Fudbal 73

Nedelja, 13.06.2010.

20:20

Rajevac: “Gorko-slatka pobeda”

Selektor Gane Milovan Rajevac izjavio je da je <a href="http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=06&amp;dd=13&amp;nav_id=438513" class="text-link" target= "_blank">pobeda njegovog tima nad Srbijom</a> za njega bila “gorko-slatka”.

Rajevac: “Gorko-slatka pobeda” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Dermendziev

pre 13 godina

Retko skroman i povucen momak.Kao fudbaler izuzetno borben,a kao trener izgleda solidan.Pravi profesionalac.Videlo se odmah posle meca da nje najsrecniji .Bravo Rajo,bio si i ostao uvek odmeren i u pravom smislu reci veliki covek.

M V P

pre 13 godina

Rajevac je pokazao poslije utakmice svoj patriotizam kad je neko u euforiji sa klupe Gane skocio na njega a on ga je nervozno odgurnuo jer ipak je Srbija njegova zemlja. Sve cestitke gospodine Rajevac pokazali ste da ste gospodin od glave do pete.

Nebojsa

pre 13 godina

Bicu bezobrazan i kratak. E prokleti covece pa otkud ti od milion selektora da se pojavis kao grom iz vedra neba kod nas u grupi. Za mene si drzavni neprijatelj i zelim ti sve najgore kao selektoru u zivotu.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Paks, 13. jun 2010 21:54)

Hteo si da budes bezobrazan i kratak, a ispao si glup i zloban...

opet zavera...

pre 13 godina

Nisam pobornik teorija zavera ali ono sto se juce dogodilo na utakmici Gana-Srbija nateralo me je da preko noci promenim misljenje...A kao najbolji primer za sramni cin zbog koga bi ozbiljno trebalo razmisliti o bojkotu svetskog prvenstva jeste upravo ponasanje i sramni potezi gosn Rajevca protiv nicim izazvane reprezantacije Srbije. Ovaj ozloglaseni srbmrzac je:
1. dozvolio svojim igracima da prelaze na polovinu protivnika !
2. nije savetovao svoje odbrambene igrace da nebeske balone nebeske reprezentacije usmeravaju dalje ka protivnickim igracima koji su od velike vrucine pomalo dremali u napadu (onaj visoki i onaj sa kosicom...)vec su drsko stopovali te lopte i slali ih gle cuda ponovo ka protivnickoj polovini ili svojim igracima (vidi 1.)
3. nije naucio svoje napadace da i ako slucajno dodju u situaciju da sutiraju ka protivnickom golu to rade unazad a ne unapred (vidi svetli primer za udzbenike onog visokog...)
4. nije naucio svoje napadace srpski kako bi tokom utakmice mogli da podsecaju protivnicku odbranu o svojim namerama...

i tako u nedogled...ako to nije veleizdaja ne znam sta je... o sudiji Argentincu, coveku koji dolazi iz zemlje koja je osvedoceni neprijatelj svega sto je srpsko ne treba ni trositi reci...Koliko su velike razmere ove zavere govori i malo poznat podatak da je jedan nas takodje nicim izazvani igrac mesecima ucenjivan ugovorom u Bundesligi od strane DNB (nisu nam oprostili za nevaljalo ponasanje tokom 2. svetskog rata) da ce biti izbacen iz kluba ukoliko posle treninga posecuje i ubrzani vecernji kurs iz odbojke...Toliki pritisci nije ni cudo da se covek zbunio...
I kako posle svega da ne budete nervozni ???

wiener

pre 13 godina

.Budite malo realniji, nije ovo bas fer potez, stavite se u situaciju da se drzavljani Gane !!!
(Josko Martinoski, 14. jun 2010 01:06)

da sam ja drzavljanin gane bio bih zahvalan rajevcu sto je doneo mom timu pobedu protiv svoje zemlje i ni malo mi ne bi smetalo sto on tu pobedu ne zeli da slavi. sta tu nije fer meni nije jasno.

kontrarevolucija

pre 13 godina

Reci cu ono sto sam rekao i posle utakmice Partizan - Olimpijakos,kad je Teodosic pogadjao slobodna bacanja...Bravo majstore,to je jedini nacin da budes covek i odradis svoj deo posla...A ovi kvazi navijaci sto pljuju kad im neko ne pomogne,ili pljuju svoju reprezentaciju ni8kada nece biti ljudi...I zato ja kazem,NAPRED ORLOVI-NAPRED SRBIJA...A vama gosn.Rajevac zelim svu srecu...

Mico

pre 13 godina

Ma hajde Milovane raduj se zasto da se ne radujes pa sta mislis sta bi se desilo da si izgubio, tebe bi tamo skoro razapeli na krst srama s apostrofom da si pustio Srbiju, a ovde od sve te euforije zbog pobede niko nebi ni obratio paznju na tebe!

prica stara

pre 13 godina

Rajevac, radi svoj posao i ostavi se gluposti i patetike. Nisi ti kriv za poraz Srbije nego oni sami. Mogao bi da se proslavis na ovom prvenstvu ali ostavi se ovakvog razmisljanja. Nema tu romantike, svaki igrac i trener tamo zeli da proslavi prvo sebe pa tek onda su na redu nacionalni interesi. A sto se Anticevog tima tice prica je odavno poznata, zvali se oni Srbija, Jugoslavija ili kako bilo vec - nemamo mi mentalitet i snagu za velika djela. Ocekivanja velika a rezultat uvjek skroman.

SolomonPFC

pre 13 godina

mislim da su firmasi na svojoj prvenstvenoj utakmici imali transparent "Cestitamo gospodine Rajevac" posle njihovog prolazka u kvalifikacijama na SP 2010.
Ja se samo priduruzujem - cestitam gospodine Rajevac
krivca za nas poraz trazimo u nasim redovima !

cacak

pre 13 godina

CEEEEPAAAAJ Milovane, i ne brigaj brigu. Postujem tvoj patriotizam, a strucnost pre svega. Imas sjajne mlade momke, koji ce sad zbog tebe "stavititi srce na teren" pa guraj dok mozes, ionako si vec sad BOG u Gani. Znam iz iskustva koliko se u zapadnoj Africi postuju vredni i savesni ljudi, a ti si ljudina

Srbija se saginjati nece!

pre 13 godina

Svaka cast gospodinu Rajevcu ,skroman je i u velekoj pobedi Gane nad nasom reprezentacijom,ali nije toliko velika njegova zasluga koliko je nasa ziherasko-kukavicka igra tome doprinela,ali sta je tu je,ostaje jos dve utakmice da to ispravimo.Posle svake kise dodje sunce,valjda ce i nama zasijati.Nije nama niko dao tapiju nepobedivosti pa da posle jedne utakmice pljujemo po svemu ti momci predstavljaju Srbiju pa nek' su i najgori nasi su.

Dragan S

pre 13 godina

Nije nas izdao Rajevac nego ovi nasi prodavci magle na celu sa Anticem. I dosta tog popovanja u stilu - podrzimo ih, inace nismo patriote. Podrzacu ih kad vidim da trce i da zele pobedu.

darki001

pre 13 godina

Kako nemci razvalise australce kako trce kako se bore i kako igraju al nema da se ide na svadbe. Neki su takmicarski raspolozeni na SP a neki svadbarski. Svat juce nije dva pasa sastavio kako treba al kad treba da se igra na svadbi onda moze. Moramo da shvatimo da postoje dve Srbije ona elitna manjinska tajkun Srbija kojoj do nicega nije stalo osim vlasti para i medijske paznje a tu spadaju i ovi nazovi fudbaleri i ova vecinska iskrena, siromasna, nezaposlena, polugladna i naivna Srbija koja jos uvek u nesto veruje a toga necega odavna vise nema niti ce doci.

darki001

pre 13 godina

Ma sta se sekiras Milovane sto dalje od Srbije i srba i bice ti bolje veruj mi ti ni sam ne znas koliko si srecan sto si bio na strani Gane veceras pa ti si jedini dobitnika od svih srba i nemoj da tugujes mislis da bi neko tamo tugovao zbog tebe.

Srale

pre 13 godina

Realno, Gana nema šanse protiv Njemačke dok Australiju mogu pobjediti. Rajevac je dobro postupio kad je bio skroman u davanju izjava prije utakmice i postavio je taktiku koja je dala učinak. Solidna Gana (bez zvijezda nogometa) pobjedila je lošu Srbiju (sa nekoliko zvijezda - Stanković i Krasić) isključivo na borbenost i odlučnost. Rajevac je bio pošten i pravi gospodin na kraju utakmice jer nije se radovao pobjedi nad Srbijom. Štoviše ... Oni koji su mu hrlili u susret da ga zagrle rukom je odbacivao a oni koji su ga zagrlili bili su isti čas (sekund) i odbačeni od zagrljaja. Nije se smijao niti skakao od sreće premda je imao za to razloga. Pravi Srbin nema što ... Antić se može ugledati na njegovu skromnost i promišljenost u davanju izjava prije utakmice a mnogi drugi se mogu ugledati na njegovo iskreno ponašanje na kraju utakmice. Pravi gospodin! Razum i karakter!!!!

2+2=5

pre 13 godina

Milovan Rajevac je car, koliko god ga pljuvali... Pravi Srbin! Da li znate da su hteli da ga smene kada su saznali da su u grupi sa Srbijom? Da li je Hidink po vama vece ime kada je sa Rusima pobedio svoju Holandiju koju je nekada trenirao... Rajevac je primer za sve selektore, tezgarose...

Josko Martinoski

pre 13 godina

Ne raduje se, ne da drugima da mu cestitaju. E, to je patriota, a ne koje kakvi "navijaci".
(Gex, 13. jun 2010 21:29)
Neznam koliko bi pljuvao Klementea da ste kojim slucajem igrali sa Spanijom i pobedili , a pomocnik trener i Stankovic da trce prema Klementeu, a ovaj ih odgurne.Tada bi bilo komentara, "Klemente ima platu , kako ga nije stid,". Samo su Srbi izgleda patriote na ovom svetu, i samo oni imaju pravo na ovakve ispade, svi drugi bi bili izdajice i ne bi smeli ovo da urade uikoliko bi neki stranac bio selektor Srbije.Budite malo realniji, nije ovo bas fer potez, stavite se u situaciju da se drzavljani Gane !!!

Dragan

pre 13 godina

Svaka cast ovom coveku,u profesionalnom smislu i takticki je apsolutno nadvisio Antica. Uvideo je da mu najveca opasnost preti od nasih krila, Krasica i Jovanovica, ocigledno je naredio strogo udvajanje i utrojavanje njih dvojice koji nijedan prodor niti centarsut nisu napravili. Znao je da ostala dvojica iz sredine terena, Stankovic i Milijas, nisu nimalo kreativni niti brzi igraci, a ostatak naseg tima je potpuno zaustavio jakim presingom na sredini.

Ostao je gospodin i na kraju utakmice kada se posle ovako velike pobede nije radovao cak ni osmehom, imajuci postovanja za svoj narod i zemlju iz koje dolazi. Za razliku od njega, "gospodinu" Anticu su za poraz krive sudije "koje su ga svojim kriterijumom naterale na neke izmene koje nije hteo." ?!!!

Micko

pre 13 godina

Gospodina Rajevca imao sam prilike i licno da upoznam i iskljucujuci ovu utakmicu mogu da kazem da je gospodin covek i ljudina, a sve danas to me nije ni iznenadilo vec je samo potvrdio to sto sam mislio o njemu. Svaka cast i mnogo srece u nastavku takmicenja.

realan

pre 13 godina

Milovan Rajevac, kao nekad i Antic, prosecan fudbaler , osporavan trener, takodje kao Antic svojevremeno, nikad nece dobiti sansu da radi kod nas . I ne treba , mi cenimo dupelisce a ne strucnjake. Danas je pokazo i strucnost i patriotizam , pre svega doslednost. Kaze cuveni demagog, tvorac one jos cuvenie "danas svi igraju fudbal" kako je on selektirao ovu Ganu i da pojma nemaju " a taj Rajevac, on je dobar decko, ali nije kalibar" . Pa nije, samo je pokazo, strucnost, i ljudskost, sto mnogima nikad nece pisati u "cv".Protiv ovakve Nemacke, sa ovakvom igrom, nema dalje, ali VERUJEM da moze, i navijam, i zelim, kao i Rajevcu, sto dalje.Budimo iskreni i dostojni.

panta_kanta

pre 13 godina

Da Milovane unisto si nade svog naroda za pare.Kad sam video da u 90-tom takticku izmenu izvodio zamrezeo sam te iz dna duse...
(PANTELIC_GOLGETER:)))), 13. jun 2010 21:24)

Ovaj komentar zaslužuje da se vidi još jednom,
strašno!!

Nade svoga naroda uništili su oni koji su trebali da igraju za taj narod, oni koji imaju višemilionske ugovore a igrali su kao amateri,oni koji kada svu kocentraciju treba da usmere na jedan zicerski šut promaše ceo fudbal ko da nikad loptu videli nisu(ovo je samo drastičan primer i mnogi ostali su bili takođe loši)!!!
Šta je Rajevac trebao da učini, da minira svoju ekipu i pokloni bod ili tri svojoj zemlji i onda bi bio kao veliki patriota??!??
Za Rajevca svaka čast,svaki čovek treba da radi SVOJ posao najbolje što zna!

leo

pre 13 godina

Cestitke Milovanu Rajevcu na dobro selektiranom timu dobroj taktici i dobro vodjenoj reprezentaciji. Ipak realnije bi bilo da su bodovi podeljeni. Zahvaljuci sportskoj greski Gani je pripalo tri boda. Mora se priznati da je bila i hrabrija reprezentacija.

Mladen Vracar

pre 13 godina

@ Paks
Ti ocigledno nisi normalan.
Odakle ti pravo da tako nesto izjavljujes, ti tog coveka uopste i ne poznajes. Ko da je Rajevac zeleo da bas Srbija bude u grupi sa Ganom i da bas taj mec bude prvi u grupi. Inace Rajevac je ne covek nego LJUDINA za mnoge nase kvazi trenere, vrlo skroman ali i te kako zna da obavlja svoj posao. A to sto njemu zelis sve najgore u trenerskoj karijeri... mogao bi da posetis psihijatra i to pod hitno!

zoran

pre 13 godina

Sve cestitke velikom gospodinu koji je jedini trener u istoriji koji vodeci Zvezdu nije doziveo poraz a ni nereseno . I takav covek nam nije valjao pa smo ga oterali. Zelim vam da dogurate sto dalje i dokazete svima koliko vredite.

Vladislav

pre 13 godina

Gospodinu Rajevcu , najiskrenije cestitke za fenomenalnu takticku postavku i napadackom fudbalu.Za razliku od hronicne boljke nasih na svim takmicenjima , a to je "samo da ne primimo gol i samo ja da ne pogresim bezi lopto od mene".Isti gospodin je svog kapitena uveo tek u 70. minutu.Pored kukavickog mentaliteta nasih igraca i neobjasnjivog straha kod vecine istih koji nije odagnan , Antic selektor je podlegao nasim klasicnim pricama starih zasluga, koje nas prate od kada ja pratim fudbal u svakoj generaciji (braca Vujovic i Safet Susic,Brnovic i Petrovic neciji kumovi , Savo Milosevic i klapa , Stankovic i Pantelic,...) tako cemo izgleda u nedogled.Gospodin Rajevac je pokazao pravi profesionalizam i iskreni patriotizam , a ne isprazno razmetanje rodoljubivim izjavama.

Aleksandar

pre 13 godina

Ma bre samo napred gospod. Rajevac i ocekujemo pobede i nad Australijom i nad Nemackom! Nadam se da cete svabe da razbijete bicu uz vas! A sto se tice Srbije mi smo vec moralni pobednici!

student

pre 13 godina

Zbog komentara koji su pisani o ovom coveku na njegovu izjavu da se nece radovati pobedi, izuzetno mi je drago zbog njega. Svaka cast, bar si ti osvetlao obraz Srbije i Srba.

A gde su sad oni komentatori koji su mu se rugali i uskracivali mu pravo na emocije i licno misljenje? Samo kad procitam sta su mu pisali odmah me prodje tuga i razocarenje zbog poraza.

Aca Znalac

pre 13 godina

Malo su se tenzije stisale, bar kod mene, pa evo ovako sada hladne glave mislim i prvo bih da G-dinu Rajevcu cestitam na pobedi, ako nista bar nas je nas Srbin pobedio. Drugo uvek su nasi strucnjaci sa drugim timovima i reprezentacijama ostvarivali uspeh. Proslo prvenstvo to je ostvario Dujkovic, a setimo se i legende Bore Milutinovica i mnogih drugih. Prema tome moj Milovane ne trebate da tugujete nego slavite svoj uspeh. Prvo, vodite jednu fenomenalnu, mladu i perspektivnu ekipu, koja po mom skromnom misljenju moze daleko da dogura, ako pobedi Australiju u sto ne sumnjam. Mnogo volim nase, ali ako ispadnu, ja cu svim srcem navijati za Ganu.
PS:I dalje u nadi zivim, iako su Svabe pobedile 4-0, mislim da ih mi mozemo spustiti na zemlju i pobediti, a ondak joj.

maradona

pre 13 godina

mislim da nije u redu tako pljuvati po reprezentaciji. sta ste vi ocekivali? da ce osvojiti svetsko? Izgubili su, pa sta sad... ko ste uopste vi da ih osudjujete? njima je sigurno najteze...
i da, da se pakuju?! kome se ne svidja neka ne gleda, jer niko vas ne tera da gledate i da ih podrzavate, sami ste se na to odlucili i sad nesto popujete.
zato tisina, neka gleda ko sta hoce i neka navija za koga hoce.
Anticu i momci samo hrabro do kraja!

DeKOb

pre 13 godina

Cestitke g. Rajevcu na dobro obavljenom poslu. Jos 3 boda od Australije i plasman dalje je izvestan. Nema potrebe da zali srpske fudbalere. Onako se za reprezentaciju ne igra. (Bez obzira sto su manje losi nego na SP 2006).

Paks

pre 13 godina

Bicu bezobrazan i kratak. E prokleti covece pa otkud ti od milion selektora da se pojavis kao grom iz vedra neba kod nas u grupi. Za mene si drzavni neprijatelj i zelim ti sve najgore kao selektoru u zivotu.

DS

pre 13 godina

Ljudi, gledate li vi ove svabe sta rade od kengura. Pa za prvih 45 min su mogli bar 5 golova da im zabiju.
Svi mladi, napaljeni, fizicki i psihicki maksimalno motivisani...crno nam se pise !!!

PANTELIC_GOLGETER:))))

pre 13 godina

Da Milovane unisto si nade svog naroda za pare.Kad sam video da u 90-tom takticku izmenu izvodio zamrezeo sam te iz dna duse...

Dusko

pre 13 godina

Zamalo se covek nije uhvatio za glavu kada je dosudjen penal, i slazem se, bukvalno je pobegao u tunel, i gotovo da je hteo da se izvini Anticu sto je pobedio..... da je mogao da bira, mislim da bi izabrao nereseno :)

Neutron

pre 13 godina

Nista se ti majstore ne uzrujavaj. To je tvoj posao i odradio si ga maestralno. Sa najmladjim timom na prvenstvu si nas totalno nadigrao. Mozda bi stari Antara mogao da dodje kod tebe na par casova sa temom "Kako ne igrati ziheraski fudbal i u cemu je ustvari tajna?".

Aquaman

pre 13 godina

Svaka cast Milovane,nadmudrio si "mega-ekstra-super najboljeg trenera svih vremena" :))))) Nije mi jasno samo na koju foru je Antic vodio Real,Barselonu i Atletiko.

sale

pre 13 godina

BRAVO Milovane.Tako se igra a ne kao ove nashe babe!!!

I MUKA mi je od vas koji traze podrsku Srbiji.Imali su je toliko puta a nikad nam nista vratili nisu.

Srbija

pre 13 godina

Gospodine Rajevac, svaka cast, odrzali ste lekciju Anticu i njegovim pulenima, koji su se plasirali na SP sa samo jednom DOBROM utakmicom i to u gostima protiv Rumunije.

juznjak

pre 13 godina

od danas vi ste Gospodin Rajevac .

svaka cast za ponasanje posle velike pobede za vas tim.
odbili ste cak i cestitke vasih ljudi sa klupe.


sve najbolje

novosadjanin

pre 13 godina

Na stranu za trenutak i utakmica i naša igra i rezultat: ja ne mogu ni da zamislim kako se ovaj čovek osećao ni na početku utakmice kad je krenula naša himna, a kamoli na kraju (mogu samo naslutiti po reakciji kada je sudija svirao kraj, pobegao čovek u tunel)...surovi profesionalizam, šta ćeš...

nsdule

pre 13 godina

Ja mislim da bi za nas najpametnije bilo da, nocas dok cela JA spava, da se iskrademo iz hotela i da pobegnemo kuci. Posteno bi bilo. Za sve nas koji zelimo da gledamo SP na miru. Hvala Vam majstori crveni na razumevanju. ajd sad pakujte se.

P.S. Gdin- Rajevac... SAMO OPUSTENO...

101% srbin

pre 13 godina

svaka cast igracima gane na borbenosti i nasem strucnjaku rajevcu, nadam se da ce srbija dobiti nemce i plasirati se u osminu finala a ako ne ostajem navijati za ganu.AJMO SRBENDO!

Aleksa

pre 13 godina

Burazeru, ti si dobio lovu za te pare...lako ti je sad da kazes: '' Nadam se da ce Srbija uzeti 6 bodova''.

Jeste da si ispao fer i korektan sto se nisi radovao ali ne pricaj da ti je zao nas,

gleamer

pre 13 godina

zasluzeno. skidam kapu rajevcu, i anticu, ali rajevac je bolji strucnjak. kad uspes da sa ekipom od drugorazrednih i trecerazrednih fudbalera pobedis one koji imaju visemilionske ugovore onda si stvarno bolji, i nista vise.

novosadjanin

pre 13 godina

Na stranu za trenutak i utakmica i naša igra i rezultat: ja ne mogu ni da zamislim kako se ovaj čovek osećao ni na početku utakmice kad je krenula naša himna, a kamoli na kraju (mogu samo naslutiti po reakciji kada je sudija svirao kraj, pobegao čovek u tunel)...surovi profesionalizam, šta ćeš...

nsdule

pre 13 godina

Ja mislim da bi za nas najpametnije bilo da, nocas dok cela JA spava, da se iskrademo iz hotela i da pobegnemo kuci. Posteno bi bilo. Za sve nas koji zelimo da gledamo SP na miru. Hvala Vam majstori crveni na razumevanju. ajd sad pakujte se.

P.S. Gdin- Rajevac... SAMO OPUSTENO...

101% srbin

pre 13 godina

svaka cast igracima gane na borbenosti i nasem strucnjaku rajevcu, nadam se da ce srbija dobiti nemce i plasirati se u osminu finala a ako ne ostajem navijati za ganu.AJMO SRBENDO!

Dusko

pre 13 godina

Zamalo se covek nije uhvatio za glavu kada je dosudjen penal, i slazem se, bukvalno je pobegao u tunel, i gotovo da je hteo da se izvini Anticu sto je pobedio..... da je mogao da bira, mislim da bi izabrao nereseno :)

juznjak

pre 13 godina

od danas vi ste Gospodin Rajevac .

svaka cast za ponasanje posle velike pobede za vas tim.
odbili ste cak i cestitke vasih ljudi sa klupe.


sve najbolje

sale

pre 13 godina

BRAVO Milovane.Tako se igra a ne kao ove nashe babe!!!

I MUKA mi je od vas koji traze podrsku Srbiji.Imali su je toliko puta a nikad nam nista vratili nisu.

gleamer

pre 13 godina

zasluzeno. skidam kapu rajevcu, i anticu, ali rajevac je bolji strucnjak. kad uspes da sa ekipom od drugorazrednih i trecerazrednih fudbalera pobedis one koji imaju visemilionske ugovore onda si stvarno bolji, i nista vise.

Mladen Vracar

pre 13 godina

@ Paks
Ti ocigledno nisi normalan.
Odakle ti pravo da tako nesto izjavljujes, ti tog coveka uopste i ne poznajes. Ko da je Rajevac zeleo da bas Srbija bude u grupi sa Ganom i da bas taj mec bude prvi u grupi. Inace Rajevac je ne covek nego LJUDINA za mnoge nase kvazi trenere, vrlo skroman ali i te kako zna da obavlja svoj posao. A to sto njemu zelis sve najgore u trenerskoj karijeri... mogao bi da posetis psihijatra i to pod hitno!

Neutron

pre 13 godina

Nista se ti majstore ne uzrujavaj. To je tvoj posao i odradio si ga maestralno. Sa najmladjim timom na prvenstvu si nas totalno nadigrao. Mozda bi stari Antara mogao da dodje kod tebe na par casova sa temom "Kako ne igrati ziheraski fudbal i u cemu je ustvari tajna?".

DS

pre 13 godina

Ljudi, gledate li vi ove svabe sta rade od kengura. Pa za prvih 45 min su mogli bar 5 golova da im zabiju.
Svi mladi, napaljeni, fizicki i psihicki maksimalno motivisani...crno nam se pise !!!

Srbija

pre 13 godina

Gospodine Rajevac, svaka cast, odrzali ste lekciju Anticu i njegovim pulenima, koji su se plasirali na SP sa samo jednom DOBROM utakmicom i to u gostima protiv Rumunije.

student

pre 13 godina

Zbog komentara koji su pisani o ovom coveku na njegovu izjavu da se nece radovati pobedi, izuzetno mi je drago zbog njega. Svaka cast, bar si ti osvetlao obraz Srbije i Srba.

A gde su sad oni komentatori koji su mu se rugali i uskracivali mu pravo na emocije i licno misljenje? Samo kad procitam sta su mu pisali odmah me prodje tuga i razocarenje zbog poraza.

DeKOb

pre 13 godina

Cestitke g. Rajevcu na dobro obavljenom poslu. Jos 3 boda od Australije i plasman dalje je izvestan. Nema potrebe da zali srpske fudbalere. Onako se za reprezentaciju ne igra. (Bez obzira sto su manje losi nego na SP 2006).

Aquaman

pre 13 godina

Svaka cast Milovane,nadmudrio si "mega-ekstra-super najboljeg trenera svih vremena" :))))) Nije mi jasno samo na koju foru je Antic vodio Real,Barselonu i Atletiko.

panta_kanta

pre 13 godina

Da Milovane unisto si nade svog naroda za pare.Kad sam video da u 90-tom takticku izmenu izvodio zamrezeo sam te iz dna duse...
(PANTELIC_GOLGETER:)))), 13. jun 2010 21:24)

Ovaj komentar zaslužuje da se vidi još jednom,
strašno!!

Nade svoga naroda uništili su oni koji su trebali da igraju za taj narod, oni koji imaju višemilionske ugovore a igrali su kao amateri,oni koji kada svu kocentraciju treba da usmere na jedan zicerski šut promaše ceo fudbal ko da nikad loptu videli nisu(ovo je samo drastičan primer i mnogi ostali su bili takođe loši)!!!
Šta je Rajevac trebao da učini, da minira svoju ekipu i pokloni bod ili tri svojoj zemlji i onda bi bio kao veliki patriota??!??
Za Rajevca svaka čast,svaki čovek treba da radi SVOJ posao najbolje što zna!

Aca Znalac

pre 13 godina

Malo su se tenzije stisale, bar kod mene, pa evo ovako sada hladne glave mislim i prvo bih da G-dinu Rajevcu cestitam na pobedi, ako nista bar nas je nas Srbin pobedio. Drugo uvek su nasi strucnjaci sa drugim timovima i reprezentacijama ostvarivali uspeh. Proslo prvenstvo to je ostvario Dujkovic, a setimo se i legende Bore Milutinovica i mnogih drugih. Prema tome moj Milovane ne trebate da tugujete nego slavite svoj uspeh. Prvo, vodite jednu fenomenalnu, mladu i perspektivnu ekipu, koja po mom skromnom misljenju moze daleko da dogura, ako pobedi Australiju u sto ne sumnjam. Mnogo volim nase, ali ako ispadnu, ja cu svim srcem navijati za Ganu.
PS:I dalje u nadi zivim, iako su Svabe pobedile 4-0, mislim da ih mi mozemo spustiti na zemlju i pobediti, a ondak joj.

Vladislav

pre 13 godina

Gospodinu Rajevcu , najiskrenije cestitke za fenomenalnu takticku postavku i napadackom fudbalu.Za razliku od hronicne boljke nasih na svim takmicenjima , a to je "samo da ne primimo gol i samo ja da ne pogresim bezi lopto od mene".Isti gospodin je svog kapitena uveo tek u 70. minutu.Pored kukavickog mentaliteta nasih igraca i neobjasnjivog straha kod vecine istih koji nije odagnan , Antic selektor je podlegao nasim klasicnim pricama starih zasluga, koje nas prate od kada ja pratim fudbal u svakoj generaciji (braca Vujovic i Safet Susic,Brnovic i Petrovic neciji kumovi , Savo Milosevic i klapa , Stankovic i Pantelic,...) tako cemo izgleda u nedogled.Gospodin Rajevac je pokazao pravi profesionalizam i iskreni patriotizam , a ne isprazno razmetanje rodoljubivim izjavama.

Dragan

pre 13 godina

Svaka cast ovom coveku,u profesionalnom smislu i takticki je apsolutno nadvisio Antica. Uvideo je da mu najveca opasnost preti od nasih krila, Krasica i Jovanovica, ocigledno je naredio strogo udvajanje i utrojavanje njih dvojice koji nijedan prodor niti centarsut nisu napravili. Znao je da ostala dvojica iz sredine terena, Stankovic i Milijas, nisu nimalo kreativni niti brzi igraci, a ostatak naseg tima je potpuno zaustavio jakim presingom na sredini.

Ostao je gospodin i na kraju utakmice kada se posle ovako velike pobede nije radovao cak ni osmehom, imajuci postovanja za svoj narod i zemlju iz koje dolazi. Za razliku od njega, "gospodinu" Anticu su za poraz krive sudije "koje su ga svojim kriterijumom naterale na neke izmene koje nije hteo." ?!!!

zoran

pre 13 godina

Sve cestitke velikom gospodinu koji je jedini trener u istoriji koji vodeci Zvezdu nije doziveo poraz a ni nereseno . I takav covek nam nije valjao pa smo ga oterali. Zelim vam da dogurate sto dalje i dokazete svima koliko vredite.

2+2=5

pre 13 godina

Milovan Rajevac je car, koliko god ga pljuvali... Pravi Srbin! Da li znate da su hteli da ga smene kada su saznali da su u grupi sa Srbijom? Da li je Hidink po vama vece ime kada je sa Rusima pobedio svoju Holandiju koju je nekada trenirao... Rajevac je primer za sve selektore, tezgarose...

darki001

pre 13 godina

Kako nemci razvalise australce kako trce kako se bore i kako igraju al nema da se ide na svadbe. Neki su takmicarski raspolozeni na SP a neki svadbarski. Svat juce nije dva pasa sastavio kako treba al kad treba da se igra na svadbi onda moze. Moramo da shvatimo da postoje dve Srbije ona elitna manjinska tajkun Srbija kojoj do nicega nije stalo osim vlasti para i medijske paznje a tu spadaju i ovi nazovi fudbaleri i ova vecinska iskrena, siromasna, nezaposlena, polugladna i naivna Srbija koja jos uvek u nesto veruje a toga necega odavna vise nema niti ce doci.

SolomonPFC

pre 13 godina

mislim da su firmasi na svojoj prvenstvenoj utakmici imali transparent "Cestitamo gospodine Rajevac" posle njihovog prolazka u kvalifikacijama na SP 2010.
Ja se samo priduruzujem - cestitam gospodine Rajevac
krivca za nas poraz trazimo u nasim redovima !

maradona

pre 13 godina

mislim da nije u redu tako pljuvati po reprezentaciji. sta ste vi ocekivali? da ce osvojiti svetsko? Izgubili su, pa sta sad... ko ste uopste vi da ih osudjujete? njima je sigurno najteze...
i da, da se pakuju?! kome se ne svidja neka ne gleda, jer niko vas ne tera da gledate i da ih podrzavate, sami ste se na to odlucili i sad nesto popujete.
zato tisina, neka gleda ko sta hoce i neka navija za koga hoce.
Anticu i momci samo hrabro do kraja!

Micko

pre 13 godina

Gospodina Rajevca imao sam prilike i licno da upoznam i iskljucujuci ovu utakmicu mogu da kazem da je gospodin covek i ljudina, a sve danas to me nije ni iznenadilo vec je samo potvrdio to sto sam mislio o njemu. Svaka cast i mnogo srece u nastavku takmicenja.

cacak

pre 13 godina

CEEEEPAAAAJ Milovane, i ne brigaj brigu. Postujem tvoj patriotizam, a strucnost pre svega. Imas sjajne mlade momke, koji ce sad zbog tebe "stavititi srce na teren" pa guraj dok mozes, ionako si vec sad BOG u Gani. Znam iz iskustva koliko se u zapadnoj Africi postuju vredni i savesni ljudi, a ti si ljudina

Srale

pre 13 godina

Realno, Gana nema šanse protiv Njemačke dok Australiju mogu pobjediti. Rajevac je dobro postupio kad je bio skroman u davanju izjava prije utakmice i postavio je taktiku koja je dala učinak. Solidna Gana (bez zvijezda nogometa) pobjedila je lošu Srbiju (sa nekoliko zvijezda - Stanković i Krasić) isključivo na borbenost i odlučnost. Rajevac je bio pošten i pravi gospodin na kraju utakmice jer nije se radovao pobjedi nad Srbijom. Štoviše ... Oni koji su mu hrlili u susret da ga zagrle rukom je odbacivao a oni koji su ga zagrlili bili su isti čas (sekund) i odbačeni od zagrljaja. Nije se smijao niti skakao od sreće premda je imao za to razloga. Pravi Srbin nema što ... Antić se može ugledati na njegovu skromnost i promišljenost u davanju izjava prije utakmice a mnogi drugi se mogu ugledati na njegovo iskreno ponašanje na kraju utakmice. Pravi gospodin! Razum i karakter!!!!

realan

pre 13 godina

Milovan Rajevac, kao nekad i Antic, prosecan fudbaler , osporavan trener, takodje kao Antic svojevremeno, nikad nece dobiti sansu da radi kod nas . I ne treba , mi cenimo dupelisce a ne strucnjake. Danas je pokazo i strucnost i patriotizam , pre svega doslednost. Kaze cuveni demagog, tvorac one jos cuvenie "danas svi igraju fudbal" kako je on selektirao ovu Ganu i da pojma nemaju " a taj Rajevac, on je dobar decko, ali nije kalibar" . Pa nije, samo je pokazo, strucnost, i ljudskost, sto mnogima nikad nece pisati u "cv".Protiv ovakve Nemacke, sa ovakvom igrom, nema dalje, ali VERUJEM da moze, i navijam, i zelim, kao i Rajevcu, sto dalje.Budimo iskreni i dostojni.

wiener

pre 13 godina

.Budite malo realniji, nije ovo bas fer potez, stavite se u situaciju da se drzavljani Gane !!!
(Josko Martinoski, 14. jun 2010 01:06)

da sam ja drzavljanin gane bio bih zahvalan rajevcu sto je doneo mom timu pobedu protiv svoje zemlje i ni malo mi ne bi smetalo sto on tu pobedu ne zeli da slavi. sta tu nije fer meni nije jasno.

darki001

pre 13 godina

Ma sta se sekiras Milovane sto dalje od Srbije i srba i bice ti bolje veruj mi ti ni sam ne znas koliko si srecan sto si bio na strani Gane veceras pa ti si jedini dobitnika od svih srba i nemoj da tugujes mislis da bi neko tamo tugovao zbog tebe.

Mico

pre 13 godina

Ma hajde Milovane raduj se zasto da se ne radujes pa sta mislis sta bi se desilo da si izgubio, tebe bi tamo skoro razapeli na krst srama s apostrofom da si pustio Srbiju, a ovde od sve te euforije zbog pobede niko nebi ni obratio paznju na tebe!

kontrarevolucija

pre 13 godina

Reci cu ono sto sam rekao i posle utakmice Partizan - Olimpijakos,kad je Teodosic pogadjao slobodna bacanja...Bravo majstore,to je jedini nacin da budes covek i odradis svoj deo posla...A ovi kvazi navijaci sto pljuju kad im neko ne pomogne,ili pljuju svoju reprezentaciju ni8kada nece biti ljudi...I zato ja kazem,NAPRED ORLOVI-NAPRED SRBIJA...A vama gosn.Rajevac zelim svu srecu...

Dragan S

pre 13 godina

Nije nas izdao Rajevac nego ovi nasi prodavci magle na celu sa Anticem. I dosta tog popovanja u stilu - podrzimo ih, inace nismo patriote. Podrzacu ih kad vidim da trce i da zele pobedu.

Aleksa

pre 13 godina

Burazeru, ti si dobio lovu za te pare...lako ti je sad da kazes: '' Nadam se da ce Srbija uzeti 6 bodova''.

Jeste da si ispao fer i korektan sto se nisi radovao ali ne pricaj da ti je zao nas,

leo

pre 13 godina

Cestitke Milovanu Rajevcu na dobro selektiranom timu dobroj taktici i dobro vodjenoj reprezentaciji. Ipak realnije bi bilo da su bodovi podeljeni. Zahvaljuci sportskoj greski Gani je pripalo tri boda. Mora se priznati da je bila i hrabrija reprezentacija.

Aleksandar

pre 13 godina

Ma bre samo napred gospod. Rajevac i ocekujemo pobede i nad Australijom i nad Nemackom! Nadam se da cete svabe da razbijete bicu uz vas! A sto se tice Srbije mi smo vec moralni pobednici!

Srbija se saginjati nece!

pre 13 godina

Svaka cast gospodinu Rajevcu ,skroman je i u velekoj pobedi Gane nad nasom reprezentacijom,ali nije toliko velika njegova zasluga koliko je nasa ziherasko-kukavicka igra tome doprinela,ali sta je tu je,ostaje jos dve utakmice da to ispravimo.Posle svake kise dodje sunce,valjda ce i nama zasijati.Nije nama niko dao tapiju nepobedivosti pa da posle jedne utakmice pljujemo po svemu ti momci predstavljaju Srbiju pa nek' su i najgori nasi su.

opet zavera...

pre 13 godina

Nisam pobornik teorija zavera ali ono sto se juce dogodilo na utakmici Gana-Srbija nateralo me je da preko noci promenim misljenje...A kao najbolji primer za sramni cin zbog koga bi ozbiljno trebalo razmisliti o bojkotu svetskog prvenstva jeste upravo ponasanje i sramni potezi gosn Rajevca protiv nicim izazvane reprezantacije Srbije. Ovaj ozloglaseni srbmrzac je:
1. dozvolio svojim igracima da prelaze na polovinu protivnika !
2. nije savetovao svoje odbrambene igrace da nebeske balone nebeske reprezentacije usmeravaju dalje ka protivnickim igracima koji su od velike vrucine pomalo dremali u napadu (onaj visoki i onaj sa kosicom...)vec su drsko stopovali te lopte i slali ih gle cuda ponovo ka protivnickoj polovini ili svojim igracima (vidi 1.)
3. nije naucio svoje napadace da i ako slucajno dodju u situaciju da sutiraju ka protivnickom golu to rade unazad a ne unapred (vidi svetli primer za udzbenike onog visokog...)
4. nije naucio svoje napadace srpski kako bi tokom utakmice mogli da podsecaju protivnicku odbranu o svojim namerama...

i tako u nedogled...ako to nije veleizdaja ne znam sta je... o sudiji Argentincu, coveku koji dolazi iz zemlje koja je osvedoceni neprijatelj svega sto je srpsko ne treba ni trositi reci...Koliko su velike razmere ove zavere govori i malo poznat podatak da je jedan nas takodje nicim izazvani igrac mesecima ucenjivan ugovorom u Bundesligi od strane DNB (nisu nam oprostili za nevaljalo ponasanje tokom 2. svetskog rata) da ce biti izbacen iz kluba ukoliko posle treninga posecuje i ubrzani vecernji kurs iz odbojke...Toliki pritisci nije ni cudo da se covek zbunio...
I kako posle svega da ne budete nervozni ???

Nebojsa

pre 13 godina

Bicu bezobrazan i kratak. E prokleti covece pa otkud ti od milion selektora da se pojavis kao grom iz vedra neba kod nas u grupi. Za mene si drzavni neprijatelj i zelim ti sve najgore kao selektoru u zivotu.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Paks, 13. jun 2010 21:54)

Hteo si da budes bezobrazan i kratak, a ispao si glup i zloban...

M V P

pre 13 godina

Rajevac je pokazao poslije utakmice svoj patriotizam kad je neko u euforiji sa klupe Gane skocio na njega a on ga je nervozno odgurnuo jer ipak je Srbija njegova zemlja. Sve cestitke gospodine Rajevac pokazali ste da ste gospodin od glave do pete.

prica stara

pre 13 godina

Rajevac, radi svoj posao i ostavi se gluposti i patetike. Nisi ti kriv za poraz Srbije nego oni sami. Mogao bi da se proslavis na ovom prvenstvu ali ostavi se ovakvog razmisljanja. Nema tu romantike, svaki igrac i trener tamo zeli da proslavi prvo sebe pa tek onda su na redu nacionalni interesi. A sto se Anticevog tima tice prica je odavno poznata, zvali se oni Srbija, Jugoslavija ili kako bilo vec - nemamo mi mentalitet i snagu za velika djela. Ocekivanja velika a rezultat uvjek skroman.

PANTELIC_GOLGETER:))))

pre 13 godina

Da Milovane unisto si nade svog naroda za pare.Kad sam video da u 90-tom takticku izmenu izvodio zamrezeo sam te iz dna duse...

Dermendziev

pre 13 godina

Retko skroman i povucen momak.Kao fudbaler izuzetno borben,a kao trener izgleda solidan.Pravi profesionalac.Videlo se odmah posle meca da nje najsrecniji .Bravo Rajo,bio si i ostao uvek odmeren i u pravom smislu reci veliki covek.

Paks

pre 13 godina

Bicu bezobrazan i kratak. E prokleti covece pa otkud ti od milion selektora da se pojavis kao grom iz vedra neba kod nas u grupi. Za mene si drzavni neprijatelj i zelim ti sve najgore kao selektoru u zivotu.

Josko Martinoski

pre 13 godina

Ne raduje se, ne da drugima da mu cestitaju. E, to je patriota, a ne koje kakvi "navijaci".
(Gex, 13. jun 2010 21:29)
Neznam koliko bi pljuvao Klementea da ste kojim slucajem igrali sa Spanijom i pobedili , a pomocnik trener i Stankovic da trce prema Klementeu, a ovaj ih odgurne.Tada bi bilo komentara, "Klemente ima platu , kako ga nije stid,". Samo su Srbi izgleda patriote na ovom svetu, i samo oni imaju pravo na ovakve ispade, svi drugi bi bili izdajice i ne bi smeli ovo da urade uikoliko bi neki stranac bio selektor Srbije.Budite malo realniji, nije ovo bas fer potez, stavite se u situaciju da se drzavljani Gane !!!

Paks

pre 13 godina

Bicu bezobrazan i kratak. E prokleti covece pa otkud ti od milion selektora da se pojavis kao grom iz vedra neba kod nas u grupi. Za mene si drzavni neprijatelj i zelim ti sve najgore kao selektoru u zivotu.

Aleksa

pre 13 godina

Burazeru, ti si dobio lovu za te pare...lako ti je sad da kazes: '' Nadam se da ce Srbija uzeti 6 bodova''.

Jeste da si ispao fer i korektan sto se nisi radovao ali ne pricaj da ti je zao nas,

PANTELIC_GOLGETER:))))

pre 13 godina

Da Milovane unisto si nade svog naroda za pare.Kad sam video da u 90-tom takticku izmenu izvodio zamrezeo sam te iz dna duse...

Aquaman

pre 13 godina

Svaka cast Milovane,nadmudrio si "mega-ekstra-super najboljeg trenera svih vremena" :))))) Nije mi jasno samo na koju foru je Antic vodio Real,Barselonu i Atletiko.

nsdule

pre 13 godina

Ja mislim da bi za nas najpametnije bilo da, nocas dok cela JA spava, da se iskrademo iz hotela i da pobegnemo kuci. Posteno bi bilo. Za sve nas koji zelimo da gledamo SP na miru. Hvala Vam majstori crveni na razumevanju. ajd sad pakujte se.

P.S. Gdin- Rajevac... SAMO OPUSTENO...

Srbija

pre 13 godina

Gospodine Rajevac, svaka cast, odrzali ste lekciju Anticu i njegovim pulenima, koji su se plasirali na SP sa samo jednom DOBROM utakmicom i to u gostima protiv Rumunije.

gleamer

pre 13 godina

zasluzeno. skidam kapu rajevcu, i anticu, ali rajevac je bolji strucnjak. kad uspes da sa ekipom od drugorazrednih i trecerazrednih fudbalera pobedis one koji imaju visemilionske ugovore onda si stvarno bolji, i nista vise.

sale

pre 13 godina

BRAVO Milovane.Tako se igra a ne kao ove nashe babe!!!

I MUKA mi je od vas koji traze podrsku Srbiji.Imali su je toliko puta a nikad nam nista vratili nisu.

Josko Martinoski

pre 13 godina

Ne raduje se, ne da drugima da mu cestitaju. E, to je patriota, a ne koje kakvi "navijaci".
(Gex, 13. jun 2010 21:29)
Neznam koliko bi pljuvao Klementea da ste kojim slucajem igrali sa Spanijom i pobedili , a pomocnik trener i Stankovic da trce prema Klementeu, a ovaj ih odgurne.Tada bi bilo komentara, "Klemente ima platu , kako ga nije stid,". Samo su Srbi izgleda patriote na ovom svetu, i samo oni imaju pravo na ovakve ispade, svi drugi bi bili izdajice i ne bi smeli ovo da urade uikoliko bi neki stranac bio selektor Srbije.Budite malo realniji, nije ovo bas fer potez, stavite se u situaciju da se drzavljani Gane !!!

maradona

pre 13 godina

mislim da nije u redu tako pljuvati po reprezentaciji. sta ste vi ocekivali? da ce osvojiti svetsko? Izgubili su, pa sta sad... ko ste uopste vi da ih osudjujete? njima je sigurno najteze...
i da, da se pakuju?! kome se ne svidja neka ne gleda, jer niko vas ne tera da gledate i da ih podrzavate, sami ste se na to odlucili i sad nesto popujete.
zato tisina, neka gleda ko sta hoce i neka navija za koga hoce.
Anticu i momci samo hrabro do kraja!

101% srbin

pre 13 godina

svaka cast igracima gane na borbenosti i nasem strucnjaku rajevcu, nadam se da ce srbija dobiti nemce i plasirati se u osminu finala a ako ne ostajem navijati za ganu.AJMO SRBENDO!

opet zavera...

pre 13 godina

Nisam pobornik teorija zavera ali ono sto se juce dogodilo na utakmici Gana-Srbija nateralo me je da preko noci promenim misljenje...A kao najbolji primer za sramni cin zbog koga bi ozbiljno trebalo razmisliti o bojkotu svetskog prvenstva jeste upravo ponasanje i sramni potezi gosn Rajevca protiv nicim izazvane reprezantacije Srbije. Ovaj ozloglaseni srbmrzac je:
1. dozvolio svojim igracima da prelaze na polovinu protivnika !
2. nije savetovao svoje odbrambene igrace da nebeske balone nebeske reprezentacije usmeravaju dalje ka protivnickim igracima koji su od velike vrucine pomalo dremali u napadu (onaj visoki i onaj sa kosicom...)vec su drsko stopovali te lopte i slali ih gle cuda ponovo ka protivnickoj polovini ili svojim igracima (vidi 1.)
3. nije naucio svoje napadace da i ako slucajno dodju u situaciju da sutiraju ka protivnickom golu to rade unazad a ne unapred (vidi svetli primer za udzbenike onog visokog...)
4. nije naucio svoje napadace srpski kako bi tokom utakmice mogli da podsecaju protivnicku odbranu o svojim namerama...

i tako u nedogled...ako to nije veleizdaja ne znam sta je... o sudiji Argentincu, coveku koji dolazi iz zemlje koja je osvedoceni neprijatelj svega sto je srpsko ne treba ni trositi reci...Koliko su velike razmere ove zavere govori i malo poznat podatak da je jedan nas takodje nicim izazvani igrac mesecima ucenjivan ugovorom u Bundesligi od strane DNB (nisu nam oprostili za nevaljalo ponasanje tokom 2. svetskog rata) da ce biti izbacen iz kluba ukoliko posle treninga posecuje i ubrzani vecernji kurs iz odbojke...Toliki pritisci nije ni cudo da se covek zbunio...
I kako posle svega da ne budete nervozni ???

novosadjanin

pre 13 godina

Na stranu za trenutak i utakmica i naša igra i rezultat: ja ne mogu ni da zamislim kako se ovaj čovek osećao ni na početku utakmice kad je krenula naša himna, a kamoli na kraju (mogu samo naslutiti po reakciji kada je sudija svirao kraj, pobegao čovek u tunel)...surovi profesionalizam, šta ćeš...

Aca Znalac

pre 13 godina

Malo su se tenzije stisale, bar kod mene, pa evo ovako sada hladne glave mislim i prvo bih da G-dinu Rajevcu cestitam na pobedi, ako nista bar nas je nas Srbin pobedio. Drugo uvek su nasi strucnjaci sa drugim timovima i reprezentacijama ostvarivali uspeh. Proslo prvenstvo to je ostvario Dujkovic, a setimo se i legende Bore Milutinovica i mnogih drugih. Prema tome moj Milovane ne trebate da tugujete nego slavite svoj uspeh. Prvo, vodite jednu fenomenalnu, mladu i perspektivnu ekipu, koja po mom skromnom misljenju moze daleko da dogura, ako pobedi Australiju u sto ne sumnjam. Mnogo volim nase, ali ako ispadnu, ja cu svim srcem navijati za Ganu.
PS:I dalje u nadi zivim, iako su Svabe pobedile 4-0, mislim da ih mi mozemo spustiti na zemlju i pobediti, a ondak joj.

DeKOb

pre 13 godina

Cestitke g. Rajevcu na dobro obavljenom poslu. Jos 3 boda od Australije i plasman dalje je izvestan. Nema potrebe da zali srpske fudbalere. Onako se za reprezentaciju ne igra. (Bez obzira sto su manje losi nego na SP 2006).

Aleksandar

pre 13 godina

Ma bre samo napred gospod. Rajevac i ocekujemo pobede i nad Australijom i nad Nemackom! Nadam se da cete svabe da razbijete bicu uz vas! A sto se tice Srbije mi smo vec moralni pobednici!

darki001

pre 13 godina

Ma sta se sekiras Milovane sto dalje od Srbije i srba i bice ti bolje veruj mi ti ni sam ne znas koliko si srecan sto si bio na strani Gane veceras pa ti si jedini dobitnika od svih srba i nemoj da tugujes mislis da bi neko tamo tugovao zbog tebe.

Neutron

pre 13 godina

Nista se ti majstore ne uzrujavaj. To je tvoj posao i odradio si ga maestralno. Sa najmladjim timom na prvenstvu si nas totalno nadigrao. Mozda bi stari Antara mogao da dodje kod tebe na par casova sa temom "Kako ne igrati ziheraski fudbal i u cemu je ustvari tajna?".

Dusko

pre 13 godina

Zamalo se covek nije uhvatio za glavu kada je dosudjen penal, i slazem se, bukvalno je pobegao u tunel, i gotovo da je hteo da se izvini Anticu sto je pobedio..... da je mogao da bira, mislim da bi izabrao nereseno :)

DS

pre 13 godina

Ljudi, gledate li vi ove svabe sta rade od kengura. Pa za prvih 45 min su mogli bar 5 golova da im zabiju.
Svi mladi, napaljeni, fizicki i psihicki maksimalno motivisani...crno nam se pise !!!

juznjak

pre 13 godina

od danas vi ste Gospodin Rajevac .

svaka cast za ponasanje posle velike pobede za vas tim.
odbili ste cak i cestitke vasih ljudi sa klupe.


sve najbolje

leo

pre 13 godina

Cestitke Milovanu Rajevcu na dobro selektiranom timu dobroj taktici i dobro vodjenoj reprezentaciji. Ipak realnije bi bilo da su bodovi podeljeni. Zahvaljuci sportskoj greski Gani je pripalo tri boda. Mora se priznati da je bila i hrabrija reprezentacija.

prica stara

pre 13 godina

Rajevac, radi svoj posao i ostavi se gluposti i patetike. Nisi ti kriv za poraz Srbije nego oni sami. Mogao bi da se proslavis na ovom prvenstvu ali ostavi se ovakvog razmisljanja. Nema tu romantike, svaki igrac i trener tamo zeli da proslavi prvo sebe pa tek onda su na redu nacionalni interesi. A sto se Anticevog tima tice prica je odavno poznata, zvali se oni Srbija, Jugoslavija ili kako bilo vec - nemamo mi mentalitet i snagu za velika djela. Ocekivanja velika a rezultat uvjek skroman.

Dragan S

pre 13 godina

Nije nas izdao Rajevac nego ovi nasi prodavci magle na celu sa Anticem. I dosta tog popovanja u stilu - podrzimo ih, inace nismo patriote. Podrzacu ih kad vidim da trce i da zele pobedu.

darki001

pre 13 godina

Kako nemci razvalise australce kako trce kako se bore i kako igraju al nema da se ide na svadbe. Neki su takmicarski raspolozeni na SP a neki svadbarski. Svat juce nije dva pasa sastavio kako treba al kad treba da se igra na svadbi onda moze. Moramo da shvatimo da postoje dve Srbije ona elitna manjinska tajkun Srbija kojoj do nicega nije stalo osim vlasti para i medijske paznje a tu spadaju i ovi nazovi fudbaleri i ova vecinska iskrena, siromasna, nezaposlena, polugladna i naivna Srbija koja jos uvek u nesto veruje a toga necega odavna vise nema niti ce doci.

Mladen Vracar

pre 13 godina

@ Paks
Ti ocigledno nisi normalan.
Odakle ti pravo da tako nesto izjavljujes, ti tog coveka uopste i ne poznajes. Ko da je Rajevac zeleo da bas Srbija bude u grupi sa Ganom i da bas taj mec bude prvi u grupi. Inace Rajevac je ne covek nego LJUDINA za mnoge nase kvazi trenere, vrlo skroman ali i te kako zna da obavlja svoj posao. A to sto njemu zelis sve najgore u trenerskoj karijeri... mogao bi da posetis psihijatra i to pod hitno!

kontrarevolucija

pre 13 godina

Reci cu ono sto sam rekao i posle utakmice Partizan - Olimpijakos,kad je Teodosic pogadjao slobodna bacanja...Bravo majstore,to je jedini nacin da budes covek i odradis svoj deo posla...A ovi kvazi navijaci sto pljuju kad im neko ne pomogne,ili pljuju svoju reprezentaciju ni8kada nece biti ljudi...I zato ja kazem,NAPRED ORLOVI-NAPRED SRBIJA...A vama gosn.Rajevac zelim svu srecu...

Nebojsa

pre 13 godina

Bicu bezobrazan i kratak. E prokleti covece pa otkud ti od milion selektora da se pojavis kao grom iz vedra neba kod nas u grupi. Za mene si drzavni neprijatelj i zelim ti sve najgore kao selektoru u zivotu.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Paks, 13. jun 2010 21:54)

Hteo si da budes bezobrazan i kratak, a ispao si glup i zloban...

Vladislav

pre 13 godina

Gospodinu Rajevcu , najiskrenije cestitke za fenomenalnu takticku postavku i napadackom fudbalu.Za razliku od hronicne boljke nasih na svim takmicenjima , a to je "samo da ne primimo gol i samo ja da ne pogresim bezi lopto od mene".Isti gospodin je svog kapitena uveo tek u 70. minutu.Pored kukavickog mentaliteta nasih igraca i neobjasnjivog straha kod vecine istih koji nije odagnan , Antic selektor je podlegao nasim klasicnim pricama starih zasluga, koje nas prate od kada ja pratim fudbal u svakoj generaciji (braca Vujovic i Safet Susic,Brnovic i Petrovic neciji kumovi , Savo Milosevic i klapa , Stankovic i Pantelic,...) tako cemo izgleda u nedogled.Gospodin Rajevac je pokazao pravi profesionalizam i iskreni patriotizam , a ne isprazno razmetanje rodoljubivim izjavama.

student

pre 13 godina

Zbog komentara koji su pisani o ovom coveku na njegovu izjavu da se nece radovati pobedi, izuzetno mi je drago zbog njega. Svaka cast, bar si ti osvetlao obraz Srbije i Srba.

A gde su sad oni komentatori koji su mu se rugali i uskracivali mu pravo na emocije i licno misljenje? Samo kad procitam sta su mu pisali odmah me prodje tuga i razocarenje zbog poraza.

zoran

pre 13 godina

Sve cestitke velikom gospodinu koji je jedini trener u istoriji koji vodeci Zvezdu nije doziveo poraz a ni nereseno . I takav covek nam nije valjao pa smo ga oterali. Zelim vam da dogurate sto dalje i dokazete svima koliko vredite.

Micko

pre 13 godina

Gospodina Rajevca imao sam prilike i licno da upoznam i iskljucujuci ovu utakmicu mogu da kazem da je gospodin covek i ljudina, a sve danas to me nije ni iznenadilo vec je samo potvrdio to sto sam mislio o njemu. Svaka cast i mnogo srece u nastavku takmicenja.

Srale

pre 13 godina

Realno, Gana nema šanse protiv Njemačke dok Australiju mogu pobjediti. Rajevac je dobro postupio kad je bio skroman u davanju izjava prije utakmice i postavio je taktiku koja je dala učinak. Solidna Gana (bez zvijezda nogometa) pobjedila je lošu Srbiju (sa nekoliko zvijezda - Stanković i Krasić) isključivo na borbenost i odlučnost. Rajevac je bio pošten i pravi gospodin na kraju utakmice jer nije se radovao pobjedi nad Srbijom. Štoviše ... Oni koji su mu hrlili u susret da ga zagrle rukom je odbacivao a oni koji su ga zagrlili bili su isti čas (sekund) i odbačeni od zagrljaja. Nije se smijao niti skakao od sreće premda je imao za to razloga. Pravi Srbin nema što ... Antić se može ugledati na njegovu skromnost i promišljenost u davanju izjava prije utakmice a mnogi drugi se mogu ugledati na njegovo iskreno ponašanje na kraju utakmice. Pravi gospodin! Razum i karakter!!!!

Mico

pre 13 godina

Ma hajde Milovane raduj se zasto da se ne radujes pa sta mislis sta bi se desilo da si izgubio, tebe bi tamo skoro razapeli na krst srama s apostrofom da si pustio Srbiju, a ovde od sve te euforije zbog pobede niko nebi ni obratio paznju na tebe!

wiener

pre 13 godina

.Budite malo realniji, nije ovo bas fer potez, stavite se u situaciju da se drzavljani Gane !!!
(Josko Martinoski, 14. jun 2010 01:06)

da sam ja drzavljanin gane bio bih zahvalan rajevcu sto je doneo mom timu pobedu protiv svoje zemlje i ni malo mi ne bi smetalo sto on tu pobedu ne zeli da slavi. sta tu nije fer meni nije jasno.

realan

pre 13 godina

Milovan Rajevac, kao nekad i Antic, prosecan fudbaler , osporavan trener, takodje kao Antic svojevremeno, nikad nece dobiti sansu da radi kod nas . I ne treba , mi cenimo dupelisce a ne strucnjake. Danas je pokazo i strucnost i patriotizam , pre svega doslednost. Kaze cuveni demagog, tvorac one jos cuvenie "danas svi igraju fudbal" kako je on selektirao ovu Ganu i da pojma nemaju " a taj Rajevac, on je dobar decko, ali nije kalibar" . Pa nije, samo je pokazo, strucnost, i ljudskost, sto mnogima nikad nece pisati u "cv".Protiv ovakve Nemacke, sa ovakvom igrom, nema dalje, ali VERUJEM da moze, i navijam, i zelim, kao i Rajevcu, sto dalje.Budimo iskreni i dostojni.

panta_kanta

pre 13 godina

Da Milovane unisto si nade svog naroda za pare.Kad sam video da u 90-tom takticku izmenu izvodio zamrezeo sam te iz dna duse...
(PANTELIC_GOLGETER:)))), 13. jun 2010 21:24)

Ovaj komentar zaslužuje da se vidi još jednom,
strašno!!

Nade svoga naroda uništili su oni koji su trebali da igraju za taj narod, oni koji imaju višemilionske ugovore a igrali su kao amateri,oni koji kada svu kocentraciju treba da usmere na jedan zicerski šut promaše ceo fudbal ko da nikad loptu videli nisu(ovo je samo drastičan primer i mnogi ostali su bili takođe loši)!!!
Šta je Rajevac trebao da učini, da minira svoju ekipu i pokloni bod ili tri svojoj zemlji i onda bi bio kao veliki patriota??!??
Za Rajevca svaka čast,svaki čovek treba da radi SVOJ posao najbolje što zna!

Dragan

pre 13 godina

Svaka cast ovom coveku,u profesionalnom smislu i takticki je apsolutno nadvisio Antica. Uvideo je da mu najveca opasnost preti od nasih krila, Krasica i Jovanovica, ocigledno je naredio strogo udvajanje i utrojavanje njih dvojice koji nijedan prodor niti centarsut nisu napravili. Znao je da ostala dvojica iz sredine terena, Stankovic i Milijas, nisu nimalo kreativni niti brzi igraci, a ostatak naseg tima je potpuno zaustavio jakim presingom na sredini.

Ostao je gospodin i na kraju utakmice kada se posle ovako velike pobede nije radovao cak ni osmehom, imajuci postovanja za svoj narod i zemlju iz koje dolazi. Za razliku od njega, "gospodinu" Anticu su za poraz krive sudije "koje su ga svojim kriterijumom naterale na neke izmene koje nije hteo." ?!!!

2+2=5

pre 13 godina

Milovan Rajevac je car, koliko god ga pljuvali... Pravi Srbin! Da li znate da su hteli da ga smene kada su saznali da su u grupi sa Srbijom? Da li je Hidink po vama vece ime kada je sa Rusima pobedio svoju Holandiju koju je nekada trenirao... Rajevac je primer za sve selektore, tezgarose...

Srbija se saginjati nece!

pre 13 godina

Svaka cast gospodinu Rajevcu ,skroman je i u velekoj pobedi Gane nad nasom reprezentacijom,ali nije toliko velika njegova zasluga koliko je nasa ziherasko-kukavicka igra tome doprinela,ali sta je tu je,ostaje jos dve utakmice da to ispravimo.Posle svake kise dodje sunce,valjda ce i nama zasijati.Nije nama niko dao tapiju nepobedivosti pa da posle jedne utakmice pljujemo po svemu ti momci predstavljaju Srbiju pa nek' su i najgori nasi su.

cacak

pre 13 godina

CEEEEPAAAAJ Milovane, i ne brigaj brigu. Postujem tvoj patriotizam, a strucnost pre svega. Imas sjajne mlade momke, koji ce sad zbog tebe "stavititi srce na teren" pa guraj dok mozes, ionako si vec sad BOG u Gani. Znam iz iskustva koliko se u zapadnoj Africi postuju vredni i savesni ljudi, a ti si ljudina

SolomonPFC

pre 13 godina

mislim da su firmasi na svojoj prvenstvenoj utakmici imali transparent "Cestitamo gospodine Rajevac" posle njihovog prolazka u kvalifikacijama na SP 2010.
Ja se samo priduruzujem - cestitam gospodine Rajevac
krivca za nas poraz trazimo u nasim redovima !

M V P

pre 13 godina

Rajevac je pokazao poslije utakmice svoj patriotizam kad je neko u euforiji sa klupe Gane skocio na njega a on ga je nervozno odgurnuo jer ipak je Srbija njegova zemlja. Sve cestitke gospodine Rajevac pokazali ste da ste gospodin od glave do pete.

Dermendziev

pre 13 godina

Retko skroman i povucen momak.Kao fudbaler izuzetno borben,a kao trener izgleda solidan.Pravi profesionalac.Videlo se odmah posle meca da nje najsrecniji .Bravo Rajo,bio si i ostao uvek odmeren i u pravom smislu reci veliki covek.