Rukomet 159

Utorak, 19.01.2010.

21:58

EP: Stanić doneo bod Srbiji

Reprezentacija Srbije uspela je da osvoji bod protiv Islanda (29:29) u prvom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu, posle odbranjenog sedmerca golmana Stanića.

EP: Staniæ doneo bod Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 14 godina

Opasna utakmica, samo da nam je sudjenje bilo bolje razbili bi ih, ali ni ovako nije lose. Ima sanse protiv Danske i Austrije, samo da delioci pravde budu nepristrasni.
NAPRED SRBIJO!!!!!!!!!!!!!!

ivan

pre 14 godina

ma nije meni sta ti, stari znalce, napisa, nego sta imas potporu od jedno 170 pluseva ispod komentara, di je vjerojatno i masu mojih sunarodnjaka. ma koje sudjenje, koje cupanje, o cemu ti pricas- opet urota samo ne protiv "nas" vec protiv malo vise "nas"...ma daj molin te...srpska reprezentacija je sinoc igrala lose i imala problema zato sta je SPORA i TESKA, i ne mogu pratit ritam koji skandinavci sa svojim brzoim rukometom nametnu, jednostavno nema vrimena za stvorit izglednu poziciju za sut...i to je sve, a ne ove price za malu dicu o sudjenju opet...oooo srce ti irudovo dokad ce nam uvik bit neko drugi kriv i vama i nama...?!

rukomet se igra i u odbrani

pre 14 godina

Vidim dosta se spominje Nikcevic i to sto nije igrao a sta mislite kakav bi rezultat bio da je on cuvao Stefansona?

Darko

pre 14 godina

Srecno smo prosli sinoc.Odlican je onaj komentar gde se covek pita sta se desava sa pivotom,sa krilima.
Opasan problem imamo sa pivotom,pogotovo sa Viloticem koji je snazan ali je trom i prespor.Ratka je trebao pozvati,strasan igrac i zna sebi poziciju da napravi.Jos jedna zamerka,Lapcevic,ako bude igrao kao sinoc nece valjati.Srednjeg beka kao da nismo imali u prvom poluvremenu,srecom ulaskom Vukcevica stvar je na bolje krenula.Stankovic je iznenadio sve
Svaka cast momci i sretno,obradujte nas

vasko

pre 14 godina

Mi bez Nikcevica ne mozemo na Dance! Razbice nas, oni su jos brzi od Islandjana! A mi sinoc spori kao nikada do sada. Sta bi sa onim moderan rukomet, igra preko krila i onda nase najbolje krilo presedi celu utakmicu na klupi???

Deja vu

pre 14 godina

Надам се бољој игри у сљедећим утакмицама,јер ово синоћ је био очај.Отесмо људима бод на правди бога.Станковић је био феноменалан као и Станић и Вучковић,али ако овако будемо играли не пише нам се добро.Није ми јасно који ми то рукомет играмо кад не користимо крила и пивота( једног Ратка Николића који је међу 5 пивота у свијету селектор уопште није позвао????).Сва игра нам се своди на индивидуалне акције Илића...Можда онај одбрањени седмерац буде прекретница.Без обзира на све,Напријед Србијо!!!

boki zagreb

pre 14 godina

Realno ste trebali izgubiti jer ste gubili cijelu tekmu od 3-5 razlike.. i za kraj još se izvukli sedmercem. Protiv hrvata neće ići tako,a Norveška je jača od Danaca s kojima tek trebate igrati. Nemate krila i playa,a na tim pozicijama su hrvati najjači!

Dejan NK

pre 14 godina

@Stefan Srbija
Stefane,promasio si temu.
Srbija je reprezntacija svih Srba,a ne samo vas iz Srbije.
I ne zaboravi da je Darko Stanic iz Mojkovca,a Ivan Nikcevic iz Niksica.

Fox Molder

pre 14 godina

Igrali smo lose i jako sporo,ali to nije nista novo jer tako igramo stalno.Necu reci nista novo ako kazem da igramo bez krila,ostale reprezentacije to znaju i naravno,skupljaju odbranu na sredini.Odbrana nam je jako losa,mi ako zelimo da napravimo jaci faul to je odmah za iskljucenje,sa obicnim odvlacenjem u jednu i drugu stranu oni su nam pravili ciste sanse za gol.
Ne znam koji je razlog sto nije igrao Nikcevic ali je ocigledno da moramo imati cetiri krila u rotaciji na svakoj utakmici.
Pa Kristijansen iz Danske ima 38 god pa je u tri najbolja krila na svetu a mi imamo Milosavljevica koji ima 37 i daje u spanskoj ligi 7-8 golova po mecu.Bio bi idealan za ovu reprezantaciju.On i Nikcevic zajedno u postavi,pa mislim da bi bilo dosta kontri.

a

pre 14 godina

Što bi se reklo "više sreće nego pameti", ali nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog meča. Igrač utakmice definitivno Stanić, otkrovenje meča Stanković. Vučković na nivou zadatka, Toskić se borio i to bi bilo to. Ilić je dosta išao na snagu, ali jednostavno je pročitan i nije mogao više od toga. Šešum je bio ispod svog nivoa. Problem koji imamo je desno krilo jer Kojić nije igrač koji ima napadački kvalitet, uz to u odbrani je dosta pucalo izmedju njega i Toskića. Moderni rukomet je pokazao da više ne prolaze igrači "specijalisti" za odbranu kao što su kod nas Kojić i Lapčević. Jedan je Didije Dinar!!! Danas igrač mora da igra u oba smera, i napad i odbranu. Igra sa dva pivota je imala za cilj da pravi rupe u njihovoj 6-0 odbrani gde bi bekovi mogli lagano da prolaze do šest metara, ali je slabo funkcionisalo. Inače, Atlason nas je ubio u drugom poluvremenu šutevima sa zemlje. Nadam se da će u meču protiv Danske igrati Nikčević i Andjelković jer nam treba brža i raznovrsnija igra, a naročito kontre.

Stari znalac

pre 14 godina

Pratim rukomet pomno vec tri decenije. Brat mi je do skoro igrao profesionalno rukomet i to na najvisem nivou. Ono sto niko ne vidi u ovakvim utakmicama jeste sudijski kriterijum. U pripremi svake utakmice igraci bivaju upozoreni kakvo se sudjenje ocekuje i ono sto je "javna" tajna je da za isti prekrsaj koji naprave igraci Srbije, Slovenije, Hrvatske i Rusije ide dva minuta, dok Francuzi, Nemci i skandinavci prolaze i sa po tri-cetiri prekrsaja i bez zutog kartona. Takva nasilnicka igra koja se "prodaje" od ranih 90-ih naovamo dovodi do frustracija pre svega bekova, pa se svima cini kako nerezonski sutiraju. Video bih vas da vas gromada od 120 kila poteze za dres, vuce ruku non-stop, cupa kosu, savija kicmu od pozadi, a sudija nista! A, na suprotnoj strani prvi faul koji je cak i cist i ides napolje. Smejurija!!! Kada bi se rukometna pravila striktno primenjvala niti Fra niti Ger ne bi prismredili ni 1/4 finalu bilo kog takmicenja. Ali, lova mora da se obrce...
Vrhunac cinizma je bio danasnji sedmerac na par sekundi pre kraja. Dakle, celu su utakmicu navlacili za Island i onda su u zadnjih tri minuta "o'ladili" pistaljke - to je bilo dovoljno da se vodjstvo stigne. Da su malo ranije stali sa svirkom, propala bi im racunica totalno. To vam sve govori o kvalitetu dva tima.
Bice tesko sa Danskom, ali nije nemoguca misija. Treba do dobiti i onda sa Hrvatima u boj za 1/2 finale. Srbija moze daleko da dogura, samo podrska i vera u sebe!

maksder

pre 14 godina

•Za Stefan Herceg Novi - Nemate VI dobre igrace, nego MI. Crnogorci, ne pricajte o reprezentaciji SRBIJE kao da je vasa. NIJE!!!
(Stefan Srbija, 20. januar 2010 00:00)

brat iz bosne pozdravlja brata iz crne gore i normalno bracu iz srbije.
ti si profulo temu.

Baston PG

pre 14 godina

Bravo momci! I gra je bila tokom većeg dijela utakmice daleko od dobre, ali drugo poluvrijeme uz sjajne Vučkovića, Stankovića (srpski Palasio) i čudesnog Stanića ostavlja nadu kakvu takvu za dalji tok prvenstva!

pedja80

pre 14 godina

Siguran sam da niko nije zadovoljan igrom,ni ja isto tako ali nesto mi govori da je najbolje sto je ovako ispalo...daj boze da sam u pravu!!!I jos nesto i sa tom losom igrom mi uzesmo bod i to na onakav nacin to moze da bude samo vetar u ledja...Dobili smo bod zlata vredan i shvatili gde smo tako da cemo sad delovati malo iz drugog plana a tad smo NAJOPASNIJI!!!NAPRED SRBIJO..NAPRED RUKOMETASI...NISMO SE PREDAVALI NI NA MINUS 4 4-5 MIN DO KRAJA TO ITEKAKO RADUJE!!!

beli

pre 14 godina

Zaista sam veceras bio iznenadjen i zatecen sto je Nikcevic celu utakmicu presedeo na klupi!!! Pa to je nedopustivo!!! On je nase najbolje i najiskusnije krilo!!! Bez njega nasa ekipa nema ni brze kontre i ni suteve sa krila...

dejannis

pre 14 godina

Nikcevic veceras nije ulazio u igru??? Kako je to moguce? Pa on je nase najbolje krilo! Gledao sam utakmicu protiv Francuza na kojoj me je odusevio igrom - odbrana, napad, brza kontra, golovi iz teskih pozicija... Sve je to veceras jako falilo... Seade kako si napravio takav propust?

Neutron

pre 14 godina

Bravo, bravo momci! Svaka vam cast. Bod protiv Olimpijiskog vicesampijona. Veliko srce ste pokazali. Veliko, veliko. Prosao je taj "pocetnicki" grc, Sada opustenije. Ja verujem da kada bi opet odigrali protiv Islandjana, vi bi ste dobili to garantovano. Bez obzira na sve, ovo je odlican rezultat i mnogo ocekujem od vas. Cestitke. BRAVO!!

BoB

pre 14 godina

Samo se nadam da ce za sledecu utakmicu selektor da ispravi VELIKU gresku i da ubaci Tubica u igru, a Kojica posalje na tribine ( zapravo sto se mene tice moze i kuci odma da ga posalje jer nema pojma)!

Ivan

pre 14 godina

Svaka cast na bodu, ali igra...!!! Nadam se da je bila slaba zbog treme i veoma vaznog meca sa teskim i iskusnim rivalom na pocetku...
Kada sam cuo da ce nam Hasanefendic biti trener, nadao sam se da cemo da igramo moderan rukomet jer je dugo godina u Nemackoj ali bar danas to nije bio slucaj... BICE BOLJE!
Krila kao da ne postoje, dobro znamo kvalitete Kojica u odbrani ali u napadu je posteno limitiran, 3-4 zicera je promasio, a mi imamo u 1.krugu samo njega na toj poziciji - Tubic nije u timu, Markovic malo bolji ali kao sto sam rekao krila nisu imala neki poseban ucinak, to je nasa stara boljka jer retko igramo da dobijemo visak na krilu... Nije mi jasno zasto Nikcevic nije uopste ulazio u igru!!!!!??? Svi znamo da je jedan od najboljih krila u spanskoj ligi, nas najbolji igrac za kontre kojih danas gotovo i da nije bilo, presporo krecemo u napad... nije ni Andjelkovic igrao a pre 10-ak dana sam procitao da je selektor rekao da ce se igra zasnivati na njemu!!! Ako su on i Nikcevic povredjeni onda OK, ipak se nadam da nisu jer su nam jako potrebni...
Kod situacija sa igracem vise ne igramo da razvucemo protivnika i da krilo dobije zicer vec se nasi bekovi odlucuju na suteve sa daljine bez neke uigrane akcije, kao da uvek kad imamo igraca vise imamo problem da je realizujemo, ponekad pomislim da je bolje da nemamo, nismo uspeli da iskoristimo 2 igraca vise!!! Mislim da je Toskic bolji u napadu i da vise treba da igra, a Ratko sigurno puno nedostaje, ali to je selektorovo...
Takodje nam se ponovila greska sa SP 2009 kad smo dozvolili da izgubimo u zadnjoj sekundi, samo sto nas je ovog puta fantasticni Stanic spasio, NE ZNAM zasto niko u zadnjih 20-ak sekundi, posle naseg izjednacujuceg gola, nije pravio faul i tako oduzimao vreme Islandjanima da odigraju akciju, da smo napravili bar 2 faula vreme bi isteklo i ne bi se tresli za sedmerac!!! To mi NIKAD nece biti JASNO, mislio sam da smo prosle godine NAUCILI LEKCIJU...!!!!
Svaka cast Stanicu da nije bio.. ne smem da zamislim!
Samo napred momci, mi smo uz vas, pa kako bude.

Nemanja, BG

pre 14 godina

da sam rodjen kao Islandjanin veceras bi verovatno porazbijao pola stana, a tv bi bacio kroz terasu, dok bi Stefansonu, Sigurdsonu i ekipi pozdravio pola familije.

RONNY

pre 14 godina

U nasoj reprezentaciji krila ne postoje. Sve se svodi na bekove i pivota. Pogledajte kako nas rasturaju krila svake repke koja igra protiv nas, a koliku ulogu imaju nasa. Pri tome ne mislim da su nasa krila losa, vec je mentalitet tima takav da se ponasa kao da postoje samo bekovi. A kada se neko i seti krila onda je lopta koja im se doda po pravilu losa. Dok u napadu ne bude igralo svih sest igraca, od velikih rezultata nece biti nista.

I mislim da je strasno koliko se nas tim oslanja na Ilica. Nadam se da je tim naucio tu lekciju u ovoj utakmici. Prilicno jeftino. Kada ga zatvore, kao sada, on se unervozi i igra na snagu bez ikakve upotrebe mozga, a ceo tim pati. Mislim da ga je Kojic bas jednom prilikom gledao posle jedne "sivonja" akcije i bilo je ocigledno da ne sme nista da mu kaze.

Zox

pre 14 godina

Stvarno je bez veze to da mi uvek iznova nakon svakog velikog takmicenja gradimo tim.

U odnosu na tim sa prvenstva prosle godine, ovaj tip je opet sporiji i neubedljiv!

Ali nadam se da je u pitanju neuigranost i da ce se stvari doci na svoje mesto protiv Danaca.

andrejko

pre 14 godina

Tako je Miloshe!!!...Ma ja neznam shto uopshte izlazimo nan teren kad znamo da sudije protiv nas....ocigledno, oni su poceli da sude kako treba u zadnjim minutama, kada smo dali 4 gola....tako se sudi, a ne kao do tada kada smo primili 29 gola....

анти цвеле, анти хасан, анти, анти

pre 14 godina

браћо Срби, кад је дошао Хасан, мање више сви до једног на овом порталу сте долазак истог усхићено пропратили и малтене нас прогласили краљевима универзума (хи мен оле!).
а сад... тоскић лево крило? којић целу текму играо, у офанзиви!?!? спрдња бре! једно десно крило, туга!
а Растко који је класа за све пивоте широм универзума (речима селектора) седи на неудобним требинама?! ај, ај, ваљда ће нам сване.

Напред момци! Напред Србијо!

Sale

pre 14 godina

Kojić. U napadu je skoro beskoristan, od pet šuteva maksimalno daje jedan. A koliko god je u odbrani srčan, drčan i ostalo, očigledno je da se nikako ne razume sa suigračem do donje. U prvom poluvremenu su skoro svi napadi išli preko njegove strane (drugo nisam mogao više da gledam). Nadam se boljim igrama , pa samim tim i rezultatima. Ni ovi islanjđani nisu slučajno bili drugi na OI.

Branislav

pre 14 godina

svaka cast momci dobar je i bod kada smo bili na rubu poraza nisu mi jasne poedine odluke selektora zasto su na klupi celo vreme bili Andjelkovic i Nikcevic pogotovo Nikcevic jer su nam sam krila ocajnicki hvalili golovi a izostanak Andjelkovica nije se osetio jer je tu bio fantasticni Vuckovic a za Kojica i Vilovskog oni su samo za odbrane a u napadu su nula zato je tu trebao da bude Tubic i Stojkovic verovatno bi i rezultat bio bolji .No sta je tu je u cetvrtak treba igrati protiv Danske svim silama ali samo sa najacim sastavom imamo sanse zato Nikcevica u prvu postavu.

aca nis

pre 14 godina

Nije mi jasno kako promenismo trenera a ono sto ne valja zadrzasmo,a jos i pokvarismo ponesto.Zadrzasmo igru kroz sredinu i samo sredinu,igranje bez krila,nekreativnost,a dodasmo jos i igru bez pivota(nije mi jasno sto nema Ratko Nikolica).Svaka cast Stanicu i Stankovicu,Vuckovicu,uz standardnog Momiru,mozda sam nekog i zaboravio al sa ovakvom igrom nazalost necemo daleko.

niki

pre 14 godina

SVAKA CAST PRE SVEGA STANICU I VUCKOVICU I IZGARANJU DO POSLEDNJE SEKUNDE!
Samo sto mi ne ide u glavu,zasto Nikcevic nije igrao,zasto covek pozva samo jednog desnog beka Kojica koji je specijalista u odbrani,napad slabo i olako se se trener odrekao igraca kao sto su Bojinovic i pogotovu Nikolica,jednog od najboljih pivota? Mnogo mi je krivo koliko je nisko pao sport koji da ima normalan savez bili bi smo u samom vrhu...
ali bez obzira na sve,NAVIJAM ZDUSNO ZA NAS TIM DO KRAJA I EKIPU KOJA JE TAMO!

mmarko28

pre 14 godina

Umalo da izgubimo utakmicu zbog loseg pocetka, kao i sto puta do sada na velikim takmicenjima. Hasanefendic je mnogo pogresio sa igrom sa dva pivotmena, to je proslo protiv Francuske, jer je bilo iznenadjenje, ali je danas bilo kontraproduktivno. Drugi pivot je skupio odbranu Islanda u sredinu, i onda su bekovi sutirali celo prvo poluvreme preko 2 bloka.
Pored toga, sva trojica nasih bekova su prvo poluvreme igrali jako nestrpljivo, sutirali iz neizradjenih pozicija, i delovali izgubljeno. U drugom poluvremenu su nas izvukli Stankovic i Vuckovic koji su mnogo ubrzali igru.
Vidim da puno ljudi pise da se igra uglavnom preko bekova, bez igre preko krila i slicno. Nije razlog za to taktika selektora ili nesto slicno vec cinjenica da mi imamo prilicno lose igrace na krilnim pozicijama vec godinama. Od svih igraca na krilima jedino Nikcevic ima ozbiljnu minutazu u jakom klubu. Svi ostali igraju u malim klubovima. Dobro desno krilo nemamo od 2005 kada se Milosavljevic povukao iz reprezentacije. Pa, u prvom poluvremenu Kojic je promasio kontru i sut sa krila , i mi smo iz rekontre primili dva gola. To nije taktika, vec nedostatak kvaliteta.

Aleksandar

pre 14 godina

Sada smo imali dosta srece ali ako i dalje igramo BEZ KRILA necemo daleko.Tako je nekoliko godina u nazad.Ja ne znam sta radi ovaj trener kada mu kojic igra celu utakmicu, slab je i sve sutira u dalji ugao, nema ni lob, mnogo me iznervirao!!!!Ali hrabro momci

rade

pre 14 godina

Nadam se da ce selektor posle odgledanog videa ove utakmice uvideti da mu Markovic na krilu znaci koliko i Toskic na krilu!!! Dali je moguce da on ostavi Nikcevica na klupi celu utakmicu??? Protiv Francuza je ubio Omeyera, strelac utakmice!Pa koga da pobedimo, kad mi nemamo ni kontru, ni suteve sa krila? Cini mi se da je Cvele vise igrao sa krilima nego Sead, a ovamo nam prodaje pricu o modernom i brzom rukometu! On kao da je zaslepljen Ilicem pa ne vidi kada treba da ga izvede i da da sansu drugom1 Strasno!!! Dosta mi je vise tih prijateljskih minutaza!!!

antifasista

pre 14 godina

Cestitke komsijama od Bosanca(po rodjenju ne zanimanju).Zelim vam da osvojite medalju i zlato sto da ne?Nego hajd sad budite ortaci pa nam u BIH posaljite jednog dobrog kosarkaskog trenera za reprezentaciju. Imamo Gordica, Taletovica, Kikana i dr.al nemamo brate trenera moze npr. Kari Pesic.Sportski pozdrav komsije.

Petar

pre 14 godina

Samo Jovica Cvetkovic i niko vise. Ovo je sramota kako smo igrali. Ne zelim da kritikujem previse, samo zbog krajnjeg rezultata, ali na proslom prvenstvu smo igrali tri puta bolje. Ako su neki zaboravili neka se podsete kako je to izgledalo kao npr. mec sa Norvezanima ili Nemcima. Jedan remi sa kombinovanim timom Francuske ne cini prolece. Ko razume, shvatice.

UROS

pre 14 godina

nemoj te pljuvati ove momke ovo nije ni delić onoga sto oni stvarno mogu! Ja sam veliki optimista posle ove utakmice sa Islanđanima i protiv Danaca će to biti sasvim druga priča.Napred Srbijo Volim te!

Milan 015

pre 14 godina

"Posle bitke je lako biti general"kaze nasa narodna poslovica.Stanicu svaka cast,samo tako nastavi.Cinjenica je da smo lose igrali u vecem delu meca veceras,ali je takodje tacno da nam Islandjani neleze kao protivnici.Uz pravu analizu vecerasnje utakmice i nas mentalitet mislim da mozemo bolje da odigramo.Ova ekipa ima potencijal i da uzme medalju.Mislim da cemo biti najbolji kada bude c trebalo.Samo napred i hrabro,netreba se plasiti nikoga.

ognjen

pre 14 godina

mislim da malo preterujete,jeste kojic igrao lose ali desi se svakome..sto se neko ne uhvati za neciju drugu losu igru,koliko je ilic promasio suteva..sve jeto normalno,mozda covek sutra da sve golove,dajte malo vremena. slazem se da je trebao tu da bude tubic,pa da malo odmeni kojica.

V. P. J.

pre 14 godina

Uh, sreća nam se osmijehnula na kraju. Ali sa ovakvom igrom, nećemo mi daleko stići. Meni se sve čini da smo prošle godine bili čak i bolji. Šta li su Nikčević i Anđelković radili na klupi, to nam samo Sead može reći. Pozitivna strana je što se igrači nisu predavali do samog kraja, i to je nešto novo u ekipi. Svaka čast Staniću i Stankoviću.
Ovo protiv Danaca može i mora bolje.

Pokrajac

pre 14 godina

Pa dobro jel moguce da nemamo ni jednog jedinog coveka koji moze da zameni onog nesrecnog Kojica?! Pa ja da sam na njegovom mestu ja bi sam izasao napolje, bolje bi bilo sa igracem manje...Tuzno! Sva sreca da se selektor opametio u drugom poluvremenu i izveo onog nesrecnog Stojanovica napolje, s' obzirom da napad preko pivota i krila ne postoji jedino je tako moglo nesto da se uradi... Ne razumem i zasto Nikcevic i Andjelkovic nisu igrali! Zaista sam negativno iznenadjen! Stanicu, Vuckovicu i Stankovicu svaka cast, ali to nije dovoljno, nesto mora da se promeni, inace, eto njih brzo nazad!

Dr.Pelegrini

pre 14 godina

Stanicu i Stankovicu kapa dole za danasnju igru.Sudjenje nebi trebalo kom. ali pivot Islanda kada god je dobio loptu to je bio ili gol ili sedmerac. Mozda losiju igru treba traziti i u nacinu odbrane koju igra Island.Cini mi se da su mnogo fizicki jaci od nas, a takodje su i dosta pokretni.Bilo je smjesno kada je Hasan uveo dva pivota, nisu imali sanse pored Islandjana.Sve mi se cini da nismo mogli drugacije ni da odigramo, cim bi se pribilizili na 8-9m jednostavno bi nas odnijeli igraci Islanda.Srecno u sledecemo krugu!!!

patriota

pre 14 godina

Svaka cast na bodu, ipak sam se na kraju radovao.
Nervira me sto se nastavlja igra koja nas vec izgleda, tradicionalno krasi, SREDINA SREDINA SREDINA i 9 METARA, nista vise...U svakoj se utakmici patimo na isti nacin, i sa jacim i sa slabijim reprezentacijama, nije mi jasno kako to ljudi ( trener itd ) ne vide i ne pokusaju uraditi neto po tom pitanju.Ako ovako nastavimo, opet ce nam na kraju biti
IN THE MIDDLE TO THE NIGHT...
Dajte razigravaca, malo vise ideja u napadu, i krila postoje zar ne??

Vladimir

pre 14 godina

Igra je ocajna!Taktika nula bodova. Tu je trener pogresio!!!Nek me neko ispravi ako gresim:
1.Opcija sa dva pivota na pocetku utakmice je katastrofalna greska trenera.To se vidi na osnovu rezultata i pozicione igre u napadu.Kako covek moze da se opredeli za tu taktiku na odbranu 6-0,stvarno nije mi jasno!
2.Ne moze bek suter da igra srednjeg beka!!!!Ima li neko da nije primetio da nama treba srednjak koji brzo prenosi loptu i namesta sut levom i desnom beku?Pa Ilic nije davao iz igre golove bas iz tog razloga.Nije imao ko da mu namesti akciju.Sesum je odlican igrac ali ne na poziciji srednjaka.Negovo mesto je na levom beku(kad se Ilic umori).Kad je usao Vuckovic to je odmah druga prica.To je mesto za njega i Andjelkovica
3.Nasa odbrana 5-1 je strasno losa.Nemamo mi igrace za tu odbranu i ne znam zasto se trener opredelio za tako nesto sem ako ne igra flastera.6-0 sa brzim izlaskom na igraca sa loptom je vidiljivo sa neba.U protivnom visak na desnoj strani je bio neminovan. Vislavski nije toliko pokretljiv, a istureni igrac videlo se da brzo ispada.
4.Gde su uigrane akcije za krila?Ma gde su uopste uigrane akcije?
-Sad smo imali srece,ali tako nece biti uvek!!!!
Ovi momci mogu mnogo,mnogo vise!

Shumadinac

pre 14 godina

ljudi, da se ne zanosimo...
Golman - svaka cast! Ova dva momka u drugom poluvremenu - veoma dobro...
sve ostalo... - na zalost - mislim da je onaj nemac krecmar bio u pravu - 11 mesto je realnost!
placam celoj kafani ako gresim - od srca!!!

Милош

pre 14 godina

Сваки ваш коментар на наше вечерашње издање је оправдан из разлога што смо стварно лоше играли, међутим треба узети у обзир да нисмо имали могућности да докажемо свој прави квалитет. Један једини разлог за то је суђење. Ја знам да се овај мој коментар неће свима свидети из разлога што се увек спомиње суђење када лоше играмо, међутим то је реалност. О фер суђењу могло се само говорити задњег минута када смо успели да стигнемо предност и изједначимо, али и то је све пало у воду 5 секунди пре краја меча! КО ЈОШ СВИРА СЕДМЕРАЦ 5 СЕКУНДИ ПРЕ КРАЈА УТАКМИЦЕ? Мене једино боли што је цео арбитарски свет против нас и не само вечерас него и претходних година и не само у рукомету већ и у осталим спортским играма. Али и поред тога бог је на нашој страни! БРАВО СТАНИЋУ!!!

Bane_Zemun

pre 14 godina

STANICU CARE !!!

Sto se tice cele ekipe, mnogo lose odigrano prvo poluvreme, jedan od razloga zasto smo na kraju izvikli samo bod (s kojim ruku na srce treba da budemo srecni). Jedna stvar mi nije jasna. Od 16 igraca na klupi u rotaciji je bilo maksimum njih 9-10. Zasto nisu igrali Andjelkovic i Nikcevic? Ne kazem da su bolji od ostalih vec pricam o jednostavnoj racunici: vise igraca u rotaciji - vise odomora, zveziji igraci. Prvo pol. smo odigrali skoro sa istom postavom. Ilic ne moze da izdrzi celu utakmicu i u napadu i u odbrani...

Nadam se boljem razultatu protiv Danaca.

NAPRED SRBIJA !!!

Srce na teren

pre 14 godina

Momci hocemo srce na teren!!!!!Morate mnogo vise da se borite,da budete slozniji,da podizete atmosferu na terenu tokom cele utakmice,da podrzavate jedni druge i kad ide i kad ne ide!!!!Moze lose da se igra al da se ne bori ne moze!Nadam se da uz pomoc nasih navijaca i velike borbe mozemo da dobijemo Dance.Srce na teren!

Rukometaš

pre 14 godina

Hvala treneru Islandjana sto je ovaj Gud. izvodio sedmerac a ne Stefanson.Bravo za Stanica koji nam je doneo bod odbranivsi sedmerac u zadnjoj sekundi.Celu utakmicu sem finisa bii smo inferiorni.Imamo sansu protiv Danske.

misa

pre 14 godina

Zamalo da nas sahrani ocajna taktika trenera Hase.Sa dva pivotmena smo igrali deset minuta u napadu sporo isto kao deset proteklih godina.Tada su Islandjani napravili razliku od cetiri gola koju nisu ispustali do samog kraja.Srecom da smo imali raspolozenog Stanica i u drugom poluivremenu Vuckovica i Stankovica.Bod nismo zasluzili nimalo

Rista

pre 14 godina

Bili bi mnogo jaci kada bi imali jedno desno krilo koje bi makar imalo 50% uspesnosti sa krila! Ovaj Kojic nemoze nista da ubode. Svaki put kada dobije loptu na krilo uvek sutira u isto mesto. Pa sada svaki golman zna gde ce Kojic da sutira. Takodje kada je sam
u kontri uvek i znaci uvek sutira u nizi ugao na golmanovu desnu stranu. Stvarno je neverovatno da nemamo bolje desno krilo vec nekoliko godina. Bolje mozda i Tubic da igra nego ovaj! I Ilic je poceo da preteruje sa tim sutevima sa devet metara u
desni donji ugao golmanu. Golmani znaju da stalno sutira
u to mesto i lagano to brane.
Stojkovic koji je dva puta bolji i od Toskica i Vilovskog nije ni u protokolu!? Covek je zver na liniji i drugi je strelac lige sampiona! Ali mi izgleda moramo da igramo sa osrednjim igracima jer moguce da oni bolje slusaju selektora?
I pored svega svaka cast momci i samo napred!

Vienna

pre 14 godina

losa igra nase reprezentacije u odbrani i u napadu, igramo vrlo sporo, bez ideja, bez kontri i bez krila, tako da se cela nasa igra zasniva na bekovima sve u svemu mozemo da budemo zadovolji sa ovim bodom. Stanic i Stankovic za svaku pohvalu, jedna svetla tacka u timu na vecerasnjoj utakmici.

shalana

pre 14 godina

KOJIĆU, BRATE MILI.....


Rukomet je vrlo prosta igra: jaka odbrana, dobar golman, koji zna da baci kontru i brza krila.....

Opet igramo bez unutrašnje igre.... užasna utakmica... valjda će biti bolje.... nedostaje hitrina u napadu....

Milos

pre 14 godina

Stanic Kokanidja majsor nad majstorima! Kako smo se nadali dobro smo se udali! Idemo dalje, imamo dan odmora, ako se malo usredsredimo da vratimo kreativnost napadu i poboljsamo odbranu, mogu pasti Danci i sa tri boda i uz malo srece posle da polufinala! Ziveli!

vllll

pre 14 godina

Kontre, kontre, kontre... Mnogo srece na kraju... Stankovic, Vuckovic, Stanic, SVAKA CAST... +++Svaka cast i ostalima, a trener Hasanefendic je bio savrseno smiren kakav i treba da bude trener... Bod kao kucan... vrlo vazan za dalje... NAPRED MOMCI !!! NAPRED SRBIJA!!!

bojan

pre 14 godina

svaka čast momci. bod protiv Islanda je veliki uspjeh.oni su aktualni viceprvaci OI.za one koji pljuju naše momke mogu samo reći da su Islanđani u pripremama tukli dva puta Njemce u Njemačkoj, pobijedili Španjolce...To je jedan uigran tim čija se okosnica već dugo bitnije ne mijenja.Mislim da ćemo imati lakši posao sa Dancima.SRETNO NAŠI.POZDRAV IZ VIŠEGRADA

jojojo

pre 14 godina

Zasto nije igrao Nikcevic??? On zabija i iz minusa kad drugi nemaju hrabrosti da zavrse preuzima odgovornost!!! A za kontre je najbolji, kad ubaci u brzinu ne moze kamera da isprati!!!

Mwa

pre 14 godina

I nama sreca u rukometu da osmehne, ovaj, nije sreca, vec Stanic.

Svaka cast Stankovicu i Vuckovicu koji su nas takodje spasili.

Nakon prve utakmice, mogu reci sa zaljenjem da smo napravili jedan veliki korak unazad u odnosu na tim sa proslog prvenstva.
Sporiji smo i bez kontri.
A i sut iz daljine je daleko slabiji, jer nema tu nekih igraca.

Ali, nadam se da gresim, pa da ce me momci demantovati u narednim utakmicama gde ce igrati na visem nivou.

BRAVO MOMCI!!!

antap

pre 14 godina

Sreca nas je ovog puta posluzila. A igra, bas onakva kakvu reprezentacija pruza vec godinama: krila nemamo, kontre nemamo, idemo samo kroz sredinu, pa ako prodje prodje, neuigrane akcije, ne umemo da igramo sa igracem vise, lagano primamo golove, tesko ih dajemo, odlican golman, dobri bekovi. Sve vec vidjeno mnogo puta do sada. Ovog puta imali smo srece, a sledeceg...? Ajmo momci, mozete vi to mnogo bolje.

branko

pre 14 godina

Гледао сам ја оваквих утакмица. Данас је само била необична подела улога. Наши су у прошлости знали овако испустити добијену утакмицу, не једном. Скандинавцима се то ретко догађа. Врхунац свега је свакако био онај пенал на крају. Ногу Дарка Станића према лопти водило је божје провиђење које тиме као да је поручило : `Ја урадих што је било до мене – остало је на вама`. Боља инјекција самопоуздања од ове готово да није могућа. Логично би било а ја то и очекујем да екипа против Данске игра много боље и сигурније а то би, уверен сам, донело и добар резултат.
О детаљима, другом прилоком.

sablja

pre 14 godina

bravo rodjace bravo darko ti si ponos nas stanica naravno uz mene :-)kako mi je rodjak branio pa to je cudo ..........darko stanic jedn je darko stanic .........p.s a zasto nema andjelkovica

crnivlada

pre 14 godina

Bravo Stanicu majstore!!!Medjutim celokupni utisak na tekmu,je vrlo slab...Mi se mucimo da damo gol,dok sa druge strane islandjani furaju kontre,i lagano ih postizu.Sem Stanica izdvojio bih Vuckovica,i naravno brilijantnog Stankovica,koji nas je takodje odrzao.Svi ostali,moraju mnogo bolje.

Ivan

pre 14 godina

Pre mesec dana sam rekao da je trebao da zove Tomića, kao najbolje krilo u našoj ligi. Mnogi se nisu složili sa tim misleći da je on "mator" za ovu ekipu. Evo, videli smo kako igra godinu dana mlađi Kojić. U napadu se uplaši kad treba da šutne, procenat nula. U odbrani prolazili pored njega kao da nije tu. Definitivno najgori igrač u našoj reprezentaciji i najzaslužniji što nismo pobedili. Ostalima svaka čast na borbenosti, samo napred!
P.S. Ne nerviraj se Žućo, moraće da te zovu za London!

Torrente

pre 14 godina

Šta reći posle ove horror završnice? Ni taj jedan bod nismo zaslužili, ali opet sreća prati hrabre. Nadam se da će protiv Danske u sredu biti barem maklo bolje! Napred SRBIJA!!!

Milan

pre 14 godina

Dobar rezultat! Ja ljudi nemogu da se nacudim koliki smo mi baksuzi sto se tice rukometa. Mi nikada nemozemo da sastavimo najacu reprezentaciju. Naprimer kada smo imali generaciju sa Perunicicem i Jovanovicem bilo je svadja i svega i svacega. Sada nam absolutno najbolji pivot (Stojkovic) neigra iz neznanih razloga. Da li selektor gresi ili je igrac kriv to niko nezna ali ono sto znamo je da smo jako oslabljeni bez Stojkovica. Vujinova i Prodanoviceva povreda su jos veci baksuzi! Ako se Kojic povredi ko ce da ga menja? Desnjak Andjelkovic?

France

pre 14 godina

KATASTROFALNA igra u prvom poluvremenu, nista bolja ni u drugom. Samo pukom srecom i cinjenicom da imamo odlicnog golmana uzeli smo bod. Treba se radovati jer je taj bod kao kuca velik, ali ako ovako budemo pristupili protiv Danske i Austrije, gubimo obe utakmice 100%, jer se ovakvo cudo ne desava 2, a kamoli 3 puta. Nije mi samo jasno da mi nemamo bolje desno krilo od onog nesretnog Kojica. Puno srece Orlovi, trebace vam! :)

pogrebnjak

pre 14 godina

Jako losha igra nashe reprezentacije,na ovom mechu nisu pokazali onakvu igru kakvu mogu da igraju i kakva se od njih ochekuje!Ovaj bod danas je premija!Stanicu svaka chast ne samo na ovom poslednjem sedmercu dechko je branio celu utakmicu konstantno dobro,pored njega dobri su bili Ilic,Vuchkovic ali misli da je fenomenalni Stankovic pokrenuo igru u drugom delu!Samo hrabro na Dansku,pokazite sve shto znate i pobeda je tu!Napred Srbija!

Zivce ste mi iskidali.

pre 14 godina

Bravo momci ! Kada ste ovakvom igrom uspeli da uzmete bod opasnom Islandu, mislim da ce te uspeti da napravite nesto veliko.

Davor

pre 14 godina

Gde su sad dezurni kriticari koji su pitali ko je taj Stankovic i otkud on u reprezentaciji?! Losa igra, ali ipak osvojen bod na kraju... Samo napred momci...

srbija

pre 14 godina

na ovom mecu me je zadovvoljila samo igra stankovica njemu svaka cast a ostali nemam reci.
najgore sto ce proizici iz ovog meca je to sto svi smatraju da je ovo uspeh.
realnost - ovo jeste uspeh ako mi planiramo da budemo 8. ali ako se vratimo par dana unazad pa se prisetimo prica o polufinalu i medalji onda je ovo veliki neuspeh i to veoma veliki ne to zbog rezultata koliko zbog IGRE!!!

Igorrrr

pre 14 godina

Momci svaka cast na borbi do zadnjeg sekunda...Stanic i Stankovic su odigrali na zavidnom nivou ali nemogu da se otrgnem utisku Kojica koji je "zivotinja u odbarni ali desno krilo treba da igra i napad a njega nigdje...napred momci samo hrabro SRBIJA!

Makaveli

pre 14 godina

Darko majstore. Mogli smo i da pobedimo, ali ne treba biti nezadovoljan. Island je jak protivnik, i ovaj bod nam znaci mnogo. Protiv Danske ta bude, a protiv Austrije lagano dobijamo.

Srbija!

lazar

pre 14 godina

Jedan je Darko Staniiiiic ,oooooo......Dobro smo izvukli bod obzirom da nemamo desnog beka,i da Sesum nije spreman.Toskic ne moze sam da igra pivotmena a Stankovicu i Vuckovicu svaka cast,tako se dize citava ekipa

Pegone

pre 14 godina

Bravo momci ,steta sto je samo odbrana malo skripila.Nadamo se pobedama u narednim susretima a sada idem da gledam odozdo sargarepe kako rastu .

AWET

pre 14 godina

Pa,dobro smo i prošli s obzirom da nije u reprezentaciju pozvano dosta odličnih igrača iz domaće lige:Marko Kovačević(PKB),Duško Dragić(Kolubara)...

nz

pre 14 godina

Sreca na nasoj strani. Island je realno bio bolji celu utakmicu,nasi se na kraju povratili i izvukli bod. Pohvale za fantasticne Stanića,Stankovića i Vučkovića, oni su nosili ekipu celo drugo poluvreme.

Anonimac

pre 14 godina

Posle ovakve igre i osvojenog boda na ovakav nacin, ili cemo osvojiti medalju ili cemo doziveti fijasko.
Nadam se da nisam dobro razumeo unezvereno lice naseg selektora... Stanicu svaka cast.

picajzla

pre 14 godina

sve se dobro zavrsilo, ali jedini krivac za nas remi su bili Stanic i Kojic. jedan nam je doneo bod, a drugi ga je odneo. katastrofalno je igrao Kojic, koliko je samo sebican bio i koliko je zicera promasio. to je nedopustivo za jednog reprezentativca. nadam se da ga Hasanefendic vise nece pustati u igru.

sisi

pre 14 godina

jedina greska Hasana je sto umesto kojica nije stavio tubica. Decko bi odigrao odbranu na istom nivou kao kojic, a u napadu sigurno mnogo bolje.
Procicemo valjda u drugi krug, pa ce moci da ispravi gresku!
Napred Dragane
Napred Srbija, do medalje

sasa011

pre 14 godina

Bravo majstori..vidi se da jos sve ne stima,ali bice ok-mislim da je najveca pobeda cinjenica da se nismo predavali do zadnjeg sekunda,bez obzira na stalni minus u golovima..Samo hrabro!

bojan

pre 14 godina

neznam kako smo izvukli ovaj bod al ajd malo da se i nama vrati. Inace grozna igra gde se sve svodi na individualne poteze. Kojic najveci antitalenat rukometa, mislim da on samo kod nas moze igrati.3 ciste prilike za gol promasio.

juju

pre 14 godina

Bravo za Stanića, ali ako nastavimo da igramo ovakvu odbranu necemo nigde iz grupe.
Novi selektor nije doneo nista novo u našoj igri, napadi nam idu kroz sredinu, krila su zanemarena a kontre ne treba komentarisati...

ponosan

pre 14 godina

sta reci osim bravo!!!!! i svaka cast!!!!! .... konacno da neka nasa reprezentacija pokaze da je izuzetno mentalno jaka...!!! ovo ce posluziti kao sjajan podstrek za nastavak prvenstva!!!!

kalimero

pre 14 godina

au bre pa ovaj nas Hasan me je totalno razocarao,odakle mu ideja da stavi Markovica celu utakmicu da igra kada decko deluje kao da ne zna sta ga je snaslo,ne zna se gde je bio gori da li u napadu ili odbrani,bekovi su tek provaljeni,ni jednu akciju nisu zavrsili golom,sve se svodi individualne akcije!?

Branko's

pre 14 godina

Bravo Mange, a jesi faca nema sta! 2 godine bez zvanicne utakmice i da brani covek ovako, svaka ti cast>
U buducim utakmicama da se poradi na odbijene lopte, dali su nam 10 golova iz odbitke jer nema ko samo da pokupi loptu kad odbrani Stani. Kojicu, pakuj kofere i napusti Austriju, spasi ekipu!!! Covece, promasio si 4 puta sam 1 na 1 sa onim cupavim golmanom sa Islanda. To ne moze da se tolerise. Ostalim momciama svaka cast za drugo poluvreme. Da nije bilo treme na pocetku, dobili bi smo glatko ovu utakmicu.
SAMO NAPRED SRBIJA!

Maximus Desmus Moridius

pre 14 godina

Zasto pivotmen ne postoji??
Zasto opet krila nemamo??
Zasto Stankovic nije igrao od pocetka??
Zasto se ja ponovo nerviram??
Mada, na kraju sam se radovao..=)

marko cg

pre 14 godina

Svaka cast Stanicu,ali mislim da smo nezasluzeno uzeli bod,kojem se naravno radujem i mislim da cemo bolje odigrati sledece utakmice!!!

ciganDOgroba

pre 14 godina

Ma necu vise ovo da gle3dam nikada!!! Celu utakmicu gube sa 3-4 gola razlike pa se u poslednjem minutu razigraju i dovedu utakmicu u egal pa naprave sedmerac kad je vreme isteklo pa ga Stanic odbrani a oni slave kao da smo postali prvaci Evrope!!!
Jedan zivot imam i necu da me strefi infarkt zbog vaseg "lako cemo"

Mito

pre 14 godina

Na kraju ipak bravo. U utakmicu smo usli komotno, dali protivniku 3 gola fore i jurili rezultat. Uz cestitke posebno Stanicu i desnom beku mislim Stankovicu hteo bih da postavim samo dva pitanja strucnom stabu nase reprezentacije i to: 1. Protivnicki golman nam je 90% odbrana imao po zemlji, odnosno niskih lopti i nama treba da prodje celo prvo poluvreme da se to primeti zar ne? Cim su poceli sutevi nesto vise on je skinut sa gola.
2. Koja je uloga Kojica? U napadu igramo bez desnog krila, mada ni levo bas nije imalo prilika, a Kojic je dao samo jedan gol a dva ili tri je promasio odnosno pucao je nisko osim jedne visoke lopte koja je pogodila precku. Kod niskih lopti golman je vec lezao kada je Kojic sutirao. Posebno pitanje je njegova igra u odbrani jer je sa te strane duvala promaja. Neznam, ali zar mi nemamo drugog igraca na tom mestu?
Jos jednom cestitke za borbenost do kraja.
S postovanjem

torca du

pre 14 godina

kažu najbolji su skandinavci u rukometu a ono Balkan 5 - Skandinavija 1,šteta da ste ih dobili bilo bi perfektno mada i nije mi drago za Slovence,adioo

dgbeograd

pre 14 godina

rezultat je zadovoljavajuci ako se u obzir uzme igra nasih tokom 60 min... svi osim stankovica, vuckovica i stanica su bili katastrofa, isprepadani, spori! a ovaj ilic mi se na onu stvar popeo, radi isto sto i na svetskom u hrvatskoj - lako je zabiti gol kad si sam! markovic nema krvi u sebi, kakvo je to krilo? zasto je nikcevic na klupi celu utakmicu??? kojic je igrao jako lose napad...

gogesha

pre 14 godina

Svaka cast Stanicu, a bome i Stankovicu, covek je stvarno ko od stene odvaljen.
Bod zlata vredan!
Al nesto stvarno ne mogu da shvatim, najslabija karika u timu, vitez Koja igra najvise u utakmici. Nista nije pokazao u odbrani, a u napadu katastrofa. Sa njim u timu jedna opcija manje u napadu, stvarno cudno sto se opet on forsira. Jos nesto, sta je sa Nikcevicem, neverovatno da nije dobio sansu danas...
Sve u svemu odlicno smo prosli kako smo krenuli, posle ovog danas moze samo bolje,mnogo bolje!
UZ SRBIJU DO KRAJA!!!

superiorni

pre 14 godina

Pošteno, i nismo zaslužili ovaj bod, ali i nama nekad da se posreći. Svaka čast golmanu Staniću na odbranjenom sedmercu, valjda će ovaj bod protiv Islanda koji je jedan od favorita za finale, dati našim momcima određenu dozu adrenalina i vere u sebe da u nastavku prvenstva gaze redom! p.s jel i Vama smetala boja dresova naših, nikako da se naviknem da igramo u belo crvenoj varijanti, zamalo pa sam navijao za Island... pa se setim da su naši beli! Sve mi ličili naši na recimo... Poljsku :))

Srbija do groba

pre 14 godina

Pa ljudi moji, da li ovo moguće. Cijelu utakmicu smo gubili i gle čuda da u zadnjim sekundama dođemo do boda. Bravo Staniću majstore, bravo, bravo milion puta. Ovaj remi treba da bude motiv za nastavak, pa da uz Božju pomoć pobijedimo Dansku i Austriju, pa u drugo kolo sa 3 boda.
NAPRIJED SRBIJA!!!
POZDRAV IZ RS!!!

slabo

pre 14 godina

nisu islandjani jaki nego smo mi slabi tj nasa odbrana...napad smo popravili u 2. puluvreme a u prvo smo igrali ko deca,mora mnogo bolje nadam se da ce ih ovaj bod podstreci da igraju jos bolje... sta izvodi ovaj trener sa toskicem na krilu od pocetka mi je ona najslabija karika u ekipi

Ivan

pre 14 godina

Uzas. Igrali smo kao da smo se prvi put skupili. Opet ista igra kao ranijih godina. Gde su krila gde je Nikcevic? Kojic kao i 1000 puta do sada najgori igrac. Ilica su dobro cuvali, Sesum kao da nikada nije video loptu. Toskic se borio kao lav ali jednostavno Olaf je prejak igrac. Vilovski se nije video a najjaci igrac u reprezentaciji ocekivao sam da ce snagom da sacuva Olafa. Stanic heroj ne samo zbog sedmerca na kraju vec je cele utakmice briljirao. Onaj decko Stankovic sto je usao je stvarno napravio razliku na terenu, svaki njegov sut je usao u mrezu pa decko ima top u ruci i zasluzio je da dobije vecu minutazu. A da sta je sa Nenadicem? Mislim da bi umesto Vilovskog trebali da probamo da igramo Rastkom Stojkovicem on bi mozda mogao da se pokaze kao dobro resenje bas kao sto je danas bio Stankovic. A da mozda i onaj decko Tubic bi mogao da proba umesto Kojica ili Milan Torbica. U svakom slucaju crno nam se pise protiv Danske ako ovako nastavimo, zgazice nas kao mrave. Seade pokazi im snimak utakmice mozda se i trgnu ne moze se vise preko bekova mora da se daje lopta i krilima i pivotu.

ZareGK

pre 14 godina

Stanic i Stankovic su nas spasli na ovoj utakmici...vise puta sam mislio da je utakmica gotova ali kad je usao stankovic..druga prica ...stanic je vec dobio novi FanPage na Facbook-u pod imenom Stanic srpski heroj svaka cast momci..ali ako zelite nesto bolji plasman na EP mora i ostatak ekipe da igra a ne samo da nas vadi stanic,stankovic I ilic je zadovoljio...mora i moze bolje

boombar

pre 14 godina

Usprkos kretanju rezultata i prikazanoj igri nije to bilo tako loše kako se na mahove činilo. U prvom poluvremenu nismo uspevali da im pariramo samo zahvaljujući neverovatnom "golmansonu" koji je u jednom trenutku imao statistiku 9/18 i zahvaljujući tome primili smo X golova iz kontre. Donekle me je zbunila postava s dva pivota koju smo igrali do, skoro, 15. minuta a koja nije dala željene rezultate jer su bekovi ipak morali šutirati iz neizrađenih pozicija.
Sreća pa su Stanković i Vučković u drugom poluvremenu odigrali odlično i dali neverovatan spid celoj ekipi. Čini mi se da fizika nije bila na lošem nivou. Ako ovako budu ginuli u svakoj utakmici rezultat će doći sigurno.
Na kraju ne znam koji pridev da upotrebim da bih okarakterisao Stanićevu igru.
Idemo dalje.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ono sto fali ovoj reprezentaciji jeste plejmejker odnosno srednji bek koji je malo nizi i laksi i koji moze da proigra strasne sutere koje imamo.Ne mozete ocekivati od Ilica,Sesuma i drugih koji imaju vanserijske suterske sposobnosti da sami sebi tek tako iskreiraju situaciju za gol.Razlog je jednostavan,oni imaju preko 100 kila i 2m svaki i logicno je da nisu pokretni kao npr. Andjelkovic koji ne znam zasto ne igra?Uz pravog razigravaca(kao sto je kod hrvata Balic) nebo bi bilo granica ovim momcima jer zaista mislim da imamo najjace sutere na svijetu,samo ih nema ko proigrati.

Dado

pre 14 godina

Bravo momci. Imali smo i malo sreče.Meč smo skoro izgubili zbog one taktike na početku, kad smo igrali sa dva pivota. Osim toga nam nedostaju golovi sa krila i kontre. Kojić nije za napad pa i Markovićnije odigrao kako treba. Ne znam zašto naše najbolje krilo Nikćević nije igrao, pa i Torbica nije ušao. Trebao bi Hasan više da menja

Новосађанин

pre 14 godina

Свака част овом Станићу, човек је стварно мачка!!!А што се тиче осталих, мораће много боље(ако уопште могу)...Зашто Ненадић не игра у нападу са Шешумом?Па дечко је змај...

Pro

pre 14 godina

Ivan Stankovic-MASINA :-)

Decko je objasnio za svoj debi u seniorskoj A selekciji.
Naravno, oni koji se secaju znaju da je u juniorskoj reprezentaciji bio bog i batina.

Timoscuk

pre 14 godina

Joj ljudi utakmica za srcani udar jedva sam preziveo!One sudije se stvarno brukaju!Srbija samo napred veliki je ovo povratak!Idemo dalje samo dalje!SRBIJAAAAAAAAAAAAA

paka

pre 14 godina

samo da na startu utakmice nisu bili zgranuti, impresionirani - sta li vec - sve bi bilo daleko konfornije.

odlicno smo prosli s obzirom na to da su nas razbijali u kontrama i posebno s obzirom na to da mi ne umemo da igramo preko krila.

da nije bilo fenomenalnog stanica ne bi smo iscupali ovaj bod. ipak smo dobro prosli i sad je valjda barijera probijena, strah nestao i mogu konacno da krenu da igraju onako kako su to danas radili stankovic i vuckovic - neustrasivo.

bravo za borbenost na kraju, tj. da su igrali do kraja krajnje skoncentrisano.

bravo za stanica koji je bio maestralan, maximalno smiren i odlican u svakom pogledu.

sad samo smireno na dance!

nikol dž.femija

pre 14 godina

E bravo, bravo za celu ekipu, A POSEBNO ZA STANIĆA, svaka čast.

Dosuditi sedmerac u poslednjim trenucima i odbraniti...FANTASIČNO.

Uzgred, prošle nedelje sam, putujući vozom, upoznala strica i tetku golmana Stanića. Pozdrav i za njih, verujem da su ponosni i srećni.S puno topline su pričali o Darku,naravno.

Ljubitelj rukometa

pre 14 godina

Kako je igrao ovaj Stankovic,fantasticno.Njega od pocetka protiv Danaca,pored njega bekovi Ilic i Vuckovic,Sesum nek malo odmori...A onom Kojicu ne treba dati da igra,promasio je tri cista zicera!A kako su svi jaki,o tome necu da pricam...

nikola

pre 14 godina

Super za remi ali ja nisam bas odusevljen igrom.Opet ne igramo preko krila,opet nema kontranapada.Verovatno nam ni protivnik nije dozvoljavao da bolje igramo, ali opet...
Bekovi su nam po obicaju dobri.Ko je onaj Stankovic,gde igra?Odlican igrac,prava zamena za Vujina.
I zasto Nikcevic nije igrao celo drugo poluvreme?On je za kontre kralj.

Maximus Desmus Moridius

pre 14 godina

Zasto pivotmen ne postoji??
Zasto opet krila nemamo??
Zasto Stankovic nije igrao od pocetka??
Zasto se ja ponovo nerviram??
Mada, na kraju sam se radovao..=)

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ono sto fali ovoj reprezentaciji jeste plejmejker odnosno srednji bek koji je malo nizi i laksi i koji moze da proigra strasne sutere koje imamo.Ne mozete ocekivati od Ilica,Sesuma i drugih koji imaju vanserijske suterske sposobnosti da sami sebi tek tako iskreiraju situaciju za gol.Razlog je jednostavan,oni imaju preko 100 kila i 2m svaki i logicno je da nisu pokretni kao npr. Andjelkovic koji ne znam zasto ne igra?Uz pravog razigravaca(kao sto je kod hrvata Balic) nebo bi bilo granica ovim momcima jer zaista mislim da imamo najjace sutere na svijetu,samo ih nema ko proigrati.

srbija

pre 14 godina

na ovom mecu me je zadovvoljila samo igra stankovica njemu svaka cast a ostali nemam reci.
najgore sto ce proizici iz ovog meca je to sto svi smatraju da je ovo uspeh.
realnost - ovo jeste uspeh ako mi planiramo da budemo 8. ali ako se vratimo par dana unazad pa se prisetimo prica o polufinalu i medalji onda je ovo veliki neuspeh i to veoma veliki ne to zbog rezultata koliko zbog IGRE!!!

Stari znalac

pre 14 godina

Pratim rukomet pomno vec tri decenije. Brat mi je do skoro igrao profesionalno rukomet i to na najvisem nivou. Ono sto niko ne vidi u ovakvim utakmicama jeste sudijski kriterijum. U pripremi svake utakmice igraci bivaju upozoreni kakvo se sudjenje ocekuje i ono sto je "javna" tajna je da za isti prekrsaj koji naprave igraci Srbije, Slovenije, Hrvatske i Rusije ide dva minuta, dok Francuzi, Nemci i skandinavci prolaze i sa po tri-cetiri prekrsaja i bez zutog kartona. Takva nasilnicka igra koja se "prodaje" od ranih 90-ih naovamo dovodi do frustracija pre svega bekova, pa se svima cini kako nerezonski sutiraju. Video bih vas da vas gromada od 120 kila poteze za dres, vuce ruku non-stop, cupa kosu, savija kicmu od pozadi, a sudija nista! A, na suprotnoj strani prvi faul koji je cak i cist i ides napolje. Smejurija!!! Kada bi se rukometna pravila striktno primenjvala niti Fra niti Ger ne bi prismredili ni 1/4 finalu bilo kog takmicenja. Ali, lova mora da se obrce...
Vrhunac cinizma je bio danasnji sedmerac na par sekundi pre kraja. Dakle, celu su utakmicu navlacili za Island i onda su u zadnjih tri minuta "o'ladili" pistaljke - to je bilo dovoljno da se vodjstvo stigne. Da su malo ranije stali sa svirkom, propala bi im racunica totalno. To vam sve govori o kvalitetu dva tima.
Bice tesko sa Danskom, ali nije nemoguca misija. Treba do dobiti i onda sa Hrvatima u boj za 1/2 finale. Srbija moze daleko da dogura, samo podrska i vera u sebe!

ciganDOgroba

pre 14 godina

Ma necu vise ovo da gle3dam nikada!!! Celu utakmicu gube sa 3-4 gola razlike pa se u poslednjem minutu razigraju i dovedu utakmicu u egal pa naprave sedmerac kad je vreme isteklo pa ga Stanic odbrani a oni slave kao da smo postali prvaci Evrope!!!
Jedan zivot imam i necu da me strefi infarkt zbog vaseg "lako cemo"

Mito

pre 14 godina

Na kraju ipak bravo. U utakmicu smo usli komotno, dali protivniku 3 gola fore i jurili rezultat. Uz cestitke posebno Stanicu i desnom beku mislim Stankovicu hteo bih da postavim samo dva pitanja strucnom stabu nase reprezentacije i to: 1. Protivnicki golman nam je 90% odbrana imao po zemlji, odnosno niskih lopti i nama treba da prodje celo prvo poluvreme da se to primeti zar ne? Cim su poceli sutevi nesto vise on je skinut sa gola.
2. Koja je uloga Kojica? U napadu igramo bez desnog krila, mada ni levo bas nije imalo prilika, a Kojic je dao samo jedan gol a dva ili tri je promasio odnosno pucao je nisko osim jedne visoke lopte koja je pogodila precku. Kod niskih lopti golman je vec lezao kada je Kojic sutirao. Posebno pitanje je njegova igra u odbrani jer je sa te strane duvala promaja. Neznam, ali zar mi nemamo drugog igraca na tom mestu?
Jos jednom cestitke za borbenost do kraja.
S postovanjem

Милош

pre 14 godina

Сваки ваш коментар на наше вечерашње издање је оправдан из разлога што смо стварно лоше играли, међутим треба узети у обзир да нисмо имали могућности да докажемо свој прави квалитет. Један једини разлог за то је суђење. Ја знам да се овај мој коментар неће свима свидети из разлога што се увек спомиње суђење када лоше играмо, међутим то је реалност. О фер суђењу могло се само говорити задњег минута када смо успели да стигнемо предност и изједначимо, али и то је све пало у воду 5 секунди пре краја меча! КО ЈОШ СВИРА СЕДМЕРАЦ 5 СЕКУНДИ ПРЕ КРАЈА УТАКМИЦЕ? Мене једино боли што је цео арбитарски свет против нас и не само вечерас него и претходних година и не само у рукомету већ и у осталим спортским играма. Али и поред тога бог је на нашој страни! БРАВО СТАНИЋУ!!!

jojojo

pre 14 godina

Zasto nije igrao Nikcevic??? On zabija i iz minusa kad drugi nemaju hrabrosti da zavrse preuzima odgovornost!!! A za kontre je najbolji, kad ubaci u brzinu ne moze kamera da isprati!!!

Anonimac

pre 14 godina

Posle ovakve igre i osvojenog boda na ovakav nacin, ili cemo osvojiti medalju ili cemo doziveti fijasko.
Nadam se da nisam dobro razumeo unezvereno lice naseg selektora... Stanicu svaka cast.

Ljubitelj rukometa

pre 14 godina

Kako je igrao ovaj Stankovic,fantasticno.Njega od pocetka protiv Danaca,pored njega bekovi Ilic i Vuckovic,Sesum nek malo odmori...A onom Kojicu ne treba dati da igra,promasio je tri cista zicera!A kako su svi jaki,o tome necu da pricam...

Ivan

pre 14 godina

Pre mesec dana sam rekao da je trebao da zove Tomića, kao najbolje krilo u našoj ligi. Mnogi se nisu složili sa tim misleći da je on "mator" za ovu ekipu. Evo, videli smo kako igra godinu dana mlađi Kojić. U napadu se uplaši kad treba da šutne, procenat nula. U odbrani prolazili pored njega kao da nije tu. Definitivno najgori igrač u našoj reprezentaciji i najzaslužniji što nismo pobedili. Ostalima svaka čast na borbenosti, samo napred!
P.S. Ne nerviraj se Žućo, moraće da te zovu za London!

Ivan

pre 14 godina

Uzas. Igrali smo kao da smo se prvi put skupili. Opet ista igra kao ranijih godina. Gde su krila gde je Nikcevic? Kojic kao i 1000 puta do sada najgori igrac. Ilica su dobro cuvali, Sesum kao da nikada nije video loptu. Toskic se borio kao lav ali jednostavno Olaf je prejak igrac. Vilovski se nije video a najjaci igrac u reprezentaciji ocekivao sam da ce snagom da sacuva Olafa. Stanic heroj ne samo zbog sedmerca na kraju vec je cele utakmice briljirao. Onaj decko Stankovic sto je usao je stvarno napravio razliku na terenu, svaki njegov sut je usao u mrezu pa decko ima top u ruci i zasluzio je da dobije vecu minutazu. A da sta je sa Nenadicem? Mislim da bi umesto Vilovskog trebali da probamo da igramo Rastkom Stojkovicem on bi mozda mogao da se pokaze kao dobro resenje bas kao sto je danas bio Stankovic. A da mozda i onaj decko Tubic bi mogao da proba umesto Kojica ili Milan Torbica. U svakom slucaju crno nam se pise protiv Danske ako ovako nastavimo, zgazice nas kao mrave. Seade pokazi im snimak utakmice mozda se i trgnu ne moze se vise preko bekova mora da se daje lopta i krilima i pivotu.

Nemanja, BG

pre 14 godina

da sam rodjen kao Islandjanin veceras bi verovatno porazbijao pola stana, a tv bi bacio kroz terasu, dok bi Stefansonu, Sigurdsonu i ekipi pozdravio pola familije.

nikola

pre 14 godina

Super za remi ali ja nisam bas odusevljen igrom.Opet ne igramo preko krila,opet nema kontranapada.Verovatno nam ni protivnik nije dozvoljavao da bolje igramo, ali opet...
Bekovi su nam po obicaju dobri.Ko je onaj Stankovic,gde igra?Odlican igrac,prava zamena za Vujina.
I zasto Nikcevic nije igrao celo drugo poluvreme?On je za kontre kralj.

lazar

pre 14 godina

Jedan je Darko Staniiiiic ,oooooo......Dobro smo izvukli bod obzirom da nemamo desnog beka,i da Sesum nije spreman.Toskic ne moze sam da igra pivotmena a Stankovicu i Vuckovicu svaka cast,tako se dize citava ekipa

pogrebnjak

pre 14 godina

Jako losha igra nashe reprezentacije,na ovom mechu nisu pokazali onakvu igru kakvu mogu da igraju i kakva se od njih ochekuje!Ovaj bod danas je premija!Stanicu svaka chast ne samo na ovom poslednjem sedmercu dechko je branio celu utakmicu konstantno dobro,pored njega dobri su bili Ilic,Vuchkovic ali misli da je fenomenalni Stankovic pokrenuo igru u drugom delu!Samo hrabro na Dansku,pokazite sve shto znate i pobeda je tu!Napred Srbija!

maksder

pre 14 godina

•Za Stefan Herceg Novi - Nemate VI dobre igrace, nego MI. Crnogorci, ne pricajte o reprezentaciji SRBIJE kao da je vasa. NIJE!!!
(Stefan Srbija, 20. januar 2010 00:00)

brat iz bosne pozdravlja brata iz crne gore i normalno bracu iz srbije.
ti si profulo temu.

Pro

pre 14 godina

Ivan Stankovic-MASINA :-)

Decko je objasnio za svoj debi u seniorskoj A selekciji.
Naravno, oni koji se secaju znaju da je u juniorskoj reprezentaciji bio bog i batina.

Bane_Zemun

pre 14 godina

STANICU CARE !!!

Sto se tice cele ekipe, mnogo lose odigrano prvo poluvreme, jedan od razloga zasto smo na kraju izvikli samo bod (s kojim ruku na srce treba da budemo srecni). Jedna stvar mi nije jasna. Od 16 igraca na klupi u rotaciji je bilo maksimum njih 9-10. Zasto nisu igrali Andjelkovic i Nikcevic? Ne kazem da su bolji od ostalih vec pricam o jednostavnoj racunici: vise igraca u rotaciji - vise odomora, zveziji igraci. Prvo pol. smo odigrali skoro sa istom postavom. Ilic ne moze da izdrzi celu utakmicu i u napadu i u odbrani...

Nadam se boljem razultatu protiv Danaca.

NAPRED SRBIJA !!!

torca du

pre 14 godina

kažu najbolji su skandinavci u rukometu a ono Balkan 5 - Skandinavija 1,šteta da ste ih dobili bilo bi perfektno mada i nije mi drago za Slovence,adioo

Rista

pre 14 godina

Bili bi mnogo jaci kada bi imali jedno desno krilo koje bi makar imalo 50% uspesnosti sa krila! Ovaj Kojic nemoze nista da ubode. Svaki put kada dobije loptu na krilo uvek sutira u isto mesto. Pa sada svaki golman zna gde ce Kojic da sutira. Takodje kada je sam
u kontri uvek i znaci uvek sutira u nizi ugao na golmanovu desnu stranu. Stvarno je neverovatno da nemamo bolje desno krilo vec nekoliko godina. Bolje mozda i Tubic da igra nego ovaj! I Ilic je poceo da preteruje sa tim sutevima sa devet metara u
desni donji ugao golmanu. Golmani znaju da stalno sutira
u to mesto i lagano to brane.
Stojkovic koji je dva puta bolji i od Toskica i Vilovskog nije ni u protokolu!? Covek je zver na liniji i drugi je strelac lige sampiona! Ali mi izgleda moramo da igramo sa osrednjim igracima jer moguce da oni bolje slusaju selektora?
I pored svega svaka cast momci i samo napred!

superiorni

pre 14 godina

Pošteno, i nismo zaslužili ovaj bod, ali i nama nekad da se posreći. Svaka čast golmanu Staniću na odbranjenom sedmercu, valjda će ovaj bod protiv Islanda koji je jedan od favorita za finale, dati našim momcima određenu dozu adrenalina i vere u sebe da u nastavku prvenstva gaze redom! p.s jel i Vama smetala boja dresova naših, nikako da se naviknem da igramo u belo crvenoj varijanti, zamalo pa sam navijao za Island... pa se setim da su naši beli! Sve mi ličili naši na recimo... Poljsku :))

picajzla

pre 14 godina

sve se dobro zavrsilo, ali jedini krivac za nas remi su bili Stanic i Kojic. jedan nam je doneo bod, a drugi ga je odneo. katastrofalno je igrao Kojic, koliko je samo sebican bio i koliko je zicera promasio. to je nedopustivo za jednog reprezentativca. nadam se da ga Hasanefendic vise nece pustati u igru.

France

pre 14 godina

KATASTROFALNA igra u prvom poluvremenu, nista bolja ni u drugom. Samo pukom srecom i cinjenicom da imamo odlicnog golmana uzeli smo bod. Treba se radovati jer je taj bod kao kuca velik, ali ako ovako budemo pristupili protiv Danske i Austrije, gubimo obe utakmice 100%, jer se ovakvo cudo ne desava 2, a kamoli 3 puta. Nije mi samo jasno da mi nemamo bolje desno krilo od onog nesretnog Kojica. Puno srece Orlovi, trebace vam! :)

marko cg

pre 14 godina

Svaka cast Stanicu,ali mislim da smo nezasluzeno uzeli bod,kojem se naravno radujem i mislim da cemo bolje odigrati sledece utakmice!!!

dgbeograd

pre 14 godina

rezultat je zadovoljavajuci ako se u obzir uzme igra nasih tokom 60 min... svi osim stankovica, vuckovica i stanica su bili katastrofa, isprepadani, spori! a ovaj ilic mi se na onu stvar popeo, radi isto sto i na svetskom u hrvatskoj - lako je zabiti gol kad si sam! markovic nema krvi u sebi, kakvo je to krilo? zasto je nikcevic na klupi celu utakmicu??? kojic je igrao jako lose napad...

Rukometaš

pre 14 godina

Hvala treneru Islandjana sto je ovaj Gud. izvodio sedmerac a ne Stefanson.Bravo za Stanica koji nam je doneo bod odbranivsi sedmerac u zadnjoj sekundi.Celu utakmicu sem finisa bii smo inferiorni.Imamo sansu protiv Danske.

bojan

pre 14 godina

neznam kako smo izvukli ovaj bod al ajd malo da se i nama vrati. Inace grozna igra gde se sve svodi na individualne poteze. Kojic najveci antitalenat rukometa, mislim da on samo kod nas moze igrati.3 ciste prilike za gol promasio.

Dejan NK

pre 14 godina

@Stefan Srbija
Stefane,promasio si temu.
Srbija je reprezntacija svih Srba,a ne samo vas iz Srbije.
I ne zaboravi da je Darko Stanic iz Mojkovca,a Ivan Nikcevic iz Niksica.

patriota

pre 14 godina

Svaka cast na bodu, ipak sam se na kraju radovao.
Nervira me sto se nastavlja igra koja nas vec izgleda, tradicionalno krasi, SREDINA SREDINA SREDINA i 9 METARA, nista vise...U svakoj se utakmici patimo na isti nacin, i sa jacim i sa slabijim reprezentacijama, nije mi jasno kako to ljudi ( trener itd ) ne vide i ne pokusaju uraditi neto po tom pitanju.Ako ovako nastavimo, opet ce nam na kraju biti
IN THE MIDDLE TO THE NIGHT...
Dajte razigravaca, malo vise ideja u napadu, i krila postoje zar ne??

Branko's

pre 14 godina

Bravo Mange, a jesi faca nema sta! 2 godine bez zvanicne utakmice i da brani covek ovako, svaka ti cast>
U buducim utakmicama da se poradi na odbijene lopte, dali su nam 10 golova iz odbitke jer nema ko samo da pokupi loptu kad odbrani Stani. Kojicu, pakuj kofere i napusti Austriju, spasi ekipu!!! Covece, promasio si 4 puta sam 1 na 1 sa onim cupavim golmanom sa Islanda. To ne moze da se tolerise. Ostalim momciama svaka cast za drugo poluvreme. Da nije bilo treme na pocetku, dobili bi smo glatko ovu utakmicu.
SAMO NAPRED SRBIJA!

misa

pre 14 godina

Zamalo da nas sahrani ocajna taktika trenera Hase.Sa dva pivotmena smo igrali deset minuta u napadu sporo isto kao deset proteklih godina.Tada su Islandjani napravili razliku od cetiri gola koju nisu ispustali do samog kraja.Srecom da smo imali raspolozenog Stanica i u drugom poluivremenu Vuckovica i Stankovica.Bod nismo zasluzili nimalo

antifasista

pre 14 godina

Cestitke komsijama od Bosanca(po rodjenju ne zanimanju).Zelim vam da osvojite medalju i zlato sto da ne?Nego hajd sad budite ortaci pa nam u BIH posaljite jednog dobrog kosarkaskog trenera za reprezentaciju. Imamo Gordica, Taletovica, Kikana i dr.al nemamo brate trenera moze npr. Kari Pesic.Sportski pozdrav komsije.

beli

pre 14 godina

Zaista sam veceras bio iznenadjen i zatecen sto je Nikcevic celu utakmicu presedeo na klupi!!! Pa to je nedopustivo!!! On je nase najbolje i najiskusnije krilo!!! Bez njega nasa ekipa nema ni brze kontre i ni suteve sa krila...

Новосађанин

pre 14 godina

Свака част овом Станићу, човек је стварно мачка!!!А што се тиче осталих, мораће много боље(ако уопште могу)...Зашто Ненадић не игра у нападу са Шешумом?Па дечко је змај...

BoB

pre 14 godina

Samo se nadam da ce za sledecu utakmicu selektor da ispravi VELIKU gresku i da ubaci Tubica u igru, a Kojica posalje na tribine ( zapravo sto se mene tice moze i kuci odma da ga posalje jer nema pojma)!

crnivlada

pre 14 godina

Bravo Stanicu majstore!!!Medjutim celokupni utisak na tekmu,je vrlo slab...Mi se mucimo da damo gol,dok sa druge strane islandjani furaju kontre,i lagano ih postizu.Sem Stanica izdvojio bih Vuckovica,i naravno brilijantnog Stankovica,koji nas je takodje odrzao.Svi ostali,moraju mnogo bolje.

Ivan

pre 14 godina

Svaka cast na bodu, ali igra...!!! Nadam se da je bila slaba zbog treme i veoma vaznog meca sa teskim i iskusnim rivalom na pocetku...
Kada sam cuo da ce nam Hasanefendic biti trener, nadao sam se da cemo da igramo moderan rukomet jer je dugo godina u Nemackoj ali bar danas to nije bio slucaj... BICE BOLJE!
Krila kao da ne postoje, dobro znamo kvalitete Kojica u odbrani ali u napadu je posteno limitiran, 3-4 zicera je promasio, a mi imamo u 1.krugu samo njega na toj poziciji - Tubic nije u timu, Markovic malo bolji ali kao sto sam rekao krila nisu imala neki poseban ucinak, to je nasa stara boljka jer retko igramo da dobijemo visak na krilu... Nije mi jasno zasto Nikcevic nije uopste ulazio u igru!!!!!??? Svi znamo da je jedan od najboljih krila u spanskoj ligi, nas najbolji igrac za kontre kojih danas gotovo i da nije bilo, presporo krecemo u napad... nije ni Andjelkovic igrao a pre 10-ak dana sam procitao da je selektor rekao da ce se igra zasnivati na njemu!!! Ako su on i Nikcevic povredjeni onda OK, ipak se nadam da nisu jer su nam jako potrebni...
Kod situacija sa igracem vise ne igramo da razvucemo protivnika i da krilo dobije zicer vec se nasi bekovi odlucuju na suteve sa daljine bez neke uigrane akcije, kao da uvek kad imamo igraca vise imamo problem da je realizujemo, ponekad pomislim da je bolje da nemamo, nismo uspeli da iskoristimo 2 igraca vise!!! Mislim da je Toskic bolji u napadu i da vise treba da igra, a Ratko sigurno puno nedostaje, ali to je selektorovo...
Takodje nam se ponovila greska sa SP 2009 kad smo dozvolili da izgubimo u zadnjoj sekundi, samo sto nas je ovog puta fantasticni Stanic spasio, NE ZNAM zasto niko u zadnjih 20-ak sekundi, posle naseg izjednacujuceg gola, nije pravio faul i tako oduzimao vreme Islandjanima da odigraju akciju, da smo napravili bar 2 faula vreme bi isteklo i ne bi se tresli za sedmerac!!! To mi NIKAD nece biti JASNO, mislio sam da smo prosle godine NAUCILI LEKCIJU...!!!!
Svaka cast Stanicu da nije bio.. ne smem da zamislim!
Samo napred momci, mi smo uz vas, pa kako bude.

paka

pre 14 godina

samo da na startu utakmice nisu bili zgranuti, impresionirani - sta li vec - sve bi bilo daleko konfornije.

odlicno smo prosli s obzirom na to da su nas razbijali u kontrama i posebno s obzirom na to da mi ne umemo da igramo preko krila.

da nije bilo fenomenalnog stanica ne bi smo iscupali ovaj bod. ipak smo dobro prosli i sad je valjda barijera probijena, strah nestao i mogu konacno da krenu da igraju onako kako su to danas radili stankovic i vuckovic - neustrasivo.

bravo za borbenost na kraju, tj. da su igrali do kraja krajnje skoncentrisano.

bravo za stanica koji je bio maestralan, maximalno smiren i odlican u svakom pogledu.

sad samo smireno na dance!

nz

pre 14 godina

Sreca na nasoj strani. Island je realno bio bolji celu utakmicu,nasi se na kraju povratili i izvukli bod. Pohvale za fantasticne Stanića,Stankovića i Vučkovića, oni su nosili ekipu celo drugo poluvreme.

dejannis

pre 14 godina

Nikcevic veceras nije ulazio u igru??? Kako je to moguce? Pa on je nase najbolje krilo! Gledao sam utakmicu protiv Francuza na kojoj me je odusevio igrom - odbrana, napad, brza kontra, golovi iz teskih pozicija... Sve je to veceras jako falilo... Seade kako si napravio takav propust?

sablja

pre 14 godina

bravo rodjace bravo darko ti si ponos nas stanica naravno uz mene :-)kako mi je rodjak branio pa to je cudo ..........darko stanic jedn je darko stanic .........p.s a zasto nema andjelkovica

Pegone

pre 14 godina

Bravo momci ,steta sto je samo odbrana malo skripila.Nadamo se pobedama u narednim susretima a sada idem da gledam odozdo sargarepe kako rastu .

Dado

pre 14 godina

Bravo momci. Imali smo i malo sreče.Meč smo skoro izgubili zbog one taktike na početku, kad smo igrali sa dva pivota. Osim toga nam nedostaju golovi sa krila i kontre. Kojić nije za napad pa i Markovićnije odigrao kako treba. Ne znam zašto naše najbolje krilo Nikćević nije igrao, pa i Torbica nije ušao. Trebao bi Hasan više da menja

gogesha

pre 14 godina

Svaka cast Stanicu, a bome i Stankovicu, covek je stvarno ko od stene odvaljen.
Bod zlata vredan!
Al nesto stvarno ne mogu da shvatim, najslabija karika u timu, vitez Koja igra najvise u utakmici. Nista nije pokazao u odbrani, a u napadu katastrofa. Sa njim u timu jedna opcija manje u napadu, stvarno cudno sto se opet on forsira. Jos nesto, sta je sa Nikcevicem, neverovatno da nije dobio sansu danas...
Sve u svemu odlicno smo prosli kako smo krenuli, posle ovog danas moze samo bolje,mnogo bolje!
UZ SRBIJU DO KRAJA!!!

анти цвеле, анти хасан, анти, анти

pre 14 godina

браћо Срби, кад је дошао Хасан, мање више сви до једног на овом порталу сте долазак истог усхићено пропратили и малтене нас прогласили краљевима универзума (хи мен оле!).
а сад... тоскић лево крило? којић целу текму играо, у офанзиви!?!? спрдња бре! једно десно крило, туга!
а Растко који је класа за све пивоте широм универзума (речима селектора) седи на неудобним требинама?! ај, ај, ваљда ће нам сване.

Напред момци! Напред Србијо!

Srbija do groba

pre 14 godina

Pa ljudi moji, da li ovo moguće. Cijelu utakmicu smo gubili i gle čuda da u zadnjim sekundama dođemo do boda. Bravo Staniću majstore, bravo, bravo milion puta. Ovaj remi treba da bude motiv za nastavak, pa da uz Božju pomoć pobijedimo Dansku i Austriju, pa u drugo kolo sa 3 boda.
NAPRIJED SRBIJA!!!
POZDRAV IZ RS!!!

Davor

pre 14 godina

Gde su sad dezurni kriticari koji su pitali ko je taj Stankovic i otkud on u reprezentaciji?! Losa igra, ali ipak osvojen bod na kraju... Samo napred momci...

vasko

pre 14 godina

Mi bez Nikcevica ne mozemo na Dance! Razbice nas, oni su jos brzi od Islandjana! A mi sinoc spori kao nikada do sada. Sta bi sa onim moderan rukomet, igra preko krila i onda nase najbolje krilo presedi celu utakmicu na klupi???

Mwa

pre 14 godina

I nama sreca u rukometu da osmehne, ovaj, nije sreca, vec Stanic.

Svaka cast Stankovicu i Vuckovicu koji su nas takodje spasili.

Nakon prve utakmice, mogu reci sa zaljenjem da smo napravili jedan veliki korak unazad u odnosu na tim sa proslog prvenstva.
Sporiji smo i bez kontri.
A i sut iz daljine je daleko slabiji, jer nema tu nekih igraca.

Ali, nadam se da gresim, pa da ce me momci demantovati u narednim utakmicama gde ce igrati na visem nivou.

BRAVO MOMCI!!!

boombar

pre 14 godina

Usprkos kretanju rezultata i prikazanoj igri nije to bilo tako loše kako se na mahove činilo. U prvom poluvremenu nismo uspevali da im pariramo samo zahvaljujući neverovatnom "golmansonu" koji je u jednom trenutku imao statistiku 9/18 i zahvaljujući tome primili smo X golova iz kontre. Donekle me je zbunila postava s dva pivota koju smo igrali do, skoro, 15. minuta a koja nije dala željene rezultate jer su bekovi ipak morali šutirati iz neizrađenih pozicija.
Sreća pa su Stanković i Vučković u drugom poluvremenu odigrali odlično i dali neverovatan spid celoj ekipi. Čini mi se da fizika nije bila na lošem nivou. Ako ovako budu ginuli u svakoj utakmici rezultat će doći sigurno.
Na kraju ne znam koji pridev da upotrebim da bih okarakterisao Stanićevu igru.
Idemo dalje.

Milos

pre 14 godina

Stanic Kokanidja majsor nad majstorima! Kako smo se nadali dobro smo se udali! Idemo dalje, imamo dan odmora, ako se malo usredsredimo da vratimo kreativnost napadu i poboljsamo odbranu, mogu pasti Danci i sa tri boda i uz malo srece posle da polufinala! Ziveli!

Vienna

pre 14 godina

losa igra nase reprezentacije u odbrani i u napadu, igramo vrlo sporo, bez ideja, bez kontri i bez krila, tako da se cela nasa igra zasniva na bekovima sve u svemu mozemo da budemo zadovolji sa ovim bodom. Stanic i Stankovic za svaku pohvalu, jedna svetla tacka u timu na vecerasnjoj utakmici.

RONNY

pre 14 godina

U nasoj reprezentaciji krila ne postoje. Sve se svodi na bekove i pivota. Pogledajte kako nas rasturaju krila svake repke koja igra protiv nas, a koliku ulogu imaju nasa. Pri tome ne mislim da su nasa krila losa, vec je mentalitet tima takav da se ponasa kao da postoje samo bekovi. A kada se neko i seti krila onda je lopta koja im se doda po pravilu losa. Dok u napadu ne bude igralo svih sest igraca, od velikih rezultata nece biti nista.

I mislim da je strasno koliko se nas tim oslanja na Ilica. Nadam se da je tim naucio tu lekciju u ovoj utakmici. Prilicno jeftino. Kada ga zatvore, kao sada, on se unervozi i igra na snagu bez ikakve upotrebe mozga, a ceo tim pati. Mislim da ga je Kojic bas jednom prilikom gledao posle jedne "sivonja" akcije i bilo je ocigledno da ne sme nista da mu kaze.

ponosan

pre 14 godina

sta reci osim bravo!!!!! i svaka cast!!!!! .... konacno da neka nasa reprezentacija pokaze da je izuzetno mentalno jaka...!!! ovo ce posluziti kao sjajan podstrek za nastavak prvenstva!!!!

Vladimir

pre 14 godina

Igra je ocajna!Taktika nula bodova. Tu je trener pogresio!!!Nek me neko ispravi ako gresim:
1.Opcija sa dva pivota na pocetku utakmice je katastrofalna greska trenera.To se vidi na osnovu rezultata i pozicione igre u napadu.Kako covek moze da se opredeli za tu taktiku na odbranu 6-0,stvarno nije mi jasno!
2.Ne moze bek suter da igra srednjeg beka!!!!Ima li neko da nije primetio da nama treba srednjak koji brzo prenosi loptu i namesta sut levom i desnom beku?Pa Ilic nije davao iz igre golove bas iz tog razloga.Nije imao ko da mu namesti akciju.Sesum je odlican igrac ali ne na poziciji srednjaka.Negovo mesto je na levom beku(kad se Ilic umori).Kad je usao Vuckovic to je odmah druga prica.To je mesto za njega i Andjelkovica
3.Nasa odbrana 5-1 je strasno losa.Nemamo mi igrace za tu odbranu i ne znam zasto se trener opredelio za tako nesto sem ako ne igra flastera.6-0 sa brzim izlaskom na igraca sa loptom je vidiljivo sa neba.U protivnom visak na desnoj strani je bio neminovan. Vislavski nije toliko pokretljiv, a istureni igrac videlo se da brzo ispada.
4.Gde su uigrane akcije za krila?Ma gde su uopste uigrane akcije?
-Sad smo imali srece,ali tako nece biti uvek!!!!
Ovi momci mogu mnogo,mnogo vise!

nikol dž.femija

pre 14 godina

E bravo, bravo za celu ekipu, A POSEBNO ZA STANIĆA, svaka čast.

Dosuditi sedmerac u poslednjim trenucima i odbraniti...FANTASIČNO.

Uzgred, prošle nedelje sam, putujući vozom, upoznala strica i tetku golmana Stanića. Pozdrav i za njih, verujem da su ponosni i srećni.S puno topline su pričali o Darku,naravno.

Igorrrr

pre 14 godina

Momci svaka cast na borbi do zadnjeg sekunda...Stanic i Stankovic su odigrali na zavidnom nivou ali nemogu da se otrgnem utisku Kojica koji je "zivotinja u odbarni ali desno krilo treba da igra i napad a njega nigdje...napred momci samo hrabro SRBIJA!

niki

pre 14 godina

SVAKA CAST PRE SVEGA STANICU I VUCKOVICU I IZGARANJU DO POSLEDNJE SEKUNDE!
Samo sto mi ne ide u glavu,zasto Nikcevic nije igrao,zasto covek pozva samo jednog desnog beka Kojica koji je specijalista u odbrani,napad slabo i olako se se trener odrekao igraca kao sto su Bojinovic i pogotovu Nikolica,jednog od najboljih pivota? Mnogo mi je krivo koliko je nisko pao sport koji da ima normalan savez bili bi smo u samom vrhu...
ali bez obzira na sve,NAVIJAM ZDUSNO ZA NAS TIM DO KRAJA I EKIPU KOJA JE TAMO!

pedja80

pre 14 godina

Siguran sam da niko nije zadovoljan igrom,ni ja isto tako ali nesto mi govori da je najbolje sto je ovako ispalo...daj boze da sam u pravu!!!I jos nesto i sa tom losom igrom mi uzesmo bod i to na onakav nacin to moze da bude samo vetar u ledja...Dobili smo bod zlata vredan i shvatili gde smo tako da cemo sad delovati malo iz drugog plana a tad smo NAJOPASNIJI!!!NAPRED SRBIJO..NAPRED RUKOMETASI...NISMO SE PREDAVALI NI NA MINUS 4 4-5 MIN DO KRAJA TO ITEKAKO RADUJE!!!

branko

pre 14 godina

Гледао сам ја оваквих утакмица. Данас је само била необична подела улога. Наши су у прошлости знали овако испустити добијену утакмицу, не једном. Скандинавцима се то ретко догађа. Врхунац свега је свакако био онај пенал на крају. Ногу Дарка Станића према лопти водило је божје провиђење које тиме као да је поручило : `Ја урадих што је било до мене – остало је на вама`. Боља инјекција самопоуздања од ове готово да није могућа. Логично би било а ја то и очекујем да екипа против Данске игра много боље и сигурније а то би, уверен сам, донело и добар резултат.
О детаљима, другом прилоком.

Baston PG

pre 14 godina

Bravo momci! I gra je bila tokom većeg dijela utakmice daleko od dobre, ali drugo poluvrijeme uz sjajne Vučkovića, Stankovića (srpski Palasio) i čudesnog Stanića ostavlja nadu kakvu takvu za dalji tok prvenstva!

Zivce ste mi iskidali.

pre 14 godina

Bravo momci ! Kada ste ovakvom igrom uspeli da uzmete bod opasnom Islandu, mislim da ce te uspeti da napravite nesto veliko.

V. P. J.

pre 14 godina

Uh, sreća nam se osmijehnula na kraju. Ali sa ovakvom igrom, nećemo mi daleko stići. Meni se sve čini da smo prošle godine bili čak i bolji. Šta li su Nikčević i Anđelković radili na klupi, to nam samo Sead može reći. Pozitivna strana je što se igrači nisu predavali do samog kraja, i to je nešto novo u ekipi. Svaka čast Staniću i Stankoviću.
Ovo protiv Danaca može i mora bolje.

ZareGK

pre 14 godina

Stanic i Stankovic su nas spasli na ovoj utakmici...vise puta sam mislio da je utakmica gotova ali kad je usao stankovic..druga prica ...stanic je vec dobio novi FanPage na Facbook-u pod imenom Stanic srpski heroj svaka cast momci..ali ako zelite nesto bolji plasman na EP mora i ostatak ekipe da igra a ne samo da nas vadi stanic,stankovic I ilic je zadovoljio...mora i moze bolje

Torrente

pre 14 godina

Šta reći posle ove horror završnice? Ni taj jedan bod nismo zaslužili, ali opet sreća prati hrabre. Nadam se da će protiv Danske u sredu biti barem maklo bolje! Napred SRBIJA!!!

Makaveli

pre 14 godina

Darko majstore. Mogli smo i da pobedimo, ali ne treba biti nezadovoljan. Island je jak protivnik, i ovaj bod nam znaci mnogo. Protiv Danske ta bude, a protiv Austrije lagano dobijamo.

Srbija!

Zox

pre 14 godina

Stvarno je bez veze to da mi uvek iznova nakon svakog velikog takmicenja gradimo tim.

U odnosu na tim sa prvenstva prosle godine, ovaj tip je opet sporiji i neubedljiv!

Ali nadam se da je u pitanju neuigranost i da ce se stvari doci na svoje mesto protiv Danaca.

aca nis

pre 14 godina

Nije mi jasno kako promenismo trenera a ono sto ne valja zadrzasmo,a jos i pokvarismo ponesto.Zadrzasmo igru kroz sredinu i samo sredinu,igranje bez krila,nekreativnost,a dodasmo jos i igru bez pivota(nije mi jasno sto nema Ratko Nikolica).Svaka cast Stanicu i Stankovicu,Vuckovicu,uz standardnog Momiru,mozda sam nekog i zaboravio al sa ovakvom igrom nazalost necemo daleko.

Neutron

pre 14 godina

Bravo, bravo momci! Svaka vam cast. Bod protiv Olimpijiskog vicesampijona. Veliko srce ste pokazali. Veliko, veliko. Prosao je taj "pocetnicki" grc, Sada opustenije. Ja verujem da kada bi opet odigrali protiv Islandjana, vi bi ste dobili to garantovano. Bez obzira na sve, ovo je odlican rezultat i mnogo ocekujem od vas. Cestitke. BRAVO!!

mmarko28

pre 14 godina

Umalo da izgubimo utakmicu zbog loseg pocetka, kao i sto puta do sada na velikim takmicenjima. Hasanefendic je mnogo pogresio sa igrom sa dva pivotmena, to je proslo protiv Francuske, jer je bilo iznenadjenje, ali je danas bilo kontraproduktivno. Drugi pivot je skupio odbranu Islanda u sredinu, i onda su bekovi sutirali celo prvo poluvreme preko 2 bloka.
Pored toga, sva trojica nasih bekova su prvo poluvreme igrali jako nestrpljivo, sutirali iz neizradjenih pozicija, i delovali izgubljeno. U drugom poluvremenu su nas izvukli Stankovic i Vuckovic koji su mnogo ubrzali igru.
Vidim da puno ljudi pise da se igra uglavnom preko bekova, bez igre preko krila i slicno. Nije razlog za to taktika selektora ili nesto slicno vec cinjenica da mi imamo prilicno lose igrace na krilnim pozicijama vec godinama. Od svih igraca na krilima jedino Nikcevic ima ozbiljnu minutazu u jakom klubu. Svi ostali igraju u malim klubovima. Dobro desno krilo nemamo od 2005 kada se Milosavljevic povukao iz reprezentacije. Pa, u prvom poluvremenu Kojic je promasio kontru i sut sa krila , i mi smo iz rekontre primili dva gola. To nije taktika, vec nedostatak kvaliteta.

sisi

pre 14 godina

jedina greska Hasana je sto umesto kojica nije stavio tubica. Decko bi odigrao odbranu na istom nivou kao kojic, a u napadu sigurno mnogo bolje.
Procicemo valjda u drugi krug, pa ce moci da ispravi gresku!
Napred Dragane
Napred Srbija, do medalje

slabo

pre 14 godina

nisu islandjani jaki nego smo mi slabi tj nasa odbrana...napad smo popravili u 2. puluvreme a u prvo smo igrali ko deca,mora mnogo bolje nadam se da ce ih ovaj bod podstreci da igraju jos bolje... sta izvodi ovaj trener sa toskicem na krilu od pocetka mi je ona najslabija karika u ekipi

Pokrajac

pre 14 godina

Pa dobro jel moguce da nemamo ni jednog jedinog coveka koji moze da zameni onog nesrecnog Kojica?! Pa ja da sam na njegovom mestu ja bi sam izasao napolje, bolje bi bilo sa igracem manje...Tuzno! Sva sreca da se selektor opametio u drugom poluvremenu i izveo onog nesrecnog Stojanovica napolje, s' obzirom da napad preko pivota i krila ne postoji jedino je tako moglo nesto da se uradi... Ne razumem i zasto Nikcevic i Andjelkovic nisu igrali! Zaista sam negativno iznenadjen! Stanicu, Vuckovicu i Stankovicu svaka cast, ali to nije dovoljno, nesto mora da se promeni, inace, eto njih brzo nazad!

rade

pre 14 godina

Nadam se da ce selektor posle odgledanog videa ove utakmice uvideti da mu Markovic na krilu znaci koliko i Toskic na krilu!!! Dali je moguce da on ostavi Nikcevica na klupi celu utakmicu??? Protiv Francuza je ubio Omeyera, strelac utakmice!Pa koga da pobedimo, kad mi nemamo ni kontru, ni suteve sa krila? Cini mi se da je Cvele vise igrao sa krilima nego Sead, a ovamo nam prodaje pricu o modernom i brzom rukometu! On kao da je zaslepljen Ilicem pa ne vidi kada treba da ga izvede i da da sansu drugom1 Strasno!!! Dosta mi je vise tih prijateljskih minutaza!!!

Sale

pre 14 godina

Kojić. U napadu je skoro beskoristan, od pet šuteva maksimalno daje jedan. A koliko god je u odbrani srčan, drčan i ostalo, očigledno je da se nikako ne razume sa suigračem do donje. U prvom poluvremenu su skoro svi napadi išli preko njegove strane (drugo nisam mogao više da gledam). Nadam se boljim igrama , pa samim tim i rezultatima. Ni ovi islanjđani nisu slučajno bili drugi na OI.

Fox Molder

pre 14 godina

Igrali smo lose i jako sporo,ali to nije nista novo jer tako igramo stalno.Necu reci nista novo ako kazem da igramo bez krila,ostale reprezentacije to znaju i naravno,skupljaju odbranu na sredini.Odbrana nam je jako losa,mi ako zelimo da napravimo jaci faul to je odmah za iskljucenje,sa obicnim odvlacenjem u jednu i drugu stranu oni su nam pravili ciste sanse za gol.
Ne znam koji je razlog sto nije igrao Nikcevic ali je ocigledno da moramo imati cetiri krila u rotaciji na svakoj utakmici.
Pa Kristijansen iz Danske ima 38 god pa je u tri najbolja krila na svetu a mi imamo Milosavljevica koji ima 37 i daje u spanskoj ligi 7-8 golova po mecu.Bio bi idealan za ovu reprezantaciju.On i Nikcevic zajedno u postavi,pa mislim da bi bilo dosta kontri.

juju

pre 14 godina

Bravo za Stanića, ali ako nastavimo da igramo ovakvu odbranu necemo nigde iz grupe.
Novi selektor nije doneo nista novo u našoj igri, napadi nam idu kroz sredinu, krila su zanemarena a kontre ne treba komentarisati...

UROS

pre 14 godina

nemoj te pljuvati ove momke ovo nije ni delić onoga sto oni stvarno mogu! Ja sam veliki optimista posle ove utakmice sa Islanđanima i protiv Danaca će to biti sasvim druga priča.Napred Srbijo Volim te!

Deja vu

pre 14 godina

Надам се бољој игри у сљедећим утакмицама,јер ово синоћ је био очај.Отесмо људима бод на правди бога.Станковић је био феноменалан као и Станић и Вучковић,али ако овако будемо играли не пише нам се добро.Није ми јасно који ми то рукомет играмо кад не користимо крила и пивота( једног Ратка Николића који је међу 5 пивота у свијету селектор уопште није позвао????).Сва игра нам се своди на индивидуалне акције Илића...Можда онај одбрањени седмерац буде прекретница.Без обзира на све,Напријед Србијо!!!

AWET

pre 14 godina

Pa,dobro smo i prošli s obzirom da nije u reprezentaciju pozvano dosta odličnih igrača iz domaće lige:Marko Kovačević(PKB),Duško Dragić(Kolubara)...

Timoscuk

pre 14 godina

Joj ljudi utakmica za srcani udar jedva sam preziveo!One sudije se stvarno brukaju!Srbija samo napred veliki je ovo povratak!Idemo dalje samo dalje!SRBIJAAAAAAAAAAAAA

shalana

pre 14 godina

KOJIĆU, BRATE MILI.....


Rukomet je vrlo prosta igra: jaka odbrana, dobar golman, koji zna da baci kontru i brza krila.....

Opet igramo bez unutrašnje igre.... užasna utakmica... valjda će biti bolje.... nedostaje hitrina u napadu....

vllll

pre 14 godina

Kontre, kontre, kontre... Mnogo srece na kraju... Stankovic, Vuckovic, Stanic, SVAKA CAST... +++Svaka cast i ostalima, a trener Hasanefendic je bio savrseno smiren kakav i treba da bude trener... Bod kao kucan... vrlo vazan za dalje... NAPRED MOMCI !!! NAPRED SRBIJA!!!

ognjen

pre 14 godina

mislim da malo preterujete,jeste kojic igrao lose ali desi se svakome..sto se neko ne uhvati za neciju drugu losu igru,koliko je ilic promasio suteva..sve jeto normalno,mozda covek sutra da sve golove,dajte malo vremena. slazem se da je trebao tu da bude tubic,pa da malo odmeni kojica.

Branislav

pre 14 godina

svaka cast momci dobar je i bod kada smo bili na rubu poraza nisu mi jasne poedine odluke selektora zasto su na klupi celo vreme bili Andjelkovic i Nikcevic pogotovo Nikcevic jer su nam sam krila ocajnicki hvalili golovi a izostanak Andjelkovica nije se osetio jer je tu bio fantasticni Vuckovic a za Kojica i Vilovskog oni su samo za odbrane a u napadu su nula zato je tu trebao da bude Tubic i Stojkovic verovatno bi i rezultat bio bolji .No sta je tu je u cetvrtak treba igrati protiv Danske svim silama ali samo sa najacim sastavom imamo sanse zato Nikcevica u prvu postavu.

sasa011

pre 14 godina

Bravo majstori..vidi se da jos sve ne stima,ali bice ok-mislim da je najveca pobeda cinjenica da se nismo predavali do zadnjeg sekunda,bez obzira na stalni minus u golovima..Samo hrabro!

Petar

pre 14 godina

Samo Jovica Cvetkovic i niko vise. Ovo je sramota kako smo igrali. Ne zelim da kritikujem previse, samo zbog krajnjeg rezultata, ali na proslom prvenstvu smo igrali tri puta bolje. Ako su neki zaboravili neka se podsete kako je to izgledalo kao npr. mec sa Norvezanima ili Nemcima. Jedan remi sa kombinovanim timom Francuske ne cini prolece. Ko razume, shvatice.

kalimero

pre 14 godina

au bre pa ovaj nas Hasan me je totalno razocarao,odakle mu ideja da stavi Markovica celu utakmicu da igra kada decko deluje kao da ne zna sta ga je snaslo,ne zna se gde je bio gori da li u napadu ili odbrani,bekovi su tek provaljeni,ni jednu akciju nisu zavrsili golom,sve se svodi individualne akcije!?

Milan

pre 14 godina

Dobar rezultat! Ja ljudi nemogu da se nacudim koliki smo mi baksuzi sto se tice rukometa. Mi nikada nemozemo da sastavimo najacu reprezentaciju. Naprimer kada smo imali generaciju sa Perunicicem i Jovanovicem bilo je svadja i svega i svacega. Sada nam absolutno najbolji pivot (Stojkovic) neigra iz neznanih razloga. Da li selektor gresi ili je igrac kriv to niko nezna ali ono sto znamo je da smo jako oslabljeni bez Stojkovica. Vujinova i Prodanoviceva povreda su jos veci baksuzi! Ako se Kojic povredi ko ce da ga menja? Desnjak Andjelkovic?

Srce na teren

pre 14 godina

Momci hocemo srce na teren!!!!!Morate mnogo vise da se borite,da budete slozniji,da podizete atmosferu na terenu tokom cele utakmice,da podrzavate jedni druge i kad ide i kad ne ide!!!!Moze lose da se igra al da se ne bori ne moze!Nadam se da uz pomoc nasih navijaca i velike borbe mozemo da dobijemo Dance.Srce na teren!

Aleksandar

pre 14 godina

Sada smo imali dosta srece ali ako i dalje igramo BEZ KRILA necemo daleko.Tako je nekoliko godina u nazad.Ja ne znam sta radi ovaj trener kada mu kojic igra celu utakmicu, slab je i sve sutira u dalji ugao, nema ni lob, mnogo me iznervirao!!!!Ali hrabro momci

Milan 015

pre 14 godina

"Posle bitke je lako biti general"kaze nasa narodna poslovica.Stanicu svaka cast,samo tako nastavi.Cinjenica je da smo lose igrali u vecem delu meca veceras,ali je takodje tacno da nam Islandjani neleze kao protivnici.Uz pravu analizu vecerasnje utakmice i nas mentalitet mislim da mozemo bolje da odigramo.Ova ekipa ima potencijal i da uzme medalju.Mislim da cemo biti najbolji kada bude c trebalo.Samo napred i hrabro,netreba se plasiti nikoga.

bojan

pre 14 godina

svaka čast momci. bod protiv Islanda je veliki uspjeh.oni su aktualni viceprvaci OI.za one koji pljuju naše momke mogu samo reći da su Islanđani u pripremama tukli dva puta Njemce u Njemačkoj, pobijedili Španjolce...To je jedan uigran tim čija se okosnica već dugo bitnije ne mijenja.Mislim da ćemo imati lakši posao sa Dancima.SRETNO NAŠI.POZDRAV IZ VIŠEGRADA

boki zagreb

pre 14 godina

Realno ste trebali izgubiti jer ste gubili cijelu tekmu od 3-5 razlike.. i za kraj još se izvukli sedmercem. Protiv hrvata neće ići tako,a Norveška je jača od Danaca s kojima tek trebate igrati. Nemate krila i playa,a na tim pozicijama su hrvati najjači!

Darko

pre 14 godina

Srecno smo prosli sinoc.Odlican je onaj komentar gde se covek pita sta se desava sa pivotom,sa krilima.
Opasan problem imamo sa pivotom,pogotovo sa Viloticem koji je snazan ali je trom i prespor.Ratka je trebao pozvati,strasan igrac i zna sebi poziciju da napravi.Jos jedna zamerka,Lapcevic,ako bude igrao kao sinoc nece valjati.Srednjeg beka kao da nismo imali u prvom poluvremenu,srecom ulaskom Vukcevica stvar je na bolje krenula.Stankovic je iznenadio sve
Svaka cast momci i sretno,obradujte nas

antap

pre 14 godina

Sreca nas je ovog puta posluzila. A igra, bas onakva kakvu reprezentacija pruza vec godinama: krila nemamo, kontre nemamo, idemo samo kroz sredinu, pa ako prodje prodje, neuigrane akcije, ne umemo da igramo sa igracem vise, lagano primamo golove, tesko ih dajemo, odlican golman, dobri bekovi. Sve vec vidjeno mnogo puta do sada. Ovog puta imali smo srece, a sledeceg...? Ajmo momci, mozete vi to mnogo bolje.

ivan

pre 14 godina

ma nije meni sta ti, stari znalce, napisa, nego sta imas potporu od jedno 170 pluseva ispod komentara, di je vjerojatno i masu mojih sunarodnjaka. ma koje sudjenje, koje cupanje, o cemu ti pricas- opet urota samo ne protiv "nas" vec protiv malo vise "nas"...ma daj molin te...srpska reprezentacija je sinoc igrala lose i imala problema zato sta je SPORA i TESKA, i ne mogu pratit ritam koji skandinavci sa svojim brzoim rukometom nametnu, jednostavno nema vrimena za stvorit izglednu poziciju za sut...i to je sve, a ne ove price za malu dicu o sudjenju opet...oooo srce ti irudovo dokad ce nam uvik bit neko drugi kriv i vama i nama...?!

Shumadinac

pre 14 godina

ljudi, da se ne zanosimo...
Golman - svaka cast! Ova dva momka u drugom poluvremenu - veoma dobro...
sve ostalo... - na zalost - mislim da je onaj nemac krecmar bio u pravu - 11 mesto je realnost!
placam celoj kafani ako gresim - od srca!!!

Dr.Pelegrini

pre 14 godina

Stanicu i Stankovicu kapa dole za danasnju igru.Sudjenje nebi trebalo kom. ali pivot Islanda kada god je dobio loptu to je bio ili gol ili sedmerac. Mozda losiju igru treba traziti i u nacinu odbrane koju igra Island.Cini mi se da su mnogo fizicki jaci od nas, a takodje su i dosta pokretni.Bilo je smjesno kada je Hasan uveo dva pivota, nisu imali sanse pored Islandjana.Sve mi se cini da nismo mogli drugacije ni da odigramo, cim bi se pribilizili na 8-9m jednostavno bi nas odnijeli igraci Islanda.Srecno u sledecemo krugu!!!

andrejko

pre 14 godina

Tako je Miloshe!!!...Ma ja neznam shto uopshte izlazimo nan teren kad znamo da sudije protiv nas....ocigledno, oni su poceli da sude kako treba u zadnjim minutama, kada smo dali 4 gola....tako se sudi, a ne kao do tada kada smo primili 29 gola....

rukomet se igra i u odbrani

pre 14 godina

Vidim dosta se spominje Nikcevic i to sto nije igrao a sta mislite kakav bi rezultat bio da je on cuvao Stefansona?

a

pre 14 godina

Što bi se reklo "više sreće nego pameti", ali nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog meča. Igrač utakmice definitivno Stanić, otkrovenje meča Stanković. Vučković na nivou zadatka, Toskić se borio i to bi bilo to. Ilić je dosta išao na snagu, ali jednostavno je pročitan i nije mogao više od toga. Šešum je bio ispod svog nivoa. Problem koji imamo je desno krilo jer Kojić nije igrač koji ima napadački kvalitet, uz to u odbrani je dosta pucalo izmedju njega i Toskića. Moderni rukomet je pokazao da više ne prolaze igrači "specijalisti" za odbranu kao što su kod nas Kojić i Lapčević. Jedan je Didije Dinar!!! Danas igrač mora da igra u oba smera, i napad i odbranu. Igra sa dva pivota je imala za cilj da pravi rupe u njihovoj 6-0 odbrani gde bi bekovi mogli lagano da prolaze do šest metara, ali je slabo funkcionisalo. Inače, Atlason nas je ubio u drugom poluvremenu šutevima sa zemlje. Nadam se da će u meču protiv Danske igrati Nikčević i Andjelković jer nam treba brža i raznovrsnija igra, a naročito kontre.

nikola

pre 14 godina

Opasna utakmica, samo da nam je sudjenje bilo bolje razbili bi ih, ali ni ovako nije lose. Ima sanse protiv Danske i Austrije, samo da delioci pravde budu nepristrasni.
NAPRED SRBIJO!!!!!!!!!!!!!!

Милош

pre 14 godina

Сваки ваш коментар на наше вечерашње издање је оправдан из разлога што смо стварно лоше играли, међутим треба узети у обзир да нисмо имали могућности да докажемо свој прави квалитет. Један једини разлог за то је суђење. Ја знам да се овај мој коментар неће свима свидети из разлога што се увек спомиње суђење када лоше играмо, међутим то је реалност. О фер суђењу могло се само говорити задњег минута када смо успели да стигнемо предност и изједначимо, али и то је све пало у воду 5 секунди пре краја меча! КО ЈОШ СВИРА СЕДМЕРАЦ 5 СЕКУНДИ ПРЕ КРАЈА УТАКМИЦЕ? Мене једино боли што је цео арбитарски свет против нас и не само вечерас него и претходних година и не само у рукомету већ и у осталим спортским играма. Али и поред тога бог је на нашој страни! БРАВО СТАНИЋУ!!!

boki zagreb

pre 14 godina

Realno ste trebali izgubiti jer ste gubili cijelu tekmu od 3-5 razlike.. i za kraj još se izvukli sedmercem. Protiv hrvata neće ići tako,a Norveška je jača od Danaca s kojima tek trebate igrati. Nemate krila i playa,a na tim pozicijama su hrvati najjači!

ciganDOgroba

pre 14 godina

Ma necu vise ovo da gle3dam nikada!!! Celu utakmicu gube sa 3-4 gola razlike pa se u poslednjem minutu razigraju i dovedu utakmicu u egal pa naprave sedmerac kad je vreme isteklo pa ga Stanic odbrani a oni slave kao da smo postali prvaci Evrope!!!
Jedan zivot imam i necu da me strefi infarkt zbog vaseg "lako cemo"

AWET

pre 14 godina

Pa,dobro smo i prošli s obzirom da nije u reprezentaciju pozvano dosta odličnih igrača iz domaće lige:Marko Kovačević(PKB),Duško Dragić(Kolubara)...

srbija

pre 14 godina

na ovom mecu me je zadovvoljila samo igra stankovica njemu svaka cast a ostali nemam reci.
najgore sto ce proizici iz ovog meca je to sto svi smatraju da je ovo uspeh.
realnost - ovo jeste uspeh ako mi planiramo da budemo 8. ali ako se vratimo par dana unazad pa se prisetimo prica o polufinalu i medalji onda je ovo veliki neuspeh i to veoma veliki ne to zbog rezultata koliko zbog IGRE!!!

Petar

pre 14 godina

Samo Jovica Cvetkovic i niko vise. Ovo je sramota kako smo igrali. Ne zelim da kritikujem previse, samo zbog krajnjeg rezultata, ali na proslom prvenstvu smo igrali tri puta bolje. Ako su neki zaboravili neka se podsete kako je to izgledalo kao npr. mec sa Norvezanima ili Nemcima. Jedan remi sa kombinovanim timom Francuske ne cini prolece. Ko razume, shvatice.

superiorni

pre 14 godina

Pošteno, i nismo zaslužili ovaj bod, ali i nama nekad da se posreći. Svaka čast golmanu Staniću na odbranjenom sedmercu, valjda će ovaj bod protiv Islanda koji je jedan od favorita za finale, dati našim momcima određenu dozu adrenalina i vere u sebe da u nastavku prvenstva gaze redom! p.s jel i Vama smetala boja dresova naših, nikako da se naviknem da igramo u belo crvenoj varijanti, zamalo pa sam navijao za Island... pa se setim da su naši beli! Sve mi ličili naši na recimo... Poljsku :))

Maximus Desmus Moridius

pre 14 godina

Zasto pivotmen ne postoji??
Zasto opet krila nemamo??
Zasto Stankovic nije igrao od pocetka??
Zasto se ja ponovo nerviram??
Mada, na kraju sam se radovao..=)

Ivan

pre 14 godina

Uzas. Igrali smo kao da smo se prvi put skupili. Opet ista igra kao ranijih godina. Gde su krila gde je Nikcevic? Kojic kao i 1000 puta do sada najgori igrac. Ilica su dobro cuvali, Sesum kao da nikada nije video loptu. Toskic se borio kao lav ali jednostavno Olaf je prejak igrac. Vilovski se nije video a najjaci igrac u reprezentaciji ocekivao sam da ce snagom da sacuva Olafa. Stanic heroj ne samo zbog sedmerca na kraju vec je cele utakmice briljirao. Onaj decko Stankovic sto je usao je stvarno napravio razliku na terenu, svaki njegov sut je usao u mrezu pa decko ima top u ruci i zasluzio je da dobije vecu minutazu. A da sta je sa Nenadicem? Mislim da bi umesto Vilovskog trebali da probamo da igramo Rastkom Stojkovicem on bi mozda mogao da se pokaze kao dobro resenje bas kao sto je danas bio Stankovic. A da mozda i onaj decko Tubic bi mogao da proba umesto Kojica ili Milan Torbica. U svakom slucaju crno nam se pise protiv Danske ako ovako nastavimo, zgazice nas kao mrave. Seade pokazi im snimak utakmice mozda se i trgnu ne moze se vise preko bekova mora da se daje lopta i krilima i pivotu.

misa

pre 14 godina

Zamalo da nas sahrani ocajna taktika trenera Hase.Sa dva pivotmena smo igrali deset minuta u napadu sporo isto kao deset proteklih godina.Tada su Islandjani napravili razliku od cetiri gola koju nisu ispustali do samog kraja.Srecom da smo imali raspolozenog Stanica i u drugom poluivremenu Vuckovica i Stankovica.Bod nismo zasluzili nimalo

rukomet se igra i u odbrani

pre 14 godina

Vidim dosta se spominje Nikcevic i to sto nije igrao a sta mislite kakav bi rezultat bio da je on cuvao Stefansona?

Shumadinac

pre 14 godina

ljudi, da se ne zanosimo...
Golman - svaka cast! Ova dva momka u drugom poluvremenu - veoma dobro...
sve ostalo... - na zalost - mislim da je onaj nemac krecmar bio u pravu - 11 mesto je realnost!
placam celoj kafani ako gresim - od srca!!!

maksder

pre 14 godina

•Za Stefan Herceg Novi - Nemate VI dobre igrace, nego MI. Crnogorci, ne pricajte o reprezentaciji SRBIJE kao da je vasa. NIJE!!!
(Stefan Srbija, 20. januar 2010 00:00)

brat iz bosne pozdravlja brata iz crne gore i normalno bracu iz srbije.
ti si profulo temu.

lazar

pre 14 godina

Jedan je Darko Staniiiiic ,oooooo......Dobro smo izvukli bod obzirom da nemamo desnog beka,i da Sesum nije spreman.Toskic ne moze sam da igra pivotmena a Stankovicu i Vuckovicu svaka cast,tako se dize citava ekipa

BoB

pre 14 godina

Samo se nadam da ce za sledecu utakmicu selektor da ispravi VELIKU gresku i da ubaci Tubica u igru, a Kojica posalje na tribine ( zapravo sto se mene tice moze i kuci odma da ga posalje jer nema pojma)!

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

Ono sto fali ovoj reprezentaciji jeste plejmejker odnosno srednji bek koji je malo nizi i laksi i koji moze da proigra strasne sutere koje imamo.Ne mozete ocekivati od Ilica,Sesuma i drugih koji imaju vanserijske suterske sposobnosti da sami sebi tek tako iskreiraju situaciju za gol.Razlog je jednostavan,oni imaju preko 100 kila i 2m svaki i logicno je da nisu pokretni kao npr. Andjelkovic koji ne znam zasto ne igra?Uz pravog razigravaca(kao sto je kod hrvata Balic) nebo bi bilo granica ovim momcima jer zaista mislim da imamo najjace sutere na svijetu,samo ih nema ko proigrati.

Новосађанин

pre 14 godina

Свака част овом Станићу, човек је стварно мачка!!!А што се тиче осталих, мораће много боље(ако уопште могу)...Зашто Ненадић не игра у нападу са Шешумом?Па дечко је змај...

torca du

pre 14 godina

kažu najbolji su skandinavci u rukometu a ono Balkan 5 - Skandinavija 1,šteta da ste ih dobili bilo bi perfektno mada i nije mi drago za Slovence,adioo

анти цвеле, анти хасан, анти, анти

pre 14 godina

браћо Срби, кад је дошао Хасан, мање више сви до једног на овом порталу сте долазак истог усхићено пропратили и малтене нас прогласили краљевима универзума (хи мен оле!).
а сад... тоскић лево крило? којић целу текму играо, у офанзиви!?!? спрдња бре! једно десно крило, туга!
а Растко који је класа за све пивоте широм универзума (речима селектора) седи на неудобним требинама?! ај, ај, ваљда ће нам сване.

Напред момци! Напред Србијо!

Darko

pre 14 godina

Srecno smo prosli sinoc.Odlican je onaj komentar gde se covek pita sta se desava sa pivotom,sa krilima.
Opasan problem imamo sa pivotom,pogotovo sa Viloticem koji je snazan ali je trom i prespor.Ratka je trebao pozvati,strasan igrac i zna sebi poziciju da napravi.Jos jedna zamerka,Lapcevic,ako bude igrao kao sinoc nece valjati.Srednjeg beka kao da nismo imali u prvom poluvremenu,srecom ulaskom Vukcevica stvar je na bolje krenula.Stankovic je iznenadio sve
Svaka cast momci i sretno,obradujte nas

dgbeograd

pre 14 godina

rezultat je zadovoljavajuci ako se u obzir uzme igra nasih tokom 60 min... svi osim stankovica, vuckovica i stanica su bili katastrofa, isprepadani, spori! a ovaj ilic mi se na onu stvar popeo, radi isto sto i na svetskom u hrvatskoj - lako je zabiti gol kad si sam! markovic nema krvi u sebi, kakvo je to krilo? zasto je nikcevic na klupi celu utakmicu??? kojic je igrao jako lose napad...

slabo

pre 14 godina

nisu islandjani jaki nego smo mi slabi tj nasa odbrana...napad smo popravili u 2. puluvreme a u prvo smo igrali ko deca,mora mnogo bolje nadam se da ce ih ovaj bod podstreci da igraju jos bolje... sta izvodi ovaj trener sa toskicem na krilu od pocetka mi je ona najslabija karika u ekipi

Mwa

pre 14 godina

I nama sreca u rukometu da osmehne, ovaj, nije sreca, vec Stanic.

Svaka cast Stankovicu i Vuckovicu koji su nas takodje spasili.

Nakon prve utakmice, mogu reci sa zaljenjem da smo napravili jedan veliki korak unazad u odnosu na tim sa proslog prvenstva.
Sporiji smo i bez kontri.
A i sut iz daljine je daleko slabiji, jer nema tu nekih igraca.

Ali, nadam se da gresim, pa da ce me momci demantovati u narednim utakmicama gde ce igrati na visem nivou.

BRAVO MOMCI!!!

picajzla

pre 14 godina

sve se dobro zavrsilo, ali jedini krivac za nas remi su bili Stanic i Kojic. jedan nam je doneo bod, a drugi ga je odneo. katastrofalno je igrao Kojic, koliko je samo sebican bio i koliko je zicera promasio. to je nedopustivo za jednog reprezentativca. nadam se da ga Hasanefendic vise nece pustati u igru.

Milan

pre 14 godina

Dobar rezultat! Ja ljudi nemogu da se nacudim koliki smo mi baksuzi sto se tice rukometa. Mi nikada nemozemo da sastavimo najacu reprezentaciju. Naprimer kada smo imali generaciju sa Perunicicem i Jovanovicem bilo je svadja i svega i svacega. Sada nam absolutno najbolji pivot (Stojkovic) neigra iz neznanih razloga. Da li selektor gresi ili je igrac kriv to niko nezna ali ono sto znamo je da smo jako oslabljeni bez Stojkovica. Vujinova i Prodanoviceva povreda su jos veci baksuzi! Ako se Kojic povredi ko ce da ga menja? Desnjak Andjelkovic?

andrejko

pre 14 godina

Tako je Miloshe!!!...Ma ja neznam shto uopshte izlazimo nan teren kad znamo da sudije protiv nas....ocigledno, oni su poceli da sude kako treba u zadnjim minutama, kada smo dali 4 gola....tako se sudi, a ne kao do tada kada smo primili 29 gola....

Stari znalac

pre 14 godina

Pratim rukomet pomno vec tri decenije. Brat mi je do skoro igrao profesionalno rukomet i to na najvisem nivou. Ono sto niko ne vidi u ovakvim utakmicama jeste sudijski kriterijum. U pripremi svake utakmice igraci bivaju upozoreni kakvo se sudjenje ocekuje i ono sto je "javna" tajna je da za isti prekrsaj koji naprave igraci Srbije, Slovenije, Hrvatske i Rusije ide dva minuta, dok Francuzi, Nemci i skandinavci prolaze i sa po tri-cetiri prekrsaja i bez zutog kartona. Takva nasilnicka igra koja se "prodaje" od ranih 90-ih naovamo dovodi do frustracija pre svega bekova, pa se svima cini kako nerezonski sutiraju. Video bih vas da vas gromada od 120 kila poteze za dres, vuce ruku non-stop, cupa kosu, savija kicmu od pozadi, a sudija nista! A, na suprotnoj strani prvi faul koji je cak i cist i ides napolje. Smejurija!!! Kada bi se rukometna pravila striktno primenjvala niti Fra niti Ger ne bi prismredili ni 1/4 finalu bilo kog takmicenja. Ali, lova mora da se obrce...
Vrhunac cinizma je bio danasnji sedmerac na par sekundi pre kraja. Dakle, celu su utakmicu navlacili za Island i onda su u zadnjih tri minuta "o'ladili" pistaljke - to je bilo dovoljno da se vodjstvo stigne. Da su malo ranije stali sa svirkom, propala bi im racunica totalno. To vam sve govori o kvalitetu dva tima.
Bice tesko sa Danskom, ali nije nemoguca misija. Treba do dobiti i onda sa Hrvatima u boj za 1/2 finale. Srbija moze daleko da dogura, samo podrska i vera u sebe!

Ivan

pre 14 godina

Pre mesec dana sam rekao da je trebao da zove Tomića, kao najbolje krilo u našoj ligi. Mnogi se nisu složili sa tim misleći da je on "mator" za ovu ekipu. Evo, videli smo kako igra godinu dana mlađi Kojić. U napadu se uplaši kad treba da šutne, procenat nula. U odbrani prolazili pored njega kao da nije tu. Definitivno najgori igrač u našoj reprezentaciji i najzaslužniji što nismo pobedili. Ostalima svaka čast na borbenosti, samo napred!
P.S. Ne nerviraj se Žućo, moraće da te zovu za London!

bojan

pre 14 godina

neznam kako smo izvukli ovaj bod al ajd malo da se i nama vrati. Inace grozna igra gde se sve svodi na individualne poteze. Kojic najveci antitalenat rukometa, mislim da on samo kod nas moze igrati.3 ciste prilike za gol promasio.

Ljubitelj rukometa

pre 14 godina

Kako je igrao ovaj Stankovic,fantasticno.Njega od pocetka protiv Danaca,pored njega bekovi Ilic i Vuckovic,Sesum nek malo odmori...A onom Kojicu ne treba dati da igra,promasio je tri cista zicera!A kako su svi jaki,o tome necu da pricam...

Rista

pre 14 godina

Bili bi mnogo jaci kada bi imali jedno desno krilo koje bi makar imalo 50% uspesnosti sa krila! Ovaj Kojic nemoze nista da ubode. Svaki put kada dobije loptu na krilo uvek sutira u isto mesto. Pa sada svaki golman zna gde ce Kojic da sutira. Takodje kada je sam
u kontri uvek i znaci uvek sutira u nizi ugao na golmanovu desnu stranu. Stvarno je neverovatno da nemamo bolje desno krilo vec nekoliko godina. Bolje mozda i Tubic da igra nego ovaj! I Ilic je poceo da preteruje sa tim sutevima sa devet metara u
desni donji ugao golmanu. Golmani znaju da stalno sutira
u to mesto i lagano to brane.
Stojkovic koji je dva puta bolji i od Toskica i Vilovskog nije ni u protokolu!? Covek je zver na liniji i drugi je strelac lige sampiona! Ali mi izgleda moramo da igramo sa osrednjim igracima jer moguce da oni bolje slusaju selektora?
I pored svega svaka cast momci i samo napred!

Bane_Zemun

pre 14 godina

STANICU CARE !!!

Sto se tice cele ekipe, mnogo lose odigrano prvo poluvreme, jedan od razloga zasto smo na kraju izvikli samo bod (s kojim ruku na srce treba da budemo srecni). Jedna stvar mi nije jasna. Od 16 igraca na klupi u rotaciji je bilo maksimum njih 9-10. Zasto nisu igrali Andjelkovic i Nikcevic? Ne kazem da su bolji od ostalih vec pricam o jednostavnoj racunici: vise igraca u rotaciji - vise odomora, zveziji igraci. Prvo pol. smo odigrali skoro sa istom postavom. Ilic ne moze da izdrzi celu utakmicu i u napadu i u odbrani...

Nadam se boljem razultatu protiv Danaca.

NAPRED SRBIJA !!!

Dado

pre 14 godina

Bravo momci. Imali smo i malo sreče.Meč smo skoro izgubili zbog one taktike na početku, kad smo igrali sa dva pivota. Osim toga nam nedostaju golovi sa krila i kontre. Kojić nije za napad pa i Markovićnije odigrao kako treba. Ne znam zašto naše najbolje krilo Nikćević nije igrao, pa i Torbica nije ušao. Trebao bi Hasan više da menja

France

pre 14 godina

KATASTROFALNA igra u prvom poluvremenu, nista bolja ni u drugom. Samo pukom srecom i cinjenicom da imamo odlicnog golmana uzeli smo bod. Treba se radovati jer je taj bod kao kuca velik, ali ako ovako budemo pristupili protiv Danske i Austrije, gubimo obe utakmice 100%, jer se ovakvo cudo ne desava 2, a kamoli 3 puta. Nije mi samo jasno da mi nemamo bolje desno krilo od onog nesretnog Kojica. Puno srece Orlovi, trebace vam! :)

jojojo

pre 14 godina

Zasto nije igrao Nikcevic??? On zabija i iz minusa kad drugi nemaju hrabrosti da zavrse preuzima odgovornost!!! A za kontre je najbolji, kad ubaci u brzinu ne moze kamera da isprati!!!

sisi

pre 14 godina

jedina greska Hasana je sto umesto kojica nije stavio tubica. Decko bi odigrao odbranu na istom nivou kao kojic, a u napadu sigurno mnogo bolje.
Procicemo valjda u drugi krug, pa ce moci da ispravi gresku!
Napred Dragane
Napred Srbija, do medalje

Branko's

pre 14 godina

Bravo Mange, a jesi faca nema sta! 2 godine bez zvanicne utakmice i da brani covek ovako, svaka ti cast>
U buducim utakmicama da se poradi na odbijene lopte, dali su nam 10 golova iz odbitke jer nema ko samo da pokupi loptu kad odbrani Stani. Kojicu, pakuj kofere i napusti Austriju, spasi ekipu!!! Covece, promasio si 4 puta sam 1 na 1 sa onim cupavim golmanom sa Islanda. To ne moze da se tolerise. Ostalim momciama svaka cast za drugo poluvreme. Da nije bilo treme na pocetku, dobili bi smo glatko ovu utakmicu.
SAMO NAPRED SRBIJA!

marko cg

pre 14 godina

Svaka cast Stanicu,ali mislim da smo nezasluzeno uzeli bod,kojem se naravno radujem i mislim da cemo bolje odigrati sledece utakmice!!!

ZareGK

pre 14 godina

Stanic i Stankovic su nas spasli na ovoj utakmici...vise puta sam mislio da je utakmica gotova ali kad je usao stankovic..druga prica ...stanic je vec dobio novi FanPage na Facbook-u pod imenom Stanic srpski heroj svaka cast momci..ali ako zelite nesto bolji plasman na EP mora i ostatak ekipe da igra a ne samo da nas vadi stanic,stankovic I ilic je zadovoljio...mora i moze bolje

Torrente

pre 14 godina

Šta reći posle ove horror završnice? Ni taj jedan bod nismo zaslužili, ali opet sreća prati hrabre. Nadam se da će protiv Danske u sredu biti barem maklo bolje! Napred SRBIJA!!!

kalimero

pre 14 godina

au bre pa ovaj nas Hasan me je totalno razocarao,odakle mu ideja da stavi Markovica celu utakmicu da igra kada decko deluje kao da ne zna sta ga je snaslo,ne zna se gde je bio gori da li u napadu ili odbrani,bekovi su tek provaljeni,ni jednu akciju nisu zavrsili golom,sve se svodi individualne akcije!?

Davor

pre 14 godina

Gde su sad dezurni kriticari koji su pitali ko je taj Stankovic i otkud on u reprezentaciji?! Losa igra, ali ipak osvojen bod na kraju... Samo napred momci...

sablja

pre 14 godina

bravo rodjace bravo darko ti si ponos nas stanica naravno uz mene :-)kako mi je rodjak branio pa to je cudo ..........darko stanic jedn je darko stanic .........p.s a zasto nema andjelkovica

ognjen

pre 14 godina

mislim da malo preterujete,jeste kojic igrao lose ali desi se svakome..sto se neko ne uhvati za neciju drugu losu igru,koliko je ilic promasio suteva..sve jeto normalno,mozda covek sutra da sve golove,dajte malo vremena. slazem se da je trebao tu da bude tubic,pa da malo odmeni kojica.

antifasista

pre 14 godina

Cestitke komsijama od Bosanca(po rodjenju ne zanimanju).Zelim vam da osvojite medalju i zlato sto da ne?Nego hajd sad budite ortaci pa nam u BIH posaljite jednog dobrog kosarkaskog trenera za reprezentaciju. Imamo Gordica, Taletovica, Kikana i dr.al nemamo brate trenera moze npr. Kari Pesic.Sportski pozdrav komsije.

Sale

pre 14 godina

Kojić. U napadu je skoro beskoristan, od pet šuteva maksimalno daje jedan. A koliko god je u odbrani srčan, drčan i ostalo, očigledno je da se nikako ne razume sa suigračem do donje. U prvom poluvremenu su skoro svi napadi išli preko njegove strane (drugo nisam mogao više da gledam). Nadam se boljim igrama , pa samim tim i rezultatima. Ni ovi islanjđani nisu slučajno bili drugi na OI.

Ivan

pre 14 godina

Svaka cast na bodu, ali igra...!!! Nadam se da je bila slaba zbog treme i veoma vaznog meca sa teskim i iskusnim rivalom na pocetku...
Kada sam cuo da ce nam Hasanefendic biti trener, nadao sam se da cemo da igramo moderan rukomet jer je dugo godina u Nemackoj ali bar danas to nije bio slucaj... BICE BOLJE!
Krila kao da ne postoje, dobro znamo kvalitete Kojica u odbrani ali u napadu je posteno limitiran, 3-4 zicera je promasio, a mi imamo u 1.krugu samo njega na toj poziciji - Tubic nije u timu, Markovic malo bolji ali kao sto sam rekao krila nisu imala neki poseban ucinak, to je nasa stara boljka jer retko igramo da dobijemo visak na krilu... Nije mi jasno zasto Nikcevic nije uopste ulazio u igru!!!!!??? Svi znamo da je jedan od najboljih krila u spanskoj ligi, nas najbolji igrac za kontre kojih danas gotovo i da nije bilo, presporo krecemo u napad... nije ni Andjelkovic igrao a pre 10-ak dana sam procitao da je selektor rekao da ce se igra zasnivati na njemu!!! Ako su on i Nikcevic povredjeni onda OK, ipak se nadam da nisu jer su nam jako potrebni...
Kod situacija sa igracem vise ne igramo da razvucemo protivnika i da krilo dobije zicer vec se nasi bekovi odlucuju na suteve sa daljine bez neke uigrane akcije, kao da uvek kad imamo igraca vise imamo problem da je realizujemo, ponekad pomislim da je bolje da nemamo, nismo uspeli da iskoristimo 2 igraca vise!!! Mislim da je Toskic bolji u napadu i da vise treba da igra, a Ratko sigurno puno nedostaje, ali to je selektorovo...
Takodje nam se ponovila greska sa SP 2009 kad smo dozvolili da izgubimo u zadnjoj sekundi, samo sto nas je ovog puta fantasticni Stanic spasio, NE ZNAM zasto niko u zadnjih 20-ak sekundi, posle naseg izjednacujuceg gola, nije pravio faul i tako oduzimao vreme Islandjanima da odigraju akciju, da smo napravili bar 2 faula vreme bi isteklo i ne bi se tresli za sedmerac!!! To mi NIKAD nece biti JASNO, mislio sam da smo prosle godine NAUCILI LEKCIJU...!!!!
Svaka cast Stanicu da nije bio.. ne smem da zamislim!
Samo napred momci, mi smo uz vas, pa kako bude.

dejannis

pre 14 godina

Nikcevic veceras nije ulazio u igru??? Kako je to moguce? Pa on je nase najbolje krilo! Gledao sam utakmicu protiv Francuza na kojoj me je odusevio igrom - odbrana, napad, brza kontra, golovi iz teskih pozicija... Sve je to veceras jako falilo... Seade kako si napravio takav propust?

Baston PG

pre 14 godina

Bravo momci! I gra je bila tokom većeg dijela utakmice daleko od dobre, ali drugo poluvrijeme uz sjajne Vučkovića, Stankovića (srpski Palasio) i čudesnog Stanića ostavlja nadu kakvu takvu za dalji tok prvenstva!

nikola

pre 14 godina

Opasna utakmica, samo da nam je sudjenje bilo bolje razbili bi ih, ali ni ovako nije lose. Ima sanse protiv Danske i Austrije, samo da delioci pravde budu nepristrasni.
NAPRED SRBIJO!!!!!!!!!!!!!!

Pro

pre 14 godina

Ivan Stankovic-MASINA :-)

Decko je objasnio za svoj debi u seniorskoj A selekciji.
Naravno, oni koji se secaju znaju da je u juniorskoj reprezentaciji bio bog i batina.

Mito

pre 14 godina

Na kraju ipak bravo. U utakmicu smo usli komotno, dali protivniku 3 gola fore i jurili rezultat. Uz cestitke posebno Stanicu i desnom beku mislim Stankovicu hteo bih da postavim samo dva pitanja strucnom stabu nase reprezentacije i to: 1. Protivnicki golman nam je 90% odbrana imao po zemlji, odnosno niskih lopti i nama treba da prodje celo prvo poluvreme da se to primeti zar ne? Cim su poceli sutevi nesto vise on je skinut sa gola.
2. Koja je uloga Kojica? U napadu igramo bez desnog krila, mada ni levo bas nije imalo prilika, a Kojic je dao samo jedan gol a dva ili tri je promasio odnosno pucao je nisko osim jedne visoke lopte koja je pogodila precku. Kod niskih lopti golman je vec lezao kada je Kojic sutirao. Posebno pitanje je njegova igra u odbrani jer je sa te strane duvala promaja. Neznam, ali zar mi nemamo drugog igraca na tom mestu?
Jos jednom cestitke za borbenost do kraja.
S postovanjem

Makaveli

pre 14 godina

Darko majstore. Mogli smo i da pobedimo, ali ne treba biti nezadovoljan. Island je jak protivnik, i ovaj bod nam znaci mnogo. Protiv Danske ta bude, a protiv Austrije lagano dobijamo.

Srbija!

ponosan

pre 14 godina

sta reci osim bravo!!!!! i svaka cast!!!!! .... konacno da neka nasa reprezentacija pokaze da je izuzetno mentalno jaka...!!! ovo ce posluziti kao sjajan podstrek za nastavak prvenstva!!!!

RONNY

pre 14 godina

U nasoj reprezentaciji krila ne postoje. Sve se svodi na bekove i pivota. Pogledajte kako nas rasturaju krila svake repke koja igra protiv nas, a koliku ulogu imaju nasa. Pri tome ne mislim da su nasa krila losa, vec je mentalitet tima takav da se ponasa kao da postoje samo bekovi. A kada se neko i seti krila onda je lopta koja im se doda po pravilu losa. Dok u napadu ne bude igralo svih sest igraca, od velikih rezultata nece biti nista.

I mislim da je strasno koliko se nas tim oslanja na Ilica. Nadam se da je tim naucio tu lekciju u ovoj utakmici. Prilicno jeftino. Kada ga zatvore, kao sada, on se unervozi i igra na snagu bez ikakve upotrebe mozga, a ceo tim pati. Mislim da ga je Kojic bas jednom prilikom gledao posle jedne "sivonja" akcije i bilo je ocigledno da ne sme nista da mu kaze.

ivan

pre 14 godina

ma nije meni sta ti, stari znalce, napisa, nego sta imas potporu od jedno 170 pluseva ispod komentara, di je vjerojatno i masu mojih sunarodnjaka. ma koje sudjenje, koje cupanje, o cemu ti pricas- opet urota samo ne protiv "nas" vec protiv malo vise "nas"...ma daj molin te...srpska reprezentacija je sinoc igrala lose i imala problema zato sta je SPORA i TESKA, i ne mogu pratit ritam koji skandinavci sa svojim brzoim rukometom nametnu, jednostavno nema vrimena za stvorit izglednu poziciju za sut...i to je sve, a ne ove price za malu dicu o sudjenju opet...oooo srce ti irudovo dokad ce nam uvik bit neko drugi kriv i vama i nama...?!

Pegone

pre 14 godina

Bravo momci ,steta sto je samo odbrana malo skripila.Nadamo se pobedama u narednim susretima a sada idem da gledam odozdo sargarepe kako rastu .

gogesha

pre 14 godina

Svaka cast Stanicu, a bome i Stankovicu, covek je stvarno ko od stene odvaljen.
Bod zlata vredan!
Al nesto stvarno ne mogu da shvatim, najslabija karika u timu, vitez Koja igra najvise u utakmici. Nista nije pokazao u odbrani, a u napadu katastrofa. Sa njim u timu jedna opcija manje u napadu, stvarno cudno sto se opet on forsira. Jos nesto, sta je sa Nikcevicem, neverovatno da nije dobio sansu danas...
Sve u svemu odlicno smo prosli kako smo krenuli, posle ovog danas moze samo bolje,mnogo bolje!
UZ SRBIJU DO KRAJA!!!

patriota

pre 14 godina

Svaka cast na bodu, ipak sam se na kraju radovao.
Nervira me sto se nastavlja igra koja nas vec izgleda, tradicionalno krasi, SREDINA SREDINA SREDINA i 9 METARA, nista vise...U svakoj se utakmici patimo na isti nacin, i sa jacim i sa slabijim reprezentacijama, nije mi jasno kako to ljudi ( trener itd ) ne vide i ne pokusaju uraditi neto po tom pitanju.Ako ovako nastavimo, opet ce nam na kraju biti
IN THE MIDDLE TO THE NIGHT...
Dajte razigravaca, malo vise ideja u napadu, i krila postoje zar ne??

bojan

pre 14 godina

svaka čast momci. bod protiv Islanda je veliki uspjeh.oni su aktualni viceprvaci OI.za one koji pljuju naše momke mogu samo reći da su Islanđani u pripremama tukli dva puta Njemce u Njemačkoj, pobijedili Španjolce...To je jedan uigran tim čija se okosnica već dugo bitnije ne mijenja.Mislim da ćemo imati lakši posao sa Dancima.SRETNO NAŠI.POZDRAV IZ VIŠEGRADA

shalana

pre 14 godina

KOJIĆU, BRATE MILI.....


Rukomet je vrlo prosta igra: jaka odbrana, dobar golman, koji zna da baci kontru i brza krila.....

Opet igramo bez unutrašnje igre.... užasna utakmica... valjda će biti bolje.... nedostaje hitrina u napadu....

Neutron

pre 14 godina

Bravo, bravo momci! Svaka vam cast. Bod protiv Olimpijiskog vicesampijona. Veliko srce ste pokazali. Veliko, veliko. Prosao je taj "pocetnicki" grc, Sada opustenije. Ja verujem da kada bi opet odigrali protiv Islandjana, vi bi ste dobili to garantovano. Bez obzira na sve, ovo je odlican rezultat i mnogo ocekujem od vas. Cestitke. BRAVO!!

pedja80

pre 14 godina

Siguran sam da niko nije zadovoljan igrom,ni ja isto tako ali nesto mi govori da je najbolje sto je ovako ispalo...daj boze da sam u pravu!!!I jos nesto i sa tom losom igrom mi uzesmo bod i to na onakav nacin to moze da bude samo vetar u ledja...Dobili smo bod zlata vredan i shvatili gde smo tako da cemo sad delovati malo iz drugog plana a tad smo NAJOPASNIJI!!!NAPRED SRBIJO..NAPRED RUKOMETASI...NISMO SE PREDAVALI NI NA MINUS 4 4-5 MIN DO KRAJA TO ITEKAKO RADUJE!!!

nz

pre 14 godina

Sreca na nasoj strani. Island je realno bio bolji celu utakmicu,nasi se na kraju povratili i izvukli bod. Pohvale za fantasticne Stanića,Stankovića i Vučkovića, oni su nosili ekipu celo drugo poluvreme.

boombar

pre 14 godina

Usprkos kretanju rezultata i prikazanoj igri nije to bilo tako loše kako se na mahove činilo. U prvom poluvremenu nismo uspevali da im pariramo samo zahvaljujući neverovatnom "golmansonu" koji je u jednom trenutku imao statistiku 9/18 i zahvaljujući tome primili smo X golova iz kontre. Donekle me je zbunila postava s dva pivota koju smo igrali do, skoro, 15. minuta a koja nije dala željene rezultate jer su bekovi ipak morali šutirati iz neizrađenih pozicija.
Sreća pa su Stanković i Vučković u drugom poluvremenu odigrali odlično i dali neverovatan spid celoj ekipi. Čini mi se da fizika nije bila na lošem nivou. Ako ovako budu ginuli u svakoj utakmici rezultat će doći sigurno.
Na kraju ne znam koji pridev da upotrebim da bih okarakterisao Stanićevu igru.
Idemo dalje.

Igorrrr

pre 14 godina

Momci svaka cast na borbi do zadnjeg sekunda...Stanic i Stankovic su odigrali na zavidnom nivou ali nemogu da se otrgnem utisku Kojica koji je "zivotinja u odbarni ali desno krilo treba da igra i napad a njega nigdje...napred momci samo hrabro SRBIJA!

juju

pre 14 godina

Bravo za Stanića, ali ako nastavimo da igramo ovakvu odbranu necemo nigde iz grupe.
Novi selektor nije doneo nista novo u našoj igri, napadi nam idu kroz sredinu, krila su zanemarena a kontre ne treba komentarisati...

crnivlada

pre 14 godina

Bravo Stanicu majstore!!!Medjutim celokupni utisak na tekmu,je vrlo slab...Mi se mucimo da damo gol,dok sa druge strane islandjani furaju kontre,i lagano ih postizu.Sem Stanica izdvojio bih Vuckovica,i naravno brilijantnog Stankovica,koji nas je takodje odrzao.Svi ostali,moraju mnogo bolje.

Timoscuk

pre 14 godina

Joj ljudi utakmica za srcani udar jedva sam preziveo!One sudije se stvarno brukaju!Srbija samo napred veliki je ovo povratak!Idemo dalje samo dalje!SRBIJAAAAAAAAAAAAA

Dr.Pelegrini

pre 14 godina

Stanicu i Stankovicu kapa dole za danasnju igru.Sudjenje nebi trebalo kom. ali pivot Islanda kada god je dobio loptu to je bio ili gol ili sedmerac. Mozda losiju igru treba traziti i u nacinu odbrane koju igra Island.Cini mi se da su mnogo fizicki jaci od nas, a takodje su i dosta pokretni.Bilo je smjesno kada je Hasan uveo dva pivota, nisu imali sanse pored Islandjana.Sve mi se cini da nismo mogli drugacije ni da odigramo, cim bi se pribilizili na 8-9m jednostavno bi nas odnijeli igraci Islanda.Srecno u sledecemo krugu!!!

mmarko28

pre 14 godina

Umalo da izgubimo utakmicu zbog loseg pocetka, kao i sto puta do sada na velikim takmicenjima. Hasanefendic je mnogo pogresio sa igrom sa dva pivotmena, to je proslo protiv Francuske, jer je bilo iznenadjenje, ali je danas bilo kontraproduktivno. Drugi pivot je skupio odbranu Islanda u sredinu, i onda su bekovi sutirali celo prvo poluvreme preko 2 bloka.
Pored toga, sva trojica nasih bekova su prvo poluvreme igrali jako nestrpljivo, sutirali iz neizradjenih pozicija, i delovali izgubljeno. U drugom poluvremenu su nas izvukli Stankovic i Vuckovic koji su mnogo ubrzali igru.
Vidim da puno ljudi pise da se igra uglavnom preko bekova, bez igre preko krila i slicno. Nije razlog za to taktika selektora ili nesto slicno vec cinjenica da mi imamo prilicno lose igrace na krilnim pozicijama vec godinama. Od svih igraca na krilima jedino Nikcevic ima ozbiljnu minutazu u jakom klubu. Svi ostali igraju u malim klubovima. Dobro desno krilo nemamo od 2005 kada se Milosavljevic povukao iz reprezentacije. Pa, u prvom poluvremenu Kojic je promasio kontru i sut sa krila , i mi smo iz rekontre primili dva gola. To nije taktika, vec nedostatak kvaliteta.

rade

pre 14 godina

Nadam se da ce selektor posle odgledanog videa ove utakmice uvideti da mu Markovic na krilu znaci koliko i Toskic na krilu!!! Dali je moguce da on ostavi Nikcevica na klupi celu utakmicu??? Protiv Francuza je ubio Omeyera, strelac utakmice!Pa koga da pobedimo, kad mi nemamo ni kontru, ni suteve sa krila? Cini mi se da je Cvele vise igrao sa krilima nego Sead, a ovamo nam prodaje pricu o modernom i brzom rukometu! On kao da je zaslepljen Ilicem pa ne vidi kada treba da ga izvede i da da sansu drugom1 Strasno!!! Dosta mi je vise tih prijateljskih minutaza!!!

Branislav

pre 14 godina

svaka cast momci dobar je i bod kada smo bili na rubu poraza nisu mi jasne poedine odluke selektora zasto su na klupi celo vreme bili Andjelkovic i Nikcevic pogotovo Nikcevic jer su nam sam krila ocajnicki hvalili golovi a izostanak Andjelkovica nije se osetio jer je tu bio fantasticni Vuckovic a za Kojica i Vilovskog oni su samo za odbrane a u napadu su nula zato je tu trebao da bude Tubic i Stojkovic verovatno bi i rezultat bio bolji .No sta je tu je u cetvrtak treba igrati protiv Danske svim silama ali samo sa najacim sastavom imamo sanse zato Nikcevica u prvu postavu.

niki

pre 14 godina

SVAKA CAST PRE SVEGA STANICU I VUCKOVICU I IZGARANJU DO POSLEDNJE SEKUNDE!
Samo sto mi ne ide u glavu,zasto Nikcevic nije igrao,zasto covek pozva samo jednog desnog beka Kojica koji je specijalista u odbrani,napad slabo i olako se se trener odrekao igraca kao sto su Bojinovic i pogotovu Nikolica,jednog od najboljih pivota? Mnogo mi je krivo koliko je nisko pao sport koji da ima normalan savez bili bi smo u samom vrhu...
ali bez obzira na sve,NAVIJAM ZDUSNO ZA NAS TIM DO KRAJA I EKIPU KOJA JE TAMO!

Nemanja, BG

pre 14 godina

da sam rodjen kao Islandjanin veceras bi verovatno porazbijao pola stana, a tv bi bacio kroz terasu, dok bi Stefansonu, Sigurdsonu i ekipi pozdravio pola familije.

Zox

pre 14 godina

Stvarno je bez veze to da mi uvek iznova nakon svakog velikog takmicenja gradimo tim.

U odnosu na tim sa prvenstva prosle godine, ovaj tip je opet sporiji i neubedljiv!

Ali nadam se da je u pitanju neuigranost i da ce se stvari doci na svoje mesto protiv Danaca.

Deja vu

pre 14 godina

Надам се бољој игри у сљедећим утакмицама,јер ово синоћ је био очај.Отесмо људима бод на правди бога.Станковић је био феноменалан као и Станић и Вучковић,али ако овако будемо играли не пише нам се добро.Није ми јасно који ми то рукомет играмо кад не користимо крила и пивота( једног Ратка Николића који је међу 5 пивота у свијету селектор уопште није позвао????).Сва игра нам се своди на индивидуалне акције Илића...Можда онај одбрањени седмерац буде прекретница.Без обзира на све,Напријед Србијо!!!

Anonimac

pre 14 godina

Posle ovakve igre i osvojenog boda na ovakav nacin, ili cemo osvojiti medalju ili cemo doziveti fijasko.
Nadam se da nisam dobro razumeo unezvereno lice naseg selektora... Stanicu svaka cast.

pogrebnjak

pre 14 godina

Jako losha igra nashe reprezentacije,na ovom mechu nisu pokazali onakvu igru kakvu mogu da igraju i kakva se od njih ochekuje!Ovaj bod danas je premija!Stanicu svaka chast ne samo na ovom poslednjem sedmercu dechko je branio celu utakmicu konstantno dobro,pored njega dobri su bili Ilic,Vuchkovic ali misli da je fenomenalni Stankovic pokrenuo igru u drugom delu!Samo hrabro na Dansku,pokazite sve shto znate i pobeda je tu!Napred Srbija!

Vladimir

pre 14 godina

Igra je ocajna!Taktika nula bodova. Tu je trener pogresio!!!Nek me neko ispravi ako gresim:
1.Opcija sa dva pivota na pocetku utakmice je katastrofalna greska trenera.To se vidi na osnovu rezultata i pozicione igre u napadu.Kako covek moze da se opredeli za tu taktiku na odbranu 6-0,stvarno nije mi jasno!
2.Ne moze bek suter da igra srednjeg beka!!!!Ima li neko da nije primetio da nama treba srednjak koji brzo prenosi loptu i namesta sut levom i desnom beku?Pa Ilic nije davao iz igre golove bas iz tog razloga.Nije imao ko da mu namesti akciju.Sesum je odlican igrac ali ne na poziciji srednjaka.Negovo mesto je na levom beku(kad se Ilic umori).Kad je usao Vuckovic to je odmah druga prica.To je mesto za njega i Andjelkovica
3.Nasa odbrana 5-1 je strasno losa.Nemamo mi igrace za tu odbranu i ne znam zasto se trener opredelio za tako nesto sem ako ne igra flastera.6-0 sa brzim izlaskom na igraca sa loptom je vidiljivo sa neba.U protivnom visak na desnoj strani je bio neminovan. Vislavski nije toliko pokretljiv, a istureni igrac videlo se da brzo ispada.
4.Gde su uigrane akcije za krila?Ma gde su uopste uigrane akcije?
-Sad smo imali srece,ali tako nece biti uvek!!!!
Ovi momci mogu mnogo,mnogo vise!

Aleksandar

pre 14 godina

Sada smo imali dosta srece ali ako i dalje igramo BEZ KRILA necemo daleko.Tako je nekoliko godina u nazad.Ja ne znam sta radi ovaj trener kada mu kojic igra celu utakmicu, slab je i sve sutira u dalji ugao, nema ni lob, mnogo me iznervirao!!!!Ali hrabro momci

Pokrajac

pre 14 godina

Pa dobro jel moguce da nemamo ni jednog jedinog coveka koji moze da zameni onog nesrecnog Kojica?! Pa ja da sam na njegovom mestu ja bi sam izasao napolje, bolje bi bilo sa igracem manje...Tuzno! Sva sreca da se selektor opametio u drugom poluvremenu i izveo onog nesrecnog Stojanovica napolje, s' obzirom da napad preko pivota i krila ne postoji jedino je tako moglo nesto da se uradi... Ne razumem i zasto Nikcevic i Andjelkovic nisu igrali! Zaista sam negativno iznenadjen! Stanicu, Vuckovicu i Stankovicu svaka cast, ali to nije dovoljno, nesto mora da se promeni, inace, eto njih brzo nazad!

beli

pre 14 godina

Zaista sam veceras bio iznenadjen i zatecen sto je Nikcevic celu utakmicu presedeo na klupi!!! Pa to je nedopustivo!!! On je nase najbolje i najiskusnije krilo!!! Bez njega nasa ekipa nema ni brze kontre i ni suteve sa krila...

vasko

pre 14 godina

Mi bez Nikcevica ne mozemo na Dance! Razbice nas, oni su jos brzi od Islandjana! A mi sinoc spori kao nikada do sada. Sta bi sa onim moderan rukomet, igra preko krila i onda nase najbolje krilo presedi celu utakmicu na klupi???

nikola

pre 14 godina

Super za remi ali ja nisam bas odusevljen igrom.Opet ne igramo preko krila,opet nema kontranapada.Verovatno nam ni protivnik nije dozvoljavao da bolje igramo, ali opet...
Bekovi su nam po obicaju dobri.Ko je onaj Stankovic,gde igra?Odlican igrac,prava zamena za Vujina.
I zasto Nikcevic nije igrao celo drugo poluvreme?On je za kontre kralj.

paka

pre 14 godina

samo da na startu utakmice nisu bili zgranuti, impresionirani - sta li vec - sve bi bilo daleko konfornije.

odlicno smo prosli s obzirom na to da su nas razbijali u kontrama i posebno s obzirom na to da mi ne umemo da igramo preko krila.

da nije bilo fenomenalnog stanica ne bi smo iscupali ovaj bod. ipak smo dobro prosli i sad je valjda barijera probijena, strah nestao i mogu konacno da krenu da igraju onako kako su to danas radili stankovic i vuckovic - neustrasivo.

bravo za borbenost na kraju, tj. da su igrali do kraja krajnje skoncentrisano.

bravo za stanica koji je bio maestralan, maximalno smiren i odlican u svakom pogledu.

sad samo smireno na dance!

Zivce ste mi iskidali.

pre 14 godina

Bravo momci ! Kada ste ovakvom igrom uspeli da uzmete bod opasnom Islandu, mislim da ce te uspeti da napravite nesto veliko.

Srbija do groba

pre 14 godina

Pa ljudi moji, da li ovo moguće. Cijelu utakmicu smo gubili i gle čuda da u zadnjim sekundama dođemo do boda. Bravo Staniću majstore, bravo, bravo milion puta. Ovaj remi treba da bude motiv za nastavak, pa da uz Božju pomoć pobijedimo Dansku i Austriju, pa u drugo kolo sa 3 boda.
NAPRIJED SRBIJA!!!
POZDRAV IZ RS!!!

sasa011

pre 14 godina

Bravo majstori..vidi se da jos sve ne stima,ali bice ok-mislim da je najveca pobeda cinjenica da se nismo predavali do zadnjeg sekunda,bez obzira na stalni minus u golovima..Samo hrabro!

nikol dž.femija

pre 14 godina

E bravo, bravo za celu ekipu, A POSEBNO ZA STANIĆA, svaka čast.

Dosuditi sedmerac u poslednjim trenucima i odbraniti...FANTASIČNO.

Uzgred, prošle nedelje sam, putujući vozom, upoznala strica i tetku golmana Stanića. Pozdrav i za njih, verujem da su ponosni i srećni.S puno topline su pričali o Darku,naravno.

Rukometaš

pre 14 godina

Hvala treneru Islandjana sto je ovaj Gud. izvodio sedmerac a ne Stefanson.Bravo za Stanica koji nam je doneo bod odbranivsi sedmerac u zadnjoj sekundi.Celu utakmicu sem finisa bii smo inferiorni.Imamo sansu protiv Danske.

Milos

pre 14 godina

Stanic Kokanidja majsor nad majstorima! Kako smo se nadali dobro smo se udali! Idemo dalje, imamo dan odmora, ako se malo usredsredimo da vratimo kreativnost napadu i poboljsamo odbranu, mogu pasti Danci i sa tri boda i uz malo srece posle da polufinala! Ziveli!

Vienna

pre 14 godina

losa igra nase reprezentacije u odbrani i u napadu, igramo vrlo sporo, bez ideja, bez kontri i bez krila, tako da se cela nasa igra zasniva na bekovima sve u svemu mozemo da budemo zadovolji sa ovim bodom. Stanic i Stankovic za svaku pohvalu, jedna svetla tacka u timu na vecerasnjoj utakmici.

branko

pre 14 godina

Гледао сам ја оваквих утакмица. Данас је само била необична подела улога. Наши су у прошлости знали овако испустити добијену утакмицу, не једном. Скандинавцима се то ретко догађа. Врхунац свега је свакако био онај пенал на крају. Ногу Дарка Станића према лопти водило је божје провиђење које тиме као да је поручило : `Ја урадих што је било до мене – остало је на вама`. Боља инјекција самопоуздања од ове готово да није могућа. Логично би било а ја то и очекујем да екипа против Данске игра много боље и сигурније а то би, уверен сам, донело и добар резултат.
О детаљима, другом прилоком.

antap

pre 14 godina

Sreca nas je ovog puta posluzila. A igra, bas onakva kakvu reprezentacija pruza vec godinama: krila nemamo, kontre nemamo, idemo samo kroz sredinu, pa ako prodje prodje, neuigrane akcije, ne umemo da igramo sa igracem vise, lagano primamo golove, tesko ih dajemo, odlican golman, dobri bekovi. Sve vec vidjeno mnogo puta do sada. Ovog puta imali smo srece, a sledeceg...? Ajmo momci, mozete vi to mnogo bolje.

Srce na teren

pre 14 godina

Momci hocemo srce na teren!!!!!Morate mnogo vise da se borite,da budete slozniji,da podizete atmosferu na terenu tokom cele utakmice,da podrzavate jedni druge i kad ide i kad ne ide!!!!Moze lose da se igra al da se ne bori ne moze!Nadam se da uz pomoc nasih navijaca i velike borbe mozemo da dobijemo Dance.Srce na teren!

vllll

pre 14 godina

Kontre, kontre, kontre... Mnogo srece na kraju... Stankovic, Vuckovic, Stanic, SVAKA CAST... +++Svaka cast i ostalima, a trener Hasanefendic je bio savrseno smiren kakav i treba da bude trener... Bod kao kucan... vrlo vazan za dalje... NAPRED MOMCI !!! NAPRED SRBIJA!!!

UROS

pre 14 godina

nemoj te pljuvati ove momke ovo nije ni delić onoga sto oni stvarno mogu! Ja sam veliki optimista posle ove utakmice sa Islanđanima i protiv Danaca će to biti sasvim druga priča.Napred Srbijo Volim te!

V. P. J.

pre 14 godina

Uh, sreća nam se osmijehnula na kraju. Ali sa ovakvom igrom, nećemo mi daleko stići. Meni se sve čini da smo prošle godine bili čak i bolji. Šta li su Nikčević i Anđelković radili na klupi, to nam samo Sead može reći. Pozitivna strana je što se igrači nisu predavali do samog kraja, i to je nešto novo u ekipi. Svaka čast Staniću i Stankoviću.
Ovo protiv Danaca može i mora bolje.

Milan 015

pre 14 godina

"Posle bitke je lako biti general"kaze nasa narodna poslovica.Stanicu svaka cast,samo tako nastavi.Cinjenica je da smo lose igrali u vecem delu meca veceras,ali je takodje tacno da nam Islandjani neleze kao protivnici.Uz pravu analizu vecerasnje utakmice i nas mentalitet mislim da mozemo bolje da odigramo.Ova ekipa ima potencijal i da uzme medalju.Mislim da cemo biti najbolji kada bude c trebalo.Samo napred i hrabro,netreba se plasiti nikoga.

aca nis

pre 14 godina

Nije mi jasno kako promenismo trenera a ono sto ne valja zadrzasmo,a jos i pokvarismo ponesto.Zadrzasmo igru kroz sredinu i samo sredinu,igranje bez krila,nekreativnost,a dodasmo jos i igru bez pivota(nije mi jasno sto nema Ratko Nikolica).Svaka cast Stanicu i Stankovicu,Vuckovicu,uz standardnog Momiru,mozda sam nekog i zaboravio al sa ovakvom igrom nazalost necemo daleko.

a

pre 14 godina

Što bi se reklo "više sreće nego pameti", ali nadam se da ćemo izvući pouke iz ovog meča. Igrač utakmice definitivno Stanić, otkrovenje meča Stanković. Vučković na nivou zadatka, Toskić se borio i to bi bilo to. Ilić je dosta išao na snagu, ali jednostavno je pročitan i nije mogao više od toga. Šešum je bio ispod svog nivoa. Problem koji imamo je desno krilo jer Kojić nije igrač koji ima napadački kvalitet, uz to u odbrani je dosta pucalo izmedju njega i Toskića. Moderni rukomet je pokazao da više ne prolaze igrači "specijalisti" za odbranu kao što su kod nas Kojić i Lapčević. Jedan je Didije Dinar!!! Danas igrač mora da igra u oba smera, i napad i odbranu. Igra sa dva pivota je imala za cilj da pravi rupe u njihovoj 6-0 odbrani gde bi bekovi mogli lagano da prolaze do šest metara, ali je slabo funkcionisalo. Inače, Atlason nas je ubio u drugom poluvremenu šutevima sa zemlje. Nadam se da će u meču protiv Danske igrati Nikčević i Andjelković jer nam treba brža i raznovrsnija igra, a naročito kontre.

Dejan NK

pre 14 godina

@Stefan Srbija
Stefane,promasio si temu.
Srbija je reprezntacija svih Srba,a ne samo vas iz Srbije.
I ne zaboravi da je Darko Stanic iz Mojkovca,a Ivan Nikcevic iz Niksica.

Fox Molder

pre 14 godina

Igrali smo lose i jako sporo,ali to nije nista novo jer tako igramo stalno.Necu reci nista novo ako kazem da igramo bez krila,ostale reprezentacije to znaju i naravno,skupljaju odbranu na sredini.Odbrana nam je jako losa,mi ako zelimo da napravimo jaci faul to je odmah za iskljucenje,sa obicnim odvlacenjem u jednu i drugu stranu oni su nam pravili ciste sanse za gol.
Ne znam koji je razlog sto nije igrao Nikcevic ali je ocigledno da moramo imati cetiri krila u rotaciji na svakoj utakmici.
Pa Kristijansen iz Danske ima 38 god pa je u tri najbolja krila na svetu a mi imamo Milosavljevica koji ima 37 i daje u spanskoj ligi 7-8 golova po mecu.Bio bi idealan za ovu reprezantaciju.On i Nikcevic zajedno u postavi,pa mislim da bi bilo dosta kontri.