Fudbal 86

Subota, 03.04.2010.

15:40

PL: Čelsi pobedom do prvog mesta

U 33. kolu Premijer lige Čelsi je na Old Trafordu savladao Mančester junajted 2:1 i tako preuzeo prvo mesto u Premijer ligi.

PL: Èelsi pobedom do prvog mesta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Duke

pre 14 godina

Za one koji se dalje lože da je Čelsi nepravedno pobedio juče... Drogba u ofsajdu, tačno ali... Kako je moguće da su svi simpatizeri Mančestera zaboravili na ovo (pogledajte sliku):

http://img62.imageshack.us/img62/269/macheda.jpg

Toliko o "nezasluženoj" pobedi Čelsija. Ljudi ih pojeli celu tekmu, bre. A za (ne) postojeće penale možete slobodno da pogledate i ovaj snimak. Sve je prikazano.

http://www.mysoccer place.net/video/manc hester-united-vs-che lsea-1-2-motd-03-04- 2010

Dusan

pre 14 godina

Ali kad pogledam da se javljaju navijaci arsenala..hahahahah....ne znaju sta je titula 6 godina...mi smo ove sezone osvojili jedan trofej,2smo u engleskoj sa realnim sansama za trofej,igramo cetvrt finale ls i to u sezoni u kojoj smo ostali bez najboljeg svetskog igraca CR-a...Mi smo za vas institucija....Bolje cutite!!!!

w

pre 14 godina

I da je gol Drogbe sviran mislite da bi Nani prosao po levoj strani i nabacio loptu Makedi da on postigne gol!?KO ZNA KAKO BI SE POSLE OFSAJDA ODVIJALA UTAKMICA?!!! Razlog sto je Chelsea primio gol bilo je samo malo opustanje zbog rezultata 0-2 i nista vise!A pobeda je sasvim zasluzena!

jeee

pre 14 godina

u ovoj utakmici se video umor kod igraca man utd. e da je berbatov dao onaj gol iz voleja za 1-1 bila bi to druga utakmica cak i oslabljeni man utd bi dobio!!!

FAcester united

pre 14 godina

@Matt Le Tissier

Zasto pises Chelski???Klub se zove Chelsea
(mile jna, 3. april 2010 19:43)


zato sto je doticni veliki kompleksas..nipodestava sve ostale klubove a pogotovo su poznati njegovi postovi pune mrznje prema LFC-u...a zaboravlja da je njegov klub imao puno,puno srece(citaj para)zadnjih desetak godina ,pa se izjednacio sa velikanima engleskog fudbala

Sonsee

pre 14 godina

Moram reci da je Celzi bio bolji tim i relativno zasluzeno pobedio, mada ne bi bilo nepravedno da se utakmica zavrsila neresenim rezultatom. Celzi je usao sveziji u ovu utakmicu, Manchester se nije oporavio nakon gostovanja u Minhenu I to je bio veliki problem. Ne igranje Runija je svakako hendikep, medjutim United je izgubio utakmicu na sredini terena. Smatram da je Runi igrao, ne bi imao puno prilika, jer kada su igraci sredine terena staticni, lopta tesko dolazi do napadaca. Slicno se desilo I protiv Bajerna u drugom poluvremenu. Takodje, gol Drogbe iz cistog ofsajda u trenucima kada je Manchester imao inicijativu je ubio utakmicu I prakticno resio pobednika. Mozda je eliminacija iz lige sampiona veliki neuspeh za Celzi, ali ta eliminacija im je dala prednost u odnosu na glavne konkurente u domacem sampionatu.

boki

pre 14 godina

Nisam navijach , kao vi, niti jednog stranog kluba i ne zovem ih ''MI', jednostavno poznajem tu igru volim da gledam tekmu realno.Trenutno Chelsi je bolji, igrachki od MU i to je chinjenica i zasluzio je da zavrsi kao Premijer.Da komentarisem ko je igro i kakva je taktika trenera je suludu i ne zelim da se u ovim poznim godinama igram nekih trenera jer da to jesam bio bi tamo na klupi.To je nase, srpsko, sve znamo a nikako da nas svate!!!

svetac27

pre 14 godina

Zvanicni sajt premijer lige:

...substitute Didier Drogba doubled the advantage 11 minutes from time with a firm finish after the offside flag stayed down.

dosta je bilo provlacenja

pre 14 godina

realno gledano potpuno zasluzena pobeda chelsia,manchester ni kriv ni duzan iz nicega postigao gol, ovakav manchester bez runija ne bi mogao da pobedi ni moju ekipu iz ulice!!

Nikola

pre 14 godina

Sta vi mekecete navijaci junajteda??Ako je bio penal nad parkom onda je bio i nad anelkom!!!Maluda nije igrao rukom jer ga je lopta pogodila u rame!!!Makeda uteruje loptu u gol rukom!!Priznajem bio je ofsajd kod drugog gola ali bilo je tesko proceniti!!!Mozete da se bunite do sutra,a cutali ste prosle sezone kad su vam delili penale i kad ste jadno najjadnije uzeli titulu!!!Svi znaju da za junajted rade sudije!!!Chelsiju je moralo da se vrati,pa dosta su ih krali protiv barse i arsenala i mnogih drugih!!!!

bobcha

pre 14 godina

Klub veliki kao Manchester u prvom poluvremenu nije imao nijednu sansu. Po meni bolja ekipa danas je pobedila, definitivno, gol Drogbe cist ofsajd, a i da nije bio gol, Manchesther ne bi mogao da da gol do sutra.

Potpuno zasuzena pobeda Chelsea

NemanjaBGD

pre 14 godina

Kao i mnogo puta u poslednje vreme, MAN UTD je tesko ostecen od strane sudija.

Drugi razlog (a mozda i prvi) ovog poraza je i jako los izbor startne postave, znaci teska greska Sir Alex-a. Ako je on mislio da moze da pobedi Celzi sa Nevilom Gigsom i Skolsom u starnoj postavi, onda moze direktno u penziju.

Nani mu sedi na klupi, kao i Rafael, koji su obojica morali da igraju.

Kerik je takodje morao da bude u timu, umesto Skolsa, posto je protiv sredine terena Celzija bio potreban jaci, visi igrac, a ne Skols, Park i Gigs, koji je bio nevidljiv u vecem delu meca.

Cim je usao Nani, Junajted je poceo da dere po levoj strani i odmah su bili mnogo opasniji.

Sir Alex je sjajan trener, jedan od najboljih ikada, ali ipak treba znati kada je vreme da se povuce, kada vise nema novih ideja i igra postaje predvidiva.

Mancester Junajted, sa timom koji ima, sa navijacima i celokupnom organizacijom, moze i mora mnogo bolje od ovoga.

Branislav

pre 14 godina

Penal nad Parkom cist ko suza, penal nad Berbatovim cist ko suza, igrac Celzija rukom hvata loptu u sesnaestercu, penal cist ko suza. Gol Drogbara je prica za sebe. Dva metra covek iza ledja odbrane Manchestera a sudija pije kafu sa redarima. hehehe bas zasluzena pobeda. Ball possesion na strani Junajteda koji ih je razbio u drugom poluvremenu.Jedini put da sam video odbranu Manchestera u drugom poluvremenu je bas taj kod drugog nepostojeceg gola za kravare. Ovo su cinjenice a sad vi nepristrasni ne preporucujte koliko zelite!Ove godine Chelsea mora da osvoji titulu jer je tako zacrtano.Ovi Englezi su gori od nasih Toleta, Dzombi i Djuri snajdera.

Ivan

pre 14 godina

U susstini sta je bilo bilo je, sudija je imao 5 vecih gresaka ali su sve zanemarljive u odnosu na gresku kod ofsajda drogbe. Svako ko je ikada gledao bilo koju utakmicu pored aut linije zna o cemu pricam sve se vidi kao na dlanu, a ovo je jos bila jednostavna pozicija, nije bilo guzve i slicno. Za penale se vec zna od kada se culo da je sudija isla je prica da lako svira penale i da ih sudi mancesteru, tako da ih danas ne bi svirao po cenu zivota.

Janko

pre 14 godina

Chelsea je zasluzeno pobedio dao je gol iz ofsajda,ali je Makeda dao gol rukom.Chelsea je dominirao tokom celom meca sem u periodu od 60-70min.I samo imam jedno pitanje za navijace Manchestera koliko je dato autogolova protiv Manchestera?

ChelseaFC 4ever

pre 14 godina

Da li je gol Didije Drogbe dat regularno ili iz velikog ofsajda? Ako je to vama spektakularan gol, onda ja ne znam pravila igre.

I naravno, dva nedosudjena penala nad ManUtd, ali eto, dokaz da Celzi ne moze bez pomoci sudija da dobije veliki ManUtd!
(zombie, 3. april 2010 15:49)

Pa kad već pišeš da je Chelsea dao gol iz ofsajda, zašto ne napišeš i da je Makeda dao gol rukom??? A za ta dva penala, ja ih stvarno nisam vidio. Sve u svemu, Chelsea je dobio, a ti pričaj šta hoćeš.
NAPRIJED CHELSEA!!!

x-492

pre 14 godina

Bas me briga za engleske timove.Bas me zanima da li koji englez navija za klub iz ex-juge.Ne bih navijao ni za jedan tim iz Englesk ni da moj tata igra u njemu...

Paki

pre 14 godina

Ne treba mancheteru krilo, ja mislim da je nani trebao da igra od pocetka, a od danas i makeda treba da dobija vise sansi od berbatova..

Sudjenje je bilo strasno, tri penala nije svirao. Kada je nevil pokosio maludu, kada su parka oborili, i kada je maluda igrao rukuom.

Drogba i makeda dali golove iz ofsajda odnosno rukom.. Uzas

Newton Heath LY

pre 14 godina

Sada se tek vidi koliko je ovaj Mancester smesna ekipa. Njima je Runi 80% ekipe. Arsenalu je konstantno povredjeno 7 igraca, pa su opet tu! Sta bi bilo da nemaju toliko problema sa povredama?!
(Milan, 3. april 2010 19:11)

Hargreaves ne igra pune dve sezone, O`Shea, Owen, Anderson, Brown i Welbeck su dugotrajno povredjeni, otisli su Ronaldo i Tevez, a u vecem delu sezone nisu igrali ni Vidic ni Ferdinand, a opet to nije smetalo da United 2 puta odere Arsenala ili si to mozda zaboravio???????
U slicnoj situaciji je i Chelsea ali se samo vi i Loserfool zalite na povrede igraca kao da se jedino vama to desava!!!!!!!!!

chelsea u srcu

pre 14 godina

sudija,sudija,sudija...
ovo je bitna utakmica!!
ali sigurno manje bitna od polufinala LP!!
sta mislite kako je bilo igracima chelsea kada im je evebre sudio!!!!
sjecam se prosle sezone da je ovako Van Persie dao gol Chelseu!! pogledajte taj mec!!
2 metra je van persie bio u ofsajdu u tada je arsenal pobedio CHELSEA!!!

Milan

pre 14 godina

Sada se tek vidi koliko je ovaj Mancester smesna ekipa. Njima je Runi 80% ekipe. Arsenalu je konstantno povredjeno 7 igraca, pa su opet tu! Sta bi bilo da nemaju toliko problema sa povredama?!

VanjaLFC

pre 14 godina

Linijski sudija moze da pogresi samo u dva slucaja. Ili je lose postavljen ili namerno pusta offside. Nema treceg. Ko je ikada imao priliku da bude pomocni sudija to zna. Sudije na tom nivou da budu lose postavljeni treba streljati.

MarkoDJ

pre 14 godina

Nista jos nije reseno...
Ima jos da se igra!
Sto se tice same utakmice, Celzi je vise zeleo pobedu i to se videlo...ako nista drugo, videlo se po samom Fergiju koji je celu utakmicu presedeo! :)
Cinjenica je da je sudjenje bilo katastrofalno ali to nije ni prvi ni poslednju put, steta jer ovakve utakmice ne bi trebali da resavaju sudije sa svojim odlukama...

Sto se tice Berbatova, uvek potez vise...gnjavi loptu!
Sam se nasao pred Cehom, i umesto da sutne levom on pokusava fintu, okret, i gubi loptu... Tako se ne ponasa jedan napadac a pogotovo ne neki sto igra za ManU! Eh gde je Ruud, on tu ne bi razmisljao, spicinu pa sta bude...

Definitivno Mancesteru treba krilo + napadac...s obzirom da se nisu puno trosili prosle godine ocekujem to ove!

Offside

pre 14 godina

Chelsi pobedio zahvaljujuci golu iz offsajda...Kad ce vise da uvede pregledavanje snimka u fudbal velike greske koje odlucuju utakmice se dogadjaju svake nedelje..Berbatov nije ni blizu da zameni Runija

samo sam realan

pre 14 godina

Kada cemo da shvatimo da je posle borbe lako biti general?! Ne kazem da sudija nije imo gresne na mecu... Ali posle svega ostaje zapisano samo koje pobedio tj osvojio titulu(ostaje zauvek zapisano da je barselona u 2008/09 osvojila LS a dali je prosla u finale pomocu sudija se zaboravlja). Tako da pricajte malo o lepim potezima na mecu,a ne samo o greskama, na primer maluda je bio ne uhvatljiv za celu ekipu man.jun ili kad je berbatov rolingom proso dva igraca celzija da nisu znali gde je lopta i igrac!!!

Jowana

pre 14 godina

Kao prvo greske sudija kod gola Drogbe i Makede se ne mogu porediti... jer linijskom sudiji je prije svega 'zadatak' da pazi na takve situacije.... a kod gola Makede....sva ona guzva, sve se to desi u jednoj sekundi...i greska se moze potkrasti, kao i kad je Maludu lopta pogodila u ruku!!
Drugo..o tolikoj nadmocnosti Celzija....u prvom poluvremenu je bio bolji...ali se u drugom nije naigrao nesto puno!!!
A trece....sto se tice Dimitra Berbatova....xaxaxaxa....ja ne znam cime onaj covjek zasluzuje mjesto i na klupi Man Utd-a a ne u startnoj postavi!!! Sramota!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

roman judge

pre 14 godina

steta sto berbatov nije skoristio onu sansu za 2-2 , ovako i pored lose igre manchestera nezasluzena pobeda Celzija ono takav ofsajd bio da se iz aviona video sramotno sudjenje!!!

'

pre 14 godina

Auh koliko "od rođenja navijača" novokomponovanog tima Čelzija. Ljubav jednaka dužini pobedničke tradicije. Pitam se šta će da bude ako opet osiromaše...

sk

pre 14 godina

Ocitao je chelsea lekciju o fudbalu machesteru po ko zna koji put! Manchester priliku na utakmici nije imao, ali priliku, ceh nije imao ni jednu intervenciju, a gol manchestera je prica za sebe...

COLOUR IS THE BLUE

pre 14 godina

I ponovo niko od velike cetvorke ne moze ni bod da otkine chelsiju dok je manchesteru ovo vec treci poraz od istih.Dosta bolja igra celsija i zasluzena pobeda kao sto sam i mislio i zamolio bih navijace manchestera da priznaju poraz i ne traze krivce za to u sudijama jer su im one donele poslednje tri premijer lige.

Milos RU

pre 14 godina

O cemu mi pricamo?
Start nad Parkom u sesnaest metara nema penala, start nad Berbatovim u sesnaest metara nema penala, ruka Malude u petercu naravno nema penala i nakon svega ne sviran ocigledan ofsajd kod drugag gola. I sve to pred 75000 domacih gledalaca.

steva

pre 14 godina

Ma sta vise neuvedu video snimak pa ovo sto poslednjih godina sudije prave je za interpol,lepo me brine kakvo ce sudjenje biti protiv nas na svetskom prvenstvu.

trueSERB

pre 14 godina

Dva tima su se do sada srela 136 puta u ligi. Junajted je pobedio na 56 mečeva, Čelsi je bio bolji u 39, dok su igrali nerešeno čak 41 put.

Primarijus

pre 14 godina

Celzi jeste bio bolji danas al je Junajted zestoko ostecen dva cista penala i gol iz ofsajda koji su primili?! Mada je bio penal i nad Anelkom.
U Celziju Maluda je bio izvstan, dok sa druge strane moram da kazem da je morao da igra Kerik i da je Nevil bio ocajan.

Ivan

pre 14 godina

Najbolji je deo teksta koji kaze iz sumnive ofsajd pozicije. Mislim sta je sumnjivo covek je metar u ofsajdu. I kako to da sudija koji sudi najvise penala ne sudi dva cista za klub za koji stalno sudi?

Teri je car

pre 14 godina

a ima Čelsi da napravi svašta na old trefordu, mada i minimalna pobeda će me zadovoljiti. Jedno je sigurno, tri boda putuju u London.

Izazivam sve koji simpatišu mančester da kopiraju ovaj komentar na vest koja će da izađe posle utakmice. Ajde da vidim, ko sme
(Teri je car, 2. april 2010 20:25)
# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo



Ahahahaha,, što volim kad sam u pravo, posebno u vezi sa Čelzijem!
Pa nije valjda da su se mančesterovci ponadali??
Plačite, samo plačite, Čelzi je prvi, hteli vi to ili ne

pravoslavac

pre 14 godina

i to je ta ruska mafija koja je umjesala ruke u ovu pobjedu Celzija,ali dobro nakon tri titule morali su dati titulu Celziju inace bi ukinuli Englesku ligu jer ne bi bilo vise zabavno...uglavnom da skratim GLORY GLORY MAN UTD!!!

navijac Liverpoola

pre 14 godina

Sudije su napravile po jednu kardinalnu gresku na stetu oba tima, kod postizanja golova u drugom poluvremenu. Bio je ofsajd, ali je bila i ruka.

Kada se sve sabere, Chelsea je zasluzeno pobedio - MU jednostavno nije isti tim kada ne igra Rooney.

sTeX

pre 14 godina

Kao prvo, veliki sam navijac Uniteda,Chelsea jeste igrao bolje u prvom poluvremenu ali je Mancester u drugom mnogo vise napadao i stezao obruc oko sesnaesterca da bi onda Drogba postigao gol iz cistog ofsajda.Machedu je lopta pogodila u stomak a ne u ruku, a i da ne pominjemo bar jedan nedosudjen penal za United od moguca dva...Zao mi je sto ranije nisu usli Nani i Macheda, a i sto nije izbacio onog mrtvog Berbatova...stvarno bez Rooney-a delujemo skroz nemocno...

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Manchester je izgubio utakmicu koju nije smeo da izgubi. Suđenje ne bih posebno komentarisao da ne bih ispao k'o oni kojima su sudije krive što 20+ godina ne mogu do titule, ali onaj 2. gol na utakmici ni Filip Višnjić da je sudija ne bi priznao. Chelski je u I poluvremenu bio mnogo bolji, a u II su vrlo iskusno sačuvali prednost. Man. United ponavlja priču iz prethodnih sezona i opet im igra umnogome zavisi od jednog pojedinca. I dok se ranije sve vrtelo oko CR7, ove sezone je Rooney nezamenljiv. Berbatov je izgubio i brzinu i osećaj za gol, a tehnika koju poseduje je nedolotvorna ukoliko nema isturenijeg saigrača ispred sebe. Svakako više nije igrač koji će da prelomi utakmicu i upravo manjak napadačkih opcija vidim kao osnovni problem ove sezone. Fergie će morati da angažuje bar još jednog špica, jer Michael Owen je više povređen nego zdrav, Welbeck, Macheda i Diouf su nedovoljno iskusni, a Giggs i Schooles više nisu kadri za dve utakmice nedeljno. Zato me je i začudila odluka da su se obojica, plus Gary capt. našli u startnih 11, ali je Fergie očigledno bio drugačijeg mišljenja. Najgore od svega po Man. United je da sada zavisi od toga može li neko od narednih protivnika da dobije Chelski, ali uzeći u obzir da oni nemaju obaveze u LŠ, bojim se da se ovde priča završava. S obzirom na sve prikazano ove sezone, koji god od ova 2 tima da uzme šampionat, to neće biti nezasluženo.

Nikola

pre 14 godina

sta lupate Vi navijaci junajteda???Priznajte da je chelsea bio bolji,a nista ne spominjete gol machede rukom???chelsea je dao gol iz ofsajda,ali je i bila ruka!!!Junajted dokazao ono sto ja stalno govorim NULA BEZ ROONIJA!!!!!!!!!!!

Covek u ofsajdu

pre 14 godina

Navijac sam Mancestera,ali priznajem zasluzena pobeda Celzija,igrali su bolje od Mancestera tokom veceg dela meca,ali ono sto necu shvatiti je sta se u poslednje vreme desava sa svim linijskim sudijama.
Ne secam se da je vise golova iz ofsajda palo ove sezone u poredjenju sa prethodnim?

pala

pre 14 godina

hahah vi navijaci mancestera samo trazite neko pravdanje,izgubili ste posteno u sve 3 utakmice ove sezone(komjuniti sild i 2puta u prvenstvu)i zato tisinaaaaa........za kraj TITULA IDE NA STANFORD BRIDGE

zombie

pre 14 godina

Ako se gleda tok utakmice, da je bio dosudjen penal za ManUtd drugacija bi se igra igrala. A ne ti djeciji argumenti jer ako je bio gol iz ofsajda Drogbe a onda je ruka Makede isto :D Uzas!
Odrastite! :D

A tek ona ruka celzijevog igraca pa nije dosudjen penal? Sta sa time?

Uostalom, tacno je da ManUtd mora imati vise napadaca od Vejn Runija.

Raka

pre 14 godina

Vidim moralisti se bune za ofsajd. E pa tako je to kad su protiv Liverpoola dobili onaj smesni penal sta su ocekivali? I Liverpool je kaznjen za gol 2005 protiv Celzija kad je Rise 2008 dao auto gol u 95. minutu.

euronics

pre 14 godina

Vec mi je dosadno da ponavljam, skandinavske i engleske sudije su najgori.
Dovoljno je reci Simunic na SP 2006 sa 3 zuta kartona. Ili Celsi- Barselona prosle godine.
Ne daj boze da nam sude na SP 2010.

sramota

pre 14 godina

Sramota kako je sudija priznao drugi gol celzija. Ofsajd je bio i vise nego ocigledan, sto je i video pomocni sudija, ali iz nekog razloga nije podigao zastavicu... Osim toga odlican mec

ivan

pre 14 godina

Jeste Drogba dao gol iz ofsajda ali je i Makeda dao gol rukom ... penal je bio i na jednoj i na drugoj strani ...tako da po svemu vidjenom Chelsea je bio bolji za taj jedan gol i to je realnost, kao sto je realnost i to da Manchester sa Runijem i bez njega ocigledno nije ista ekipa..
preostaje nam uzbudljiv finis prvenstva i mislim da izostanak Runija moze biti kljucni faktor ukoliko Manchester ne uzme titulu ove godine...

Ivan

pre 14 godina

Ma ima Čelsi da napravi svašta na old trefordu, mada i minimalna pobeda će me zadovoljiti. Jedno je sigurno, tri boda putuju u London.

Izazivam sve koji simpatišu mančester da kopiraju ovaj komentar na vest koja će da izađe posle utakmice. Ajde da vidim, ko sme
(Teri je car, 2. april 2010 20:25)
Da je pobedio - jeste. A kako, ko te pita.
Ovo je najocigledniji primer sta znaci pritisak na sudiju. Mislim da penal ne bi svirao ni da je neko nekog ubio u sesnaestercu. Sve u svemu smesno.

tisina!!!

pre 14 godina

Naravno,ko gubi ima pravo da se ljuti.Sad kao neki penali i pomoc sudije itd.Ali Man Utd je pokazao da ipak zavisi od jednog igraca.Rezultat sve govori.Bravo Chelsea...

bobi454

pre 14 godina

@zombie

Da je sudija svirao penal za Chelsea kada je Nevil uleteo u Anelku kao u ragbiju kada je ovaj sutirao u sesnestercu bilo bi 2-0 i GAME OVER, ali naravno po ko zna koji put je Chelsea ostecen za penal u odlucujucim mecevima. Man Utd je dao gol rukom to su svi videli, kod ofsajda Drogbe niko od Mancesterovih igraca se nije zalio jer izgleda da nije bio ocigledan ofsajd tako da ne moze da se prebaci sudijama. Sve u svemu Chelsea je nadigrao Man Utd i zasluzeno pobedio

Berluskoni;)

pre 14 godina

Samo zelim da cujem sada te realne verne navijace Celzija dal je ovo cista pobeda ili cete kao ljudi da priznate kako ste na kradju dobili..
Ali nema kukanja i Mancesteru se nekad pomogne ali treba ispasti covek...

DIAVOLO

pre 14 godina

Suidija je šlag na torti bezvezne utakmice.Nažalost još jedna kukavička igra Mančestera.Sa ovakvom igrom nemaju se čemu nadati.Ovo ne bi prošlo ni protiv slabije ekipe.Džabe priča kako mogu bez Runija.Ako ne shvate do srijede u kakvim su problemima,bojim se da im se loše piše.I neka se zahvale trojki iz vijeća staraca.Vrijeme je za mlađe.Kako će steći iskustvo,ako ne igraju.I Raul je legenda Reala,ali:"Thank you and good night."

Djomla

pre 14 godina

Mancester je prso ove sezone..jos su sada bez runija..Mislim da je vreme da se i u mancesteru na kraju sezone na pravi presek, cistka (kao u bajernu, juveu, realu)..a uz svo postovanje, ser Alex polako moze da pakuje kofere pa u penziju, njegovo vreme je proslo..

Duke

pre 14 godina

Pa da li je moguće da se ovi što navijaju za Mančester opet bune?!? Šta je sad bilo?! Pa Čelsi je dominirao većim delom utakmice, sredina Mančestera se nije videla, Mikel ih pojeo, Maluda ojadio od vožnje... Ofsajd Drogbe? Ok, jeste ofsajd. A ruka kod gola Mančestera? To ne vidite? Ma, daj, bre... Da nije bilo tih nekoliko fanatičnih ali i bezidejnih napada Mančestera oni ni šut ne bi uputili ka Čehu. Eto, toliko je Čelsi danas bio bolji i sasvim zasluženo slavio.

dragan

pre 14 godina

@zombie
maluda nije igrao rukom,ako je penal bio nad parkom onda je penal ne dosudjen i nad anelkom....toliko o tome!

po meni celzi je danas napravio cudo,bez a.kola,esijena,ivanovica,bosingve,karavalja su bukvalno nadigrali man. utd!U prvom poluvremenu manchester nije imao ideje kako da prodje vezni red

milos

pre 14 godina

Celzi je pobedio dva puta manchester ,dva puta arsenal i jednom liverpul, dakle 100% ucinak protiv direktnih rivala, i realno zasluzuje da osvoji titulu.
No znajuci Ancelottija koji je tipican kup-trener, mislim da jos uvek sve otvoreno.
sto se sudjenja tice, bilo je katastrofalno, drogba u cistom ofsajdu, gol machede rukom, dva nedosudjena penala za manchester jedan za chelsea

gde su mu bile oci 'sudija'

pre 14 godina

pa ljudi moji ,1.5m Drogba bio u ofsajd gde je gledao taj sa zastavicom ,ja bi mu oduzeo 10 plate i zabranio mu 20 utakmica ,za ovu gresku.

zombie

pre 14 godina

Da li je gol Didije Drogbe dat regularno ili iz velikog ofsajda? Ako je to vama spektakularan gol, onda ja ne znam pravila igre.

I naravno, dva nedosudjena penala nad ManUtd, ali eto, dokaz da Celzi ne moze bez pomoci sudija da dobije veliki ManUtd!

Covek u ofsajdu

pre 14 godina

Navijac sam Mancestera,ali priznajem zasluzena pobeda Celzija,igrali su bolje od Mancestera tokom veceg dela meca,ali ono sto necu shvatiti je sta se u poslednje vreme desava sa svim linijskim sudijama.
Ne secam se da je vise golova iz ofsajda palo ove sezone u poredjenju sa prethodnim?

Nikola

pre 14 godina

sta lupate Vi navijaci junajteda???Priznajte da je chelsea bio bolji,a nista ne spominjete gol machede rukom???chelsea je dao gol iz ofsajda,ali je i bila ruka!!!Junajted dokazao ono sto ja stalno govorim NULA BEZ ROONIJA!!!!!!!!!!!

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Manchester je izgubio utakmicu koju nije smeo da izgubi. Suđenje ne bih posebno komentarisao da ne bih ispao k'o oni kojima su sudije krive što 20+ godina ne mogu do titule, ali onaj 2. gol na utakmici ni Filip Višnjić da je sudija ne bi priznao. Chelski je u I poluvremenu bio mnogo bolji, a u II su vrlo iskusno sačuvali prednost. Man. United ponavlja priču iz prethodnih sezona i opet im igra umnogome zavisi od jednog pojedinca. I dok se ranije sve vrtelo oko CR7, ove sezone je Rooney nezamenljiv. Berbatov je izgubio i brzinu i osećaj za gol, a tehnika koju poseduje je nedolotvorna ukoliko nema isturenijeg saigrača ispred sebe. Svakako više nije igrač koji će da prelomi utakmicu i upravo manjak napadačkih opcija vidim kao osnovni problem ove sezone. Fergie će morati da angažuje bar još jednog špica, jer Michael Owen je više povređen nego zdrav, Welbeck, Macheda i Diouf su nedovoljno iskusni, a Giggs i Schooles više nisu kadri za dve utakmice nedeljno. Zato me je i začudila odluka da su se obojica, plus Gary capt. našli u startnih 11, ali je Fergie očigledno bio drugačijeg mišljenja. Najgore od svega po Man. United je da sada zavisi od toga može li neko od narednih protivnika da dobije Chelski, ali uzeći u obzir da oni nemaju obaveze u LŠ, bojim se da se ovde priča završava. S obzirom na sve prikazano ove sezone, koji god od ova 2 tima da uzme šampionat, to neće biti nezasluženo.

tisina!!!

pre 14 godina

Naravno,ko gubi ima pravo da se ljuti.Sad kao neki penali i pomoc sudije itd.Ali Man Utd je pokazao da ipak zavisi od jednog igraca.Rezultat sve govori.Bravo Chelsea...

zombie

pre 14 godina

Da li je gol Didije Drogbe dat regularno ili iz velikog ofsajda? Ako je to vama spektakularan gol, onda ja ne znam pravila igre.

I naravno, dva nedosudjena penala nad ManUtd, ali eto, dokaz da Celzi ne moze bez pomoci sudija da dobije veliki ManUtd!

dragan

pre 14 godina

@zombie
maluda nije igrao rukom,ako je penal bio nad parkom onda je penal ne dosudjen i nad anelkom....toliko o tome!

po meni celzi je danas napravio cudo,bez a.kola,esijena,ivanovica,bosingve,karavalja su bukvalno nadigrali man. utd!U prvom poluvremenu manchester nije imao ideje kako da prodje vezni red

milos

pre 14 godina

Celzi je pobedio dva puta manchester ,dva puta arsenal i jednom liverpul, dakle 100% ucinak protiv direktnih rivala, i realno zasluzuje da osvoji titulu.
No znajuci Ancelottija koji je tipican kup-trener, mislim da jos uvek sve otvoreno.
sto se sudjenja tice, bilo je katastrofalno, drogba u cistom ofsajdu, gol machede rukom, dva nedosudjena penala za manchester jedan za chelsea

pala

pre 14 godina

hahah vi navijaci mancestera samo trazite neko pravdanje,izgubili ste posteno u sve 3 utakmice ove sezone(komjuniti sild i 2puta u prvenstvu)i zato tisinaaaaa........za kraj TITULA IDE NA STANFORD BRIDGE

gde su mu bile oci 'sudija'

pre 14 godina

pa ljudi moji ,1.5m Drogba bio u ofsajd gde je gledao taj sa zastavicom ,ja bi mu oduzeo 10 plate i zabranio mu 20 utakmica ,za ovu gresku.

bobi454

pre 14 godina

@zombie

Da je sudija svirao penal za Chelsea kada je Nevil uleteo u Anelku kao u ragbiju kada je ovaj sutirao u sesnestercu bilo bi 2-0 i GAME OVER, ali naravno po ko zna koji put je Chelsea ostecen za penal u odlucujucim mecevima. Man Utd je dao gol rukom to su svi videli, kod ofsajda Drogbe niko od Mancesterovih igraca se nije zalio jer izgleda da nije bio ocigledan ofsajd tako da ne moze da se prebaci sudijama. Sve u svemu Chelsea je nadigrao Man Utd i zasluzeno pobedio

COLOUR IS THE BLUE

pre 14 godina

I ponovo niko od velike cetvorke ne moze ni bod da otkine chelsiju dok je manchesteru ovo vec treci poraz od istih.Dosta bolja igra celsija i zasluzena pobeda kao sto sam i mislio i zamolio bih navijace manchestera da priznaju poraz i ne traze krivce za to u sudijama jer su im one donele poslednje tri premijer lige.

Newton Heath LY

pre 14 godina

Sada se tek vidi koliko je ovaj Mancester smesna ekipa. Njima je Runi 80% ekipe. Arsenalu je konstantno povredjeno 7 igraca, pa su opet tu! Sta bi bilo da nemaju toliko problema sa povredama?!
(Milan, 3. april 2010 19:11)

Hargreaves ne igra pune dve sezone, O`Shea, Owen, Anderson, Brown i Welbeck su dugotrajno povredjeni, otisli su Ronaldo i Tevez, a u vecem delu sezone nisu igrali ni Vidic ni Ferdinand, a opet to nije smetalo da United 2 puta odere Arsenala ili si to mozda zaboravio???????
U slicnoj situaciji je i Chelsea ali se samo vi i Loserfool zalite na povrede igraca kao da se jedino vama to desava!!!!!!!!!

Raka

pre 14 godina

Vidim moralisti se bune za ofsajd. E pa tako je to kad su protiv Liverpoola dobili onaj smesni penal sta su ocekivali? I Liverpool je kaznjen za gol 2005 protiv Celzija kad je Rise 2008 dao auto gol u 95. minutu.

bobcha

pre 14 godina

Klub veliki kao Manchester u prvom poluvremenu nije imao nijednu sansu. Po meni bolja ekipa danas je pobedila, definitivno, gol Drogbe cist ofsajd, a i da nije bio gol, Manchesther ne bi mogao da da gol do sutra.

Potpuno zasuzena pobeda Chelsea

navijac Liverpoola

pre 14 godina

Sudije su napravile po jednu kardinalnu gresku na stetu oba tima, kod postizanja golova u drugom poluvremenu. Bio je ofsajd, ali je bila i ruka.

Kada se sve sabere, Chelsea je zasluzeno pobedio - MU jednostavno nije isti tim kada ne igra Rooney.

Duke

pre 14 godina

Pa da li je moguće da se ovi što navijaju za Mančester opet bune?!? Šta je sad bilo?! Pa Čelsi je dominirao većim delom utakmice, sredina Mančestera se nije videla, Mikel ih pojeo, Maluda ojadio od vožnje... Ofsajd Drogbe? Ok, jeste ofsajd. A ruka kod gola Mančestera? To ne vidite? Ma, daj, bre... Da nije bilo tih nekoliko fanatičnih ali i bezidejnih napada Mančestera oni ni šut ne bi uputili ka Čehu. Eto, toliko je Čelsi danas bio bolji i sasvim zasluženo slavio.

euronics

pre 14 godina

Vec mi je dosadno da ponavljam, skandinavske i engleske sudije su najgori.
Dovoljno je reci Simunic na SP 2006 sa 3 zuta kartona. Ili Celsi- Barselona prosle godine.
Ne daj boze da nam sude na SP 2010.

sk

pre 14 godina

Ocitao je chelsea lekciju o fudbalu machesteru po ko zna koji put! Manchester priliku na utakmici nije imao, ali priliku, ceh nije imao ni jednu intervenciju, a gol manchestera je prica za sebe...

VanjaLFC

pre 14 godina

Linijski sudija moze da pogresi samo u dva slucaja. Ili je lose postavljen ili namerno pusta offside. Nema treceg. Ko je ikada imao priliku da bude pomocni sudija to zna. Sudije na tom nivou da budu lose postavljeni treba streljati.

pravoslavac

pre 14 godina

i to je ta ruska mafija koja je umjesala ruke u ovu pobjedu Celzija,ali dobro nakon tri titule morali su dati titulu Celziju inace bi ukinuli Englesku ligu jer ne bi bilo vise zabavno...uglavnom da skratim GLORY GLORY MAN UTD!!!

Milan

pre 14 godina

Sada se tek vidi koliko je ovaj Mancester smesna ekipa. Njima je Runi 80% ekipe. Arsenalu je konstantno povredjeno 7 igraca, pa su opet tu! Sta bi bilo da nemaju toliko problema sa povredama?!

Teri je car

pre 14 godina

a ima Čelsi da napravi svašta na old trefordu, mada i minimalna pobeda će me zadovoljiti. Jedno je sigurno, tri boda putuju u London.

Izazivam sve koji simpatišu mančester da kopiraju ovaj komentar na vest koja će da izađe posle utakmice. Ajde da vidim, ko sme
(Teri je car, 2. april 2010 20:25)
# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo



Ahahahaha,, što volim kad sam u pravo, posebno u vezi sa Čelzijem!
Pa nije valjda da su se mančesterovci ponadali??
Plačite, samo plačite, Čelzi je prvi, hteli vi to ili ne

'

pre 14 godina

Auh koliko "od rođenja navijača" novokomponovanog tima Čelzija. Ljubav jednaka dužini pobedničke tradicije. Pitam se šta će da bude ako opet osiromaše...

ChelseaFC 4ever

pre 14 godina

Da li je gol Didije Drogbe dat regularno ili iz velikog ofsajda? Ako je to vama spektakularan gol, onda ja ne znam pravila igre.

I naravno, dva nedosudjena penala nad ManUtd, ali eto, dokaz da Celzi ne moze bez pomoci sudija da dobije veliki ManUtd!
(zombie, 3. april 2010 15:49)

Pa kad već pišeš da je Chelsea dao gol iz ofsajda, zašto ne napišeš i da je Makeda dao gol rukom??? A za ta dva penala, ja ih stvarno nisam vidio. Sve u svemu, Chelsea je dobio, a ti pričaj šta hoćeš.
NAPRIJED CHELSEA!!!

Milos RU

pre 14 godina

O cemu mi pricamo?
Start nad Parkom u sesnaest metara nema penala, start nad Berbatovim u sesnaest metara nema penala, ruka Malude u petercu naravno nema penala i nakon svega ne sviran ocigledan ofsajd kod drugag gola. I sve to pred 75000 domacih gledalaca.

Nikola

pre 14 godina

Sta vi mekecete navijaci junajteda??Ako je bio penal nad parkom onda je bio i nad anelkom!!!Maluda nije igrao rukom jer ga je lopta pogodila u rame!!!Makeda uteruje loptu u gol rukom!!Priznajem bio je ofsajd kod drugog gola ali bilo je tesko proceniti!!!Mozete da se bunite do sutra,a cutali ste prosle sezone kad su vam delili penale i kad ste jadno najjadnije uzeli titulu!!!Svi znaju da za junajted rade sudije!!!Chelsiju je moralo da se vrati,pa dosta su ih krali protiv barse i arsenala i mnogih drugih!!!!

Djomla

pre 14 godina

Mancester je prso ove sezone..jos su sada bez runija..Mislim da je vreme da se i u mancesteru na kraju sezone na pravi presek, cistka (kao u bajernu, juveu, realu)..a uz svo postovanje, ser Alex polako moze da pakuje kofere pa u penziju, njegovo vreme je proslo..

roman judge

pre 14 godina

steta sto berbatov nije skoristio onu sansu za 2-2 , ovako i pored lose igre manchestera nezasluzena pobeda Celzija ono takav ofsajd bio da se iz aviona video sramotno sudjenje!!!

ivan

pre 14 godina

Jeste Drogba dao gol iz ofsajda ali je i Makeda dao gol rukom ... penal je bio i na jednoj i na drugoj strani ...tako da po svemu vidjenom Chelsea je bio bolji za taj jedan gol i to je realnost, kao sto je realnost i to da Manchester sa Runijem i bez njega ocigledno nije ista ekipa..
preostaje nam uzbudljiv finis prvenstva i mislim da izostanak Runija moze biti kljucni faktor ukoliko Manchester ne uzme titulu ove godine...

Jowana

pre 14 godina

Kao prvo greske sudija kod gola Drogbe i Makede se ne mogu porediti... jer linijskom sudiji je prije svega 'zadatak' da pazi na takve situacije.... a kod gola Makede....sva ona guzva, sve se to desi u jednoj sekundi...i greska se moze potkrasti, kao i kad je Maludu lopta pogodila u ruku!!
Drugo..o tolikoj nadmocnosti Celzija....u prvom poluvremenu je bio bolji...ali se u drugom nije naigrao nesto puno!!!
A trece....sto se tice Dimitra Berbatova....xaxaxaxa....ja ne znam cime onaj covjek zasluzuje mjesto i na klupi Man Utd-a a ne u startnoj postavi!!! Sramota!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

sTeX

pre 14 godina

Kao prvo, veliki sam navijac Uniteda,Chelsea jeste igrao bolje u prvom poluvremenu ali je Mancester u drugom mnogo vise napadao i stezao obruc oko sesnaesterca da bi onda Drogba postigao gol iz cistog ofsajda.Machedu je lopta pogodila u stomak a ne u ruku, a i da ne pominjemo bar jedan nedosudjen penal za United od moguca dva...Zao mi je sto ranije nisu usli Nani i Macheda, a i sto nije izbacio onog mrtvog Berbatova...stvarno bez Rooney-a delujemo skroz nemocno...

Offside

pre 14 godina

Chelsi pobedio zahvaljujuci golu iz offsajda...Kad ce vise da uvede pregledavanje snimka u fudbal velike greske koje odlucuju utakmice se dogadjaju svake nedelje..Berbatov nije ni blizu da zameni Runija

DIAVOLO

pre 14 godina

Suidija je šlag na torti bezvezne utakmice.Nažalost još jedna kukavička igra Mančestera.Sa ovakvom igrom nemaju se čemu nadati.Ovo ne bi prošlo ni protiv slabije ekipe.Džabe priča kako mogu bez Runija.Ako ne shvate do srijede u kakvim su problemima,bojim se da im se loše piše.I neka se zahvale trojki iz vijeća staraca.Vrijeme je za mlađe.Kako će steći iskustvo,ako ne igraju.I Raul je legenda Reala,ali:"Thank you and good night."

Ivan

pre 14 godina

Najbolji je deo teksta koji kaze iz sumnive ofsajd pozicije. Mislim sta je sumnjivo covek je metar u ofsajdu. I kako to da sudija koji sudi najvise penala ne sudi dva cista za klub za koji stalno sudi?

Janko

pre 14 godina

Chelsea je zasluzeno pobedio dao je gol iz ofsajda,ali je Makeda dao gol rukom.Chelsea je dominirao tokom celom meca sem u periodu od 60-70min.I samo imam jedno pitanje za navijace Manchestera koliko je dato autogolova protiv Manchestera?

dosta je bilo provlacenja

pre 14 godina

realno gledano potpuno zasluzena pobeda chelsia,manchester ni kriv ni duzan iz nicega postigao gol, ovakav manchester bez runija ne bi mogao da pobedi ni moju ekipu iz ulice!!

w

pre 14 godina

I da je gol Drogbe sviran mislite da bi Nani prosao po levoj strani i nabacio loptu Makedi da on postigne gol!?KO ZNA KAKO BI SE POSLE OFSAJDA ODVIJALA UTAKMICA?!!! Razlog sto je Chelsea primio gol bilo je samo malo opustanje zbog rezultata 0-2 i nista vise!A pobeda je sasvim zasluzena!

samo sam realan

pre 14 godina

Kada cemo da shvatimo da je posle borbe lako biti general?! Ne kazem da sudija nije imo gresne na mecu... Ali posle svega ostaje zapisano samo koje pobedio tj osvojio titulu(ostaje zauvek zapisano da je barselona u 2008/09 osvojila LS a dali je prosla u finale pomocu sudija se zaboravlja). Tako da pricajte malo o lepim potezima na mecu,a ne samo o greskama, na primer maluda je bio ne uhvatljiv za celu ekipu man.jun ili kad je berbatov rolingom proso dva igraca celzija da nisu znali gde je lopta i igrac!!!

x-492

pre 14 godina

Bas me briga za engleske timove.Bas me zanima da li koji englez navija za klub iz ex-juge.Ne bih navijao ni za jedan tim iz Englesk ni da moj tata igra u njemu...

Sonsee

pre 14 godina

Moram reci da je Celzi bio bolji tim i relativno zasluzeno pobedio, mada ne bi bilo nepravedno da se utakmica zavrsila neresenim rezultatom. Celzi je usao sveziji u ovu utakmicu, Manchester se nije oporavio nakon gostovanja u Minhenu I to je bio veliki problem. Ne igranje Runija je svakako hendikep, medjutim United je izgubio utakmicu na sredini terena. Smatram da je Runi igrao, ne bi imao puno prilika, jer kada su igraci sredine terena staticni, lopta tesko dolazi do napadaca. Slicno se desilo I protiv Bajerna u drugom poluvremenu. Takodje, gol Drogbe iz cistog ofsajda u trenucima kada je Manchester imao inicijativu je ubio utakmicu I prakticno resio pobednika. Mozda je eliminacija iz lige sampiona veliki neuspeh za Celzi, ali ta eliminacija im je dala prednost u odnosu na glavne konkurente u domacem sampionatu.

zombie

pre 14 godina

Ako se gleda tok utakmice, da je bio dosudjen penal za ManUtd drugacija bi se igra igrala. A ne ti djeciji argumenti jer ako je bio gol iz ofsajda Drogbe a onda je ruka Makede isto :D Uzas!
Odrastite! :D

A tek ona ruka celzijevog igraca pa nije dosudjen penal? Sta sa time?

Uostalom, tacno je da ManUtd mora imati vise napadaca od Vejn Runija.

Primarijus

pre 14 godina

Celzi jeste bio bolji danas al je Junajted zestoko ostecen dva cista penala i gol iz ofsajda koji su primili?! Mada je bio penal i nad Anelkom.
U Celziju Maluda je bio izvstan, dok sa druge strane moram da kazem da je morao da igra Kerik i da je Nevil bio ocajan.

MarkoDJ

pre 14 godina

Nista jos nije reseno...
Ima jos da se igra!
Sto se tice same utakmice, Celzi je vise zeleo pobedu i to se videlo...ako nista drugo, videlo se po samom Fergiju koji je celu utakmicu presedeo! :)
Cinjenica je da je sudjenje bilo katastrofalno ali to nije ni prvi ni poslednju put, steta jer ovakve utakmice ne bi trebali da resavaju sudije sa svojim odlukama...

Sto se tice Berbatova, uvek potez vise...gnjavi loptu!
Sam se nasao pred Cehom, i umesto da sutne levom on pokusava fintu, okret, i gubi loptu... Tako se ne ponasa jedan napadac a pogotovo ne neki sto igra za ManU! Eh gde je Ruud, on tu ne bi razmisljao, spicinu pa sta bude...

Definitivno Mancesteru treba krilo + napadac...s obzirom da se nisu puno trosili prosle godine ocekujem to ove!

Branislav

pre 14 godina

Penal nad Parkom cist ko suza, penal nad Berbatovim cist ko suza, igrac Celzija rukom hvata loptu u sesnaestercu, penal cist ko suza. Gol Drogbara je prica za sebe. Dva metra covek iza ledja odbrane Manchestera a sudija pije kafu sa redarima. hehehe bas zasluzena pobeda. Ball possesion na strani Junajteda koji ih je razbio u drugom poluvremenu.Jedini put da sam video odbranu Manchestera u drugom poluvremenu je bas taj kod drugog nepostojeceg gola za kravare. Ovo su cinjenice a sad vi nepristrasni ne preporucujte koliko zelite!Ove godine Chelsea mora da osvoji titulu jer je tako zacrtano.Ovi Englezi su gori od nasih Toleta, Dzombi i Djuri snajdera.

Berluskoni;)

pre 14 godina

Samo zelim da cujem sada te realne verne navijace Celzija dal je ovo cista pobeda ili cete kao ljudi da priznate kako ste na kradju dobili..
Ali nema kukanja i Mancesteru se nekad pomogne ali treba ispasti covek...

Ivan

pre 14 godina

Ma ima Čelsi da napravi svašta na old trefordu, mada i minimalna pobeda će me zadovoljiti. Jedno je sigurno, tri boda putuju u London.

Izazivam sve koji simpatišu mančester da kopiraju ovaj komentar na vest koja će da izađe posle utakmice. Ajde da vidim, ko sme
(Teri je car, 2. april 2010 20:25)
Da je pobedio - jeste. A kako, ko te pita.
Ovo je najocigledniji primer sta znaci pritisak na sudiju. Mislim da penal ne bi svirao ni da je neko nekog ubio u sesnaestercu. Sve u svemu smesno.

chelsea u srcu

pre 14 godina

sudija,sudija,sudija...
ovo je bitna utakmica!!
ali sigurno manje bitna od polufinala LP!!
sta mislite kako je bilo igracima chelsea kada im je evebre sudio!!!!
sjecam se prosle sezone da je ovako Van Persie dao gol Chelseu!! pogledajte taj mec!!
2 metra je van persie bio u ofsajdu u tada je arsenal pobedio CHELSEA!!!

Paki

pre 14 godina

Ne treba mancheteru krilo, ja mislim da je nani trebao da igra od pocetka, a od danas i makeda treba da dobija vise sansi od berbatova..

Sudjenje je bilo strasno, tri penala nije svirao. Kada je nevil pokosio maludu, kada su parka oborili, i kada je maluda igrao rukuom.

Drogba i makeda dali golove iz ofsajda odnosno rukom.. Uzas

steva

pre 14 godina

Ma sta vise neuvedu video snimak pa ovo sto poslednjih godina sudije prave je za interpol,lepo me brine kakvo ce sudjenje biti protiv nas na svetskom prvenstvu.

FAcester united

pre 14 godina

@Matt Le Tissier

Zasto pises Chelski???Klub se zove Chelsea
(mile jna, 3. april 2010 19:43)


zato sto je doticni veliki kompleksas..nipodestava sve ostale klubove a pogotovo su poznati njegovi postovi pune mrznje prema LFC-u...a zaboravlja da je njegov klub imao puno,puno srece(citaj para)zadnjih desetak godina ,pa se izjednacio sa velikanima engleskog fudbala

Duke

pre 14 godina

Za one koji se dalje lože da je Čelsi nepravedno pobedio juče... Drogba u ofsajdu, tačno ali... Kako je moguće da su svi simpatizeri Mančestera zaboravili na ovo (pogledajte sliku):

http://img62.imageshack.us/img62/269/macheda.jpg

Toliko o "nezasluženoj" pobedi Čelsija. Ljudi ih pojeli celu tekmu, bre. A za (ne) postojeće penale možete slobodno da pogledate i ovaj snimak. Sve je prikazano.

http://www.mysoccer place.net/video/manc hester-united-vs-che lsea-1-2-motd-03-04- 2010

NemanjaBGD

pre 14 godina

Kao i mnogo puta u poslednje vreme, MAN UTD je tesko ostecen od strane sudija.

Drugi razlog (a mozda i prvi) ovog poraza je i jako los izbor startne postave, znaci teska greska Sir Alex-a. Ako je on mislio da moze da pobedi Celzi sa Nevilom Gigsom i Skolsom u starnoj postavi, onda moze direktno u penziju.

Nani mu sedi na klupi, kao i Rafael, koji su obojica morali da igraju.

Kerik je takodje morao da bude u timu, umesto Skolsa, posto je protiv sredine terena Celzija bio potreban jaci, visi igrac, a ne Skols, Park i Gigs, koji je bio nevidljiv u vecem delu meca.

Cim je usao Nani, Junajted je poceo da dere po levoj strani i odmah su bili mnogo opasniji.

Sir Alex je sjajan trener, jedan od najboljih ikada, ali ipak treba znati kada je vreme da se povuce, kada vise nema novih ideja i igra postaje predvidiva.

Mancester Junajted, sa timom koji ima, sa navijacima i celokupnom organizacijom, moze i mora mnogo bolje od ovoga.

trueSERB

pre 14 godina

Dva tima su se do sada srela 136 puta u ligi. Junajted je pobedio na 56 mečeva, Čelsi je bio bolji u 39, dok su igrali nerešeno čak 41 put.

sramota

pre 14 godina

Sramota kako je sudija priznao drugi gol celzija. Ofsajd je bio i vise nego ocigledan, sto je i video pomocni sudija, ali iz nekog razloga nije podigao zastavicu... Osim toga odlican mec

svetac27

pre 14 godina

Zvanicni sajt premijer lige:

...substitute Didier Drogba doubled the advantage 11 minutes from time with a firm finish after the offside flag stayed down.

boki

pre 14 godina

Nisam navijach , kao vi, niti jednog stranog kluba i ne zovem ih ''MI', jednostavno poznajem tu igru volim da gledam tekmu realno.Trenutno Chelsi je bolji, igrachki od MU i to je chinjenica i zasluzio je da zavrsi kao Premijer.Da komentarisem ko je igro i kakva je taktika trenera je suludu i ne zelim da se u ovim poznim godinama igram nekih trenera jer da to jesam bio bi tamo na klupi.To je nase, srpsko, sve znamo a nikako da nas svate!!!

Ivan

pre 14 godina

U susstini sta je bilo bilo je, sudija je imao 5 vecih gresaka ali su sve zanemarljive u odnosu na gresku kod ofsajda drogbe. Svako ko je ikada gledao bilo koju utakmicu pored aut linije zna o cemu pricam sve se vidi kao na dlanu, a ovo je jos bila jednostavna pozicija, nije bilo guzve i slicno. Za penale se vec zna od kada se culo da je sudija isla je prica da lako svira penale i da ih sudi mancesteru, tako da ih danas ne bi svirao po cenu zivota.

jeee

pre 14 godina

u ovoj utakmici se video umor kod igraca man utd. e da je berbatov dao onaj gol iz voleja za 1-1 bila bi to druga utakmica cak i oslabljeni man utd bi dobio!!!

Dusan

pre 14 godina

Ali kad pogledam da se javljaju navijaci arsenala..hahahahah....ne znaju sta je titula 6 godina...mi smo ove sezone osvojili jedan trofej,2smo u engleskoj sa realnim sansama za trofej,igramo cetvrt finale ls i to u sezoni u kojoj smo ostali bez najboljeg svetskog igraca CR-a...Mi smo za vas institucija....Bolje cutite!!!!

zombie

pre 14 godina

Da li je gol Didije Drogbe dat regularno ili iz velikog ofsajda? Ako je to vama spektakularan gol, onda ja ne znam pravila igre.

I naravno, dva nedosudjena penala nad ManUtd, ali eto, dokaz da Celzi ne moze bez pomoci sudija da dobije veliki ManUtd!

pravoslavac

pre 14 godina

i to je ta ruska mafija koja je umjesala ruke u ovu pobjedu Celzija,ali dobro nakon tri titule morali su dati titulu Celziju inace bi ukinuli Englesku ligu jer ne bi bilo vise zabavno...uglavnom da skratim GLORY GLORY MAN UTD!!!

Branislav

pre 14 godina

Penal nad Parkom cist ko suza, penal nad Berbatovim cist ko suza, igrac Celzija rukom hvata loptu u sesnaestercu, penal cist ko suza. Gol Drogbara je prica za sebe. Dva metra covek iza ledja odbrane Manchestera a sudija pije kafu sa redarima. hehehe bas zasluzena pobeda. Ball possesion na strani Junajteda koji ih je razbio u drugom poluvremenu.Jedini put da sam video odbranu Manchestera u drugom poluvremenu je bas taj kod drugog nepostojeceg gola za kravare. Ovo su cinjenice a sad vi nepristrasni ne preporucujte koliko zelite!Ove godine Chelsea mora da osvoji titulu jer je tako zacrtano.Ovi Englezi su gori od nasih Toleta, Dzombi i Djuri snajdera.

gde su mu bile oci 'sudija'

pre 14 godina

pa ljudi moji ,1.5m Drogba bio u ofsajd gde je gledao taj sa zastavicom ,ja bi mu oduzeo 10 plate i zabranio mu 20 utakmica ,za ovu gresku.

Milos RU

pre 14 godina

O cemu mi pricamo?
Start nad Parkom u sesnaest metara nema penala, start nad Berbatovim u sesnaest metara nema penala, ruka Malude u petercu naravno nema penala i nakon svega ne sviran ocigledan ofsajd kod drugag gola. I sve to pred 75000 domacih gledalaca.

bobi454

pre 14 godina

@zombie

Da je sudija svirao penal za Chelsea kada je Nevil uleteo u Anelku kao u ragbiju kada je ovaj sutirao u sesnestercu bilo bi 2-0 i GAME OVER, ali naravno po ko zna koji put je Chelsea ostecen za penal u odlucujucim mecevima. Man Utd je dao gol rukom to su svi videli, kod ofsajda Drogbe niko od Mancesterovih igraca se nije zalio jer izgleda da nije bio ocigledan ofsajd tako da ne moze da se prebaci sudijama. Sve u svemu Chelsea je nadigrao Man Utd i zasluzeno pobedio

'

pre 14 godina

Auh koliko "od rođenja navijača" novokomponovanog tima Čelzija. Ljubav jednaka dužini pobedničke tradicije. Pitam se šta će da bude ako opet osiromaše...

Nikola

pre 14 godina

sta lupate Vi navijaci junajteda???Priznajte da je chelsea bio bolji,a nista ne spominjete gol machede rukom???chelsea je dao gol iz ofsajda,ali je i bila ruka!!!Junajted dokazao ono sto ja stalno govorim NULA BEZ ROONIJA!!!!!!!!!!!

x-492

pre 14 godina

Bas me briga za engleske timove.Bas me zanima da li koji englez navija za klub iz ex-juge.Ne bih navijao ni za jedan tim iz Englesk ni da moj tata igra u njemu...

roman judge

pre 14 godina

steta sto berbatov nije skoristio onu sansu za 2-2 , ovako i pored lose igre manchestera nezasluzena pobeda Celzija ono takav ofsajd bio da se iz aviona video sramotno sudjenje!!!

pala

pre 14 godina

hahah vi navijaci mancestera samo trazite neko pravdanje,izgubili ste posteno u sve 3 utakmice ove sezone(komjuniti sild i 2puta u prvenstvu)i zato tisinaaaaa........za kraj TITULA IDE NA STANFORD BRIDGE

Berluskoni;)

pre 14 godina

Samo zelim da cujem sada te realne verne navijace Celzija dal je ovo cista pobeda ili cete kao ljudi da priznate kako ste na kradju dobili..
Ali nema kukanja i Mancesteru se nekad pomogne ali treba ispasti covek...

Milan

pre 14 godina

Sada se tek vidi koliko je ovaj Mancester smesna ekipa. Njima je Runi 80% ekipe. Arsenalu je konstantno povredjeno 7 igraca, pa su opet tu! Sta bi bilo da nemaju toliko problema sa povredama?!

Teri je car

pre 14 godina

a ima Čelsi da napravi svašta na old trefordu, mada i minimalna pobeda će me zadovoljiti. Jedno je sigurno, tri boda putuju u London.

Izazivam sve koji simpatišu mančester da kopiraju ovaj komentar na vest koja će da izađe posle utakmice. Ajde da vidim, ko sme
(Teri je car, 2. april 2010 20:25)
# Link komentara
Preporučujem (+29)
Ne preporučujem (-22)
Šta je ovo



Ahahahaha,, što volim kad sam u pravo, posebno u vezi sa Čelzijem!
Pa nije valjda da su se mančesterovci ponadali??
Plačite, samo plačite, Čelzi je prvi, hteli vi to ili ne

NemanjaBGD

pre 14 godina

Kao i mnogo puta u poslednje vreme, MAN UTD je tesko ostecen od strane sudija.

Drugi razlog (a mozda i prvi) ovog poraza je i jako los izbor startne postave, znaci teska greska Sir Alex-a. Ako je on mislio da moze da pobedi Celzi sa Nevilom Gigsom i Skolsom u starnoj postavi, onda moze direktno u penziju.

Nani mu sedi na klupi, kao i Rafael, koji su obojica morali da igraju.

Kerik je takodje morao da bude u timu, umesto Skolsa, posto je protiv sredine terena Celzija bio potreban jaci, visi igrac, a ne Skols, Park i Gigs, koji je bio nevidljiv u vecem delu meca.

Cim je usao Nani, Junajted je poceo da dere po levoj strani i odmah su bili mnogo opasniji.

Sir Alex je sjajan trener, jedan od najboljih ikada, ali ipak treba znati kada je vreme da se povuce, kada vise nema novih ideja i igra postaje predvidiva.

Mancester Junajted, sa timom koji ima, sa navijacima i celokupnom organizacijom, moze i mora mnogo bolje od ovoga.

Offside

pre 14 godina

Chelsi pobedio zahvaljujuci golu iz offsajda...Kad ce vise da uvede pregledavanje snimka u fudbal velike greske koje odlucuju utakmice se dogadjaju svake nedelje..Berbatov nije ni blizu da zameni Runija

Jowana

pre 14 godina

Kao prvo greske sudija kod gola Drogbe i Makede se ne mogu porediti... jer linijskom sudiji je prije svega 'zadatak' da pazi na takve situacije.... a kod gola Makede....sva ona guzva, sve se to desi u jednoj sekundi...i greska se moze potkrasti, kao i kad je Maludu lopta pogodila u ruku!!
Drugo..o tolikoj nadmocnosti Celzija....u prvom poluvremenu je bio bolji...ali se u drugom nije naigrao nesto puno!!!
A trece....sto se tice Dimitra Berbatova....xaxaxaxa....ja ne znam cime onaj covjek zasluzuje mjesto i na klupi Man Utd-a a ne u startnoj postavi!!! Sramota!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

Djomla

pre 14 godina

Mancester je prso ove sezone..jos su sada bez runija..Mislim da je vreme da se i u mancesteru na kraju sezone na pravi presek, cistka (kao u bajernu, juveu, realu)..a uz svo postovanje, ser Alex polako moze da pakuje kofere pa u penziju, njegovo vreme je proslo..

Dusan

pre 14 godina

Ali kad pogledam da se javljaju navijaci arsenala..hahahahah....ne znaju sta je titula 6 godina...mi smo ove sezone osvojili jedan trofej,2smo u engleskoj sa realnim sansama za trofej,igramo cetvrt finale ls i to u sezoni u kojoj smo ostali bez najboljeg svetskog igraca CR-a...Mi smo za vas institucija....Bolje cutite!!!!

tisina!!!

pre 14 godina

Naravno,ko gubi ima pravo da se ljuti.Sad kao neki penali i pomoc sudije itd.Ali Man Utd je pokazao da ipak zavisi od jednog igraca.Rezultat sve govori.Bravo Chelsea...

milos

pre 14 godina

Celzi je pobedio dva puta manchester ,dva puta arsenal i jednom liverpul, dakle 100% ucinak protiv direktnih rivala, i realno zasluzuje da osvoji titulu.
No znajuci Ancelottija koji je tipican kup-trener, mislim da jos uvek sve otvoreno.
sto se sudjenja tice, bilo je katastrofalno, drogba u cistom ofsajdu, gol machede rukom, dva nedosudjena penala za manchester jedan za chelsea

sTeX

pre 14 godina

Kao prvo, veliki sam navijac Uniteda,Chelsea jeste igrao bolje u prvom poluvremenu ali je Mancester u drugom mnogo vise napadao i stezao obruc oko sesnaesterca da bi onda Drogba postigao gol iz cistog ofsajda.Machedu je lopta pogodila u stomak a ne u ruku, a i da ne pominjemo bar jedan nedosudjen penal za United od moguca dva...Zao mi je sto ranije nisu usli Nani i Macheda, a i sto nije izbacio onog mrtvog Berbatova...stvarno bez Rooney-a delujemo skroz nemocno...

sramota

pre 14 godina

Sramota kako je sudija priznao drugi gol celzija. Ofsajd je bio i vise nego ocigledan, sto je i video pomocni sudija, ali iz nekog razloga nije podigao zastavicu... Osim toga odlican mec

Duke

pre 14 godina

Pa da li je moguće da se ovi što navijaju za Mančester opet bune?!? Šta je sad bilo?! Pa Čelsi je dominirao većim delom utakmice, sredina Mančestera se nije videla, Mikel ih pojeo, Maluda ojadio od vožnje... Ofsajd Drogbe? Ok, jeste ofsajd. A ruka kod gola Mančestera? To ne vidite? Ma, daj, bre... Da nije bilo tih nekoliko fanatičnih ali i bezidejnih napada Mančestera oni ni šut ne bi uputili ka Čehu. Eto, toliko je Čelsi danas bio bolji i sasvim zasluženo slavio.

sk

pre 14 godina

Ocitao je chelsea lekciju o fudbalu machesteru po ko zna koji put! Manchester priliku na utakmici nije imao, ali priliku, ceh nije imao ni jednu intervenciju, a gol manchestera je prica za sebe...

Newton Heath LY

pre 14 godina

Sada se tek vidi koliko je ovaj Mancester smesna ekipa. Njima je Runi 80% ekipe. Arsenalu je konstantno povredjeno 7 igraca, pa su opet tu! Sta bi bilo da nemaju toliko problema sa povredama?!
(Milan, 3. april 2010 19:11)

Hargreaves ne igra pune dve sezone, O`Shea, Owen, Anderson, Brown i Welbeck su dugotrajno povredjeni, otisli su Ronaldo i Tevez, a u vecem delu sezone nisu igrali ni Vidic ni Ferdinand, a opet to nije smetalo da United 2 puta odere Arsenala ili si to mozda zaboravio???????
U slicnoj situaciji je i Chelsea ali se samo vi i Loserfool zalite na povrede igraca kao da se jedino vama to desava!!!!!!!!!

jeee

pre 14 godina

u ovoj utakmici se video umor kod igraca man utd. e da je berbatov dao onaj gol iz voleja za 1-1 bila bi to druga utakmica cak i oslabljeni man utd bi dobio!!!

Ivan

pre 14 godina

Ma ima Čelsi da napravi svašta na old trefordu, mada i minimalna pobeda će me zadovoljiti. Jedno je sigurno, tri boda putuju u London.

Izazivam sve koji simpatišu mančester da kopiraju ovaj komentar na vest koja će da izađe posle utakmice. Ajde da vidim, ko sme
(Teri je car, 2. april 2010 20:25)
Da je pobedio - jeste. A kako, ko te pita.
Ovo je najocigledniji primer sta znaci pritisak na sudiju. Mislim da penal ne bi svirao ni da je neko nekog ubio u sesnaestercu. Sve u svemu smesno.

Raka

pre 14 godina

Vidim moralisti se bune za ofsajd. E pa tako je to kad su protiv Liverpoola dobili onaj smesni penal sta su ocekivali? I Liverpool je kaznjen za gol 2005 protiv Celzija kad je Rise 2008 dao auto gol u 95. minutu.

Ivan

pre 14 godina

Najbolji je deo teksta koji kaze iz sumnive ofsajd pozicije. Mislim sta je sumnjivo covek je metar u ofsajdu. I kako to da sudija koji sudi najvise penala ne sudi dva cista za klub za koji stalno sudi?

COLOUR IS THE BLUE

pre 14 godina

I ponovo niko od velike cetvorke ne moze ni bod da otkine chelsiju dok je manchesteru ovo vec treci poraz od istih.Dosta bolja igra celsija i zasluzena pobeda kao sto sam i mislio i zamolio bih navijace manchestera da priznaju poraz i ne traze krivce za to u sudijama jer su im one donele poslednje tri premijer lige.

svetac27

pre 14 godina

Zvanicni sajt premijer lige:

...substitute Didier Drogba doubled the advantage 11 minutes from time with a firm finish after the offside flag stayed down.

zombie

pre 14 godina

Ako se gleda tok utakmice, da je bio dosudjen penal za ManUtd drugacija bi se igra igrala. A ne ti djeciji argumenti jer ako je bio gol iz ofsajda Drogbe a onda je ruka Makede isto :D Uzas!
Odrastite! :D

A tek ona ruka celzijevog igraca pa nije dosudjen penal? Sta sa time?

Uostalom, tacno je da ManUtd mora imati vise napadaca od Vejn Runija.

ChelseaFC 4ever

pre 14 godina

Da li je gol Didije Drogbe dat regularno ili iz velikog ofsajda? Ako je to vama spektakularan gol, onda ja ne znam pravila igre.

I naravno, dva nedosudjena penala nad ManUtd, ali eto, dokaz da Celzi ne moze bez pomoci sudija da dobije veliki ManUtd!
(zombie, 3. april 2010 15:49)

Pa kad već pišeš da je Chelsea dao gol iz ofsajda, zašto ne napišeš i da je Makeda dao gol rukom??? A za ta dva penala, ja ih stvarno nisam vidio. Sve u svemu, Chelsea je dobio, a ti pričaj šta hoćeš.
NAPRIJED CHELSEA!!!

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Manchester je izgubio utakmicu koju nije smeo da izgubi. Suđenje ne bih posebno komentarisao da ne bih ispao k'o oni kojima su sudije krive što 20+ godina ne mogu do titule, ali onaj 2. gol na utakmici ni Filip Višnjić da je sudija ne bi priznao. Chelski je u I poluvremenu bio mnogo bolji, a u II su vrlo iskusno sačuvali prednost. Man. United ponavlja priču iz prethodnih sezona i opet im igra umnogome zavisi od jednog pojedinca. I dok se ranije sve vrtelo oko CR7, ove sezone je Rooney nezamenljiv. Berbatov je izgubio i brzinu i osećaj za gol, a tehnika koju poseduje je nedolotvorna ukoliko nema isturenijeg saigrača ispred sebe. Svakako više nije igrač koji će da prelomi utakmicu i upravo manjak napadačkih opcija vidim kao osnovni problem ove sezone. Fergie će morati da angažuje bar još jednog špica, jer Michael Owen je više povređen nego zdrav, Welbeck, Macheda i Diouf su nedovoljno iskusni, a Giggs i Schooles više nisu kadri za dve utakmice nedeljno. Zato me je i začudila odluka da su se obojica, plus Gary capt. našli u startnih 11, ali je Fergie očigledno bio drugačijeg mišljenja. Najgore od svega po Man. United je da sada zavisi od toga može li neko od narednih protivnika da dobije Chelski, ali uzeći u obzir da oni nemaju obaveze u LŠ, bojim se da se ovde priča završava. S obzirom na sve prikazano ove sezone, koji god od ova 2 tima da uzme šampionat, to neće biti nezasluženo.

bobcha

pre 14 godina

Klub veliki kao Manchester u prvom poluvremenu nije imao nijednu sansu. Po meni bolja ekipa danas je pobedila, definitivno, gol Drogbe cist ofsajd, a i da nije bio gol, Manchesther ne bi mogao da da gol do sutra.

Potpuno zasuzena pobeda Chelsea

dragan

pre 14 godina

@zombie
maluda nije igrao rukom,ako je penal bio nad parkom onda je penal ne dosudjen i nad anelkom....toliko o tome!

po meni celzi je danas napravio cudo,bez a.kola,esijena,ivanovica,bosingve,karavalja su bukvalno nadigrali man. utd!U prvom poluvremenu manchester nije imao ideje kako da prodje vezni red

Primarijus

pre 14 godina

Celzi jeste bio bolji danas al je Junajted zestoko ostecen dva cista penala i gol iz ofsajda koji su primili?! Mada je bio penal i nad Anelkom.
U Celziju Maluda je bio izvstan, dok sa druge strane moram da kazem da je morao da igra Kerik i da je Nevil bio ocajan.

Covek u ofsajdu

pre 14 godina

Navijac sam Mancestera,ali priznajem zasluzena pobeda Celzija,igrali su bolje od Mancestera tokom veceg dela meca,ali ono sto necu shvatiti je sta se u poslednje vreme desava sa svim linijskim sudijama.
Ne secam se da je vise golova iz ofsajda palo ove sezone u poredjenju sa prethodnim?

navijac Liverpoola

pre 14 godina

Sudije su napravile po jednu kardinalnu gresku na stetu oba tima, kod postizanja golova u drugom poluvremenu. Bio je ofsajd, ali je bila i ruka.

Kada se sve sabere, Chelsea je zasluzeno pobedio - MU jednostavno nije isti tim kada ne igra Rooney.

DIAVOLO

pre 14 godina

Suidija je šlag na torti bezvezne utakmice.Nažalost još jedna kukavička igra Mančestera.Sa ovakvom igrom nemaju se čemu nadati.Ovo ne bi prošlo ni protiv slabije ekipe.Džabe priča kako mogu bez Runija.Ako ne shvate do srijede u kakvim su problemima,bojim se da im se loše piše.I neka se zahvale trojki iz vijeća staraca.Vrijeme je za mlađe.Kako će steći iskustvo,ako ne igraju.I Raul je legenda Reala,ali:"Thank you and good night."

samo sam realan

pre 14 godina

Kada cemo da shvatimo da je posle borbe lako biti general?! Ne kazem da sudija nije imo gresne na mecu... Ali posle svega ostaje zapisano samo koje pobedio tj osvojio titulu(ostaje zauvek zapisano da je barselona u 2008/09 osvojila LS a dali je prosla u finale pomocu sudija se zaboravlja). Tako da pricajte malo o lepim potezima na mecu,a ne samo o greskama, na primer maluda je bio ne uhvatljiv za celu ekipu man.jun ili kad je berbatov rolingom proso dva igraca celzija da nisu znali gde je lopta i igrac!!!

Ivan

pre 14 godina

U susstini sta je bilo bilo je, sudija je imao 5 vecih gresaka ali su sve zanemarljive u odnosu na gresku kod ofsajda drogbe. Svako ko je ikada gledao bilo koju utakmicu pored aut linije zna o cemu pricam sve se vidi kao na dlanu, a ovo je jos bila jednostavna pozicija, nije bilo guzve i slicno. Za penale se vec zna od kada se culo da je sudija isla je prica da lako svira penale i da ih sudi mancesteru, tako da ih danas ne bi svirao po cenu zivota.

FAcester united

pre 14 godina

@Matt Le Tissier

Zasto pises Chelski???Klub se zove Chelsea
(mile jna, 3. april 2010 19:43)


zato sto je doticni veliki kompleksas..nipodestava sve ostale klubove a pogotovo su poznati njegovi postovi pune mrznje prema LFC-u...a zaboravlja da je njegov klub imao puno,puno srece(citaj para)zadnjih desetak godina ,pa se izjednacio sa velikanima engleskog fudbala

steva

pre 14 godina

Ma sta vise neuvedu video snimak pa ovo sto poslednjih godina sudije prave je za interpol,lepo me brine kakvo ce sudjenje biti protiv nas na svetskom prvenstvu.

VanjaLFC

pre 14 godina

Linijski sudija moze da pogresi samo u dva slucaja. Ili je lose postavljen ili namerno pusta offside. Nema treceg. Ko je ikada imao priliku da bude pomocni sudija to zna. Sudije na tom nivou da budu lose postavljeni treba streljati.

Nikola

pre 14 godina

Sta vi mekecete navijaci junajteda??Ako je bio penal nad parkom onda je bio i nad anelkom!!!Maluda nije igrao rukom jer ga je lopta pogodila u rame!!!Makeda uteruje loptu u gol rukom!!Priznajem bio je ofsajd kod drugog gola ali bilo je tesko proceniti!!!Mozete da se bunite do sutra,a cutali ste prosle sezone kad su vam delili penale i kad ste jadno najjadnije uzeli titulu!!!Svi znaju da za junajted rade sudije!!!Chelsiju je moralo da se vrati,pa dosta su ih krali protiv barse i arsenala i mnogih drugih!!!!

boki

pre 14 godina

Nisam navijach , kao vi, niti jednog stranog kluba i ne zovem ih ''MI', jednostavno poznajem tu igru volim da gledam tekmu realno.Trenutno Chelsi je bolji, igrachki od MU i to je chinjenica i zasluzio je da zavrsi kao Premijer.Da komentarisem ko je igro i kakva je taktika trenera je suludu i ne zelim da se u ovim poznim godinama igram nekih trenera jer da to jesam bio bi tamo na klupi.To je nase, srpsko, sve znamo a nikako da nas svate!!!

Duke

pre 14 godina

Za one koji se dalje lože da je Čelsi nepravedno pobedio juče... Drogba u ofsajdu, tačno ali... Kako je moguće da su svi simpatizeri Mančestera zaboravili na ovo (pogledajte sliku):

http://img62.imageshack.us/img62/269/macheda.jpg

Toliko o "nezasluženoj" pobedi Čelsija. Ljudi ih pojeli celu tekmu, bre. A za (ne) postojeće penale možete slobodno da pogledate i ovaj snimak. Sve je prikazano.

http://www.mysoccer place.net/video/manc hester-united-vs-che lsea-1-2-motd-03-04- 2010

trueSERB

pre 14 godina

Dva tima su se do sada srela 136 puta u ligi. Junajted je pobedio na 56 mečeva, Čelsi je bio bolji u 39, dok su igrali nerešeno čak 41 put.

Janko

pre 14 godina

Chelsea je zasluzeno pobedio dao je gol iz ofsajda,ali je Makeda dao gol rukom.Chelsea je dominirao tokom celom meca sem u periodu od 60-70min.I samo imam jedno pitanje za navijace Manchestera koliko je dato autogolova protiv Manchestera?

Paki

pre 14 godina

Ne treba mancheteru krilo, ja mislim da je nani trebao da igra od pocetka, a od danas i makeda treba da dobija vise sansi od berbatova..

Sudjenje je bilo strasno, tri penala nije svirao. Kada je nevil pokosio maludu, kada su parka oborili, i kada je maluda igrao rukuom.

Drogba i makeda dali golove iz ofsajda odnosno rukom.. Uzas

dosta je bilo provlacenja

pre 14 godina

realno gledano potpuno zasluzena pobeda chelsia,manchester ni kriv ni duzan iz nicega postigao gol, ovakav manchester bez runija ne bi mogao da pobedi ni moju ekipu iz ulice!!

w

pre 14 godina

I da je gol Drogbe sviran mislite da bi Nani prosao po levoj strani i nabacio loptu Makedi da on postigne gol!?KO ZNA KAKO BI SE POSLE OFSAJDA ODVIJALA UTAKMICA?!!! Razlog sto je Chelsea primio gol bilo je samo malo opustanje zbog rezultata 0-2 i nista vise!A pobeda je sasvim zasluzena!

ivan

pre 14 godina

Jeste Drogba dao gol iz ofsajda ali je i Makeda dao gol rukom ... penal je bio i na jednoj i na drugoj strani ...tako da po svemu vidjenom Chelsea je bio bolji za taj jedan gol i to je realnost, kao sto je realnost i to da Manchester sa Runijem i bez njega ocigledno nije ista ekipa..
preostaje nam uzbudljiv finis prvenstva i mislim da izostanak Runija moze biti kljucni faktor ukoliko Manchester ne uzme titulu ove godine...

MarkoDJ

pre 14 godina

Nista jos nije reseno...
Ima jos da se igra!
Sto se tice same utakmice, Celzi je vise zeleo pobedu i to se videlo...ako nista drugo, videlo se po samom Fergiju koji je celu utakmicu presedeo! :)
Cinjenica je da je sudjenje bilo katastrofalno ali to nije ni prvi ni poslednju put, steta jer ovakve utakmice ne bi trebali da resavaju sudije sa svojim odlukama...

Sto se tice Berbatova, uvek potez vise...gnjavi loptu!
Sam se nasao pred Cehom, i umesto da sutne levom on pokusava fintu, okret, i gubi loptu... Tako se ne ponasa jedan napadac a pogotovo ne neki sto igra za ManU! Eh gde je Ruud, on tu ne bi razmisljao, spicinu pa sta bude...

Definitivno Mancesteru treba krilo + napadac...s obzirom da se nisu puno trosili prosle godine ocekujem to ove!

euronics

pre 14 godina

Vec mi je dosadno da ponavljam, skandinavske i engleske sudije su najgori.
Dovoljno je reci Simunic na SP 2006 sa 3 zuta kartona. Ili Celsi- Barselona prosle godine.
Ne daj boze da nam sude na SP 2010.

chelsea u srcu

pre 14 godina

sudija,sudija,sudija...
ovo je bitna utakmica!!
ali sigurno manje bitna od polufinala LP!!
sta mislite kako je bilo igracima chelsea kada im je evebre sudio!!!!
sjecam se prosle sezone da je ovako Van Persie dao gol Chelseu!! pogledajte taj mec!!
2 metra je van persie bio u ofsajdu u tada je arsenal pobedio CHELSEA!!!

Sonsee

pre 14 godina

Moram reci da je Celzi bio bolji tim i relativno zasluzeno pobedio, mada ne bi bilo nepravedno da se utakmica zavrsila neresenim rezultatom. Celzi je usao sveziji u ovu utakmicu, Manchester se nije oporavio nakon gostovanja u Minhenu I to je bio veliki problem. Ne igranje Runija je svakako hendikep, medjutim United je izgubio utakmicu na sredini terena. Smatram da je Runi igrao, ne bi imao puno prilika, jer kada su igraci sredine terena staticni, lopta tesko dolazi do napadaca. Slicno se desilo I protiv Bajerna u drugom poluvremenu. Takodje, gol Drogbe iz cistog ofsajda u trenucima kada je Manchester imao inicijativu je ubio utakmicu I prakticno resio pobednika. Mozda je eliminacija iz lige sampiona veliki neuspeh za Celzi, ali ta eliminacija im je dala prednost u odnosu na glavne konkurente u domacem sampionatu.