Fudbal 68

Četvrtak, 20.05.2010.

08:31

Zvezda pobedila Legiju

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale turnira u Čikagu pošto su pobedili poljsku Legiju iz Varšave sa 1:0

Zvezda pobedila Legiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

djordjevic

pre 13 godina

kako ste vi prosli protiv javora ove godine u dve tekme?
(?, 20. maj 2010 18:44)

Kako smo prosli? Najopustenije. Da smo morali drugacije, otresli bi mi to.

e moj srbine

pre 13 godina

onom bratu iz cikaga sto je poslao prvi komentar: nismo mi previse gledali inter i barsu nego si ti previse gledao Major League Soccer !

?

pre 13 godina

jel to komsinica stvarno nekog pobedila?ne mogu da verujem,javor mora da je ostao u ivanjici!
(bane, 20. maj 2010 13:07)

kako ste vi prosli protiv javora ove godine u dve tekme?

djordjevic

pre 13 godina

Jel mrzi nekoga da postavi sliku cele tribine da vidimo koliko je ljudi bilo? Nesto mi je cudno ovo slikanje tri kvadratna metra...

otkud znam

pre 13 godina

Gledam nesto onu sliku iznad teksta,pa mi nije jasno sta ono pise na dresovima igraca,dali vec imamo sponzora ili sta je vec

Amigo

pre 13 godina

Zvezdine vesti su uvek nebitne ali se uvek citaju i komentarisu, je li tako grobari?
Kada Zvezdu u inostranstvu docekaju navijaci to je smesno, a kad docekaju grobare spektakularno?
Kad se Zvezdini igraci zahvale na podrsci onda je to ulizivanje navijacima, a kada to rade partizanovi igraci onda su oni carevi?
E moji grobari (a bogami i Firmasi) da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
i da vam kazem - samo se lepo moze ruziti, zavist treba i zasluziti!

Canadien

pre 13 godina

(Molba, 20. maj 2010 10:31)''

Gospode Boze, glupljeg komentara ne videh skoro. Hajdemo polako da analiziramo.

- 'Ne gnjavite nas nevažnim utakmicama.' Ko te tera da citas vesti sa 'nevaznih' utakmica? Sve sto treba da uradis je da preskocis ovaj link.

- 'U gradu Šikagu ima 700 hiljada Srba, a u celoj Americi 600 hiljada!' U gradu Šikagu? Odakle ti ove cifre? Da li si svestan kolika je prosecna poseta na prvenstvenoj utakmici MLS-a ili USL-a kada je radni dan? Ah da, ne znas sta je MLS a kamoli USL...

- 'Od kojih je većina tamo rođena i po nacionalnosti su Amerikanci srpskog porekla.' I sta tu ima lose sto su nam deca rodjena ovde? Ucim moju trojicu klipana da su pre svega Srbi, da navijaju za Zvezdu, a tek posle toga su Kanadjani. Ako Bog da jednoga dana ce igrati za reprezentaciju Srbije u hokeju.

Rodjace idi se odmori, ne valja se setati po suncu sa svim tim podstanarima u glavi.

BAKI

pre 13 godina

Komsije sa armijskog pasnjaka vidite li vi ovo kad je FER sudjenje Zvezda gazi.
Zato tisina jer tu titulu sto je velicate odnece TOLE PARTIZANOVIC sa sobom u penziju jer to je njegov minuli rad!!!!

Zlatko

pre 13 godina

Da nas nije pokrao tole, osvojili bi i srbiju.. Još ne verujem na koji način smo ostali bez trofeja
(đura, 20. maj 2010 09:26)

Dosta više o tome. Jeste bio onaj penal nad Kaduom pri 0:0, ali sami smo krivi za izgubljenu titulu. Ili bolje rečeno za poklonjenu komšijama. Umesto da na derbi dođemo sa +4 i da ga izgubimo i sa 6:0, mi odlazimo sa -1 i imperativom pobede. Nisam gledao snimak iz Čačka, ne mogu da tvrdim da li je opravdano ili ne poništen gol Lekiću, ali svejedno +4 smo izgubili u samo dve utakmice, uz poraz i remi i bez postignutog gola. Jesmo oštećeni u derbiju, ali nećemo o tome kad smo sami dopustili da do toga dođe.

Dusan

pre 13 godina

el to komsinica stvarno nekog pobedila?ne mogu da verujem,javor mora da je ostao u ivanjici!
(bane, 20. maj 2010 13:07)

A ti si, kao i svaki grobar, ostao kod svoje kuce i napisao ovako nesto "hrabro", jer nisi smeo da izadjes iz nje... Samo ti ostani unutra, gledaj Zvezdu i uzivaj!

Delija

pre 13 godina

Idite deco trcite sve vas je vise grobari,firmasi,romanticari,radovci i vicite ponovo rade KOMPLEKSI !!! London nema ali Beograd ima bivseg Evropskog Sampiona !!! Sto se turnira tice SLIKA sve govori, neka Lukic zakaze neki turnir na Marsu da pokazemo da nas i tamo ima ...

vlada_mauzer

pre 13 godina

Mugosa je strasan igrac igra decko ko Dzerard..a nasi navijaci haos napravili cujem da su lomili stolice bacali false...haha mi smo cigani na jaci smo na jaci:))))

bojan

pre 13 godina

Smesni su mi ovi ``navijaci`` kako Zvezde tako i Partizana. Ljudi, pogledajte istinu u oci.....nas fudbal je pukao!! Ziveo Antic (jedina svetla tacka u nasem fudbalu).
Sto se tice posecenosti ...sta vas tu cudi!! Ko god iz Srbije da dodje tamo, sve je poseceno (sala sa prazilukom i pevaljkom na stolu) ili fudbalska utakmica.

Drizd

pre 13 godina

CCC Kako su iskompleksirani navijaci...Secam se kad je bio KK Partizan i igrao isto sa nekim smesnim lokalnim klubovima pre NBA klubova onda je kao sve bilo super a sad pokazuju svoj kompleks...jadnici...

Sajonac

pre 13 godina

Kakve veze ima da li je prvi ili drugi tim? Sve su to Zvezdini igraci, ne mogu stalno isti da igraju, ovo je dobra prilika da se pokazu oni koji su uglavnom sedeli na klupi. Utakmica je Crvena Zvezda - Legija, rezultat je 1:0. Bravo

kurotresina

pre 13 godina

Zvao me je jutros drugar koji je vec 5 god u Cikagu i koji je naravno bio na utakmici-odjekivalo je Kosovo je srce Srbije!!!Neprocenjivo...

Petar

pre 13 godina

Normalno,da su pobedili!Nema krađe,nema Toleta i njegove svete ruke,nema plaćenih sudija i onog Beljina (ako li se zove)koji "nagovara" sudije da sude protiv Zvezde.
Da je Zvezda na nečasan način uzela titulu nikada više nebi hteo ni ime da joj čujem.

Molba

pre 13 godina

Ne gnjavite nas nevažnim utakmicama. Gde je ta srpska publika? U gradu Šikagu ima 700 hiljada Srba, a u celoj Americi 600 hiljada! Komedija par ekselans. Od kojih je većina tamo rođena i po nacionalnosti su Amerikanci srpskog porekla.

dukaneze

pre 13 godina

Jadna li je ova Legija kad je pobedi Zvezda, i to sa drugim timom. Al dobro, mozda je bio penal, onda je razumljivo kako su pobedili.
(Lynx, 20. maj 2010 08:50)

da si citao izvjestaj iole kako treba,vidio bi da nije gol bio iz penala,nego iz akcije! moj Grobaru,samo ti nastavi da se izjedas u sebi;)

Lepi Fika

pre 13 godina

Bravo Zvezdo,drago mi je zbog nasih navijaca "preko bare".
Sledi "brijanje"svetaca iz Pariza,i "izbrijavanje" Mateje,ne Svet,nego ove druge...

Jovan

pre 13 godina

Samo cekam da se posteno razbudi organicovani tim "pljuvaca" Zvezde, da odrze sastanak i dogovore ko ce i koliko "komentara" da posalje na ovaj o ostale sajtove. Fini neki momci, a izgleda i devojke: vole Partizan al' bi dali sve sto imaju (a nemaju mnogo) da se Zvezda ugasi.

cukce

pre 13 godina

nadam se da su sad igraci zvezde shvatili za koji tim igraju, posle onakog doceka na aerodromu, atmosfere na treningu i besprekorne podrske na samoj utakmici!!cikago, dijasporo hvala vam!!!

turnir

pre 13 godina

Ova postava legije koja je igrala protiv zvezde je imala 7 poljskih reprezentativaca i jednog makedonskog. Zvezda je sa druge strane istrcala na teren bez 8 prvotimaca (Stameni,Ninkov, Kadu, Guma, Isah, Lazetic, Jevtic, Lekic), tako da sam veoma zadovoljan pobedom.

DELIJA LO

pre 13 godina

Opet smo namestili,i to bez golmana i dva glavna igrača,kako smo samo pokvareni,a i penal su nam namestili (zato smo i promašili)...uh pa ovo se igralo van Srbije???A zato smo dobili, nije Tole mogao da reaguje?!

xanadu

pre 13 godina

Sjajan meč.Mada je puno zanimljivije bilo pre meča,kada je grupica albanskih iseljenika krenula da skida zastave Zvezde i transparente...Bilo je i povredjenih...

Vlada_NBgd

pre 13 godina

Kapiram da su Bogdanovic i Ninkov na postedi zbog mogucih transfera, kapiram da je Lekic kod Antare, no, je l' zna neko sta je sa Lazeticem, Kaduom i Jevticem?

Zvezdas

pre 13 godina

Upravo dosao sa utakmice. Nisam gledao Zvezdu uzivo preko 10 godina. Sta ces, otislo se "trbuhom za kruhom".
Zvezda mnogo bolja i moglo je da bude i 3:0. Promasen penal i jos nekoliko sjajnih prilika. Poljaci su imali jedan udarac na gol, jednu jako dobru sansu i nekoliko laktova po zubima Zvezdinih igraca. Blago su me iznenadili prljavom igrom - mislim da su bili isfrustrirani losom igrom. Sudija se potpuno pogubio. Pa, on nije dao crveni karton jednom Poljaku koji je Zvezdinog golmana odvalio dok je ovaj drzao loptu. O ostalim gafovima i da ne pricam.

Kod Zvezde mi se svideo Trifunovic, mali Lazovic jako dobar iako nije igrao mnogo. Perovic trci, ali nista narocito, radije bih gledao nekog drugog. Vilotic, Djordjevic i Subotic jako dobri. Bekovi, pogotovu Reljic, tanki u prvom, mnogo bolji u drugom. E, sad veza - nisu losi ovi klinci, ali nema tu prave zvezde, majstora koji moze i da stane na loptu i da napravi pas... Nikolic sasvim dobar, namestio je gol ali i promasio penal. Savio je jos dobro i odigrao. Imao je samo jedan kiks nakon koga smo mogli da primimo gol da su Poljaci znali bolje. Subasic se ispromasivao samo tako. Sta da kazem gde igrac koji izadje jedan na jedan i puca golmanu traljavo u noge ili kod druge sanse gde promasuje ceo gol. Jeremic dobar u polju, imao je par lepih dodavanja, jedan odlican udarac iz daljine, ali je i on promasio dve neverovatno dobre sanse.
Elem, u prvih 25 minuta i u celom drugom poluvremenu Zvezda mnogo bolja, u ostalom delu bilo je 50:50.

Sto se publike tice - show bez granica. Bilo je nekoliko hiljada nasih sto i nije lose obzirom da je radni dan i da se igralo u 9 uvece. Poljaka u vrh glave 50 sto je razocaravajuce. Pevalo se, navijalo, ali je najsmesnije bilo kad je Zvezda dala gol - igraci su poleteli ka nasoj tribini, a pojedini pijani navijaci poceli da bacaju dimne kutije i pivske flase (plasticne, na srecu) prema igracima!? Dostanic je morao da dodje da ih moli da ne bacaju flase!? Napila sa rulja, polomilo i nesto stolica. Ameri u cudu, nikad ovo nisu doziveli. Nisu ni redare imali. Da su ovi hteli na teren niko ih ne bi zaustavio.

Sto se prve utakmice tice - blagi ocaj, dva mrtva konja u trci. Francuzi dali sretno gol, Bugarin promasio sansu kao vrata za Amere i to je to. Vezni red PSG-a je katastrofa. Kezman je doziveo da mu Zvezdini navijaci skandiraju ime. Ubedljivo je bio najbolji u napadu, kad dobije loptu to je vec pola sanse - ali, sta da radi kad ne dobija loptu cesto. Ne znam da li nije u dobrim odnosima ili je cisto neznanje posredi, ali u par situacija vezni igraci 'ladno ne dodaju loptu njemu vec kao sire u stranu ili vracaju nazad. Vecinom je morao da se bori za svoju loptu i da krade otpatke, Cak je i tako uspeo da namesti dve sanse.

U svakom slucaju, idem u subotu na finale. Bice dobra utakmica.

Sudeci po Zvezdinoj igri, nije nas fudbal tako los kako se u Srbiji pljuje. Previse gledate Inter i Barselonu.

Zvezdas

pre 13 godina

Upravo dosao sa utakmice. Nisam gledao Zvezdu uzivo preko 10 godina. Sta ces, otislo se "trbuhom za kruhom".
Zvezda mnogo bolja i moglo je da bude i 3:0. Promasen penal i jos nekoliko sjajnih prilika. Poljaci su imali jedan udarac na gol, jednu jako dobru sansu i nekoliko laktova po zubima Zvezdinih igraca. Blago su me iznenadili prljavom igrom - mislim da su bili isfrustrirani losom igrom. Sudija se potpuno pogubio. Pa, on nije dao crveni karton jednom Poljaku koji je Zvezdinog golmana odvalio dok je ovaj drzao loptu. O ostalim gafovima i da ne pricam.

Kod Zvezde mi se svideo Trifunovic, mali Lazovic jako dobar iako nije igrao mnogo. Perovic trci, ali nista narocito, radije bih gledao nekog drugog. Vilotic, Djordjevic i Subotic jako dobri. Bekovi, pogotovu Reljic, tanki u prvom, mnogo bolji u drugom. E, sad veza - nisu losi ovi klinci, ali nema tu prave zvezde, majstora koji moze i da stane na loptu i da napravi pas... Nikolic sasvim dobar, namestio je gol ali i promasio penal. Savio je jos dobro i odigrao. Imao je samo jedan kiks nakon koga smo mogli da primimo gol da su Poljaci znali bolje. Subasic se ispromasivao samo tako. Sta da kazem gde igrac koji izadje jedan na jedan i puca golmanu traljavo u noge ili kod druge sanse gde promasuje ceo gol. Jeremic dobar u polju, imao je par lepih dodavanja, jedan odlican udarac iz daljine, ali je i on promasio dve neverovatno dobre sanse.
Elem, u prvih 25 minuta i u celom drugom poluvremenu Zvezda mnogo bolja, u ostalom delu bilo je 50:50.

Sto se publike tice - show bez granica. Bilo je nekoliko hiljada nasih sto i nije lose obzirom da je radni dan i da se igralo u 9 uvece. Poljaka u vrh glave 50 sto je razocaravajuce. Pevalo se, navijalo, ali je najsmesnije bilo kad je Zvezda dala gol - igraci su poleteli ka nasoj tribini, a pojedini pijani navijaci poceli da bacaju dimne kutije i pivske flase (plasticne, na srecu) prema igracima!? Dostanic je morao da dodje da ih moli da ne bacaju flase!? Napila sa rulja, polomilo i nesto stolica. Ameri u cudu, nikad ovo nisu doziveli. Nisu ni redare imali. Da su ovi hteli na teren niko ih ne bi zaustavio.

Sto se prve utakmice tice - blagi ocaj, dva mrtva konja u trci. Francuzi dali sretno gol, Bugarin promasio sansu kao vrata za Amere i to je to. Vezni red PSG-a je katastrofa. Kezman je doziveo da mu Zvezdini navijaci skandiraju ime. Ubedljivo je bio najbolji u napadu, kad dobije loptu to je vec pola sanse - ali, sta da radi kad ne dobija loptu cesto. Ne znam da li nije u dobrim odnosima ili je cisto neznanje posredi, ali u par situacija vezni igraci 'ladno ne dodaju loptu njemu vec kao sire u stranu ili vracaju nazad. Vecinom je morao da se bori za svoju loptu i da krade otpatke, Cak je i tako uspeo da namesti dve sanse.

U svakom slucaju, idem u subotu na finale. Bice dobra utakmica.

Sudeci po Zvezdinoj igri, nije nas fudbal tako los kako se u Srbiji pljuje. Previse gledate Inter i Barselonu.

DELIJA LO

pre 13 godina

Opet smo namestili,i to bez golmana i dva glavna igrača,kako smo samo pokvareni,a i penal su nam namestili (zato smo i promašili)...uh pa ovo se igralo van Srbije???A zato smo dobili, nije Tole mogao da reaguje?!

xanadu

pre 13 godina

Sjajan meč.Mada je puno zanimljivije bilo pre meča,kada je grupica albanskih iseljenika krenula da skida zastave Zvezde i transparente...Bilo je i povredjenih...

dukaneze

pre 13 godina

Jadna li je ova Legija kad je pobedi Zvezda, i to sa drugim timom. Al dobro, mozda je bio penal, onda je razumljivo kako su pobedili.
(Lynx, 20. maj 2010 08:50)

da si citao izvjestaj iole kako treba,vidio bi da nije gol bio iz penala,nego iz akcije! moj Grobaru,samo ti nastavi da se izjedas u sebi;)

turnir

pre 13 godina

Ova postava legije koja je igrala protiv zvezde je imala 7 poljskih reprezentativaca i jednog makedonskog. Zvezda je sa druge strane istrcala na teren bez 8 prvotimaca (Stameni,Ninkov, Kadu, Guma, Isah, Lazetic, Jevtic, Lekic), tako da sam veoma zadovoljan pobedom.

Canadien

pre 13 godina

(Molba, 20. maj 2010 10:31)''

Gospode Boze, glupljeg komentara ne videh skoro. Hajdemo polako da analiziramo.

- 'Ne gnjavite nas nevažnim utakmicama.' Ko te tera da citas vesti sa 'nevaznih' utakmica? Sve sto treba da uradis je da preskocis ovaj link.

- 'U gradu Šikagu ima 700 hiljada Srba, a u celoj Americi 600 hiljada!' U gradu Šikagu? Odakle ti ove cifre? Da li si svestan kolika je prosecna poseta na prvenstvenoj utakmici MLS-a ili USL-a kada je radni dan? Ah da, ne znas sta je MLS a kamoli USL...

- 'Od kojih je većina tamo rođena i po nacionalnosti su Amerikanci srpskog porekla.' I sta tu ima lose sto su nam deca rodjena ovde? Ucim moju trojicu klipana da su pre svega Srbi, da navijaju za Zvezdu, a tek posle toga su Kanadjani. Ako Bog da jednoga dana ce igrati za reprezentaciju Srbije u hokeju.

Rodjace idi se odmori, ne valja se setati po suncu sa svim tim podstanarima u glavi.

kurotresina

pre 13 godina

Zvao me je jutros drugar koji je vec 5 god u Cikagu i koji je naravno bio na utakmici-odjekivalo je Kosovo je srce Srbije!!!Neprocenjivo...

cukce

pre 13 godina

nadam se da su sad igraci zvezde shvatili za koji tim igraju, posle onakog doceka na aerodromu, atmosfere na treningu i besprekorne podrske na samoj utakmici!!cikago, dijasporo hvala vam!!!

Petar

pre 13 godina

Normalno,da su pobedili!Nema krađe,nema Toleta i njegove svete ruke,nema plaćenih sudija i onog Beljina (ako li se zove)koji "nagovara" sudije da sude protiv Zvezde.
Da je Zvezda na nečasan način uzela titulu nikada više nebi hteo ni ime da joj čujem.

Delija

pre 13 godina

Idite deco trcite sve vas je vise grobari,firmasi,romanticari,radovci i vicite ponovo rade KOMPLEKSI !!! London nema ali Beograd ima bivseg Evropskog Sampiona !!! Sto se turnira tice SLIKA sve govori, neka Lukic zakaze neki turnir na Marsu da pokazemo da nas i tamo ima ...

Jovan

pre 13 godina

Samo cekam da se posteno razbudi organicovani tim "pljuvaca" Zvezde, da odrze sastanak i dogovore ko ce i koliko "komentara" da posalje na ovaj o ostale sajtove. Fini neki momci, a izgleda i devojke: vole Partizan al' bi dali sve sto imaju (a nemaju mnogo) da se Zvezda ugasi.

Sajonac

pre 13 godina

Kakve veze ima da li je prvi ili drugi tim? Sve su to Zvezdini igraci, ne mogu stalno isti da igraju, ovo je dobra prilika da se pokazu oni koji su uglavnom sedeli na klupi. Utakmica je Crvena Zvezda - Legija, rezultat je 1:0. Bravo

Vlada_NBgd

pre 13 godina

Kapiram da su Bogdanovic i Ninkov na postedi zbog mogucih transfera, kapiram da je Lekic kod Antare, no, je l' zna neko sta je sa Lazeticem, Kaduom i Jevticem?

Dusan

pre 13 godina

el to komsinica stvarno nekog pobedila?ne mogu da verujem,javor mora da je ostao u ivanjici!
(bane, 20. maj 2010 13:07)

A ti si, kao i svaki grobar, ostao kod svoje kuce i napisao ovako nesto "hrabro", jer nisi smeo da izadjes iz nje... Samo ti ostani unutra, gledaj Zvezdu i uzivaj!

Lepi Fika

pre 13 godina

Bravo Zvezdo,drago mi je zbog nasih navijaca "preko bare".
Sledi "brijanje"svetaca iz Pariza,i "izbrijavanje" Mateje,ne Svet,nego ove druge...

Drizd

pre 13 godina

CCC Kako su iskompleksirani navijaci...Secam se kad je bio KK Partizan i igrao isto sa nekim smesnim lokalnim klubovima pre NBA klubova onda je kao sve bilo super a sad pokazuju svoj kompleks...jadnici...

Zlatko

pre 13 godina

Da nas nije pokrao tole, osvojili bi i srbiju.. Još ne verujem na koji način smo ostali bez trofeja
(đura, 20. maj 2010 09:26)

Dosta više o tome. Jeste bio onaj penal nad Kaduom pri 0:0, ali sami smo krivi za izgubljenu titulu. Ili bolje rečeno za poklonjenu komšijama. Umesto da na derbi dođemo sa +4 i da ga izgubimo i sa 6:0, mi odlazimo sa -1 i imperativom pobede. Nisam gledao snimak iz Čačka, ne mogu da tvrdim da li je opravdano ili ne poništen gol Lekiću, ali svejedno +4 smo izgubili u samo dve utakmice, uz poraz i remi i bez postignutog gola. Jesmo oštećeni u derbiju, ali nećemo o tome kad smo sami dopustili da do toga dođe.

BAKI

pre 13 godina

Komsije sa armijskog pasnjaka vidite li vi ovo kad je FER sudjenje Zvezda gazi.
Zato tisina jer tu titulu sto je velicate odnece TOLE PARTIZANOVIC sa sobom u penziju jer to je njegov minuli rad!!!!

Amigo

pre 13 godina

Zvezdine vesti su uvek nebitne ali se uvek citaju i komentarisu, je li tako grobari?
Kada Zvezdu u inostranstvu docekaju navijaci to je smesno, a kad docekaju grobare spektakularno?
Kad se Zvezdini igraci zahvale na podrsci onda je to ulizivanje navijacima, a kada to rade partizanovi igraci onda su oni carevi?
E moji grobari (a bogami i Firmasi) da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
i da vam kazem - samo se lepo moze ruziti, zavist treba i zasluziti!

?

pre 13 godina

jel to komsinica stvarno nekog pobedila?ne mogu da verujem,javor mora da je ostao u ivanjici!
(bane, 20. maj 2010 13:07)

kako ste vi prosli protiv javora ove godine u dve tekme?

vlada_mauzer

pre 13 godina

Mugosa je strasan igrac igra decko ko Dzerard..a nasi navijaci haos napravili cujem da su lomili stolice bacali false...haha mi smo cigani na jaci smo na jaci:))))

Molba

pre 13 godina

Ne gnjavite nas nevažnim utakmicama. Gde je ta srpska publika? U gradu Šikagu ima 700 hiljada Srba, a u celoj Americi 600 hiljada! Komedija par ekselans. Od kojih je većina tamo rođena i po nacionalnosti su Amerikanci srpskog porekla.

bojan

pre 13 godina

Smesni su mi ovi ``navijaci`` kako Zvezde tako i Partizana. Ljudi, pogledajte istinu u oci.....nas fudbal je pukao!! Ziveo Antic (jedina svetla tacka u nasem fudbalu).
Sto se tice posecenosti ...sta vas tu cudi!! Ko god iz Srbije da dodje tamo, sve je poseceno (sala sa prazilukom i pevaljkom na stolu) ili fudbalska utakmica.

djordjevic

pre 13 godina

kako ste vi prosli protiv javora ove godine u dve tekme?
(?, 20. maj 2010 18:44)

Kako smo prosli? Najopustenije. Da smo morali drugacije, otresli bi mi to.

djordjevic

pre 13 godina

Jel mrzi nekoga da postavi sliku cele tribine da vidimo koliko je ljudi bilo? Nesto mi je cudno ovo slikanje tri kvadratna metra...

e moj srbine

pre 13 godina

onom bratu iz cikaga sto je poslao prvi komentar: nismo mi previse gledali inter i barsu nego si ti previse gledao Major League Soccer !

otkud znam

pre 13 godina

Gledam nesto onu sliku iznad teksta,pa mi nije jasno sta ono pise na dresovima igraca,dali vec imamo sponzora ili sta je vec

Molba

pre 13 godina

Ne gnjavite nas nevažnim utakmicama. Gde je ta srpska publika? U gradu Šikagu ima 700 hiljada Srba, a u celoj Americi 600 hiljada! Komedija par ekselans. Od kojih je većina tamo rođena i po nacionalnosti su Amerikanci srpskog porekla.

DELIJA LO

pre 13 godina

Opet smo namestili,i to bez golmana i dva glavna igrača,kako smo samo pokvareni,a i penal su nam namestili (zato smo i promašili)...uh pa ovo se igralo van Srbije???A zato smo dobili, nije Tole mogao da reaguje?!

bojan

pre 13 godina

Smesni su mi ovi ``navijaci`` kako Zvezde tako i Partizana. Ljudi, pogledajte istinu u oci.....nas fudbal je pukao!! Ziveo Antic (jedina svetla tacka u nasem fudbalu).
Sto se tice posecenosti ...sta vas tu cudi!! Ko god iz Srbije da dodje tamo, sve je poseceno (sala sa prazilukom i pevaljkom na stolu) ili fudbalska utakmica.

vlada_mauzer

pre 13 godina

Mugosa je strasan igrac igra decko ko Dzerard..a nasi navijaci haos napravili cujem da su lomili stolice bacali false...haha mi smo cigani na jaci smo na jaci:))))

Zvezdas

pre 13 godina

Upravo dosao sa utakmice. Nisam gledao Zvezdu uzivo preko 10 godina. Sta ces, otislo se "trbuhom za kruhom".
Zvezda mnogo bolja i moglo je da bude i 3:0. Promasen penal i jos nekoliko sjajnih prilika. Poljaci su imali jedan udarac na gol, jednu jako dobru sansu i nekoliko laktova po zubima Zvezdinih igraca. Blago su me iznenadili prljavom igrom - mislim da su bili isfrustrirani losom igrom. Sudija se potpuno pogubio. Pa, on nije dao crveni karton jednom Poljaku koji je Zvezdinog golmana odvalio dok je ovaj drzao loptu. O ostalim gafovima i da ne pricam.

Kod Zvezde mi se svideo Trifunovic, mali Lazovic jako dobar iako nije igrao mnogo. Perovic trci, ali nista narocito, radije bih gledao nekog drugog. Vilotic, Djordjevic i Subotic jako dobri. Bekovi, pogotovu Reljic, tanki u prvom, mnogo bolji u drugom. E, sad veza - nisu losi ovi klinci, ali nema tu prave zvezde, majstora koji moze i da stane na loptu i da napravi pas... Nikolic sasvim dobar, namestio je gol ali i promasio penal. Savio je jos dobro i odigrao. Imao je samo jedan kiks nakon koga smo mogli da primimo gol da su Poljaci znali bolje. Subasic se ispromasivao samo tako. Sta da kazem gde igrac koji izadje jedan na jedan i puca golmanu traljavo u noge ili kod druge sanse gde promasuje ceo gol. Jeremic dobar u polju, imao je par lepih dodavanja, jedan odlican udarac iz daljine, ali je i on promasio dve neverovatno dobre sanse.
Elem, u prvih 25 minuta i u celom drugom poluvremenu Zvezda mnogo bolja, u ostalom delu bilo je 50:50.

Sto se publike tice - show bez granica. Bilo je nekoliko hiljada nasih sto i nije lose obzirom da je radni dan i da se igralo u 9 uvece. Poljaka u vrh glave 50 sto je razocaravajuce. Pevalo se, navijalo, ali je najsmesnije bilo kad je Zvezda dala gol - igraci su poleteli ka nasoj tribini, a pojedini pijani navijaci poceli da bacaju dimne kutije i pivske flase (plasticne, na srecu) prema igracima!? Dostanic je morao da dodje da ih moli da ne bacaju flase!? Napila sa rulja, polomilo i nesto stolica. Ameri u cudu, nikad ovo nisu doziveli. Nisu ni redare imali. Da su ovi hteli na teren niko ih ne bi zaustavio.

Sto se prve utakmice tice - blagi ocaj, dva mrtva konja u trci. Francuzi dali sretno gol, Bugarin promasio sansu kao vrata za Amere i to je to. Vezni red PSG-a je katastrofa. Kezman je doziveo da mu Zvezdini navijaci skandiraju ime. Ubedljivo je bio najbolji u napadu, kad dobije loptu to je vec pola sanse - ali, sta da radi kad ne dobija loptu cesto. Ne znam da li nije u dobrim odnosima ili je cisto neznanje posredi, ali u par situacija vezni igraci 'ladno ne dodaju loptu njemu vec kao sire u stranu ili vracaju nazad. Vecinom je morao da se bori za svoju loptu i da krade otpatke, Cak je i tako uspeo da namesti dve sanse.

U svakom slucaju, idem u subotu na finale. Bice dobra utakmica.

Sudeci po Zvezdinoj igri, nije nas fudbal tako los kako se u Srbiji pljuje. Previse gledate Inter i Barselonu.

Drizd

pre 13 godina

CCC Kako su iskompleksirani navijaci...Secam se kad je bio KK Partizan i igrao isto sa nekim smesnim lokalnim klubovima pre NBA klubova onda je kao sve bilo super a sad pokazuju svoj kompleks...jadnici...

e moj srbine

pre 13 godina

onom bratu iz cikaga sto je poslao prvi komentar: nismo mi previse gledali inter i barsu nego si ti previse gledao Major League Soccer !

Petar

pre 13 godina

Normalno,da su pobedili!Nema krađe,nema Toleta i njegove svete ruke,nema plaćenih sudija i onog Beljina (ako li se zove)koji "nagovara" sudije da sude protiv Zvezde.
Da je Zvezda na nečasan način uzela titulu nikada više nebi hteo ni ime da joj čujem.

dukaneze

pre 13 godina

Jadna li je ova Legija kad je pobedi Zvezda, i to sa drugim timom. Al dobro, mozda je bio penal, onda je razumljivo kako su pobedili.
(Lynx, 20. maj 2010 08:50)

da si citao izvjestaj iole kako treba,vidio bi da nije gol bio iz penala,nego iz akcije! moj Grobaru,samo ti nastavi da se izjedas u sebi;)

BAKI

pre 13 godina

Komsije sa armijskog pasnjaka vidite li vi ovo kad je FER sudjenje Zvezda gazi.
Zato tisina jer tu titulu sto je velicate odnece TOLE PARTIZANOVIC sa sobom u penziju jer to je njegov minuli rad!!!!

djordjevic

pre 13 godina

kako ste vi prosli protiv javora ove godine u dve tekme?
(?, 20. maj 2010 18:44)

Kako smo prosli? Najopustenije. Da smo morali drugacije, otresli bi mi to.

Lepi Fika

pre 13 godina

Bravo Zvezdo,drago mi je zbog nasih navijaca "preko bare".
Sledi "brijanje"svetaca iz Pariza,i "izbrijavanje" Mateje,ne Svet,nego ove druge...

Delija

pre 13 godina

Idite deco trcite sve vas je vise grobari,firmasi,romanticari,radovci i vicite ponovo rade KOMPLEKSI !!! London nema ali Beograd ima bivseg Evropskog Sampiona !!! Sto se turnira tice SLIKA sve govori, neka Lukic zakaze neki turnir na Marsu da pokazemo da nas i tamo ima ...

Dusan

pre 13 godina

el to komsinica stvarno nekog pobedila?ne mogu da verujem,javor mora da je ostao u ivanjici!
(bane, 20. maj 2010 13:07)

A ti si, kao i svaki grobar, ostao kod svoje kuce i napisao ovako nesto "hrabro", jer nisi smeo da izadjes iz nje... Samo ti ostani unutra, gledaj Zvezdu i uzivaj!

djordjevic

pre 13 godina

Jel mrzi nekoga da postavi sliku cele tribine da vidimo koliko je ljudi bilo? Nesto mi je cudno ovo slikanje tri kvadratna metra...

Vlada_NBgd

pre 13 godina

Kapiram da su Bogdanovic i Ninkov na postedi zbog mogucih transfera, kapiram da je Lekic kod Antare, no, je l' zna neko sta je sa Lazeticem, Kaduom i Jevticem?

kurotresina

pre 13 godina

Zvao me je jutros drugar koji je vec 5 god u Cikagu i koji je naravno bio na utakmici-odjekivalo je Kosovo je srce Srbije!!!Neprocenjivo...

Jovan

pre 13 godina

Samo cekam da se posteno razbudi organicovani tim "pljuvaca" Zvezde, da odrze sastanak i dogovore ko ce i koliko "komentara" da posalje na ovaj o ostale sajtove. Fini neki momci, a izgleda i devojke: vole Partizan al' bi dali sve sto imaju (a nemaju mnogo) da se Zvezda ugasi.

?

pre 13 godina

jel to komsinica stvarno nekog pobedila?ne mogu da verujem,javor mora da je ostao u ivanjici!
(bane, 20. maj 2010 13:07)

kako ste vi prosli protiv javora ove godine u dve tekme?

Zlatko

pre 13 godina

Da nas nije pokrao tole, osvojili bi i srbiju.. Još ne verujem na koji način smo ostali bez trofeja
(đura, 20. maj 2010 09:26)

Dosta više o tome. Jeste bio onaj penal nad Kaduom pri 0:0, ali sami smo krivi za izgubljenu titulu. Ili bolje rečeno za poklonjenu komšijama. Umesto da na derbi dođemo sa +4 i da ga izgubimo i sa 6:0, mi odlazimo sa -1 i imperativom pobede. Nisam gledao snimak iz Čačka, ne mogu da tvrdim da li je opravdano ili ne poništen gol Lekiću, ali svejedno +4 smo izgubili u samo dve utakmice, uz poraz i remi i bez postignutog gola. Jesmo oštećeni u derbiju, ali nećemo o tome kad smo sami dopustili da do toga dođe.

cukce

pre 13 godina

nadam se da su sad igraci zvezde shvatili za koji tim igraju, posle onakog doceka na aerodromu, atmosfere na treningu i besprekorne podrske na samoj utakmici!!cikago, dijasporo hvala vam!!!

xanadu

pre 13 godina

Sjajan meč.Mada je puno zanimljivije bilo pre meča,kada je grupica albanskih iseljenika krenula da skida zastave Zvezde i transparente...Bilo je i povredjenih...

Sajonac

pre 13 godina

Kakve veze ima da li je prvi ili drugi tim? Sve su to Zvezdini igraci, ne mogu stalno isti da igraju, ovo je dobra prilika da se pokazu oni koji su uglavnom sedeli na klupi. Utakmica je Crvena Zvezda - Legija, rezultat je 1:0. Bravo

otkud znam

pre 13 godina

Gledam nesto onu sliku iznad teksta,pa mi nije jasno sta ono pise na dresovima igraca,dali vec imamo sponzora ili sta je vec

turnir

pre 13 godina

Ova postava legije koja je igrala protiv zvezde je imala 7 poljskih reprezentativaca i jednog makedonskog. Zvezda je sa druge strane istrcala na teren bez 8 prvotimaca (Stameni,Ninkov, Kadu, Guma, Isah, Lazetic, Jevtic, Lekic), tako da sam veoma zadovoljan pobedom.

Canadien

pre 13 godina

(Molba, 20. maj 2010 10:31)''

Gospode Boze, glupljeg komentara ne videh skoro. Hajdemo polako da analiziramo.

- 'Ne gnjavite nas nevažnim utakmicama.' Ko te tera da citas vesti sa 'nevaznih' utakmica? Sve sto treba da uradis je da preskocis ovaj link.

- 'U gradu Šikagu ima 700 hiljada Srba, a u celoj Americi 600 hiljada!' U gradu Šikagu? Odakle ti ove cifre? Da li si svestan kolika je prosecna poseta na prvenstvenoj utakmici MLS-a ili USL-a kada je radni dan? Ah da, ne znas sta je MLS a kamoli USL...

- 'Od kojih je većina tamo rođena i po nacionalnosti su Amerikanci srpskog porekla.' I sta tu ima lose sto su nam deca rodjena ovde? Ucim moju trojicu klipana da su pre svega Srbi, da navijaju za Zvezdu, a tek posle toga su Kanadjani. Ako Bog da jednoga dana ce igrati za reprezentaciju Srbije u hokeju.

Rodjace idi se odmori, ne valja se setati po suncu sa svim tim podstanarima u glavi.

Amigo

pre 13 godina

Zvezdine vesti su uvek nebitne ali se uvek citaju i komentarisu, je li tako grobari?
Kada Zvezdu u inostranstvu docekaju navijaci to je smesno, a kad docekaju grobare spektakularno?
Kad se Zvezdini igraci zahvale na podrsci onda je to ulizivanje navijacima, a kada to rade partizanovi igraci onda su oni carevi?
E moji grobari (a bogami i Firmasi) da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
i da vam kazem - samo se lepo moze ruziti, zavist treba i zasluziti!