Fudbal 43

Ponedeljak, 31.05.2010.

15:25

Pantelić: "Ne treba očajavati"

Reprezentativac Srbije Marko Pantelić rekao je da ne treba očajavati zbog poraza od Novog Zelanda već izvući pouke.

Panteliæ: "Ne treba oèajavati" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

pepinjo

pre 13 godina

Ovaj decak ne moze da se satavi na terenu,samo podize 3 prsta i peva himnu.I neko kaze on je borac,voli Srbiju i na tom nacional patriotizmu neko ga stalno zove da pika loptu.On je zonski napadac,nema snage fizicke u duelu,pada cim ga malo gurnu,od 200 pokusaja jednom prodje lopta.Jebiga takvih imamo i u zoni ovde.NAMA treba NAPADAC!!!Zestok,brz,da sutira sa svih pozicija,van 16metara iz mesta!
Vise bi voleo da sam video Ramba sa svojih 37 godina od ovog potrcka.

eusebio

pre 13 godina

mi Srbi uvek nesto znamo bolje, taj Pantelic je dao 15 golova u Ajaxu, a gde vi igrate?...
(string, 31. maj 2010 18:39)

Pa i Kezman se u holandskom prvenstvu nadavao golova, a gde je sada? U prvenstvu u kojem postoje tri-cetiri jaka tima koja prave gol razliku nad ostalima i nije tesko biti dobar strelac... Gde je Pantelic u reprezentaciji? Apsulutni je rekorder po losem gol-proseku u istoriji naseg fudbala... Dati dva-tri gola na pedesetak utakmica, a uz to biti standardan napadac, je za Ginisa... Pa Mrdja je duplo vise golova dao za ovih nekoliko utakmica koje je odigrao za reprezentaciju... Svako ko zeli bar malo dobro nasoj reprezentaciji uvidja da ovom coveku nije mesto u reprezentaciji... To su cinjenice, brojke govore... Nama trebaju napadaci koji daju golove!

scout

pre 13 godina

I na ovom Svetskom prvenstvu bice oboren broj krstenja na terenu od naseg supertalentovanog napadaca Pantelinja, koji ce se posle ovog Svetskog prvenstva i zamonasiti...

Dusman Kecman

pre 13 godina

Cujte gospon Febo zagrebacki.Kako uopce pisete tako nesto sramota je imat takvo misljenje o susjedima.Ak nam ne ide u nogometu tu smo mi u kosarci ne.NLB to pokazuje(stovani gledatelji pa ovo je nemoguce nije kos za ove Beogradjane-ipak jeste) a mi smo tu zar ne i u evroligi.Da , zaboravio si da nogometasi idu na sv prvenstvo a ne fudbaleri.Uf malo sam se presal a da nije obrnuto.A sad malo bre da ti kazem popij pivo i neplaci zbog vasih kockastih kako kazete bilic bojsa.Pivce za zivce .Vidimo se u Kninu!

Bjesomar

pre 13 godina

Da,i Rukavina umesto Ivanovica i RACA petrovic umesto Stankovica,a moze i KLEO,ako promeni drzavljanstvo,treba nam taj vanserijski golgeter!
(Kisho, 31. maj 2010 22:18)


Kisho,care,jos si zaboravio Sava Milosevica da uvrstis...ili,mozda,Fahrudina Omerovica na gol,zasto da ne...Kezman se podrazumeva...

sensei

pre 13 godina

@ (Kisho, 31. maj 2010 22:18)

Ne lupetaj, zivota ti. Ovo apsolutno nema veze sa mojim klupskim opredeljenjem. Ti ako ne vidis da su Milijas i Pantelic kante , to je tvoj problem.

Kisho

pre 13 godina

Lazovic , ili cak Mrdja, umjesto tebe i necemo ocajavati.

Naravno Kuzmanovic umjesto Milijasa i to ce biti u redu.

Da,i Rukavina umesto Ivanovica i RACA petrovic umesto Stankovica,a moze i KLEO,ako promeni drzavljanstvo,treba nam taj vanserijski golgeter!

prica kao da je "profi"

pre 13 godina

Ajd sto nije nikakav igrac,ali pitam se ko ga pusta da on nesto prica o fudbalu ??? Nije ni cudo sto nam je fudbal ovakav.

PimPong

pre 13 godina

Dobro, OK, da vidimo kako ce da bude protiv Poljaka, i da li smo naucili lekcije. To ce biti veoma interesantna utakmica, jer su oni nezgodan protivnik. Jedna je stvar izaci sa drugom ekipom protiv Novog Zelanda, a druga protiv Poljske. Sa srecom!

zemun_grad

pre 13 godina

Najgori nas napad otkad ja pratim fudbal a imam 27 godina .
Decko je totalna tropa , vecito ledjima okrenut golu , preplasen kad ima loptu , stvara paniku u igri i potpuno je beskoristan . Neko ce reci bori se , kad vidim njega kako vrsi trcanjem pritisak na stopere ne bi li pogresili , grohotom se smejem . Narocito to voli da radi kad nema podrsku saigraca koju pokrivaju ostale , obezglavljeni smo u napadu , obezglavljeni ...

divac

pre 13 godina

sta reci o coveku sa onakvom frizurom...retko antipatican tip,ciji su kvaliteti u rangu,Poljske,Belgijske,Ceske lige....alo bre ljudi da li vi vidite da mi nemamo napad,reprezentacija smo sa ubedljivo najlosijim napadom na mundijalu...

Filip

pre 13 godina

Ovo meni vec mnogo bolje izgleda. Vidi se da od jednom su se malo promenili. I na ovaj kratak klip iz treininga se vidi da Vidic nije vise sam, i nekako ozbilnije sve to izgleda. Kao da su usli u drugi ili vec treci "gear" a da ne stoj vise kola na stop.

pedja 75

pre 13 godina

Moje misljenje je da gospodin Antic zna sta radi.Taj covek je trenirao najvece klubove ,nema pravo niko njemu da savetuje kako i ko ce da igra.Sbija nije favorit ali sve je u fudbalu moguce, treba dati sve od sebe na terenu ,a to ne mogu izdrzati 11 igraca ,zbog toga gospodin Antic pravi te rotacije u timu ,mi nismo fizicki spremni kao spanjolce ,oni igraju kao da su 15 na terenu.Volim srbiju imamo super generaciju ,samo napred .

trece oko

pre 13 godina

Pantelicu dobar si momak!
Nastavi sa radom ,a manje sa pricom.
Nadam se i verujem da necete izgledati ovako malodusno na SP. Odigrajte muski pa sta bude. Dajte sve od sebe pa ako budete i poslednji ja cu vam cestitati. Ne ocajavajte puno i ne opterecujte se trtljanjem kriticara iz fotelja.

SAMO HRABRO, U NAPAD!!!!!!

Partizan je u Parizu bio poslednji ali momcima niko nije ima sta da zameri. Nije vazan samo rezultat. Bitan je opsti utisak!!!

Chavez

pre 13 godina

Nisam siguran ni da je Antiću ovaj Pantelić prvi pik ali zna da zbog njegovog odnosa sa Stankovićem i njegovim utjecajem na ostale igrače ne smije rizikovati. Svaka čast dečkima ali neki su stvarno zonska liga.
Igranje sa Milijašem i Pantelićem znači dva igrača manje u polju. To objektivno niko nemože nadoknaditi. Istu glupost će napraviti i Švabe ako bude Podolski u ekipi. U fazi obrane nepostoji.
Svaka čast Antiću ali i on je gospodin u godinama i ziheraš.
4-4-2 niko neće igrati. Prvo Španija, Argentina, Brazil pa čak ni Švabe.
Zmislite šta bi bilo kad bi Jovanović igro špicu sa žigićem. Da li bi napad bio oslabljen (RUMUNIJA) ili bi izgubili na trci? Mislite da Bambi ne bi bio dostojna zamjena?
Antiću nisu to velike promjene!!!
Imaš 5 igrača u sredini, automatski dobijaš na trci i posjedu lopte gdje je Srbija tanka i na pass igri. Isto tako igraš i sa tri špica po potrebi 4-3-3
I.KOBINACIJA 4-5-1

Bane--Vidić--Luković--Kolarov

Stanković Kuzmanović

Krasić Jovanović Tošić

Žigić (kao Drogba, njegovo je samo da sidri i spušta loptu))

II. KOMBINACIJA 4-3-3

Bane--Vidić--Luković--KOlarov

Stanković- Kuzmanović- Tošić

Krasić- Žigić- Jovanović

Drugo, nema šta da se misli
ZAMJENE: Subotić, Obradović, Kačar, Mrđa

Svi se pitaju da ne postoji adekvatna zamjena za Krasića--
Pa Bane je to igrao u Chelseu.

Trka, Trka fali ovoj ekipi koja nema mozak kao što je Fabregas , Cavi.
Pozdrav iz Hrvatske i sretno komšije. (Šalite se vi samo, ali fali Vama jedan Modrić)

string

pre 13 godina

Kakva bre borbenost na prijateljskoj utakmici, sta treba, kao Nemci ,da nam se petorica povrede, pa da taman ni ne odemo u Afriku...ovako lepo ,fino opusteno u pripremama odrzati kondiciju, a onda kad dodje 13., da izginemo ako treba...nego, mi Srbi uvek nesto znamo bolje, taj Pantelic je dao 15 golova u Ajaxu, a gde vi igrate? Sta ste vi to u zivotu napravili pa ste kompetentni da kritikujete nekog ko je u svakom segmentu bolji od vas?

TUTA

pre 13 godina

Da ne ocajava haha,kako kad si nam ti prva opcija u napadu a go dajes jednom u 100 godina.Ne mogu da verujem da nemamo nekog normalnog napadaca svaka cast Zigicu ali on je drugi tip napadaca i decko se pokazao.Pantelija se vise krsti nego sto igra,Dijara da igra za Srbiju ako nebi dao 10,15 golova vise od Pantelica bog me ubio.Covek nije za prvih 11 i svako realn ce to da prizna.

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Evo javio se potparol nase reprezentacije, on i onako samo ume da prica a na terenu samo da tapse i pokazuje palac na gore i kao nekog stalno savetuje.

voja

pre 13 godina

Pantelicu, svaka tebi cast, ali decko slab si golgeter pogotovo za reprezentaciju, nekako nisi agresivan, previse pitom i nedostaje zavrsnica, treba da se grize za loptu i biti hladan u egzekuciji, nesto to slabo ide, sve mi deluje previse mlitavo i nedoreceno za jednog spica!
pozdrav iz Kanade

Српски навијач

pre 13 godina

Pssst! Dosta praznih intervjua. Vi igrate na SP u JAR, ne srpska nacija, ne mi navijaci i posmatraci. Od nas mozete da dobijete samo najiskreniju i najvecu podrsku da se najbolje moguce spremite. I da izgubite koju utakmicu moze, samo ne pristajemo na inferioran odnos na terenu, na raspad sistema. Nema "izgoreli smo u zelji", nema "umorni smo", nema "protivnik je igrao disciplinovanije", nema "protivnik je bio motivisaniji jer ima vise navijaca" ili nesto levo. Radite kako znate, cetvoro ociju i usiju napregnite da cujete Antica, ne dao vama i nama Bog da vas neko nadtrci, nadigra i srusi sve sto ste do sad postigli. Znaci, bez kalkulacija, pamet stavite u srce i za Srbiju! Znajte da igrate za ljude koji vas najvise vole i najvise se raduju (i nerviraju) zbog vas.

Dule

pre 13 godina

Kaže Panta: "Igrali su zatvoreno, dva puta šutnuli ka našem golu i realizovali jednu šansu."

E Panto, kamo sreće da i ti šuneš dva puta a daš jedan gol. Tebi treba 10 šuta da bi pogodio mrežu.

Anta KAnta ;-)

pre 13 godina

Trazenje opravdanja na svakom koraku! Budite jednom realni i shvatite da nije fudbal timski sport u kom Srbija moze nesto da napravi. Bas zbog takvih kao sto su Pantelic i ostale paljevine koji pocinju da pricaju o atmosferi, a ne to sto nas fudbalska velesila NZ (sa igracima iz 2. americke lige) pobedi! Prvo nauci da das gol i da primis loptu pa onda pricaj nekome da neocajava!

javorac

pre 13 godina

Niko od vas ne ochekuje da vi donesete titulu svetskog prvaka u Beograd,ali od vas se trazi da za svaku loptu ginete i da se trudite do poslednjeg minuta pa shta bude neke bude!!! U utakmici protiv Novozelandjana nisam video ni pribliznu bornenost i htenje kao shto se od vas ochekivalo!! HOCU DA BUDETE PRAVI BEZ OBZIRA KAKVA SE UTAKMICA IGRA I PROTIV KOGA!!!!

mudri

pre 13 godina

Slušaj druže, niko te nije terao da igraš za Srbiju, pa ti se ti nešto odricao. Ako ti to nije zadovoljstvo, kući, pusti druge kojima je zadovoljstvo i koji će dati sve od sebe.

javorac

pre 13 godina

Niko od vas ne ochekuje da vi donesete titulu svetskog prvaka u Beograd,ali od vas se trazi da za svaku loptu ginete i da se trudite do poslednjeg minuta pa shta bude neke bude!!! U utakmici protiv Novozelandjana nisam video ni pribliznu bornenost i htenje kao shto se od vas ochekivalo!! HOCU DA BUDETE PRAVI BEZ OBZIRA KAKVA SE UTAKMICA IGRA I PROTIV KOGA!!!!

Dule

pre 13 godina

Kaže Panta: "Igrali su zatvoreno, dva puta šutnuli ka našem golu i realizovali jednu šansu."

E Panto, kamo sreće da i ti šuneš dva puta a daš jedan gol. Tebi treba 10 šuta da bi pogodio mrežu.

Chavez

pre 13 godina

Nisam siguran ni da je Antiću ovaj Pantelić prvi pik ali zna da zbog njegovog odnosa sa Stankovićem i njegovim utjecajem na ostale igrače ne smije rizikovati. Svaka čast dečkima ali neki su stvarno zonska liga.
Igranje sa Milijašem i Pantelićem znači dva igrača manje u polju. To objektivno niko nemože nadoknaditi. Istu glupost će napraviti i Švabe ako bude Podolski u ekipi. U fazi obrane nepostoji.
Svaka čast Antiću ali i on je gospodin u godinama i ziheraš.
4-4-2 niko neće igrati. Prvo Španija, Argentina, Brazil pa čak ni Švabe.
Zmislite šta bi bilo kad bi Jovanović igro špicu sa žigićem. Da li bi napad bio oslabljen (RUMUNIJA) ili bi izgubili na trci? Mislite da Bambi ne bi bio dostojna zamjena?
Antiću nisu to velike promjene!!!
Imaš 5 igrača u sredini, automatski dobijaš na trci i posjedu lopte gdje je Srbija tanka i na pass igri. Isto tako igraš i sa tri špica po potrebi 4-3-3
I.KOBINACIJA 4-5-1

Bane--Vidić--Luković--Kolarov

Stanković Kuzmanović

Krasić Jovanović Tošić

Žigić (kao Drogba, njegovo je samo da sidri i spušta loptu))

II. KOMBINACIJA 4-3-3

Bane--Vidić--Luković--KOlarov

Stanković- Kuzmanović- Tošić

Krasić- Žigić- Jovanović

Drugo, nema šta da se misli
ZAMJENE: Subotić, Obradović, Kačar, Mrđa

Svi se pitaju da ne postoji adekvatna zamjena za Krasića--
Pa Bane je to igrao u Chelseu.

Trka, Trka fali ovoj ekipi koja nema mozak kao što je Fabregas , Cavi.
Pozdrav iz Hrvatske i sretno komšije. (Šalite se vi samo, ali fali Vama jedan Modrić)

voja

pre 13 godina

Pantelicu, svaka tebi cast, ali decko slab si golgeter pogotovo za reprezentaciju, nekako nisi agresivan, previse pitom i nedostaje zavrsnica, treba da se grize za loptu i biti hladan u egzekuciji, nesto to slabo ide, sve mi deluje previse mlitavo i nedoreceno za jednog spica!
pozdrav iz Kanade

trece oko

pre 13 godina

Pantelicu dobar si momak!
Nastavi sa radom ,a manje sa pricom.
Nadam se i verujem da necete izgledati ovako malodusno na SP. Odigrajte muski pa sta bude. Dajte sve od sebe pa ako budete i poslednji ja cu vam cestitati. Ne ocajavajte puno i ne opterecujte se trtljanjem kriticara iz fotelja.

SAMO HRABRO, U NAPAD!!!!!!

Partizan je u Parizu bio poslednji ali momcima niko nije ima sta da zameri. Nije vazan samo rezultat. Bitan je opsti utisak!!!

Српски навијач

pre 13 godina

Pssst! Dosta praznih intervjua. Vi igrate na SP u JAR, ne srpska nacija, ne mi navijaci i posmatraci. Od nas mozete da dobijete samo najiskreniju i najvecu podrsku da se najbolje moguce spremite. I da izgubite koju utakmicu moze, samo ne pristajemo na inferioran odnos na terenu, na raspad sistema. Nema "izgoreli smo u zelji", nema "umorni smo", nema "protivnik je igrao disciplinovanije", nema "protivnik je bio motivisaniji jer ima vise navijaca" ili nesto levo. Radite kako znate, cetvoro ociju i usiju napregnite da cujete Antica, ne dao vama i nama Bog da vas neko nadtrci, nadigra i srusi sve sto ste do sad postigli. Znaci, bez kalkulacija, pamet stavite u srce i za Srbiju! Znajte da igrate za ljude koji vas najvise vole i najvise se raduju (i nerviraju) zbog vas.

divac

pre 13 godina

sta reci o coveku sa onakvom frizurom...retko antipatican tip,ciji su kvaliteti u rangu,Poljske,Belgijske,Ceske lige....alo bre ljudi da li vi vidite da mi nemamo napad,reprezentacija smo sa ubedljivo najlosijim napadom na mundijalu...

mudri

pre 13 godina

Slušaj druže, niko te nije terao da igraš za Srbiju, pa ti se ti nešto odricao. Ako ti to nije zadovoljstvo, kući, pusti druge kojima je zadovoljstvo i koji će dati sve od sebe.

zemun_grad

pre 13 godina

Najgori nas napad otkad ja pratim fudbal a imam 27 godina .
Decko je totalna tropa , vecito ledjima okrenut golu , preplasen kad ima loptu , stvara paniku u igri i potpuno je beskoristan . Neko ce reci bori se , kad vidim njega kako vrsi trcanjem pritisak na stopere ne bi li pogresili , grohotom se smejem . Narocito to voli da radi kad nema podrsku saigraca koju pokrivaju ostale , obezglavljeni smo u napadu , obezglavljeni ...

TUTA

pre 13 godina

Da ne ocajava haha,kako kad si nam ti prva opcija u napadu a go dajes jednom u 100 godina.Ne mogu da verujem da nemamo nekog normalnog napadaca svaka cast Zigicu ali on je drugi tip napadaca i decko se pokazao.Pantelija se vise krsti nego sto igra,Dijara da igra za Srbiju ako nebi dao 10,15 golova vise od Pantelica bog me ubio.Covek nije za prvih 11 i svako realn ce to da prizna.

string

pre 13 godina

Kakva bre borbenost na prijateljskoj utakmici, sta treba, kao Nemci ,da nam se petorica povrede, pa da taman ni ne odemo u Afriku...ovako lepo ,fino opusteno u pripremama odrzati kondiciju, a onda kad dodje 13., da izginemo ako treba...nego, mi Srbi uvek nesto znamo bolje, taj Pantelic je dao 15 golova u Ajaxu, a gde vi igrate? Sta ste vi to u zivotu napravili pa ste kompetentni da kritikujete nekog ko je u svakom segmentu bolji od vas?

Anta KAnta ;-)

pre 13 godina

Trazenje opravdanja na svakom koraku! Budite jednom realni i shvatite da nije fudbal timski sport u kom Srbija moze nesto da napravi. Bas zbog takvih kao sto su Pantelic i ostale paljevine koji pocinju da pricaju o atmosferi, a ne to sto nas fudbalska velesila NZ (sa igracima iz 2. americke lige) pobedi! Prvo nauci da das gol i da primis loptu pa onda pricaj nekome da neocajava!

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Evo javio se potparol nase reprezentacije, on i onako samo ume da prica a na terenu samo da tapse i pokazuje palac na gore i kao nekog stalno savetuje.

Filip

pre 13 godina

Ovo meni vec mnogo bolje izgleda. Vidi se da od jednom su se malo promenili. I na ovaj kratak klip iz treininga se vidi da Vidic nije vise sam, i nekako ozbilnije sve to izgleda. Kao da su usli u drugi ili vec treci "gear" a da ne stoj vise kola na stop.

pedja 75

pre 13 godina

Moje misljenje je da gospodin Antic zna sta radi.Taj covek je trenirao najvece klubove ,nema pravo niko njemu da savetuje kako i ko ce da igra.Sbija nije favorit ali sve je u fudbalu moguce, treba dati sve od sebe na terenu ,a to ne mogu izdrzati 11 igraca ,zbog toga gospodin Antic pravi te rotacije u timu ,mi nismo fizicki spremni kao spanjolce ,oni igraju kao da su 15 na terenu.Volim srbiju imamo super generaciju ,samo napred .

PimPong

pre 13 godina

Dobro, OK, da vidimo kako ce da bude protiv Poljaka, i da li smo naucili lekcije. To ce biti veoma interesantna utakmica, jer su oni nezgodan protivnik. Jedna je stvar izaci sa drugom ekipom protiv Novog Zelanda, a druga protiv Poljske. Sa srecom!

scout

pre 13 godina

I na ovom Svetskom prvenstvu bice oboren broj krstenja na terenu od naseg supertalentovanog napadaca Pantelinja, koji ce se posle ovog Svetskog prvenstva i zamonasiti...

Kisho

pre 13 godina

Lazovic , ili cak Mrdja, umjesto tebe i necemo ocajavati.

Naravno Kuzmanovic umjesto Milijasa i to ce biti u redu.

Da,i Rukavina umesto Ivanovica i RACA petrovic umesto Stankovica,a moze i KLEO,ako promeni drzavljanstvo,treba nam taj vanserijski golgeter!

prica kao da je "profi"

pre 13 godina

Ajd sto nije nikakav igrac,ali pitam se ko ga pusta da on nesto prica o fudbalu ??? Nije ni cudo sto nam je fudbal ovakav.

sensei

pre 13 godina

@ (Kisho, 31. maj 2010 22:18)

Ne lupetaj, zivota ti. Ovo apsolutno nema veze sa mojim klupskim opredeljenjem. Ti ako ne vidis da su Milijas i Pantelic kante , to je tvoj problem.

Dusman Kecman

pre 13 godina

Cujte gospon Febo zagrebacki.Kako uopce pisete tako nesto sramota je imat takvo misljenje o susjedima.Ak nam ne ide u nogometu tu smo mi u kosarci ne.NLB to pokazuje(stovani gledatelji pa ovo je nemoguce nije kos za ove Beogradjane-ipak jeste) a mi smo tu zar ne i u evroligi.Da , zaboravio si da nogometasi idu na sv prvenstvo a ne fudbaleri.Uf malo sam se presal a da nije obrnuto.A sad malo bre da ti kazem popij pivo i neplaci zbog vasih kockastih kako kazete bilic bojsa.Pivce za zivce .Vidimo se u Kninu!

eusebio

pre 13 godina

mi Srbi uvek nesto znamo bolje, taj Pantelic je dao 15 golova u Ajaxu, a gde vi igrate?...
(string, 31. maj 2010 18:39)

Pa i Kezman se u holandskom prvenstvu nadavao golova, a gde je sada? U prvenstvu u kojem postoje tri-cetiri jaka tima koja prave gol razliku nad ostalima i nije tesko biti dobar strelac... Gde je Pantelic u reprezentaciji? Apsulutni je rekorder po losem gol-proseku u istoriji naseg fudbala... Dati dva-tri gola na pedesetak utakmica, a uz to biti standardan napadac, je za Ginisa... Pa Mrdja je duplo vise golova dao za ovih nekoliko utakmica koje je odigrao za reprezentaciju... Svako ko zeli bar malo dobro nasoj reprezentaciji uvidja da ovom coveku nije mesto u reprezentaciji... To su cinjenice, brojke govore... Nama trebaju napadaci koji daju golove!

Bjesomar

pre 13 godina

Da,i Rukavina umesto Ivanovica i RACA petrovic umesto Stankovica,a moze i KLEO,ako promeni drzavljanstvo,treba nam taj vanserijski golgeter!
(Kisho, 31. maj 2010 22:18)


Kisho,care,jos si zaboravio Sava Milosevica da uvrstis...ili,mozda,Fahrudina Omerovica na gol,zasto da ne...Kezman se podrazumeva...

pepinjo

pre 13 godina

Ovaj decak ne moze da se satavi na terenu,samo podize 3 prsta i peva himnu.I neko kaze on je borac,voli Srbiju i na tom nacional patriotizmu neko ga stalno zove da pika loptu.On je zonski napadac,nema snage fizicke u duelu,pada cim ga malo gurnu,od 200 pokusaja jednom prodje lopta.Jebiga takvih imamo i u zoni ovde.NAMA treba NAPADAC!!!Zestok,brz,da sutira sa svih pozicija,van 16metara iz mesta!
Vise bi voleo da sam video Ramba sa svojih 37 godina od ovog potrcka.

Dule

pre 13 godina

Kaže Panta: "Igrali su zatvoreno, dva puta šutnuli ka našem golu i realizovali jednu šansu."

E Panto, kamo sreće da i ti šuneš dva puta a daš jedan gol. Tebi treba 10 šuta da bi pogodio mrežu.

divac

pre 13 godina

sta reci o coveku sa onakvom frizurom...retko antipatican tip,ciji su kvaliteti u rangu,Poljske,Belgijske,Ceske lige....alo bre ljudi da li vi vidite da mi nemamo napad,reprezentacija smo sa ubedljivo najlosijim napadom na mundijalu...

Anta KAnta ;-)

pre 13 godina

Trazenje opravdanja na svakom koraku! Budite jednom realni i shvatite da nije fudbal timski sport u kom Srbija moze nesto da napravi. Bas zbog takvih kao sto su Pantelic i ostale paljevine koji pocinju da pricaju o atmosferi, a ne to sto nas fudbalska velesila NZ (sa igracima iz 2. americke lige) pobedi! Prvo nauci da das gol i da primis loptu pa onda pricaj nekome da neocajava!

voja

pre 13 godina

Pantelicu, svaka tebi cast, ali decko slab si golgeter pogotovo za reprezentaciju, nekako nisi agresivan, previse pitom i nedostaje zavrsnica, treba da se grize za loptu i biti hladan u egzekuciji, nesto to slabo ide, sve mi deluje previse mlitavo i nedoreceno za jednog spica!
pozdrav iz Kanade

mudri

pre 13 godina

Slušaj druže, niko te nije terao da igraš za Srbiju, pa ti se ti nešto odricao. Ako ti to nije zadovoljstvo, kući, pusti druge kojima je zadovoljstvo i koji će dati sve od sebe.

TUTA

pre 13 godina

Da ne ocajava haha,kako kad si nam ti prva opcija u napadu a go dajes jednom u 100 godina.Ne mogu da verujem da nemamo nekog normalnog napadaca svaka cast Zigicu ali on je drugi tip napadaca i decko se pokazao.Pantelija se vise krsti nego sto igra,Dijara da igra za Srbiju ako nebi dao 10,15 golova vise od Pantelica bog me ubio.Covek nije za prvih 11 i svako realn ce to da prizna.

Kisho

pre 13 godina

Lazovic , ili cak Mrdja, umjesto tebe i necemo ocajavati.

Naravno Kuzmanovic umjesto Milijasa i to ce biti u redu.

Da,i Rukavina umesto Ivanovica i RACA petrovic umesto Stankovica,a moze i KLEO,ako promeni drzavljanstvo,treba nam taj vanserijski golgeter!

Chavez

pre 13 godina

Nisam siguran ni da je Antiću ovaj Pantelić prvi pik ali zna da zbog njegovog odnosa sa Stankovićem i njegovim utjecajem na ostale igrače ne smije rizikovati. Svaka čast dečkima ali neki su stvarno zonska liga.
Igranje sa Milijašem i Pantelićem znači dva igrača manje u polju. To objektivno niko nemože nadoknaditi. Istu glupost će napraviti i Švabe ako bude Podolski u ekipi. U fazi obrane nepostoji.
Svaka čast Antiću ali i on je gospodin u godinama i ziheraš.
4-4-2 niko neće igrati. Prvo Španija, Argentina, Brazil pa čak ni Švabe.
Zmislite šta bi bilo kad bi Jovanović igro špicu sa žigićem. Da li bi napad bio oslabljen (RUMUNIJA) ili bi izgubili na trci? Mislite da Bambi ne bi bio dostojna zamjena?
Antiću nisu to velike promjene!!!
Imaš 5 igrača u sredini, automatski dobijaš na trci i posjedu lopte gdje je Srbija tanka i na pass igri. Isto tako igraš i sa tri špica po potrebi 4-3-3
I.KOBINACIJA 4-5-1

Bane--Vidić--Luković--Kolarov

Stanković Kuzmanović

Krasić Jovanović Tošić

Žigić (kao Drogba, njegovo je samo da sidri i spušta loptu))

II. KOMBINACIJA 4-3-3

Bane--Vidić--Luković--KOlarov

Stanković- Kuzmanović- Tošić

Krasić- Žigić- Jovanović

Drugo, nema šta da se misli
ZAMJENE: Subotić, Obradović, Kačar, Mrđa

Svi se pitaju da ne postoji adekvatna zamjena za Krasića--
Pa Bane je to igrao u Chelseu.

Trka, Trka fali ovoj ekipi koja nema mozak kao što je Fabregas , Cavi.
Pozdrav iz Hrvatske i sretno komšije. (Šalite se vi samo, ali fali Vama jedan Modrić)

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Evo javio se potparol nase reprezentacije, on i onako samo ume da prica a na terenu samo da tapse i pokazuje palac na gore i kao nekog stalno savetuje.

string

pre 13 godina

Kakva bre borbenost na prijateljskoj utakmici, sta treba, kao Nemci ,da nam se petorica povrede, pa da taman ni ne odemo u Afriku...ovako lepo ,fino opusteno u pripremama odrzati kondiciju, a onda kad dodje 13., da izginemo ako treba...nego, mi Srbi uvek nesto znamo bolje, taj Pantelic je dao 15 golova u Ajaxu, a gde vi igrate? Sta ste vi to u zivotu napravili pa ste kompetentni da kritikujete nekog ko je u svakom segmentu bolji od vas?

zemun_grad

pre 13 godina

Najgori nas napad otkad ja pratim fudbal a imam 27 godina .
Decko je totalna tropa , vecito ledjima okrenut golu , preplasen kad ima loptu , stvara paniku u igri i potpuno je beskoristan . Neko ce reci bori se , kad vidim njega kako vrsi trcanjem pritisak na stopere ne bi li pogresili , grohotom se smejem . Narocito to voli da radi kad nema podrsku saigraca koju pokrivaju ostale , obezglavljeni smo u napadu , obezglavljeni ...

javorac

pre 13 godina

Niko od vas ne ochekuje da vi donesete titulu svetskog prvaka u Beograd,ali od vas se trazi da za svaku loptu ginete i da se trudite do poslednjeg minuta pa shta bude neke bude!!! U utakmici protiv Novozelandjana nisam video ni pribliznu bornenost i htenje kao shto se od vas ochekivalo!! HOCU DA BUDETE PRAVI BEZ OBZIRA KAKVA SE UTAKMICA IGRA I PROTIV KOGA!!!!

Српски навијач

pre 13 godina

Pssst! Dosta praznih intervjua. Vi igrate na SP u JAR, ne srpska nacija, ne mi navijaci i posmatraci. Od nas mozete da dobijete samo najiskreniju i najvecu podrsku da se najbolje moguce spremite. I da izgubite koju utakmicu moze, samo ne pristajemo na inferioran odnos na terenu, na raspad sistema. Nema "izgoreli smo u zelji", nema "umorni smo", nema "protivnik je igrao disciplinovanije", nema "protivnik je bio motivisaniji jer ima vise navijaca" ili nesto levo. Radite kako znate, cetvoro ociju i usiju napregnite da cujete Antica, ne dao vama i nama Bog da vas neko nadtrci, nadigra i srusi sve sto ste do sad postigli. Znaci, bez kalkulacija, pamet stavite u srce i za Srbiju! Znajte da igrate za ljude koji vas najvise vole i najvise se raduju (i nerviraju) zbog vas.

Bjesomar

pre 13 godina

Da,i Rukavina umesto Ivanovica i RACA petrovic umesto Stankovica,a moze i KLEO,ako promeni drzavljanstvo,treba nam taj vanserijski golgeter!
(Kisho, 31. maj 2010 22:18)


Kisho,care,jos si zaboravio Sava Milosevica da uvrstis...ili,mozda,Fahrudina Omerovica na gol,zasto da ne...Kezman se podrazumeva...

prica kao da je "profi"

pre 13 godina

Ajd sto nije nikakav igrac,ali pitam se ko ga pusta da on nesto prica o fudbalu ??? Nije ni cudo sto nam je fudbal ovakav.

trece oko

pre 13 godina

Pantelicu dobar si momak!
Nastavi sa radom ,a manje sa pricom.
Nadam se i verujem da necete izgledati ovako malodusno na SP. Odigrajte muski pa sta bude. Dajte sve od sebe pa ako budete i poslednji ja cu vam cestitati. Ne ocajavajte puno i ne opterecujte se trtljanjem kriticara iz fotelja.

SAMO HRABRO, U NAPAD!!!!!!

Partizan je u Parizu bio poslednji ali momcima niko nije ima sta da zameri. Nije vazan samo rezultat. Bitan je opsti utisak!!!

Filip

pre 13 godina

Ovo meni vec mnogo bolje izgleda. Vidi se da od jednom su se malo promenili. I na ovaj kratak klip iz treininga se vidi da Vidic nije vise sam, i nekako ozbilnije sve to izgleda. Kao da su usli u drugi ili vec treci "gear" a da ne stoj vise kola na stop.

scout

pre 13 godina

I na ovom Svetskom prvenstvu bice oboren broj krstenja na terenu od naseg supertalentovanog napadaca Pantelinja, koji ce se posle ovog Svetskog prvenstva i zamonasiti...

pedja 75

pre 13 godina

Moje misljenje je da gospodin Antic zna sta radi.Taj covek je trenirao najvece klubove ,nema pravo niko njemu da savetuje kako i ko ce da igra.Sbija nije favorit ali sve je u fudbalu moguce, treba dati sve od sebe na terenu ,a to ne mogu izdrzati 11 igraca ,zbog toga gospodin Antic pravi te rotacije u timu ,mi nismo fizicki spremni kao spanjolce ,oni igraju kao da su 15 na terenu.Volim srbiju imamo super generaciju ,samo napred .

Dusman Kecman

pre 13 godina

Cujte gospon Febo zagrebacki.Kako uopce pisete tako nesto sramota je imat takvo misljenje o susjedima.Ak nam ne ide u nogometu tu smo mi u kosarci ne.NLB to pokazuje(stovani gledatelji pa ovo je nemoguce nije kos za ove Beogradjane-ipak jeste) a mi smo tu zar ne i u evroligi.Da , zaboravio si da nogometasi idu na sv prvenstvo a ne fudbaleri.Uf malo sam se presal a da nije obrnuto.A sad malo bre da ti kazem popij pivo i neplaci zbog vasih kockastih kako kazete bilic bojsa.Pivce za zivce .Vidimo se u Kninu!

eusebio

pre 13 godina

mi Srbi uvek nesto znamo bolje, taj Pantelic je dao 15 golova u Ajaxu, a gde vi igrate?...
(string, 31. maj 2010 18:39)

Pa i Kezman se u holandskom prvenstvu nadavao golova, a gde je sada? U prvenstvu u kojem postoje tri-cetiri jaka tima koja prave gol razliku nad ostalima i nije tesko biti dobar strelac... Gde je Pantelic u reprezentaciji? Apsulutni je rekorder po losem gol-proseku u istoriji naseg fudbala... Dati dva-tri gola na pedesetak utakmica, a uz to biti standardan napadac, je za Ginisa... Pa Mrdja je duplo vise golova dao za ovih nekoliko utakmica koje je odigrao za reprezentaciju... Svako ko zeli bar malo dobro nasoj reprezentaciji uvidja da ovom coveku nije mesto u reprezentaciji... To su cinjenice, brojke govore... Nama trebaju napadaci koji daju golove!

sensei

pre 13 godina

@ (Kisho, 31. maj 2010 22:18)

Ne lupetaj, zivota ti. Ovo apsolutno nema veze sa mojim klupskim opredeljenjem. Ti ako ne vidis da su Milijas i Pantelic kante , to je tvoj problem.

PimPong

pre 13 godina

Dobro, OK, da vidimo kako ce da bude protiv Poljaka, i da li smo naucili lekcije. To ce biti veoma interesantna utakmica, jer su oni nezgodan protivnik. Jedna je stvar izaci sa drugom ekipom protiv Novog Zelanda, a druga protiv Poljske. Sa srecom!

pepinjo

pre 13 godina

Ovaj decak ne moze da se satavi na terenu,samo podize 3 prsta i peva himnu.I neko kaze on je borac,voli Srbiju i na tom nacional patriotizmu neko ga stalno zove da pika loptu.On je zonski napadac,nema snage fizicke u duelu,pada cim ga malo gurnu,od 200 pokusaja jednom prodje lopta.Jebiga takvih imamo i u zoni ovde.NAMA treba NAPADAC!!!Zestok,brz,da sutira sa svih pozicija,van 16metara iz mesta!
Vise bi voleo da sam video Ramba sa svojih 37 godina od ovog potrcka.