Fudbal 24

Subota, 21.08.2010.

18:09

PL: Arsenal demolirao Blekpul

Fudbaleri Arsenala ostvarili su najubedljiviju pobedu u drugom kolu Premijer lige savladavši Blekpul sa 6:0.

PL: Arsenal demolirao Blekpul IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

Kornelije

pre 13 godina

@Duke,

Koliko samo nisi upucen vidi se po tome sto navodis Carling Cup kao takmicenje za Arsenal. Pa sam Arsene Wenger potpuno potcenjuje to takmicenje vec par godina unazad, i koristi ga kao poligon za isprobavanje nekih skroz mladih, neiskusnih i rezervnih igraca. Pa covek ima skoro svake godine problema sa povredama kljucnih fudbalera, i naravno da nece da njih forsira u takmicenju koje nema nekog znacaja, vec gura na frontovima koji su bitni i donose $$$ klubu (Premier League i Champions League). U Carling Cup'u Arsenal cesto ispadne i od timova iz donjeg dela tabele, a Wenger je cak i za FA Cup rekao da mu je vrednije da dodje u 1/4 Lige Sampiona nego li osvoji kup...citaj malo vesti pre nego sto zapljunes legendarni Londonski klub i legendarnog svetskog strucnjaka, Le Boss Arsena Wengera. Pozdrav za sve prave navijace Arsenala...!

Jeremy_Lynch

pre 13 godina

Sale ok je sve to sto si ti napisao...ali ako se Venger odlucio da izgradi novi tim,tim za buducnost,treba malo vremena za to.

Duke ...molim te nemoj vise da komentarise tim koji ne pratis.

Gde su sad oni forumasi koji su napljuvali Arsenal u prvom kolu posle Liverpula,kako ne mogu da povezu dva pasa i sl?Ljudi sezona je tek pocela,nece Arsenal igrati ni ovako non stop,ja to znam ali ni ono protiv Liverpula nije bila realnost.

Arsenal ne osvaja titule vec 5 godina,ali ako ga uporedis sa takozvanim kraljevskim klubom koji trosi jos malo milijarde na transfere i sl...videcete da Arsenaj je uvek u vrhu premier lige i u LS je uglavnom u 1/4 ili 1/2 a Real skoro nije bio u 1/2 lige sampiona.

Vilsir je definitivno decko koji je vredan paznje i koji je sigurna zamena za Fabregasa naredne sezone,Diabi moze kad hoce,Rosicki?neko je ovde somenuo da on vise nije dobar igrac???O cemu pricamo...covek drzi fudbal u malom prstu,jedino ga ne razumem sto se ustrucava da sutira,kad svi znamo kakav sut ima!Vermalen je gospodar,Song igrac za pozeleti,Volkot juce sjajan,ali standard sad hga nece biti mesec dana nigde,Samak se namasio svega,ali po meni sjajan igrac za Arsenal itd,itd.


Jos cemo videti ko je gde,za jedno 5,6 kola!

Sale Ars

pre 13 godina

Duke je malo preterao ali nazalost trenutno nije daleko od istine. Ma koliko (mi neki) voleli taj Arsenal bojim se da dok Venger bude forsirao svoju tvrdoglavu ideju, da od PL titule ili FA kupa, jedina dva vredna trofeja tamo, nema nazalost nista. Covek je uporan sa dovodjenjem i forsiranjem igraca sa kristalnim nozicama. Volkot je bio sad sjajan (nazalost nisam gledao utakmicu jer je SK prenosio tenis, a ne snimak kako je pisalo u 22h, danas sam slucajno odgledao poslednjih 10min), a sta je bilo protiv Liverpula? Imao je dve fantasticne prilike da namesti laganu gol sansu i u obe je izabrao pogresno resenje, kad je trebalo da da povratnu on je centrirao, kad je trebalo da centrira on je lomio jednog igraca. Rozicki ne da vise nije igracina kakva je bio, nego ni senka. Ovo izivljavanje nad timovima poput Blekpula ne govori apsolutno nista, jedino dobro je da i ovde nisu kiksnuli.

Profesor jeste profesor ali izgleda samo iz delova, Edwarde potpuno stoji da je napravio klub na zdravim nogama i to niko na svetu ne moze da ospori ali kad se setim izjava za neke igrace koje je mozda mogao malo jace da pojuri, a nije iz svojih nekih tripova pripadne mi muka. Ne bi nabrajao sva imena, samo neka; Tores, Babel, Tevez, Ture mladji, itd. uopste ne bitno da li bi oni dosli ili ne na kraju, vec pricam bas o izjavama tipa dobri igraci ali nam ne trebaju imamo mi pa krene... Dok ne bude imao nekog novog Anrija da zavrsava ko iz sale akcije, Bergkampa da pravi dar mar sa potazima, Ljumberga koji ce da kida, novog Piresa kao imaju, tesko ce do titule. O odbrani sa cika Kembelom da i ne govorim, Vierom na sredini i Gilbertom iza da kupi izgubljene lopte. Jedino koga ima u celoj prici pozadi, a da zaista za sad pokazuje da extra vredi je Vermelen, Sanja kad pogodi centarsut je isto kao da su dali gol, mozda i vrednije, Klisi je dobar ali podlozan kiksevima iglupostima i to strasnim da se ne prisecamo jer sam odma besan. Golman, za to je tuga trositi boju na slovima sa tastature da bi bilo sta pisao o njima, posebno plavusanu.

Ono sto je tuzno sto mislim da bi neko sa stavom Fergusona kog prvo nisam podnosio i verovatno bi ga zveknuo da sam mogao radi one zvake, vremenom, postao je covek kog postujem. Taj isti Ferguson bi skoro zagarantovano sa onim timom Arsenala iz 2004 da ne nabrajam sad imena opet uzeo nekoliko PL za redom i barem dve LS. Priznao neko ili ne CR nije Anri (njegova klasa), Runi nije Bergkamp, ni Gigs to nije, a MU za njihovo vreme uzima titula i titula, Arsenal je uzeo onda dve i sad tavori, a matori opet uze tri za redom, a razlika izmedju Fergusona i Vengera je samo i jedino u gladju za pobedama i nicemu vise, znanje sigurno ni jednom ne fali, ne manjka. MU nek i ima vise protakcija kod sudija, pitacu sto ih nema Arsenal i ako kukam nekad zbog toga ali sto nisu to nekako zasluzili, izborili se, naterali ove u savezu ako treba i kidnapovanjem na tako nesto (salim se naravno)?

Sve u svemu, ako se kojim cudom ali bukvalno cudom i desi da Arsenal uzme jedan od dva vazna trofeja ove sezone, natrljajte mi to na nos sa zadovoljstvom cu priznati gresku. I jos nesto Venger nikad nije uspeo da odbrani titulu, cak ni te 2004, a to puno govori. Arsenal je postao tim kog svi biju, posebno lako to rade Celsi i MU jer im je tako zagarontavona da ce ili pobediti ili onesposobiti nekog od igraca sa kristalnim nozicama za buduce nastupe, kojih ima koliko hocete u timu, a obicno je to neki igrac koji je u dobroj formi, za kog Venger naravno onda nema zamenu. Arsenal je postao tim kog je lepo gledati, koji igra leprsavo ali nema konstantnost. Koji kad mu dodje neko "po meri" za takav fudbal oni ne znaju gde se nalaze, gde je lopta, a gde teren i izgube lagano 4-0 uz dosta srece pritom jer je moglo biti i mnogo vise. I onda ih povrh svega taj tim koji ih je spustio na zemlju lagano siluje povodom igraca u kog su ulozili godine i radi kog su svojevremeno oterali Vieru.

Ja Arsenal gledam jer volim taj klub ali se vise ne nadam bilo kakvim trofejima. Kad dodju dobro dodju, pa opet post i tako u krug. Dok su tu Fergi i Abramovic tako ce biti, nakon toga se mozda nesto i promeni. Nazalost cak ni tim kog iza Arsenala najvise volim u PL, Liverpul nije u stanju vec decenijama da uzme PL.

skeptik

pre 13 godina

Dobar im pazar ovaj Čamak. Jako efikasan. Haha. Na kraju je i golman jadnog Blekpula rekao, evo daj i ti jedan, trudiš se. Ah, taj bajni Arsenal... Kako samo uspevaju da igraju ovako čarobno. Haha. Uželeli se fudbala pošto se prošle nedelje sa igračem više nisu videli. Desetak kola ovako i onda će realan cilj kao i uvek da im bude Karling kup. Smešan tim.
(Duke, 21. avgust 2010 19:22)

Ti, dečko, mora da si gledao pogrešnu utakmicu prošle nedelje.

ArsenaLfan

pre 13 godina

@Duke.... sta si hteo da kazes,da Arsenal ne moze da pobedi male timove kao celzi,siti,totenhem itd???? Sine Arsenal je institucija za cilzi,siti,totenhem i sve te tako klubove.....Jedina 3 kluba u engeskoj koji se mogu pohvaliti da su VELIKA su mancester,liverpul i Arsenal....zato psssssssssssst i prati karling molim te... nisi za fudbal ;D

Edward

pre 13 godina

@Duke,

Citam covek sta pises, i bas si ga preterao. Mora da si navijac nekog tima koji je redovna musterija Arsenalu, pa neznas kako da se oduzis bez jedino da forsiras skoriju istoriju Premier Lige (zadnjih 5 sezona) kada Arsenal prolazi kroz fazu transformacije i izgradnje novog tima, pa samim time relativne slabosti u odnosu na Chelsea i Man U koji su trosili milione na transfere, i, naravno, investicije u nove objekte (Emirates Stadium) sto je drasticno smanjilo kolicine novca dostupnog Arsenu Wengeru na pojacanja. Zaboravljas ne tako daleku proslost i 'Nepobedivu' generaciju Arsenala. Ni mocni Man U tako nesto nije ostvario u godinama dominacije Engleskom. Ali ok, nije ovo ni prilika ni mesto za prepricavanje istorije klubova. Ja mislim da Arsenal ima sanse za titulu i barem jos jedno 1/4 finale Lige Sampiona, pogotovo ako kljucni igraci ostanu zdravi. Ono sto Wenger treba da uradi jeste da dovede golmana, pa makar to bio neki pred penziom, svakako ce biti pouzdaniji od trenutnih. Kao navijac Arsenala, svakako mi je draze da znam da je klub za koji navijam finansijski stabilna, durocna i zdrava investicija, pa makar ona bila bez trofeja i nekih preteranih zvezda. Eto mocni Man U'a i Liverpoola su se pokazali kao neodrzivi projekti, sa preskupim igracima, koje su im na kraju krajeva preoteli spanski timovi. Koliko je Arsenal finansijski stabilan pokazuje cinjenica da su Barcu laganu odbili za 50miliona EURO koje su navodno nudili za C. Fabregasa. Gunners 4EVER!

M

pre 13 godina

Zigic usao i skrivio penal, milijas "nije bio u kombinaciji", Pantelic nasao deseti klub po redu i naravno najlosiji od svih prethodnih, ali kod Mistera im je pozicija osigurana. Svi su treneri blesavi osim njega?!

Duke

pre 13 godina

@ Alexandar

Berbatov? Pa nećeš valjda da upoređuješ onog malog indijanca i Berbatova? Bratko ima velikih problema sa završnicom ali ima znanje. Mada, ne kapiram što si uopšte postavio pitanje o Berbatovu? Da ne misliš da sam navijač Mančestera, pa ono pišem zbog toga? Ma, jok, bre... Arsenal nikoga ne brine. Oni svake godine imaju svoje slatke snove, a kao što rekoh, vrhunac im je Karling kup ili Kup Emirata u pripremnom periodu i to pod uslovom da se napale. I opet će neki da se zanose kako je ovo konačno "njihova sezona" dok ih Mančester, Čelsi i još po koji klub ne vrate u stvarnost.

alex erceg

pre 13 godina

gledao sam mec.zaista su bili mocni..bez fabregasa,van persija,ebuea.Da su imali srece(a nisu iako su pobedili 6:0) pobedili bi 10:0..ali nece svakog kola igrati protiv blackpoola.Docice im chelsea ili mancester..mozda ih pobede ali titulu uzeti nece.mlada je ekipa,suvise.nijedno pravo pojacanje ove godine.a kakva je nekad bila ekipa sa anrijem ,piresom i ostalima.a ovo..

Duke

pre 13 godina

Dobar im pazar ovaj Čamak. Jako efikasan. Haha. Na kraju je i golman jadnog Blekpula rekao, evo daj i ti jedan, trudiš se. Ah, taj bajni Arsenal... Kako samo uspevaju da igraju ovako čarobno. Haha. Uželeli se fudbala pošto se prošle nedelje sa igračem više nisu videli. Desetak kola ovako i onda će realan cilj kao i uvek da im bude Karling kup. Smešan tim.

doktor

pre 13 godina

Voleo sam ga ,ali sad cu reci :"Zigic je stetocina"! Danas je skrivio penal!Ne budemo li imali 6 bodova posle 2 kola,Antica sa ova 3 panja(Ziga+2 pusaca) treba oterati!!!!

cojba-freddy ljungberg

pre 13 godina

Mr. Theo Walcot...A Rosicky je objasnio kako se dele lopte...Jos malo samo da se uigraju pogotovu u odbrani i deri...Svaka utakmica 3+ pp...

doktor

pre 13 godina

Voleo sam ga ,ali sad cu reci :"Zigic je stetocina"! Danas je skrivio penal!Ne budemo li imali 6 bodova posle 2 kola,Antica sa ova 3 panja(Ziga+2 pusaca) treba oterati!!!!

cojba-freddy ljungberg

pre 13 godina

Mr. Theo Walcot...A Rosicky je objasnio kako se dele lopte...Jos malo samo da se uigraju pogotovu u odbrani i deri...Svaka utakmica 3+ pp...

Duke

pre 13 godina

Dobar im pazar ovaj Čamak. Jako efikasan. Haha. Na kraju je i golman jadnog Blekpula rekao, evo daj i ti jedan, trudiš se. Ah, taj bajni Arsenal... Kako samo uspevaju da igraju ovako čarobno. Haha. Uželeli se fudbala pošto se prošle nedelje sa igračem više nisu videli. Desetak kola ovako i onda će realan cilj kao i uvek da im bude Karling kup. Smešan tim.

alex erceg

pre 13 godina

gledao sam mec.zaista su bili mocni..bez fabregasa,van persija,ebuea.Da su imali srece(a nisu iako su pobedili 6:0) pobedili bi 10:0..ali nece svakog kola igrati protiv blackpoola.Docice im chelsea ili mancester..mozda ih pobede ali titulu uzeti nece.mlada je ekipa,suvise.nijedno pravo pojacanje ove godine.a kakva je nekad bila ekipa sa anrijem ,piresom i ostalima.a ovo..

M

pre 13 godina

Zigic usao i skrivio penal, milijas "nije bio u kombinaciji", Pantelic nasao deseti klub po redu i naravno najlosiji od svih prethodnih, ali kod Mistera im je pozicija osigurana. Svi su treneri blesavi osim njega?!

Duke

pre 13 godina

@ Alexandar

Berbatov? Pa nećeš valjda da upoređuješ onog malog indijanca i Berbatova? Bratko ima velikih problema sa završnicom ali ima znanje. Mada, ne kapiram što si uopšte postavio pitanje o Berbatovu? Da ne misliš da sam navijač Mančestera, pa ono pišem zbog toga? Ma, jok, bre... Arsenal nikoga ne brine. Oni svake godine imaju svoje slatke snove, a kao što rekoh, vrhunac im je Karling kup ili Kup Emirata u pripremnom periodu i to pod uslovom da se napale. I opet će neki da se zanose kako je ovo konačno "njihova sezona" dok ih Mančester, Čelsi i još po koji klub ne vrate u stvarnost.

ArsenaLfan

pre 13 godina

@Duke.... sta si hteo da kazes,da Arsenal ne moze da pobedi male timove kao celzi,siti,totenhem itd???? Sine Arsenal je institucija za cilzi,siti,totenhem i sve te tako klubove.....Jedina 3 kluba u engeskoj koji se mogu pohvaliti da su VELIKA su mancester,liverpul i Arsenal....zato psssssssssssst i prati karling molim te... nisi za fudbal ;D

Edward

pre 13 godina

@Duke,

Citam covek sta pises, i bas si ga preterao. Mora da si navijac nekog tima koji je redovna musterija Arsenalu, pa neznas kako da se oduzis bez jedino da forsiras skoriju istoriju Premier Lige (zadnjih 5 sezona) kada Arsenal prolazi kroz fazu transformacije i izgradnje novog tima, pa samim time relativne slabosti u odnosu na Chelsea i Man U koji su trosili milione na transfere, i, naravno, investicije u nove objekte (Emirates Stadium) sto je drasticno smanjilo kolicine novca dostupnog Arsenu Wengeru na pojacanja. Zaboravljas ne tako daleku proslost i 'Nepobedivu' generaciju Arsenala. Ni mocni Man U tako nesto nije ostvario u godinama dominacije Engleskom. Ali ok, nije ovo ni prilika ni mesto za prepricavanje istorije klubova. Ja mislim da Arsenal ima sanse za titulu i barem jos jedno 1/4 finale Lige Sampiona, pogotovo ako kljucni igraci ostanu zdravi. Ono sto Wenger treba da uradi jeste da dovede golmana, pa makar to bio neki pred penziom, svakako ce biti pouzdaniji od trenutnih. Kao navijac Arsenala, svakako mi je draze da znam da je klub za koji navijam finansijski stabilna, durocna i zdrava investicija, pa makar ona bila bez trofeja i nekih preteranih zvezda. Eto mocni Man U'a i Liverpoola su se pokazali kao neodrzivi projekti, sa preskupim igracima, koje su im na kraju krajeva preoteli spanski timovi. Koliko je Arsenal finansijski stabilan pokazuje cinjenica da su Barcu laganu odbili za 50miliona EURO koje su navodno nudili za C. Fabregasa. Gunners 4EVER!

skeptik

pre 13 godina

Dobar im pazar ovaj Čamak. Jako efikasan. Haha. Na kraju je i golman jadnog Blekpula rekao, evo daj i ti jedan, trudiš se. Ah, taj bajni Arsenal... Kako samo uspevaju da igraju ovako čarobno. Haha. Uželeli se fudbala pošto se prošle nedelje sa igračem više nisu videli. Desetak kola ovako i onda će realan cilj kao i uvek da im bude Karling kup. Smešan tim.
(Duke, 21. avgust 2010 19:22)

Ti, dečko, mora da si gledao pogrešnu utakmicu prošle nedelje.

Sale Ars

pre 13 godina

Duke je malo preterao ali nazalost trenutno nije daleko od istine. Ma koliko (mi neki) voleli taj Arsenal bojim se da dok Venger bude forsirao svoju tvrdoglavu ideju, da od PL titule ili FA kupa, jedina dva vredna trofeja tamo, nema nazalost nista. Covek je uporan sa dovodjenjem i forsiranjem igraca sa kristalnim nozicama. Volkot je bio sad sjajan (nazalost nisam gledao utakmicu jer je SK prenosio tenis, a ne snimak kako je pisalo u 22h, danas sam slucajno odgledao poslednjih 10min), a sta je bilo protiv Liverpula? Imao je dve fantasticne prilike da namesti laganu gol sansu i u obe je izabrao pogresno resenje, kad je trebalo da da povratnu on je centrirao, kad je trebalo da centrira on je lomio jednog igraca. Rozicki ne da vise nije igracina kakva je bio, nego ni senka. Ovo izivljavanje nad timovima poput Blekpula ne govori apsolutno nista, jedino dobro je da i ovde nisu kiksnuli.

Profesor jeste profesor ali izgleda samo iz delova, Edwarde potpuno stoji da je napravio klub na zdravim nogama i to niko na svetu ne moze da ospori ali kad se setim izjava za neke igrace koje je mozda mogao malo jace da pojuri, a nije iz svojih nekih tripova pripadne mi muka. Ne bi nabrajao sva imena, samo neka; Tores, Babel, Tevez, Ture mladji, itd. uopste ne bitno da li bi oni dosli ili ne na kraju, vec pricam bas o izjavama tipa dobri igraci ali nam ne trebaju imamo mi pa krene... Dok ne bude imao nekog novog Anrija da zavrsava ko iz sale akcije, Bergkampa da pravi dar mar sa potazima, Ljumberga koji ce da kida, novog Piresa kao imaju, tesko ce do titule. O odbrani sa cika Kembelom da i ne govorim, Vierom na sredini i Gilbertom iza da kupi izgubljene lopte. Jedino koga ima u celoj prici pozadi, a da zaista za sad pokazuje da extra vredi je Vermelen, Sanja kad pogodi centarsut je isto kao da su dali gol, mozda i vrednije, Klisi je dobar ali podlozan kiksevima iglupostima i to strasnim da se ne prisecamo jer sam odma besan. Golman, za to je tuga trositi boju na slovima sa tastature da bi bilo sta pisao o njima, posebno plavusanu.

Ono sto je tuzno sto mislim da bi neko sa stavom Fergusona kog prvo nisam podnosio i verovatno bi ga zveknuo da sam mogao radi one zvake, vremenom, postao je covek kog postujem. Taj isti Ferguson bi skoro zagarantovano sa onim timom Arsenala iz 2004 da ne nabrajam sad imena opet uzeo nekoliko PL za redom i barem dve LS. Priznao neko ili ne CR nije Anri (njegova klasa), Runi nije Bergkamp, ni Gigs to nije, a MU za njihovo vreme uzima titula i titula, Arsenal je uzeo onda dve i sad tavori, a matori opet uze tri za redom, a razlika izmedju Fergusona i Vengera je samo i jedino u gladju za pobedama i nicemu vise, znanje sigurno ni jednom ne fali, ne manjka. MU nek i ima vise protakcija kod sudija, pitacu sto ih nema Arsenal i ako kukam nekad zbog toga ali sto nisu to nekako zasluzili, izborili se, naterali ove u savezu ako treba i kidnapovanjem na tako nesto (salim se naravno)?

Sve u svemu, ako se kojim cudom ali bukvalno cudom i desi da Arsenal uzme jedan od dva vazna trofeja ove sezone, natrljajte mi to na nos sa zadovoljstvom cu priznati gresku. I jos nesto Venger nikad nije uspeo da odbrani titulu, cak ni te 2004, a to puno govori. Arsenal je postao tim kog svi biju, posebno lako to rade Celsi i MU jer im je tako zagarontavona da ce ili pobediti ili onesposobiti nekog od igraca sa kristalnim nozicama za buduce nastupe, kojih ima koliko hocete u timu, a obicno je to neki igrac koji je u dobroj formi, za kog Venger naravno onda nema zamenu. Arsenal je postao tim kog je lepo gledati, koji igra leprsavo ali nema konstantnost. Koji kad mu dodje neko "po meri" za takav fudbal oni ne znaju gde se nalaze, gde je lopta, a gde teren i izgube lagano 4-0 uz dosta srece pritom jer je moglo biti i mnogo vise. I onda ih povrh svega taj tim koji ih je spustio na zemlju lagano siluje povodom igraca u kog su ulozili godine i radi kog su svojevremeno oterali Vieru.

Ja Arsenal gledam jer volim taj klub ali se vise ne nadam bilo kakvim trofejima. Kad dodju dobro dodju, pa opet post i tako u krug. Dok su tu Fergi i Abramovic tako ce biti, nakon toga se mozda nesto i promeni. Nazalost cak ni tim kog iza Arsenala najvise volim u PL, Liverpul nije u stanju vec decenijama da uzme PL.

Jeremy_Lynch

pre 13 godina

Sale ok je sve to sto si ti napisao...ali ako se Venger odlucio da izgradi novi tim,tim za buducnost,treba malo vremena za to.

Duke ...molim te nemoj vise da komentarise tim koji ne pratis.

Gde su sad oni forumasi koji su napljuvali Arsenal u prvom kolu posle Liverpula,kako ne mogu da povezu dva pasa i sl?Ljudi sezona je tek pocela,nece Arsenal igrati ni ovako non stop,ja to znam ali ni ono protiv Liverpula nije bila realnost.

Arsenal ne osvaja titule vec 5 godina,ali ako ga uporedis sa takozvanim kraljevskim klubom koji trosi jos malo milijarde na transfere i sl...videcete da Arsenaj je uvek u vrhu premier lige i u LS je uglavnom u 1/4 ili 1/2 a Real skoro nije bio u 1/2 lige sampiona.

Vilsir je definitivno decko koji je vredan paznje i koji je sigurna zamena za Fabregasa naredne sezone,Diabi moze kad hoce,Rosicki?neko je ovde somenuo da on vise nije dobar igrac???O cemu pricamo...covek drzi fudbal u malom prstu,jedino ga ne razumem sto se ustrucava da sutira,kad svi znamo kakav sut ima!Vermalen je gospodar,Song igrac za pozeleti,Volkot juce sjajan,ali standard sad hga nece biti mesec dana nigde,Samak se namasio svega,ali po meni sjajan igrac za Arsenal itd,itd.


Jos cemo videti ko je gde,za jedno 5,6 kola!

Kornelije

pre 13 godina

@Duke,

Koliko samo nisi upucen vidi se po tome sto navodis Carling Cup kao takmicenje za Arsenal. Pa sam Arsene Wenger potpuno potcenjuje to takmicenje vec par godina unazad, i koristi ga kao poligon za isprobavanje nekih skroz mladih, neiskusnih i rezervnih igraca. Pa covek ima skoro svake godine problema sa povredama kljucnih fudbalera, i naravno da nece da njih forsira u takmicenju koje nema nekog znacaja, vec gura na frontovima koji su bitni i donose $$$ klubu (Premier League i Champions League). U Carling Cup'u Arsenal cesto ispadne i od timova iz donjeg dela tabele, a Wenger je cak i za FA Cup rekao da mu je vrednije da dodje u 1/4 Lige Sampiona nego li osvoji kup...citaj malo vesti pre nego sto zapljunes legendarni Londonski klub i legendarnog svetskog strucnjaka, Le Boss Arsena Wengera. Pozdrav za sve prave navijace Arsenala...!

Duke

pre 13 godina

Dobar im pazar ovaj Čamak. Jako efikasan. Haha. Na kraju je i golman jadnog Blekpula rekao, evo daj i ti jedan, trudiš se. Ah, taj bajni Arsenal... Kako samo uspevaju da igraju ovako čarobno. Haha. Uželeli se fudbala pošto se prošle nedelje sa igračem više nisu videli. Desetak kola ovako i onda će realan cilj kao i uvek da im bude Karling kup. Smešan tim.

Duke

pre 13 godina

@ Alexandar

Berbatov? Pa nećeš valjda da upoređuješ onog malog indijanca i Berbatova? Bratko ima velikih problema sa završnicom ali ima znanje. Mada, ne kapiram što si uopšte postavio pitanje o Berbatovu? Da ne misliš da sam navijač Mančestera, pa ono pišem zbog toga? Ma, jok, bre... Arsenal nikoga ne brine. Oni svake godine imaju svoje slatke snove, a kao što rekoh, vrhunac im je Karling kup ili Kup Emirata u pripremnom periodu i to pod uslovom da se napale. I opet će neki da se zanose kako je ovo konačno "njihova sezona" dok ih Mančester, Čelsi i još po koji klub ne vrate u stvarnost.

alex erceg

pre 13 godina

gledao sam mec.zaista su bili mocni..bez fabregasa,van persija,ebuea.Da su imali srece(a nisu iako su pobedili 6:0) pobedili bi 10:0..ali nece svakog kola igrati protiv blackpoola.Docice im chelsea ili mancester..mozda ih pobede ali titulu uzeti nece.mlada je ekipa,suvise.nijedno pravo pojacanje ove godine.a kakva je nekad bila ekipa sa anrijem ,piresom i ostalima.a ovo..

doktor

pre 13 godina

Voleo sam ga ,ali sad cu reci :"Zigic je stetocina"! Danas je skrivio penal!Ne budemo li imali 6 bodova posle 2 kola,Antica sa ova 3 panja(Ziga+2 pusaca) treba oterati!!!!

cojba-freddy ljungberg

pre 13 godina

Mr. Theo Walcot...A Rosicky je objasnio kako se dele lopte...Jos malo samo da se uigraju pogotovu u odbrani i deri...Svaka utakmica 3+ pp...

M

pre 13 godina

Zigic usao i skrivio penal, milijas "nije bio u kombinaciji", Pantelic nasao deseti klub po redu i naravno najlosiji od svih prethodnih, ali kod Mistera im je pozicija osigurana. Svi su treneri blesavi osim njega?!

ArsenaLfan

pre 13 godina

@Duke.... sta si hteo da kazes,da Arsenal ne moze da pobedi male timove kao celzi,siti,totenhem itd???? Sine Arsenal je institucija za cilzi,siti,totenhem i sve te tako klubove.....Jedina 3 kluba u engeskoj koji se mogu pohvaliti da su VELIKA su mancester,liverpul i Arsenal....zato psssssssssssst i prati karling molim te... nisi za fudbal ;D

skeptik

pre 13 godina

Dobar im pazar ovaj Čamak. Jako efikasan. Haha. Na kraju je i golman jadnog Blekpula rekao, evo daj i ti jedan, trudiš se. Ah, taj bajni Arsenal... Kako samo uspevaju da igraju ovako čarobno. Haha. Uželeli se fudbala pošto se prošle nedelje sa igračem više nisu videli. Desetak kola ovako i onda će realan cilj kao i uvek da im bude Karling kup. Smešan tim.
(Duke, 21. avgust 2010 19:22)

Ti, dečko, mora da si gledao pogrešnu utakmicu prošle nedelje.

Edward

pre 13 godina

@Duke,

Citam covek sta pises, i bas si ga preterao. Mora da si navijac nekog tima koji je redovna musterija Arsenalu, pa neznas kako da se oduzis bez jedino da forsiras skoriju istoriju Premier Lige (zadnjih 5 sezona) kada Arsenal prolazi kroz fazu transformacije i izgradnje novog tima, pa samim time relativne slabosti u odnosu na Chelsea i Man U koji su trosili milione na transfere, i, naravno, investicije u nove objekte (Emirates Stadium) sto je drasticno smanjilo kolicine novca dostupnog Arsenu Wengeru na pojacanja. Zaboravljas ne tako daleku proslost i 'Nepobedivu' generaciju Arsenala. Ni mocni Man U tako nesto nije ostvario u godinama dominacije Engleskom. Ali ok, nije ovo ni prilika ni mesto za prepricavanje istorije klubova. Ja mislim da Arsenal ima sanse za titulu i barem jos jedno 1/4 finale Lige Sampiona, pogotovo ako kljucni igraci ostanu zdravi. Ono sto Wenger treba da uradi jeste da dovede golmana, pa makar to bio neki pred penziom, svakako ce biti pouzdaniji od trenutnih. Kao navijac Arsenala, svakako mi je draze da znam da je klub za koji navijam finansijski stabilna, durocna i zdrava investicija, pa makar ona bila bez trofeja i nekih preteranih zvezda. Eto mocni Man U'a i Liverpoola su se pokazali kao neodrzivi projekti, sa preskupim igracima, koje su im na kraju krajeva preoteli spanski timovi. Koliko je Arsenal finansijski stabilan pokazuje cinjenica da su Barcu laganu odbili za 50miliona EURO koje su navodno nudili za C. Fabregasa. Gunners 4EVER!

Sale Ars

pre 13 godina

Duke je malo preterao ali nazalost trenutno nije daleko od istine. Ma koliko (mi neki) voleli taj Arsenal bojim se da dok Venger bude forsirao svoju tvrdoglavu ideju, da od PL titule ili FA kupa, jedina dva vredna trofeja tamo, nema nazalost nista. Covek je uporan sa dovodjenjem i forsiranjem igraca sa kristalnim nozicama. Volkot je bio sad sjajan (nazalost nisam gledao utakmicu jer je SK prenosio tenis, a ne snimak kako je pisalo u 22h, danas sam slucajno odgledao poslednjih 10min), a sta je bilo protiv Liverpula? Imao je dve fantasticne prilike da namesti laganu gol sansu i u obe je izabrao pogresno resenje, kad je trebalo da da povratnu on je centrirao, kad je trebalo da centrira on je lomio jednog igraca. Rozicki ne da vise nije igracina kakva je bio, nego ni senka. Ovo izivljavanje nad timovima poput Blekpula ne govori apsolutno nista, jedino dobro je da i ovde nisu kiksnuli.

Profesor jeste profesor ali izgleda samo iz delova, Edwarde potpuno stoji da je napravio klub na zdravim nogama i to niko na svetu ne moze da ospori ali kad se setim izjava za neke igrace koje je mozda mogao malo jace da pojuri, a nije iz svojih nekih tripova pripadne mi muka. Ne bi nabrajao sva imena, samo neka; Tores, Babel, Tevez, Ture mladji, itd. uopste ne bitno da li bi oni dosli ili ne na kraju, vec pricam bas o izjavama tipa dobri igraci ali nam ne trebaju imamo mi pa krene... Dok ne bude imao nekog novog Anrija da zavrsava ko iz sale akcije, Bergkampa da pravi dar mar sa potazima, Ljumberga koji ce da kida, novog Piresa kao imaju, tesko ce do titule. O odbrani sa cika Kembelom da i ne govorim, Vierom na sredini i Gilbertom iza da kupi izgubljene lopte. Jedino koga ima u celoj prici pozadi, a da zaista za sad pokazuje da extra vredi je Vermelen, Sanja kad pogodi centarsut je isto kao da su dali gol, mozda i vrednije, Klisi je dobar ali podlozan kiksevima iglupostima i to strasnim da se ne prisecamo jer sam odma besan. Golman, za to je tuga trositi boju na slovima sa tastature da bi bilo sta pisao o njima, posebno plavusanu.

Ono sto je tuzno sto mislim da bi neko sa stavom Fergusona kog prvo nisam podnosio i verovatno bi ga zveknuo da sam mogao radi one zvake, vremenom, postao je covek kog postujem. Taj isti Ferguson bi skoro zagarantovano sa onim timom Arsenala iz 2004 da ne nabrajam sad imena opet uzeo nekoliko PL za redom i barem dve LS. Priznao neko ili ne CR nije Anri (njegova klasa), Runi nije Bergkamp, ni Gigs to nije, a MU za njihovo vreme uzima titula i titula, Arsenal je uzeo onda dve i sad tavori, a matori opet uze tri za redom, a razlika izmedju Fergusona i Vengera je samo i jedino u gladju za pobedama i nicemu vise, znanje sigurno ni jednom ne fali, ne manjka. MU nek i ima vise protakcija kod sudija, pitacu sto ih nema Arsenal i ako kukam nekad zbog toga ali sto nisu to nekako zasluzili, izborili se, naterali ove u savezu ako treba i kidnapovanjem na tako nesto (salim se naravno)?

Sve u svemu, ako se kojim cudom ali bukvalno cudom i desi da Arsenal uzme jedan od dva vazna trofeja ove sezone, natrljajte mi to na nos sa zadovoljstvom cu priznati gresku. I jos nesto Venger nikad nije uspeo da odbrani titulu, cak ni te 2004, a to puno govori. Arsenal je postao tim kog svi biju, posebno lako to rade Celsi i MU jer im je tako zagarontavona da ce ili pobediti ili onesposobiti nekog od igraca sa kristalnim nozicama za buduce nastupe, kojih ima koliko hocete u timu, a obicno je to neki igrac koji je u dobroj formi, za kog Venger naravno onda nema zamenu. Arsenal je postao tim kog je lepo gledati, koji igra leprsavo ali nema konstantnost. Koji kad mu dodje neko "po meri" za takav fudbal oni ne znaju gde se nalaze, gde je lopta, a gde teren i izgube lagano 4-0 uz dosta srece pritom jer je moglo biti i mnogo vise. I onda ih povrh svega taj tim koji ih je spustio na zemlju lagano siluje povodom igraca u kog su ulozili godine i radi kog su svojevremeno oterali Vieru.

Ja Arsenal gledam jer volim taj klub ali se vise ne nadam bilo kakvim trofejima. Kad dodju dobro dodju, pa opet post i tako u krug. Dok su tu Fergi i Abramovic tako ce biti, nakon toga se mozda nesto i promeni. Nazalost cak ni tim kog iza Arsenala najvise volim u PL, Liverpul nije u stanju vec decenijama da uzme PL.

Jeremy_Lynch

pre 13 godina

Sale ok je sve to sto si ti napisao...ali ako se Venger odlucio da izgradi novi tim,tim za buducnost,treba malo vremena za to.

Duke ...molim te nemoj vise da komentarise tim koji ne pratis.

Gde su sad oni forumasi koji su napljuvali Arsenal u prvom kolu posle Liverpula,kako ne mogu da povezu dva pasa i sl?Ljudi sezona je tek pocela,nece Arsenal igrati ni ovako non stop,ja to znam ali ni ono protiv Liverpula nije bila realnost.

Arsenal ne osvaja titule vec 5 godina,ali ako ga uporedis sa takozvanim kraljevskim klubom koji trosi jos malo milijarde na transfere i sl...videcete da Arsenaj je uvek u vrhu premier lige i u LS je uglavnom u 1/4 ili 1/2 a Real skoro nije bio u 1/2 lige sampiona.

Vilsir je definitivno decko koji je vredan paznje i koji je sigurna zamena za Fabregasa naredne sezone,Diabi moze kad hoce,Rosicki?neko je ovde somenuo da on vise nije dobar igrac???O cemu pricamo...covek drzi fudbal u malom prstu,jedino ga ne razumem sto se ustrucava da sutira,kad svi znamo kakav sut ima!Vermalen je gospodar,Song igrac za pozeleti,Volkot juce sjajan,ali standard sad hga nece biti mesec dana nigde,Samak se namasio svega,ali po meni sjajan igrac za Arsenal itd,itd.


Jos cemo videti ko je gde,za jedno 5,6 kola!

Kornelije

pre 13 godina

@Duke,

Koliko samo nisi upucen vidi se po tome sto navodis Carling Cup kao takmicenje za Arsenal. Pa sam Arsene Wenger potpuno potcenjuje to takmicenje vec par godina unazad, i koristi ga kao poligon za isprobavanje nekih skroz mladih, neiskusnih i rezervnih igraca. Pa covek ima skoro svake godine problema sa povredama kljucnih fudbalera, i naravno da nece da njih forsira u takmicenju koje nema nekog znacaja, vec gura na frontovima koji su bitni i donose $$$ klubu (Premier League i Champions League). U Carling Cup'u Arsenal cesto ispadne i od timova iz donjeg dela tabele, a Wenger je cak i za FA Cup rekao da mu je vrednije da dodje u 1/4 Lige Sampiona nego li osvoji kup...citaj malo vesti pre nego sto zapljunes legendarni Londonski klub i legendarnog svetskog strucnjaka, Le Boss Arsena Wengera. Pozdrav za sve prave navijace Arsenala...!