Fudbal 82

Četvrtak, 22.04.2010.

17:06

Dragutinović bez SP zbog povrede

Srpski reprezentativac Ivica Dragutinović pokidao je Ahilovu tetivu na levoj nozi tokom treninga u četvrtak, zbog čega će propustiti SP u Južnoj Africi.

Dragutinoviæ bez SP zbog povrede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Svarce Neger

pre 14 godina

Pre nego sto su pojedini ovde nalupetali gluposti mogli su, barem na trenutak, da zamisle sta bi nam na SP znacilo Ivicino iskustvo.
Kakva steta i zlehuda sudbina koja ga je sprecila da stavi pecat na svoju karijeru nastupom na mundijalu.
Majstore, zelim ti brz oporavak i da nam se sto pre vratis.

banat

pre 14 godina

Prestanite da smarate sa Ninkovim, nece covek ici na SP, ici ce Rukavina koji je standardni rezervni levi bek kroz cele kvalifikacije i nece Antara sad nista menjati!

slavko

pre 14 godina

Nema kukanja. Selektor će naći najbolje rješenje. Hrvati su na Euro otišli bez Eduarda,glavnog igrača u kvalifikacijama,pa su bili nadomak polufinala. Luković,Kolarov,Ninkov,Stepanov,Lomić,sve su to igrači za SP.

B

pre 14 godina

Dragoooooo, uz tebe smo!!!!! Nije ti lako, ali nece ni Srbijibez tebe jer si ODLICAN fudbaler i pre svega mnogo ces nedostajati drugarima. Samo se drzi.

Predo

pre 14 godina

Ta vrsta povrede je toliko teska, da je cak u pitanju kada i da li ce biti spreman da se ikada vrati u formu u kojoj je bio, jer zahtjeva operaciju, gips duzinom citave noge i vrlo dugu rehabilitaciju, tako da zluradi komentari nisu na mjestu voljeli ili ne voljeli nekog sportistu. Covjek je ipak dao svoj veliki doprinos u kvalifikacijama, borio se srcem, igra standardno u dobrom klubu i zao mi ga je. Zelim nasim ostalim reprezentativcima puno srece i nadam se da je ovo zadnji maler te vrste. Opterecenje jednog vrhunskog fudbalera je neuporedivo vece od onoga prije tridesetak godina.

jelena

pre 14 godina

sve selektor do selektora!
sto onaj antic ne ide u penziju,kad vec svakako nista ne zna,i pusti ove ljude da rade?
kaku nama sa nama!

pera

pre 14 godina

Subotić još uvek ne može da igra sa Vidićem, on mora da ostane rezerva dok se (jednog dana) ne uigraju...inače smo nadrljali, ima da nas pune ko kako hoće. A od golmana pozvati Jorgačevića i Brkića, pa ih isprobati u prijateljskim utakmicama.
Dragu želim brz oporavak

Jel malo polufinale? :)

pre 14 godina

@Bitan plus. Jos kad bi i Milijas resio da ode u ugostitelje, umesto da nas muci sa loptom, gde bi nam bio kraj.
(Arconada, 22. april 2010 18:11)

Pa da li je moguce da vi morate i na vestima reprezentacije da ispoljavate vase bolesne komplekse?!
Kako ne spomenes Racu ili slucajno onog operisanog Rukavinu nego odma skocio na najboljeg igraca nase lige u poslednjih nekoliko godina i decka koji gine za svoj dres za koga god igrao!?
Kao prvo njegovi sutevi u centarsutevi su nam od prekog znacaja!
osim Rukavine,Tosica i posle povrede Dragutinovica,on nam je jedini levak u timu koji moze poslati upotrebljivu loptu,dobar je tehnicar, a i uigran je vec tandem sa Dekijem...zasto bre ljudi,zasto? Zar ne mozemo bar jednom biti slozni i svi kao jedan,bar kada je reprezentacija u pitanju?

Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Lukovic-Kolarov
Krasic-Stankovic-Milijas-Jovanovic
Pantelic-Zigic
To je tim koji je igrao najbolje!
Brkic,Tosic,Kuzmanovic,Subotic,Kacar,Lazovic,Ninkov...izmene...kad svi pametujemo mogu i ja da iznesem svoj stav...:)

033

pre 14 godina

Одличан фудбалер, још бољи човек!
Ивице, све најбоље у животу желе ти твоји Пријепољци. Поносни смо на тебе!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Velika steta za Dragutina i ekipu. Nadam se da ce ipak ici na SP jer tamo sigurno njegovo veliko iskustvo moze puno da pomogne...

Antara

pre 14 godina

Alo selektori....!!!!????? Smanjite dozivljaj,bolje cuvajte svoje zene nego sto sastavljate nesto o cemu nemate pojma...!
Drago je hrabar i pravi momak,i ako se ne oparavi bice velika podrska nasim reprezentativcima,gde god bio....!

Crnac, al' za malo

pre 14 godina

@ Hrvat

Eduardo je Hrvat onoliko koliko sam ja crnac! (bez ikakve namere rasne diskriminacije)

Drago, želim ti što brži oporavak! Sve najbolje Srbendo!

Milan90KL

pre 14 godina

Steta za Draga, pre svega zbog njega samog, mada mislim da to i nije neki preveliki hendikep za nas tim...Bice pozvan Obradovic, to je najlogicnije mada ne i najpametnije jer je on izgubio skoro celu sezonu... Ukoliko Lukovic bude igrao stopera a ne bude pozvan Obradovic ostajemo samo sa jednim pravim levim bekom, Kolarovim... Mislim da bi trenutno Lomic bio bolje resenje od Obradovica. Loma igra u strasnoj formi. Kad Kleo sa svojih 185 cm daje golove na njegove centarsuteve, zamislite sta bi sve Ziga mogo...

gil

pre 14 godina

ne razumem ljude koji se raduju Dragutinoviceve povrede

pa on je izuzetan momak, nema nikakav adut da se nadje iz njegovog odsustva od SP. Odlicno je zaigrao kao stoper protiv Barselone ove godine, on nije bre levi bek.

Kao da Srbija ima vece sanse da osvoji Svetsko prventstvo kada mu se jedan igrac povredi, pa dajte vise koji mentalitet.

ChatNick

pre 14 godina

Kakav bre Ninkov? Decko jeste borben i prodoran ali je rupa u odbrani, duva promaja po njegovom boku. Nama treba rezervni stoper, a ne jos jedan desni bek. Sta je sa Rajkovicem?

AlIeN

pre 14 godina

Nisam sujeveran, cak nisu ni ista pozicija, ali molim te, Antara, na kolenima te molim, pozovi Ramba! Ne mozemo da dozvolimo da nam najiskusniji igrac bude Deki sa 31 god.

Hrvat

pre 14 godina

Eto sada vidite kada vam se ozlijedio jedan od ajmo reći bitnijih kotačića kako je to...a sada zamislite da vam se ozlijedi neki napadač ili veznjak kao što smo mi gotovo cijele kvalifikacije igrali bez najvažnijih igrača a da ne govorim kada je onaj majmun slomio nogu Eduardu...da je na tom Euru bio Dudu mi bi bili u finalu...nadam se da vam se više neće nitko ozlijediti i da ćete ostvariti što bolji uspjeh...pozdrav iz Hrvatske

Miskokv

pre 14 godina

Milan90KL, 22. april 2010 20:13
Pri cistoj pameti i zdravog razuma covek moze da odvali nesto kao ti,hahaha,cuj lomic,znaci ne mogu da verujem,hahaha...a to ce sputati partizan u narednoj sezoni bice im igraci umorni od puta u j.afriku pa ce traziti odlaganje prvenstva do okotobra,hahaha...e svasta se moze procitati ovde.

mojeime

pre 14 godina

Ja ne znam gde vi zivite?
Kakav Kolarov????
Pa Ivica je stoper vec 3 godine...
Nema on snage vise da igra beka.
Kolarov nema veze sa njim.
Vidic i Lune su stoperski tandem i tu nema price.
Tako je bilo cele kvalifikacije i bice i u Africi.
Ostaje da nadjemo izmene,Subotic koji je odlican ali nije jos uigran i sada nam fali jos jedan.
Moze da se resi tako sto ce zvati Ninkova da igra beka a Bane u slucaju povrede da se pomeri na stopera.
A druga solucija je da pozove nekog drugog stopera.
Kad kazem drugog ne mislim na Dudica i Krstajica to za mene nisu stoperi...

Antara pamet u galavu,svi ti verujemo!

xQx

pre 14 godina

Steta za Dragutinovica licno, bila bi ovo kruna jedne lepe karijere.
Steta i za reprenzetaciju, i ako nije bio u prvih jedanaest, njegovo iskustvo bi bilo vazno na SP-u.
Obradovic se skoro oporavio, tu su i Kolarov (moj pik) i Lukovic.

Pretorija

pre 14 godina

Ako Bog da da svi ostanu zdravi i kako treba:

Stojkovic-Brkic-Jorgacevic

Ivanovic-Rukavina
Vidic-Subotic-Lukovic
Kolarov-Obradovic

Stankovic-Kacar-Milijas-Kuzmanovic

Krasic-Tosic-Jovanovic

Panteleic-Lazovic-Zigic

Mesta jos ima za 3 igraca:

Ninkovic
Sulejmani
Obradovic
Matic
Ninkov
Petrovic
Lekic
Mrdja

Ovom timu sigurno nedostaju Dragutinovicevo iskustvo i znanje, te brzina i svezina Boska Jankovica.

Ajmo Srbija!

deba82

pre 14 godina

Sastav za J.Afriku prva postava:Stojkovic,Ivanovic,Vidic,Subotic,Kolarov,Milijas,Stankovic,Krasic,Z.Tosic,Jovanovic,Zigic.Odsustvo bilo kojeg od njih je prava trgedija.

danilo

pre 14 godina

kakve ste bre svrake zloslutne. ko dokone babe ,,samo cekamo povrede,,! realno Dragutinovic je mnogo manje bitan od mnogih nasih igraca..razmisljajte pozitivno!!!

Markan

pre 14 godina

Iskreno-star je i ne moze se nositi sa mladjim i brzim od sebe. Zelim mu brz oporavak, ali njegovo mesto u reprezentaciji ce sada biti bolje pokriveno...

aa

pre 14 godina

Bane Vidic Lukovic Kolarov

To nam je prvi tim. Dragutinovic je prva zamena Vidicu ili Lukovicu ali sada ce to biti Subotic. Obradovic zamena za Kolarova i valjda Ninkov ili Rukavina zamena za Baneta.

U svakom slucaju Bambi moze da menja Jankovica. Nadam se samo da je ovo poslednja povreda, mada u sredini imamo jos Kacara da zameni nekog eventualno povredjenog ali preko toga bi bilo gadno...

Djole

pre 14 godina

Steta za Ivicu, mada Kolarov i Lukovic su sasvim dovoljni da pokriju levu stranu, s tim sto Lukovic moze da igra i centralnog pored Vidica i Subotica. Isto i Bane moze i u centar i desno, a kao druga opcija za desnog spoljnjeg mogu i Ninkov, Rukavina, Basta...tako da za sada nema zime, nadajmo se samo da se spisak povredjenih nece vise siriti!

goran

pre 14 godina

evo dobre prilike da se reprezentacija jos malo grobarizuje. pazi kad sad pozovu lomica, pa to ce biti komedija. zao mi je dragutinovica, pre svega zbog atmosfere, ali i kolarov i obradovic (kad je zdrav) su bolji od njega. lukovic moze da igra i centralno i levo i mislim da je bolji i odgovorniji u igri od draga

dexter

pre 14 godina

Nažalost povrede nikako da nas zaobidju. Nadam se da se posle Boška i Ivice više niko neće povrediti. Po meni ovi igrači 99% idu na prvenstvo:Od golmana za 3 mesta jedino je Stojkoviću mesto zagarantovano a ostala dvojica će najverovatnije biti Stamenković i Brkić,konkurencija će im verovatno biti Jorgačević koji fenomenalno brani u Belgiji. U odbrani je manje više sve jasno. Prvi tim Kolarov, Luković, Vidić i Ivanović, rezerve:Obradović, Subotić, Ninkov i nažalost Rukavina(mogao bi neki štoper tu da uleti umesto njega, prvi mi pada Biševac na pamet al od toga nema ništa), u sredini Stankovic, Kačar, Krasić i Jovanović, rezerve:Milijaš, Kuzmanović, Tošić i Ninković. Napad nam je ubedljivo najtanji, tu će se Žigić, Pantelić i Lazović menjati dok četvrti špic koji bude išao( najozbiljniji kandidati Mrdja i Lekić) neće zabeležiti ni minut u igri(i ne treba).
Živi bili pa videli

Grobar Derwen

pre 14 godina

Ivanovic Vidic Lukovic Kolarov
Rukavina Subotic.
Obradovic I(li) Ninkov
Steta za Ivicu, njegovo iskustvo bi dobro doslo na SP
umesto njega bice Obradovic ili Ninkov, a mozda i oba

ribar

pre 14 godina

Zao mi je sto se povredio ali mi nije zao sto nece igrati na SP jer mislim da nije dovoljno dobar. Ovo je potvrda da ce stoperski tandem ciniti Subotic i Vidic cemu se radujem.

Pelezinho

pre 14 godina

Aaaaauuuuu.... dakle, ne verujem!!! Ovo ne valja ni malo, a i vec pocinje da me plasi po malo! Prvo Bosko Jankovic, a sad i Ivica Dragutinovic! :((( Nadam se da je ovaj spisak povredjenih za Mondijal konacan.

Vračar

pre 14 godina

E malera! Prvo Janković, a sada i Ivica. Ima li kraja našim pehovima?
Kako bre nije malo pazio? Juče Nemci igraju polufinale Lige šampiona i kidaju se a ne povređuju, a ovaj Ivica navalio na treningu u 34 godini da glumi Supermena.
Ko još igra na toj poziciji levog beka, sem Kolarova i Ivana Obradovića?
Pretpostavljam da će ovaj potonji da bude kompenzacija za Dragutinovića iako nije igrao mesecima.

Ćićevac

pre 14 godina

Kakva steta.Srcan igrac,moze da igra i levog beka i stopera,a i ima veliko iskustvo! Nadajmo se samo da se posle Boska Jankovica i njega vise niko nece povrediti!! Ajde da ne malerisem,SRECNO I ZDRAVO ORLOVI!

milemen

pre 14 godina

Drago svaka ti cast za sve do sada u reprezentaciji,ovo je moglo da ti bude poslednje SP,ali hvala bogu pa imamo i vise nego dostojnu zamenu za tebe,Ivana Obradovica.

haylee

pre 14 godina

hmm, zao mi je sto to kazem, ali mislim da cemo bolje proci sa nekim brzim na toj poziciji...a nisam siguran da bi ga antic maknuo na klupu

Entuzijasta

pre 14 godina

E do cvetka... Valjda ce ostali da budu zdravi, iako ima dosta dobrih igraca u odbrani koji mogu da pokrpe Draga... A da ga povedemo mi ipak u JAR ko Engleska Bekama zbog atmosfere...!?!?!?

BRE!

pre 14 godina

Au,on i Bosko su mozda i najbitnije rezerve...Ali ako je moralo da dodje do povreda neka bude to to.Boze pogledaj nas samo da odemo zdravi i kompletni na SP pa sta uradimo!

petar79

pre 14 godina

bez brige ionako bi samo grejao klupu Evo prilike da Tole ubaci jos nekog racu petrovica ne bi me zacudilo da to bude ona kiksara Jovanovic iz partizana,znate ga svi decko sa dve leve noge
Nadam se da ce da vode govedaricu i pericu pa da sve bude kao bajka
hahahaha

Red Marquis

pre 14 godina

Žao mi je, naravno. Sreća u nesreći je da je imamo Lukovića, Kolarova i Obradovića na mestu levog beka, jedno od retkih nedeficitarnih mesta u timu.
Nadam se da je ovo poslednji naš igrač koji zbog povrede neće na prvenstvo.

Marko

pre 14 godina

Steta, zao mi je Dragutinovica.
Nadam se da ga nece Krstajic zameniti, odmah se setim Francuske u Parizu gde nije dobio ni jedan duel. Oba gola i nekoliko sjajnih sansi su Francuzi napravili njegovom krivicom.

Oddo

pre 14 godina

Super.. sada imamo sigurnu prvu postavu ivanvoić-vidić-luković-kolarov i plus na klupi subotića.. najbolje da pored njega sedi ninkov (bolji od rukavine) lomić(kao zamena za levog i kao najbolji igrač naše pivarske lige) i to je to.. 7 odbrambenih sasvim dovoljno.. mali obradović više nema šta da traži jer nije ni zapeo u saragosi

Milan RSH

pre 14 godina

Velika steta za Ivicu..igrac koji je uvek jacao timski duh! Minus sportskoj redakkciji...Igrac sa brojem 2 u crvenom dresu nije Drago!

marko

pre 14 godina

Losa vest ,nije dobro da bar ostali budu zdravi.Steta za njega licno a i za celu reprezentaciju mada imamo na toj poziciji zamenu .Srecno Drago i brz oporavak.

Име Презиме Послезиме

pre 14 godina

Али, ту је Др. Маријана!

Како год, на тој позицији имамо солидну замену - Луковића. У средини би онда могли да играју Немања и Бане! Мислим да би то био најјачи централни одбрамбени тандем на СП (а на позицији десног бека може да игра ко хоће! Чак и Рукавина!). Али, мислим да ће Антић ипак оставити Банета на десном беку, а Суботића упарити са Немањом.
Да ли се Обрадовић опоравио? Са њим у тиму (леви бек) би Луковић могао да се врати на централног одбрамбеног, уз Немању, а Бане би остао на десном беку. Опет, сасвим солидна одбрана.

Није ово покушај да глумим једног од 8 милиона селектора у Србији, али морам да признам да некако немам поверења у Суботића. Знам да је врло цењен у Бундеслиги, али превише пута ме је натерао да буквално зажмурим гледајући утакмице наше репрезентације! Невероватни киксеви, а када се нешто тако догоди задњем одбрамбеном, то у 50% случајева значи и гол-шансу за противника!

Мислим да је на тој позицији чак и Крстајић поузданији!

Ипак, верујем у селектора. Ја сам само обичан аматер-навијач-гледалац.

ciganDOgroba

pre 14 godina

Ne mogu da verujem! Svaki dan otvaram sajt sa nadom da necu procitati ovakvu vest.pa zar ne mozemo na jedno SP da odemo u najjacem sastavu. I ko sada da ga menja? Lukovic ili Subotic ? Mozda da Bane odigra zadnjeg desnog a Ninkov da ide kao drugi bek.
Drago brzo se oporavi pa da se oprostis na EP 2012

Pelezinho

pre 14 godina

Aaaaauuuuu.... dakle, ne verujem!!! Ovo ne valja ni malo, a i vec pocinje da me plasi po malo! Prvo Bosko Jankovic, a sad i Ivica Dragutinovic! :((( Nadam se da je ovaj spisak povredjenih za Mondijal konacan.

Entuzijasta

pre 14 godina

E do cvetka... Valjda ce ostali da budu zdravi, iako ima dosta dobrih igraca u odbrani koji mogu da pokrpe Draga... A da ga povedemo mi ipak u JAR ko Engleska Bekama zbog atmosfere...!?!?!?

Red Marquis

pre 14 godina

Žao mi je, naravno. Sreća u nesreći je da je imamo Lukovića, Kolarova i Obradovića na mestu levog beka, jedno od retkih nedeficitarnih mesta u timu.
Nadam se da je ovo poslednji naš igrač koji zbog povrede neće na prvenstvo.

gil

pre 14 godina

ne razumem ljude koji se raduju Dragutinoviceve povrede

pa on je izuzetan momak, nema nikakav adut da se nadje iz njegovog odsustva od SP. Odlicno je zaigrao kao stoper protiv Barselone ove godine, on nije bre levi bek.

Kao da Srbija ima vece sanse da osvoji Svetsko prventstvo kada mu se jedan igrac povredi, pa dajte vise koji mentalitet.

BRE!

pre 14 godina

Au,on i Bosko su mozda i najbitnije rezerve...Ali ako je moralo da dodje do povreda neka bude to to.Boze pogledaj nas samo da odemo zdravi i kompletni na SP pa sta uradimo!

Grobar Derwen

pre 14 godina

Ivanovic Vidic Lukovic Kolarov
Rukavina Subotic.
Obradovic I(li) Ninkov
Steta za Ivicu, njegovo iskustvo bi dobro doslo na SP
umesto njega bice Obradovic ili Ninkov, a mozda i oba

Marko

pre 14 godina

Steta, zao mi je Dragutinovica.
Nadam se da ga nece Krstajic zameniti, odmah se setim Francuske u Parizu gde nije dobio ni jedan duel. Oba gola i nekoliko sjajnih sansi su Francuzi napravili njegovom krivicom.

033

pre 14 godina

Одличан фудбалер, још бољи човек!
Ивице, све најбоље у животу желе ти твоји Пријепољци. Поносни смо на тебе!

Pretorija

pre 14 godina

Ako Bog da da svi ostanu zdravi i kako treba:

Stojkovic-Brkic-Jorgacevic

Ivanovic-Rukavina
Vidic-Subotic-Lukovic
Kolarov-Obradovic

Stankovic-Kacar-Milijas-Kuzmanovic

Krasic-Tosic-Jovanovic

Panteleic-Lazovic-Zigic

Mesta jos ima za 3 igraca:

Ninkovic
Sulejmani
Obradovic
Matic
Ninkov
Petrovic
Lekic
Mrdja

Ovom timu sigurno nedostaju Dragutinovicevo iskustvo i znanje, te brzina i svezina Boska Jankovica.

Ajmo Srbija!

Hrvat

pre 14 godina

Eto sada vidite kada vam se ozlijedio jedan od ajmo reći bitnijih kotačića kako je to...a sada zamislite da vam se ozlijedi neki napadač ili veznjak kao što smo mi gotovo cijele kvalifikacije igrali bez najvažnijih igrača a da ne govorim kada je onaj majmun slomio nogu Eduardu...da je na tom Euru bio Dudu mi bi bili u finalu...nadam se da vam se više neće nitko ozlijediti i da ćete ostvariti što bolji uspjeh...pozdrav iz Hrvatske

Crnac, al' za malo

pre 14 godina

@ Hrvat

Eduardo je Hrvat onoliko koliko sam ja crnac! (bez ikakve namere rasne diskriminacije)

Drago, želim ti što brži oporavak! Sve najbolje Srbendo!

Име Презиме Послезиме

pre 14 godina

Али, ту је Др. Маријана!

Како год, на тој позицији имамо солидну замену - Луковића. У средини би онда могли да играју Немања и Бане! Мислим да би то био најјачи централни одбрамбени тандем на СП (а на позицији десног бека може да игра ко хоће! Чак и Рукавина!). Али, мислим да ће Антић ипак оставити Банета на десном беку, а Суботића упарити са Немањом.
Да ли се Обрадовић опоравио? Са њим у тиму (леви бек) би Луковић могао да се врати на централног одбрамбеног, уз Немању, а Бане би остао на десном беку. Опет, сасвим солидна одбрана.

Није ово покушај да глумим једног од 8 милиона селектора у Србији, али морам да признам да некако немам поверења у Суботића. Знам да је врло цењен у Бундеслиги, али превише пута ме је натерао да буквално зажмурим гледајући утакмице наше репрезентације! Невероватни киксеви, а када се нешто тако догоди задњем одбрамбеном, то у 50% случајева значи и гол-шансу за противника!

Мислим да је на тој позицији чак и Крстајић поузданији!

Ипак, верујем у селектора. Ја сам само обичан аматер-навијач-гледалац.

Antara

pre 14 godina

Alo selektori....!!!!????? Smanjite dozivljaj,bolje cuvajte svoje zene nego sto sastavljate nesto o cemu nemate pojma...!
Drago je hrabar i pravi momak,i ako se ne oparavi bice velika podrska nasim reprezentativcima,gde god bio....!

Milan RSH

pre 14 godina

Velika steta za Ivicu..igrac koji je uvek jacao timski duh! Minus sportskoj redakkciji...Igrac sa brojem 2 u crvenom dresu nije Drago!

ciganDOgroba

pre 14 godina

Ne mogu da verujem! Svaki dan otvaram sajt sa nadom da necu procitati ovakvu vest.pa zar ne mozemo na jedno SP da odemo u najjacem sastavu. I ko sada da ga menja? Lukovic ili Subotic ? Mozda da Bane odigra zadnjeg desnog a Ninkov da ide kao drugi bek.
Drago brzo se oporavi pa da se oprostis na EP 2012

Lanejovanovic

pre 14 godina

Velika steta za Dragutina i ekipu. Nadam se da ce ipak ici na SP jer tamo sigurno njegovo veliko iskustvo moze puno da pomogne...

aa

pre 14 godina

Bane Vidic Lukovic Kolarov

To nam je prvi tim. Dragutinovic je prva zamena Vidicu ili Lukovicu ali sada ce to biti Subotic. Obradovic zamena za Kolarova i valjda Ninkov ili Rukavina zamena za Baneta.

U svakom slucaju Bambi moze da menja Jankovica. Nadam se samo da je ovo poslednja povreda, mada u sredini imamo jos Kacara da zameni nekog eventualno povredjenog ali preko toga bi bilo gadno...

xQx

pre 14 godina

Steta za Dragutinovica licno, bila bi ovo kruna jedne lepe karijere.
Steta i za reprenzetaciju, i ako nije bio u prvih jedanaest, njegovo iskustvo bi bilo vazno na SP-u.
Obradovic se skoro oporavio, tu su i Kolarov (moj pik) i Lukovic.

Ćićevac

pre 14 godina

Kakva steta.Srcan igrac,moze da igra i levog beka i stopera,a i ima veliko iskustvo! Nadajmo se samo da se posle Boska Jankovica i njega vise niko nece povrediti!! Ajde da ne malerisem,SRECNO I ZDRAVO ORLOVI!

mojeime

pre 14 godina

Ja ne znam gde vi zivite?
Kakav Kolarov????
Pa Ivica je stoper vec 3 godine...
Nema on snage vise da igra beka.
Kolarov nema veze sa njim.
Vidic i Lune su stoperski tandem i tu nema price.
Tako je bilo cele kvalifikacije i bice i u Africi.
Ostaje da nadjemo izmene,Subotic koji je odlican ali nije jos uigran i sada nam fali jos jedan.
Moze da se resi tako sto ce zvati Ninkova da igra beka a Bane u slucaju povrede da se pomeri na stopera.
A druga solucija je da pozove nekog drugog stopera.
Kad kazem drugog ne mislim na Dudica i Krstajica to za mene nisu stoperi...

Antara pamet u galavu,svi ti verujemo!

Miskokv

pre 14 godina

Milan90KL, 22. april 2010 20:13
Pri cistoj pameti i zdravog razuma covek moze da odvali nesto kao ti,hahaha,cuj lomic,znaci ne mogu da verujem,hahaha...a to ce sputati partizan u narednoj sezoni bice im igraci umorni od puta u j.afriku pa ce traziti odlaganje prvenstva do okotobra,hahaha...e svasta se moze procitati ovde.

ChatNick

pre 14 godina

Kakav bre Ninkov? Decko jeste borben i prodoran ali je rupa u odbrani, duva promaja po njegovom boku. Nama treba rezervni stoper, a ne jos jedan desni bek. Sta je sa Rajkovicem?

milemen

pre 14 godina

Drago svaka ti cast za sve do sada u reprezentaciji,ovo je moglo da ti bude poslednje SP,ali hvala bogu pa imamo i vise nego dostojnu zamenu za tebe,Ivana Obradovica.

Markan

pre 14 godina

Iskreno-star je i ne moze se nositi sa mladjim i brzim od sebe. Zelim mu brz oporavak, ali njegovo mesto u reprezentaciji ce sada biti bolje pokriveno...

ribar

pre 14 godina

Zao mi je sto se povredio ali mi nije zao sto nece igrati na SP jer mislim da nije dovoljno dobar. Ovo je potvrda da ce stoperski tandem ciniti Subotic i Vidic cemu se radujem.

Oddo

pre 14 godina

Super.. sada imamo sigurnu prvu postavu ivanvoić-vidić-luković-kolarov i plus na klupi subotića.. najbolje da pored njega sedi ninkov (bolji od rukavine) lomić(kao zamena za levog i kao najbolji igrač naše pivarske lige) i to je to.. 7 odbrambenih sasvim dovoljno.. mali obradović više nema šta da traži jer nije ni zapeo u saragosi

deba82

pre 14 godina

Sastav za J.Afriku prva postava:Stojkovic,Ivanovic,Vidic,Subotic,Kolarov,Milijas,Stankovic,Krasic,Z.Tosic,Jovanovic,Zigic.Odsustvo bilo kojeg od njih je prava trgedija.

goran

pre 14 godina

evo dobre prilike da se reprezentacija jos malo grobarizuje. pazi kad sad pozovu lomica, pa to ce biti komedija. zao mi je dragutinovica, pre svega zbog atmosfere, ali i kolarov i obradovic (kad je zdrav) su bolji od njega. lukovic moze da igra i centralno i levo i mislim da je bolji i odgovorniji u igri od draga

marko

pre 14 godina

Losa vest ,nije dobro da bar ostali budu zdravi.Steta za njega licno a i za celu reprezentaciju mada imamo na toj poziciji zamenu .Srecno Drago i brz oporavak.

AlIeN

pre 14 godina

Nisam sujeveran, cak nisu ni ista pozicija, ali molim te, Antara, na kolenima te molim, pozovi Ramba! Ne mozemo da dozvolimo da nam najiskusniji igrac bude Deki sa 31 god.

dexter

pre 14 godina

Nažalost povrede nikako da nas zaobidju. Nadam se da se posle Boška i Ivice više niko neće povrediti. Po meni ovi igrači 99% idu na prvenstvo:Od golmana za 3 mesta jedino je Stojkoviću mesto zagarantovano a ostala dvojica će najverovatnije biti Stamenković i Brkić,konkurencija će im verovatno biti Jorgačević koji fenomenalno brani u Belgiji. U odbrani je manje više sve jasno. Prvi tim Kolarov, Luković, Vidić i Ivanović, rezerve:Obradović, Subotić, Ninkov i nažalost Rukavina(mogao bi neki štoper tu da uleti umesto njega, prvi mi pada Biševac na pamet al od toga nema ništa), u sredini Stankovic, Kačar, Krasić i Jovanović, rezerve:Milijaš, Kuzmanović, Tošić i Ninković. Napad nam je ubedljivo najtanji, tu će se Žigić, Pantelić i Lazović menjati dok četvrti špic koji bude išao( najozbiljniji kandidati Mrdja i Lekić) neće zabeležiti ni minut u igri(i ne treba).
Živi bili pa videli

B

pre 14 godina

Dragoooooo, uz tebe smo!!!!! Nije ti lako, ali nece ni Srbijibez tebe jer si ODLICAN fudbaler i pre svega mnogo ces nedostajati drugarima. Samo se drzi.

petar79

pre 14 godina

bez brige ionako bi samo grejao klupu Evo prilike da Tole ubaci jos nekog racu petrovica ne bi me zacudilo da to bude ona kiksara Jovanovic iz partizana,znate ga svi decko sa dve leve noge
Nadam se da ce da vode govedaricu i pericu pa da sve bude kao bajka
hahahaha

Milan90KL

pre 14 godina

Steta za Draga, pre svega zbog njega samog, mada mislim da to i nije neki preveliki hendikep za nas tim...Bice pozvan Obradovic, to je najlogicnije mada ne i najpametnije jer je on izgubio skoro celu sezonu... Ukoliko Lukovic bude igrao stopera a ne bude pozvan Obradovic ostajemo samo sa jednim pravim levim bekom, Kolarovim... Mislim da bi trenutno Lomic bio bolje resenje od Obradovica. Loma igra u strasnoj formi. Kad Kleo sa svojih 185 cm daje golove na njegove centarsuteve, zamislite sta bi sve Ziga mogo...

haylee

pre 14 godina

hmm, zao mi je sto to kazem, ali mislim da cemo bolje proci sa nekim brzim na toj poziciji...a nisam siguran da bi ga antic maknuo na klupu

danilo

pre 14 godina

kakve ste bre svrake zloslutne. ko dokone babe ,,samo cekamo povrede,,! realno Dragutinovic je mnogo manje bitan od mnogih nasih igraca..razmisljajte pozitivno!!!

Djole

pre 14 godina

Steta za Ivicu, mada Kolarov i Lukovic su sasvim dovoljni da pokriju levu stranu, s tim sto Lukovic moze da igra i centralnog pored Vidica i Subotica. Isto i Bane moze i u centar i desno, a kao druga opcija za desnog spoljnjeg mogu i Ninkov, Rukavina, Basta...tako da za sada nema zime, nadajmo se samo da se spisak povredjenih nece vise siriti!

Jel malo polufinale? :)

pre 14 godina

@Bitan plus. Jos kad bi i Milijas resio da ode u ugostitelje, umesto da nas muci sa loptom, gde bi nam bio kraj.
(Arconada, 22. april 2010 18:11)

Pa da li je moguce da vi morate i na vestima reprezentacije da ispoljavate vase bolesne komplekse?!
Kako ne spomenes Racu ili slucajno onog operisanog Rukavinu nego odma skocio na najboljeg igraca nase lige u poslednjih nekoliko godina i decka koji gine za svoj dres za koga god igrao!?
Kao prvo njegovi sutevi u centarsutevi su nam od prekog znacaja!
osim Rukavine,Tosica i posle povrede Dragutinovica,on nam je jedini levak u timu koji moze poslati upotrebljivu loptu,dobar je tehnicar, a i uigran je vec tandem sa Dekijem...zasto bre ljudi,zasto? Zar ne mozemo bar jednom biti slozni i svi kao jedan,bar kada je reprezentacija u pitanju?

Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Lukovic-Kolarov
Krasic-Stankovic-Milijas-Jovanovic
Pantelic-Zigic
To je tim koji je igrao najbolje!
Brkic,Tosic,Kuzmanovic,Subotic,Kacar,Lazovic,Ninkov...izmene...kad svi pametujemo mogu i ja da iznesem svoj stav...:)

Predo

pre 14 godina

Ta vrsta povrede je toliko teska, da je cak u pitanju kada i da li ce biti spreman da se ikada vrati u formu u kojoj je bio, jer zahtjeva operaciju, gips duzinom citave noge i vrlo dugu rehabilitaciju, tako da zluradi komentari nisu na mjestu voljeli ili ne voljeli nekog sportistu. Covjek je ipak dao svoj veliki doprinos u kvalifikacijama, borio se srcem, igra standardno u dobrom klubu i zao mi ga je. Zelim nasim ostalim reprezentativcima puno srece i nadam se da je ovo zadnji maler te vrste. Opterecenje jednog vrhunskog fudbalera je neuporedivo vece od onoga prije tridesetak godina.

Vračar

pre 14 godina

E malera! Prvo Janković, a sada i Ivica. Ima li kraja našim pehovima?
Kako bre nije malo pazio? Juče Nemci igraju polufinale Lige šampiona i kidaju se a ne povređuju, a ovaj Ivica navalio na treningu u 34 godini da glumi Supermena.
Ko još igra na toj poziciji levog beka, sem Kolarova i Ivana Obradovića?
Pretpostavljam da će ovaj potonji da bude kompenzacija za Dragutinovića iako nije igrao mesecima.

jelena

pre 14 godina

sve selektor do selektora!
sto onaj antic ne ide u penziju,kad vec svakako nista ne zna,i pusti ove ljude da rade?
kaku nama sa nama!

pera

pre 14 godina

Subotić još uvek ne može da igra sa Vidićem, on mora da ostane rezerva dok se (jednog dana) ne uigraju...inače smo nadrljali, ima da nas pune ko kako hoće. A od golmana pozvati Jorgačevića i Brkića, pa ih isprobati u prijateljskim utakmicama.
Dragu želim brz oporavak

banat

pre 14 godina

Prestanite da smarate sa Ninkovim, nece covek ici na SP, ici ce Rukavina koji je standardni rezervni levi bek kroz cele kvalifikacije i nece Antara sad nista menjati!

slavko

pre 14 godina

Nema kukanja. Selektor će naći najbolje rješenje. Hrvati su na Euro otišli bez Eduarda,glavnog igrača u kvalifikacijama,pa su bili nadomak polufinala. Luković,Kolarov,Ninkov,Stepanov,Lomić,sve su to igrači za SP.

Svarce Neger

pre 14 godina

Pre nego sto su pojedini ovde nalupetali gluposti mogli su, barem na trenutak, da zamisle sta bi nam na SP znacilo Ivicino iskustvo.
Kakva steta i zlehuda sudbina koja ga je sprecila da stavi pecat na svoju karijeru nastupom na mundijalu.
Majstore, zelim ti brz oporavak i da nam se sto pre vratis.

Oddo

pre 14 godina

Super.. sada imamo sigurnu prvu postavu ivanvoić-vidić-luković-kolarov i plus na klupi subotića.. najbolje da pored njega sedi ninkov (bolji od rukavine) lomić(kao zamena za levog i kao najbolji igrač naše pivarske lige) i to je to.. 7 odbrambenih sasvim dovoljno.. mali obradović više nema šta da traži jer nije ni zapeo u saragosi

ciganDOgroba

pre 14 godina

Ne mogu da verujem! Svaki dan otvaram sajt sa nadom da necu procitati ovakvu vest.pa zar ne mozemo na jedno SP da odemo u najjacem sastavu. I ko sada da ga menja? Lukovic ili Subotic ? Mozda da Bane odigra zadnjeg desnog a Ninkov da ide kao drugi bek.
Drago brzo se oporavi pa da se oprostis na EP 2012

AlIeN

pre 14 godina

Nisam sujeveran, cak nisu ni ista pozicija, ali molim te, Antara, na kolenima te molim, pozovi Ramba! Ne mozemo da dozvolimo da nam najiskusniji igrac bude Deki sa 31 god.

Име Презиме Послезиме

pre 14 godina

Али, ту је Др. Маријана!

Како год, на тој позицији имамо солидну замену - Луковића. У средини би онда могли да играју Немања и Бане! Мислим да би то био најјачи централни одбрамбени тандем на СП (а на позицији десног бека може да игра ко хоће! Чак и Рукавина!). Али, мислим да ће Антић ипак оставити Банета на десном беку, а Суботића упарити са Немањом.
Да ли се Обрадовић опоравио? Са њим у тиму (леви бек) би Луковић могао да се врати на централног одбрамбеног, уз Немању, а Бане би остао на десном беку. Опет, сасвим солидна одбрана.

Није ово покушај да глумим једног од 8 милиона селектора у Србији, али морам да признам да некако немам поверења у Суботића. Знам да је врло цењен у Бундеслиги, али превише пута ме је натерао да буквално зажмурим гледајући утакмице наше репрезентације! Невероватни киксеви, а када се нешто тако догоди задњем одбрамбеном, то у 50% случајева значи и гол-шансу за противника!

Мислим да је на тој позицији чак и Крстајић поузданији!

Ипак, верујем у селектора. Ја сам само обичан аматер-навијач-гледалац.

Milan90KL

pre 14 godina

Steta za Draga, pre svega zbog njega samog, mada mislim da to i nije neki preveliki hendikep za nas tim...Bice pozvan Obradovic, to je najlogicnije mada ne i najpametnije jer je on izgubio skoro celu sezonu... Ukoliko Lukovic bude igrao stopera a ne bude pozvan Obradovic ostajemo samo sa jednim pravim levim bekom, Kolarovim... Mislim da bi trenutno Lomic bio bolje resenje od Obradovica. Loma igra u strasnoj formi. Kad Kleo sa svojih 185 cm daje golove na njegove centarsuteve, zamislite sta bi sve Ziga mogo...

petar79

pre 14 godina

bez brige ionako bi samo grejao klupu Evo prilike da Tole ubaci jos nekog racu petrovica ne bi me zacudilo da to bude ona kiksara Jovanovic iz partizana,znate ga svi decko sa dve leve noge
Nadam se da ce da vode govedaricu i pericu pa da sve bude kao bajka
hahahaha

Grobar Derwen

pre 14 godina

Ivanovic Vidic Lukovic Kolarov
Rukavina Subotic.
Obradovic I(li) Ninkov
Steta za Ivicu, njegovo iskustvo bi dobro doslo na SP
umesto njega bice Obradovic ili Ninkov, a mozda i oba

ribar

pre 14 godina

Zao mi je sto se povredio ali mi nije zao sto nece igrati na SP jer mislim da nije dovoljno dobar. Ovo je potvrda da ce stoperski tandem ciniti Subotic i Vidic cemu se radujem.

Hrvat

pre 14 godina

Eto sada vidite kada vam se ozlijedio jedan od ajmo reći bitnijih kotačića kako je to...a sada zamislite da vam se ozlijedi neki napadač ili veznjak kao što smo mi gotovo cijele kvalifikacije igrali bez najvažnijih igrača a da ne govorim kada je onaj majmun slomio nogu Eduardu...da je na tom Euru bio Dudu mi bi bili u finalu...nadam se da vam se više neće nitko ozlijediti i da ćete ostvariti što bolji uspjeh...pozdrav iz Hrvatske

deba82

pre 14 godina

Sastav za J.Afriku prva postava:Stojkovic,Ivanovic,Vidic,Subotic,Kolarov,Milijas,Stankovic,Krasic,Z.Tosic,Jovanovic,Zigic.Odsustvo bilo kojeg od njih je prava trgedija.

Marko

pre 14 godina

Steta, zao mi je Dragutinovica.
Nadam se da ga nece Krstajic zameniti, odmah se setim Francuske u Parizu gde nije dobio ni jedan duel. Oba gola i nekoliko sjajnih sansi su Francuzi napravili njegovom krivicom.

dexter

pre 14 godina

Nažalost povrede nikako da nas zaobidju. Nadam se da se posle Boška i Ivice više niko neće povrediti. Po meni ovi igrači 99% idu na prvenstvo:Od golmana za 3 mesta jedino je Stojkoviću mesto zagarantovano a ostala dvojica će najverovatnije biti Stamenković i Brkić,konkurencija će im verovatno biti Jorgačević koji fenomenalno brani u Belgiji. U odbrani je manje više sve jasno. Prvi tim Kolarov, Luković, Vidić i Ivanović, rezerve:Obradović, Subotić, Ninkov i nažalost Rukavina(mogao bi neki štoper tu da uleti umesto njega, prvi mi pada Biševac na pamet al od toga nema ništa), u sredini Stankovic, Kačar, Krasić i Jovanović, rezerve:Milijaš, Kuzmanović, Tošić i Ninković. Napad nam je ubedljivo najtanji, tu će se Žigić, Pantelić i Lazović menjati dok četvrti špic koji bude išao( najozbiljniji kandidati Mrdja i Lekić) neće zabeležiti ni minut u igri(i ne treba).
Živi bili pa videli

danilo

pre 14 godina

kakve ste bre svrake zloslutne. ko dokone babe ,,samo cekamo povrede,,! realno Dragutinovic je mnogo manje bitan od mnogih nasih igraca..razmisljajte pozitivno!!!

Markan

pre 14 godina

Iskreno-star je i ne moze se nositi sa mladjim i brzim od sebe. Zelim mu brz oporavak, ali njegovo mesto u reprezentaciji ce sada biti bolje pokriveno...

ChatNick

pre 14 godina

Kakav bre Ninkov? Decko jeste borben i prodoran ali je rupa u odbrani, duva promaja po njegovom boku. Nama treba rezervni stoper, a ne jos jedan desni bek. Sta je sa Rajkovicem?

milemen

pre 14 godina

Drago svaka ti cast za sve do sada u reprezentaciji,ovo je moglo da ti bude poslednje SP,ali hvala bogu pa imamo i vise nego dostojnu zamenu za tebe,Ivana Obradovica.

goran

pre 14 godina

evo dobre prilike da se reprezentacija jos malo grobarizuje. pazi kad sad pozovu lomica, pa to ce biti komedija. zao mi je dragutinovica, pre svega zbog atmosfere, ali i kolarov i obradovic (kad je zdrav) su bolji od njega. lukovic moze da igra i centralno i levo i mislim da je bolji i odgovorniji u igri od draga

haylee

pre 14 godina

hmm, zao mi je sto to kazem, ali mislim da cemo bolje proci sa nekim brzim na toj poziciji...a nisam siguran da bi ga antic maknuo na klupu

Vračar

pre 14 godina

E malera! Prvo Janković, a sada i Ivica. Ima li kraja našim pehovima?
Kako bre nije malo pazio? Juče Nemci igraju polufinale Lige šampiona i kidaju se a ne povređuju, a ovaj Ivica navalio na treningu u 34 godini da glumi Supermena.
Ko još igra na toj poziciji levog beka, sem Kolarova i Ivana Obradovića?
Pretpostavljam da će ovaj potonji da bude kompenzacija za Dragutinovića iako nije igrao mesecima.

Pretorija

pre 14 godina

Ako Bog da da svi ostanu zdravi i kako treba:

Stojkovic-Brkic-Jorgacevic

Ivanovic-Rukavina
Vidic-Subotic-Lukovic
Kolarov-Obradovic

Stankovic-Kacar-Milijas-Kuzmanovic

Krasic-Tosic-Jovanovic

Panteleic-Lazovic-Zigic

Mesta jos ima za 3 igraca:

Ninkovic
Sulejmani
Obradovic
Matic
Ninkov
Petrovic
Lekic
Mrdja

Ovom timu sigurno nedostaju Dragutinovicevo iskustvo i znanje, te brzina i svezina Boska Jankovica.

Ajmo Srbija!

mojeime

pre 14 godina

Ja ne znam gde vi zivite?
Kakav Kolarov????
Pa Ivica je stoper vec 3 godine...
Nema on snage vise da igra beka.
Kolarov nema veze sa njim.
Vidic i Lune su stoperski tandem i tu nema price.
Tako je bilo cele kvalifikacije i bice i u Africi.
Ostaje da nadjemo izmene,Subotic koji je odlican ali nije jos uigran i sada nam fali jos jedan.
Moze da se resi tako sto ce zvati Ninkova da igra beka a Bane u slucaju povrede da se pomeri na stopera.
A druga solucija je da pozove nekog drugog stopera.
Kad kazem drugog ne mislim na Dudica i Krstajica to za mene nisu stoperi...

Antara pamet u galavu,svi ti verujemo!

Jel malo polufinale? :)

pre 14 godina

@Bitan plus. Jos kad bi i Milijas resio da ode u ugostitelje, umesto da nas muci sa loptom, gde bi nam bio kraj.
(Arconada, 22. april 2010 18:11)

Pa da li je moguce da vi morate i na vestima reprezentacije da ispoljavate vase bolesne komplekse?!
Kako ne spomenes Racu ili slucajno onog operisanog Rukavinu nego odma skocio na najboljeg igraca nase lige u poslednjih nekoliko godina i decka koji gine za svoj dres za koga god igrao!?
Kao prvo njegovi sutevi u centarsutevi su nam od prekog znacaja!
osim Rukavine,Tosica i posle povrede Dragutinovica,on nam je jedini levak u timu koji moze poslati upotrebljivu loptu,dobar je tehnicar, a i uigran je vec tandem sa Dekijem...zasto bre ljudi,zasto? Zar ne mozemo bar jednom biti slozni i svi kao jedan,bar kada je reprezentacija u pitanju?

Stojkovic
Ivanovic-Vidic-Lukovic-Kolarov
Krasic-Stankovic-Milijas-Jovanovic
Pantelic-Zigic
To je tim koji je igrao najbolje!
Brkic,Tosic,Kuzmanovic,Subotic,Kacar,Lazovic,Ninkov...izmene...kad svi pametujemo mogu i ja da iznesem svoj stav...:)

Miskokv

pre 14 godina

Milan90KL, 22. april 2010 20:13
Pri cistoj pameti i zdravog razuma covek moze da odvali nesto kao ti,hahaha,cuj lomic,znaci ne mogu da verujem,hahaha...a to ce sputati partizan u narednoj sezoni bice im igraci umorni od puta u j.afriku pa ce traziti odlaganje prvenstva do okotobra,hahaha...e svasta se moze procitati ovde.

Entuzijasta

pre 14 godina

E do cvetka... Valjda ce ostali da budu zdravi, iako ima dosta dobrih igraca u odbrani koji mogu da pokrpe Draga... A da ga povedemo mi ipak u JAR ko Engleska Bekama zbog atmosfere...!?!?!?

Pelezinho

pre 14 godina

Aaaaauuuuu.... dakle, ne verujem!!! Ovo ne valja ni malo, a i vec pocinje da me plasi po malo! Prvo Bosko Jankovic, a sad i Ivica Dragutinovic! :((( Nadam se da je ovaj spisak povredjenih za Mondijal konacan.

Crnac, al' za malo

pre 14 godina

@ Hrvat

Eduardo je Hrvat onoliko koliko sam ja crnac! (bez ikakve namere rasne diskriminacije)

Drago, želim ti što brži oporavak! Sve najbolje Srbendo!

Djole

pre 14 godina

Steta za Ivicu, mada Kolarov i Lukovic su sasvim dovoljni da pokriju levu stranu, s tim sto Lukovic moze da igra i centralnog pored Vidica i Subotica. Isto i Bane moze i u centar i desno, a kao druga opcija za desnog spoljnjeg mogu i Ninkov, Rukavina, Basta...tako da za sada nema zime, nadajmo se samo da se spisak povredjenih nece vise siriti!

Antara

pre 14 godina

Alo selektori....!!!!????? Smanjite dozivljaj,bolje cuvajte svoje zene nego sto sastavljate nesto o cemu nemate pojma...!
Drago je hrabar i pravi momak,i ako se ne oparavi bice velika podrska nasim reprezentativcima,gde god bio....!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Velika steta za Dragutina i ekipu. Nadam se da ce ipak ici na SP jer tamo sigurno njegovo veliko iskustvo moze puno da pomogne...

pera

pre 14 godina

Subotić još uvek ne može da igra sa Vidićem, on mora da ostane rezerva dok se (jednog dana) ne uigraju...inače smo nadrljali, ima da nas pune ko kako hoće. A od golmana pozvati Jorgačevića i Brkića, pa ih isprobati u prijateljskim utakmicama.
Dragu želim brz oporavak

Red Marquis

pre 14 godina

Žao mi je, naravno. Sreća u nesreći je da je imamo Lukovića, Kolarova i Obradovića na mestu levog beka, jedno od retkih nedeficitarnih mesta u timu.
Nadam se da je ovo poslednji naš igrač koji zbog povrede neće na prvenstvo.

marko

pre 14 godina

Losa vest ,nije dobro da bar ostali budu zdravi.Steta za njega licno a i za celu reprezentaciju mada imamo na toj poziciji zamenu .Srecno Drago i brz oporavak.

aa

pre 14 godina

Bane Vidic Lukovic Kolarov

To nam je prvi tim. Dragutinovic je prva zamena Vidicu ili Lukovicu ali sada ce to biti Subotic. Obradovic zamena za Kolarova i valjda Ninkov ili Rukavina zamena za Baneta.

U svakom slucaju Bambi moze da menja Jankovica. Nadam se samo da je ovo poslednja povreda, mada u sredini imamo jos Kacara da zameni nekog eventualno povredjenog ali preko toga bi bilo gadno...

slavko

pre 14 godina

Nema kukanja. Selektor će naći najbolje rješenje. Hrvati su na Euro otišli bez Eduarda,glavnog igrača u kvalifikacijama,pa su bili nadomak polufinala. Luković,Kolarov,Ninkov,Stepanov,Lomić,sve su to igrači za SP.

banat

pre 14 godina

Prestanite da smarate sa Ninkovim, nece covek ici na SP, ici ce Rukavina koji je standardni rezervni levi bek kroz cele kvalifikacije i nece Antara sad nista menjati!

jelena

pre 14 godina

sve selektor do selektora!
sto onaj antic ne ide u penziju,kad vec svakako nista ne zna,i pusti ove ljude da rade?
kaku nama sa nama!

Ćićevac

pre 14 godina

Kakva steta.Srcan igrac,moze da igra i levog beka i stopera,a i ima veliko iskustvo! Nadajmo se samo da se posle Boska Jankovica i njega vise niko nece povrediti!! Ajde da ne malerisem,SRECNO I ZDRAVO ORLOVI!

xQx

pre 14 godina

Steta za Dragutinovica licno, bila bi ovo kruna jedne lepe karijere.
Steta i za reprenzetaciju, i ako nije bio u prvih jedanaest, njegovo iskustvo bi bilo vazno na SP-u.
Obradovic se skoro oporavio, tu su i Kolarov (moj pik) i Lukovic.

gil

pre 14 godina

ne razumem ljude koji se raduju Dragutinoviceve povrede

pa on je izuzetan momak, nema nikakav adut da se nadje iz njegovog odsustva od SP. Odlicno je zaigrao kao stoper protiv Barselone ove godine, on nije bre levi bek.

Kao da Srbija ima vece sanse da osvoji Svetsko prventstvo kada mu se jedan igrac povredi, pa dajte vise koji mentalitet.

BRE!

pre 14 godina

Au,on i Bosko su mozda i najbitnije rezerve...Ali ako je moralo da dodje do povreda neka bude to to.Boze pogledaj nas samo da odemo zdravi i kompletni na SP pa sta uradimo!

Milan RSH

pre 14 godina

Velika steta za Ivicu..igrac koji je uvek jacao timski duh! Minus sportskoj redakkciji...Igrac sa brojem 2 u crvenom dresu nije Drago!

033

pre 14 godina

Одличан фудбалер, још бољи човек!
Ивице, све најбоље у животу желе ти твоји Пријепољци. Поносни смо на тебе!

Predo

pre 14 godina

Ta vrsta povrede je toliko teska, da je cak u pitanju kada i da li ce biti spreman da se ikada vrati u formu u kojoj je bio, jer zahtjeva operaciju, gips duzinom citave noge i vrlo dugu rehabilitaciju, tako da zluradi komentari nisu na mjestu voljeli ili ne voljeli nekog sportistu. Covjek je ipak dao svoj veliki doprinos u kvalifikacijama, borio se srcem, igra standardno u dobrom klubu i zao mi ga je. Zelim nasim ostalim reprezentativcima puno srece i nadam se da je ovo zadnji maler te vrste. Opterecenje jednog vrhunskog fudbalera je neuporedivo vece od onoga prije tridesetak godina.

B

pre 14 godina

Dragoooooo, uz tebe smo!!!!! Nije ti lako, ali nece ni Srbijibez tebe jer si ODLICAN fudbaler i pre svega mnogo ces nedostajati drugarima. Samo se drzi.

Svarce Neger

pre 14 godina

Pre nego sto su pojedini ovde nalupetali gluposti mogli su, barem na trenutak, da zamisle sta bi nam na SP znacilo Ivicino iskustvo.
Kakva steta i zlehuda sudbina koja ga je sprecila da stavi pecat na svoju karijeru nastupom na mundijalu.
Majstore, zelim ti brz oporavak i da nam se sto pre vratis.