Fudbal 29

Petak, 25.06.2010.

09:38

Mihajlović: „Hladna glava i pamet“

Bivši reprezentativac Jugoslavije, sada trener Fjorentine, Siniša Mihajlović ističe da nacionalni tim mora brzo da zaleči rane iz Južne Afrike i da krene dalje.

Mihajloviæ: „Hladna glava i pamet“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

TIHI

pre 13 godina

Nemoj samo ti da pricas o reprezentaciji! Ko si ti da komentarises rad bilo kojeg trenera, a pogotovo Radomira Antica. Covek je vodio klubove u klubove o kojima ti mozes da sanjas. Osvrni se na svoju kilavu igru u reprezentaciji, npr. 1998., kada si ti i tebi slicni srusio Piksijeve snove i zelju da igra kao covjek. Kakvu si ti atmosferu pravio? Sta je tada stampa pisala o tebi i tvojoj disciplini na terenu i van njega. Ni jedna reprezentacija nije igrala dobro kao ova. Skini kapu ovim sjajnim momcimg i cuti molim te!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Добро је да Михајловић "стао на лопту" и саветовао разум. То је напредак у односу на играчке дане када је својим бесним понашањем доводио репрезантацију у очај (са Словенијом 2000., у квалификацијама против Финске) и уцењивао селекторе позицијама на којима жели да игра.

Mecklejn

pre 13 godina

Ko je za to da Antic ostane neka preporuci tj nepreporuzi!Moj glas ide ZA!Nisam zadovoljan,ali boljeg nemamo!Doduse,imamo sanse da uspemo sa njim u buducnosti!Imam vere!

vela

pre 13 godina

Sinisa, bravo majstore.
Da je Savez normalan, treba "zabraniti" Anticu da ode, pustiti ga da uradi Evropsko prvenstvo i naredno Svjetsko. Covjek ima znanje, autoritet, svjetsku slavu....
Druga stvar, ako ode Antic, ko moze da dodje? Ko je taj koji ima gore navedene kvalitete?
I jos jedna stvar, pravi ispit je pred javnoscu. Sad ne treba kao milion puta prije:"Vadi prljav ves, sluzi se najgorim oruzjem, blati redom...."

Dexterijus

pre 13 godina

Miha je samo rekao ono sto se sada treba govoriti, i nista vishe i nista manje. Da treba, treba da budemo hladne glave, i da se okrenemo kvalifikacijama za EP, kako bi vec za 2 god opet na velikoj smotri fudbala gledali nashe.
Netreba traziti razloge za ostavku Antica, setite se ljudi gde je bila reprezentacija kada je on preuzeo kormilo, u blatu!!!! Sada ga treba podrzati kao i sve reprezentativce, i one koji su pravili penale i one koju su ga odbranili. Oni su ipak nashi heroji,za koje smo cupali kosu,psovali i nervarili se, a i jednom radovali.
Zato svi uz reprezentaciju, da im pokazemo da treba da dignu glavu i da nam donesu nove pobede!!!!!!!!

dlagan

pre 13 godina

Ne vidim na vidiku niti jednog mladog napadaca. Mislim da je odbrana vise nego dobra, za 2 god jos zaednickog igranja mogla bi biti medju tri najbolje u Europi. Kao sto momak rece tu jos moze Tomovic da se nametne, sto se mene tice mogao bi i Rajkovic da uskoci, ima talenat igra na visokom nivou. Vezni red bih forsirao Kuzmanovica, Kacara, Tosica, mozda i Ninkovica, ja se nadam da bi i LJaic mogao za koju godinu postati igrac za repku. Krasic, Jovanovic, Jankovic mogu jos da igraju, sigurno jos 6godina, Lane mozda jos 4. Necemo zaboraviti Nemanju Matica, nadam se da Anceloti nije uzalud imao rijeci hvala za njega. A sad najbolnije, a sad ono sto najvise fali, a sad ono sto dugo nemamo, a to je naravno no9 :( Treba nekoga tu uigrati. Dobro bi bilo kada bi eksplodira jedan mladic u koga bi smo mogli uloziti i od njega napraviti golgetera za jednu citavu deceniju, nazalost ne vidim takvog na vidiku. Treba dobro pratiti karijeru Sulejmanija, ne bih ga potpuno otpisao. Mislim da bi strasno bilo da u ciklusu za SP u Brazilu, napadacki tandem bio MRdja i Lekic recimo. Za Euro ce biti tu Zigic, Lazovi i Panto...nazalost mislim da Mrdja ne moze napraviti veliki karijeru, dao Bog da grijesim. U Lazovica i Pantelica nemam povjerenje ali boljih nemamo, njih moramo maksimalno iskoristi. Prognoziram da bismo do 2012 mogli imati 7-8igraca svjetkse klase, sto bi nam moglo i nacionalni tim dici za nekih 20posto. Tu mislim na Stankovica, Vidica, Kolarova, Subotica, Krasica, Jovanica....Selektora ni pod koju cijenu ne bih mjenjao, tek je poceo, da se mene pita, ugovor bih mu dao sve do kraja 2014, da uradi sto misli da moze a gospodin Antic siguran sam moze jos da pruzi. Praticu vas Srbi, volim vas jos vise nego prije Juzne Afrike, u srcu ste mi i necete lako izaci iz njega. Pozdrav za sve iz Rep. Srpske!

Moravac

pre 13 godina

A ti si, pa strucnjak ,pa ce tebe poslusati! tVOJA HLADNA GLAVA NAS JE DOVODILA DO JOS GORIH I BLAMIRAJUCIH SITUACIJA! TISINA!
(bane, 25. jun 2010 10:22)

KO si bre ti da jednom Sinisi Mihajlovicu kazes tisina???
Kako volim vas internet ratnike, u RL-u verovatno ne smes nikome ni na senku da stanes...

Sasa

pre 13 godina

Da li je potrebno uopste slusati sta ovaj lik ima da kaze ? Potrcao je koliko juce da ispljuje sve reprezentativce kako je losa atmosfera u reprezentaciji medju igracima(odmah nakon poraza) sladeci se tudjoj nevolji a sada kada treba da dovede jednog ili vise od tih "nevaljalih decaka" smiruje loptu. Cuti i radi svoj posao ako uopste znas da radis isti (vreme ce pokazati), ostavi "Orlove " na miru, njima je ipak najteze. Kakvi bi naslovi bili u stampi da je lopta B . Ivanovica recimo usla u gol, ili jedna od nekoliko. Radi u Italiji(znamo kiliko vredi trenutno i Italijanska liga) i brini svoju brigu. Ako se nekad budes dokazao postignutim rezultatima u Kalcu, mozda cemo i sa paznjom citati tvoje izjave. Dotle , tvoje i moje misljenje vrede isto i imaju tezinu jednog komentara na vest.

Partizanovac Srbin

pre 13 godina

Evo ja odmah padam na ispitu - Mogli su vise a nisu, rezultat nije zadovoljavajuci, selektor treba da postupi kao Lipi, prizna da je odgovoran i ode. Sve drugo je pricanje price, prodaja magle, demagogija tipa "nikome nije teze nego nama, mnogo smo naucili, okrenimo se buducnosti".

One night in May

pre 13 godina

Evo ja odmah padam na ispitu - Mogli su vise a nisu, rezultat nije zadovoljavajuci, selektor treba da postupi kao Lipi, prizna da je odgovoran i ode. Sve drugo je pricanje price, prodaja magle, demagogija tipa "nikome nije teze nego nama, mnogo smo naucili, okrenimo se buducnosti".
(Partizanovac Srbin, 25. jun 2010 11:02)

Ako vec teras Antica, red bi bio da das neki predlog za novog selektora. Mihajlovic je tek presao u Fiorentinu i ne dolazi u obzir, svaki iole vredan strani strucnjak je preskup, Djukic je vec silno iskompromitovan, a i reprezentacija nije bas poligon za obuku debitanata. Dakle, ko ce biti selektor, ako Antic ode? Zivadinovic, Karasi, Ljupko Petrovic, Jokanovic, Tumbakovic, Pizon, Dujkovic, Kosanovic??? Imas neko ime???

Lenny

pre 13 godina

Uradili smo mnogo već samom činjenicom što smo prvi put kao Srbija učestvovali na završnom turniru. Treba biti realan. Koliko većih i bogatijih zemalja, sa jačim fudbalom od našeg, nisu ni stigle do Južne Afrike.

Priznanje od Mihajlovica, lijepo je vidjeti da cijeni hrvatski fudbal i smatra ga jacim od srpskog. Sta je, je, ipak su Hrvati bolji.

pero

pre 13 godina

Tipican balkanski mentalitet da se svaki poraz ublazuje sa primjerima od nekoga drugog, kao npr, Francuska vicesampion, ili bogatije zemlje koje se nisu ni kvalifikovale. Pa sta ima to veze sa cinjenicom da su igraci odigrali kukavicki tri utakmice i nisu nista postigli na kraju. Francuzi su bili nedavno svjetski sampioni, bogatije zemlje ce uvjek biti bogatije, a Srbija ce uvjek traziti pravdanja u nekome drugom.

Joao

pre 13 godina

Ne treba nista dodati. Covek je rekao sve. U ovom timu je zametak tima za sledecih par godina. Neki igraci su se pokazali dobro, neki bas i nisu, neki jednostavno zele ali nemaju kvalitet. Sa Ivanovicem, Vidicem, Lukovicem, Suboticem, Kolarovim... nasa odbrana je odlicna a verujem da ce se i Tomovic nametnuti u sledecim godinama. Obradovic je nazadovao zbog povrede, ali verujem da ce se nametnuti ponovo. Ipak, odbrana ne dobija utakmice. Srednji red ima nekoliko interesantnih igraca. Kuzmanovic, Ninkovic, Kacar, to su nesporni oslonci nase igre u buducnosti. Krasic i Jovanovic ispred njih. Najveca iskusenja nas ocekuju u napadu. Nemamo prava resenja, to se sada videlo. Dali smo 2 gola u 3 utakmice, a imali smo desetak sjajnih sansi. Na SP to nije dovoljno. Pantelic, Zigic i Zigic moraju bolje. Nova resenja nisu na vidiku, bez obzira na klupsku zaslepljenost. Mozda Mrdji treba dati priliku... Milijas, svaka cast selektoru, nema reprezentativni kvalitet. Penala nije bilo, nije dao gol iz daljine... suvise je mekan i prespor za ozbiljan fudbal. Stankovic ce se verovatno polako povlaciti iz reprezentacije. Tosic mora mnogo jos da uci, sklon je zadrzavanju lopte, zato nije ni igrao. U svakom slucaju, idemo dalje, tek sad cu da idem na tekme reprezentacije.

Srdjan

pre 13 godina

Budimo bar jedanput jedinstveni!! Stanimo svi i pored ogorcenja na stranu nasih reprezentativaca. Odigrali su momci zaista odlicno. Imali su tremu na prvoj utakmici. Drugu su odigrali jako dobro protiv Nemacke. A trecu su odigrali mozda najbolje ikada, ali bez srece! Zaista molim sve one, koji sada pljuju po igracima, setite se svoje srece posle utakmice sa Nemackom i ako ne mozete da kazete "Momci, hvala vam", bar ne pisite nista! Molim vas!! Budite gospoda bar jedanput. Svi mi trpimo. Svima nam je tesko. Uz to i odlazak Duleta iz Partizana. Stvarno muka za mukom, ali treba sve to podneti junacki.

Zatvorimo oci, dignimo glavu i otpevajmo sa bolom u Srcu:

I kad prva ne budes ti
I kada se cuju zvizduci
I tada cu Srbijo znaj
Da te volim ja!!!

Hvala svima!

Joao

pre 13 godina

Ne treba nista dodati. Covek je rekao sve. U ovom timu je zametak tima za sledecih par godina. Neki igraci su se pokazali dobro, neki bas i nisu, neki jednostavno zele ali nemaju kvalitet. Sa Ivanovicem, Vidicem, Lukovicem, Suboticem, Kolarovim... nasa odbrana je odlicna a verujem da ce se i Tomovic nametnuti u sledecim godinama. Obradovic je nazadovao zbog povrede, ali verujem da ce se nametnuti ponovo. Ipak, odbrana ne dobija utakmice. Srednji red ima nekoliko interesantnih igraca. Kuzmanovic, Ninkovic, Kacar, to su nesporni oslonci nase igre u buducnosti. Krasic i Jovanovic ispred njih. Najveca iskusenja nas ocekuju u napadu. Nemamo prava resenja, to se sada videlo. Dali smo 2 gola u 3 utakmice, a imali smo desetak sjajnih sansi. Na SP to nije dovoljno. Pantelic, Zigic i Zigic moraju bolje. Nova resenja nisu na vidiku, bez obzira na klupsku zaslepljenost. Mozda Mrdji treba dati priliku... Milijas, svaka cast selektoru, nema reprezentativni kvalitet. Penala nije bilo, nije dao gol iz daljine... suvise je mekan i prespor za ozbiljan fudbal. Stankovic ce se verovatno polako povlaciti iz reprezentacije. Tosic mora mnogo jos da uci, sklon je zadrzavanju lopte, zato nije ni igrao. U svakom slucaju, idemo dalje, tek sad cu da idem na tekme reprezentacije.

Srdjan

pre 13 godina

Budimo bar jedanput jedinstveni!! Stanimo svi i pored ogorcenja na stranu nasih reprezentativaca. Odigrali su momci zaista odlicno. Imali su tremu na prvoj utakmici. Drugu su odigrali jako dobro protiv Nemacke. A trecu su odigrali mozda najbolje ikada, ali bez srece! Zaista molim sve one, koji sada pljuju po igracima, setite se svoje srece posle utakmice sa Nemackom i ako ne mozete da kazete "Momci, hvala vam", bar ne pisite nista! Molim vas!! Budite gospoda bar jedanput. Svi mi trpimo. Svima nam je tesko. Uz to i odlazak Duleta iz Partizana. Stvarno muka za mukom, ali treba sve to podneti junacki.

Zatvorimo oci, dignimo glavu i otpevajmo sa bolom u Srcu:

I kad prva ne budes ti
I kada se cuju zvizduci
I tada cu Srbijo znaj
Da te volim ja!!!

Hvala svima!

dlagan

pre 13 godina

Ne vidim na vidiku niti jednog mladog napadaca. Mislim da je odbrana vise nego dobra, za 2 god jos zaednickog igranja mogla bi biti medju tri najbolje u Europi. Kao sto momak rece tu jos moze Tomovic da se nametne, sto se mene tice mogao bi i Rajkovic da uskoci, ima talenat igra na visokom nivou. Vezni red bih forsirao Kuzmanovica, Kacara, Tosica, mozda i Ninkovica, ja se nadam da bi i LJaic mogao za koju godinu postati igrac za repku. Krasic, Jovanovic, Jankovic mogu jos da igraju, sigurno jos 6godina, Lane mozda jos 4. Necemo zaboraviti Nemanju Matica, nadam se da Anceloti nije uzalud imao rijeci hvala za njega. A sad najbolnije, a sad ono sto najvise fali, a sad ono sto dugo nemamo, a to je naravno no9 :( Treba nekoga tu uigrati. Dobro bi bilo kada bi eksplodira jedan mladic u koga bi smo mogli uloziti i od njega napraviti golgetera za jednu citavu deceniju, nazalost ne vidim takvog na vidiku. Treba dobro pratiti karijeru Sulejmanija, ne bih ga potpuno otpisao. Mislim da bi strasno bilo da u ciklusu za SP u Brazilu, napadacki tandem bio MRdja i Lekic recimo. Za Euro ce biti tu Zigic, Lazovi i Panto...nazalost mislim da Mrdja ne moze napraviti veliki karijeru, dao Bog da grijesim. U Lazovica i Pantelica nemam povjerenje ali boljih nemamo, njih moramo maksimalno iskoristi. Prognoziram da bismo do 2012 mogli imati 7-8igraca svjetkse klase, sto bi nam moglo i nacionalni tim dici za nekih 20posto. Tu mislim na Stankovica, Vidica, Kolarova, Subotica, Krasica, Jovanica....Selektora ni pod koju cijenu ne bih mjenjao, tek je poceo, da se mene pita, ugovor bih mu dao sve do kraja 2014, da uradi sto misli da moze a gospodin Antic siguran sam moze jos da pruzi. Praticu vas Srbi, volim vas jos vise nego prije Juzne Afrike, u srcu ste mi i necete lako izaci iz njega. Pozdrav za sve iz Rep. Srpske!

Mecklejn

pre 13 godina

Ko je za to da Antic ostane neka preporuci tj nepreporuzi!Moj glas ide ZA!Nisam zadovoljan,ali boljeg nemamo!Doduse,imamo sanse da uspemo sa njim u buducnosti!Imam vere!

One night in May

pre 13 godina

Evo ja odmah padam na ispitu - Mogli su vise a nisu, rezultat nije zadovoljavajuci, selektor treba da postupi kao Lipi, prizna da je odgovoran i ode. Sve drugo je pricanje price, prodaja magle, demagogija tipa "nikome nije teze nego nama, mnogo smo naucili, okrenimo se buducnosti".
(Partizanovac Srbin, 25. jun 2010 11:02)

Ako vec teras Antica, red bi bio da das neki predlog za novog selektora. Mihajlovic je tek presao u Fiorentinu i ne dolazi u obzir, svaki iole vredan strani strucnjak je preskup, Djukic je vec silno iskompromitovan, a i reprezentacija nije bas poligon za obuku debitanata. Dakle, ko ce biti selektor, ako Antic ode? Zivadinovic, Karasi, Ljupko Petrovic, Jokanovic, Tumbakovic, Pizon, Dujkovic, Kosanovic??? Imas neko ime???

vela

pre 13 godina

Sinisa, bravo majstore.
Da je Savez normalan, treba "zabraniti" Anticu da ode, pustiti ga da uradi Evropsko prvenstvo i naredno Svjetsko. Covjek ima znanje, autoritet, svjetsku slavu....
Druga stvar, ako ode Antic, ko moze da dodje? Ko je taj koji ima gore navedene kvalitete?
I jos jedna stvar, pravi ispit je pred javnoscu. Sad ne treba kao milion puta prije:"Vadi prljav ves, sluzi se najgorim oruzjem, blati redom...."

Moravac

pre 13 godina

A ti si, pa strucnjak ,pa ce tebe poslusati! tVOJA HLADNA GLAVA NAS JE DOVODILA DO JOS GORIH I BLAMIRAJUCIH SITUACIJA! TISINA!
(bane, 25. jun 2010 10:22)

KO si bre ti da jednom Sinisi Mihajlovicu kazes tisina???
Kako volim vas internet ratnike, u RL-u verovatno ne smes nikome ni na senku da stanes...

Partizanovac Srbin

pre 13 godina

Evo ja odmah padam na ispitu - Mogli su vise a nisu, rezultat nije zadovoljavajuci, selektor treba da postupi kao Lipi, prizna da je odgovoran i ode. Sve drugo je pricanje price, prodaja magle, demagogija tipa "nikome nije teze nego nama, mnogo smo naucili, okrenimo se buducnosti".

Dexterijus

pre 13 godina

Miha je samo rekao ono sto se sada treba govoriti, i nista vishe i nista manje. Da treba, treba da budemo hladne glave, i da se okrenemo kvalifikacijama za EP, kako bi vec za 2 god opet na velikoj smotri fudbala gledali nashe.
Netreba traziti razloge za ostavku Antica, setite se ljudi gde je bila reprezentacija kada je on preuzeo kormilo, u blatu!!!! Sada ga treba podrzati kao i sve reprezentativce, i one koji su pravili penale i one koju su ga odbranili. Oni su ipak nashi heroji,za koje smo cupali kosu,psovali i nervarili se, a i jednom radovali.
Zato svi uz reprezentaciju, da im pokazemo da treba da dignu glavu i da nam donesu nove pobede!!!!!!!!

pero

pre 13 godina

Tipican balkanski mentalitet da se svaki poraz ublazuje sa primjerima od nekoga drugog, kao npr, Francuska vicesampion, ili bogatije zemlje koje se nisu ni kvalifikovale. Pa sta ima to veze sa cinjenicom da su igraci odigrali kukavicki tri utakmice i nisu nista postigli na kraju. Francuzi su bili nedavno svjetski sampioni, bogatije zemlje ce uvjek biti bogatije, a Srbija ce uvjek traziti pravdanja u nekome drugom.

Lenny

pre 13 godina

Uradili smo mnogo već samom činjenicom što smo prvi put kao Srbija učestvovali na završnom turniru. Treba biti realan. Koliko većih i bogatijih zemalja, sa jačim fudbalom od našeg, nisu ni stigle do Južne Afrike.

Priznanje od Mihajlovica, lijepo je vidjeti da cijeni hrvatski fudbal i smatra ga jacim od srpskog. Sta je, je, ipak su Hrvati bolji.

Sasa

pre 13 godina

Da li je potrebno uopste slusati sta ovaj lik ima da kaze ? Potrcao je koliko juce da ispljuje sve reprezentativce kako je losa atmosfera u reprezentaciji medju igracima(odmah nakon poraza) sladeci se tudjoj nevolji a sada kada treba da dovede jednog ili vise od tih "nevaljalih decaka" smiruje loptu. Cuti i radi svoj posao ako uopste znas da radis isti (vreme ce pokazati), ostavi "Orlove " na miru, njima je ipak najteze. Kakvi bi naslovi bili u stampi da je lopta B . Ivanovica recimo usla u gol, ili jedna od nekoliko. Radi u Italiji(znamo kiliko vredi trenutno i Italijanska liga) i brini svoju brigu. Ako se nekad budes dokazao postignutim rezultatima u Kalcu, mozda cemo i sa paznjom citati tvoje izjave. Dotle , tvoje i moje misljenje vrede isto i imaju tezinu jednog komentara na vest.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Добро је да Михајловић "стао на лопту" и саветовао разум. То је напредак у односу на играчке дане када је својим бесним понашањем доводио репрезантацију у очај (са Словенијом 2000., у квалификацијама против Финске) и уцењивао селекторе позицијама на којима жели да игра.

TIHI

pre 13 godina

Nemoj samo ti da pricas o reprezentaciji! Ko si ti da komentarises rad bilo kojeg trenera, a pogotovo Radomira Antica. Covek je vodio klubove u klubove o kojima ti mozes da sanjas. Osvrni se na svoju kilavu igru u reprezentaciji, npr. 1998., kada si ti i tebi slicni srusio Piksijeve snove i zelju da igra kao covjek. Kakvu si ti atmosferu pravio? Sta je tada stampa pisala o tebi i tvojoj disciplini na terenu i van njega. Ni jedna reprezentacija nije igrala dobro kao ova. Skini kapu ovim sjajnim momcimg i cuti molim te!

Partizanovac Srbin

pre 13 godina

Evo ja odmah padam na ispitu - Mogli su vise a nisu, rezultat nije zadovoljavajuci, selektor treba da postupi kao Lipi, prizna da je odgovoran i ode. Sve drugo je pricanje price, prodaja magle, demagogija tipa "nikome nije teze nego nama, mnogo smo naucili, okrenimo se buducnosti".

Lenny

pre 13 godina

Uradili smo mnogo već samom činjenicom što smo prvi put kao Srbija učestvovali na završnom turniru. Treba biti realan. Koliko većih i bogatijih zemalja, sa jačim fudbalom od našeg, nisu ni stigle do Južne Afrike.

Priznanje od Mihajlovica, lijepo je vidjeti da cijeni hrvatski fudbal i smatra ga jacim od srpskog. Sta je, je, ipak su Hrvati bolji.

Sasa

pre 13 godina

Da li je potrebno uopste slusati sta ovaj lik ima da kaze ? Potrcao je koliko juce da ispljuje sve reprezentativce kako je losa atmosfera u reprezentaciji medju igracima(odmah nakon poraza) sladeci se tudjoj nevolji a sada kada treba da dovede jednog ili vise od tih "nevaljalih decaka" smiruje loptu. Cuti i radi svoj posao ako uopste znas da radis isti (vreme ce pokazati), ostavi "Orlove " na miru, njima je ipak najteze. Kakvi bi naslovi bili u stampi da je lopta B . Ivanovica recimo usla u gol, ili jedna od nekoliko. Radi u Italiji(znamo kiliko vredi trenutno i Italijanska liga) i brini svoju brigu. Ako se nekad budes dokazao postignutim rezultatima u Kalcu, mozda cemo i sa paznjom citati tvoje izjave. Dotle , tvoje i moje misljenje vrede isto i imaju tezinu jednog komentara na vest.

pero

pre 13 godina

Tipican balkanski mentalitet da se svaki poraz ublazuje sa primjerima od nekoga drugog, kao npr, Francuska vicesampion, ili bogatije zemlje koje se nisu ni kvalifikovale. Pa sta ima to veze sa cinjenicom da su igraci odigrali kukavicki tri utakmice i nisu nista postigli na kraju. Francuzi su bili nedavno svjetski sampioni, bogatije zemlje ce uvjek biti bogatije, a Srbija ce uvjek traziti pravdanja u nekome drugom.

Srdjan

pre 13 godina

Budimo bar jedanput jedinstveni!! Stanimo svi i pored ogorcenja na stranu nasih reprezentativaca. Odigrali su momci zaista odlicno. Imali su tremu na prvoj utakmici. Drugu su odigrali jako dobro protiv Nemacke. A trecu su odigrali mozda najbolje ikada, ali bez srece! Zaista molim sve one, koji sada pljuju po igracima, setite se svoje srece posle utakmice sa Nemackom i ako ne mozete da kazete "Momci, hvala vam", bar ne pisite nista! Molim vas!! Budite gospoda bar jedanput. Svi mi trpimo. Svima nam je tesko. Uz to i odlazak Duleta iz Partizana. Stvarno muka za mukom, ali treba sve to podneti junacki.

Zatvorimo oci, dignimo glavu i otpevajmo sa bolom u Srcu:

I kad prva ne budes ti
I kada se cuju zvizduci
I tada cu Srbijo znaj
Da te volim ja!!!

Hvala svima!

Moravac

pre 13 godina

A ti si, pa strucnjak ,pa ce tebe poslusati! tVOJA HLADNA GLAVA NAS JE DOVODILA DO JOS GORIH I BLAMIRAJUCIH SITUACIJA! TISINA!
(bane, 25. jun 2010 10:22)

KO si bre ti da jednom Sinisi Mihajlovicu kazes tisina???
Kako volim vas internet ratnike, u RL-u verovatno ne smes nikome ni na senku da stanes...

dlagan

pre 13 godina

Ne vidim na vidiku niti jednog mladog napadaca. Mislim da je odbrana vise nego dobra, za 2 god jos zaednickog igranja mogla bi biti medju tri najbolje u Europi. Kao sto momak rece tu jos moze Tomovic da se nametne, sto se mene tice mogao bi i Rajkovic da uskoci, ima talenat igra na visokom nivou. Vezni red bih forsirao Kuzmanovica, Kacara, Tosica, mozda i Ninkovica, ja se nadam da bi i LJaic mogao za koju godinu postati igrac za repku. Krasic, Jovanovic, Jankovic mogu jos da igraju, sigurno jos 6godina, Lane mozda jos 4. Necemo zaboraviti Nemanju Matica, nadam se da Anceloti nije uzalud imao rijeci hvala za njega. A sad najbolnije, a sad ono sto najvise fali, a sad ono sto dugo nemamo, a to je naravno no9 :( Treba nekoga tu uigrati. Dobro bi bilo kada bi eksplodira jedan mladic u koga bi smo mogli uloziti i od njega napraviti golgetera za jednu citavu deceniju, nazalost ne vidim takvog na vidiku. Treba dobro pratiti karijeru Sulejmanija, ne bih ga potpuno otpisao. Mislim da bi strasno bilo da u ciklusu za SP u Brazilu, napadacki tandem bio MRdja i Lekic recimo. Za Euro ce biti tu Zigic, Lazovi i Panto...nazalost mislim da Mrdja ne moze napraviti veliki karijeru, dao Bog da grijesim. U Lazovica i Pantelica nemam povjerenje ali boljih nemamo, njih moramo maksimalno iskoristi. Prognoziram da bismo do 2012 mogli imati 7-8igraca svjetkse klase, sto bi nam moglo i nacionalni tim dici za nekih 20posto. Tu mislim na Stankovica, Vidica, Kolarova, Subotica, Krasica, Jovanica....Selektora ni pod koju cijenu ne bih mjenjao, tek je poceo, da se mene pita, ugovor bih mu dao sve do kraja 2014, da uradi sto misli da moze a gospodin Antic siguran sam moze jos da pruzi. Praticu vas Srbi, volim vas jos vise nego prije Juzne Afrike, u srcu ste mi i necete lako izaci iz njega. Pozdrav za sve iz Rep. Srpske!

Mecklejn

pre 13 godina

Ko je za to da Antic ostane neka preporuci tj nepreporuzi!Moj glas ide ZA!Nisam zadovoljan,ali boljeg nemamo!Doduse,imamo sanse da uspemo sa njim u buducnosti!Imam vere!

vela

pre 13 godina

Sinisa, bravo majstore.
Da je Savez normalan, treba "zabraniti" Anticu da ode, pustiti ga da uradi Evropsko prvenstvo i naredno Svjetsko. Covjek ima znanje, autoritet, svjetsku slavu....
Druga stvar, ako ode Antic, ko moze da dodje? Ko je taj koji ima gore navedene kvalitete?
I jos jedna stvar, pravi ispit je pred javnoscu. Sad ne treba kao milion puta prije:"Vadi prljav ves, sluzi se najgorim oruzjem, blati redom...."

Joao

pre 13 godina

Ne treba nista dodati. Covek je rekao sve. U ovom timu je zametak tima za sledecih par godina. Neki igraci su se pokazali dobro, neki bas i nisu, neki jednostavno zele ali nemaju kvalitet. Sa Ivanovicem, Vidicem, Lukovicem, Suboticem, Kolarovim... nasa odbrana je odlicna a verujem da ce se i Tomovic nametnuti u sledecim godinama. Obradovic je nazadovao zbog povrede, ali verujem da ce se nametnuti ponovo. Ipak, odbrana ne dobija utakmice. Srednji red ima nekoliko interesantnih igraca. Kuzmanovic, Ninkovic, Kacar, to su nesporni oslonci nase igre u buducnosti. Krasic i Jovanovic ispred njih. Najveca iskusenja nas ocekuju u napadu. Nemamo prava resenja, to se sada videlo. Dali smo 2 gola u 3 utakmice, a imali smo desetak sjajnih sansi. Na SP to nije dovoljno. Pantelic, Zigic i Zigic moraju bolje. Nova resenja nisu na vidiku, bez obzira na klupsku zaslepljenost. Mozda Mrdji treba dati priliku... Milijas, svaka cast selektoru, nema reprezentativni kvalitet. Penala nije bilo, nije dao gol iz daljine... suvise je mekan i prespor za ozbiljan fudbal. Stankovic ce se verovatno polako povlaciti iz reprezentacije. Tosic mora mnogo jos da uci, sklon je zadrzavanju lopte, zato nije ni igrao. U svakom slucaju, idemo dalje, tek sad cu da idem na tekme reprezentacije.

TIHI

pre 13 godina

Nemoj samo ti da pricas o reprezentaciji! Ko si ti da komentarises rad bilo kojeg trenera, a pogotovo Radomira Antica. Covek je vodio klubove u klubove o kojima ti mozes da sanjas. Osvrni se na svoju kilavu igru u reprezentaciji, npr. 1998., kada si ti i tebi slicni srusio Piksijeve snove i zelju da igra kao covjek. Kakvu si ti atmosferu pravio? Sta je tada stampa pisala o tebi i tvojoj disciplini na terenu i van njega. Ni jedna reprezentacija nije igrala dobro kao ova. Skini kapu ovim sjajnim momcimg i cuti molim te!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Добро је да Михајловић "стао на лопту" и саветовао разум. То је напредак у односу на играчке дане када је својим бесним понашањем доводио репрезантацију у очај (са Словенијом 2000., у квалификацијама против Финске) и уцењивао селекторе позицијама на којима жели да игра.

One night in May

pre 13 godina

Evo ja odmah padam na ispitu - Mogli su vise a nisu, rezultat nije zadovoljavajuci, selektor treba da postupi kao Lipi, prizna da je odgovoran i ode. Sve drugo je pricanje price, prodaja magle, demagogija tipa "nikome nije teze nego nama, mnogo smo naucili, okrenimo se buducnosti".
(Partizanovac Srbin, 25. jun 2010 11:02)

Ako vec teras Antica, red bi bio da das neki predlog za novog selektora. Mihajlovic je tek presao u Fiorentinu i ne dolazi u obzir, svaki iole vredan strani strucnjak je preskup, Djukic je vec silno iskompromitovan, a i reprezentacija nije bas poligon za obuku debitanata. Dakle, ko ce biti selektor, ako Antic ode? Zivadinovic, Karasi, Ljupko Petrovic, Jokanovic, Tumbakovic, Pizon, Dujkovic, Kosanovic??? Imas neko ime???

Dexterijus

pre 13 godina

Miha je samo rekao ono sto se sada treba govoriti, i nista vishe i nista manje. Da treba, treba da budemo hladne glave, i da se okrenemo kvalifikacijama za EP, kako bi vec za 2 god opet na velikoj smotri fudbala gledali nashe.
Netreba traziti razloge za ostavku Antica, setite se ljudi gde je bila reprezentacija kada je on preuzeo kormilo, u blatu!!!! Sada ga treba podrzati kao i sve reprezentativce, i one koji su pravili penale i one koju su ga odbranili. Oni su ipak nashi heroji,za koje smo cupali kosu,psovali i nervarili se, a i jednom radovali.
Zato svi uz reprezentaciju, da im pokazemo da treba da dignu glavu i da nam donesu nove pobede!!!!!!!!