Fudbal 104

Četvrtak, 17.06.2010.

22:19

Meksiko srušio vicešampiona sveta!

Fudbaleri Meksika pobedili su Francusku sa 2:0 (0:0) u drugom kolu A grupe Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Meksiko srušio vicešampiona sveta! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

lukas,zagreb

pre 13 godina

sramota,irci bi se barem pošteno borili.kakav šarlatan od trenera,čovjek živi više od 50 godina i vjeruje u horoskop(a nije žena) i po horoskopu slaže momčad.ne znam jesu li ovi u francuskom savezu normalni jer on sigurno nije.

PRAVDA ZA IRSKU!!!

pre 13 godina

Ima Boga! Ima pravde!!! Pravda je zadovoljena.Francuzi i njihov fudbal je dno dna.........meni je najvise zao sto mi kada smo bili na vrhuncu snage oni nisu znali sta je fudbal.....a sad kao imaju tim?Nemaju ni tim ni selektora-DOK JE BIO ZINEDIN ZIDAN bili su nesto kao i mi dok namje bio PIXI,SINISA i ostali asovi bili smo nesto,ali bar i ovako mali veliki smo za francuze!!! Ajmo danas orlovi da i nemce napadnemo kao mexikanci francuze i pokazemo im gde im je mesto!!!!

delija sever

pre 13 godina

kako sam se sinoc radovao pobedi Mexikanaca sa drugom kao malo dete.../PENAL/ kaze sudija,Blanko se namesta,sut i goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll ... i to je Francuza kraj.

Ivan

pre 13 godina

Prvo, ovo moze da bude iznenadjenje samo nekome ko nije bas previse u fudbalu. Meksiko je odlican tim, i ja sam ocekivao njihovu pobedu protiv ove jadne Francuske, koju mi, jos jadniji, nismo uspeli da pobedimo sa igracem vise skoro celu utakmicu. Idu kuci onako kako su i dosli na prvenstvo, tako im i treba.

Veran Sin Juga

pre 13 godina

Za mene ce ostati vecita misterija zasto je Domenek ostao ovako dugo na mestu trenera reprezentacije. Lakse mi je da razumem neka svetska cuda nego to. Francuska nikad nije bila losija nego za vreme Domeneka, a ima na papiru jednu od cetiri najjace reprezentacije na svetu. Toliko jakih igraca imaju da su ostavili kuci jednog Benzemu koji je skuplji od svih nasih napadaca zajedno, a i mi bi rado menjali svu cetvoricu za njega.
(fuksa, 17. jun 2010 23:24)

Za mene je vecita misterija ko drzi pantelinha i prvoj postavi?!?!
P.S. kako ce biti dosadna utakmica urugvaj-meksiko :-)))

VladaNS

pre 13 godina

Ajde da kazemo da Mexico i nema neki extra team ali su dokazali kako se zeljom i radom na terenu moze doci do uspeha. A nasi... da su imali dzepove na shorcevima... valjda bi ruke u njih stavili kolko su se setali. A ne pricamo o dugim, neupotrebljivim loptama i preskakanje sredine. Muka mi je vise od tog naseg stila igra. Mislio sam da ce Antic to kolko tolko iskoreniti. Stankovic standardno losh u reprezentaciji. Pantelic ne ume loptu da pogodi.

Ipak zelim danas da odigraju... hmmm... dobro... A onda se ipak trgnem i kazem sam sebi... realnost... realnost.

Plasim se da cemo danas da gledamo GOLEADU :-)))

Djedo

pre 13 godina

Uvek je tužno videti kako bezvoljni skup sjajnih igrača gubi od trecerazrednih uličnih fudbalera. Naslov vesti je potpuno pogrešan. Francuzi su na terenu izgledali kao po kazni,a Meksiko ih uopšte nije zanimao, već ko kome (ne)će da doda loptu. Da su igrali i protiv pingvina, izgubili bi.

Rafa .Markez

pre 13 godina

E onako se fudbal igra
pocetak utakmice svi pevaju himnu, svi veruju u boga svi mnogo bolje igraju za reprezentaciju nego za klub u kom trenutno igraju ,to se ceni, to se vidi na terenu
svaka cast ....
Za tu ekipu cu uvek reci da su stvarno ostavili srce na terenu

goran

pre 13 godina

Jedan od najbioljih timova na svetu (doduse na papiru) nije ni trebao da dodje na SP. Setimo se samo Irske. Zalosno je da je Francuska federacija drzala jednog najobicnijeg sarlatana na mestu selektora.

Steta jer ovaj tim je morao da stigne bar do cetvrtfinala. Mislim da je imajuci u vidu Irsku pravda zadovoljena.

bulat92

pre 13 godina

A Francuska se iz naše grupe kao druga plasirala na SP.
Od nje smo jednu izgubili i jednu igrali nerešno.Sve ovo govori da to što smo se iz te grupe kvalifikoval i nije neki veliki uspeh, odnosno nije takav da nas čini kandidatom za prvaka sveta.A takvih smo prognoza slušali.

Vladimir, Tuzla

pre 13 godina

Drago mi je sto Meksiko spasava ugled fudbala, sve zbog namjestenog baraza, Iraca, i nas Bosanaca...
Da Platini i kompanija nisu stelili baraz, mozda bi i BIH bila na SP, a kakva je igra vidjena do sad, nasi bi zmajevi sasvim lagano prosli u drugi krug...
Sretno Srbiji danas protiv Njemacke, ali kako mi u Bosni kazemo "dabogda kceri da te beg uzme, cigani se vrte oko kuce"...
Pozdrav!

PimPong

pre 13 godina

Cinjenica je da je nasa grupa iz kvalifikacija bila jaka na papiru, ali da smo uhvatili Rumune i Francuze sa najlosijim ekipama koje imaju godinama. Ali, ne treba zanemariti to sto smo postigli. Tu je bila i jedna Austrija koja je 2008-e namucila i Hrvate a i Svabe u grupi. Nema u Evropu laganih grupa - cak je i Svajcarska koja je juce dobila Spaniju izgubila od Luksemburga.

A sto se Francuza tice, drago mi je da ih je Mexico dobio. Bilo je potpuno zasluzeno. Steta da ekipa kao Francuska sa ovim silnim talentom ne moze bolje zbog kratkovidnog trenera.

Feed the Goat

pre 13 godina

Au ljudi molim vas nemojte lupati kako smo imali laku grupu i da smo ne zasluzeno dosli na SP. Ako niste zadovoljni Srbijom gledajte Hrvate... ipak su oni zavrsili iza Ukrajine u grupi koja je izgubila u barazu od katastrofalne Grcke.
Nemacka-Srbija 0-2
Pozdrav za sve prave Srbe koji su uz reprezentaciju i kad je tesko, a ne odma da pljuju po onima koji su im do pre par dana bili kao bogovi.

Lažni moral

pre 13 godina

Može li mi neko objasniti zašto Maradona može biti legenda, a Henry ne može? Ne ulazim u njihovo fudbalsko umijeće, nego igranje rukom i pljuvanje Henry-a od toliko ljudi. Kao da je fudbal sami Fair-play pa se našao jedan Thierry da kvari tu idilu.
Ma dajte...

bobm

pre 13 godina

ovi meksikanci su mi bili simpaticni jos 90-tih, kad sam bio klinac, kad im je branio onaj ludi kampos (ili tako nekako). navijam za njih da prodju dalje, nadam se da se vela nije ozbiljnije povredio.

mile jna

pre 13 godina

Jeste da su Francuzi izgubili, ali bar su pokazali kako se bori za svoju zemlju, za razliku od ovih naših balerina.
(prosečan Srbin ne propušta priliku, 17. jun 2010 22:33)

Ti si pobedio!!!!

The Clansman

pre 13 godina

Neka sad opet igraju rukom protiv Republike Irske i pri tom se raduju kao da je to ok. Umesto "luck of the Irish" videli smo "tragedy of France".

andrin

pre 13 godina

Cestitke Meksiku na pobedi.Pala je velika ekipa.
Sedeo sam sa Meksikancima i video po "prvi put" da se isto navija za reprezentaciju.
Nerviraju se, vicu"Puta Madre",klecaju kolenima, ma u transu.
Mi mislimo da smo mi posebni.E,pa nismo!!!
To se vidi po navijanju.
Penal za Meksiko!Svi sede piju pivo.A Meksikanac ustao i otisao na stranu sa rukama na glavi-i ceka.
Neverica i neizvesnost,pada gol i on sav u zanosu peva Mexicooo,Mexicooo.Mexicooo.
E,da nam je da i mi tako slavimo danas!

nemanja86

pre 13 godina

Nema gore ekipe o Francuske...ni goreg trenera od Domeneka..Cini mi se da je i Maradona bolji strucnjak od njega...sa sve onim smesnim odelom....Antifudbal igraju Francuzi...

pa rekooo sam

pre 13 godina

prvi gol je ofsajd mali ali ono se uvijek sviralo bar u evropi! dalje penal je tehnicki (knjiski) postojao ipak tkdj moze da se ne svira jer igrac nije imao sanse da stigne onu loptu. ali naravno materijala za penal ima. jel do mene ili se svima cini da sudije imaju neku pomoc sa strane putem mikrofona sobzirom da uopste ne grijese. izgleda da su uveli video nadzor senzore itd. samo tishu-mishu ja vam nisam reko :)

stefan,MKD

pre 13 godina

pored Grcku,Francuska mi je druga najomrzena reprezentacija i to ne zbog Anrija i negovu ruku ili igrace vec zbog ovog neznalica Domenek...covek jednostavno ubija fudbal i Francusku reprezentaciju...da mu na klupu sede jedan Gurkuf,Anri,Mexes i jos da ne povedes Benzemu a pritom ocekujes da ti Gignac i Valbuena donesu pobedu je znacilo da Francuzi mogu jos sad da cekiraju svoj bagaz....Meksiko uz Cile zasad igraju po meni najlepsi futbal

Damko

pre 13 godina

Jos pre nego je poceo WC pricao sam da od Francuza ove godine nema nista. Tako su me igrom podsetili na nasu reprezentaciju, kao da nista 5 dana nisu jeli, vuku se po terenu, nemotivisani, bez plana...
Po mom misljenju ove godine ulogu favorita opravdace Nemci, Argentina, Engleska i Holandija, ostali ce da podbace...
A sutra protiv Nemacke u pola 2. Hm, necu ni da napisem kako mislim da ce se zavrsiti ta utakmica.

"izliječeni kladionicar"

pre 13 godina

Prije par dana slusam na radiju kako je lik uplatio u kladionici 120000 E da ce Francuska biti prvak u Africi, te da je to rekordna uplata do sada.......lolll....da mi je njegova slika da je imam kod sebe kada me bude povukla zelja da odem u kladionicu.....:).Pozdrav za sve iz RS...JEDAN NAROD,JEDNA DRZAVA

Владан

pre 13 godina

Свака част натурализованим Французима, али се ово не зове игра "за своју земљу". Руку на срце ни малобројни преостали део екипе није блистао.

D.Drogba

pre 13 godina

Prvi gol iz ofsajda, drugi iz nepostojeceg penala. To naravno, nije opravdanje za reprezentaciju Francuske koja je, blago receno - OCAJNA. Kao individualci su skoro pa savrseni, ali kao ekipa su nula. Trener neznalica, nekoliko klanova u timu. Nisu ni mogli da ocekuju nesto bolje. Ali ja sam mislio da bar mogu grupu da prodju. Izgleda da nisam bio u pravu. P.S. NAPRED SRBIJA !!! Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

marko77

pre 13 godina

E ovo su pravi orlovi, samo sto ovi nisu beli nego crni, tako se brane boje drzave, ostavljanjem srca na terenu, ma igrati protiv bilo koga, a ne kao ovi nasi manekeni

özil

pre 13 godina

sad mi jasno kako su se nasi dragi susjedi kvalificirali za sp, pa vi niste imali ozbiljnog protivnika,a opet niste mogli pobjedit najgoru francusku koju sam ikad vidio.pa njih je austrija dobila,hrvatska bi ovakvu francusku pregazila!! pozdrav susjedi i da nezaboravim sutra vas debakl!!

BK

pre 13 godina

Za "Vladana, 23:15"

A nikom nisu smetali ti tvoji "naturalizovani" kada se osvajalo SP??

Uostalom nisu ni Brazilci tamnoputi a ni bledoliki po prirodi pa ipak oni a ne njihovi indijanci dominiraju reprezentacijom....

S_R_K_I

pre 13 godina

Domenek upropastio ovako sjajan tim.
Da ih trenira Arsen Venger igrali bi najlepsi fudbal na prvenstvu i lagano osvojili s obzirom da imaju jako kvalitetan tim tj po imenima najkvalitetniji na prvenstvu.
Ali steta sto tako velika fudbalska velesila nema trenera ko svet.
Mi imamo sjajnog trenera ali zato nam manjkaju igraci.
Da Antic ima francuske fudbalere covek bi osvojio svetski kup.

realan

pre 13 godina

Ovo objasnjava nas "istorijski uspeh u kvalifikacionoj grupi". Imali smo za glavne konkurentne beskrvne, anemicne, bezvoljne Francuze (a inace ni njih nismo uspeli da pobedimo).

oto fon

pre 13 godina

To govori koliko je dobra (teska) bila grupa u kvalifikacijama. Bolje da je bila neka jacha, onda bi se znala prava vrijednost Orlova. Ovi francuzi nisu zasluzili da igraju na pvenstvu. Veceras se osim u Mexicu, najvise slavilo u R.Irskoj.

mate mišo

pre 13 godina

Kako mi je drago, bravo za Meksiko! Astrolog Domenech je još jednom potvrdio da je drugi najveći biser na svijetu, prvo mjesto ipak ne može dostići :) http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=11&nav_id=438151

Ustvari, kad malo bolje razmislim, samo je Domenech tako lud, moguće da je on bacio pare jer je Mars u Jupiteru...

Irish

pre 13 godina

ziveli!!!! steta sto nisam u Irskoj, da popijemo neko crno pivo,da se proslavi ovaj fantastican rezultat Mexosa,u Irskoj je zurka veceras i,treba!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Meksiko. Odlicna utakmica i vise nego zasluzena pobeda. Jedna stvar mi nije jasna, ako su Francuzi svesni problema sa trenerom jos od pocetka priprema (mediji ga ne vole, problemi sa igracima i slicno) zasto ga nisu smenili na vreme jer im ovako propade svetsko prvenstvo. Francuzi igraju katastrofalno a ocito je da nesto ne stima u ekipi.

http://www.worldofbasketball.org

fuksa

pre 13 godina

Za mene ce ostati vecita misterija zasto je Domenek ostao ovako dugo na mestu trenera reprezentacije. Lakse mi je da razumem neka svetska cuda nego to. Francuska nikad nije bila losija nego za vreme Domeneka, a ima na papiru jednu od cetiri najjace reprezentacije na svetu. Toliko jakih igraca imaju da su ostavili kuci jednog Benzemu koji je skuplji od svih nasih napadaca zajedno, a i mi bi rado menjali svu cetvoricu za njega.

Boki

pre 13 godina

E,moj Anri!Mogao si da ostanes legenda dogod se igra fudbal.Verovatno mu je sada zao sto odmah nije priznao igranje rukom.

Ta rastimovana druzina nije ni zasluzila da se nadje na prvenstvu.Da se igralo rukama,ko zna...
Nadam se da ce izgubiti trecu utakmicu.

Josko Martinoski

pre 13 godina

Kako mi je merak. Sad bi voleo da utakmicu Urugvaj-Meksiko sudi neki iz Bangladesa koi nema pojma za spanskim jezikom, i da ova 22 momka zavrse jednu latinoamericku sapunicu, pricajuci viceve svih 90 min na spanskom, dok Frnacuzi i Platini puknu od muke, jer posle onog gola Ircima, a i pre, zgadili su se svim ljubiteljima fudbala poslednjih godina onim njihovim 0:0 i 1:1. Mislim d su jedino sa Srbijom odigrali 3+ i mozda jos neki mec za od 2002 naovamo...

njuska

pre 13 godina

Ovaj Domenek bi sa kosarkaskom reprezentacijom SAD-a sve skupa sa Kobijem i Dzejmsom ispao u grupi na SP od Engleske,Albanije i Hondurasa a ni posle toga nebi otkaz dobio..Ko zna kako i ko zna zasto???

marko77

pre 13 godina

E ovo su pravi orlovi, samo sto ovi nisu beli nego crni, tako se brane boje drzave, ostavljanjem srca na terenu, ma igrati protiv bilo koga, a ne kao ovi nasi manekeni

no fear

pre 13 godina

sve i kad bi naši izgubili sve 3 utakmice do kraja,epitet najveće sprdnje SP-a bi zasluženo ponijeli Francuzi..
uz onu karikaturu od trenera,tim/tj. igrači Francuske izgledaju kao da ih je neko puškom natjerao na teren,a rezultat-koga briga..

Bravo Mexico

pre 13 godina

Poslao mi prijatelj koji je Meksikanac poruku koju citiram:

"Do you see now what Serbia misses to be a great team,you have to fight for your country like Mexico,we destroyed France,good luck tommorow"

roman empire

pre 13 godina

Dobar pasulj(Cicarito),daleko se chuje.A sto se tice Francuza,oni su nam konkurencija za ekipu koja je dosad najmanje pokazala na SP.Sad pogotovo ne treba da nas zavarava dobar rezultat iz kvalifikacija jer smo imali u grupi loshe Francuze,koji su nas i kao takvi nadigrali sa igracem manje na Marakani.Zato sutra oprez protiv Nemaca,prvo pamet a onda potom i srce na teren.

Red_Devil

pre 13 godina

Svaka cast Meksikanci, pobedili ste najgoru ekipu(a na papiru mozda najbolju) na SP koja je nezasluzeno dosla na ovo prvenstvo(ipak ima pravde). A Javier Hernandez ce biti dobar u tandemu sa Runijem kad stigne u Mancester. Meksiko nema neku reprezentaciju, ali igraju lep fudbal,za razliku od ovih nasih!!!Samo napred.

Gabrijel

pre 13 godina

Ceo tim sastavljen od kompleksasa i sebicnjaka, i pored silnog trcanja ni jednu jedinu sansu petlici za 90 minuta nisu stvorili. Ovo je dokaz da ne pobedjuju zvezde vec tim. Dovoljan je jedan primitivan egoista u timu i to vise nije tim.

Bojan

pre 13 godina

Ne mora nista da znaci ali moram primetiti da smo se plasirali na SP 2006 i 2010 preko nikad gore Spanije i sad Francuske.Protiv te Francuske smo izgubili jednom i srecom sacuvali remi u BG(a Francuska je pukom srecom dosla na SP nakon onog gola rukom).Realno,protiv nijedne jace selekcije se nismo naigrali.Da li je to zaista tako ili ne znacemo sutra nakon meca sa Nemackom.

Srdji

pre 13 godina

Igrao se dobar fudbal, bravo Meksiko, borbenost i trud, jos samo da Urugvaj i Meksiko odigraju X i nema zime za drugi krug...ZASLUZILI SU

pipo inzagi

pre 13 godina

lepo je rekao komentator: "...i selektor francuske domenek ima jos 2 izmene..da li ce sada pogledati u svoj astroloski prirucnik?.."
ahahaaa...smesni su i iako sam puko dobre novce zbog francuscica SRCE MI JE PUNO! :) Znam da tuga-i-jad-igrace boli dusa sada i da ih je verovatno sramota da se vrate u francusku..e ako. sad nek svako od njih lepo uzme po svezanj novcanica i sakrije se iza...taman ce da stanu..mali ljudi.
(a ja budala, priznajem -igrao na njih kao i pola evrope i sveta verovatno)

Bojan

pre 13 godina

Pa ovi Francuzi nisu normalni kad su toliko trpeli Domeneka, čovek je sujetan neće da promeni formaciju ekipe pa da gori. A Meksiko je super ekipa, ima odličan balans taktike i lepote fudbala. Nadam se da će izbeći Argentinu u osmini finala, mada bi to bila prava utakmica.

adriano

pre 13 godina

Moj sastav koji bi pobedio mexico. procenite sami i ocenite ako sam u pravu na preporucujem , a ako nisam nepreporucujem

golman: Loris,Sanja,Galas,Mexes,Evra,Diabi,Gurkuf,Riberi,Anri,Benzema,Anelka.
A ne neke krokodile poput Tulalana,Guvua,Zinjaka,Valbuene itd.itd.

kako doslo.......

pre 13 godina

Ako je iko zasluzio da ode kuci pre vremena to su Francuzi, setite se kako su dosli na SP.

Penal je cist, igrac Francuske nije isao na loptu, ona je bila ispred igraca.

Valjda su zvezde tako htele.....

Brane

pre 13 godina

Nadam se da je nasa grupa gradjana i setaca gledala ovu utakmicu.Anticu i drustvo, tako se igra protiv sporih i nemocnih Francuza a ne povlaci se sa igracem vise i jos pred 60.000 svojih navijaca!

Batler

pre 13 godina

fantasticno pozrtvovana igra Meksika. Ni u jednom trenutku nisu respektovali ime protivnika. A Srbija stalno ima kukavicku igru protiv iole zvucnijeg imena. Dokle?!

orlic

pre 13 godina

To je samo dokaz koliko je nasa kvalifikaciona grupa za ovo svetsko prvenstvo bila "jaka" i da smo vise srecom tu nego nekom vrhunskom igrom, i da ce mo viditedi tek kad se sve zavrsi gde mi stvarno pripadamo.
Iskreno i realno mozemo ocekivati samo tvrdu borbu sa Australijom za "solidno" 3. mesto u grupi, a prolazak u sledecu fazu nam je veliki kao i osvajanje ovog prvenstva.

prosečan Srbin ne propušta priliku

pre 13 godina

Jeste da su Francuzi izgubili, ali bar su pokazali kako se bori za svoju zemlju, za razliku od ovih naših balerina.

Pelezinho

pre 13 godina

Kako su dosli na prvenstvo (NEZASLUZENO), tako ce i da odu sa prvenstva (ZASLUZENO)!!! Hvala, dovidjenja... ne bi ih vise zadrzavao...

Bravo Mexico

pre 13 godina

Poslao mi prijatelj koji je Meksikanac poruku koju citiram:

"Do you see now what Serbia misses to be a great team,you have to fight for your country like Mexico,we destroyed France,good luck tommorow"

Josko Martinoski

pre 13 godina

Kako mi je merak. Sad bi voleo da utakmicu Urugvaj-Meksiko sudi neki iz Bangladesa koi nema pojma za spanskim jezikom, i da ova 22 momka zavrse jednu latinoamericku sapunicu, pricajuci viceve svih 90 min na spanskom, dok Frnacuzi i Platini puknu od muke, jer posle onog gola Ircima, a i pre, zgadili su se svim ljubiteljima fudbala poslednjih godina onim njihovim 0:0 i 1:1. Mislim d su jedino sa Srbijom odigrali 3+ i mozda jos neki mec za od 2002 naovamo...

Pelezinho

pre 13 godina

Kako su dosli na prvenstvo (NEZASLUZENO), tako ce i da odu sa prvenstva (ZASLUZENO)!!! Hvala, dovidjenja... ne bi ih vise zadrzavao...

Batler

pre 13 godina

fantasticno pozrtvovana igra Meksika. Ni u jednom trenutku nisu respektovali ime protivnika. A Srbija stalno ima kukavicku igru protiv iole zvucnijeg imena. Dokle?!

roman empire

pre 13 godina

Dobar pasulj(Cicarito),daleko se chuje.A sto se tice Francuza,oni su nam konkurencija za ekipu koja je dosad najmanje pokazala na SP.Sad pogotovo ne treba da nas zavarava dobar rezultat iz kvalifikacija jer smo imali u grupi loshe Francuze,koji su nas i kao takvi nadigrali sa igracem manje na Marakani.Zato sutra oprez protiv Nemaca,prvo pamet a onda potom i srce na teren.

Brane

pre 13 godina

Nadam se da je nasa grupa gradjana i setaca gledala ovu utakmicu.Anticu i drustvo, tako se igra protiv sporih i nemocnih Francuza a ne povlaci se sa igracem vise i jos pred 60.000 svojih navijaca!

Irish

pre 13 godina

ziveli!!!! steta sto nisam u Irskoj, da popijemo neko crno pivo,da se proslavi ovaj fantastican rezultat Mexosa,u Irskoj je zurka veceras i,treba!!!

fuksa

pre 13 godina

Za mene ce ostati vecita misterija zasto je Domenek ostao ovako dugo na mestu trenera reprezentacije. Lakse mi je da razumem neka svetska cuda nego to. Francuska nikad nije bila losija nego za vreme Domeneka, a ima na papiru jednu od cetiri najjace reprezentacije na svetu. Toliko jakih igraca imaju da su ostavili kuci jednog Benzemu koji je skuplji od svih nasih napadaca zajedno, a i mi bi rado menjali svu cetvoricu za njega.

Gabrijel

pre 13 godina

Ceo tim sastavljen od kompleksasa i sebicnjaka, i pored silnog trcanja ni jednu jedinu sansu petlici za 90 minuta nisu stvorili. Ovo je dokaz da ne pobedjuju zvezde vec tim. Dovoljan je jedan primitivan egoista u timu i to vise nije tim.

njuska

pre 13 godina

Ovaj Domenek bi sa kosarkaskom reprezentacijom SAD-a sve skupa sa Kobijem i Dzejmsom ispao u grupi na SP od Engleske,Albanije i Hondurasa a ni posle toga nebi otkaz dobio..Ko zna kako i ko zna zasto???

no fear

pre 13 godina

sve i kad bi naši izgubili sve 3 utakmice do kraja,epitet najveće sprdnje SP-a bi zasluženo ponijeli Francuzi..
uz onu karikaturu od trenera,tim/tj. igrači Francuske izgledaju kao da ih je neko puškom natjerao na teren,a rezultat-koga briga..

Bojan

pre 13 godina

Ne mora nista da znaci ali moram primetiti da smo se plasirali na SP 2006 i 2010 preko nikad gore Spanije i sad Francuske.Protiv te Francuske smo izgubili jednom i srecom sacuvali remi u BG(a Francuska je pukom srecom dosla na SP nakon onog gola rukom).Realno,protiv nijedne jace selekcije se nismo naigrali.Da li je to zaista tako ili ne znacemo sutra nakon meca sa Nemackom.

Boki

pre 13 godina

E,moj Anri!Mogao si da ostanes legenda dogod se igra fudbal.Verovatno mu je sada zao sto odmah nije priznao igranje rukom.

Ta rastimovana druzina nije ni zasluzila da se nadje na prvenstvu.Da se igralo rukama,ko zna...
Nadam se da ce izgubiti trecu utakmicu.

realan

pre 13 godina

Ovo objasnjava nas "istorijski uspeh u kvalifikacionoj grupi". Imali smo za glavne konkurentne beskrvne, anemicne, bezvoljne Francuze (a inace ni njih nismo uspeli da pobedimo).

Bojan

pre 13 godina

Pa ovi Francuzi nisu normalni kad su toliko trpeli Domeneka, čovek je sujetan neće da promeni formaciju ekipe pa da gori. A Meksiko je super ekipa, ima odličan balans taktike i lepote fudbala. Nadam se da će izbeći Argentinu u osmini finala, mada bi to bila prava utakmica.

kako doslo.......

pre 13 godina

Ako je iko zasluzio da ode kuci pre vremena to su Francuzi, setite se kako su dosli na SP.

Penal je cist, igrac Francuske nije isao na loptu, ona je bila ispred igraca.

Valjda su zvezde tako htele.....

Srdji

pre 13 godina

Igrao se dobar fudbal, bravo Meksiko, borbenost i trud, jos samo da Urugvaj i Meksiko odigraju X i nema zime za drugi krug...ZASLUZILI SU

pipo inzagi

pre 13 godina

lepo je rekao komentator: "...i selektor francuske domenek ima jos 2 izmene..da li ce sada pogledati u svoj astroloski prirucnik?.."
ahahaaa...smesni su i iako sam puko dobre novce zbog francuscica SRCE MI JE PUNO! :) Znam da tuga-i-jad-igrace boli dusa sada i da ih je verovatno sramota da se vrate u francusku..e ako. sad nek svako od njih lepo uzme po svezanj novcanica i sakrije se iza...taman ce da stanu..mali ljudi.
(a ja budala, priznajem -igrao na njih kao i pola evrope i sveta verovatno)

oto fon

pre 13 godina

To govori koliko je dobra (teska) bila grupa u kvalifikacijama. Bolje da je bila neka jacha, onda bi se znala prava vrijednost Orlova. Ovi francuzi nisu zasluzili da igraju na pvenstvu. Veceras se osim u Mexicu, najvise slavilo u R.Irskoj.

S_R_K_I

pre 13 godina

Domenek upropastio ovako sjajan tim.
Da ih trenira Arsen Venger igrali bi najlepsi fudbal na prvenstvu i lagano osvojili s obzirom da imaju jako kvalitetan tim tj po imenima najkvalitetniji na prvenstvu.
Ali steta sto tako velika fudbalska velesila nema trenera ko svet.
Mi imamo sjajnog trenera ali zato nam manjkaju igraci.
Da Antic ima francuske fudbalere covek bi osvojio svetski kup.

mate mišo

pre 13 godina

Kako mi je drago, bravo za Meksiko! Astrolog Domenech je još jednom potvrdio da je drugi najveći biser na svijetu, prvo mjesto ipak ne može dostići :) http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=11&nav_id=438151

Ustvari, kad malo bolje razmislim, samo je Domenech tako lud, moguće da je on bacio pare jer je Mars u Jupiteru...

Red_Devil

pre 13 godina

Svaka cast Meksikanci, pobedili ste najgoru ekipu(a na papiru mozda najbolju) na SP koja je nezasluzeno dosla na ovo prvenstvo(ipak ima pravde). A Javier Hernandez ce biti dobar u tandemu sa Runijem kad stigne u Mancester. Meksiko nema neku reprezentaciju, ali igraju lep fudbal,za razliku od ovih nasih!!!Samo napred.

orlic

pre 13 godina

To je samo dokaz koliko je nasa kvalifikaciona grupa za ovo svetsko prvenstvo bila "jaka" i da smo vise srecom tu nego nekom vrhunskom igrom, i da ce mo viditedi tek kad se sve zavrsi gde mi stvarno pripadamo.
Iskreno i realno mozemo ocekivati samo tvrdu borbu sa Australijom za "solidno" 3. mesto u grupi, a prolazak u sledecu fazu nam je veliki kao i osvajanje ovog prvenstva.

özil

pre 13 godina

sad mi jasno kako su se nasi dragi susjedi kvalificirali za sp, pa vi niste imali ozbiljnog protivnika,a opet niste mogli pobjedit najgoru francusku koju sam ikad vidio.pa njih je austrija dobila,hrvatska bi ovakvu francusku pregazila!! pozdrav susjedi i da nezaboravim sutra vas debakl!!

Владан

pre 13 godina

Свака част натурализованим Французима, али се ово не зове игра "за своју земљу". Руку на срце ни малобројни преостали део екипе није блистао.

adriano

pre 13 godina

Moj sastav koji bi pobedio mexico. procenite sami i ocenite ako sam u pravu na preporucujem , a ako nisam nepreporucujem

golman: Loris,Sanja,Galas,Mexes,Evra,Diabi,Gurkuf,Riberi,Anri,Benzema,Anelka.
A ne neke krokodile poput Tulalana,Guvua,Zinjaka,Valbuene itd.itd.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Meksiko. Odlicna utakmica i vise nego zasluzena pobeda. Jedna stvar mi nije jasna, ako su Francuzi svesni problema sa trenerom jos od pocetka priprema (mediji ga ne vole, problemi sa igracima i slicno) zasto ga nisu smenili na vreme jer im ovako propade svetsko prvenstvo. Francuzi igraju katastrofalno a ocito je da nesto ne stima u ekipi.

http://www.worldofbasketball.org

marko77

pre 13 godina

E ovo su pravi orlovi, samo sto ovi nisu beli nego crni, tako se brane boje drzave, ostavljanjem srca na terenu, ma igrati protiv bilo koga, a ne kao ovi nasi manekeni

PimPong

pre 13 godina

Cinjenica je da je nasa grupa iz kvalifikacija bila jaka na papiru, ali da smo uhvatili Rumune i Francuze sa najlosijim ekipama koje imaju godinama. Ali, ne treba zanemariti to sto smo postigli. Tu je bila i jedna Austrija koja je 2008-e namucila i Hrvate a i Svabe u grupi. Nema u Evropu laganih grupa - cak je i Svajcarska koja je juce dobila Spaniju izgubila od Luksemburga.

A sto se Francuza tice, drago mi je da ih je Mexico dobio. Bilo je potpuno zasluzeno. Steta da ekipa kao Francuska sa ovim silnim talentom ne moze bolje zbog kratkovidnog trenera.

prosečan Srbin ne propušta priliku

pre 13 godina

Jeste da su Francuzi izgubili, ali bar su pokazali kako se bori za svoju zemlju, za razliku od ovih naših balerina.

D.Drogba

pre 13 godina

Prvi gol iz ofsajda, drugi iz nepostojeceg penala. To naravno, nije opravdanje za reprezentaciju Francuske koja je, blago receno - OCAJNA. Kao individualci su skoro pa savrseni, ali kao ekipa su nula. Trener neznalica, nekoliko klanova u timu. Nisu ni mogli da ocekuju nesto bolje. Ali ja sam mislio da bar mogu grupu da prodju. Izgleda da nisam bio u pravu. P.S. NAPRED SRBIJA !!! Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

Rafa .Markez

pre 13 godina

E onako se fudbal igra
pocetak utakmice svi pevaju himnu, svi veruju u boga svi mnogo bolje igraju za reprezentaciju nego za klub u kom trenutno igraju ,to se ceni, to se vidi na terenu
svaka cast ....
Za tu ekipu cu uvek reci da su stvarno ostavili srce na terenu

andrin

pre 13 godina

Cestitke Meksiku na pobedi.Pala je velika ekipa.
Sedeo sam sa Meksikancima i video po "prvi put" da se isto navija za reprezentaciju.
Nerviraju se, vicu"Puta Madre",klecaju kolenima, ma u transu.
Mi mislimo da smo mi posebni.E,pa nismo!!!
To se vidi po navijanju.
Penal za Meksiko!Svi sede piju pivo.A Meksikanac ustao i otisao na stranu sa rukama na glavi-i ceka.
Neverica i neizvesnost,pada gol i on sav u zanosu peva Mexicooo,Mexicooo.Mexicooo.
E,da nam je da i mi tako slavimo danas!

BK

pre 13 godina

Za "Vladana, 23:15"

A nikom nisu smetali ti tvoji "naturalizovani" kada se osvajalo SP??

Uostalom nisu ni Brazilci tamnoputi a ni bledoliki po prirodi pa ipak oni a ne njihovi indijanci dominiraju reprezentacijom....

goran

pre 13 godina

Jedan od najbioljih timova na svetu (doduse na papiru) nije ni trebao da dodje na SP. Setimo se samo Irske. Zalosno je da je Francuska federacija drzala jednog najobicnijeg sarlatana na mestu selektora.

Steta jer ovaj tim je morao da stigne bar do cetvrtfinala. Mislim da je imajuci u vidu Irsku pravda zadovoljena.

Feed the Goat

pre 13 godina

Au ljudi molim vas nemojte lupati kako smo imali laku grupu i da smo ne zasluzeno dosli na SP. Ako niste zadovoljni Srbijom gledajte Hrvate... ipak su oni zavrsili iza Ukrajine u grupi koja je izgubila u barazu od katastrofalne Grcke.
Nemacka-Srbija 0-2
Pozdrav za sve prave Srbe koji su uz reprezentaciju i kad je tesko, a ne odma da pljuju po onima koji su im do pre par dana bili kao bogovi.

Djedo

pre 13 godina

Uvek je tužno videti kako bezvoljni skup sjajnih igrača gubi od trecerazrednih uličnih fudbalera. Naslov vesti je potpuno pogrešan. Francuzi su na terenu izgledali kao po kazni,a Meksiko ih uopšte nije zanimao, već ko kome (ne)će da doda loptu. Da su igrali i protiv pingvina, izgubili bi.

bulat92

pre 13 godina

A Francuska se iz naše grupe kao druga plasirala na SP.
Od nje smo jednu izgubili i jednu igrali nerešno.Sve ovo govori da to što smo se iz te grupe kvalifikoval i nije neki veliki uspeh, odnosno nije takav da nas čini kandidatom za prvaka sveta.A takvih smo prognoza slušali.

bobm

pre 13 godina

ovi meksikanci su mi bili simpaticni jos 90-tih, kad sam bio klinac, kad im je branio onaj ludi kampos (ili tako nekako). navijam za njih da prodju dalje, nadam se da se vela nije ozbiljnije povredio.

Lažni moral

pre 13 godina

Može li mi neko objasniti zašto Maradona može biti legenda, a Henry ne može? Ne ulazim u njihovo fudbalsko umijeće, nego igranje rukom i pljuvanje Henry-a od toliko ljudi. Kao da je fudbal sami Fair-play pa se našao jedan Thierry da kvari tu idilu.
Ma dajte...

"izliječeni kladionicar"

pre 13 godina

Prije par dana slusam na radiju kako je lik uplatio u kladionici 120000 E da ce Francuska biti prvak u Africi, te da je to rekordna uplata do sada.......lolll....da mi je njegova slika da je imam kod sebe kada me bude povukla zelja da odem u kladionicu.....:).Pozdrav za sve iz RS...JEDAN NAROD,JEDNA DRZAVA

stefan,MKD

pre 13 godina

pored Grcku,Francuska mi je druga najomrzena reprezentacija i to ne zbog Anrija i negovu ruku ili igrace vec zbog ovog neznalica Domenek...covek jednostavno ubija fudbal i Francusku reprezentaciju...da mu na klupu sede jedan Gurkuf,Anri,Mexes i jos da ne povedes Benzemu a pritom ocekujes da ti Gignac i Valbuena donesu pobedu je znacilo da Francuzi mogu jos sad da cekiraju svoj bagaz....Meksiko uz Cile zasad igraju po meni najlepsi futbal

Vladimir, Tuzla

pre 13 godina

Drago mi je sto Meksiko spasava ugled fudbala, sve zbog namjestenog baraza, Iraca, i nas Bosanaca...
Da Platini i kompanija nisu stelili baraz, mozda bi i BIH bila na SP, a kakva je igra vidjena do sad, nasi bi zmajevi sasvim lagano prosli u drugi krug...
Sretno Srbiji danas protiv Njemacke, ali kako mi u Bosni kazemo "dabogda kceri da te beg uzme, cigani se vrte oko kuce"...
Pozdrav!

The Clansman

pre 13 godina

Neka sad opet igraju rukom protiv Republike Irske i pri tom se raduju kao da je to ok. Umesto "luck of the Irish" videli smo "tragedy of France".

marko77

pre 13 godina

E ovo su pravi orlovi, samo sto ovi nisu beli nego crni, tako se brane boje drzave, ostavljanjem srca na terenu, ma igrati protiv bilo koga, a ne kao ovi nasi manekeni

nemanja86

pre 13 godina

Nema gore ekipe o Francuske...ni goreg trenera od Domeneka..Cini mi se da je i Maradona bolji strucnjak od njega...sa sve onim smesnim odelom....Antifudbal igraju Francuzi...

mile jna

pre 13 godina

Jeste da su Francuzi izgubili, ali bar su pokazali kako se bori za svoju zemlju, za razliku od ovih naših balerina.
(prosečan Srbin ne propušta priliku, 17. jun 2010 22:33)

Ti si pobedio!!!!

Veran Sin Juga

pre 13 godina

Za mene ce ostati vecita misterija zasto je Domenek ostao ovako dugo na mestu trenera reprezentacije. Lakse mi je da razumem neka svetska cuda nego to. Francuska nikad nije bila losija nego za vreme Domeneka, a ima na papiru jednu od cetiri najjace reprezentacije na svetu. Toliko jakih igraca imaju da su ostavili kuci jednog Benzemu koji je skuplji od svih nasih napadaca zajedno, a i mi bi rado menjali svu cetvoricu za njega.
(fuksa, 17. jun 2010 23:24)

Za mene je vecita misterija ko drzi pantelinha i prvoj postavi?!?!
P.S. kako ce biti dosadna utakmica urugvaj-meksiko :-)))

Ivan

pre 13 godina

Prvo, ovo moze da bude iznenadjenje samo nekome ko nije bas previse u fudbalu. Meksiko je odlican tim, i ja sam ocekivao njihovu pobedu protiv ove jadne Francuske, koju mi, jos jadniji, nismo uspeli da pobedimo sa igracem vise skoro celu utakmicu. Idu kuci onako kako su i dosli na prvenstvo, tako im i treba.

delija sever

pre 13 godina

kako sam se sinoc radovao pobedi Mexikanaca sa drugom kao malo dete.../PENAL/ kaze sudija,Blanko se namesta,sut i goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll ... i to je Francuza kraj.

VladaNS

pre 13 godina

Ajde da kazemo da Mexico i nema neki extra team ali su dokazali kako se zeljom i radom na terenu moze doci do uspeha. A nasi... da su imali dzepove na shorcevima... valjda bi ruke u njih stavili kolko su se setali. A ne pricamo o dugim, neupotrebljivim loptama i preskakanje sredine. Muka mi je vise od tog naseg stila igra. Mislio sam da ce Antic to kolko tolko iskoreniti. Stankovic standardno losh u reprezentaciji. Pantelic ne ume loptu da pogodi.

Ipak zelim danas da odigraju... hmmm... dobro... A onda se ipak trgnem i kazem sam sebi... realnost... realnost.

Plasim se da cemo danas da gledamo GOLEADU :-)))

lukas,zagreb

pre 13 godina

sramota,irci bi se barem pošteno borili.kakav šarlatan od trenera,čovjek živi više od 50 godina i vjeruje u horoskop(a nije žena) i po horoskopu slaže momčad.ne znam jesu li ovi u francuskom savezu normalni jer on sigurno nije.

pa rekooo sam

pre 13 godina

prvi gol je ofsajd mali ali ono se uvijek sviralo bar u evropi! dalje penal je tehnicki (knjiski) postojao ipak tkdj moze da se ne svira jer igrac nije imao sanse da stigne onu loptu. ali naravno materijala za penal ima. jel do mene ili se svima cini da sudije imaju neku pomoc sa strane putem mikrofona sobzirom da uopste ne grijese. izgleda da su uveli video nadzor senzore itd. samo tishu-mishu ja vam nisam reko :)

Damko

pre 13 godina

Jos pre nego je poceo WC pricao sam da od Francuza ove godine nema nista. Tako su me igrom podsetili na nasu reprezentaciju, kao da nista 5 dana nisu jeli, vuku se po terenu, nemotivisani, bez plana...
Po mom misljenju ove godine ulogu favorita opravdace Nemci, Argentina, Engleska i Holandija, ostali ce da podbace...
A sutra protiv Nemacke u pola 2. Hm, necu ni da napisem kako mislim da ce se zavrsiti ta utakmica.

PRAVDA ZA IRSKU!!!

pre 13 godina

Ima Boga! Ima pravde!!! Pravda je zadovoljena.Francuzi i njihov fudbal je dno dna.........meni je najvise zao sto mi kada smo bili na vrhuncu snage oni nisu znali sta je fudbal.....a sad kao imaju tim?Nemaju ni tim ni selektora-DOK JE BIO ZINEDIN ZIDAN bili su nesto kao i mi dok namje bio PIXI,SINISA i ostali asovi bili smo nesto,ali bar i ovako mali veliki smo za francuze!!! Ajmo danas orlovi da i nemce napadnemo kao mexikanci francuze i pokazemo im gde im je mesto!!!!

özil

pre 13 godina

sad mi jasno kako su se nasi dragi susjedi kvalificirali za sp, pa vi niste imali ozbiljnog protivnika,a opet niste mogli pobjedit najgoru francusku koju sam ikad vidio.pa njih je austrija dobila,hrvatska bi ovakvu francusku pregazila!! pozdrav susjedi i da nezaboravim sutra vas debakl!!

prosečan Srbin ne propušta priliku

pre 13 godina

Jeste da su Francuzi izgubili, ali bar su pokazali kako se bori za svoju zemlju, za razliku od ovih naših balerina.

D.Drogba

pre 13 godina

Prvi gol iz ofsajda, drugi iz nepostojeceg penala. To naravno, nije opravdanje za reprezentaciju Francuske koja je, blago receno - OCAJNA. Kao individualci su skoro pa savrseni, ali kao ekipa su nula. Trener neznalica, nekoliko klanova u timu. Nisu ni mogli da ocekuju nesto bolje. Ali ja sam mislio da bar mogu grupu da prodju. Izgleda da nisam bio u pravu. P.S. NAPRED SRBIJA !!! Pozdrav svim ljubiteljima fudbala.

adriano

pre 13 godina

Moj sastav koji bi pobedio mexico. procenite sami i ocenite ako sam u pravu na preporucujem , a ako nisam nepreporucujem

golman: Loris,Sanja,Galas,Mexes,Evra,Diabi,Gurkuf,Riberi,Anri,Benzema,Anelka.
A ne neke krokodile poput Tulalana,Guvua,Zinjaka,Valbuene itd.itd.

S_R_K_I

pre 13 godina

Domenek upropastio ovako sjajan tim.
Da ih trenira Arsen Venger igrali bi najlepsi fudbal na prvenstvu i lagano osvojili s obzirom da imaju jako kvalitetan tim tj po imenima najkvalitetniji na prvenstvu.
Ali steta sto tako velika fudbalska velesila nema trenera ko svet.
Mi imamo sjajnog trenera ali zato nam manjkaju igraci.
Da Antic ima francuske fudbalere covek bi osvojio svetski kup.

Владан

pre 13 godina

Свака част натурализованим Французима, али се ово не зове игра "за своју земљу". Руку на срце ни малобројни преостали део екипе није блистао.

orlic

pre 13 godina

To je samo dokaz koliko je nasa kvalifikaciona grupa za ovo svetsko prvenstvo bila "jaka" i da smo vise srecom tu nego nekom vrhunskom igrom, i da ce mo viditedi tek kad se sve zavrsi gde mi stvarno pripadamo.
Iskreno i realno mozemo ocekivati samo tvrdu borbu sa Australijom za "solidno" 3. mesto u grupi, a prolazak u sledecu fazu nam je veliki kao i osvajanje ovog prvenstva.

marko77

pre 13 godina

E ovo su pravi orlovi, samo sto ovi nisu beli nego crni, tako se brane boje drzave, ostavljanjem srca na terenu, ma igrati protiv bilo koga, a ne kao ovi nasi manekeni

Djedo

pre 13 godina

Uvek je tužno videti kako bezvoljni skup sjajnih igrača gubi od trecerazrednih uličnih fudbalera. Naslov vesti je potpuno pogrešan. Francuzi su na terenu izgledali kao po kazni,a Meksiko ih uopšte nije zanimao, već ko kome (ne)će da doda loptu. Da su igrali i protiv pingvina, izgubili bi.

realan

pre 13 godina

Ovo objasnjava nas "istorijski uspeh u kvalifikacionoj grupi". Imali smo za glavne konkurentne beskrvne, anemicne, bezvoljne Francuze (a inace ni njih nismo uspeli da pobedimo).

BK

pre 13 godina

Za "Vladana, 23:15"

A nikom nisu smetali ti tvoji "naturalizovani" kada se osvajalo SP??

Uostalom nisu ni Brazilci tamnoputi a ni bledoliki po prirodi pa ipak oni a ne njihovi indijanci dominiraju reprezentacijom....

Bravo Mexico

pre 13 godina

Poslao mi prijatelj koji je Meksikanac poruku koju citiram:

"Do you see now what Serbia misses to be a great team,you have to fight for your country like Mexico,we destroyed France,good luck tommorow"

marko77

pre 13 godina

E ovo su pravi orlovi, samo sto ovi nisu beli nego crni, tako se brane boje drzave, ostavljanjem srca na terenu, ma igrati protiv bilo koga, a ne kao ovi nasi manekeni

Bojan

pre 13 godina

Ne mora nista da znaci ali moram primetiti da smo se plasirali na SP 2006 i 2010 preko nikad gore Spanije i sad Francuske.Protiv te Francuske smo izgubili jednom i srecom sacuvali remi u BG(a Francuska je pukom srecom dosla na SP nakon onog gola rukom).Realno,protiv nijedne jace selekcije se nismo naigrali.Da li je to zaista tako ili ne znacemo sutra nakon meca sa Nemackom.

oto fon

pre 13 godina

To govori koliko je dobra (teska) bila grupa u kvalifikacijama. Bolje da je bila neka jacha, onda bi se znala prava vrijednost Orlova. Ovi francuzi nisu zasluzili da igraju na pvenstvu. Veceras se osim u Mexicu, najvise slavilo u R.Irskoj.

pa rekooo sam

pre 13 godina

prvi gol je ofsajd mali ali ono se uvijek sviralo bar u evropi! dalje penal je tehnicki (knjiski) postojao ipak tkdj moze da se ne svira jer igrac nije imao sanse da stigne onu loptu. ali naravno materijala za penal ima. jel do mene ili se svima cini da sudije imaju neku pomoc sa strane putem mikrofona sobzirom da uopste ne grijese. izgleda da su uveli video nadzor senzore itd. samo tishu-mishu ja vam nisam reko :)

pipo inzagi

pre 13 godina

lepo je rekao komentator: "...i selektor francuske domenek ima jos 2 izmene..da li ce sada pogledati u svoj astroloski prirucnik?.."
ahahaaa...smesni su i iako sam puko dobre novce zbog francuscica SRCE MI JE PUNO! :) Znam da tuga-i-jad-igrace boli dusa sada i da ih je verovatno sramota da se vrate u francusku..e ako. sad nek svako od njih lepo uzme po svezanj novcanica i sakrije se iza...taman ce da stanu..mali ljudi.
(a ja budala, priznajem -igrao na njih kao i pola evrope i sveta verovatno)

Lažni moral

pre 13 godina

Može li mi neko objasniti zašto Maradona može biti legenda, a Henry ne može? Ne ulazim u njihovo fudbalsko umijeće, nego igranje rukom i pljuvanje Henry-a od toliko ljudi. Kao da je fudbal sami Fair-play pa se našao jedan Thierry da kvari tu idilu.
Ma dajte...

Rafa .Markez

pre 13 godina

E onako se fudbal igra
pocetak utakmice svi pevaju himnu, svi veruju u boga svi mnogo bolje igraju za reprezentaciju nego za klub u kom trenutno igraju ,to se ceni, to se vidi na terenu
svaka cast ....
Za tu ekipu cu uvek reci da su stvarno ostavili srce na terenu

roman empire

pre 13 godina

Dobar pasulj(Cicarito),daleko se chuje.A sto se tice Francuza,oni su nam konkurencija za ekipu koja je dosad najmanje pokazala na SP.Sad pogotovo ne treba da nas zavarava dobar rezultat iz kvalifikacija jer smo imali u grupi loshe Francuze,koji su nas i kao takvi nadigrali sa igracem manje na Marakani.Zato sutra oprez protiv Nemaca,prvo pamet a onda potom i srce na teren.

fuksa

pre 13 godina

Za mene ce ostati vecita misterija zasto je Domenek ostao ovako dugo na mestu trenera reprezentacije. Lakse mi je da razumem neka svetska cuda nego to. Francuska nikad nije bila losija nego za vreme Domeneka, a ima na papiru jednu od cetiri najjace reprezentacije na svetu. Toliko jakih igraca imaju da su ostavili kuci jednog Benzemu koji je skuplji od svih nasih napadaca zajedno, a i mi bi rado menjali svu cetvoricu za njega.

Damko

pre 13 godina

Jos pre nego je poceo WC pricao sam da od Francuza ove godine nema nista. Tako su me igrom podsetili na nasu reprezentaciju, kao da nista 5 dana nisu jeli, vuku se po terenu, nemotivisani, bez plana...
Po mom misljenju ove godine ulogu favorita opravdace Nemci, Argentina, Engleska i Holandija, ostali ce da podbace...
A sutra protiv Nemacke u pola 2. Hm, necu ni da napisem kako mislim da ce se zavrsiti ta utakmica.

"izliječeni kladionicar"

pre 13 godina

Prije par dana slusam na radiju kako je lik uplatio u kladionici 120000 E da ce Francuska biti prvak u Africi, te da je to rekordna uplata do sada.......lolll....da mi je njegova slika da je imam kod sebe kada me bude povukla zelja da odem u kladionicu.....:).Pozdrav za sve iz RS...JEDAN NAROD,JEDNA DRZAVA

mile jna

pre 13 godina

Jeste da su Francuzi izgubili, ali bar su pokazali kako se bori za svoju zemlju, za razliku od ovih naših balerina.
(prosečan Srbin ne propušta priliku, 17. jun 2010 22:33)

Ti si pobedio!!!!

Pelezinho

pre 13 godina

Kako su dosli na prvenstvo (NEZASLUZENO), tako ce i da odu sa prvenstva (ZASLUZENO)!!! Hvala, dovidjenja... ne bi ih vise zadrzavao...

stefan,MKD

pre 13 godina

pored Grcku,Francuska mi je druga najomrzena reprezentacija i to ne zbog Anrija i negovu ruku ili igrace vec zbog ovog neznalica Domenek...covek jednostavno ubija fudbal i Francusku reprezentaciju...da mu na klupu sede jedan Gurkuf,Anri,Mexes i jos da ne povedes Benzemu a pritom ocekujes da ti Gignac i Valbuena donesu pobedu je znacilo da Francuzi mogu jos sad da cekiraju svoj bagaz....Meksiko uz Cile zasad igraju po meni najlepsi futbal

Feed the Goat

pre 13 godina

Au ljudi molim vas nemojte lupati kako smo imali laku grupu i da smo ne zasluzeno dosli na SP. Ako niste zadovoljni Srbijom gledajte Hrvate... ipak su oni zavrsili iza Ukrajine u grupi koja je izgubila u barazu od katastrofalne Grcke.
Nemacka-Srbija 0-2
Pozdrav za sve prave Srbe koji su uz reprezentaciju i kad je tesko, a ne odma da pljuju po onima koji su im do pre par dana bili kao bogovi.

VladaNS

pre 13 godina

Ajde da kazemo da Mexico i nema neki extra team ali su dokazali kako se zeljom i radom na terenu moze doci do uspeha. A nasi... da su imali dzepove na shorcevima... valjda bi ruke u njih stavili kolko su se setali. A ne pricamo o dugim, neupotrebljivim loptama i preskakanje sredine. Muka mi je vise od tog naseg stila igra. Mislio sam da ce Antic to kolko tolko iskoreniti. Stankovic standardno losh u reprezentaciji. Pantelic ne ume loptu da pogodi.

Ipak zelim danas da odigraju... hmmm... dobro... A onda se ipak trgnem i kazem sam sebi... realnost... realnost.

Plasim se da cemo danas da gledamo GOLEADU :-)))

Brane

pre 13 godina

Nadam se da je nasa grupa gradjana i setaca gledala ovu utakmicu.Anticu i drustvo, tako se igra protiv sporih i nemocnih Francuza a ne povlaci se sa igracem vise i jos pred 60.000 svojih navijaca!

njuska

pre 13 godina

Ovaj Domenek bi sa kosarkaskom reprezentacijom SAD-a sve skupa sa Kobijem i Dzejmsom ispao u grupi na SP od Engleske,Albanije i Hondurasa a ni posle toga nebi otkaz dobio..Ko zna kako i ko zna zasto???

Boki

pre 13 godina

E,moj Anri!Mogao si da ostanes legenda dogod se igra fudbal.Verovatno mu je sada zao sto odmah nije priznao igranje rukom.

Ta rastimovana druzina nije ni zasluzila da se nadje na prvenstvu.Da se igralo rukama,ko zna...
Nadam se da ce izgubiti trecu utakmicu.

Vladimir, Tuzla

pre 13 godina

Drago mi je sto Meksiko spasava ugled fudbala, sve zbog namjestenog baraza, Iraca, i nas Bosanaca...
Da Platini i kompanija nisu stelili baraz, mozda bi i BIH bila na SP, a kakva je igra vidjena do sad, nasi bi zmajevi sasvim lagano prosli u drugi krug...
Sretno Srbiji danas protiv Njemacke, ali kako mi u Bosni kazemo "dabogda kceri da te beg uzme, cigani se vrte oko kuce"...
Pozdrav!

bulat92

pre 13 godina

A Francuska se iz naše grupe kao druga plasirala na SP.
Od nje smo jednu izgubili i jednu igrali nerešno.Sve ovo govori da to što smo se iz te grupe kvalifikoval i nije neki veliki uspeh, odnosno nije takav da nas čini kandidatom za prvaka sveta.A takvih smo prognoza slušali.

Red_Devil

pre 13 godina

Svaka cast Meksikanci, pobedili ste najgoru ekipu(a na papiru mozda najbolju) na SP koja je nezasluzeno dosla na ovo prvenstvo(ipak ima pravde). A Javier Hernandez ce biti dobar u tandemu sa Runijem kad stigne u Mancester. Meksiko nema neku reprezentaciju, ali igraju lep fudbal,za razliku od ovih nasih!!!Samo napred.

Irish

pre 13 godina

ziveli!!!! steta sto nisam u Irskoj, da popijemo neko crno pivo,da se proslavi ovaj fantastican rezultat Mexosa,u Irskoj je zurka veceras i,treba!!!

no fear

pre 13 godina

sve i kad bi naši izgubili sve 3 utakmice do kraja,epitet najveće sprdnje SP-a bi zasluženo ponijeli Francuzi..
uz onu karikaturu od trenera,tim/tj. igrači Francuske izgledaju kao da ih je neko puškom natjerao na teren,a rezultat-koga briga..

nemanja86

pre 13 godina

Nema gore ekipe o Francuske...ni goreg trenera od Domeneka..Cini mi se da je i Maradona bolji strucnjak od njega...sa sve onim smesnim odelom....Antifudbal igraju Francuzi...

Josko Martinoski

pre 13 godina

Kako mi je merak. Sad bi voleo da utakmicu Urugvaj-Meksiko sudi neki iz Bangladesa koi nema pojma za spanskim jezikom, i da ova 22 momka zavrse jednu latinoamericku sapunicu, pricajuci viceve svih 90 min na spanskom, dok Frnacuzi i Platini puknu od muke, jer posle onog gola Ircima, a i pre, zgadili su se svim ljubiteljima fudbala poslednjih godina onim njihovim 0:0 i 1:1. Mislim d su jedino sa Srbijom odigrali 3+ i mozda jos neki mec za od 2002 naovamo...

Gabrijel

pre 13 godina

Ceo tim sastavljen od kompleksasa i sebicnjaka, i pored silnog trcanja ni jednu jedinu sansu petlici za 90 minuta nisu stvorili. Ovo je dokaz da ne pobedjuju zvezde vec tim. Dovoljan je jedan primitivan egoista u timu i to vise nije tim.

Batler

pre 13 godina

fantasticno pozrtvovana igra Meksika. Ni u jednom trenutku nisu respektovali ime protivnika. A Srbija stalno ima kukavicku igru protiv iole zvucnijeg imena. Dokle?!

PimPong

pre 13 godina

Cinjenica je da je nasa grupa iz kvalifikacija bila jaka na papiru, ali da smo uhvatili Rumune i Francuze sa najlosijim ekipama koje imaju godinama. Ali, ne treba zanemariti to sto smo postigli. Tu je bila i jedna Austrija koja je 2008-e namucila i Hrvate a i Svabe u grupi. Nema u Evropu laganih grupa - cak je i Svajcarska koja je juce dobila Spaniju izgubila od Luksemburga.

A sto se Francuza tice, drago mi je da ih je Mexico dobio. Bilo je potpuno zasluzeno. Steta da ekipa kao Francuska sa ovim silnim talentom ne moze bolje zbog kratkovidnog trenera.

PRAVDA ZA IRSKU!!!

pre 13 godina

Ima Boga! Ima pravde!!! Pravda je zadovoljena.Francuzi i njihov fudbal je dno dna.........meni je najvise zao sto mi kada smo bili na vrhuncu snage oni nisu znali sta je fudbal.....a sad kao imaju tim?Nemaju ni tim ni selektora-DOK JE BIO ZINEDIN ZIDAN bili su nesto kao i mi dok namje bio PIXI,SINISA i ostali asovi bili smo nesto,ali bar i ovako mali veliki smo za francuze!!! Ajmo danas orlovi da i nemce napadnemo kao mexikanci francuze i pokazemo im gde im je mesto!!!!

Bojan

pre 13 godina

Pa ovi Francuzi nisu normalni kad su toliko trpeli Domeneka, čovek je sujetan neće da promeni formaciju ekipe pa da gori. A Meksiko je super ekipa, ima odličan balans taktike i lepote fudbala. Nadam se da će izbeći Argentinu u osmini finala, mada bi to bila prava utakmica.

kako doslo.......

pre 13 godina

Ako je iko zasluzio da ode kuci pre vremena to su Francuzi, setite se kako su dosli na SP.

Penal je cist, igrac Francuske nije isao na loptu, ona je bila ispred igraca.

Valjda su zvezde tako htele.....

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Meksiko. Odlicna utakmica i vise nego zasluzena pobeda. Jedna stvar mi nije jasna, ako su Francuzi svesni problema sa trenerom jos od pocetka priprema (mediji ga ne vole, problemi sa igracima i slicno) zasto ga nisu smenili na vreme jer im ovako propade svetsko prvenstvo. Francuzi igraju katastrofalno a ocito je da nesto ne stima u ekipi.

http://www.worldofbasketball.org

The Clansman

pre 13 godina

Neka sad opet igraju rukom protiv Republike Irske i pri tom se raduju kao da je to ok. Umesto "luck of the Irish" videli smo "tragedy of France".

delija sever

pre 13 godina

kako sam se sinoc radovao pobedi Mexikanaca sa drugom kao malo dete.../PENAL/ kaze sudija,Blanko se namesta,sut i goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll ... i to je Francuza kraj.

Srdji

pre 13 godina

Igrao se dobar fudbal, bravo Meksiko, borbenost i trud, jos samo da Urugvaj i Meksiko odigraju X i nema zime za drugi krug...ZASLUZILI SU

mate mišo

pre 13 godina

Kako mi je drago, bravo za Meksiko! Astrolog Domenech je još jednom potvrdio da je drugi najveći biser na svijetu, prvo mjesto ipak ne može dostići :) http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=11&nav_id=438151

Ustvari, kad malo bolje razmislim, samo je Domenech tako lud, moguće da je on bacio pare jer je Mars u Jupiteru...

andrin

pre 13 godina

Cestitke Meksiku na pobedi.Pala je velika ekipa.
Sedeo sam sa Meksikancima i video po "prvi put" da se isto navija za reprezentaciju.
Nerviraju se, vicu"Puta Madre",klecaju kolenima, ma u transu.
Mi mislimo da smo mi posebni.E,pa nismo!!!
To se vidi po navijanju.
Penal za Meksiko!Svi sede piju pivo.A Meksikanac ustao i otisao na stranu sa rukama na glavi-i ceka.
Neverica i neizvesnost,pada gol i on sav u zanosu peva Mexicooo,Mexicooo.Mexicooo.
E,da nam je da i mi tako slavimo danas!

bobm

pre 13 godina

ovi meksikanci su mi bili simpaticni jos 90-tih, kad sam bio klinac, kad im je branio onaj ludi kampos (ili tako nekako). navijam za njih da prodju dalje, nadam se da se vela nije ozbiljnije povredio.

goran

pre 13 godina

Jedan od najbioljih timova na svetu (doduse na papiru) nije ni trebao da dodje na SP. Setimo se samo Irske. Zalosno je da je Francuska federacija drzala jednog najobicnijeg sarlatana na mestu selektora.

Steta jer ovaj tim je morao da stigne bar do cetvrtfinala. Mislim da je imajuci u vidu Irsku pravda zadovoljena.

Veran Sin Juga

pre 13 godina

Za mene ce ostati vecita misterija zasto je Domenek ostao ovako dugo na mestu trenera reprezentacije. Lakse mi je da razumem neka svetska cuda nego to. Francuska nikad nije bila losija nego za vreme Domeneka, a ima na papiru jednu od cetiri najjace reprezentacije na svetu. Toliko jakih igraca imaju da su ostavili kuci jednog Benzemu koji je skuplji od svih nasih napadaca zajedno, a i mi bi rado menjali svu cetvoricu za njega.
(fuksa, 17. jun 2010 23:24)

Za mene je vecita misterija ko drzi pantelinha i prvoj postavi?!?!
P.S. kako ce biti dosadna utakmica urugvaj-meksiko :-)))

Ivan

pre 13 godina

Prvo, ovo moze da bude iznenadjenje samo nekome ko nije bas previse u fudbalu. Meksiko je odlican tim, i ja sam ocekivao njihovu pobedu protiv ove jadne Francuske, koju mi, jos jadniji, nismo uspeli da pobedimo sa igracem vise skoro celu utakmicu. Idu kuci onako kako su i dosli na prvenstvo, tako im i treba.

lukas,zagreb

pre 13 godina

sramota,irci bi se barem pošteno borili.kakav šarlatan od trenera,čovjek živi više od 50 godina i vjeruje u horoskop(a nije žena) i po horoskopu slaže momčad.ne znam jesu li ovi u francuskom savezu normalni jer on sigurno nije.