Fudbal 211

Utorak, 20.04.2010.

22:38

Inter razbio Barselonu 3:1

Fudbaleri Intera pobedili su Barselonu 3:1 (1:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona na 'Đuzepe Meaci'.

Inter razbio Barselonu 3:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

211 Komentari

Sortiraj po:

FcB4E

pre 14 godina

santiago Bernabeu, izjava murinja ''razbijanje barce'' - bukvalno, pljuvanje barce, zelja da pokzu sta znaju, ibrahimovic vs inter... Sve su to ODLICNE ''mOTIVACIJE'' pred camp nou... Guardiola, koji film ces sledeci pustit'?

markan

pre 14 godina

Vlajzi,ne zvoni zivota ti,jedino Barsa znaci igra fudbal???Znaci Inter treba da izadje na teren i skine gace i kaze izvolite??Pa Messi je Maikonu zube polomio eto toliko ko je bolje prosao,nijedan grub faul nije bio,cak je Barsa dobila vise zutih!!!Decko moras lakse da prebolis poraz jer stvarno lupas gluposti!!!

lurchgm

pre 14 godina

Proslo je mnogo vremena kad sam poslednji put video da neka ekipa razbije Barsu,a mislim da ce jos dugo vremena proci, dok to neka ekipa ne ponovi...

vlajzi

pre 14 godina

ako treba da diskutujemo o fudbalu ok... ali ako cemo o mufljuskom guranju, udaranju, povlacenju, muvanju laktovima u svakom skoku, karateu, kung-fuu isl... onda skudam kapu igracima Intera. (necu reci 'fudbalerima', jer oni sve rade, a fudbala igraju najmanje) njima Murinjo nacrta svakom ponaosob pre meca sta trebaju da rade, i sta ce oni jadni, moraju da biju! onaj Eto misli u sebi 'covece, gde sam ja dosao?! a bas sam lepo igrao fudbal i davao golove do prosle godine!'
zbog takvih trenera kao sto je Murinjo, fudbal postaje sve nezanimljiviji sport...pardon, koji fudbal?! Murinjo je lepo objasnio Dekiju sta treba da radi, sa onim pesnicama: 'Deki, brate, zamisli da nisi fudbaler bar narednih pola sata, i udri po onom Caviju gde god ga vidis, vuci za dres, evo ti i pistolj, ako nista ne pomogne!' hvala BARSELONI, sto je vratila veru svim pravim ljubiteljima fudbala, da postoji nesto vaznije od rezultata!!! uzivanje u igri, zadovoljstvo, lepota fudbalske igre!! nesto sto murinjo NIKAD, ALI NIKAD nece da dozivi sa nekom ekipom!

Pada Barca i na Camp Nou!

pre 14 godina

RAZBIO????

Aha, znaci to se zove razbijanje, kad das gol iz ofsajda umesto penala sude zuti karton i zadnjih 10min ne izadjes iz svog sesnaesterca? Dobro, da znam da se to tako zove.
(lfp, 20. april 2010 23:52)

Au covece!A sta je bilo prethodnih 80 minuta?Priznaj,ako si navija za Barcu,koliko ti je puta srce preskocilo,kad bi Maicon ili Milito potrcali u kontri ka golu?Mnogo,a?
E,pa da se zna da to znaci razbijanje...Valdesovo lice-samo sto nije zaplakao,a nije mogao od cuda!I,da,covece,o kakvom ti sudjenju pricas?A sta je o nepostojecem ofsajdu u prvom poluvremenu?I pobogu,kako samo Alves pada...xexe:)Solo Inter!

Nikola

pre 14 godina

Navijac sam Chelsija,ali sam navijao za inter zbog Murinja i zbog one proslogodisnje bruke!!!Navijaci barse zalite se koliko hocete na sudije,voleo bi u revansu da vam se ne sudi jedno 5-6 penala da osetite samo kako je to!!!Barsa ce proci dalje samo ako bude sudio onaj zlotvor evrebo!!!Mozete da ga pljujete i pricate sta ocete ali Murinjo je tata!!!Messi se video nije Zaneti ga je uhapsio bukvalno!!!

Nikola

pre 14 godina

Navijac sam Chelsija,ali sam navijao za inter zbog Murinja i zbog one proslogodisnje bruke!!!Navijaci barse zalite se koliko hocete na sudije,voleo bi u revansu da vam se ne sudi jedno 5-6 penala da osetite samo kako je to!!!Barsa ce proci dalje samo ako bude sudio onaj zlotvor evrebo!!!Mozete da ga pljujete i pricate sta ocete ali Murinjo je tata!!!Messi se video nije Zaneti ga je uhapsio bukvalno!!!

Nebojsa

pre 14 godina

Najbolja scea je kada sudija dosudi slobodan udarac za Inter, a onda dodje Messi koji nije u stanju da sklepa recenicu na engleskom pa samo onako tupavo gleda u sudiju u fazonu "pa nije bio prekrsaj"...
(Bozz, 21. april 2010 17:47)

A utakmicu je inace sudio Portugalac, ciji je jezik dosta slican spanskom... Ajde ne pokusavaj da nasmejes ljude izmisljenim glupostima...

Bozz

pre 14 godina

Najbolja scea je kada sudija dosudi slobodan udarac za Inter, a onda dodje Messi koji nije u stanju da sklepa recenicu na engleskom pa samo onako tupavo gleda u sudiju u fazonu "pa nije bio prekrsaj"...

Pedja

pre 14 godina

Barsi ce najteze ponizenje biti za 14 dana kada ce sto hiljada navijaca da vidi samo pokusaje i to jalove. Rezultat 0:0.
(čoban, 21. april 2010 15:59)
Tekma je za sedam dana...

Rodja

pre 14 godina

Za Mikicu i istomisljenike. Ko se seca Celsija pre Murinja? A Intera u ligi sampiona posle 1972? I najbolji timovi ne postizu dobre rezultate bez dobrog trenera.

Leci komplekse

pre 14 godina

Pa naravno da je razbjanje kada 2 penala nisu barsi sudili a pitom sudija je portugalac (kakva slucajnost) BRUKA
(Mladen, 21. april 2010 11:57)
Prosle godine je bila najveca bkradja u istoriji lige sampiona pa se nisi zalio.Lepo je kad kradu za Barselonu ali protiv....

Mikica

pre 14 godina

Urose, o kom to "luzerskom timu" Intera ti govoris. Pa zar nije Mancini kao trener osvojio titulu sa Interom? Murinjo je parazit koji preusme SUPER JAKU ekipu (Porto, Chelzi, Inter), primeni bunker-kontranapad taktiku i nekako se kobelja od jedne bedne pobede do druge. Ja namerno karikiram, ali mi je stvarno muka od tog coveka i igre "njegovih" timova. On verovatno zavodi i neku vrstu diktature u ekipama, a to u principu daje dobre rezultate (Alex Ferguson, na primer), i sigurno ima i mozga (zato i igra ISKLJUCIVO na rezultat), ali mi se to sve gadi.

Crveni karton

pre 14 godina

Dokle ce na sudijske greske da se gleda blagonaklono kao da je u pitanju visa sila, a sve ih je vise i sve vise odlucuju u vaznim situacijama? Poostriti kazne i suspenziije za losa sudjenja.

Marko

pre 14 godina

FORZA INTER!!!Samo polako u drugoj utakmici i eto ga finale!Posle hiljadu godina docekah da moj Inter ima sansu za finale!Ali moraju oprezno na Kamp Nou,jer Barsa kuci i Barsa u gostima su dve razlicite ekipe.Tako da samo strpljivo!I sto bre ovaj Murinjo ne dodje u Zvezdu i s njom bi osvojio LS!:)

messi10

pre 14 godina

Pre svega, cestitke navijacima Intera na zasluzenoj pobedi.Mislim da je Mourinho nadmudrio Pepe-a.Takodje je Pepe sam pravio neke greske.Odbrana jako losa, Alves samo neka vezba centarsut, Puyol borben, i to je za pohvalu, a Pique ispod svog nivoa.Mislim da je za revans neophodan Yaya Toure u veznom redu.Xavi ne moze sam, iako je stvarao prilike bezobzira sto je bio jako, jako dobro pokriven.Sudjenje po meni lose, na stetu i jednih i drugih.Na zalost gol iz ofsajda utice diretkno na rezultat.Alves i meni ide na zivce, ne samo sto folira penale, nego i kad ocigledno napravi faul, uvek se buni.Znaci, penal ne postoji.Navijac sam Barse, verujem da se Inter nece lepo provesti na Nou Kampu, da li ce to biti dovoljno za prolaz...To niko ne zna.Vidimo se za 7 dana.
P.S.Kritike upucene ka Messiju mislim da su preostre, jer da se ne dogodi sledece srede jos jedan het-trik, pa da se svi opet pitamo, da li je najbolji???!!!Eto, to je moje vidjenje, i mislim da je totalno realno i ne pristrasno.

dlagan

pre 14 godina

Barsa je razbijena, priznao neko ili ne. Da je 11 igraca cuvalo mesija, sramota je da kao najboljih svih vremena ne uradi apsolutno nista. Maradona ili Ronaldinjo u najbolje dane nisu imali utakmicu kao Mesi sinoc. Nije prvi put da ga nema nigdje, ponavlja se. Svaka mu cast ali treba jos mnogo mnogo i mnogo da bi bio najbolji ikada.

Delboj

pre 14 godina

Mesija je trebalo da branite kad ga je neko nazvao Bogom fudbala i najboljim igracem u istoriji, a ne sada kada se nije video protiv 14 godina starijeg igraca. Sada bi pravi navijaci trebali jos vise da ga kritikuju, jer sinoc ne samo da je odigrao lose, vec se stalno trudio da iscenira faulove umesto da igra, a u nervozi je cak teze povredio i Maikona, to najbolji ne bi trebalo da radi.
(Ivan, 21. april 2010 06:32)

A na kojeg igraca 14 godina starijeg koji je cuvao Mesija mislis, na Snajdera, Motu ili Zanetija posto su sva trojica na odredjenom dijelu terena bili zaduzeni za njega.

Mesi je najbolji je i to ce dokazati na cistoj utakmici na Nou kampum bez ikakvih talijanskih smisalica.
Naljutili su ih.
Barsa - Inter 5:0 u revansu

A ne daj boze da se oporavi Injesta...

I dokle ce onaj koljac Mota da igra, taj covjek uvijek ima jedno jedino zaduzenje na utakmici, da bije protivnicke igrace

2+2=5

pre 14 godina

Kakva je to liga kada 1. Barsa u odnosu na 3. Valensiju ima 25 bodova vise. Dok u Engleskoj prvih 7 imaju vise bodova od treceg u Primeri. Ove godine je Kalcho 10 puta zanimljiviji od Primere. Pa cak i Bundes liga. Manite se najboljeg fudbala i najboljih igraca...prvo uporedite cinjenice. Samo napred Inter! (odavno nisam ovo rekao)

Prezime

pre 14 godina

Au, Inter kao da pobedio vanzemaljce, pa fudbal je u pitanju. Cak i da Barsa ne prodje dalje,jos uvek ce biti najbolji tim na svetu i igrati najlepsi fudbal.Pricace Interovi igraci deci kako su jednom pobedili Barsu,a to vise govori o Barsi nego o Interu.

Mls

pre 14 godina

KAKAV CRNI PENAL?!?
Pa Vesli lisica je isterao iz pamet Danija, a ovaj k'o perce kad ga duneš, leti. Celo veče su to pokušavali Basini igrači. Pa oni su za Holivud.

uros

pre 14 godina

Suvisno je komentarisati kvalitet Barselone,cak i onim ljudima koji ne prate fudbal je jasno o kakvoj masineriji se radi,ali,ali,ali...
Tri ali,a jedan odgovor,Murinjo.
Covek koji od luzerskog tima kakav je bio Inter godinama,napravi takvu ekipu koja je napunila Barsu je genije.Ne vidim razlog za polemiku oko sudjenja,jer je i Inter,a konkretno Milito u nekoliko navrata bio ostecen sudijiskim greskama.

EX

pre 14 godina

Vrlo lako je moglo biti i 2:2.
Milito jeste bio u ofsajdu ali ni prvi ni zadnji gol koji je postignut i priznat na taj način. SVe je to fudbal.
Zanetiju, Lusiju i Murinju duboki naklon, imaju fudbal u "malom prstu".
Barsa ako da 3 gola Interu a da ne primi ni jedan onda i zaslužuje da prođe.

rale77

pre 14 godina

Inter je dobro odigrao, nije se zatvorio i ako prodju dalje bice zasluzeno (za razliku od Chelsija prosle godine koji zasluzeno nije ni prosao)
Barsa mora mnogo bolje na Kamp nou, a verujem da ce tako i biti 2 gola nije mnogo...

Mikele

pre 14 godina

Dejan Stankovic nazalost nece moci da igra revans mec polufinala lige sampiona protiv Barselone na stadionu Nou Kamp, ali ko zeli da kapiten reprezentacije SRBIJE
zaigra u finalu lige sampiona na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu, neka preporuci >))

Jokan

pre 14 godina

Sudija je prekinuo Milita cc 20minuta, zbog navodnog ofsajda, kad je trebao izaci 1 na 1 sa Valdesom, a offsajda ni u snovima-....
toliko o sudjenju...

FORZA INTER

Ivan

pre 14 godina

Mesija je trebalo da branite kad ga je neko nazvao Bogom fudbala i najboljim igracem u istoriji, a ne sada kada se nije video protiv 14 godina starijeg igraca. Sada bi pravi navijaci trebali jos vise da ga kritikuju, jer sinoc ne samo da je odigrao lose, vec se stalno trudio da iscenira faulove umesto da igra, a u nervozi je cak teze povredio i Maikona, to najbolji ne bi trebalo da radi.

sportski pozdrav

pre 14 godina

Svaka cast ,vladi nbgd ja mislim,na komentaru. Ovu Barsu je jedino Mourinho mogao da napravi ovako nemocnom. Javier Zanneti je,po mom skromnom misljenju, sigurno medju 3 najbolja odbranbena igraca svih vremena. PA ONO JE STIJENA OD COVJEKA! I veceras se pokazalo da je Mesiju lako bit neuhvatljiv protiv nebitne odbrane Arsenala,PRAVA ODBRANA JE NESTO DRUGO. Jos kad je ima Mourinho,najbolji trener danasnjice.

Ime

pre 14 godina

Svaka cast Interu,zasluzeno je pobedio. Ali,mislim da je poslednjih 10 minuta samo mala,lagana najava za ono sto ih ceka. Samo da neko od dekica ne dobije infarkt:),mislim i ono trcanje po sesnaestercu ume da bude zamorno.

sima88

pre 14 godina

Verovatno sada Gvardiola pravi Etoa od blata.U svakoj akviji je ucestvovao.Postoje igraci koji daju 3 gola tamo nekom Xerezu i slicno ali zato postoje i oni koji zive za ovakve meceve.Eto igrac utakmice za mene

herran

pre 14 godina

realno inter je zasluzio pobjedu ali ne ovako ubjedljivu .gol milita je iz cistog ofsajda a mozda je i mogao svirati penal nad alvesom.ali i pored ovog rezultata mislim da ce barca proci .do uzvrata ce vjerujem vratiti svjezinu i motivaciju i uz prepoznatljivu agresivnost na camp nou prolaz ne bi trebao doci u pitanje.a cak i da ne prodju oni su vec uvjerili citav svijet da je ovo sigurno najbolji tim danasnjice i jedan od najboljih svih vremena.a i treba sad pustiti i ove zavidne da se malo nasladjuju,,dugo su cekali ovako nesto...

djera

pre 14 godina

ljudi moji kakva utakmica, inter je odigrao fantasticno protiv "najbolje" ekipe na svetu, a ja sam bio na stadionu i video finalistu lige sampiona, pa ne moze barsa i ove godine u polufinalu da se provuce kao protiv chelsea,
potpuno su mi jasni komentari ovih "navijaca" barcelone samo mi nije jasno zasto niko ne prica o greskama kod 0:0 dve ciste situacije za jedan na jedan prvo "ofsajd" Milita pa faul Eto-a. Da je Inter poveo bila bi ubedljivija pobeda.
Sve u svemu bilo je zadovoljstvo biti veceras na stadionu i navijati za INTER
AMA LA PAZZA INTER AMA LA

Bebica

pre 14 godina

Inter je bio bolji, Murinja mozes mrzeti ili voleti ali moras postovati njegovu tranersku velicinu. Puno srece u revans utakmici. navijam za Inter i tacka.

madridista

pre 14 godina

Ko to viđe ofsajd kod trećeg gola ( očito dobro ne vidi ), penal nad Alvešom ( ono samo simpatizeri Barselone mogu da vjeruju da je bio faul).
Inter je Barselonu noćas apsolutno nadigrao.
Jedno je jasno Barselona se sa jakim presingom teško nosi.

PS
Daniel Alveš je najveći glumac u istoriji fudbala.

Zoran

pre 14 godina

šta reći,dobra igra intera,a malo slabija barseone od koje smo navikli da igra samo onako kako ona zna.međutim,murinjo im je zatvorio njihovu igru,samo on zna kako,to je takav lik.profesionalac ali ne kažem da je najbolji trener trenutno,ima ih dosta boljih od njega.hoću da kažem da nije sve gotovo,pa igra se revanš,ne mora da znači da će barsa da prođe,ali...jaki su,ali možda u ova dva meča inte izađe kao pobjednik pa ode u finale sa lionom,da sa lionom,bajern trenutno ne može da ponovi dva puta onakvu igru,nemaju oni sada kvalitet za tako nešto.znači finale je, (volio bih) INTER-LION.

marko

pre 14 godina

Ovo je čuveni posjed Barselone u jednoj rečenici:
"Valdes do Alvesa,Alves do Pikea,Pike do Maksvela,Maksvel do Pujola,Pujol do Cavija,Cavi do Maksvela,Maksvel do Busketsa,Buskets do Alvesa..."

neko

pre 14 godina

Inter je veceras pobedio zasluzeno.Tacka.Za 8 dana ce se videti ko je ko,prisustvovacete razbijanju Murinjove bunkeraske dekadencije na komade.A vi sto izjavljujete tipa jeli Mesi igrao i sl,znajte da su ga veceras cuvala cetvorica.Prosetace se on kad bude najpotrebnije.Ponavljam,na Camp nou ce inter biti DEMOLIRAN!Pamtice se samo dan kad Pujol bude podigao pehar a sve ostalo ce stati u pricu da je i Barsa nekad imala los dan.

Srbija

pre 14 godina

I da nije bilo gola iz ofsajda,Inter je zasluzio da pobedi. Ali ne zato jer su oni igrali mnogo dobro,nego zato sto je Barselona igrala lose. Stvarno ne bih voleo da u finalu Lige Sampiona igra ekipa koja u polufinalu ima posed lopte 33% na DOMACEM terenu.

WWW.INTER-BALKAN.COM

pre 14 godina

Dobra, pre svega izuzetno borbena predstava Intera. Ipak ni Barsa nije nepobediva. Sanse za prolaz su i dalje oko 50-50. Ocekujem revans za nezaborav.

AcA

pre 14 godina

Ja navijam za Barsu ali Milito je dao treci gol iz cistog ofsajda ali eto sad se vraca Barseloni za proslogodisnje polufinale protiv Chelsija.
Ipak revans se igra na Camp Nou tamo Inter nema sta da trazi samo je pitanje da li Barsa moze da dobije sa 2 gola razlike,ako budu igrali Yaya Toure i Iniesta a ne Busqets i Keita ocekujem prolaz Barse

el nino

pre 14 godina

pre svega da cestitam interu na pobedi.... u periodu od 30 do 70 minuta igrali su fantasticno....i zasluzili pobedu....

ali ovolike kritike na racun barse mi nisu jasne....zar sve ono sto su uradili do sada pada u vodu posle samo jednog poraza...????
msm da ste prerano otpisali barsu...

IPAK BARSA CE DOKAZATI DA JE BOLJA OD INTERA...
ne moze se MESSI zaustaviti 180 min...
MES QUE UN CLUB

Nebojsha Antonijevic

pre 14 godina

U Barceloni na poluvremenu bice 2 a mozda i 3-0.! Jer veceras je Inter dao 3 gola iz neizgradjenih akcija(puka sreca)a posed lopte i sansi posebna prica. Ali to je fudbal ne pobedi uvek bolji.
Ipak sreca je veceras Barsi okrenula ledja iako nisu odigrali ovako lose mozda i godinu dana, ipak cestitke Murinju na postavci igre.

Marko Nafija

pre 14 godina

Barseona nikad nije bila ovako razbijena, oni 75 minuta nisu znali gde se nalaze, a gol su dali posle greske Intera. Nemam sta mnogo da pisem o utakmici, ko je gledao video je sjajni Inter i veoma slabu Barselonu (pogotovu Ibrahimovic i Mesi). P.S.Samo nemoj posle da me neko proziva sto navijam za Inter a ne za neki klub iz Srbije, drao sam se i skakao po sobi kao da mi je zivot u pitanju, ako to nije navijanje i ljubav prema nekom klubu ja ne znam sta je...

Blah

pre 14 godina

KAKAV PENAL NA ALVESOM?

Sta ste vi ljudi gledali, BRE.
Ostavili objektivnost na dnu limenke izgleda, pa jeste videli da je Snajder skapirao da kasno ulece i da je rasirio noge oko Alvesa, nije ga ni dotakao, samo pustio da se ovaj nalozeno baci za penal...smejurija!

MOCA NS

pre 14 godina

cesace te se vi lepo u sl sredu...kad opet zaplesu messi-cavi-inijesta- +bojan -pedro.....bice.. plakacete za nama oboje(igraci i navijaci intera)....fcb

Aleksandar

pre 14 godina

Nikada nisam video Guardiolu da je ovako bled i uplasen kao sto bio veceras.Pao je mit o nepobedljivoj Barceloni svaka cast interu pokazo je koliko je mocan kad je naj potrebnije.Svimo onima koji sada ne mogu da se pomire sa porazom pa vade se na sudiju
te nisu imali srece te razbicemo ih u revansu,porucio bih sreca se ne kupuje ona se zasluzuje jos nesto sreca prati hrabre i dobre a veceras to je bio Inter.Kao sto je uostalom prosle godine Barcelona posle pogotka u 93 minuti usla u finale

maksder

pre 14 godina

ne znam bas koliko je murinjo poseban ali gdje god da je radio portugal, engleska i italija imao je najbolji tim i najbolje igrace kod sebe, tj. imao je uvijek 2 postave i

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Kako postaviti odbranu - 24h dumanja, zasto staviti 36-godisnjaka da cuva 22-godisnjaka, pritom neprikosnoveno najboljeg na svetu - 72 h apsolutne glavolomke, kako najofanzivniji tim na planeti napasti sa tri napadaca - 48 h znojenja pred taktickom tablom, kako sa duplo manjim brojem faulova i 30% poseda ostvariti znacajnu pobedu pred revans - nedelju dana smisljanja, gledati Cavija kako dodaje i dodaje i dodaje i dodaje i dodaje - neprocenjivo!!! Postoje stvari u fudbalu koje taktika ne moze da vam pruzi, za sve ostalo tu je Zoze Murinjo...

Miki

pre 14 godina

Murinjo je veceras pobedio, zna da igra sa velikima, Celsi je poslao kuci, iako je bio favorit, smejali bi se iz Barselone da je neko rekao ovaj rezultat.Barsa, dosadno vise za gledanje, voleo bih Inter da ih izbaci.

djane

pre 14 godina

Da li je čovek koji je napisao komentar gledao utakmicu? Pogledao statistiku meča? kako može neko ko je imao 32% posed lopte da razbije onoga koji je imao 68%, a pri tome i 4 šuta više ukupno, a 5 šuteva više u okvir gola? Pobeda jeste ubedljiva, ali kakvo crno razbijanje....
(Doktor, 20. april 2010 23:03)


Doktore, nema 'leba od statistiku!

NemanjaPG

pre 14 godina

Da li je moguce da niko, ali niko, nije video ofsajd u kome se nasao Milito kod treceg gola Intera ???!!!
(Nemanja, 20. april 2010 23:04)

samo je pomocni sudija vidio 'ofsajd' Milita kod 0:0

Mare

pre 14 godina

Fantasticni Lucio i Zanetti! Inter bolji, ali ne toliko koliko rezultat kaze, vec za nijansu... Medjutim u revansu na Nou campu + Iniesta.. Interu se ne pise bas najbolje..

Nije Barsa Čelsi...

pre 14 godina

Samo bih želeo da napomenem da je Militov gol iz ofsajda postignut, da je Maikonu tolerisana gruba igra, da je Alveš zaslužio penal, a ne žuti, da je Pujol startovao na loptu kad je zaradio žuti i da je sudija iste nacionalnosti kao Murinjo.

messi

pre 14 godina

cestitam interu na pobedi manje vise zasluzenoj samo bih dodao da je treci gol bio cist offside i niko u suprotno ne moze da me ubedi,sudija je bio mnogo los interu ja ne znam sta nije sve sudio ali bilo kako bilo ocekuje nas jos jedna utakmica na Camp Nou tako da nista jos nije reseno lopta je okrugla toliko od mene hvala!

manc

pre 14 godina

Razvaljivanje Barse,Murinjo je najbolji trener na svitu!
Svaka cast Interu!
http://www.sportklub.info/forum/index.php?board=32.0
Dodjite i diskutujmo!
:D

Maxilopez

pre 14 godina

Hoze Murinjo je strasan trener! ova utakmica je savrsen pokazatelj toga. Mada, ako se Barselona stvarno probudi kako zna za 8 dana kuci, velicace je svi jos vise. Pobediti Inter sa 2 gola razlike je isto tako moguce kao sto je Inter sada pobedio. Jedva cekam revans...

mare

pre 14 godina

niko do sada nije murinja nadigrao dva puta uzastopno pa nije ni pepe.kakav je on trener,prvo je razbio "svoj"čelsi pa sada i "neverovatnu"barselonu!svaka čast majstoru

50 miliona evra + Eto + Hleb (na godinu dana) = ludost

pre 14 godina

Da li ste nekada razmisljali sta sve mozete da kupite za 50 miliona evra?Mozda, ali verujem da ne biste kupili Zlatana Ibrahimovica!?

Aca Lazov :D

pre 14 godina

Ko misli da je Aca Stojanovic navijao za Bracu sve vreme (ispustavsi krike kad neko dobije loptu u kaznenom intera, sto pak nije cinio na drugoj strani) neka preporuci :D

Душан

pre 14 godina

Не сећам се кад је неко овако надиграо Барселону... Играо сам кеца, али ни сам нисам веровао...
Поздрав за колегу коментатора који је прогласио Занетија играчем утакмице... Само због овог фудбалера навијам да Интер освоји ЛШ...

Blaza

pre 14 godina

Inter bolji, nema sta. Samo me zanimaju dve stvari: 1) Militov gol iz ofsajda i 2) zuti karton Alvesu, nakon cistog faula Snajdera (lopta u posedu Alvesa). Prestrogo je vo drugo za penal bilo (mada, ako se svira po pravilima, nema dileme!), ali kakav zuti Alvesu??? A onda, ako sam u pravu, 3:2 je druga prica u odnosu na 3:1.
Ibrahimovic slab, ali zasto ne Anri umesto njega?

Doktor

pre 14 godina

Da li je čovek koji je napisao komentar gledao utakmicu? Pogledao statistiku meča? kako može neko ko je imao 32% posed lopte da razbije onoga koji je imao 68%, a pri tome i 4 šuta više ukupno, a 5 šuteva više u okvir gola? Pobeda jeste ubedljiva, ali kakvo crno razbijanje....

BarcaFinalist!!!!

pre 14 godina

Ja ne verujem u ovaj naslov!!!??? Pa kako je moguce da tako pisete??? Pa nema R od razbijanja. dali na tri gola kao sabani neki. Razbicemo ih revansu!!!!!!


BARCA!!

razmatrac

pre 14 godina

Znam da cu dobiti dosta ne preporucujem jer sad ovde uglavnom komentarisu navijaci Intera al' evo misljenja simpatizera Barcelone

Kao prvo, cestitam igracima Intera na zasluzenoj pobedi. Crvsto su igrali, faulovima prekidali igru Barse, presing stalno sem poslednjih 20 min, preskakali odbranu Barse visokim loptama sa centra. Murinjo pokazao zasto je poseban

Barsa, igrala katastrofa, bez ideje, 500 dodavanja Pujol-Pike-Puskec, na svaki Interaov napad dizali su ruke za ofsajd i sami su krivi za 3 gola - odbrana ocaj. Alves je lepo gadjao svojim centar sutevima navijace Intera, ne znam zasto Gvardiola to forsira. Ibra se nije video to je tacno ali moram da branim Messija. Pre svega, igrao je na centru, gde ga je trener postavio, da bi privukao igrace na sebe da bi oslobodio Maxwella i Alvesa, tek poslednjih 20 minuta je pokusao ali nije bilo vremena.

Sve u svemu, odlicna igra Intera, promena taktike kod Barcelone - automacki losa igra.

Sve ovo govorim kao navijac Barse.


Naravno, nadam se prolazu Bacelone u Cataloniji :)

Dami

pre 14 godina

Koji je kret... ovaj Baloteli, ej bre polufinale LS, njegovi igraci na izdisaju od trcanja a on se setka po terenu i dozvoljava da Barsa konstantno pravi visak po Interovoj desnoj strani... Ako su mu zvizdali! Nikada od njega nece biti pravog fudbalera...

samo sam realan

pre 14 godina

PSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemoj da ste se javili veceras!!! Pustite nas da uzivamo u velikoj pobedi nad evropskim sampionom!!! A sta ce biti za 8 dana cemo da razmisljamo sutra!!!

Vesli Snajder

pre 14 godina

Barselona je pokazala pravo lice, ovakvo ponasanje nisam video odavno...da Mesi nabode Majkona onako, cccc... Prodali su najpozitivnije igrace (Eto, Milito,...) Interu. Ostalo je 50% sljama, razmazeni Alves, onaj glavona Buskets (ili kako vec), tatoo Valdez, a Ibrahimovica necu da komentarisem. Navijao sam za Inter kao da je srpski tim! Nema veze za Dekija, igrace u finalu.

.. Traktor ..

pre 14 godina

.. @ Stancilovic ..
.. Guardiola je izveo Ibru, a uveo Abidala, jer je u tom momentu bilo 2-1, i izmena je vec bila prijavljena .. Bad tyming ..

Bu5h

pre 14 godina

Zasto Mesi nije igrao veceras?video sam ga na terenu, ali ne da i igra.Moze barsa protiv nekih rugih da igra, ali kad im odigraju presing svih 90 min izgube se.

toni RvN

pre 14 godina

pocetak kraja barse je remi protiv espanjola, ovo se i ocekivalo, dobar trener i barsa se pobedjuje, Murinjo je najbolji trener danasnjice ali lako mu kad ima u timu Snajdera, Milita, Majkona, Stankovica i ostale stene u odbrani, titula je Interova, kako ce mi biti drago kada Snajder podize pehar u sred Madrida i pokaze im koliko su pogresili kada su ga pustili da ide u Inter

N-E-O

pre 14 godina

Nije sporno da je Inter odigrao najbolju utakmicu u sezoni!!
Nije sporno da je Barselona odigrala najgoru utakmicu u sezoni!!
Nije sporno da je Mesi bio neprimetan!!
Nije sporno da je Milito i co. bili fantasticni!!
Nije sporno da je i dalje Barsa favorit za finale......

Raci

pre 14 godina

Dodao bih jos rasturio, unistio, sahranio.
Obzirom da je sam Milito imao 2 zicera, ostali 4,5, Barsa je jos dobro prosla.
Murinjo je car fudbala, svaka cast na spremanju ekipe, na taktici, bez obzira na price strucnog kons sa rts.
Oduvek sam govorio, Barsa je mega jaka, ali se puno izvlace na Mesija, previse. Zaustavi Mesija zaustavio si barsu. Dok Inter ima ujednacen tim, svako igra, svako je opasan uz legedndarnog kapitena, groma Zanetija, kojem jos igraci Barse treba kope da izglancaju...ziveli.

phenom

pre 14 godina

Navijac sam Barce.
Svaka cast igracima Intera,mnogo dobro su odigrali,imali jos par dobrih sansi.Sa druge strane,Barca je prva dala gol,ali nije mogla da odrzi isti ritam svih 90minuta,imali su i oni par sansi,dobrih.
Ja ne verujem koliko je inteligentan onaj Mourinho,kako je samo lepo uklopio vezni red i odbranu,i sacuvao gol od Messija i Xavia...
Ne mogu da se zalim,samo mogu da cestitam protivniku
Inace,Barca je Barca,i ja mislim i verujem da mogu da pobede 2:0 Inter,ako ne i sa vise razlike na Nou Campu.Znam da ce Messi,a i ostali mnogo dobro odigrati taj mec.
Jos jednom,bravo Inter,Barca napred!

SanSIRO

pre 14 godina

O kojem crnom faulu nad Danielom ALVESOM od strane Sneijdera vi pricate? Faula uopste nije bilo , jer se vidjelo da je Sneijder klizao na neobican nacin otvorivsi noge u posljednjem trenutku. Ne vjerujem da je bilo ikakvog kontakta tu!

Makaveli

pre 14 godina

Koliko se lozite, ne mogu da verujem. Da nije tuzno (sto definitivno jeste), bilo bi smesno. I vi, i Inter, i Barselona...bruka. Da ne koristim ruznije reci.

iNtEr

pre 14 godina

Jel ste sad svesni snage Intera?! Cele sezone ih omalazavate,pljujete, a sad cete cutati! Jos nista nije gotovo ali je od veceras definitivno jasno,Inter je sposoban za velika dela! Murinjo je apsolutni majstor taktike i u revansu ce to i potvrditi! Forza Inter!!!
(Branko, 20. april 2010 22:48)
Tako je Branko! Jedini smo vjerovali u Inter, mi, najvjerniji navijaci, i samo sam cekao i cekao, i gledao komentare. Ali sad im je pokazao Jose Mourinho, i ne samo on vec svi igraci jer imaju SRCE, a Barsi je sve dzabe!

Nebojsa

pre 14 godina

Prvo bih cestitao navijacima Inrera na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi njihovog tima, meni kao navijacu Barse ostaje da se nadam da ce uspeti u revansu da nadoknade veliki minus, ali bice to veoma tesko!!!

laki

pre 14 godina

Pokazalo se da je kljucni igrac Barse Iniesta.Cim ga nema,to vise nije nepobediv tim.Prosto je neverovatno koliko tvrdoglavi Gvardiola forsira Ibrahimovica.Covek ne moze da se"sastavi",njegov odnos prema igri je kriminalan.Krkic je daleko brzi i u odlicnoj formi. Sigurno bi za par minuta igre vise oznojio dres nego sto Ibrahimovic uradi za polusezonu.Bez Pujola i Inieste i -2,Barsa ce tesko doci do finala.

EEEEJ

pre 14 godina

Ljudi jel Ibrahimovic igrao uopste ovaj mec!? Mislim da je pokazao kolika je "klasa" Dace on gol protiv Hihona, Xereza i tako tih ekipa i napravice neku lepu fintu ali kad dodje ovako vazan mec njega nema! Najistureniji napadac najefikasnije i najkreativnije ekipa na svetu ne uspeva jednom da sutne na gol, eeeej!!!???

ljubitelj calcia i teorija zavere

pre 14 godina

Ljudi, sve je nameshteno. Sudije zaklale Barcu. A i ono sa busom je Morati namestio - ochistio je prashinu sa pehara Kupa Shampiona i eto... Bojich & co. javite se, nechemo vam nishta.

Dakara

pre 14 godina

Koji penal nad Alesom opravdano dobio zuti zbog simuliranja to se jasno moglo videti na usporenom snimku cak situacija nije ni diskutabilna. Posle utakmice svi uz Barsenole protestvuju kod sudije iz ne znam kojeg razloga jer je sudjenje bilo cisto i fer, a zaboravili su kako su prosli polufinale prosle godine.

VanjaLFC

pre 14 godina

Verovatno se potpisnik ovog clanka malo zaneo, osecajuci pristranost, mozda zbog Dekija. Inter nije razbio Barsu. Odigrali jesu pametno i imali mnogo srece.Dali su gol iz ciste offside pozicije (neverovatno da pomocni sudija na tom nivou bude 5-6 metara iza poslednjeg igraca odbrane) i imali srecu da Snajderu nije sudjen penal nad Alvesom.
Svejedno mi je ko ce proci, ali Barsa (1:3 nije nedostizan rezultat) sigurno nije zasluzila da je neko omalovazava.

samo sam realan

pre 14 godina

Kao i obicno u srbiji je svako sudija i vide ono sto sudija ne vidi,svirali bi ono sto sudija ne svira,znaju od 5 lige pa do 1 lige sve namestene meceve!!! Uzmite i uradite nesto sem sto samo pricate i pravite se pametni, sto neko od vas ne sudi meceve Lige Sampiona??? Ili je naj lakse zavaliti se u fotelju i praviti se da ste sudija!!!

Inter-ONORE del Milano

pre 14 godina

Jedan sam od rijetkih koji je navijao za Inter prije utakmice. Zbog toga mi je jos draze da se sada radujem kao lud, al' sto mi je drago zbog Nebojse Sofranca sa IN televizije!

lfp

pre 14 godina

RAZBIO????

Aha, znaci to se zove razbijanje, kad das gol iz ofsajda umesto penala sude zuti karton i zadnjih 10min ne izadjes iz svog sesnaesterca? Dobro, da znam da se to tako zove.

alegria do povo

pre 14 godina

Inter sjajan, Murinjo napravio od njih opasnu ekipu. Barselona NEMA NAPADACA! Ibrahimovic je katstrofa! Mesi nista danas nije uradio. Cavi je jedini koji je igrao u Barseloni

mail

pre 14 godina

3. gol iz opsajda. Tendeciozno sudjenje i prenos. 4 kartona Barsi (ljudi koji igraju najcistiji fudbal). UEFA i FIFA su svetski primer balkanske korupcije. Jedino Murinju svaka cast.

FORZA INTER!!!!!!!

pre 14 godina

Sto volim sto je dobio INTER!! Sad je svima koji su favorizovali barsu zapusio usta! A mesi se nije video na celoj utakmici, kao ni ibraha... Najbolja utakmica intera ove godine, ako ne i u poslednjih 3, 4...

trta trtic

pre 14 godina

samo da real osvoji la ligu, a bojic kaze da su misli barce okrenuti ka ls, i ispadnu iz ls, ocekujte raspad barselone i ne nadajte se godinama titulama :)

Filip

pre 14 godina

E kada bi još samo ona dvojica levaka i bezveznjaka (kvazi komentator koji ne staje, ali NE STAJE, i njegov nazovi-stručni konsultant) više ćutala, a manje baljezgala kojekakve gluposti i nebuloze, utakmica bi mogla na miru da se pogleda.

Branko

pre 14 godina

Jel ste sad svesni snage Intera?! Cele sezone ih omalazavate,pljujete, a sad cete cutati! Jos nista nije gotovo ali je od veceras definitivno jasno,Inter je sposoban za velika dela! Murinjo je apsolutni majstor taktike i u revansu ce to i potvrditi! Forza Inter!!!

Alooo

pre 14 godina

Messi gdje je ? I on je samo covjek....


Bravo za Inter !! I brate Deki mogao si bez onog zutog, ali bolje i ovo nego da si odsutan u finalu :) Inace fina utakimca za gledati!

lale

pre 14 godina

Veoma interesantna utakmica gde su svi ocekivali mali broj golova i X. Murinjo takticki razbio Gvardiolu a zanimljivo da je pogodjen tacan rezultat ovde http://www.tipovi1x2.net i pored favorizovanja Barselone od strane mnogih.

Doodoolentze

pre 14 godina

Trpaj bizuteriju! Samo lagano! Jose,od sada pocinjem da se kunem u tebe...gde je Messi sada kada je Zanetti bio na levom beku? a?
Grande Inter.

coavuja

pre 14 godina

ja ne mogu da verujem bukvalno koliko je lud lik ovaj murinjo...LUUUUUUUUUUUUUUUD...zatvorio je cavija i messija kao da nisu ni postojali...

stančilović

pre 14 godina

u poslednih nekoliko me?eva gvardijola se prekombinovao i preterao sa miksovanjem,prvo je alveša stavio na desno krilo,pa maksvela na levo i vrhunac ve?eras gubi barselona 3:1,on izvodi ibrahomovi?a a uvodi abidala.nije još sve završeno može barselona dobiti dva razlike ili još nisu imali vaku situaciju da moraju da jure rezult.izgleda da se magija gasiat

bojan

pre 14 godina

Ocajna Barsa, Gvardiola se pokazao da je ipak jos uvek zelen za velike utakmice. Da su jos tri dana igrali nebi dali gola. Previse nade polozeno u Mesija. Sta covece nisi ubacio imao si napadaca umesto onog Maxwela koji u drugom pol samo popunjavao broj na terenu. AL dobro kad u sredini imas Buskea i Keitu nemozes se boljem nadati. Ibru necu da komentrarisem , katastrofa.zasluzeno Inter dobio.

gledalac

pre 14 godina

Ha-ha, Strajnić je legenda: "Milito igrač utakmice jer je asistirao kod oba gola a i sam postigao gol..."
Inače-Milito u ofsajdu skoro kao Klose.

MirkoGrobar

pre 14 godina

Jeste igrac utakmice Milito po tome sto je namestio dva i dao jedan gol,ali po meni igrac utakmice je Lucio i jednostavnog razloga sto je odigrao perfektno u odbrani.

mojeime

pre 14 godina

Svaka cast Murinju!
Barsa realno takticki izgubila mec. Mesi se posle dugo vremena nije video.

Ali Militov gol je ofsajd!
Gledajte liniju 5 metara bar pola tela u ofsajdu.

coavuja

pre 14 godina

ja ne mogu da verujem bukvalno koliko je lud lik ovaj murinjo...LUUUUUUUUUUUUUUUD...zatvorio je cavija i messija kao da nisu ni postojali...

Aca Lazov :D

pre 14 godina

Ko misli da je Aca Stojanovic navijao za Bracu sve vreme (ispustavsi krike kad neko dobije loptu u kaznenom intera, sto pak nije cinio na drugoj strani) neka preporuci :D

Branko

pre 14 godina

Jel ste sad svesni snage Intera?! Cele sezone ih omalazavate,pljujete, a sad cete cutati! Jos nista nije gotovo ali je od veceras definitivno jasno,Inter je sposoban za velika dela! Murinjo je apsolutni majstor taktike i u revansu ce to i potvrditi! Forza Inter!!!

djane

pre 14 godina

Da li je čovek koji je napisao komentar gledao utakmicu? Pogledao statistiku meča? kako može neko ko je imao 32% posed lopte da razbije onoga koji je imao 68%, a pri tome i 4 šuta više ukupno, a 5 šuteva više u okvir gola? Pobeda jeste ubedljiva, ali kakvo crno razbijanje....
(Doktor, 20. april 2010 23:03)


Doktore, nema 'leba od statistiku!

Dami

pre 14 godina

Koji je kret... ovaj Baloteli, ej bre polufinale LS, njegovi igraci na izdisaju od trcanja a on se setka po terenu i dozvoljava da Barsa konstantno pravi visak po Interovoj desnoj strani... Ako su mu zvizdali! Nikada od njega nece biti pravog fudbalera...

FORZA INTER!!!!!!!

pre 14 godina

Sto volim sto je dobio INTER!! Sad je svima koji su favorizovali barsu zapusio usta! A mesi se nije video na celoj utakmici, kao ni ibraha... Najbolja utakmica intera ove godine, ako ne i u poslednjih 3, 4...

NemanjaPG

pre 14 godina

Da li je moguce da niko, ali niko, nije video ofsajd u kome se nasao Milito kod treceg gola Intera ???!!!
(Nemanja, 20. april 2010 23:04)

samo je pomocni sudija vidio 'ofsajd' Milita kod 0:0

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Kako postaviti odbranu - 24h dumanja, zasto staviti 36-godisnjaka da cuva 22-godisnjaka, pritom neprikosnoveno najboljeg na svetu - 72 h apsolutne glavolomke, kako najofanzivniji tim na planeti napasti sa tri napadaca - 48 h znojenja pred taktickom tablom, kako sa duplo manjim brojem faulova i 30% poseda ostvariti znacajnu pobedu pred revans - nedelju dana smisljanja, gledati Cavija kako dodaje i dodaje i dodaje i dodaje i dodaje - neprocenjivo!!! Postoje stvari u fudbalu koje taktika ne moze da vam pruzi, za sve ostalo tu je Zoze Murinjo...

Душан

pre 14 godina

Не сећам се кад је неко овако надиграо Барселону... Играо сам кеца, али ни сам нисам веровао...
Поздрав за колегу коментатора који је прогласио Занетија играчем утакмице... Само због овог фудбалера навијам да Интер освоји ЛШ...

50 miliona evra + Eto + Hleb (na godinu dana) = ludost

pre 14 godina

Da li ste nekada razmisljali sta sve mozete da kupite za 50 miliona evra?Mozda, ali verujem da ne biste kupili Zlatana Ibrahimovica!?

Dakara

pre 14 godina

Koji penal nad Alesom opravdano dobio zuti zbog simuliranja to se jasno moglo videti na usporenom snimku cak situacija nije ni diskutabilna. Posle utakmice svi uz Barsenole protestvuju kod sudije iz ne znam kojeg razloga jer je sudjenje bilo cisto i fer, a zaboravili su kako su prosli polufinale prosle godine.

razmatrac

pre 14 godina

Znam da cu dobiti dosta ne preporucujem jer sad ovde uglavnom komentarisu navijaci Intera al' evo misljenja simpatizera Barcelone

Kao prvo, cestitam igracima Intera na zasluzenoj pobedi. Crvsto su igrali, faulovima prekidali igru Barse, presing stalno sem poslednjih 20 min, preskakali odbranu Barse visokim loptama sa centra. Murinjo pokazao zasto je poseban

Barsa, igrala katastrofa, bez ideje, 500 dodavanja Pujol-Pike-Puskec, na svaki Interaov napad dizali su ruke za ofsajd i sami su krivi za 3 gola - odbrana ocaj. Alves je lepo gadjao svojim centar sutevima navijace Intera, ne znam zasto Gvardiola to forsira. Ibra se nije video to je tacno ali moram da branim Messija. Pre svega, igrao je na centru, gde ga je trener postavio, da bi privukao igrace na sebe da bi oslobodio Maxwella i Alvesa, tek poslednjih 20 minuta je pokusao ali nije bilo vremena.

Sve u svemu, odlicna igra Intera, promena taktike kod Barcelone - automacki losa igra.

Sve ovo govorim kao navijac Barse.


Naravno, nadam se prolazu Bacelone u Cataloniji :)

SanSIRO

pre 14 godina

O kojem crnom faulu nad Danielom ALVESOM od strane Sneijdera vi pricate? Faula uopste nije bilo , jer se vidjelo da je Sneijder klizao na neobican nacin otvorivsi noge u posljednjem trenutku. Ne vjerujem da je bilo ikakvog kontakta tu!

trta trtic

pre 14 godina

samo da real osvoji la ligu, a bojic kaze da su misli barce okrenuti ka ls, i ispadnu iz ls, ocekujte raspad barselone i ne nadajte se godinama titulama :)

samo sam realan

pre 14 godina

Kao i obicno u srbiji je svako sudija i vide ono sto sudija ne vidi,svirali bi ono sto sudija ne svira,znaju od 5 lige pa do 1 lige sve namestene meceve!!! Uzmite i uradite nesto sem sto samo pricate i pravite se pametni, sto neko od vas ne sudi meceve Lige Sampiona??? Ili je naj lakse zavaliti se u fotelju i praviti se da ste sudija!!!

stančilović

pre 14 godina

u poslednih nekoliko me?eva gvardijola se prekombinovao i preterao sa miksovanjem,prvo je alveša stavio na desno krilo,pa maksvela na levo i vrhunac ve?eras gubi barselona 3:1,on izvodi ibrahomovi?a a uvodi abidala.nije još sve završeno može barselona dobiti dva razlike ili još nisu imali vaku situaciju da moraju da jure rezult.izgleda da se magija gasiat

lfp

pre 14 godina

RAZBIO????

Aha, znaci to se zove razbijanje, kad das gol iz ofsajda umesto penala sude zuti karton i zadnjih 10min ne izadjes iz svog sesnaesterca? Dobro, da znam da se to tako zove.

phenom

pre 14 godina

Navijac sam Barce.
Svaka cast igracima Intera,mnogo dobro su odigrali,imali jos par dobrih sansi.Sa druge strane,Barca je prva dala gol,ali nije mogla da odrzi isti ritam svih 90minuta,imali su i oni par sansi,dobrih.
Ja ne verujem koliko je inteligentan onaj Mourinho,kako je samo lepo uklopio vezni red i odbranu,i sacuvao gol od Messija i Xavia...
Ne mogu da se zalim,samo mogu da cestitam protivniku
Inace,Barca je Barca,i ja mislim i verujem da mogu da pobede 2:0 Inter,ako ne i sa vise razlike na Nou Campu.Znam da ce Messi,a i ostali mnogo dobro odigrati taj mec.
Jos jednom,bravo Inter,Barca napred!

EEEEJ

pre 14 godina

Ljudi jel Ibrahimovic igrao uopste ovaj mec!? Mislim da je pokazao kolika je "klasa" Dace on gol protiv Hihona, Xereza i tako tih ekipa i napravice neku lepu fintu ali kad dodje ovako vazan mec njega nema! Najistureniji napadac najefikasnije i najkreativnije ekipa na svetu ne uspeva jednom da sutne na gol, eeeej!!!???

mare

pre 14 godina

niko do sada nije murinja nadigrao dva puta uzastopno pa nije ni pepe.kakav je on trener,prvo je razbio "svoj"čelsi pa sada i "neverovatnu"barselonu!svaka čast majstoru

Filip

pre 14 godina

E kada bi još samo ona dvojica levaka i bezveznjaka (kvazi komentator koji ne staje, ali NE STAJE, i njegov nazovi-stručni konsultant) više ćutala, a manje baljezgala kojekakve gluposti i nebuloze, utakmica bi mogla na miru da se pogleda.

Alooo

pre 14 godina

Messi gdje je ? I on je samo covjek....


Bravo za Inter !! I brate Deki mogao si bez onog zutog, ali bolje i ovo nego da si odsutan u finalu :) Inace fina utakimca za gledati!

Bu5h

pre 14 godina

Zasto Mesi nije igrao veceras?video sam ga na terenu, ali ne da i igra.Moze barsa protiv nekih rugih da igra, ali kad im odigraju presing svih 90 min izgube se.

toni RvN

pre 14 godina

pocetak kraja barse je remi protiv espanjola, ovo se i ocekivalo, dobar trener i barsa se pobedjuje, Murinjo je najbolji trener danasnjice ali lako mu kad ima u timu Snajdera, Milita, Majkona, Stankovica i ostale stene u odbrani, titula je Interova, kako ce mi biti drago kada Snajder podize pehar u sred Madrida i pokaze im koliko su pogresili kada su ga pustili da ide u Inter

Doodoolentze

pre 14 godina

Trpaj bizuteriju! Samo lagano! Jose,od sada pocinjem da se kunem u tebe...gde je Messi sada kada je Zanetti bio na levom beku? a?
Grande Inter.

Raci

pre 14 godina

Dodao bih jos rasturio, unistio, sahranio.
Obzirom da je sam Milito imao 2 zicera, ostali 4,5, Barsa je jos dobro prosla.
Murinjo je car fudbala, svaka cast na spremanju ekipe, na taktici, bez obzira na price strucnog kons sa rts.
Oduvek sam govorio, Barsa je mega jaka, ali se puno izvlace na Mesija, previse. Zaustavi Mesija zaustavio si barsu. Dok Inter ima ujednacen tim, svako igra, svako je opasan uz legedndarnog kapitena, groma Zanetija, kojem jos igraci Barse treba kope da izglancaju...ziveli.

iNtEr

pre 14 godina

Jel ste sad svesni snage Intera?! Cele sezone ih omalazavate,pljujete, a sad cete cutati! Jos nista nije gotovo ali je od veceras definitivno jasno,Inter je sposoban za velika dela! Murinjo je apsolutni majstor taktike i u revansu ce to i potvrditi! Forza Inter!!!
(Branko, 20. april 2010 22:48)
Tako je Branko! Jedini smo vjerovali u Inter, mi, najvjerniji navijaci, i samo sam cekao i cekao, i gledao komentare. Ali sad im je pokazao Jose Mourinho, i ne samo on vec svi igraci jer imaju SRCE, a Barsi je sve dzabe!

Inter-ONORE del Milano

pre 14 godina

Jedan sam od rijetkih koji je navijao za Inter prije utakmice. Zbog toga mi je jos draze da se sada radujem kao lud, al' sto mi je drago zbog Nebojse Sofranca sa IN televizije!

Vesli Snajder

pre 14 godina

Barselona je pokazala pravo lice, ovakvo ponasanje nisam video odavno...da Mesi nabode Majkona onako, cccc... Prodali su najpozitivnije igrace (Eto, Milito,...) Interu. Ostalo je 50% sljama, razmazeni Alves, onaj glavona Buskets (ili kako vec), tatoo Valdez, a Ibrahimovica necu da komentarisem. Navijao sam za Inter kao da je srpski tim! Nema veze za Dekija, igrace u finalu.

Nebojsa

pre 14 godina

Prvo bih cestitao navijacima Inrera na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi njihovog tima, meni kao navijacu Barse ostaje da se nadam da ce uspeti u revansu da nadoknade veliki minus, ali bice to veoma tesko!!!

samo sam realan

pre 14 godina

PSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemoj da ste se javili veceras!!! Pustite nas da uzivamo u velikoj pobedi nad evropskim sampionom!!! A sta ce biti za 8 dana cemo da razmisljamo sutra!!!

Miki

pre 14 godina

Murinjo je veceras pobedio, zna da igra sa velikima, Celsi je poslao kuci, iako je bio favorit, smejali bi se iz Barselone da je neko rekao ovaj rezultat.Barsa, dosadno vise za gledanje, voleo bih Inter da ih izbaci.

bojan

pre 14 godina

Ocajna Barsa, Gvardiola se pokazao da je ipak jos uvek zelen za velike utakmice. Da su jos tri dana igrali nebi dali gola. Previse nade polozeno u Mesija. Sta covece nisi ubacio imao si napadaca umesto onog Maxwela koji u drugom pol samo popunjavao broj na terenu. AL dobro kad u sredini imas Buskea i Keitu nemozes se boljem nadati. Ibru necu da komentrarisem , katastrofa.zasluzeno Inter dobio.

laki

pre 14 godina

Pokazalo se da je kljucni igrac Barse Iniesta.Cim ga nema,to vise nije nepobediv tim.Prosto je neverovatno koliko tvrdoglavi Gvardiola forsira Ibrahimovica.Covek ne moze da se"sastavi",njegov odnos prema igri je kriminalan.Krkic je daleko brzi i u odlicnoj formi. Sigurno bi za par minuta igre vise oznojio dres nego sto Ibrahimovic uradi za polusezonu.Bez Pujola i Inieste i -2,Barsa ce tesko doci do finala.

Nije Barsa Čelsi...

pre 14 godina

Samo bih želeo da napomenem da je Militov gol iz ofsajda postignut, da je Maikonu tolerisana gruba igra, da je Alveš zaslužio penal, a ne žuti, da je Pujol startovao na loptu kad je zaradio žuti i da je sudija iste nacionalnosti kao Murinjo.

N-E-O

pre 14 godina

Nije sporno da je Inter odigrao najbolju utakmicu u sezoni!!
Nije sporno da je Barselona odigrala najgoru utakmicu u sezoni!!
Nije sporno da je Mesi bio neprimetan!!
Nije sporno da je Milito i co. bili fantasticni!!
Nije sporno da je i dalje Barsa favorit za finale......

alegria do povo

pre 14 godina

Inter sjajan, Murinjo napravio od njih opasnu ekipu. Barselona NEMA NAPADACA! Ibrahimovic je katstrofa! Mesi nista danas nije uradio. Cavi je jedini koji je igrao u Barseloni

Makaveli

pre 14 godina

Koliko se lozite, ne mogu da verujem. Da nije tuzno (sto definitivno jeste), bilo bi smesno. I vi, i Inter, i Barselona...bruka. Da ne koristim ruznije reci.

Maxilopez

pre 14 godina

Hoze Murinjo je strasan trener! ova utakmica je savrsen pokazatelj toga. Mada, ako se Barselona stvarno probudi kako zna za 8 dana kuci, velicace je svi jos vise. Pobediti Inter sa 2 gola razlike je isto tako moguce kao sto je Inter sada pobedio. Jedva cekam revans...

manc

pre 14 godina

Razvaljivanje Barse,Murinjo je najbolji trener na svitu!
Svaka cast Interu!
http://www.sportklub.info/forum/index.php?board=32.0
Dodjite i diskutujmo!
:D

Mikele

pre 14 godina

Dejan Stankovic nazalost nece moci da igra revans mec polufinala lige sampiona protiv Barselone na stadionu Nou Kamp, ali ko zeli da kapiten reprezentacije SRBIJE
zaigra u finalu lige sampiona na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu, neka preporuci >))

MirkoGrobar

pre 14 godina

Jeste igrac utakmice Milito po tome sto je namestio dva i dao jedan gol,ali po meni igrac utakmice je Lucio i jednostavnog razloga sto je odigrao perfektno u odbrani.

BarcaFinalist!!!!

pre 14 godina

Ja ne verujem u ovaj naslov!!!??? Pa kako je moguce da tako pisete??? Pa nema R od razbijanja. dali na tri gola kao sabani neki. Razbicemo ih revansu!!!!!!


BARCA!!

lale

pre 14 godina

Veoma interesantna utakmica gde su svi ocekivali mali broj golova i X. Murinjo takticki razbio Gvardiolu a zanimljivo da je pogodjen tacan rezultat ovde http://www.tipovi1x2.net i pored favorizovanja Barselone od strane mnogih.

VanjaLFC

pre 14 godina

Verovatno se potpisnik ovog clanka malo zaneo, osecajuci pristranost, mozda zbog Dekija. Inter nije razbio Barsu. Odigrali jesu pametno i imali mnogo srece.Dali su gol iz ciste offside pozicije (neverovatno da pomocni sudija na tom nivou bude 5-6 metara iza poslednjeg igraca odbrane) i imali srecu da Snajderu nije sudjen penal nad Alvesom.
Svejedno mi je ko ce proci, ali Barsa (1:3 nije nedostizan rezultat) sigurno nije zasluzila da je neko omalovazava.

Blah

pre 14 godina

KAKAV PENAL NA ALVESOM?

Sta ste vi ljudi gledali, BRE.
Ostavili objektivnost na dnu limenke izgleda, pa jeste videli da je Snajder skapirao da kasno ulece i da je rasirio noge oko Alvesa, nije ga ni dotakao, samo pustio da se ovaj nalozeno baci za penal...smejurija!

mojeime

pre 14 godina

Svaka cast Murinju!
Barsa realno takticki izgubila mec. Mesi se posle dugo vremena nije video.

Ali Militov gol je ofsajd!
Gledajte liniju 5 metara bar pola tela u ofsajdu.

gledalac

pre 14 godina

Ha-ha, Strajnić je legenda: "Milito igrač utakmice jer je asistirao kod oba gola a i sam postigao gol..."
Inače-Milito u ofsajdu skoro kao Klose.

ljubitelj calcia i teorija zavere

pre 14 godina

Ljudi, sve je nameshteno. Sudije zaklale Barcu. A i ono sa busom je Morati namestio - ochistio je prashinu sa pehara Kupa Shampiona i eto... Bojich & co. javite se, nechemo vam nishta.

marko

pre 14 godina

Ovo je čuveni posjed Barselone u jednoj rečenici:
"Valdes do Alvesa,Alves do Pikea,Pike do Maksvela,Maksvel do Pujola,Pujol do Cavija,Cavi do Maksvela,Maksvel do Busketsa,Buskets do Alvesa..."

.. Traktor ..

pre 14 godina

.. @ Stancilovic ..
.. Guardiola je izveo Ibru, a uveo Abidala, jer je u tom momentu bilo 2-1, i izmena je vec bila prijavljena .. Bad tyming ..

mail

pre 14 godina

3. gol iz opsajda. Tendeciozno sudjenje i prenos. 4 kartona Barsi (ljudi koji igraju najcistiji fudbal). UEFA i FIFA su svetski primer balkanske korupcije. Jedino Murinju svaka cast.

Jokan

pre 14 godina

Sudija je prekinuo Milita cc 20minuta, zbog navodnog ofsajda, kad je trebao izaci 1 na 1 sa Valdesom, a offsajda ni u snovima-....
toliko o sudjenju...

FORZA INTER

Blaza

pre 14 godina

Inter bolji, nema sta. Samo me zanimaju dve stvari: 1) Militov gol iz ofsajda i 2) zuti karton Alvesu, nakon cistog faula Snajdera (lopta u posedu Alvesa). Prestrogo je vo drugo za penal bilo (mada, ako se svira po pravilima, nema dileme!), ali kakav zuti Alvesu??? A onda, ako sam u pravu, 3:2 je druga prica u odnosu na 3:1.
Ibrahimovic slab, ali zasto ne Anri umesto njega?

Doktor

pre 14 godina

Da li je čovek koji je napisao komentar gledao utakmicu? Pogledao statistiku meča? kako može neko ko je imao 32% posed lopte da razbije onoga koji je imao 68%, a pri tome i 4 šuta više ukupno, a 5 šuteva više u okvir gola? Pobeda jeste ubedljiva, ali kakvo crno razbijanje....

Mare

pre 14 godina

Fantasticni Lucio i Zanetti! Inter bolji, ali ne toliko koliko rezultat kaze, vec za nijansu... Medjutim u revansu na Nou campu + Iniesta.. Interu se ne pise bas najbolje..

Bebica

pre 14 godina

Inter je bio bolji, Murinja mozes mrzeti ili voleti ali moras postovati njegovu tranersku velicinu. Puno srece u revans utakmici. navijam za Inter i tacka.

djera

pre 14 godina

ljudi moji kakva utakmica, inter je odigrao fantasticno protiv "najbolje" ekipe na svetu, a ja sam bio na stadionu i video finalistu lige sampiona, pa ne moze barsa i ove godine u polufinalu da se provuce kao protiv chelsea,
potpuno su mi jasni komentari ovih "navijaca" barcelone samo mi nije jasno zasto niko ne prica o greskama kod 0:0 dve ciste situacije za jedan na jedan prvo "ofsajd" Milita pa faul Eto-a. Da je Inter poveo bila bi ubedljivija pobeda.
Sve u svemu bilo je zadovoljstvo biti veceras na stadionu i navijati za INTER
AMA LA PAZZA INTER AMA LA

dlagan

pre 14 godina

Barsa je razbijena, priznao neko ili ne. Da je 11 igraca cuvalo mesija, sramota je da kao najboljih svih vremena ne uradi apsolutno nista. Maradona ili Ronaldinjo u najbolje dane nisu imali utakmicu kao Mesi sinoc. Nije prvi put da ga nema nigdje, ponavlja se. Svaka mu cast ali treba jos mnogo mnogo i mnogo da bi bio najbolji ikada.

messi

pre 14 godina

cestitam interu na pobedi manje vise zasluzenoj samo bih dodao da je treci gol bio cist offside i niko u suprotno ne moze da me ubedi,sudija je bio mnogo los interu ja ne znam sta nije sve sudio ali bilo kako bilo ocekuje nas jos jedna utakmica na Camp Nou tako da nista jos nije reseno lopta je okrugla toliko od mene hvala!

sportski pozdrav

pre 14 godina

Svaka cast ,vladi nbgd ja mislim,na komentaru. Ovu Barsu je jedino Mourinho mogao da napravi ovako nemocnom. Javier Zanneti je,po mom skromnom misljenju, sigurno medju 3 najbolja odbranbena igraca svih vremena. PA ONO JE STIJENA OD COVJEKA! I veceras se pokazalo da je Mesiju lako bit neuhvatljiv protiv nebitne odbrane Arsenala,PRAVA ODBRANA JE NESTO DRUGO. Jos kad je ima Mourinho,najbolji trener danasnjice.

sima88

pre 14 godina

Verovatno sada Gvardiola pravi Etoa od blata.U svakoj akviji je ucestvovao.Postoje igraci koji daju 3 gola tamo nekom Xerezu i slicno ali zato postoje i oni koji zive za ovakve meceve.Eto igrac utakmice za mene

Ivan

pre 14 godina

Mesija je trebalo da branite kad ga je neko nazvao Bogom fudbala i najboljim igracem u istoriji, a ne sada kada se nije video protiv 14 godina starijeg igraca. Sada bi pravi navijaci trebali jos vise da ga kritikuju, jer sinoc ne samo da je odigrao lose, vec se stalno trudio da iscenira faulove umesto da igra, a u nervozi je cak teze povredio i Maikona, to najbolji ne bi trebalo da radi.

2+2=5

pre 14 godina

Kakva je to liga kada 1. Barsa u odnosu na 3. Valensiju ima 25 bodova vise. Dok u Engleskoj prvih 7 imaju vise bodova od treceg u Primeri. Ove godine je Kalcho 10 puta zanimljiviji od Primere. Pa cak i Bundes liga. Manite se najboljeg fudbala i najboljih igraca...prvo uporedite cinjenice. Samo napred Inter! (odavno nisam ovo rekao)

Leci komplekse

pre 14 godina

Pa naravno da je razbjanje kada 2 penala nisu barsi sudili a pitom sudija je portugalac (kakva slucajnost) BRUKA
(Mladen, 21. april 2010 11:57)
Prosle godine je bila najveca bkradja u istoriji lige sampiona pa se nisi zalio.Lepo je kad kradu za Barselonu ali protiv....

madridista

pre 14 godina

Ko to viđe ofsajd kod trećeg gola ( očito dobro ne vidi ), penal nad Alvešom ( ono samo simpatizeri Barselone mogu da vjeruju da je bio faul).
Inter je Barselonu noćas apsolutno nadigrao.
Jedno je jasno Barselona se sa jakim presingom teško nosi.

PS
Daniel Alveš je najveći glumac u istoriji fudbala.

WWW.INTER-BALKAN.COM

pre 14 godina

Dobra, pre svega izuzetno borbena predstava Intera. Ipak ni Barsa nije nepobediva. Sanse za prolaz su i dalje oko 50-50. Ocekujem revans za nezaborav.

Nikola

pre 14 godina

Navijac sam Chelsija,ali sam navijao za inter zbog Murinja i zbog one proslogodisnje bruke!!!Navijaci barse zalite se koliko hocete na sudije,voleo bi u revansu da vam se ne sudi jedno 5-6 penala da osetite samo kako je to!!!Barsa ce proci dalje samo ako bude sudio onaj zlotvor evrebo!!!Mozete da ga pljujete i pricate sta ocete ali Murinjo je tata!!!Messi se video nije Zaneti ga je uhapsio bukvalno!!!

Marko Nafija

pre 14 godina

Barseona nikad nije bila ovako razbijena, oni 75 minuta nisu znali gde se nalaze, a gol su dali posle greske Intera. Nemam sta mnogo da pisem o utakmici, ko je gledao video je sjajni Inter i veoma slabu Barselonu (pogotovu Ibrahimovic i Mesi). P.S.Samo nemoj posle da me neko proziva sto navijam za Inter a ne za neki klub iz Srbije, drao sam se i skakao po sobi kao da mi je zivot u pitanju, ako to nije navijanje i ljubav prema nekom klubu ja ne znam sta je...

EX

pre 14 godina

Vrlo lako je moglo biti i 2:2.
Milito jeste bio u ofsajdu ali ni prvi ni zadnji gol koji je postignut i priznat na taj način. SVe je to fudbal.
Zanetiju, Lusiju i Murinju duboki naklon, imaju fudbal u "malom prstu".
Barsa ako da 3 gola Interu a da ne primi ni jedan onda i zaslužuje da prođe.

Rodja

pre 14 godina

Za Mikicu i istomisljenike. Ko se seca Celsija pre Murinja? A Intera u ligi sampiona posle 1972? I najbolji timovi ne postizu dobre rezultate bez dobrog trenera.

Nebojsa

pre 14 godina

Najbolja scea je kada sudija dosudi slobodan udarac za Inter, a onda dodje Messi koji nije u stanju da sklepa recenicu na engleskom pa samo onako tupavo gleda u sudiju u fazonu "pa nije bio prekrsaj"...
(Bozz, 21. april 2010 17:47)

A utakmicu je inace sudio Portugalac, ciji je jezik dosta slican spanskom... Ajde ne pokusavaj da nasmejes ljude izmisljenim glupostima...

Aleksandar

pre 14 godina

Nikada nisam video Guardiolu da je ovako bled i uplasen kao sto bio veceras.Pao je mit o nepobedljivoj Barceloni svaka cast interu pokazo je koliko je mocan kad je naj potrebnije.Svimo onima koji sada ne mogu da se pomire sa porazom pa vade se na sudiju
te nisu imali srece te razbicemo ih u revansu,porucio bih sreca se ne kupuje ona se zasluzuje jos nesto sreca prati hrabre i dobre a veceras to je bio Inter.Kao sto je uostalom prosle godine Barcelona posle pogotka u 93 minuti usla u finale

Prezime

pre 14 godina

Au, Inter kao da pobedio vanzemaljce, pa fudbal je u pitanju. Cak i da Barsa ne prodje dalje,jos uvek ce biti najbolji tim na svetu i igrati najlepsi fudbal.Pricace Interovi igraci deci kako su jednom pobedili Barsu,a to vise govori o Barsi nego o Interu.

Nikola

pre 14 godina

Navijac sam Chelsija,ali sam navijao za inter zbog Murinja i zbog one proslogodisnje bruke!!!Navijaci barse zalite se koliko hocete na sudije,voleo bi u revansu da vam se ne sudi jedno 5-6 penala da osetite samo kako je to!!!Barsa ce proci dalje samo ako bude sudio onaj zlotvor evrebo!!!Mozete da ga pljujete i pricate sta ocete ali Murinjo je tata!!!Messi se video nije Zaneti ga je uhapsio bukvalno!!!

Pada Barca i na Camp Nou!

pre 14 godina

RAZBIO????

Aha, znaci to se zove razbijanje, kad das gol iz ofsajda umesto penala sude zuti karton i zadnjih 10min ne izadjes iz svog sesnaesterca? Dobro, da znam da se to tako zove.
(lfp, 20. april 2010 23:52)

Au covece!A sta je bilo prethodnih 80 minuta?Priznaj,ako si navija za Barcu,koliko ti je puta srce preskocilo,kad bi Maicon ili Milito potrcali u kontri ka golu?Mnogo,a?
E,pa da se zna da to znaci razbijanje...Valdesovo lice-samo sto nije zaplakao,a nije mogao od cuda!I,da,covece,o kakvom ti sudjenju pricas?A sta je o nepostojecem ofsajdu u prvom poluvremenu?I pobogu,kako samo Alves pada...xexe:)Solo Inter!

messi10

pre 14 godina

Pre svega, cestitke navijacima Intera na zasluzenoj pobedi.Mislim da je Mourinho nadmudrio Pepe-a.Takodje je Pepe sam pravio neke greske.Odbrana jako losa, Alves samo neka vezba centarsut, Puyol borben, i to je za pohvalu, a Pique ispod svog nivoa.Mislim da je za revans neophodan Yaya Toure u veznom redu.Xavi ne moze sam, iako je stvarao prilike bezobzira sto je bio jako, jako dobro pokriven.Sudjenje po meni lose, na stetu i jednih i drugih.Na zalost gol iz ofsajda utice diretkno na rezultat.Alves i meni ide na zivce, ne samo sto folira penale, nego i kad ocigledno napravi faul, uvek se buni.Znaci, penal ne postoji.Navijac sam Barse, verujem da se Inter nece lepo provesti na Nou Kampu, da li ce to biti dovoljno za prolaz...To niko ne zna.Vidimo se za 7 dana.
P.S.Kritike upucene ka Messiju mislim da su preostre, jer da se ne dogodi sledece srede jos jedan het-trik, pa da se svi opet pitamo, da li je najbolji???!!!Eto, to je moje vidjenje, i mislim da je totalno realno i ne pristrasno.

Marko

pre 14 godina

FORZA INTER!!!Samo polako u drugoj utakmici i eto ga finale!Posle hiljadu godina docekah da moj Inter ima sansu za finale!Ali moraju oprezno na Kamp Nou,jer Barsa kuci i Barsa u gostima su dve razlicite ekipe.Tako da samo strpljivo!I sto bre ovaj Murinjo ne dodje u Zvezdu i s njom bi osvojio LS!:)

uros

pre 14 godina

Suvisno je komentarisati kvalitet Barselone,cak i onim ljudima koji ne prate fudbal je jasno o kakvoj masineriji se radi,ali,ali,ali...
Tri ali,a jedan odgovor,Murinjo.
Covek koji od luzerskog tima kakav je bio Inter godinama,napravi takvu ekipu koja je napunila Barsu je genije.Ne vidim razlog za polemiku oko sudjenja,jer je i Inter,a konkretno Milito u nekoliko navrata bio ostecen sudijiskim greskama.

Mls

pre 14 godina

KAKAV CRNI PENAL?!?
Pa Vesli lisica je isterao iz pamet Danija, a ovaj k'o perce kad ga duneš, leti. Celo veče su to pokušavali Basini igrači. Pa oni su za Holivud.

Delboj

pre 14 godina

Mesija je trebalo da branite kad ga je neko nazvao Bogom fudbala i najboljim igracem u istoriji, a ne sada kada se nije video protiv 14 godina starijeg igraca. Sada bi pravi navijaci trebali jos vise da ga kritikuju, jer sinoc ne samo da je odigrao lose, vec se stalno trudio da iscenira faulove umesto da igra, a u nervozi je cak teze povredio i Maikona, to najbolji ne bi trebalo da radi.
(Ivan, 21. april 2010 06:32)

A na kojeg igraca 14 godina starijeg koji je cuvao Mesija mislis, na Snajdera, Motu ili Zanetija posto su sva trojica na odredjenom dijelu terena bili zaduzeni za njega.

Mesi je najbolji je i to ce dokazati na cistoj utakmici na Nou kampum bez ikakvih talijanskih smisalica.
Naljutili su ih.
Barsa - Inter 5:0 u revansu

A ne daj boze da se oporavi Injesta...

I dokle ce onaj koljac Mota da igra, taj covjek uvijek ima jedno jedino zaduzenje na utakmici, da bije protivnicke igrace

Pedja

pre 14 godina

Barsi ce najteze ponizenje biti za 14 dana kada ce sto hiljada navijaca da vidi samo pokusaje i to jalove. Rezultat 0:0.
(čoban, 21. april 2010 15:59)
Tekma je za sedam dana...

markan

pre 14 godina

Vlajzi,ne zvoni zivota ti,jedino Barsa znaci igra fudbal???Znaci Inter treba da izadje na teren i skine gace i kaze izvolite??Pa Messi je Maikonu zube polomio eto toliko ko je bolje prosao,nijedan grub faul nije bio,cak je Barsa dobila vise zutih!!!Decko moras lakse da prebolis poraz jer stvarno lupas gluposti!!!

Srbija

pre 14 godina

I da nije bilo gola iz ofsajda,Inter je zasluzio da pobedi. Ali ne zato jer su oni igrali mnogo dobro,nego zato sto je Barselona igrala lose. Stvarno ne bih voleo da u finalu Lige Sampiona igra ekipa koja u polufinalu ima posed lopte 33% na DOMACEM terenu.

el nino

pre 14 godina

pre svega da cestitam interu na pobedi.... u periodu od 30 do 70 minuta igrali su fantasticno....i zasluzili pobedu....

ali ovolike kritike na racun barse mi nisu jasne....zar sve ono sto su uradili do sada pada u vodu posle samo jednog poraza...????
msm da ste prerano otpisali barsu...

IPAK BARSA CE DOKAZATI DA JE BOLJA OD INTERA...
ne moze se MESSI zaustaviti 180 min...
MES QUE UN CLUB

vlajzi

pre 14 godina

ako treba da diskutujemo o fudbalu ok... ali ako cemo o mufljuskom guranju, udaranju, povlacenju, muvanju laktovima u svakom skoku, karateu, kung-fuu isl... onda skudam kapu igracima Intera. (necu reci 'fudbalerima', jer oni sve rade, a fudbala igraju najmanje) njima Murinjo nacrta svakom ponaosob pre meca sta trebaju da rade, i sta ce oni jadni, moraju da biju! onaj Eto misli u sebi 'covece, gde sam ja dosao?! a bas sam lepo igrao fudbal i davao golove do prosle godine!'
zbog takvih trenera kao sto je Murinjo, fudbal postaje sve nezanimljiviji sport...pardon, koji fudbal?! Murinjo je lepo objasnio Dekiju sta treba da radi, sa onim pesnicama: 'Deki, brate, zamisli da nisi fudbaler bar narednih pola sata, i udri po onom Caviju gde god ga vidis, vuci za dres, evo ti i pistolj, ako nista ne pomogne!' hvala BARSELONI, sto je vratila veru svim pravim ljubiteljima fudbala, da postoji nesto vaznije od rezultata!!! uzivanje u igri, zadovoljstvo, lepota fudbalske igre!! nesto sto murinjo NIKAD, ALI NIKAD nece da dozivi sa nekom ekipom!

neko

pre 14 godina

Inter je veceras pobedio zasluzeno.Tacka.Za 8 dana ce se videti ko je ko,prisustvovacete razbijanju Murinjove bunkeraske dekadencije na komade.A vi sto izjavljujete tipa jeli Mesi igrao i sl,znajte da su ga veceras cuvala cetvorica.Prosetace se on kad bude najpotrebnije.Ponavljam,na Camp nou ce inter biti DEMOLIRAN!Pamtice se samo dan kad Pujol bude podigao pehar a sve ostalo ce stati u pricu da je i Barsa nekad imala los dan.

herran

pre 14 godina

realno inter je zasluzio pobjedu ali ne ovako ubjedljivu .gol milita je iz cistog ofsajda a mozda je i mogao svirati penal nad alvesom.ali i pored ovog rezultata mislim da ce barca proci .do uzvrata ce vjerujem vratiti svjezinu i motivaciju i uz prepoznatljivu agresivnost na camp nou prolaz ne bi trebao doci u pitanje.a cak i da ne prodju oni su vec uvjerili citav svijet da je ovo sigurno najbolji tim danasnjice i jedan od najboljih svih vremena.a i treba sad pustiti i ove zavidne da se malo nasladjuju,,dugo su cekali ovako nesto...

Bozz

pre 14 godina

Najbolja scea je kada sudija dosudi slobodan udarac za Inter, a onda dodje Messi koji nije u stanju da sklepa recenicu na engleskom pa samo onako tupavo gleda u sudiju u fazonu "pa nije bio prekrsaj"...

Ime

pre 14 godina

Svaka cast Interu,zasluzeno je pobedio. Ali,mislim da je poslednjih 10 minuta samo mala,lagana najava za ono sto ih ceka. Samo da neko od dekica ne dobije infarkt:),mislim i ono trcanje po sesnaestercu ume da bude zamorno.

maksder

pre 14 godina

ne znam bas koliko je murinjo poseban ali gdje god da je radio portugal, engleska i italija imao je najbolji tim i najbolje igrace kod sebe, tj. imao je uvijek 2 postave i

Crveni karton

pre 14 godina

Dokle ce na sudijske greske da se gleda blagonaklono kao da je u pitanju visa sila, a sve ih je vise i sve vise odlucuju u vaznim situacijama? Poostriti kazne i suspenziije za losa sudjenja.

Zoran

pre 14 godina

šta reći,dobra igra intera,a malo slabija barseone od koje smo navikli da igra samo onako kako ona zna.međutim,murinjo im je zatvorio njihovu igru,samo on zna kako,to je takav lik.profesionalac ali ne kažem da je najbolji trener trenutno,ima ih dosta boljih od njega.hoću da kažem da nije sve gotovo,pa igra se revanš,ne mora da znači da će barsa da prođe,ali...jaki su,ali možda u ova dva meča inte izađe kao pobjednik pa ode u finale sa lionom,da sa lionom,bajern trenutno ne može da ponovi dva puta onakvu igru,nemaju oni sada kvalitet za tako nešto.znači finale je, (volio bih) INTER-LION.

AcA

pre 14 godina

Ja navijam za Barsu ali Milito je dao treci gol iz cistog ofsajda ali eto sad se vraca Barseloni za proslogodisnje polufinale protiv Chelsija.
Ipak revans se igra na Camp Nou tamo Inter nema sta da trazi samo je pitanje da li Barsa moze da dobije sa 2 gola razlike,ako budu igrali Yaya Toure i Iniesta a ne Busqets i Keita ocekujem prolaz Barse

MOCA NS

pre 14 godina

cesace te se vi lepo u sl sredu...kad opet zaplesu messi-cavi-inijesta- +bojan -pedro.....bice.. plakacete za nama oboje(igraci i navijaci intera)....fcb

Nebojsha Antonijevic

pre 14 godina

U Barceloni na poluvremenu bice 2 a mozda i 3-0.! Jer veceras je Inter dao 3 gola iz neizgradjenih akcija(puka sreca)a posed lopte i sansi posebna prica. Ali to je fudbal ne pobedi uvek bolji.
Ipak sreca je veceras Barsi okrenula ledja iako nisu odigrali ovako lose mozda i godinu dana, ipak cestitke Murinju na postavci igre.

Mikica

pre 14 godina

Urose, o kom to "luzerskom timu" Intera ti govoris. Pa zar nije Mancini kao trener osvojio titulu sa Interom? Murinjo je parazit koji preusme SUPER JAKU ekipu (Porto, Chelzi, Inter), primeni bunker-kontranapad taktiku i nekako se kobelja od jedne bedne pobede do druge. Ja namerno karikiram, ali mi je stvarno muka od tog coveka i igre "njegovih" timova. On verovatno zavodi i neku vrstu diktature u ekipama, a to u principu daje dobre rezultate (Alex Ferguson, na primer), i sigurno ima i mozga (zato i igra ISKLJUCIVO na rezultat), ali mi se to sve gadi.

lurchgm

pre 14 godina

Proslo je mnogo vremena kad sam poslednji put video da neka ekipa razbije Barsu,a mislim da ce jos dugo vremena proci, dok to neka ekipa ne ponovi...

rale77

pre 14 godina

Inter je dobro odigrao, nije se zatvorio i ako prodju dalje bice zasluzeno (za razliku od Chelsija prosle godine koji zasluzeno nije ni prosao)
Barsa mora mnogo bolje na Kamp nou, a verujem da ce tako i biti 2 gola nije mnogo...

FcB4E

pre 14 godina

santiago Bernabeu, izjava murinja ''razbijanje barce'' - bukvalno, pljuvanje barce, zelja da pokzu sta znaju, ibrahimovic vs inter... Sve su to ODLICNE ''mOTIVACIJE'' pred camp nou... Guardiola, koji film ces sledeci pustit'?

lfp

pre 14 godina

RAZBIO????

Aha, znaci to se zove razbijanje, kad das gol iz ofsajda umesto penala sude zuti karton i zadnjih 10min ne izadjes iz svog sesnaesterca? Dobro, da znam da se to tako zove.

Nije Barsa Čelsi...

pre 14 godina

Samo bih želeo da napomenem da je Militov gol iz ofsajda postignut, da je Maikonu tolerisana gruba igra, da je Alveš zaslužio penal, a ne žuti, da je Pujol startovao na loptu kad je zaradio žuti i da je sudija iste nacionalnosti kao Murinjo.

BarcaFinalist!!!!

pre 14 godina

Ja ne verujem u ovaj naslov!!!??? Pa kako je moguce da tako pisete??? Pa nema R od razbijanja. dali na tri gola kao sabani neki. Razbicemo ih revansu!!!!!!


BARCA!!

mail

pre 14 godina

3. gol iz opsajda. Tendeciozno sudjenje i prenos. 4 kartona Barsi (ljudi koji igraju najcistiji fudbal). UEFA i FIFA su svetski primer balkanske korupcije. Jedino Murinju svaka cast.

N-E-O

pre 14 godina

Nije sporno da je Inter odigrao najbolju utakmicu u sezoni!!
Nije sporno da je Barselona odigrala najgoru utakmicu u sezoni!!
Nije sporno da je Mesi bio neprimetan!!
Nije sporno da je Milito i co. bili fantasticni!!
Nije sporno da je i dalje Barsa favorit za finale......

VanjaLFC

pre 14 godina

Verovatno se potpisnik ovog clanka malo zaneo, osecajuci pristranost, mozda zbog Dekija. Inter nije razbio Barsu. Odigrali jesu pametno i imali mnogo srece.Dali su gol iz ciste offside pozicije (neverovatno da pomocni sudija na tom nivou bude 5-6 metara iza poslednjeg igraca odbrane) i imali srecu da Snajderu nije sudjen penal nad Alvesom.
Svejedno mi je ko ce proci, ali Barsa (1:3 nije nedostizan rezultat) sigurno nije zasluzila da je neko omalovazava.

trta trtic

pre 14 godina

samo da real osvoji la ligu, a bojic kaze da su misli barce okrenuti ka ls, i ispadnu iz ls, ocekujte raspad barselone i ne nadajte se godinama titulama :)

Doktor

pre 14 godina

Da li je čovek koji je napisao komentar gledao utakmicu? Pogledao statistiku meča? kako može neko ko je imao 32% posed lopte da razbije onoga koji je imao 68%, a pri tome i 4 šuta više ukupno, a 5 šuteva više u okvir gola? Pobeda jeste ubedljiva, ali kakvo crno razbijanje....

Branko

pre 14 godina

Jel ste sad svesni snage Intera?! Cele sezone ih omalazavate,pljujete, a sad cete cutati! Jos nista nije gotovo ali je od veceras definitivno jasno,Inter je sposoban za velika dela! Murinjo je apsolutni majstor taktike i u revansu ce to i potvrditi! Forza Inter!!!

Makaveli

pre 14 godina

Koliko se lozite, ne mogu da verujem. Da nije tuzno (sto definitivno jeste), bilo bi smesno. I vi, i Inter, i Barselona...bruka. Da ne koristim ruznije reci.

Blaza

pre 14 godina

Inter bolji, nema sta. Samo me zanimaju dve stvari: 1) Militov gol iz ofsajda i 2) zuti karton Alvesu, nakon cistog faula Snajdera (lopta u posedu Alvesa). Prestrogo je vo drugo za penal bilo (mada, ako se svira po pravilima, nema dileme!), ali kakav zuti Alvesu??? A onda, ako sam u pravu, 3:2 je druga prica u odnosu na 3:1.
Ibrahimovic slab, ali zasto ne Anri umesto njega?

gledalac

pre 14 godina

Ha-ha, Strajnić je legenda: "Milito igrač utakmice jer je asistirao kod oba gola a i sam postigao gol..."
Inače-Milito u ofsajdu skoro kao Klose.

ljubitelj calcia i teorija zavere

pre 14 godina

Ljudi, sve je nameshteno. Sudije zaklale Barcu. A i ono sa busom je Morati namestio - ochistio je prashinu sa pehara Kupa Shampiona i eto... Bojich & co. javite se, nechemo vam nishta.

mojeime

pre 14 godina

Svaka cast Murinju!
Barsa realno takticki izgubila mec. Mesi se posle dugo vremena nije video.

Ali Militov gol je ofsajd!
Gledajte liniju 5 metara bar pola tela u ofsajdu.

djane

pre 14 godina

Da li je čovek koji je napisao komentar gledao utakmicu? Pogledao statistiku meča? kako može neko ko je imao 32% posed lopte da razbije onoga koji je imao 68%, a pri tome i 4 šuta više ukupno, a 5 šuteva više u okvir gola? Pobeda jeste ubedljiva, ali kakvo crno razbijanje....
(Doktor, 20. april 2010 23:03)


Doktore, nema 'leba od statistiku!

Aca Lazov :D

pre 14 godina

Ko misli da je Aca Stojanovic navijao za Bracu sve vreme (ispustavsi krike kad neko dobije loptu u kaznenom intera, sto pak nije cinio na drugoj strani) neka preporuci :D

Mare

pre 14 godina

Fantasticni Lucio i Zanetti! Inter bolji, ali ne toliko koliko rezultat kaze, vec za nijansu... Medjutim u revansu na Nou campu + Iniesta.. Interu se ne pise bas najbolje..

Vlada_NBgd

pre 14 godina

Kako postaviti odbranu - 24h dumanja, zasto staviti 36-godisnjaka da cuva 22-godisnjaka, pritom neprikosnoveno najboljeg na svetu - 72 h apsolutne glavolomke, kako najofanzivniji tim na planeti napasti sa tri napadaca - 48 h znojenja pred taktickom tablom, kako sa duplo manjim brojem faulova i 30% poseda ostvariti znacajnu pobedu pred revans - nedelju dana smisljanja, gledati Cavija kako dodaje i dodaje i dodaje i dodaje i dodaje - neprocenjivo!!! Postoje stvari u fudbalu koje taktika ne moze da vam pruzi, za sve ostalo tu je Zoze Murinjo...

Vesli Snajder

pre 14 godina

Barselona je pokazala pravo lice, ovakvo ponasanje nisam video odavno...da Mesi nabode Majkona onako, cccc... Prodali su najpozitivnije igrace (Eto, Milito,...) Interu. Ostalo je 50% sljama, razmazeni Alves, onaj glavona Buskets (ili kako vec), tatoo Valdez, a Ibrahimovica necu da komentarisem. Navijao sam za Inter kao da je srpski tim! Nema veze za Dekija, igrace u finalu.

FORZA INTER!!!!!!!

pre 14 godina

Sto volim sto je dobio INTER!! Sad je svima koji su favorizovali barsu zapusio usta! A mesi se nije video na celoj utakmici, kao ni ibraha... Najbolja utakmica intera ove godine, ako ne i u poslednjih 3, 4...

stančilović

pre 14 godina

u poslednih nekoliko me?eva gvardijola se prekombinovao i preterao sa miksovanjem,prvo je alveša stavio na desno krilo,pa maksvela na levo i vrhunac ve?eras gubi barselona 3:1,on izvodi ibrahomovi?a a uvodi abidala.nije još sve završeno može barselona dobiti dva razlike ili još nisu imali vaku situaciju da moraju da jure rezult.izgleda da se magija gasiat

Filip

pre 14 godina

E kada bi još samo ona dvojica levaka i bezveznjaka (kvazi komentator koji ne staje, ali NE STAJE, i njegov nazovi-stručni konsultant) više ćutala, a manje baljezgala kojekakve gluposti i nebuloze, utakmica bi mogla na miru da se pogleda.

messi

pre 14 godina

cestitam interu na pobedi manje vise zasluzenoj samo bih dodao da je treci gol bio cist offside i niko u suprotno ne moze da me ubedi,sudija je bio mnogo los interu ja ne znam sta nije sve sudio ali bilo kako bilo ocekuje nas jos jedna utakmica na Camp Nou tako da nista jos nije reseno lopta je okrugla toliko od mene hvala!

Nebojsha Antonijevic

pre 14 godina

U Barceloni na poluvremenu bice 2 a mozda i 3-0.! Jer veceras je Inter dao 3 gola iz neizgradjenih akcija(puka sreca)a posed lopte i sansi posebna prica. Ali to je fudbal ne pobedi uvek bolji.
Ipak sreca je veceras Barsi okrenula ledja iako nisu odigrali ovako lose mozda i godinu dana, ipak cestitke Murinju na postavci igre.

NemanjaPG

pre 14 godina

Da li je moguce da niko, ali niko, nije video ofsajd u kome se nasao Milito kod treceg gola Intera ???!!!
(Nemanja, 20. april 2010 23:04)

samo je pomocni sudija vidio 'ofsajd' Milita kod 0:0

razmatrac

pre 14 godina

Znam da cu dobiti dosta ne preporucujem jer sad ovde uglavnom komentarisu navijaci Intera al' evo misljenja simpatizera Barcelone

Kao prvo, cestitam igracima Intera na zasluzenoj pobedi. Crvsto su igrali, faulovima prekidali igru Barse, presing stalno sem poslednjih 20 min, preskakali odbranu Barse visokim loptama sa centra. Murinjo pokazao zasto je poseban

Barsa, igrala katastrofa, bez ideje, 500 dodavanja Pujol-Pike-Puskec, na svaki Interaov napad dizali su ruke za ofsajd i sami su krivi za 3 gola - odbrana ocaj. Alves je lepo gadjao svojim centar sutevima navijace Intera, ne znam zasto Gvardiola to forsira. Ibra se nije video to je tacno ali moram da branim Messija. Pre svega, igrao je na centru, gde ga je trener postavio, da bi privukao igrace na sebe da bi oslobodio Maxwella i Alvesa, tek poslednjih 20 minuta je pokusao ali nije bilo vremena.

Sve u svemu, odlicna igra Intera, promena taktike kod Barcelone - automacki losa igra.

Sve ovo govorim kao navijac Barse.


Naravno, nadam se prolazu Bacelone u Cataloniji :)

Mikica

pre 14 godina

Urose, o kom to "luzerskom timu" Intera ti govoris. Pa zar nije Mancini kao trener osvojio titulu sa Interom? Murinjo je parazit koji preusme SUPER JAKU ekipu (Porto, Chelzi, Inter), primeni bunker-kontranapad taktiku i nekako se kobelja od jedne bedne pobede do druge. Ja namerno karikiram, ali mi je stvarno muka od tog coveka i igre "njegovih" timova. On verovatno zavodi i neku vrstu diktature u ekipama, a to u principu daje dobre rezultate (Alex Ferguson, na primer), i sigurno ima i mozga (zato i igra ISKLJUCIVO na rezultat), ali mi se to sve gadi.

vlajzi

pre 14 godina

ako treba da diskutujemo o fudbalu ok... ali ako cemo o mufljuskom guranju, udaranju, povlacenju, muvanju laktovima u svakom skoku, karateu, kung-fuu isl... onda skudam kapu igracima Intera. (necu reci 'fudbalerima', jer oni sve rade, a fudbala igraju najmanje) njima Murinjo nacrta svakom ponaosob pre meca sta trebaju da rade, i sta ce oni jadni, moraju da biju! onaj Eto misli u sebi 'covece, gde sam ja dosao?! a bas sam lepo igrao fudbal i davao golove do prosle godine!'
zbog takvih trenera kao sto je Murinjo, fudbal postaje sve nezanimljiviji sport...pardon, koji fudbal?! Murinjo je lepo objasnio Dekiju sta treba da radi, sa onim pesnicama: 'Deki, brate, zamisli da nisi fudbaler bar narednih pola sata, i udri po onom Caviju gde god ga vidis, vuci za dres, evo ti i pistolj, ako nista ne pomogne!' hvala BARSELONI, sto je vratila veru svim pravim ljubiteljima fudbala, da postoji nesto vaznije od rezultata!!! uzivanje u igri, zadovoljstvo, lepota fudbalske igre!! nesto sto murinjo NIKAD, ALI NIKAD nece da dozivi sa nekom ekipom!

SanSIRO

pre 14 godina

O kojem crnom faulu nad Danielom ALVESOM od strane Sneijdera vi pricate? Faula uopste nije bilo , jer se vidjelo da je Sneijder klizao na neobican nacin otvorivsi noge u posljednjem trenutku. Ne vjerujem da je bilo ikakvog kontakta tu!

Prezime

pre 14 godina

Au, Inter kao da pobedio vanzemaljce, pa fudbal je u pitanju. Cak i da Barsa ne prodje dalje,jos uvek ce biti najbolji tim na svetu i igrati najlepsi fudbal.Pricace Interovi igraci deci kako su jednom pobedili Barsu,a to vise govori o Barsi nego o Interu.

coavuja

pre 14 godina

ja ne mogu da verujem bukvalno koliko je lud lik ovaj murinjo...LUUUUUUUUUUUUUUUD...zatvorio je cavija i messija kao da nisu ni postojali...

Ivan

pre 14 godina

Mesija je trebalo da branite kad ga je neko nazvao Bogom fudbala i najboljim igracem u istoriji, a ne sada kada se nije video protiv 14 godina starijeg igraca. Sada bi pravi navijaci trebali jos vise da ga kritikuju, jer sinoc ne samo da je odigrao lose, vec se stalno trudio da iscenira faulove umesto da igra, a u nervozi je cak teze povredio i Maikona, to najbolji ne bi trebalo da radi.

Dakara

pre 14 godina

Koji penal nad Alesom opravdano dobio zuti zbog simuliranja to se jasno moglo videti na usporenom snimku cak situacija nije ni diskutabilna. Posle utakmice svi uz Barsenole protestvuju kod sudije iz ne znam kojeg razloga jer je sudjenje bilo cisto i fer, a zaboravili su kako su prosli polufinale prosle godine.

Mikele

pre 14 godina

Dejan Stankovic nazalost nece moci da igra revans mec polufinala lige sampiona protiv Barselone na stadionu Nou Kamp, ali ko zeli da kapiten reprezentacije SRBIJE
zaigra u finalu lige sampiona na stadionu Santjago Bernabeu u Madridu, neka preporuci >))

samo sam realan

pre 14 godina

Kao i obicno u srbiji je svako sudija i vide ono sto sudija ne vidi,svirali bi ono sto sudija ne svira,znaju od 5 lige pa do 1 lige sve namestene meceve!!! Uzmite i uradite nesto sem sto samo pricate i pravite se pametni, sto neko od vas ne sudi meceve Lige Sampiona??? Ili je naj lakse zavaliti se u fotelju i praviti se da ste sudija!!!

iNtEr

pre 14 godina

Jel ste sad svesni snage Intera?! Cele sezone ih omalazavate,pljujete, a sad cete cutati! Jos nista nije gotovo ali je od veceras definitivno jasno,Inter je sposoban za velika dela! Murinjo je apsolutni majstor taktike i u revansu ce to i potvrditi! Forza Inter!!!
(Branko, 20. april 2010 22:48)
Tako je Branko! Jedini smo vjerovali u Inter, mi, najvjerniji navijaci, i samo sam cekao i cekao, i gledao komentare. Ali sad im je pokazao Jose Mourinho, i ne samo on vec svi igraci jer imaju SRCE, a Barsi je sve dzabe!

Srbija

pre 14 godina

I da nije bilo gola iz ofsajda,Inter je zasluzio da pobedi. Ali ne zato jer su oni igrali mnogo dobro,nego zato sto je Barselona igrala lose. Stvarno ne bih voleo da u finalu Lige Sampiona igra ekipa koja u polufinalu ima posed lopte 33% na DOMACEM terenu.

Delboj

pre 14 godina

Mesija je trebalo da branite kad ga je neko nazvao Bogom fudbala i najboljim igracem u istoriji, a ne sada kada se nije video protiv 14 godina starijeg igraca. Sada bi pravi navijaci trebali jos vise da ga kritikuju, jer sinoc ne samo da je odigrao lose, vec se stalno trudio da iscenira faulove umesto da igra, a u nervozi je cak teze povredio i Maikona, to najbolji ne bi trebalo da radi.
(Ivan, 21. april 2010 06:32)

A na kojeg igraca 14 godina starijeg koji je cuvao Mesija mislis, na Snajdera, Motu ili Zanetija posto su sva trojica na odredjenom dijelu terena bili zaduzeni za njega.

Mesi je najbolji je i to ce dokazati na cistoj utakmici na Nou kampum bez ikakvih talijanskih smisalica.
Naljutili su ih.
Barsa - Inter 5:0 u revansu

A ne daj boze da se oporavi Injesta...

I dokle ce onaj koljac Mota da igra, taj covjek uvijek ima jedno jedino zaduzenje na utakmici, da bije protivnicke igrace

Душан

pre 14 godina

Не сећам се кад је неко овако надиграо Барселону... Играо сам кеца, али ни сам нисам веровао...
Поздрав за колегу коментатора који је прогласио Занетија играчем утакмице... Само због овог фудбалера навијам да Интер освоји ЛШ...

Bu5h

pre 14 godina

Zasto Mesi nije igrao veceras?video sam ga na terenu, ali ne da i igra.Moze barsa protiv nekih rugih da igra, ali kad im odigraju presing svih 90 min izgube se.

herran

pre 14 godina

realno inter je zasluzio pobjedu ali ne ovako ubjedljivu .gol milita je iz cistog ofsajda a mozda je i mogao svirati penal nad alvesom.ali i pored ovog rezultata mislim da ce barca proci .do uzvrata ce vjerujem vratiti svjezinu i motivaciju i uz prepoznatljivu agresivnost na camp nou prolaz ne bi trebao doci u pitanje.a cak i da ne prodju oni su vec uvjerili citav svijet da je ovo sigurno najbolji tim danasnjice i jedan od najboljih svih vremena.a i treba sad pustiti i ove zavidne da se malo nasladjuju,,dugo su cekali ovako nesto...

neko

pre 14 godina

Inter je veceras pobedio zasluzeno.Tacka.Za 8 dana ce se videti ko je ko,prisustvovacete razbijanju Murinjove bunkeraske dekadencije na komade.A vi sto izjavljujete tipa jeli Mesi igrao i sl,znajte da su ga veceras cuvala cetvorica.Prosetace se on kad bude najpotrebnije.Ponavljam,na Camp nou ce inter biti DEMOLIRAN!Pamtice se samo dan kad Pujol bude podigao pehar a sve ostalo ce stati u pricu da je i Barsa nekad imala los dan.

MOCA NS

pre 14 godina

cesace te se vi lepo u sl sredu...kad opet zaplesu messi-cavi-inijesta- +bojan -pedro.....bice.. plakacete za nama oboje(igraci i navijaci intera)....fcb

AcA

pre 14 godina

Ja navijam za Barsu ali Milito je dao treci gol iz cistog ofsajda ali eto sad se vraca Barseloni za proslogodisnje polufinale protiv Chelsija.
Ipak revans se igra na Camp Nou tamo Inter nema sta da trazi samo je pitanje da li Barsa moze da dobije sa 2 gola razlike,ako budu igrali Yaya Toure i Iniesta a ne Busqets i Keita ocekujem prolaz Barse

bojan

pre 14 godina

Ocajna Barsa, Gvardiola se pokazao da je ipak jos uvek zelen za velike utakmice. Da su jos tri dana igrali nebi dali gola. Previse nade polozeno u Mesija. Sta covece nisi ubacio imao si napadaca umesto onog Maxwela koji u drugom pol samo popunjavao broj na terenu. AL dobro kad u sredini imas Buskea i Keitu nemozes se boljem nadati. Ibru necu da komentrarisem , katastrofa.zasluzeno Inter dobio.

toni RvN

pre 14 godina

pocetak kraja barse je remi protiv espanjola, ovo se i ocekivalo, dobar trener i barsa se pobedjuje, Murinjo je najbolji trener danasnjice ali lako mu kad ima u timu Snajdera, Milita, Majkona, Stankovica i ostale stene u odbrani, titula je Interova, kako ce mi biti drago kada Snajder podize pehar u sred Madrida i pokaze im koliko su pogresili kada su ga pustili da ide u Inter

maksder

pre 14 godina

ne znam bas koliko je murinjo poseban ali gdje god da je radio portugal, engleska i italija imao je najbolji tim i najbolje igrace kod sebe, tj. imao je uvijek 2 postave i

rale77

pre 14 godina

Inter je dobro odigrao, nije se zatvorio i ako prodju dalje bice zasluzeno (za razliku od Chelsija prosle godine koji zasluzeno nije ni prosao)
Barsa mora mnogo bolje na Kamp nou, a verujem da ce tako i biti 2 gola nije mnogo...

el nino

pre 14 godina

pre svega da cestitam interu na pobedi.... u periodu od 30 do 70 minuta igrali su fantasticno....i zasluzili pobedu....

ali ovolike kritike na racun barse mi nisu jasne....zar sve ono sto su uradili do sada pada u vodu posle samo jednog poraza...????
msm da ste prerano otpisali barsu...

IPAK BARSA CE DOKAZATI DA JE BOLJA OD INTERA...
ne moze se MESSI zaustaviti 180 min...
MES QUE UN CLUB

Ime

pre 14 godina

Svaka cast Interu,zasluzeno je pobedio. Ali,mislim da je poslednjih 10 minuta samo mala,lagana najava za ono sto ih ceka. Samo da neko od dekica ne dobije infarkt:),mislim i ono trcanje po sesnaestercu ume da bude zamorno.

phenom

pre 14 godina

Navijac sam Barce.
Svaka cast igracima Intera,mnogo dobro su odigrali,imali jos par dobrih sansi.Sa druge strane,Barca je prva dala gol,ali nije mogla da odrzi isti ritam svih 90minuta,imali su i oni par sansi,dobrih.
Ja ne verujem koliko je inteligentan onaj Mourinho,kako je samo lepo uklopio vezni red i odbranu,i sacuvao gol od Messija i Xavia...
Ne mogu da se zalim,samo mogu da cestitam protivniku
Inace,Barca je Barca,i ja mislim i verujem da mogu da pobede 2:0 Inter,ako ne i sa vise razlike na Nou Campu.Znam da ce Messi,a i ostali mnogo dobro odigrati taj mec.
Jos jednom,bravo Inter,Barca napred!

EEEEJ

pre 14 godina

Ljudi jel Ibrahimovic igrao uopste ovaj mec!? Mislim da je pokazao kolika je "klasa" Dace on gol protiv Hihona, Xereza i tako tih ekipa i napravice neku lepu fintu ali kad dodje ovako vazan mec njega nema! Najistureniji napadac najefikasnije i najkreativnije ekipa na svetu ne uspeva jednom da sutne na gol, eeeej!!!???

samo sam realan

pre 14 godina

PSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemoj da ste se javili veceras!!! Pustite nas da uzivamo u velikoj pobedi nad evropskim sampionom!!! A sta ce biti za 8 dana cemo da razmisljamo sutra!!!

MirkoGrobar

pre 14 godina

Jeste igrac utakmice Milito po tome sto je namestio dva i dao jedan gol,ali po meni igrac utakmice je Lucio i jednostavnog razloga sto je odigrao perfektno u odbrani.

Raci

pre 14 godina

Dodao bih jos rasturio, unistio, sahranio.
Obzirom da je sam Milito imao 2 zicera, ostali 4,5, Barsa je jos dobro prosla.
Murinjo je car fudbala, svaka cast na spremanju ekipe, na taktici, bez obzira na price strucnog kons sa rts.
Oduvek sam govorio, Barsa je mega jaka, ali se puno izvlace na Mesija, previse. Zaustavi Mesija zaustavio si barsu. Dok Inter ima ujednacen tim, svako igra, svako je opasan uz legedndarnog kapitena, groma Zanetija, kojem jos igraci Barse treba kope da izglancaju...ziveli.

Doodoolentze

pre 14 godina

Trpaj bizuteriju! Samo lagano! Jose,od sada pocinjem da se kunem u tebe...gde je Messi sada kada je Zanetti bio na levom beku? a?
Grande Inter.

laki

pre 14 godina

Pokazalo se da je kljucni igrac Barse Iniesta.Cim ga nema,to vise nije nepobediv tim.Prosto je neverovatno koliko tvrdoglavi Gvardiola forsira Ibrahimovica.Covek ne moze da se"sastavi",njegov odnos prema igri je kriminalan.Krkic je daleko brzi i u odlicnoj formi. Sigurno bi za par minuta igre vise oznojio dres nego sto Ibrahimovic uradi za polusezonu.Bez Pujola i Inieste i -2,Barsa ce tesko doci do finala.

Miki

pre 14 godina

Murinjo je veceras pobedio, zna da igra sa velikima, Celsi je poslao kuci, iako je bio favorit, smejali bi se iz Barselone da je neko rekao ovaj rezultat.Barsa, dosadno vise za gledanje, voleo bih Inter da ih izbaci.

manc

pre 14 godina

Razvaljivanje Barse,Murinjo je najbolji trener na svitu!
Svaka cast Interu!
http://www.sportklub.info/forum/index.php?board=32.0
Dodjite i diskutujmo!
:D

dlagan

pre 14 godina

Barsa je razbijena, priznao neko ili ne. Da je 11 igraca cuvalo mesija, sramota je da kao najboljih svih vremena ne uradi apsolutno nista. Maradona ili Ronaldinjo u najbolje dane nisu imali utakmicu kao Mesi sinoc. Nije prvi put da ga nema nigdje, ponavlja se. Svaka mu cast ali treba jos mnogo mnogo i mnogo da bi bio najbolji ikada.

Dami

pre 14 godina

Koji je kret... ovaj Baloteli, ej bre polufinale LS, njegovi igraci na izdisaju od trcanja a on se setka po terenu i dozvoljava da Barsa konstantno pravi visak po Interovoj desnoj strani... Ako su mu zvizdali! Nikada od njega nece biti pravog fudbalera...

.. Traktor ..

pre 14 godina

.. @ Stancilovic ..
.. Guardiola je izveo Ibru, a uveo Abidala, jer je u tom momentu bilo 2-1, i izmena je vec bila prijavljena .. Bad tyming ..

sima88

pre 14 godina

Verovatno sada Gvardiola pravi Etoa od blata.U svakoj akviji je ucestvovao.Postoje igraci koji daju 3 gola tamo nekom Xerezu i slicno ali zato postoje i oni koji zive za ovakve meceve.Eto igrac utakmice za mene

FcB4E

pre 14 godina

santiago Bernabeu, izjava murinja ''razbijanje barce'' - bukvalno, pljuvanje barce, zelja da pokzu sta znaju, ibrahimovic vs inter... Sve su to ODLICNE ''mOTIVACIJE'' pred camp nou... Guardiola, koji film ces sledeci pustit'?

Maxilopez

pre 14 godina

Hoze Murinjo je strasan trener! ova utakmica je savrsen pokazatelj toga. Mada, ako se Barselona stvarno probudi kako zna za 8 dana kuci, velicace je svi jos vise. Pobediti Inter sa 2 gola razlike je isto tako moguce kao sto je Inter sada pobedio. Jedva cekam revans...

Marko Nafija

pre 14 godina

Barseona nikad nije bila ovako razbijena, oni 75 minuta nisu znali gde se nalaze, a gol su dali posle greske Intera. Nemam sta mnogo da pisem o utakmici, ko je gledao video je sjajni Inter i veoma slabu Barselonu (pogotovu Ibrahimovic i Mesi). P.S.Samo nemoj posle da me neko proziva sto navijam za Inter a ne za neki klub iz Srbije, drao sam se i skakao po sobi kao da mi je zivot u pitanju, ako to nije navijanje i ljubav prema nekom klubu ja ne znam sta je...

marko

pre 14 godina

Ovo je čuveni posjed Barselone u jednoj rečenici:
"Valdes do Alvesa,Alves do Pikea,Pike do Maksvela,Maksvel do Pujola,Pujol do Cavija,Cavi do Maksvela,Maksvel do Busketsa,Buskets do Alvesa..."

Jokan

pre 14 godina

Sudija je prekinuo Milita cc 20minuta, zbog navodnog ofsajda, kad je trebao izaci 1 na 1 sa Valdesom, a offsajda ni u snovima-....
toliko o sudjenju...

FORZA INTER

Bozz

pre 14 godina

Najbolja scea je kada sudija dosudi slobodan udarac za Inter, a onda dodje Messi koji nije u stanju da sklepa recenicu na engleskom pa samo onako tupavo gleda u sudiju u fazonu "pa nije bio prekrsaj"...

Alooo

pre 14 godina

Messi gdje je ? I on je samo covjek....


Bravo za Inter !! I brate Deki mogao si bez onog zutog, ali bolje i ovo nego da si odsutan u finalu :) Inace fina utakimca za gledati!

Pada Barca i na Camp Nou!

pre 14 godina

RAZBIO????

Aha, znaci to se zove razbijanje, kad das gol iz ofsajda umesto penala sude zuti karton i zadnjih 10min ne izadjes iz svog sesnaesterca? Dobro, da znam da se to tako zove.
(lfp, 20. april 2010 23:52)

Au covece!A sta je bilo prethodnih 80 minuta?Priznaj,ako si navija za Barcu,koliko ti je puta srce preskocilo,kad bi Maicon ili Milito potrcali u kontri ka golu?Mnogo,a?
E,pa da se zna da to znaci razbijanje...Valdesovo lice-samo sto nije zaplakao,a nije mogao od cuda!I,da,covece,o kakvom ti sudjenju pricas?A sta je o nepostojecem ofsajdu u prvom poluvremenu?I pobogu,kako samo Alves pada...xexe:)Solo Inter!

alegria do povo

pre 14 godina

Inter sjajan, Murinjo napravio od njih opasnu ekipu. Barselona NEMA NAPADACA! Ibrahimovic je katstrofa! Mesi nista danas nije uradio. Cavi je jedini koji je igrao u Barseloni

Nebojsa

pre 14 godina

Prvo bih cestitao navijacima Inrera na sjajnoj igri i zasluzenoj pobedi njihovog tima, meni kao navijacu Barse ostaje da se nadam da ce uspeti u revansu da nadoknade veliki minus, ali bice to veoma tesko!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Nikada nisam video Guardiolu da je ovako bled i uplasen kao sto bio veceras.Pao je mit o nepobedljivoj Barceloni svaka cast interu pokazo je koliko je mocan kad je naj potrebnije.Svimo onima koji sada ne mogu da se pomire sa porazom pa vade se na sudiju
te nisu imali srece te razbicemo ih u revansu,porucio bih sreca se ne kupuje ona se zasluzuje jos nesto sreca prati hrabre i dobre a veceras to je bio Inter.Kao sto je uostalom prosle godine Barcelona posle pogotka u 93 minuti usla u finale

Blah

pre 14 godina

KAKAV PENAL NA ALVESOM?

Sta ste vi ljudi gledali, BRE.
Ostavili objektivnost na dnu limenke izgleda, pa jeste videli da je Snajder skapirao da kasno ulece i da je rasirio noge oko Alvesa, nije ga ni dotakao, samo pustio da se ovaj nalozeno baci za penal...smejurija!

sportski pozdrav

pre 14 godina

Svaka cast ,vladi nbgd ja mislim,na komentaru. Ovu Barsu je jedino Mourinho mogao da napravi ovako nemocnom. Javier Zanneti je,po mom skromnom misljenju, sigurno medju 3 najbolja odbranbena igraca svih vremena. PA ONO JE STIJENA OD COVJEKA! I veceras se pokazalo da je Mesiju lako bit neuhvatljiv protiv nebitne odbrane Arsenala,PRAVA ODBRANA JE NESTO DRUGO. Jos kad je ima Mourinho,najbolji trener danasnjice.

Marko

pre 14 godina

FORZA INTER!!!Samo polako u drugoj utakmici i eto ga finale!Posle hiljadu godina docekah da moj Inter ima sansu za finale!Ali moraju oprezno na Kamp Nou,jer Barsa kuci i Barsa u gostima su dve razlicite ekipe.Tako da samo strpljivo!I sto bre ovaj Murinjo ne dodje u Zvezdu i s njom bi osvojio LS!:)

Nikola

pre 14 godina

Navijac sam Chelsija,ali sam navijao za inter zbog Murinja i zbog one proslogodisnje bruke!!!Navijaci barse zalite se koliko hocete na sudije,voleo bi u revansu da vam se ne sudi jedno 5-6 penala da osetite samo kako je to!!!Barsa ce proci dalje samo ako bude sudio onaj zlotvor evrebo!!!Mozete da ga pljujete i pricate sta ocete ali Murinjo je tata!!!Messi se video nije Zaneti ga je uhapsio bukvalno!!!

mare

pre 14 godina

niko do sada nije murinja nadigrao dva puta uzastopno pa nije ni pepe.kakav je on trener,prvo je razbio "svoj"čelsi pa sada i "neverovatnu"barselonu!svaka čast majstoru

Crveni karton

pre 14 godina

Dokle ce na sudijske greske da se gleda blagonaklono kao da je u pitanju visa sila, a sve ih je vise i sve vise odlucuju u vaznim situacijama? Poostriti kazne i suspenziije za losa sudjenja.

Nikola

pre 14 godina

Navijac sam Chelsija,ali sam navijao za inter zbog Murinja i zbog one proslogodisnje bruke!!!Navijaci barse zalite se koliko hocete na sudije,voleo bi u revansu da vam se ne sudi jedno 5-6 penala da osetite samo kako je to!!!Barsa ce proci dalje samo ako bude sudio onaj zlotvor evrebo!!!Mozete da ga pljujete i pricate sta ocete ali Murinjo je tata!!!Messi se video nije Zaneti ga je uhapsio bukvalno!!!

50 miliona evra + Eto + Hleb (na godinu dana) = ludost

pre 14 godina

Da li ste nekada razmisljali sta sve mozete da kupite za 50 miliona evra?Mozda, ali verujem da ne biste kupili Zlatana Ibrahimovica!?

EX

pre 14 godina

Vrlo lako je moglo biti i 2:2.
Milito jeste bio u ofsajdu ali ni prvi ni zadnji gol koji je postignut i priznat na taj način. SVe je to fudbal.
Zanetiju, Lusiju i Murinju duboki naklon, imaju fudbal u "malom prstu".
Barsa ako da 3 gola Interu a da ne primi ni jedan onda i zaslužuje da prođe.

Inter-ONORE del Milano

pre 14 godina

Jedan sam od rijetkih koji je navijao za Inter prije utakmice. Zbog toga mi je jos draze da se sada radujem kao lud, al' sto mi je drago zbog Nebojse Sofranca sa IN televizije!

madridista

pre 14 godina

Ko to viđe ofsajd kod trećeg gola ( očito dobro ne vidi ), penal nad Alvešom ( ono samo simpatizeri Barselone mogu da vjeruju da je bio faul).
Inter je Barselonu noćas apsolutno nadigrao.
Jedno je jasno Barselona se sa jakim presingom teško nosi.

PS
Daniel Alveš je najveći glumac u istoriji fudbala.

uros

pre 14 godina

Suvisno je komentarisati kvalitet Barselone,cak i onim ljudima koji ne prate fudbal je jasno o kakvoj masineriji se radi,ali,ali,ali...
Tri ali,a jedan odgovor,Murinjo.
Covek koji od luzerskog tima kakav je bio Inter godinama,napravi takvu ekipu koja je napunila Barsu je genije.Ne vidim razlog za polemiku oko sudjenja,jer je i Inter,a konkretno Milito u nekoliko navrata bio ostecen sudijiskim greskama.

2+2=5

pre 14 godina

Kakva je to liga kada 1. Barsa u odnosu na 3. Valensiju ima 25 bodova vise. Dok u Engleskoj prvih 7 imaju vise bodova od treceg u Primeri. Ove godine je Kalcho 10 puta zanimljiviji od Primere. Pa cak i Bundes liga. Manite se najboljeg fudbala i najboljih igraca...prvo uporedite cinjenice. Samo napred Inter! (odavno nisam ovo rekao)

Leci komplekse

pre 14 godina

Pa naravno da je razbjanje kada 2 penala nisu barsi sudili a pitom sudija je portugalac (kakva slucajnost) BRUKA
(Mladen, 21. april 2010 11:57)
Prosle godine je bila najveca bkradja u istoriji lige sampiona pa se nisi zalio.Lepo je kad kradu za Barselonu ali protiv....

Rodja

pre 14 godina

Za Mikicu i istomisljenike. Ko se seca Celsija pre Murinja? A Intera u ligi sampiona posle 1972? I najbolji timovi ne postizu dobre rezultate bez dobrog trenera.

Nebojsa

pre 14 godina

Najbolja scea je kada sudija dosudi slobodan udarac za Inter, a onda dodje Messi koji nije u stanju da sklepa recenicu na engleskom pa samo onako tupavo gleda u sudiju u fazonu "pa nije bio prekrsaj"...
(Bozz, 21. april 2010 17:47)

A utakmicu je inace sudio Portugalac, ciji je jezik dosta slican spanskom... Ajde ne pokusavaj da nasmejes ljude izmisljenim glupostima...

Bebica

pre 14 godina

Inter je bio bolji, Murinja mozes mrzeti ili voleti ali moras postovati njegovu tranersku velicinu. Puno srece u revans utakmici. navijam za Inter i tacka.

Mls

pre 14 godina

KAKAV CRNI PENAL?!?
Pa Vesli lisica je isterao iz pamet Danija, a ovaj k'o perce kad ga duneš, leti. Celo veče su to pokušavali Basini igrači. Pa oni su za Holivud.

messi10

pre 14 godina

Pre svega, cestitke navijacima Intera na zasluzenoj pobedi.Mislim da je Mourinho nadmudrio Pepe-a.Takodje je Pepe sam pravio neke greske.Odbrana jako losa, Alves samo neka vezba centarsut, Puyol borben, i to je za pohvalu, a Pique ispod svog nivoa.Mislim da je za revans neophodan Yaya Toure u veznom redu.Xavi ne moze sam, iako je stvarao prilike bezobzira sto je bio jako, jako dobro pokriven.Sudjenje po meni lose, na stetu i jednih i drugih.Na zalost gol iz ofsajda utice diretkno na rezultat.Alves i meni ide na zivce, ne samo sto folira penale, nego i kad ocigledno napravi faul, uvek se buni.Znaci, penal ne postoji.Navijac sam Barse, verujem da se Inter nece lepo provesti na Nou Kampu, da li ce to biti dovoljno za prolaz...To niko ne zna.Vidimo se za 7 dana.
P.S.Kritike upucene ka Messiju mislim da su preostre, jer da se ne dogodi sledece srede jos jedan het-trik, pa da se svi opet pitamo, da li je najbolji???!!!Eto, to je moje vidjenje, i mislim da je totalno realno i ne pristrasno.

Zoran

pre 14 godina

šta reći,dobra igra intera,a malo slabija barseone od koje smo navikli da igra samo onako kako ona zna.međutim,murinjo im je zatvorio njihovu igru,samo on zna kako,to je takav lik.profesionalac ali ne kažem da je najbolji trener trenutno,ima ih dosta boljih od njega.hoću da kažem da nije sve gotovo,pa igra se revanš,ne mora da znači da će barsa da prođe,ali...jaki su,ali možda u ova dva meča inte izađe kao pobjednik pa ode u finale sa lionom,da sa lionom,bajern trenutno ne može da ponovi dva puta onakvu igru,nemaju oni sada kvalitet za tako nešto.znači finale je, (volio bih) INTER-LION.

djera

pre 14 godina

ljudi moji kakva utakmica, inter je odigrao fantasticno protiv "najbolje" ekipe na svetu, a ja sam bio na stadionu i video finalistu lige sampiona, pa ne moze barsa i ove godine u polufinalu da se provuce kao protiv chelsea,
potpuno su mi jasni komentari ovih "navijaca" barcelone samo mi nije jasno zasto niko ne prica o greskama kod 0:0 dve ciste situacije za jedan na jedan prvo "ofsajd" Milita pa faul Eto-a. Da je Inter poveo bila bi ubedljivija pobeda.
Sve u svemu bilo je zadovoljstvo biti veceras na stadionu i navijati za INTER
AMA LA PAZZA INTER AMA LA

Pedja

pre 14 godina

Barsi ce najteze ponizenje biti za 14 dana kada ce sto hiljada navijaca da vidi samo pokusaje i to jalove. Rezultat 0:0.
(čoban, 21. april 2010 15:59)
Tekma je za sedam dana...

markan

pre 14 godina

Vlajzi,ne zvoni zivota ti,jedino Barsa znaci igra fudbal???Znaci Inter treba da izadje na teren i skine gace i kaze izvolite??Pa Messi je Maikonu zube polomio eto toliko ko je bolje prosao,nijedan grub faul nije bio,cak je Barsa dobila vise zutih!!!Decko moras lakse da prebolis poraz jer stvarno lupas gluposti!!!

lale

pre 14 godina

Veoma interesantna utakmica gde su svi ocekivali mali broj golova i X. Murinjo takticki razbio Gvardiolu a zanimljivo da je pogodjen tacan rezultat ovde http://www.tipovi1x2.net i pored favorizovanja Barselone od strane mnogih.

WWW.INTER-BALKAN.COM

pre 14 godina

Dobra, pre svega izuzetno borbena predstava Intera. Ipak ni Barsa nije nepobediva. Sanse za prolaz su i dalje oko 50-50. Ocekujem revans za nezaborav.

lurchgm

pre 14 godina

Proslo je mnogo vremena kad sam poslednji put video da neka ekipa razbije Barsu,a mislim da ce jos dugo vremena proci, dok to neka ekipa ne ponovi...