Fudbal 36

Ponedeljak, 15.02.2010.

22:41

Jovanović na pregledima na Enfildu

Srpski reprezentativac Milan Jovanović nalazi se u Liverpulu na lekarskim pregledima koji treba da daju ocenu njegovog zdravstvenog stanja.

Jovanoviæ na pregledima na Enfildu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

BOKI

pre 14 godina

Za decka iz Hrvatske:Ja cenim dosta vasih igraca,i kod mnogih od njih mi se dopada stil igre,npr:Eduardo,Olic,Modric...
Opet kazem,tvrdim da smo bolji od vas,ali dobro,da se ne bismo raspravljali i dalje,jer smo obojica pomalo patriotski naklonjeni,neka ostane da rezultati ubuduce pokazuju sve... Pozz.iz Srbije...

CCCCrbin

pre 14 godina

and znas kada cemo mi priznati da ste bolji od nas u fudbalu?kada budete svetski i evropski prvaci kao mi u kosarci.samo mi reci kada je to bilo da ste vi bili bolji od nas u kosarci? da te podsetim mi smo zadnjih 15godina bili 3 puta evropski i 2 puta svetski prvaci.1 smo bili 3 i evo sada smo 2 na evropskome prvenstvu bili.dok vi zadnjih 15godina u kosarci bas nista niste osvojili.a sto se fudbala tice po cemu ste vi to bolji od nas? evo vasi rezultata od 2000 godine, dva propustena velika takmicenja 2000 i 2010 godine,tri puta ste izpali u grupi 2002,2004,2006 i jednom ste uspeli da se izvucete iz grupe.tako da vam rezultati i nisu bas neki.a sto se igraca tice sigurno ih nemate bolje.pogledaj na transfermartku cak mi imamo skuplje igrace od vas.a imamo igrace koje igraju u vecim klubovima nego vasih.samo da te podsetim na stankovica(inter milan)vidic(manchseter united) ivanovic(chelsea london) pa od sledece sezone jovanovic(liverpool) krasic koji ce verovatno da predje u neki od sledecih klubova manchester untied,liverpool,chelsea,inter milan,ac milan.kolarov koji verovatno prelazi u inter milan.a koliko vi imate igrace u velikim klubovima? a da olica i pranjica a za toga pranjica nemci tvrde da uopste nema kvalitet ni za 1 nemacku ligu a kamoli za bajern.ili ces nam sada izpricati kako je tottenham veliki evropski klub koji se takmici godinama u kup uefa ako uopste uspeju i tamo da udju.

and

pre 14 godina

A jeste se naljutili...ajde nemojte to tako ozbiljno shvaćati...u najmanju ruku tu smo negdje po broju igrača jer sam ja zaboravio Kranjčara što znači da ima 6 igrača u Premiershipu što bez vaših koji su na posudbi čini egal...ALI među prvih 6 klubova su 4 hrvatska igrača ARSENAL( DUDU), TOTTENHEM (MODDRIĆ, ĆORLUKA, KRANJČAR) i ne razumijem zašto toliko podcjenjujete Tottenhem kao klub...pa taj se klub bori za Ligu prvaka...a sada malo da spomenem i ostale...zaboravili ste Srnu koji igra u Shaktaru koji je bio kapetan prvaka Europe(UEFA) i koji će za Chelsea najvjerojatnije, zaboravili ste Olića ( Bayern) koji je jedan od najboljih napadača u Njemačkoj a mogli ste se u to uvjeriti protiv Juventusa...eh zaboravih i Pranjića koji je sve bolji i bolji...Oh pa zaboravili ste Križanca iz Zenita koji vam netrebam puno predstavljati( kup UEFA, Europski superkup) onda zaboravih Mladena Petrića u HSV-u koji je također jedan od pazi Rezervnih u momčadi Bilića...a onom pametnjakoviću što je rekao da Hrvatska mlada repka nevalja pa nedavno ste dokazali kako vam igra Reprezentacija u Varaždinu a još ćemo se vidjeti u Srbiji...još samo da nabrojim neke mlade nade poput Delača mladog golmana koji će u Chelsea(sve dogovoreno) i koji je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi i mladog Lovrena koji je otišao u Lyon za 10 milijuna Eura i koji čitam sve bolje i bolje igra...još da ne spominjem malog Manđukića koji samo čeka da ode u neki klub a tražio ga Werder samo onaj Balkanac od Mamića traži 10 milijuna eura za njega...onda da ne spominjem igrače tipa Bilić u Sporting Gijonu koji je prošle sezone bio najbolji klupski strijelac i Kneževića, Jajalu, Budana koji igraju po Italiji...i zato molim vas nemojte pričati gluposti o Hrvatskim reprezentativcima jer su to dobri nogometaši koji stvarno nisu imali sreće u ovim kvalifikacijama a da ne govorim o onoj utakmici protiv Turske na Euru za koju mislim da smo prošli da bi bili u Finalu...ja još jednom kažem da sam pogriješio i da mi je drago da ste me upoznali sa ovim statističkim podatcima o vašima koji igraju vani ali nemojte sada početi kao mala djeca da govorite kako ste vi bolji i kako vasi imaju većega...da ne psujem...i dajte nemojte pretjerivati jer imate tešku skupina na SP jer tu je Njemačka i Australija a i nije ni Ghana bilo tko...hladne glave...to nas uvijek i košta velikih ciljeva na velikim natjecanjima...brzo poletimo i onda padnemo kao kruške...isti smo i mi...zato nemojte pretjerivati nego smireno...a onom pametnom koji je rekao da bi htio da ste dobili Hrvatsku u skupini za Euro...bolje da niste...jer naši možda jesu ispali ali vidjeli ste što je Engleska učinila nama nakon što nisu otišli na Euro...a zamislite da smo dobili vas u skupini...kud ćeš veće prilike za iskupljenje...pomalo je i meni žao da ne igramo sa vama...bila bi to utakmica stoljeća...ali i sigurnosni rizik stoljeća nažalost...

Mladen

pre 14 godina

E koji ste vi pajseri, lik vas isprovocira jednim komentarom i vas 20 njemu odgovara. A namjerno ga je sastavio da bi vas isprovocirao i sad se smije...

mile jna

pre 14 godina

B92 bi mogo da izda jedan abum sa samolepljivim slicicama o transferu Jovanovica.Polako ali sigurno zutite,za par meseci ce se vise verovati kuriru

BOKI

pre 14 godina

Za decka iz Hrvatske:
Vi 2 godine pricate o tome kako ste izbacili Engleze,a niko i ne sponinje,kako su vas u poslednjim kval.pocitili i dali vam 9 komada u dve utakmice,pa to je katastrofa...
I nabrajas kako imate 5 igraca u PL,a koliko imate igraca u velikim svetskim klubovima,mi imamo Stankovica u Interu,Vidica u Mancesteru,Laneta u Liverpulu,Ivanovica u Celziju...I mi smo u poslednja cetiri ciklusa kvalifikacija igrali protiv velesila:Italije,Spanije,Portugala,Francuske,i samo jednu utakmicu izgubili,i zavrsavali ispred Spanaca i Francuza na 1.mestu...Prema tome,mislim da nema osnova ova tvoja tvrdnja,posebno uzimajuci u obzir to da se niste kvalifikovali na SP...Poz.

kole

pre 14 godina

(and,

zasto uvek toliki kompleksi?? i sta cemo sa matematikom??? i brojanjem do 10??

u kom snu ste vi bili bolji u kosarci?? da nistte pobedili nekad amere?? da niste bili scecki sampioni ?? da niste mozda na sveckom u africi?

sa cim samo da se pomirim reci mi?

Ron Jeremy

pre 14 godina

e moj jaro vi imate 5 igraca u premiershipu kakvih? corluka je najgrdji bek engleske lige dudu jel pa on ne vidi travu po po godine
i da niste vi izbacili englesku sa eura vec njihov golman scot carson(kojem zelim sve najgore)
zahvaljujem

Bojan

pre 14 godina

poslao sam komentar kako odjavljuju svaki detaljcic oko potpisivanja Jovanovica za novi klub!
ovo je najnovija vest :/
http://sport.blic.rs/Fudbal/173088/Liverpul-odustaje-od-Laneta

Zgraninjo!! ;-)

pre 14 godina

- @ and
Vecina stvari koje si rekao stoji, ali jedno nikako ne, a to je da ste bolji, jer jednostavno NISTE! I mnogo mi je zao sto nismo naleteli na vas iz prvog sesira, pa da se stvari vec jednom postave na svoje mesto.. Ali dobro, sto bi nasi rekli- bice dana za megdana.. Pa cemo videti ko je ko, i kako i sta.. A do tad, uzmi pa prebroj jos jednom nase i vase FUDBALERE u Premier ligi, i mislim da ces shvatiti da si se malo preracunao.. Toliko..

ja

pre 14 godina

Nema veceg dokaza koliko smo bolji od hrvata nego kad oni dolaze ovde i pricaju nam kako su jaki i te priche.

Samo napred and, ostavi jos 10 komentara. Svakim novim ispoljavas sve vece i vece komplekse

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

@AND
Imamo 5 igraca u PL .. Bane, Lane, Vidic, Milias i Tosic .. za ovo ostalo me mrzi da ti odgovaram..! :) I da, ova prva tri igraca igraju za tri najveca kluba, sto je takodje bitno.!

Walter

pre 14 godina

@and Samo da te ispravim, i mi imamo 5 igrača u Premier ligi (Vidić, Ivanović, Matić, golman Stojković i Milijaš), tako da bi ih sa Jovanovićem bilo 6. A što se tiče reprezentacije, tu su stvari krenule na bolje. Videćemo šta će biti.

Misa Po

pre 14 godina

@and

A izvini, sta da ti priznamo?
Bili ste `98 treci, i to je najveci uspeh, zar ne?
Imate li koju evropsku titulu?
Imate li klupsku evropsku titulu?
Koje ti fudbalere pominjes, kao vedete u njihovim klubovima?
Izbacili smo vam i mladu i seniorsku reprezentaciju iz kvalifikacija, ili se toga mozda ne secas?
Pominjes kosarku???!!!!
Pa, nemoj da je pominjes, isto kao sto ja necu rukomet, iako i tu smo imali medalja sa evropskih prvenstava, doduse zajedno sa Crnogorcima.
Nemoj da se javljas, i da lecis komplekse na ovakvim mestima, moras biti dobro potkovan, ili dovoljno odrastao da napises dobar komentar.
Zato, use i u svoje kljuse, nekad` je pametnije cutati, gledaj na leto preko TV-a svetsko prvenstvo, otvori Karlovacko i uzivaj u fudbalu.
Pozdrav za sve vase dobronamerne.

Glisa

pre 14 godina

@AND

"Lijepo lijepo...fin klub...ove godine u banani ali ipak je to tradicionalan klub i sigurno će se uzdići sljedeće godine zato da je ovo fantastično za Srpsku reprezentaciju...eto sada imate 3 igrača u Premiershipu a mi čak 5( Modrić, Klasnić, Kalinić, Dudu, Ćorluka)..."

Vidić, Ivanović Jovanović Matić, Milijaš, Stojković, D. Tošić... To tesko da je 3 igraca. Rajković i Z. Tošić su takođe igrači premijerligaških klubova, trenutno na pozajmicama. Osim toga, vaši igrači igraju po Totenhemu i Boltonu, naši u ManČesteru, Liverpulu i Čelsiju. Tako da nam što se toga tiče debelo gledate u leđa.

Ostatak komentara ne bih komentarisao, vidi se da je u pitanju klasična plitka provokacija... Ali vama Hrvatima zaista je teško dokazati da smo bolji od vas u fudbali, jer stalno menjate argumente. Kada ste se kvalifikovali na EP, a mi nismo, glavni argument vam je bio kako vi učestvujete na velikom "natjecanju" a mi ne. Sada kada mi učestvujemo na velikom "natjecanju" a vi ne (niste se kvalifikovali u prilično bednoj "skupini", primili skoro deset golova od Engleza), sad to više nije bitno. Sad je bitna pozicija na Koka-Kola listi. Kada se kroz dva ili tri meseca poredak na listi promeni i Srbija pretekne Hrvatsku (što se mora desiti, jer mi učestvujemo na SP, a vi ne), tad ćete govoriti kako ni to nije merilo. Čak i ako Srbija ostvari zapažen rezultat na SP, vi ćete i dalje govoriti da je vaš tim koji se nije na SP čak ni kvalifikovao bolji. Zato sam i priželjkivao da vas dobijemo u kvalifikacijama za EP. Em ste bili najslabiji tim u ptvom šeširu, em bi vas razbili k'o zvečke i posle toga teško da biste našli nove argumente da ste vi bolji od nas.

Zaključak: srpska reprezentacija je daleko bolja od hrvatske jer

1) ima bolje igrače, koji su cenjeniji i traženiji od hrvatskih, više igrača u velikim klubovima, igrače u većim klubovima nego Hrvati
2) ima bolje rezultate u poslednje vreme.

Nijedan argument ne ide u prilog tome da je Hrvatska bolja reprezentacija od Srbije trenutno. Ćao.

Nemanja Nole

pre 14 godina

@(and, 15. februar 2010 23:19)

Mogu slobodno reci da si ispao jako smesan...Tacno je da imate pet igraca u Engleskoj,ali su oni rasporedjeni po manjim klubovima...A pazi sad ovo:
-Vidic (Manchester Utd.)
-Tosic (Manchester Utd.)
-Ivanovic (Chelsea)
-Matic (Chelsea)
-Jovanovic (Liverpool)
-Krasic (dolazi u Liverpool)

I jos nekolicina u manjim klubovima...
Sada prelazim na ostale:

-Stankovic (Inter)
-Zigic (Valencia)
-Pantelic (Ajax)
-Lazovic (PSV)
-Sulejmani (PSV)
-Kolarov (Lazio, verovatno ce preci u Inter)
Subotic (Borussia D.)

I tako dalje,mrzi me da nabrajam vise...Sve u svemu, trenutno ne mozete da se poredite sa nama po kvalitetu repke!

wanderer

pre 14 godina

@and

Koji si ti pajser! Dolazis na B92 i trazis da neko nesto PRIZNA tebi ili ne znam ni ja kome vec :):):) A pritom, licemerno, kazes da priznajes da je Srbija bolja u kosarci uz (naravno:)) veliki ZAREZ: \"ali smo mi bili i u kosarci bolji nekada\":) Kada to majke ti? Samo zato sto ste igrali \'92 finale olimpijade, kada je nama to isto bilo zabranjeno...Stare drzave vise nema, jugoslovenska skola sporta nestaje (u nekim sportovima je i nestala), tako da analiziraj sta ste u tom istom fudbalu uradili od pocetka 21. veka pa nadalje, ...ne mnogo vishe od nas. Drugo, ti isti fudbaleri u tvojoj prekrasnoj zemljici su znali za koju drzavu igraju, i ginuli na terenu za grb te zemlje, dok nasi ni to nisu znali, do pre 3 godine. Covece koja nadobudnost. Zao mi je, i znam da ti je tesko, ali braca Slovenci lepo rekose...NEPROCENJIVO :):):)

Srbin do koske

pre 14 godina

(and, 15. februar 2010 23:19)

nogometas... jos uvek boli sto ne idete u juznu Afriku... zato ste sigurno i bolji od nas sada:))

Ajmo lane nek ti dovedu i krasica pa da strikate po ostrvu u paru...

Marko

pre 14 godina

@iritirani ljubitelj hrvatskog nogometa
2 pitanja prijatelju:
-u kojoj ste grupi na Svetskom prvenstvu (cisto racunam kako da se probijemo do finala a da nekako zaobidjemo vasu "repku"?
-koliko komada ste fasovali u Zagrebu a koliko u Londonu u kvalifikacijama od Engleza i njihovog novog trenera?
ajd pali decko i gledaj futbal vise a manje pisi!!!

drndrn

pre 14 godina

za and 15
mi trenutno koliko se ja secam imamo pored vodeca dva tima u premijershipu jos igraca u wulvsima i u viganu hmm nadam se da nekog nisam zaboravio a sto se tice hrvata oni su dosta prosecni igraci u prosecnim klubovima da vrede malo vise igrali bi u Chelziju ili Man Unt

johny

pre 14 godina

@(and, 15. februar 2010 23:19)
kako si uspeo da izbrojis samo 3 srpska igraca nikako mi nije jasno, a podseticu te i koji su:Nemanja Vidic, kome se klanja ceo Old Traford, Bane Ivanovic, Nemanja Matic, Nenad Milijas i sada Jovanovic a i Slobodan Rajkovic je igrac Celsija doduse trenutno na pozajmici u Tventeu, mislim da je to malo vise od tri.
P.S. zaboravih i Duska Tosica koji je pre neki dan potpisao za Potrsmut, kakav da je Srbin je

djole

pre 14 godina

and@

Alo decko,ti ne znas ni da brojis.Mi imamo 5 igraca u PL(Vidic,Ivanovic,Matic,Milijas i Stojkovic),plus dvojicu na pozajmici(Tosic je jos uvek igrac M. Junajteda a Rajkovic je igrac Celzia na pozajmici u tventeu). Ostale tvoje bisere necu ni da komentarisem.

zoki balboa

pre 14 godina

@and

ne ide ti brojanje bas a?
vidic, ivanovic, milijas, stojkovic, matic,bambi tosic(na pozajmici u kelnu ali i dalje clan mancestera), dusan tosic, sada jovanovic
mozda su tebe u skoli ucili da je ovo 3 al po mom brojanju ovo je 8 mozda vi u "lijepoj nasoj" imate drugi sistem brojanja...

Bojan

pre 14 godina

zaista ga cenim kao igraca, i otkad je on dosao u reprezentaciju postali smo efikasniji.
Ali mi je malo komicno sto svaki detaljcic pisete o njemu kao da je u pitanju obaranje rekorda Cristijana Ronalda i 94 milki :D
Mnogo bi bilo interesantnije da je odjednom samo izasla vest Jovanovic u Liverpulu sa dresom u ruci i nasmejanim Benitezom...
ja se rasprica, no dobro bice nesto od njega

and

pre 14 godina

Lijepo lijepo...fin klub...ove godine u banani ali ipak je to tradicionalan klub i sigurno će se uzdići sljedeće godine zato da je ovo fantastično za Srpsku reprezentaciju...eto sada imate 3 igrača u Premiershipu a mi čak 5( Modrić, Klasnić, Kalinić, Dudu, Ćorluka)...znači još nam gledate u leđa...mislim što želim reći...jučer sam se nagledao takvih nevjerojatnih komentara na račun Hrvatske reprezentacije da mi nije jasno dali vi u Srbiji pratite nogomet ili ne...mislim komentari tipa da Hrvatska repka nije Srbiji ni do koljena jednostavno nema osnove...pod broj jedan Srbija nema ugled u svijetu kakav ima Hrvatska...ali to nije pretjerivaanje...drugo ove uspjehe koje je Hrvatska postigla Srbija jedino može pobiti da osvoji sada Svjetsko prvenstvo u što nebih stavio ni 5 kuna na kladionici i treće ipak smo mi Hrvati strah i trepet za velike reprezentacije koje vi realno stvarno niste pobjeđivali nikada...mislim morate biti iskreni pa priznati sami sebi da nije lako pobjediti na velikim natjecanjima Njemačku ili Italiju a da ne govorim o činjenici da smo izbacili Englesku sa Eura što im se nije dogodilo 30 godina i koliko god to bilo zbog lošeg trenera ipak na punom Wembleyu izaći pred 80000 nabrijanih engleza i poslati ih kući nije mala stvar...i još kada ti to ne treba...ja mislim da biste vi sve dali za jednu takvu pobjedu pa da vam se vaša braća iz Rusije klanjaju pred ambasadom u Moskvi kao što su nama..ali ok za to...mislim želim reći samo da Srbija ima stvarno dobrih trenera i igrača ali morate priznati da smo ipak bolji koliko god to bilo teško...ja znam da je...evo uzeti ću sebe za primjer..ja obožavam košarku ali nemogu reći da je Hrvatska repka bolja od Srpske kada to nije iako je nekada možda i bila ali sada nije i to je to...eto tako i vi priznajte sami sebi konačno da smo mi Hrvati ipak bolji...budite zreli ljudi i imajte srca priznati jer tek onda možda nešto i napravite pa naš ugled u svijetu možda i dostignete...pozdrav svim dobrim ljudima iz Srbije

zoki balboa

pre 14 godina

@and

ne ide ti brojanje bas a?
vidic, ivanovic, milijas, stojkovic, matic,bambi tosic(na pozajmici u kelnu ali i dalje clan mancestera), dusan tosic, sada jovanovic
mozda su tebe u skoli ucili da je ovo 3 al po mom brojanju ovo je 8 mozda vi u "lijepoj nasoj" imate drugi sistem brojanja...

Bojan

pre 14 godina

zaista ga cenim kao igraca, i otkad je on dosao u reprezentaciju postali smo efikasniji.
Ali mi je malo komicno sto svaki detaljcic pisete o njemu kao da je u pitanju obaranje rekorda Cristijana Ronalda i 94 milki :D
Mnogo bi bilo interesantnije da je odjednom samo izasla vest Jovanovic u Liverpulu sa dresom u ruci i nasmejanim Benitezom...
ja se rasprica, no dobro bice nesto od njega

Glisa

pre 14 godina

@AND

"Lijepo lijepo...fin klub...ove godine u banani ali ipak je to tradicionalan klub i sigurno će se uzdići sljedeće godine zato da je ovo fantastično za Srpsku reprezentaciju...eto sada imate 3 igrača u Premiershipu a mi čak 5( Modrić, Klasnić, Kalinić, Dudu, Ćorluka)..."

Vidić, Ivanović Jovanović Matić, Milijaš, Stojković, D. Tošić... To tesko da je 3 igraca. Rajković i Z. Tošić su takođe igrači premijerligaških klubova, trenutno na pozajmicama. Osim toga, vaši igrači igraju po Totenhemu i Boltonu, naši u ManČesteru, Liverpulu i Čelsiju. Tako da nam što se toga tiče debelo gledate u leđa.

Ostatak komentara ne bih komentarisao, vidi se da je u pitanju klasična plitka provokacija... Ali vama Hrvatima zaista je teško dokazati da smo bolji od vas u fudbali, jer stalno menjate argumente. Kada ste se kvalifikovali na EP, a mi nismo, glavni argument vam je bio kako vi učestvujete na velikom "natjecanju" a mi ne. Sada kada mi učestvujemo na velikom "natjecanju" a vi ne (niste se kvalifikovali u prilično bednoj "skupini", primili skoro deset golova od Engleza), sad to više nije bitno. Sad je bitna pozicija na Koka-Kola listi. Kada se kroz dva ili tri meseca poredak na listi promeni i Srbija pretekne Hrvatsku (što se mora desiti, jer mi učestvujemo na SP, a vi ne), tad ćete govoriti kako ni to nije merilo. Čak i ako Srbija ostvari zapažen rezultat na SP, vi ćete i dalje govoriti da je vaš tim koji se nije na SP čak ni kvalifikovao bolji. Zato sam i priželjkivao da vas dobijemo u kvalifikacijama za EP. Em ste bili najslabiji tim u ptvom šeširu, em bi vas razbili k'o zvečke i posle toga teško da biste našli nove argumente da ste vi bolji od nas.

Zaključak: srpska reprezentacija je daleko bolja od hrvatske jer

1) ima bolje igrače, koji su cenjeniji i traženiji od hrvatskih, više igrača u velikim klubovima, igrače u većim klubovima nego Hrvati
2) ima bolje rezultate u poslednje vreme.

Nijedan argument ne ide u prilog tome da je Hrvatska bolja reprezentacija od Srbije trenutno. Ćao.

and

pre 14 godina

Lijepo lijepo...fin klub...ove godine u banani ali ipak je to tradicionalan klub i sigurno će se uzdići sljedeće godine zato da je ovo fantastično za Srpsku reprezentaciju...eto sada imate 3 igrača u Premiershipu a mi čak 5( Modrić, Klasnić, Kalinić, Dudu, Ćorluka)...znači još nam gledate u leđa...mislim što želim reći...jučer sam se nagledao takvih nevjerojatnih komentara na račun Hrvatske reprezentacije da mi nije jasno dali vi u Srbiji pratite nogomet ili ne...mislim komentari tipa da Hrvatska repka nije Srbiji ni do koljena jednostavno nema osnove...pod broj jedan Srbija nema ugled u svijetu kakav ima Hrvatska...ali to nije pretjerivaanje...drugo ove uspjehe koje je Hrvatska postigla Srbija jedino može pobiti da osvoji sada Svjetsko prvenstvo u što nebih stavio ni 5 kuna na kladionici i treće ipak smo mi Hrvati strah i trepet za velike reprezentacije koje vi realno stvarno niste pobjeđivali nikada...mislim morate biti iskreni pa priznati sami sebi da nije lako pobjediti na velikim natjecanjima Njemačku ili Italiju a da ne govorim o činjenici da smo izbacili Englesku sa Eura što im se nije dogodilo 30 godina i koliko god to bilo zbog lošeg trenera ipak na punom Wembleyu izaći pred 80000 nabrijanih engleza i poslati ih kući nije mala stvar...i još kada ti to ne treba...ja mislim da biste vi sve dali za jednu takvu pobjedu pa da vam se vaša braća iz Rusije klanjaju pred ambasadom u Moskvi kao što su nama..ali ok za to...mislim želim reći samo da Srbija ima stvarno dobrih trenera i igrača ali morate priznati da smo ipak bolji koliko god to bilo teško...ja znam da je...evo uzeti ću sebe za primjer..ja obožavam košarku ali nemogu reći da je Hrvatska repka bolja od Srpske kada to nije iako je nekada možda i bila ali sada nije i to je to...eto tako i vi priznajte sami sebi konačno da smo mi Hrvati ipak bolji...budite zreli ljudi i imajte srca priznati jer tek onda možda nešto i napravite pa naš ugled u svijetu možda i dostignete...pozdrav svim dobrim ljudima iz Srbije

Misa Po

pre 14 godina

@and

A izvini, sta da ti priznamo?
Bili ste `98 treci, i to je najveci uspeh, zar ne?
Imate li koju evropsku titulu?
Imate li klupsku evropsku titulu?
Koje ti fudbalere pominjes, kao vedete u njihovim klubovima?
Izbacili smo vam i mladu i seniorsku reprezentaciju iz kvalifikacija, ili se toga mozda ne secas?
Pominjes kosarku???!!!!
Pa, nemoj da je pominjes, isto kao sto ja necu rukomet, iako i tu smo imali medalja sa evropskih prvenstava, doduse zajedno sa Crnogorcima.
Nemoj da se javljas, i da lecis komplekse na ovakvim mestima, moras biti dobro potkovan, ili dovoljno odrastao da napises dobar komentar.
Zato, use i u svoje kljuse, nekad` je pametnije cutati, gledaj na leto preko TV-a svetsko prvenstvo, otvori Karlovacko i uzivaj u fudbalu.
Pozdrav za sve vase dobronamerne.

mile jna

pre 14 godina

B92 bi mogo da izda jedan abum sa samolepljivim slicicama o transferu Jovanovica.Polako ali sigurno zutite,za par meseci ce se vise verovati kuriru

BOKI

pre 14 godina

Za decka iz Hrvatske:
Vi 2 godine pricate o tome kako ste izbacili Engleze,a niko i ne sponinje,kako su vas u poslednjim kval.pocitili i dali vam 9 komada u dve utakmice,pa to je katastrofa...
I nabrajas kako imate 5 igraca u PL,a koliko imate igraca u velikim svetskim klubovima,mi imamo Stankovica u Interu,Vidica u Mancesteru,Laneta u Liverpulu,Ivanovica u Celziju...I mi smo u poslednja cetiri ciklusa kvalifikacija igrali protiv velesila:Italije,Spanije,Portugala,Francuske,i samo jednu utakmicu izgubili,i zavrsavali ispred Spanaca i Francuza na 1.mestu...Prema tome,mislim da nema osnova ova tvoja tvrdnja,posebno uzimajuci u obzir to da se niste kvalifikovali na SP...Poz.

ja

pre 14 godina

Nema veceg dokaza koliko smo bolji od hrvata nego kad oni dolaze ovde i pricaju nam kako su jaki i te priche.

Samo napred and, ostavi jos 10 komentara. Svakim novim ispoljavas sve vece i vece komplekse

Nemanja Nole

pre 14 godina

@(and, 15. februar 2010 23:19)

Mogu slobodno reci da si ispao jako smesan...Tacno je da imate pet igraca u Engleskoj,ali su oni rasporedjeni po manjim klubovima...A pazi sad ovo:
-Vidic (Manchester Utd.)
-Tosic (Manchester Utd.)
-Ivanovic (Chelsea)
-Matic (Chelsea)
-Jovanovic (Liverpool)
-Krasic (dolazi u Liverpool)

I jos nekolicina u manjim klubovima...
Sada prelazim na ostale:

-Stankovic (Inter)
-Zigic (Valencia)
-Pantelic (Ajax)
-Lazovic (PSV)
-Sulejmani (PSV)
-Kolarov (Lazio, verovatno ce preci u Inter)
Subotic (Borussia D.)

I tako dalje,mrzi me da nabrajam vise...Sve u svemu, trenutno ne mozete da se poredite sa nama po kvalitetu repke!

Walter

pre 14 godina

@and Samo da te ispravim, i mi imamo 5 igrača u Premier ligi (Vidić, Ivanović, Matić, golman Stojković i Milijaš), tako da bi ih sa Jovanovićem bilo 6. A što se tiče reprezentacije, tu su stvari krenule na bolje. Videćemo šta će biti.

kole

pre 14 godina

(and,

zasto uvek toliki kompleksi?? i sta cemo sa matematikom??? i brojanjem do 10??

u kom snu ste vi bili bolji u kosarci?? da nistte pobedili nekad amere?? da niste bili scecki sampioni ?? da niste mozda na sveckom u africi?

sa cim samo da se pomirim reci mi?

Ron Jeremy

pre 14 godina

e moj jaro vi imate 5 igraca u premiershipu kakvih? corluka je najgrdji bek engleske lige dudu jel pa on ne vidi travu po po godine
i da niste vi izbacili englesku sa eura vec njihov golman scot carson(kojem zelim sve najgore)
zahvaljujem

Mladen

pre 14 godina

E koji ste vi pajseri, lik vas isprovocira jednim komentarom i vas 20 njemu odgovara. A namjerno ga je sastavio da bi vas isprovocirao i sad se smije...

Marko

pre 14 godina

@iritirani ljubitelj hrvatskog nogometa
2 pitanja prijatelju:
-u kojoj ste grupi na Svetskom prvenstvu (cisto racunam kako da se probijemo do finala a da nekako zaobidjemo vasu "repku"?
-koliko komada ste fasovali u Zagrebu a koliko u Londonu u kvalifikacijama od Engleza i njihovog novog trenera?
ajd pali decko i gledaj futbal vise a manje pisi!!!

wanderer

pre 14 godina

@and

Koji si ti pajser! Dolazis na B92 i trazis da neko nesto PRIZNA tebi ili ne znam ni ja kome vec :):):) A pritom, licemerno, kazes da priznajes da je Srbija bolja u kosarci uz (naravno:)) veliki ZAREZ: \"ali smo mi bili i u kosarci bolji nekada\":) Kada to majke ti? Samo zato sto ste igrali \'92 finale olimpijade, kada je nama to isto bilo zabranjeno...Stare drzave vise nema, jugoslovenska skola sporta nestaje (u nekim sportovima je i nestala), tako da analiziraj sta ste u tom istom fudbalu uradili od pocetka 21. veka pa nadalje, ...ne mnogo vishe od nas. Drugo, ti isti fudbaleri u tvojoj prekrasnoj zemljici su znali za koju drzavu igraju, i ginuli na terenu za grb te zemlje, dok nasi ni to nisu znali, do pre 3 godine. Covece koja nadobudnost. Zao mi je, i znam da ti je tesko, ali braca Slovenci lepo rekose...NEPROCENJIVO :):):)

johny

pre 14 godina

@(and, 15. februar 2010 23:19)
kako si uspeo da izbrojis samo 3 srpska igraca nikako mi nije jasno, a podseticu te i koji su:Nemanja Vidic, kome se klanja ceo Old Traford, Bane Ivanovic, Nemanja Matic, Nenad Milijas i sada Jovanovic a i Slobodan Rajkovic je igrac Celsija doduse trenutno na pozajmici u Tventeu, mislim da je to malo vise od tri.
P.S. zaboravih i Duska Tosica koji je pre neki dan potpisao za Potrsmut, kakav da je Srbin je

Srbin do koske

pre 14 godina

(and, 15. februar 2010 23:19)

nogometas... jos uvek boli sto ne idete u juznu Afriku... zato ste sigurno i bolji od nas sada:))

Ajmo lane nek ti dovedu i krasica pa da strikate po ostrvu u paru...

drndrn

pre 14 godina

za and 15
mi trenutno koliko se ja secam imamo pored vodeca dva tima u premijershipu jos igraca u wulvsima i u viganu hmm nadam se da nekog nisam zaboravio a sto se tice hrvata oni su dosta prosecni igraci u prosecnim klubovima da vrede malo vise igrali bi u Chelziju ili Man Unt

CCCCrbin

pre 14 godina

and znas kada cemo mi priznati da ste bolji od nas u fudbalu?kada budete svetski i evropski prvaci kao mi u kosarci.samo mi reci kada je to bilo da ste vi bili bolji od nas u kosarci? da te podsetim mi smo zadnjih 15godina bili 3 puta evropski i 2 puta svetski prvaci.1 smo bili 3 i evo sada smo 2 na evropskome prvenstvu bili.dok vi zadnjih 15godina u kosarci bas nista niste osvojili.a sto se fudbala tice po cemu ste vi to bolji od nas? evo vasi rezultata od 2000 godine, dva propustena velika takmicenja 2000 i 2010 godine,tri puta ste izpali u grupi 2002,2004,2006 i jednom ste uspeli da se izvucete iz grupe.tako da vam rezultati i nisu bas neki.a sto se igraca tice sigurno ih nemate bolje.pogledaj na transfermartku cak mi imamo skuplje igrace od vas.a imamo igrace koje igraju u vecim klubovima nego vasih.samo da te podsetim na stankovica(inter milan)vidic(manchseter united) ivanovic(chelsea london) pa od sledece sezone jovanovic(liverpool) krasic koji ce verovatno da predje u neki od sledecih klubova manchester untied,liverpool,chelsea,inter milan,ac milan.kolarov koji verovatno prelazi u inter milan.a koliko vi imate igrace u velikim klubovima? a da olica i pranjica a za toga pranjica nemci tvrde da uopste nema kvalitet ni za 1 nemacku ligu a kamoli za bajern.ili ces nam sada izpricati kako je tottenham veliki evropski klub koji se takmici godinama u kup uefa ako uopste uspeju i tamo da udju.

djole

pre 14 godina

and@

Alo decko,ti ne znas ni da brojis.Mi imamo 5 igraca u PL(Vidic,Ivanovic,Matic,Milijas i Stojkovic),plus dvojicu na pozajmici(Tosic je jos uvek igrac M. Junajteda a Rajkovic je igrac Celzia na pozajmici u tventeu). Ostale tvoje bisere necu ni da komentarisem.

Bojan

pre 14 godina

poslao sam komentar kako odjavljuju svaki detaljcic oko potpisivanja Jovanovica za novi klub!
ovo je najnovija vest :/
http://sport.blic.rs/Fudbal/173088/Liverpul-odustaje-od-Laneta

BOKI

pre 14 godina

Za decka iz Hrvatske:Ja cenim dosta vasih igraca,i kod mnogih od njih mi se dopada stil igre,npr:Eduardo,Olic,Modric...
Opet kazem,tvrdim da smo bolji od vas,ali dobro,da se ne bismo raspravljali i dalje,jer smo obojica pomalo patriotski naklonjeni,neka ostane da rezultati ubuduce pokazuju sve... Pozz.iz Srbije...

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

@AND
Imamo 5 igraca u PL .. Bane, Lane, Vidic, Milias i Tosic .. za ovo ostalo me mrzi da ti odgovaram..! :) I da, ova prva tri igraca igraju za tri najveca kluba, sto je takodje bitno.!

Zgraninjo!! ;-)

pre 14 godina

- @ and
Vecina stvari koje si rekao stoji, ali jedno nikako ne, a to je da ste bolji, jer jednostavno NISTE! I mnogo mi je zao sto nismo naleteli na vas iz prvog sesira, pa da se stvari vec jednom postave na svoje mesto.. Ali dobro, sto bi nasi rekli- bice dana za megdana.. Pa cemo videti ko je ko, i kako i sta.. A do tad, uzmi pa prebroj jos jednom nase i vase FUDBALERE u Premier ligi, i mislim da ces shvatiti da si se malo preracunao.. Toliko..

and

pre 14 godina

A jeste se naljutili...ajde nemojte to tako ozbiljno shvaćati...u najmanju ruku tu smo negdje po broju igrača jer sam ja zaboravio Kranjčara što znači da ima 6 igrača u Premiershipu što bez vaših koji su na posudbi čini egal...ALI među prvih 6 klubova su 4 hrvatska igrača ARSENAL( DUDU), TOTTENHEM (MODDRIĆ, ĆORLUKA, KRANJČAR) i ne razumijem zašto toliko podcjenjujete Tottenhem kao klub...pa taj se klub bori za Ligu prvaka...a sada malo da spomenem i ostale...zaboravili ste Srnu koji igra u Shaktaru koji je bio kapetan prvaka Europe(UEFA) i koji će za Chelsea najvjerojatnije, zaboravili ste Olića ( Bayern) koji je jedan od najboljih napadača u Njemačkoj a mogli ste se u to uvjeriti protiv Juventusa...eh zaboravih i Pranjića koji je sve bolji i bolji...Oh pa zaboravili ste Križanca iz Zenita koji vam netrebam puno predstavljati( kup UEFA, Europski superkup) onda zaboravih Mladena Petrića u HSV-u koji je također jedan od pazi Rezervnih u momčadi Bilića...a onom pametnjakoviću što je rekao da Hrvatska mlada repka nevalja pa nedavno ste dokazali kako vam igra Reprezentacija u Varaždinu a još ćemo se vidjeti u Srbiji...još samo da nabrojim neke mlade nade poput Delača mladog golmana koji će u Chelsea(sve dogovoreno) i koji je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi i mladog Lovrena koji je otišao u Lyon za 10 milijuna Eura i koji čitam sve bolje i bolje igra...još da ne spominjem malog Manđukića koji samo čeka da ode u neki klub a tražio ga Werder samo onaj Balkanac od Mamića traži 10 milijuna eura za njega...onda da ne spominjem igrače tipa Bilić u Sporting Gijonu koji je prošle sezone bio najbolji klupski strijelac i Kneževića, Jajalu, Budana koji igraju po Italiji...i zato molim vas nemojte pričati gluposti o Hrvatskim reprezentativcima jer su to dobri nogometaši koji stvarno nisu imali sreće u ovim kvalifikacijama a da ne govorim o onoj utakmici protiv Turske na Euru za koju mislim da smo prošli da bi bili u Finalu...ja još jednom kažem da sam pogriješio i da mi je drago da ste me upoznali sa ovim statističkim podatcima o vašima koji igraju vani ali nemojte sada početi kao mala djeca da govorite kako ste vi bolji i kako vasi imaju većega...da ne psujem...i dajte nemojte pretjerivati jer imate tešku skupina na SP jer tu je Njemačka i Australija a i nije ni Ghana bilo tko...hladne glave...to nas uvijek i košta velikih ciljeva na velikim natjecanjima...brzo poletimo i onda padnemo kao kruške...isti smo i mi...zato nemojte pretjerivati nego smireno...a onom pametnom koji je rekao da bi htio da ste dobili Hrvatsku u skupini za Euro...bolje da niste...jer naši možda jesu ispali ali vidjeli ste što je Engleska učinila nama nakon što nisu otišli na Euro...a zamislite da smo dobili vas u skupini...kud ćeš veće prilike za iskupljenje...pomalo je i meni žao da ne igramo sa vama...bila bi to utakmica stoljeća...ali i sigurnosni rizik stoljeća nažalost...

and

pre 14 godina

Lijepo lijepo...fin klub...ove godine u banani ali ipak je to tradicionalan klub i sigurno će se uzdići sljedeće godine zato da je ovo fantastično za Srpsku reprezentaciju...eto sada imate 3 igrača u Premiershipu a mi čak 5( Modrić, Klasnić, Kalinić, Dudu, Ćorluka)...znači još nam gledate u leđa...mislim što želim reći...jučer sam se nagledao takvih nevjerojatnih komentara na račun Hrvatske reprezentacije da mi nije jasno dali vi u Srbiji pratite nogomet ili ne...mislim komentari tipa da Hrvatska repka nije Srbiji ni do koljena jednostavno nema osnove...pod broj jedan Srbija nema ugled u svijetu kakav ima Hrvatska...ali to nije pretjerivaanje...drugo ove uspjehe koje je Hrvatska postigla Srbija jedino može pobiti da osvoji sada Svjetsko prvenstvo u što nebih stavio ni 5 kuna na kladionici i treće ipak smo mi Hrvati strah i trepet za velike reprezentacije koje vi realno stvarno niste pobjeđivali nikada...mislim morate biti iskreni pa priznati sami sebi da nije lako pobjediti na velikim natjecanjima Njemačku ili Italiju a da ne govorim o činjenici da smo izbacili Englesku sa Eura što im se nije dogodilo 30 godina i koliko god to bilo zbog lošeg trenera ipak na punom Wembleyu izaći pred 80000 nabrijanih engleza i poslati ih kući nije mala stvar...i još kada ti to ne treba...ja mislim da biste vi sve dali za jednu takvu pobjedu pa da vam se vaša braća iz Rusije klanjaju pred ambasadom u Moskvi kao što su nama..ali ok za to...mislim želim reći samo da Srbija ima stvarno dobrih trenera i igrača ali morate priznati da smo ipak bolji koliko god to bilo teško...ja znam da je...evo uzeti ću sebe za primjer..ja obožavam košarku ali nemogu reći da je Hrvatska repka bolja od Srpske kada to nije iako je nekada možda i bila ali sada nije i to je to...eto tako i vi priznajte sami sebi konačno da smo mi Hrvati ipak bolji...budite zreli ljudi i imajte srca priznati jer tek onda možda nešto i napravite pa naš ugled u svijetu možda i dostignete...pozdrav svim dobrim ljudima iz Srbije

and

pre 14 godina

A jeste se naljutili...ajde nemojte to tako ozbiljno shvaćati...u najmanju ruku tu smo negdje po broju igrača jer sam ja zaboravio Kranjčara što znači da ima 6 igrača u Premiershipu što bez vaših koji su na posudbi čini egal...ALI među prvih 6 klubova su 4 hrvatska igrača ARSENAL( DUDU), TOTTENHEM (MODDRIĆ, ĆORLUKA, KRANJČAR) i ne razumijem zašto toliko podcjenjujete Tottenhem kao klub...pa taj se klub bori za Ligu prvaka...a sada malo da spomenem i ostale...zaboravili ste Srnu koji igra u Shaktaru koji je bio kapetan prvaka Europe(UEFA) i koji će za Chelsea najvjerojatnije, zaboravili ste Olića ( Bayern) koji je jedan od najboljih napadača u Njemačkoj a mogli ste se u to uvjeriti protiv Juventusa...eh zaboravih i Pranjića koji je sve bolji i bolji...Oh pa zaboravili ste Križanca iz Zenita koji vam netrebam puno predstavljati( kup UEFA, Europski superkup) onda zaboravih Mladena Petrića u HSV-u koji je također jedan od pazi Rezervnih u momčadi Bilića...a onom pametnjakoviću što je rekao da Hrvatska mlada repka nevalja pa nedavno ste dokazali kako vam igra Reprezentacija u Varaždinu a još ćemo se vidjeti u Srbiji...još samo da nabrojim neke mlade nade poput Delača mladog golmana koji će u Chelsea(sve dogovoreno) i koji je jedan od najperspektivnijih golmana u Europi i mladog Lovrena koji je otišao u Lyon za 10 milijuna Eura i koji čitam sve bolje i bolje igra...još da ne spominjem malog Manđukića koji samo čeka da ode u neki klub a tražio ga Werder samo onaj Balkanac od Mamića traži 10 milijuna eura za njega...onda da ne spominjem igrače tipa Bilić u Sporting Gijonu koji je prošle sezone bio najbolji klupski strijelac i Kneževića, Jajalu, Budana koji igraju po Italiji...i zato molim vas nemojte pričati gluposti o Hrvatskim reprezentativcima jer su to dobri nogometaši koji stvarno nisu imali sreće u ovim kvalifikacijama a da ne govorim o onoj utakmici protiv Turske na Euru za koju mislim da smo prošli da bi bili u Finalu...ja još jednom kažem da sam pogriješio i da mi je drago da ste me upoznali sa ovim statističkim podatcima o vašima koji igraju vani ali nemojte sada početi kao mala djeca da govorite kako ste vi bolji i kako vasi imaju većega...da ne psujem...i dajte nemojte pretjerivati jer imate tešku skupina na SP jer tu je Njemačka i Australija a i nije ni Ghana bilo tko...hladne glave...to nas uvijek i košta velikih ciljeva na velikim natjecanjima...brzo poletimo i onda padnemo kao kruške...isti smo i mi...zato nemojte pretjerivati nego smireno...a onom pametnom koji je rekao da bi htio da ste dobili Hrvatsku u skupini za Euro...bolje da niste...jer naši možda jesu ispali ali vidjeli ste što je Engleska učinila nama nakon što nisu otišli na Euro...a zamislite da smo dobili vas u skupini...kud ćeš veće prilike za iskupljenje...pomalo je i meni žao da ne igramo sa vama...bila bi to utakmica stoljeća...ali i sigurnosni rizik stoljeća nažalost...

Bojan

pre 14 godina

zaista ga cenim kao igraca, i otkad je on dosao u reprezentaciju postali smo efikasniji.
Ali mi je malo komicno sto svaki detaljcic pisete o njemu kao da je u pitanju obaranje rekorda Cristijana Ronalda i 94 milki :D
Mnogo bi bilo interesantnije da je odjednom samo izasla vest Jovanovic u Liverpulu sa dresom u ruci i nasmejanim Benitezom...
ja se rasprica, no dobro bice nesto od njega

kole

pre 14 godina

(and,

zasto uvek toliki kompleksi?? i sta cemo sa matematikom??? i brojanjem do 10??

u kom snu ste vi bili bolji u kosarci?? da nistte pobedili nekad amere?? da niste bili scecki sampioni ?? da niste mozda na sveckom u africi?

sa cim samo da se pomirim reci mi?

Bojan

pre 14 godina

poslao sam komentar kako odjavljuju svaki detaljcic oko potpisivanja Jovanovica za novi klub!
ovo je najnovija vest :/
http://sport.blic.rs/Fudbal/173088/Liverpul-odustaje-od-Laneta

Ron Jeremy

pre 14 godina

e moj jaro vi imate 5 igraca u premiershipu kakvih? corluka je najgrdji bek engleske lige dudu jel pa on ne vidi travu po po godine
i da niste vi izbacili englesku sa eura vec njihov golman scot carson(kojem zelim sve najgore)
zahvaljujem

djole

pre 14 godina

and@

Alo decko,ti ne znas ni da brojis.Mi imamo 5 igraca u PL(Vidic,Ivanovic,Matic,Milijas i Stojkovic),plus dvojicu na pozajmici(Tosic je jos uvek igrac M. Junajteda a Rajkovic je igrac Celzia na pozajmici u tventeu). Ostale tvoje bisere necu ni da komentarisem.

Misa Po

pre 14 godina

@and

A izvini, sta da ti priznamo?
Bili ste `98 treci, i to je najveci uspeh, zar ne?
Imate li koju evropsku titulu?
Imate li klupsku evropsku titulu?
Koje ti fudbalere pominjes, kao vedete u njihovim klubovima?
Izbacili smo vam i mladu i seniorsku reprezentaciju iz kvalifikacija, ili se toga mozda ne secas?
Pominjes kosarku???!!!!
Pa, nemoj da je pominjes, isto kao sto ja necu rukomet, iako i tu smo imali medalja sa evropskih prvenstava, doduse zajedno sa Crnogorcima.
Nemoj da se javljas, i da lecis komplekse na ovakvim mestima, moras biti dobro potkovan, ili dovoljno odrastao da napises dobar komentar.
Zato, use i u svoje kljuse, nekad` je pametnije cutati, gledaj na leto preko TV-a svetsko prvenstvo, otvori Karlovacko i uzivaj u fudbalu.
Pozdrav za sve vase dobronamerne.

Zgraninjo!! ;-)

pre 14 godina

- @ and
Vecina stvari koje si rekao stoji, ali jedno nikako ne, a to je da ste bolji, jer jednostavno NISTE! I mnogo mi je zao sto nismo naleteli na vas iz prvog sesira, pa da se stvari vec jednom postave na svoje mesto.. Ali dobro, sto bi nasi rekli- bice dana za megdana.. Pa cemo videti ko je ko, i kako i sta.. A do tad, uzmi pa prebroj jos jednom nase i vase FUDBALERE u Premier ligi, i mislim da ces shvatiti da si se malo preracunao.. Toliko..

Mladen

pre 14 godina

E koji ste vi pajseri, lik vas isprovocira jednim komentarom i vas 20 njemu odgovara. A namjerno ga je sastavio da bi vas isprovocirao i sad se smije...

zoki balboa

pre 14 godina

@and

ne ide ti brojanje bas a?
vidic, ivanovic, milijas, stojkovic, matic,bambi tosic(na pozajmici u kelnu ali i dalje clan mancestera), dusan tosic, sada jovanovic
mozda su tebe u skoli ucili da je ovo 3 al po mom brojanju ovo je 8 mozda vi u "lijepoj nasoj" imate drugi sistem brojanja...

johny

pre 14 godina

@(and, 15. februar 2010 23:19)
kako si uspeo da izbrojis samo 3 srpska igraca nikako mi nije jasno, a podseticu te i koji su:Nemanja Vidic, kome se klanja ceo Old Traford, Bane Ivanovic, Nemanja Matic, Nenad Milijas i sada Jovanovic a i Slobodan Rajkovic je igrac Celsija doduse trenutno na pozajmici u Tventeu, mislim da je to malo vise od tri.
P.S. zaboravih i Duska Tosica koji je pre neki dan potpisao za Potrsmut, kakav da je Srbin je

Nemanja Nole

pre 14 godina

@(and, 15. februar 2010 23:19)

Mogu slobodno reci da si ispao jako smesan...Tacno je da imate pet igraca u Engleskoj,ali su oni rasporedjeni po manjim klubovima...A pazi sad ovo:
-Vidic (Manchester Utd.)
-Tosic (Manchester Utd.)
-Ivanovic (Chelsea)
-Matic (Chelsea)
-Jovanovic (Liverpool)
-Krasic (dolazi u Liverpool)

I jos nekolicina u manjim klubovima...
Sada prelazim na ostale:

-Stankovic (Inter)
-Zigic (Valencia)
-Pantelic (Ajax)
-Lazovic (PSV)
-Sulejmani (PSV)
-Kolarov (Lazio, verovatno ce preci u Inter)
Subotic (Borussia D.)

I tako dalje,mrzi me da nabrajam vise...Sve u svemu, trenutno ne mozete da se poredite sa nama po kvalitetu repke!

Walter

pre 14 godina

@and Samo da te ispravim, i mi imamo 5 igrača u Premier ligi (Vidić, Ivanović, Matić, golman Stojković i Milijaš), tako da bi ih sa Jovanovićem bilo 6. A što se tiče reprezentacije, tu su stvari krenule na bolje. Videćemo šta će biti.

Srbin do koske

pre 14 godina

(and, 15. februar 2010 23:19)

nogometas... jos uvek boli sto ne idete u juznu Afriku... zato ste sigurno i bolji od nas sada:))

Ajmo lane nek ti dovedu i krasica pa da strikate po ostrvu u paru...

Marko

pre 14 godina

@iritirani ljubitelj hrvatskog nogometa
2 pitanja prijatelju:
-u kojoj ste grupi na Svetskom prvenstvu (cisto racunam kako da se probijemo do finala a da nekako zaobidjemo vasu "repku"?
-koliko komada ste fasovali u Zagrebu a koliko u Londonu u kvalifikacijama od Engleza i njihovog novog trenera?
ajd pali decko i gledaj futbal vise a manje pisi!!!

drndrn

pre 14 godina

za and 15
mi trenutno koliko se ja secam imamo pored vodeca dva tima u premijershipu jos igraca u wulvsima i u viganu hmm nadam se da nekog nisam zaboravio a sto se tice hrvata oni su dosta prosecni igraci u prosecnim klubovima da vrede malo vise igrali bi u Chelziju ili Man Unt

wanderer

pre 14 godina

@and

Koji si ti pajser! Dolazis na B92 i trazis da neko nesto PRIZNA tebi ili ne znam ni ja kome vec :):):) A pritom, licemerno, kazes da priznajes da je Srbija bolja u kosarci uz (naravno:)) veliki ZAREZ: \"ali smo mi bili i u kosarci bolji nekada\":) Kada to majke ti? Samo zato sto ste igrali \'92 finale olimpijade, kada je nama to isto bilo zabranjeno...Stare drzave vise nema, jugoslovenska skola sporta nestaje (u nekim sportovima je i nestala), tako da analiziraj sta ste u tom istom fudbalu uradili od pocetka 21. veka pa nadalje, ...ne mnogo vishe od nas. Drugo, ti isti fudbaleri u tvojoj prekrasnoj zemljici su znali za koju drzavu igraju, i ginuli na terenu za grb te zemlje, dok nasi ni to nisu znali, do pre 3 godine. Covece koja nadobudnost. Zao mi je, i znam da ti je tesko, ali braca Slovenci lepo rekose...NEPROCENJIVO :):):)

Glisa

pre 14 godina

@AND

"Lijepo lijepo...fin klub...ove godine u banani ali ipak je to tradicionalan klub i sigurno će se uzdići sljedeće godine zato da je ovo fantastično za Srpsku reprezentaciju...eto sada imate 3 igrača u Premiershipu a mi čak 5( Modrić, Klasnić, Kalinić, Dudu, Ćorluka)..."

Vidić, Ivanović Jovanović Matić, Milijaš, Stojković, D. Tošić... To tesko da je 3 igraca. Rajković i Z. Tošić su takođe igrači premijerligaških klubova, trenutno na pozajmicama. Osim toga, vaši igrači igraju po Totenhemu i Boltonu, naši u ManČesteru, Liverpulu i Čelsiju. Tako da nam što se toga tiče debelo gledate u leđa.

Ostatak komentara ne bih komentarisao, vidi se da je u pitanju klasična plitka provokacija... Ali vama Hrvatima zaista je teško dokazati da smo bolji od vas u fudbali, jer stalno menjate argumente. Kada ste se kvalifikovali na EP, a mi nismo, glavni argument vam je bio kako vi učestvujete na velikom "natjecanju" a mi ne. Sada kada mi učestvujemo na velikom "natjecanju" a vi ne (niste se kvalifikovali u prilično bednoj "skupini", primili skoro deset golova od Engleza), sad to više nije bitno. Sad je bitna pozicija na Koka-Kola listi. Kada se kroz dva ili tri meseca poredak na listi promeni i Srbija pretekne Hrvatsku (što se mora desiti, jer mi učestvujemo na SP, a vi ne), tad ćete govoriti kako ni to nije merilo. Čak i ako Srbija ostvari zapažen rezultat na SP, vi ćete i dalje govoriti da je vaš tim koji se nije na SP čak ni kvalifikovao bolji. Zato sam i priželjkivao da vas dobijemo u kvalifikacijama za EP. Em ste bili najslabiji tim u ptvom šeširu, em bi vas razbili k'o zvečke i posle toga teško da biste našli nove argumente da ste vi bolji od nas.

Zaključak: srpska reprezentacija je daleko bolja od hrvatske jer

1) ima bolje igrače, koji su cenjeniji i traženiji od hrvatskih, više igrača u velikim klubovima, igrače u većim klubovima nego Hrvati
2) ima bolje rezultate u poslednje vreme.

Nijedan argument ne ide u prilog tome da je Hrvatska bolja reprezentacija od Srbije trenutno. Ćao.

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

@AND
Imamo 5 igraca u PL .. Bane, Lane, Vidic, Milias i Tosic .. za ovo ostalo me mrzi da ti odgovaram..! :) I da, ova prva tri igraca igraju za tri najveca kluba, sto je takodje bitno.!

ja

pre 14 godina

Nema veceg dokaza koliko smo bolji od hrvata nego kad oni dolaze ovde i pricaju nam kako su jaki i te priche.

Samo napred and, ostavi jos 10 komentara. Svakim novim ispoljavas sve vece i vece komplekse

BOKI

pre 14 godina

Za decka iz Hrvatske:
Vi 2 godine pricate o tome kako ste izbacili Engleze,a niko i ne sponinje,kako su vas u poslednjim kval.pocitili i dali vam 9 komada u dve utakmice,pa to je katastrofa...
I nabrajas kako imate 5 igraca u PL,a koliko imate igraca u velikim svetskim klubovima,mi imamo Stankovica u Interu,Vidica u Mancesteru,Laneta u Liverpulu,Ivanovica u Celziju...I mi smo u poslednja cetiri ciklusa kvalifikacija igrali protiv velesila:Italije,Spanije,Portugala,Francuske,i samo jednu utakmicu izgubili,i zavrsavali ispred Spanaca i Francuza na 1.mestu...Prema tome,mislim da nema osnova ova tvoja tvrdnja,posebno uzimajuci u obzir to da se niste kvalifikovali na SP...Poz.

mile jna

pre 14 godina

B92 bi mogo da izda jedan abum sa samolepljivim slicicama o transferu Jovanovica.Polako ali sigurno zutite,za par meseci ce se vise verovati kuriru

CCCCrbin

pre 14 godina

and znas kada cemo mi priznati da ste bolji od nas u fudbalu?kada budete svetski i evropski prvaci kao mi u kosarci.samo mi reci kada je to bilo da ste vi bili bolji od nas u kosarci? da te podsetim mi smo zadnjih 15godina bili 3 puta evropski i 2 puta svetski prvaci.1 smo bili 3 i evo sada smo 2 na evropskome prvenstvu bili.dok vi zadnjih 15godina u kosarci bas nista niste osvojili.a sto se fudbala tice po cemu ste vi to bolji od nas? evo vasi rezultata od 2000 godine, dva propustena velika takmicenja 2000 i 2010 godine,tri puta ste izpali u grupi 2002,2004,2006 i jednom ste uspeli da se izvucete iz grupe.tako da vam rezultati i nisu bas neki.a sto se igraca tice sigurno ih nemate bolje.pogledaj na transfermartku cak mi imamo skuplje igrace od vas.a imamo igrace koje igraju u vecim klubovima nego vasih.samo da te podsetim na stankovica(inter milan)vidic(manchseter united) ivanovic(chelsea london) pa od sledece sezone jovanovic(liverpool) krasic koji ce verovatno da predje u neki od sledecih klubova manchester untied,liverpool,chelsea,inter milan,ac milan.kolarov koji verovatno prelazi u inter milan.a koliko vi imate igrace u velikim klubovima? a da olica i pranjica a za toga pranjica nemci tvrde da uopste nema kvalitet ni za 1 nemacku ligu a kamoli za bajern.ili ces nam sada izpricati kako je tottenham veliki evropski klub koji se takmici godinama u kup uefa ako uopste uspeju i tamo da udju.

BOKI

pre 14 godina

Za decka iz Hrvatske:Ja cenim dosta vasih igraca,i kod mnogih od njih mi se dopada stil igre,npr:Eduardo,Olic,Modric...
Opet kazem,tvrdim da smo bolji od vas,ali dobro,da se ne bismo raspravljali i dalje,jer smo obojica pomalo patriotski naklonjeni,neka ostane da rezultati ubuduce pokazuju sve... Pozz.iz Srbije...