Vaterpolo 65

Sreda, 24.03.2010.

20:41

Partizan ’potopio’ Mađare

Vaterpolisti Partizana deklasirali su u Mađarskoj Eger 12:4 (5:2, 3:2, 2:0, 2:0) u prvom meču četvrtfinala Evrolige.

Partizan ’potopio’ Maðare IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

vujasinovic

pre 14 godina

Ma da dobro kazete Partizan igra najprljaviji vaterpolo,cak su toliko podmukli da biju sa trostrukom razlikom.pa ko jos to moze?:))a i vas crnogorce cemo preslusati u finalu ako vas jug ne izbaci prije(ako izgubite sa duplom razlikom radujte se):))))
ps;porazeni se uvijek ljute

Aha

pre 14 godina

Već se vadite za eventualni neuspeh protiv talijana, onako, za svaki slučaj, pa posle "jesmo li rekli ?"
Ako Bog da, jedan od sudija će biti dobro poznati gosn. Tulga :-))))), pa dolazi ona, već dobro poznata pesma o teoriji zavere....

NIck US

pre 14 godina

Dje ste sad Montenigeri..?

Jadran- torpedovan u Igalu od Primorca.

Sem par fer, korekntih Kotorana i par Jugovac- nitko zivi da se javi odje.

E pa sad, znate sto- sto je babi milo- to joj se snilo.

Jug- ove god, nemas sanse ni za Final 4- ispanuce od Barselonete.

Nijesam znao gde s eigra finale, no ako ej Napulju- e nemamo ni mi sanse protu Posilipa.

Zato zelim iskreno da moj 2. tim, Primorac ponovno "zgazi: Pro, ovaj puta na njiovom plivalistu...

u sred: Maradonina Napolija..:)

E Viva: PP- Partizan & Primorac...!

iskreno

pre 14 godina

Bravo Grobari!Svaka cast za vaterpoliste,jer momci igraju bez uzdizanja,za razliku od kosarkasa,i ja ih vise postujes..pozdrav od Delije :) sve najbolje dalje!

makelela

pre 14 godina

satiranje uz duplo vise iskljucenja. jedini smo na svijetu koji mozemo da igramo i protiv igraca i protiv sudija. sjetite se samo zadnjeg svjetskog u vaterpolu, svaku zadnju cetvrtimu smo igrali sa drugom postavom jer nam svi najbolji igraci dobiju po tri licne.
kad si superioran u nekom sportu tad ti ni sudije ne mogu nista.

lazar/britanija

pre 14 godina

zasto se prikazuje velika ZVEZDA a ne mali partizan? cudno pitanje, kao da ste pali s`marsa! pa jedan razlog je sto ZVEZDA ima vise od 5.000.000 navijaca!

Eger

pre 14 godina

I mađarska štampa ističe, da je beogradska ekipa ubedljivo bolja, ali na ovakvu katastrofu ipak nisu računali, i da je revanš više nego formalnost.
To se samo moja primedba, da ne bi bilo fer ne doputovati na revanš, ali je sasvim nepotrebno reskirati koju ozbiljniju povredu protiv ekipe, čiji igrači igraju najprljavije i najpodmuklije...

Bestija, Kukuricy City

pre 14 godina

Vec je izdrebano da ce se Partizan se u polifinalu F4 sastati sa Pro Recom dok ce se u drugom polufinalu sastati Primorac i vjerovatno Jug. Kako se F4 igra u Napulju a Pro Reco zeli da ispravi gresku od prosle godine kada smo ih tukli u finalu u Rijeci, vjerujem da Partizan i nema neke velike sanse na talijanskom bazenu. Zelim im sve najbolje veceras u Tel Avivu.

neskonis

pre 14 godina

Da rezimiramo trenutno stanje:

Evroliga: 7 utakmice, 7 pobede;
Interliga: 15 utakmice, 15 pobede;
Srpska liga: 9 utakmice, 9 pobede;
Kup Srbije: 1 utakmica, 1 pobeda;

Ukupno: 32 utakmice, 32 pobede.

Ukoliko izbacimo 2 pobede protiv Honveda( posto su se dve utakmice protiv njih racunale kao 4 u Evroligi i Eurointer ligi), i dve protiv Vojvodine(Eurointer i srpska liga), ostaje nam impozantan podatak, da je Partizan do sada odigrao 28 utakmica ove godine, i na svakoj pobedio!
Neverovatno zar ne!

P.S. I sta treba jos uraditi da bi neko prenosio tvoje utakmice, ne razumem!

stefan

pre 14 godina

pogledajte sta je primorac napravio prejakom jadranu i ukapiracete da ce se isto desiti i partizanu,primorac je branilac titule,ima gotovo isti tim kao lani (otisao paskovic,dosli azevedo i trajkovic)...naravno to je moja prognoza,inace mi se svidja jako kako partizan igra ove godine,mislim da igraju najmoderniji vaterpolo,a igor milanovic kao trener-neprocjenjivo...neko je uvrstio jug medju favorite,to je smijesno,nemaju ama bas nikakve sanse za osvajanje,cak mislim da su na istom nivou kao barseloneta,titula ce se odlucivati izmedju partizana,primorca i pro reka(nadam se da ce se budva makar casno oprostiti)...

Mario

pre 14 godina

dobar je Partizan,ali ovo nije mjerilo,imat če priliku pokazati se protiv najtrofejnijeg kluba na svijetu VK Juga koji je ove godine jak ko zemlja,plus Primorac i najbogatija ekipa Recco,bit če vatre,ko god da osvoji napravit če to jer ima strašnu ekipu.šteta što nema Mladosti ipak su oni najtrofejniji klub ovog natjecanja i naj klub 20.stoljeća ali nisu ni zaslužili biti među ovom ekipom.sve u svemu Partizan je ove godine opak baš kao i u košarci,samo što ovdje i mi Hrvati imamo opakog asa Jug,možda nečemo osvojiti ovo ali čemo krvariti protiv svakog.vidimo se ako Bog da u Gružu

Vaterpolo je vodeni sport

pre 14 godina

@Konacno cemo uzeti titulu evropskog prvaka, oseca se u vazduhu...
(mile, 24. mart 2010 22:09)

Valjda se oseca u VODI! :))

Bg

pre 14 godina

Protiv ovog Partizana, Jug nema ama bas nikakve sanse. Molite se bogu da vas izbace iz takmicenja pre nego sto na njega naletite. Ceoni udar sa lokomotivom: BUM!! A onda nastupa vecni mrak. Bila bi to teska trauma.

VK JUG

pre 14 godina

svake godine mislite da cete biti prvaci europe, a onda dodjete do nepremostive prepreke zvane vk jug. tako ce vam biti i ove godine. samo bojim se da ce pro recco odraditi svoje! jug je uvijek pravi kad treba biti, forma se savrseno tempira. partizan ocigledno svoju formu tempira u krivo vrijeme.

anonymus

pre 14 godina

Partizan je dokazao da se u ovoj sezoni neda smesti. Doći će do borbe za naslov prvaka, no tamo će po običaju izgubit 2, 4 ili više razlike. Da su ne znam kakvi, u odlučujućim utakmicama bivaju potopljeni od Juga i Mladosti. Zato se ne bojim za Jugovo 1. mjesto. Samo Pro Recco može ugroziti Jug kad je u punoj snazi.

pero

pre 14 godina

Nije mi jasno kako da fudbaleri uzimaju vise mediskog prostora od ovih junaka. Momci zasluzuju mnogo vise. Duboko se klanjam. Samo trpajte

Blabla

pre 14 godina

Ako se ovako nastavi, doživećemo i to, da za vreme odigravanja F4 utakmica uživamo u prenosu lokalnog fudbalskog derbija između dve susedne selendre, ili da čak gledamo crtane filmove...

kotor

pre 14 godina

Svaka cast za Partizan.
Definitivno u polufinalu protiv Pro Recca ulazi kao blagi favorit sto je na pocetku evrolige bilo nezamislivo.
Partizan svoju pravu snagu jos nije pokazao, s obzirom da nije igrao jos protiv jakih ekipa kao sto su Pro Recco, Jug i Primorac.
Volio bih da Partizan igra finale i da igra protiv moga Primorca pa neka bolji dobije.

Nisam ocekivao ovakvu prvu sezonu Milanovica.

srdjan

pre 14 godina

Svaka cast, kakav moderan vaterpolo.Partizan igra mnogo bolje i modernije nego prosle godine, zasluga je Milanoviceva. Bravo za profesora Vujasinovica.

zlaja

pre 14 godina

Bravo momci! Ovo se zove DOMINACIJA! Sa druge strane SKANDALOZNO je da RTS ne prenosi direktno utakmicu cetvrtfinala vaterpolo evro lige i da fubalska utakmica C. Zvezda - Smederevo predstavlja prioritet. To je bezobrazluk! Isto tako, kao da silom prenose utakmice kosarkasa Partizana u poslednjem trenutku ukljucujuci prenos utakmice i zavrsavajuci prenos brze bolje odmah nakon zavrsetka utakmice. Sinoc nije bilo ni uvodne emisije ni emisije nakon utakmice u kojoj bi se dala strucna analiza fantasticne utakmice...To isto vazi i za vecerasnju utakmicu vaterpolista. Bitno je bilo prenositi uzasnu fudbalsku utakmicu gde je bilo pogibeljnih startova fudbalera Zvezde vise nego na ful kontaktu. Vise necu da placam TV pretplatu. Bar dok je urednik sportske redakcije Zoran Markovic i dok je direktor Tijanic. Zao mi je sto ovakav komentar dajem povodom ovakve velicanstvene igre vaterpolista, ali je to upravo zato sto sam razocaran zbog potcenjivanja vrednosti onih koji zasluzuju mnogo vecu paznju RTS-a.

Партизан у срцу...

pre 14 godina

Kako волим кад чујем и видим информације о ПАРТИЗАНУ...
Дакле:
ПАРТИЗАН је победио у Мађарској (ватерполо)
ПАРТИЗАН је победио у Израелу (кошарка)
ПАРТИЗАН је победио у Бојводини...(јесте да је у Србији,али је на њиховом терену,фудбал...)

ПОНОСНА САМ НА ПАРТИЗАН...
;)))

SPASOJE SID

pre 14 godina

BRAVO CRNO-BELI DELFINI,JOS JEDNOM STE POKAZALI DA STE NAJOZBILJNIJI KANDIDAT ZA SAMPIONA EVROPE.PO KVALITETU VAM TO I PRIPADA A I VREME JE POSTANEMO NAJTROFEJNIJI KLUB NA SVETU.PARTIZAN SAMPION

pharaoh

pre 14 godina

Haha, Mađari ni gola nisu postigli u drugom poluvremenu. Ja ne znam šta treba da se desi da mi ne budemo prvaci. Ovako dominantna nije ni Barsa u košarci. Strašno.

P.S. Mislim da ovi momci zaslužuju mnogo veću zastupljenost u medijima nego što je to sada slučaj. Alo ljudi, ne pamtim da je neka ekipa bila ovako dominantna, i nije fer prema ovim momcima.

vlado

pre 14 godina

Svaka cast momci,iako su kosarkasi u prvom planu,vas uspjeh je podjednako vazan kao i njihov.
Nadam se da je ovo vasa godina i da cete u donijeti titulu prvaka evrope u Beogtrad.
Naprijed crrno-beli!!!!!!

nezgodno krilo

pre 14 godina

E to je pravi PARTIZAN u vaterpolu!
Tako se igra igrač više!
Svaka čast Milanoviću!

Jednom sam ranije kritikovao rad Udovičića i ispostavilo se sada - sa pravom!

Uzmi Milanoviću 7 EVRO titulu!

Novica mkd

pre 14 godina

Bravo majstori!!!
Znam da cete ostati ozbiljni i skoncentrisani do kraja, a to vodi ka evro-tituli. Ove godine ja nasa.
Dobar trener je stub celog kluba, to su shvatili nasi vaterpolisti, a nadam se da ce neko i u nasem fudbalskom klubu progledati.

~ S M K ~

pre 14 godina

Bravo "crno-beli" delfini,svaka cast,samo nek nastavi ovako nase Sportsko Drustvo Partizan. Moram samo da napomenem nesto. Hteo bih samo da se "zahvalim" javnom servisu Srbije,Radio Televiziji Srbije (RTS) sto ne prenosi derbi izmedju Vojvodine i Partizana vec prenosi Zvezdu protiv Smedereva i tako ne prenosi CETVRTFINALE EVROLIGE izmedju Egera i Partizana,vec je u prvom planu tzv. "Moja Zvezda" u jos jednoj kradji,dok se Partizan,koliko ja vidim,ostavlja po strani,tj. daje se snimak. Svaka Vam cast ako vam je vaznija propala Zvezdica od derbija Vojvodine i Partizana i cetvrtfinala Evrolige u vaterpolu izmedju Egera i Partizana.

~ S M K ~

pre 14 godina

Bravo "crno-beli" delfini,svaka cast,samo nek nastavi ovako nase Sportsko Drustvo Partizan. Moram samo da napomenem nesto. Hteo bih samo da se "zahvalim" javnom servisu Srbije,Radio Televiziji Srbije (RTS) sto ne prenosi derbi izmedju Vojvodine i Partizana vec prenosi Zvezdu protiv Smedereva i tako ne prenosi CETVRTFINALE EVROLIGE izmedju Egera i Partizana,vec je u prvom planu tzv. "Moja Zvezda" u jos jednoj kradji,dok se Partizan,koliko ja vidim,ostavlja po strani,tj. daje se snimak. Svaka Vam cast ako vam je vaznija propala Zvezdica od derbija Vojvodine i Partizana i cetvrtfinala Evrolige u vaterpolu izmedju Egera i Partizana.

zlaja

pre 14 godina

Bravo momci! Ovo se zove DOMINACIJA! Sa druge strane SKANDALOZNO je da RTS ne prenosi direktno utakmicu cetvrtfinala vaterpolo evro lige i da fubalska utakmica C. Zvezda - Smederevo predstavlja prioritet. To je bezobrazluk! Isto tako, kao da silom prenose utakmice kosarkasa Partizana u poslednjem trenutku ukljucujuci prenos utakmice i zavrsavajuci prenos brze bolje odmah nakon zavrsetka utakmice. Sinoc nije bilo ni uvodne emisije ni emisije nakon utakmice u kojoj bi se dala strucna analiza fantasticne utakmice...To isto vazi i za vecerasnju utakmicu vaterpolista. Bitno je bilo prenositi uzasnu fudbalsku utakmicu gde je bilo pogibeljnih startova fudbalera Zvezde vise nego na ful kontaktu. Vise necu da placam TV pretplatu. Bar dok je urednik sportske redakcije Zoran Markovic i dok je direktor Tijanic. Zao mi je sto ovakav komentar dajem povodom ovakve velicanstvene igre vaterpolista, ali je to upravo zato sto sam razocaran zbog potcenjivanja vrednosti onih koji zasluzuju mnogo vecu paznju RTS-a.

pharaoh

pre 14 godina

Haha, Mađari ni gola nisu postigli u drugom poluvremenu. Ja ne znam šta treba da se desi da mi ne budemo prvaci. Ovako dominantna nije ni Barsa u košarci. Strašno.

P.S. Mislim da ovi momci zaslužuju mnogo veću zastupljenost u medijima nego što je to sada slučaj. Alo ljudi, ne pamtim da je neka ekipa bila ovako dominantna, i nije fer prema ovim momcima.

Партизан у срцу...

pre 14 godina

Kako волим кад чујем и видим информације о ПАРТИЗАНУ...
Дакле:
ПАРТИЗАН је победио у Мађарској (ватерполо)
ПАРТИЗАН је победио у Израелу (кошарка)
ПАРТИЗАН је победио у Бојводини...(јесте да је у Србији,али је на њиховом терену,фудбал...)

ПОНОСНА САМ НА ПАРТИЗАН...
;)))

kotor

pre 14 godina

Svaka cast za Partizan.
Definitivno u polufinalu protiv Pro Recca ulazi kao blagi favorit sto je na pocetku evrolige bilo nezamislivo.
Partizan svoju pravu snagu jos nije pokazao, s obzirom da nije igrao jos protiv jakih ekipa kao sto su Pro Recco, Jug i Primorac.
Volio bih da Partizan igra finale i da igra protiv moga Primorca pa neka bolji dobije.

Nisam ocekivao ovakvu prvu sezonu Milanovica.

pero

pre 14 godina

Nije mi jasno kako da fudbaleri uzimaju vise mediskog prostora od ovih junaka. Momci zasluzuju mnogo vise. Duboko se klanjam. Samo trpajte

Blabla

pre 14 godina

Ako se ovako nastavi, doživećemo i to, da za vreme odigravanja F4 utakmica uživamo u prenosu lokalnog fudbalskog derbija između dve susedne selendre, ili da čak gledamo crtane filmove...

srdjan

pre 14 godina

Svaka cast, kakav moderan vaterpolo.Partizan igra mnogo bolje i modernije nego prosle godine, zasluga je Milanoviceva. Bravo za profesora Vujasinovica.

neskonis

pre 14 godina

Da rezimiramo trenutno stanje:

Evroliga: 7 utakmice, 7 pobede;
Interliga: 15 utakmice, 15 pobede;
Srpska liga: 9 utakmice, 9 pobede;
Kup Srbije: 1 utakmica, 1 pobeda;

Ukupno: 32 utakmice, 32 pobede.

Ukoliko izbacimo 2 pobede protiv Honveda( posto su se dve utakmice protiv njih racunale kao 4 u Evroligi i Eurointer ligi), i dve protiv Vojvodine(Eurointer i srpska liga), ostaje nam impozantan podatak, da je Partizan do sada odigrao 28 utakmica ove godine, i na svakoj pobedio!
Neverovatno zar ne!

P.S. I sta treba jos uraditi da bi neko prenosio tvoje utakmice, ne razumem!

vlado

pre 14 godina

Svaka cast momci,iako su kosarkasi u prvom planu,vas uspjeh je podjednako vazan kao i njihov.
Nadam se da je ovo vasa godina i da cete u donijeti titulu prvaka evrope u Beogtrad.
Naprijed crrno-beli!!!!!!

nezgodno krilo

pre 14 godina

E to je pravi PARTIZAN u vaterpolu!
Tako se igra igrač više!
Svaka čast Milanoviću!

Jednom sam ranije kritikovao rad Udovičića i ispostavilo se sada - sa pravom!

Uzmi Milanoviću 7 EVRO titulu!

Vaterpolo je vodeni sport

pre 14 godina

@Konacno cemo uzeti titulu evropskog prvaka, oseca se u vazduhu...
(mile, 24. mart 2010 22:09)

Valjda se oseca u VODI! :))

Novica mkd

pre 14 godina

Bravo majstori!!!
Znam da cete ostati ozbiljni i skoncentrisani do kraja, a to vodi ka evro-tituli. Ove godine ja nasa.
Dobar trener je stub celog kluba, to su shvatili nasi vaterpolisti, a nadam se da ce neko i u nasem fudbalskom klubu progledati.

SPASOJE SID

pre 14 godina

BRAVO CRNO-BELI DELFINI,JOS JEDNOM STE POKAZALI DA STE NAJOZBILJNIJI KANDIDAT ZA SAMPIONA EVROPE.PO KVALITETU VAM TO I PRIPADA A I VREME JE POSTANEMO NAJTROFEJNIJI KLUB NA SVETU.PARTIZAN SAMPION

Bg

pre 14 godina

Protiv ovog Partizana, Jug nema ama bas nikakve sanse. Molite se bogu da vas izbace iz takmicenja pre nego sto na njega naletite. Ceoni udar sa lokomotivom: BUM!! A onda nastupa vecni mrak. Bila bi to teska trauma.

makelela

pre 14 godina

satiranje uz duplo vise iskljucenja. jedini smo na svijetu koji mozemo da igramo i protiv igraca i protiv sudija. sjetite se samo zadnjeg svjetskog u vaterpolu, svaku zadnju cetvrtimu smo igrali sa drugom postavom jer nam svi najbolji igraci dobiju po tri licne.
kad si superioran u nekom sportu tad ti ni sudije ne mogu nista.

stefan

pre 14 godina

pogledajte sta je primorac napravio prejakom jadranu i ukapiracete da ce se isto desiti i partizanu,primorac je branilac titule,ima gotovo isti tim kao lani (otisao paskovic,dosli azevedo i trajkovic)...naravno to je moja prognoza,inace mi se svidja jako kako partizan igra ove godine,mislim da igraju najmoderniji vaterpolo,a igor milanovic kao trener-neprocjenjivo...neko je uvrstio jug medju favorite,to je smijesno,nemaju ama bas nikakve sanse za osvajanje,cak mislim da su na istom nivou kao barseloneta,titula ce se odlucivati izmedju partizana,primorca i pro reka(nadam se da ce se budva makar casno oprostiti)...

Mario

pre 14 godina

dobar je Partizan,ali ovo nije mjerilo,imat če priliku pokazati se protiv najtrofejnijeg kluba na svijetu VK Juga koji je ove godine jak ko zemlja,plus Primorac i najbogatija ekipa Recco,bit če vatre,ko god da osvoji napravit če to jer ima strašnu ekipu.šteta što nema Mladosti ipak su oni najtrofejniji klub ovog natjecanja i naj klub 20.stoljeća ali nisu ni zaslužili biti među ovom ekipom.sve u svemu Partizan je ove godine opak baš kao i u košarci,samo što ovdje i mi Hrvati imamo opakog asa Jug,možda nečemo osvojiti ovo ali čemo krvariti protiv svakog.vidimo se ako Bog da u Gružu

Eger

pre 14 godina

I mađarska štampa ističe, da je beogradska ekipa ubedljivo bolja, ali na ovakvu katastrofu ipak nisu računali, i da je revanš više nego formalnost.
To se samo moja primedba, da ne bi bilo fer ne doputovati na revanš, ali je sasvim nepotrebno reskirati koju ozbiljniju povredu protiv ekipe, čiji igrači igraju najprljavije i najpodmuklije...

Bestija, Kukuricy City

pre 14 godina

Vec je izdrebano da ce se Partizan se u polifinalu F4 sastati sa Pro Recom dok ce se u drugom polufinalu sastati Primorac i vjerovatno Jug. Kako se F4 igra u Napulju a Pro Reco zeli da ispravi gresku od prosle godine kada smo ih tukli u finalu u Rijeci, vjerujem da Partizan i nema neke velike sanse na talijanskom bazenu. Zelim im sve najbolje veceras u Tel Avivu.

vujasinovic

pre 14 godina

Ma da dobro kazete Partizan igra najprljaviji vaterpolo,cak su toliko podmukli da biju sa trostrukom razlikom.pa ko jos to moze?:))a i vas crnogorce cemo preslusati u finalu ako vas jug ne izbaci prije(ako izgubite sa duplom razlikom radujte se):))))
ps;porazeni se uvijek ljute

NIck US

pre 14 godina

Dje ste sad Montenigeri..?

Jadran- torpedovan u Igalu od Primorca.

Sem par fer, korekntih Kotorana i par Jugovac- nitko zivi da se javi odje.

E pa sad, znate sto- sto je babi milo- to joj se snilo.

Jug- ove god, nemas sanse ni za Final 4- ispanuce od Barselonete.

Nijesam znao gde s eigra finale, no ako ej Napulju- e nemamo ni mi sanse protu Posilipa.

Zato zelim iskreno da moj 2. tim, Primorac ponovno "zgazi: Pro, ovaj puta na njiovom plivalistu...

u sred: Maradonina Napolija..:)

E Viva: PP- Partizan & Primorac...!

VK JUG

pre 14 godina

svake godine mislite da cete biti prvaci europe, a onda dodjete do nepremostive prepreke zvane vk jug. tako ce vam biti i ove godine. samo bojim se da ce pro recco odraditi svoje! jug je uvijek pravi kad treba biti, forma se savrseno tempira. partizan ocigledno svoju formu tempira u krivo vrijeme.

anonymus

pre 14 godina

Partizan je dokazao da se u ovoj sezoni neda smesti. Doći će do borbe za naslov prvaka, no tamo će po običaju izgubit 2, 4 ili više razlike. Da su ne znam kakvi, u odlučujućim utakmicama bivaju potopljeni od Juga i Mladosti. Zato se ne bojim za Jugovo 1. mjesto. Samo Pro Recco može ugroziti Jug kad je u punoj snazi.

lazar/britanija

pre 14 godina

zasto se prikazuje velika ZVEZDA a ne mali partizan? cudno pitanje, kao da ste pali s`marsa! pa jedan razlog je sto ZVEZDA ima vise od 5.000.000 navijaca!

iskreno

pre 14 godina

Bravo Grobari!Svaka cast za vaterpoliste,jer momci igraju bez uzdizanja,za razliku od kosarkasa,i ja ih vise postujes..pozdrav od Delije :) sve najbolje dalje!

Aha

pre 14 godina

Već se vadite za eventualni neuspeh protiv talijana, onako, za svaki slučaj, pa posle "jesmo li rekli ?"
Ako Bog da, jedan od sudija će biti dobro poznati gosn. Tulga :-))))), pa dolazi ona, već dobro poznata pesma o teoriji zavere....

VK JUG

pre 14 godina

svake godine mislite da cete biti prvaci europe, a onda dodjete do nepremostive prepreke zvane vk jug. tako ce vam biti i ove godine. samo bojim se da ce pro recco odraditi svoje! jug je uvijek pravi kad treba biti, forma se savrseno tempira. partizan ocigledno svoju formu tempira u krivo vrijeme.

anonymus

pre 14 godina

Partizan je dokazao da se u ovoj sezoni neda smesti. Doći će do borbe za naslov prvaka, no tamo će po običaju izgubit 2, 4 ili više razlike. Da su ne znam kakvi, u odlučujućim utakmicama bivaju potopljeni od Juga i Mladosti. Zato se ne bojim za Jugovo 1. mjesto. Samo Pro Recco može ugroziti Jug kad je u punoj snazi.

lazar/britanija

pre 14 godina

zasto se prikazuje velika ZVEZDA a ne mali partizan? cudno pitanje, kao da ste pali s`marsa! pa jedan razlog je sto ZVEZDA ima vise od 5.000.000 navijaca!

Mario

pre 14 godina

dobar je Partizan,ali ovo nije mjerilo,imat če priliku pokazati se protiv najtrofejnijeg kluba na svijetu VK Juga koji je ove godine jak ko zemlja,plus Primorac i najbogatija ekipa Recco,bit če vatre,ko god da osvoji napravit če to jer ima strašnu ekipu.šteta što nema Mladosti ipak su oni najtrofejniji klub ovog natjecanja i naj klub 20.stoljeća ali nisu ni zaslužili biti među ovom ekipom.sve u svemu Partizan je ove godine opak baš kao i u košarci,samo što ovdje i mi Hrvati imamo opakog asa Jug,možda nečemo osvojiti ovo ali čemo krvariti protiv svakog.vidimo se ako Bog da u Gružu

Bestija, Kukuricy City

pre 14 godina

Vec je izdrebano da ce se Partizan se u polifinalu F4 sastati sa Pro Recom dok ce se u drugom polufinalu sastati Primorac i vjerovatno Jug. Kako se F4 igra u Napulju a Pro Reco zeli da ispravi gresku od prosle godine kada smo ih tukli u finalu u Rijeci, vjerujem da Partizan i nema neke velike sanse na talijanskom bazenu. Zelim im sve najbolje veceras u Tel Avivu.

~ S M K ~

pre 14 godina

Bravo "crno-beli" delfini,svaka cast,samo nek nastavi ovako nase Sportsko Drustvo Partizan. Moram samo da napomenem nesto. Hteo bih samo da se "zahvalim" javnom servisu Srbije,Radio Televiziji Srbije (RTS) sto ne prenosi derbi izmedju Vojvodine i Partizana vec prenosi Zvezdu protiv Smedereva i tako ne prenosi CETVRTFINALE EVROLIGE izmedju Egera i Partizana,vec je u prvom planu tzv. "Moja Zvezda" u jos jednoj kradji,dok se Partizan,koliko ja vidim,ostavlja po strani,tj. daje se snimak. Svaka Vam cast ako vam je vaznija propala Zvezdica od derbija Vojvodine i Partizana i cetvrtfinala Evrolige u vaterpolu izmedju Egera i Partizana.

iskreno

pre 14 godina

Bravo Grobari!Svaka cast za vaterpoliste,jer momci igraju bez uzdizanja,za razliku od kosarkasa,i ja ih vise postujes..pozdrav od Delije :) sve najbolje dalje!

Aha

pre 14 godina

Već se vadite za eventualni neuspeh protiv talijana, onako, za svaki slučaj, pa posle "jesmo li rekli ?"
Ako Bog da, jedan od sudija će biti dobro poznati gosn. Tulga :-))))), pa dolazi ona, već dobro poznata pesma o teoriji zavere....

stefan

pre 14 godina

pogledajte sta je primorac napravio prejakom jadranu i ukapiracete da ce se isto desiti i partizanu,primorac je branilac titule,ima gotovo isti tim kao lani (otisao paskovic,dosli azevedo i trajkovic)...naravno to je moja prognoza,inace mi se svidja jako kako partizan igra ove godine,mislim da igraju najmoderniji vaterpolo,a igor milanovic kao trener-neprocjenjivo...neko je uvrstio jug medju favorite,to je smijesno,nemaju ama bas nikakve sanse za osvajanje,cak mislim da su na istom nivou kao barseloneta,titula ce se odlucivati izmedju partizana,primorca i pro reka(nadam se da ce se budva makar casno oprostiti)...

Партизан у срцу...

pre 14 godina

Kako волим кад чујем и видим информације о ПАРТИЗАНУ...
Дакле:
ПАРТИЗАН је победио у Мађарској (ватерполо)
ПАРТИЗАН је победио у Израелу (кошарка)
ПАРТИЗАН је победио у Бојводини...(јесте да је у Србији,али је на њиховом терену,фудбал...)

ПОНОСНА САМ НА ПАРТИЗАН...
;)))

Bg

pre 14 godina

Protiv ovog Partizana, Jug nema ama bas nikakve sanse. Molite se bogu da vas izbace iz takmicenja pre nego sto na njega naletite. Ceoni udar sa lokomotivom: BUM!! A onda nastupa vecni mrak. Bila bi to teska trauma.

pharaoh

pre 14 godina

Haha, Mađari ni gola nisu postigli u drugom poluvremenu. Ja ne znam šta treba da se desi da mi ne budemo prvaci. Ovako dominantna nije ni Barsa u košarci. Strašno.

P.S. Mislim da ovi momci zaslužuju mnogo veću zastupljenost u medijima nego što je to sada slučaj. Alo ljudi, ne pamtim da je neka ekipa bila ovako dominantna, i nije fer prema ovim momcima.

Blabla

pre 14 godina

Ako se ovako nastavi, doživećemo i to, da za vreme odigravanja F4 utakmica uživamo u prenosu lokalnog fudbalskog derbija između dve susedne selendre, ili da čak gledamo crtane filmove...

makelela

pre 14 godina

satiranje uz duplo vise iskljucenja. jedini smo na svijetu koji mozemo da igramo i protiv igraca i protiv sudija. sjetite se samo zadnjeg svjetskog u vaterpolu, svaku zadnju cetvrtimu smo igrali sa drugom postavom jer nam svi najbolji igraci dobiju po tri licne.
kad si superioran u nekom sportu tad ti ni sudije ne mogu nista.

vujasinovic

pre 14 godina

Ma da dobro kazete Partizan igra najprljaviji vaterpolo,cak su toliko podmukli da biju sa trostrukom razlikom.pa ko jos to moze?:))a i vas crnogorce cemo preslusati u finalu ako vas jug ne izbaci prije(ako izgubite sa duplom razlikom radujte se):))))
ps;porazeni se uvijek ljute

pero

pre 14 godina

Nije mi jasno kako da fudbaleri uzimaju vise mediskog prostora od ovih junaka. Momci zasluzuju mnogo vise. Duboko se klanjam. Samo trpajte

Eger

pre 14 godina

I mađarska štampa ističe, da je beogradska ekipa ubedljivo bolja, ali na ovakvu katastrofu ipak nisu računali, i da je revanš više nego formalnost.
To se samo moja primedba, da ne bi bilo fer ne doputovati na revanš, ali je sasvim nepotrebno reskirati koju ozbiljniju povredu protiv ekipe, čiji igrači igraju najprljavije i najpodmuklije...

SPASOJE SID

pre 14 godina

BRAVO CRNO-BELI DELFINI,JOS JEDNOM STE POKAZALI DA STE NAJOZBILJNIJI KANDIDAT ZA SAMPIONA EVROPE.PO KVALITETU VAM TO I PRIPADA A I VREME JE POSTANEMO NAJTROFEJNIJI KLUB NA SVETU.PARTIZAN SAMPION

Vaterpolo je vodeni sport

pre 14 godina

@Konacno cemo uzeti titulu evropskog prvaka, oseca se u vazduhu...
(mile, 24. mart 2010 22:09)

Valjda se oseca u VODI! :))

vlado

pre 14 godina

Svaka cast momci,iako su kosarkasi u prvom planu,vas uspjeh je podjednako vazan kao i njihov.
Nadam se da je ovo vasa godina i da cete u donijeti titulu prvaka evrope u Beogtrad.
Naprijed crrno-beli!!!!!!

Novica mkd

pre 14 godina

Bravo majstori!!!
Znam da cete ostati ozbiljni i skoncentrisani do kraja, a to vodi ka evro-tituli. Ove godine ja nasa.
Dobar trener je stub celog kluba, to su shvatili nasi vaterpolisti, a nadam se da ce neko i u nasem fudbalskom klubu progledati.

zlaja

pre 14 godina

Bravo momci! Ovo se zove DOMINACIJA! Sa druge strane SKANDALOZNO je da RTS ne prenosi direktno utakmicu cetvrtfinala vaterpolo evro lige i da fubalska utakmica C. Zvezda - Smederevo predstavlja prioritet. To je bezobrazluk! Isto tako, kao da silom prenose utakmice kosarkasa Partizana u poslednjem trenutku ukljucujuci prenos utakmice i zavrsavajuci prenos brze bolje odmah nakon zavrsetka utakmice. Sinoc nije bilo ni uvodne emisije ni emisije nakon utakmice u kojoj bi se dala strucna analiza fantasticne utakmice...To isto vazi i za vecerasnju utakmicu vaterpolista. Bitno je bilo prenositi uzasnu fudbalsku utakmicu gde je bilo pogibeljnih startova fudbalera Zvezde vise nego na ful kontaktu. Vise necu da placam TV pretplatu. Bar dok je urednik sportske redakcije Zoran Markovic i dok je direktor Tijanic. Zao mi je sto ovakav komentar dajem povodom ovakve velicanstvene igre vaterpolista, ali je to upravo zato sto sam razocaran zbog potcenjivanja vrednosti onih koji zasluzuju mnogo vecu paznju RTS-a.

srdjan

pre 14 godina

Svaka cast, kakav moderan vaterpolo.Partizan igra mnogo bolje i modernije nego prosle godine, zasluga je Milanoviceva. Bravo za profesora Vujasinovica.

nezgodno krilo

pre 14 godina

E to je pravi PARTIZAN u vaterpolu!
Tako se igra igrač više!
Svaka čast Milanoviću!

Jednom sam ranije kritikovao rad Udovičića i ispostavilo se sada - sa pravom!

Uzmi Milanoviću 7 EVRO titulu!

kotor

pre 14 godina

Svaka cast za Partizan.
Definitivno u polufinalu protiv Pro Recca ulazi kao blagi favorit sto je na pocetku evrolige bilo nezamislivo.
Partizan svoju pravu snagu jos nije pokazao, s obzirom da nije igrao jos protiv jakih ekipa kao sto su Pro Recco, Jug i Primorac.
Volio bih da Partizan igra finale i da igra protiv moga Primorca pa neka bolji dobije.

Nisam ocekivao ovakvu prvu sezonu Milanovica.

neskonis

pre 14 godina

Da rezimiramo trenutno stanje:

Evroliga: 7 utakmice, 7 pobede;
Interliga: 15 utakmice, 15 pobede;
Srpska liga: 9 utakmice, 9 pobede;
Kup Srbije: 1 utakmica, 1 pobeda;

Ukupno: 32 utakmice, 32 pobede.

Ukoliko izbacimo 2 pobede protiv Honveda( posto su se dve utakmice protiv njih racunale kao 4 u Evroligi i Eurointer ligi), i dve protiv Vojvodine(Eurointer i srpska liga), ostaje nam impozantan podatak, da je Partizan do sada odigrao 28 utakmica ove godine, i na svakoj pobedio!
Neverovatno zar ne!

P.S. I sta treba jos uraditi da bi neko prenosio tvoje utakmice, ne razumem!

NIck US

pre 14 godina

Dje ste sad Montenigeri..?

Jadran- torpedovan u Igalu od Primorca.

Sem par fer, korekntih Kotorana i par Jugovac- nitko zivi da se javi odje.

E pa sad, znate sto- sto je babi milo- to joj se snilo.

Jug- ove god, nemas sanse ni za Final 4- ispanuce od Barselonete.

Nijesam znao gde s eigra finale, no ako ej Napulju- e nemamo ni mi sanse protu Posilipa.

Zato zelim iskreno da moj 2. tim, Primorac ponovno "zgazi: Pro, ovaj puta na njiovom plivalistu...

u sred: Maradonina Napolija..:)

E Viva: PP- Partizan & Primorac...!