Košarka 98

Četvrtak, 26.08.2010.

15:45

Popović novo pojačanje Partizana

Povremeni reprezentativac Srbije Bojan Popović novo je pojačanje Partizana.

Popoviæ novo pojaèanje Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

sestric

pre 13 godina

Sad je samo pitanje da li ce Rasic ostati i koju ce cetvorku dovesti,Macvan bi bio naljboji izbor mada kad bi Deki Milojevic kao onaj zvezdin placljivko Gurovic hteo da se vrati,e to bi bila ekipa za osvajanje evrolige a i mislim da Skorcijanidis ne bi smeo da igra tad protiv Partizana ipak je miloje miloje. Nadam se Macvanu i dodji final foru u Barseloni!

Keyser Söze

pre 13 godina

Decko je u dresu Lietuvos Rytasa prosle sezone imao na 10 evroligaskih utakmica 11,2 poena i 5,4 asistencije po mecu za 33 minuta provedena na parketu da bi kasnije presao u Efes Pilsen. Timski igrac, dobar u odbrani, veliki radnik...dobro pojacanje Partizana!

Jumper

pre 13 godina

Citam ovde razne komentara od odlicnih do u najmanju ruku receno zalosni. Ovi,da se blago izrazim "RETARDIRANI POZNAVALACA KOSARKE" koji svrsavaju na bilo kakvog crnca ,bio on i Marvin O'conor(oni koji prate Partizan znaju o kome je rijec) mi je muka. Stigao nam je odlican igrac, cak sta vise za razizigravanje ovih mladji igraca i ekipe boli je od 99% posto crnaca koji bih eventualno dosli. Puna podrska i igracima i upravi kakvi god rezultati da budu , a bice u to nesumljam
(branja, 27. avgust 2010 00:34)
Alooo doktore kosarke,seti se ti Hausa,Brauna,Kamingsa,Bo-a...upravo je ovaj zadnji imao najvece zasluge za sve prosle sezone,to su videli svi koji imaju oci...Popovic jedino moze da bude drugi plej,a zasto,pa reci cu ti doktore kosarke...Igraca tipa Popovica imamo,on se dokazao u prosloj sezoni kao najplasljiviji igrac kojeg sam ja gledao,igraca koji od kosrkaskih kvliteta ima samo sut i to kad se ne uplasi...Nama treba neko ko moze da napravi visak,da odigra 1 na 1 a Rasic i slicni njemu Popovic to ne mogu,jer su to igraci koji prenose loptu ledjima okrenuti kosu a to se vise ne igra moj doktore...Bo je pokazao kako se to radi...Ovo je dobar potez jedino ako ode Rasic,a ako oni budu dva pleja,eto nama extra brze i moderne kosarke,ali juce...A TO STO SU NEKI RETARDIRANI KAKO TI KAZES...DODJI DOKTORE DA JA RETARDIRAN I TI DOKTOR ODIGRAMO NEKI BASKET,PA DA VIDIS KAKO RETARDIRANI PUNE!!!

juznjak

pre 13 godina

za domace trofeje se ne brinem,ali videcemo sta ce biti u eur.,sve u svemu nije lose...mada vidim da i komsije prave mocan tim sa velikim trenerom hahahahahaha

Space Jam

pre 13 godina

Plašljivi i spori Popović će biti rezerva smotanom i takođe sporom Rašiću, što znači da od brze i atraktivne košarke neće biti ništa, sem ako ipak ne dovedu nekog eksplozivnog Amera.

nemam pojma

pre 13 godina

Zadržati Rašića, rotirati kapitena i Jaramaza, ovog protiv slabijih, Zvezde, Radničkog, Krke, Širokog, kao iviše utakmica domaće lige.

branja

pre 13 godina

Citam ovde razne komentara od odlicnih do u najmanju ruku receno zalosni. Ovi,da se blago izrazim "RETARDIRANI POZNAVALACA KOSARKE" koji svrsavaju na bilo kakvog crnca ,bio on i Marvin O'conor(oni koji prate Partizan znaju o kome je rijec) mi je muka. Stigao nam je odlican igrac, cak sta vise za razizigravanje ovih mladji igraca i ekipe boli je od 99% posto crnaca koji bih eventualno dosli. Puna podrska i igracima i upravi kakvi god rezultati da budu , a bice u to nesumljam

Ratnik

pre 13 godina

Postaviti sledeci oglas u svim pisanim i elektronskim medijima: potrebno veliko pojacanje do 100.000$-jednogodisnji ugovor.uslovi: snalazenje u duletovom sistemu.zainteresovani da se jave u halu pionir.konkurs otvoren do polovine sezone

Mance

pre 13 godina

Izgleda da će pre grada da pukne nego što ćemo potpisati ugovor na makar 2 godine.U svakom slučaju,Popović može biti od koristi.

mrcha

pre 13 godina

setite se samo kako je ove sezone, ovde u bgu kad smo dobili lijetuvos 30 razlike, priznao onaj faul kad se lomila tekma!!!

strasan igrac, razigrava, dobar sut, ok odbrana i najvaznije TIMSKI IGRAC

all round

pre 13 godina

centar ova te onaj i bum jawai, plej ovaj, onaj amer pa bum popovic, tako ce biti i za krilnog centra, to nece biti ni li, ni macvan ni cabarkapa ni wiliams ni simonovic, ni dasic vec neko sasvim treci koji ce ubijati. TODORIC I DANILOVIC su neverovatni u kakvoj tajnosti sve rade i opet ce to biti tim za najveca dela. SVAKA CAST.

lone wolf

pre 13 godina

Sjajan igrac, ali stvarno mi je zao sto je opet ugovor samo na jednu godinu. Mada cudi me da je uopste hteo da da potpise za Partizan s obzirom da nije mlad i da vec ima izgradjeno ime.

PARTIZAN BEOGRAD!!!

Genije

pre 13 godina

Partizan će imati ove godine bolji tim nego prošle, samo je problem što je otišao Dule, a ostao njegov sistem... Bojane, igraj za povratak u reprezentaciju!

Milan

pre 13 godina

Da je dobar bio bi u reprezentaciji. Ovo ce biti sezona sa najlosijim plejmejkerom poslednjih 10 sezona. Tek sada vidim da od ove sezone nema nista!!! Pionir me nece videt! Todoricu, gde su ti Amerikanci, bre?

Bog je nosio crno-beli dres 12

pre 13 godina

Mene samo brine nedostatak kosgetera, igracemo paklenu odbranuali ja ne vidim ko moze da daje prosecno 15 poena po utakmici, kao maric,ili bo, ili novica pre 2 sezone...Mozda Veseli,znam da kod nas igra tim, ali na koga ce ici lopte kad nam trebaju sigurni poeni?

DR. Moreira

pre 13 godina

ovo je dobra vest ako to znaci da otpada Amer i ostaje Rasic. Dobrodosao Bojane!!!
(lud & zbunjen, 26. avgust 2010 16:30)

Nisam verovao kada sam procitao komentar,ali onda sam video nadimak (lud & zbunjen)...sve mi je bilo jasno!
Rasic i Popovic zajedno u Partizanu...ne daj Boze!!!
I jedan od njih je previse!

zola

pre 13 godina

Dovodjenje americkog pleja uvek je kocka, mada smo mi redovno pogadjali. Popovic je jedna sigurna opcija, ali on nema taj extra individualni kvalitet poput Boa, koji je Partizan odveo na f4. Ovogodisnja realnost je top 16. Mada je dobro sto ce ekipa biti oformljena od starta priprema, a ne kao prosle sezone, kada smo zbog neuigranosti Boa i Robertsa zamalo ispali u grupi

1970

pre 13 godina

Odlicno pojacanje, igrac kakav se uklapa u koncepciju Partizana. Brz, agresivan, dobar u odbrani i sto je najvaznije- timski igrac. Opet smo jaki k*o zemlja

dwight

pre 13 godina

Bojan Popovic! Reprezentativac Srbije. To je dovoljno reci. Momak je prosle sezone igrao odlicno u Lijetvosu a i u Efesu se pokazao. On je timski igrac i puno ce mu znaciti podrska navijaca. Puno srece u Partizanu!

Preljub

pre 13 godina

Mislim da je ovo odlično rešenje. Igrač koji prvo gleda da asistira i razigrava,a ako treba ume da bude itekako opasan po koš. Uz sve to, čini mi se da je, s obzirom na svoje ponašanje i kulturu na terenu, "materijal" za Partizan. Šta se dešava sa četvorkom, kao što smo prošle sezone strepeli za pleja do dolaska Boa, slično je i ove ali samo za poziciju četiri. Ovde nam treba ubica, mešavina Novice i Robertsa, pa da mirno cekamo početak.... a onda...onda se loptu u šake da pišemo košarkašku istoriju...

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Gde bre nadjose ovoga!?Klasicni epizodista. Sve gore od gorega. Koji reprezentativac? Do sada je u reprezentaciji cistio patike saigracima, uopste nije igrao.Opet se dovodi neko samo da bi se doveo. Veoma los potez Partizana

PARTIZAN

pre 13 godina

I opet samo jednogodisnji ugovor...zna se kako ce se zavrsiti,al dobro...nema veze...sve u svemu dobro pojacanje.Secam se kad smo igrali sa Lijetuvosom bio je najbolji igrac u tom timu...dobro dosao..i pokazi se!!

Peca Ćićevac

pre 13 godina

Očekivao sam ovo. Ne znam samo zašto su insistirali na stranom plejmejkeru. Popović je dobro rešenje, ali bi onda trebalo da ostane i Rašić, ili da dođe Gordić. Malo je da Pera, koji je ipak sve stariji i Bojan organizuju igru. Klobučar i Milosavljević su dvojke, nešto kao pokojni Brkić, pa me malo brine i šut za tri poena, jer je udaljenost veća. Valjda če Kecman da ima opet odlićnu sezonu. Treba nam i dobra četvorka sa ofanzivnim skokom i preciznim šutom da razvuče odbranu i napravi mesto za Katića i Džavaia. Napred Partizan!

Zrenjaninac

pre 13 godina

Jao,pa sto on,on nema nikakvu probojnost,amer bi nam lego 100 puta bolje,ajde sad zadrzite jos i rasica i dovedite domacu cetvorku...

Zoran

pre 13 godina

Čuj - povremeni reprezentativac ?!
Ma pravi i veliki reprezentativac.
Meni kao osvedočenom Zvezdašu (mislim da me na ovom sajtu tazlikuju od drugih koji imaju isti nik - Zoran ) zaista je žao što ovakav igrač nije došao u Zvezdu, ali - Liga Šampiona je ... Liga Šampiona.
Napred majstore i pokaži da si pravi reprezentativac, sem u mečevima sa klubom koji i sam voliš.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravoooo!!! Odlican potez, samo me interesuje da li to znaci da je otpao jedan americki igrac, jer koliko znam bila su jos dvojica planirana za dovodjenje. Popovic bi trebao biti pravo pojacanja na bekovskoj liniji. Ihh, kad bi bila jos dva Amerikanca bilo bi to odlicno. Jos me interesuje da li dovodjenjem Popovica definitivno znaci da smo ostali bez Rasica? To bi mi bilo jako zao. Napred Partizan!!!

SaleNacionale

pre 13 godina

Odlično rešenje, dobar u odbrani, dobar u napadu, motivisan i svestan veličine kluba u koji je došao, a i potrebna mu je reafirmacija. Uklapa se i u profil "kvalitetan čovek"

Milos

pre 13 godina

Svaka cast strucnom stabu Partizana. Odlicna pojacanja, od Klobucara preko Dzavaia do Popovica.
Molim skeptike i pljuvace da se ne javljaju. Mozda momak nema kvalitet za reprezentaciju, ali je Partizanu dobrodosao. Mi nemamo razigravaca u ekipi posle odlaska Mekkejleba. Rasic(koji ce verovatno napustiti Partizan) i Klobucar su kombo bekovi, vise gledaju da sutnu trojku nego da asistiraju.

Sa bojanom Partizan dobija fantasticnog razigravaca i odlicnog odbrambenog igraca.
Dolazi posle odlicne sezone u Lijetuvosu, a bio je i proglasen za igraca meseca(decembra ako se ne varam) Evrolige sa 10 poena i 9 asistencija u proseku.

Jos samo krilni centar i to je to.

Ekipa za respekt

gospodin

pre 13 godina

Sjajan potez Partizana, doveo je iskusnog i veoma zahvalnog igraca koji igra sjajnu odbranu i dobro ogranizuje napad.

Ovo je ogromno pojacanje, sad vec vidim da Partizan veoma ozbiljno shvata Euroligu u sledecoj sezoni!!!

Srecno

Partizanovac

pre 13 godina

Dobar posao. Mislim da bi mogao biti pojacanje za vise sezona, mozda sa njim ima mesta i za Rasica...bice bekova za rotaciju, jos jedna dobra cetvorka i bicemo timcina ipo!

E Toso Тоso

pre 13 godina

A sto njega,sto?Spor,nema sut...Ma i dalje ne verujem :(
Posle onoliko nagadjanja sa onim crncima on deluje smesno ...On je verzija Rasica samo bez suta..Moram priznati da sam razocaran :/

vuk

pre 13 godina

ok,dobar jr igrac i bice od pomoci ali mi smeta sto dolazi samo na godinu dana...ne svidja mi se sto igraci koji dolaze vide partizan samo kao odskocnu dasku za inostranstvo...dodjem na sezobu,podignem cenu i bezim napolje...mislim da su trebali da ga potpisu na 2 godine ili nista,pa ako ode da se bar uzme neki dinar za njega...

Grobar-España

pre 13 godina

Neeeeeeeeeee,pa nemojte ljudi sve u nas bunar,nemamo vise snage!!!
Bolje dati sansu nekom od nasih klinaca,ovaj nema pojma a ako mu se daj boze i posreci,ode on za DZ i opet banke necemo videti.
Ne vidim racunicu a i nervira me lik opasno a i ne znam da li sam vec rekao da nema pojma.

мега

pre 13 godina

Сви су очекивали странца, али можда је и боље овако. Вредан, упоран, искусан, тимски играч. Биће прегршт лепих асистенција наредне сезоне...
Срећно!

MBeader

pre 13 godina

Tooooooooooooooooo, majstore. Igrac koji je i po mom ukusu. Jos cetvorka i petica (oni najavljeni Amerikanci mi se cine saaaaasvim solidni), pa da se sigramo! A dvojka? Pa tu je onaj profesionalni dizac trofeja, sta se brinemo :)

milosh-nish

pre 13 godina

strasan igrac,najbolje pojacanje ovog leta za KK partizan,nije mi samo jasno kako ne igra u reprezentaciji...posle Teodosica je najbolji plej u trenutnoj reprezentaciji..

Nije svaki crnac Mekejleb!

pre 13 godina

Šeron Kolins koji je bio prvi pik je otpao i ovo je bio očekivan potez. Umesto nekog poludivljeg koledž-crnca bez iskustva igranja evropske košarke i Evrolige doveli smo Bojana koji to iskustvo ima napretek. Vrlo prodoran, sjajan asistent, solidan šuter...ali pre svega klasičan plej koji voli da razigra saigrače. Biće sjajno pojačanje, nikako lošije od već pomenute kategorije crnaca.

I tako...ostade još jedno mesto za stranca na poziciji 4 i mi se popunismo. Idemo u nove herojske avanture:-))

Ralemvp

pre 13 godina

Dobar je igrac,ali sam duboko razocaran jer se toliko spominjalo da ce novi plej biti tipa MekKaleba.Posto je Kolins otisao u Sarlot,mislio sam da je Dajson jos bolja opcija.Ali eto,videcemo ko ce biti cetvorka.Bolje bi im bilo da dovedu nekog predobrog igraca.I naravno ugovor sa Popovicem je na jednu godinu.

Sofronije

pre 13 godina

Rasic ce verovatno otici tako da nam ostaju
Popovic, Klobucar
Milosavljevic, Bozic
Vesely, Kecman
???, Djekic
Jawai, Katic
uz Mitrovica i verovatno Besovica ili Lucica evidentno je da nam treba neki krilni centar koji bi po potrebi mogao da se gura i sa protivnickim centrima. Macvan bi najbolje legao tu ali male su sanse da on dodje... Ja verujem u Todorica i Danilovica pa sta nem Bog da. Bice to sasvim dobar tim, dovoljan za minimum dva trofeja a vrlo je verovatno i da cemo odbraniti sva tri, a sto se EL tice mislim da mozemo u TOP16 a posle je sve moguce (samo me brine nedostatak autoriteta Vlade Jovanovica kod sudija kad se utakmice budu lomile). Ali bice to sve OK na kraju. Kao i uvek :D

zena me je aston vila

pre 13 godina

Popovic je i prosle godine bio opcija, ali tek za drugu polusezonu, jer je na startu bio preskup - imao je odlicnu sezonu za sobom koju je krunisao pozivom u reprezentaciju. Nije se najbolje snasao u Efesu (kojI uzgred i nije imao tim vec samo kvalitetne pojednice) i jako mi je drado sto je igrac takvog kvaliteta novo pojacanje.
Naime, citava situacija podseca na Rasicevu. Igrali su za FMP, Efes i posle ne bas uspesne sezone dosli u Partizan. Rasic je igrom i slucajem (Tripko povredjen) zasluzeno nasao mesto medju 12 najboljih, a nadam se da ce slicnu formu dostici i Popovic.
Po mom misljenju jedan od najboljih organizatora igre i pravi timski igrac, kao da je rodjen za Partizan.

мега

pre 13 godina

Сви су очекивали странца, али можда је и боље овако. Вредан, упоран, искусан, тимски играч. Биће прегршт лепих асистенција наредне сезоне...
Срећно!

dwight

pre 13 godina

Bojan Popovic! Reprezentativac Srbije. To je dovoljno reci. Momak je prosle sezone igrao odlicno u Lijetvosu a i u Efesu se pokazao. On je timski igrac i puno ce mu znaciti podrska navijaca. Puno srece u Partizanu!

Milos

pre 13 godina

Svaka cast strucnom stabu Partizana. Odlicna pojacanja, od Klobucara preko Dzavaia do Popovica.
Molim skeptike i pljuvace da se ne javljaju. Mozda momak nema kvalitet za reprezentaciju, ali je Partizanu dobrodosao. Mi nemamo razigravaca u ekipi posle odlaska Mekkejleba. Rasic(koji ce verovatno napustiti Partizan) i Klobucar su kombo bekovi, vise gledaju da sutnu trojku nego da asistiraju.

Sa bojanom Partizan dobija fantasticnog razigravaca i odlicnog odbrambenog igraca.
Dolazi posle odlicne sezone u Lijetuvosu, a bio je i proglasen za igraca meseca(decembra ako se ne varam) Evrolige sa 10 poena i 9 asistencija u proseku.

Jos samo krilni centar i to je to.

Ekipa za respekt

Nije svaki crnac Mekejleb!

pre 13 godina

Šeron Kolins koji je bio prvi pik je otpao i ovo je bio očekivan potez. Umesto nekog poludivljeg koledž-crnca bez iskustva igranja evropske košarke i Evrolige doveli smo Bojana koji to iskustvo ima napretek. Vrlo prodoran, sjajan asistent, solidan šuter...ali pre svega klasičan plej koji voli da razigra saigrače. Biće sjajno pojačanje, nikako lošije od već pomenute kategorije crnaca.

I tako...ostade još jedno mesto za stranca na poziciji 4 i mi se popunismo. Idemo u nove herojske avanture:-))

Zoran

pre 13 godina

Čuj - povremeni reprezentativac ?!
Ma pravi i veliki reprezentativac.
Meni kao osvedočenom Zvezdašu (mislim da me na ovom sajtu tazlikuju od drugih koji imaju isti nik - Zoran ) zaista je žao što ovakav igrač nije došao u Zvezdu, ali - Liga Šampiona je ... Liga Šampiona.
Napred majstore i pokaži da si pravi reprezentativac, sem u mečevima sa klubom koji i sam voliš.

zena me je aston vila

pre 13 godina

Popovic je i prosle godine bio opcija, ali tek za drugu polusezonu, jer je na startu bio preskup - imao je odlicnu sezonu za sobom koju je krunisao pozivom u reprezentaciju. Nije se najbolje snasao u Efesu (kojI uzgred i nije imao tim vec samo kvalitetne pojednice) i jako mi je drado sto je igrac takvog kvaliteta novo pojacanje.
Naime, citava situacija podseca na Rasicevu. Igrali su za FMP, Efes i posle ne bas uspesne sezone dosli u Partizan. Rasic je igrom i slucajem (Tripko povredjen) zasluzeno nasao mesto medju 12 najboljih, a nadam se da ce slicnu formu dostici i Popovic.
Po mom misljenju jedan od najboljih organizatora igre i pravi timski igrac, kao da je rodjen za Partizan.

gospodin

pre 13 godina

Sjajan potez Partizana, doveo je iskusnog i veoma zahvalnog igraca koji igra sjajnu odbranu i dobro ogranizuje napad.

Ovo je ogromno pojacanje, sad vec vidim da Partizan veoma ozbiljno shvata Euroligu u sledecoj sezoni!!!

Srecno

PARTIZAN

pre 13 godina

I opet samo jednogodisnji ugovor...zna se kako ce se zavrsiti,al dobro...nema veze...sve u svemu dobro pojacanje.Secam se kad smo igrali sa Lijetuvosom bio je najbolji igrac u tom timu...dobro dosao..i pokazi se!!

Peca Ćićevac

pre 13 godina

Očekivao sam ovo. Ne znam samo zašto su insistirali na stranom plejmejkeru. Popović je dobro rešenje, ali bi onda trebalo da ostane i Rašić, ili da dođe Gordić. Malo je da Pera, koji je ipak sve stariji i Bojan organizuju igru. Klobučar i Milosavljević su dvojke, nešto kao pokojni Brkić, pa me malo brine i šut za tri poena, jer je udaljenost veća. Valjda če Kecman da ima opet odlićnu sezonu. Treba nam i dobra četvorka sa ofanzivnim skokom i preciznim šutom da razvuče odbranu i napravi mesto za Katića i Džavaia. Napred Partizan!

1970

pre 13 godina

Odlicno pojacanje, igrac kakav se uklapa u koncepciju Partizana. Brz, agresivan, dobar u odbrani i sto je najvaznije- timski igrac. Opet smo jaki k*o zemlja

milosh-nish

pre 13 godina

strasan igrac,najbolje pojacanje ovog leta za KK partizan,nije mi samo jasno kako ne igra u reprezentaciji...posle Teodosica je najbolji plej u trenutnoj reprezentaciji..

Sofronije

pre 13 godina

Rasic ce verovatno otici tako da nam ostaju
Popovic, Klobucar
Milosavljevic, Bozic
Vesely, Kecman
???, Djekic
Jawai, Katic
uz Mitrovica i verovatno Besovica ili Lucica evidentno je da nam treba neki krilni centar koji bi po potrebi mogao da se gura i sa protivnickim centrima. Macvan bi najbolje legao tu ali male su sanse da on dodje... Ja verujem u Todorica i Danilovica pa sta nem Bog da. Bice to sasvim dobar tim, dovoljan za minimum dva trofeja a vrlo je verovatno i da cemo odbraniti sva tri, a sto se EL tice mislim da mozemo u TOP16 a posle je sve moguce (samo me brine nedostatak autoriteta Vlade Jovanovica kod sudija kad se utakmice budu lomile). Ali bice to sve OK na kraju. Kao i uvek :D

all round

pre 13 godina

centar ova te onaj i bum jawai, plej ovaj, onaj amer pa bum popovic, tako ce biti i za krilnog centra, to nece biti ni li, ni macvan ni cabarkapa ni wiliams ni simonovic, ni dasic vec neko sasvim treci koji ce ubijati. TODORIC I DANILOVIC su neverovatni u kakvoj tajnosti sve rade i opet ce to biti tim za najveca dela. SVAKA CAST.

zola

pre 13 godina

Dovodjenje americkog pleja uvek je kocka, mada smo mi redovno pogadjali. Popovic je jedna sigurna opcija, ali on nema taj extra individualni kvalitet poput Boa, koji je Partizan odveo na f4. Ovogodisnja realnost je top 16. Mada je dobro sto ce ekipa biti oformljena od starta priprema, a ne kao prosle sezone, kada smo zbog neuigranosti Boa i Robertsa zamalo ispali u grupi

DR. Moreira

pre 13 godina

ovo je dobra vest ako to znaci da otpada Amer i ostaje Rasic. Dobrodosao Bojane!!!
(lud & zbunjen, 26. avgust 2010 16:30)

Nisam verovao kada sam procitao komentar,ali onda sam video nadimak (lud & zbunjen)...sve mi je bilo jasno!
Rasic i Popovic zajedno u Partizanu...ne daj Boze!!!
I jedan od njih je previse!

MBeader

pre 13 godina

Tooooooooooooooooo, majstore. Igrac koji je i po mom ukusu. Jos cetvorka i petica (oni najavljeni Amerikanci mi se cine saaaaasvim solidni), pa da se sigramo! A dvojka? Pa tu je onaj profesionalni dizac trofeja, sta se brinemo :)

mrcha

pre 13 godina

setite se samo kako je ove sezone, ovde u bgu kad smo dobili lijetuvos 30 razlike, priznao onaj faul kad se lomila tekma!!!

strasan igrac, razigrava, dobar sut, ok odbrana i najvaznije TIMSKI IGRAC

Partizanovac

pre 13 godina

Dobar posao. Mislim da bi mogao biti pojacanje za vise sezona, mozda sa njim ima mesta i za Rasica...bice bekova za rotaciju, jos jedna dobra cetvorka i bicemo timcina ipo!

Genije

pre 13 godina

Partizan će imati ove godine bolji tim nego prošle, samo je problem što je otišao Dule, a ostao njegov sistem... Bojane, igraj za povratak u reprezentaciju!

vuk

pre 13 godina

ok,dobar jr igrac i bice od pomoci ali mi smeta sto dolazi samo na godinu dana...ne svidja mi se sto igraci koji dolaze vide partizan samo kao odskocnu dasku za inostranstvo...dodjem na sezobu,podignem cenu i bezim napolje...mislim da su trebali da ga potpisu na 2 godine ili nista,pa ako ode da se bar uzme neki dinar za njega...

Preljub

pre 13 godina

Mislim da je ovo odlično rešenje. Igrač koji prvo gleda da asistira i razigrava,a ako treba ume da bude itekako opasan po koš. Uz sve to, čini mi se da je, s obzirom na svoje ponašanje i kulturu na terenu, "materijal" za Partizan. Šta se dešava sa četvorkom, kao što smo prošle sezone strepeli za pleja do dolaska Boa, slično je i ove ali samo za poziciju četiri. Ovde nam treba ubica, mešavina Novice i Robertsa, pa da mirno cekamo početak.... a onda...onda se loptu u šake da pišemo košarkašku istoriju...

SaleNacionale

pre 13 godina

Odlično rešenje, dobar u odbrani, dobar u napadu, motivisan i svestan veličine kluba u koji je došao, a i potrebna mu je reafirmacija. Uklapa se i u profil "kvalitetan čovek"

Ralemvp

pre 13 godina

Dobar je igrac,ali sam duboko razocaran jer se toliko spominjalo da ce novi plej biti tipa MekKaleba.Posto je Kolins otisao u Sarlot,mislio sam da je Dajson jos bolja opcija.Ali eto,videcemo ko ce biti cetvorka.Bolje bi im bilo da dovedu nekog predobrog igraca.I naravno ugovor sa Popovicem je na jednu godinu.

E Toso Тоso

pre 13 godina

A sto njega,sto?Spor,nema sut...Ma i dalje ne verujem :(
Posle onoliko nagadjanja sa onim crncima on deluje smesno ...On je verzija Rasica samo bez suta..Moram priznati da sam razocaran :/

Zrenjaninac

pre 13 godina

Jao,pa sto on,on nema nikakvu probojnost,amer bi nam lego 100 puta bolje,ajde sad zadrzite jos i rasica i dovedite domacu cetvorku...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravoooo!!! Odlican potez, samo me interesuje da li to znaci da je otpao jedan americki igrac, jer koliko znam bila su jos dvojica planirana za dovodjenje. Popovic bi trebao biti pravo pojacanja na bekovskoj liniji. Ihh, kad bi bila jos dva Amerikanca bilo bi to odlicno. Jos me interesuje da li dovodjenjem Popovica definitivno znaci da smo ostali bez Rasica? To bi mi bilo jako zao. Napred Partizan!!!

Bog je nosio crno-beli dres 12

pre 13 godina

Mene samo brine nedostatak kosgetera, igracemo paklenu odbranuali ja ne vidim ko moze da daje prosecno 15 poena po utakmici, kao maric,ili bo, ili novica pre 2 sezone...Mozda Veseli,znam da kod nas igra tim, ali na koga ce ici lopte kad nam trebaju sigurni poeni?

lone wolf

pre 13 godina

Sjajan igrac, ali stvarno mi je zao sto je opet ugovor samo na jednu godinu. Mada cudi me da je uopste hteo da da potpise za Partizan s obzirom da nije mlad i da vec ima izgradjeno ime.

PARTIZAN BEOGRAD!!!

Keyser Söze

pre 13 godina

Decko je u dresu Lietuvos Rytasa prosle sezone imao na 10 evroligaskih utakmica 11,2 poena i 5,4 asistencije po mecu za 33 minuta provedena na parketu da bi kasnije presao u Efes Pilsen. Timski igrac, dobar u odbrani, veliki radnik...dobro pojacanje Partizana!

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Gde bre nadjose ovoga!?Klasicni epizodista. Sve gore od gorega. Koji reprezentativac? Do sada je u reprezentaciji cistio patike saigracima, uopste nije igrao.Opet se dovodi neko samo da bi se doveo. Veoma los potez Partizana

Mance

pre 13 godina

Izgleda da će pre grada da pukne nego što ćemo potpisati ugovor na makar 2 godine.U svakom slučaju,Popović može biti od koristi.

Grobar-España

pre 13 godina

Neeeeeeeeeee,pa nemojte ljudi sve u nas bunar,nemamo vise snage!!!
Bolje dati sansu nekom od nasih klinaca,ovaj nema pojma a ako mu se daj boze i posreci,ode on za DZ i opet banke necemo videti.
Ne vidim racunicu a i nervira me lik opasno a i ne znam da li sam vec rekao da nema pojma.

juznjak

pre 13 godina

za domace trofeje se ne brinem,ali videcemo sta ce biti u eur.,sve u svemu nije lose...mada vidim da i komsije prave mocan tim sa velikim trenerom hahahahahaha

branja

pre 13 godina

Citam ovde razne komentara od odlicnih do u najmanju ruku receno zalosni. Ovi,da se blago izrazim "RETARDIRANI POZNAVALACA KOSARKE" koji svrsavaju na bilo kakvog crnca ,bio on i Marvin O'conor(oni koji prate Partizan znaju o kome je rijec) mi je muka. Stigao nam je odlican igrac, cak sta vise za razizigravanje ovih mladji igraca i ekipe boli je od 99% posto crnaca koji bih eventualno dosli. Puna podrska i igracima i upravi kakvi god rezultati da budu , a bice u to nesumljam

Jumper

pre 13 godina

Citam ovde razne komentara od odlicnih do u najmanju ruku receno zalosni. Ovi,da se blago izrazim "RETARDIRANI POZNAVALACA KOSARKE" koji svrsavaju na bilo kakvog crnca ,bio on i Marvin O'conor(oni koji prate Partizan znaju o kome je rijec) mi je muka. Stigao nam je odlican igrac, cak sta vise za razizigravanje ovih mladji igraca i ekipe boli je od 99% posto crnaca koji bih eventualno dosli. Puna podrska i igracima i upravi kakvi god rezultati da budu , a bice u to nesumljam
(branja, 27. avgust 2010 00:34)
Alooo doktore kosarke,seti se ti Hausa,Brauna,Kamingsa,Bo-a...upravo je ovaj zadnji imao najvece zasluge za sve prosle sezone,to su videli svi koji imaju oci...Popovic jedino moze da bude drugi plej,a zasto,pa reci cu ti doktore kosarke...Igraca tipa Popovica imamo,on se dokazao u prosloj sezoni kao najplasljiviji igrac kojeg sam ja gledao,igraca koji od kosrkaskih kvliteta ima samo sut i to kad se ne uplasi...Nama treba neko ko moze da napravi visak,da odigra 1 na 1 a Rasic i slicni njemu Popovic to ne mogu,jer su to igraci koji prenose loptu ledjima okrenuti kosu a to se vise ne igra moj doktore...Bo je pokazao kako se to radi...Ovo je dobar potez jedino ako ode Rasic,a ako oni budu dva pleja,eto nama extra brze i moderne kosarke,ali juce...A TO STO SU NEKI RETARDIRANI KAKO TI KAZES...DODJI DOKTORE DA JA RETARDIRAN I TI DOKTOR ODIGRAMO NEKI BASKET,PA DA VIDIS KAKO RETARDIRANI PUNE!!!

nemam pojma

pre 13 godina

Zadržati Rašića, rotirati kapitena i Jaramaza, ovog protiv slabijih, Zvezde, Radničkog, Krke, Širokog, kao iviše utakmica domaće lige.

Ratnik

pre 13 godina

Postaviti sledeci oglas u svim pisanim i elektronskim medijima: potrebno veliko pojacanje do 100.000$-jednogodisnji ugovor.uslovi: snalazenje u duletovom sistemu.zainteresovani da se jave u halu pionir.konkurs otvoren do polovine sezone

Milan

pre 13 godina

Da je dobar bio bi u reprezentaciji. Ovo ce biti sezona sa najlosijim plejmejkerom poslednjih 10 sezona. Tek sada vidim da od ove sezone nema nista!!! Pionir me nece videt! Todoricu, gde su ti Amerikanci, bre?

Space Jam

pre 13 godina

Plašljivi i spori Popović će biti rezerva smotanom i takođe sporom Rašiću, što znači da od brze i atraktivne košarke neće biti ništa, sem ako ipak ne dovedu nekog eksplozivnog Amera.

sestric

pre 13 godina

Sad je samo pitanje da li ce Rasic ostati i koju ce cetvorku dovesti,Macvan bi bio naljboji izbor mada kad bi Deki Milojevic kao onaj zvezdin placljivko Gurovic hteo da se vrati,e to bi bila ekipa za osvajanje evrolige a i mislim da Skorcijanidis ne bi smeo da igra tad protiv Partizana ipak je miloje miloje. Nadam se Macvanu i dodji final foru u Barseloni!

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Gde bre nadjose ovoga!?Klasicni epizodista. Sve gore od gorega. Koji reprezentativac? Do sada je u reprezentaciji cistio patike saigracima, uopste nije igrao.Opet se dovodi neko samo da bi se doveo. Veoma los potez Partizana

Milan

pre 13 godina

Da je dobar bio bi u reprezentaciji. Ovo ce biti sezona sa najlosijim plejmejkerom poslednjih 10 sezona. Tek sada vidim da od ove sezone nema nista!!! Pionir me nece videt! Todoricu, gde su ti Amerikanci, bre?

Grobar-España

pre 13 godina

Neeeeeeeeeee,pa nemojte ljudi sve u nas bunar,nemamo vise snage!!!
Bolje dati sansu nekom od nasih klinaca,ovaj nema pojma a ako mu se daj boze i posreci,ode on za DZ i opet banke necemo videti.
Ne vidim racunicu a i nervira me lik opasno a i ne znam da li sam vec rekao da nema pojma.

DR. Moreira

pre 13 godina

ovo je dobra vest ako to znaci da otpada Amer i ostaje Rasic. Dobrodosao Bojane!!!
(lud & zbunjen, 26. avgust 2010 16:30)

Nisam verovao kada sam procitao komentar,ali onda sam video nadimak (lud & zbunjen)...sve mi je bilo jasno!
Rasic i Popovic zajedno u Partizanu...ne daj Boze!!!
I jedan od njih je previse!

E Toso Тоso

pre 13 godina

A sto njega,sto?Spor,nema sut...Ma i dalje ne verujem :(
Posle onoliko nagadjanja sa onim crncima on deluje smesno ...On je verzija Rasica samo bez suta..Moram priznati da sam razocaran :/

Zrenjaninac

pre 13 godina

Jao,pa sto on,on nema nikakvu probojnost,amer bi nam lego 100 puta bolje,ajde sad zadrzite jos i rasica i dovedite domacu cetvorku...

Space Jam

pre 13 godina

Plašljivi i spori Popović će biti rezerva smotanom i takođe sporom Rašiću, što znači da od brze i atraktivne košarke neće biti ništa, sem ako ipak ne dovedu nekog eksplozivnog Amera.

milosh-nish

pre 13 godina

strasan igrac,najbolje pojacanje ovog leta za KK partizan,nije mi samo jasno kako ne igra u reprezentaciji...posle Teodosica je najbolji plej u trenutnoj reprezentaciji..

мега

pre 13 godina

Сви су очекивали странца, али можда је и боље овако. Вредан, упоран, искусан, тимски играч. Биће прегршт лепих асистенција наредне сезоне...
Срећно!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravoooo!!! Odlican potez, samo me interesuje da li to znaci da je otpao jedan americki igrac, jer koliko znam bila su jos dvojica planirana za dovodjenje. Popovic bi trebao biti pravo pojacanja na bekovskoj liniji. Ihh, kad bi bila jos dva Amerikanca bilo bi to odlicno. Jos me interesuje da li dovodjenjem Popovica definitivno znaci da smo ostali bez Rasica? To bi mi bilo jako zao. Napred Partizan!!!

Ralemvp

pre 13 godina

Dobar je igrac,ali sam duboko razocaran jer se toliko spominjalo da ce novi plej biti tipa MekKaleba.Posto je Kolins otisao u Sarlot,mislio sam da je Dajson jos bolja opcija.Ali eto,videcemo ko ce biti cetvorka.Bolje bi im bilo da dovedu nekog predobrog igraca.I naravno ugovor sa Popovicem je na jednu godinu.

Zoran

pre 13 godina

Čuj - povremeni reprezentativac ?!
Ma pravi i veliki reprezentativac.
Meni kao osvedočenom Zvezdašu (mislim da me na ovom sajtu tazlikuju od drugih koji imaju isti nik - Zoran ) zaista je žao što ovakav igrač nije došao u Zvezdu, ali - Liga Šampiona je ... Liga Šampiona.
Napred majstore i pokaži da si pravi reprezentativac, sem u mečevima sa klubom koji i sam voliš.

Milos

pre 13 godina

Svaka cast strucnom stabu Partizana. Odlicna pojacanja, od Klobucara preko Dzavaia do Popovica.
Molim skeptike i pljuvace da se ne javljaju. Mozda momak nema kvalitet za reprezentaciju, ali je Partizanu dobrodosao. Mi nemamo razigravaca u ekipi posle odlaska Mekkejleba. Rasic(koji ce verovatno napustiti Partizan) i Klobucar su kombo bekovi, vise gledaju da sutnu trojku nego da asistiraju.

Sa bojanom Partizan dobija fantasticnog razigravaca i odlicnog odbrambenog igraca.
Dolazi posle odlicne sezone u Lijetuvosu, a bio je i proglasen za igraca meseca(decembra ako se ne varam) Evrolige sa 10 poena i 9 asistencija u proseku.

Jos samo krilni centar i to je to.

Ekipa za respekt

dwight

pre 13 godina

Bojan Popovic! Reprezentativac Srbije. To je dovoljno reci. Momak je prosle sezone igrao odlicno u Lijetvosu a i u Efesu se pokazao. On je timski igrac i puno ce mu znaciti podrska navijaca. Puno srece u Partizanu!

1970

pre 13 godina

Odlicno pojacanje, igrac kakav se uklapa u koncepciju Partizana. Brz, agresivan, dobar u odbrani i sto je najvaznije- timski igrac. Opet smo jaki k*o zemlja

gospodin

pre 13 godina

Sjajan potez Partizana, doveo je iskusnog i veoma zahvalnog igraca koji igra sjajnu odbranu i dobro ogranizuje napad.

Ovo je ogromno pojacanje, sad vec vidim da Partizan veoma ozbiljno shvata Euroligu u sledecoj sezoni!!!

Srecno

vuk

pre 13 godina

ok,dobar jr igrac i bice od pomoci ali mi smeta sto dolazi samo na godinu dana...ne svidja mi se sto igraci koji dolaze vide partizan samo kao odskocnu dasku za inostranstvo...dodjem na sezobu,podignem cenu i bezim napolje...mislim da su trebali da ga potpisu na 2 godine ili nista,pa ako ode da se bar uzme neki dinar za njega...

Jumper

pre 13 godina

Citam ovde razne komentara od odlicnih do u najmanju ruku receno zalosni. Ovi,da se blago izrazim "RETARDIRANI POZNAVALACA KOSARKE" koji svrsavaju na bilo kakvog crnca ,bio on i Marvin O'conor(oni koji prate Partizan znaju o kome je rijec) mi je muka. Stigao nam je odlican igrac, cak sta vise za razizigravanje ovih mladji igraca i ekipe boli je od 99% posto crnaca koji bih eventualno dosli. Puna podrska i igracima i upravi kakvi god rezultati da budu , a bice u to nesumljam
(branja, 27. avgust 2010 00:34)
Alooo doktore kosarke,seti se ti Hausa,Brauna,Kamingsa,Bo-a...upravo je ovaj zadnji imao najvece zasluge za sve prosle sezone,to su videli svi koji imaju oci...Popovic jedino moze da bude drugi plej,a zasto,pa reci cu ti doktore kosarke...Igraca tipa Popovica imamo,on se dokazao u prosloj sezoni kao najplasljiviji igrac kojeg sam ja gledao,igraca koji od kosrkaskih kvliteta ima samo sut i to kad se ne uplasi...Nama treba neko ko moze da napravi visak,da odigra 1 na 1 a Rasic i slicni njemu Popovic to ne mogu,jer su to igraci koji prenose loptu ledjima okrenuti kosu a to se vise ne igra moj doktore...Bo je pokazao kako se to radi...Ovo je dobar potez jedino ako ode Rasic,a ako oni budu dva pleja,eto nama extra brze i moderne kosarke,ali juce...A TO STO SU NEKI RETARDIRANI KAKO TI KAZES...DODJI DOKTORE DA JA RETARDIRAN I TI DOKTOR ODIGRAMO NEKI BASKET,PA DA VIDIS KAKO RETARDIRANI PUNE!!!

Partizanovac

pre 13 godina

Dobar posao. Mislim da bi mogao biti pojacanje za vise sezona, mozda sa njim ima mesta i za Rasica...bice bekova za rotaciju, jos jedna dobra cetvorka i bicemo timcina ipo!

SaleNacionale

pre 13 godina

Odlično rešenje, dobar u odbrani, dobar u napadu, motivisan i svestan veličine kluba u koji je došao, a i potrebna mu je reafirmacija. Uklapa se i u profil "kvalitetan čovek"

Preljub

pre 13 godina

Mislim da je ovo odlično rešenje. Igrač koji prvo gleda da asistira i razigrava,a ako treba ume da bude itekako opasan po koš. Uz sve to, čini mi se da je, s obzirom na svoje ponašanje i kulturu na terenu, "materijal" za Partizan. Šta se dešava sa četvorkom, kao što smo prošle sezone strepeli za pleja do dolaska Boa, slično je i ove ali samo za poziciju četiri. Ovde nam treba ubica, mešavina Novice i Robertsa, pa da mirno cekamo početak.... a onda...onda se loptu u šake da pišemo košarkašku istoriju...

Sofronije

pre 13 godina

Rasic ce verovatno otici tako da nam ostaju
Popovic, Klobucar
Milosavljevic, Bozic
Vesely, Kecman
???, Djekic
Jawai, Katic
uz Mitrovica i verovatno Besovica ili Lucica evidentno je da nam treba neki krilni centar koji bi po potrebi mogao da se gura i sa protivnickim centrima. Macvan bi najbolje legao tu ali male su sanse da on dodje... Ja verujem u Todorica i Danilovica pa sta nem Bog da. Bice to sasvim dobar tim, dovoljan za minimum dva trofeja a vrlo je verovatno i da cemo odbraniti sva tri, a sto se EL tice mislim da mozemo u TOP16 a posle je sve moguce (samo me brine nedostatak autoriteta Vlade Jovanovica kod sudija kad se utakmice budu lomile). Ali bice to sve OK na kraju. Kao i uvek :D

zola

pre 13 godina

Dovodjenje americkog pleja uvek je kocka, mada smo mi redovno pogadjali. Popovic je jedna sigurna opcija, ali on nema taj extra individualni kvalitet poput Boa, koji je Partizan odveo na f4. Ovogodisnja realnost je top 16. Mada je dobro sto ce ekipa biti oformljena od starta priprema, a ne kao prosle sezone, kada smo zbog neuigranosti Boa i Robertsa zamalo ispali u grupi

MBeader

pre 13 godina

Tooooooooooooooooo, majstore. Igrac koji je i po mom ukusu. Jos cetvorka i petica (oni najavljeni Amerikanci mi se cine saaaaasvim solidni), pa da se sigramo! A dvojka? Pa tu je onaj profesionalni dizac trofeja, sta se brinemo :)

Genije

pre 13 godina

Partizan će imati ove godine bolji tim nego prošle, samo je problem što je otišao Dule, a ostao njegov sistem... Bojane, igraj za povratak u reprezentaciju!

nemam pojma

pre 13 godina

Zadržati Rašića, rotirati kapitena i Jaramaza, ovog protiv slabijih, Zvezde, Radničkog, Krke, Širokog, kao iviše utakmica domaće lige.

PARTIZAN

pre 13 godina

I opet samo jednogodisnji ugovor...zna se kako ce se zavrsiti,al dobro...nema veze...sve u svemu dobro pojacanje.Secam se kad smo igrali sa Lijetuvosom bio je najbolji igrac u tom timu...dobro dosao..i pokazi se!!

lone wolf

pre 13 godina

Sjajan igrac, ali stvarno mi je zao sto je opet ugovor samo na jednu godinu. Mada cudi me da je uopste hteo da da potpise za Partizan s obzirom da nije mlad i da vec ima izgradjeno ime.

PARTIZAN BEOGRAD!!!

Bog je nosio crno-beli dres 12

pre 13 godina

Mene samo brine nedostatak kosgetera, igracemo paklenu odbranuali ja ne vidim ko moze da daje prosecno 15 poena po utakmici, kao maric,ili bo, ili novica pre 2 sezone...Mozda Veseli,znam da kod nas igra tim, ali na koga ce ici lopte kad nam trebaju sigurni poeni?

mrcha

pre 13 godina

setite se samo kako je ove sezone, ovde u bgu kad smo dobili lijetuvos 30 razlike, priznao onaj faul kad se lomila tekma!!!

strasan igrac, razigrava, dobar sut, ok odbrana i najvaznije TIMSKI IGRAC

Mance

pre 13 godina

Izgleda da će pre grada da pukne nego što ćemo potpisati ugovor na makar 2 godine.U svakom slučaju,Popović može biti od koristi.

all round

pre 13 godina

centar ova te onaj i bum jawai, plej ovaj, onaj amer pa bum popovic, tako ce biti i za krilnog centra, to nece biti ni li, ni macvan ni cabarkapa ni wiliams ni simonovic, ni dasic vec neko sasvim treci koji ce ubijati. TODORIC I DANILOVIC su neverovatni u kakvoj tajnosti sve rade i opet ce to biti tim za najveca dela. SVAKA CAST.

Keyser Söze

pre 13 godina

Decko je u dresu Lietuvos Rytasa prosle sezone imao na 10 evroligaskih utakmica 11,2 poena i 5,4 asistencije po mecu za 33 minuta provedena na parketu da bi kasnije presao u Efes Pilsen. Timski igrac, dobar u odbrani, veliki radnik...dobro pojacanje Partizana!

Peca Ćićevac

pre 13 godina

Očekivao sam ovo. Ne znam samo zašto su insistirali na stranom plejmejkeru. Popović je dobro rešenje, ali bi onda trebalo da ostane i Rašić, ili da dođe Gordić. Malo je da Pera, koji je ipak sve stariji i Bojan organizuju igru. Klobučar i Milosavljević su dvojke, nešto kao pokojni Brkić, pa me malo brine i šut za tri poena, jer je udaljenost veća. Valjda če Kecman da ima opet odlićnu sezonu. Treba nam i dobra četvorka sa ofanzivnim skokom i preciznim šutom da razvuče odbranu i napravi mesto za Katića i Džavaia. Napred Partizan!

Nije svaki crnac Mekejleb!

pre 13 godina

Šeron Kolins koji je bio prvi pik je otpao i ovo je bio očekivan potez. Umesto nekog poludivljeg koledž-crnca bez iskustva igranja evropske košarke i Evrolige doveli smo Bojana koji to iskustvo ima napretek. Vrlo prodoran, sjajan asistent, solidan šuter...ali pre svega klasičan plej koji voli da razigra saigrače. Biće sjajno pojačanje, nikako lošije od već pomenute kategorije crnaca.

I tako...ostade još jedno mesto za stranca na poziciji 4 i mi se popunismo. Idemo u nove herojske avanture:-))

zena me je aston vila

pre 13 godina

Popovic je i prosle godine bio opcija, ali tek za drugu polusezonu, jer je na startu bio preskup - imao je odlicnu sezonu za sobom koju je krunisao pozivom u reprezentaciju. Nije se najbolje snasao u Efesu (kojI uzgred i nije imao tim vec samo kvalitetne pojednice) i jako mi je drado sto je igrac takvog kvaliteta novo pojacanje.
Naime, citava situacija podseca na Rasicevu. Igrali su za FMP, Efes i posle ne bas uspesne sezone dosli u Partizan. Rasic je igrom i slucajem (Tripko povredjen) zasluzeno nasao mesto medju 12 najboljih, a nadam se da ce slicnu formu dostici i Popovic.
Po mom misljenju jedan od najboljih organizatora igre i pravi timski igrac, kao da je rodjen za Partizan.

branja

pre 13 godina

Citam ovde razne komentara od odlicnih do u najmanju ruku receno zalosni. Ovi,da se blago izrazim "RETARDIRANI POZNAVALACA KOSARKE" koji svrsavaju na bilo kakvog crnca ,bio on i Marvin O'conor(oni koji prate Partizan znaju o kome je rijec) mi je muka. Stigao nam je odlican igrac, cak sta vise za razizigravanje ovih mladji igraca i ekipe boli je od 99% posto crnaca koji bih eventualno dosli. Puna podrska i igracima i upravi kakvi god rezultati da budu , a bice u to nesumljam

Ratnik

pre 13 godina

Postaviti sledeci oglas u svim pisanim i elektronskim medijima: potrebno veliko pojacanje do 100.000$-jednogodisnji ugovor.uslovi: snalazenje u duletovom sistemu.zainteresovani da se jave u halu pionir.konkurs otvoren do polovine sezone

juznjak

pre 13 godina

za domace trofeje se ne brinem,ali videcemo sta ce biti u eur.,sve u svemu nije lose...mada vidim da i komsije prave mocan tim sa velikim trenerom hahahahahaha

sestric

pre 13 godina

Sad je samo pitanje da li ce Rasic ostati i koju ce cetvorku dovesti,Macvan bi bio naljboji izbor mada kad bi Deki Milojevic kao onaj zvezdin placljivko Gurovic hteo da se vrati,e to bi bila ekipa za osvajanje evrolige a i mislim da Skorcijanidis ne bi smeo da igra tad protiv Partizana ipak je miloje miloje. Nadam se Macvanu i dodji final foru u Barseloni!