Fudbal 299

Četvrtak, 13.05.2010.

17:18

JSL: Partizan ponovo šampion!

Fudbaleri Partizana osvojili su treću uzastopnu titulu pošto kolo pre kraja Jelen Superlige imaju sedam bodova više od Crvene zvezde.

JSL: Partizan ponovo šampion! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

299 Komentari

Sortiraj po:

Zoki

pre 13 godina

pa i nije vam bilo tesko da budete prvi kad ima ko da radi za vas prvi covek fss vam je garantovao to odmah na pocetku mnogo ste providni videcemo kako cete proci u kvalifikacijama gde tole nece moci da vam pomogne da vas neki fljamurtari ne razvali

Misha

pre 13 godina

Ma vole oni iz Zvezdine uprave sto nisu prvi.Sad ce da prodaju 3-4 igraca...maznu kesh i nakrive kapu.Pa ce opet nova skupstina...pa sledeci lesinari...Moramo da prodamo igrace da bi klub opstao...bla,bla..ali ipak imamo tim za Ligu evrope..i tako... Svake godine isto.

Sale Ars

pre 13 godina

Ajde decko ne bulazni mnogo si mlad da bi nesto znao. TVoj jugoklub kao da ga je osnovala izbeglicka vlada u Londonu. Pricas o komunizmu Krcunu , Kardelju i ostalima. A sta je sa generalima svih naroda i narodnosti koji su pod moranje sedeli u svecanooj lozi ali nista nisu mogli da urade jer jedina dva ozbiljna kluba u bivsoj jugi su bili Zvezda i Hajduk.Vi samo sedam titula, a ostatak devedeestih kao miljenici vlastodrsca i sada gde ceo drzavni vrh i FSS i mediji stoje uz vas. Danas je bila na RTS-u emisina Oko magazin i lepo su sve to konstatovali politicki analiticari a emisija povodom utakmice Dinamo -Zvezda u Zagrebu jer je danas 20 od tog dogadjaja
(Tasmanijski djavo, 13. maj 2010 20:31)

Sve je to lepo ali...
sta cemo recimo sa MU, za sto godina 7 titula, u PL 11 za manje od dve decenije. A MU je klub na koji ovde mnogi... Ajde jednom posteno do kraja da se kaze, uvek je u boljoj poziciji u odredjenom periodu onaj klub (bilo gde da je) kome se malo vise "tolerise". To ste kod "nas" nekad bili vi (gani), sada smo mi (mada pored nekoliko nepostojecih penala ove sezone ne bi se moglo tako reci za ovu sezonu ali u nekom periodu ajde nek bude).

Jel si hteo reci da ako ste nekad imali jaci tim i bolje igrace, danas ne sme da bude obratno. Svaka sezona je nova i nema potrebe da spominjes sta je bilo pre nekoliko decenija (mada vi imate Bari, a kako izgleda, koliko ga spominjete i sta ce vam vise).

Pa ovde su sve ekipe krs do krsa, meni je mnogo cudnije kako MU u jednoj Pl tako dominira ali se ni tamo ovoliko ne prica o protekcijama i ako ih mozda isti ima vise u svom prvenstvu od Partizana i Zvezde zajedno.

Partizan ove godine nije bio najbolji tim vec najmanje los i nista vise, sramotno bi bilo da onakva Zvezda bude prva (kao sa derbija).

Sala je sala i prozivka je prozivka ali da li je za dzabe dobila one silne nadimke. A gore pomenute protekcije sto se tice (kod nas), odnosila se na meceve sa drugim timovima kad igraju protiv vecitih, u medjusobnim duelima tek kad vam se PRIBLIZIMO po sviranim jedanestercima mozemo pricati da je Partizan zasticeniji.

Da li neko zna TACAN podatak koliko godina i derbija Partizanu nije sviran penal protiv kukavaca? Da li neko normalan pritom moze da poveruje da igraci u ovoj i ovakvoj ligi (a i bivsoj) koji su nosili dres Zvezde nisu nikad napravili prekrsaj u kaznenom na derbiju (da su toliko pazljivi i bezgresni)?

s

pre 13 godina

Ja samo neznam zahvaljujuci ovim SJAJNIM upravama Crvene Zvezde i to skoro u svim sportovima,da li onih znaju koliko se smanjio broj navijaca tog kluba.Napravite jednu anketu po skolama i zaprepasticete se.Partizan po starom,protiv takvih komsija nauka bi bila da su izgubili titulu.

el gladijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
@Andrija
Ovako, Tasmanijski je napisao da je u emisiji OKO, pol. komentattor Vukadinović izrekao da je nakon 90-tih politička elita pa čak i sadašnji dir, RTS(bio u upravi KK Partizan) naginajala Partizanu, a ja sam dodao da je, i pored toga, do zadnje 3 godine egal bio u broju titula.
Tebi Tasmanijski zameram da nisi ovde u komentaru izneo i sledeću rečenicu tog istog Vukadinovića koji je izneo tezu o promeni trenda kada su 70-tih Krcun-osnivač Zvezde i direktor UDBE, Draža Marković, inače stric Mire Marković i Miljanić u MADERI odlučivali o titulama. Tražio sam da i to kažeš ne ulazeći u tačnost svih izjava, a ne samo da izneseš šta tebi odgovara.
dalje, da li je Gorčin grobar ili ne, pojma nemam i ne zanima me ali je rekao da je Zvezda 70-tih bila najbolji tim SFRJ (a ja se kao grobar potpuno slažem) i citiram "ali je i kao takva za nju bilo poznato kako je dolazila do bodova u nekim važnim utakmicvama". Naravno ne svim
Po meni tu je najindikativnija 1986 i slučaj Šajber kada je Zvezda kao 2 plasirana te godine, igrala protiv Reala u Kupu šampiona i nije joj uopšte to smetalo.
Sledeće, Andrija pominje Petah tikve, Dinamo itd, a ja bih mogao da pomenem i APOEL, ZENIT, tbilisi itd, ali bih mogao da pomenem i Patrizanov LŠ kao i skim smo igrali finale kupa šampiona 1966, te smo tukli i Real i Mančester itd. Pa šta? Ko živi od stare slave? Nas lema u kupovima ko stigne ali vas ni nema nigde. Najjveći deo evropskiog koeficijenta ovoj zemlji je doneo Partizan
Cela priča je potekla oko spornih detalja na derbiju.
Mene to podseča na jadikovke grobara kada nas je Zvezda drala unazad 10 godina na derbiju; te visoka trava, te sudija, te ovo te ono... uvek neko drugi kriv.
Vi još sada pričate o polufinalu kupa kada vas je sudija oštetio... ej zamisli usudio se da Zvezdu ošteti. Pa je zato taj pomočni napustio fudbal zbog pritiska

Ima li sporta?

pre 13 godina

Cestitam Partizanu. Niti sam navijac bilo kog kluba, niti podrzavam navijace, ma koje provinijencije oni bili. Mene licno sto se tice, ukinuo bih utakmice - one javne, da bi se i klubovi i navijaci (jer pisaju u istu tikvu) priveli pameti. Ovde niko nije lud pa da ne bi znao da su Zvezda i Partizan, kao i ostali fudbalski klubovi legla korupcije i kriminala svake vrste. HAJDE DA SE VRATIMO SPORTU!!!!

Nestasna ljubicica

pre 13 godina

... Pokazali smo još jednom da nismo pretili ‘praznim puškama’ u izbornoj kampanji. Puno nam je srce zbog jeseni koju su obeležili veoma dobra igra, odlični rezultati na domaćoj sceni i veliko jedinstvo u klubu zbog više pokušaja destabilizacije sa strane. Rekli smo da ćemo biti uspešniji od Partizana i tu lekciju smo im očitali“


Ovo je izjava objavljena na kraju jesenjeg dela prvenstva (mislim da je Adzic izjavio, ali nisam sigurna)
E jesu nam ga ocitali!!!

Gojko

pre 13 godina

Ma Partizan je kriv za sve!
Tri godine crveno-beli nece videti titulu kod kuce. Ja kao navijac moram priznati sramne Crvene Zvezde moram nesto da kazem javno:
Sramota me je onih neznalica koji vode klub,sramota me je lopova koji se vrzmaju oko njega,sramota me je Gay parada podrzava moj klub,sramota me je sto je moja Zvezda iskreno iza Partizana u svakom smislu.Sramota me je sto dan danas cuveni "Mare" sebe smatra najvecim navijacem Crvene Zvezde.Sramota me je lose organizacije navijanja na Severu.Sramota me je sto moram priznati:Partizan je duplo veci klub od moje Crvene Zvezde!
I jos jednom sramota!!!!

Marko

pre 13 godina

Karadziceva titula... Potplatio je sudije na mecu zvezda - BSK da BSK pobedi te tako nastavi linc na c zvezdu :))))
Salu na stranu, svaka cast Partizanu :)))

Petar

pre 13 godina

Smesni su i Zvezda i Partizan, jer nije rec o tome ko je bolji nego ko je od njih manje los. Sta je sa privatizacijom. Najavljuju je godinama a nikako da krene. Ocigledno nekim ljidima odgovara da i dalje love u mutnom, dok klubovi sluze za podsmeh u evropi. Ovo sto je Partizan prvak je isto kao kad bi ja rekao: najbolji sam fudbaler u celom selu...hahaha..tuzno..

pirke

pre 13 godina

Da je utakmica namestena ne bi bilo 2 gola razlike,vec 1...A to da je placeno,smesno je komentarisati Borca nema para ni za stadion a ne da potkupi Zvezdu.. :D
(Borchanac, 13. maj 2010 20:23)
Nemam nista protiv komentara, samo da li ti mislis da treba mnogo para da se potkupi zvezda?
zvezdasi to je nivo vaseg tima koji je sastavljen od igraca iz 3. lige, taj su nivo, ne mogu za sezonu da napreduju za titulu, i, naravno, toliko o namestanju.

Ogi

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na zasluzenoj tituli. Jedini smo sezonu zavrsili bez poraza, oba puta dobili derbi... drugacije i nije moglo da bude. Iza nas je jedna od najtezih sezona, dva trenera su promenjena, imali smo izbore u klubu, previranja itd...
na kraju, i pored svega prvi smo prosli kroz cilj i to je za respekt.
Citao sam skoro Lazetica kako kaze da mu je muka od srpskog fudbala!?!? Pa druze, idi ti lepo gde ti je bolje, ako te neko i dalje zeli. Kaze, nisu namestali. Mozda. Steta sto se to tesko saznaje a jos teze dokazuje. Ono sto meni upada u oci je sledece...
pred pocetak sezone raspad u zvezdi, nekako sklepan tim i pocinje takmicenje.
U Evropi su u prve 4 utakmice (i jedine) primili ukupno 8 golova od "velicina" kao sto su Dinamo iz Tbilisija i Slavija. Ispali su i odmah potom pocinje nasa liga.
Do derbija sa Partizanom, u prvih 12 kola primili su ukpuno 2 (dva) gola. Vrlo cudno kada se uzme u obzir "snaga" Tbilisija i Slavije. I onda, prvi trenutak istine i primaju u derbiju 2 gola (i taj njihov jedini je bio autogol, nisu ga sami ni dali), i sa igracem vise celo drugo poluvreme gube, kao domacini. Tu se pametan covek stvarno zapita dal je neko tu lud. Pametnome i vise nego dovoljno.
Kada se uzmu u obzir i broj dosudjenih penala (neko je rekao da ih je bilo 13 ukupno do sada) naspram broja dosudjenih za Partizan (2, dva) dolazimo do zakljucka da je zvezdu neko uporno "gurao". Ko i kako ostaje nepoznato. Cak mi je glupo da ulazim u detalje tipa "koliko je od tih 13 penala bilo nepostojecih". A bilo ih je itekako. Svaki pojedinacan slucaj mozda i ima neko opravdanje tipa sudija je bio daleko, bio je zaklonjen, slobodno uverenje itd. Ali sve zajedno kada se skupi na gomilu deluje vise nego ocigledno. Statistika ne laze.

Zato ova titula ima posebnu tezinu i posebnu draz.
Grobari cestitam!!!

PS
samo da podsetim na komentare od kraja prosle sezone kad je Partizan izgubio od Jagodine, kojoj su tada trebali bodovi za opstanak. Govorili su da smo Jagodini pustili bodove zbog Djilasa koji navodno treba da predje u Partizan, kao i sigurnih 6 bodova u ovoj sezoni protiv Jagodine. 11. april 2010 - Jagodina:Partizan 0:0. I to u situaciji kada nam je pobeda bila jako vazna zbog borbe za titulu. A ni Djilas nije dosao u Partizan. A niko od pljuvaca nije to ni spomenuo. E licemeri...

Coco Bill

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ovoj steli , kad nam je vec liga ovakva moramo se prilagoditi .Prvo lepo je doslo iz 1-2 , drugo... da da bog da BSK ostane u ligi a Hajduk ( sa Dzombom ) ode u nizi rang, eto nama sledece sezone 6 sigurnih bodova plus jedno tesko gostovanje manje .
(Milan, 13. maj 2010 21:34)
Svaka ti čast, ako ti je BORČA "TEŠKO" i još plus "GOSTOVANJE" ???!!!!!!, onda ste stvarno pukli.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@El gladijator

A sta si ti ocekivao od Gorcina Stojanovica koji je osvedoceni grobar. A to da se u Maderi resavala fudbalska prvenstva je ordinarna glupost iz razloga jer smo tada ziveli u samoupravnom socijalistickom delegatskom sistemu. I bas je tadaodnosno ipre svega hrvati vukli na stranu srba tj Crvene Zvezde.Posle predsednikovanja Miljana Miljanica na funkciji duze je ostao Zorislav Srebric. Pogledaj sano koliko je u to vreme srpskih klubova svake godine ispadalu u drugu ligu a tesko se vracali. Pa i Partizan je trebalo da ispadne u drugu ligu ali ga spasla Buducnost, paonda slucaj Split i bavcanje automobila beogradskih tablica u more.Nikako se nije moglo reci daje Zvezda imala milost od bilo koga. Sto se tice medija tada je bio JRT a u Srbiji RTS u Hrvatskoj HTV i u svakoj republici po jedna republicka TV koja je vukla na svoju stranu. Taman posla da HTV propqagira Zvezdu a RTSHajduk ili Dinamo. Isti slucaj i sa stampom

Fidel

pre 13 godina

Sampion nam je perspektivan tim do bola sa matorim Krstajicem i Ilicem, strancima Diarom, Moreirom i Kleom, nedokazanim Fejsom, Jovanovicem, Tomicem, jedini igrac koji ima perspektivu da ce od njega nasa reprezentacija videti neku korist je Petrovic i on je zasluzio titulu a ovi ostali sacuvaj me boze sto ce im pisati da su u karijeri osvajali titule!

hahh

pre 13 godina

Namestaljka godine, ovakve namestaljke nisu vidjene ni u doba Milosevica, hitno hapsenje celnih ljudi nasa dva najveca kluba a Partizan i Zvezda treba da zavrse u 2 ligi minimum, kao Juventus pre nekoliko godina.
Al naravno u Srbiji pravde nema tako da.....
ma sve vam je jasno

Misha

pre 13 godina

Zbog ove prodaje utakmice BSK,Zvezdu bi trebalo izbaciti iz lige.Mafijaska posla!!! Samo neko mnogo glup moze da poveruje da je ovo sve bilo regularno! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

andrija

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)

Ako malo razmislis i setis se sta se desavalo 70-tih i 80-tih godina u Evropi, kako je Zvezda tada ili igrala egal, ponekad i gubila ili mlela tamo neke Panatenaikose, Liverpule, Intere, Real Madride, Arsenale, Mancestere, Bajern Minhene i ostale... Verovatno mislis da se Miljanic i sa njima svima dogovarao u MADERI i kupovao pobede??? Bas zamisljam scenu sedi Santijago Bernabeu sa Miljanicem i onda mu ovaj tutne u dzep cokoladu za decicu i kaze: ajde malo da vas Zvezda dobije sutra onako 2-0...

Zato nemoj da pricas gluposti, molim te!!!

A vi od kada osvajate "postene" titule poslednjih godina, gaze vas kao plitak potok Artmedie, Petah Tikve, Apoeli...

Odmah da se razumemo ni mi nismo sad nista bolji od vas... ali vi ste uvek bili ovakvi, a Zvezdinu grandioznu istoriju mozes samo da citas na netu ili pogledas na TV-u... i malo pustis suzicu sto to neces doziveti sa Partizanom.

ekst4z4@yahoo.com

pre 13 godina

pa meni je potpuno fantasticno kolika se prashina dize oko ovog, nasheg, jadnog prvenstva..

celnni ljudi iz saveza i klubova ocigledno (svesno ili nesvesno) uspevaju da odrze paznju ljudi - kada vec ne fudbalom - a ono intrigama, primitivizmom, pljuvanjima i medjusobnim prepucavanjima.
reality show bogte..

sve u svemu jadno. veoma jadno.

veliki sam partizanovac - ali mi je stvarno potpuno sve jedno za ovu titulu.. fudbal se na ovim prostorima samo u magli nazire..

dodushe, zvezda je primila mnogo lepa 2 gola na proshloj tekmi protiv BSKa. to mi je bilo skroz ok da vidim. :)

anti franjevac

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)

Slobodan Penezić - Krcun (1918—1964). Tesko da je pio kafu 70-tih u Maderi.
Miljan Miljanic - predsednik FSJ (1982-2001)
U tom periodu partizan prvak: 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999.
Zvezda prvak: 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001.
Pametnom dosta.

sasha

pre 13 godina

naslov partizan ponovo sampion,a svi se raspisali o zvezdi...e sta ti je zvezda sine
e sta su ti kompleksi
neizlecivo,jednostavno ne izlecivo

Zeljko

pre 13 godina

Pricate o namestanju BSK-Zvezda.... jel moze da mi neko objasni kako se namestaju oni evro golovi !????
Partizan opet prvi... postaje dosadno :)))

Srđan

pre 13 godina

Mene samo interesuje ko jos prati nasu ligu ovakvu kakva je?! Ovaj derbi sam odgledao,smorio se kao žaba. Nigde fudbala! Fudbal je odavno umro,nema ga ni u tragovima! Tu više nije pitanje ko je bolji,već ko je manje loš! Partizan je manje loš,zato je šampion ove smešne lige! Desavalo mi se cak i da zaspem pre godinu dana gledajući "derbi"! Zvezda proziva Partizan zbog neregularnosti,penala... Ok,penal je postojao,sudija je napravio niz grešaka,ali Zvezda nije imala rešenja da dođe do gola,da uputi jedan šut,i onda ajd da se vadimo na penal,loše suđenje. Drvlje i kamenje po Partizanu,osporavanje titule,svi su protiv nas,suspendovali nam dušmani stadion,niko nas ne voli! Patetično!!! Sramno! Zvezda je sama sebe suspendovala podržavanjem kvazi navijača! Možda to sutra uradi i Partizan! I da razumem toliki primitivizam,ali poslednje kolo?! Eeeeej bre ,poslednje kolo ljudi?! To je već pitanje za organe gonjenja! U normalnoj zemlji nakon ovako očigledne nameštaljke,klub bi se preselio u dva ranga niže takmičenje! E pa ja ne bih imao ništa protiv ni da taj klub za primer bude moja Zvezda! Smučila mi se više i Zvezda i ljudi koji je vode! Bruka i sramota! Nije mnogo bolji ni Partizan,baš kao što rekoh,u ovom trenutku je samo manje loš! i ne mogu da propustim da čestitam igračima KK Partizan na svemu uradjenom tokom ove sezone! Zanima me da li bi njihova ikona,Duško Vujošević ikada pristao da ukalja svoj obraz nameštanjem utakmice?! Ali to je košarka,a ovo fudbal! Naš fudbal!

Kantona

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=XS_1josWp_4

i još mnogo toga...I posle ko je ko...
Titula u pravim rukama!Vi na par utakmica niste šutnuli na gol,uključujući i derbi, a nešto se bunite i kukate!Da ne pominjem loše intervencije i procene protivničkih golmana!

sumadinac fr

pre 13 godina

@Nikola , Tvoj Napredak bi sigurno ostao u JSL da nije predsednik gospodin Binic koji ove sezone obe utakmice prodao Zvezdi eto ti razloga zasto cete ove sezone da ispadate u Prvu Ligu ...

Cooltywattor

pre 13 godina

Sve čestitke šampionu!
Igrači Partizana su pokazali ne toliko kvalitet koliko karakter. Uspeli su da se izdignu iznad medijske pluvačine uprava klubova i FSS, odrade pošteno svoj deo posla i zasluženo uzmu titulu, bez poraza u ligi.
Svaka čast.

Delija

JaXa

pre 13 godina

ha ha ha koja komedija kakav fudbal uzasan samo klinci mogu se loze i slave titulu i pisu ovde ova liga je jedna od najjgorih u evropi PARTIZAN nece uci u ligu shampiona ni za 20godina
(arnold 90)
vidim da ti pise 90 u nadimku,sto znaci da si ti klinac.decko,imas 20 godina i nesto pripovedas?!ide gledaj spansku ligu sa drugarima nemoj ovde nama dosadjivati

BB

pre 13 godina

Dimitrijevic je pretucen da bi Karadzic i njegov pomocnik Dragan Djordjevic mogli da namestaju utakmice.Nije slucajno sto je bas onda kad je navijac Partizana napao predsednika zajednice superligasa pocelo da se sudi na Partizanovu stranu.Namestene utakmice protiv Metalca,Napretka i Smedereva su svi videli i sad u derbiju.Treneri Napretka i Smedereva su se bunili na sudjenje ali dzabe dok je trener Metalca smenjen zato sto mu je uprava rekla da pusti utakmicu protiv Partizana.Crno-bela mafija gura Partizan bez nje ste nista.

Мераклије1989

pre 13 godina

Читајући ово,можда ми је и драго што је мој Раднички у другој лиги,тј.да није у истој лиги са звездом и партизаном.
СРАМОТА ако због намештања испадне Напредак...

Marko

pre 13 godina

Znaci, kompletan BSK poslati direktno u zatvor zbog veleizdaje. Jer, kao sto rece Lukic - Ko udari na Zvezdu udario je na Srbiju :)))

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Igraci Borche .. iskopirali Racu Petrovica kod drugog gola.. maler..sad su svi provalili slabu tacku zvezde..?! bar cemo gledati evro golove na zvezdinim utakmicama sledece sezone... :D

pozdravljaju vas SAMPIONI ;)

pre 13 godina

Partizan sampion..... Cestitam.... Bice "petardi" u 15-tom pretkolu lige sampinona (naravno u mrezi partizana). Jedva cekam.
Svi znamo u kakvim je okolnostima titula uzeta. Od mase ne kvalitetnih ekipa partizan je bio bolji... Za koliko? Za veze u FSS a koje su? .... To se zna ....
(stojakovicd@gmail.com, 13. maj 2010 21:28)


i mi jedva cekamo da vas, licemere svetske klase, pune (ponovo) svima nepoznate ekipe koje narod iz zabave poistovecuje sa decijim zabavnim programom! Vi ste, imajuci sportski "kvalitet" u vidu, odavno ispod nivoa cak i takvog programa.

Preko vode do slobodee

pre 13 godina

Čestitke za najbolji klub na ovim prostorima i mnogo sreće u Ligi prvaka, želi grupa navijača PARTIZANA iz ZAGREBA.
PARTIZAN FOREVER.

...a bio je penal, keve mi

pre 13 godina

Ljudi moji, stvarno sam Grobar i to neprskani i ovi gavrosi me nikad, ali nikad nisu interesovali, medjutim, po prvi put u zivotu jedva cekam sutrasnje novine i da prvo procitam vesti o komsinici tj. jos jedno genijalno SAOPSTENJE najvecih magova naseg sporta, velikih mislilaca, elokventnih i vazda nacitanih ljudi iz Zvesdanesterca. Crkavam od zelje da vidim sta ce "preposteni" i prepametni Lukic, Adzic...sada da kazu o regularnosti, sudijama, penalu, Toletu, Drobnjakovom kosu iz auta, losem terenu...Cenim da ce to biti smesnije od Radovana Treceg. Vec me podilaze zmarci na samu pomisao o tome kako sad smisljaju sta ce da kazu u svoju odbranu pred svojim navijacima. Ah da, i jedna lepa vest. Danas nije unet ni jedan pistolj na marakanu pa su ljudi mogli na miru da igraju ahahahahaha

Kolega

pre 13 godina

@el gladijator,
Gorcin Stojanovic je covek koji trazi istinu gde mu je ona potrebna i koliko iz te potrebe moze da izvuce korist!To najbolje znaju njegovi najblizi saradnici,t.j. kolege.Moze biti da i on nekad bude u pravu,ali skoro uvek bez dokaza i jakih argumenata.

p.s.Mala ispravka,uvek pun jakih argumenata bez dokaza!

Matrix

pre 13 godina

Lepo nek Partizan pozove na proslavu titule Toleta Karadžića ,Dostanića i onog koje doveo dostanića Lukića ,pa svi vi slavite.Onog trenutka kada je Lukić smenio Pižona zbog koje kakvih sitnih interesa ,tada je Zvezda izgubila titulu,smenjivati trenera koji ima rezultate a dovoditi nižerazrednog Trenera to može samo onaj ko se nerazume u fudbal.Kako Lukića nije sramota ,zbog ove titule bi trebao da podnese ostavku ,a ne da se žali kako smo oštećeni na derbiju ,jesmo oštećeni na derbiju ,ali isto tako da je Pižon ostao u Zvezdi ,mi se ne bi sa Partizanom borili za titulu,i ne bi gubili bodove od nekih nižerazrednih klubova ,kao što je Dostanić gubio.Sve što je Pižon stvorio sa ovom ekipom ,Dostanić je sjebao u tri utakmice.DOSTANIĆU ODLAZI AKO IMAŠ I MALO OBRAZA

el radijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)
E ako je Gorcin to potvrdio onda je tako, a vi siroti stajali sa strane i cekali da vas neko pita jel vam nesto treba i niko ni da priupita sta vas muci. Stvarno me cudi ovde se hvalite dominacijom u svim sportovima, jel to znaci da to sto je Zvezda radila u fudbalu vi ste radili i radite u svim ostalim sportovima, samo ste u fudbalu radili posteno?!

el gladijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara

crno-beli svet

pre 13 godina

Jel vi ne smete da objavite moj komentar,zato što sam pomenuo ime onog za koga svi znaju da ,,drži,, skoro sve zvezdine fudbalere i rukovodstvo?

Babin_zub

pre 13 godina

Zvezdo moja,zvezdice...Nekad si mi sijala k'o Danica,a sad svetlish ko sijalica u sirotinjskoj kucici.Sve mogu da oprostim,podnesem,i da si sedma u prvenstvu,ali da gubis utakmice od Metalca i BSK-a(za koje niko nije cuo do jesenas)to necu oprostiti.Mogu,ali NECU!
Uvek cu te voleti,uvek ces biti moja prva i jedina iskrena ljubav,ali preko ovih stvari necu preci.Moje ce dete nositi "mister baby" dres,i znace ko su Mitic,Sheki,Pizon,Dzaja,Pixi i Dejo,ali sa '91. stavljam tachku na ovu bruku.
Sam Bog zna koliko mi je zao.Rasprodajte ceo tim,niko ne zasluzuje crveno-beli dres.Nikad necu nezainteresovanije pratiti prelazni rok u Ljutice Bogdana.

nikola

pre 13 godina

zvezda-bsk 1:3.smešno,pa ovaj klub bre nema ni stadion ni navijače,nema ništa i ostaće u prvoj ligi.dokle više bsk,bežanija,voždovac,
čukarički.zato nam je fudbal velika nula.napred napredak,nadam se da će imati sreće i ostati u prvoj ligi

Ivan

pre 13 godina

Ja navijam za Zvezdu ali Partizan je bolji.Sramota me je sto sam Zvezdas,cestitam Partizanu jer je bolji,a moja deca ce znati za koga da navijaju.Za bolje,naravno

Regularno,zar ne?

pre 13 godina

Koliko moze da bude regularno?!Zbog cega gospodine Lukicu,FSS i Partizan igraju namesteno prvenstvo,a Zvezda poklanja pobedu BSK-u iz Borce?!Pa ako ste namerno izgubili tu utakmicu da bi eventualno Hajduk,kako kazu,partizanovu filijalu izbacili iz lige,zasto da Napredak ispasta na kraju zbog vaseg hira,ekipa koja ima jednu od najboljih poseta?!!!!Jos jednom pitam,da li mislite da je to dobro za srpski fudbal ili ste ipak zasluzeno prvi put zasluzeno izgubili ove sezone?!

PFC 3

pre 13 godina

zivim za dan kada ce svako kolo biti praznik i neka bolji bude prvi.
(tubic, 13. maj 2010 18:03)

Pa bolji i jeste prvi.

A najjaci su ovi Zvezdasi sto Partizanu prognoziraju petarde, a vec su zaboravili kako je Zvezda proslih sezona ispadala u pretkolima pretkolskih pretkola od timova iz drzava za koje nisu ni znali da postoje ...

Ranko zvezdas od1954

pre 13 godina

Sram vas bilo Lukicu,Adzicu,Vesicu,Kleut(Uklet),Dostanicu.Dobili ste na tacni ono sto su Rajko(u grobu se prevrce od tuge),Seki,DZaja,Pizon i ostale legende decenijama stvarale a vi od toga napraviste cirkus.I sto je najgore,smatrate nas debilima pa nam govorite kako je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji.Posle svakog poraza obasipate nas obavestenjima o novim semaforima,kosilicama,renoviranju stadiona itd.kao da to ne spada u vase normalne obaveze ,kao da dajete svoj novac,a o vasoj odgovornosti za poraze nista.Mislili ste da ce Zvezda biti prvak bez obzira ko bio trener,pa ste hteli da umesto Pizona,zasluge pripisete sebi.Sad su vam svi krivi osim vas samih:Tole,Dzomba,FSS,sudije,krivi toranj u Pizi.Kako to da se Pizon nikad nije zalio na sudjenje a od njegove smene saopstenja svaki dan.Sta reci o porazu od BSK-a,vratili ste Zvezdu gde je bila tacno pre godinu dana.Da li ce sad Surbatovic i Savija da prozivaju upravu:nece jer se u medjuvremenu Surbatovic udomio u atletskom savezu i boli ga uvo za fudbal.A Vesic i Kleut(Uklet)polako ali sigurno vode FK ka istom cilju kao i KK,pa posto je iznad toga samo drzava,ostaje jos samo da i drzavu povedu ka istom cilju jer:Zvezda je Srbija.I kao sto rece Ivo Andric:dodju tako neka smutna vremena, kad pametni ucute a fukara.....Ukoliko ste makar malo ljudi recite:oprostite nam,pogresili smo i oprosticemo vam.Ne pravite vise budale od nas koji ceo zivot provedosmo uz nas voljeni klub i u dobru i u zlu.Zna se sta je minimalan uspeh za Zvezdu:prolece u Evropi,titula,kup.Sve ispod toga podrazumeva neciju odgovornost.Ako niste spremni da preuzmete odgovornost ima ko hoce a bogami i ume.

kimi90

pre 13 godina

bice bolje neko vice,na papiru mrtvo slovo...na istoku stare price...kod PARTIZANA nista novo.....TTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nela

pre 13 godina

Direktno krojenje dna tabele. Sramota. Kao prosle godine Jagodina i partizan i nikom nista. Niko to cak ine primecuje. Valjda pored tolikog namestanja je ovo sasvim normalno. Ovom namestenom utakmicom (Zvezda-BSK) iz lige umesto BSK ispada Napredak. Nek vam je na cast srpski fudbalski mafijasi.
Nema publike na stadionima. Pa zasto bi je bilo kad se sve skroji medju mafijom.

Ironični kritičar

pre 13 godina

Posto ste celo prvenstvo kukali da jecelo prvenstvo ne regularno da je namesteno a onda ste se svi ucutalli isve je regularno.Evo danas smo namestili da BSK ostane i da izleti vasa filijala Hajduk. Smederevo i Cuka pobedili. Ajde sada nek se oglasi Tole i Dzomba i Vukadinovic. I u nedelju ce vasa filijala Ofk da pusti BSK.Kako su samo ovi klonferi igrali a protiv Zvezde da izginu
(red@white, 13. maj 2010 20:19)

Prijatelju, protivnik igra koliko mu se dopusti, zato se čini da protiv Zvezde svi "ginu". ;)

REALAN

pre 13 godina

Sta se svi hvatate kako je losa liga kad ni jedna zemlja sa malim brojem stanovnika nema jaku ligu. U svim tim ligama imas dva, eventualno tri ekipe i to je to. Zato nemojte da osporavate Partizanovu sampionsku titulu! NAJBOLJI ili najboJLi je u nasoj drzavi i tacka. PARTZAN SAMPION!!!

aca

pre 13 godina

Kad vec spominjete ex Jugu, i ono nase vreme, pitam ja vas, jel ovo vase vreme???
Samo vi kakvi ste vi nikom nista ne prepustate, samo grabite za sebe, onda ste i vi osvajali titule, ali braco grobari vi kad zajasete, to je jadno i strasno, samo vi vi i vi, pa eto sladite se, ali ne zaboravite da nista ne traje vecno, i jos nesto, svi bivsi igraci Zvezde da napuste reprezentaciju iz solidarnosti svom klubu i da bojkotuju g.Karadzica, pa onda vi igrajte, vi ste najbolji!
Cestitam vam.

delija

pre 13 godina

samo cu reci ovo: "eto vam vas Dostanic sada ne kazem da je Pizon med i mleko ali s njim smo bili prvi i sigurno nismo gubili od nekog Bsk-a na marakani, bez obzira sto je titula vec bila izgubljena realno..."

Schwiza

pre 13 godina

Sada je valjda ocigledno koliko sportska drustva Partizan i Crvena zvezda imaju zajednickog...
I jednima i drugima FK sve vise lici na KK, a KK sve vise na VK...

Sasha

pre 13 godina

Ja sam takodje Partizanovac, isao sam i icicu na utakmice, a pogotovo na ovu gde slavimo titulu u nedelju, ali da nam je fudbal jadan, tu nema dileme. Steta samo sta se radi velikim klubovima da bi ih neko kupio za male pare, a kako u fudbalu tako i u celoj drzavi! JADNO!!! Pitam se samo cime ce MOJ Partizan da se isprsi u Evropi kad se brani od OFK Beograda 60 minuta! Daj Boze da gresim, ali realnost je kanda surova!!!

...al mi napunila dzep!

pre 13 godina

Verovali vi meni ljudi ili ne, ja sam DELIJA, idem na sve tekme i mrzim grobare, ali samo ovu tekmu odigrao SINGL 2 u Mozzartu za 300 kinti rekoh necu vise da ne puknem i dobio sam 3600 na kvotu 12.00 i sad mi je zao sto nisam igrao iz keca u dvojku i sto nisam ulozio vise.
Zvezda izgubila titulu...

Ako Dule kaze...

pre 13 godina

Prvo cestitke celoj ekipi i strucnom stabu i svakako svim navijacima crno-belih.Poseban pozdrav i cestitke najvernijim koji svaku utakmicu prate i bodre nas voljeni tim.P.S.Nemogu recima da opisem kakvo je zadovoljstvo i ponos biti navijac PARTIZANA u ovo vreme kad nam sve sekcije SD donose radost i srecu.Jos jednom puno pozdrava i da se ovako nastavi.

Srdjan

pre 13 godina

Ko moze da tvrdi da je utakmica izmedju Zvezde i BSK-a namestena ocigledno nije gledao utakmicu, a i u zivotu nije prepoznao takvu.Mislim da su vam svi komentari uzaludni, bilo oni od strane grobara ili delija.Voleo bih da cujem razumno objasnjenje od bilo koga kako to da ekipe kao sto su Vojvodina,Spartak mogu da imaju toliki bodovni zaostatak u odnosu na vodeci dvojac.Dali iko razuman moze da veruje da je sezona regularna?Nadam se da ce u buduce biti mnogo cistije prvenstvo jer samo tako mozemo dobiti bolje i kvalitetnije igrace i vise publike na stadionima!

Delije sever

pre 13 godina

Lukicu,Adzicu i ostala ekipo iz uprave ODLAZITE!!!!!Pustite druge da rade ono sto vi ocigledno ne umete ili necete po necijem nalogu.Pokazite da volite Zvezdu tako sto ce te ja napustiti na kulturan i dostojanstven nacin.Unapred zahvalni

ja

pre 13 godina

(Tasmanijski djavo, 13. maj 2010 20:31)

Neupuceni, da te ja uputim - Partizan je u staroj Jugi imao 11 titula (a ne 7 kao sto si ti napisao) a splitski hajduk je imao 7

stojakovicd@gmail.com

pre 13 godina

Partizan sampion..... Cestitam.... Bice "petardi" u 15-tom pretkolu lige sampinona (naravno u mrezi partizana). Jedva cekam.
Svi znamo u kakvim je okolnostima titula uzeta. Od mase ne kvalitetnih ekipa partizan je bio bolji... Za koliko? Za veze u FSS a koje su? .... To se zna ....

paki

pre 13 godina

Danas sam definitivno dotucen.
Citajuci komentare upalo mi je u oci nekoliko komentara o namestanju Zvezda-Borca.Ovo bih trebalo da se ipak preispita klub koji da do danas 23 gola i nama danas da 3 odjednom zaista nesto mirise.(namestaljka),opstanak,kladinica!!!!
Vide ne navijam za Zvezdu i zaista bi bilo ubuduce bolje da nasi(zvezdini)navijaci organizuju i i isteramo bagru iz kluba.

Joca

pre 13 godina

Zalite se na Partizan,a isto namestate kao oni. Kako ce te da me ubedite da je Bsk iskoristio "pad koncentracije" i preokrenuo rezultat. Sta je ovo veceras,avans za sledecu sezonu? Volim Zvezdu vise nego sebe,ali ovo je sramota.

nemam pojma

pre 13 godina

Ajde treneru, dovedi ih na leto pre svega na normalni nivo fizičke pripremljenosti za vrhunske sportiste, neću da čujem da su pripreme "paklene i nikad teže", a na tv da prikazuju igrače kojui jedva vuku noge i trče kao brzohodači. Ako vas nije sramota da gubite od egzotičnih ekipa, morate kopirati pripreme i način treninga košarkaške i vaterpolo sekcije. Domaće ekipe treba da pobeđujete redovno sa min. 4 gola razlike. Tad možda prezimite u Evropi. Potrudite se malo, biti prvi u Srbiji stvarno nije neki uspeh. Ova Zvezda je i igrački i organizaciono gora od Kopra, Željezničara, Kopra, Dinama i Hajduka. A vi se sa njima nemojte upoređivati.

TIGER

pre 13 godina

I Napredak i Cukaricki su bolji od Hajduka medjusobno.. Nadam se da ce biti pravde..
(dacho, 13. maj 2010 19:17)

I ja se nadam da ce biti pravde... Ovo vam je druga ili treca utakmica ove sezone iz 1 u 2 ili obrnuto... deset utakmica ste namestili od 0-1... Ovako ni Juve nije namestao...
E sad Dzomba da trazi evropsku inspekciju da malo prosparta kroz vase dvoriste jer niko od nas nije rastao na drvetu !
"Pokradene postenjacine"

Milan

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ovoj steli , kad nam je vec liga ovakva moramo se prilagoditi .Prvo lepo je doslo iz 1-2 , drugo... da da bog da BSK ostane u ligi a Hajduk ( sa Dzombom ) ode u nizi rang, eto nama sledece sezone 6 sigurnih bodova plus jedno tesko gostovanje manje .

Zauvek sa Zvezdom!!!

pre 13 godina

DŽAJO,VRATI SE... !!!!! Spasi Zvezdu dok se još nešto od nje spasiti može! Oni koji su rušili Zvezdu poslednjih nekoliko godina najzad su u tome i uspeli... Najveća greška je smenjivanje gospodina Pižona! Dok u klub ne dodju profesionalci i legende našeg kluba koji će se baviti rezultatima i ekipom, a isto tako i sigurna privatizacija pod odredjenim uslovima , i dok se ne sklone političari i kriminalci kojima Zvezda služi kao pogodno tlo za bogaćenje,nama nema boljitka ni rezultata. UPRAVA NAPOLJE!!!!!

milan

pre 13 godina

Sta pricate da svi hoce da uniste zvezdu,ona se sama unistava,ako ste tolko veliki klub sto onda niste ubacili vase ljude u fss?Nekad bila vise ne!!!

waverunner

pre 13 godina

ja volim ples-Cha-Cha-Cha,BORCA -OVCA -KRNJACA!!!
kakva bruka!dno dna!to je ta zvezda za budcnost!
TITULA;TITULA SLAVICE SE TITULA;PARTIZAN SAMPION PEVA CELA SRB!

QL

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

Uvek vam je drugi kriv za svaki vas neuspeh. Zasluzeno ste ostali bez titule! ZASLUZENO!. Na pocetku sezone jedva ste se spasli katanca,a kroz par meseci apetiti su vam naglo porasli. E pa nece moci stubovi Srpstva! Titula ostaje gde joj je i mesto, a vi kukajte i dalje kako treba da vam se sude tri penala po uktamici!

pedja sin

pre 13 godina

unapred serviran alibi za prodaju bodova bsk-u u borbi za opstanak !!!
i sta sad,Kratko Ostanic ce ionako otici na kraju sezone,on je svoj posao ionako odradio fenomenalno!!!
samo vas posmatramo!!!
(x2 na bsk, 12. maj 2010 23:40)

Pataren

pre 13 godina

@ Bogumil

O kakvoj gluposti pričaš? Pa samo se ti javljaš... Lukić uništava Zvezdu... Do juče su im usta bila puna titule. Cmizdrili su kao deca za sve što im nije bilo po volji, svi su im bili krivi za nemoć. A onda, 'ajde malo da režiramo ligu... Ovo se nije desilo u Zvezdinoj istoriji. Poraz od BSK-a je blamaža svojstvena Vladanu Lukiću i njegovom uličarskom imidžu. 90% navijača Zvezde se sada stidi zbog ovoga. Liga u kojoj BSK ovako komotno uzima bodove od tima koji je istorija fudbala kod nas, takva liga ni ne sme da postoji.
Sad jasno?

CeoJeBanatAntiBanat

pre 13 godina

Neutralan sam skroz,niti cigan,niti grobar,ali ko god je gledao mec Zvezda-BSK,mogao je da vidi da tako nesto ne moze da se namesti,pogledajte golove pa komentarisite,a sto se tice titule zasluzeno je osvojio tim koji sezonu zavrsava bez poraza.Pozdrav.

Joca

pre 13 godina

Zalite se na Partizan,a isto namestate kao oni. Kako ce te da me ubedite da je Bsk iskoristio "pad koncentracije" i preokrenuo rezultat. Sta je ovo veceras,avans za sledecu sezonu? Volim Zvezdu vise nego sebe,ali ovo je sramota.

Dule Vujosevic

pre 13 godina

a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!

(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

Tako i Kecmanu pricali: nemoj brate da se blamiras, 0.6 sekundi je do kraja, nemoj da pucas ionako je tvoj sut takmicarski potpuno nebitan, nemoj da si lud da gines na terenu ...

Nemate vi deco pojma o sportu i casti, tuga me hvata kad vidim u sta rastete ...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci, bravo!!! Cestitke za crno-bele momke i na novoj tituli. Apsolutno zasluzena titula mada se neki nece sloziti. Ova godine je u svakom slucaju godina SD Partizan. Mnogo smo jaki!!! Napred Partizan.

pedja

pre 13 godina

Svi ovi sto se tese da je Lukic prodao utakmicu, neka samo pogledaju golove koje je BSK dao, pa ce im sve biti jasno! A bio je penal nad Kaduom i Drobnjak je dao kos iz auta!

SID

pre 13 godina

TEK TOLIKO O POSTENJU.LEPO ODIGRANO IZ 1-2 I 3 BODA BSK-u ZA OPSTANAK.LJUDI ZAPAMTITE-SLEDECE SEZONE BSK VRACA -OBE POBEDE ZVEZDE.OVO JE SLAG NA TORTU.GOSPODO ZVEZDASI

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@G.A

Ajde decko ne bulazni mnogo si mlad da bi nesto znao. TVoj jugoklub kao da ga je osnovala izbeglicka vlada u Londonu. Pricas o komunizmu Krcunu , Kardelju i ostalima. A sta je sa generalima svih naroda i narodnosti koji su pod moranje sedeli u svecanooj lozi ali nista nisu mogli da urade jer jedina dva ozbiljna kluba u bivsoj jugi su bili Zvezda i Hajduk.Vi samo sedam titula, a ostatak devedeestih kao miljenici vlastodrsca i sada gde ceo drzavni vrh i FSS i mediji stoje uz vas. Danas je bila na RTS-u emisina Oko magazin i lepo su sve to konstatovali politicki analiticari a emisija povodom utakmice Dinamo -Zvezda u Zagrebu jer je danas 20 od tog dogadjaja

sve sa stilom

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)
---------------------------
I to će te pričati i pisati narednih 10 godina.

ljuba

pre 13 godina

partizan šapion zvezda ima jedan veliki problem niko ali baš niko ne sme da bude šampion osim nje ,niko ali baš niko ne sme da svira penal osim njoj ,niko ne sme da pravi prekršaje na njenim navodno igračima a pogotovo na njenom nazovi kapitenu oni su bogom dani da budu ponos SRBIJE možd bi ibili da nije PARTIZANA

samo posmatram

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je stvarno sramota, prvo kukati kako je prvenstvo namešteno a onda izgubiti od BSK-a iz 1-2(a to nije namešteno)i tako direktno poslati Napredak u 2. ligu.Znači opet liga u krugu dvojke.Nema više smisla pratiti domaće prvenstvo koje je sve samo ne regularno.FSS bruka,Partizan i Zvezda bruka,manite se ljudi domaćeg fudbala,ne pratiti,ne komentarisati jednostavno zaboraviti da postoji.
(dejan, 13. maj 2010 19:53)

Konacno da je neko pametan...

Borchanac

pre 13 godina

Komentari vecine su stvarno smesni,najsmesniji od lika sto je napisao da je u ovoj utakmici Zvezda trebala da dobije 3 penala :))

Da je utakmica namestena ne bi bilo 2 gola razlike,vec 1...A to da je placeno,smesno je komentarisati Borca nema para ni za stadion a ne da potkupi Zvezdu.. :D

bivsi zvezdas

pre 13 godina

U jednoj slaboj ligi,gde samo 3
tima nesto odskacu,pobedio je najmanje los od njih!
Nekad se igralo protiv Evropskih
timova-lepa proslost!
"Moja" Zvezda,pobedjiva i Bayern,sad gubi od Borce!?
No tada su fudbaleri igrali kvalitetno,a uprave posteno i strucno radile!I to je lepa proslost jer ovi sada,ma sta reci,ne vredi na njih trositi
reci jer su uvreda za sport,
za struku...A navijaci,bolje receno huligani su tek sramota

DANKO

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

JESI LI TI SVESTAN ŠTA PRIČAŠ. NAMESTILI STE MEČ SA BSK-om I ON OSTAJE U LIGI, I DIREKTNO STE UTICALI NA REGULARNOST STRUČNJAČE

sonja

pre 13 godina

da li je partizan i dogodine sampion pitanje za bjeku zeku karadu i dombu daj ljudi pustite partizan da igra bez navijaca i bez ovih gore navedenih videcete ne mogu da dobiju bez neke austajdere u evropi

navijac_iz_fotelje

pre 13 godina

gledao sam utakmicu iz fotelje buduci da na stadion ne mogu,i golovi BSK-a su zaiosta bili lepi,tesko je ono namestiti...i nadam se da ce hajduk da ispadne a partizanu cestitam na titulu.Bilo je ovo takmicenje slepca sa dioptrijom 25 i slepca sa dioptrijom 20,i jedan ipak mora bolje da vidi...ali pazi u evropi ako ne vidis fdobro udare te kola na sred ulice

Никос Галис

pre 13 godina

Мислим да је звезда први пут ове после дужег времена одиграла поштено. Није им требало,па нису ни купили,а онда се види колико вреде

Crno na belo

pre 13 godina

Novo,novo,novo! Iz stampe je upravo izasla knjiga "Sabrana saopstenja Vladana Lukica".Priredio: Andrija Kleut.Izdavac: Red star,Belgrade.Knjiga koja je sokirala Srbiju i koju cete procitati u jednom dahu!Neponovljivo stivo velikog majstora srpske literature!Knjigu mozete naci u svim kioscima i knjizarama sirom Srbije.

niz koji više neće biti prekinut

pre 13 godina

TiTuLa PaRtIzAnE SlAvIćE Se NaReDnIH DeCeNiJa.
A za komšice:
Plači mala plači,
do titule više nećeš doći,
niko ti više ne može pomoći,
Plači mala plači.

red@white

pre 13 godina

Posto ste celo prvenstvo kukali da jecelo prvenstvo ne regularno da je namesteno a onda ste se svi ucutalli isve je regularno.Evo danas smo namestili da BSK ostane i da izleti vasa filijala Hajduk. Smederevo i Cuka pobedili. Ajde sada nek se oglasi Tole i Dzomba i Vukadinovic. I u nedelju ce vasa filijala Ofk da pusti BSK.Kako su samo ovi klonferi igrali a protiv Zvezde da izginu

sensei

pre 13 godina

Cestitke mom Partizanu na zasluzeno osvojenoj tituli !!! Sezona bez poraza , sa usponima i padovima... U svakom slucaju , zasluzena titula!!!

@ (Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)
koji si ti lik... Prvo pominjes tekmu sa Javorom , i kazes dosudjen im penal... Pa je li zabranjeno svirati regularan penal protiv vas ??? Koliko ste penala sutirali ove godine ????

Kazes nebitna utakmica.... bitna je , i te kako bitna za BSK , jer se bori za opstanak... Brukas se momce zeleno...

FUTA

pre 13 godina

Komsije od srca vam cestitam na osvojenoj tituli tj 3-oj uzastopnoj tituli ,definitivno ste je zasluzili i iskreno receno ,imate bolji tim od zezde i iskusniji,i zato radujte se i veselite vasoj sreci i zasluzi ,ajde uzdravlje i svako dobro ovo je vasa godina u svim sportovima Fudbal,Kosarka,Vaterpolo,
Kosarka(z) i da ne nabrajam jos,zato vam cestitam ,zivi bili svi mi jos 100 godina,svako dobro svima i pozdrav svim dobrim ljudima.

milosh-nish

pre 13 godina

(tubic, 13. maj 2010 18:03)
U Skotskoj Rendzers i Glazgov imaju po 50 titula pa to tamo nikom ne smeta!!!
(krkrk, 13. maj 2010 19:05)

postoje rendzers (rangers) i seltik (seltic) a glazgow je grad iz kog dolaze te ekipe...

zvezda zvezda

pre 13 godina

Zvezdo, hvala za dobru sezonu. Pre godinu dana smo bili pred kolapsom, vratili smo se. Navijacima partizana ( ali samo onima koji su , ne racunajuci derbi , bili bar jednom na jugu ) cestitam titulu. Navijacima Crvene Zvezde koji su ( kao i moja malenkost ) dolazili na Sever ove godine, hvala. Veliki pozdrav celoj crveno beloj porodici

anti franjevac

pre 13 godina

Kakav klub takva i titula.
Zao mi je sto smo se i mi spustili na njihov nivo u zadnjem kolu. Nije trebalo.
U stvari, trebalo je ranije.

bivsi zvezdas

pre 13 godina

U jednoj slaboj ligi,gde samo 3
tima nesto odskacu,pobedio je najmanje los od njih!
Nekad se igralo protiv Evropskih
timova-lepa proslost!
"Moja" Zvezda,pobedjiva i Bayern,sad gubi od Borce!?
No tada su fudbaleri igrali kvalitetno,a uprave posteno i strucno radile!I to je lepa proslost jer ovi sada,ma sta reci,ne vredi na njih trositi
reci jer su uvreda za sport,
za struku...A navijaci,bolje receno huligani su tek sramota

Don Quijote

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.

The d' Džomba

pre 13 godina

Opet je Džomba nadmudrio Zvezdu! Sudije su mu prodale bod u Čačku nepriznavši gol Borca iako je lopta došla skoro do mreže i sad ispada najnaivniji u celoj noveli - Dragiša Binić!

Willzykk

pre 13 godina

Ljuljaj BSK!!!
P.S. Izvinjavam se svim navijačima Crvene Zvezde na mom neznanju, jer ne znam da li je ovo ''LJ'' lepo napisano, ili treba da se napiše ''JL''

Gost

pre 13 godina

Crveni zacepi vam usta ovaj nas predhodnika. A gde je vas FK Jugoslavija? ;) Stavite malo prst na celo i zamislite se zar ste stvarno mislili da osvojite titulu pored cak 5 poraza a mi nijednog?? Ipak je problem kod vas i morate ga sami resiti. Kada su nas krali (setite se utakmice protiv OFK-a za vreme Jesica) "nase" vodje navijaca su optuzivali vodstvo Partizana za kradju a tada smo bili ucesnici LS-a i prezimeli u Kupu UEFA! A pogledaj te danas vas i vi umesto kod sebe trazite problem negde drugde! PS Da li se samo meni cini da vecinu Crvenih komentara pise neko iz vodstva Crvenih???

dokon um

pre 13 godina

Koga je jos briga za utakmicu i sto zvezda nema blage veze sa futbalom..vazna je samo da uprava ume da pise onako divna saopstenja..kiptim od zelje da cujem najnovije koje je verovatno u ovom momentu u fazi pripreme

Bogumil

pre 13 godina

@Pataren
Veću glupost nisam odavno pročitao: "Ili terajte Lukića ili ukidajte ovu jadnu ligu." Pa valjda je normalno reći - ili terajte Lukića ili ukidajte ovu jadnu Zvezdu. Zašto bi se ukidala liga, ma kakva bila, zbog jadog Lukića i još jadnije Zvezde? Kako možeš da pišeš toliko besmisleno?

Realno

pre 13 godina

a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)Kako nije odlučivala? BSK-u su ovo verovatno bodovi spasa od ispadanja, a i Zvezdi lepo došlo iz 1 u 2, kvota 40.00.

Nastavi da se boriš sa vetrenjačama i povremeno svrati do tog psihijatra kojeg spominješ. Možda ti pomogne.

TITULA, TITULA,...

pre 13 godina

E Lukicu, Lukicu, tuce vas BSK a vi se zalite da vam Tole uzeo titulu!
Jel' vam i ova 3 komada on dao?

Sad ce kao pustili smo ih zbog Dzombe, 6 boda sledece sezone,itd, itd, ali ovo je prava slika fkcz - 3.liga!!!!

Djomla

pre 13 godina

Ajde sto Partizan osvaja titulu, to se i ocekivalo i znalo, nema sta da se prica, Partizan je najbolji....Ali brate nisam znao da je ovaj BSK toliko jak..auuuuuuu :))))) Nego cek, jer zvezda i dalje ne priznaje titulu?? A niiisu oni krivi, mrze ih sudije, pa jak vetar duvao, pa bilo im sunce u oci...eee bre i ode titula.. c c c

roman empire

pre 13 godina

I posle nam Partizan kriv,izgubili smo od Metalca,javora i mozda od BSK-a,kazem mozda, jer pishem ovaj komentar pre nego sto su utakmice zavrsene.Da smo dobili te utakmice bili bi ispred Partizana 2 boda iako smo izgubili oba derbija.Uvek treba gledati prvo u svoje dvoriste i tu traziti glavne uzroke neuspeha u prvenstvu a ne praviti nekakve teorije zavere.Sta reci Sampionska generacija iz Barija koja je rasprodata,samo od transfera tih fudbalera mogla je Zvezda komotno da zivi ovih skoro 20 godina,a neki ljudi kojima je sopstveni dzep ispred Zvezde su jos uspeli da zaduze crveno-bele za preko 20 miliona evra.Cinjenica je da se Zvezda godinama lose vodi i da mora nesto da se uradi.Cestitam Partizanu titulu a Zvezdi vise srece sa novim ljudima drugi put.Jos ako se pokaze da je ova poslednja utakmica na Marakani odigrana za kladionice iz 1 u 2,eto nove bruke za Zvezdu.

Njegova visost-broj jedan-Alan Ford

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na tituli i nadam se da ce sledece sezone da udje ako ne u ligu sampiona onda barem u ligu evropu,kao sto se nadam da ce zvezda da udje u ligu evrope.Ako zvezda ili Partizan udju u ligu evrope nadam se da ce se barem boriti za prolazak u narednu fazu,ipak je nerealno ocekivati da se partizan bori za osminu finala lige sampiona(ako se bude plasirao)

mali i licemerni ljudi iz Ljutice Bogdana

pre 13 godina

najdraža titula do sada,samo zbog otimačine i nepostojecih penala lukicevih pulena...pa sad izdajte saopštenje kako ste namestili protiv bsk-a iz 1 u 2 da se napune džepovi vašem klubu.ajmo saopštenje Lukiću!

BANJAVB

pre 13 godina

Da rezimiramo:

1.Titula se osvaja tako sto osvojis najvise bodova

2.Da bi imali najvise bodova morate dati gol I POBEDITI.A da biste dali gol morate stvoriti sansu.

3.Nase komsije iz CZV su osvojile ,u zadnjih 5 kola ,ukupno 4 boda ,a dali su 2 gola,treci u Kuli je bio autogol.Sutnuli su desetak puta za svih pet utakmica.

STIL JE ISTI...MISLITE O TOME...

GrobaR

pre 13 godina

Al je ganima Tole zavukao slobodnjak, ko je sada kriv? I vi da budete sampioni, joooj, koja ste vi nimbruka Srbije

Cestitam titulu igracima Partizana , zasluzili su je svojim igrama

Sima

pre 13 godina

Ma pusti to...Sta ima novo? :D

Nisam gledao celu utakmicu,ali mislim da od ulaska Brane Partizan je postao mnoooogo opasniji...Mislim da treba cesce da dobija priliku... :)

PARTIZAN SAMPION, A KO BI DRUGI? :D

dskv

pre 13 godina

ne,nije namesteno iz 1-2 sa bsk,treba da je sramota ljudi iz uprave kluba,eto koliko vole crvenu zvezdu,i koliko ih briga za nas sto dolazimo na sever da navijamo za voljeni klub!

zorz

pre 13 godina

Partizan sampion?Jok sisarke!zasluzeno.Sta reci sem da je pravda pobedila svo zlo i svu nadmenost koju je sejala uprava Crvene Zvezde.Momcima iz Partizana cestitke,titula je osvojena teskom mukom,tokom cele sezone niz diskutabilnih odluka na Zvezdinu vodenicu...bas zato je ova titula i najsladja od poslednje tri.ne pamtim prvenstvo sa manje 'spornih' detalja dosudjenih u korist Partizana ali ni vise u korist Zvezde.Vladanu Lukicu ostaje da do kraja napise jos par saopstenja.sta ce tu pisati vise niko ne zna.Mozda danas protiv BSKA lazeticu nisu svirana 3penala,mozda je ovaj vulkanski pepo...sta znas sve je moguce.Ratku Dostanicu zelim da ostane jos dugo na klupi Crvene Zvezde mada iskreno i nije bitno ko tamo sedi i ko vodi Zvezdu dok Partizan ima ovako kvalitetan tim.

G.A

pre 13 godina

Opet "Jugosloveni" uzeše "srpsku" titulu, i to treću put zaredom! Treba svima da bude jasno da je Partizan prvi brend Srbije, jer je i osvojio najviše trofeja u "ovoj državi", i najviše pokazao u Evropi, kako u fudbalu, tako i u košarci, i vaterpolu, dok su komšije najviše pokazale pod palicom Tita, Kardelja, i Krcuna, tačnije dok se država zvala Jugoslavija i dok je komunistička partija orgijala!

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Партизан у Лигу шампиона,
БСК Борча у Лигу Европе,
Ц.Звезда у Српску лигу Дунав.
ПС: Хвала ТВ Арени што је скрембовала пренос после 3. гола БСК-а, нема смисла да оно гледају деца испод 18.

Neupucen

pre 13 godina

Sreli se u Humskoj uprave FK,KK i VK Partizan i razmenjuju cestitke za titulu. Nedaleko odatle sreli su i predstavnici Zvede i razmenjuju saopstenja...

prosinecki

pre 13 godina

Ne mogu da verujem tko danas igra u crvjeno bjelom dresu i sto se to desava sa mojom zvezdom.pa ljudi da li je to moguce!Nekad smo ginuli za crveno bjeli dres ,a danas se igra *stela* iz 1 u 2 samo da Hajduku crkne krava!Ovog diletanta od trenera otjerati u Afriku da trenira neke amatere i uvezbava njegove luzerske taktike i to sto prije.Pozdrav svim delijama i vjerujte u bolju Zvezdu jer gora ne moze bit.

Uliks

pre 13 godina

Kraj za Dostanića, nadam se! Uspeo je da uništi sve što je Petrović uradio ove sezone! A za sve to kriva je uprava Zvezde i predsednik Lukić što je dao otkaz Pišonu! Tačka!

vasa

pre 13 godina

da nije suspenzije marakane bilo bi vise 20000...
(tubic, 13. maj 2010 18:03)

Marakanu su suspendovale tkzv. Delije... Ne puca se na stadionu...

Miki

pre 13 godina

(roman empire, 13. maj 2010 19:01)

Legendo veliki respekt za ovo...Lepo i cisto si rekao,nikakve sile i teorije zavere nisu krive za propast fudbala u Srbiji,vec sami klubovi...

Postaje dosadno

pre 13 godina

SAMPIONI:

Fudbal
2007/2008 FK Partizan
2008/2009 FK Partizan
2009/2010 FK Partizan

Kosarka
2007/2008 KK Partizan
2008/2009 KK Partizan
2009/2010 KK Partizan

Vaterpolo
2007/2008 VK Partizan
2008/2009 VK Partizan
2009/2010 VK Partizan

E Tole,Tole...

Primitivac

pre 13 godina

sve cestitke mojoj zvezdi dabogda se ugasila,bruka nas na svakom koraku! Lukicu napolje iz zvezde umesto sto su ti svi krivi razmisli o sebi i svojim postupcima.Najbolje od sad da navijam za Zvezdu u mici

grobarmaksa

pre 13 godina

Titula titula peva cela srbija GROBARI sad pevaju a gejlije placu ....Pitanje za uplakane? Znate li sad zasto je RACA PETROVIC na spisku....Titula titula i to treca zaredom jos malo pa ce FK PARTIZAN da potpise ugovor s PEROM BOZOVICEM treba nam profesionalni dizac pehara

Mika NS

pre 13 godina

Partizan je apsolutno zasluzeno sampion.
Nije izgubio nijedan mec,dobio je oba derbija,a sve price oko sudijskih kradja su za one koje ne umeju da podnesu poraz na drugaciji nacin.

dacho

pre 13 godina

Hajduk-Cukaricki 2-1 Cukaricki-Hajduk 2-0
Hajduk-Napredak 3-1 Napredak-Hajdul 2-0

I Napredak i Cukaricki su bolji od Hajduka medjusobno.. Nadam se da ce biti pravde..

Zvezda_u_srcu

pre 13 godina

Postovanje svin forumasima b92 sajta...
Pre svega,cestitke fudbalerima Partizana i njivovim navijacima na novoj,trecoj uzastupnoj tituli.Imate najkvalitetniji sastav,i pokazali ste zrelost u trenucima kada ste bili u deficitu u odnosu na Crvenu Zvezdu...
Nisam imao prilike da pratim danasnje utakmice,ali ne bih tako olako izvodio zakljucke o namestaljkama...
Ne kazem da su cista posla,ali smatram da u ovom trenutku upravi FK Crvena Zvezda nije u interesu da gube utakmice...
Detaljnu analizu kompletnog prvenstva od mene cete imati priliku da cujete posle zadnjeg kola...

arnold 90

pre 13 godina

ha ha ha koja komedija kakav fudbal uzasan samo klinci mogu se loze i slave titulu i pisu ovde ova liga je jedna od najjgorih u evropi PARTIZAN nece uci u ligu shampiona ni za 20godina

Petar

pre 13 godina

Od odlaska Muslina pre 6 godina,naš ceo tim je u krizi,od uprave do trenera.Jedino nam Muslin moze pomoci da opet budemo najjaci tim u drzavi.

Pedja

pre 13 godina

Ja sam veliki Zvezdas ali posto nama ova utakmica nije nista znacila onda mi je drago sto je BSK pobedio. Ako nekome nije jasno zasto onda neka pogleda dno tabele i borbu za opstanak. Zvezda je ovim porazom opet pobedila Dzombu.

TIS

pre 13 godina

Cist primer kako trener Zvezde da se otera sa klupe!!!! Porazom od 1:3 !!!!

A niste mi verovali (partizanovci i zvezdasi) kada sam govorio da je to isto uradio i Partizan u kupu protiv Vojvodine !!! Porazom je oteran Stevanovic. E to isto radi i Zvezda , igraci nece da igraju. Posle zadnjeg kola Kratko Ostanic ide iz Zvezde. Videcete..

Borča stub srpstva !!

pre 13 godina

Bravo za moj Partizan. Lepo smo pokazali ko je najbolji u Srbiji.

A ova bedna zvezda se šampionski blamirala protiv Borče. I oni tvrde da su zaslužili titulu prvaka ?
Sledi saopštenje, žalba, tužba.

stub od srpstva

pre 13 godina

Nije posteno. Zvezda je imala samo cetiri dana da se oporavi od derbija. Pa kako mogu da se odigraju dve utakmice u sest dana? Nije posteno.

hypno

pre 13 godina

opet nisu svirali "ciste"penale za zvezdu,stvarno lazeticu bruka ovaj fudbal u srbiji...ovaj put ste sutnuli jednom na gol i to vam gosa pustio da ga postignete,igrao decko za kladionice iz 1 u 2...

dejan

pre 13 godina

Ocekivano.Partizan je pokazao da je u ovoj ligi ubedljivo najbolji,dobili smo ofku 3-0 u solidnom mecu.Da nije bilo krize jesenas i raznih sputavanja od strane konkurencije,bili bismo jos ubedljiviji.Cudan rezultat na marakani.Vojvodina veliko razocarenje,ocigledno im nesto fali.ofk ima dobar mladi i talentovan tim,tu je uvek cvrsti javor ,kao i spartak.Ostali i nisu za pomen.Za Evropu je to i suvise malo.Nadam se da ce partizan uloziti nesto para za iskusne evropske igrace ,u suprotnom bice dobro uci u ligu evrope.Partizan je od prodaje igraca u prethodnih 10godina zaradio najmanje 50000000eura , a nije ulozio nista u dovodjenje novih igraca.Nazalost ovde kod nas niko ne ulaze,a svi bi da uzmu neki procenat od transfera,tako da za klub ne ostaje nista,steta.Samo da pomenem ,Jovetica,Obradovica,Smiljanica,Delibasica,Duljalja,Vukic,Lazetic,Kezman.Sulejmanija itd.Da je uprava sposobnija ,i liga sammpiona nije daleko.

Jabilondo

pre 13 godina

Zvezda - BSK 1:3... Je l' ovo prodaja ili je to Zvezdina realnost? Ako je ovo drugo, onda su mi rezultti ove sezone vishe nego sumnjivi.

dejan

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je stvarno sramota, prvo kukati kako je prvenstvo namešteno a onda izgubiti od BSK-a iz 1-2(a to nije namešteno)i tako direktno poslati Napredak u 2. ligu.Znači opet liga u krugu dvojke.Nema više smisla pratiti domaće prvenstvo koje je sve samo ne regularno.FSS bruka,Partizan i Zvezda bruka,manite se ljudi domaćeg fudbala,ne pratiti,ne komentarisati jednostavno zaboraviti da postoji.

pedja

pre 13 godina

Stvarno nije uredu gospodine Karadzicu! Razumem Vas kada namestite da Partizan pobedi Zvezdu, ali zasto ste namestili da im BSK da tri komada!? A, ne. To je namestio Lukic! he he he...tesite se cigani. Pa od BSK-a primate tri komada. Svaka cast Lukicu, bas je namestio da vas razvale!

realni grobar

pre 13 godina

Lukicu,daj sad tvoje saopstenje za javnost i objasni sto ti je utakmica dosla iz jedan u dva...bilo je elemenata za jedanesterac

Partizan Forever!

pre 13 godina

Svaka cast momcima na jos jednoj tituli. Medjutim, to ne treba da se postavlja vise u pitanje uopste! Mi smo APSOLUTNO najbolji tim u ovoj zemlji i treba svake godine da osvajamo titulu. Mi smo postavili standarde i ostali treba da uce od nas kako se vodi klub.

Bos il' hadzija

pre 13 godina

Ajde nek neko sme da kaze da Zvezda nije namestila utakmicu iz 1 u 2 da neko uzme pare na kladionici. Kakva bruka i sramota! Muka mi je od ove lopovske lige. Najgori smo ubedljivo...

JAD I BEDA !!!

pre 13 godina

Jel moguce da neko može ovoliko da bude JADAN!!!

Adžicu reaguj!!!
A ti Lukicu daj pod hitno obaveštenje!!!

Koliko ste JADNI,koliko vam još dokaza treba,ovim danas ste dokazali da ste celo prvenstvo namestali,cim vam neko pokaže zube nema vas nigde!!!

Goran

pre 13 godina

Partizanu sve cestitke na zasluzenoj tituli. Lukicu oterao si Pizona coveka koji je preporodio Zvezdu. Mozda jesi uneo neke promene ali si ovim gestom sve upropastio. Pizon se prihvatio uloge trenera kad niko normalan ne bi prihvatio i sve ono sto je postigao sa istim ovim timom eks trener Dostanic je upropastio za 5 kola. Sramota je postaviti takvog trenera da vodi prvi tim kad se zna da on se nigde nije zadrzao vise od 2 meseca. Ako ovako nastavite sa radom mislim da ce Grobari imati dominaciju u fudbalu kao i u kosarci. Jos jednom iskrene cestitke parizanu ZAUVEK ZVEZDAS.

Zarko

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na pobedi.

Sramota za zvezu koja je ocigledno prodala utakmicu ! Neverovatno je da se ovo desava u nasem fudbalu , BSK je bio predzadnji na tabeli i zajedno sa Malim radnikom bio pred sigurnim izbacivanjem ! Sada su 5. od pozadi i van kruga od 4 poslednje ekipe ! Zvezdo sramota, ovo treba da ispita policija !

Србинкогабаш брига

pre 13 godina

Следеће сезоне Звезда има сигурних 6 бодова против БСК-а(ако ови индијанци остану у лиги),а то смо виђали и раније и са другим клубовима...Браћо Срби:иде нам светско првенство, ајде да сви заједно бодримо Орлове, а домаћи фудбал пуштати у термину од 19 и 15, дечици умето цртаћа!!!!!!!!!Позз из НСа

Posteni partizanovac

pre 13 godina

Evo ja sam posteni partizanovac i uopste mi se ne gadi ova titula,kako to neko rece a da li se nekima drugima gade titule Tita,Krcuna,Kardelja to je vec drugo pitanje.Nas nazivaju jugoslovenima a najvise trofeja u toj jugi imaju oni koji nam dadose taj nadimak a u Srbiji Partizan osvojio 3 titule i 2 kupa a ovi drugi 1 titulu i 2 kupa,toliko o tome

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Pa vi se klošari koljete sa Džombom i Hajdukom...Nekad ste ipak držali kakav takav nivo.Lepo vas je Lukić srozo,svaka mu čast.

totti

pre 13 godina

Cele godine se mučiš, NE NAMEŠTAŠ, i ondaK te pokradu na derbiju - reče Lazetić pre neki dan i ondaK izgubi od BSK-a 1-3 IZ KECA U DVOJKU!!!!!

Slobodan

pre 13 godina

Trebali bi ovi u FSS-u da preimenuju ligu,u SUPER LIGU BEOGRADA.Cemu ovakva liga kad je vise od pola ekipa iz BG-a,a imaju po 200 gledalaca po mecu

saopstenje

pre 13 godina

Podrska za Zvezdu i njeno mudro rukovodstvo! Pizon bi sa svojim taktickim smicalicama sigurno pobedio danas, ali tim ne bi odigrao ovako dopadljivo©. Uostalom kada vec nema rezultatskog imperativa jer mi ovogodisnju titulu ionako ne priznajemo zasto da Zvezda kao najveci srpski brend ne pocaAsti (umesto pocIsti) jedan BSK koji je pre 2 svetskog rata bio vodeci srpski tim. Uostalom dosta je bilo sa praksom prezivljavanja preko stvaranja pa prodaje najtalentovanijih mladih igraca, kada moze jednako dobro da se zaradi muvanjem protiv (& u koaliciji) kladionica na trulom zapadu. Jedva cekam sledecu sezonu!

Realno

pre 13 godina

Jel ovo profesionalno?

Jel opet postoji krivac?
Lepo mi reko brat da se kladim na zvezdinu prodaju utakmice.
Jadne naše poštenjačine. Zvezda radi naporno i pošteno, ali svi zli ljudi se ukrotili protiv njih :( :(

Džomba Culpepper

pre 13 godina

A Borcu nije priznat gol 5 minuta pre kraja iako je lopta bila metar iza linije. Nemoguće je da Džomba ispadne iz lige. Najjači uvek ostaju!

tubic

pre 13 godina

ovo covek nesme da zove super liga.nastavljanje na onu ligu bivse juge je zlocin i omalovazavanje nekadasnjih sjajnih igraca i klubova. partizan je onda skupio jedva desetak a sada ima vec neverovatnih 22. poseta u ovom kolu je jedva sve zajedno 5000 sto je nevidjena sramota FSS i govori o jacini ove jadne i nesretne lige pune svega i svacega.da nije suspenzije marakane bilo bi vise 20000.i postenim partizanovcima se sve ovo gadi. zivim za dan kada ce svako kolo biti praznik i neka bolji bude prvi.

da komsiji crkne stadion

pre 13 godina

Mene je kao zvezdasa sramota da se ovako proda utakmica. I lukic nesto proziva groblje za jagodinu prosle godine. Pa ovo je duplo gore jos iz 1 u 2, bez pola prvog tima. SRAMOTA

Neupucen

pre 13 godina

Partizan je trostruki sampion. I odigrao je i ovu utakmicu sportski, ne dozvolivsi OFK Beogradu kome su bodovi preko potrebni za kup UEFA da dobije poklon. Na drugoj strani imamo FK Zvezdanaestarac protiv BSK-a, koji je ili pustio utakmicu (regularnost,fss,tole,sudije) da BSK ne ispadne ili je to pravi kvalitet tog tima. Ako je to kvalitet Zvezde, kao u par poslednjih utakmica, ostavlja se pitanje regularnosti njenih prethodnih 22 kola i 13 penala i pobeda sa po 1:0. Neko je namestao u ovom prvenstvu sve do poslednjeg kola. Ko li je to?

qik

pre 13 godina

komsije gube 3:1...TITULA, TITULA, NA NA NA NA NA NANA!!!

E moje komsije, pa vama je samo i iskljucivo regularno kad ste vi prvi a predsednik FSS vas covek, jel tako? Mislim da je to vec zastareo izgovor...nadjite nesto novo...a do tada...

PARTIZAN SAMPION!!!

deki grobar

pre 13 godina

Parizan vodi u gostima 1-0, a u ovom trenutku Crvena Zvezda gubi na svom terenu od BSk-a sa 1-3...

Titulaaaaaa, Titulaaaaa... Slavice se tiiitulaaaaaaaaaaaaa!!!

Grobar_Ni

pre 13 godina

Posto je nova titula vec izvesno u nasim vitrinama treba odmah razmisljati o LS,o tome da se dovedu dobri igraci,da se sto je to moguce prodaje manje talenata!Realno,nasu ligu i Zvezdu smo odavno prevazisli ali isto tako Evropa je nas odavno prevazisla,svi su napredovali(cak i Kiprani) a jedino mi stojimo u mestu.Zato uprava neka lepo kaze realne ciljeve za sledecu sezonu,ako ne planiraju da znatno ojacaju ekipu onda nemoj da loze narod napadom na LS vec nek pominju ulazak u grupe Lige Uefa i napad na novu titulu,realnost i objektivnost ce nam puno znaciti...cestitke na novoj tituli,jos jedna u kolekciji SD Partizan.Bicu malo pokvaren pa cu upitati komsinicu da li je tacno da vec 2 godine nemaju titulu u nekom muskom kolektivnom sportu??

Neupucen

pre 13 godina

Sreli se u Humskoj uprave FK,KK i VK Partizan i razmenjuju cestitke za titulu. Nedaleko odatle sreli su i predstavnici Zvede i razmenjuju saopstenja...

da komsiji crkne stadion

pre 13 godina

Mene je kao zvezdasa sramota da se ovako proda utakmica. I lukic nesto proziva groblje za jagodinu prosle godine. Pa ovo je duplo gore jos iz 1 u 2, bez pola prvog tima. SRAMOTA

totti

pre 13 godina

Cele godine se mučiš, NE NAMEŠTAŠ, i ondaK te pokradu na derbiju - reče Lazetić pre neki dan i ondaK izgubi od BSK-a 1-3 IZ KECA U DVOJKU!!!!!

vasa

pre 13 godina

da nije suspenzije marakane bilo bi vise 20000...
(tubic, 13. maj 2010 18:03)

Marakanu su suspendovale tkzv. Delije... Ne puca se na stadionu...

Grobar_Ni

pre 13 godina

Posto je nova titula vec izvesno u nasim vitrinama treba odmah razmisljati o LS,o tome da se dovedu dobri igraci,da se sto je to moguce prodaje manje talenata!Realno,nasu ligu i Zvezdu smo odavno prevazisli ali isto tako Evropa je nas odavno prevazisla,svi su napredovali(cak i Kiprani) a jedino mi stojimo u mestu.Zato uprava neka lepo kaze realne ciljeve za sledecu sezonu,ako ne planiraju da znatno ojacaju ekipu onda nemoj da loze narod napadom na LS vec nek pominju ulazak u grupe Lige Uefa i napad na novu titulu,realnost i objektivnost ce nam puno znaciti...cestitke na novoj tituli,jos jedna u kolekciji SD Partizan.Bicu malo pokvaren pa cu upitati komsinicu da li je tacno da vec 2 godine nemaju titulu u nekom muskom kolektivnom sportu??

Neupucen

pre 13 godina

Partizan je trostruki sampion. I odigrao je i ovu utakmicu sportski, ne dozvolivsi OFK Beogradu kome su bodovi preko potrebni za kup UEFA da dobije poklon. Na drugoj strani imamo FK Zvezdanaestarac protiv BSK-a, koji je ili pustio utakmicu (regularnost,fss,tole,sudije) da BSK ne ispadne ili je to pravi kvalitet tog tima. Ako je to kvalitet Zvezde, kao u par poslednjih utakmica, ostavlja se pitanje regularnosti njenih prethodnih 22 kola i 13 penala i pobeda sa po 1:0. Neko je namestao u ovom prvenstvu sve do poslednjeg kola. Ko li je to?

roman empire

pre 13 godina

I posle nam Partizan kriv,izgubili smo od Metalca,javora i mozda od BSK-a,kazem mozda, jer pishem ovaj komentar pre nego sto su utakmice zavrsene.Da smo dobili te utakmice bili bi ispred Partizana 2 boda iako smo izgubili oba derbija.Uvek treba gledati prvo u svoje dvoriste i tu traziti glavne uzroke neuspeha u prvenstvu a ne praviti nekakve teorije zavere.Sta reci Sampionska generacija iz Barija koja je rasprodata,samo od transfera tih fudbalera mogla je Zvezda komotno da zivi ovih skoro 20 godina,a neki ljudi kojima je sopstveni dzep ispred Zvezde su jos uspeli da zaduze crveno-bele za preko 20 miliona evra.Cinjenica je da se Zvezda godinama lose vodi i da mora nesto da se uradi.Cestitam Partizanu titulu a Zvezdi vise srece sa novim ljudima drugi put.Jos ako se pokaze da je ova poslednja utakmica na Marakani odigrana za kladionice iz 1 u 2,eto nove bruke za Zvezdu.

Postaje dosadno

pre 13 godina

SAMPIONI:

Fudbal
2007/2008 FK Partizan
2008/2009 FK Partizan
2009/2010 FK Partizan

Kosarka
2007/2008 KK Partizan
2008/2009 KK Partizan
2009/2010 KK Partizan

Vaterpolo
2007/2008 VK Partizan
2008/2009 VK Partizan
2009/2010 VK Partizan

E Tole,Tole...

qik

pre 13 godina

komsije gube 3:1...TITULA, TITULA, NA NA NA NA NA NANA!!!

E moje komsije, pa vama je samo i iskljucivo regularno kad ste vi prvi a predsednik FSS vas covek, jel tako? Mislim da je to vec zastareo izgovor...nadjite nesto novo...a do tada...

PARTIZAN SAMPION!!!

Primitivac

pre 13 godina

sve cestitke mojoj zvezdi dabogda se ugasila,bruka nas na svakom koraku! Lukicu napolje iz zvezde umesto sto su ti svi krivi razmisli o sebi i svojim postupcima.Najbolje od sad da navijam za Zvezdu u mici

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Партизан у Лигу шампиона,
БСК Борча у Лигу Европе,
Ц.Звезда у Српску лигу Дунав.
ПС: Хвала ТВ Арени што је скрембовала пренос после 3. гола БСК-а, нема смисла да оно гледају деца испод 18.

Никос Галис

pre 13 godina

Мислим да је звезда први пут ове после дужег времена одиграла поштено. Није им требало,па нису ни купили,а онда се види колико вреде

deki grobar

pre 13 godina

Parizan vodi u gostima 1-0, a u ovom trenutku Crvena Zvezda gubi na svom terenu od BSk-a sa 1-3...

Titulaaaaaa, Titulaaaaa... Slavice se tiiitulaaaaaaaaaaaaa!!!

G.A

pre 13 godina

Opet "Jugosloveni" uzeše "srpsku" titulu, i to treću put zaredom! Treba svima da bude jasno da je Partizan prvi brend Srbije, jer je i osvojio najviše trofeja u "ovoj državi", i najviše pokazao u Evropi, kako u fudbalu, tako i u košarci, i vaterpolu, dok su komšije najviše pokazale pod palicom Tita, Kardelja, i Krcuna, tačnije dok se država zvala Jugoslavija i dok je komunistička partija orgijala!

FUTA

pre 13 godina

Komsije od srca vam cestitam na osvojenoj tituli tj 3-oj uzastopnoj tituli ,definitivno ste je zasluzili i iskreno receno ,imate bolji tim od zezde i iskusniji,i zato radujte se i veselite vasoj sreci i zasluzi ,ajde uzdravlje i svako dobro ovo je vasa godina u svim sportovima Fudbal,Kosarka,Vaterpolo,
Kosarka(z) i da ne nabrajam jos,zato vam cestitam ,zivi bili svi mi jos 100 godina,svako dobro svima i pozdrav svim dobrim ljudima.

BANJAVB

pre 13 godina

Da rezimiramo:

1.Titula se osvaja tako sto osvojis najvise bodova

2.Da bi imali najvise bodova morate dati gol I POBEDITI.A da biste dali gol morate stvoriti sansu.

3.Nase komsije iz CZV su osvojile ,u zadnjih 5 kola ,ukupno 4 boda ,a dali su 2 gola,treci u Kuli je bio autogol.Sutnuli su desetak puta za svih pet utakmica.

STIL JE ISTI...MISLITE O TOME...

Ranko zvezdas od1954

pre 13 godina

Sram vas bilo Lukicu,Adzicu,Vesicu,Kleut(Uklet),Dostanicu.Dobili ste na tacni ono sto su Rajko(u grobu se prevrce od tuge),Seki,DZaja,Pizon i ostale legende decenijama stvarale a vi od toga napraviste cirkus.I sto je najgore,smatrate nas debilima pa nam govorite kako je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji.Posle svakog poraza obasipate nas obavestenjima o novim semaforima,kosilicama,renoviranju stadiona itd.kao da to ne spada u vase normalne obaveze ,kao da dajete svoj novac,a o vasoj odgovornosti za poraze nista.Mislili ste da ce Zvezda biti prvak bez obzira ko bio trener,pa ste hteli da umesto Pizona,zasluge pripisete sebi.Sad su vam svi krivi osim vas samih:Tole,Dzomba,FSS,sudije,krivi toranj u Pizi.Kako to da se Pizon nikad nije zalio na sudjenje a od njegove smene saopstenja svaki dan.Sta reci o porazu od BSK-a,vratili ste Zvezdu gde je bila tacno pre godinu dana.Da li ce sad Surbatovic i Savija da prozivaju upravu:nece jer se u medjuvremenu Surbatovic udomio u atletskom savezu i boli ga uvo za fudbal.A Vesic i Kleut(Uklet)polako ali sigurno vode FK ka istom cilju kao i KK,pa posto je iznad toga samo drzava,ostaje jos samo da i drzavu povedu ka istom cilju jer:Zvezda je Srbija.I kao sto rece Ivo Andric:dodju tako neka smutna vremena, kad pametni ucute a fukara.....Ukoliko ste makar malo ljudi recite:oprostite nam,pogresili smo i oprosticemo vam.Ne pravite vise budale od nas koji ceo zivot provedosmo uz nas voljeni klub i u dobru i u zlu.Zna se sta je minimalan uspeh za Zvezdu:prolece u Evropi,titula,kup.Sve ispod toga podrazumeva neciju odgovornost.Ako niste spremni da preuzmete odgovornost ima ko hoce a bogami i ume.

Schwiza

pre 13 godina

Sada je valjda ocigledno koliko sportska drustva Partizan i Crvena zvezda imaju zajednickog...
I jednima i drugima FK sve vise lici na KK, a KK sve vise na VK...

stub od srpstva

pre 13 godina

Nije posteno. Zvezda je imala samo cetiri dana da se oporavi od derbija. Pa kako mogu da se odigraju dve utakmice u sest dana? Nije posteno.

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Pa vi se klošari koljete sa Džombom i Hajdukom...Nekad ste ipak držali kakav takav nivo.Lepo vas je Lukić srozo,svaka mu čast.

Regularno,zar ne?

pre 13 godina

Koliko moze da bude regularno?!Zbog cega gospodine Lukicu,FSS i Partizan igraju namesteno prvenstvo,a Zvezda poklanja pobedu BSK-u iz Borce?!Pa ako ste namerno izgubili tu utakmicu da bi eventualno Hajduk,kako kazu,partizanovu filijalu izbacili iz lige,zasto da Napredak ispasta na kraju zbog vaseg hira,ekipa koja ima jednu od najboljih poseta?!!!!Jos jednom pitam,da li mislite da je to dobro za srpski fudbal ili ste ipak zasluzeno prvi put zasluzeno izgubili ove sezone?!

el gladijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara

JAD I BEDA !!!

pre 13 godina

Jel moguce da neko može ovoliko da bude JADAN!!!

Adžicu reaguj!!!
A ti Lukicu daj pod hitno obaveštenje!!!

Koliko ste JADNI,koliko vam još dokaza treba,ovim danas ste dokazali da ste celo prvenstvo namestali,cim vam neko pokaže zube nema vas nigde!!!

Ivan

pre 13 godina

Ja navijam za Zvezdu ali Partizan je bolji.Sramota me je sto sam Zvezdas,cestitam Partizanu jer je bolji,a moja deca ce znati za koga da navijaju.Za bolje,naravno

sve sa stilom

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)
---------------------------
I to će te pričati i pisati narednih 10 godina.

Goran

pre 13 godina

Partizanu sve cestitke na zasluzenoj tituli. Lukicu oterao si Pizona coveka koji je preporodio Zvezdu. Mozda jesi uneo neke promene ali si ovim gestom sve upropastio. Pizon se prihvatio uloge trenera kad niko normalan ne bi prihvatio i sve ono sto je postigao sa istim ovim timom eks trener Dostanic je upropastio za 5 kola. Sramota je postaviti takvog trenera da vodi prvi tim kad se zna da on se nigde nije zadrzao vise od 2 meseca. Ako ovako nastavite sa radom mislim da ce Grobari imati dominaciju u fudbalu kao i u kosarci. Jos jednom iskrene cestitke parizanu ZAUVEK ZVEZDAS.

dejan

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je stvarno sramota, prvo kukati kako je prvenstvo namešteno a onda izgubiti od BSK-a iz 1-2(a to nije namešteno)i tako direktno poslati Napredak u 2. ligu.Znači opet liga u krugu dvojke.Nema više smisla pratiti domaće prvenstvo koje je sve samo ne regularno.FSS bruka,Partizan i Zvezda bruka,manite se ljudi domaćeg fudbala,ne pratiti,ne komentarisati jednostavno zaboraviti da postoji.

dokon um

pre 13 godina

Koga je jos briga za utakmicu i sto zvezda nema blage veze sa futbalom..vazna je samo da uprava ume da pise onako divna saopstenja..kiptim od zelje da cujem najnovije koje je verovatno u ovom momentu u fazi pripreme

PFC 3

pre 13 godina

zivim za dan kada ce svako kolo biti praznik i neka bolji bude prvi.
(tubic, 13. maj 2010 18:03)

Pa bolji i jeste prvi.

A najjaci su ovi Zvezdasi sto Partizanu prognoziraju petarde, a vec su zaboravili kako je Zvezda proslih sezona ispadala u pretkolima pretkolskih pretkola od timova iz drzava za koje nisu ni znali da postoje ...

mali i licemerni ljudi iz Ljutice Bogdana

pre 13 godina

najdraža titula do sada,samo zbog otimačine i nepostojecih penala lukicevih pulena...pa sad izdajte saopštenje kako ste namestili protiv bsk-a iz 1 u 2 da se napune džepovi vašem klubu.ajmo saopštenje Lukiću!

Bogumil

pre 13 godina

@Pataren
Veću glupost nisam odavno pročitao: "Ili terajte Lukića ili ukidajte ovu jadnu ligu." Pa valjda je normalno reći - ili terajte Lukića ili ukidajte ovu jadnu Zvezdu. Zašto bi se ukidala liga, ma kakva bila, zbog jadog Lukića i još jadnije Zvezde? Kako možeš da pišeš toliko besmisleno?

samo posmatram

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je stvarno sramota, prvo kukati kako je prvenstvo namešteno a onda izgubiti od BSK-a iz 1-2(a to nije namešteno)i tako direktno poslati Napredak u 2. ligu.Znači opet liga u krugu dvojke.Nema više smisla pratiti domaće prvenstvo koje je sve samo ne regularno.FSS bruka,Partizan i Zvezda bruka,manite se ljudi domaćeg fudbala,ne pratiti,ne komentarisati jednostavno zaboraviti da postoji.
(dejan, 13. maj 2010 19:53)

Konacno da je neko pametan...

Willzykk

pre 13 godina

Ljuljaj BSK!!!
P.S. Izvinjavam se svim navijačima Crvene Zvezde na mom neznanju, jer ne znam da li je ovo ''LJ'' lepo napisano, ili treba da se napiše ''JL''

Crno na belo

pre 13 godina

Novo,novo,novo! Iz stampe je upravo izasla knjiga "Sabrana saopstenja Vladana Lukica".Priredio: Andrija Kleut.Izdavac: Red star,Belgrade.Knjiga koja je sokirala Srbiju i koju cete procitati u jednom dahu!Neponovljivo stivo velikog majstora srpske literature!Knjigu mozete naci u svim kioscima i knjizarama sirom Srbije.

DANKO

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

JESI LI TI SVESTAN ŠTA PRIČAŠ. NAMESTILI STE MEČ SA BSK-om I ON OSTAJE U LIGI, I DIREKTNO STE UTICALI NA REGULARNOST STRUČNJAČE

Posteni partizanovac

pre 13 godina

Evo ja sam posteni partizanovac i uopste mi se ne gadi ova titula,kako to neko rece a da li se nekima drugima gade titule Tita,Krcuna,Kardelja to je vec drugo pitanje.Nas nazivaju jugoslovenima a najvise trofeja u toj jugi imaju oni koji nam dadose taj nadimak a u Srbiji Partizan osvojio 3 titule i 2 kupa a ovi drugi 1 titulu i 2 kupa,toliko o tome

Србинкогабаш брига

pre 13 godina

Следеће сезоне Звезда има сигурних 6 бодова против БСК-а(ако ови индијанци остану у лиги),а то смо виђали и раније и са другим клубовима...Браћо Срби:иде нам светско првенство, ајде да сви заједно бодримо Орлове, а домаћи фудбал пуштати у термину од 19 и 15, дечици умето цртаћа!!!!!!!!!Позз из НСа

...al mi napunila dzep!

pre 13 godina

Verovali vi meni ljudi ili ne, ja sam DELIJA, idem na sve tekme i mrzim grobare, ali samo ovu tekmu odigrao SINGL 2 u Mozzartu za 300 kinti rekoh necu vise da ne puknem i dobio sam 3600 na kvotu 12.00 i sad mi je zao sto nisam igrao iz keca u dvojku i sto nisam ulozio vise.
Zvezda izgubila titulu...

Bos il' hadzija

pre 13 godina

Ajde nek neko sme da kaze da Zvezda nije namestila utakmicu iz 1 u 2 da neko uzme pare na kladionici. Kakva bruka i sramota! Muka mi je od ove lopovske lige. Najgori smo ubedljivo...

sensei

pre 13 godina

Cestitke mom Partizanu na zasluzeno osvojenoj tituli !!! Sezona bez poraza , sa usponima i padovima... U svakom slucaju , zasluzena titula!!!

@ (Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)
koji si ti lik... Prvo pominjes tekmu sa Javorom , i kazes dosudjen im penal... Pa je li zabranjeno svirati regularan penal protiv vas ??? Koliko ste penala sutirali ove godine ????

Kazes nebitna utakmica.... bitna je , i te kako bitna za BSK , jer se bori za opstanak... Brukas se momce zeleno...

realni grobar

pre 13 godina

Lukicu,daj sad tvoje saopstenje za javnost i objasni sto ti je utakmica dosla iz jedan u dva...bilo je elemenata za jedanesterac

ja

pre 13 godina

(Tasmanijski djavo, 13. maj 2010 20:31)

Neupuceni, da te ja uputim - Partizan je u staroj Jugi imao 11 titula (a ne 7 kao sto si ti napisao) a splitski hajduk je imao 7

tubic

pre 13 godina

ovo covek nesme da zove super liga.nastavljanje na onu ligu bivse juge je zlocin i omalovazavanje nekadasnjih sjajnih igraca i klubova. partizan je onda skupio jedva desetak a sada ima vec neverovatnih 22. poseta u ovom kolu je jedva sve zajedno 5000 sto je nevidjena sramota FSS i govori o jacini ove jadne i nesretne lige pune svega i svacega.da nije suspenzije marakane bilo bi vise 20000.i postenim partizanovcima se sve ovo gadi. zivim za dan kada ce svako kolo biti praznik i neka bolji bude prvi.

Realno

pre 13 godina

Jel ovo profesionalno?

Jel opet postoji krivac?
Lepo mi reko brat da se kladim na zvezdinu prodaju utakmice.
Jadne naše poštenjačine. Zvezda radi naporno i pošteno, ali svi zli ljudi se ukrotili protiv njih :( :(

nikola

pre 13 godina

zvezda-bsk 1:3.smešno,pa ovaj klub bre nema ni stadion ni navijače,nema ništa i ostaće u prvoj ligi.dokle više bsk,bežanija,voždovac,
čukarički.zato nam je fudbal velika nula.napred napredak,nadam se da će imati sreće i ostati u prvoj ligi

Dule Vujosevic

pre 13 godina

a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!

(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

Tako i Kecmanu pricali: nemoj brate da se blamiras, 0.6 sekundi je do kraja, nemoj da pucas ionako je tvoj sut takmicarski potpuno nebitan, nemoj da si lud da gines na terenu ...

Nemate vi deco pojma o sportu i casti, tuga me hvata kad vidim u sta rastete ...

Realno

pre 13 godina

a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)Kako nije odlučivala? BSK-u su ovo verovatno bodovi spasa od ispadanja, a i Zvezdi lepo došlo iz 1 u 2, kvota 40.00.

Nastavi da se boriš sa vetrenjačama i povremeno svrati do tog psihijatra kojeg spominješ. Možda ti pomogne.

crno-beli svet

pre 13 godina

Jel vi ne smete da objavite moj komentar,zato što sam pomenuo ime onog za koga svi znaju da ,,drži,, skoro sve zvezdine fudbalere i rukovodstvo?

GrobaR

pre 13 godina

Al je ganima Tole zavukao slobodnjak, ko je sada kriv? I vi da budete sampioni, joooj, koja ste vi nimbruka Srbije

Cestitam titulu igracima Partizana , zasluzili su je svojim igrama

Nela

pre 13 godina

Direktno krojenje dna tabele. Sramota. Kao prosle godine Jagodina i partizan i nikom nista. Niko to cak ine primecuje. Valjda pored tolikog namestanja je ovo sasvim normalno. Ovom namestenom utakmicom (Zvezda-BSK) iz lige umesto BSK ispada Napredak. Nek vam je na cast srpski fudbalski mafijasi.
Nema publike na stadionima. Pa zasto bi je bilo kad se sve skroji medju mafijom.

zorz

pre 13 godina

Partizan sampion?Jok sisarke!zasluzeno.Sta reci sem da je pravda pobedila svo zlo i svu nadmenost koju je sejala uprava Crvene Zvezde.Momcima iz Partizana cestitke,titula je osvojena teskom mukom,tokom cele sezone niz diskutabilnih odluka na Zvezdinu vodenicu...bas zato je ova titula i najsladja od poslednje tri.ne pamtim prvenstvo sa manje 'spornih' detalja dosudjenih u korist Partizana ali ni vise u korist Zvezde.Vladanu Lukicu ostaje da do kraja napise jos par saopstenja.sta ce tu pisati vise niko ne zna.Mozda danas protiv BSKA lazeticu nisu svirana 3penala,mozda je ovaj vulkanski pepo...sta znas sve je moguce.Ratku Dostanicu zelim da ostane jos dugo na klupi Crvene Zvezde mada iskreno i nije bitno ko tamo sedi i ko vodi Zvezdu dok Partizan ima ovako kvalitetan tim.

Mika NS

pre 13 godina

Partizan je apsolutno zasluzeno sampion.
Nije izgubio nijedan mec,dobio je oba derbija,a sve price oko sudijskih kradja su za one koje ne umeju da podnesu poraz na drugaciji nacin.

dskv

pre 13 godina

ne,nije namesteno iz 1-2 sa bsk,treba da je sramota ljudi iz uprave kluba,eto koliko vole crvenu zvezdu,i koliko ih briga za nas sto dolazimo na sever da navijamo za voljeni klub!

niz koji više neće biti prekinut

pre 13 godina

TiTuLa PaRtIzAnE SlAvIćE Se NaReDnIH DeCeNiJa.
A za komšice:
Plači mala plači,
do titule više nećeš doći,
niko ti više ne može pomoći,
Plači mala plači.

The d' Džomba

pre 13 godina

Opet je Džomba nadmudrio Zvezdu! Sudije su mu prodale bod u Čačku nepriznavši gol Borca iako je lopta došla skoro do mreže i sad ispada najnaivniji u celoj noveli - Dragiša Binić!

Jabilondo

pre 13 godina

Zvezda - BSK 1:3... Je l' ovo prodaja ili je to Zvezdina realnost? Ako je ovo drugo, onda su mi rezultti ove sezone vishe nego sumnjivi.

Ironični kritičar

pre 13 godina

Posto ste celo prvenstvo kukali da jecelo prvenstvo ne regularno da je namesteno a onda ste se svi ucutalli isve je regularno.Evo danas smo namestili da BSK ostane i da izleti vasa filijala Hajduk. Smederevo i Cuka pobedili. Ajde sada nek se oglasi Tole i Dzomba i Vukadinovic. I u nedelju ce vasa filijala Ofk da pusti BSK.Kako su samo ovi klonferi igrali a protiv Zvezde da izginu
(red@white, 13. maj 2010 20:19)

Prijatelju, protivnik igra koliko mu se dopusti, zato se čini da protiv Zvezde svi "ginu". ;)

kimi90

pre 13 godina

bice bolje neko vice,na papiru mrtvo slovo...na istoku stare price...kod PARTIZANA nista novo.....TTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Borča stub srpstva !!

pre 13 godina

Bravo za moj Partizan. Lepo smo pokazali ko je najbolji u Srbiji.

A ova bedna zvezda se šampionski blamirala protiv Borče. I oni tvrde da su zaslužili titulu prvaka ?
Sledi saopštenje, žalba, tužba.

Zarko

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na pobedi.

Sramota za zvezu koja je ocigledno prodala utakmicu ! Neverovatno je da se ovo desava u nasem fudbalu , BSK je bio predzadnji na tabeli i zajedno sa Malim radnikom bio pred sigurnim izbacivanjem ! Sada su 5. od pozadi i van kruga od 4 poslednje ekipe ! Zvezdo sramota, ovo treba da ispita policija !

Sasha

pre 13 godina

Ja sam takodje Partizanovac, isao sam i icicu na utakmice, a pogotovo na ovu gde slavimo titulu u nedelju, ali da nam je fudbal jadan, tu nema dileme. Steta samo sta se radi velikim klubovima da bi ih neko kupio za male pare, a kako u fudbalu tako i u celoj drzavi! JADNO!!! Pitam se samo cime ce MOJ Partizan da se isprsi u Evropi kad se brani od OFK Beograda 60 minuta! Daj Boze da gresim, ali realnost je kanda surova!!!

ljuba

pre 13 godina

partizan šapion zvezda ima jedan veliki problem niko ali baš niko ne sme da bude šampion osim nje ,niko ali baš niko ne sme da svira penal osim njoj ,niko ne sme da pravi prekršaje na njenim navodno igračima a pogotovo na njenom nazovi kapitenu oni su bogom dani da budu ponos SRBIJE možd bi ibili da nije PARTIZANA

Djomla

pre 13 godina

Ajde sto Partizan osvaja titulu, to se i ocekivalo i znalo, nema sta da se prica, Partizan je najbolji....Ali brate nisam znao da je ovaj BSK toliko jak..auuuuuuu :))))) Nego cek, jer zvezda i dalje ne priznaje titulu?? A niiisu oni krivi, mrze ih sudije, pa jak vetar duvao, pa bilo im sunce u oci...eee bre i ode titula.. c c c

pedja

pre 13 godina

Stvarno nije uredu gospodine Karadzicu! Razumem Vas kada namestite da Partizan pobedi Zvezdu, ali zasto ste namestili da im BSK da tri komada!? A, ne. To je namestio Lukic! he he he...tesite se cigani. Pa od BSK-a primate tri komada. Svaka cast Lukicu, bas je namestio da vas razvale!

Uliks

pre 13 godina

Kraj za Dostanića, nadam se! Uspeo je da uništi sve što je Petrović uradio ove sezone! A za sve to kriva je uprava Zvezde i predsednik Lukić što je dao otkaz Pišonu! Tačka!

QL

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

Uvek vam je drugi kriv za svaki vas neuspeh. Zasluzeno ste ostali bez titule! ZASLUZENO!. Na pocetku sezone jedva ste se spasli katanca,a kroz par meseci apetiti su vam naglo porasli. E pa nece moci stubovi Srpstva! Titula ostaje gde joj je i mesto, a vi kukajte i dalje kako treba da vam se sude tri penala po uktamici!

SID

pre 13 godina

TEK TOLIKO O POSTENJU.LEPO ODIGRANO IZ 1-2 I 3 BODA BSK-u ZA OPSTANAK.LJUDI ZAPAMTITE-SLEDECE SEZONE BSK VRACA -OBE POBEDE ZVEZDE.OVO JE SLAG NA TORTU.GOSPODO ZVEZDASI

Džomba Culpepper

pre 13 godina

A Borcu nije priznat gol 5 minuta pre kraja iako je lopta bila metar iza linije. Nemoguće je da Džomba ispadne iz lige. Najjači uvek ostaju!

hypno

pre 13 godina

opet nisu svirali "ciste"penale za zvezdu,stvarno lazeticu bruka ovaj fudbal u srbiji...ovaj put ste sutnuli jednom na gol i to vam gosa pustio da ga postignete,igrao decko za kladionice iz 1 u 2...

TITULA, TITULA,...

pre 13 godina

E Lukicu, Lukicu, tuce vas BSK a vi se zalite da vam Tole uzeo titulu!
Jel' vam i ova 3 komada on dao?

Sad ce kao pustili smo ih zbog Dzombe, 6 boda sledece sezone,itd, itd, ali ovo je prava slika fkcz - 3.liga!!!!

pedja

pre 13 godina

Svi ovi sto se tese da je Lukic prodao utakmicu, neka samo pogledaju golove koje je BSK dao, pa ce im sve biti jasno! A bio je penal nad Kaduom i Drobnjak je dao kos iz auta!

grobarmaksa

pre 13 godina

Titula titula peva cela srbija GROBARI sad pevaju a gejlije placu ....Pitanje za uplakane? Znate li sad zasto je RACA PETROVIC na spisku....Titula titula i to treca zaredom jos malo pa ce FK PARTIZAN da potpise ugovor s PEROM BOZOVICEM treba nam profesionalni dizac pehara

milosh-nish

pre 13 godina

(tubic, 13. maj 2010 18:03)
U Skotskoj Rendzers i Glazgov imaju po 50 titula pa to tamo nikom ne smeta!!!
(krkrk, 13. maj 2010 19:05)

postoje rendzers (rangers) i seltik (seltic) a glazgow je grad iz kog dolaze te ekipe...

TIGER

pre 13 godina

I Napredak i Cukaricki su bolji od Hajduka medjusobno.. Nadam se da ce biti pravde..
(dacho, 13. maj 2010 19:17)

I ja se nadam da ce biti pravde... Ovo vam je druga ili treca utakmica ove sezone iz 1 u 2 ili obrnuto... deset utakmica ste namestili od 0-1... Ovako ni Juve nije namestao...
E sad Dzomba da trazi evropsku inspekciju da malo prosparta kroz vase dvoriste jer niko od nas nije rastao na drvetu !
"Pokradene postenjacine"

prosinecki

pre 13 godina

Ne mogu da verujem tko danas igra u crvjeno bjelom dresu i sto se to desava sa mojom zvezdom.pa ljudi da li je to moguce!Nekad smo ginuli za crveno bjeli dres ,a danas se igra *stela* iz 1 u 2 samo da Hajduku crkne krava!Ovog diletanta od trenera otjerati u Afriku da trenira neke amatere i uvezbava njegove luzerske taktike i to sto prije.Pozdrav svim delijama i vjerujte u bolju Zvezdu jer gora ne moze bit.

Partizan Forever!

pre 13 godina

Svaka cast momcima na jos jednoj tituli. Medjutim, to ne treba da se postavlja vise u pitanje uopste! Mi smo APSOLUTNO najbolji tim u ovoj zemlji i treba svake godine da osvajamo titulu. Mi smo postavili standarde i ostali treba da uce od nas kako se vodi klub.

CeoJeBanatAntiBanat

pre 13 godina

Neutralan sam skroz,niti cigan,niti grobar,ali ko god je gledao mec Zvezda-BSK,mogao je da vidi da tako nesto ne moze da se namesti,pogledajte golove pa komentarisite,a sto se tice titule zasluzeno je osvojio tim koji sezonu zavrsava bez poraza.Pozdrav.

navijac_iz_fotelje

pre 13 godina

gledao sam utakmicu iz fotelje buduci da na stadion ne mogu,i golovi BSK-a su zaiosta bili lepi,tesko je ono namestiti...i nadam se da ce hajduk da ispadne a partizanu cestitam na titulu.Bilo je ovo takmicenje slepca sa dioptrijom 25 i slepca sa dioptrijom 20,i jedan ipak mora bolje da vidi...ali pazi u evropi ako ne vidis fdobro udare te kola na sred ulice

Sima

pre 13 godina

Ma pusti to...Sta ima novo? :D

Nisam gledao celu utakmicu,ali mislim da od ulaska Brane Partizan je postao mnoooogo opasniji...Mislim da treba cesce da dobija priliku... :)

PARTIZAN SAMPION, A KO BI DRUGI? :D

bivsi zvezdas

pre 13 godina

U jednoj slaboj ligi,gde samo 3
tima nesto odskacu,pobedio je najmanje los od njih!
Nekad se igralo protiv Evropskih
timova-lepa proslost!
"Moja" Zvezda,pobedjiva i Bayern,sad gubi od Borce!?
No tada su fudbaleri igrali kvalitetno,a uprave posteno i strucno radile!I to je lepa proslost jer ovi sada,ma sta reci,ne vredi na njih trositi
reci jer su uvreda za sport,
za struku...A navijaci,bolje receno huligani su tek sramota

REALAN

pre 13 godina

Sta se svi hvatate kako je losa liga kad ni jedna zemlja sa malim brojem stanovnika nema jaku ligu. U svim tim ligama imas dva, eventualno tri ekipe i to je to. Zato nemojte da osporavate Partizanovu sampionsku titulu! NAJBOLJI ili najboJLi je u nasoj drzavi i tacka. PARTZAN SAMPION!!!

delija

pre 13 godina

samo cu reci ovo: "eto vam vas Dostanic sada ne kazem da je Pizon med i mleko ali s njim smo bili prvi i sigurno nismo gubili od nekog Bsk-a na marakani, bez obzira sto je titula vec bila izgubljena realno..."

Miki

pre 13 godina

(roman empire, 13. maj 2010 19:01)

Legendo veliki respekt za ovo...Lepo i cisto si rekao,nikakve sile i teorije zavere nisu krive za propast fudbala u Srbiji,vec sami klubovi...

Pataren

pre 13 godina

@ Bogumil

O kakvoj gluposti pričaš? Pa samo se ti javljaš... Lukić uništava Zvezdu... Do juče su im usta bila puna titule. Cmizdrili su kao deca za sve što im nije bilo po volji, svi su im bili krivi za nemoć. A onda, 'ajde malo da režiramo ligu... Ovo se nije desilo u Zvezdinoj istoriji. Poraz od BSK-a je blamaža svojstvena Vladanu Lukiću i njegovom uličarskom imidžu. 90% navijača Zvezde se sada stidi zbog ovoga. Liga u kojoj BSK ovako komotno uzima bodove od tima koji je istorija fudbala kod nas, takva liga ni ne sme da postoji.
Sad jasno?

TIS

pre 13 godina

Cist primer kako trener Zvezde da se otera sa klupe!!!! Porazom od 1:3 !!!!

A niste mi verovali (partizanovci i zvezdasi) kada sam govorio da je to isto uradio i Partizan u kupu protiv Vojvodine !!! Porazom je oteran Stevanovic. E to isto radi i Zvezda , igraci nece da igraju. Posle zadnjeg kola Kratko Ostanic ide iz Zvezde. Videcete..

Zauvek sa Zvezdom!!!

pre 13 godina

DŽAJO,VRATI SE... !!!!! Spasi Zvezdu dok se još nešto od nje spasiti može! Oni koji su rušili Zvezdu poslednjih nekoliko godina najzad su u tome i uspeli... Najveća greška je smenjivanje gospodina Pižona! Dok u klub ne dodju profesionalci i legende našeg kluba koji će se baviti rezultatima i ekipom, a isto tako i sigurna privatizacija pod odredjenim uslovima , i dok se ne sklone političari i kriminalci kojima Zvezda služi kao pogodno tlo za bogaćenje,nama nema boljitka ni rezultata. UPRAVA NAPOLJE!!!!!

dejan

pre 13 godina

Ocekivano.Partizan je pokazao da je u ovoj ligi ubedljivo najbolji,dobili smo ofku 3-0 u solidnom mecu.Da nije bilo krize jesenas i raznih sputavanja od strane konkurencije,bili bismo jos ubedljiviji.Cudan rezultat na marakani.Vojvodina veliko razocarenje,ocigledno im nesto fali.ofk ima dobar mladi i talentovan tim,tu je uvek cvrsti javor ,kao i spartak.Ostali i nisu za pomen.Za Evropu je to i suvise malo.Nadam se da ce partizan uloziti nesto para za iskusne evropske igrace ,u suprotnom bice dobro uci u ligu evrope.Partizan je od prodaje igraca u prethodnih 10godina zaradio najmanje 50000000eura , a nije ulozio nista u dovodjenje novih igraca.Nazalost ovde kod nas niko ne ulaze,a svi bi da uzmu neki procenat od transfera,tako da za klub ne ostaje nista,steta.Samo da pomenem ,Jovetica,Obradovica,Smiljanica,Delibasica,Duljalja,Vukic,Lazetic,Kezman.Sulejmanija itd.Da je uprava sposobnija ,i liga sammpiona nije daleko.

Gost

pre 13 godina

Crveni zacepi vam usta ovaj nas predhodnika. A gde je vas FK Jugoslavija? ;) Stavite malo prst na celo i zamislite se zar ste stvarno mislili da osvojite titulu pored cak 5 poraza a mi nijednog?? Ipak je problem kod vas i morate ga sami resiti. Kada su nas krali (setite se utakmice protiv OFK-a za vreme Jesica) "nase" vodje navijaca su optuzivali vodstvo Partizana za kradju a tada smo bili ucesnici LS-a i prezimeli u Kupu UEFA! A pogledaj te danas vas i vi umesto kod sebe trazite problem negde drugde! PS Da li se samo meni cini da vecinu Crvenih komentara pise neko iz vodstva Crvenih???

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci, bravo!!! Cestitke za crno-bele momke i na novoj tituli. Apsolutno zasluzena titula mada se neki nece sloziti. Ova godine je u svakom slucaju godina SD Partizan. Mnogo smo jaki!!! Napred Partizan.

paki

pre 13 godina

Danas sam definitivno dotucen.
Citajuci komentare upalo mi je u oci nekoliko komentara o namestanju Zvezda-Borca.Ovo bih trebalo da se ipak preispita klub koji da do danas 23 gola i nama danas da 3 odjednom zaista nesto mirise.(namestaljka),opstanak,kladinica!!!!
Vide ne navijam za Zvezdu i zaista bi bilo ubuduce bolje da nasi(zvezdini)navijaci organizuju i i isteramo bagru iz kluba.

zvezda zvezda

pre 13 godina

Zvezdo, hvala za dobru sezonu. Pre godinu dana smo bili pred kolapsom, vratili smo se. Navijacima partizana ( ali samo onima koji su , ne racunajuci derbi , bili bar jednom na jugu ) cestitam titulu. Navijacima Crvene Zvezde koji su ( kao i moja malenkost ) dolazili na Sever ove godine, hvala. Veliki pozdrav celoj crveno beloj porodici

Babin_zub

pre 13 godina

Zvezdo moja,zvezdice...Nekad si mi sijala k'o Danica,a sad svetlish ko sijalica u sirotinjskoj kucici.Sve mogu da oprostim,podnesem,i da si sedma u prvenstvu,ali da gubis utakmice od Metalca i BSK-a(za koje niko nije cuo do jesenas)to necu oprostiti.Mogu,ali NECU!
Uvek cu te voleti,uvek ces biti moja prva i jedina iskrena ljubav,ali preko ovih stvari necu preci.Moje ce dete nositi "mister baby" dres,i znace ko su Mitic,Sheki,Pizon,Dzaja,Pixi i Dejo,ali sa '91. stavljam tachku na ovu bruku.
Sam Bog zna koliko mi je zao.Rasprodajte ceo tim,niko ne zasluzuje crveno-beli dres.Nikad necu nezainteresovanije pratiti prelazni rok u Ljutice Bogdana.

Delije sever

pre 13 godina

Lukicu,Adzicu i ostala ekipo iz uprave ODLAZITE!!!!!Pustite druge da rade ono sto vi ocigledno ne umete ili necete po necijem nalogu.Pokazite da volite Zvezdu tako sto ce te ja napustiti na kulturan i dostojanstven nacin.Unapred zahvalni

saopstenje

pre 13 godina

Podrska za Zvezdu i njeno mudro rukovodstvo! Pizon bi sa svojim taktickim smicalicama sigurno pobedio danas, ali tim ne bi odigrao ovako dopadljivo©. Uostalom kada vec nema rezultatskog imperativa jer mi ovogodisnju titulu ionako ne priznajemo zasto da Zvezda kao najveci srpski brend ne pocaAsti (umesto pocIsti) jedan BSK koji je pre 2 svetskog rata bio vodeci srpski tim. Uostalom dosta je bilo sa praksom prezivljavanja preko stvaranja pa prodaje najtalentovanijih mladih igraca, kada moze jednako dobro da se zaradi muvanjem protiv (& u koaliciji) kladionica na trulom zapadu. Jedva cekam sledecu sezonu!

waverunner

pre 13 godina

ja volim ples-Cha-Cha-Cha,BORCA -OVCA -KRNJACA!!!
kakva bruka!dno dna!to je ta zvezda za budcnost!
TITULA;TITULA SLAVICE SE TITULA;PARTIZAN SAMPION PEVA CELA SRB!

Joca

pre 13 godina

Zalite se na Partizan,a isto namestate kao oni. Kako ce te da me ubedite da je Bsk iskoristio "pad koncentracije" i preokrenuo rezultat. Sta je ovo veceras,avans za sledecu sezonu? Volim Zvezdu vise nego sebe,ali ovo je sramota.

Ako Dule kaze...

pre 13 godina

Prvo cestitke celoj ekipi i strucnom stabu i svakako svim navijacima crno-belih.Poseban pozdrav i cestitke najvernijim koji svaku utakmicu prate i bodre nas voljeni tim.P.S.Nemogu recima da opisem kakvo je zadovoljstvo i ponos biti navijac PARTIZANA u ovo vreme kad nam sve sekcije SD donose radost i srecu.Jos jednom puno pozdrava i da se ovako nastavi.

nemam pojma

pre 13 godina

Ajde treneru, dovedi ih na leto pre svega na normalni nivo fizičke pripremljenosti za vrhunske sportiste, neću da čujem da su pripreme "paklene i nikad teže", a na tv da prikazuju igrače kojui jedva vuku noge i trče kao brzohodači. Ako vas nije sramota da gubite od egzotičnih ekipa, morate kopirati pripreme i način treninga košarkaške i vaterpolo sekcije. Domaće ekipe treba da pobeđujete redovno sa min. 4 gola razlike. Tad možda prezimite u Evropi. Potrudite se malo, biti prvi u Srbiji stvarno nije neki uspeh. Ova Zvezda je i igrački i organizaciono gora od Kopra, Željezničara, Kopra, Dinama i Hajduka. A vi se sa njima nemojte upoređivati.

Slobodan

pre 13 godina

Trebali bi ovi u FSS-u da preimenuju ligu,u SUPER LIGU BEOGRADA.Cemu ovakva liga kad je vise od pola ekipa iz BG-a,a imaju po 200 gledalaca po mecu

Zvezda_u_srcu

pre 13 godina

Postovanje svin forumasima b92 sajta...
Pre svega,cestitke fudbalerima Partizana i njivovim navijacima na novoj,trecoj uzastupnoj tituli.Imate najkvalitetniji sastav,i pokazali ste zrelost u trenucima kada ste bili u deficitu u odnosu na Crvenu Zvezdu...
Nisam imao prilike da pratim danasnje utakmice,ali ne bih tako olako izvodio zakljucke o namestaljkama...
Ne kazem da su cista posla,ali smatram da u ovom trenutku upravi FK Crvena Zvezda nije u interesu da gube utakmice...
Detaljnu analizu kompletnog prvenstva od mene cete imati priliku da cujete posle zadnjeg kola...

Pedja

pre 13 godina

Ja sam veliki Zvezdas ali posto nama ova utakmica nije nista znacila onda mi je drago sto je BSK pobedio. Ako nekome nije jasno zasto onda neka pogleda dno tabele i borbu za opstanak. Zvezda je ovim porazom opet pobedila Dzombu.

Joca

pre 13 godina

Zalite se na Partizan,a isto namestate kao oni. Kako ce te da me ubedite da je Bsk iskoristio "pad koncentracije" i preokrenuo rezultat. Sta je ovo veceras,avans za sledecu sezonu? Volim Zvezdu vise nego sebe,ali ovo je sramota.

pedja sin

pre 13 godina

unapred serviran alibi za prodaju bodova bsk-u u borbi za opstanak !!!
i sta sad,Kratko Ostanic ce ionako otici na kraju sezone,on je svoj posao ionako odradio fenomenalno!!!
samo vas posmatramo!!!
(x2 na bsk, 12. maj 2010 23:40)

Njegova visost-broj jedan-Alan Ford

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na tituli i nadam se da ce sledece sezone da udje ako ne u ligu sampiona onda barem u ligu evropu,kao sto se nadam da ce zvezda da udje u ligu evrope.Ako zvezda ili Partizan udju u ligu evrope nadam se da ce se barem boriti za prolazak u narednu fazu,ipak je nerealno ocekivati da se partizan bori za osminu finala lige sampiona(ako se bude plasirao)

Don Quijote

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.

Borchanac

pre 13 godina

Komentari vecine su stvarno smesni,najsmesniji od lika sto je napisao da je u ovoj utakmici Zvezda trebala da dobije 3 penala :))

Da je utakmica namestena ne bi bilo 2 gola razlike,vec 1...A to da je placeno,smesno je komentarisati Borca nema para ni za stadion a ne da potkupi Zvezdu.. :D

milan

pre 13 godina

Sta pricate da svi hoce da uniste zvezdu,ona se sama unistava,ako ste tolko veliki klub sto onda niste ubacili vase ljude u fss?Nekad bila vise ne!!!

Petar

pre 13 godina

Od odlaska Muslina pre 6 godina,naš ceo tim je u krizi,od uprave do trenera.Jedino nam Muslin moze pomoci da opet budemo najjaci tim u drzavi.

Gojko

pre 13 godina

Ma Partizan je kriv za sve!
Tri godine crveno-beli nece videti titulu kod kuce. Ja kao navijac moram priznati sramne Crvene Zvezde moram nesto da kazem javno:
Sramota me je onih neznalica koji vode klub,sramota me je lopova koji se vrzmaju oko njega,sramota me je Gay parada podrzava moj klub,sramota me je sto je moja Zvezda iskreno iza Partizana u svakom smislu.Sramota me je sto dan danas cuveni "Mare" sebe smatra najvecim navijacem Crvene Zvezde.Sramota me je lose organizacije navijanja na Severu.Sramota me je sto moram priznati:Partizan je duplo veci klub od moje Crvene Zvezde!
I jos jednom sramota!!!!

bivsi zvezdas

pre 13 godina

U jednoj slaboj ligi,gde samo 3
tima nesto odskacu,pobedio je najmanje los od njih!
Nekad se igralo protiv Evropskih
timova-lepa proslost!
"Moja" Zvezda,pobedjiva i Bayern,sad gubi od Borce!?
No tada su fudbaleri igrali kvalitetno,a uprave posteno i strucno radile!I to je lepa proslost jer ovi sada,ma sta reci,ne vredi na njih trositi
reci jer su uvreda za sport,
za struku...A navijaci,bolje receno huligani su tek sramota

Srdjan

pre 13 godina

Ko moze da tvrdi da je utakmica izmedju Zvezde i BSK-a namestena ocigledno nije gledao utakmicu, a i u zivotu nije prepoznao takvu.Mislim da su vam svi komentari uzaludni, bilo oni od strane grobara ili delija.Voleo bih da cujem razumno objasnjenje od bilo koga kako to da ekipe kao sto su Vojvodina,Spartak mogu da imaju toliki bodovni zaostatak u odnosu na vodeci dvojac.Dali iko razuman moze da veruje da je sezona regularna?Nadam se da ce u buduce biti mnogo cistije prvenstvo jer samo tako mozemo dobiti bolje i kvalitetnije igrace i vise publike na stadionima!

Milan

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ovoj steli , kad nam je vec liga ovakva moramo se prilagoditi .Prvo lepo je doslo iz 1-2 , drugo... da da bog da BSK ostane u ligi a Hajduk ( sa Dzombom ) ode u nizi rang, eto nama sledece sezone 6 sigurnih bodova plus jedno tesko gostovanje manje .

Ogi

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na zasluzenoj tituli. Jedini smo sezonu zavrsili bez poraza, oba puta dobili derbi... drugacije i nije moglo da bude. Iza nas je jedna od najtezih sezona, dva trenera su promenjena, imali smo izbore u klubu, previranja itd...
na kraju, i pored svega prvi smo prosli kroz cilj i to je za respekt.
Citao sam skoro Lazetica kako kaze da mu je muka od srpskog fudbala!?!? Pa druze, idi ti lepo gde ti je bolje, ako te neko i dalje zeli. Kaze, nisu namestali. Mozda. Steta sto se to tesko saznaje a jos teze dokazuje. Ono sto meni upada u oci je sledece...
pred pocetak sezone raspad u zvezdi, nekako sklepan tim i pocinje takmicenje.
U Evropi su u prve 4 utakmice (i jedine) primili ukupno 8 golova od "velicina" kao sto su Dinamo iz Tbilisija i Slavija. Ispali su i odmah potom pocinje nasa liga.
Do derbija sa Partizanom, u prvih 12 kola primili su ukpuno 2 (dva) gola. Vrlo cudno kada se uzme u obzir "snaga" Tbilisija i Slavije. I onda, prvi trenutak istine i primaju u derbiju 2 gola (i taj njihov jedini je bio autogol, nisu ga sami ni dali), i sa igracem vise celo drugo poluvreme gube, kao domacini. Tu se pametan covek stvarno zapita dal je neko tu lud. Pametnome i vise nego dovoljno.
Kada se uzmu u obzir i broj dosudjenih penala (neko je rekao da ih je bilo 13 ukupno do sada) naspram broja dosudjenih za Partizan (2, dva) dolazimo do zakljucka da je zvezdu neko uporno "gurao". Ko i kako ostaje nepoznato. Cak mi je glupo da ulazim u detalje tipa "koliko je od tih 13 penala bilo nepostojecih". A bilo ih je itekako. Svaki pojedinacan slucaj mozda i ima neko opravdanje tipa sudija je bio daleko, bio je zaklonjen, slobodno uverenje itd. Ali sve zajedno kada se skupi na gomilu deluje vise nego ocigledno. Statistika ne laze.

Zato ova titula ima posebnu tezinu i posebnu draz.
Grobari cestitam!!!

PS
samo da podsetim na komentare od kraja prosle sezone kad je Partizan izgubio od Jagodine, kojoj su tada trebali bodovi za opstanak. Govorili su da smo Jagodini pustili bodove zbog Djilasa koji navodno treba da predje u Partizan, kao i sigurnih 6 bodova u ovoj sezoni protiv Jagodine. 11. april 2010 - Jagodina:Partizan 0:0. I to u situaciji kada nam je pobeda bila jako vazna zbog borbe za titulu. A ni Djilas nije dosao u Partizan. A niko od pljuvaca nije to ni spomenuo. E licemeri...

arnold 90

pre 13 godina

ha ha ha koja komedija kakav fudbal uzasan samo klinci mogu se loze i slave titulu i pisu ovde ova liga je jedna od najjgorih u evropi PARTIZAN nece uci u ligu shampiona ni za 20godina

Zeljko

pre 13 godina

Pricate o namestanju BSK-Zvezda.... jel moze da mi neko objasni kako se namestaju oni evro golovi !????
Partizan opet prvi... postaje dosadno :)))

dacho

pre 13 godina

Hajduk-Cukaricki 2-1 Cukaricki-Hajduk 2-0
Hajduk-Napredak 3-1 Napredak-Hajdul 2-0

I Napredak i Cukaricki su bolji od Hajduka medjusobno.. Nadam se da ce biti pravde..

Nestasna ljubicica

pre 13 godina

... Pokazali smo još jednom da nismo pretili ‘praznim puškama’ u izbornoj kampanji. Puno nam je srce zbog jeseni koju su obeležili veoma dobra igra, odlični rezultati na domaćoj sceni i veliko jedinstvo u klubu zbog više pokušaja destabilizacije sa strane. Rekli smo da ćemo biti uspešniji od Partizana i tu lekciju smo im očitali“


Ovo je izjava objavljena na kraju jesenjeg dela prvenstva (mislim da je Adzic izjavio, ali nisam sigurna)
E jesu nam ga ocitali!!!

Marko

pre 13 godina

Karadziceva titula... Potplatio je sudije na mecu zvezda - BSK da BSK pobedi te tako nastavi linc na c zvezdu :))))
Salu na stranu, svaka cast Partizanu :)))

Marko

pre 13 godina

Znaci, kompletan BSK poslati direktno u zatvor zbog veleizdaje. Jer, kao sto rece Lukic - Ko udari na Zvezdu udario je na Srbiju :)))

Misha

pre 13 godina

Zbog ove prodaje utakmice BSK,Zvezdu bi trebalo izbaciti iz lige.Mafijaska posla!!! Samo neko mnogo glup moze da poveruje da je ovo sve bilo regularno! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

el gladijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
@Andrija
Ovako, Tasmanijski je napisao da je u emisiji OKO, pol. komentattor Vukadinović izrekao da je nakon 90-tih politička elita pa čak i sadašnji dir, RTS(bio u upravi KK Partizan) naginajala Partizanu, a ja sam dodao da je, i pored toga, do zadnje 3 godine egal bio u broju titula.
Tebi Tasmanijski zameram da nisi ovde u komentaru izneo i sledeću rečenicu tog istog Vukadinovića koji je izneo tezu o promeni trenda kada su 70-tih Krcun-osnivač Zvezde i direktor UDBE, Draža Marković, inače stric Mire Marković i Miljanić u MADERI odlučivali o titulama. Tražio sam da i to kažeš ne ulazeći u tačnost svih izjava, a ne samo da izneseš šta tebi odgovara.
dalje, da li je Gorčin grobar ili ne, pojma nemam i ne zanima me ali je rekao da je Zvezda 70-tih bila najbolji tim SFRJ (a ja se kao grobar potpuno slažem) i citiram "ali je i kao takva za nju bilo poznato kako je dolazila do bodova u nekim važnim utakmicvama". Naravno ne svim
Po meni tu je najindikativnija 1986 i slučaj Šajber kada je Zvezda kao 2 plasirana te godine, igrala protiv Reala u Kupu šampiona i nije joj uopšte to smetalo.
Sledeće, Andrija pominje Petah tikve, Dinamo itd, a ja bih mogao da pomenem i APOEL, ZENIT, tbilisi itd, ali bih mogao da pomenem i Patrizanov LŠ kao i skim smo igrali finale kupa šampiona 1966, te smo tukli i Real i Mančester itd. Pa šta? Ko živi od stare slave? Nas lema u kupovima ko stigne ali vas ni nema nigde. Najjveći deo evropskiog koeficijenta ovoj zemlji je doneo Partizan
Cela priča je potekla oko spornih detalja na derbiju.
Mene to podseča na jadikovke grobara kada nas je Zvezda drala unazad 10 godina na derbiju; te visoka trava, te sudija, te ovo te ono... uvek neko drugi kriv.
Vi još sada pričate o polufinalu kupa kada vas je sudija oštetio... ej zamisli usudio se da Zvezdu ošteti. Pa je zato taj pomočni napustio fudbal zbog pritiska

Coco Bill

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ovoj steli , kad nam je vec liga ovakva moramo se prilagoditi .Prvo lepo je doslo iz 1-2 , drugo... da da bog da BSK ostane u ligi a Hajduk ( sa Dzombom ) ode u nizi rang, eto nama sledece sezone 6 sigurnih bodova plus jedno tesko gostovanje manje .
(Milan, 13. maj 2010 21:34)
Svaka ti čast, ako ti je BORČA "TEŠKO" i još plus "GOSTOVANJE" ???!!!!!!, onda ste stvarno pukli.

pirke

pre 13 godina

Da je utakmica namestena ne bi bilo 2 gola razlike,vec 1...A to da je placeno,smesno je komentarisati Borca nema para ni za stadion a ne da potkupi Zvezdu.. :D
(Borchanac, 13. maj 2010 20:23)
Nemam nista protiv komentara, samo da li ti mislis da treba mnogo para da se potkupi zvezda?
zvezdasi to je nivo vaseg tima koji je sastavljen od igraca iz 3. lige, taj su nivo, ne mogu za sezonu da napreduju za titulu, i, naravno, toliko o namestanju.

aca

pre 13 godina

Kad vec spominjete ex Jugu, i ono nase vreme, pitam ja vas, jel ovo vase vreme???
Samo vi kakvi ste vi nikom nista ne prepustate, samo grabite za sebe, onda ste i vi osvajali titule, ali braco grobari vi kad zajasete, to je jadno i strasno, samo vi vi i vi, pa eto sladite se, ali ne zaboravite da nista ne traje vecno, i jos nesto, svi bivsi igraci Zvezde da napuste reprezentaciju iz solidarnosti svom klubu i da bojkotuju g.Karadzica, pa onda vi igrajte, vi ste najbolji!
Cestitam vam.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Igraci Borche .. iskopirali Racu Petrovica kod drugog gola.. maler..sad su svi provalili slabu tacku zvezde..?! bar cemo gledati evro golove na zvezdinim utakmicama sledece sezone... :D

Preko vode do slobodee

pre 13 godina

Čestitke za najbolji klub na ovim prostorima i mnogo sreće u Ligi prvaka, želi grupa navijača PARTIZANA iz ZAGREBA.
PARTIZAN FOREVER.

...a bio je penal, keve mi

pre 13 godina

Ljudi moji, stvarno sam Grobar i to neprskani i ovi gavrosi me nikad, ali nikad nisu interesovali, medjutim, po prvi put u zivotu jedva cekam sutrasnje novine i da prvo procitam vesti o komsinici tj. jos jedno genijalno SAOPSTENJE najvecih magova naseg sporta, velikih mislilaca, elokventnih i vazda nacitanih ljudi iz Zvesdanesterca. Crkavam od zelje da vidim sta ce "preposteni" i prepametni Lukic, Adzic...sada da kazu o regularnosti, sudijama, penalu, Toletu, Drobnjakovom kosu iz auta, losem terenu...Cenim da ce to biti smesnije od Radovana Treceg. Vec me podilaze zmarci na samu pomisao o tome kako sad smisljaju sta ce da kazu u svoju odbranu pred svojim navijacima. Ah da, i jedna lepa vest. Danas nije unet ni jedan pistolj na marakanu pa su ljudi mogli na miru da igraju ahahahahaha

anti franjevac

pre 13 godina

Kakav klub takva i titula.
Zao mi je sto smo se i mi spustili na njihov nivo u zadnjem kolu. Nije trebalo.
U stvari, trebalo je ranije.

sumadinac fr

pre 13 godina

@Nikola , Tvoj Napredak bi sigurno ostao u JSL da nije predsednik gospodin Binic koji ove sezone obe utakmice prodao Zvezdi eto ti razloga zasto cete ove sezone da ispadate u Prvu Ligu ...

pozdravljaju vas SAMPIONI ;)

pre 13 godina

Partizan sampion..... Cestitam.... Bice "petardi" u 15-tom pretkolu lige sampinona (naravno u mrezi partizana). Jedva cekam.
Svi znamo u kakvim je okolnostima titula uzeta. Od mase ne kvalitetnih ekipa partizan je bio bolji... Za koliko? Za veze u FSS a koje su? .... To se zna ....
(stojakovicd@gmail.com, 13. maj 2010 21:28)


i mi jedva cekamo da vas, licemere svetske klase, pune (ponovo) svima nepoznate ekipe koje narod iz zabave poistovecuje sa decijim zabavnim programom! Vi ste, imajuci sportski "kvalitet" u vidu, odavno ispod nivoa cak i takvog programa.

JaXa

pre 13 godina

ha ha ha koja komedija kakav fudbal uzasan samo klinci mogu se loze i slave titulu i pisu ovde ova liga je jedna od najjgorih u evropi PARTIZAN nece uci u ligu shampiona ni za 20godina
(arnold 90)
vidim da ti pise 90 u nadimku,sto znaci da si ti klinac.decko,imas 20 godina i nesto pripovedas?!ide gledaj spansku ligu sa drugarima nemoj ovde nama dosadjivati

ekst4z4@yahoo.com

pre 13 godina

pa meni je potpuno fantasticno kolika se prashina dize oko ovog, nasheg, jadnog prvenstva..

celnni ljudi iz saveza i klubova ocigledno (svesno ili nesvesno) uspevaju da odrze paznju ljudi - kada vec ne fudbalom - a ono intrigama, primitivizmom, pljuvanjima i medjusobnim prepucavanjima.
reality show bogte..

sve u svemu jadno. veoma jadno.

veliki sam partizanovac - ali mi je stvarno potpuno sve jedno za ovu titulu.. fudbal se na ovim prostorima samo u magli nazire..

dodushe, zvezda je primila mnogo lepa 2 gola na proshloj tekmi protiv BSKa. to mi je bilo skroz ok da vidim. :)

Sale Ars

pre 13 godina

Ajde decko ne bulazni mnogo si mlad da bi nesto znao. TVoj jugoklub kao da ga je osnovala izbeglicka vlada u Londonu. Pricas o komunizmu Krcunu , Kardelju i ostalima. A sta je sa generalima svih naroda i narodnosti koji su pod moranje sedeli u svecanooj lozi ali nista nisu mogli da urade jer jedina dva ozbiljna kluba u bivsoj jugi su bili Zvezda i Hajduk.Vi samo sedam titula, a ostatak devedeestih kao miljenici vlastodrsca i sada gde ceo drzavni vrh i FSS i mediji stoje uz vas. Danas je bila na RTS-u emisina Oko magazin i lepo su sve to konstatovali politicki analiticari a emisija povodom utakmice Dinamo -Zvezda u Zagrebu jer je danas 20 od tog dogadjaja
(Tasmanijski djavo, 13. maj 2010 20:31)

Sve je to lepo ali...
sta cemo recimo sa MU, za sto godina 7 titula, u PL 11 za manje od dve decenije. A MU je klub na koji ovde mnogi... Ajde jednom posteno do kraja da se kaze, uvek je u boljoj poziciji u odredjenom periodu onaj klub (bilo gde da je) kome se malo vise "tolerise". To ste kod "nas" nekad bili vi (gani), sada smo mi (mada pored nekoliko nepostojecih penala ove sezone ne bi se moglo tako reci za ovu sezonu ali u nekom periodu ajde nek bude).

Jel si hteo reci da ako ste nekad imali jaci tim i bolje igrace, danas ne sme da bude obratno. Svaka sezona je nova i nema potrebe da spominjes sta je bilo pre nekoliko decenija (mada vi imate Bari, a kako izgleda, koliko ga spominjete i sta ce vam vise).

Pa ovde su sve ekipe krs do krsa, meni je mnogo cudnije kako MU u jednoj Pl tako dominira ali se ni tamo ovoliko ne prica o protekcijama i ako ih mozda isti ima vise u svom prvenstvu od Partizana i Zvezde zajedno.

Partizan ove godine nije bio najbolji tim vec najmanje los i nista vise, sramotno bi bilo da onakva Zvezda bude prva (kao sa derbija).

Sala je sala i prozivka je prozivka ali da li je za dzabe dobila one silne nadimke. A gore pomenute protekcije sto se tice (kod nas), odnosila se na meceve sa drugim timovima kad igraju protiv vecitih, u medjusobnim duelima tek kad vam se PRIBLIZIMO po sviranim jedanestercima mozemo pricati da je Partizan zasticeniji.

Da li neko zna TACAN podatak koliko godina i derbija Partizanu nije sviran penal protiv kukavaca? Da li neko normalan pritom moze da poveruje da igraci u ovoj i ovakvoj ligi (a i bivsoj) koji su nosili dres Zvezde nisu nikad napravili prekrsaj u kaznenom na derbiju (da su toliko pazljivi i bezgresni)?

red@white

pre 13 godina

Posto ste celo prvenstvo kukali da jecelo prvenstvo ne regularno da je namesteno a onda ste se svi ucutalli isve je regularno.Evo danas smo namestili da BSK ostane i da izleti vasa filijala Hajduk. Smederevo i Cuka pobedili. Ajde sada nek se oglasi Tole i Dzomba i Vukadinovic. I u nedelju ce vasa filijala Ofk da pusti BSK.Kako su samo ovi klonferi igrali a protiv Zvezde da izginu

Kantona

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=XS_1josWp_4

i još mnogo toga...I posle ko je ko...
Titula u pravim rukama!Vi na par utakmica niste šutnuli na gol,uključujući i derbi, a nešto se bunite i kukate!Da ne pominjem loše intervencije i procene protivničkih golmana!

Srđan

pre 13 godina

Mene samo interesuje ko jos prati nasu ligu ovakvu kakva je?! Ovaj derbi sam odgledao,smorio se kao žaba. Nigde fudbala! Fudbal je odavno umro,nema ga ni u tragovima! Tu više nije pitanje ko je bolji,već ko je manje loš! Partizan je manje loš,zato je šampion ove smešne lige! Desavalo mi se cak i da zaspem pre godinu dana gledajući "derbi"! Zvezda proziva Partizan zbog neregularnosti,penala... Ok,penal je postojao,sudija je napravio niz grešaka,ali Zvezda nije imala rešenja da dođe do gola,da uputi jedan šut,i onda ajd da se vadimo na penal,loše suđenje. Drvlje i kamenje po Partizanu,osporavanje titule,svi su protiv nas,suspendovali nam dušmani stadion,niko nas ne voli! Patetično!!! Sramno! Zvezda je sama sebe suspendovala podržavanjem kvazi navijača! Možda to sutra uradi i Partizan! I da razumem toliki primitivizam,ali poslednje kolo?! Eeeeej bre ,poslednje kolo ljudi?! To je već pitanje za organe gonjenja! U normalnoj zemlji nakon ovako očigledne nameštaljke,klub bi se preselio u dva ranga niže takmičenje! E pa ja ne bih imao ništa protiv ni da taj klub za primer bude moja Zvezda! Smučila mi se više i Zvezda i ljudi koji je vode! Bruka i sramota! Nije mnogo bolji ni Partizan,baš kao što rekoh,u ovom trenutku je samo manje loš! i ne mogu da propustim da čestitam igračima KK Partizan na svemu uradjenom tokom ove sezone! Zanima me da li bi njihova ikona,Duško Vujošević ikada pristao da ukalja svoj obraz nameštanjem utakmice?! Ali to je košarka,a ovo fudbal! Naš fudbal!

s

pre 13 godina

Ja samo neznam zahvaljujuci ovim SJAJNIM upravama Crvene Zvezde i to skoro u svim sportovima,da li onih znaju koliko se smanjio broj navijaca tog kluba.Napravite jednu anketu po skolama i zaprepasticete se.Partizan po starom,protiv takvih komsija nauka bi bila da su izgubili titulu.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@G.A

Ajde decko ne bulazni mnogo si mlad da bi nesto znao. TVoj jugoklub kao da ga je osnovala izbeglicka vlada u Londonu. Pricas o komunizmu Krcunu , Kardelju i ostalima. A sta je sa generalima svih naroda i narodnosti koji su pod moranje sedeli u svecanooj lozi ali nista nisu mogli da urade jer jedina dva ozbiljna kluba u bivsoj jugi su bili Zvezda i Hajduk.Vi samo sedam titula, a ostatak devedeestih kao miljenici vlastodrsca i sada gde ceo drzavni vrh i FSS i mediji stoje uz vas. Danas je bila na RTS-u emisina Oko magazin i lepo su sve to konstatovali politicki analiticari a emisija povodom utakmice Dinamo -Zvezda u Zagrebu jer je danas 20 od tog dogadjaja

Cooltywattor

pre 13 godina

Sve čestitke šampionu!
Igrači Partizana su pokazali ne toliko kvalitet koliko karakter. Uspeli su da se izdignu iznad medijske pluvačine uprava klubova i FSS, odrade pošteno svoj deo posla i zasluženo uzmu titulu, bez poraza u ligi.
Svaka čast.

Delija

andrija

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)

Ako malo razmislis i setis se sta se desavalo 70-tih i 80-tih godina u Evropi, kako je Zvezda tada ili igrala egal, ponekad i gubila ili mlela tamo neke Panatenaikose, Liverpule, Intere, Real Madride, Arsenale, Mancestere, Bajern Minhene i ostale... Verovatno mislis da se Miljanic i sa njima svima dogovarao u MADERI i kupovao pobede??? Bas zamisljam scenu sedi Santijago Bernabeu sa Miljanicem i onda mu ovaj tutne u dzep cokoladu za decicu i kaze: ajde malo da vas Zvezda dobije sutra onako 2-0...

Zato nemoj da pricas gluposti, molim te!!!

A vi od kada osvajate "postene" titule poslednjih godina, gaze vas kao plitak potok Artmedie, Petah Tikve, Apoeli...

Odmah da se razumemo ni mi nismo sad nista bolji od vas... ali vi ste uvek bili ovakvi, a Zvezdinu grandioznu istoriju mozes samo da citas na netu ili pogledas na TV-u... i malo pustis suzicu sto to neces doziveti sa Partizanom.

Ima li sporta?

pre 13 godina

Cestitam Partizanu. Niti sam navijac bilo kog kluba, niti podrzavam navijace, ma koje provinijencije oni bili. Mene licno sto se tice, ukinuo bih utakmice - one javne, da bi se i klubovi i navijaci (jer pisaju u istu tikvu) priveli pameti. Ovde niko nije lud pa da ne bi znao da su Zvezda i Partizan, kao i ostali fudbalski klubovi legla korupcije i kriminala svake vrste. HAJDE DA SE VRATIMO SPORTU!!!!

stojakovicd@gmail.com

pre 13 godina

Partizan sampion..... Cestitam.... Bice "petardi" u 15-tom pretkolu lige sampinona (naravno u mrezi partizana). Jedva cekam.
Svi znamo u kakvim je okolnostima titula uzeta. Od mase ne kvalitetnih ekipa partizan je bio bolji... Za koliko? Za veze u FSS a koje su? .... To se zna ....

el radijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)
E ako je Gorcin to potvrdio onda je tako, a vi siroti stajali sa strane i cekali da vas neko pita jel vam nesto treba i niko ni da priupita sta vas muci. Stvarno me cudi ovde se hvalite dominacijom u svim sportovima, jel to znaci da to sto je Zvezda radila u fudbalu vi ste radili i radite u svim ostalim sportovima, samo ste u fudbalu radili posteno?!

Мераклије1989

pre 13 godina

Читајући ово,можда ми је и драго што је мој Раднички у другој лиги,тј.да није у истој лиги са звездом и партизаном.
СРАМОТА ако због намештања испадне Напредак...

Kolega

pre 13 godina

@el gladijator,
Gorcin Stojanovic je covek koji trazi istinu gde mu je ona potrebna i koliko iz te potrebe moze da izvuce korist!To najbolje znaju njegovi najblizi saradnici,t.j. kolege.Moze biti da i on nekad bude u pravu,ali skoro uvek bez dokaza i jakih argumenata.

p.s.Mala ispravka,uvek pun jakih argumenata bez dokaza!

anti franjevac

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)

Slobodan Penezić - Krcun (1918—1964). Tesko da je pio kafu 70-tih u Maderi.
Miljan Miljanic - predsednik FSJ (1982-2001)
U tom periodu partizan prvak: 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999.
Zvezda prvak: 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001.
Pametnom dosta.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@El gladijator

A sta si ti ocekivao od Gorcina Stojanovica koji je osvedoceni grobar. A to da se u Maderi resavala fudbalska prvenstva je ordinarna glupost iz razloga jer smo tada ziveli u samoupravnom socijalistickom delegatskom sistemu. I bas je tadaodnosno ipre svega hrvati vukli na stranu srba tj Crvene Zvezde.Posle predsednikovanja Miljana Miljanica na funkciji duze je ostao Zorislav Srebric. Pogledaj sano koliko je u to vreme srpskih klubova svake godine ispadalu u drugu ligu a tesko se vracali. Pa i Partizan je trebalo da ispadne u drugu ligu ali ga spasla Buducnost, paonda slucaj Split i bavcanje automobila beogradskih tablica u more.Nikako se nije moglo reci daje Zvezda imala milost od bilo koga. Sto se tice medija tada je bio JRT a u Srbiji RTS u Hrvatskoj HTV i u svakoj republici po jedna republicka TV koja je vukla na svoju stranu. Taman posla da HTV propqagira Zvezdu a RTSHajduk ili Dinamo. Isti slucaj i sa stampom

Misha

pre 13 godina

Ma vole oni iz Zvezdine uprave sto nisu prvi.Sad ce da prodaju 3-4 igraca...maznu kesh i nakrive kapu.Pa ce opet nova skupstina...pa sledeci lesinari...Moramo da prodamo igrace da bi klub opstao...bla,bla..ali ipak imamo tim za Ligu evrope..i tako... Svake godine isto.

sonja

pre 13 godina

da li je partizan i dogodine sampion pitanje za bjeku zeku karadu i dombu daj ljudi pustite partizan da igra bez navijaca i bez ovih gore navedenih videcete ne mogu da dobiju bez neke austajdere u evropi

Matrix

pre 13 godina

Lepo nek Partizan pozove na proslavu titule Toleta Karadžića ,Dostanića i onog koje doveo dostanića Lukića ,pa svi vi slavite.Onog trenutka kada je Lukić smenio Pižona zbog koje kakvih sitnih interesa ,tada je Zvezda izgubila titulu,smenjivati trenera koji ima rezultate a dovoditi nižerazrednog Trenera to može samo onaj ko se nerazume u fudbal.Kako Lukića nije sramota ,zbog ove titule bi trebao da podnese ostavku ,a ne da se žali kako smo oštećeni na derbiju ,jesmo oštećeni na derbiju ,ali isto tako da je Pižon ostao u Zvezdi ,mi se ne bi sa Partizanom borili za titulu,i ne bi gubili bodove od nekih nižerazrednih klubova ,kao što je Dostanić gubio.Sve što je Pižon stvorio sa ovom ekipom ,Dostanić je sjebao u tri utakmice.DOSTANIĆU ODLAZI AKO IMAŠ I MALO OBRAZA

BB

pre 13 godina

Dimitrijevic je pretucen da bi Karadzic i njegov pomocnik Dragan Djordjevic mogli da namestaju utakmice.Nije slucajno sto je bas onda kad je navijac Partizana napao predsednika zajednice superligasa pocelo da se sudi na Partizanovu stranu.Namestene utakmice protiv Metalca,Napretka i Smedereva su svi videli i sad u derbiju.Treneri Napretka i Smedereva su se bunili na sudjenje ali dzabe dok je trener Metalca smenjen zato sto mu je uprava rekla da pusti utakmicu protiv Partizana.Crno-bela mafija gura Partizan bez nje ste nista.

hahh

pre 13 godina

Namestaljka godine, ovakve namestaljke nisu vidjene ni u doba Milosevica, hitno hapsenje celnih ljudi nasa dva najveca kluba a Partizan i Zvezda treba da zavrse u 2 ligi minimum, kao Juventus pre nekoliko godina.
Al naravno u Srbiji pravde nema tako da.....
ma sve vam je jasno

sasha

pre 13 godina

naslov partizan ponovo sampion,a svi se raspisali o zvezdi...e sta ti je zvezda sine
e sta su ti kompleksi
neizlecivo,jednostavno ne izlecivo

Petar

pre 13 godina

Smesni su i Zvezda i Partizan, jer nije rec o tome ko je bolji nego ko je od njih manje los. Sta je sa privatizacijom. Najavljuju je godinama a nikako da krene. Ocigledno nekim ljidima odgovara da i dalje love u mutnom, dok klubovi sluze za podsmeh u evropi. Ovo sto je Partizan prvak je isto kao kad bi ja rekao: najbolji sam fudbaler u celom selu...hahaha..tuzno..

Fidel

pre 13 godina

Sampion nam je perspektivan tim do bola sa matorim Krstajicem i Ilicem, strancima Diarom, Moreirom i Kleom, nedokazanim Fejsom, Jovanovicem, Tomicem, jedini igrac koji ima perspektivu da ce od njega nasa reprezentacija videti neku korist je Petrovic i on je zasluzio titulu a ovi ostali sacuvaj me boze sto ce im pisati da su u karijeri osvajali titule!

Zoki

pre 13 godina

pa i nije vam bilo tesko da budete prvi kad ima ko da radi za vas prvi covek fss vam je garantovao to odmah na pocetku mnogo ste providni videcemo kako cete proci u kvalifikacijama gde tole nece moci da vam pomogne da vas neki fljamurtari ne razvali

Don Quijote

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.

tubic

pre 13 godina

ovo covek nesme da zove super liga.nastavljanje na onu ligu bivse juge je zlocin i omalovazavanje nekadasnjih sjajnih igraca i klubova. partizan je onda skupio jedva desetak a sada ima vec neverovatnih 22. poseta u ovom kolu je jedva sve zajedno 5000 sto je nevidjena sramota FSS i govori o jacini ove jadne i nesretne lige pune svega i svacega.da nije suspenzije marakane bilo bi vise 20000.i postenim partizanovcima se sve ovo gadi. zivim za dan kada ce svako kolo biti praznik i neka bolji bude prvi.

Pedja

pre 13 godina

Ja sam veliki Zvezdas ali posto nama ova utakmica nije nista znacila onda mi je drago sto je BSK pobedio. Ako nekome nije jasno zasto onda neka pogleda dno tabele i borbu za opstanak. Zvezda je ovim porazom opet pobedila Dzombu.

aca

pre 13 godina

Kad vec spominjete ex Jugu, i ono nase vreme, pitam ja vas, jel ovo vase vreme???
Samo vi kakvi ste vi nikom nista ne prepustate, samo grabite za sebe, onda ste i vi osvajali titule, ali braco grobari vi kad zajasete, to je jadno i strasno, samo vi vi i vi, pa eto sladite se, ali ne zaboravite da nista ne traje vecno, i jos nesto, svi bivsi igraci Zvezde da napuste reprezentaciju iz solidarnosti svom klubu i da bojkotuju g.Karadzica, pa onda vi igrajte, vi ste najbolji!
Cestitam vam.

anti franjevac

pre 13 godina

Kakav klub takva i titula.
Zao mi je sto smo se i mi spustili na njihov nivo u zadnjem kolu. Nije trebalo.
U stvari, trebalo je ranije.

Grobar_Ni

pre 13 godina

Posto je nova titula vec izvesno u nasim vitrinama treba odmah razmisljati o LS,o tome da se dovedu dobri igraci,da se sto je to moguce prodaje manje talenata!Realno,nasu ligu i Zvezdu smo odavno prevazisli ali isto tako Evropa je nas odavno prevazisla,svi su napredovali(cak i Kiprani) a jedino mi stojimo u mestu.Zato uprava neka lepo kaze realne ciljeve za sledecu sezonu,ako ne planiraju da znatno ojacaju ekipu onda nemoj da loze narod napadom na LS vec nek pominju ulazak u grupe Lige Uefa i napad na novu titulu,realnost i objektivnost ce nam puno znaciti...cestitke na novoj tituli,jos jedna u kolekciji SD Partizan.Bicu malo pokvaren pa cu upitati komsinicu da li je tacno da vec 2 godine nemaju titulu u nekom muskom kolektivnom sportu??

stojakovicd@gmail.com

pre 13 godina

Partizan sampion..... Cestitam.... Bice "petardi" u 15-tom pretkolu lige sampinona (naravno u mrezi partizana). Jedva cekam.
Svi znamo u kakvim je okolnostima titula uzeta. Od mase ne kvalitetnih ekipa partizan je bio bolji... Za koliko? Za veze u FSS a koje su? .... To se zna ....

arnold 90

pre 13 godina

ha ha ha koja komedija kakav fudbal uzasan samo klinci mogu se loze i slave titulu i pisu ovde ova liga je jedna od najjgorih u evropi PARTIZAN nece uci u ligu shampiona ni za 20godina

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@G.A

Ajde decko ne bulazni mnogo si mlad da bi nesto znao. TVoj jugoklub kao da ga je osnovala izbeglicka vlada u Londonu. Pricas o komunizmu Krcunu , Kardelju i ostalima. A sta je sa generalima svih naroda i narodnosti koji su pod moranje sedeli u svecanooj lozi ali nista nisu mogli da urade jer jedina dva ozbiljna kluba u bivsoj jugi su bili Zvezda i Hajduk.Vi samo sedam titula, a ostatak devedeestih kao miljenici vlastodrsca i sada gde ceo drzavni vrh i FSS i mediji stoje uz vas. Danas je bila na RTS-u emisina Oko magazin i lepo su sve to konstatovali politicki analiticari a emisija povodom utakmice Dinamo -Zvezda u Zagrebu jer je danas 20 od tog dogadjaja

sonja

pre 13 godina

da li je partizan i dogodine sampion pitanje za bjeku zeku karadu i dombu daj ljudi pustite partizan da igra bez navijaca i bez ovih gore navedenih videcete ne mogu da dobiju bez neke austajdere u evropi

red@white

pre 13 godina

Posto ste celo prvenstvo kukali da jecelo prvenstvo ne regularno da je namesteno a onda ste se svi ucutalli isve je regularno.Evo danas smo namestili da BSK ostane i da izleti vasa filijala Hajduk. Smederevo i Cuka pobedili. Ajde sada nek se oglasi Tole i Dzomba i Vukadinovic. I u nedelju ce vasa filijala Ofk da pusti BSK.Kako su samo ovi klonferi igrali a protiv Zvezde da izginu

sve sa stilom

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)
---------------------------
I to će te pričati i pisati narednih 10 godina.

da komsiji crkne stadion

pre 13 godina

Mene je kao zvezdasa sramota da se ovako proda utakmica. I lukic nesto proziva groblje za jagodinu prosle godine. Pa ovo je duplo gore jos iz 1 u 2, bez pola prvog tima. SRAMOTA

Neupucen

pre 13 godina

Sreli se u Humskoj uprave FK,KK i VK Partizan i razmenjuju cestitke za titulu. Nedaleko odatle sreli su i predstavnici Zvede i razmenjuju saopstenja...

Petar

pre 13 godina

Od odlaska Muslina pre 6 godina,naš ceo tim je u krizi,od uprave do trenera.Jedino nam Muslin moze pomoci da opet budemo najjaci tim u drzavi.

Ivan

pre 13 godina

Ja navijam za Zvezdu ali Partizan je bolji.Sramota me je sto sam Zvezdas,cestitam Partizanu jer je bolji,a moja deca ce znati za koga da navijaju.Za bolje,naravno

zvezda zvezda

pre 13 godina

Zvezdo, hvala za dobru sezonu. Pre godinu dana smo bili pred kolapsom, vratili smo se. Navijacima partizana ( ali samo onima koji su , ne racunajuci derbi , bili bar jednom na jugu ) cestitam titulu. Navijacima Crvene Zvezde koji su ( kao i moja malenkost ) dolazili na Sever ove godine, hvala. Veliki pozdrav celoj crveno beloj porodici

qik

pre 13 godina

komsije gube 3:1...TITULA, TITULA, NA NA NA NA NA NANA!!!

E moje komsije, pa vama je samo i iskljucivo regularno kad ste vi prvi a predsednik FSS vas covek, jel tako? Mislim da je to vec zastareo izgovor...nadjite nesto novo...a do tada...

PARTIZAN SAMPION!!!

dacho

pre 13 godina

Hajduk-Cukaricki 2-1 Cukaricki-Hajduk 2-0
Hajduk-Napredak 3-1 Napredak-Hajdul 2-0

I Napredak i Cukaricki su bolji od Hajduka medjusobno.. Nadam se da ce biti pravde..

Milan

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ovoj steli , kad nam je vec liga ovakva moramo se prilagoditi .Prvo lepo je doslo iz 1-2 , drugo... da da bog da BSK ostane u ligi a Hajduk ( sa Dzombom ) ode u nizi rang, eto nama sledece sezone 6 sigurnih bodova plus jedno tesko gostovanje manje .

deki grobar

pre 13 godina

Parizan vodi u gostima 1-0, a u ovom trenutku Crvena Zvezda gubi na svom terenu od BSk-a sa 1-3...

Titulaaaaaa, Titulaaaaa... Slavice se tiiitulaaaaaaaaaaaaa!!!

Neupucen

pre 13 godina

Partizan je trostruki sampion. I odigrao je i ovu utakmicu sportski, ne dozvolivsi OFK Beogradu kome su bodovi preko potrebni za kup UEFA da dobije poklon. Na drugoj strani imamo FK Zvezdanaestarac protiv BSK-a, koji je ili pustio utakmicu (regularnost,fss,tole,sudije) da BSK ne ispadne ili je to pravi kvalitet tog tima. Ako je to kvalitet Zvezde, kao u par poslednjih utakmica, ostavlja se pitanje regularnosti njenih prethodnih 22 kola i 13 penala i pobeda sa po 1:0. Neko je namestao u ovom prvenstvu sve do poslednjeg kola. Ko li je to?

totti

pre 13 godina

Cele godine se mučiš, NE NAMEŠTAŠ, i ondaK te pokradu na derbiju - reče Lazetić pre neki dan i ondaK izgubi od BSK-a 1-3 IZ KECA U DVOJKU!!!!!

andrija

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)

Ako malo razmislis i setis se sta se desavalo 70-tih i 80-tih godina u Evropi, kako je Zvezda tada ili igrala egal, ponekad i gubila ili mlela tamo neke Panatenaikose, Liverpule, Intere, Real Madride, Arsenale, Mancestere, Bajern Minhene i ostale... Verovatno mislis da se Miljanic i sa njima svima dogovarao u MADERI i kupovao pobede??? Bas zamisljam scenu sedi Santijago Bernabeu sa Miljanicem i onda mu ovaj tutne u dzep cokoladu za decicu i kaze: ajde malo da vas Zvezda dobije sutra onako 2-0...

Zato nemoj da pricas gluposti, molim te!!!

A vi od kada osvajate "postene" titule poslednjih godina, gaze vas kao plitak potok Artmedie, Petah Tikve, Apoeli...

Odmah da se razumemo ni mi nismo sad nista bolji od vas... ali vi ste uvek bili ovakvi, a Zvezdinu grandioznu istoriju mozes samo da citas na netu ili pogledas na TV-u... i malo pustis suzicu sto to neces doziveti sa Partizanom.

G.A

pre 13 godina

Opet "Jugosloveni" uzeše "srpsku" titulu, i to treću put zaredom! Treba svima da bude jasno da je Partizan prvi brend Srbije, jer je i osvojio najviše trofeja u "ovoj državi", i najviše pokazao u Evropi, kako u fudbalu, tako i u košarci, i vaterpolu, dok su komšije najviše pokazale pod palicom Tita, Kardelja, i Krcuna, tačnije dok se država zvala Jugoslavija i dok je komunistička partija orgijala!

Borchanac

pre 13 godina

Komentari vecine su stvarno smesni,najsmesniji od lika sto je napisao da je u ovoj utakmici Zvezda trebala da dobije 3 penala :))

Da je utakmica namestena ne bi bilo 2 gola razlike,vec 1...A to da je placeno,smesno je komentarisati Borca nema para ni za stadion a ne da potkupi Zvezdu.. :D

Zauvek sa Zvezdom!!!

pre 13 godina

DŽAJO,VRATI SE... !!!!! Spasi Zvezdu dok se još nešto od nje spasiti može! Oni koji su rušili Zvezdu poslednjih nekoliko godina najzad su u tome i uspeli... Najveća greška je smenjivanje gospodina Pižona! Dok u klub ne dodju profesionalci i legende našeg kluba koji će se baviti rezultatima i ekipom, a isto tako i sigurna privatizacija pod odredjenim uslovima , i dok se ne sklone političari i kriminalci kojima Zvezda služi kao pogodno tlo za bogaćenje,nama nema boljitka ni rezultata. UPRAVA NAPOLJE!!!!!

Србинкогабаш брига

pre 13 godina

Следеће сезоне Звезда има сигурних 6 бодова против БСК-а(ако ови индијанци остану у лиги),а то смо виђали и раније и са другим клубовима...Браћо Срби:иде нам светско првенство, ајде да сви заједно бодримо Орлове, а домаћи фудбал пуштати у термину од 19 и 15, дечици умето цртаћа!!!!!!!!!Позз из НСа

sasha

pre 13 godina

naslov partizan ponovo sampion,a svi se raspisali o zvezdi...e sta ti je zvezda sine
e sta su ti kompleksi
neizlecivo,jednostavno ne izlecivo

JAD I BEDA !!!

pre 13 godina

Jel moguce da neko može ovoliko da bude JADAN!!!

Adžicu reaguj!!!
A ti Lukicu daj pod hitno obaveštenje!!!

Koliko ste JADNI,koliko vam još dokaza treba,ovim danas ste dokazali da ste celo prvenstvo namestali,cim vam neko pokaže zube nema vas nigde!!!

Fidel

pre 13 godina

Sampion nam je perspektivan tim do bola sa matorim Krstajicem i Ilicem, strancima Diarom, Moreirom i Kleom, nedokazanim Fejsom, Jovanovicem, Tomicem, jedini igrac koji ima perspektivu da ce od njega nasa reprezentacija videti neku korist je Petrovic i on je zasluzio titulu a ovi ostali sacuvaj me boze sto ce im pisati da su u karijeri osvajali titule!

stub od srpstva

pre 13 godina

Nije posteno. Zvezda je imala samo cetiri dana da se oporavi od derbija. Pa kako mogu da se odigraju dve utakmice u sest dana? Nije posteno.

el gladijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@El gladijator

A sta si ti ocekivao od Gorcina Stojanovica koji je osvedoceni grobar. A to da se u Maderi resavala fudbalska prvenstva je ordinarna glupost iz razloga jer smo tada ziveli u samoupravnom socijalistickom delegatskom sistemu. I bas je tadaodnosno ipre svega hrvati vukli na stranu srba tj Crvene Zvezde.Posle predsednikovanja Miljana Miljanica na funkciji duze je ostao Zorislav Srebric. Pogledaj sano koliko je u to vreme srpskih klubova svake godine ispadalu u drugu ligu a tesko se vracali. Pa i Partizan je trebalo da ispadne u drugu ligu ali ga spasla Buducnost, paonda slucaj Split i bavcanje automobila beogradskih tablica u more.Nikako se nije moglo reci daje Zvezda imala milost od bilo koga. Sto se tice medija tada je bio JRT a u Srbiji RTS u Hrvatskoj HTV i u svakoj republici po jedna republicka TV koja je vukla na svoju stranu. Taman posla da HTV propqagira Zvezdu a RTSHajduk ili Dinamo. Isti slucaj i sa stampom

vasa

pre 13 godina

da nije suspenzije marakane bilo bi vise 20000...
(tubic, 13. maj 2010 18:03)

Marakanu su suspendovale tkzv. Delije... Ne puca se na stadionu...

dejan

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je stvarno sramota, prvo kukati kako je prvenstvo namešteno a onda izgubiti od BSK-a iz 1-2(a to nije namešteno)i tako direktno poslati Napredak u 2. ligu.Znači opet liga u krugu dvojke.Nema više smisla pratiti domaće prvenstvo koje je sve samo ne regularno.FSS bruka,Partizan i Zvezda bruka,manite se ljudi domaćeg fudbala,ne pratiti,ne komentarisati jednostavno zaboraviti da postoji.

Babin_zub

pre 13 godina

Zvezdo moja,zvezdice...Nekad si mi sijala k'o Danica,a sad svetlish ko sijalica u sirotinjskoj kucici.Sve mogu da oprostim,podnesem,i da si sedma u prvenstvu,ali da gubis utakmice od Metalca i BSK-a(za koje niko nije cuo do jesenas)to necu oprostiti.Mogu,ali NECU!
Uvek cu te voleti,uvek ces biti moja prva i jedina iskrena ljubav,ali preko ovih stvari necu preci.Moje ce dete nositi "mister baby" dres,i znace ko su Mitic,Sheki,Pizon,Dzaja,Pixi i Dejo,ali sa '91. stavljam tachku na ovu bruku.
Sam Bog zna koliko mi je zao.Rasprodajte ceo tim,niko ne zasluzuje crveno-beli dres.Nikad necu nezainteresovanije pratiti prelazni rok u Ljutice Bogdana.

Иван ПФК Смедерево

pre 13 godina

Партизан у Лигу шампиона,
БСК Борча у Лигу Европе,
Ц.Звезда у Српску лигу Дунав.
ПС: Хвала ТВ Арени што је скрембовала пренос после 3. гола БСК-а, нема смисла да оно гледају деца испод 18.

PFC 3

pre 13 godina

zivim za dan kada ce svako kolo biti praznik i neka bolji bude prvi.
(tubic, 13. maj 2010 18:03)

Pa bolji i jeste prvi.

A najjaci su ovi Zvezdasi sto Partizanu prognoziraju petarde, a vec su zaboravili kako je Zvezda proslih sezona ispadala u pretkolima pretkolskih pretkola od timova iz drzava za koje nisu ni znali da postoje ...

Slobodan

pre 13 godina

Trebali bi ovi u FSS-u da preimenuju ligu,u SUPER LIGU BEOGRADA.Cemu ovakva liga kad je vise od pola ekipa iz BG-a,a imaju po 200 gledalaca po mecu

GrobaR

pre 13 godina

Al je ganima Tole zavukao slobodnjak, ko je sada kriv? I vi da budete sampioni, joooj, koja ste vi nimbruka Srbije

Cestitam titulu igracima Partizana , zasluzili su je svojim igrama

Srdjan

pre 13 godina

Ko moze da tvrdi da je utakmica izmedju Zvezde i BSK-a namestena ocigledno nije gledao utakmicu, a i u zivotu nije prepoznao takvu.Mislim da su vam svi komentari uzaludni, bilo oni od strane grobara ili delija.Voleo bih da cujem razumno objasnjenje od bilo koga kako to da ekipe kao sto su Vojvodina,Spartak mogu da imaju toliki bodovni zaostatak u odnosu na vodeci dvojac.Dali iko razuman moze da veruje da je sezona regularna?Nadam se da ce u buduce biti mnogo cistije prvenstvo jer samo tako mozemo dobiti bolje i kvalitetnije igrace i vise publike na stadionima!

anti franjevac

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)

Slobodan Penezić - Krcun (1918—1964). Tesko da je pio kafu 70-tih u Maderi.
Miljan Miljanic - predsednik FSJ (1982-2001)
U tom periodu partizan prvak: 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999.
Zvezda prvak: 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001.
Pametnom dosta.

Primitivac

pre 13 godina

sve cestitke mojoj zvezdi dabogda se ugasila,bruka nas na svakom koraku! Lukicu napolje iz zvezde umesto sto su ti svi krivi razmisli o sebi i svojim postupcima.Najbolje od sad da navijam za Zvezdu u mici

zorz

pre 13 godina

Partizan sampion?Jok sisarke!zasluzeno.Sta reci sem da je pravda pobedila svo zlo i svu nadmenost koju je sejala uprava Crvene Zvezde.Momcima iz Partizana cestitke,titula je osvojena teskom mukom,tokom cele sezone niz diskutabilnih odluka na Zvezdinu vodenicu...bas zato je ova titula i najsladja od poslednje tri.ne pamtim prvenstvo sa manje 'spornih' detalja dosudjenih u korist Partizana ali ni vise u korist Zvezde.Vladanu Lukicu ostaje da do kraja napise jos par saopstenja.sta ce tu pisati vise niko ne zna.Mozda danas protiv BSKA lazeticu nisu svirana 3penala,mozda je ovaj vulkanski pepo...sta znas sve je moguce.Ratku Dostanicu zelim da ostane jos dugo na klupi Crvene Zvezde mada iskreno i nije bitno ko tamo sedi i ko vodi Zvezdu dok Partizan ima ovako kvalitetan tim.

Postaje dosadno

pre 13 godina

SAMPIONI:

Fudbal
2007/2008 FK Partizan
2008/2009 FK Partizan
2009/2010 FK Partizan

Kosarka
2007/2008 KK Partizan
2008/2009 KK Partizan
2009/2010 KK Partizan

Vaterpolo
2007/2008 VK Partizan
2008/2009 VK Partizan
2009/2010 VK Partizan

E Tole,Tole...

Zvezda_u_srcu

pre 13 godina

Postovanje svin forumasima b92 sajta...
Pre svega,cestitke fudbalerima Partizana i njivovim navijacima na novoj,trecoj uzastupnoj tituli.Imate najkvalitetniji sastav,i pokazali ste zrelost u trenucima kada ste bili u deficitu u odnosu na Crvenu Zvezdu...
Nisam imao prilike da pratim danasnje utakmice,ali ne bih tako olako izvodio zakljucke o namestaljkama...
Ne kazem da su cista posla,ali smatram da u ovom trenutku upravi FK Crvena Zvezda nije u interesu da gube utakmice...
Detaljnu analizu kompletnog prvenstva od mene cete imati priliku da cujete posle zadnjeg kola...

BB

pre 13 godina

Dimitrijevic je pretucen da bi Karadzic i njegov pomocnik Dragan Djordjevic mogli da namestaju utakmice.Nije slucajno sto je bas onda kad je navijac Partizana napao predsednika zajednice superligasa pocelo da se sudi na Partizanovu stranu.Namestene utakmice protiv Metalca,Napretka i Smedereva su svi videli i sad u derbiju.Treneri Napretka i Smedereva su se bunili na sudjenje ali dzabe dok je trener Metalca smenjen zato sto mu je uprava rekla da pusti utakmicu protiv Partizana.Crno-bela mafija gura Partizan bez nje ste nista.

navijac_iz_fotelje

pre 13 godina

gledao sam utakmicu iz fotelje buduci da na stadion ne mogu,i golovi BSK-a su zaiosta bili lepi,tesko je ono namestiti...i nadam se da ce hajduk da ispadne a partizanu cestitam na titulu.Bilo je ovo takmicenje slepca sa dioptrijom 25 i slepca sa dioptrijom 20,i jedan ipak mora bolje da vidi...ali pazi u evropi ako ne vidis fdobro udare te kola na sred ulice

...al mi napunila dzep!

pre 13 godina

Verovali vi meni ljudi ili ne, ja sam DELIJA, idem na sve tekme i mrzim grobare, ali samo ovu tekmu odigrao SINGL 2 u Mozzartu za 300 kinti rekoh necu vise da ne puknem i dobio sam 3600 na kvotu 12.00 i sad mi je zao sto nisam igrao iz keca u dvojku i sto nisam ulozio vise.
Zvezda izgubila titulu...

grobarmaksa

pre 13 godina

Titula titula peva cela srbija GROBARI sad pevaju a gejlije placu ....Pitanje za uplakane? Znate li sad zasto je RACA PETROVIC na spisku....Titula titula i to treca zaredom jos malo pa ce FK PARTIZAN da potpise ugovor s PEROM BOZOVICEM treba nam profesionalni dizac pehara

TIS

pre 13 godina

Cist primer kako trener Zvezde da se otera sa klupe!!!! Porazom od 1:3 !!!!

A niste mi verovali (partizanovci i zvezdasi) kada sam govorio da je to isto uradio i Partizan u kupu protiv Vojvodine !!! Porazom je oteran Stevanovic. E to isto radi i Zvezda , igraci nece da igraju. Posle zadnjeg kola Kratko Ostanic ide iz Zvezde. Videcete..

Bogumil

pre 13 godina

@Pataren
Veću glupost nisam odavno pročitao: "Ili terajte Lukića ili ukidajte ovu jadnu ligu." Pa valjda je normalno reći - ili terajte Lukića ili ukidajte ovu jadnu Zvezdu. Zašto bi se ukidala liga, ma kakva bila, zbog jadog Lukića i još jadnije Zvezde? Kako možeš da pišeš toliko besmisleno?

DANKO

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

JESI LI TI SVESTAN ŠTA PRIČAŠ. NAMESTILI STE MEČ SA BSK-om I ON OSTAJE U LIGI, I DIREKTNO STE UTICALI NA REGULARNOST STRUČNJAČE

QL

pre 13 godina

Citam ove komentare sledbenika JSD-a i ne mogu da verujem zaista sta su ljudi sve sposobni da napisu.
Prvo je proterana publika sa najposecenijeg stadiona u zemlji, sa obrazlozenjem koje ni oni najgluplji ne mogu da progutaju.
Posle toga su u dve utakmice koje su odlucivale o prvaku drzave, sviranjem jednog penala na praznom stadionu protiv (Javor na Marakani) i ne sviranjem dva za (Partizan na JNA) poklonili titulu prvaka rivalima, a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!
Znaci sve one utakmice; Haduk Kula-Crvena zvezda, Crvena zvezda- Javor i Partizan- Crvena zvezda su bile primeri za udzbenike o regularnosti takmicenja, a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
Igracima i upravi FK Crvena zvezda cestitke na junackoj borbi za podizanje zvezde iz pepela. Imajuci u vidu situaciju i odnose u nasem fudbalu, jasno je da se vise nije moglo postici zbog "vise sile".
Potpuna podrska Lukicu i igracima.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

Uvek vam je drugi kriv za svaki vas neuspeh. Zasluzeno ste ostali bez titule! ZASLUZENO!. Na pocetku sezone jedva ste se spasli katanca,a kroz par meseci apetiti su vam naglo porasli. E pa nece moci stubovi Srpstva! Titula ostaje gde joj je i mesto, a vi kukajte i dalje kako treba da vam se sude tri penala po uktamici!

waverunner

pre 13 godina

ja volim ples-Cha-Cha-Cha,BORCA -OVCA -KRNJACA!!!
kakva bruka!dno dna!to je ta zvezda za budcnost!
TITULA;TITULA SLAVICE SE TITULA;PARTIZAN SAMPION PEVA CELA SRB!

kimi90

pre 13 godina

bice bolje neko vice,na papiru mrtvo slovo...na istoku stare price...kod PARTIZANA nista novo.....TTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nikola

pre 13 godina

zvezda-bsk 1:3.smešno,pa ovaj klub bre nema ni stadion ni navijače,nema ništa i ostaće u prvoj ligi.dokle više bsk,bežanija,voždovac,
čukarički.zato nam je fudbal velika nula.napred napredak,nadam se da će imati sreće i ostati u prvoj ligi

hahh

pre 13 godina

Namestaljka godine, ovakve namestaljke nisu vidjene ni u doba Milosevica, hitno hapsenje celnih ljudi nasa dva najveca kluba a Partizan i Zvezda treba da zavrse u 2 ligi minimum, kao Juventus pre nekoliko godina.
Al naravno u Srbiji pravde nema tako da.....
ma sve vam je jasno

Petar

pre 13 godina

Smesni su i Zvezda i Partizan, jer nije rec o tome ko je bolji nego ko je od njih manje los. Sta je sa privatizacijom. Najavljuju je godinama a nikako da krene. Ocigledno nekim ljidima odgovara da i dalje love u mutnom, dok klubovi sluze za podsmeh u evropi. Ovo sto je Partizan prvak je isto kao kad bi ja rekao: najbolji sam fudbaler u celom selu...hahaha..tuzno..

Posteni partizanovac

pre 13 godina

Evo ja sam posteni partizanovac i uopste mi se ne gadi ova titula,kako to neko rece a da li se nekima drugima gade titule Tita,Krcuna,Kardelja to je vec drugo pitanje.Nas nazivaju jugoslovenima a najvise trofeja u toj jugi imaju oni koji nam dadose taj nadimak a u Srbiji Partizan osvojio 3 titule i 2 kupa a ovi drugi 1 titulu i 2 kupa,toliko o tome

Никос Галис

pre 13 godina

Мислим да је звезда први пут ове после дужег времена одиграла поштено. Није им требало,па нису ни купили,а онда се види колико вреде

bivsi zvezdas

pre 13 godina

U jednoj slaboj ligi,gde samo 3
tima nesto odskacu,pobedio je najmanje los od njih!
Nekad se igralo protiv Evropskih
timova-lepa proslost!
"Moja" Zvezda,pobedjiva i Bayern,sad gubi od Borce!?
No tada su fudbaleri igrali kvalitetno,a uprave posteno i strucno radile!I to je lepa proslost jer ovi sada,ma sta reci,ne vredi na njih trositi
reci jer su uvreda za sport,
za struku...A navijaci,bolje receno huligani su tek sramota

Sasha

pre 13 godina

Ja sam takodje Partizanovac, isao sam i icicu na utakmice, a pogotovo na ovu gde slavimo titulu u nedelju, ali da nam je fudbal jadan, tu nema dileme. Steta samo sta se radi velikim klubovima da bi ih neko kupio za male pare, a kako u fudbalu tako i u celoj drzavi! JADNO!!! Pitam se samo cime ce MOJ Partizan da se isprsi u Evropi kad se brani od OFK Beograda 60 minuta! Daj Boze da gresim, ali realnost je kanda surova!!!

Ironični kritičar

pre 13 godina

Posto ste celo prvenstvo kukali da jecelo prvenstvo ne regularno da je namesteno a onda ste se svi ucutalli isve je regularno.Evo danas smo namestili da BSK ostane i da izleti vasa filijala Hajduk. Smederevo i Cuka pobedili. Ajde sada nek se oglasi Tole i Dzomba i Vukadinovic. I u nedelju ce vasa filijala Ofk da pusti BSK.Kako su samo ovi klonferi igrali a protiv Zvezde da izginu
(red@white, 13. maj 2010 20:19)

Prijatelju, protivnik igra koliko mu se dopusti, zato se čini da protiv Zvezde svi "ginu". ;)

Ranko zvezdas od1954

pre 13 godina

Sram vas bilo Lukicu,Adzicu,Vesicu,Kleut(Uklet),Dostanicu.Dobili ste na tacni ono sto su Rajko(u grobu se prevrce od tuge),Seki,DZaja,Pizon i ostale legende decenijama stvarale a vi od toga napraviste cirkus.I sto je najgore,smatrate nas debilima pa nam govorite kako je ovo jedna od najboljih sezona u istoriji.Posle svakog poraza obasipate nas obavestenjima o novim semaforima,kosilicama,renoviranju stadiona itd.kao da to ne spada u vase normalne obaveze ,kao da dajete svoj novac,a o vasoj odgovornosti za poraze nista.Mislili ste da ce Zvezda biti prvak bez obzira ko bio trener,pa ste hteli da umesto Pizona,zasluge pripisete sebi.Sad su vam svi krivi osim vas samih:Tole,Dzomba,FSS,sudije,krivi toranj u Pizi.Kako to da se Pizon nikad nije zalio na sudjenje a od njegove smene saopstenja svaki dan.Sta reci o porazu od BSK-a,vratili ste Zvezdu gde je bila tacno pre godinu dana.Da li ce sad Surbatovic i Savija da prozivaju upravu:nece jer se u medjuvremenu Surbatovic udomio u atletskom savezu i boli ga uvo za fudbal.A Vesic i Kleut(Uklet)polako ali sigurno vode FK ka istom cilju kao i KK,pa posto je iznad toga samo drzava,ostaje jos samo da i drzavu povedu ka istom cilju jer:Zvezda je Srbija.I kao sto rece Ivo Andric:dodju tako neka smutna vremena, kad pametni ucute a fukara.....Ukoliko ste makar malo ljudi recite:oprostite nam,pogresili smo i oprosticemo vam.Ne pravite vise budale od nas koji ceo zivot provedosmo uz nas voljeni klub i u dobru i u zlu.Zna se sta je minimalan uspeh za Zvezdu:prolece u Evropi,titula,kup.Sve ispod toga podrazumeva neciju odgovornost.Ako niste spremni da preuzmete odgovornost ima ko hoce a bogami i ume.

mali i licemerni ljudi iz Ljutice Bogdana

pre 13 godina

najdraža titula do sada,samo zbog otimačine i nepostojecih penala lukicevih pulena...pa sad izdajte saopštenje kako ste namestili protiv bsk-a iz 1 u 2 da se napune džepovi vašem klubu.ajmo saopštenje Lukiću!

pedja

pre 13 godina

Svi ovi sto se tese da je Lukic prodao utakmicu, neka samo pogledaju golove koje je BSK dao, pa ce im sve biti jasno! A bio je penal nad Kaduom i Drobnjak je dao kos iz auta!

paki

pre 13 godina

Danas sam definitivno dotucen.
Citajuci komentare upalo mi je u oci nekoliko komentara o namestanju Zvezda-Borca.Ovo bih trebalo da se ipak preispita klub koji da do danas 23 gola i nama danas da 3 odjednom zaista nesto mirise.(namestaljka),opstanak,kladinica!!!!
Vide ne navijam za Zvezdu i zaista bi bilo ubuduce bolje da nasi(zvezdini)navijaci organizuju i i isteramo bagru iz kluba.

REALAN

pre 13 godina

Sta se svi hvatate kako je losa liga kad ni jedna zemlja sa malim brojem stanovnika nema jaku ligu. U svim tim ligama imas dva, eventualno tri ekipe i to je to. Zato nemojte da osporavate Partizanovu sampionsku titulu! NAJBOLJI ili najboJLi je u nasoj drzavi i tacka. PARTZAN SAMPION!!!

Мераклије1989

pre 13 godina

Читајући ово,можда ми је и драго што је мој Раднички у другој лиги,тј.да није у истој лиги са звездом и партизаном.
СРАМОТА ако због намештања испадне Напредак...

pedja

pre 13 godina

Stvarno nije uredu gospodine Karadzicu! Razumem Vas kada namestite da Partizan pobedi Zvezdu, ali zasto ste namestili da im BSK da tri komada!? A, ne. To je namestio Lukic! he he he...tesite se cigani. Pa od BSK-a primate tri komada. Svaka cast Lukicu, bas je namestio da vas razvale!

Bos il' hadzija

pre 13 godina

Ajde nek neko sme da kaze da Zvezda nije namestila utakmicu iz 1 u 2 da neko uzme pare na kladionici. Kakva bruka i sramota! Muka mi je od ove lopovske lige. Najgori smo ubedljivo...

Sima

pre 13 godina

Ma pusti to...Sta ima novo? :D

Nisam gledao celu utakmicu,ali mislim da od ulaska Brane Partizan je postao mnoooogo opasniji...Mislim da treba cesce da dobija priliku... :)

PARTIZAN SAMPION, A KO BI DRUGI? :D

Partizan Forever!

pre 13 godina

Svaka cast momcima na jos jednoj tituli. Medjutim, to ne treba da se postavlja vise u pitanje uopste! Mi smo APSOLUTNO najbolji tim u ovoj zemlji i treba svake godine da osvajamo titulu. Mi smo postavili standarde i ostali treba da uce od nas kako se vodi klub.

ljuba

pre 13 godina

partizan šapion zvezda ima jedan veliki problem niko ali baš niko ne sme da bude šampion osim nje ,niko ali baš niko ne sme da svira penal osim njoj ,niko ne sme da pravi prekršaje na njenim navodno igračima a pogotovo na njenom nazovi kapitenu oni su bogom dani da budu ponos SRBIJE možd bi ibili da nije PARTIZANA

niz koji više neće biti prekinut

pre 13 godina

TiTuLa PaRtIzAnE SlAvIćE Se NaReDnIH DeCeNiJa.
A za komšice:
Plači mala plači,
do titule više nećeš doći,
niko ti više ne može pomoći,
Plači mala plači.

samo posmatram

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je stvarno sramota, prvo kukati kako je prvenstvo namešteno a onda izgubiti od BSK-a iz 1-2(a to nije namešteno)i tako direktno poslati Napredak u 2. ligu.Znači opet liga u krugu dvojke.Nema više smisla pratiti domaće prvenstvo koje je sve samo ne regularno.FSS bruka,Partizan i Zvezda bruka,manite se ljudi domaćeg fudbala,ne pratiti,ne komentarisati jednostavno zaboraviti da postoji.
(dejan, 13. maj 2010 19:53)

Konacno da je neko pametan...

bivsi zvezdas

pre 13 godina

U jednoj slaboj ligi,gde samo 3
tima nesto odskacu,pobedio je najmanje los od njih!
Nekad se igralo protiv Evropskih
timova-lepa proslost!
"Moja" Zvezda,pobedjiva i Bayern,sad gubi od Borce!?
No tada su fudbaleri igrali kvalitetno,a uprave posteno i strucno radile!I to je lepa proslost jer ovi sada,ma sta reci,ne vredi na njih trositi
reci jer su uvreda za sport,
za struku...A navijaci,bolje receno huligani su tek sramota

Joca

pre 13 godina

Zalite se na Partizan,a isto namestate kao oni. Kako ce te da me ubedite da je Bsk iskoristio "pad koncentracije" i preokrenuo rezultat. Sta je ovo veceras,avans za sledecu sezonu? Volim Zvezdu vise nego sebe,ali ovo je sramota.

TIGER

pre 13 godina

I Napredak i Cukaricki su bolji od Hajduka medjusobno.. Nadam se da ce biti pravde..
(dacho, 13. maj 2010 19:17)

I ja se nadam da ce biti pravde... Ovo vam je druga ili treca utakmica ove sezone iz 1 u 2 ili obrnuto... deset utakmica ste namestili od 0-1... Ovako ni Juve nije namestao...
E sad Dzomba da trazi evropsku inspekciju da malo prosparta kroz vase dvoriste jer niko od nas nije rastao na drvetu !
"Pokradene postenjacine"

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo momci, bravo!!! Cestitke za crno-bele momke i na novoj tituli. Apsolutno zasluzena titula mada se neki nece sloziti. Ova godine je u svakom slucaju godina SD Partizan. Mnogo smo jaki!!! Napred Partizan.

Schwiza

pre 13 godina

Sada je valjda ocigledno koliko sportska drustva Partizan i Crvena zvezda imaju zajednickog...
I jednima i drugima FK sve vise lici na KK, a KK sve vise na VK...

crno-beli svet

pre 13 godina

Jel vi ne smete da objavite moj komentar,zato što sam pomenuo ime onog za koga svi znaju da ,,drži,, skoro sve zvezdine fudbalere i rukovodstvo?

Borča stub srpstva !!

pre 13 godina

Bravo za moj Partizan. Lepo smo pokazali ko je najbolji u Srbiji.

A ova bedna zvezda se šampionski blamirala protiv Borče. I oni tvrde da su zaslužili titulu prvaka ?
Sledi saopštenje, žalba, tužba.

dejan

pre 13 godina

Ocekivano.Partizan je pokazao da je u ovoj ligi ubedljivo najbolji,dobili smo ofku 3-0 u solidnom mecu.Da nije bilo krize jesenas i raznih sputavanja od strane konkurencije,bili bismo jos ubedljiviji.Cudan rezultat na marakani.Vojvodina veliko razocarenje,ocigledno im nesto fali.ofk ima dobar mladi i talentovan tim,tu je uvek cvrsti javor ,kao i spartak.Ostali i nisu za pomen.Za Evropu je to i suvise malo.Nadam se da ce partizan uloziti nesto para za iskusne evropske igrace ,u suprotnom bice dobro uci u ligu evrope.Partizan je od prodaje igraca u prethodnih 10godina zaradio najmanje 50000000eura , a nije ulozio nista u dovodjenje novih igraca.Nazalost ovde kod nas niko ne ulaze,a svi bi da uzmu neki procenat od transfera,tako da za klub ne ostaje nista,steta.Samo da pomenem ,Jovetica,Obradovica,Smiljanica,Delibasica,Duljalja,Vukic,Lazetic,Kezman.Sulejmanija itd.Da je uprava sposobnija ,i liga sammpiona nije daleko.

BANJAVB

pre 13 godina

Da rezimiramo:

1.Titula se osvaja tako sto osvojis najvise bodova

2.Da bi imali najvise bodova morate dati gol I POBEDITI.A da biste dali gol morate stvoriti sansu.

3.Nase komsije iz CZV su osvojile ,u zadnjih 5 kola ,ukupno 4 boda ,a dali su 2 gola,treci u Kuli je bio autogol.Sutnuli su desetak puta za svih pet utakmica.

STIL JE ISTI...MISLITE O TOME...

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Pa vi se klošari koljete sa Džombom i Hajdukom...Nekad ste ipak držali kakav takav nivo.Lepo vas je Lukić srozo,svaka mu čast.

The d' Džomba

pre 13 godina

Opet je Džomba nadmudrio Zvezdu! Sudije su mu prodale bod u Čačku nepriznavši gol Borca iako je lopta došla skoro do mreže i sad ispada najnaivniji u celoj noveli - Dragiša Binić!

milosh-nish

pre 13 godina

(tubic, 13. maj 2010 18:03)
U Skotskoj Rendzers i Glazgov imaju po 50 titula pa to tamo nikom ne smeta!!!
(krkrk, 13. maj 2010 19:05)

postoje rendzers (rangers) i seltik (seltic) a glazgow je grad iz kog dolaze te ekipe...

sensei

pre 13 godina

Cestitke mom Partizanu na zasluzeno osvojenoj tituli !!! Sezona bez poraza , sa usponima i padovima... U svakom slucaju , zasluzena titula!!!

@ (Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)
koji si ti lik... Prvo pominjes tekmu sa Javorom , i kazes dosudjen im penal... Pa je li zabranjeno svirati regularan penal protiv vas ??? Koliko ste penala sutirali ove godine ????

Kazes nebitna utakmica.... bitna je , i te kako bitna za BSK , jer se bori za opstanak... Brukas se momce zeleno...

CeoJeBanatAntiBanat

pre 13 godina

Neutralan sam skroz,niti cigan,niti grobar,ali ko god je gledao mec Zvezda-BSK,mogao je da vidi da tako nesto ne moze da se namesti,pogledajte golove pa komentarisite,a sto se tice titule zasluzeno je osvojio tim koji sezonu zavrsava bez poraza.Pozdrav.

Nela

pre 13 godina

Direktno krojenje dna tabele. Sramota. Kao prosle godine Jagodina i partizan i nikom nista. Niko to cak ine primecuje. Valjda pored tolikog namestanja je ovo sasvim normalno. Ovom namestenom utakmicom (Zvezda-BSK) iz lige umesto BSK ispada Napredak. Nek vam je na cast srpski fudbalski mafijasi.
Nema publike na stadionima. Pa zasto bi je bilo kad se sve skroji medju mafijom.

Matrix

pre 13 godina

Lepo nek Partizan pozove na proslavu titule Toleta Karadžića ,Dostanića i onog koje doveo dostanića Lukića ,pa svi vi slavite.Onog trenutka kada je Lukić smenio Pižona zbog koje kakvih sitnih interesa ,tada je Zvezda izgubila titulu,smenjivati trenera koji ima rezultate a dovoditi nižerazrednog Trenera to može samo onaj ko se nerazume u fudbal.Kako Lukića nije sramota ,zbog ove titule bi trebao da podnese ostavku ,a ne da se žali kako smo oštećeni na derbiju ,jesmo oštećeni na derbiju ,ali isto tako da je Pižon ostao u Zvezdi ,mi se ne bi sa Partizanom borili za titulu,i ne bi gubili bodove od nekih nižerazrednih klubova ,kao što je Dostanić gubio.Sve što je Pižon stvorio sa ovom ekipom ,Dostanić je sjebao u tri utakmice.DOSTANIĆU ODLAZI AKO IMAŠ I MALO OBRAZA

roman empire

pre 13 godina

I posle nam Partizan kriv,izgubili smo od Metalca,javora i mozda od BSK-a,kazem mozda, jer pishem ovaj komentar pre nego sto su utakmice zavrsene.Da smo dobili te utakmice bili bi ispred Partizana 2 boda iako smo izgubili oba derbija.Uvek treba gledati prvo u svoje dvoriste i tu traziti glavne uzroke neuspeha u prvenstvu a ne praviti nekakve teorije zavere.Sta reci Sampionska generacija iz Barija koja je rasprodata,samo od transfera tih fudbalera mogla je Zvezda komotno da zivi ovih skoro 20 godina,a neki ljudi kojima je sopstveni dzep ispred Zvezde su jos uspeli da zaduze crveno-bele za preko 20 miliona evra.Cinjenica je da se Zvezda godinama lose vodi i da mora nesto da se uradi.Cestitam Partizanu titulu a Zvezdi vise srece sa novim ljudima drugi put.Jos ako se pokaze da je ova poslednja utakmica na Marakani odigrana za kladionice iz 1 u 2,eto nove bruke za Zvezdu.

Zarko

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na pobedi.

Sramota za zvezu koja je ocigledno prodala utakmicu ! Neverovatno je da se ovo desava u nasem fudbalu , BSK je bio predzadnji na tabeli i zajedno sa Malim radnikom bio pred sigurnim izbacivanjem ! Sada su 5. od pozadi i van kruga od 4 poslednje ekipe ! Zvezdo sramota, ovo treba da ispita policija !

hypno

pre 13 godina

opet nisu svirali "ciste"penale za zvezdu,stvarno lazeticu bruka ovaj fudbal u srbiji...ovaj put ste sutnuli jednom na gol i to vam gosa pustio da ga postignete,igrao decko za kladionice iz 1 u 2...

FUTA

pre 13 godina

Komsije od srca vam cestitam na osvojenoj tituli tj 3-oj uzastopnoj tituli ,definitivno ste je zasluzili i iskreno receno ,imate bolji tim od zezde i iskusniji,i zato radujte se i veselite vasoj sreci i zasluzi ,ajde uzdravlje i svako dobro ovo je vasa godina u svim sportovima Fudbal,Kosarka,Vaterpolo,
Kosarka(z) i da ne nabrajam jos,zato vam cestitam ,zivi bili svi mi jos 100 godina,svako dobro svima i pozdrav svim dobrim ljudima.

Djomla

pre 13 godina

Ajde sto Partizan osvaja titulu, to se i ocekivalo i znalo, nema sta da se prica, Partizan je najbolji....Ali brate nisam znao da je ovaj BSK toliko jak..auuuuuuu :))))) Nego cek, jer zvezda i dalje ne priznaje titulu?? A niiisu oni krivi, mrze ih sudije, pa jak vetar duvao, pa bilo im sunce u oci...eee bre i ode titula.. c c c

Gost

pre 13 godina

Crveni zacepi vam usta ovaj nas predhodnika. A gde je vas FK Jugoslavija? ;) Stavite malo prst na celo i zamislite se zar ste stvarno mislili da osvojite titulu pored cak 5 poraza a mi nijednog?? Ipak je problem kod vas i morate ga sami resiti. Kada su nas krali (setite se utakmice protiv OFK-a za vreme Jesica) "nase" vodje navijaca su optuzivali vodstvo Partizana za kradju a tada smo bili ucesnici LS-a i prezimeli u Kupu UEFA! A pogledaj te danas vas i vi umesto kod sebe trazite problem negde drugde! PS Da li se samo meni cini da vecinu Crvenih komentara pise neko iz vodstva Crvenih???

Delije sever

pre 13 godina

Lukicu,Adzicu i ostala ekipo iz uprave ODLAZITE!!!!!Pustite druge da rade ono sto vi ocigledno ne umete ili necete po necijem nalogu.Pokazite da volite Zvezdu tako sto ce te ja napustiti na kulturan i dostojanstven nacin.Unapred zahvalni

Gojko

pre 13 godina

Ma Partizan je kriv za sve!
Tri godine crveno-beli nece videti titulu kod kuce. Ja kao navijac moram priznati sramne Crvene Zvezde moram nesto da kazem javno:
Sramota me je onih neznalica koji vode klub,sramota me je lopova koji se vrzmaju oko njega,sramota me je Gay parada podrzava moj klub,sramota me je sto je moja Zvezda iskreno iza Partizana u svakom smislu.Sramota me je sto dan danas cuveni "Mare" sebe smatra najvecim navijacem Crvene Zvezde.Sramota me je lose organizacije navijanja na Severu.Sramota me je sto moram priznati:Partizan je duplo veci klub od moje Crvene Zvezde!
I jos jednom sramota!!!!

Mika NS

pre 13 godina

Partizan je apsolutno zasluzeno sampion.
Nije izgubio nijedan mec,dobio je oba derbija,a sve price oko sudijskih kradja su za one koje ne umeju da podnesu poraz na drugaciji nacin.

saopstenje

pre 13 godina

Podrska za Zvezdu i njeno mudro rukovodstvo! Pizon bi sa svojim taktickim smicalicama sigurno pobedio danas, ali tim ne bi odigrao ovako dopadljivo©. Uostalom kada vec nema rezultatskog imperativa jer mi ovogodisnju titulu ionako ne priznajemo zasto da Zvezda kao najveci srpski brend ne pocaAsti (umesto pocIsti) jedan BSK koji je pre 2 svetskog rata bio vodeci srpski tim. Uostalom dosta je bilo sa praksom prezivljavanja preko stvaranja pa prodaje najtalentovanijih mladih igraca, kada moze jednako dobro da se zaradi muvanjem protiv (& u koaliciji) kladionica na trulom zapadu. Jedva cekam sledecu sezonu!

prosinecki

pre 13 godina

Ne mogu da verujem tko danas igra u crvjeno bjelom dresu i sto se to desava sa mojom zvezdom.pa ljudi da li je to moguce!Nekad smo ginuli za crveno bjeli dres ,a danas se igra *stela* iz 1 u 2 samo da Hajduku crkne krava!Ovog diletanta od trenera otjerati u Afriku da trenira neke amatere i uvezbava njegove luzerske taktike i to sto prije.Pozdrav svim delijama i vjerujte u bolju Zvezdu jer gora ne moze bit.

Džomba Culpepper

pre 13 godina

A Borcu nije priznat gol 5 minuta pre kraja iako je lopta bila metar iza linije. Nemoguće je da Džomba ispadne iz lige. Najjači uvek ostaju!

Willzykk

pre 13 godina

Ljuljaj BSK!!!
P.S. Izvinjavam se svim navijačima Crvene Zvezde na mom neznanju, jer ne znam da li je ovo ''LJ'' lepo napisano, ili treba da se napiše ''JL''

Regularno,zar ne?

pre 13 godina

Koliko moze da bude regularno?!Zbog cega gospodine Lukicu,FSS i Partizan igraju namesteno prvenstvo,a Zvezda poklanja pobedu BSK-u iz Borce?!Pa ako ste namerno izgubili tu utakmicu da bi eventualno Hajduk,kako kazu,partizanovu filijalu izbacili iz lige,zasto da Napredak ispasta na kraju zbog vaseg hira,ekipa koja ima jednu od najboljih poseta?!!!!Jos jednom pitam,da li mislite da je to dobro za srpski fudbal ili ste ipak zasluzeno prvi put zasluzeno izgubili ove sezone?!

Kolega

pre 13 godina

@el gladijator,
Gorcin Stojanovic je covek koji trazi istinu gde mu je ona potrebna i koliko iz te potrebe moze da izvuce korist!To najbolje znaju njegovi najblizi saradnici,t.j. kolege.Moze biti da i on nekad bude u pravu,ali skoro uvek bez dokaza i jakih argumenata.

p.s.Mala ispravka,uvek pun jakih argumenata bez dokaza!

Coco Bill

pre 13 godina

Svaka cast upravi na ovoj steli , kad nam je vec liga ovakva moramo se prilagoditi .Prvo lepo je doslo iz 1-2 , drugo... da da bog da BSK ostane u ligi a Hajduk ( sa Dzombom ) ode u nizi rang, eto nama sledece sezone 6 sigurnih bodova plus jedno tesko gostovanje manje .
(Milan, 13. maj 2010 21:34)
Svaka ti čast, ako ti je BORČA "TEŠKO" i još plus "GOSTOVANJE" ???!!!!!!, onda ste stvarno pukli.

Marko

pre 13 godina

Karadziceva titula... Potplatio je sudije na mecu zvezda - BSK da BSK pobedi te tako nastavi linc na c zvezdu :))))
Salu na stranu, svaka cast Partizanu :)))

Realno

pre 13 godina

Jel ovo profesionalno?

Jel opet postoji krivac?
Lepo mi reko brat da se kladim na zvezdinu prodaju utakmice.
Jadne naše poštenjačine. Zvezda radi naporno i pošteno, ali svi zli ljudi se ukrotili protiv njih :( :(

dskv

pre 13 godina

ne,nije namesteno iz 1-2 sa bsk,treba da je sramota ljudi iz uprave kluba,eto koliko vole crvenu zvezdu,i koliko ih briga za nas sto dolazimo na sever da navijamo za voljeni klub!

Uliks

pre 13 godina

Kraj za Dostanića, nadam se! Uspeo je da uništi sve što je Petrović uradio ove sezone! A za sve to kriva je uprava Zvezde i predsednik Lukić što je dao otkaz Pišonu! Tačka!

dokon um

pre 13 godina

Koga je jos briga za utakmicu i sto zvezda nema blage veze sa futbalom..vazna je samo da uprava ume da pise onako divna saopstenja..kiptim od zelje da cujem najnovije koje je verovatno u ovom momentu u fazi pripreme

Realno

pre 13 godina

a onda je Zvezda namestila utakmicu sa BSK Borcom koja nije ni o cemu odlucivala. Pa nema bre tog psihijatra koji vama moze pomoci.
(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)Kako nije odlučivala? BSK-u su ovo verovatno bodovi spasa od ispadanja, a i Zvezdi lepo došlo iz 1 u 2, kvota 40.00.

Nastavi da se boriš sa vetrenjačama i povremeno svrati do tog psihijatra kojeg spominješ. Možda ti pomogne.

nemam pojma

pre 13 godina

Ajde treneru, dovedi ih na leto pre svega na normalni nivo fizičke pripremljenosti za vrhunske sportiste, neću da čujem da su pripreme "paklene i nikad teže", a na tv da prikazuju igrače kojui jedva vuku noge i trče kao brzohodači. Ako vas nije sramota da gubite od egzotičnih ekipa, morate kopirati pripreme i način treninga košarkaške i vaterpolo sekcije. Domaće ekipe treba da pobeđujete redovno sa min. 4 gola razlike. Tad možda prezimite u Evropi. Potrudite se malo, biti prvi u Srbiji stvarno nije neki uspeh. Ova Zvezda je i igrački i organizaciono gora od Kopra, Željezničara, Kopra, Dinama i Hajduka. A vi se sa njima nemojte upoređivati.

Pataren

pre 13 godina

@ Bogumil

O kakvoj gluposti pričaš? Pa samo se ti javljaš... Lukić uništava Zvezdu... Do juče su im usta bila puna titule. Cmizdrili su kao deca za sve što im nije bilo po volji, svi su im bili krivi za nemoć. A onda, 'ajde malo da režiramo ligu... Ovo se nije desilo u Zvezdinoj istoriji. Poraz od BSK-a je blamaža svojstvena Vladanu Lukiću i njegovom uličarskom imidžu. 90% navijača Zvezde se sada stidi zbog ovoga. Liga u kojoj BSK ovako komotno uzima bodove od tima koji je istorija fudbala kod nas, takva liga ni ne sme da postoji.
Sad jasno?

milan

pre 13 godina

Sta pricate da svi hoce da uniste zvezdu,ona se sama unistava,ako ste tolko veliki klub sto onda niste ubacili vase ljude u fss?Nekad bila vise ne!!!

Dule Vujosevic

pre 13 godina

a onda ocekuju da igraci izginu na terenu za pobedu u takmicarski potpuno nebitnoj utakmici?!

(Don Quijote, 13. maj 2010 20:09)

Tako i Kecmanu pricali: nemoj brate da se blamiras, 0.6 sekundi je do kraja, nemoj da pucas ionako je tvoj sut takmicarski potpuno nebitan, nemoj da si lud da gines na terenu ...

Nemate vi deco pojma o sportu i casti, tuga me hvata kad vidim u sta rastete ...

delija

pre 13 godina

samo cu reci ovo: "eto vam vas Dostanic sada ne kazem da je Pizon med i mleko ali s njim smo bili prvi i sigurno nismo gubili od nekog Bsk-a na marakani, bez obzira sto je titula vec bila izgubljena realno..."

Srđan

pre 13 godina

Mene samo interesuje ko jos prati nasu ligu ovakvu kakva je?! Ovaj derbi sam odgledao,smorio se kao žaba. Nigde fudbala! Fudbal je odavno umro,nema ga ni u tragovima! Tu više nije pitanje ko je bolji,već ko je manje loš! Partizan je manje loš,zato je šampion ove smešne lige! Desavalo mi se cak i da zaspem pre godinu dana gledajući "derbi"! Zvezda proziva Partizan zbog neregularnosti,penala... Ok,penal je postojao,sudija je napravio niz grešaka,ali Zvezda nije imala rešenja da dođe do gola,da uputi jedan šut,i onda ajd da se vadimo na penal,loše suđenje. Drvlje i kamenje po Partizanu,osporavanje titule,svi su protiv nas,suspendovali nam dušmani stadion,niko nas ne voli! Patetično!!! Sramno! Zvezda je sama sebe suspendovala podržavanjem kvazi navijača! Možda to sutra uradi i Partizan! I da razumem toliki primitivizam,ali poslednje kolo?! Eeeeej bre ,poslednje kolo ljudi?! To je već pitanje za organe gonjenja! U normalnoj zemlji nakon ovako očigledne nameštaljke,klub bi se preselio u dva ranga niže takmičenje! E pa ja ne bih imao ništa protiv ni da taj klub za primer bude moja Zvezda! Smučila mi se više i Zvezda i ljudi koji je vode! Bruka i sramota! Nije mnogo bolji ni Partizan,baš kao što rekoh,u ovom trenutku je samo manje loš! i ne mogu da propustim da čestitam igračima KK Partizan na svemu uradjenom tokom ove sezone! Zanima me da li bi njihova ikona,Duško Vujošević ikada pristao da ukalja svoj obraz nameštanjem utakmice?! Ali to je košarka,a ovo fudbal! Naš fudbal!

pirke

pre 13 godina

Da je utakmica namestena ne bi bilo 2 gola razlike,vec 1...A to da je placeno,smesno je komentarisati Borca nema para ni za stadion a ne da potkupi Zvezdu.. :D
(Borchanac, 13. maj 2010 20:23)
Nemam nista protiv komentara, samo da li ti mislis da treba mnogo para da se potkupi zvezda?
zvezdasi to je nivo vaseg tima koji je sastavljen od igraca iz 3. lige, taj su nivo, ne mogu za sezonu da napreduju za titulu, i, naravno, toliko o namestanju.

Nestasna ljubicica

pre 13 godina

... Pokazali smo još jednom da nismo pretili ‘praznim puškama’ u izbornoj kampanji. Puno nam je srce zbog jeseni koju su obeležili veoma dobra igra, odlični rezultati na domaćoj sceni i veliko jedinstvo u klubu zbog više pokušaja destabilizacije sa strane. Rekli smo da ćemo biti uspešniji od Partizana i tu lekciju smo im očitali“


Ovo je izjava objavljena na kraju jesenjeg dela prvenstva (mislim da je Adzic izjavio, ali nisam sigurna)
E jesu nam ga ocitali!!!

el gladijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
@Andrija
Ovako, Tasmanijski je napisao da je u emisiji OKO, pol. komentattor Vukadinović izrekao da je nakon 90-tih politička elita pa čak i sadašnji dir, RTS(bio u upravi KK Partizan) naginajala Partizanu, a ja sam dodao da je, i pored toga, do zadnje 3 godine egal bio u broju titula.
Tebi Tasmanijski zameram da nisi ovde u komentaru izneo i sledeću rečenicu tog istog Vukadinovića koji je izneo tezu o promeni trenda kada su 70-tih Krcun-osnivač Zvezde i direktor UDBE, Draža Marković, inače stric Mire Marković i Miljanić u MADERI odlučivali o titulama. Tražio sam da i to kažeš ne ulazeći u tačnost svih izjava, a ne samo da izneseš šta tebi odgovara.
dalje, da li je Gorčin grobar ili ne, pojma nemam i ne zanima me ali je rekao da je Zvezda 70-tih bila najbolji tim SFRJ (a ja se kao grobar potpuno slažem) i citiram "ali je i kao takva za nju bilo poznato kako je dolazila do bodova u nekim važnim utakmicvama". Naravno ne svim
Po meni tu je najindikativnija 1986 i slučaj Šajber kada je Zvezda kao 2 plasirana te godine, igrala protiv Reala u Kupu šampiona i nije joj uopšte to smetalo.
Sledeće, Andrija pominje Petah tikve, Dinamo itd, a ja bih mogao da pomenem i APOEL, ZENIT, tbilisi itd, ali bih mogao da pomenem i Patrizanov LŠ kao i skim smo igrali finale kupa šampiona 1966, te smo tukli i Real i Mančester itd. Pa šta? Ko živi od stare slave? Nas lema u kupovima ko stigne ali vas ni nema nigde. Najjveći deo evropskiog koeficijenta ovoj zemlji je doneo Partizan
Cela priča je potekla oko spornih detalja na derbiju.
Mene to podseča na jadikovke grobara kada nas je Zvezda drala unazad 10 godina na derbiju; te visoka trava, te sudija, te ovo te ono... uvek neko drugi kriv.
Vi još sada pričate o polufinalu kupa kada vas je sudija oštetio... ej zamisli usudio se da Zvezdu ošteti. Pa je zato taj pomočni napustio fudbal zbog pritiska

Jabilondo

pre 13 godina

Zvezda - BSK 1:3... Je l' ovo prodaja ili je to Zvezdina realnost? Ako je ovo drugo, onda su mi rezultti ove sezone vishe nego sumnjivi.

realni grobar

pre 13 godina

Lukicu,daj sad tvoje saopstenje za javnost i objasni sto ti je utakmica dosla iz jedan u dva...bilo je elemenata za jedanesterac

TITULA, TITULA,...

pre 13 godina

E Lukicu, Lukicu, tuce vas BSK a vi se zalite da vam Tole uzeo titulu!
Jel' vam i ova 3 komada on dao?

Sad ce kao pustili smo ih zbog Dzombe, 6 boda sledece sezone,itd, itd, ali ovo je prava slika fkcz - 3.liga!!!!

SID

pre 13 godina

TEK TOLIKO O POSTENJU.LEPO ODIGRANO IZ 1-2 I 3 BODA BSK-u ZA OPSTANAK.LJUDI ZAPAMTITE-SLEDECE SEZONE BSK VRACA -OBE POBEDE ZVEZDE.OVO JE SLAG NA TORTU.GOSPODO ZVEZDASI

ja

pre 13 godina

(Tasmanijski djavo, 13. maj 2010 20:31)

Neupuceni, da te ja uputim - Partizan je u staroj Jugi imao 11 titula (a ne 7 kao sto si ti napisao) a splitski hajduk je imao 7

el radijator

pre 13 godina

@Tasmanijski djavo
Koji frajer. Spominje emisiju OKO a ne kaže istinu do kraja. Politički komentator Vukadinović je zaista rekao da su 90 tih do danas političari pa čak i dir. Televizije Partizanovci ali je sve do zadnje 3 godine odnos u titulama bio egal i pored te činjenice.
Ali je istovremno podvukao da je to sada promena trenda jer su 70-tih Krcun i Miljanić u MADERI rešavali prvenstva u korist Zvezde, dok je drugi sagovornik Gorčin Stojanović samo to potvrdio rečenicom da je opšte poznato kako je Zvezda u SFRJ dobijala bodove kad je trebalo.
Frajeru nemoj da iznosiš samo ono što tebi odgovara
(el gladijator, 13. maj 2010 23:44)
E ako je Gorcin to potvrdio onda je tako, a vi siroti stajali sa strane i cekali da vas neko pita jel vam nesto treba i niko ni da priupita sta vas muci. Stvarno me cudi ovde se hvalite dominacijom u svim sportovima, jel to znaci da to sto je Zvezda radila u fudbalu vi ste radili i radite u svim ostalim sportovima, samo ste u fudbalu radili posteno?!

pozdravljaju vas SAMPIONI ;)

pre 13 godina

Partizan sampion..... Cestitam.... Bice "petardi" u 15-tom pretkolu lige sampinona (naravno u mrezi partizana). Jedva cekam.
Svi znamo u kakvim je okolnostima titula uzeta. Od mase ne kvalitetnih ekipa partizan je bio bolji... Za koliko? Za veze u FSS a koje su? .... To se zna ....
(stojakovicd@gmail.com, 13. maj 2010 21:28)


i mi jedva cekamo da vas, licemere svetske klase, pune (ponovo) svima nepoznate ekipe koje narod iz zabave poistovecuje sa decijim zabavnim programom! Vi ste, imajuci sportski "kvalitet" u vidu, odavno ispod nivoa cak i takvog programa.

Zeljko

pre 13 godina

Pricate o namestanju BSK-Zvezda.... jel moze da mi neko objasni kako se namestaju oni evro golovi !????
Partizan opet prvi... postaje dosadno :)))

Misha

pre 13 godina

Zbog ove prodaje utakmice BSK,Zvezdu bi trebalo izbaciti iz lige.Mafijaska posla!!! Samo neko mnogo glup moze da poveruje da je ovo sve bilo regularno! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

Ogi

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na zasluzenoj tituli. Jedini smo sezonu zavrsili bez poraza, oba puta dobili derbi... drugacije i nije moglo da bude. Iza nas je jedna od najtezih sezona, dva trenera su promenjena, imali smo izbore u klubu, previranja itd...
na kraju, i pored svega prvi smo prosli kroz cilj i to je za respekt.
Citao sam skoro Lazetica kako kaze da mu je muka od srpskog fudbala!?!? Pa druze, idi ti lepo gde ti je bolje, ako te neko i dalje zeli. Kaze, nisu namestali. Mozda. Steta sto se to tesko saznaje a jos teze dokazuje. Ono sto meni upada u oci je sledece...
pred pocetak sezone raspad u zvezdi, nekako sklepan tim i pocinje takmicenje.
U Evropi su u prve 4 utakmice (i jedine) primili ukupno 8 golova od "velicina" kao sto su Dinamo iz Tbilisija i Slavija. Ispali su i odmah potom pocinje nasa liga.
Do derbija sa Partizanom, u prvih 12 kola primili su ukpuno 2 (dva) gola. Vrlo cudno kada se uzme u obzir "snaga" Tbilisija i Slavije. I onda, prvi trenutak istine i primaju u derbiju 2 gola (i taj njihov jedini je bio autogol, nisu ga sami ni dali), i sa igracem vise celo drugo poluvreme gube, kao domacini. Tu se pametan covek stvarno zapita dal je neko tu lud. Pametnome i vise nego dovoljno.
Kada se uzmu u obzir i broj dosudjenih penala (neko je rekao da ih je bilo 13 ukupno do sada) naspram broja dosudjenih za Partizan (2, dva) dolazimo do zakljucka da je zvezdu neko uporno "gurao". Ko i kako ostaje nepoznato. Cak mi je glupo da ulazim u detalje tipa "koliko je od tih 13 penala bilo nepostojecih". A bilo ih je itekako. Svaki pojedinacan slucaj mozda i ima neko opravdanje tipa sudija je bio daleko, bio je zaklonjen, slobodno uverenje itd. Ali sve zajedno kada se skupi na gomilu deluje vise nego ocigledno. Statistika ne laze.

Zato ova titula ima posebnu tezinu i posebnu draz.
Grobari cestitam!!!

PS
samo da podsetim na komentare od kraja prosle sezone kad je Partizan izgubio od Jagodine, kojoj su tada trebali bodovi za opstanak. Govorili su da smo Jagodini pustili bodove zbog Djilasa koji navodno treba da predje u Partizan, kao i sigurnih 6 bodova u ovoj sezoni protiv Jagodine. 11. april 2010 - Jagodina:Partizan 0:0. I to u situaciji kada nam je pobeda bila jako vazna zbog borbe za titulu. A ni Djilas nije dosao u Partizan. A niko od pljuvaca nije to ni spomenuo. E licemeri...

Ima li sporta?

pre 13 godina

Cestitam Partizanu. Niti sam navijac bilo kog kluba, niti podrzavam navijace, ma koje provinijencije oni bili. Mene licno sto se tice, ukinuo bih utakmice - one javne, da bi se i klubovi i navijaci (jer pisaju u istu tikvu) priveli pameti. Ovde niko nije lud pa da ne bi znao da su Zvezda i Partizan, kao i ostali fudbalski klubovi legla korupcije i kriminala svake vrste. HAJDE DA SE VRATIMO SPORTU!!!!

Sale Ars

pre 13 godina

Ajde decko ne bulazni mnogo si mlad da bi nesto znao. TVoj jugoklub kao da ga je osnovala izbeglicka vlada u Londonu. Pricas o komunizmu Krcunu , Kardelju i ostalima. A sta je sa generalima svih naroda i narodnosti koji su pod moranje sedeli u svecanooj lozi ali nista nisu mogli da urade jer jedina dva ozbiljna kluba u bivsoj jugi su bili Zvezda i Hajduk.Vi samo sedam titula, a ostatak devedeestih kao miljenici vlastodrsca i sada gde ceo drzavni vrh i FSS i mediji stoje uz vas. Danas je bila na RTS-u emisina Oko magazin i lepo su sve to konstatovali politicki analiticari a emisija povodom utakmice Dinamo -Zvezda u Zagrebu jer je danas 20 od tog dogadjaja
(Tasmanijski djavo, 13. maj 2010 20:31)

Sve je to lepo ali...
sta cemo recimo sa MU, za sto godina 7 titula, u PL 11 za manje od dve decenije. A MU je klub na koji ovde mnogi... Ajde jednom posteno do kraja da se kaze, uvek je u boljoj poziciji u odredjenom periodu onaj klub (bilo gde da je) kome se malo vise "tolerise". To ste kod "nas" nekad bili vi (gani), sada smo mi (mada pored nekoliko nepostojecih penala ove sezone ne bi se moglo tako reci za ovu sezonu ali u nekom periodu ajde nek bude).

Jel si hteo reci da ako ste nekad imali jaci tim i bolje igrace, danas ne sme da bude obratno. Svaka sezona je nova i nema potrebe da spominjes sta je bilo pre nekoliko decenija (mada vi imate Bari, a kako izgleda, koliko ga spominjete i sta ce vam vise).

Pa ovde su sve ekipe krs do krsa, meni je mnogo cudnije kako MU u jednoj Pl tako dominira ali se ni tamo ovoliko ne prica o protekcijama i ako ih mozda isti ima vise u svom prvenstvu od Partizana i Zvezde zajedno.

Partizan ove godine nije bio najbolji tim vec najmanje los i nista vise, sramotno bi bilo da onakva Zvezda bude prva (kao sa derbija).

Sala je sala i prozivka je prozivka ali da li je za dzabe dobila one silne nadimke. A gore pomenute protekcije sto se tice (kod nas), odnosila se na meceve sa drugim timovima kad igraju protiv vecitih, u medjusobnim duelima tek kad vam se PRIBLIZIMO po sviranim jedanestercima mozemo pricati da je Partizan zasticeniji.

Da li neko zna TACAN podatak koliko godina i derbija Partizanu nije sviran penal protiv kukavaca? Da li neko normalan pritom moze da poveruje da igraci u ovoj i ovakvoj ligi (a i bivsoj) koji su nosili dres Zvezde nisu nikad napravili prekrsaj u kaznenom na derbiju (da su toliko pazljivi i bezgresni)?

Zoki

pre 13 godina

pa i nije vam bilo tesko da budete prvi kad ima ko da radi za vas prvi covek fss vam je garantovao to odmah na pocetku mnogo ste providni videcemo kako cete proci u kvalifikacijama gde tole nece moci da vam pomogne da vas neki fljamurtari ne razvali

Goran

pre 13 godina

Partizanu sve cestitke na zasluzenoj tituli. Lukicu oterao si Pizona coveka koji je preporodio Zvezdu. Mozda jesi uneo neke promene ali si ovim gestom sve upropastio. Pizon se prihvatio uloge trenera kad niko normalan ne bi prihvatio i sve ono sto je postigao sa istim ovim timom eks trener Dostanic je upropastio za 5 kola. Sramota je postaviti takvog trenera da vodi prvi tim kad se zna da on se nigde nije zadrzao vise od 2 meseca. Ako ovako nastavite sa radom mislim da ce Grobari imati dominaciju u fudbalu kao i u kosarci. Jos jednom iskrene cestitke parizanu ZAUVEK ZVEZDAS.

Crno na belo

pre 13 godina

Novo,novo,novo! Iz stampe je upravo izasla knjiga "Sabrana saopstenja Vladana Lukica".Priredio: Andrija Kleut.Izdavac: Red star,Belgrade.Knjiga koja je sokirala Srbiju i koju cete procitati u jednom dahu!Neponovljivo stivo velikog majstora srpske literature!Knjigu mozete naci u svim kioscima i knjizarama sirom Srbije.

Joca

pre 13 godina

Zalite se na Partizan,a isto namestate kao oni. Kako ce te da me ubedite da je Bsk iskoristio "pad koncentracije" i preokrenuo rezultat. Sta je ovo veceras,avans za sledecu sezonu? Volim Zvezdu vise nego sebe,ali ovo je sramota.

...a bio je penal, keve mi

pre 13 godina

Ljudi moji, stvarno sam Grobar i to neprskani i ovi gavrosi me nikad, ali nikad nisu interesovali, medjutim, po prvi put u zivotu jedva cekam sutrasnje novine i da prvo procitam vesti o komsinici tj. jos jedno genijalno SAOPSTENJE najvecih magova naseg sporta, velikih mislilaca, elokventnih i vazda nacitanih ljudi iz Zvesdanesterca. Crkavam od zelje da vidim sta ce "preposteni" i prepametni Lukic, Adzic...sada da kazu o regularnosti, sudijama, penalu, Toletu, Drobnjakovom kosu iz auta, losem terenu...Cenim da ce to biti smesnije od Radovana Treceg. Vec me podilaze zmarci na samu pomisao o tome kako sad smisljaju sta ce da kazu u svoju odbranu pred svojim navijacima. Ah da, i jedna lepa vest. Danas nije unet ni jedan pistolj na marakanu pa su ljudi mogli na miru da igraju ahahahahaha

Misha

pre 13 godina

Ma vole oni iz Zvezdine uprave sto nisu prvi.Sad ce da prodaju 3-4 igraca...maznu kesh i nakrive kapu.Pa ce opet nova skupstina...pa sledeci lesinari...Moramo da prodamo igrace da bi klub opstao...bla,bla..ali ipak imamo tim za Ligu evrope..i tako... Svake godine isto.

Njegova visost-broj jedan-Alan Ford

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na tituli i nadam se da ce sledece sezone da udje ako ne u ligu sampiona onda barem u ligu evropu,kao sto se nadam da ce zvezda da udje u ligu evrope.Ako zvezda ili Partizan udju u ligu evrope nadam se da ce se barem boriti za prolazak u narednu fazu,ipak je nerealno ocekivati da se partizan bori za osminu finala lige sampiona(ako se bude plasirao)

Miki

pre 13 godina

(roman empire, 13. maj 2010 19:01)

Legendo veliki respekt za ovo...Lepo i cisto si rekao,nikakve sile i teorije zavere nisu krive za propast fudbala u Srbiji,vec sami klubovi...

pedja sin

pre 13 godina

unapred serviran alibi za prodaju bodova bsk-u u borbi za opstanak !!!
i sta sad,Kratko Ostanic ce ionako otici na kraju sezone,on je svoj posao ionako odradio fenomenalno!!!
samo vas posmatramo!!!
(x2 na bsk, 12. maj 2010 23:40)

Ako Dule kaze...

pre 13 godina

Prvo cestitke celoj ekipi i strucnom stabu i svakako svim navijacima crno-belih.Poseban pozdrav i cestitke najvernijim koji svaku utakmicu prate i bodre nas voljeni tim.P.S.Nemogu recima da opisem kakvo je zadovoljstvo i ponos biti navijac PARTIZANA u ovo vreme kad nam sve sekcije SD donose radost i srecu.Jos jednom puno pozdrava i da se ovako nastavi.

Preko vode do slobodee

pre 13 godina

Čestitke za najbolji klub na ovim prostorima i mnogo sreće u Ligi prvaka, želi grupa navijača PARTIZANA iz ZAGREBA.
PARTIZAN FOREVER.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Igraci Borche .. iskopirali Racu Petrovica kod drugog gola.. maler..sad su svi provalili slabu tacku zvezde..?! bar cemo gledati evro golove na zvezdinim utakmicama sledece sezone... :D

Cooltywattor

pre 13 godina

Sve čestitke šampionu!
Igrači Partizana su pokazali ne toliko kvalitet koliko karakter. Uspeli su da se izdignu iznad medijske pluvačine uprava klubova i FSS, odrade pošteno svoj deo posla i zasluženo uzmu titulu, bez poraza u ligi.
Svaka čast.

Delija

Marko

pre 13 godina

Znaci, kompletan BSK poslati direktno u zatvor zbog veleizdaje. Jer, kao sto rece Lukic - Ko udari na Zvezdu udario je na Srbiju :)))

JaXa

pre 13 godina

ha ha ha koja komedija kakav fudbal uzasan samo klinci mogu se loze i slave titulu i pisu ovde ova liga je jedna od najjgorih u evropi PARTIZAN nece uci u ligu shampiona ni za 20godina
(arnold 90)
vidim da ti pise 90 u nadimku,sto znaci da si ti klinac.decko,imas 20 godina i nesto pripovedas?!ide gledaj spansku ligu sa drugarima nemoj ovde nama dosadjivati

Kantona

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=XS_1josWp_4

i još mnogo toga...I posle ko je ko...
Titula u pravim rukama!Vi na par utakmica niste šutnuli na gol,uključujući i derbi, a nešto se bunite i kukate!Da ne pominjem loše intervencije i procene protivničkih golmana!

sumadinac fr

pre 13 godina

@Nikola , Tvoj Napredak bi sigurno ostao u JSL da nije predsednik gospodin Binic koji ove sezone obe utakmice prodao Zvezdi eto ti razloga zasto cete ove sezone da ispadate u Prvu Ligu ...

ekst4z4@yahoo.com

pre 13 godina

pa meni je potpuno fantasticno kolika se prashina dize oko ovog, nasheg, jadnog prvenstva..

celnni ljudi iz saveza i klubova ocigledno (svesno ili nesvesno) uspevaju da odrze paznju ljudi - kada vec ne fudbalom - a ono intrigama, primitivizmom, pljuvanjima i medjusobnim prepucavanjima.
reality show bogte..

sve u svemu jadno. veoma jadno.

veliki sam partizanovac - ali mi je stvarno potpuno sve jedno za ovu titulu.. fudbal se na ovim prostorima samo u magli nazire..

dodushe, zvezda je primila mnogo lepa 2 gola na proshloj tekmi protiv BSKa. to mi je bilo skroz ok da vidim. :)

s

pre 13 godina

Ja samo neznam zahvaljujuci ovim SJAJNIM upravama Crvene Zvezde i to skoro u svim sportovima,da li onih znaju koliko se smanjio broj navijaca tog kluba.Napravite jednu anketu po skolama i zaprepasticete se.Partizan po starom,protiv takvih komsija nauka bi bila da su izgubili titulu.