Odbojka 28

Nedelja, 28.03.2010.

19:59

WL: Pobeda Radničkog za finale

Odbojkaši Radničkog Kredi banke pobedili su NIS Vojvodinu sa 3:1 (30:32, 29:27, 25:15, 26:24) u majstorici polufinala plej-ofa Viner štediše lige.

WL: Pobeda Radnièkog za finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

beksi

pre 14 godina

Eeee (zoran, 29. mart 2010 22:26)
samo da se nadam da ti nisi Zoran Ivović iz Ljiga,( otac Marka Ivovića, koji je sa suprugom sedeo ispred nas i negodovao)ako ćeš i ti ??''On'' (zato što si član OS) i ostali ljudi iz OS da zatvarate oči pred tim - lepo nam se u odbojci piše ...!!!!!!!!
na tvoju i moju tugu...na ocigled svih ...deca od 12-13 godina su to radila!!! neki su to i slikali...hteo ti zakletvu ili ma sta slicno...tuzno je ali to je cinjenica. Ko ih je uputio u to ??? ,,,to što smo videli sopstvenim očima - izazivalo je podsmeh i čudjenje... JER.. deca sigurno ne prave razliku kada to treba činiti a kada ne...ne prave ni razliku šta sme a šta ne... linijski sudija(član OS???)-( je krio predmet koji je udario Radića...ista deca ''dodavači'' su skupljala upaljače i proveravali da li rade...:-)i i i itd itd...TO NEMA VEZE SA ODBOJKOM!!!

zoran

pre 14 godina

(beksi, 29. mart 2010 11:04

Zbog dece koja skupljaju i dodaju lopte,moram da te demantujem...lopte niko ih nije polivao vodom, gde si to video, majke ti? O kakvim novcicima i upaljacima govoris? Da nisi mozda bio dole na terenu, kao ja, pa da si to sve video. Verovatno si to sve video na TV, ...sada ti smeta komentar...a komentari na prosloj utakmici iz Novog Sada ti nisu smetali? To sto je bila neverovatna buka i sto su gledaoci navijali, pa naravno da nisu dosli u teatar. Nikakvih ekcesa nije bilo. To je ona ista publika koja je gledajuci i navijajuci za kosarkase u NLB ligi, pokazala kako se kulturno i snazno navija za svoj tim i dobila sve pohvale ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne. Sve cestitke odbojkasima i sportskom Kragujevcu, cestitke i odbojkasima Vojvodine, vise srece sledeci put.Nastavite da trenirate!

www.kragujsport.com

pre 14 godina

Krajnje su smesna prepucavanja ovde.
Navijaci Radnickog treba da slave i da misli usmere ka finalu, Vojvodini vise srece sledece sezone i to je to.

CRVENI DJAVOLI 1989

pre 14 godina

Nja njan nja trt trt trt,nisam bre znao da su ovi vojvodjani toliko zavisni.AJ skapirajte vise da ste trenutno nula za nas.Meljemo vas laganica.Koje bre navijanje spominje ovaj firmas.Pa bre na svakoj utakmici u Novom Sadu nas je bilo vise od vas,o cemu ti covece pricas.A nesto se nesecam da ste dolazili u Kragujevac.Firmasi,firmasi vi ste kao zecevi,u svom gradu bezite obraza vi nemate.Novi Sad,Novi Sad,osvojen je Novi Sad,Firma opet bezala takva im je sudbina.....RD 1989 ...RADNICKI I NISTA VISE

slanina

pre 14 godina

Daleko cete dogurati u ligi sampiona,ne znam ni kvalifikacije da li cete proci, ako osvojite set svaka cast!!!
Opet se poredite sa nama a niste nam ni do kolena,imamo duplo vise titula nego sto ste recimo vi u prvoj ligi.
Morate jos puno jesti pasulja da bi ste dostigli Vosu u rezultatima i navijanju jer mi smo imali pun SPENS u ligi sampiona dok ste vi igrali opstinsku ligu sa lokalnim deranima.
Ajd uzdravlje.

Philip

pre 14 godina

Uopste ne razumem vas koji se ovde prepucavate... I sta je cudno u tome sto je Radnicki prosao u finale? To je klub koji je poslednjih PET godina ubedljivo najvise ulozio u ekipu i red je da se bori za titulu. E sad, ima i druga strana medalje: ekipa Crvene zvezde kosta bukvalno deset puta manje od ekipe Radnickog i igrace finale. To je fenomen, ekipa koja je visestruko jeftinija ce biti u prilici da osvoji titulu! Koliko se secam, oni i Radnicki su poslednjih sezona osvojili sve moguce trofeje!
Ali eto, i to je u ovoj zemlji moguce!!!

kg

pre 14 godina

A gde su igrali Mrdak i Ivovic???? Cupko po utakmici sakupi vise od 20 poena....nesto sto je za bilo kog igraca iz Vojvodine pojam!!! A to sto ne umete da navijate i sto ste izgubili interesovanje za odbojku,dragi moji Novosadjani,daje vam pravo jedino da se ljutite i negodujete kad se vas tim pogubi pred glasnijom publikom i mnogobrojnim ljubiteljima odbojke...vi ste isuvise fini da biste napravili atmosferu u drljavom Spensu. Ostanite takvi i budite tu gde jeste,jer za bolje niste...a mi odosmo u finale pa pravac liga sampiona!!! :)))

Gramatika OS

pre 14 godina

Dobra utakmica, Vojvodina je propustila svoju priliku u Novom Sadu i iako su realno bolj i perspektivnija ekipa zavrsavaju takmicenje. PreCednik! Sjajno!

Cupko

pre 14 godina

(_massi_, 28. mart 2010 22:51).

Ma nemoj da je kod vas Cupkovica igrao bolje nego u Vosi. Nebu di smesan. Taj vam je ubedljivo naj losiji igrac. Vemic je za njega igrac ipo. Prijem kod Cupkovica je kriminalan. E sada onaj komentar Lale. Gde su igrali Kovac,Cupkovic,Jovanovic,Maksimovic.U Vosi. E sad gubite finale 100 % jer za razliku od vas Zvezda neigra toplo-hladno.

beksi

pre 14 godina

bas je bilo kao u PAKLU... ''ODBOJKASKI NE, NE i NE ''Djavoli su se potrudiliiii!!!!
psovke publike, pogrde najvulgarnijeg sadrzaja a posebno ispod mreze.
igraci brisu znoj -dodavaci(deca od 12 tak godina) polivaju vodu po lopti pre nego je dodaju serveru... upaljaci ...novcici, linijske sudije spremljene normalno u paklu da pokazuju za koga drugog no za devil-e. Oficijelni spiker poziva navijace i navija. Кomentator javnog servisa kad god je u kadru u oblaku dima cigarete -tepa -djavolima...Stvarno - Bas kao u paklu. Jedino ne znam sta bi to trebalo odbojci...Malo vise STE se zaboravili.

dr.Miroslav Stojanović

pre 14 godina

vEČERAS SE U DVORANI "Jezero" ODIGRALA UTAKMICA DOSTOJNA FINALA PRVENSTVA SRBIJE.
Svaka čast igračima Vojvodine na pruženoj partiji.Mislim da su pali pre svega jer je Marko Ivović bio opterećen servisom i u prethodnoj i u ovoj utakmici.Svaka Čast Škundriću,Vemiću i Bori Petroviću na igri,ali Radnički je večeras bio bolji upravo za tu razliku u II i IV setu.
Još jedanput se izvinjavam za bačene novčiće u teren,jer tome nije mesto na odbojkaškim utakmicama.Ovo je jedan zdrav rivalitet,a treba biti pravi i u porazu i u pobedi.
Još jednom čestitam i jednima i drugima na pruženoj partiji.
Precednik sam Radničkog,ali i jedni i drugi će biti veliki igrači,imaju predispozicije,samo je bitno vreme.
To je naša liga,premlada za Evropu,ali ima mladih igrača koji će u bliskoj budućnosti biti spremni da zamene jednu neponovljivu generaciju.
Finale će biti neizvesno.

BojanKG

pre 14 godina

Fantasticna utakmica, mislim da je cak bilo i finale pre finale, jer zvezda nikada nije igrala ovu modernu odbojku.
Ambijent u Hali Jezero se ne moze opisati. To se treba doziveti i zato pozivam sve da doju 15.aprila da uzivaju.
Cupko je pokazao da je bolji zajedno i od Vemica i od Ivovica, ali naravno Kolakovic nije opet dosao u Kragujevac.
I na kraju, neprocenjivo, kada uzivas gledas strah u ocima kod igraca Vojvodine. kada se Hala pretvorila u PAKAO.

delija do smrti

pre 14 godina

Moram da priznam da niste bili losi veceras ni na tribinama ni na terenu ali sledece nedelje dolaze kraljevi da pokazu moc. Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala...!!!

Anti cigan

pre 14 godina

Moram da priznam da niste bili losi veceras ni na tribinama ni na terenu ali sledece nedelje dolaze kraljevi da pokazu moc. Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala...!!!
(delija do smrti, 28. mart 2010 23:00)

Ti ocigledno ne znas ni kad treba da dodjes, a pricas o nekom dolazenju. Kakva sledeca nedelja, utakmice se igraju tek za 2 i po nedelje, zbog obaceza juniorske reprezentacije. A cisto me zanima da li vi delije znate ijednog vaseg odbojkasa a kamoli odbojkasicu, koje su napravile najveci uspeh u istoriji kluba, osvojivsi 2. mesto u CEV kupu.

Ivan

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)
(Lala iz Banata, 28. mart 2010 20:54)

Ajde molim te nemoj da lazes narod! U Radnickom svega dva Vojvodjanina, ako i toliko. Za jednog sigurno znam, to je Cedic, a za Ilica nisam siguran odakle je, ali mislim da je iz Vojvodine. Cupkovic je iz Pozareva, Maksimovic iz Kragujevca, ovi mladji iz Lucana i Nisa...Koliko ja poznajem nasu zemlju, svi navedeni gradovi ne pripadaju Vojvodini..

Lala iz KG-a

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)
(Lala iz Banata, 28. mart 2010 20:54)

Lalo, prijatelju naš, pa nismo mi Šumadinci krivi što se vaše vojvođanske "mladice" i rasad bolje primaju i lepše rastu u ovim našim brdima nego u toj vašoj ravnici.

Došli momci, lepi, vredni, mi ih zavoleli a oni igraju bolje nego što su ikad kod kuće. Eto i košarkaše smo iz Vršca primili kod nas i dođe nas 4000 da ih pogledamo a momci i Muta zadovoljni pa baš igraju onako od srca.

A ima ti još i faktor zvani Šumadinke, ovi se vaši zaljubiška do ušiju pa se to poženilo ili vezalo pa sad ne bi natrag pa makar lance vaše ravnice da im ponudite.

Nego bolje da vi čuvate, pazite i zalivate to što još uvek imate jer ako svi navale dole u Šumadiju plašim se nećemo živi preteći.

Da si mi živ i zdrav i da navijaš za šumadijske Lale u finalu protiv jednog od "zlih BG blizanaca".

!!!

pre 14 godina

Kolakovicu mogu ti poruciti nesto sto jedan decko iz publike kaze "Cupko moze da nosi Vemica na ledjima i da igra bolje od njega" ! Bravo za to i plasman u finale!!!!

_massi_

pre 14 godina

@Lala iz Banata
U crvenim dresovima nije bio niti jedan vojvođanin. Maxa je čovek Kragujevčanin rođen, odrastao i naučio da igra odbojku. Prošle godine je samo igrao kod vas.
Čeda je počeo da igra u vojvodini kao klinac, ali se afirmisao i postao igrač u Kg-u i Kg smatra svojim drugim gradom.
Čupković nema veze sa vama sem što je odigrao dve sezone kod vas, znači niti ste ga vi naučili da igra niti je nešto kod vas napredovao. Tek kod nas kad je došao, popravio je prijem servisa, kod vas je bio rupa i sve smo na
njega igrali prošle godine. Jedino što poštujem Zoki Jovanović jeste kompletno vaš igrač, al' sad je kod nas šta će te. A vidim kod vas sve "vaši" igrači.
Ivović, Mrdak, nosioci igre a nisu iz vaše škole.

Prestanite samo da se folirate i da lažete narod kako je sve što vredi u odbojci poniklo iz vojovdine. To je mit koji je odavno nestao, sad niču drugi centeri,
hvala bogu Kraljevo (uvek bilo), Ljig, Gradište, i što da ne Kg, a vama ostaje samo priča, drugačije i ne može kad ima 100 gledalaca maximalno
na utakmicama u NS-u.

Imaćete prenose finala na nacionalnom servisu ako opet ne prekinu kao što su zadnje dve utakmice prekinuli.

Lala iz Banata

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)

Lala iz KG-a

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)
(Lala iz Banata, 28. mart 2010 20:54)

Lalo, prijatelju naš, pa nismo mi Šumadinci krivi što se vaše vojvođanske "mladice" i rasad bolje primaju i lepše rastu u ovim našim brdima nego u toj vašoj ravnici.

Došli momci, lepi, vredni, mi ih zavoleli a oni igraju bolje nego što su ikad kod kuće. Eto i košarkaše smo iz Vršca primili kod nas i dođe nas 4000 da ih pogledamo a momci i Muta zadovoljni pa baš igraju onako od srca.

A ima ti još i faktor zvani Šumadinke, ovi se vaši zaljubiška do ušiju pa se to poženilo ili vezalo pa sad ne bi natrag pa makar lance vaše ravnice da im ponudite.

Nego bolje da vi čuvate, pazite i zalivate to što još uvek imate jer ako svi navale dole u Šumadiju plašim se nećemo živi preteći.

Da si mi živ i zdrav i da navijaš za šumadijske Lale u finalu protiv jednog od "zlih BG blizanaca".

_massi_

pre 14 godina

@Lala iz Banata
U crvenim dresovima nije bio niti jedan vojvođanin. Maxa je čovek Kragujevčanin rođen, odrastao i naučio da igra odbojku. Prošle godine je samo igrao kod vas.
Čeda je počeo da igra u vojvodini kao klinac, ali se afirmisao i postao igrač u Kg-u i Kg smatra svojim drugim gradom.
Čupković nema veze sa vama sem što je odigrao dve sezone kod vas, znači niti ste ga vi naučili da igra niti je nešto kod vas napredovao. Tek kod nas kad je došao, popravio je prijem servisa, kod vas je bio rupa i sve smo na
njega igrali prošle godine. Jedino što poštujem Zoki Jovanović jeste kompletno vaš igrač, al' sad je kod nas šta će te. A vidim kod vas sve "vaši" igrači.
Ivović, Mrdak, nosioci igre a nisu iz vaše škole.

Prestanite samo da se folirate i da lažete narod kako je sve što vredi u odbojci poniklo iz vojovdine. To je mit koji je odavno nestao, sad niču drugi centeri,
hvala bogu Kraljevo (uvek bilo), Ljig, Gradište, i što da ne Kg, a vama ostaje samo priča, drugačije i ne može kad ima 100 gledalaca maximalno
na utakmicama u NS-u.

Imaćete prenose finala na nacionalnom servisu ako opet ne prekinu kao što su zadnje dve utakmice prekinuli.

!!!

pre 14 godina

Kolakovicu mogu ti poruciti nesto sto jedan decko iz publike kaze "Cupko moze da nosi Vemica na ledjima i da igra bolje od njega" ! Bravo za to i plasman u finale!!!!

Anti cigan

pre 14 godina

Moram da priznam da niste bili losi veceras ni na tribinama ni na terenu ali sledece nedelje dolaze kraljevi da pokazu moc. Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala...!!!
(delija do smrti, 28. mart 2010 23:00)

Ti ocigledno ne znas ni kad treba da dodjes, a pricas o nekom dolazenju. Kakva sledeca nedelja, utakmice se igraju tek za 2 i po nedelje, zbog obaceza juniorske reprezentacije. A cisto me zanima da li vi delije znate ijednog vaseg odbojkasa a kamoli odbojkasicu, koje su napravile najveci uspeh u istoriji kluba, osvojivsi 2. mesto u CEV kupu.

BojanKG

pre 14 godina

Fantasticna utakmica, mislim da je cak bilo i finale pre finale, jer zvezda nikada nije igrala ovu modernu odbojku.
Ambijent u Hali Jezero se ne moze opisati. To se treba doziveti i zato pozivam sve da doju 15.aprila da uzivaju.
Cupko je pokazao da je bolji zajedno i od Vemica i od Ivovica, ali naravno Kolakovic nije opet dosao u Kragujevac.
I na kraju, neprocenjivo, kada uzivas gledas strah u ocima kod igraca Vojvodine. kada se Hala pretvorila u PAKAO.

dr.Miroslav Stojanović

pre 14 godina

vEČERAS SE U DVORANI "Jezero" ODIGRALA UTAKMICA DOSTOJNA FINALA PRVENSTVA SRBIJE.
Svaka čast igračima Vojvodine na pruženoj partiji.Mislim da su pali pre svega jer je Marko Ivović bio opterećen servisom i u prethodnoj i u ovoj utakmici.Svaka Čast Škundriću,Vemiću i Bori Petroviću na igri,ali Radnički je večeras bio bolji upravo za tu razliku u II i IV setu.
Još jedanput se izvinjavam za bačene novčiće u teren,jer tome nije mesto na odbojkaškim utakmicama.Ovo je jedan zdrav rivalitet,a treba biti pravi i u porazu i u pobedi.
Još jednom čestitam i jednima i drugima na pruženoj partiji.
Precednik sam Radničkog,ali i jedni i drugi će biti veliki igrači,imaju predispozicije,samo je bitno vreme.
To je naša liga,premlada za Evropu,ali ima mladih igrača koji će u bliskoj budućnosti biti spremni da zamene jednu neponovljivu generaciju.
Finale će biti neizvesno.

Ivan

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)
(Lala iz Banata, 28. mart 2010 20:54)

Ajde molim te nemoj da lazes narod! U Radnickom svega dva Vojvodjanina, ako i toliko. Za jednog sigurno znam, to je Cedic, a za Ilica nisam siguran odakle je, ali mislim da je iz Vojvodine. Cupkovic je iz Pozareva, Maksimovic iz Kragujevca, ovi mladji iz Lucana i Nisa...Koliko ja poznajem nasu zemlju, svi navedeni gradovi ne pripadaju Vojvodini..

kg

pre 14 godina

A gde su igrali Mrdak i Ivovic???? Cupko po utakmici sakupi vise od 20 poena....nesto sto je za bilo kog igraca iz Vojvodine pojam!!! A to sto ne umete da navijate i sto ste izgubili interesovanje za odbojku,dragi moji Novosadjani,daje vam pravo jedino da se ljutite i negodujete kad se vas tim pogubi pred glasnijom publikom i mnogobrojnim ljubiteljima odbojke...vi ste isuvise fini da biste napravili atmosferu u drljavom Spensu. Ostanite takvi i budite tu gde jeste,jer za bolje niste...a mi odosmo u finale pa pravac liga sampiona!!! :)))

zoran

pre 14 godina

(beksi, 29. mart 2010 11:04

Zbog dece koja skupljaju i dodaju lopte,moram da te demantujem...lopte niko ih nije polivao vodom, gde si to video, majke ti? O kakvim novcicima i upaljacima govoris? Da nisi mozda bio dole na terenu, kao ja, pa da si to sve video. Verovatno si to sve video na TV, ...sada ti smeta komentar...a komentari na prosloj utakmici iz Novog Sada ti nisu smetali? To sto je bila neverovatna buka i sto su gledaoci navijali, pa naravno da nisu dosli u teatar. Nikakvih ekcesa nije bilo. To je ona ista publika koja je gledajuci i navijajuci za kosarkase u NLB ligi, pokazala kako se kulturno i snazno navija za svoj tim i dobila sve pohvale ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne. Sve cestitke odbojkasima i sportskom Kragujevcu, cestitke i odbojkasima Vojvodine, vise srece sledeci put.Nastavite da trenirate!

Lala iz Banata

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)

CRVENI DJAVOLI 1989

pre 14 godina

Nja njan nja trt trt trt,nisam bre znao da su ovi vojvodjani toliko zavisni.AJ skapirajte vise da ste trenutno nula za nas.Meljemo vas laganica.Koje bre navijanje spominje ovaj firmas.Pa bre na svakoj utakmici u Novom Sadu nas je bilo vise od vas,o cemu ti covece pricas.A nesto se nesecam da ste dolazili u Kragujevac.Firmasi,firmasi vi ste kao zecevi,u svom gradu bezite obraza vi nemate.Novi Sad,Novi Sad,osvojen je Novi Sad,Firma opet bezala takva im je sudbina.....RD 1989 ...RADNICKI I NISTA VISE

beksi

pre 14 godina

bas je bilo kao u PAKLU... ''ODBOJKASKI NE, NE i NE ''Djavoli su se potrudiliiii!!!!
psovke publike, pogrde najvulgarnijeg sadrzaja a posebno ispod mreze.
igraci brisu znoj -dodavaci(deca od 12 tak godina) polivaju vodu po lopti pre nego je dodaju serveru... upaljaci ...novcici, linijske sudije spremljene normalno u paklu da pokazuju za koga drugog no za devil-e. Oficijelni spiker poziva navijace i navija. Кomentator javnog servisa kad god je u kadru u oblaku dima cigarete -tepa -djavolima...Stvarno - Bas kao u paklu. Jedino ne znam sta bi to trebalo odbojci...Malo vise STE se zaboravili.

www.kragujsport.com

pre 14 godina

Krajnje su smesna prepucavanja ovde.
Navijaci Radnickog treba da slave i da misli usmere ka finalu, Vojvodini vise srece sledece sezone i to je to.

Philip

pre 14 godina

Uopste ne razumem vas koji se ovde prepucavate... I sta je cudno u tome sto je Radnicki prosao u finale? To je klub koji je poslednjih PET godina ubedljivo najvise ulozio u ekipu i red je da se bori za titulu. E sad, ima i druga strana medalje: ekipa Crvene zvezde kosta bukvalno deset puta manje od ekipe Radnickog i igrace finale. To je fenomen, ekipa koja je visestruko jeftinija ce biti u prilici da osvoji titulu! Koliko se secam, oni i Radnicki su poslednjih sezona osvojili sve moguce trofeje!
Ali eto, i to je u ovoj zemlji moguce!!!

Cupko

pre 14 godina

(_massi_, 28. mart 2010 22:51).

Ma nemoj da je kod vas Cupkovica igrao bolje nego u Vosi. Nebu di smesan. Taj vam je ubedljivo naj losiji igrac. Vemic je za njega igrac ipo. Prijem kod Cupkovica je kriminalan. E sada onaj komentar Lale. Gde su igrali Kovac,Cupkovic,Jovanovic,Maksimovic.U Vosi. E sad gubite finale 100 % jer za razliku od vas Zvezda neigra toplo-hladno.

slanina

pre 14 godina

Daleko cete dogurati u ligi sampiona,ne znam ni kvalifikacije da li cete proci, ako osvojite set svaka cast!!!
Opet se poredite sa nama a niste nam ni do kolena,imamo duplo vise titula nego sto ste recimo vi u prvoj ligi.
Morate jos puno jesti pasulja da bi ste dostigli Vosu u rezultatima i navijanju jer mi smo imali pun SPENS u ligi sampiona dok ste vi igrali opstinsku ligu sa lokalnim deranima.
Ajd uzdravlje.

beksi

pre 14 godina

Eeee (zoran, 29. mart 2010 22:26)
samo da se nadam da ti nisi Zoran Ivović iz Ljiga,( otac Marka Ivovića, koji je sa suprugom sedeo ispred nas i negodovao)ako ćeš i ti ??''On'' (zato što si član OS) i ostali ljudi iz OS da zatvarate oči pred tim - lepo nam se u odbojci piše ...!!!!!!!!
na tvoju i moju tugu...na ocigled svih ...deca od 12-13 godina su to radila!!! neki su to i slikali...hteo ti zakletvu ili ma sta slicno...tuzno je ali to je cinjenica. Ko ih je uputio u to ??? ,,,to što smo videli sopstvenim očima - izazivalo je podsmeh i čudjenje... JER.. deca sigurno ne prave razliku kada to treba činiti a kada ne...ne prave ni razliku šta sme a šta ne... linijski sudija(član OS???)-( je krio predmet koji je udario Radića...ista deca ''dodavači'' su skupljala upaljače i proveravali da li rade...:-)i i i itd itd...TO NEMA VEZE SA ODBOJKOM!!!

delija do smrti

pre 14 godina

Moram da priznam da niste bili losi veceras ni na tribinama ni na terenu ali sledece nedelje dolaze kraljevi da pokazu moc. Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala...!!!

Gramatika OS

pre 14 godina

Dobra utakmica, Vojvodina je propustila svoju priliku u Novom Sadu i iako su realno bolj i perspektivnija ekipa zavrsavaju takmicenje. PreCednik! Sjajno!

Lala iz Banata

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)

delija do smrti

pre 14 godina

Moram da priznam da niste bili losi veceras ni na tribinama ni na terenu ali sledece nedelje dolaze kraljevi da pokazu moc. Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala...!!!

beksi

pre 14 godina

bas je bilo kao u PAKLU... ''ODBOJKASKI NE, NE i NE ''Djavoli su se potrudiliiii!!!!
psovke publike, pogrde najvulgarnijeg sadrzaja a posebno ispod mreze.
igraci brisu znoj -dodavaci(deca od 12 tak godina) polivaju vodu po lopti pre nego je dodaju serveru... upaljaci ...novcici, linijske sudije spremljene normalno u paklu da pokazuju za koga drugog no za devil-e. Oficijelni spiker poziva navijace i navija. Кomentator javnog servisa kad god je u kadru u oblaku dima cigarete -tepa -djavolima...Stvarno - Bas kao u paklu. Jedino ne znam sta bi to trebalo odbojci...Malo vise STE se zaboravili.

Cupko

pre 14 godina

(_massi_, 28. mart 2010 22:51).

Ma nemoj da je kod vas Cupkovica igrao bolje nego u Vosi. Nebu di smesan. Taj vam je ubedljivo naj losiji igrac. Vemic je za njega igrac ipo. Prijem kod Cupkovica je kriminalan. E sada onaj komentar Lale. Gde su igrali Kovac,Cupkovic,Jovanovic,Maksimovic.U Vosi. E sad gubite finale 100 % jer za razliku od vas Zvezda neigra toplo-hladno.

slanina

pre 14 godina

Daleko cete dogurati u ligi sampiona,ne znam ni kvalifikacije da li cete proci, ako osvojite set svaka cast!!!
Opet se poredite sa nama a niste nam ni do kolena,imamo duplo vise titula nego sto ste recimo vi u prvoj ligi.
Morate jos puno jesti pasulja da bi ste dostigli Vosu u rezultatima i navijanju jer mi smo imali pun SPENS u ligi sampiona dok ste vi igrali opstinsku ligu sa lokalnim deranima.
Ajd uzdravlje.

Gramatika OS

pre 14 godina

Dobra utakmica, Vojvodina je propustila svoju priliku u Novom Sadu i iako su realno bolj i perspektivnija ekipa zavrsavaju takmicenje. PreCednik! Sjajno!

_massi_

pre 14 godina

@Lala iz Banata
U crvenim dresovima nije bio niti jedan vojvođanin. Maxa je čovek Kragujevčanin rođen, odrastao i naučio da igra odbojku. Prošle godine je samo igrao kod vas.
Čeda je počeo da igra u vojvodini kao klinac, ali se afirmisao i postao igrač u Kg-u i Kg smatra svojim drugim gradom.
Čupković nema veze sa vama sem što je odigrao dve sezone kod vas, znači niti ste ga vi naučili da igra niti je nešto kod vas napredovao. Tek kod nas kad je došao, popravio je prijem servisa, kod vas je bio rupa i sve smo na
njega igrali prošle godine. Jedino što poštujem Zoki Jovanović jeste kompletno vaš igrač, al' sad je kod nas šta će te. A vidim kod vas sve "vaši" igrači.
Ivović, Mrdak, nosioci igre a nisu iz vaše škole.

Prestanite samo da se folirate i da lažete narod kako je sve što vredi u odbojci poniklo iz vojovdine. To je mit koji je odavno nestao, sad niču drugi centeri,
hvala bogu Kraljevo (uvek bilo), Ljig, Gradište, i što da ne Kg, a vama ostaje samo priča, drugačije i ne može kad ima 100 gledalaca maximalno
na utakmicama u NS-u.

Imaćete prenose finala na nacionalnom servisu ako opet ne prekinu kao što su zadnje dve utakmice prekinuli.

BojanKG

pre 14 godina

Fantasticna utakmica, mislim da je cak bilo i finale pre finale, jer zvezda nikada nije igrala ovu modernu odbojku.
Ambijent u Hali Jezero se ne moze opisati. To se treba doziveti i zato pozivam sve da doju 15.aprila da uzivaju.
Cupko je pokazao da je bolji zajedno i od Vemica i od Ivovica, ali naravno Kolakovic nije opet dosao u Kragujevac.
I na kraju, neprocenjivo, kada uzivas gledas strah u ocima kod igraca Vojvodine. kada se Hala pretvorila u PAKAO.

Ivan

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)
(Lala iz Banata, 28. mart 2010 20:54)

Ajde molim te nemoj da lazes narod! U Radnickom svega dva Vojvodjanina, ako i toliko. Za jednog sigurno znam, to je Cedic, a za Ilica nisam siguran odakle je, ali mislim da je iz Vojvodine. Cupkovic je iz Pozareva, Maksimovic iz Kragujevca, ovi mladji iz Lucana i Nisa...Koliko ja poznajem nasu zemlju, svi navedeni gradovi ne pripadaju Vojvodini..

!!!

pre 14 godina

Kolakovicu mogu ti poruciti nesto sto jedan decko iz publike kaze "Cupko moze da nosi Vemica na ledjima i da igra bolje od njega" ! Bravo za to i plasman u finale!!!!

beksi

pre 14 godina

Eeee (zoran, 29. mart 2010 22:26)
samo da se nadam da ti nisi Zoran Ivović iz Ljiga,( otac Marka Ivovića, koji je sa suprugom sedeo ispred nas i negodovao)ako ćeš i ti ??''On'' (zato što si član OS) i ostali ljudi iz OS da zatvarate oči pred tim - lepo nam se u odbojci piše ...!!!!!!!!
na tvoju i moju tugu...na ocigled svih ...deca od 12-13 godina su to radila!!! neki su to i slikali...hteo ti zakletvu ili ma sta slicno...tuzno je ali to je cinjenica. Ko ih je uputio u to ??? ,,,to što smo videli sopstvenim očima - izazivalo je podsmeh i čudjenje... JER.. deca sigurno ne prave razliku kada to treba činiti a kada ne...ne prave ni razliku šta sme a šta ne... linijski sudija(član OS???)-( je krio predmet koji je udario Radića...ista deca ''dodavači'' su skupljala upaljače i proveravali da li rade...:-)i i i itd itd...TO NEMA VEZE SA ODBOJKOM!!!

Lala iz KG-a

pre 14 godina

Svaka čast. Čestitam!
Večeras su vojvođani u crvenim dresovima bili bolji od vojvođana u belim dresovima (ubrajam, naravno, i trenere). ;)
(Lala iz Banata, 28. mart 2010 20:54)

Lalo, prijatelju naš, pa nismo mi Šumadinci krivi što se vaše vojvođanske "mladice" i rasad bolje primaju i lepše rastu u ovim našim brdima nego u toj vašoj ravnici.

Došli momci, lepi, vredni, mi ih zavoleli a oni igraju bolje nego što su ikad kod kuće. Eto i košarkaše smo iz Vršca primili kod nas i dođe nas 4000 da ih pogledamo a momci i Muta zadovoljni pa baš igraju onako od srca.

A ima ti još i faktor zvani Šumadinke, ovi se vaši zaljubiška do ušiju pa se to poženilo ili vezalo pa sad ne bi natrag pa makar lance vaše ravnice da im ponudite.

Nego bolje da vi čuvate, pazite i zalivate to što još uvek imate jer ako svi navale dole u Šumadiju plašim se nećemo živi preteći.

Da si mi živ i zdrav i da navijaš za šumadijske Lale u finalu protiv jednog od "zlih BG blizanaca".

CRVENI DJAVOLI 1989

pre 14 godina

Nja njan nja trt trt trt,nisam bre znao da su ovi vojvodjani toliko zavisni.AJ skapirajte vise da ste trenutno nula za nas.Meljemo vas laganica.Koje bre navijanje spominje ovaj firmas.Pa bre na svakoj utakmici u Novom Sadu nas je bilo vise od vas,o cemu ti covece pricas.A nesto se nesecam da ste dolazili u Kragujevac.Firmasi,firmasi vi ste kao zecevi,u svom gradu bezite obraza vi nemate.Novi Sad,Novi Sad,osvojen je Novi Sad,Firma opet bezala takva im je sudbina.....RD 1989 ...RADNICKI I NISTA VISE

Anti cigan

pre 14 godina

Moram da priznam da niste bili losi veceras ni na tribinama ni na terenu ali sledece nedelje dolaze kraljevi da pokazu moc. Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala...!!!
(delija do smrti, 28. mart 2010 23:00)

Ti ocigledno ne znas ni kad treba da dodjes, a pricas o nekom dolazenju. Kakva sledeca nedelja, utakmice se igraju tek za 2 i po nedelje, zbog obaceza juniorske reprezentacije. A cisto me zanima da li vi delije znate ijednog vaseg odbojkasa a kamoli odbojkasicu, koje su napravile najveci uspeh u istoriji kluba, osvojivsi 2. mesto u CEV kupu.

dr.Miroslav Stojanović

pre 14 godina

vEČERAS SE U DVORANI "Jezero" ODIGRALA UTAKMICA DOSTOJNA FINALA PRVENSTVA SRBIJE.
Svaka čast igračima Vojvodine na pruženoj partiji.Mislim da su pali pre svega jer je Marko Ivović bio opterećen servisom i u prethodnoj i u ovoj utakmici.Svaka Čast Škundriću,Vemiću i Bori Petroviću na igri,ali Radnički je večeras bio bolji upravo za tu razliku u II i IV setu.
Još jedanput se izvinjavam za bačene novčiće u teren,jer tome nije mesto na odbojkaškim utakmicama.Ovo je jedan zdrav rivalitet,a treba biti pravi i u porazu i u pobedi.
Još jednom čestitam i jednima i drugima na pruženoj partiji.
Precednik sam Radničkog,ali i jedni i drugi će biti veliki igrači,imaju predispozicije,samo je bitno vreme.
To je naša liga,premlada za Evropu,ali ima mladih igrača koji će u bliskoj budućnosti biti spremni da zamene jednu neponovljivu generaciju.
Finale će biti neizvesno.

zoran

pre 14 godina

(beksi, 29. mart 2010 11:04

Zbog dece koja skupljaju i dodaju lopte,moram da te demantujem...lopte niko ih nije polivao vodom, gde si to video, majke ti? O kakvim novcicima i upaljacima govoris? Da nisi mozda bio dole na terenu, kao ja, pa da si to sve video. Verovatno si to sve video na TV, ...sada ti smeta komentar...a komentari na prosloj utakmici iz Novog Sada ti nisu smetali? To sto je bila neverovatna buka i sto su gledaoci navijali, pa naravno da nisu dosli u teatar. Nikakvih ekcesa nije bilo. To je ona ista publika koja je gledajuci i navijajuci za kosarkase u NLB ligi, pokazala kako se kulturno i snazno navija za svoj tim i dobila sve pohvale ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Bosne. Sve cestitke odbojkasima i sportskom Kragujevcu, cestitke i odbojkasima Vojvodine, vise srece sledeci put.Nastavite da trenirate!

kg

pre 14 godina

A gde su igrali Mrdak i Ivovic???? Cupko po utakmici sakupi vise od 20 poena....nesto sto je za bilo kog igraca iz Vojvodine pojam!!! A to sto ne umete da navijate i sto ste izgubili interesovanje za odbojku,dragi moji Novosadjani,daje vam pravo jedino da se ljutite i negodujete kad se vas tim pogubi pred glasnijom publikom i mnogobrojnim ljubiteljima odbojke...vi ste isuvise fini da biste napravili atmosferu u drljavom Spensu. Ostanite takvi i budite tu gde jeste,jer za bolje niste...a mi odosmo u finale pa pravac liga sampiona!!! :)))

Philip

pre 14 godina

Uopste ne razumem vas koji se ovde prepucavate... I sta je cudno u tome sto je Radnicki prosao u finale? To je klub koji je poslednjih PET godina ubedljivo najvise ulozio u ekipu i red je da se bori za titulu. E sad, ima i druga strana medalje: ekipa Crvene zvezde kosta bukvalno deset puta manje od ekipe Radnickog i igrace finale. To je fenomen, ekipa koja je visestruko jeftinija ce biti u prilici da osvoji titulu! Koliko se secam, oni i Radnicki su poslednjih sezona osvojili sve moguce trofeje!
Ali eto, i to je u ovoj zemlji moguce!!!

www.kragujsport.com

pre 14 godina

Krajnje su smesna prepucavanja ovde.
Navijaci Radnickog treba da slave i da misli usmere ka finalu, Vojvodini vise srece sledece sezone i to je to.