Košarka 75

Ponedeljak, 01.03.2010.

14:45

Zvezda - Nimburk (utorak, 20h)

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 sati igraju jednu od ključnih utakmica u 2010.godini.

Zvezda - Nimburk (utorak, 20h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 14 godina

Ja jesam navijac Partizana i zelim da kazem, bez zle namere, da mnogo toga ne stima u igri zvezde.
Mnogo izgubljenih lopti, sut za 3 katastrofa (jednocifren procenat), losa odbrana, bez ideje u napadu. Ovaj tamnoputi plej vise kvari ekipu nego sto doprinosi, Keselj ne korist svoje predispozicije, Bjelica nikako da zablista.

Jests uprava najvise kriva, ali sam ja misljenja da ovi igraci ipak mogu vise...i moraju.

Sad, cini mi se, Zvezda mora da dobije Grand Kanariju...ja cu naravno , kao i svaki Srbin navijati za nas klub, pa da imamo sto vise srpskih klubova u zavrsnicama evro-kupova.

Grobar

pre 14 godina

Najbitnija utakmica i naravno poraz,po ko zna koji put sam se opekao o ovaj tim,... Prvo kad sam mislio da ce da pobede Turk Telekom na domacem parketu,pa posle kad sam mislio da ce da pobede Fmp u kupu i sad kad sam mislio da ce da pobede ovaj mec.Mislim da posle ove utakmice nemate prava da komentarisete utakmice Partizana,jer ste se obrukali debelo...

NET prenos

pre 14 godina

ima li prenosa na internetu,ako neko zna nek ubaci adresu
(nikola, 2. mart 2010 17:58)

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67642

(češka TV)

rika

pre 14 godina

meni nikako nije jasno sto novine konstantno pisu o ovome keselju i toliko ga pominju kao da igra vec par sezona na vrhunskom nivou ....a koliko se secam kako je dosao u zvezdu nijednu dobru utakmicu nije odradio....
a npr o bjelici se retko kada napise nesto .....a i o ovom nedovicu isto

70%Srbije

pre 14 godina

Igalo,Herceg-Novi i Kotor jesu Srpski gradovi ali šta će u njima poneki grobar,kad se zna da je Zvezda pravi Srpski klub,a franjevci nikako.

Delija Ar

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto i dalje ima grobarskih komentara ovde...to sto ste bolji u kosarci sada,nije kraj sveta,nece trajati ceo zivot.A sto se Duleta tice sjajan je trener ali psuje sudije ,vredja sve zivo kada partizan gubi,ponasa se kao cak noris.ali i to je ne bitno,bitno je da se Zvezda voli,a da li je vodi Lucic,Trifa, ili neko 5 to je sasvim prolazna stvar...SVI IGRACI PROLAZE,TRENERI I CLANOVI UPRAVE,SAMO ZVEZDA OSTAJE...POZZ DELIJEE

Јокић

pre 14 godina

Milan Gurović jeste legenda,ali Partizana!!!
(Nebojša Čović!!!, 2. mart 2010 11:06)

http://www.b92.net/news/pics/2004/12/3049094541c9615837f77243966572_big.jpg

http://www.partizan.net/news/images/gurovic181104.jpg

Легенда звездане у омиљеном му дресу...:)

nn

pre 14 godina

Samo da porucim MARIJANI da moze samo da sanja titulu u kosarci dok je tu Dule MAJSTOR i najbolji strucnjak i pedagog u ovoj zemlji!!!!!!!!!!
(Sasa-Sabac, 2. mart 2010 14:21)
# Link komentara


Jesi li siguran??? Hajde videcemo... Ili ti je mozda krivo sto takve MARIJANE nema u Partizanu!
Mora da je ipak ovo drugo...
PozZ

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Samo da porucim MARIJANI da moze samo da sanja titulu u kosarci dok je tu Dule MAJSTOR i najbolji strucnjak i pedagog u ovoj zemlji!!!!!!!!!!

tuse

pre 14 godina

Sve najbolje Crvenoj Zvezdi sutra, i ne samo sutra. Navijacu za Zvezdu iako sam Partizanovac. Dace bog da osvojite Eurocup, pa da dogodine obadva tima predstavljaju Srbiju u Euroligi. Braco Partizanovci, zapamtite, bez jake Zvezde nema dobrog derbija. Zamislite punu Arenu na Partizan-Zvezda. Zvezda moze da se digne jedino ako uspe da se nekako dokopa Eurolige.Drugacije u ovom trenutku nece moci , jer je trenutno u Srbiji zemlji Partizan dominantan.
(Sasa, 1. mart 2010 20:48)


Sta treba da radimo da im poklonimo TROFEJ sampiona ove godine ili.....????
Ma nek se raduju tamo sa tim NIMBRUKOM neznam mu ni ime:))
tako su oni zasluzili!
pamtim kako su se lozili i ismejavali posle prvog derbija ove godine:))

Sale HH

pre 14 godina

Linkovi teksta na letku sa Jagodine (početak fali)
http://i48.tinypic.com/rrmw5u.jpg
http://i50.tinypic.com/2mdf9ue.jpg

A evo i linka za sve iz ino za gledanje
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67642∂=sports

Ppozz iz Hamburga

Ciga

pre 14 godina

MilanFan, 1. mart 2010 21:36
Evo ja ću da pokušam da ti odgovorim. Ne mrzim ga, ravnodušan sam zbog toga što još uvek u Novom Sadu možeš naći grafite "Gurke torcida" koje je isti žvrljao dok je bio pubertetlija. A inače sledeći je presednik KK, živ bio pa video.

Zvezdo, volim te kao momak iz Herceg Novog, bez obzira šta uradiš danas, sutra i bilo kada. Ti si meni donela sreće za ceo život.

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Imam 38god ! Od 14-te sam na severu a od 16-te sam postao clan navijacke grupe ZULU, koja se na moju veliku zalost ugasila ! Vec 15god me ne zanima Srpski klubski fudbal ! Sada sam vatreni navijac LIVERPOOL-a i bio sam i u Istambulu i u Atini i imao sam tu cast da dva puta budem ne Enfild-u i to na COP-u ! Sto se kosarke tice i dalje sam vatreni navijac Zvezde i ne bojkotujem je ! Posto vise ne idem na fudbal pa nisam bio na utakmici protiv Jagodine, tako da nisam procitao letak, mene zanima koje zario noz u ledja ? Lale Lucic i Trifa ili oni pre njih ? Za kraj da napisem vaznu stvar, zasto idem na utakmice KK CRVENA ZVEZDA ? Zato jer volim i navijam za KK CRVENA ZVEZDA a ne za upravu i oni koji ne zele da dodju u Pionir cak ni na EURO CUP, imam za njih jedno veliko i vazno pitanje ! Sta je sa sloganom ? P. S. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE ! ! !
(BALTY, 2. mart 2010 02:26)

Drugar, kad jednom okrenes ledja voljenom klubu i pocnes da navijas za drugi, povratka nema, a ti si to uradio!!!
Misli o tome.

PFC

Dr.Dr

pre 14 godina

Uopšte me ne interesuje šta je uprava radila(ili nije radila),ovi momci zaslužuju podršku,jer se muški bore za boje kluba,a večeras će pokušati da pobedom osvoje 1.mesto u grupi.Logično je da ih podržimo,sad kad je teško i presudno,pesmom i dlanovima 40+ minuta...
I još samo jedna stvar...onaj Djomla nije nikakav Srbin,jer da je tako,ne bi ono mogao da napiše...

Goran GHN

pre 14 godina

izvini Stefane iz Crne i Gore, a sta ces ti na srpskom sajtu uopste??? I zastp ti navijas za strani klub, pa makar i tako jadan kao sto je kk ss???
(djomla, 1. mart 2010 20:21)


Ђомла сине , Херцег Нови је ''српскији'' град од свих шумадијских војвиђанских санџачких и источно-српских градова ЗАЈЕДНО ! да си виђео атмосферу ође кад је СРБИЈА освојила СП у ваерполу љетос...ВОЛИМ ПАРТИЗАН

zoki

pre 14 godina

citam komentare "navijaca"....

strasno, covek bi mogao da pomisli da sve do jednog imaju neki vlasnicki deo u zvezdi i pratizanu...

"vi" , "mi", "nas pionir" , "vas stadion" , .... kao da citam prepucavanja dece od 12-13 godina...

a svi se nesto dicite kao ste samo vi jedini i pravi srbi... smesno...

srbi veceras navijaju za zvezdu a u cetvrtak za partizan... to je jedina istina...

a to "vi" i "mi" bi mogli da ostavite kod kuce i da konacno krenete da zivite u 21. veku...

karokarozvezdazvezda

pre 14 godina

Zvezdo izgubices!!!Ps aj mi svi preporucite komentar da oborim svoj rekord od 1250 preporucenih...Hvala unapred...
(Grobar, 1. mart 2010 16:13)

Teško, je ovo ne čita 1250 ljudi.

koalicija

pre 14 godina

@ djomla
Lepo si rekao stefanu sve,citajuci njegovih par komentara shvatio sam da je glupost beskrajna a kompleks cudo.
Jos jednom bravo Djomla

ssalle

pre 14 godina

Postoji li mogucnost da neko ispise taj tekst koji se nalazi na letku, pa da i mi koji nismo bili na utakmici protiv Jagodine saznamo za isti.

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

@(nikola, 1. mart 2010 16:20) :
Ipak ste vi KK svemir,pustite nas da se igramo sa tim cesima,mora i to neko!Inace,ne znam sto se javljas na ovu vijest,vi docekujete prvake evrope.Bolje spremi meze i svega sto ide uz to kad se docekuju takvi gosti sa skorom 0-4,buhahaha...
(Stefan Herceg-Novi, 1. mart 2010 19:24)

Za vas smo kk univerzum!

pera

pre 14 godina

Gledao sam veceras Tegija ,gostovao Covic, i najveci utisak mi nije ostavio Covic sa onim tipicnim politicki govorom,kada na pitanje na koje nema odgovor on pocinje da zavlaci da menja temu i ostalo, nego gledalac koji se javlja da kaze kako je Partizan kriv zato sto se nije izvrsila fuzija Zvezde i FMP-a?!Ja ne znam,jedino da je Vucicevic(koji je izigrao delije iako se prethodno dogovorio da Covic udje u klub) bio neki tajni agent Partizana koga je KK Partizan poslao da postane predsednik zvezde i spreci fuziju sa FMP-om,a usput ulozi velike pare u zvedu i zamalo je dovede do titule.Pa se onda javi drugi gledalac koji kaze da je Partizan oterao Pesica?! Pa na sve to kad dodam ono sto je pre neki dan neko napisao da je Partizan ugasio 2 beogradska kluba (radnicki beograd i jos neki,ne mogu da se setim),a ona gepekovanja i ostalo da ne pominjem, postavlja se pitanje ima li nesto da niste okrivili Partizan? Verovatno je i za vas milionski dug kriv Partizan, i za one debaklove u Pioniru od Azovmasa i Nimburka,a mozda je i teroristicke napade u americi organizovao Partizan,mislim kad ste vec krenuli tako. Pa kamo lepe srece da Partizan ima toliku moc,a ne da grca u dugovima i da drugi odredjuju njegovu sudbinu. Ne znam ko je Partizan na silu uterao u Jadransku ligu,ko nam je oduzeo jednu godinu u Evroligi,ko menja sistem bodovanja kad god pozeli i podesava ga kako njemu odgovara,ciji je covek predsednik saveza... Pa dajte ljudi, vi ste usli u neku paranoju,ne znate vise sta cete od muke zbog ovih silnih uspeha i trofeja Partizana.Pa zar je toliko tesko priznati da je neko bolji?Od one Drobnjakove trojke iz auta vise nema jedne utakmice,a da vi ne pricate o kradji i gepekovanjima.Dovoljna je jedna greska sudija da pricate o tome,iako je u toku utakmice napravljeno jos 10 na stetu Partizana. Dokle god ne pocnete da se bavite sobom i krivce pronalazite u svom dvoristu,a ne u nekim zaverama, prolazicete ovako kako prolazite vec deceniju unazad.

Sava

pre 14 godina

Ne mogu da verujem koliko neki smaraju sa ovim 'neko sa prvakom Ceske,a neko sa prvakom Evrope'.Pa lepo je to sto igrate sa prvakom Evrope,ali nemojte da SMARATE!Ovo je vest o Zvezdi!
'Pod kojim uglom letis u nebesa,pod tim te ceka 'ladna Trebjesa!'
Napred Zvezdo!

grobar

pre 14 godina

Zvezdo,guraj dalje,dobicete ih!Mozete vi to,sutra je srbija uz zvezdu,a u cetvrtak uz partizan!sramota je sto se medjusobno raspravljamo kao kreteni,daj da pokazemo evropi gde dolaze da izgube!Zapitajmo se malo,sportsko rivalstvo +,mrznja -!!!!Hocemo bre 30 razlike!!Ninburk pada!

BALTY

pre 14 godina

Imam 38god ! Od 14-te sam na severu a od 16-te sam postao clan navijacke grupe ZULU, koja se na moju veliku zalost ugasila ! Vec 15god me ne zanima Srpski klubski fudbal ! Sada sam vatreni navijac LIVERPOOL-a i bio sam i u Istambulu i u Atini i imao sam tu cast da dva puta budem ne Enfild-u i to na COP-u ! Sto se kosarke tice i dalje sam vatreni navijac Zvezde i ne bojkotujem je ! Posto vise ne idem na fudbal pa nisam bio na utakmici protiv Jagodine, tako da nisam procitao letak, mene zanima koje zario noz u ledja ? Lale Lucic i Trifa ili oni pre njih ? Za kraj da napisem vaznu stvar, zasto idem na utakmice KK CRVENA ZVEZDA ? Zato jer volim i navijam za KK CRVENA ZVEZDA a ne za upravu i oni koji ne zele da dodju u Pionir cak ni na EURO CUP, imam za njih jedno veliko i vazno pitanje ! Sta je sa sloganom ? P. S. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE ! ! !

nikola-kotor CG

pre 14 godina

djomla....zamisli Stefan zivi u Herceg Novi i navija za Zvezdu,a ja zivim u Kotor i navijam za Partizan,mozes li ti to da vjerujes!!?Pa to je nevjerovatno!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@(djomla, 1. mart 2010 20:21) :
Znao sam i prije da postoje svakakvi penali ali ti si definitivno ponio titulu najveceg!Vidi cuda djomla postoje i Srbi koji zive izvan Srbije.Cak i mnogo deklarisanih crnogoraca vise navija za Zvezdu ili Partizan nego za npr. Buducnost.

Sale

pre 14 godina

Milane imam jedno pitanje da li si ti tolko naivan pa mislis da je bojkot zato sto vodje nisu dobile pare? Objasni mi molim te odakle rukometnom klubu pare(jedva sastvljajuju kraj sa krajem) , odakle odbojkaskom klubu pare, odakle ZENSKOM odbojkaskom klubu pare... Ocigledno nisi bio na utakmici Zvezda-Jagodina pa nisi dobio letak i procitao sta sve pise o upravi KK.C.Z. verovatno ti bilio hladno. Ja mogu da opisem ukratko o cemu se radi i pitanje za sve ako ti neko zabije NOZ u ledja pa se jos niti izvini niti pokusa da se pomiri, sta tebi(DELIJAMA)ostaje ?

VASILIJE VELIKI

pre 14 godina

'djomla'..da ti objasnim nešto!!!Srbi ne žive samo u Srbiji!Ima nas Bogu hvala na cijeloj zemaljskoj kugli a zahvaljujući tebi i takvima kao ti bojim se da će se Srbijom,za koju godinu,nazivati samo Beograd i okolina!E da,danas postoje tri srpske države,Rep.Srpska,Crna Gora i Srbija a daće Bog biće to jedna država!Uzdravlje!

Pirke Kotor

pre 14 godina

(djomla, 1. mart 2010 20:21) Slucajno udjoh odje i vidjeh maloumni komentar ovoga penala i ... moram prokomentarisat!?

Pa sto ako je iz Crne Gore!?Sta je tu cudno!?Znas li ti koliko ljudi iz Cg dolazi na derbije i koliko njih jos uvjek navija npr. za Partizan! ja sam jedan od mnogo njih i volim Partizan i pratim njegove rezultate od kad znam za sebe, drugi klub ne postoji !Skoro svaku utakmicu EL cak i nlb lige sam u Pioniru, studiram u Bg!Nek te je sramota kad tako komentarises !!!Napisao bih ti jos mnogo toga nego mi nece postaviti komentar!

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 14 godina

ali ubedljivo su najjaci komentari partizanovaca...kakva poredjenja pravite...vi igrate za vas mi za nas...ko voli kosarku on ce sve to da gleda...a ko ima komplekse...neka se pogleda u ogledalo!!!

djomla

pre 14 godina

izvini Stefane iz Crne i Gore, a sta ces ti na srpskom sajtu uopste??? I zastp ti navijas za strani klub, pa makar i tako jadan kao sto je kk ss???

Sasa

pre 14 godina

Sve najbolje Crvenoj Zvezdi sutra, i ne samo sutra. Navijacu za Zvezdu iako sam Partizanovac. Dace bog da osvojite Eurocup, pa da dogodine obadva tima predstavljaju Srbiju u Euroligi. Braco Partizanovci, zapamtite, bez jake Zvezde nema dobrog derbija. Zamislite punu Arenu na Partizan-Zvezda. Zvezda moze da se digne jedino ako uspe da se nekako dokopa Eurolige.Drugacije u ovom trenutku nece moci , jer je trenutno u Srbiji zemlji Partizan dominantan.

ALeksandar

pre 14 godina

Ajdemo navijaci svi u PIONIR da bodrimo ZVEZDU,da osvojimo uleb,pa da igramo EVROLIGU...ajdeeeee imamo sanse,posto od prvenstva nema nistaaa...!!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@(nikola, 1. mart 2010 16:20) :
Ipak ste vi KK svemir,pustite nas da se igramo sa tim cesima,mora i to neko!Inace,ne znam sto se javljas na ovu vijest,vi docekujete prvake evrope.Bolje spremi meze i svega sto ide uz to kad se docekuju takvi gosti sa skorom 0-4,buhahaha...

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Ova utakmica mora da se dobije,zato Delije napunite Pionir i da ispratimo ove momke u F4,jer su to zasluzili.
E sad molio bih da procitate ovu vest,radi se o centru koji je bio u Zvezdi,a neko ga je oterao.Covek je najbolji skakac u NDBL-ligi,belezi 15,4 skoka po mecu,a na 28 od 34 meca je imao dabl-dabl ucinak.Jos jedan bobar potez uprave.
Napred ZVEZDA.

Ivica

pre 14 godina

Ostavite Nedovića i Videnova da se izleče. Zvezda može da bije Čehe i bez njih, a oni će nam trebati za četvrtfinale... polufinale... i naravno finale.

Ko ne veruje u to, a kaže da navija za Crvenu Zvezdu, ne mora ništa da komentariše... ovi drugi hoće, po običaju... više mrze naš nego što vole njihov klub, a mržnja je smrtni greh ;)

mille grobar

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno zasto delije ne pruzaju vecu podrsku kosarkasima,bar u evro takmicenju,gde realno beleze lepe rezultate i mislim da mogu i do finala,sto bi bio pravi preporod za klub?Umesto toga,daju bezrezervnu podrsku fk-u gde je i vrapcima na grani jasno sta se radi i to dosta providno...otud toliko samouverenosti u Lukicevim izjavama o mocnoj zvezdi.Srecno kosarkasima!Da se razumemo,radujem se ja i svakom uspehu Hf-a i Fmp-a u evropi,jer nam je kosarka jedino sto valja!Fudbal i desavanja u nasoj ligi su tragi-komika...

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

I da izgubis od Nimburka,i da izgubis od Gran Kanarije,i da izgubis sve preostale utakmice u NLB ligi,i da ispadnes u domacoj ligi od Radnickog,i da ne osvojis titulu jos 10 godina...Dzaba sve,ja cu te uvijek voljeti do neba,pa i vise ako moze i treba!
P.S ipak nemoj da me testiras,razvali te Cehe bre! :)

Velimir Jovicic

pre 14 godina

ko navija za zvezdu zna na sta mislim jer je to poseban klub a vecina koja ne navija za nas mrzi zvezdu bili smo jedan od najvecih klubova na svijetu realno gledajuci a sad smo nigdje rat i politika su ucinili svoje bogati klubovi nam djecu odvode i to je glavni razlog naseg problema i ako to rijesimo evo nas na starom mjestu slave i uspjeha sjetimo se 91 i manchestera koko se zvezda poigravala a di su oni danas a di smo mi zato svi u halu pionir jer igra zvezda talenata ce uvijek biti srpske ce majke jos sampiona da radaju i zato samo hrabro sami odlucujemo kako cemo dalje samo zakon donesimo da 23 godine nema van i poslije imaju fore 10 godina da lovu mlate ako su pravi

Sale

pre 14 godina

Ona utakmica protiv turk telekoma se videlo iz aviona da je namestena... Tako da ne zasluzuju da igraju ni pred 10 gledalaca! Da li su namestili zbog kladionice ili cega vec ne znam ali brate provaljeno jos kada su mi neki ljudi to potvrdili koji znaju igrace, nemam pojma sramota!!!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

I da izgubis od Nimburka,i da izgubis od Gran Kanarije,i da izgubis sve preostale utakmice u NLB ligi,i da ispadnes u domacoj ligi od Radnickog,i da ne osvojis titulu jos 10 godina...Dzaba sve,ja cu te uvijek voljeti do neba,pa i vise ako moze i treba!
P.S ipak nemoj da me testiras,razvali te Cehe bre! :)

Sasa

pre 14 godina

Sve najbolje Crvenoj Zvezdi sutra, i ne samo sutra. Navijacu za Zvezdu iako sam Partizanovac. Dace bog da osvojite Eurocup, pa da dogodine obadva tima predstavljaju Srbiju u Euroligi. Braco Partizanovci, zapamtite, bez jake Zvezde nema dobrog derbija. Zamislite punu Arenu na Partizan-Zvezda. Zvezda moze da se digne jedino ako uspe da se nekako dokopa Eurolige.Drugacije u ovom trenutku nece moci , jer je trenutno u Srbiji zemlji Partizan dominantan.

mille grobar

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno zasto delije ne pruzaju vecu podrsku kosarkasima,bar u evro takmicenju,gde realno beleze lepe rezultate i mislim da mogu i do finala,sto bi bio pravi preporod za klub?Umesto toga,daju bezrezervnu podrsku fk-u gde je i vrapcima na grani jasno sta se radi i to dosta providno...otud toliko samouverenosti u Lukicevim izjavama o mocnoj zvezdi.Srecno kosarkasima!Da se razumemo,radujem se ja i svakom uspehu Hf-a i Fmp-a u evropi,jer nam je kosarka jedino sto valja!Fudbal i desavanja u nasoj ligi su tragi-komika...

VASILIJE VELIKI

pre 14 godina

'djomla'..da ti objasnim nešto!!!Srbi ne žive samo u Srbiji!Ima nas Bogu hvala na cijeloj zemaljskoj kugli a zahvaljujući tebi i takvima kao ti bojim se da će se Srbijom,za koju godinu,nazivati samo Beograd i okolina!E da,danas postoje tri srpske države,Rep.Srpska,Crna Gora i Srbija a daće Bog biće to jedna država!Uzdravlje!

Ivica

pre 14 godina

Ostavite Nedovića i Videnova da se izleče. Zvezda može da bije Čehe i bez njih, a oni će nam trebati za četvrtfinale... polufinale... i naravno finale.

Ko ne veruje u to, a kaže da navija za Crvenu Zvezdu, ne mora ništa da komentariše... ovi drugi hoće, po običaju... više mrze naš nego što vole njihov klub, a mržnja je smrtni greh ;)

Pirke Kotor

pre 14 godina

(djomla, 1. mart 2010 20:21) Slucajno udjoh odje i vidjeh maloumni komentar ovoga penala i ... moram prokomentarisat!?

Pa sto ako je iz Crne Gore!?Sta je tu cudno!?Znas li ti koliko ljudi iz Cg dolazi na derbije i koliko njih jos uvjek navija npr. za Partizan! ja sam jedan od mnogo njih i volim Partizan i pratim njegove rezultate od kad znam za sebe, drugi klub ne postoji !Skoro svaku utakmicu EL cak i nlb lige sam u Pioniru, studiram u Bg!Nek te je sramota kad tako komentarises !!!Napisao bih ti jos mnogo toga nego mi nece postaviti komentar!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@(djomla, 1. mart 2010 20:21) :
Znao sam i prije da postoje svakakvi penali ali ti si definitivno ponio titulu najveceg!Vidi cuda djomla postoje i Srbi koji zive izvan Srbije.Cak i mnogo deklarisanih crnogoraca vise navija za Zvezdu ili Partizan nego za npr. Buducnost.

BALTY

pre 14 godina

Imam 38god ! Od 14-te sam na severu a od 16-te sam postao clan navijacke grupe ZULU, koja se na moju veliku zalost ugasila ! Vec 15god me ne zanima Srpski klubski fudbal ! Sada sam vatreni navijac LIVERPOOL-a i bio sam i u Istambulu i u Atini i imao sam tu cast da dva puta budem ne Enfild-u i to na COP-u ! Sto se kosarke tice i dalje sam vatreni navijac Zvezde i ne bojkotujem je ! Posto vise ne idem na fudbal pa nisam bio na utakmici protiv Jagodine, tako da nisam procitao letak, mene zanima koje zario noz u ledja ? Lale Lucic i Trifa ili oni pre njih ? Za kraj da napisem vaznu stvar, zasto idem na utakmice KK CRVENA ZVEZDA ? Zato jer volim i navijam za KK CRVENA ZVEZDA a ne za upravu i oni koji ne zele da dodju u Pionir cak ni na EURO CUP, imam za njih jedno veliko i vazno pitanje ! Sta je sa sloganom ? P. S. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE ! ! !

grobar

pre 14 godina

Zvezdo,guraj dalje,dobicete ih!Mozete vi to,sutra je srbija uz zvezdu,a u cetvrtak uz partizan!sramota je sto se medjusobno raspravljamo kao kreteni,daj da pokazemo evropi gde dolaze da izgube!Zapitajmo se malo,sportsko rivalstvo +,mrznja -!!!!Hocemo bre 30 razlike!!Ninburk pada!

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 14 godina

ali ubedljivo su najjaci komentari partizanovaca...kakva poredjenja pravite...vi igrate za vas mi za nas...ko voli kosarku on ce sve to da gleda...a ko ima komplekse...neka se pogleda u ogledalo!!!

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Ova utakmica mora da se dobije,zato Delije napunite Pionir i da ispratimo ove momke u F4,jer su to zasluzili.
E sad molio bih da procitate ovu vest,radi se o centru koji je bio u Zvezdi,a neko ga je oterao.Covek je najbolji skakac u NDBL-ligi,belezi 15,4 skoka po mecu,a na 28 od 34 meca je imao dabl-dabl ucinak.Jos jedan bobar potez uprave.
Napred ZVEZDA.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@(nikola, 1. mart 2010 16:20) :
Ipak ste vi KK svemir,pustite nas da se igramo sa tim cesima,mora i to neko!Inace,ne znam sto se javljas na ovu vijest,vi docekujete prvake evrope.Bolje spremi meze i svega sto ide uz to kad se docekuju takvi gosti sa skorom 0-4,buhahaha...

karokarozvezdazvezda

pre 14 godina

Zvezdo izgubices!!!Ps aj mi svi preporucite komentar da oborim svoj rekord od 1250 preporucenih...Hvala unapred...
(Grobar, 1. mart 2010 16:13)

Teško, je ovo ne čita 1250 ljudi.

pera

pre 14 godina

Gledao sam veceras Tegija ,gostovao Covic, i najveci utisak mi nije ostavio Covic sa onim tipicnim politicki govorom,kada na pitanje na koje nema odgovor on pocinje da zavlaci da menja temu i ostalo, nego gledalac koji se javlja da kaze kako je Partizan kriv zato sto se nije izvrsila fuzija Zvezde i FMP-a?!Ja ne znam,jedino da je Vucicevic(koji je izigrao delije iako se prethodno dogovorio da Covic udje u klub) bio neki tajni agent Partizana koga je KK Partizan poslao da postane predsednik zvezde i spreci fuziju sa FMP-om,a usput ulozi velike pare u zvedu i zamalo je dovede do titule.Pa se onda javi drugi gledalac koji kaze da je Partizan oterao Pesica?! Pa na sve to kad dodam ono sto je pre neki dan neko napisao da je Partizan ugasio 2 beogradska kluba (radnicki beograd i jos neki,ne mogu da se setim),a ona gepekovanja i ostalo da ne pominjem, postavlja se pitanje ima li nesto da niste okrivili Partizan? Verovatno je i za vas milionski dug kriv Partizan, i za one debaklove u Pioniru od Azovmasa i Nimburka,a mozda je i teroristicke napade u americi organizovao Partizan,mislim kad ste vec krenuli tako. Pa kamo lepe srece da Partizan ima toliku moc,a ne da grca u dugovima i da drugi odredjuju njegovu sudbinu. Ne znam ko je Partizan na silu uterao u Jadransku ligu,ko nam je oduzeo jednu godinu u Evroligi,ko menja sistem bodovanja kad god pozeli i podesava ga kako njemu odgovara,ciji je covek predsednik saveza... Pa dajte ljudi, vi ste usli u neku paranoju,ne znate vise sta cete od muke zbog ovih silnih uspeha i trofeja Partizana.Pa zar je toliko tesko priznati da je neko bolji?Od one Drobnjakove trojke iz auta vise nema jedne utakmice,a da vi ne pricate o kradji i gepekovanjima.Dovoljna je jedna greska sudija da pricate o tome,iako je u toku utakmice napravljeno jos 10 na stetu Partizana. Dokle god ne pocnete da se bavite sobom i krivce pronalazite u svom dvoristu,a ne u nekim zaverama, prolazicete ovako kako prolazite vec deceniju unazad.

ALeksandar

pre 14 godina

Ajdemo navijaci svi u PIONIR da bodrimo ZVEZDU,da osvojimo uleb,pa da igramo EVROLIGU...ajdeeeee imamo sanse,posto od prvenstva nema nistaaa...!!!!

Sale

pre 14 godina

Ona utakmica protiv turk telekoma se videlo iz aviona da je namestena... Tako da ne zasluzuju da igraju ni pred 10 gledalaca! Da li su namestili zbog kladionice ili cega vec ne znam ali brate provaljeno jos kada su mi neki ljudi to potvrdili koji znaju igrace, nemam pojma sramota!!!

Sava

pre 14 godina

Ne mogu da verujem koliko neki smaraju sa ovim 'neko sa prvakom Ceske,a neko sa prvakom Evrope'.Pa lepo je to sto igrate sa prvakom Evrope,ali nemojte da SMARATE!Ovo je vest o Zvezdi!
'Pod kojim uglom letis u nebesa,pod tim te ceka 'ladna Trebjesa!'
Napred Zvezdo!

zoki

pre 14 godina

citam komentare "navijaca"....

strasno, covek bi mogao da pomisli da sve do jednog imaju neki vlasnicki deo u zvezdi i pratizanu...

"vi" , "mi", "nas pionir" , "vas stadion" , .... kao da citam prepucavanja dece od 12-13 godina...

a svi se nesto dicite kao ste samo vi jedini i pravi srbi... smesno...

srbi veceras navijaju za zvezdu a u cetvrtak za partizan... to je jedina istina...

a to "vi" i "mi" bi mogli da ostavite kod kuce i da konacno krenete da zivite u 21. veku...

Velimir Jovicic

pre 14 godina

ko navija za zvezdu zna na sta mislim jer je to poseban klub a vecina koja ne navija za nas mrzi zvezdu bili smo jedan od najvecih klubova na svijetu realno gledajuci a sad smo nigdje rat i politika su ucinili svoje bogati klubovi nam djecu odvode i to je glavni razlog naseg problema i ako to rijesimo evo nas na starom mjestu slave i uspjeha sjetimo se 91 i manchestera koko se zvezda poigravala a di su oni danas a di smo mi zato svi u halu pionir jer igra zvezda talenata ce uvijek biti srpske ce majke jos sampiona da radaju i zato samo hrabro sami odlucujemo kako cemo dalje samo zakon donesimo da 23 godine nema van i poslije imaju fore 10 godina da lovu mlate ako su pravi

Goran GHN

pre 14 godina

izvini Stefane iz Crne i Gore, a sta ces ti na srpskom sajtu uopste??? I zastp ti navijas za strani klub, pa makar i tako jadan kao sto je kk ss???
(djomla, 1. mart 2010 20:21)


Ђомла сине , Херцег Нови је ''српскији'' град од свих шумадијских војвиђанских санџачких и источно-српских градова ЗАЈЕДНО ! да си виђео атмосферу ође кад је СРБИЈА освојила СП у ваерполу љетос...ВОЛИМ ПАРТИЗАН

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Imam 38god ! Od 14-te sam na severu a od 16-te sam postao clan navijacke grupe ZULU, koja se na moju veliku zalost ugasila ! Vec 15god me ne zanima Srpski klubski fudbal ! Sada sam vatreni navijac LIVERPOOL-a i bio sam i u Istambulu i u Atini i imao sam tu cast da dva puta budem ne Enfild-u i to na COP-u ! Sto se kosarke tice i dalje sam vatreni navijac Zvezde i ne bojkotujem je ! Posto vise ne idem na fudbal pa nisam bio na utakmici protiv Jagodine, tako da nisam procitao letak, mene zanima koje zario noz u ledja ? Lale Lucic i Trifa ili oni pre njih ? Za kraj da napisem vaznu stvar, zasto idem na utakmice KK CRVENA ZVEZDA ? Zato jer volim i navijam za KK CRVENA ZVEZDA a ne za upravu i oni koji ne zele da dodju u Pionir cak ni na EURO CUP, imam za njih jedno veliko i vazno pitanje ! Sta je sa sloganom ? P. S. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE ! ! !
(BALTY, 2. mart 2010 02:26)

Drugar, kad jednom okrenes ledja voljenom klubu i pocnes da navijas za drugi, povratka nema, a ti si to uradio!!!
Misli o tome.

PFC

nikola-kotor CG

pre 14 godina

djomla....zamisli Stefan zivi u Herceg Novi i navija za Zvezdu,a ja zivim u Kotor i navijam za Partizan,mozes li ti to da vjerujes!!?Pa to je nevjerovatno!

djomla

pre 14 godina

izvini Stefane iz Crne i Gore, a sta ces ti na srpskom sajtu uopste??? I zastp ti navijas za strani klub, pa makar i tako jadan kao sto je kk ss???

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

@(nikola, 1. mart 2010 16:20) :
Ipak ste vi KK svemir,pustite nas da se igramo sa tim cesima,mora i to neko!Inace,ne znam sto se javljas na ovu vijest,vi docekujete prvake evrope.Bolje spremi meze i svega sto ide uz to kad se docekuju takvi gosti sa skorom 0-4,buhahaha...
(Stefan Herceg-Novi, 1. mart 2010 19:24)

Za vas smo kk univerzum!

tuse

pre 14 godina

Sve najbolje Crvenoj Zvezdi sutra, i ne samo sutra. Navijacu za Zvezdu iako sam Partizanovac. Dace bog da osvojite Eurocup, pa da dogodine obadva tima predstavljaju Srbiju u Euroligi. Braco Partizanovci, zapamtite, bez jake Zvezde nema dobrog derbija. Zamislite punu Arenu na Partizan-Zvezda. Zvezda moze da se digne jedino ako uspe da se nekako dokopa Eurolige.Drugacije u ovom trenutku nece moci , jer je trenutno u Srbiji zemlji Partizan dominantan.
(Sasa, 1. mart 2010 20:48)


Sta treba da radimo da im poklonimo TROFEJ sampiona ove godine ili.....????
Ma nek se raduju tamo sa tim NIMBRUKOM neznam mu ni ime:))
tako su oni zasluzili!
pamtim kako su se lozili i ismejavali posle prvog derbija ove godine:))

ssalle

pre 14 godina

Postoji li mogucnost da neko ispise taj tekst koji se nalazi na letku, pa da i mi koji nismo bili na utakmici protiv Jagodine saznamo za isti.

Sale

pre 14 godina

Milane imam jedno pitanje da li si ti tolko naivan pa mislis da je bojkot zato sto vodje nisu dobile pare? Objasni mi molim te odakle rukometnom klubu pare(jedva sastvljajuju kraj sa krajem) , odakle odbojkaskom klubu pare, odakle ZENSKOM odbojkaskom klubu pare... Ocigledno nisi bio na utakmici Zvezda-Jagodina pa nisi dobio letak i procitao sta sve pise o upravi KK.C.Z. verovatno ti bilio hladno. Ja mogu da opisem ukratko o cemu se radi i pitanje za sve ako ti neko zabije NOZ u ledja pa se jos niti izvini niti pokusa da se pomiri, sta tebi(DELIJAMA)ostaje ?

Ciga

pre 14 godina

MilanFan, 1. mart 2010 21:36
Evo ja ću da pokušam da ti odgovorim. Ne mrzim ga, ravnodušan sam zbog toga što još uvek u Novom Sadu možeš naći grafite "Gurke torcida" koje je isti žvrljao dok je bio pubertetlija. A inače sledeći je presednik KK, živ bio pa video.

Zvezdo, volim te kao momak iz Herceg Novog, bez obzira šta uradiš danas, sutra i bilo kada. Ti si meni donela sreće za ceo život.

Dr.Dr

pre 14 godina

Uopšte me ne interesuje šta je uprava radila(ili nije radila),ovi momci zaslužuju podršku,jer se muški bore za boje kluba,a večeras će pokušati da pobedom osvoje 1.mesto u grupi.Logično je da ih podržimo,sad kad je teško i presudno,pesmom i dlanovima 40+ minuta...
I još samo jedna stvar...onaj Djomla nije nikakav Srbin,jer da je tako,ne bi ono mogao da napiše...

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Samo da porucim MARIJANI da moze samo da sanja titulu u kosarci dok je tu Dule MAJSTOR i najbolji strucnjak i pedagog u ovoj zemlji!!!!!!!!!!

70%Srbije

pre 14 godina

Igalo,Herceg-Novi i Kotor jesu Srpski gradovi ali šta će u njima poneki grobar,kad se zna da je Zvezda pravi Srpski klub,a franjevci nikako.

nn

pre 14 godina

Samo da porucim MARIJANI da moze samo da sanja titulu u kosarci dok je tu Dule MAJSTOR i najbolji strucnjak i pedagog u ovoj zemlji!!!!!!!!!!
(Sasa-Sabac, 2. mart 2010 14:21)
# Link komentara


Jesi li siguran??? Hajde videcemo... Ili ti je mozda krivo sto takve MARIJANE nema u Partizanu!
Mora da je ipak ovo drugo...
PozZ

Sale HH

pre 14 godina

Linkovi teksta na letku sa Jagodine (početak fali)
http://i48.tinypic.com/rrmw5u.jpg
http://i50.tinypic.com/2mdf9ue.jpg

A evo i linka za sve iz ino za gledanje
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67642∂=sports

Ppozz iz Hamburga

koalicija

pre 14 godina

@ djomla
Lepo si rekao stefanu sve,citajuci njegovih par komentara shvatio sam da je glupost beskrajna a kompleks cudo.
Jos jednom bravo Djomla

rika

pre 14 godina

meni nikako nije jasno sto novine konstantno pisu o ovome keselju i toliko ga pominju kao da igra vec par sezona na vrhunskom nivou ....a koliko se secam kako je dosao u zvezdu nijednu dobru utakmicu nije odradio....
a npr o bjelici se retko kada napise nesto .....a i o ovom nedovicu isto

Јокић

pre 14 godina

Milan Gurović jeste legenda,ali Partizana!!!
(Nebojša Čović!!!, 2. mart 2010 11:06)

http://www.b92.net/news/pics/2004/12/3049094541c9615837f77243966572_big.jpg

http://www.partizan.net/news/images/gurovic181104.jpg

Легенда звездане у омиљеном му дресу...:)

Delija Ar

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto i dalje ima grobarskih komentara ovde...to sto ste bolji u kosarci sada,nije kraj sveta,nece trajati ceo zivot.A sto se Duleta tice sjajan je trener ali psuje sudije ,vredja sve zivo kada partizan gubi,ponasa se kao cak noris.ali i to je ne bitno,bitno je da se Zvezda voli,a da li je vodi Lucic,Trifa, ili neko 5 to je sasvim prolazna stvar...SVI IGRACI PROLAZE,TRENERI I CLANOVI UPRAVE,SAMO ZVEZDA OSTAJE...POZZ DELIJEE

Dejan

pre 14 godina

Ja jesam navijac Partizana i zelim da kazem, bez zle namere, da mnogo toga ne stima u igri zvezde.
Mnogo izgubljenih lopti, sut za 3 katastrofa (jednocifren procenat), losa odbrana, bez ideje u napadu. Ovaj tamnoputi plej vise kvari ekipu nego sto doprinosi, Keselj ne korist svoje predispozicije, Bjelica nikako da zablista.

Jests uprava najvise kriva, ali sam ja misljenja da ovi igraci ipak mogu vise...i moraju.

Sad, cini mi se, Zvezda mora da dobije Grand Kanariju...ja cu naravno , kao i svaki Srbin navijati za nas klub, pa da imamo sto vise srpskih klubova u zavrsnicama evro-kupova.

Grobar

pre 14 godina

Najbitnija utakmica i naravno poraz,po ko zna koji put sam se opekao o ovaj tim,... Prvo kad sam mislio da ce da pobede Turk Telekom na domacem parketu,pa posle kad sam mislio da ce da pobede Fmp u kupu i sad kad sam mislio da ce da pobede ovaj mec.Mislim da posle ove utakmice nemate prava da komentarisete utakmice Partizana,jer ste se obrukali debelo...

NET prenos

pre 14 godina

ima li prenosa na internetu,ako neko zna nek ubaci adresu
(nikola, 2. mart 2010 17:58)

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67642

(češka TV)

djomla

pre 14 godina

izvini Stefane iz Crne i Gore, a sta ces ti na srpskom sajtu uopste??? I zastp ti navijas za strani klub, pa makar i tako jadan kao sto je kk ss???

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

I da izgubis od Nimburka,i da izgubis od Gran Kanarije,i da izgubis sve preostale utakmice u NLB ligi,i da ispadnes u domacoj ligi od Radnickog,i da ne osvojis titulu jos 10 godina...Dzaba sve,ja cu te uvijek voljeti do neba,pa i vise ako moze i treba!
P.S ipak nemoj da me testiras,razvali te Cehe bre! :)

Sale

pre 14 godina

Ona utakmica protiv turk telekoma se videlo iz aviona da je namestena... Tako da ne zasluzuju da igraju ni pred 10 gledalaca! Da li su namestili zbog kladionice ili cega vec ne znam ali brate provaljeno jos kada su mi neki ljudi to potvrdili koji znaju igrace, nemam pojma sramota!!!

Ivica

pre 14 godina

Ostavite Nedovića i Videnova da se izleče. Zvezda može da bije Čehe i bez njih, a oni će nam trebati za četvrtfinale... polufinale... i naravno finale.

Ko ne veruje u to, a kaže da navija za Crvenu Zvezdu, ne mora ništa da komentariše... ovi drugi hoće, po običaju... više mrze naš nego što vole njihov klub, a mržnja je smrtni greh ;)

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@(nikola, 1. mart 2010 16:20) :
Ipak ste vi KK svemir,pustite nas da se igramo sa tim cesima,mora i to neko!Inace,ne znam sto se javljas na ovu vijest,vi docekujete prvake evrope.Bolje spremi meze i svega sto ide uz to kad se docekuju takvi gosti sa skorom 0-4,buhahaha...

Velimir Jovicic

pre 14 godina

ko navija za zvezdu zna na sta mislim jer je to poseban klub a vecina koja ne navija za nas mrzi zvezdu bili smo jedan od najvecih klubova na svijetu realno gledajuci a sad smo nigdje rat i politika su ucinili svoje bogati klubovi nam djecu odvode i to je glavni razlog naseg problema i ako to rijesimo evo nas na starom mjestu slave i uspjeha sjetimo se 91 i manchestera koko se zvezda poigravala a di su oni danas a di smo mi zato svi u halu pionir jer igra zvezda talenata ce uvijek biti srpske ce majke jos sampiona da radaju i zato samo hrabro sami odlucujemo kako cemo dalje samo zakon donesimo da 23 godine nema van i poslije imaju fore 10 godina da lovu mlate ako su pravi

karokarozvezdazvezda

pre 14 godina

Zvezdo izgubices!!!Ps aj mi svi preporucite komentar da oborim svoj rekord od 1250 preporucenih...Hvala unapred...
(Grobar, 1. mart 2010 16:13)

Teško, je ovo ne čita 1250 ljudi.

pera

pre 14 godina

Gledao sam veceras Tegija ,gostovao Covic, i najveci utisak mi nije ostavio Covic sa onim tipicnim politicki govorom,kada na pitanje na koje nema odgovor on pocinje da zavlaci da menja temu i ostalo, nego gledalac koji se javlja da kaze kako je Partizan kriv zato sto se nije izvrsila fuzija Zvezde i FMP-a?!Ja ne znam,jedino da je Vucicevic(koji je izigrao delije iako se prethodno dogovorio da Covic udje u klub) bio neki tajni agent Partizana koga je KK Partizan poslao da postane predsednik zvezde i spreci fuziju sa FMP-om,a usput ulozi velike pare u zvedu i zamalo je dovede do titule.Pa se onda javi drugi gledalac koji kaze da je Partizan oterao Pesica?! Pa na sve to kad dodam ono sto je pre neki dan neko napisao da je Partizan ugasio 2 beogradska kluba (radnicki beograd i jos neki,ne mogu da se setim),a ona gepekovanja i ostalo da ne pominjem, postavlja se pitanje ima li nesto da niste okrivili Partizan? Verovatno je i za vas milionski dug kriv Partizan, i za one debaklove u Pioniru od Azovmasa i Nimburka,a mozda je i teroristicke napade u americi organizovao Partizan,mislim kad ste vec krenuli tako. Pa kamo lepe srece da Partizan ima toliku moc,a ne da grca u dugovima i da drugi odredjuju njegovu sudbinu. Ne znam ko je Partizan na silu uterao u Jadransku ligu,ko nam je oduzeo jednu godinu u Evroligi,ko menja sistem bodovanja kad god pozeli i podesava ga kako njemu odgovara,ciji je covek predsednik saveza... Pa dajte ljudi, vi ste usli u neku paranoju,ne znate vise sta cete od muke zbog ovih silnih uspeha i trofeja Partizana.Pa zar je toliko tesko priznati da je neko bolji?Od one Drobnjakove trojke iz auta vise nema jedne utakmice,a da vi ne pricate o kradji i gepekovanjima.Dovoljna je jedna greska sudija da pricate o tome,iako je u toku utakmice napravljeno jos 10 na stetu Partizana. Dokle god ne pocnete da se bavite sobom i krivce pronalazite u svom dvoristu,a ne u nekim zaverama, prolazicete ovako kako prolazite vec deceniju unazad.

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Samo da porucim MARIJANI da moze samo da sanja titulu u kosarci dok je tu Dule MAJSTOR i najbolji strucnjak i pedagog u ovoj zemlji!!!!!!!!!!

Delija-Kosovo

pre 14 godina

Ova utakmica mora da se dobije,zato Delije napunite Pionir i da ispratimo ove momke u F4,jer su to zasluzili.
E sad molio bih da procitate ovu vest,radi se o centru koji je bio u Zvezdi,a neko ga je oterao.Covek je najbolji skakac u NDBL-ligi,belezi 15,4 skoka po mecu,a na 28 od 34 meca je imao dabl-dabl ucinak.Jos jedan bobar potez uprave.
Napred ZVEZDA.

koalicija

pre 14 godina

@ djomla
Lepo si rekao stefanu sve,citajuci njegovih par komentara shvatio sam da je glupost beskrajna a kompleks cudo.
Jos jednom bravo Djomla

70%Srbije

pre 14 godina

Igalo,Herceg-Novi i Kotor jesu Srpski gradovi ali šta će u njima poneki grobar,kad se zna da je Zvezda pravi Srpski klub,a franjevci nikako.

mille grobar

pre 14 godina

Stvarno mi nije jasno zasto delije ne pruzaju vecu podrsku kosarkasima,bar u evro takmicenju,gde realno beleze lepe rezultate i mislim da mogu i do finala,sto bi bio pravi preporod za klub?Umesto toga,daju bezrezervnu podrsku fk-u gde je i vrapcima na grani jasno sta se radi i to dosta providno...otud toliko samouverenosti u Lukicevim izjavama o mocnoj zvezdi.Srecno kosarkasima!Da se razumemo,radujem se ja i svakom uspehu Hf-a i Fmp-a u evropi,jer nam je kosarka jedino sto valja!Fudbal i desavanja u nasoj ligi su tragi-komika...

ALeksandar

pre 14 godina

Ajdemo navijaci svi u PIONIR da bodrimo ZVEZDU,da osvojimo uleb,pa da igramo EVROLIGU...ajdeeeee imamo sanse,posto od prvenstva nema nistaaa...!!!!

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

@(nikola, 1. mart 2010 16:20) :
Ipak ste vi KK svemir,pustite nas da se igramo sa tim cesima,mora i to neko!Inace,ne znam sto se javljas na ovu vijest,vi docekujete prvake evrope.Bolje spremi meze i svega sto ide uz to kad se docekuju takvi gosti sa skorom 0-4,buhahaha...
(Stefan Herceg-Novi, 1. mart 2010 19:24)

Za vas smo kk univerzum!

Sasa

pre 14 godina

Sve najbolje Crvenoj Zvezdi sutra, i ne samo sutra. Navijacu za Zvezdu iako sam Partizanovac. Dace bog da osvojite Eurocup, pa da dogodine obadva tima predstavljaju Srbiju u Euroligi. Braco Partizanovci, zapamtite, bez jake Zvezde nema dobrog derbija. Zamislite punu Arenu na Partizan-Zvezda. Zvezda moze da se digne jedino ako uspe da se nekako dokopa Eurolige.Drugacije u ovom trenutku nece moci , jer je trenutno u Srbiji zemlji Partizan dominantan.

Sale

pre 14 godina

Milane imam jedno pitanje da li si ti tolko naivan pa mislis da je bojkot zato sto vodje nisu dobile pare? Objasni mi molim te odakle rukometnom klubu pare(jedva sastvljajuju kraj sa krajem) , odakle odbojkaskom klubu pare, odakle ZENSKOM odbojkaskom klubu pare... Ocigledno nisi bio na utakmici Zvezda-Jagodina pa nisi dobio letak i procitao sta sve pise o upravi KK.C.Z. verovatno ti bilio hladno. Ja mogu da opisem ukratko o cemu se radi i pitanje za sve ako ti neko zabije NOZ u ledja pa se jos niti izvini niti pokusa da se pomiri, sta tebi(DELIJAMA)ostaje ?

Delija Ar

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto i dalje ima grobarskih komentara ovde...to sto ste bolji u kosarci sada,nije kraj sveta,nece trajati ceo zivot.A sto se Duleta tice sjajan je trener ali psuje sudije ,vredja sve zivo kada partizan gubi,ponasa se kao cak noris.ali i to je ne bitno,bitno je da se Zvezda voli,a da li je vodi Lucic,Trifa, ili neko 5 to je sasvim prolazna stvar...SVI IGRACI PROLAZE,TRENERI I CLANOVI UPRAVE,SAMO ZVEZDA OSTAJE...POZZ DELIJEE

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 14 godina

Imam 38god ! Od 14-te sam na severu a od 16-te sam postao clan navijacke grupe ZULU, koja se na moju veliku zalost ugasila ! Vec 15god me ne zanima Srpski klubski fudbal ! Sada sam vatreni navijac LIVERPOOL-a i bio sam i u Istambulu i u Atini i imao sam tu cast da dva puta budem ne Enfild-u i to na COP-u ! Sto se kosarke tice i dalje sam vatreni navijac Zvezde i ne bojkotujem je ! Posto vise ne idem na fudbal pa nisam bio na utakmici protiv Jagodine, tako da nisam procitao letak, mene zanima koje zario noz u ledja ? Lale Lucic i Trifa ili oni pre njih ? Za kraj da napisem vaznu stvar, zasto idem na utakmice KK CRVENA ZVEZDA ? Zato jer volim i navijam za KK CRVENA ZVEZDA a ne za upravu i oni koji ne zele da dodju u Pionir cak ni na EURO CUP, imam za njih jedno veliko i vazno pitanje ! Sta je sa sloganom ? P. S. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE ! ! !
(BALTY, 2. mart 2010 02:26)

Drugar, kad jednom okrenes ledja voljenom klubu i pocnes da navijas za drugi, povratka nema, a ti si to uradio!!!
Misli o tome.

PFC

tuse

pre 14 godina

Sve najbolje Crvenoj Zvezdi sutra, i ne samo sutra. Navijacu za Zvezdu iako sam Partizanovac. Dace bog da osvojite Eurocup, pa da dogodine obadva tima predstavljaju Srbiju u Euroligi. Braco Partizanovci, zapamtite, bez jake Zvezde nema dobrog derbija. Zamislite punu Arenu na Partizan-Zvezda. Zvezda moze da se digne jedino ako uspe da se nekako dokopa Eurolige.Drugacije u ovom trenutku nece moci , jer je trenutno u Srbiji zemlji Partizan dominantan.
(Sasa, 1. mart 2010 20:48)


Sta treba da radimo da im poklonimo TROFEJ sampiona ove godine ili.....????
Ma nek se raduju tamo sa tim NIMBRUKOM neznam mu ni ime:))
tako su oni zasluzili!
pamtim kako su se lozili i ismejavali posle prvog derbija ove godine:))

nn

pre 14 godina

Samo da porucim MARIJANI da moze samo da sanja titulu u kosarci dok je tu Dule MAJSTOR i najbolji strucnjak i pedagog u ovoj zemlji!!!!!!!!!!
(Sasa-Sabac, 2. mart 2010 14:21)
# Link komentara


Jesi li siguran??? Hajde videcemo... Ili ti je mozda krivo sto takve MARIJANE nema u Partizanu!
Mora da je ipak ovo drugo...
PozZ

car...kralj...prvak u skoku u dalj!!!

pre 14 godina

ali ubedljivo su najjaci komentari partizanovaca...kakva poredjenja pravite...vi igrate za vas mi za nas...ko voli kosarku on ce sve to da gleda...a ko ima komplekse...neka se pogleda u ogledalo!!!

Ciga

pre 14 godina

MilanFan, 1. mart 2010 21:36
Evo ja ću da pokušam da ti odgovorim. Ne mrzim ga, ravnodušan sam zbog toga što još uvek u Novom Sadu možeš naći grafite "Gurke torcida" koje je isti žvrljao dok je bio pubertetlija. A inače sledeći je presednik KK, živ bio pa video.

Zvezdo, volim te kao momak iz Herceg Novog, bez obzira šta uradiš danas, sutra i bilo kada. Ti si meni donela sreće za ceo život.

VASILIJE VELIKI

pre 14 godina

'djomla'..da ti objasnim nešto!!!Srbi ne žive samo u Srbiji!Ima nas Bogu hvala na cijeloj zemaljskoj kugli a zahvaljujući tebi i takvima kao ti bojim se da će se Srbijom,za koju godinu,nazivati samo Beograd i okolina!E da,danas postoje tri srpske države,Rep.Srpska,Crna Gora i Srbija a daće Bog biće to jedna država!Uzdravlje!

Pirke Kotor

pre 14 godina

(djomla, 1. mart 2010 20:21) Slucajno udjoh odje i vidjeh maloumni komentar ovoga penala i ... moram prokomentarisat!?

Pa sto ako je iz Crne Gore!?Sta je tu cudno!?Znas li ti koliko ljudi iz Cg dolazi na derbije i koliko njih jos uvjek navija npr. za Partizan! ja sam jedan od mnogo njih i volim Partizan i pratim njegove rezultate od kad znam za sebe, drugi klub ne postoji !Skoro svaku utakmicu EL cak i nlb lige sam u Pioniru, studiram u Bg!Nek te je sramota kad tako komentarises !!!Napisao bih ti jos mnogo toga nego mi nece postaviti komentar!

Sava

pre 14 godina

Ne mogu da verujem koliko neki smaraju sa ovim 'neko sa prvakom Ceske,a neko sa prvakom Evrope'.Pa lepo je to sto igrate sa prvakom Evrope,ali nemojte da SMARATE!Ovo je vest o Zvezdi!
'Pod kojim uglom letis u nebesa,pod tim te ceka 'ladna Trebjesa!'
Napred Zvezdo!

BALTY

pre 14 godina

Imam 38god ! Od 14-te sam na severu a od 16-te sam postao clan navijacke grupe ZULU, koja se na moju veliku zalost ugasila ! Vec 15god me ne zanima Srpski klubski fudbal ! Sada sam vatreni navijac LIVERPOOL-a i bio sam i u Istambulu i u Atini i imao sam tu cast da dva puta budem ne Enfild-u i to na COP-u ! Sto se kosarke tice i dalje sam vatreni navijac Zvezde i ne bojkotujem je ! Posto vise ne idem na fudbal pa nisam bio na utakmici protiv Jagodine, tako da nisam procitao letak, mene zanima koje zario noz u ledja ? Lale Lucic i Trifa ili oni pre njih ? Za kraj da napisem vaznu stvar, zasto idem na utakmice KK CRVENA ZVEZDA ? Zato jer volim i navijam za KK CRVENA ZVEZDA a ne za upravu i oni koji ne zele da dodju u Pionir cak ni na EURO CUP, imam za njih jedno veliko i vazno pitanje ! Sta je sa sloganom ? P. S. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE ! ! !

Goran GHN

pre 14 godina

izvini Stefane iz Crne i Gore, a sta ces ti na srpskom sajtu uopste??? I zastp ti navijas za strani klub, pa makar i tako jadan kao sto je kk ss???
(djomla, 1. mart 2010 20:21)


Ђомла сине , Херцег Нови је ''српскији'' град од свих шумадијских војвиђанских санџачких и источно-српских градова ЗАЈЕДНО ! да си виђео атмосферу ође кад је СРБИЈА освојила СП у ваерполу љетос...ВОЛИМ ПАРТИЗАН

Јокић

pre 14 godina

Milan Gurović jeste legenda,ali Partizana!!!
(Nebojša Čović!!!, 2. mart 2010 11:06)

http://www.b92.net/news/pics/2004/12/3049094541c9615837f77243966572_big.jpg

http://www.partizan.net/news/images/gurovic181104.jpg

Легенда звездане у омиљеном му дресу...:)

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@(djomla, 1. mart 2010 20:21) :
Znao sam i prije da postoje svakakvi penali ali ti si definitivno ponio titulu najveceg!Vidi cuda djomla postoje i Srbi koji zive izvan Srbije.Cak i mnogo deklarisanih crnogoraca vise navija za Zvezdu ili Partizan nego za npr. Buducnost.

zoki

pre 14 godina

citam komentare "navijaca"....

strasno, covek bi mogao da pomisli da sve do jednog imaju neki vlasnicki deo u zvezdi i pratizanu...

"vi" , "mi", "nas pionir" , "vas stadion" , .... kao da citam prepucavanja dece od 12-13 godina...

a svi se nesto dicite kao ste samo vi jedini i pravi srbi... smesno...

srbi veceras navijaju za zvezdu a u cetvrtak za partizan... to je jedina istina...

a to "vi" i "mi" bi mogli da ostavite kod kuce i da konacno krenete da zivite u 21. veku...

Dr.Dr

pre 14 godina

Uopšte me ne interesuje šta je uprava radila(ili nije radila),ovi momci zaslužuju podršku,jer se muški bore za boje kluba,a večeras će pokušati da pobedom osvoje 1.mesto u grupi.Logično je da ih podržimo,sad kad je teško i presudno,pesmom i dlanovima 40+ minuta...
I još samo jedna stvar...onaj Djomla nije nikakav Srbin,jer da je tako,ne bi ono mogao da napiše...

ssalle

pre 14 godina

Postoji li mogucnost da neko ispise taj tekst koji se nalazi na letku, pa da i mi koji nismo bili na utakmici protiv Jagodine saznamo za isti.

grobar

pre 14 godina

Zvezdo,guraj dalje,dobicete ih!Mozete vi to,sutra je srbija uz zvezdu,a u cetvrtak uz partizan!sramota je sto se medjusobno raspravljamo kao kreteni,daj da pokazemo evropi gde dolaze da izgube!Zapitajmo se malo,sportsko rivalstvo +,mrznja -!!!!Hocemo bre 30 razlike!!Ninburk pada!

Sale HH

pre 14 godina

Linkovi teksta na letku sa Jagodine (početak fali)
http://i48.tinypic.com/rrmw5u.jpg
http://i50.tinypic.com/2mdf9ue.jpg

A evo i linka za sve iz ino za gledanje
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67642∂=sports

Ppozz iz Hamburga

Dejan

pre 14 godina

Ja jesam navijac Partizana i zelim da kazem, bez zle namere, da mnogo toga ne stima u igri zvezde.
Mnogo izgubljenih lopti, sut za 3 katastrofa (jednocifren procenat), losa odbrana, bez ideje u napadu. Ovaj tamnoputi plej vise kvari ekipu nego sto doprinosi, Keselj ne korist svoje predispozicije, Bjelica nikako da zablista.

Jests uprava najvise kriva, ali sam ja misljenja da ovi igraci ipak mogu vise...i moraju.

Sad, cini mi se, Zvezda mora da dobije Grand Kanariju...ja cu naravno , kao i svaki Srbin navijati za nas klub, pa da imamo sto vise srpskih klubova u zavrsnicama evro-kupova.

nikola-kotor CG

pre 14 godina

djomla....zamisli Stefan zivi u Herceg Novi i navija za Zvezdu,a ja zivim u Kotor i navijam za Partizan,mozes li ti to da vjerujes!!?Pa to je nevjerovatno!

rika

pre 14 godina

meni nikako nije jasno sto novine konstantno pisu o ovome keselju i toliko ga pominju kao da igra vec par sezona na vrhunskom nivou ....a koliko se secam kako je dosao u zvezdu nijednu dobru utakmicu nije odradio....
a npr o bjelici se retko kada napise nesto .....a i o ovom nedovicu isto

NET prenos

pre 14 godina

ima li prenosa na internetu,ako neko zna nek ubaci adresu
(nikola, 2. mart 2010 17:58)

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67642

(češka TV)

Grobar

pre 14 godina

Najbitnija utakmica i naravno poraz,po ko zna koji put sam se opekao o ovaj tim,... Prvo kad sam mislio da ce da pobede Turk Telekom na domacem parketu,pa posle kad sam mislio da ce da pobede Fmp u kupu i sad kad sam mislio da ce da pobede ovaj mec.Mislim da posle ove utakmice nemate prava da komentarisete utakmice Partizana,jer ste se obrukali debelo...