Fudbal 43

Sreda, 03.02.2010.

09:10

Njukasl želeo Savića, Zvezda odbila

Čelnici FK Crvena zvezda odbili su ponudu Njukasla za mladog defanzivca Vujadina Savića, prenosi "Sportski Žurnal".

Njukasl želeo Saviæa, Zvezda odbila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

sinovi napred

pre 14 godina

Dobro je sto nije otisao , treba sada da upise "VISOKU" skolu FSS i da za 2 - 3 meseca postane "profi" trener , to kosta samo 5 000 eura, i da ga odmah postave za trenera mlade reprezentacije. To ce povoljno delovati na razvoj naseg fudbala ?????

Joao

pre 14 godina

Veliki sam protivnik prodaje najmladjih fudbalera posle 15 utakmica u nasoj ligi. Razumem da je tesko zadrzati ultratalentovane igrace, ali mali Savic ipak nije ni Runi ni Krkic. Nije sasvim zreo ni za nasu, a kamoli za Premijer ligu. Onda, tu je pitanje radne dozvole, koju je u Engleskoj, bez reprezentativne karijere nemoguce dobiti. A i sta ce u crno-belom dresu, hehehe. Mi nekako moramo da podignemo nivo nase lige, igracki, trenerski, finansijski, bezbednosni. Ovako, samo teramo pare u dzepove onima koji ih vec imaju vise nego sto zasluzuju!

DusanRS

pre 14 godina

Moze to i ovako da se napise: Velike prijatelj porodice Savic, godp. Ranko Stojic ispunio obecanje i Savica juniora odveo na probu u Englesku. Englezi nisu ostali odusevljeni i nisu ponudili ugovor Vujadinu, ipak zbog postovanja menadzera Stojica ponudili da bez naknade Zvezdi, ostave Savica da trenira.

rema

pre 14 godina

Moje skromno mishljenje je da ce mali Savic biti dobar fudbaler... jeste da je josh golobrad i pomalo mrshav ali isto tako je i dosta zilav (bar se meni tako chini), spretan i visok... Malo ima problema sa prostorom ali se sve to da ispraviti... Treba da ostane u Zvezdi poshto sam protivnik odlaska nashih jako mladih igracha, a i Zvezda je uvek znala da napravi dobrog shtopera... (inache navijam za Partizan)

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

pre 14 godina

Velika zabluda je ovaj momak ako stvarno neko nudi bilo kakve pare za njega preba ih odmah uzeti.Naravno da mu tata nije bio legenda ZVEZDE nebi o njemu ništa ni čuli a kamoli ostavljali komentare,tuzno što u našem sportu tata moze da ti obezbedi mesto cak i u timu kakva je moja ZVEZDA!

sundjer Bob

pre 14 godina

Nije mi jasno ko plasira ovakve gluposti u javnost Klub, Menadzeri ili neko treci.....te za Lekica 8 mil (Palermo) pa Savica hoce Njuka itd.....
Da li oni stvarno misle da ce neko poverovati u ovakve gluposti , oni momci josh nisu sazreli ni za Cz , a vec ih sele u neke osrednje klubove u Evropi!

Nemanja

pre 14 godina

Konacno da ne poklanjamo igrace za sice(Ninkov) i da ne dajemo mlade i perspektivne igrace. Najlakse ih je prodati, a posle kukamo sto smo uzeli samo milion, dva a mogle smo 5x vise.
Voleo bih da ovaj tim ostane na okupu jos bar 2-3 sezone, a i vise, ako je moguce.

Marko_bgd

pre 14 godina

koliko su veliki strucnjaci ljudi u nasem fudbalu,pokazuje to sto stranci odvode nasu talentovanu decu ispred njihovih ociju...zeznuli su se sa Cosicem..nije ova uprava,ali dobro..Zvezda nikad nije imala obicaj da pusta mlade igrace da ih neko odvede,ili kupi,dok ne odigraju par godina u Zvezdi..za razliku od Partizana,koji je imao mnogo vise talenata,i svi su otisli..mali Aleksic iz Vojvodine,nije odigrao 15 utakmica,i otisao je..zato nam je liga sve slabija i slabija,jel ti mladi i talentovani igraci ne ostavljaju nikakav trag u nasem fudbalu,zahvaljujuci ovima sto ih pustaju da odu...

Sale HH

pre 14 godina

Imam jedno pitanje za sve vas.
STO JE SAVIC U OPSTE I ISAO U ENGLESKU AKO ADZIC & CO NECE DA GA PRODAJU ILI POZAJME?
Nista protiv igraca,kluba,funkcionera nego samo realno razmisljanje.Prekidaju pripreme igracu, 2 dana u Engleskoj,uz to put,te ovo te ono,znaci ukupno 5-7 dana,da bi indirektno izjavili kako nije na prodaju ove zime,a do leta ce se mnogo toga desiti.Meni vise nista nije jasno u nasem fudbalu.
Pozz

Dusan CZ

pre 14 godina

Decko je mlad i perspektivan..Videcemo vas grobari kad budete imali kosmare zbog njega....Vujadine samo rad i strpljenje...imas sve predispozicije da budes vrhunski stoper...

nebitno

pre 14 godina

Da li provaljujete da u inostranstvo odlaze deca koju ne guraju mame,tate,strine,menadžeri... u Zvezdu i Partizan, i kao po pravilu postaju bolji igrači od ovih poguranih u CZ i PAR. Pravi talenti ne mogu da igraju u ova dva kluba jer nema ko da ih pogura, a skauti naših klubova su pametniji od skauta velikih evropskih klubova,sto su dokazali rezultatima naših klubova u Evropi.
Treba da ih je sve sramota. Duletov mali navodno na probi u Njukastlu, odbijena ponuda,bla,bla,truć,truć.
Trebali bi da ga poklone. Ali daleko je Borča,treba stići do tamo i pogledati mladog štopera koji potpisuje ugovor sa Arsenalom(još jedan u nizu mladih talenate koji nemaju leđa).
Putujte deco.Ovo je lopovska država. Idite tamo gde vam je bolje i gde će ceniti vaš talenat.

M V P

pre 14 godina

Mozda vecina ne vjeruje u Savica ali moje licno misljenje je da ovaj klinac ima potencijala. Prije svega moramo biti svjesni toga da on ima jedva 20-ak godina sto je za njegovu poziciju malo. Prije svega mu treba kontinuitet igara da bi davali ocjene. Ono sto sam ja primjetio i opet napominjem iznosim samo licno misljenje, Vujadin ima dobar skok, prilicno dobar pregled igre i dobar osjecaj za prostor. E sad da li ce iskoristiti potencijal koji ima i napredovati u narednim godinama zavisi od njega ili eventualnih povreda. Ja se nadam da ce izrasti u reprezenativnog stopera sto uostalom zelim i svim nasim mladim igracima bez obzira koje boje dres nose.

Vladika

pre 14 godina

Klasicna prica dizanja vrednosti igraca koji je prosecan ( kiks ) fudbaler. Jos ako mu je tata neko... Pa, mora da mu se napravi prohodnost za dalje. Ne bi me cudilo da je otiso sa menadzerom tamo da se sami nude pa to iskoristeno za ovakvu pricu. Pa on je juce igrao stopera i primismo gol iz peterca. I izgubismo...

Peter Tosh

pre 14 godina

На жалост сврака ништа од тога. Да вам је остао Ивић и Ден Тана па да се преко стола пуног крметине нешто договорите, овако тешко.
П.С. Браво Вујадине за избор гардеробе!

kenny

pre 14 godina

Sta znam, po meni je ispravno postupila Zvezdina uprava.. Izvini molim te, ali ova fora dajte nam igraca na pozajmicu 6 meseci, pa ako nam se svidi mi cemo otkupiti ugovor je veoma problematicna..

Naime, recimo da Zvezda pristane na to, i potipise ugovor sad npr. 250,000e za pozajmicu 6 meseci i 2 miliona e za oktup ugovora ako nam se svidi! Problem je u tome sto igrac ako odigra dobru polu sezonu u Engleskoj, kao mlad i perspektivan automatski vredi na kraju polu sezone 3 puta vise (znaci 6 miliona), ali zbog vec ranije potpisanog ugovora Englezi bi platili za njega samo 2 miliona. Ili ako se ne pokaze nikom nista.

E pa ne moze tako. To bi bilo kao npr ja sad odem na pijacu, ocu da kupim 5 kila jagoda i kazem liku, platicu ti kilo, ako mi se svide jagode, doplaticu ti za sve, a ako ne vraticu ti ih onako ubudjale..

Ako ti se svidja plati pa se klati, ako ne sikter, bre!

JA

pre 14 godina

Pa ova Zvezda stvarno nije normalna, dudje preko 20 milki a odbija ponude od 8.5 milki od palerma za Lekica , sad za Savica , mislim stvarno nisu normalni ... :-) samo mi nije jasno kako ninkova nemogu ni za 1.5 milki da prodaju :-))))

Lemi

pre 14 godina

"Njukasl je odmah želeo na pozajmicu Savića, uz opciju da na leto kompletiramo transfer,nismo međutim bili spremni na takav dogovor, niti da ga pustimo ove zime, pa smo odbili ponudu" potvrdio je za sportski dnevnik, sportski direktor Ivan Adžić.

pa sto ste ga onda pustili da ode sa priprema!?!?

Vlada xxl

pre 14 godina

Lepa vest za porodicu Savic ako je istinita.Meni pomalo smeta jer decko nije posteno ni zaigrao za Zvezdu a vec se prodaje. Ipak imam veliku rezervu prema ovoj vesti a ne svidja mi se ni sto smo u poslednjih mesec dana intenzivno bili zasipani vestima kako Ninkov ide u Lans za 4 miliona, pa 3, pa oko 3 , pa na kraju niko nigde ne ode, sto dovoljno govori koliko su nasi igraci na ceni.

Zivi bili pa videli. Za Zvezdu je lose ako je mali veliki potencijal u sto se ja bas nisam uverio jesenas.

Adriano

pre 14 godina

Ja stvarno neznam da li neko moze da mi kaze da li je uopste dobro za nas fudbal da klinci odlaze, neko ce mozda reci pa dobro je za reprezenteciju, sto takodje nije tacno jer pogledajte primere Gulana, Smiljanica, Filipa DJordjevica i drugih, pa neka neko kaze da je dobro cak i za rprezentaciju da klinci odlaze iz nase lige, a o klupskom fudbalu da i ne govorim...

http://www.sportal.rs/news.php?id=20105

http://www.sportal.rs/news.php?id=20107

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/94307/filip-djuricic/transferdaten.html

I mnogi drugi klinci iz nase lige odlaze, sve mladji i mladji...

roman empire

pre 14 godina

Dukserica koju nosi Vujadin neprocenjivo,to je prava zvezdina politika forsiranje svoje dece iz svojih mladjih kategorija a onda prelazak u prvi tim, pa prodaja nekom inostranom klubu.Tako se stvaraju igraci i zaradjuju pare a ne trosenje miliona na neproverena inostrana pojacanja koja na kraju ni ne donesu titulu.Vujadin koji sigurno ima u zivotu veliku podrsku svog poznatog oca je i pored toga odlican fudbaler,sto dokazuje i interesovanje brojnih stranih klubova za njega.NAPRED ZVEZDO!!!!!

Ananas_na_sudu

pre 14 godina

Poenta price je sledeca:
Dule Savic sredio dva dana boravka u trening centru Njukasla,a posle toga pustio pricu da Njukasl zeli Savica da bi izvrsio indirektan pritisak na Pizona....Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaahahahaha....Fora izvaljena....mada mislim da ce Vujadin biti pozvan za mladu selekciju moje ulice....do 21 godine....
To je kao sto Fejsu zeli Roma...Hahahahhahahahaha

Neko tamo

pre 14 godina

Da li je moguce da Newcastle i Olimpik Marsej vide neki potencijal u ovom momku, a da mi to nismo primetili. Realno, na stranu to sto nosi breme poznatog oca i sto su ga mnogi zbog toga pljuvali, decko nije pokazao Bog zna sta u prvom delu sezone i pored Vilotica i Djordjevica i ne stize da igra na mestu centralnog defanzivca. Jesam laik ali u decku ne vidim potencijal za vise od osrednjeg fudbalera koji ce zavrsiti u nekoj Ceskoj ili Poljskoj ligi u najboljem slucaju. Ako se varam, tim bolje i za Zvezdu i za Newcastle i za njega samog.

navijač

pre 14 godina

Dali će neko stati na put ovom otvorenom nuđenju naše talete svetu?Klub u finansiskoj krizi a odbija više milionske sume?Drugi,kuburi sa novcem odbija fantastičnu sumu za prosečnog igrača?Koga to naši"vodeći" ljudi u fudbalskim klubovima obmanjuju?Trguju decom(verovatno uz dobar procenat).

Cezar

pre 14 godina

MOZE, ali minimum 15 miliona evra!
ko Argentinci pa i Hrvati
Veliki je potanciajl, ako ga proda za milion il dva, vredece preko 15 miliona!

Lemi

pre 14 godina

"Njukasl je odmah želeo na pozajmicu Savića, uz opciju da na leto kompletiramo transfer,nismo međutim bili spremni na takav dogovor, niti da ga pustimo ove zime, pa smo odbili ponudu" potvrdio je za sportski dnevnik, sportski direktor Ivan Adžić.

pa sto ste ga onda pustili da ode sa priprema!?!?

Ananas_na_sudu

pre 14 godina

Poenta price je sledeca:
Dule Savic sredio dva dana boravka u trening centru Njukasla,a posle toga pustio pricu da Njukasl zeli Savica da bi izvrsio indirektan pritisak na Pizona....Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaahahahaha....Fora izvaljena....mada mislim da ce Vujadin biti pozvan za mladu selekciju moje ulice....do 21 godine....
To je kao sto Fejsu zeli Roma...Hahahahhahahahaha

Neko tamo

pre 14 godina

Da li je moguce da Newcastle i Olimpik Marsej vide neki potencijal u ovom momku, a da mi to nismo primetili. Realno, na stranu to sto nosi breme poznatog oca i sto su ga mnogi zbog toga pljuvali, decko nije pokazao Bog zna sta u prvom delu sezone i pored Vilotica i Djordjevica i ne stize da igra na mestu centralnog defanzivca. Jesam laik ali u decku ne vidim potencijal za vise od osrednjeg fudbalera koji ce zavrsiti u nekoj Ceskoj ili Poljskoj ligi u najboljem slucaju. Ako se varam, tim bolje i za Zvezdu i za Newcastle i za njega samog.

Adriano

pre 14 godina

Ja stvarno neznam da li neko moze da mi kaze da li je uopste dobro za nas fudbal da klinci odlaze, neko ce mozda reci pa dobro je za reprezenteciju, sto takodje nije tacno jer pogledajte primere Gulana, Smiljanica, Filipa DJordjevica i drugih, pa neka neko kaze da je dobro cak i za rprezentaciju da klinci odlaze iz nase lige, a o klupskom fudbalu da i ne govorim...

http://www.sportal.rs/news.php?id=20105

http://www.sportal.rs/news.php?id=20107

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/94307/filip-djuricic/transferdaten.html

I mnogi drugi klinci iz nase lige odlaze, sve mladji i mladji...

JA

pre 14 godina

Pa ova Zvezda stvarno nije normalna, dudje preko 20 milki a odbija ponude od 8.5 milki od palerma za Lekica , sad za Savica , mislim stvarno nisu normalni ... :-) samo mi nije jasno kako ninkova nemogu ni za 1.5 milki da prodaju :-))))

nebitno

pre 14 godina

Da li provaljujete da u inostranstvo odlaze deca koju ne guraju mame,tate,strine,menadžeri... u Zvezdu i Partizan, i kao po pravilu postaju bolji igrači od ovih poguranih u CZ i PAR. Pravi talenti ne mogu da igraju u ova dva kluba jer nema ko da ih pogura, a skauti naših klubova su pametniji od skauta velikih evropskih klubova,sto su dokazali rezultatima naših klubova u Evropi.
Treba da ih je sve sramota. Duletov mali navodno na probi u Njukastlu, odbijena ponuda,bla,bla,truć,truć.
Trebali bi da ga poklone. Ali daleko je Borča,treba stići do tamo i pogledati mladog štopera koji potpisuje ugovor sa Arsenalom(još jedan u nizu mladih talenate koji nemaju leđa).
Putujte deco.Ovo je lopovska država. Idite tamo gde vam je bolje i gde će ceniti vaš talenat.

roman empire

pre 14 godina

Dukserica koju nosi Vujadin neprocenjivo,to je prava zvezdina politika forsiranje svoje dece iz svojih mladjih kategorija a onda prelazak u prvi tim, pa prodaja nekom inostranom klubu.Tako se stvaraju igraci i zaradjuju pare a ne trosenje miliona na neproverena inostrana pojacanja koja na kraju ni ne donesu titulu.Vujadin koji sigurno ima u zivotu veliku podrsku svog poznatog oca je i pored toga odlican fudbaler,sto dokazuje i interesovanje brojnih stranih klubova za njega.NAPRED ZVEZDO!!!!!

Cezar

pre 14 godina

MOZE, ali minimum 15 miliona evra!
ko Argentinci pa i Hrvati
Veliki je potanciajl, ako ga proda za milion il dva, vredece preko 15 miliona!

Vlada xxl

pre 14 godina

Lepa vest za porodicu Savic ako je istinita.Meni pomalo smeta jer decko nije posteno ni zaigrao za Zvezdu a vec se prodaje. Ipak imam veliku rezervu prema ovoj vesti a ne svidja mi se ni sto smo u poslednjih mesec dana intenzivno bili zasipani vestima kako Ninkov ide u Lans za 4 miliona, pa 3, pa oko 3 , pa na kraju niko nigde ne ode, sto dovoljno govori koliko su nasi igraci na ceni.

Zivi bili pa videli. Za Zvezdu je lose ako je mali veliki potencijal u sto se ja bas nisam uverio jesenas.

Vladika

pre 14 godina

Klasicna prica dizanja vrednosti igraca koji je prosecan ( kiks ) fudbaler. Jos ako mu je tata neko... Pa, mora da mu se napravi prohodnost za dalje. Ne bi me cudilo da je otiso sa menadzerom tamo da se sami nude pa to iskoristeno za ovakvu pricu. Pa on je juce igrao stopera i primismo gol iz peterca. I izgubismo...

kenny

pre 14 godina

Sta znam, po meni je ispravno postupila Zvezdina uprava.. Izvini molim te, ali ova fora dajte nam igraca na pozajmicu 6 meseci, pa ako nam se svidi mi cemo otkupiti ugovor je veoma problematicna..

Naime, recimo da Zvezda pristane na to, i potipise ugovor sad npr. 250,000e za pozajmicu 6 meseci i 2 miliona e za oktup ugovora ako nam se svidi! Problem je u tome sto igrac ako odigra dobru polu sezonu u Engleskoj, kao mlad i perspektivan automatski vredi na kraju polu sezone 3 puta vise (znaci 6 miliona), ali zbog vec ranije potpisanog ugovora Englezi bi platili za njega samo 2 miliona. Ili ako se ne pokaze nikom nista.

E pa ne moze tako. To bi bilo kao npr ja sad odem na pijacu, ocu da kupim 5 kila jagoda i kazem liku, platicu ti kilo, ako mi se svide jagode, doplaticu ti za sve, a ako ne vraticu ti ih onako ubudjale..

Ako ti se svidja plati pa se klati, ako ne sikter, bre!

Sale HH

pre 14 godina

Imam jedno pitanje za sve vas.
STO JE SAVIC U OPSTE I ISAO U ENGLESKU AKO ADZIC & CO NECE DA GA PRODAJU ILI POZAJME?
Nista protiv igraca,kluba,funkcionera nego samo realno razmisljanje.Prekidaju pripreme igracu, 2 dana u Engleskoj,uz to put,te ovo te ono,znaci ukupno 5-7 dana,da bi indirektno izjavili kako nije na prodaju ove zime,a do leta ce se mnogo toga desiti.Meni vise nista nije jasno u nasem fudbalu.
Pozz

DusanRS

pre 14 godina

Moze to i ovako da se napise: Velike prijatelj porodice Savic, godp. Ranko Stojic ispunio obecanje i Savica juniora odveo na probu u Englesku. Englezi nisu ostali odusevljeni i nisu ponudili ugovor Vujadinu, ipak zbog postovanja menadzera Stojica ponudili da bez naknade Zvezdi, ostave Savica da trenira.

Peter Tosh

pre 14 godina

На жалост сврака ништа од тога. Да вам је остао Ивић и Ден Тана па да се преко стола пуног крметине нешто договорите, овако тешко.
П.С. Браво Вујадине за избор гардеробе!

sundjer Bob

pre 14 godina

Nije mi jasno ko plasira ovakve gluposti u javnost Klub, Menadzeri ili neko treci.....te za Lekica 8 mil (Palermo) pa Savica hoce Njuka itd.....
Da li oni stvarno misle da ce neko poverovati u ovakve gluposti , oni momci josh nisu sazreli ni za Cz , a vec ih sele u neke osrednje klubove u Evropi!

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

pre 14 godina

Velika zabluda je ovaj momak ako stvarno neko nudi bilo kakve pare za njega preba ih odmah uzeti.Naravno da mu tata nije bio legenda ZVEZDE nebi o njemu ništa ni čuli a kamoli ostavljali komentare,tuzno što u našem sportu tata moze da ti obezbedi mesto cak i u timu kakva je moja ZVEZDA!

Nemanja

pre 14 godina

Konacno da ne poklanjamo igrace za sice(Ninkov) i da ne dajemo mlade i perspektivne igrace. Najlakse ih je prodati, a posle kukamo sto smo uzeli samo milion, dva a mogle smo 5x vise.
Voleo bih da ovaj tim ostane na okupu jos bar 2-3 sezone, a i vise, ako je moguce.

Marko_bgd

pre 14 godina

koliko su veliki strucnjaci ljudi u nasem fudbalu,pokazuje to sto stranci odvode nasu talentovanu decu ispred njihovih ociju...zeznuli su se sa Cosicem..nije ova uprava,ali dobro..Zvezda nikad nije imala obicaj da pusta mlade igrace da ih neko odvede,ili kupi,dok ne odigraju par godina u Zvezdi..za razliku od Partizana,koji je imao mnogo vise talenata,i svi su otisli..mali Aleksic iz Vojvodine,nije odigrao 15 utakmica,i otisao je..zato nam je liga sve slabija i slabija,jel ti mladi i talentovani igraci ne ostavljaju nikakav trag u nasem fudbalu,zahvaljujuci ovima sto ih pustaju da odu...

M V P

pre 14 godina

Mozda vecina ne vjeruje u Savica ali moje licno misljenje je da ovaj klinac ima potencijala. Prije svega moramo biti svjesni toga da on ima jedva 20-ak godina sto je za njegovu poziciju malo. Prije svega mu treba kontinuitet igara da bi davali ocjene. Ono sto sam ja primjetio i opet napominjem iznosim samo licno misljenje, Vujadin ima dobar skok, prilicno dobar pregled igre i dobar osjecaj za prostor. E sad da li ce iskoristiti potencijal koji ima i napredovati u narednim godinama zavisi od njega ili eventualnih povreda. Ja se nadam da ce izrasti u reprezenativnog stopera sto uostalom zelim i svim nasim mladim igracima bez obzira koje boje dres nose.

navijač

pre 14 godina

Dali će neko stati na put ovom otvorenom nuđenju naše talete svetu?Klub u finansiskoj krizi a odbija više milionske sume?Drugi,kuburi sa novcem odbija fantastičnu sumu za prosečnog igrača?Koga to naši"vodeći" ljudi u fudbalskim klubovima obmanjuju?Trguju decom(verovatno uz dobar procenat).

Dusan CZ

pre 14 godina

Decko je mlad i perspektivan..Videcemo vas grobari kad budete imali kosmare zbog njega....Vujadine samo rad i strpljenje...imas sve predispozicije da budes vrhunski stoper...

rema

pre 14 godina

Moje skromno mishljenje je da ce mali Savic biti dobar fudbaler... jeste da je josh golobrad i pomalo mrshav ali isto tako je i dosta zilav (bar se meni tako chini), spretan i visok... Malo ima problema sa prostorom ali se sve to da ispraviti... Treba da ostane u Zvezdi poshto sam protivnik odlaska nashih jako mladih igracha, a i Zvezda je uvek znala da napravi dobrog shtopera... (inache navijam za Partizan)

Joao

pre 14 godina

Veliki sam protivnik prodaje najmladjih fudbalera posle 15 utakmica u nasoj ligi. Razumem da je tesko zadrzati ultratalentovane igrace, ali mali Savic ipak nije ni Runi ni Krkic. Nije sasvim zreo ni za nasu, a kamoli za Premijer ligu. Onda, tu je pitanje radne dozvole, koju je u Engleskoj, bez reprezentativne karijere nemoguce dobiti. A i sta ce u crno-belom dresu, hehehe. Mi nekako moramo da podignemo nivo nase lige, igracki, trenerski, finansijski, bezbednosni. Ovako, samo teramo pare u dzepove onima koji ih vec imaju vise nego sto zasluzuju!

sinovi napred

pre 14 godina

Dobro je sto nije otisao , treba sada da upise "VISOKU" skolu FSS i da za 2 - 3 meseca postane "profi" trener , to kosta samo 5 000 eura, i da ga odmah postave za trenera mlade reprezentacije. To ce povoljno delovati na razvoj naseg fudbala ?????

JA

pre 14 godina

Pa ova Zvezda stvarno nije normalna, dudje preko 20 milki a odbija ponude od 8.5 milki od palerma za Lekica , sad za Savica , mislim stvarno nisu normalni ... :-) samo mi nije jasno kako ninkova nemogu ni za 1.5 milki da prodaju :-))))

Ananas_na_sudu

pre 14 godina

Poenta price je sledeca:
Dule Savic sredio dva dana boravka u trening centru Njukasla,a posle toga pustio pricu da Njukasl zeli Savica da bi izvrsio indirektan pritisak na Pizona....Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaahahahaha....Fora izvaljena....mada mislim da ce Vujadin biti pozvan za mladu selekciju moje ulice....do 21 godine....
To je kao sto Fejsu zeli Roma...Hahahahhahahahaha

roman empire

pre 14 godina

Dukserica koju nosi Vujadin neprocenjivo,to je prava zvezdina politika forsiranje svoje dece iz svojih mladjih kategorija a onda prelazak u prvi tim, pa prodaja nekom inostranom klubu.Tako se stvaraju igraci i zaradjuju pare a ne trosenje miliona na neproverena inostrana pojacanja koja na kraju ni ne donesu titulu.Vujadin koji sigurno ima u zivotu veliku podrsku svog poznatog oca je i pored toga odlican fudbaler,sto dokazuje i interesovanje brojnih stranih klubova za njega.NAPRED ZVEZDO!!!!!

Cezar

pre 14 godina

MOZE, ali minimum 15 miliona evra!
ko Argentinci pa i Hrvati
Veliki je potanciajl, ako ga proda za milion il dva, vredece preko 15 miliona!

Lemi

pre 14 godina

"Njukasl je odmah želeo na pozajmicu Savića, uz opciju da na leto kompletiramo transfer,nismo međutim bili spremni na takav dogovor, niti da ga pustimo ove zime, pa smo odbili ponudu" potvrdio je za sportski dnevnik, sportski direktor Ivan Adžić.

pa sto ste ga onda pustili da ode sa priprema!?!?

Neko tamo

pre 14 godina

Da li je moguce da Newcastle i Olimpik Marsej vide neki potencijal u ovom momku, a da mi to nismo primetili. Realno, na stranu to sto nosi breme poznatog oca i sto su ga mnogi zbog toga pljuvali, decko nije pokazao Bog zna sta u prvom delu sezone i pored Vilotica i Djordjevica i ne stize da igra na mestu centralnog defanzivca. Jesam laik ali u decku ne vidim potencijal za vise od osrednjeg fudbalera koji ce zavrsiti u nekoj Ceskoj ili Poljskoj ligi u najboljem slucaju. Ako se varam, tim bolje i za Zvezdu i za Newcastle i za njega samog.

navijač

pre 14 godina

Dali će neko stati na put ovom otvorenom nuđenju naše talete svetu?Klub u finansiskoj krizi a odbija više milionske sume?Drugi,kuburi sa novcem odbija fantastičnu sumu za prosečnog igrača?Koga to naši"vodeći" ljudi u fudbalskim klubovima obmanjuju?Trguju decom(verovatno uz dobar procenat).

Dusan CZ

pre 14 godina

Decko je mlad i perspektivan..Videcemo vas grobari kad budete imali kosmare zbog njega....Vujadine samo rad i strpljenje...imas sve predispozicije da budes vrhunski stoper...

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

pre 14 godina

Velika zabluda je ovaj momak ako stvarno neko nudi bilo kakve pare za njega preba ih odmah uzeti.Naravno da mu tata nije bio legenda ZVEZDE nebi o njemu ništa ni čuli a kamoli ostavljali komentare,tuzno što u našem sportu tata moze da ti obezbedi mesto cak i u timu kakva je moja ZVEZDA!

Vladika

pre 14 godina

Klasicna prica dizanja vrednosti igraca koji je prosecan ( kiks ) fudbaler. Jos ako mu je tata neko... Pa, mora da mu se napravi prohodnost za dalje. Ne bi me cudilo da je otiso sa menadzerom tamo da se sami nude pa to iskoristeno za ovakvu pricu. Pa on je juce igrao stopera i primismo gol iz peterca. I izgubismo...

Vlada xxl

pre 14 godina

Lepa vest za porodicu Savic ako je istinita.Meni pomalo smeta jer decko nije posteno ni zaigrao za Zvezdu a vec se prodaje. Ipak imam veliku rezervu prema ovoj vesti a ne svidja mi se ni sto smo u poslednjih mesec dana intenzivno bili zasipani vestima kako Ninkov ide u Lans za 4 miliona, pa 3, pa oko 3 , pa na kraju niko nigde ne ode, sto dovoljno govori koliko su nasi igraci na ceni.

Zivi bili pa videli. Za Zvezdu je lose ako je mali veliki potencijal u sto se ja bas nisam uverio jesenas.

M V P

pre 14 godina

Mozda vecina ne vjeruje u Savica ali moje licno misljenje je da ovaj klinac ima potencijala. Prije svega moramo biti svjesni toga da on ima jedva 20-ak godina sto je za njegovu poziciju malo. Prije svega mu treba kontinuitet igara da bi davali ocjene. Ono sto sam ja primjetio i opet napominjem iznosim samo licno misljenje, Vujadin ima dobar skok, prilicno dobar pregled igre i dobar osjecaj za prostor. E sad da li ce iskoristiti potencijal koji ima i napredovati u narednim godinama zavisi od njega ili eventualnih povreda. Ja se nadam da ce izrasti u reprezenativnog stopera sto uostalom zelim i svim nasim mladim igracima bez obzira koje boje dres nose.

Peter Tosh

pre 14 godina

На жалост сврака ништа од тога. Да вам је остао Ивић и Ден Тана па да се преко стола пуног крметине нешто договорите, овако тешко.
П.С. Браво Вујадине за избор гардеробе!

sundjer Bob

pre 14 godina

Nije mi jasno ko plasira ovakve gluposti u javnost Klub, Menadzeri ili neko treci.....te za Lekica 8 mil (Palermo) pa Savica hoce Njuka itd.....
Da li oni stvarno misle da ce neko poverovati u ovakve gluposti , oni momci josh nisu sazreli ni za Cz , a vec ih sele u neke osrednje klubove u Evropi!

kenny

pre 14 godina

Sta znam, po meni je ispravno postupila Zvezdina uprava.. Izvini molim te, ali ova fora dajte nam igraca na pozajmicu 6 meseci, pa ako nam se svidi mi cemo otkupiti ugovor je veoma problematicna..

Naime, recimo da Zvezda pristane na to, i potipise ugovor sad npr. 250,000e za pozajmicu 6 meseci i 2 miliona e za oktup ugovora ako nam se svidi! Problem je u tome sto igrac ako odigra dobru polu sezonu u Engleskoj, kao mlad i perspektivan automatski vredi na kraju polu sezone 3 puta vise (znaci 6 miliona), ali zbog vec ranije potpisanog ugovora Englezi bi platili za njega samo 2 miliona. Ili ako se ne pokaze nikom nista.

E pa ne moze tako. To bi bilo kao npr ja sad odem na pijacu, ocu da kupim 5 kila jagoda i kazem liku, platicu ti kilo, ako mi se svide jagode, doplaticu ti za sve, a ako ne vraticu ti ih onako ubudjale..

Ako ti se svidja plati pa se klati, ako ne sikter, bre!

Adriano

pre 14 godina

Ja stvarno neznam da li neko moze da mi kaze da li je uopste dobro za nas fudbal da klinci odlaze, neko ce mozda reci pa dobro je za reprezenteciju, sto takodje nije tacno jer pogledajte primere Gulana, Smiljanica, Filipa DJordjevica i drugih, pa neka neko kaze da je dobro cak i za rprezentaciju da klinci odlaze iz nase lige, a o klupskom fudbalu da i ne govorim...

http://www.sportal.rs/news.php?id=20105

http://www.sportal.rs/news.php?id=20107

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/94307/filip-djuricic/transferdaten.html

I mnogi drugi klinci iz nase lige odlaze, sve mladji i mladji...

DusanRS

pre 14 godina

Moze to i ovako da se napise: Velike prijatelj porodice Savic, godp. Ranko Stojic ispunio obecanje i Savica juniora odveo na probu u Englesku. Englezi nisu ostali odusevljeni i nisu ponudili ugovor Vujadinu, ipak zbog postovanja menadzera Stojica ponudili da bez naknade Zvezdi, ostave Savica da trenira.

Joao

pre 14 godina

Veliki sam protivnik prodaje najmladjih fudbalera posle 15 utakmica u nasoj ligi. Razumem da je tesko zadrzati ultratalentovane igrace, ali mali Savic ipak nije ni Runi ni Krkic. Nije sasvim zreo ni za nasu, a kamoli za Premijer ligu. Onda, tu je pitanje radne dozvole, koju je u Engleskoj, bez reprezentativne karijere nemoguce dobiti. A i sta ce u crno-belom dresu, hehehe. Mi nekako moramo da podignemo nivo nase lige, igracki, trenerski, finansijski, bezbednosni. Ovako, samo teramo pare u dzepove onima koji ih vec imaju vise nego sto zasluzuju!

nebitno

pre 14 godina

Da li provaljujete da u inostranstvo odlaze deca koju ne guraju mame,tate,strine,menadžeri... u Zvezdu i Partizan, i kao po pravilu postaju bolji igrači od ovih poguranih u CZ i PAR. Pravi talenti ne mogu da igraju u ova dva kluba jer nema ko da ih pogura, a skauti naših klubova su pametniji od skauta velikih evropskih klubova,sto su dokazali rezultatima naših klubova u Evropi.
Treba da ih je sve sramota. Duletov mali navodno na probi u Njukastlu, odbijena ponuda,bla,bla,truć,truć.
Trebali bi da ga poklone. Ali daleko je Borča,treba stići do tamo i pogledati mladog štopera koji potpisuje ugovor sa Arsenalom(još jedan u nizu mladih talenate koji nemaju leđa).
Putujte deco.Ovo je lopovska država. Idite tamo gde vam je bolje i gde će ceniti vaš talenat.

Sale HH

pre 14 godina

Imam jedno pitanje za sve vas.
STO JE SAVIC U OPSTE I ISAO U ENGLESKU AKO ADZIC & CO NECE DA GA PRODAJU ILI POZAJME?
Nista protiv igraca,kluba,funkcionera nego samo realno razmisljanje.Prekidaju pripreme igracu, 2 dana u Engleskoj,uz to put,te ovo te ono,znaci ukupno 5-7 dana,da bi indirektno izjavili kako nije na prodaju ove zime,a do leta ce se mnogo toga desiti.Meni vise nista nije jasno u nasem fudbalu.
Pozz

Marko_bgd

pre 14 godina

koliko su veliki strucnjaci ljudi u nasem fudbalu,pokazuje to sto stranci odvode nasu talentovanu decu ispred njihovih ociju...zeznuli su se sa Cosicem..nije ova uprava,ali dobro..Zvezda nikad nije imala obicaj da pusta mlade igrace da ih neko odvede,ili kupi,dok ne odigraju par godina u Zvezdi..za razliku od Partizana,koji je imao mnogo vise talenata,i svi su otisli..mali Aleksic iz Vojvodine,nije odigrao 15 utakmica,i otisao je..zato nam je liga sve slabija i slabija,jel ti mladi i talentovani igraci ne ostavljaju nikakav trag u nasem fudbalu,zahvaljujuci ovima sto ih pustaju da odu...

Nemanja

pre 14 godina

Konacno da ne poklanjamo igrace za sice(Ninkov) i da ne dajemo mlade i perspektivne igrace. Najlakse ih je prodati, a posle kukamo sto smo uzeli samo milion, dva a mogle smo 5x vise.
Voleo bih da ovaj tim ostane na okupu jos bar 2-3 sezone, a i vise, ako je moguce.

rema

pre 14 godina

Moje skromno mishljenje je da ce mali Savic biti dobar fudbaler... jeste da je josh golobrad i pomalo mrshav ali isto tako je i dosta zilav (bar se meni tako chini), spretan i visok... Malo ima problema sa prostorom ali se sve to da ispraviti... Treba da ostane u Zvezdi poshto sam protivnik odlaska nashih jako mladih igracha, a i Zvezda je uvek znala da napravi dobrog shtopera... (inache navijam za Partizan)

sinovi napred

pre 14 godina

Dobro je sto nije otisao , treba sada da upise "VISOKU" skolu FSS i da za 2 - 3 meseca postane "profi" trener , to kosta samo 5 000 eura, i da ga odmah postave za trenera mlade reprezentacije. To ce povoljno delovati na razvoj naseg fudbala ?????