Fudbal 52

Ponedeljak, 08.02.2010.

15:41

Bilić: "Nema Srbije, dobro je..."

Selektor reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić "odahnuo" nakon žreba u Varšavi jer u grupi nema Srbije, Slovenije i reprezentacija iz bivše SFRJ.

Biliæ: "Nema Srbije, dobro je..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

činjenice

pre 14 godina

@za sve Srbe



EP 1996

CRO-TUR=1:0
CRO-DAN=3:0
CRO-POR=0:3
1/4 FIN CRO-GER=1:2



SP1998

HRVATSKA

CRO-JAM=3:1
CRO-JPN=1:0
CRO-ARG=0:1

1/8 FIN CRO-ROM=1:0
1/4 FIN CRO-GER=3:0
1/2 FIN CRO-FRA=1:2
ZA 3 MJ CRO-HOL=2:1

SR JUGOSLAVIJA

SRJ-IRN=1:0
SRJ-GER=2:2
SRJ-USA=1:0

1/8FIN SRJ-HOL=1:2

EP 2000

SRJ-SLO=3:3
SRJ-NOR=1:0
SRJ-SPA=3:4

1/4 FIN
SRJ-HOL=1:6

SP 2002

CRO-MEX=0:1
CRO-ITA=2:1
CRO-ECU=0:1

EP 2004

CRO-SUI=0:0
CRO-FRA=2:2
CRO-ENG=2:4



SP 2006

HRVATSKA

CRO-BRA=0:1
CRO-JPN=0:0
CRO-AUS=2:2

SRBIJA

SCG-HOL=0:1
SCG-ARG=0:6
SCG-IVR=2:3

EP 2008

CRO-AUT=1:0
CRO-GER=2:1
CRO-POL=1:0

1/4 FIN
CRO-TUR=0:0/1:1/2:4

UKUPNO pobjede-remi-poraz (gol razlika)
HRVATSKA 11-5-8 (28:23)
SRBIJA 3-2-6 (15:27)

Ispričavam se ako sam negdje pogriješio... iz glave je.

kuninho88

pre 14 godina

Za pocetak draga postovana gospodo iz kroatije posto ste vi toliko bolji i trofejniji od nas - Srba zasto smo onda mi Srbi u 2gom sheshiru a vi u 3cem ? hvala dovidjenja

Hrvoje, Zagreb

pre 14 godina

@Boky-bl

KO se brukao na prvenstvima? MI? Od koga smo to izgubili na svim prvenstvima i s kojim rezultatom??? za tvoju info, najteži poraz je bio '96. od Portugala 3:0 kad je Čiro izveo drugu momčad i namjerno išao na Njemačku u 1/4 finalu u kojem smo zahvaljući švedskom sucu Sundellu pokradeni!
Neznam za koja brukanja ti pričaš?!
Jel poraz od Argentine i Brazila od 1:0 brukanje?

Apropo reprezentacije SCG, SRJ i kako se već sve zvala dalo bi se pisati... Mislim da je bolje da te ne podsjećam na skor te reprezentacije na velikim natjecanjima...
Kog ste ono zadnjeg pobijedili, kada i s kolko?

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Steta sto Bilic nece komentarisati ishod zreba za svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu (do tada ce verovatno biti smenjen).
Kao i prethodne dve godine, i sada kazem da se Hrvati nece kvalifikovati na veliko takmicenje. Grcka ili Izreal ce im uzeti to 'zacementirano' prvo mesto, dok ce u barazu proci kao i Bosna, mnogo hvale i velikih reci, a na delu duplo golo.
A komsije neka ne preporucuju, ja ih ipak ne videh na zrebanju grupa u Durbanu. Hrvatska nema vise onaj stari tim koji je igrao odlicno posle raspada. Posle 2008. usledice osmogodisnja pauza bez velikih takmicenja za hrvatski fudbal. S komsijama se vidimo 2016. ponovo na jednom velikom takmicenju.

d

pre 14 godina

boki

vise vrijedi 3. mjesto sa repkom nego sve ostalo zajedno.
kazes brukali smo se? zanimljivo jer smo 2002. pobijedili italiju, 2004. igrali remi sa francuzima (gdje su oni rukom dali gol za 2:2), izgubili minimalno od brazila (u utakmici u kojoj smo bili bolji).
na svakom od ta 3 natjecanja bi pobjedom u zadnjoj utakmiici prosli skupinu (s tim da smo 2004 i 2006. u jednom trenutku tih utakmica imali rezultat za prolaz). dakle nema tu nikakovog brukanja, malo nam je falilo za PROLAZ. brukanje ti je kad popijes 6 komada (kad imas 0 bodova i gol razliku 2:10;e to je pravo brukanje), a kad ti se to desi na svakom prvenstvu e to ti je teska sramota.
inace igrali ste u 2 finala i zanemari price sta bi bilo kad bi bilo.

Spomenko

pre 14 godina

U pravu si Bilicu sto si odahnuo.Koliko sam samo hteo da se nadjemo u istoj grupi i da vam dokazemo jednom za svagda gde vam je mesto,i da prestanete da se hvalite po srpskim sajtovima kako ste velika sportska sila a u stvari ste boranija.Bio sam u Beogradu na prvoj utakmici pre 10tak godina,i sad bi iso,samo da gledam kako vas punimo!Napred SRBIJA
(Marko, 8. februar 2010 17:05)

Ono kad ste nas napunili s 0:0 ?!...ono kad ste gasili svjetla, prekidali struju isl. ne bi li i tako izvršili pritisak?!
Šta bi bilo sljedeće?!
E moj Markane, stvarno ste nas napunili, hehehe...

kakva SCG kakvi bakraci

pre 14 godina

.A Srbija se jednom plasirala pardon dvaput, jednom 6:0 0d Argentine. Bas ste smjesni pogledajte istini u oci...
(hrvat, 8. februar 2010 19:43)

Decko,Srbija je debitant na SP i bice najprijatnije iznenadjenje...

77swelter

pre 14 godina

Mislim da bi Hrvatima bilo puno lakse da su izvukli grupu sa Srbima i Slovencima.
U slucaju bilo kakvog ne uspjeha imaju opravdanje - jer to je vise od fudbala.
Ovako, kad se uzme u obzir da nece lako proci sa Grcima i da u slucaju kiksa u barazu je kraj "fudbalske" hrvatske opsesije, bolje sa Srbima i Slovencima :))

Brod

pre 14 godina

ma po čemu su srbi najjača ekipa sa prostora ex juge???? šta ste vi to napravili na SP ili EP?? a da, svaki put se obrukali..hahahahah!!! samo vi sanjajte...

Boky-bl

pre 14 godina

E ovako-Hrvatska je bila 6 puta na velikim zavrsnicama turnira,po 3x svjetsko i 3x evropsko('96,'98,'02.'04,'06,'08)a Srbija na 4 velika takmicenja('98,'00,'06,'10),ko racunamo da smo imali sankcije za euro '96 a imali smo odlicnu ekipu i trebali biti tamo onda ispada da su Hrvati bolji za to samo jedno prvenstvo...da ih podsjetim da su ispadali prvu fazu i blamirali se i '02,'04,'06 a dobro igrali ovaj zadnji Euro i sta sad oni pricaju nije mi jasno...u konacnom zbiru jesu bolji ali medjusobnom nisu,2x smo igrali nerijeseno a nasa mlada ekipa je daleko bolja od njihove,(2 pobjede,1 nerijeseno,1poraz)i 3x zaredom smo igrali finale,klupski fudbal nam ima vise titula i kad se sve sabere bolji smo!!!

argentinac

pre 14 godina

aca pa nisi baš u pravu, hrvatska se od 4 svjetskih prvenstava kvalificirala na 3, isto tako i za euro ima omjer 4/3 nije baš svaki drugi put, možda vi tako...

Aca_USA

pre 14 godina

Ovoliko prepontencije izmedju dve male zemlje... Mislio bi covek da su u pitanju Brazil i Argentina...
Mi srbi trebamo da gledamo svoja posla (Italiju nismo pobedili od 1978 kada je debitant Susic uvalio 3 komada).
Hrvatskoj svaka cas na 3 mestu ali da vidimo da li ce biti u stanju da ponoviti rezultat.
Plasim se da cemo svake kvalifikacije se ovako prepucavati jer ce jedni biti kuci a drugi ici na takmicenje. YUgoslavija je bila poznata da je nastupala na svakom 2 SP pa valjda sada i jedni i drugi nastavljaju tu tradiciju.
Bilic je kao sto se vidi iz izjave vise bio zabrinut oko atmosfere nego oko fudbala u slucaju da se u grupi nadju bivse republike.

srbin

pre 14 godina

@hrvat pardon to nije bila Srbija,vec SCG,i nemoj da se nerviras ovo je potpuna nova selekcija,reprezentacija koja ne misli da ce se obrukati,vec kako ce uspeti na ovom SP...I ajde molim te dodji za jedno sto godina na ovaj forum da nam kazes da je Hrvatska bila 98 treca na svetu...bolid

Chiko

pre 14 godina

Osobno poznajem Nanu Bilića, to šta on govori je ćista kurtoazija. On vas je u dubini duše priželjkivao isto kao i Nijemce u Austriji na Euru. Reka je samo ne Njemci, pa ih je onda,svi znamo šta!
(spličo, 8. februar 2010 19:28)

aha, i onda je rekao: tooo Turskaa

shegi

pre 14 godina

a jeste nabrijani svaka čast, lijepo je dizati se u visine..samo me zanima kakvi bi vam bili komentari nakon što ispadnete sa kvalifikacija???

spličo

pre 14 godina

Osobno poznajem Nanu Bilića, to šta on govori je ćista kurtoazija. On vas je u dubini duše priželjkivao isto kao i Nijemce u Austriji na Euru. Reka je samo ne Njemci, pa ih je onda,svi znamo šta!

shever CG

pre 14 godina

daj ljudi malo vise dostojanstva..prestaniste nacionalisticke pretenzije da ispoljavate na racun Hrvata..Ako oni imaju komplex od Srba,pa zar morate i vi da budete kao oni... previse obracate paZnju na nebitne stvari ! SAMO SVOJA POSLA ,svako dobro Srbiji i srpskom narodu!

hrvat

pre 14 godina

Tko je to bio 3. na svijetu tko je igrao nekoliko cetvtfinala na europskom u zadnji 10 godina...Dok su drugi sjedili kuci...tko je 10 na Fifinoj listi....A Srbija se jednom plasirala pardon dvaput, jednom 6:0 0d Argentine. Bas ste smjesni pogledajte istini u oci...

malo realnosti ipak

pre 14 godina

razbili bi nas vi 0-0, pročito sam i komentar koji je priželjkivo francuze "da se opet igrate sa njima", koliko se ja sjećam.....

CCCCrbin

pre 14 godina

ma nije zbog toga bilicu vec zato sto imas dobra iskustva protiv srbije.da te podsetim samo na tvoje dosadasnje rezultate protiv srbije.3:1 i 1:2 sto znaci da ste oba puta porazeni.

IgorBG

pre 14 godina

Klasican senzacionalizam, covek lepo kaze da zeli da izbegne Srbiju zbog "izvan sportskih konotacija", sad ce masa komentara da bude "a uplasili se, mi smo najbolji pa nas niko ne zeli"....

Marko

pre 14 godina

U pravu si Bilicu sto si odahnuo.Koliko sam samo hteo da se nadjemo u istoj grupi i da vam dokazemo jednom za svagda gde vam je mesto,i da prestanete da se hvalite po srpskim sajtovima kako ste velika sportska sila a u stvari ste boranija.Bio sam u Beogradu na prvoj utakmici pre 10tak godina,i sad bi iso,samo da gledam kako vas punimo!Napred SRBIJA

VladoZG

pre 14 godina

Mislim da je ovakav rasplet realan:

Od Talijana je ostalo samo veliko ime, trebaju obaviti smjenu generacija i mislim da Srbija ima veliku šansu završiti ispred njih. Imate bolje igrače, bolju atmosferu, dobrog (ne i boljeg) izbornika i vrlo je izvjesno da će te biti prvi. Slovenci će se boriti za treće mjesto s Ircima. Realno, proći će 20 godina dok opet ne otiđu na veliko natjecanje. Hrvatska, s obzirom na smješnu skupinu, mora barem tri kola prije kraja osigurati Euro. Svaki drugi rasplet bio bi - sramota! Bosanci će opet biti drugi i ispasti u baražu, Crna Gora će opet skupljati bodove, Makedonci dalje od četvrtog mjesta ne mogu.
Pozdrav i sretno u Africi

altair

pre 14 godina

jasno da je dobro kad zna da bi ih napunili samo tako i usred marakane i maxirugla...konacno nesto pametno od njega...drugi put smo mi prva skupina a vi se zadovoljite trecom

VladoZG

pre 14 godina

Mislim da je ovakav rasplet realan:

Od Talijana je ostalo samo veliko ime, trebaju obaviti smjenu generacija i mislim da Srbija ima veliku šansu završiti ispred njih. Imate bolje igrače, bolju atmosferu, dobrog (ne i boljeg) izbornika i vrlo je izvjesno da će te biti prvi. Slovenci će se boriti za treće mjesto s Ircima. Realno, proći će 20 godina dok opet ne otiđu na veliko natjecanje. Hrvatska, s obzirom na smješnu skupinu, mora barem tri kola prije kraja osigurati Euro. Svaki drugi rasplet bio bi - sramota! Bosanci će opet biti drugi i ispasti u baražu, Crna Gora će opet skupljati bodove, Makedonci dalje od četvrtog mjesta ne mogu.
Pozdrav i sretno u Africi

shever CG

pre 14 godina

daj ljudi malo vise dostojanstva..prestaniste nacionalisticke pretenzije da ispoljavate na racun Hrvata..Ako oni imaju komplex od Srba,pa zar morate i vi da budete kao oni... previse obracate paZnju na nebitne stvari ! SAMO SVOJA POSLA ,svako dobro Srbiji i srpskom narodu!

IgorBG

pre 14 godina

Klasican senzacionalizam, covek lepo kaze da zeli da izbegne Srbiju zbog "izvan sportskih konotacija", sad ce masa komentara da bude "a uplasili se, mi smo najbolji pa nas niko ne zeli"....

Marko

pre 14 godina

U pravu si Bilicu sto si odahnuo.Koliko sam samo hteo da se nadjemo u istoj grupi i da vam dokazemo jednom za svagda gde vam je mesto,i da prestanete da se hvalite po srpskim sajtovima kako ste velika sportska sila a u stvari ste boranija.Bio sam u Beogradu na prvoj utakmici pre 10tak godina,i sad bi iso,samo da gledam kako vas punimo!Napred SRBIJA

Chiko

pre 14 godina

Osobno poznajem Nanu Bilića, to šta on govori je ćista kurtoazija. On vas je u dubini duše priželjkivao isto kao i Nijemce u Austriji na Euru. Reka je samo ne Njemci, pa ih je onda,svi znamo šta!
(spličo, 8. februar 2010 19:28)

aha, i onda je rekao: tooo Turskaa

Aca_USA

pre 14 godina

Ovoliko prepontencije izmedju dve male zemlje... Mislio bi covek da su u pitanju Brazil i Argentina...
Mi srbi trebamo da gledamo svoja posla (Italiju nismo pobedili od 1978 kada je debitant Susic uvalio 3 komada).
Hrvatskoj svaka cas na 3 mestu ali da vidimo da li ce biti u stanju da ponoviti rezultat.
Plasim se da cemo svake kvalifikacije se ovako prepucavati jer ce jedni biti kuci a drugi ici na takmicenje. YUgoslavija je bila poznata da je nastupala na svakom 2 SP pa valjda sada i jedni i drugi nastavljaju tu tradiciju.
Bilic je kao sto se vidi iz izjave vise bio zabrinut oko atmosfere nego oko fudbala u slucaju da se u grupi nadju bivse republike.

hrvat

pre 14 godina

Tko je to bio 3. na svijetu tko je igrao nekoliko cetvtfinala na europskom u zadnji 10 godina...Dok su drugi sjedili kuci...tko je 10 na Fifinoj listi....A Srbija se jednom plasirala pardon dvaput, jednom 6:0 0d Argentine. Bas ste smjesni pogledajte istini u oci...

CCCCrbin

pre 14 godina

ma nije zbog toga bilicu vec zato sto imas dobra iskustva protiv srbije.da te podsetim samo na tvoje dosadasnje rezultate protiv srbije.3:1 i 1:2 sto znaci da ste oba puta porazeni.

altair

pre 14 godina

jasno da je dobro kad zna da bi ih napunili samo tako i usred marakane i maxirugla...konacno nesto pametno od njega...drugi put smo mi prva skupina a vi se zadovoljite trecom

srbin

pre 14 godina

@hrvat pardon to nije bila Srbija,vec SCG,i nemoj da se nerviras ovo je potpuna nova selekcija,reprezentacija koja ne misli da ce se obrukati,vec kako ce uspeti na ovom SP...I ajde molim te dodji za jedno sto godina na ovaj forum da nam kazes da je Hrvatska bila 98 treca na svetu...bolid

činjenice

pre 14 godina

@za sve Srbe



EP 1996

CRO-TUR=1:0
CRO-DAN=3:0
CRO-POR=0:3
1/4 FIN CRO-GER=1:2



SP1998

HRVATSKA

CRO-JAM=3:1
CRO-JPN=1:0
CRO-ARG=0:1

1/8 FIN CRO-ROM=1:0
1/4 FIN CRO-GER=3:0
1/2 FIN CRO-FRA=1:2
ZA 3 MJ CRO-HOL=2:1

SR JUGOSLAVIJA

SRJ-IRN=1:0
SRJ-GER=2:2
SRJ-USA=1:0

1/8FIN SRJ-HOL=1:2

EP 2000

SRJ-SLO=3:3
SRJ-NOR=1:0
SRJ-SPA=3:4

1/4 FIN
SRJ-HOL=1:6

SP 2002

CRO-MEX=0:1
CRO-ITA=2:1
CRO-ECU=0:1

EP 2004

CRO-SUI=0:0
CRO-FRA=2:2
CRO-ENG=2:4



SP 2006

HRVATSKA

CRO-BRA=0:1
CRO-JPN=0:0
CRO-AUS=2:2

SRBIJA

SCG-HOL=0:1
SCG-ARG=0:6
SCG-IVR=2:3

EP 2008

CRO-AUT=1:0
CRO-GER=2:1
CRO-POL=1:0

1/4 FIN
CRO-TUR=0:0/1:1/2:4

UKUPNO pobjede-remi-poraz (gol razlika)
HRVATSKA 11-5-8 (28:23)
SRBIJA 3-2-6 (15:27)

Ispričavam se ako sam negdje pogriješio... iz glave je.

shegi

pre 14 godina

a jeste nabrijani svaka čast, lijepo je dizati se u visine..samo me zanima kakvi bi vam bili komentari nakon što ispadnete sa kvalifikacija???

Brod

pre 14 godina

ma po čemu su srbi najjača ekipa sa prostora ex juge???? šta ste vi to napravili na SP ili EP?? a da, svaki put se obrukali..hahahahah!!! samo vi sanjajte...

Boky-bl

pre 14 godina

E ovako-Hrvatska je bila 6 puta na velikim zavrsnicama turnira,po 3x svjetsko i 3x evropsko('96,'98,'02.'04,'06,'08)a Srbija na 4 velika takmicenja('98,'00,'06,'10),ko racunamo da smo imali sankcije za euro '96 a imali smo odlicnu ekipu i trebali biti tamo onda ispada da su Hrvati bolji za to samo jedno prvenstvo...da ih podsjetim da su ispadali prvu fazu i blamirali se i '02,'04,'06 a dobro igrali ovaj zadnji Euro i sta sad oni pricaju nije mi jasno...u konacnom zbiru jesu bolji ali medjusobnom nisu,2x smo igrali nerijeseno a nasa mlada ekipa je daleko bolja od njihove,(2 pobjede,1 nerijeseno,1poraz)i 3x zaredom smo igrali finale,klupski fudbal nam ima vise titula i kad se sve sabere bolji smo!!!

spličo

pre 14 godina

Osobno poznajem Nanu Bilića, to šta on govori je ćista kurtoazija. On vas je u dubini duše priželjkivao isto kao i Nijemce u Austriji na Euru. Reka je samo ne Njemci, pa ih je onda,svi znamo šta!

malo realnosti ipak

pre 14 godina

razbili bi nas vi 0-0, pročito sam i komentar koji je priželjkivo francuze "da se opet igrate sa njima", koliko se ja sjećam.....

77swelter

pre 14 godina

Mislim da bi Hrvatima bilo puno lakse da su izvukli grupu sa Srbima i Slovencima.
U slucaju bilo kakvog ne uspjeha imaju opravdanje - jer to je vise od fudbala.
Ovako, kad se uzme u obzir da nece lako proci sa Grcima i da u slucaju kiksa u barazu je kraj "fudbalske" hrvatske opsesije, bolje sa Srbima i Slovencima :))

Spomenko

pre 14 godina

U pravu si Bilicu sto si odahnuo.Koliko sam samo hteo da se nadjemo u istoj grupi i da vam dokazemo jednom za svagda gde vam je mesto,i da prestanete da se hvalite po srpskim sajtovima kako ste velika sportska sila a u stvari ste boranija.Bio sam u Beogradu na prvoj utakmici pre 10tak godina,i sad bi iso,samo da gledam kako vas punimo!Napred SRBIJA
(Marko, 8. februar 2010 17:05)

Ono kad ste nas napunili s 0:0 ?!...ono kad ste gasili svjetla, prekidali struju isl. ne bi li i tako izvršili pritisak?!
Šta bi bilo sljedeće?!
E moj Markane, stvarno ste nas napunili, hehehe...

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Steta sto Bilic nece komentarisati ishod zreba za svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu (do tada ce verovatno biti smenjen).
Kao i prethodne dve godine, i sada kazem da se Hrvati nece kvalifikovati na veliko takmicenje. Grcka ili Izreal ce im uzeti to 'zacementirano' prvo mesto, dok ce u barazu proci kao i Bosna, mnogo hvale i velikih reci, a na delu duplo golo.
A komsije neka ne preporucuju, ja ih ipak ne videh na zrebanju grupa u Durbanu. Hrvatska nema vise onaj stari tim koji je igrao odlicno posle raspada. Posle 2008. usledice osmogodisnja pauza bez velikih takmicenja za hrvatski fudbal. S komsijama se vidimo 2016. ponovo na jednom velikom takmicenju.

Hrvoje, Zagreb

pre 14 godina

@Boky-bl

KO se brukao na prvenstvima? MI? Od koga smo to izgubili na svim prvenstvima i s kojim rezultatom??? za tvoju info, najteži poraz je bio '96. od Portugala 3:0 kad je Čiro izveo drugu momčad i namjerno išao na Njemačku u 1/4 finalu u kojem smo zahvaljući švedskom sucu Sundellu pokradeni!
Neznam za koja brukanja ti pričaš?!
Jel poraz od Argentine i Brazila od 1:0 brukanje?

Apropo reprezentacije SCG, SRJ i kako se već sve zvala dalo bi se pisati... Mislim da je bolje da te ne podsjećam na skor te reprezentacije na velikim natjecanjima...
Kog ste ono zadnjeg pobijedili, kada i s kolko?

argentinac

pre 14 godina

aca pa nisi baš u pravu, hrvatska se od 4 svjetskih prvenstava kvalificirala na 3, isto tako i za euro ima omjer 4/3 nije baš svaki drugi put, možda vi tako...

d

pre 14 godina

boki

vise vrijedi 3. mjesto sa repkom nego sve ostalo zajedno.
kazes brukali smo se? zanimljivo jer smo 2002. pobijedili italiju, 2004. igrali remi sa francuzima (gdje su oni rukom dali gol za 2:2), izgubili minimalno od brazila (u utakmici u kojoj smo bili bolji).
na svakom od ta 3 natjecanja bi pobjedom u zadnjoj utakmiici prosli skupinu (s tim da smo 2004 i 2006. u jednom trenutku tih utakmica imali rezultat za prolaz). dakle nema tu nikakovog brukanja, malo nam je falilo za PROLAZ. brukanje ti je kad popijes 6 komada (kad imas 0 bodova i gol razliku 2:10;e to je pravo brukanje), a kad ti se to desi na svakom prvenstvu e to ti je teska sramota.
inace igrali ste u 2 finala i zanemari price sta bi bilo kad bi bilo.

kuninho88

pre 14 godina

Za pocetak draga postovana gospodo iz kroatije posto ste vi toliko bolji i trofejniji od nas - Srba zasto smo onda mi Srbi u 2gom sheshiru a vi u 3cem ? hvala dovidjenja

kakva SCG kakvi bakraci

pre 14 godina

.A Srbija se jednom plasirala pardon dvaput, jednom 6:0 0d Argentine. Bas ste smjesni pogledajte istini u oci...
(hrvat, 8. februar 2010 19:43)

Decko,Srbija je debitant na SP i bice najprijatnije iznenadjenje...

hrvat

pre 14 godina

Tko je to bio 3. na svijetu tko je igrao nekoliko cetvtfinala na europskom u zadnji 10 godina...Dok su drugi sjedili kuci...tko je 10 na Fifinoj listi....A Srbija se jednom plasirala pardon dvaput, jednom 6:0 0d Argentine. Bas ste smjesni pogledajte istini u oci...

Marko

pre 14 godina

U pravu si Bilicu sto si odahnuo.Koliko sam samo hteo da se nadjemo u istoj grupi i da vam dokazemo jednom za svagda gde vam je mesto,i da prestanete da se hvalite po srpskim sajtovima kako ste velika sportska sila a u stvari ste boranija.Bio sam u Beogradu na prvoj utakmici pre 10tak godina,i sad bi iso,samo da gledam kako vas punimo!Napred SRBIJA

spličo

pre 14 godina

Osobno poznajem Nanu Bilića, to šta on govori je ćista kurtoazija. On vas je u dubini duše priželjkivao isto kao i Nijemce u Austriji na Euru. Reka je samo ne Njemci, pa ih je onda,svi znamo šta!

altair

pre 14 godina

jasno da je dobro kad zna da bi ih napunili samo tako i usred marakane i maxirugla...konacno nesto pametno od njega...drugi put smo mi prva skupina a vi se zadovoljite trecom

malo realnosti ipak

pre 14 godina

razbili bi nas vi 0-0, pročito sam i komentar koji je priželjkivo francuze "da se opet igrate sa njima", koliko se ja sjećam.....

shegi

pre 14 godina

a jeste nabrijani svaka čast, lijepo je dizati se u visine..samo me zanima kakvi bi vam bili komentari nakon što ispadnete sa kvalifikacija???

Brod

pre 14 godina

ma po čemu su srbi najjača ekipa sa prostora ex juge???? šta ste vi to napravili na SP ili EP?? a da, svaki put se obrukali..hahahahah!!! samo vi sanjajte...

srbin

pre 14 godina

@hrvat pardon to nije bila Srbija,vec SCG,i nemoj da se nerviras ovo je potpuna nova selekcija,reprezentacija koja ne misli da ce se obrukati,vec kako ce uspeti na ovom SP...I ajde molim te dodji za jedno sto godina na ovaj forum da nam kazes da je Hrvatska bila 98 treca na svetu...bolid

Boky-bl

pre 14 godina

E ovako-Hrvatska je bila 6 puta na velikim zavrsnicama turnira,po 3x svjetsko i 3x evropsko('96,'98,'02.'04,'06,'08)a Srbija na 4 velika takmicenja('98,'00,'06,'10),ko racunamo da smo imali sankcije za euro '96 a imali smo odlicnu ekipu i trebali biti tamo onda ispada da su Hrvati bolji za to samo jedno prvenstvo...da ih podsjetim da su ispadali prvu fazu i blamirali se i '02,'04,'06 a dobro igrali ovaj zadnji Euro i sta sad oni pricaju nije mi jasno...u konacnom zbiru jesu bolji ali medjusobnom nisu,2x smo igrali nerijeseno a nasa mlada ekipa je daleko bolja od njihove,(2 pobjede,1 nerijeseno,1poraz)i 3x zaredom smo igrali finale,klupski fudbal nam ima vise titula i kad se sve sabere bolji smo!!!

VladoZG

pre 14 godina

Mislim da je ovakav rasplet realan:

Od Talijana je ostalo samo veliko ime, trebaju obaviti smjenu generacija i mislim da Srbija ima veliku šansu završiti ispred njih. Imate bolje igrače, bolju atmosferu, dobrog (ne i boljeg) izbornika i vrlo je izvjesno da će te biti prvi. Slovenci će se boriti za treće mjesto s Ircima. Realno, proći će 20 godina dok opet ne otiđu na veliko natjecanje. Hrvatska, s obzirom na smješnu skupinu, mora barem tri kola prije kraja osigurati Euro. Svaki drugi rasplet bio bi - sramota! Bosanci će opet biti drugi i ispasti u baražu, Crna Gora će opet skupljati bodove, Makedonci dalje od četvrtog mjesta ne mogu.
Pozdrav i sretno u Africi

IgorBG

pre 14 godina

Klasican senzacionalizam, covek lepo kaze da zeli da izbegne Srbiju zbog "izvan sportskih konotacija", sad ce masa komentara da bude "a uplasili se, mi smo najbolji pa nas niko ne zeli"....

CCCCrbin

pre 14 godina

ma nije zbog toga bilicu vec zato sto imas dobra iskustva protiv srbije.da te podsetim samo na tvoje dosadasnje rezultate protiv srbije.3:1 i 1:2 sto znaci da ste oba puta porazeni.

činjenice

pre 14 godina

@za sve Srbe



EP 1996

CRO-TUR=1:0
CRO-DAN=3:0
CRO-POR=0:3
1/4 FIN CRO-GER=1:2



SP1998

HRVATSKA

CRO-JAM=3:1
CRO-JPN=1:0
CRO-ARG=0:1

1/8 FIN CRO-ROM=1:0
1/4 FIN CRO-GER=3:0
1/2 FIN CRO-FRA=1:2
ZA 3 MJ CRO-HOL=2:1

SR JUGOSLAVIJA

SRJ-IRN=1:0
SRJ-GER=2:2
SRJ-USA=1:0

1/8FIN SRJ-HOL=1:2

EP 2000

SRJ-SLO=3:3
SRJ-NOR=1:0
SRJ-SPA=3:4

1/4 FIN
SRJ-HOL=1:6

SP 2002

CRO-MEX=0:1
CRO-ITA=2:1
CRO-ECU=0:1

EP 2004

CRO-SUI=0:0
CRO-FRA=2:2
CRO-ENG=2:4



SP 2006

HRVATSKA

CRO-BRA=0:1
CRO-JPN=0:0
CRO-AUS=2:2

SRBIJA

SCG-HOL=0:1
SCG-ARG=0:6
SCG-IVR=2:3

EP 2008

CRO-AUT=1:0
CRO-GER=2:1
CRO-POL=1:0

1/4 FIN
CRO-TUR=0:0/1:1/2:4

UKUPNO pobjede-remi-poraz (gol razlika)
HRVATSKA 11-5-8 (28:23)
SRBIJA 3-2-6 (15:27)

Ispričavam se ako sam negdje pogriješio... iz glave je.

shever CG

pre 14 godina

daj ljudi malo vise dostojanstva..prestaniste nacionalisticke pretenzije da ispoljavate na racun Hrvata..Ako oni imaju komplex od Srba,pa zar morate i vi da budete kao oni... previse obracate paZnju na nebitne stvari ! SAMO SVOJA POSLA ,svako dobro Srbiji i srpskom narodu!

Chiko

pre 14 godina

Osobno poznajem Nanu Bilića, to šta on govori je ćista kurtoazija. On vas je u dubini duše priželjkivao isto kao i Nijemce u Austriji na Euru. Reka je samo ne Njemci, pa ih je onda,svi znamo šta!
(spličo, 8. februar 2010 19:28)

aha, i onda je rekao: tooo Turskaa

77swelter

pre 14 godina

Mislim da bi Hrvatima bilo puno lakse da su izvukli grupu sa Srbima i Slovencima.
U slucaju bilo kakvog ne uspjeha imaju opravdanje - jer to je vise od fudbala.
Ovako, kad se uzme u obzir da nece lako proci sa Grcima i da u slucaju kiksa u barazu je kraj "fudbalske" hrvatske opsesije, bolje sa Srbima i Slovencima :))

Hrvoje, Zagreb

pre 14 godina

@Boky-bl

KO se brukao na prvenstvima? MI? Od koga smo to izgubili na svim prvenstvima i s kojim rezultatom??? za tvoju info, najteži poraz je bio '96. od Portugala 3:0 kad je Čiro izveo drugu momčad i namjerno išao na Njemačku u 1/4 finalu u kojem smo zahvaljući švedskom sucu Sundellu pokradeni!
Neznam za koja brukanja ti pričaš?!
Jel poraz od Argentine i Brazila od 1:0 brukanje?

Apropo reprezentacije SCG, SRJ i kako se već sve zvala dalo bi se pisati... Mislim da je bolje da te ne podsjećam na skor te reprezentacije na velikim natjecanjima...
Kog ste ono zadnjeg pobijedili, kada i s kolko?

argentinac

pre 14 godina

aca pa nisi baš u pravu, hrvatska se od 4 svjetskih prvenstava kvalificirala na 3, isto tako i za euro ima omjer 4/3 nije baš svaki drugi put, možda vi tako...

Spomenko

pre 14 godina

U pravu si Bilicu sto si odahnuo.Koliko sam samo hteo da se nadjemo u istoj grupi i da vam dokazemo jednom za svagda gde vam je mesto,i da prestanete da se hvalite po srpskim sajtovima kako ste velika sportska sila a u stvari ste boranija.Bio sam u Beogradu na prvoj utakmici pre 10tak godina,i sad bi iso,samo da gledam kako vas punimo!Napred SRBIJA
(Marko, 8. februar 2010 17:05)

Ono kad ste nas napunili s 0:0 ?!...ono kad ste gasili svjetla, prekidali struju isl. ne bi li i tako izvršili pritisak?!
Šta bi bilo sljedeće?!
E moj Markane, stvarno ste nas napunili, hehehe...

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Steta sto Bilic nece komentarisati ishod zreba za svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu (do tada ce verovatno biti smenjen).
Kao i prethodne dve godine, i sada kazem da se Hrvati nece kvalifikovati na veliko takmicenje. Grcka ili Izreal ce im uzeti to 'zacementirano' prvo mesto, dok ce u barazu proci kao i Bosna, mnogo hvale i velikih reci, a na delu duplo golo.
A komsije neka ne preporucuju, ja ih ipak ne videh na zrebanju grupa u Durbanu. Hrvatska nema vise onaj stari tim koji je igrao odlicno posle raspada. Posle 2008. usledice osmogodisnja pauza bez velikih takmicenja za hrvatski fudbal. S komsijama se vidimo 2016. ponovo na jednom velikom takmicenju.

kuninho88

pre 14 godina

Za pocetak draga postovana gospodo iz kroatije posto ste vi toliko bolji i trofejniji od nas - Srba zasto smo onda mi Srbi u 2gom sheshiru a vi u 3cem ? hvala dovidjenja

kakva SCG kakvi bakraci

pre 14 godina

.A Srbija se jednom plasirala pardon dvaput, jednom 6:0 0d Argentine. Bas ste smjesni pogledajte istini u oci...
(hrvat, 8. februar 2010 19:43)

Decko,Srbija je debitant na SP i bice najprijatnije iznenadjenje...

d

pre 14 godina

boki

vise vrijedi 3. mjesto sa repkom nego sve ostalo zajedno.
kazes brukali smo se? zanimljivo jer smo 2002. pobijedili italiju, 2004. igrali remi sa francuzima (gdje su oni rukom dali gol za 2:2), izgubili minimalno od brazila (u utakmici u kojoj smo bili bolji).
na svakom od ta 3 natjecanja bi pobjedom u zadnjoj utakmiici prosli skupinu (s tim da smo 2004 i 2006. u jednom trenutku tih utakmica imali rezultat za prolaz). dakle nema tu nikakovog brukanja, malo nam je falilo za PROLAZ. brukanje ti je kad popijes 6 komada (kad imas 0 bodova i gol razliku 2:10;e to je pravo brukanje), a kad ti se to desi na svakom prvenstvu e to ti je teska sramota.
inace igrali ste u 2 finala i zanemari price sta bi bilo kad bi bilo.

Aca_USA

pre 14 godina

Ovoliko prepontencije izmedju dve male zemlje... Mislio bi covek da su u pitanju Brazil i Argentina...
Mi srbi trebamo da gledamo svoja posla (Italiju nismo pobedili od 1978 kada je debitant Susic uvalio 3 komada).
Hrvatskoj svaka cas na 3 mestu ali da vidimo da li ce biti u stanju da ponoviti rezultat.
Plasim se da cemo svake kvalifikacije se ovako prepucavati jer ce jedni biti kuci a drugi ici na takmicenje. YUgoslavija je bila poznata da je nastupala na svakom 2 SP pa valjda sada i jedni i drugi nastavljaju tu tradiciju.
Bilic je kao sto se vidi iz izjave vise bio zabrinut oko atmosfere nego oko fudbala u slucaju da se u grupi nadju bivse republike.