Košarka 57

Sreda, 07.07.2010.

15:16

Slavko Vraneš u Uniksu

Ekipa Uniksa iz Kazanja saopštila je u sredu da je potpisala jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim centrom Partizana Slavkom Vranešom.

Slavko Vraneš u Uniksu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Gira PBC

pre 13 godina

Ode Slavko, šteta! Pre dve godine bih likovao, ali je u međuvremenu puno napredovao i odlično se uklapio u naš sistem igre. Nadao sam se da će ostati, ali... Već sam pisao na Sportalu da bih ja sad doveo neko NAŠE DETE. Tu mislim na Samardžiskog ili Vardu. Samardžiski je odličan igrač, ali stagnira u FMP. Nije dobio šansu pre par godina zbog Pekovića i Perovića, možda je sada prava prilika da ga vratimo. Varda je bio vrlo dobar prošle godine u Prokomu, možda može i on. Golubović je isto solidno rešenje - dobar u ofanzivi, jak, snažan u duelu, dobar skok. Naravno, možda se desi da dovedemo i nekog stranca, to je već druga priča. Kada govorimo o Bešoviću ili Balabanu, bar jednog od njih dvojice treba ostaviti uz tim, da budu treći centar i da uče. Mladi su, visoki, perspektivni, ali zeleni za Evroligu. ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!!!!!!

V.S.

pre 13 godina

Jedna anegdota:
Na aerodromu u Grčkoj pregladaju prtljag partizanovih košarkaša i kažu ima da isprazne sve što imaju u garderobi. I dođe do Slavka žena carinik i kaže mu da mora da izvadi i to što ima u džepu farmerki :) A Slavko kaže "gospođo, da li zaista želite da izvadim TO što ste primetili u mojim farmerkama".
Kažu da je to živa istina!

glas razuma

pre 13 godina

Slavko,
želim Ti dobro zdravlje, a verujem da ćeš i u Rusiji uspeti da pokažeš da si igračina i ljudina.
Srećno majstore!

WladimirWB

pre 13 godina

4 IGGOR

Ne razumem Vase komentare, sad kad je dosao MTS za sponzora dovescemo
Nemanja Bešović
POZICIJA Centar
VISINA 219cm
TEŽINA 107kg
DATUM ROĐENJA 08.06.1992. godine
MESTO ROĐENJA Novi Sad, Srbija
DRŽAVLJANSTVO Srbija
Karijera
U redove Partizana došao je prošle sezone iz novosadske Vojvodine, a svoje prve košarkaške korake, napravio je u podgoričkoj Budućnosti. Igrao je na kadetskom EP pre godinu dana, a ovog leta je bio član juniorske selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Mecu.
Trofeji
Partizan – Titula prvaka države (2009), titula prvaka NLB lige (2009).

Srbija – Titula juniorskog prvaka Evrope (2009).

Decko je tu, prosle godine i zabelezio i nastup u EL, on nije sporan, ali on je mlad i ne iskusan za sad za velika dela, tek treba da se kali i bice tata mata za koju sezonu...

WladimirWB

pre 13 godina

Šampion Španije Kaha laboral otpustila je Miltona Palasija i Vladimira Golubovića. Američki plej, koji je nosio dres Partizana, imao je kratkoročan ugovor, pošto je stigao pred plej-of i menjao startnog pleja Marselinja Uertasa. S druge strane, crnogorski centar je takođe stigao tokom sezone iz Olimpije kao zamena za povređenog Stanka Baraća.

ODLICNO AJDE U PAKETU U PIONIR, TAMAN STE NAM OBOJE PREKOPOTREBNI A JEFTINI... :)

PBC forever

pre 13 godina

Meni se svidja u kom pravcu se stvara tim za narednu sezonu. Mislim da ce i novi trener uneti svoj rukopis na igru, a to je potrebno i zbog njega i zbog ekipu, jer ce trebati nasi rivali da se suprostave novom stilu, a oni poznaju samo Duletov Partizan.
Ako ne gresim, mislim da Jovanovic uvidja da smo do sada bili prilicno nepotentni u ofanzivi i zato su dovedena dva beka-sutera, a odlazi i Slavko koji je u napadu bio prakticno neupotrebljiv. Misli se i na to da od jeseni linija za tricu postaje udaljenija, a mi osim Rasica i Bozica (svaka cast za Kecmanov rafal u “Nokiji” i projektila u Zagrebu) nismo imali igraca poput Tripkovica koji moze u svakom trenutku (i iz naskoka) da pogodi za tri poena. Zato su dolasci Milosavljevica i Klobucara pun pogodak, a umesto Slavkana sigurno cemo imati produktivnijeg centra u napadu. Nisam za Rakocevica koji je ofanzivno (osim zakucavanja) inferioran, a Golubovica nisam gledao. Ne znam dali se varam, ali mislim da Dule nije bio za dolazak ovog posljednjeg. A tu moram da dodam da se odlaskom generalisimusa, sada otvara prostor za igrace koji nisu zbog njega hteli kod nas. Ali kada bolje razmislim takvi nam i ne trebaju, jer je Dule izbegavao neradnike.
I na kraju, da dodam zelju koja je bila i Duletova (pre nego je ovaj igrac otisao u inostranstvo), a to je da dovedemo Keselja (isto tako zbog trojki i zarad bolje ofanzive).

DV-VJ

pre 13 godina

Cisto sumnjam da ce uprava dozvoliti da puste Balabana u vatru,jer je jos mlad,a i fizicki inferioran u odnosu na ostale el centre.Sto se tice golubovica bas bi bilo lepo da dodje,mada mi nije jasno zasto nekad ne pokusamo sa 3 centra,po dva pleja,krila i krilna centra i 3 beka,manje bi se opterecivo Maric,a mozda bi dobili jos nekog vrhunskog centra u vidu Besovica i Balabana,mada bih ja najradije voleo da vidim u partizanu ZARKA RAKOCEVICA.

dule

pre 13 godina

Da li je moguce da je njega neko hteo da kupi???
Btw, jel` se Partizan barem malo ovajdio od ovog transfera ili po obicaju sica ili za dz.
(IVORY, 7. jul 2010 19:39)

Ako pratis vesti onda si mogao da znas da je Vranesu istekao ugovor.U suprotnom, sumnjam da bi neko placao jos i obestecenje za njega.

devetar Cokulić

pre 13 godina

Ako je tacno ovo sto rece neko ovde, da dolazi Golubovic, onda je to zaista odlicno ali pod uslovom da ostane Maric. Golubovic ima odlicnu motoriku za 2,10 i mekan sut, a i snazan je. Ono sto mu fali je rutina igranja u velikom klubu.

zeljko_bnz

pre 13 godina

Hvala Bogu pa je otisao,nismo imali losijeg centra sigurno zadnjih 20 godina...ko god da dodje bice bolji od njega to je definitivno...

Eliyahu

pre 13 godina

Ćao Sjale,dobar si momak i defanzivac na trenutke,ali ipak nam treba neko ko može uvijek poentirati,tako vrstan potez zaraditi koji evro na tebi,sve naj veliki batice!

Jedan je Air-Slavkan

pre 13 godina

Najveće spadalo u istoriji Partizana...
Jednostavno, čovek je legenda.Ko osim njega može da ima po tri skoka i tri zakucavanja u istom napadu:-)

.

pre 13 godina

Neki pricaju da treba da ode u Rusiju da resi svoju egzistenciju,ali zaboravljaju da je on imao prilicno visoke ugovore u NBA i Efesu,ali u svakom slucaju hvala mu na svemu i zao mi je sto odlazi.
Za Raduljicu ne mastajte, jer nemamo mi milione da konkurisemo Makabiju,Olimpijakosu,Efesu i ostalima...

samo Maric da ostane i ja sam zadovoljan

pre 13 godina

Otkud sad ovo?!
Zar Todoric ne rece da 99,9% ostaju i on i Kecman i Bozic?
Ali dobro, NADAM SE DA OVO ZNACI DA MARIC OSTAJE, jer bi bilo nezamislivo da nam odu oba centra (pa ako dodamo tu i Robertsa,koji takodje verovatno odlazi...), ustvari bila bi katastrofa, pogotovo sto je maltene nemoguce na trzistu naci neke dostojne zamene za njih.
Ne znam ko ce biti zamena za Vranesa, nebi me cudilo da ubace u vatru Balabana,ali me plasi kako ce se on snaci pored onih centara u EL,mada ako smo istrpeli Krstica i Kostu onih prvih godina istrpeli bi njega(da ne pricam sto smo iz zbog Vranesa kidali zivce).

hotel radmilovac

pre 13 godina

oli on Partizan, al ipak malo vise voli pare...
(Steffffaannnn, 7. 2010 15:56)

Stefaneeee, da li si to ti ili neki provokator?Srecan povratak...cekamo tvoj sledeci biser!Pozdravio te Jaka!

Slozna braca

pre 13 godina

On je igrac koji konstantno mora da radi na koordinaciji,odnosno motorici uopste ako hoce da igra kao i u Partizzanu! Samo uz pomoc PArtizanovih kondicionih trenera Slavko je dobro igrao sezonu i bio bitan igrac u igri Partizana. Malo koja ekipa vodi racuna sta to treba igracima kao Partiyan, tako da se moze desiti da se Slavkan opet vrati na "staro", ako se o ovom ne bude vodilo racuna, jer je ipak on 220 cm. U svakom slucaju zelim mu sve najbolje.

pirke

pre 13 godina

Necu nista da prejudiciram, ali ovo je sa eurobasketa, nisu se bas proslavili u vezi Partizana. Medjutim, ako ode, hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub, posebno na pocetku ove godine, hvala mu za velikih 13 poena protiv Ritasa. Ako ode mislim da ostaje Maric, i ubacuje se u vatru Balaban, ili se ipak dovodi jos neki centar. Srecno Slavko, i sve najbolje.

Јокић

pre 13 godina

Voli on Partizan, al ipak malo vise voli pare...
(Steffffaannnn, 7. jul 2010 15:56)

Чак и да је тако ми би га опет и опет вољели,то је она суштинска разлика између НАС и вас!!!СРЕЋНО СЛАВКО МАЈСТОРЕ!!!

Ogi

pre 13 godina

...a jedva sam cekao da ode i mislio sam da mi jedino za njim nece biti zao!! Uze mi nekoliko najlepsih godina zivota...
Kad eto, SAD MI ZAO STO NAM ODE SLAVKO!!
SRECNO SLAVE...

Samo Partizan

pre 13 godina

Slavko hvala za sve partije u crno-belom(svetom) dresu!Partizan je za tebe bio i ostao svetinja!Sve najbolje u nastavku karijere.

dacha

pre 13 godina

Ajd ko hoce u pivo, da u akciji sa fotke nije dao kos :-)
(Kazanjac, 7. jul 2010 15:32)
Brateeee u toj situaciji je bila silazna putanja 100% :D secam se!tri puta zaredom je bila silazna putanja,secam se da sam se valjao od smeha!

Paspalj

pre 13 godina

Hvala ti za sve Slavkane legendo.

Jeste da me je ponekad izludjivao sa nekim losim potezima, ali je bilo puno dobrih igara i poteza... setimo se samo kako je odigrao covek kada smo ostali bez Marica.

Zovite me DR. DULE

pre 13 godina

Napokon!Dosta mi je gledanja njegovih "zakucavanja" bez lopte!Covek skoro da nema refleks!Sada lepo neka Todoric vrati Zarka Rakocevica i on i Maric ima da odvaljuju!!!Pozdrav svim navijacima Partizana!

Marić mora da ostane !!!

pre 13 godina

Šteta, Slavko mi je baš prirastao za srce. Pre svega je izvanredan čovek a kod nas se razvio u jednog respekatabilnog centra čije su zasluge za sve Partizanove trofeje i evropske uspehe ogromne. Nedostajaće mi puno ovaj dobroćudni džin, ali sa druge strane mi je drago da će u Rusiji zaraditi pristojan novac kojim će kolko tolko obezbediti egzistenciju. To je apsolutno zaslužio. Srećno Slavkane, pa i da nam se vratiš jednog dana.

Paspalj

pre 13 godina

Hvala ti za sve Slavkane legendo.

Jeste da me je ponekad izludjivao sa nekim losim potezima, ali je bilo puno dobrih igara i poteza... setimo se samo kako je odigrao covek kada smo ostali bez Marica.

Marić mora da ostane !!!

pre 13 godina

Šteta, Slavko mi je baš prirastao za srce. Pre svega je izvanredan čovek a kod nas se razvio u jednog respekatabilnog centra čije su zasluge za sve Partizanove trofeje i evropske uspehe ogromne. Nedostajaće mi puno ovaj dobroćudni džin, ali sa druge strane mi je drago da će u Rusiji zaraditi pristojan novac kojim će kolko tolko obezbediti egzistenciju. To je apsolutno zaslužio. Srećno Slavkane, pa i da nam se vratiš jednog dana.

Jedan je Air-Slavkan

pre 13 godina

Najveće spadalo u istoriji Partizana...
Jednostavno, čovek je legenda.Ko osim njega može da ima po tri skoka i tri zakucavanja u istom napadu:-)

Ogi

pre 13 godina

...a jedva sam cekao da ode i mislio sam da mi jedino za njim nece biti zao!! Uze mi nekoliko najlepsih godina zivota...
Kad eto, SAD MI ZAO STO NAM ODE SLAVKO!!
SRECNO SLAVE...

samo Maric da ostane i ja sam zadovoljan

pre 13 godina

Otkud sad ovo?!
Zar Todoric ne rece da 99,9% ostaju i on i Kecman i Bozic?
Ali dobro, NADAM SE DA OVO ZNACI DA MARIC OSTAJE, jer bi bilo nezamislivo da nam odu oba centra (pa ako dodamo tu i Robertsa,koji takodje verovatno odlazi...), ustvari bila bi katastrofa, pogotovo sto je maltene nemoguce na trzistu naci neke dostojne zamene za njih.
Ne znam ko ce biti zamena za Vranesa, nebi me cudilo da ubace u vatru Balabana,ali me plasi kako ce se on snaci pored onih centara u EL,mada ako smo istrpeli Krstica i Kostu onih prvih godina istrpeli bi njega(da ne pricam sto smo iz zbog Vranesa kidali zivce).

.

pre 13 godina

Neki pricaju da treba da ode u Rusiju da resi svoju egzistenciju,ali zaboravljaju da je on imao prilicno visoke ugovore u NBA i Efesu,ali u svakom slucaju hvala mu na svemu i zao mi je sto odlazi.
Za Raduljicu ne mastajte, jer nemamo mi milione da konkurisemo Makabiju,Olimpijakosu,Efesu i ostalima...

Samo Partizan

pre 13 godina

Slavko hvala za sve partije u crno-belom(svetom) dresu!Partizan je za tebe bio i ostao svetinja!Sve najbolje u nastavku karijere.

pirke

pre 13 godina

Necu nista da prejudiciram, ali ovo je sa eurobasketa, nisu se bas proslavili u vezi Partizana. Medjutim, ako ode, hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub, posebno na pocetku ove godine, hvala mu za velikih 13 poena protiv Ritasa. Ako ode mislim da ostaje Maric, i ubacuje se u vatru Balaban, ili se ipak dovodi jos neki centar. Srecno Slavko, i sve najbolje.

devetar Cokulić

pre 13 godina

Ako je tacno ovo sto rece neko ovde, da dolazi Golubovic, onda je to zaista odlicno ali pod uslovom da ostane Maric. Golubovic ima odlicnu motoriku za 2,10 i mekan sut, a i snazan je. Ono sto mu fali je rutina igranja u velikom klubu.

V.S.

pre 13 godina

Jedna anegdota:
Na aerodromu u Grčkoj pregladaju prtljag partizanovih košarkaša i kažu ima da isprazne sve što imaju u garderobi. I dođe do Slavka žena carinik i kaže mu da mora da izvadi i to što ima u džepu farmerki :) A Slavko kaže "gospođo, da li zaista želite da izvadim TO što ste primetili u mojim farmerkama".
Kažu da je to živa istina!

Slozna braca

pre 13 godina

On je igrac koji konstantno mora da radi na koordinaciji,odnosno motorici uopste ako hoce da igra kao i u Partizzanu! Samo uz pomoc PArtizanovih kondicionih trenera Slavko je dobro igrao sezonu i bio bitan igrac u igri Partizana. Malo koja ekipa vodi racuna sta to treba igracima kao Partiyan, tako da se moze desiti da se Slavkan opet vrati na "staro", ako se o ovom ne bude vodilo racuna, jer je ipak on 220 cm. U svakom slucaju zelim mu sve najbolje.

Јокић

pre 13 godina

Voli on Partizan, al ipak malo vise voli pare...
(Steffffaannnn, 7. jul 2010 15:56)

Чак и да је тако ми би га опет и опет вољели,то је она суштинска разлика између НАС и вас!!!СРЕЋНО СЛАВКО МАЈСТОРЕ!!!

Zovite me DR. DULE

pre 13 godina

Napokon!Dosta mi je gledanja njegovih "zakucavanja" bez lopte!Covek skoro da nema refleks!Sada lepo neka Todoric vrati Zarka Rakocevica i on i Maric ima da odvaljuju!!!Pozdrav svim navijacima Partizana!

hotel radmilovac

pre 13 godina

oli on Partizan, al ipak malo vise voli pare...
(Steffffaannnn, 7. 2010 15:56)

Stefaneeee, da li si to ti ili neki provokator?Srecan povratak...cekamo tvoj sledeci biser!Pozdravio te Jaka!

Eliyahu

pre 13 godina

Ćao Sjale,dobar si momak i defanzivac na trenutke,ali ipak nam treba neko ko može uvijek poentirati,tako vrstan potez zaraditi koji evro na tebi,sve naj veliki batice!

DV-VJ

pre 13 godina

Cisto sumnjam da ce uprava dozvoliti da puste Balabana u vatru,jer je jos mlad,a i fizicki inferioran u odnosu na ostale el centre.Sto se tice golubovica bas bi bilo lepo da dodje,mada mi nije jasno zasto nekad ne pokusamo sa 3 centra,po dva pleja,krila i krilna centra i 3 beka,manje bi se opterecivo Maric,a mozda bi dobili jos nekog vrhunskog centra u vidu Besovica i Balabana,mada bih ja najradije voleo da vidim u partizanu ZARKA RAKOCEVICA.

glas razuma

pre 13 godina

Slavko,
želim Ti dobro zdravlje, a verujem da ćeš i u Rusiji uspeti da pokažeš da si igračina i ljudina.
Srećno majstore!

dacha

pre 13 godina

Ajd ko hoce u pivo, da u akciji sa fotke nije dao kos :-)
(Kazanjac, 7. jul 2010 15:32)
Brateeee u toj situaciji je bila silazna putanja 100% :D secam se!tri puta zaredom je bila silazna putanja,secam se da sam se valjao od smeha!

dule

pre 13 godina

Da li je moguce da je njega neko hteo da kupi???
Btw, jel` se Partizan barem malo ovajdio od ovog transfera ili po obicaju sica ili za dz.
(IVORY, 7. jul 2010 19:39)

Ako pratis vesti onda si mogao da znas da je Vranesu istekao ugovor.U suprotnom, sumnjam da bi neko placao jos i obestecenje za njega.

WladimirWB

pre 13 godina

Šampion Španije Kaha laboral otpustila je Miltona Palasija i Vladimira Golubovića. Američki plej, koji je nosio dres Partizana, imao je kratkoročan ugovor, pošto je stigao pred plej-of i menjao startnog pleja Marselinja Uertasa. S druge strane, crnogorski centar je takođe stigao tokom sezone iz Olimpije kao zamena za povređenog Stanka Baraća.

ODLICNO AJDE U PAKETU U PIONIR, TAMAN STE NAM OBOJE PREKOPOTREBNI A JEFTINI... :)

PBC forever

pre 13 godina

Meni se svidja u kom pravcu se stvara tim za narednu sezonu. Mislim da ce i novi trener uneti svoj rukopis na igru, a to je potrebno i zbog njega i zbog ekipu, jer ce trebati nasi rivali da se suprostave novom stilu, a oni poznaju samo Duletov Partizan.
Ako ne gresim, mislim da Jovanovic uvidja da smo do sada bili prilicno nepotentni u ofanzivi i zato su dovedena dva beka-sutera, a odlazi i Slavko koji je u napadu bio prakticno neupotrebljiv. Misli se i na to da od jeseni linija za tricu postaje udaljenija, a mi osim Rasica i Bozica (svaka cast za Kecmanov rafal u “Nokiji” i projektila u Zagrebu) nismo imali igraca poput Tripkovica koji moze u svakom trenutku (i iz naskoka) da pogodi za tri poena. Zato su dolasci Milosavljevica i Klobucara pun pogodak, a umesto Slavkana sigurno cemo imati produktivnijeg centra u napadu. Nisam za Rakocevica koji je ofanzivno (osim zakucavanja) inferioran, a Golubovica nisam gledao. Ne znam dali se varam, ali mislim da Dule nije bio za dolazak ovog posljednjeg. A tu moram da dodam da se odlaskom generalisimusa, sada otvara prostor za igrace koji nisu zbog njega hteli kod nas. Ali kada bolje razmislim takvi nam i ne trebaju, jer je Dule izbegavao neradnike.
I na kraju, da dodam zelju koja je bila i Duletova (pre nego je ovaj igrac otisao u inostranstvo), a to je da dovedemo Keselja (isto tako zbog trojki i zarad bolje ofanzive).

WladimirWB

pre 13 godina

4 IGGOR

Ne razumem Vase komentare, sad kad je dosao MTS za sponzora dovescemo
Nemanja Bešović
POZICIJA Centar
VISINA 219cm
TEŽINA 107kg
DATUM ROĐENJA 08.06.1992. godine
MESTO ROĐENJA Novi Sad, Srbija
DRŽAVLJANSTVO Srbija
Karijera
U redove Partizana došao je prošle sezone iz novosadske Vojvodine, a svoje prve košarkaške korake, napravio je u podgoričkoj Budućnosti. Igrao je na kadetskom EP pre godinu dana, a ovog leta je bio član juniorske selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Mecu.
Trofeji
Partizan – Titula prvaka države (2009), titula prvaka NLB lige (2009).

Srbija – Titula juniorskog prvaka Evrope (2009).

Decko je tu, prosle godine i zabelezio i nastup u EL, on nije sporan, ali on je mlad i ne iskusan za sad za velika dela, tek treba da se kali i bice tata mata za koju sezonu...

zeljko_bnz

pre 13 godina

Hvala Bogu pa je otisao,nismo imali losijeg centra sigurno zadnjih 20 godina...ko god da dodje bice bolji od njega to je definitivno...

Gira PBC

pre 13 godina

Ode Slavko, šteta! Pre dve godine bih likovao, ali je u međuvremenu puno napredovao i odlično se uklapio u naš sistem igre. Nadao sam se da će ostati, ali... Već sam pisao na Sportalu da bih ja sad doveo neko NAŠE DETE. Tu mislim na Samardžiskog ili Vardu. Samardžiski je odličan igrač, ali stagnira u FMP. Nije dobio šansu pre par godina zbog Pekovića i Perovića, možda je sada prava prilika da ga vratimo. Varda je bio vrlo dobar prošle godine u Prokomu, možda može i on. Golubović je isto solidno rešenje - dobar u ofanzivi, jak, snažan u duelu, dobar skok. Naravno, možda se desi da dovedemo i nekog stranca, to je već druga priča. Kada govorimo o Bešoviću ili Balabanu, bar jednog od njih dvojice treba ostaviti uz tim, da budu treći centar i da uče. Mladi su, visoki, perspektivni, ali zeleni za Evroligu. ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!!!!!!

Zovite me DR. DULE

pre 13 godina

Napokon!Dosta mi je gledanja njegovih "zakucavanja" bez lopte!Covek skoro da nema refleks!Sada lepo neka Todoric vrati Zarka Rakocevica i on i Maric ima da odvaljuju!!!Pozdrav svim navijacima Partizana!

zeljko_bnz

pre 13 godina

Hvala Bogu pa je otisao,nismo imali losijeg centra sigurno zadnjih 20 godina...ko god da dodje bice bolji od njega to je definitivno...

dule

pre 13 godina

Da li je moguce da je njega neko hteo da kupi???
Btw, jel` se Partizan barem malo ovajdio od ovog transfera ili po obicaju sica ili za dz.
(IVORY, 7. jul 2010 19:39)

Ako pratis vesti onda si mogao da znas da je Vranesu istekao ugovor.U suprotnom, sumnjam da bi neko placao jos i obestecenje za njega.

DV-VJ

pre 13 godina

Cisto sumnjam da ce uprava dozvoliti da puste Balabana u vatru,jer je jos mlad,a i fizicki inferioran u odnosu na ostale el centre.Sto se tice golubovica bas bi bilo lepo da dodje,mada mi nije jasno zasto nekad ne pokusamo sa 3 centra,po dva pleja,krila i krilna centra i 3 beka,manje bi se opterecivo Maric,a mozda bi dobili jos nekog vrhunskog centra u vidu Besovica i Balabana,mada bih ja najradije voleo da vidim u partizanu ZARKA RAKOCEVICA.

Paspalj

pre 13 godina

Hvala ti za sve Slavkane legendo.

Jeste da me je ponekad izludjivao sa nekim losim potezima, ali je bilo puno dobrih igara i poteza... setimo se samo kako je odigrao covek kada smo ostali bez Marica.

Marić mora da ostane !!!

pre 13 godina

Šteta, Slavko mi je baš prirastao za srce. Pre svega je izvanredan čovek a kod nas se razvio u jednog respekatabilnog centra čije su zasluge za sve Partizanove trofeje i evropske uspehe ogromne. Nedostajaće mi puno ovaj dobroćudni džin, ali sa druge strane mi je drago da će u Rusiji zaraditi pristojan novac kojim će kolko tolko obezbediti egzistenciju. To je apsolutno zaslužio. Srećno Slavkane, pa i da nam se vratiš jednog dana.

WladimirWB

pre 13 godina

Šampion Španije Kaha laboral otpustila je Miltona Palasija i Vladimira Golubovića. Američki plej, koji je nosio dres Partizana, imao je kratkoročan ugovor, pošto je stigao pred plej-of i menjao startnog pleja Marselinja Uertasa. S druge strane, crnogorski centar je takođe stigao tokom sezone iz Olimpije kao zamena za povređenog Stanka Baraća.

ODLICNO AJDE U PAKETU U PIONIR, TAMAN STE NAM OBOJE PREKOPOTREBNI A JEFTINI... :)

Јокић

pre 13 godina

Voli on Partizan, al ipak malo vise voli pare...
(Steffffaannnn, 7. jul 2010 15:56)

Чак и да је тако ми би га опет и опет вољели,то је она суштинска разлика између НАС и вас!!!СРЕЋНО СЛАВКО МАЈСТОРЕ!!!

.

pre 13 godina

Neki pricaju da treba da ode u Rusiju da resi svoju egzistenciju,ali zaboravljaju da je on imao prilicno visoke ugovore u NBA i Efesu,ali u svakom slucaju hvala mu na svemu i zao mi je sto odlazi.
Za Raduljicu ne mastajte, jer nemamo mi milione da konkurisemo Makabiju,Olimpijakosu,Efesu i ostalima...

Slozna braca

pre 13 godina

On je igrac koji konstantno mora da radi na koordinaciji,odnosno motorici uopste ako hoce da igra kao i u Partizzanu! Samo uz pomoc PArtizanovih kondicionih trenera Slavko je dobro igrao sezonu i bio bitan igrac u igri Partizana. Malo koja ekipa vodi racuna sta to treba igracima kao Partiyan, tako da se moze desiti da se Slavkan opet vrati na "staro", ako se o ovom ne bude vodilo racuna, jer je ipak on 220 cm. U svakom slucaju zelim mu sve najbolje.

Eliyahu

pre 13 godina

Ćao Sjale,dobar si momak i defanzivac na trenutke,ali ipak nam treba neko ko može uvijek poentirati,tako vrstan potez zaraditi koji evro na tebi,sve naj veliki batice!

devetar Cokulić

pre 13 godina

Ako je tacno ovo sto rece neko ovde, da dolazi Golubovic, onda je to zaista odlicno ali pod uslovom da ostane Maric. Golubovic ima odlicnu motoriku za 2,10 i mekan sut, a i snazan je. Ono sto mu fali je rutina igranja u velikom klubu.

Samo Partizan

pre 13 godina

Slavko hvala za sve partije u crno-belom(svetom) dresu!Partizan je za tebe bio i ostao svetinja!Sve najbolje u nastavku karijere.

Ogi

pre 13 godina

...a jedva sam cekao da ode i mislio sam da mi jedino za njim nece biti zao!! Uze mi nekoliko najlepsih godina zivota...
Kad eto, SAD MI ZAO STO NAM ODE SLAVKO!!
SRECNO SLAVE...

Jedan je Air-Slavkan

pre 13 godina

Najveće spadalo u istoriji Partizana...
Jednostavno, čovek je legenda.Ko osim njega može da ima po tri skoka i tri zakucavanja u istom napadu:-)

hotel radmilovac

pre 13 godina

oli on Partizan, al ipak malo vise voli pare...
(Steffffaannnn, 7. 2010 15:56)

Stefaneeee, da li si to ti ili neki provokator?Srecan povratak...cekamo tvoj sledeci biser!Pozdravio te Jaka!

pirke

pre 13 godina

Necu nista da prejudiciram, ali ovo je sa eurobasketa, nisu se bas proslavili u vezi Partizana. Medjutim, ako ode, hvala mu za sve sto je ucinio za nas klub, posebno na pocetku ove godine, hvala mu za velikih 13 poena protiv Ritasa. Ako ode mislim da ostaje Maric, i ubacuje se u vatru Balaban, ili se ipak dovodi jos neki centar. Srecno Slavko, i sve najbolje.

samo Maric da ostane i ja sam zadovoljan

pre 13 godina

Otkud sad ovo?!
Zar Todoric ne rece da 99,9% ostaju i on i Kecman i Bozic?
Ali dobro, NADAM SE DA OVO ZNACI DA MARIC OSTAJE, jer bi bilo nezamislivo da nam odu oba centra (pa ako dodamo tu i Robertsa,koji takodje verovatno odlazi...), ustvari bila bi katastrofa, pogotovo sto je maltene nemoguce na trzistu naci neke dostojne zamene za njih.
Ne znam ko ce biti zamena za Vranesa, nebi me cudilo da ubace u vatru Balabana,ali me plasi kako ce se on snaci pored onih centara u EL,mada ako smo istrpeli Krstica i Kostu onih prvih godina istrpeli bi njega(da ne pricam sto smo iz zbog Vranesa kidali zivce).

WladimirWB

pre 13 godina

4 IGGOR

Ne razumem Vase komentare, sad kad je dosao MTS za sponzora dovescemo
Nemanja Bešović
POZICIJA Centar
VISINA 219cm
TEŽINA 107kg
DATUM ROĐENJA 08.06.1992. godine
MESTO ROĐENJA Novi Sad, Srbija
DRŽAVLJANSTVO Srbija
Karijera
U redove Partizana došao je prošle sezone iz novosadske Vojvodine, a svoje prve košarkaške korake, napravio je u podgoričkoj Budućnosti. Igrao je na kadetskom EP pre godinu dana, a ovog leta je bio član juniorske selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Mecu.
Trofeji
Partizan – Titula prvaka države (2009), titula prvaka NLB lige (2009).

Srbija – Titula juniorskog prvaka Evrope (2009).

Decko je tu, prosle godine i zabelezio i nastup u EL, on nije sporan, ali on je mlad i ne iskusan za sad za velika dela, tek treba da se kali i bice tata mata za koju sezonu...

Gira PBC

pre 13 godina

Ode Slavko, šteta! Pre dve godine bih likovao, ali je u međuvremenu puno napredovao i odlično se uklapio u naš sistem igre. Nadao sam se da će ostati, ali... Već sam pisao na Sportalu da bih ja sad doveo neko NAŠE DETE. Tu mislim na Samardžiskog ili Vardu. Samardžiski je odličan igrač, ali stagnira u FMP. Nije dobio šansu pre par godina zbog Pekovića i Perovića, možda je sada prava prilika da ga vratimo. Varda je bio vrlo dobar prošle godine u Prokomu, možda može i on. Golubović je isto solidno rešenje - dobar u ofanzivi, jak, snažan u duelu, dobar skok. Naravno, možda se desi da dovedemo i nekog stranca, to je već druga priča. Kada govorimo o Bešoviću ili Balabanu, bar jednog od njih dvojice treba ostaviti uz tim, da budu treći centar i da uče. Mladi su, visoki, perspektivni, ali zeleni za Evroligu. ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!!!!!!

dacha

pre 13 godina

Ajd ko hoce u pivo, da u akciji sa fotke nije dao kos :-)
(Kazanjac, 7. jul 2010 15:32)
Brateeee u toj situaciji je bila silazna putanja 100% :D secam se!tri puta zaredom je bila silazna putanja,secam se da sam se valjao od smeha!

PBC forever

pre 13 godina

Meni se svidja u kom pravcu se stvara tim za narednu sezonu. Mislim da ce i novi trener uneti svoj rukopis na igru, a to je potrebno i zbog njega i zbog ekipu, jer ce trebati nasi rivali da se suprostave novom stilu, a oni poznaju samo Duletov Partizan.
Ako ne gresim, mislim da Jovanovic uvidja da smo do sada bili prilicno nepotentni u ofanzivi i zato su dovedena dva beka-sutera, a odlazi i Slavko koji je u napadu bio prakticno neupotrebljiv. Misli se i na to da od jeseni linija za tricu postaje udaljenija, a mi osim Rasica i Bozica (svaka cast za Kecmanov rafal u “Nokiji” i projektila u Zagrebu) nismo imali igraca poput Tripkovica koji moze u svakom trenutku (i iz naskoka) da pogodi za tri poena. Zato su dolasci Milosavljevica i Klobucara pun pogodak, a umesto Slavkana sigurno cemo imati produktivnijeg centra u napadu. Nisam za Rakocevica koji je ofanzivno (osim zakucavanja) inferioran, a Golubovica nisam gledao. Ne znam dali se varam, ali mislim da Dule nije bio za dolazak ovog posljednjeg. A tu moram da dodam da se odlaskom generalisimusa, sada otvara prostor za igrace koji nisu zbog njega hteli kod nas. Ali kada bolje razmislim takvi nam i ne trebaju, jer je Dule izbegavao neradnike.
I na kraju, da dodam zelju koja je bila i Duletova (pre nego je ovaj igrac otisao u inostranstvo), a to je da dovedemo Keselja (isto tako zbog trojki i zarad bolje ofanzive).

glas razuma

pre 13 godina

Slavko,
želim Ti dobro zdravlje, a verujem da ćeš i u Rusiji uspeti da pokažeš da si igračina i ljudina.
Srećno majstore!

V.S.

pre 13 godina

Jedna anegdota:
Na aerodromu u Grčkoj pregladaju prtljag partizanovih košarkaša i kažu ima da isprazne sve što imaju u garderobi. I dođe do Slavka žena carinik i kaže mu da mora da izvadi i to što ima u džepu farmerki :) A Slavko kaže "gospođo, da li zaista želite da izvadim TO što ste primetili u mojim farmerkama".
Kažu da je to živa istina!