Košarka 608

Sreda, 27.01.2010.

20:27

Veliki Partizan dobio prvaka Evrope

Košarkaši Partizana pobedili su Panatinaikos 64:59 (20:22, 16:20, 10:10, 18:7) u Atini u prvom meču Top 16 faze Evrolige.

Veliki Partizan dobio prvaka Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

608 Komentari

Sortiraj po:

Molle

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja
(Onaj veći klub, 27. januar 2010 23:03)

A uveli vam internet u Palmoticevoj a? Pa super.
(terapeut, 28. januar 2010 17:37)

Koji si ti kralj, covece ! Ja se NIKAD nisam nasmejao nekom komentaru ovako/ovoliko, a vise sam nego redovan ovde. Svaka ti cast jos jednom, imam bigla od 5 meseci i gleda me stenac kako se smejem i krivi glavicu u cudu. Ne da si zasluzio pivo, nego tri !

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Jeste i ja se slazem Dule je veliki trgovac,napravio je ove godine dil sa svim ekipama protiv kojih smo igrali ili cemo tek igrati,tako da ce nas svi oni pustiti da ih pobedjujemo i mi cemo na kraju biti prvaci evrope!Dakle pao nas je pustio jer mu dajemo Marica,grcki romi su nas pustili jer im dajemo Mekkejleba,unikaha nas je pustila jer im dajemo Rasica,lijetuvos nas je takodje pustio jer im dajemo Milosevica,orleanu dajemo Bozica,efesu dajemo Robertsa,barsa ce nas tek pustiti jer im dajemo Vranesa,marusiju dajemo Kecmana,onda u 1/4 finalu nas pusta real jer im dajemo Veselog,pa zatim na fajnal foru nas pusta cska jer im dajemo Djekica,Mitrovica i Sinoveca,i na kraju u finalu evrolige opet nas pusta barsa jer im dajemo Duleta i Misu Tumbasa(da zabavlja umrtvljenu publiku u blau grani)i eto mi osvajamo evroligu i ostajemo bez celog tima.Ali kao prvaci evrope postajemo mamac za sve dobre igrace,prvo cemo uzeti Keselja,Bjelicu,Macvana,Marjanovica,Markovica,Raduljicu,a onda i neke odlicne strance i opet cemo dominirati na ovim prostorima a vi cete i dalje kobojagi bojkotovati svoj klub i cekati sledecu sezonu...A da trener te nove ekipe ce biti Zeljko Obradovic,jer ce ga navijaci paoa oterati jer nije uspeo da odbrani evroligu!

bojan

pre 14 godina

Ajde da nazovemo stvari pravim imenom.
Drzava nece da pomogne Partizanu, jer vrh DS-a navija za Zvezdu, sto su i javno izjavili. Ne kazem da je sramota navijati za Zvezdu, ali postoji i nesto sto se zove interes sporta, interes Beograda i Srbije.

Blago glupima, nicega se ne stide....

pre 14 godina

Komentarisanje musavih, košarke i Evrolige je kao komentarisanje mesara neke operacije na srcu. Ista vrsta razumevanja i znanja.

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

nek0o rece da cemo imati svih 6PORAZA,nek se sad javi mozda dobije kartu za BARSU.STO cas zulja ako nam je OBRADOVIC DAO,setimo se tekmo zvezda=lacio,kad mihajlovic i stankovic nisu hteli da igraju protiv vas,onda ste ih dizali u nebesa kao to su pravi zvezdasi,turski konjanici itd.a sad vas ovo zulja,pogledajte prvo svoje dvoriste,musavi nijedni.

Objektivni navijac Partizana

pre 14 godina

PAO je bio na domak senzacije da pobedi Partizan ispred svojih navijaca. Ipak, igraci Partizana su se trgli u poslednjoj cetvrtini i rutinski utakmicu priveli kraju.

terapeut

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja
(Onaj veći klub, 27. januar 2010 23:03)

A uveli vam internet u Palmoticevoj a? Pa super.

milan, Kumanovo

pre 14 godina

Sve je ovo namesteno. Iz tog razloga Partizan prodaje igrace Pau za duplo jeftine pare. Kada pisete o D.V kao o velikom treneru treba dobro da razmislite o tome, ja bih pre rekao da se ipak radi o dobrom trgovcu nego o nekom strucnjaku. Namestaljka 100%.

crno belo srce celo kao vulkan je sad vrelo!

pre 14 godina

Dugo sam cutao i citao komentare posle svake velike pobede ali vise nisam mogao da izdrzim i odlucio sam da progovorim.
Ovo je stvarno cudo, jako cenim to sto Partizan na celu sa Duletom Vujosevicem radi, voleo bih da taj covek procita ovaj komentar. Zivim u fantaziji, zivim za ove uspehe, jedan od mojih najvecih motiva u zivotu su ove pobede. Nekad mi ovo daje smisao da se dalje trudim i radim na sebi, mozda sam bolestan i lud sto toliko emotivno dozivljavam mnoge stvari u zivotu. Verujem da sa ovim rezultatom imamo otvoren put u top 8 a verujem i da nam je vreme da prodjemo na fajnal four, ipak smo dve godine igrali top 8, pocinjem da verujem u cuda iako sam jako realan. Realnost je gruba rec. Trebalo bi ziveti i mastati, zasto da ne. Za mene je sve ovo jedan san iz kojeg ne zelim da se budim, nacin da za trenutak pobegnem od briga i problema i da uzivam. Hvala ti sto si mi podario trenutke srece i sto sam za trenutak pobegao od surovosti-realnosti
(svim srcem za Partizan, 28. januar 2010 02:25)

svaka cast. bukvalno imam istu situaciju jer partizanovi podvizi u evroligi me tjeraju da se borim za davno utihli djecacki san. pozdrav svim grobarima! ziveo partizan!

ivan

pre 14 godina

kavi su ovi jadovci sto omalovazavaju veliku pobedu PARTIZAN-a nad aktuelnim prvakom evrope.

i posle grobari imaju komplekse. pa da li grobari ili mozda neko drugi?

Preljub

pre 14 godina

Prisecajuci se kojekakvih tautologija koje su se mogle naci, a ticale su se odnosa izmedju KK Partizan i KK Crvena Zvezda, evo i mog skromnog doprinosa:
1.Ono sto je KK Partizan u srpskoj to je KK Panatinaikos u grckoj kosarci,
2. Ono sto je KK Crvena Zvezda u srpskoj to je KK Olimpijakos u grckoj kosarci
3. Kada KK Partizan igra protiv KK Olimpijakos to je isto kao i kad KK Partizan igra protiv KK Crvena Zvezda (sto su pojedini navijaci KK CZ i potvrdili svojim prisustvom i zdusnim navijanjem protiv srpskog predstavnika u najelitnijem kosarkaskom takmicenju u Evropi)
4)Ako se pretpostavke 1-3 uzmu kao tacne onda navijaci KK CZ navijaju za svaku ekipu koja igra protiv KK Panatinaikos
5. Konacno, ako su pretpostavke od 1-4 tacne, to znaci da su navijaci KK Crvena Zvezda navijali sinoc za KK Partizan!?

Je li ova tautologija tacna!? Zbunjen sam... Mislim da jeste kada su u pitanju normalni ljubitelji kosarke kao igre (misaone rece neko :) ), a ne ostrasceni polusvet koji treba ekspresno oterati iz nasih hala.

Markisha

pre 14 godina

veliki sam navijac crvene zvezde, ali partizan me opet i opet fascinira pobjedama u evroligi! opet ste dokazali da ste najbolji kad je najpotrebije. svaka cast majstori i zelim vam puno sportske srece jos po grupama i ako je moguce da se plasirate opet u top-8! bila bi to velika stvar za nasu kosarku!

pfc

pre 14 godina

Aca, 28. januar 2010 14:03)
Verovatno ni sam ne kapiras sta si napisao. Ako je tebi selo Srbija, bivsa juga/NLB liga/ Evropa, odakle onda ti dolazis. Sa marsa? Partizan samo NBA prsten nije osvojio. Sve ostalo jeste. Pa naravno da se sladim sto smo bolji od komsinice. Da nije tog rivalstva,onda ni Partizan ni Zvezda ne bi bili to sto jesu. Idi bolje resavaj ukrstene reci i gledaj slagalicu.
Verujem da je Zeljku Obradovicu bilo sinoc drago. Krv nije voda. Grobarcina. Pa zamislite jednog dana DVa protiv nas! Svadjao bi se i psovao bi sudije u nasu korist.

pavle

pre 14 godina

ej djordjevici ne znam koliko je realno.,tj koliko je ostvarljivo,ali mislim da mogucnost postoji.ima nas mnogo.Jasno je da drzava nema nameru da pomogne ni Partizan kao i ostale prvoligase..Znamo da zadnjih 17godina Partizan kuburi sa budzetom koji danas ne prelazi milion na godisnjem nivou.Dule je izbacio radi pocecanja Velickovica,Tepica,Hausa,Lazmea,Pekovica,Palasia............................
Marica,Macaleba ove godine i jos mnoge koje nisam naveo...Igraju sada u naj kvalitetnijim timovima evrope da neduzim..
racunica: Ako do kraja sezone napravimo jedinstveni racun na koji uz saglasnost sa partizanom (koju cemo dobiti) upotrebimo za finansiranje budzeta,pod uslovom da se taj novac iskljucivo upotrebljava za vinansiranje plata igracima koji su okusnica tima(nek i dule uzme nesto ako ostane :))zasluzio je )..imacemo tim koji ce biti medju favoritima za evropski tron..ako 100-150 hiljada grobara uplati po 5,6,7,10 evra..u skladu sa svojim mogucnostima..toliko kosta jedna karta ili preplata za neke lopove.Imacemo npr.osim dva pomenuta i ostale momke koji su danas u prvih 12..Matori ce da izvrsi neke korekcije izbacice neke nove klince.,ne cemo strepeti kakav ce biti tim naredne godine,neka sve njih sluzi zdravlje,a mi cemo imati i mira pored vere koja nas ne napusta..mozda preterujem,verujem da je tako nesto izvodljivo..IZVINJENJE SVIMA KOJE SAM SMORIO KARENJINOM

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Bravo Partizane od Zvezdasa.Moram priznati da sam ljubomoran na ovo sto vi radite u Evroligi i imam veru da cemo jednoga dana igrati zajedno van domaceg prvenstva i NLB-a.

Batterss

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

Kakve ti gluposti pricas!! PAO da pusti partizan pa da ispadne iz top16. Pa oni su sa ovim porazom na izlaznim vratima eurolige, vec posle prvog kola.

mali Perica

pre 14 godina

Najveci gubitnik Slobodan Sarenac. . .pa ko njemu daje da prenosi Partizanove utakmice???
Ustvari svi znamo ko. . .ali dok Partizan dobija aktuelnog prvaka Evrope u gostima za prolaz u Top 8 covek se ponasa kao na sahrani. . .a i tamo su ljudi veseliji
(Raduj se Groblje!, 28. januar 2010 11:56)

nekima je malo krivo, aaa? neka je Shareni bio kao na sahrani, ali on donosi srecu Partizanu...a ove ostale ne bih ni pominjao....dok dobijamo, moze da prenosi kako hoce

danijel dorcol

pre 14 godina

mislim sta reci??? da moze dule par godina da zadrzi jedan tim bez problema bi se prosetali do vrha evrolige a ovako ostaje nam da se nadamo da cemo opet ponoviti istanbul... dule ne idi iz partizana dok se ne popnes na vrah!!! tvoji grobari i dorcolci!!!

boki zagreb-cibonaš

pre 14 godina

Čudno kako već 3 put dobivate Panathinaikos na čelu sa trenerom Obradovićem..ali ako je sve čisto, ja vam čestitam. Sa nikakvom ekipom, jer ste prvu petorku prodali,sa ekipom koja je oba puta izgubila od moje CIbone, treba pobijediti Pao, ovaj Vujo je maca sa 9 života.

DBZ

pre 14 godina

Uprkos opijenosti posle ove fenomenalne pobede, ne zaboravimo na Aleksa Marica kome je sigurno bilo vrlo tesko sto nije mogao da pomogne drugovima na terenu. Aleks, zaleci se lepo i vrati se jos bolji, nemoj da ti koleno pokvari karijeru ko Nadalu. Dule, momci, svaka cast i naklon do zemlje.

marko-nbg

pre 14 godina

Ja ne bih dizao veliku frku oko ovoga! Da , super je sto je Partizan pobedio!!! Veliki uspeh, ali ako misli da prodje dalje MORA i jos jednom MORA da pobedi i kod kuce Barsu i PAO ponovo! Da li Partizan ima snage da dva puta za redom pobedi PAO??? Jeste da se igra u Pioniru, ali nisu ni oni naivni i sigurno ce izvuci pouke iz prethodnog meca! Sa druge strane, odlicna utakmica! Malo sam se nervirao zbog nekih glupih poteza Partizanovih igraca u mementima kad se lomio rezultat, ali OK! Najbitnije je da Partizan pokazuje da moze da se nosi sa "velikim" i "skupim" ekipama i da sa njima moze da igra ravnopravno !!

bam

pre 14 godina

pa kad muka natera zvezdashe da pishu komentare, jbg mi odosmo na fajnal 4 a vi na fajnal 120 xDDDDDDD, ipak ste vi klub za curice xDDDDD

stoka iz BLOka..

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...
(Farcic, 28. januar 2010 03:30)

I pesmica za ovog "STRUČNJAKA" i sve njemu slične njuške :
FRUSTRATION, FRUSTRATION..... I FEEL FRUSTRATION !!!
Hvala Vam što verujete da Partizan ima tako jak lobi da zadnje 3 godine aktuelni prvaci Eurolige moraju da izgube od nas !
Pa naravno da je namešteno, svi znaju da Diamantidis, Spanulis i Jasikevičijus od malih nogu navijaju za Partizan. A da i gazda Panatinaikosa je simpatizer.. Jel da ?? A 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Obožavam da čitam ove komentare simpatizera drage nam komšinice... Čine me srećnim kao i pobede našeg VELIKOG PARTIZANA !!

Gepek je zakon

pre 14 godina

Hvala Partizanu, hvala Željku, hvala PAO, uvek dobro zaradim na ovoj utakmici. Pogađam rezultat po četvrtinama.

Samo malo manje očigledno da bude, provaliće nas :)
(kladioničar, 27. januar 2010 23:45)
Hahaha, koji jadov.

republika srpska

pre 14 godina

Pa ovo sto ovi momci rade sa duletom na celu je za svako divljenje bili grobari,delije ili ne znam koji fanaticni navijaci u cijelom svijetu a onaj koji se usudi da pljuje ili cak i pokusa da poredi ovo sa nekim rivalstvom izmedju Partizana i Zvezde je jako jadan covek! Na ovo mora biti ponosan svaki srbin,a avaki stranac da nam se divi! A vi tzv. navijaci koji kazete da je ovo namjestena utakmica,zapravo se usudjujete da bacate mrlju na jednog od najuspjesnijih trenera naseg doba OBRADOVICA a ne zasluzujete da ga stavite u usta!!!SRAMOTA!!! Zivio Partizan i majka Srbija!!! Sa Duletom za istoriju!!

gasa001

pre 14 godina

a sta cemo. taki smo mi grobari.
jednom grobar uvek grobar.i tako dok ne crknes.
jednom nas pusti zeljko ,jednom milenko,u beogradu ce pekovic.pa tome ni cigani ni hrvati ne mogu odoleti.protiv olimpijakosa nas pustio teodosic protiv efesa igor rakocevic i mario kasun.a umalo da zaboravim unikahu i omara kuka.cek da vidim.pa da prosle godine u moskvi protiv cska nas je pustio zoran planinic i veliki grobar etore mesina.naci cemo mi i u barsi nekog grobara u dusi da nas pusti sledece nedelje.mozda riki rubio.i naravno slag na tortu.prosle godine nista od nas nebi bilo da nije na klupi zvezde bio kari pesic.nego nas covek pustio da uzmemo kup i titulu.
sta da radimo kad grobara ima svuda i na svakom mestu.
a i ona cuvena od stevana karadzica"oce stoka da nas nabije 30 razlike"nije sto nas on nevoli nego sto je on prikriveni grobar.

samo tebi verni samo tebi odani

pre 14 godina

gledam utakmicu i mislim se u sebi...samo da dobijemo ...pa odma sutra nek padnem na ispit...ljubav prema klubu...volim partizan

Aca

pre 14 godina

Zanimljivo kako mi generalno patimo od viska nerazumljivih, nerezonskih emocija i ne znamo da objektivno sagledamo stvari.

Evo npr. moji grobari. Pa kad razmislimo mi smo ti koji drzimo KK Crvena Zvezda i potpaljujemo njihov mit, time sto uopste komentarisemo o njima na ovakvim vestima . Meni je prosto nejasno da jedan navijac Partizana , posle velike pobede njegovog tima u Top 16, sedne za komp i pise poruke navijacima Zvezde. Meni je to potpuno neshvatljivo i bizarno. Cekaj, tvoj tim je dobio Pao i tvoja prva pomisao je " E, sad cu sednem za komp i ispljujem Zvezdu" Suludo. Kao kad bi navijac Barce u fudbalu posle pobede u ligi sampiona rekao e sad cu sednem i zezam Valensiju. ???

Objektivno je svima nama jasno da je KK Partizan bolji tim, da su njegovi domeni i ciljevi u nekoj totalnoj drugoj kosarkaskoj dimenziji od Zvezde. Mislim da su svi komentari o zvezdi, kontra produktivni i da time pokazujemo da nama nije cilj da se merimo sa velikanima nego da prosto budemo 'prvi u nasem selu', sto vec jesmo, al mene bas briga sto smo prvi u smrdljivom selu. Ocu budem prvi u velikom gradu!. Kao ljubitelj Partizana i kosarke molim navijace Partizana da ne koriste ovakve vesti da pominju Zvezdu ( zao mi je cak sto to i ja cinim ovde al ocigldno moram). Meni je to totalna nebuloza, a oni jedva cekaju da provociraju jel to je jedino sto mogu posto na terenu nisu na nasem nivou. A vecina grobara ( verovatno mladih emotivnih navijaca) se odmah prime. Nemojte to da radite. Nemojte da od njih pravite veci klub nego sto jesu. Ima mesta i vesti da se prepucavamo sa njima , al to nije ova vest sigurno.

Veljko

pre 14 godina

Okupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Dule Vujosevic. Kaze Roger: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser svih vremena', kaze Cristiano: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler danasnjice'. Dodje red na Duleta Vujoševića: 'Sta se lozite vas dvojica, nisam ja nikog poslao...

imai komplekse...imamo komplekse

pre 14 godina

@struja

jeste mi namestamo sa zeljkom da pobedimo svaku i može nam se....a ti se nerviraj..mi to namerno radimo da bi se ti nervirao...ahahahahah

kako starim sve te vise volim

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

JA TE MOMENTALNO RAZUVERAVAM DA LUPAS GLUPOSTI, AKO TI BUDE TREBAO JOS KOJI ODGOVOR NA OVAKO PAMETNA PITANJA SVAKI PUT CU TE RAZUVERITI...
Boze kakav smo narod, daj ljudi cenite bar malo sto Partizan cini sa Srpsku kosarku ili nemojte uopste komentarisati

fix decenije

pre 14 godina

@garagani

vi ste jos providniji,uplatio sam pre deset godina da necete viseti titulu i evri-ligu narednih deset godina,sada sam multimilioner

Milan Subotica

pre 14 godina

Dajte nam žiro račun KK Partizana da uplatimo 2,3,5,10,... evra (ko koliko može i hoće)da ovi momci budu i novčano nagrađeni. Ovakvo nešto u Srbiji skoro da i ne postoji. Beskrajno hvala za divan osećaj.
(Drndarević, 27. januar 2010 23:05)

ziro racun ti je isti kao kad se uplacuje live prenos preko neta..

355-1013013-02

pozz svima....

Inspektor Kluzo

pre 14 godina

Da mi je neko prosle godine kad je PAO osvojio Euroleague rekao da ce Partizan odamah sledece godine da ga dobije u sred Atine bez najboljeg igraca mislio bih da me neko zeza!

slobo

pre 14 godina

Svaka cast za naslov a sto se tice ovi sto navijaju za Zvezdu juce su pisali kako PARTIZAN gubi sa dvadeset a neki i sa trideset razlike danas vec pisu kako je Obradovic pustio kakve su to bolesti u pitanju to niko nezna mislim i oni sami da neznaju nisu oni krivi za to kriva je medicina posto jos nisu pronasli lek za tkve bolesti kada se utvrdi kakve su bolesti u pitanju mozda se i pronadje lek ja licno navijam za PARTIZAN ali mi je bilo drago sto je Zvezda pobedila u Utorak ipak su to nasi klubovi koji igraju u Evropi ja svatam kada se igra utakmica izmedju PARTIZANA i Zvezde sto se ne podnosimo ziveo VELIKI K.K.PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.

zvezdas

pre 14 godina

Vi grobari ste toliko providni da sam ja juce na singl 2 zaradio na vas uz kvotu 15 fine parice! A protiv Barse, igram na Barsu i da vam daju +15

Boske

pre 14 godina

'Alo, ljudi, sve razumem, ali tolike komplekse da ste navukli od Duleta, to mi nije jasno?!
Te pustio nas Zeljko, te prelazak Marica, da li ste vi normalni? Toliki milioni ulozeni, a oni ce da puste Partizan,ma daj! KK Sledeci Vek, Opaca i drustvo, c...ni, gledajte u sebe, kod sebe, pa Stradija vam oprostio lovu sto ste mu ukrali. Vi niste klub, vi ste masina za uzimanje i pranje novca.
Naklonite se Duletu i jednom priznajte uspeh. Niko vas ne mrzi, vi sami sebe ukopavate ovakvim komentarima.
Svaka cast, Dule!
Svaka cast, momci!

realno

pre 14 godina

samo da znate ko je Duletov najbolji drug i sta piju..(Chuck je ispao iz drustva odavno zbog ljubomore)

http://www.youtube.com/watch?v=U18VkI0uDxE

Fridek

pre 14 godina

kada je saznao sastav Grupe E,u koju je svrstan njegov tim,trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je "realnost jedna pobeda".

E sada mnogi su pomislili da je to jedna pobeda u 6 utakmica. e pa prevarili su se dule je mislio da je realnost samo po jedna pobeda u svakom kolu! jer i sami znate da kad dule kaze nesto on to i ostvari pa ne bi bilo uredu prema ostalim ekipama da je rekao 3 pobede jer bi onda posle 2 kola vec obezbedili prolazak u top 8!

jedan je dule!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Majstorcina

pre 14 godina

Ovo može samo KK Partizan i niko više, ali ni to nije dovoljno da neko konačno obrati pažnju i stane iza najboljeg srpskog sportskog kolektiva!

Aца нс

pre 14 godina

Мислим стварно не знам шта да кажем !!! Свака част момци,идемо даље,нема опуштања!!! Хвала ти,хвала ти,Црно-бела љубави,певају ти Гробари,твоји верни синови !!!

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Toliko sam srecan, da ne mogu to opisati recima.... Hvala vam crno beli majstori.... Hvala vam sto mi ulepsavate zivot...

Ne treba naravno upadati u euforiju, samo ovako nastaviti, hrabro, borbeno, pa sta bude.... Cak i ako izgubimo od Barse sledece kolo, ne treba se predavati, dolazi nam mozda i najvaznije gostovanje ove godine, a to je Marusiju u Atini. Tu lezi kljuc prolaska, iako ta utakmica nece nista direktno odluciti....

Problem je finalni turnir kupa izmedju dvomeca sa Marusijem, plasim se prevelikog zamora..... Iksreno, bolje stedeti se za EL, a u sastav za kup ubaciti 4-5 omladinaca, pa sta bude.

Valjalo bi dobiti Marusi u Atini, jer onda su sanse za prolaz u top 8 velike, plus, Maric se vraca tada na parket, taman za Pao u Pioniru.... Pozdrav crno beloj familiji....

P.S.
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

Ti si decko promasio hemisferu....

Niki

pre 14 godina

Pobeda nad cibonom-tim,pobeda nad ci***ima-srce,partizan sampion-neprocenjivo,ZA SVE OSTALO TU JE DULE VUJOSEVIC!!!
Poruka za kk sledeca sezona, ne komentarisite utakmice partizana,gledajte svoje dvoriste,a o evroligi sanjajte....

jack

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...
(Farcic, 28. januar 2010 03:30)

Kao prvo- hahahahahahaha...
Kao drugo- ovo ti je gari moj top 16 faza, dakle nemas veze o tome.
Kao trece- "prvi jaci Evropski klub ce ih isperdasiti"... pa sta bi ti vise od prvaka Evrope i to u gostima, bez najjaceg igraca i MVP-a?!
I kao cetvrto- sedi, jedan!

Raduj se Groblje!

pre 14 godina

Najveci gubitnik Slobodan Sarenac. . .pa ko njemu daje da prenosi Partizanove utakmice???
Ustvari svi znamo ko. . .ali dok Partizan dobija aktuelnog prvaka Evrope u gostima za prolaz u Top 8 covek se ponasa kao na sahrani. . .a i tamo su ljudi veseliji

Milanche

pre 14 godina

Ne smemo sad da se uobrazimo posle ove velike pobede, po našem običaju, i da izgubimo od Marusija ili od Barse kući. Kao što smo iznenadili PAO, tako može i on nas u Beogradu, ipak je to skup i ozbiljan tim. Ima još dosta da se igra, ovo je tek početak. Zato ... bez opuštanja, bez euforije, u igri smo za plasman u narednu rundu.

Deki 79

pre 14 godina

Izvanredna pobeda naseg Partizana,jos ne mogu da verujem sta se desava.Medjutim,zalosno je sto se evroliga prema nama ponasa skroz nekorektno,i sto bez pobede nad Marusijem u gostima ova velika pobeda ima vrednost samo na psihickom planu.Ipak , mislim da profesor sve to vec zna,kao sto zna da ce protiv Marusija cela hala biti ispunjena Pao-vim navijacima.Odavno se nije desilo da liga toliko duva u ledja prvaku Evrope,pa im omogucava da igraju cak tri utakmice na domacem terenu protiv istog tima.Ali z......i su se u jednom,vec godinama smo alternativa,svim zakulisnim radnjama i biznis kalkulacijama velikih klubova.

ps.Za sve garagane jedno pitanje.
Za koga ste sinoc navijali ,kada znam da je olipijakos navijao protiv Pao-a?Zar se tako pravoslavna braca ostavljaju na cedilu?

dusan

pre 14 godina

kako je lepo biti grobar,a za c***ne poruka:manite se corava posla,namestili ovo,pustili ih ovi,uostalom titule sve govore- BOLI A?. zao mi vas je jer evroligu pratite samo na tv-u,ali je lepo cuti da i vi pratite nase uspehe.VOLIM PARTIZAN

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Ne mogu da verujem koliko glupih komentara od Zvezdasa,da nas je pustio Zeljko, pa zar mislite da bi se oni tek tako zezali u top 16, druga je stvar sto vam je krivo zbog nase pobede, jer vi gubite od Nimburka 30 razlike,Azovmasa,Hemofarma 30, Partizana 41+ malo razmislite o tome pre nego sto pocnete da lupetate gluposti, a hvala bogu necete videti Evrolige, sledece sezone Celendz kup vam je na dohvat ruke.A ne zaboravite da je vas Opaca intervenisao kod Bartomeua da se Partizanu sa 3 smanji na 2 godine igrannja u Evroligi sto vam je i uspelo, ali zato niste videli titule 12 godine i necete jos toliko po tome ste sa Olimpijakosom braca.

Niksic

pre 14 godina

kada je saznao sastav Grupe E,u koju je svrstan njegov tim,trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je "realnost jedna pobeda".Verovatno su svi,osim njega samog,pomislili da se radi o pobedi u duelu sa Marusijem,kada taj tim bude došao u "Pionir". E,pa Vujošević je opet sve prevario! Čak i kolegu Željka Obradovića...

oktagon

pre 14 godina

Bravo momci,bravo!Dule kada radi sklekove zemlja se primice njemu a ne obrnuto. PS.Dajte da pisemo peticiju za nekog drugog kometatora

jumper

pre 14 godina

stvarno,ali stvarno ovi c....i imaju neverovatan kompleks...alo,kako se isplati Panatinaikosu da pusti Partizan i da ne prodje dalje a ulazu tolike pare,dal ste vi krsteni???...vi pricate o kompleksima,pa od vas vecih kompleksasa nema,to i dokazujete iz dana u dan...smesni ste drugoligasi!!!

Zdrale

pre 14 godina

"МАШТА ЈЕ ВАЖНИЈА ОД ЗНАЊА" (кошаркашки "Алберт Ајнштајн"- Дуле Вујошевић)
Наставите да живите своје снове и само напред у нове победе

gilgalad

pre 14 godina

Juče je bio Sveti Sava, juče sam dobio ćerku, juče mi je Partizan poručio da je krstim na dan finala f4.
Momci, verujem i čekam.

Boban

pre 14 godina

E sad, odakle nekome pravo da napada Duleta Vujoševića za bilo sta!? Ko je poslednji čovek u Srbiji pre njega, koji je dobio najveće evropsko priznanje da je najbolji u tome što radi? Najveća institucija i veza sa Evropom (za koju se svi toliko hvataju ) je upravo taj Partizan. Garantujem da je više ljudi u Evropi zadnjih godina čulo o Partizanu, nego o bilo kojim drugim događajima u našoj zemlji. Davane su pare raznim "likovima" za razne gluposti. Terziću je država dala 1M eura, Karadžić verovatno uzima koliko mu treba, a o ljudima van sporta da ne govorimo. Partizanove uspehe nema ko da ceni. Poruka za mlade je: "ne trudite se da budete najbolji, učlanite se!"

Damir

pre 14 godina

Hahahah,nastavlja se farsa Zeljka i Duska,dvojice ljudi koji su sistematski unistavali srpsku kosarku godinama. Pobedili Pao u Atini-junaci Duletovi :)
Zato od Olimpijakosa izgube 21 razlike (ah da Zeljko nije na klupi Olimpijakosa).Prosle sezone svaki poraz od CSKA manji od 20 razlike je bio veliki uspeh.Vrlo brzo ce biti spustanje na zemlju.
Sutra ocekujemo Duleta da trazi pare od vlade :)
(Struja, 27. januar 2010 23:36
Smesni covece,razvaljivace nih dvojica Evropu jos dugo!!!!

puyol

pre 14 godina

ma jok, ovo nikako nije namesteno nego su toliko jaki da gube od 5 puta slabijeg tima a jednog od najjacih pobede. ma da
oni koji veruju da ova pobeda nije namestena neka idu na drugi sprat,tamo su bajke

Boki

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...

PFC 4EVER

pre 14 godina

strava strava... pa neverovtno je da neki toliko godina unazad laju da nas pao pusta,i sto je najgore ne sale se, stvarno misle tako,cutalo se kad pobedjen cska,aj sad i barsu treba netegnuti jako...pa cemo mi da pustimo zeljka u bgd-u,da se oduzimo coveku za sve..sto da ne,nek prodju pao i partizan...!!!

Sanja74

pre 14 godina

Reče PROROK nedavno: "Medjutim, bez obzira šta mi uradimo, postoje ljudi kojima naši rezultati smetaju. Ipak, mogu da im obećam da će im u budućnosti smetati još više". Hvala ti Dule, jer svi mi znamo da je razlika izmedju NAS i svih ostalih u mentalnom sklopu, senzibilitetu, nacinu razmisljanja, ljubavi prema klubu...

Darko Banjaluka

pre 14 godina

Dule i Partizan iznova pomjeraju granice. Hvala im na tome. Pekovic i Tepic treba da se vrate kuci ako zele titulu sampiona Evrope.

nikola

pre 14 godina

64-59 alooooo institucija breeee!!!!
ma pustio zeljko,ma zvezda ima jaci tim,ma oni osvajaju kup cicoline...+20 a? da da,da nisu sudije navlacile bilo bi ali za NAJVECU INSTITUCIJU U EVROPI A I SIRE..
NBA IS A LYMIT FOR PFC!!!!!
(LACKO, 27. januar 2010 21:59)
# Link komentara
Preporučujem (+789)
Ne preporučujem (-153)
Zasto brate pominjes Zvezdu, sta ce ti to u ovom trenutku? Raduj se zbog pobede svog voljenog kluba, ne zivi na muci nekog koga ne volis. Te stvari mi nikada nece biti jasne. I jos na sve to oko 800 preporucenih komentara. Nadam se da su to sve samo nalozeni klinci. By the way, check your gramar...
Sportski Pozdrav i cestitke na pobedi.

Драган БЛ

pre 14 godina

Ма људи купио нам Толе утакмицу, а успут нас је и Жељко пустио, а и наравно Дробњак је шутн'о из аута. Ајмо ЦРНО БЕЛИ у инат душманима!!!

bolton

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna; prava antipropaganda kosarke. Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen. Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra. Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)
Koji ti je vrag, drugar, nesto ti nije jasno, aaaaa....

Baston PG

pre 14 godina

DULE I MOMCI SVAKA ČAST! Ostavili ste me bez inspiracije da išta napišem, tj. da napišem sve u superlativu mislim da je malo za onakav doživljaj sinoć. PS. Pao je platio Hejslipu 1,2 miliona za 5 mjeseci. U Partizanu Hejslip i da plati ne bi mogao da igra.

Nikola

pre 14 godina

"TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.
Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović."
Ok, jednom za svagda - Partizan je prosle godine ELIMINISAO Atinjane iz daljeg takmicenja i tako ih onemogucio da brane titulu. Toliko o namestanjima...

marko cg

pre 14 godina

Kakva namestaljka jaaaooo!!!
Taj poraz PAO-a je verovatno cena prelaska Marica kod njih!!!
cccc
(Olympiakos, 28. januar 2010 07:22)
Onda ce vjerovatno i Stimac u Nimburk!!!!!

22567

pre 14 godina

cenim tenisere,ali velika je steta sto nece biti spektakla u ARENI pred siguran sam vise od 22567 gledalaca,ali nema veze tu je cetvrtfinale.Vidimo se tada

slavko vranes rules

pre 14 godina

mozete vi pricati sta hocete,ali mozda i najzasluzniji za pobedu je naravno pored celog tima i vujosevica,definitivno Slavko Vranes.covek svojom pojavom pod kosevima unosi nemir medju protivnicke bekove koji ne mogu da probiju pod kosem jer uvek popiju bananu,vec moraju da se oslanjaju na suteve sa distance,a tu partizan koristi da odigra malo ja cu i cvrscu odbranu jer su svesni da ne moraju da udvajaju centre panatanaikosa jer tesko oni izlaze na kraj sa vranesom koji ima ruke na rasklapanje.vujosevic je to pametno osetio i iskoristio prednosti svog tima.cestitke na disciplini i u napadu i u odbrani,pogotovo Vranesu koji je odradio lavovski deo posla.nemoj te od njega u napadu puno ocekivati,ali znajte da ce u odbrani uvek biti jako koristan.

index komplex

pre 14 godina

TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.

Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović.

Farcic

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...

faris297

pre 14 godina

Ma sad smo sigurno u top8,ne moze partizan u pioniru da izgubi,to bi bilo manje moguce i od ovoga veceras...Svaka cast Duletu,ali bez ovih veoma motivisanih igrace nista nebi mogao uciniti...NAPRED PARTIZAN,NAPRED CRNO-BELI!

sinisa

pre 14 godina

i ja sam navijac zvezde,al bilo bi zaista nepravedno,a ne reci,da je,ovo,sto partizan radi za srpsku kosarku nesto sto se granici sa podvigom.I ja sam bio protivnik Jadranske lige,al izgleda da je ona jaca nego sto mnogi mislimo,jaca od mnogih evropsih liga..mozda je spanska jaca,za ostale lige,nisam siguran.
sve cestitke Partizanu,i tesko mi je reci,al genijalcu Dusku Vujosevicu

svim srcem za Partizan

pre 14 godina

Dugo sam cutao i citao komentare posle svake velike pobede ali vise nisam mogao da izdrzim i odlucio sam da progovorim.
Ovo je stvarno cudo, jako cenim to sto Partizan na celu sa Duletom Vujosevicem radi, voleo bih da taj covek procita ovaj komentar. Zivim u fantaziji, zivim za ove uspehe, jedan od mojih najvecih motiva u zivotu su ove pobede. Nekad mi ovo daje smisao da se dalje trudim i radim na sebi, mozda sam bolestan i lud sto toliko emotivno dozivljavam mnoge stvari u zivotu. Verujem da sa ovim rezultatom imamo otvoren put u top 8 a verujem i da nam je vreme da prodjemo na fajnal four, ipak smo dve godine igrali top 8, pocinjem da verujem u cuda iako sam jako realan. Realnost je gruba rec. Trebalo bi ziveti i mastati, zasto da ne. Za mene je sve ovo jedan san iz kojeg ne zelim da se budim, nacin da za trenutak pobegnem od briga i problema i da uzivam. Hvala ti sto si mi podario trenutke srece i sto sam za trenutak pobegao od surovosti-realnosti

TIGER

pre 14 godina

Svaka cast! Niste trebali da stavite cene karata za Barsu toliku, trebali ste da stavite 5000... Pa onda kad dajemo novac da znamo da smo ga dali klubu, a ne tapkarosima...
Pokusacu da kupim kartu u subotu, ali znam da su sanse veoma male... Ako neuspem, tu sam pored tv-a uz vas...
Ako ima organizovanog doceka danas na aerodromu javite na vreme!
jos jednom BRAVO!

Nikola Zivkovic KG

pre 14 godina

Pa dokle vise da dokazujemo ono sto smo vec dokazali!!!Bravo Dule po ko zna koji put...samo hrabro crno-beli!!! Zile xD

bokiss

pre 14 godina

Partizan je Najveciiiii!!I opet po ko zna koji put sam presrecan sto sam navijac ovog velikog kluba,ovo je nesto sto donosi nadu svima nama, veru u cuda,veru da nije sve u lovi,da se trud i rad isplati,da su visine dostizne....al opet potreban vam je Dusko Vujosevic!!!!

pozz Bojan Jovanovic

realno

pre 14 godina

Nemam nameru da umanjim veliki uspeh Partizana, ali pobeda je pre svega uzrok ocajne igre PAO, sramno za evropskog prvaka na domacem terenu. 59 poena, 17 u drugom poluvremenu. Svaka cast Partizanu.

MISHKO

pre 14 godina

Tako sam ponosan sto navijam za pravi klub , dusa , srce ! Zavide nam mnogi, osecam !Idemo dalje, koliko moze ? A moze sigurno uz Duleta !

Fica

pre 14 godina

Ne ide posle prvog kola da se pravi konacna tabela, ali jedno je izvesno,
mi sa 3 pobede, ova i plus protiv Marusija i Panatanaikosa u Bg-u, prolazimo dalje, jel ce tada Pao imati 3 pobede isto kao mi, jel pored 2 poraza od nas , sigurno ce izgubiti jednu od Barse, pa cemo biti ispred njih, zbog boljeg medjusobnog skora, ali DR. Dule ne zadovoljava se time, idemo da budemo prvi, drugo mesto je obezedjeno.
POBEDA PROTIV BARSE U SLEDECEM KOLU i prolaz u top 8 sa prve pozicije.

hahaha

pre 14 godina

Ljudi shta se lozite?! Hoce Zeljko Vranesha,Marica,Robertsa,Rashica i Veselog!!! Pa kako da nas ne pusti kad ih uzima na kredit......Hahahahaha.....P.S. e ljudi ali Nymburk nema poraz kuci dve sezone...ne zaboravite to....kk sledeca sezona....

Tanasko Rajić

pre 14 godina

Kad gledam Tepića i Pekovića dođe mi da plačem. E moj Željko, volim te, al Dule je ipak klasa za tebe i ne samo za tebe. Srećom njega niko ne može da kupi.

zli

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare ali niko ne spominje naseg najboljeg igraca Rasica. Znaci od kad ne igra prvu petorku on je eksplodirao na svakoj utakmici daje najvaznije i najteze suteve. Misli sve ih ja podjednako volim ali Rasic je stvarno mega car. Bravo majstori.

Aleksandar

pre 14 godina

Veliki Partizan dobio prvaka Evrope !! Pa dokle vise branioci titule prvaka i buduci prvaci da gube od PARTIZANA,a PARTIZAN nikad da prodje do final 4a? :)

Nadam se da nas ove sezone sudije nece ubijati.
Veceras su imali 4-5 jako smesne i cudne odluke,ali hvala im sto su imali obraza i pustili PARTIZAN da pokaze kako se igra kosarka!!
(Srcem i iz ljubavi a ne za PARE I ZBOG PARA) !!!

Btw. znate li vi da ovi igraci nisu primili platu pola godine? ... :((((((

Ajmo Grobari !!Neka nad taktika,srecna,upornost,borbenost,znjanje
prate protiv BARCE i sve ce biti okey! :)

MANU CHAO

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da ovakva ekipa dozvoli sebi da izgubi od nekih smesnih klubova,kao sto su zagrebacka cibona ili zvezda.Pre ce biti da je to "davanje fore" protivniku koga ces razvaliti i rezultatski poniziti onda kada to bude bilo najpotrebnije!Zivi bili pa videli.

raving mad

pre 14 godina

posle utakmice (i par popijenih piva) dolazim u kafic gde sede dve drugarice i pokusavam da im opisem ovaj uspeh. One nikako da razumeju pravdajuci se nepoznavanjem sporta. Ja im onda kazem: ovo ti je kao da igras sa vanzemaljcima za koje gravitacija ne vazi i koji mogu da ubace vecu loptu u manji obruc i dobijes ih. NA NJIHOVOJ PLANETI!!!!!

vlada bbrs

pre 14 godina

svaka cast kosarkasima partizana,skidam kapu !! u fudbalu ste losiji realno,ali u basketu ste stvarno majstori...pozdrav od komsije

Krajisnik

pre 14 godina

Iskrene cestitke Partizanu od Zvezdasa iz Srske Republike. Nisam mogao da vjerujem gledajuci txt da se Partizan tako dobro drzi pa jos kada je poveo i na kraju pobijedio, pravo cudo. Stvarno jesta, ako se uporedi budzet Partizana i PAO. Iskreno odusevljen sam , kao i za fantasticnu Zvezdinu odbranu juce u Ceskoj.Sve bi to bilo dobro, da veceras pola Srbije ne tuguje, nazovi PRAVI DELIJA koji bi volili da Paertizan gubi ne bitno sto Zvezda propada ili obratno. Zato i ne cudi sto nam sport tone sve dublje i dublje, ugusismo se u svojoj gluposti. Pa pogledajte samo zadnjih par dana sta nam se desava sa tenisom, rukometom,....fudbal i da ne spominjem. Nasi susjedi ove sedmice razbijaju u rukometu, tenisu, skijanju,....ali to nije bitno nama..vzno je da je Zvezda izgubila a Partizan dobio ili obrnuto....Licno smatram da se trebate ugledati malo na navijace iz Srpske Republike. Pre svega srpski interes, pa sve ostalo jer ako nastavimo ovako nema kraja nasoj gluposti. Jos jednom bravo Dule majsote. Licno mi se bas, bas ne svidas ali si stvarno veliki trener.
pz iz Banja Luke

djura

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu....I ako sam Delija ali ovo je stvarno za respect....Vujosevicu mogu svi veliki klubovi da zavide....Ovo je prvi put da protiv svoje volje hvalim partizan da mi je neko ranije pricao ne bih mu verovao...

Vule Grom

pre 14 godina

Navijac sam velikog kluba,puno veceg od Partizana,ali sam presretan zbog ove pobjede..

BRAVO
(ajme..., 27. januar 2010 22:35)

ajme,

javi se sutra da te zezamo, glupo je ovako unapred.

I da, pošto svi zaboravljaju čisto da te podsetim, daleko najveći i najbolji košarkaški klub svih vremena u Hrvatskoj zvao se:

JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA

Tvoja Cibona je na odličnom drugom mestu, što je za svaku pohvalu, ne...

Nadam se da ste spremili gaće za duboku vodu kad sutra krene davljenje.

kompleksi

pre 14 godina

sve je to lepo ali koga zanima jos partizan i sta se kod njega desava??? nizerazredne klubove u rubriku smesna strana sveta
(sta su to grobari?

Ipak mislim da ovo ide u rubriku kompleksi...

pao

pre 14 godina

Ljudi vidim da niko ne komentarise zeljka obradovica.Covek jos jednom dokazao da nije ni do kolena duletu,ne znam dokle ce se vise dizati u visine covek koji sa neogranicenim budzetom redovno gubi od siromasnog partizana,strasno!!!

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Prodali Pekovica, Velickovica, Tepica, Tripkovica, itd.

Maric povredjen.

I opet pobedili aktuelnog prvaka Evrope (koji je kupio Pekovica i Tepica).

Cestitam. Stvarno mi nije jasno. Ocigledno je taj Dule stvarno zlata vredan.

krca

pre 14 godina

ako je TV prilog o zvezdi 5 min. o Partizanu treba 1 sat a ako je prilog o zvezdi 10 min. spica TV Dnevnika treba da pocinje Partizanovom utakmicom

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)

Ko je za to da ti imas kompleks

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Necu da komentarisem vecerasnju utakmicu,sve je vec vidjeno,necu cak ni da komentarisem ljubomoru i zavist nekih ljudi zbog rezultata KK PARTIZAN(nek im sluzi na cast svaki komentar usmeren protiv ovih momaka koji su jedina svetla tacka u ovom drustvu).Ali cu zato da napisem koje smo sve klubove pobedili u evroligi u periodu od 2001 do danas(makar jednom):real,barselona,unikaha,taukeramika,huventud,estudijantes,panatenaikos,olimpijakos,aek,panionios,sijena,lotomatika,armani dzins,efes pilsen,fenerbakce,ulker(dok su jos postojali),CSKA,ural grejt,cibona,olimpija,lijetuvos,bamberg,orlean,ostende(izvinjavam se klubovima koje sam mozda zaboravio).Nastavice se...

markulentze

pre 14 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka! Ne bih prodao svoju godisnju kartu ni za Pekovicev ugovor!
Vidimo se u Pioniru, begradski teatar snova!

Drndarević

pre 14 godina

Dajte nam žiro račun KK Partizana da uplatimo 2,3,5,10,... evra (ko koliko može i hoće)da ovi momci budu i novčano nagrađeni. Ovakvo nešto u Srbiji skoro da i ne postoji. Beskrajno hvala za divan osećaj.

Mikica

pre 14 godina

Pogledajte ljudi ovo.... Hrvati pretenduju na to da nas je Zeljko pustio.... cccccc jadni su skroz...
http://www.index.hr/sport/clanak/partizan-opet-slavio-u-ateni/472623.aspx

Rade

pre 14 godina

Ma nemojte tako mi smo samo MALI partizan!!!

Grmece u pioniru protiv Barse, a kad se vrati Maric?!...ne bih da baksuziram, ali mozda ove godine mozemo i korak dalje, dve sezone smo u top 8, ove bi mogli mozda i dalje od toga!!!

Kako god da bude i makar da partizan izgubi sve do kraja evrolige, hvala vam sto postojite.

ZD

pre 14 godina

R-E-S-P-E-C-T!!!

i onda se čudite kad nama bude 10000 ljudi na utakmici kad Partizan dolazi u Zadar...Najjači ste klub s ovog područja trenutno, a večeras ste to i dokazali!

Dule

pre 14 godina

„Presrećan sa zbog ovoga večeras, jer radi se o velikoj pobedi. Naravno sve zasluge igračima koji su se izuzetno borili. Jedan deo igre proizilaz iz rasterećenosti i to mora da ostane. Ova ekipa je ista ona ekipa od pre ove utakmice, u ovoj grupi ostajemo autsajderi, ali naravno na svakoj utakmici ćemo se truditi da što skuplje prodamo svoju kožu,“ nakon utakmice u Atini rekao je strateg Partizana Duško Vujošević. HA HA HA HA HA HA HA . . . KRALj!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 14 godina

I BOG voli Partizan ! Bog je napravio serafime, heruvime , arhandele i andele , a na zemlju je napravio.....ratnike -- Partizane ! Bit ce F4 ! Cestitke na pobedu !

Via militaris

pre 14 godina

Još uvek ne mogu da verujem, a prošlo je više od dva sata.
Bravo Šampioni, sa ovakvom odbranom možemo mnogo daleko!
Do kraja!!!!

gravedigger

pre 14 godina

ti si samo mali partizan... sva sreca pa je 1 kolo, nece vas zeljko pustiti veceras... Nema vise pustanja grobari, 20 razlike za pao, lagano...
(san serdjo, 26. januar 2010 15:05)

jel se osecas glupavo a ,aj priznaj oprosticemo ti!!

alekpanker

pre 14 godina

E stvarno smo moćni.Bravo momci.I još nešto što ne mogu a da ne pomenem.Ljudi moji kako onaj Šarenac komentariše!!Pa čovek ko da radi komentar nekog šahovskog meča.Strašno.Nigde žara,emocija.Ništa.A onda na sekund do kraja ,valjda,shvati kakav je to sjajan rezultat crno belih pa uzgredto pomene.Kako on komentariše dođe mi das gledam bez tona,Ali sledeća je u pioniru i kako da ne slušam navijanje najboljih navijača na svetu.Pozdrav svim Grobarima ovog sveta

HELL-A PIONIR

pre 14 godina

Da li nas je pustio?Nije!Zasto?
A zasto bi?Sutirali ljudi za 3 dok su mogli,i pred kraj kada ih je uhvatio umor,nisu mogli tablu da pogode...da su uboli 2 pred kraj...PAO bi zasluzeno pobedio!!!Zasluzena pobeda Partizana...svi u Halu da rabijemo Barsu malu!!p.s Hvala GATE 13 ZA CRNO BELU ZASTAVU!!!iznenzdjen sam!!!

PARTYZANat

pre 14 godina

Pustili nas... Kao i 2008. kad smo im prekinuli niz od 3vezane titule prvaka evrope :) Ajde ljudi da se ne zezamo, pa nije to Zeljkov klub da moze da nas pushta zato shto nas voli...
Duletu spomenik, za zivota!

д.н.с.

pre 14 godina

Не знам шта да кажем.Ово је лудило шта нам Дуле приређује.Прво што ми пада на памет да Дуле добије улицу,трг,халу...Замислите пита вас неко где станујете а ви му кажете -улица Дулета Вујошевића или треба да имаш судар са рибом и договарате се где ће те и кажеш јој-вечерас у 8 на тргу Дулета Вујошевића... Кад размислим-и то је мало шта човек ради.Хвала ти Дуле до неба ти хвала за све.

Grobar-España

pre 14 godina

Nema komentara od ovih sto su juche predvidjali +20 za PAO,izgleda da nije samo Nole imao stomacnih problema ovog veselog januarskog dana.

tumbakovic

pre 14 godina

Evo nas kod Ace na slavi,uvek ponosni i uvek uz Vas.Ulepsali ste nam jos jedno vece.Za sve se navija PARTIZAN se voli.Ponosni i pijani od srece a bogami i od rakije Baca i Voki (pobednik u cugopolu)

МилошКШ

pre 14 godina

Једина екипа у Србији за коју вреди навијати, кошаркашка екипа Партизана. Ово кажем иако сам ко бајаги Звездаш (некада сам више пратио Звезду па се џаба нервирао, НИКАД НИШТА! Какав је уопште изазов домаћа лига. Пазите ово Мађари, Молдавци, Израелци, Белоруси,.. играју Лигу Европе и Лигу Шампиона у фудбалу, а од ових наших шта да очекујеш?) Екипа која једина вреди у Србији је КШ Партизан.

S_ima

pre 14 godina

Gledam kraj poluvremena i mislim se: Jel stvarno neko misli da moze partizan da se dobije ovako? Pa neka krene Barsa u Beogradu ovako da se izmotava, ZGAZICEMO JE !!!

cemix

pre 14 godina

STA SVE MOZE DULE VUJOSEVIC:
- Dule Vujošević može da dobije unapred izgubljenu utakmicu, sa 3. timom.
- Jedino je Dule Vujošević u stanju da od Vraneša napravi srpskoligaškog igrača.
- Kada Dule Vujošević uđe u halu, sudije odmah sviraju kraj, a delegat registruje meč službenim rezultatom 20:0 za Partizan.
- Dule Vujošević može i sa zvezdom da uzme titulu, al’ ga zabole.
- Jedino Dule Vujošević ima više titula prvaka države od Uroša Tripkovića.
- Dule Vujošević je naučio Palasija da recituje Gorski vijenac na ijekavici. Napamet.
- Kada Dule Vujošević kupuje majice uvek uzima one kraće.
- Dule Vujošević je osvojio titulu sa Kostom Perovićem u timu.
- Kod Duleta Vujoševića je i Boris Bakić pogađao trojke.
- Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu.
- Supermen pogledom moze da osusi poplavu. Dule Vujosevic pogledom moze da sprzi igraca koji ga ne slusa. Naocare nosi da bi ublazile prirodno dejstvo pogleda.
- Dule Vujosevic je pojeo tri praseta.
- Zona koju postavi Dule Vujosevic je lepsa od Zone Zamfirove i jaca od Zone Sumraka.
- Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
- Konferencija za štampu Duleta Vujoševića je gledanija od Žikine šarenice.
- Ne postoji knjiga koju Dule nije pročitao.
- Pisci na konferencijama za štampu prvo naglase da se Duletu sviđa njihova knjiga.
- Da je živ Ogist Roden bi sklupturu ”Mislilac” napravio prema Duletovoj pozi.
- Kod Duleta bi i plavuše naučile da igraju zonu.
- Kad bude upoznao Duleta i Čak Noris će početi da navija za Partizan. Onda će Gurović samog sebe da ”gepekuje”.
- Čak Noris do sada nije upoznao Duleta jer mu ne daju srpsku vizu. Vizu niije dobio jer u ambasadi nisu mogli da poveruju da ne poznaje Duleta.
- Dule je uspeo da nekoliko Amera nauči da igraju evropsku košarku.
- Goran Vesić će dobiti kavez u Duletovoj ulici u ZOO vrtu.
- Majkl Džordan je izjavio da bi bio duplo bolji igrač da mu je Dule bio trener.
- U ULEB pravilniku pise da Dule Vujosevic SME da se seta PO terenu.
- Dule Vujoshevic je doshao taxijem na Bamberg.
- Na pitanje hoce biti silovanja vecheras, Dule Vujoshevic je odgovorio “Biće!”
- Dule Vujosevic je nabio secer Goranu Vesicu.
- Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat “evropska zvezda” u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film “srcem do trofeja”
- Dule Vujosevic je naterao Ziku Pauka da se drzi parkinga…
- Dule Vujošević se uvek slika sa Grobarima na ulici.
- Dule Vujošević je prvi put pobedio crvenu zvezdu, 2 meseca pre nego što se rodio.
- Stoji mali uplakan na ulici, nailazi Supermen i pita ga šta mu je, ko ga je dirao. Mali kaže Čak Noris. Supermen je pobegao i rekao, jebiga mali, ja ti ne mogu pomoći, ali zovi Duska Vujoševića.
- Cak Noris navija za zvezdu, jer mu je Dule Vujošević zabranio da navija za Partizan.
- Dule Vujosevic je procitao celu Wikipediju.
- Jednom je Dule bio neraspolozen i nije osvojio kup. O tome je kasnije snimljen film.
- Dule je stariji od svog brata blizanca 10 godina. Brat mu se zove Aleksandar Dzikic.
- Dule Vujosevic ima vise titula nego kilograma.
- Himna Evrolige Divoshn (Devotion) je u stvari prepev pesme Di.Vujoshn.
- Dule Vujosevic vs Zeljko Obradovic - profesor je nadmasio svog ucenika.
- Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujoševic psuje familiju, jer zna da je to privilegija.
- Dule je bio čitalac godine u “Stubovima Kulture”.
- Dule Vujosevic je jednom izgubio od taukeramike. JEDNOM!
- Dule Vujosevic ne trazi tajm aut kad drugi misle da treba.
- Dule Vujosevic u lice govori sudijama ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
- Neki ljudi nose majcu SUPERMENA,a supermen majcu DULETA VUJOSEVICA.
- Dule Vujosevic je najbolji kosarkas u KK Partizan.
-Dule Vujosevic moze da posalje SMS preko displeja sa ves-masine.
-Dule Vujosevic moze da pobedi u reliju Dakar-Pariz na Poni-biciklu.
-Pionir gori, a Dule se ceslja!
-Dule Vujosevic moze da vrati sav Kaladont nazad u tubu.
-Dule Vujosevic moze da zalupi rotirajuca vrata.
-Dule Vujosevic ne pusta ni na pesackom prelazu, a kamoli da nekom pusti … utakmicu.
-Duletu Vujosevicu se i lezeci policajci sklanjaju s puta.
- Kako Dule igra tv Slagalicu? DV: zvezda, zvezda, karo, karo.
-Dule Vujošević se nasmeje samo dva puta godisnje-na promociji tima i na dodeli pehara.
-Tom Kruz ce u sledecem nastavku "Nemoguce Misije" glumiti Svetislava Pesica trenera KK'Sledeca sezona' koji pokusava da preotme Duletu titulu. Naravno, takve stvari se desavaju samo na filmu.
-Dule Vujošević je jednom pobedio Zvezdu samo dvadeset razlike.Taj dan je proglasen za Svetski dan Roma.
-Zašto Chuck Norrisa zovu Chuck Norris?
Zato što je ime Duško -Dule- Vujošević vec bilo zauzeto
- Šta će Duletu Vujoševiću biti najvrednija nagrada u trenerskoj karijeri?
Kada od Peje dobije pohvale za svoj rad i delo.
-- Dule Vujosevic se ne izuva u gostima!
- Duleta Vujoševića broje ovce kad idu na spavanje!
- Kad DV uskoci u vodu, on se ne pokvasi - već se voda vujoševiše!
-Dule Vujošević je rekao Milki Canić"Dobro veče!"
-Đavo kad ide da spava, prvo pogleda ispod kreveta, da vidi da nije Dule Vujosevic tamo.
-Kad ne može da pronadje odgovor na neko pitanje u enciklopediji, Milka Canić zove Duška Vujoševića.
-DUŠKO VUJOŠEVIĆ MOŽE DA NAPRAVI SNEŠKA BELIĆA OD KIŠE !!!
-Novinarka: Sta ste rekli igracima na poluvremenu?
Dule: Nije to za televiziju!:D(05.11.2008.)
-Kada je uzeo domacu titulu rekli su-nisi uzeo Jadransku ligu.Kada je uzeo Jadransku ligu rekli su-nisi usao u TOP 16.Kada je usao u TOP 16 rekli su-nisi usao u TOP 8.Kada je usao u TOP 8 rekli su-nisi usao na F4.Kada je usao u F4 rekli su-nisi uzeo EUROLEAGUE.Kada je uzeo EUROLEAGUE sazvao je konferenciju za stampu.Tada je rekao sta je igracima kazao na poluvremenu.
-"Kosarka je misaona igra..." rece jednom jedan mudrac
-Dule sa osmehom Mona LIze na kraju meca,to je neprocenjivo...koji ce mi @@@@@mastercard.
-Kobe Bryant je završio srpski jezik u klasi prof. Duleta Vujoševića!

-Džajić i Cvetković ce doživotno ostati u zatvoru jer je Dule Vujošević odbio da im bude pravni zastupnik!
-Dule nije debeo! On nosi majice sa stomakom!
-Dule Vujosevic zna sta je starije: kokoska ili jaje
-Dule Vujosevic je i Lazmea, bas kao i Palasia, naucio Gorski Vijenac i to napamet i na ijekavici.
-Dule kontroliše kojom će brzinom da stari...
-Dule je regulisao isporuku gasa, a uz put regulisao i evropske šampione. UN predlaze da Dule svrati do Bliskog istoka i reguliše sukob u Gazi. Nakon ovog rešenja, Dule preuzima svetsku ekonomiju i vraća je na put prosperiteta!

-Profesor doktor magistar primarius akademik tajni agent 007 i čarobnjak VUJOŠEVIĆ DULE!

-Dule...usvoji me i od mene napravi čoveka!!!!!

-Kada Dule Vujošević ulazi na skup trenera Euroleague sa vrata kaže:"Sedite,sedite-ne morate da ustajete".
Dule može da pobedi na reliju Pariz-Dakar poni- biciklom ...
Dule može da pobedi na Turneji 4 skakaonice sankama ...
Dule će preživeti smak sveta ali smak neće Duleta ...
Dok Čak jede med na kašičicu, Dule ne jede med nego pčele

-Jednom je Dule Vujošević letovao na DEVICANSKIM OSTRVIMA.Od tada se zovu samo OSTRVA.
-Dule Vujošević moze da se loguje na MSN preko displeja na veš-mašini.
-Dule Vujošević je naučio Milorada Čavića da pliva 'leptir'.Sve ostalo je legenda.
-Big Lale vadi zečeve iz šešira.Dule Vujošević tu tačku izvodi sa tigrovima.
-Dule Vujošević bi osvojio Australian Open sa bejzbol palicom.......i to bez da se muči!
-Dr Dule moze svojim zadahom da ugreje Pionir.
- Dule Vujošević drži časove karatea Čaku Norisu.
- Dule Vujošević je dobio osmicu na lotou.
-Dule Vujošević ne radi sklekove-on pomera zemlju na dole.
-Crna mačka se uplaši kada joj Dule Vujošević predje put!
-Dule Vujošević može da osvoji šampionat F1 sa JUGOM 45.
- Dule Vujošević može da nacrta trougao sa šestarom.
- Dule Vujošević zna ko je ubio Loru Palmer.
- Dule moze da bude 5 sekundi u reketu.
-Dule Vujosevic moze da pobedi Palmu na izborima u Jagodini.
-Ginis je uspeo da udje u Duletovu knjigu rekorda.
-Kada su prosle godine igrali karte Dule Vujosevic i Kari Pesic,kladili su se da ko izgubi mora da trenira KK Sledecu sezonu.
-Dule Vujosevic nikada ne analizira prosle utakmice jer zna da je uradio sve savrseno.
-Kada kazu da niko nije savrsen,Dule to smatra kao licnu uvredu.
-Dule Vujosevic je jednom za pola sata dao 300 trojki iako se prvih dvadesetak minuta razgibavao.
-Kada su Duleta Vujosevica pitali sta je to strah,ovaj je odgovorio:"Naravno da i ja znam sta je to strah,pa zivo bice sam,strah je ono sto vidim u ocima mojih protivnika".
-Na beznacajnoj utakmici protiv Cibone Dule nije dobio tehnicku!Niko se nikada nije usudio da ispita njegove motive.
-Zasto Dule Vujosevic nema kosu?Kosa ne raste na celiku.
-Dule Vujosevic je razlog zbog koga je napravljena Arena.
-Dule je za rodjendan pojeo celu tortu,pre nego sto su mu rekli da je u torti bila striptizeta.
-Dule Vujosevic je odbio ulogu u filmu 'Terminator' pod izgovorom da je lik koga je trebalo da tumaci suvise feminiziran.
-Da je Dule malo mladji ne bi se LeBron i Kobi toliko kurcili.
-Dule Vujosevic moze da pobedi Nadala na sljaci sa lopatom,a Federera na travi sa stapom za golf.
-Duleta su zvali da trenira Lejkerse,ali je on to odbio jer mu to nije nikakav trenerski izazov.
-Kada bi Dule Vujosevic dobio grip i otisao na kucno lecenje,kosarka bi prestala da se igra dok on ne ozdravi.
-Sta je potrebno da Dule pobedi 200 ekipa godisnje?

200 ekipa.

-Brzi od metka,snazniji od lokomotive,u stanju da prelete najvise zgrade...da to su Duletove vezbe za zagrevanje kosarkasa Partizana.
Dule Vujosevic moze da pobedi Miskovica na tenderu.
Kari Pesic je pre utakmice za Kup u Nisu zamolio Duleta da prodje ispod merdevina i pustio crnu macku da mu predje put.Tu utakmicu je KK Sledeca sezona izgubila sa samo 15 razlike.
-Dule Vujosevic ne moze da voli druge trenere.Njemu ih je samo zao.
-Postoje 4 jahaca apokalipse.Dule voli da pesaci.
-Ja imam autogram Duleta Vujosevica!
-Dule Vujosevic nije do sada 5-6 puta uzeo Euroleague samo zato sto je skroman covek kome slava nije vazna!
-Partizan nije otisao na f-4 samo zato sto je Dule cuo da ce u to vreme biti kisovito u Berlinu.
-Bio sam na vecerasnjoj utakmici....Ljudi verujte mi....Dule Vujosevic stvarno postoji!
Dule Vujosevic je uhvatio Fantoma iz porsea.
-Dule Vujosevic bi ispravio krivu Drinu.
-Dule Vujosevic bi diplomirao u Kragujevcu bez dinara.
-I Cele-kula je za Duletovu celu nula.
-Jednom je DV odbio Romana Abramovica. Onda je angazovan Murinjo.
-Dule Vujosevic sa Vranesom na pleju moze da osvoji titulu.
-Sveti Dule ubiva Unikahu.
-U tajnim dosijeima CIA pise da je DV izmislio kosarku.
-Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku i kad gleda utakmicu na TV-u.
-Po njemu treba da nosi ime trinaesti meses u godini. Duli…
-Dule Vujosevic je izgovorio sve postojece psovke najmanje jednom.
-Zasto Cak Noris ne igra za Partizan? Zato sto mu je Dule rekao da ce ulaziti uigru samo da napravi faul.
-Dule Vujosevic voli Crvenu zvezdu….sa senfom.
-DV pije vodu sa cesme- na eks!
-DV je pobegao iz zatvora pre Majkl Skofilda.
-DV se u emisiji 48 sati svadba ozenio za sat vremena.
-Dv bi od Bozidara Djelica napravio vrhunskog centra.
-Rambo Amadeus je abdicirao i Duletu predao titulu SVETSKOG MEGA- CARA :)
-DV je preveo rechcu BRE na engleski jezik.
- DV je u kvizu Zelite li da postanete milioner uspeo da osvoji milijardu dinara.
-samo Dule Vujosevic moze ciganki da prorice sudbinu! :)
-Koji začin DV najviše voli da smaže u zalogaju:
Pa, zna se KARI.
-Dule Vujosevic je pre Josipa Broza imao zvanje marsala.
-Dule Vujosevic kada gleda u luk luk pocne da place.
-Dule Vujosevic bi utn'o konac u iglu, sedeci na pneumatskoj beton-busilici.
-Dule Vujosevic vise voli Partizan, nego da zavuce bose noge u mlako testo za hleb.
- Da je trener Zvezde, Dule Vujosevic bi naterao gane da prepoznaju svoj kos, kad igraju protiv Partizana.
- Dule Vujosevic je jedini covek na svetu kojeg Novica ne sme da pogleda "onim" pogledom.
- Dule Vujosevic je covek zbog kojeg Ivan Bekjarev pojede 7-8 sapuna godisnje,
perucih...
- Dule Vujosevic bi stomakom iz reketa izgurao Shekila O Nila.
-Dule Vujosevic je otpustio Donalda Trampa.
-Jedino Dule moze pojesti vise eurokrema od Chuck Norrisa.
-Jednom su Dule Vujosevic , Majkl Dzordan I jos dvojica igrali poker,Dule je izgubio, tako je nastao rasizam.
-Dule Vujosevic je srusio prvaka Evrope bez tehnicke greske.
-Jedne godine je Partizan dobio generalnog sponzora, a Beograd i drzava su stali uz klub. Te sezone je Dule Vujosevic osvojio NBA ligu.
-Haski Tribunal je trazio izrucenje Duleta Vujosevica zbog genocida prema Romima.
-A naš Dule jaci od Kasparov Garija i Karpova Anatolija i od Fiser Bobija i ove godine se u F4 probija...
-Chuck Norris moze da ubije coveka na 20 razlicitih nacina.
Dule Vujosevoc moze da dobije tehnicku na 40!!!
-Kada na google ukucate ,,basketball" ili ,,kosarka", pretrazivac vam vrati "Did you mean Dule Vujosevic?"
-Michael Jordan je najbolji kosarkas svih vremena samo zato sto je Dule jos kao mlad odlucio da postane kosarkaski trener,a ne igrac.
-James Bond: Godinu dana odustajem od 007. Nadam se da ce mi ga Dule vratiti kad postane 008
- My name is Dule, Vujošević Dule.
-Kada sretne Duleta Vujosevica, sudija Juras sam uđe u gepek i ode da se provoza par krugova.
-Dule je video f117 i oborio ga
-Dule je napravio piramide u Egiptu. Jos uvek su misterije!
-Dule Vujošević ... ma sta reci.
-Muta Nikolic je morao da nauci da pravilno izgovori Dushko Vujosevic.
-Što kaze Muta Nikolic:"Sta vam je ljudi,pa ovo je sve normalno..."
-Dule Vujosevic moze da putuje u EU bez viza!
-Kazu da je ovaj amerikanac Bajden u stvari bio u Beogradu da zamoli Duleta Vujosevica da pusti Zvezdu da uzme titulu. Ali uzaludan mu bese trud posto ga nisu obavestili da Dusko Vujosevic ne pusta ni na pesackom prelazu, a kamoli utakmicu!!!

Marko

pre 14 godina

Ne znam zasto se digla tolika prasina, pa Panatinaikos je nasa stara musterija!:)))

Mada, ne treba zaboraviti ni podvig protiv Nymburka...ako se ne varam tako se zovu!:))))

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

Ajmo KK Sledeca Decenija,pustio nas Željko,nja,nja,nja.
Alo učesnici kupa Ljiljane Ronketi,kraljevi šljake i vlasnici DVD uzdanja "put do trofeja" ovo večeras je bila demonstracija institucije.

andreas kisser

pre 14 godina

Neko pobedio nimburk a neko ce da izgubi od panatinaikosa sa 70 poena razlike !!!!!!!
(Milos, 27. januar 2010 15:11)

miiiiiloseeee ... jaaaavi seeee

tadicu majmune

pre 14 godina

...kada ce konacno drzava da pomogne,nece ovo doveka da traje.. CRNO-BELI BRAVO BRAVO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CRNO BELI BRAVO BRAVOOOOO

Aki

pre 14 godina

Ponekad se desi nesto od cega covek prosto zanemi, u neverici. Da ovi momci, kada se od njih nista ne ocekuje odigraju kao da su oni prvaci Evrope, tim od 25 miliona evra, a PAO klub iz Beograda, koji hoce da ga istera iz hale, i da mu uskrati ono malo sponzora koje ima.
Hvala vam junaci, ne postoje reci koje mogu da opisu ovo zadovoljstvo koje ste veceras priredili navijacima Partizana.

дрпрокруст

pre 14 godina

"Људи, па што се ми радујемо? То је све нормално!"
ВОЛИМ ГА К'О ОКА ДВА!

Crno Belo

pre 14 godina

Tovari!!!
E bre Zeljko,opet si prodao utakmicu,pa dokle vise,providan si,stalno nas pustas...
Sta bi tek bilo da Maric igrao,sigurno bi nas Zeljko jos vise pustio...

Republika Srpska

pre 14 godina

Jbg, jel ovo repriza iz prošle sezone??? :))) IDEMO BRE!!! Kako bude, vi ste nas već obradovali bezbroj puta tako da no- sikiriki, šta bude. PARTIZAN ŠAMPION!!!

deki i drustvo

pre 14 godina

zivim u inostranstvu gledam utakmicu preko kablovske vidim ja pocinje partizan ono zagrevanje ja ono ajmo partizan a moji svi drugovi ono ma de ce on protiv ovih kako se bese zovu panateineikosi ja ono pa oni su dobri prvaci evrope a oni meni kao ma daj nemamo sanse a ja bice mozda srece

iskreno nisam verovao ni sam u to sta pricam kad

prolazi druga cetvrtina meni nestaje slika na kablovskoj
zovem sve rodjake i sve sto znam da vidi dali je i kod njih slika nestala

svi kazu je..


ja da se pojedem od nervoze... ludim skacem sta cu kud cu upalim ti ja na jednoj kladionici livescore i vidim partizan vodi 3 kosa
ja ono ma jok bre
nema sanse
gledam neke pesme o partizanu na youtube udjem opet na stranu kad ono opet partizan ±5 A JA ma nemoguce

na kraju gledam partizan pobedio

e vidite sada sta hocu time da kazem...
verovatno neee

e razmislite sada kako se tek sad jadno osecam kad sam tako nesto mogo da pomislim


pa mi smo bre institucija u kosarci sramota ce me biti da pomislim da bi mi izgubili i protiv sacramenta hahahahah

arandjel

pre 14 godina

haha a rakocevic i popovic zajedno jedanpoen za efes!Bravo Novice,bravo Partizan!!!! mogu samo da nas mrzeoni sto nas ne voleeeeeeeeeeeeeee

StefanGrobar

pre 14 godina

Koliko sam samo ponosan na ove momke...imamo najmanji budzet i najmanji kredit kod sudija..ali zato imamo najbolju odbranu u Evropi,to je sigurno..najboljeg trenera,najboljeg centra,najboljeg blokera..i nesto sto nas toliko odvaja od ostalih klubova...imamo najvece srce...to je ono sto nas cini gigantom evropske kosarke...
P.S. Zeljko postujem te i kao trenera i kao coveka,ali tvoj Pao nikada nece biti kao Partizan!Dzabe vam milioni :)

razlika

pre 14 godina

razlika izmedju partizana i zvezde:zvezda se raduje pobedi nad nimburgom,a partizan pobedi nad panatinaikosom,nebo i zemlja,i ja neznam zasto jos ima onih koji porede ova 2 kluba,pa to je sa jedne strane tuzno a sa druge smesno

dacha

pre 14 godina

Kraj utakmice, ja skacem i derem se a moja cerka od 2 godine pocinje da skace i peva 1000 grobara ...


N e p r o c e n j i v o !!!


Hvala do neba Dule, hvala momci!

Doktor

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)


Idi leči se dok ne bude kasno :))))

Komšije, pa zar opet???

pre 14 godina

"It's deja vu all over again"!
Još jedna impresivna pobeda u gostima kod favorizovanog protivnika, odn. PRVAKA EVROPE (btw, koliko su kladionice davale Partizanu?)... i onda mnoštvo komentara ovde koji se samo "recikluju", prepisuju.
Čak smo i mi počeli da smaramo sa iskrenim čestitkama i komplimentima komšijama!
U stvari, nema niko ništa ni novo ni naročito pametno da doda, ali, jednostavno, svi bi da damo oduška svojim emocijama.
KK Partizan je srpsko ČUDO. Nema para, nema vrhunskih uslova, nema podrške ni od države niti od nekih velikih sponzora, ali tim konstantno pruža vrhunske partije.
Grobari, veliki R-E-S-P-E-C-T!

Fredy House

pre 14 godina

PAO-Partizan.....

Optimistiski
94-78

Pesimisticki
93-44

Realno
87-54
(ajme..., 27. januar 2010 15:05)


59-64

ajmeisticki...... :)))))


Po ko zna koji put smo i veceras bili realni i ocekivali nerealno..... PARTIZAN!!!!!

DELIJA

pre 14 godina

Iznanadjen sam utakmicom.

Suci navlace za Grke u nekim situacijama,to se vidi.

Nazalost to je tako danas u sportu,najlakse je gazit po malim i nebitnim klubovima..
(ajme..., 27. januar 2010 21:44)

Ljudi, ne palite se na ovog provokatora!
Pretpostavljam da čovek(dete) ima 12 godina, ako ne u ličnoj karti, onda sigurno u glavi!

ČESTITKE PARTIZANU NA VELIKOJ POBEDI! AKO OVAKO NASTAVITE TOP 8 JE ZAGARANTOVAN! SAMO TAKO NASTAVITE!

POZDRAV OD KOMŠIJE!

srbija

pre 14 godina

najjace je kad posle meca dule izjavi: " mi smo i dalje autsajderi" to znaci da cemo imati sve pobede u grupi do kraja...
p.s.sve njegove izjave moram da stavljam pod navodnike kao izraz postovanja
dule car

stecky

pre 14 godina

cestitam partizanu na brilijantnoj pobedi, jos jednom su proslavili snagu srpske kosarke, veseli po meni najbolji,posebno u odbrani.
iskreni zvezdas - ljubitelj srpske kosarke

kladioničar

pre 14 godina

Hvala Partizanu, hvala Željku, hvala PAO, uvek dobro zaradim na ovoj utakmici. Pogađam rezultat po četvrtinama.

Samo malo manje očigledno da bude, provaliće nas :)

pirke

pre 14 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PARTIZAN

Bravo majstori, alal vera, sve, sve, al prvaka Evrope... Odlicna utakmica, odlicna igra, a ovo sto prosipaju o namestanju, neka im je na cast. Pa neznam sta ce Partizan da namesti kad im je budzet kao Spanulisova god. plata, a jos da u grupi sa barsom Obradovic pusti Partizan, pa to deluje jos smesnije, ali dobro. Kao sto je neko vec rekao:zivot je nekom majka, a nekom maceha, i sta ces...

HVALA TI, HVALA TI,
CRNO-BELA LJUBAVI,
PEVAJU TI GROBARI,
TVOJI VERNI SINOVI!

Novak02

pre 14 godina

A sad citiram vesti iz Grcke:"Kosarkasi Panatenaikosa culi da majstor Slavko otvara piljaru u Atini pa predvodjeni Nikolom Pekovicem i Spanulisom potrcali da se ogrebu po neku bananu pa kad su krenuli da jedu nisu znali za dosta. Culi valjda da su najukusnije cika Slavkove banane u celoj Evropi pa im ovaj spakovao i da ponesu." A sada vremenska prognoza: Napolju strasnih i pomalo GROBARSKIH -5. To bi bilo sve za ovo izdanje vesti. Laku noc Grci i sanjajte Partizan.

Buaaahahahahaha pa mi ne gledamo koga vise bijemo, dal' Olimpijakos ili Panatenaikos. Ma samo neka su Grci.

Bez kralja ne valja

pre 14 godina

Hronoloski:
1. Izvucene su grupe za TOP 16, a Dule je samo slegao ramenima i rekao: "Ili Barsa ili PAO moraju ispasti";
2. Tim je krenuo u Atinu realno znajuci da ce izgubiti, zatim im je Dule rekao: "Momci, ja sam vas trener";
3. Kada su usli u Grcku, Olimp se zaravnao jer je Dule najveci;
4. Kada je Dule usao u dvoranu navijaci su poceli jos zesce da navijaju, onda ih je dule letimice pogledao i oni su shvatili sta ih ceka, ali navijali su i tokom meca vodjeni mislju da nada umire poslednja;
5. Kada su shvatili da im je i nada ugasena, poceli su da pustaju sirene, alarme, da ometaju laserima...i atomsku bombu bi bacili, ali im je Dule rekao: "Gospodo ni to vam ne moze pomoci";
6. Igraci su se radovali posle meca, ali ne mnogo, jer im je Dule rekao: "Ovo je tek prvi skalp";
7. Na povratku za Srbiju carinik ce prici Duletu i zatrazice mu pasos stidljivo, a Dule ce mu reci: "Gospodine, moji momci i ja ne znamo za granice".
Ziveli ljudi, i uzivajmo!

Boris - Zvezdaš :)

pre 14 godina

Sve čestitke Partizanu na pobedi.

Svakom pobedom vraćaju nadu da sport i dalje postoji i da nije sveden na puko brojanje para.

bedak

pre 14 godina

I taman kad pomislim da sam sve vec video...ono jos jedno cudo. Ma,kad su u pitanju Dule i njegovi momci vise nista nije cudo. Sada mi je vise nekako normalno da bijemo i Barsu i Pao oba puta nego Marusi jednom...ali eto,to smo mi.
Ocekuj neocekivano.
Zao mi je Zaljka,ne bi trebao toliko da se srdi. Pa dobice srcku covek! Mislim da bi najpametnije za njega bilo da dodje za Duletovog pomocnika...ocigledno mu nista drugo ne preostaje ukoliko nece i dalje da bude mazohista :)

gile_sampion

pre 14 godina

Iskrene cestitke Partizanu za ovako fantasticne igre u Europi.
Bosanac sam ali moram reci da ovo sto partizan radi je FANTAZIJA.Dule je jedan genije koji bi sa malo vecim parama u klupskoj kasi bez problema osvajao Euroleague!!!Covjek svake godine proda par najboljih igraca i sa nekim novim klincima ponovo radi cuda.Istom tom Panathinaikosu su prodali Tepica,Pekovica koji u svojim redovima ima veliki broj europskih zvijezda i bivsih NBA igraca ali dzaba....ne ide to!!
Jedan je DULE!!!

Pozdrav iz BIH.....

bobota

pre 14 godina

Zasto svi prozivaju sponzore pa da se napadne evroliga?Pa uzecemo je i bez njih jer smo kao tim najkompletniji u evropi.Ja sam vec rekao da je Vranes resenje za Pekovica(cak bolje i od Marica),a Dule cilja ove godine evroligu-samo da ne bude kradja kao Cska lani

srbija

pre 14 godina

kecman koji kod duleta resava utakmicu, kod zeljka nije ulazio u igru...
e dragi moji u tome je razlika izmedju DULA i zeljka
to je razlika koju zeljko nikad nece razumeti.

maestro

pre 14 godina

svaka cast igracima partizana i duletu vujosevicu, zna se sa kakvim budjetom prkose citavoj evropi i svaka im cast samo je steta sto se utakmice u beogradu nece igrat u areni

shilja

pre 14 godina

nemam mnogo sta da dodam - al posto sam porusio pola kuce od srece,malo sam se smirio,pa da napomenem- kakva odbrana u 4/4!!! E sad,stvar je u tome-igrali smo sa prvakom Evrope,na njegovom terenu,a sa takvom odbranom u NLB ligi,svi bi ispali sa 5 licnih,u jednoj cetvrtini! Al ima cika Dule recept i za to...napred Partizane,svaka cast momci

nesa

pre 14 godina

Divno,fenomenalano je veceras biti Grobar,Srbin,hvala Duletu i momcima za ovu caroliju.Zao mi je sto u ovom gradu i u ovoj zemlji nema vise sluha za ovakve uspehe,jer ne vidim ko bolje reprezentuje Srbiju od Partizana.Svaka cast zenskom tenisu ali mislim da je Arena morala biti data Partizanu za top 16.Zamislite da u ovom nasem drustvu sve funkcionise sa Partizanovim uspehom verovatno bi Zastava pravila Ferarije,imali bi spoljnotrgovinski suficit ,za dinar bi se dobijalo 100 Eura....itd.Bojim se da ce ova drzava unistiti jedino sto valja i gde se osecamo bar ravnopravnim sa Svetom.Ne treba tu mnogo para mozda 10% onih dnevnica i kojekakvih skupstinskih troskova,ali je izgleda najteze zavuci ruku u svoj dzep,a svi ce doci u Pionir na slikanje i kicenje tudjim uspesima.Hvala Bogu sto postoji Dule.Valjda im sad bar grejanje nece gasiti u Pioniru.

srbija

pre 14 godina

rekao sam sebi pri kraju utakmice da moram pohvaliti sudjenje i to cu i uraditi.
racunao sam da ce sudije poneti pao pri kraju 3. cetvrtine i pocetkom 4. ali se to nije desilo i sudjenje je sve u svemu bilo korektno(sem onoga kada su vratili loptu pao a videlo se daj e bilo preko pola...

Struja

pre 14 godina

Hahahah,nastavlja se farsa Zeljka i Duska,dvojice ljudi koji su sistematski unistavali srpsku kosarku godinama.Pobedili Pao u Atini-junaci Duletovi :)
Zato od Olimpijakosa izgube 21 razlike (ah da Zeljko nije na klupi Olimpijakosa).Prosle sezone svaki poraz od CSKA manji od 20 razlike je bio veliki uspeh.Vrlo brzo ce biti spustanje na zemlju.
Sutra ocekujemo Duleta da trazi pare od vlade :)

STOVLA

pre 14 godina

Dali smo TI godine,najbolje i najlepse
da SI nam pobede i golove za pamcenje

HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI
PEVAJU TI GROBARI TVOJI VERNI SINOVI

Nemanja 91

pre 14 godina

Idemo dalje! Maximum protiv Barse 3. februara pa sta bude...
Ovo vcrs je bilo briljantno, ali nesmemo ( a siguran sam i da necemo (nije bilo nekog slavlja na samom terenu)) da poletimo posle ove pobede!
NAPRED PARTIZAN!

dule

pre 14 godina

Sad tek vidim da su Dule i Zeljko resili da skenjaju Barcelonu. Ovo je je odlican nacin. Pao ce da ih bije i u Atini i u Barceloni, a mi redno kod kuce. Dalje iz nase grupe idu Pao i Partizan. Koji su to sereti!!!

Genije

pre 14 godina

Kriptonit pronađen u Srbiji!!!
Mineral, koji jedini može da naškodi Supermenu, nije više naučno fantastična fikcija! Mineral koji se pojavio u Evroligi, potiče iz Srbije i neprijatelj Supermena, Dule Vujošević postao je sa njime strah i trepet parketa u Španiji i Grčkoj!

antifasista

pre 14 godina

Nisam navijac Partizana nego k.k.Bosna ali jednostavno moram kao ljubitelj kosarke cestitati Duletu i igracima Partizana na fantasticnom uspjehu.Zelim vam da nastavite ovako igrati i gospodski se ponasati.Teorije
zavjere,namjestanja,ksenofobije su obicne gluposti.Igraci su
restereceni i bez imperativa nadmasili bolju i skuplju ekipu od sebe.Ni prvi ni posljednji put da profesor Vujosevic izvuce maximum od svojih igraca.Zaista je cist idiotizam omalovazavati veliki i posten sportski uspjeh Partizana insinuacijama o namjestanju. Sportski pozdrav od Bosanca(po rodjenju ne zanimanju).

Stiwen

pre 14 godina

Roberts odigrao fantasticno a i Vranes odigrao dobru rolu...
Kad se vrati Maric u top8 100%
Vazne su pobede protiv Marusija...
PFC do k0skE

Genije

pre 14 godina

Kriptonit pronađen u Srbiji!!!
Mineral, koji jedini može da naškodi Supermenu, nije više naučno fantastična fikcija! Mineral koji se pojavio u Evroligi, potiče iz Srbije i neprijatelj Supermena, Veseli Dule Vujošević postao je sa ovim mineralom strah i trepet parketa u Španiji i Grčkoj!

Sasazaka

pre 14 godina

Bogati klubovi kupuju igace Partizana, ne samo zbog njihovih kvaliteta, nego ne bi li od igraca otkrili foru na koju Dule postize ovakve rezultate.

V O L I M P A R T I Z A N

zobla

pre 14 godina

# Neko sa nimburkom a neko sa panatinaikosom... Mislite o tome...
(zeljko, 26. januar 2010 21:28)
Neko pobedio nimburk a neko ce da izgubi od panatinaikosa sa 70 poena razlike !!!!!!!
(Milos, 27. januar 2010 15:1 E MOJ DECKO....

legenda

pre 14 godina

ljudı,bıo sam na tekmı..da ste samo vıdelı face grcıma kad su napustalı dvoranu..osecaj je neprocenjıv!!p.s. sto rece jedan moj predhodnık:sta zna dete sta je prvak,samo dodje ı pocepa!

Onaj veći klub

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja

Darkman

pre 14 godina

U ove momke imam poverenja do neba!!! Igrali su i protiv Pao-a i protiv sudija. Jasikevicijusevo preko pola jedan sudija sudi loptu za Partizan, a ostala dvojica na kukanje klupe grka vracaju im loptu.Sta vise reci!!! Koliko poklona su faulova su igraci Pao-a dobili to je smesno!Pri ulazu Dijamantidis zavali Slavkanu lakat u lice sudija naravno nista! Tepicevo namerno udaranje Boa MekKejleba laktom u grkljan opet nista! Ali Duletovi ucenici su pokazali zube. Moram da citiram jedan komentar kada su bile izvucene grupe: " Mi idemo u TOP8 a drugi neka se dovore " . Svaka vam cast momci! Posebno bih istakao Peru kapitena, Lorensa nebeskog skakaca i Rasica kao i all roundera Jana Veselog!

srbija

pre 14 godina

kecman koji kod dula resava utakmice kod zeljka prosle sezone ne ulazi u igru.
e u tome je razlika izmedju DULA i zeljka.
razlika koju zeljko nmikad nece shvatiti...

ac miki

pre 14 godina

Zasto opet Zeljko pustas,stvarno nema smisla jer komsije vise ne mogu to da podnesu.Vi tamo cergu mi ovdje a u Evropi na ravne casti.

pfc4paok

pre 14 godina

sta je tu cudno????

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime sampiona u kosarci i njegovog trenera. KK PARTIZAN i DULE VUJOSEVIC! ISTORIJA NASTAVLJA DA SE PISE...!!!

pop

pre 14 godina

Bilo gde , bilo kad i bilo koji sportski kolektiv na ovoj planeti da postize ovakve rezultate kao sto to radi PARTIZAN U SRBIJI ovih zadnjih 5-6 godina bio bi postovan i uvazavan od svih u svojoj zemlji osim kod nas!
Zbog ovakvog odnosa drzave,grada Beograda,medija,sponzora i td prema K.K.PARTIZAN i sudije i celnici iz evrolige se prema nama odnose na najgori moguci nacin.Namestaju nas u najjace grupe,sude nam kako hoce,ali Dule i igraci se ne predaju!
Zato svaka cast momci i ako ove godine prodete u 8 najboljih a drzava i sportski savez ostane nem ,bez ikakve podrske,onda nam kao narodu i drzavi nema spasa!
P.S.Za pocetak ce biti dosta da nas ne saplicu kod evrolige kao sto su to uradili prosle godine sa Bartolomeom!

Bane_Zemun

pre 14 godina

Prva dobijena, treba nam jos tri!

NAAAAAAAAAA SVEEEETU NIIIIIIIIIIIISTA LEEEEEEEEEEEEEPSEEEEEEEEEE NE MOOOOOZEEEEEEEE DA POSTOJI, NEEEEEEEEEGOOOOOOOO STOOOOOOO JEEEEEE NAAAAAAAAASAAAAAA LJUUUUUUUUUBAAAAAV PREMA CRNO-BELOJ BOJI !!!!!!!

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

Mislim da u Atini nemamo dostojnog protivnika:)hahahahahah....Ima li ko jaci...Partizan Shampion!!!

Rior

pre 14 godina

Svemoguci DV carobnjaku,po ko zna koji put ti se zahvaljujem na predivno provedenoj veceri.CRNO-BELI momci su ponovo pokazali da su heroji.

savakostas

pre 14 godina

pojedinci koji nisu verovali, a verujem da je takvih bilo malo znaju sta ih ceka.ovo je stvarno zrelo za docek na surcinu.momci cekamo vas

Ivan

pre 14 godina

Novače, ako želiš da osvojiš titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, smesta angažuj Duleta Vujoševića umesto Toda Martina i Marijana Vajde !!!

da da

pre 14 godina

da da. bez marića ne vredimo ne 40%. a da nam nisu grobari ni kod kuće nebi dobijali utakmice

mora da nas željko pustio


samo tebi verni samo tebi odani

MatijaPFC

pre 14 godina

Napokon i sportska redakcija B92 da jenesto naucila !

Dosad je uvek bilo posle ovih uobicajenih pobeda u naslovu neke "senzacije" i slicno...

Ovog puta naslov bas po meri!

"Veliki Partizan dobio prvaka Evrope"

Cestitamo !

Djordje Stanic

pre 14 godina

Veciti sam i nepopravljivi optimista. Priznajem, ovog puta nisam verovao i stidim se zbog toga.

Ovi nasi nisu normalni! Iygleda da ne znaju da igraju u gostima kod sampiona Evrolige. Sram ih bilo, kako mogu da budu tako neobavesteni!

Fajteri!

Delija...a ko bi drugi?!

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu! Odigrali su fenomenalno! Dusko Vujosevic je sigurno MVP utakmice :) Ubedljivo je najbolji trener Evrope!

boki

pre 14 godina

Ma ljudi pustio nas Zeljko :D covek dobio pritisak preko 200 zacrveneo se kao biki :)) ..Jel neko provalio kako su pustili na ozvucenju dok je Bozic sutirao bacanja nesto kao vazdusna opasnost..e pa gospodo grci jaci smo mi od vasih raketa bre Mnogo smo jaki! p.s. Onaj Sarenac poceo opasno da pametuje(svaki napad govori sta treba i treba) neka ode i smara prof. doktora Vujosevica a ne nas gledaoce, ali neka smo mi objasnili neke stvari :)
p.s. neprocenjivo prva cetvrtina veseli polaze loptu od tablu (kaze ocu ja malo kao bodiroga da se sprdam..ne mogu stalno da zakucavam miseve)

HVALA VAM ZA SVAKI TRENUTAK!!!

pre 14 godina

Za Drobnjakovu trojku,zato sto nas je Zeljko pustio,jer smo gepekovali sudije i zato sto ste vi izmislili navijanje,a mi imamo KOMPLEKSE!!!!
Ne znam za vas,al ja na sledecim izborima dopisujem Dule Vujosevic i zaokruzujem!!!

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Kad Dule kaže da se PAO mora shvatiti vrlo ozbiljno, onda PARTIZAN pobeđuje usred Atene, a kada kaže BARCA se mora shvatiti vrlo, vrlo ozbiljno onda PARTIZAN sigurno pobeđuje u Beogradu.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gde bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

djordjevic

pre 14 godina

aaaaajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Mi cemo jos malo da se ganjamo po Evropi i traumiramo daleko skuplje, a vi sad kako hocete(ko god da ste :).

Mungos

pre 14 godina

Partizan je NAJLUDJI tim na svetu. Nedostaje mu MVP Evrolige ali ostali ginu za svaku loptu tako da se odsustvo ne primecuje.
Ponekad mi se ucini da ovi nasi igraci imaju srce veliko kao autobus (dupli).
Jako sam ponosan na njih i zelim im sve najbolje u sledecim mecevima a Aleksu da sto pre ozdravi.
Mislim da ce protiv Barse biti u Pioniru OPSTENARODNA LUDNICA. Sta mislim ? ZNAM !!
P.S. Koliki je rekord gledalaca u Pioniru ?

Sobek

pre 14 godina

Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema Crno-beloj boji

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
”Volim te Partizane!”

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za Crno-bele boje

crnac

pre 14 godina

tako je reklo Njegovo Velicanstvo Dule Vujosevic.Tako igra INSTITUCIJA. Da imaju dve ARENE protiv Barse bi bile pune.VOLIM PARTIZAN samo napred momci.

bradilko

pre 14 godina

a onda je vrag odneo salu i drugo poluvreme nisam mogo da gledam jerbo mi crko total tv. BITNIJE OD TOGA JE DA NAS JE ZELJKO PUSTIO , JOPET. BRAVO KRALJEVI

AntiHeroj

pre 14 godina

Jedino KK Partizan reprezentuje Srbiju na pravi nacin!
Bravo momci!
Hvala za neverovatan osecaj koji se ponavlja iz srede u sredu... i tako vec godinama!

Dalibor

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali uzivam u svakoj utakmici Partizana u EL. Ovo veceras je bilo fenomenalno, nijedan srpski klub ni u jednom sportu nije ovako igrao u Evropi u poslednjih 15 godina. Svaka cast pa protiv Barse jos bolje ako je to ikako moguce.

Kimster

pre 14 godina

Ljudi sta cemo sad???Izgleda da se Partizan ponovo navukao na gazenje Panatinaikosa!!!Neka samo neka potraje :D Ko je sledeci???Barsa!Gazi!! :D

Nemanja

pre 14 godina

Ljudi, dla je ovo normalno, dal se ovo stvarno događa. Prvaka Evrope dobiti u gostima, bez najboljeg igrača. E da nam je sve u državi kao KK Partizan, gde bi mi bili sada.

Hvala vam da ste mi ulepšali veče

Alek

pre 14 godina

Pera Bozic-SvetoSavic!

sad jos pobediti Marusi u Beogradu i onda sta nam Bog da protiv Pao-a u 5.kolu

sa te dve pobede bili bi sigurni u Top8

pavle grobarcina

pre 14 godina

E pa ne znam sta da kazem, da li je ovo ustvara uopste iznendjenje, ili visa sila? Dr Dulitl opet drzi predavanja sirom evrope. A momcima svaka cast svima do jednog. Samo hrabro kod kuce u Pioniru hramu kosarke.

zuka

pre 14 godina

Ma šta reći više , mislim da je ovo terorisanje evrope već postalo toliko monotono da i ne vredi više ni kladiti se ......... noćas sam izgubio na kladionici jer sam išao na pobjedu parizana do 4 poena razlike.

sasa

pre 14 godina

Bez Marica-najboljeg igraca Evrolige
Bez najboljih navijaca na svetu
Bez pomoci sudija,cak naprotiv
Bez straha
Bez respekta
Bez vere komsinicinih navijaca,ali sa verom svih GROBARA

Pade i PAO u sred Atine,pade sampion!!!

I sta dalje reci-jedan je Partizan,najbolji brend ove drzave,jedan je SAMPION za sva vremena!!!

Lomi,Dominiraj,Razvali,Osvoji!!!

PARTIZAN SAMPION!!!

Niksic

pre 14 godina

VOLIM GA
KO OKA DVA
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA
ZA SLAVNI KLUB
SVIMA ZNAN
BEOGRADSKI PARTIZAN
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Svaka cast momci jos da sledece kolo dobijemo barsu i sa pozicije 1 u cetvrtfinale

Hvala ti,hvala ti,crno bela ljubavi pevaju ti grobari tvoji verni sinovi!!!

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Samo je nebo granica!!!
Kako volim ovaj osećaj što se na svakoj utakmici i protiv svakog protivnika mogu nadati pobedi!!!
N E P R O C E NJ I V O !!!

opet ja

pre 14 godina

I da... malo je 2.500 za Barsu! 5.000 posle ovoga večeras! I biće pun Pionir i biće spektakl! Jer vi to zaslužujete, jer vas mi obožavamo, jer ste vi nama sve, jer vi znate to i jer zato ginete za sveo ime i sveti dres!

GROBAR ST.PAZOVA

pre 14 godina

I čemu se više čuditi!? Čudo je rođeno. Dule je tvorac šampiona, najbolji psiholog, učitelj... HVALA VAM NA SVEMU ŠAMPIONI!

Sloba

pre 14 godina

Ovako se brani DOSTOJANSTVO! PODVIGOM! JUNACI ZASLUZILI STE DA VAS BODRIMO U ARENI! Kakvi koncerti, kojekakvi muzicari. Iduca utakmica se mora igrati u areni!!

Cvele

pre 14 godina

Svaka cast Grobarcici! Kao veliki Zvezdas cestitam zaista, posebno mom prijatelju i kolegi Zeljku Ilicu, koji ce sutra morati da plati dorucak kao veliki poklonik lika i dela DV!

Nikolica

pre 14 godina

Nije bitno koji mi je komentar po redu, nije bitno koliko cu dobiti preporuka ili kritika, BITAN JE MOJ PARTIZAN I MAJKA SRBIJA! I Dule Vujosevic, naravno

gravedigger

pre 14 godina

Iskreno, ocekivao sam da ce naslov biti:"Podvig Partizana". Drago mi je sto ste shvatili da sa generalom Duskom na celu nista nije podvig! Idemo CRNO BELI! KAD IGRA JAN SVI SMO VESELI!

napred

pre 14 godina

Svaka Cast Duletu i Momcima objasnili su,samo zamerku da dam ovom Sarencu nezainteresovano prenosi kad je partizan dobio ko da je dobio masinac,a ovo ne da je ogroman uspeh videcemo dal ce barsa uspeti da dobije pao u atini,jos jednom SVAKA CAST!!!

pfc4paok

pre 14 godina

Sta je tu cudno????

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime sampiona u kosarci i njegovog trenera. KK PARTIZAN i DULE VUJOSEVIC! ISTORIJA NASTAVLJA DA SE PISE...!

Boze,daj mu snage

pre 14 godina

Evo,jos jedan pokazatelj o trenerskoj velicini Zeljka Obradovica,koji je nisku katastrofalnih neuspeha poput 6. mesta na OI u Sidneju,te 11. na OI u Atini,bruke(rezultatske i ljudske) na EP u SCG 2005 kada je vodio najjace timove,upotpunio i veceras porazom od fenomenalnog inace oslabljenog Partizana!
Sad ace verovatno svu krivicu za vecerasnji porazu,u svom maniru,prebaciti na svoje igrace!

Nemanja Radojević

pre 14 godina

Da doživim Pionir
Da doživim Arenu
Da doživim 22.567
Da doživim titulu za najboljeg trenera u Evroligi
Da doživim titulu za MVP-a u Evroligi
Da doživim titulu u NLB
Da doživim titulu u KLS
Da doživim osvajanje kupa
Da doživim Top 16
Da doživim Top 8
Da doživim Final 4
Da doživim osvajanje Evrolige...

Mi verujemo, dakle ostvariće se! A vi?

Kako je lepo biti Grobar.
Napred Partizan!

Andrija

pre 14 godina

Svaka cast momci sto branite ime svog voljenog kluba! Carevi ste, samo tako nastavite, da se zna ko su pravi SAMPIONI!!

PS: Denda, dokle ces vise da prenosis? :P

Packy

pre 14 godina

Vidim dosta komentara "PAO igra dosadnu kosarku". To su komentari od navijaca koji su hrabro pokazali da su najjaci u Evropi i pobedili kosarkasku instituciju, Nirnberg i to iz Ceske. Kapa dole!

D.L.

pre 14 godina

BRAVO SVAKA ČAST

pobedili smo PRVAKE,NJIHOVU publiku, svoje GREŠKE i izgubljene lopte(16.), i SUDIJE

BRAVO DULE BRAVO KECMAN koji je opet reši utakmicu kada je na kraju dao 5.poena, bravo VESELY za najboljeg strelca na utakmici

bravo,bravo,bravo...

Doodoolentze

pre 14 godina

Lepo sam ja rekao..mozda Zeljko namesti..i da,namestio je,kao i svaki put...buahahahahahahahah!!! :D

Pao je poceo ozbiljno da streca od nas,mnogo smo zaebani!!

crno_beli_nis_

pre 14 godina

Svaka cast momci ..i naravno maestru Duletu Vujosevicu..Bog vas blagoslovio!!! Ajde sponzori...gde ste..zar ima bolji brend od kk partizan?! Momci hrabro do titule sampiona Evrope!!!

Kun Aguero

pre 14 godina

LJUBAV PREMA KLUBU NE MOZE DA PRESTANE DOK ZIVIM KLICACU NJEMU VOLIM TE PARTIZANE !!!
p.s cekaj,jel smo se salili,ili smo se salili !? :D

sensei

pre 14 godina

Auuuu koji kraljevi !!!!

Bez Marica , auu , ne mogu da vjerujem....

Svaka , ali svaka cast.....

A za Sarenca nemam komentar.... kao da smo dobili Mornar iz Bara jbt

Družina Duleta Kvržice

pre 14 godina

Eh Dule , Dule, vraže stari !
Pa zar Evropskog šampiona na njegovom terenu !? Još i bez Marića !? Sram te bilo ! :) :) :)

Djordjo

pre 14 godina

Možda sam subjektivan ali realno sledeće sezone igramo u diviziji Atlantic, umesto Nju Džerzija!!!
Vranjo je pojeo Pekovića!
Kecman je odabrao pravi tim za F4!
Hvala Tepiću za faulove!

Peca

pre 14 godina

Pošto nas je pustio Željko, Ako Marusi dobije Barsu sa više od 17 razlike, Tadija da više od11 poena za Lotomatiku, a Opača ne menja ćega 13 dana, postoji šansa da zvezda zaigra u Euro ligi pre 2023. godine.

srcem svim

pre 14 godina

Druga priča bi bila da je igrao Tadija za PAO. Ovako, od večeras je ključna pobeda protiv tog istog Panatinaikosa u Pioniru, jel je realno sa 3-3 da odemo dalje. PAO ne može da dobije Barsu u Španiji, i sa porazom u Bgd - prosto rečeno ISPADA! Bravo momci!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 14 godina

Ma vi niste normalni majke mi...ma kad malo bolje i razmislim bez lažne skromnosti to je i očekivana pobeda...jer mi smo PARTIZAN, a tko ste vi!?
VOLIM GA KO OKA DVA!

HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

pre 14 godina

Zbog ovog vredi ziveti,svaka cast velikom Duletu i momcima na neverovatnoj pobedi,ej bre ljudi pa pobediti prvaka Evrope na njegovom parketu,to moze samo Partizan!!!

DULE SE RODI

pre 14 godina

sta reci SVAKA CAST MOMCI gledao sam celu utakmicu znaci verovo sam u njih verovo sam u pobedu Partizana!!!!! nadam se da ce u skorije vreme naci dobrog sponzora i nekog ko cepomoci klubu da osvojimo Evroligu!!!!!!! pozz SVAKA CAST DULETU I MOMCIMA!

Dr. Coldrain

pre 14 godina

▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАНE▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒ ▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ДОМИНИРАЈ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

Boki

pre 14 godina

Jaaoo majko moja...igraci Barselone ce proklinjati dan kada su poceli da se bave kosarkom kad vide kakvo ludilo ih ceka?!!? Ufff....najradije bih sada zaspao i probudio se pred taj mech!!! Dule BOG!!!!!

strongman

pre 14 godina

Panatenaikos pružio snažan otpor decenijskom prvaku Srbije. Sve čestitke izabranicma Željka Obradovića na hrabrosti. Partizan polako diže formu za trdicionalni prvomajski turnir u fudbalu na male golove. U košarci su već sve postigli.

Grobar!!!!!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

heheheheh a dr.Dule kao najavio (ma dosta je i plasman u top 16) izgleda da je u tu pricu poverovao i Zeljko Obradovic,pa ga Dule iznenadio i stvorio njemu i PAO-u nepotrebne probleme
Svaka cast na ovoj pobedi i samo tako nastavite i f4 je blizu

Bog na nebu, DULE na zemlji!!!

pre 14 godina

Svi oni koji su propustili borbu Davida i Golijata u ono biblijsko vreme, imali su priliku da veceras gledaju reprizu... SVI NA AERODROM!!!

le andro

pre 14 godina

Juče Vladimir Štimac (nakon Nimburga) između ostalog kaže "U Pardubicama se teško pobeđuje". Ok, lepo je to što su dobili Nimburk, ali NIKAKO, ali NIKAKO nemojte da vam je palo na pamet da nas stavljate u isti koš sa vama!!! Večeras smo dobili aktuelnog prvaka Evrope na svom terenu. Ponos je biti navijač Partizana !!!

xxxx

pre 14 godina

Ljudi , je li ovo moguce? BRAVO PARTIZANE, bravo!!! Posle neko prica kako je DULE los trener.. Nismo mi kao neki ako dobijemo NINBURKA slavimo kao da je ne znam ti ko pao... ALI NOCAS JE PAO PAO!!!

boxi

pre 14 godina

3:35 do kraja utakmice i Partizan daje trojku za +2... uz malo sreće, i poneku grešku Grka, i ovo bi moglo da se dobije ...pomozi Bože !!!!
Ljudi, mi uopšte ne shvatamo koliko jaku ekipu imamo !!!!

Frenki

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?

LACKO

pre 14 godina

64-59 alooooo institucija breeee!!!!
ma pustio zeljko,ma zvezda ima jaci tim,ma oni osvajaju kup cicoline...+20 a? da da,da nisu sudije navlacile bilo bi ali za NAJVECU INSTITUCIJU U EVROPI A I SIRE..
NBA IS A LYMIT FOR PFC!!!!!

ajme...

pre 14 godina

Iznanadjen sam utakmicom.

Suci navlace za Grke u nekim situacijama,to se vidi.

Nazalost to je tako danas u sportu,najlakse je gazit po malim i nebitnim klubovima..

...

pre 14 godina

uff ocekivana-tvrda,rovovska bitka...ajmo majstori samo hrabro!i samo da podsetim da smo se malo uspavali sto se tice glasanja za igraca evrolige!Body Bond pao na 3.mesto!

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

E sudije kako kradu
jedan sudi loptu za PARTIZAN i odmah skaču druge sudije i "popravljaju grešku" sigurno onaj sudija nije dobio pare

Nemanja Radojević

pre 14 godina

Da doživim Pionir
Da doživim Arenu
Da doživim 22.567
Da doživim titulu za najboljeg trenera u Evroligi
Da doživim titulu za MVP-a u Evroligi
Da doživim titulu u NLB
Da doživim titulu u KLS
Da doživim osvajanje kupa
Da doživim Top 16
Da doživim Top 8
Da doživim Final 4
Da doživim osvajanje Evrolige...

Mi verujemo, dakle ostvariće se! A vi?

Kako je lepo biti Grobar.
Napred Partizan!

Dr. Coldrain

pre 14 godina

▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАНE▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒ ▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ДОМИНИРАЈ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

sensei

pre 14 godina

Auuuu koji kraljevi !!!!

Bez Marica , auu , ne mogu da vjerujem....

Svaka , ali svaka cast.....

A za Sarenca nemam komentar.... kao da smo dobili Mornar iz Bara jbt

Djordjo

pre 14 godina

Možda sam subjektivan ali realno sledeće sezone igramo u diviziji Atlantic, umesto Nju Džerzija!!!
Vranjo je pojeo Pekovića!
Kecman je odabrao pravi tim za F4!
Hvala Tepiću za faulove!

Bez kralja ne valja

pre 14 godina

Hronoloski:
1. Izvucene su grupe za TOP 16, a Dule je samo slegao ramenima i rekao: "Ili Barsa ili PAO moraju ispasti";
2. Tim je krenuo u Atinu realno znajuci da ce izgubiti, zatim im je Dule rekao: "Momci, ja sam vas trener";
3. Kada su usli u Grcku, Olimp se zaravnao jer je Dule najveci;
4. Kada je Dule usao u dvoranu navijaci su poceli jos zesce da navijaju, onda ih je dule letimice pogledao i oni su shvatili sta ih ceka, ali navijali su i tokom meca vodjeni mislju da nada umire poslednja;
5. Kada su shvatili da im je i nada ugasena, poceli su da pustaju sirene, alarme, da ometaju laserima...i atomsku bombu bi bacili, ali im je Dule rekao: "Gospodo ni to vam ne moze pomoci";
6. Igraci su se radovali posle meca, ali ne mnogo, jer im je Dule rekao: "Ovo je tek prvi skalp";
7. Na povratku za Srbiju carinik ce prici Duletu i zatrazice mu pasos stidljivo, a Dule ce mu reci: "Gospodine, moji momci i ja ne znamo za granice".
Ziveli ljudi, i uzivajmo!

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

E sudije kako kradu
jedan sudi loptu za PARTIZAN i odmah skaču druge sudije i "popravljaju grešku" sigurno onaj sudija nije dobio pare

LACKO

pre 14 godina

64-59 alooooo institucija breeee!!!!
ma pustio zeljko,ma zvezda ima jaci tim,ma oni osvajaju kup cicoline...+20 a? da da,da nisu sudije navlacile bilo bi ali za NAJVECU INSTITUCIJU U EVROPI A I SIRE..
NBA IS A LYMIT FOR PFC!!!!!

boki

pre 14 godina

Ma ljudi pustio nas Zeljko :D covek dobio pritisak preko 200 zacrveneo se kao biki :)) ..Jel neko provalio kako su pustili na ozvucenju dok je Bozic sutirao bacanja nesto kao vazdusna opasnost..e pa gospodo grci jaci smo mi od vasih raketa bre Mnogo smo jaki! p.s. Onaj Sarenac poceo opasno da pametuje(svaki napad govori sta treba i treba) neka ode i smara prof. doktora Vujosevica a ne nas gledaoce, ali neka smo mi objasnili neke stvari :)
p.s. neprocenjivo prva cetvrtina veseli polaze loptu od tablu (kaze ocu ja malo kao bodiroga da se sprdam..ne mogu stalno da zakucavam miseve)

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Samo je nebo granica!!!
Kako volim ovaj osećaj što se na svakoj utakmici i protiv svakog protivnika mogu nadati pobedi!!!
N E P R O C E NJ I V O !!!

AntiHeroj

pre 14 godina

Jedino KK Partizan reprezentuje Srbiju na pravi nacin!
Bravo momci!
Hvala za neverovatan osecaj koji se ponavlja iz srede u sredu... i tako vec godinama!

Djordje Stanic

pre 14 godina

Veciti sam i nepopravljivi optimista. Priznajem, ovog puta nisam verovao i stidim se zbog toga.

Ovi nasi nisu normalni! Iygleda da ne znaju da igraju u gostima kod sampiona Evrolige. Sram ih bilo, kako mogu da budu tako neobavesteni!

Fajteri!

D.L.

pre 14 godina

BRAVO SVAKA ČAST

pobedili smo PRVAKE,NJIHOVU publiku, svoje GREŠKE i izgubljene lopte(16.), i SUDIJE

BRAVO DULE BRAVO KECMAN koji je opet reši utakmicu kada je na kraju dao 5.poena, bravo VESELY za najboljeg strelca na utakmici

bravo,bravo,bravo...

Bane_Zemun

pre 14 godina

Prva dobijena, treba nam jos tri!

NAAAAAAAAAA SVEEEETU NIIIIIIIIIIIISTA LEEEEEEEEEEEEEPSEEEEEEEEEE NE MOOOOOZEEEEEEEE DA POSTOJI, NEEEEEEEEEGOOOOOOOO STOOOOOOO JEEEEEE NAAAAAAAAASAAAAAA LJUUUUUUUUUBAAAAAV PREMA CRNO-BELOJ BOJI !!!!!!!

Doodoolentze

pre 14 godina

Lepo sam ja rekao..mozda Zeljko namesti..i da,namestio je,kao i svaki put...buahahahahahahahah!!! :D

Pao je poceo ozbiljno da streca od nas,mnogo smo zaebani!!

cemix

pre 14 godina

STA SVE MOZE DULE VUJOSEVIC:
- Dule Vujošević može da dobije unapred izgubljenu utakmicu, sa 3. timom.
- Jedino je Dule Vujošević u stanju da od Vraneša napravi srpskoligaškog igrača.
- Kada Dule Vujošević uđe u halu, sudije odmah sviraju kraj, a delegat registruje meč službenim rezultatom 20:0 za Partizan.
- Dule Vujošević može i sa zvezdom da uzme titulu, al’ ga zabole.
- Jedino Dule Vujošević ima više titula prvaka države od Uroša Tripkovića.
- Dule Vujošević je naučio Palasija da recituje Gorski vijenac na ijekavici. Napamet.
- Kada Dule Vujošević kupuje majice uvek uzima one kraće.
- Dule Vujošević je osvojio titulu sa Kostom Perovićem u timu.
- Kod Duleta Vujoševića je i Boris Bakić pogađao trojke.
- Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu.
- Supermen pogledom moze da osusi poplavu. Dule Vujosevic pogledom moze da sprzi igraca koji ga ne slusa. Naocare nosi da bi ublazile prirodno dejstvo pogleda.
- Dule Vujosevic je pojeo tri praseta.
- Zona koju postavi Dule Vujosevic je lepsa od Zone Zamfirove i jaca od Zone Sumraka.
- Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
- Konferencija za štampu Duleta Vujoševića je gledanija od Žikine šarenice.
- Ne postoji knjiga koju Dule nije pročitao.
- Pisci na konferencijama za štampu prvo naglase da se Duletu sviđa njihova knjiga.
- Da je živ Ogist Roden bi sklupturu ”Mislilac” napravio prema Duletovoj pozi.
- Kod Duleta bi i plavuše naučile da igraju zonu.
- Kad bude upoznao Duleta i Čak Noris će početi da navija za Partizan. Onda će Gurović samog sebe da ”gepekuje”.
- Čak Noris do sada nije upoznao Duleta jer mu ne daju srpsku vizu. Vizu niije dobio jer u ambasadi nisu mogli da poveruju da ne poznaje Duleta.
- Dule je uspeo da nekoliko Amera nauči da igraju evropsku košarku.
- Goran Vesić će dobiti kavez u Duletovoj ulici u ZOO vrtu.
- Majkl Džordan je izjavio da bi bio duplo bolji igrač da mu je Dule bio trener.
- U ULEB pravilniku pise da Dule Vujosevic SME da se seta PO terenu.
- Dule Vujoshevic je doshao taxijem na Bamberg.
- Na pitanje hoce biti silovanja vecheras, Dule Vujoshevic je odgovorio “Biće!”
- Dule Vujosevic je nabio secer Goranu Vesicu.
- Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat “evropska zvezda” u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film “srcem do trofeja”
- Dule Vujosevic je naterao Ziku Pauka da se drzi parkinga…
- Dule Vujošević se uvek slika sa Grobarima na ulici.
- Dule Vujošević je prvi put pobedio crvenu zvezdu, 2 meseca pre nego što se rodio.
- Stoji mali uplakan na ulici, nailazi Supermen i pita ga šta mu je, ko ga je dirao. Mali kaže Čak Noris. Supermen je pobegao i rekao, jebiga mali, ja ti ne mogu pomoći, ali zovi Duska Vujoševića.
- Cak Noris navija za zvezdu, jer mu je Dule Vujošević zabranio da navija za Partizan.
- Dule Vujosevic je procitao celu Wikipediju.
- Jednom je Dule bio neraspolozen i nije osvojio kup. O tome je kasnije snimljen film.
- Dule je stariji od svog brata blizanca 10 godina. Brat mu se zove Aleksandar Dzikic.
- Dule Vujosevic ima vise titula nego kilograma.
- Himna Evrolige Divoshn (Devotion) je u stvari prepev pesme Di.Vujoshn.
- Dule Vujosevic vs Zeljko Obradovic - profesor je nadmasio svog ucenika.
- Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujoševic psuje familiju, jer zna da je to privilegija.
- Dule je bio čitalac godine u “Stubovima Kulture”.
- Dule Vujosevic je jednom izgubio od taukeramike. JEDNOM!
- Dule Vujosevic ne trazi tajm aut kad drugi misle da treba.
- Dule Vujosevic u lice govori sudijama ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
- Neki ljudi nose majcu SUPERMENA,a supermen majcu DULETA VUJOSEVICA.
- Dule Vujosevic je najbolji kosarkas u KK Partizan.
-Dule Vujosevic moze da posalje SMS preko displeja sa ves-masine.
-Dule Vujosevic moze da pobedi u reliju Dakar-Pariz na Poni-biciklu.
-Pionir gori, a Dule se ceslja!
-Dule Vujosevic moze da vrati sav Kaladont nazad u tubu.
-Dule Vujosevic moze da zalupi rotirajuca vrata.
-Dule Vujosevic ne pusta ni na pesackom prelazu, a kamoli da nekom pusti … utakmicu.
-Duletu Vujosevicu se i lezeci policajci sklanjaju s puta.
- Kako Dule igra tv Slagalicu? DV: zvezda, zvezda, karo, karo.
-Dule Vujošević se nasmeje samo dva puta godisnje-na promociji tima i na dodeli pehara.
-Tom Kruz ce u sledecem nastavku "Nemoguce Misije" glumiti Svetislava Pesica trenera KK'Sledeca sezona' koji pokusava da preotme Duletu titulu. Naravno, takve stvari se desavaju samo na filmu.
-Dule Vujošević je jednom pobedio Zvezdu samo dvadeset razlike.Taj dan je proglasen za Svetski dan Roma.
-Zašto Chuck Norrisa zovu Chuck Norris?
Zato što je ime Duško -Dule- Vujošević vec bilo zauzeto
- Šta će Duletu Vujoševiću biti najvrednija nagrada u trenerskoj karijeri?
Kada od Peje dobije pohvale za svoj rad i delo.
-- Dule Vujosevic se ne izuva u gostima!
- Duleta Vujoševića broje ovce kad idu na spavanje!
- Kad DV uskoci u vodu, on se ne pokvasi - već se voda vujoševiše!
-Dule Vujošević je rekao Milki Canić"Dobro veče!"
-Đavo kad ide da spava, prvo pogleda ispod kreveta, da vidi da nije Dule Vujosevic tamo.
-Kad ne može da pronadje odgovor na neko pitanje u enciklopediji, Milka Canić zove Duška Vujoševića.
-DUŠKO VUJOŠEVIĆ MOŽE DA NAPRAVI SNEŠKA BELIĆA OD KIŠE !!!
-Novinarka: Sta ste rekli igracima na poluvremenu?
Dule: Nije to za televiziju!:D(05.11.2008.)
-Kada je uzeo domacu titulu rekli su-nisi uzeo Jadransku ligu.Kada je uzeo Jadransku ligu rekli su-nisi usao u TOP 16.Kada je usao u TOP 16 rekli su-nisi usao u TOP 8.Kada je usao u TOP 8 rekli su-nisi usao na F4.Kada je usao u F4 rekli su-nisi uzeo EUROLEAGUE.Kada je uzeo EUROLEAGUE sazvao je konferenciju za stampu.Tada je rekao sta je igracima kazao na poluvremenu.
-"Kosarka je misaona igra..." rece jednom jedan mudrac
-Dule sa osmehom Mona LIze na kraju meca,to je neprocenjivo...koji ce mi @@@@@mastercard.
-Kobe Bryant je završio srpski jezik u klasi prof. Duleta Vujoševića!

-Džajić i Cvetković ce doživotno ostati u zatvoru jer je Dule Vujošević odbio da im bude pravni zastupnik!
-Dule nije debeo! On nosi majice sa stomakom!
-Dule Vujosevic zna sta je starije: kokoska ili jaje
-Dule Vujosevic je i Lazmea, bas kao i Palasia, naucio Gorski Vijenac i to napamet i na ijekavici.
-Dule kontroliše kojom će brzinom da stari...
-Dule je regulisao isporuku gasa, a uz put regulisao i evropske šampione. UN predlaze da Dule svrati do Bliskog istoka i reguliše sukob u Gazi. Nakon ovog rešenja, Dule preuzima svetsku ekonomiju i vraća je na put prosperiteta!

-Profesor doktor magistar primarius akademik tajni agent 007 i čarobnjak VUJOŠEVIĆ DULE!

-Dule...usvoji me i od mene napravi čoveka!!!!!

-Kada Dule Vujošević ulazi na skup trenera Euroleague sa vrata kaže:"Sedite,sedite-ne morate da ustajete".
Dule može da pobedi na reliju Pariz-Dakar poni- biciklom ...
Dule može da pobedi na Turneji 4 skakaonice sankama ...
Dule će preživeti smak sveta ali smak neće Duleta ...
Dok Čak jede med na kašičicu, Dule ne jede med nego pčele

-Jednom je Dule Vujošević letovao na DEVICANSKIM OSTRVIMA.Od tada se zovu samo OSTRVA.
-Dule Vujošević moze da se loguje na MSN preko displeja na veš-mašini.
-Dule Vujošević je naučio Milorada Čavića da pliva 'leptir'.Sve ostalo je legenda.
-Big Lale vadi zečeve iz šešira.Dule Vujošević tu tačku izvodi sa tigrovima.
-Dule Vujošević bi osvojio Australian Open sa bejzbol palicom.......i to bez da se muči!
-Dr Dule moze svojim zadahom da ugreje Pionir.
- Dule Vujošević drži časove karatea Čaku Norisu.
- Dule Vujošević je dobio osmicu na lotou.
-Dule Vujošević ne radi sklekove-on pomera zemlju na dole.
-Crna mačka se uplaši kada joj Dule Vujošević predje put!
-Dule Vujošević može da osvoji šampionat F1 sa JUGOM 45.
- Dule Vujošević može da nacrta trougao sa šestarom.
- Dule Vujošević zna ko je ubio Loru Palmer.
- Dule moze da bude 5 sekundi u reketu.
-Dule Vujosevic moze da pobedi Palmu na izborima u Jagodini.
-Ginis je uspeo da udje u Duletovu knjigu rekorda.
-Kada su prosle godine igrali karte Dule Vujosevic i Kari Pesic,kladili su se da ko izgubi mora da trenira KK Sledecu sezonu.
-Dule Vujosevic nikada ne analizira prosle utakmice jer zna da je uradio sve savrseno.
-Kada kazu da niko nije savrsen,Dule to smatra kao licnu uvredu.
-Dule Vujosevic je jednom za pola sata dao 300 trojki iako se prvih dvadesetak minuta razgibavao.
-Kada su Duleta Vujosevica pitali sta je to strah,ovaj je odgovorio:"Naravno da i ja znam sta je to strah,pa zivo bice sam,strah je ono sto vidim u ocima mojih protivnika".
-Na beznacajnoj utakmici protiv Cibone Dule nije dobio tehnicku!Niko se nikada nije usudio da ispita njegove motive.
-Zasto Dule Vujosevic nema kosu?Kosa ne raste na celiku.
-Dule Vujosevic je razlog zbog koga je napravljena Arena.
-Dule je za rodjendan pojeo celu tortu,pre nego sto su mu rekli da je u torti bila striptizeta.
-Dule Vujosevic je odbio ulogu u filmu 'Terminator' pod izgovorom da je lik koga je trebalo da tumaci suvise feminiziran.
-Da je Dule malo mladji ne bi se LeBron i Kobi toliko kurcili.
-Dule Vujosevic moze da pobedi Nadala na sljaci sa lopatom,a Federera na travi sa stapom za golf.
-Duleta su zvali da trenira Lejkerse,ali je on to odbio jer mu to nije nikakav trenerski izazov.
-Kada bi Dule Vujosevic dobio grip i otisao na kucno lecenje,kosarka bi prestala da se igra dok on ne ozdravi.
-Sta je potrebno da Dule pobedi 200 ekipa godisnje?

200 ekipa.

-Brzi od metka,snazniji od lokomotive,u stanju da prelete najvise zgrade...da to su Duletove vezbe za zagrevanje kosarkasa Partizana.
Dule Vujosevic moze da pobedi Miskovica na tenderu.
Kari Pesic je pre utakmice za Kup u Nisu zamolio Duleta da prodje ispod merdevina i pustio crnu macku da mu predje put.Tu utakmicu je KK Sledeca sezona izgubila sa samo 15 razlike.
-Dule Vujosevic ne moze da voli druge trenere.Njemu ih je samo zao.
-Postoje 4 jahaca apokalipse.Dule voli da pesaci.
-Ja imam autogram Duleta Vujosevica!
-Dule Vujosevic nije do sada 5-6 puta uzeo Euroleague samo zato sto je skroman covek kome slava nije vazna!
-Partizan nije otisao na f-4 samo zato sto je Dule cuo da ce u to vreme biti kisovito u Berlinu.
-Bio sam na vecerasnjoj utakmici....Ljudi verujte mi....Dule Vujosevic stvarno postoji!
Dule Vujosevic je uhvatio Fantoma iz porsea.
-Dule Vujosevic bi ispravio krivu Drinu.
-Dule Vujosevic bi diplomirao u Kragujevcu bez dinara.
-I Cele-kula je za Duletovu celu nula.
-Jednom je DV odbio Romana Abramovica. Onda je angazovan Murinjo.
-Dule Vujosevic sa Vranesom na pleju moze da osvoji titulu.
-Sveti Dule ubiva Unikahu.
-U tajnim dosijeima CIA pise da je DV izmislio kosarku.
-Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku i kad gleda utakmicu na TV-u.
-Po njemu treba da nosi ime trinaesti meses u godini. Duli…
-Dule Vujosevic je izgovorio sve postojece psovke najmanje jednom.
-Zasto Cak Noris ne igra za Partizan? Zato sto mu je Dule rekao da ce ulaziti uigru samo da napravi faul.
-Dule Vujosevic voli Crvenu zvezdu….sa senfom.
-DV pije vodu sa cesme- na eks!
-DV je pobegao iz zatvora pre Majkl Skofilda.
-DV se u emisiji 48 sati svadba ozenio za sat vremena.
-Dv bi od Bozidara Djelica napravio vrhunskog centra.
-Rambo Amadeus je abdicirao i Duletu predao titulu SVETSKOG MEGA- CARA :)
-DV je preveo rechcu BRE na engleski jezik.
- DV je u kvizu Zelite li da postanete milioner uspeo da osvoji milijardu dinara.
-samo Dule Vujosevic moze ciganki da prorice sudbinu! :)
-Koji začin DV najviše voli da smaže u zalogaju:
Pa, zna se KARI.
-Dule Vujosevic je pre Josipa Broza imao zvanje marsala.
-Dule Vujosevic kada gleda u luk luk pocne da place.
-Dule Vujosevic bi utn'o konac u iglu, sedeci na pneumatskoj beton-busilici.
-Dule Vujosevic vise voli Partizan, nego da zavuce bose noge u mlako testo za hleb.
- Da je trener Zvezde, Dule Vujosevic bi naterao gane da prepoznaju svoj kos, kad igraju protiv Partizana.
- Dule Vujosevic je jedini covek na svetu kojeg Novica ne sme da pogleda "onim" pogledom.
- Dule Vujosevic je covek zbog kojeg Ivan Bekjarev pojede 7-8 sapuna godisnje,
perucih...
- Dule Vujosevic bi stomakom iz reketa izgurao Shekila O Nila.
-Dule Vujosevic je otpustio Donalda Trampa.
-Jedino Dule moze pojesti vise eurokrema od Chuck Norrisa.
-Jednom su Dule Vujosevic , Majkl Dzordan I jos dvojica igrali poker,Dule je izgubio, tako je nastao rasizam.
-Dule Vujosevic je srusio prvaka Evrope bez tehnicke greske.
-Jedne godine je Partizan dobio generalnog sponzora, a Beograd i drzava su stali uz klub. Te sezone je Dule Vujosevic osvojio NBA ligu.
-Haski Tribunal je trazio izrucenje Duleta Vujosevica zbog genocida prema Romima.
-A naš Dule jaci od Kasparov Garija i Karpova Anatolija i od Fiser Bobija i ove godine se u F4 probija...
-Chuck Norris moze da ubije coveka na 20 razlicitih nacina.
Dule Vujosevoc moze da dobije tehnicku na 40!!!
-Kada na google ukucate ,,basketball" ili ,,kosarka", pretrazivac vam vrati "Did you mean Dule Vujosevic?"
-Michael Jordan je najbolji kosarkas svih vremena samo zato sto je Dule jos kao mlad odlucio da postane kosarkaski trener,a ne igrac.
-James Bond: Godinu dana odustajem od 007. Nadam se da ce mi ga Dule vratiti kad postane 008
- My name is Dule, Vujošević Dule.
-Kada sretne Duleta Vujosevica, sudija Juras sam uđe u gepek i ode da se provoza par krugova.
-Dule je video f117 i oborio ga
-Dule je napravio piramide u Egiptu. Jos uvek su misterije!
-Dule Vujošević ... ma sta reci.
-Muta Nikolic je morao da nauci da pravilno izgovori Dushko Vujosevic.
-Što kaze Muta Nikolic:"Sta vam je ljudi,pa ovo je sve normalno..."
-Dule Vujosevic moze da putuje u EU bez viza!
-Kazu da je ovaj amerikanac Bajden u stvari bio u Beogradu da zamoli Duleta Vujosevica da pusti Zvezdu da uzme titulu. Ali uzaludan mu bese trud posto ga nisu obavestili da Dusko Vujosevic ne pusta ni na pesackom prelazu, a kamoli utakmicu!!!

boxi

pre 14 godina

3:35 do kraja utakmice i Partizan daje trojku za +2... uz malo sreće, i poneku grešku Grka, i ovo bi moglo da se dobije ...pomozi Bože !!!!
Ljudi, mi uopšte ne shvatamo koliko jaku ekipu imamo !!!!

Kun Aguero

pre 14 godina

LJUBAV PREMA KLUBU NE MOZE DA PRESTANE DOK ZIVIM KLICACU NJEMU VOLIM TE PARTIZANE !!!
p.s cekaj,jel smo se salili,ili smo se salili !? :D

svim srcem za Partizan

pre 14 godina

Dugo sam cutao i citao komentare posle svake velike pobede ali vise nisam mogao da izdrzim i odlucio sam da progovorim.
Ovo je stvarno cudo, jako cenim to sto Partizan na celu sa Duletom Vujosevicem radi, voleo bih da taj covek procita ovaj komentar. Zivim u fantaziji, zivim za ove uspehe, jedan od mojih najvecih motiva u zivotu su ove pobede. Nekad mi ovo daje smisao da se dalje trudim i radim na sebi, mozda sam bolestan i lud sto toliko emotivno dozivljavam mnoge stvari u zivotu. Verujem da sa ovim rezultatom imamo otvoren put u top 8 a verujem i da nam je vreme da prodjemo na fajnal four, ipak smo dve godine igrali top 8, pocinjem da verujem u cuda iako sam jako realan. Realnost je gruba rec. Trebalo bi ziveti i mastati, zasto da ne. Za mene je sve ovo jedan san iz kojeg ne zelim da se budim, nacin da za trenutak pobegnem od briga i problema i da uzivam. Hvala ti sto si mi podario trenutke srece i sto sam za trenutak pobegao od surovosti-realnosti

Grobar!!!!!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

heheheheh a dr.Dule kao najavio (ma dosta je i plasman u top 16) izgleda da je u tu pricu poverovao i Zeljko Obradovic,pa ga Dule iznenadio i stvorio njemu i PAO-u nepotrebne probleme
Svaka cast na ovoj pobedi i samo tako nastavite i f4 je blizu

pop

pre 14 godina

Bilo gde , bilo kad i bilo koji sportski kolektiv na ovoj planeti da postize ovakve rezultate kao sto to radi PARTIZAN U SRBIJI ovih zadnjih 5-6 godina bio bi postovan i uvazavan od svih u svojoj zemlji osim kod nas!
Zbog ovakvog odnosa drzave,grada Beograda,medija,sponzora i td prema K.K.PARTIZAN i sudije i celnici iz evrolige se prema nama odnose na najgori moguci nacin.Namestaju nas u najjace grupe,sude nam kako hoce,ali Dule i igraci se ne predaju!
Zato svaka cast momci i ako ove godine prodete u 8 najboljih a drzava i sportski savez ostane nem ,bez ikakve podrske,onda nam kao narodu i drzavi nema spasa!
P.S.Za pocetak ce biti dosta da nas ne saplicu kod evrolige kao sto su to uradili prosle godine sa Bartolomeom!

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)

Ko je za to da ti imas kompleks

bradilko

pre 14 godina

a onda je vrag odneo salu i drugo poluvreme nisam mogo da gledam jerbo mi crko total tv. BITNIJE OD TOGA JE DA NAS JE ZELJKO PUSTIO , JOPET. BRAVO KRALJEVI

DULE SE RODI

pre 14 godina

sta reci SVAKA CAST MOMCI gledao sam celu utakmicu znaci verovo sam u njih verovo sam u pobedu Partizana!!!!! nadam se da ce u skorije vreme naci dobrog sponzora i nekog ko cepomoci klubu da osvojimo Evroligu!!!!!!! pozz SVAKA CAST DULETU I MOMCIMA!

sasa

pre 14 godina

Bez Marica-najboljeg igraca Evrolige
Bez najboljih navijaca na svetu
Bez pomoci sudija,cak naprotiv
Bez straha
Bez respekta
Bez vere komsinicinih navijaca,ali sa verom svih GROBARA

Pade i PAO u sred Atine,pade sampion!!!

I sta dalje reci-jedan je Partizan,najbolji brend ove drzave,jedan je SAMPION za sva vremena!!!

Lomi,Dominiraj,Razvali,Osvoji!!!

PARTIZAN SAMPION!!!

sinisa

pre 14 godina

i ja sam navijac zvezde,al bilo bi zaista nepravedno,a ne reci,da je,ovo,sto partizan radi za srpsku kosarku nesto sto se granici sa podvigom.I ja sam bio protivnik Jadranske lige,al izgleda da je ona jaca nego sto mnogi mislimo,jaca od mnogih evropsih liga..mozda je spanska jaca,za ostale lige,nisam siguran.
sve cestitke Partizanu,i tesko mi je reci,al genijalcu Dusku Vujosevicu

MatijaPFC

pre 14 godina

Napokon i sportska redakcija B92 da jenesto naucila !

Dosad je uvek bilo posle ovih uobicajenih pobeda u naslovu neke "senzacije" i slicno...

Ovog puta naslov bas po meri!

"Veliki Partizan dobio prvaka Evrope"

Cestitamo !

gile_sampion

pre 14 godina

Iskrene cestitke Partizanu za ovako fantasticne igre u Europi.
Bosanac sam ali moram reci da ovo sto partizan radi je FANTAZIJA.Dule je jedan genije koji bi sa malo vecim parama u klupskoj kasi bez problema osvajao Euroleague!!!Covjek svake godine proda par najboljih igraca i sa nekim novim klincima ponovo radi cuda.Istom tom Panathinaikosu su prodali Tepica,Pekovica koji u svojim redovima ima veliki broj europskih zvijezda i bivsih NBA igraca ali dzaba....ne ide to!!
Jedan je DULE!!!

Pozdrav iz BIH.....

Bog na nebu, DULE na zemlji!!!

pre 14 godina

Svi oni koji su propustili borbu Davida i Golijata u ono biblijsko vreme, imali su priliku da veceras gledaju reprizu... SVI NA AERODROM!!!

Peca

pre 14 godina

Pošto nas je pustio Željko, Ako Marusi dobije Barsu sa više od 17 razlike, Tadija da više od11 poena za Lotomatiku, a Opača ne menja ćega 13 dana, postoji šansa da zvezda zaigra u Euro ligi pre 2023. godine.

gilgalad

pre 14 godina

Juče je bio Sveti Sava, juče sam dobio ćerku, juče mi je Partizan poručio da je krstim na dan finala f4.
Momci, verujem i čekam.

antifasista

pre 14 godina

Nisam navijac Partizana nego k.k.Bosna ali jednostavno moram kao ljubitelj kosarke cestitati Duletu i igracima Partizana na fantasticnom uspjehu.Zelim vam da nastavite ovako igrati i gospodski se ponasati.Teorije
zavjere,namjestanja,ksenofobije su obicne gluposti.Igraci su
restereceni i bez imperativa nadmasili bolju i skuplju ekipu od sebe.Ni prvi ni posljednji put da profesor Vujosevic izvuce maximum od svojih igraca.Zaista je cist idiotizam omalovazavati veliki i posten sportski uspjeh Partizana insinuacijama o namjestanju. Sportski pozdrav od Bosanca(po rodjenju ne zanimanju).

slavko vranes rules

pre 14 godina

mozete vi pricati sta hocete,ali mozda i najzasluzniji za pobedu je naravno pored celog tima i vujosevica,definitivno Slavko Vranes.covek svojom pojavom pod kosevima unosi nemir medju protivnicke bekove koji ne mogu da probiju pod kosem jer uvek popiju bananu,vec moraju da se oslanjaju na suteve sa distance,a tu partizan koristi da odigra malo ja cu i cvrscu odbranu jer su svesni da ne moraju da udvajaju centre panatanaikosa jer tesko oni izlaze na kraj sa vranesom koji ima ruke na rasklapanje.vujosevic je to pametno osetio i iskoristio prednosti svog tima.cestitke na disciplini i u napadu i u odbrani,pogotovo Vranesu koji je odradio lavovski deo posla.nemoj te od njega u napadu puno ocekivati,ali znajte da ce u odbrani uvek biti jako koristan.

...

pre 14 godina

uff ocekivana-tvrda,rovovska bitka...ajmo majstori samo hrabro!i samo da podsetim da smo se malo uspavali sto se tice glasanja za igraca evrolige!Body Bond pao na 3.mesto!

zobla

pre 14 godina

# Neko sa nimburkom a neko sa panatinaikosom... Mislite o tome...
(zeljko, 26. januar 2010 21:28)
Neko pobedio nimburk a neko ce da izgubi od panatinaikosa sa 70 poena razlike !!!!!!!
(Milos, 27. januar 2010 15:1 E MOJ DECKO....

ZD

pre 14 godina

R-E-S-P-E-C-T!!!

i onda se čudite kad nama bude 10000 ljudi na utakmici kad Partizan dolazi u Zadar...Najjači ste klub s ovog područja trenutno, a večeras ste to i dokazali!

marko cg

pre 14 godina

Kakva namestaljka jaaaooo!!!
Taj poraz PAO-a je verovatno cena prelaska Marica kod njih!!!
cccc
(Olympiakos, 28. januar 2010 07:22)
Onda ce vjerovatno i Stimac u Nimburk!!!!!

ajme...

pre 14 godina

Iznanadjen sam utakmicom.

Suci navlace za Grke u nekim situacijama,to se vidi.

Nazalost to je tako danas u sportu,najlakse je gazit po malim i nebitnim klubovima..

gravedigger

pre 14 godina

ti si samo mali partizan... sva sreca pa je 1 kolo, nece vas zeljko pustiti veceras... Nema vise pustanja grobari, 20 razlike za pao, lagano...
(san serdjo, 26. januar 2010 15:05)

jel se osecas glupavo a ,aj priznaj oprosticemo ti!!

kompleksi

pre 14 godina

sve je to lepo ali koga zanima jos partizan i sta se kod njega desava??? nizerazredne klubove u rubriku smesna strana sveta
(sta su to grobari?

Ipak mislim da ovo ide u rubriku kompleksi...

Ivan

pre 14 godina

Novače, ako želiš da osvojiš titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, smesta angažuj Duleta Vujoševića umesto Toda Martina i Marijana Vajde !!!

Krajisnik

pre 14 godina

Iskrene cestitke Partizanu od Zvezdasa iz Srske Republike. Nisam mogao da vjerujem gledajuci txt da se Partizan tako dobro drzi pa jos kada je poveo i na kraju pobijedio, pravo cudo. Stvarno jesta, ako se uporedi budzet Partizana i PAO. Iskreno odusevljen sam , kao i za fantasticnu Zvezdinu odbranu juce u Ceskoj.Sve bi to bilo dobro, da veceras pola Srbije ne tuguje, nazovi PRAVI DELIJA koji bi volili da Paertizan gubi ne bitno sto Zvezda propada ili obratno. Zato i ne cudi sto nam sport tone sve dublje i dublje, ugusismo se u svojoj gluposti. Pa pogledajte samo zadnjih par dana sta nam se desava sa tenisom, rukometom,....fudbal i da ne spominjem. Nasi susjedi ove sedmice razbijaju u rukometu, tenisu, skijanju,....ali to nije bitno nama..vzno je da je Zvezda izgubila a Partizan dobio ili obrnuto....Licno smatram da se trebate ugledati malo na navijace iz Srpske Republike. Pre svega srpski interes, pa sve ostalo jer ako nastavimo ovako nema kraja nasoj gluposti. Jos jednom bravo Dule majsote. Licno mi se bas, bas ne svidas ali si stvarno veliki trener.
pz iz Banja Luke

razlika

pre 14 godina

razlika izmedju partizana i zvezde:zvezda se raduje pobedi nad nimburgom,a partizan pobedi nad panatinaikosom,nebo i zemlja,i ja neznam zasto jos ima onih koji porede ova 2 kluba,pa to je sa jedne strane tuzno a sa druge smesno

terapeut

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja
(Onaj veći klub, 27. januar 2010 23:03)

A uveli vam internet u Palmoticevoj a? Pa super.

le andro

pre 14 godina

Juče Vladimir Štimac (nakon Nimburga) između ostalog kaže "U Pardubicama se teško pobeđuje". Ok, lepo je to što su dobili Nimburk, ali NIKAKO, ali NIKAKO nemojte da vam je palo na pamet da nas stavljate u isti koš sa vama!!! Večeras smo dobili aktuelnog prvaka Evrope na svom terenu. Ponos je biti navijač Partizana !!!

Dalibor

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali uzivam u svakoj utakmici Partizana u EL. Ovo veceras je bilo fenomenalno, nijedan srpski klub ni u jednom sportu nije ovako igrao u Evropi u poslednjih 15 godina. Svaka cast pa protiv Barse jos bolje ako je to ikako moguce.

DELIJA

pre 14 godina

Iznanadjen sam utakmicom.

Suci navlace za Grke u nekim situacijama,to se vidi.

Nazalost to je tako danas u sportu,najlakse je gazit po malim i nebitnim klubovima..
(ajme..., 27. januar 2010 21:44)

Ljudi, ne palite se na ovog provokatora!
Pretpostavljam da čovek(dete) ima 12 godina, ako ne u ličnoj karti, onda sigurno u glavi!

ČESTITKE PARTIZANU NA VELIKOJ POBEDI! AKO OVAKO NASTAVITE TOP 8 JE ZAGARANTOVAN! SAMO TAKO NASTAVITE!

POZDRAV OD KOMŠIJE!

deki i drustvo

pre 14 godina

zivim u inostranstvu gledam utakmicu preko kablovske vidim ja pocinje partizan ono zagrevanje ja ono ajmo partizan a moji svi drugovi ono ma de ce on protiv ovih kako se bese zovu panateineikosi ja ono pa oni su dobri prvaci evrope a oni meni kao ma daj nemamo sanse a ja bice mozda srece

iskreno nisam verovao ni sam u to sta pricam kad

prolazi druga cetvrtina meni nestaje slika na kablovskoj
zovem sve rodjake i sve sto znam da vidi dali je i kod njih slika nestala

svi kazu je..


ja da se pojedem od nervoze... ludim skacem sta cu kud cu upalim ti ja na jednoj kladionici livescore i vidim partizan vodi 3 kosa
ja ono ma jok bre
nema sanse
gledam neke pesme o partizanu na youtube udjem opet na stranu kad ono opet partizan ±5 A JA ma nemoguce

na kraju gledam partizan pobedio

e vidite sada sta hocu time da kazem...
verovatno neee

e razmislite sada kako se tek sad jadno osecam kad sam tako nesto mogo da pomislim


pa mi smo bre institucija u kosarci sramota ce me biti da pomislim da bi mi izgubili i protiv sacramenta hahahahah

Aca

pre 14 godina

Zanimljivo kako mi generalno patimo od viska nerazumljivih, nerezonskih emocija i ne znamo da objektivno sagledamo stvari.

Evo npr. moji grobari. Pa kad razmislimo mi smo ti koji drzimo KK Crvena Zvezda i potpaljujemo njihov mit, time sto uopste komentarisemo o njima na ovakvim vestima . Meni je prosto nejasno da jedan navijac Partizana , posle velike pobede njegovog tima u Top 16, sedne za komp i pise poruke navijacima Zvezde. Meni je to potpuno neshvatljivo i bizarno. Cekaj, tvoj tim je dobio Pao i tvoja prva pomisao je " E, sad cu sednem za komp i ispljujem Zvezdu" Suludo. Kao kad bi navijac Barce u fudbalu posle pobede u ligi sampiona rekao e sad cu sednem i zezam Valensiju. ???

Objektivno je svima nama jasno da je KK Partizan bolji tim, da su njegovi domeni i ciljevi u nekoj totalnoj drugoj kosarkaskoj dimenziji od Zvezde. Mislim da su svi komentari o zvezdi, kontra produktivni i da time pokazujemo da nama nije cilj da se merimo sa velikanima nego da prosto budemo 'prvi u nasem selu', sto vec jesmo, al mene bas briga sto smo prvi u smrdljivom selu. Ocu budem prvi u velikom gradu!. Kao ljubitelj Partizana i kosarke molim navijace Partizana da ne koriste ovakve vesti da pominju Zvezdu ( zao mi je cak sto to i ja cinim ovde al ocigldno moram). Meni je to totalna nebuloza, a oni jedva cekaju da provociraju jel to je jedino sto mogu posto na terenu nisu na nasem nivou. A vecina grobara ( verovatno mladih emotivnih navijaca) se odmah prime. Nemojte to da radite. Nemojte da od njih pravite veci klub nego sto jesu. Ima mesta i vesti da se prepucavamo sa njima , al to nije ova vest sigurno.

bobota

pre 14 godina

Zasto svi prozivaju sponzore pa da se napadne evroliga?Pa uzecemo je i bez njih jer smo kao tim najkompletniji u evropi.Ja sam vec rekao da je Vranes resenje za Pekovica(cak bolje i od Marica),a Dule cilja ove godine evroligu-samo da ne bude kradja kao Cska lani

Novak02

pre 14 godina

A sad citiram vesti iz Grcke:"Kosarkasi Panatenaikosa culi da majstor Slavko otvara piljaru u Atini pa predvodjeni Nikolom Pekovicem i Spanulisom potrcali da se ogrebu po neku bananu pa kad su krenuli da jedu nisu znali za dosta. Culi valjda da su najukusnije cika Slavkove banane u celoj Evropi pa im ovaj spakovao i da ponesu." A sada vremenska prognoza: Napolju strasnih i pomalo GROBARSKIH -5. To bi bilo sve za ovo izdanje vesti. Laku noc Grci i sanjajte Partizan.

Buaaahahahahaha pa mi ne gledamo koga vise bijemo, dal' Olimpijakos ili Panatenaikos. Ma samo neka su Grci.

Boban

pre 14 godina

E sad, odakle nekome pravo da napada Duleta Vujoševića za bilo sta!? Ko je poslednji čovek u Srbiji pre njega, koji je dobio najveće evropsko priznanje da je najbolji u tome što radi? Najveća institucija i veza sa Evropom (za koju se svi toliko hvataju ) je upravo taj Partizan. Garantujem da je više ljudi u Evropi zadnjih godina čulo o Partizanu, nego o bilo kojim drugim događajima u našoj zemlji. Davane su pare raznim "likovima" za razne gluposti. Terziću je država dala 1M eura, Karadžić verovatno uzima koliko mu treba, a o ljudima van sporta da ne govorimo. Partizanove uspehe nema ko da ceni. Poruka za mlade je: "ne trudite se da budete najbolji, učlanite se!"

Veljko

pre 14 godina

Okupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Dule Vujosevic. Kaze Roger: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser svih vremena', kaze Cristiano: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler danasnjice'. Dodje red na Duleta Vujoševića: 'Sta se lozite vas dvojica, nisam ja nikog poslao...

stoka iz BLOka..

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...
(Farcic, 28. januar 2010 03:30)

I pesmica za ovog "STRUČNJAKA" i sve njemu slične njuške :
FRUSTRATION, FRUSTRATION..... I FEEL FRUSTRATION !!!
Hvala Vam što verujete da Partizan ima tako jak lobi da zadnje 3 godine aktuelni prvaci Eurolige moraju da izgube od nas !
Pa naravno da je namešteno, svi znaju da Diamantidis, Spanulis i Jasikevičijus od malih nogu navijaju za Partizan. A da i gazda Panatinaikosa je simpatizer.. Jel da ?? A 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Obožavam da čitam ove komentare simpatizera drage nam komšinice... Čine me srećnim kao i pobede našeg VELIKOG PARTIZANA !!

Vule Grom

pre 14 godina

Navijac sam velikog kluba,puno veceg od Partizana,ali sam presretan zbog ove pobjede..

BRAVO
(ajme..., 27. januar 2010 22:35)

ajme,

javi se sutra da te zezamo, glupo je ovako unapred.

I da, pošto svi zaboravljaju čisto da te podsetim, daleko najveći i najbolji košarkaški klub svih vremena u Hrvatskoj zvao se:

JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA

Tvoja Cibona je na odličnom drugom mestu, što je za svaku pohvalu, ne...

Nadam se da ste spremili gaće za duboku vodu kad sutra krene davljenje.

Andrija

pre 14 godina

Svaka cast momci sto branite ime svog voljenog kluba! Carevi ste, samo tako nastavite, da se zna ko su pravi SAMPIONI!!

PS: Denda, dokle ces vise da prenosis? :P

legenda

pre 14 godina

ljudı,bıo sam na tekmı..da ste samo vıdelı face grcıma kad su napustalı dvoranu..osecaj je neprocenjıv!!p.s. sto rece jedan moj predhodnık:sta zna dete sta je prvak,samo dodje ı pocepa!

jack

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...
(Farcic, 28. januar 2010 03:30)

Kao prvo- hahahahahahaha...
Kao drugo- ovo ti je gari moj top 16 faza, dakle nemas veze o tome.
Kao trece- "prvi jaci Evropski klub ce ih isperdasiti"... pa sta bi ti vise od prvaka Evrope i to u gostima, bez najjaceg igraca i MVP-a?!
I kao cetvrto- sedi, jedan!

Sanja74

pre 14 godina

Reče PROROK nedavno: "Medjutim, bez obzira šta mi uradimo, postoje ljudi kojima naši rezultati smetaju. Ipak, mogu da im obećam da će im u budućnosti smetati još više". Hvala ti Dule, jer svi mi znamo da je razlika izmedju NAS i svih ostalih u mentalnom sklopu, senzibilitetu, nacinu razmisljanja, ljubavi prema klubu...

МилошКШ

pre 14 godina

Једина екипа у Србији за коју вреди навијати, кошаркашка екипа Партизана. Ово кажем иако сам ко бајаги Звездаш (некада сам више пратио Звезду па се џаба нервирао, НИКАД НИШТА! Какав је уопште изазов домаћа лига. Пазите ово Мађари, Молдавци, Израелци, Белоруси,.. играју Лигу Европе и Лигу Шампиона у фудбалу, а од ових наших шта да очекујеш?) Екипа која једина вреди у Србији је КШ Партизан.

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Prodali Pekovica, Velickovica, Tepica, Tripkovica, itd.

Maric povredjen.

I opet pobedili aktuelnog prvaka Evrope (koji je kupio Pekovica i Tepica).

Cestitam. Stvarno mi nije jasno. Ocigledno je taj Dule stvarno zlata vredan.

Damir

pre 14 godina

Hahahah,nastavlja se farsa Zeljka i Duska,dvojice ljudi koji su sistematski unistavali srpsku kosarku godinama. Pobedili Pao u Atini-junaci Duletovi :)
Zato od Olimpijakosa izgube 21 razlike (ah da Zeljko nije na klupi Olimpijakosa).Prosle sezone svaki poraz od CSKA manji od 20 razlike je bio veliki uspeh.Vrlo brzo ce biti spustanje na zemlju.
Sutra ocekujemo Duleta da trazi pare od vlade :)
(Struja, 27. januar 2010 23:36
Smesni covece,razvaljivace nih dvojica Evropu jos dugo!!!!

Objektivni navijac Partizana

pre 14 godina

PAO je bio na domak senzacije da pobedi Partizan ispred svojih navijaca. Ipak, igraci Partizana su se trgli u poslednjoj cetvrtini i rutinski utakmicu priveli kraju.

Stiwen

pre 14 godina

Roberts odigrao fantasticno a i Vranes odigrao dobru rolu...
Kad se vrati Maric u top8 100%
Vazne su pobede protiv Marusija...
PFC do k0skE

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Jeste i ja se slazem Dule je veliki trgovac,napravio je ove godine dil sa svim ekipama protiv kojih smo igrali ili cemo tek igrati,tako da ce nas svi oni pustiti da ih pobedjujemo i mi cemo na kraju biti prvaci evrope!Dakle pao nas je pustio jer mu dajemo Marica,grcki romi su nas pustili jer im dajemo Mekkejleba,unikaha nas je pustila jer im dajemo Rasica,lijetuvos nas je takodje pustio jer im dajemo Milosevica,orleanu dajemo Bozica,efesu dajemo Robertsa,barsa ce nas tek pustiti jer im dajemo Vranesa,marusiju dajemo Kecmana,onda u 1/4 finalu nas pusta real jer im dajemo Veselog,pa zatim na fajnal foru nas pusta cska jer im dajemo Djekica,Mitrovica i Sinoveca,i na kraju u finalu evrolige opet nas pusta barsa jer im dajemo Duleta i Misu Tumbasa(da zabavlja umrtvljenu publiku u blau grani)i eto mi osvajamo evroligu i ostajemo bez celog tima.Ali kao prvaci evrope postajemo mamac za sve dobre igrace,prvo cemo uzeti Keselja,Bjelicu,Macvana,Marjanovica,Markovica,Raduljicu,a onda i neke odlicne strance i opet cemo dominirati na ovim prostorima a vi cete i dalje kobojagi bojkotovati svoj klub i cekati sledecu sezonu...A da trener te nove ekipe ce biti Zeljko Obradovic,jer ce ga navijaci paoa oterati jer nije uspeo da odbrani evroligu!

Družina Duleta Kvržice

pre 14 godina

Eh Dule , Dule, vraže stari !
Pa zar Evropskog šampiona na njegovom terenu !? Još i bez Marića !? Sram te bilo ! :) :) :)

zli

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare ali niko ne spominje naseg najboljeg igraca Rasica. Znaci od kad ne igra prvu petorku on je eksplodirao na svakoj utakmici daje najvaznije i najteze suteve. Misli sve ih ja podjednako volim ali Rasic je stvarno mega car. Bravo majstori.

TIGER

pre 14 godina

Svaka cast! Niste trebali da stavite cene karata za Barsu toliku, trebali ste da stavite 5000... Pa onda kad dajemo novac da znamo da smo ga dali klubu, a ne tapkarosima...
Pokusacu da kupim kartu u subotu, ali znam da su sanse veoma male... Ako neuspem, tu sam pored tv-a uz vas...
Ako ima organizovanog doceka danas na aerodromu javite na vreme!
jos jednom BRAVO!

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Necu da komentarisem vecerasnju utakmicu,sve je vec vidjeno,necu cak ni da komentarisem ljubomoru i zavist nekih ljudi zbog rezultata KK PARTIZAN(nek im sluzi na cast svaki komentar usmeren protiv ovih momaka koji su jedina svetla tacka u ovom drustvu).Ali cu zato da napisem koje smo sve klubove pobedili u evroligi u periodu od 2001 do danas(makar jednom):real,barselona,unikaha,taukeramika,huventud,estudijantes,panatenaikos,olimpijakos,aek,panionios,sijena,lotomatika,armani dzins,efes pilsen,fenerbakce,ulker(dok su jos postojali),CSKA,ural grejt,cibona,olimpija,lijetuvos,bamberg,orlean,ostende(izvinjavam se klubovima koje sam mozda zaboravio).Nastavice se...

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

Ajmo KK Sledeca Decenija,pustio nas Željko,nja,nja,nja.
Alo učesnici kupa Ljiljane Ronketi,kraljevi šljake i vlasnici DVD uzdanja "put do trofeja" ovo večeras je bila demonstracija institucije.

markulentze

pre 14 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka! Ne bih prodao svoju godisnju kartu ni za Pekovicev ugovor!
Vidimo se u Pioniru, begradski teatar snova!

srbija

pre 14 godina

kecman koji kod duleta resava utakmicu, kod zeljka nije ulazio u igru...
e dragi moji u tome je razlika izmedju DULA i zeljka
to je razlika koju zeljko nikad nece razumeti.

дрпрокруст

pre 14 godina

"Људи, па што се ми радујемо? То је све нормално!"
ВОЛИМ ГА К'О ОКА ДВА!

srbija

pre 14 godina

kecman koji kod dula resava utakmice kod zeljka prosle sezone ne ulazi u igru.
e u tome je razlika izmedju DULA i zeljka.
razlika koju zeljko nmikad nece shvatiti...

HVALA VAM ZA SVAKI TRENUTAK!!!

pre 14 godina

Za Drobnjakovu trojku,zato sto nas je Zeljko pustio,jer smo gepekovali sudije i zato sto ste vi izmislili navijanje,a mi imamo KOMPLEKSE!!!!
Ne znam za vas,al ja na sledecim izborima dopisujem Dule Vujosevic i zaokruzujem!!!

srbija

pre 14 godina

rekao sam sebi pri kraju utakmice da moram pohvaliti sudjenje i to cu i uraditi.
racunao sam da ce sudije poneti pao pri kraju 3. cetvrtine i pocetkom 4. ali se to nije desilo i sudjenje je sve u svemu bilo korektno(sem onoga kada su vratili loptu pao a videlo se daj e bilo preko pola...

Frenki

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?

Republika Srpska

pre 14 godina

Jbg, jel ovo repriza iz prošle sezone??? :))) IDEMO BRE!!! Kako bude, vi ste nas već obradovali bezbroj puta tako da no- sikiriki, šta bude. PARTIZAN ŠAMPION!!!

Grobar-España

pre 14 godina

Nema komentara od ovih sto su juche predvidjali +20 za PAO,izgleda da nije samo Nole imao stomacnih problema ovog veselog januarskog dana.

gasa001

pre 14 godina

a sta cemo. taki smo mi grobari.
jednom grobar uvek grobar.i tako dok ne crknes.
jednom nas pusti zeljko ,jednom milenko,u beogradu ce pekovic.pa tome ni cigani ni hrvati ne mogu odoleti.protiv olimpijakosa nas pustio teodosic protiv efesa igor rakocevic i mario kasun.a umalo da zaboravim unikahu i omara kuka.cek da vidim.pa da prosle godine u moskvi protiv cska nas je pustio zoran planinic i veliki grobar etore mesina.naci cemo mi i u barsi nekog grobara u dusi da nas pusti sledece nedelje.mozda riki rubio.i naravno slag na tortu.prosle godine nista od nas nebi bilo da nije na klupi zvezde bio kari pesic.nego nas covek pustio da uzmemo kup i titulu.
sta da radimo kad grobara ima svuda i na svakom mestu.
a i ona cuvena od stevana karadzica"oce stoka da nas nabije 30 razlike"nije sto nas on nevoli nego sto je on prikriveni grobar.

Komšije, pa zar opet???

pre 14 godina

"It's deja vu all over again"!
Još jedna impresivna pobeda u gostima kod favorizovanog protivnika, odn. PRVAKA EVROPE (btw, koliko su kladionice davale Partizanu?)... i onda mnoštvo komentara ovde koji se samo "recikluju", prepisuju.
Čak smo i mi počeli da smaramo sa iskrenim čestitkama i komplimentima komšijama!
U stvari, nema niko ništa ni novo ni naročito pametno da doda, ali, jednostavno, svi bi da damo oduška svojim emocijama.
KK Partizan je srpsko ČUDO. Nema para, nema vrhunskih uslova, nema podrške ni od države niti od nekih velikih sponzora, ali tim konstantno pruža vrhunske partije.
Grobari, veliki R-E-S-P-E-C-T!

kako starim sve te vise volim

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

JA TE MOMENTALNO RAZUVERAVAM DA LUPAS GLUPOSTI, AKO TI BUDE TREBAO JOS KOJI ODGOVOR NA OVAKO PAMETNA PITANJA SVAKI PUT CU TE RAZUVERITI...
Boze kakav smo narod, daj ljudi cenite bar malo sto Partizan cini sa Srpsku kosarku ili nemojte uopste komentarisati

bojan

pre 14 godina

Ajde da nazovemo stvari pravim imenom.
Drzava nece da pomogne Partizanu, jer vrh DS-a navija za Zvezdu, sto su i javno izjavili. Ne kazem da je sramota navijati za Zvezdu, ali postoji i nesto sto se zove interes sporta, interes Beograda i Srbije.

Nemanja 91

pre 14 godina

Idemo dalje! Maximum protiv Barse 3. februara pa sta bude...
Ovo vcrs je bilo briljantno, ali nesmemo ( a siguran sam i da necemo (nije bilo nekog slavlja na samom terenu)) da poletimo posle ove pobede!
NAPRED PARTIZAN!

raving mad

pre 14 godina

posle utakmice (i par popijenih piva) dolazim u kafic gde sede dve drugarice i pokusavam da im opisem ovaj uspeh. One nikako da razumeju pravdajuci se nepoznavanjem sporta. Ja im onda kazem: ovo ti je kao da igras sa vanzemaljcima za koje gravitacija ne vazi i koji mogu da ubace vecu loptu u manji obruc i dobijes ih. NA NJIHOVOJ PLANETI!!!!!

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Ne mogu da verujem koliko glupih komentara od Zvezdasa,da nas je pustio Zeljko, pa zar mislite da bi se oni tek tako zezali u top 16, druga je stvar sto vam je krivo zbog nase pobede, jer vi gubite od Nimburka 30 razlike,Azovmasa,Hemofarma 30, Partizana 41+ malo razmislite o tome pre nego sto pocnete da lupetate gluposti, a hvala bogu necete videti Evrolige, sledece sezone Celendz kup vam je na dohvat ruke.A ne zaboravite da je vas Opaca intervenisao kod Bartomeua da se Partizanu sa 3 smanji na 2 godine igrannja u Evroligi sto vam je i uspelo, ali zato niste videli titule 12 godine i necete jos toliko po tome ste sa Olimpijakosom braca.

crno belo srce celo kao vulkan je sad vrelo!

pre 14 godina

Dugo sam cutao i citao komentare posle svake velike pobede ali vise nisam mogao da izdrzim i odlucio sam da progovorim.
Ovo je stvarno cudo, jako cenim to sto Partizan na celu sa Duletom Vujosevicem radi, voleo bih da taj covek procita ovaj komentar. Zivim u fantaziji, zivim za ove uspehe, jedan od mojih najvecih motiva u zivotu su ove pobede. Nekad mi ovo daje smisao da se dalje trudim i radim na sebi, mozda sam bolestan i lud sto toliko emotivno dozivljavam mnoge stvari u zivotu. Verujem da sa ovim rezultatom imamo otvoren put u top 8 a verujem i da nam je vreme da prodjemo na fajnal four, ipak smo dve godine igrali top 8, pocinjem da verujem u cuda iako sam jako realan. Realnost je gruba rec. Trebalo bi ziveti i mastati, zasto da ne. Za mene je sve ovo jedan san iz kojeg ne zelim da se budim, nacin da za trenutak pobegnem od briga i problema i da uzivam. Hvala ti sto si mi podario trenutke srece i sto sam za trenutak pobegao od surovosti-realnosti
(svim srcem za Partizan, 28. januar 2010 02:25)

svaka cast. bukvalno imam istu situaciju jer partizanovi podvizi u evroligi me tjeraju da se borim za davno utihli djecacki san. pozdrav svim grobarima! ziveo partizan!

Genije

pre 14 godina

Kriptonit pronađen u Srbiji!!!
Mineral, koji jedini može da naškodi Supermenu, nije više naučno fantastična fikcija! Mineral koji se pojavio u Evroligi, potiče iz Srbije i neprijatelj Supermena, Dule Vujošević postao je sa njime strah i trepet parketa u Španiji i Grčkoj!

22567

pre 14 godina

cenim tenisere,ali velika je steta sto nece biti spektakla u ARENI pred siguran sam vise od 22567 gledalaca,ali nema veze tu je cetvrtfinale.Vidimo se tada

д.н.с.

pre 14 godina

Не знам шта да кажем.Ово је лудило шта нам Дуле приређује.Прво што ми пада на памет да Дуле добије улицу,трг,халу...Замислите пита вас неко где станујете а ви му кажете -улица Дулета Вујошевића или треба да имаш судар са рибом и договарате се где ће те и кажеш јој-вечерас у 8 на тргу Дулета Вујошевића... Кад размислим-и то је мало шта човек ради.Хвала ти Дуле до неба ти хвала за све.

djura

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu....I ako sam Delija ali ovo je stvarno za respect....Vujosevicu mogu svi veliki klubovi da zavide....Ovo je prvi put da protiv svoje volje hvalim partizan da mi je neko ranije pricao ne bih mu verovao...

da da

pre 14 godina

da da. bez marića ne vredimo ne 40%. a da nam nisu grobari ni kod kuće nebi dobijali utakmice

mora da nas željko pustio


samo tebi verni samo tebi odani

Fica

pre 14 godina

Ne ide posle prvog kola da se pravi konacna tabela, ali jedno je izvesno,
mi sa 3 pobede, ova i plus protiv Marusija i Panatanaikosa u Bg-u, prolazimo dalje, jel ce tada Pao imati 3 pobede isto kao mi, jel pored 2 poraza od nas , sigurno ce izgubiti jednu od Barse, pa cemo biti ispred njih, zbog boljeg medjusobnog skora, ali DR. Dule ne zadovoljava se time, idemo da budemo prvi, drugo mesto je obezedjeno.
POBEDA PROTIV BARSE U SLEDECEM KOLU i prolaz u top 8 sa prve pozicije.

Aleksandar

pre 14 godina

Veliki Partizan dobio prvaka Evrope !! Pa dokle vise branioci titule prvaka i buduci prvaci da gube od PARTIZANA,a PARTIZAN nikad da prodje do final 4a? :)

Nadam se da nas ove sezone sudije nece ubijati.
Veceras su imali 4-5 jako smesne i cudne odluke,ali hvala im sto su imali obraza i pustili PARTIZAN da pokaze kako se igra kosarka!!
(Srcem i iz ljubavi a ne za PARE I ZBOG PARA) !!!

Btw. znate li vi da ovi igraci nisu primili platu pola godine? ... :((((((

Ajmo Grobari !!Neka nad taktika,srecna,upornost,borbenost,znjanje
prate protiv BARCE i sve ce biti okey! :)

opet ja

pre 14 godina

I da... malo je 2.500 za Barsu! 5.000 posle ovoga večeras! I biće pun Pionir i biće spektakl! Jer vi to zaslužujete, jer vas mi obožavamo, jer ste vi nama sve, jer vi znate to i jer zato ginete za sveo ime i sveti dres!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 14 godina

Ma vi niste normalni majke mi...ma kad malo bolje i razmislim bez lažne skromnosti to je i očekivana pobeda...jer mi smo PARTIZAN, a tko ste vi!?
VOLIM GA KO OKA DVA!

Doktor

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)


Idi leči se dok ne bude kasno :))))

StefanGrobar

pre 14 godina

Koliko sam samo ponosan na ove momke...imamo najmanji budzet i najmanji kredit kod sudija..ali zato imamo najbolju odbranu u Evropi,to je sigurno..najboljeg trenera,najboljeg centra,najboljeg blokera..i nesto sto nas toliko odvaja od ostalih klubova...imamo najvece srce...to je ono sto nas cini gigantom evropske kosarke...
P.S. Zeljko postujem te i kao trenera i kao coveka,ali tvoj Pao nikada nece biti kao Partizan!Dzabe vam milioni :)

Fredy House

pre 14 godina

PAO-Partizan.....

Optimistiski
94-78

Pesimisticki
93-44

Realno
87-54
(ajme..., 27. januar 2010 15:05)


59-64

ajmeisticki...... :)))))


Po ko zna koji put smo i veceras bili realni i ocekivali nerealno..... PARTIZAN!!!!!

Marko

pre 14 godina

Ne znam zasto se digla tolika prasina, pa Panatinaikos je nasa stara musterija!:)))

Mada, ne treba zaboraviti ni podvig protiv Nymburka...ako se ne varam tako se zovu!:))))

krca

pre 14 godina

ako je TV prilog o zvezdi 5 min. o Partizanu treba 1 sat a ako je prilog o zvezdi 10 min. spica TV Dnevnika treba da pocinje Partizanovom utakmicom

Boske

pre 14 godina

'Alo, ljudi, sve razumem, ali tolike komplekse da ste navukli od Duleta, to mi nije jasno?!
Te pustio nas Zeljko, te prelazak Marica, da li ste vi normalni? Toliki milioni ulozeni, a oni ce da puste Partizan,ma daj! KK Sledeci Vek, Opaca i drustvo, c...ni, gledajte u sebe, kod sebe, pa Stradija vam oprostio lovu sto ste mu ukrali. Vi niste klub, vi ste masina za uzimanje i pranje novca.
Naklonite se Duletu i jednom priznajte uspeh. Niko vas ne mrzi, vi sami sebe ukopavate ovakvim komentarima.
Svaka cast, Dule!
Svaka cast, momci!

Markisha

pre 14 godina

veliki sam navijac crvene zvezde, ali partizan me opet i opet fascinira pobjedama u evroligi! opet ste dokazali da ste najbolji kad je najpotrebije. svaka cast majstori i zelim vam puno sportske srece jos po grupama i ako je moguce da se plasirate opet u top-8! bila bi to velika stvar za nasu kosarku!

Boki

pre 14 godina

Jaaoo majko moja...igraci Barselone ce proklinjati dan kada su poceli da se bave kosarkom kad vide kakvo ludilo ih ceka?!!? Ufff....najradije bih sada zaspao i probudio se pred taj mech!!! Dule BOG!!!!!

Nemanja

pre 14 godina

Ljudi, dla je ovo normalno, dal se ovo stvarno događa. Prvaka Evrope dobiti u gostima, bez najboljeg igrača. E da nam je sve u državi kao KK Partizan, gde bi mi bili sada.

Hvala vam da ste mi ulepšali veče

Драган БЛ

pre 14 godina

Ма људи купио нам Толе утакмицу, а успут нас је и Жељко пустио, а и наравно Дробњак је шутн'о из аута. Ајмо ЦРНО БЕЛИ у инат душманима!!!

Tanasko Rajić

pre 14 godina

Kad gledam Tepića i Pekovića dođe mi da plačem. E moj Željko, volim te, al Dule je ipak klasa za tebe i ne samo za tebe. Srećom njega niko ne može da kupi.

MANU CHAO

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da ovakva ekipa dozvoli sebi da izgubi od nekih smesnih klubova,kao sto su zagrebacka cibona ili zvezda.Pre ce biti da je to "davanje fore" protivniku koga ces razvaliti i rezultatski poniziti onda kada to bude bilo najpotrebnije!Zivi bili pa videli.

andreas kisser

pre 14 godina

Neko pobedio nimburk a neko ce da izgubi od panatinaikosa sa 70 poena razlike !!!!!!!
(Milos, 27. januar 2010 15:11)

miiiiiloseeee ... jaaaavi seeee

jumper

pre 14 godina

stvarno,ali stvarno ovi c....i imaju neverovatan kompleks...alo,kako se isplati Panatinaikosu da pusti Partizan i da ne prodje dalje a ulazu tolike pare,dal ste vi krsteni???...vi pricate o kompleksima,pa od vas vecih kompleksasa nema,to i dokazujete iz dana u dan...smesni ste drugoligasi!!!

Blago glupima, nicega se ne stide....

pre 14 godina

Komentarisanje musavih, košarke i Evrolige je kao komentarisanje mesara neke operacije na srcu. Ista vrsta razumevanja i znanja.

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Kad Dule kaže da se PAO mora shvatiti vrlo ozbiljno, onda PARTIZAN pobeđuje usred Atene, a kada kaže BARCA se mora shvatiti vrlo, vrlo ozbiljno onda PARTIZAN sigurno pobeđuje u Beogradu.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gde bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

imai komplekse...imamo komplekse

pre 14 godina

@struja

jeste mi namestamo sa zeljkom da pobedimo svaku i može nam se....a ti se nerviraj..mi to namerno radimo da bi se ti nervirao...ahahahahah

srbija

pre 14 godina

najjace je kad posle meca dule izjavi: " mi smo i dalje autsajderi" to znaci da cemo imati sve pobede u grupi do kraja...
p.s.sve njegove izjave moram da stavljam pod navodnike kao izraz postovanja
dule car

Inspektor Kluzo

pre 14 godina

Da mi je neko prosle godine kad je PAO osvojio Euroleague rekao da ce Partizan odamah sledece godine da ga dobije u sred Atine bez najboljeg igraca mislio bih da me neko zeza!

Baston PG

pre 14 godina

DULE I MOMCI SVAKA ČAST! Ostavili ste me bez inspiracije da išta napišem, tj. da napišem sve u superlativu mislim da je malo za onakav doživljaj sinoć. PS. Pao je platio Hejslipu 1,2 miliona za 5 mjeseci. U Partizanu Hejslip i da plati ne bi mogao da igra.

Preljub

pre 14 godina

Prisecajuci se kojekakvih tautologija koje su se mogle naci, a ticale su se odnosa izmedju KK Partizan i KK Crvena Zvezda, evo i mog skromnog doprinosa:
1.Ono sto je KK Partizan u srpskoj to je KK Panatinaikos u grckoj kosarci,
2. Ono sto je KK Crvena Zvezda u srpskoj to je KK Olimpijakos u grckoj kosarci
3. Kada KK Partizan igra protiv KK Olimpijakos to je isto kao i kad KK Partizan igra protiv KK Crvena Zvezda (sto su pojedini navijaci KK CZ i potvrdili svojim prisustvom i zdusnim navijanjem protiv srpskog predstavnika u najelitnijem kosarkaskom takmicenju u Evropi)
4)Ako se pretpostavke 1-3 uzmu kao tacne onda navijaci KK CZ navijaju za svaku ekipu koja igra protiv KK Panatinaikos
5. Konacno, ako su pretpostavke od 1-4 tacne, to znaci da su navijaci KK Crvena Zvezda navijali sinoc za KK Partizan!?

Je li ova tautologija tacna!? Zbunjen sam... Mislim da jeste kada su u pitanju normalni ljubitelji kosarke kao igre (misaone rece neko :) ), a ne ostrasceni polusvet koji treba ekspresno oterati iz nasih hala.

stecky

pre 14 godina

cestitam partizanu na brilijantnoj pobedi, jos jednom su proslavili snagu srpske kosarke, veseli po meni najbolji,posebno u odbrani.
iskreni zvezdas - ljubitelj srpske kosarke

Crno Belo

pre 14 godina

Tovari!!!
E bre Zeljko,opet si prodao utakmicu,pa dokle vise,providan si,stalno nas pustas...
Sta bi tek bilo da Maric igrao,sigurno bi nas Zeljko jos vise pustio...

Nikola

pre 14 godina

"TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.
Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović."
Ok, jednom za svagda - Partizan je prosle godine ELIMINISAO Atinjane iz daljeg takmicenja i tako ih onemogucio da brane titulu. Toliko o namestanjima...

dacha

pre 14 godina

Kraj utakmice, ja skacem i derem se a moja cerka od 2 godine pocinje da skace i peva 1000 grobara ...


N e p r o c e n j i v o !!!


Hvala do neba Dule, hvala momci!

faris297

pre 14 godina

Ma sad smo sigurno u top8,ne moze partizan u pioniru da izgubi,to bi bilo manje moguce i od ovoga veceras...Svaka cast Duletu,ali bez ovih veoma motivisanih igrace nista nebi mogao uciniti...NAPRED PARTIZAN,NAPRED CRNO-BELI!

PARTYZANat

pre 14 godina

Pustili nas... Kao i 2008. kad smo im prekinuli niz od 3vezane titule prvaka evrope :) Ajde ljudi da se ne zezamo, pa nije to Zeljkov klub da moze da nas pushta zato shto nas voli...
Duletu spomenik, za zivota!

pavle

pre 14 godina

ej djordjevici ne znam koliko je realno.,tj koliko je ostvarljivo,ali mislim da mogucnost postoji.ima nas mnogo.Jasno je da drzava nema nameru da pomogne ni Partizan kao i ostale prvoligase..Znamo da zadnjih 17godina Partizan kuburi sa budzetom koji danas ne prelazi milion na godisnjem nivou.Dule je izbacio radi pocecanja Velickovica,Tepica,Hausa,Lazmea,Pekovica,Palasia............................
Marica,Macaleba ove godine i jos mnoge koje nisam naveo...Igraju sada u naj kvalitetnijim timovima evrope da neduzim..
racunica: Ako do kraja sezone napravimo jedinstveni racun na koji uz saglasnost sa partizanom (koju cemo dobiti) upotrebimo za finansiranje budzeta,pod uslovom da se taj novac iskljucivo upotrebljava za vinansiranje plata igracima koji su okusnica tima(nek i dule uzme nesto ako ostane :))zasluzio je )..imacemo tim koji ce biti medju favoritima za evropski tron..ako 100-150 hiljada grobara uplati po 5,6,7,10 evra..u skladu sa svojim mogucnostima..toliko kosta jedna karta ili preplata za neke lopove.Imacemo npr.osim dva pomenuta i ostale momke koji su danas u prvih 12..Matori ce da izvrsi neke korekcije izbacice neke nove klince.,ne cemo strepeti kakav ce biti tim naredne godine,neka sve njih sluzi zdravlje,a mi cemo imati i mira pored vere koja nas ne napusta..mozda preterujem,verujem da je tako nesto izvodljivo..IZVINJENJE SVIMA KOJE SAM SMORIO KARENJINOM

PFC 4EVER

pre 14 godina

strava strava... pa neverovtno je da neki toliko godina unazad laju da nas pao pusta,i sto je najgore ne sale se, stvarno misle tako,cutalo se kad pobedjen cska,aj sad i barsu treba netegnuti jako...pa cemo mi da pustimo zeljka u bgd-u,da se oduzimo coveku za sve..sto da ne,nek prodju pao i partizan...!!!

Batterss

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

Kakve ti gluposti pricas!! PAO da pusti partizan pa da ispadne iz top16. Pa oni su sa ovim porazom na izlaznim vratima eurolige, vec posle prvog kola.

zuka

pre 14 godina

Ma šta reći više , mislim da je ovo terorisanje evrope već postalo toliko monotono da i ne vredi više ni kladiti se ......... noćas sam izgubio na kladionici jer sam išao na pobjedu parizana do 4 poena razlike.

Sloba

pre 14 godina

Ovako se brani DOSTOJANSTVO! PODVIGOM! JUNACI ZASLUZILI STE DA VAS BODRIMO U ARENI! Kakvi koncerti, kojekakvi muzicari. Iduca utakmica se mora igrati u areni!!

pfc4paok

pre 14 godina

sta je tu cudno????

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime sampiona u kosarci i njegovog trenera. KK PARTIZAN i DULE VUJOSEVIC! ISTORIJA NASTAVLJA DA SE PISE...!!!

Deki 79

pre 14 godina

Izvanredna pobeda naseg Partizana,jos ne mogu da verujem sta se desava.Medjutim,zalosno je sto se evroliga prema nama ponasa skroz nekorektno,i sto bez pobede nad Marusijem u gostima ova velika pobeda ima vrednost samo na psihickom planu.Ipak , mislim da profesor sve to vec zna,kao sto zna da ce protiv Marusija cela hala biti ispunjena Pao-vim navijacima.Odavno se nije desilo da liga toliko duva u ledja prvaku Evrope,pa im omogucava da igraju cak tri utakmice na domacem terenu protiv istog tima.Ali z......i su se u jednom,vec godinama smo alternativa,svim zakulisnim radnjama i biznis kalkulacijama velikih klubova.

ps.Za sve garagane jedno pitanje.
Za koga ste sinoc navijali ,kada znam da je olipijakos navijao protiv Pao-a?Zar se tako pravoslavna braca ostavljaju na cedilu?

Rior

pre 14 godina

Svemoguci DV carobnjaku,po ko zna koji put ti se zahvaljujem na predivno provedenoj veceri.CRNO-BELI momci su ponovo pokazali da su heroji.

crnac

pre 14 godina

tako je reklo Njegovo Velicanstvo Dule Vujosevic.Tako igra INSTITUCIJA. Da imaju dve ARENE protiv Barse bi bile pune.VOLIM PARTIZAN samo napred momci.

hahaha

pre 14 godina

Ljudi shta se lozite?! Hoce Zeljko Vranesha,Marica,Robertsa,Rashica i Veselog!!! Pa kako da nas ne pusti kad ih uzima na kredit......Hahahahaha.....P.S. e ljudi ali Nymburk nema poraz kuci dve sezone...ne zaboravite to....kk sledeca sezona....

Milan Subotica

pre 14 godina

Dajte nam žiro račun KK Partizana da uplatimo 2,3,5,10,... evra (ko koliko može i hoće)da ovi momci budu i novčano nagrađeni. Ovakvo nešto u Srbiji skoro da i ne postoji. Beskrajno hvala za divan osećaj.
(Drndarević, 27. januar 2010 23:05)

ziro racun ti je isti kao kad se uplacuje live prenos preko neta..

355-1013013-02

pozz svima....

arandjel

pre 14 godina

haha a rakocevic i popovic zajedno jedanpoen za efes!Bravo Novice,bravo Partizan!!!! mogu samo da nas mrzeoni sto nas ne voleeeeeeeeeeeeeee

Zdrale

pre 14 godina

"МАШТА ЈЕ ВАЖНИЈА ОД ЗНАЊА" (кошаркашки "Алберт Ајнштајн"- Дуле Вујошевић)
Наставите да живите своје снове и само напред у нове победе

samo tebi verni samo tebi odani

pre 14 godina

gledam utakmicu i mislim se u sebi...samo da dobijemo ...pa odma sutra nek padnem na ispit...ljubav prema klubu...volim partizan

ivan

pre 14 godina

kavi su ovi jadovci sto omalovazavaju veliku pobedu PARTIZAN-a nad aktuelnim prvakom evrope.

i posle grobari imaju komplekse. pa da li grobari ili mozda neko drugi?

MISHKO

pre 14 godina

Tako sam ponosan sto navijam za pravi klub , dusa , srce ! Zavide nam mnogi, osecam !Idemo dalje, koliko moze ? A moze sigurno uz Duleta !

djordjevic

pre 14 godina

aaaaajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Mi cemo jos malo da se ganjamo po Evropi i traumiramo daleko skuplje, a vi sad kako hocete(ko god da ste :).

bolton

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna; prava antipropaganda kosarke. Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen. Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra. Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)
Koji ti je vrag, drugar, nesto ti nije jasno, aaaaa....

Gepek je zakon

pre 14 godina

Hvala Partizanu, hvala Željku, hvala PAO, uvek dobro zaradim na ovoj utakmici. Pogađam rezultat po četvrtinama.

Samo malo manje očigledno da bude, provaliće nas :)
(kladioničar, 27. januar 2010 23:45)
Hahaha, koji jadov.

strongman

pre 14 godina

Panatenaikos pružio snažan otpor decenijskom prvaku Srbije. Sve čestitke izabranicma Željka Obradovića na hrabrosti. Partizan polako diže formu za trdicionalni prvomajski turnir u fudbalu na male golove. U košarci su već sve postigli.

Boris - Zvezdaš :)

pre 14 godina

Sve čestitke Partizanu na pobedi.

Svakom pobedom vraćaju nadu da sport i dalje postoji i da nije sveden na puko brojanje para.

bokiss

pre 14 godina

Partizan je Najveciiiii!!I opet po ko zna koji put sam presrecan sto sam navijac ovog velikog kluba,ovo je nesto sto donosi nadu svima nama, veru u cuda,veru da nije sve u lovi,da se trud i rad isplati,da su visine dostizne....al opet potreban vam je Dusko Vujosevic!!!!

pozz Bojan Jovanovic

mali Perica

pre 14 godina

Najveci gubitnik Slobodan Sarenac. . .pa ko njemu daje da prenosi Partizanove utakmice???
Ustvari svi znamo ko. . .ali dok Partizan dobija aktuelnog prvaka Evrope u gostima za prolaz u Top 8 covek se ponasa kao na sahrani. . .a i tamo su ljudi veseliji
(Raduj se Groblje!, 28. januar 2010 11:56)

nekima je malo krivo, aaa? neka je Shareni bio kao na sahrani, ali on donosi srecu Partizanu...a ove ostale ne bih ni pominjao....dok dobijamo, moze da prenosi kako hoce

Kimster

pre 14 godina

Ljudi sta cemo sad???Izgleda da se Partizan ponovo navukao na gazenje Panatinaikosa!!!Neka samo neka potraje :D Ko je sledeci???Barsa!Gazi!! :D

Aki

pre 14 godina

Ponekad se desi nesto od cega covek prosto zanemi, u neverici. Da ovi momci, kada se od njih nista ne ocekuje odigraju kao da su oni prvaci Evrope, tim od 25 miliona evra, a PAO klub iz Beograda, koji hoce da ga istera iz hale, i da mu uskrati ono malo sponzora koje ima.
Hvala vam junaci, ne postoje reci koje mogu da opisu ovo zadovoljstvo koje ste veceras priredili navijacima Partizana.

index komplex

pre 14 godina

TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.

Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović.

ac miki

pre 14 godina

Zasto opet Zeljko pustas,stvarno nema smisla jer komsije vise ne mogu to da podnesu.Vi tamo cergu mi ovdje a u Evropi na ravne casti.

HELL-A PIONIR

pre 14 godina

Da li nas je pustio?Nije!Zasto?
A zasto bi?Sutirali ljudi za 3 dok su mogli,i pred kraj kada ih je uhvatio umor,nisu mogli tablu da pogode...da su uboli 2 pred kraj...PAO bi zasluzeno pobedio!!!Zasluzena pobeda Partizana...svi u Halu da rabijemo Barsu malu!!p.s Hvala GATE 13 ZA CRNO BELU ZASTAVU!!!iznenzdjen sam!!!

bam

pre 14 godina

pa kad muka natera zvezdashe da pishu komentare, jbg mi odosmo na fajnal 4 a vi na fajnal 120 xDDDDDDD, ipak ste vi klub za curice xDDDDD

Sobek

pre 14 godina

Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema Crno-beloj boji

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
”Volim te Partizane!”

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za Crno-bele boje

nesa

pre 14 godina

Divno,fenomenalano je veceras biti Grobar,Srbin,hvala Duletu i momcima za ovu caroliju.Zao mi je sto u ovom gradu i u ovoj zemlji nema vise sluha za ovakve uspehe,jer ne vidim ko bolje reprezentuje Srbiju od Partizana.Svaka cast zenskom tenisu ali mislim da je Arena morala biti data Partizanu za top 16.Zamislite da u ovom nasem drustvu sve funkcionise sa Partizanovim uspehom verovatno bi Zastava pravila Ferarije,imali bi spoljnotrgovinski suficit ,za dinar bi se dobijalo 100 Eura....itd.Bojim se da ce ova drzava unistiti jedino sto valja i gde se osecamo bar ravnopravnim sa Svetom.Ne treba tu mnogo para mozda 10% onih dnevnica i kojekakvih skupstinskih troskova,ali je izgleda najteze zavuci ruku u svoj dzep,a svi ce doci u Pionir na slikanje i kicenje tudjim uspesima.Hvala Bogu sto postoji Dule.Valjda im sad bar grejanje nece gasiti u Pioniru.

fix decenije

pre 14 godina

@garagani

vi ste jos providniji,uplatio sam pre deset godina da necete viseti titulu i evri-ligu narednih deset godina,sada sam multimilioner

Molle

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja
(Onaj veći klub, 27. januar 2010 23:03)

A uveli vam internet u Palmoticevoj a? Pa super.
(terapeut, 28. januar 2010 17:37)

Koji si ti kralj, covece ! Ja se NIKAD nisam nasmejao nekom komentaru ovako/ovoliko, a vise sam nego redovan ovde. Svaka ti cast jos jednom, imam bigla od 5 meseci i gleda me stenac kako se smejem i krivi glavicu u cudu. Ne da si zasluzio pivo, nego tri !

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 14 godina

I BOG voli Partizan ! Bog je napravio serafime, heruvime , arhandele i andele , a na zemlju je napravio.....ratnike -- Partizane ! Bit ce F4 ! Cestitke na pobedu !

alekpanker

pre 14 godina

E stvarno smo moćni.Bravo momci.I još nešto što ne mogu a da ne pomenem.Ljudi moji kako onaj Šarenac komentariše!!Pa čovek ko da radi komentar nekog šahovskog meča.Strašno.Nigde žara,emocija.Ništa.A onda na sekund do kraja ,valjda,shvati kakav je to sjajan rezultat crno belih pa uzgredto pomene.Kako on komentariše dođe mi das gledam bez tona,Ali sledeća je u pioniru i kako da ne slušam navijanje najboljih navijača na svetu.Pozdrav svim Grobarima ovog sveta

Via militaris

pre 14 godina

Još uvek ne mogu da verujem, a prošlo je više od dva sata.
Bravo Šampioni, sa ovakvom odbranom možemo mnogo daleko!
Do kraja!!!!

Raduj se Groblje!

pre 14 godina

Najveci gubitnik Slobodan Sarenac. . .pa ko njemu daje da prenosi Partizanove utakmice???
Ustvari svi znamo ko. . .ali dok Partizan dobija aktuelnog prvaka Evrope u gostima za prolaz u Top 8 covek se ponasa kao na sahrani. . .a i tamo su ljudi veseliji

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

nek0o rece da cemo imati svih 6PORAZA,nek se sad javi mozda dobije kartu za BARSU.STO cas zulja ako nam je OBRADOVIC DAO,setimo se tekmo zvezda=lacio,kad mihajlovic i stankovic nisu hteli da igraju protiv vas,onda ste ih dizali u nebesa kao to su pravi zvezdasi,turski konjanici itd.a sad vas ovo zulja,pogledajte prvo svoje dvoriste,musavi nijedni.

gravedigger

pre 14 godina

Iskreno, ocekivao sam da ce naslov biti:"Podvig Partizana". Drago mi je sto ste shvatili da sa generalom Duskom na celu nista nije podvig! Idemo CRNO BELI! KAD IGRA JAN SVI SMO VESELI!

Packy

pre 14 godina

Vidim dosta komentara "PAO igra dosadnu kosarku". To su komentari od navijaca koji su hrabro pokazali da su najjaci u Evropi i pobedili kosarkasku instituciju, Nirnberg i to iz Ceske. Kapa dole!

DBZ

pre 14 godina

Uprkos opijenosti posle ove fenomenalne pobede, ne zaboravimo na Aleksa Marica kome je sigurno bilo vrlo tesko sto nije mogao da pomogne drugovima na terenu. Aleks, zaleci se lepo i vrati se jos bolji, nemoj da ti koleno pokvari karijeru ko Nadalu. Dule, momci, svaka cast i naklon do zemlje.

pfc4paok

pre 14 godina

Sta je tu cudno????

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime sampiona u kosarci i njegovog trenera. KK PARTIZAN i DULE VUJOSEVIC! ISTORIJA NASTAVLJA DA SE PISE...!

shilja

pre 14 godina

nemam mnogo sta da dodam - al posto sam porusio pola kuce od srece,malo sam se smirio,pa da napomenem- kakva odbrana u 4/4!!! E sad,stvar je u tome-igrali smo sa prvakom Evrope,na njegovom terenu,a sa takvom odbranom u NLB ligi,svi bi ispali sa 5 licnih,u jednoj cetvrtini! Al ima cika Dule recept i za to...napred Partizane,svaka cast momci

Mungos

pre 14 godina

Partizan je NAJLUDJI tim na svetu. Nedostaje mu MVP Evrolige ali ostali ginu za svaku loptu tako da se odsustvo ne primecuje.
Ponekad mi se ucini da ovi nasi igraci imaju srce veliko kao autobus (dupli).
Jako sam ponosan na njih i zelim im sve najbolje u sledecim mecevima a Aleksu da sto pre ozdravi.
Mislim da ce protiv Barse biti u Pioniru OPSTENARODNA LUDNICA. Sta mislim ? ZNAM !!
P.S. Koliki je rekord gledalaca u Pioniru ?

Darkman

pre 14 godina

U ove momke imam poverenja do neba!!! Igrali su i protiv Pao-a i protiv sudija. Jasikevicijusevo preko pola jedan sudija sudi loptu za Partizan, a ostala dvojica na kukanje klupe grka vracaju im loptu.Sta vise reci!!! Koliko poklona su faulova su igraci Pao-a dobili to je smesno!Pri ulazu Dijamantidis zavali Slavkanu lakat u lice sudija naravno nista! Tepicevo namerno udaranje Boa MekKejleba laktom u grkljan opet nista! Ali Duletovi ucenici su pokazali zube. Moram da citiram jedan komentar kada su bile izvucene grupe: " Mi idemo u TOP8 a drugi neka se dovore " . Svaka vam cast momci! Posebno bih istakao Peru kapitena, Lorensa nebeskog skakaca i Rasica kao i all roundera Jana Veselog!

nikola

pre 14 godina

64-59 alooooo institucija breeee!!!!
ma pustio zeljko,ma zvezda ima jaci tim,ma oni osvajaju kup cicoline...+20 a? da da,da nisu sudije navlacile bilo bi ali za NAJVECU INSTITUCIJU U EVROPI A I SIRE..
NBA IS A LYMIT FOR PFC!!!!!
(LACKO, 27. januar 2010 21:59)
# Link komentara
Preporučujem (+789)
Ne preporučujem (-153)
Zasto brate pominjes Zvezdu, sta ce ti to u ovom trenutku? Raduj se zbog pobede svog voljenog kluba, ne zivi na muci nekog koga ne volis. Te stvari mi nikada nece biti jasne. I jos na sve to oko 800 preporucenih komentara. Nadam se da su to sve samo nalozeni klinci. By the way, check your gramar...
Sportski Pozdrav i cestitke na pobedi.

Niksic

pre 14 godina

kada je saznao sastav Grupe E,u koju je svrstan njegov tim,trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je "realnost jedna pobeda".Verovatno su svi,osim njega samog,pomislili da se radi o pobedi u duelu sa Marusijem,kada taj tim bude došao u "Pionir". E,pa Vujošević je opet sve prevario! Čak i kolegu Željka Obradovića...

Fridek

pre 14 godina

kada je saznao sastav Grupe E,u koju je svrstan njegov tim,trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je "realnost jedna pobeda".

E sada mnogi su pomislili da je to jedna pobeda u 6 utakmica. e pa prevarili su se dule je mislio da je realnost samo po jedna pobeda u svakom kolu! jer i sami znate da kad dule kaze nesto on to i ostvari pa ne bi bilo uredu prema ostalim ekipama da je rekao 3 pobede jer bi onda posle 2 kola vec obezbedili prolazak u top 8!

jedan je dule!

pirke

pre 14 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PARTIZAN

Bravo majstori, alal vera, sve, sve, al prvaka Evrope... Odlicna utakmica, odlicna igra, a ovo sto prosipaju o namestanju, neka im je na cast. Pa neznam sta ce Partizan da namesti kad im je budzet kao Spanulisova god. plata, a jos da u grupi sa barsom Obradovic pusti Partizan, pa to deluje jos smesnije, ali dobro. Kao sto je neko vec rekao:zivot je nekom majka, a nekom maceha, i sta ces...

HVALA TI, HVALA TI,
CRNO-BELA LJUBAVI,
PEVAJU TI GROBARI,
TVOJI VERNI SINOVI!

Aца нс

pre 14 godina

Мислим стварно не знам шта да кажем !!! Свака част момци,идемо даље,нема опуштања!!! Хвала ти,хвала ти,Црно-бела љубави,певају ти Гробари,твоји верни синови !!!

Boze,daj mu snage

pre 14 godina

Evo,jos jedan pokazatelj o trenerskoj velicini Zeljka Obradovica,koji je nisku katastrofalnih neuspeha poput 6. mesta na OI u Sidneju,te 11. na OI u Atini,bruke(rezultatske i ljudske) na EP u SCG 2005 kada je vodio najjace timove,upotpunio i veceras porazom od fenomenalnog inace oslabljenog Partizana!
Sad ace verovatno svu krivicu za vecerasnji porazu,u svom maniru,prebaciti na svoje igrace!

Drndarević

pre 14 godina

Dajte nam žiro račun KK Partizana da uplatimo 2,3,5,10,... evra (ko koliko može i hoće)da ovi momci budu i novčano nagrađeni. Ovakvo nešto u Srbiji skoro da i ne postoji. Beskrajno hvala za divan osećaj.

dule

pre 14 godina

Sad tek vidim da su Dule i Zeljko resili da skenjaju Barcelonu. Ovo je je odlican nacin. Pao ce da ih bije i u Atini i u Barceloni, a mi redno kod kuce. Dalje iz nase grupe idu Pao i Partizan. Koji su to sereti!!!

srcem svim

pre 14 godina

Druga priča bi bila da je igrao Tadija za PAO. Ovako, od večeras je ključna pobeda protiv tog istog Panatinaikosa u Pioniru, jel je realno sa 3-3 da odemo dalje. PAO ne može da dobije Barsu u Španiji, i sa porazom u Bgd - prosto rečeno ISPADA! Bravo momci!

Nikola Zivkovic KG

pre 14 godina

Pa dokle vise da dokazujemo ono sto smo vec dokazali!!!Bravo Dule po ko zna koji put...samo hrabro crno-beli!!! Zile xD

Darko Banjaluka

pre 14 godina

Dule i Partizan iznova pomjeraju granice. Hvala im na tome. Pekovic i Tepic treba da se vrate kuci ako zele titulu sampiona Evrope.

Niksic

pre 14 godina

VOLIM GA
KO OKA DVA
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA
ZA SLAVNI KLUB
SVIMA ZNAN
BEOGRADSKI PARTIZAN
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Svaka cast momci jos da sledece kolo dobijemo barsu i sa pozicije 1 u cetvrtfinale

Hvala ti,hvala ti,crno bela ljubavi pevaju ti grobari tvoji verni sinovi!!!

dusan

pre 14 godina

kako je lepo biti grobar,a za c***ne poruka:manite se corava posla,namestili ovo,pustili ih ovi,uostalom titule sve govore- BOLI A?. zao mi vas je jer evroligu pratite samo na tv-u,ali je lepo cuti da i vi pratite nase uspehe.VOLIM PARTIZAN

republika srpska

pre 14 godina

Pa ovo sto ovi momci rade sa duletom na celu je za svako divljenje bili grobari,delije ili ne znam koji fanaticni navijaci u cijelom svijetu a onaj koji se usudi da pljuje ili cak i pokusa da poredi ovo sa nekim rivalstvom izmedju Partizana i Zvezde je jako jadan covek! Na ovo mora biti ponosan svaki srbin,a avaki stranac da nam se divi! A vi tzv. navijaci koji kazete da je ovo namjestena utakmica,zapravo se usudjujete da bacate mrlju na jednog od najuspjesnijih trenera naseg doba OBRADOVICA a ne zasluzujete da ga stavite u usta!!!SRAMOTA!!! Zivio Partizan i majka Srbija!!! Sa Duletom za istoriju!!

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Bravo Partizane od Zvezdasa.Moram priznati da sam ljubomoran na ovo sto vi radite u Evroligi i imam veru da cemo jednoga dana igrati zajedno van domaceg prvenstva i NLB-a.

vlada bbrs

pre 14 godina

svaka cast kosarkasima partizana,skidam kapu !! u fudbalu ste losiji realno,ali u basketu ste stvarno majstori...pozdrav od komsije

Sasazaka

pre 14 godina

Bogati klubovi kupuju igace Partizana, ne samo zbog njihovih kvaliteta, nego ne bi li od igraca otkrili foru na koju Dule postize ovakve rezultate.

V O L I M P A R T I Z A N

slobo

pre 14 godina

Svaka cast za naslov a sto se tice ovi sto navijaju za Zvezdu juce su pisali kako PARTIZAN gubi sa dvadeset a neki i sa trideset razlike danas vec pisu kako je Obradovic pustio kakve su to bolesti u pitanju to niko nezna mislim i oni sami da neznaju nisu oni krivi za to kriva je medicina posto jos nisu pronasli lek za tkve bolesti kada se utvrdi kakve su bolesti u pitanju mozda se i pronadje lek ja licno navijam za PARTIZAN ali mi je bilo drago sto je Zvezda pobedila u Utorak ipak su to nasi klubovi koji igraju u Evropi ja svatam kada se igra utakmica izmedju PARTIZANA i Zvezde sto se ne podnosimo ziveo VELIKI K.K.PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.

danijel dorcol

pre 14 godina

mislim sta reci??? da moze dule par godina da zadrzi jedan tim bez problema bi se prosetali do vrha evrolige a ovako ostaje nam da se nadamo da cemo opet ponoviti istanbul... dule ne idi iz partizana dok se ne popnes na vrah!!! tvoji grobari i dorcolci!!!

Nikolica

pre 14 godina

Nije bitno koji mi je komentar po redu, nije bitno koliko cu dobiti preporuka ili kritika, BITAN JE MOJ PARTIZAN I MAJKA SRBIJA! I Dule Vujosevic, naravno

Mikica

pre 14 godina

Pogledajte ljudi ovo.... Hrvati pretenduju na to da nas je Zeljko pustio.... cccccc jadni su skroz...
http://www.index.hr/sport/clanak/partizan-opet-slavio-u-ateni/472623.aspx

tumbakovic

pre 14 godina

Evo nas kod Ace na slavi,uvek ponosni i uvek uz Vas.Ulepsali ste nam jos jedno vece.Za sve se navija PARTIZAN se voli.Ponosni i pijani od srece a bogami i od rakije Baca i Voki (pobednik u cugopolu)

Niki

pre 14 godina

Pobeda nad cibonom-tim,pobeda nad ci***ima-srce,partizan sampion-neprocenjivo,ZA SVE OSTALO TU JE DULE VUJOSEVIC!!!
Poruka za kk sledeca sezona, ne komentarisite utakmice partizana,gledajte svoje dvoriste,a o evroligi sanjajte....

HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

pre 14 godina

Zbog ovog vredi ziveti,svaka cast velikom Duletu i momcima na neverovatnoj pobedi,ej bre ljudi pa pobediti prvaka Evrope na njegovom parketu,to moze samo Partizan!!!

Delija...a ko bi drugi?!

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu! Odigrali su fenomenalno! Dusko Vujosevic je sigurno MVP utakmice :) Ubedljivo je najbolji trener Evrope!

Rade

pre 14 godina

Ma nemojte tako mi smo samo MALI partizan!!!

Grmece u pioniru protiv Barse, a kad se vrati Maric?!...ne bih da baksuziram, ali mozda ove godine mozemo i korak dalje, dve sezone smo u top 8, ove bi mogli mozda i dalje od toga!!!

Kako god da bude i makar da partizan izgubi sve do kraja evrolige, hvala vam sto postojite.

crno_beli_nis_

pre 14 godina

Svaka cast momci ..i naravno maestru Duletu Vujosevicu..Bog vas blagoslovio!!! Ajde sponzori...gde ste..zar ima bolji brend od kk partizan?! Momci hrabro do titule sampiona Evrope!!!

Dule

pre 14 godina

„Presrećan sa zbog ovoga večeras, jer radi se o velikoj pobedi. Naravno sve zasluge igračima koji su se izuzetno borili. Jedan deo igre proizilaz iz rasterećenosti i to mora da ostane. Ova ekipa je ista ona ekipa od pre ove utakmice, u ovoj grupi ostajemo autsajderi, ali naravno na svakoj utakmici ćemo se truditi da što skuplje prodamo svoju kožu,“ nakon utakmice u Atini rekao je strateg Partizana Duško Vujošević. HA HA HA HA HA HA HA . . . KRALj!

Struja

pre 14 godina

Hahahah,nastavlja se farsa Zeljka i Duska,dvojice ljudi koji su sistematski unistavali srpsku kosarku godinama.Pobedili Pao u Atini-junaci Duletovi :)
Zato od Olimpijakosa izgube 21 razlike (ah da Zeljko nije na klupi Olimpijakosa).Prosle sezone svaki poraz od CSKA manji od 20 razlike je bio veliki uspeh.Vrlo brzo ce biti spustanje na zemlju.
Sutra ocekujemo Duleta da trazi pare od vlade :)

Farcic

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...

STOVLA

pre 14 godina

Dali smo TI godine,najbolje i najlepse
da SI nam pobede i golove za pamcenje

HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI
PEVAJU TI GROBARI TVOJI VERNI SINOVI

realno

pre 14 godina

Nemam nameru da umanjim veliki uspeh Partizana, ali pobeda je pre svega uzrok ocajne igre PAO, sramno za evropskog prvaka na domacem terenu. 59 poena, 17 u drugom poluvremenu. Svaka cast Partizanu.

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Toliko sam srecan, da ne mogu to opisati recima.... Hvala vam crno beli majstori.... Hvala vam sto mi ulepsavate zivot...

Ne treba naravno upadati u euforiju, samo ovako nastaviti, hrabro, borbeno, pa sta bude.... Cak i ako izgubimo od Barse sledece kolo, ne treba se predavati, dolazi nam mozda i najvaznije gostovanje ove godine, a to je Marusiju u Atini. Tu lezi kljuc prolaska, iako ta utakmica nece nista direktno odluciti....

Problem je finalni turnir kupa izmedju dvomeca sa Marusijem, plasim se prevelikog zamora..... Iksreno, bolje stedeti se za EL, a u sastav za kup ubaciti 4-5 omladinaca, pa sta bude.

Valjalo bi dobiti Marusi u Atini, jer onda su sanse za prolaz u top 8 velike, plus, Maric se vraca tada na parket, taman za Pao u Pioniru.... Pozdrav crno beloj familiji....

P.S.
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

Ti si decko promasio hemisferu....

http://www.erepublik.com/en/referrer/Majstorcina

pre 14 godina

Ovo može samo KK Partizan i niko više, ali ni to nije dovoljno da neko konačno obrati pažnju i stane iza najboljeg srpskog sportskog kolektiva!

Genije

pre 14 godina

Kriptonit pronađen u Srbiji!!!
Mineral, koji jedini može da naškodi Supermenu, nije više naučno fantastična fikcija! Mineral koji se pojavio u Evroligi, potiče iz Srbije i neprijatelj Supermena, Veseli Dule Vujošević postao je sa ovim mineralom strah i trepet parketa u Španiji i Grčkoj!

Milanche

pre 14 godina

Ne smemo sad da se uobrazimo posle ove velike pobede, po našem običaju, i da izgubimo od Marusija ili od Barse kući. Kao što smo iznenadili PAO, tako može i on nas u Beogradu, ipak je to skup i ozbiljan tim. Ima još dosta da se igra, ovo je tek početak. Zato ... bez opuštanja, bez euforije, u igri smo za plasman u narednu rundu.

Onaj veći klub

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja

bedak

pre 14 godina

I taman kad pomislim da sam sve vec video...ono jos jedno cudo. Ma,kad su u pitanju Dule i njegovi momci vise nista nije cudo. Sada mi je vise nekako normalno da bijemo i Barsu i Pao oba puta nego Marusi jednom...ali eto,to smo mi.
Ocekuj neocekivano.
Zao mi je Zaljka,ne bi trebao toliko da se srdi. Pa dobice srcku covek! Mislim da bi najpametnije za njega bilo da dodje za Duletovog pomocnika...ocigledno mu nista drugo ne preostaje ukoliko nece i dalje da bude mazohista :)

kladioničar

pre 14 godina

Hvala Partizanu, hvala Željku, hvala PAO, uvek dobro zaradim na ovoj utakmici. Pogađam rezultat po četvrtinama.

Samo malo manje očigledno da bude, provaliće nas :)

oktagon

pre 14 godina

Bravo momci,bravo!Dule kada radi sklekove zemlja se primice njemu a ne obrnuto. PS.Dajte da pisemo peticiju za nekog drugog kometatora

pfc

pre 14 godina

Aca, 28. januar 2010 14:03)
Verovatno ni sam ne kapiras sta si napisao. Ako je tebi selo Srbija, bivsa juga/NLB liga/ Evropa, odakle onda ti dolazis. Sa marsa? Partizan samo NBA prsten nije osvojio. Sve ostalo jeste. Pa naravno da se sladim sto smo bolji od komsinice. Da nije tog rivalstva,onda ni Partizan ni Zvezda ne bi bili to sto jesu. Idi bolje resavaj ukrstene reci i gledaj slagalicu.
Verujem da je Zeljku Obradovicu bilo sinoc drago. Krv nije voda. Grobarcina. Pa zamislite jednog dana DVa protiv nas! Svadjao bi se i psovao bi sudije u nasu korist.

GROBAR ST.PAZOVA

pre 14 godina

I čemu se više čuditi!? Čudo je rođeno. Dule je tvorac šampiona, najbolji psiholog, učitelj... HVALA VAM NA SVEMU ŠAMPIONI!

Cvele

pre 14 godina

Svaka cast Grobarcici! Kao veliki Zvezdas cestitam zaista, posebno mom prijatelju i kolegi Zeljku Ilicu, koji ce sutra morati da plati dorucak kao veliki poklonik lika i dela DV!

maestro

pre 14 godina

svaka cast igracima partizana i duletu vujosevicu, zna se sa kakvim budjetom prkose citavoj evropi i svaka im cast samo je steta sto se utakmice u beogradu nece igrat u areni

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

Mislim da u Atini nemamo dostojnog protivnika:)hahahahahah....Ima li ko jaci...Partizan Shampion!!!

napred

pre 14 godina

Svaka Cast Duletu i Momcima objasnili su,samo zamerku da dam ovom Sarencu nezainteresovano prenosi kad je partizan dobio ko da je dobio masinac,a ovo ne da je ogroman uspeh videcemo dal ce barsa uspeti da dobije pao u atini,jos jednom SVAKA CAST!!!

Alek

pre 14 godina

Pera Bozic-SvetoSavic!

sad jos pobediti Marusi u Beogradu i onda sta nam Bog da protiv Pao-a u 5.kolu

sa te dve pobede bili bi sigurni u Top8

realno

pre 14 godina

samo da znate ko je Duletov najbolji drug i sta piju..(Chuck je ispao iz drustva odavno zbog ljubomore)

http://www.youtube.com/watch?v=U18VkI0uDxE

xxxx

pre 14 godina

Ljudi , je li ovo moguce? BRAVO PARTIZANE, bravo!!! Posle neko prica kako je DULE los trener.. Nismo mi kao neki ako dobijemo NINBURKA slavimo kao da je ne znam ti ko pao... ALI NOCAS JE PAO PAO!!!

S_ima

pre 14 godina

Gledam kraj poluvremena i mislim se: Jel stvarno neko misli da moze partizan da se dobije ovako? Pa neka krene Barsa u Beogradu ovako da se izmotava, ZGAZICEMO JE !!!

tadicu majmune

pre 14 godina

...kada ce konacno drzava da pomogne,nece ovo doveka da traje.. CRNO-BELI BRAVO BRAVO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CRNO BELI BRAVO BRAVOOOOO

pao

pre 14 godina

Ljudi vidim da niko ne komentarise zeljka obradovica.Covek jos jednom dokazao da nije ni do kolena duletu,ne znam dokle ce se vise dizati u visine covek koji sa neogranicenim budzetom redovno gubi od siromasnog partizana,strasno!!!

puyol

pre 14 godina

ma jok, ovo nikako nije namesteno nego su toliko jaki da gube od 5 puta slabijeg tima a jednog od najjacih pobede. ma da
oni koji veruju da ova pobeda nije namestena neka idu na drugi sprat,tamo su bajke

savakostas

pre 14 godina

pojedinci koji nisu verovali, a verujem da je takvih bilo malo znaju sta ih ceka.ovo je stvarno zrelo za docek na surcinu.momci cekamo vas

boki zagreb-cibonaš

pre 14 godina

Čudno kako već 3 put dobivate Panathinaikos na čelu sa trenerom Obradovićem..ali ako je sve čisto, ja vam čestitam. Sa nikakvom ekipom, jer ste prvu petorku prodali,sa ekipom koja je oba puta izgubila od moje CIbone, treba pobijediti Pao, ovaj Vujo je maca sa 9 života.

pavle grobarcina

pre 14 godina

E pa ne znam sta da kazem, da li je ovo ustvara uopste iznendjenje, ili visa sila? Dr Dulitl opet drzi predavanja sirom evrope. A momcima svaka cast svima do jednog. Samo hrabro kod kuce u Pioniru hramu kosarke.

zvezdas

pre 14 godina

Vi grobari ste toliko providni da sam ja juce na singl 2 zaradio na vas uz kvotu 15 fine parice! A protiv Barse, igram na Barsu i da vam daju +15

marko-nbg

pre 14 godina

Ja ne bih dizao veliku frku oko ovoga! Da , super je sto je Partizan pobedio!!! Veliki uspeh, ali ako misli da prodje dalje MORA i jos jednom MORA da pobedi i kod kuce Barsu i PAO ponovo! Da li Partizan ima snage da dva puta za redom pobedi PAO??? Jeste da se igra u Pioniru, ali nisu ni oni naivni i sigurno ce izvuci pouke iz prethodnog meca! Sa druge strane, odlicna utakmica! Malo sam se nervirao zbog nekih glupih poteza Partizanovih igraca u mementima kad se lomio rezultat, ali OK! Najbitnije je da Partizan pokazuje da moze da se nosi sa "velikim" i "skupim" ekipama i da sa njima moze da igra ravnopravno !!

milan, Kumanovo

pre 14 godina

Sve je ovo namesteno. Iz tog razloga Partizan prodaje igrace Pau za duplo jeftine pare. Kada pisete o D.V kao o velikom treneru treba dobro da razmislite o tome, ja bih pre rekao da se ipak radi o dobrom trgovcu nego o nekom strucnjaku. Namestaljka 100%.

Boki

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...

Frenki

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?

ajme...

pre 14 godina

Iznanadjen sam utakmicom.

Suci navlace za Grke u nekim situacijama,to se vidi.

Nazalost to je tako danas u sportu,najlakse je gazit po malim i nebitnim klubovima..

Farcic

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...

index komplex

pre 14 godina

TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.

Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović.

Struja

pre 14 godina

Hahahah,nastavlja se farsa Zeljka i Duska,dvojice ljudi koji su sistematski unistavali srpsku kosarku godinama.Pobedili Pao u Atini-junaci Duletovi :)
Zato od Olimpijakosa izgube 21 razlike (ah da Zeljko nije na klupi Olimpijakosa).Prosle sezone svaki poraz od CSKA manji od 20 razlike je bio veliki uspeh.Vrlo brzo ce biti spustanje na zemlju.
Sutra ocekujemo Duleta da trazi pare od vlade :)

puyol

pre 14 godina

ma jok, ovo nikako nije namesteno nego su toliko jaki da gube od 5 puta slabijeg tima a jednog od najjacih pobede. ma da
oni koji veruju da ova pobeda nije namestena neka idu na drugi sprat,tamo su bajke

Boze,daj mu snage

pre 14 godina

Evo,jos jedan pokazatelj o trenerskoj velicini Zeljka Obradovica,koji je nisku katastrofalnih neuspeha poput 6. mesta na OI u Sidneju,te 11. na OI u Atini,bruke(rezultatske i ljudske) na EP u SCG 2005 kada je vodio najjace timove,upotpunio i veceras porazom od fenomenalnog inace oslabljenog Partizana!
Sad ace verovatno svu krivicu za vecerasnji porazu,u svom maniru,prebaciti na svoje igrace!

Onaj veći klub

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja

LACKO

pre 14 godina

64-59 alooooo institucija breeee!!!!
ma pustio zeljko,ma zvezda ima jaci tim,ma oni osvajaju kup cicoline...+20 a? da da,da nisu sudije navlacile bilo bi ali za NAJVECU INSTITUCIJU U EVROPI A I SIRE..
NBA IS A LYMIT FOR PFC!!!!!

milan, Kumanovo

pre 14 godina

Sve je ovo namesteno. Iz tog razloga Partizan prodaje igrace Pau za duplo jeftine pare. Kada pisete o D.V kao o velikom treneru treba dobro da razmislite o tome, ja bih pre rekao da se ipak radi o dobrom trgovcu nego o nekom strucnjaku. Namestaljka 100%.

realno

pre 14 godina

Nemam nameru da umanjim veliki uspeh Partizana, ali pobeda je pre svega uzrok ocajne igre PAO, sramno za evropskog prvaka na domacem terenu. 59 poena, 17 u drugom poluvremenu. Svaka cast Partizanu.

zvezdas

pre 14 godina

Vi grobari ste toliko providni da sam ja juce na singl 2 zaradio na vas uz kvotu 15 fine parice! A protiv Barse, igram na Barsu i da vam daju +15

Nemanja Radojević

pre 14 godina

Da doživim Pionir
Da doživim Arenu
Da doživim 22.567
Da doživim titulu za najboljeg trenera u Evroligi
Da doživim titulu za MVP-a u Evroligi
Da doživim titulu u NLB
Da doživim titulu u KLS
Da doživim osvajanje kupa
Da doživim Top 16
Da doživim Top 8
Da doživim Final 4
Da doživim osvajanje Evrolige...

Mi verujemo, dakle ostvariće se! A vi?

Kako je lepo biti Grobar.
Napred Partizan!

Boki

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...

NAVIJAČ iz SLOVENIJE

pre 14 godina

E sudije kako kradu
jedan sudi loptu za PARTIZAN i odmah skaču druge sudije i "popravljaju grešku" sigurno onaj sudija nije dobio pare

Djordjo

pre 14 godina

Možda sam subjektivan ali realno sledeće sezone igramo u diviziji Atlantic, umesto Nju Džerzija!!!
Vranjo je pojeo Pekovića!
Kecman je odabrao pravi tim za F4!
Hvala Tepiću za faulove!

sensei

pre 14 godina

Auuuu koji kraljevi !!!!

Bez Marica , auu , ne mogu da vjerujem....

Svaka , ali svaka cast.....

A za Sarenca nemam komentar.... kao da smo dobili Mornar iz Bara jbt

boki zagreb-cibonaš

pre 14 godina

Čudno kako već 3 put dobivate Panathinaikos na čelu sa trenerom Obradovićem..ali ako je sve čisto, ja vam čestitam. Sa nikakvom ekipom, jer ste prvu petorku prodali,sa ekipom koja je oba puta izgubila od moje CIbone, treba pobijediti Pao, ovaj Vujo je maca sa 9 života.

pao

pre 14 godina

Ljudi vidim da niko ne komentarise zeljka obradovica.Covek jos jednom dokazao da nije ni do kolena duletu,ne znam dokle ce se vise dizati u visine covek koji sa neogranicenim budzetom redovno gubi od siromasnog partizana,strasno!!!

kladioničar

pre 14 godina

Hvala Partizanu, hvala Željku, hvala PAO, uvek dobro zaradim na ovoj utakmici. Pogađam rezultat po četvrtinama.

Samo malo manje očigledno da bude, provaliće nas :)

Damir

pre 14 godina

Hahahah,nastavlja se farsa Zeljka i Duska,dvojice ljudi koji su sistematski unistavali srpsku kosarku godinama. Pobedili Pao u Atini-junaci Duletovi :)
Zato od Olimpijakosa izgube 21 razlike (ah da Zeljko nije na klupi Olimpijakosa).Prosle sezone svaki poraz od CSKA manji od 20 razlike je bio veliki uspeh.Vrlo brzo ce biti spustanje na zemlju.
Sutra ocekujemo Duleta da trazi pare od vlade :)
(Struja, 27. januar 2010 23:36
Smesni covece,razvaljivace nih dvojica Evropu jos dugo!!!!

AntiHeroj

pre 14 godina

Jedino KK Partizan reprezentuje Srbiju na pravi nacin!
Bravo momci!
Hvala za neverovatan osecaj koji se ponavlja iz srede u sredu... i tako vec godinama!

Dr. Coldrain

pre 14 godina

▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАНE▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒ ▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ДОМИНИРАЈ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

boki

pre 14 godina

Ma ljudi pustio nas Zeljko :D covek dobio pritisak preko 200 zacrveneo se kao biki :)) ..Jel neko provalio kako su pustili na ozvucenju dok je Bozic sutirao bacanja nesto kao vazdusna opasnost..e pa gospodo grci jaci smo mi od vasih raketa bre Mnogo smo jaki! p.s. Onaj Sarenac poceo opasno da pametuje(svaki napad govori sta treba i treba) neka ode i smara prof. doktora Vujosevica a ne nas gledaoce, ali neka smo mi objasnili neke stvari :)
p.s. neprocenjivo prva cetvrtina veseli polaze loptu od tablu (kaze ocu ja malo kao bodiroga da se sprdam..ne mogu stalno da zakucavam miseve)

Raduj se Groblje!

pre 14 godina

Najveci gubitnik Slobodan Sarenac. . .pa ko njemu daje da prenosi Partizanove utakmice???
Ustvari svi znamo ko. . .ali dok Partizan dobija aktuelnog prvaka Evrope u gostima za prolaz u Top 8 covek se ponasa kao na sahrani. . .a i tamo su ljudi veseliji

Bez kralja ne valja

pre 14 godina

Hronoloski:
1. Izvucene su grupe za TOP 16, a Dule je samo slegao ramenima i rekao: "Ili Barsa ili PAO moraju ispasti";
2. Tim je krenuo u Atinu realno znajuci da ce izgubiti, zatim im je Dule rekao: "Momci, ja sam vas trener";
3. Kada su usli u Grcku, Olimp se zaravnao jer je Dule najveci;
4. Kada je Dule usao u dvoranu navijaci su poceli jos zesce da navijaju, onda ih je dule letimice pogledao i oni su shvatili sta ih ceka, ali navijali su i tokom meca vodjeni mislju da nada umire poslednja;
5. Kada su shvatili da im je i nada ugasena, poceli su da pustaju sirene, alarme, da ometaju laserima...i atomsku bombu bi bacili, ali im je Dule rekao: "Gospodo ni to vam ne moze pomoci";
6. Igraci su se radovali posle meca, ali ne mnogo, jer im je Dule rekao: "Ovo je tek prvi skalp";
7. Na povratku za Srbiju carinik ce prici Duletu i zatrazice mu pasos stidljivo, a Dule ce mu reci: "Gospodine, moji momci i ja ne znamo za granice".
Ziveli ljudi, i uzivajmo!

razlika

pre 14 godina

razlika izmedju partizana i zvezde:zvezda se raduje pobedi nad nimburgom,a partizan pobedi nad panatinaikosom,nebo i zemlja,i ja neznam zasto jos ima onih koji porede ova 2 kluba,pa to je sa jedne strane tuzno a sa druge smesno

Cvele

pre 14 godina

Svaka cast Grobarcici! Kao veliki Zvezdas cestitam zaista, posebno mom prijatelju i kolegi Zeljku Ilicu, koji ce sutra morati da plati dorucak kao veliki poklonik lika i dela DV!

Bane_Zemun

pre 14 godina

Prva dobijena, treba nam jos tri!

NAAAAAAAAAA SVEEEETU NIIIIIIIIIIIISTA LEEEEEEEEEEEEEPSEEEEEEEEEE NE MOOOOOZEEEEEEEE DA POSTOJI, NEEEEEEEEEGOOOOOOOO STOOOOOOO JEEEEEE NAAAAAAAAASAAAAAA LJUUUUUUUUUBAAAAAV PREMA CRNO-BELOJ BOJI !!!!!!!

dule

pre 14 godina

Sad tek vidim da su Dule i Zeljko resili da skenjaju Barcelonu. Ovo je je odlican nacin. Pao ce da ih bije i u Atini i u Barceloni, a mi redno kod kuce. Dalje iz nase grupe idu Pao i Partizan. Koji su to sereti!!!

sasa

pre 14 godina

Bez Marica-najboljeg igraca Evrolige
Bez najboljih navijaca na svetu
Bez pomoci sudija,cak naprotiv
Bez straha
Bez respekta
Bez vere komsinicinih navijaca,ali sa verom svih GROBARA

Pade i PAO u sred Atine,pade sampion!!!

I sta dalje reci-jedan je Partizan,najbolji brend ove drzave,jedan je SAMPION za sva vremena!!!

Lomi,Dominiraj,Razvali,Osvoji!!!

PARTIZAN SAMPION!!!

vlada bbrs

pre 14 godina

svaka cast kosarkasima partizana,skidam kapu !! u fudbalu ste losiji realno,ali u basketu ste stvarno majstori...pozdrav od komsije

hahaha

pre 14 godina

Ljudi shta se lozite?! Hoce Zeljko Vranesha,Marica,Robertsa,Rashica i Veselog!!! Pa kako da nas ne pusti kad ih uzima na kredit......Hahahahaha.....P.S. e ljudi ali Nymburk nema poraz kuci dve sezone...ne zaboravite to....kk sledeca sezona....

boxi

pre 14 godina

3:35 do kraja utakmice i Partizan daje trojku za +2... uz malo sreće, i poneku grešku Grka, i ovo bi moglo da se dobije ...pomozi Bože !!!!
Ljudi, mi uopšte ne shvatamo koliko jaku ekipu imamo !!!!

zobla

pre 14 godina

# Neko sa nimburkom a neko sa panatinaikosom... Mislite o tome...
(zeljko, 26. januar 2010 21:28)
Neko pobedio nimburk a neko ce da izgubi od panatinaikosa sa 70 poena razlike !!!!!!!
(Milos, 27. januar 2010 15:1 E MOJ DECKO....

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Samo je nebo granica!!!
Kako volim ovaj osećaj što se na svakoj utakmici i protiv svakog protivnika mogu nadati pobedi!!!
N E P R O C E NJ I V O !!!

cemix

pre 14 godina

STA SVE MOZE DULE VUJOSEVIC:
- Dule Vujošević može da dobije unapred izgubljenu utakmicu, sa 3. timom.
- Jedino je Dule Vujošević u stanju da od Vraneša napravi srpskoligaškog igrača.
- Kada Dule Vujošević uđe u halu, sudije odmah sviraju kraj, a delegat registruje meč službenim rezultatom 20:0 za Partizan.
- Dule Vujošević može i sa zvezdom da uzme titulu, al’ ga zabole.
- Jedino Dule Vujošević ima više titula prvaka države od Uroša Tripkovića.
- Dule Vujošević je naučio Palasija da recituje Gorski vijenac na ijekavici. Napamet.
- Kada Dule Vujošević kupuje majice uvek uzima one kraće.
- Dule Vujošević je osvojio titulu sa Kostom Perovićem u timu.
- Kod Duleta Vujoševića je i Boris Bakić pogađao trojke.
- Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu.
- Supermen pogledom moze da osusi poplavu. Dule Vujosevic pogledom moze da sprzi igraca koji ga ne slusa. Naocare nosi da bi ublazile prirodno dejstvo pogleda.
- Dule Vujosevic je pojeo tri praseta.
- Zona koju postavi Dule Vujosevic je lepsa od Zone Zamfirove i jaca od Zone Sumraka.
- Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
- Konferencija za štampu Duleta Vujoševića je gledanija od Žikine šarenice.
- Ne postoji knjiga koju Dule nije pročitao.
- Pisci na konferencijama za štampu prvo naglase da se Duletu sviđa njihova knjiga.
- Da je živ Ogist Roden bi sklupturu ”Mislilac” napravio prema Duletovoj pozi.
- Kod Duleta bi i plavuše naučile da igraju zonu.
- Kad bude upoznao Duleta i Čak Noris će početi da navija za Partizan. Onda će Gurović samog sebe da ”gepekuje”.
- Čak Noris do sada nije upoznao Duleta jer mu ne daju srpsku vizu. Vizu niije dobio jer u ambasadi nisu mogli da poveruju da ne poznaje Duleta.
- Dule je uspeo da nekoliko Amera nauči da igraju evropsku košarku.
- Goran Vesić će dobiti kavez u Duletovoj ulici u ZOO vrtu.
- Majkl Džordan je izjavio da bi bio duplo bolji igrač da mu je Dule bio trener.
- U ULEB pravilniku pise da Dule Vujosevic SME da se seta PO terenu.
- Dule Vujoshevic je doshao taxijem na Bamberg.
- Na pitanje hoce biti silovanja vecheras, Dule Vujoshevic je odgovorio “Biće!”
- Dule Vujosevic je nabio secer Goranu Vesicu.
- Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat “evropska zvezda” u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film “srcem do trofeja”
- Dule Vujosevic je naterao Ziku Pauka da se drzi parkinga…
- Dule Vujošević se uvek slika sa Grobarima na ulici.
- Dule Vujošević je prvi put pobedio crvenu zvezdu, 2 meseca pre nego što se rodio.
- Stoji mali uplakan na ulici, nailazi Supermen i pita ga šta mu je, ko ga je dirao. Mali kaže Čak Noris. Supermen je pobegao i rekao, jebiga mali, ja ti ne mogu pomoći, ali zovi Duska Vujoševića.
- Cak Noris navija za zvezdu, jer mu je Dule Vujošević zabranio da navija za Partizan.
- Dule Vujosevic je procitao celu Wikipediju.
- Jednom je Dule bio neraspolozen i nije osvojio kup. O tome je kasnije snimljen film.
- Dule je stariji od svog brata blizanca 10 godina. Brat mu se zove Aleksandar Dzikic.
- Dule Vujosevic ima vise titula nego kilograma.
- Himna Evrolige Divoshn (Devotion) je u stvari prepev pesme Di.Vujoshn.
- Dule Vujosevic vs Zeljko Obradovic - profesor je nadmasio svog ucenika.
- Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujoševic psuje familiju, jer zna da je to privilegija.
- Dule je bio čitalac godine u “Stubovima Kulture”.
- Dule Vujosevic je jednom izgubio od taukeramike. JEDNOM!
- Dule Vujosevic ne trazi tajm aut kad drugi misle da treba.
- Dule Vujosevic u lice govori sudijama ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
- Neki ljudi nose majcu SUPERMENA,a supermen majcu DULETA VUJOSEVICA.
- Dule Vujosevic je najbolji kosarkas u KK Partizan.
-Dule Vujosevic moze da posalje SMS preko displeja sa ves-masine.
-Dule Vujosevic moze da pobedi u reliju Dakar-Pariz na Poni-biciklu.
-Pionir gori, a Dule se ceslja!
-Dule Vujosevic moze da vrati sav Kaladont nazad u tubu.
-Dule Vujosevic moze da zalupi rotirajuca vrata.
-Dule Vujosevic ne pusta ni na pesackom prelazu, a kamoli da nekom pusti … utakmicu.
-Duletu Vujosevicu se i lezeci policajci sklanjaju s puta.
- Kako Dule igra tv Slagalicu? DV: zvezda, zvezda, karo, karo.
-Dule Vujošević se nasmeje samo dva puta godisnje-na promociji tima i na dodeli pehara.
-Tom Kruz ce u sledecem nastavku "Nemoguce Misije" glumiti Svetislava Pesica trenera KK'Sledeca sezona' koji pokusava da preotme Duletu titulu. Naravno, takve stvari se desavaju samo na filmu.
-Dule Vujošević je jednom pobedio Zvezdu samo dvadeset razlike.Taj dan je proglasen za Svetski dan Roma.
-Zašto Chuck Norrisa zovu Chuck Norris?
Zato što je ime Duško -Dule- Vujošević vec bilo zauzeto
- Šta će Duletu Vujoševiću biti najvrednija nagrada u trenerskoj karijeri?
Kada od Peje dobije pohvale za svoj rad i delo.
-- Dule Vujosevic se ne izuva u gostima!
- Duleta Vujoševića broje ovce kad idu na spavanje!
- Kad DV uskoci u vodu, on se ne pokvasi - već se voda vujoševiše!
-Dule Vujošević je rekao Milki Canić"Dobro veče!"
-Đavo kad ide da spava, prvo pogleda ispod kreveta, da vidi da nije Dule Vujosevic tamo.
-Kad ne može da pronadje odgovor na neko pitanje u enciklopediji, Milka Canić zove Duška Vujoševića.
-DUŠKO VUJOŠEVIĆ MOŽE DA NAPRAVI SNEŠKA BELIĆA OD KIŠE !!!
-Novinarka: Sta ste rekli igracima na poluvremenu?
Dule: Nije to za televiziju!:D(05.11.2008.)
-Kada je uzeo domacu titulu rekli su-nisi uzeo Jadransku ligu.Kada je uzeo Jadransku ligu rekli su-nisi usao u TOP 16.Kada je usao u TOP 16 rekli su-nisi usao u TOP 8.Kada je usao u TOP 8 rekli su-nisi usao na F4.Kada je usao u F4 rekli su-nisi uzeo EUROLEAGUE.Kada je uzeo EUROLEAGUE sazvao je konferenciju za stampu.Tada je rekao sta je igracima kazao na poluvremenu.
-"Kosarka je misaona igra..." rece jednom jedan mudrac
-Dule sa osmehom Mona LIze na kraju meca,to je neprocenjivo...koji ce mi @@@@@mastercard.
-Kobe Bryant je završio srpski jezik u klasi prof. Duleta Vujoševića!

-Džajić i Cvetković ce doživotno ostati u zatvoru jer je Dule Vujošević odbio da im bude pravni zastupnik!
-Dule nije debeo! On nosi majice sa stomakom!
-Dule Vujosevic zna sta je starije: kokoska ili jaje
-Dule Vujosevic je i Lazmea, bas kao i Palasia, naucio Gorski Vijenac i to napamet i na ijekavici.
-Dule kontroliše kojom će brzinom da stari...
-Dule je regulisao isporuku gasa, a uz put regulisao i evropske šampione. UN predlaze da Dule svrati do Bliskog istoka i reguliše sukob u Gazi. Nakon ovog rešenja, Dule preuzima svetsku ekonomiju i vraća je na put prosperiteta!

-Profesor doktor magistar primarius akademik tajni agent 007 i čarobnjak VUJOŠEVIĆ DULE!

-Dule...usvoji me i od mene napravi čoveka!!!!!

-Kada Dule Vujošević ulazi na skup trenera Euroleague sa vrata kaže:"Sedite,sedite-ne morate da ustajete".
Dule može da pobedi na reliju Pariz-Dakar poni- biciklom ...
Dule može da pobedi na Turneji 4 skakaonice sankama ...
Dule će preživeti smak sveta ali smak neće Duleta ...
Dok Čak jede med na kašičicu, Dule ne jede med nego pčele

-Jednom je Dule Vujošević letovao na DEVICANSKIM OSTRVIMA.Od tada se zovu samo OSTRVA.
-Dule Vujošević moze da se loguje na MSN preko displeja na veš-mašini.
-Dule Vujošević je naučio Milorada Čavića da pliva 'leptir'.Sve ostalo je legenda.
-Big Lale vadi zečeve iz šešira.Dule Vujošević tu tačku izvodi sa tigrovima.
-Dule Vujošević bi osvojio Australian Open sa bejzbol palicom.......i to bez da se muči!
-Dr Dule moze svojim zadahom da ugreje Pionir.
- Dule Vujošević drži časove karatea Čaku Norisu.
- Dule Vujošević je dobio osmicu na lotou.
-Dule Vujošević ne radi sklekove-on pomera zemlju na dole.
-Crna mačka se uplaši kada joj Dule Vujošević predje put!
-Dule Vujošević može da osvoji šampionat F1 sa JUGOM 45.
- Dule Vujošević može da nacrta trougao sa šestarom.
- Dule Vujošević zna ko je ubio Loru Palmer.
- Dule moze da bude 5 sekundi u reketu.
-Dule Vujosevic moze da pobedi Palmu na izborima u Jagodini.
-Ginis je uspeo da udje u Duletovu knjigu rekorda.
-Kada su prosle godine igrali karte Dule Vujosevic i Kari Pesic,kladili su se da ko izgubi mora da trenira KK Sledecu sezonu.
-Dule Vujosevic nikada ne analizira prosle utakmice jer zna da je uradio sve savrseno.
-Kada kazu da niko nije savrsen,Dule to smatra kao licnu uvredu.
-Dule Vujosevic je jednom za pola sata dao 300 trojki iako se prvih dvadesetak minuta razgibavao.
-Kada su Duleta Vujosevica pitali sta je to strah,ovaj je odgovorio:"Naravno da i ja znam sta je to strah,pa zivo bice sam,strah je ono sto vidim u ocima mojih protivnika".
-Na beznacajnoj utakmici protiv Cibone Dule nije dobio tehnicku!Niko se nikada nije usudio da ispita njegove motive.
-Zasto Dule Vujosevic nema kosu?Kosa ne raste na celiku.
-Dule Vujosevic je razlog zbog koga je napravljena Arena.
-Dule je za rodjendan pojeo celu tortu,pre nego sto su mu rekli da je u torti bila striptizeta.
-Dule Vujosevic je odbio ulogu u filmu 'Terminator' pod izgovorom da je lik koga je trebalo da tumaci suvise feminiziran.
-Da je Dule malo mladji ne bi se LeBron i Kobi toliko kurcili.
-Dule Vujosevic moze da pobedi Nadala na sljaci sa lopatom,a Federera na travi sa stapom za golf.
-Duleta su zvali da trenira Lejkerse,ali je on to odbio jer mu to nije nikakav trenerski izazov.
-Kada bi Dule Vujosevic dobio grip i otisao na kucno lecenje,kosarka bi prestala da se igra dok on ne ozdravi.
-Sta je potrebno da Dule pobedi 200 ekipa godisnje?

200 ekipa.

-Brzi od metka,snazniji od lokomotive,u stanju da prelete najvise zgrade...da to su Duletove vezbe za zagrevanje kosarkasa Partizana.
Dule Vujosevic moze da pobedi Miskovica na tenderu.
Kari Pesic je pre utakmice za Kup u Nisu zamolio Duleta da prodje ispod merdevina i pustio crnu macku da mu predje put.Tu utakmicu je KK Sledeca sezona izgubila sa samo 15 razlike.
-Dule Vujosevic ne moze da voli druge trenere.Njemu ih je samo zao.
-Postoje 4 jahaca apokalipse.Dule voli da pesaci.
-Ja imam autogram Duleta Vujosevica!
-Dule Vujosevic nije do sada 5-6 puta uzeo Euroleague samo zato sto je skroman covek kome slava nije vazna!
-Partizan nije otisao na f-4 samo zato sto je Dule cuo da ce u to vreme biti kisovito u Berlinu.
-Bio sam na vecerasnjoj utakmici....Ljudi verujte mi....Dule Vujosevic stvarno postoji!
Dule Vujosevic je uhvatio Fantoma iz porsea.
-Dule Vujosevic bi ispravio krivu Drinu.
-Dule Vujosevic bi diplomirao u Kragujevcu bez dinara.
-I Cele-kula je za Duletovu celu nula.
-Jednom je DV odbio Romana Abramovica. Onda je angazovan Murinjo.
-Dule Vujosevic sa Vranesom na pleju moze da osvoji titulu.
-Sveti Dule ubiva Unikahu.
-U tajnim dosijeima CIA pise da je DV izmislio kosarku.
-Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku i kad gleda utakmicu na TV-u.
-Po njemu treba da nosi ime trinaesti meses u godini. Duli…
-Dule Vujosevic je izgovorio sve postojece psovke najmanje jednom.
-Zasto Cak Noris ne igra za Partizan? Zato sto mu je Dule rekao da ce ulaziti uigru samo da napravi faul.
-Dule Vujosevic voli Crvenu zvezdu….sa senfom.
-DV pije vodu sa cesme- na eks!
-DV je pobegao iz zatvora pre Majkl Skofilda.
-DV se u emisiji 48 sati svadba ozenio za sat vremena.
-Dv bi od Bozidara Djelica napravio vrhunskog centra.
-Rambo Amadeus je abdicirao i Duletu predao titulu SVETSKOG MEGA- CARA :)
-DV je preveo rechcu BRE na engleski jezik.
- DV je u kvizu Zelite li da postanete milioner uspeo da osvoji milijardu dinara.
-samo Dule Vujosevic moze ciganki da prorice sudbinu! :)
-Koji začin DV najviše voli da smaže u zalogaju:
Pa, zna se KARI.
-Dule Vujosevic je pre Josipa Broza imao zvanje marsala.
-Dule Vujosevic kada gleda u luk luk pocne da place.
-Dule Vujosevic bi utn'o konac u iglu, sedeci na pneumatskoj beton-busilici.
-Dule Vujosevic vise voli Partizan, nego da zavuce bose noge u mlako testo za hleb.
- Da je trener Zvezde, Dule Vujosevic bi naterao gane da prepoznaju svoj kos, kad igraju protiv Partizana.
- Dule Vujosevic je jedini covek na svetu kojeg Novica ne sme da pogleda "onim" pogledom.
- Dule Vujosevic je covek zbog kojeg Ivan Bekjarev pojede 7-8 sapuna godisnje,
perucih...
- Dule Vujosevic bi stomakom iz reketa izgurao Shekila O Nila.
-Dule Vujosevic je otpustio Donalda Trampa.
-Jedino Dule moze pojesti vise eurokrema od Chuck Norrisa.
-Jednom su Dule Vujosevic , Majkl Dzordan I jos dvojica igrali poker,Dule je izgubio, tako je nastao rasizam.
-Dule Vujosevic je srusio prvaka Evrope bez tehnicke greske.
-Jedne godine je Partizan dobio generalnog sponzora, a Beograd i drzava su stali uz klub. Te sezone je Dule Vujosevic osvojio NBA ligu.
-Haski Tribunal je trazio izrucenje Duleta Vujosevica zbog genocida prema Romima.
-A naš Dule jaci od Kasparov Garija i Karpova Anatolija i od Fiser Bobija i ove godine se u F4 probija...
-Chuck Norris moze da ubije coveka na 20 razlicitih nacina.
Dule Vujosevoc moze da dobije tehnicku na 40!!!
-Kada na google ukucate ,,basketball" ili ,,kosarka", pretrazivac vam vrati "Did you mean Dule Vujosevic?"
-Michael Jordan je najbolji kosarkas svih vremena samo zato sto je Dule jos kao mlad odlucio da postane kosarkaski trener,a ne igrac.
-James Bond: Godinu dana odustajem od 007. Nadam se da ce mi ga Dule vratiti kad postane 008
- My name is Dule, Vujošević Dule.
-Kada sretne Duleta Vujosevica, sudija Juras sam uđe u gepek i ode da se provoza par krugova.
-Dule je video f117 i oborio ga
-Dule je napravio piramide u Egiptu. Jos uvek su misterije!
-Dule Vujošević ... ma sta reci.
-Muta Nikolic je morao da nauci da pravilno izgovori Dushko Vujosevic.
-Što kaze Muta Nikolic:"Sta vam je ljudi,pa ovo je sve normalno..."
-Dule Vujosevic moze da putuje u EU bez viza!
-Kazu da je ovaj amerikanac Bajden u stvari bio u Beogradu da zamoli Duleta Vujosevica da pusti Zvezdu da uzme titulu. Ali uzaludan mu bese trud posto ga nisu obavestili da Dusko Vujosevic ne pusta ni na pesackom prelazu, a kamoli utakmicu!!!

Kun Aguero

pre 14 godina

LJUBAV PREMA KLUBU NE MOZE DA PRESTANE DOK ZIVIM KLICACU NJEMU VOLIM TE PARTIZANE !!!
p.s cekaj,jel smo se salili,ili smo se salili !? :D

Andrija

pre 14 godina

Svaka cast momci sto branite ime svog voljenog kluba! Carevi ste, samo tako nastavite, da se zna ko su pravi SAMPIONI!!

PS: Denda, dokle ces vise da prenosis? :P

bobota

pre 14 godina

Zasto svi prozivaju sponzore pa da se napadne evroliga?Pa uzecemo je i bez njih jer smo kao tim najkompletniji u evropi.Ja sam vec rekao da je Vranes resenje za Pekovica(cak bolje i od Marica),a Dule cilja ove godine evroligu-samo da ne bude kradja kao Cska lani

srbija

pre 14 godina

kecman koji kod duleta resava utakmicu, kod zeljka nije ulazio u igru...
e dragi moji u tome je razlika izmedju DULA i zeljka
to je razlika koju zeljko nikad nece razumeti.

terapeut

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja
(Onaj veći klub, 27. januar 2010 23:03)

A uveli vam internet u Palmoticevoj a? Pa super.

oktagon

pre 14 godina

Bravo momci,bravo!Dule kada radi sklekove zemlja se primice njemu a ne obrnuto. PS.Dajte da pisemo peticiju za nekog drugog kometatora

marko-nbg

pre 14 godina

Ja ne bih dizao veliku frku oko ovoga! Da , super je sto je Partizan pobedio!!! Veliki uspeh, ali ako misli da prodje dalje MORA i jos jednom MORA da pobedi i kod kuce Barsu i PAO ponovo! Da li Partizan ima snage da dva puta za redom pobedi PAO??? Jeste da se igra u Pioniru, ali nisu ni oni naivni i sigurno ce izvuci pouke iz prethodnog meca! Sa druge strane, odlicna utakmica! Malo sam se nervirao zbog nekih glupih poteza Partizanovih igraca u mementima kad se lomio rezultat, ali OK! Najbitnije je da Partizan pokazuje da moze da se nosi sa "velikim" i "skupim" ekipama i da sa njima moze da igra ravnopravno !!

Krajisnik

pre 14 godina

Iskrene cestitke Partizanu od Zvezdasa iz Srske Republike. Nisam mogao da vjerujem gledajuci txt da se Partizan tako dobro drzi pa jos kada je poveo i na kraju pobijedio, pravo cudo. Stvarno jesta, ako se uporedi budzet Partizana i PAO. Iskreno odusevljen sam , kao i za fantasticnu Zvezdinu odbranu juce u Ceskoj.Sve bi to bilo dobro, da veceras pola Srbije ne tuguje, nazovi PRAVI DELIJA koji bi volili da Paertizan gubi ne bitno sto Zvezda propada ili obratno. Zato i ne cudi sto nam sport tone sve dublje i dublje, ugusismo se u svojoj gluposti. Pa pogledajte samo zadnjih par dana sta nam se desava sa tenisom, rukometom,....fudbal i da ne spominjem. Nasi susjedi ove sedmice razbijaju u rukometu, tenisu, skijanju,....ali to nije bitno nama..vzno je da je Zvezda izgubila a Partizan dobio ili obrnuto....Licno smatram da se trebate ugledati malo na navijace iz Srpske Republike. Pre svega srpski interes, pa sve ostalo jer ako nastavimo ovako nema kraja nasoj gluposti. Jos jednom bravo Dule majsote. Licno mi se bas, bas ne svidas ali si stvarno veliki trener.
pz iz Banja Luke

srbija

pre 14 godina

kecman koji kod dula resava utakmice kod zeljka prosle sezone ne ulazi u igru.
e u tome je razlika izmedju DULA i zeljka.
razlika koju zeljko nmikad nece shvatiti...

Tanasko Rajić

pre 14 godina

Kad gledam Tepića i Pekovića dođe mi da plačem. E moj Željko, volim te, al Dule je ipak klasa za tebe i ne samo za tebe. Srećom njega niko ne može da kupi.

МилошКШ

pre 14 godina

Једина екипа у Србији за коју вреди навијати, кошаркашка екипа Партизана. Ово кажем иако сам ко бајаги Звездаш (некада сам више пратио Звезду па се џаба нервирао, НИКАД НИШТА! Какав је уопште изазов домаћа лига. Пазите ово Мађари, Молдавци, Израелци, Белоруси,.. играју Лигу Европе и Лигу Шампиона у фудбалу, а од ових наших шта да очекујеш?) Екипа која једина вреди у Србији је КШ Партизан.

...

pre 14 godina

uff ocekivana-tvrda,rovovska bitka...ajmo majstori samo hrabro!i samo da podsetim da smo se malo uspavali sto se tice glasanja za igraca evrolige!Body Bond pao na 3.mesto!

bradilko

pre 14 godina

a onda je vrag odneo salu i drugo poluvreme nisam mogo da gledam jerbo mi crko total tv. BITNIJE OD TOGA JE DA NAS JE ZELJKO PUSTIO , JOPET. BRAVO KRALJEVI

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)

Ko je za to da ti imas kompleks

DULE SE RODI

pre 14 godina

sta reci SVAKA CAST MOMCI gledao sam celu utakmicu znaci verovo sam u njih verovo sam u pobedu Partizana!!!!! nadam se da ce u skorije vreme naci dobrog sponzora i nekog ko cepomoci klubu da osvojimo Evroligu!!!!!!! pozz SVAKA CAST DULETU I MOMCIMA!

deki i drustvo

pre 14 godina

zivim u inostranstvu gledam utakmicu preko kablovske vidim ja pocinje partizan ono zagrevanje ja ono ajmo partizan a moji svi drugovi ono ma de ce on protiv ovih kako se bese zovu panateineikosi ja ono pa oni su dobri prvaci evrope a oni meni kao ma daj nemamo sanse a ja bice mozda srece

iskreno nisam verovao ni sam u to sta pricam kad

prolazi druga cetvrtina meni nestaje slika na kablovskoj
zovem sve rodjake i sve sto znam da vidi dali je i kod njih slika nestala

svi kazu je..


ja da se pojedem od nervoze... ludim skacem sta cu kud cu upalim ti ja na jednoj kladionici livescore i vidim partizan vodi 3 kosa
ja ono ma jok bre
nema sanse
gledam neke pesme o partizanu na youtube udjem opet na stranu kad ono opet partizan ±5 A JA ma nemoguce

na kraju gledam partizan pobedio

e vidite sada sta hocu time da kazem...
verovatno neee

e razmislite sada kako se tek sad jadno osecam kad sam tako nesto mogo da pomislim


pa mi smo bre institucija u kosarci sramota ce me biti da pomislim da bi mi izgubili i protiv sacramenta hahahahah

gile_sampion

pre 14 godina

Iskrene cestitke Partizanu za ovako fantasticne igre u Europi.
Bosanac sam ali moram reci da ovo sto partizan radi je FANTAZIJA.Dule je jedan genije koji bi sa malo vecim parama u klupskoj kasi bez problema osvajao Euroleague!!!Covjek svake godine proda par najboljih igraca i sa nekim novim klincima ponovo radi cuda.Istom tom Panathinaikosu su prodali Tepica,Pekovica koji u svojim redovima ima veliki broj europskih zvijezda i bivsih NBA igraca ali dzaba....ne ide to!!
Jedan je DULE!!!

Pozdrav iz BIH.....

le andro

pre 14 godina

Juče Vladimir Štimac (nakon Nimburga) između ostalog kaže "U Pardubicama se teško pobeđuje". Ok, lepo je to što su dobili Nimburk, ali NIKAKO, ali NIKAKO nemojte da vam je palo na pamet da nas stavljate u isti koš sa vama!!! Večeras smo dobili aktuelnog prvaka Evrope na svom terenu. Ponos je biti navijač Partizana !!!

pop

pre 14 godina

Bilo gde , bilo kad i bilo koji sportski kolektiv na ovoj planeti da postize ovakve rezultate kao sto to radi PARTIZAN U SRBIJI ovih zadnjih 5-6 godina bio bi postovan i uvazavan od svih u svojoj zemlji osim kod nas!
Zbog ovakvog odnosa drzave,grada Beograda,medija,sponzora i td prema K.K.PARTIZAN i sudije i celnici iz evrolige se prema nama odnose na najgori moguci nacin.Namestaju nas u najjace grupe,sude nam kako hoce,ali Dule i igraci se ne predaju!
Zato svaka cast momci i ako ove godine prodete u 8 najboljih a drzava i sportski savez ostane nem ,bez ikakve podrske,onda nam kao narodu i drzavi nema spasa!
P.S.Za pocetak ce biti dosta da nas ne saplicu kod evrolige kao sto su to uradili prosle godine sa Bartolomeom!

Nemanja 91

pre 14 godina

Idemo dalje! Maximum protiv Barse 3. februara pa sta bude...
Ovo vcrs je bilo briljantno, ali nesmemo ( a siguran sam i da necemo (nije bilo nekog slavlja na samom terenu)) da poletimo posle ove pobede!
NAPRED PARTIZAN!

srbija

pre 14 godina

rekao sam sebi pri kraju utakmice da moram pohvaliti sudjenje i to cu i uraditi.
racunao sam da ce sudije poneti pao pri kraju 3. cetvrtine i pocetkom 4. ali se to nije desilo i sudjenje je sve u svemu bilo korektno(sem onoga kada su vratili loptu pao a videlo se daj e bilo preko pola...

GROBAR UZICE

pre 14 godina

Ne mogu da verujem koliko glupih komentara od Zvezdasa,da nas je pustio Zeljko, pa zar mislite da bi se oni tek tako zezali u top 16, druga je stvar sto vam je krivo zbog nase pobede, jer vi gubite od Nimburka 30 razlike,Azovmasa,Hemofarma 30, Partizana 41+ malo razmislite o tome pre nego sto pocnete da lupetate gluposti, a hvala bogu necete videti Evrolige, sledece sezone Celendz kup vam je na dohvat ruke.A ne zaboravite da je vas Opaca intervenisao kod Bartomeua da se Partizanu sa 3 smanji na 2 godine igrannja u Evroligi sto vam je i uspelo, ali zato niste videli titule 12 godine i necete jos toliko po tome ste sa Olimpijakosom braca.

kako starim sve te vise volim

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

JA TE MOMENTALNO RAZUVERAVAM DA LUPAS GLUPOSTI, AKO TI BUDE TREBAO JOS KOJI ODGOVOR NA OVAKO PAMETNA PITANJA SVAKI PUT CU TE RAZUVERITI...
Boze kakav smo narod, daj ljudi cenite bar malo sto Partizan cini sa Srpsku kosarku ili nemojte uopste komentarisati

Djordje Stanic

pre 14 godina

Veciti sam i nepopravljivi optimista. Priznajem, ovog puta nisam verovao i stidim se zbog toga.

Ovi nasi nisu normalni! Iygleda da ne znaju da igraju u gostima kod sampiona Evrolige. Sram ih bilo, kako mogu da budu tako neobavesteni!

Fajteri!

D.L.

pre 14 godina

BRAVO SVAKA ČAST

pobedili smo PRVAKE,NJIHOVU publiku, svoje GREŠKE i izgubljene lopte(16.), i SUDIJE

BRAVO DULE BRAVO KECMAN koji je opet reši utakmicu kada je na kraju dao 5.poena, bravo VESELY za najboljeg strelca na utakmici

bravo,bravo,bravo...

alekpanker

pre 14 godina

E stvarno smo moćni.Bravo momci.I još nešto što ne mogu a da ne pomenem.Ljudi moji kako onaj Šarenac komentariše!!Pa čovek ko da radi komentar nekog šahovskog meča.Strašno.Nigde žara,emocija.Ništa.A onda na sekund do kraja ,valjda,shvati kakav je to sjajan rezultat crno belih pa uzgredto pomene.Kako on komentariše dođe mi das gledam bez tona,Ali sledeća je u pioniru i kako da ne slušam navijanje najboljih navijača na svetu.Pozdrav svim Grobarima ovog sveta

raving mad

pre 14 godina

posle utakmice (i par popijenih piva) dolazim u kafic gde sede dve drugarice i pokusavam da im opisem ovaj uspeh. One nikako da razumeju pravdajuci se nepoznavanjem sporta. Ja im onda kazem: ovo ti je kao da igras sa vanzemaljcima za koje gravitacija ne vazi i koji mogu da ubace vecu loptu u manji obruc i dobijes ih. NA NJIHOVOJ PLANETI!!!!!

sinisa

pre 14 godina

i ja sam navijac zvezde,al bilo bi zaista nepravedno,a ne reci,da je,ovo,sto partizan radi za srpsku kosarku nesto sto se granici sa podvigom.I ja sam bio protivnik Jadranske lige,al izgleda da je ona jaca nego sto mnogi mislimo,jaca od mnogih evropsih liga..mozda je spanska jaca,za ostale lige,nisam siguran.
sve cestitke Partizanu,i tesko mi je reci,al genijalcu Dusku Vujosevicu

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Toliko sam srecan, da ne mogu to opisati recima.... Hvala vam crno beli majstori.... Hvala vam sto mi ulepsavate zivot...

Ne treba naravno upadati u euforiju, samo ovako nastaviti, hrabro, borbeno, pa sta bude.... Cak i ako izgubimo od Barse sledece kolo, ne treba se predavati, dolazi nam mozda i najvaznije gostovanje ove godine, a to je Marusiju u Atini. Tu lezi kljuc prolaska, iako ta utakmica nece nista direktno odluciti....

Problem je finalni turnir kupa izmedju dvomeca sa Marusijem, plasim se prevelikog zamora..... Iksreno, bolje stedeti se za EL, a u sastav za kup ubaciti 4-5 omladinaca, pa sta bude.

Valjalo bi dobiti Marusi u Atini, jer onda su sanse za prolaz u top 8 velike, plus, Maric se vraca tada na parket, taman za Pao u Pioniru.... Pozdrav crno beloj familiji....

P.S.
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

Ti si decko promasio hemisferu....

Bog na nebu, DULE na zemlji!!!

pre 14 godina

Svi oni koji su propustili borbu Davida i Golijata u ono biblijsko vreme, imali su priliku da veceras gledaju reprizu... SVI NA AERODROM!!!

Doktor

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna;prava antipropaganda kosarke.Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen.Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra.Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)


Idi leči se dok ne bude kasno :))))

Džontra Volta No.1

pre 14 godina

Ajmo KK Sledeca Decenija,pustio nas Željko,nja,nja,nja.
Alo učesnici kupa Ljiljane Ronketi,kraljevi šljake i vlasnici DVD uzdanja "put do trofeja" ovo večeras je bila demonstracija institucije.

Fica

pre 14 godina

Ne ide posle prvog kola da se pravi konacna tabela, ali jedno je izvesno,
mi sa 3 pobede, ova i plus protiv Marusija i Panatanaikosa u Bg-u, prolazimo dalje, jel ce tada Pao imati 3 pobede isto kao mi, jel pored 2 poraza od nas , sigurno ce izgubiti jednu od Barse, pa cemo biti ispred njih, zbog boljeg medjusobnog skora, ali DR. Dule ne zadovoljava se time, idemo da budemo prvi, drugo mesto je obezedjeno.
POBEDA PROTIV BARSE U SLEDECEM KOLU i prolaz u top 8 sa prve pozicije.

Драган БЛ

pre 14 godina

Ма људи купио нам Толе утакмицу, а успут нас је и Жељко пустио, а и наравно Дробњак је шутн'о из аута. Ајмо ЦРНО БЕЛИ у инат душманима!!!

Dalibor

pre 14 godina

Navijam za Zvezdu ali uzivam u svakoj utakmici Partizana u EL. Ovo veceras je bilo fenomenalno, nijedan srpski klub ni u jednom sportu nije ovako igrao u Evropi u poslednjih 15 godina. Svaka cast pa protiv Barse jos bolje ako je to ikako moguce.

Boki

pre 14 godina

Jaaoo majko moja...igraci Barselone ce proklinjati dan kada su poceli da se bave kosarkom kad vide kakvo ludilo ih ceka?!!? Ufff....najradije bih sada zaspao i probudio se pred taj mech!!! Dule BOG!!!!!

Alek

pre 14 godina

Pera Bozic-SvetoSavic!

sad jos pobediti Marusi u Beogradu i onda sta nam Bog da protiv Pao-a u 5.kolu

sa te dve pobede bili bi sigurni u Top8

svim srcem za Partizan

pre 14 godina

Dugo sam cutao i citao komentare posle svake velike pobede ali vise nisam mogao da izdrzim i odlucio sam da progovorim.
Ovo je stvarno cudo, jako cenim to sto Partizan na celu sa Duletom Vujosevicem radi, voleo bih da taj covek procita ovaj komentar. Zivim u fantaziji, zivim za ove uspehe, jedan od mojih najvecih motiva u zivotu su ove pobede. Nekad mi ovo daje smisao da se dalje trudim i radim na sebi, mozda sam bolestan i lud sto toliko emotivno dozivljavam mnoge stvari u zivotu. Verujem da sa ovim rezultatom imamo otvoren put u top 8 a verujem i da nam je vreme da prodjemo na fajnal four, ipak smo dve godine igrali top 8, pocinjem da verujem u cuda iako sam jako realan. Realnost je gruba rec. Trebalo bi ziveti i mastati, zasto da ne. Za mene je sve ovo jedan san iz kojeg ne zelim da se budim, nacin da za trenutak pobegnem od briga i problema i da uzivam. Hvala ti sto si mi podario trenutke srece i sto sam za trenutak pobegao od surovosti-realnosti

bolton

pre 14 godina

Dosadna i neinteresantna utakmica.Spora i staticna; prava antipropaganda kosarke. Svi znaju da se igra na nizak rezultat i da Partizan ne bude razvaljen. Vec godinama ova dva kluba igraju nesto sto niko drugi ne igra. Kakve zablude kod nas postje o Evroligi!?
(Frenki, 27. januar 2010 21:45)
Koji ti je vrag, drugar, nesto ti nije jasno, aaaaa....

nikola

pre 14 godina

64-59 alooooo institucija breeee!!!!
ma pustio zeljko,ma zvezda ima jaci tim,ma oni osvajaju kup cicoline...+20 a? da da,da nisu sudije navlacile bilo bi ali za NAJVECU INSTITUCIJU U EVROPI A I SIRE..
NBA IS A LYMIT FOR PFC!!!!!
(LACKO, 27. januar 2010 21:59)
# Link komentara
Preporučujem (+789)
Ne preporučujem (-153)
Zasto brate pominjes Zvezdu, sta ce ti to u ovom trenutku? Raduj se zbog pobede svog voljenog kluba, ne zivi na muci nekog koga ne volis. Te stvari mi nikada nece biti jasne. I jos na sve to oko 800 preporucenih komentara. Nadam se da su to sve samo nalozeni klinci. By the way, check your gramar...
Sportski Pozdrav i cestitke na pobedi.

Boske

pre 14 godina

'Alo, ljudi, sve razumem, ali tolike komplekse da ste navukli od Duleta, to mi nije jasno?!
Te pustio nas Zeljko, te prelazak Marica, da li ste vi normalni? Toliki milioni ulozeni, a oni ce da puste Partizan,ma daj! KK Sledeci Vek, Opaca i drustvo, c...ni, gledajte u sebe, kod sebe, pa Stradija vam oprostio lovu sto ste mu ukrali. Vi niste klub, vi ste masina za uzimanje i pranje novca.
Naklonite se Duletu i jednom priznajte uspeh. Niko vas ne mrzi, vi sami sebe ukopavate ovakvim komentarima.
Svaka cast, Dule!
Svaka cast, momci!

Doodoolentze

pre 14 godina

Lepo sam ja rekao..mozda Zeljko namesti..i da,namestio je,kao i svaki put...buahahahahahahahah!!! :D

Pao je poceo ozbiljno da streca od nas,mnogo smo zaebani!!

дрпрокруст

pre 14 godina

"Људи, па што се ми радујемо? То је све нормално!"
ВОЛИМ ГА К'О ОКА ДВА!

Vule Grom

pre 14 godina

Navijac sam velikog kluba,puno veceg od Partizana,ali sam presretan zbog ove pobjede..

BRAVO
(ajme..., 27. januar 2010 22:35)

ajme,

javi se sutra da te zezamo, glupo je ovako unapred.

I da, pošto svi zaboravljaju čisto da te podsetim, daleko najveći i najbolji košarkaški klub svih vremena u Hrvatskoj zvao se:

JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA
JU-GO-PLASTIKA

Tvoja Cibona je na odličnom drugom mestu, što je za svaku pohvalu, ne...

Nadam se da ste spremili gaće za duboku vodu kad sutra krene davljenje.

22567

pre 14 godina

cenim tenisere,ali velika je steta sto nece biti spektakla u ARENI pred siguran sam vise od 22567 gledalaca,ali nema veze tu je cetvrtfinale.Vidimo se tada

jumper

pre 14 godina

stvarno,ali stvarno ovi c....i imaju neverovatan kompleks...alo,kako se isplati Panatinaikosu da pusti Partizan i da ne prodje dalje a ulazu tolike pare,dal ste vi krsteni???...vi pricate o kompleksima,pa od vas vecih kompleksasa nema,to i dokazujete iz dana u dan...smesni ste drugoligasi!!!

Gepek je zakon

pre 14 godina

Hvala Partizanu, hvala Željku, hvala PAO, uvek dobro zaradim na ovoj utakmici. Pogađam rezultat po četvrtinama.

Samo malo manje očigledno da bude, provaliće nas :)
(kladioničar, 27. januar 2010 23:45)
Hahaha, koji jadov.

Grobar!!!!!!!!!!!!!!!

pre 14 godina

heheheheh a dr.Dule kao najavio (ma dosta je i plasman u top 16) izgleda da je u tu pricu poverovao i Zeljko Obradovic,pa ga Dule iznenadio i stvorio njemu i PAO-u nepotrebne probleme
Svaka cast na ovoj pobedi i samo tako nastavite i f4 je blizu

Peca

pre 14 godina

Pošto nas je pustio Željko, Ako Marusi dobije Barsu sa više od 17 razlike, Tadija da više od11 poena za Lotomatiku, a Opača ne menja ćega 13 dana, postoji šansa da zvezda zaigra u Euro ligi pre 2023. godine.

HVALA VAM ZA SVAKI TRENUTAK!!!

pre 14 godina

Za Drobnjakovu trojku,zato sto nas je Zeljko pustio,jer smo gepekovali sudije i zato sto ste vi izmislili navijanje,a mi imamo KOMPLEKSE!!!!
Ne znam za vas,al ja na sledecim izborima dopisujem Dule Vujosevic i zaokruzujem!!!

dacha

pre 14 godina

Kraj utakmice, ja skacem i derem se a moja cerka od 2 godine pocinje da skace i peva 1000 grobara ...


N e p r o c e n j i v o !!!


Hvala do neba Dule, hvala momci!

Stiwen

pre 14 godina

Roberts odigrao fantasticno a i Vranes odigrao dobru rolu...
Kad se vrati Maric u top8 100%
Vazne su pobede protiv Marusija...
PFC do k0skE

antifasista

pre 14 godina

Nisam navijac Partizana nego k.k.Bosna ali jednostavno moram kao ljubitelj kosarke cestitati Duletu i igracima Partizana na fantasticnom uspjehu.Zelim vam da nastavite ovako igrati i gospodski se ponasati.Teorije
zavjere,namjestanja,ksenofobije su obicne gluposti.Igraci su
restereceni i bez imperativa nadmasili bolju i skuplju ekipu od sebe.Ni prvi ni posljednji put da profesor Vujosevic izvuce maximum od svojih igraca.Zaista je cist idiotizam omalovazavati veliki i posten sportski uspjeh Partizana insinuacijama o namjestanju. Sportski pozdrav od Bosanca(po rodjenju ne zanimanju).

д.н.с.

pre 14 godina

Не знам шта да кажем.Ово је лудило шта нам Дуле приређује.Прво што ми пада на памет да Дуле добије улицу,трг,халу...Замислите пита вас неко где станујете а ви му кажете -улица Дулета Вујошевића или треба да имаш судар са рибом и договарате се где ће те и кажеш јој-вечерас у 8 на тргу Дулета Вујошевића... Кад размислим-и то је мало шта човек ради.Хвала ти Дуле до неба ти хвала за све.

tumbakovic

pre 14 godina

Evo nas kod Ace na slavi,uvek ponosni i uvek uz Vas.Ulepsali ste nam jos jedno vece.Za sve se navija PARTIZAN se voli.Ponosni i pijani od srece a bogami i od rakije Baca i Voki (pobednik u cugopolu)

DELIJA

pre 14 godina

Iznanadjen sam utakmicom.

Suci navlace za Grke u nekim situacijama,to se vidi.

Nazalost to je tako danas u sportu,najlakse je gazit po malim i nebitnim klubovima..
(ajme..., 27. januar 2010 21:44)

Ljudi, ne palite se na ovog provokatora!
Pretpostavljam da čovek(dete) ima 12 godina, ako ne u ličnoj karti, onda sigurno u glavi!

ČESTITKE PARTIZANU NA VELIKOJ POBEDI! AKO OVAKO NASTAVITE TOP 8 JE ZAGARANTOVAN! SAMO TAKO NASTAVITE!

POZDRAV OD KOMŠIJE!

Aleksandar

pre 14 godina

Veliki Partizan dobio prvaka Evrope !! Pa dokle vise branioci titule prvaka i buduci prvaci da gube od PARTIZANA,a PARTIZAN nikad da prodje do final 4a? :)

Nadam se da nas ove sezone sudije nece ubijati.
Veceras su imali 4-5 jako smesne i cudne odluke,ali hvala im sto su imali obraza i pustili PARTIZAN da pokaze kako se igra kosarka!!
(Srcem i iz ljubavi a ne za PARE I ZBOG PARA) !!!

Btw. znate li vi da ovi igraci nisu primili platu pola godine? ... :((((((

Ajmo Grobari !!Neka nad taktika,srecna,upornost,borbenost,znjanje
prate protiv BARCE i sve ce biti okey! :)

Niksic

pre 14 godina

kada je saznao sastav Grupe E,u koju je svrstan njegov tim,trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je "realnost jedna pobeda".Verovatno su svi,osim njega samog,pomislili da se radi o pobedi u duelu sa Marusijem,kada taj tim bude došao u "Pionir". E,pa Vujošević je opet sve prevario! Čak i kolegu Željka Obradovića...

pfc

pre 14 godina

Aca, 28. januar 2010 14:03)
Verovatno ni sam ne kapiras sta si napisao. Ako je tebi selo Srbija, bivsa juga/NLB liga/ Evropa, odakle onda ti dolazis. Sa marsa? Partizan samo NBA prsten nije osvojio. Sve ostalo jeste. Pa naravno da se sladim sto smo bolji od komsinice. Da nije tog rivalstva,onda ni Partizan ni Zvezda ne bi bili to sto jesu. Idi bolje resavaj ukrstene reci i gledaj slagalicu.
Verujem da je Zeljku Obradovicu bilo sinoc drago. Krv nije voda. Grobarcina. Pa zamislite jednog dana DVa protiv nas! Svadjao bi se i psovao bi sudije u nasu korist.

Ivan

pre 14 godina

Novače, ako želiš da osvojiš titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, smesta angažuj Duleta Vujoševića umesto Toda Martina i Marijana Vajde !!!

MatijaPFC

pre 14 godina

Napokon i sportska redakcija B92 da jenesto naucila !

Dosad je uvek bilo posle ovih uobicajenih pobeda u naslovu neke "senzacije" i slicno...

Ovog puta naslov bas po meri!

"Veliki Partizan dobio prvaka Evrope"

Cestitamo !

Genije

pre 14 godina

Kriptonit pronađen u Srbiji!!!
Mineral, koji jedini može da naškodi Supermenu, nije više naučno fantastična fikcija! Mineral koji se pojavio u Evroligi, potiče iz Srbije i neprijatelj Supermena, Dule Vujošević postao je sa njime strah i trepet parketa u Španiji i Grčkoj!

Republika Srpska

pre 14 godina

Jbg, jel ovo repriza iz prošle sezone??? :))) IDEMO BRE!!! Kako bude, vi ste nas već obradovali bezbroj puta tako da no- sikiriki, šta bude. PARTIZAN ŠAMPION!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 14 godina

I BOG voli Partizan ! Bog je napravio serafime, heruvime , arhandele i andele , a na zemlju je napravio.....ratnike -- Partizane ! Bit ce F4 ! Cestitke na pobedu !

gravedigger

pre 14 godina

ti si samo mali partizan... sva sreca pa je 1 kolo, nece vas zeljko pustiti veceras... Nema vise pustanja grobari, 20 razlike za pao, lagano...
(san serdjo, 26. januar 2010 15:05)

jel se osecas glupavo a ,aj priznaj oprosticemo ti!!

legenda

pre 14 godina

ljudı,bıo sam na tekmı..da ste samo vıdelı face grcıma kad su napustalı dvoranu..osecaj je neprocenjıv!!p.s. sto rece jedan moj predhodnık:sta zna dete sta je prvak,samo dodje ı pocepa!

krca

pre 14 godina

ako je TV prilog o zvezdi 5 min. o Partizanu treba 1 sat a ako je prilog o zvezdi 10 min. spica TV Dnevnika treba da pocinje Partizanovom utakmicom

MANU CHAO

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da ovakva ekipa dozvoli sebi da izgubi od nekih smesnih klubova,kao sto su zagrebacka cibona ili zvezda.Pre ce biti da je to "davanje fore" protivniku koga ces razvaliti i rezultatski poniziti onda kada to bude bilo najpotrebnije!Zivi bili pa videli.

kompleksi

pre 14 godina

sve je to lepo ali koga zanima jos partizan i sta se kod njega desava??? nizerazredne klubove u rubriku smesna strana sveta
(sta su to grobari?

Ipak mislim da ovo ide u rubriku kompleksi...

zli

pre 14 godina

Procitao sam sve komentare ali niko ne spominje naseg najboljeg igraca Rasica. Znaci od kad ne igra prvu petorku on je eksplodirao na svakoj utakmici daje najvaznije i najteze suteve. Misli sve ih ja podjednako volim ali Rasic je stvarno mega car. Bravo majstori.

gilgalad

pre 14 godina

Juče je bio Sveti Sava, juče sam dobio ćerku, juče mi je Partizan poručio da je krstim na dan finala f4.
Momci, verujem i čekam.

Zdrale

pre 14 godina

"МАШТА ЈЕ ВАЖНИЈА ОД ЗНАЊА" (кошаркашки "Алберт Ајнштајн"- Дуле Вујошевић)
Наставите да живите своје снове и само напред у нове победе

Deki 79

pre 14 godina

Izvanredna pobeda naseg Partizana,jos ne mogu da verujem sta se desava.Medjutim,zalosno je sto se evroliga prema nama ponasa skroz nekorektno,i sto bez pobede nad Marusijem u gostima ova velika pobeda ima vrednost samo na psihickom planu.Ipak , mislim da profesor sve to vec zna,kao sto zna da ce protiv Marusija cela hala biti ispunjena Pao-vim navijacima.Odavno se nije desilo da liga toliko duva u ledja prvaku Evrope,pa im omogucava da igraju cak tri utakmice na domacem terenu protiv istog tima.Ali z......i su se u jednom,vec godinama smo alternativa,svim zakulisnim radnjama i biznis kalkulacijama velikih klubova.

ps.Za sve garagane jedno pitanje.
Za koga ste sinoc navijali ,kada znam da je olipijakos navijao protiv Pao-a?Zar se tako pravoslavna braca ostavljaju na cedilu?

fix decenije

pre 14 godina

@garagani

vi ste jos providniji,uplatio sam pre deset godina da necete viseti titulu i evri-ligu narednih deset godina,sada sam multimilioner

bam

pre 14 godina

pa kad muka natera zvezdashe da pishu komentare, jbg mi odosmo na fajnal 4 a vi na fajnal 120 xDDDDDDD, ipak ste vi klub za curice xDDDDD

Batterss

pre 14 godina

Jako bih voleo da nisam upravu, jer mnogo volim KK Partizan, da je ovo bila nameštaljka, odnonso drugarski dogovor dva čelnika PAO i Partizana.
Mislim da je PAO toliko jak da sam u jednom tenutku pomislio da se oni sa nama igraju kao sa malom decom.Obradović je u jednom trenutku tekme počeo da zbija šale sa novim krilom pojačanjem iz Unikahe. I onda mi je sumnjivo koliko se malo nervirao oko poraza što nije njemu nalik.Svi Partizanovi najboji igrači pre ili kasnije završe u Panatenajkosu.
Daj BOŽE da nisam upravu, ali baš da ih uvek dobijamo, i da smo sa njima sve cool, čudno mi je...
I ako može neko da me razuveri da nisam u pravu, bio bih mu zahvalan...
(Boki, 28. januar 2010 09:15)

Kakve ti gluposti pricas!! PAO da pusti partizan pa da ispadne iz top16. Pa oni su sa ovim porazom na izlaznim vratima eurolige, vec posle prvog kola.

Sloba

pre 14 godina

Ovako se brani DOSTOJANSTVO! PODVIGOM! JUNACI ZASLUZILI STE DA VAS BODRIMO U ARENI! Kakvi koncerti, kojekakvi muzicari. Iduca utakmica se mora igrati u areni!!

Kimster

pre 14 godina

Ljudi sta cemo sad???Izgleda da se Partizan ponovo navukao na gazenje Panatinaikosa!!!Neka samo neka potraje :D Ko je sledeci???Barsa!Gazi!! :D

Nikolica

pre 14 godina

Nije bitno koji mi je komentar po redu, nije bitno koliko cu dobiti preporuka ili kritika, BITAN JE MOJ PARTIZAN I MAJKA SRBIJA! I Dule Vujosevic, naravno

bedak

pre 14 godina

I taman kad pomislim da sam sve vec video...ono jos jedno cudo. Ma,kad su u pitanju Dule i njegovi momci vise nista nije cudo. Sada mi je vise nekako normalno da bijemo i Barsu i Pao oba puta nego Marusi jednom...ali eto,to smo mi.
Ocekuj neocekivano.
Zao mi je Zaljka,ne bi trebao toliko da se srdi. Pa dobice srcku covek! Mislim da bi najpametnije za njega bilo da dodje za Duletovog pomocnika...ocigledno mu nista drugo ne preostaje ukoliko nece i dalje da bude mazohista :)

djura

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu....I ako sam Delija ali ovo je stvarno za respect....Vujosevicu mogu svi veliki klubovi da zavide....Ovo je prvi put da protiv svoje volje hvalim partizan da mi je neko ranije pricao ne bih mu verovao...

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Prodali Pekovica, Velickovica, Tepica, Tripkovica, itd.

Maric povredjen.

I opet pobedili aktuelnog prvaka Evrope (koji je kupio Pekovica i Tepica).

Cestitam. Stvarno mi nije jasno. Ocigledno je taj Dule stvarno zlata vredan.

slavko vranes rules

pre 14 godina

mozete vi pricati sta hocete,ali mozda i najzasluzniji za pobedu je naravno pored celog tima i vujosevica,definitivno Slavko Vranes.covek svojom pojavom pod kosevima unosi nemir medju protivnicke bekove koji ne mogu da probiju pod kosem jer uvek popiju bananu,vec moraju da se oslanjaju na suteve sa distance,a tu partizan koristi da odigra malo ja cu i cvrscu odbranu jer su svesni da ne moraju da udvajaju centre panatanaikosa jer tesko oni izlaze na kraj sa vranesom koji ima ruke na rasklapanje.vujosevic je to pametno osetio i iskoristio prednosti svog tima.cestitke na disciplini i u napadu i u odbrani,pogotovo Vranesu koji je odradio lavovski deo posla.nemoj te od njega u napadu puno ocekivati,ali znajte da ce u odbrani uvek biti jako koristan.

realno

pre 14 godina

samo da znate ko je Duletov najbolji drug i sta piju..(Chuck je ispao iz drustva odavno zbog ljubomore)

http://www.youtube.com/watch?v=U18VkI0uDxE

Aca

pre 14 godina

Zanimljivo kako mi generalno patimo od viska nerazumljivih, nerezonskih emocija i ne znamo da objektivno sagledamo stvari.

Evo npr. moji grobari. Pa kad razmislimo mi smo ti koji drzimo KK Crvena Zvezda i potpaljujemo njihov mit, time sto uopste komentarisemo o njima na ovakvim vestima . Meni je prosto nejasno da jedan navijac Partizana , posle velike pobede njegovog tima u Top 16, sedne za komp i pise poruke navijacima Zvezde. Meni je to potpuno neshvatljivo i bizarno. Cekaj, tvoj tim je dobio Pao i tvoja prva pomisao je " E, sad cu sednem za komp i ispljujem Zvezdu" Suludo. Kao kad bi navijac Barce u fudbalu posle pobede u ligi sampiona rekao e sad cu sednem i zezam Valensiju. ???

Objektivno je svima nama jasno da je KK Partizan bolji tim, da su njegovi domeni i ciljevi u nekoj totalnoj drugoj kosarkaskoj dimenziji od Zvezde. Mislim da su svi komentari o zvezdi, kontra produktivni i da time pokazujemo da nama nije cilj da se merimo sa velikanima nego da prosto budemo 'prvi u nasem selu', sto vec jesmo, al mene bas briga sto smo prvi u smrdljivom selu. Ocu budem prvi u velikom gradu!. Kao ljubitelj Partizana i kosarke molim navijace Partizana da ne koriste ovakve vesti da pominju Zvezdu ( zao mi je cak sto to i ja cinim ovde al ocigldno moram). Meni je to totalna nebuloza, a oni jedva cekaju da provociraju jel to je jedino sto mogu posto na terenu nisu na nasem nivou. A vecina grobara ( verovatno mladih emotivnih navijaca) se odmah prime. Nemojte to da radite. Nemojte da od njih pravite veci klub nego sto jesu. Ima mesta i vesti da se prepucavamo sa njima , al to nije ova vest sigurno.

stoka iz BLOka..

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...
(Farcic, 28. januar 2010 03:30)

I pesmica za ovog "STRUČNJAKA" i sve njemu slične njuške :
FRUSTRATION, FRUSTRATION..... I FEEL FRUSTRATION !!!
Hvala Vam što verujete da Partizan ima tako jak lobi da zadnje 3 godine aktuelni prvaci Eurolige moraju da izgube od nas !
Pa naravno da je namešteno, svi znaju da Diamantidis, Spanulis i Jasikevičijus od malih nogu navijaju za Partizan. A da i gazda Panatinaikosa je simpatizer.. Jel da ?? A 500 miliona neprijavljenih Kineza?
Obožavam da čitam ove komentare simpatizera drage nam komšinice... Čine me srećnim kao i pobede našeg VELIKOG PARTIZANA !!

mali Perica

pre 14 godina

Najveci gubitnik Slobodan Sarenac. . .pa ko njemu daje da prenosi Partizanove utakmice???
Ustvari svi znamo ko. . .ali dok Partizan dobija aktuelnog prvaka Evrope u gostima za prolaz u Top 8 covek se ponasa kao na sahrani. . .a i tamo su ljudi veseliji
(Raduj se Groblje!, 28. januar 2010 11:56)

nekima je malo krivo, aaa? neka je Shareni bio kao na sahrani, ali on donosi srecu Partizanu...a ove ostale ne bih ni pominjao....dok dobijamo, moze da prenosi kako hoce

Preljub

pre 14 godina

Prisecajuci se kojekakvih tautologija koje su se mogle naci, a ticale su se odnosa izmedju KK Partizan i KK Crvena Zvezda, evo i mog skromnog doprinosa:
1.Ono sto je KK Partizan u srpskoj to je KK Panatinaikos u grckoj kosarci,
2. Ono sto je KK Crvena Zvezda u srpskoj to je KK Olimpijakos u grckoj kosarci
3. Kada KK Partizan igra protiv KK Olimpijakos to je isto kao i kad KK Partizan igra protiv KK Crvena Zvezda (sto su pojedini navijaci KK CZ i potvrdili svojim prisustvom i zdusnim navijanjem protiv srpskog predstavnika u najelitnijem kosarkaskom takmicenju u Evropi)
4)Ako se pretpostavke 1-3 uzmu kao tacne onda navijaci KK CZ navijaju za svaku ekipu koja igra protiv KK Panatinaikos
5. Konacno, ako su pretpostavke od 1-4 tacne, to znaci da su navijaci KK Crvena Zvezda navijali sinoc za KK Partizan!?

Je li ova tautologija tacna!? Zbunjen sam... Mislim da jeste kada su u pitanju normalni ljubitelji kosarke kao igre (misaone rece neko :) ), a ne ostrasceni polusvet koji treba ekspresno oterati iz nasih hala.

ac miki

pre 14 godina

Zasto opet Zeljko pustas,stvarno nema smisla jer komsije vise ne mogu to da podnesu.Vi tamo cergu mi ovdje a u Evropi na ravne casti.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 14 godina

Ma vi niste normalni majke mi...ma kad malo bolje i razmislim bez lažne skromnosti to je i očekivana pobeda...jer mi smo PARTIZAN, a tko ste vi!?
VOLIM GA KO OKA DVA!

crnac

pre 14 godina

tako je reklo Njegovo Velicanstvo Dule Vujosevic.Tako igra INSTITUCIJA. Da imaju dve ARENE protiv Barse bi bile pune.VOLIM PARTIZAN samo napred momci.

xxxx

pre 14 godina

Ljudi , je li ovo moguce? BRAVO PARTIZANE, bravo!!! Posle neko prica kako je DULE los trener.. Nismo mi kao neki ako dobijemo NINBURKA slavimo kao da je ne znam ti ko pao... ALI NOCAS JE PAO PAO!!!

STOVLA

pre 14 godina

Dali smo TI godine,najbolje i najlepse
da SI nam pobede i golove za pamcenje

HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI
PEVAJU TI GROBARI TVOJI VERNI SINOVI

Boris - Zvezdaš :)

pre 14 godina

Sve čestitke Partizanu na pobedi.

Svakom pobedom vraćaju nadu da sport i dalje postoji i da nije sveden na puko brojanje para.

bokiss

pre 14 godina

Partizan je Najveciiiii!!I opet po ko zna koji put sam presrecan sto sam navijac ovog velikog kluba,ovo je nesto sto donosi nadu svima nama, veru u cuda,veru da nije sve u lovi,da se trud i rad isplati,da su visine dostizne....al opet potreban vam je Dusko Vujosevic!!!!

pozz Bojan Jovanovic

TIGER

pre 14 godina

Svaka cast! Niste trebali da stavite cene karata za Barsu toliku, trebali ste da stavite 5000... Pa onda kad dajemo novac da znamo da smo ga dali klubu, a ne tapkarosima...
Pokusacu da kupim kartu u subotu, ali znam da su sanse veoma male... Ako neuspem, tu sam pored tv-a uz vas...
Ako ima organizovanog doceka danas na aerodromu javite na vreme!
jos jednom BRAVO!

Nikola

pre 14 godina

"TOP 16 košarkaške Eurolige počeo je šokantno - pobjedom Partizana u Ateni protiv Panathinaikosa 64:59.
Zapravo, pitanje je koliko je ta pobjeda iznenađenje, jer posljednjih godina ždrijeb vrlo često spoji te dvije momčadi u istu skupinu, a isto tako Parizan često pobjeđuje kod momčadi koju vodi s trenerske klupe "njihov" Željko Obradović."
Ok, jednom za svagda - Partizan je prosle godine ELIMINISAO Atinjane iz daljeg takmicenja i tako ih onemogucio da brane titulu. Toliko o namestanjima...

marko cg

pre 14 godina

Kakva namestaljka jaaaooo!!!
Taj poraz PAO-a je verovatno cena prelaska Marica kod njih!!!
cccc
(Olympiakos, 28. januar 2010 07:22)
Onda ce vjerovatno i Stimac u Nimburk!!!!!

Darko Banjaluka

pre 14 godina

Dule i Partizan iznova pomjeraju granice. Hvala im na tome. Pekovic i Tepic treba da se vrate kuci ako zele titulu sampiona Evrope.

Milan Subotica

pre 14 godina

Dajte nam žiro račun KK Partizana da uplatimo 2,3,5,10,... evra (ko koliko može i hoće)da ovi momci budu i novčano nagrađeni. Ovakvo nešto u Srbiji skoro da i ne postoji. Beskrajno hvala za divan osećaj.
(Drndarević, 27. januar 2010 23:05)

ziro racun ti je isti kao kad se uplacuje live prenos preko neta..

355-1013013-02

pozz svima....

Veljko

pre 14 godina

Okupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Dule Vujosevic. Kaze Roger: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser svih vremena', kaze Cristiano: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler danasnjice'. Dodje red na Duleta Vujoševića: 'Sta se lozite vas dvojica, nisam ja nikog poslao...

imai komplekse...imamo komplekse

pre 14 godina

@struja

jeste mi namestamo sa zeljkom da pobedimo svaku i može nam se....a ti se nerviraj..mi to namerno radimo da bi se ti nervirao...ahahahahah

Indijanac Dzons

pre 14 godina

Bravo Partizane od Zvezdasa.Moram priznati da sam ljubomoran na ovo sto vi radite u Evroligi i imam veru da cemo jednoga dana igrati zajedno van domaceg prvenstva i NLB-a.

ivan

pre 14 godina

kavi su ovi jadovci sto omalovazavaju veliku pobedu PARTIZAN-a nad aktuelnim prvakom evrope.

i posle grobari imaju komplekse. pa da li grobari ili mozda neko drugi?

crno belo srce celo kao vulkan je sad vrelo!

pre 14 godina

Dugo sam cutao i citao komentare posle svake velike pobede ali vise nisam mogao da izdrzim i odlucio sam da progovorim.
Ovo je stvarno cudo, jako cenim to sto Partizan na celu sa Duletom Vujosevicem radi, voleo bih da taj covek procita ovaj komentar. Zivim u fantaziji, zivim za ove uspehe, jedan od mojih najvecih motiva u zivotu su ove pobede. Nekad mi ovo daje smisao da se dalje trudim i radim na sebi, mozda sam bolestan i lud sto toliko emotivno dozivljavam mnoge stvari u zivotu. Verujem da sa ovim rezultatom imamo otvoren put u top 8 a verujem i da nam je vreme da prodjemo na fajnal four, ipak smo dve godine igrali top 8, pocinjem da verujem u cuda iako sam jako realan. Realnost je gruba rec. Trebalo bi ziveti i mastati, zasto da ne. Za mene je sve ovo jedan san iz kojeg ne zelim da se budim, nacin da za trenutak pobegnem od briga i problema i da uzivam. Hvala ti sto si mi podario trenutke srece i sto sam za trenutak pobegao od surovosti-realnosti
(svim srcem za Partizan, 28. januar 2010 02:25)

svaka cast. bukvalno imam istu situaciju jer partizanovi podvizi u evroligi me tjeraju da se borim za davno utihli djecacki san. pozdrav svim grobarima! ziveo partizan!

juzna tribina PFC Chonoplja

pre 14 godina

nek0o rece da cemo imati svih 6PORAZA,nek se sad javi mozda dobije kartu za BARSU.STO cas zulja ako nam je OBRADOVIC DAO,setimo se tekmo zvezda=lacio,kad mihajlovic i stankovic nisu hteli da igraju protiv vas,onda ste ih dizali u nebesa kao to su pravi zvezdasi,turski konjanici itd.a sad vas ovo zulja,pogledajte prvo svoje dvoriste,musavi nijedni.

Molle

pre 14 godina

Koja namestaljka, pa ovo je za zatvor. Ovog Obradovića ima da najure još večeras iz Atine... Tepić 4 lične bez poena, Batista i Tzartzaris nisu igrali, Željko se ne nervira, Pao igra sa 30% snage... Kazniti i jedne i druge zbog nameštanja
(Onaj veći klub, 27. januar 2010 23:03)

A uveli vam internet u Palmoticevoj a? Pa super.
(terapeut, 28. januar 2010 17:37)

Koji si ti kralj, covece ! Ja se NIKAD nisam nasmejao nekom komentaru ovako/ovoliko, a vise sam nego redovan ovde. Svaka ti cast jos jednom, imam bigla od 5 meseci i gleda me stenac kako se smejem i krivi glavicu u cudu. Ne da si zasluzio pivo, nego tri !

zuka

pre 14 godina

Ma šta reći više , mislim da je ovo terorisanje evrope već postalo toliko monotono da i ne vredi više ni kladiti se ......... noćas sam izgubio na kladionici jer sam išao na pobjedu parizana do 4 poena razlike.

strongman

pre 14 godina

Panatenaikos pružio snažan otpor decenijskom prvaku Srbije. Sve čestitke izabranicma Željka Obradovića na hrabrosti. Partizan polako diže formu za trdicionalni prvomajski turnir u fudbalu na male golove. U košarci su već sve postigli.

srcem svim

pre 14 godina

Druga priča bi bila da je igrao Tadija za PAO. Ovako, od večeras je ključna pobeda protiv tog istog Panatinaikosa u Pioniru, jel je realno sa 3-3 da odemo dalje. PAO ne može da dobije Barsu u Španiji, i sa porazom u Bgd - prosto rečeno ISPADA! Bravo momci!

Packy

pre 14 godina

Vidim dosta komentara "PAO igra dosadnu kosarku". To su komentari od navijaca koji su hrabro pokazali da su najjaci u Evropi i pobedili kosarkasku instituciju, Nirnberg i to iz Ceske. Kapa dole!

Fredy House

pre 14 godina

PAO-Partizan.....

Optimistiski
94-78

Pesimisticki
93-44

Realno
87-54
(ajme..., 27. januar 2010 15:05)


59-64

ajmeisticki...... :)))))


Po ko zna koji put smo i veceras bili realni i ocekivali nerealno..... PARTIZAN!!!!!

andreas kisser

pre 14 godina

Neko pobedio nimburk a neko ce da izgubi od panatinaikosa sa 70 poena razlike !!!!!!!
(Milos, 27. januar 2010 15:11)

miiiiiloseeee ... jaaaavi seeee

ZD

pre 14 godina

R-E-S-P-E-C-T!!!

i onda se čudite kad nama bude 10000 ljudi na utakmici kad Partizan dolazi u Zadar...Najjači ste klub s ovog područja trenutno, a večeras ste to i dokazali!

HELL-A PIONIR

pre 14 godina

Da li nas je pustio?Nije!Zasto?
A zasto bi?Sutirali ljudi za 3 dok su mogli,i pred kraj kada ih je uhvatio umor,nisu mogli tablu da pogode...da su uboli 2 pred kraj...PAO bi zasluzeno pobedio!!!Zasluzena pobeda Partizana...svi u Halu da rabijemo Barsu malu!!p.s Hvala GATE 13 ZA CRNO BELU ZASTAVU!!!iznenzdjen sam!!!

Aki

pre 14 godina

Ponekad se desi nesto od cega covek prosto zanemi, u neverici. Da ovi momci, kada se od njih nista ne ocekuje odigraju kao da su oni prvaci Evrope, tim od 25 miliona evra, a PAO klub iz Beograda, koji hoce da ga istera iz hale, i da mu uskrati ono malo sponzora koje ima.
Hvala vam junaci, ne postoje reci koje mogu da opisu ovo zadovoljstvo koje ste veceras priredili navijacima Partizana.

pirke

pre 14 godina

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PARTIZAN

Bravo majstori, alal vera, sve, sve, al prvaka Evrope... Odlicna utakmica, odlicna igra, a ovo sto prosipaju o namestanju, neka im je na cast. Pa neznam sta ce Partizan da namesti kad im je budzet kao Spanulisova god. plata, a jos da u grupi sa barsom Obradovic pusti Partizan, pa to deluje jos smesnije, ali dobro. Kao sto je neko vec rekao:zivot je nekom majka, a nekom maceha, i sta ces...

HVALA TI, HVALA TI,
CRNO-BELA LJUBAVI,
PEVAJU TI GROBARI,
TVOJI VERNI SINOVI!

Komšije, pa zar opet???

pre 14 godina

"It's deja vu all over again"!
Još jedna impresivna pobeda u gostima kod favorizovanog protivnika, odn. PRVAKA EVROPE (btw, koliko su kladionice davale Partizanu?)... i onda mnoštvo komentara ovde koji se samo "recikluju", prepisuju.
Čak smo i mi počeli da smaramo sa iskrenim čestitkama i komplimentima komšijama!
U stvari, nema niko ništa ni novo ni naročito pametno da doda, ali, jednostavno, svi bi da damo oduška svojim emocijama.
KK Partizan je srpsko ČUDO. Nema para, nema vrhunskih uslova, nema podrške ni od države niti od nekih velikih sponzora, ali tim konstantno pruža vrhunske partije.
Grobari, veliki R-E-S-P-E-C-T!

StefanGrobar

pre 14 godina

Koliko sam samo ponosan na ove momke...imamo najmanji budzet i najmanji kredit kod sudija..ali zato imamo najbolju odbranu u Evropi,to je sigurno..najboljeg trenera,najboljeg centra,najboljeg blokera..i nesto sto nas toliko odvaja od ostalih klubova...imamo najvece srce...to je ono sto nas cini gigantom evropske kosarke...
P.S. Zeljko postujem te i kao trenera i kao coveka,ali tvoj Pao nikada nece biti kao Partizan!Dzabe vam milioni :)

Via militaris

pre 14 godina

Još uvek ne mogu da verujem, a prošlo je više od dva sata.
Bravo Šampioni, sa ovakvom odbranom možemo mnogo daleko!
Do kraja!!!!

MISHKO

pre 14 godina

Tako sam ponosan sto navijam za pravi klub , dusa , srce ! Zavide nam mnogi, osecam !Idemo dalje, koliko moze ? A moze sigurno uz Duleta !

Sanja74

pre 14 godina

Reče PROROK nedavno: "Medjutim, bez obzira šta mi uradimo, postoje ljudi kojima naši rezultati smetaju. Ipak, mogu da im obećam da će im u budućnosti smetati još više". Hvala ti Dule, jer svi mi znamo da je razlika izmedju NAS i svih ostalih u mentalnom sklopu, senzibilitetu, nacinu razmisljanja, ljubavi prema klubu...

dusan

pre 14 godina

kako je lepo biti grobar,a za c***ne poruka:manite se corava posla,namestili ovo,pustili ih ovi,uostalom titule sve govore- BOLI A?. zao mi vas je jer evroligu pratite samo na tv-u,ali je lepo cuti da i vi pratite nase uspehe.VOLIM PARTIZAN

http://www.erepublik.com/en/referrer/Majstorcina

pre 14 godina

Ovo može samo KK Partizan i niko više, ali ni to nije dovoljno da neko konačno obrati pažnju i stane iza najboljeg srpskog sportskog kolektiva!

Fridek

pre 14 godina

kada je saznao sastav Grupe E,u koju je svrstan njegov tim,trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da je "realnost jedna pobeda".

E sada mnogi su pomislili da je to jedna pobeda u 6 utakmica. e pa prevarili su se dule je mislio da je realnost samo po jedna pobeda u svakom kolu! jer i sami znate da kad dule kaze nesto on to i ostvari pa ne bi bilo uredu prema ostalim ekipama da je rekao 3 pobede jer bi onda posle 2 kola vec obezbedili prolazak u top 8!

jedan je dule!

Inspektor Kluzo

pre 14 godina

Da mi je neko prosle godine kad je PAO osvojio Euroleague rekao da ce Partizan odamah sledece godine da ga dobije u sred Atine bez najboljeg igraca mislio bih da me neko zeza!

Markisha

pre 14 godina

veliki sam navijac crvene zvezde, ali partizan me opet i opet fascinira pobjedama u evroligi! opet ste dokazali da ste najbolji kad je najpotrebije. svaka cast majstori i zelim vam puno sportske srece jos po grupama i ako je moguce da se plasirate opet u top-8! bila bi to velika stvar za nasu kosarku!

Objektivni navijac Partizana

pre 14 godina

PAO je bio na domak senzacije da pobedi Partizan ispred svojih navijaca. Ipak, igraci Partizana su se trgli u poslednjoj cetvrtini i rutinski utakmicu priveli kraju.

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Jeste i ja se slazem Dule je veliki trgovac,napravio je ove godine dil sa svim ekipama protiv kojih smo igrali ili cemo tek igrati,tako da ce nas svi oni pustiti da ih pobedjujemo i mi cemo na kraju biti prvaci evrope!Dakle pao nas je pustio jer mu dajemo Marica,grcki romi su nas pustili jer im dajemo Mekkejleba,unikaha nas je pustila jer im dajemo Rasica,lijetuvos nas je takodje pustio jer im dajemo Milosevica,orleanu dajemo Bozica,efesu dajemo Robertsa,barsa ce nas tek pustiti jer im dajemo Vranesa,marusiju dajemo Kecmana,onda u 1/4 finalu nas pusta real jer im dajemo Veselog,pa zatim na fajnal foru nas pusta cska jer im dajemo Djekica,Mitrovica i Sinoveca,i na kraju u finalu evrolige opet nas pusta barsa jer im dajemo Duleta i Misu Tumbasa(da zabavlja umrtvljenu publiku u blau grani)i eto mi osvajamo evroligu i ostajemo bez celog tima.Ali kao prvaci evrope postajemo mamac za sve dobre igrace,prvo cemo uzeti Keselja,Bjelicu,Macvana,Marjanovica,Markovica,Raduljicu,a onda i neke odlicne strance i opet cemo dominirati na ovim prostorima a vi cete i dalje kobojagi bojkotovati svoj klub i cekati sledecu sezonu...A da trener te nove ekipe ce biti Zeljko Obradovic,jer ce ga navijaci paoa oterati jer nije uspeo da odbrani evroligu!

opet ja

pre 14 godina

I da... malo je 2.500 za Barsu! 5.000 posle ovoga večeras! I biće pun Pionir i biće spektakl! Jer vi to zaslužujete, jer vas mi obožavamo, jer ste vi nama sve, jer vi znate to i jer zato ginete za sveo ime i sveti dres!

Rior

pre 14 godina

Svemoguci DV carobnjaku,po ko zna koji put ti se zahvaljujem na predivno provedenoj veceri.CRNO-BELI momci su ponovo pokazali da su heroji.

Mikica

pre 14 godina

Pogledajte ljudi ovo.... Hrvati pretenduju na to da nas je Zeljko pustio.... cccccc jadni su skroz...
http://www.index.hr/sport/clanak/partizan-opet-slavio-u-ateni/472623.aspx

Grobar-España

pre 14 godina

Nema komentara od ovih sto su juche predvidjali +20 za PAO,izgleda da nije samo Nole imao stomacnih problema ovog veselog januarskog dana.

stecky

pre 14 godina

cestitam partizanu na brilijantnoj pobedi, jos jednom su proslavili snagu srpske kosarke, veseli po meni najbolji,posebno u odbrani.
iskreni zvezdas - ljubitelj srpske kosarke

PARTYZANat

pre 14 godina

Pustili nas... Kao i 2008. kad smo im prekinuli niz od 3vezane titule prvaka evrope :) Ajde ljudi da se ne zezamo, pa nije to Zeljkov klub da moze da nas pushta zato shto nas voli...
Duletu spomenik, za zivota!

Marko

pre 14 godina

Ne znam zasto se digla tolika prasina, pa Panatinaikos je nasa stara musterija!:)))

Mada, ne treba zaboraviti ni podvig protiv Nymburka...ako se ne varam tako se zovu!:))))

arandjel

pre 14 godina

haha a rakocevic i popovic zajedno jedanpoen za efes!Bravo Novice,bravo Partizan!!!! mogu samo da nas mrzeoni sto nas ne voleeeeeeeeeeeeeee

Novak02

pre 14 godina

A sad citiram vesti iz Grcke:"Kosarkasi Panatenaikosa culi da majstor Slavko otvara piljaru u Atini pa predvodjeni Nikolom Pekovicem i Spanulisom potrcali da se ogrebu po neku bananu pa kad su krenuli da jedu nisu znali za dosta. Culi valjda da su najukusnije cika Slavkove banane u celoj Evropi pa im ovaj spakovao i da ponesu." A sada vremenska prognoza: Napolju strasnih i pomalo GROBARSKIH -5. To bi bilo sve za ovo izdanje vesti. Laku noc Grci i sanjajte Partizan.

Buaaahahahahaha pa mi ne gledamo koga vise bijemo, dal' Olimpijakos ili Panatenaikos. Ma samo neka su Grci.

PFC 4EVER

pre 14 godina

strava strava... pa neverovtno je da neki toliko godina unazad laju da nas pao pusta,i sto je najgore ne sale se, stvarno misle tako,cutalo se kad pobedjen cska,aj sad i barsu treba netegnuti jako...pa cemo mi da pustimo zeljka u bgd-u,da se oduzimo coveku za sve..sto da ne,nek prodju pao i partizan...!!!

jack

pre 14 godina

Citam ove jadne komentare... cc cc pa sto ste bre tolko jadni, radujete se ko deca jednoj pobedi i dva boda, sta to sve vredi kad ce ga vec u top 16 fazi prvi jaci evropski klub isperdasiti ko ciga magare...
(Farcic, 28. januar 2010 03:30)

Kao prvo- hahahahahahaha...
Kao drugo- ovo ti je gari moj top 16 faza, dakle nemas veze o tome.
Kao trece- "prvi jaci Evropski klub ce ih isperdasiti"... pa sta bi ti vise od prvaka Evrope i to u gostima, bez najjaceg igraca i MVP-a?!
I kao cetvrto- sedi, jedan!

Aца нс

pre 14 godina

Мислим стварно не знам шта да кажем !!! Свака част момци,идемо даље,нема опуштања!!! Хвала ти,хвала ти,Црно-бела љубави,певају ти Гробари,твоји верни синови !!!

slobo

pre 14 godina

Svaka cast za naslov a sto se tice ovi sto navijaju za Zvezdu juce su pisali kako PARTIZAN gubi sa dvadeset a neki i sa trideset razlike danas vec pisu kako je Obradovic pustio kakve su to bolesti u pitanju to niko nezna mislim i oni sami da neznaju nisu oni krivi za to kriva je medicina posto jos nisu pronasli lek za tkve bolesti kada se utvrdi kakve su bolesti u pitanju mozda se i pronadje lek ja licno navijam za PARTIZAN ali mi je bilo drago sto je Zvezda pobedila u Utorak ipak su to nasi klubovi koji igraju u Evropi ja svatam kada se igra utakmica izmedju PARTIZANA i Zvezde sto se ne podnosimo ziveo VELIKI K.K.PARTIZAN I MAJKA SRBIJA.

samo tebi verni samo tebi odani

pre 14 godina

gledam utakmicu i mislim se u sebi...samo da dobijemo ...pa odma sutra nek padnem na ispit...ljubav prema klubu...volim partizan

gasa001

pre 14 godina

a sta cemo. taki smo mi grobari.
jednom grobar uvek grobar.i tako dok ne crknes.
jednom nas pusti zeljko ,jednom milenko,u beogradu ce pekovic.pa tome ni cigani ni hrvati ne mogu odoleti.protiv olimpijakosa nas pustio teodosic protiv efesa igor rakocevic i mario kasun.a umalo da zaboravim unikahu i omara kuka.cek da vidim.pa da prosle godine u moskvi protiv cska nas je pustio zoran planinic i veliki grobar etore mesina.naci cemo mi i u barsi nekog grobara u dusi da nas pusti sledece nedelje.mozda riki rubio.i naravno slag na tortu.prosle godine nista od nas nebi bilo da nije na klupi zvezde bio kari pesic.nego nas covek pustio da uzmemo kup i titulu.
sta da radimo kad grobara ima svuda i na svakom mestu.
a i ona cuvena od stevana karadzica"oce stoka da nas nabije 30 razlike"nije sto nas on nevoli nego sto je on prikriveni grobar.

republika srpska

pre 14 godina

Pa ovo sto ovi momci rade sa duletom na celu je za svako divljenje bili grobari,delije ili ne znam koji fanaticni navijaci u cijelom svijetu a onaj koji se usudi da pljuje ili cak i pokusa da poredi ovo sa nekim rivalstvom izmedju Partizana i Zvezde je jako jadan covek! Na ovo mora biti ponosan svaki srbin,a avaki stranac da nam se divi! A vi tzv. navijaci koji kazete da je ovo namjestena utakmica,zapravo se usudjujete da bacate mrlju na jednog od najuspjesnijih trenera naseg doba OBRADOVICA a ne zasluzujete da ga stavite u usta!!!SRAMOTA!!! Zivio Partizan i majka Srbija!!! Sa Duletom za istoriju!!

danijel dorcol

pre 14 godina

mislim sta reci??? da moze dule par godina da zadrzi jedan tim bez problema bi se prosetali do vrha evrolige a ovako ostaje nam da se nadamo da cemo opet ponoviti istanbul... dule ne idi iz partizana dok se ne popnes na vrah!!! tvoji grobari i dorcolci!!!

pavle

pre 14 godina

ej djordjevici ne znam koliko je realno.,tj koliko je ostvarljivo,ali mislim da mogucnost postoji.ima nas mnogo.Jasno je da drzava nema nameru da pomogne ni Partizan kao i ostale prvoligase..Znamo da zadnjih 17godina Partizan kuburi sa budzetom koji danas ne prelazi milion na godisnjem nivou.Dule je izbacio radi pocecanja Velickovica,Tepica,Hausa,Lazmea,Pekovica,Palasia............................
Marica,Macaleba ove godine i jos mnoge koje nisam naveo...Igraju sada u naj kvalitetnijim timovima evrope da neduzim..
racunica: Ako do kraja sezone napravimo jedinstveni racun na koji uz saglasnost sa partizanom (koju cemo dobiti) upotrebimo za finansiranje budzeta,pod uslovom da se taj novac iskljucivo upotrebljava za vinansiranje plata igracima koji su okusnica tima(nek i dule uzme nesto ako ostane :))zasluzio je )..imacemo tim koji ce biti medju favoritima za evropski tron..ako 100-150 hiljada grobara uplati po 5,6,7,10 evra..u skladu sa svojim mogucnostima..toliko kosta jedna karta ili preplata za neke lopove.Imacemo npr.osim dva pomenuta i ostale momke koji su danas u prvih 12..Matori ce da izvrsi neke korekcije izbacice neke nove klince.,ne cemo strepeti kakav ce biti tim naredne godine,neka sve njih sluzi zdravlje,a mi cemo imati i mira pored vere koja nas ne napusta..mozda preterujem,verujem da je tako nesto izvodljivo..IZVINJENJE SVIMA KOJE SAM SMORIO KARENJINOM

DBZ

pre 14 godina

Uprkos opijenosti posle ove fenomenalne pobede, ne zaboravimo na Aleksa Marica kome je sigurno bilo vrlo tesko sto nije mogao da pomogne drugovima na terenu. Aleks, zaleci se lepo i vrati se jos bolji, nemoj da ti koleno pokvari karijeru ko Nadalu. Dule, momci, svaka cast i naklon do zemlje.

Blago glupima, nicega se ne stide....

pre 14 godina

Komentarisanje musavih, košarke i Evrolige je kao komentarisanje mesara neke operacije na srcu. Ista vrsta razumevanja i znanja.

bojan

pre 14 godina

Ajde da nazovemo stvari pravim imenom.
Drzava nece da pomogne Partizanu, jer vrh DS-a navija za Zvezdu, sto su i javno izjavili. Ne kazem da je sramota navijati za Zvezdu, ali postoji i nesto sto se zove interes sporta, interes Beograda i Srbije.

Družina Duleta Kvržice

pre 14 godina

Eh Dule , Dule, vraže stari !
Pa zar Evropskog šampiona na njegovom terenu !? Još i bez Marića !? Sram te bilo ! :) :) :)

da da

pre 14 godina

da da. bez marića ne vredimo ne 40%. a da nam nisu grobari ni kod kuće nebi dobijali utakmice

mora da nas željko pustio


samo tebi verni samo tebi odani

djordjevic

pre 14 godina

aaaaajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
Mi cemo jos malo da se ganjamo po Evropi i traumiramo daleko skuplje, a vi sad kako hocete(ko god da ste :).

Nemanja

pre 14 godina

Ljudi, dla je ovo normalno, dal se ovo stvarno događa. Prvaka Evrope dobiti u gostima, bez najboljeg igrača. E da nam je sve u državi kao KK Partizan, gde bi mi bili sada.

Hvala vam da ste mi ulepšali veče

GROBAR ST.PAZOVA

pre 14 godina

I čemu se više čuditi!? Čudo je rođeno. Dule je tvorac šampiona, najbolji psiholog, učitelj... HVALA VAM NA SVEMU ŠAMPIONI!

pavle grobarcina

pre 14 godina

E pa ne znam sta da kazem, da li je ovo ustvara uopste iznendjenje, ili visa sila? Dr Dulitl opet drzi predavanja sirom evrope. A momcima svaka cast svima do jednog. Samo hrabro kod kuce u Pioniru hramu kosarke.

HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI

pre 14 godina

Zbog ovog vredi ziveti,svaka cast velikom Duletu i momcima na neverovatnoj pobedi,ej bre ljudi pa pobediti prvaka Evrope na njegovom parketu,to moze samo Partizan!!!

Partizan u srcu sve ostalo je negde drugo

pre 14 godina

Mislim da u Atini nemamo dostojnog protivnika:)hahahahahah....Ima li ko jaci...Partizan Shampion!!!

gravedigger

pre 14 godina

Iskreno, ocekivao sam da ce naslov biti:"Podvig Partizana". Drago mi je sto ste shvatili da sa generalom Duskom na celu nista nije podvig! Idemo CRNO BELI! KAD IGRA JAN SVI SMO VESELI!

Niksic

pre 14 godina

VOLIM GA
KO OKA DVA
MOLIM SE SVAKI DAN ZA NJEGA
ZA SLAVNI KLUB
SVIMA ZNAN
BEOGRADSKI PARTIZAN
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Svaka cast momci jos da sledece kolo dobijemo barsu i sa pozicije 1 u cetvrtfinale

Hvala ti,hvala ti,crno bela ljubavi pevaju ti grobari tvoji verni sinovi!!!

crno_beli_nis_

pre 14 godina

Svaka cast momci ..i naravno maestru Duletu Vujosevicu..Bog vas blagoslovio!!! Ajde sponzori...gde ste..zar ima bolji brend od kk partizan?! Momci hrabro do titule sampiona Evrope!!!

napred

pre 14 godina

Svaka Cast Duletu i Momcima objasnili su,samo zamerku da dam ovom Sarencu nezainteresovano prenosi kad je partizan dobio ko da je dobio masinac,a ovo ne da je ogroman uspeh videcemo dal ce barsa uspeti da dobije pao u atini,jos jednom SVAKA CAST!!!

Mungos

pre 14 godina

Partizan je NAJLUDJI tim na svetu. Nedostaje mu MVP Evrolige ali ostali ginu za svaku loptu tako da se odsustvo ne primecuje.
Ponekad mi se ucini da ovi nasi igraci imaju srce veliko kao autobus (dupli).
Jako sam ponosan na njih i zelim im sve najbolje u sledecim mecevima a Aleksu da sto pre ozdravi.
Mislim da ce protiv Barse biti u Pioniru OPSTENARODNA LUDNICA. Sta mislim ? ZNAM !!
P.S. Koliki je rekord gledalaca u Pioniru ?

Delija...a ko bi drugi?!

pre 14 godina

Svaka cast Partizanu! Odigrali su fenomenalno! Dusko Vujosevic je sigurno MVP utakmice :) Ubedljivo je najbolji trener Evrope!

Sobek

pre 14 godina

Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema Crno-beloj boji

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
”Volim te Partizane!”

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za Crno-bele boje

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Kad Dule kaže da se PAO mora shvatiti vrlo ozbiljno, onda PARTIZAN pobeđuje usred Atene, a kada kaže BARCA se mora shvatiti vrlo, vrlo ozbiljno onda PARTIZAN sigurno pobeđuje u Beogradu.Pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gde bili od navijača PARTIZANA iz Zagreba.PARTIZAN FOREVER.

pfc4paok

pre 14 godina

sta je tu cudno????

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime sampiona u kosarci i njegovog trenera. KK PARTIZAN i DULE VUJOSEVIC! ISTORIJA NASTAVLJA DA SE PISE...!!!

pfc4paok

pre 14 godina

Sta je tu cudno????

U zemlji u kojoj se od 2000. godine do danas promenilo gotovo sve i to više puta, od imena, zastave, grba, himne, vlasti, predsednika, pa i imena ulica u gradovima, jedna stvar ostala je ista - ime sampiona u kosarci i njegovog trenera. KK PARTIZAN i DULE VUJOSEVIC! ISTORIJA NASTAVLJA DA SE PISE...!

savakostas

pre 14 godina

pojedinci koji nisu verovali, a verujem da je takvih bilo malo znaju sta ih ceka.ovo je stvarno zrelo za docek na surcinu.momci cekamo vas

Darkman

pre 14 godina

U ove momke imam poverenja do neba!!! Igrali su i protiv Pao-a i protiv sudija. Jasikevicijusevo preko pola jedan sudija sudi loptu za Partizan, a ostala dvojica na kukanje klupe grka vracaju im loptu.Sta vise reci!!! Koliko poklona su faulova su igraci Pao-a dobili to je smesno!Pri ulazu Dijamantidis zavali Slavkanu lakat u lice sudija naravno nista! Tepicevo namerno udaranje Boa MekKejleba laktom u grkljan opet nista! Ali Duletovi ucenici su pokazali zube. Moram da citiram jedan komentar kada su bile izvucene grupe: " Mi idemo u TOP8 a drugi neka se dovore " . Svaka vam cast momci! Posebno bih istakao Peru kapitena, Lorensa nebeskog skakaca i Rasica kao i all roundera Jana Veselog!

S_ima

pre 14 godina

Gledam kraj poluvremena i mislim se: Jel stvarno neko misli da moze partizan da se dobije ovako? Pa neka krene Barsa u Beogradu ovako da se izmotava, ZGAZICEMO JE !!!

Drndarević

pre 14 godina

Dajte nam žiro račun KK Partizana da uplatimo 2,3,5,10,... evra (ko koliko može i hoće)da ovi momci budu i novčano nagrađeni. Ovakvo nešto u Srbiji skoro da i ne postoji. Beskrajno hvala za divan osećaj.

tadicu majmune

pre 14 godina

...kada ce konacno drzava da pomogne,nece ovo doveka da traje.. CRNO-BELI BRAVO BRAVO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CRNO BELI BRAVO BRAVOOOOO

Dule

pre 14 godina

„Presrećan sa zbog ovoga večeras, jer radi se o velikoj pobedi. Naravno sve zasluge igračima koji su se izuzetno borili. Jedan deo igre proizilaz iz rasterećenosti i to mora da ostane. Ova ekipa je ista ona ekipa od pre ove utakmice, u ovoj grupi ostajemo autsajderi, ali naravno na svakoj utakmici ćemo se truditi da što skuplje prodamo svoju kožu,“ nakon utakmice u Atini rekao je strateg Partizana Duško Vujošević. HA HA HA HA HA HA HA . . . KRALj!

Rade

pre 14 godina

Ma nemojte tako mi smo samo MALI partizan!!!

Grmece u pioniru protiv Barse, a kad se vrati Maric?!...ne bih da baksuziram, ali mozda ove godine mozemo i korak dalje, dve sezone smo u top 8, ove bi mogli mozda i dalje od toga!!!

Kako god da bude i makar da partizan izgubi sve do kraja evrolige, hvala vam sto postojite.

Sasazaka

pre 14 godina

Bogati klubovi kupuju igace Partizana, ne samo zbog njihovih kvaliteta, nego ne bi li od igraca otkrili foru na koju Dule postize ovakve rezultate.

V O L I M P A R T I Z A N

nesa

pre 14 godina

Divno,fenomenalano je veceras biti Grobar,Srbin,hvala Duletu i momcima za ovu caroliju.Zao mi je sto u ovom gradu i u ovoj zemlji nema vise sluha za ovakve uspehe,jer ne vidim ko bolje reprezentuje Srbiju od Partizana.Svaka cast zenskom tenisu ali mislim da je Arena morala biti data Partizanu za top 16.Zamislite da u ovom nasem drustvu sve funkcionise sa Partizanovim uspehom verovatno bi Zastava pravila Ferarije,imali bi spoljnotrgovinski suficit ,za dinar bi se dobijalo 100 Eura....itd.Bojim se da ce ova drzava unistiti jedino sto valja i gde se osecamo bar ravnopravnim sa Svetom.Ne treba tu mnogo para mozda 10% onih dnevnica i kojekakvih skupstinskih troskova,ali je izgleda najteze zavuci ruku u svoj dzep,a svi ce doci u Pionir na slikanje i kicenje tudjim uspesima.Hvala Bogu sto postoji Dule.Valjda im sad bar grejanje nece gasiti u Pioniru.

maestro

pre 14 godina

svaka cast igracima partizana i duletu vujosevicu, zna se sa kakvim budjetom prkose citavoj evropi i svaka im cast samo je steta sto se utakmice u beogradu nece igrat u areni

Genije

pre 14 godina

Kriptonit pronađen u Srbiji!!!
Mineral, koji jedini može da naškodi Supermenu, nije više naučno fantastična fikcija! Mineral koji se pojavio u Evroligi, potiče iz Srbije i neprijatelj Supermena, Veseli Dule Vujošević postao je sa ovim mineralom strah i trepet parketa u Španiji i Grčkoj!

srbija

pre 14 godina

najjace je kad posle meca dule izjavi: " mi smo i dalje autsajderi" to znaci da cemo imati sve pobede u grupi do kraja...
p.s.sve njegove izjave moram da stavljam pod navodnike kao izraz postovanja
dule car

shilja

pre 14 godina

nemam mnogo sta da dodam - al posto sam porusio pola kuce od srece,malo sam se smirio,pa da napomenem- kakva odbrana u 4/4!!! E sad,stvar je u tome-igrali smo sa prvakom Evrope,na njegovom terenu,a sa takvom odbranom u NLB ligi,svi bi ispali sa 5 licnih,u jednoj cetvrtini! Al ima cika Dule recept i za to...napred Partizane,svaka cast momci

Crno Belo

pre 14 godina

Tovari!!!
E bre Zeljko,opet si prodao utakmicu,pa dokle vise,providan si,stalno nas pustas...
Sta bi tek bilo da Maric igrao,sigurno bi nas Zeljko jos vise pustio...

Ma idi begaj...

pre 14 godina

Necu da komentarisem vecerasnju utakmicu,sve je vec vidjeno,necu cak ni da komentarisem ljubomoru i zavist nekih ljudi zbog rezultata KK PARTIZAN(nek im sluzi na cast svaki komentar usmeren protiv ovih momaka koji su jedina svetla tacka u ovom drustvu).Ali cu zato da napisem koje smo sve klubove pobedili u evroligi u periodu od 2001 do danas(makar jednom):real,barselona,unikaha,taukeramika,huventud,estudijantes,panatenaikos,olimpijakos,aek,panionios,sijena,lotomatika,armani dzins,efes pilsen,fenerbakce,ulker(dok su jos postojali),CSKA,ural grejt,cibona,olimpija,lijetuvos,bamberg,orlean,ostende(izvinjavam se klubovima koje sam mozda zaboravio).Nastavice se...

markulentze

pre 14 godina

Boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka! Ne bih prodao svoju godisnju kartu ni za Pekovicev ugovor!
Vidimo se u Pioniru, begradski teatar snova!

Nikola Zivkovic KG

pre 14 godina

Pa dokle vise da dokazujemo ono sto smo vec dokazali!!!Bravo Dule po ko zna koji put...samo hrabro crno-beli!!! Zile xD

faris297

pre 14 godina

Ma sad smo sigurno u top8,ne moze partizan u pioniru da izgubi,to bi bilo manje moguce i od ovoga veceras...Svaka cast Duletu,ali bez ovih veoma motivisanih igrace nista nebi mogao uciniti...NAPRED PARTIZAN,NAPRED CRNO-BELI!

Baston PG

pre 14 godina

DULE I MOMCI SVAKA ČAST! Ostavili ste me bez inspiracije da išta napišem, tj. da napišem sve u superlativu mislim da je malo za onakav doživljaj sinoć. PS. Pao je platio Hejslipu 1,2 miliona za 5 mjeseci. U Partizanu Hejslip i da plati ne bi mogao da igra.

Boban

pre 14 godina

E sad, odakle nekome pravo da napada Duleta Vujoševića za bilo sta!? Ko je poslednji čovek u Srbiji pre njega, koji je dobio najveće evropsko priznanje da je najbolji u tome što radi? Najveća institucija i veza sa Evropom (za koju se svi toliko hvataju ) je upravo taj Partizan. Garantujem da je više ljudi u Evropi zadnjih godina čulo o Partizanu, nego o bilo kojim drugim događajima u našoj zemlji. Davane su pare raznim "likovima" za razne gluposti. Terziću je država dala 1M eura, Karadžić verovatno uzima koliko mu treba, a o ljudima van sporta da ne govorimo. Partizanove uspehe nema ko da ceni. Poruka za mlade je: "ne trudite se da budete najbolji, učlanite se!"

Niki

pre 14 godina

Pobeda nad cibonom-tim,pobeda nad ci***ima-srce,partizan sampion-neprocenjivo,ZA SVE OSTALO TU JE DULE VUJOSEVIC!!!
Poruka za kk sledeca sezona, ne komentarisite utakmice partizana,gledajte svoje dvoriste,a o evroligi sanjajte....

Milanche

pre 14 godina

Ne smemo sad da se uobrazimo posle ove velike pobede, po našem običaju, i da izgubimo od Marusija ili od Barse kući. Kao što smo iznenadili PAO, tako može i on nas u Beogradu, ipak je to skup i ozbiljan tim. Ima još dosta da se igra, ovo je tek početak. Zato ... bez opuštanja, bez euforije, u igri smo za plasman u narednu rundu.