Fudbal 147

Utorak, 27.04.2010.

22:33

Ivica Olić odveo Bajern u finale LŠ

Fudbaleri Bajerna plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su, posle 1:0 u Minhenu, pobedili Lion i u gostima rezultatom 3:0.

Ivica Oliæ odveo Bajern u finale LŠ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Hrvat u Beogradu

pre 14 godina

@petar

Potpuno si u pravu! Nemamo pojma u nogometu. Za razliku od vas koji i kad uspete da se kvalificirate na neko takmičenje, uvek šaljete tenisku momčad. Otuda i rezultati 1:6, 0:6 ...

LoshMi

pre 14 godina

@@ loshMi
Pored Vucinica, Jovete, Pandeva, Dzeke, Olica, Petrica za Zigica veruj mi ne bi bilo mesta.
(sta bi bilo kad bi bilo, 28. april 2010 15:57)

Pa slazem se, realno i ne bi imalo trenutno mesta. Ali mozda bi bilo kada bi igrao konstantno, a ne dobijao sansu na kasicici. Ali trenutno i nemamo bolje. Dobar je Ziga, skroz drugaciji od ostalih...

petar

pre 14 godina

I uostalom...ne lupetaj kako nasi nisu igracine, ne kazem da su svjetska klasa, ali i nisu neki prosjek, jer i dalje imamo vrlo dobru reputaciju u europi. za nase kvalitete se vec culo godinama pobjedivsi najjace ekipe, ostvarite li nesto na SP-u, onda cete vidjeti sta to znaci, a do tada likovi kao ti ne trebaju pametovati onima koji su se vec iskazali"

Mk, realnost je ovakva:

Hrvatska nogometna reprezentacija je bila treća na svijetu 1998. I to je zaista rezultat a i imali ste super ekipu. Dakle realno je bilo. I mi smo imali 1998 jednako jaku ekipu ali smo ispali od nizozemske 1-2. Da, tada smo bili izjednačeni, jer 1999 smo igrali dvaputa sa vama i bilo je 0-0 i 2-2 na maximiru. Podjednake ekipe. Vi ste dobili nizozemce jer je ladić skidao lopte a ni sam nije znao kako. Nizozemska je bila bolja u tekmi za treće mjesto ali hrvatska je tada zasluženo bila treća. Mi smo kod 1-1 sa nizozemcima imali penal i da je mijatović pogodio išli bi vjerovatno dalje. I isto su nizozmeci bili bolji tokom te tekme.

Glupo je od hrvatske nogometne reprezentacije raditi neku veličinu jer ona to nije. Zašto ? Zato što vi niste od 1998 bili u stanju da prođete barem grupnu fazu natjecanja. 10 godina ste čekali da konačno prođete grupu.

pogledaj ove činjenice:

EURO 2000 - niste se kvalificirali.

SP 2002 - ispali u prvoj fazi

EP 2004 - ispali u prvoj fazi

SP 2006 - ispali u prvoj fazi.

i tada nakon 10 godina - da, 10 godina vam je trebalo ! - konačno ste prošli skupinu na EURU 2008 i ispali od turaka u četvrtfinalu.

To nisu rezultati sori.

To nije ekipa koja bi zaslužila neki respekt u smislu da je među najjačima na svijetu. Vi ste danas ( a i zadnjih 10 godina) na razini ukrajinaca i grka, norvežana i šveđana. Solidne euro ekipe.

Ti ćeš reći da ste dobili njemce, talijane, argentinu. Šta sad to znači ? Pa i Norveška je tukla njemačku u njemačkoj 2009, pa niko neće reći da su norvežni neki vrh. Vi ste kao repka imali par dobrih tekmi a posebno je dobra bila protiv italije 2002 i 2007 protiv engleza- ali tada su englezi bili toliko slabi da su igrali na wembleyu sa makedonijom 0-0, a od vas izgubili 2-3. Vidio si i sam kako je završila tekma sa pravim uigranim englezima. 9 komada ste u dve tekme dobili.

Hrvatska je dobra momčad, nemoj me krivo razumjeti, ti se nemaš šta sramiti niti ikome išta dokazivati, jer ekipu imate, ali nije evropski vrh još od 1998, a kamoli ju uzdizati u neke ekstra ekipe.

Lijepi pozdrav mk iz Zagreba.

string

pre 14 godina

Hrvatska ima sve osim odbrane i trenera ,zato i nije na SP,nijedan od igraca koje poseduje ova reprezentacija nije svetska klasa, ali to ne znaci da nisu dobri, od igraca koje ima Hrvatska moze se napraviti jedan odlican tim ,s' tim sto im treba dobrih igraca u odbrani.

mk

pre 14 godina

"imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!"

???

Imena koja si nabrojao - to uopće nisu svjetske klase. To nisu igračine.
Svi ti igrači su igrali protiv Engleske i dobili ste 9 komada u dvije tekme. Hrvatska danas nema obranu i na SP ne bi ništa napravili.
Osrednju Ukrajinu niste mogli pobjediti u dve tekme.
Treba biti realan. Sa grcima i sa Izraelom će vam biti jako teško jer taj izrael ste na jedvite jade dobili 2007 (kada je hrvatska bila bolja nego danas) a Grci su za nijansu jači od hrvatske. Veliki uspjeh će biti plasman na EP, iako sumnjam, jer nemate obranu.
(petar, 28. april 2010 17:07)

dobro petre, nisam znao da mozes gledati u buducnost...kako mislis da ce nam biti jako tesko kvalificirati se za EP? samo zbog toga sto jedan put u 10 godina propustamo jedno veliko natjecanje? slazem se sa tobom sto za sada nemamo odbranu, ali tko zna kako ce to izgledati za dvje godine? u ovom sportu se sve mijenja brzo, zivio pa vidio. A plasman na SP ili EP je nama standardan s obzirom sto nam se sada lose pise, no engleska 2008 i holandija 2002 isto nisu vidjeli EP odnosno SP. samo da te posjetim da se takvo nesto dogodilo velikanima, a ne samo hrvatskoj. plasman za hr repku nije i bas neki uspjeh, jer smo redovito bili na EP/SP. I uostalom...ne lupetaj kako nasi nisu igracine, ne kazem da su svjetska klasa, ali i nisu neki prosjek, jer i dalje imamo vrlo dobru reputaciju u europi. za nase kvalitete se vec culo godinama pobjedivsi najjace ekipe, ostvarite li nesto na SP-u, onda cete vidjeti sta to znaci, a do tada likovi kao ti ne trebaju pametovati onima koji su se vec iskazali.

Aco

pre 14 godina

Sta se tice nogometa hrvatska je daleko bolja i uspješnija reprezentacija isto kao i vi u košarci uz jednu razliku,mi smo imali kosrkasku proslost,a vi se trudite imat nogometnu budućnot.Hravtska je 9 reprez.na fifinoj ljestvici.pozdrav iz hrvatske od express vlaka..

ola
(ola, 28. april 2010 11:31)

Nije tacno, jedina razlika je sto su nasi kosarkasi osvojili sve sto se moze osvojiti, dok se vi ponasate kao da imate evropske i svetske titule u "nogometu" ali realnost je da nemate nista (trece mesto jeste bio uspeh ali sigurno nije dovoljno da se toliko hvalite)

petar

pre 14 godina

"imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!"

???

Imena koja si nabrojao - to uopće nisu svjetske klase. To nisu igračine.
Svi ti igrači su igrali protiv Engleske i dobili ste 9 komada u dvije tekme. Hrvatska danas nema obranu i na SP ne bi ništa napravili.
Osrednju Ukrajinu niste mogli pobjediti u dve tekme.
Treba biti realan. Sa grcima i sa Izraelom će vam biti jako teško jer taj izrael ste na jedvite jade dobili 2007 (kada je hrvatska bila bolja nego danas) a Grci su za nijansu jači od hrvatske. Veliki uspjeh će biti plasman na EP, iako sumnjam, jer nemate obranu.

no11

pre 14 godina

Skupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Ivica Olić pa razgovaraju....Kaže Roger Federer: Mene je Bog poslao da budem najveći tenisač svih vremena.Kaže Cristiano Ronaldo:Mene je Bog poslao da budem najbolji i najljepši nogometaš svih vremena i da zavedem sve žene.Kaže Ivica Olić: Nisam ja nikoga poslao.IVICA OLIĆ-Slavonski kralj kulena,bravo Ola u slavoniji te čekamo s tri pečena vola

madmax

pre 14 godina

Kakva konstatacija komsija.Napadac Olic dao vise golova od odbranbenih Vidica i Ivanovica.Ma neverovatno!Senzacionalno!Ma naslov za Index!Napadac daje golove ko bi rekao?Steta sto ih nije dovoljno davao kad je trebalo pa ce leto provesti kuci.

FIUMAN

pre 14 godina

•svaka cast za hat trick ali prva dva gola je dao slucajno! nije ni pogledao gde sutira samo je zviznuo po lopti. Meni se to uopste ne svidja jer on kao vrstan napadac mora da bude mnogo vise efikasniji.
(Aleksandar, 28. april 2010 15:22)
Ajd molim te ne trkeljaj...

Torrente

pre 14 godina

A ja nikako da izvučem ovog Olića u sličicama Fifa World Cup 2010. Fali mi i Luka...
Ništa, moraću na Terazije na menjažu, možda neko ima?
(tancredo, 28. april 2010 10:21)


Imam ti ja Luku sa SP u Njemačkoj, i s Eura 2008..
Ali Stankovića i ekipu nikako dobit!

..čudno, zar ne?

Aleksandar

pre 14 godina

svaka cast za hat trick ali prva dva gola je dao slucajno! nije ni pogledao gde sutira samo je zviznuo po lopti. Meni se to uopste ne svidja jer on kao vrstan napadac mora da bude mnogo vise efikasniji.

aca

pre 14 godina

"Olic: Najbolji napadac u nasem prostoru. U polufinalu LS tri gola zabiti, to nece Pantelicu ni Zigicu ni Krasicu ni ostalimo nikada uspjet a kamol Stankovicu...
...na SP igrajte u ime Balkana, jer kad smo mi bili na EP niko nije znao sta je razlike izmedju hrvata i srba, i tako i ovaj put ce biti.
(Croat, 28. april 2010 12:53)"

Pa ti upravo napravi razliku između nas i vas.
Ne razumem šta si hteo da kažeš.

DEki

pre 14 godina

Al se lože ovi rvati,sad ni nemoraju na SP jer je Bayern dobio Lyona al koga će to na SP zanimati,olić je rupa u Srbiji bi bio rezerva Kežmanu.Mi IDEMO U AFRIKU,a kuda čete vi.......

Miki

pre 14 godina

Zanima me nešto puno bitnije od ove jadne utakmice,u kojoj su grupi hrvati na SVETSKOM.A Olić nema pojma, Pantelić i Žigić su za njega Mesi i Ronaldo.

Vuk

pre 14 godina

Prekinite vise da smarate sa tim da je:1)Bayern nezasluzeno prosao Fiorentinu:Uhvatili ste se za Kloseov gol,a u drugoj utakmici pre nego sto je asistirao Joveticu,kada je primio loptu,Djilardino je bio za korak u ofsajdu.Naravno,to niko ne spominje.Ako nije trebalo priznati Bayernov gol koji je dao Klose,isto tako je trebalo zaustaviti akciju pre drugog gola Fiorentine u revansu.Tada je Bayern bio ostecen,ali mrziteljima ovog velikog kluba ne smeta sto su zabari dali gol iz akcije koja je trebala da bude prekinuta cim je Djilardino primio loptu.U tom dvomecu su razbili Fiorentinu,imali su vise sansi,veci posed lopte i bolje su igrali.2)Prekinite da smarate sa Manchesterom,kako im nije igrao Runi u revansu,igrao je prvo poluvreme.Isti taj Runi je igrao u prvoj utakimci,a Bayern bez svog najboljeg igraca-Robbena pa su razbili Manchester-sem Runijevog gola i Vidiceve precke nisu imali nijednu sansu i nisu se videli.3)Umesto da skinete kapu ekipi koja se na krcatom Old Traffordu vratila iz mrtvih,vi pricate o onom crvenom kartonu.Jedina korisna stvar koju sam cuo od onog Vlade Mijaljevica,koji davi sa statistikom je ta da je u drugom poluvremenu revansa posed lopte bio 78:22 za Bayern.Mislim da niko od nas ne pamti onako nemocan manchester,sateran u misju rupu,a to nije da bude samo zbog crvenog,nego i zbog fenomenalne igre Bayerna.4)Prekinite da omalovazavate Bayern koji je svima do sada(sem kada su i
Ribbery i Robben bili istovremeno povredjeni)odrzali lekciju iz fudbala.5)vecerasnja tekma nije finale pre finala,a u finalu Bayernove sanse su 50:50,jer imaju srce,karakter,timski duh,sjajnu atmnosferu,sjajne igrace i sjajnog trenera.A ako i dalje verujete da je sve bila samo sreca,stite se one stare narodne-sreca prati hrabre.

Djole

pre 14 godina

Imam neki osecaj da ce Bajern da osvoji LS jer me podsecaju na Italiju kada je osvojila SP 2006.Italija je isto tako jedva prosla uz pomoc sudija osminu finala protiv Australije a onda je igrala sve bolje i bolje kako je takmicenje odmicalo. To se upravo sada desava i sa Bajernom.
Hteo bih da se osvrnem i na ova prepucavanja oko srpskih i hrvatskih igraca u stranim klubovima koji igraju u LS.Svasta ljudi ovde pisu da ne kazem lupetaju.Uspeh igraca u klubu dozivljavaju kao da je to uspeh srpskog ili hrvatskog fudbala.Kladim se da bi Vidic ili Olic vise voleli da su te uspehe doziveli u dresu reprezentacije nego u dresu engleskog ili nemackog kluba.Jer ostace zapisano da je LS osvojio nemacki, italijanski, spanski klub pa makar svih jedanaest igraca bili iz Srbije ili Hrvatske.Zato prekinite sa tim besmislenim raspravama i budite srecni sto ima fudbalera sa ovih prostora u velikim evropskim klubovima i dace Bog da ih ima jos vise.Nadam se posle uspeha srpske reprezentacije na predstojecem SP.

LoshMi

pre 14 godina

@Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!
(bobo, 27. april 2010 22:53)

Sve to je tako, ali kako mislis "trenutno među najboljima"?

Pa trenutno je daleko najbolji, ajde mi reci jednog igrača s ovih prostora koji će igrati finale Lige Prvaka, finale njem. kupa i osvojiti(najverojatnije) njemačko prvenstvo.

Uz to čovijek da hat trick u polufinalu LP.
(Torrente, 28. april 2010 00:00)

DEJAN STANKOVIC!
Samo sto ce on osvojiti Italiju, a kapiten je reprezentacije koja igra SP! (italijanska liga i dalje ima veci koeficijent od nemacke). Dobar je Olic, ali ne moze biti najbolji sa ovih prostora... Ipak se zna ko je Deki i ko je Nemanja. Pozdrav

Die

pre 14 godina

Ovaj Lion je izbacio Reala, a Bajern je isti ovaj Lion razbio. U dve utakmice Lion nije ništa pokazao, ne zato što je Lion slab već zato što je Bajern mašinerija koja melje. Izgledali su jako moćno i sigurno u ove dve utakmice i sigurno nisu autsajder u finalu. Ovi mladići u Bajernu Contento, Badstuber, Muller biće igračine za koju godinu pogotovo ovaj Cotento. Dečko ima 19 godina a kako sam čuo dobio je pored Olića najveću ocenu na utakmici.

Croat

pre 14 godina

Olic: Najbolji napadac u nasem prostoru. U polufinalu LS tri gola zabiti, to nece Pantelicu ni Zigicu ni Krasicu ni ostalimo nikada uspjet.. a kamol Stankovicu, koji ima dobar sut ali golgeter nije. Pozdrav, na SP igrajte u ime Balkana, jer kad smo mi bili na EP niko nije znao sta je razlike izmedju hrvata i srba, i tako i ovaj put ce biti.

LoshMi

pre 14 godina

@pazi onaj oće da im posudimo olića za sp? može uzmite i petrića i eduarda(on je inače za klasu iznad, sam da se oporavi)ali komšije, ništa na veresiju. euro 2012. dajete nam vidić, ivanović, subotić jer nam samo obrana fali. oćemo trgovat?
(karzai, 27. april 2010 23:33)

Naravno da necemo trgovati :))
Javicemo vam se ako planiramo da ispadnemo u grupi!

.

pre 14 godina

pa bajern jedinog kog je dobio dosad jakog je bio mancester i to bez runija koji cini pola mancestera. raspali juve ne treba ni da ubrajam u ovo, njih su i mnogo gori derali ove sezone.
njemci uvijek znaju da iskoriste kad im se napravi dobar zreb, ali u finalu nemaju nikakve sanse, bez obzira ko ce da igra u njemu.
(makelela, 28. april 2010 07:21)
U prvoj utakmici u Minhenu je za Manchester igrao Runi,a Bayern bez Robbena,pa su pobedili 2:1.Ne pricaj gluposti!

manual

pre 14 godina

ja bih samo sceo da pandev, vucinic ili jovetic igraju za nas, a oni nek ove mjenjaju sa bosnom ionako to oduvijek rade ili nek nabavljaju sebi igrace iz fudbalskih velesila kao sto su svajcarska ali australija.

ZG

pre 14 godina

Ovaj Olic je najbolji primer za malisane koji tek pocinju da treniraju fudbal. Covek nema dva grama mozga u glavi a tehnika mu je prosecna (u najboljem slucaju).

Dakle fizikalac. I kao takav da pocne u Polufinalu Lige Sampiona i jos da da 3 gola. Samo moze da pokaze prosecnom detetu sirom sveta da iako si prosecan uz dovoljno truda i malo srece moguce je biti u ovakvoj situaciji jednoga dana.
(Srki, 28. april 2010 00:56)

A šta ti radiš? Mora sa si debeloooo ispod prosjeka..

plamen

pre 14 godina

poštujem srpske nogometaše, ali valjda je sad mnogima jasna razlika između Olića i Pantelića?
I odgovor na pitanje kako bi izgledala današanja jugoslavenska reprezentacija? Nikako! Jer u prvoj ekipi ne bi bilo mjesta za neke od: Olića, Džeku, Vučinića, Pandeva, Kuzmanovića, Novakovića, Jovetića, Modrića, Krasića, Vidića, Salihovića, Ibiševića, Kranjčara, Srnu, Ćorluku, Pantelića, Stankovića, Dedića..sportski pozdrav...

maksder

pre 14 godina

hrvati kao i obicno mnogo prije zavrsetka nekog takmicenja nama sole ovdje pamet i onda po obicaju uvijek bude obrnuto od tog sto su rekli i onda oni svi nestanu u magli.
ja sam samo zbog toga siguran da bajern nece osvojiti ligu sampiona.

djuka

pre 14 godina

Bajern sampion! A poruka strucnjacima koji ne znaju nabrojat tri igraca Bajerna: uzivacu u citanju vasih komentara 23.maja! Kakva je to sila Inter pa i Barsa!? Nesto ko mocni Mancester?!

tomo

pre 14 godina

Man.United se u prvoj utakmici u Munchenu nije vidio,kao ni Fiorentina.U gostima je Bayern pokazao karakter i zato im treba cestitati.Ola je kralj

makelela

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)


pa kakos znat koji kad ga vi zovete DUSMAN TRICMAN

marko

pre 14 godina

(Milan90KL, 28. april 2010 02:32)

Milane, ovo je definitivno najiskompleksiraniji komentar koji sam vidio u životu.
Zašto bi Olić trebao tražiti autogram od Stankovića kad je Olić bio na više europskih i svjetskih natjecanja a još se za razliku od Dekija nije na istima sa svojom nacionalnom ekipom osramotio pred cjelim svijetom katastrofalnim porazima. Zato je logično da Stanković traži autogram od Olića ali nažalost neće moći jer neće biti na terenu kad nije u prvoj postavi..vjerovatno jedan od razloga zasto je Inter konacno napravio iskorak i igra najbolju sezonu zadnjih godina.

MMMM

pre 14 godina

Стварно не знам ко може највијати за њих... Екипа којој је поклоњено и 1/4 и 1/2. Срамота.

tricky

pre 14 godina

Gluposti su da će Bayern biti laki zalogaj u finalu, takvi komentari nemaju veze sa vezom. Npr. da nemaju igrački kalibar, da su imali sreće u ždrijebu... Pa, za njih npr. igraju jedan Robben, Ribery, Olić, Schweinsteiger - igrači koji spadaju u top europsku klasu. Ili sam ja pobrkao pojmove i nemam pojma o nogometu - neka me netko ispravi!
Oliću svaka čast, fantastičan igrač i što je najbitnije sjajna osoba i skroman čovjek. I da, i meni srce puca kada vidim kakvu momčad imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!
Ništa, sad je na Vama red da branite čast balkanskog nogometa/fudbala, momčad imate, uz malo sreće možete jako puno.
A kakva bi sadašnja YU reprezentacija bila? Ubitačna, brate, ubitačna! Znam da je sada o tome blesavo i nepotrebno razglabati te crtati svoje formacije, ali ne mislite li da bi formacija Srna, Ivanović, Vidić, Kolarov - Krasić, Modrić, Stanković, Kranjčar - Olić, Džeko hladno uzela naslov svjetskih prvaka?

LoshMi

pre 14 godina

@zamislite samo reprezentaciju jugoslavije DANAS!

srpska odbrana, srpsko-hrvatska sredina, hrvatsko-crnogorski napad :))))
(Vucinic/Olic)
mozda bi tad i ibrahimovic igrao za Jugoslaviju, al pored ovo dvoje ja ga ne bi ni u izmjenu stavio :)lol
(Chelsea, 28. april 2010 03:58)
A Pandev? Igra kao lud u Interu! Josh bi imali i golmana Handanovica. Bili bi najjaci na svetu! Ne bi imalo mesto u prvih 11 za igrace poput Kranjcara, Jovetica, mozda i Pandeva, Zigica... Ludilo...

promatrač

pre 14 godina

nevjerovatno je kakvih se ovdje komentara može pročitati, od toga da je olić srbin (???) pa do toga da je bayern "slučajno" u finalu, da ivica nema mozga itd. naravno, olić je hrvat i zato pojedinci pišu u toj "slučajnosti" zvanoj bayern, da je srbin takvi bi ga proglasili boljim od messija. svaka čast realnim i poštenim ljudima, pozdrav.

ola

pre 14 godina

europa i svijet promatraju srbe i hrvate ko isti narod.Idete vani pa kad vam spomenu olića bit cete i vi srbi pononosni isto kao kad su meni spomenili vidića.Sta se tice nogometa hrvatska je daleko bolja i uspješnija reprezentacija isto kao i vi u košarci uz jednu razliku,mi smo imali kosrkasku proslost,a vi se trudite imat nogometnu budućnot.Hravtska je 9 reprez.na fifinoj ljestvici.pozdrav iz hrvatske od express vlaka..

ola

johnny010

pre 14 godina

Ne pratim nesto previse fudbal, ali mi je jedna misao na umu. Kako bi izgledala ``sadasnja`` reprezentacija Jugoslavije po vasem misljenju? Ima dosta dobrog materijala na ovim prostorima.

tancredo

pre 14 godina

A ja nikako da izvučem ovog Olića u sličicama Fifa World Cup 2010. Fali mi i Luka...
Ništa, moraću na Terazije na menjažu, možda neko ima?

Iha

pre 14 godina

Simpatican ovaj Olic za razliku od Antuna iz Subotice...
Gledaj ti decko tog Vidica i Kacara na svetskom prventsvu u junu a ja cu da te pitam tad sta ti radi Petric ili Diego Modric?! Opusti se malo..

TOMZG

pre 14 godina

Tomo BG pozdravlja te Tomo iz ZG.Stvarno je naš Olić, duracell kako ga zovu nevjerojatan, po golovima u Ligi odmah iza Messija ,a još ga može i prestići.Pa to još nije bilo u Ligi prvaka iz ere Šukera, Bobana i Prosinečkog.I slažem se sa tobom da jedna velika repka HRV neće nažalost biti u Africi.Majstori kao što su: Olić,Kranjčar,Modrić,Eduardo,
Čorluka,Pranjić,Srna,Petrić,
Rakitić i ostali,morali su biti na SP.Trebali bi uvesti pravilo pozivnice za SP.Kakav je gol samo nedavno dao Petrić,škaricama!!Svi su oni u naponu snage, ali šta se može ,gledat će te anonimce iz Slovenije,Švicarske,Slovačke,
Sj.Koreje i Južne Koreje,i ostalih egzotičnih zemalja.Od 24 repke ,12 njih su u kategoriji gore navedenih.A majstori koji zabijaju po 3 gola u POLUFINALU LIGE PR. i škaricama gledat će to na TV.

Pedja

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

PA KAKO KOJI?
KECMAN 006

skandinavac

pre 14 godina

Cestitke Bajernu za finale koje nikad u svojoj historiji nije lakse izborio,jer Lion nije ekipa za polufinale ,ono sto su pokazali u dva mecka sa njima je ispod ekipe koja je u zavrsnici,njihov trener je nestabilan i bez iskustva,dobice otkaz to sigurno,izostavlja pjanica i kälstrema u najvaznijoj utakmici sezone ? a prije toga nastupali svaki mec malo cudno..bez obzira na to ko god da bude protivnik Bajern je bez sansi, jer tesko je povjerovati da mogu pobjediti Barsu ili Inter,jednostavno nemaju taj kalibar igraca.

djshilja

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29) Kako neznaš koji pa onaj što vam je uvalio trojku tj tricu ili ako oćeš po vaški... Kecman aka Dalekometno tricohitalo !!!

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

Ko bi rekao da je ovo nivo utakmice polufinala LS? Da je Bajern hteo i da je bio kompletan dao bi im vise nego Hanoveru!Znaci 7+

Dragisa

pre 14 godina

Svaka cast Olicu. Malo je tako okretnih, snalazljivih, vrednih i u isto vreme skromnih igraca. Pravi sportista.
Cestitke Bayernu, zasluzeno! Ko god da igra u finalu protiv Bayerna, nece lagano proci ili nece ni proci.

Ntopa

pre 14 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su i Real i Bordo srećno-slučajno ispali od Liona!? Sada im se to vratilo. A takođe mi se čini da bi Bajern lagano ispao i od jednih i od drugih... Finale će biti jaaaaaaaaaako izvesno, ko god da prođe večeras. Voleo bih da nisam u pravu :(((

cane

pre 14 godina

Kako je frajer zavuko prvi gol,svaka cast!
Bajern je opasan tim,i nije slucajno u finalu.
Antune iz Subotice;Je li znas kakva je razlika izmedju fudbalera i nogometasa?
Pa,fudbaleri idu na svetsko prvenstvo,a nogometasi ne!
Pusa Antone,cmok,cmok!

sasa

pre 14 godina

Kako je igrao Lyon, mogao je dati 10 golova. Stvarno mi nije jasno da jedan tako loš klub dodje do polufinala.
A kad je takav igrač, što vas nije odveo na svetsko prvenstvo?

and

pre 14 godina

Svaka čast Oliću...jako mi je drago zbog tebe jer si ljudina...šutiš i radiš i gdje god si igrao tako je bilo i svugdje su te voljeli...ti si jedan od najvećih igrača koji su igrali u Hrvatskoj s obzirom na činjenicu da si zabio gol Italiji, Njemačkoj, Engleskoj...po meni si ti drugi Šuker ili ćeš to tek postati a na najboljem si putu samo što smo mi hrvati nezahvalan narod i ne znamo cijeniti svoje blago...jednog dana kada ne bude takvih igrača i kada nam rasprodaju cijelu zemlju onda ćemo znati cijeniti sve to...slično je bilo sa Yugoslavijom...sada svi kukaju kako je bilo nekada...ali takvi smo mi narodi ovdje...NEZAHVALNI

makelela

pre 14 godina

pa bajern jedinog kog je dobio dosad jakog je bio mancester i to bez runija koji cini pola mancestera. raspali juve ne treba ni da ubrajam u ovo, njih su i mnogo gori derali ove sezone.
njemci uvijek znaju da iskoriste kad im se napravi dobar zreb, ali u finalu nemaju nikakve sanse, bez obzira ko ce da igra u njemu.

JAR

pre 14 godina

Svaka cast OLICU, prava igracina. Steta sto ne ide hrvatska na svetsko prvenstvo jer ima bas dobar igracki kadar koji bi se bas pokazao.

Ali to vam ne daje za pravo da sad pljujete nase igrace jer mislim da smo mi mnogo bolji, zato prestanite vise sa tim glupim komentarima hrvatici!!!

Иван-Ниш

pre 14 godina

После свега добро је да финале игра Бајерн. Иако су ми некако антипатични због оног пролаза против Фиорентине, пролаза против МУ због тактичких грешака Фергусона, ипак ће у финалу играти екипа од које може нешто да се види. Робен и Олић ће барем бити достојни противници Интеру или Барселони а не ови крљатори из Лиона.

djenoveze

pre 14 godina

Fantasticno vece za Olica, svaka cast, ali mislim da cela ekipa Bajerna zasluzuje pohvale. Demonstrirali su silu, jednostavno kada uhvate ritam to je jedna strasna fudbalska masina :) Bilo je uzivanje gledati ovu utakmicu. Nadam se da ce i na Camp Nou biti dobrog fudbala.

Chelsea

pre 14 godina

zamislite samo reprezentaciju jugoslavije DANAS!

srpska odbrana, srpsko-hrvatska sredina, hrvatsko-crnogorski napad :))))
(Vucinic/Olic)
mozda bi tad i ibrahimovic igrao za Jugoslaviju, al pored ovo dvoje ja ga ne bi ni u izmjenu stavio :)lol

srbin

pre 14 godina

znam da ce sad mnogi da me izbombarduju sa ne preporucujem ali nema veze ja cu ovo reci...zamislite da je stara jugoslavija ostala cela kakva bi to ekipa bila realno mogli da se borimo za medalju u Juznoj Africi, ali ipak to je samo moje misljenje o igracima koji nikada nece igrati za isti reprezentativni dres...

Milan90KL

pre 14 godina

NOVINAR : "Ivice, kakav je osecaj nakon plasmana u finale"?

IVICA : " Osecaj je divan, konacno cu moci da ostvarim svoju dugogodisnju zelju!"

NOVINAR : " Da das gol i osvojis Ligu Sampiona?"

IVICA : " Ne, naravno. Imacu priliku da uzmem autogram i dres Dekija Stankovica, ipak ce on igrati na Svetskom prvenstvu, za razliku od mene i moje momcadi... "

PimPong

pre 14 godina

Svaka cast komsiji. Olic je igracina kao sto su nekad bili Jugovic ili Katanec. Pretrci mnogo, nema nesto mnogo finti, ali na kraju cesto ispadne najkorisniji i najpozrtvovaniji igrac na terenu.

vracarac

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

pitas koji Kecman? sad cu da te podsetim:
http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded
ovaj DUSAN KECMAN!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded

doktor

pre 14 godina

Ne verujem sta sa procitao na Indexu od njihovih posetitelja,komentatora.Nesto,tipa'Olic je usutkao Srbe,i kao nesto vratio za Kecmana'! Pa,da li je moguce?Grobari,poklonite im pehar,molim vas! Inace,SVAKA CAST OLICU,sjajan je momak!!!

vracarac

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

pitas koji Kecman? sad cu da te podsetim: http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded
ovaj DUSAN KECMAN!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded

Moravac

pre 14 godina

Bice tesko Bajernu protiv Intera..
(Niksicko pivo, 27. april 2010 22:54)
Je li Niksic, a kad je zakazana ta prijateljska??? Gledaj sutra zasto je Barsa- mes que un club, potpuno unistenje Intera...

Aleksandar

pre 14 godina

nek da samo 1 protiv intera ili barse pa zasluzuje epitet da je u top 10 napadaca evrope ovako je samo zasijao a videcemo da li ce da zablista.

mokgab

pre 14 godina

Navijač sam Bayern-a i NEVEROVATNO se radujem prolasku mog tima u finale!! Nadam se da ćemo opet slaviti, bilo protiv Barse ili protiv Murinja...

Ali ono što niko ne kaže je sledeće:

Olić je došao u Bayern BESPLATNO!!!!!!!!!!!

Niko ga nije hteo, jedino je Bayern (tj. u ono vreme još Klinsmann) hteo Olića u timu!! Svaka mu čast i mislim da ova eventuelna titula treba da se pripiše i Klinsmann-u...

Svaka im čast, još jednom!!!

Torrente

pre 14 godina

Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!
(bobo, 27. april 2010 22:53)

Sve to je tako, ali kako mislis "trenutno među najboljima"?

Pa trenutno je daleko najbolji, ajde mi reci jednog igrača s ovih prostora koji će igrati finale Lige Prvaka, finale njem. kupa i osvojiti(najverojatnije) njemačko prvenstvo.

Uz to čovijek da hat trick u polufinalu LP.

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Ljudi koji antifudbal mi gledamo...Kad omaleni Olić da ne jedan već tri gola onda je sve jasno. Iz aviona se je videlo da je utakmica nameštena. Pogledajte one odbranbene igrača kako se samo sklanjaju. I ove predjasnje utakmice od Bayerna su totalna nameštaljka.

nogometaš

pre 14 godina

Šta reći nego:Lyon jadan,preplašen,nemočan,trkački i u duelu mizeran,bez ekstra pojedinca,traljava odbrana i nepostoječi napadači.Bayern u finalu.To je nogomet,ali vidio sam ja u nogometu i većih čuda od ovoga.Tako skromna ekipa u finalu L.P. misterija stvarno misterija.Barcelona će im u finalu peticu uvalit bez da se Messi skida i ulazi u igru bit će im dovoljno da zaigra penzioner Henry i panj Ibrahimović.Bavarci mogu Robenu i Oliću spomenik podignit.Još ni danas ne vjerujem da su izbacili Mančestsr nakon onakvog razvaljivanja koje je Bayern doživio od Mančestera.Da onaj mali naivac nije dobio crveni karton Mančester bi im zabio 10 komada.Drago mi je samo zbog Ivice Olića jer čovjek daje sve od sebe i uz to je nevjerovatno učinkovit i koristan.Ivica nije suptilan tehničar i nije moj omiljeni napadač,ali ne može imati još i dribling i lakoću zabijanja onda bi o njemu razgovarali kao najboljem napadaću na svijetu što on nije,ali koristan je jako koristan naročito u gostima jer slabije reagira na postavljenu odbranu na domačim utakmicama.

Anonimus Nebitnus

pre 14 godina

Svaka cast komsije! Samo ste dokazali kakve talente pravite, i jako mi je zao sto nemate malo vise sportske srece. Finale, pa ocekivao bih Inter i iskreno se nadam dobroj tekmi!

skoks

pre 14 godina

He he,ovi klinci ovde sto ostavljaju komentare,nek na kompu uzmu Barsu i Mancester pa nek igraju finale sto je kao bilo vidjeno vec u cetvrtfinalu! Taman ovaj trofej,pa ce Bajern imati titula kao gore spomenuti zajedno!!!

Nick US

pre 14 godina

Taj sto pice za Lucia- nema veze...!
Mislim Lucio NEma veze s zivotom, pogledajte koja je to kesina..
Savki put kad krene iznosit loptu iz svojih 16 je gubi..
Pogledajte tekmu sa Dinamo Kijev na poc. sezone- 2 gola su dobili zbog te najvece rupe u sovjoj odbrani.
Sutra Barsa igra na njega i pitanje je samo sa kolko razlike ce ih izgazit na Nou Kampu-u...!
Nikakvi Stankovic niti dr. Glembajevi iz Intera nemaju sto sutra trazit tamo.
GAzite majstori...!!

Srki

pre 14 godina

Ovaj Olic je najbolji primer za malisane koji tek pocinju da treniraju fudbal. Covek nema dva grama mozga u glavi a tehnika mu je prosecna (u najboljem slucaju).

Dakle fizikalac. I kao takav da pocne u Polufinalu Lige Sampiona i jos da da 3 gola. Samo moze da pokaze prosecnom detetu sirom sveta da iako si prosecan uz dovoljno truda i malo srece moguce je biti u ovakvoj situaciji jednoga dana.

zemun_grad

pre 14 godina

Dobar je Olic , gol igrac . Videcemo da li moze da igra u kontinuitetu dobro jer je poznato da svaki igrac na tom nivou bljesne jednu sezonu , napadaci narocito .
Ali mislim da ce ga Lusio staviti u dzep jer je to radio i sa mnogo boljim napadacima od Ivice , protiv Pujola i Pikea bi i mogao da se pokaze .

ja

pre 14 godina

Antune iz Subotica

Da, nas ce vise da interesuju Gojko i Vidic jer su to nasi igraci, cak ti mogu reci da svakog Srbina na SRPSKOM sajtu vise interesuju vesti o srpskim igracima iz Kine i Bangladesa nego o hrvatskom pa makar i uveo Bajern u finale LS

www.worldofbasketball.org

pre 14 godina

Alal vera majstore. Odigrao je Olic mozda i utakmicu zivota. Ja sam se nadao malo vecem otporu Lyon-a ali nisu imali sanse. Videcemo sutra sta ce da bude u drugom polufinalu.

Jowana

pre 14 godina

Svaka cast Olicu!!!
A sto....mislite da Bajern ne moze nista u finalu? Ako je mogao doci do tamo...vise srecom nego...'igrom'...mozda bude imao i toliko srece na Bernabeu da osvoji LS!!! Jeste zasluzeno prosao Lion, ali se sjetite Fiorentine i Manchestera....cista sreca!!!
Tako da ga ne bih otpisala!

karzai

pre 14 godina

pazi onaj oće da im posudimo olića za sp? može uzmite i petrića i eduarda(on je inače za klasu iznad, sam da se oporavi)ali komšije, ništa na veresiju. euro 2012. dajete nam vidić, ivanović, subotić jer nam samo obrana fali. oćemo trgovat?

Sax

pre 14 godina

Bravo za Bayern,suvereno su odigrali obe utakmice protiv Lyon-a i zasluzeno prosli dalje u finale.U finalu ih ceka Inter ili Barsa i realno Bayern u finalu nece biti u ulozi favorita s kim god bude igrao...mozda bi im malo vise odgovarao Inter.I konacno da nema vise Engleza u zavrsnici lige sampiona,oni koji govore da LS nije bila nikad gora samo zato sto u zavrsnici nema Engleza ili Reala stvarno nemaju pojma sta govore.Pa ljudi ovo je fudbal,dolaze novi timovi koji se bore za titulu i to je ono sto fudbal cini zanimljivim.Izgleda da dosta "klinaca" zna samo za Barsu ili Chealsa pa misle ako nema njih onda je los i slab fudbal.

potop

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?

mrky

pre 14 godina

http://tinyurl.com/VIDEO-Lyon-vs-Bayern-0-3-OLIC

Golovi

Bajrn impresivan, Lion jako los, ipak Bajern ce u finalu biti autsajder s kim god da bude igrao

Пеки

pre 14 godina

Ma pustimo mi Olica,recite vi meni kako je odigrao Gojko za Hertu i dal je Vidic napuco koju loptu u aut:))
(Antun Subotica, 27. april 2010 22:47)

Гојко стандардно одиграо 90 минута , баш као и Вида. Спремају се људи за светско првенство , шта да ти кажем...

Umaga

pre 14 godina

Olinjo je svojim golovima izbacio Fiorentinu, Mančester i Lion. Neka se sad Barselona i Inter dogovore ko će mu biti sledeća mušterija ...

xoxo

pre 14 godina

E los ovaj mec za trece mjesto ne zasluzuje ni prvo kolo grupne faze lige sampiona odavno goru utakmicu a losije nisam posmatrao!!!!!!I JOS NESTO JEL SUTRA FINALE?

Van Gal

pre 14 godina

"Prvenstvo je u svakom slučaju prioritet za Bajern. Međutim, igrači žele da osvoje i Kup, baš kao i Ligu šampiona. Sa druge strane i ja imam velike ambicije i želim sva tri trofeja". 22. mart 2010.

Napred Bajern.Napred Van Gal.

roman empire

pre 14 godina

Svaka cast Ivici za Hat-trick i Bayernu na prolazu u finale.Zamislite samo nashu reprezentaciju na Mundijalu sa Olicem i Vucinicem u napadu umesto Pantelica,Zigica i Lazovica,jeste da su ovi nashi dobri ali ova dva su bolja.

sokol

pre 14 godina

koji kralj, svaka mu ast, covjek se u zivotu uvijek trudio, bio je podcjenjen, a vidi ga sada..na samom vrhu! Zbog takvih kao njega volim ovaj sport, jer to su price koje se ne zaborave. A nadam se da ce bayern osvojiti titulu zbog ivice koji je zasluzio pehar zbog truda i radnje, jos jednom: kapa do poda, majsorcino!

svaka čast

pre 14 godina

Lijevom nogom, desnom nogom i glavom. Isključio protivničkog igrača, svojima namjestio dva zicera, pretrčao 11,5 km, stalan pritisak na zadnju liniju ... Ne treba se čuditi da cijeli stadion skandira Olićevo ime.

bobo

pre 14 godina

Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!

Rale

pre 14 godina

Kakav raspad Liona...Da mi je neko rekao pre par meseci da će Bajern igrati finale Lige šampiona, rekao bih mu da je lud. Ko li će udariti na Nemce u finalu - sam Bog zna. Zbog dvojice igrača - Stankovića i Zanetija - voleo bih da Inter prođe, al' videćemo.

Tomo BG

pre 14 godina

Ivica Olic

-jedan gol levom nogom
-jedan gol desnom nogom
-jedan gol glavom
-iznudio jedan crveni karton..

Koji CAR!!!!!
Nikad necu prezalit sto nema Hrvatske u Africi..

Napomenimo da je Olic gotovo sam dobio Hapoela,izbacio Juventusa..
Dao kljucnu asistenciju protiv Fiorentine..
Izbacio sam Manchestera..
Izbacio sam Lyona..


Barcelona,cuvaj se!!

svaka čast

pre 14 godina

Lijevom nogom, desnom nogom i glavom. Isključio protivničkog igrača, svojima namjestio dva zicera, pretrčao 11,5 km, stalan pritisak na zadnju liniju ... Ne treba se čuditi da cijeli stadion skandira Olićevo ime.

Пеки

pre 14 godina

Ma pustimo mi Olica,recite vi meni kako je odigrao Gojko za Hertu i dal je Vidic napuco koju loptu u aut:))
(Antun Subotica, 27. april 2010 22:47)

Гојко стандардно одиграо 90 минута , баш као и Вида. Спремају се људи за светско првенство , шта да ти кажем...

sokol

pre 14 godina

koji kralj, svaka mu ast, covjek se u zivotu uvijek trudio, bio je podcjenjen, a vidi ga sada..na samom vrhu! Zbog takvih kao njega volim ovaj sport, jer to su price koje se ne zaborave. A nadam se da ce bayern osvojiti titulu zbog ivice koji je zasluzio pehar zbog truda i radnje, jos jednom: kapa do poda, majsorcino!

Tomo BG

pre 14 godina

Ivica Olic

-jedan gol levom nogom
-jedan gol desnom nogom
-jedan gol glavom
-iznudio jedan crveni karton..

Koji CAR!!!!!
Nikad necu prezalit sto nema Hrvatske u Africi..

Napomenimo da je Olic gotovo sam dobio Hapoela,izbacio Juventusa..
Dao kljucnu asistenciju protiv Fiorentine..
Izbacio sam Manchestera..
Izbacio sam Lyona..


Barcelona,cuvaj se!!

bobo

pre 14 godina

Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!

roman empire

pre 14 godina

Svaka cast Ivici za Hat-trick i Bayernu na prolazu u finale.Zamislite samo nashu reprezentaciju na Mundijalu sa Olicem i Vucinicem u napadu umesto Pantelica,Zigica i Lazovica,jeste da su ovi nashi dobri ali ova dva su bolja.

Umaga

pre 14 godina

Olinjo je svojim golovima izbacio Fiorentinu, Mančester i Lion. Neka se sad Barselona i Inter dogovore ko će mu biti sledeća mušterija ...

karzai

pre 14 godina

pazi onaj oće da im posudimo olića za sp? može uzmite i petrića i eduarda(on je inače za klasu iznad, sam da se oporavi)ali komšije, ništa na veresiju. euro 2012. dajete nam vidić, ivanović, subotić jer nam samo obrana fali. oćemo trgovat?

www.worldofbasketball.org

pre 14 godina

Alal vera majstore. Odigrao je Olic mozda i utakmicu zivota. Ja sam se nadao malo vecem otporu Lyon-a ali nisu imali sanse. Videcemo sutra sta ce da bude u drugom polufinalu.

potop

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?

Rale

pre 14 godina

Kakav raspad Liona...Da mi je neko rekao pre par meseci da će Bajern igrati finale Lige šampiona, rekao bih mu da je lud. Ko li će udariti na Nemce u finalu - sam Bog zna. Zbog dvojice igrača - Stankovića i Zanetija - voleo bih da Inter prođe, al' videćemo.

Sax

pre 14 godina

Bravo za Bayern,suvereno su odigrali obe utakmice protiv Lyon-a i zasluzeno prosli dalje u finale.U finalu ih ceka Inter ili Barsa i realno Bayern u finalu nece biti u ulozi favorita s kim god bude igrao...mozda bi im malo vise odgovarao Inter.I konacno da nema vise Engleza u zavrsnici lige sampiona,oni koji govore da LS nije bila nikad gora samo zato sto u zavrsnici nema Engleza ili Reala stvarno nemaju pojma sta govore.Pa ljudi ovo je fudbal,dolaze novi timovi koji se bore za titulu i to je ono sto fudbal cini zanimljivim.Izgleda da dosta "klinaca" zna samo za Barsu ili Chealsa pa misle ako nema njih onda je los i slab fudbal.

and

pre 14 godina

Svaka čast Oliću...jako mi je drago zbog tebe jer si ljudina...šutiš i radiš i gdje god si igrao tako je bilo i svugdje su te voljeli...ti si jedan od najvećih igrača koji su igrali u Hrvatskoj s obzirom na činjenicu da si zabio gol Italiji, Njemačkoj, Engleskoj...po meni si ti drugi Šuker ili ćeš to tek postati a na najboljem si putu samo što smo mi hrvati nezahvalan narod i ne znamo cijeniti svoje blago...jednog dana kada ne bude takvih igrača i kada nam rasprodaju cijelu zemlju onda ćemo znati cijeniti sve to...slično je bilo sa Yugoslavijom...sada svi kukaju kako je bilo nekada...ali takvi smo mi narodi ovdje...NEZAHVALNI

ja

pre 14 godina

Antune iz Subotica

Da, nas ce vise da interesuju Gojko i Vidic jer su to nasi igraci, cak ti mogu reci da svakog Srbina na SRPSKOM sajtu vise interesuju vesti o srpskim igracima iz Kine i Bangladesa nego o hrvatskom pa makar i uveo Bajern u finale LS

Jowana

pre 14 godina

Svaka cast Olicu!!!
A sto....mislite da Bajern ne moze nista u finalu? Ako je mogao doci do tamo...vise srecom nego...'igrom'...mozda bude imao i toliko srece na Bernabeu da osvoji LS!!! Jeste zasluzeno prosao Lion, ali se sjetite Fiorentine i Manchestera....cista sreca!!!
Tako da ga ne bih otpisala!

TOMZG

pre 14 godina

Tomo BG pozdravlja te Tomo iz ZG.Stvarno je naš Olić, duracell kako ga zovu nevjerojatan, po golovima u Ligi odmah iza Messija ,a još ga može i prestići.Pa to još nije bilo u Ligi prvaka iz ere Šukera, Bobana i Prosinečkog.I slažem se sa tobom da jedna velika repka HRV neće nažalost biti u Africi.Majstori kao što su: Olić,Kranjčar,Modrić,Eduardo,
Čorluka,Pranjić,Srna,Petrić,
Rakitić i ostali,morali su biti na SP.Trebali bi uvesti pravilo pozivnice za SP.Kakav je gol samo nedavno dao Petrić,škaricama!!Svi su oni u naponu snage, ali šta se može ,gledat će te anonimce iz Slovenije,Švicarske,Slovačke,
Sj.Koreje i Južne Koreje,i ostalih egzotičnih zemalja.Od 24 repke ,12 njih su u kategoriji gore navedenih.A majstori koji zabijaju po 3 gola u POLUFINALU LIGE PR. i škaricama gledat će to na TV.

marko

pre 14 godina

(Milan90KL, 28. april 2010 02:32)

Milane, ovo je definitivno najiskompleksiraniji komentar koji sam vidio u životu.
Zašto bi Olić trebao tražiti autogram od Stankovića kad je Olić bio na više europskih i svjetskih natjecanja a još se za razliku od Dekija nije na istima sa svojom nacionalnom ekipom osramotio pred cjelim svijetom katastrofalnim porazima. Zato je logično da Stanković traži autogram od Olića ali nažalost neće moći jer neće biti na terenu kad nije u prvoj postavi..vjerovatno jedan od razloga zasto je Inter konacno napravio iskorak i igra najbolju sezonu zadnjih godina.

mrky

pre 14 godina

http://tinyurl.com/VIDEO-Lyon-vs-Bayern-0-3-OLIC

Golovi

Bajrn impresivan, Lion jako los, ipak Bajern ce u finalu biti autsajder s kim god da bude igrao

Chelsea

pre 14 godina

zamislite samo reprezentaciju jugoslavije DANAS!

srpska odbrana, srpsko-hrvatska sredina, hrvatsko-crnogorski napad :))))
(Vucinic/Olic)
mozda bi tad i ibrahimovic igrao za Jugoslaviju, al pored ovo dvoje ja ga ne bi ni u izmjenu stavio :)lol

Vuk

pre 14 godina

Prekinite vise da smarate sa tim da je:1)Bayern nezasluzeno prosao Fiorentinu:Uhvatili ste se za Kloseov gol,a u drugoj utakmici pre nego sto je asistirao Joveticu,kada je primio loptu,Djilardino je bio za korak u ofsajdu.Naravno,to niko ne spominje.Ako nije trebalo priznati Bayernov gol koji je dao Klose,isto tako je trebalo zaustaviti akciju pre drugog gola Fiorentine u revansu.Tada je Bayern bio ostecen,ali mrziteljima ovog velikog kluba ne smeta sto su zabari dali gol iz akcije koja je trebala da bude prekinuta cim je Djilardino primio loptu.U tom dvomecu su razbili Fiorentinu,imali su vise sansi,veci posed lopte i bolje su igrali.2)Prekinite da smarate sa Manchesterom,kako im nije igrao Runi u revansu,igrao je prvo poluvreme.Isti taj Runi je igrao u prvoj utakimci,a Bayern bez svog najboljeg igraca-Robbena pa su razbili Manchester-sem Runijevog gola i Vidiceve precke nisu imali nijednu sansu i nisu se videli.3)Umesto da skinete kapu ekipi koja se na krcatom Old Traffordu vratila iz mrtvih,vi pricate o onom crvenom kartonu.Jedina korisna stvar koju sam cuo od onog Vlade Mijaljevica,koji davi sa statistikom je ta da je u drugom poluvremenu revansa posed lopte bio 78:22 za Bayern.Mislim da niko od nas ne pamti onako nemocan manchester,sateran u misju rupu,a to nije da bude samo zbog crvenog,nego i zbog fenomenalne igre Bayerna.4)Prekinite da omalovazavate Bayern koji je svima do sada(sem kada su i
Ribbery i Robben bili istovremeno povredjeni)odrzali lekciju iz fudbala.5)vecerasnja tekma nije finale pre finala,a u finalu Bayernove sanse su 50:50,jer imaju srce,karakter,timski duh,sjajnu atmnosferu,sjajne igrace i sjajnog trenera.A ako i dalje verujete da je sve bila samo sreca,stite se one stare narodne-sreca prati hrabre.

Djole

pre 14 godina

Imam neki osecaj da ce Bajern da osvoji LS jer me podsecaju na Italiju kada je osvojila SP 2006.Italija je isto tako jedva prosla uz pomoc sudija osminu finala protiv Australije a onda je igrala sve bolje i bolje kako je takmicenje odmicalo. To se upravo sada desava i sa Bajernom.
Hteo bih da se osvrnem i na ova prepucavanja oko srpskih i hrvatskih igraca u stranim klubovima koji igraju u LS.Svasta ljudi ovde pisu da ne kazem lupetaju.Uspeh igraca u klubu dozivljavaju kao da je to uspeh srpskog ili hrvatskog fudbala.Kladim se da bi Vidic ili Olic vise voleli da su te uspehe doziveli u dresu reprezentacije nego u dresu engleskog ili nemackog kluba.Jer ostace zapisano da je LS osvojio nemacki, italijanski, spanski klub pa makar svih jedanaest igraca bili iz Srbije ili Hrvatske.Zato prekinite sa tim besmislenim raspravama i budite srecni sto ima fudbalera sa ovih prostora u velikim evropskim klubovima i dace Bog da ih ima jos vise.Nadam se posle uspeha srpske reprezentacije na predstojecem SP.

Anonimus Nebitnus

pre 14 godina

Svaka cast komsije! Samo ste dokazali kakve talente pravite, i jako mi je zao sto nemate malo vise sportske srece. Finale, pa ocekivao bih Inter i iskreno se nadam dobroj tekmi!

.

pre 14 godina

pa bajern jedinog kog je dobio dosad jakog je bio mancester i to bez runija koji cini pola mancestera. raspali juve ne treba ni da ubrajam u ovo, njih su i mnogo gori derali ove sezone.
njemci uvijek znaju da iskoriste kad im se napravi dobar zreb, ali u finalu nemaju nikakve sanse, bez obzira ko ce da igra u njemu.
(makelela, 28. april 2010 07:21)
U prvoj utakmici u Minhenu je za Manchester igrao Runi,a Bayern bez Robbena,pa su pobedili 2:1.Ne pricaj gluposti!

promatrač

pre 14 godina

nevjerovatno je kakvih se ovdje komentara može pročitati, od toga da je olić srbin (???) pa do toga da je bayern "slučajno" u finalu, da ivica nema mozga itd. naravno, olić je hrvat i zato pojedinci pišu u toj "slučajnosti" zvanoj bayern, da je srbin takvi bi ga proglasili boljim od messija. svaka čast realnim i poštenim ljudima, pozdrav.

Dragisa

pre 14 godina

Svaka cast Olicu. Malo je tako okretnih, snalazljivih, vrednih i u isto vreme skromnih igraca. Pravi sportista.
Cestitke Bayernu, zasluzeno! Ko god da igra u finalu protiv Bayerna, nece lagano proci ili nece ni proci.

Van Gal

pre 14 godina

"Prvenstvo je u svakom slučaju prioritet za Bajern. Međutim, igrači žele da osvoje i Kup, baš kao i Ligu šampiona. Sa druge strane i ja imam velike ambicije i želim sva tri trofeja". 22. mart 2010.

Napred Bajern.Napred Van Gal.

xoxo

pre 14 godina

E los ovaj mec za trece mjesto ne zasluzuje ni prvo kolo grupne faze lige sampiona odavno goru utakmicu a losije nisam posmatrao!!!!!!I JOS NESTO JEL SUTRA FINALE?

Die

pre 14 godina

Ovaj Lion je izbacio Reala, a Bajern je isti ovaj Lion razbio. U dve utakmice Lion nije ništa pokazao, ne zato što je Lion slab već zato što je Bajern mašinerija koja melje. Izgledali su jako moćno i sigurno u ove dve utakmice i sigurno nisu autsajder u finalu. Ovi mladići u Bajernu Contento, Badstuber, Muller biće igračine za koju godinu pogotovo ovaj Cotento. Dečko ima 19 godina a kako sam čuo dobio je pored Olića najveću ocenu na utakmici.

ola

pre 14 godina

europa i svijet promatraju srbe i hrvate ko isti narod.Idete vani pa kad vam spomenu olića bit cete i vi srbi pononosni isto kao kad su meni spomenili vidića.Sta se tice nogometa hrvatska je daleko bolja i uspješnija reprezentacija isto kao i vi u košarci uz jednu razliku,mi smo imali kosrkasku proslost,a vi se trudite imat nogometnu budućnot.Hravtska je 9 reprez.na fifinoj ljestvici.pozdrav iz hrvatske od express vlaka..

ola

tricky

pre 14 godina

Gluposti su da će Bayern biti laki zalogaj u finalu, takvi komentari nemaju veze sa vezom. Npr. da nemaju igrački kalibar, da su imali sreće u ždrijebu... Pa, za njih npr. igraju jedan Robben, Ribery, Olić, Schweinsteiger - igrači koji spadaju u top europsku klasu. Ili sam ja pobrkao pojmove i nemam pojma o nogometu - neka me netko ispravi!
Oliću svaka čast, fantastičan igrač i što je najbitnije sjajna osoba i skroman čovjek. I da, i meni srce puca kada vidim kakvu momčad imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!
Ništa, sad je na Vama red da branite čast balkanskog nogometa/fudbala, momčad imate, uz malo sreće možete jako puno.
A kakva bi sadašnja YU reprezentacija bila? Ubitačna, brate, ubitačna! Znam da je sada o tome blesavo i nepotrebno razglabati te crtati svoje formacije, ali ne mislite li da bi formacija Srna, Ivanović, Vidić, Kolarov - Krasić, Modrić, Stanković, Kranjčar - Olić, Džeko hladno uzela naslov svjetskih prvaka?

Torrente

pre 14 godina

A ja nikako da izvučem ovog Olića u sličicama Fifa World Cup 2010. Fali mi i Luka...
Ništa, moraću na Terazije na menjažu, možda neko ima?
(tancredo, 28. april 2010 10:21)


Imam ti ja Luku sa SP u Njemačkoj, i s Eura 2008..
Ali Stankovića i ekipu nikako dobit!

..čudno, zar ne?

Croat

pre 14 godina

Olic: Najbolji napadac u nasem prostoru. U polufinalu LS tri gola zabiti, to nece Pantelicu ni Zigicu ni Krasicu ni ostalimo nikada uspjet.. a kamol Stankovicu, koji ima dobar sut ali golgeter nije. Pozdrav, na SP igrajte u ime Balkana, jer kad smo mi bili na EP niko nije znao sta je razlike izmedju hrvata i srba, i tako i ovaj put ce biti.

PimPong

pre 14 godina

Svaka cast komsiji. Olic je igracina kao sto su nekad bili Jugovic ili Katanec. Pretrci mnogo, nema nesto mnogo finti, ali na kraju cesto ispadne najkorisniji i najpozrtvovaniji igrac na terenu.

LoshMi

pre 14 godina

@zamislite samo reprezentaciju jugoslavije DANAS!

srpska odbrana, srpsko-hrvatska sredina, hrvatsko-crnogorski napad :))))
(Vucinic/Olic)
mozda bi tad i ibrahimovic igrao za Jugoslaviju, al pored ovo dvoje ja ga ne bi ni u izmjenu stavio :)lol
(Chelsea, 28. april 2010 03:58)
A Pandev? Igra kao lud u Interu! Josh bi imali i golmana Handanovica. Bili bi najjaci na svetu! Ne bi imalo mesto u prvih 11 za igrace poput Kranjcara, Jovetica, mozda i Pandeva, Zigica... Ludilo...

Milan90KL

pre 14 godina

NOVINAR : "Ivice, kakav je osecaj nakon plasmana u finale"?

IVICA : " Osecaj je divan, konacno cu moci da ostvarim svoju dugogodisnju zelju!"

NOVINAR : " Da das gol i osvojis Ligu Sampiona?"

IVICA : " Ne, naravno. Imacu priliku da uzmem autogram i dres Dekija Stankovica, ipak ce on igrati na Svetskom prvenstvu, za razliku od mene i moje momcadi... "

ZG

pre 14 godina

Ovaj Olic je najbolji primer za malisane koji tek pocinju da treniraju fudbal. Covek nema dva grama mozga u glavi a tehnika mu je prosecna (u najboljem slucaju).

Dakle fizikalac. I kao takav da pocne u Polufinalu Lige Sampiona i jos da da 3 gola. Samo moze da pokaze prosecnom detetu sirom sveta da iako si prosecan uz dovoljno truda i malo srece moguce je biti u ovakvoj situaciji jednoga dana.
(Srki, 28. april 2010 00:56)

A šta ti radiš? Mora sa si debeloooo ispod prosjeka..

zemun_grad

pre 14 godina

Dobar je Olic , gol igrac . Videcemo da li moze da igra u kontinuitetu dobro jer je poznato da svaki igrac na tom nivou bljesne jednu sezonu , napadaci narocito .
Ali mislim da ce ga Lusio staviti u dzep jer je to radio i sa mnogo boljim napadacima od Ivice , protiv Pujola i Pikea bi i mogao da se pokaze .

srbin

pre 14 godina

znam da ce sad mnogi da me izbombarduju sa ne preporucujem ali nema veze ja cu ovo reci...zamislite da je stara jugoslavija ostala cela kakva bi to ekipa bila realno mogli da se borimo za medalju u Juznoj Africi, ali ipak to je samo moje misljenje o igracima koji nikada nece igrati za isti reprezentativni dres...

Torrente

pre 14 godina

Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!
(bobo, 27. april 2010 22:53)

Sve to je tako, ali kako mislis "trenutno među najboljima"?

Pa trenutno je daleko najbolji, ajde mi reci jednog igrača s ovih prostora koji će igrati finale Lige Prvaka, finale njem. kupa i osvojiti(najverojatnije) njemačko prvenstvo.

Uz to čovijek da hat trick u polufinalu LP.

nogometaš

pre 14 godina

Šta reći nego:Lyon jadan,preplašen,nemočan,trkački i u duelu mizeran,bez ekstra pojedinca,traljava odbrana i nepostoječi napadači.Bayern u finalu.To je nogomet,ali vidio sam ja u nogometu i većih čuda od ovoga.Tako skromna ekipa u finalu L.P. misterija stvarno misterija.Barcelona će im u finalu peticu uvalit bez da se Messi skida i ulazi u igru bit će im dovoljno da zaigra penzioner Henry i panj Ibrahimović.Bavarci mogu Robenu i Oliću spomenik podignit.Još ni danas ne vjerujem da su izbacili Mančestsr nakon onakvog razvaljivanja koje je Bayern doživio od Mančestera.Da onaj mali naivac nije dobio crveni karton Mančester bi im zabio 10 komada.Drago mi je samo zbog Ivice Olića jer čovjek daje sve od sebe i uz to je nevjerovatno učinkovit i koristan.Ivica nije suptilan tehničar i nije moj omiljeni napadač,ali ne može imati još i dribling i lakoću zabijanja onda bi o njemu razgovarali kao najboljem napadaću na svijetu što on nije,ali koristan je jako koristan naročito u gostima jer slabije reagira na postavljenu odbranu na domačim utakmicama.

doktor

pre 14 godina

Ne verujem sta sa procitao na Indexu od njihovih posetitelja,komentatora.Nesto,tipa'Olic je usutkao Srbe,i kao nesto vratio za Kecmana'! Pa,da li je moguce?Grobari,poklonite im pehar,molim vas! Inace,SVAKA CAST OLICU,sjajan je momak!!!

tomo

pre 14 godina

Man.United se u prvoj utakmici u Munchenu nije vidio,kao ni Fiorentina.U gostima je Bayern pokazao karakter i zato im treba cestitati.Ola je kralj

plamen

pre 14 godina

poštujem srpske nogometaše, ali valjda je sad mnogima jasna razlika između Olića i Pantelića?
I odgovor na pitanje kako bi izgledala današanja jugoslavenska reprezentacija? Nikako! Jer u prvoj ekipi ne bi bilo mjesta za neke od: Olića, Džeku, Vučinića, Pandeva, Kuzmanovića, Novakovića, Jovetića, Modrića, Krasića, Vidića, Salihovića, Ibiševića, Kranjčara, Srnu, Ćorluku, Pantelića, Stankovića, Dedića..sportski pozdrav...

djuka

pre 14 godina

Bajern sampion! A poruka strucnjacima koji ne znaju nabrojat tri igraca Bajerna: uzivacu u citanju vasih komentara 23.maja! Kakva je to sila Inter pa i Barsa!? Nesto ko mocni Mancester?!

mokgab

pre 14 godina

Navijač sam Bayern-a i NEVEROVATNO se radujem prolasku mog tima u finale!! Nadam se da ćemo opet slaviti, bilo protiv Barse ili protiv Murinja...

Ali ono što niko ne kaže je sledeće:

Olić je došao u Bayern BESPLATNO!!!!!!!!!!!

Niko ga nije hteo, jedino je Bayern (tj. u ono vreme još Klinsmann) hteo Olića u timu!! Svaka mu čast i mislim da ova eventuelna titula treba da se pripiše i Klinsmann-u...

Svaka im čast, još jednom!!!

no11

pre 14 godina

Skupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Ivica Olić pa razgovaraju....Kaže Roger Federer: Mene je Bog poslao da budem najveći tenisač svih vremena.Kaže Cristiano Ronaldo:Mene je Bog poslao da budem najbolji i najljepši nogometaš svih vremena i da zavedem sve žene.Kaže Ivica Olić: Nisam ja nikoga poslao.IVICA OLIĆ-Slavonski kralj kulena,bravo Ola u slavoniji te čekamo s tri pečena vola

mk

pre 14 godina

"imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!"

???

Imena koja si nabrojao - to uopće nisu svjetske klase. To nisu igračine.
Svi ti igrači su igrali protiv Engleske i dobili ste 9 komada u dvije tekme. Hrvatska danas nema obranu i na SP ne bi ništa napravili.
Osrednju Ukrajinu niste mogli pobjediti u dve tekme.
Treba biti realan. Sa grcima i sa Izraelom će vam biti jako teško jer taj izrael ste na jedvite jade dobili 2007 (kada je hrvatska bila bolja nego danas) a Grci su za nijansu jači od hrvatske. Veliki uspjeh će biti plasman na EP, iako sumnjam, jer nemate obranu.
(petar, 28. april 2010 17:07)

dobro petre, nisam znao da mozes gledati u buducnost...kako mislis da ce nam biti jako tesko kvalificirati se za EP? samo zbog toga sto jedan put u 10 godina propustamo jedno veliko natjecanje? slazem se sa tobom sto za sada nemamo odbranu, ali tko zna kako ce to izgledati za dvje godine? u ovom sportu se sve mijenja brzo, zivio pa vidio. A plasman na SP ili EP je nama standardan s obzirom sto nam se sada lose pise, no engleska 2008 i holandija 2002 isto nisu vidjeli EP odnosno SP. samo da te posjetim da se takvo nesto dogodilo velikanima, a ne samo hrvatskoj. plasman za hr repku nije i bas neki uspjeh, jer smo redovito bili na EP/SP. I uostalom...ne lupetaj kako nasi nisu igracine, ne kazem da su svjetska klasa, ali i nisu neki prosjek, jer i dalje imamo vrlo dobru reputaciju u europi. za nase kvalitete se vec culo godinama pobjedivsi najjace ekipe, ostvarite li nesto na SP-u, onda cete vidjeti sta to znaci, a do tada likovi kao ti ne trebaju pametovati onima koji su se vec iskazali.

Srki

pre 14 godina

Ovaj Olic je najbolji primer za malisane koji tek pocinju da treniraju fudbal. Covek nema dva grama mozga u glavi a tehnika mu je prosecna (u najboljem slucaju).

Dakle fizikalac. I kao takav da pocne u Polufinalu Lige Sampiona i jos da da 3 gola. Samo moze da pokaze prosecnom detetu sirom sveta da iako si prosecan uz dovoljno truda i malo srece moguce je biti u ovakvoj situaciji jednoga dana.

skoks

pre 14 godina

He he,ovi klinci ovde sto ostavljaju komentare,nek na kompu uzmu Barsu i Mancester pa nek igraju finale sto je kao bilo vidjeno vec u cetvrtfinalu! Taman ovaj trofej,pa ce Bajern imati titula kao gore spomenuti zajedno!!!

djenoveze

pre 14 godina

Fantasticno vece za Olica, svaka cast, ali mislim da cela ekipa Bajerna zasluzuje pohvale. Demonstrirali su silu, jednostavno kada uhvate ritam to je jedna strasna fudbalska masina :) Bilo je uzivanje gledati ovu utakmicu. Nadam se da ce i na Camp Nou biti dobrog fudbala.

johnny010

pre 14 godina

Ne pratim nesto previse fudbal, ali mi je jedna misao na umu. Kako bi izgledala ``sadasnja`` reprezentacija Jugoslavije po vasem misljenju? Ima dosta dobrog materijala na ovim prostorima.

FIUMAN

pre 14 godina

•svaka cast za hat trick ali prva dva gola je dao slucajno! nije ni pogledao gde sutira samo je zviznuo po lopti. Meni se to uopste ne svidja jer on kao vrstan napadac mora da bude mnogo vise efikasniji.
(Aleksandar, 28. april 2010 15:22)
Ajd molim te ne trkeljaj...

Pedja

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

PA KAKO KOJI?
KECMAN 006

aca

pre 14 godina

"Olic: Najbolji napadac u nasem prostoru. U polufinalu LS tri gola zabiti, to nece Pantelicu ni Zigicu ni Krasicu ni ostalimo nikada uspjet a kamol Stankovicu...
...na SP igrajte u ime Balkana, jer kad smo mi bili na EP niko nije znao sta je razlike izmedju hrvata i srba, i tako i ovaj put ce biti.
(Croat, 28. april 2010 12:53)"

Pa ti upravo napravi razliku između nas i vas.
Ne razumem šta si hteo da kažeš.

tancredo

pre 14 godina

A ja nikako da izvučem ovog Olića u sličicama Fifa World Cup 2010. Fali mi i Luka...
Ništa, moraću na Terazije na menjažu, možda neko ima?

makelela

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)


pa kakos znat koji kad ga vi zovete DUSMAN TRICMAN

Иван-Ниш

pre 14 godina

После свега добро је да финале игра Бајерн. Иако су ми некако антипатични због оног пролаза против Фиорентине, пролаза против МУ због тактичких грешака Фергусона, ипак ће у финалу играти екипа од које може нешто да се види. Робен и Олић ће барем бити достојни противници Интеру или Барселони а не ови крљатори из Лиона.

Aleksandar

pre 14 godina

nek da samo 1 protiv intera ili barse pa zasluzuje epitet da je u top 10 napadaca evrope ovako je samo zasijao a videcemo da li ce da zablista.

MMMM

pre 14 godina

Стварно не знам ко може највијати за њих... Екипа којој је поклоњено и 1/4 и 1/2. Срамота.

LoshMi

pre 14 godina

@Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!
(bobo, 27. april 2010 22:53)

Sve to je tako, ali kako mislis "trenutno među najboljima"?

Pa trenutno je daleko najbolji, ajde mi reci jednog igrača s ovih prostora koji će igrati finale Lige Prvaka, finale njem. kupa i osvojiti(najverojatnije) njemačko prvenstvo.

Uz to čovijek da hat trick u polufinalu LP.
(Torrente, 28. april 2010 00:00)

DEJAN STANKOVIC!
Samo sto ce on osvojiti Italiju, a kapiten je reprezentacije koja igra SP! (italijanska liga i dalje ima veci koeficijent od nemacke). Dobar je Olic, ali ne moze biti najbolji sa ovih prostora... Ipak se zna ko je Deki i ko je Nemanja. Pozdrav

Hrvat u Beogradu

pre 14 godina

@petar

Potpuno si u pravu! Nemamo pojma u nogometu. Za razliku od vas koji i kad uspete da se kvalificirate na neko takmičenje, uvek šaljete tenisku momčad. Otuda i rezultati 1:6, 0:6 ...

Nick US

pre 14 godina

Taj sto pice za Lucia- nema veze...!
Mislim Lucio NEma veze s zivotom, pogledajte koja je to kesina..
Savki put kad krene iznosit loptu iz svojih 16 je gubi..
Pogledajte tekmu sa Dinamo Kijev na poc. sezone- 2 gola su dobili zbog te najvece rupe u sovjoj odbrani.
Sutra Barsa igra na njega i pitanje je samo sa kolko razlike ce ih izgazit na Nou Kampu-u...!
Nikakvi Stankovic niti dr. Glembajevi iz Intera nemaju sto sutra trazit tamo.
GAzite majstori...!!

madmax

pre 14 godina

Kakva konstatacija komsija.Napadac Olic dao vise golova od odbranbenih Vidica i Ivanovica.Ma neverovatno!Senzacionalno!Ma naslov za Index!Napadac daje golove ko bi rekao?Steta sto ih nije dovoljno davao kad je trebalo pa ce leto provesti kuci.

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Ljudi koji antifudbal mi gledamo...Kad omaleni Olić da ne jedan već tri gola onda je sve jasno. Iz aviona se je videlo da je utakmica nameštena. Pogledajte one odbranbene igrača kako se samo sklanjaju. I ove predjasnje utakmice od Bayerna su totalna nameštaljka.

petar

pre 14 godina

"imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!"

???

Imena koja si nabrojao - to uopće nisu svjetske klase. To nisu igračine.
Svi ti igrači su igrali protiv Engleske i dobili ste 9 komada u dvije tekme. Hrvatska danas nema obranu i na SP ne bi ništa napravili.
Osrednju Ukrajinu niste mogli pobjediti u dve tekme.
Treba biti realan. Sa grcima i sa Izraelom će vam biti jako teško jer taj izrael ste na jedvite jade dobili 2007 (kada je hrvatska bila bolja nego danas) a Grci su za nijansu jači od hrvatske. Veliki uspjeh će biti plasman na EP, iako sumnjam, jer nemate obranu.

JAR

pre 14 godina

Svaka cast OLICU, prava igracina. Steta sto ne ide hrvatska na svetsko prvenstvo jer ima bas dobar igracki kadar koji bi se bas pokazao.

Ali to vam ne daje za pravo da sad pljujete nase igrace jer mislim da smo mi mnogo bolji, zato prestanite vise sa tim glupim komentarima hrvatici!!!

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

Ko bi rekao da je ovo nivo utakmice polufinala LS? Da je Bajern hteo i da je bio kompletan dao bi im vise nego Hanoveru!Znaci 7+

maksder

pre 14 godina

hrvati kao i obicno mnogo prije zavrsetka nekog takmicenja nama sole ovdje pamet i onda po obicaju uvijek bude obrnuto od tog sto su rekli i onda oni svi nestanu u magli.
ja sam samo zbog toga siguran da bajern nece osvojiti ligu sampiona.

Aco

pre 14 godina

Sta se tice nogometa hrvatska je daleko bolja i uspješnija reprezentacija isto kao i vi u košarci uz jednu razliku,mi smo imali kosrkasku proslost,a vi se trudite imat nogometnu budućnot.Hravtska je 9 reprez.na fifinoj ljestvici.pozdrav iz hrvatske od express vlaka..

ola
(ola, 28. april 2010 11:31)

Nije tacno, jedina razlika je sto su nasi kosarkasi osvojili sve sto se moze osvojiti, dok se vi ponasate kao da imate evropske i svetske titule u "nogometu" ali realnost je da nemate nista (trece mesto jeste bio uspeh ali sigurno nije dovoljno da se toliko hvalite)

string

pre 14 godina

Hrvatska ima sve osim odbrane i trenera ,zato i nije na SP,nijedan od igraca koje poseduje ova reprezentacija nije svetska klasa, ali to ne znaci da nisu dobri, od igraca koje ima Hrvatska moze se napraviti jedan odlican tim ,s' tim sto im treba dobrih igraca u odbrani.

vracarac

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

pitas koji Kecman? sad cu da te podsetim:
http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded
ovaj DUSAN KECMAN!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded

cane

pre 14 godina

Kako je frajer zavuko prvi gol,svaka cast!
Bajern je opasan tim,i nije slucajno u finalu.
Antune iz Subotice;Je li znas kakva je razlika izmedju fudbalera i nogometasa?
Pa,fudbaleri idu na svetsko prvenstvo,a nogometasi ne!
Pusa Antone,cmok,cmok!

petar

pre 14 godina

I uostalom...ne lupetaj kako nasi nisu igracine, ne kazem da su svjetska klasa, ali i nisu neki prosjek, jer i dalje imamo vrlo dobru reputaciju u europi. za nase kvalitete se vec culo godinama pobjedivsi najjace ekipe, ostvarite li nesto na SP-u, onda cete vidjeti sta to znaci, a do tada likovi kao ti ne trebaju pametovati onima koji su se vec iskazali"

Mk, realnost je ovakva:

Hrvatska nogometna reprezentacija je bila treća na svijetu 1998. I to je zaista rezultat a i imali ste super ekipu. Dakle realno je bilo. I mi smo imali 1998 jednako jaku ekipu ali smo ispali od nizozemske 1-2. Da, tada smo bili izjednačeni, jer 1999 smo igrali dvaputa sa vama i bilo je 0-0 i 2-2 na maximiru. Podjednake ekipe. Vi ste dobili nizozemce jer je ladić skidao lopte a ni sam nije znao kako. Nizozemska je bila bolja u tekmi za treće mjesto ali hrvatska je tada zasluženo bila treća. Mi smo kod 1-1 sa nizozemcima imali penal i da je mijatović pogodio išli bi vjerovatno dalje. I isto su nizozmeci bili bolji tokom te tekme.

Glupo je od hrvatske nogometne reprezentacije raditi neku veličinu jer ona to nije. Zašto ? Zato što vi niste od 1998 bili u stanju da prođete barem grupnu fazu natjecanja. 10 godina ste čekali da konačno prođete grupu.

pogledaj ove činjenice:

EURO 2000 - niste se kvalificirali.

SP 2002 - ispali u prvoj fazi

EP 2004 - ispali u prvoj fazi

SP 2006 - ispali u prvoj fazi.

i tada nakon 10 godina - da, 10 godina vam je trebalo ! - konačno ste prošli skupinu na EURU 2008 i ispali od turaka u četvrtfinalu.

To nisu rezultati sori.

To nije ekipa koja bi zaslužila neki respekt u smislu da je među najjačima na svijetu. Vi ste danas ( a i zadnjih 10 godina) na razini ukrajinaca i grka, norvežana i šveđana. Solidne euro ekipe.

Ti ćeš reći da ste dobili njemce, talijane, argentinu. Šta sad to znači ? Pa i Norveška je tukla njemačku u njemačkoj 2009, pa niko neće reći da su norvežni neki vrh. Vi ste kao repka imali par dobrih tekmi a posebno je dobra bila protiv italije 2002 i 2007 protiv engleza- ali tada su englezi bili toliko slabi da su igrali na wembleyu sa makedonijom 0-0, a od vas izgubili 2-3. Vidio si i sam kako je završila tekma sa pravim uigranim englezima. 9 komada ste u dve tekme dobili.

Hrvatska je dobra momčad, nemoj me krivo razumjeti, ti se nemaš šta sramiti niti ikome išta dokazivati, jer ekipu imate, ali nije evropski vrh još od 1998, a kamoli ju uzdizati u neke ekstra ekipe.

Lijepi pozdrav mk iz Zagreba.

Iha

pre 14 godina

Simpatican ovaj Olic za razliku od Antuna iz Subotice...
Gledaj ti decko tog Vidica i Kacara na svetskom prventsvu u junu a ja cu da te pitam tad sta ti radi Petric ili Diego Modric?! Opusti se malo..

Moravac

pre 14 godina

Bice tesko Bajernu protiv Intera..
(Niksicko pivo, 27. april 2010 22:54)
Je li Niksic, a kad je zakazana ta prijateljska??? Gledaj sutra zasto je Barsa- mes que un club, potpuno unistenje Intera...

vracarac

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

pitas koji Kecman? sad cu da te podsetim: http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded
ovaj DUSAN KECMAN!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded

LoshMi

pre 14 godina

@pazi onaj oće da im posudimo olića za sp? može uzmite i petrića i eduarda(on je inače za klasu iznad, sam da se oporavi)ali komšije, ništa na veresiju. euro 2012. dajete nam vidić, ivanović, subotić jer nam samo obrana fali. oćemo trgovat?
(karzai, 27. april 2010 23:33)

Naravno da necemo trgovati :))
Javicemo vam se ako planiramo da ispadnemo u grupi!

Ntopa

pre 14 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su i Real i Bordo srećno-slučajno ispali od Liona!? Sada im se to vratilo. A takođe mi se čini da bi Bajern lagano ispao i od jednih i od drugih... Finale će biti jaaaaaaaaaako izvesno, ko god da prođe večeras. Voleo bih da nisam u pravu :(((

sasa

pre 14 godina

Kako je igrao Lyon, mogao je dati 10 golova. Stvarno mi nije jasno da jedan tako loš klub dodje do polufinala.
A kad je takav igrač, što vas nije odveo na svetsko prvenstvo?

DEki

pre 14 godina

Al se lože ovi rvati,sad ni nemoraju na SP jer je Bayern dobio Lyona al koga će to na SP zanimati,olić je rupa u Srbiji bi bio rezerva Kežmanu.Mi IDEMO U AFRIKU,a kuda čete vi.......

LoshMi

pre 14 godina

@@ loshMi
Pored Vucinica, Jovete, Pandeva, Dzeke, Olica, Petrica za Zigica veruj mi ne bi bilo mesta.
(sta bi bilo kad bi bilo, 28. april 2010 15:57)

Pa slazem se, realno i ne bi imalo trenutno mesta. Ali mozda bi bilo kada bi igrao konstantno, a ne dobijao sansu na kasicici. Ali trenutno i nemamo bolje. Dobar je Ziga, skroz drugaciji od ostalih...

djshilja

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29) Kako neznaš koji pa onaj što vam je uvalio trojku tj tricu ili ako oćeš po vaški... Kecman aka Dalekometno tricohitalo !!!

manual

pre 14 godina

ja bih samo sceo da pandev, vucinic ili jovetic igraju za nas, a oni nek ove mjenjaju sa bosnom ionako to oduvijek rade ili nek nabavljaju sebi igrace iz fudbalskih velesila kao sto su svajcarska ali australija.

makelela

pre 14 godina

pa bajern jedinog kog je dobio dosad jakog je bio mancester i to bez runija koji cini pola mancestera. raspali juve ne treba ni da ubrajam u ovo, njih su i mnogo gori derali ove sezone.
njemci uvijek znaju da iskoriste kad im se napravi dobar zreb, ali u finalu nemaju nikakve sanse, bez obzira ko ce da igra u njemu.

skandinavac

pre 14 godina

Cestitke Bajernu za finale koje nikad u svojoj historiji nije lakse izborio,jer Lion nije ekipa za polufinale ,ono sto su pokazali u dva mecka sa njima je ispod ekipe koja je u zavrsnici,njihov trener je nestabilan i bez iskustva,dobice otkaz to sigurno,izostavlja pjanica i kälstrema u najvaznijoj utakmici sezone ? a prije toga nastupali svaki mec malo cudno..bez obzira na to ko god da bude protivnik Bajern je bez sansi, jer tesko je povjerovati da mogu pobjediti Barsu ili Inter,jednostavno nemaju taj kalibar igraca.

Miki

pre 14 godina

Zanima me nešto puno bitnije od ove jadne utakmice,u kojoj su grupi hrvati na SVETSKOM.A Olić nema pojma, Pantelić i Žigić su za njega Mesi i Ronaldo.

Aleksandar

pre 14 godina

svaka cast za hat trick ali prva dva gola je dao slucajno! nije ni pogledao gde sutira samo je zviznuo po lopti. Meni se to uopste ne svidja jer on kao vrstan napadac mora da bude mnogo vise efikasniji.

potop

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?

Tomo BG

pre 14 godina

Ivica Olic

-jedan gol levom nogom
-jedan gol desnom nogom
-jedan gol glavom
-iznudio jedan crveni karton..

Koji CAR!!!!!
Nikad necu prezalit sto nema Hrvatske u Africi..

Napomenimo da je Olic gotovo sam dobio Hapoela,izbacio Juventusa..
Dao kljucnu asistenciju protiv Fiorentine..
Izbacio sam Manchestera..
Izbacio sam Lyona..


Barcelona,cuvaj se!!

xoxo

pre 14 godina

E los ovaj mec za trece mjesto ne zasluzuje ni prvo kolo grupne faze lige sampiona odavno goru utakmicu a losije nisam posmatrao!!!!!!I JOS NESTO JEL SUTRA FINALE?

Milan90KL

pre 14 godina

NOVINAR : "Ivice, kakav je osecaj nakon plasmana u finale"?

IVICA : " Osecaj je divan, konacno cu moci da ostvarim svoju dugogodisnju zelju!"

NOVINAR : " Da das gol i osvojis Ligu Sampiona?"

IVICA : " Ne, naravno. Imacu priliku da uzmem autogram i dres Dekija Stankovica, ipak ce on igrati na Svetskom prvenstvu, za razliku od mene i moje momcadi... "

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Ljudi koji antifudbal mi gledamo...Kad omaleni Olić da ne jedan već tri gola onda je sve jasno. Iz aviona se je videlo da je utakmica nameštena. Pogledajte one odbranbene igrača kako se samo sklanjaju. I ove predjasnje utakmice od Bayerna su totalna nameštaljka.

ja

pre 14 godina

Antune iz Subotica

Da, nas ce vise da interesuju Gojko i Vidic jer su to nasi igraci, cak ti mogu reci da svakog Srbina na SRPSKOM sajtu vise interesuju vesti o srpskim igracima iz Kine i Bangladesa nego o hrvatskom pa makar i uveo Bajern u finale LS

zemun_grad

pre 14 godina

Dobar je Olic , gol igrac . Videcemo da li moze da igra u kontinuitetu dobro jer je poznato da svaki igrac na tom nivou bljesne jednu sezonu , napadaci narocito .
Ali mislim da ce ga Lusio staviti u dzep jer je to radio i sa mnogo boljim napadacima od Ivice , protiv Pujola i Pikea bi i mogao da se pokaze .

roman empire

pre 14 godina

Svaka cast Ivici za Hat-trick i Bayernu na prolazu u finale.Zamislite samo nashu reprezentaciju na Mundijalu sa Olicem i Vucinicem u napadu umesto Pantelica,Zigica i Lazovica,jeste da su ovi nashi dobri ali ova dva su bolja.

karzai

pre 14 godina

pazi onaj oće da im posudimo olića za sp? može uzmite i petrića i eduarda(on je inače za klasu iznad, sam da se oporavi)ali komšije, ništa na veresiju. euro 2012. dajete nam vidić, ivanović, subotić jer nam samo obrana fali. oćemo trgovat?

sokol

pre 14 godina

koji kralj, svaka mu ast, covjek se u zivotu uvijek trudio, bio je podcjenjen, a vidi ga sada..na samom vrhu! Zbog takvih kao njega volim ovaj sport, jer to su price koje se ne zaborave. A nadam se da ce bayern osvojiti titulu zbog ivice koji je zasluzio pehar zbog truda i radnje, jos jednom: kapa do poda, majsorcino!

Miki

pre 14 godina

Zanima me nešto puno bitnije od ove jadne utakmice,u kojoj su grupi hrvati na SVETSKOM.A Olić nema pojma, Pantelić i Žigić su za njega Mesi i Ronaldo.

Пеки

pre 14 godina

Ma pustimo mi Olica,recite vi meni kako je odigrao Gojko za Hertu i dal je Vidic napuco koju loptu u aut:))
(Antun Subotica, 27. april 2010 22:47)

Гојко стандардно одиграо 90 минута , баш као и Вида. Спремају се људи за светско првенство , шта да ти кажем...

DEki

pre 14 godina

Al se lože ovi rvati,sad ni nemoraju na SP jer je Bayern dobio Lyona al koga će to na SP zanimati,olić je rupa u Srbiji bi bio rezerva Kežmanu.Mi IDEMO U AFRIKU,a kuda čete vi.......

Aleksandar

pre 14 godina

svaka cast za hat trick ali prva dva gola je dao slucajno! nije ni pogledao gde sutira samo je zviznuo po lopti. Meni se to uopste ne svidja jer on kao vrstan napadac mora da bude mnogo vise efikasniji.

mrky

pre 14 godina

http://tinyurl.com/VIDEO-Lyon-vs-Bayern-0-3-OLIC

Golovi

Bajrn impresivan, Lion jako los, ipak Bajern ce u finalu biti autsajder s kim god da bude igrao

Srki

pre 14 godina

Ovaj Olic je najbolji primer za malisane koji tek pocinju da treniraju fudbal. Covek nema dva grama mozga u glavi a tehnika mu je prosecna (u najboljem slucaju).

Dakle fizikalac. I kao takav da pocne u Polufinalu Lige Sampiona i jos da da 3 gola. Samo moze da pokaze prosecnom detetu sirom sveta da iako si prosecan uz dovoljno truda i malo srece moguce je biti u ovakvoj situaciji jednoga dana.

MMMM

pre 14 godina

Стварно не знам ко може највијати за њих... Екипа којој је поклоњено и 1/4 и 1/2. Срамота.

Jowana

pre 14 godina

Svaka cast Olicu!!!
A sto....mislite da Bajern ne moze nista u finalu? Ako je mogao doci do tamo...vise srecom nego...'igrom'...mozda bude imao i toliko srece na Bernabeu da osvoji LS!!! Jeste zasluzeno prosao Lion, ali se sjetite Fiorentine i Manchestera....cista sreca!!!
Tako da ga ne bih otpisala!

Umaga

pre 14 godina

Olinjo je svojim golovima izbacio Fiorentinu, Mančester i Lion. Neka se sad Barselona i Inter dogovore ko će mu biti sledeća mušterija ...

makelela

pre 14 godina

pa bajern jedinog kog je dobio dosad jakog je bio mancester i to bez runija koji cini pola mancestera. raspali juve ne treba ni da ubrajam u ovo, njih su i mnogo gori derali ove sezone.
njemci uvijek znaju da iskoriste kad im se napravi dobar zreb, ali u finalu nemaju nikakve sanse, bez obzira ko ce da igra u njemu.

LoshMi

pre 14 godina

@Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!
(bobo, 27. april 2010 22:53)

Sve to je tako, ali kako mislis "trenutno među najboljima"?

Pa trenutno je daleko najbolji, ajde mi reci jednog igrača s ovih prostora koji će igrati finale Lige Prvaka, finale njem. kupa i osvojiti(najverojatnije) njemačko prvenstvo.

Uz to čovijek da hat trick u polufinalu LP.
(Torrente, 28. april 2010 00:00)

DEJAN STANKOVIC!
Samo sto ce on osvojiti Italiju, a kapiten je reprezentacije koja igra SP! (italijanska liga i dalje ima veci koeficijent od nemacke). Dobar je Olic, ali ne moze biti najbolji sa ovih prostora... Ipak se zna ko je Deki i ko je Nemanja. Pozdrav

FIUMAN

pre 14 godina

•svaka cast za hat trick ali prva dva gola je dao slucajno! nije ni pogledao gde sutira samo je zviznuo po lopti. Meni se to uopste ne svidja jer on kao vrstan napadac mora da bude mnogo vise efikasniji.
(Aleksandar, 28. april 2010 15:22)
Ajd molim te ne trkeljaj...

tancredo

pre 14 godina

A ja nikako da izvučem ovog Olića u sličicama Fifa World Cup 2010. Fali mi i Luka...
Ništa, moraću na Terazije na menjažu, možda neko ima?

maksder

pre 14 godina

hrvati kao i obicno mnogo prije zavrsetka nekog takmicenja nama sole ovdje pamet i onda po obicaju uvijek bude obrnuto od tog sto su rekli i onda oni svi nestanu u magli.
ja sam samo zbog toga siguran da bajern nece osvojiti ligu sampiona.

sasa

pre 14 godina

Kako je igrao Lyon, mogao je dati 10 golova. Stvarno mi nije jasno da jedan tako loš klub dodje do polufinala.
A kad je takav igrač, što vas nije odveo na svetsko prvenstvo?

skandinavac

pre 14 godina

Cestitke Bajernu za finale koje nikad u svojoj historiji nije lakse izborio,jer Lion nije ekipa za polufinale ,ono sto su pokazali u dva mecka sa njima je ispod ekipe koja je u zavrsnici,njihov trener je nestabilan i bez iskustva,dobice otkaz to sigurno,izostavlja pjanica i kälstrema u najvaznijoj utakmici sezone ? a prije toga nastupali svaki mec malo cudno..bez obzira na to ko god da bude protivnik Bajern je bez sansi, jer tesko je povjerovati da mogu pobjediti Barsu ili Inter,jednostavno nemaju taj kalibar igraca.

JAR

pre 14 godina

Svaka cast OLICU, prava igracina. Steta sto ne ide hrvatska na svetsko prvenstvo jer ima bas dobar igracki kadar koji bi se bas pokazao.

Ali to vam ne daje za pravo da sad pljujete nase igrace jer mislim da smo mi mnogo bolji, zato prestanite vise sa tim glupim komentarima hrvatici!!!

madmax

pre 14 godina

Kakva konstatacija komsija.Napadac Olic dao vise golova od odbranbenih Vidica i Ivanovica.Ma neverovatno!Senzacionalno!Ma naslov za Index!Napadac daje golove ko bi rekao?Steta sto ih nije dovoljno davao kad je trebalo pa ce leto provesti kuci.

Rale

pre 14 godina

Kakav raspad Liona...Da mi je neko rekao pre par meseci da će Bajern igrati finale Lige šampiona, rekao bih mu da je lud. Ko li će udariti na Nemce u finalu - sam Bog zna. Zbog dvojice igrača - Stankovića i Zanetija - voleo bih da Inter prođe, al' videćemo.

Croat

pre 14 godina

Olic: Najbolji napadac u nasem prostoru. U polufinalu LS tri gola zabiti, to nece Pantelicu ni Zigicu ni Krasicu ni ostalimo nikada uspjet.. a kamol Stankovicu, koji ima dobar sut ali golgeter nije. Pozdrav, na SP igrajte u ime Balkana, jer kad smo mi bili na EP niko nije znao sta je razlike izmedju hrvata i srba, i tako i ovaj put ce biti.

cane

pre 14 godina

Kako je frajer zavuko prvi gol,svaka cast!
Bajern je opasan tim,i nije slucajno u finalu.
Antune iz Subotice;Je li znas kakva je razlika izmedju fudbalera i nogometasa?
Pa,fudbaleri idu na svetsko prvenstvo,a nogometasi ne!
Pusa Antone,cmok,cmok!

vracarac

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

pitas koji Kecman? sad cu da te podsetim: http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded
ovaj DUSAN KECMAN!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded

Ntopa

pre 14 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su i Real i Bordo srećno-slučajno ispali od Liona!? Sada im se to vratilo. A takođe mi se čini da bi Bajern lagano ispao i od jednih i od drugih... Finale će biti jaaaaaaaaaako izvesno, ko god da prođe večeras. Voleo bih da nisam u pravu :(((

manual

pre 14 godina

ja bih samo sceo da pandev, vucinic ili jovetic igraju za nas, a oni nek ove mjenjaju sa bosnom ionako to oduvijek rade ili nek nabavljaju sebi igrace iz fudbalskih velesila kao sto su svajcarska ali australija.

svaka čast

pre 14 godina

Lijevom nogom, desnom nogom i glavom. Isključio protivničkog igrača, svojima namjestio dva zicera, pretrčao 11,5 km, stalan pritisak na zadnju liniju ... Ne treba se čuditi da cijeli stadion skandira Olićevo ime.

bobo

pre 14 godina

Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!

djshilja

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29) Kako neznaš koji pa onaj što vam je uvalio trojku tj tricu ili ako oćeš po vaški... Kecman aka Dalekometno tricohitalo !!!

Iha

pre 14 godina

Simpatican ovaj Olic za razliku od Antuna iz Subotice...
Gledaj ti decko tog Vidica i Kacara na svetskom prventsvu u junu a ja cu da te pitam tad sta ti radi Petric ili Diego Modric?! Opusti se malo..

Moravac

pre 14 godina

Bice tesko Bajernu protiv Intera..
(Niksicko pivo, 27. april 2010 22:54)
Je li Niksic, a kad je zakazana ta prijateljska??? Gledaj sutra zasto je Barsa- mes que un club, potpuno unistenje Intera...

marko

pre 14 godina

(Milan90KL, 28. april 2010 02:32)

Milane, ovo je definitivno najiskompleksiraniji komentar koji sam vidio u životu.
Zašto bi Olić trebao tražiti autogram od Stankovića kad je Olić bio na više europskih i svjetskih natjecanja a još se za razliku od Dekija nije na istima sa svojom nacionalnom ekipom osramotio pred cjelim svijetom katastrofalnim porazima. Zato je logično da Stanković traži autogram od Olića ali nažalost neće moći jer neće biti na terenu kad nije u prvoj postavi..vjerovatno jedan od razloga zasto je Inter konacno napravio iskorak i igra najbolju sezonu zadnjih godina.

petar

pre 14 godina

"imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!"

???

Imena koja si nabrojao - to uopće nisu svjetske klase. To nisu igračine.
Svi ti igrači su igrali protiv Engleske i dobili ste 9 komada u dvije tekme. Hrvatska danas nema obranu i na SP ne bi ništa napravili.
Osrednju Ukrajinu niste mogli pobjediti u dve tekme.
Treba biti realan. Sa grcima i sa Izraelom će vam biti jako teško jer taj izrael ste na jedvite jade dobili 2007 (kada je hrvatska bila bolja nego danas) a Grci su za nijansu jači od hrvatske. Veliki uspjeh će biti plasman na EP, iako sumnjam, jer nemate obranu.

Van Gal

pre 14 godina

"Prvenstvo je u svakom slučaju prioritet za Bajern. Međutim, igrači žele da osvoje i Kup, baš kao i Ligu šampiona. Sa druge strane i ja imam velike ambicije i želim sva tri trofeja". 22. mart 2010.

Napred Bajern.Napred Van Gal.

ZG

pre 14 godina

Ovaj Olic je najbolji primer za malisane koji tek pocinju da treniraju fudbal. Covek nema dva grama mozga u glavi a tehnika mu je prosecna (u najboljem slucaju).

Dakle fizikalac. I kao takav da pocne u Polufinalu Lige Sampiona i jos da da 3 gola. Samo moze da pokaze prosecnom detetu sirom sveta da iako si prosecan uz dovoljno truda i malo srece moguce je biti u ovakvoj situaciji jednoga dana.
(Srki, 28. april 2010 00:56)

A šta ti radiš? Mora sa si debeloooo ispod prosjeka..

petar

pre 14 godina

I uostalom...ne lupetaj kako nasi nisu igracine, ne kazem da su svjetska klasa, ali i nisu neki prosjek, jer i dalje imamo vrlo dobru reputaciju u europi. za nase kvalitete se vec culo godinama pobjedivsi najjace ekipe, ostvarite li nesto na SP-u, onda cete vidjeti sta to znaci, a do tada likovi kao ti ne trebaju pametovati onima koji su se vec iskazali"

Mk, realnost je ovakva:

Hrvatska nogometna reprezentacija je bila treća na svijetu 1998. I to je zaista rezultat a i imali ste super ekipu. Dakle realno je bilo. I mi smo imali 1998 jednako jaku ekipu ali smo ispali od nizozemske 1-2. Da, tada smo bili izjednačeni, jer 1999 smo igrali dvaputa sa vama i bilo je 0-0 i 2-2 na maximiru. Podjednake ekipe. Vi ste dobili nizozemce jer je ladić skidao lopte a ni sam nije znao kako. Nizozemska je bila bolja u tekmi za treće mjesto ali hrvatska je tada zasluženo bila treća. Mi smo kod 1-1 sa nizozemcima imali penal i da je mijatović pogodio išli bi vjerovatno dalje. I isto su nizozmeci bili bolji tokom te tekme.

Glupo je od hrvatske nogometne reprezentacije raditi neku veličinu jer ona to nije. Zašto ? Zato što vi niste od 1998 bili u stanju da prođete barem grupnu fazu natjecanja. 10 godina ste čekali da konačno prođete grupu.

pogledaj ove činjenice:

EURO 2000 - niste se kvalificirali.

SP 2002 - ispali u prvoj fazi

EP 2004 - ispali u prvoj fazi

SP 2006 - ispali u prvoj fazi.

i tada nakon 10 godina - da, 10 godina vam je trebalo ! - konačno ste prošli skupinu na EURU 2008 i ispali od turaka u četvrtfinalu.

To nisu rezultati sori.

To nije ekipa koja bi zaslužila neki respekt u smislu da je među najjačima na svijetu. Vi ste danas ( a i zadnjih 10 godina) na razini ukrajinaca i grka, norvežana i šveđana. Solidne euro ekipe.

Ti ćeš reći da ste dobili njemce, talijane, argentinu. Šta sad to znači ? Pa i Norveška je tukla njemačku u njemačkoj 2009, pa niko neće reći da su norvežni neki vrh. Vi ste kao repka imali par dobrih tekmi a posebno je dobra bila protiv italije 2002 i 2007 protiv engleza- ali tada su englezi bili toliko slabi da su igrali na wembleyu sa makedonijom 0-0, a od vas izgubili 2-3. Vidio si i sam kako je završila tekma sa pravim uigranim englezima. 9 komada ste u dve tekme dobili.

Hrvatska je dobra momčad, nemoj me krivo razumjeti, ti se nemaš šta sramiti niti ikome išta dokazivati, jer ekipu imate, ali nije evropski vrh još od 1998, a kamoli ju uzdizati u neke ekstra ekipe.

Lijepi pozdrav mk iz Zagreba.

ola

pre 14 godina

europa i svijet promatraju srbe i hrvate ko isti narod.Idete vani pa kad vam spomenu olića bit cete i vi srbi pononosni isto kao kad su meni spomenili vidića.Sta se tice nogometa hrvatska je daleko bolja i uspješnija reprezentacija isto kao i vi u košarci uz jednu razliku,mi smo imali kosrkasku proslost,a vi se trudite imat nogometnu budućnot.Hravtska je 9 reprez.na fifinoj ljestvici.pozdrav iz hrvatske od express vlaka..

ola

djuka

pre 14 godina

Bajern sampion! A poruka strucnjacima koji ne znaju nabrojat tri igraca Bajerna: uzivacu u citanju vasih komentara 23.maja! Kakva je to sila Inter pa i Barsa!? Nesto ko mocni Mancester?!

Aco

pre 14 godina

Sta se tice nogometa hrvatska je daleko bolja i uspješnija reprezentacija isto kao i vi u košarci uz jednu razliku,mi smo imali kosrkasku proslost,a vi se trudite imat nogometnu budućnot.Hravtska je 9 reprez.na fifinoj ljestvici.pozdrav iz hrvatske od express vlaka..

ola
(ola, 28. april 2010 11:31)

Nije tacno, jedina razlika je sto su nasi kosarkasi osvojili sve sto se moze osvojiti, dok se vi ponasate kao da imate evropske i svetske titule u "nogometu" ali realnost je da nemate nista (trece mesto jeste bio uspeh ali sigurno nije dovoljno da se toliko hvalite)

Nick US

pre 14 godina

Taj sto pice za Lucia- nema veze...!
Mislim Lucio NEma veze s zivotom, pogledajte koja je to kesina..
Savki put kad krene iznosit loptu iz svojih 16 je gubi..
Pogledajte tekmu sa Dinamo Kijev na poc. sezone- 2 gola su dobili zbog te najvece rupe u sovjoj odbrani.
Sutra Barsa igra na njega i pitanje je samo sa kolko razlike ce ih izgazit na Nou Kampu-u...!
Nikakvi Stankovic niti dr. Glembajevi iz Intera nemaju sto sutra trazit tamo.
GAzite majstori...!!

Sax

pre 14 godina

Bravo za Bayern,suvereno su odigrali obe utakmice protiv Lyon-a i zasluzeno prosli dalje u finale.U finalu ih ceka Inter ili Barsa i realno Bayern u finalu nece biti u ulozi favorita s kim god bude igrao...mozda bi im malo vise odgovarao Inter.I konacno da nema vise Engleza u zavrsnici lige sampiona,oni koji govore da LS nije bila nikad gora samo zato sto u zavrsnici nema Engleza ili Reala stvarno nemaju pojma sta govore.Pa ljudi ovo je fudbal,dolaze novi timovi koji se bore za titulu i to je ono sto fudbal cini zanimljivim.Izgleda da dosta "klinaca" zna samo za Barsu ili Chealsa pa misle ako nema njih onda je los i slab fudbal.

nogometaš

pre 14 godina

Šta reći nego:Lyon jadan,preplašen,nemočan,trkački i u duelu mizeran,bez ekstra pojedinca,traljava odbrana i nepostoječi napadači.Bayern u finalu.To je nogomet,ali vidio sam ja u nogometu i većih čuda od ovoga.Tako skromna ekipa u finalu L.P. misterija stvarno misterija.Barcelona će im u finalu peticu uvalit bez da se Messi skida i ulazi u igru bit će im dovoljno da zaigra penzioner Henry i panj Ibrahimović.Bavarci mogu Robenu i Oliću spomenik podignit.Još ni danas ne vjerujem da su izbacili Mančestsr nakon onakvog razvaljivanja koje je Bayern doživio od Mančestera.Da onaj mali naivac nije dobio crveni karton Mančester bi im zabio 10 komada.Drago mi je samo zbog Ivice Olića jer čovjek daje sve od sebe i uz to je nevjerovatno učinkovit i koristan.Ivica nije suptilan tehničar i nije moj omiljeni napadač,ali ne može imati još i dribling i lakoću zabijanja onda bi o njemu razgovarali kao najboljem napadaću na svijetu što on nije,ali koristan je jako koristan naročito u gostima jer slabije reagira na postavljenu odbranu na domačim utakmicama.

vracarac

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

pitas koji Kecman? sad cu da te podsetim:
http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded
ovaj DUSAN KECMAN!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=player_embedded

srbin

pre 14 godina

znam da ce sad mnogi da me izbombarduju sa ne preporucujem ali nema veze ja cu ovo reci...zamislite da je stara jugoslavija ostala cela kakva bi to ekipa bila realno mogli da se borimo za medalju u Juznoj Africi, ali ipak to je samo moje misljenje o igracima koji nikada nece igrati za isti reprezentativni dres...

TOMZG

pre 14 godina

Tomo BG pozdravlja te Tomo iz ZG.Stvarno je naš Olić, duracell kako ga zovu nevjerojatan, po golovima u Ligi odmah iza Messija ,a još ga može i prestići.Pa to još nije bilo u Ligi prvaka iz ere Šukera, Bobana i Prosinečkog.I slažem se sa tobom da jedna velika repka HRV neće nažalost biti u Africi.Majstori kao što su: Olić,Kranjčar,Modrić,Eduardo,
Čorluka,Pranjić,Srna,Petrić,
Rakitić i ostali,morali su biti na SP.Trebali bi uvesti pravilo pozivnice za SP.Kakav je gol samo nedavno dao Petrić,škaricama!!Svi su oni u naponu snage, ali šta se može ,gledat će te anonimce iz Slovenije,Švicarske,Slovačke,
Sj.Koreje i Južne Koreje,i ostalih egzotičnih zemalja.Od 24 repke ,12 njih su u kategoriji gore navedenih.A majstori koji zabijaju po 3 gola u POLUFINALU LIGE PR. i škaricama gledat će to na TV.

no11

pre 14 godina

Skupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Ivica Olić pa razgovaraju....Kaže Roger Federer: Mene je Bog poslao da budem najveći tenisač svih vremena.Kaže Cristiano Ronaldo:Mene je Bog poslao da budem najbolji i najljepši nogometaš svih vremena i da zavedem sve žene.Kaže Ivica Olić: Nisam ja nikoga poslao.IVICA OLIĆ-Slavonski kralj kulena,bravo Ola u slavoniji te čekamo s tri pečena vola

doktor

pre 14 godina

Ne verujem sta sa procitao na Indexu od njihovih posetitelja,komentatora.Nesto,tipa'Olic je usutkao Srbe,i kao nesto vratio za Kecmana'! Pa,da li je moguce?Grobari,poklonite im pehar,molim vas! Inace,SVAKA CAST OLICU,sjajan je momak!!!

plamen

pre 14 godina

poštujem srpske nogometaše, ali valjda je sad mnogima jasna razlika između Olića i Pantelića?
I odgovor na pitanje kako bi izgledala današanja jugoslavenska reprezentacija? Nikako! Jer u prvoj ekipi ne bi bilo mjesta za neke od: Olića, Džeku, Vučinića, Pandeva, Kuzmanovića, Novakovića, Jovetića, Modrića, Krasića, Vidića, Salihovića, Ibiševića, Kranjčara, Srnu, Ćorluku, Pantelića, Stankovića, Dedića..sportski pozdrav...

aca

pre 14 godina

"Olic: Najbolji napadac u nasem prostoru. U polufinalu LS tri gola zabiti, to nece Pantelicu ni Zigicu ni Krasicu ni ostalimo nikada uspjet a kamol Stankovicu...
...na SP igrajte u ime Balkana, jer kad smo mi bili na EP niko nije znao sta je razlike izmedju hrvata i srba, i tako i ovaj put ce biti.
(Croat, 28. april 2010 12:53)"

Pa ti upravo napravi razliku između nas i vas.
Ne razumem šta si hteo da kažeš.

Aleksandar

pre 14 godina

nek da samo 1 protiv intera ili barse pa zasluzuje epitet da je u top 10 napadaca evrope ovako je samo zasijao a videcemo da li ce da zablista.

Chelsea

pre 14 godina

zamislite samo reprezentaciju jugoslavije DANAS!

srpska odbrana, srpsko-hrvatska sredina, hrvatsko-crnogorski napad :))))
(Vucinic/Olic)
mozda bi tad i ibrahimovic igrao za Jugoslaviju, al pored ovo dvoje ja ga ne bi ni u izmjenu stavio :)lol

makelela

pre 14 godina

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)


pa kakos znat koji kad ga vi zovete DUSMAN TRICMAN

www.worldofbasketball.org

pre 14 godina

Alal vera majstore. Odigrao je Olic mozda i utakmicu zivota. Ja sam se nadao malo vecem otporu Lyon-a ali nisu imali sanse. Videcemo sutra sta ce da bude u drugom polufinalu.

johnny010

pre 14 godina

Ne pratim nesto previse fudbal, ali mi je jedna misao na umu. Kako bi izgledala ``sadasnja`` reprezentacija Jugoslavije po vasem misljenju? Ima dosta dobrog materijala na ovim prostorima.

.

pre 14 godina

pa bajern jedinog kog je dobio dosad jakog je bio mancester i to bez runija koji cini pola mancestera. raspali juve ne treba ni da ubrajam u ovo, njih su i mnogo gori derali ove sezone.
njemci uvijek znaju da iskoriste kad im se napravi dobar zreb, ali u finalu nemaju nikakve sanse, bez obzira ko ce da igra u njemu.
(makelela, 28. april 2010 07:21)
U prvoj utakmici u Minhenu je za Manchester igrao Runi,a Bayern bez Robbena,pa su pobedili 2:1.Ne pricaj gluposti!

tricky

pre 14 godina

Gluposti su da će Bayern biti laki zalogaj u finalu, takvi komentari nemaju veze sa vezom. Npr. da nemaju igrački kalibar, da su imali sreće u ždrijebu... Pa, za njih npr. igraju jedan Robben, Ribery, Olić, Schweinsteiger - igrači koji spadaju u top europsku klasu. Ili sam ja pobrkao pojmove i nemam pojma o nogometu - neka me netko ispravi!
Oliću svaka čast, fantastičan igrač i što je najbitnije sjajna osoba i skroman čovjek. I da, i meni srce puca kada vidim kakvu momčad imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!
Ništa, sad je na Vama red da branite čast balkanskog nogometa/fudbala, momčad imate, uz malo sreće možete jako puno.
A kakva bi sadašnja YU reprezentacija bila? Ubitačna, brate, ubitačna! Znam da je sada o tome blesavo i nepotrebno razglabati te crtati svoje formacije, ali ne mislite li da bi formacija Srna, Ivanović, Vidić, Kolarov - Krasić, Modrić, Stanković, Kranjčar - Olić, Džeko hladno uzela naslov svjetskih prvaka?

LoshMi

pre 14 godina

@zamislite samo reprezentaciju jugoslavije DANAS!

srpska odbrana, srpsko-hrvatska sredina, hrvatsko-crnogorski napad :))))
(Vucinic/Olic)
mozda bi tad i ibrahimovic igrao za Jugoslaviju, al pored ovo dvoje ja ga ne bi ni u izmjenu stavio :)lol
(Chelsea, 28. april 2010 03:58)
A Pandev? Igra kao lud u Interu! Josh bi imali i golmana Handanovica. Bili bi najjaci na svetu! Ne bi imalo mesto u prvih 11 za igrace poput Kranjcara, Jovetica, mozda i Pandeva, Zigica... Ludilo...

Vuk

pre 14 godina

Prekinite vise da smarate sa tim da je:1)Bayern nezasluzeno prosao Fiorentinu:Uhvatili ste se za Kloseov gol,a u drugoj utakmici pre nego sto je asistirao Joveticu,kada je primio loptu,Djilardino je bio za korak u ofsajdu.Naravno,to niko ne spominje.Ako nije trebalo priznati Bayernov gol koji je dao Klose,isto tako je trebalo zaustaviti akciju pre drugog gola Fiorentine u revansu.Tada je Bayern bio ostecen,ali mrziteljima ovog velikog kluba ne smeta sto su zabari dali gol iz akcije koja je trebala da bude prekinuta cim je Djilardino primio loptu.U tom dvomecu su razbili Fiorentinu,imali su vise sansi,veci posed lopte i bolje su igrali.2)Prekinite da smarate sa Manchesterom,kako im nije igrao Runi u revansu,igrao je prvo poluvreme.Isti taj Runi je igrao u prvoj utakimci,a Bayern bez svog najboljeg igraca-Robbena pa su razbili Manchester-sem Runijevog gola i Vidiceve precke nisu imali nijednu sansu i nisu se videli.3)Umesto da skinete kapu ekipi koja se na krcatom Old Traffordu vratila iz mrtvih,vi pricate o onom crvenom kartonu.Jedina korisna stvar koju sam cuo od onog Vlade Mijaljevica,koji davi sa statistikom je ta da je u drugom poluvremenu revansa posed lopte bio 78:22 za Bayern.Mislim da niko od nas ne pamti onako nemocan manchester,sateran u misju rupu,a to nije da bude samo zbog crvenog,nego i zbog fenomenalne igre Bayerna.4)Prekinite da omalovazavate Bayern koji je svima do sada(sem kada su i
Ribbery i Robben bili istovremeno povredjeni)odrzali lekciju iz fudbala.5)vecerasnja tekma nije finale pre finala,a u finalu Bayernove sanse su 50:50,jer imaju srce,karakter,timski duh,sjajnu atmnosferu,sjajne igrace i sjajnog trenera.A ako i dalje verujete da je sve bila samo sreca,stite se one stare narodne-sreca prati hrabre.

string

pre 14 godina

Hrvatska ima sve osim odbrane i trenera ,zato i nije na SP,nijedan od igraca koje poseduje ova reprezentacija nije svetska klasa, ali to ne znaci da nisu dobri, od igraca koje ima Hrvatska moze se napraviti jedan odlican tim ,s' tim sto im treba dobrih igraca u odbrani.

Torrente

pre 14 godina

Cestitke Bajernu i Olicu na finalu! E to vam je toliko osporavan Olic u vasim komentarima od ranije. Vrlo zahvalan igrac i nikada u oblacima.bez velikih i bombasticnih novinskih izvestaja ali sa vrlo velikim ucinkom u igri. Trenutno je , ako ne najbolji , onda medju najboljim igrachima koji igraju vani sa bivsih prostora drzave u kojoj se igrao daleko kvalitetniji fudbal no danas.Vrlo realno, bez doze nacionalnog ili nacionalizma, kako hocete!!!
(bobo, 27. april 2010 22:53)

Sve to je tako, ali kako mislis "trenutno među najboljima"?

Pa trenutno je daleko najbolji, ajde mi reci jednog igrača s ovih prostora koji će igrati finale Lige Prvaka, finale njem. kupa i osvojiti(najverojatnije) njemačko prvenstvo.

Uz to čovijek da hat trick u polufinalu LP.

mokgab

pre 14 godina

Navijač sam Bayern-a i NEVEROVATNO se radujem prolasku mog tima u finale!! Nadam se da ćemo opet slaviti, bilo protiv Barse ili protiv Murinja...

Ali ono što niko ne kaže je sledeće:

Olić je došao u Bayern BESPLATNO!!!!!!!!!!!

Niko ga nije hteo, jedino je Bayern (tj. u ono vreme još Klinsmann) hteo Olića u timu!! Svaka mu čast i mislim da ova eventuelna titula treba da se pripiše i Klinsmann-u...

Svaka im čast, još jednom!!!

Pedja

pre 14 godina

Pa sta, Kecman jednim sutom da tri pogodka.
(batistuta, 27. april 2010 22:59)

Ola zabi jedan lijevom drugi desnom a treći razbijenom glavom,a ti meni kažeš kecman,ja te pitam kecman koji?
(potop, 27. april 2010 23:29)

PA KAKO KOJI?
KECMAN 006

Иван-Ниш

pre 14 godina

После свега добро је да финале игра Бајерн. Иако су ми некако антипатични због оног пролаза против Фиорентине, пролаза против МУ због тактичких грешака Фергусона, ипак ће у финалу играти екипа од које може нешто да се види. Робен и Олић ће барем бити достојни противници Интеру или Барселони а не ови крљатори из Лиона.

Djole

pre 14 godina

Imam neki osecaj da ce Bajern da osvoji LS jer me podsecaju na Italiju kada je osvojila SP 2006.Italija je isto tako jedva prosla uz pomoc sudija osminu finala protiv Australije a onda je igrala sve bolje i bolje kako je takmicenje odmicalo. To se upravo sada desava i sa Bajernom.
Hteo bih da se osvrnem i na ova prepucavanja oko srpskih i hrvatskih igraca u stranim klubovima koji igraju u LS.Svasta ljudi ovde pisu da ne kazem lupetaju.Uspeh igraca u klubu dozivljavaju kao da je to uspeh srpskog ili hrvatskog fudbala.Kladim se da bi Vidic ili Olic vise voleli da su te uspehe doziveli u dresu reprezentacije nego u dresu engleskog ili nemackog kluba.Jer ostace zapisano da je LS osvojio nemacki, italijanski, spanski klub pa makar svih jedanaest igraca bili iz Srbije ili Hrvatske.Zato prekinite sa tim besmislenim raspravama i budite srecni sto ima fudbalera sa ovih prostora u velikim evropskim klubovima i dace Bog da ih ima jos vise.Nadam se posle uspeha srpske reprezentacije na predstojecem SP.

Torrente

pre 14 godina

A ja nikako da izvučem ovog Olića u sličicama Fifa World Cup 2010. Fali mi i Luka...
Ništa, moraću na Terazije na menjažu, možda neko ima?
(tancredo, 28. april 2010 10:21)


Imam ti ja Luku sa SP u Njemačkoj, i s Eura 2008..
Ali Stankovića i ekipu nikako dobit!

..čudno, zar ne?

PimPong

pre 14 godina

Svaka cast komsiji. Olic je igracina kao sto su nekad bili Jugovic ili Katanec. Pretrci mnogo, nema nesto mnogo finti, ali na kraju cesto ispadne najkorisniji i najpozrtvovaniji igrac na terenu.

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

Ko bi rekao da je ovo nivo utakmice polufinala LS? Da je Bajern hteo i da je bio kompletan dao bi im vise nego Hanoveru!Znaci 7+

promatrač

pre 14 godina

nevjerovatno je kakvih se ovdje komentara može pročitati, od toga da je olić srbin (???) pa do toga da je bayern "slučajno" u finalu, da ivica nema mozga itd. naravno, olić je hrvat i zato pojedinci pišu u toj "slučajnosti" zvanoj bayern, da je srbin takvi bi ga proglasili boljim od messija. svaka čast realnim i poštenim ljudima, pozdrav.

LoshMi

pre 14 godina

@pazi onaj oće da im posudimo olića za sp? može uzmite i petrića i eduarda(on je inače za klasu iznad, sam da se oporavi)ali komšije, ništa na veresiju. euro 2012. dajete nam vidić, ivanović, subotić jer nam samo obrana fali. oćemo trgovat?
(karzai, 27. april 2010 23:33)

Naravno da necemo trgovati :))
Javicemo vam se ako planiramo da ispadnemo u grupi!

LoshMi

pre 14 godina

@@ loshMi
Pored Vucinica, Jovete, Pandeva, Dzeke, Olica, Petrica za Zigica veruj mi ne bi bilo mesta.
(sta bi bilo kad bi bilo, 28. april 2010 15:57)

Pa slazem se, realno i ne bi imalo trenutno mesta. Ali mozda bi bilo kada bi igrao konstantno, a ne dobijao sansu na kasicici. Ali trenutno i nemamo bolje. Dobar je Ziga, skroz drugaciji od ostalih...

skoks

pre 14 godina

He he,ovi klinci ovde sto ostavljaju komentare,nek na kompu uzmu Barsu i Mancester pa nek igraju finale sto je kao bilo vidjeno vec u cetvrtfinalu! Taman ovaj trofej,pa ce Bajern imati titula kao gore spomenuti zajedno!!!

djenoveze

pre 14 godina

Fantasticno vece za Olica, svaka cast, ali mislim da cela ekipa Bajerna zasluzuje pohvale. Demonstrirali su silu, jednostavno kada uhvate ritam to je jedna strasna fudbalska masina :) Bilo je uzivanje gledati ovu utakmicu. Nadam se da ce i na Camp Nou biti dobrog fudbala.

and

pre 14 godina

Svaka čast Oliću...jako mi je drago zbog tebe jer si ljudina...šutiš i radiš i gdje god si igrao tako je bilo i svugdje su te voljeli...ti si jedan od najvećih igrača koji su igrali u Hrvatskoj s obzirom na činjenicu da si zabio gol Italiji, Njemačkoj, Engleskoj...po meni si ti drugi Šuker ili ćeš to tek postati a na najboljem si putu samo što smo mi hrvati nezahvalan narod i ne znamo cijeniti svoje blago...jednog dana kada ne bude takvih igrača i kada nam rasprodaju cijelu zemlju onda ćemo znati cijeniti sve to...slično je bilo sa Yugoslavijom...sada svi kukaju kako je bilo nekada...ali takvi smo mi narodi ovdje...NEZAHVALNI

Die

pre 14 godina

Ovaj Lion je izbacio Reala, a Bajern je isti ovaj Lion razbio. U dve utakmice Lion nije ništa pokazao, ne zato što je Lion slab već zato što je Bajern mašinerija koja melje. Izgledali su jako moćno i sigurno u ove dve utakmice i sigurno nisu autsajder u finalu. Ovi mladići u Bajernu Contento, Badstuber, Muller biće igračine za koju godinu pogotovo ovaj Cotento. Dečko ima 19 godina a kako sam čuo dobio je pored Olića najveću ocenu na utakmici.

Anonimus Nebitnus

pre 14 godina

Svaka cast komsije! Samo ste dokazali kakve talente pravite, i jako mi je zao sto nemate malo vise sportske srece. Finale, pa ocekivao bih Inter i iskreno se nadam dobroj tekmi!

Dragisa

pre 14 godina

Svaka cast Olicu. Malo je tako okretnih, snalazljivih, vrednih i u isto vreme skromnih igraca. Pravi sportista.
Cestitke Bayernu, zasluzeno! Ko god da igra u finalu protiv Bayerna, nece lagano proci ili nece ni proci.

tomo

pre 14 godina

Man.United se u prvoj utakmici u Munchenu nije vidio,kao ni Fiorentina.U gostima je Bayern pokazao karakter i zato im treba cestitati.Ola je kralj

mk

pre 14 godina

"imamo, a prvenstvo ćemo gledati kod kuće. Modrić, Olić, Ćorluka, Kranjčar, Petrić, Eduardo, Srna, Pranjić, Rakitić... dođe mi da se ubijem!"

???

Imena koja si nabrojao - to uopće nisu svjetske klase. To nisu igračine.
Svi ti igrači su igrali protiv Engleske i dobili ste 9 komada u dvije tekme. Hrvatska danas nema obranu i na SP ne bi ništa napravili.
Osrednju Ukrajinu niste mogli pobjediti u dve tekme.
Treba biti realan. Sa grcima i sa Izraelom će vam biti jako teško jer taj izrael ste na jedvite jade dobili 2007 (kada je hrvatska bila bolja nego danas) a Grci su za nijansu jači od hrvatske. Veliki uspjeh će biti plasman na EP, iako sumnjam, jer nemate obranu.
(petar, 28. april 2010 17:07)

dobro petre, nisam znao da mozes gledati u buducnost...kako mislis da ce nam biti jako tesko kvalificirati se za EP? samo zbog toga sto jedan put u 10 godina propustamo jedno veliko natjecanje? slazem se sa tobom sto za sada nemamo odbranu, ali tko zna kako ce to izgledati za dvje godine? u ovom sportu se sve mijenja brzo, zivio pa vidio. A plasman na SP ili EP je nama standardan s obzirom sto nam se sada lose pise, no engleska 2008 i holandija 2002 isto nisu vidjeli EP odnosno SP. samo da te posjetim da se takvo nesto dogodilo velikanima, a ne samo hrvatskoj. plasman za hr repku nije i bas neki uspjeh, jer smo redovito bili na EP/SP. I uostalom...ne lupetaj kako nasi nisu igracine, ne kazem da su svjetska klasa, ali i nisu neki prosjek, jer i dalje imamo vrlo dobru reputaciju u europi. za nase kvalitete se vec culo godinama pobjedivsi najjace ekipe, ostvarite li nesto na SP-u, onda cete vidjeti sta to znaci, a do tada likovi kao ti ne trebaju pametovati onima koji su se vec iskazali.

Hrvat u Beogradu

pre 14 godina

@petar

Potpuno si u pravu! Nemamo pojma u nogometu. Za razliku od vas koji i kad uspete da se kvalificirate na neko takmičenje, uvek šaljete tenisku momčad. Otuda i rezultati 1:6, 0:6 ...