Fudbal 166

Sreda, 04.08.2010.

18:11

Sjajni Kleo srušio Fince

Fudbaleri Partizana pobedili su Helsinki sa 2:1 (1:1) u gostima i ukupnim rezultatom 5:1 plasirali se u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sjajni Kleo srušio Fince IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

Bosko

pre 13 godina

(Bosko,a jesi li ga video, 5. avgust 2010 14:29)
p.s ja sam ga gledao i kad sam pred Kahrimanom pogodi u njega na banjici dok ti jos nisi ni znao da postoji

Bosko

pre 13 godina

(Bosko,a jesi li ga video, 5. avgust 2010 14:29)
ocekivao sam mnogo vise ovakvih komentara, ali odlozicemo te diskusije do Anderlehta, Sparte, Basela :)
Kleo je bre stelt tehnologija na evropskom nivou!
Da ste vi meni zdravo i zivi i da se ne zanosite mnogo.
Ja sam samo realan

predragg

pre 13 godina

Što se tiče rangiranja klubova i zemalja, on se malo promenio poslednjih godina. Više se ne računaju pobede u kvalifikacionim rundama, već dokle koji klub dogura. A taman su naši klubovi počeli da pobeđuju :(
Više informacija možete da pronađete ukoliko "proguglate" (ili "probingujete") koristeći ključne reči UEFA coefficient i UEFA European Cup Coefficients Database.
Evo jednog kratkog citata na engleskom:
The club coefficient is determined by the results of a club in European club competition in the last five seasons, and the league coefficient. The club coefficient is 20% of the league coefficient plus the number of points earned by the club in the five seasons.
The clubs get two points for a win and one point for a draw in games of the main stage of European competitions. Participation in the group stage of the UEFA Champions League is rewarded with three points. Reaching every knockout round of Champions League or quarter-finals and every further rounds of UEFA Cup is rewarded with a point....Also, points rewarded for participation in the group stage of the UEFA Champions League increased to four points and another four points rewarded for qualifying to round of 16 for both competition.
Ima još dosta toga, pogotovo vezano za određivanje "jačine" lige, ali da ne davim...
Napomena: molim sve koji prenose utakmice da ovo dobro prouče i da više ne pričaju svašta. Dakle, pobede i nerešeni se boduju samo nakon što počne glavno takmičenje (po grupama), ali ne i u kvalifikacionim rundama.

shurach

pre 13 godina

@kakva sila

to matori,kako si gotivan...jednoga dana voleo bi da budem gotivac bas kao ti...ali nisam siguran da cu postici da budem toliko kul...

DEJAN JENIC

pre 13 godina

Komsije drzacete se Barija jos 1ooo godina! pa zar ne vidite kolko ste jadni! Mesto vam je u srpskoj ligi! Partizan je zavas Mancester Junajted! Partizan gazi do lige sampiona!

Bosko,a jesi li ga video

pre 13 godina

U rupcagi( kojoj je traktorce najveći domet zadnjih 20 godina),kada vam ga je zavukao sa 20 metara??? Ili,i tada ti je bio nevidljiv???

estavella

pre 13 godina

o kom koeficijentu pricate vec danima kad niko od vas ne zna niti je bio na sajtu ikad ...sajt je www.x4all...uefa rankins
partizan pred pocetak ove sezona 13.830 bodova
zvezda 13.000
sto je priznajem najblize do sad jer ste uvek bili mnogo bolji od one sezone sa 12. bodova i 1/8 finala uefe

a sad sa 4 velike pobede imate 2.400 boda dobijena a mi sa 1 porazom 1.8...
pogledajte sami...

Dijagnosticar, Nis

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona

J...ga, ko zna - zna.Kako je tesko biti Zvezdas ovih dana. Ali tu je Bari, Zvezda ima veci stadion, takodje vi ste stub sr"b"stva, a i saljete veci broj SMS-ova , pa zabelezite i po koju pobedu.

Bosko

pre 13 godina

Jel to onaj isti Kleo sto se prosle godine nije video na dve utakmice protiv Apoela ali je zato dao prelep gol mocnom Rilu.
videcu ga sad protiv Anderlehta, Basela ili Hapoela
U stvari. . . kad malo bolje razmislim. . . NECU ga videti.
Na takvim utakmicama on postaje nevidljiv.
Samo se lozite. Dobili ste ribare. Ko visoko leti nisko pada

chera-bera

pre 13 godina

Sta ste se uplsili komsilje, pa mi ne planiramo da udjemo samo ove godine u Ligu sampiona, vec i narednih 5 uzastopno. Poceo je scenario"Dusko Vujosevic" ali sada u fudbalu...

buuuhhaha

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona....al za malo. Odbrana ijaooo kuku lele 4.kolo kraj. Liga Evrope 6 0 1 5
gol raylika 3:24
(Pierre, 5. avgust 2010 09:48)

sreca pa zvezda zna sta je liga evrope :D hahaha

DACO

pre 13 godina

ove dve zvezdice sto nose na dresu je zbog????znace sta????

ko zna????
(ilija, 5. avgust 2010 08:24)
EVO JA DA TI ODGOVORIM ZA SVAKIH 10 TITULA SE DAJE PO JEDNA ZVEZDICA PA TI RACUNAJ.

da mu bas ne crtam...

pre 13 godina

(ilija, 5. avgust 2010 08:24)
pa decko tvoja je sramota ako ne znas sto se nose zvezdice na dresu, npr inter i milan imaju jednu a juventus dve, e sad ti vidi koliko je uzeo titula juventus a koliko ova dva kluba, pa ces onda valjda shvatiti sto i partizan ima dve...

Doca KG

pre 13 godina

Za 90 minuta igre Partizan nije stvorio niti jednu ,jedinu sansu.
O cemu vi ovde diskutujete..?
Ono sto je vidjeno u dve utakmice ovih ekipa se ne moze nazavti fudbalom.
Bez obzira sto je Zvezda izgubila u Beogradu ,ali oni su za klasu bolje igrali od Partizana i to sa mnogo tezim protivnikom. Neuporedivo bolje.
Partizan ima starce u timu i to je tako ocigledno. Zbog toga igra nije spora ,nego uspavljujuca da coveku dodje da iskljuci TV.
LS ne bi bila dobra za Partizan, jer bi to bio masakr, te postoji opasnost da ekipa psiholsoki toliko padne da ni u sampionatu ne bi uradili nista vise.
Ova ekipa od svakog iole ozbiljnijeg tima gubi sa 5 razlike i to da se ovi drugi ne zamore previse.
Samo da dodam da sam ja Partizanovac, ali realan.
Brate daleko si ti od partizana kad ovoliku kolicinu gluposti napises na ovoliko malom prostoru !!!

kakva sila

pre 13 godina

Kakva ste vi sila!!!Pisem iz Barselone.Nism mogao da odolim,a da vam necestitam.Helsinki,ne da nije naivna ekipa,vec sam cvrsto ubedjen,da na vas nisu nagazili,igra li bi bar polu-finale LS.Ja sam navijac Barselone,moj klub je mocan,ali...partizan,pocinje da me plasi!!!Vi ste pravi Srpski BRENDI,JER SAM CUO,DA IGRACI VOLE DA POPIJU.

Alex BG

pre 13 godina

Cestitke za prolaz i napomena da je igra Partizana SKANDAlOZNO losa! Iskreno, nisam siguran da mi mozemo mnogo bolje bez Moa(ovo je verovatno max od Lazevskog, Stevanovica, M.Jovanovica, Ilijeva i jos po nekog). Kleo igra odlicno sto znaci NE PRODAJTE GA, hocu da gledam DOBRE fudbalere na JNA. A sada bez euforije i ne pravite se pametni nego na trening!!!!

Vasilevs

pre 13 godina

Bolje sa malim Helsinkijem, pa proci dalje, nego sa VELIKIM ŠERIFOM pa ispasti! Treba imati srece i u žrebu ili bese ''ždrijebu'' , hahahaahahahaha!

Pierre

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona....al za malo. Odbrana ijaooo kuku lele 4.kolo kraj. Liga Evrope 6 0 1 5
gol raylika 3:24

buuuhahah ljubomorni hrvatici

pre 13 godina

To je pravi nivo za Partizan, Helsinki, bravo, apsolutno Helsinki je bio veliki suparnik i jak protivnik za Partizan. Ipak mislim da je igra Partizana velika baustela i tu nema sanse za nesto internationalno, bolje da igraju i dalje srpsku, stvarno jaku, ligu i da tu i dalje postaju prvaci.
(ZG, 4. avgust 2010 23:13)

pozdravio vas Serif talicni Stojanov :D

Krle

pre 13 godina

kaze komentator: partizan je od svih 10 zvanicnih utakmica koje je igrao pod vodstvom stanojevica dobio svih 10 sa gol razlikom 10:2 hahahah svaka cast :)
bice zanimljivo kad pazar udje sledece sezone u super ligi
(anelJUVE, 4. avgust 2010 23:12)


Malo tacnija informacija. Stanojevic je do sada vodio Partizan na 11 zvanicnih utakmica, na kojima je Partizan vezao 11 pobeda, postigao 29 golova, a pritom ima samo 4 primljena. Moze se zakljuciti sa se Stanojevic trudi da ispuni ono sto je i rekao, da ce Partizan biti efikasan, jer prosek od 2,6 komada po utakmici uopste nije los.

Specijalni

pre 13 godina

Komsijski "tisak" za blamazu protiv Sherifa:

Bad Blue Boysi su standardnom repertoaru za ovu priliku dodali i pjesmu "Moja domovina" nakon čega je uslijedilo "Srbe na vrbe" i "Ubij, ubij Srbina", ali srpske nogometaše u momčadi Sheriffa to je, izgleda, još više motiviralo.

Miodrag

pre 13 godina

S obzirom da se pokazalo na SP-u da Srbiji najvise fali jedan "rasan" centarfor hajde da izvrsimo pritisak na selektora da se Kleu da drzavljanstvo i uvrsti u reprezentaciju.

aca0808

pre 13 godina

Kao prvo,čestitke stručnom štabu i igračima na prolasku u sledeću rundu! Koliko god neko omalovažavao sve ovo dosad postignuto nije u pravu jer je ovo veliki uspeh sa ovakvim timom kakav imamo trenutno.Više od 50% zasluga za sve ovo pripadaju našem fenomenalnom treneru Stanojeviću.Sad,šta će biti posle ovog,neka bude... LE je već sigurno u našem džepu a LŠ ako bude neka bude... Mi smo sad otprilike u poziciji u kojoj je bila Artmedija kad je igrala protiv nas pa umesto nas ušla u LŠ iako je bila totalni autsajder... Znači,nemamo šta da izgubimo! Naprotiv,možemo samo MNOGO da dobijemo iako su i ovih 3,500,000e lepa cifra... Pozdrav za sve prave Grobare i NAPRED PARTIZAN!

Misko Smederevo

pre 13 godina

Potrosio sam 10 minuta zivota citajuci raznorazne komentare.
Da majmun ume da pise,verovatno bi i on imao sta da kaze.

Poceli smo da igramo na rezultat!Bravo za trenera!
Ako udjemo u LS,sto bi svaki grobar i srbin voleo,ovaj trener bi vec na kraju sezone mogao da ode u neki bolji klub!Tim nam nije uigran,ima mnogo propusta u igri.To je zato sto mnogi igraci nisu navikli da igraju na rezutlat,vec su navikli da srljaju!Polazem mnogo nade u ovog trenera i ove igrace,ako se uigraju,mogao bi Partizan da podje nekim novim putem!

dragi grobari,nemojte kao navijaci Crvene Zvezde,cim nesto ne valja,odmah da pljujete igrace i upravo.Ovaj tim Partizana treba podrzati!Navijanje protiv tima i uprave ostavite za velike navijace velikog kluba!

Sta rade grobari kad ne ide?
Pevaju jace sve do pobede!
A sta rade delije kad ne ide?
Skandiraju uprava napolje!
:)

Dukadjini

pre 13 godina

Alo, ljudi, cemu raspravka?
Koji je jedini tim osvojio ove godine titulu BEZ IJEDNOG PORAZA? Koji BALKANSKI TIM ima cetiri pobede uzastopce?

Komsije, srdacan pozdrav sa juga i nadamo se da cete nas gledati u L. S. preko malih ekrana, sa sve sustiklom i pletivom u ruci! Srdacan pozdrav svima

????????

pre 13 godina

Poznata su "ČETIRI" potencijalna protivnika, to su Bazel (Švajcarska), Anderleht (Belgija), Kopenhagen (Danska), Hapoel Tel Aviv (Izrael) i Sparta Prag (Češka).

??????????????

DrDamir

pre 13 godina

U tebe zaljubljen, a njega VOLIM...
Tebi zelim sreću, za njegovu se MOLIM...
Tebe sanjam, a njemu se DIVIM...
Za tebe umirem, za PARTIZAN ŽIVIM ! ! ! ...

Darko

pre 13 godina

Dajte ljudi jednom,realno,recite svaka cast!!!!!Bravo Partizan!!!I nije nasa liga bas toliko s...e,dobri smo mi...lako je onima koji imaju love da grade stadione i reflektore pa da im lige,kao,budu naduvane i u stilu Evrope!!!Nemojmo se potcenjivati!!

Danilo

pre 13 godina

Ako ovi iz uprave prodaju Clea na zimu treba ih motkama isterati iz Partizana, čovek ubija i gine za Partizan.
(Warhammer, 4. avgust 2010 18:59)

Ma da, Cleo od malena navija za Partizan pa gine za isti. On gine da bi se sto bolje prodao, kao i svi kosarkasi koji dodju u Partizan. Da ih je briga za dalju sudbinu Partizana ostali bi svi oni bar dve-tri sezone.
Ma nama je super, mi za razliku od velikih klubova svake godine imamo novog idola i u fudbalu i kosarci.

David

pre 13 godina

E još sutra da prođu i Zvezda, Ofka i Spartak, pa u zadnju rundu puni samopouzdanja juriš... Ako može Ofk-a da izbaci Galatu, nije glupo nadati se da možemo ove sezone da imamo bar 2 kluba u LE i 1 u LŠ, pa da nam fudbal malo živne.

DJ Nastavnik

pre 13 godina

Ja stvarno mislim da Kleu treba ponuditi da nastupa za Srbiju. realno gledano, kada ode Pantelinjo, 32 god, i Zigic, 30 god, bio bi dobar u tandemu sa Lazovicem i Mrdjom, jer koliko se secam vec su iz saveza digli uzbunu da u U-21 spica ni nemamo.Ko je za ideju, neka preporuci.

Danilo

pre 13 godina

Hapoel i Kopenhagen su takodje jaki sa velikim budzetom i kvalitetnim strancima. Svih 5 potencijalnih protivnika su objektivno jaci od Partizana. Nisu to Helsinki i Pjunik. Pogledajte kvote za prolazak posle zreba ako ne verujete meni.
Partizan je izbacio dva slaba tima, sada tek dolaze ozbiljniji. Od timova takve jacine Partizan na primer u zadnje 3 godine lige evrope vezao 9 ili 10 uzastopnih poraza.
Mislim da je glavna prednost Partizana u odnosu na protekle godine trener!
Bilo bi super da Partizan prodje ali bojim se obaranja negativnih rezultatskih rekorda i podsmejavanja kasnije u ligi sampiona.

nemam pojma

pre 13 godina

Nabiti snagu i kondiciju, kupovati malo ali dobro, ne prodavati najbolje jer će se investicija isplatiti, od novca LIGE ŠAMPIONA, novih sponzora, prodati nepotrebno, nismo bogati da kupujemo jevtino, uzeti Mrđu, odličnog defanzivca, potpisati Babovića....

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Čestitke za crno-bele, a za sve one koji kritiziraju igru PARTIZANA prije svih navijačima Zvezde i Dinama neka pogledaju rezultate svojih klubova.Moldavski Šerif pobedio Dinamo u Zagrebu, a Zvezda je na najboljm putu da ispadne od Slovaka.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

dejan

pre 13 godina

Dobro je sto smo prosli dalje,rutinski sto nisam ocekivao.Naredno kolo vidim kao nasu veliku sansu,treba izbeci Anderleht,ostale mozemo dobiti,posebno na nasem stadionu .Uprava mora sada dovesti bar jednog ako ne i dva iskusna odbrambena igraca,i onda imamo sanse.Osim Krstajica i njegovog iskustva ostali su slabi.Uzdam se u Beogradski mec ,tu je nasa sansa,kao i iskustvo i zelju Saleta ,Moreire i Krleta.Nadam se da ce Petrovic zaboraviti transfer, milione koje ga cekaju i da ce odigrati borbenije naredno kolo.Sve pohvale za Klea .Covek radi ono sto mu je posao ,daje golove,a ne mrsi i gnjavi loptu.Tomic je apsolutno beskoristan u igri.Umesto njega Moreira ,i eventualno jos jedan iskusan bek umesto Stevanovica i jovanovicaDosta zavisi od Radise .Osvrnuo bih se sada na politiku naseg kluba.Pre sedam godina nas tim je tada usao u ligu sampiona.Tadasnji direktor Bjekovic je tada odvalio da je Partizan u gubitku ulaskom u ligu sampiona.Istina je da je tada nas tim zaradio 10 miliona eura,plus tada transferi Duljaja iDelibasica oko 20 miliona eura.Tada je ulozeno oko milion u renoviranje stadiona ,i dovodjenje novih igraca.Da bi odjedanput posle dve godine klub saopstio da je u gubitku,kao da su te pare isparile.Isto tako u prethodne tri godine klub je prodao desetak igraca,Ljajic,Jovetic,Tosic,Smiljanic,Obradovic,Diara izaradio najmanje 30 miliona evra,a opet pricaju kako nema para,i da je klub u krizi,Pa toliko para ni Ajaks ne zaradi od prodaje igraca, a nasi opet kukaju kako nemaju para.Bojim se da te pare u vecini slucajeva i ne zavrsavaju u klub, vec po privatnim racunima pojedinaca,tako se bojim da ako daj boze opet udjemo u ligu sampiona za 2 godine opet kazu kako nemaju para,i da moraju da prodaju igrace,kako nema para za za pojacanja itd.

dusan pancevo

pre 13 godina

razumem ja vas ljudi da vam se ne svidja igra stevanovica, ali pogledajte recimo drugi gol partizana i loptu koju je poslao kleu, pored pet sest igraca helsinkija on vraca povratnu kleu na 11 i gol, pre toga je pogledao gde je kleo, to je jedino sto je i moglo da se uradi da se da gol. Plus decko je pre dve godine sa fenerom kidao tako da mu dajte jos malo vremena i bice on extra desni spoljni, verujte mi....

cantona-7

pre 13 godina

Jedan utisak koji nema veze sa rezultatom su ''Adidas'' dresovi. Konačno gledam Partizan u normalnoj opremi. Oni ''Kappa'' dresovi su baš izgledali džiberski.

dejan

pre 13 godina

Dobro je sto smo prosli dalje,rutinski sto nisam ocekivao.Naredno kolo vidim kao nasu veliku sansu,treba izbeci Anderleht,ostale mozemo dobiti,posebno na nasem stadionu .Uprava mora sada dovesti bar jednog ako ne i dva iskusna odbrambena igraca,i onda imamo sanse.Osim Krstajica i njegovog iskustva ostali su slabi.Uzdam se u Beogradski mec ,tu je nasa sansa,kao i iskustvo i zelju Saleta ,Moreire i Krleta.Nadam se da ce Petrovic zaboraviti transfer, milione koje ga cekaju i da ce odigrati borbenije naredno kolo.Sve pohvale za Klea .Covek radi ono sto mu je posao ,daje golove,a ne mrsi i gnjavi loptu.Tomic je apsolutno beskoristan u igri.Umesto njega Moreira ,i eventualno jos jedan iskusan bek umesto Stevanovica i jovanovicaDosta zavisi od Radise .Osvrnuo bih se sada na politiku naseg kluba.Pre sedam godina nas tim je tada usao u ligu sampiona.Tadasnji direktor Bjekovic je tada odvalio da je Partizan u gubitku ulaskom u ligu sampiona.Istina je da je tada nas tim zaradio 10 miliona eura,plus tada transferi Duljaja iDelibasica oko 20 miliona eura.Tada je ulozeno oko milion u renoviranje stadiona ,i dovodjenje novih igraca.Da bi odjedanput posle dve godine klub saopstio da je u gubitku,kao da su te pare isparile.Isto tako u prethodne tri godine klub je prodao desetak igraca,Ljajic,Jovetic,Tosic,Smiljanic,Obradovic,Diara izaradio najmanje 30 miliona evra,a opet pricaju kako nema para,i da je klub u krizi,Pa toliko para ni Ajaks ne zaradi od prodaje igraca, a nasi opet kukaju kako nemaju para.Bojim se da te pare u vecini slucajeva i ne zavrsavaju u klub, vec po privatnim racunima pojedinaca,tako se bojim da ako daj boze opet udjemo u ligu sampiona za 2 godine opet kazu kako nemaju para,i da moraju da prodaju igrace,kako nema para za za pojacanja itd.

sutra mobilizacija

pre 13 godina

heheheheh ovi s komentarima o jacini Helsinkija su najjaci, tako je i prosle godine bilo za Zilinu, a sad Slovan ispade Real,sledece godine kad izvuku Haku ili Mipu bice ko da su Barsu izvukli, garant

Johnny Rebel

pre 13 godina

Bravo CRNO-BELI,korak po korak do LS!Nemojmo sada da preterano kritikujemo igrace recima bio je slab protivnik,nisu se trudili itd.Dva puta smo dobili Helsinki koji nije bas toliko slab kao sto mnogi pricaju-pa Zvezda je pre 10-ak god tamo izgubila.Jos uvek nismo uigrani i tu vidim jos prostora za napredak.Eto jedan Dinamo sa mnogo vecim budzetom od nas je ispao od Serifa koji nije nimalo naivna ekipa-setite se kada smo mi njih ne tako davno dva puta dobili pa su nas ovde i tada mnogi omalovazavali.Uz dobar zreb mislim da je i LS veoma izgledna.Po meni prava mera bi bio Kopenhagen ili praska Sparta,koja ce prvu utakmicu igrati oslabljena za tri igraca zbog suspenzije.Ipak ne treba da se plasimo nikoga od potencijalnih rivala jer do pre koju god. smo u ovom krugu izvlacili Bajern, Njukastl, Fener, a sada imamo situaciju da ni jedan od mogucih rivala nije ni blizu pomenutim klubovima.Uz PARTIZAN do smrti!!!

zoran

pre 13 godina

Za 90 minuta igre Partizan nije stvorio niti jednu ,jedinu sansu.
O cemu vi ovde diskutujete..?
Ono sto je vidjeno u dve utakmice ovih ekipa se ne moze nazavti fudbalom.
Bez obzira sto je Zvezda izgubila u Beogradu ,ali oni su za klasu bolje igrali od Partizana i to sa mnogo tezim protivnikom. Neuporedivo bolje.
Partizan ima starce u timu i to je tako ocigledno. Zbog toga igra nije spora ,nego uspavljujuca da coveku dodje da iskljuci TV.
LS ne bi bila dobra za Partizan, jer bi to bio masakr, te postoji opasnost da ekipa psiholsoki toliko padne da ni u sampionatu ne bi uradili nista vise.
Ova ekipa od svakog iole ozbiljnijeg tima gubi sa 5 razlike i to da se ovi drugi ne zamore previse.
Samo da dodam da sam ja Partizanovac, ali realan.

anelJUVE

pre 13 godina

kaze komentator: partizan je od svih 10 zvanicnih utakmica koje je igrao pod vodstvom stanojevica dobio svih 10 sa gol razlikom 10:2 hahahah svaka cast :)
bice zanimljivo kad pazar udje sledece sezone u super ligi

Domacin

pre 13 godina

Poceo sam sa citanjem komentara al ne mogu. Nije za ovu moju pamet da citam ovakve strucnjake koji se u sve razumeju. Ej bre samo pre par dana ste se odusevljavali Dinamom a oni danas ispadose od onog Serifa kojeg smo mi prosle godine ladno izbacili. Spustite se na zemlju. Bilo je ovde i jacih ekipa koje ugrale protiv daleko slabijih od sebe. Pazite 4 utakmice 4 pobede 9:2 gol razlika. Ja uzvam. Sta ce biti dalje bole me briga ako prodjemo igramo LS ako ne prodjemo igramo LE. Mene zadovoljava bilo koje od ova dva. Ziveli.
(Gost, 4. avgust 2010 23:13)
# Link komentara
U potpunosti se slazem,odlican komentar

Petar Ristovic

pre 13 godina

Kad je Kamara dao gol prikazase Klea...On u sebi onako misli "Pu,sad mora jos jedan da zavucem". Videlo mu se u ocima xD!!POzdrav svim Grobarima sirom sveta!

Gost

pre 13 godina

Poceo sam sa citanjem komentara al ne mogu. Nije za ovu moju pamet da citam ovakve strucnjake koji se u sve razumeju. Ej bre samo pre par dana ste se odusevljavali Dinamom a oni danas ispadose od onog Serifa kojeg smo mi prosle godine ladno izbacili. Spustite se na zemlju. Bilo je ovde i jacih ekipa koje ugrale protiv daleko slabijih od sebe. Pazite 4 utakmice 4 pobede 9:2 gol razlika. Ja uzvam. Sta ce biti dalje bole me briga ako prodjemo igramo LS ako ne prodjemo igramo LE. Mene zadovoljava bilo koje od ova dva. Ziveli.

Dobro jutro komsija

pre 13 godina

Uvek komsije i komsinice zaspu sajt komentarima na Partizanove pobede. Komsije se igrale kauboja i indijanaca sa velikim Serifom, pa im smeta mali Helsinki. Komsinice po obicaju ignorisu stvarnost i podsecaju me na tv devdesetih... A Partizan ide dalje i delje...

4 kolega koji pominje 2000 ljudi u Slovackoj

pre 13 godina

Ajde, bilo ih je 400-500 minimum kad se pogleda ka istočnoj tribini, a ne možeš upoređivati Bratislavu do koje možeš doći za 20e i Helsinki gdje ti treba 500e...

ZG

pre 13 godina

To je pravi nivo za Partizan, Helsinki, bravo, apsolutno Helsinki je bio veliki suparnik i jak protivnik za Partizan. Ipak mislim da je igra Partizana velika baustela i tu nema sanse za nesto internationalno, bolje da igraju i dalje srpsku, stvarno jaku, ligu i da tu i dalje postaju prvaci.

mArkoNNNi

pre 13 godina

Pobogu Partizan je dobio prvu tekmu 3:0, sta vi ocekujete da ode na revans sa 4-3-3 formacijom, fala bogu da ce se braniti, jos je tom odbranom i pobedio, Helsinki je solidna ekipa i ne treba ih pljuvati, a sto se tice igre Partizana ja sam zadovoljan, jedino da Tomic malo manje davi loptu.
IDEMO DALJE!!! :D

Neven

pre 13 godina

Klea u reprezentaciju! Ljudi ko god moze neka apeluje na savez! Vidite Nemce, Hrvati imaju Eduarda, Italijani Camoranesija, da ne pricamo o Francuzima, pa cak i Spanci imaju Sennu, a sto se nas tice u napadu se ne naziru neka resenja u buducnosti, osim mozda malog Aleksica, a i to je na klimavim nogama.

Torcida Helsinki

pre 13 godina

Bio sam na utakmici, Partizan je odigrao profesionalno, i upravo onoliko koliko je bilo potrebno. HJK se više trudio, ali Partizan je izrazito efikasan u napadu,za razliku od domaćina. Mogao bi Partizan ove godine do Lige prvaka.

dragan

pre 13 godina

Prestacu da gledam prenose svih utakmica na rts-u zbog Strajnica,Andrijasevica(prije),Dende... Kaze Strajnic da je bilo 1500 navijaca Partizana a bilo ih je realno 100-200. Tokom utakmice Zvezda - Slovan,bar 5 puta je rekao da je prisutno 25000,a bilo ih je,opet realno,oko 10000 vise. Koliko pohvale za igru Partizana i pojedine igrace (Ilijev,Ilic,Smiljanic) pa to je smjesno. U isto vrijeme,konstantno se potsmjehivao igri finaca.

Zemun

pre 13 godina

Gledam komentare i primecujem da su ove godine vesina njih nerealno pesimisticni,kao sto su prosle godine bili optimisticki a znamo kako smo prosli protiv Kiprana.Ocekujem da ce mo imati srece i uci u LS

Grobar

pre 13 godina

Radiša Ilić:solidno
Ivan Stevanović:dovoljno
Marko Jovanović:dovoljno
Mladen Krstajić:perfektno
Aleksandar Lazevski:može i bolje
Milan Smiljanić:dovoljno za prvu tekmu
Radosav Petrović:solidno
Nemanja Tomić:solidno
Saša Ilić:može i bolje
Aleksandar Davidov:nije ni imao mnogo prilika da se pokaže
Ivica Iliev:može i bolje
Cleverson Gabriel Cordova Cleo:FANTASTIČNO
Cela ekipa :pošto su branili 3:0 i pobedili dobro su odigrali ovu utakmicu ali može i bolje

Nenad

pre 13 godina

Alo strucnjaci, oladite malo...pa ekipa je tek pocela da se uigrava, bice bolje... za nas budzet sasvim pristojna ekipa, mada fale stoper i bek. Sretno u petak.

sale

pre 13 godina

ono sto mi se svidja kod ovog partizana je to sto za razliku od svih predhodnih, ovaj daje golove u zaustavnom vremenu...

svi ostali su u zaustavnom vremenu uglavnom gubili utakmice.....

djomla

pre 13 godina

Ae sada plasirajte se u LS i sto pre prodajete Clea.. kao i uvek ista prica.. obecanja, nade, ciljevi i prodamo naaajbolje i idemo u LS.. klasika.. i zalosno. Vidim i komentare za Tomica, ok je on decko ali mnooogo se lozi i igra PSE

rankan grobar RS

pre 13 godina

alo ljudi zašto pljujete po našim igračima, pa jesu li pobjedili-jesu..e pa normalno je da pri rezultatu 3:0 čuvaš rezultat tj. čuvaš se povreda jer predstoji još važnih mečeva, a oni su nam potrebni zdravi..pogledaj najveće timove svijeta kad igraju neke manje važne utakmice ili obezbeđene prolaze pa ljudi se čuvaju..zašto bi naši igrači crkavali i rizikovali na terenu kad nam trebaju još mnogo više u nastavku..ne razumijete vi, mora da se slabo kužite u profesionalizam...vidjećete da će igrati drugačije kad bude trebalo, pa to je normalno. Pa ja kad igram neki sport protiv nekog slabijeg onda pri većem vođstvu se meni ne da ni igrati tj. nemam motiva, a kamoli oni koji se moraju čuvati i povreda pored tog motiva itd. da sad ne dužim...uglavnom Stanojević ima čini mi se 11:11 ili 12:12 pobjede sve i neka tako nastavi...podrška za Partizan iz RS...SRBIJAA

Khm, Khm

pre 13 godina

Ne mogu da vas shvatim nikako. Ocjenjujete kvalitet igre u jednoj utakmici koju je Partizan, rutinski privodio kraju. Čak se u jednom momentu u toku prenosa čulo kako Stanojević govori igračima: "polako, smireno". Čovjek je naredio defanzivnu igru u što sporijem tempu, ne želeći da rizikuje nove povrede i žute kartone (na nekim mjestima nemamo nikakvu zamjenu) pred odlučujuće utakmice za plasman u LŠ. Čak i iz takve igre je Partizan došao do pobjede. Tačno je, pojedini igrači nemaju kvalitet za Partizan, ali mi nemamo druge i, dok su tu, oni su naši, zato pružite im malo podrške.

E sad, najviše mi smeta omalovažavanje Helsinikija. Oni uopšte nisu naivna ekipa, danas su, kad im je Partizan dao malo prostora, pokazali da znaju da igraju fudbal. Mi smo ih pobijedili sa 5:1 u dvije utakmice i stvarno ne vidim razlog bilo kakvog nezadovoljstva među navijačima.

Na kraju, lijepo je rečeno, cilj je LE, a ne LŠ. Partizan je već ostvario svoj cilj i plasirao se u LE. Atak na ligu šampiona je bonus i tako svi treba da posmatramo.

borac

pre 13 godina

zelim da cestitam od sveg srca partizanu na prolazu i nadam se da ce dobiti lakog protivnika u 4 kolu. nadam se da ce biti uz zvezdu pravi srbi u komsijskom taboru koji vole svoju zemlju i ne dele ljude po tome za koga navijaju vec da im je bitniji zajednicki interes u korist srpskog fudbala. onaj ko navija i u zvezdi i partizanu po sistemu da komsiji crkne krava treba da se stide svog postojanja. srbi slozite se bar jednom za SRBIJU!!!napred zvezda, partizan, ofk- beograd, spartak do pobede!!!delije, budite sutra pravi, bez incidenata i pesmom i srcem uz svoje a ne sipkama, palicama i topovskim udarima!!

Cole

pre 13 godina

Deco, super sto patizan dobija ovu boraniju i to lakimm pobedama. Ali cinjenica je da je odbrana vise nego smesna. Prva, iole ozbiljnija ekipa sa iole pismenijim napadacima napravice haos od gola Ilica. Stevanovica su prolazili i protiv Pjunika i veceras kako su hteli. Mali Lazevski ne zna da li je bek ili igrac sredine terena. Krle, koliko god zeli da deluje smireno i samouvereno, spor je do zla Boga. Jovanovic ima srce ali nista vise od toga, niti rutinu a jos manje fudbalsko znanje. Tu bi pomoc sredine terena bila presudna a tek je tu promaja kao americki uragani. Ne znas ko je sporiji i izgubljeniji. Da li Ilic i Smiljanic koji su dalekooooooo od bilo kakve forme ili "reprezentativac" raca koji cuva noge, samo ne znam za koga. Onom malom Tomicu bi trebalo dati loptu da nosi kuci pa neka dribla oko drveta dok se ne zadovolji. jedini, ali i slovima i brojevima jedini koji je uvek dobar i koji odradjuje svoj posao je Cleo. A sa jednim jedinim pismenim igracem, ne znam sta bi se moglo uopste traziti u LS uz pretpostavku da se nekim cudom Partizan tamo i plasira. nemojte samo pricama poput onog nesrecnog strajinica da ce ova ekipa uci u formu i da ce igrati mnogo bolje. Nije problem samo forma vec i suvo fudbalsko znanje koje mnogima u ovoj ekipi i te kako manjka. Neka vam je Bog u pomoc.

Peca

pre 13 godina

Celu utakicu sam molio boga da Stevanovic dobije karton,jer bi u tom slucaju propustio sledeci mec.Bah se sprdao sa njim,ocekivao sam faul za zuti,ali na nasu nesrecu Robi nije mogao da ga stigne.Da li postoji i jedan grobar,da se nada LS,dok je ovaj igrac u timu.

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Како нас хоће, страх ме да уђемо у Лигу шампиона.
Не спадам у ред дежурних пљувача, али ме брине хронична физичка неприпремљеност. Овај несрећни Сртајнић рече да ћемо физички бити фит за 30-40 дана!!? Да, да!!! Касно је куме!!! Проблем је у томе што морамо бити физички за 200% спремнији него сада, а то је немогућа мисија. У сваком случају, и ово је пуна капа.
Све преко овог је џек-пот и "ризик" играња у ЛШ. Волео бих да грешим, али ...

metall

pre 13 godina

Evo nekoliko zapazanja, verovatno se mnogima nece dopasti ali mislim da sam realan. Dakle, Partizan sa ovakvom igrom apsolutno nema sta da trazi u Evropi. Odbrana je blagi uzas, sredine kao da nema, a ni Kleo nece moci doveka da nas vadi. Protiv nejakih Finaca u odbrani je bilo dosta promaje, Krstajic je jedini na visini zadatka i ostaje da se vidi kako ce se on nositi sa iole ozbiljnijim napadacima. Sredina terena ne postoji ukoliko nema Moreire, a danas se videlo koliko smo tu tanki. Nikakvu akciju ka napadacima sredina nije napravila! Igramo sporo, dugo zadrzavamo loptu, nema prave ideje. Sto se tice napada, Kleo je zaista u neverovatnoj formi, pogadja gotovo sve sto mu se ukaze, mada mislim da je previse spor. Uostalom, uskoro cemo to videti u nekoj jacoj utakmici.
Druga stvar, mislim da smo u ove dve utakmice protiv Helsinkija imali i odredjenu dozu srece. Naravno, ne dovodim plasman dalje u pitanje, ali je cinjenica da su Finci u Bgd pri stanju 2-0 promasili nepromasivo, a da smo danas iz jedine dve prave akcije dali dva gola. Sa druge strane, Finci da su samo malo spretniji u napadu mogli su doci do jos nekog gola.
Dakle, mislim da je ulazak u LS nerealan, iako nam se smesi sasvim povoljan zreb, a ni u LE necemo igrati nikakvu znacajniju ulogu. Mozda jesam pesimista, ali dosadasnje cetiri evro utakmice Partizana me nisu ubedile u suprotno.

puna kapa

pre 13 godina

BRAVO MOMCI! mi smo svoje odradili, sve ostalo je uspjeh, uz malo srece, samopouzdanja i psiholoske pripreme napadamo ligu sampiona. SRETNO!

SaleNacionale

pre 13 godina

Svaka čast Stanojeviću kao treneru na hrabrosti, zato nas malo i sreća prati, svaka čast Krstajiću na znanju i iskustvu, kao i Iliću, a posebno Kleu koji je u fenomenalnoj formi (šteta što nije brži). Ilijev je isto koristan da probije 2-3 puta dok ima snage. Ali, zadnji vezni loši danas, previše prostora za njihove vezne igrače, Tomić kao da nije igrao (umesto da se najviše trudi kao najmlađi), a onaj Stevanović, ja ne razumem da trener ne vidi koja je on rupa. Prolaze ga i spori i brzi igrači, ne zna da se postavi, spor je u odbrani (i sporo razmišlja). Za sada smo imali sreće i znanja nekoliko igrača, ali ako to posustane teško da možemo ostvarivati ovako dobre rezultate bez kvalitetne igre u devanzivi sredine i po bokovima. A i M.Jovanović je tanak za ozbiljnije mečeve i napadače. Nije da nisam zadovoljan rezultatom, naprotiv, ali nekako je to mnogo mlako u defanzivi za ozbiljnije ekipe.

kamberovic za spas

pre 13 godina

sledece kolo nam predstoji katastrofa sa lazevskim ,ilićem radišom i narocito stevanovicem.ozbiljan sam kad kažem da u trecoj ligi ima boljih igraca od njega,ono je sramota fudbala.

NAPRED SLOVAN!!!

pre 13 godina

Realno gledano,igra nije bila sjajna ali ko te pita za leprsavost i atraktivnost,bitan je prolaz,pogotovo onaj koji omogucava popunjavanje klupske kase.Uostalom,jutro je uvek pametnije od veceri,mozda nas vec sutra neko iznenadi i obraduje pa cemo ovu pobedu posmatrati u mnogo lepsem svetlu!

Veliki navijač, ali realan

pre 13 godina

Sažetak utakmice:
Smiljanić = 0
Tomić = bez daha kao i inače
Lazevski = ne zna izvesti aut
Ilić = veoma dobar
Krstajić = veoma dobar
komentator = nevjerovatno potcjenjivački nastrojen prema Fincima
Kleo = "slučajno" opet dao dva gola, pravi centarfor
Moreira = bez njega očito ne može
Srećno nam u sledećoj rundi!

Willzykk

pre 13 godina

Lepo je da smo pobedili zbog samopouzdanja i nastavka Stanojeviceve serije pobeda, ali mi se ne svidja to sto su celu utakmicu igrali nezainteresovano.

Razumem da smo imali ubedljivu prednost, ali smo mogli malo vise da napadamo, jer ako smo vec sigurno prosli, mogli bismo da iskoristimo nastavak utakmice da se malo uigravamo i poboljsamo realizaciju.

Napred CRNO-BELI!!!

M. Jovanovic i I. Stevanovic

pre 13 godina

Mi smo fudbalski dunsteri i zbog nas Partizan nece uci u LS, al sta nas briga kad nas vole trener i uprava, i ne zele da nam nadju zamene.

Alcatraz-Skoplje

pre 13 godina

Cestitam Pobedu, prvo da vidimo ko nam je sledeci protivnik u petak, a tek onda da komentarisemo dali mozemo dalje il ne, Cleo svaka ti cast, bez Moreira smo ko Chelsea bez Essiena.
GROBAR DO GROBA I POSLE TOGA!

ribery-7-

pre 13 godina

hahaha...a stvarno, tomic jeste okej igrac, nebi bilo realno reci da je los, ali momak previse kopira RONALDA, iako je to sa znanjem koje poseduje nemoguce :D

Milanista Grobar

pre 13 godina

Kleo-covek u pravo vreme na pravom mestu..2 puta... Svaka cast..a nemojte ih bas kritikovati,igrali bi bolje da su branili rezultat..ali igrali su opusteno,cuvajuci se od povreda.. Ja vjerujem u dalji prolaz tj. u LŠ grupnu fazu,sto da ne,nismo gori od drugih.

mata

pre 13 godina

Svaka cast kleu,rezultat ispade dobar ali bre sa ovakvom igrom nema sanse da se prodje u LS!Ako se Partizan protiv ovakvih sabana grcevito brani sta li ce da rade u sledecem kolu.Igra pod hitno da se popravi!

A vi kako 'te??

pre 13 godina

Pa dobro bre zvezdasi, sta vas vise boli, prolaz Partizana ili izjava Strajnica?? Pa sta ako je rekao 2000, carevi su se drali celu tekmu kao da ih toliko bilo, samo su se oni i culi. E super, vas ce sutra biti 4000, ali vam ni to nece pomoci kad ispadnete od ovih 'fenomenalnih' Slovaka. A vi se posle tesite kako smo mi igrali protiv amatera, koji ce igrati play-off za LE za razliku od vas, sto onda znaci da vi pripadate rangu rekreativaca!

Konan-BG

pre 13 godina

Jedino sto vredi u ovom timu su Kleo,Krstajic,Moreira i Sale Ilic.Podhitno prodati Petrovica i Tomica ako iole postoje ponude.Ljudi ne igraju fudbal.Stevanovic veze nema!Ostatak tima,tu i tamo...da se popuni.Nikako prodati Klea,covek ne bi imao alternativu ni u reprezentaciji Srbije.Sve u svemu,igra losa,mora mnogo bolje ako se nadamo LS,ko god bio protivnik...

Petar Ristovic

pre 13 godina

Cestitke svim Grobarima na pobedi!!Ne znam zasto svi pljuju,pricate nesto o generaciji sa Mateusom,pa onda se prisetite kako smo tada prolazili dalje,IFK Djurgarden
1:1 pa 2:2 .... A iskreno ne mislim da je taj Djurgarden mnogo bolji od Pjunika i Helsinkija,zato odlozite pljuvanje!!Nije dobro ali bice BOLJE!!!

Mario

pre 13 godina

Ma sasvim ok! Radisa siguran, Krle doktorski, Lola jako dobar (za prvu tekmu), jedino je Stevanovic rupa, a i Tomic ne zna sta hoce.
Samo da ne upadne bas Sparta, ali sa svima mozemo da se nosimo... Bravo crno beli!

mille grobar

pre 13 godina

Rutinski.Nekom je LE utesno takmicenje a neko je sanja...Ako i ove godine uzmemo titulu a realno smo najjaci,mozda je Vosha samu tu uz nas po kvalitetu,al i prosle godine su bili pa nista od njih,mislim da ce onda definitivno krenuti dominacija Fk-a,kao i Kk-a!Jos ako udjemo u LS,ihaaaj!VOLIM STO SAM GROBAR!!!PS.Srecno komisinici sutra,drzim vam palceve,takodje i Spartaku i Ofki!

Bos il Hadzija

pre 13 godina

Pa dobro. Obezbedjena je Liga Evrope. To je 5 evropskih meceva iskustva. Nadam se da ce poboljsati fizicku spremu pred odlucujuci dvomec. Forma se moze dici za 10-ak dana ako se radi dobro. Iskreno-po imenima i prikazanom, najlosiji tim Partizana u poslednjih 10 godina, a Liga sampiona nikad blize. Videcemo. Optimista sam.

Marko32

pre 13 godina

Bravo za pobedu Kleo.

Koliko puta mi treba da napisemo ovde da mi imamo rupu na golu da bi ova uprava kupila novog golmana, da li su oni coravi ili neinteligentni?

Dj_O_L_E

pre 13 godina

http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=414729&gmt_offset=-7200&tab=1
Vidite statistiku...voleo bih da Partizan udje u LS,ali sa ovakvom igrom tesko...

blokovi

pre 13 godina

cleo jeste igracina to je neosporno,ali za nase prilike i za boranije,preko negde,tesko...tako je isto davao"golove zivota" rilu i sad daje boranijama,a kad su neki jaci nista...zivi bili pa videli

PARTIZAN

pre 13 godina

IDEMO DALJE!!!
Nije bas bila najbolja igra PARTIZANA,al sta da gube energiju kad moramo da sacuvamo za sledeceg protivnika!
NAPRED PARTIZAN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Th1fqHws3Y8&playnext=1&videos=Epl8YAfFFb8&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-8-HM

utzo

pre 13 godina

Da li postoji laksi put do Lige UEFA? Veze nemamo! Osim Klea i Moreire niko ne igra. Ilijev, Smiljanic, Ilic i Stevanovic ne mogu da trce, jos uvek nisu u formi. Ako nam dodje Kopenhagen, mozemo necemu da se nadamo, samo ne znam sta cemo dalje :) Od ostalih klubova smo za klasu-dve slabiji.

grobar-españa

pre 13 godina

Vazi,dobili smo ali moramo mnogo,mnogo bolje ako hocemo u LS.
Odbrana rupa i panika,sredina nema ko da iznese i preda loptu,o poluspicevima i spicevima necuda pricam jer bez odbrane i sredine tamo mozes da imas Mesija i Kristijana al' uzalud.

Nislija

pre 13 godina

Nisam zadovoljan igrom ali jesam novom dimenzijom nase igre a to je igra na rezultat, konacno. I da li je neko primetio desnog beka HJK-a, Rafinju? Za Stevanovica je klasa i jedini put od mnogobrojnih pokusaja da ga nasi igraci nadmudre je asistencija Ilieva za prvi gol, inace je bio neprelazan. Kad bi ovi nasi iz uprave barem iskoristili boravak u Helsinkiju pametno..

ROMAn Empire

pre 13 godina

Cestitam,ocekivano,mada realno tek predstoji prvi ozbiljan rival u poslednjem kolu kvalifikacija za LS.Kakve su vam sanse da udjete u LS? Po mom misljenju mozda imate po imenima jaci sastav nego 2003.god. ali je tad na klupi bio Lotar Mateus.Videcemo,zavisi i od zreba,srecno.

djole

pre 13 godina

Kleo je zlata vredan Partizanu! Srednji red bez Moreire kao da ne postoji, uzasno uzasno los!
Ok, prosli smo ove amatere u prva dva kola, nadam se da ce Stevanovic uigrati malo bolje srednji red i napad i da cemo uz malo srece uci u LS. Krstajic nam je odbrana cela i dok je on u klubu ja ne brinem za odbranu!

I da, pitanje za Strajnica, kaze 1500 nasih navijaca, ako moze da mi odgovori gde su oni bili smesteni!

mare 025

pre 13 godina

Cleo jeste kralj, ali je Strajnic KRALJINA!!! Kaze na pocetku prenosa, Partizan ima podrsku 1500 svojih navijaca, gde li ih je samo video? U toku prenosa prikazani su dva puta, dve grupe od po 20-25 navijaca. Covek je imao keca iz matematike, sabiranje mu ne ide, mnozenje mozda.

grobar-españa

pre 13 godina

Koji mi fudbal igramo?
Boze sacuvaj.
Samo se nadam da se zbog povoljnog rezultata ne ubijaju od truda,jer ako je ovo nasa igra onda bolje da ni ne igramo to poslednje kolo.
Alo bre,ljudi pa ove nesrecnike moramo da dobijemo s' pola gasa lagaaaaano.

Khm, Khm

pre 13 godina

Ne mogu da vas shvatim nikako. Ocjenjujete kvalitet igre u jednoj utakmici koju je Partizan, rutinski privodio kraju. Čak se u jednom momentu u toku prenosa čulo kako Stanojević govori igračima: "polako, smireno". Čovjek je naredio defanzivnu igru u što sporijem tempu, ne želeći da rizikuje nove povrede i žute kartone (na nekim mjestima nemamo nikakvu zamjenu) pred odlučujuće utakmice za plasman u LŠ. Čak i iz takve igre je Partizan došao do pobjede. Tačno je, pojedini igrači nemaju kvalitet za Partizan, ali mi nemamo druge i, dok su tu, oni su naši, zato pružite im malo podrške.

E sad, najviše mi smeta omalovažavanje Helsinikija. Oni uopšte nisu naivna ekipa, danas su, kad im je Partizan dao malo prostora, pokazali da znaju da igraju fudbal. Mi smo ih pobijedili sa 5:1 u dvije utakmice i stvarno ne vidim razlog bilo kakvog nezadovoljstva među navijačima.

Na kraju, lijepo je rečeno, cilj je LE, a ne LŠ. Partizan je već ostvario svoj cilj i plasirao se u LE. Atak na ligu šampiona je bonus i tako svi treba da posmatramo.

Veliki navijač, ali realan

pre 13 godina

Sažetak utakmice:
Smiljanić = 0
Tomić = bez daha kao i inače
Lazevski = ne zna izvesti aut
Ilić = veoma dobar
Krstajić = veoma dobar
komentator = nevjerovatno potcjenjivački nastrojen prema Fincima
Kleo = "slučajno" opet dao dva gola, pravi centarfor
Moreira = bez njega očito ne može
Srećno nam u sledećoj rundi!

Domacin

pre 13 godina

Poceo sam sa citanjem komentara al ne mogu. Nije za ovu moju pamet da citam ovakve strucnjake koji se u sve razumeju. Ej bre samo pre par dana ste se odusevljavali Dinamom a oni danas ispadose od onog Serifa kojeg smo mi prosle godine ladno izbacili. Spustite se na zemlju. Bilo je ovde i jacih ekipa koje ugrale protiv daleko slabijih od sebe. Pazite 4 utakmice 4 pobede 9:2 gol razlika. Ja uzvam. Sta ce biti dalje bole me briga ako prodjemo igramo LS ako ne prodjemo igramo LE. Mene zadovoljava bilo koje od ova dva. Ziveli.
(Gost, 4. avgust 2010 23:13)
# Link komentara
U potpunosti se slazem,odlican komentar

mare 025

pre 13 godina

Cleo jeste kralj, ali je Strajnic KRALJINA!!! Kaze na pocetku prenosa, Partizan ima podrsku 1500 svojih navijaca, gde li ih je samo video? U toku prenosa prikazani su dva puta, dve grupe od po 20-25 navijaca. Covek je imao keca iz matematike, sabiranje mu ne ide, mnozenje mozda.

A vi kako 'te??

pre 13 godina

Pa dobro bre zvezdasi, sta vas vise boli, prolaz Partizana ili izjava Strajnica?? Pa sta ako je rekao 2000, carevi su se drali celu tekmu kao da ih toliko bilo, samo su se oni i culi. E super, vas ce sutra biti 4000, ali vam ni to nece pomoci kad ispadnete od ovih 'fenomenalnih' Slovaka. A vi se posle tesite kako smo mi igrali protiv amatera, koji ce igrati play-off za LE za razliku od vas, sto onda znaci da vi pripadate rangu rekreativaca!

rankan grobar RS

pre 13 godina

alo ljudi zašto pljujete po našim igračima, pa jesu li pobjedili-jesu..e pa normalno je da pri rezultatu 3:0 čuvaš rezultat tj. čuvaš se povreda jer predstoji još važnih mečeva, a oni su nam potrebni zdravi..pogledaj najveće timove svijeta kad igraju neke manje važne utakmice ili obezbeđene prolaze pa ljudi se čuvaju..zašto bi naši igrači crkavali i rizikovali na terenu kad nam trebaju još mnogo više u nastavku..ne razumijete vi, mora da se slabo kužite u profesionalizam...vidjećete da će igrati drugačije kad bude trebalo, pa to je normalno. Pa ja kad igram neki sport protiv nekog slabijeg onda pri većem vođstvu se meni ne da ni igrati tj. nemam motiva, a kamoli oni koji se moraju čuvati i povreda pored tog motiva itd. da sad ne dužim...uglavnom Stanojević ima čini mi se 11:11 ili 12:12 pobjede sve i neka tako nastavi...podrška za Partizan iz RS...SRBIJAA

Gost

pre 13 godina

Poceo sam sa citanjem komentara al ne mogu. Nije za ovu moju pamet da citam ovakve strucnjake koji se u sve razumeju. Ej bre samo pre par dana ste se odusevljavali Dinamom a oni danas ispadose od onog Serifa kojeg smo mi prosle godine ladno izbacili. Spustite se na zemlju. Bilo je ovde i jacih ekipa koje ugrale protiv daleko slabijih od sebe. Pazite 4 utakmice 4 pobede 9:2 gol razlika. Ja uzvam. Sta ce biti dalje bole me briga ako prodjemo igramo LS ako ne prodjemo igramo LE. Mene zadovoljava bilo koje od ova dva. Ziveli.

Cole

pre 13 godina

Deco, super sto patizan dobija ovu boraniju i to lakimm pobedama. Ali cinjenica je da je odbrana vise nego smesna. Prva, iole ozbiljnija ekipa sa iole pismenijim napadacima napravice haos od gola Ilica. Stevanovica su prolazili i protiv Pjunika i veceras kako su hteli. Mali Lazevski ne zna da li je bek ili igrac sredine terena. Krle, koliko god zeli da deluje smireno i samouvereno, spor je do zla Boga. Jovanovic ima srce ali nista vise od toga, niti rutinu a jos manje fudbalsko znanje. Tu bi pomoc sredine terena bila presudna a tek je tu promaja kao americki uragani. Ne znas ko je sporiji i izgubljeniji. Da li Ilic i Smiljanic koji su dalekooooooo od bilo kakve forme ili "reprezentativac" raca koji cuva noge, samo ne znam za koga. Onom malom Tomicu bi trebalo dati loptu da nosi kuci pa neka dribla oko drveta dok se ne zadovolji. jedini, ali i slovima i brojevima jedini koji je uvek dobar i koji odradjuje svoj posao je Cleo. A sa jednim jedinim pismenim igracem, ne znam sta bi se moglo uopste traziti u LS uz pretpostavku da se nekim cudom Partizan tamo i plasira. nemojte samo pricama poput onog nesrecnog strajinica da ce ova ekipa uci u formu i da ce igrati mnogo bolje. Nije problem samo forma vec i suvo fudbalsko znanje koje mnogima u ovoj ekipi i te kako manjka. Neka vam je Bog u pomoc.

Milanista Grobar

pre 13 godina

Kleo-covek u pravo vreme na pravom mestu..2 puta... Svaka cast..a nemojte ih bas kritikovati,igrali bi bolje da su branili rezultat..ali igrali su opusteno,cuvajuci se od povreda.. Ja vjerujem u dalji prolaz tj. u LŠ grupnu fazu,sto da ne,nismo gori od drugih.

mille grobar

pre 13 godina

Rutinski.Nekom je LE utesno takmicenje a neko je sanja...Ako i ove godine uzmemo titulu a realno smo najjaci,mozda je Vosha samu tu uz nas po kvalitetu,al i prosle godine su bili pa nista od njih,mislim da ce onda definitivno krenuti dominacija Fk-a,kao i Kk-a!Jos ako udjemo u LS,ihaaaj!VOLIM STO SAM GROBAR!!!PS.Srecno komisinici sutra,drzim vam palceve,takodje i Spartaku i Ofki!

Petar Ristovic

pre 13 godina

Cestitke svim Grobarima na pobedi!!Ne znam zasto svi pljuju,pricate nesto o generaciji sa Mateusom,pa onda se prisetite kako smo tada prolazili dalje,IFK Djurgarden
1:1 pa 2:2 .... A iskreno ne mislim da je taj Djurgarden mnogo bolji od Pjunika i Helsinkija,zato odlozite pljuvanje!!Nije dobro ali bice BOLJE!!!

borac

pre 13 godina

zelim da cestitam od sveg srca partizanu na prolazu i nadam se da ce dobiti lakog protivnika u 4 kolu. nadam se da ce biti uz zvezdu pravi srbi u komsijskom taboru koji vole svoju zemlju i ne dele ljude po tome za koga navijaju vec da im je bitniji zajednicki interes u korist srpskog fudbala. onaj ko navija i u zvezdi i partizanu po sistemu da komsiji crkne krava treba da se stide svog postojanja. srbi slozite se bar jednom za SRBIJU!!!napred zvezda, partizan, ofk- beograd, spartak do pobede!!!delije, budite sutra pravi, bez incidenata i pesmom i srcem uz svoje a ne sipkama, palicama i topovskim udarima!!

Torcida Helsinki

pre 13 godina

Bio sam na utakmici, Partizan je odigrao profesionalno, i upravo onoliko koliko je bilo potrebno. HJK se više trudio, ali Partizan je izrazito efikasan u napadu,za razliku od domaćina. Mogao bi Partizan ove godine do Lige prvaka.

SaleNacionale

pre 13 godina

Svaka čast Stanojeviću kao treneru na hrabrosti, zato nas malo i sreća prati, svaka čast Krstajiću na znanju i iskustvu, kao i Iliću, a posebno Kleu koji je u fenomenalnoj formi (šteta što nije brži). Ilijev je isto koristan da probije 2-3 puta dok ima snage. Ali, zadnji vezni loši danas, previše prostora za njihove vezne igrače, Tomić kao da nije igrao (umesto da se najviše trudi kao najmlađi), a onaj Stevanović, ja ne razumem da trener ne vidi koja je on rupa. Prolaze ga i spori i brzi igrači, ne zna da se postavi, spor je u odbrani (i sporo razmišlja). Za sada smo imali sreće i znanja nekoliko igrača, ali ako to posustane teško da možemo ostvarivati ovako dobre rezultate bez kvalitetne igre u devanzivi sredine i po bokovima. A i M.Jovanović je tanak za ozbiljnije mečeve i napadače. Nije da nisam zadovoljan rezultatom, naprotiv, ali nekako je to mnogo mlako u defanzivi za ozbiljnije ekipe.

Dobro jutro komsija

pre 13 godina

Uvek komsije i komsinice zaspu sajt komentarima na Partizanove pobede. Komsije se igrale kauboja i indijanaca sa velikim Serifom, pa im smeta mali Helsinki. Komsinice po obicaju ignorisu stvarnost i podsecaju me na tv devdesetih... A Partizan ide dalje i delje...

sale

pre 13 godina

ono sto mi se svidja kod ovog partizana je to sto za razliku od svih predhodnih, ovaj daje golove u zaustavnom vremenu...

svi ostali su u zaustavnom vremenu uglavnom gubili utakmice.....

Neven

pre 13 godina

Klea u reprezentaciju! Ljudi ko god moze neka apeluje na savez! Vidite Nemce, Hrvati imaju Eduarda, Italijani Camoranesija, da ne pricamo o Francuzima, pa cak i Spanci imaju Sennu, a sto se nas tice u napadu se ne naziru neka resenja u buducnosti, osim mozda malog Aleksica, a i to je na klimavim nogama.

Petar Ristovic

pre 13 godina

Kad je Kamara dao gol prikazase Klea...On u sebi onako misli "Pu,sad mora jos jedan da zavucem". Videlo mu se u ocima xD!!POzdrav svim Grobarima sirom sveta!

4 kolega koji pominje 2000 ljudi u Slovackoj

pre 13 godina

Ajde, bilo ih je 400-500 minimum kad se pogleda ka istočnoj tribini, a ne možeš upoređivati Bratislavu do koje možeš doći za 20e i Helsinki gdje ti treba 500e...

Nislija

pre 13 godina

Nisam zadovoljan igrom ali jesam novom dimenzijom nase igre a to je igra na rezultat, konacno. I da li je neko primetio desnog beka HJK-a, Rafinju? Za Stevanovica je klasa i jedini put od mnogobrojnih pokusaja da ga nasi igraci nadmudre je asistencija Ilieva za prvi gol, inace je bio neprelazan. Kad bi ovi nasi iz uprave barem iskoristili boravak u Helsinkiju pametno..

Grobar

pre 13 godina

Radiša Ilić:solidno
Ivan Stevanović:dovoljno
Marko Jovanović:dovoljno
Mladen Krstajić:perfektno
Aleksandar Lazevski:može i bolje
Milan Smiljanić:dovoljno za prvu tekmu
Radosav Petrović:solidno
Nemanja Tomić:solidno
Saša Ilić:može i bolje
Aleksandar Davidov:nije ni imao mnogo prilika da se pokaže
Ivica Iliev:može i bolje
Cleverson Gabriel Cordova Cleo:FANTASTIČNO
Cela ekipa :pošto su branili 3:0 i pobedili dobro su odigrali ovu utakmicu ali može i bolje

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Како нас хоће, страх ме да уђемо у Лигу шампиона.
Не спадам у ред дежурних пљувача, али ме брине хронична физичка неприпремљеност. Овај несрећни Сртајнић рече да ћемо физички бити фит за 30-40 дана!!? Да, да!!! Касно је куме!!! Проблем је у томе што морамо бити физички за 200% спремнији него сада, а то је немогућа мисија. У сваком случају, и ово је пуна капа.
Све преко овог је џек-пот и "ризик" играња у ЛШ. Волео бих да грешим, али ...

grobar-españa

pre 13 godina

Koji mi fudbal igramo?
Boze sacuvaj.
Samo se nadam da se zbog povoljnog rezultata ne ubijaju od truda,jer ako je ovo nasa igra onda bolje da ni ne igramo to poslednje kolo.
Alo bre,ljudi pa ove nesrecnike moramo da dobijemo s' pola gasa lagaaaaano.

Alcatraz-Skoplje

pre 13 godina

Cestitam Pobedu, prvo da vidimo ko nam je sledeci protivnik u petak, a tek onda da komentarisemo dali mozemo dalje il ne, Cleo svaka ti cast, bez Moreira smo ko Chelsea bez Essiena.
GROBAR DO GROBA I POSLE TOGA!

djole

pre 13 godina

Kleo je zlata vredan Partizanu! Srednji red bez Moreire kao da ne postoji, uzasno uzasno los!
Ok, prosli smo ove amatere u prva dva kola, nadam se da ce Stevanovic uigrati malo bolje srednji red i napad i da cemo uz malo srece uci u LS. Krstajic nam je odbrana cela i dok je on u klubu ja ne brinem za odbranu!

I da, pitanje za Strajnica, kaze 1500 nasih navijaca, ako moze da mi odgovori gde su oni bili smesteni!

mArkoNNNi

pre 13 godina

Pobogu Partizan je dobio prvu tekmu 3:0, sta vi ocekujete da ode na revans sa 4-3-3 formacijom, fala bogu da ce se braniti, jos je tom odbranom i pobedio, Helsinki je solidna ekipa i ne treba ih pljuvati, a sto se tice igre Partizana ja sam zadovoljan, jedino da Tomic malo manje davi loptu.
IDEMO DALJE!!! :D

metall

pre 13 godina

Evo nekoliko zapazanja, verovatno se mnogima nece dopasti ali mislim da sam realan. Dakle, Partizan sa ovakvom igrom apsolutno nema sta da trazi u Evropi. Odbrana je blagi uzas, sredine kao da nema, a ni Kleo nece moci doveka da nas vadi. Protiv nejakih Finaca u odbrani je bilo dosta promaje, Krstajic je jedini na visini zadatka i ostaje da se vidi kako ce se on nositi sa iole ozbiljnijim napadacima. Sredina terena ne postoji ukoliko nema Moreire, a danas se videlo koliko smo tu tanki. Nikakvu akciju ka napadacima sredina nije napravila! Igramo sporo, dugo zadrzavamo loptu, nema prave ideje. Sto se tice napada, Kleo je zaista u neverovatnoj formi, pogadja gotovo sve sto mu se ukaze, mada mislim da je previse spor. Uostalom, uskoro cemo to videti u nekoj jacoj utakmici.
Druga stvar, mislim da smo u ove dve utakmice protiv Helsinkija imali i odredjenu dozu srece. Naravno, ne dovodim plasman dalje u pitanje, ali je cinjenica da su Finci u Bgd pri stanju 2-0 promasili nepromasivo, a da smo danas iz jedine dve prave akcije dali dva gola. Sa druge strane, Finci da su samo malo spretniji u napadu mogli su doci do jos nekog gola.
Dakle, mislim da je ulazak u LS nerealan, iako nam se smesi sasvim povoljan zreb, a ni u LE necemo igrati nikakvu znacajniju ulogu. Mozda jesam pesimista, ali dosadasnje cetiri evro utakmice Partizana me nisu ubedile u suprotno.

ribery-7-

pre 13 godina

hahaha...a stvarno, tomic jeste okej igrac, nebi bilo realno reci da je los, ali momak previse kopira RONALDA, iako je to sa znanjem koje poseduje nemoguce :D

ROMAn Empire

pre 13 godina

Cestitam,ocekivano,mada realno tek predstoji prvi ozbiljan rival u poslednjem kolu kvalifikacija za LS.Kakve su vam sanse da udjete u LS? Po mom misljenju mozda imate po imenima jaci sastav nego 2003.god. ali je tad na klupi bio Lotar Mateus.Videcemo,zavisi i od zreba,srecno.

djomla

pre 13 godina

Ae sada plasirajte se u LS i sto pre prodajete Clea.. kao i uvek ista prica.. obecanja, nade, ciljevi i prodamo naaajbolje i idemo u LS.. klasika.. i zalosno. Vidim i komentare za Tomica, ok je on decko ali mnooogo se lozi i igra PSE

Peca

pre 13 godina

Celu utakicu sam molio boga da Stevanovic dobije karton,jer bi u tom slucaju propustio sledeci mec.Bah se sprdao sa njim,ocekivao sam faul za zuti,ali na nasu nesrecu Robi nije mogao da ga stigne.Da li postoji i jedan grobar,da se nada LS,dok je ovaj igrac u timu.

M. Jovanovic i I. Stevanovic

pre 13 godina

Mi smo fudbalski dunsteri i zbog nas Partizan nece uci u LS, al sta nas briga kad nas vole trener i uprava, i ne zele da nam nadju zamene.

utzo

pre 13 godina

Da li postoji laksi put do Lige UEFA? Veze nemamo! Osim Klea i Moreire niko ne igra. Ilijev, Smiljanic, Ilic i Stevanovic ne mogu da trce, jos uvek nisu u formi. Ako nam dodje Kopenhagen, mozemo necemu da se nadamo, samo ne znam sta cemo dalje :) Od ostalih klubova smo za klasu-dve slabiji.

Mario

pre 13 godina

Ma sasvim ok! Radisa siguran, Krle doktorski, Lola jako dobar (za prvu tekmu), jedino je Stevanovic rupa, a i Tomic ne zna sta hoce.
Samo da ne upadne bas Sparta, ali sa svima mozemo da se nosimo... Bravo crno beli!

PARTIZAN

pre 13 godina

IDEMO DALJE!!!
Nije bas bila najbolja igra PARTIZANA,al sta da gube energiju kad moramo da sacuvamo za sledeceg protivnika!
NAPRED PARTIZAN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Th1fqHws3Y8&playnext=1&videos=Epl8YAfFFb8&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-8-HM

mata

pre 13 godina

Svaka cast kleu,rezultat ispade dobar ali bre sa ovakvom igrom nema sanse da se prodje u LS!Ako se Partizan protiv ovakvih sabana grcevito brani sta li ce da rade u sledecem kolu.Igra pod hitno da se popravi!

puna kapa

pre 13 godina

BRAVO MOMCI! mi smo svoje odradili, sve ostalo je uspjeh, uz malo srece, samopouzdanja i psiholoske pripreme napadamo ligu sampiona. SRETNO!

Konan-BG

pre 13 godina

Jedino sto vredi u ovom timu su Kleo,Krstajic,Moreira i Sale Ilic.Podhitno prodati Petrovica i Tomica ako iole postoje ponude.Ljudi ne igraju fudbal.Stevanovic veze nema!Ostatak tima,tu i tamo...da se popuni.Nikako prodati Klea,covek ne bi imao alternativu ni u reprezentaciji Srbije.Sve u svemu,igra losa,mora mnogo bolje ako se nadamo LS,ko god bio protivnik...

NAPRED SLOVAN!!!

pre 13 godina

Realno gledano,igra nije bila sjajna ali ko te pita za leprsavost i atraktivnost,bitan je prolaz,pogotovo onaj koji omogucava popunjavanje klupske kase.Uostalom,jutro je uvek pametnije od veceri,mozda nas vec sutra neko iznenadi i obraduje pa cemo ovu pobedu posmatrati u mnogo lepsem svetlu!

Bos il Hadzija

pre 13 godina

Pa dobro. Obezbedjena je Liga Evrope. To je 5 evropskih meceva iskustva. Nadam se da ce poboljsati fizicku spremu pred odlucujuci dvomec. Forma se moze dici za 10-ak dana ako se radi dobro. Iskreno-po imenima i prikazanom, najlosiji tim Partizana u poslednjih 10 godina, a Liga sampiona nikad blize. Videcemo. Optimista sam.

Willzykk

pre 13 godina

Lepo je da smo pobedili zbog samopouzdanja i nastavka Stanojeviceve serije pobeda, ali mi se ne svidja to sto su celu utakmicu igrali nezainteresovano.

Razumem da smo imali ubedljivu prednost, ali smo mogli malo vise da napadamo, jer ako smo vec sigurno prosli, mogli bismo da iskoristimo nastavak utakmice da se malo uigravamo i poboljsamo realizaciju.

Napred CRNO-BELI!!!

Zemun

pre 13 godina

Gledam komentare i primecujem da su ove godine vesina njih nerealno pesimisticni,kao sto su prosle godine bili optimisticki a znamo kako smo prosli protiv Kiprana.Ocekujem da ce mo imati srece i uci u LS

kamberovic za spas

pre 13 godina

sledece kolo nam predstoji katastrofa sa lazevskim ,ilićem radišom i narocito stevanovicem.ozbiljan sam kad kažem da u trecoj ligi ima boljih igraca od njega,ono je sramota fudbala.

Nenad

pre 13 godina

Alo strucnjaci, oladite malo...pa ekipa je tek pocela da se uigrava, bice bolje... za nas budzet sasvim pristojna ekipa, mada fale stoper i bek. Sretno u petak.

Vasilevs

pre 13 godina

Bolje sa malim Helsinkijem, pa proci dalje, nego sa VELIKIM ŠERIFOM pa ispasti! Treba imati srece i u žrebu ili bese ''ždrijebu'' , hahahaahahahaha!

Misko Smederevo

pre 13 godina

Potrosio sam 10 minuta zivota citajuci raznorazne komentare.
Da majmun ume da pise,verovatno bi i on imao sta da kaze.

Poceli smo da igramo na rezultat!Bravo za trenera!
Ako udjemo u LS,sto bi svaki grobar i srbin voleo,ovaj trener bi vec na kraju sezone mogao da ode u neki bolji klub!Tim nam nije uigran,ima mnogo propusta u igri.To je zato sto mnogi igraci nisu navikli da igraju na rezutlat,vec su navikli da srljaju!Polazem mnogo nade u ovog trenera i ove igrace,ako se uigraju,mogao bi Partizan da podje nekim novim putem!

dragi grobari,nemojte kao navijaci Crvene Zvezde,cim nesto ne valja,odmah da pljujete igrace i upravo.Ovaj tim Partizana treba podrzati!Navijanje protiv tima i uprave ostavite za velike navijace velikog kluba!

Sta rade grobari kad ne ide?
Pevaju jace sve do pobede!
A sta rade delije kad ne ide?
Skandiraju uprava napolje!
:)

chera-bera

pre 13 godina

Sta ste se uplsili komsilje, pa mi ne planiramo da udjemo samo ove godine u Ligu sampiona, vec i narednih 5 uzastopno. Poceo je scenario"Dusko Vujosevic" ali sada u fudbalu...

buuuhahah ljubomorni hrvatici

pre 13 godina

To je pravi nivo za Partizan, Helsinki, bravo, apsolutno Helsinki je bio veliki suparnik i jak protivnik za Partizan. Ipak mislim da je igra Partizana velika baustela i tu nema sanse za nesto internationalno, bolje da igraju i dalje srpsku, stvarno jaku, ligu i da tu i dalje postaju prvaci.
(ZG, 4. avgust 2010 23:13)

pozdravio vas Serif talicni Stojanov :D

grobar-españa

pre 13 godina

Vazi,dobili smo ali moramo mnogo,mnogo bolje ako hocemo u LS.
Odbrana rupa i panika,sredina nema ko da iznese i preda loptu,o poluspicevima i spicevima necuda pricam jer bez odbrane i sredine tamo mozes da imas Mesija i Kristijana al' uzalud.

DJ Nastavnik

pre 13 godina

Ja stvarno mislim da Kleu treba ponuditi da nastupa za Srbiju. realno gledano, kada ode Pantelinjo, 32 god, i Zigic, 30 god, bio bi dobar u tandemu sa Lazovicem i Mrdjom, jer koliko se secam vec su iz saveza digli uzbunu da u U-21 spica ni nemamo.Ko je za ideju, neka preporuci.

buuuhhaha

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona....al za malo. Odbrana ijaooo kuku lele 4.kolo kraj. Liga Evrope 6 0 1 5
gol raylika 3:24
(Pierre, 5. avgust 2010 09:48)

sreca pa zvezda zna sta je liga evrope :D hahaha

Dijagnosticar, Nis

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona

J...ga, ko zna - zna.Kako je tesko biti Zvezdas ovih dana. Ali tu je Bari, Zvezda ima veci stadion, takodje vi ste stub sr"b"stva, a i saljete veci broj SMS-ova , pa zabelezite i po koju pobedu.

Specijalni

pre 13 godina

Komsijski "tisak" za blamazu protiv Sherifa:

Bad Blue Boysi su standardnom repertoaru za ovu priliku dodali i pjesmu "Moja domovina" nakon čega je uslijedilo "Srbe na vrbe" i "Ubij, ubij Srbina", ali srpske nogometaše u momčadi Sheriffa to je, izgleda, još više motiviralo.

Krle

pre 13 godina

kaze komentator: partizan je od svih 10 zvanicnih utakmica koje je igrao pod vodstvom stanojevica dobio svih 10 sa gol razlikom 10:2 hahahah svaka cast :)
bice zanimljivo kad pazar udje sledece sezone u super ligi
(anelJUVE, 4. avgust 2010 23:12)


Malo tacnija informacija. Stanojevic je do sada vodio Partizan na 11 zvanicnih utakmica, na kojima je Partizan vezao 11 pobeda, postigao 29 golova, a pritom ima samo 4 primljena. Moze se zakljuciti sa se Stanojevic trudi da ispuni ono sto je i rekao, da ce Partizan biti efikasan, jer prosek od 2,6 komada po utakmici uopste nije los.

aca0808

pre 13 godina

Kao prvo,čestitke stručnom štabu i igračima na prolasku u sledeću rundu! Koliko god neko omalovažavao sve ovo dosad postignuto nije u pravu jer je ovo veliki uspeh sa ovakvim timom kakav imamo trenutno.Više od 50% zasluga za sve ovo pripadaju našem fenomenalnom treneru Stanojeviću.Sad,šta će biti posle ovog,neka bude... LE je već sigurno u našem džepu a LŠ ako bude neka bude... Mi smo sad otprilike u poziciji u kojoj je bila Artmedija kad je igrala protiv nas pa umesto nas ušla u LŠ iako je bila totalni autsajder... Znači,nemamo šta da izgubimo! Naprotiv,možemo samo MNOGO da dobijemo iako su i ovih 3,500,000e lepa cifra... Pozdrav za sve prave Grobare i NAPRED PARTIZAN!

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Čestitke za crno-bele, a za sve one koji kritiziraju igru PARTIZANA prije svih navijačima Zvezde i Dinama neka pogledaju rezultate svojih klubova.Moldavski Šerif pobedio Dinamo u Zagrebu, a Zvezda je na najboljm putu da ispadne od Slovaka.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

DACO

pre 13 godina

ove dve zvezdice sto nose na dresu je zbog????znace sta????

ko zna????
(ilija, 5. avgust 2010 08:24)
EVO JA DA TI ODGOVORIM ZA SVAKIH 10 TITULA SE DAJE PO JEDNA ZVEZDICA PA TI RACUNAJ.

Marko32

pre 13 godina

Bravo za pobedu Kleo.

Koliko puta mi treba da napisemo ovde da mi imamo rupu na golu da bi ova uprava kupila novog golmana, da li su oni coravi ili neinteligentni?

da mu bas ne crtam...

pre 13 godina

(ilija, 5. avgust 2010 08:24)
pa decko tvoja je sramota ako ne znas sto se nose zvezdice na dresu, npr inter i milan imaju jednu a juventus dve, e sad ti vidi koliko je uzeo titula juventus a koliko ova dva kluba, pa ces onda valjda shvatiti sto i partizan ima dve...

Dj_O_L_E

pre 13 godina

http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=414729&gmt_offset=-7200&tab=1
Vidite statistiku...voleo bih da Partizan udje u LS,ali sa ovakvom igrom tesko...

sutra mobilizacija

pre 13 godina

heheheheh ovi s komentarima o jacini Helsinkija su najjaci, tako je i prosle godine bilo za Zilinu, a sad Slovan ispade Real,sledece godine kad izvuku Haku ili Mipu bice ko da su Barsu izvukli, garant

dragan

pre 13 godina

Prestacu da gledam prenose svih utakmica na rts-u zbog Strajnica,Andrijasevica(prije),Dende... Kaze Strajnic da je bilo 1500 navijaca Partizana a bilo ih je realno 100-200. Tokom utakmice Zvezda - Slovan,bar 5 puta je rekao da je prisutno 25000,a bilo ih je,opet realno,oko 10000 vise. Koliko pohvale za igru Partizana i pojedine igrace (Ilijev,Ilic,Smiljanic) pa to je smjesno. U isto vrijeme,konstantno se potsmjehivao igri finaca.

Miodrag

pre 13 godina

S obzirom da se pokazalo na SP-u da Srbiji najvise fali jedan "rasan" centarfor hajde da izvrsimo pritisak na selektora da se Kleu da drzavljanstvo i uvrsti u reprezentaciju.

Dukadjini

pre 13 godina

Alo, ljudi, cemu raspravka?
Koji je jedini tim osvojio ove godine titulu BEZ IJEDNOG PORAZA? Koji BALKANSKI TIM ima cetiri pobede uzastopce?

Komsije, srdacan pozdrav sa juga i nadamo se da cete nas gledati u L. S. preko malih ekrana, sa sve sustiklom i pletivom u ruci! Srdacan pozdrav svima

Alex BG

pre 13 godina

Cestitke za prolaz i napomena da je igra Partizana SKANDAlOZNO losa! Iskreno, nisam siguran da mi mozemo mnogo bolje bez Moa(ovo je verovatno max od Lazevskog, Stevanovica, M.Jovanovica, Ilijeva i jos po nekog). Kleo igra odlicno sto znaci NE PRODAJTE GA, hocu da gledam DOBRE fudbalere na JNA. A sada bez euforije i ne pravite se pametni nego na trening!!!!

anelJUVE

pre 13 godina

kaze komentator: partizan je od svih 10 zvanicnih utakmica koje je igrao pod vodstvom stanojevica dobio svih 10 sa gol razlikom 10:2 hahahah svaka cast :)
bice zanimljivo kad pazar udje sledece sezone u super ligi

blokovi

pre 13 godina

cleo jeste igracina to je neosporno,ali za nase prilike i za boranije,preko negde,tesko...tako je isto davao"golove zivota" rilu i sad daje boranijama,a kad su neki jaci nista...zivi bili pa videli

cantona-7

pre 13 godina

Jedan utisak koji nema veze sa rezultatom su ''Adidas'' dresovi. Konačno gledam Partizan u normalnoj opremi. Oni ''Kappa'' dresovi su baš izgledali džiberski.

David

pre 13 godina

E još sutra da prođu i Zvezda, Ofka i Spartak, pa u zadnju rundu puni samopouzdanja juriš... Ako može Ofk-a da izbaci Galatu, nije glupo nadati se da možemo ove sezone da imamo bar 2 kluba u LE i 1 u LŠ, pa da nam fudbal malo živne.

Darko

pre 13 godina

Dajte ljudi jednom,realno,recite svaka cast!!!!!Bravo Partizan!!!I nije nasa liga bas toliko s...e,dobri smo mi...lako je onima koji imaju love da grade stadione i reflektore pa da im lige,kao,budu naduvane i u stilu Evrope!!!Nemojmo se potcenjivati!!

dejan

pre 13 godina

Dobro je sto smo prosli dalje,rutinski sto nisam ocekivao.Naredno kolo vidim kao nasu veliku sansu,treba izbeci Anderleht,ostale mozemo dobiti,posebno na nasem stadionu .Uprava mora sada dovesti bar jednog ako ne i dva iskusna odbrambena igraca,i onda imamo sanse.Osim Krstajica i njegovog iskustva ostali su slabi.Uzdam se u Beogradski mec ,tu je nasa sansa,kao i iskustvo i zelju Saleta ,Moreire i Krleta.Nadam se da ce Petrovic zaboraviti transfer, milione koje ga cekaju i da ce odigrati borbenije naredno kolo.Sve pohvale za Klea .Covek radi ono sto mu je posao ,daje golove,a ne mrsi i gnjavi loptu.Tomic je apsolutno beskoristan u igri.Umesto njega Moreira ,i eventualno jos jedan iskusan bek umesto Stevanovica i jovanovicaDosta zavisi od Radise .Osvrnuo bih se sada na politiku naseg kluba.Pre sedam godina nas tim je tada usao u ligu sampiona.Tadasnji direktor Bjekovic je tada odvalio da je Partizan u gubitku ulaskom u ligu sampiona.Istina je da je tada nas tim zaradio 10 miliona eura,plus tada transferi Duljaja iDelibasica oko 20 miliona eura.Tada je ulozeno oko milion u renoviranje stadiona ,i dovodjenje novih igraca.Da bi odjedanput posle dve godine klub saopstio da je u gubitku,kao da su te pare isparile.Isto tako u prethodne tri godine klub je prodao desetak igraca,Ljajic,Jovetic,Tosic,Smiljanic,Obradovic,Diara izaradio najmanje 30 miliona evra,a opet pricaju kako nema para,i da je klub u krizi,Pa toliko para ni Ajaks ne zaradi od prodaje igraca, a nasi opet kukaju kako nemaju para.Bojim se da te pare u vecini slucajeva i ne zavrsavaju u klub, vec po privatnim racunima pojedinaca,tako se bojim da ako daj boze opet udjemo u ligu sampiona za 2 godine opet kazu kako nemaju para,i da moraju da prodaju igrace,kako nema para za za pojacanja itd.

Johnny Rebel

pre 13 godina

Bravo CRNO-BELI,korak po korak do LS!Nemojmo sada da preterano kritikujemo igrace recima bio je slab protivnik,nisu se trudili itd.Dva puta smo dobili Helsinki koji nije bas toliko slab kao sto mnogi pricaju-pa Zvezda je pre 10-ak god tamo izgubila.Jos uvek nismo uigrani i tu vidim jos prostora za napredak.Eto jedan Dinamo sa mnogo vecim budzetom od nas je ispao od Serifa koji nije nimalo naivna ekipa-setite se kada smo mi njih ne tako davno dva puta dobili pa su nas ovde i tada mnogi omalovazavali.Uz dobar zreb mislim da je i LS veoma izgledna.Po meni prava mera bi bio Kopenhagen ili praska Sparta,koja ce prvu utakmicu igrati oslabljena za tri igraca zbog suspenzije.Ipak ne treba da se plasimo nikoga od potencijalnih rivala jer do pre koju god. smo u ovom krugu izvlacili Bajern, Njukastl, Fener, a sada imamo situaciju da ni jedan od mogucih rivala nije ni blizu pomenutim klubovima.Uz PARTIZAN do smrti!!!

Bosko,a jesi li ga video

pre 13 godina

U rupcagi( kojoj je traktorce najveći domet zadnjih 20 godina),kada vam ga je zavukao sa 20 metara??? Ili,i tada ti je bio nevidljiv???

dusan pancevo

pre 13 godina

razumem ja vas ljudi da vam se ne svidja igra stevanovica, ali pogledajte recimo drugi gol partizana i loptu koju je poslao kleu, pored pet sest igraca helsinkija on vraca povratnu kleu na 11 i gol, pre toga je pogledao gde je kleo, to je jedino sto je i moglo da se uradi da se da gol. Plus decko je pre dve godine sa fenerom kidao tako da mu dajte jos malo vremena i bice on extra desni spoljni, verujte mi....

DrDamir

pre 13 godina

U tebe zaljubljen, a njega VOLIM...
Tebi zelim sreću, za njegovu se MOLIM...
Tebe sanjam, a njemu se DIVIM...
Za tebe umirem, za PARTIZAN ŽIVIM ! ! ! ...

nemam pojma

pre 13 godina

Nabiti snagu i kondiciju, kupovati malo ali dobro, ne prodavati najbolje jer će se investicija isplatiti, od novca LIGE ŠAMPIONA, novih sponzora, prodati nepotrebno, nismo bogati da kupujemo jevtino, uzeti Mrđu, odličnog defanzivca, potpisati Babovića....

Doca KG

pre 13 godina

Za 90 minuta igre Partizan nije stvorio niti jednu ,jedinu sansu.
O cemu vi ovde diskutujete..?
Ono sto je vidjeno u dve utakmice ovih ekipa se ne moze nazavti fudbalom.
Bez obzira sto je Zvezda izgubila u Beogradu ,ali oni su za klasu bolje igrali od Partizana i to sa mnogo tezim protivnikom. Neuporedivo bolje.
Partizan ima starce u timu i to je tako ocigledno. Zbog toga igra nije spora ,nego uspavljujuca da coveku dodje da iskljuci TV.
LS ne bi bila dobra za Partizan, jer bi to bio masakr, te postoji opasnost da ekipa psiholsoki toliko padne da ni u sampionatu ne bi uradili nista vise.
Ova ekipa od svakog iole ozbiljnijeg tima gubi sa 5 razlike i to da se ovi drugi ne zamore previse.
Samo da dodam da sam ja Partizanovac, ali realan.
Brate daleko si ti od partizana kad ovoliku kolicinu gluposti napises na ovoliko malom prostoru !!!

????????

pre 13 godina

Poznata su "ČETIRI" potencijalna protivnika, to su Bazel (Švajcarska), Anderleht (Belgija), Kopenhagen (Danska), Hapoel Tel Aviv (Izrael) i Sparta Prag (Češka).

??????????????

Danilo

pre 13 godina

Ako ovi iz uprave prodaju Clea na zimu treba ih motkama isterati iz Partizana, čovek ubija i gine za Partizan.
(Warhammer, 4. avgust 2010 18:59)

Ma da, Cleo od malena navija za Partizan pa gine za isti. On gine da bi se sto bolje prodao, kao i svi kosarkasi koji dodju u Partizan. Da ih je briga za dalju sudbinu Partizana ostali bi svi oni bar dve-tri sezone.
Ma nama je super, mi za razliku od velikih klubova svake godine imamo novog idola i u fudbalu i kosarci.

DEJAN JENIC

pre 13 godina

Komsije drzacete se Barija jos 1ooo godina! pa zar ne vidite kolko ste jadni! Mesto vam je u srpskoj ligi! Partizan je zavas Mancester Junajted! Partizan gazi do lige sampiona!

dejan

pre 13 godina

Dobro je sto smo prosli dalje,rutinski sto nisam ocekivao.Naredno kolo vidim kao nasu veliku sansu,treba izbeci Anderleht,ostale mozemo dobiti,posebno na nasem stadionu .Uprava mora sada dovesti bar jednog ako ne i dva iskusna odbrambena igraca,i onda imamo sanse.Osim Krstajica i njegovog iskustva ostali su slabi.Uzdam se u Beogradski mec ,tu je nasa sansa,kao i iskustvo i zelju Saleta ,Moreire i Krleta.Nadam se da ce Petrovic zaboraviti transfer, milione koje ga cekaju i da ce odigrati borbenije naredno kolo.Sve pohvale za Klea .Covek radi ono sto mu je posao ,daje golove,a ne mrsi i gnjavi loptu.Tomic je apsolutno beskoristan u igri.Umesto njega Moreira ,i eventualno jos jedan iskusan bek umesto Stevanovica i jovanovicaDosta zavisi od Radise .Osvrnuo bih se sada na politiku naseg kluba.Pre sedam godina nas tim je tada usao u ligu sampiona.Tadasnji direktor Bjekovic je tada odvalio da je Partizan u gubitku ulaskom u ligu sampiona.Istina je da je tada nas tim zaradio 10 miliona eura,plus tada transferi Duljaja iDelibasica oko 20 miliona eura.Tada je ulozeno oko milion u renoviranje stadiona ,i dovodjenje novih igraca.Da bi odjedanput posle dve godine klub saopstio da je u gubitku,kao da su te pare isparile.Isto tako u prethodne tri godine klub je prodao desetak igraca,Ljajic,Jovetic,Tosic,Smiljanic,Obradovic,Diara izaradio najmanje 30 miliona evra,a opet pricaju kako nema para,i da je klub u krizi,Pa toliko para ni Ajaks ne zaradi od prodaje igraca, a nasi opet kukaju kako nemaju para.Bojim se da te pare u vecini slucajeva i ne zavrsavaju u klub, vec po privatnim racunima pojedinaca,tako se bojim da ako daj boze opet udjemo u ligu sampiona za 2 godine opet kazu kako nemaju para,i da moraju da prodaju igrace,kako nema para za za pojacanja itd.

Danilo

pre 13 godina

Hapoel i Kopenhagen su takodje jaki sa velikim budzetom i kvalitetnim strancima. Svih 5 potencijalnih protivnika su objektivno jaci od Partizana. Nisu to Helsinki i Pjunik. Pogledajte kvote za prolazak posle zreba ako ne verujete meni.
Partizan je izbacio dva slaba tima, sada tek dolaze ozbiljniji. Od timova takve jacine Partizan na primer u zadnje 3 godine lige evrope vezao 9 ili 10 uzastopnih poraza.
Mislim da je glavna prednost Partizana u odnosu na protekle godine trener!
Bilo bi super da Partizan prodje ali bojim se obaranja negativnih rezultatskih rekorda i podsmejavanja kasnije u ligi sampiona.

kakva sila

pre 13 godina

Kakva ste vi sila!!!Pisem iz Barselone.Nism mogao da odolim,a da vam necestitam.Helsinki,ne da nije naivna ekipa,vec sam cvrsto ubedjen,da na vas nisu nagazili,igra li bi bar polu-finale LS.Ja sam navijac Barselone,moj klub je mocan,ali...partizan,pocinje da me plasi!!!Vi ste pravi Srpski BRENDI,JER SAM CUO,DA IGRACI VOLE DA POPIJU.

Bosko

pre 13 godina

Jel to onaj isti Kleo sto se prosle godine nije video na dve utakmice protiv Apoela ali je zato dao prelep gol mocnom Rilu.
videcu ga sad protiv Anderlehta, Basela ili Hapoela
U stvari. . . kad malo bolje razmislim. . . NECU ga videti.
Na takvim utakmicama on postaje nevidljiv.
Samo se lozite. Dobili ste ribare. Ko visoko leti nisko pada

zoran

pre 13 godina

Za 90 minuta igre Partizan nije stvorio niti jednu ,jedinu sansu.
O cemu vi ovde diskutujete..?
Ono sto je vidjeno u dve utakmice ovih ekipa se ne moze nazavti fudbalom.
Bez obzira sto je Zvezda izgubila u Beogradu ,ali oni su za klasu bolje igrali od Partizana i to sa mnogo tezim protivnikom. Neuporedivo bolje.
Partizan ima starce u timu i to je tako ocigledno. Zbog toga igra nije spora ,nego uspavljujuca da coveku dodje da iskljuci TV.
LS ne bi bila dobra za Partizan, jer bi to bio masakr, te postoji opasnost da ekipa psiholsoki toliko padne da ni u sampionatu ne bi uradili nista vise.
Ova ekipa od svakog iole ozbiljnijeg tima gubi sa 5 razlike i to da se ovi drugi ne zamore previse.
Samo da dodam da sam ja Partizanovac, ali realan.

ZG

pre 13 godina

To je pravi nivo za Partizan, Helsinki, bravo, apsolutno Helsinki je bio veliki suparnik i jak protivnik za Partizan. Ipak mislim da je igra Partizana velika baustela i tu nema sanse za nesto internationalno, bolje da igraju i dalje srpsku, stvarno jaku, ligu i da tu i dalje postaju prvaci.

Pierre

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona....al za malo. Odbrana ijaooo kuku lele 4.kolo kraj. Liga Evrope 6 0 1 5
gol raylika 3:24

predragg

pre 13 godina

Što se tiče rangiranja klubova i zemalja, on se malo promenio poslednjih godina. Više se ne računaju pobede u kvalifikacionim rundama, već dokle koji klub dogura. A taman su naši klubovi počeli da pobeđuju :(
Više informacija možete da pronađete ukoliko "proguglate" (ili "probingujete") koristeći ključne reči UEFA coefficient i UEFA European Cup Coefficients Database.
Evo jednog kratkog citata na engleskom:
The club coefficient is determined by the results of a club in European club competition in the last five seasons, and the league coefficient. The club coefficient is 20% of the league coefficient plus the number of points earned by the club in the five seasons.
The clubs get two points for a win and one point for a draw in games of the main stage of European competitions. Participation in the group stage of the UEFA Champions League is rewarded with three points. Reaching every knockout round of Champions League or quarter-finals and every further rounds of UEFA Cup is rewarded with a point....Also, points rewarded for participation in the group stage of the UEFA Champions League increased to four points and another four points rewarded for qualifying to round of 16 for both competition.
Ima još dosta toga, pogotovo vezano za određivanje "jačine" lige, ali da ne davim...
Napomena: molim sve koji prenose utakmice da ovo dobro prouče i da više ne pričaju svašta. Dakle, pobede i nerešeni se boduju samo nakon što počne glavno takmičenje (po grupama), ali ne i u kvalifikacionim rundama.

Bosko

pre 13 godina

(Bosko,a jesi li ga video, 5. avgust 2010 14:29)
ocekivao sam mnogo vise ovakvih komentara, ali odlozicemo te diskusije do Anderlehta, Sparte, Basela :)
Kleo je bre stelt tehnologija na evropskom nivou!
Da ste vi meni zdravo i zivi i da se ne zanosite mnogo.
Ja sam samo realan

Bosko

pre 13 godina

(Bosko,a jesi li ga video, 5. avgust 2010 14:29)
p.s ja sam ga gledao i kad sam pred Kahrimanom pogodi u njega na banjici dok ti jos nisi ni znao da postoji

estavella

pre 13 godina

o kom koeficijentu pricate vec danima kad niko od vas ne zna niti je bio na sajtu ikad ...sajt je www.x4all...uefa rankins
partizan pred pocetak ove sezona 13.830 bodova
zvezda 13.000
sto je priznajem najblize do sad jer ste uvek bili mnogo bolji od one sezone sa 12. bodova i 1/8 finala uefe

a sad sa 4 velike pobede imate 2.400 boda dobijena a mi sa 1 porazom 1.8...
pogledajte sami...

shurach

pre 13 godina

@kakva sila

to matori,kako si gotivan...jednoga dana voleo bi da budem gotivac bas kao ti...ali nisam siguran da cu postici da budem toliko kul...

mare 025

pre 13 godina

Cleo jeste kralj, ali je Strajnic KRALJINA!!! Kaze na pocetku prenosa, Partizan ima podrsku 1500 svojih navijaca, gde li ih je samo video? U toku prenosa prikazani su dva puta, dve grupe od po 20-25 navijaca. Covek je imao keca iz matematike, sabiranje mu ne ide, mnozenje mozda.

ZG

pre 13 godina

To je pravi nivo za Partizan, Helsinki, bravo, apsolutno Helsinki je bio veliki suparnik i jak protivnik za Partizan. Ipak mislim da je igra Partizana velika baustela i tu nema sanse za nesto internationalno, bolje da igraju i dalje srpsku, stvarno jaku, ligu i da tu i dalje postaju prvaci.

utzo

pre 13 godina

Da li postoji laksi put do Lige UEFA? Veze nemamo! Osim Klea i Moreire niko ne igra. Ilijev, Smiljanic, Ilic i Stevanovic ne mogu da trce, jos uvek nisu u formi. Ako nam dodje Kopenhagen, mozemo necemu da se nadamo, samo ne znam sta cemo dalje :) Od ostalih klubova smo za klasu-dve slabiji.

blokovi

pre 13 godina

cleo jeste igracina to je neosporno,ali za nase prilike i za boranije,preko negde,tesko...tako je isto davao"golove zivota" rilu i sad daje boranijama,a kad su neki jaci nista...zivi bili pa videli

dragan

pre 13 godina

Prestacu da gledam prenose svih utakmica na rts-u zbog Strajnica,Andrijasevica(prije),Dende... Kaze Strajnic da je bilo 1500 navijaca Partizana a bilo ih je realno 100-200. Tokom utakmice Zvezda - Slovan,bar 5 puta je rekao da je prisutno 25000,a bilo ih je,opet realno,oko 10000 vise. Koliko pohvale za igru Partizana i pojedine igrace (Ilijev,Ilic,Smiljanic) pa to je smjesno. U isto vrijeme,konstantno se potsmjehivao igri finaca.

Cole

pre 13 godina

Deco, super sto patizan dobija ovu boraniju i to lakimm pobedama. Ali cinjenica je da je odbrana vise nego smesna. Prva, iole ozbiljnija ekipa sa iole pismenijim napadacima napravice haos od gola Ilica. Stevanovica su prolazili i protiv Pjunika i veceras kako su hteli. Mali Lazevski ne zna da li je bek ili igrac sredine terena. Krle, koliko god zeli da deluje smireno i samouvereno, spor je do zla Boga. Jovanovic ima srce ali nista vise od toga, niti rutinu a jos manje fudbalsko znanje. Tu bi pomoc sredine terena bila presudna a tek je tu promaja kao americki uragani. Ne znas ko je sporiji i izgubljeniji. Da li Ilic i Smiljanic koji su dalekooooooo od bilo kakve forme ili "reprezentativac" raca koji cuva noge, samo ne znam za koga. Onom malom Tomicu bi trebalo dati loptu da nosi kuci pa neka dribla oko drveta dok se ne zadovolji. jedini, ali i slovima i brojevima jedini koji je uvek dobar i koji odradjuje svoj posao je Cleo. A sa jednim jedinim pismenim igracem, ne znam sta bi se moglo uopste traziti u LS uz pretpostavku da se nekim cudom Partizan tamo i plasira. nemojte samo pricama poput onog nesrecnog strajinica da ce ova ekipa uci u formu i da ce igrati mnogo bolje. Nije problem samo forma vec i suvo fudbalsko znanje koje mnogima u ovoj ekipi i te kako manjka. Neka vam je Bog u pomoc.

metall

pre 13 godina

Evo nekoliko zapazanja, verovatno se mnogima nece dopasti ali mislim da sam realan. Dakle, Partizan sa ovakvom igrom apsolutno nema sta da trazi u Evropi. Odbrana je blagi uzas, sredine kao da nema, a ni Kleo nece moci doveka da nas vadi. Protiv nejakih Finaca u odbrani je bilo dosta promaje, Krstajic je jedini na visini zadatka i ostaje da se vidi kako ce se on nositi sa iole ozbiljnijim napadacima. Sredina terena ne postoji ukoliko nema Moreire, a danas se videlo koliko smo tu tanki. Nikakvu akciju ka napadacima sredina nije napravila! Igramo sporo, dugo zadrzavamo loptu, nema prave ideje. Sto se tice napada, Kleo je zaista u neverovatnoj formi, pogadja gotovo sve sto mu se ukaze, mada mislim da je previse spor. Uostalom, uskoro cemo to videti u nekoj jacoj utakmici.
Druga stvar, mislim da smo u ove dve utakmice protiv Helsinkija imali i odredjenu dozu srece. Naravno, ne dovodim plasman dalje u pitanje, ali je cinjenica da su Finci u Bgd pri stanju 2-0 promasili nepromasivo, a da smo danas iz jedine dve prave akcije dali dva gola. Sa druge strane, Finci da su samo malo spretniji u napadu mogli su doci do jos nekog gola.
Dakle, mislim da je ulazak u LS nerealan, iako nam se smesi sasvim povoljan zreb, a ni u LE necemo igrati nikakvu znacajniju ulogu. Mozda jesam pesimista, ali dosadasnje cetiri evro utakmice Partizana me nisu ubedile u suprotno.

Bosko

pre 13 godina

Jel to onaj isti Kleo sto se prosle godine nije video na dve utakmice protiv Apoela ali je zato dao prelep gol mocnom Rilu.
videcu ga sad protiv Anderlehta, Basela ili Hapoela
U stvari. . . kad malo bolje razmislim. . . NECU ga videti.
Na takvim utakmicama on postaje nevidljiv.
Samo se lozite. Dobili ste ribare. Ko visoko leti nisko pada

grobar-españa

pre 13 godina

Koji mi fudbal igramo?
Boze sacuvaj.
Samo se nadam da se zbog povoljnog rezultata ne ubijaju od truda,jer ako je ovo nasa igra onda bolje da ni ne igramo to poslednje kolo.
Alo bre,ljudi pa ove nesrecnike moramo da dobijemo s' pola gasa lagaaaaano.

kamberovic za spas

pre 13 godina

sledece kolo nam predstoji katastrofa sa lazevskim ,ilićem radišom i narocito stevanovicem.ozbiljan sam kad kažem da u trecoj ligi ima boljih igraca od njega,ono je sramota fudbala.

kakva sila

pre 13 godina

Kakva ste vi sila!!!Pisem iz Barselone.Nism mogao da odolim,a da vam necestitam.Helsinki,ne da nije naivna ekipa,vec sam cvrsto ubedjen,da na vas nisu nagazili,igra li bi bar polu-finale LS.Ja sam navijac Barselone,moj klub je mocan,ali...partizan,pocinje da me plasi!!!Vi ste pravi Srpski BRENDI,JER SAM CUO,DA IGRACI VOLE DA POPIJU.

zoran

pre 13 godina

Za 90 minuta igre Partizan nije stvorio niti jednu ,jedinu sansu.
O cemu vi ovde diskutujete..?
Ono sto je vidjeno u dve utakmice ovih ekipa se ne moze nazavti fudbalom.
Bez obzira sto je Zvezda izgubila u Beogradu ,ali oni su za klasu bolje igrali od Partizana i to sa mnogo tezim protivnikom. Neuporedivo bolje.
Partizan ima starce u timu i to je tako ocigledno. Zbog toga igra nije spora ,nego uspavljujuca da coveku dodje da iskljuci TV.
LS ne bi bila dobra za Partizan, jer bi to bio masakr, te postoji opasnost da ekipa psiholsoki toliko padne da ni u sampionatu ne bi uradili nista vise.
Ova ekipa od svakog iole ozbiljnijeg tima gubi sa 5 razlike i to da se ovi drugi ne zamore previse.
Samo da dodam da sam ja Partizanovac, ali realan.

Dj_O_L_E

pre 13 godina

http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=414729&gmt_offset=-7200&tab=1
Vidite statistiku...voleo bih da Partizan udje u LS,ali sa ovakvom igrom tesko...

Bos il Hadzija

pre 13 godina

Pa dobro. Obezbedjena je Liga Evrope. To je 5 evropskih meceva iskustva. Nadam se da ce poboljsati fizicku spremu pred odlucujuci dvomec. Forma se moze dici za 10-ak dana ako se radi dobro. Iskreno-po imenima i prikazanom, najlosiji tim Partizana u poslednjih 10 godina, a Liga sampiona nikad blize. Videcemo. Optimista sam.

anelJUVE

pre 13 godina

kaze komentator: partizan je od svih 10 zvanicnih utakmica koje je igrao pod vodstvom stanojevica dobio svih 10 sa gol razlikom 10:2 hahahah svaka cast :)
bice zanimljivo kad pazar udje sledece sezone u super ligi

Marko32

pre 13 godina

Bravo za pobedu Kleo.

Koliko puta mi treba da napisemo ovde da mi imamo rupu na golu da bi ova uprava kupila novog golmana, da li su oni coravi ili neinteligentni?

Pierre

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona....al za malo. Odbrana ijaooo kuku lele 4.kolo kraj. Liga Evrope 6 0 1 5
gol raylika 3:24

Doca KG

pre 13 godina

Za 90 minuta igre Partizan nije stvorio niti jednu ,jedinu sansu.
O cemu vi ovde diskutujete..?
Ono sto je vidjeno u dve utakmice ovih ekipa se ne moze nazavti fudbalom.
Bez obzira sto je Zvezda izgubila u Beogradu ,ali oni su za klasu bolje igrali od Partizana i to sa mnogo tezim protivnikom. Neuporedivo bolje.
Partizan ima starce u timu i to je tako ocigledno. Zbog toga igra nije spora ,nego uspavljujuca da coveku dodje da iskljuci TV.
LS ne bi bila dobra za Partizan, jer bi to bio masakr, te postoji opasnost da ekipa psiholsoki toliko padne da ni u sampionatu ne bi uradili nista vise.
Ova ekipa od svakog iole ozbiljnijeg tima gubi sa 5 razlike i to da se ovi drugi ne zamore previse.
Samo da dodam da sam ja Partizanovac, ali realan.
Brate daleko si ti od partizana kad ovoliku kolicinu gluposti napises na ovoliko malom prostoru !!!

Veliki navijač, ali realan

pre 13 godina

Sažetak utakmice:
Smiljanić = 0
Tomić = bez daha kao i inače
Lazevski = ne zna izvesti aut
Ilić = veoma dobar
Krstajić = veoma dobar
komentator = nevjerovatno potcjenjivački nastrojen prema Fincima
Kleo = "slučajno" opet dao dva gola, pravi centarfor
Moreira = bez njega očito ne može
Srećno nam u sledećoj rundi!

mata

pre 13 godina

Svaka cast kleu,rezultat ispade dobar ali bre sa ovakvom igrom nema sanse da se prodje u LS!Ako se Partizan protiv ovakvih sabana grcevito brani sta li ce da rade u sledecem kolu.Igra pod hitno da se popravi!

Peca

pre 13 godina

Celu utakicu sam molio boga da Stevanovic dobije karton,jer bi u tom slucaju propustio sledeci mec.Bah se sprdao sa njim,ocekivao sam faul za zuti,ali na nasu nesrecu Robi nije mogao da ga stigne.Da li postoji i jedan grobar,da se nada LS,dok je ovaj igrac u timu.

Слоба Гробар Сента

pre 13 godina

Како нас хоће, страх ме да уђемо у Лигу шампиона.
Не спадам у ред дежурних пљувача, али ме брине хронична физичка неприпремљеност. Овај несрећни Сртајнић рече да ћемо физички бити фит за 30-40 дана!!? Да, да!!! Касно је куме!!! Проблем је у томе што морамо бити физички за 200% спремнији него сада, а то је немогућа мисија. У сваком случају, и ово је пуна капа.
Све преко овог је џек-пот и "ризик" играња у ЛШ. Волео бих да грешим, али ...

Neven

pre 13 godina

Klea u reprezentaciju! Ljudi ko god moze neka apeluje na savez! Vidite Nemce, Hrvati imaju Eduarda, Italijani Camoranesija, da ne pricamo o Francuzima, pa cak i Spanci imaju Sennu, a sto se nas tice u napadu se ne naziru neka resenja u buducnosti, osim mozda malog Aleksica, a i to je na klimavim nogama.

estavella

pre 13 godina

o kom koeficijentu pricate vec danima kad niko od vas ne zna niti je bio na sajtu ikad ...sajt je www.x4all...uefa rankins
partizan pred pocetak ove sezona 13.830 bodova
zvezda 13.000
sto je priznajem najblize do sad jer ste uvek bili mnogo bolji od one sezone sa 12. bodova i 1/8 finala uefe

a sad sa 4 velike pobede imate 2.400 boda dobijena a mi sa 1 porazom 1.8...
pogledajte sami...

borac

pre 13 godina

zelim da cestitam od sveg srca partizanu na prolazu i nadam se da ce dobiti lakog protivnika u 4 kolu. nadam se da ce biti uz zvezdu pravi srbi u komsijskom taboru koji vole svoju zemlju i ne dele ljude po tome za koga navijaju vec da im je bitniji zajednicki interes u korist srpskog fudbala. onaj ko navija i u zvezdi i partizanu po sistemu da komsiji crkne krava treba da se stide svog postojanja. srbi slozite se bar jednom za SRBIJU!!!napred zvezda, partizan, ofk- beograd, spartak do pobede!!!delije, budite sutra pravi, bez incidenata i pesmom i srcem uz svoje a ne sipkama, palicama i topovskim udarima!!

Alex BG

pre 13 godina

Cestitke za prolaz i napomena da je igra Partizana SKANDAlOZNO losa! Iskreno, nisam siguran da mi mozemo mnogo bolje bez Moa(ovo je verovatno max od Lazevskog, Stevanovica, M.Jovanovica, Ilijeva i jos po nekog). Kleo igra odlicno sto znaci NE PRODAJTE GA, hocu da gledam DOBRE fudbalere na JNA. A sada bez euforije i ne pravite se pametni nego na trening!!!!

M. Jovanovic i I. Stevanovic

pre 13 godina

Mi smo fudbalski dunsteri i zbog nas Partizan nece uci u LS, al sta nas briga kad nas vole trener i uprava, i ne zele da nam nadju zamene.

mille grobar

pre 13 godina

Rutinski.Nekom je LE utesno takmicenje a neko je sanja...Ako i ove godine uzmemo titulu a realno smo najjaci,mozda je Vosha samu tu uz nas po kvalitetu,al i prosle godine su bili pa nista od njih,mislim da ce onda definitivno krenuti dominacija Fk-a,kao i Kk-a!Jos ako udjemo u LS,ihaaaj!VOLIM STO SAM GROBAR!!!PS.Srecno komisinici sutra,drzim vam palceve,takodje i Spartaku i Ofki!

Konan-BG

pre 13 godina

Jedino sto vredi u ovom timu su Kleo,Krstajic,Moreira i Sale Ilic.Podhitno prodati Petrovica i Tomica ako iole postoje ponude.Ljudi ne igraju fudbal.Stevanovic veze nema!Ostatak tima,tu i tamo...da se popuni.Nikako prodati Klea,covek ne bi imao alternativu ni u reprezentaciji Srbije.Sve u svemu,igra losa,mora mnogo bolje ako se nadamo LS,ko god bio protivnik...

NAPRED SLOVAN!!!

pre 13 godina

Realno gledano,igra nije bila sjajna ali ko te pita za leprsavost i atraktivnost,bitan je prolaz,pogotovo onaj koji omogucava popunjavanje klupske kase.Uostalom,jutro je uvek pametnije od veceri,mozda nas vec sutra neko iznenadi i obraduje pa cemo ovu pobedu posmatrati u mnogo lepsem svetlu!

A vi kako 'te??

pre 13 godina

Pa dobro bre zvezdasi, sta vas vise boli, prolaz Partizana ili izjava Strajnica?? Pa sta ako je rekao 2000, carevi su se drali celu tekmu kao da ih toliko bilo, samo su se oni i culi. E super, vas ce sutra biti 4000, ali vam ni to nece pomoci kad ispadnete od ovih 'fenomenalnih' Slovaka. A vi se posle tesite kako smo mi igrali protiv amatera, koji ce igrati play-off za LE za razliku od vas, sto onda znaci da vi pripadate rangu rekreativaca!

djomla

pre 13 godina

Ae sada plasirajte se u LS i sto pre prodajete Clea.. kao i uvek ista prica.. obecanja, nade, ciljevi i prodamo naaajbolje i idemo u LS.. klasika.. i zalosno. Vidim i komentare za Tomica, ok je on decko ali mnooogo se lozi i igra PSE

Willzykk

pre 13 godina

Lepo je da smo pobedili zbog samopouzdanja i nastavka Stanojeviceve serije pobeda, ali mi se ne svidja to sto su celu utakmicu igrali nezainteresovano.

Razumem da smo imali ubedljivu prednost, ali smo mogli malo vise da napadamo, jer ako smo vec sigurno prosli, mogli bismo da iskoristimo nastavak utakmice da se malo uigravamo i poboljsamo realizaciju.

Napred CRNO-BELI!!!

ROMAn Empire

pre 13 godina

Cestitam,ocekivano,mada realno tek predstoji prvi ozbiljan rival u poslednjem kolu kvalifikacija za LS.Kakve su vam sanse da udjete u LS? Po mom misljenju mozda imate po imenima jaci sastav nego 2003.god. ali je tad na klupi bio Lotar Mateus.Videcemo,zavisi i od zreba,srecno.

Mario

pre 13 godina

Ma sasvim ok! Radisa siguran, Krle doktorski, Lola jako dobar (za prvu tekmu), jedino je Stevanovic rupa, a i Tomic ne zna sta hoce.
Samo da ne upadne bas Sparta, ali sa svima mozemo da se nosimo... Bravo crno beli!

Grobar

pre 13 godina

Radiša Ilić:solidno
Ivan Stevanović:dovoljno
Marko Jovanović:dovoljno
Mladen Krstajić:perfektno
Aleksandar Lazevski:može i bolje
Milan Smiljanić:dovoljno za prvu tekmu
Radosav Petrović:solidno
Nemanja Tomić:solidno
Saša Ilić:može i bolje
Aleksandar Davidov:nije ni imao mnogo prilika da se pokaže
Ivica Iliev:može i bolje
Cleverson Gabriel Cordova Cleo:FANTASTIČNO
Cela ekipa :pošto su branili 3:0 i pobedili dobro su odigrali ovu utakmicu ali može i bolje

Milanista Grobar

pre 13 godina

Kleo-covek u pravo vreme na pravom mestu..2 puta... Svaka cast..a nemojte ih bas kritikovati,igrali bi bolje da su branili rezultat..ali igrali su opusteno,cuvajuci se od povreda.. Ja vjerujem u dalji prolaz tj. u LŠ grupnu fazu,sto da ne,nismo gori od drugih.

djole

pre 13 godina

Kleo je zlata vredan Partizanu! Srednji red bez Moreire kao da ne postoji, uzasno uzasno los!
Ok, prosli smo ove amatere u prva dva kola, nadam se da ce Stevanovic uigrati malo bolje srednji red i napad i da cemo uz malo srece uci u LS. Krstajic nam je odbrana cela i dok je on u klubu ja ne brinem za odbranu!

I da, pitanje za Strajnica, kaze 1500 nasih navijaca, ako moze da mi odgovori gde su oni bili smesteni!

SaleNacionale

pre 13 godina

Svaka čast Stanojeviću kao treneru na hrabrosti, zato nas malo i sreća prati, svaka čast Krstajiću na znanju i iskustvu, kao i Iliću, a posebno Kleu koji je u fenomenalnoj formi (šteta što nije brži). Ilijev je isto koristan da probije 2-3 puta dok ima snage. Ali, zadnji vezni loši danas, previše prostora za njihove vezne igrače, Tomić kao da nije igrao (umesto da se najviše trudi kao najmlađi), a onaj Stevanović, ja ne razumem da trener ne vidi koja je on rupa. Prolaze ga i spori i brzi igrači, ne zna da se postavi, spor je u odbrani (i sporo razmišlja). Za sada smo imali sreće i znanja nekoliko igrača, ali ako to posustane teško da možemo ostvarivati ovako dobre rezultate bez kvalitetne igre u devanzivi sredine i po bokovima. A i M.Jovanović je tanak za ozbiljnije mečeve i napadače. Nije da nisam zadovoljan rezultatom, naprotiv, ali nekako je to mnogo mlako u defanzivi za ozbiljnije ekipe.

Miodrag

pre 13 godina

S obzirom da se pokazalo na SP-u da Srbiji najvise fali jedan "rasan" centarfor hajde da izvrsimo pritisak na selektora da se Kleu da drzavljanstvo i uvrsti u reprezentaciju.

grobar-españa

pre 13 godina

Vazi,dobili smo ali moramo mnogo,mnogo bolje ako hocemo u LS.
Odbrana rupa i panika,sredina nema ko da iznese i preda loptu,o poluspicevima i spicevima necuda pricam jer bez odbrane i sredine tamo mozes da imas Mesija i Kristijana al' uzalud.

4 kolega koji pominje 2000 ljudi u Slovackoj

pre 13 godina

Ajde, bilo ih je 400-500 minimum kad se pogleda ka istočnoj tribini, a ne možeš upoređivati Bratislavu do koje možeš doći za 20e i Helsinki gdje ti treba 500e...

Danilo

pre 13 godina

Hapoel i Kopenhagen su takodje jaki sa velikim budzetom i kvalitetnim strancima. Svih 5 potencijalnih protivnika su objektivno jaci od Partizana. Nisu to Helsinki i Pjunik. Pogledajte kvote za prolazak posle zreba ako ne verujete meni.
Partizan je izbacio dva slaba tima, sada tek dolaze ozbiljniji. Od timova takve jacine Partizan na primer u zadnje 3 godine lige evrope vezao 9 ili 10 uzastopnih poraza.
Mislim da je glavna prednost Partizana u odnosu na protekle godine trener!
Bilo bi super da Partizan prodje ali bojim se obaranja negativnih rezultatskih rekorda i podsmejavanja kasnije u ligi sampiona.

Misko Smederevo

pre 13 godina

Potrosio sam 10 minuta zivota citajuci raznorazne komentare.
Da majmun ume da pise,verovatno bi i on imao sta da kaze.

Poceli smo da igramo na rezultat!Bravo za trenera!
Ako udjemo u LS,sto bi svaki grobar i srbin voleo,ovaj trener bi vec na kraju sezone mogao da ode u neki bolji klub!Tim nam nije uigran,ima mnogo propusta u igri.To je zato sto mnogi igraci nisu navikli da igraju na rezutlat,vec su navikli da srljaju!Polazem mnogo nade u ovog trenera i ove igrace,ako se uigraju,mogao bi Partizan da podje nekim novim putem!

dragi grobari,nemojte kao navijaci Crvene Zvezde,cim nesto ne valja,odmah da pljujete igrace i upravo.Ovaj tim Partizana treba podrzati!Navijanje protiv tima i uprave ostavite za velike navijace velikog kluba!

Sta rade grobari kad ne ide?
Pevaju jace sve do pobede!
A sta rade delije kad ne ide?
Skandiraju uprava napolje!
:)

Nislija

pre 13 godina

Nisam zadovoljan igrom ali jesam novom dimenzijom nase igre a to je igra na rezultat, konacno. I da li je neko primetio desnog beka HJK-a, Rafinju? Za Stevanovica je klasa i jedini put od mnogobrojnih pokusaja da ga nasi igraci nadmudre je asistencija Ilieva za prvi gol, inace je bio neprelazan. Kad bi ovi nasi iz uprave barem iskoristili boravak u Helsinkiju pametno..

Khm, Khm

pre 13 godina

Ne mogu da vas shvatim nikako. Ocjenjujete kvalitet igre u jednoj utakmici koju je Partizan, rutinski privodio kraju. Čak se u jednom momentu u toku prenosa čulo kako Stanojević govori igračima: "polako, smireno". Čovjek je naredio defanzivnu igru u što sporijem tempu, ne želeći da rizikuje nove povrede i žute kartone (na nekim mjestima nemamo nikakvu zamjenu) pred odlučujuće utakmice za plasman u LŠ. Čak i iz takve igre je Partizan došao do pobjede. Tačno je, pojedini igrači nemaju kvalitet za Partizan, ali mi nemamo druge i, dok su tu, oni su naši, zato pružite im malo podrške.

E sad, najviše mi smeta omalovažavanje Helsinikija. Oni uopšte nisu naivna ekipa, danas su, kad im je Partizan dao malo prostora, pokazali da znaju da igraju fudbal. Mi smo ih pobijedili sa 5:1 u dvije utakmice i stvarno ne vidim razlog bilo kakvog nezadovoljstva među navijačima.

Na kraju, lijepo je rečeno, cilj je LE, a ne LŠ. Partizan je već ostvario svoj cilj i plasirao se u LE. Atak na ligu šampiona je bonus i tako svi treba da posmatramo.

Dobro jutro komsija

pre 13 godina

Uvek komsije i komsinice zaspu sajt komentarima na Partizanove pobede. Komsije se igrale kauboja i indijanaca sa velikim Serifom, pa im smeta mali Helsinki. Komsinice po obicaju ignorisu stvarnost i podsecaju me na tv devdesetih... A Partizan ide dalje i delje...

DJ Nastavnik

pre 13 godina

Ja stvarno mislim da Kleu treba ponuditi da nastupa za Srbiju. realno gledano, kada ode Pantelinjo, 32 god, i Zigic, 30 god, bio bi dobar u tandemu sa Lazovicem i Mrdjom, jer koliko se secam vec su iz saveza digli uzbunu da u U-21 spica ni nemamo.Ko je za ideju, neka preporuci.

DrDamir

pre 13 godina

U tebe zaljubljen, a njega VOLIM...
Tebi zelim sreću, za njegovu se MOLIM...
Tebe sanjam, a njemu se DIVIM...
Za tebe umirem, za PARTIZAN ŽIVIM ! ! ! ...

ribery-7-

pre 13 godina

hahaha...a stvarno, tomic jeste okej igrac, nebi bilo realno reci da je los, ali momak previse kopira RONALDA, iako je to sa znanjem koje poseduje nemoguce :D

cantona-7

pre 13 godina

Jedan utisak koji nema veze sa rezultatom su ''Adidas'' dresovi. Konačno gledam Partizan u normalnoj opremi. Oni ''Kappa'' dresovi su baš izgledali džiberski.

Danilo

pre 13 godina

Ako ovi iz uprave prodaju Clea na zimu treba ih motkama isterati iz Partizana, čovek ubija i gine za Partizan.
(Warhammer, 4. avgust 2010 18:59)

Ma da, Cleo od malena navija za Partizan pa gine za isti. On gine da bi se sto bolje prodao, kao i svi kosarkasi koji dodju u Partizan. Da ih je briga za dalju sudbinu Partizana ostali bi svi oni bar dve-tri sezone.
Ma nama je super, mi za razliku od velikih klubova svake godine imamo novog idola i u fudbalu i kosarci.

Alcatraz-Skoplje

pre 13 godina

Cestitam Pobedu, prvo da vidimo ko nam je sledeci protivnik u petak, a tek onda da komentarisemo dali mozemo dalje il ne, Cleo svaka ti cast, bez Moreira smo ko Chelsea bez Essiena.
GROBAR DO GROBA I POSLE TOGA!

Domacin

pre 13 godina

Poceo sam sa citanjem komentara al ne mogu. Nije za ovu moju pamet da citam ovakve strucnjake koji se u sve razumeju. Ej bre samo pre par dana ste se odusevljavali Dinamom a oni danas ispadose od onog Serifa kojeg smo mi prosle godine ladno izbacili. Spustite se na zemlju. Bilo je ovde i jacih ekipa koje ugrale protiv daleko slabijih od sebe. Pazite 4 utakmice 4 pobede 9:2 gol razlika. Ja uzvam. Sta ce biti dalje bole me briga ako prodjemo igramo LS ako ne prodjemo igramo LE. Mene zadovoljava bilo koje od ova dva. Ziveli.
(Gost, 4. avgust 2010 23:13)
# Link komentara
U potpunosti se slazem,odlican komentar

Petar Ristovic

pre 13 godina

Cestitke svim Grobarima na pobedi!!Ne znam zasto svi pljuju,pricate nesto o generaciji sa Mateusom,pa onda se prisetite kako smo tada prolazili dalje,IFK Djurgarden
1:1 pa 2:2 .... A iskreno ne mislim da je taj Djurgarden mnogo bolji od Pjunika i Helsinkija,zato odlozite pljuvanje!!Nije dobro ali bice BOLJE!!!

chera-bera

pre 13 godina

Sta ste se uplsili komsilje, pa mi ne planiramo da udjemo samo ove godine u Ligu sampiona, vec i narednih 5 uzastopno. Poceo je scenario"Dusko Vujosevic" ali sada u fudbalu...

DACO

pre 13 godina

ove dve zvezdice sto nose na dresu je zbog????znace sta????

ko zna????
(ilija, 5. avgust 2010 08:24)
EVO JA DA TI ODGOVORIM ZA SVAKIH 10 TITULA SE DAJE PO JEDNA ZVEZDICA PA TI RACUNAJ.

Dijagnosticar, Nis

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona

J...ga, ko zna - zna.Kako je tesko biti Zvezdas ovih dana. Ali tu je Bari, Zvezda ima veci stadion, takodje vi ste stub sr"b"stva, a i saljete veci broj SMS-ova , pa zabelezite i po koju pobedu.

rankan grobar RS

pre 13 godina

alo ljudi zašto pljujete po našim igračima, pa jesu li pobjedili-jesu..e pa normalno je da pri rezultatu 3:0 čuvaš rezultat tj. čuvaš se povreda jer predstoji još važnih mečeva, a oni su nam potrebni zdravi..pogledaj najveće timove svijeta kad igraju neke manje važne utakmice ili obezbeđene prolaze pa ljudi se čuvaju..zašto bi naši igrači crkavali i rizikovali na terenu kad nam trebaju još mnogo više u nastavku..ne razumijete vi, mora da se slabo kužite u profesionalizam...vidjećete da će igrati drugačije kad bude trebalo, pa to je normalno. Pa ja kad igram neki sport protiv nekog slabijeg onda pri većem vođstvu se meni ne da ni igrati tj. nemam motiva, a kamoli oni koji se moraju čuvati i povreda pored tog motiva itd. da sad ne dužim...uglavnom Stanojević ima čini mi se 11:11 ili 12:12 pobjede sve i neka tako nastavi...podrška za Partizan iz RS...SRBIJAA

Torcida Helsinki

pre 13 godina

Bio sam na utakmici, Partizan je odigrao profesionalno, i upravo onoliko koliko je bilo potrebno. HJK se više trudio, ali Partizan je izrazito efikasan u napadu,za razliku od domaćina. Mogao bi Partizan ove godine do Lige prvaka.

dusan pancevo

pre 13 godina

razumem ja vas ljudi da vam se ne svidja igra stevanovica, ali pogledajte recimo drugi gol partizana i loptu koju je poslao kleu, pored pet sest igraca helsinkija on vraca povratnu kleu na 11 i gol, pre toga je pogledao gde je kleo, to je jedino sto je i moglo da se uradi da se da gol. Plus decko je pre dve godine sa fenerom kidao tako da mu dajte jos malo vremena i bice on extra desni spoljni, verujte mi....

????????

pre 13 godina

Poznata su "ČETIRI" potencijalna protivnika, to su Bazel (Švajcarska), Anderleht (Belgija), Kopenhagen (Danska), Hapoel Tel Aviv (Izrael) i Sparta Prag (Češka).

??????????????

Dukadjini

pre 13 godina

Alo, ljudi, cemu raspravka?
Koji je jedini tim osvojio ove godine titulu BEZ IJEDNOG PORAZA? Koji BALKANSKI TIM ima cetiri pobede uzastopce?

Komsije, srdacan pozdrav sa juga i nadamo se da cete nas gledati u L. S. preko malih ekrana, sa sve sustiklom i pletivom u ruci! Srdacan pozdrav svima

aca0808

pre 13 godina

Kao prvo,čestitke stručnom štabu i igračima na prolasku u sledeću rundu! Koliko god neko omalovažavao sve ovo dosad postignuto nije u pravu jer je ovo veliki uspeh sa ovakvim timom kakav imamo trenutno.Više od 50% zasluga za sve ovo pripadaju našem fenomenalnom treneru Stanojeviću.Sad,šta će biti posle ovog,neka bude... LE je već sigurno u našem džepu a LŠ ako bude neka bude... Mi smo sad otprilike u poziciji u kojoj je bila Artmedija kad je igrala protiv nas pa umesto nas ušla u LŠ iako je bila totalni autsajder... Znači,nemamo šta da izgubimo! Naprotiv,možemo samo MNOGO da dobijemo iako su i ovih 3,500,000e lepa cifra... Pozdrav za sve prave Grobare i NAPRED PARTIZAN!

sutra mobilizacija

pre 13 godina

heheheheh ovi s komentarima o jacini Helsinkija su najjaci, tako je i prosle godine bilo za Zilinu, a sad Slovan ispade Real,sledece godine kad izvuku Haku ili Mipu bice ko da su Barsu izvukli, garant

Preko vode do slobode

pre 13 godina

Čestitke za crno-bele, a za sve one koji kritiziraju igru PARTIZANA prije svih navijačima Zvezde i Dinama neka pogledaju rezultate svojih klubova.Moldavski Šerif pobedio Dinamo u Zagrebu, a Zvezda je na najboljm putu da ispadne od Slovaka.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

Johnny Rebel

pre 13 godina

Bravo CRNO-BELI,korak po korak do LS!Nemojmo sada da preterano kritikujemo igrace recima bio je slab protivnik,nisu se trudili itd.Dva puta smo dobili Helsinki koji nije bas toliko slab kao sto mnogi pricaju-pa Zvezda je pre 10-ak god tamo izgubila.Jos uvek nismo uigrani i tu vidim jos prostora za napredak.Eto jedan Dinamo sa mnogo vecim budzetom od nas je ispao od Serifa koji nije nimalo naivna ekipa-setite se kada smo mi njih ne tako davno dva puta dobili pa su nas ovde i tada mnogi omalovazavali.Uz dobar zreb mislim da je i LS veoma izgledna.Po meni prava mera bi bio Kopenhagen ili praska Sparta,koja ce prvu utakmicu igrati oslabljena za tri igraca zbog suspenzije.Ipak ne treba da se plasimo nikoga od potencijalnih rivala jer do pre koju god. smo u ovom krugu izvlacili Bajern, Njukastl, Fener, a sada imamo situaciju da ni jedan od mogucih rivala nije ni blizu pomenutim klubovima.Uz PARTIZAN do smrti!!!

nemam pojma

pre 13 godina

Nabiti snagu i kondiciju, kupovati malo ali dobro, ne prodavati najbolje jer će se investicija isplatiti, od novca LIGE ŠAMPIONA, novih sponzora, prodati nepotrebno, nismo bogati da kupujemo jevtino, uzeti Mrđu, odličnog defanzivca, potpisati Babovića....

DEJAN JENIC

pre 13 godina

Komsije drzacete se Barija jos 1ooo godina! pa zar ne vidite kolko ste jadni! Mesto vam je u srpskoj ligi! Partizan je zavas Mancester Junajted! Partizan gazi do lige sampiona!

PARTIZAN

pre 13 godina

IDEMO DALJE!!!
Nije bas bila najbolja igra PARTIZANA,al sta da gube energiju kad moramo da sacuvamo za sledeceg protivnika!
NAPRED PARTIZAN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Th1fqHws3Y8&playnext=1&videos=Epl8YAfFFb8&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-8-HM

sale

pre 13 godina

ono sto mi se svidja kod ovog partizana je to sto za razliku od svih predhodnih, ovaj daje golove u zaustavnom vremenu...

svi ostali su u zaustavnom vremenu uglavnom gubili utakmice.....

Petar Ristovic

pre 13 godina

Kad je Kamara dao gol prikazase Klea...On u sebi onako misli "Pu,sad mora jos jedan da zavucem". Videlo mu se u ocima xD!!POzdrav svim Grobarima sirom sveta!

dejan

pre 13 godina

Dobro je sto smo prosli dalje,rutinski sto nisam ocekivao.Naredno kolo vidim kao nasu veliku sansu,treba izbeci Anderleht,ostale mozemo dobiti,posebno na nasem stadionu .Uprava mora sada dovesti bar jednog ako ne i dva iskusna odbrambena igraca,i onda imamo sanse.Osim Krstajica i njegovog iskustva ostali su slabi.Uzdam se u Beogradski mec ,tu je nasa sansa,kao i iskustvo i zelju Saleta ,Moreire i Krleta.Nadam se da ce Petrovic zaboraviti transfer, milione koje ga cekaju i da ce odigrati borbenije naredno kolo.Sve pohvale za Klea .Covek radi ono sto mu je posao ,daje golove,a ne mrsi i gnjavi loptu.Tomic je apsolutno beskoristan u igri.Umesto njega Moreira ,i eventualno jos jedan iskusan bek umesto Stevanovica i jovanovicaDosta zavisi od Radise .Osvrnuo bih se sada na politiku naseg kluba.Pre sedam godina nas tim je tada usao u ligu sampiona.Tadasnji direktor Bjekovic je tada odvalio da je Partizan u gubitku ulaskom u ligu sampiona.Istina je da je tada nas tim zaradio 10 miliona eura,plus tada transferi Duljaja iDelibasica oko 20 miliona eura.Tada je ulozeno oko milion u renoviranje stadiona ,i dovodjenje novih igraca.Da bi odjedanput posle dve godine klub saopstio da je u gubitku,kao da su te pare isparile.Isto tako u prethodne tri godine klub je prodao desetak igraca,Ljajic,Jovetic,Tosic,Smiljanic,Obradovic,Diara izaradio najmanje 30 miliona evra,a opet pricaju kako nema para,i da je klub u krizi,Pa toliko para ni Ajaks ne zaradi od prodaje igraca, a nasi opet kukaju kako nemaju para.Bojim se da te pare u vecini slucajeva i ne zavrsavaju u klub, vec po privatnim racunima pojedinaca,tako se bojim da ako daj boze opet udjemo u ligu sampiona za 2 godine opet kazu kako nemaju para,i da moraju da prodaju igrace,kako nema para za za pojacanja itd.

Darko

pre 13 godina

Dajte ljudi jednom,realno,recite svaka cast!!!!!Bravo Partizan!!!I nije nasa liga bas toliko s...e,dobri smo mi...lako je onima koji imaju love da grade stadione i reflektore pa da im lige,kao,budu naduvane i u stilu Evrope!!!Nemojmo se potcenjivati!!

buuuhhaha

pre 13 godina

Slusaj sa ovim procentom sutnes 6 puta i das 5 golova Vi sigurno osvajate Ligu sampiona....al za malo. Odbrana ijaooo kuku lele 4.kolo kraj. Liga Evrope 6 0 1 5
gol raylika 3:24
(Pierre, 5. avgust 2010 09:48)

sreca pa zvezda zna sta je liga evrope :D hahaha

Bosko,a jesi li ga video

pre 13 godina

U rupcagi( kojoj je traktorce najveći domet zadnjih 20 godina),kada vam ga je zavukao sa 20 metara??? Ili,i tada ti je bio nevidljiv???

Nenad

pre 13 godina

Alo strucnjaci, oladite malo...pa ekipa je tek pocela da se uigrava, bice bolje... za nas budzet sasvim pristojna ekipa, mada fale stoper i bek. Sretno u petak.

mArkoNNNi

pre 13 godina

Pobogu Partizan je dobio prvu tekmu 3:0, sta vi ocekujete da ode na revans sa 4-3-3 formacijom, fala bogu da ce se braniti, jos je tom odbranom i pobedio, Helsinki je solidna ekipa i ne treba ih pljuvati, a sto se tice igre Partizana ja sam zadovoljan, jedino da Tomic malo manje davi loptu.
IDEMO DALJE!!! :D

dejan

pre 13 godina

Dobro je sto smo prosli dalje,rutinski sto nisam ocekivao.Naredno kolo vidim kao nasu veliku sansu,treba izbeci Anderleht,ostale mozemo dobiti,posebno na nasem stadionu .Uprava mora sada dovesti bar jednog ako ne i dva iskusna odbrambena igraca,i onda imamo sanse.Osim Krstajica i njegovog iskustva ostali su slabi.Uzdam se u Beogradski mec ,tu je nasa sansa,kao i iskustvo i zelju Saleta ,Moreire i Krleta.Nadam se da ce Petrovic zaboraviti transfer, milione koje ga cekaju i da ce odigrati borbenije naredno kolo.Sve pohvale za Klea .Covek radi ono sto mu je posao ,daje golove,a ne mrsi i gnjavi loptu.Tomic je apsolutno beskoristan u igri.Umesto njega Moreira ,i eventualno jos jedan iskusan bek umesto Stevanovica i jovanovicaDosta zavisi od Radise .Osvrnuo bih se sada na politiku naseg kluba.Pre sedam godina nas tim je tada usao u ligu sampiona.Tadasnji direktor Bjekovic je tada odvalio da je Partizan u gubitku ulaskom u ligu sampiona.Istina je da je tada nas tim zaradio 10 miliona eura,plus tada transferi Duljaja iDelibasica oko 20 miliona eura.Tada je ulozeno oko milion u renoviranje stadiona ,i dovodjenje novih igraca.Da bi odjedanput posle dve godine klub saopstio da je u gubitku,kao da su te pare isparile.Isto tako u prethodne tri godine klub je prodao desetak igraca,Ljajic,Jovetic,Tosic,Smiljanic,Obradovic,Diara izaradio najmanje 30 miliona evra,a opet pricaju kako nema para,i da je klub u krizi,Pa toliko para ni Ajaks ne zaradi od prodaje igraca, a nasi opet kukaju kako nemaju para.Bojim se da te pare u vecini slucajeva i ne zavrsavaju u klub, vec po privatnim racunima pojedinaca,tako se bojim da ako daj boze opet udjemo u ligu sampiona za 2 godine opet kazu kako nemaju para,i da moraju da prodaju igrace,kako nema para za za pojacanja itd.

David

pre 13 godina

E još sutra da prođu i Zvezda, Ofka i Spartak, pa u zadnju rundu puni samopouzdanja juriš... Ako može Ofk-a da izbaci Galatu, nije glupo nadati se da možemo ove sezone da imamo bar 2 kluba u LE i 1 u LŠ, pa da nam fudbal malo živne.

buuuhahah ljubomorni hrvatici

pre 13 godina

To je pravi nivo za Partizan, Helsinki, bravo, apsolutno Helsinki je bio veliki suparnik i jak protivnik za Partizan. Ipak mislim da je igra Partizana velika baustela i tu nema sanse za nesto internationalno, bolje da igraju i dalje srpsku, stvarno jaku, ligu i da tu i dalje postaju prvaci.
(ZG, 4. avgust 2010 23:13)

pozdravio vas Serif talicni Stojanov :D

Specijalni

pre 13 godina

Komsijski "tisak" za blamazu protiv Sherifa:

Bad Blue Boysi su standardnom repertoaru za ovu priliku dodali i pjesmu "Moja domovina" nakon čega je uslijedilo "Srbe na vrbe" i "Ubij, ubij Srbina", ali srpske nogometaše u momčadi Sheriffa to je, izgleda, još više motiviralo.

da mu bas ne crtam...

pre 13 godina

(ilija, 5. avgust 2010 08:24)
pa decko tvoja je sramota ako ne znas sto se nose zvezdice na dresu, npr inter i milan imaju jednu a juventus dve, e sad ti vidi koliko je uzeo titula juventus a koliko ova dva kluba, pa ces onda valjda shvatiti sto i partizan ima dve...

puna kapa

pre 13 godina

BRAVO MOMCI! mi smo svoje odradili, sve ostalo je uspjeh, uz malo srece, samopouzdanja i psiholoske pripreme napadamo ligu sampiona. SRETNO!

Zemun

pre 13 godina

Gledam komentare i primecujem da su ove godine vesina njih nerealno pesimisticni,kao sto su prosle godine bili optimisticki a znamo kako smo prosli protiv Kiprana.Ocekujem da ce mo imati srece i uci u LS

Gost

pre 13 godina

Poceo sam sa citanjem komentara al ne mogu. Nije za ovu moju pamet da citam ovakve strucnjake koji se u sve razumeju. Ej bre samo pre par dana ste se odusevljavali Dinamom a oni danas ispadose od onog Serifa kojeg smo mi prosle godine ladno izbacili. Spustite se na zemlju. Bilo je ovde i jacih ekipa koje ugrale protiv daleko slabijih od sebe. Pazite 4 utakmice 4 pobede 9:2 gol razlika. Ja uzvam. Sta ce biti dalje bole me briga ako prodjemo igramo LS ako ne prodjemo igramo LE. Mene zadovoljava bilo koje od ova dva. Ziveli.

Krle

pre 13 godina

kaze komentator: partizan je od svih 10 zvanicnih utakmica koje je igrao pod vodstvom stanojevica dobio svih 10 sa gol razlikom 10:2 hahahah svaka cast :)
bice zanimljivo kad pazar udje sledece sezone u super ligi
(anelJUVE, 4. avgust 2010 23:12)


Malo tacnija informacija. Stanojevic je do sada vodio Partizan na 11 zvanicnih utakmica, na kojima je Partizan vezao 11 pobeda, postigao 29 golova, a pritom ima samo 4 primljena. Moze se zakljuciti sa se Stanojevic trudi da ispuni ono sto je i rekao, da ce Partizan biti efikasan, jer prosek od 2,6 komada po utakmici uopste nije los.

Vasilevs

pre 13 godina

Bolje sa malim Helsinkijem, pa proci dalje, nego sa VELIKIM ŠERIFOM pa ispasti! Treba imati srece i u žrebu ili bese ''ždrijebu'' , hahahaahahahaha!

shurach

pre 13 godina

@kakva sila

to matori,kako si gotivan...jednoga dana voleo bi da budem gotivac bas kao ti...ali nisam siguran da cu postici da budem toliko kul...

predragg

pre 13 godina

Što se tiče rangiranja klubova i zemalja, on se malo promenio poslednjih godina. Više se ne računaju pobede u kvalifikacionim rundama, već dokle koji klub dogura. A taman su naši klubovi počeli da pobeđuju :(
Više informacija možete da pronađete ukoliko "proguglate" (ili "probingujete") koristeći ključne reči UEFA coefficient i UEFA European Cup Coefficients Database.
Evo jednog kratkog citata na engleskom:
The club coefficient is determined by the results of a club in European club competition in the last five seasons, and the league coefficient. The club coefficient is 20% of the league coefficient plus the number of points earned by the club in the five seasons.
The clubs get two points for a win and one point for a draw in games of the main stage of European competitions. Participation in the group stage of the UEFA Champions League is rewarded with three points. Reaching every knockout round of Champions League or quarter-finals and every further rounds of UEFA Cup is rewarded with a point....Also, points rewarded for participation in the group stage of the UEFA Champions League increased to four points and another four points rewarded for qualifying to round of 16 for both competition.
Ima još dosta toga, pogotovo vezano za određivanje "jačine" lige, ali da ne davim...
Napomena: molim sve koji prenose utakmice da ovo dobro prouče i da više ne pričaju svašta. Dakle, pobede i nerešeni se boduju samo nakon što počne glavno takmičenje (po grupama), ali ne i u kvalifikacionim rundama.

Bosko

pre 13 godina

(Bosko,a jesi li ga video, 5. avgust 2010 14:29)
ocekivao sam mnogo vise ovakvih komentara, ali odlozicemo te diskusije do Anderlehta, Sparte, Basela :)
Kleo je bre stelt tehnologija na evropskom nivou!
Da ste vi meni zdravo i zivi i da se ne zanosite mnogo.
Ja sam samo realan

Bosko

pre 13 godina

(Bosko,a jesi li ga video, 5. avgust 2010 14:29)
p.s ja sam ga gledao i kad sam pred Kahrimanom pogodi u njega na banjici dok ti jos nisi ni znao da postoji