Fudbal 38

Četvrtak, 01.04.2010.

23:06

LE: Benfika sa penala do pobede

Fudbaleri portugalske Benfike savladali su u Lisabonu Liverpul rezultatom 2:1, u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope.

LE: Benfika sa penala do pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

nema pravde

pre 14 godina

@Andre_Portugal

jesi siguran da nema prigovora na suce???? http://www.goal.com/en/news/8/main/2010/04/02/1860455/what-is-the-point-of-having-five-referees-if-none-of-them

benfica je pobjedila i bila bolja samo zbog velike pomoci onih nesposobnih sudaca,jer da je suđenje bilo posteno 3 komada bi benfica vadila iz mreze.Najveca greska koju su suci napravili je iskljucenje babela a da pritom nisu isto iskljucili luisaa jer ako malo bolje pogledas tu situaciju obrambeni igrac benfice(luisao) rusi torresa namjernim udarcem nogom po torresovim nogama i to je crveni karton ali on dobiva samo zuti i krece prema babelu kako bi ga isprovocirao i to mu uspjeva,babel postavlja ruku na lice luisaa a potom luisao odguruje babela i udara drugom rukom,ako je babel dobio direktni crveni karton zasto sudac nije dao drugi zuti luisau u toj situaciji ostaje tajna!!

luisao u prljavoj igri:video(0d 1.25-1.40):http://www.youtube.com/watch?v=tunZQrZptrQ


ta situacija je prelomila mec u korist benfice,ali treba vidjeti jos ima 90 min kako ce ekipa puna prljavih poteza i glumaca kao sto je benfica proci na anfieldu i naravno hoce li suđenje biti posteno!!!

bird

pre 14 godina

Crveni treba da se potrude na Enfildu, ali ipak mislim da ce Rafa nesto dobro smisliti. U par momenata su Benfiku lepo hvatai, ali dosta neopreznosti i par kikseva su nas ukopali. Babel nije zasluzio crveni. Nedostajao je taj jedan igrac do kraja, a svima nam omiljeni Karager je poklonio penal. Benfika deluje jako, ali na Enfildu se moze bilo ko pobediti, samo ako se to hoce. Rafa smislja nesto dobro 100%!

Indifferent

pre 14 godina

Ofanzivni igraci Liverpoola :
Gerard, Aquilani, Torres, Riera, Benayoun, Maxi R., Kuyt, N'Gog i Pacheco ("Killer").
Sa navedenom devetoricom ispred Reine a pred 40 hiljada dusa, pa jos ako ljusne neka pljuscina, odrace polovne Brazilce sa osam razlike.

Andre_Portugal

pre 14 godina

@Kouto djonom opet: Zvucis kao da nismo gledali istu utakmicu! Fakti su:
1. Benfika je pobedila
2. Benfika je igrala bolje
3. Benitez i igraci Liverpula nisu se žalili na sudije posle utakmice.
Tako da ne znam zašto ima toliko revolta. Samo mogu da nagađam da nas se plašite!
Glorioso SLB.
@LFC forever:
Portugalska liga je SAGRES, to je glavni sponzor. Dobro pivo, probaj.
@Sasha LFC: Sto se tice toga da nema potrebe da idemo na Enfild i da cemo biti vecera Liverpulu sve sto cu reci je: http://www.youtube.com/watch?v=YYzH4rOZuO0

penali

pre 14 godina

Sta je liverpool-ovci sad se bunite a niste se bunili mnogo puta kad su za vas svirali nepostojece penale (prvo sto mi pada na pamet liga sampiona mislim prosle godine protiv Atletiko Madrida u gostima kad su oni vodili a sudija svirao penal koji nije bio za vas)
I to nije jedan primer ima ih jos u evropi a da ne pricam o premijer ligi
To je smesno koliko za vas sude nepostojecih penala a vi se sad bunite

LFC forever!!!

pre 14 godina

Ajde Newton da te vidimo?!?!? Sta ces sad da izmislis od tvoje Benfice... Trebalo je jos 3 penala i 2 crvena da nam dosude da bi prvda bila zadovoljena.. Ipak, glavni sponzor portugalske lige je B-WIN kladionica, tako da sve mi je jasno posle one blamaze... Dajem glavu da je Luisao otisao sa Babelom sto je MORALO da se dogodi, Benfica bi sama napustila teren pri rezultatu 0-5 za crvene!!! Zato ce cim vide znam '' THIS IS ANFIELD'' shvatiti gde su dosli!!! YNWA!

VanjaLFC

pre 14 godina

Paul Graham je tri zuta dao Simunicu. Ovaj Danac je ladno pokazao dva Luisau.
http://msn.tv2sporten.no/fotball/europaligaen/her-faar-benficaspilleren-to-gule-kort-3174433.html
I ovaj sudija ce morati da se dobro objasni pred gazdama.

Sasha LFC

pre 14 godina

Benfika je pobedila. Zasluzeno ili ne na kraju krajeva nema veze. Ono sto je bilo ocigledno je sudijski kriterijum koji je isao na ruku sve vreme Portugalcima. Pocelo je sa onom djoncinom kada je tip isao kopackom na glavu Babela a zavrsilo se tako sto su svaki prljavi faul igraci Benfike pruzanjem ruke protivnickom igracu nakon faula "ublazavali" da ne dobiju karton. I to je naravno uspevalo kod ovakvih sudija. I na kraju samo 2:1.

Jedva cekam revans. Da vidim tada "odvazne" igrace Benfike. Samo neka kriterijum bude isti kao na ovoj utakmici. Liverpul da ih bije a Portugalci kada pipnu igraca da dobijaju zute i crvene kartone. Pojesce Benfiku za veceru.

Inace igracki Benfika je stvarno pokazala da je neozbiljan tim kome citav sat igrac vise nije dovoljan da uspostave pravu dominaciju na terenu. Doduse imaju nekoliko igraca koji ocigledno znaju da igraju ali kao kolektiv to nije nista posebno.

Sve u svemu, nema potrebe da dolaze i brukaju sa na Enfildu. Uz iole fer sudjenje to je bar tri razlike za Liverpul. I to je i realna razlika u kvalitetu dva tima.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

Kouto djonom opet

pre 14 godina

@Andre_Portugal
Igrac Benfike sa brojem 6 - Garcia tog nekorektnog Babela udara nogom u glavu u drugom minutu, sudija nije ni prekrsaj svirao?! Udaris nekog nogom u glavu i nikom nista, dotaknes nekog rukom po glavi i dobijes crveni!!! Karaher jeste Kardozoa udario u ruku, a nisi video pre toga da je lopta pogodila Kardoza u tu istu ruku, to je lopta za Liverpul kakav crni penal. Da je Liverpul ovako pobedio sad bi ovde svi moralisali o tome kako ih sudije guraju.
2. i 4. mesto bas deluju kao kada neko ode do kraja.

Nebojsa

pre 14 godina

Liverpul oba tima daju gol 3+
Fulam x-1
Hamburg 2-3 gola
Valensija 4+
na 100 dinara- 8900
Ne pamtim da mi je ikad srecnije prosao tiket...

Andre_Portugal

pre 14 godina

@Kouto djonom

Video sam Liverpul bez Babela, a video sam i njega sa nekorektnim akcijama za koje je bio i korektno kažnjenim. (Kao što je i Skolari bio kažnjen za nekorektno ponašanje u odnosu na srpskog igrača) Što se tiče pretvaranja i ostalog, možda nisi nikada igrao fudbal! Ako jesi, znao bi da su oba penala bila regularna, a treći je trebalo da bude sviran kada je Kardoza po ramenu šutnuo Carragher. Što se tiče titula i nikada urađenih stvari do kraja - Porto je osvojio UEFA 2003, šampioni 2004, a Portugal je 2004. na EURO bio drugi i četvrti na WC 2006....

Nash

pre 14 godina

Iskreno volim Liverpool ali cemu tolika buka da je utakmica namjestena?Sta sad kao Benfika je veci klub i li bogatiji ili ima veci uticaj...
Rafa je kriv za sve i tacka!Nadam se da ce Liverpool proci ali Rafa mora da ode!

Robbie

pre 14 godina

Sudijski lopovluk i tipicne portugalske gadosti koje sa fudbalom i sportom nemaju nikakve veze. Pored skandaloznih odluka na terenu pomocni sudija vadi delove petarde (koja je spalila travu) iz uveta i ne prekida se mec. Cak ni posle novih incidenata sa tribina. Ovakve sudije su smrt za evropski fudbal.

mirko22

pre 14 godina

pa sto se navijaci liverpoola ljute nije mi jasno???
crveni potpuno zasluzen,2 penala cista ko suza + je sudija ostetio benfiku jer Insua nije dobio 2.zuti karton zbog prekrsaja za penal. a sta je sve benfika promasila ovi iz liverpoola moraju biti zadovoljni.
PS: ne volim ni jedne ni druge!!

Kouto djonom

pre 14 godina

@Andre
ako nisi primetio Liverpul je sat vremena igrao bez iskljucenog Babela, a Benfika je izgledala kao i svi klubovi i reprezentacija te zemlje - gomila prodavaca magle, foliranata, prljavih poteza, pritisaka na sudiju vecitih favorita koji nikada nista ne urade do kraja.

Andre

pre 14 godina

Namestena utakmica i sudjenje???? Mozda i mozete da se setite vremena kada su srpski timovi bili u ovim etapama takmicenja kada su se mecevi u Evropi jos uvek namestali... (Marsej itd). Benfikina pobeda je bila FER u ovoj utakmici kao sto je i napisano u tekstu na B92, a Liverpul je izgledao kao obican tim, a ne fudbalska velicina. Sada cemo pobediti i na Enfildu kao sto smo i pre tri godine! Glorioso SLB. Pozdravi iz Portugala!

newton nemas dva grama u ...

pre 14 godina

dugo nisam gledao prljaviju ekipu kao sto je benfica a jos su veliki glumci samo se valjaju po terenu,penali su pravedno dosuđeni ali su suci unistili utakmicu svojim losim suđenjem i tako spasili benficu od blamze,pa zato pitam onog koji se potpisuje kao NEWTON HEATH LY jel to ta jadna benfica??? na enfildu ce popit 5 komada!!!

Andre

pre 14 godina

Namestena utakmica i sudjenje???? Mozda i mozete da se setite vremena kada su srpski timovi bili u ovim etapama takmicenja kada su se mecevi u Evropi jos uvek namestali... (Marsej itd). Benfikina pobeda je bila FER u ovoj utakmici kao sto je i napisano u tekstu na B92, a Liverpul je izgledao kao obican tim, a ne fudbalska velicina. Sada cemo pobediti i na Enfildu kao sto smo i pre tri godine! Glorioso SLB. Pozdravi iz Portugala!

veliki strumf

pre 14 godina

Razmisljao ja ceo dan na koju utakmicu da lupim singl, kec ili 3+. Nekako mi delovalo kao da su sve to vidjeni kecevi i utakmice sa dosta golova.
I mozgajuci tako odem do kladze i lupim keca na Valensiju. 5000.
Sedim evo sada i divim se sam sebi kakav sam ja znalac.
A sta god drugo da sam odigrao sanse nije bilo da promasim! Ma pravi strucnjak!

Fernando

pre 14 godina

Kakva je ovo kradja!!!!!! ja ne verujem!! Crveni karton,dva penala,ponisten gol!! pa zar je moglo biti gore!! Sudije nek se poubijaju sad odmah,kako ih nije sramota!!! e zato ce na Anfield-u biti 3-0 za Liverpool ima da ih isece Torres!!! sudije lopovi.....

Morgoroth

pre 14 godina

Sveukupno gledajuci zasluzeno Benfica, penali su cisti i nista se nemoze reci protiv toga, Babel je ispao glup i naivan, i zasluzeno je dobio izravni crveni karton za vatanje igraca za lice, ali Lousiao je isto to napravio i mogao je dobiti drugi zuti karton, sto se nije desilo. Sudac u vise navrata pogubljen, sa nejednakim kriterijima, cak je i upitna odluka prilikom ponistenja gola Torresa, za 2-0, ali kod penala mu se nista nemoze prigovoriti, prvo Insua je pao na genijalstvo i iskustvo Aimara, a Carra morao je biti oprezniji prilikom uklizivanja i pokusaja blokiranje nabaca, nije svaka ruka u 16m za penal, ali smatram da je ovo bilo za penal. Inace fantastican gol Aggera, i ko zna kako bi se situacija razvijala da Babel nije napravio glupost, ili da Torres nije ostao bez snage i koncentracije i zabio zicer pti rezultatu 1-1, kada je isao sam na golmana. Rezultat je povoljan, ali Benfica je dokazala da je jako neugodan protivnik, igraju lep, moderan fudbal, uz dosta kretanja, kratkih pasova, otvaranja i utrcavanje u prazan prostor, bit ce tesko ali opet na punom Anfieldu sve je moguce,

VanjaLFC

pre 14 godina

Sudije su pocele ds seku Liverpool od 30. sekunde. Pomocni mase aut a lopta debelo u terenu. Odbrmbeni igrac Benfike kopackom po temenu(!) Babela, Cardozo je napravio bar 10 faula nad Agerom (nijedan nije sviran), pusta prednost Liverpoolu, a lopta ide u nazad (igrac manje,uz to Torres ostao da lezi. Pedantni Engleski statisticari izneli podatak da od momenta kada Reina dobija loptu do zutog kartona-proslo 6 sekundi.
Start nad Torresom je bio za crveni karton. Sudija dodeljuje zuti i nakon toga koskanje sa Babelom. Babel dobija crveni dok sudija ne pomislja da Luisau da drugi zuti za njegov deo.
Da ne zaboravimo da covek ni faul ne bi svirao kod gola Liverpoola da mu pomocni iza gola nije signalizirao (faul za zatvor).
Penali cisti.
Lukas i Insua skandalozniji od sudije.
Bice cupavo u revansu.

Nikola

pre 14 godina

gol koji je ponisten Liverpulu je regularan! i time se utakmica skroz okrece, benfika mora da juri rezultat, Liverpul cepa iz kontre.. i gotov dvomec..

ovako...

Toresa ubijaju, ali nema veze, sudija nista ne svira..

Sjajan gol Agera...

stefan,MKD

pre 14 godina

osim rezultat koj daje nadez za revansu ostalo je za zaborav...Babel je prestrogo iskljucen Luisao je nasrnuo na nega a takvi duela vidimo skoro na svaku utakmicu ali direktan crven jos nisam vidio...Carra je zasluzio klupu do kraja sezone bezveze je radio penale,takav panicar nesme biti vodic odbranu...Insua i bolje sto dobio zuti i onako nisam ga ni primetio da je bio u timu, nece nam nedostajati..Torres promasio ono sto bi Ngog pogodio a veliki takticar Benitez postavio igru da tim nemoze vezati tri dodaja...vec sad znam negovo kukanje da je igro 60 minuta sa igracem manje ali takva propaganda antifudbala jos nisam vidio..jedini koj zasluzuje preodnu su Kajt i Gerrard a kako bese to kad je zadnji put Liverpul dobio utakmicu a da je Lukas igrao 90minuta?? jel to bilo proslu sezonu nesto se nesecam...sve u svemu tesko cemo dalje ali ima nadeza a mi navijaci Liverpula vec smo navikli da zivimo u nadezima :)) YNWA

VanjaLFC

pre 14 godina

Sudije su pocele ds seku Liverpool od 30. sekunde. Pomocni mase aut a lopta debelo u terenu. Odbrmbeni igrac Benfike kopackom po temenu(!) Babela, Cardozo je napravio bar 10 faula nad Agerom (nijedan nije sviran), pusta prednost Liverpoolu, a lopta ide u nazad (igrac manje,uz to Torres ostao da lezi. Pedantni Engleski statisticari izneli podatak da od momenta kada Reina dobija loptu do zutog kartona-proslo 6 sekundi.
Start nad Torresom je bio za crveni karton. Sudija dodeljuje zuti i nakon toga koskanje sa Babelom. Babel dobija crveni dok sudija ne pomislja da Luisau da drugi zuti za njegov deo.
Da ne zaboravimo da covek ni faul ne bi svirao kod gola Liverpoola da mu pomocni iza gola nije signalizirao (faul za zatvor).
Penali cisti.
Lukas i Insua skandalozniji od sudije.
Bice cupavo u revansu.

Nikola

pre 14 godina

gol koji je ponisten Liverpulu je regularan! i time se utakmica skroz okrece, benfika mora da juri rezultat, Liverpul cepa iz kontre.. i gotov dvomec..

ovako...

Toresa ubijaju, ali nema veze, sudija nista ne svira..

Sjajan gol Agera...

veliki strumf

pre 14 godina

Razmisljao ja ceo dan na koju utakmicu da lupim singl, kec ili 3+. Nekako mi delovalo kao da su sve to vidjeni kecevi i utakmice sa dosta golova.
I mozgajuci tako odem do kladze i lupim keca na Valensiju. 5000.
Sedim evo sada i divim se sam sebi kakav sam ja znalac.
A sta god drugo da sam odigrao sanse nije bilo da promasim! Ma pravi strucnjak!

Morgoroth

pre 14 godina

Sveukupno gledajuci zasluzeno Benfica, penali su cisti i nista se nemoze reci protiv toga, Babel je ispao glup i naivan, i zasluzeno je dobio izravni crveni karton za vatanje igraca za lice, ali Lousiao je isto to napravio i mogao je dobiti drugi zuti karton, sto se nije desilo. Sudac u vise navrata pogubljen, sa nejednakim kriterijima, cak je i upitna odluka prilikom ponistenja gola Torresa, za 2-0, ali kod penala mu se nista nemoze prigovoriti, prvo Insua je pao na genijalstvo i iskustvo Aimara, a Carra morao je biti oprezniji prilikom uklizivanja i pokusaja blokiranje nabaca, nije svaka ruka u 16m za penal, ali smatram da je ovo bilo za penal. Inace fantastican gol Aggera, i ko zna kako bi se situacija razvijala da Babel nije napravio glupost, ili da Torres nije ostao bez snage i koncentracije i zabio zicer pti rezultatu 1-1, kada je isao sam na golmana. Rezultat je povoljan, ali Benfica je dokazala da je jako neugodan protivnik, igraju lep, moderan fudbal, uz dosta kretanja, kratkih pasova, otvaranja i utrcavanje u prazan prostor, bit ce tesko ali opet na punom Anfieldu sve je moguce,

Fernando

pre 14 godina

Kakva je ovo kradja!!!!!! ja ne verujem!! Crveni karton,dva penala,ponisten gol!! pa zar je moglo biti gore!! Sudije nek se poubijaju sad odmah,kako ih nije sramota!!! e zato ce na Anfield-u biti 3-0 za Liverpool ima da ih isece Torres!!! sudije lopovi.....

Kouto djonom

pre 14 godina

@Andre
ako nisi primetio Liverpul je sat vremena igrao bez iskljucenog Babela, a Benfika je izgledala kao i svi klubovi i reprezentacija te zemlje - gomila prodavaca magle, foliranata, prljavih poteza, pritisaka na sudiju vecitih favorita koji nikada nista ne urade do kraja.

newton nemas dva grama u ...

pre 14 godina

dugo nisam gledao prljaviju ekipu kao sto je benfica a jos su veliki glumci samo se valjaju po terenu,penali su pravedno dosuđeni ali su suci unistili utakmicu svojim losim suđenjem i tako spasili benficu od blamze,pa zato pitam onog koji se potpisuje kao NEWTON HEATH LY jel to ta jadna benfica??? na enfildu ce popit 5 komada!!!

Sasha LFC

pre 14 godina

Benfika je pobedila. Zasluzeno ili ne na kraju krajeva nema veze. Ono sto je bilo ocigledno je sudijski kriterijum koji je isao na ruku sve vreme Portugalcima. Pocelo je sa onom djoncinom kada je tip isao kopackom na glavu Babela a zavrsilo se tako sto su svaki prljavi faul igraci Benfike pruzanjem ruke protivnickom igracu nakon faula "ublazavali" da ne dobiju karton. I to je naravno uspevalo kod ovakvih sudija. I na kraju samo 2:1.

Jedva cekam revans. Da vidim tada "odvazne" igrace Benfike. Samo neka kriterijum bude isti kao na ovoj utakmici. Liverpul da ih bije a Portugalci kada pipnu igraca da dobijaju zute i crvene kartone. Pojesce Benfiku za veceru.

Inace igracki Benfika je stvarno pokazala da je neozbiljan tim kome citav sat igrac vise nije dovoljan da uspostave pravu dominaciju na terenu. Doduse imaju nekoliko igraca koji ocigledno znaju da igraju ali kao kolektiv to nije nista posebno.

Sve u svemu, nema potrebe da dolaze i brukaju sa na Enfildu. Uz iole fer sudjenje to je bar tri razlike za Liverpul. I to je i realna razlika u kvalitetu dva tima.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

VanjaLFC

pre 14 godina

Paul Graham je tri zuta dao Simunicu. Ovaj Danac je ladno pokazao dva Luisau.
http://msn.tv2sporten.no/fotball/europaligaen/her-faar-benficaspilleren-to-gule-kort-3174433.html
I ovaj sudija ce morati da se dobro objasni pred gazdama.

Nebojsa

pre 14 godina

Liverpul oba tima daju gol 3+
Fulam x-1
Hamburg 2-3 gola
Valensija 4+
na 100 dinara- 8900
Ne pamtim da mi je ikad srecnije prosao tiket...

LFC forever!!!

pre 14 godina

Ajde Newton da te vidimo?!?!? Sta ces sad da izmislis od tvoje Benfice... Trebalo je jos 3 penala i 2 crvena da nam dosude da bi prvda bila zadovoljena.. Ipak, glavni sponzor portugalske lige je B-WIN kladionica, tako da sve mi je jasno posle one blamaze... Dajem glavu da je Luisao otisao sa Babelom sto je MORALO da se dogodi, Benfica bi sama napustila teren pri rezultatu 0-5 za crvene!!! Zato ce cim vide znam '' THIS IS ANFIELD'' shvatiti gde su dosli!!! YNWA!

mirko22

pre 14 godina

pa sto se navijaci liverpoola ljute nije mi jasno???
crveni potpuno zasluzen,2 penala cista ko suza + je sudija ostetio benfiku jer Insua nije dobio 2.zuti karton zbog prekrsaja za penal. a sta je sve benfika promasila ovi iz liverpoola moraju biti zadovoljni.
PS: ne volim ni jedne ni druge!!

Robbie

pre 14 godina

Sudijski lopovluk i tipicne portugalske gadosti koje sa fudbalom i sportom nemaju nikakve veze. Pored skandaloznih odluka na terenu pomocni sudija vadi delove petarde (koja je spalila travu) iz uveta i ne prekida se mec. Cak ni posle novih incidenata sa tribina. Ovakve sudije su smrt za evropski fudbal.

Nash

pre 14 godina

Iskreno volim Liverpool ali cemu tolika buka da je utakmica namjestena?Sta sad kao Benfika je veci klub i li bogatiji ili ima veci uticaj...
Rafa je kriv za sve i tacka!Nadam se da ce Liverpool proci ali Rafa mora da ode!

stefan,MKD

pre 14 godina

osim rezultat koj daje nadez za revansu ostalo je za zaborav...Babel je prestrogo iskljucen Luisao je nasrnuo na nega a takvi duela vidimo skoro na svaku utakmicu ali direktan crven jos nisam vidio...Carra je zasluzio klupu do kraja sezone bezveze je radio penale,takav panicar nesme biti vodic odbranu...Insua i bolje sto dobio zuti i onako nisam ga ni primetio da je bio u timu, nece nam nedostajati..Torres promasio ono sto bi Ngog pogodio a veliki takticar Benitez postavio igru da tim nemoze vezati tri dodaja...vec sad znam negovo kukanje da je igro 60 minuta sa igracem manje ali takva propaganda antifudbala jos nisam vidio..jedini koj zasluzuje preodnu su Kajt i Gerrard a kako bese to kad je zadnji put Liverpul dobio utakmicu a da je Lukas igrao 90minuta?? jel to bilo proslu sezonu nesto se nesecam...sve u svemu tesko cemo dalje ali ima nadeza a mi navijaci Liverpula vec smo navikli da zivimo u nadezima :)) YNWA

Kouto djonom opet

pre 14 godina

@Andre_Portugal
Igrac Benfike sa brojem 6 - Garcia tog nekorektnog Babela udara nogom u glavu u drugom minutu, sudija nije ni prekrsaj svirao?! Udaris nekog nogom u glavu i nikom nista, dotaknes nekog rukom po glavi i dobijes crveni!!! Karaher jeste Kardozoa udario u ruku, a nisi video pre toga da je lopta pogodila Kardoza u tu istu ruku, to je lopta za Liverpul kakav crni penal. Da je Liverpul ovako pobedio sad bi ovde svi moralisali o tome kako ih sudije guraju.
2. i 4. mesto bas deluju kao kada neko ode do kraja.

Andre

pre 14 godina

Namestena utakmica i sudjenje???? Mozda i mozete da se setite vremena kada su srpski timovi bili u ovim etapama takmicenja kada su se mecevi u Evropi jos uvek namestali... (Marsej itd). Benfikina pobeda je bila FER u ovoj utakmici kao sto je i napisano u tekstu na B92, a Liverpul je izgledao kao obican tim, a ne fudbalska velicina. Sada cemo pobediti i na Enfildu kao sto smo i pre tri godine! Glorioso SLB. Pozdravi iz Portugala!

Indifferent

pre 14 godina

Ofanzivni igraci Liverpoola :
Gerard, Aquilani, Torres, Riera, Benayoun, Maxi R., Kuyt, N'Gog i Pacheco ("Killer").
Sa navedenom devetoricom ispred Reine a pred 40 hiljada dusa, pa jos ako ljusne neka pljuscina, odrace polovne Brazilce sa osam razlike.

nema pravde

pre 14 godina

@Andre_Portugal

jesi siguran da nema prigovora na suce???? http://www.goal.com/en/news/8/main/2010/04/02/1860455/what-is-the-point-of-having-five-referees-if-none-of-them

benfica je pobjedila i bila bolja samo zbog velike pomoci onih nesposobnih sudaca,jer da je suđenje bilo posteno 3 komada bi benfica vadila iz mreze.Najveca greska koju su suci napravili je iskljucenje babela a da pritom nisu isto iskljucili luisaa jer ako malo bolje pogledas tu situaciju obrambeni igrac benfice(luisao) rusi torresa namjernim udarcem nogom po torresovim nogama i to je crveni karton ali on dobiva samo zuti i krece prema babelu kako bi ga isprovocirao i to mu uspjeva,babel postavlja ruku na lice luisaa a potom luisao odguruje babela i udara drugom rukom,ako je babel dobio direktni crveni karton zasto sudac nije dao drugi zuti luisau u toj situaciji ostaje tajna!!

luisao u prljavoj igri:video(0d 1.25-1.40):http://www.youtube.com/watch?v=tunZQrZptrQ


ta situacija je prelomila mec u korist benfice,ali treba vidjeti jos ima 90 min kako ce ekipa puna prljavih poteza i glumaca kao sto je benfica proci na anfieldu i naravno hoce li suđenje biti posteno!!!

Andre

pre 14 godina

Namestena utakmica i sudjenje???? Mozda i mozete da se setite vremena kada su srpski timovi bili u ovim etapama takmicenja kada su se mecevi u Evropi jos uvek namestali... (Marsej itd). Benfikina pobeda je bila FER u ovoj utakmici kao sto je i napisano u tekstu na B92, a Liverpul je izgledao kao obican tim, a ne fudbalska velicina. Sada cemo pobediti i na Enfildu kao sto smo i pre tri godine! Glorioso SLB. Pozdravi iz Portugala!

Andre_Portugal

pre 14 godina

@Kouto djonom opet: Zvucis kao da nismo gledali istu utakmicu! Fakti su:
1. Benfika je pobedila
2. Benfika je igrala bolje
3. Benitez i igraci Liverpula nisu se žalili na sudije posle utakmice.
Tako da ne znam zašto ima toliko revolta. Samo mogu da nagađam da nas se plašite!
Glorioso SLB.
@LFC forever:
Portugalska liga je SAGRES, to je glavni sponzor. Dobro pivo, probaj.
@Sasha LFC: Sto se tice toga da nema potrebe da idemo na Enfild i da cemo biti vecera Liverpulu sve sto cu reci je: http://www.youtube.com/watch?v=YYzH4rOZuO0

bird

pre 14 godina

Crveni treba da se potrude na Enfildu, ali ipak mislim da ce Rafa nesto dobro smisliti. U par momenata su Benfiku lepo hvatai, ali dosta neopreznosti i par kikseva su nas ukopali. Babel nije zasluzio crveni. Nedostajao je taj jedan igrac do kraja, a svima nam omiljeni Karager je poklonio penal. Benfika deluje jako, ali na Enfildu se moze bilo ko pobediti, samo ako se to hoce. Rafa smislja nesto dobro 100%!

Andre_Portugal

pre 14 godina

@Kouto djonom

Video sam Liverpul bez Babela, a video sam i njega sa nekorektnim akcijama za koje je bio i korektno kažnjenim. (Kao što je i Skolari bio kažnjen za nekorektno ponašanje u odnosu na srpskog igrača) Što se tiče pretvaranja i ostalog, možda nisi nikada igrao fudbal! Ako jesi, znao bi da su oba penala bila regularna, a treći je trebalo da bude sviran kada je Kardoza po ramenu šutnuo Carragher. Što se tiče titula i nikada urađenih stvari do kraja - Porto je osvojio UEFA 2003, šampioni 2004, a Portugal je 2004. na EURO bio drugi i četvrti na WC 2006....

penali

pre 14 godina

Sta je liverpool-ovci sad se bunite a niste se bunili mnogo puta kad su za vas svirali nepostojece penale (prvo sto mi pada na pamet liga sampiona mislim prosle godine protiv Atletiko Madrida u gostima kad su oni vodili a sudija svirao penal koji nije bio za vas)
I to nije jedan primer ima ih jos u evropi a da ne pricam o premijer ligi
To je smesno koliko za vas sude nepostojecih penala a vi se sad bunite

Andre

pre 14 godina

Namestena utakmica i sudjenje???? Mozda i mozete da se setite vremena kada su srpski timovi bili u ovim etapama takmicenja kada su se mecevi u Evropi jos uvek namestali... (Marsej itd). Benfikina pobeda je bila FER u ovoj utakmici kao sto je i napisano u tekstu na B92, a Liverpul je izgledao kao obican tim, a ne fudbalska velicina. Sada cemo pobediti i na Enfildu kao sto smo i pre tri godine! Glorioso SLB. Pozdravi iz Portugala!

mirko22

pre 14 godina

pa sto se navijaci liverpoola ljute nije mi jasno???
crveni potpuno zasluzen,2 penala cista ko suza + je sudija ostetio benfiku jer Insua nije dobio 2.zuti karton zbog prekrsaja za penal. a sta je sve benfika promasila ovi iz liverpoola moraju biti zadovoljni.
PS: ne volim ni jedne ni druge!!

VanjaLFC

pre 14 godina

Sudije su pocele ds seku Liverpool od 30. sekunde. Pomocni mase aut a lopta debelo u terenu. Odbrmbeni igrac Benfike kopackom po temenu(!) Babela, Cardozo je napravio bar 10 faula nad Agerom (nijedan nije sviran), pusta prednost Liverpoolu, a lopta ide u nazad (igrac manje,uz to Torres ostao da lezi. Pedantni Engleski statisticari izneli podatak da od momenta kada Reina dobija loptu do zutog kartona-proslo 6 sekundi.
Start nad Torresom je bio za crveni karton. Sudija dodeljuje zuti i nakon toga koskanje sa Babelom. Babel dobija crveni dok sudija ne pomislja da Luisau da drugi zuti za njegov deo.
Da ne zaboravimo da covek ni faul ne bi svirao kod gola Liverpoola da mu pomocni iza gola nije signalizirao (faul za zatvor).
Penali cisti.
Lukas i Insua skandalozniji od sudije.
Bice cupavo u revansu.

Fernando

pre 14 godina

Kakva je ovo kradja!!!!!! ja ne verujem!! Crveni karton,dva penala,ponisten gol!! pa zar je moglo biti gore!! Sudije nek se poubijaju sad odmah,kako ih nije sramota!!! e zato ce na Anfield-u biti 3-0 za Liverpool ima da ih isece Torres!!! sudije lopovi.....

penali

pre 14 godina

Sta je liverpool-ovci sad se bunite a niste se bunili mnogo puta kad su za vas svirali nepostojece penale (prvo sto mi pada na pamet liga sampiona mislim prosle godine protiv Atletiko Madrida u gostima kad su oni vodili a sudija svirao penal koji nije bio za vas)
I to nije jedan primer ima ih jos u evropi a da ne pricam o premijer ligi
To je smesno koliko za vas sude nepostojecih penala a vi se sad bunite

stefan,MKD

pre 14 godina

osim rezultat koj daje nadez za revansu ostalo je za zaborav...Babel je prestrogo iskljucen Luisao je nasrnuo na nega a takvi duela vidimo skoro na svaku utakmicu ali direktan crven jos nisam vidio...Carra je zasluzio klupu do kraja sezone bezveze je radio penale,takav panicar nesme biti vodic odbranu...Insua i bolje sto dobio zuti i onako nisam ga ni primetio da je bio u timu, nece nam nedostajati..Torres promasio ono sto bi Ngog pogodio a veliki takticar Benitez postavio igru da tim nemoze vezati tri dodaja...vec sad znam negovo kukanje da je igro 60 minuta sa igracem manje ali takva propaganda antifudbala jos nisam vidio..jedini koj zasluzuje preodnu su Kajt i Gerrard a kako bese to kad je zadnji put Liverpul dobio utakmicu a da je Lukas igrao 90minuta?? jel to bilo proslu sezonu nesto se nesecam...sve u svemu tesko cemo dalje ali ima nadeza a mi navijaci Liverpula vec smo navikli da zivimo u nadezima :)) YNWA

Nikola

pre 14 godina

gol koji je ponisten Liverpulu je regularan! i time se utakmica skroz okrece, benfika mora da juri rezultat, Liverpul cepa iz kontre.. i gotov dvomec..

ovako...

Toresa ubijaju, ali nema veze, sudija nista ne svira..

Sjajan gol Agera...

newton nemas dva grama u ...

pre 14 godina

dugo nisam gledao prljaviju ekipu kao sto je benfica a jos su veliki glumci samo se valjaju po terenu,penali su pravedno dosuđeni ali su suci unistili utakmicu svojim losim suđenjem i tako spasili benficu od blamze,pa zato pitam onog koji se potpisuje kao NEWTON HEATH LY jel to ta jadna benfica??? na enfildu ce popit 5 komada!!!

veliki strumf

pre 14 godina

Razmisljao ja ceo dan na koju utakmicu da lupim singl, kec ili 3+. Nekako mi delovalo kao da su sve to vidjeni kecevi i utakmice sa dosta golova.
I mozgajuci tako odem do kladze i lupim keca na Valensiju. 5000.
Sedim evo sada i divim se sam sebi kakav sam ja znalac.
A sta god drugo da sam odigrao sanse nije bilo da promasim! Ma pravi strucnjak!

Robbie

pre 14 godina

Sudijski lopovluk i tipicne portugalske gadosti koje sa fudbalom i sportom nemaju nikakve veze. Pored skandaloznih odluka na terenu pomocni sudija vadi delove petarde (koja je spalila travu) iz uveta i ne prekida se mec. Cak ni posle novih incidenata sa tribina. Ovakve sudije su smrt za evropski fudbal.

Andre_Portugal

pre 14 godina

@Kouto djonom

Video sam Liverpul bez Babela, a video sam i njega sa nekorektnim akcijama za koje je bio i korektno kažnjenim. (Kao što je i Skolari bio kažnjen za nekorektno ponašanje u odnosu na srpskog igrača) Što se tiče pretvaranja i ostalog, možda nisi nikada igrao fudbal! Ako jesi, znao bi da su oba penala bila regularna, a treći je trebalo da bude sviran kada je Kardoza po ramenu šutnuo Carragher. Što se tiče titula i nikada urađenih stvari do kraja - Porto je osvojio UEFA 2003, šampioni 2004, a Portugal je 2004. na EURO bio drugi i četvrti na WC 2006....

Andre_Portugal

pre 14 godina

@Kouto djonom opet: Zvucis kao da nismo gledali istu utakmicu! Fakti su:
1. Benfika je pobedila
2. Benfika je igrala bolje
3. Benitez i igraci Liverpula nisu se žalili na sudije posle utakmice.
Tako da ne znam zašto ima toliko revolta. Samo mogu da nagađam da nas se plašite!
Glorioso SLB.
@LFC forever:
Portugalska liga je SAGRES, to je glavni sponzor. Dobro pivo, probaj.
@Sasha LFC: Sto se tice toga da nema potrebe da idemo na Enfild i da cemo biti vecera Liverpulu sve sto cu reci je: http://www.youtube.com/watch?v=YYzH4rOZuO0

Sasha LFC

pre 14 godina

Benfika je pobedila. Zasluzeno ili ne na kraju krajeva nema veze. Ono sto je bilo ocigledno je sudijski kriterijum koji je isao na ruku sve vreme Portugalcima. Pocelo je sa onom djoncinom kada je tip isao kopackom na glavu Babela a zavrsilo se tako sto su svaki prljavi faul igraci Benfike pruzanjem ruke protivnickom igracu nakon faula "ublazavali" da ne dobiju karton. I to je naravno uspevalo kod ovakvih sudija. I na kraju samo 2:1.

Jedva cekam revans. Da vidim tada "odvazne" igrace Benfike. Samo neka kriterijum bude isti kao na ovoj utakmici. Liverpul da ih bije a Portugalci kada pipnu igraca da dobijaju zute i crvene kartone. Pojesce Benfiku za veceru.

Inace igracki Benfika je stvarno pokazala da je neozbiljan tim kome citav sat igrac vise nije dovoljan da uspostave pravu dominaciju na terenu. Doduse imaju nekoliko igraca koji ocigledno znaju da igraju ali kao kolektiv to nije nista posebno.

Sve u svemu, nema potrebe da dolaze i brukaju sa na Enfildu. Uz iole fer sudjenje to je bar tri razlike za Liverpul. I to je i realna razlika u kvalitetu dva tima.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

Andre

pre 14 godina

Namestena utakmica i sudjenje???? Mozda i mozete da se setite vremena kada su srpski timovi bili u ovim etapama takmicenja kada su se mecevi u Evropi jos uvek namestali... (Marsej itd). Benfikina pobeda je bila FER u ovoj utakmici kao sto je i napisano u tekstu na B92, a Liverpul je izgledao kao obican tim, a ne fudbalska velicina. Sada cemo pobediti i na Enfildu kao sto smo i pre tri godine! Glorioso SLB. Pozdravi iz Portugala!

Kouto djonom

pre 14 godina

@Andre
ako nisi primetio Liverpul je sat vremena igrao bez iskljucenog Babela, a Benfika je izgledala kao i svi klubovi i reprezentacija te zemlje - gomila prodavaca magle, foliranata, prljavih poteza, pritisaka na sudiju vecitih favorita koji nikada nista ne urade do kraja.

Indifferent

pre 14 godina

Ofanzivni igraci Liverpoola :
Gerard, Aquilani, Torres, Riera, Benayoun, Maxi R., Kuyt, N'Gog i Pacheco ("Killer").
Sa navedenom devetoricom ispred Reine a pred 40 hiljada dusa, pa jos ako ljusne neka pljuscina, odrace polovne Brazilce sa osam razlike.

Morgoroth

pre 14 godina

Sveukupno gledajuci zasluzeno Benfica, penali su cisti i nista se nemoze reci protiv toga, Babel je ispao glup i naivan, i zasluzeno je dobio izravni crveni karton za vatanje igraca za lice, ali Lousiao je isto to napravio i mogao je dobiti drugi zuti karton, sto se nije desilo. Sudac u vise navrata pogubljen, sa nejednakim kriterijima, cak je i upitna odluka prilikom ponistenja gola Torresa, za 2-0, ali kod penala mu se nista nemoze prigovoriti, prvo Insua je pao na genijalstvo i iskustvo Aimara, a Carra morao je biti oprezniji prilikom uklizivanja i pokusaja blokiranje nabaca, nije svaka ruka u 16m za penal, ali smatram da je ovo bilo za penal. Inace fantastican gol Aggera, i ko zna kako bi se situacija razvijala da Babel nije napravio glupost, ili da Torres nije ostao bez snage i koncentracije i zabio zicer pti rezultatu 1-1, kada je isao sam na golmana. Rezultat je povoljan, ali Benfica je dokazala da je jako neugodan protivnik, igraju lep, moderan fudbal, uz dosta kretanja, kratkih pasova, otvaranja i utrcavanje u prazan prostor, bit ce tesko ali opet na punom Anfieldu sve je moguce,

LFC forever!!!

pre 14 godina

Ajde Newton da te vidimo?!?!? Sta ces sad da izmislis od tvoje Benfice... Trebalo je jos 3 penala i 2 crvena da nam dosude da bi prvda bila zadovoljena.. Ipak, glavni sponzor portugalske lige je B-WIN kladionica, tako da sve mi je jasno posle one blamaze... Dajem glavu da je Luisao otisao sa Babelom sto je MORALO da se dogodi, Benfica bi sama napustila teren pri rezultatu 0-5 za crvene!!! Zato ce cim vide znam '' THIS IS ANFIELD'' shvatiti gde su dosli!!! YNWA!

nema pravde

pre 14 godina

@Andre_Portugal

jesi siguran da nema prigovora na suce???? http://www.goal.com/en/news/8/main/2010/04/02/1860455/what-is-the-point-of-having-five-referees-if-none-of-them

benfica je pobjedila i bila bolja samo zbog velike pomoci onih nesposobnih sudaca,jer da je suđenje bilo posteno 3 komada bi benfica vadila iz mreze.Najveca greska koju su suci napravili je iskljucenje babela a da pritom nisu isto iskljucili luisaa jer ako malo bolje pogledas tu situaciju obrambeni igrac benfice(luisao) rusi torresa namjernim udarcem nogom po torresovim nogama i to je crveni karton ali on dobiva samo zuti i krece prema babelu kako bi ga isprovocirao i to mu uspjeva,babel postavlja ruku na lice luisaa a potom luisao odguruje babela i udara drugom rukom,ako je babel dobio direktni crveni karton zasto sudac nije dao drugi zuti luisau u toj situaciji ostaje tajna!!

luisao u prljavoj igri:video(0d 1.25-1.40):http://www.youtube.com/watch?v=tunZQrZptrQ


ta situacija je prelomila mec u korist benfice,ali treba vidjeti jos ima 90 min kako ce ekipa puna prljavih poteza i glumaca kao sto je benfica proci na anfieldu i naravno hoce li suđenje biti posteno!!!

bird

pre 14 godina

Crveni treba da se potrude na Enfildu, ali ipak mislim da ce Rafa nesto dobro smisliti. U par momenata su Benfiku lepo hvatai, ali dosta neopreznosti i par kikseva su nas ukopali. Babel nije zasluzio crveni. Nedostajao je taj jedan igrac do kraja, a svima nam omiljeni Karager je poklonio penal. Benfika deluje jako, ali na Enfildu se moze bilo ko pobediti, samo ako se to hoce. Rafa smislja nesto dobro 100%!

Kouto djonom opet

pre 14 godina

@Andre_Portugal
Igrac Benfike sa brojem 6 - Garcia tog nekorektnog Babela udara nogom u glavu u drugom minutu, sudija nije ni prekrsaj svirao?! Udaris nekog nogom u glavu i nikom nista, dotaknes nekog rukom po glavi i dobijes crveni!!! Karaher jeste Kardozoa udario u ruku, a nisi video pre toga da je lopta pogodila Kardoza u tu istu ruku, to je lopta za Liverpul kakav crni penal. Da je Liverpul ovako pobedio sad bi ovde svi moralisali o tome kako ih sudije guraju.
2. i 4. mesto bas deluju kao kada neko ode do kraja.

Nash

pre 14 godina

Iskreno volim Liverpool ali cemu tolika buka da je utakmica namjestena?Sta sad kao Benfika je veci klub i li bogatiji ili ima veci uticaj...
Rafa je kriv za sve i tacka!Nadam se da ce Liverpool proci ali Rafa mora da ode!

Nebojsa

pre 14 godina

Liverpul oba tima daju gol 3+
Fulam x-1
Hamburg 2-3 gola
Valensija 4+
na 100 dinara- 8900
Ne pamtim da mi je ikad srecnije prosao tiket...

VanjaLFC

pre 14 godina

Paul Graham je tri zuta dao Simunicu. Ovaj Danac je ladno pokazao dva Luisau.
http://msn.tv2sporten.no/fotball/europaligaen/her-faar-benficaspilleren-to-gule-kort-3174433.html
I ovaj sudija ce morati da se dobro objasni pred gazdama.