Fudbal 50

Nedelja, 25.07.2010.

21:12

Stanojević: "Završen prelazni rok"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević potvrdio je da su "crno-beli" završili letnji prelazni rok.

Stanojeviæ: "Završen prelazni rok" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

red devil ali srpski

pre 13 godina

Dadecko i ranko Stojic nisu malo preterali.da li su toliko platili prelazak Andrije iz OFK-a u Rad.Pa toliko za njega ne bi platio iole ozbiljniji klub iz inostranstva.Nekada dog je Dzaja bio gazda takvi igraci su brze izlazili iz kancelarije nego sto su ulazuili. Bravo Lukicu

fenomen

pre 13 godina

Srednji red je prilicno dobar, napad ispodprosecan jer osim Klea ne vidim nijednog drugog napadaca a odbrana je katastrofalna. Zasto je pusten Lomic??? Jovanovic Marko i Stevanovic me najvise plase, oni osim izbacivanja lopte u aut nista drugo nisu pokazali protiv Pjunika. A vecina ekipa igra preko krila a mi na bekovima najtanji, ne mirise na dobro...
Poz...

A vi, rodjaci?

pre 13 godina

Kako bre gotov? A jos niste pokusali da dovedete Bastu, Milijasa, Nenada Kovacevica, Lukovica, Pantu, Stojketa, Boska Jankovica!!?

A kazu i da je Pizon bez angazmana.... Kladim se da se niko od grobara ne bi bunio!

Smeca Va

pre 13 godina

Ljudi i ja se slazem da nam treba stoper i spic,ali ajde da ne pljujemo po Krstaji i Maretu,ja sam ubedjen da ce oni biti sjajan tandem.Mali Scepa moze,nadahnut je,Grobar u dusi,ima potencijal...Ali daj da vise ne pljujemo po ovoj ekipi nego da je podrzimo kao nikada do sada.
Sem Kaludjerovica i Mrdje u Srbiji nema pojacanja za nas,ali ako dodju dobrodosli su,a ako ne ne treba kukati.Imacemo tim,uvericete se svi uskoro...
NAPRED PARTIZAN!!!

banat

pre 13 godina

SAMO NE babovic, SAMO NE babovic!!! On je vec toliko puta pokazao koliko (ne) vredi! Ali ko zna, mozda tata milija ponovo nesto sredi...

Ostoja

pre 13 godina

Nije mi jasno sto prozivate Partizan zbog naslova o Mrdji, Kastilju itd... To su klasicne novinarske patke s kojima Partizan nema veze, ja nisam cuo Stanojevica da je ikad pominjao nekog od njih kao potencijalno pojacanje...

grobar-españa

pre 13 godina

O.K., dobro,vazi, ajde da guramo talentovane klince,ja sam prvi za ali mi ih brate mili guramo da bi ih prodali u bescenje sa maksimum 20-21. godinom,pa mi bre imamo najstariji tim u evropi(posle Intera i Milana naravno) a kao satro nova politika je da se oslanjamo na nasu decu pa kad deca malcice porastu mi delimo i sakom i kapom.
DOKLE BRE?

Srdjan

pre 13 godina

Ajme majko mila kaze pokrili smo sve pozicije pa na stati lici odbrana kuku crni Stanojevicu supji smo ko Svajcarski sir a vi hocete u Ligu sampiona.Marko Jovanovic i Mladen Krstajic mogu biti samo rezerve pod hitno kupiti dva nova stopera pa analizirajte poslednjih nekoliko sezona koliko smo utakmica izgubili kiksevima zadnje linije svi neiskusni mladi i losi prosle godine dom penzionera umete li vi jedne godine da sastavite bar solidnu odbranu kako bog zapoveda,ovako jos i pre utakmice znam sta ce biti samo se setim Sampdorije i hvatam se za glavu.

sasa

pre 13 godina

sta lupetate, u timu nema zvezdasa sto je i najbitnije, bas kao sto je rekao i stanojevic, nikoga ne moli i ko se dvoumi izmedju crno i crveno belog dresa nema sta da trazi u humskoj. jedina draz tih prelazaka bilo fudbal ili kosarka jeste u tome sto je obicno ovaj scenario, njihov dobar igrac odlazi kod nas jer vredi i u bolji klub a mi obicno njima saljemo neke istrosene i propale. i svidja mi se to sto stanojevic hoce da gurne mlade defanzivce u vatru jer i sami znate da srbija nikad nije proizvela dobrog napadaca ali zato defanzivaca pregrst, tu je mogucnost zarade. ekipa je spoj mladosti i iskustva i sta imate protiv scepovica, bice novi jovetic ako decko nastavi da radi. nema tenzije, nema moranja, pa dokle doguramo. ekipa je solidna i moze lepo da se radi.

LAZAR

pre 13 godina

Ako moze da igra Ilijev mogao bih i ja imam 30godina.A mozda bi bilo dobro da igra najveci grobar SAVO sa njim bi mozda imali naj vise sanse da udjemio u ligu sampiona.

nikolapfc

pre 13 godina

Umesto da mi svim silama pokusamo da dovedemo Mrdju i Kaludjerovica (dva najbolja strelca nase lige) i pocnemo da mastamo o ligi sampiona ..mi 36 dana od isteka roka kazemo transver gotov za ovo leto.. tuzno.. Volim Partizan svim srcem ali dok ne ulozimo pare ne mozemo ni da ih dobijemo ulaskom u ligu sampiona.. U najmanju ruku ako prodjemo helsinki sto od srca zelim sledeci protivnik ce da nas NAPUNI ko mlade majm***

p.s Mrdo Andrija od vas zavisi.. dal ce te pokusati da igrate ligu sampiona ili ce te igrati za neke klubove gde ni skauti reprezentacije nece moci da vas pronadju..
Toliko od mene

Neupućeni

pre 13 godina

Sada sam još više ubedjen da ste vi ustvari SEKTA!
Nisam još 100% siguran pa bih molio sve partizanovce da mi to i potvrde. Stvarno vas molim.

gravedigger

pre 13 godina

Ali izjava da Liga sapiona nije prioritet !!!Ne mogu da verujem da tako nesto moze da kaze neko dok je takmicenje u toku !!! Alo sta radite bre!!!!

Zoki

pre 13 godina

Sa ovom timom ulazimo u Ligu Sampiona. Naravno dupla kruna nam je vec rezervisana jer realno nemamo ozbiljnog konkurenta...4,5,6,7,8,9,...nema kraj.

naselje

pre 13 godina

Moj komentar pre nedelju dana na text MRDJA NA PUTU KA HUMSKOJ


Ljudi, ovo nema veze s vezom... Problem je u tome sto beogradski sportski novinari veruju patkama koje dobiju iz zvezde i partizana kao da su ih culi od Boga. To sto je djuric sedeo sa batom kan kanom i eventualno pricao o mrdji, nema nikakve veze. i pre dve godine je bata izjavio da ne prodaje igrace titovim blizancima, pa su toplica spasojevic i mali miskovic ipak dosli u novi sad da pregovaraju o kacaru i despotovicu. svi se secamo sta se na kraju desilo.
tako da od ovog nece biti nista,zivi bili pa videli...
(naselje, 18. jul 2010 13:08)

# Link komentara
Preporučujem (+43)
Ne preporučujem (-45)


Vecina vas mi nije verovala...

BOJKOT

pre 13 godina

Pa da urlicemo penzionerima i propalim "talentima", sa sve vodjama koji su dobili debeo kes da glasaju za snajdera, a protiv Save?? PA jos na mikrofone da pevamo?? Ne hvala....
UPRAVA I VODJE NAPOLJE!!!!

Milanista Grobar

pre 13 godina

Vidim odma poceli Milan da pominju,manite se toga,Milan je sa iskusnim timom osvojio LŠ,i to ne toliko starom,stavise,no vi treba malo da se informisete pa onda da pljujete. I uci cemo u LŠ. Zato cutite.

nikola

pre 13 godina

(srdjan, 25. jul 2010 23:34)

Slazem se za ono-sta ce biti ako se povredi Kleo,jer Ilijev nije neki golgeter,Scepovic mlad... Ali ovo za LS- niko ovde realno ne ocekuje da oni udju u LS i zato se nadam da niko to nebi shvatio kao neispeh ako se desi.Tim za LS nemamo,bila bi senzacija ako se plasiramo tamo...

Pokret!

pre 13 godina

Jedini prelazni rok koji mene zanima je onaj koji imate u sredu da od kuce dodjete na stadion. To je sve. Jer se strucni stab brine o timu,a mi o atmosferi na tribine zato ocu da stadion bude krcat.. Molim vas.

Bosko

pre 13 godina

radisa ilic 33god. sasa ilic 33god. mladen krstajic 36god. ivica ilijev 31god. moreira 32god. zar vas ne podseca ovo na ac milan?
(crni redstar, 25. jul 2010 22:17)

Mene ne podseca. Ovi su za Roso-Nere jos mladi i anonimni, a i daleko su od te klase

bojan

pre 13 godina

Ko ne voli da udjemo u LS,ali sa ovim timom nemamo nikakve sanse,odbrana nam je dno dna,ako udjemo,sluzicemo za gol razliku to je svima jasno,a najgore sto od novca eventualno dobijenog ucescem u LS mi ni sledece godine necemo dovesto ni jednog igraca da vredi,vec ce taj novac zavrsiti u ko zna cijem dzepu,a ako ispadnemo od finaca onda cemo da vidimo da li ce neko da odgovara ili ce ova uprava sa pojedinim navijacima da nam maze oci i dalje

Pfc Rules

pre 13 godina

Kako je bre zavrsen!!??
A sta se desilo sa Mrdjom.ili bilo kojim napacem njegovih kvaliteta???
Svako ko malo prati fudbal zna da Iliev nije spic,vec igrac koji igra sa strane,zar ne??
HOCEMO DOBROG NAPADACA!!!!

srdjan

pre 13 godina

stanojevicu sta lupas pa imas samo jednog napadaca,sta cemo ako se kleo povredi,ko ce da igra tatin sin scepovic sa dve leve noge,iliev nikad nije imao vrlinu da daje golove,nemamo napadaca ali tebi je sve smesno,bice ti smesno ako ne udjes u ligu sampiona ides u sobu za plakanje kod stevanovica i jokanovica.novi juzni front.

mille grobar

pre 13 godina

"da steknemo bilo kakvu prednost" je kljucna recenica,naucite vi stariji ove klince da i ako prime gol,ne treba da klonu,da ih to "sasece" ili sta se vec sve desava tada!I 2:1 je ipak prednost a igra se 180 minuta,ma i 0:0 je lep rezultat,setimo se Njuke(0:1),Dnjepra(1:1)...Naravno da bih voleo da ih pregazimo sa 3:0 ali ponekad nam ni to nije bilo dovoljno da prodjemo dalje,zato,treba se boriti obe utakmice a golovi se sabiraju na kraju-ne postoji idealan rezultat kod kuce!

pfc4paok

pre 13 godina

Mene ne brinu poslednja 2 pojacanja nego Krstajic.. Mlad igrac, sta.. Djordjevic je star nema mesta za njega da podmladimo ekipu ocemo.. A ovaj sto vise vuce povrede no utakmice u timu je.. Sve to stoji ali su ga godine sustigle i njemu nije mesto u timu..

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Cuj ovo! Pokrili sve pozicije. Pa zar sa penzionerom Ilijevim i propalim fudbalerom Smiljanicem!? Diara je za njih tata. Najgori prelazni rok za Partizan u istoriji i davanje titule u ruke "komsinici" bez borbe

Marko32

pre 13 godina

Imamo ekipu da igra sa najacim timovima na svetu, kakav crni Helsinki!!!??
Lepo vi njih napunite u Sredu a Grobari ce da pokazu zasto su najbolji navijaci na svetu.

Choose your name!

pre 13 godina

Ja verujem da mozemo do LS, pa cak i ako ne uspemo necu biti tuzan jer znam da tamo nemamo sta da trazimo, realno, a biti u takvom drustvu je cast i plus finansijska stabilnost za celu sezonu, a i liga evrope nije za bacanje. Sad sto se tice pojacanja valjalo bi da dovedemo nekog klasicnog napadaca, spica, mozda Kaludjerovica iz Rada... I da, Radisa, osisaj taj repic bices ozbiljni pred kamerama! :)

Marko32

pre 13 godina

Imamo ekipu da igra sa najacim timovima na svetu, kakav crni Helsinki!!!??
Lepo vi njih napunite u Sredu a Grobari ce da pokazu zasto su najbolji navijaci na svetu.

Bosko

pre 13 godina

radisa ilic 33god. sasa ilic 33god. mladen krstajic 36god. ivica ilijev 31god. moreira 32god. zar vas ne podseca ovo na ac milan?
(crni redstar, 25. jul 2010 22:17)

Mene ne podseca. Ovi su za Roso-Nere jos mladi i anonimni, a i daleko su od te klase

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Cuj ovo! Pokrili sve pozicije. Pa zar sa penzionerom Ilijevim i propalim fudbalerom Smiljanicem!? Diara je za njih tata. Najgori prelazni rok za Partizan u istoriji i davanje titule u ruke "komsinici" bez borbe

Choose your name!

pre 13 godina

Ja verujem da mozemo do LS, pa cak i ako ne uspemo necu biti tuzan jer znam da tamo nemamo sta da trazimo, realno, a biti u takvom drustvu je cast i plus finansijska stabilnost za celu sezonu, a i liga evrope nije za bacanje. Sad sto se tice pojacanja valjalo bi da dovedemo nekog klasicnog napadaca, spica, mozda Kaludjerovica iz Rada... I da, Radisa, osisaj taj repic bices ozbiljni pred kamerama! :)

Pfc Rules

pre 13 godina

Kako je bre zavrsen!!??
A sta se desilo sa Mrdjom.ili bilo kojim napacem njegovih kvaliteta???
Svako ko malo prati fudbal zna da Iliev nije spic,vec igrac koji igra sa strane,zar ne??
HOCEMO DOBROG NAPADACA!!!!

Pokret!

pre 13 godina

Jedini prelazni rok koji mene zanima je onaj koji imate u sredu da od kuce dodjete na stadion. To je sve. Jer se strucni stab brine o timu,a mi o atmosferi na tribine zato ocu da stadion bude krcat.. Molim vas.

BOJKOT

pre 13 godina

Pa da urlicemo penzionerima i propalim "talentima", sa sve vodjama koji su dobili debeo kes da glasaju za snajdera, a protiv Save?? PA jos na mikrofone da pevamo?? Ne hvala....
UPRAVA I VODJE NAPOLJE!!!!

mille grobar

pre 13 godina

"da steknemo bilo kakvu prednost" je kljucna recenica,naucite vi stariji ove klince da i ako prime gol,ne treba da klonu,da ih to "sasece" ili sta se vec sve desava tada!I 2:1 je ipak prednost a igra se 180 minuta,ma i 0:0 je lep rezultat,setimo se Njuke(0:1),Dnjepra(1:1)...Naravno da bih voleo da ih pregazimo sa 3:0 ali ponekad nam ni to nije bilo dovoljno da prodjemo dalje,zato,treba se boriti obe utakmice a golovi se sabiraju na kraju-ne postoji idealan rezultat kod kuce!

nikola

pre 13 godina

(srdjan, 25. jul 2010 23:34)

Slazem se za ono-sta ce biti ako se povredi Kleo,jer Ilijev nije neki golgeter,Scepovic mlad... Ali ovo za LS- niko ovde realno ne ocekuje da oni udju u LS i zato se nadam da niko to nebi shvatio kao neispeh ako se desi.Tim za LS nemamo,bila bi senzacija ako se plasiramo tamo...

srdjan

pre 13 godina

stanojevicu sta lupas pa imas samo jednog napadaca,sta cemo ako se kleo povredi,ko ce da igra tatin sin scepovic sa dve leve noge,iliev nikad nije imao vrlinu da daje golove,nemamo napadaca ali tebi je sve smesno,bice ti smesno ako ne udjes u ligu sampiona ides u sobu za plakanje kod stevanovica i jokanovica.novi juzni front.

bojan

pre 13 godina

Ko ne voli da udjemo u LS,ali sa ovim timom nemamo nikakve sanse,odbrana nam je dno dna,ako udjemo,sluzicemo za gol razliku to je svima jasno,a najgore sto od novca eventualno dobijenog ucescem u LS mi ni sledece godine necemo dovesto ni jednog igraca da vredi,vec ce taj novac zavrsiti u ko zna cijem dzepu,a ako ispadnemo od finaca onda cemo da vidimo da li ce neko da odgovara ili ce ova uprava sa pojedinim navijacima da nam maze oci i dalje

Milanista Grobar

pre 13 godina

Vidim odma poceli Milan da pominju,manite se toga,Milan je sa iskusnim timom osvojio LŠ,i to ne toliko starom,stavise,no vi treba malo da se informisete pa onda da pljujete. I uci cemo u LŠ. Zato cutite.

Ostoja

pre 13 godina

Nije mi jasno sto prozivate Partizan zbog naslova o Mrdji, Kastilju itd... To su klasicne novinarske patke s kojima Partizan nema veze, ja nisam cuo Stanojevica da je ikad pominjao nekog od njih kao potencijalno pojacanje...

pfc4paok

pre 13 godina

Mene ne brinu poslednja 2 pojacanja nego Krstajic.. Mlad igrac, sta.. Djordjevic je star nema mesta za njega da podmladimo ekipu ocemo.. A ovaj sto vise vuce povrede no utakmice u timu je.. Sve to stoji ali su ga godine sustigle i njemu nije mesto u timu..

Neupućeni

pre 13 godina

Sada sam još više ubedjen da ste vi ustvari SEKTA!
Nisam još 100% siguran pa bih molio sve partizanovce da mi to i potvrde. Stvarno vas molim.

gravedigger

pre 13 godina

Ali izjava da Liga sapiona nije prioritet !!!Ne mogu da verujem da tako nesto moze da kaze neko dok je takmicenje u toku !!! Alo sta radite bre!!!!

naselje

pre 13 godina

Moj komentar pre nedelju dana na text MRDJA NA PUTU KA HUMSKOJ


Ljudi, ovo nema veze s vezom... Problem je u tome sto beogradski sportski novinari veruju patkama koje dobiju iz zvezde i partizana kao da su ih culi od Boga. To sto je djuric sedeo sa batom kan kanom i eventualno pricao o mrdji, nema nikakve veze. i pre dve godine je bata izjavio da ne prodaje igrace titovim blizancima, pa su toplica spasojevic i mali miskovic ipak dosli u novi sad da pregovaraju o kacaru i despotovicu. svi se secamo sta se na kraju desilo.
tako da od ovog nece biti nista,zivi bili pa videli...
(naselje, 18. jul 2010 13:08)

# Link komentara
Preporučujem (+43)
Ne preporučujem (-45)


Vecina vas mi nije verovala...

sasa

pre 13 godina

sta lupetate, u timu nema zvezdasa sto je i najbitnije, bas kao sto je rekao i stanojevic, nikoga ne moli i ko se dvoumi izmedju crno i crveno belog dresa nema sta da trazi u humskoj. jedina draz tih prelazaka bilo fudbal ili kosarka jeste u tome sto je obicno ovaj scenario, njihov dobar igrac odlazi kod nas jer vredi i u bolji klub a mi obicno njima saljemo neke istrosene i propale. i svidja mi se to sto stanojevic hoce da gurne mlade defanzivce u vatru jer i sami znate da srbija nikad nije proizvela dobrog napadaca ali zato defanzivaca pregrst, tu je mogucnost zarade. ekipa je spoj mladosti i iskustva i sta imate protiv scepovica, bice novi jovetic ako decko nastavi da radi. nema tenzije, nema moranja, pa dokle doguramo. ekipa je solidna i moze lepo da se radi.

nikolapfc

pre 13 godina

Umesto da mi svim silama pokusamo da dovedemo Mrdju i Kaludjerovica (dva najbolja strelca nase lige) i pocnemo da mastamo o ligi sampiona ..mi 36 dana od isteka roka kazemo transver gotov za ovo leto.. tuzno.. Volim Partizan svim srcem ali dok ne ulozimo pare ne mozemo ni da ih dobijemo ulaskom u ligu sampiona.. U najmanju ruku ako prodjemo helsinki sto od srca zelim sledeci protivnik ce da nas NAPUNI ko mlade majm***

p.s Mrdo Andrija od vas zavisi.. dal ce te pokusati da igrate ligu sampiona ili ce te igrati za neke klubove gde ni skauti reprezentacije nece moci da vas pronadju..
Toliko od mene

Zoki

pre 13 godina

Sa ovom timom ulazimo u Ligu Sampiona. Naravno dupla kruna nam je vec rezervisana jer realno nemamo ozbiljnog konkurenta...4,5,6,7,8,9,...nema kraj.

Srdjan

pre 13 godina

Ajme majko mila kaze pokrili smo sve pozicije pa na stati lici odbrana kuku crni Stanojevicu supji smo ko Svajcarski sir a vi hocete u Ligu sampiona.Marko Jovanovic i Mladen Krstajic mogu biti samo rezerve pod hitno kupiti dva nova stopera pa analizirajte poslednjih nekoliko sezona koliko smo utakmica izgubili kiksevima zadnje linije svi neiskusni mladi i losi prosle godine dom penzionera umete li vi jedne godine da sastavite bar solidnu odbranu kako bog zapoveda,ovako jos i pre utakmice znam sta ce biti samo se setim Sampdorije i hvatam se za glavu.

grobar-españa

pre 13 godina

O.K., dobro,vazi, ajde da guramo talentovane klince,ja sam prvi za ali mi ih brate mili guramo da bi ih prodali u bescenje sa maksimum 20-21. godinom,pa mi bre imamo najstariji tim u evropi(posle Intera i Milana naravno) a kao satro nova politika je da se oslanjamo na nasu decu pa kad deca malcice porastu mi delimo i sakom i kapom.
DOKLE BRE?

banat

pre 13 godina

SAMO NE babovic, SAMO NE babovic!!! On je vec toliko puta pokazao koliko (ne) vredi! Ali ko zna, mozda tata milija ponovo nesto sredi...

LAZAR

pre 13 godina

Ako moze da igra Ilijev mogao bih i ja imam 30godina.A mozda bi bilo dobro da igra najveci grobar SAVO sa njim bi mozda imali naj vise sanse da udjemio u ligu sampiona.

Smeca Va

pre 13 godina

Ljudi i ja se slazem da nam treba stoper i spic,ali ajde da ne pljujemo po Krstaji i Maretu,ja sam ubedjen da ce oni biti sjajan tandem.Mali Scepa moze,nadahnut je,Grobar u dusi,ima potencijal...Ali daj da vise ne pljujemo po ovoj ekipi nego da je podrzimo kao nikada do sada.
Sem Kaludjerovica i Mrdje u Srbiji nema pojacanja za nas,ali ako dodju dobrodosli su,a ako ne ne treba kukati.Imacemo tim,uvericete se svi uskoro...
NAPRED PARTIZAN!!!

A vi, rodjaci?

pre 13 godina

Kako bre gotov? A jos niste pokusali da dovedete Bastu, Milijasa, Nenada Kovacevica, Lukovica, Pantu, Stojketa, Boska Jankovica!!?

A kazu i da je Pizon bez angazmana.... Kladim se da se niko od grobara ne bi bunio!

fenomen

pre 13 godina

Srednji red je prilicno dobar, napad ispodprosecan jer osim Klea ne vidim nijednog drugog napadaca a odbrana je katastrofalna. Zasto je pusten Lomic??? Jovanovic Marko i Stevanovic me najvise plase, oni osim izbacivanja lopte u aut nista drugo nisu pokazali protiv Pjunika. A vecina ekipa igra preko krila a mi na bekovima najtanji, ne mirise na dobro...
Poz...

red devil ali srpski

pre 13 godina

Dadecko i ranko Stojic nisu malo preterali.da li su toliko platili prelazak Andrije iz OFK-a u Rad.Pa toliko za njega ne bi platio iole ozbiljniji klub iz inostranstva.Nekada dog je Dzaja bio gazda takvi igraci su brze izlazili iz kancelarije nego sto su ulazuili. Bravo Lukicu

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Cuj ovo! Pokrili sve pozicije. Pa zar sa penzionerom Ilijevim i propalim fudbalerom Smiljanicem!? Diara je za njih tata. Najgori prelazni rok za Partizan u istoriji i davanje titule u ruke "komsinici" bez borbe

Marko32

pre 13 godina

Imamo ekipu da igra sa najacim timovima na svetu, kakav crni Helsinki!!!??
Lepo vi njih napunite u Sredu a Grobari ce da pokazu zasto su najbolji navijaci na svetu.

pfc4paok

pre 13 godina

Mene ne brinu poslednja 2 pojacanja nego Krstajic.. Mlad igrac, sta.. Djordjevic je star nema mesta za njega da podmladimo ekipu ocemo.. A ovaj sto vise vuce povrede no utakmice u timu je.. Sve to stoji ali su ga godine sustigle i njemu nije mesto u timu..

Bosko

pre 13 godina

radisa ilic 33god. sasa ilic 33god. mladen krstajic 36god. ivica ilijev 31god. moreira 32god. zar vas ne podseca ovo na ac milan?
(crni redstar, 25. jul 2010 22:17)

Mene ne podseca. Ovi su za Roso-Nere jos mladi i anonimni, a i daleko su od te klase

naselje

pre 13 godina

Moj komentar pre nedelju dana na text MRDJA NA PUTU KA HUMSKOJ


Ljudi, ovo nema veze s vezom... Problem je u tome sto beogradski sportski novinari veruju patkama koje dobiju iz zvezde i partizana kao da su ih culi od Boga. To sto je djuric sedeo sa batom kan kanom i eventualno pricao o mrdji, nema nikakve veze. i pre dve godine je bata izjavio da ne prodaje igrace titovim blizancima, pa su toplica spasojevic i mali miskovic ipak dosli u novi sad da pregovaraju o kacaru i despotovicu. svi se secamo sta se na kraju desilo.
tako da od ovog nece biti nista,zivi bili pa videli...
(naselje, 18. jul 2010 13:08)

# Link komentara
Preporučujem (+43)
Ne preporučujem (-45)


Vecina vas mi nije verovala...

BOJKOT

pre 13 godina

Pa da urlicemo penzionerima i propalim "talentima", sa sve vodjama koji su dobili debeo kes da glasaju za snajdera, a protiv Save?? PA jos na mikrofone da pevamo?? Ne hvala....
UPRAVA I VODJE NAPOLJE!!!!

Neupućeni

pre 13 godina

Sada sam još više ubedjen da ste vi ustvari SEKTA!
Nisam još 100% siguran pa bih molio sve partizanovce da mi to i potvrde. Stvarno vas molim.

srdjan

pre 13 godina

stanojevicu sta lupas pa imas samo jednog napadaca,sta cemo ako se kleo povredi,ko ce da igra tatin sin scepovic sa dve leve noge,iliev nikad nije imao vrlinu da daje golove,nemamo napadaca ali tebi je sve smesno,bice ti smesno ako ne udjes u ligu sampiona ides u sobu za plakanje kod stevanovica i jokanovica.novi juzni front.

Pokret!

pre 13 godina

Jedini prelazni rok koji mene zanima je onaj koji imate u sredu da od kuce dodjete na stadion. To je sve. Jer se strucni stab brine o timu,a mi o atmosferi na tribine zato ocu da stadion bude krcat.. Molim vas.

Milanista Grobar

pre 13 godina

Vidim odma poceli Milan da pominju,manite se toga,Milan je sa iskusnim timom osvojio LŠ,i to ne toliko starom,stavise,no vi treba malo da se informisete pa onda da pljujete. I uci cemo u LŠ. Zato cutite.

LAZAR

pre 13 godina

Ako moze da igra Ilijev mogao bih i ja imam 30godina.A mozda bi bilo dobro da igra najveci grobar SAVO sa njim bi mozda imali naj vise sanse da udjemio u ligu sampiona.

Choose your name!

pre 13 godina

Ja verujem da mozemo do LS, pa cak i ako ne uspemo necu biti tuzan jer znam da tamo nemamo sta da trazimo, realno, a biti u takvom drustvu je cast i plus finansijska stabilnost za celu sezonu, a i liga evrope nije za bacanje. Sad sto se tice pojacanja valjalo bi da dovedemo nekog klasicnog napadaca, spica, mozda Kaludjerovica iz Rada... I da, Radisa, osisaj taj repic bices ozbiljni pred kamerama! :)

Pfc Rules

pre 13 godina

Kako je bre zavrsen!!??
A sta se desilo sa Mrdjom.ili bilo kojim napacem njegovih kvaliteta???
Svako ko malo prati fudbal zna da Iliev nije spic,vec igrac koji igra sa strane,zar ne??
HOCEMO DOBROG NAPADACA!!!!

bojan

pre 13 godina

Ko ne voli da udjemo u LS,ali sa ovim timom nemamo nikakve sanse,odbrana nam je dno dna,ako udjemo,sluzicemo za gol razliku to je svima jasno,a najgore sto od novca eventualno dobijenog ucescem u LS mi ni sledece godine necemo dovesto ni jednog igraca da vredi,vec ce taj novac zavrsiti u ko zna cijem dzepu,a ako ispadnemo od finaca onda cemo da vidimo da li ce neko da odgovara ili ce ova uprava sa pojedinim navijacima da nam maze oci i dalje

sasa

pre 13 godina

sta lupetate, u timu nema zvezdasa sto je i najbitnije, bas kao sto je rekao i stanojevic, nikoga ne moli i ko se dvoumi izmedju crno i crveno belog dresa nema sta da trazi u humskoj. jedina draz tih prelazaka bilo fudbal ili kosarka jeste u tome sto je obicno ovaj scenario, njihov dobar igrac odlazi kod nas jer vredi i u bolji klub a mi obicno njima saljemo neke istrosene i propale. i svidja mi se to sto stanojevic hoce da gurne mlade defanzivce u vatru jer i sami znate da srbija nikad nije proizvela dobrog napadaca ali zato defanzivaca pregrst, tu je mogucnost zarade. ekipa je spoj mladosti i iskustva i sta imate protiv scepovica, bice novi jovetic ako decko nastavi da radi. nema tenzije, nema moranja, pa dokle doguramo. ekipa je solidna i moze lepo da se radi.

Zoki

pre 13 godina

Sa ovom timom ulazimo u Ligu Sampiona. Naravno dupla kruna nam je vec rezervisana jer realno nemamo ozbiljnog konkurenta...4,5,6,7,8,9,...nema kraj.

Srdjan

pre 13 godina

Ajme majko mila kaze pokrili smo sve pozicije pa na stati lici odbrana kuku crni Stanojevicu supji smo ko Svajcarski sir a vi hocete u Ligu sampiona.Marko Jovanovic i Mladen Krstajic mogu biti samo rezerve pod hitno kupiti dva nova stopera pa analizirajte poslednjih nekoliko sezona koliko smo utakmica izgubili kiksevima zadnje linije svi neiskusni mladi i losi prosle godine dom penzionera umete li vi jedne godine da sastavite bar solidnu odbranu kako bog zapoveda,ovako jos i pre utakmice znam sta ce biti samo se setim Sampdorije i hvatam se za glavu.

mille grobar

pre 13 godina

"da steknemo bilo kakvu prednost" je kljucna recenica,naucite vi stariji ove klince da i ako prime gol,ne treba da klonu,da ih to "sasece" ili sta se vec sve desava tada!I 2:1 je ipak prednost a igra se 180 minuta,ma i 0:0 je lep rezultat,setimo se Njuke(0:1),Dnjepra(1:1)...Naravno da bih voleo da ih pregazimo sa 3:0 ali ponekad nam ni to nije bilo dovoljno da prodjemo dalje,zato,treba se boriti obe utakmice a golovi se sabiraju na kraju-ne postoji idealan rezultat kod kuce!

nikolapfc

pre 13 godina

Umesto da mi svim silama pokusamo da dovedemo Mrdju i Kaludjerovica (dva najbolja strelca nase lige) i pocnemo da mastamo o ligi sampiona ..mi 36 dana od isteka roka kazemo transver gotov za ovo leto.. tuzno.. Volim Partizan svim srcem ali dok ne ulozimo pare ne mozemo ni da ih dobijemo ulaskom u ligu sampiona.. U najmanju ruku ako prodjemo helsinki sto od srca zelim sledeci protivnik ce da nas NAPUNI ko mlade majm***

p.s Mrdo Andrija od vas zavisi.. dal ce te pokusati da igrate ligu sampiona ili ce te igrati za neke klubove gde ni skauti reprezentacije nece moci da vas pronadju..
Toliko od mene

gravedigger

pre 13 godina

Ali izjava da Liga sapiona nije prioritet !!!Ne mogu da verujem da tako nesto moze da kaze neko dok je takmicenje u toku !!! Alo sta radite bre!!!!

Ostoja

pre 13 godina

Nije mi jasno sto prozivate Partizan zbog naslova o Mrdji, Kastilju itd... To su klasicne novinarske patke s kojima Partizan nema veze, ja nisam cuo Stanojevica da je ikad pominjao nekog od njih kao potencijalno pojacanje...

nikola

pre 13 godina

(srdjan, 25. jul 2010 23:34)

Slazem se za ono-sta ce biti ako se povredi Kleo,jer Ilijev nije neki golgeter,Scepovic mlad... Ali ovo za LS- niko ovde realno ne ocekuje da oni udju u LS i zato se nadam da niko to nebi shvatio kao neispeh ako se desi.Tim za LS nemamo,bila bi senzacija ako se plasiramo tamo...

grobar-españa

pre 13 godina

O.K., dobro,vazi, ajde da guramo talentovane klince,ja sam prvi za ali mi ih brate mili guramo da bi ih prodali u bescenje sa maksimum 20-21. godinom,pa mi bre imamo najstariji tim u evropi(posle Intera i Milana naravno) a kao satro nova politika je da se oslanjamo na nasu decu pa kad deca malcice porastu mi delimo i sakom i kapom.
DOKLE BRE?

A vi, rodjaci?

pre 13 godina

Kako bre gotov? A jos niste pokusali da dovedete Bastu, Milijasa, Nenada Kovacevica, Lukovica, Pantu, Stojketa, Boska Jankovica!!?

A kazu i da je Pizon bez angazmana.... Kladim se da se niko od grobara ne bi bunio!

banat

pre 13 godina

SAMO NE babovic, SAMO NE babovic!!! On je vec toliko puta pokazao koliko (ne) vredi! Ali ko zna, mozda tata milija ponovo nesto sredi...

fenomen

pre 13 godina

Srednji red je prilicno dobar, napad ispodprosecan jer osim Klea ne vidim nijednog drugog napadaca a odbrana je katastrofalna. Zasto je pusten Lomic??? Jovanovic Marko i Stevanovic me najvise plase, oni osim izbacivanja lopte u aut nista drugo nisu pokazali protiv Pjunika. A vecina ekipa igra preko krila a mi na bekovima najtanji, ne mirise na dobro...
Poz...

Smeca Va

pre 13 godina

Ljudi i ja se slazem da nam treba stoper i spic,ali ajde da ne pljujemo po Krstaji i Maretu,ja sam ubedjen da ce oni biti sjajan tandem.Mali Scepa moze,nadahnut je,Grobar u dusi,ima potencijal...Ali daj da vise ne pljujemo po ovoj ekipi nego da je podrzimo kao nikada do sada.
Sem Kaludjerovica i Mrdje u Srbiji nema pojacanja za nas,ali ako dodju dobrodosli su,a ako ne ne treba kukati.Imacemo tim,uvericete se svi uskoro...
NAPRED PARTIZAN!!!

red devil ali srpski

pre 13 godina

Dadecko i ranko Stojic nisu malo preterali.da li su toliko platili prelazak Andrije iz OFK-a u Rad.Pa toliko za njega ne bi platio iole ozbiljniji klub iz inostranstva.Nekada dog je Dzaja bio gazda takvi igraci su brze izlazili iz kancelarije nego sto su ulazuili. Bravo Lukicu