Tenis 169

Nedelja, 21.03.2010.

21:37

Jeleni titula u Indijan Velsu!

Srpska teniserka Jelena Janković osvojila je titulu u Indijan Velsu pobedivši u finalu drugu igračicu sveta Karolinu Voznijacki sa 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

Jeleni titula u Indijan Velsu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Dopuna

pre 14 godina

Žene niukada nisu igrale masterse, ti turniri zvali su se Tier I, Tier II, Tier II, Tier IV... ATP je imao masterse. Od 2009. naziv Tier zamenjen je nazivom "Premijer" (s tim što se pored naziva dodaje koiliko bodova vredi). Zato Jelena nema nijedan masters, jer nije nikada igrala muške turnire.

Nije tačno

pre 14 godina

Nema Jelena ne osam, nego nijedan masters, pošto turniri tog imena nikada nisu postojali u ženskom tenisu. Zašto vi onda glasate protiv neprikosnovenih činjenica? Čuli ste za tenis pre godinu dana. Šta je vama?

Nije tačno

pre 14 godina

Nema Jelena osam "mastersa", Odakle van ideja da su Noskva i Sinsinati "mastersi"? Nikad bili. Jeste tu došlo danas do promene naziva, ali kad su ovi turniri vredili kao Majami ili IW? Vi sad svaki "Pemijer" turnir zovete "mastersom". Ne zaboravite, Jelena neće još dugo igrati. Uspon u 26. kukavna je zabluda. O Ani ne pišem, jer ona snima filmove. Ako neko digne ruke od tenisa, ne mogu njegov pad da zovem sunovratom, nego odlukom o povlačenju. Ona igra samo što mora, zbog ugovora. Povratka nema, jer ona to ne želi. Njena odluka, koja me baš i nije uzdrmala. Nisam teniski zavisnik, niti me sport može toliko okupirati. Nisam dokon. "Panta rei". Sve teče, sve se menja.

Opstenarodno veselje

pre 14 godina

@Sreca,sreca radost

Da Agasi,Sampras,Lendl i ostali velikani belog sporta nisu ostarili i napustili tenis verovatno bi i danas osvajali titule...Da Kolumbo nije otkrio Ameriku nebi bila oformljena NBA liga...Da se Romeo i Julija nisu ubili verovatno bi ziveli srecno do kraja zivota i imali puno dece...Da ih majke nisu rodile Bodiroga i Sapic nebi bili najbolji na svetu....Ali se sve to ipak dogodilo!!!Poenta ove price je;sta bi bilo kad bi bilo nije ni bitno,bitno je sta se desilo!!!A desilo se da je Jeci osvojila IV a koga je jos briga dal' je Serena ucestvovala,dal' se Selesova povukla,dal' se Enanova vratila...To je njihov problem...A Jeci, bar sto se igre tice ,problema nema pa sam sigurna da bi i Serena poklekla pred njom...Ali to je opet sta bi bilo kad bi bilo...Bitno je da je bilo to da se Jeca vratila u staru formu!!!!

MI-SE

pre 14 godina

Sve cestitke Ljubicicu na osvajanju trofeja! Evo, uskoro ce vest o Ljubi imati mnogo vise komentara nego vest o Jeleninom osvajanju trofeja. Pokazatelj je to kako se "usmeravaju" komentari. Meni, na ovu vest, nije objavljeno 5 komentara.

Djoksa

pre 14 godina

PROUD TO BE FAN OF JJ!!! Tako je trebala da izgleda recenica.Izgleda da jos adrenalin struji kroz mene tako da ne vidim da komentari koje saljem dobijaju sasvim drugi smisao ako umesto jednog stavim drugo slovo. Izvinjavam se svima.

Djoksa

pre 14 godina

Ako postoji neka zivotinja koji bi najbolje opisala nasu Jelenu to je FENIKS.Ponovicu svoj kom koji sam poslao nakon njenog ispadanja sa AO i zbog koga sam dobio brdo nepreporucenih kom:PROUD TO BE FUN OF JJ!!!

todos

pre 14 godina

Cestitke Jelena, dokazujes kvalitet. Posle fenomenalnog nastupa za Srbiju zelim ti samo, ali samo uspehe. I napadne Roland Garos, jer ce svi biti okrenuti Wimbldonu.

bane

pre 14 godina

Sjajno! Čip Huper je počeo da izvlači ono najbolje iz Jelene. Izgleda da je ovo tek početak.
Pravila je smеšnu onu Wozniacki koja eto postade druga nakon ovog debakla.

Bravo Jelena (a bogami bravo i Čip). Srećno u Majamiju!

anonimus

pre 14 godina

Svaka čast! Fenomenalna igra, bez lako prepuštenih poena. Sve pohvale za ofanzivnu igru i taktiku na celom turniru. Samo tako nastavi!

Ljubitelj Tenisa

pre 14 godina

Wogy---
Ko je ova osoba,da li je musko ili zensko ali citajuci komentare od pocetka ovog turnira mogu da kazem samo jedno. Ta osoba (musko ili zensko) poznaje Teniski sport do tancina.Svaki komentar nakon Jeleninih pobeda i predvidjanja za sledecu protivnicu je sto posto tacan i konacno nakon Jeleninog trijumfa u finalu, dosao sam do saznanja, da bi i nasi izvestaci imali bogami sta da nauce od ove osobe.Cestitam na zaista izvanrednom znanju i nacinu komentara,bez trunke ponizavanja ili osporavanja kvaliteta Jeleninih protivnica na ovom turniru.Iznad svega,gotovo redovno,upozorava Jelenu da svaka protivnica zasluzuje izuzeto postovanje.Lako je na kraju cestitati na pobedi ali komentari ove osobe daju izuzetan primer kako se voli,postuje i navija za vasu ljubimicu.Jos jednom hvala. Moram da napomenem i ostale komentare koji to svakako zasluzuju a to su--Djoksa,Branko i jos par koji zaista znaju o cemu govore,narocito Djoksa koji je tvrdio da Jelena ima velike sanse na ovom Turniru iz razloga sto najbolje igra na betonskoj podlozi,vidi se da je bio totalno u pravu.

Hahaha

pre 14 godina

I corava koka ubode neko zrno.
Isto kao i Ivan Ljubicic iskporistila je priliku kada su najbolji u losoj formi, povredjeni ili nezainteresovani

Oktavijan74

pre 14 godina

Komentar koji je dobio najvise glasova:Bruka i sramota,Viskovic,javni servis(RTS)!??Ni reci o velikom Jecinom uspehu,strucnoj analizi finala!?Viskovic je sam dao otkaz u RTS-u,a Eurosport je OTKUPIO PRAVA ZA WTA TURNIRE.Stvarno BRUKA I SRAMOTA,ali za koga?

Gerard and Torres

pre 14 godina

Bravo Jelena,svaka ti cast na osvojenom turniru!!!Zaista se divim tvojoj volji i htjenju,da za tebe nema izgubljene lopte,i najvise zbog tvog patriotizma,sto je mnogim nasim "vedetama"(uopste),STRANA RIJEC!!!
Nadam se da je ovo pocetak tvoje uspjesne sezone,i da ce biti jos mnogo ovih teskih pehara...:)))
Naravno,nadam se da ce nam se i Ana uskoro vratiti,i da nju maksimalno podrzimo,jer ipak,kakve su takve su,ali NASE SU!!!!!!!!!
Pozdrav iz Republike Srpske!!!

JelAna

pre 14 godina

Bas lepo zvuci, oba pobednika imaju prezime na -ic. Vise srece sledeci put za DjokovICa, IvanovIC, TipsarevIC, TroIC(ki)...
Napred !

nePretplatnik

pre 14 godina

Ne mogu da zamislim da HRT prenosi finale sa Jelenom, a onda ne prenosi Ljubicica, e na RTS-u je to moguce, ne prenose Jelenu, ali zato gledamo musko finale?! Pa stvarno smo budale kakvih nema...

marko-dc

pre 14 godina

JJ je zaista bila odlicna.
Mislim da je ovo Jelenin 6 masters
1- Carlston- tada je bio ta serija
2- Roma
3- Roma
4- Moskva
5- Cincinati
6- Indian Wells

To je bas lep uspeh i jedna od retkih teniserki koja ima vise od 5.
Mala Woznjacki nema turnir ni 3 kategorije ( svih 6 su iz serije 250 ) a postala je druga na svetu sa izvesnim sansama da postane br.1?

Da li je JJ i dalje najlosiji br 1 ikada. Sramote se

Slavko

pre 14 godina

Raujem se Jeleninoj pobedi naravno ali nisam uzivao u tenisu danas. Previse defanzivno, obe igracice udaraju loptu dva sata sa nekih 3-4 metara iza osnovne linije, bas dosadno. Volim da gledam Justin Enan i igracice tog tipa a Jelenu gledam samo zato sto navijam za nju.Bas kao kad bi uporedili Italijanski dosadni defanzivni fudbala sa fudbalom lepim za oko koji igraju Barsa ili Arsenal.

Ivan

pre 14 godina

Bravo Jelena! Ipak za klasu bolja od Wozniacki koja je od danas druga na WTA listi.Apsurd, ali nema veze. Taman da do kraja godine nista vise ne osvojis (a osvojices),zapusila si usta dezurnim zgubidanima i luzerima koji te omalovazavaju na ovim stranicama.

Mobi Dik

pre 14 godina

Pobeda je pobeda, ali igrao se pravi defanzivni tenis, nije napravljen nijedan potez za pamćenje. Nijedan as, nekoliko vinera. Jako finale, pogotovo što ova Dankinja sada važi za drugu na planeti. Devojka nema veze, prolazna pojava. Ispale su najbolje pre vremena, Jelena je imala povoljan žreb, u finalu se obračunala sa kukavičkim tenisom i to je priča o ženskom tenisu danas. Jelena će se pomeriti za jedno mesto, što je bez značaja, mnnogo je važnija ova pobeda. Vreme pravih obračuna tek dolazi. Imaće Jelena i svoje loše turnire, nema sumnje, tako da ove godine može, ako nastavi da igra bolje, da dođe do petog mesta. A može i da isoadne iz prvih deset, jer niko ne može reći koliko će ona dugo da drži ovaj tempo. Pogledajte Dinaru i šta se s njom događa.
P.S. Očekujem da lavina krene protiv mene. Ko zna šta ću sve preživeti.

Dermendziev

pre 14 godina

Cestitke Jeleni i njenim navijacima,cestitke Ivanu(velikom i iskrenom prijatelju nasega Novaka)i njegovim navijacima na osvojenim trofejima,cestitke nasem paru Zikiju i Nestoru na permanentno dobrim rezultatima.Trijumf Balkana,rekao bih.Sa noslgijom sam procitao jedan komentar na INO forumu-sajtu,gde kaze:"Na Indijan Velsu trijumfovala je Jugoslavija(Srbija i Hrvatska)"
Angazovanje novog trenera Bruksa dalo je psiho-sok terapiju(Jelena se osecala sigurnijom tokom celog turnira).Rezultati saradnje ne dolaze preko noci,ovo je samo psiholoski efekat,koji po pravilu dolaze posle smene trenera ,a koji se u danom slucaju poklopio sa punim pogootkom.
Jeleni i Ani zelim puno uspeha uradu sa novim trenerima,puno trofeja,finala,dobrih igara i rezultata.
Dovidjenja do novih susreta,do novog turnira,do novih pobeda,do novih radosti.

Srbimir

pre 14 godina

Prosto mi nedostaju "strucnjaci" koji su nadmasili sami sebe stigavsi pre neki dan cak do epikurejaca i predsokratovaca!!!(da se covek prekrsti do kog nivoa je u stanju ici ljudska sujeta!).
Jelu su stavljali u kategorije veteranki,matorki,"pri zalasku karijere"...sta sve ne!?Nisu im stare(a ni pri zalasku karijere)sestre Wilijams,Dementijeva(one su po njihovom u punoj snazi,dominantne)a sve su po 4-5 godina starije od nase Jelene!(evo Ljubisa uprav` osvoji u konkurenciji kolega u cak 31.-oj godini,a Jelu otpisuju u 25.-oj!)
Samo ti Jelka furaj svoj stil i ostani dosledna samoj sebi-budi i dalje laka k`o pero,a brza k`o vihor pa cemo se u narednih 5 godina nagledati jos puno pobednickih pehara(od Mastersa do Slamova)
Zivela!!!

JJ može! JJ zna!

pre 14 godina

Neko ovde napisa da smo "ponovo videli onu staru Jelenu".
Ne bih se složio.
Ovo je neka potpuno NOVA Jelena!
Prvo, ona nikada nije igrala ovako ofanzivno, već je godinama strategiju zasnivala uglavnom na defanzivi iza osnovne linije. I protiv Stosur i danas protiv ove poljske Dankinje, JJ je prikazala igru kakvu nikada ranije nismo imali prilike da gledamo od nje! Gotovo da je u svakom poenu diktirala tempo, šetala je Caroline levo-desno kao da igra flipere i potpuno kontrolisala igru. Koji napredak!
Drugo, iako joj servis još uvek nije ubitačan, mnogo je bolji nego ranije. Videlo se danas da i to može da joj bude veliko oružje.
Treće, počela je da osvaja poene NA MREŽI!!! Ja sam bio ubedjen da to neću nikada dočekati da vidim, kad ono!!!

Ne znam ko je najzaslužniji za ovakav pomak u njenoj igri, tek, ja sam zatečen i - ODUŠEVLJEN!

(Uzgred, Ana, pratiš li ti sve ovo?)

Nikson

pre 14 godina

Bravo Jelena, kazem ja da kad ispoljis minimalnu agresiju niko ne moze da ti pridje samo tako nastavi. Kad se samo setim da su neki pomislili da sa ovakvom igrom mozes da se mucis sa onom Stosur bude mi smesno, da li ljudi znaju da na danasnjoj listi mesta posle prvih 10 nista ne znace. Od kad su uveli ovaj sistem bodovanja da bi Jelenu skinuli sa prvog mesta igracice trece kategorije mogu lako doci nadomak desete pozicije. Za ove sto stalno kukaju na Rts da kazem da je kriv globalizam jer je Eurosport kupio prava na globalnom nivou i gde god imali svoj kanal ni jedna televizija ne sme preuzimati prenos koliko god to zelela. Najveca cetri turnira su izuzetak.

Nemam reči

pre 14 godina

Jelenini navijači manje pišu o pobedi a mnogo više pate što nema "pljuvača". To je samo dokaz da je vama navijanje želja da izrazite svoje konfliktne osobine, kao što dosta njih ne ide da gleda fudbal, nego idu da se biju. Kad Jelena izgubi, a to će biti u Majamiju, javiće se "pljuvači" i svi ćete uživati.

Slavica

pre 14 godina

Bravo za Jelenu. Vecina je vec rekla sve a ja samo zelim da i Ljubicicu cestitam osvojen turnir. Okreni obrni IW zadnjih godina osvaja neko cije se prezime isto zavrsava, osim ako nije Cilic. Njega bas ne mogu da svarim.

les Lionceaux

pre 14 godina

eurosport ima monopol što se tiče prijenosa WTA turnira (osim za GS)

čestitke Jeleni, ovo finale je bilo prvi put da sam ju gledao na ovom turniru i odigrala je zaista vrhunski.. nadam se da će tako uskoro i meni omiljenija Ana..
a nadam se da će i Ljubo uspjeti dokrajčiti Rodika pa da imamo srpsko-hrvatske pobjednike na IW

Zaprepascen

pre 14 godina

Zaista je velika bruka da nismo mogli da gledamo Jelenu u finalu Indian Velsa , a emitovano je musko finale ! Ima , doduse , neka repriza y 5 ujutro ali verovatno opet muskog finala ! Ne mogu da verujem svojim ocima ! Cak ni Sport klub ( sa slabom slikom muskog finala ) ! Brukajte se dalje ...

rivera

pre 14 godina

Sta ti je nepravda , mi da radimo ravno 120 godina i da ne potrosimo nijedan cent ne mozemo skupiti toliko koliko Jankovicevoj daju za par meceva u igri koja je vise nego smesna gde se prebacuje neka loptica preko neke mreze zakacene na dva stapa dok se loptica udara nekim stapovima koji lice na tiganje.
Umiru ljudi od gladi sirom sveta dok se pare nemilice bacaju za zabavu tog nazovi otmenog sveta , hostapleraj nema sta ali sta ces covek kao bice ogranicenog uma i ne zasluzuje vise.

sima

pre 14 godina

Bravo, Jelena- uzivanje pravo;
Kakva igra- kockice se smestile; Cestitam i zelim ti da ovako nastavis;

mojim zemljacima koji kritikuju RTS zbog ne prenosenja meceva poruka- ni u Holandiji nije drugacije i ne moze da bude drugacije- autorska prava- odnosno braco srbi- sloboda trzista; eurosport kupi prava i to samo za ZENSKI tenis, jer je odnekuda JEFTINIJI- mislim van GS-ova; medutim i to su najcesce sazeci, sa dan zakasnjenja- osim finala; tako je i ne ljutite se nego, ko moze neka gleda preko interneta; pozdrav;

ivan

pre 14 godina

Da li je moguce da RTS ne prenosi finale u kome igra Jelena a prenose Ljubicica? Sram vas bilo, nemaju svi kablovsku da gledaju, iz Kraljeva sam i jedva i hvatam nesto signala od RTS verovali ili ne.

Abraham

pre 14 godina

Za večite pljuvače...

Gospodo pre nego što počnete da psujete slobodno se prvo informišite! (u ovom slučaju oko prenosa na RTS-u)

RTS ima želju da prenosi ove mečeve, ali vlasnik TV prava za ceo WTA tour je EUROSPORT, koji u ovom slučaju ne želi ni po jednim iole normalnim uslovima da proda prava prenosa. RTS je tu nemoćan. Otkupio je prava za isti turnir, samo u muškoj konkurenciji od SportKluba koji ima prava za našu zemlju.

Internet sve trpi...

kin ping meh

pre 14 godina

1. Jelena vs.-(druga igracica svijeta) C.Wozniacki = 4:0 ,
2. hiljadu poena,
3. 7oo ooo $ ,
4. dvadeset trece finale i dvanaesta titula,....
Konstatacija: NA ZAPADU NISTA NOVO
P.S. Pozdrav za Vendi, (gdje li su sad tvoji superiorni buduci favoriti; C.Wozniacki, V. Azarenka, A. Radvanska...ha,ha,ha, nemas ti Vendy blage veze sa tenisom,
P.S. II Gdje su sada Jelenini pljuvaci ?!, pa 99% u susjednim zemljama i na Sandzaku, i trenutno umiru u kipucoj pakosti.
Gdje su sada Jelenini navijaci?!.. pa svuda u svijetu, a i ovde u Houstonu ih ima ko pijeska.

A sad, 'ajde Ljubo do 1. mastersa

pre 14 godina

Čestitke Jelena na dobroj igri i na zasluženom slavljeničkom trofeju. Neka pričaju šta hoće, ali kad si u svom elementu, izgubljeni poen skupo prodaješ protivnici, svaki mora dobro da odradi i da se oznoji. Profesionalac i borac - zato te je volim i navijam za tebe.

insomnia

pre 14 godina

BRAVO Jelena, reci su suvisne...SVAKA CAST, samo napred... Usponi i padovi su normalni u svakom sportu, pogotovo u tenisu...ali pravi fanovi te vole u kakvom god izdanju da igras...a danas si odigrala kao da si No. 1, sto ces ako da Bog uskoro opet i biti! Pozdrav za one koji su verovali u tebe, pozdrav i za one koji su bili sumnjicavi, a najveci pozdrav za one "strucnjake" koji su ovih dana i ranije govorili lose o tebi, bar su im sada usta zapusena! Samo NAPRED!

Djoksa

pre 14 godina

Treba reci da Jelena osvaja HILJADU CISTIH POENA(nije branila ni jedan poen).Rekao sam da je daleko lakse od defanzivne napraviti ofanzivnu teniserku.Ana je RG'08 osvojila i sjajnom defanzivom,ali za nju je izgleda uzasno tesko da odrzava kondiciju.

nfs

pre 14 godina

Ovaj turnir je odigrala po receptu sestara Vilijams. Ocajno odigrana prva dva kola- uspela nekako da se provuce, a onda sve sigurnije i sigurnije.
Svaka cast JJ!

BB

pre 14 godina

RTS, Vase pravo da vidite sve STO VAS NE INTERESUJE. A mi konjine moramo da placamo pretplatu, jos ni ne otkupljuju prava za prikazivanje kvalitetnog programa, ili otkupljuju jako jeftin. Vrte serije snimljene jos za vreme Tita, a mi smo ovce za sisanje. Ni ostale televizije nisu nista bolje samo sto drugima ne moramo da placamo.
Tebi Jeco svaka cast na pobedi, ali od ovih sa RTS-a ne mozemo ni da se radujemo.

Sloba

pre 14 godina

JJ u pravom svetlu, dostojanstvena, nadmocna. Da baka Budimka nije malo pozurila bila bi u samom vrhu, gde se inace sigurno vraca. Ocajni komentatori na Eurosportu, preterali su svaku meru u jednostranim komentarima u korist zapadnih sportista: kao da ostali, pa i nasi ne postije.

Aleksandra

pre 14 godina

Bravooooo Jecko-Pecko,ooobozavam te i presrecna sam sto na terenu gledam jednu novu Jeciku,koja je podigla formu i koja je za ne prepoznati.Svaka cast i samo nastavi tako.Mislim da je ovo tvoja godina i tipujem na bar dve GS titule.Zelim ti to od sveg srca!!!

celex

pre 14 godina

Svaka čast Jeleni,sve najbolje perfektna partija.
I jedna poruka ljudima iz RTS-a,kako Vas nije sramota da prenosite muško finale a da niste prenosili žensko,koliko to mi Srbi imamo finalista i u čemu da to "javni servis" gradjana to ne prenosi.

oki

pre 14 godina

Ko sada posalje negativan komentar vezan za Jecinu igru i ponasanje na terenu i van njega taj ili je zreo za ludnicu ili je samo bolesno zajedljiv i pun zavisti!!!!Znam,znam svi ce sad reci da nema Serene i Venus pa je zato Jeca ocvojila IV ali ko god da je gledao mec zna da su obe igrale protiv jedne jece nebi imale ama bas nikakve sanse.Jeci je cistila sve pred sobom i linije i Karolinu...Jeco KRALJICE!!!!

Zlatko

pre 14 godina

Želim da se zahvalim RTS-u na fantastičnom prenosu. Ne pamtim kad sam gledao bolji: svakom domacinstvu su pozajmili po plazmicu, slika super, komentator radi svoj posao, dodela pehara odlično ispraćena, kao i onaj vatromet sa krova njihove zgrade. Marš!!! U finalu veoma kvalitetnog turnira igra naša teniserka a oni ne daju prenos. I posle kukaju oko "pretplate". Pa nije ona kriva sto nema svog Srđana Đokovica sa gomilom menadzera u agenciji iza sebe. Sram ih bilo. Tijaniću podnesi ostavku, idi u penziju, "idi da gledaš sunce ili tako nešto", ma radi bilo šta samo se skloni sa te funkcije da te ne gledamo više.

Djoksa

pre 14 godina

Cestitke Jeci na tituli!Kao sto i sam i rekao,Jelena konstantno dize formu kroz turnir.Znao sam da ima sjajan retern ali me iznenadila cvrstim servisom.To vam je i formula uspeha u tenisu.Majstor Joda bi to jednostavno rekao:"Velika sila je u njoj!".

Dz.Dz.

pre 14 godina

To Dzej, Dzej!
Super return timing, dobra pokretljivost, servis bi mogao ubojitiji, psiha sve jaca i jaca. Svaka cast na novoj ofanzivnijoj taktici i sto si ustrajala u tim namerama.

branko

pre 14 godina

Е, па да да видимо:
Јелена која игра добро ЦЕО МЕЧ, не један него четири
Јелена која у целом мечу изгуби 1 (један) једини гем на свој сервис
Јелена која направи брејк у првом гему а онда играјући сигурно гем за гем освоји сет
Јелена која ЗАИСТА игра офанзивно
Јелена која пристојно сервира
Јелена која нам не приређује хорор тренутке
Јелена коју могу ја да гледам цео меч, без употребе даљинског управљача
Не, људи, није то она Јелена Јанковић коју смо знали!
Ова Јелена је једна сјајна тенисерка која делује сигурно, снажно, самоуверено једном речју ЗДРАВО. Дао бог да потраје ! Нема шта више да се измишља. Јелена треба да игра овако а онда ће се освојени турнири низати један за другим. Браво Јелена и напред! Од срца !

Ostoja NBgd

pre 14 godina

Kako je bilo lepo i lako pratiti ovo finale.
Ustvari ne znam sta je bilo lepse gledati. Dominaciju na terenu, osmeh i lep govor po zavrsetku i nasu zastavu iza Jece u gro planu.
Bas me je oraspolozila veceras!

Sale

pre 14 godina

Od kako pratim Jelenu, ne secam se da sam je gledao sa zrelijom igrom nego na ovom turniru. Pa cak ni u ono vreme dok je bila No 1!! Ako je to proizvod rada sa novim trenerom g. Bruksom, svaka cast na izboru. Sada nemam vise sumnju da ponovo jurisa na broj 1. Mnogo srece na tom putu!!

Wogy

pre 14 godina

Jelena...kakav uspeh.Osvajanjem ovog "petog" GS samo je POTVRDILA da je jedna od najboljih Teniserki Sveta.Ah bar da padne i jedna titula na GS...bilo bi to vise nego zasluzeno za jednu od NAJBOLJIH medju najboljima.

Smith

pre 14 godina

Ponekad mi dodje da kopiram komentare pojedinih strucnjaka, i onda kada se ovako nesto desi "pejstujem" :-) No, zasto gubiti vreme, kada ih posle nigde nema...
Bravo za Jelenu Jankovic.

jer mi smo takvi xD

pre 14 godina

bravo jeco!

mada mi smo srbi pa cemo reci da treba da te bude sramota jer si se usudila da izgubis CAK 6 gemova i da pobediti trenutno 4 igracicu sveta (odnosno od sutra 2) je nista i treba to mnogo bolje.
i savet ti je da prestanes da se bavis tenisom xD

Adnan

pre 14 godina

Bravo Jelena ! Zaista je ovaj turnir odigrala fantasticno i zasluzila je da ga osvoji . Osim u 3 kolu nije imala vecih problema . Tad je i izgubila jedini set . Onda je iz kola u kolo pobedjivala sve bolje i bolje teniserke da bi u finalu apsolutno nadigrala protivnicu . Puno srece i na narednom turniru u Majamiju i nadam se da ces i tamo daleko dogurati i popraviti poziciju na WTA listi .

Ђорђе

pre 14 godina

Све честитке за показану игру!
Све честитке за освојену 12 титулу!
п.с. поздрав за Арчија и другове

Zemunac

pre 14 godina

Jelena, srećna ti 12. titula i neka ti je srećna ona čudesna kristalna vaza-skulptura!!!

I hvala za pobedu, ovo je više od same pobede – melem je za dušu svim tvojim vernim navijačima.

jeca

pre 14 godina

Mislim da je boja haljine i model odigrao znacajnu ulogu i doneo srecu:)))Kakva nakaza od haljine...ali Jeca je to dobro iznela i pobedilaaaa:)))

od mene ovoliko

pre 14 godina

Jelena je i u ovom mecu bila vise nego OZBILJNA.

BRAVO, JECO! CESTITKE ZA 12.titulu!!!

Dobro zdravlje i puna koncentracija u nastavku sezone!

VladaBrada

pre 14 godina

Tesko , veoma je bilo tesko. Nisam dosad video da se neko toliko mucio kao Jelena danas. Morace ona jos mnogo, mnogo da vezba i da krene od manjih turnira gde su trofeji laksi pa da se vrati ponovo sledece godine u Indijan Vels da uspravno podigne ovu grdosiju od pehara :-)

Borbena

pre 14 godina

Svaka čast devojko Jelena!!! Sve čestitke na osvojenom turniru!!! Fenomenalna igra, i kao što u toku dana napisah, pronašla je svoju igru i ovo je tek početak odličnih partija u ovoj godini! Volim da gledam tenis između ostalog zbog ovakvih partija naših tenisera a bilo ih je puno, puno, a biće ih još!

Niki

pre 14 godina

Na ovom turniru su izmedju ostalih igrale: Sarapova, Kuznjecova,Klajsters,Enan,Azarenka,Klejbanova,Vozniacki itd itd.
Jelena je odigrala fenomenalno u stravicnoj konkurenciji.
Mislim da je i neupucenima u tenis, zluradim zaludnicima i svima ostalima jasno o kakvoj se igracici radi.
U ovom trenutku verovatno najboljoj na svetu.

Sale

pre 14 godina

Svaka cast Jeleni, neka samo tako nastavi!!!Nase kraljice tenisa uvek se lepo "napoje" u pustinji Kaliforniji. Jeca je vec u top formi, cekamo Anin povratak

sasa

pre 14 godina

BRAVO JELENA!!!!!!
TAKO SE IGRA TENIS...
SERVIS INZVAREDAN, UDARCI JAKI DUBOKI, DOBRO SI ISETALA MALU LEPOTICU, NEKA, NEKA, VOLEJI ODLICNI, PROMENILA SI STIL IGRE, OFANZIVA NEMA STA, A U DEFANZIVI FENOMENALNA, TAJMING ODLICAN...
SVE CESTITKE ZA POBEDU NA IW SAMO TAKO NASTAVI JELENA NASA NAJBOLJA TENISERKO!!!!

haiyuu

pre 14 godina

Svaka čast!!! Fenomenalno!!! Mislim da bi "javni servis" trebalo bojkotovati jer opet nisu prenosili Jelenu. Ćao pretplata, nema je više!

jota

pre 14 godina

Cestitke JJ na osvojenoj tituli, sa nadaom da ce i u Majamiju ponoviti isti rezultat.

TRENUTNA PROCENA WTA LISTE ZA 22. MART
6. Dementieva 5100 (konacan broj poena)
7. Azarenka 4930 (konacan broj poena)
8. JELENA JANKOVIC 4465 (osvajanje titule donosi +300 poena)
9. A.Radwanska 4080 (konacan broj poena)
10. Stosur 3565 (konacan broj poena)

Marko Blokobi

pre 14 godina

Bravo Jelena carice. Uvek sam pricao da je najveci lik na wta tour-u. Od svih nasih tenisera najvise gotivim Jelenu i Tipsara. Samo tako nastavi i GS titula je tvoja.

Dylan Dog

pre 14 godina

Kao što sam napisao pre nekoliko dana, ako Jelena odigra sa 90-100% svojih mogućnosti prošetaće se do pehara.
Danas Voznijacki nije igrala loše. Naprotiv, igrala je odlično. Međutim Jelena je odigrala na prognoziranom nivou. Prvi set i pola drugog sa gotovo 100%, a ostatak sa dovoljnih 80-90% i to je to. Voznijacki je mlađa ali i bleđa kopija Jelene. Lošija je za tih 20tak%, a moje mišljenje je da je Jelena daleko inteligentnija teniserka, ne samo od nje već od mnogih na turu.
Na kraju, sjajno veče za srpski tenis, sjajno veče za Jelenu. I dalje ćemo sa nestrpljenjem čekati turnire i mečeve ženskoj konkurenciji.
BRAVO JELENA i puno sreće u daljem toku sezone!

Jovana

pre 14 godina

Bravo, Jeco!!!
Mada nisam tvoj fan,od srca sam navijala da ovu titulu uzmes. Svaka cast za igru. Posjedujes upornost i borbenost, a to je ono sto najvise cijenim. Plus, danasnja igra brilijantna!

Жегар-ац

pre 14 godina

Браво за Јелену!!!
Тако се игра.. смирено за сваки поен. Пријатно изненађеље и леп викенд за све нас. Хвала Јелена!!!

sreća, sreća, radost......

pre 14 godina

Lako je Jeci kada nije igrala sa mamom Serenom, da joj Serena očita lekciju i asevima pokopa. Gde mačke nema, miševi kolo vode! :)

makiii

pre 14 godina

Cestitke Jeleni!
Volela bih da sam mogla da odgledam mec ali nazalost ona sprdnja od javnog servisa ga naravno nije prenosila. Ako neko zna gde bi mozda mogao da se skine snimak sa neta, bilo bi super!

DUCE

pre 14 godina

E, to je JJ - Made in Serbia.
Sjajne partije, sve bolja forma, a IW titula je odlicna najava predstojece sezone.
Sve cestitke od srca!

miki_delija

pre 14 godina

Jeco bravo! Igraj tenis uvek kao do sada ( mislim na zelju da i sa zavojima izlazis i pruzas partije ako ne dobre ono sa dosta zelje ) .To svi cenimo a ne one koji nakon uspeha bace se na slikanje i smejanje pred fotoreporterima...jos jednom : BRAVO !!!

undercover angel

pre 14 godina

Bravo Jelena! Nije da nismo ocekivali ovakav ishod!!!:-)
Dodala bih samo da je svaki Jelenin uspeh utoliko veci, jer je ona kao nijedan nas sportista/sportistkinja izlozena omalovazavanjima.

fali54

pre 14 godina

Jelena, ovom pobjedom, a i igrom na cijelom turniru, pokazala si da se vraćaš na vrh.
Izvrsna igra, i nova kvaliteta, prvenstveno mirnoća. Sjećam se 1. kola Wimbledona 2008. g., gledao sam Te uživo, kada si sa slabijom igračicom ispoljavala, povremeno, nervozu. Hvala Niku za to. Pozdrav navijačke skupine iz Zagreba

tanja

pre 14 godina

JECO, BRAVO! IGRALA SI HRABRO, NADAHNUTO, POBEDNICKI! PODSETILA SI NAS NA TVOJE NAJBOLJE DANE. SA OVAKVOM IGROM USKORO CES OPET BITI NA MEDJU PRVE TRI TENISERKE NA SVETU! PONOSNI SMO NA TEBE!

crnobeli delija

pre 14 godina

prvo su izbacili Viskovica sa RTS, pa su izbacili istog i sa prenosa Dejvis kupa, sad su i Jelenu izbacili sa talasa RTS-a, jer tamo imamo pravo da vidimo sve - osim onih koji igraju tenis pa jos i osvajaju trunire.

Bruka i sramota za "javni servis" (ma sta to znacilo).

abagnalejr

pre 14 godina

bravo jeco! tako igra prava sampionka. zelim ti da budes zdrava, nasmejana, da odrzis vrhunsku formu i da igras agresivan napadacki tenis. ako to postignes, osvajas gran slam. tu nema nikakve dileme. srecno! ps: ova 19.ogodisnja devojka wozniacki je cudo od igracice!

Djoksa

pre 14 godina

BRAVO JELENA!Kako li se osecaju svi oni koji su me ismejali kad sam rekao da Jelena najbolje igra na americkom betonu?Da li i sad mislite da je Jelena "sljakerka"?JELENA SE VRATILA NA STARE STAZE SLAVE!Cestitke na tituli!!!Come back,Jeca is come back...

kapetan

pre 14 godina

Bravo, zaista smo poceli vec da sumnjamo pomalo u jelenu , ali vidi se da se polako vraca staja JJ. Samo neka nastavi tako bice again No.1

marko-dc

pre 14 godina

Pocela je Jelenina ofanziva. Fenomenalna igra i ako se desi jedan zlurad komentar , znak je da se ta osoba presabere u svojoj glavi.
MAX- jel JJ bas ne zna da igra u Americi?
Mnogo je vas ,,realnih,,

mali milos

pre 14 godina

Jelena je veceras bila izuzetno nadahnuta,samouverena i sigurna u svaki svoj udarac,tako da protivnici gotovo i nije dala sanse za nesto ozbiljnije.Jeca, jos jednom,zasluzuje sve pohvale za srcanost...verujemo,da je Jeca na putu povratka u sami vrh liste svetskih teniserki,a jos uvek joj je mesto medju pet najboljih...

crnobeli delija

pre 14 godina

prvo su izbacili Viskovica sa RTS, pa su izbacili istog i sa prenosa Dejvis kupa, sad su i Jelenu izbacili sa talasa RTS-a, jer tamo imamo pravo da vidimo sve - osim onih koji igraju tenis pa jos i osvajaju trunire.

Bruka i sramota za "javni servis" (ma sta to znacilo).

oki

pre 14 godina

Ko sada posalje negativan komentar vezan za Jecinu igru i ponasanje na terenu i van njega taj ili je zreo za ludnicu ili je samo bolesno zajedljiv i pun zavisti!!!!Znam,znam svi ce sad reci da nema Serene i Venus pa je zato Jeca ocvojila IV ali ko god da je gledao mec zna da su obe igrale protiv jedne jece nebi imale ama bas nikakve sanse.Jeci je cistila sve pred sobom i linije i Karolinu...Jeco KRALJICE!!!!

branko

pre 14 godina

Е, па да да видимо:
Јелена која игра добро ЦЕО МЕЧ, не један него четири
Јелена која у целом мечу изгуби 1 (један) једини гем на свој сервис
Јелена која направи брејк у првом гему а онда играјући сигурно гем за гем освоји сет
Јелена која ЗАИСТА игра офанзивно
Јелена која пристојно сервира
Јелена која нам не приређује хорор тренутке
Јелена коју могу ја да гледам цео меч, без употребе даљинског управљача
Не, људи, није то она Јелена Јанковић коју смо знали!
Ова Јелена је једна сјајна тенисерка која делује сигурно, снажно, самоуверено једном речју ЗДРАВО. Дао бог да потраје ! Нема шта више да се измишља. Јелена треба да игра овако а онда ће се освојени турнири низати један за другим. Браво Јелена и напред! Од срца !

kin ping meh

pre 14 godina

1. Jelena vs.-(druga igracica svijeta) C.Wozniacki = 4:0 ,
2. hiljadu poena,
3. 7oo ooo $ ,
4. dvadeset trece finale i dvanaesta titula,....
Konstatacija: NA ZAPADU NISTA NOVO
P.S. Pozdrav za Vendi, (gdje li su sad tvoji superiorni buduci favoriti; C.Wozniacki, V. Azarenka, A. Radvanska...ha,ha,ha, nemas ti Vendy blage veze sa tenisom,
P.S. II Gdje su sada Jelenini pljuvaci ?!, pa 99% u susjednim zemljama i na Sandzaku, i trenutno umiru u kipucoj pakosti.
Gdje su sada Jelenini navijaci?!.. pa svuda u svijetu, a i ovde u Houstonu ih ima ko pijeska.

Жегар-ац

pre 14 godina

Браво за Јелену!!!
Тако се игра.. смирено за сваки поен. Пријатно изненађеље и леп викенд за све нас. Хвала Јелена!!!

Dylan Dog

pre 14 godina

Kao što sam napisao pre nekoliko dana, ako Jelena odigra sa 90-100% svojih mogućnosti prošetaće se do pehara.
Danas Voznijacki nije igrala loše. Naprotiv, igrala je odlično. Međutim Jelena je odigrala na prognoziranom nivou. Prvi set i pola drugog sa gotovo 100%, a ostatak sa dovoljnih 80-90% i to je to. Voznijacki je mlađa ali i bleđa kopija Jelene. Lošija je za tih 20tak%, a moje mišljenje je da je Jelena daleko inteligentnija teniserka, ne samo od nje već od mnogih na turu.
Na kraju, sjajno veče za srpski tenis, sjajno veče za Jelenu. I dalje ćemo sa nestrpljenjem čekati turnire i mečeve ženskoj konkurenciji.
BRAVO JELENA i puno sreće u daljem toku sezone!

haiyuu

pre 14 godina

Svaka čast!!! Fenomenalno!!! Mislim da bi "javni servis" trebalo bojkotovati jer opet nisu prenosili Jelenu. Ćao pretplata, nema je više!

Niki

pre 14 godina

Na ovom turniru su izmedju ostalih igrale: Sarapova, Kuznjecova,Klajsters,Enan,Azarenka,Klejbanova,Vozniacki itd itd.
Jelena je odigrala fenomenalno u stravicnoj konkurenciji.
Mislim da je i neupucenima u tenis, zluradim zaludnicima i svima ostalima jasno o kakvoj se igracici radi.
U ovom trenutku verovatno najboljoj na svetu.

Wogy

pre 14 godina

Jelena...kakav uspeh.Osvajanjem ovog "petog" GS samo je POTVRDILA da je jedna od najboljih Teniserki Sveta.Ah bar da padne i jedna titula na GS...bilo bi to vise nego zasluzeno za jednu od NAJBOLJIH medju najboljima.

Zlatko

pre 14 godina

Želim da se zahvalim RTS-u na fantastičnom prenosu. Ne pamtim kad sam gledao bolji: svakom domacinstvu su pozajmili po plazmicu, slika super, komentator radi svoj posao, dodela pehara odlično ispraćena, kao i onaj vatromet sa krova njihove zgrade. Marš!!! U finalu veoma kvalitetnog turnira igra naša teniserka a oni ne daju prenos. I posle kukaju oko "pretplate". Pa nije ona kriva sto nema svog Srđana Đokovica sa gomilom menadzera u agenciji iza sebe. Sram ih bilo. Tijaniću podnesi ostavku, idi u penziju, "idi da gledaš sunce ili tako nešto", ma radi bilo šta samo se skloni sa te funkcije da te ne gledamo više.

Ostoja NBgd

pre 14 godina

Kako je bilo lepo i lako pratiti ovo finale.
Ustvari ne znam sta je bilo lepse gledati. Dominaciju na terenu, osmeh i lep govor po zavrsetku i nasu zastavu iza Jece u gro planu.
Bas me je oraspolozila veceras!

BB

pre 14 godina

RTS, Vase pravo da vidite sve STO VAS NE INTERESUJE. A mi konjine moramo da placamo pretplatu, jos ni ne otkupljuju prava za prikazivanje kvalitetnog programa, ili otkupljuju jako jeftin. Vrte serije snimljene jos za vreme Tita, a mi smo ovce za sisanje. Ni ostale televizije nisu nista bolje samo sto drugima ne moramo da placamo.
Tebi Jeco svaka cast na pobedi, ali od ovih sa RTS-a ne mozemo ni da se radujemo.

tanja

pre 14 godina

JECO, BRAVO! IGRALA SI HRABRO, NADAHNUTO, POBEDNICKI! PODSETILA SI NAS NA TVOJE NAJBOLJE DANE. SA OVAKVOM IGROM USKORO CES OPET BITI NA MEDJU PRVE TRI TENISERKE NA SVETU! PONOSNI SMO NA TEBE!

marko-dc

pre 14 godina

Pocela je Jelenina ofanziva. Fenomenalna igra i ako se desi jedan zlurad komentar , znak je da se ta osoba presabere u svojoj glavi.
MAX- jel JJ bas ne zna da igra u Americi?
Mnogo je vas ,,realnih,,

Djoksa

pre 14 godina

BRAVO JELENA!Kako li se osecaju svi oni koji su me ismejali kad sam rekao da Jelena najbolje igra na americkom betonu?Da li i sad mislite da je Jelena "sljakerka"?JELENA SE VRATILA NA STARE STAZE SLAVE!Cestitke na tituli!!!Come back,Jeca is come back...

Smith

pre 14 godina

Ponekad mi dodje da kopiram komentare pojedinih strucnjaka, i onda kada se ovako nesto desi "pejstujem" :-) No, zasto gubiti vreme, kada ih posle nigde nema...
Bravo za Jelenu Jankovic.

Sale

pre 14 godina

Od kako pratim Jelenu, ne secam se da sam je gledao sa zrelijom igrom nego na ovom turniru. Pa cak ni u ono vreme dok je bila No 1!! Ako je to proizvod rada sa novim trenerom g. Bruksom, svaka cast na izboru. Sada nemam vise sumnju da ponovo jurisa na broj 1. Mnogo srece na tom putu!!

mali milos

pre 14 godina

Jelena je veceras bila izuzetno nadahnuta,samouverena i sigurna u svaki svoj udarac,tako da protivnici gotovo i nije dala sanse za nesto ozbiljnije.Jeca, jos jednom,zasluzuje sve pohvale za srcanost...verujemo,da je Jeca na putu povratka u sami vrh liste svetskih teniserki,a jos uvek joj je mesto medju pet najboljih...

kapetan

pre 14 godina

Bravo, zaista smo poceli vec da sumnjamo pomalo u jelenu , ali vidi se da se polako vraca staja JJ. Samo neka nastavi tako bice again No.1

A sad, 'ajde Ljubo do 1. mastersa

pre 14 godina

Čestitke Jelena na dobroj igri i na zasluženom slavljeničkom trofeju. Neka pričaju šta hoće, ali kad si u svom elementu, izgubljeni poen skupo prodaješ protivnici, svaki mora dobro da odradi i da se oznoji. Profesionalac i borac - zato te je volim i navijam za tebe.

fali54

pre 14 godina

Jelena, ovom pobjedom, a i igrom na cijelom turniru, pokazala si da se vraćaš na vrh.
Izvrsna igra, i nova kvaliteta, prvenstveno mirnoća. Sjećam se 1. kola Wimbledona 2008. g., gledao sam Te uživo, kada si sa slabijom igračicom ispoljavala, povremeno, nervozu. Hvala Niku za to. Pozdrav navijačke skupine iz Zagreba

Dz.Dz.

pre 14 godina

To Dzej, Dzej!
Super return timing, dobra pokretljivost, servis bi mogao ubojitiji, psiha sve jaca i jaca. Svaka cast na novoj ofanzivnijoj taktici i sto si ustrajala u tim namerama.

Zemunac

pre 14 godina

Jelena, srećna ti 12. titula i neka ti je srećna ona čudesna kristalna vaza-skulptura!!!

I hvala za pobedu, ovo je više od same pobede – melem je za dušu svim tvojim vernim navijačima.

Borbena

pre 14 godina

Svaka čast devojko Jelena!!! Sve čestitke na osvojenom turniru!!! Fenomenalna igra, i kao što u toku dana napisah, pronašla je svoju igru i ovo je tek početak odličnih partija u ovoj godini! Volim da gledam tenis između ostalog zbog ovakvih partija naših tenisera a bilo ih je puno, puno, a biće ih još!

nfs

pre 14 godina

Ovaj turnir je odigrala po receptu sestara Vilijams. Ocajno odigrana prva dva kola- uspela nekako da se provuce, a onda sve sigurnije i sigurnije.
Svaka cast JJ!

celex

pre 14 godina

Svaka čast Jeleni,sve najbolje perfektna partija.
I jedna poruka ljudima iz RTS-a,kako Vas nije sramota da prenosite muško finale a da niste prenosili žensko,koliko to mi Srbi imamo finalista i u čemu da to "javni servis" gradjana to ne prenosi.

Sale

pre 14 godina

Svaka cast Jeleni, neka samo tako nastavi!!!Nase kraljice tenisa uvek se lepo "napoje" u pustinji Kaliforniji. Jeca je vec u top formi, cekamo Anin povratak

Djoksa

pre 14 godina

Cestitke Jeci na tituli!Kao sto i sam i rekao,Jelena konstantno dize formu kroz turnir.Znao sam da ima sjajan retern ali me iznenadila cvrstim servisom.To vam je i formula uspeha u tenisu.Majstor Joda bi to jednostavno rekao:"Velika sila je u njoj!".

undercover angel

pre 14 godina

Bravo Jelena! Nije da nismo ocekivali ovakav ishod!!!:-)
Dodala bih samo da je svaki Jelenin uspeh utoliko veci, jer je ona kao nijedan nas sportista/sportistkinja izlozena omalovazavanjima.

jer mi smo takvi xD

pre 14 godina

bravo jeco!

mada mi smo srbi pa cemo reci da treba da te bude sramota jer si se usudila da izgubis CAK 6 gemova i da pobediti trenutno 4 igracicu sveta (odnosno od sutra 2) je nista i treba to mnogo bolje.
i savet ti je da prestanes da se bavis tenisom xD

DUCE

pre 14 godina

E, to je JJ - Made in Serbia.
Sjajne partije, sve bolja forma, a IW titula je odlicna najava predstojece sezone.
Sve cestitke od srca!

Adnan

pre 14 godina

Bravo Jelena ! Zaista je ovaj turnir odigrala fantasticno i zasluzila je da ga osvoji . Osim u 3 kolu nije imala vecih problema . Tad je i izgubila jedini set . Onda je iz kola u kolo pobedjivala sve bolje i bolje teniserke da bi u finalu apsolutno nadigrala protivnicu . Puno srece i na narednom turniru u Majamiju i nadam se da ces i tamo daleko dogurati i popraviti poziciju na WTA listi .

insomnia

pre 14 godina

BRAVO Jelena, reci su suvisne...SVAKA CAST, samo napred... Usponi i padovi su normalni u svakom sportu, pogotovo u tenisu...ali pravi fanovi te vole u kakvom god izdanju da igras...a danas si odigrala kao da si No. 1, sto ces ako da Bog uskoro opet i biti! Pozdrav za one koji su verovali u tebe, pozdrav i za one koji su bili sumnjicavi, a najveci pozdrav za one "strucnjake" koji su ovih dana i ranije govorili lose o tebi, bar su im sada usta zapusena! Samo NAPRED!

makiii

pre 14 godina

Cestitke Jeleni!
Volela bih da sam mogla da odgledam mec ali nazalost ona sprdnja od javnog servisa ga naravno nije prenosila. Ako neko zna gde bi mozda mogao da se skine snimak sa neta, bilo bi super!

Sloba

pre 14 godina

JJ u pravom svetlu, dostojanstvena, nadmocna. Da baka Budimka nije malo pozurila bila bi u samom vrhu, gde se inace sigurno vraca. Ocajni komentatori na Eurosportu, preterali su svaku meru u jednostranim komentarima u korist zapadnih sportista: kao da ostali, pa i nasi ne postije.

Jovana

pre 14 godina

Bravo, Jeco!!!
Mada nisam tvoj fan,od srca sam navijala da ovu titulu uzmes. Svaka cast za igru. Posjedujes upornost i borbenost, a to je ono sto najvise cijenim. Plus, danasnja igra brilijantna!

od mene ovoliko

pre 14 godina

Jelena je i u ovom mecu bila vise nego OZBILJNA.

BRAVO, JECO! CESTITKE ZA 12.titulu!!!

Dobro zdravlje i puna koncentracija u nastavku sezone!

Ђорђе

pre 14 godina

Све честитке за показану игру!
Све честитке за освојену 12 титулу!
п.с. поздрав за Арчија и другове

abagnalejr

pre 14 godina

bravo jeco! tako igra prava sampionka. zelim ti da budes zdrava, nasmejana, da odrzis vrhunsku formu i da igras agresivan napadacki tenis. ako to postignes, osvajas gran slam. tu nema nikakve dileme. srecno! ps: ova 19.ogodisnja devojka wozniacki je cudo od igracice!

JJ može! JJ zna!

pre 14 godina

Neko ovde napisa da smo "ponovo videli onu staru Jelenu".
Ne bih se složio.
Ovo je neka potpuno NOVA Jelena!
Prvo, ona nikada nije igrala ovako ofanzivno, već je godinama strategiju zasnivala uglavnom na defanzivi iza osnovne linije. I protiv Stosur i danas protiv ove poljske Dankinje, JJ je prikazala igru kakvu nikada ranije nismo imali prilike da gledamo od nje! Gotovo da je u svakom poenu diktirala tempo, šetala je Caroline levo-desno kao da igra flipere i potpuno kontrolisala igru. Koji napredak!
Drugo, iako joj servis još uvek nije ubitačan, mnogo je bolji nego ranije. Videlo se danas da i to može da joj bude veliko oružje.
Treće, počela je da osvaja poene NA MREŽI!!! Ja sam bio ubedjen da to neću nikada dočekati da vidim, kad ono!!!

Ne znam ko je najzaslužniji za ovakav pomak u njenoj igri, tek, ja sam zatečen i - ODUŠEVLJEN!

(Uzgred, Ana, pratiš li ti sve ovo?)

Aleksandra

pre 14 godina

Bravooooo Jecko-Pecko,ooobozavam te i presrecna sam sto na terenu gledam jednu novu Jeciku,koja je podigla formu i koja je za ne prepoznati.Svaka cast i samo nastavi tako.Mislim da je ovo tvoja godina i tipujem na bar dve GS titule.Zelim ti to od sveg srca!!!

Marko Blokobi

pre 14 godina

Bravo Jelena carice. Uvek sam pricao da je najveci lik na wta tour-u. Od svih nasih tenisera najvise gotivim Jelenu i Tipsara. Samo tako nastavi i GS titula je tvoja.

jota

pre 14 godina

Cestitke JJ na osvojenoj tituli, sa nadaom da ce i u Majamiju ponoviti isti rezultat.

TRENUTNA PROCENA WTA LISTE ZA 22. MART
6. Dementieva 5100 (konacan broj poena)
7. Azarenka 4930 (konacan broj poena)
8. JELENA JANKOVIC 4465 (osvajanje titule donosi +300 poena)
9. A.Radwanska 4080 (konacan broj poena)
10. Stosur 3565 (konacan broj poena)

sasa

pre 14 godina

BRAVO JELENA!!!!!!
TAKO SE IGRA TENIS...
SERVIS INZVAREDAN, UDARCI JAKI DUBOKI, DOBRO SI ISETALA MALU LEPOTICU, NEKA, NEKA, VOLEJI ODLICNI, PROMENILA SI STIL IGRE, OFANZIVA NEMA STA, A U DEFANZIVI FENOMENALNA, TAJMING ODLICAN...
SVE CESTITKE ZA POBEDU NA IW SAMO TAKO NASTAVI JELENA NASA NAJBOLJA TENISERKO!!!!

VladaBrada

pre 14 godina

Tesko , veoma je bilo tesko. Nisam dosad video da se neko toliko mucio kao Jelena danas. Morace ona jos mnogo, mnogo da vezba i da krene od manjih turnira gde su trofeji laksi pa da se vrati ponovo sledece godine u Indijan Vels da uspravno podigne ovu grdosiju od pehara :-)

miki_delija

pre 14 godina

Jeco bravo! Igraj tenis uvek kao do sada ( mislim na zelju da i sa zavojima izlazis i pruzas partije ako ne dobre ono sa dosta zelje ) .To svi cenimo a ne one koji nakon uspeha bace se na slikanje i smejanje pred fotoreporterima...jos jednom : BRAVO !!!

Opstenarodno veselje

pre 14 godina

@Sreca,sreca radost

Da Agasi,Sampras,Lendl i ostali velikani belog sporta nisu ostarili i napustili tenis verovatno bi i danas osvajali titule...Da Kolumbo nije otkrio Ameriku nebi bila oformljena NBA liga...Da se Romeo i Julija nisu ubili verovatno bi ziveli srecno do kraja zivota i imali puno dece...Da ih majke nisu rodile Bodiroga i Sapic nebi bili najbolji na svetu....Ali se sve to ipak dogodilo!!!Poenta ove price je;sta bi bilo kad bi bilo nije ni bitno,bitno je sta se desilo!!!A desilo se da je Jeci osvojila IV a koga je jos briga dal' je Serena ucestvovala,dal' se Selesova povukla,dal' se Enanova vratila...To je njihov problem...A Jeci, bar sto se igre tice ,problema nema pa sam sigurna da bi i Serena poklekla pred njom...Ali to je opet sta bi bilo kad bi bilo...Bitno je da je bilo to da se Jeca vratila u staru formu!!!!

marko-dc

pre 14 godina

JJ je zaista bila odlicna.
Mislim da je ovo Jelenin 6 masters
1- Carlston- tada je bio ta serija
2- Roma
3- Roma
4- Moskva
5- Cincinati
6- Indian Wells

To je bas lep uspeh i jedna od retkih teniserki koja ima vise od 5.
Mala Woznjacki nema turnir ni 3 kategorije ( svih 6 su iz serije 250 ) a postala je druga na svetu sa izvesnim sansama da postane br.1?

Da li je JJ i dalje najlosiji br 1 ikada. Sramote se

Dermendziev

pre 14 godina

Cestitke Jeleni i njenim navijacima,cestitke Ivanu(velikom i iskrenom prijatelju nasega Novaka)i njegovim navijacima na osvojenim trofejima,cestitke nasem paru Zikiju i Nestoru na permanentno dobrim rezultatima.Trijumf Balkana,rekao bih.Sa noslgijom sam procitao jedan komentar na INO forumu-sajtu,gde kaze:"Na Indijan Velsu trijumfovala je Jugoslavija(Srbija i Hrvatska)"
Angazovanje novog trenera Bruksa dalo je psiho-sok terapiju(Jelena se osecala sigurnijom tokom celog turnira).Rezultati saradnje ne dolaze preko noci,ovo je samo psiholoski efekat,koji po pravilu dolaze posle smene trenera ,a koji se u danom slucaju poklopio sa punim pogootkom.
Jeleni i Ani zelim puno uspeha uradu sa novim trenerima,puno trofeja,finala,dobrih igara i rezultata.
Dovidjenja do novih susreta,do novog turnira,do novih pobeda,do novih radosti.

nePretplatnik

pre 14 godina

Ne mogu da zamislim da HRT prenosi finale sa Jelenom, a onda ne prenosi Ljubicica, e na RTS-u je to moguce, ne prenose Jelenu, ali zato gledamo musko finale?! Pa stvarno smo budale kakvih nema...

bane

pre 14 godina

Sjajno! Čip Huper je počeo da izvlači ono najbolje iz Jelene. Izgleda da je ovo tek početak.
Pravila je smеšnu onu Wozniacki koja eto postade druga nakon ovog debakla.

Bravo Jelena (a bogami bravo i Čip). Srećno u Majamiju!

Srbimir

pre 14 godina

Prosto mi nedostaju "strucnjaci" koji su nadmasili sami sebe stigavsi pre neki dan cak do epikurejaca i predsokratovaca!!!(da se covek prekrsti do kog nivoa je u stanju ici ljudska sujeta!).
Jelu su stavljali u kategorije veteranki,matorki,"pri zalasku karijere"...sta sve ne!?Nisu im stare(a ni pri zalasku karijere)sestre Wilijams,Dementijeva(one su po njihovom u punoj snazi,dominantne)a sve su po 4-5 godina starije od nase Jelene!(evo Ljubisa uprav` osvoji u konkurenciji kolega u cak 31.-oj godini,a Jelu otpisuju u 25.-oj!)
Samo ti Jelka furaj svoj stil i ostani dosledna samoj sebi-budi i dalje laka k`o pero,a brza k`o vihor pa cemo se u narednih 5 godina nagledati jos puno pobednickih pehara(od Mastersa do Slamova)
Zivela!!!

Ljubitelj Tenisa

pre 14 godina

Wogy---
Ko je ova osoba,da li je musko ili zensko ali citajuci komentare od pocetka ovog turnira mogu da kazem samo jedno. Ta osoba (musko ili zensko) poznaje Teniski sport do tancina.Svaki komentar nakon Jeleninih pobeda i predvidjanja za sledecu protivnicu je sto posto tacan i konacno nakon Jeleninog trijumfa u finalu, dosao sam do saznanja, da bi i nasi izvestaci imali bogami sta da nauce od ove osobe.Cestitam na zaista izvanrednom znanju i nacinu komentara,bez trunke ponizavanja ili osporavanja kvaliteta Jeleninih protivnica na ovom turniru.Iznad svega,gotovo redovno,upozorava Jelenu da svaka protivnica zasluzuje izuzeto postovanje.Lako je na kraju cestitati na pobedi ali komentari ove osobe daju izuzetan primer kako se voli,postuje i navija za vasu ljubimicu.Jos jednom hvala. Moram da napomenem i ostale komentare koji to svakako zasluzuju a to su--Djoksa,Branko i jos par koji zaista znaju o cemu govore,narocito Djoksa koji je tvrdio da Jelena ima velike sanse na ovom Turniru iz razloga sto najbolje igra na betonskoj podlozi,vidi se da je bio totalno u pravu.

jeca

pre 14 godina

Mislim da je boja haljine i model odigrao znacajnu ulogu i doneo srecu:)))Kakva nakaza od haljine...ali Jeca je to dobro iznela i pobedilaaaa:)))

Abraham

pre 14 godina

Za večite pljuvače...

Gospodo pre nego što počnete da psujete slobodno se prvo informišite! (u ovom slučaju oko prenosa na RTS-u)

RTS ima želju da prenosi ove mečeve, ali vlasnik TV prava za ceo WTA tour je EUROSPORT, koji u ovom slučaju ne želi ni po jednim iole normalnim uslovima da proda prava prenosa. RTS je tu nemoćan. Otkupio je prava za isti turnir, samo u muškoj konkurenciji od SportKluba koji ima prava za našu zemlju.

Internet sve trpi...

Djoksa

pre 14 godina

Ako postoji neka zivotinja koji bi najbolje opisala nasu Jelenu to je FENIKS.Ponovicu svoj kom koji sam poslao nakon njenog ispadanja sa AO i zbog koga sam dobio brdo nepreporucenih kom:PROUD TO BE FUN OF JJ!!!

Djoksa

pre 14 godina

PROUD TO BE FAN OF JJ!!! Tako je trebala da izgleda recenica.Izgleda da jos adrenalin struji kroz mene tako da ne vidim da komentari koje saljem dobijaju sasvim drugi smisao ako umesto jednog stavim drugo slovo. Izvinjavam se svima.

Ivan

pre 14 godina

Bravo Jelena! Ipak za klasu bolja od Wozniacki koja je od danas druga na WTA listi.Apsurd, ali nema veze. Taman da do kraja godine nista vise ne osvojis (a osvojices),zapusila si usta dezurnim zgubidanima i luzerima koji te omalovazavaju na ovim stranicama.

les Lionceaux

pre 14 godina

eurosport ima monopol što se tiče prijenosa WTA turnira (osim za GS)

čestitke Jeleni, ovo finale je bilo prvi put da sam ju gledao na ovom turniru i odigrala je zaista vrhunski.. nadam se da će tako uskoro i meni omiljenija Ana..
a nadam se da će i Ljubo uspjeti dokrajčiti Rodika pa da imamo srpsko-hrvatske pobjednike na IW

MI-SE

pre 14 godina

Sve cestitke Ljubicicu na osvajanju trofeja! Evo, uskoro ce vest o Ljubi imati mnogo vise komentara nego vest o Jeleninom osvajanju trofeja. Pokazatelj je to kako se "usmeravaju" komentari. Meni, na ovu vest, nije objavljeno 5 komentara.

Djoksa

pre 14 godina

Treba reci da Jelena osvaja HILJADU CISTIH POENA(nije branila ni jedan poen).Rekao sam da je daleko lakse od defanzivne napraviti ofanzivnu teniserku.Ana je RG'08 osvojila i sjajnom defanzivom,ali za nju je izgleda uzasno tesko da odrzava kondiciju.

Oktavijan74

pre 14 godina

Komentar koji je dobio najvise glasova:Bruka i sramota,Viskovic,javni servis(RTS)!??Ni reci o velikom Jecinom uspehu,strucnoj analizi finala!?Viskovic je sam dao otkaz u RTS-u,a Eurosport je OTKUPIO PRAVA ZA WTA TURNIRE.Stvarno BRUKA I SRAMOTA,ali za koga?

todos

pre 14 godina

Cestitke Jelena, dokazujes kvalitet. Posle fenomenalnog nastupa za Srbiju zelim ti samo, ali samo uspehe. I napadne Roland Garos, jer ce svi biti okrenuti Wimbldonu.

sreća, sreća, radost......

pre 14 godina

Lako je Jeci kada nije igrala sa mamom Serenom, da joj Serena očita lekciju i asevima pokopa. Gde mačke nema, miševi kolo vode! :)

anonimus

pre 14 godina

Svaka čast! Fenomenalna igra, bez lako prepuštenih poena. Sve pohvale za ofanzivnu igru i taktiku na celom turniru. Samo tako nastavi!

Slavica

pre 14 godina

Bravo za Jelenu. Vecina je vec rekla sve a ja samo zelim da i Ljubicicu cestitam osvojen turnir. Okreni obrni IW zadnjih godina osvaja neko cije se prezime isto zavrsava, osim ako nije Cilic. Njega bas ne mogu da svarim.

Nikson

pre 14 godina

Bravo Jelena, kazem ja da kad ispoljis minimalnu agresiju niko ne moze da ti pridje samo tako nastavi. Kad se samo setim da su neki pomislili da sa ovakvom igrom mozes da se mucis sa onom Stosur bude mi smesno, da li ljudi znaju da na danasnjoj listi mesta posle prvih 10 nista ne znace. Od kad su uveli ovaj sistem bodovanja da bi Jelenu skinuli sa prvog mesta igracice trece kategorije mogu lako doci nadomak desete pozicije. Za ove sto stalno kukaju na Rts da kazem da je kriv globalizam jer je Eurosport kupio prava na globalnom nivou i gde god imali svoj kanal ni jedna televizija ne sme preuzimati prenos koliko god to zelela. Najveca cetri turnira su izuzetak.

rivera

pre 14 godina

Sta ti je nepravda , mi da radimo ravno 120 godina i da ne potrosimo nijedan cent ne mozemo skupiti toliko koliko Jankovicevoj daju za par meceva u igri koja je vise nego smesna gde se prebacuje neka loptica preko neke mreze zakacene na dva stapa dok se loptica udara nekim stapovima koji lice na tiganje.
Umiru ljudi od gladi sirom sveta dok se pare nemilice bacaju za zabavu tog nazovi otmenog sveta , hostapleraj nema sta ali sta ces covek kao bice ogranicenog uma i ne zasluzuje vise.

Gerard and Torres

pre 14 godina

Bravo Jelena,svaka ti cast na osvojenom turniru!!!Zaista se divim tvojoj volji i htjenju,da za tebe nema izgubljene lopte,i najvise zbog tvog patriotizma,sto je mnogim nasim "vedetama"(uopste),STRANA RIJEC!!!
Nadam se da je ovo pocetak tvoje uspjesne sezone,i da ce biti jos mnogo ovih teskih pehara...:)))
Naravno,nadam se da ce nam se i Ana uskoro vratiti,i da nju maksimalno podrzimo,jer ipak,kakve su takve su,ali NASE SU!!!!!!!!!
Pozdrav iz Republike Srpske!!!

sima

pre 14 godina

Bravo, Jelena- uzivanje pravo;
Kakva igra- kockice se smestile; Cestitam i zelim ti da ovako nastavis;

mojim zemljacima koji kritikuju RTS zbog ne prenosenja meceva poruka- ni u Holandiji nije drugacije i ne moze da bude drugacije- autorska prava- odnosno braco srbi- sloboda trzista; eurosport kupi prava i to samo za ZENSKI tenis, jer je odnekuda JEFTINIJI- mislim van GS-ova; medutim i to su najcesce sazeci, sa dan zakasnjenja- osim finala; tako je i ne ljutite se nego, ko moze neka gleda preko interneta; pozdrav;

JelAna

pre 14 godina

Bas lepo zvuci, oba pobednika imaju prezime na -ic. Vise srece sledeci put za DjokovICa, IvanovIC, TipsarevIC, TroIC(ki)...
Napred !

Hahaha

pre 14 godina

I corava koka ubode neko zrno.
Isto kao i Ivan Ljubicic iskporistila je priliku kada su najbolji u losoj formi, povredjeni ili nezainteresovani

ivan

pre 14 godina

Da li je moguce da RTS ne prenosi finale u kome igra Jelena a prenose Ljubicica? Sram vas bilo, nemaju svi kablovsku da gledaju, iz Kraljeva sam i jedva i hvatam nesto signala od RTS verovali ili ne.

Nemam reči

pre 14 godina

Jelenini navijači manje pišu o pobedi a mnogo više pate što nema "pljuvača". To je samo dokaz da je vama navijanje želja da izrazite svoje konfliktne osobine, kao što dosta njih ne ide da gleda fudbal, nego idu da se biju. Kad Jelena izgubi, a to će biti u Majamiju, javiće se "pljuvači" i svi ćete uživati.

Mobi Dik

pre 14 godina

Pobeda je pobeda, ali igrao se pravi defanzivni tenis, nije napravljen nijedan potez za pamćenje. Nijedan as, nekoliko vinera. Jako finale, pogotovo što ova Dankinja sada važi za drugu na planeti. Devojka nema veze, prolazna pojava. Ispale su najbolje pre vremena, Jelena je imala povoljan žreb, u finalu se obračunala sa kukavičkim tenisom i to je priča o ženskom tenisu danas. Jelena će se pomeriti za jedno mesto, što je bez značaja, mnnogo je važnija ova pobeda. Vreme pravih obračuna tek dolazi. Imaće Jelena i svoje loše turnire, nema sumnje, tako da ove godine može, ako nastavi da igra bolje, da dođe do petog mesta. A može i da isoadne iz prvih deset, jer niko ne može reći koliko će ona dugo da drži ovaj tempo. Pogledajte Dinaru i šta se s njom događa.
P.S. Očekujem da lavina krene protiv mene. Ko zna šta ću sve preživeti.

Zaprepascen

pre 14 godina

Zaista je velika bruka da nismo mogli da gledamo Jelenu u finalu Indian Velsa , a emitovano je musko finale ! Ima , doduse , neka repriza y 5 ujutro ali verovatno opet muskog finala ! Ne mogu da verujem svojim ocima ! Cak ni Sport klub ( sa slabom slikom muskog finala ) ! Brukajte se dalje ...

Nije tačno

pre 14 godina

Nema Jelena osam "mastersa", Odakle van ideja da su Noskva i Sinsinati "mastersi"? Nikad bili. Jeste tu došlo danas do promene naziva, ali kad su ovi turniri vredili kao Majami ili IW? Vi sad svaki "Pemijer" turnir zovete "mastersom". Ne zaboravite, Jelena neće još dugo igrati. Uspon u 26. kukavna je zabluda. O Ani ne pišem, jer ona snima filmove. Ako neko digne ruke od tenisa, ne mogu njegov pad da zovem sunovratom, nego odlukom o povlačenju. Ona igra samo što mora, zbog ugovora. Povratka nema, jer ona to ne želi. Njena odluka, koja me baš i nije uzdrmala. Nisam teniski zavisnik, niti me sport može toliko okupirati. Nisam dokon. "Panta rei". Sve teče, sve se menja.

Nije tačno

pre 14 godina

Nema Jelena ne osam, nego nijedan masters, pošto turniri tog imena nikada nisu postojali u ženskom tenisu. Zašto vi onda glasate protiv neprikosnovenih činjenica? Čuli ste za tenis pre godinu dana. Šta je vama?

Dopuna

pre 14 godina

Žene niukada nisu igrale masterse, ti turniri zvali su se Tier I, Tier II, Tier II, Tier IV... ATP je imao masterse. Od 2009. naziv Tier zamenjen je nazivom "Premijer" (s tim što se pored naziva dodaje koiliko bodova vredi). Zato Jelena nema nijedan masters, jer nije nikada igrala muške turnire.

Slavko

pre 14 godina

Raujem se Jeleninoj pobedi naravno ali nisam uzivao u tenisu danas. Previse defanzivno, obe igracice udaraju loptu dva sata sa nekih 3-4 metara iza osnovne linije, bas dosadno. Volim da gledam Justin Enan i igracice tog tipa a Jelenu gledam samo zato sto navijam za nju.Bas kao kad bi uporedili Italijanski dosadni defanzivni fudbala sa fudbalom lepim za oko koji igraju Barsa ili Arsenal.

sreća, sreća, radost......

pre 14 godina

Lako je Jeci kada nije igrala sa mamom Serenom, da joj Serena očita lekciju i asevima pokopa. Gde mačke nema, miševi kolo vode! :)

VladaBrada

pre 14 godina

Tesko , veoma je bilo tesko. Nisam dosad video da se neko toliko mucio kao Jelena danas. Morace ona jos mnogo, mnogo da vezba i da krene od manjih turnira gde su trofeji laksi pa da se vrati ponovo sledece godine u Indijan Vels da uspravno podigne ovu grdosiju od pehara :-)

Hahaha

pre 14 godina

I corava koka ubode neko zrno.
Isto kao i Ivan Ljubicic iskporistila je priliku kada su najbolji u losoj formi, povredjeni ili nezainteresovani

rivera

pre 14 godina

Sta ti je nepravda , mi da radimo ravno 120 godina i da ne potrosimo nijedan cent ne mozemo skupiti toliko koliko Jankovicevoj daju za par meceva u igri koja je vise nego smesna gde se prebacuje neka loptica preko neke mreze zakacene na dva stapa dok se loptica udara nekim stapovima koji lice na tiganje.
Umiru ljudi od gladi sirom sveta dok se pare nemilice bacaju za zabavu tog nazovi otmenog sveta , hostapleraj nema sta ali sta ces covek kao bice ogranicenog uma i ne zasluzuje vise.

Slavko

pre 14 godina

Raujem se Jeleninoj pobedi naravno ali nisam uzivao u tenisu danas. Previse defanzivno, obe igracice udaraju loptu dva sata sa nekih 3-4 metara iza osnovne linije, bas dosadno. Volim da gledam Justin Enan i igracice tog tipa a Jelenu gledam samo zato sto navijam za nju.Bas kao kad bi uporedili Italijanski dosadni defanzivni fudbala sa fudbalom lepim za oko koji igraju Barsa ili Arsenal.

Mobi Dik

pre 14 godina

Pobeda je pobeda, ali igrao se pravi defanzivni tenis, nije napravljen nijedan potez za pamćenje. Nijedan as, nekoliko vinera. Jako finale, pogotovo što ova Dankinja sada važi za drugu na planeti. Devojka nema veze, prolazna pojava. Ispale su najbolje pre vremena, Jelena je imala povoljan žreb, u finalu se obračunala sa kukavičkim tenisom i to je priča o ženskom tenisu danas. Jelena će se pomeriti za jedno mesto, što je bez značaja, mnnogo je važnija ova pobeda. Vreme pravih obračuna tek dolazi. Imaće Jelena i svoje loše turnire, nema sumnje, tako da ove godine može, ako nastavi da igra bolje, da dođe do petog mesta. A može i da isoadne iz prvih deset, jer niko ne može reći koliko će ona dugo da drži ovaj tempo. Pogledajte Dinaru i šta se s njom događa.
P.S. Očekujem da lavina krene protiv mene. Ko zna šta ću sve preživeti.

jeca

pre 14 godina

Mislim da je boja haljine i model odigrao znacajnu ulogu i doneo srecu:)))Kakva nakaza od haljine...ali Jeca je to dobro iznela i pobedilaaaa:)))

Nemam reči

pre 14 godina

Jelenini navijači manje pišu o pobedi a mnogo više pate što nema "pljuvača". To je samo dokaz da je vama navijanje želja da izrazite svoje konfliktne osobine, kao što dosta njih ne ide da gleda fudbal, nego idu da se biju. Kad Jelena izgubi, a to će biti u Majamiju, javiće se "pljuvači" i svi ćete uživati.

crnobeli delija

pre 14 godina

prvo su izbacili Viskovica sa RTS, pa su izbacili istog i sa prenosa Dejvis kupa, sad su i Jelenu izbacili sa talasa RTS-a, jer tamo imamo pravo da vidimo sve - osim onih koji igraju tenis pa jos i osvajaju trunire.

Bruka i sramota za "javni servis" (ma sta to znacilo).

oki

pre 14 godina

Ko sada posalje negativan komentar vezan za Jecinu igru i ponasanje na terenu i van njega taj ili je zreo za ludnicu ili je samo bolesno zajedljiv i pun zavisti!!!!Znam,znam svi ce sad reci da nema Serene i Venus pa je zato Jeca ocvojila IV ali ko god da je gledao mec zna da su obe igrale protiv jedne jece nebi imale ama bas nikakve sanse.Jeci je cistila sve pred sobom i linije i Karolinu...Jeco KRALJICE!!!!

Dylan Dog

pre 14 godina

Kao što sam napisao pre nekoliko dana, ako Jelena odigra sa 90-100% svojih mogućnosti prošetaće se do pehara.
Danas Voznijacki nije igrala loše. Naprotiv, igrala je odlično. Međutim Jelena je odigrala na prognoziranom nivou. Prvi set i pola drugog sa gotovo 100%, a ostatak sa dovoljnih 80-90% i to je to. Voznijacki je mlađa ali i bleđa kopija Jelene. Lošija je za tih 20tak%, a moje mišljenje je da je Jelena daleko inteligentnija teniserka, ne samo od nje već od mnogih na turu.
Na kraju, sjajno veče za srpski tenis, sjajno veče za Jelenu. I dalje ćemo sa nestrpljenjem čekati turnire i mečeve ženskoj konkurenciji.
BRAVO JELENA i puno sreće u daljem toku sezone!

Sloba

pre 14 godina

JJ u pravom svetlu, dostojanstvena, nadmocna. Da baka Budimka nije malo pozurila bila bi u samom vrhu, gde se inace sigurno vraca. Ocajni komentatori na Eurosportu, preterali su svaku meru u jednostranim komentarima u korist zapadnih sportista: kao da ostali, pa i nasi ne postije.

MI-SE

pre 14 godina

Sve cestitke Ljubicicu na osvajanju trofeja! Evo, uskoro ce vest o Ljubi imati mnogo vise komentara nego vest o Jeleninom osvajanju trofeja. Pokazatelj je to kako se "usmeravaju" komentari. Meni, na ovu vest, nije objavljeno 5 komentara.

Nije tačno

pre 14 godina

Nema Jelena osam "mastersa", Odakle van ideja da su Noskva i Sinsinati "mastersi"? Nikad bili. Jeste tu došlo danas do promene naziva, ali kad su ovi turniri vredili kao Majami ili IW? Vi sad svaki "Pemijer" turnir zovete "mastersom". Ne zaboravite, Jelena neće još dugo igrati. Uspon u 26. kukavna je zabluda. O Ani ne pišem, jer ona snima filmove. Ako neko digne ruke od tenisa, ne mogu njegov pad da zovem sunovratom, nego odlukom o povlačenju. Ona igra samo što mora, zbog ugovora. Povratka nema, jer ona to ne želi. Njena odluka, koja me baš i nije uzdrmala. Nisam teniski zavisnik, niti me sport može toliko okupirati. Nisam dokon. "Panta rei". Sve teče, sve se menja.

miki_delija

pre 14 godina

Jeco bravo! Igraj tenis uvek kao do sada ( mislim na zelju da i sa zavojima izlazis i pruzas partije ako ne dobre ono sa dosta zelje ) .To svi cenimo a ne one koji nakon uspeha bace se na slikanje i smejanje pred fotoreporterima...jos jednom : BRAVO !!!

Wogy

pre 14 godina

Jelena...kakav uspeh.Osvajanjem ovog "petog" GS samo je POTVRDILA da je jedna od najboljih Teniserki Sveta.Ah bar da padne i jedna titula na GS...bilo bi to vise nego zasluzeno za jednu od NAJBOLJIH medju najboljima.

BB

pre 14 godina

RTS, Vase pravo da vidite sve STO VAS NE INTERESUJE. A mi konjine moramo da placamo pretplatu, jos ni ne otkupljuju prava za prikazivanje kvalitetnog programa, ili otkupljuju jako jeftin. Vrte serije snimljene jos za vreme Tita, a mi smo ovce za sisanje. Ni ostale televizije nisu nista bolje samo sto drugima ne moramo da placamo.
Tebi Jeco svaka cast na pobedi, ali od ovih sa RTS-a ne mozemo ni da se radujemo.

Zlatko

pre 14 godina

Želim da se zahvalim RTS-u na fantastičnom prenosu. Ne pamtim kad sam gledao bolji: svakom domacinstvu su pozajmili po plazmicu, slika super, komentator radi svoj posao, dodela pehara odlično ispraćena, kao i onaj vatromet sa krova njihove zgrade. Marš!!! U finalu veoma kvalitetnog turnira igra naša teniserka a oni ne daju prenos. I posle kukaju oko "pretplate". Pa nije ona kriva sto nema svog Srđana Đokovica sa gomilom menadzera u agenciji iza sebe. Sram ih bilo. Tijaniću podnesi ostavku, idi u penziju, "idi da gledaš sunce ili tako nešto", ma radi bilo šta samo se skloni sa te funkcije da te ne gledamo više.

nePretplatnik

pre 14 godina

Ne mogu da zamislim da HRT prenosi finale sa Jelenom, a onda ne prenosi Ljubicica, e na RTS-u je to moguce, ne prenose Jelenu, ali zato gledamo musko finale?! Pa stvarno smo budale kakvih nema...

kin ping meh

pre 14 godina

1. Jelena vs.-(druga igracica svijeta) C.Wozniacki = 4:0 ,
2. hiljadu poena,
3. 7oo ooo $ ,
4. dvadeset trece finale i dvanaesta titula,....
Konstatacija: NA ZAPADU NISTA NOVO
P.S. Pozdrav za Vendi, (gdje li su sad tvoji superiorni buduci favoriti; C.Wozniacki, V. Azarenka, A. Radvanska...ha,ha,ha, nemas ti Vendy blage veze sa tenisom,
P.S. II Gdje su sada Jelenini pljuvaci ?!, pa 99% u susjednim zemljama i na Sandzaku, i trenutno umiru u kipucoj pakosti.
Gdje su sada Jelenini navijaci?!.. pa svuda u svijetu, a i ovde u Houstonu ih ima ko pijeska.

haiyuu

pre 14 godina

Svaka čast!!! Fenomenalno!!! Mislim da bi "javni servis" trebalo bojkotovati jer opet nisu prenosili Jelenu. Ćao pretplata, nema je više!

Niki

pre 14 godina

Na ovom turniru su izmedju ostalih igrale: Sarapova, Kuznjecova,Klajsters,Enan,Azarenka,Klejbanova,Vozniacki itd itd.
Jelena je odigrala fenomenalno u stravicnoj konkurenciji.
Mislim da je i neupucenima u tenis, zluradim zaludnicima i svima ostalima jasno o kakvoj se igracici radi.
U ovom trenutku verovatno najboljoj na svetu.

Marko Blokobi

pre 14 godina

Bravo Jelena carice. Uvek sam pricao da je najveci lik na wta tour-u. Od svih nasih tenisera najvise gotivim Jelenu i Tipsara. Samo tako nastavi i GS titula je tvoja.

celex

pre 14 godina

Svaka čast Jeleni,sve najbolje perfektna partija.
I jedna poruka ljudima iz RTS-a,kako Vas nije sramota da prenosite muško finale a da niste prenosili žensko,koliko to mi Srbi imamo finalista i u čemu da to "javni servis" gradjana to ne prenosi.

Djoksa

pre 14 godina

PROUD TO BE FAN OF JJ!!! Tako je trebala da izgleda recenica.Izgleda da jos adrenalin struji kroz mene tako da ne vidim da komentari koje saljem dobijaju sasvim drugi smisao ako umesto jednog stavim drugo slovo. Izvinjavam se svima.

Djoksa

pre 14 godina

BRAVO JELENA!Kako li se osecaju svi oni koji su me ismejali kad sam rekao da Jelena najbolje igra na americkom betonu?Da li i sad mislite da je Jelena "sljakerka"?JELENA SE VRATILA NA STARE STAZE SLAVE!Cestitke na tituli!!!Come back,Jeca is come back...

branko

pre 14 godina

Е, па да да видимо:
Јелена која игра добро ЦЕО МЕЧ, не један него четири
Јелена која у целом мечу изгуби 1 (један) једини гем на свој сервис
Јелена која направи брејк у првом гему а онда играјући сигурно гем за гем освоји сет
Јелена која ЗАИСТА игра офанзивно
Јелена која пристојно сервира
Јелена која нам не приређује хорор тренутке
Јелена коју могу ја да гледам цео меч, без употребе даљинског управљача
Не, људи, није то она Јелена Јанковић коју смо знали!
Ова Јелена је једна сјајна тенисерка која делује сигурно, снажно, самоуверено једном речју ЗДРАВО. Дао бог да потраје ! Нема шта више да се измишља. Јелена треба да игра овако а онда ће се освојени турнири низати један за другим. Браво Јелена и напред! Од срца !

jota

pre 14 godina

Cestitke JJ na osvojenoj tituli, sa nadaom da ce i u Majamiju ponoviti isti rezultat.

TRENUTNA PROCENA WTA LISTE ZA 22. MART
6. Dementieva 5100 (konacan broj poena)
7. Azarenka 4930 (konacan broj poena)
8. JELENA JANKOVIC 4465 (osvajanje titule donosi +300 poena)
9. A.Radwanska 4080 (konacan broj poena)
10. Stosur 3565 (konacan broj poena)

Zaprepascen

pre 14 godina

Zaista je velika bruka da nismo mogli da gledamo Jelenu u finalu Indian Velsa , a emitovano je musko finale ! Ima , doduse , neka repriza y 5 ujutro ali verovatno opet muskog finala ! Ne mogu da verujem svojim ocima ! Cak ni Sport klub ( sa slabom slikom muskog finala ) ! Brukajte se dalje ...

ivan

pre 14 godina

Da li je moguce da RTS ne prenosi finale u kome igra Jelena a prenose Ljubicica? Sram vas bilo, nemaju svi kablovsku da gledaju, iz Kraljeva sam i jedva i hvatam nesto signala od RTS verovali ili ne.

Oktavijan74

pre 14 godina

Komentar koji je dobio najvise glasova:Bruka i sramota,Viskovic,javni servis(RTS)!??Ni reci o velikom Jecinom uspehu,strucnoj analizi finala!?Viskovic je sam dao otkaz u RTS-u,a Eurosport je OTKUPIO PRAVA ZA WTA TURNIRE.Stvarno BRUKA I SRAMOTA,ali za koga?

Abraham

pre 14 godina

Za večite pljuvače...

Gospodo pre nego što počnete da psujete slobodno se prvo informišite! (u ovom slučaju oko prenosa na RTS-u)

RTS ima želju da prenosi ove mečeve, ali vlasnik TV prava za ceo WTA tour je EUROSPORT, koji u ovom slučaju ne želi ni po jednim iole normalnim uslovima da proda prava prenosa. RTS je tu nemoćan. Otkupio je prava za isti turnir, samo u muškoj konkurenciji od SportKluba koji ima prava za našu zemlju.

Internet sve trpi...

makiii

pre 14 godina

Cestitke Jeleni!
Volela bih da sam mogla da odgledam mec ali nazalost ona sprdnja od javnog servisa ga naravno nije prenosila. Ako neko zna gde bi mozda mogao da se skine snimak sa neta, bilo bi super!

insomnia

pre 14 godina

BRAVO Jelena, reci su suvisne...SVAKA CAST, samo napred... Usponi i padovi su normalni u svakom sportu, pogotovo u tenisu...ali pravi fanovi te vole u kakvom god izdanju da igras...a danas si odigrala kao da si No. 1, sto ces ako da Bog uskoro opet i biti! Pozdrav za one koji su verovali u tebe, pozdrav i za one koji su bili sumnjicavi, a najveci pozdrav za one "strucnjake" koji su ovih dana i ranije govorili lose o tebi, bar su im sada usta zapusena! Samo NAPRED!

Slavica

pre 14 godina

Bravo za Jelenu. Vecina je vec rekla sve a ja samo zelim da i Ljubicicu cestitam osvojen turnir. Okreni obrni IW zadnjih godina osvaja neko cije se prezime isto zavrsava, osim ako nije Cilic. Njega bas ne mogu da svarim.

Srbimir

pre 14 godina

Prosto mi nedostaju "strucnjaci" koji su nadmasili sami sebe stigavsi pre neki dan cak do epikurejaca i predsokratovaca!!!(da se covek prekrsti do kog nivoa je u stanju ici ljudska sujeta!).
Jelu su stavljali u kategorije veteranki,matorki,"pri zalasku karijere"...sta sve ne!?Nisu im stare(a ni pri zalasku karijere)sestre Wilijams,Dementijeva(one su po njihovom u punoj snazi,dominantne)a sve su po 4-5 godina starije od nase Jelene!(evo Ljubisa uprav` osvoji u konkurenciji kolega u cak 31.-oj godini,a Jelu otpisuju u 25.-oj!)
Samo ti Jelka furaj svoj stil i ostani dosledna samoj sebi-budi i dalje laka k`o pero,a brza k`o vihor pa cemo se u narednih 5 godina nagledati jos puno pobednickih pehara(od Mastersa do Slamova)
Zivela!!!

Djoksa

pre 14 godina

Ako postoji neka zivotinja koji bi najbolje opisala nasu Jelenu to je FENIKS.Ponovicu svoj kom koji sam poslao nakon njenog ispadanja sa AO i zbog koga sam dobio brdo nepreporucenih kom:PROUD TO BE FUN OF JJ!!!

mali milos

pre 14 godina

Jelena je veceras bila izuzetno nadahnuta,samouverena i sigurna u svaki svoj udarac,tako da protivnici gotovo i nije dala sanse za nesto ozbiljnije.Jeca, jos jednom,zasluzuje sve pohvale za srcanost...verujemo,da je Jeca na putu povratka u sami vrh liste svetskih teniserki,a jos uvek joj je mesto medju pet najboljih...

marko-dc

pre 14 godina

Pocela je Jelenina ofanziva. Fenomenalna igra i ako se desi jedan zlurad komentar , znak je da se ta osoba presabere u svojoj glavi.
MAX- jel JJ bas ne zna da igra u Americi?
Mnogo je vas ,,realnih,,

Жегар-ац

pre 14 godina

Браво за Јелену!!!
Тако се игра.. смирено за сваки поен. Пријатно изненађеље и леп викенд за све нас. Хвала Јелена!!!

Adnan

pre 14 godina

Bravo Jelena ! Zaista je ovaj turnir odigrala fantasticno i zasluzila je da ga osvoji . Osim u 3 kolu nije imala vecih problema . Tad je i izgubila jedini set . Onda je iz kola u kolo pobedjivala sve bolje i bolje teniserke da bi u finalu apsolutno nadigrala protivnicu . Puno srece i na narednom turniru u Majamiju i nadam se da ces i tamo daleko dogurati i popraviti poziciju na WTA listi .

Zemunac

pre 14 godina

Jelena, srećna ti 12. titula i neka ti je srećna ona čudesna kristalna vaza-skulptura!!!

I hvala za pobedu, ovo je više od same pobede – melem je za dušu svim tvojim vernim navijačima.

nfs

pre 14 godina

Ovaj turnir je odigrala po receptu sestara Vilijams. Ocajno odigrana prva dva kola- uspela nekako da se provuce, a onda sve sigurnije i sigurnije.
Svaka cast JJ!

A sad, 'ajde Ljubo do 1. mastersa

pre 14 godina

Čestitke Jelena na dobroj igri i na zasluženom slavljeničkom trofeju. Neka pričaju šta hoće, ali kad si u svom elementu, izgubljeni poen skupo prodaješ protivnici, svaki mora dobro da odradi i da se oznoji. Profesionalac i borac - zato te je volim i navijam za tebe.

JJ može! JJ zna!

pre 14 godina

Neko ovde napisa da smo "ponovo videli onu staru Jelenu".
Ne bih se složio.
Ovo je neka potpuno NOVA Jelena!
Prvo, ona nikada nije igrala ovako ofanzivno, već je godinama strategiju zasnivala uglavnom na defanzivi iza osnovne linije. I protiv Stosur i danas protiv ove poljske Dankinje, JJ je prikazala igru kakvu nikada ranije nismo imali prilike da gledamo od nje! Gotovo da je u svakom poenu diktirala tempo, šetala je Caroline levo-desno kao da igra flipere i potpuno kontrolisala igru. Koji napredak!
Drugo, iako joj servis još uvek nije ubitačan, mnogo je bolji nego ranije. Videlo se danas da i to može da joj bude veliko oružje.
Treće, počela je da osvaja poene NA MREŽI!!! Ja sam bio ubedjen da to neću nikada dočekati da vidim, kad ono!!!

Ne znam ko je najzaslužniji za ovakav pomak u njenoj igri, tek, ja sam zatečen i - ODUŠEVLJEN!

(Uzgred, Ana, pratiš li ti sve ovo?)

marko-dc

pre 14 godina

JJ je zaista bila odlicna.
Mislim da je ovo Jelenin 6 masters
1- Carlston- tada je bio ta serija
2- Roma
3- Roma
4- Moskva
5- Cincinati
6- Indian Wells

To je bas lep uspeh i jedna od retkih teniserki koja ima vise od 5.
Mala Woznjacki nema turnir ni 3 kategorije ( svih 6 su iz serije 250 ) a postala je druga na svetu sa izvesnim sansama da postane br.1?

Da li je JJ i dalje najlosiji br 1 ikada. Sramote se

tanja

pre 14 godina

JECO, BRAVO! IGRALA SI HRABRO, NADAHNUTO, POBEDNICKI! PODSETILA SI NAS NA TVOJE NAJBOLJE DANE. SA OVAKVOM IGROM USKORO CES OPET BITI NA MEDJU PRVE TRI TENISERKE NA SVETU! PONOSNI SMO NA TEBE!

undercover angel

pre 14 godina

Bravo Jelena! Nije da nismo ocekivali ovakav ishod!!!:-)
Dodala bih samo da je svaki Jelenin uspeh utoliko veci, jer je ona kao nijedan nas sportista/sportistkinja izlozena omalovazavanjima.

Aleksandra

pre 14 godina

Bravooooo Jecko-Pecko,ooobozavam te i presrecna sam sto na terenu gledam jednu novu Jeciku,koja je podigla formu i koja je za ne prepoznati.Svaka cast i samo nastavi tako.Mislim da je ovo tvoja godina i tipujem na bar dve GS titule.Zelim ti to od sveg srca!!!

Sale

pre 14 godina

Svaka cast Jeleni, neka samo tako nastavi!!!Nase kraljice tenisa uvek se lepo "napoje" u pustinji Kaliforniji. Jeca je vec u top formi, cekamo Anin povratak

Ostoja NBgd

pre 14 godina

Kako je bilo lepo i lako pratiti ovo finale.
Ustvari ne znam sta je bilo lepse gledati. Dominaciju na terenu, osmeh i lep govor po zavrsetku i nasu zastavu iza Jece u gro planu.
Bas me je oraspolozila veceras!

Djoksa

pre 14 godina

Cestitke Jeci na tituli!Kao sto i sam i rekao,Jelena konstantno dize formu kroz turnir.Znao sam da ima sjajan retern ali me iznenadila cvrstim servisom.To vam je i formula uspeha u tenisu.Majstor Joda bi to jednostavno rekao:"Velika sila je u njoj!".

DUCE

pre 14 godina

E, to je JJ - Made in Serbia.
Sjajne partije, sve bolja forma, a IW titula je odlicna najava predstojece sezone.
Sve cestitke od srca!

les Lionceaux

pre 14 godina

eurosport ima monopol što se tiče prijenosa WTA turnira (osim za GS)

čestitke Jeleni, ovo finale je bilo prvi put da sam ju gledao na ovom turniru i odigrala je zaista vrhunski.. nadam se da će tako uskoro i meni omiljenija Ana..
a nadam se da će i Ljubo uspjeti dokrajčiti Rodika pa da imamo srpsko-hrvatske pobjednike na IW

Ivan

pre 14 godina

Bravo Jelena! Ipak za klasu bolja od Wozniacki koja je od danas druga na WTA listi.Apsurd, ali nema veze. Taman da do kraja godine nista vise ne osvojis (a osvojices),zapusila si usta dezurnim zgubidanima i luzerima koji te omalovazavaju na ovim stranicama.

bane

pre 14 godina

Sjajno! Čip Huper je počeo da izvlači ono najbolje iz Jelene. Izgleda da je ovo tek početak.
Pravila je smеšnu onu Wozniacki koja eto postade druga nakon ovog debakla.

Bravo Jelena (a bogami bravo i Čip). Srećno u Majamiju!

Opstenarodno veselje

pre 14 godina

@Sreca,sreca radost

Da Agasi,Sampras,Lendl i ostali velikani belog sporta nisu ostarili i napustili tenis verovatno bi i danas osvajali titule...Da Kolumbo nije otkrio Ameriku nebi bila oformljena NBA liga...Da se Romeo i Julija nisu ubili verovatno bi ziveli srecno do kraja zivota i imali puno dece...Da ih majke nisu rodile Bodiroga i Sapic nebi bili najbolji na svetu....Ali se sve to ipak dogodilo!!!Poenta ove price je;sta bi bilo kad bi bilo nije ni bitno,bitno je sta se desilo!!!A desilo se da je Jeci osvojila IV a koga je jos briga dal' je Serena ucestvovala,dal' se Selesova povukla,dal' se Enanova vratila...To je njihov problem...A Jeci, bar sto se igre tice ,problema nema pa sam sigurna da bi i Serena poklekla pred njom...Ali to je opet sta bi bilo kad bi bilo...Bitno je da je bilo to da se Jeca vratila u staru formu!!!!

kapetan

pre 14 godina

Bravo, zaista smo poceli vec da sumnjamo pomalo u jelenu , ali vidi se da se polako vraca staja JJ. Samo neka nastavi tako bice again No.1

abagnalejr

pre 14 godina

bravo jeco! tako igra prava sampionka. zelim ti da budes zdrava, nasmejana, da odrzis vrhunsku formu i da igras agresivan napadacki tenis. ako to postignes, osvajas gran slam. tu nema nikakve dileme. srecno! ps: ova 19.ogodisnja devojka wozniacki je cudo od igracice!

sasa

pre 14 godina

BRAVO JELENA!!!!!!
TAKO SE IGRA TENIS...
SERVIS INZVAREDAN, UDARCI JAKI DUBOKI, DOBRO SI ISETALA MALU LEPOTICU, NEKA, NEKA, VOLEJI ODLICNI, PROMENILA SI STIL IGRE, OFANZIVA NEMA STA, A U DEFANZIVI FENOMENALNA, TAJMING ODLICAN...
SVE CESTITKE ZA POBEDU NA IW SAMO TAKO NASTAVI JELENA NASA NAJBOLJA TENISERKO!!!!

Borbena

pre 14 godina

Svaka čast devojko Jelena!!! Sve čestitke na osvojenom turniru!!! Fenomenalna igra, i kao što u toku dana napisah, pronašla je svoju igru i ovo je tek početak odličnih partija u ovoj godini! Volim da gledam tenis između ostalog zbog ovakvih partija naših tenisera a bilo ih je puno, puno, a biće ih još!

fali54

pre 14 godina

Jelena, ovom pobjedom, a i igrom na cijelom turniru, pokazala si da se vraćaš na vrh.
Izvrsna igra, i nova kvaliteta, prvenstveno mirnoća. Sjećam se 1. kola Wimbledona 2008. g., gledao sam Te uživo, kada si sa slabijom igračicom ispoljavala, povremeno, nervozu. Hvala Niku za to. Pozdrav navijačke skupine iz Zagreba

Ђорђе

pre 14 godina

Све честитке за показану игру!
Све честитке за освојену 12 титулу!
п.с. поздрав за Арчија и другове

Smith

pre 14 godina

Ponekad mi dodje da kopiram komentare pojedinih strucnjaka, i onda kada se ovako nesto desi "pejstujem" :-) No, zasto gubiti vreme, kada ih posle nigde nema...
Bravo za Jelenu Jankovic.

Dz.Dz.

pre 14 godina

To Dzej, Dzej!
Super return timing, dobra pokretljivost, servis bi mogao ubojitiji, psiha sve jaca i jaca. Svaka cast na novoj ofanzivnijoj taktici i sto si ustrajala u tim namerama.

jer mi smo takvi xD

pre 14 godina

bravo jeco!

mada mi smo srbi pa cemo reci da treba da te bude sramota jer si se usudila da izgubis CAK 6 gemova i da pobediti trenutno 4 igracicu sveta (odnosno od sutra 2) je nista i treba to mnogo bolje.
i savet ti je da prestanes da se bavis tenisom xD

od mene ovoliko

pre 14 godina

Jelena je i u ovom mecu bila vise nego OZBILJNA.

BRAVO, JECO! CESTITKE ZA 12.titulu!!!

Dobro zdravlje i puna koncentracija u nastavku sezone!

Sale

pre 14 godina

Od kako pratim Jelenu, ne secam se da sam je gledao sa zrelijom igrom nego na ovom turniru. Pa cak ni u ono vreme dok je bila No 1!! Ako je to proizvod rada sa novim trenerom g. Bruksom, svaka cast na izboru. Sada nemam vise sumnju da ponovo jurisa na broj 1. Mnogo srece na tom putu!!

Jovana

pre 14 godina

Bravo, Jeco!!!
Mada nisam tvoj fan,od srca sam navijala da ovu titulu uzmes. Svaka cast za igru. Posjedujes upornost i borbenost, a to je ono sto najvise cijenim. Plus, danasnja igra brilijantna!

Djoksa

pre 14 godina

Treba reci da Jelena osvaja HILJADU CISTIH POENA(nije branila ni jedan poen).Rekao sam da je daleko lakse od defanzivne napraviti ofanzivnu teniserku.Ana je RG'08 osvojila i sjajnom defanzivom,ali za nju je izgleda uzasno tesko da odrzava kondiciju.

sima

pre 14 godina

Bravo, Jelena- uzivanje pravo;
Kakva igra- kockice se smestile; Cestitam i zelim ti da ovako nastavis;

mojim zemljacima koji kritikuju RTS zbog ne prenosenja meceva poruka- ni u Holandiji nije drugacije i ne moze da bude drugacije- autorska prava- odnosno braco srbi- sloboda trzista; eurosport kupi prava i to samo za ZENSKI tenis, jer je odnekuda JEFTINIJI- mislim van GS-ova; medutim i to su najcesce sazeci, sa dan zakasnjenja- osim finala; tako je i ne ljutite se nego, ko moze neka gleda preko interneta; pozdrav;

Nikson

pre 14 godina

Bravo Jelena, kazem ja da kad ispoljis minimalnu agresiju niko ne moze da ti pridje samo tako nastavi. Kad se samo setim da su neki pomislili da sa ovakvom igrom mozes da se mucis sa onom Stosur bude mi smesno, da li ljudi znaju da na danasnjoj listi mesta posle prvih 10 nista ne znace. Od kad su uveli ovaj sistem bodovanja da bi Jelenu skinuli sa prvog mesta igracice trece kategorije mogu lako doci nadomak desete pozicije. Za ove sto stalno kukaju na Rts da kazem da je kriv globalizam jer je Eurosport kupio prava na globalnom nivou i gde god imali svoj kanal ni jedna televizija ne sme preuzimati prenos koliko god to zelela. Najveca cetri turnira su izuzetak.

Dermendziev

pre 14 godina

Cestitke Jeleni i njenim navijacima,cestitke Ivanu(velikom i iskrenom prijatelju nasega Novaka)i njegovim navijacima na osvojenim trofejima,cestitke nasem paru Zikiju i Nestoru na permanentno dobrim rezultatima.Trijumf Balkana,rekao bih.Sa noslgijom sam procitao jedan komentar na INO forumu-sajtu,gde kaze:"Na Indijan Velsu trijumfovala je Jugoslavija(Srbija i Hrvatska)"
Angazovanje novog trenera Bruksa dalo je psiho-sok terapiju(Jelena se osecala sigurnijom tokom celog turnira).Rezultati saradnje ne dolaze preko noci,ovo je samo psiholoski efekat,koji po pravilu dolaze posle smene trenera ,a koji se u danom slucaju poklopio sa punim pogootkom.
Jeleni i Ani zelim puno uspeha uradu sa novim trenerima,puno trofeja,finala,dobrih igara i rezultata.
Dovidjenja do novih susreta,do novog turnira,do novih pobeda,do novih radosti.

JelAna

pre 14 godina

Bas lepo zvuci, oba pobednika imaju prezime na -ic. Vise srece sledeci put za DjokovICa, IvanovIC, TipsarevIC, TroIC(ki)...
Napred !

Gerard and Torres

pre 14 godina

Bravo Jelena,svaka ti cast na osvojenom turniru!!!Zaista se divim tvojoj volji i htjenju,da za tebe nema izgubljene lopte,i najvise zbog tvog patriotizma,sto je mnogim nasim "vedetama"(uopste),STRANA RIJEC!!!
Nadam se da je ovo pocetak tvoje uspjesne sezone,i da ce biti jos mnogo ovih teskih pehara...:)))
Naravno,nadam se da ce nam se i Ana uskoro vratiti,i da nju maksimalno podrzimo,jer ipak,kakve su takve su,ali NASE SU!!!!!!!!!
Pozdrav iz Republike Srpske!!!

anonimus

pre 14 godina

Svaka čast! Fenomenalna igra, bez lako prepuštenih poena. Sve pohvale za ofanzivnu igru i taktiku na celom turniru. Samo tako nastavi!

Ljubitelj Tenisa

pre 14 godina

Wogy---
Ko je ova osoba,da li je musko ili zensko ali citajuci komentare od pocetka ovog turnira mogu da kazem samo jedno. Ta osoba (musko ili zensko) poznaje Teniski sport do tancina.Svaki komentar nakon Jeleninih pobeda i predvidjanja za sledecu protivnicu je sto posto tacan i konacno nakon Jeleninog trijumfa u finalu, dosao sam do saznanja, da bi i nasi izvestaci imali bogami sta da nauce od ove osobe.Cestitam na zaista izvanrednom znanju i nacinu komentara,bez trunke ponizavanja ili osporavanja kvaliteta Jeleninih protivnica na ovom turniru.Iznad svega,gotovo redovno,upozorava Jelenu da svaka protivnica zasluzuje izuzeto postovanje.Lako je na kraju cestitati na pobedi ali komentari ove osobe daju izuzetan primer kako se voli,postuje i navija za vasu ljubimicu.Jos jednom hvala. Moram da napomenem i ostale komentare koji to svakako zasluzuju a to su--Djoksa,Branko i jos par koji zaista znaju o cemu govore,narocito Djoksa koji je tvrdio da Jelena ima velike sanse na ovom Turniru iz razloga sto najbolje igra na betonskoj podlozi,vidi se da je bio totalno u pravu.

todos

pre 14 godina

Cestitke Jelena, dokazujes kvalitet. Posle fenomenalnog nastupa za Srbiju zelim ti samo, ali samo uspehe. I napadne Roland Garos, jer ce svi biti okrenuti Wimbldonu.

Nije tačno

pre 14 godina

Nema Jelena ne osam, nego nijedan masters, pošto turniri tog imena nikada nisu postojali u ženskom tenisu. Zašto vi onda glasate protiv neprikosnovenih činjenica? Čuli ste za tenis pre godinu dana. Šta je vama?

Dopuna

pre 14 godina

Žene niukada nisu igrale masterse, ti turniri zvali su se Tier I, Tier II, Tier II, Tier IV... ATP je imao masterse. Od 2009. naziv Tier zamenjen je nazivom "Premijer" (s tim što se pored naziva dodaje koiliko bodova vredi). Zato Jelena nema nijedan masters, jer nije nikada igrala muške turnire.