Košarka 75

Četvrtak, 04.02.2010.

22:52

EL: Novi šok za Panatinaikos

Košarkaši Marusija priredili su novo iznenađenje u grupi E Top 16 Evrolige pobedivši u drugom kolu Panatinaikos 80:78 (18:18, 23:16, 23:20, 17:22).

EL: Novi šok za Panatinaikos IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

veli

pre 14 godina

nerealno i sramotno ponasanje vecine hrvatskih novinara kad su u pitanju srpski sportisti idu njima na stetu i sramotu i ja sam se vec navikao na to i dobro se nasmijem jel kakav covjek moras biti da vidica ili novaka ili cavica ne pohvalis ma ne mora hvalit samo nek je realan i objektivan i tu prednjace dva nasa cosic i dusanovic,sta da covjek kaze kad cijela dvorana vice ubi srbina a ovaj komentira kako je sjajna atmosfera i to ti je sportski novinar,drago mi je da mi vi niste takvi

;;;;;

pre 14 godina

Razvoj situacije u grupi trenutno odgovara Partizanu,ali se ne treba zavaravati.Pocetak je takmicenja, Panatinaikos i Barsa ce proci dalje u to ne treba sumnjati.Partizan ce do kraja takmicenja zabeleziti jos eventualno 1 pobedu,to je realno.Pozdrav svim navijacima i ljubiteljima kosarke.

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ja kazem,lakse cemo dobiti PAO u PAKLU PIONIORA u namestenom mecu kad nas pusti ZELJKO,negoli Marusi u Atini,ovo ce biti tekma na noz,videcete veoma teska i neizvesna,na 1 poen,pazite sta vam govorim,bice chupavo ALI, NAPRED PARTIZAN-CRNO-BELI.

Novak GROBAR

pre 14 godina

EEEEEE moj Rizzo, kad sam rekao nizerazredni tim mislio sam u odnosu na Pao i Barsu a sto se tice poznavanja kosarke, dugo sam trenirao a sada pazljivo pratim sve pa cak i vas. A to sto ste nas dava puta dobili alal vam vera. Zato Partizan redovno bude prvi na kraju. A tek vasi komentari kako je Zeljko Obradovic prosecan trener, mislim stvarno!!! Pa covek je najuspesniji terner Evrope sa najvise titula. A nasu titulu iz '92 ja cak nisam ni pomenuo jer se od proslosti ne zivi, barem ja tako mislim. A sto se tice te tvoje "Europe" radije ti dodji u Pionir gde dolazi cela Evropa, verujem da ces se provesti tih sat i po kao nikad u zivotu. A sto se tice provociranja, pa to je normalno kad gubite.Malo vi nas malo mi vas i tako ukrug. Priznaj da je zanimljivije. A poziv u BG na casove kod dr. Duleta i dalje vazi. Lepo spavaj i ne nerviraj se mnogo. Pozdrav svima.

boki zagreb

pre 14 godina

Svaka čast Partizanu i Dušku, napravili su veliki korak za četvrtfinale. Ali stanite malo, kakav final 4, bit će u četvrtfinalu puno jačih ekipa.Pao je ove godine loš, ali Barcelona je jaka i za to vam svaka čast.
Što se tiče moje Cibone, klub koji grca u financijskim problemima i igra sa 7-8 igrača svaku tekmu, jer su 2 ozlijeđena ( Rozić i Bagarić) i jedan je junior od 17.god Brnas...a Vrbanc uopće ne igra, jer je bio dugo ozlijeđen je napravila sami uspjeh ulaskom u top 16.
Jučer je izgubila nemoguće, protiv Caje - bivše Tau Ceramice, za one koji tvrde da je to prosječna ekipa, neka ode na www.euroleague.com pa neka pogleda zadnji 10 godina final 4 i na koliko su ih bili. Velika šteta, protiv Himkija su vodila svih 34 min, protiv Caje svih 38 min, ali sreća nas je napustila.

Peca BGDp

pre 14 godina

Zao mi je Cibone, zasluzili su pobedu, ali ono sto im je nedostajalo na kraju, to je jedan impuls sa tribina koji bi ih sigurno doveo do pobede. Da oni imaju Pionir u Zagrebu sa partizanovim navijacima, naduvali bi ove spance preko 20 razlike! Ovako, atmosvera u SC Drazen Petrovic je bila maaalo slabija nego u bioskopu u TC Usce na Avataru!

Brkajlo

pre 14 godina

@Dejan,

nazalost Dejane, meni je obicno dosta unosno staviti kosarku na tiket, samo nisi slusao dobre savete. Ja sam igrao na Marusi sa hendikepom jer su imali +9. Takodje sam igrao i 2 na Partizan protiv PAO tamo jer smo imali +17! Tako da tu nema problema nikakvih, zato postoji hendikep. :)

Mirko

pre 14 godina

ivan_partizan u srcu, 5. februar 2010 00:20)
Mozes ti navoditi sta god hoces.ja necu da umanjim nista sto je Obradovic osvojio u svojoj karijeri.Ali cinjenica je da je sa njim dozivljen poraz od KINE sto je svakao najveca sramota srpske kosarke.To je tako i to niko ne moze da izmeni.Ako si ti tako veliki poznavalac kosarke objasni mi zasto se PAO sa takvim igracima i budzetom i trenerom ne seta kroz evro ligu nego im visi i odlazak na f4.u sportu je uvek glavni krivac trener pa onda ostali.

Ivan

pre 14 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali iskreno cestitam partizanu na pobedi na uspesima koje ostvaruje u Evroligi.
Vidim iz prethodnih postova kako se komentarisu vesti o pobedi Partizana na Indexu, pa sam nasao tekst o pobedi Partizana protiv PAO-a koji su objavili. Posle ovoga kola mogze se videti o kolikoj se profesionalnosti i pristrasnosti ovog medija radi:

"TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.

Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović.

Svakog ljeta netko iz Partizana ode u Panathinaikos, ali isto tako, skoro uvijek Partizan biva bolji na parketu. Trenutačno u Ateni od igrača Partizana igraju Nikola Peković i Milenko Tepić."

pirke

pre 14 godina

Nesto sam nacuo da ovi spanci imaju rok do danas u podne cini mi se, ako ne i malo kasnije, da podnesu tu neosnovanu zalbu na nasu pobedu. E ovo sam rekao zato sto oni to jos nisu ucinili, i verovatno i nece kad su ponovo pogledali snimak i ustanovili da kosa nema, faula nema itd.
A ovaj rezultat nam odgovara, samo da se ne opuste, ipak je Marusi ozbiljan tim, sto su i sad dokazali. U svakom slucaju, samo napred Partizane, Grobari ce uvek biti uz tebe.

ja

pre 14 godina

Izvini matori ali nisam siguran da bbb uopste prave nesto bolju atmosferu nego sto je to na utakmicama cibone, tako da njihovo odsustvo vam nista ne znaci.

Ostaje vam samo da pratite medvescak (ako sam dobro napisao)... :)

Djoko

pre 14 godina

Kada je Partizan pobedio PAO u Atini rekao sam da je pao bio los i svi su osuli drvlje i kamenje na mene kako mislim da ih je Zeljko pustio a ja to uopste nisam mislio i sad se dokazalo da PAO trenutno nije ona ekipa koja je olako pobedjuje bez obzira na to koliko dobro protivnik odigra...
Ja znam da ja nisam jedan od onih zajedljiv navijaca Zvezde nego sam surovo realan...
Dolaze neke nove ekipe u kosarkaski vrh (ako se Partizan moze smatrati novim jer je tu vec odavno), svi ulazu, rade i igraju kosarku...
Da mi je neko rekao da ce Zvezda da bude ovoliko dobra u Ligi Evrope proglasio bih ga ludim, kad ono ni F4 nije toliko daleko i nije nerealna opcija...E pa isto mislim i za Partizan...

KK INSTITUCIJA

pre 14 godina

Ovo je dobro ako se zna da sa 2 pobede protiv Marusija mi i teoretski prolazimo dalje.

Ali nije dobro jer vuče na veoma mogući rasplet da svi završe sa bilansom 3-3.

A neko je već ovde pomenuo slučaj od pre par godina kada su Cibona, Efes, Beneton i PAO imali takav bilans u grupi. Svi su imali 3-3. I odlučivala je ukupna koš razlika. A Cibona je pukla iako je u početku imala 3-0, a PAO je prošao iako je u početku imao 0-3.

Znači oprez crno-beli i znajte da morate "iskrvariti" u Atini da pobedite Marusi. Mnogo bitna utakmica. Dobijemo li je, onda ćemo u "Pioniru" protiv Marusija da premašimo rekord po broju gledalaca u "Areni"! :)

shilja

pre 14 godina

kakve strucne analize... alo ljudi,jedno je reci da PAO nije u formi i da nesto ne stima,al da je PAO prosecna ekipa??? To je ista ona ekipa koja je bila prvak Evrope prosle godine! Nista u ovoj grupi nije reseno,jos jednom se potvrdjuje da u top 16 nema unapred dobijenih utakmica! Ja se dobro secam da je pre par sezona PAO startovao 0-3 u top 16,a na kraju otisao dalje! Nisam siguran,al mislim da su tad i bili prvaci Evrope (u svakom slucaju proverite)Znaju Dule i igraci jos koliko treba da se igra,ne treba se unapred radovati- dosad odlicno,al ne treba se zaletati! U svakom slucaju,verujem u Dulete i Partizan

milossan

pre 14 godina

Ne potcenjivati Marusi. Tu šta uradimo, uradimo, a ključna je utakmica kući sa PAO-m, jer tu moramo odbraniti brejk iz Atine. Hvala navijačima Cibone koji su nas podržali ovih dana, gledajući jučerašnju utakmicu sa Vitorijom jasno mi je koliko su očajni što im je klub totalno zapušten. Hvala i čergi, ne pamtim (a pratim sport više od 40 godina) da je jedan klub sa ovih prostora imao toliku podršku navijača najljućih rivala, kao naš KK. Setite se samo da su i pre desetak dana Zadrani hteli doći u Pionir, nije to samo želja da se navija za svoj tim, nego i izraz poštovanja prema KK institucija. Uzvratimo i mi njima istom merom, Dule bi sigurno bio za.

rizzo

pre 14 godina

Ajme meni, pa ovi 'strasni' Cibosi izgubise i drugu tekmu. Suze mi idu celu noc ali ne zbog bolnog poraza nabedjenih kosarkasa vec od smeha ha ha ha. Pa kako vi dodjoste u top 16 sam Bog zna. I posle ovoga vi imate smelosti da tvrdite za sebe da ste evropski tim. Dok mi RAZBIJAMO Panatenaikos i Barsu u top 16 vi gubite u Zagrebu od nizerazrednih timova. A o atmosferi u vasoj dvorani da i ne govorim. Kao na, Boze me sacuvaj, sprovodu. Kako navijate toliko i volite svoj klub. Toliko vas boli sto smo bolji al' tako i treba. Zasluzili ste jer ste toliko iskompleksirani da vise i ne rasudjujete dobro. Posaljite te vase trenere i igrace kod Duleta Vujosevica na par dana pa mozda i naucite nesto. Nisu ga uzalud evroligaski treneri izabrali za najboljeg trenera u Evropi. Nagrada Aleksandar Gomeljski se ipak daje samo odabranima. A sto se tice vasih titula od pre 30-tak godina, pa vecina vas se tad nije ni rodila. Zato, pamet u glavu i u Beograd na casove basketa. Ugona vam noc i ne placite puno
(Novak GROBAR, 5. februar 2010 00:52)
1.cibonu ne podrzava BBB, zbog toga je kazalisna atmosfera
2. cibona je vodila +17 protiv caje laboral i promasila nemoguce za pobjedu u posljednjim sekundama
3. otkada je za tebe caja laboral (bivsa tau ceramica) nizerazredni club...?! vidi se koliko pratis kosarku
4. cibona ima vise titula europskih prvaka nego vi. o kojih ti 30 godina pricas? ni vi niste jucer osvojili
5. ove sezone smo DVA PUTA igrali i DVA puta vas razbili
6.kada vec napokon mozes putovati bez vize u europe,ucini radje to nego provociraj ostale.europa ce ti se svidjeti, vidjeti ces:-)
pozdrav svima!

novinar

pre 14 godina

@ V, @ misho:
dajte ne izmisljajte! index prenosi sve brzo. izgubljeno finale od francuza nije bilo objavljeno odmah nakon tekme..?pa bilo je uzivo! partizan dva reda dobio...?! vecernji.hr, jutarnji.hr, net.hr, javno.hr, dnevnik.hr, sportnet.hr...ne znam koji ste vi medij gledali.svugdje moderno objave i prenose uzivo najvaznije dogadjaje. a uostalom kod vas samo ovaj b92 vrijedi, ostalo je na razini amaterizma!

Aleksandar

pre 14 godina

Mislim da je ovo dobar rezultat,pre svega za Partizan,u ovom trenutku se samo nadam da ce celnici evrolige ispasti pravedni i priznati cistu pobedu Partizana,i na taj nacin pribliziti ga velikom rezultatu.Voleo bih da Pao dobije obe utakmice protiv Barselone i da Pao i Partizan prodju u cetvrtfinale.Samo bi se osvrnuo na ponasanje JADNE Barselone,uhvatili su se za poslednji napad,zalosno,trebalo bi da se stide jer im je Partizan odrzao pravi cas kosarke.Iskreno se nadam a i verujem da ce Partizan dobiti obe utakmice protiv Marusija.SRECNO

zeebeedee

pre 14 godina

Jedna stvar za Partizan je sada bitna a to su dve stvari. Da moraju dobiti i treci tim u grupi i to obe pa da sa cetiri pobede i peti put zaredom idu dalje u grupi.A onda sledece godine iznova po sesti put.

milorad

pre 14 godina

Bogami, u grupi E će se voditi vrlo neizvesna borba za drugo mesto! Ipak, Barsa ima za nijansu bolje šense nego Marussi, mada teoretski i PAO još uvek može da se uključi u trku!

grobar do groba

pre 14 godina

Nakon ovog poraza Panate,jedino cega se plasim je da komisija uvazi zalbu Barselone i pokloni im pobedu.Njih tek cekaju dve utakmice sa Panatinaikosom,a tu su sve karte otvorene...Plasim se da ce pokloniti Barseloni da imaju dve popbede i izbiju na prvo mesto u grupi!

Bartolomeu

pre 14 godina

PAO je ipak prosecna,a izvikana ekipa.Mislim da imaju minimalne sanse za prolaz.Barsa ce ih surovo odstraniti iz borbe za prolaz u naredne dve utakmice.Partizani,pripazite na Marusi.

amela

pre 14 godina

boj ne bije,oruzje u junaka vec boj bije srce u junaka...ole ole partizan,ole ole partazan pa pokaziim kao,nekada..tim skupu maminih maza,veruj u pobedu polako lagano..doci ce daj bozee..napred grobari sever cuj se..sever..ceo svet zna..

V

pre 14 godina

@ misho

Ne znam sto se cudis pa oni recimo na Indeksu u danu kada su pukli od Francuza u finalu rukometnog prvenstva, a cini mi se i sutradan nisu imali tu vest medju najvaznijima nego su im glavne rukometne vesti bile one o o pobedama u polufinalu i u grupi nad Danskom, kao da se finale nuije ni igralo. Zato treba da budes srecan sto su i ta dva reda napisali. Inace sto se samog Partizana tice nisam siguran koliko im ova pobeda odgovara jer ce tek sada ovi iz Marusija biti napaljeni a ako su uspeli da dobiju Pao ne vidim zasto ne bi mogli i partizan, posebno ako pocnu da razmisljaju kao neki na sajtu. Posle pobede u Atini kljucna urtakmica za partizan je bila a mislim i da je sada protiv Panatanaikosa u Pioniru.

ivan_partizan u srcu

pre 14 godina

(Mirko, 4. februar 2010 23:23)

Ti si decko koji je ovde zalutao!!! Molim te da nikada vise ne govoris ovakve gluposti, i da procitas malo o gospodinu Zeljku Obradovicu, kao npr ono sto pise na sajtu Evrolige!!!

MISCELLANEOUS
won the 1992 Euroleague with BC Partizan Belgrade…won the 1994 Euroleague with Joventut Badalona…won the 1995 Euroleague with Real Madrid CF…won the 2000, 2002, 2007 and 2009 Euroleague with Panathinaikos Athens…won the 1991-92 Yugoslav National Championship with BC Partizan Belgrade…won the 1992 Yugoslav National Cup with BC Partizan Belgrade...won the 1997 Saporta Cup with Real Madrid CF…won the 1999 Saporta Cup with Benetton Basket Treviso…won the 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08 and 2008-09 Greek National Championship with Panathinaikos Athens…won the 2003, 2005, 2006, 2007, 2008 and 2009 Greek National Cup with Panathinaikos Athens…won the silver medal at the 1996 Olympic Games…won the gold medal at the 1997 European Championship…won the gold medal at the 1998 World Championship…won the bronze medal at the 1999 European Championship.
HONORS

Toliko!!!
2007 Alexander Gomelskiy Euroleague Coach of the Year...named the 1994 and 1995 Best European Coach by FIBA Magazine…named the 1995 Yugoslav Coach of the Year.

Novak GROBAR

pre 14 godina

Ajme meni, pa ovi 'strasni' Cibosi izgubise i drugu tekmu. Suze mi idu celu noc ali ne zbog bolnog poraza nabedjenih kosarkasa vec od smeha ha ha ha. Pa kako vi dodjoste u top 16 sam Bog zna. I posle ovoga vi imate smelosti da tvrdite za sebe da ste evropski tim. Dok mi RAZBIJAMO Panatenaikos i Barsu u top 16 vi gubite u Zagrebu od nizerazrednih timova. A o atmosferi u vasoj dvorani da i ne govorim. Kao na, Boze me sacuvaj, sprovodu. Kako navijate toliko i volite svoj klub. Toliko vas boli sto smo bolji al' tako i treba. Zasluzili ste jer ste toliko iskompleksirani da vise i ne rasudjujete dobro. Posaljite te vase trenere i igrace kod Duleta Vujosevica na par dana pa mozda i naucite nesto. Nisu ga uzalud evroligaski treneri izabrali za najboljeg trenera u Evropi. Nagrada Aleksandar Gomeljski se ipak daje samo odabranima. A sto se tice vasih titula od pre 30-tak godina, pa vecina vas se tad nije ni rodila. Zato, pamet u glavu i u Beograd na casove basketa. Ugona vam noc i ne placite puno

Plamen

pre 14 godina

Najprije, sa zakašnjenjem čestitam partizanu na pobjedi. Kako biste vi rekli, alal vam vera:-) Međutim, oprez! Prije nekoliko sezona Cibona je bila u sličnoj situaciji, čini mi se da je u skupini bila s Barcelonom i Olympiacosom i nakon 3 kola imala je omjer 3:0! A nakon 6 3:3 i nije vidjela četvrtfinale! Sretno!

Packy

pre 14 godina

Marusi je treći u grčkoj ligi sa skorom 12-2. Dok PAO i Olimpijakos imaju 13-1. Tako da ne vidim zašto je ovo iznenađenje. Ovo je definitivno grupa smrti. I neće nam biti lako sa Marusijem. Važno je samo da ih dobijemo u BG.

Aca

pre 14 godina

Fenomenalan rezultat za partizan kome ce verovatno sada trebati samo pobeda protiv marusija za 2 mesto u grupi jer najvise sto pao sada moze je 3-3,barsa realno 4-2

Borimir KKP

pre 14 godina

Novi poraz PAO nam itekako odgovara.
Sa jos dve pobede smo sigurno prosli dalje,da dobijemo Marusi u BGu (realno) i Pao u BGu (nije nemoguce,sa,Boze zdravlja,oporavljenim Maricem)ili Marusi u Grckoj i IDEMO DALJE.
Rekao bih da je najbitnije da barem jednom pobedimo Marusi!

Pozdrav svim navijacima Partizana, kao i svim ljubiteljima sporta u Srbiji, i van nje!

MnOgO SmO JaKi

pre 14 godina

Marusi nije za potcenjivanje. Bice potrebna motivacija kao protiv PAO-a. Ali nema potrebe za strah dok je dr. Dule na celu! Partizan forever

(O)Pušteno

pre 14 godina

Vidi Željko pustio i Marusi, Paskval pustio Partizan. O, Bože, u ovoj Evroligi samo neka puštanja. Ma treba istupiti iz takve lige i igrati Uleb kup. Tamo nema puštanja.

David

pre 14 godina

Da ne bude da umanjujem Partizanovu pobedu ali Pao je ocigledno jedan prosecan tim... Seticete se nase reprezentacije iz Beograda i sa olimpijade, imena ovo ono, a nista , e to je Pao sada... Zelim srecu Partizanu sa Marusijem ali ocigledno da je to odlican tim i da ce se boriti za to drugo mesto...

Svi u Atinu

pre 14 godina

Mislim da mozemo slobodno kazemo da Partizanova odlucujuca utakmica za ucesce na F4 u Parizu se igra iduceg cetvrtka u Atini. Zato bi bilo sjajno kada bi nas bilo sto vise da podrzimo ekipu u utakmici koja nam moze doneti 3 pobede prednosti nad Panatenaikosom i, uz realan rasplet, dobre sanse za prvo mesto u grupi koje nam je ipak neophodno da bi smo se izborili za plasman na F4!

Darkness

pre 14 godina

Auh.. sa ovima se nije zezati!!
Dule molim te spremi ekipu dobro, da nam se ne ponovi Orlean.. Pobeda u Grčkoj bi značila i top8.. Samo igrajte basket bez nekih opterećenja, i molim medije da ne vrše pritisak na naše momke!!

Milos

pre 14 godina

Gledao sam i Cibona-TAU(Kaha Laboral) i Makabi-Real Madrid. Odlična igra komšija. Neshvatljivo su izgubili u poslednjim trenucima meca. Najveci utisak je ipak poluprazna dvorana "Dražen Petrović" i nedostatak bilo kakve podrške timu, čuo se tek po koji zvižduk. Sramota zbog ovih momaka koji kao i igrači Partizana i Zvezde igraju bez primljene plate ko zna koliko unazad. Pa Zvezdini navijaci su napravili fantasticnu atmosferu u uleb kupu i to bez organizovanog navijanja, a moje Grobare tek da ne pominjem. Da je publika nosila Cibonu u ovoj utakmici objektivno bi pobedila TAU sa nekih desetak razlike jer su bili bolji sve vreme.

Što se Partizana tiče situacija u grupi se fantastično za sada odvija. Ne verujem da PAO sa ovakvom igrom može dva puta da pobedi Barselonu tako da ce nam najverovatnije biti dovoljne obe pobede protiv Marusija za narednu fazu. Pozdrav svim pravim ljubiteljima dobre košarke

Misho

pre 14 godina

Hvala nasim medijima sto objektivno i dovoljno detaljno opisu svaki mec. Juce procitam vesti na hrvatskim web stranicama i o Partizanovoj pobedi pise samo dve osnovne recenice, kao da su pobedili drugorazredni tim, a ne Barselonu.

Gagi

pre 14 godina

Eto, vidimo da Marusi uopste nije naivan rival i da predstojeca utakmica Partizana u Atini nece biti nista laksa od one protiv Panatinaikosa. Ali samo hrabro pa sta bude.

Smeckolokero Trandafil

pre 14 godina

Ove dve ekipe, KL i Cibona su smesne, neverovatno je kako njihov manjak kvaliteta odskace. Utakmica u rangu slabijih iz jadranske lige :S

Grobar sam tim se dicim

pre 14 godina

Kakva steta za PAO svim srcem sam navijao da pobede, ali kad nece ne vredi, najvise mi je krivo zbog Obradovica jer covek je grobar u dusi i normalno je da zaeli da mi i oni prodjemo dalje, ali dobro dobicemo Marusi u Grckoj bez problema a vraca se Maric trenutno najbolji centar Evrope.

Stefannn

pre 14 godina

Ovo je cist dokaz da u evroligi nema nedodirljivih timova i da ona pobjeda Partizana u Grckoj nije toliki bauk i sok kao sto su svi prikazivali.Jednostavno na terenu ne igraju pare vec srce i znanje.Nije ni Barsa nedodirljiva,dozivjece ona jos poraza itekako.

Unknown19G70

pre 14 godina

cool, mene bas briga za PAO i ako ga vodi Zeljko, meni je bitan samo Partizan i njega samo gledam, ova pobeda odgovara Partizanu, jer sam sad siguran da ce Partizan ici tamo .. ne kao protiv Orleana vec ozbiljno i nadam se pobedi

Napred PARTIZAN DO F4!!!

pajk1977

pre 14 godina

E sada da pobedi panatanaiokos barsu a mi marusi pa sa tri pobede da budemo usamljeni na prvom mestu a oni neka se dogovore oko drugog mesta mozda ako se namesti dule pusti zeljka :)

Mirko

pre 14 godina

Velika sansa za kosarkase Partizana koju ne bi smeli ispustiti.Cak uz malo srece i povoljne rezultatae mogu biti i prvi u grupi.Sada cu reci nesto st se mnogima nece svideti.Po meni trener Zeljko Obradovic forsira najdekadentniju kosarku u evro ligi.To bijase onaj trener koji osvoji toliko Liga Evrope ali i izgubi sa nasom reprezentacijom od Kine.

zoran

pre 14 godina

sad da barsa i PAO igraju 1-1 medjusobno, a da marusi bije barsu kod kuce, a mi njih dva puta, pa da ispadnu i barcelona i PAO... onda 'ladno igramo u finalu, a tamo, uz Aleksa i Duleta, "na tankoj zici virtuoznosti", ne mozemo da izgubimo

Dejan

pre 14 godina

Kosarku nesto i ne pratim, ne volim da stavljam kosarkaske meceve na tiket, ali, juce i danas me je 10 ljudi ubedjivalo da bubreg i pola plucnog krila mogu da se stave na PAO. E, ja se nisam kladio u svoje vitalne organe, ali jesam stavio lepe pare na Standard, Romu, Atletiko Madrid i pomenuti PAO... Basket na moj tiket vise nikad ne ide.

(O)Pušteno

pre 14 godina

Vidi Željko pustio i Marusi, Paskval pustio Partizan. O, Bože, u ovoj Evroligi samo neka puštanja. Ma treba istupiti iz takve lige i igrati Uleb kup. Tamo nema puštanja.

Milos

pre 14 godina

Gledao sam i Cibona-TAU(Kaha Laboral) i Makabi-Real Madrid. Odlična igra komšija. Neshvatljivo su izgubili u poslednjim trenucima meca. Najveci utisak je ipak poluprazna dvorana "Dražen Petrović" i nedostatak bilo kakve podrške timu, čuo se tek po koji zvižduk. Sramota zbog ovih momaka koji kao i igrači Partizana i Zvezde igraju bez primljene plate ko zna koliko unazad. Pa Zvezdini navijaci su napravili fantasticnu atmosferu u uleb kupu i to bez organizovanog navijanja, a moje Grobare tek da ne pominjem. Da je publika nosila Cibonu u ovoj utakmici objektivno bi pobedila TAU sa nekih desetak razlike jer su bili bolji sve vreme.

Što se Partizana tiče situacija u grupi se fantastično za sada odvija. Ne verujem da PAO sa ovakvom igrom može dva puta da pobedi Barselonu tako da ce nam najverovatnije biti dovoljne obe pobede protiv Marusija za narednu fazu. Pozdrav svim pravim ljubiteljima dobre košarke

Darkness

pre 14 godina

Auh.. sa ovima se nije zezati!!
Dule molim te spremi ekipu dobro, da nam se ne ponovi Orlean.. Pobeda u Grčkoj bi značila i top8.. Samo igrajte basket bez nekih opterećenja, i molim medije da ne vrše pritisak na naše momke!!

pajk1977

pre 14 godina

E sada da pobedi panatanaiokos barsu a mi marusi pa sa tri pobede da budemo usamljeni na prvom mestu a oni neka se dogovore oko drugog mesta mozda ako se namesti dule pusti zeljka :)

Plamen

pre 14 godina

Najprije, sa zakašnjenjem čestitam partizanu na pobjedi. Kako biste vi rekli, alal vam vera:-) Međutim, oprez! Prije nekoliko sezona Cibona je bila u sličnoj situaciji, čini mi se da je u skupini bila s Barcelonom i Olympiacosom i nakon 3 kola imala je omjer 3:0! A nakon 6 3:3 i nije vidjela četvrtfinale! Sretno!

Misho

pre 14 godina

Hvala nasim medijima sto objektivno i dovoljno detaljno opisu svaki mec. Juce procitam vesti na hrvatskim web stranicama i o Partizanovoj pobedi pise samo dve osnovne recenice, kao da su pobedili drugorazredni tim, a ne Barselonu.

Packy

pre 14 godina

Marusi je treći u grčkoj ligi sa skorom 12-2. Dok PAO i Olimpijakos imaju 13-1. Tako da ne vidim zašto je ovo iznenađenje. Ovo je definitivno grupa smrti. I neće nam biti lako sa Marusijem. Važno je samo da ih dobijemo u BG.

Svi u Atinu

pre 14 godina

Mislim da mozemo slobodno kazemo da Partizanova odlucujuca utakmica za ucesce na F4 u Parizu se igra iduceg cetvrtka u Atini. Zato bi bilo sjajno kada bi nas bilo sto vise da podrzimo ekipu u utakmici koja nam moze doneti 3 pobede prednosti nad Panatenaikosom i, uz realan rasplet, dobre sanse za prvo mesto u grupi koje nam je ipak neophodno da bi smo se izborili za plasman na F4!

Smeckolokero Trandafil

pre 14 godina

Ove dve ekipe, KL i Cibona su smesne, neverovatno je kako njihov manjak kvaliteta odskace. Utakmica u rangu slabijih iz jadranske lige :S

Gagi

pre 14 godina

Eto, vidimo da Marusi uopste nije naivan rival i da predstojeca utakmica Partizana u Atini nece biti nista laksa od one protiv Panatinaikosa. Ali samo hrabro pa sta bude.

Stefannn

pre 14 godina

Ovo je cist dokaz da u evroligi nema nedodirljivih timova i da ona pobjeda Partizana u Grckoj nije toliki bauk i sok kao sto su svi prikazivali.Jednostavno na terenu ne igraju pare vec srce i znanje.Nije ni Barsa nedodirljiva,dozivjece ona jos poraza itekako.

Dejan

pre 14 godina

Kosarku nesto i ne pratim, ne volim da stavljam kosarkaske meceve na tiket, ali, juce i danas me je 10 ljudi ubedjivalo da bubreg i pola plucnog krila mogu da se stave na PAO. E, ja se nisam kladio u svoje vitalne organe, ali jesam stavio lepe pare na Standard, Romu, Atletiko Madrid i pomenuti PAO... Basket na moj tiket vise nikad ne ide.

Unknown19G70

pre 14 godina

cool, mene bas briga za PAO i ako ga vodi Zeljko, meni je bitan samo Partizan i njega samo gledam, ova pobeda odgovara Partizanu, jer sam sad siguran da ce Partizan ici tamo .. ne kao protiv Orleana vec ozbiljno i nadam se pobedi

Napred PARTIZAN DO F4!!!

ivan_partizan u srcu

pre 14 godina

(Mirko, 4. februar 2010 23:23)

Ti si decko koji je ovde zalutao!!! Molim te da nikada vise ne govoris ovakve gluposti, i da procitas malo o gospodinu Zeljku Obradovicu, kao npr ono sto pise na sajtu Evrolige!!!

MISCELLANEOUS
won the 1992 Euroleague with BC Partizan Belgrade…won the 1994 Euroleague with Joventut Badalona…won the 1995 Euroleague with Real Madrid CF…won the 2000, 2002, 2007 and 2009 Euroleague with Panathinaikos Athens…won the 1991-92 Yugoslav National Championship with BC Partizan Belgrade…won the 1992 Yugoslav National Cup with BC Partizan Belgrade...won the 1997 Saporta Cup with Real Madrid CF…won the 1999 Saporta Cup with Benetton Basket Treviso…won the 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08 and 2008-09 Greek National Championship with Panathinaikos Athens…won the 2003, 2005, 2006, 2007, 2008 and 2009 Greek National Cup with Panathinaikos Athens…won the silver medal at the 1996 Olympic Games…won the gold medal at the 1997 European Championship…won the gold medal at the 1998 World Championship…won the bronze medal at the 1999 European Championship.
HONORS

Toliko!!!
2007 Alexander Gomelskiy Euroleague Coach of the Year...named the 1994 and 1995 Best European Coach by FIBA Magazine…named the 1995 Yugoslav Coach of the Year.

Grobar sam tim se dicim

pre 14 godina

Kakva steta za PAO svim srcem sam navijao da pobede, ali kad nece ne vredi, najvise mi je krivo zbog Obradovica jer covek je grobar u dusi i normalno je da zaeli da mi i oni prodjemo dalje, ali dobro dobicemo Marusi u Grckoj bez problema a vraca se Maric trenutno najbolji centar Evrope.

Novak GROBAR

pre 14 godina

Ajme meni, pa ovi 'strasni' Cibosi izgubise i drugu tekmu. Suze mi idu celu noc ali ne zbog bolnog poraza nabedjenih kosarkasa vec od smeha ha ha ha. Pa kako vi dodjoste u top 16 sam Bog zna. I posle ovoga vi imate smelosti da tvrdite za sebe da ste evropski tim. Dok mi RAZBIJAMO Panatenaikos i Barsu u top 16 vi gubite u Zagrebu od nizerazrednih timova. A o atmosferi u vasoj dvorani da i ne govorim. Kao na, Boze me sacuvaj, sprovodu. Kako navijate toliko i volite svoj klub. Toliko vas boli sto smo bolji al' tako i treba. Zasluzili ste jer ste toliko iskompleksirani da vise i ne rasudjujete dobro. Posaljite te vase trenere i igrace kod Duleta Vujosevica na par dana pa mozda i naucite nesto. Nisu ga uzalud evroligaski treneri izabrali za najboljeg trenera u Evropi. Nagrada Aleksandar Gomeljski se ipak daje samo odabranima. A sto se tice vasih titula od pre 30-tak godina, pa vecina vas se tad nije ni rodila. Zato, pamet u glavu i u Beograd na casove basketa. Ugona vam noc i ne placite puno

Borimir KKP

pre 14 godina

Novi poraz PAO nam itekako odgovara.
Sa jos dve pobede smo sigurno prosli dalje,da dobijemo Marusi u BGu (realno) i Pao u BGu (nije nemoguce,sa,Boze zdravlja,oporavljenim Maricem)ili Marusi u Grckoj i IDEMO DALJE.
Rekao bih da je najbitnije da barem jednom pobedimo Marusi!

Pozdrav svim navijacima Partizana, kao i svim ljubiteljima sporta u Srbiji, i van nje!

MnOgO SmO JaKi

pre 14 godina

Marusi nije za potcenjivanje. Bice potrebna motivacija kao protiv PAO-a. Ali nema potrebe za strah dok je dr. Dule na celu! Partizan forever

Mirko

pre 14 godina

Velika sansa za kosarkase Partizana koju ne bi smeli ispustiti.Cak uz malo srece i povoljne rezultatae mogu biti i prvi u grupi.Sada cu reci nesto st se mnogima nece svideti.Po meni trener Zeljko Obradovic forsira najdekadentniju kosarku u evro ligi.To bijase onaj trener koji osvoji toliko Liga Evrope ali i izgubi sa nasom reprezentacijom od Kine.

V

pre 14 godina

@ misho

Ne znam sto se cudis pa oni recimo na Indeksu u danu kada su pukli od Francuza u finalu rukometnog prvenstva, a cini mi se i sutradan nisu imali tu vest medju najvaznijima nego su im glavne rukometne vesti bile one o o pobedama u polufinalu i u grupi nad Danskom, kao da se finale nuije ni igralo. Zato treba da budes srecan sto su i ta dva reda napisali. Inace sto se samog Partizana tice nisam siguran koliko im ova pobeda odgovara jer ce tek sada ovi iz Marusija biti napaljeni a ako su uspeli da dobiju Pao ne vidim zasto ne bi mogli i partizan, posebno ako pocnu da razmisljaju kao neki na sajtu. Posle pobede u Atini kljucna urtakmica za partizan je bila a mislim i da je sada protiv Panatanaikosa u Pioniru.

milossan

pre 14 godina

Ne potcenjivati Marusi. Tu šta uradimo, uradimo, a ključna je utakmica kući sa PAO-m, jer tu moramo odbraniti brejk iz Atine. Hvala navijačima Cibone koji su nas podržali ovih dana, gledajući jučerašnju utakmicu sa Vitorijom jasno mi je koliko su očajni što im je klub totalno zapušten. Hvala i čergi, ne pamtim (a pratim sport više od 40 godina) da je jedan klub sa ovih prostora imao toliku podršku navijača najljućih rivala, kao naš KK. Setite se samo da su i pre desetak dana Zadrani hteli doći u Pionir, nije to samo želja da se navija za svoj tim, nego i izraz poštovanja prema KK institucija. Uzvratimo i mi njima istom merom, Dule bi sigurno bio za.

David

pre 14 godina

Da ne bude da umanjujem Partizanovu pobedu ali Pao je ocigledno jedan prosecan tim... Seticete se nase reprezentacije iz Beograda i sa olimpijade, imena ovo ono, a nista , e to je Pao sada... Zelim srecu Partizanu sa Marusijem ali ocigledno da je to odlican tim i da ce se boriti za to drugo mesto...

KK INSTITUCIJA

pre 14 godina

Ovo je dobro ako se zna da sa 2 pobede protiv Marusija mi i teoretski prolazimo dalje.

Ali nije dobro jer vuče na veoma mogući rasplet da svi završe sa bilansom 3-3.

A neko je već ovde pomenuo slučaj od pre par godina kada su Cibona, Efes, Beneton i PAO imali takav bilans u grupi. Svi su imali 3-3. I odlučivala je ukupna koš razlika. A Cibona je pukla iako je u početku imala 3-0, a PAO je prošao iako je u početku imao 0-3.

Znači oprez crno-beli i znajte da morate "iskrvariti" u Atini da pobedite Marusi. Mnogo bitna utakmica. Dobijemo li je, onda ćemo u "Pioniru" protiv Marusija da premašimo rekord po broju gledalaca u "Areni"! :)

zoran

pre 14 godina

sad da barsa i PAO igraju 1-1 medjusobno, a da marusi bije barsu kod kuce, a mi njih dva puta, pa da ispadnu i barcelona i PAO... onda 'ladno igramo u finalu, a tamo, uz Aleksa i Duleta, "na tankoj zici virtuoznosti", ne mozemo da izgubimo

shilja

pre 14 godina

kakve strucne analize... alo ljudi,jedno je reci da PAO nije u formi i da nesto ne stima,al da je PAO prosecna ekipa??? To je ista ona ekipa koja je bila prvak Evrope prosle godine! Nista u ovoj grupi nije reseno,jos jednom se potvrdjuje da u top 16 nema unapred dobijenih utakmica! Ja se dobro secam da je pre par sezona PAO startovao 0-3 u top 16,a na kraju otisao dalje! Nisam siguran,al mislim da su tad i bili prvaci Evrope (u svakom slucaju proverite)Znaju Dule i igraci jos koliko treba da se igra,ne treba se unapred radovati- dosad odlicno,al ne treba se zaletati! U svakom slucaju,verujem u Dulete i Partizan

Aca

pre 14 godina

Fenomenalan rezultat za partizan kome ce verovatno sada trebati samo pobeda protiv marusija za 2 mesto u grupi jer najvise sto pao sada moze je 3-3,barsa realno 4-2

Djoko

pre 14 godina

Kada je Partizan pobedio PAO u Atini rekao sam da je pao bio los i svi su osuli drvlje i kamenje na mene kako mislim da ih je Zeljko pustio a ja to uopste nisam mislio i sad se dokazalo da PAO trenutno nije ona ekipa koja je olako pobedjuje bez obzira na to koliko dobro protivnik odigra...
Ja znam da ja nisam jedan od onih zajedljiv navijaca Zvezde nego sam surovo realan...
Dolaze neke nove ekipe u kosarkaski vrh (ako se Partizan moze smatrati novim jer je tu vec odavno), svi ulazu, rade i igraju kosarku...
Da mi je neko rekao da ce Zvezda da bude ovoliko dobra u Ligi Evrope proglasio bih ga ludim, kad ono ni F4 nije toliko daleko i nije nerealna opcija...E pa isto mislim i za Partizan...

Peca BGDp

pre 14 godina

Zao mi je Cibone, zasluzili su pobedu, ali ono sto im je nedostajalo na kraju, to je jedan impuls sa tribina koji bi ih sigurno doveo do pobede. Da oni imaju Pionir u Zagrebu sa partizanovim navijacima, naduvali bi ove spance preko 20 razlike! Ovako, atmosvera u SC Drazen Petrovic je bila maaalo slabija nego u bioskopu u TC Usce na Avataru!

Aleksandar

pre 14 godina

Mislim da je ovo dobar rezultat,pre svega za Partizan,u ovom trenutku se samo nadam da ce celnici evrolige ispasti pravedni i priznati cistu pobedu Partizana,i na taj nacin pribliziti ga velikom rezultatu.Voleo bih da Pao dobije obe utakmice protiv Barselone i da Pao i Partizan prodju u cetvrtfinale.Samo bi se osvrnuo na ponasanje JADNE Barselone,uhvatili su se za poslednji napad,zalosno,trebalo bi da se stide jer im je Partizan odrzao pravi cas kosarke.Iskreno se nadam a i verujem da ce Partizan dobiti obe utakmice protiv Marusija.SRECNO

milorad

pre 14 godina

Bogami, u grupi E će se voditi vrlo neizvesna borba za drugo mesto! Ipak, Barsa ima za nijansu bolje šense nego Marussi, mada teoretski i PAO još uvek može da se uključi u trku!

amela

pre 14 godina

boj ne bije,oruzje u junaka vec boj bije srce u junaka...ole ole partizan,ole ole partazan pa pokaziim kao,nekada..tim skupu maminih maza,veruj u pobedu polako lagano..doci ce daj bozee..napred grobari sever cuj se..sever..ceo svet zna..

rizzo

pre 14 godina

Ajme meni, pa ovi 'strasni' Cibosi izgubise i drugu tekmu. Suze mi idu celu noc ali ne zbog bolnog poraza nabedjenih kosarkasa vec od smeha ha ha ha. Pa kako vi dodjoste u top 16 sam Bog zna. I posle ovoga vi imate smelosti da tvrdite za sebe da ste evropski tim. Dok mi RAZBIJAMO Panatenaikos i Barsu u top 16 vi gubite u Zagrebu od nizerazrednih timova. A o atmosferi u vasoj dvorani da i ne govorim. Kao na, Boze me sacuvaj, sprovodu. Kako navijate toliko i volite svoj klub. Toliko vas boli sto smo bolji al' tako i treba. Zasluzili ste jer ste toliko iskompleksirani da vise i ne rasudjujete dobro. Posaljite te vase trenere i igrace kod Duleta Vujosevica na par dana pa mozda i naucite nesto. Nisu ga uzalud evroligaski treneri izabrali za najboljeg trenera u Evropi. Nagrada Aleksandar Gomeljski se ipak daje samo odabranima. A sto se tice vasih titula od pre 30-tak godina, pa vecina vas se tad nije ni rodila. Zato, pamet u glavu i u Beograd na casove basketa. Ugona vam noc i ne placite puno
(Novak GROBAR, 5. februar 2010 00:52)
1.cibonu ne podrzava BBB, zbog toga je kazalisna atmosfera
2. cibona je vodila +17 protiv caje laboral i promasila nemoguce za pobjedu u posljednjim sekundama
3. otkada je za tebe caja laboral (bivsa tau ceramica) nizerazredni club...?! vidi se koliko pratis kosarku
4. cibona ima vise titula europskih prvaka nego vi. o kojih ti 30 godina pricas? ni vi niste jucer osvojili
5. ove sezone smo DVA PUTA igrali i DVA puta vas razbili
6.kada vec napokon mozes putovati bez vize u europe,ucini radje to nego provociraj ostale.europa ce ti se svidjeti, vidjeti ces:-)
pozdrav svima!

Bartolomeu

pre 14 godina

PAO je ipak prosecna,a izvikana ekipa.Mislim da imaju minimalne sanse za prolaz.Barsa ce ih surovo odstraniti iz borbe za prolaz u naredne dve utakmice.Partizani,pripazite na Marusi.

zeebeedee

pre 14 godina

Jedna stvar za Partizan je sada bitna a to su dve stvari. Da moraju dobiti i treci tim u grupi i to obe pa da sa cetiri pobede i peti put zaredom idu dalje u grupi.A onda sledece godine iznova po sesti put.

Ivan

pre 14 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali iskreno cestitam partizanu na pobedi na uspesima koje ostvaruje u Evroligi.
Vidim iz prethodnih postova kako se komentarisu vesti o pobedi Partizana na Indexu, pa sam nasao tekst o pobedi Partizana protiv PAO-a koji su objavili. Posle ovoga kola mogze se videti o kolikoj se profesionalnosti i pristrasnosti ovog medija radi:

"TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.

Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović.

Svakog ljeta netko iz Partizana ode u Panathinaikos, ali isto tako, skoro uvijek Partizan biva bolji na parketu. Trenutačno u Ateni od igrača Partizana igraju Nikola Peković i Milenko Tepić."

ja

pre 14 godina

Izvini matori ali nisam siguran da bbb uopste prave nesto bolju atmosferu nego sto je to na utakmicama cibone, tako da njihovo odsustvo vam nista ne znaci.

Ostaje vam samo da pratite medvescak (ako sam dobro napisao)... :)

grobar do groba

pre 14 godina

Nakon ovog poraza Panate,jedino cega se plasim je da komisija uvazi zalbu Barselone i pokloni im pobedu.Njih tek cekaju dve utakmice sa Panatinaikosom,a tu su sve karte otvorene...Plasim se da ce pokloniti Barseloni da imaju dve popbede i izbiju na prvo mesto u grupi!

pirke

pre 14 godina

Nesto sam nacuo da ovi spanci imaju rok do danas u podne cini mi se, ako ne i malo kasnije, da podnesu tu neosnovanu zalbu na nasu pobedu. E ovo sam rekao zato sto oni to jos nisu ucinili, i verovatno i nece kad su ponovo pogledali snimak i ustanovili da kosa nema, faula nema itd.
A ovaj rezultat nam odgovara, samo da se ne opuste, ipak je Marusi ozbiljan tim, sto su i sad dokazali. U svakom slucaju, samo napred Partizane, Grobari ce uvek biti uz tebe.

Novak GROBAR

pre 14 godina

EEEEEE moj Rizzo, kad sam rekao nizerazredni tim mislio sam u odnosu na Pao i Barsu a sto se tice poznavanja kosarke, dugo sam trenirao a sada pazljivo pratim sve pa cak i vas. A to sto ste nas dava puta dobili alal vam vera. Zato Partizan redovno bude prvi na kraju. A tek vasi komentari kako je Zeljko Obradovic prosecan trener, mislim stvarno!!! Pa covek je najuspesniji terner Evrope sa najvise titula. A nasu titulu iz '92 ja cak nisam ni pomenuo jer se od proslosti ne zivi, barem ja tako mislim. A sto se tice te tvoje "Europe" radije ti dodji u Pionir gde dolazi cela Evropa, verujem da ces se provesti tih sat i po kao nikad u zivotu. A sto se tice provociranja, pa to je normalno kad gubite.Malo vi nas malo mi vas i tako ukrug. Priznaj da je zanimljivije. A poziv u BG na casove kod dr. Duleta i dalje vazi. Lepo spavaj i ne nerviraj se mnogo. Pozdrav svima.

Brkajlo

pre 14 godina

@Dejan,

nazalost Dejane, meni je obicno dosta unosno staviti kosarku na tiket, samo nisi slusao dobre savete. Ja sam igrao na Marusi sa hendikepom jer su imali +9. Takodje sam igrao i 2 na Partizan protiv PAO tamo jer smo imali +17! Tako da tu nema problema nikakvih, zato postoji hendikep. :)

boki zagreb

pre 14 godina

Svaka čast Partizanu i Dušku, napravili su veliki korak za četvrtfinale. Ali stanite malo, kakav final 4, bit će u četvrtfinalu puno jačih ekipa.Pao je ove godine loš, ali Barcelona je jaka i za to vam svaka čast.
Što se tiče moje Cibone, klub koji grca u financijskim problemima i igra sa 7-8 igrača svaku tekmu, jer su 2 ozlijeđena ( Rozić i Bagarić) i jedan je junior od 17.god Brnas...a Vrbanc uopće ne igra, jer je bio dugo ozlijeđen je napravila sami uspjeh ulaskom u top 16.
Jučer je izgubila nemoguće, protiv Caje - bivše Tau Ceramice, za one koji tvrde da je to prosječna ekipa, neka ode na www.euroleague.com pa neka pogleda zadnji 10 godina final 4 i na koliko su ih bili. Velika šteta, protiv Himkija su vodila svih 34 min, protiv Caje svih 38 min, ali sreća nas je napustila.

novinar

pre 14 godina

@ V, @ misho:
dajte ne izmisljajte! index prenosi sve brzo. izgubljeno finale od francuza nije bilo objavljeno odmah nakon tekme..?pa bilo je uzivo! partizan dva reda dobio...?! vecernji.hr, jutarnji.hr, net.hr, javno.hr, dnevnik.hr, sportnet.hr...ne znam koji ste vi medij gledali.svugdje moderno objave i prenose uzivo najvaznije dogadjaje. a uostalom kod vas samo ovaj b92 vrijedi, ostalo je na razini amaterizma!

Mirko

pre 14 godina

ivan_partizan u srcu, 5. februar 2010 00:20)
Mozes ti navoditi sta god hoces.ja necu da umanjim nista sto je Obradovic osvojio u svojoj karijeri.Ali cinjenica je da je sa njim dozivljen poraz od KINE sto je svakao najveca sramota srpske kosarke.To je tako i to niko ne moze da izmeni.Ako si ti tako veliki poznavalac kosarke objasni mi zasto se PAO sa takvim igracima i budzetom i trenerom ne seta kroz evro ligu nego im visi i odlazak na f4.u sportu je uvek glavni krivac trener pa onda ostali.

;;;;;

pre 14 godina

Razvoj situacije u grupi trenutno odgovara Partizanu,ali se ne treba zavaravati.Pocetak je takmicenja, Panatinaikos i Barsa ce proci dalje u to ne treba sumnjati.Partizan ce do kraja takmicenja zabeleziti jos eventualno 1 pobedu,to je realno.Pozdrav svim navijacima i ljubiteljima kosarke.

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ja kazem,lakse cemo dobiti PAO u PAKLU PIONIORA u namestenom mecu kad nas pusti ZELJKO,negoli Marusi u Atini,ovo ce biti tekma na noz,videcete veoma teska i neizvesna,na 1 poen,pazite sta vam govorim,bice chupavo ALI, NAPRED PARTIZAN-CRNO-BELI.

veli

pre 14 godina

nerealno i sramotno ponasanje vecine hrvatskih novinara kad su u pitanju srpski sportisti idu njima na stetu i sramotu i ja sam se vec navikao na to i dobro se nasmijem jel kakav covjek moras biti da vidica ili novaka ili cavica ne pohvalis ma ne mora hvalit samo nek je realan i objektivan i tu prednjace dva nasa cosic i dusanovic,sta da covjek kaze kad cijela dvorana vice ubi srbina a ovaj komentira kako je sjajna atmosfera i to ti je sportski novinar,drago mi je da mi vi niste takvi

Mirko

pre 14 godina

Velika sansa za kosarkase Partizana koju ne bi smeli ispustiti.Cak uz malo srece i povoljne rezultatae mogu biti i prvi u grupi.Sada cu reci nesto st se mnogima nece svideti.Po meni trener Zeljko Obradovic forsira najdekadentniju kosarku u evro ligi.To bijase onaj trener koji osvoji toliko Liga Evrope ali i izgubi sa nasom reprezentacijom od Kine.

David

pre 14 godina

Da ne bude da umanjujem Partizanovu pobedu ali Pao je ocigledno jedan prosecan tim... Seticete se nase reprezentacije iz Beograda i sa olimpijade, imena ovo ono, a nista , e to je Pao sada... Zelim srecu Partizanu sa Marusijem ali ocigledno da je to odlican tim i da ce se boriti za to drugo mesto...

grobar do groba

pre 14 godina

Nakon ovog poraza Panate,jedino cega se plasim je da komisija uvazi zalbu Barselone i pokloni im pobedu.Njih tek cekaju dve utakmice sa Panatinaikosom,a tu su sve karte otvorene...Plasim se da ce pokloniti Barseloni da imaju dve popbede i izbiju na prvo mesto u grupi!

rizzo

pre 14 godina

Ajme meni, pa ovi 'strasni' Cibosi izgubise i drugu tekmu. Suze mi idu celu noc ali ne zbog bolnog poraza nabedjenih kosarkasa vec od smeha ha ha ha. Pa kako vi dodjoste u top 16 sam Bog zna. I posle ovoga vi imate smelosti da tvrdite za sebe da ste evropski tim. Dok mi RAZBIJAMO Panatenaikos i Barsu u top 16 vi gubite u Zagrebu od nizerazrednih timova. A o atmosferi u vasoj dvorani da i ne govorim. Kao na, Boze me sacuvaj, sprovodu. Kako navijate toliko i volite svoj klub. Toliko vas boli sto smo bolji al' tako i treba. Zasluzili ste jer ste toliko iskompleksirani da vise i ne rasudjujete dobro. Posaljite te vase trenere i igrace kod Duleta Vujosevica na par dana pa mozda i naucite nesto. Nisu ga uzalud evroligaski treneri izabrali za najboljeg trenera u Evropi. Nagrada Aleksandar Gomeljski se ipak daje samo odabranima. A sto se tice vasih titula od pre 30-tak godina, pa vecina vas se tad nije ni rodila. Zato, pamet u glavu i u Beograd na casove basketa. Ugona vam noc i ne placite puno
(Novak GROBAR, 5. februar 2010 00:52)
1.cibonu ne podrzava BBB, zbog toga je kazalisna atmosfera
2. cibona je vodila +17 protiv caje laboral i promasila nemoguce za pobjedu u posljednjim sekundama
3. otkada je za tebe caja laboral (bivsa tau ceramica) nizerazredni club...?! vidi se koliko pratis kosarku
4. cibona ima vise titula europskih prvaka nego vi. o kojih ti 30 godina pricas? ni vi niste jucer osvojili
5. ove sezone smo DVA PUTA igrali i DVA puta vas razbili
6.kada vec napokon mozes putovati bez vize u europe,ucini radje to nego provociraj ostale.europa ce ti se svidjeti, vidjeti ces:-)
pozdrav svima!

Bartolomeu

pre 14 godina

PAO je ipak prosecna,a izvikana ekipa.Mislim da imaju minimalne sanse za prolaz.Barsa ce ih surovo odstraniti iz borbe za prolaz u naredne dve utakmice.Partizani,pripazite na Marusi.

Novak GROBAR

pre 14 godina

Ajme meni, pa ovi 'strasni' Cibosi izgubise i drugu tekmu. Suze mi idu celu noc ali ne zbog bolnog poraza nabedjenih kosarkasa vec od smeha ha ha ha. Pa kako vi dodjoste u top 16 sam Bog zna. I posle ovoga vi imate smelosti da tvrdite za sebe da ste evropski tim. Dok mi RAZBIJAMO Panatenaikos i Barsu u top 16 vi gubite u Zagrebu od nizerazrednih timova. A o atmosferi u vasoj dvorani da i ne govorim. Kao na, Boze me sacuvaj, sprovodu. Kako navijate toliko i volite svoj klub. Toliko vas boli sto smo bolji al' tako i treba. Zasluzili ste jer ste toliko iskompleksirani da vise i ne rasudjujete dobro. Posaljite te vase trenere i igrace kod Duleta Vujosevica na par dana pa mozda i naucite nesto. Nisu ga uzalud evroligaski treneri izabrali za najboljeg trenera u Evropi. Nagrada Aleksandar Gomeljski se ipak daje samo odabranima. A sto se tice vasih titula od pre 30-tak godina, pa vecina vas se tad nije ni rodila. Zato, pamet u glavu i u Beograd na casove basketa. Ugona vam noc i ne placite puno

(O)Pušteno

pre 14 godina

Vidi Željko pustio i Marusi, Paskval pustio Partizan. O, Bože, u ovoj Evroligi samo neka puštanja. Ma treba istupiti iz takve lige i igrati Uleb kup. Tamo nema puštanja.

Smeckolokero Trandafil

pre 14 godina

Ove dve ekipe, KL i Cibona su smesne, neverovatno je kako njihov manjak kvaliteta odskace. Utakmica u rangu slabijih iz jadranske lige :S

novinar

pre 14 godina

@ V, @ misho:
dajte ne izmisljajte! index prenosi sve brzo. izgubljeno finale od francuza nije bilo objavljeno odmah nakon tekme..?pa bilo je uzivo! partizan dva reda dobio...?! vecernji.hr, jutarnji.hr, net.hr, javno.hr, dnevnik.hr, sportnet.hr...ne znam koji ste vi medij gledali.svugdje moderno objave i prenose uzivo najvaznije dogadjaje. a uostalom kod vas samo ovaj b92 vrijedi, ostalo je na razini amaterizma!

amela

pre 14 godina

boj ne bije,oruzje u junaka vec boj bije srce u junaka...ole ole partizan,ole ole partazan pa pokaziim kao,nekada..tim skupu maminih maza,veruj u pobedu polako lagano..doci ce daj bozee..napred grobari sever cuj se..sever..ceo svet zna..

Mirko

pre 14 godina

ivan_partizan u srcu, 5. februar 2010 00:20)
Mozes ti navoditi sta god hoces.ja necu da umanjim nista sto je Obradovic osvojio u svojoj karijeri.Ali cinjenica je da je sa njim dozivljen poraz od KINE sto je svakao najveca sramota srpske kosarke.To je tako i to niko ne moze da izmeni.Ako si ti tako veliki poznavalac kosarke objasni mi zasto se PAO sa takvim igracima i budzetom i trenerom ne seta kroz evro ligu nego im visi i odlazak na f4.u sportu je uvek glavni krivac trener pa onda ostali.

boki zagreb

pre 14 godina

Svaka čast Partizanu i Dušku, napravili su veliki korak za četvrtfinale. Ali stanite malo, kakav final 4, bit će u četvrtfinalu puno jačih ekipa.Pao je ove godine loš, ali Barcelona je jaka i za to vam svaka čast.
Što se tiče moje Cibone, klub koji grca u financijskim problemima i igra sa 7-8 igrača svaku tekmu, jer su 2 ozlijeđena ( Rozić i Bagarić) i jedan je junior od 17.god Brnas...a Vrbanc uopće ne igra, jer je bio dugo ozlijeđen je napravila sami uspjeh ulaskom u top 16.
Jučer je izgubila nemoguće, protiv Caje - bivše Tau Ceramice, za one koji tvrde da je to prosječna ekipa, neka ode na www.euroleague.com pa neka pogleda zadnji 10 godina final 4 i na koliko su ih bili. Velika šteta, protiv Himkija su vodila svih 34 min, protiv Caje svih 38 min, ali sreća nas je napustila.

Misho

pre 14 godina

Hvala nasim medijima sto objektivno i dovoljno detaljno opisu svaki mec. Juce procitam vesti na hrvatskim web stranicama i o Partizanovoj pobedi pise samo dve osnovne recenice, kao da su pobedili drugorazredni tim, a ne Barselonu.

;;;;;

pre 14 godina

Razvoj situacije u grupi trenutno odgovara Partizanu,ali se ne treba zavaravati.Pocetak je takmicenja, Panatinaikos i Barsa ce proci dalje u to ne treba sumnjati.Partizan ce do kraja takmicenja zabeleziti jos eventualno 1 pobedu,to je realno.Pozdrav svim navijacima i ljubiteljima kosarke.

Grobar sam tim se dicim

pre 14 godina

Kakva steta za PAO svim srcem sam navijao da pobede, ali kad nece ne vredi, najvise mi je krivo zbog Obradovica jer covek je grobar u dusi i normalno je da zaeli da mi i oni prodjemo dalje, ali dobro dobicemo Marusi u Grckoj bez problema a vraca se Maric trenutno najbolji centar Evrope.

Unknown19G70

pre 14 godina

cool, mene bas briga za PAO i ako ga vodi Zeljko, meni je bitan samo Partizan i njega samo gledam, ova pobeda odgovara Partizanu, jer sam sad siguran da ce Partizan ici tamo .. ne kao protiv Orleana vec ozbiljno i nadam se pobedi

Napred PARTIZAN DO F4!!!

zoran

pre 14 godina

sad da barsa i PAO igraju 1-1 medjusobno, a da marusi bije barsu kod kuce, a mi njih dva puta, pa da ispadnu i barcelona i PAO... onda 'ladno igramo u finalu, a tamo, uz Aleksa i Duleta, "na tankoj zici virtuoznosti", ne mozemo da izgubimo

Darkness

pre 14 godina

Auh.. sa ovima se nije zezati!!
Dule molim te spremi ekipu dobro, da nam se ne ponovi Orlean.. Pobeda u Grčkoj bi značila i top8.. Samo igrajte basket bez nekih opterećenja, i molim medije da ne vrše pritisak na naše momke!!

Dejan

pre 14 godina

Kosarku nesto i ne pratim, ne volim da stavljam kosarkaske meceve na tiket, ali, juce i danas me je 10 ljudi ubedjivalo da bubreg i pola plucnog krila mogu da se stave na PAO. E, ja se nisam kladio u svoje vitalne organe, ali jesam stavio lepe pare na Standard, Romu, Atletiko Madrid i pomenuti PAO... Basket na moj tiket vise nikad ne ide.

ivan_partizan u srcu

pre 14 godina

(Mirko, 4. februar 2010 23:23)

Ti si decko koji je ovde zalutao!!! Molim te da nikada vise ne govoris ovakve gluposti, i da procitas malo o gospodinu Zeljku Obradovicu, kao npr ono sto pise na sajtu Evrolige!!!

MISCELLANEOUS
won the 1992 Euroleague with BC Partizan Belgrade…won the 1994 Euroleague with Joventut Badalona…won the 1995 Euroleague with Real Madrid CF…won the 2000, 2002, 2007 and 2009 Euroleague with Panathinaikos Athens…won the 1991-92 Yugoslav National Championship with BC Partizan Belgrade…won the 1992 Yugoslav National Cup with BC Partizan Belgrade...won the 1997 Saporta Cup with Real Madrid CF…won the 1999 Saporta Cup with Benetton Basket Treviso…won the 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08 and 2008-09 Greek National Championship with Panathinaikos Athens…won the 2003, 2005, 2006, 2007, 2008 and 2009 Greek National Cup with Panathinaikos Athens…won the silver medal at the 1996 Olympic Games…won the gold medal at the 1997 European Championship…won the gold medal at the 1998 World Championship…won the bronze medal at the 1999 European Championship.
HONORS

Toliko!!!
2007 Alexander Gomelskiy Euroleague Coach of the Year...named the 1994 and 1995 Best European Coach by FIBA Magazine…named the 1995 Yugoslav Coach of the Year.

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

ja kazem,lakse cemo dobiti PAO u PAKLU PIONIORA u namestenom mecu kad nas pusti ZELJKO,negoli Marusi u Atini,ovo ce biti tekma na noz,videcete veoma teska i neizvesna,na 1 poen,pazite sta vam govorim,bice chupavo ALI, NAPRED PARTIZAN-CRNO-BELI.

Milos

pre 14 godina

Gledao sam i Cibona-TAU(Kaha Laboral) i Makabi-Real Madrid. Odlična igra komšija. Neshvatljivo su izgubili u poslednjim trenucima meca. Najveci utisak je ipak poluprazna dvorana "Dražen Petrović" i nedostatak bilo kakve podrške timu, čuo se tek po koji zvižduk. Sramota zbog ovih momaka koji kao i igrači Partizana i Zvezde igraju bez primljene plate ko zna koliko unazad. Pa Zvezdini navijaci su napravili fantasticnu atmosferu u uleb kupu i to bez organizovanog navijanja, a moje Grobare tek da ne pominjem. Da je publika nosila Cibonu u ovoj utakmici objektivno bi pobedila TAU sa nekih desetak razlike jer su bili bolji sve vreme.

Što se Partizana tiče situacija u grupi se fantastično za sada odvija. Ne verujem da PAO sa ovakvom igrom može dva puta da pobedi Barselonu tako da ce nam najverovatnije biti dovoljne obe pobede protiv Marusija za narednu fazu. Pozdrav svim pravim ljubiteljima dobre košarke

V

pre 14 godina

@ misho

Ne znam sto se cudis pa oni recimo na Indeksu u danu kada su pukli od Francuza u finalu rukometnog prvenstva, a cini mi se i sutradan nisu imali tu vest medju najvaznijima nego su im glavne rukometne vesti bile one o o pobedama u polufinalu i u grupi nad Danskom, kao da se finale nuije ni igralo. Zato treba da budes srecan sto su i ta dva reda napisali. Inace sto se samog Partizana tice nisam siguran koliko im ova pobeda odgovara jer ce tek sada ovi iz Marusija biti napaljeni a ako su uspeli da dobiju Pao ne vidim zasto ne bi mogli i partizan, posebno ako pocnu da razmisljaju kao neki na sajtu. Posle pobede u Atini kljucna urtakmica za partizan je bila a mislim i da je sada protiv Panatanaikosa u Pioniru.

Aca

pre 14 godina

Fenomenalan rezultat za partizan kome ce verovatno sada trebati samo pobeda protiv marusija za 2 mesto u grupi jer najvise sto pao sada moze je 3-3,barsa realno 4-2

Plamen

pre 14 godina

Najprije, sa zakašnjenjem čestitam partizanu na pobjedi. Kako biste vi rekli, alal vam vera:-) Međutim, oprez! Prije nekoliko sezona Cibona je bila u sličnoj situaciji, čini mi se da je u skupini bila s Barcelonom i Olympiacosom i nakon 3 kola imala je omjer 3:0! A nakon 6 3:3 i nije vidjela četvrtfinale! Sretno!

Brkajlo

pre 14 godina

@Dejan,

nazalost Dejane, meni je obicno dosta unosno staviti kosarku na tiket, samo nisi slusao dobre savete. Ja sam igrao na Marusi sa hendikepom jer su imali +9. Takodje sam igrao i 2 na Partizan protiv PAO tamo jer smo imali +17! Tako da tu nema problema nikakvih, zato postoji hendikep. :)

milorad

pre 14 godina

Bogami, u grupi E će se voditi vrlo neizvesna borba za drugo mesto! Ipak, Barsa ima za nijansu bolje šense nego Marussi, mada teoretski i PAO još uvek može da se uključi u trku!

Aleksandar

pre 14 godina

Mislim da je ovo dobar rezultat,pre svega za Partizan,u ovom trenutku se samo nadam da ce celnici evrolige ispasti pravedni i priznati cistu pobedu Partizana,i na taj nacin pribliziti ga velikom rezultatu.Voleo bih da Pao dobije obe utakmice protiv Barselone i da Pao i Partizan prodju u cetvrtfinale.Samo bi se osvrnuo na ponasanje JADNE Barselone,uhvatili su se za poslednji napad,zalosno,trebalo bi da se stide jer im je Partizan odrzao pravi cas kosarke.Iskreno se nadam a i verujem da ce Partizan dobiti obe utakmice protiv Marusija.SRECNO

ja

pre 14 godina

Izvini matori ali nisam siguran da bbb uopste prave nesto bolju atmosferu nego sto je to na utakmicama cibone, tako da njihovo odsustvo vam nista ne znaci.

Ostaje vam samo da pratite medvescak (ako sam dobro napisao)... :)

Ivan

pre 14 godina

Ja sam navijac Zvezde, ali iskreno cestitam partizanu na pobedi na uspesima koje ostvaruje u Evroligi.
Vidim iz prethodnih postova kako se komentarisu vesti o pobedi Partizana na Indexu, pa sam nasao tekst o pobedi Partizana protiv PAO-a koji su objavili. Posle ovoga kola mogze se videti o kolikoj se profesionalnosti i pristrasnosti ovog medija radi:

"TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.

Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović.

Svakog ljeta netko iz Partizana ode u Panathinaikos, ali isto tako, skoro uvijek Partizan biva bolji na parketu. Trenutačno u Ateni od igrača Partizana igraju Nikola Peković i Milenko Tepić."

Svi u Atinu

pre 14 godina

Mislim da mozemo slobodno kazemo da Partizanova odlucujuca utakmica za ucesce na F4 u Parizu se igra iduceg cetvrtka u Atini. Zato bi bilo sjajno kada bi nas bilo sto vise da podrzimo ekipu u utakmici koja nam moze doneti 3 pobede prednosti nad Panatenaikosom i, uz realan rasplet, dobre sanse za prvo mesto u grupi koje nam je ipak neophodno da bi smo se izborili za plasman na F4!

Stefannn

pre 14 godina

Ovo je cist dokaz da u evroligi nema nedodirljivih timova i da ona pobjeda Partizana u Grckoj nije toliki bauk i sok kao sto su svi prikazivali.Jednostavno na terenu ne igraju pare vec srce i znanje.Nije ni Barsa nedodirljiva,dozivjece ona jos poraza itekako.

MnOgO SmO JaKi

pre 14 godina

Marusi nije za potcenjivanje. Bice potrebna motivacija kao protiv PAO-a. Ali nema potrebe za strah dok je dr. Dule na celu! Partizan forever

pajk1977

pre 14 godina

E sada da pobedi panatanaiokos barsu a mi marusi pa sa tri pobede da budemo usamljeni na prvom mestu a oni neka se dogovore oko drugog mesta mozda ako se namesti dule pusti zeljka :)

Gagi

pre 14 godina

Eto, vidimo da Marusi uopste nije naivan rival i da predstojeca utakmica Partizana u Atini nece biti nista laksa od one protiv Panatinaikosa. Ali samo hrabro pa sta bude.

Borimir KKP

pre 14 godina

Novi poraz PAO nam itekako odgovara.
Sa jos dve pobede smo sigurno prosli dalje,da dobijemo Marusi u BGu (realno) i Pao u BGu (nije nemoguce,sa,Boze zdravlja,oporavljenim Maricem)ili Marusi u Grckoj i IDEMO DALJE.
Rekao bih da je najbitnije da barem jednom pobedimo Marusi!

Pozdrav svim navijacima Partizana, kao i svim ljubiteljima sporta u Srbiji, i van nje!

Djoko

pre 14 godina

Kada je Partizan pobedio PAO u Atini rekao sam da je pao bio los i svi su osuli drvlje i kamenje na mene kako mislim da ih je Zeljko pustio a ja to uopste nisam mislio i sad se dokazalo da PAO trenutno nije ona ekipa koja je olako pobedjuje bez obzira na to koliko dobro protivnik odigra...
Ja znam da ja nisam jedan od onih zajedljiv navijaca Zvezde nego sam surovo realan...
Dolaze neke nove ekipe u kosarkaski vrh (ako se Partizan moze smatrati novim jer je tu vec odavno), svi ulazu, rade i igraju kosarku...
Da mi je neko rekao da ce Zvezda da bude ovoliko dobra u Ligi Evrope proglasio bih ga ludim, kad ono ni F4 nije toliko daleko i nije nerealna opcija...E pa isto mislim i za Partizan...

Novak GROBAR

pre 14 godina

EEEEEE moj Rizzo, kad sam rekao nizerazredni tim mislio sam u odnosu na Pao i Barsu a sto se tice poznavanja kosarke, dugo sam trenirao a sada pazljivo pratim sve pa cak i vas. A to sto ste nas dava puta dobili alal vam vera. Zato Partizan redovno bude prvi na kraju. A tek vasi komentari kako je Zeljko Obradovic prosecan trener, mislim stvarno!!! Pa covek je najuspesniji terner Evrope sa najvise titula. A nasu titulu iz '92 ja cak nisam ni pomenuo jer se od proslosti ne zivi, barem ja tako mislim. A sto se tice te tvoje "Europe" radije ti dodji u Pionir gde dolazi cela Evropa, verujem da ces se provesti tih sat i po kao nikad u zivotu. A sto se tice provociranja, pa to je normalno kad gubite.Malo vi nas malo mi vas i tako ukrug. Priznaj da je zanimljivije. A poziv u BG na casove kod dr. Duleta i dalje vazi. Lepo spavaj i ne nerviraj se mnogo. Pozdrav svima.

Packy

pre 14 godina

Marusi je treći u grčkoj ligi sa skorom 12-2. Dok PAO i Olimpijakos imaju 13-1. Tako da ne vidim zašto je ovo iznenađenje. Ovo je definitivno grupa smrti. I neće nam biti lako sa Marusijem. Važno je samo da ih dobijemo u BG.

zeebeedee

pre 14 godina

Jedna stvar za Partizan je sada bitna a to su dve stvari. Da moraju dobiti i treci tim u grupi i to obe pa da sa cetiri pobede i peti put zaredom idu dalje u grupi.A onda sledece godine iznova po sesti put.

shilja

pre 14 godina

kakve strucne analize... alo ljudi,jedno je reci da PAO nije u formi i da nesto ne stima,al da je PAO prosecna ekipa??? To je ista ona ekipa koja je bila prvak Evrope prosle godine! Nista u ovoj grupi nije reseno,jos jednom se potvrdjuje da u top 16 nema unapred dobijenih utakmica! Ja se dobro secam da je pre par sezona PAO startovao 0-3 u top 16,a na kraju otisao dalje! Nisam siguran,al mislim da su tad i bili prvaci Evrope (u svakom slucaju proverite)Znaju Dule i igraci jos koliko treba da se igra,ne treba se unapred radovati- dosad odlicno,al ne treba se zaletati! U svakom slucaju,verujem u Dulete i Partizan

milossan

pre 14 godina

Ne potcenjivati Marusi. Tu šta uradimo, uradimo, a ključna je utakmica kući sa PAO-m, jer tu moramo odbraniti brejk iz Atine. Hvala navijačima Cibone koji su nas podržali ovih dana, gledajući jučerašnju utakmicu sa Vitorijom jasno mi je koliko su očajni što im je klub totalno zapušten. Hvala i čergi, ne pamtim (a pratim sport više od 40 godina) da je jedan klub sa ovih prostora imao toliku podršku navijača najljućih rivala, kao naš KK. Setite se samo da su i pre desetak dana Zadrani hteli doći u Pionir, nije to samo želja da se navija za svoj tim, nego i izraz poštovanja prema KK institucija. Uzvratimo i mi njima istom merom, Dule bi sigurno bio za.

KK INSTITUCIJA

pre 14 godina

Ovo je dobro ako se zna da sa 2 pobede protiv Marusija mi i teoretski prolazimo dalje.

Ali nije dobro jer vuče na veoma mogući rasplet da svi završe sa bilansom 3-3.

A neko je već ovde pomenuo slučaj od pre par godina kada su Cibona, Efes, Beneton i PAO imali takav bilans u grupi. Svi su imali 3-3. I odlučivala je ukupna koš razlika. A Cibona je pukla iako je u početku imala 3-0, a PAO je prošao iako je u početku imao 0-3.

Znači oprez crno-beli i znajte da morate "iskrvariti" u Atini da pobedite Marusi. Mnogo bitna utakmica. Dobijemo li je, onda ćemo u "Pioniru" protiv Marusija da premašimo rekord po broju gledalaca u "Areni"! :)

pirke

pre 14 godina

Nesto sam nacuo da ovi spanci imaju rok do danas u podne cini mi se, ako ne i malo kasnije, da podnesu tu neosnovanu zalbu na nasu pobedu. E ovo sam rekao zato sto oni to jos nisu ucinili, i verovatno i nece kad su ponovo pogledali snimak i ustanovili da kosa nema, faula nema itd.
A ovaj rezultat nam odgovara, samo da se ne opuste, ipak je Marusi ozbiljan tim, sto su i sad dokazali. U svakom slucaju, samo napred Partizane, Grobari ce uvek biti uz tebe.

Peca BGDp

pre 14 godina

Zao mi je Cibone, zasluzili su pobedu, ali ono sto im je nedostajalo na kraju, to je jedan impuls sa tribina koji bi ih sigurno doveo do pobede. Da oni imaju Pionir u Zagrebu sa partizanovim navijacima, naduvali bi ove spance preko 20 razlike! Ovako, atmosvera u SC Drazen Petrovic je bila maaalo slabija nego u bioskopu u TC Usce na Avataru!

veli

pre 14 godina

nerealno i sramotno ponasanje vecine hrvatskih novinara kad su u pitanju srpski sportisti idu njima na stetu i sramotu i ja sam se vec navikao na to i dobro se nasmijem jel kakav covjek moras biti da vidica ili novaka ili cavica ne pohvalis ma ne mora hvalit samo nek je realan i objektivan i tu prednjace dva nasa cosic i dusanovic,sta da covjek kaze kad cijela dvorana vice ubi srbina a ovaj komentira kako je sjajna atmosfera i to ti je sportski novinar,drago mi je da mi vi niste takvi