Fudbal 336

Nedelja, 07.02.2010.

12:44

EP: Italija, S.Irska, Slovenija...

Fudbaleri Srbije takmičiće se u kvalifikacijama za EP 2012. u grupi C sa ekipama Italije, Severne Irske, Slovenije, Estonije i Farskih Ostrva

EP: Italija, S.Irska, Slovenija... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

336 Komentari

Sortiraj po:

tisina bre

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto Hrvati potenciraju da su oni stalno na prvenstvima a da nas nikad nema...a statistika je jasna....od kvalifikacija za SP 1998 (bez EP 1996, jer nismo mogli zbog sankcija da se takmicimo, a zna se kakvu smo ekipu tad imali) situacija je sledeca....SP Hrvatska - Srbija 3-3 , EP Hrvatska - Srbija 2-1, dakle samo jedno takmicenje vise, ai to se da popraviti u ovim kvalifikacijama....Dakle drzite se vi vaseg treceg mesta, to vam je ipak jedini argument....

Janez

pre 14 godina

Slowenien - Jugoslawien
1:1 (0:1)
Zlatko ZAHOVIC (SVN) 90'+4
28 März 2001 Ljubliana

Jugoslawien - Slowenien
1:1 (0:1)
Zeljko MILINOVIC (SVN) 10'
05 September 2001 Belgrade

fat freddy

pre 14 godina

brine me golman. pa mi vec cetrdeset godina nemamo normalnog cuvara mreze! da vas ne podsecam: jevric, kralj, ivkovic, ljukovcan - sve diletanti. plasi me vlada i njegova nesigurnost u sesnaestercu.

Bg

pre 14 godina

@Cro
Laknulo ti je, @cro, laknulo, znam to veoma dobro. Nemoj bre da se foliras! Priznaj posteno. Evo, kao sto ja priznajem da sam siguran da necu nikad videti kako nasa reprezentacija osvaja trece mesto ne nekom svetskom prvenstvu.

Crudelta

pre 14 godina

Stvarno ne razumem ove hrvate,jeste bili nosioc u predhodnim kvalifikacijama,jeste,jeste zavrsili kao treci,jeste...Pa u cemu je sada vas problem???O tome kako smo dobili najlaksu grupu to je smesno i pricati.Sta Kazahstan,Andora i Belorusija su svakako losije od Austrije,Litvanije i Farskih Ostrva i vi to znate nego vam je krivo sto vas nece biti u JAR pa sta sad ste preplavili nase sajtove i nipodastavate nas uspeh.Iskreno mene hrvatska reprezentacija uopste i ne zanima niti njeni rezultati i sto vam toliko smeta SRBIJA?Juce bilo novo izvlacenje vi pricate kako cemo realno biti treci,cetvrti,bla,bla,bla...Pa prvo dobili ste jednu od najlaksih grupa.Jedina laksa od vase je gde su Spanci.Kao drugo sacekajte da prodje najjace takmicenje u fudbalu,da vas podsetim GDE VAS NEMA!!!Pa zatim da se odigraju kvalifikacije a tek onda ako uopste i prodjete dodjite da popricamo o fudbalu i zato bi vam bilo bolje da mislite o svojoj reprezentaciji nego o nama...

Inace ja sam stvarno zadovoljan nasom grupom,uvek moze i bolje i gore ali iskreno ovo su reprezentacije sa kojima mozemo da se nosimo i koje mozemo da pobedimo.Napred SRBIJA i naravno Anticu i svim momcima iz reprezentacije svaka cast i samo tako nastavite.

milos

pre 14 godina

ljudi, nemojte da omalovazavate hrvatsku, pa nismo mi slovenci... valjda se navija za svoj tim, a ne protiv nekog drugog. NAPRED SRBIJA, a ne dole hrvatska...

Kefalo

pre 14 godina

Za neupucene: devet prvoplasiranih+jedan najbolji drugoplasirani+cetiri pobednika baraza+dva domacina=16 ekipa(cetiri grupe po cetiri tima)

gabrijel Alon

pre 14 godina

Xaxxaxaxaxaxxa.....Salim se bleeeeee,ludaci ludi sta se primate! Prestanite sa jbnim perpucavanjem ko je bolji! Kad god udjem u komentare zazalim (sem ako nije neki pojedinacni sport) jer ste dosadni, kako ne kapirate da ce proci vecnost u nadmasivanju ko ce bolji komentar da posalje!? Ja to gledam tako, manje vise ni jedni ni drugi nisu objektivni (cast izuzetcima)! Tako da 'mesto da udjem i vidim od prilike kakav je stav vecine o nekoj temi ja moram da citam vase budalastine! Stop, dosta bre vise, smarate.....Ne vidjene ste lozane, svei, ali svi!

dokle.

pre 14 godina

bas je lepo videti, koliko izfrustriranih ljudi ima na ovim prostorima. a hajde kad bi moglo da prode kao neko prepucavanje u humoristickom smislu, ali – nije. srbi ovo, hrvati ono... realno gledano, situacija je sledeca:

1. hrvati su uspesniji od nas, narocito na velikim turnirima. a to nije slucajno tako: dok smo mi hvalili promasaje kao sto je bio sinisa mihajlovic, oni su trcali, borili se i imali pobednicku atmosferu u ekipi, jer su sve podlozili tom uspehu. mi, sa druge strane, smo se setkali po terenu, bili prepotentni, svaki put je izbila neka svada u ekipi, selektor nije sastavljao ekipu nego sinisa mihajlovic – jednostavno, svaki put se videlo, da nismo spremni za jedan takav turnir. i NE, tu nije NIKAKVA zavera protiv srbije u pitanju, nego potpuno smo SAMI krivi. neko pominje bergkampa – nije to odlucilo utakmicu, nego nesposobnost u napadu i oni suludi pasevi u napad od 70m, 50ak u svakoj utakmici, sa kojima niti mijatovic niti milosevic nisu mogli da se snadu, a oni su bili odlicni tehnicari. tako, dragi moji zemljaci, ce i ostati – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava.

2. mi smo uvek imali, i uvek cemo imati bolje pojedince nego hrvati (globalno receno, jer ne radi se meni o pojednima, nego o masi tih pojedinaca). ali to ne znaci da cemo ikada imati bolju reprezentaciju, zato sto reprezentacija nije skup najboljih, nego skup onih koji se najbolje uklapaju i onih koji zajedno zele da imaju uspeh. hrvati to imaju, dok mi srbi u fudbalu imamo strasan mentalni deficit, jer nismo sposobni za slogu – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava.

3. to sto krasi velike sportske nacije je da NIKADA ne gube respekt od protivnika. naravno, prepotentni su i nemci i italijani i francuzi – ali to NIKADA ne prelazi na teren. svaka utakmica se uzima za ozbiljno, moze poneka i da se lose odigra i da se izgubi, ali nikada bez veze. to nemaju hrvati. a to tek nemamo mi – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava (sa do sada retkim izuzetcima).

a sustina svega je tacno tacka 3: slicni smo i jedni i drugi. ratovi su prosli, nece ih vise biti, vreme je za fudbal, da idemo kod njih na more a oni kod nas na exit i u gucu.

trujke

pre 14 godina

Teška grupa, pa nismo ni mogli da očekujemo drugačiji komentar. I da smo birali grupu, opet bismo rekli "teška", e je... To što u našoj grupi igraju tri učesnika SP nije nikakav izgovor. Na SP u Južnoj Africi igramo samo sa učesnicima SP, što ne znači ništa, valjda smo i mi neki ... Kada ćemo jednom u fudbalu da razmišljamo sa kim ćemo se naći u finalu, kako smo to ranije radili u košarci, vaterpolu!? Izgleda nikad. Pa hajde da promenimo taj naš čudni mentalitet.

BL SRB

pre 14 godina

•Sada će se vidjet koliko je Srbija zaista jaka, u kvalifikacijama za svjetsko ste ste bili najjaći u najslabijoj grupi a već pričate kao da ste ga osvojili.
(darac, 8. februar 2010 00:14)

Pa vi ste bili u još lakšoj grupi pa ni u baraž ne odoste!!

MRTAV 'LADAN

pre 14 godina

Eh..Jedva čekam da počne prvenstvo pa da posle ko zna koliko vremena uživam gledajući fudbal sa našom reprezentacijom koja je sve samo ne za bacanje. Čak razmisljam da kupim i dres, što je za mene neverovatno. E sad, volim i da čitam komentare, ali mi sav ugođaj pokvare svi oni koji se bave Hrvatskom i njenim fudbalom, i to sa prizvukom mržnje. Nisam ja prvi koji vam na to skreće pažnju - ljudi, znate li da ste žestoko iskompleksirani? Uživajte u igri Srbije, posle toliko godina! A za one neobavestene, Hrvatska je zauzela treće mesto 1998. u Francuskoj. Pokušajte to da poštujete, samo tako ćete poštovati i naše.

SOSko

pre 14 godina

Treba jednostavno primeniti isti recept koji je primenjen u kvalifikacijama za Mundijal - dobiti sve kod kuće i osvojiti 9 bodova u gostima protiv Estonije, Farana i S.Irske. Faranima smo već rutinski uzeli 6 u proteklim kvalifikacijama, a kad smo mogli Austriji i Litvaniji, ne vidim zašto bi S.Irska i Estonija bile veći problem. Sa Italijom može standardno dva iksa i eto nas na EP. Još ako uzmemo 3 boda u Sloveniji, to je sigurno prvo mesto.
Zavisiće dosta od rezultata na SP. Ako on bude sjajan (daj Bože) moguće da će doći do zasićenja i prirodnog pada. Ono s čim možemo računati biće potencijal sa klupe - momci koji nisu previše trošeni u kvalifikacijama za SP: Kačar, Kuzmanović, Tošić, Janković ...
Mislim da je će pre svega biti neophodan remont u manevru, gde će Stankoviću i Milijašu sigurno dobro doći malo odmora. Realno je očekivati i Lanetov zamor (i sledstveni pad forme) krajem sezone, pa će to biti pravi trenutak da se aktiviraju Tošić i Janković. Uz obavezne Krasića, Vidića i ostatak "treće najskuplje odbrane na Svetu", čini se da će kičma ekipe ostati jaka.
Ahilova peta reprezentacije Srbije ostaju napadači. Realno, koliko god da ih gotivimo, Panta, Žiga i Danko su u ovom momentu ispod nivoa kvaliteta koji poseduje ostatak tima. Fali nam jedan kvalitetan realizator. Jedina nada je da će se u dijaspori pojaviti neki kvalitetan klinac iz dobre fudbalske škole, sa jakim fizičkim predispozicijama. Mislim da je sa Markom Arnautovićem napravljena velika glupost, taj dečko je mogao biti rešenje svih naših problema. Stoga ne treba dozvoliti da nam se tako nešto ponovi. Treba skenirati evropske fudbalske škole i debelom crvenom podvlačiti svako ime koje se završava na ić. Neka se pojavi par bisera u narednih nekoliko godina (a već smo dobili Kuzmanovića i Subotića - malo li je?) i možemo očekivati dug i plodonosan period u godinama koje dolaze.

Tomislav Baričević

pre 14 godina

A vi za 10 godina ni jedan put!(pod uslovom da se kvalifikujete za Brazil, u protivnom 16!) S obzirom da vas nije bilo u Nemackoj a nema vas ni u J. Africi! Toliko o vasoj famoznoj repki! Muuuuuuk
(Gabrijel Alon, 8. februar 2010 00:45)

Što je tebi čovječe?
U kojoj mi Njemačkoj to nismo bili?
Mi smo u Njemačkoj bili u skupini sa Brazilom,Japanom i Australijom.
Nego nije bilo vas u Njemačkoj.
Tada nas je vodio Cico Kranjčar pa ako si ti živio neki paralelni svijet onda malo ovdje napiši kako je živjeti u njemu...

krajisnik21

pre 14 godina

mnogo Hrvata ovde komentarise zreb sto je i ocekivano jer ipak ce oni svetsko prvenstvo gledati na televiziji pa sada nemaju o cemu drugom da razmisljaju

zzk

pre 14 godina

Joj jedva cekam Juznu Afriku,onaj osecaj kad ti je ceo dan usmeren samo na tekmu,samo o njoj razmisljas,kad se setis prostruji neki pozitivan naboj kroz tebe,skupis se sa ortacima gajba piva Tv napolje rostilj neki jaooo....Bas mi drago sto sam Srbin :))

PimPong

pre 14 godina

Nije laka grupa - ali mi se cini da su sve podjednake. Mozda su Hrvati imali srece, ali ostale grupe su manje vise iste. Jedino grupa sa Englezima stvarno nema nijednu losu reprezentaciju.

Marko

pre 14 godina

http://www.facebook.com/pages/1000000-ljudi-do-pocetka-EP-u-fudbalu-koji-navijaju-za-SRBIJU/341675665040?v=photos#!/pages/1000000-ljudi-do-pocetka-EP-u-fudbalu-koji-navijaju-za-SRBIJU/341675665040?v=wall

darac

pre 14 godina

Sada će se vidjet koliko je Srbija zaista jaka, u kvalifikacijama za svjetsko ste ste bili najjaći u najslabijoj grupi a već pričate kao da ste ga osvojili.

Gabrijel Alon

pre 14 godina

neko dolje reko da hrvatska nema rezultate..kako nema? jel si ti covjece spavao kad su se igrali turniri zadnjih deset godina ili sta? imamo itekako rezultate, pogotovo protiv jakih repki, to sto vi nikad niste ostvarili, zato bi malo postovanja bilo bolje. problem je u vas sto upravo te rezultate ne zelite priznati. a onaj lik koji je reko da hrvati imaju sansu opet se kvalificirati pa sada kao da su hrvati opet poletjeli...brate mili jesi glup, pa vi se dva put u deset godina kvalificirate, a poletite jos vise. vidicemo na SP-u dokle ce taj let trajati...eto vam nijemci, ionako nase redovite musterije pa pobijedite njih, tek kad ostvarite pobijedu protiv jake ekipe, onda se lozite do mile volje, do tada tisina..
(mk, 7. februar 2010 17:07)

A vi za 10 godina ni jedan put!(pod uslovom da se kvalifikujete za Brazil, u protivnom 16!) S obzirom da vas nije bilo u Nemackoj a nema vas ni u J. Africi! Toliko o vasoj famoznoj repki! Muuuuuuk

Bg

pre 14 godina

Komsije Hrvati, mogao bih se kladiti u bilo sta da vam je, velikoj vecini, laknulo kada kada je ceduljica sa Italijom izvucena za grupu C. Ajde priznajte.

samson

pre 14 godina

draga brača Srbi
evo javlja vam se jedan koji je stvarno Slovenac.Srbija i Slovenia če odlučivati o prvom mestu.Garantiram.Pa Rusi su nam bili mačji kašalj,Englezi srečom nas savladali,Taliane smo več tukli pa zašto toga ne vidite.Sa nijednom repkom iz naše grupe nemamo negativni skor.A što se kroata tiče ,pa dajte blokadu na vašom sajtu na sve hrvatske ip i rešit čete problem.Inače imam prijatelje u BG i pozdravljam.Sigurno dolazimo na utakmicu u BG.Ako bi slo igrala u ZG nikada ne bi bio tamo.Stari slovenski rek:hrvat je tat eko ni tatni hrvat
lp

podmakazice

pre 14 godina

osrednja grupa - dobili smo najtezeg iz 4. sesira (slovenija, ne znam kako je zavrsila u 4.sesiru kad je na uefinoj rang listi ispred recimo slovacke koja je bila u 2. sesiru!), najslabije iz sesira 3, 5, 6, a italija je po meri- dobro je sto smo izbegli spaniju, englesku sa kapelom, nama nepobedivu holandiju, a steta za ruse ili hrvate. no, o svemu tome posle svetskog :)

starmo

pre 14 godina

Stvarno me inace ne zanima ovo umobolno konstantno prepucavanje Hrvatska Srbija ali me na reakciju natjerase svi ovi silni bahati komentatori na ovoj stranici.Toliko prepotencije i nepostovanja ka svim ostalim sudionicima vase grupe,pa podcjenjivanje Hrvatske iako vas do ovog plasmana nije bilo na nogometnoj mapi svijeta.Znas kako ce vas Tale da spuste na zemlju,a i Slovenci imam osjecaj ce da vam ga zapapre,na isti nacin kako smo mi dobili po repu od Engleza kad smo se uobrazili i poletili!

BL Orao

pre 14 godina

bas mi je drago sto ste se kvalificirali na svijetsko prvenstvo,opet cete bit topovsko meso kao i na proslim prvenstvima a ja cu da se smijem i uzivam
(dinamovac,

Pa vi se ne morate ni kvalifikovati da bi bili topovsko meso vas nabijaju u kvalifikacijama!!!!

Milan

pre 14 godina

Nimalo naivna grupa,po mjeri rekao bih ,jedna od najjacih,ali sta je tu...Taman da vidimo gdje smo ...


A sto se tice Hrvata,dobili najlaksu grupu i sad dosli da pricaju nesto kako mi necemo proci dalje ...Njihova sreca sto nismo igrali medjusobno...To sto nasa A reprezentacija nije imala neke rezultate je splet okolnosti,ali zato mlade reprezentacije godinama unazad
dokazuju da su najbolje u Evropi... Vi Hrvati bas imate neke talente aj zdrao...Dovoljno je reci "Eduardo - Hrvat " ...Tuga....

Ajmo SRBIJA !!!

ALEX

pre 14 godina

Za luka tg
Mogao bi ti tih 1000 eura da utrošiš i na nekog ko bi vama Hrvatima izradio neku internetnu stranicu gde bi slobodno mogli da pričate gluposti sami sa sobom i gde mi nebi morali biti primorani da čitamo kojekakve izjave koje možete samo od vas čuti.

susjedi

pre 14 godina

Kak se toliko komentira HR evo malo od mene kak ce nasi dragi susjedi proci:ITALIJA prva sigurno u to nema dileme a drugo mjesto ce dobiti nakon teske borbe s druge dvije SLOVENIJA ,SJ.IRSKA ce biti po obicaju treca a SRBIJA tek cetvrta.ZIVI BILI PA VIDJELI!Pozdrav iz HR.

MIRKO

pre 14 godina

Grupa nije nimalo laka kao što neki misle, ali mislim da idemo na EP 2012 sa prve pozicije(imamo razloga da verujemo u to). Lično sam očekivao hrvate ali nažalost su imali mnogo sreče pa su se provukli ali nema veze jer če naša brača Grci da ih biju u to sam siguran čak šta više mislim da hrvatska neče vidjet EP.
Mislim da če kod nas mnogo toga zavisiti od meča sa Slovencima(koji uopšte nisu loši-izbacili su Ruse i setite se ciklusa kvalifikacija za SP 2002 kada smo igrali sa nijima i oba meča remizirali i EP 2000 kada su nas dobar dio utakmice vodili sa 3-0 pa smo se onda uspjeli vratiti i na kraju remizirali 3-3 .Tada smo imali mnogo sreče. Ali sam optimista i nadam se pobjedi u obe utakmice i vidimo se i na EP 2012, NAPRED ORLOVI !!!!

Perke

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.
(luka tg, 7. februar 2010 14:01)

Hahahahaha... da si napisao samo ovu prvu recenicu mozda bih ti i progledao kroz prste, ali sa ovim nastavkom... i definitivno si prs'o, nadji neku cicu i lepo uzivaj, propasces tako mlad i isfrustriran... ali opet, i to ti je ipak bolje nego Srbija u grupi... :)

dalmatinac_bg

pre 14 godina

Ljudi samo pogledajte u kom je sesiru danas na izvlacenju grupa,bila Hrvatska danas a u kom Srbija.I odmah ce svima biti jasno koliko je Hrvatska bolja od Srbije i koliko je vise cenjenija i jaca.BAR ZA JEDNU KLASU.Tako da bolje da kompletno cela Srbija cuti o usporedbi sa Hrvatskom.A i ovi komentari govore koliko su u stvari Srbi optereceni Hrvatskom.

neko

pre 14 godina

ne znam zasto uvjek se pise o istim glupostim i prepucavanjima...dajte ljudi ja bih volio da sve reprezentacije sa balkana prodju na euro sto je malo moguce..nista nama bosancima negine nego doci u srbiju po recept kako da igramo sa rumunima i francuzima veliki pozz za sve ljude dobre volje :D

promatrač

pre 14 godina

joj kako mi na živce ide ovo trpanje azijskih zemalja u europu, da nije njih ne bi ni bilo dodatnih kval., nego bi izravno prolazili prvi i drugi iz svih grupe, osim najlošijeg drugoplasiranog. da ne spominjem udvostručenje kvalitetnijih utakmica po grupama.

Boki Maradona

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.
(luka tg, 7. februar 2010 14:01)

Sine, bolje bi ti bilo da za tih 1000 eura kupis jedan lep TV...

KG

pre 14 godina

Po meni, grupa nam je tu i tamo OK. Generalno sve ekipe u svetu, dakle i u evropi, su sve ujednacenije = nema vise lakih/teskih protivnika.

Ne znam samo sto se ovoliko prica o Hrvatskoj ovde?Dokle vise?

nikola_PG

pre 14 godina

pa dobro je sto ne znamo da igramo nogomet,inace bi ostali kuci...ovako,znamo da igramo fudbal i idemo na svetsko.... vi hrvati brzo zaboraviste kako ste ocajni bili u ovim zadnjim kvalifikacijama...aj iskreno,jel vam zao?..e tek ce da vam bude zaooo :)))))) hahahahahah....napred srbija,pozzz iz cg

nikola_PG

pre 14 godina

ovo je vise smijesno postalo...alo hrvati,na svim prvenstvima smo bolje prosli od vas ( u vaterpolu prvaci svijeta,u kosarci drugi u evropi,u odbojci smo tek bolji od vas...u fubdalu se plasirali na SP a vi ne....ostade vam samo rukomet) .. i o cemu vi pricate onda vise....batalite komplekse,i dan danas samo o srbiji pricate....sjasite vise....

DRAZA

pre 14 godina

Dobro komsije malo mi je muka kad cujem Hrvacka. a sad i da citam vase komentare, pa dokle. Zar mislite da nekog zanimaju vasi komentari. Idite lepo na vas sajt,pa pisite koliko vam volja mozda ce tu nekog interesovati vase gluposti. Glupo je da pricamo ko je bolji, zar se NEVIDI.>>>>S>R>B>I>J>A> DO > TOKIJA

pop

pre 14 godina

Neka se sjete braća Hrvati po BBC-ju najveće utakmice svih EP,Jugoslavija -Španija 3:4,kad je sudija uporno produžavao utakmicu,onda utakmicu protiv Holandije,kada je Bergkamp namjerno nagazio Mihajlovića,i onda Mihajlović dobi žuti karton zbog simuliranja,onda isto tako kvalifikacije protiv Španije kada je sudija poništio čisti gol,pa još milion ofsajda,i to sve dok je bila SR Jugoslavija.E takvog suđenja vi nikad niste imali,i mi Srbi bi se mogli zapitati zbog koga smo imali ovakvo suđenje.A sad smo prvi put bez Crnogoraca i imamo pravi drim tim,jer nema više unutrašnjeg neprijatelja koji će sugerisati da je previše Srbijanaca i Bosanaca u reprezentaciji, a premalo Crnogoraca.Sad igraju samo najbolji,a vi Hrvati bez Bosanaca ne bi imali ni r od reprezentacije,još Ibru ste htjeli,hahahahah

Nebojsa

pre 14 godina

Ajde Hrvati tisana sada i uzivajte gledajuci velike ekipe na SP u JAR. a za Euro pa mozda i odete u baraz i naletite na ekipu koji ste se plasili dobiti iz drugog sesira a to je SRBIJA. ma da mi smo navikli ici direktno.
Pozdrav iz Johanesburg.

pepo

pre 14 godina

:D pa dal ste vi blesavi? bas sam zeleo hrvate da izvucemo danas, steta.. ne zato sto su Italijani jaki, naprotiv, nego sam voleo da spustimo hrvate na zemlju malo... ne moze se sporiti, jesu imali uspeha u poslednje vreme ali smo objektivno jaci trenutno.. Al aj sad, sta je tu je, srecno i njima i nama u kvalifikacijama pa se vidimo na euru ;)

Stefan_MKD

pre 14 godina

Lepa grupa, ozbiljna grupa, bice puna dobrih utakmica. Mislim da ce grupi C i Severna Irska i Farska Ostrva uzimati bodove (po mom misljenju od tri ucesnika SP, jedino Sloveniji). Na papiru ove je i najteza grupa ali ipak vidim Srbiju na EP ako ne kao prvu onda kroz baraz. Po meni je ipak najteza grupa I a u rangu sa grupom C su i grupe D i A, dok su Hrvati u grupi F dobili najlaksi put do EP. Sto se tice grupe B u kojoj je Makedonija mislim da ako uspemo da se nadigravamo sa Ircima i Slovacima imamo neke sanse za baraz. Srecno komsije.

brat Slovenec

pre 14 godina

brača srbi zajedno smo u grupi za evropsko prvenstvo 2012,več čemo se mi nekako bratski dogovorit da sigurno idemo zajedno napred a italijani fašisti da izpadaju,zna se a ivica sam doma ahahhahahaha

St.Anger

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!
(Pravoslavac kockasti, 7. februar 2010 16:19)
Nismo se plasirali zato sto od tada nismo bili u istoj grupi sa Hrvatskom.

mk

pre 14 godina

neko dolje reko da hrvatska nema rezultate..kako nema? jel si ti covjece spavao kad su se igrali turniri zadnjih deset godina ili sta? imamo itekako rezultate, pogotovo protiv jakih repki, to sto vi nikad niste ostvarili, zato bi malo postovanja bilo bolje. problem je u vas sto upravo te rezultate ne zelite priznati. a onaj lik koji je reko da hrvati imaju sansu opet se kvalificirati pa sada kao da su hrvati opet poletjeli...brate mili jesi glup, pa vi se dva put u deset godina kvalificirate, a poletite jos vise. vidicemo na SP-u dokle ce taj let trajati...eto vam nijemci, ionako nase redovite musterije pa pobijedite njih, tek kad ostvarite pobijedu protiv jake ekipe, onda se lozite do mile volje, do tada tisina..

FeboZg

pre 14 godina

Što bi rekao Mamić Zdravko..neosporni vladar nogometa sa ovih prostora..."Prolazimo kroz skupinu ko vruć nož kroz putar"...a vi komšije...malo se ložite do početka tekme sa Italijom..pa čete vidjeti kako to igraju velike repke...

Maki_HR

pre 14 godina

Srbija je objektivno dobila dosta tešku skupinu. Ali tu ne vidim razloga zašto ne bi vaša repka bila među prve 2 ekipe. Bit će teško sa Italijom,ali i protiv njih se može. S druge strane,Hrvatsku je malo pomazila sreća,za razliku od prošlih kvalifikacija za SP. Najteže su prošli BiH i Crna Gora,a ja svima želim mnogo sportske sreće!

from hr

pre 14 godina

Zašto se toliko spominju hrvati u komentarima, a uopće ne igramo s vama u grupi?
Ne znam stvarno, pa Slovenci su vam glavni konkurenti za drugu poziciju .... ili smo vam mi prva asocijacija kad osjetite strah.

trt

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!


Mi da igramo NOGOMET ne bismo isli na SP

CCCCrbin

pre 14 godina

trt zar trebamo mozda da se drzimi o kosarke,vaterpolo i tenisa jer i tamo imamo mnogo bolje rezultate od vas?:)) naravno i u odbojci smo bolji od vas:)

ratjo

pre 14 godina

Nasa grupa jedan od jacih.
Hrvati kao da su sami sebi birali. Grcka, Izrael i Letonija ponovo zajedno kao i u poslednjih kvalifikacijama.

wolfenstein

pre 14 godina

Srija po običaju dobila najlakšu grupu, opet ih je sreća mazila...šteta,baš sam ih priželjkivao,onako potajno. Dobili tamo neke talijane koje smo mi pretukli, i tamo neke slovence,koje smo također pretukli...pih

dejan-minhen

pre 14 godina

Nisam mislio komentarisati Hrvatsku.. ali pored ovoliko komentara moram i ja..
Oni se vec vide na EP 2012? Zanimljivo.. spominju neke kiksve Srbije protiv Farskih Ostrva.. Ja ih se licno ne secam.. secam se Azerbajdzana i Kazahstana.
Samo da ih podsetim da su u proslim kvalifikacijama primili komada devet (9) od Engleza. Ukrajinu nisu pobedili. Sa Belorusijom sam gledao utakmice… Jesu pobedili ali su se mucili. Sa Kazahstanom tamo umalo da ne dozive debakl.
Facit: lako kuci sa Kazahstanom i Andorom tamo i vamo.
Pazite da ne bude ko se zadnji smeje najbolje se smeje... da ne budu BiH, Srbija i Slovenija na EP a da vi ne bih gledali Letoniji, Grckoj ili Izraelu leda…
Sto se Srbije tice... Srbija moze biti prva a isto tako cetvrta.. Sta reci grupa nije laka, ali nije ni nemoguca misija.. Treba igrati i to je to.. Bice sve Ok valjda :)
Mislim da ce grupa A biti jako zanimljiva... Nemci se smatraju favoritima ali mnogo ce se muciti.. vec su se sada mucili sa slabijim reprezentacijama. Holandija, Spanija i Engleska ne bi trebale da imaju problema..
Portugal opet sa skandinavcima… hoce li se dva puta za redom provuci?
Francuzima i Rusima se ne pise lako

lesa

pre 14 godina

Mislim da je vreme da dobijemo Slovence, bar u Beogradu, a s Italijom tradicionalno dva remija, tako da uz povoljan rasplet mozemo biti i prvi u grupi, u najgorem slucaju drugi

:)

pre 14 godina

ZA BATU MIRKOVICA:sjeti se bombice u beogradu U21 repke 6-2 i bombice u zagrebu kad partizan dobi 5 komada.Koliko se sjecam utakmica A REPKI u beogradu smo vas nadigrali kao i u zagrebu i niste pobijedili.
(BBB, 7. februar 2010 15:09)

Lol, nemoj sad da detaljnije ulazimo u duele Partizana i Dinama & Hajduka u staroj Jugoslaviji gde smo vam redovno uvaljivali petarde i cevorke (konkretno 1978. Partizan - Dinamo 5:0)

Toliko ste jadni da tu pobedu Dinama od pre 13 godina slavite kao istorijski uspeh

PS: Nisam znao da "fudbalske velesile" ne prolaze grupu na SP tj izbacuje ih Australija. Vi ste velesila u rangu Svajcarske i slicnih zemalja

realansrbin

pre 14 godina

sta bre pricaju Hrvati, pa samo nasa odbrana je procenjena na preko 70 miliona eura, da ne pominjemo ostale igrace... Ako krenemo da nabrajamo sastavicemo tri postave, a i ta treca bi vas pobedila u sred Zagreba... vidimo se u Juznoj Africi... zato gledajte svoja posla, i manite se nasis foruma...

VrscanIN

pre 14 godina

Ovo je smesno ,zar komsije nemaju neki sajt osim indeksa na kome mogu jedva sto se kaze da nabrojim na prste sto se tice komentara toliko o njima koliko su primitivni ,badava im pomoc zapaa oni ce i dalje ostati to sto jesu.E sad sto se tice nase grupe svetska poznata kladionica wiliem hil je u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u JA stavila MAJKU SRBIJU na zamislite 4 mesto iza Litvanije,Austrije,Rumunije,i naravno Francuske rukometne reprezentacije na celu sa Anrijem .Grcka ubedljivo prva u grupi sa susedima,pozz za operatere.

Plamen

pre 14 godina

Baš su zanimljivi neki komentari koji pokazuju koliko ima zlobnih neznalica. Hrvatsku tretiraju kao neku drugorazrednu reprezentaciju, kao da se ne radi o jednoj od 10, odnosno 11 najboljih na svijetu! I neke veće nogometne zemlje nisu sudjelovale na svim međunarodnim natjecanjima, pa to nije umanjilo njihovu snagu i ugled! Npr. Nizozemska, koja je propuštala i svjetska i europska prvenstva, Engleska, koja godinama nije napravila veliki rezultat, Španjolska, koja je tek nedavno pokazala moć, da dalje ne nabrajam. A jedna mala Hrvatska bila je od osamostaljenja na tri svjetska i tri europska prvenstva, jednom bila treća na svijetu a dvaput među osam u Europi! I dalje je nogometna velesila, a to nekima očito nije jasno, pa liječe svoje komplekse na nama. Znamo kako se provela Srbija na rijetkim natjecanjima na kojima je, pod različitim imenima, nastupala! i sad se svrstavaju u neke velesile. Istina, imaju dobru ekipu, ali nemaju ono nešto što krasi samo velike! Hrvatska je favorit u ovoj skupini i to će opravdati, dovoljno smo jaki i ako to bude ona Hrvatska kakvu pamtimo (a neki brzo zaboravljaju!) s Eura 2008. neće bit problema. Prošle kvalifikacije bile su prepune nesretnih okolnosti i nekoliko pogrešnih odluka Bilića koje se, vjerujem, neće ponoviti, a nosile su teret onog nesretnog poraza protiv Turske. Idemo, Vatreni, tamo gdje i pripadate! A i vama sretno,iako bi nama bolje sjeli talijani, jer smo ih već triput pobjedili i dvaput igrali nerješeno! Nadam se susretu u četvrtfinalu EP-a!:-)

trt

pre 14 godina

Ajde da doživi čovjek da se i moj komentar koji puta objavi!!!! vidim puno komentara u stilu-DAJTE NAM HRVATE DA POPRAVIMO GOL-RAZLIKU!!! AHAHAHAHHAHAHA kakva količina BAHATOSTITI I BEZOBRAZLUKA od NAJVEĆE SVETSKE VELESILE U FUDBALU!!!!! ahahahahah dao bog i ja sam molio da dobijemo baš vas SRBE pa da vidite onda vašu prepotenciju i bahatost ali ima vremena u budućnosti nebojte se i doći ćete kad tad na megdan-SVETSKA VELESILO ali možda u ODBOJCI!!!!!
(dado, 7. februar 2010 13:46)


Odbojci, kosarci, vaterpolu, tenisu, plivanju i hvala bogu konacno i u fudbalu
gledajte nas u africi

Domagoj

pre 14 godina

hehe...Hrvatska nositelj zajedno sa velikim nogometnim silama Njemackom, Italijom, Rusijom, Nizozemskom...a tako mala zemlja, toga nema nigdje. Tako mala nacija a tako mocna u sportu)

Nikola PG

pre 14 godina

Paaa, nije loše. Igramo 2 utakmice manje što je pozitivno. E sad, kao novoj reprezentaciji svakako će nam bit teško da se domognemo 2. mjesta, ali sve je moguće. Uglavnom, Crna Gora će bit tvrd orah svakom protivniku, pogotovo u Podgorici. Hrvatima je dosta laka grupa, Srbima baš i nije. Pozdrav i srećno!

dario

pre 14 godina

bili zivi dotlen i uverili se da ce srbija biti ispred italije
a za slovence procice kao austrija ili rumunija .......
i to je to!!!!
i nadam se do sp2010 da ce svi biti potpuno u zdravom stanju jer je to u ovom trenutku najbitnije za srpsku repku i ondak i da napravis dobar rezultat.........

Pravoslavac kockasti

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!

burger

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....
(FeboZg, 7. februar 2010 13:06)
A kaj si ti kroasan ili krofna?

Kapetan bojnog broda Janez Ibrahimovič

pre 14 godina

Što napravi navijač Srbije kad njegov tim pobijedi neku veliku reprezentaciju? Isključi Playstation. :)

cro

pre 14 godina

febo ako si bas toliko vidovit kako nisi mogao da predvidis kako ce vas englezi razbiti u obe utakmice.bolje vodite racuna da opet nebudete treci u grupi nego sto nama pametujete.vi imate eto kao sto vidite i sada srece jer nemate bas nijedanu jaku rep.sto se tice srbije sigurno smo jaci od svih sem italijana.tako da u najgorem slucaju cemo biti 2 u grupi.ne verujem da ce slovenci moci nesto da urade u ovim kvalifikacijama.ali stvarno ne razumem zasto su hrvati sada nasli da komentarisu nasu grupu kada se nisu uspeli kvalifikovati za sp.pa hrvati vi niste uspeli da pobedite ukrajinu vec su vas ti ukrajinci razbili i tehnikom i taktikom usred zagreba a grci su pobedili tu istu ukrajinu tak misliti malo na to.
(CCCCrbin, 7. februar 2010 14:02)

ahaha, ovo je presmijesno, nas ukrajinci razbili tehnikom i taktikom. Pa sta nas onda nisu pobjedili? Mi zbog te utakmice nismo otisli na SP! Zbog nesrece koja nasjepratila na toj utakmici. Imali smo dvije stative i bili daleko bolja momcad.

Mogao si barem utakmicu pogledat, pa onda iskomentirat, a ovako pravis, pogodi sam, sta od sebe.

Puno vam srece na SP i nemojte se osramotit kao i inace

BBB

pre 14 godina

ZA BATU MIRKOVICA:sjeti se bombice u beogradu U21 repke 6-2 i bombice u zagrebu kad partizan dobi 5 komada.Koliko se sjecam utakmica A REPKI u beogradu smo vas nadigrali kao i u zagrebu i niste pobijedili.

Aca_USA

pre 14 godina

Objektivno Hrvati imaju najlaksi posao. U nasoj grupi ce teze ici sa Slovencima (koje cemo po pravilu da podcenimo)nego sa Italijanima.
Bilo bi dobro da Antic ostane bez obzira na rezultat sa SP, samo znajuci nas....

bane

pre 14 godina

Odlicna grupa.Lagano i uz majstora Antica bice sve ok.A sta bre ove komsije rade po nasim sajtovima.Daj odmorite vise,bas me briga koga je vasa reprezentacija izvukla i kako cete proci.Ja vam od srca zelim sve poraze i mars odavde.

Nikola

pre 14 godina

@Srbin, 7. februar 2010 14:47

Samo da odgovorim cijenjenom korisniku, nadam se da će mi komentar biti objavljen. Pošto si tako lijepo izlistao reprezentacije iz svoje skupine i popljuvao aktualne svjetske prvake kao da si navijač... pa u biti, ne znam tko može biti više od toga. Pobrojao si liijepo i naše (hrvatske) igrače, pa da probamo opet, ha? Tvoja lista:

Pletikosa - Golman moskovskog spartaka, inače nije prvi golman repke
Čorluka - "Rupa nad rupama", ali igrač koji je već tri i pol sezone standardan branič u engleskoj ligi, jednu sezonu u Manchester Cityu, dvije i pol u Tottenhamu
Krizanac - "Najlošiji fudbaler ekipe koja se dve godine nije plasirala nigde" Ne znam na koju to ekipu misliš, Zenit u kojem igra (i koji je btw u te dvije godine osvojio kup UEFA) ili Hrvatsku reprezentaciju, koja prvi puta u povijesti ne ide na svjetsko prvenstvo? U svakom slučaju nebitno, jer on ne igra u prvoj postavi, već Josip Šimunić
Kovać - "Dinosaur", dinosaur ili ne, nije u momčadi, već na toj poziciji igra Lovren iz Olimpique Lyona
Pranjić - "Limitiran", no standardan igrač Bayern Munchena :)
Vukojević - "On je čak i solidan" ajde dobro
Modrić - "Sta reć o igraču koji zabije jednom po šampionatu, malen, mekan", ali najveći transfer ex-yu, odličan igrač, dokapetan Tottenhama koji skoro godinu dana nije igrao zbog ozlijede, a sad se opet vraća
Kranjčar - "Igra samo zato što je ćaletov sin", stari mu je izbornik Crne Gore, a on sigurno ne igra u Hrvatskoj zbog toga, već zato kaj je možda jedan od najboljih igrača Tottenhama, proglašen za njihovog najboljeg igrača prvog dijela sezone, a dvije godine prije je s Portsmothom kao kapetan osvojio FA Cup
Srna - "On je dobar igrač, moram priznat, tek klasu slabiji od Stankovića"
Eduardo - "Čovek koji se ne usudi igrati", čovjek koji igra u Arsenalu i ima problema s ozljedama, ali zaboravljaš da je to pozicija koju puno češće igraju Mandžukić iz Dinama, Petrić iz HSV-a ili Klasnić iz Boltona
Olic - "Takođe, moram priznati, dobar igrač, samo malo lošiji od Laneta", tako je, proglašen za najbolje pojačanje Bundeslige ove sezone

Zato nemoj pričati gluposti, mi imamo rezultate koji su jači od vaših, vi imate trenutno bolju momčad, no... nemoj nagliti sa zaključcima. Nama je ovo prvi puta da ne idemo na svjetsko prvenstvo, a tek drugi puta da smo propustili neko europsko ili svjetsko prvenstvo, uostalom, mislim da o našoj snazi i ugledu dovoljno govori to što smo u prvoj jakosnoj skupini, čak i u ovom trenutku kad nsimo otišli na svjetsko. Stoga pozdrav, uživaj, drugi puta uključi malo više realnosti kada pišeš nešto i bit će sve super, sretno u Africi, a za Euro 2012 trebat će više od same sreće.

Nikola

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da postoje ograniceni ljudi sa ove i one strane Save koji se medjusobno prozivaju oko toga ko je bolji i ko je koga pobedio. Realno da igraju Hrvatska i Srbija mislim da bi bila fantasticna tekma i minimum 4 gola... Manite se corava posla oba tima su odlicna i mislim da prolaze kao prvi u grupi.... Nama jedino zabari mogu da budu problem i to u Italiji, mada nemaju neki vruc teren jer menjaju domacinstva....

Fucka

pre 14 godina

Hrvatska je prošla...

Crna Gora, BiH i Makedonija su već ispali...

Srbija će teško pored Italije, zapravo nemoguće, bit ćete drugi ako vam Slovenic to dopuste iako ne bi uzopće iznenadilo da se ne kvalificirate, jer ste loši...

i tako ćete otpustit Antića kad se vratite s gol razlikom 1:15 iz JAr-a kao i sa ranijih prvenstava
(Percik, 7. februar 2010 14:52)

NAJBITNIJE JE DA STE VI "EKSTRA KLASA" A NISTE MOGLI PROCI NI U BARAZ PORED JEDNE KATASTFOFALNE UKRAJINE-STIM DA SU VAS ENGLEZI PONIZILI 2 PUTA.....A KAKO CEMO PROCI NA SP TO JE VEC NASA BRIGA...REALNO HRVATSKA JE FAVORIT U SVOJOJ GRUPI ALI MI PORED SAMO SOLIDNIH ITALIJANA I PROSECNIH SLOVENACA MOZEMO DALJE PA STO NE KAO I PRVI IZ GRUPE-DOKAZALI SMO U OVIM KVALIFIKACIJAMA DA ZNAMO DA IGRAMO....SAMO REALNO !!

buhahahaha

pre 14 godina

"susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi."


hahahahahaha KOMPLEKS hahahahahha
decko mi igramo SP a vi igrate balet...
e izvini ja zaboravio da vi ne znate kad pocinje SP...SP je pre kvalifikacija, strpite se do tada, ima vremena opet cete da ispadnete...

BBB

pre 14 godina

Jos mi niste odgovorili kad je to srbija od 1992 u sluzbenoj utakmici tukla nekog jakog protivnika.Cekam odgovor.A za ove koji vele da imamo samo modrica,kranjcara,vukojevica da vas malo podsjetim.Gdje je olic koji dere u bajernu,petric koji rastura u hamburgu,corluka koji igra u totenhamu,eduardo u arsenalu,rakitic u salkeu,srna u shaktaru koji je osvojio kup uefa.Imate vidica koji nesto vrijedi i to je to.A srbi ko srbi samo veliki i poznati bukaci koji jezik imaju duzi od eifelovog tornja.Mala zemlja hrvatska za veliki odmor i naravno sa velikim sportasima.Citajte svjetske medije i vidite sto ljudi kazu u vezi hrvatskog sporta.4,5 milijuna a svugdje nas ima.poz

Dr Cuk i Dr Colic

pre 14 godina

U sustini koja god reprezentacija da nam je dosla u grupi isto bi prosla...kao Bosa po trnju!!!:)))Uz selektora Antica i nase ORLOVE samo Barselona moze da nas zaustavi...Al posto se Barsa ne takmici,onda mogu samo da ga vade,iz mreze!!!:)))Srbija DO Tokija!!!:)))

simo

pre 14 godina

kao sto vidim neki ste vec pobedili Sloveniju pre pocetka utakmice !!
trebali bi pogledati snimke utakmica Slovenije protiv Poljske ,Slovacke,Rusije a i Ceske iako je ova zavrsila 0:0 .pa ne znam ako bi onda bili tako sigurni !!
Ova repka nema kompleksa kao neki pisete od nikoga (ni u Londonu nisu bili nadigrani ,da im nije sudac dao penal na dar (2.1), ne bi ni ovo izgubili , pa zasto bi onda imali kompleks od Srbije ??
samo sto neki zivite na nebu ???
molim vas ??

goxi

pre 14 godina

Mislim da Hrvati jesu dobili laku grupu , ali Grci nisu za potcenjivanje. Ti Grci su otresli Ukrajinu u barazu za WC 2010 koja je ispalila Hrvate za baraz. Ne treba olako da ih shvate. To se desilo svim repkama na euro 2004 pa ste videli sta se desilo na kraju.

So se nas tice, zadovoljan sam .. svime izuzev Slovenijom. Oni su sposobniji da nam otkinu vise bodova od Italije.

Delboj

pre 14 godina

Engleska, Švajcarska, Bugarska, Vels, Crna Gora

Odlicno, protivnici po mjeri i za nadigravanje (Englezi su apsolutni favoriti naravno). Vidim da mnogi ne daju sanse Crnoj Gori - e pa... idemo mi na EP.

dinamovac

pre 14 godina

hrvatska je dobila laksu grupu na osnovu rezultata koje ostvaruje zadnjih 15god,a vi se jednom kvalificirateu zadnjih 1o god i onda kukate.pametnom dosta...

Zipo

pre 14 godina

Kljucno je da kostur kao i dosad cine Zvezdini igaci uz stasale Ninkova Lekica i Stamenkovica zbog pobednickog mentaliteta, a ostali koji nisu igrali za vecite da ih prate. Partizanove Rukavine,Race i ostalu menadzersku boraniju eventualno za prijateljske sa slabijim reprezentacijama. To je kljuc uspeha

Crnogorac

pre 14 godina

Mi smo veliki maleri. Preteska nam je grupa a jos nema ekipe iz sestog sesira da uzmemo tih 6 sigurnih bodova :) Ali dobro, pokusacemo da se pokazemo u najboljem svijetlu ali se ne moze ocekivati puno s' obzirom na tek formiranu repku i cinjenicu da imamo 700 000 stanovnika. To prvo uzmite u obzir ;) Sto se tice vas, Srbi nije vam bas teska grupa ali se pazite ;) Morate da grizete svaku tekmu jer se na malim utakmicama najvise gubi ;) Hrvati, sreca vas je pogledala, mislim da cete biti prvi i milo mi je zbog toga ;) BiH zeznuta grupa ali samo naprijed, ko zna ;) Zelim svima uspjeh da pa sto vise repki sa Balkana prodje dalje :) bratstvo i jedinstvo, dosta je shovinizma ;) pusa za sve

nesso

pre 14 godina

nerazumijem ove hrvate,šta dolaze vamo i se zele dokazivat kako su oni jaki...nek prodje JAR pa kad se nagledaju srbije,neka se javljaju

spalato

pre 14 godina

ala šta se vi srbi ložite na nas hrvate:)..ali dobro,možda se sretnemo na europskom prvenstvu pa ćemo viditi ko je bolji..šta se tiče naše i vaše grupe,treba biti realan,hrvatska je favorit za prvo mjesto dok ćete vi vjerovatno biti među prva dva s talijanima..jedine dvije reprezentacije koje su dominantne su španjolci i englezi,svi ostali su pobjedivi..treba zapamtiti da se kvalifikacije ne prolaze na italiji i grčkoj već na ostatku skupine...

Dovla...

pre 14 godina

Pored Italije, koja nam tradicionalno ne odgovara, ne smijemo zaboraviti ni Slovence. Cini mi se, da mnogi zaboravljaju, da su nam 2-3 navrata, zaprzili corbu. Na oko, lagana grupa, ali....

nikola

pre 14 godina

nevjerovatni su mi ovi hrvati sto salju komentare kako ce da nas pune na svetskom,kao na proslom....i kako bi nam oni dali 5-6 komada .....pa likovi jedni niste ni posli na svetsko...a od engleza ste primili 9 komada u 2 meca....a ni ukrajina od koje ste ispali nije prosla grcku u barazu....smijesni ste...zato pustite pricu sta bi bilo kad bi bilo.... srbijo samo naprijed,cg je uz vas....

Fucka

pre 14 godina

jako dobra grupa za nas...mislim da smo mogli mnogo gore proci....u svakom slucaju laksa je duplo nego sto je bila ova za SP....idemo dalje !!!

MacLeod

pre 14 godina

"The qualifying draw for Euro 2012 was made in Warsaw, Poland with Group C arguably the toughest where Italy, Serbia and Slovenia were placed together." Uvodna recenica na Goal.com...

Sir Giles

pre 14 godina

Vi što imate najjaču "repku", samo nastavite da se bavite vrtlarstvom. Baš me briga što se bili "brončani". Susret sa vama znači mnogo polupanih glava i bespotrebne izlive šovinizma i prostakluka. Niti smo mi velesila, niti ste vi neke njuške. A ti BBB-ovac, uzmi geografski atlas pa vidi gde ti se nalazi zemlja i gde su geografske granice Balkana. Niko ovde ne potcenjuje Italiju, ali, realno, možemo dalje. A vi "susjedi dragi", igrajte nogomet i bavite se više svojim brigama. Možda ste propustili da još negde okačite šahovnicu. Ima tamo jedna bandera između Zagreba i Varaždina...

popimperia

pre 14 godina

Ove luzere u grupi F strpali zajedno da bar neko od njih vidi neko takmičenje(a to su Grci),a kod nas sigurica,opušteno.Mi i Slovenci idemo dalje,pozz

milan

pre 14 godina

Sto se bre ovi kompleksasi hrvati uopste javljaju...
ne mogu da verujem da se uopste kace na ovaj sajt...sta ih zanima sta se ovde pise kao sto mene oni,ma ne znam ni koji su.....

CCCCrbin

pre 14 godina

za hrvat neznam ko se razbahatao kako ti kazes,kako sami znate vas su englezi ponizili i to dva puta,niste mogli u 2 utakmice da pobedite ukrajince,nakon 10 godina ste uspeli jednom da se izvucete iz grupe a nama ste nasli nesto da pricate kakva ste vele sila u fudbalu.i jos nesto za onoga iz lijepe vase koji kaze da smo mi srbi mozda svetska silu u odbojci jer u fudbalu nismo tebi da kazem da ni vi hrvati niste velesili u fudbalu a mi smo za razliku od vas velesila i u kosarci i vaterpolu pa i u odbojci koju si ti vec spomenuo.a za onoga iz lijepe njihove mislis da cemo biti topovsko meso na sp-u kao sto ste vi bili topovsko meso u proslim kvalifikacijama? bolje pazi da vi opet nebudete topovsko meso.

Ivan

pre 14 godina

Ok, to je bilo to.
Sad imamo ovo beznacajno takmicenje na leto i moramo o njemu da razmisljamo, a ovome se vracamo na jesen.
Navijaci svetskih velesila, mogu da, na srpskom sajtu, slobodno o kvalifikacijama pricaju do septembra, ja im ne bih smetao.

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Код Антаре на менију се сервирају:
-жабљи батаци
-словеначке њоке
-заливено ирским пивом

ИДЕМО ДАЉЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

king

pre 14 godina

Po meni je Italija bila najslabiji tim iz prvog sesira, a S. Irska iz treceg. Steta sto nismo dobili recimo Litvaniju iz cetvrtog, ali dobro...
Najjaca grupa je po meni grupa A, u kojoj ce se Nemci i Turci boriti za prvo mesto (nazalost, kao i uvek, ono ce pripasti Nemcima). Austrija nema nimalo los tim, kao i Belgija, a Kazahstan vec dobro poznajemo iz 2007...
Od ostalih grupa, trebalo bi jos izdvojiti grupu I sa Spancima, Cesima i Skotlandjanima, kao i grupu H, u kojoj su timovi prilicno ravnopravni, s obzirom da Portugal nije bas u najboljoj formi.

Grupu F ne zelim da komentarisem...

NAPRED SRBIJA!!

idemo dalje

pre 14 godina

Dobro je, sa Italijanima mozemo da igramo, grupa A i H su bas jake grupe. Dobro je da smo izbegli Holandiju, sa njima imamo kompleks.

Peđa, Banja Luka

pre 14 godina

Grupa je solidna, srednje jačine, moglo je bolje, ali i gore. U svakom slučaju, čini mi se lakša od prethodne u kojoj smo bili prvi, pa zašto ne bi mogli i opet. Mene više od Italijana brinu Slovenci jer su užasno tvrda reprezentacija koja nam ne leži, ali, bože moj, lakša sigurno nego ostale koje nam ne leže poput Holandije :)) Naprijed Orlovi, živjela Srbija!

doom

pre 14 godina

ово се једе без леба, сем Италијана, за после њих ће нам требати сода бикарбона, да се лакше свари.

mate_hr

pre 14 godina

naša(hrvatska) grupa je najlakša, imali smo puno srece.

isto vama želim srecu u grupi, sve se to može pobijediti, pogotovo talijani naše stare mušterije.

Nenad

pre 14 godina

U nasoj grupi ima najvise ucesnika svetskog prvenstva-3. Trenutno je to jaka grupa ali dok pocnu kvalifikacije dosta toga ce se promeniti.

NNN

pre 14 godina

Realno pala nam je najslabija ekipa iz 3. šešira i najjača iz 4.
Šteta što namnisu došli u grupu:
Hrvatska, BiH, Makedonija i Crna Gora, ali štaj tu je, idemo dalje!

AnteWH

pre 14 godina

svaki drugi komentar Srba je o Hrvatima i kakvu su grupu dobili..tako je i kod Slovenaca, Crnogoraca, muslimana. Hehe govori li vam to ista Srbi? između ostalog zaboravljate da je Hrvatska nositelj, ako netkom nije jasno sto je nositelj navest cu par primjera: Italija, Njemačka, Francuska, Nizozemska, Španjolska, Engleska, Hrvatska, Rusija..

Marko_011

pre 14 godina

Italijani kiksaju po pravilu protiv autsajdera, dok sa favoritima igraju na nereseno ili minimalnu pobedu.

Treba pobediti sve ostale i tako se plasirati na EP, dok sa Italijanima po pravilu nereseno.

Ko kiksne sa autsajderima, taj ne ide na EP, jasno ko dan.

pop

pre 14 godina

Vi Hrvati malo pogledajte kako igraju vaši reprezentativci,osim Srne,Kranjčara,Vukojevića i Modrića,ostali su mrak,ili penzioneri,ili vodonoše,a neki i plaćeni gledaoci.A Srbija kao nekad Holandija,ona Krojfova,drim tim,samo da još sredimo ovaj balkanski mentalitet,ima da haramo narednih 10 godina.

Percik

pre 14 godina

Hrvatska je prošla...

Crna Gora, BiH i Makedonija su već ispali...

Srbija će teško pored Italije, zapravo nemoguće, bit ćete drugi ako vam Slovenic to dopuste iako ne bi uzopće iznenadilo da se ne kvalificirate, jer ste loši...

i tako ćete otpustit Antića kad se vratite s gol razlikom 1:15 iz JAr-a kao i sa ranijih prvenstava

CCCCrbin

pre 14 godina

luka tg za tebe pre nego sto ulozis 1000evra trebao bi da imas 1000evra.kako se secam pre utakmice sa austrijom ste isto pricali pa oboje znamo kako se nasa utakmica protiv austrijanaca zavrsila.realno gledano grci su bolji od vas,izrael takodje nije nista losiji od vas.a sto se tice srbije sigurno imamo bolje fudbalere od slovenaca ili mi ti ajde navedi nekoga slovenca koji igra u chelseu,manchester unitedu,inter milanu itd.tako da ti samo mozes ovde da se trudis da lecis tvoje komplekse.a te severne irce smo vec pobedili skoro u prijateljskoj utakmici.

bata mirkovic

pre 14 godina

Meni stvarno vi srbi niste uopce jasni.Govoriti da je hrvatska repka autsajder mogu samo najvece neznalice i ljubomorni ljudi koji ne vide dalje od nosa svoga.Za podsjetu vama hrvatska spada u 10 najjacih repki i skoro uvijek igra na svjetskom i europskom.Do sad smo tukli puno velikih repki:za podsjetiti njemacku,spanjolsku,nizozemsku,englesku,italiju a ne sjecam se bas da je srbija derala te zemlje.Ako netko zna neka mi napise kad to.Respekt za vasu repku ali hrvatska je ipak za respekt vama sa balkana.Poz
(BBB, 7. februar 2010 13:44)
tacno tukli ste ih puno, ali kad ste zadnji put bili sa nama u kvalifikacijama ostali kuci, a i Franjo vam je tada dobio rak od nervoze na maksimiru!

dux

pre 14 godina

Nije loše, trebalo bi da prođemo, ali ipak treba biti oprezan. U kvlifikacijama za SP 2002 su nas Rusija i Slovenija preskočile, a za EP 2004 Italija i Vels, što znači da treba da se čuvamo i Slovenaca i Severnih Iraca jer se ni sa ostrvljanima nikad ne zna. Bivše SSSR republike su nam uvek bile nezgodne, tako da ni Estonce ne treba olako shvatati, a i Farska Ostrva su dosta napredovala. Ipak, realno je da se sa Italijom borimo za prvo mesto, i da pazimo da ne gubimo bodove na malim utakmicama.

afrika 2010

pre 14 godina

ja i ne razmisljam o ovom zrebu..to je buranija u ovom trenutku.u mojim mislima je najveci planetarni dogadjaj zadnjih 4godine..samo da skupim lovu za lcd 42 inca do juna.

luka tg

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.

ZooM2

pre 14 godina

Nevjerojatno je kako su pojedine komsije poletili nakon plasmana u Afriku. Samo sto apsolutno nista posebno niste pokazali u ovim kvalifikacijama Imali ste sretnu grupu, nikada losije Francuze i katastrofalne Rumunje, iskoristili priliku koja vam se ukazala, kao i Slovenija, u redu, cestitke na tome. Ne znam na cemu temeljite toliki optimizam i bahacenje, kada su vas izuzetno losi Francuzi potpuno naigrali u obje utakmice! Doma ste odigrali nevidjeni bunker a 80 minuta ste imali igraca vise! Shvacamo da ste navikli gubiti od Kazahstana i Azerbedjana, biti reprezentacija sa najgorom gol razlikom na zadnja 3 turnira na kojima ste nastupili, pa vam je plasman u Afriku istorijski uspjeh. Ali se odmah zaboravlja kako dugih 12 godina niste izborili nastup na Euru, kako zadnjih 15-tak godina nemate niti jednu pobjedu protiv TOP 15 ekipa sa fifine ljestvice, itd.. Tu se vidi tko je velika sila a tko tek instant reprezentacija. Sto se tice sljedecih kvalifikacija, apsolutno nemate nikakve sanse pored Italije za prvo mjesto, ipak su za dvije klase bolji od vas. Izgleda da ce te i 16 godina brojiti od nastupa na zadnjem europskom prvenstvu.

Hu, j.... ti zivot!

pre 14 godina

Ljudi, jedno malo zapazanje: u nasoj grupi su cak tri ucesnika predstojeceg svjetskog prvenstva! Pa zar nasa grupa nije najjaca??? :) Bezobrazno zar ne? ;)

boki

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....
(FeboZg, 7. februar 2010 13:06)


Aha vidis sine,nase vreme dolazi,Italijani nezgodini ali mnogo nasih igraca igra u italiji poznaje taj njihovu igru,Deki Stankovic,Aca Lukovic,Bole Jankovic,Aca Kolarov,sve igracine...slovenci bice tesko ali na marakani niko nece da nam uzme bod,s.irska nezgodna ali ocekujem celi plen,ostali pod svaku cen da se da sto vise golova da se pravi go razlika na njima...dok imamo nase orlove koji se bore i koji daju sve od sebe hrvati ne brinite,VIDJECETE KO JE KO!!!!

SRBIJO VOLIM TE!!!1


RS TE PODRZAJE!!!!!

miks

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Slovenia-vs-Poland-30-Goals-Hig

Evo kako su Slovenci razbucali Poljsku 3:0 (a sa Poljskom se Srbija znala muciti)
Slovenija ce biti uz Italiju jedini ozbiljan konkurent Srbiji...

Miki

pre 14 godina

Protiv Italije, Marakana bi mogla i 100.000 da napuni, samo jos kada bi politicari odlucili da je renoviraju i vrate stari kapacitet.

Slovenija je isto tezak protivnik, ako ne gledamo Italiju, jer su izbacili Ruse.

UROŠ

pre 14 godina

PERICE BRZO DA SE JAVIŠ KOD LEKARA! KAKVA TI JE TO REALNOST. VEROVATNO TAKO ŽELIŠ DA BUDE,A REALNOST JE SRBIJA,ITALIJA, SLOVENIJA, S. IRSKA!

genije

pre 14 godina

Hrvatska je velesila bla bla bla,pobedili smo Englesku bla bla bla, vi Srbi ste iskomoleksirani,Hrvati imaju Corluku a Srbi nemaju nista bla bla bla AJDE BRE IS ODAVDE ZABORAVITE DA MI POSTOJIMO,mi cemo biti topovsko meso u Africi kako da ne,sreca vasa pa nikome na SP necete biti topovsko meso hahahahaha!!!!!!

CCCCrbin

pre 14 godina

febo ako si bas toliko vidovit kako nisi mogao da predvidis kako ce vas englezi razbiti u obe utakmice.bolje vodite racuna da opet nebudete treci u grupi nego sto nama pametujete.vi imate eto kao sto vidite i sada srece jer nemate bas nijedanu jaku rep.sto se tice srbije sigurno smo jaci od svih sem italijana.tako da u najgorem slucaju cemo biti 2 u grupi.ne verujem da ce slovenci moci nesto da urade u ovim kvalifikacijama.ali stvarno ne razumem zasto su hrvati sada nasli da komentarisu nasu grupu kada se nisu uspeli kvalifikovati za sp.pa hrvati vi niste uspeli da pobedite ukrajinu vec su vas ti ukrajinci razbili i tehnikom i taktikom usred zagreba a grci su pobedili tu istu ukrajinu tak misliti malo na to.

mk

pre 14 godina

Fascinatno je kako svi pljuju ždrijeb i hrvatski status nositelja (jer smo ko fol jedino zbog toga što igramo sa 'slabim protivnicima' postigli neke rezultate), a sa druge strane, kad Đoković dođe do 1/4 finala Australian Opena ne igrajući ni protiv jednog igrača iz Top 50, onda ga uzdižete u nebesa i hvalite ATP ljestvicu i njegov ranking koji mu je omogućio takav ždrijeb.
Nema tu nikve 'belosvetske zavere' kako vi volite isticat kad vam nešto ne paše. Pogledajte malo sustav bodovanja i naše rezultate u periodu koji se računa za ranking, pa će vam puno toga biti jasnije...

Ron Jeremy

pre 14 godina

kao hrvati nesto pricaju kao oni idu na neka takmicenja ove kval. za svetsko im je realno bilo od engleza a prosle ih je scot carson odveo na evropsko tako da misli da oni veze nemaju

ivan

pre 14 godina

(dado, 7. februar 2010 13:46)


Obichno se ne upushtam u ovakve priche, ali tebi moram da napishem da ochigledno imash neke vrlo ozbiljne intimne probleme. Opusti se, i probaj da budesh malo normalan, za promenu. Sve najbolje! :)

Milan G.

pre 14 godina

Okay je, mozemo biti zadovoljni. Prije 14 dana napisao sam ovdje da bi iz prvog sesira najvise htjeo Italijane. Zelja mi se ispunila. :-) Protiv njih uvijek smo dobro odigrali. Protiv tzv. "lake" protivnike treba se s maksimalnim postovanjem odigrati. Nece biti nimalo lako protiv njih.

tigar1389

pre 14 godina

Solidna grupa za nasu reprezentaciju.Mislim da necemo imati problema.Jedino cega se plasim,da posle "neuspeha" na Svetskom prvenstvu smene Antica.Naravno puno srece!!!

goran

pre 14 godina

ma bitno je da smo u istoj grupi sa Farskim Ostrvima...kad smo bili sa njima u grupi uvek smo isli dalje,tako da ove ostale reprezentacije nisu bitne

Srbin

pre 14 godina

Vidim da se Hrvati opet lože... Naša skupina je trostruko slabija od njihove zato što smo mi tri put jači.
Skupina:
Italija - ni senka nekadašnjih azura, jedva dobiju Irce
Severna Irska - Jad i beda
Slovenija - Takvi jedino i mogu dobiti kockaste
Estonija i Farani - hahaha

A sada i uporedba fudbalera:
Pletikosa - Smesan golman
Čorluka - Rupa nad rupama
Krizanac - Najlošiji fudbaler ekipe koja se dve godine nije plasirala nigde
Kovać - Dinosaur poput Gavrančića
Pranjić - Limitiran
Vukojević - On je čak i solidan
Modrić - Sta reć o igraču koji zabije jednom po šampionatu, malen, mekan
Kranjčar - Igra samo zato što je ćaletov sin
Srna - On je dobar igrač, moram priznat, tek klasu slabiji od Stankovića
Eduardo - Čovek koji se ne usudi igrati
Olic - Takođe, moram priznati, dobar igrač, samo malo lošiji od Laneta

Prestanite se bre ložiti, lošiji ste pet puta od nas, nemate nikakve rezultate, džaba što se plasirate na takmičenja, a mi se kvalifikujemo i odma osvajamo ovaj svetski naslov - SRBIJA šampion!!!!!!!!

bg

pre 14 godina

Italija ce menjati generaciju, tesko ce sa nama. Od Slovenaca smo bolji, znaci sigurno prvi. Nervira me sto ovde na sajtu ima ovoliko ljudi da komentarisu Hrvatsku umesto nas. Lecite komplekse bre, mnogo ste smesni

RS

pre 14 godina

Nije lose... Moglo je i gore...

Minimalno cemo biti najbolja druga reprezentacija :D

ps. hrvati imaju srece vise nego pameti, al' neka :)

vladabor

pre 14 godina

Moglo je i bolje,iz prvog sesira sam najmanje prizeljkivao prevejane takticare Italijane,Slovenci nam bas isto ne leze,mislim da smo dobili najtezu grupu od svih reprezentacija bivse Jugoslavije,ali verujem da i mi naseg lisca,Antica,koji ce takticki srediti Italijane i Slovence,za Irsku ne brinem,uvek su nam lezale ostrvske reprezentacije,za ostale dve,verujem da ce biti da ih ne potcenimo,i odigramo maksimalno,i tu nebi trebalo biti problema.

iggy

pre 14 godina

Lepa grupa, izbegli smo reprezentacije koje nam tradicionalno ne leze - Holandija, Spanija, Nemacka, Engleska... Italijani ko Italijani, nikad nikog ne nadigraju vec se uvek izvuku sa 1:0 ili 2:1, samo maximalno koncentrisano od 1. do 95. minuta i mozemo i do prvog mesta. Od ostalih smo objektivno bolji

Walter

pre 14 godina

Добар жреб. Италијани су добар противник, али не и непобедив. Остале репрезентације могу да се победе. Штета што из првог шешира није дошла Хрватска... Која би то лудница била: Србија, Хрватска и Словенија!!! :)))

glory

pre 14 godina

Lagane grupe i HR i SRB, kazete? Sigurni prolazi? Dakle, nikad se taj balkanski mentalitet nece promjeniti. Susjedi, vidimo se u barazu.

branko_84_LAzarevac\

pre 14 godina

prizeljkivao sam italijane,oni sa svakim timom igraju tesno i njihov fudbal mi se ne dopada,ali mislim da smo bolji od njih.umesto slovenije mogla je neka laksa reprezentacija da upadne.
licno sam zadovoljan zrebom
i jos ovo,molim vas ne prozivatje komsije hrvate,muka mi je od njihovih komentara

Nikola

pre 14 godina

Mislim da je od Ex-Yu reprezentacija Slovenija izvukla definitivno najlošije moguće, a tek poslije nje nešto lošije Srbije, čisto zbog toga što vjerujem da je Srbija jača od Slovenije. Skupina sa tri reprezentacije koje idu sada na Svjetsko prvenstvo i uz to još redovno neugodni Irci... bit će veselo i poprilično napeto, očekujem grčevitu borbu Srbije i Italije za prvo mjesto uz više nego uobičajeno gubljenje bodova u utakmicama protiv Slovenije i Sjeverne Irske.
Hrvatskoj su se dosadašnji rezultati itekako isplatili činjenicom da su svrstani "first pot", i rekao bih da su izvukli jako dobru skupinu: grci su dobri, ali nisu nepobjedivi i Hrvatska je puno bolja od njih, s Izraelom već imaju itekako pozitivna iskustva, a ostali bi trebali biti mušterije. Definitivno očekujem njihovo prvo mejsto u skupini.
BiH bi mogla do drugog mjesta, Rumunji nisu toliko strašni, a i Francuze se da pobijediti kad se poludi.
Crna Gora i Makedonija mislim da nemaju kvalitetu da ikako dođu do Eura, uz kakvu god skupinu.

joky

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Slovakia-vs-Slovenia-02-Goals-H

Evo kako je Slovenija u odlucujucuj utakmici u gostima pobjedila prvog u grupi i otisli na baraz za SP, nisu oni naivni, nimalo...

Aleksandar

pre 14 godina

mislim da nije losa grupa,moglo je i gore.Smatram da je nas tim sazreo kao prava ekipa i zato sam preveliki optimista,po meni cemo se boriti sa Italijom za prvo mesto mada i Slovence ne smemo potceniti a za ostale mislim da su klase ispod nas...NAPRED PLAVI ORLOVI

wc ronaldo

pre 14 godina

mi smo te talijane nagazili vec bezbroj puta..i u kvalifikacijama i na svjetskom i svuda..dobili smo najlaksu grupu u kojoj prolazimo a vi necete ici dalje,vidjet cete

dax

pre 14 godina

Pa da smo birali ne bih bolje prosli. Realno!
ITALIJA- u padu su a moraju da polako podmladjuju ekipu tako da verujem da ce za te kvalif.biti u sarenom sastavu.
SLOVENCI- realno mislim da ce mo njih zgaziti sa 50%snage(gledao sam ih par puta i po meni su smesni)
IRCI- realno su tehnicki i takticki 0 .
Ove ostale ne bih ni komentarisao

klasa optimist

pre 14 godina

Nimalo "dobra" grupa kako je komentatoru na prvi pogled izgledalo. Mislim da će nam trebati puno sreće za baraž.
(tom@to, 7. februar 2010 12:59)

Kakve sreca ima veze sa fudbalom? Realno je da sa ovom ekipom i Anticem na klupi dobijemo sve utakmice u grupi. Pa Hrvati su derali te Italijane i Slovence redovno, zas to ne bi i mi? Prvi u grupi, to je cilj, a ti kolega prati lutriju i bingo.

VladDj

pre 14 godina

Sjajno! Zaista ne vidim ko moze da nam oduzme bar drugo mesto. A ako se potrudimo ni prvo nije daleko. Italija nije vise to sto je bila pre dve tri godine. Severna Irska i Slovenija sigurno mogu da se pobede i kuci i u gostima. Treba biti pazljiv u Mariboru. Ostali ne zasluzuju komentar.

Aca

pre 14 godina

Veoma teska grupa. Italija je sigurno prva, najverovatnije cemo se za drugo mesto i baraz boriti sa Janezima, koji su veoma nezgodni kada nesto hoce, a nas su vec jednom izbacili i to usred Beograda. Bolje bi bilo da smo dobili grupu sa Croatima, koji vise nemaju pojima sa loptom.

susjed

pre 14 godina

Realno. Talijani prvi nikad ih ne podcjenjivati ipak je riječ o prvacima i vice prvacima svijeta.Srbi drugii to mislim najbolji drugi. Priželjkivanje Hrvatske je ludost. Niti jedna reprezentacija iz ex Yu ne priželjkuje neku drugu u skupini jer su to vrlo teške utakmice. Sretno

FeboZg

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....

Hrvat

pre 14 godina

Razbahatili ste se malo, nakon jednog uspješnog kvalifikacijskog ciklusa... Samo polako, još vi puno toga morate napraviti da biste mogli prijetiti Hrvatskoj. Grupa vam nije nimalo lagana, Talijani nikad ne kiksaju u kvalifikacijama bez obzira kakvi su i kako igrali. Drugo mjesto je vaša realnost, kao što je prvo naša.

Andrya

pre 14 godina

Mislim da imamo fantasticnu reprezentaciju,dobre mlade igrace cije vreme dolazi(Ljajic,Aleksic,Stevanovic...) i da ne treba da nam bude toliko bitno s kime smo u grupi,vec da gledamo samo sebe,jer posedujemo veliki kvalitet i talenat!!!
A Hrvatima i ostalima naravno da je bitan zreb kad nemaju nikakvu reprezentaciju!

branko

pre 14 godina

Група уопште није лоша. Сад је на реду нешто што је јако важно, а то је одређивање распореда утакмица. Верујем да се многи сећају оног кијамета у Литванији и да су се смрзли при помисли шта би било да је та утакмица нешто одлучивала. Фудбал је велики бизнис и озбиљни бизнисмени ништа не препуштају случају. Дакле, код преговора око распореда утакмица ми треба да ИНСИСТИРАМО на две ствари:
1. Да се последња утакмица игра кући, ако је икако могуће.
2. Много битније од тога: са репрезентацијама са севера, а то су Фарска Острва и Естонија НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ не играти на њиховим теренима у ЈЕСЕЊИМ а поготово ЗИМСКИМ месецима. По овом питању не пристати ни на какав компромис.

mitta

pre 14 godina

extra grupa....irce smo tukli sa b timom, slovencima je vreme da izgube od nas....i ne predstavljaju neki bauk za nas tim.a italijani, italijani k'o italijani,uvek su tu negde...mislim da u bg mozemo do 3 boda,a tamo??? videcemo..ORLOVI, SRECNO!!!

nik

pre 14 godina

Sad mi je iskreno zao da nismo dobili vas u grupi. Ne znam po kojem kriteriju vi sebe svrstavate u nogometne velesile. Nakon ohoho vremena idete na neko natjecanje i odmah porasla krila..svasta, jako ste nerealni

marko-nbg

pre 14 godina

Moglo je i bolje! Italijani svi znamo kakvi su, S Irska uvek neugodna, Slovenija .... Naprzili se sto su se plasirali na SP pa ce biti tesko spustiti ih na zemlju!
Gledaj komsije sto su izvukli grupicu kao bombona! E sto ljudi imaju srece pa to je starsno!

no fear

pre 14 godina

odlična grupa za nas..
sa Italijom se boriti za prvo mjesto..
sve ispod drugog bi bio veliki neuspjeh..
kad je uspoređujem s ovom grupom iz prošlih kvalifikacija za sp,ova je ipak na papiru puno lakša..
e sad,kako će biti i na terenu,ostaje da se vidi..
inače,od komšija,Hrvatska je dobila solidnu grupu i trebala bi biti među prva dva,Bosna-teško,Makedonija-nikako,a Crnogorci su se opet pokazali magnetom za najteže protivnike..čini mi se da će ovaj put 9 bodova moći samo sanjati..

Enjoy the silence

pre 14 godina

Ovaj zreb je namesten, kao i svi prethodni! Grcka mora da prodje, oni su, od kada su osvojili EP 2004, uvek u nekoj bednoj grupi. Sada je i Hrvatska dobila "izvinjenje" od UEFE i FIFE, sto su ih prosla dva puta stavljali u grupu sa Engleskom. Naravno, moji omiljeni timovi, Lihtenstajn i Island, su stavljeni u grupu sa po pet timova kako ne bi dobili ni jednu utakmicu. Inace puno srece mom najvecem favoritu u ovim kvalifikacijama, Farskim ostrvima, uz Srbiju uvek, ali uz Farane sam i kada igraju protiv Srbije!
Prijatno.

nikola

pre 14 godina

pa ono... sta ja znam.. bolje Italija nego Spanija ili Engleska.. Severna Irska je nezgodna, a sLovenci su se pokazali kao disciplinovani.. ono sto je bitno je, da mozemo da tucemo Italija oba puta a azuri ce kao azuri da kiksaju protiv slabijih ekipa.. meni nit smrdi, nit mirise.. sto moze da bude i dobro :)

ivan26

pre 14 godina

Kao uvijek puno komentara uvezi Hrvatske. Nakon rata Hrvatska ima 2 cetvrtfinale na EP i 3.mjesto na SP. Nitko iz bivse Yu nije blizu toga. Srbija ide ove godine na SP a Hrvatska je prije 2 godine igrala na EP. Inace imate dobru ekipu sad i zelim vam sricu u J.Africi.

ne fantazujte nepotrebno

pre 14 godina

aj bre ne drobite nepotrebno ,sad svi pišu komšije dobili najlakšu skupinu komšije ovo komšije ono,ako se smatramo da smo bolji onda n treba gledat kakvu je grupu ko dobio jer smo kako vi kažete fudbalska velesila a velesile ne biraju protivnike a i objektivno i naša skupina je lagana kao i komšijama jer osim italijana nema nekih teških protivnika ,zar mislite da su slovenije i severna irska bolje od izraela i grčke???????ma dajte prosim vas lepo ne meljite bezveze

ja

pre 14 godina

I samo jos nesto da dodam - koliko je Srbija jaka i koliko nas cene pokazuje to sto je na najposecenijem fudbalskom sajtu goal.com stavljeno na naslovnoj duel Srbije i Italije i to je okarakterisano kao najteza grupa.

Jedva cekam !

>

pre 14 godina

Da li se ikad desilo da mi ne igramo u kvalifikacijama sa Maltom ili Farskim ostrvima. Nasima to i ne bi bilo gostovanje - znaju sve tamo.
:-D

danilo

pre 14 godina

Crna Gora i Cico ce osvetiti Hrvate. Pobijedit cemo Englesku. Na Vembliju!

Srbija ce tesko dalje pokraj Italije i Slovenije i Irske.

Hrvatska sigurno pobijedjuje Grke!

BORAT

pre 14 godina

KAZAHSTAN JE RAZOČARAN ŠTA NISMO DOBILI STARU MUŠTERIJU...

I KAKO STE VI BILI U DRUGOM ŠEŠIRU A MI SMO VAS POBIJEDILI?

UEFA MAFIJA!!!!!!!!!

BBB

pre 14 godina

Meni stvarno vi srbi niste uopce jasni.Govoriti da je hrvatska repka autsajder mogu samo najvece neznalice i ljubomorni ljudi koji ne vide dalje od nosa svoga.Za podsjetu vama hrvatska spada u 10 najjacih repki i skoro uvijek igra na svjetskom i europskom.Do sad smo tukli puno velikih repki:za podsjetiti njemacku,spanjolsku,nizozemsku,englesku,italiju a ne sjecam se bas da je srbija derala te zemlje.Ako netko zna neka mi napise kad to.Respekt za vasu repku ali hrvatska je ipak za respekt vama sa balkana.Poz

Danijel

pre 14 godina

Auuuu grupa A je grupa smrti.Nemacka i Turska znamo kako igraju, Belgija i Austrija su napredovali, a Azerbejdzan i Kazakhstan igraju fudbal samo da bi nekome pomrsili racune.Sve u svemu, bice zanimljiva grupa.Al za to ce SRBIJA opet laganice.. :) !!!

superior

pre 14 godina

Ovo ima da prođemo samo tako lagano!

Jedino iz najslabije grupe smo mogli da izbegnemo Farane, pokazali su se kao tvrd orah koji se teško lomi.

Grupa A sa Nemcima, Turskom, Austrijom, Belgijom, Kazahstanom i Azerbejdžanom - grupa smrti. A i Hrvati prodjoše extra.

mk

pre 14 godina

Braćo srbi, evo sad kad ste jaki i bolji od nas, imate priliku da se dokazete protiv jedne reprezentacije iz svjetskog vrha, Talijana. Samo da znate, mi smo sa njima igrali 4 puta, 3 puta ih kresnuli (od toga 2 puta u gostima i jednom na svjetskom prvenstvu), a jednom je bilo neodlučeno..
Sad kad ste vi bolji od nas, očekujem da ih barem nakantate 7:0.
Pozdrav i 'srećno'

MUFC SABAC

pre 14 godina

Dobra je grupa.Trebalo bi da se borimo sa Italijom za prvo mesto,a ako budemo drugi sigurno ce mo biti najbolje plasirana druga reprezentacija.
Bice ovo prilika da vidimo Pirla, Nestu,Nadam se i Totija i Del Pjera.I da ce Vidic kao napocetku karijere sto je cuvao Pipa Inzagija sada cuvati nekog drugog italijanskog napadaca.

gremo orlovi

pre 14 godina

Karta do Maribora 60E, ulaz za tekmu 40E, koktel v restoranu 20E, da nas Alpski Srbi bodu gledali kak ih prashimo... neprecenljivo...

marko

pre 14 godina

Sto mi je krivooo zbog Hrvata ili Crnogoraca... Ovako ce ni krivi ni duzni Italijani da stradaju.
(sih, 7. februar 2010 12

Čuvajte se vi Argentine

boban_bg

pre 14 godina

"Samo" pola nase grupe je na SP ove godine, ali dobro, mislim da smo napravili reprezentaciju, gde posle zreba ne moramo toliko da razmisljamo o ostalima u grupi, koliko oni moraju da razmisljaju o nama...

kenny

pre 14 godina

S jedne strane ovo je jedina grupa koja ima 3 ucesnika predstojeceg Svetskog prvenstva..

Ali daleko od toga da ne mozemo da se nosimo sa nekom od ekipa, naprotiv.. I Italijani i Slovenci su nam duzni iz ranijih kvalifikacija/prvenstava, tako da cenim da bi ovo bila savrsena prilika za vracanje dugova..

Cilj -> Prvo mesto! Bez ikakvih kalkulacija i sl.

boki_rs

pre 14 godina

montenegro je ugasila (:
hrvati kao po obicaju najvise srecu u svakom mogucem zrebu i svakom mogucem sportu
bosna sa nasima od prosle godine nije bez sansi
a srbija realno ako se zadrzi ovakva atmosfera moze da zavrsi kvalifikacije bez poraza.

Sale

pre 14 godina

Kod nas tri ucesnika svetskog prvenstva, a u grupi B nijedan, pa tako ispada da je najjaca grupa.

Ali ako igramo dobro, uopste nema razloga da se plasimo,

milan

pre 14 godina

Dobro je da nece igrati Princ Rima za Italiju..najveci problem za nas je sto Italija igra jako dobro sa malim reprezentacijama tako da ce verovatno sem nas sve dobijati bez problema...a nama ostaje u direktnom duelu da odlucimo ko ce biti 1.

slobodan

pre 14 godina

Mislim da smo dobro prošli u žrebu za kvalifikacije pošto ne vidim ni jednu reprezentaciju u našoj grupi koje treba posebno da se plašimo mislim da ipak svi sada razmišljaju o nama.

Ninoslav RS

pre 14 godina

S VEROM U BOGA I MAJKU SRBIJU LAGANINI BIJEMO ZABARE RUSIMO ZMAJEVE OVU BORANIJU CEMO I ONAKO DA OBEREMO BEZ PROBLEMA NISTA POSEBNO LAKSE NEGO ZA SVJETSKO SRBIJA SBIJA SBIJA SRBIJA SVJETSKI PRVAK!!!!

Mirko Oremus

pre 14 godina

San mnogih jugoslavenskih naroda nije se ispunio.

Svi su zivili za utakmicu sa Hrvatima jer to bi za slo,sr,bih,cg ili mk bila utakmica stoljeca,ali nista od toga..
Srbija i Slovenija ce tesko protiv Italije.
Bosna i Crna Gora su bez ozbiljnih sansi.
Hrvatska nakon proslogodisnjeg debakla gladna uspjeha ce prosetat ovom,realno receno,smijesno laganom skupinom.

shofer

pre 14 godina

Ni malo naivna grupa,poprilično izjednačena.
Ako se ne obrukamo u J.Africi i ako prođemo ovu grupu,onda slobodno možemo da kažemo da ,kao reprezentacija,realno pripadamo gornjem domu svetskog fudbala,da ne kažem kremu;-)
Napred Srbija!!!

podrska

pre 14 godina

Grupa po nasoj meri. Mislim da nam ova grupa odgovara. Iako ce verovatno svi reci da smo dobili jednu od tezih grupa.
Uveren sam da ce nam ova grupa biti jos jedna dobra prilika za uigravanje i stvaranje jos jace ekipe.
Podrska Orlovima.

Sinisa Majstor

pre 14 godina

Ubedljivo najjaca grupa, sa najvecim brojem reprezentacija koje su se plasirale na SP, nazalost nasa.

Ubedljivo najslabija i prizeljkivana grupa je Hrvatska, ni jedan ucesnik SP. Prosecne i ispodprosecne reprezentacije.

Napred Srbi!

Mića

pre 14 godina

@marko-nbg
uvijek je komsijina zena ovaj grupa bolja..sve dok je ne isprobas ;)
sve je to isto..ako zasluzujes da ides dalje pobijedit ces sve..ako ne ostajes kuci..

tmac

pre 14 godina

Vise bih voleo da smo u grupi B, F ili H. Najozbiljniji tim iz 4. pota smo dobili i te nikad predvidljive Italijane. No, dobro, ako budemo igrali ozbiljno kao u prethodnih par godina trebalo bi da mozemo da prodjemo.

Aleksandros

pre 14 godina

Uraaaaaaaaaaaaa jedna najlaksih grupa! Samo kad smo izbegli Englesku, Spaniju, Francusku, Holandiju. Samo da su nasi zivi i zdravi pa se nadam da ce uz samopouzdanje koje budemo napravili rezultatima na SP ovo biti maciji kasalj od grupe za nase orlice. :)

ROPE

pre 14 godina

DA SAM MOGAO DA BIRAM IZ A GRUPE A UZEO BIH ITALIJANE,OSTALIMA POSTOVANJE ALI AKO PONOVIMO IGRU IZ OVIH KVALIFIKACIJA GLATKO SMO PRVI

LokicA

pre 14 godina

E brate moj preko grane,mogu ti samo reci da vec sad kupis dobar TV kako bi lepo posmatrao Srbiju i Sloveniju u JAR.A taman ce ti i koristiti i za EP jer zenit Hrvatske je davno prosao,za sledece prvenstvo bicete u sesiru sa maltom,lihenstajnom a mozda i vatikanom....to je vasa realnost


Razbahatili ste se malo, nakon jednog uspješnog kvalifikacijskog ciklusa... Samo polako, još vi puno toga morate napraviti da biste mogli prijetiti Hrvatskoj. Grupa vam nije nimalo lagana, Talijani nikad ne kiksaju u kvalifikacijama bez obzira kakvi su i kako igrali. Drugo mjesto je vaša realnost, kao što je prvo naša.
(Hrvat, 7. februar 2010 13:26)

Anto CG

pre 14 godina

Kladim se u tisucu kuna i svoj stari golf dvojku da ce u svim republikama bivse nam Yuge glavna tema na forumima biti Hrvatska!!
Iako Hrvatska ne igra ni sa jednom od te bivse brace..

Jednostavno,dugogodisnje gledanje Hrvata na televizoru stvorilo je kod svih komsija jednu patalosku potrebu da se dokazu Hrvatima,da kazu Hrvatima "ej i mi znamo igrati fudbal ili nogomet"


Ali to je sasvim logicno,sve bivse sovjetske republike zele se dokazat ne Gruziji,ne ni Kazahstanu nego samo Rusiji!!
I naravno da ce svi reci "zelimo Ruse zato sto smo jaci":))

Potrebe za dokazivanjem -nema!!
Istina je da mi Hrvati i pored onog debakla i neodlaska u JAR nekako sa visoka i sa dosta arogancije gledamo na slovenski,srpski i bosanski nogomet,ali ja imam izrazito dobro misljenje o Sloveniji i pogotovo prema Srbiji koja ima vrhunske branice!

Eto

pre 14 godina

Da li ce Uefa da promasi ovaj penal i da izgura Izrael na EP, jer ih stalno guraju...oni u trecem sesiru?????
Bosanci su pricali da smo prosli na Mundijal zbog slabe grupe, eto im sad Francuzi i Rumuni, pa da ih vidimo....Crnogorcima ni teoretska sansa...a mi imamo Italiju koja je uvek dobra, kako god da igraju i Slovence i Irce koji igraju na X...u moru ikseva Italijani najbolje plivaju...a ja sam ipak optimista

davor

pre 14 godina

grupa je dobra,jer je najvaznije da se ostvari sto vise pobeda protiv drugih ekipa sem italijana.azure dobiti kuci sa 2-1 i to je to.
NAJVAZNIJE JE STO VISE POBEDITI U GOSTIMA I DATI SVE OD SEBE KUCI

lijecim komplekse

pre 14 godina

nece vas valjda na SP opet zapast argentina ili nizozemska, pa da opet pune gol razliku na vama.... :((((

nego koji vam je ovo SP? vi ste ono brončani? dvaput u četvrtfinalu? vi ste ono engleze tukli na wembleyu (vembliju ;))? Argentinu 2:1? Njemačku na SP i EP? Joj da pa vi ste imali užasno tešku grupu, uz francuze koji su u strašnoj formi (+ Hansson (Hanson) ) Francuska, Rumunija, Srbija, Litvanija, Austrija, Farska Ostrva auuuu litva, farski otoci, austrija, rumunji koje uvijek neugodne momčadi jaooooo pa svaka vam čast!


Kompleksi СРБИЈА!

Sergio

pre 14 godina

Samsvim solidna grupa. Mislim da će biti dosta nerešenih utakmica i utakmica sa malo golova tj razlikom... i tu bi trebalo tražiti našu šansu. Što bi selektor Antić rekao: u Poljsku i Ukrajinu se ide iz Beograda, zato moramo pobeđivati kod kuće... :) Grupa u kojoj ima tri učesnika SP nije ni malo laka, ali daleko od toga da ne možemo da igramo kvalitetan fudbal u njoj.
Momci sve najbolje u kvalifikacijama, zaslužili ste najbolju moguću podršku.

nikola

pre 14 godina

Realno mislim da ce o nasem ucescu na Evropskom prvenstvu odlucivati utakmice sa Slovencima, ali dok je Antic na klupi niti se plasim niti sumnjam u nas plasman.

ATG

pre 14 godina

BAs ovu grupu sam hteo. Sad cemo da vidimo da li je i za nasu reprezentaciju dobro sto je ovako. Ali mislim da bi mogli u ovoj grupi da budemo prvi, posto Italijani ne znaju da igraju protiv SFRj. Hrvati ih redovno dobijaju, a ni nas nisu mogli da pobede ni kada smo bili losiji.

maras

pre 14 godina

opet imate sreče pa izbjegnete hrvate, šteta baš sam mislio da čemo vas spustit na zemlju sa lakih 6-7 komada u dvije tekme, i da dokažemo da nam se afrika može dogoditi amo jednom, kao i vama srbima, inače sretno navijam za vas da razbijete slo

СССС

pre 14 godina

Тешка је група али ако већ не можемо да будемо испред Северне Ирске и Словеније, не требамо ни да идемо на Европско Првенство. По мени имамо јак тим и сјајно играмо, има још дуго до ЕП ал' не треба да нам буде циљ само пласман већ и да нешто урадимо тамо. Зато је и боље што смо добили мало јаче противнике.

НАПРЕД СРБИЈА!

Dejaldinjo

pre 14 godina

Najjaca ekipa iz cetvrtog, ali srecom najlaksa iz treceg sesira. Baraz - realnost. Za razliku od grupe za SP, nosilac nema kod koga da kiksne, moracemo da je dobijemo u Bg. Hrvati, sreckovici.

The One

pre 14 godina

Srbija-sugavo,al lopta je okrugla...
Hrvatska-Smijesna grupa
Crna Gora-Pakao
Makedonija-Tesko,veoma tesko mogu do plasmana
BiH-Prvi put je imala srece u izvlacenju...jedino su francuzi jaci

100%

pre 14 godina

E ovde cete da pokazete da ste super sila!Cestitam unapred na kvalifikacijama na EP
Grupa F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Letonija, Gruzija, Malta!
(Mirisljanovic-Smrda, 7. februar 2010 12:51)

sto su dosadni ovakvi likovi!!!!!!! umesto da komentarise svoje on prvo opali po tudjem!!!!

dinamovac

pre 14 godina

bas mi je drago sto ste se kvalificirali na svijetsko prvenstvo,opet cete bit topovsko meso kao i na proslim prvenstvima a ja cu da se smijem i uzivam

JAJA I IRENA

pre 14 godina

šteta sta nismo izvukli težu skupinu da pokažemo da smo i daslje najači na istoku europe,dragi susjedi ne zaboravite da je hrvatska 3 puta pobjeđivala italiju i dva nerjesena meča,u vašoj skupini borit ce te se sa slovencima za drugo mjesto,mislim da se bit neizvjesno.cestitke na plasmanu u afriku al to nije dovoljno.samo napred bre

Nidza

pre 14 godina

Moj najjaci utisak sa ovog zreba su Farska ostrva opet!
Sansa za tako nesto je 9x9=1:81 ili 1,23%...Ne secam se da li su bili u grupi i za prethodno evropsko...

davor

pre 14 godina

mozemo da budemo prvi.najmanje drugi cvrsto verujem.i ne mislim da ce hrvati sigurno biti prvi u grupi.grcka nije uopste slabija.izrael odlicna ekipa.bice tu svasta.u svakom slucju,srecno komsije,sve najbolje u kvalifikacijama,pa da se sretnemo u poljskoj

vlada

pre 14 godina

kao i uvek hrvati se provukli,a ni mi nismo lose prosli...najlaksa je grupa F,a najteza grupa A...sta da se radi,italijani niste imali srece...

dado

pre 14 godina

Ajde da doživi čovjek da se i moj komentar koji puta objavi!!!! vidim puno komentara u stilu-DAJTE NAM HRVATE DA POPRAVIMO GOL-RAZLIKU!!! AHAHAHAHHAHAHA kakva količina BAHATOSTITI I BEZOBRAZLUKA od NAJVEĆE SVETSKE VELESILE U FUDBALU!!!!! ahahahahah dao bog i ja sam molio da dobijemo baš vas SRBE pa da vidite onda vašu prepotenciju i bahatost ali ima vremena u budućnosti nebojte se i doći ćete kad tad na megdan-SVETSKA VELESILO ali možda u ODBOJCI!!!!!

Milan

pre 14 godina

Moglo je bolje, a moglo je i gore. Izbegli smo Holandiju, Englesku, Spaniju i Nemacku koje su realno najjace evropske ekipe trenutno, a uz to nam Holandija i Nemacka "tradicionalno" ne leze. Sto se tice "susjeda", Hrvati vise srece nego pameti, BiH ima dobre sanse, a Crna Gora ce sacekati na sledece evropsko posto imaju najtezu grupu gde su objektivno poslednji po snazi, osim ako ne misle kao njihova novopecena braca Hrvati da dobri napadaci i ofenzivni veznjaci bez kvalitetne odbrane mogu da cine dobar tim.

SRBIJA

pre 14 godina

Dobro je nije lose,ja sam se nadao hrvatima da im pokazemo sta je fudbal.Steta sa hrvatima bi imali dve sigurice,ovako sa zabarima moze da bude cupavo.Grci i Hrvati po ko zna koji put imaju nevidjenu srecu u zrebu,dobijaju smesne grupe pa posle ispada da su dobri kad se kvalifikuju.Sve u svemu nasa grupa je dobra i ocekujem da se kvalifikujemo.
NAPRED SRBIJA!!!

ja

pre 14 godina

Odlicno ! Bicemo prvi u grupi 99%

Ne mogu da kazem da smo kvalitetniji od Italije ali igramo sigurno bolji fudbal od njih i u boljoj smo formi. Trebalo bi da ih pobedimo na Marakani a tamo cemo igrati nereseno najmanje

Ostale cemo lako

ZIVELA KRALJEVINA SRBIJA !

Van der Sar

pre 14 godina

Nije uopste los zreb,kvari Slovenija iz cetvrtog sesira. Bilo bi dobro bas prvo kolo sa Slovencima u Beogradu,ili dza ili buu.

Zeebedee

pre 14 godina

U Principu teska grupa, koja ne samo da ima tri ucesnika WC 2010 vec ima ekipe koje gaje defanzivni fudbal (Italia, Serbia, N Ireland, Slovenia, Faroe I ) tako da ocekujem gomilu neresenih rezultata... Inace uz grupu A nasa je ubedljivo najteza grupa.

nebitanlik

pre 14 godina

Nijedna grupa nije ni previse jaka ni previse slaba da bi se razmisljali jel smo mogli gore ili bolje da prodjemo...Ako ponovimo igru iz kvalifikacija za SP bice dvoboj izmedju nas i Italijana za prvo mesto...Jeste da nam ne leze ali nisu ni Francuzi pa svi znamo kako su prosli...U svakom slucaju puno srece na SP pa potom i u kvalifikacijama za EP...

Nislija

pre 14 godina

Mislim da cemo se boriti sa italijanima za 1. mesto,Slovenija sigurno nema kvaliteta da se 2 puta zaredom plasira na neko veliko takmicenje,ostali ne bi trebalo da nam prave probleme.Prizeljkivao sam Hrvate i Bosance u grupi,da ih spustimo na zemlju medjutim Hrvati su kao i obicno imali srece i dobili najlaksu grupu...

Mirisljanovic-Smrda

pre 14 godina

E ovde cete da pokazete da ste super sila!Cestitam unapred na kvalifikacijama na EP
Grupa F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Letonija, Gruzija, Malta!

Dovla

pre 14 godina

Fina grupa, bez istocno-evropskih "velesila" (izuzev Estonije) koje nam po pravilu prave probleme. Ocekujem lagan prolaz na EP uz naravno pobedu nad zabarima na punoj Marakani...
Dajte Zabare da se igramo !

NARPRED SRBIJA !!!!

konobar

pre 14 godina

Dobro je, ja sam zadovoljan. Steta sto nismo izvukli Hrvate, ali samo kad smo izbegli one azere i kazahstance...
Zabare dobijamo sto posto.
Srbija ce biti prva, a neka Slovenija bude druga.
Aj ziveli!

Frizzle

pre 14 godina

Uh... Italija. Baš ne volim taj italijanski fudbal. I, što je najgore, teško ih je pobediti, teško gube bodove u nevažnim utakmicama...
No, ako smo jaki koliko mislimo da jesmo, trijumfovaćemo!

tisbeee

pre 14 godina

2. grupa je najlaksa ali Jbg..
Dobru smo grupu dobili,realno smo po nekoliko puta jaci od svih,sem Italijana,ali tu smo negde.Realno mozemo proci bez problema...Steta sto nam hrvati,inace najveci autsajderi nisu upali da povecamo gol razliku,ali sta se moze.
SRBIJA

Niksicko pivo

pre 14 godina

Najlaksi protivnik iz 1 sesira. Lagano zavrsavamo prvi, a za drugo mjesto ce se boriti Slovenci i Italijani.

P.S Crna Gora ima sansu da zavrse na 2. mjestu.

konobar

pre 14 godina

Dobro je, ja sam zadovoljan. Steta sto nismo izvukli Hrvate, ali samo kad smo izbegli one azere i kazahstance...
Zabare dobijamo sto posto.
Srbija ce biti prva, a neka Slovenija bude druga.
Aj ziveli!

Dovla

pre 14 godina

Fina grupa, bez istocno-evropskih "velesila" (izuzev Estonije) koje nam po pravilu prave probleme. Ocekujem lagan prolaz na EP uz naravno pobedu nad zabarima na punoj Marakani...
Dajte Zabare da se igramo !

NARPRED SRBIJA !!!!

Nislija

pre 14 godina

Mislim da cemo se boriti sa italijanima za 1. mesto,Slovenija sigurno nema kvaliteta da se 2 puta zaredom plasira na neko veliko takmicenje,ostali ne bi trebalo da nam prave probleme.Prizeljkivao sam Hrvate i Bosance u grupi,da ih spustimo na zemlju medjutim Hrvati su kao i obicno imali srece i dobili najlaksu grupu...

trt

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!


Mi da igramo NOGOMET ne bismo isli na SP

nebitanlik

pre 14 godina

Nijedna grupa nije ni previse jaka ni previse slaba da bi se razmisljali jel smo mogli gore ili bolje da prodjemo...Ako ponovimo igru iz kvalifikacija za SP bice dvoboj izmedju nas i Italijana za prvo mesto...Jeste da nam ne leze ali nisu ni Francuzi pa svi znamo kako su prosli...U svakom slucaju puno srece na SP pa potom i u kvalifikacijama za EP...

Niksicko pivo

pre 14 godina

Najlaksi protivnik iz 1 sesira. Lagano zavrsavamo prvi, a za drugo mjesto ce se boriti Slovenci i Italijani.

P.S Crna Gora ima sansu da zavrse na 2. mjestu.

brat Slovenec

pre 14 godina

brača srbi zajedno smo u grupi za evropsko prvenstvo 2012,več čemo se mi nekako bratski dogovorit da sigurno idemo zajedno napred a italijani fašisti da izpadaju,zna se a ivica sam doma ahahhahahaha

Frizzle

pre 14 godina

Uh... Italija. Baš ne volim taj italijanski fudbal. I, što je najgore, teško ih je pobediti, teško gube bodove u nevažnim utakmicama...
No, ako smo jaki koliko mislimo da jesmo, trijumfovaćemo!

BL Orao

pre 14 godina

bas mi je drago sto ste se kvalificirali na svijetsko prvenstvo,opet cete bit topovsko meso kao i na proslim prvenstvima a ja cu da se smijem i uzivam
(dinamovac,

Pa vi se ne morate ni kvalifikovati da bi bili topovsko meso vas nabijaju u kvalifikacijama!!!!

Mirisljanovic-Smrda

pre 14 godina

E ovde cete da pokazete da ste super sila!Cestitam unapred na kvalifikacijama na EP
Grupa F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Letonija, Gruzija, Malta!

Boki Maradona

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.
(luka tg, 7. februar 2010 14:01)

Sine, bolje bi ti bilo da za tih 1000 eura kupis jedan lep TV...

pop

pre 14 godina

Neka se sjete braća Hrvati po BBC-ju najveće utakmice svih EP,Jugoslavija -Španija 3:4,kad je sudija uporno produžavao utakmicu,onda utakmicu protiv Holandije,kada je Bergkamp namjerno nagazio Mihajlovića,i onda Mihajlović dobi žuti karton zbog simuliranja,onda isto tako kvalifikacije protiv Španije kada je sudija poništio čisti gol,pa još milion ofsajda,i to sve dok je bila SR Jugoslavija.E takvog suđenja vi nikad niste imali,i mi Srbi bi se mogli zapitati zbog koga smo imali ovakvo suđenje.A sad smo prvi put bez Crnogoraca i imamo pravi drim tim,jer nema više unutrašnjeg neprijatelja koji će sugerisati da je previše Srbijanaca i Bosanaca u reprezentaciji, a premalo Crnogoraca.Sad igraju samo najbolji,a vi Hrvati bez Bosanaca ne bi imali ni r od reprezentacije,još Ibru ste htjeli,hahahahah

Maki_HR

pre 14 godina

Srbija je objektivno dobila dosta tešku skupinu. Ali tu ne vidim razloga zašto ne bi vaša repka bila među prve 2 ekipe. Bit će teško sa Italijom,ali i protiv njih se može. S druge strane,Hrvatsku je malo pomazila sreća,za razliku od prošlih kvalifikacija za SP. Najteže su prošli BiH i Crna Gora,a ja svima želim mnogo sportske sreće!

samson

pre 14 godina

draga brača Srbi
evo javlja vam se jedan koji je stvarno Slovenac.Srbija i Slovenia če odlučivati o prvom mestu.Garantiram.Pa Rusi su nam bili mačji kašalj,Englezi srečom nas savladali,Taliane smo več tukli pa zašto toga ne vidite.Sa nijednom repkom iz naše grupe nemamo negativni skor.A što se kroata tiče ,pa dajte blokadu na vašom sajtu na sve hrvatske ip i rešit čete problem.Inače imam prijatelje u BG i pozdravljam.Sigurno dolazimo na utakmicu u BG.Ako bi slo igrala u ZG nikada ne bi bio tamo.Stari slovenski rek:hrvat je tat eko ni tatni hrvat
lp

St.Anger

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!
(Pravoslavac kockasti, 7. februar 2010 16:19)
Nismo se plasirali zato sto od tada nismo bili u istoj grupi sa Hrvatskom.

ivan26

pre 14 godina

Kao uvijek puno komentara uvezi Hrvatske. Nakon rata Hrvatska ima 2 cetvrtfinale na EP i 3.mjesto na SP. Nitko iz bivse Yu nije blizu toga. Srbija ide ove godine na SP a Hrvatska je prije 2 godine igrala na EP. Inace imate dobru ekipu sad i zelim vam sricu u J.Africi.

kenny

pre 14 godina

S jedne strane ovo je jedina grupa koja ima 3 ucesnika predstojeceg Svetskog prvenstva..

Ali daleko od toga da ne mozemo da se nosimo sa nekom od ekipa, naprotiv.. I Italijani i Slovenci su nam duzni iz ranijih kvalifikacija/prvenstava, tako da cenim da bi ovo bila savrsena prilika za vracanje dugova..

Cilj -> Prvo mesto! Bez ikakvih kalkulacija i sl.

trt

pre 14 godina

Ajde da doživi čovjek da se i moj komentar koji puta objavi!!!! vidim puno komentara u stilu-DAJTE NAM HRVATE DA POPRAVIMO GOL-RAZLIKU!!! AHAHAHAHHAHAHA kakva količina BAHATOSTITI I BEZOBRAZLUKA od NAJVEĆE SVETSKE VELESILE U FUDBALU!!!!! ahahahahah dao bog i ja sam molio da dobijemo baš vas SRBE pa da vidite onda vašu prepotenciju i bahatost ali ima vremena u budućnosti nebojte se i doći ćete kad tad na megdan-SVETSKA VELESILO ali možda u ODBOJCI!!!!!
(dado, 7. februar 2010 13:46)


Odbojci, kosarci, vaterpolu, tenisu, plivanju i hvala bogu konacno i u fudbalu
gledajte nas u africi

Hrvat

pre 14 godina

Razbahatili ste se malo, nakon jednog uspješnog kvalifikacijskog ciklusa... Samo polako, još vi puno toga morate napraviti da biste mogli prijetiti Hrvatskoj. Grupa vam nije nimalo lagana, Talijani nikad ne kiksaju u kvalifikacijama bez obzira kakvi su i kako igrali. Drugo mjesto je vaša realnost, kao što je prvo naša.

ja

pre 14 godina

Odlicno ! Bicemo prvi u grupi 99%

Ne mogu da kazem da smo kvalitetniji od Italije ali igramo sigurno bolji fudbal od njih i u boljoj smo formi. Trebalo bi da ih pobedimo na Marakani a tamo cemo igrati nereseno najmanje

Ostale cemo lako

ZIVELA KRALJEVINA SRBIJA !

gremo orlovi

pre 14 godina

Karta do Maribora 60E, ulaz za tekmu 40E, koktel v restoranu 20E, da nas Alpski Srbi bodu gledali kak ih prashimo... neprecenljivo...

BBB

pre 14 godina

Meni stvarno vi srbi niste uopce jasni.Govoriti da je hrvatska repka autsajder mogu samo najvece neznalice i ljubomorni ljudi koji ne vide dalje od nosa svoga.Za podsjetu vama hrvatska spada u 10 najjacih repki i skoro uvijek igra na svjetskom i europskom.Do sad smo tukli puno velikih repki:za podsjetiti njemacku,spanjolsku,nizozemsku,englesku,italiju a ne sjecam se bas da je srbija derala te zemlje.Ako netko zna neka mi napise kad to.Respekt za vasu repku ali hrvatska je ipak za respekt vama sa balkana.Poz

nikola_PG

pre 14 godina

ovo je vise smijesno postalo...alo hrvati,na svim prvenstvima smo bolje prosli od vas ( u vaterpolu prvaci svijeta,u kosarci drugi u evropi,u odbojci smo tek bolji od vas...u fubdalu se plasirali na SP a vi ne....ostade vam samo rukomet) .. i o cemu vi pricate onda vise....batalite komplekse,i dan danas samo o srbiji pricate....sjasite vise....

marko-nbg

pre 14 godina

Moglo je i bolje! Italijani svi znamo kakvi su, S Irska uvek neugodna, Slovenija .... Naprzili se sto su se plasirali na SP pa ce biti tesko spustiti ih na zemlju!
Gledaj komsije sto su izvukli grupicu kao bombona! E sto ljudi imaju srece pa to je starsno!

mk

pre 14 godina

Braćo srbi, evo sad kad ste jaki i bolji od nas, imate priliku da se dokazete protiv jedne reprezentacije iz svjetskog vrha, Talijana. Samo da znate, mi smo sa njima igrali 4 puta, 3 puta ih kresnuli (od toga 2 puta u gostima i jednom na svjetskom prvenstvu), a jednom je bilo neodlučeno..
Sad kad ste vi bolji od nas, očekujem da ih barem nakantate 7:0.
Pozdrav i 'srećno'

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Код Антаре на менију се сервирају:
-жабљи батаци
-словеначке њоке
-заливено ирским пивом

ИДЕМО ДАЉЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anto CG

pre 14 godina

Kladim se u tisucu kuna i svoj stari golf dvojku da ce u svim republikama bivse nam Yuge glavna tema na forumima biti Hrvatska!!
Iako Hrvatska ne igra ni sa jednom od te bivse brace..

Jednostavno,dugogodisnje gledanje Hrvata na televizoru stvorilo je kod svih komsija jednu patalosku potrebu da se dokazu Hrvatima,da kazu Hrvatima "ej i mi znamo igrati fudbal ili nogomet"


Ali to je sasvim logicno,sve bivse sovjetske republike zele se dokazat ne Gruziji,ne ni Kazahstanu nego samo Rusiji!!
I naravno da ce svi reci "zelimo Ruse zato sto smo jaci":))

Potrebe za dokazivanjem -nema!!
Istina je da mi Hrvati i pored onog debakla i neodlaska u JAR nekako sa visoka i sa dosta arogancije gledamo na slovenski,srpski i bosanski nogomet,ali ja imam izrazito dobro misljenje o Sloveniji i pogotovo prema Srbiji koja ima vrhunske branice!

Sir Giles

pre 14 godina

Vi što imate najjaču "repku", samo nastavite da se bavite vrtlarstvom. Baš me briga što se bili "brončani". Susret sa vama znači mnogo polupanih glava i bespotrebne izlive šovinizma i prostakluka. Niti smo mi velesila, niti ste vi neke njuške. A ti BBB-ovac, uzmi geografski atlas pa vidi gde ti se nalazi zemlja i gde su geografske granice Balkana. Niko ovde ne potcenjuje Italiju, ali, realno, možemo dalje. A vi "susjedi dragi", igrajte nogomet i bavite se više svojim brigama. Možda ste propustili da još negde okačite šahovnicu. Ima tamo jedna bandera između Zagreba i Varaždina...

KG

pre 14 godina

Po meni, grupa nam je tu i tamo OK. Generalno sve ekipe u svetu, dakle i u evropi, su sve ujednacenije = nema vise lakih/teskih protivnika.

Ne znam samo sto se ovoliko prica o Hrvatskoj ovde?Dokle vise?

susjed

pre 14 godina

Realno. Talijani prvi nikad ih ne podcjenjivati ipak je riječ o prvacima i vice prvacima svijeta.Srbi drugii to mislim najbolji drugi. Priželjkivanje Hrvatske je ludost. Niti jedna reprezentacija iz ex Yu ne priželjkuje neku drugu u skupini jer su to vrlo teške utakmice. Sretno

Perke

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.
(luka tg, 7. februar 2010 14:01)

Hahahahaha... da si napisao samo ovu prvu recenicu mozda bih ti i progledao kroz prste, ali sa ovim nastavkom... i definitivno si prs'o, nadji neku cicu i lepo uzivaj, propasces tako mlad i isfrustriran... ali opet, i to ti je ipak bolje nego Srbija u grupi... :)

boki_rs

pre 14 godina

montenegro je ugasila (:
hrvati kao po obicaju najvise srecu u svakom mogucem zrebu i svakom mogucem sportu
bosna sa nasima od prosle godine nije bez sansi
a srbija realno ako se zadrzi ovakva atmosfera moze da zavrsi kvalifikacije bez poraza.

nikola_PG

pre 14 godina

pa dobro je sto ne znamo da igramo nogomet,inace bi ostali kuci...ovako,znamo da igramo fudbal i idemo na svetsko.... vi hrvati brzo zaboraviste kako ste ocajni bili u ovim zadnjim kvalifikacijama...aj iskreno,jel vam zao?..e tek ce da vam bude zaooo :)))))) hahahahahah....napred srbija,pozzz iz cg

branko

pre 14 godina

Група уопште није лоша. Сад је на реду нешто што је јако важно, а то је одређивање распореда утакмица. Верујем да се многи сећају оног кијамета у Литванији и да су се смрзли при помисли шта би било да је та утакмица нешто одлучивала. Фудбал је велики бизнис и озбиљни бизнисмени ништа не препуштају случају. Дакле, код преговора око распореда утакмица ми треба да ИНСИСТИРАМО на две ствари:
1. Да се последња утакмица игра кући, ако је икако могуће.
2. Много битније од тога: са репрезентацијама са севера, а то су Фарска Острва и Естонија НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ не играти на њиховим теренима у ЈЕСЕЊИМ а поготово ЗИМСКИМ месецима. По овом питању не пристати ни на какав компромис.

DRAZA

pre 14 godina

Dobro komsije malo mi je muka kad cujem Hrvacka. a sad i da citam vase komentare, pa dokle. Zar mislite da nekog zanimaju vasi komentari. Idite lepo na vas sajt,pa pisite koliko vam volja mozda ce tu nekog interesovati vase gluposti. Glupo je da pricamo ko je bolji, zar se NEVIDI.>>>>S>R>B>I>J>A> DO > TOKIJA

Milan

pre 14 godina

Nimalo naivna grupa,po mjeri rekao bih ,jedna od najjacih,ali sta je tu...Taman da vidimo gdje smo ...


A sto se tice Hrvata,dobili najlaksu grupu i sad dosli da pricaju nesto kako mi necemo proci dalje ...Njihova sreca sto nismo igrali medjusobno...To sto nasa A reprezentacija nije imala neke rezultate je splet okolnosti,ali zato mlade reprezentacije godinama unazad
dokazuju da su najbolje u Evropi... Vi Hrvati bas imate neke talente aj zdrao...Dovoljno je reci "Eduardo - Hrvat " ...Tuga....

Ajmo SRBIJA !!!

BL SRB

pre 14 godina

•Sada će se vidjet koliko je Srbija zaista jaka, u kvalifikacijama za svjetsko ste ste bili najjaći u najslabijoj grupi a već pričate kao da ste ga osvojili.
(darac, 8. februar 2010 00:14)

Pa vi ste bili u još lakšoj grupi pa ni u baraž ne odoste!!

marko

pre 14 godina

Sto mi je krivooo zbog Hrvata ili Crnogoraca... Ovako ce ni krivi ni duzni Italijani da stradaju.
(sih, 7. februar 2010 12

Čuvajte se vi Argentine

:)

pre 14 godina

ZA BATU MIRKOVICA:sjeti se bombice u beogradu U21 repke 6-2 i bombice u zagrebu kad partizan dobi 5 komada.Koliko se sjecam utakmica A REPKI u beogradu smo vas nadigrali kao i u zagrebu i niste pobijedili.
(BBB, 7. februar 2010 15:09)

Lol, nemoj sad da detaljnije ulazimo u duele Partizana i Dinama & Hajduka u staroj Jugoslaviji gde smo vam redovno uvaljivali petarde i cevorke (konkretno 1978. Partizan - Dinamo 5:0)

Toliko ste jadni da tu pobedu Dinama od pre 13 godina slavite kao istorijski uspeh

PS: Nisam znao da "fudbalske velesile" ne prolaze grupu na SP tj izbacuje ih Australija. Vi ste velesila u rangu Svajcarske i slicnih zemalja

Van der Sar

pre 14 godina

Nije uopste los zreb,kvari Slovenija iz cetvrtog sesira. Bilo bi dobro bas prvo kolo sa Slovencima u Beogradu,ili dza ili buu.

ne fantazujte nepotrebno

pre 14 godina

aj bre ne drobite nepotrebno ,sad svi pišu komšije dobili najlakšu skupinu komšije ovo komšije ono,ako se smatramo da smo bolji onda n treba gledat kakvu je grupu ko dobio jer smo kako vi kažete fudbalska velesila a velesile ne biraju protivnike a i objektivno i naša skupina je lagana kao i komšijama jer osim italijana nema nekih teških protivnika ,zar mislite da su slovenije i severna irska bolje od izraela i grčke???????ma dajte prosim vas lepo ne meljite bezveze

ALEX

pre 14 godina

Za luka tg
Mogao bi ti tih 1000 eura da utrošiš i na nekog ko bi vama Hrvatima izradio neku internetnu stranicu gde bi slobodno mogli da pričate gluposti sami sa sobom i gde mi nebi morali biti primorani da čitamo kojekakve izjave koje možete samo od vas čuti.

realansrbin

pre 14 godina

sta bre pricaju Hrvati, pa samo nasa odbrana je procenjena na preko 70 miliona eura, da ne pominjemo ostale igrace... Ako krenemo da nabrajamo sastavicemo tri postave, a i ta treca bi vas pobedila u sred Zagreba... vidimo se u Juznoj Africi... zato gledajte svoja posla, i manite se nasis foruma...

Plamen

pre 14 godina

Baš su zanimljivi neki komentari koji pokazuju koliko ima zlobnih neznalica. Hrvatsku tretiraju kao neku drugorazrednu reprezentaciju, kao da se ne radi o jednoj od 10, odnosno 11 najboljih na svijetu! I neke veće nogometne zemlje nisu sudjelovale na svim međunarodnim natjecanjima, pa to nije umanjilo njihovu snagu i ugled! Npr. Nizozemska, koja je propuštala i svjetska i europska prvenstva, Engleska, koja godinama nije napravila veliki rezultat, Španjolska, koja je tek nedavno pokazala moć, da dalje ne nabrajam. A jedna mala Hrvatska bila je od osamostaljenja na tri svjetska i tri europska prvenstva, jednom bila treća na svijetu a dvaput među osam u Europi! I dalje je nogometna velesila, a to nekima očito nije jasno, pa liječe svoje komplekse na nama. Znamo kako se provela Srbija na rijetkim natjecanjima na kojima je, pod različitim imenima, nastupala! i sad se svrstavaju u neke velesile. Istina, imaju dobru ekipu, ali nemaju ono nešto što krasi samo velike! Hrvatska je favorit u ovoj skupini i to će opravdati, dovoljno smo jaki i ako to bude ona Hrvatska kakvu pamtimo (a neki brzo zaboravljaju!) s Eura 2008. neće bit problema. Prošle kvalifikacije bile su prepune nesretnih okolnosti i nekoliko pogrešnih odluka Bilića koje se, vjerujem, neće ponoviti, a nosile su teret onog nesretnog poraza protiv Turske. Idemo, Vatreni, tamo gdje i pripadate! A i vama sretno,iako bi nama bolje sjeli talijani, jer smo ih već triput pobjedili i dvaput igrali nerješeno! Nadam se susretu u četvrtfinalu EP-a!:-)

Fucka

pre 14 godina

Hrvatska je prošla...

Crna Gora, BiH i Makedonija su već ispali...

Srbija će teško pored Italije, zapravo nemoguće, bit ćete drugi ako vam Slovenic to dopuste iako ne bi uzopće iznenadilo da se ne kvalificirate, jer ste loši...

i tako ćete otpustit Antića kad se vratite s gol razlikom 1:15 iz JAr-a kao i sa ranijih prvenstava
(Percik, 7. februar 2010 14:52)

NAJBITNIJE JE DA STE VI "EKSTRA KLASA" A NISTE MOGLI PROCI NI U BARAZ PORED JEDNE KATASTFOFALNE UKRAJINE-STIM DA SU VAS ENGLEZI PONIZILI 2 PUTA.....A KAKO CEMO PROCI NA SP TO JE VEC NASA BRIGA...REALNO HRVATSKA JE FAVORIT U SVOJOJ GRUPI ALI MI PORED SAMO SOLIDNIH ITALIJANA I PROSECNIH SLOVENACA MOZEMO DALJE PA STO NE KAO I PRVI IZ GRUPE-DOKAZALI SMO U OVIM KVALIFIKACIJAMA DA ZNAMO DA IGRAMO....SAMO REALNO !!

genije

pre 14 godina

Hrvatska je velesila bla bla bla,pobedili smo Englesku bla bla bla, vi Srbi ste iskomoleksirani,Hrvati imaju Corluku a Srbi nemaju nista bla bla bla AJDE BRE IS ODAVDE ZABORAVITE DA MI POSTOJIMO,mi cemo biti topovsko meso u Africi kako da ne,sreca vasa pa nikome na SP necete biti topovsko meso hahahahaha!!!!!!

Andrya

pre 14 godina

Mislim da imamo fantasticnu reprezentaciju,dobre mlade igrace cije vreme dolazi(Ljajic,Aleksic,Stevanovic...) i da ne treba da nam bude toliko bitno s kime smo u grupi,vec da gledamo samo sebe,jer posedujemo veliki kvalitet i talenat!!!
A Hrvatima i ostalima naravno da je bitan zreb kad nemaju nikakvu reprezentaciju!

Nikola

pre 14 godina

@Srbin, 7. februar 2010 14:47

Samo da odgovorim cijenjenom korisniku, nadam se da će mi komentar biti objavljen. Pošto si tako lijepo izlistao reprezentacije iz svoje skupine i popljuvao aktualne svjetske prvake kao da si navijač... pa u biti, ne znam tko može biti više od toga. Pobrojao si liijepo i naše (hrvatske) igrače, pa da probamo opet, ha? Tvoja lista:

Pletikosa - Golman moskovskog spartaka, inače nije prvi golman repke
Čorluka - "Rupa nad rupama", ali igrač koji je već tri i pol sezone standardan branič u engleskoj ligi, jednu sezonu u Manchester Cityu, dvije i pol u Tottenhamu
Krizanac - "Najlošiji fudbaler ekipe koja se dve godine nije plasirala nigde" Ne znam na koju to ekipu misliš, Zenit u kojem igra (i koji je btw u te dvije godine osvojio kup UEFA) ili Hrvatsku reprezentaciju, koja prvi puta u povijesti ne ide na svjetsko prvenstvo? U svakom slučaju nebitno, jer on ne igra u prvoj postavi, već Josip Šimunić
Kovać - "Dinosaur", dinosaur ili ne, nije u momčadi, već na toj poziciji igra Lovren iz Olimpique Lyona
Pranjić - "Limitiran", no standardan igrač Bayern Munchena :)
Vukojević - "On je čak i solidan" ajde dobro
Modrić - "Sta reć o igraču koji zabije jednom po šampionatu, malen, mekan", ali najveći transfer ex-yu, odličan igrač, dokapetan Tottenhama koji skoro godinu dana nije igrao zbog ozlijede, a sad se opet vraća
Kranjčar - "Igra samo zato što je ćaletov sin", stari mu je izbornik Crne Gore, a on sigurno ne igra u Hrvatskoj zbog toga, već zato kaj je možda jedan od najboljih igrača Tottenhama, proglašen za njihovog najboljeg igrača prvog dijela sezone, a dvije godine prije je s Portsmothom kao kapetan osvojio FA Cup
Srna - "On je dobar igrač, moram priznat, tek klasu slabiji od Stankovića"
Eduardo - "Čovek koji se ne usudi igrati", čovjek koji igra u Arsenalu i ima problema s ozljedama, ali zaboravljaš da je to pozicija koju puno češće igraju Mandžukić iz Dinama, Petrić iz HSV-a ili Klasnić iz Boltona
Olic - "Takođe, moram priznati, dobar igrač, samo malo lošiji od Laneta", tako je, proglašen za najbolje pojačanje Bundeslige ove sezone

Zato nemoj pričati gluposti, mi imamo rezultate koji su jači od vaših, vi imate trenutno bolju momčad, no... nemoj nagliti sa zaključcima. Nama je ovo prvi puta da ne idemo na svjetsko prvenstvo, a tek drugi puta da smo propustili neko europsko ili svjetsko prvenstvo, uostalom, mislim da o našoj snazi i ugledu dovoljno govori to što smo u prvoj jakosnoj skupini, čak i u ovom trenutku kad nsimo otišli na svjetsko. Stoga pozdrav, uživaj, drugi puta uključi malo više realnosti kada pišeš nešto i bit će sve super, sretno u Africi, a za Euro 2012 trebat će više od same sreće.

burger

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....
(FeboZg, 7. februar 2010 13:06)
A kaj si ti kroasan ili krofna?

Bg

pre 14 godina

Komsije Hrvati, mogao bih se kladiti u bilo sta da vam je, velikoj vecini, laknulo kada kada je ceduljica sa Italijom izvucena za grupu C. Ajde priznajte.

>

pre 14 godina

Da li se ikad desilo da mi ne igramo u kvalifikacijama sa Maltom ili Farskim ostrvima. Nasima to i ne bi bilo gostovanje - znaju sve tamo.
:-D

dado

pre 14 godina

Ajde da doživi čovjek da se i moj komentar koji puta objavi!!!! vidim puno komentara u stilu-DAJTE NAM HRVATE DA POPRAVIMO GOL-RAZLIKU!!! AHAHAHAHHAHAHA kakva količina BAHATOSTITI I BEZOBRAZLUKA od NAJVEĆE SVETSKE VELESILE U FUDBALU!!!!! ahahahahah dao bog i ja sam molio da dobijemo baš vas SRBE pa da vidite onda vašu prepotenciju i bahatost ali ima vremena u budućnosti nebojte se i doći ćete kad tad na megdan-SVETSKA VELESILO ali možda u ODBOJCI!!!!!

Mirko Oremus

pre 14 godina

San mnogih jugoslavenskih naroda nije se ispunio.

Svi su zivili za utakmicu sa Hrvatima jer to bi za slo,sr,bih,cg ili mk bila utakmica stoljeca,ali nista od toga..
Srbija i Slovenija ce tesko protiv Italije.
Bosna i Crna Gora su bez ozbiljnih sansi.
Hrvatska nakon proslogodisnjeg debakla gladna uspjeha ce prosetat ovom,realno receno,smijesno laganom skupinom.

mate_hr

pre 14 godina

naša(hrvatska) grupa je najlakša, imali smo puno srece.

isto vama želim srecu u grupi, sve se to može pobijediti, pogotovo talijani naše stare mušterije.

Sergio

pre 14 godina

Samsvim solidna grupa. Mislim da će biti dosta nerešenih utakmica i utakmica sa malo golova tj razlikom... i tu bi trebalo tražiti našu šansu. Što bi selektor Antić rekao: u Poljsku i Ukrajinu se ide iz Beograda, zato moramo pobeđivati kod kuće... :) Grupa u kojoj ima tri učesnika SP nije ni malo laka, ali daleko od toga da ne možemo da igramo kvalitetan fudbal u njoj.
Momci sve najbolje u kvalifikacijama, zaslužili ste najbolju moguću podršku.

bata mirkovic

pre 14 godina

Meni stvarno vi srbi niste uopce jasni.Govoriti da je hrvatska repka autsajder mogu samo najvece neznalice i ljubomorni ljudi koji ne vide dalje od nosa svoga.Za podsjetu vama hrvatska spada u 10 najjacih repki i skoro uvijek igra na svjetskom i europskom.Do sad smo tukli puno velikih repki:za podsjetiti njemacku,spanjolsku,nizozemsku,englesku,italiju a ne sjecam se bas da je srbija derala te zemlje.Ako netko zna neka mi napise kad to.Respekt za vasu repku ali hrvatska je ipak za respekt vama sa balkana.Poz
(BBB, 7. februar 2010 13:44)
tacno tukli ste ih puno, ali kad ste zadnji put bili sa nama u kvalifikacijama ostali kuci, a i Franjo vam je tada dobio rak od nervoze na maksimiru!

boki

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....
(FeboZg, 7. februar 2010 13:06)


Aha vidis sine,nase vreme dolazi,Italijani nezgodini ali mnogo nasih igraca igra u italiji poznaje taj njihovu igru,Deki Stankovic,Aca Lukovic,Bole Jankovic,Aca Kolarov,sve igracine...slovenci bice tesko ali na marakani niko nece da nam uzme bod,s.irska nezgodna ali ocekujem celi plen,ostali pod svaku cen da se da sto vise golova da se pravi go razlika na njima...dok imamo nase orlove koji se bore i koji daju sve od sebe hrvati ne brinite,VIDJECETE KO JE KO!!!!

SRBIJO VOLIM TE!!!1


RS TE PODRZAJE!!!!!

Enjoy the silence

pre 14 godina

Ovaj zreb je namesten, kao i svi prethodni! Grcka mora da prodje, oni su, od kada su osvojili EP 2004, uvek u nekoj bednoj grupi. Sada je i Hrvatska dobila "izvinjenje" od UEFE i FIFE, sto su ih prosla dva puta stavljali u grupu sa Engleskom. Naravno, moji omiljeni timovi, Lihtenstajn i Island, su stavljeni u grupu sa po pet timova kako ne bi dobili ni jednu utakmicu. Inace puno srece mom najvecem favoritu u ovim kvalifikacijama, Farskim ostrvima, uz Srbiju uvek, ali uz Farane sam i kada igraju protiv Srbije!
Prijatno.

pepo

pre 14 godina

:D pa dal ste vi blesavi? bas sam zeleo hrvate da izvucemo danas, steta.. ne zato sto su Italijani jaki, naprotiv, nego sam voleo da spustimo hrvate na zemlju malo... ne moze se sporiti, jesu imali uspeha u poslednje vreme ali smo objektivno jaci trenutno.. Al aj sad, sta je tu je, srecno i njima i nama u kvalifikacijama pa se vidimo na euru ;)

tisbeee

pre 14 godina

2. grupa je najlaksa ali Jbg..
Dobru smo grupu dobili,realno smo po nekoliko puta jaci od svih,sem Italijana,ali tu smo negde.Realno mozemo proci bez problema...Steta sto nam hrvati,inace najveci autsajderi nisu upali da povecamo gol razliku,ali sta se moze.
SRBIJA

from hr

pre 14 godina

Zašto se toliko spominju hrvati u komentarima, a uopće ne igramo s vama u grupi?
Ne znam stvarno, pa Slovenci su vam glavni konkurenti za drugu poziciju .... ili smo vam mi prva asocijacija kad osjetite strah.

MacLeod

pre 14 godina

"The qualifying draw for Euro 2012 was made in Warsaw, Poland with Group C arguably the toughest where Italy, Serbia and Slovenia were placed together." Uvodna recenica na Goal.com...

Srbin

pre 14 godina

Vidim da se Hrvati opet lože... Naša skupina je trostruko slabija od njihove zato što smo mi tri put jači.
Skupina:
Italija - ni senka nekadašnjih azura, jedva dobiju Irce
Severna Irska - Jad i beda
Slovenija - Takvi jedino i mogu dobiti kockaste
Estonija i Farani - hahaha

A sada i uporedba fudbalera:
Pletikosa - Smesan golman
Čorluka - Rupa nad rupama
Krizanac - Najlošiji fudbaler ekipe koja se dve godine nije plasirala nigde
Kovać - Dinosaur poput Gavrančića
Pranjić - Limitiran
Vukojević - On je čak i solidan
Modrić - Sta reć o igraču koji zabije jednom po šampionatu, malen, mekan
Kranjčar - Igra samo zato što je ćaletov sin
Srna - On je dobar igrač, moram priznat, tek klasu slabiji od Stankovića
Eduardo - Čovek koji se ne usudi igrati
Olic - Takođe, moram priznati, dobar igrač, samo malo lošiji od Laneta

Prestanite se bre ložiti, lošiji ste pet puta od nas, nemate nikakve rezultate, džaba što se plasirate na takmičenja, a mi se kvalifikujemo i odma osvajamo ovaj svetski naslov - SRBIJA šampion!!!!!!!!

dejan-minhen

pre 14 godina

Nisam mislio komentarisati Hrvatsku.. ali pored ovoliko komentara moram i ja..
Oni se vec vide na EP 2012? Zanimljivo.. spominju neke kiksve Srbije protiv Farskih Ostrva.. Ja ih se licno ne secam.. secam se Azerbajdzana i Kazahstana.
Samo da ih podsetim da su u proslim kvalifikacijama primili komada devet (9) od Engleza. Ukrajinu nisu pobedili. Sa Belorusijom sam gledao utakmice… Jesu pobedili ali su se mucili. Sa Kazahstanom tamo umalo da ne dozive debakl.
Facit: lako kuci sa Kazahstanom i Andorom tamo i vamo.
Pazite da ne bude ko se zadnji smeje najbolje se smeje... da ne budu BiH, Srbija i Slovenija na EP a da vi ne bih gledali Letoniji, Grckoj ili Izraelu leda…
Sto se Srbije tice... Srbija moze biti prva a isto tako cetvrta.. Sta reci grupa nije laka, ali nije ni nemoguca misija.. Treba igrati i to je to.. Bice sve Ok valjda :)
Mislim da ce grupa A biti jako zanimljiva... Nemci se smatraju favoritima ali mnogo ce se muciti.. vec su se sada mucili sa slabijim reprezentacijama. Holandija, Spanija i Engleska ne bi trebale da imaju problema..
Portugal opet sa skandinavcima… hoce li se dva puta za redom provuci?
Francuzima i Rusima se ne pise lako

podmakazice

pre 14 godina

osrednja grupa - dobili smo najtezeg iz 4. sesira (slovenija, ne znam kako je zavrsila u 4.sesiru kad je na uefinoj rang listi ispred recimo slovacke koja je bila u 2. sesiru!), najslabije iz sesira 3, 5, 6, a italija je po meri- dobro je sto smo izbegli spaniju, englesku sa kapelom, nama nepobedivu holandiju, a steta za ruse ili hrvate. no, o svemu tome posle svetskog :)

danilo

pre 14 godina

Crna Gora i Cico ce osvetiti Hrvate. Pobijedit cemo Englesku. Na Vembliju!

Srbija ce tesko dalje pokraj Italije i Slovenije i Irske.

Hrvatska sigurno pobijedjuje Grke!

CCCCrbin

pre 14 godina

za hrvat neznam ko se razbahatao kako ti kazes,kako sami znate vas su englezi ponizili i to dva puta,niste mogli u 2 utakmice da pobedite ukrajince,nakon 10 godina ste uspeli jednom da se izvucete iz grupe a nama ste nasli nesto da pricate kakva ste vele sila u fudbalu.i jos nesto za onoga iz lijepe vase koji kaze da smo mi srbi mozda svetska silu u odbojci jer u fudbalu nismo tebi da kazem da ni vi hrvati niste velesili u fudbalu a mi smo za razliku od vas velesila i u kosarci i vaterpolu pa i u odbojci koju si ti vec spomenuo.a za onoga iz lijepe njihove mislis da cemo biti topovsko meso na sp-u kao sto ste vi bili topovsko meso u proslim kvalifikacijama? bolje pazi da vi opet nebudete topovsko meso.

mk

pre 14 godina

neko dolje reko da hrvatska nema rezultate..kako nema? jel si ti covjece spavao kad su se igrali turniri zadnjih deset godina ili sta? imamo itekako rezultate, pogotovo protiv jakih repki, to sto vi nikad niste ostvarili, zato bi malo postovanja bilo bolje. problem je u vas sto upravo te rezultate ne zelite priznati. a onaj lik koji je reko da hrvati imaju sansu opet se kvalificirati pa sada kao da su hrvati opet poletjeli...brate mili jesi glup, pa vi se dva put u deset godina kvalificirate, a poletite jos vise. vidicemo na SP-u dokle ce taj let trajati...eto vam nijemci, ionako nase redovite musterije pa pobijedite njih, tek kad ostvarite pobijedu protiv jake ekipe, onda se lozite do mile volje, do tada tisina..

Nebojsa

pre 14 godina

Ajde Hrvati tisana sada i uzivajte gledajuci velike ekipe na SP u JAR. a za Euro pa mozda i odete u baraz i naletite na ekipu koji ste se plasili dobiti iz drugog sesira a to je SRBIJA. ma da mi smo navikli ici direktno.
Pozdrav iz Johanesburg.

СССС

pre 14 godina

Тешка је група али ако већ не можемо да будемо испред Северне Ирске и Словеније, не требамо ни да идемо на Европско Првенство. По мени имамо јак тим и сјајно играмо, има још дуго до ЕП ал' не треба да нам буде циљ само пласман већ и да нешто урадимо тамо. Зато је и боље што смо добили мало јаче противнике.

НАПРЕД СРБИЈА!

dax

pre 14 godina

Pa da smo birali ne bih bolje prosli. Realno!
ITALIJA- u padu su a moraju da polako podmladjuju ekipu tako da verujem da ce za te kvalif.biti u sarenom sastavu.
SLOVENCI- realno mislim da ce mo njih zgaziti sa 50%snage(gledao sam ih par puta i po meni su smesni)
IRCI- realno su tehnicki i takticki 0 .
Ove ostale ne bih ni komentarisao

goxi

pre 14 godina

Mislim da Hrvati jesu dobili laku grupu , ali Grci nisu za potcenjivanje. Ti Grci su otresli Ukrajinu u barazu za WC 2010 koja je ispalila Hrvate za baraz. Ne treba olako da ih shvate. To se desilo svim repkama na euro 2004 pa ste videli sta se desilo na kraju.

So se nas tice, zadovoljan sam .. svime izuzev Slovenijom. Oni su sposobniji da nam otkinu vise bodova od Italije.

Nidza

pre 14 godina

Moj najjaci utisak sa ovog zreba su Farska ostrva opet!
Sansa za tako nesto je 9x9=1:81 ili 1,23%...Ne secam se da li su bili u grupi i za prethodno evropsko...

promatrač

pre 14 godina

joj kako mi na živce ide ovo trpanje azijskih zemalja u europu, da nije njih ne bi ni bilo dodatnih kval., nego bi izravno prolazili prvi i drugi iz svih grupe, osim najlošijeg drugoplasiranog. da ne spominjem udvostručenje kvalitetnijih utakmica po grupama.

neko

pre 14 godina

ne znam zasto uvjek se pise o istim glupostim i prepucavanjima...dajte ljudi ja bih volio da sve reprezentacije sa balkana prodju na euro sto je malo moguce..nista nama bosancima negine nego doci u srbiju po recept kako da igramo sa rumunima i francuzima veliki pozz za sve ljude dobre volje :D

Dejaldinjo

pre 14 godina

Najjaca ekipa iz cetvrtog, ali srecom najlaksa iz treceg sesira. Baraz - realnost. Za razliku od grupe za SP, nosilac nema kod koga da kiksne, moracemo da je dobijemo u Bg. Hrvati, sreckovici.

Zeebedee

pre 14 godina

U Principu teska grupa, koja ne samo da ima tri ucesnika WC 2010 vec ima ekipe koje gaje defanzivni fudbal (Italia, Serbia, N Ireland, Slovenia, Faroe I ) tako da ocekujem gomilu neresenih rezultata... Inace uz grupu A nasa je ubedljivo najteza grupa.

iggy

pre 14 godina

Lepa grupa, izbegli smo reprezentacije koje nam tradicionalno ne leze - Holandija, Spanija, Nemacka, Engleska... Italijani ko Italijani, nikad nikog ne nadigraju vec se uvek izvuku sa 1:0 ili 2:1, samo maximalno koncentrisano od 1. do 95. minuta i mozemo i do prvog mesta. Od ostalih smo objektivno bolji

FeboZg

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....

Crnogorac

pre 14 godina

Mi smo veliki maleri. Preteska nam je grupa a jos nema ekipe iz sestog sesira da uzmemo tih 6 sigurnih bodova :) Ali dobro, pokusacemo da se pokazemo u najboljem svijetlu ali se ne moze ocekivati puno s' obzirom na tek formiranu repku i cinjenicu da imamo 700 000 stanovnika. To prvo uzmite u obzir ;) Sto se tice vas, Srbi nije vam bas teska grupa ali se pazite ;) Morate da grizete svaku tekmu jer se na malim utakmicama najvise gubi ;) Hrvati, sreca vas je pogledala, mislim da cete biti prvi i milo mi je zbog toga ;) BiH zeznuta grupa ali samo naprijed, ko zna ;) Zelim svima uspjeh da pa sto vise repki sa Balkana prodje dalje :) bratstvo i jedinstvo, dosta je shovinizma ;) pusa za sve

dinamovac

pre 14 godina

hrvatska je dobila laksu grupu na osnovu rezultata koje ostvaruje zadnjih 15god,a vi se jednom kvalificirateu zadnjih 1o god i onda kukate.pametnom dosta...

Aca_USA

pre 14 godina

Objektivno Hrvati imaju najlaksi posao. U nasoj grupi ce teze ici sa Slovencima (koje cemo po pravilu da podcenimo)nego sa Italijanima.
Bilo bi dobro da Antic ostane bez obzira na rezultat sa SP, samo znajuci nas....

lijecim komplekse

pre 14 godina

nece vas valjda na SP opet zapast argentina ili nizozemska, pa da opet pune gol razliku na vama.... :((((

nego koji vam je ovo SP? vi ste ono brončani? dvaput u četvrtfinalu? vi ste ono engleze tukli na wembleyu (vembliju ;))? Argentinu 2:1? Njemačku na SP i EP? Joj da pa vi ste imali užasno tešku grupu, uz francuze koji su u strašnoj formi (+ Hansson (Hanson) ) Francuska, Rumunija, Srbija, Litvanija, Austrija, Farska Ostrva auuuu litva, farski otoci, austrija, rumunji koje uvijek neugodne momčadi jaooooo pa svaka vam čast!


Kompleksi СРБИЈА!

bane

pre 14 godina

Odlicna grupa.Lagano i uz majstora Antica bice sve ok.A sta bre ove komsije rade po nasim sajtovima.Daj odmorite vise,bas me briga koga je vasa reprezentacija izvukla i kako cete proci.Ja vam od srca zelim sve poraze i mars odavde.

simo

pre 14 godina

kao sto vidim neki ste vec pobedili Sloveniju pre pocetka utakmice !!
trebali bi pogledati snimke utakmica Slovenije protiv Poljske ,Slovacke,Rusije a i Ceske iako je ova zavrsila 0:0 .pa ne znam ako bi onda bili tako sigurni !!
Ova repka nema kompleksa kao neki pisete od nikoga (ni u Londonu nisu bili nadigrani ,da im nije sudac dao penal na dar (2.1), ne bi ni ovo izgubili , pa zasto bi onda imali kompleks od Srbije ??
samo sto neki zivite na nebu ???
molim vas ??

ZooM2

pre 14 godina

Nevjerojatno je kako su pojedine komsije poletili nakon plasmana u Afriku. Samo sto apsolutno nista posebno niste pokazali u ovim kvalifikacijama Imali ste sretnu grupu, nikada losije Francuze i katastrofalne Rumunje, iskoristili priliku koja vam se ukazala, kao i Slovenija, u redu, cestitke na tome. Ne znam na cemu temeljite toliki optimizam i bahacenje, kada su vas izuzetno losi Francuzi potpuno naigrali u obje utakmice! Doma ste odigrali nevidjeni bunker a 80 minuta ste imali igraca vise! Shvacamo da ste navikli gubiti od Kazahstana i Azerbedjana, biti reprezentacija sa najgorom gol razlikom na zadnja 3 turnira na kojima ste nastupili, pa vam je plasman u Afriku istorijski uspjeh. Ali se odmah zaboravlja kako dugih 12 godina niste izborili nastup na Euru, kako zadnjih 15-tak godina nemate niti jednu pobjedu protiv TOP 15 ekipa sa fifine ljestvice, itd.. Tu se vidi tko je velika sila a tko tek instant reprezentacija. Sto se tice sljedecih kvalifikacija, apsolutno nemate nikakve sanse pored Italije za prvo mjesto, ipak su za dvije klase bolji od vas. Izgleda da ce te i 16 godina brojiti od nastupa na zadnjem europskom prvenstvu.

Kapetan bojnog broda Janez Ibrahimovič

pre 14 godina

Što napravi navijač Srbije kad njegov tim pobijedi neku veliku reprezentaciju? Isključi Playstation. :)

Nikola

pre 14 godina

Mislim da je od Ex-Yu reprezentacija Slovenija izvukla definitivno najlošije moguće, a tek poslije nje nešto lošije Srbije, čisto zbog toga što vjerujem da je Srbija jača od Slovenije. Skupina sa tri reprezentacije koje idu sada na Svjetsko prvenstvo i uz to još redovno neugodni Irci... bit će veselo i poprilično napeto, očekujem grčevitu borbu Srbije i Italije za prvo mjesto uz više nego uobičajeno gubljenje bodova u utakmicama protiv Slovenije i Sjeverne Irske.
Hrvatskoj su se dosadašnji rezultati itekako isplatili činjenicom da su svrstani "first pot", i rekao bih da su izvukli jako dobru skupinu: grci su dobri, ali nisu nepobjedivi i Hrvatska je puno bolja od njih, s Izraelom već imaju itekako pozitivna iskustva, a ostali bi trebali biti mušterije. Definitivno očekujem njihovo prvo mejsto u skupini.
BiH bi mogla do drugog mjesta, Rumunji nisu toliko strašni, a i Francuze se da pobijediti kad se poludi.
Crna Gora i Makedonija mislim da nemaju kvalitetu da ikako dođu do Eura, uz kakvu god skupinu.

Domagoj

pre 14 godina

hehe...Hrvatska nositelj zajedno sa velikim nogometnim silama Njemackom, Italijom, Rusijom, Nizozemskom...a tako mala zemlja, toga nema nigdje. Tako mala nacija a tako mocna u sportu)

pop

pre 14 godina

Vi Hrvati malo pogledajte kako igraju vaši reprezentativci,osim Srne,Kranjčara,Vukojevića i Modrića,ostali su mrak,ili penzioneri,ili vodonoše,a neki i plaćeni gledaoci.A Srbija kao nekad Holandija,ona Krojfova,drim tim,samo da još sredimo ovaj balkanski mentalitet,ima da haramo narednih 10 godina.

popimperia

pre 14 godina

Ove luzere u grupi F strpali zajedno da bar neko od njih vidi neko takmičenje(a to su Grci),a kod nas sigurica,opušteno.Mi i Slovenci idemo dalje,pozz

NNN

pre 14 godina

Realno pala nam je najslabija ekipa iz 3. šešira i najjača iz 4.
Šteta što namnisu došli u grupu:
Hrvatska, BiH, Makedonija i Crna Gora, ali štaj tu je, idemo dalje!

Marko_011

pre 14 godina

Italijani kiksaju po pravilu protiv autsajdera, dok sa favoritima igraju na nereseno ili minimalnu pobedu.

Treba pobediti sve ostale i tako se plasirati na EP, dok sa Italijanima po pravilu nereseno.

Ko kiksne sa autsajderima, taj ne ide na EP, jasno ko dan.

goran

pre 14 godina

ma bitno je da smo u istoj grupi sa Farskim Ostrvima...kad smo bili sa njima u grupi uvek smo isli dalje,tako da ove ostale reprezentacije nisu bitne

no fear

pre 14 godina

odlična grupa za nas..
sa Italijom se boriti za prvo mjesto..
sve ispod drugog bi bio veliki neuspjeh..
kad je uspoređujem s ovom grupom iz prošlih kvalifikacija za sp,ova je ipak na papiru puno lakša..
e sad,kako će biti i na terenu,ostaje da se vidi..
inače,od komšija,Hrvatska je dobila solidnu grupu i trebala bi biti među prva dva,Bosna-teško,Makedonija-nikako,a Crnogorci su se opet pokazali magnetom za najteže protivnike..čini mi se da će ovaj put 9 bodova moći samo sanjati..

joky

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Slovakia-vs-Slovenia-02-Goals-H

Evo kako je Slovenija u odlucujucuj utakmici u gostima pobjedila prvog u grupi i otisli na baraz za SP, nisu oni naivni, nimalo...

dalmatinac_bg

pre 14 godina

Ljudi samo pogledajte u kom je sesiru danas na izvlacenju grupa,bila Hrvatska danas a u kom Srbija.I odmah ce svima biti jasno koliko je Hrvatska bolja od Srbije i koliko je vise cenjenija i jaca.BAR ZA JEDNU KLASU.Tako da bolje da kompletno cela Srbija cuti o usporedbi sa Hrvatskom.A i ovi komentari govore koliko su u stvari Srbi optereceni Hrvatskom.

nikola

pre 14 godina

Realno mislim da ce o nasem ucescu na Evropskom prvenstvu odlucivati utakmice sa Slovencima, ali dok je Antic na klupi niti se plasim niti sumnjam u nas plasman.

Eto

pre 14 godina

Da li ce Uefa da promasi ovaj penal i da izgura Izrael na EP, jer ih stalno guraju...oni u trecem sesiru?????
Bosanci su pricali da smo prosli na Mundijal zbog slabe grupe, eto im sad Francuzi i Rumuni, pa da ih vidimo....Crnogorcima ni teoretska sansa...a mi imamo Italiju koja je uvek dobra, kako god da igraju i Slovence i Irce koji igraju na X...u moru ikseva Italijani najbolje plivaju...a ja sam ipak optimista

Stefan_MKD

pre 14 godina

Lepa grupa, ozbiljna grupa, bice puna dobrih utakmica. Mislim da ce grupi C i Severna Irska i Farska Ostrva uzimati bodove (po mom misljenju od tri ucesnika SP, jedino Sloveniji). Na papiru ove je i najteza grupa ali ipak vidim Srbiju na EP ako ne kao prvu onda kroz baraz. Po meni je ipak najteza grupa I a u rangu sa grupom C su i grupe D i A, dok su Hrvati u grupi F dobili najlaksi put do EP. Sto se tice grupe B u kojoj je Makedonija mislim da ako uspemo da se nadigravamo sa Ircima i Slovacima imamo neke sanse za baraz. Srecno komsije.

BORAT

pre 14 godina

KAZAHSTAN JE RAZOČARAN ŠTA NISMO DOBILI STARU MUŠTERIJU...

I KAKO STE VI BILI U DRUGOM ŠEŠIRU A MI SMO VAS POBIJEDILI?

UEFA MAFIJA!!!!!!!!!

Danijel

pre 14 godina

Auuuu grupa A je grupa smrti.Nemacka i Turska znamo kako igraju, Belgija i Austrija su napredovali, a Azerbejdzan i Kazakhstan igraju fudbal samo da bi nekome pomrsili racune.Sve u svemu, bice zanimljiva grupa.Al za to ce SRBIJA opet laganice.. :) !!!

AnteWH

pre 14 godina

svaki drugi komentar Srba je o Hrvatima i kakvu su grupu dobili..tako je i kod Slovenaca, Crnogoraca, muslimana. Hehe govori li vam to ista Srbi? između ostalog zaboravljate da je Hrvatska nositelj, ako netkom nije jasno sto je nositelj navest cu par primjera: Italija, Njemačka, Francuska, Nizozemska, Španjolska, Engleska, Hrvatska, Rusija..

Nikola PG

pre 14 godina

Paaa, nije loše. Igramo 2 utakmice manje što je pozitivno. E sad, kao novoj reprezentaciji svakako će nam bit teško da se domognemo 2. mjesta, ali sve je moguće. Uglavnom, Crna Gora će bit tvrd orah svakom protivniku, pogotovo u Podgorici. Hrvatima je dosta laka grupa, Srbima baš i nije. Pozdrav i srećno!

MRTAV 'LADAN

pre 14 godina

Eh..Jedva čekam da počne prvenstvo pa da posle ko zna koliko vremena uživam gledajući fudbal sa našom reprezentacijom koja je sve samo ne za bacanje. Čak razmisljam da kupim i dres, što je za mene neverovatno. E sad, volim i da čitam komentare, ali mi sav ugođaj pokvare svi oni koji se bave Hrvatskom i njenim fudbalom, i to sa prizvukom mržnje. Nisam ja prvi koji vam na to skreće pažnju - ljudi, znate li da ste žestoko iskompleksirani? Uživajte u igri Srbije, posle toliko godina! A za one neobavestene, Hrvatska je zauzela treće mesto 1998. u Francuskoj. Pokušajte to da poštujete, samo tako ćete poštovati i naše.

nikola

pre 14 godina

nevjerovatni su mi ovi hrvati sto salju komentare kako ce da nas pune na svetskom,kao na proslom....i kako bi nam oni dali 5-6 komada .....pa likovi jedni niste ni posli na svetsko...a od engleza ste primili 9 komada u 2 meca....a ni ukrajina od koje ste ispali nije prosla grcku u barazu....smijesni ste...zato pustite pricu sta bi bilo kad bi bilo.... srbijo samo naprijed,cg je uz vas....

Mića

pre 14 godina

@marko-nbg
uvijek je komsijina zena ovaj grupa bolja..sve dok je ne isprobas ;)
sve je to isto..ako zasluzujes da ides dalje pobijedit ces sve..ako ne ostajes kuci..

nik

pre 14 godina

Sad mi je iskreno zao da nismo dobili vas u grupi. Ne znam po kojem kriteriju vi sebe svrstavate u nogometne velesile. Nakon ohoho vremena idete na neko natjecanje i odmah porasla krila..svasta, jako ste nerealni

nesso

pre 14 godina

nerazumijem ove hrvate,šta dolaze vamo i se zele dokazivat kako su oni jaki...nek prodje JAR pa kad se nagledaju srbije,neka se javljaju

buhahahaha

pre 14 godina

"susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi."


hahahahahaha KOMPLEKS hahahahahha
decko mi igramo SP a vi igrate balet...
e izvini ja zaboravio da vi ne znate kad pocinje SP...SP je pre kvalifikacija, strpite se do tada, ima vremena opet cete da ispadnete...

ratjo

pre 14 godina

Nasa grupa jedan od jacih.
Hrvati kao da su sami sebi birali. Grcka, Izrael i Letonija ponovo zajedno kao i u poslednjih kvalifikacijama.

FeboZg

pre 14 godina

Što bi rekao Mamić Zdravko..neosporni vladar nogometa sa ovih prostora..."Prolazimo kroz skupinu ko vruć nož kroz putar"...a vi komšije...malo se ložite do početka tekme sa Italijom..pa čete vidjeti kako to igraju velike repke...

SRBIJA

pre 14 godina

Dobro je nije lose,ja sam se nadao hrvatima da im pokazemo sta je fudbal.Steta sa hrvatima bi imali dve sigurice,ovako sa zabarima moze da bude cupavo.Grci i Hrvati po ko zna koji put imaju nevidjenu srecu u zrebu,dobijaju smesne grupe pa posle ispada da su dobri kad se kvalifikuju.Sve u svemu nasa grupa je dobra i ocekujem da se kvalifikujemo.
NAPRED SRBIJA!!!

klasa optimist

pre 14 godina

Nimalo "dobra" grupa kako je komentatoru na prvi pogled izgledalo. Mislim da će nam trebati puno sreće za baraž.
(tom@to, 7. februar 2010 12:59)

Kakve sreca ima veze sa fudbalom? Realno je da sa ovom ekipom i Anticem na klupi dobijemo sve utakmice u grupi. Pa Hrvati su derali te Italijane i Slovence redovno, zas to ne bi i mi? Prvi u grupi, to je cilj, a ti kolega prati lutriju i bingo.

dinamovac

pre 14 godina

bas mi je drago sto ste se kvalificirali na svijetsko prvenstvo,opet cete bit topovsko meso kao i na proslim prvenstvima a ja cu da se smijem i uzivam

Percik

pre 14 godina

Hrvatska je prošla...

Crna Gora, BiH i Makedonija su već ispali...

Srbija će teško pored Italije, zapravo nemoguće, bit ćete drugi ako vam Slovenic to dopuste iako ne bi uzopće iznenadilo da se ne kvalificirate, jer ste loši...

i tako ćete otpustit Antića kad se vratite s gol razlikom 1:15 iz JAr-a kao i sa ranijih prvenstava

Nikola

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da postoje ograniceni ljudi sa ove i one strane Save koji se medjusobno prozivaju oko toga ko je bolji i ko je koga pobedio. Realno da igraju Hrvatska i Srbija mislim da bi bila fantasticna tekma i minimum 4 gola... Manite se corava posla oba tima su odlicna i mislim da prolaze kao prvi u grupi.... Nama jedino zabari mogu da budu problem i to u Italiji, mada nemaju neki vruc teren jer menjaju domacinstva....

zzk

pre 14 godina

Joj jedva cekam Juznu Afriku,onaj osecaj kad ti je ceo dan usmeren samo na tekmu,samo o njoj razmisljas,kad se setis prostruji neki pozitivan naboj kroz tebe,skupis se sa ortacima gajba piva Tv napolje rostilj neki jaooo....Bas mi drago sto sam Srbin :))

Ninoslav RS

pre 14 godina

S VEROM U BOGA I MAJKU SRBIJU LAGANINI BIJEMO ZABARE RUSIMO ZMAJEVE OVU BORANIJU CEMO I ONAKO DA OBEREMO BEZ PROBLEMA NISTA POSEBNO LAKSE NEGO ZA SVJETSKO SRBIJA SBIJA SBIJA SRBIJA SVJETSKI PRVAK!!!!

Sinisa Majstor

pre 14 godina

Ubedljivo najjaca grupa, sa najvecim brojem reprezentacija koje su se plasirale na SP, nazalost nasa.

Ubedljivo najslabija i prizeljkivana grupa je Hrvatska, ni jedan ucesnik SP. Prosecne i ispodprosecne reprezentacije.

Napred Srbi!

glory

pre 14 godina

Lagane grupe i HR i SRB, kazete? Sigurni prolazi? Dakle, nikad se taj balkanski mentalitet nece promjeniti. Susjedi, vidimo se u barazu.

mk

pre 14 godina

Fascinatno je kako svi pljuju ždrijeb i hrvatski status nositelja (jer smo ko fol jedino zbog toga što igramo sa 'slabim protivnicima' postigli neke rezultate), a sa druge strane, kad Đoković dođe do 1/4 finala Australian Opena ne igrajući ni protiv jednog igrača iz Top 50, onda ga uzdižete u nebesa i hvalite ATP ljestvicu i njegov ranking koji mu je omogućio takav ždrijeb.
Nema tu nikve 'belosvetske zavere' kako vi volite isticat kad vam nešto ne paše. Pogledajte malo sustav bodovanja i naše rezultate u periodu koji se računa za ranking, pa će vam puno toga biti jasnije...

Aca

pre 14 godina

Veoma teska grupa. Italija je sigurno prva, najverovatnije cemo se za drugo mesto i baraz boriti sa Janezima, koji su veoma nezgodni kada nesto hoce, a nas su vec jednom izbacili i to usred Beograda. Bolje bi bilo da smo dobili grupu sa Croatima, koji vise nemaju pojima sa loptom.

ATG

pre 14 godina

BAs ovu grupu sam hteo. Sad cemo da vidimo da li je i za nasu reprezentaciju dobro sto je ovako. Ali mislim da bi mogli u ovoj grupi da budemo prvi, posto Italijani ne znaju da igraju protiv SFRj. Hrvati ih redovno dobijaju, a ni nas nisu mogli da pobede ni kada smo bili losiji.

milan

pre 14 godina

Sto se bre ovi kompleksasi hrvati uopste javljaju...
ne mogu da verujem da se uopste kace na ovaj sajt...sta ih zanima sta se ovde pise kao sto mene oni,ma ne znam ni koji su.....

Ivan

pre 14 godina

Ok, to je bilo to.
Sad imamo ovo beznacajno takmicenje na leto i moramo o njemu da razmisljamo, a ovome se vracamo na jesen.
Navijaci svetskih velesila, mogu da, na srpskom sajtu, slobodno o kvalifikacijama pricaju do septembra, ja im ne bih smetao.

ivan

pre 14 godina

(dado, 7. februar 2010 13:46)


Obichno se ne upushtam u ovakve priche, ali tebi moram da napishem da ochigledno imash neke vrlo ozbiljne intimne probleme. Opusti se, i probaj da budesh malo normalan, za promenu. Sve najbolje! :)

CCCCrbin

pre 14 godina

luka tg za tebe pre nego sto ulozis 1000evra trebao bi da imas 1000evra.kako se secam pre utakmice sa austrijom ste isto pricali pa oboje znamo kako se nasa utakmica protiv austrijanaca zavrsila.realno gledano grci su bolji od vas,izrael takodje nije nista losiji od vas.a sto se tice srbije sigurno imamo bolje fudbalere od slovenaca ili mi ti ajde navedi nekoga slovenca koji igra u chelseu,manchester unitedu,inter milanu itd.tako da ti samo mozes ovde da se trudis da lecis tvoje komplekse.a te severne irce smo vec pobedili skoro u prijateljskoj utakmici.

CCCCrbin

pre 14 godina

trt zar trebamo mozda da se drzimi o kosarke,vaterpolo i tenisa jer i tamo imamo mnogo bolje rezultate od vas?:)) naravno i u odbojci smo bolji od vas:)

Gabrijel Alon

pre 14 godina

neko dolje reko da hrvatska nema rezultate..kako nema? jel si ti covjece spavao kad su se igrali turniri zadnjih deset godina ili sta? imamo itekako rezultate, pogotovo protiv jakih repki, to sto vi nikad niste ostvarili, zato bi malo postovanja bilo bolje. problem je u vas sto upravo te rezultate ne zelite priznati. a onaj lik koji je reko da hrvati imaju sansu opet se kvalificirati pa sada kao da su hrvati opet poletjeli...brate mili jesi glup, pa vi se dva put u deset godina kvalificirate, a poletite jos vise. vidicemo na SP-u dokle ce taj let trajati...eto vam nijemci, ionako nase redovite musterije pa pobijedite njih, tek kad ostvarite pobijedu protiv jake ekipe, onda se lozite do mile volje, do tada tisina..
(mk, 7. februar 2010 17:07)

A vi za 10 godina ni jedan put!(pod uslovom da se kvalifikujete za Brazil, u protivnom 16!) S obzirom da vas nije bilo u Nemackoj a nema vas ni u J. Africi! Toliko o vasoj famoznoj repki! Muuuuuuk

ja

pre 14 godina

I samo jos nesto da dodam - koliko je Srbija jaka i koliko nas cene pokazuje to sto je na najposecenijem fudbalskom sajtu goal.com stavljeno na naslovnoj duel Srbije i Italije i to je okarakterisano kao najteza grupa.

Jedva cekam !

davor

pre 14 godina

mozemo da budemo prvi.najmanje drugi cvrsto verujem.i ne mislim da ce hrvati sigurno biti prvi u grupi.grcka nije uopste slabija.izrael odlicna ekipa.bice tu svasta.u svakom slucju,srecno komsije,sve najbolje u kvalifikacijama,pa da se sretnemo u poljskoj

Pravoslavac kockasti

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!

vlada

pre 14 godina

kao i uvek hrvati se provukli,a ni mi nismo lose prosli...najlaksa je grupa F,a najteza grupa A...sta da se radi,italijani niste imali srece...

spalato

pre 14 godina

ala šta se vi srbi ložite na nas hrvate:)..ali dobro,možda se sretnemo na europskom prvenstvu pa ćemo viditi ko je bolji..šta se tiče naše i vaše grupe,treba biti realan,hrvatska je favorit za prvo mjesto dok ćete vi vjerovatno biti među prva dva s talijanima..jedine dvije reprezentacije koje su dominantne su španjolci i englezi,svi ostali su pobjedivi..treba zapamtiti da se kvalifikacije ne prolaze na italiji i grčkoj već na ostatku skupine...

BBB

pre 14 godina

Jos mi niste odgovorili kad je to srbija od 1992 u sluzbenoj utakmici tukla nekog jakog protivnika.Cekam odgovor.A za ove koji vele da imamo samo modrica,kranjcara,vukojevica da vas malo podsjetim.Gdje je olic koji dere u bajernu,petric koji rastura u hamburgu,corluka koji igra u totenhamu,eduardo u arsenalu,rakitic u salkeu,srna u shaktaru koji je osvojio kup uefa.Imate vidica koji nesto vrijedi i to je to.A srbi ko srbi samo veliki i poznati bukaci koji jezik imaju duzi od eifelovog tornja.Mala zemlja hrvatska za veliki odmor i naravno sa velikim sportasima.Citajte svjetske medije i vidite sto ljudi kazu u vezi hrvatskog sporta.4,5 milijuna a svugdje nas ima.poz

krajisnik21

pre 14 godina

mnogo Hrvata ovde komentarise zreb sto je i ocekivano jer ipak ce oni svetsko prvenstvo gledati na televiziji pa sada nemaju o cemu drugom da razmisljaju

shofer

pre 14 godina

Ni malo naivna grupa,poprilično izjednačena.
Ako se ne obrukamo u J.Africi i ako prođemo ovu grupu,onda slobodno možemo da kažemo da ,kao reprezentacija,realno pripadamo gornjem domu svetskog fudbala,da ne kažem kremu;-)
Napred Srbija!!!

ROPE

pre 14 godina

DA SAM MOGAO DA BIRAM IZ A GRUPE A UZEO BIH ITALIJANE,OSTALIMA POSTOVANJE ALI AKO PONOVIMO IGRU IZ OVIH KVALIFIKACIJA GLATKO SMO PRVI

LokicA

pre 14 godina

E brate moj preko grane,mogu ti samo reci da vec sad kupis dobar TV kako bi lepo posmatrao Srbiju i Sloveniju u JAR.A taman ce ti i koristiti i za EP jer zenit Hrvatske je davno prosao,za sledece prvenstvo bicete u sesiru sa maltom,lihenstajnom a mozda i vatikanom....to je vasa realnost


Razbahatili ste se malo, nakon jednog uspješnog kvalifikacijskog ciklusa... Samo polako, još vi puno toga morate napraviti da biste mogli prijetiti Hrvatskoj. Grupa vam nije nimalo lagana, Talijani nikad ne kiksaju u kvalifikacijama bez obzira kakvi su i kako igrali. Drugo mjesto je vaša realnost, kao što je prvo naša.
(Hrvat, 7. februar 2010 13:26)

bg

pre 14 godina

Italija ce menjati generaciju, tesko ce sa nama. Od Slovenaca smo bolji, znaci sigurno prvi. Nervira me sto ovde na sajtu ima ovoliko ljudi da komentarisu Hrvatsku umesto nas. Lecite komplekse bre, mnogo ste smesni

susjedi

pre 14 godina

Kak se toliko komentira HR evo malo od mene kak ce nasi dragi susjedi proci:ITALIJA prva sigurno u to nema dileme a drugo mjesto ce dobiti nakon teske borbe s druge dvije SLOVENIJA ,SJ.IRSKA ce biti po obicaju treca a SRBIJA tek cetvrta.ZIVI BILI PA VIDJELI!Pozdrav iz HR.

superior

pre 14 godina

Ovo ima da prođemo samo tako lagano!

Jedino iz najslabije grupe smo mogli da izbegnemo Farane, pokazali su se kao tvrd orah koji se teško lomi.

Grupa A sa Nemcima, Turskom, Austrijom, Belgijom, Kazahstanom i Azerbejdžanom - grupa smrti. A i Hrvati prodjoše extra.

milan

pre 14 godina

Dobro je da nece igrati Princ Rima za Italiju..najveci problem za nas je sto Italija igra jako dobro sa malim reprezentacijama tako da ce verovatno sem nas sve dobijati bez problema...a nama ostaje u direktnom duelu da odlucimo ko ce biti 1.

starmo

pre 14 godina

Stvarno me inace ne zanima ovo umobolno konstantno prepucavanje Hrvatska Srbija ali me na reakciju natjerase svi ovi silni bahati komentatori na ovoj stranici.Toliko prepotencije i nepostovanja ka svim ostalim sudionicima vase grupe,pa podcjenjivanje Hrvatske iako vas do ovog plasmana nije bilo na nogometnoj mapi svijeta.Znas kako ce vas Tale da spuste na zemlju,a i Slovenci imam osjecaj ce da vam ga zapapre,na isti nacin kako smo mi dobili po repu od Engleza kad smo se uobrazili i poletili!

RS

pre 14 godina

Nije lose... Moglo je i gore...

Minimalno cemo biti najbolja druga reprezentacija :D

ps. hrvati imaju srece vise nego pameti, al' neka :)

boban_bg

pre 14 godina

"Samo" pola nase grupe je na SP ove godine, ali dobro, mislim da smo napravili reprezentaciju, gde posle zreba ne moramo toliko da razmisljamo o ostalima u grupi, koliko oni moraju da razmisljaju o nama...

The One

pre 14 godina

Srbija-sugavo,al lopta je okrugla...
Hrvatska-Smijesna grupa
Crna Gora-Pakao
Makedonija-Tesko,veoma tesko mogu do plasmana
BiH-Prvi put je imala srece u izvlacenju...jedino su francuzi jaci

Dovla...

pre 14 godina

Pored Italije, koja nam tradicionalno ne odgovara, ne smijemo zaboraviti ni Slovence. Cini mi se, da mnogi zaboravljaju, da su nam 2-3 navrata, zaprzili corbu. Na oko, lagana grupa, ali....

lesa

pre 14 godina

Mislim da je vreme da dobijemo Slovence, bar u Beogradu, a s Italijom tradicionalno dva remija, tako da uz povoljan rasplet mozemo biti i prvi u grupi, u najgorem slucaju drugi

MIRKO

pre 14 godina

Grupa nije nimalo laka kao što neki misle, ali mislim da idemo na EP 2012 sa prve pozicije(imamo razloga da verujemo u to). Lično sam očekivao hrvate ali nažalost su imali mnogo sreče pa su se provukli ali nema veze jer če naša brača Grci da ih biju u to sam siguran čak šta više mislim da hrvatska neče vidjet EP.
Mislim da če kod nas mnogo toga zavisiti od meča sa Slovencima(koji uopšte nisu loši-izbacili su Ruse i setite se ciklusa kvalifikacija za SP 2002 kada smo igrali sa nijima i oba meča remizirali i EP 2000 kada su nas dobar dio utakmice vodili sa 3-0 pa smo se onda uspjeli vratiti i na kraju remizirali 3-3 .Tada smo imali mnogo sreče. Ali sam optimista i nadam se pobjedi u obe utakmice i vidimo se i na EP 2012, NAPRED ORLOVI !!!!

100%

pre 14 godina

E ovde cete da pokazete da ste super sila!Cestitam unapred na kvalifikacijama na EP
Grupa F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Letonija, Gruzija, Malta!
(Mirisljanovic-Smrda, 7. februar 2010 12:51)

sto su dosadni ovakvi likovi!!!!!!! umesto da komentarise svoje on prvo opali po tudjem!!!!

SOSko

pre 14 godina

Treba jednostavno primeniti isti recept koji je primenjen u kvalifikacijama za Mundijal - dobiti sve kod kuće i osvojiti 9 bodova u gostima protiv Estonije, Farana i S.Irske. Faranima smo već rutinski uzeli 6 u proteklim kvalifikacijama, a kad smo mogli Austriji i Litvaniji, ne vidim zašto bi S.Irska i Estonija bile veći problem. Sa Italijom može standardno dva iksa i eto nas na EP. Još ako uzmemo 3 boda u Sloveniji, to je sigurno prvo mesto.
Zavisiće dosta od rezultata na SP. Ako on bude sjajan (daj Bože) moguće da će doći do zasićenja i prirodnog pada. Ono s čim možemo računati biće potencijal sa klupe - momci koji nisu previše trošeni u kvalifikacijama za SP: Kačar, Kuzmanović, Tošić, Janković ...
Mislim da je će pre svega biti neophodan remont u manevru, gde će Stankoviću i Milijašu sigurno dobro doći malo odmora. Realno je očekivati i Lanetov zamor (i sledstveni pad forme) krajem sezone, pa će to biti pravi trenutak da se aktiviraju Tošić i Janković. Uz obavezne Krasića, Vidića i ostatak "treće najskuplje odbrane na Svetu", čini se da će kičma ekipe ostati jaka.
Ahilova peta reprezentacije Srbije ostaju napadači. Realno, koliko god da ih gotivimo, Panta, Žiga i Danko su u ovom momentu ispod nivoa kvaliteta koji poseduje ostatak tima. Fali nam jedan kvalitetan realizator. Jedina nada je da će se u dijaspori pojaviti neki kvalitetan klinac iz dobre fudbalske škole, sa jakim fizičkim predispozicijama. Mislim da je sa Markom Arnautovićem napravljena velika glupost, taj dečko je mogao biti rešenje svih naših problema. Stoga ne treba dozvoliti da nam se tako nešto ponovi. Treba skenirati evropske fudbalske škole i debelom crvenom podvlačiti svako ime koje se završava na ić. Neka se pojavi par bisera u narednih nekoliko godina (a već smo dobili Kuzmanovića i Subotića - malo li je?) i možemo očekivati dug i plodonosan period u godinama koje dolaze.

Walter

pre 14 godina

Добар жреб. Италијани су добар противник, али не и непобедив. Остале репрезентације могу да се победе. Штета што из првог шешира није дошла Хрватска... Која би то лудница била: Србија, Хрватска и Словенија!!! :)))

Dr Cuk i Dr Colic

pre 14 godina

U sustini koja god reprezentacija da nam je dosla u grupi isto bi prosla...kao Bosa po trnju!!!:)))Uz selektora Antica i nase ORLOVE samo Barselona moze da nas zaustavi...Al posto se Barsa ne takmici,onda mogu samo da ga vade,iz mreze!!!:)))Srbija DO Tokija!!!:)))

PimPong

pre 14 godina

Nije laka grupa - ali mi se cini da su sve podjednake. Mozda su Hrvati imali srece, ali ostale grupe su manje vise iste. Jedino grupa sa Englezima stvarno nema nijednu losu reprezentaciju.

Aleksandar

pre 14 godina

mislim da nije losa grupa,moglo je i gore.Smatram da je nas tim sazreo kao prava ekipa i zato sam preveliki optimista,po meni cemo se boriti sa Italijom za prvo mesto mada i Slovence ne smemo potceniti a za ostale mislim da su klase ispod nas...NAPRED PLAVI ORLOVI

Aleksandros

pre 14 godina

Uraaaaaaaaaaaaa jedna najlaksih grupa! Samo kad smo izbegli Englesku, Spaniju, Francusku, Holandiju. Samo da su nasi zivi i zdravi pa se nadam da ce uz samopouzdanje koje budemo napravili rezultatima na SP ovo biti maciji kasalj od grupe za nase orlice. :)

Hu, j.... ti zivot!

pre 14 godina

Ljudi, jedno malo zapazanje: u nasoj grupi su cak tri ucesnika predstojeceg svjetskog prvenstva! Pa zar nasa grupa nije najjaca??? :) Bezobrazno zar ne? ;)

milos

pre 14 godina

ljudi, nemojte da omalovazavate hrvatsku, pa nismo mi slovenci... valjda se navija za svoj tim, a ne protiv nekog drugog. NAPRED SRBIJA, a ne dole hrvatska...

Crudelta

pre 14 godina

Stvarno ne razumem ove hrvate,jeste bili nosioc u predhodnim kvalifikacijama,jeste,jeste zavrsili kao treci,jeste...Pa u cemu je sada vas problem???O tome kako smo dobili najlaksu grupu to je smesno i pricati.Sta Kazahstan,Andora i Belorusija su svakako losije od Austrije,Litvanije i Farskih Ostrva i vi to znate nego vam je krivo sto vas nece biti u JAR pa sta sad ste preplavili nase sajtove i nipodastavate nas uspeh.Iskreno mene hrvatska reprezentacija uopste i ne zanima niti njeni rezultati i sto vam toliko smeta SRBIJA?Juce bilo novo izvlacenje vi pricate kako cemo realno biti treci,cetvrti,bla,bla,bla...Pa prvo dobili ste jednu od najlaksih grupa.Jedina laksa od vase je gde su Spanci.Kao drugo sacekajte da prodje najjace takmicenje u fudbalu,da vas podsetim GDE VAS NEMA!!!Pa zatim da se odigraju kvalifikacije a tek onda ako uopste i prodjete dodjite da popricamo o fudbalu i zato bi vam bilo bolje da mislite o svojoj reprezentaciji nego o nama...

Inace ja sam stvarno zadovoljan nasom grupom,uvek moze i bolje i gore ali iskreno ovo su reprezentacije sa kojima mozemo da se nosimo i koje mozemo da pobedimo.Napred SRBIJA i naravno Anticu i svim momcima iz reprezentacije svaka cast i samo tako nastavite.

podrska

pre 14 godina

Grupa po nasoj meri. Mislim da nam ova grupa odgovara. Iako ce verovatno svi reci da smo dobili jednu od tezih grupa.
Uveren sam da ce nam ova grupa biti jos jedna dobra prilika za uigravanje i stvaranje jos jace ekipe.
Podrska Orlovima.

CCCCrbin

pre 14 godina

febo ako si bas toliko vidovit kako nisi mogao da predvidis kako ce vas englezi razbiti u obe utakmice.bolje vodite racuna da opet nebudete treci u grupi nego sto nama pametujete.vi imate eto kao sto vidite i sada srece jer nemate bas nijedanu jaku rep.sto se tice srbije sigurno smo jaci od svih sem italijana.tako da u najgorem slucaju cemo biti 2 u grupi.ne verujem da ce slovenci moci nesto da urade u ovim kvalifikacijama.ali stvarno ne razumem zasto su hrvati sada nasli da komentarisu nasu grupu kada se nisu uspeli kvalifikovati za sp.pa hrvati vi niste uspeli da pobedite ukrajinu vec su vas ti ukrajinci razbili i tehnikom i taktikom usred zagreba a grci su pobedili tu istu ukrajinu tak misliti malo na to.

maras

pre 14 godina

opet imate sreče pa izbjegnete hrvate, šteta baš sam mislio da čemo vas spustit na zemlju sa lakih 6-7 komada u dvije tekme, i da dokažemo da nam se afrika može dogoditi amo jednom, kao i vama srbima, inače sretno navijam za vas da razbijete slo

branko_84_LAzarevac\

pre 14 godina

prizeljkivao sam italijane,oni sa svakim timom igraju tesno i njihov fudbal mi se ne dopada,ali mislim da smo bolji od njih.umesto slovenije mogla je neka laksa reprezentacija da upadne.
licno sam zadovoljan zrebom
i jos ovo,molim vas ne prozivatje komsije hrvate,muka mi je od njihovih komentara

Delboj

pre 14 godina

Engleska, Švajcarska, Bugarska, Vels, Crna Gora

Odlicno, protivnici po mjeri i za nadigravanje (Englezi su apsolutni favoriti naravno). Vidim da mnogi ne daju sanse Crnoj Gori - e pa... idemo mi na EP.

dokle.

pre 14 godina

bas je lepo videti, koliko izfrustriranih ljudi ima na ovim prostorima. a hajde kad bi moglo da prode kao neko prepucavanje u humoristickom smislu, ali – nije. srbi ovo, hrvati ono... realno gledano, situacija je sledeca:

1. hrvati su uspesniji od nas, narocito na velikim turnirima. a to nije slucajno tako: dok smo mi hvalili promasaje kao sto je bio sinisa mihajlovic, oni su trcali, borili se i imali pobednicku atmosferu u ekipi, jer su sve podlozili tom uspehu. mi, sa druge strane, smo se setkali po terenu, bili prepotentni, svaki put je izbila neka svada u ekipi, selektor nije sastavljao ekipu nego sinisa mihajlovic – jednostavno, svaki put se videlo, da nismo spremni za jedan takav turnir. i NE, tu nije NIKAKVA zavera protiv srbije u pitanju, nego potpuno smo SAMI krivi. neko pominje bergkampa – nije to odlucilo utakmicu, nego nesposobnost u napadu i oni suludi pasevi u napad od 70m, 50ak u svakoj utakmici, sa kojima niti mijatovic niti milosevic nisu mogli da se snadu, a oni su bili odlicni tehnicari. tako, dragi moji zemljaci, ce i ostati – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava.

2. mi smo uvek imali, i uvek cemo imati bolje pojedince nego hrvati (globalno receno, jer ne radi se meni o pojednima, nego o masi tih pojedinaca). ali to ne znaci da cemo ikada imati bolju reprezentaciju, zato sto reprezentacija nije skup najboljih, nego skup onih koji se najbolje uklapaju i onih koji zajedno zele da imaju uspeh. hrvati to imaju, dok mi srbi u fudbalu imamo strasan mentalni deficit, jer nismo sposobni za slogu – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava.

3. to sto krasi velike sportske nacije je da NIKADA ne gube respekt od protivnika. naravno, prepotentni su i nemci i italijani i francuzi – ali to NIKADA ne prelazi na teren. svaka utakmica se uzima za ozbiljno, moze poneka i da se lose odigra i da se izgubi, ali nikada bez veze. to nemaju hrvati. a to tek nemamo mi – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava (sa do sada retkim izuzetcima).

a sustina svega je tacno tacka 3: slicni smo i jedni i drugi. ratovi su prosli, nece ih vise biti, vreme je za fudbal, da idemo kod njih na more a oni kod nas na exit i u gucu.

VladDj

pre 14 godina

Sjajno! Zaista ne vidim ko moze da nam oduzme bar drugo mesto. A ako se potrudimo ni prvo nije daleko. Italija nije vise to sto je bila pre dve tri godine. Severna Irska i Slovenija sigurno mogu da se pobede i kuci i u gostima. Treba biti pazljiv u Mariboru. Ostali ne zasluzuju komentar.

davor

pre 14 godina

grupa je dobra,jer je najvaznije da se ostvari sto vise pobeda protiv drugih ekipa sem italijana.azure dobiti kuci sa 2-1 i to je to.
NAJVAZNIJE JE STO VISE POBEDITI U GOSTIMA I DATI SVE OD SEBE KUCI

afrika 2010

pre 14 godina

ja i ne razmisljam o ovom zrebu..to je buranija u ovom trenutku.u mojim mislima je najveci planetarni dogadjaj zadnjih 4godine..samo da skupim lovu za lcd 42 inca do juna.

BBB

pre 14 godina

ZA BATU MIRKOVICA:sjeti se bombice u beogradu U21 repke 6-2 i bombice u zagrebu kad partizan dobi 5 komada.Koliko se sjecam utakmica A REPKI u beogradu smo vas nadigrali kao i u zagrebu i niste pobijedili.

vladabor

pre 14 godina

Moglo je i bolje,iz prvog sesira sam najmanje prizeljkivao prevejane takticare Italijane,Slovenci nam bas isto ne leze,mislim da smo dobili najtezu grupu od svih reprezentacija bivse Jugoslavije,ali verujem da i mi naseg lisca,Antica,koji ce takticki srediti Italijane i Slovence,za Irsku ne brinem,uvek su nam lezale ostrvske reprezentacije,za ostale dve,verujem da ce biti da ih ne potcenimo,i odigramo maksimalno,i tu nebi trebalo biti problema.

wc ronaldo

pre 14 godina

mi smo te talijane nagazili vec bezbroj puta..i u kvalifikacijama i na svjetskom i svuda..dobili smo najlaksu grupu u kojoj prolazimo a vi necete ici dalje,vidjet cete

luka tg

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.

idemo dalje

pre 14 godina

Dobro je, sa Italijanima mozemo da igramo, grupa A i H su bas jake grupe. Dobro je da smo izbegli Holandiju, sa njima imamo kompleks.

dux

pre 14 godina

Nije loše, trebalo bi da prođemo, ali ipak treba biti oprezan. U kvlifikacijama za SP 2002 su nas Rusija i Slovenija preskočile, a za EP 2004 Italija i Vels, što znači da treba da se čuvamo i Slovenaca i Severnih Iraca jer se ni sa ostrvljanima nikad ne zna. Bivše SSSR republike su nam uvek bile nezgodne, tako da ni Estonce ne treba olako shvatati, a i Farska Ostrva su dosta napredovala. Ipak, realno je da se sa Italijom borimo za prvo mesto, i da pazimo da ne gubimo bodove na malim utakmicama.

Zipo

pre 14 godina

Kljucno je da kostur kao i dosad cine Zvezdini igaci uz stasale Ninkova Lekica i Stamenkovica zbog pobednickog mentaliteta, a ostali koji nisu igrali za vecite da ih prate. Partizanove Rukavine,Race i ostalu menadzersku boraniju eventualno za prijateljske sa slabijim reprezentacijama. To je kljuc uspeha

dario

pre 14 godina

bili zivi dotlen i uverili se da ce srbija biti ispred italije
a za slovence procice kao austrija ili rumunija .......
i to je to!!!!
i nadam se do sp2010 da ce svi biti potpuno u zdravom stanju jer je to u ovom trenutku najbitnije za srpsku repku i ondak i da napravis dobar rezultat.........

darac

pre 14 godina

Sada će se vidjet koliko je Srbija zaista jaka, u kvalifikacijama za svjetsko ste ste bili najjaći u najslabijoj grupi a već pričate kao da ste ga osvojili.

cro

pre 14 godina

febo ako si bas toliko vidovit kako nisi mogao da predvidis kako ce vas englezi razbiti u obe utakmice.bolje vodite racuna da opet nebudete treci u grupi nego sto nama pametujete.vi imate eto kao sto vidite i sada srece jer nemate bas nijedanu jaku rep.sto se tice srbije sigurno smo jaci od svih sem italijana.tako da u najgorem slucaju cemo biti 2 u grupi.ne verujem da ce slovenci moci nesto da urade u ovim kvalifikacijama.ali stvarno ne razumem zasto su hrvati sada nasli da komentarisu nasu grupu kada se nisu uspeli kvalifikovati za sp.pa hrvati vi niste uspeli da pobedite ukrajinu vec su vas ti ukrajinci razbili i tehnikom i taktikom usred zagreba a grci su pobedili tu istu ukrajinu tak misliti malo na to.
(CCCCrbin, 7. februar 2010 14:02)

ahaha, ovo je presmijesno, nas ukrajinci razbili tehnikom i taktikom. Pa sta nas onda nisu pobjedili? Mi zbog te utakmice nismo otisli na SP! Zbog nesrece koja nasjepratila na toj utakmici. Imali smo dvije stative i bili daleko bolja momcad.

Mogao si barem utakmicu pogledat, pa onda iskomentirat, a ovako pravis, pogodi sam, sta od sebe.

Puno vam srece na SP i nemojte se osramotit kao i inace

tisina bre

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto Hrvati potenciraju da su oni stalno na prvenstvima a da nas nikad nema...a statistika je jasna....od kvalifikacija za SP 1998 (bez EP 1996, jer nismo mogli zbog sankcija da se takmicimo, a zna se kakvu smo ekipu tad imali) situacija je sledeca....SP Hrvatska - Srbija 3-3 , EP Hrvatska - Srbija 2-1, dakle samo jedno takmicenje vise, ai to se da popraviti u ovim kvalifikacijama....Dakle drzite se vi vaseg treceg mesta, to vam je ipak jedini argument....

MUFC SABAC

pre 14 godina

Dobra je grupa.Trebalo bi da se borimo sa Italijom za prvo mesto,a ako budemo drugi sigurno ce mo biti najbolje plasirana druga reprezentacija.
Bice ovo prilika da vidimo Pirla, Nestu,Nadam se i Totija i Del Pjera.I da ce Vidic kao napocetku karijere sto je cuvao Pipa Inzagija sada cuvati nekog drugog italijanskog napadaca.

tmac

pre 14 godina

Vise bih voleo da smo u grupi B, F ili H. Najozbiljniji tim iz 4. pota smo dobili i te nikad predvidljive Italijane. No, dobro, ako budemo igrali ozbiljno kao u prethodnih par godina trebalo bi da mozemo da prodjemo.

slobodan

pre 14 godina

Mislim da smo dobro prošli u žrebu za kvalifikacije pošto ne vidim ni jednu reprezentaciju u našoj grupi koje treba posebno da se plašimo mislim da ipak svi sada razmišljaju o nama.

Peđa, Banja Luka

pre 14 godina

Grupa je solidna, srednje jačine, moglo je bolje, ali i gore. U svakom slučaju, čini mi se lakša od prethodne u kojoj smo bili prvi, pa zašto ne bi mogli i opet. Mene više od Italijana brinu Slovenci jer su užasno tvrda reprezentacija koja nam ne leži, ali, bože moj, lakša sigurno nego ostale koje nam ne leže poput Holandije :)) Naprijed Orlovi, živjela Srbija!

UROŠ

pre 14 godina

PERICE BRZO DA SE JAVIŠ KOD LEKARA! KAKVA TI JE TO REALNOST. VEROVATNO TAKO ŽELIŠ DA BUDE,A REALNOST JE SRBIJA,ITALIJA, SLOVENIJA, S. IRSKA!

Nenad

pre 14 godina

U nasoj grupi ima najvise ucesnika svetskog prvenstva-3. Trenutno je to jaka grupa ali dok pocnu kvalifikacije dosta toga ce se promeniti.

VrscanIN

pre 14 godina

Ovo je smesno ,zar komsije nemaju neki sajt osim indeksa na kome mogu jedva sto se kaze da nabrojim na prste sto se tice komentara toliko o njima koliko su primitivni ,badava im pomoc zapaa oni ce i dalje ostati to sto jesu.E sad sto se tice nase grupe svetska poznata kladionica wiliem hil je u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u JA stavila MAJKU SRBIJU na zamislite 4 mesto iza Litvanije,Austrije,Rumunije,i naravno Francuske rukometne reprezentacije na celu sa Anrijem .Grcka ubedljivo prva u grupi sa susedima,pozz za operatere.

trujke

pre 14 godina

Teška grupa, pa nismo ni mogli da očekujemo drugačiji komentar. I da smo birali grupu, opet bismo rekli "teška", e je... To što u našoj grupi igraju tri učesnika SP nije nikakav izgovor. Na SP u Južnoj Africi igramo samo sa učesnicima SP, što ne znači ništa, valjda smo i mi neki ... Kada ćemo jednom u fudbalu da razmišljamo sa kim ćemo se naći u finalu, kako smo to ranije radili u košarci, vaterpolu!? Izgleda nikad. Pa hajde da promenimo taj naš čudni mentalitet.

JAJA I IRENA

pre 14 godina

šteta sta nismo izvukli težu skupinu da pokažemo da smo i daslje najači na istoku europe,dragi susjedi ne zaboravite da je hrvatska 3 puta pobjeđivala italiju i dva nerjesena meča,u vašoj skupini borit ce te se sa slovencima za drugo mjesto,mislim da se bit neizvjesno.cestitke na plasmanu u afriku al to nije dovoljno.samo napred bre

Fucka

pre 14 godina

jako dobra grupa za nas...mislim da smo mogli mnogo gore proci....u svakom slucaju laksa je duplo nego sto je bila ova za SP....idemo dalje !!!

tigar1389

pre 14 godina

Solidna grupa za nasu reprezentaciju.Mislim da necemo imati problema.Jedino cega se plasim,da posle "neuspeha" na Svetskom prvenstvu smene Antica.Naravno puno srece!!!

Sale

pre 14 godina

Kod nas tri ucesnika svetskog prvenstva, a u grupi B nijedan, pa tako ispada da je najjaca grupa.

Ali ako igramo dobro, uopste nema razloga da se plasimo,

Milan G.

pre 14 godina

Okay je, mozemo biti zadovoljni. Prije 14 dana napisao sam ovdje da bi iz prvog sesira najvise htjeo Italijane. Zelja mi se ispunila. :-) Protiv njih uvijek smo dobro odigrali. Protiv tzv. "lake" protivnike treba se s maksimalnim postovanjem odigrati. Nece biti nimalo lako protiv njih.

Ron Jeremy

pre 14 godina

kao hrvati nesto pricaju kao oni idu na neka takmicenja ove kval. za svetsko im je realno bilo od engleza a prosle ih je scot carson odveo na evropsko tako da misli da oni veze nemaju

nikola

pre 14 godina

pa ono... sta ja znam.. bolje Italija nego Spanija ili Engleska.. Severna Irska je nezgodna, a sLovenci su se pokazali kao disciplinovani.. ono sto je bitno je, da mozemo da tucemo Italija oba puta a azuri ce kao azuri da kiksaju protiv slabijih ekipa.. meni nit smrdi, nit mirise.. sto moze da bude i dobro :)

mitta

pre 14 godina

extra grupa....irce smo tukli sa b timom, slovencima je vreme da izgube od nas....i ne predstavljaju neki bauk za nas tim.a italijani, italijani k'o italijani,uvek su tu negde...mislim da u bg mozemo do 3 boda,a tamo??? videcemo..ORLOVI, SRECNO!!!

wolfenstein

pre 14 godina

Srija po običaju dobila najlakšu grupu, opet ih je sreća mazila...šteta,baš sam ih priželjkivao,onako potajno. Dobili tamo neke talijane koje smo mi pretukli, i tamo neke slovence,koje smo također pretukli...pih

Tomislav Baričević

pre 14 godina

A vi za 10 godina ni jedan put!(pod uslovom da se kvalifikujete za Brazil, u protivnom 16!) S obzirom da vas nije bilo u Nemackoj a nema vas ni u J. Africi! Toliko o vasoj famoznoj repki! Muuuuuuk
(Gabrijel Alon, 8. februar 2010 00:45)

Što je tebi čovječe?
U kojoj mi Njemačkoj to nismo bili?
Mi smo u Njemačkoj bili u skupini sa Brazilom,Japanom i Australijom.
Nego nije bilo vas u Njemačkoj.
Tada nas je vodio Cico Kranjčar pa ako si ti živio neki paralelni svijet onda malo ovdje napiši kako je živjeti u njemu...

miks

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Slovenia-vs-Poland-30-Goals-Hig

Evo kako su Slovenci razbucali Poljsku 3:0 (a sa Poljskom se Srbija znala muciti)
Slovenija ce biti uz Italiju jedini ozbiljan konkurent Srbiji...

Milan

pre 14 godina

Moglo je bolje, a moglo je i gore. Izbegli smo Holandiju, Englesku, Spaniju i Nemacku koje su realno najjace evropske ekipe trenutno, a uz to nam Holandija i Nemacka "tradicionalno" ne leze. Sto se tice "susjeda", Hrvati vise srece nego pameti, BiH ima dobre sanse, a Crna Gora ce sacekati na sledece evropsko posto imaju najtezu grupu gde su objektivno poslednji po snazi, osim ako ne misle kao njihova novopecena braca Hrvati da dobri napadaci i ofenzivni veznjaci bez kvalitetne odbrane mogu da cine dobar tim.

Marko

pre 14 godina

http://www.facebook.com/pages/1000000-ljudi-do-pocetka-EP-u-fudbalu-koji-navijaju-za-SRBIJU/341675665040?v=photos#!/pages/1000000-ljudi-do-pocetka-EP-u-fudbalu-koji-navijaju-za-SRBIJU/341675665040?v=wall

Miki

pre 14 godina

Protiv Italije, Marakana bi mogla i 100.000 da napuni, samo jos kada bi politicari odlucili da je renoviraju i vrate stari kapacitet.

Slovenija je isto tezak protivnik, ako ne gledamo Italiju, jer su izbacili Ruse.

fat freddy

pre 14 godina

brine me golman. pa mi vec cetrdeset godina nemamo normalnog cuvara mreze! da vas ne podsecam: jevric, kralj, ivkovic, ljukovcan - sve diletanti. plasi me vlada i njegova nesigurnost u sesnaestercu.

doom

pre 14 godina

ово се једе без леба, сем Италијана, за после њих ће нам требати сода бикарбона, да се лакше свари.

Bg

pre 14 godina

@Cro
Laknulo ti je, @cro, laknulo, znam to veoma dobro. Nemoj bre da se foliras! Priznaj posteno. Evo, kao sto ja priznajem da sam siguran da necu nikad videti kako nasa reprezentacija osvaja trece mesto ne nekom svetskom prvenstvu.

Kefalo

pre 14 godina

Za neupucene: devet prvoplasiranih+jedan najbolji drugoplasirani+cetiri pobednika baraza+dva domacina=16 ekipa(cetiri grupe po cetiri tima)

king

pre 14 godina

Po meni je Italija bila najslabiji tim iz prvog sesira, a S. Irska iz treceg. Steta sto nismo dobili recimo Litvaniju iz cetvrtog, ali dobro...
Najjaca grupa je po meni grupa A, u kojoj ce se Nemci i Turci boriti za prvo mesto (nazalost, kao i uvek, ono ce pripasti Nemcima). Austrija nema nimalo los tim, kao i Belgija, a Kazahstan vec dobro poznajemo iz 2007...
Od ostalih grupa, trebalo bi jos izdvojiti grupu I sa Spancima, Cesima i Skotlandjanima, kao i grupu H, u kojoj su timovi prilicno ravnopravni, s obzirom da Portugal nije bas u najboljoj formi.

Grupu F ne zelim da komentarisem...

NAPRED SRBIJA!!

gabrijel Alon

pre 14 godina

Xaxxaxaxaxaxxa.....Salim se bleeeeee,ludaci ludi sta se primate! Prestanite sa jbnim perpucavanjem ko je bolji! Kad god udjem u komentare zazalim (sem ako nije neki pojedinacni sport) jer ste dosadni, kako ne kapirate da ce proci vecnost u nadmasivanju ko ce bolji komentar da posalje!? Ja to gledam tako, manje vise ni jedni ni drugi nisu objektivni (cast izuzetcima)! Tako da 'mesto da udjem i vidim od prilike kakav je stav vecine o nekoj temi ja moram da citam vase budalastine! Stop, dosta bre vise, smarate.....Ne vidjene ste lozane, svei, ali svi!

Janez

pre 14 godina

Slowenien - Jugoslawien
1:1 (0:1)
Zlatko ZAHOVIC (SVN) 90'+4
28 März 2001 Ljubliana

Jugoslawien - Slowenien
1:1 (0:1)
Zeljko MILINOVIC (SVN) 10'
05 September 2001 Belgrade

Hrvat

pre 14 godina

Razbahatili ste se malo, nakon jednog uspješnog kvalifikacijskog ciklusa... Samo polako, još vi puno toga morate napraviti da biste mogli prijetiti Hrvatskoj. Grupa vam nije nimalo lagana, Talijani nikad ne kiksaju u kvalifikacijama bez obzira kakvi su i kako igrali. Drugo mjesto je vaša realnost, kao što je prvo naša.

dado

pre 14 godina

Ajde da doživi čovjek da se i moj komentar koji puta objavi!!!! vidim puno komentara u stilu-DAJTE NAM HRVATE DA POPRAVIMO GOL-RAZLIKU!!! AHAHAHAHHAHAHA kakva količina BAHATOSTITI I BEZOBRAZLUKA od NAJVEĆE SVETSKE VELESILE U FUDBALU!!!!! ahahahahah dao bog i ja sam molio da dobijemo baš vas SRBE pa da vidite onda vašu prepotenciju i bahatost ali ima vremena u budućnosti nebojte se i doći ćete kad tad na megdan-SVETSKA VELESILO ali možda u ODBOJCI!!!!!

BBB

pre 14 godina

Meni stvarno vi srbi niste uopce jasni.Govoriti da je hrvatska repka autsajder mogu samo najvece neznalice i ljubomorni ljudi koji ne vide dalje od nosa svoga.Za podsjetu vama hrvatska spada u 10 najjacih repki i skoro uvijek igra na svjetskom i europskom.Do sad smo tukli puno velikih repki:za podsjetiti njemacku,spanjolsku,nizozemsku,englesku,italiju a ne sjecam se bas da je srbija derala te zemlje.Ako netko zna neka mi napise kad to.Respekt za vasu repku ali hrvatska je ipak za respekt vama sa balkana.Poz

danilo

pre 14 godina

Crna Gora i Cico ce osvetiti Hrvate. Pobijedit cemo Englesku. Na Vembliju!

Srbija ce tesko dalje pokraj Italije i Slovenije i Irske.

Hrvatska sigurno pobijedjuje Grke!

dinamovac

pre 14 godina

bas mi je drago sto ste se kvalificirali na svijetsko prvenstvo,opet cete bit topovsko meso kao i na proslim prvenstvima a ja cu da se smijem i uzivam

FeboZg

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....

FeboZg

pre 14 godina

Što bi rekao Mamić Zdravko..neosporni vladar nogometa sa ovih prostora..."Prolazimo kroz skupinu ko vruć nož kroz putar"...a vi komšije...malo se ložite do početka tekme sa Italijom..pa čete vidjeti kako to igraju velike repke...

darac

pre 14 godina

Sada će se vidjet koliko je Srbija zaista jaka, u kvalifikacijama za svjetsko ste ste bili najjaći u najslabijoj grupi a već pričate kao da ste ga osvojili.

susjedi

pre 14 godina

Kak se toliko komentira HR evo malo od mene kak ce nasi dragi susjedi proci:ITALIJA prva sigurno u to nema dileme a drugo mjesto ce dobiti nakon teske borbe s druge dvije SLOVENIJA ,SJ.IRSKA ce biti po obicaju treca a SRBIJA tek cetvrta.ZIVI BILI PA VIDJELI!Pozdrav iz HR.

Niksicko pivo

pre 14 godina

Najlaksi protivnik iz 1 sesira. Lagano zavrsavamo prvi, a za drugo mjesto ce se boriti Slovenci i Italijani.

P.S Crna Gora ima sansu da zavrse na 2. mjestu.

Anto CG

pre 14 godina

Kladim se u tisucu kuna i svoj stari golf dvojku da ce u svim republikama bivse nam Yuge glavna tema na forumima biti Hrvatska!!
Iako Hrvatska ne igra ni sa jednom od te bivse brace..

Jednostavno,dugogodisnje gledanje Hrvata na televizoru stvorilo je kod svih komsija jednu patalosku potrebu da se dokazu Hrvatima,da kazu Hrvatima "ej i mi znamo igrati fudbal ili nogomet"


Ali to je sasvim logicno,sve bivse sovjetske republike zele se dokazat ne Gruziji,ne ni Kazahstanu nego samo Rusiji!!
I naravno da ce svi reci "zelimo Ruse zato sto smo jaci":))

Potrebe za dokazivanjem -nema!!
Istina je da mi Hrvati i pored onog debakla i neodlaska u JAR nekako sa visoka i sa dosta arogancije gledamo na slovenski,srpski i bosanski nogomet,ali ja imam izrazito dobro misljenje o Sloveniji i pogotovo prema Srbiji koja ima vrhunske branice!

lijecim komplekse

pre 14 godina

nece vas valjda na SP opet zapast argentina ili nizozemska, pa da opet pune gol razliku na vama.... :((((

nego koji vam je ovo SP? vi ste ono brončani? dvaput u četvrtfinalu? vi ste ono engleze tukli na wembleyu (vembliju ;))? Argentinu 2:1? Njemačku na SP i EP? Joj da pa vi ste imali užasno tešku grupu, uz francuze koji su u strašnoj formi (+ Hansson (Hanson) ) Francuska, Rumunija, Srbija, Litvanija, Austrija, Farska Ostrva auuuu litva, farski otoci, austrija, rumunji koje uvijek neugodne momčadi jaooooo pa svaka vam čast!


Kompleksi СРБИЈА!

Percik

pre 14 godina

Hrvatska je prošla...

Crna Gora, BiH i Makedonija su već ispali...

Srbija će teško pored Italije, zapravo nemoguće, bit ćete drugi ako vam Slovenic to dopuste iako ne bi uzopće iznenadilo da se ne kvalificirate, jer ste loši...

i tako ćete otpustit Antića kad se vratite s gol razlikom 1:15 iz JAr-a kao i sa ranijih prvenstava

dalmatinac_bg

pre 14 godina

Ljudi samo pogledajte u kom je sesiru danas na izvlacenju grupa,bila Hrvatska danas a u kom Srbija.I odmah ce svima biti jasno koliko je Hrvatska bolja od Srbije i koliko je vise cenjenija i jaca.BAR ZA JEDNU KLASU.Tako da bolje da kompletno cela Srbija cuti o usporedbi sa Hrvatskom.A i ovi komentari govore koliko su u stvari Srbi optereceni Hrvatskom.

Domagoj

pre 14 godina

hehe...Hrvatska nositelj zajedno sa velikim nogometnim silama Njemackom, Italijom, Rusijom, Nizozemskom...a tako mala zemlja, toga nema nigdje. Tako mala nacija a tako mocna u sportu)

Pravoslavac kockasti

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!

Nikola

pre 14 godina

@Srbin, 7. februar 2010 14:47

Samo da odgovorim cijenjenom korisniku, nadam se da će mi komentar biti objavljen. Pošto si tako lijepo izlistao reprezentacije iz svoje skupine i popljuvao aktualne svjetske prvake kao da si navijač... pa u biti, ne znam tko može biti više od toga. Pobrojao si liijepo i naše (hrvatske) igrače, pa da probamo opet, ha? Tvoja lista:

Pletikosa - Golman moskovskog spartaka, inače nije prvi golman repke
Čorluka - "Rupa nad rupama", ali igrač koji je već tri i pol sezone standardan branič u engleskoj ligi, jednu sezonu u Manchester Cityu, dvije i pol u Tottenhamu
Krizanac - "Najlošiji fudbaler ekipe koja se dve godine nije plasirala nigde" Ne znam na koju to ekipu misliš, Zenit u kojem igra (i koji je btw u te dvije godine osvojio kup UEFA) ili Hrvatsku reprezentaciju, koja prvi puta u povijesti ne ide na svjetsko prvenstvo? U svakom slučaju nebitno, jer on ne igra u prvoj postavi, već Josip Šimunić
Kovać - "Dinosaur", dinosaur ili ne, nije u momčadi, već na toj poziciji igra Lovren iz Olimpique Lyona
Pranjić - "Limitiran", no standardan igrač Bayern Munchena :)
Vukojević - "On je čak i solidan" ajde dobro
Modrić - "Sta reć o igraču koji zabije jednom po šampionatu, malen, mekan", ali najveći transfer ex-yu, odličan igrač, dokapetan Tottenhama koji skoro godinu dana nije igrao zbog ozlijede, a sad se opet vraća
Kranjčar - "Igra samo zato što je ćaletov sin", stari mu je izbornik Crne Gore, a on sigurno ne igra u Hrvatskoj zbog toga, već zato kaj je možda jedan od najboljih igrača Tottenhama, proglašen za njihovog najboljeg igrača prvog dijela sezone, a dvije godine prije je s Portsmothom kao kapetan osvojio FA Cup
Srna - "On je dobar igrač, moram priznat, tek klasu slabiji od Stankovića"
Eduardo - "Čovek koji se ne usudi igrati", čovjek koji igra u Arsenalu i ima problema s ozljedama, ali zaboravljaš da je to pozicija koju puno češće igraju Mandžukić iz Dinama, Petrić iz HSV-a ili Klasnić iz Boltona
Olic - "Takođe, moram priznati, dobar igrač, samo malo lošiji od Laneta", tako je, proglašen za najbolje pojačanje Bundeslige ove sezone

Zato nemoj pričati gluposti, mi imamo rezultate koji su jači od vaših, vi imate trenutno bolju momčad, no... nemoj nagliti sa zaključcima. Nama je ovo prvi puta da ne idemo na svjetsko prvenstvo, a tek drugi puta da smo propustili neko europsko ili svjetsko prvenstvo, uostalom, mislim da o našoj snazi i ugledu dovoljno govori to što smo u prvoj jakosnoj skupini, čak i u ovom trenutku kad nsimo otišli na svjetsko. Stoga pozdrav, uživaj, drugi puta uključi malo više realnosti kada pišeš nešto i bit će sve super, sretno u Africi, a za Euro 2012 trebat će više od same sreće.

dinamovac

pre 14 godina

hrvatska je dobila laksu grupu na osnovu rezultata koje ostvaruje zadnjih 15god,a vi se jednom kvalificirateu zadnjih 1o god i onda kukate.pametnom dosta...

Mirko Oremus

pre 14 godina

San mnogih jugoslavenskih naroda nije se ispunio.

Svi su zivili za utakmicu sa Hrvatima jer to bi za slo,sr,bih,cg ili mk bila utakmica stoljeca,ali nista od toga..
Srbija i Slovenija ce tesko protiv Italije.
Bosna i Crna Gora su bez ozbiljnih sansi.
Hrvatska nakon proslogodisnjeg debakla gladna uspjeha ce prosetat ovom,realno receno,smijesno laganom skupinom.

marko

pre 14 godina

Sto mi je krivooo zbog Hrvata ili Crnogoraca... Ovako ce ni krivi ni duzni Italijani da stradaju.
(sih, 7. februar 2010 12

Čuvajte se vi Argentine

starmo

pre 14 godina

Stvarno me inace ne zanima ovo umobolno konstantno prepucavanje Hrvatska Srbija ali me na reakciju natjerase svi ovi silni bahati komentatori na ovoj stranici.Toliko prepotencije i nepostovanja ka svim ostalim sudionicima vase grupe,pa podcjenjivanje Hrvatske iako vas do ovog plasmana nije bilo na nogometnoj mapi svijeta.Znas kako ce vas Tale da spuste na zemlju,a i Slovenci imam osjecaj ce da vam ga zapapre,na isti nacin kako smo mi dobili po repu od Engleza kad smo se uobrazili i poletili!

from hr

pre 14 godina

Zašto se toliko spominju hrvati u komentarima, a uopće ne igramo s vama u grupi?
Ne znam stvarno, pa Slovenci su vam glavni konkurenti za drugu poziciju .... ili smo vam mi prva asocijacija kad osjetite strah.

Srbin

pre 14 godina

Vidim da se Hrvati opet lože... Naša skupina je trostruko slabija od njihove zato što smo mi tri put jači.
Skupina:
Italija - ni senka nekadašnjih azura, jedva dobiju Irce
Severna Irska - Jad i beda
Slovenija - Takvi jedino i mogu dobiti kockaste
Estonija i Farani - hahaha

A sada i uporedba fudbalera:
Pletikosa - Smesan golman
Čorluka - Rupa nad rupama
Krizanac - Najlošiji fudbaler ekipe koja se dve godine nije plasirala nigde
Kovać - Dinosaur poput Gavrančića
Pranjić - Limitiran
Vukojević - On je čak i solidan
Modrić - Sta reć o igraču koji zabije jednom po šampionatu, malen, mekan
Kranjčar - Igra samo zato što je ćaletov sin
Srna - On je dobar igrač, moram priznat, tek klasu slabiji od Stankovića
Eduardo - Čovek koji se ne usudi igrati
Olic - Takođe, moram priznati, dobar igrač, samo malo lošiji od Laneta

Prestanite se bre ložiti, lošiji ste pet puta od nas, nemate nikakve rezultate, džaba što se plasirate na takmičenja, a mi se kvalifikujemo i odma osvajamo ovaj svetski naslov - SRBIJA šampion!!!!!!!!

Kapetan bojnog broda Janez Ibrahimovič

pre 14 godina

Što napravi navijač Srbije kad njegov tim pobijedi neku veliku reprezentaciju? Isključi Playstation. :)

luka tg

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.

Nislija

pre 14 godina

Mislim da cemo se boriti sa italijanima za 1. mesto,Slovenija sigurno nema kvaliteta da se 2 puta zaredom plasira na neko veliko takmicenje,ostali ne bi trebalo da nam prave probleme.Prizeljkivao sam Hrvate i Bosance u grupi,da ih spustimo na zemlju medjutim Hrvati su kao i obicno imali srece i dobili najlaksu grupu...

maras

pre 14 godina

opet imate sreče pa izbjegnete hrvate, šteta baš sam mislio da čemo vas spustit na zemlju sa lakih 6-7 komada u dvije tekme, i da dokažemo da nam se afrika može dogoditi amo jednom, kao i vama srbima, inače sretno navijam za vas da razbijete slo

mk

pre 14 godina

neko dolje reko da hrvatska nema rezultate..kako nema? jel si ti covjece spavao kad su se igrali turniri zadnjih deset godina ili sta? imamo itekako rezultate, pogotovo protiv jakih repki, to sto vi nikad niste ostvarili, zato bi malo postovanja bilo bolje. problem je u vas sto upravo te rezultate ne zelite priznati. a onaj lik koji je reko da hrvati imaju sansu opet se kvalificirati pa sada kao da su hrvati opet poletjeli...brate mili jesi glup, pa vi se dva put u deset godina kvalificirate, a poletite jos vise. vidicemo na SP-u dokle ce taj let trajati...eto vam nijemci, ionako nase redovite musterije pa pobijedite njih, tek kad ostvarite pobijedu protiv jake ekipe, onda se lozite do mile volje, do tada tisina..

gremo orlovi

pre 14 godina

Karta do Maribora 60E, ulaz za tekmu 40E, koktel v restoranu 20E, da nas Alpski Srbi bodu gledali kak ih prashimo... neprecenljivo...

tisbeee

pre 14 godina

2. grupa je najlaksa ali Jbg..
Dobru smo grupu dobili,realno smo po nekoliko puta jaci od svih,sem Italijana,ali tu smo negde.Realno mozemo proci bez problema...Steta sto nam hrvati,inace najveci autsajderi nisu upali da povecamo gol razliku,ali sta se moze.
SRBIJA

wolfenstein

pre 14 godina

Srija po običaju dobila najlakšu grupu, opet ih je sreća mazila...šteta,baš sam ih priželjkivao,onako potajno. Dobili tamo neke talijane koje smo mi pretukli, i tamo neke slovence,koje smo također pretukli...pih

pop

pre 14 godina

Neka se sjete braća Hrvati po BBC-ju najveće utakmice svih EP,Jugoslavija -Španija 3:4,kad je sudija uporno produžavao utakmicu,onda utakmicu protiv Holandije,kada je Bergkamp namjerno nagazio Mihajlovića,i onda Mihajlović dobi žuti karton zbog simuliranja,onda isto tako kvalifikacije protiv Španije kada je sudija poništio čisti gol,pa još milion ofsajda,i to sve dok je bila SR Jugoslavija.E takvog suđenja vi nikad niste imali,i mi Srbi bi se mogli zapitati zbog koga smo imali ovakvo suđenje.A sad smo prvi put bez Crnogoraca i imamo pravi drim tim,jer nema više unutrašnjeg neprijatelja koji će sugerisati da je previše Srbijanaca i Bosanaca u reprezentaciji, a premalo Crnogoraca.Sad igraju samo najbolji,a vi Hrvati bez Bosanaca ne bi imali ni r od reprezentacije,još Ibru ste htjeli,hahahahah

Gabrijel Alon

pre 14 godina

neko dolje reko da hrvatska nema rezultate..kako nema? jel si ti covjece spavao kad su se igrali turniri zadnjih deset godina ili sta? imamo itekako rezultate, pogotovo protiv jakih repki, to sto vi nikad niste ostvarili, zato bi malo postovanja bilo bolje. problem je u vas sto upravo te rezultate ne zelite priznati. a onaj lik koji je reko da hrvati imaju sansu opet se kvalificirati pa sada kao da su hrvati opet poletjeli...brate mili jesi glup, pa vi se dva put u deset godina kvalificirate, a poletite jos vise. vidicemo na SP-u dokle ce taj let trajati...eto vam nijemci, ionako nase redovite musterije pa pobijedite njih, tek kad ostvarite pobijedu protiv jake ekipe, onda se lozite do mile volje, do tada tisina..
(mk, 7. februar 2010 17:07)

A vi za 10 godina ni jedan put!(pod uslovom da se kvalifikujete za Brazil, u protivnom 16!) S obzirom da vas nije bilo u Nemackoj a nema vas ni u J. Africi! Toliko o vasoj famoznoj repki! Muuuuuuk

konobar

pre 14 godina

Dobro je, ja sam zadovoljan. Steta sto nismo izvukli Hrvate, ali samo kad smo izbegli one azere i kazahstance...
Zabare dobijamo sto posto.
Srbija ce biti prva, a neka Slovenija bude druga.
Aj ziveli!

JAJA I IRENA

pre 14 godina

šteta sta nismo izvukli težu skupinu da pokažemo da smo i daslje najači na istoku europe,dragi susjedi ne zaboravite da je hrvatska 3 puta pobjeđivala italiju i dva nerjesena meča,u vašoj skupini borit ce te se sa slovencima za drugo mjesto,mislim da se bit neizvjesno.cestitke na plasmanu u afriku al to nije dovoljno.samo napred bre

samson

pre 14 godina

draga brača Srbi
evo javlja vam se jedan koji je stvarno Slovenac.Srbija i Slovenia če odlučivati o prvom mestu.Garantiram.Pa Rusi su nam bili mačji kašalj,Englezi srečom nas savladali,Taliane smo več tukli pa zašto toga ne vidite.Sa nijednom repkom iz naše grupe nemamo negativni skor.A što se kroata tiče ,pa dajte blokadu na vašom sajtu na sve hrvatske ip i rešit čete problem.Inače imam prijatelje u BG i pozdravljam.Sigurno dolazimo na utakmicu u BG.Ako bi slo igrala u ZG nikada ne bi bio tamo.Stari slovenski rek:hrvat je tat eko ni tatni hrvat
lp

ZooM2

pre 14 godina

Nevjerojatno je kako su pojedine komsije poletili nakon plasmana u Afriku. Samo sto apsolutno nista posebno niste pokazali u ovim kvalifikacijama Imali ste sretnu grupu, nikada losije Francuze i katastrofalne Rumunje, iskoristili priliku koja vam se ukazala, kao i Slovenija, u redu, cestitke na tome. Ne znam na cemu temeljite toliki optimizam i bahacenje, kada su vas izuzetno losi Francuzi potpuno naigrali u obje utakmice! Doma ste odigrali nevidjeni bunker a 80 minuta ste imali igraca vise! Shvacamo da ste navikli gubiti od Kazahstana i Azerbedjana, biti reprezentacija sa najgorom gol razlikom na zadnja 3 turnira na kojima ste nastupili, pa vam je plasman u Afriku istorijski uspjeh. Ali se odmah zaboravlja kako dugih 12 godina niste izborili nastup na Euru, kako zadnjih 15-tak godina nemate niti jednu pobjedu protiv TOP 15 ekipa sa fifine ljestvice, itd.. Tu se vidi tko je velika sila a tko tek instant reprezentacija. Sto se tice sljedecih kvalifikacija, apsolutno nemate nikakve sanse pored Italije za prvo mjesto, ipak su za dvije klase bolji od vas. Izgleda da ce te i 16 godina brojiti od nastupa na zadnjem europskom prvenstvu.

Zipo

pre 14 godina

Kljucno je da kostur kao i dosad cine Zvezdini igaci uz stasale Ninkova Lekica i Stamenkovica zbog pobednickog mentaliteta, a ostali koji nisu igrali za vecite da ih prate. Partizanove Rukavine,Race i ostalu menadzersku boraniju eventualno za prijateljske sa slabijim reprezentacijama. To je kljuc uspeha

DRAZA

pre 14 godina

Dobro komsije malo mi je muka kad cujem Hrvacka. a sad i da citam vase komentare, pa dokle. Zar mislite da nekog zanimaju vasi komentari. Idite lepo na vas sajt,pa pisite koliko vam volja mozda ce tu nekog interesovati vase gluposti. Glupo je da pricamo ko je bolji, zar se NEVIDI.>>>>S>R>B>I>J>A> DO > TOKIJA

trt

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!


Mi da igramo NOGOMET ne bismo isli na SP

Andrya

pre 14 godina

Mislim da imamo fantasticnu reprezentaciju,dobre mlade igrace cije vreme dolazi(Ljajic,Aleksic,Stevanovic...) i da ne treba da nam bude toliko bitno s kime smo u grupi,vec da gledamo samo sebe,jer posedujemo veliki kvalitet i talenat!!!
A Hrvatima i ostalima naravno da je bitan zreb kad nemaju nikakvu reprezentaciju!

BBB

pre 14 godina

Jos mi niste odgovorili kad je to srbija od 1992 u sluzbenoj utakmici tukla nekog jakog protivnika.Cekam odgovor.A za ove koji vele da imamo samo modrica,kranjcara,vukojevica da vas malo podsjetim.Gdje je olic koji dere u bajernu,petric koji rastura u hamburgu,corluka koji igra u totenhamu,eduardo u arsenalu,rakitic u salkeu,srna u shaktaru koji je osvojio kup uefa.Imate vidica koji nesto vrijedi i to je to.A srbi ko srbi samo veliki i poznati bukaci koji jezik imaju duzi od eifelovog tornja.Mala zemlja hrvatska za veliki odmor i naravno sa velikim sportasima.Citajte svjetske medije i vidite sto ljudi kazu u vezi hrvatskog sporta.4,5 milijuna a svugdje nas ima.poz

ja

pre 14 godina

Odlicno ! Bicemo prvi u grupi 99%

Ne mogu da kazem da smo kvalitetniji od Italije ali igramo sigurno bolji fudbal od njih i u boljoj smo formi. Trebalo bi da ih pobedimo na Marakani a tamo cemo igrati nereseno najmanje

Ostale cemo lako

ZIVELA KRALJEVINA SRBIJA !

Aca

pre 14 godina

Veoma teska grupa. Italija je sigurno prva, najverovatnije cemo se za drugo mesto i baraz boriti sa Janezima, koji su veoma nezgodni kada nesto hoce, a nas su vec jednom izbacili i to usred Beograda. Bolje bi bilo da smo dobili grupu sa Croatima, koji vise nemaju pojima sa loptom.

brat Slovenec

pre 14 godina

brača srbi zajedno smo u grupi za evropsko prvenstvo 2012,več čemo se mi nekako bratski dogovorit da sigurno idemo zajedno napred a italijani fašisti da izpadaju,zna se a ivica sam doma ahahhahahaha

Mirisljanovic-Smrda

pre 14 godina

E ovde cete da pokazete da ste super sila!Cestitam unapred na kvalifikacijama na EP
Grupa F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Letonija, Gruzija, Malta!

SRBIJA

pre 14 godina

Dobro je nije lose,ja sam se nadao hrvatima da im pokazemo sta je fudbal.Steta sa hrvatima bi imali dve sigurice,ovako sa zabarima moze da bude cupavo.Grci i Hrvati po ko zna koji put imaju nevidjenu srecu u zrebu,dobijaju smesne grupe pa posle ispada da su dobri kad se kvalifikuju.Sve u svemu nasa grupa je dobra i ocekujem da se kvalifikujemo.
NAPRED SRBIJA!!!

Sinisa Majstor

pre 14 godina

Ubedljivo najjaca grupa, sa najvecim brojem reprezentacija koje su se plasirale na SP, nazalost nasa.

Ubedljivo najslabija i prizeljkivana grupa je Hrvatska, ni jedan ucesnik SP. Prosecne i ispodprosecne reprezentacije.

Napred Srbi!

boki_rs

pre 14 godina

montenegro je ugasila (:
hrvati kao po obicaju najvise srecu u svakom mogucem zrebu i svakom mogucem sportu
bosna sa nasima od prosle godine nije bez sansi
a srbija realno ako se zadrzi ovakva atmosfera moze da zavrsi kvalifikacije bez poraza.

nik

pre 14 godina

Sad mi je iskreno zao da nismo dobili vas u grupi. Ne znam po kojem kriteriju vi sebe svrstavate u nogometne velesile. Nakon ohoho vremena idete na neko natjecanje i odmah porasla krila..svasta, jako ste nerealni

Enjoy the silence

pre 14 godina

Ovaj zreb je namesten, kao i svi prethodni! Grcka mora da prodje, oni su, od kada su osvojili EP 2004, uvek u nekoj bednoj grupi. Sada je i Hrvatska dobila "izvinjenje" od UEFE i FIFE, sto su ih prosla dva puta stavljali u grupu sa Engleskom. Naravno, moji omiljeni timovi, Lihtenstajn i Island, su stavljeni u grupu sa po pet timova kako ne bi dobili ni jednu utakmicu. Inace puno srece mom najvecem favoritu u ovim kvalifikacijama, Farskim ostrvima, uz Srbiju uvek, ali uz Farane sam i kada igraju protiv Srbije!
Prijatno.

Plamen

pre 14 godina

Baš su zanimljivi neki komentari koji pokazuju koliko ima zlobnih neznalica. Hrvatsku tretiraju kao neku drugorazrednu reprezentaciju, kao da se ne radi o jednoj od 10, odnosno 11 najboljih na svijetu! I neke veće nogometne zemlje nisu sudjelovale na svim međunarodnim natjecanjima, pa to nije umanjilo njihovu snagu i ugled! Npr. Nizozemska, koja je propuštala i svjetska i europska prvenstva, Engleska, koja godinama nije napravila veliki rezultat, Španjolska, koja je tek nedavno pokazala moć, da dalje ne nabrajam. A jedna mala Hrvatska bila je od osamostaljenja na tri svjetska i tri europska prvenstva, jednom bila treća na svijetu a dvaput među osam u Europi! I dalje je nogometna velesila, a to nekima očito nije jasno, pa liječe svoje komplekse na nama. Znamo kako se provela Srbija na rijetkim natjecanjima na kojima je, pod različitim imenima, nastupala! i sad se svrstavaju u neke velesile. Istina, imaju dobru ekipu, ali nemaju ono nešto što krasi samo velike! Hrvatska je favorit u ovoj skupini i to će opravdati, dovoljno smo jaki i ako to bude ona Hrvatska kakvu pamtimo (a neki brzo zaboravljaju!) s Eura 2008. neće bit problema. Prošle kvalifikacije bile su prepune nesretnih okolnosti i nekoliko pogrešnih odluka Bilića koje se, vjerujem, neće ponoviti, a nosile su teret onog nesretnog poraza protiv Turske. Idemo, Vatreni, tamo gdje i pripadate! A i vama sretno,iako bi nama bolje sjeli talijani, jer smo ih već triput pobjedili i dvaput igrali nerješeno! Nadam se susretu u četvrtfinalu EP-a!:-)

nikola_PG

pre 14 godina

ovo je vise smijesno postalo...alo hrvati,na svim prvenstvima smo bolje prosli od vas ( u vaterpolu prvaci svijeta,u kosarci drugi u evropi,u odbojci smo tek bolji od vas...u fubdalu se plasirali na SP a vi ne....ostade vam samo rukomet) .. i o cemu vi pricate onda vise....batalite komplekse,i dan danas samo o srbiji pricate....sjasite vise....

The One

pre 14 godina

Srbija-sugavo,al lopta je okrugla...
Hrvatska-Smijesna grupa
Crna Gora-Pakao
Makedonija-Tesko,veoma tesko mogu do plasmana
BiH-Prvi put je imala srece u izvlacenju...jedino su francuzi jaci

wc ronaldo

pre 14 godina

mi smo te talijane nagazili vec bezbroj puta..i u kvalifikacijama i na svjetskom i svuda..dobili smo najlaksu grupu u kojoj prolazimo a vi necete ici dalje,vidjet cete

Crnogorac

pre 14 godina

Mi smo veliki maleri. Preteska nam je grupa a jos nema ekipe iz sestog sesira da uzmemo tih 6 sigurnih bodova :) Ali dobro, pokusacemo da se pokazemo u najboljem svijetlu ali se ne moze ocekivati puno s' obzirom na tek formiranu repku i cinjenicu da imamo 700 000 stanovnika. To prvo uzmite u obzir ;) Sto se tice vas, Srbi nije vam bas teska grupa ali se pazite ;) Morate da grizete svaku tekmu jer se na malim utakmicama najvise gubi ;) Hrvati, sreca vas je pogledala, mislim da cete biti prvi i milo mi je zbog toga ;) BiH zeznuta grupa ali samo naprijed, ko zna ;) Zelim svima uspjeh da pa sto vise repki sa Balkana prodje dalje :) bratstvo i jedinstvo, dosta je shovinizma ;) pusa za sve

Nebojsa

pre 14 godina

Ajde Hrvati tisana sada i uzivajte gledajuci velike ekipe na SP u JAR. a za Euro pa mozda i odete u baraz i naletite na ekipu koji ste se plasili dobiti iz drugog sesira a to je SRBIJA. ma da mi smo navikli ici direktno.
Pozdrav iz Johanesburg.

nikola_PG

pre 14 godina

pa dobro je sto ne znamo da igramo nogomet,inace bi ostali kuci...ovako,znamo da igramo fudbal i idemo na svetsko.... vi hrvati brzo zaboraviste kako ste ocajni bili u ovim zadnjim kvalifikacijama...aj iskreno,jel vam zao?..e tek ce da vam bude zaooo :)))))) hahahahahah....napred srbija,pozzz iz cg

AnteWH

pre 14 godina

svaki drugi komentar Srba je o Hrvatima i kakvu su grupu dobili..tako je i kod Slovenaca, Crnogoraca, muslimana. Hehe govori li vam to ista Srbi? između ostalog zaboravljate da je Hrvatska nositelj, ako netkom nije jasno sto je nositelj navest cu par primjera: Italija, Njemačka, Francuska, Nizozemska, Španjolska, Engleska, Hrvatska, Rusija..

VrscanIN

pre 14 godina

Ovo je smesno ,zar komsije nemaju neki sajt osim indeksa na kome mogu jedva sto se kaze da nabrojim na prste sto se tice komentara toliko o njima koliko su primitivni ,badava im pomoc zapaa oni ce i dalje ostati to sto jesu.E sad sto se tice nase grupe svetska poznata kladionica wiliem hil je u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u JA stavila MAJKU SRBIJU na zamislite 4 mesto iza Litvanije,Austrije,Rumunije,i naravno Francuske rukometne reprezentacije na celu sa Anrijem .Grcka ubedljivo prva u grupi sa susedima,pozz za operatere.

:)

pre 14 godina

ZA BATU MIRKOVICA:sjeti se bombice u beogradu U21 repke 6-2 i bombice u zagrebu kad partizan dobi 5 komada.Koliko se sjecam utakmica A REPKI u beogradu smo vas nadigrali kao i u zagrebu i niste pobijedili.
(BBB, 7. februar 2010 15:09)

Lol, nemoj sad da detaljnije ulazimo u duele Partizana i Dinama & Hajduka u staroj Jugoslaviji gde smo vam redovno uvaljivali petarde i cevorke (konkretno 1978. Partizan - Dinamo 5:0)

Toliko ste jadni da tu pobedu Dinama od pre 13 godina slavite kao istorijski uspeh

PS: Nisam znao da "fudbalske velesile" ne prolaze grupu na SP tj izbacuje ih Australija. Vi ste velesila u rangu Svajcarske i slicnih zemalja

dax

pre 14 godina

Pa da smo birali ne bih bolje prosli. Realno!
ITALIJA- u padu su a moraju da polako podmladjuju ekipu tako da verujem da ce za te kvalif.biti u sarenom sastavu.
SLOVENCI- realno mislim da ce mo njih zgaziti sa 50%snage(gledao sam ih par puta i po meni su smesni)
IRCI- realno su tehnicki i takticki 0 .
Ove ostale ne bih ni komentarisao

trt

pre 14 godina

Ajde da doživi čovjek da se i moj komentar koji puta objavi!!!! vidim puno komentara u stilu-DAJTE NAM HRVATE DA POPRAVIMO GOL-RAZLIKU!!! AHAHAHAHHAHAHA kakva količina BAHATOSTITI I BEZOBRAZLUKA od NAJVEĆE SVETSKE VELESILE U FUDBALU!!!!! ahahahahah dao bog i ja sam molio da dobijemo baš vas SRBE pa da vidite onda vašu prepotenciju i bahatost ali ima vremena u budućnosti nebojte se i doći ćete kad tad na megdan-SVETSKA VELESILO ali možda u ODBOJCI!!!!!
(dado, 7. februar 2010 13:46)


Odbojci, kosarci, vaterpolu, tenisu, plivanju i hvala bogu konacno i u fudbalu
gledajte nas u africi

Bg

pre 14 godina

Komsije Hrvati, mogao bih se kladiti u bilo sta da vam je, velikoj vecini, laknulo kada kada je ceduljica sa Italijom izvucena za grupu C. Ajde priznajte.

mk

pre 14 godina

Braćo srbi, evo sad kad ste jaki i bolji od nas, imate priliku da se dokazete protiv jedne reprezentacije iz svjetskog vrha, Talijana. Samo da znate, mi smo sa njima igrali 4 puta, 3 puta ih kresnuli (od toga 2 puta u gostima i jednom na svjetskom prvenstvu), a jednom je bilo neodlučeno..
Sad kad ste vi bolji od nas, očekujem da ih barem nakantate 7:0.
Pozdrav i 'srećno'

bata mirkovic

pre 14 godina

Meni stvarno vi srbi niste uopce jasni.Govoriti da je hrvatska repka autsajder mogu samo najvece neznalice i ljubomorni ljudi koji ne vide dalje od nosa svoga.Za podsjetu vama hrvatska spada u 10 najjacih repki i skoro uvijek igra na svjetskom i europskom.Do sad smo tukli puno velikih repki:za podsjetiti njemacku,spanjolsku,nizozemsku,englesku,italiju a ne sjecam se bas da je srbija derala te zemlje.Ako netko zna neka mi napise kad to.Respekt za vasu repku ali hrvatska je ipak za respekt vama sa balkana.Poz
(BBB, 7. februar 2010 13:44)
tacno tukli ste ih puno, ali kad ste zadnji put bili sa nama u kvalifikacijama ostali kuci, a i Franjo vam je tada dobio rak od nervoze na maksimiru!

cro

pre 14 godina

febo ako si bas toliko vidovit kako nisi mogao da predvidis kako ce vas englezi razbiti u obe utakmice.bolje vodite racuna da opet nebudete treci u grupi nego sto nama pametujete.vi imate eto kao sto vidite i sada srece jer nemate bas nijedanu jaku rep.sto se tice srbije sigurno smo jaci od svih sem italijana.tako da u najgorem slucaju cemo biti 2 u grupi.ne verujem da ce slovenci moci nesto da urade u ovim kvalifikacijama.ali stvarno ne razumem zasto su hrvati sada nasli da komentarisu nasu grupu kada se nisu uspeli kvalifikovati za sp.pa hrvati vi niste uspeli da pobedite ukrajinu vec su vas ti ukrajinci razbili i tehnikom i taktikom usred zagreba a grci su pobedili tu istu ukrajinu tak misliti malo na to.
(CCCCrbin, 7. februar 2010 14:02)

ahaha, ovo je presmijesno, nas ukrajinci razbili tehnikom i taktikom. Pa sta nas onda nisu pobjedili? Mi zbog te utakmice nismo otisli na SP! Zbog nesrece koja nasjepratila na toj utakmici. Imali smo dvije stative i bili daleko bolja momcad.

Mogao si barem utakmicu pogledat, pa onda iskomentirat, a ovako pravis, pogodi sam, sta od sebe.

Puno vam srece na SP i nemojte se osramotit kao i inace

St.Anger

pre 14 godina

JADNI SRBI, UMISLILI SE DA ZNAJU IGRAT NOGOMET, PA FUDBALSKI ENTUZIJASTI DRŽITE SE VI ODBOJKE, CIJELI SVJET ZNA ZA HRVATSKU U NOGOMETU, ZA RAZLIKU OD SRBA KOJI SE NA EURO NISU PLASIRALI OD 2000TE!!!
(Pravoslavac kockasti, 7. februar 2010 16:19)
Nismo se plasirali zato sto od tada nismo bili u istoj grupi sa Hrvatskom.

Boki Maradona

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.
(luka tg, 7. februar 2010 14:01)

Sine, bolje bi ti bilo da za tih 1000 eura kupis jedan lep TV...

Zeebedee

pre 14 godina

U Principu teska grupa, koja ne samo da ima tri ucesnika WC 2010 vec ima ekipe koje gaje defanzivni fudbal (Italia, Serbia, N Ireland, Slovenia, Faroe I ) tako da ocekujem gomilu neresenih rezultata... Inace uz grupu A nasa je ubedljivo najteza grupa.

dejan-minhen

pre 14 godina

Nisam mislio komentarisati Hrvatsku.. ali pored ovoliko komentara moram i ja..
Oni se vec vide na EP 2012? Zanimljivo.. spominju neke kiksve Srbije protiv Farskih Ostrva.. Ja ih se licno ne secam.. secam se Azerbajdzana i Kazahstana.
Samo da ih podsetim da su u proslim kvalifikacijama primili komada devet (9) od Engleza. Ukrajinu nisu pobedili. Sa Belorusijom sam gledao utakmice… Jesu pobedili ali su se mucili. Sa Kazahstanom tamo umalo da ne dozive debakl.
Facit: lako kuci sa Kazahstanom i Andorom tamo i vamo.
Pazite da ne bude ko se zadnji smeje najbolje se smeje... da ne budu BiH, Srbija i Slovenija na EP a da vi ne bih gledali Letoniji, Grckoj ili Izraelu leda…
Sto se Srbije tice... Srbija moze biti prva a isto tako cetvrta.. Sta reci grupa nije laka, ali nije ni nemoguca misija.. Treba igrati i to je to.. Bice sve Ok valjda :)
Mislim da ce grupa A biti jako zanimljiva... Nemci se smatraju favoritima ali mnogo ce se muciti.. vec su se sada mucili sa slabijim reprezentacijama. Holandija, Spanija i Engleska ne bi trebale da imaju problema..
Portugal opet sa skandinavcima… hoce li se dva puta za redom provuci?
Francuzima i Rusima se ne pise lako

BL Orao

pre 14 godina

bas mi je drago sto ste se kvalificirali na svijetsko prvenstvo,opet cete bit topovsko meso kao i na proslim prvenstvima a ja cu da se smijem i uzivam
(dinamovac,

Pa vi se ne morate ni kvalifikovati da bi bili topovsko meso vas nabijaju u kvalifikacijama!!!!

BORAT

pre 14 godina

KAZAHSTAN JE RAZOČARAN ŠTA NISMO DOBILI STARU MUŠTERIJU...

I KAKO STE VI BILI U DRUGOM ŠEŠIRU A MI SMO VAS POBIJEDILI?

UEFA MAFIJA!!!!!!!!!

pop

pre 14 godina

Vi Hrvati malo pogledajte kako igraju vaši reprezentativci,osim Srne,Kranjčara,Vukojevića i Modrića,ostali su mrak,ili penzioneri,ili vodonoše,a neki i plaćeni gledaoci.A Srbija kao nekad Holandija,ona Krojfova,drim tim,samo da još sredimo ovaj balkanski mentalitet,ima da haramo narednih 10 godina.

realansrbin

pre 14 godina

sta bre pricaju Hrvati, pa samo nasa odbrana je procenjena na preko 70 miliona eura, da ne pominjemo ostale igrace... Ako krenemo da nabrajamo sastavicemo tri postave, a i ta treca bi vas pobedila u sred Zagreba... vidimo se u Juznoj Africi... zato gledajte svoja posla, i manite se nasis foruma...

Nikola

pre 14 godina

Mislim da je od Ex-Yu reprezentacija Slovenija izvukla definitivno najlošije moguće, a tek poslije nje nešto lošije Srbije, čisto zbog toga što vjerujem da je Srbija jača od Slovenije. Skupina sa tri reprezentacije koje idu sada na Svjetsko prvenstvo i uz to još redovno neugodni Irci... bit će veselo i poprilično napeto, očekujem grčevitu borbu Srbije i Italije za prvo mjesto uz više nego uobičajeno gubljenje bodova u utakmicama protiv Slovenije i Sjeverne Irske.
Hrvatskoj su se dosadašnji rezultati itekako isplatili činjenicom da su svrstani "first pot", i rekao bih da su izvukli jako dobru skupinu: grci su dobri, ali nisu nepobjedivi i Hrvatska je puno bolja od njih, s Izraelom već imaju itekako pozitivna iskustva, a ostali bi trebali biti mušterije. Definitivno očekujem njihovo prvo mejsto u skupini.
BiH bi mogla do drugog mjesta, Rumunji nisu toliko strašni, a i Francuze se da pobijediti kad se poludi.
Crna Gora i Makedonija mislim da nemaju kvalitetu da ikako dođu do Eura, uz kakvu god skupinu.

Delboj

pre 14 godina

Engleska, Švajcarska, Bugarska, Vels, Crna Gora

Odlicno, protivnici po mjeri i za nadigravanje (Englezi su apsolutni favoriti naravno). Vidim da mnogi ne daju sanse Crnoj Gori - e pa... idemo mi na EP.

Tomislav Baričević

pre 14 godina

A vi za 10 godina ni jedan put!(pod uslovom da se kvalifikujete za Brazil, u protivnom 16!) S obzirom da vas nije bilo u Nemackoj a nema vas ni u J. Africi! Toliko o vasoj famoznoj repki! Muuuuuuk
(Gabrijel Alon, 8. februar 2010 00:45)

Što je tebi čovječe?
U kojoj mi Njemačkoj to nismo bili?
Mi smo u Njemačkoj bili u skupini sa Brazilom,Japanom i Australijom.
Nego nije bilo vas u Njemačkoj.
Tada nas je vodio Cico Kranjčar pa ako si ti živio neki paralelni svijet onda malo ovdje napiši kako je živjeti u njemu...

ivan26

pre 14 godina

Kao uvijek puno komentara uvezi Hrvatske. Nakon rata Hrvatska ima 2 cetvrtfinale na EP i 3.mjesto na SP. Nitko iz bivse Yu nije blizu toga. Srbija ide ove godine na SP a Hrvatska je prije 2 godine igrala na EP. Inace imate dobru ekipu sad i zelim vam sricu u J.Africi.

BBB

pre 14 godina

ZA BATU MIRKOVICA:sjeti se bombice u beogradu U21 repke 6-2 i bombice u zagrebu kad partizan dobi 5 komada.Koliko se sjecam utakmica A REPKI u beogradu smo vas nadigrali kao i u zagrebu i niste pobijedili.

simo

pre 14 godina

kao sto vidim neki ste vec pobedili Sloveniju pre pocetka utakmice !!
trebali bi pogledati snimke utakmica Slovenije protiv Poljske ,Slovacke,Rusije a i Ceske iako je ova zavrsila 0:0 .pa ne znam ako bi onda bili tako sigurni !!
Ova repka nema kompleksa kao neki pisete od nikoga (ni u Londonu nisu bili nadigrani ,da im nije sudac dao penal na dar (2.1), ne bi ni ovo izgubili , pa zasto bi onda imali kompleks od Srbije ??
samo sto neki zivite na nebu ???
molim vas ??

Frizzle

pre 14 godina

Uh... Italija. Baš ne volim taj italijanski fudbal. I, što je najgore, teško ih je pobediti, teško gube bodove u nevažnim utakmicama...
No, ako smo jaki koliko mislimo da jesmo, trijumfovaćemo!

CCCCrbin

pre 14 godina

za hrvat neznam ko se razbahatao kako ti kazes,kako sami znate vas su englezi ponizili i to dva puta,niste mogli u 2 utakmice da pobedite ukrajince,nakon 10 godina ste uspeli jednom da se izvucete iz grupe a nama ste nasli nesto da pricate kakva ste vele sila u fudbalu.i jos nesto za onoga iz lijepe vase koji kaze da smo mi srbi mozda svetska silu u odbojci jer u fudbalu nismo tebi da kazem da ni vi hrvati niste velesili u fudbalu a mi smo za razliku od vas velesila i u kosarci i vaterpolu pa i u odbojci koju si ti vec spomenuo.a za onoga iz lijepe njihove mislis da cemo biti topovsko meso na sp-u kao sto ste vi bili topovsko meso u proslim kvalifikacijama? bolje pazi da vi opet nebudete topovsko meso.

pepo

pre 14 godina

:D pa dal ste vi blesavi? bas sam zeleo hrvate da izvucemo danas, steta.. ne zato sto su Italijani jaki, naprotiv, nego sam voleo da spustimo hrvate na zemlju malo... ne moze se sporiti, jesu imali uspeha u poslednje vreme ali smo objektivno jaci trenutno.. Al aj sad, sta je tu je, srecno i njima i nama u kvalifikacijama pa se vidimo na euru ;)

mk

pre 14 godina

Fascinatno je kako svi pljuju ždrijeb i hrvatski status nositelja (jer smo ko fol jedino zbog toga što igramo sa 'slabim protivnicima' postigli neke rezultate), a sa druge strane, kad Đoković dođe do 1/4 finala Australian Opena ne igrajući ni protiv jednog igrača iz Top 50, onda ga uzdižete u nebesa i hvalite ATP ljestvicu i njegov ranking koji mu je omogućio takav ždrijeb.
Nema tu nikve 'belosvetske zavere' kako vi volite isticat kad vam nešto ne paše. Pogledajte malo sustav bodovanja i naše rezultate u periodu koji se računa za ranking, pa će vam puno toga biti jasnije...

milan

pre 14 godina

Sto se bre ovi kompleksasi hrvati uopste javljaju...
ne mogu da verujem da se uopste kace na ovaj sajt...sta ih zanima sta se ovde pise kao sto mene oni,ma ne znam ni koji su.....

popimperia

pre 14 godina

Ove luzere u grupi F strpali zajedno da bar neko od njih vidi neko takmičenje(a to su Grci),a kod nas sigurica,opušteno.Mi i Slovenci idemo dalje,pozz

Ninoslav RS

pre 14 godina

S VEROM U BOGA I MAJKU SRBIJU LAGANINI BIJEMO ZABARE RUSIMO ZMAJEVE OVU BORANIJU CEMO I ONAKO DA OBEREMO BEZ PROBLEMA NISTA POSEBNO LAKSE NEGO ZA SVJETSKO SRBIJA SBIJA SBIJA SRBIJA SVJETSKI PRVAK!!!!

Milan

pre 14 godina

Nimalo naivna grupa,po mjeri rekao bih ,jedna od najjacih,ali sta je tu...Taman da vidimo gdje smo ...


A sto se tice Hrvata,dobili najlaksu grupu i sad dosli da pricaju nesto kako mi necemo proci dalje ...Njihova sreca sto nismo igrali medjusobno...To sto nasa A reprezentacija nije imala neke rezultate je splet okolnosti,ali zato mlade reprezentacije godinama unazad
dokazuju da su najbolje u Evropi... Vi Hrvati bas imate neke talente aj zdrao...Dovoljno je reci "Eduardo - Hrvat " ...Tuga....

Ajmo SRBIJA !!!

LokicA

pre 14 godina

E brate moj preko grane,mogu ti samo reci da vec sad kupis dobar TV kako bi lepo posmatrao Srbiju i Sloveniju u JAR.A taman ce ti i koristiti i za EP jer zenit Hrvatske je davno prosao,za sledece prvenstvo bicete u sesiru sa maltom,lihenstajnom a mozda i vatikanom....to je vasa realnost


Razbahatili ste se malo, nakon jednog uspješnog kvalifikacijskog ciklusa... Samo polako, još vi puno toga morate napraviti da biste mogli prijetiti Hrvatskoj. Grupa vam nije nimalo lagana, Talijani nikad ne kiksaju u kvalifikacijama bez obzira kakvi su i kako igrali. Drugo mjesto je vaša realnost, kao što je prvo naša.
(Hrvat, 7. februar 2010 13:26)

genije

pre 14 godina

Hrvatska je velesila bla bla bla,pobedili smo Englesku bla bla bla, vi Srbi ste iskomoleksirani,Hrvati imaju Corluku a Srbi nemaju nista bla bla bla AJDE BRE IS ODAVDE ZABORAVITE DA MI POSTOJIMO,mi cemo biti topovsko meso u Africi kako da ne,sreca vasa pa nikome na SP necete biti topovsko meso hahahahaha!!!!!!

marko-nbg

pre 14 godina

Moglo je i bolje! Italijani svi znamo kakvi su, S Irska uvek neugodna, Slovenija .... Naprzili se sto su se plasirali na SP pa ce biti tesko spustiti ih na zemlju!
Gledaj komsije sto su izvukli grupicu kao bombona! E sto ljudi imaju srece pa to je starsno!

NNN

pre 14 godina

Realno pala nam je najslabija ekipa iz 3. šešira i najjača iz 4.
Šteta što namnisu došli u grupu:
Hrvatska, BiH, Makedonija i Crna Gora, ali štaj tu je, idemo dalje!

iggy

pre 14 godina

Lepa grupa, izbegli smo reprezentacije koje nam tradicionalno ne leze - Holandija, Spanija, Nemacka, Engleska... Italijani ko Italijani, nikad nikog ne nadigraju vec se uvek izvuku sa 1:0 ili 2:1, samo maximalno koncentrisano od 1. do 95. minuta i mozemo i do prvog mesta. Od ostalih smo objektivno bolji

ne fantazujte nepotrebno

pre 14 godina

aj bre ne drobite nepotrebno ,sad svi pišu komšije dobili najlakšu skupinu komšije ovo komšije ono,ako se smatramo da smo bolji onda n treba gledat kakvu je grupu ko dobio jer smo kako vi kažete fudbalska velesila a velesile ne biraju protivnike a i objektivno i naša skupina je lagana kao i komšijama jer osim italijana nema nekih teških protivnika ,zar mislite da su slovenije i severna irska bolje od izraela i grčke???????ma dajte prosim vas lepo ne meljite bezveze

Danijel

pre 14 godina

Auuuu grupa A je grupa smrti.Nemacka i Turska znamo kako igraju, Belgija i Austrija su napredovali, a Azerbejdzan i Kazakhstan igraju fudbal samo da bi nekome pomrsili racune.Sve u svemu, bice zanimljiva grupa.Al za to ce SRBIJA opet laganice.. :) !!!

dokle.

pre 14 godina

bas je lepo videti, koliko izfrustriranih ljudi ima na ovim prostorima. a hajde kad bi moglo da prode kao neko prepucavanje u humoristickom smislu, ali – nije. srbi ovo, hrvati ono... realno gledano, situacija je sledeca:

1. hrvati su uspesniji od nas, narocito na velikim turnirima. a to nije slucajno tako: dok smo mi hvalili promasaje kao sto je bio sinisa mihajlovic, oni su trcali, borili se i imali pobednicku atmosferu u ekipi, jer su sve podlozili tom uspehu. mi, sa druge strane, smo se setkali po terenu, bili prepotentni, svaki put je izbila neka svada u ekipi, selektor nije sastavljao ekipu nego sinisa mihajlovic – jednostavno, svaki put se videlo, da nismo spremni za jedan takav turnir. i NE, tu nije NIKAKVA zavera protiv srbije u pitanju, nego potpuno smo SAMI krivi. neko pominje bergkampa – nije to odlucilo utakmicu, nego nesposobnost u napadu i oni suludi pasevi u napad od 70m, 50ak u svakoj utakmici, sa kojima niti mijatovic niti milosevic nisu mogli da se snadu, a oni su bili odlicni tehnicari. tako, dragi moji zemljaci, ce i ostati – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava.

2. mi smo uvek imali, i uvek cemo imati bolje pojedince nego hrvati (globalno receno, jer ne radi se meni o pojednima, nego o masi tih pojedinaca). ali to ne znaci da cemo ikada imati bolju reprezentaciju, zato sto reprezentacija nije skup najboljih, nego skup onih koji se najbolje uklapaju i onih koji zajedno zele da imaju uspeh. hrvati to imaju, dok mi srbi u fudbalu imamo strasan mentalni deficit, jer nismo sposobni za slogu – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava.

3. to sto krasi velike sportske nacije je da NIKADA ne gube respekt od protivnika. naravno, prepotentni su i nemci i italijani i francuzi – ali to NIKADA ne prelazi na teren. svaka utakmica se uzima za ozbiljno, moze poneka i da se lose odigra i da se izgubi, ali nikada bez veze. to nemaju hrvati. a to tek nemamo mi – osim, ako ova generacija drzi to sto obecava (sa do sada retkim izuzetcima).

a sustina svega je tacno tacka 3: slicni smo i jedni i drugi. ratovi su prosli, nece ih vise biti, vreme je za fudbal, da idemo kod njih na more a oni kod nas na exit i u gucu.

glory

pre 14 godina

Lagane grupe i HR i SRB, kazete? Sigurni prolazi? Dakle, nikad se taj balkanski mentalitet nece promjeniti. Susjedi, vidimo se u barazu.

Miki

pre 14 godina

Protiv Italije, Marakana bi mogla i 100.000 da napuni, samo jos kada bi politicari odlucili da je renoviraju i vrate stari kapacitet.

Slovenija je isto tezak protivnik, ako ne gledamo Italiju, jer su izbacili Ruse.

nikola

pre 14 godina

nevjerovatni su mi ovi hrvati sto salju komentare kako ce da nas pune na svetskom,kao na proslom....i kako bi nam oni dali 5-6 komada .....pa likovi jedni niste ni posli na svetsko...a od engleza ste primili 9 komada u 2 meca....a ni ukrajina od koje ste ispali nije prosla grcku u barazu....smijesni ste...zato pustite pricu sta bi bilo kad bi bilo.... srbijo samo naprijed,cg je uz vas....

boki

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....
(FeboZg, 7. februar 2010 13:06)


Aha vidis sine,nase vreme dolazi,Italijani nezgodini ali mnogo nasih igraca igra u italiji poznaje taj njihovu igru,Deki Stankovic,Aca Lukovic,Bole Jankovic,Aca Kolarov,sve igracine...slovenci bice tesko ali na marakani niko nece da nam uzme bod,s.irska nezgodna ali ocekujem celi plen,ostali pod svaku cen da se da sto vise golova da se pravi go razlika na njima...dok imamo nase orlove koji se bore i koji daju sve od sebe hrvati ne brinite,VIDJECETE KO JE KO!!!!

SRBIJO VOLIM TE!!!1


RS TE PODRZAJE!!!!!

Bg

pre 14 godina

@Cro
Laknulo ti je, @cro, laknulo, znam to veoma dobro. Nemoj bre da se foliras! Priznaj posteno. Evo, kao sto ja priznajem da sam siguran da necu nikad videti kako nasa reprezentacija osvaja trece mesto ne nekom svetskom prvenstvu.

Janez

pre 14 godina

Slowenien - Jugoslawien
1:1 (0:1)
Zlatko ZAHOVIC (SVN) 90'+4
28 März 2001 Ljubliana

Jugoslawien - Slowenien
1:1 (0:1)
Zeljko MILINOVIC (SVN) 10'
05 September 2001 Belgrade

Dovla

pre 14 godina

Fina grupa, bez istocno-evropskih "velesila" (izuzev Estonije) koje nam po pravilu prave probleme. Ocekujem lagan prolaz na EP uz naravno pobedu nad zabarima na punoj Marakani...
Dajte Zabare da se igramo !

NARPRED SRBIJA !!!!

shofer

pre 14 godina

Ni malo naivna grupa,poprilično izjednačena.
Ako se ne obrukamo u J.Africi i ako prođemo ovu grupu,onda slobodno možemo da kažemo da ,kao reprezentacija,realno pripadamo gornjem domu svetskog fudbala,da ne kažem kremu;-)
Napred Srbija!!!

CCCCrbin

pre 14 godina

febo ako si bas toliko vidovit kako nisi mogao da predvidis kako ce vas englezi razbiti u obe utakmice.bolje vodite racuna da opet nebudete treci u grupi nego sto nama pametujete.vi imate eto kao sto vidite i sada srece jer nemate bas nijedanu jaku rep.sto se tice srbije sigurno smo jaci od svih sem italijana.tako da u najgorem slucaju cemo biti 2 u grupi.ne verujem da ce slovenci moci nesto da urade u ovim kvalifikacijama.ali stvarno ne razumem zasto su hrvati sada nasli da komentarisu nasu grupu kada se nisu uspeli kvalifikovati za sp.pa hrvati vi niste uspeli da pobedite ukrajinu vec su vas ti ukrajinci razbili i tehnikom i taktikom usred zagreba a grci su pobedili tu istu ukrajinu tak misliti malo na to.

buhahahaha

pre 14 godina

"susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi."


hahahahahaha KOMPLEKS hahahahahha
decko mi igramo SP a vi igrate balet...
e izvini ja zaboravio da vi ne znate kad pocinje SP...SP je pre kvalifikacija, strpite se do tada, ima vremena opet cete da ispadnete...

Fucka

pre 14 godina

Hrvatska je prošla...

Crna Gora, BiH i Makedonija su već ispali...

Srbija će teško pored Italije, zapravo nemoguće, bit ćete drugi ako vam Slovenic to dopuste iako ne bi uzopće iznenadilo da se ne kvalificirate, jer ste loši...

i tako ćete otpustit Antića kad se vratite s gol razlikom 1:15 iz JAr-a kao i sa ranijih prvenstava
(Percik, 7. februar 2010 14:52)

NAJBITNIJE JE DA STE VI "EKSTRA KLASA" A NISTE MOGLI PROCI NI U BARAZ PORED JEDNE KATASTFOFALNE UKRAJINE-STIM DA SU VAS ENGLEZI PONIZILI 2 PUTA.....A KAKO CEMO PROCI NA SP TO JE VEC NASA BRIGA...REALNO HRVATSKA JE FAVORIT U SVOJOJ GRUPI ALI MI PORED SAMO SOLIDNIH ITALIJANA I PROSECNIH SLOVENACA MOZEMO DALJE PA STO NE KAO I PRVI IZ GRUPE-DOKAZALI SMO U OVIM KVALIFIKACIJAMA DA ZNAMO DA IGRAMO....SAMO REALNO !!

CCCCrbin

pre 14 godina

trt zar trebamo mozda da se drzimi o kosarke,vaterpolo i tenisa jer i tamo imamo mnogo bolje rezultate od vas?:)) naravno i u odbojci smo bolji od vas:)

gabrijel Alon

pre 14 godina

Xaxxaxaxaxaxxa.....Salim se bleeeeee,ludaci ludi sta se primate! Prestanite sa jbnim perpucavanjem ko je bolji! Kad god udjem u komentare zazalim (sem ako nije neki pojedinacni sport) jer ste dosadni, kako ne kapirate da ce proci vecnost u nadmasivanju ko ce bolji komentar da posalje!? Ja to gledam tako, manje vise ni jedni ni drugi nisu objektivni (cast izuzetcima)! Tako da 'mesto da udjem i vidim od prilike kakav je stav vecine o nekoj temi ja moram da citam vase budalastine! Stop, dosta bre vise, smarate.....Ne vidjene ste lozane, svei, ali svi!

no fear

pre 14 godina

odlična grupa za nas..
sa Italijom se boriti za prvo mjesto..
sve ispod drugog bi bio veliki neuspjeh..
kad je uspoređujem s ovom grupom iz prošlih kvalifikacija za sp,ova je ipak na papiru puno lakša..
e sad,kako će biti i na terenu,ostaje da se vidi..
inače,od komšija,Hrvatska je dobila solidnu grupu i trebala bi biti među prva dva,Bosna-teško,Makedonija-nikako,a Crnogorci su se opet pokazali magnetom za najteže protivnike..čini mi se da će ovaj put 9 bodova moći samo sanjati..

bg

pre 14 godina

Italija ce menjati generaciju, tesko ce sa nama. Od Slovenaca smo bolji, znaci sigurno prvi. Nervira me sto ovde na sajtu ima ovoliko ljudi da komentarisu Hrvatsku umesto nas. Lecite komplekse bre, mnogo ste smesni

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Код Антаре на менију се сервирају:
-жабљи батаци
-словеначке њоке
-заливено ирским пивом

ИДЕМО ДАЉЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nesso

pre 14 godina

nerazumijem ove hrvate,šta dolaze vamo i se zele dokazivat kako su oni jaki...nek prodje JAR pa kad se nagledaju srbije,neka se javljaju

dario

pre 14 godina

bili zivi dotlen i uverili se da ce srbija biti ispred italije
a za slovence procice kao austrija ili rumunija .......
i to je to!!!!
i nadam se do sp2010 da ce svi biti potpuno u zdravom stanju jer je to u ovom trenutku najbitnije za srpsku repku i ondak i da napravis dobar rezultat.........

krajisnik21

pre 14 godina

mnogo Hrvata ovde komentarise zreb sto je i ocekivano jer ipak ce oni svetsko prvenstvo gledati na televiziji pa sada nemaju o cemu drugom da razmisljaju

vlada

pre 14 godina

kao i uvek hrvati se provukli,a ni mi nismo lose prosli...najlaksa je grupa F,a najteza grupa A...sta da se radi,italijani niste imali srece...

Milan

pre 14 godina

Moglo je bolje, a moglo je i gore. Izbegli smo Holandiju, Englesku, Spaniju i Nemacku koje su realno najjace evropske ekipe trenutno, a uz to nam Holandija i Nemacka "tradicionalno" ne leze. Sto se tice "susjeda", Hrvati vise srece nego pameti, BiH ima dobre sanse, a Crna Gora ce sacekati na sledece evropsko posto imaju najtezu grupu gde su objektivno poslednji po snazi, osim ako ne misle kao njihova novopecena braca Hrvati da dobri napadaci i ofenzivni veznjaci bez kvalitetne odbrane mogu da cine dobar tim.

miks

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Slovenia-vs-Poland-30-Goals-Hig

Evo kako su Slovenci razbucali Poljsku 3:0 (a sa Poljskom se Srbija znala muciti)
Slovenija ce biti uz Italiju jedini ozbiljan konkurent Srbiji...

Dr Cuk i Dr Colic

pre 14 godina

U sustini koja god reprezentacija da nam je dosla u grupi isto bi prosla...kao Bosa po trnju!!!:)))Uz selektora Antica i nase ORLOVE samo Barselona moze da nas zaustavi...Al posto se Barsa ne takmici,onda mogu samo da ga vade,iz mreze!!!:)))Srbija DO Tokija!!!:)))

Nikola PG

pre 14 godina

Paaa, nije loše. Igramo 2 utakmice manje što je pozitivno. E sad, kao novoj reprezentaciji svakako će nam bit teško da se domognemo 2. mjesta, ali sve je moguće. Uglavnom, Crna Gora će bit tvrd orah svakom protivniku, pogotovo u Podgorici. Hrvatima je dosta laka grupa, Srbima baš i nije. Pozdrav i srećno!

MIRKO

pre 14 godina

Grupa nije nimalo laka kao što neki misle, ali mislim da idemo na EP 2012 sa prve pozicije(imamo razloga da verujemo u to). Lično sam očekivao hrvate ali nažalost su imali mnogo sreče pa su se provukli ali nema veze jer če naša brača Grci da ih biju u to sam siguran čak šta više mislim da hrvatska neče vidjet EP.
Mislim da če kod nas mnogo toga zavisiti od meča sa Slovencima(koji uopšte nisu loši-izbacili su Ruse i setite se ciklusa kvalifikacija za SP 2002 kada smo igrali sa nijima i oba meča remizirali i EP 2000 kada su nas dobar dio utakmice vodili sa 3-0 pa smo se onda uspjeli vratiti i na kraju remizirali 3-3 .Tada smo imali mnogo sreče. Ali sam optimista i nadam se pobjedi u obe utakmice i vidimo se i na EP 2012, NAPRED ORLOVI !!!!

ATG

pre 14 godina

BAs ovu grupu sam hteo. Sad cemo da vidimo da li je i za nasu reprezentaciju dobro sto je ovako. Ali mislim da bi mogli u ovoj grupi da budemo prvi, posto Italijani ne znaju da igraju protiv SFRj. Hrvati ih redovno dobijaju, a ni nas nisu mogli da pobede ni kada smo bili losiji.

RS

pre 14 godina

Nije lose... Moglo je i gore...

Minimalno cemo biti najbolja druga reprezentacija :D

ps. hrvati imaju srece vise nego pameti, al' neka :)

Sir Giles

pre 14 godina

Vi što imate najjaču "repku", samo nastavite da se bavite vrtlarstvom. Baš me briga što se bili "brončani". Susret sa vama znači mnogo polupanih glava i bespotrebne izlive šovinizma i prostakluka. Niti smo mi velesila, niti ste vi neke njuške. A ti BBB-ovac, uzmi geografski atlas pa vidi gde ti se nalazi zemlja i gde su geografske granice Balkana. Niko ovde ne potcenjuje Italiju, ali, realno, možemo dalje. A vi "susjedi dragi", igrajte nogomet i bavite se više svojim brigama. Možda ste propustili da još negde okačite šahovnicu. Ima tamo jedna bandera između Zagreba i Varaždina...

mate_hr

pre 14 godina

naša(hrvatska) grupa je najlakša, imali smo puno srece.

isto vama želim srecu u grupi, sve se to može pobijediti, pogotovo talijani naše stare mušterije.

burger

pre 14 godina

Al ste ga nadrapali...nema mrkle šanse da dobijete Talijane..a ni Slovence bogami...završit čete treći..sa ukupno 12 bodova...i dalje ćete biti repka koja nije uspjela pobjediti nijednu jaku repku..a kaj se nas tiče....prvi smo samo tako...to i vi znate....
(FeboZg, 7. februar 2010 13:06)
A kaj si ti kroasan ili krofna?

superior

pre 14 godina

Ovo ima da prođemo samo tako lagano!

Jedino iz najslabije grupe smo mogli da izbegnemo Farane, pokazali su se kao tvrd orah koji se teško lomi.

Grupa A sa Nemcima, Turskom, Austrijom, Belgijom, Kazahstanom i Azerbejdžanom - grupa smrti. A i Hrvati prodjoše extra.

Mića

pre 14 godina

@marko-nbg
uvijek je komsijina zena ovaj grupa bolja..sve dok je ne isprobas ;)
sve je to isto..ako zasluzujes da ides dalje pobijedit ces sve..ako ne ostajes kuci..

klasa optimist

pre 14 godina

Nimalo "dobra" grupa kako je komentatoru na prvi pogled izgledalo. Mislim da će nam trebati puno sreće za baraž.
(tom@to, 7. februar 2010 12:59)

Kakve sreca ima veze sa fudbalom? Realno je da sa ovom ekipom i Anticem na klupi dobijemo sve utakmice u grupi. Pa Hrvati su derali te Italijane i Slovence redovno, zas to ne bi i mi? Prvi u grupi, to je cilj, a ti kolega prati lutriju i bingo.

branko_84_LAzarevac\

pre 14 godina

prizeljkivao sam italijane,oni sa svakim timom igraju tesno i njihov fudbal mi se ne dopada,ali mislim da smo bolji od njih.umesto slovenije mogla je neka laksa reprezentacija da upadne.
licno sam zadovoljan zrebom
i jos ovo,molim vas ne prozivatje komsije hrvate,muka mi je od njihovih komentara

king

pre 14 godina

Po meni je Italija bila najslabiji tim iz prvog sesira, a S. Irska iz treceg. Steta sto nismo dobili recimo Litvaniju iz cetvrtog, ali dobro...
Najjaca grupa je po meni grupa A, u kojoj ce se Nemci i Turci boriti za prvo mesto (nazalost, kao i uvek, ono ce pripasti Nemcima). Austrija nema nimalo los tim, kao i Belgija, a Kazahstan vec dobro poznajemo iz 2007...
Od ostalih grupa, trebalo bi jos izdvojiti grupu I sa Spancima, Cesima i Skotlandjanima, kao i grupu H, u kojoj su timovi prilicno ravnopravni, s obzirom da Portugal nije bas u najboljoj formi.

Grupu F ne zelim da komentarisem...

NAPRED SRBIJA!!

Ron Jeremy

pre 14 godina

kao hrvati nesto pricaju kao oni idu na neka takmicenja ove kval. za svetsko im je realno bilo od engleza a prosle ih je scot carson odveo na evropsko tako da misli da oni veze nemaju

bane

pre 14 godina

Odlicna grupa.Lagano i uz majstora Antica bice sve ok.A sta bre ove komsije rade po nasim sajtovima.Daj odmorite vise,bas me briga koga je vasa reprezentacija izvukla i kako cete proci.Ja vam od srca zelim sve poraze i mars odavde.

ALEX

pre 14 godina

Za luka tg
Mogao bi ti tih 1000 eura da utrošiš i na nekog ko bi vama Hrvatima izradio neku internetnu stranicu gde bi slobodno mogli da pričate gluposti sami sa sobom i gde mi nebi morali biti primorani da čitamo kojekakve izjave koje možete samo od vas čuti.

MRTAV 'LADAN

pre 14 godina

Eh..Jedva čekam da počne prvenstvo pa da posle ko zna koliko vremena uživam gledajući fudbal sa našom reprezentacijom koja je sve samo ne za bacanje. Čak razmisljam da kupim i dres, što je za mene neverovatno. E sad, volim i da čitam komentare, ali mi sav ugođaj pokvare svi oni koji se bave Hrvatskom i njenim fudbalom, i to sa prizvukom mržnje. Nisam ja prvi koji vam na to skreće pažnju - ljudi, znate li da ste žestoko iskompleksirani? Uživajte u igri Srbije, posle toliko godina! A za one neobavestene, Hrvatska je zauzela treće mesto 1998. u Francuskoj. Pokušajte to da poštujete, samo tako ćete poštovati i naše.

fat freddy

pre 14 godina

brine me golman. pa mi vec cetrdeset godina nemamo normalnog cuvara mreze! da vas ne podsecam: jevric, kralj, ivkovic, ljukovcan - sve diletanti. plasi me vlada i njegova nesigurnost u sesnaestercu.

СССС

pre 14 godina

Тешка је група али ако већ не можемо да будемо испред Северне Ирске и Словеније, не требамо ни да идемо на Европско Првенство. По мени имамо јак тим и сјајно играмо, има још дуго до ЕП ал' не треба да нам буде циљ само пласман већ и да нешто урадимо тамо. Зато је и боље што смо добили мало јаче противнике.

НАПРЕД СРБИЈА!

Dejaldinjo

pre 14 godina

Najjaca ekipa iz cetvrtog, ali srecom najlaksa iz treceg sesira. Baraz - realnost. Za razliku od grupe za SP, nosilac nema kod koga da kiksne, moracemo da je dobijemo u Bg. Hrvati, sreckovici.

ROPE

pre 14 godina

DA SAM MOGAO DA BIRAM IZ A GRUPE A UZEO BIH ITALIJANE,OSTALIMA POSTOVANJE ALI AKO PONOVIMO IGRU IZ OVIH KVALIFIKACIJA GLATKO SMO PRVI

MacLeod

pre 14 godina

"The qualifying draw for Euro 2012 was made in Warsaw, Poland with Group C arguably the toughest where Italy, Serbia and Slovenia were placed together." Uvodna recenica na Goal.com...

spalato

pre 14 godina

ala šta se vi srbi ložite na nas hrvate:)..ali dobro,možda se sretnemo na europskom prvenstvu pa ćemo viditi ko je bolji..šta se tiče naše i vaše grupe,treba biti realan,hrvatska je favorit za prvo mjesto dok ćete vi vjerovatno biti među prva dva s talijanima..jedine dvije reprezentacije koje su dominantne su španjolci i englezi,svi ostali su pobjedivi..treba zapamtiti da se kvalifikacije ne prolaze na italiji i grčkoj već na ostatku skupine...

kenny

pre 14 godina

S jedne strane ovo je jedina grupa koja ima 3 ucesnika predstojeceg Svetskog prvenstva..

Ali daleko od toga da ne mozemo da se nosimo sa nekom od ekipa, naprotiv.. I Italijani i Slovenci su nam duzni iz ranijih kvalifikacija/prvenstava, tako da cenim da bi ovo bila savrsena prilika za vracanje dugova..

Cilj -> Prvo mesto! Bez ikakvih kalkulacija i sl.

Peđa, Banja Luka

pre 14 godina

Grupa je solidna, srednje jačine, moglo je bolje, ali i gore. U svakom slučaju, čini mi se lakša od prethodne u kojoj smo bili prvi, pa zašto ne bi mogli i opet. Mene više od Italijana brinu Slovenci jer su užasno tvrda reprezentacija koja nam ne leži, ali, bože moj, lakša sigurno nego ostale koje nam ne leže poput Holandije :)) Naprijed Orlovi, živjela Srbija!

UROŠ

pre 14 godina

PERICE BRZO DA SE JAVIŠ KOD LEKARA! KAKVA TI JE TO REALNOST. VEROVATNO TAKO ŽELIŠ DA BUDE,A REALNOST JE SRBIJA,ITALIJA, SLOVENIJA, S. IRSKA!

CCCCrbin

pre 14 godina

luka tg za tebe pre nego sto ulozis 1000evra trebao bi da imas 1000evra.kako se secam pre utakmice sa austrijom ste isto pricali pa oboje znamo kako se nasa utakmica protiv austrijanaca zavrsila.realno gledano grci su bolji od vas,izrael takodje nije nista losiji od vas.a sto se tice srbije sigurno imamo bolje fudbalere od slovenaca ili mi ti ajde navedi nekoga slovenca koji igra u chelseu,manchester unitedu,inter milanu itd.tako da ti samo mozes ovde da se trudis da lecis tvoje komplekse.a te severne irce smo vec pobedili skoro u prijateljskoj utakmici.

Stefan_MKD

pre 14 godina

Lepa grupa, ozbiljna grupa, bice puna dobrih utakmica. Mislim da ce grupi C i Severna Irska i Farska Ostrva uzimati bodove (po mom misljenju od tri ucesnika SP, jedino Sloveniji). Na papiru ove je i najteza grupa ali ipak vidim Srbiju na EP ako ne kao prvu onda kroz baraz. Po meni je ipak najteza grupa I a u rangu sa grupom C su i grupe D i A, dok su Hrvati u grupi F dobili najlaksi put do EP. Sto se tice grupe B u kojoj je Makedonija mislim da ako uspemo da se nadigravamo sa Ircima i Slovacima imamo neke sanse za baraz. Srecno komsije.

promatrač

pre 14 godina

joj kako mi na živce ide ovo trpanje azijskih zemalja u europu, da nije njih ne bi ni bilo dodatnih kval., nego bi izravno prolazili prvi i drugi iz svih grupe, osim najlošijeg drugoplasiranog. da ne spominjem udvostručenje kvalitetnijih utakmica po grupama.

podmakazice

pre 14 godina

osrednja grupa - dobili smo najtezeg iz 4. sesira (slovenija, ne znam kako je zavrsila u 4.sesiru kad je na uefinoj rang listi ispred recimo slovacke koja je bila u 2. sesiru!), najslabije iz sesira 3, 5, 6, a italija je po meri- dobro je sto smo izbegli spaniju, englesku sa kapelom, nama nepobedivu holandiju, a steta za ruse ili hrvate. no, o svemu tome posle svetskog :)

trujke

pre 14 godina

Teška grupa, pa nismo ni mogli da očekujemo drugačiji komentar. I da smo birali grupu, opet bismo rekli "teška", e je... To što u našoj grupi igraju tri učesnika SP nije nikakav izgovor. Na SP u Južnoj Africi igramo samo sa učesnicima SP, što ne znači ništa, valjda smo i mi neki ... Kada ćemo jednom u fudbalu da razmišljamo sa kim ćemo se naći u finalu, kako smo to ranije radili u košarci, vaterpolu!? Izgleda nikad. Pa hajde da promenimo taj naš čudni mentalitet.

Aleksandar

pre 14 godina

mislim da nije losa grupa,moglo je i gore.Smatram da je nas tim sazreo kao prava ekipa i zato sam preveliki optimista,po meni cemo se boriti sa Italijom za prvo mesto mada i Slovence ne smemo potceniti a za ostale mislim da su klase ispod nas...NAPRED PLAVI ORLOVI

branko

pre 14 godina

Група уопште није лоша. Сад је на реду нешто што је јако важно, а то је одређивање распореда утакмица. Верујем да се многи сећају оног кијамета у Литванији и да су се смрзли при помисли шта би било да је та утакмица нешто одлучивала. Фудбал је велики бизнис и озбиљни бизнисмени ништа не препуштају случају. Дакле, код преговора око распореда утакмица ми треба да ИНСИСТИРАМО на две ствари:
1. Да се последња утакмица игра кући, ако је икако могуће.
2. Много битније од тога: са репрезентацијама са севера, а то су Фарска Острва и Естонија НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ не играти на њиховим теренима у ЈЕСЕЊИМ а поготово ЗИМСКИМ месецима. По овом питању не пристати ни на какав компромис.

Walter

pre 14 godina

Добар жреб. Италијани су добар противник, али не и непобедив. Остале репрезентације могу да се победе. Штета што из првог шешира није дошла Хрватска... Која би то лудница била: Србија, Хрватска и Словенија!!! :)))

susjed

pre 14 godina

Realno. Talijani prvi nikad ih ne podcjenjivati ipak je riječ o prvacima i vice prvacima svijeta.Srbi drugii to mislim najbolji drugi. Priželjkivanje Hrvatske je ludost. Niti jedna reprezentacija iz ex Yu ne priželjkuje neku drugu u skupini jer su to vrlo teške utakmice. Sretno

Eto

pre 14 godina

Da li ce Uefa da promasi ovaj penal i da izgura Izrael na EP, jer ih stalno guraju...oni u trecem sesiru?????
Bosanci su pricali da smo prosli na Mundijal zbog slabe grupe, eto im sad Francuzi i Rumuni, pa da ih vidimo....Crnogorcima ni teoretska sansa...a mi imamo Italiju koja je uvek dobra, kako god da igraju i Slovence i Irce koji igraju na X...u moru ikseva Italijani najbolje plivaju...a ja sam ipak optimista

Milan G.

pre 14 godina

Okay je, mozemo biti zadovoljni. Prije 14 dana napisao sam ovdje da bi iz prvog sesira najvise htjeo Italijane. Zelja mi se ispunila. :-) Protiv njih uvijek smo dobro odigrali. Protiv tzv. "lake" protivnike treba se s maksimalnim postovanjem odigrati. Nece biti nimalo lako protiv njih.

Fucka

pre 14 godina

jako dobra grupa za nas...mislim da smo mogli mnogo gore proci....u svakom slucaju laksa je duplo nego sto je bila ova za SP....idemo dalje !!!

Perke

pre 14 godina

susjedi nema vama EP 2012. talijani ce vas zgazit, slovenci su jaci od vas a i sjeverno irska ce vas nabit doma. ps.: odma idem u kladionicu da stavim 1000 eura na pobjedu färöer protiv srbije!! sreca vasa sto hrvatska nije upala u vasu grupu, pozdrav bahati susjedi.
(luka tg, 7. februar 2010 14:01)

Hahahahaha... da si napisao samo ovu prvu recenicu mozda bih ti i progledao kroz prste, ali sa ovim nastavkom... i definitivno si prs'o, nadji neku cicu i lepo uzivaj, propasces tako mlad i isfrustriran... ali opet, i to ti je ipak bolje nego Srbija u grupi... :)

Marko

pre 14 godina

http://www.facebook.com/pages/1000000-ljudi-do-pocetka-EP-u-fudbalu-koji-navijaju-za-SRBIJU/341675665040?v=photos#!/pages/1000000-ljudi-do-pocetka-EP-u-fudbalu-koji-navijaju-za-SRBIJU/341675665040?v=wall

MUFC SABAC

pre 14 godina

Dobra je grupa.Trebalo bi da se borimo sa Italijom za prvo mesto,a ako budemo drugi sigurno ce mo biti najbolje plasirana druga reprezentacija.
Bice ovo prilika da vidimo Pirla, Nestu,Nadam se i Totija i Del Pjera.I da ce Vidic kao napocetku karijere sto je cuvao Pipa Inzagija sada cuvati nekog drugog italijanskog napadaca.

ja

pre 14 godina

I samo jos nesto da dodam - koliko je Srbija jaka i koliko nas cene pokazuje to sto je na najposecenijem fudbalskom sajtu goal.com stavljeno na naslovnoj duel Srbije i Italije i to je okarakterisano kao najteza grupa.

Jedva cekam !

slobodan

pre 14 godina

Mislim da smo dobro prošli u žrebu za kvalifikacije pošto ne vidim ni jednu reprezentaciju u našoj grupi koje treba posebno da se plašimo mislim da ipak svi sada razmišljaju o nama.

Nidza

pre 14 godina

Moj najjaci utisak sa ovog zreba su Farska ostrva opet!
Sansa za tako nesto je 9x9=1:81 ili 1,23%...Ne secam se da li su bili u grupi i za prethodno evropsko...

afrika 2010

pre 14 godina

ja i ne razmisljam o ovom zrebu..to je buranija u ovom trenutku.u mojim mislima je najveci planetarni dogadjaj zadnjih 4godine..samo da skupim lovu za lcd 42 inca do juna.

Ivan

pre 14 godina

Ok, to je bilo to.
Sad imamo ovo beznacajno takmicenje na leto i moramo o njemu da razmisljamo, a ovome se vracamo na jesen.
Navijaci svetskih velesila, mogu da, na srpskom sajtu, slobodno o kvalifikacijama pricaju do septembra, ja im ne bih smetao.

Hu, j.... ti zivot!

pre 14 godina

Ljudi, jedno malo zapazanje: u nasoj grupi su cak tri ucesnika predstojeceg svjetskog prvenstva! Pa zar nasa grupa nije najjaca??? :) Bezobrazno zar ne? ;)

Aca_USA

pre 14 godina

Objektivno Hrvati imaju najlaksi posao. U nasoj grupi ce teze ici sa Slovencima (koje cemo po pravilu da podcenimo)nego sa Italijanima.
Bilo bi dobro da Antic ostane bez obzira na rezultat sa SP, samo znajuci nas....

ratjo

pre 14 godina

Nasa grupa jedan od jacih.
Hrvati kao da su sami sebi birali. Grcka, Izrael i Letonija ponovo zajedno kao i u poslednjih kvalifikacijama.

KG

pre 14 godina

Po meni, grupa nam je tu i tamo OK. Generalno sve ekipe u svetu, dakle i u evropi, su sve ujednacenije = nema vise lakih/teskih protivnika.

Ne znam samo sto se ovoliko prica o Hrvatskoj ovde?Dokle vise?

zzk

pre 14 godina

Joj jedva cekam Juznu Afriku,onaj osecaj kad ti je ceo dan usmeren samo na tekmu,samo o njoj razmisljas,kad se setis prostruji neki pozitivan naboj kroz tebe,skupis se sa ortacima gajba piva Tv napolje rostilj neki jaooo....Bas mi drago sto sam Srbin :))

BL SRB

pre 14 godina

•Sada će se vidjet koliko je Srbija zaista jaka, u kvalifikacijama za svjetsko ste ste bili najjaći u najslabijoj grupi a već pričate kao da ste ga osvojili.
(darac, 8. februar 2010 00:14)

Pa vi ste bili u još lakšoj grupi pa ni u baraž ne odoste!!

milos

pre 14 godina

ljudi, nemojte da omalovazavate hrvatsku, pa nismo mi slovenci... valjda se navija za svoj tim, a ne protiv nekog drugog. NAPRED SRBIJA, a ne dole hrvatska...

VladDj

pre 14 godina

Sjajno! Zaista ne vidim ko moze da nam oduzme bar drugo mesto. A ako se potrudimo ni prvo nije daleko. Italija nije vise to sto je bila pre dve tri godine. Severna Irska i Slovenija sigurno mogu da se pobede i kuci i u gostima. Treba biti pazljiv u Mariboru. Ostali ne zasluzuju komentar.

vladabor

pre 14 godina

Moglo je i bolje,iz prvog sesira sam najmanje prizeljkivao prevejane takticare Italijane,Slovenci nam bas isto ne leze,mislim da smo dobili najtezu grupu od svih reprezentacija bivse Jugoslavije,ali verujem da i mi naseg lisca,Antica,koji ce takticki srediti Italijane i Slovence,za Irsku ne brinem,uvek su nam lezale ostrvske reprezentacije,za ostale dve,verujem da ce biti da ih ne potcenimo,i odigramo maksimalno,i tu nebi trebalo biti problema.

mitta

pre 14 godina

extra grupa....irce smo tukli sa b timom, slovencima je vreme da izgube od nas....i ne predstavljaju neki bauk za nas tim.a italijani, italijani k'o italijani,uvek su tu negde...mislim da u bg mozemo do 3 boda,a tamo??? videcemo..ORLOVI, SRECNO!!!

Aleksandros

pre 14 godina

Uraaaaaaaaaaaaa jedna najlaksih grupa! Samo kad smo izbegli Englesku, Spaniju, Francusku, Holandiju. Samo da su nasi zivi i zdravi pa se nadam da ce uz samopouzdanje koje budemo napravili rezultatima na SP ovo biti maciji kasalj od grupe za nase orlice. :)

joky

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/video/Slovakia-vs-Slovenia-02-Goals-H

Evo kako je Slovenija u odlucujucuj utakmici u gostima pobjedila prvog u grupi i otisli na baraz za SP, nisu oni naivni, nimalo...

Sale

pre 14 godina

Kod nas tri ucesnika svetskog prvenstva, a u grupi B nijedan, pa tako ispada da je najjaca grupa.

Ali ako igramo dobro, uopste nema razloga da se plasimo,

100%

pre 14 godina

E ovde cete da pokazete da ste super sila!Cestitam unapred na kvalifikacijama na EP
Grupa F: Hrvatska, Grčka, Izrael, Letonija, Gruzija, Malta!
(Mirisljanovic-Smrda, 7. februar 2010 12:51)

sto su dosadni ovakvi likovi!!!!!!! umesto da komentarise svoje on prvo opali po tudjem!!!!

doom

pre 14 godina

ово се једе без леба, сем Италијана, за после њих ће нам требати сода бикарбона, да се лакше свари.

dux

pre 14 godina

Nije loše, trebalo bi da prođemo, ali ipak treba biti oprezan. U kvlifikacijama za SP 2002 su nas Rusija i Slovenija preskočile, a za EP 2004 Italija i Vels, što znači da treba da se čuvamo i Slovenaca i Severnih Iraca jer se ni sa ostrvljanima nikad ne zna. Bivše SSSR republike su nam uvek bile nezgodne, tako da ni Estonce ne treba olako shvatati, a i Farska Ostrva su dosta napredovala. Ipak, realno je da se sa Italijom borimo za prvo mesto, i da pazimo da ne gubimo bodove na malim utakmicama.

tigar1389

pre 14 godina

Solidna grupa za nasu reprezentaciju.Mislim da necemo imati problema.Jedino cega se plasim,da posle "neuspeha" na Svetskom prvenstvu smene Antica.Naravno puno srece!!!

lesa

pre 14 godina

Mislim da je vreme da dobijemo Slovence, bar u Beogradu, a s Italijom tradicionalno dva remija, tako da uz povoljan rasplet mozemo biti i prvi u grupi, u najgorem slucaju drugi

PimPong

pre 14 godina

Nije laka grupa - ali mi se cini da su sve podjednake. Mozda su Hrvati imali srece, ali ostale grupe su manje vise iste. Jedino grupa sa Englezima stvarno nema nijednu losu reprezentaciju.

Crudelta

pre 14 godina

Stvarno ne razumem ove hrvate,jeste bili nosioc u predhodnim kvalifikacijama,jeste,jeste zavrsili kao treci,jeste...Pa u cemu je sada vas problem???O tome kako smo dobili najlaksu grupu to je smesno i pricati.Sta Kazahstan,Andora i Belorusija su svakako losije od Austrije,Litvanije i Farskih Ostrva i vi to znate nego vam je krivo sto vas nece biti u JAR pa sta sad ste preplavili nase sajtove i nipodastavate nas uspeh.Iskreno mene hrvatska reprezentacija uopste i ne zanima niti njeni rezultati i sto vam toliko smeta SRBIJA?Juce bilo novo izvlacenje vi pricate kako cemo realno biti treci,cetvrti,bla,bla,bla...Pa prvo dobili ste jednu od najlaksih grupa.Jedina laksa od vase je gde su Spanci.Kao drugo sacekajte da prodje najjace takmicenje u fudbalu,da vas podsetim GDE VAS NEMA!!!Pa zatim da se odigraju kvalifikacije a tek onda ako uopste i prodjete dodjite da popricamo o fudbalu i zato bi vam bilo bolje da mislite o svojoj reprezentaciji nego o nama...

Inace ja sam stvarno zadovoljan nasom grupom,uvek moze i bolje i gore ali iskreno ovo su reprezentacije sa kojima mozemo da se nosimo i koje mozemo da pobedimo.Napred SRBIJA i naravno Anticu i svim momcima iz reprezentacije svaka cast i samo tako nastavite.

podrska

pre 14 godina

Grupa po nasoj meri. Mislim da nam ova grupa odgovara. Iako ce verovatno svi reci da smo dobili jednu od tezih grupa.
Uveren sam da ce nam ova grupa biti jos jedna dobra prilika za uigravanje i stvaranje jos jace ekipe.
Podrska Orlovima.

nikola

pre 14 godina

pa ono... sta ja znam.. bolje Italija nego Spanija ili Engleska.. Severna Irska je nezgodna, a sLovenci su se pokazali kao disciplinovani.. ono sto je bitno je, da mozemo da tucemo Italija oba puta a azuri ce kao azuri da kiksaju protiv slabijih ekipa.. meni nit smrdi, nit mirise.. sto moze da bude i dobro :)

tmac

pre 14 godina

Vise bih voleo da smo u grupi B, F ili H. Najozbiljniji tim iz 4. pota smo dobili i te nikad predvidljive Italijane. No, dobro, ako budemo igrali ozbiljno kao u prethodnih par godina trebalo bi da mozemo da prodjemo.

boban_bg

pre 14 godina

"Samo" pola nase grupe je na SP ove godine, ali dobro, mislim da smo napravili reprezentaciju, gde posle zreba ne moramo toliko da razmisljamo o ostalima u grupi, koliko oni moraju da razmisljaju o nama...

Maki_HR

pre 14 godina

Srbija je objektivno dobila dosta tešku skupinu. Ali tu ne vidim razloga zašto ne bi vaša repka bila među prve 2 ekipe. Bit će teško sa Italijom,ali i protiv njih se može. S druge strane,Hrvatsku je malo pomazila sreća,za razliku od prošlih kvalifikacija za SP. Najteže su prošli BiH i Crna Gora,a ja svima želim mnogo sportske sreće!

SOSko

pre 14 godina

Treba jednostavno primeniti isti recept koji je primenjen u kvalifikacijama za Mundijal - dobiti sve kod kuće i osvojiti 9 bodova u gostima protiv Estonije, Farana i S.Irske. Faranima smo već rutinski uzeli 6 u proteklim kvalifikacijama, a kad smo mogli Austriji i Litvaniji, ne vidim zašto bi S.Irska i Estonija bile veći problem. Sa Italijom može standardno dva iksa i eto nas na EP. Još ako uzmemo 3 boda u Sloveniji, to je sigurno prvo mesto.
Zavisiće dosta od rezultata na SP. Ako on bude sjajan (daj Bože) moguće da će doći do zasićenja i prirodnog pada. Ono s čim možemo računati biće potencijal sa klupe - momci koji nisu previše trošeni u kvalifikacijama za SP: Kačar, Kuzmanović, Tošić, Janković ...
Mislim da je će pre svega biti neophodan remont u manevru, gde će Stankoviću i Milijašu sigurno dobro doći malo odmora. Realno je očekivati i Lanetov zamor (i sledstveni pad forme) krajem sezone, pa će to biti pravi trenutak da se aktiviraju Tošić i Janković. Uz obavezne Krasića, Vidića i ostatak "treće najskuplje odbrane na Svetu", čini se da će kičma ekipe ostati jaka.
Ahilova peta reprezentacije Srbije ostaju napadači. Realno, koliko god da ih gotivimo, Panta, Žiga i Danko su u ovom momentu ispod nivoa kvaliteta koji poseduje ostatak tima. Fali nam jedan kvalitetan realizator. Jedina nada je da će se u dijaspori pojaviti neki kvalitetan klinac iz dobre fudbalske škole, sa jakim fizičkim predispozicijama. Mislim da je sa Markom Arnautovićem napravljena velika glupost, taj dečko je mogao biti rešenje svih naših problema. Stoga ne treba dozvoliti da nam se tako nešto ponovi. Treba skenirati evropske fudbalske škole i debelom crvenom podvlačiti svako ime koje se završava na ić. Neka se pojavi par bisera u narednih nekoliko godina (a već smo dobili Kuzmanovića i Subotića - malo li je?) i možemo očekivati dug i plodonosan period u godinama koje dolaze.

nebitanlik

pre 14 godina

Nijedna grupa nije ni previse jaka ni previse slaba da bi se razmisljali jel smo mogli gore ili bolje da prodjemo...Ako ponovimo igru iz kvalifikacija za SP bice dvoboj izmedju nas i Italijana za prvo mesto...Jeste da nam ne leze ali nisu ni Francuzi pa svi znamo kako su prosli...U svakom slucaju puno srece na SP pa potom i u kvalifikacijama za EP...

>

pre 14 godina

Da li se ikad desilo da mi ne igramo u kvalifikacijama sa Maltom ili Farskim ostrvima. Nasima to i ne bi bilo gostovanje - znaju sve tamo.
:-D

Dovla...

pre 14 godina

Pored Italije, koja nam tradicionalno ne odgovara, ne smijemo zaboraviti ni Slovence. Cini mi se, da mnogi zaboravljaju, da su nam 2-3 navrata, zaprzili corbu. Na oko, lagana grupa, ali....

Nenad

pre 14 godina

U nasoj grupi ima najvise ucesnika svetskog prvenstva-3. Trenutno je to jaka grupa ali dok pocnu kvalifikacije dosta toga ce se promeniti.

ivan

pre 14 godina

(dado, 7. februar 2010 13:46)


Obichno se ne upushtam u ovakve priche, ali tebi moram da napishem da ochigledno imash neke vrlo ozbiljne intimne probleme. Opusti se, i probaj da budesh malo normalan, za promenu. Sve najbolje! :)

neko

pre 14 godina

ne znam zasto uvjek se pise o istim glupostim i prepucavanjima...dajte ljudi ja bih volio da sve reprezentacije sa balkana prodju na euro sto je malo moguce..nista nama bosancima negine nego doci u srbiju po recept kako da igramo sa rumunima i francuzima veliki pozz za sve ljude dobre volje :D

tisina bre

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto Hrvati potenciraju da su oni stalno na prvenstvima a da nas nikad nema...a statistika je jasna....od kvalifikacija za SP 1998 (bez EP 1996, jer nismo mogli zbog sankcija da se takmicimo, a zna se kakvu smo ekipu tad imali) situacija je sledeca....SP Hrvatska - Srbija 3-3 , EP Hrvatska - Srbija 2-1, dakle samo jedno takmicenje vise, ai to se da popraviti u ovim kvalifikacijama....Dakle drzite se vi vaseg treceg mesta, to vam je ipak jedini argument....

Van der Sar

pre 14 godina

Nije uopste los zreb,kvari Slovenija iz cetvrtog sesira. Bilo bi dobro bas prvo kolo sa Slovencima u Beogradu,ili dza ili buu.

nikola

pre 14 godina

Realno mislim da ce o nasem ucescu na Evropskom prvenstvu odlucivati utakmice sa Slovencima, ali dok je Antic na klupi niti se plasim niti sumnjam u nas plasman.

milan

pre 14 godina

Dobro je da nece igrati Princ Rima za Italiju..najveci problem za nas je sto Italija igra jako dobro sa malim reprezentacijama tako da ce verovatno sem nas sve dobijati bez problema...a nama ostaje u direktnom duelu da odlucimo ko ce biti 1.

davor

pre 14 godina

grupa je dobra,jer je najvaznije da se ostvari sto vise pobeda protiv drugih ekipa sem italijana.azure dobiti kuci sa 2-1 i to je to.
NAJVAZNIJE JE STO VISE POBEDITI U GOSTIMA I DATI SVE OD SEBE KUCI

Sergio

pre 14 godina

Samsvim solidna grupa. Mislim da će biti dosta nerešenih utakmica i utakmica sa malo golova tj razlikom... i tu bi trebalo tražiti našu šansu. Što bi selektor Antić rekao: u Poljsku i Ukrajinu se ide iz Beograda, zato moramo pobeđivati kod kuće... :) Grupa u kojoj ima tri učesnika SP nije ni malo laka, ali daleko od toga da ne možemo da igramo kvalitetan fudbal u njoj.
Momci sve najbolje u kvalifikacijama, zaslužili ste najbolju moguću podršku.

davor

pre 14 godina

mozemo da budemo prvi.najmanje drugi cvrsto verujem.i ne mislim da ce hrvati sigurno biti prvi u grupi.grcka nije uopste slabija.izrael odlicna ekipa.bice tu svasta.u svakom slucju,srecno komsije,sve najbolje u kvalifikacijama,pa da se sretnemo u poljskoj

Marko_011

pre 14 godina

Italijani kiksaju po pravilu protiv autsajdera, dok sa favoritima igraju na nereseno ili minimalnu pobedu.

Treba pobediti sve ostale i tako se plasirati na EP, dok sa Italijanima po pravilu nereseno.

Ko kiksne sa autsajderima, taj ne ide na EP, jasno ko dan.

goran

pre 14 godina

ma bitno je da smo u istoj grupi sa Farskim Ostrvima...kad smo bili sa njima u grupi uvek smo isli dalje,tako da ove ostale reprezentacije nisu bitne

idemo dalje

pre 14 godina

Dobro je, sa Italijanima mozemo da igramo, grupa A i H su bas jake grupe. Dobro je da smo izbegli Holandiju, sa njima imamo kompleks.

Nikola

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da postoje ograniceni ljudi sa ove i one strane Save koji se medjusobno prozivaju oko toga ko je bolji i ko je koga pobedio. Realno da igraju Hrvatska i Srbija mislim da bi bila fantasticna tekma i minimum 4 gola... Manite se corava posla oba tima su odlicna i mislim da prolaze kao prvi u grupi.... Nama jedino zabari mogu da budu problem i to u Italiji, mada nemaju neki vruc teren jer menjaju domacinstva....

goxi

pre 14 godina

Mislim da Hrvati jesu dobili laku grupu , ali Grci nisu za potcenjivanje. Ti Grci su otresli Ukrajinu u barazu za WC 2010 koja je ispalila Hrvate za baraz. Ne treba olako da ih shvate. To se desilo svim repkama na euro 2004 pa ste videli sta se desilo na kraju.

So se nas tice, zadovoljan sam .. svime izuzev Slovenijom. Oni su sposobniji da nam otkinu vise bodova od Italije.

Kefalo

pre 14 godina

Za neupucene: devet prvoplasiranih+jedan najbolji drugoplasirani+cetiri pobednika baraza+dva domacina=16 ekipa(cetiri grupe po cetiri tima)