Odbojka 69

Ponedeljak, 26.07.2010.

01:47

Bronza za Srbiju u Svetskoj ligi

Podmlađena muška odbojkaška reprezentacija Srbije napravila je fantastičan uspeh osvajanjem bronzane medalje u Svetskoj ligi.

Bronza za Srbiju u Svetskoj ligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 13 godina

Kada sam posle pobede odbojkasa u sred Italije protiv odlicne ekipe poslala komentar niko nije reagovao - dobro tog dana je bila euforija zbog fudbala ali sam rekla da su ovi momci mozda i jaci od nasih fenomenalnih zlatnih olimpijaca, svetskih vicesampiona i evropskih sampiona! Ova ekipa ima toliko predispozicija da bude novi olimpijski i svetski sampion u buducnosti samo ako ih zdravlje posluzi!!! Ovako se stvaraju sampioni - bravo za odbojku, vaterpolo i kosarku!!!

Pedja

pre 13 godina

@ svi oni koji se pitaju zasto se u fudbal ulaze vise nego u sportove u kojima smo velesile...
Vidim da vecina ostavlja ovakve komentare,a odgovor je jednostavan-fudbal je najgledaniji sport i najplaceniji i niko mu nije ni blizu sto se toga tice!
Eto npr. Kolarov je potpisao za City za 19 miliona a nije medju najboljim fudbalerima (ali je dobar),dok je Miljkovic koji je medju 3 najbolja odbojkasa potpisao za Fenerbahce za 550000 eura...
Jednostavno,fudbal citav svijet prati i tako ce i ostati...
PS. Ovo ne znaci da volim odbojku,vaterpolo i dr. sportove... i naravno,cestitke odbojkasima i odbojkasicama!

ko pritisne na "ne preporucujem" .... majku

pre 13 godina

Ko ima toliko slobodnog vremena da udara ovolike negativne preporuke na najobicniju vest o odbojci? Bravo za nase momke!!!

Deki

pre 13 godina

Svaka vam čast momci, još kada dođu Grbić i Miljković možemo uz malo sportske sreće doći do titule svjetskog prvaka.
NAPRIJED SRBIJO!!!

uxyzapenje

pre 13 godina

Jel moze meni neko da objasni nesto... Mozda se ja ne razumem dovoljno u odbojku... Zadnjih jedno 5-6 godina, protiv koga god da igramo na nekom takmicenju (ne racunam kvalifikacije), po ovim nasim komentatorima mi smo autsajderi i ako pobedimo to je fenomenalan uspeh! Msm, svakako da je odlican rezultat 3. mesto na svetu, ALI kako to da reprezentacija koja vec godinama osvaja medalje na skoro svim takmicenjima (istini za volju retko zlatno - cisto da ne bude da smo najbolji na svetu, ali meni je i ovo i vise nego dovoljno) NIKADA nije favorit i da su protiv nas uvek fovoriti i Rusi i Brazilci i Ameri i Poljaci i Italijani i Francuzi i Kubanci i do skoro Bugari... zasto se UVEK potencira da mi stvaramo ekipu i pateticno stvaran izgovor igracima koji sami ne traze isti i idu uvek na pobedu? Ja sam bas verovao u pobedu i bio sam malte ne siguran pre pocetka takmicenja da se nikako ne vracaju bez medalje...

Pa jel mozemo mi bar JEDNOM da budemo favoriti protiv neke jace reprezentacije?? mislim da su nasi momci tokom godina rezutatima zasluzili takav status barem JEDNOM!

I NE, ovo nije fantastican i epohalan uspeh, ovo je samo jos jedana u nizu medalja koje su nam podarili odbojkasi... barem ja na to tako gledam....

P.S. po malo nevezano za temu, ja smatram da smo mi, Srbi, uz (neprikosnovene) Spance (fudbal, kosarka, tenis, formula 1, rukomet, osvojili i u odbojci ja msm EP skoro, u vaterpolu medju 5-6... stvarno su blesavi), Amere, Ruse i Brazilce (i donekle Francuze, Italijane i Nemce) najtelentovaniji za sport u svetu! a vidite samo koliko smo mala zemlja u odnosu na ove ostale i koliko imamo MANJE PARA!!

Imali klupskog evropskog prvaka u fudbalu, kosarci, osvajamo medalje u kosarci, odbojci, tenisu, vaterpolu, plivanju.. cega god da se dohvatimo rezvaljujemo! i u 'manjim' sportovima pokazujemo rezultate... Jasna Sekaric, Karakasevic, rvaci Partizana, oni kuglasi...

stvarno mi je dosta da u svemu i svacemu osvajamo medalje a da smo u 90% slucajeva autsajderi!

za mene su odbojkasi medju 3-4 fovorita na svakom prvenstvu, isto tako i kosarkasi, vaterpolisti su UVEK PRVI favorit, fudbaleri sad na EP medju 6-7, rukometasi takodje, Jelena Jankovic drugi favorit Wimbldona, Zimonjic prvi u dublu, itd...

ONI IMAJU NOVAC, MI IMAMO TALENAT! U INAT SVIMA!

Ђорђе

pre 13 godina

Велика радост! Браво!
Тежак спорт за играње.
Тежак и за гледање, ако је коментатор Д. Кораћ.
п.с. Не знам колико већ дуго, наши одбојкаши играју у убедљиво најнеугледнијим дресовима. Они као представници наше земље, заслужују и да тај део игре буде у складу са квалитетом њиховог наступа. Заједно са осталим нашим спортистима, они учествују у тзв. брендирању државе Србије, побољшавајући њен имиџ у свету. Често помислим како би било корисно да сви наши спортски савези имају једнобразан грб, у тренутку препознатљив за странце. У ту сврху, најбољи избор би био грб ФСС. Основа је штит са крстом и огњилима, а при том би се мењали симболи- уместо фудбалске лопте одбојкашка, кошаркашка, шаховска фигура...мислим да би се тако појачао и осећај припадности широј спортској заједници. Ту је и питање основне боје дресова. Ја навијам за Партизан, а првенствена боја опреме свих наших репрезентација би морала бити црвена. Лепа је, симбол је победе и ватре(страсти). Плава ме подсећа на полицију...Назив државе исписати или српском ћирилицом или енглеском латиницом (SERBIA). Енглески коментатор је на EUROSPORTU натпис (SRBIJA) на леђима наше боб четворке у Ванкуверу прочитао- Србиџа! Логично.
''Da capo''!? Може ли већи плагијат од назива?

pirke

pre 13 godina

Bravo momci, svaka cast. Ova ekipa ima sve preduslove za medalju na SP, ali se ne treba zaletati. Imao je Korac sinoc pametnu stvar da kaze, nikako ne uletati u euforiju, napraviti analizu i posle ovog uspeha, i sigurno ce biti bolje na SP, a na njemu samo smo mi i rusi jaci nego u SL, nama dolaze Miljkovic i Grbic, njima oni primaci, ne mogu da se setim kako se zovu. U svakom slucaju, srecno plavi, nikad niste bil ieuforicni, kao neki, nikad niste davali izjave tipa ``Ovo je moje (nase) SP``, nikad niste ispraceni na veliko takmicenje na pravi nacin, pa ni sada, a uvek ste nam donosili radost. Kad se samo setim, na vest o odlasku fudbalera na SP oko 1000, a na vest o odlasku odbojkasa u Kordobu 2!?!?!?!?!? Svaka utakmica propracena sa 50-ak komentara, a ovi momci nas nikad nisu obrukali, i nicim nisu zasluzili da se tako ophodimo prema njima. Srbija nije zemlja fudbala, i nikada nece biti. Srbija je zemlja kosarke, vaterpola, odbojke, mada ni rukomet ne smemo da zaboravimo, imamo neki kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima, ali od njih se ne ocekuje mnogo, tako da se slabi rezultati relativno lako trpe.

Srpski dinamit

pre 13 godina

Momci želim vam da ovo bude tek prva a jedna od mnogih medalja koje ćete osvajati na najvećim takmičenjima! Lepo vas je gledati,jer imate talenat,znanje,borbenost a pre svega veliko srce! Janić je sjajan kapiten,sa karakteristikama velikog vođe,a ostali ga prate.. Iskreni osmesi i radovanje kako za vreme poena tako i nakon meča pokazuju da ste veliki prijatelji,ljudi i da je atmosfera na najvišem nivou,samo nastavite sa ovakvim partijama i gledamo se Bože zdravlja vrlo brzo na dočeku!

purple_skvo

pre 13 godina

Citam komentare i pitam se:
,,Koga jos briga za fudbal kada ima ovako sjajnu odbojku!"... Zlato i bronza u jednom danu:-)...
Sjajan uspjeh.... da sredimo probleme na prijemu i spremni smo za Italiju...
BRAVO!!!
SRBIJA

Joao

pre 13 godina

Odbojka je primer koji bismo voleli da vidimo i u drugim sportovima. Organizovan savez, konstantan napredak, skoro bezbolne smene generacia... i to traje vec 15 godina, ako ne i vise. Da imamo Boricica u Fudbalskom savezu... ali imamo Toleta. Kakav rukovodilac, takvi i rezultati

obozavalac odbojke

pre 13 godina

Ovo je zaista divno. U jednom danu dva zlata i jedna bronza. I to nije sve na pripremama su jos i juniori (zlatni kadeti iz prosle godine),juniorke, kadeti olimpijci i kadeti koji se spremaju za balkanijadu. Sta treba vise reci, osim bravo za ovakav savez. Ostaje nam samo da cekamo medalje i ovih mladih, a njih ce sigurno biti. BRAVO DEVOJKE I MOMCI! SVAKA CAST!

Komentatori???

pre 13 godina

Svaka čast momcima!Ja sam utakmicu gledao bez tona.Onoliko patetike u životu nisam slusao.Uvek sam malo pojacavao tv kad su nasi dobili poen da cujem kako se raduju.IMAMO NAJGORE KOMENTATORE NA SVETU!!!U svim sportovima!!!Ili prenose utakmicu kao da su im sve ladje potonule,ili pričaju gluposti nevidjene.A ovaj juce je najgori!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! Ovo je veliki zaista uspeh za podmladjenu reprezentaciju. Imamo sanse za lepu odbosjkasku buducnost i svi se nadamo da ce u narednim godinama rezultati nasih odbojkasa biti sve bolji i bolji.

vlaja80

pre 13 godina

Bravooo....svaka cast ovim mladim momcima, bez ijedne prave zvezde u timu dosli su podijuma....
P.S-odbojkasi me nikada nisu razocarali

D1V1

pre 13 godina

Svaka cast momci, buducnost Srpske odbojke...

Nema ni jednog komentara? A kada treba da se nesto prepucavate na relaciji Delije-Grobari ima vas ko blata... O Srbijo...

Nikola

pre 13 godina

Čestitam našim odbojkašima na izvanrednom uspehu i odličnoj igri u konkurenciji najboljih svetskih ekipa. Kontinuitet kvalitetnih igara naše reprezentacije je zaista za svako divljenje i pohvalu. Uživam dok ih gledam i to pre svega zbog odnosa prema igri i hrabrosti

Voja

pre 13 godina

Svaka cast, momci. Vi ste kao vaterpolisti, navikli ste nas na najbolje rezultate vec godinama. Kod vas ne postoje generacije, svi kao da ste jedna vecna generacija koja manje od bronze ne zna.

Milovan

pre 13 godina

Sjajno momci, u ovim tmurnim danima vaša bronzana medalja sija za nas mnogo jače. Vi ste primer za ugled kako se predstavlja svoja država.

Canadian

pre 13 godina

Cestitke nasim momcima na fantasticnom uspehu gde su potvrdili da su uz vaterpoliste i kosarkase nasi najbolji sportisti. Bilo bi lepo da se svi oni okite medaljom u Londonu na Olimpijskim igrama.
Jos jednom, BRAVO ORLOVI !

Srba

pre 13 godina

Prvo su me devojke nevidjeno oraspolozile dobrim partijama na Grand Prix-u i ssvrshenom igrom u finalu a onda nocas mec za grickanje noktiju do samog kraja ali nema veze,VELIKO BRAVO I SVE CHESTITKE i zenskoj i mushkoj reprezentaciji :)) Nije mala stvar videti ih na postolju u istom danu. Zivela odbojka u Srbiji !

xxx

pre 13 godina

bravo momci, kapa dole, tako se bori za Srbiju!

Gde ste vi kriticari? nakon jednog poraza od Italije osuli ste drvlje i kamenje na ove mlade momke. Vise da ne ostavljate komentare vezane za odbojku!

luka marosanin

pre 13 godina

Svaka cast momcima,jedna sjajna atmosfera i sjajna timska igra ih krasi tokom cele lige.Ova liga osim sto je donela 3ooooo,trece mesto i prestiz,donela nam je i jednu mladu generaciju koja tek treba da dostigne svoj vrhunac.Svaka cast Miljkovicu,obozavam njegovu odbojku,al mi je mnogo draze kad mladi Marko,Dragan,Sale,Nikic i ostali naprave po 10,15,20 poena nego kad on napravo 30.Da ne pricam o DIRIGENTU IGRE SRBIJE SJAJNOME PETKOVICU,ruke mu se pozlatile,Grbic je majstor,doktor odbojke,al ovaj decko je takodje sjajan,odlicno oseca igru,prostor,sve sto je potrebno,zasluzio je titulu tehnicara lige iako ju je Grankin uzeo.Zatim mali Rosic,odlican,sjajan u polju,posle Mijica ne pamtim ovako dobrog libera.Nikic uvek spreman da skoci sa klupe.Sale doktor,nemoze mu niko nista.Mali Dokic i Mitic perfektni.Vec iskusni Kovacevic i kapiten uglavnom dobri.Ne pamtim da je Srbija imala ovako dobre srednjake.SVE U SVEMU MATERIJALA NE DA IMA NEGO PLIVA,VALJA RADITI JOS DO SVETSKOG,POPRAVITI NEKE SITNE STVARI,I TAMO ICI ISTO KAO I OVDE,TIHO,MIRNO,A ONDA DAVATI LEKCIJE SVETSKIM VELESILAMA U IGRI I PRISTUPU IGRI.
SVE CESTITKE IZ OBRENOVCA.
TAKODJE CESTITKE I VELIKOM BORICICU I OSS,KOJI JE IMAO BOGAT DAN DVA ZLATA I OVU BRONZU KOJA SIJA KAO ZLATO,CESTITKE I KADETKINJAMA I SENIORKAMA

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Svaka cast momci. Ovo je tek pocetak.

Znaci u vrhu su Rusija sa 140.000.000 stanovnika, Brazil sa 190.000.000, i Srbija sa 7.000.000. Logicno.

Dakle...

pre 13 godina

bravo momci! Em igrate lep sport, em ste 100% predani svom zvanju.
Šteta samo što je fudbal još uvek najpopularniji u ovoj ludoj zemlji.

pera

pre 13 godina

Pretpostavim da sada niko nece komentarisati i pohvaliti Kolakovica, ali zato kada dozivimo neki neuspeh tada je on uvek glavni krivac. Ne zbog ove bronze sada,ali mislim da niko nikad vise ne sme da kritikuje Kolakovica kada nam lose krene, jer je on taj koji je stvorio ovu ekipu, on je taj koji je izvrsio smenu generecaje na najbezbolniji moguci nacin, da smo bukvalno samo nastavili tamo gde smo stali, ubacio je puno mladih igraca koji nam sada cine okusnicu tima i konstantno ubacuje neke nove igrace sa 19 ili 20 godina, nema vise nezamenljivih,svako ko udje dake kvalitet u igri.
Sto se tice ove SL, samo malo srece da smo imali dobili bi Brazilce u onom petom setu i bila bi to skroz druga prica, a takodje i da smo juce dobili onaj prvi set protiv Rusa svasta bi bilo, jer posle izgubljenog tog seta poraz se vec bio osecao u vazduhu,nekako sam znao da psihicki nece moci da se vrate u mec.

NG

pre 13 godina

Zanimljivo da je ovo prva medalja od 1995 koju nema Nikola Grbic. Inace ako saberemo i 2 medalje osvojene za vreme SFRJ kada je igrao Nikolin otac dobijamo da su sve medalje odbojkaske reprezentacije, izuzev ove poslednje, u vlasnistvu porodice Grbic. Impresivan i jedinstven podatak.

Ja...

pre 13 godina

Hvala vam za ovo, momci! Bilo je zadovoljstvo gledati vas kako se borite i zadajete muke i najjacim odbojkaskim reprezentacijama iako ste bez nekih od najiskusnijih igraca! Za godinu-dve ce biti potpuna dominacija, vidim ja...

znanje-imanje

pre 13 godina

Izvrstan rezultat a još veći značaj tog rezultata! Nakon odlaska Vanje i Vujevića, a sada i Gerića, Nikole i Miljkovića ovo je katarzično iskustvo naše nove reprezentacije. Nakon dobre igre skoro smo izborili a onda sami upropastili plasman u Kordobu. Potom puno sreće pa ipak prolazimo i to još u lakšu grupu, onda ponovo propuštena pobeda protiv Brazila. Najzad najlepše ovako sa 3:2 tj preokretom do pobede. Da smo hteli da režiramo psihološki trening i sazrevanje nacionalnog tima ne bi mogli bolje da smislimo.
Po prvi put u našoj odbojci ceo ciklus igrao je ceo tim, dugačka klupa i puno izmena bilo je plansko sredstvo uspeha reprezentacije. Najzad! U tom kontekstu voleo bih kada bi našli neki modalitet i raspored snaga da Bjelica, Grbić i Miljković i dalje budu prisutni bar još par godina na najbitnijim takmičenjima.
Teško je reći kome je više koristi ovaj "izlazak iz senke", našim primačima ili dizaču. Blokeri su potvrdili svetsku klasu i bilo je zadovoljstvo gledati ih. Najzad na toj poziciji imamo tehnički potkovane igrače, koji štite od kuvanja ako nisu u bloku, dobro dižu kontru, spuštaju se nisko u polju i pravovremeno su na mestu zaštite smečera od bloka! Iako je bilo puno skeptičnih pa i ironičnih komentara zadnjih par godina, sin Miška Mitića je opravdao forsiranje, kvalitetom a ne kao tatin sin. Samo je plus što imamo još 2-3 dizača te generacije sličnog kvaliteta! Libero se često previđa a Rosić je ukupno bio izvanredan. Videle su se i sve preostale mane za popraviti a trebaće za najviši nivo. I kubanci su ponovo stvorili fabulozne talente a nikad bolji rusi deluju toliko moćno da mi je muka da ih spominjem.
Bravo momci, držite se zajedno i budućnost će biti super!

Nikola Grbic

pre 13 godina

Odbojka je zivot,sve drugo su sitnice... :) Da je igrao Nikola bili bismo sampioni...al nema veze,osvojicemo svetsko prvesnstvo...SVAKA CAST PLAVI!Bravo momci!Nikola Grbic i Bojan Janic su naj!

Ja...

pre 13 godina

Hvala vam za ovo, momci! Bilo je zadovoljstvo gledati vas kako se borite i zadajete muke i najjacim odbojkaskim reprezentacijama iako ste bez nekih od najiskusnijih igraca! Za godinu-dve ce biti potpuna dominacija, vidim ja...

Komentatori???

pre 13 godina

Svaka čast momcima!Ja sam utakmicu gledao bez tona.Onoliko patetike u životu nisam slusao.Uvek sam malo pojacavao tv kad su nasi dobili poen da cujem kako se raduju.IMAMO NAJGORE KOMENTATORE NA SVETU!!!U svim sportovima!!!Ili prenose utakmicu kao da su im sve ladje potonule,ili pričaju gluposti nevidjene.A ovaj juce je najgori!

znanje-imanje

pre 13 godina

Izvrstan rezultat a još veći značaj tog rezultata! Nakon odlaska Vanje i Vujevića, a sada i Gerića, Nikole i Miljkovića ovo je katarzično iskustvo naše nove reprezentacije. Nakon dobre igre skoro smo izborili a onda sami upropastili plasman u Kordobu. Potom puno sreće pa ipak prolazimo i to još u lakšu grupu, onda ponovo propuštena pobeda protiv Brazila. Najzad najlepše ovako sa 3:2 tj preokretom do pobede. Da smo hteli da režiramo psihološki trening i sazrevanje nacionalnog tima ne bi mogli bolje da smislimo.
Po prvi put u našoj odbojci ceo ciklus igrao je ceo tim, dugačka klupa i puno izmena bilo je plansko sredstvo uspeha reprezentacije. Najzad! U tom kontekstu voleo bih kada bi našli neki modalitet i raspored snaga da Bjelica, Grbić i Miljković i dalje budu prisutni bar još par godina na najbitnijim takmičenjima.
Teško je reći kome je više koristi ovaj "izlazak iz senke", našim primačima ili dizaču. Blokeri su potvrdili svetsku klasu i bilo je zadovoljstvo gledati ih. Najzad na toj poziciji imamo tehnički potkovane igrače, koji štite od kuvanja ako nisu u bloku, dobro dižu kontru, spuštaju se nisko u polju i pravovremeno su na mestu zaštite smečera od bloka! Iako je bilo puno skeptičnih pa i ironičnih komentara zadnjih par godina, sin Miška Mitića je opravdao forsiranje, kvalitetom a ne kao tatin sin. Samo je plus što imamo još 2-3 dizača te generacije sličnog kvaliteta! Libero se često previđa a Rosić je ukupno bio izvanredan. Videle su se i sve preostale mane za popraviti a trebaće za najviši nivo. I kubanci su ponovo stvorili fabulozne talente a nikad bolji rusi deluju toliko moćno da mi je muka da ih spominjem.
Bravo momci, držite se zajedno i budućnost će biti super!

NG

pre 13 godina

Zanimljivo da je ovo prva medalja od 1995 koju nema Nikola Grbic. Inace ako saberemo i 2 medalje osvojene za vreme SFRJ kada je igrao Nikolin otac dobijamo da su sve medalje odbojkaske reprezentacije, izuzev ove poslednje, u vlasnistvu porodice Grbic. Impresivan i jedinstven podatak.

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Svaka cast momci. Ovo je tek pocetak.

Znaci u vrhu su Rusija sa 140.000.000 stanovnika, Brazil sa 190.000.000, i Srbija sa 7.000.000. Logicno.

Srba

pre 13 godina

Prvo su me devojke nevidjeno oraspolozile dobrim partijama na Grand Prix-u i ssvrshenom igrom u finalu a onda nocas mec za grickanje noktiju do samog kraja ali nema veze,VELIKO BRAVO I SVE CHESTITKE i zenskoj i mushkoj reprezentaciji :)) Nije mala stvar videti ih na postolju u istom danu. Zivela odbojka u Srbiji !

Nikola Grbic

pre 13 godina

Odbojka je zivot,sve drugo su sitnice... :) Da je igrao Nikola bili bismo sampioni...al nema veze,osvojicemo svetsko prvesnstvo...SVAKA CAST PLAVI!Bravo momci!Nikola Grbic i Bojan Janic su naj!

Joao

pre 13 godina

Odbojka je primer koji bismo voleli da vidimo i u drugim sportovima. Organizovan savez, konstantan napredak, skoro bezbolne smene generacia... i to traje vec 15 godina, ako ne i vise. Da imamo Boricica u Fudbalskom savezu... ali imamo Toleta. Kakav rukovodilac, takvi i rezultati

Dakle...

pre 13 godina

bravo momci! Em igrate lep sport, em ste 100% predani svom zvanju.
Šteta samo što je fudbal još uvek najpopularniji u ovoj ludoj zemlji.

pera

pre 13 godina

Pretpostavim da sada niko nece komentarisati i pohvaliti Kolakovica, ali zato kada dozivimo neki neuspeh tada je on uvek glavni krivac. Ne zbog ove bronze sada,ali mislim da niko nikad vise ne sme da kritikuje Kolakovica kada nam lose krene, jer je on taj koji je stvorio ovu ekipu, on je taj koji je izvrsio smenu generecaje na najbezbolniji moguci nacin, da smo bukvalno samo nastavili tamo gde smo stali, ubacio je puno mladih igraca koji nam sada cine okusnicu tima i konstantno ubacuje neke nove igrace sa 19 ili 20 godina, nema vise nezamenljivih,svako ko udje dake kvalitet u igri.
Sto se tice ove SL, samo malo srece da smo imali dobili bi Brazilce u onom petom setu i bila bi to skroz druga prica, a takodje i da smo juce dobili onaj prvi set protiv Rusa svasta bi bilo, jer posle izgubljenog tog seta poraz se vec bio osecao u vazduhu,nekako sam znao da psihicki nece moci da se vrate u mec.

D1V1

pre 13 godina

Svaka cast momci, buducnost Srpske odbojke...

Nema ni jednog komentara? A kada treba da se nesto prepucavate na relaciji Delije-Grobari ima vas ko blata... O Srbijo...

Voja

pre 13 godina

Svaka cast, momci. Vi ste kao vaterpolisti, navikli ste nas na najbolje rezultate vec godinama. Kod vas ne postoje generacije, svi kao da ste jedna vecna generacija koja manje od bronze ne zna.

pirke

pre 13 godina

Bravo momci, svaka cast. Ova ekipa ima sve preduslove za medalju na SP, ali se ne treba zaletati. Imao je Korac sinoc pametnu stvar da kaze, nikako ne uletati u euforiju, napraviti analizu i posle ovog uspeha, i sigurno ce biti bolje na SP, a na njemu samo smo mi i rusi jaci nego u SL, nama dolaze Miljkovic i Grbic, njima oni primaci, ne mogu da se setim kako se zovu. U svakom slucaju, srecno plavi, nikad niste bil ieuforicni, kao neki, nikad niste davali izjave tipa ``Ovo je moje (nase) SP``, nikad niste ispraceni na veliko takmicenje na pravi nacin, pa ni sada, a uvek ste nam donosili radost. Kad se samo setim, na vest o odlasku fudbalera na SP oko 1000, a na vest o odlasku odbojkasa u Kordobu 2!?!?!?!?!? Svaka utakmica propracena sa 50-ak komentara, a ovi momci nas nikad nisu obrukali, i nicim nisu zasluzili da se tako ophodimo prema njima. Srbija nije zemlja fudbala, i nikada nece biti. Srbija je zemlja kosarke, vaterpola, odbojke, mada ni rukomet ne smemo da zaboravimo, imamo neki kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima, ali od njih se ne ocekuje mnogo, tako da se slabi rezultati relativno lako trpe.

vlaja80

pre 13 godina

Bravooo....svaka cast ovim mladim momcima, bez ijedne prave zvezde u timu dosli su podijuma....
P.S-odbojkasi me nikada nisu razocarali

Deki

pre 13 godina

Svaka vam čast momci, još kada dođu Grbić i Miljković možemo uz malo sportske sreće doći do titule svjetskog prvaka.
NAPRIJED SRBIJO!!!

ko pritisne na "ne preporucujem" .... majku

pre 13 godina

Ko ima toliko slobodnog vremena da udara ovolike negativne preporuke na najobicniju vest o odbojci? Bravo za nase momke!!!

Nikola

pre 13 godina

Čestitam našim odbojkašima na izvanrednom uspehu i odličnoj igri u konkurenciji najboljih svetskih ekipa. Kontinuitet kvalitetnih igara naše reprezentacije je zaista za svako divljenje i pohvalu. Uživam dok ih gledam i to pre svega zbog odnosa prema igri i hrabrosti

xxx

pre 13 godina

bravo momci, kapa dole, tako se bori za Srbiju!

Gde ste vi kriticari? nakon jednog poraza od Italije osuli ste drvlje i kamenje na ove mlade momke. Vise da ne ostavljate komentare vezane za odbojku!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! Ovo je veliki zaista uspeh za podmladjenu reprezentaciju. Imamo sanse za lepu odbosjkasku buducnost i svi se nadamo da ce u narednim godinama rezultati nasih odbojkasa biti sve bolji i bolji.

Canadian

pre 13 godina

Cestitke nasim momcima na fantasticnom uspehu gde su potvrdili da su uz vaterpoliste i kosarkase nasi najbolji sportisti. Bilo bi lepo da se svi oni okite medaljom u Londonu na Olimpijskim igrama.
Jos jednom, BRAVO ORLOVI !

luka marosanin

pre 13 godina

Svaka cast momcima,jedna sjajna atmosfera i sjajna timska igra ih krasi tokom cele lige.Ova liga osim sto je donela 3ooooo,trece mesto i prestiz,donela nam je i jednu mladu generaciju koja tek treba da dostigne svoj vrhunac.Svaka cast Miljkovicu,obozavam njegovu odbojku,al mi je mnogo draze kad mladi Marko,Dragan,Sale,Nikic i ostali naprave po 10,15,20 poena nego kad on napravo 30.Da ne pricam o DIRIGENTU IGRE SRBIJE SJAJNOME PETKOVICU,ruke mu se pozlatile,Grbic je majstor,doktor odbojke,al ovaj decko je takodje sjajan,odlicno oseca igru,prostor,sve sto je potrebno,zasluzio je titulu tehnicara lige iako ju je Grankin uzeo.Zatim mali Rosic,odlican,sjajan u polju,posle Mijica ne pamtim ovako dobrog libera.Nikic uvek spreman da skoci sa klupe.Sale doktor,nemoze mu niko nista.Mali Dokic i Mitic perfektni.Vec iskusni Kovacevic i kapiten uglavnom dobri.Ne pamtim da je Srbija imala ovako dobre srednjake.SVE U SVEMU MATERIJALA NE DA IMA NEGO PLIVA,VALJA RADITI JOS DO SVETSKOG,POPRAVITI NEKE SITNE STVARI,I TAMO ICI ISTO KAO I OVDE,TIHO,MIRNO,A ONDA DAVATI LEKCIJE SVETSKIM VELESILAMA U IGRI I PRISTUPU IGRI.
SVE CESTITKE IZ OBRENOVCA.
TAKODJE CESTITKE I VELIKOM BORICICU I OSS,KOJI JE IMAO BOGAT DAN DVA ZLATA I OVU BRONZU KOJA SIJA KAO ZLATO,CESTITKE I KADETKINJAMA I SENIORKAMA

Milovan

pre 13 godina

Sjajno momci, u ovim tmurnim danima vaša bronzana medalja sija za nas mnogo jače. Vi ste primer za ugled kako se predstavlja svoja država.

purple_skvo

pre 13 godina

Citam komentare i pitam se:
,,Koga jos briga za fudbal kada ima ovako sjajnu odbojku!"... Zlato i bronza u jednom danu:-)...
Sjajan uspjeh.... da sredimo probleme na prijemu i spremni smo za Italiju...
BRAVO!!!
SRBIJA

uxyzapenje

pre 13 godina

Jel moze meni neko da objasni nesto... Mozda se ja ne razumem dovoljno u odbojku... Zadnjih jedno 5-6 godina, protiv koga god da igramo na nekom takmicenju (ne racunam kvalifikacije), po ovim nasim komentatorima mi smo autsajderi i ako pobedimo to je fenomenalan uspeh! Msm, svakako da je odlican rezultat 3. mesto na svetu, ALI kako to da reprezentacija koja vec godinama osvaja medalje na skoro svim takmicenjima (istini za volju retko zlatno - cisto da ne bude da smo najbolji na svetu, ali meni je i ovo i vise nego dovoljno) NIKADA nije favorit i da su protiv nas uvek fovoriti i Rusi i Brazilci i Ameri i Poljaci i Italijani i Francuzi i Kubanci i do skoro Bugari... zasto se UVEK potencira da mi stvaramo ekipu i pateticno stvaran izgovor igracima koji sami ne traze isti i idu uvek na pobedu? Ja sam bas verovao u pobedu i bio sam malte ne siguran pre pocetka takmicenja da se nikako ne vracaju bez medalje...

Pa jel mozemo mi bar JEDNOM da budemo favoriti protiv neke jace reprezentacije?? mislim da su nasi momci tokom godina rezutatima zasluzili takav status barem JEDNOM!

I NE, ovo nije fantastican i epohalan uspeh, ovo je samo jos jedana u nizu medalja koje su nam podarili odbojkasi... barem ja na to tako gledam....

P.S. po malo nevezano za temu, ja smatram da smo mi, Srbi, uz (neprikosnovene) Spance (fudbal, kosarka, tenis, formula 1, rukomet, osvojili i u odbojci ja msm EP skoro, u vaterpolu medju 5-6... stvarno su blesavi), Amere, Ruse i Brazilce (i donekle Francuze, Italijane i Nemce) najtelentovaniji za sport u svetu! a vidite samo koliko smo mala zemlja u odnosu na ove ostale i koliko imamo MANJE PARA!!

Imali klupskog evropskog prvaka u fudbalu, kosarci, osvajamo medalje u kosarci, odbojci, tenisu, vaterpolu, plivanju.. cega god da se dohvatimo rezvaljujemo! i u 'manjim' sportovima pokazujemo rezultate... Jasna Sekaric, Karakasevic, rvaci Partizana, oni kuglasi...

stvarno mi je dosta da u svemu i svacemu osvajamo medalje a da smo u 90% slucajeva autsajderi!

za mene su odbojkasi medju 3-4 fovorita na svakom prvenstvu, isto tako i kosarkasi, vaterpolisti su UVEK PRVI favorit, fudbaleri sad na EP medju 6-7, rukometasi takodje, Jelena Jankovic drugi favorit Wimbldona, Zimonjic prvi u dublu, itd...

ONI IMAJU NOVAC, MI IMAMO TALENAT! U INAT SVIMA!

obozavalac odbojke

pre 13 godina

Ovo je zaista divno. U jednom danu dva zlata i jedna bronza. I to nije sve na pripremama su jos i juniori (zlatni kadeti iz prosle godine),juniorke, kadeti olimpijci i kadeti koji se spremaju za balkanijadu. Sta treba vise reci, osim bravo za ovakav savez. Ostaje nam samo da cekamo medalje i ovih mladih, a njih ce sigurno biti. BRAVO DEVOJKE I MOMCI! SVAKA CAST!

Srpski dinamit

pre 13 godina

Momci želim vam da ovo bude tek prva a jedna od mnogih medalja koje ćete osvajati na najvećim takmičenjima! Lepo vas je gledati,jer imate talenat,znanje,borbenost a pre svega veliko srce! Janić je sjajan kapiten,sa karakteristikama velikog vođe,a ostali ga prate.. Iskreni osmesi i radovanje kako za vreme poena tako i nakon meča pokazuju da ste veliki prijatelji,ljudi i da je atmosfera na najvišem nivou,samo nastavite sa ovakvim partijama i gledamo se Bože zdravlja vrlo brzo na dočeku!

Ђорђе

pre 13 godina

Велика радост! Браво!
Тежак спорт за играње.
Тежак и за гледање, ако је коментатор Д. Кораћ.
п.с. Не знам колико већ дуго, наши одбојкаши играју у убедљиво најнеугледнијим дресовима. Они као представници наше земље, заслужују и да тај део игре буде у складу са квалитетом њиховог наступа. Заједно са осталим нашим спортистима, они учествују у тзв. брендирању државе Србије, побољшавајући њен имиџ у свету. Често помислим како би било корисно да сви наши спортски савези имају једнобразан грб, у тренутку препознатљив за странце. У ту сврху, најбољи избор би био грб ФСС. Основа је штит са крстом и огњилима, а при том би се мењали симболи- уместо фудбалске лопте одбојкашка, кошаркашка, шаховска фигура...мислим да би се тако појачао и осећај припадности широј спортској заједници. Ту је и питање основне боје дресова. Ја навијам за Партизан, а првенствена боја опреме свих наших репрезентација би морала бити црвена. Лепа је, симбол је победе и ватре(страсти). Плава ме подсећа на полицију...Назив државе исписати или српском ћирилицом или енглеском латиницом (SERBIA). Енглески коментатор је на EUROSPORTU натпис (SRBIJA) на леђима наше боб четворке у Ванкуверу прочитао- Србиџа! Логично.
''Da capo''!? Може ли већи плагијат од назива?

Pedja

pre 13 godina

@ svi oni koji se pitaju zasto se u fudbal ulaze vise nego u sportove u kojima smo velesile...
Vidim da vecina ostavlja ovakve komentare,a odgovor je jednostavan-fudbal je najgledaniji sport i najplaceniji i niko mu nije ni blizu sto se toga tice!
Eto npr. Kolarov je potpisao za City za 19 miliona a nije medju najboljim fudbalerima (ali je dobar),dok je Miljkovic koji je medju 3 najbolja odbojkasa potpisao za Fenerbahce za 550000 eura...
Jednostavno,fudbal citav svijet prati i tako ce i ostati...
PS. Ovo ne znaci da volim odbojku,vaterpolo i dr. sportove... i naravno,cestitke odbojkasima i odbojkasicama!

Ana

pre 13 godina

Kada sam posle pobede odbojkasa u sred Italije protiv odlicne ekipe poslala komentar niko nije reagovao - dobro tog dana je bila euforija zbog fudbala ali sam rekla da su ovi momci mozda i jaci od nasih fenomenalnih zlatnih olimpijaca, svetskih vicesampiona i evropskih sampiona! Ova ekipa ima toliko predispozicija da bude novi olimpijski i svetski sampion u buducnosti samo ako ih zdravlje posluzi!!! Ovako se stvaraju sampioni - bravo za odbojku, vaterpolo i kosarku!!!

Nikola Grbic

pre 13 godina

Odbojka je zivot,sve drugo su sitnice... :) Da je igrao Nikola bili bismo sampioni...al nema veze,osvojicemo svetsko prvesnstvo...SVAKA CAST PLAVI!Bravo momci!Nikola Grbic i Bojan Janic su naj!

Komentatori???

pre 13 godina

Svaka čast momcima!Ja sam utakmicu gledao bez tona.Onoliko patetike u životu nisam slusao.Uvek sam malo pojacavao tv kad su nasi dobili poen da cujem kako se raduju.IMAMO NAJGORE KOMENTATORE NA SVETU!!!U svim sportovima!!!Ili prenose utakmicu kao da su im sve ladje potonule,ili pričaju gluposti nevidjene.A ovaj juce je najgori!

Ђорђе

pre 13 godina

Велика радост! Браво!
Тежак спорт за играње.
Тежак и за гледање, ако је коментатор Д. Кораћ.
п.с. Не знам колико већ дуго, наши одбојкаши играју у убедљиво најнеугледнијим дресовима. Они као представници наше земље, заслужују и да тај део игре буде у складу са квалитетом њиховог наступа. Заједно са осталим нашим спортистима, они учествују у тзв. брендирању државе Србије, побољшавајући њен имиџ у свету. Често помислим како би било корисно да сви наши спортски савези имају једнобразан грб, у тренутку препознатљив за странце. У ту сврху, најбољи избор би био грб ФСС. Основа је штит са крстом и огњилима, а при том би се мењали симболи- уместо фудбалске лопте одбојкашка, кошаркашка, шаховска фигура...мислим да би се тако појачао и осећај припадности широј спортској заједници. Ту је и питање основне боје дресова. Ја навијам за Партизан, а првенствена боја опреме свих наших репрезентација би морала бити црвена. Лепа је, симбол је победе и ватре(страсти). Плава ме подсећа на полицију...Назив државе исписати или српском ћирилицом или енглеском латиницом (SERBIA). Енглески коментатор је на EUROSPORTU натпис (SRBIJA) на леђима наше боб четворке у Ванкуверу прочитао- Србиџа! Логично.
''Da capo''!? Може ли већи плагијат од назива?

pirke

pre 13 godina

Bravo momci, svaka cast. Ova ekipa ima sve preduslove za medalju na SP, ali se ne treba zaletati. Imao je Korac sinoc pametnu stvar da kaze, nikako ne uletati u euforiju, napraviti analizu i posle ovog uspeha, i sigurno ce biti bolje na SP, a na njemu samo smo mi i rusi jaci nego u SL, nama dolaze Miljkovic i Grbic, njima oni primaci, ne mogu da se setim kako se zovu. U svakom slucaju, srecno plavi, nikad niste bil ieuforicni, kao neki, nikad niste davali izjave tipa ``Ovo je moje (nase) SP``, nikad niste ispraceni na veliko takmicenje na pravi nacin, pa ni sada, a uvek ste nam donosili radost. Kad se samo setim, na vest o odlasku fudbalera na SP oko 1000, a na vest o odlasku odbojkasa u Kordobu 2!?!?!?!?!? Svaka utakmica propracena sa 50-ak komentara, a ovi momci nas nikad nisu obrukali, i nicim nisu zasluzili da se tako ophodimo prema njima. Srbija nije zemlja fudbala, i nikada nece biti. Srbija je zemlja kosarke, vaterpola, odbojke, mada ni rukomet ne smemo da zaboravimo, imamo neki kontinuitet ucesca na velikim takmicenjima, ali od njih se ne ocekuje mnogo, tako da se slabi rezultati relativno lako trpe.

Deki

pre 13 godina

Svaka vam čast momci, još kada dođu Grbić i Miljković možemo uz malo sportske sreće doći do titule svjetskog prvaka.
NAPRIJED SRBIJO!!!

Pedja

pre 13 godina

@ svi oni koji se pitaju zasto se u fudbal ulaze vise nego u sportove u kojima smo velesile...
Vidim da vecina ostavlja ovakve komentare,a odgovor je jednostavan-fudbal je najgledaniji sport i najplaceniji i niko mu nije ni blizu sto se toga tice!
Eto npr. Kolarov je potpisao za City za 19 miliona a nije medju najboljim fudbalerima (ali je dobar),dok je Miljkovic koji je medju 3 najbolja odbojkasa potpisao za Fenerbahce za 550000 eura...
Jednostavno,fudbal citav svijet prati i tako ce i ostati...
PS. Ovo ne znaci da volim odbojku,vaterpolo i dr. sportove... i naravno,cestitke odbojkasima i odbojkasicama!

uxyzapenje

pre 13 godina

Jel moze meni neko da objasni nesto... Mozda se ja ne razumem dovoljno u odbojku... Zadnjih jedno 5-6 godina, protiv koga god da igramo na nekom takmicenju (ne racunam kvalifikacije), po ovim nasim komentatorima mi smo autsajderi i ako pobedimo to je fenomenalan uspeh! Msm, svakako da je odlican rezultat 3. mesto na svetu, ALI kako to da reprezentacija koja vec godinama osvaja medalje na skoro svim takmicenjima (istini za volju retko zlatno - cisto da ne bude da smo najbolji na svetu, ali meni je i ovo i vise nego dovoljno) NIKADA nije favorit i da su protiv nas uvek fovoriti i Rusi i Brazilci i Ameri i Poljaci i Italijani i Francuzi i Kubanci i do skoro Bugari... zasto se UVEK potencira da mi stvaramo ekipu i pateticno stvaran izgovor igracima koji sami ne traze isti i idu uvek na pobedu? Ja sam bas verovao u pobedu i bio sam malte ne siguran pre pocetka takmicenja da se nikako ne vracaju bez medalje...

Pa jel mozemo mi bar JEDNOM da budemo favoriti protiv neke jace reprezentacije?? mislim da su nasi momci tokom godina rezutatima zasluzili takav status barem JEDNOM!

I NE, ovo nije fantastican i epohalan uspeh, ovo je samo jos jedana u nizu medalja koje su nam podarili odbojkasi... barem ja na to tako gledam....

P.S. po malo nevezano za temu, ja smatram da smo mi, Srbi, uz (neprikosnovene) Spance (fudbal, kosarka, tenis, formula 1, rukomet, osvojili i u odbojci ja msm EP skoro, u vaterpolu medju 5-6... stvarno su blesavi), Amere, Ruse i Brazilce (i donekle Francuze, Italijane i Nemce) najtelentovaniji za sport u svetu! a vidite samo koliko smo mala zemlja u odnosu na ove ostale i koliko imamo MANJE PARA!!

Imali klupskog evropskog prvaka u fudbalu, kosarci, osvajamo medalje u kosarci, odbojci, tenisu, vaterpolu, plivanju.. cega god da se dohvatimo rezvaljujemo! i u 'manjim' sportovima pokazujemo rezultate... Jasna Sekaric, Karakasevic, rvaci Partizana, oni kuglasi...

stvarno mi je dosta da u svemu i svacemu osvajamo medalje a da smo u 90% slucajeva autsajderi!

za mene su odbojkasi medju 3-4 fovorita na svakom prvenstvu, isto tako i kosarkasi, vaterpolisti su UVEK PRVI favorit, fudbaleri sad na EP medju 6-7, rukometasi takodje, Jelena Jankovic drugi favorit Wimbldona, Zimonjic prvi u dublu, itd...

ONI IMAJU NOVAC, MI IMAMO TALENAT! U INAT SVIMA!

NG

pre 13 godina

Zanimljivo da je ovo prva medalja od 1995 koju nema Nikola Grbic. Inace ako saberemo i 2 medalje osvojene za vreme SFRJ kada je igrao Nikolin otac dobijamo da su sve medalje odbojkaske reprezentacije, izuzev ove poslednje, u vlasnistvu porodice Grbic. Impresivan i jedinstven podatak.

Joao

pre 13 godina

Odbojka je primer koji bismo voleli da vidimo i u drugim sportovima. Organizovan savez, konstantan napredak, skoro bezbolne smene generacia... i to traje vec 15 godina, ako ne i vise. Da imamo Boricica u Fudbalskom savezu... ali imamo Toleta. Kakav rukovodilac, takvi i rezultati

znanje-imanje

pre 13 godina

Izvrstan rezultat a još veći značaj tog rezultata! Nakon odlaska Vanje i Vujevića, a sada i Gerića, Nikole i Miljkovića ovo je katarzično iskustvo naše nove reprezentacije. Nakon dobre igre skoro smo izborili a onda sami upropastili plasman u Kordobu. Potom puno sreće pa ipak prolazimo i to još u lakšu grupu, onda ponovo propuštena pobeda protiv Brazila. Najzad najlepše ovako sa 3:2 tj preokretom do pobede. Da smo hteli da režiramo psihološki trening i sazrevanje nacionalnog tima ne bi mogli bolje da smislimo.
Po prvi put u našoj odbojci ceo ciklus igrao je ceo tim, dugačka klupa i puno izmena bilo je plansko sredstvo uspeha reprezentacije. Najzad! U tom kontekstu voleo bih kada bi našli neki modalitet i raspored snaga da Bjelica, Grbić i Miljković i dalje budu prisutni bar još par godina na najbitnijim takmičenjima.
Teško je reći kome je više koristi ovaj "izlazak iz senke", našim primačima ili dizaču. Blokeri su potvrdili svetsku klasu i bilo je zadovoljstvo gledati ih. Najzad na toj poziciji imamo tehnički potkovane igrače, koji štite od kuvanja ako nisu u bloku, dobro dižu kontru, spuštaju se nisko u polju i pravovremeno su na mestu zaštite smečera od bloka! Iako je bilo puno skeptičnih pa i ironičnih komentara zadnjih par godina, sin Miška Mitića je opravdao forsiranje, kvalitetom a ne kao tatin sin. Samo je plus što imamo još 2-3 dizača te generacije sličnog kvaliteta! Libero se često previđa a Rosić je ukupno bio izvanredan. Videle su se i sve preostale mane za popraviti a trebaće za najviši nivo. I kubanci su ponovo stvorili fabulozne talente a nikad bolji rusi deluju toliko moćno da mi je muka da ih spominjem.
Bravo momci, držite se zajedno i budućnost će biti super!

purple_skvo

pre 13 godina

Citam komentare i pitam se:
,,Koga jos briga za fudbal kada ima ovako sjajnu odbojku!"... Zlato i bronza u jednom danu:-)...
Sjajan uspjeh.... da sredimo probleme na prijemu i spremni smo za Italiju...
BRAVO!!!
SRBIJA

Bojan Jankovic

pre 13 godina

Svaka cast momci. Ovo je tek pocetak.

Znaci u vrhu su Rusija sa 140.000.000 stanovnika, Brazil sa 190.000.000, i Srbija sa 7.000.000. Logicno.

ko pritisne na "ne preporucujem" .... majku

pre 13 godina

Ko ima toliko slobodnog vremena da udara ovolike negativne preporuke na najobicniju vest o odbojci? Bravo za nase momke!!!

pera

pre 13 godina

Pretpostavim da sada niko nece komentarisati i pohvaliti Kolakovica, ali zato kada dozivimo neki neuspeh tada je on uvek glavni krivac. Ne zbog ove bronze sada,ali mislim da niko nikad vise ne sme da kritikuje Kolakovica kada nam lose krene, jer je on taj koji je stvorio ovu ekipu, on je taj koji je izvrsio smenu generecaje na najbezbolniji moguci nacin, da smo bukvalno samo nastavili tamo gde smo stali, ubacio je puno mladih igraca koji nam sada cine okusnicu tima i konstantno ubacuje neke nove igrace sa 19 ili 20 godina, nema vise nezamenljivih,svako ko udje dake kvalitet u igri.
Sto se tice ove SL, samo malo srece da smo imali dobili bi Brazilce u onom petom setu i bila bi to skroz druga prica, a takodje i da smo juce dobili onaj prvi set protiv Rusa svasta bi bilo, jer posle izgubljenog tog seta poraz se vec bio osecao u vazduhu,nekako sam znao da psihicki nece moci da se vrate u mec.

Milovan

pre 13 godina

Sjajno momci, u ovim tmurnim danima vaša bronzana medalja sija za nas mnogo jače. Vi ste primer za ugled kako se predstavlja svoja država.

Ja...

pre 13 godina

Hvala vam za ovo, momci! Bilo je zadovoljstvo gledati vas kako se borite i zadajete muke i najjacim odbojkaskim reprezentacijama iako ste bez nekih od najiskusnijih igraca! Za godinu-dve ce biti potpuna dominacija, vidim ja...

Dakle...

pre 13 godina

bravo momci! Em igrate lep sport, em ste 100% predani svom zvanju.
Šteta samo što je fudbal još uvek najpopularniji u ovoj ludoj zemlji.

luka marosanin

pre 13 godina

Svaka cast momcima,jedna sjajna atmosfera i sjajna timska igra ih krasi tokom cele lige.Ova liga osim sto je donela 3ooooo,trece mesto i prestiz,donela nam je i jednu mladu generaciju koja tek treba da dostigne svoj vrhunac.Svaka cast Miljkovicu,obozavam njegovu odbojku,al mi je mnogo draze kad mladi Marko,Dragan,Sale,Nikic i ostali naprave po 10,15,20 poena nego kad on napravo 30.Da ne pricam o DIRIGENTU IGRE SRBIJE SJAJNOME PETKOVICU,ruke mu se pozlatile,Grbic je majstor,doktor odbojke,al ovaj decko je takodje sjajan,odlicno oseca igru,prostor,sve sto je potrebno,zasluzio je titulu tehnicara lige iako ju je Grankin uzeo.Zatim mali Rosic,odlican,sjajan u polju,posle Mijica ne pamtim ovako dobrog libera.Nikic uvek spreman da skoci sa klupe.Sale doktor,nemoze mu niko nista.Mali Dokic i Mitic perfektni.Vec iskusni Kovacevic i kapiten uglavnom dobri.Ne pamtim da je Srbija imala ovako dobre srednjake.SVE U SVEMU MATERIJALA NE DA IMA NEGO PLIVA,VALJA RADITI JOS DO SVETSKOG,POPRAVITI NEKE SITNE STVARI,I TAMO ICI ISTO KAO I OVDE,TIHO,MIRNO,A ONDA DAVATI LEKCIJE SVETSKIM VELESILAMA U IGRI I PRISTUPU IGRI.
SVE CESTITKE IZ OBRENOVCA.
TAKODJE CESTITKE I VELIKOM BORICICU I OSS,KOJI JE IMAO BOGAT DAN DVA ZLATA I OVU BRONZU KOJA SIJA KAO ZLATO,CESTITKE I KADETKINJAMA I SENIORKAMA

xxx

pre 13 godina

bravo momci, kapa dole, tako se bori za Srbiju!

Gde ste vi kriticari? nakon jednog poraza od Italije osuli ste drvlje i kamenje na ove mlade momke. Vise da ne ostavljate komentare vezane za odbojku!

Canadian

pre 13 godina

Cestitke nasim momcima na fantasticnom uspehu gde su potvrdili da su uz vaterpoliste i kosarkase nasi najbolji sportisti. Bilo bi lepo da se svi oni okite medaljom u Londonu na Olimpijskim igrama.
Jos jednom, BRAVO ORLOVI !

vlaja80

pre 13 godina

Bravooo....svaka cast ovim mladim momcima, bez ijedne prave zvezde u timu dosli su podijuma....
P.S-odbojkasi me nikada nisu razocarali

Voja

pre 13 godina

Svaka cast, momci. Vi ste kao vaterpolisti, navikli ste nas na najbolje rezultate vec godinama. Kod vas ne postoje generacije, svi kao da ste jedna vecna generacija koja manje od bronze ne zna.

D1V1

pre 13 godina

Svaka cast momci, buducnost Srpske odbojke...

Nema ni jednog komentara? A kada treba da se nesto prepucavate na relaciji Delije-Grobari ima vas ko blata... O Srbijo...

Nikola

pre 13 godina

Čestitam našim odbojkašima na izvanrednom uspehu i odličnoj igri u konkurenciji najboljih svetskih ekipa. Kontinuitet kvalitetnih igara naše reprezentacije je zaista za svako divljenje i pohvalu. Uživam dok ih gledam i to pre svega zbog odnosa prema igri i hrabrosti

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci!!! Ovo je veliki zaista uspeh za podmladjenu reprezentaciju. Imamo sanse za lepu odbosjkasku buducnost i svi se nadamo da ce u narednim godinama rezultati nasih odbojkasa biti sve bolji i bolji.

obozavalac odbojke

pre 13 godina

Ovo je zaista divno. U jednom danu dva zlata i jedna bronza. I to nije sve na pripremama su jos i juniori (zlatni kadeti iz prosle godine),juniorke, kadeti olimpijci i kadeti koji se spremaju za balkanijadu. Sta treba vise reci, osim bravo za ovakav savez. Ostaje nam samo da cekamo medalje i ovih mladih, a njih ce sigurno biti. BRAVO DEVOJKE I MOMCI! SVAKA CAST!

Srpski dinamit

pre 13 godina

Momci želim vam da ovo bude tek prva a jedna od mnogih medalja koje ćete osvajati na najvećim takmičenjima! Lepo vas je gledati,jer imate talenat,znanje,borbenost a pre svega veliko srce! Janić je sjajan kapiten,sa karakteristikama velikog vođe,a ostali ga prate.. Iskreni osmesi i radovanje kako za vreme poena tako i nakon meča pokazuju da ste veliki prijatelji,ljudi i da je atmosfera na najvišem nivou,samo nastavite sa ovakvim partijama i gledamo se Bože zdravlja vrlo brzo na dočeku!

Ana

pre 13 godina

Kada sam posle pobede odbojkasa u sred Italije protiv odlicne ekipe poslala komentar niko nije reagovao - dobro tog dana je bila euforija zbog fudbala ali sam rekla da su ovi momci mozda i jaci od nasih fenomenalnih zlatnih olimpijaca, svetskih vicesampiona i evropskih sampiona! Ova ekipa ima toliko predispozicija da bude novi olimpijski i svetski sampion u buducnosti samo ako ih zdravlje posluzi!!! Ovako se stvaraju sampioni - bravo za odbojku, vaterpolo i kosarku!!!

Srba

pre 13 godina

Prvo su me devojke nevidjeno oraspolozile dobrim partijama na Grand Prix-u i ssvrshenom igrom u finalu a onda nocas mec za grickanje noktiju do samog kraja ali nema veze,VELIKO BRAVO I SVE CHESTITKE i zenskoj i mushkoj reprezentaciji :)) Nije mala stvar videti ih na postolju u istom danu. Zivela odbojka u Srbiji !