Fudbal 61

Četvrtak, 05.08.2010.

23:51

LE: Srbija ostala bez predstavnika

U četvrtak su odigrani preostali revanš mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a sva tri srpska predstavnika su eliminisana iz daljeg takmičenja.

LE: Srbija ostala bez predstavnika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

guska koja je spasla Rim

pre 13 godina

Grobari drzite se Rambu Petkovicu istice ugovor sledece godine i nas je,konacno jedna dobra vest,ovo je bitnije od lige sampiona,takvih igraca je malo.
(zvezda zivot je, 6. avgust 2010 01:16)

Osim toga, cim izidje iz zatvora, moci ce i Dzajic da igra za Zvezdu. A i Sekularac, pre par godina, rece da ga zdravlje jos dobro sluzi (i nek mu je sa srecom).

JM

pre 13 godina

Nekad je Zvezdi bio cilj da prezimi u Evropi a sad da doceka septembar. :) Lukicu, vojskovodjo, sila si! Dok si ti u Zvezdi za Partizan nema krize.

Tipolir

pre 13 godina

Hvalili ste se kad ste bili bolji / "Srpski klubovi bolji od komšijskih"-/
sad pokunjeno priznajte da ste lošiji i to napišite -
/Srpski klubovi lošiji od komšijskih/-

Vlada

pre 13 godina

Sramota ukoliko se ima u vidu da Bugari imaju 3 tima, Rumuni 4, Hrvati 2, Danci, Švajcarci svi po 3,4 tima. Naše klubove bije i istok i zapad. Foskula naših kvazi stručnjaka je da svi danas igraju fudbal, samo tim tupanima treba reći da ga mi danas ne igramo. Jedinu korist imaju menadzeri i to je to.

sale

pre 13 godina

@(mimi, 6. avgust 2010 10:42)

bugari su manje vise u rangu sa nama, ali rumuni, grci i turci su svetlosnim godinama ispred nas... imaju po dva predstavnika u ls... krecu kasnije od nas... bolje igraju... turci posebno...

ne verujem da bi imali interesa da ulaze u nesto sto bi ih samo upropastilo....

Mislite o tome...

pre 13 godina

ne znam sta se ovaj Partizan javlja kad ce opet u Ligi evrope da bude topovsko meso kao prosle godine raznim brizevima tuluzima i slicno...a podrazumeva se da u LS NECE UCI
(Mladja_011, 6. avgust 2010 12:02)

Bolje topovsko meso u ligi evrope Tuluzima i ostalima, nego topovsko meso u pretkvalifikacijama za ligu evrope kikiriki ekipama.

Mladja_011

pre 13 godina

ne znam sta se ovaj Partizan javlja kad ce opet u Ligi evrope da bude topovsko meso kao prosle godine raznim brizevima tuluzima i slicno...a podrazumeva se da u LS NECE UCI

партизанфан

pre 13 godina

Звезда је одиграла лоше, веома лоше... Шта да кажем, сви по пармак и направимо комлетну чистку у спорту! А што се регионалне лиге тиче, не будите смешни, можда за 150 година..

goran

pre 13 godina

Ovo je pravo mesto za nas fudbal, dokle se vise zaludjujete tim bogatasima koji su sve samo ne sport. Nema fudbala kod nas ni Partizanbez Brazilca nista nebi uradio.

mimi

pre 13 godina

Ja bih zaista radio na formiranju neke balkanske 1.lige,ali ne na principu kosarkaske,da se igra i domace prvenstvo.
Uz dodatne korekcije po meni bi izgledala ovako:
20 klubova-po zemljama:
Srbija -2
hrvatska-2
Slovenija-1
BiH -1
Makedonija-1
Crna Gora-1
Bugarska-3
Rumunija -3
Grcka -3
Turska -3
Liga bi se popunjavala iz nacionalnih prvenstava,s tim sto bi se garantiralo po 1 mesto svakoj zemlji(da ne bi ostala bez predstavnika).Kako bi izgledala 1.sezona:
1.Partizan
2.C.Zvezda
3.Dinamo (Zg)
4.Hajduk
5.Zeljo ili Sarajevo
6.Buducnost
7.Vardar
8.Olimpija
9.Galatasaraj
10.Fenerbahce
11.Besiktas
12.CSKA Sofija
13.Levski
14.Liteks
15.Olimpijakos
16.Panatinaikos
17.PAOK
18.Steaua
19.Dinamo (Bukurest)
20.Rapid
Liga garantuje 3-4 tima u LS,sponzore reklamu i gledanost.Bilo bi super,zar ne?

Sopot do Tokija

pre 13 godina

Zbog nestanka struje Crvena Zvezda je ostala u Evropi 47 minuta duže nego što su svi objektivni ljubitelji fudbala očekivali. KONAČNO REŠENJE: na klupu Zvezde tandem magova i fudbalskih znalaca Lukić i Adzić, Dostanić za predsednika kluba, Rajo Božovic tim manedžer, Babmalićima omladinska skola a Vesić finansijski direktor. Sopot do Tokija.

ZG

pre 13 godina

axaxaxaxax ispao Dinamo ,jos sutra ispada Hajduk(lagano) i komsije zavrsili ucesce u Evropi a nije ni pocelo jos :D S nestrpljenjem ocikujem Maminjov(Zdravko Mamic) nastup na koferenciji za stampu :D
(mikan, 4. avgust 2010 23:15)

Mislim....hahaha

zuba

pre 13 godina

Mozda je zaista vreme da ugasimo nasu ligu, ili da formiramo neku Jadransku ligu da bi kvalitet fudbala podigli na viši nivo. ali mislim da ce i to biti nemoguće. Niko nije zainteresovan za tu ligu, jer bi samo na obezbedjenja takvih utakmica bilo potroseno mnogo novaca. Tako da.... dal se i dalje sramotiti.

Dule Zh

pre 13 godina

Kakva nam je liga nije ni cudo sto prolazimo u Evropi k'o bosi po trnju...
Klubovi nisu krivi, kriv je nas idiotski (ne)zakon u sportu i debilni, sebicni i pohlepni ljudi na vodecim funkcijama u savezima i klubovima. Zar je tesko napraviti red u fudbalu? Jednostavno limitirati godine za odlazak igraca npr. 26 i ipak probati sa organizovanjem neke regio - lige sa boljim Ex Yu klubovima i mozda nekim iz okoline. Mislim da je to uz cistku raznoraznih saveza jedini nacin da nam liga i klubovi budu bolji.

Мрак мрак мрак пао ми на очи

pre 13 godina

ne brinite imamo mi grobare najbolji klub na svetu zar ne???
(Kratko Ostanic, 5. avgust 2010 23:57)

Можда не на свету,али смо за сусједе и за вас СВЕМИРСКИ БРОД!

Delinquent Habits

pre 13 godina

Spartak - svaka cast momcima na trudu ali je ipak neiskustvo na kraju presudilo

OFK Beograd - lep rezultat u Turskoj i ispadanje od realno mnogo kvalitetnijeg rivala

CZ - mnogo buke a slab ucinak. Lepo su vas namazali Lukic i kompanija da ste vi uber, super, ultra i ne znam sta ja vec kakav klub ali prvi ozbiljniji protivnik i samarcina.

Partizan - ne briljiraju ni moji crno-beli ali LE je tu i ceka se eventualni ulazak ponovo u LS.

Novi sampion Srbije za godinu 2010/2011 FK Partizan.

Lala iz Banata

pre 13 godina

Posle neka neko kaže da nam nije potrebna regionalna liga! I to baš mislim na regionalnu sa prostora bivše SFRJ, jer čisto sumnjam da će nam se pridružiti Grci, Rumuni i Turci koji bi učešćem u takvoj ligi samo devalvirali svoj fudbal. Zato "u se i u svoje/komšijsko kljuse".

Hrvoje

pre 13 godina

ne brinite imamo mi grobare najbolji klub na svetu zar ne???
(Kratko Ostanic, 5. avgust 2010 23:57)

Polako, polako, da ne bude ipak Liga Evrope!!!

Mito

pre 13 godina

Ovo je realnost naseg fudbala. Treneri nule. Fudbaleri priuceni, a vi tzv sportski novinari umesto da analizirate stanje o nasem fudbalu, vi se bavite koji igrac ce gde da se proda (Ninkov, Petrovic, Mrdja), a koliko vidim niko ih nece. Sada se vidi koliki je uspeh Antica, jer sa ovakvim radom u klubovima napraviti reprezentaciju je umetnost. U odbojci, kosarci i vaterpolu imamo trenerske velicine i zato imam rezultate i pored besparice.

NUSKNVP Bor93

pre 13 godina

mislim da je zvezda ostecena,nije sviran nijedan penal u dvomecu,a bilo je osnova,vise puta,mislim da je to direktno uticalo na rezultat.
Ali nije sve gotovo,kao sto nasa zemlja nikad nece priznati oteto kosovo,tako ne treba priznati ovu pobedu,treba izdati zvanicno saopstenje,i nadati se da ce uefa reagovati!!!
Tomislav Karadzic je kriv za sve ovo sto nam se desava,i kao jedini srpski klub u srbiji,moramo nastaviti borbu(sa sarenim kartonima,saopstenjima...)
P.S.gay-p-rom pomagajte!!!

Tole

pre 13 godina

E Tole Tole vragolanu i ovo si namestio.Tvoj Partizan prosao a Spartak sakupio vise bodova za Srbiju od stuba Srpstva. Tole je cudo. Mislim da stub Srpstva ovim povodom mora izdat saopstenje hitno!

marey

pre 13 godina

Zao mi zbog Ofke, ali Galatasaraj je prejak, nadao sam se da bar Spartak moze da sacuva prednost.. Zelim da nas posluzi zreb, kao i kombinacija mladosti i iskustva u PARTIZANU, pa da i ostanemo ove sezone bez predstavnika u LE. U svakom slucaju, nista novo, kao i obicno, vadi nas samo PARTIZAN KOJI VOLIM!

masko

pre 13 godina

Pa normalno kad je evro skocio u odnosu na dinar:)
Spartak- svaka cast na borbenosti
Ofk- dobro je,al je moglo mnogo bolje u revansu,propusteno mnogo sansi
Zvezda - sramota,ocaj i jad,bolje da nisu ni izlazili na teren,ne zivi se u proslosti,katastrofalno kombinovanje iskusnog i mladog...kapitenu svaka cast za evro gol...
Ajde da se nadamo da ce Partizan proci dalje,mada Finci stvarno nisu merilo snaga...Ako Bog da LS...ne zaboravite pobeda 800k,remi 400k + karte,TV prava,novi sponzor koga cekamo itd...ZATO SRECNO CRNO BELI AJDE BAR VI DA NAM OSVETLATE OBRAZ! :)))

grr

pre 13 godina

Sto lazete kad je Partizan jos tu! Iako igramo kvalif. za LS mi smo 100% vec u LE! Znaci nismo ostali bez pretstavnika vec treba sacekati i videti kojim pravcem ce nas najbolji i jedini predstavnik ici...

Sasa

pre 13 godina

Ne znam zasto i kako, ali obicno posle bilo kakve vesti o Zvezdi i Partizanu bude preko 50 komentara, sad ih je samo nekoliko, manje od 10. To znaci da su Zvezdasi zacutali, a Grobari nece da komentarisu slabije od sebe! :) Mogli ste bar ovu da pobedite, cisto zbog koeficijenta, sramota!

nemanjapfc

pre 13 godina

kako bez predstavnika, partizan ako izgubi u poslednjem kolu igra ligu evrope sem ako ne ocekujete da imamo predtavnika u ligi sampiona sto je vrlo verovatno, ZIVEO PARTIZAN !

mmm

pre 13 godina

Pa dobro sad', reprezentracija ispala u grupi, klubovi u raspadu, imamo 2 stadiona koja imaju reflektore... prosek posete bez zvezde (prosle sezone(ove ce biti manji 100%)) (3.000 mozda i manje, ovo sam lupio)... ...i o cemu mi pricamo, kakve mi uspehe prizeljkujemo... ...to su pitanja za ljude u vrhu FSS-a, neka se oni zapitaju zasto nam je fudbal tu gde jeste!!!

zvezda zivot je

pre 13 godina

Grobari drzite se Rambu Petkovicu istice ugovor sledece godine i nas je,konacno jedna dobra vest,ovo je bitnije od lige sampiona,takvih igraca je malo.

razmislite malo

pre 13 godina

I drvlje i kamenje na sve nas koji smo prošle nedjelje napisali da će sva tri predstavnika naše zemlje ispasti iz daljeg takmičenja! Ja sam gledao uživo preko interneta Galatasaraj i brzo skapirao da su Turci namjestili meč, ali mi niste jasni svi vi koji ste skakali od sreće i govorili o istorijskom uspjehu. Vidi se da ne pratite turski fudbal i da lako posežete za ismevanjem drugih. Meni se lično fudbal i zgadio zbog svega toga ali kada se duša jednom proda djavolu onda više nema nazad. Spartaku svaka čast jer je imao jako ozbiljnu ekipu protiv sebe, a za Zvijezdu nemam komentara. Nikad gori sastav, ni tužniji fudbal nisu igrali, igrači iz seoskih liga bi odigrali življe i doslednije. Čeka nas ne baš zanimljivo prvenstvo... Moram priznati da i Partizan pozadi dobro škripi pa će morati dosta sreće da imaju sjutra prilikom žreba. Kopenhagen i Bazel bi im odgovarali možda, pa da i kod nas dolaze velike evropske ekipe. I smanjite malo navijačka prepucavanja, postoje zanimljivije diskusije!

e zvezdo

pre 13 godina

Sramota je to sta su Lukic i kompanija napravili od tog kluba!
Stvarno je bez predmetno komentarisati sve sta se desava u Crvenoj Zvezdi kao sportskom drustvu!
Pa da su doveli najveceg neprijatelja da vodi bilo koji od klubova (kosarka, vaterpolo, fudbal...) bili bi uspesniji!
Samo vracajte Koromana, Milovanovica i ostale vrhunske majstore!
Sramota za tako veliko sportsko drustvo!
Zvezda je ogledalo Srbije!

Tipolir

pre 13 godina

Srpski klubovi bolji od komšijskih - 31. jul 2010.
________________________
LE: Srbija ostala bez predstavnika - 5. avgust 2010.
____________
???????????????????

puh

pre 13 godina

Vojvodina slučajno nije igrala u Evropi, a to je tim koji bi bolje prošao od Spartaka.

OFK nije imao sreće, a Crvena Zvezda je smešna.

mare

pre 13 godina

Za nas vise niko ne moze biti za potcenjivanje.

Ali, ipak, najtuznije je sto se navijaci nasa dva najbolja tima medjusobno prepucavaju i raduju tudjoj nesreci, a i jedni i drugi igraju nizerazredni fudbal.

Aj, zdravo.

гробар до гроба

pre 13 godina

обично када се представљају наши потенцијални представници и када видимо да рецимо Швајцарци имају 2 представника у квалификацијама за ЛШ па је Базел носилац почнемо да постављамо питања: Како они имају 2 преедставника? Како је Базел ноцилац? Како то да ми као "фудбалска сила" имамо само једног и он мора од другог кола а њихова оба се укључују од трећег. Е па ево како, они ће сутра на жребу имати 4 представника 2 у плејофу за ЛШ и 2 у плејофу за ЛЕ а ми само Партизан. Базел је ЛШ играо 2002. и прошао у други круг (Избацио Ливерпул) и 2008. Цирих је играо ЛШ прошле године а Базел ЛЕ, Базел када не игра ЛШ онда је у групној фази ЛЕ е зато су испред нас а "стуб Српства" испада у августу из Европе.

Dragojlo

pre 13 godina

Lukic je izjavio da u Slovacku vodi "Zvezdine vojnike". Ja predlazem da se zato na marakani podigne spomenik PALIM BORCIMA!

Da se razumemo ja sam zvezdas i hocu da kumovima vidim ledja koliko sutra.

Delinquent Habits

pre 13 godina

Spartak - svaka cast momcima na trudu ali je ipak neiskustvo na kraju presudilo

OFK Beograd - lep rezultat u Turskoj i ispadanje od realno mnogo kvalitetnijeg rivala

CZ - mnogo buke a slab ucinak. Lepo su vas namazali Lukic i kompanija da ste vi uber, super, ultra i ne znam sta ja vec kakav klub ali prvi ozbiljniji protivnik i samarcina.

Partizan - ne briljiraju ni moji crno-beli ali LE je tu i ceka se eventualni ulazak ponovo u LS.

Novi sampion Srbije za godinu 2010/2011 FK Partizan.

Tipolir

pre 13 godina

Srpski klubovi bolji od komšijskih - 31. jul 2010.
________________________
LE: Srbija ostala bez predstavnika - 5. avgust 2010.
____________
???????????????????

Mito

pre 13 godina

Ovo je realnost naseg fudbala. Treneri nule. Fudbaleri priuceni, a vi tzv sportski novinari umesto da analizirate stanje o nasem fudbalu, vi se bavite koji igrac ce gde da se proda (Ninkov, Petrovic, Mrdja), a koliko vidim niko ih nece. Sada se vidi koliki je uspeh Antica, jer sa ovakvim radom u klubovima napraviti reprezentaciju je umetnost. U odbojci, kosarci i vaterpolu imamo trenerske velicine i zato imam rezultate i pored besparice.

ZG

pre 13 godina

axaxaxaxax ispao Dinamo ,jos sutra ispada Hajduk(lagano) i komsije zavrsili ucesce u Evropi a nije ni pocelo jos :D S nestrpljenjem ocikujem Maminjov(Zdravko Mamic) nastup na koferenciji za stampu :D
(mikan, 4. avgust 2010 23:15)

Mislim....hahaha

Tole

pre 13 godina

E Tole Tole vragolanu i ovo si namestio.Tvoj Partizan prosao a Spartak sakupio vise bodova za Srbiju od stuba Srpstva. Tole je cudo. Mislim da stub Srpstva ovim povodom mora izdat saopstenje hitno!

Sopot do Tokija

pre 13 godina

Zbog nestanka struje Crvena Zvezda je ostala u Evropi 47 minuta duže nego što su svi objektivni ljubitelji fudbala očekivali. KONAČNO REŠENJE: na klupu Zvezde tandem magova i fudbalskih znalaca Lukić i Adzić, Dostanić za predsednika kluba, Rajo Božovic tim manedžer, Babmalićima omladinska skola a Vesić finansijski direktor. Sopot do Tokija.

masko

pre 13 godina

Pa normalno kad je evro skocio u odnosu na dinar:)
Spartak- svaka cast na borbenosti
Ofk- dobro je,al je moglo mnogo bolje u revansu,propusteno mnogo sansi
Zvezda - sramota,ocaj i jad,bolje da nisu ni izlazili na teren,ne zivi se u proslosti,katastrofalno kombinovanje iskusnog i mladog...kapitenu svaka cast za evro gol...
Ajde da se nadamo da ce Partizan proci dalje,mada Finci stvarno nisu merilo snaga...Ako Bog da LS...ne zaboravite pobeda 800k,remi 400k + karte,TV prava,novi sponzor koga cekamo itd...ZATO SRECNO CRNO BELI AJDE BAR VI DA NAM OSVETLATE OBRAZ! :)))

Lala iz Banata

pre 13 godina

Posle neka neko kaže da nam nije potrebna regionalna liga! I to baš mislim na regionalnu sa prostora bivše SFRJ, jer čisto sumnjam da će nam se pridružiti Grci, Rumuni i Turci koji bi učešćem u takvoj ligi samo devalvirali svoj fudbal. Zato "u se i u svoje/komšijsko kljuse".

Мрак мрак мрак пао ми на очи

pre 13 godina

ne brinite imamo mi grobare najbolji klub na svetu zar ne???
(Kratko Ostanic, 5. avgust 2010 23:57)

Можда не на свету,али смо за сусједе и за вас СВЕМИРСКИ БРОД!

mimi

pre 13 godina

Ja bih zaista radio na formiranju neke balkanske 1.lige,ali ne na principu kosarkaske,da se igra i domace prvenstvo.
Uz dodatne korekcije po meni bi izgledala ovako:
20 klubova-po zemljama:
Srbija -2
hrvatska-2
Slovenija-1
BiH -1
Makedonija-1
Crna Gora-1
Bugarska-3
Rumunija -3
Grcka -3
Turska -3
Liga bi se popunjavala iz nacionalnih prvenstava,s tim sto bi se garantiralo po 1 mesto svakoj zemlji(da ne bi ostala bez predstavnika).Kako bi izgledala 1.sezona:
1.Partizan
2.C.Zvezda
3.Dinamo (Zg)
4.Hajduk
5.Zeljo ili Sarajevo
6.Buducnost
7.Vardar
8.Olimpija
9.Galatasaraj
10.Fenerbahce
11.Besiktas
12.CSKA Sofija
13.Levski
14.Liteks
15.Olimpijakos
16.Panatinaikos
17.PAOK
18.Steaua
19.Dinamo (Bukurest)
20.Rapid
Liga garantuje 3-4 tima u LS,sponzore reklamu i gledanost.Bilo bi super,zar ne?

Mislite o tome...

pre 13 godina

ne znam sta se ovaj Partizan javlja kad ce opet u Ligi evrope da bude topovsko meso kao prosle godine raznim brizevima tuluzima i slicno...a podrazumeva se da u LS NECE UCI
(Mladja_011, 6. avgust 2010 12:02)

Bolje topovsko meso u ligi evrope Tuluzima i ostalima, nego topovsko meso u pretkvalifikacijama za ligu evrope kikiriki ekipama.

гробар до гроба

pre 13 godina

обично када се представљају наши потенцијални представници и када видимо да рецимо Швајцарци имају 2 представника у квалификацијама за ЛШ па је Базел носилац почнемо да постављамо питања: Како они имају 2 преедставника? Како је Базел ноцилац? Како то да ми као "фудбалска сила" имамо само једног и он мора од другог кола а њихова оба се укључују од трећег. Е па ево како, они ће сутра на жребу имати 4 представника 2 у плејофу за ЛШ и 2 у плејофу за ЛЕ а ми само Партизан. Базел је ЛШ играо 2002. и прошао у други круг (Избацио Ливерпул) и 2008. Цирих је играо ЛШ прошле године а Базел ЛЕ, Базел када не игра ЛШ онда је у групној фази ЛЕ е зато су испред нас а "стуб Српства" испада у августу из Европе.

NUSKNVP Bor93

pre 13 godina

mislim da je zvezda ostecena,nije sviran nijedan penal u dvomecu,a bilo je osnova,vise puta,mislim da je to direktno uticalo na rezultat.
Ali nije sve gotovo,kao sto nasa zemlja nikad nece priznati oteto kosovo,tako ne treba priznati ovu pobedu,treba izdati zvanicno saopstenje,i nadati se da ce uefa reagovati!!!
Tomislav Karadzic je kriv za sve ovo sto nam se desava,i kao jedini srpski klub u srbiji,moramo nastaviti borbu(sa sarenim kartonima,saopstenjima...)
P.S.gay-p-rom pomagajte!!!

e zvezdo

pre 13 godina

Sramota je to sta su Lukic i kompanija napravili od tog kluba!
Stvarno je bez predmetno komentarisati sve sta se desava u Crvenoj Zvezdi kao sportskom drustvu!
Pa da su doveli najveceg neprijatelja da vodi bilo koji od klubova (kosarka, vaterpolo, fudbal...) bili bi uspesniji!
Samo vracajte Koromana, Milovanovica i ostale vrhunske majstore!
Sramota za tako veliko sportsko drustvo!
Zvezda je ogledalo Srbije!

mare

pre 13 godina

Za nas vise niko ne moze biti za potcenjivanje.

Ali, ipak, najtuznije je sto se navijaci nasa dva najbolja tima medjusobno prepucavaju i raduju tudjoj nesreci, a i jedni i drugi igraju nizerazredni fudbal.

Aj, zdravo.

Dragojlo

pre 13 godina

Lukic je izjavio da u Slovacku vodi "Zvezdine vojnike". Ja predlazem da se zato na marakani podigne spomenik PALIM BORCIMA!

Da se razumemo ja sam zvezdas i hocu da kumovima vidim ledja koliko sutra.

grr

pre 13 godina

Sto lazete kad je Partizan jos tu! Iako igramo kvalif. za LS mi smo 100% vec u LE! Znaci nismo ostali bez pretstavnika vec treba sacekati i videti kojim pravcem ce nas najbolji i jedini predstavnik ici...

razmislite malo

pre 13 godina

I drvlje i kamenje na sve nas koji smo prošle nedjelje napisali da će sva tri predstavnika naše zemlje ispasti iz daljeg takmičenja! Ja sam gledao uživo preko interneta Galatasaraj i brzo skapirao da su Turci namjestili meč, ali mi niste jasni svi vi koji ste skakali od sreće i govorili o istorijskom uspjehu. Vidi se da ne pratite turski fudbal i da lako posežete za ismevanjem drugih. Meni se lično fudbal i zgadio zbog svega toga ali kada se duša jednom proda djavolu onda više nema nazad. Spartaku svaka čast jer je imao jako ozbiljnu ekipu protiv sebe, a za Zvijezdu nemam komentara. Nikad gori sastav, ni tužniji fudbal nisu igrali, igrači iz seoskih liga bi odigrali življe i doslednije. Čeka nas ne baš zanimljivo prvenstvo... Moram priznati da i Partizan pozadi dobro škripi pa će morati dosta sreće da imaju sjutra prilikom žreba. Kopenhagen i Bazel bi im odgovarali možda, pa da i kod nas dolaze velike evropske ekipe. I smanjite malo navijačka prepucavanja, postoje zanimljivije diskusije!

Tipolir

pre 13 godina

Hvalili ste se kad ste bili bolji / "Srpski klubovi bolji od komšijskih"-/
sad pokunjeno priznajte da ste lošiji i to napišite -
/Srpski klubovi lošiji od komšijskih/-

партизанфан

pre 13 godina

Звезда је одиграла лоше, веома лоше... Шта да кажем, сви по пармак и направимо комлетну чистку у спорту! А што се регионалне лиге тиче, не будите смешни, можда за 150 година..

puh

pre 13 godina

Vojvodina slučajno nije igrala u Evropi, a to je tim koji bi bolje prošao od Spartaka.

OFK nije imao sreće, a Crvena Zvezda je smešna.

Sasa

pre 13 godina

Ne znam zasto i kako, ali obicno posle bilo kakve vesti o Zvezdi i Partizanu bude preko 50 komentara, sad ih je samo nekoliko, manje od 10. To znaci da su Zvezdasi zacutali, a Grobari nece da komentarisu slabije od sebe! :) Mogli ste bar ovu da pobedite, cisto zbog koeficijenta, sramota!

marey

pre 13 godina

Zao mi zbog Ofke, ali Galatasaraj je prejak, nadao sam se da bar Spartak moze da sacuva prednost.. Zelim da nas posluzi zreb, kao i kombinacija mladosti i iskustva u PARTIZANU, pa da i ostanemo ove sezone bez predstavnika u LE. U svakom slucaju, nista novo, kao i obicno, vadi nas samo PARTIZAN KOJI VOLIM!

Dule Zh

pre 13 godina

Kakva nam je liga nije ni cudo sto prolazimo u Evropi k'o bosi po trnju...
Klubovi nisu krivi, kriv je nas idiotski (ne)zakon u sportu i debilni, sebicni i pohlepni ljudi na vodecim funkcijama u savezima i klubovima. Zar je tesko napraviti red u fudbalu? Jednostavno limitirati godine za odlazak igraca npr. 26 i ipak probati sa organizovanjem neke regio - lige sa boljim Ex Yu klubovima i mozda nekim iz okoline. Mislim da je to uz cistku raznoraznih saveza jedini nacin da nam liga i klubovi budu bolji.

JM

pre 13 godina

Nekad je Zvezdi bio cilj da prezimi u Evropi a sad da doceka septembar. :) Lukicu, vojskovodjo, sila si! Dok si ti u Zvezdi za Partizan nema krize.

nemanjapfc

pre 13 godina

kako bez predstavnika, partizan ako izgubi u poslednjem kolu igra ligu evrope sem ako ne ocekujete da imamo predtavnika u ligi sampiona sto je vrlo verovatno, ZIVEO PARTIZAN !

Vlada

pre 13 godina

Sramota ukoliko se ima u vidu da Bugari imaju 3 tima, Rumuni 4, Hrvati 2, Danci, Švajcarci svi po 3,4 tima. Naše klubove bije i istok i zapad. Foskula naših kvazi stručnjaka je da svi danas igraju fudbal, samo tim tupanima treba reći da ga mi danas ne igramo. Jedinu korist imaju menadzeri i to je to.

Hrvoje

pre 13 godina

ne brinite imamo mi grobare najbolji klub na svetu zar ne???
(Kratko Ostanic, 5. avgust 2010 23:57)

Polako, polako, da ne bude ipak Liga Evrope!!!

zuba

pre 13 godina

Mozda je zaista vreme da ugasimo nasu ligu, ili da formiramo neku Jadransku ligu da bi kvalitet fudbala podigli na viši nivo. ali mislim da ce i to biti nemoguće. Niko nije zainteresovan za tu ligu, jer bi samo na obezbedjenja takvih utakmica bilo potroseno mnogo novaca. Tako da.... dal se i dalje sramotiti.

mmm

pre 13 godina

Pa dobro sad', reprezentracija ispala u grupi, klubovi u raspadu, imamo 2 stadiona koja imaju reflektore... prosek posete bez zvezde (prosle sezone(ove ce biti manji 100%)) (3.000 mozda i manje, ovo sam lupio)... ...i o cemu mi pricamo, kakve mi uspehe prizeljkujemo... ...to su pitanja za ljude u vrhu FSS-a, neka se oni zapitaju zasto nam je fudbal tu gde jeste!!!

goran

pre 13 godina

Ovo je pravo mesto za nas fudbal, dokle se vise zaludjujete tim bogatasima koji su sve samo ne sport. Nema fudbala kod nas ni Partizanbez Brazilca nista nebi uradio.

guska koja je spasla Rim

pre 13 godina

Grobari drzite se Rambu Petkovicu istice ugovor sledece godine i nas je,konacno jedna dobra vest,ovo je bitnije od lige sampiona,takvih igraca je malo.
(zvezda zivot je, 6. avgust 2010 01:16)

Osim toga, cim izidje iz zatvora, moci ce i Dzajic da igra za Zvezdu. A i Sekularac, pre par godina, rece da ga zdravlje jos dobro sluzi (i nek mu je sa srecom).

Mladja_011

pre 13 godina

ne znam sta se ovaj Partizan javlja kad ce opet u Ligi evrope da bude topovsko meso kao prosle godine raznim brizevima tuluzima i slicno...a podrazumeva se da u LS NECE UCI

zvezda zivot je

pre 13 godina

Grobari drzite se Rambu Petkovicu istice ugovor sledece godine i nas je,konacno jedna dobra vest,ovo je bitnije od lige sampiona,takvih igraca je malo.

sale

pre 13 godina

@(mimi, 6. avgust 2010 10:42)

bugari su manje vise u rangu sa nama, ali rumuni, grci i turci su svetlosnim godinama ispred nas... imaju po dva predstavnika u ls... krecu kasnije od nas... bolje igraju... turci posebno...

ne verujem da bi imali interesa da ulaze u nesto sto bi ih samo upropastilo....

mimi

pre 13 godina

Ja bih zaista radio na formiranju neke balkanske 1.lige,ali ne na principu kosarkaske,da se igra i domace prvenstvo.
Uz dodatne korekcije po meni bi izgledala ovako:
20 klubova-po zemljama:
Srbija -2
hrvatska-2
Slovenija-1
BiH -1
Makedonija-1
Crna Gora-1
Bugarska-3
Rumunija -3
Grcka -3
Turska -3
Liga bi se popunjavala iz nacionalnih prvenstava,s tim sto bi se garantiralo po 1 mesto svakoj zemlji(da ne bi ostala bez predstavnika).Kako bi izgledala 1.sezona:
1.Partizan
2.C.Zvezda
3.Dinamo (Zg)
4.Hajduk
5.Zeljo ili Sarajevo
6.Buducnost
7.Vardar
8.Olimpija
9.Galatasaraj
10.Fenerbahce
11.Besiktas
12.CSKA Sofija
13.Levski
14.Liteks
15.Olimpijakos
16.Panatinaikos
17.PAOK
18.Steaua
19.Dinamo (Bukurest)
20.Rapid
Liga garantuje 3-4 tima u LS,sponzore reklamu i gledanost.Bilo bi super,zar ne?

Mladja_011

pre 13 godina

ne znam sta se ovaj Partizan javlja kad ce opet u Ligi evrope da bude topovsko meso kao prosle godine raznim brizevima tuluzima i slicno...a podrazumeva se da u LS NECE UCI

zvezda zivot je

pre 13 godina

Grobari drzite se Rambu Petkovicu istice ugovor sledece godine i nas je,konacno jedna dobra vest,ovo je bitnije od lige sampiona,takvih igraca je malo.

zuba

pre 13 godina

Mozda je zaista vreme da ugasimo nasu ligu, ili da formiramo neku Jadransku ligu da bi kvalitet fudbala podigli na viši nivo. ali mislim da ce i to biti nemoguće. Niko nije zainteresovan za tu ligu, jer bi samo na obezbedjenja takvih utakmica bilo potroseno mnogo novaca. Tako da.... dal se i dalje sramotiti.

puh

pre 13 godina

Vojvodina slučajno nije igrala u Evropi, a to je tim koji bi bolje prošao od Spartaka.

OFK nije imao sreće, a Crvena Zvezda je smešna.

NUSKNVP Bor93

pre 13 godina

mislim da je zvezda ostecena,nije sviran nijedan penal u dvomecu,a bilo je osnova,vise puta,mislim da je to direktno uticalo na rezultat.
Ali nije sve gotovo,kao sto nasa zemlja nikad nece priznati oteto kosovo,tako ne treba priznati ovu pobedu,treba izdati zvanicno saopstenje,i nadati se da ce uefa reagovati!!!
Tomislav Karadzic je kriv za sve ovo sto nam se desava,i kao jedini srpski klub u srbiji,moramo nastaviti borbu(sa sarenim kartonima,saopstenjima...)
P.S.gay-p-rom pomagajte!!!

Delinquent Habits

pre 13 godina

Spartak - svaka cast momcima na trudu ali je ipak neiskustvo na kraju presudilo

OFK Beograd - lep rezultat u Turskoj i ispadanje od realno mnogo kvalitetnijeg rivala

CZ - mnogo buke a slab ucinak. Lepo su vas namazali Lukic i kompanija da ste vi uber, super, ultra i ne znam sta ja vec kakav klub ali prvi ozbiljniji protivnik i samarcina.

Partizan - ne briljiraju ni moji crno-beli ali LE je tu i ceka se eventualni ulazak ponovo u LS.

Novi sampion Srbije za godinu 2010/2011 FK Partizan.

Lala iz Banata

pre 13 godina

Posle neka neko kaže da nam nije potrebna regionalna liga! I to baš mislim na regionalnu sa prostora bivše SFRJ, jer čisto sumnjam da će nam se pridružiti Grci, Rumuni i Turci koji bi učešćem u takvoj ligi samo devalvirali svoj fudbal. Zato "u se i u svoje/komšijsko kljuse".

Tipolir

pre 13 godina

Srpski klubovi bolji od komšijskih - 31. jul 2010.
________________________
LE: Srbija ostala bez predstavnika - 5. avgust 2010.
____________
???????????????????

Hrvoje

pre 13 godina

ne brinite imamo mi grobare najbolji klub na svetu zar ne???
(Kratko Ostanic, 5. avgust 2010 23:57)

Polako, polako, da ne bude ipak Liga Evrope!!!

goran

pre 13 godina

Ovo je pravo mesto za nas fudbal, dokle se vise zaludjujete tim bogatasima koji su sve samo ne sport. Nema fudbala kod nas ni Partizanbez Brazilca nista nebi uradio.

Dule Zh

pre 13 godina

Kakva nam je liga nije ni cudo sto prolazimo u Evropi k'o bosi po trnju...
Klubovi nisu krivi, kriv je nas idiotski (ne)zakon u sportu i debilni, sebicni i pohlepni ljudi na vodecim funkcijama u savezima i klubovima. Zar je tesko napraviti red u fudbalu? Jednostavno limitirati godine za odlazak igraca npr. 26 i ipak probati sa organizovanjem neke regio - lige sa boljim Ex Yu klubovima i mozda nekim iz okoline. Mislim da je to uz cistku raznoraznih saveza jedini nacin da nam liga i klubovi budu bolji.

ZG

pre 13 godina

axaxaxaxax ispao Dinamo ,jos sutra ispada Hajduk(lagano) i komsije zavrsili ucesce u Evropi a nije ni pocelo jos :D S nestrpljenjem ocikujem Maminjov(Zdravko Mamic) nastup na koferenciji za stampu :D
(mikan, 4. avgust 2010 23:15)

Mislim....hahaha

Mislite o tome...

pre 13 godina

ne znam sta se ovaj Partizan javlja kad ce opet u Ligi evrope da bude topovsko meso kao prosle godine raznim brizevima tuluzima i slicno...a podrazumeva se da u LS NECE UCI
(Mladja_011, 6. avgust 2010 12:02)

Bolje topovsko meso u ligi evrope Tuluzima i ostalima, nego topovsko meso u pretkvalifikacijama za ligu evrope kikiriki ekipama.

Tipolir

pre 13 godina

Hvalili ste se kad ste bili bolji / "Srpski klubovi bolji od komšijskih"-/
sad pokunjeno priznajte da ste lošiji i to napišite -
/Srpski klubovi lošiji od komšijskih/-

Tole

pre 13 godina

E Tole Tole vragolanu i ovo si namestio.Tvoj Partizan prosao a Spartak sakupio vise bodova za Srbiju od stuba Srpstva. Tole je cudo. Mislim da stub Srpstva ovim povodom mora izdat saopstenje hitno!

e zvezdo

pre 13 godina

Sramota je to sta su Lukic i kompanija napravili od tog kluba!
Stvarno je bez predmetno komentarisati sve sta se desava u Crvenoj Zvezdi kao sportskom drustvu!
Pa da su doveli najveceg neprijatelja da vodi bilo koji od klubova (kosarka, vaterpolo, fudbal...) bili bi uspesniji!
Samo vracajte Koromana, Milovanovica i ostale vrhunske majstore!
Sramota za tako veliko sportsko drustvo!
Zvezda je ogledalo Srbije!

razmislite malo

pre 13 godina

I drvlje i kamenje na sve nas koji smo prošle nedjelje napisali da će sva tri predstavnika naše zemlje ispasti iz daljeg takmičenja! Ja sam gledao uživo preko interneta Galatasaraj i brzo skapirao da su Turci namjestili meč, ali mi niste jasni svi vi koji ste skakali od sreće i govorili o istorijskom uspjehu. Vidi se da ne pratite turski fudbal i da lako posežete za ismevanjem drugih. Meni se lično fudbal i zgadio zbog svega toga ali kada se duša jednom proda djavolu onda više nema nazad. Spartaku svaka čast jer je imao jako ozbiljnu ekipu protiv sebe, a za Zvijezdu nemam komentara. Nikad gori sastav, ni tužniji fudbal nisu igrali, igrači iz seoskih liga bi odigrali življe i doslednije. Čeka nas ne baš zanimljivo prvenstvo... Moram priznati da i Partizan pozadi dobro škripi pa će morati dosta sreće da imaju sjutra prilikom žreba. Kopenhagen i Bazel bi im odgovarali možda, pa da i kod nas dolaze velike evropske ekipe. I smanjite malo navijačka prepucavanja, postoje zanimljivije diskusije!

nemanjapfc

pre 13 godina

kako bez predstavnika, partizan ako izgubi u poslednjem kolu igra ligu evrope sem ako ne ocekujete da imamo predtavnika u ligi sampiona sto je vrlo verovatno, ZIVEO PARTIZAN !

Sasa

pre 13 godina

Ne znam zasto i kako, ali obicno posle bilo kakve vesti o Zvezdi i Partizanu bude preko 50 komentara, sad ih je samo nekoliko, manje od 10. To znaci da su Zvezdasi zacutali, a Grobari nece da komentarisu slabije od sebe! :) Mogli ste bar ovu da pobedite, cisto zbog koeficijenta, sramota!

masko

pre 13 godina

Pa normalno kad je evro skocio u odnosu na dinar:)
Spartak- svaka cast na borbenosti
Ofk- dobro je,al je moglo mnogo bolje u revansu,propusteno mnogo sansi
Zvezda - sramota,ocaj i jad,bolje da nisu ni izlazili na teren,ne zivi se u proslosti,katastrofalno kombinovanje iskusnog i mladog...kapitenu svaka cast za evro gol...
Ajde da se nadamo da ce Partizan proci dalje,mada Finci stvarno nisu merilo snaga...Ako Bog da LS...ne zaboravite pobeda 800k,remi 400k + karte,TV prava,novi sponzor koga cekamo itd...ZATO SRECNO CRNO BELI AJDE BAR VI DA NAM OSVETLATE OBRAZ! :)))

Мрак мрак мрак пао ми на очи

pre 13 godina

ne brinite imamo mi grobare najbolji klub na svetu zar ne???
(Kratko Ostanic, 5. avgust 2010 23:57)

Можда не на свету,али смо за сусједе и за вас СВЕМИРСКИ БРОД!

grr

pre 13 godina

Sto lazete kad je Partizan jos tu! Iako igramo kvalif. za LS mi smo 100% vec u LE! Znaci nismo ostali bez pretstavnika vec treba sacekati i videti kojim pravcem ce nas najbolji i jedini predstavnik ici...

партизанфан

pre 13 godina

Звезда је одиграла лоше, веома лоше... Шта да кажем, сви по пармак и направимо комлетну чистку у спорту! А што се регионалне лиге тиче, не будите смешни, можда за 150 година..

гробар до гроба

pre 13 godina

обично када се представљају наши потенцијални представници и када видимо да рецимо Швајцарци имају 2 представника у квалификацијама за ЛШ па је Базел носилац почнемо да постављамо питања: Како они имају 2 преедставника? Како је Базел ноцилац? Како то да ми као "фудбалска сила" имамо само једног и он мора од другог кола а њихова оба се укључују од трећег. Е па ево како, они ће сутра на жребу имати 4 представника 2 у плејофу за ЛШ и 2 у плејофу за ЛЕ а ми само Партизан. Базел је ЛШ играо 2002. и прошао у други круг (Избацио Ливерпул) и 2008. Цирих је играо ЛШ прошле године а Базел ЛЕ, Базел када не игра ЛШ онда је у групној фази ЛЕ е зато су испред нас а "стуб Српства" испада у августу из Европе.

mare

pre 13 godina

Za nas vise niko ne moze biti za potcenjivanje.

Ali, ipak, najtuznije je sto se navijaci nasa dva najbolja tima medjusobno prepucavaju i raduju tudjoj nesreci, a i jedni i drugi igraju nizerazredni fudbal.

Aj, zdravo.

marey

pre 13 godina

Zao mi zbog Ofke, ali Galatasaraj je prejak, nadao sam se da bar Spartak moze da sacuva prednost.. Zelim da nas posluzi zreb, kao i kombinacija mladosti i iskustva u PARTIZANU, pa da i ostanemo ove sezone bez predstavnika u LE. U svakom slucaju, nista novo, kao i obicno, vadi nas samo PARTIZAN KOJI VOLIM!

Sopot do Tokija

pre 13 godina

Zbog nestanka struje Crvena Zvezda je ostala u Evropi 47 minuta duže nego što su svi objektivni ljubitelji fudbala očekivali. KONAČNO REŠENJE: na klupu Zvezde tandem magova i fudbalskih znalaca Lukić i Adzić, Dostanić za predsednika kluba, Rajo Božovic tim manedžer, Babmalićima omladinska skola a Vesić finansijski direktor. Sopot do Tokija.

Dragojlo

pre 13 godina

Lukic je izjavio da u Slovacku vodi "Zvezdine vojnike". Ja predlazem da se zato na marakani podigne spomenik PALIM BORCIMA!

Da se razumemo ja sam zvezdas i hocu da kumovima vidim ledja koliko sutra.

mmm

pre 13 godina

Pa dobro sad', reprezentracija ispala u grupi, klubovi u raspadu, imamo 2 stadiona koja imaju reflektore... prosek posete bez zvezde (prosle sezone(ove ce biti manji 100%)) (3.000 mozda i manje, ovo sam lupio)... ...i o cemu mi pricamo, kakve mi uspehe prizeljkujemo... ...to su pitanja za ljude u vrhu FSS-a, neka se oni zapitaju zasto nam je fudbal tu gde jeste!!!

Mito

pre 13 godina

Ovo je realnost naseg fudbala. Treneri nule. Fudbaleri priuceni, a vi tzv sportski novinari umesto da analizirate stanje o nasem fudbalu, vi se bavite koji igrac ce gde da se proda (Ninkov, Petrovic, Mrdja), a koliko vidim niko ih nece. Sada se vidi koliki je uspeh Antica, jer sa ovakvim radom u klubovima napraviti reprezentaciju je umetnost. U odbojci, kosarci i vaterpolu imamo trenerske velicine i zato imam rezultate i pored besparice.

sale

pre 13 godina

@(mimi, 6. avgust 2010 10:42)

bugari su manje vise u rangu sa nama, ali rumuni, grci i turci su svetlosnim godinama ispred nas... imaju po dva predstavnika u ls... krecu kasnije od nas... bolje igraju... turci posebno...

ne verujem da bi imali interesa da ulaze u nesto sto bi ih samo upropastilo....

Vlada

pre 13 godina

Sramota ukoliko se ima u vidu da Bugari imaju 3 tima, Rumuni 4, Hrvati 2, Danci, Švajcarci svi po 3,4 tima. Naše klubove bije i istok i zapad. Foskula naših kvazi stručnjaka je da svi danas igraju fudbal, samo tim tupanima treba reći da ga mi danas ne igramo. Jedinu korist imaju menadzeri i to je to.

JM

pre 13 godina

Nekad je Zvezdi bio cilj da prezimi u Evropi a sad da doceka septembar. :) Lukicu, vojskovodjo, sila si! Dok si ti u Zvezdi za Partizan nema krize.

guska koja je spasla Rim

pre 13 godina

Grobari drzite se Rambu Petkovicu istice ugovor sledece godine i nas je,konacno jedna dobra vest,ovo je bitnije od lige sampiona,takvih igraca je malo.
(zvezda zivot je, 6. avgust 2010 01:16)

Osim toga, cim izidje iz zatvora, moci ce i Dzajic da igra za Zvezdu. A i Sekularac, pre par godina, rece da ga zdravlje jos dobro sluzi (i nek mu je sa srecom).