Fudbal 91

Četvrtak, 26.11.2009.

15:19

137. derbi: "Za plus 7 i minus 1"

Treneri i kapiteni Zvezde i Partizana na prvoj zajedničkoj konferenciji pred jedan prvenstveni meč u istoriji, najavili dobru igru i pobedu.

137. derbi: "Za plus 7 i minus 1" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Duplo dno dna

pre 14 godina

Dodao bih ovom komentaru sa nikom "Dno dna" i sledeće:

I Partizan i Zvezda imaju svoje zvanične grbove koji sadržavaju po 2 zvezdice (za 20 i više osvojenih titula).

I dok na sajtu Partizana stoji najava utakmice (derbija) na kojima su na oba grba stavljene te 2 zvezdice, na sajtu Zvezde je Partizanov grb stavljen bez 2 zvezdice.

Neko će reći kako su to beznačajne i sitne stvari. Za mene one ipak govore o ljudskoj mržnji i kompleksima nekih ljudi. Onih koji su zaduženi za Zvezdin sajt.

Ilic

pre 14 godina

Bice 0:0, ne zna se ko je jadniji! Ovaj nazovi derbi je po kvalitetu tu negde sa moldavskim el klasikom: Zimbru- Serif !
(mirko, 26. novembar 2009 17:20)
Ako pratis fudbal,znao bi da je ovo 4. najbolji derbi na svetu ikada!!!

Dno dna

pre 14 godina

Koliko je Partizan GOSPODSKI KLUB u odnosu na zvezdu vidi se i po tome kako su 2 kluba na svojim sajtovima predstavili jučerašnju zajedničku konferenciju za štampu.

Dok su na Partizanovom sajtu postavljene ZAJEDNIČKE fotke i video snimak dešavanja na kojem se vide SVI UČESNICI, dotle su na zvezdinom sajtu "isekli" izjave (prikazuju naravno samo one od Lazetića i Petrovića), a čak i fotografije su stavili samo one na kojima se vide samo Lazetić ili samo Petrović.

Jel vam sad jasno zašto ime vašeg klupa ovde pišem malim slovom? Kako ste mali i pakosni, pa to je čudo jedno.

SOPRLA

pre 14 godina

Sta se bune cigani za sudije opet, a svaki derbi Partizan ostete.Ma najbolje neka Lukic uzme pistaljku pa neka sudi. Pomocnici neka mu budu Dzajic i Cvetkovic a kao cetvrtog sudiju neka zovu Piksija. Kako vas nije sramota?

Nesa_Krusevac..

pre 14 godina

Ovako da uporedimo malo;objektivno;
Stameni-dobar golman,Ninkov-ekstra igrac,Ignjatijevic-prosek,Djordjevic-prosek,Vilotic-prosek,Isah-dobar igrac,Savio-prosek,Lazetic-prosek,Blazic.-tezak prosek,Lekic-decko od 30 prilika postize 2 gola,Perovic-kad je zadnji put taj decko dao gol..PArtizan..Bozovic.dobar golman,Knezevic-prosek,Djordjevic-borac ali prosek..,Krstajic-borac na iskustvo,Lomic-dobar,Radosav Petrovic-sve bolji i bolji.,Moreira-igrac koji pravi razliku na terenu.,Ljajic..-supertalentovani igrac..Tomic-potrebno mu je malo inspiriacije inace vrsan dribler..Diarra-ubica ..Bogunovic.-dobar...tako da sutra mozemo da p[ozelimo da nasi crno beli inspirisani pobedom savlade vecitog rivala i dokazu kvalitet u nasoj slaboj ligi...

Partizanovac

pre 14 godina

Tesko nama ako Stevanovic bude igrao na rezultat, toga sam se vec nagledao ove godine, sto na JNA uzivo, sto na TV, i uvjek ista prica: 5 stopera, 3 zadnja vezna, u napadu odsjecen Dijara, krila ne postoje, a Moreira nema kome da doda loptu...i primimo 4 komada!!! Zato, od starta, Bogunovic, Kleo, Dijara i Moreira, a Zvezdu bih voleo da gledam sa Perovicem, Lekicem, Jevticem i Lazeticem od pocetka, pa da gledamo odlican derbi, pa kom' opanci, a kom' obojci...

pupuf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

A jooooj pa Partizan koliko je prosle godine bio u prednosti toliko je ove godine u minusu. Ocekujem losu utakmicu malo golova i Zvezdinu pobedu. Tj znam da ce Zvezda da pobedi :)

Hogar

pre 14 godina

@Toni

Ajde poznvaoce da podjemo redom.Kazes Partizan ima bolji tim. Na osnovu cehga to tvrdis. Golmani. Smesno i diskutovati. Bekovski par valjda imas oci.Half linija opet bolja. Napad.Uporedjivati Lekica,Jevtica, Perovica sa Diarom , Kleom , Wasingtonom.Ilicem. Bogunovicem i pa buducim pozajmljenim igracem MU Ljajicem je stvarno smesno.Uz normalnu igri i bez preteranog kiksa i naravno nepostojeceg penala i dva crvrna kartona ipo mogucstvu gol iz ofsajda je prava mera za vas.I onda da cutimo i da nijedn komentar ne posaljemo i na miru da se nasladjujemo i smejemo. Kolo srece se okrece, Za sve one Spasice Mazice,Vukadinovice

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Aj da vidimo i tu najkvalitetniju ekipu na ovim prostorima protiv nas.Cele sezone pricate da imate najacu ekipu sad izvolite pa dokazite!

Nenad K.

pre 14 godina

Ako Partizan ne pobedi ovakvu Zvezdu, sa igračima totalnim anonimusima, onda i ne treba da bude prvak! Zvezdin tim je smešan, realno, sve sem pobede Partizana je neuspeh!!!

Ludilo

pre 14 godina

Iako je napolju pravo prolećno vreme ja mislim da će u Humskoj da se mrznu na -7 od nedelje pa negdje do maja kada će biti -11 otprilike. U subotu rutina dobijamo 2-0 Leka daje 2 komada. NAPRED ZVEZDO DELIJE VLASENICA

MilanForza

pre 14 godina

Moja OGROMNA zelja je da Zvezda dobije 3-0!
Prvi gol iz PENALA (ako moze nepostojeceg)
Drugi gol iz ,naravno,NEPOSTOJECEG ofsajda
a treci gol sa 2 igraca vise.
I onda onda pored uzivanja u pobedi,dodjem i na sajt b92 i uzivam u kuknjavi i leleku iz komsiluka.
Mada bih bio zadovoljan i sa 1-0 iz penala ili ofasajda od bar 12 metara.

a

pre 14 godina

Cekaj te zasto se Zvezda toliko favorizuje? Kad ima slican ucinak u prvenstvu kao Partizan!!! To sto Partizan ima -4 to moze biti posledica Evrope u kojoj Zvezda ni ne ucestvuje!!!

NISVILLE

pre 14 godina

Ajmo zvezdo na 7 plus > . . vracaju se i ninkov i lazetic ce biti spreman...ubedljiva pobeda zvezde...recimo 2-0...ko je jedini tim u evropskim takmicenjima koji nema ni bod ??/ PARTIZAN ...:D

vaske_npg

pre 14 godina

recite mi sto partizan nije u formi???na pocetku prventsva smo kiksali al vezali smo pobede u prvenstvu i u kupu,nije ubedljivo ali i zvezda pobedjuje 1 0...to kako igramo u ligi evrope,nije vas problem,jer vas tamo nema,slobodni ste u svakom kolu

Zoki

pre 14 godina

nadam se dobrom fudbalu punim tribinama fer navijanju i neka bude 2:0 za CRVENU ZVEZDU da ima sta evropa da vidi na nasoj Marakani ajmo Delije stvorite ambjent kao po obicaju bez premca u okolini a i sire najbolji ste Zoki Austrija

Toni

pre 14 godina

Na Partizanovoj strani su kvalitet,iskustvo i pobednicki mentalitet.Mnogi su jos pod uticajem bledih internacionalnih igara crno belih i na osnovu toga potcenjivaju tim Partizana.Zaboravljaju da u Srbiji vladaju drugi standardi i da je u takvim uslovima Partizan neprikosnoven.Zvezdi respekt za dosad ucinjeno ali kvalitet pojedinaca ce da odluci derbi.Uveren sam da ce u subotu posle podne Partizanova raja da slavi.Crvena zvezda - Partizan 0:2.

sasha

pre 14 godina

•Ko sebe smatra za velikog navijaca Partizana a u subotu ne dodje na jug marakane, taj nek se zauvek zavuce u misju rupu i nek ne izlazi. Nema izgovora JUG MORA DA BUDE PUN !
(pfc, 26. novembar 2009 18:35)

pa gde ce miš nego u mišiju rupu

anelka 39

pre 14 godina

a ko je taj Fk Partizan??ja nikad nisam cuo za taj klub al fino je to sto mogu da igraju sa CRVENOM ZVEZDOM vidim da su srecni ako ako....

Niksicko pivo

pre 14 godina

najjace je u svemu ovome da je Petrovic prosevao ceo tim partizana i dao gol.. a sta je Stevanovic izjavio? Koga je on prosevao? xD

srbijasine

pre 14 godina

Mediji prave prevelika ocekivanja a posle derbija ce biti naslovi "jos jedna bleda partija bez pravih sansi", ili komentari "teren i hladno vreme nisu dozvolili.. ".
Vec vidjeno.

Prava istina

pre 14 godina

Posto je cuo da potoji mogucnost doping kontrole i gledalaca,veliki zvezdas Aca Lukas je odlucio da derbi ipak odgleda kod kuce uz tv ekran.

A ja sam Tesla

pre 14 godina

Nenad Đorđević: „ Dočekujemo derbi u dobrom raspoloženju, u poslednje vreme beležimo dobre rezultate"!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!??????????!!!!!!!

ALeksandar

pre 14 godina

Nije mi jasno sta se javljaju ovi likovi,sto navodno nece da gledaju derbi....Bez vasih bolesnih komentara molim...Znamo mi koga gledamo i za ciji se grb borimo...ZVEZDA DO SMRTI

pfc

pre 14 godina

Ko sebe smatra za velikog navijaca Partizana a u subotu ne dodje na jug marakane, taj nek se zauvek zavuce u misju rupu i nek ne izlazi. Nema izgovora JUG MORA DA BUDE PUN !

ne vredi igrati bunker cigani...

pre 14 godina

Crvena zvezda - Partizan 1-2

lekic 11min. - diarra 77min.
kleo 86min.

a onda sudije konstantuju da n.lazetic nije zavezao pertlu i utakmica mora da se ponovi :))

Bapsar

pre 14 godina

Partizan je i pre dve god. trazio doping kontrolu i posto su bili sigurni da je nece biti, pola tima se dopingovalo. Posle utakmice su pojedinci povracali u tunelu! Utakmice se svi secaju, na zvezdinom stadionu 2:4. Partizan igrao presing od prvog minuta. Tad se niko nije oglasio da im je sumnjivo sto se pojedinci cudno ponasaju. Jovetic izvukao korner zastavicu i baca je ka svojim navijacima! Sada opet isti scenario al ce ovaj put izgleda kontrole zaista biti!

nnnnarkoman

pre 14 godina

prenos je na Fox-u 16:15
(banditen in kukuruzen, 26. novembar 2009 16:07)
a utakmicu prenose Tešanović i Milićević likovi koji vode i nindza ratnike :):)

Žare

pre 14 godina

au šta je sve potrebno da bi se ušlo u statistiku ovog momka što je izneo "neke zanimljivosti".. nismo ih nismo dobili zadnjih 6 godina kad je bilo izmedju 17 i 19 stepeni, a da smo izveli manje od 5 kornera... kad smo već kod "zanimljivosti" : nikad se nije desilo da zvezda uzme titulu a da ne pobedi partizana. dok su komšije često osvajale titule na malim (izuzetno poštenim) 1:0 utakmicama i nisu se previše zabrinjavali što derbije glat gube.

Zenga

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

PA JEL VIDIS DA IMATE KOMPLEKSE!!!! :)

o ho ho

pre 14 godina

hocemo stari zvezdin grb koji se nalazi na zvanicnom sajtu na dresove i na tv špice u svim utakmicama (ovo se ne odnosi na rts oni funkcionisu u dobu pleistocena)
nikad nisam voleo ni priznavao onaj plavi vratimo se tradiciji i korenima ovako osvezen sa zlatnom pozadinom grb izgleda fenomenalno

Delija

pre 14 godina

A ti indijanac (imamo komplekse) kada si sve lepo nabrojao,zasto nisi rekao i to da su sudije pokrale Zvezdu u polufinalu kupu kada su svirali nepostojeci ofsajd,i tako oteli trofej Zvezdi.

Ne bitan

pre 14 godina

Razbice nas komsinica !!! Ali koga je to jos briga !? Koga,u zemlji gde se kupuju navijaci,smenjuju USPESNI treneri,teraju(prodaju) igraci ispod cene za ....????? "POBEDNICI",NEMOJTE SLAVITI!!!

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Svaka čast za ideju da se zajedno nastupi sa najavom derbija iz oba tabora. Previše je napaljene dece, koji samo prepoznaju i neguju mržnju prema suprotnom taboru, a nemaju pojma šta znači ljubav prema klubu i poštovanje sportskog rivala!
Ko će biti primer sportskog nadmetanja, ako neće Crvena Zvezda i Partizan?!

Djomla

pre 14 godina

Partizan nije bio u losijoj formi 2-3 god.(iskljucivo zahvaljujuci trenutnom i bivsem treneru) ali ce ipak i tako los da pobedi zvezdu,zato sto ljudi nemaju nikakvu igru i imaju trenera koji je jedini gori od Stevanovica(2 najgora trenera u ligi100%,vreme ce pokazati). Utakmica ce biti nezanimljiva i neiteresantna kao i vecina proslih derbija od 2000-te,jedino pitanje je hoce li partizan ponovo sam sebi dati gol(20 ove sezone-otprilike) i da li ce onda da probiju Pizonov bunker koji se protiv svake ozbiljne ekipe brani(samo sto partizan nije ni izbliza ozbiljna ekipa).

professssor

pre 14 godina

Lepo je to sto su izasli zajedno na konferenciju za stampu, nema nas Srba milijardu pa da se delimo i ubijamo izmedju sebe.

A jel ovo Lazetic utrpao jaknu u farmerke :)

logika

pre 14 godina

Pizon: „ Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i rađaju legende. Na ovakvim mečevima se dobija fudbalsko ime i prezime“

Znaci po njemu je moguce dobro odigrati jedan derbi i odmah u legendu. Vazi. Koliko je samo igraca na obe strane imalo dobrih utakmica u derbiju pa kasnije nisu pokazali nista. Legenda se postaje igranjem u kontinuitetu. A titule se osvajaju na "manjim" utakmicama. Nije Partizan aktuelni sampion sto je dobio 2 derbija nego sto su Vojvodina i Zvezda imali dosta kikseva. I u 90% prvenstava je tako. A sve fraze koje igraci i treneri koriste pred ovakve utakmice su ciste gluposti u koje ni oni sami ne veruju. Derbi je jedino bitan radi prestiza, a titula se osvaja kontinuitetom.

O cemu ti?!?

pre 14 godina

(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

To sto vasi sumo rvaci tipa Nemanje Rnica bukvalno biju po terenu i opravdano dobijaju kartone ili sto imate katastrofa odbranu koja ne moze da izadje na kraj sa napadacima Zvezde je takodje namestaljka? Rnic je dobijao karton u svakom derbiju!!!

Po toj tvojoj "logici" Liverpul tri meca za redom dobija na prevaru Mancester jer Vidic dobija tri uzastopna crvena kartona???
Cuti, strpi se do vikenda, nek bolji pobedi, a ne unapred alibi...kartoni, penali, doping kontrole, visoka trava, masoni, rozenkrojceri...

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

samo jos da se huligani izoluju i stave pod kontrolu zandarmerije pa da se odigra dobar fudbal pa ko pobedi neka nosi bodove... nego jel ovaj Laza navuko jaknu u gace ili mi se cini?

Privatizacija pa pravo uzbudjenje.

pre 14 godina

Da nije naboja na tribinama, bila bi to prosecna fudbalska predstava koja moze svaki dan da se vidi na kablovskoj...

C&B

pre 14 godina

Najaci komentari:

Ponesite i Gajgerov brojac, cuo sam da Ninkov doruckuje Uranijum... :)

Da nece mozda i loptu da vagaju? Cuo sam da se Zvezda bolje snalazi ako je lopta teza za 0.001 gram...

no

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

Na tom zadnjem derbiju koji smo dobili penal (cist) je sudjen na 3:1 za nas. A i tada kada je bilo 1:0 gol nije dat iz penala, a i osim vaseg igraca i Purovic je dobio crveni karton. Nije bitan broj ofsajda, penala, crvenih kartona,vec da li su bili zasluzeni ili ne.

Mirjana

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)
DA DA MALI MOJ, IMATE KOMPLEXE!!!!!!!! VERUJ MI.

Samo pitam

pre 14 godina

A hocete traziti doping kontrolu i nakon konferencije za novinare? Da slucajno Lazetic nije pio duplu guaranu za vreme trajanja konferencije, a Pizon dupli espreso, bez secera?

imamo komplekse

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?

Dejan

pre 14 godina

Nisam znao ali dobra stvar ovo sa zajednickom konferencijom.Moj tip 2-1,s obzirom da bi i to bio prvi put da se desi "prelaz" na Vecitom neka ide sve u kompletu!

professssor

pre 14 godina

Lepo je to sto su izasli zajedno na konferenciju za stampu, nema nas Srba milijardu pa da se delimo i ubijamo izmedju sebe.

A jel ovo Lazetic utrpao jaknu u farmerke :)

imamo komplekse

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?

C&B

pre 14 godina

Najaci komentari:

Ponesite i Gajgerov brojac, cuo sam da Ninkov doruckuje Uranijum... :)

Da nece mozda i loptu da vagaju? Cuo sam da se Zvezda bolje snalazi ako je lopta teza za 0.001 gram...

Mirjana

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)
DA DA MALI MOJ, IMATE KOMPLEXE!!!!!!!! VERUJ MI.

Samo pitam

pre 14 godina

A hocete traziti doping kontrolu i nakon konferencije za novinare? Da slucajno Lazetic nije pio duplu guaranu za vreme trajanja konferencije, a Pizon dupli espreso, bez secera?

logika

pre 14 godina

Pizon: „ Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i rađaju legende. Na ovakvim mečevima se dobija fudbalsko ime i prezime“

Znaci po njemu je moguce dobro odigrati jedan derbi i odmah u legendu. Vazi. Koliko je samo igraca na obe strane imalo dobrih utakmica u derbiju pa kasnije nisu pokazali nista. Legenda se postaje igranjem u kontinuitetu. A titule se osvajaju na "manjim" utakmicama. Nije Partizan aktuelni sampion sto je dobio 2 derbija nego sto su Vojvodina i Zvezda imali dosta kikseva. I u 90% prvenstava je tako. A sve fraze koje igraci i treneri koriste pred ovakve utakmice su ciste gluposti u koje ni oni sami ne veruju. Derbi je jedino bitan radi prestiza, a titula se osvaja kontinuitetom.

no

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

Na tom zadnjem derbiju koji smo dobili penal (cist) je sudjen na 3:1 za nas. A i tada kada je bilo 1:0 gol nije dat iz penala, a i osim vaseg igraca i Purovic je dobio crveni karton. Nije bitan broj ofsajda, penala, crvenih kartona,vec da li su bili zasluzeni ili ne.

O cemu ti?!?

pre 14 godina

(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

To sto vasi sumo rvaci tipa Nemanje Rnica bukvalno biju po terenu i opravdano dobijaju kartone ili sto imate katastrofa odbranu koja ne moze da izadje na kraj sa napadacima Zvezde je takodje namestaljka? Rnic je dobijao karton u svakom derbiju!!!

Po toj tvojoj "logici" Liverpul tri meca za redom dobija na prevaru Mancester jer Vidic dobija tri uzastopna crvena kartona???
Cuti, strpi se do vikenda, nek bolji pobedi, a ne unapred alibi...kartoni, penali, doping kontrole, visoka trava, masoni, rozenkrojceri...

nnnnarkoman

pre 14 godina

prenos je na Fox-u 16:15
(banditen in kukuruzen, 26. novembar 2009 16:07)
a utakmicu prenose Tešanović i Milićević likovi koji vode i nindza ratnike :):)

Bapsar

pre 14 godina

Partizan je i pre dve god. trazio doping kontrolu i posto su bili sigurni da je nece biti, pola tima se dopingovalo. Posle utakmice su pojedinci povracali u tunelu! Utakmice se svi secaju, na zvezdinom stadionu 2:4. Partizan igrao presing od prvog minuta. Tad se niko nije oglasio da im je sumnjivo sto se pojedinci cudno ponasaju. Jovetic izvukao korner zastavicu i baca je ka svojim navijacima! Sada opet isti scenario al ce ovaj put izgleda kontrole zaista biti!

Privatizacija pa pravo uzbudjenje.

pre 14 godina

Da nije naboja na tribinama, bila bi to prosecna fudbalska predstava koja moze svaki dan da se vidi na kablovskoj...

Zenga

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

PA JEL VIDIS DA IMATE KOMPLEKSE!!!! :)

A ja sam Tesla

pre 14 godina

Nenad Đorđević: „ Dočekujemo derbi u dobrom raspoloženju, u poslednje vreme beležimo dobre rezultate"!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!??????????!!!!!!!

Delija

pre 14 godina

A ti indijanac (imamo komplekse) kada si sve lepo nabrojao,zasto nisi rekao i to da su sudije pokrale Zvezdu u polufinalu kupu kada su svirali nepostojeci ofsajd,i tako oteli trofej Zvezdi.

Prava istina

pre 14 godina

Posto je cuo da potoji mogucnost doping kontrole i gledalaca,veliki zvezdas Aca Lukas je odlucio da derbi ipak odgleda kod kuce uz tv ekran.

MilanForza

pre 14 godina

Moja OGROMNA zelja je da Zvezda dobije 3-0!
Prvi gol iz PENALA (ako moze nepostojeceg)
Drugi gol iz ,naravno,NEPOSTOJECEG ofsajda
a treci gol sa 2 igraca vise.
I onda onda pored uzivanja u pobedi,dodjem i na sajt b92 i uzivam u kuknjavi i leleku iz komsiluka.
Mada bih bio zadovoljan i sa 1-0 iz penala ili ofasajda od bar 12 metara.

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Svaka čast za ideju da se zajedno nastupi sa najavom derbija iz oba tabora. Previše je napaljene dece, koji samo prepoznaju i neguju mržnju prema suprotnom taboru, a nemaju pojma šta znači ljubav prema klubu i poštovanje sportskog rivala!
Ko će biti primer sportskog nadmetanja, ako neće Crvena Zvezda i Partizan?!

sasha

pre 14 godina

•Ko sebe smatra za velikog navijaca Partizana a u subotu ne dodje na jug marakane, taj nek se zauvek zavuce u misju rupu i nek ne izlazi. Nema izgovora JUG MORA DA BUDE PUN !
(pfc, 26. novembar 2009 18:35)

pa gde ce miš nego u mišiju rupu

Žare

pre 14 godina

au šta je sve potrebno da bi se ušlo u statistiku ovog momka što je izneo "neke zanimljivosti".. nismo ih nismo dobili zadnjih 6 godina kad je bilo izmedju 17 i 19 stepeni, a da smo izveli manje od 5 kornera... kad smo već kod "zanimljivosti" : nikad se nije desilo da zvezda uzme titulu a da ne pobedi partizana. dok su komšije često osvajale titule na malim (izuzetno poštenim) 1:0 utakmicama i nisu se previše zabrinjavali što derbije glat gube.

Niksicko pivo

pre 14 godina

najjace je u svemu ovome da je Petrovic prosevao ceo tim partizana i dao gol.. a sta je Stevanovic izjavio? Koga je on prosevao? xD

ne vredi igrati bunker cigani...

pre 14 godina

Crvena zvezda - Partizan 1-2

lekic 11min. - diarra 77min.
kleo 86min.

a onda sudije konstantuju da n.lazetic nije zavezao pertlu i utakmica mora da se ponovi :))

ALeksandar

pre 14 godina

Nije mi jasno sta se javljaju ovi likovi,sto navodno nece da gledaju derbi....Bez vasih bolesnih komentara molim...Znamo mi koga gledamo i za ciji se grb borimo...ZVEZDA DO SMRTI

Dejan

pre 14 godina

Nisam znao ali dobra stvar ovo sa zajednickom konferencijom.Moj tip 2-1,s obzirom da bi i to bio prvi put da se desi "prelaz" na Vecitom neka ide sve u kompletu!

o ho ho

pre 14 godina

hocemo stari zvezdin grb koji se nalazi na zvanicnom sajtu na dresove i na tv špice u svim utakmicama (ovo se ne odnosi na rts oni funkcionisu u dobu pleistocena)
nikad nisam voleo ni priznavao onaj plavi vratimo se tradiciji i korenima ovako osvezen sa zlatnom pozadinom grb izgleda fenomenalno

anelka 39

pre 14 godina

a ko je taj Fk Partizan??ja nikad nisam cuo za taj klub al fino je to sto mogu da igraju sa CRVENOM ZVEZDOM vidim da su srecni ako ako....

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

samo jos da se huligani izoluju i stave pod kontrolu zandarmerije pa da se odigra dobar fudbal pa ko pobedi neka nosi bodove... nego jel ovaj Laza navuko jaknu u gace ili mi se cini?

Zoki

pre 14 godina

nadam se dobrom fudbalu punim tribinama fer navijanju i neka bude 2:0 za CRVENU ZVEZDU da ima sta evropa da vidi na nasoj Marakani ajmo Delije stvorite ambjent kao po obicaju bez premca u okolini a i sire najbolji ste Zoki Austrija

srbijasine

pre 14 godina

Mediji prave prevelika ocekivanja a posle derbija ce biti naslovi "jos jedna bleda partija bez pravih sansi", ili komentari "teren i hladno vreme nisu dozvolili.. ".
Vec vidjeno.

NISVILLE

pre 14 godina

Ajmo zvezdo na 7 plus > . . vracaju se i ninkov i lazetic ce biti spreman...ubedljiva pobeda zvezde...recimo 2-0...ko je jedini tim u evropskim takmicenjima koji nema ni bod ??/ PARTIZAN ...:D

Toni

pre 14 godina

Na Partizanovoj strani su kvalitet,iskustvo i pobednicki mentalitet.Mnogi su jos pod uticajem bledih internacionalnih igara crno belih i na osnovu toga potcenjivaju tim Partizana.Zaboravljaju da u Srbiji vladaju drugi standardi i da je u takvim uslovima Partizan neprikosnoven.Zvezdi respekt za dosad ucinjeno ali kvalitet pojedinaca ce da odluci derbi.Uveren sam da ce u subotu posle podne Partizanova raja da slavi.Crvena zvezda - Partizan 0:2.

Djomla

pre 14 godina

Partizan nije bio u losijoj formi 2-3 god.(iskljucivo zahvaljujuci trenutnom i bivsem treneru) ali ce ipak i tako los da pobedi zvezdu,zato sto ljudi nemaju nikakvu igru i imaju trenera koji je jedini gori od Stevanovica(2 najgora trenera u ligi100%,vreme ce pokazati). Utakmica ce biti nezanimljiva i neiteresantna kao i vecina proslih derbija od 2000-te,jedino pitanje je hoce li partizan ponovo sam sebi dati gol(20 ove sezone-otprilike) i da li ce onda da probiju Pizonov bunker koji se protiv svake ozbiljne ekipe brani(samo sto partizan nije ni izbliza ozbiljna ekipa).

a

pre 14 godina

Cekaj te zasto se Zvezda toliko favorizuje? Kad ima slican ucinak u prvenstvu kao Partizan!!! To sto Partizan ima -4 to moze biti posledica Evrope u kojoj Zvezda ni ne ucestvuje!!!

pfc

pre 14 godina

Ko sebe smatra za velikog navijaca Partizana a u subotu ne dodje na jug marakane, taj nek se zauvek zavuce u misju rupu i nek ne izlazi. Nema izgovora JUG MORA DA BUDE PUN !

vaske_npg

pre 14 godina

recite mi sto partizan nije u formi???na pocetku prventsva smo kiksali al vezali smo pobede u prvenstvu i u kupu,nije ubedljivo ali i zvezda pobedjuje 1 0...to kako igramo u ligi evrope,nije vas problem,jer vas tamo nema,slobodni ste u svakom kolu

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Aj da vidimo i tu najkvalitetniju ekipu na ovim prostorima protiv nas.Cele sezone pricate da imate najacu ekipu sad izvolite pa dokazite!

Nenad K.

pre 14 godina

Ako Partizan ne pobedi ovakvu Zvezdu, sa igračima totalnim anonimusima, onda i ne treba da bude prvak! Zvezdin tim je smešan, realno, sve sem pobede Partizana je neuspeh!!!

pupuf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

A jooooj pa Partizan koliko je prosle godine bio u prednosti toliko je ove godine u minusu. Ocekujem losu utakmicu malo golova i Zvezdinu pobedu. Tj znam da ce Zvezda da pobedi :)

Hogar

pre 14 godina

@Toni

Ajde poznvaoce da podjemo redom.Kazes Partizan ima bolji tim. Na osnovu cehga to tvrdis. Golmani. Smesno i diskutovati. Bekovski par valjda imas oci.Half linija opet bolja. Napad.Uporedjivati Lekica,Jevtica, Perovica sa Diarom , Kleom , Wasingtonom.Ilicem. Bogunovicem i pa buducim pozajmljenim igracem MU Ljajicem je stvarno smesno.Uz normalnu igri i bez preteranog kiksa i naravno nepostojeceg penala i dva crvrna kartona ipo mogucstvu gol iz ofsajda je prava mera za vas.I onda da cutimo i da nijedn komentar ne posaljemo i na miru da se nasladjujemo i smejemo. Kolo srece se okrece, Za sve one Spasice Mazice,Vukadinovice

Ludilo

pre 14 godina

Iako je napolju pravo prolećno vreme ja mislim da će u Humskoj da se mrznu na -7 od nedelje pa negdje do maja kada će biti -11 otprilike. U subotu rutina dobijamo 2-0 Leka daje 2 komada. NAPRED ZVEZDO DELIJE VLASENICA

Partizanovac

pre 14 godina

Tesko nama ako Stevanovic bude igrao na rezultat, toga sam se vec nagledao ove godine, sto na JNA uzivo, sto na TV, i uvjek ista prica: 5 stopera, 3 zadnja vezna, u napadu odsjecen Dijara, krila ne postoje, a Moreira nema kome da doda loptu...i primimo 4 komada!!! Zato, od starta, Bogunovic, Kleo, Dijara i Moreira, a Zvezdu bih voleo da gledam sa Perovicem, Lekicem, Jevticem i Lazeticem od pocetka, pa da gledamo odlican derbi, pa kom' opanci, a kom' obojci...

Ne bitan

pre 14 godina

Razbice nas komsinica !!! Ali koga je to jos briga !? Koga,u zemlji gde se kupuju navijaci,smenjuju USPESNI treneri,teraju(prodaju) igraci ispod cene za ....????? "POBEDNICI",NEMOJTE SLAVITI!!!

Dno dna

pre 14 godina

Koliko je Partizan GOSPODSKI KLUB u odnosu na zvezdu vidi se i po tome kako su 2 kluba na svojim sajtovima predstavili jučerašnju zajedničku konferenciju za štampu.

Dok su na Partizanovom sajtu postavljene ZAJEDNIČKE fotke i video snimak dešavanja na kojem se vide SVI UČESNICI, dotle su na zvezdinom sajtu "isekli" izjave (prikazuju naravno samo one od Lazetića i Petrovića), a čak i fotografije su stavili samo one na kojima se vide samo Lazetić ili samo Petrović.

Jel vam sad jasno zašto ime vašeg klupa ovde pišem malim slovom? Kako ste mali i pakosni, pa to je čudo jedno.

Ilic

pre 14 godina

Bice 0:0, ne zna se ko je jadniji! Ovaj nazovi derbi je po kvalitetu tu negde sa moldavskim el klasikom: Zimbru- Serif !
(mirko, 26. novembar 2009 17:20)
Ako pratis fudbal,znao bi da je ovo 4. najbolji derbi na svetu ikada!!!

SOPRLA

pre 14 godina

Sta se bune cigani za sudije opet, a svaki derbi Partizan ostete.Ma najbolje neka Lukic uzme pistaljku pa neka sudi. Pomocnici neka mu budu Dzajic i Cvetkovic a kao cetvrtog sudiju neka zovu Piksija. Kako vas nije sramota?

Duplo dno dna

pre 14 godina

Dodao bih ovom komentaru sa nikom "Dno dna" i sledeće:

I Partizan i Zvezda imaju svoje zvanične grbove koji sadržavaju po 2 zvezdice (za 20 i više osvojenih titula).

I dok na sajtu Partizana stoji najava utakmice (derbija) na kojima su na oba grba stavljene te 2 zvezdice, na sajtu Zvezde je Partizanov grb stavljen bez 2 zvezdice.

Neko će reći kako su to beznačajne i sitne stvari. Za mene one ipak govore o ljudskoj mržnji i kompleksima nekih ljudi. Onih koji su zaduženi za Zvezdin sajt.

Nesa_Krusevac..

pre 14 godina

Ovako da uporedimo malo;objektivno;
Stameni-dobar golman,Ninkov-ekstra igrac,Ignjatijevic-prosek,Djordjevic-prosek,Vilotic-prosek,Isah-dobar igrac,Savio-prosek,Lazetic-prosek,Blazic.-tezak prosek,Lekic-decko od 30 prilika postize 2 gola,Perovic-kad je zadnji put taj decko dao gol..PArtizan..Bozovic.dobar golman,Knezevic-prosek,Djordjevic-borac ali prosek..,Krstajic-borac na iskustvo,Lomic-dobar,Radosav Petrovic-sve bolji i bolji.,Moreira-igrac koji pravi razliku na terenu.,Ljajic..-supertalentovani igrac..Tomic-potrebno mu je malo inspiriacije inace vrsan dribler..Diarra-ubica ..Bogunovic.-dobar...tako da sutra mozemo da p[ozelimo da nasi crno beli inspirisani pobedom savlade vecitog rivala i dokazu kvalitet u nasoj slaboj ligi...

imamo komplekse

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?

ne vredi igrati bunker cigani...

pre 14 godina

Crvena zvezda - Partizan 1-2

lekic 11min. - diarra 77min.
kleo 86min.

a onda sudije konstantuju da n.lazetic nije zavezao pertlu i utakmica mora da se ponovi :))

Mirjana

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)
DA DA MALI MOJ, IMATE KOMPLEXE!!!!!!!! VERUJ MI.

Samo pitam

pre 14 godina

A hocete traziti doping kontrolu i nakon konferencije za novinare? Da slucajno Lazetic nije pio duplu guaranu za vreme trajanja konferencije, a Pizon dupli espreso, bez secera?

C&B

pre 14 godina

Najaci komentari:

Ponesite i Gajgerov brojac, cuo sam da Ninkov doruckuje Uranijum... :)

Da nece mozda i loptu da vagaju? Cuo sam da se Zvezda bolje snalazi ako je lopta teza za 0.001 gram...

pfc

pre 14 godina

Ko sebe smatra za velikog navijaca Partizana a u subotu ne dodje na jug marakane, taj nek se zauvek zavuce u misju rupu i nek ne izlazi. Nema izgovora JUG MORA DA BUDE PUN !

Toni

pre 14 godina

Na Partizanovoj strani su kvalitet,iskustvo i pobednicki mentalitet.Mnogi su jos pod uticajem bledih internacionalnih igara crno belih i na osnovu toga potcenjivaju tim Partizana.Zaboravljaju da u Srbiji vladaju drugi standardi i da je u takvim uslovima Partizan neprikosnoven.Zvezdi respekt za dosad ucinjeno ali kvalitet pojedinaca ce da odluci derbi.Uveren sam da ce u subotu posle podne Partizanova raja da slavi.Crvena zvezda - Partizan 0:2.

Bapsar

pre 14 godina

Partizan je i pre dve god. trazio doping kontrolu i posto su bili sigurni da je nece biti, pola tima se dopingovalo. Posle utakmice su pojedinci povracali u tunelu! Utakmice se svi secaju, na zvezdinom stadionu 2:4. Partizan igrao presing od prvog minuta. Tad se niko nije oglasio da im je sumnjivo sto se pojedinci cudno ponasaju. Jovetic izvukao korner zastavicu i baca je ka svojim navijacima! Sada opet isti scenario al ce ovaj put izgleda kontrole zaista biti!

Djomla

pre 14 godina

Partizan nije bio u losijoj formi 2-3 god.(iskljucivo zahvaljujuci trenutnom i bivsem treneru) ali ce ipak i tako los da pobedi zvezdu,zato sto ljudi nemaju nikakvu igru i imaju trenera koji je jedini gori od Stevanovica(2 najgora trenera u ligi100%,vreme ce pokazati). Utakmica ce biti nezanimljiva i neiteresantna kao i vecina proslih derbija od 2000-te,jedino pitanje je hoce li partizan ponovo sam sebi dati gol(20 ove sezone-otprilike) i da li ce onda da probiju Pizonov bunker koji se protiv svake ozbiljne ekipe brani(samo sto partizan nije ni izbliza ozbiljna ekipa).

anelka 39

pre 14 godina

a ko je taj Fk Partizan??ja nikad nisam cuo za taj klub al fino je to sto mogu da igraju sa CRVENOM ZVEZDOM vidim da su srecni ako ako....

Ne bitan

pre 14 godina

Razbice nas komsinica !!! Ali koga je to jos briga !? Koga,u zemlji gde se kupuju navijaci,smenjuju USPESNI treneri,teraju(prodaju) igraci ispod cene za ....????? "POBEDNICI",NEMOJTE SLAVITI!!!

no

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

Na tom zadnjem derbiju koji smo dobili penal (cist) je sudjen na 3:1 za nas. A i tada kada je bilo 1:0 gol nije dat iz penala, a i osim vaseg igraca i Purovic je dobio crveni karton. Nije bitan broj ofsajda, penala, crvenih kartona,vec da li su bili zasluzeni ili ne.

logika

pre 14 godina

Pizon: „ Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i rađaju legende. Na ovakvim mečevima se dobija fudbalsko ime i prezime“

Znaci po njemu je moguce dobro odigrati jedan derbi i odmah u legendu. Vazi. Koliko je samo igraca na obe strane imalo dobrih utakmica u derbiju pa kasnije nisu pokazali nista. Legenda se postaje igranjem u kontinuitetu. A titule se osvajaju na "manjim" utakmicama. Nije Partizan aktuelni sampion sto je dobio 2 derbija nego sto su Vojvodina i Zvezda imali dosta kikseva. I u 90% prvenstava je tako. A sve fraze koje igraci i treneri koriste pred ovakve utakmice su ciste gluposti u koje ni oni sami ne veruju. Derbi je jedino bitan radi prestiza, a titula se osvaja kontinuitetom.

Zenga

pre 14 godina

Neke zanimljivosti.
U zadnjih SEST(6) godina Crvena Zvezda nije pobedila Partizan a da joj nije dosudjen penal ili da igrac Partizana nije dobio crveni karton.
Crvena Zvezda je zadnji put dobila Partizan u martu prosle godine(4:1) u utakmici gde su kapije stadiona bile zakljucane,sto ce reci da Zvezda nema pobedu pred svojom publikom jos od 2007. godine.,u pobedi od 1:0,naravno uz iskljucenje i penal.
Zanimljivo je i to da Partizanu nije sviran penal u derbi mecevima jos od daleke 1994. godine.
133. derbi Par-CZ 1:1
134. derbi CZ-Par 0:2
135. derbi Par-CZ 1:1
136. derbi Par-CZ 2:0
137. derbi CZ-Par ?:?
(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

PA JEL VIDIS DA IMATE KOMPLEKSE!!!! :)

a

pre 14 godina

Cekaj te zasto se Zvezda toliko favorizuje? Kad ima slican ucinak u prvenstvu kao Partizan!!! To sto Partizan ima -4 to moze biti posledica Evrope u kojoj Zvezda ni ne ucestvuje!!!

Dejan

pre 14 godina

Nisam znao ali dobra stvar ovo sa zajednickom konferencijom.Moj tip 2-1,s obzirom da bi i to bio prvi put da se desi "prelaz" na Vecitom neka ide sve u kompletu!

Delija

pre 14 godina

A ti indijanac (imamo komplekse) kada si sve lepo nabrojao,zasto nisi rekao i to da su sudije pokrale Zvezdu u polufinalu kupu kada su svirali nepostojeci ofsajd,i tako oteli trofej Zvezdi.

O cemu ti?!?

pre 14 godina

(imamo komplekse, 26. novembar 2009 15:52)

To sto vasi sumo rvaci tipa Nemanje Rnica bukvalno biju po terenu i opravdano dobijaju kartone ili sto imate katastrofa odbranu koja ne moze da izadje na kraj sa napadacima Zvezde je takodje namestaljka? Rnic je dobijao karton u svakom derbiju!!!

Po toj tvojoj "logici" Liverpul tri meca za redom dobija na prevaru Mancester jer Vidic dobija tri uzastopna crvena kartona???
Cuti, strpi se do vikenda, nek bolji pobedi, a ne unapred alibi...kartoni, penali, doping kontrole, visoka trava, masoni, rozenkrojceri...

vaske_npg

pre 14 godina

recite mi sto partizan nije u formi???na pocetku prventsva smo kiksali al vezali smo pobede u prvenstvu i u kupu,nije ubedljivo ali i zvezda pobedjuje 1 0...to kako igramo u ligi evrope,nije vas problem,jer vas tamo nema,slobodni ste u svakom kolu

Zoki

pre 14 godina

nadam se dobrom fudbalu punim tribinama fer navijanju i neka bude 2:0 za CRVENU ZVEZDU da ima sta evropa da vidi na nasoj Marakani ajmo Delije stvorite ambjent kao po obicaju bez premca u okolini a i sire najbolji ste Zoki Austrija

NISVILLE

pre 14 godina

Ajmo zvezdo na 7 plus > . . vracaju se i ninkov i lazetic ce biti spreman...ubedljiva pobeda zvezde...recimo 2-0...ko je jedini tim u evropskim takmicenjima koji nema ni bod ??/ PARTIZAN ...:D

ALeksandar

pre 14 godina

Nije mi jasno sta se javljaju ovi likovi,sto navodno nece da gledaju derbi....Bez vasih bolesnih komentara molim...Znamo mi koga gledamo i za ciji se grb borimo...ZVEZDA DO SMRTI

Nenad K.

pre 14 godina

Ako Partizan ne pobedi ovakvu Zvezdu, sa igračima totalnim anonimusima, onda i ne treba da bude prvak! Zvezdin tim je smešan, realno, sve sem pobede Partizana je neuspeh!!!

MilanForza

pre 14 godina

Moja OGROMNA zelja je da Zvezda dobije 3-0!
Prvi gol iz PENALA (ako moze nepostojeceg)
Drugi gol iz ,naravno,NEPOSTOJECEG ofsajda
a treci gol sa 2 igraca vise.
I onda onda pored uzivanja u pobedi,dodjem i na sajt b92 i uzivam u kuknjavi i leleku iz komsiluka.
Mada bih bio zadovoljan i sa 1-0 iz penala ili ofasajda od bar 12 metara.

malo se (ne) razumem

pre 14 godina

samo jos da se huligani izoluju i stave pod kontrolu zandarmerije pa da se odigra dobar fudbal pa ko pobedi neka nosi bodove... nego jel ovaj Laza navuko jaknu u gace ili mi se cini?

sasha

pre 14 godina

•Ko sebe smatra za velikog navijaca Partizana a u subotu ne dodje na jug marakane, taj nek se zauvek zavuce u misju rupu i nek ne izlazi. Nema izgovora JUG MORA DA BUDE PUN !
(pfc, 26. novembar 2009 18:35)

pa gde ce miš nego u mišiju rupu

Niksicko pivo

pre 14 godina

najjace je u svemu ovome da je Petrovic prosevao ceo tim partizana i dao gol.. a sta je Stevanovic izjavio? Koga je on prosevao? xD

Privatizacija pa pravo uzbudjenje.

pre 14 godina

Da nije naboja na tribinama, bila bi to prosecna fudbalska predstava koja moze svaki dan da se vidi na kablovskoj...

professssor

pre 14 godina

Lepo je to sto su izasli zajedno na konferenciju za stampu, nema nas Srba milijardu pa da se delimo i ubijamo izmedju sebe.

A jel ovo Lazetic utrpao jaknu u farmerke :)

srbijasine

pre 14 godina

Mediji prave prevelika ocekivanja a posle derbija ce biti naslovi "jos jedna bleda partija bez pravih sansi", ili komentari "teren i hladno vreme nisu dozvolili.. ".
Vec vidjeno.

Žare

pre 14 godina

au šta je sve potrebno da bi se ušlo u statistiku ovog momka što je izneo "neke zanimljivosti".. nismo ih nismo dobili zadnjih 6 godina kad je bilo izmedju 17 i 19 stepeni, a da smo izveli manje od 5 kornera... kad smo već kod "zanimljivosti" : nikad se nije desilo da zvezda uzme titulu a da ne pobedi partizana. dok su komšije često osvajale titule na malim (izuzetno poštenim) 1:0 utakmicama i nisu se previše zabrinjavali što derbije glat gube.

A ja sam Tesla

pre 14 godina

Nenad Đorđević: „ Dočekujemo derbi u dobrom raspoloženju, u poslednje vreme beležimo dobre rezultate"!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!??????????!!!!!!!

Prava istina

pre 14 godina

Posto je cuo da potoji mogucnost doping kontrole i gledalaca,veliki zvezdas Aca Lukas je odlucio da derbi ipak odgleda kod kuce uz tv ekran.

Ludilo

pre 14 godina

Iako je napolju pravo prolećno vreme ja mislim da će u Humskoj da se mrznu na -7 od nedelje pa negdje do maja kada će biti -11 otprilike. U subotu rutina dobijamo 2-0 Leka daje 2 komada. NAPRED ZVEZDO DELIJE VLASENICA

pupuf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

A jooooj pa Partizan koliko je prosle godine bio u prednosti toliko je ove godine u minusu. Ocekujem losu utakmicu malo golova i Zvezdinu pobedu. Tj znam da ce Zvezda da pobedi :)

Nesa_Krusevac..

pre 14 godina

Ovako da uporedimo malo;objektivno;
Stameni-dobar golman,Ninkov-ekstra igrac,Ignjatijevic-prosek,Djordjevic-prosek,Vilotic-prosek,Isah-dobar igrac,Savio-prosek,Lazetic-prosek,Blazic.-tezak prosek,Lekic-decko od 30 prilika postize 2 gola,Perovic-kad je zadnji put taj decko dao gol..PArtizan..Bozovic.dobar golman,Knezevic-prosek,Djordjevic-borac ali prosek..,Krstajic-borac na iskustvo,Lomic-dobar,Radosav Petrovic-sve bolji i bolji.,Moreira-igrac koji pravi razliku na terenu.,Ljajic..-supertalentovani igrac..Tomic-potrebno mu je malo inspiriacije inace vrsan dribler..Diarra-ubica ..Bogunovic.-dobar...tako da sutra mozemo da p[ozelimo da nasi crno beli inspirisani pobedom savlade vecitog rivala i dokazu kvalitet u nasoj slaboj ligi...

Grobar, Subotica

pre 14 godina

Svaka čast za ideju da se zajedno nastupi sa najavom derbija iz oba tabora. Previše je napaljene dece, koji samo prepoznaju i neguju mržnju prema suprotnom taboru, a nemaju pojma šta znači ljubav prema klubu i poštovanje sportskog rivala!
Ko će biti primer sportskog nadmetanja, ako neće Crvena Zvezda i Partizan?!

Ti se bori,SEVER ce da gori ...

pre 14 godina

Aj da vidimo i tu najkvalitetniju ekipu na ovim prostorima protiv nas.Cele sezone pricate da imate najacu ekipu sad izvolite pa dokazite!

Hogar

pre 14 godina

@Toni

Ajde poznvaoce da podjemo redom.Kazes Partizan ima bolji tim. Na osnovu cehga to tvrdis. Golmani. Smesno i diskutovati. Bekovski par valjda imas oci.Half linija opet bolja. Napad.Uporedjivati Lekica,Jevtica, Perovica sa Diarom , Kleom , Wasingtonom.Ilicem. Bogunovicem i pa buducim pozajmljenim igracem MU Ljajicem je stvarno smesno.Uz normalnu igri i bez preteranog kiksa i naravno nepostojeceg penala i dva crvrna kartona ipo mogucstvu gol iz ofsajda je prava mera za vas.I onda da cutimo i da nijedn komentar ne posaljemo i na miru da se nasladjujemo i smejemo. Kolo srece se okrece, Za sve one Spasice Mazice,Vukadinovice

Duplo dno dna

pre 14 godina

Dodao bih ovom komentaru sa nikom "Dno dna" i sledeće:

I Partizan i Zvezda imaju svoje zvanične grbove koji sadržavaju po 2 zvezdice (za 20 i više osvojenih titula).

I dok na sajtu Partizana stoji najava utakmice (derbija) na kojima su na oba grba stavljene te 2 zvezdice, na sajtu Zvezde je Partizanov grb stavljen bez 2 zvezdice.

Neko će reći kako su to beznačajne i sitne stvari. Za mene one ipak govore o ljudskoj mržnji i kompleksima nekih ljudi. Onih koji su zaduženi za Zvezdin sajt.

o ho ho

pre 14 godina

hocemo stari zvezdin grb koji se nalazi na zvanicnom sajtu na dresove i na tv špice u svim utakmicama (ovo se ne odnosi na rts oni funkcionisu u dobu pleistocena)
nikad nisam voleo ni priznavao onaj plavi vratimo se tradiciji i korenima ovako osvezen sa zlatnom pozadinom grb izgleda fenomenalno

SOPRLA

pre 14 godina

Sta se bune cigani za sudije opet, a svaki derbi Partizan ostete.Ma najbolje neka Lukic uzme pistaljku pa neka sudi. Pomocnici neka mu budu Dzajic i Cvetkovic a kao cetvrtog sudiju neka zovu Piksija. Kako vas nije sramota?

nnnnarkoman

pre 14 godina

prenos je na Fox-u 16:15
(banditen in kukuruzen, 26. novembar 2009 16:07)
a utakmicu prenose Tešanović i Milićević likovi koji vode i nindza ratnike :):)

Dno dna

pre 14 godina

Koliko je Partizan GOSPODSKI KLUB u odnosu na zvezdu vidi se i po tome kako su 2 kluba na svojim sajtovima predstavili jučerašnju zajedničku konferenciju za štampu.

Dok su na Partizanovom sajtu postavljene ZAJEDNIČKE fotke i video snimak dešavanja na kojem se vide SVI UČESNICI, dotle su na zvezdinom sajtu "isekli" izjave (prikazuju naravno samo one od Lazetića i Petrovića), a čak i fotografije su stavili samo one na kojima se vide samo Lazetić ili samo Petrović.

Jel vam sad jasno zašto ime vašeg klupa ovde pišem malim slovom? Kako ste mali i pakosni, pa to je čudo jedno.

Partizanovac

pre 14 godina

Tesko nama ako Stevanovic bude igrao na rezultat, toga sam se vec nagledao ove godine, sto na JNA uzivo, sto na TV, i uvjek ista prica: 5 stopera, 3 zadnja vezna, u napadu odsjecen Dijara, krila ne postoje, a Moreira nema kome da doda loptu...i primimo 4 komada!!! Zato, od starta, Bogunovic, Kleo, Dijara i Moreira, a Zvezdu bih voleo da gledam sa Perovicem, Lekicem, Jevticem i Lazeticem od pocetka, pa da gledamo odlican derbi, pa kom' opanci, a kom' obojci...

Ilic

pre 14 godina

Bice 0:0, ne zna se ko je jadniji! Ovaj nazovi derbi je po kvalitetu tu negde sa moldavskim el klasikom: Zimbru- Serif !
(mirko, 26. novembar 2009 17:20)
Ako pratis fudbal,znao bi da je ovo 4. najbolji derbi na svetu ikada!!!