Fudbal 121

Četvrtak, 26.11.2009.

12:44

Dejli Mejl: Vidić ide, Kjaer dolazi

Aleks Ferguson po prvi put javno potvrdio da bi zamena za Nemanju Vidića mogao da bude Danac Simon Kjaer, piše Dejli Mejl u svom dnevnom izdanju za četvrtak.

Dejli Mejl: Vidiæ ide, Kjaer dolazi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Darko MNE

pre 14 godina

Jel vi stvarno mislite da je Vidic tolika klasa da United ne moze bez njega? Ili se samo zajebavate? Ma njegova forma zavisi od Riove, Sto Fergi naravno nece tolerisat, jer je i Rio pao sa formom (jbg, stizu ga godine lagano) A ono govedo bez inteligentnog stopera kraj sebe bi bilo uzasno! Cijenim ja njega, i volim kao i svakog igraca iz Uniteda, ali Jonny je buducnost Uniteda, Vidicu tu nema mjesta! Za kraj, ako ode u Spaniju, narocito u Real, (jer u Barsi svakako ne bi ni igrao Pique je sad cudoviste!) onda je prso kao i Samuel, Kanavaro ,Pepe, Albiol.... Zdra'o bio Nemanja i srecan ti put, zahvalni su ti navijaci Uniteda!

Maj nejm is Klajvert... Patrik Klajvert

pre 14 godina

Prvo, Dejli Mejl je tabloid koji zivi od lansiranja svakojakih traceva, te nije mnogo pouzdan za ozbiljno komentarisanje vesti im dramaticnih. Drugo, i MU, kao i svi klubovi, voli da se pominje u medijima - sto rece Dzoni Stulic, j... mi majku, samo mi objavi ime. Trece, to sto vidicu ne lezi Tores ne znaci da je los odbrambeni ( el se seca neko Nestinih muka sa Delvekijom? , skoro da je plakao zbog tog tek-iznad-prosecnog-napadaca) - nekad te neko non stop vrti pa se ti ubi cuvajuci ga, ima tu dosta iracionalnog faktora i psihologije razne, ali nema veze da ne davimo. Cetvrto, sve to ne znaci da bi g-din Vidic se lose proveo u Spaniji, jedino mi se cini da bi mogao malo da smanji ego i dozivljaj, secate se njegovih malne bezobraznih \"lako tjemo\" izjava uoci finala LS sa Barselonkom, te potonjeg ulazenja punom nogom u loptu Etou ili Iniesti, klasicnim cim-igracima, kuku i lele, na momente bilo tuzno gledati. Peto, cini se da bi od Pujola mogao prilicno toga da pokupi, npr. meku remplu, i da bi zajedno bili opak upar, pod uslovom da zadnji vezni, tj. onaj ispred njih, ne bude mnogo velika cekalica - da pomogne, smiruje i da odmah posle pocinje napad - sto je Barselonkina boljka od vajkada - tek su se skoro poceli krpiti sa onim crncem, kako se zvase.... Pujol i Vidic, svaka cast, da vidim taj dupli pas ili solo koji ce da ih prodje. Ej Shefe Koji Ti Je Vrag ?

taj rad

pre 14 godina

Hahahahahahah... Kjaer!?... hahahaah... joj, sve su blesavi...

Ti si, naravno, video kako Kjaer kida u odbrani? Ili si se samo naprasno nasmejao u nameri da diskreditujes igraca?

Suki

pre 14 godina

Drugim recima Vidic je digao glavu proradio srpski injat hoce vecu platu pa jbt ja to kada fudbaler zaracuje godisnje vise od 5 miliona zato je kriza u svetu Ronaldov sat 1485 eura c c c ko u Srbiji ima toliku platu relno Vidic je imao dobru sezonu u MU a ove digao glavu svadjao se sa Evansom procitajte na MU forum unosi negativnu energiju u klubu! A vama delijama je krivo sto su dvojica iz PARTIZANA OTISLA ZA MU MANJE BI VAM BILO KRIVO DA SU STOPERI NEGO TOSIC SJAJNA ZAMENA ZA GIGSA VEC JE PREUZEO NJEGOV DRES LJAJIC JOS JE ON MLAD ALI DECKO IMA TALENAT CUVAJTE SE DA VAM GA NE ZABIJE NA DERBIJU!!!

Azrael,Split

pre 14 godina

Kornfleksi: ja sam Hrvat i stvarno mi je muka al ne zato sta bi vida mogao da ide u barcu ili real nego zato sta uopste ide iz manchestera za kojeg navijam. Zalim te jer u ovom clanku nista ne podseca na spurse ni sahtjor a bogami ni na hrvate.A ti opet... Pozdrav svim ljudima dobre volje,ma gdje bili...

subbskyy@yahoo.com

pre 14 godina

Vidic je sigurno trenutno jedan od najboljih odbrambenih igraca danas,ali mora se priznat da je njega i Ferdinanda Dzeko nosio na ledjima:)

Marko

pre 14 godina

Nije mi jasno kako ce prodaja Vidica da bude financijski dobar potez za ManU. Oni su u tolikim dugovima, stotine miliona funti, da ih samo redovno osvajanje titula "drzi iznad vode", a ne prodaja igraca osim ako ne uvale jos nekoga za 100 miliona. Kjaer ili koji god vec talntovani igrac, nece postati svetska klasa za jos 4-5 godina. To znaci da ako Vidic ode, ManU se kompletno oslanja na Evru, Runija i Ferdinanda posto su ostali realno osrednji igraci. Kako ce oni da se nose s Celzijem, Barcelonom i ostalim klubovima kojima su barem pola tima vrhunski igraci!? Super je imati mlade talentovane igrace, ali titule se ne uzimaju s njima. Arsenal je najbolji primer za to s tim sto su njihovi talenti zaista talenti, a ne ko Mancesterovi koje smo videli pre neku vece. Bolje je SAF-u da kupi dobrog golmana i "zakrpi" sredinu nego da prodaje ono malo sto valja u timu. I to prepucavanje oko Modrica mi stvarno nije jasno. Hrvati pricaju kako se Vidic "nogira", a Srbi kako Modric nema pojma. Modric sigurno nije kvalitet Zerarda, ali je dobar igrac. I za ManU bi bio dobro resenje s obzirom da nemaju ni jednog kreativnog igraca u sredini nakon odlaska Ronalda. A Vidicev kvalitet uopste ne treba raspravljati posto je on ZVANICNO najbolji igrac Premijer Lige u prosloj sezoni. Mislim da bi najbolji potez bio da Vidic ostane, a Modric dodje. Jedino sto bi Index onda izvjestavao kao Modric da gol na treningu;-)

JA!

pre 14 godina

Vidic: I will never quit United
Nemanja Vidic has hit out at claims he wants to quit Manchester United. The big Serbian centre-back even revealed he would like to spend the rest of the best years of his career at Old Trafford. Vidic, who has 18 months of his contract to run, said: “I am happy here. A new contract? It depends on the club. We will see what happens. I don’t want to rush and speak about my future in the media. I will speak to the club. I don’t want to push the club. I don’t want to push anyone. I am here. I am happy. I think I have shown in the games that I want to be part of the team and to play every game 100 per cent.”

Rosoneriiiiiiiiiiiii :))))))

pre 14 godina

Re: "Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.
(boki zagreb, 27. novembar 2009 10:17) "

Znas ti sine razliku izmedju nogometa i fudbala ?!
U Juznoj Afici se igra samo FUDBAL !!!
ccccccc

Mecklejn

pre 14 godina

Pa realno,Vidic ce postati najskuplji defanzivac u istoriji ove igre!To govori samo za sebe,komentari neznalica vise nisu potrebni!

no1

pre 14 godina

Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.
(boki zagreb, 27. novembar 2009 10:17)

Naravno da si ti iskompleksiran, volim kad procitam vase domovinske komentare za nase majstore fudbala, boze sad tek vidim koliko volim Srbiju

boki zagreb

pre 14 godina

Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.

TheTerrible

pre 14 godina

Najinteresantnija stvar je to sto sam u 2 dana procitao dve totalno kontradiktorne informacije...prva, da SAF zeli da se otarasi Vidica i druga gde mu nudi platu od 120k funti nedeljno kako bi ga po svaku cenu zadrzao...

nemanja

pre 14 godina

Neka ide u Real Madrid ili Barcelonu... Nece takva igračina igrati u Milanu sa Favalijem, Ambrosinijem, Jankulovskim i ostalim krampovima kojih je u Milanu velika većina...

R E A L N O

pre 14 godina

Ni jednog normalnog komentara (uz par izuzetaka).Sve tipicno srBski i ostrasceno.Do juce "sva Srbija" navijala za MU i "crvene djavole".I to samo zbog Vidica (zvezdasi).Sad ti isti zvezdasi cak propicu da se MU rasoada.Koje nebuloze.Mancester je kupio za jevtine pare Vidica.Naravno tako mizernu platu su mu i dali (dosao iz Rusije) a ne iz Spanije,Italije.Kad je Nemanja u tako dobrom timu i sa tako dobrim aigracima izrastao u dobrog stopera,pozelio je damu se vise i plati.Ali on nema respekt,velicinu,harizmu igraca sa zapada.I Ferguson kao super menadzer,nadje dobru a za buducnost mozda i bolju zamjenu za vidica,a njegovom prodajom bilo kome daleko vise ce zaradit nego sto je platio rusima.A sto neko razuman napisa,Nemanji najvise odgovara engleska liga.I sigurno u drugom klubu nece biti tako dobar kao u paru sa Ferdinandom.

Mladen

pre 14 godina

Vidic je bez dileme odlican igrac. Nije neki tehnicar ali ima dovoljno dobru tehniku za poziciju na kojoj igra. Nije upitna njegova kvaliteta, ali Ferguson hoce da ga kesira i dovede nekog ko ce za 2-3 godine biti kao on za mnogo manje novca. Komplikovan je to covjek, taj Fergi. Potjerao je i Stama i Keane-a pred kraj karijere, pa tako moze i bilo koga drugog. Ovde neki pricaju za Modrica da je igrac B klase i tako dalje. Moram priznati da sam bio skeptican kad je odlazio u Englesku pogotovo zato jer nema dobar udarac, ali ove sezone se pokazalo koliko je ustvari brzo napredovao i postao jedan od najboljih kreatora igre u Engleskoj. I dalje nema taj udarac, ali po brzini i tacnosti u igri je jedan od najboljih na svijetu. Vrlo je lako moguce da upravo on zavrsi u Manchesteru iduce godine. Meni nije tesko priznati da je Vidic odlican igrac, a mnogo mi se svidja i taj Krasic, ali isto tako treba priznati da je Modric uspio u Engleskoj, i ne samo uspio, nego da je postao svjetska klasa. Pozdrav

Grafite

pre 14 godina

Pazi ovo molim te ,,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,,Da Da ,,Fergi,, je video da Vidic nije kvalitet poput Ferdinanda posle tri godine,tri godine je proucavao Vidica kao igraca,za to vreme usput osvajao trofeje,a sad je konacno otkrio da je pogresio sto ga je uopste doveo,pa nije Ferguson PEKAR nego trener!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Sad ozbiljno, kako moze jedan klinac od 20 godina (ma koliko talentovan bio) da bude zamena iskusnom 28-godisnjem igracu??? I to u tandemu sa J. Evansom verovatno??? Pa Manchester ima da prolazi gore nego Sporting protiv Bayerna...

ljuki

pre 14 godina

ja sam partizanovac ali mora se priznati da je vidic stub odbrane najjaci odbrambeni igrac i kad igra za reprezentaciju i mancester ostavlja srce na teren neka ide u milan tamo ce se proslaviti kao maldini.

Grafite

pre 14 godina

Tehnicari nisu samo u Spanskoj ligi,ima njih i u Engleskoj,bez obzira sto je u toj ligi stil fudbala drugaciji i dosta se polaze na fizickoj spremnosti,visokom tempu igre i preskakanju sredine terena,ali u poslednjih par godina engleska liga se jedino razlikuje od ostalih po visokom tempu igre citavih 90min,stranaca ima mnogo,tehnike nikad dosta,pa Arsenal ima u startnoj postavi 10stranaca,nekada i 11,vrhunskih tehnicara,tako da te price koje govore o tome da se Vidic ne bih snasao u Spanskoj ligi ne piju vodu,Vidic bi se snasao svuda,jer ako tvrdite da je najbolji defanzivac na svetu,onda nema logike da ne moze da igra u Spaniji,a moze u Engleskoj.Svakako moze da igra i u Italiji,ali ne bi trebalo(po meni),Nemacka je za Modrice(iako tamo ne igra),Simunice i ostale klase B igrace(nikog ne vredjam,to je realnost).Tako da po meni Barsa,Real(ako je zbog vremenskih uslova)ili Celsi(ako vreme nije u pitanju).I ko uopste kaze da Vidic ne moze da izadje na kraj sa tehnicarima,prosao ga Tores nekoliko puta,pa sad nastupa ta prica,a koliko ga puta nije prosao,ili nije postigao gol neki od vrhunskih tehnicara,pa ne cuva on odbranbrene igrace,dajte malo vise ozbiljnosti,stvarni fudbal nije menadzerska igra,strucnjaka imamo na gomile,a zanat su ispekli na kompjuteru igrajuci hattrick i FM.Naravno da ni ja nisam strucnjak,samo iskazujem svoje misljenje, ali evidentno je da su u fudbalu odbrana,sredina i napad jedna celina i da napad pocinje od odbrane i obrnuto,tako da te price kako Vidic u poslednje vreme ne igra kako treba(kao pre),kiksne itd su prazne,pa pre svega Mancester ne igra kao pre,drugo oni su gomilu puta pravili promasaje pri kupovini(Veron,Bartez...) i imali jako slabe periode u igri,ali su i dalje jedan od najvecih klubova i kao takvi mogu da opstanu i bez vrhunskog Vidica,pa cak i sa tim malim Dancem,jer ce vec za dve godine imati novu garnituru igraca,koje ce nakon pet godina opet da prodaju i zarade mnogo para.Svaki klub ima svoju politiku poslovanja,sta reci za Arsenal,konstantno forsiranje mladih igraca,pa Inter(dobro oni vise ne znaju sta rade i koga dovode),Celsi(skupili ekipu i ne prodaju nikoga)...Pozdrav i ne brinite za Nemanju,on cita misli napadacima!

Matt Le Tissier

pre 14 godina

@(Branko, 26. novembar 2009 20:42)

Teško da će Robi Kin ikad da nasledi VELIKOG SAF-a, ali Roy Keane jeste jedna od opcija, doduše malo verovatna!
David Moyes, Laurent Blanc, Martin O`Neill(No1) ili neko od bivših igrača (Stive Bruce, Ole Gunnar, Mark Hughes ili čak Eric Cantona) su mnogo "izvesniji".
U nekim kombinacijama spominje se i Darren Ferguson (SAF-ov sin) koji je Peterborough United u dve vezane sezone iz IV doveo do II Engleske lige, ali sam siguran da ga Fergie prvi neće podržati, premda ga je, još kao tinejdžera, kao netalentovanog "škartirao" iz omladinaca.
Pozdrav

djura

pre 14 godina

kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)


obavestenje za mikija ... danci igraju na svetskom prvenstvu tako da ce kjaeru verovatno porasti cena...

Akul

pre 14 godina

ma koji vidic jer ste vi normalni,svaki put kad treba bit dobar vidic sjebe npr.: protiv liverpoola ili barce!! on je solidan igrac i nista vise,zna fergie sta radi!! volio bi da ode u barcu pa da vidite kako ce im obrana plivat!! vidic hahahaha

kornfleksi

pre 14 godina

joj jest milina sad hrvatima uffff, jes im drago. ali posto ih izjedose kornfleksi, ispadaju maloumni jer ne mogu da shvate da ce vidic otici u klub iste jacine kao mancester ili cak jaci, nesto sto je dosad milion igraca uradilo,tako da ce jadni morat ponovo brojiti njegove greske na prste jedne ruke i onda nama ovdje prosipat te lovacke price. mislim, sigurno nece otic tam u neke totenheme, sahtjore, hofenfajme i ostale tarabe.

Red Veteran

pre 14 godina

Upravo se oglasio Vidic na BBC Sport Latest News...i demantuje sve glasine o navodnom odlasku iz najboljeg kluba na svetu. Mozda Vidin agent nastoji osigurati povoljniji ugovor za nesumnjivo jednog od najboljih odbrambenih igraca sveta. SAF je prizao gresku kod J Stama kada ga je prodao Milanu i sigurno nece dozoliti da Vidic tek tako napusti klub. Uspesi tima se poistovecuju s dolaskom Nemanje iz Spartaka - tri uzastopne titule sampiona Engleske, dva finala CL kupa... sve su to uspesi usko povezani sa sjajnom odbranom Man Utd u kojoj je Vida stekao veliku slavu i postao zvucno ime.
Nenanja Vidic...ponos Srbije. Hajmo SAF, dovedi i Milosa Krasica da Man Utd s pravom mozemo zvati "srpski klub"

Branko

pre 14 godina

B92 je vidi se po komentarima
pogodio temu koja je stvorila toliko oprecnih misljenja,pogotovo sto se fudbalska Engleska zatalasala najavom mnogih njenih tabloida.Za sada na vebsajtu MU nema zvanicnih komentara ali ni demanta.Neznamo zbog cega(ako je istina),se SAF i MU odlucuje na ovakav potez,i prosto je za nepoverovati da ce isti uciniti ponovo gresku(koju je priznao)kad se oslobodio Stama svojevremeno.Ako je tada vec planirao zamenu istog sa Vidicem,sto mu se na kraju isplatilo,u ovoj situaciji kad je Rio povredjen,Evans jos nedovoljno prekaljen,a Braun u istim igrackim godinama i slabijeg kvaliteta od Nemanje,tesko je za poverovati da ce dovodjenjem mladog Danca,biti pravi izbor, bez obzira na kvalitet i predispozije istog.Ali prekaljeni vuk SAF zna vise o ovom poslu nego mi obicni smrtnici zaljubljeni u ovaj sport da bi zbog emocija, sto se radi o nasem Vidicu, burno reagovali.Na stranu to dali Nemanji odgovara igranje u Engleskoj,ipak je on trenutno uz Terija najbolji defanzivac na svetu,smatram da se on moze prilagoditi igranju svakom timu Evrope.Nesto drugo stoji iza ovog transfera a mi svi budimo strpliviji pre nego sto iz usta Fergusona cujemo da ce se to dogoditi.Zakoni trzista su neminovni,to mi je odavno poznato,cena za Vidica i nije toliko velika da se u njoj ne ukljuce svi timovi,ne podcenjujte ni Man.Siti on je bar u komsiluku i ima para!Cini mi se da pred svoje penzionisanje SAF polako okrece novu stranicu u kojoj ce opet poceti ispocetka on ili neki drugi menadjer(tipujem na Robi Kina) bez onih koji su polako na zalasku:G. Nevil,R.Gigs,P.Skols,R.Ferdinand,Van der Sar,pa sto i ne naseg N.Vidica.Zato sacekajmo i vidimo sta ce se iz svega ovog izroditi.Za Nemanju Vidica nema "zime" jos uvek cemo uzivati u njegovim igrama bilo gde bude nastavio karijeru.Meni licno godilo bi ako su ovo samo novinarske"patke" navikao sam se na Vidica u dresu "crvenih djaavola".
B.Smileski,fud.trenr USA

Bogi

pre 14 godina

Sve je to biznis. Kao mala mu plata, prica za malu decu. Dogovor izmedju njega i Mancestera ja ocigledan tj. vreme je da se proda i dobro zaradi na njemu.

Neutron

pre 14 godina

Brisi Vidicu sa tog hladnog ostrva prepunog ludaka i dodji u toplu sredozemnu Spaniju. Da vidis samo koja je razlika medju ljudima. Poceces da ZIVIS, a ne samo da treniras i gras fudbal. Ode ti zivot tako. Nije sve u profesiji.

Dragan

pre 14 godina

Kjaer je dosta dobar mladi igrac,pratim ga otkada je u Palermu,mislim da je precijenjen kao Ager i Laursen,apsolutno nije Vidiceva klasa,dajte ljudi prestanite vise da osporavate Vidica,cak se i italijanski komentatori slazu da je jedan od najboljih stopera na svijetu.

boxa kv

pre 14 godina

vidic je za ferdinanda klasa ako neko prica da je vida spor,pa on je brzi tri puta od ferdinanda,rio je kikser klasican!neko prica ljut SER aleks na nemanju jer je ovaj ostar prema mladim igracima,pa sta treba da radi da ih mazi,nemanja je car u svakom pogledu!

Brčko je Srpsko

pre 14 godina

Man utd je najbolji klub na svijetu u ovome trenutku.Nemanja je je jedan od najboljih na toj poziciji.Engleska liga je najjača na svijetu..treba li još nešto više od toga.Ako ode u Barselonu odbacit ce ga kao smece kad odradi 1-2 god.Takvi su oni(kao i real).Njima su bitni trofeji i pare,a ono sto englezi nose u sebi to spanci nikad nece imati(sjetite se Ronaldinha,etoa,kambijasa i snajdera...).

CB#15

pre 14 godina

steta ako bi otisao, jer smatram da je Vidic igrac koji je stvoren za engleski fudbal...licno bih najvise voleo da ode u Chelsea ali svi znamo da se to nece desiti...

Realno - on se u barsin stil igre gde su i stoperi savrseni tehnicari tesko moze uklopiti, uopste u spanskom fudbalu ne vidim neku buducnost za njega...

U Italiji takodje srcan momak kao sto je Nemke ne bi mogao da se snadje protiv gomile italijanskih glumaca koji se bacakaju po terenu kao po pozorisnoj bini...

Potez SAF-a ne treba osudjivati, on je cisto poslovan covek i ovo je po mom misljenju savrsen poslovan potez mada ce tim neminovno izgubiti na kvalitetu bez svog najboljeg stopera a i jednog od najboljih igraca

Cini se

pre 14 godina

Stvarno nije zbog Vidica i Tosica ali cini se da Ferguson polako ispusta konce iz ruku, tolike godine rada i nerviranja na svakoj utakmici mora da ostavi traga. Vidic je pogresio na 3-4 utakmice i to u po kojoj situaciji u najjacoj ligi na svetu,to je super rezultat ali ih je razmazio besprekornom igrom ranije a Ferdinand covek igra u katastrofalnoj formi, potpuno nezainteresovan ali kako u Engleskoj da ostane covek normalan pored onakvog vremena. Ode Vidic u toplije krajeve!

Miki Sr.

pre 14 godina

Kjaer je Danac i Danska igra na WC-a :) Sto se tice njegovog igranja, ono je za Dansku reprezentaciju bilo vezano jedino povredama... Agger i Laursen su kombinacija stopera (uz Kroldrup-a) koja je startna. Kjaer je igrao samo kada su bar dvojica od ove trojice bili povredjeni. Imao je dosta srece - prvo je Agger bio povredjen, pa Kroldrup i Laursen u isto vreme... Konacno, Laursen se penzionisao tako da ce Kjaer mozda i istrcati na teren u Africi par puta... Za sve Vas koje velicate ovog igraca, da li Vi zaista mislite da je rezervni stoper Danske reprezentacije dovoljno dobar da odmah zaigra u ManUtd-u?
DM je poznata ostrvska zuta stampa, ali treba reci da zuta stampa (uglavnom) ne izmislja skandale, nego ih koristi. Bilo kako bilo, prosto ne mogu da verujem da bi SAF doveo ipak drugorazrednog fudbalera i ocekivao da on odmah uskoci u prvih 11. Mada, gledajuci sta je nadovodio zadnjih par godina (braca da Silva, Berbatov, Carrick, Hargreaves...) mozda i nije nemoguce...

iGy

pre 14 godina

Ovog sam igraca u prvoj sezoni sa zvezdom u FM 2008 doveo i decko kida...prodao sam ga za 5 miliona evra mada sam mogao jos da ga ostavim da igra...

djole

pre 14 godina

@dani
a jojjoojojoj Da si malo gledao fudbal shvatio bi da je Ferdinand rupa bez Nemanje, a Nemanj moze da igra i kada Ferdinand nije tu (kao Nesta sto je rupa bez Maldinija).

ps. odgledaj bar 5 utakmica man utd-a pa onda komentarisi. Jer ocigledno da ti imas rupu u glavi

djura

pre 14 godina

Ha ha...Vidic nikad nece otici iz MU.On je svestan da igra u najboljem klubu na svetu a i Fergi je zadovoljan sa njim.Kjaer je zamena za Ferdinanda.MUFC

realno

pre 14 godina

Veliki sam navijac crvenih djavola ali zaista ako prodaju Vidica ne znam koliko je taj mali dobar kao zamena,jer Vidic je bez nekog preterivanja medju 3 najbolja odbrambena igraca danasnjice ali se nadam da matori zna sta radi i da nece prodati Vidica!!!!!!

grobar

pre 14 godina

Iako sam prtizanovac moram da priznam da je covek igracina,i nije jedan od 3 najboljih vec je sigurno najbolji defanzivac na svetu!!!Samo nerealni i glupi ljudi mogu pisati komentare da je vreme da ide i da za njega nema mesta u MU-Vidara je bio kjuc uspeha mancestera u prosle 2 sezone(uz Ronalda).
Prodavsi Ronalda oslabio je ekipu za 50%,a ako proda Vidica Ferguson moze da se oprosti od titula u sledecim sezonama...toliko o njegovom trenerskom umecu,valjda lapi sa godinama:)

Terry

pre 14 godina

Ok...zasto ga vezu sa sapncima i italijanima,pa nije Man United jedini engleski klub,sta je s Chelsea,Liverpoola...
Ne znam sta da kazem mislim
da je ovo novinarsko laganje...nije Fergi toliko posenilio da daje naj boljeg igraca iz tim,zar ne...
Volio bi da ode u Chelsea,zamislite IVANOVIC,TERRY,VIDIC,ASHLY COLE...ali ako ode Man United ce se muciti za 4 mesto...

miki

pre 14 godina

MIKI vam bacio kosku a vi paljevine... :-) inace volim humor i pratim fudbal. Izvinjavam se ako sam vas naljutio,inace sam veliki navijac ZVEZDE I MAN UTD.Vidim da grobari pljuju Vidica,e da secam se njegovog debija u vecitom derbiju 0:3(strelac vodeceg gola posle kornera,negde oko 44 min),samo da dokazem da pratim fudbal. :)

ham

pre 14 godina

prvo, vidara jeste jedan od mozda tri najbolja stopera na svetu. kao svaki igrac, ni on nije savrsen. mislim da ce bez njega mancester vise da se muci u manjim tekmama, i da prima vise golova, i tako na kraju i ostane bez titule. pricajte sta hocete, ali zasluga je najveca vidica (naravno ne samo njegova, ali je on najvise doprineo) sto su uzeli dve vezane. ako je mancester tako jak, onda bi trebalo da i ako primi jedan gol posle eventualnog kiksa vidica onda postigne tri komada. jadan je taj klub koji samo od odbrane zavisi. tako da eto, mislim da je to greska fergusona ali njegova stvar. vidic ce uvek imati posla gde god bude igrao i boli ga uvo. vec je uzeo dve titule engleske lige i ligu sampiona, svetski sampionat, i postigao mnogo. verujem da ce jos titula uzimati gde god bude igrao i srecno mu bilo.

Davor

pre 14 godina

neka ide sto brze to bolje,inace ima drugu sezonu da greje konstantno klupu,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,poceo je da pravi velike propuste,slabo igra u polju,tores ga je vec nekoliko puta napravio smesan.nemam nista protiv decka ali ne moze vise da igra u man utd
(dani, 26. novembar 2009 15:42)

Izvini, ali o cemu ti pricas, Ferdinand toliko kikseva ima u poslednje vreme, da ih je smesno porediti... E svasta li ljudi napisu i ostanu zivi... :-)

Ti najbolje znas!?

pre 14 godina

Ostani ili u Real Madrid tim kralja i najboljih igraca a ti to svakako jesi,,II opcija Barca ali ona imama mlade ovog pikeja i cigrinskog nema potrebe da se nameces tamo zato pravac MADRID i u tim gde zasluzujes i igrama i imenom koji si stekao,,sve najbolje!!

Srki

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da vidim komentare tipa "nije ni zasluzio da igra", "propasce itd. Pa Vidic moze da igra u bilo kom klubu na ovom svetu !!! Decko zna da igra fudbal, sjajno prati igru, najbolje na svetu pokriva prostor, ima izvanrednu skok igru, eventualno je slabiji u igri jedan na jedan, ali to nadoknadjuje srcanoscu... U svakom slucaju, Vidic je ako ne najbolji odbrambeni igrac na svetu, jedan od 3 najbolja!!! Verujem da ce otici u Barsu i zajedno sa Messijem, Inijestom, Ibrahimovicem biti okosnica tog tima naredne 3-4 godine, taman da pokupi sve moguce trofeje i da ostane upamcen kao jedan od nasih najboljih i najtrofejnijih igraca, sto je i zasluzio radom, zalaganjem i pozrtvovanjem!

nuop

pre 14 godina

kada je ferguson prodao ronalda onda ste govorili zna fergi sta radi, a sad kad prodaje vidica ostario je, man utd se raspada,ferguson je izgubio kompas itd... nego gdje su sad svi oni koji su se smijali Indexovom naslovu: Ferguson nogira vidica!!!!

bozma

pre 14 godina

pa nornmalno da ce ga fergi prodat jer bi glupost bila dati vidicu ono sto on zahtjeva jer ruku na srce precjenjen igrac,toliko vaznih je utakmica odigrao lose crvenih kartona itd...

wlado

pre 14 godina

inace engleski mediji prenose da je ferguson ljut na vidica, posto se vida navodno ponasa arogantno, i pisu da ima divljacke startove na treninzima manutd-a, pogotovo na mladim igracima (braca fabio, welbeck)...e sad da li ima tu nesto...

Frank_Lampard

pre 14 godina

Vido, dodji ti u Chelsea pa Bog da te vidi.... Carvalho je zreo za penziju pa sa Terry-em, Banetom i Ashley-em da chinite ubedljivo najjachu odbranu na svetu.... naravno, tu je i Cech.... a i tu cesh sigurno imati vishe desetina hiljada vecu platu (Roman je nash chovek).... i naravno, uvek cesh se boriti za sve moguce trofeje....

United uvek svetska klasa!

pre 14 godina

Koliko fanova Vidica od kad je presao u Man Utd,auuuuu stvarno neverovatno,odjednom svi prate i pametuju nesto!! A kad ga SAF hvali onda je MAn Utd najbolji na svetu,kako vas nije sramota? A i drugo bas vidim sto se raspada Manchester koji je iza Barse po drzanju lopte,igra je dobra i bice jos bolja s obzirom da kako sezona odmice tako smo sve bolji!

srbIN

pre 14 godina

Da i sve pare od prodaje Vidare i Ronalda da iskoriste za dovodjenje 'carobnjaka' Lukice :))))....Nemanja je kralj Mancestera i ako ga prodaju osudice sebe na propast !!!!!

Dusan

pre 14 godina

Ako je tacno ovo sto se pise onda stvarno nemam reci...Prvo on ne moze da igra nigde fudbal sem u engleskoj,stvoren je za tu zemlju,drugo to sto trazi povecanje plate nema veze sa vezom,sto malo mu 70000,a igra u najboljem klubu na svetu...i konacno ako je zbog zene pa pogledaj samoi sevcenko sta je uradio sa svojom karijerom...ako je tako sledeca stanica za vidica je Crvena Zvezda!!! DOBRO DOSAO KUCI NEMANJA!!!!!!!!!

dani

pre 14 godina

neka ide sto brze to bolje,inace ima drugu sezonu da greje konstantno klupu,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,poceo je da pravi velike propuste,slabo igra u polju,tores ga je vec nekoliko puta napravio smesan.nemam nista protiv decka ali ne moze vise da igra u man utd

Nox

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)
E moj priki, sto li ostavljas komentare da se svi smeju tebi i tvom neznanju. Danska ide u Juznu Afriku, bili su u grupi ispred Portugala i Svedske!!!

Tou Phan

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

Gospodine miki, ovde je reč o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava 2010-e u JAR.

Марко

pre 14 godina

Манчестер никада нисам волео, а донекле сам га толерисао само због Видића. Иди мајсторе одатле, превазишао си то, Реал је право место за тебе, а о парама да не причамо... На крају крајева, зар највећи не иду после Манчестера у Реал већ годинама ;)

BrankoUlm

pre 14 godina

@ @ @

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)


Znaci neverujem sta si ti ovde lupio i ostao ziv... eejj "nece igrati Danska" koja je bila prva u grupi i tako se plasirala direktno .... lol

Dusan

pre 14 godina

Bravo za Fergusona. Ko zna - zna.
Vidic je daleko od neke klase..daleko...no fino se prodao. Da li ce moci da nastavi sa batinjanjem u Spaniji, ostaje da vidimo.
(zoran, 26. novembar 2009 13:23)


Vidic nije klasa? Na cemu si ti covece? Kome si platio da te tako masno slaze da se ti razumes u fudbal? Bolje idi trazi pare nazad!

Jane

pre 14 godina

1. Baš bih voleo da ode u Barsu...ono čisto malo promene radi...
2. Jeste da mu ne leži španski fudbal, ali verujem da se on može prilagoditi, čak i naučiti neke fore, a time upotpuniti sebe kao odbrambenog igrača...

Deni

pre 14 godina

Ali ne, ovo je neka greska.... U mancester stize super talentovani, besprekorni, tehnicki i fizicki napotkovaniji igrac planete i uneverzuma LUUUUKKAAA MOOOODDRRRIIICCCC.... Iako on nije igrac odbrane, ferguson ce nauciti ovog igraca vec pomenutih karakterisistika da i to zna.... A razlog je to sto nema boljeg (a nije ni bilo) na njegovoj poziciji srednjeg veznog, pa resio da predje na nesto novo....

:):):):):):):)

NikolaS

pre 14 godina

@ко воли досадни манчестер
Mislis da ode u onaj dom ponzionera, Milan???!!! Mozda je Mancester u blagom padu, ali u odnosu na Real, Barsu, Arsenal, Celzi, ali za Milan, e za njih je jos uvek institucija.

Flynn

pre 14 godina

@(Nemanja, 26. novembar 2009 13:43)

Hvala Bogu pa ce Luka Modric u Mancester gde ce postati novi Steven Gerrard, jel tako? Hrvatska je sinonim za rec kompleks

svjetsko prvenstvo

pre 14 godina

Odgovor Mikiju: Danska je ona drzava koja je medju prvim prosla na Mundijal. Cak i prije Srbije. Kjaer je Danac. 1 + 1 je 2.

Ivan M

pre 14 godina

@ miki

Ne znam da li je decko prvotimac u danskoj repki, ali oni su se plasirali na SP (drugi u grupi je bio Portugal, a Svedska je bila treca), tako da ce svakako moci da igra i da se pokaze. Ali da li valja i da li bi bio adekvatna zamena za Vidica, to je druga prica... Mislim da je ovo, ako je istina, pokazatelj da Man Utd vise nema kinte da plati najbolje igrace i zato im daje da odu i pritom uzima za njih obestecenje. Ronaldo je svakako najbolji primer toga - za njega jednostavno nisu nasli zamenu i zato im sada igraju kojekakvi klinci koji nisu (barem zasada) na nivou. Vidic je tu ipak samo pion i nista vise.

nnidza

pre 14 godina

Promena sredine je sasvim logican korak u napredovanju igraca. Prelazak u Spaniju ili Italiju bi bio pun pogodak za Vidica. Englezi jednostavno imaju politiku da precenjuju domace igrace a omalovazavaju sa vrednostima ugovora strane igrace. Kako god on odluci bice dobro. Medju najbojim stoperima je na svetu, najkreativniji, najstabilniji. Kiksevi? Svima se desavaju, samo sto nisu svi odigrali toliko bitnih utakmica kao Nemanja!!!

Miroslav_NS

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

Decko, Danska se direktno kvalifikovala iz grupe u kojoj su bili jos Portugal, Svedska, Madjarska... Igrace sigurno na SP, u tandemu sa Aggerom, ako ne bude povreda koje bi to sprecile.

svasta

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

A da li su se Danci plasirali na svetsko? Ovi klinci i deca misle da se svako svetsko plasiraju samo Englezi, Brazilci, Argentinci... E nije. Danci su bili prvi u svojoj grupi.

Nebojsa

pre 14 godina

@miki

Ne lupetaj majke ti. Vidi na FIFA-i ko ucestvuje na SP umesto da lupas neke stvari - naravno da ce Kjaer igrati na SP za Dansku.

Babin_zub

pre 14 godina

"Naravno da ce ga prodati, Vidic je u prosle dvije sezone dostignuo svoj vrhunac i sada je u padu. MU pod hitno trebaju kreativni igraci koji stvaraju razliku na polju, Vidica nije problem zamjeniti, problem je sto nemaju zamjenu za Ronalda. Za njaga je bolje da ode u Italiju, jer se u Spanjolskoj igra tehnicki jak fudbal po zemlji gdje Vidic izgleda smjesno.
(Nemanja, 26. novembar 2009 13:43) "

Sine,o kakvoj ti kreativnosti pricas?Pa Nemanja je odbrambeni igrac,tu je da zaustavi poentere i kreativce,a ne da organizuje napade i daje golove(mada cesto postize golove iz prekida).Znas li ti u opste koliko godina ima Vidic?On jeste dosegao zenit,ali zenit koji ce jos godinama drzati jer je izuzetan profesionalac,plus tome iz utakmice u utakmicu dodaj iskustvo koje stice.
Ma sta se ja prepucavam sa tobom,imam zakazano plombiranje.
A sto se mog misljenja tice,Vidic i treba da trazi vecu platu,jednaku Ferdinandovoj,jer je to zasluzio.Ako nije bolji onda sigurno nije gori od Ferdinanda.Ako im to ne odgovara - zdravo.Neka nadju boljeg,ako mogu.Takodje se slazem sa nekim ko je napisao da Vidic mozda i nije za spansku ili zabarsku ligu,jer su tamo tehnicari koji ga lako izbace iz igre,ali radni vek sportiste je kratak,i sve treba probati.

Nix Inter 94

pre 14 godina

Brate Nemanja, ti si pametan covek i zato lepo idi u INTER! Tamo ti je Deki pa se lepo druzite vas dvojica!
Sto se tice Mancestera taj tim propada!!! Ja jos nisam video da su oni odigrali neku dobru utakmicu ove sezone!!

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Gomila naklapanja, gluposti i špekulacija preuzeta sa sajta jednog nepouzdanog ostrvskog tabloida.
Šta mislite da je Man. Utd toliko "siromašan", ili da je NAŠ Nemanja Vidić toliko "alav" da ne mogu da se dogovore oko produžetka saradnje?!?
Pa Ferguson bi da treba iz svog džepa izvadio kintu za Vidićev ugovor, a da ne pričamo o tome da Giggs, Scholes, G. Neville i VDS (ili bar većina) igraju, verovatno, svoju poslednju sezonu, i niko od njih nije ispod 60-70.000 funti nedeljno, tako da će od leta će budžet za plate igrača biti bogatiji za min. 200.000 funti, tj. celokupna priča oko "nemogućnosti" kluba da Vidi poveća platu, uopšte ne pije vodu.
Drugo - Simon Kjaer ima klauzulu u ugovoru da je "slobodan" za 12 miliona eura (10,8 mil. funti), ali Maurizio Zamparini (predsednik Palerma) tvrdi da to ne važi za zimski prelazni rok, već isključivo na kraju sezone, a da li iko normalan veruje da je za MUFC ima problem iskešira 12 miliona eura, te da će morati da prodaju Vidića?!?
I treće - kako to predstojeće svetsko prvenstvo može da utiče na povećanje cene igrača koji na njemu neće ni nastupiti?!
Siže - Nemanja Vidić 100% ostaje u Man. Utd-u, a Simon Kjaer dolazi na Old Trafford, verovatno kao zamena za nekog drugog (čitaj Rio Ferdinand)!

Comsheeya Niš

pre 14 godina

A da postavimo stvari ovako: SAF je toliko sujetan da nipošto ne dozvoljava da neki igrač bude veća zvezda od njega u Man Utd.. hm..

Man Utd...fan...:D

pre 14 godina

Mislim da se Fergi nece lako odreci Vidica...jer tesko je naci tako dobrog stopera..i sa konstantnom formom (proit Livepula je odigrao dobro, ali ima neki maler pa dobije crveni tacnije drugi zuti)... Moje misljenje je da Vidic odlazi i to vrlo brzo...on se zasitio fudbala i zivota u Engleskoj...Ali ja bih volio da Nemanja ostane jer on je tamo stvarno ljubimac navijaca..:D

MU

pre 14 godina

Real, Barsa, Milan - sve ostalo bi bilo ispod Vidicevog nivoa.Mislim da bi mu u Milanu bilo najbolje.Nebulozno je da je do skora Berbatov imao vecu platu od njega a sada im je ista.

Miroslav_NS

pre 14 godina

Kjaer je odlican igrac, i iako znam da ce me mnogi zbog ovoga zamrzeti ovde - verujem da bi mogao da bude i najbolji na svetu jednog dana, i bolji od Vidica. Deluje da bi mogao da izraste u nesto slicno kao sto Nemanja sad jeste, s tim da mladi Danac igra smirenije, i iako jos nije igrao protiv takvih velicina kao sto su oni protiv kojih je Vidic igrao, nije pokazao sklonost "ispadanju" u brzim duelima bez kontakta (sto se vidicu desilo sa Toresom i Etoom). Ferguson zna da bi mogao da izgubi Vidica, koji jeste jedan od 5 najboljih stopera na svetu i pored par kikseva tokom karijere, i stoga i trazi dostojnu zamenu - mozda u najboljem buducem halfu planete.

Sto se Vidica tice - nema zime, s tim da je za njega ipak, po mom misljenju Engleska najrodnijne tlo, za njegov stila igre. S druge strane, uz malo prilagodjavanja itd. - mislim da bi on i Pike (koji su vec igrali zajedno) mogli biti tandem halfova koji bi bio neprelazan. Pa da vidimo ima li nade da se to desi...

Aleksandar

pre 14 godina

Ovo su sve stare vesti. O ovome se spekulisalo poslednjih 20ak dana na svim MU forumima.
Ali, sa jednom bitnom razlikom...
Oni, "Daily Mail", "SUN", "NOD" i ostale klasifikuju kao žutu štampu... što oni to i jesu. Ima puno primera i u našem novinarstvu, ali neću da ih imenujem, možda mi ne objave kometar.
Znači, cela ta priča se bazira na onoj prošlogodišnjoj, koju je Vidić demantovao, da nisu zadovoljni životom u Manchesteru. Ok, kada to nije prošlo, počeli su sa pisanjem o lošoj formi i preterano kratkim živcima i sl.
Nemanja je propustio zbog povrede pripremni deo sezone, tako da se sada uigrava u hodu. Isto važi i za Ferdinanda i malog Evansa. Jednostavno, svi su u problemima sa povredama, cela zadnja linija. Brown se vratio na poziciju CH iz tog razloga, koja je, da budemo iskreni, njegova originalna pozicija.
Istina je u stvari, da niko nije bio spreman na ovakav start Manchester Uniteda, jer su očekivali da bez Ronalda, pa i Teveza budu tim koji ispada iz TOP 4. Kada se to nije desilo, svi ti senzacionalistički člaci su propali a mesta su morala da budu popunjena nečim.
Prvo se apostrofirala Riova povreda, pa promašaj sa Valensijom. Kada je dao par golova a Ser Fergusonova čuvena rotacija nastavila da daje rezultate i bez Ronalda, onda su krenuli na Vidića i Runija. Runi je tu bio izričitiji i usta su zapušena brzo. Kod Vidića, koji je bio mnogo interesantniji tokom prelaznog perioda, ostale su mnoge nedorečene stvari koje se sada eksploatišu.
Nije to ništa čudno.
Sa druge strane, ako Vidiću zaista "smeta" vreme i način života, neka ide čovek gde mu je drago. Samo nešto sumnjam da je Vidić neka papuča koja će da ide tamo gde mu žena kaže. Da se razumemo nisam šovinista, ali ako im nije smetala Moskva, poznata po svojoj "dobroj" klimi... ma Sejšeli bi im zavideli :)))... ako im nisu smetala novčana primanja tamo, onda ne razumem šta im smeta u Manchesteru?
Noćni život? Pa koji ozbiljan trener će da dozvoli tako nešto svojim prvotimcima? Vidite šta je uradio Adrijano a i mnogi drugi.
Šta će Vidiću to?
On ima bar još 2-3 godine kvalitetnog igranja, a posle toga, nek ide gde hoće za dobra primanja i toplo vreme.
Nemoj da čini istu grešku kao pojedini koji su upropastili svoju karijer tako.
Toliko za sada i pozz.

Dovla

pre 14 godina

Ne zelim da vjerujem, da ce Nemanja napustiti Manchester. Zar je tolika potreba za tim? Nadao sam se, da ces ostati u Manchesteru i da ces uci u legendu slavnoga Manchestera. Mislim, da ce odlazak bilo gdje, biti tvoj pogresan korak.

roman empire

pre 14 godina

Pa nije i Ferguson mutav,pa on ce na jednom odbrambenom fudbaleru zaraditi koliko vrede napadaci i za te pare kupiti jeftiniju zamenu u odbrani plus od ostatka para jos nekog napadaca.SAF razmislja i gleda u buducnost i kako da Manchester ostane jak i da "crveni djavoli" zarade neki novac.Uopste nije u pitanju Vidicev kvalitet,jednostavno Nemanji polako istice ugovor i Ferguson gleda kako da ga proda uz obestecenje i gleda da nadje zamenu za njega.Ja bi licno voleo da se Vida oproba u Italiji ili Spaniji.SVETI NEMANJA NEPRELAZNI!!!!

Slobo

pre 14 godina

na pocetku sezone sam bio protiv toga da Vidic uopste napusti Manchester, ali kako sve vise kapiram da se ova ekipa raspada i da to nije taj tim od prosle sezone mislim da bi Vidicu bilo najbolje da promeni sredinu tj. da predje u Barselonu ili Real Madrid.

ко воли досадни манчестер

pre 14 godina

ТООООООО! иди немања молим те из распалог манчестера! фердинанд (због повреда), гигс и сколс су практично завршили каријере, роналдо отишао... нећеш ваљда да играш са нанијем, евансом, флечером, рафаелом и осталим незналицама. ако може у милан, ја бих ти био захвалан :)

zoran

pre 14 godina

Bravo za Fergusona. Ko zna - zna.
Vidic je daleko od neke klase..daleko...no fino se prodao. Da li ce moci da nastavi sa batinjanjem u Spaniji, ostaje da vidimo.

Chelsea Fan

pre 14 godina

Pa to je sjajno. ManU ce da ustedi oko 20 miliona funti, jel znate koliko Valbeka, Gibsona ili Fabija (ne Skoda Fabia) moze da se kupi za te pare. A ako dodje u Real, imacemo sta i da vidimo: Ramos, Vidic, Pepe, Marcelo, a iza njih Kasiljas. To tesko moze da se sastavi i na Football Manager-u.

rastislav

pre 14 godina

zašto čovek da ne promeni malo sredinu, dobro je to i za psihu ;) tamo gde ide, imaće mesto u startnoj postavi i sigurno manje kišnih dana :)

Sve najbolje kralju!

Nemanja

pre 14 godina

Naravno da ce ga prodati, Vidic je u prosle dvije sezone dostignuo svoj vrhunac i sada je u padu. MU pod hitno trebaju kreativni igraci koji stvaraju razliku na polju, Vidica nije problem zamjeniti, problem je sto nemaju zamjenu za Ronalda. Za njaga je bolje da ode u Italiju, jer se u Spanjolskoj igra tehnicki jak fudbal po zemlji gdje Vidic izgleda smjesno.

rastislav

pre 14 godina

zašto čovek da ne promeni malo sredinu, dobro je to i za psihu ;) tamo gde ide, imaće mesto u startnoj postavi i sigurno manje kišnih dana :)

Sve najbolje kralju!

ко воли досадни манчестер

pre 14 godina

ТООООООО! иди немања молим те из распалог манчестера! фердинанд (због повреда), гигс и сколс су практично завршили каријере, роналдо отишао... нећеш ваљда да играш са нанијем, евансом, флечером, рафаелом и осталим незналицама. ако може у милан, ја бих ти био захвалан :)

MU

pre 14 godina

Real, Barsa, Milan - sve ostalo bi bilo ispod Vidicevog nivoa.Mislim da bi mu u Milanu bilo najbolje.Nebulozno je da je do skora Berbatov imao vecu platu od njega a sada im je ista.

Miroslav_NS

pre 14 godina

Kjaer je odlican igrac, i iako znam da ce me mnogi zbog ovoga zamrzeti ovde - verujem da bi mogao da bude i najbolji na svetu jednog dana, i bolji od Vidica. Deluje da bi mogao da izraste u nesto slicno kao sto Nemanja sad jeste, s tim da mladi Danac igra smirenije, i iako jos nije igrao protiv takvih velicina kao sto su oni protiv kojih je Vidic igrao, nije pokazao sklonost "ispadanju" u brzim duelima bez kontakta (sto se vidicu desilo sa Toresom i Etoom). Ferguson zna da bi mogao da izgubi Vidica, koji jeste jedan od 5 najboljih stopera na svetu i pored par kikseva tokom karijere, i stoga i trazi dostojnu zamenu - mozda u najboljem buducem halfu planete.

Sto se Vidica tice - nema zime, s tim da je za njega ipak, po mom misljenju Engleska najrodnijne tlo, za njegov stila igre. S druge strane, uz malo prilagodjavanja itd. - mislim da bi on i Pike (koji su vec igrali zajedno) mogli biti tandem halfova koji bi bio neprelazan. Pa da vidimo ima li nade da se to desi...

Comsheeya Niš

pre 14 godina

A da postavimo stvari ovako: SAF je toliko sujetan da nipošto ne dozvoljava da neki igrač bude veća zvezda od njega u Man Utd.. hm..

roman empire

pre 14 godina

Pa nije i Ferguson mutav,pa on ce na jednom odbrambenom fudbaleru zaraditi koliko vrede napadaci i za te pare kupiti jeftiniju zamenu u odbrani plus od ostatka para jos nekog napadaca.SAF razmislja i gleda u buducnost i kako da Manchester ostane jak i da "crveni djavoli" zarade neki novac.Uopste nije u pitanju Vidicev kvalitet,jednostavno Nemanji polako istice ugovor i Ferguson gleda kako da ga proda uz obestecenje i gleda da nadje zamenu za njega.Ja bi licno voleo da se Vida oproba u Italiji ili Spaniji.SVETI NEMANJA NEPRELAZNI!!!!

Chelsea Fan

pre 14 godina

Pa to je sjajno. ManU ce da ustedi oko 20 miliona funti, jel znate koliko Valbeka, Gibsona ili Fabija (ne Skoda Fabia) moze da se kupi za te pare. A ako dodje u Real, imacemo sta i da vidimo: Ramos, Vidic, Pepe, Marcelo, a iza njih Kasiljas. To tesko moze da se sastavi i na Football Manager-u.

Flynn

pre 14 godina

@(Nemanja, 26. novembar 2009 13:43)

Hvala Bogu pa ce Luka Modric u Mancester gde ce postati novi Steven Gerrard, jel tako? Hrvatska je sinonim za rec kompleks

Slobo

pre 14 godina

na pocetku sezone sam bio protiv toga da Vidic uopste napusti Manchester, ali kako sve vise kapiram da se ova ekipa raspada i da to nije taj tim od prosle sezone mislim da bi Vidicu bilo najbolje da promeni sredinu tj. da predje u Barselonu ili Real Madrid.

Марко

pre 14 godina

Манчестер никада нисам волео, а донекле сам га толерисао само због Видића. Иди мајсторе одатле, превазишао си то, Реал је право место за тебе, а о парама да не причамо... На крају крајева, зар највећи не иду после Манчестера у Реал већ годинама ;)

Man Utd...fan...:D

pre 14 godina

Mislim da se Fergi nece lako odreci Vidica...jer tesko je naci tako dobrog stopera..i sa konstantnom formom (proit Livepula je odigrao dobro, ali ima neki maler pa dobije crveni tacnije drugi zuti)... Moje misljenje je da Vidic odlazi i to vrlo brzo...on se zasitio fudbala i zivota u Engleskoj...Ali ja bih volio da Nemanja ostane jer on je tamo stvarno ljubimac navijaca..:D

kornfleksi

pre 14 godina

joj jest milina sad hrvatima uffff, jes im drago. ali posto ih izjedose kornfleksi, ispadaju maloumni jer ne mogu da shvate da ce vidic otici u klub iste jacine kao mancester ili cak jaci, nesto sto je dosad milion igraca uradilo,tako da ce jadni morat ponovo brojiti njegove greske na prste jedne ruke i onda nama ovdje prosipat te lovacke price. mislim, sigurno nece otic tam u neke totenheme, sahtjore, hofenfajme i ostale tarabe.

Dusan

pre 14 godina

Bravo za Fergusona. Ko zna - zna.
Vidic je daleko od neke klase..daleko...no fino se prodao. Da li ce moci da nastavi sa batinjanjem u Spaniji, ostaje da vidimo.
(zoran, 26. novembar 2009 13:23)


Vidic nije klasa? Na cemu si ti covece? Kome si platio da te tako masno slaze da se ti razumes u fudbal? Bolje idi trazi pare nazad!

Deni

pre 14 godina

Ali ne, ovo je neka greska.... U mancester stize super talentovani, besprekorni, tehnicki i fizicki napotkovaniji igrac planete i uneverzuma LUUUUKKAAA MOOOODDRRRIIICCCC.... Iako on nije igrac odbrane, ferguson ce nauciti ovog igraca vec pomenutih karakterisistika da i to zna.... A razlog je to sto nema boljeg (a nije ni bilo) na njegovoj poziciji srednjeg veznog, pa resio da predje na nesto novo....

:):):):):):):)

Srki

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da vidim komentare tipa "nije ni zasluzio da igra", "propasce itd. Pa Vidic moze da igra u bilo kom klubu na ovom svetu !!! Decko zna da igra fudbal, sjajno prati igru, najbolje na svetu pokriva prostor, ima izvanrednu skok igru, eventualno je slabiji u igri jedan na jedan, ali to nadoknadjuje srcanoscu... U svakom slucaju, Vidic je ako ne najbolji odbrambeni igrac na svetu, jedan od 3 najbolja!!! Verujem da ce otici u Barsu i zajedno sa Messijem, Inijestom, Ibrahimovicem biti okosnica tog tima naredne 3-4 godine, taman da pokupi sve moguce trofeje i da ostane upamcen kao jedan od nasih najboljih i najtrofejnijih igraca, sto je i zasluzio radom, zalaganjem i pozrtvovanjem!

Aleksandar

pre 14 godina

Ovo su sve stare vesti. O ovome se spekulisalo poslednjih 20ak dana na svim MU forumima.
Ali, sa jednom bitnom razlikom...
Oni, "Daily Mail", "SUN", "NOD" i ostale klasifikuju kao žutu štampu... što oni to i jesu. Ima puno primera i u našem novinarstvu, ali neću da ih imenujem, možda mi ne objave kometar.
Znači, cela ta priča se bazira na onoj prošlogodišnjoj, koju je Vidić demantovao, da nisu zadovoljni životom u Manchesteru. Ok, kada to nije prošlo, počeli su sa pisanjem o lošoj formi i preterano kratkim živcima i sl.
Nemanja je propustio zbog povrede pripremni deo sezone, tako da se sada uigrava u hodu. Isto važi i za Ferdinanda i malog Evansa. Jednostavno, svi su u problemima sa povredama, cela zadnja linija. Brown se vratio na poziciju CH iz tog razloga, koja je, da budemo iskreni, njegova originalna pozicija.
Istina je u stvari, da niko nije bio spreman na ovakav start Manchester Uniteda, jer su očekivali da bez Ronalda, pa i Teveza budu tim koji ispada iz TOP 4. Kada se to nije desilo, svi ti senzacionalistički člaci su propali a mesta su morala da budu popunjena nečim.
Prvo se apostrofirala Riova povreda, pa promašaj sa Valensijom. Kada je dao par golova a Ser Fergusonova čuvena rotacija nastavila da daje rezultate i bez Ronalda, onda su krenuli na Vidića i Runija. Runi je tu bio izričitiji i usta su zapušena brzo. Kod Vidića, koji je bio mnogo interesantniji tokom prelaznog perioda, ostale su mnoge nedorečene stvari koje se sada eksploatišu.
Nije to ništa čudno.
Sa druge strane, ako Vidiću zaista "smeta" vreme i način života, neka ide čovek gde mu je drago. Samo nešto sumnjam da je Vidić neka papuča koja će da ide tamo gde mu žena kaže. Da se razumemo nisam šovinista, ali ako im nije smetala Moskva, poznata po svojoj "dobroj" klimi... ma Sejšeli bi im zavideli :)))... ako im nisu smetala novčana primanja tamo, onda ne razumem šta im smeta u Manchesteru?
Noćni život? Pa koji ozbiljan trener će da dozvoli tako nešto svojim prvotimcima? Vidite šta je uradio Adrijano a i mnogi drugi.
Šta će Vidiću to?
On ima bar još 2-3 godine kvalitetnog igranja, a posle toga, nek ide gde hoće za dobra primanja i toplo vreme.
Nemoj da čini istu grešku kao pojedini koji su upropastili svoju karijer tako.
Toliko za sada i pozz.

Davor

pre 14 godina

neka ide sto brze to bolje,inace ima drugu sezonu da greje konstantno klupu,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,poceo je da pravi velike propuste,slabo igra u polju,tores ga je vec nekoliko puta napravio smesan.nemam nista protiv decka ali ne moze vise da igra u man utd
(dani, 26. novembar 2009 15:42)

Izvini, ali o cemu ti pricas, Ferdinand toliko kikseva ima u poslednje vreme, da ih je smesno porediti... E svasta li ljudi napisu i ostanu zivi... :-)

srbIN

pre 14 godina

Da i sve pare od prodaje Vidare i Ronalda da iskoriste za dovodjenje 'carobnjaka' Lukice :))))....Nemanja je kralj Mancestera i ako ga prodaju osudice sebe na propast !!!!!

nnidza

pre 14 godina

Promena sredine je sasvim logican korak u napredovanju igraca. Prelazak u Spaniju ili Italiju bi bio pun pogodak za Vidica. Englezi jednostavno imaju politiku da precenjuju domace igrace a omalovazavaju sa vrednostima ugovora strane igrace. Kako god on odluci bice dobro. Medju najbojim stoperima je na svetu, najkreativniji, najstabilniji. Kiksevi? Svima se desavaju, samo sto nisu svi odigrali toliko bitnih utakmica kao Nemanja!!!

Nemanja

pre 14 godina

Naravno da ce ga prodati, Vidic je u prosle dvije sezone dostignuo svoj vrhunac i sada je u padu. MU pod hitno trebaju kreativni igraci koji stvaraju razliku na polju, Vidica nije problem zamjeniti, problem je sto nemaju zamjenu za Ronalda. Za njaga je bolje da ode u Italiju, jer se u Spanjolskoj igra tehnicki jak fudbal po zemlji gdje Vidic izgleda smjesno.

Babin_zub

pre 14 godina

"Naravno da ce ga prodati, Vidic je u prosle dvije sezone dostignuo svoj vrhunac i sada je u padu. MU pod hitno trebaju kreativni igraci koji stvaraju razliku na polju, Vidica nije problem zamjeniti, problem je sto nemaju zamjenu za Ronalda. Za njaga je bolje da ode u Italiju, jer se u Spanjolskoj igra tehnicki jak fudbal po zemlji gdje Vidic izgleda smjesno.
(Nemanja, 26. novembar 2009 13:43) "

Sine,o kakvoj ti kreativnosti pricas?Pa Nemanja je odbrambeni igrac,tu je da zaustavi poentere i kreativce,a ne da organizuje napade i daje golove(mada cesto postize golove iz prekida).Znas li ti u opste koliko godina ima Vidic?On jeste dosegao zenit,ali zenit koji ce jos godinama drzati jer je izuzetan profesionalac,plus tome iz utakmice u utakmicu dodaj iskustvo koje stice.
Ma sta se ja prepucavam sa tobom,imam zakazano plombiranje.
A sto se mog misljenja tice,Vidic i treba da trazi vecu platu,jednaku Ferdinandovoj,jer je to zasluzio.Ako nije bolji onda sigurno nije gori od Ferdinanda.Ako im to ne odgovara - zdravo.Neka nadju boljeg,ako mogu.Takodje se slazem sa nekim ko je napisao da Vidic mozda i nije za spansku ili zabarsku ligu,jer su tamo tehnicari koji ga lako izbace iz igre,ali radni vek sportiste je kratak,i sve treba probati.

Dusan

pre 14 godina

Ako je tacno ovo sto se pise onda stvarno nemam reci...Prvo on ne moze da igra nigde fudbal sem u engleskoj,stvoren je za tu zemlju,drugo to sto trazi povecanje plate nema veze sa vezom,sto malo mu 70000,a igra u najboljem klubu na svetu...i konacno ako je zbog zene pa pogledaj samoi sevcenko sta je uradio sa svojom karijerom...ako je tako sledeca stanica za vidica je Crvena Zvezda!!! DOBRO DOSAO KUCI NEMANJA!!!!!!!!!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Sad ozbiljno, kako moze jedan klinac od 20 godina (ma koliko talentovan bio) da bude zamena iskusnom 28-godisnjem igracu??? I to u tandemu sa J. Evansom verovatno??? Pa Manchester ima da prolazi gore nego Sporting protiv Bayerna...

no1

pre 14 godina

Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.
(boki zagreb, 27. novembar 2009 10:17)

Naravno da si ti iskompleksiran, volim kad procitam vase domovinske komentare za nase majstore fudbala, boze sad tek vidim koliko volim Srbiju

BrankoUlm

pre 14 godina

@ @ @

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)


Znaci neverujem sta si ti ovde lupio i ostao ziv... eejj "nece igrati Danska" koja je bila prva u grupi i tako se plasirala direktno .... lol

Grafite

pre 14 godina

Pazi ovo molim te ,,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,,Da Da ,,Fergi,, je video da Vidic nije kvalitet poput Ferdinanda posle tri godine,tri godine je proucavao Vidica kao igraca,za to vreme usput osvajao trofeje,a sad je konacno otkrio da je pogresio sto ga je uopste doveo,pa nije Ferguson PEKAR nego trener!

ham

pre 14 godina

prvo, vidara jeste jedan od mozda tri najbolja stopera na svetu. kao svaki igrac, ni on nije savrsen. mislim da ce bez njega mancester vise da se muci u manjim tekmama, i da prima vise golova, i tako na kraju i ostane bez titule. pricajte sta hocete, ali zasluga je najveca vidica (naravno ne samo njegova, ali je on najvise doprineo) sto su uzeli dve vezane. ako je mancester tako jak, onda bi trebalo da i ako primi jedan gol posle eventualnog kiksa vidica onda postigne tri komada. jadan je taj klub koji samo od odbrane zavisi. tako da eto, mislim da je to greska fergusona ali njegova stvar. vidic ce uvek imati posla gde god bude igrao i boli ga uvo. vec je uzeo dve titule engleske lige i ligu sampiona, svetski sampionat, i postigao mnogo. verujem da ce jos titula uzimati gde god bude igrao i srecno mu bilo.

Neutron

pre 14 godina

Brisi Vidicu sa tog hladnog ostrva prepunog ludaka i dodji u toplu sredozemnu Spaniju. Da vidis samo koja je razlika medju ljudima. Poceces da ZIVIS, a ne samo da treniras i gras fudbal. Ode ti zivot tako. Nije sve u profesiji.

Dovla

pre 14 godina

Ne zelim da vjerujem, da ce Nemanja napustiti Manchester. Zar je tolika potreba za tim? Nadao sam se, da ces ostati u Manchesteru i da ces uci u legendu slavnoga Manchestera. Mislim, da ce odlazak bilo gdje, biti tvoj pogresan korak.

Rosoneriiiiiiiiiiiii :))))))

pre 14 godina

Re: "Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.
(boki zagreb, 27. novembar 2009 10:17) "

Znas ti sine razliku izmedju nogometa i fudbala ?!
U Juznoj Afici se igra samo FUDBAL !!!
ccccccc

svjetsko prvenstvo

pre 14 godina

Odgovor Mikiju: Danska je ona drzava koja je medju prvim prosla na Mundijal. Cak i prije Srbije. Kjaer je Danac. 1 + 1 je 2.

boxa kv

pre 14 godina

vidic je za ferdinanda klasa ako neko prica da je vida spor,pa on je brzi tri puta od ferdinanda,rio je kikser klasican!neko prica ljut SER aleks na nemanju jer je ovaj ostar prema mladim igracima,pa sta treba da radi da ih mazi,nemanja je car u svakom pogledu!

ljuki

pre 14 godina

ja sam partizanovac ali mora se priznati da je vidic stub odbrane najjaci odbrambeni igrac i kad igra za reprezentaciju i mancester ostavlja srce na teren neka ide u milan tamo ce se proslaviti kao maldini.

Grafite

pre 14 godina

Tehnicari nisu samo u Spanskoj ligi,ima njih i u Engleskoj,bez obzira sto je u toj ligi stil fudbala drugaciji i dosta se polaze na fizickoj spremnosti,visokom tempu igre i preskakanju sredine terena,ali u poslednjih par godina engleska liga se jedino razlikuje od ostalih po visokom tempu igre citavih 90min,stranaca ima mnogo,tehnike nikad dosta,pa Arsenal ima u startnoj postavi 10stranaca,nekada i 11,vrhunskih tehnicara,tako da te price koje govore o tome da se Vidic ne bih snasao u Spanskoj ligi ne piju vodu,Vidic bi se snasao svuda,jer ako tvrdite da je najbolji defanzivac na svetu,onda nema logike da ne moze da igra u Spaniji,a moze u Engleskoj.Svakako moze da igra i u Italiji,ali ne bi trebalo(po meni),Nemacka je za Modrice(iako tamo ne igra),Simunice i ostale klase B igrace(nikog ne vredjam,to je realnost).Tako da po meni Barsa,Real(ako je zbog vremenskih uslova)ili Celsi(ako vreme nije u pitanju).I ko uopste kaze da Vidic ne moze da izadje na kraj sa tehnicarima,prosao ga Tores nekoliko puta,pa sad nastupa ta prica,a koliko ga puta nije prosao,ili nije postigao gol neki od vrhunskih tehnicara,pa ne cuva on odbranbrene igrace,dajte malo vise ozbiljnosti,stvarni fudbal nije menadzerska igra,strucnjaka imamo na gomile,a zanat su ispekli na kompjuteru igrajuci hattrick i FM.Naravno da ni ja nisam strucnjak,samo iskazujem svoje misljenje, ali evidentno je da su u fudbalu odbrana,sredina i napad jedna celina i da napad pocinje od odbrane i obrnuto,tako da te price kako Vidic u poslednje vreme ne igra kako treba(kao pre),kiksne itd su prazne,pa pre svega Mancester ne igra kao pre,drugo oni su gomilu puta pravili promasaje pri kupovini(Veron,Bartez...) i imali jako slabe periode u igri,ali su i dalje jedan od najvecih klubova i kao takvi mogu da opstanu i bez vrhunskog Vidica,pa cak i sa tim malim Dancem,jer ce vec za dve godine imati novu garnituru igraca,koje ce nakon pet godina opet da prodaju i zarade mnogo para.Svaki klub ima svoju politiku poslovanja,sta reci za Arsenal,konstantno forsiranje mladih igraca,pa Inter(dobro oni vise ne znaju sta rade i koga dovode),Celsi(skupili ekipu i ne prodaju nikoga)...Pozdrav i ne brinite za Nemanju,on cita misli napadacima!

Frank_Lampard

pre 14 godina

Vido, dodji ti u Chelsea pa Bog da te vidi.... Carvalho je zreo za penziju pa sa Terry-em, Banetom i Ashley-em da chinite ubedljivo najjachu odbranu na svetu.... naravno, tu je i Cech.... a i tu cesh sigurno imati vishe desetina hiljada vecu platu (Roman je nash chovek).... i naravno, uvek cesh se boriti za sve moguce trofeje....

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Gomila naklapanja, gluposti i špekulacija preuzeta sa sajta jednog nepouzdanog ostrvskog tabloida.
Šta mislite da je Man. Utd toliko "siromašan", ili da je NAŠ Nemanja Vidić toliko "alav" da ne mogu da se dogovore oko produžetka saradnje?!?
Pa Ferguson bi da treba iz svog džepa izvadio kintu za Vidićev ugovor, a da ne pričamo o tome da Giggs, Scholes, G. Neville i VDS (ili bar većina) igraju, verovatno, svoju poslednju sezonu, i niko od njih nije ispod 60-70.000 funti nedeljno, tako da će od leta će budžet za plate igrača biti bogatiji za min. 200.000 funti, tj. celokupna priča oko "nemogućnosti" kluba da Vidi poveća platu, uopšte ne pije vodu.
Drugo - Simon Kjaer ima klauzulu u ugovoru da je "slobodan" za 12 miliona eura (10,8 mil. funti), ali Maurizio Zamparini (predsednik Palerma) tvrdi da to ne važi za zimski prelazni rok, već isključivo na kraju sezone, a da li iko normalan veruje da je za MUFC ima problem iskešira 12 miliona eura, te da će morati da prodaju Vidića?!?
I treće - kako to predstojeće svetsko prvenstvo može da utiče na povećanje cene igrača koji na njemu neće ni nastupiti?!
Siže - Nemanja Vidić 100% ostaje u Man. Utd-u, a Simon Kjaer dolazi na Old Trafford, verovatno kao zamena za nekog drugog (čitaj Rio Ferdinand)!

djura

pre 14 godina

kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)


obavestenje za mikija ... danci igraju na svetskom prvenstvu tako da ce kjaeru verovatno porasti cena...

Red Veteran

pre 14 godina

Upravo se oglasio Vidic na BBC Sport Latest News...i demantuje sve glasine o navodnom odlasku iz najboljeg kluba na svetu. Mozda Vidin agent nastoji osigurati povoljniji ugovor za nesumnjivo jednog od najboljih odbrambenih igraca sveta. SAF je prizao gresku kod J Stama kada ga je prodao Milanu i sigurno nece dozoliti da Vidic tek tako napusti klub. Uspesi tima se poistovecuju s dolaskom Nemanje iz Spartaka - tri uzastopne titule sampiona Engleske, dva finala CL kupa... sve su to uspesi usko povezani sa sjajnom odbranom Man Utd u kojoj je Vida stekao veliku slavu i postao zvucno ime.
Nenanja Vidic...ponos Srbije. Hajmo SAF, dovedi i Milosa Krasica da Man Utd s pravom mozemo zvati "srpski klub"

zoran

pre 14 godina

Bravo za Fergusona. Ko zna - zna.
Vidic je daleko od neke klase..daleko...no fino se prodao. Da li ce moci da nastavi sa batinjanjem u Spaniji, ostaje da vidimo.

Jane

pre 14 godina

1. Baš bih voleo da ode u Barsu...ono čisto malo promene radi...
2. Jeste da mu ne leži španski fudbal, ali verujem da se on može prilagoditi, čak i naučiti neke fore, a time upotpuniti sebe kao odbrambenog igrača...

Tou Phan

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

Gospodine miki, ovde je reč o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava 2010-e u JAR.

svasta

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

A da li su se Danci plasirali na svetsko? Ovi klinci i deca misle da se svako svetsko plasiraju samo Englezi, Brazilci, Argentinci... E nije. Danci su bili prvi u svojoj grupi.

Branko

pre 14 godina

B92 je vidi se po komentarima
pogodio temu koja je stvorila toliko oprecnih misljenja,pogotovo sto se fudbalska Engleska zatalasala najavom mnogih njenih tabloida.Za sada na vebsajtu MU nema zvanicnih komentara ali ni demanta.Neznamo zbog cega(ako je istina),se SAF i MU odlucuje na ovakav potez,i prosto je za nepoverovati da ce isti uciniti ponovo gresku(koju je priznao)kad se oslobodio Stama svojevremeno.Ako je tada vec planirao zamenu istog sa Vidicem,sto mu se na kraju isplatilo,u ovoj situaciji kad je Rio povredjen,Evans jos nedovoljno prekaljen,a Braun u istim igrackim godinama i slabijeg kvaliteta od Nemanje,tesko je za poverovati da ce dovodjenjem mladog Danca,biti pravi izbor, bez obzira na kvalitet i predispozije istog.Ali prekaljeni vuk SAF zna vise o ovom poslu nego mi obicni smrtnici zaljubljeni u ovaj sport da bi zbog emocija, sto se radi o nasem Vidicu, burno reagovali.Na stranu to dali Nemanji odgovara igranje u Engleskoj,ipak je on trenutno uz Terija najbolji defanzivac na svetu,smatram da se on moze prilagoditi igranju svakom timu Evrope.Nesto drugo stoji iza ovog transfera a mi svi budimo strpliviji pre nego sto iz usta Fergusona cujemo da ce se to dogoditi.Zakoni trzista su neminovni,to mi je odavno poznato,cena za Vidica i nije toliko velika da se u njoj ne ukljuce svi timovi,ne podcenjujte ni Man.Siti on je bar u komsiluku i ima para!Cini mi se da pred svoje penzionisanje SAF polako okrece novu stranicu u kojoj ce opet poceti ispocetka on ili neki drugi menadjer(tipujem na Robi Kina) bez onih koji su polako na zalasku:G. Nevil,R.Gigs,P.Skols,R.Ferdinand,Van der Sar,pa sto i ne naseg N.Vidica.Zato sacekajmo i vidimo sta ce se iz svega ovog izroditi.Za Nemanju Vidica nema "zime" jos uvek cemo uzivati u njegovim igrama bilo gde bude nastavio karijeru.Meni licno godilo bi ako su ovo samo novinarske"patke" navikao sam se na Vidica u dresu "crvenih djaavola".
B.Smileski,fud.trenr USA

Nox

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)
E moj priki, sto li ostavljas komentare da se svi smeju tebi i tvom neznanju. Danska ide u Juznu Afriku, bili su u grupi ispred Portugala i Svedske!!!

grobar

pre 14 godina

Iako sam prtizanovac moram da priznam da je covek igracina,i nije jedan od 3 najboljih vec je sigurno najbolji defanzivac na svetu!!!Samo nerealni i glupi ljudi mogu pisati komentare da je vreme da ide i da za njega nema mesta u MU-Vidara je bio kjuc uspeha mancestera u prosle 2 sezone(uz Ronalda).
Prodavsi Ronalda oslabio je ekipu za 50%,a ako proda Vidica Ferguson moze da se oprosti od titula u sledecim sezonama...toliko o njegovom trenerskom umecu,valjda lapi sa godinama:)

Mecklejn

pre 14 godina

Pa realno,Vidic ce postati najskuplji defanzivac u istoriji ove igre!To govori samo za sebe,komentari neznalica vise nisu potrebni!

NikolaS

pre 14 godina

@ко воли досадни манчестер
Mislis da ode u onaj dom ponzionera, Milan???!!! Mozda je Mancester u blagom padu, ali u odnosu na Real, Barsu, Arsenal, Celzi, ali za Milan, e za njih je jos uvek institucija.

Nebojsa

pre 14 godina

@miki

Ne lupetaj majke ti. Vidi na FIFA-i ko ucestvuje na SP umesto da lupas neke stvari - naravno da ce Kjaer igrati na SP za Dansku.

Brčko je Srpsko

pre 14 godina

Man utd je najbolji klub na svijetu u ovome trenutku.Nemanja je je jedan od najboljih na toj poziciji.Engleska liga je najjača na svijetu..treba li još nešto više od toga.Ako ode u Barselonu odbacit ce ga kao smece kad odradi 1-2 god.Takvi su oni(kao i real).Njima su bitni trofeji i pare,a ono sto englezi nose u sebi to spanci nikad nece imati(sjetite se Ronaldinha,etoa,kambijasa i snajdera...).

Miroslav_NS

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

Decko, Danska se direktno kvalifikovala iz grupe u kojoj su bili jos Portugal, Svedska, Madjarska... Igrace sigurno na SP, u tandemu sa Aggerom, ako ne bude povreda koje bi to sprecile.

djole

pre 14 godina

@dani
a jojjoojojoj Da si malo gledao fudbal shvatio bi da je Ferdinand rupa bez Nemanje, a Nemanj moze da igra i kada Ferdinand nije tu (kao Nesta sto je rupa bez Maldinija).

ps. odgledaj bar 5 utakmica man utd-a pa onda komentarisi. Jer ocigledno da ti imas rupu u glavi

Dragan

pre 14 godina

Kjaer je dosta dobar mladi igrac,pratim ga otkada je u Palermu,mislim da je precijenjen kao Ager i Laursen,apsolutno nije Vidiceva klasa,dajte ljudi prestanite vise da osporavate Vidica,cak se i italijanski komentatori slazu da je jedan od najboljih stopera na svijetu.

Matt Le Tissier

pre 14 godina

@(Branko, 26. novembar 2009 20:42)

Teško da će Robi Kin ikad da nasledi VELIKOG SAF-a, ali Roy Keane jeste jedna od opcija, doduše malo verovatna!
David Moyes, Laurent Blanc, Martin O`Neill(No1) ili neko od bivših igrača (Stive Bruce, Ole Gunnar, Mark Hughes ili čak Eric Cantona) su mnogo "izvesniji".
U nekim kombinacijama spominje se i Darren Ferguson (SAF-ov sin) koji je Peterborough United u dve vezane sezone iz IV doveo do II Engleske lige, ali sam siguran da ga Fergie prvi neće podržati, premda ga je, još kao tinejdžera, kao netalentovanog "škartirao" iz omladinaca.
Pozdrav

TheTerrible

pre 14 godina

Najinteresantnija stvar je to sto sam u 2 dana procitao dve totalno kontradiktorne informacije...prva, da SAF zeli da se otarasi Vidica i druga gde mu nudi platu od 120k funti nedeljno kako bi ga po svaku cenu zadrzao...

miki

pre 14 godina

MIKI vam bacio kosku a vi paljevine... :-) inace volim humor i pratim fudbal. Izvinjavam se ako sam vas naljutio,inace sam veliki navijac ZVEZDE I MAN UTD.Vidim da grobari pljuju Vidica,e da secam se njegovog debija u vecitom derbiju 0:3(strelac vodeceg gola posle kornera,negde oko 44 min),samo da dokazem da pratim fudbal. :)

Terry

pre 14 godina

Ok...zasto ga vezu sa sapncima i italijanima,pa nije Man United jedini engleski klub,sta je s Chelsea,Liverpoola...
Ne znam sta da kazem mislim
da je ovo novinarsko laganje...nije Fergi toliko posenilio da daje naj boljeg igraca iz tim,zar ne...
Volio bi da ode u Chelsea,zamislite IVANOVIC,TERRY,VIDIC,ASHLY COLE...ali ako ode Man United ce se muciti za 4 mesto...

Nix Inter 94

pre 14 godina

Brate Nemanja, ti si pametan covek i zato lepo idi u INTER! Tamo ti je Deki pa se lepo druzite vas dvojica!
Sto se tice Mancestera taj tim propada!!! Ja jos nisam video da su oni odigrali neku dobru utakmicu ove sezone!!

Cini se

pre 14 godina

Stvarno nije zbog Vidica i Tosica ali cini se da Ferguson polako ispusta konce iz ruku, tolike godine rada i nerviranja na svakoj utakmici mora da ostavi traga. Vidic je pogresio na 3-4 utakmice i to u po kojoj situaciji u najjacoj ligi na svetu,to je super rezultat ali ih je razmazio besprekornom igrom ranije a Ferdinand covek igra u katastrofalnoj formi, potpuno nezainteresovan ali kako u Engleskoj da ostane covek normalan pored onakvog vremena. Ode Vidic u toplije krajeve!

Azrael,Split

pre 14 godina

Kornfleksi: ja sam Hrvat i stvarno mi je muka al ne zato sta bi vida mogao da ide u barcu ili real nego zato sta uopste ide iz manchestera za kojeg navijam. Zalim te jer u ovom clanku nista ne podseca na spurse ni sahtjor a bogami ni na hrvate.A ti opet... Pozdrav svim ljudima dobre volje,ma gdje bili...

Ti najbolje znas!?

pre 14 godina

Ostani ili u Real Madrid tim kralja i najboljih igraca a ti to svakako jesi,,II opcija Barca ali ona imama mlade ovog pikeja i cigrinskog nema potrebe da se nameces tamo zato pravac MADRID i u tim gde zasluzujes i igrama i imenom koji si stekao,,sve najbolje!!

wlado

pre 14 godina

inace engleski mediji prenose da je ferguson ljut na vidica, posto se vida navodno ponasa arogantno, i pisu da ima divljacke startove na treninzima manutd-a, pogotovo na mladim igracima (braca fabio, welbeck)...e sad da li ima tu nesto...

United uvek svetska klasa!

pre 14 godina

Koliko fanova Vidica od kad je presao u Man Utd,auuuuu stvarno neverovatno,odjednom svi prate i pametuju nesto!! A kad ga SAF hvali onda je MAn Utd najbolji na svetu,kako vas nije sramota? A i drugo bas vidim sto se raspada Manchester koji je iza Barse po drzanju lopte,igra je dobra i bice jos bolja s obzirom da kako sezona odmice tako smo sve bolji!

Bogi

pre 14 godina

Sve je to biznis. Kao mala mu plata, prica za malu decu. Dogovor izmedju njega i Mancestera ja ocigledan tj. vreme je da se proda i dobro zaradi na njemu.

JA!

pre 14 godina

Vidic: I will never quit United
Nemanja Vidic has hit out at claims he wants to quit Manchester United. The big Serbian centre-back even revealed he would like to spend the rest of the best years of his career at Old Trafford. Vidic, who has 18 months of his contract to run, said: “I am happy here. A new contract? It depends on the club. We will see what happens. I don’t want to rush and speak about my future in the media. I will speak to the club. I don’t want to push the club. I don’t want to push anyone. I am here. I am happy. I think I have shown in the games that I want to be part of the team and to play every game 100 per cent.”

realno

pre 14 godina

Veliki sam navijac crvenih djavola ali zaista ako prodaju Vidica ne znam koliko je taj mali dobar kao zamena,jer Vidic je bez nekog preterivanja medju 3 najbolja odbrambena igraca danasnjice ali se nadam da matori zna sta radi i da nece prodati Vidica!!!!!!

Miki Sr.

pre 14 godina

Kjaer je Danac i Danska igra na WC-a :) Sto se tice njegovog igranja, ono je za Dansku reprezentaciju bilo vezano jedino povredama... Agger i Laursen su kombinacija stopera (uz Kroldrup-a) koja je startna. Kjaer je igrao samo kada su bar dvojica od ove trojice bili povredjeni. Imao je dosta srece - prvo je Agger bio povredjen, pa Kroldrup i Laursen u isto vreme... Konacno, Laursen se penzionisao tako da ce Kjaer mozda i istrcati na teren u Africi par puta... Za sve Vas koje velicate ovog igraca, da li Vi zaista mislite da je rezervni stoper Danske reprezentacije dovoljno dobar da odmah zaigra u ManUtd-u?
DM je poznata ostrvska zuta stampa, ali treba reci da zuta stampa (uglavnom) ne izmislja skandale, nego ih koristi. Bilo kako bilo, prosto ne mogu da verujem da bi SAF doveo ipak drugorazrednog fudbalera i ocekivao da on odmah uskoci u prvih 11. Mada, gledajuci sta je nadovodio zadnjih par godina (braca da Silva, Berbatov, Carrick, Hargreaves...) mozda i nije nemoguce...

Mladen

pre 14 godina

Vidic je bez dileme odlican igrac. Nije neki tehnicar ali ima dovoljno dobru tehniku za poziciju na kojoj igra. Nije upitna njegova kvaliteta, ali Ferguson hoce da ga kesira i dovede nekog ko ce za 2-3 godine biti kao on za mnogo manje novca. Komplikovan je to covjek, taj Fergi. Potjerao je i Stama i Keane-a pred kraj karijere, pa tako moze i bilo koga drugog. Ovde neki pricaju za Modrica da je igrac B klase i tako dalje. Moram priznati da sam bio skeptican kad je odlazio u Englesku pogotovo zato jer nema dobar udarac, ali ove sezone se pokazalo koliko je ustvari brzo napredovao i postao jedan od najboljih kreatora igre u Engleskoj. I dalje nema taj udarac, ali po brzini i tacnosti u igri je jedan od najboljih na svijetu. Vrlo je lako moguce da upravo on zavrsi u Manchesteru iduce godine. Meni nije tesko priznati da je Vidic odlican igrac, a mnogo mi se svidja i taj Krasic, ali isto tako treba priznati da je Modric uspio u Engleskoj, i ne samo uspio, nego da je postao svjetska klasa. Pozdrav

nemanja

pre 14 godina

Neka ide u Real Madrid ili Barcelonu... Nece takva igračina igrati u Milanu sa Favalijem, Ambrosinijem, Jankulovskim i ostalim krampovima kojih je u Milanu velika većina...

CB#15

pre 14 godina

steta ako bi otisao, jer smatram da je Vidic igrac koji je stvoren za engleski fudbal...licno bih najvise voleo da ode u Chelsea ali svi znamo da se to nece desiti...

Realno - on se u barsin stil igre gde su i stoperi savrseni tehnicari tesko moze uklopiti, uopste u spanskom fudbalu ne vidim neku buducnost za njega...

U Italiji takodje srcan momak kao sto je Nemke ne bi mogao da se snadje protiv gomile italijanskih glumaca koji se bacakaju po terenu kao po pozorisnoj bini...

Potez SAF-a ne treba osudjivati, on je cisto poslovan covek i ovo je po mom misljenju savrsen poslovan potez mada ce tim neminovno izgubiti na kvalitetu bez svog najboljeg stopera a i jednog od najboljih igraca

Ivan M

pre 14 godina

@ miki

Ne znam da li je decko prvotimac u danskoj repki, ali oni su se plasirali na SP (drugi u grupi je bio Portugal, a Svedska je bila treca), tako da ce svakako moci da igra i da se pokaze. Ali da li valja i da li bi bio adekvatna zamena za Vidica, to je druga prica... Mislim da je ovo, ako je istina, pokazatelj da Man Utd vise nema kinte da plati najbolje igrace i zato im daje da odu i pritom uzima za njih obestecenje. Ronaldo je svakako najbolji primer toga - za njega jednostavno nisu nasli zamenu i zato im sada igraju kojekakvi klinci koji nisu (barem zasada) na nivou. Vidic je tu ipak samo pion i nista vise.

bozma

pre 14 godina

pa nornmalno da ce ga fergi prodat jer bi glupost bila dati vidicu ono sto on zahtjeva jer ruku na srce precjenjen igrac,toliko vaznih je utakmica odigrao lose crvenih kartona itd...

dani

pre 14 godina

neka ide sto brze to bolje,inace ima drugu sezonu da greje konstantno klupu,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,poceo je da pravi velike propuste,slabo igra u polju,tores ga je vec nekoliko puta napravio smesan.nemam nista protiv decka ali ne moze vise da igra u man utd

nuop

pre 14 godina

kada je ferguson prodao ronalda onda ste govorili zna fergi sta radi, a sad kad prodaje vidica ostario je, man utd se raspada,ferguson je izgubio kompas itd... nego gdje su sad svi oni koji su se smijali Indexovom naslovu: Ferguson nogira vidica!!!!

djura

pre 14 godina

Ha ha...Vidic nikad nece otici iz MU.On je svestan da igra u najboljem klubu na svetu a i Fergi je zadovoljan sa njim.Kjaer je zamena za Ferdinanda.MUFC

R E A L N O

pre 14 godina

Ni jednog normalnog komentara (uz par izuzetaka).Sve tipicno srBski i ostrasceno.Do juce "sva Srbija" navijala za MU i "crvene djavole".I to samo zbog Vidica (zvezdasi).Sad ti isti zvezdasi cak propicu da se MU rasoada.Koje nebuloze.Mancester je kupio za jevtine pare Vidica.Naravno tako mizernu platu su mu i dali (dosao iz Rusije) a ne iz Spanije,Italije.Kad je Nemanja u tako dobrom timu i sa tako dobrim aigracima izrastao u dobrog stopera,pozelio je damu se vise i plati.Ali on nema respekt,velicinu,harizmu igraca sa zapada.I Ferguson kao super menadzer,nadje dobru a za buducnost mozda i bolju zamjenu za vidica,a njegovom prodajom bilo kome daleko vise ce zaradit nego sto je platio rusima.A sto neko razuman napisa,Nemanji najvise odgovara engleska liga.I sigurno u drugom klubu nece biti tako dobar kao u paru sa Ferdinandom.

iGy

pre 14 godina

Ovog sam igraca u prvoj sezoni sa zvezdom u FM 2008 doveo i decko kida...prodao sam ga za 5 miliona evra mada sam mogao jos da ga ostavim da igra...

Maj nejm is Klajvert... Patrik Klajvert

pre 14 godina

Prvo, Dejli Mejl je tabloid koji zivi od lansiranja svakojakih traceva, te nije mnogo pouzdan za ozbiljno komentarisanje vesti im dramaticnih. Drugo, i MU, kao i svi klubovi, voli da se pominje u medijima - sto rece Dzoni Stulic, j... mi majku, samo mi objavi ime. Trece, to sto vidicu ne lezi Tores ne znaci da je los odbrambeni ( el se seca neko Nestinih muka sa Delvekijom? , skoro da je plakao zbog tog tek-iznad-prosecnog-napadaca) - nekad te neko non stop vrti pa se ti ubi cuvajuci ga, ima tu dosta iracionalnog faktora i psihologije razne, ali nema veze da ne davimo. Cetvrto, sve to ne znaci da bi g-din Vidic se lose proveo u Spaniji, jedino mi se cini da bi mogao malo da smanji ego i dozivljaj, secate se njegovih malne bezobraznih \"lako tjemo\" izjava uoci finala LS sa Barselonkom, te potonjeg ulazenja punom nogom u loptu Etou ili Iniesti, klasicnim cim-igracima, kuku i lele, na momente bilo tuzno gledati. Peto, cini se da bi od Pujola mogao prilicno toga da pokupi, npr. meku remplu, i da bi zajedno bili opak upar, pod uslovom da zadnji vezni, tj. onaj ispred njih, ne bude mnogo velika cekalica - da pomogne, smiruje i da odmah posle pocinje napad - sto je Barselonkina boljka od vajkada - tek su se skoro poceli krpiti sa onim crncem, kako se zvase.... Pujol i Vidic, svaka cast, da vidim taj dupli pas ili solo koji ce da ih prodje. Ej Shefe Koji Ti Je Vrag ?

Akul

pre 14 godina

ma koji vidic jer ste vi normalni,svaki put kad treba bit dobar vidic sjebe npr.: protiv liverpoola ili barce!! on je solidan igrac i nista vise,zna fergie sta radi!! volio bi da ode u barcu pa da vidite kako ce im obrana plivat!! vidic hahahaha

subbskyy@yahoo.com

pre 14 godina

Vidic je sigurno trenutno jedan od najboljih odbrambenih igraca danas,ali mora se priznat da je njega i Ferdinanda Dzeko nosio na ledjima:)

Marko

pre 14 godina

Nije mi jasno kako ce prodaja Vidica da bude financijski dobar potez za ManU. Oni su u tolikim dugovima, stotine miliona funti, da ih samo redovno osvajanje titula "drzi iznad vode", a ne prodaja igraca osim ako ne uvale jos nekoga za 100 miliona. Kjaer ili koji god vec talntovani igrac, nece postati svetska klasa za jos 4-5 godina. To znaci da ako Vidic ode, ManU se kompletno oslanja na Evru, Runija i Ferdinanda posto su ostali realno osrednji igraci. Kako ce oni da se nose s Celzijem, Barcelonom i ostalim klubovima kojima su barem pola tima vrhunski igraci!? Super je imati mlade talentovane igrace, ali titule se ne uzimaju s njima. Arsenal je najbolji primer za to s tim sto su njihovi talenti zaista talenti, a ne ko Mancesterovi koje smo videli pre neku vece. Bolje je SAF-u da kupi dobrog golmana i "zakrpi" sredinu nego da prodaje ono malo sto valja u timu. I to prepucavanje oko Modrica mi stvarno nije jasno. Hrvati pricaju kako se Vidic "nogira", a Srbi kako Modric nema pojma. Modric sigurno nije kvalitet Zerarda, ali je dobar igrac. I za ManU bi bio dobro resenje s obzirom da nemaju ni jednog kreativnog igraca u sredini nakon odlaska Ronalda. A Vidicev kvalitet uopste ne treba raspravljati posto je on ZVANICNO najbolji igrac Premijer Lige u prosloj sezoni. Mislim da bi najbolji potez bio da Vidic ostane, a Modric dodje. Jedino sto bi Index onda izvjestavao kao Modric da gol na treningu;-)

Suki

pre 14 godina

Drugim recima Vidic je digao glavu proradio srpski injat hoce vecu platu pa jbt ja to kada fudbaler zaracuje godisnje vise od 5 miliona zato je kriza u svetu Ronaldov sat 1485 eura c c c ko u Srbiji ima toliku platu relno Vidic je imao dobru sezonu u MU a ove digao glavu svadjao se sa Evansom procitajte na MU forum unosi negativnu energiju u klubu! A vama delijama je krivo sto su dvojica iz PARTIZANA OTISLA ZA MU MANJE BI VAM BILO KRIVO DA SU STOPERI NEGO TOSIC SJAJNA ZAMENA ZA GIGSA VEC JE PREUZEO NJEGOV DRES LJAJIC JOS JE ON MLAD ALI DECKO IMA TALENAT CUVAJTE SE DA VAM GA NE ZABIJE NA DERBIJU!!!

boki zagreb

pre 14 godina

Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.

taj rad

pre 14 godina

Hahahahahahah... Kjaer!?... hahahaah... joj, sve su blesavi...

Ti si, naravno, video kako Kjaer kida u odbrani? Ili si se samo naprasno nasmejao u nameri da diskreditujes igraca?

Darko MNE

pre 14 godina

Jel vi stvarno mislite da je Vidic tolika klasa da United ne moze bez njega? Ili se samo zajebavate? Ma njegova forma zavisi od Riove, Sto Fergi naravno nece tolerisat, jer je i Rio pao sa formom (jbg, stizu ga godine lagano) A ono govedo bez inteligentnog stopera kraj sebe bi bilo uzasno! Cijenim ja njega, i volim kao i svakog igraca iz Uniteda, ali Jonny je buducnost Uniteda, Vidicu tu nema mjesta! Za kraj, ako ode u Spaniju, narocito u Real, (jer u Barsi svakako ne bi ni igrao Pique je sad cudoviste!) onda je prso kao i Samuel, Kanavaro ,Pepe, Albiol.... Zdra'o bio Nemanja i srecan ti put, zahvalni su ti navijaci Uniteda!

zoran

pre 14 godina

Bravo za Fergusona. Ko zna - zna.
Vidic je daleko od neke klase..daleko...no fino se prodao. Da li ce moci da nastavi sa batinjanjem u Spaniji, ostaje da vidimo.

Nemanja

pre 14 godina

Naravno da ce ga prodati, Vidic je u prosle dvije sezone dostignuo svoj vrhunac i sada je u padu. MU pod hitno trebaju kreativni igraci koji stvaraju razliku na polju, Vidica nije problem zamjeniti, problem je sto nemaju zamjenu za Ronalda. Za njaga je bolje da ode u Italiju, jer se u Spanjolskoj igra tehnicki jak fudbal po zemlji gdje Vidic izgleda smjesno.

dani

pre 14 godina

neka ide sto brze to bolje,inace ima drugu sezonu da greje konstantno klupu,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,poceo je da pravi velike propuste,slabo igra u polju,tores ga je vec nekoliko puta napravio smesan.nemam nista protiv decka ali ne moze vise da igra u man utd

Akul

pre 14 godina

ma koji vidic jer ste vi normalni,svaki put kad treba bit dobar vidic sjebe npr.: protiv liverpoola ili barce!! on je solidan igrac i nista vise,zna fergie sta radi!! volio bi da ode u barcu pa da vidite kako ce im obrana plivat!! vidic hahahaha

bozma

pre 14 godina

pa nornmalno da ce ga fergi prodat jer bi glupost bila dati vidicu ono sto on zahtjeva jer ruku na srce precjenjen igrac,toliko vaznih je utakmica odigrao lose crvenih kartona itd...

ко воли досадни манчестер

pre 14 godina

ТООООООО! иди немања молим те из распалог манчестера! фердинанд (због повреда), гигс и сколс су практично завршили каријере, роналдо отишао... нећеш ваљда да играш са нанијем, евансом, флечером, рафаелом и осталим незналицама. ако може у милан, ја бих ти био захвалан :)

boki zagreb

pre 14 godina

Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.

nuop

pre 14 godina

kada je ferguson prodao ronalda onda ste govorili zna fergi sta radi, a sad kad prodaje vidica ostario je, man utd se raspada,ferguson je izgubio kompas itd... nego gdje su sad svi oni koji su se smijali Indexovom naslovu: Ferguson nogira vidica!!!!

Dovla

pre 14 godina

Ne zelim da vjerujem, da ce Nemanja napustiti Manchester. Zar je tolika potreba za tim? Nadao sam se, da ces ostati u Manchesteru i da ces uci u legendu slavnoga Manchestera. Mislim, da ce odlazak bilo gdje, biti tvoj pogresan korak.

Miroslav_NS

pre 14 godina

Kjaer je odlican igrac, i iako znam da ce me mnogi zbog ovoga zamrzeti ovde - verujem da bi mogao da bude i najbolji na svetu jednog dana, i bolji od Vidica. Deluje da bi mogao da izraste u nesto slicno kao sto Nemanja sad jeste, s tim da mladi Danac igra smirenije, i iako jos nije igrao protiv takvih velicina kao sto su oni protiv kojih je Vidic igrao, nije pokazao sklonost "ispadanju" u brzim duelima bez kontakta (sto se vidicu desilo sa Toresom i Etoom). Ferguson zna da bi mogao da izgubi Vidica, koji jeste jedan od 5 najboljih stopera na svetu i pored par kikseva tokom karijere, i stoga i trazi dostojnu zamenu - mozda u najboljem buducem halfu planete.

Sto se Vidica tice - nema zime, s tim da je za njega ipak, po mom misljenju Engleska najrodnijne tlo, za njegov stila igre. S druge strane, uz malo prilagodjavanja itd. - mislim da bi on i Pike (koji su vec igrali zajedno) mogli biti tandem halfova koji bi bio neprelazan. Pa da vidimo ima li nade da se to desi...

Comsheeya Niš

pre 14 godina

A da postavimo stvari ovako: SAF je toliko sujetan da nipošto ne dozvoljava da neki igrač bude veća zvezda od njega u Man Utd.. hm..

subbskyy@yahoo.com

pre 14 godina

Vidic je sigurno trenutno jedan od najboljih odbrambenih igraca danas,ali mora se priznat da je njega i Ferdinanda Dzeko nosio na ledjima:)

Марко

pre 14 godina

Манчестер никада нисам волео, а донекле сам га толерисао само због Видића. Иди мајсторе одатле, превазишао си то, Реал је право место за тебе, а о парама да не причамо... На крају крајева, зар највећи не иду после Манчестера у Реал већ годинама ;)

MU

pre 14 godina

Real, Barsa, Milan - sve ostalo bi bilo ispod Vidicevog nivoa.Mislim da bi mu u Milanu bilo najbolje.Nebulozno je da je do skora Berbatov imao vecu platu od njega a sada im je ista.

Chelsea Fan

pre 14 godina

Pa to je sjajno. ManU ce da ustedi oko 20 miliona funti, jel znate koliko Valbeka, Gibsona ili Fabija (ne Skoda Fabia) moze da se kupi za te pare. A ako dodje u Real, imacemo sta i da vidimo: Ramos, Vidic, Pepe, Marcelo, a iza njih Kasiljas. To tesko moze da se sastavi i na Football Manager-u.

Nix Inter 94

pre 14 godina

Brate Nemanja, ti si pametan covek i zato lepo idi u INTER! Tamo ti je Deki pa se lepo druzite vas dvojica!
Sto se tice Mancestera taj tim propada!!! Ja jos nisam video da su oni odigrali neku dobru utakmicu ove sezone!!

NikolaS

pre 14 godina

@ко воли досадни манчестер
Mislis da ode u onaj dom ponzionera, Milan???!!! Mozda je Mancester u blagom padu, ali u odnosu na Real, Barsu, Arsenal, Celzi, ali za Milan, e za njih je jos uvek institucija.

United uvek svetska klasa!

pre 14 godina

Koliko fanova Vidica od kad je presao u Man Utd,auuuuu stvarno neverovatno,odjednom svi prate i pametuju nesto!! A kad ga SAF hvali onda je MAn Utd najbolji na svetu,kako vas nije sramota? A i drugo bas vidim sto se raspada Manchester koji je iza Barse po drzanju lopte,igra je dobra i bice jos bolja s obzirom da kako sezona odmice tako smo sve bolji!

Dusan

pre 14 godina

Ako je tacno ovo sto se pise onda stvarno nemam reci...Prvo on ne moze da igra nigde fudbal sem u engleskoj,stvoren je za tu zemlju,drugo to sto trazi povecanje plate nema veze sa vezom,sto malo mu 70000,a igra u najboljem klubu na svetu...i konacno ako je zbog zene pa pogledaj samoi sevcenko sta je uradio sa svojom karijerom...ako je tako sledeca stanica za vidica je Crvena Zvezda!!! DOBRO DOSAO KUCI NEMANJA!!!!!!!!!

roman empire

pre 14 godina

Pa nije i Ferguson mutav,pa on ce na jednom odbrambenom fudbaleru zaraditi koliko vrede napadaci i za te pare kupiti jeftiniju zamenu u odbrani plus od ostatka para jos nekog napadaca.SAF razmislja i gleda u buducnost i kako da Manchester ostane jak i da "crveni djavoli" zarade neki novac.Uopste nije u pitanju Vidicev kvalitet,jednostavno Nemanji polako istice ugovor i Ferguson gleda kako da ga proda uz obestecenje i gleda da nadje zamenu za njega.Ja bi licno voleo da se Vida oproba u Italiji ili Spaniji.SVETI NEMANJA NEPRELAZNI!!!!

R E A L N O

pre 14 godina

Ni jednog normalnog komentara (uz par izuzetaka).Sve tipicno srBski i ostrasceno.Do juce "sva Srbija" navijala za MU i "crvene djavole".I to samo zbog Vidica (zvezdasi).Sad ti isti zvezdasi cak propicu da se MU rasoada.Koje nebuloze.Mancester je kupio za jevtine pare Vidica.Naravno tako mizernu platu su mu i dali (dosao iz Rusije) a ne iz Spanije,Italije.Kad je Nemanja u tako dobrom timu i sa tako dobrim aigracima izrastao u dobrog stopera,pozelio je damu se vise i plati.Ali on nema respekt,velicinu,harizmu igraca sa zapada.I Ferguson kao super menadzer,nadje dobru a za buducnost mozda i bolju zamjenu za vidica,a njegovom prodajom bilo kome daleko vise ce zaradit nego sto je platio rusima.A sto neko razuman napisa,Nemanji najvise odgovara engleska liga.I sigurno u drugom klubu nece biti tako dobar kao u paru sa Ferdinandom.

wlado

pre 14 godina

inace engleski mediji prenose da je ferguson ljut na vidica, posto se vida navodno ponasa arogantno, i pisu da ima divljacke startove na treninzima manutd-a, pogotovo na mladim igracima (braca fabio, welbeck)...e sad da li ima tu nesto...

iGy

pre 14 godina

Ovog sam igraca u prvoj sezoni sa zvezdom u FM 2008 doveo i decko kida...prodao sam ga za 5 miliona evra mada sam mogao jos da ga ostavim da igra...

Flynn

pre 14 godina

@(Nemanja, 26. novembar 2009 13:43)

Hvala Bogu pa ce Luka Modric u Mancester gde ce postati novi Steven Gerrard, jel tako? Hrvatska je sinonim za rec kompleks

Slobo

pre 14 godina

na pocetku sezone sam bio protiv toga da Vidic uopste napusti Manchester, ali kako sve vise kapiram da se ova ekipa raspada i da to nije taj tim od prosle sezone mislim da bi Vidicu bilo najbolje da promeni sredinu tj. da predje u Barselonu ili Real Madrid.

Matt Le Tissier

pre 14 godina

Gomila naklapanja, gluposti i špekulacija preuzeta sa sajta jednog nepouzdanog ostrvskog tabloida.
Šta mislite da je Man. Utd toliko "siromašan", ili da je NAŠ Nemanja Vidić toliko "alav" da ne mogu da se dogovore oko produžetka saradnje?!?
Pa Ferguson bi da treba iz svog džepa izvadio kintu za Vidićev ugovor, a da ne pričamo o tome da Giggs, Scholes, G. Neville i VDS (ili bar većina) igraju, verovatno, svoju poslednju sezonu, i niko od njih nije ispod 60-70.000 funti nedeljno, tako da će od leta će budžet za plate igrača biti bogatiji za min. 200.000 funti, tj. celokupna priča oko "nemogućnosti" kluba da Vidi poveća platu, uopšte ne pije vodu.
Drugo - Simon Kjaer ima klauzulu u ugovoru da je "slobodan" za 12 miliona eura (10,8 mil. funti), ali Maurizio Zamparini (predsednik Palerma) tvrdi da to ne važi za zimski prelazni rok, već isključivo na kraju sezone, a da li iko normalan veruje da je za MUFC ima problem iskešira 12 miliona eura, te da će morati da prodaju Vidića?!?
I treće - kako to predstojeće svetsko prvenstvo može da utiče na povećanje cene igrača koji na njemu neće ni nastupiti?!
Siže - Nemanja Vidić 100% ostaje u Man. Utd-u, a Simon Kjaer dolazi na Old Trafford, verovatno kao zamena za nekog drugog (čitaj Rio Ferdinand)!

Suki

pre 14 godina

Drugim recima Vidic je digao glavu proradio srpski injat hoce vecu platu pa jbt ja to kada fudbaler zaracuje godisnje vise od 5 miliona zato je kriza u svetu Ronaldov sat 1485 eura c c c ko u Srbiji ima toliku platu relno Vidic je imao dobru sezonu u MU a ove digao glavu svadjao se sa Evansom procitajte na MU forum unosi negativnu energiju u klubu! A vama delijama je krivo sto su dvojica iz PARTIZANA OTISLA ZA MU MANJE BI VAM BILO KRIVO DA SU STOPERI NEGO TOSIC SJAJNA ZAMENA ZA GIGSA VEC JE PREUZEO NJEGOV DRES LJAJIC JOS JE ON MLAD ALI DECKO IMA TALENAT CUVAJTE SE DA VAM GA NE ZABIJE NA DERBIJU!!!

rastislav

pre 14 godina

zašto čovek da ne promeni malo sredinu, dobro je to i za psihu ;) tamo gde ide, imaće mesto u startnoj postavi i sigurno manje kišnih dana :)

Sve najbolje kralju!

Deni

pre 14 godina

Ali ne, ovo je neka greska.... U mancester stize super talentovani, besprekorni, tehnicki i fizicki napotkovaniji igrac planete i uneverzuma LUUUUKKAAA MOOOODDRRRIIICCCC.... Iako on nije igrac odbrane, ferguson ce nauciti ovog igraca vec pomenutih karakterisistika da i to zna.... A razlog je to sto nema boljeg (a nije ni bilo) na njegovoj poziciji srednjeg veznog, pa resio da predje na nesto novo....

:):):):):):):)

Frank_Lampard

pre 14 godina

Vido, dodji ti u Chelsea pa Bog da te vidi.... Carvalho je zreo za penziju pa sa Terry-em, Banetom i Ashley-em da chinite ubedljivo najjachu odbranu na svetu.... naravno, tu je i Cech.... a i tu cesh sigurno imati vishe desetina hiljada vecu platu (Roman je nash chovek).... i naravno, uvek cesh se boriti za sve moguce trofeje....

Mladen

pre 14 godina

Vidic je bez dileme odlican igrac. Nije neki tehnicar ali ima dovoljno dobru tehniku za poziciju na kojoj igra. Nije upitna njegova kvaliteta, ali Ferguson hoce da ga kesira i dovede nekog ko ce za 2-3 godine biti kao on za mnogo manje novca. Komplikovan je to covjek, taj Fergi. Potjerao je i Stama i Keane-a pred kraj karijere, pa tako moze i bilo koga drugog. Ovde neki pricaju za Modrica da je igrac B klase i tako dalje. Moram priznati da sam bio skeptican kad je odlazio u Englesku pogotovo zato jer nema dobar udarac, ali ove sezone se pokazalo koliko je ustvari brzo napredovao i postao jedan od najboljih kreatora igre u Engleskoj. I dalje nema taj udarac, ali po brzini i tacnosti u igri je jedan od najboljih na svijetu. Vrlo je lako moguce da upravo on zavrsi u Manchesteru iduce godine. Meni nije tesko priznati da je Vidic odlican igrac, a mnogo mi se svidja i taj Krasic, ali isto tako treba priznati da je Modric uspio u Engleskoj, i ne samo uspio, nego da je postao svjetska klasa. Pozdrav

Man Utd...fan...:D

pre 14 godina

Mislim da se Fergi nece lako odreci Vidica...jer tesko je naci tako dobrog stopera..i sa konstantnom formom (proit Livepula je odigrao dobro, ali ima neki maler pa dobije crveni tacnije drugi zuti)... Moje misljenje je da Vidic odlazi i to vrlo brzo...on se zasitio fudbala i zivota u Engleskoj...Ali ja bih volio da Nemanja ostane jer on je tamo stvarno ljubimac navijaca..:D

Neutron

pre 14 godina

Brisi Vidicu sa tog hladnog ostrva prepunog ludaka i dodji u toplu sredozemnu Spaniju. Da vidis samo koja je razlika medju ljudima. Poceces da ZIVIS, a ne samo da treniras i gras fudbal. Ode ti zivot tako. Nije sve u profesiji.

taj rad

pre 14 godina

Hahahahahahah... Kjaer!?... hahahaah... joj, sve su blesavi...

Ti si, naravno, video kako Kjaer kida u odbrani? Ili si se samo naprasno nasmejao u nameri da diskreditujes igraca?

Aleksandar

pre 14 godina

Ovo su sve stare vesti. O ovome se spekulisalo poslednjih 20ak dana na svim MU forumima.
Ali, sa jednom bitnom razlikom...
Oni, "Daily Mail", "SUN", "NOD" i ostale klasifikuju kao žutu štampu... što oni to i jesu. Ima puno primera i u našem novinarstvu, ali neću da ih imenujem, možda mi ne objave kometar.
Znači, cela ta priča se bazira na onoj prošlogodišnjoj, koju je Vidić demantovao, da nisu zadovoljni životom u Manchesteru. Ok, kada to nije prošlo, počeli su sa pisanjem o lošoj formi i preterano kratkim živcima i sl.
Nemanja je propustio zbog povrede pripremni deo sezone, tako da se sada uigrava u hodu. Isto važi i za Ferdinanda i malog Evansa. Jednostavno, svi su u problemima sa povredama, cela zadnja linija. Brown se vratio na poziciju CH iz tog razloga, koja je, da budemo iskreni, njegova originalna pozicija.
Istina je u stvari, da niko nije bio spreman na ovakav start Manchester Uniteda, jer su očekivali da bez Ronalda, pa i Teveza budu tim koji ispada iz TOP 4. Kada se to nije desilo, svi ti senzacionalistički člaci su propali a mesta su morala da budu popunjena nečim.
Prvo se apostrofirala Riova povreda, pa promašaj sa Valensijom. Kada je dao par golova a Ser Fergusonova čuvena rotacija nastavila da daje rezultate i bez Ronalda, onda su krenuli na Vidića i Runija. Runi je tu bio izričitiji i usta su zapušena brzo. Kod Vidića, koji je bio mnogo interesantniji tokom prelaznog perioda, ostale su mnoge nedorečene stvari koje se sada eksploatišu.
Nije to ništa čudno.
Sa druge strane, ako Vidiću zaista "smeta" vreme i način života, neka ide čovek gde mu je drago. Samo nešto sumnjam da je Vidić neka papuča koja će da ide tamo gde mu žena kaže. Da se razumemo nisam šovinista, ali ako im nije smetala Moskva, poznata po svojoj "dobroj" klimi... ma Sejšeli bi im zavideli :)))... ako im nisu smetala novčana primanja tamo, onda ne razumem šta im smeta u Manchesteru?
Noćni život? Pa koji ozbiljan trener će da dozvoli tako nešto svojim prvotimcima? Vidite šta je uradio Adrijano a i mnogi drugi.
Šta će Vidiću to?
On ima bar još 2-3 godine kvalitetnog igranja, a posle toga, nek ide gde hoće za dobra primanja i toplo vreme.
Nemoj da čini istu grešku kao pojedini koji su upropastili svoju karijer tako.
Toliko za sada i pozz.

Darko MNE

pre 14 godina

Jel vi stvarno mislite da je Vidic tolika klasa da United ne moze bez njega? Ili se samo zajebavate? Ma njegova forma zavisi od Riove, Sto Fergi naravno nece tolerisat, jer je i Rio pao sa formom (jbg, stizu ga godine lagano) A ono govedo bez inteligentnog stopera kraj sebe bi bilo uzasno! Cijenim ja njega, i volim kao i svakog igraca iz Uniteda, ali Jonny je buducnost Uniteda, Vidicu tu nema mjesta! Za kraj, ako ode u Spaniju, narocito u Real, (jer u Barsi svakako ne bi ni igrao Pique je sad cudoviste!) onda je prso kao i Samuel, Kanavaro ,Pepe, Albiol.... Zdra'o bio Nemanja i srecan ti put, zahvalni su ti navijaci Uniteda!

svasta

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

A da li su se Danci plasirali na svetsko? Ovi klinci i deca misle da se svako svetsko plasiraju samo Englezi, Brazilci, Argentinci... E nije. Danci su bili prvi u svojoj grupi.

Tou Phan

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

Gospodine miki, ovde je reč o Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava 2010-e u JAR.

Babin_zub

pre 14 godina

"Naravno da ce ga prodati, Vidic je u prosle dvije sezone dostignuo svoj vrhunac i sada je u padu. MU pod hitno trebaju kreativni igraci koji stvaraju razliku na polju, Vidica nije problem zamjeniti, problem je sto nemaju zamjenu za Ronalda. Za njaga je bolje da ode u Italiju, jer se u Spanjolskoj igra tehnicki jak fudbal po zemlji gdje Vidic izgleda smjesno.
(Nemanja, 26. novembar 2009 13:43) "

Sine,o kakvoj ti kreativnosti pricas?Pa Nemanja je odbrambeni igrac,tu je da zaustavi poentere i kreativce,a ne da organizuje napade i daje golove(mada cesto postize golove iz prekida).Znas li ti u opste koliko godina ima Vidic?On jeste dosegao zenit,ali zenit koji ce jos godinama drzati jer je izuzetan profesionalac,plus tome iz utakmice u utakmicu dodaj iskustvo koje stice.
Ma sta se ja prepucavam sa tobom,imam zakazano plombiranje.
A sto se mog misljenja tice,Vidic i treba da trazi vecu platu,jednaku Ferdinandovoj,jer je to zasluzio.Ako nije bolji onda sigurno nije gori od Ferdinanda.Ako im to ne odgovara - zdravo.Neka nadju boljeg,ako mogu.Takodje se slazem sa nekim ko je napisao da Vidic mozda i nije za spansku ili zabarsku ligu,jer su tamo tehnicari koji ga lako izbace iz igre,ali radni vek sportiste je kratak,i sve treba probati.

Jane

pre 14 godina

1. Baš bih voleo da ode u Barsu...ono čisto malo promene radi...
2. Jeste da mu ne leži španski fudbal, ali verujem da se on može prilagoditi, čak i naučiti neke fore, a time upotpuniti sebe kao odbrambenog igrača...

nnidza

pre 14 godina

Promena sredine je sasvim logican korak u napredovanju igraca. Prelazak u Spaniju ili Italiju bi bio pun pogodak za Vidica. Englezi jednostavno imaju politiku da precenjuju domace igrace a omalovazavaju sa vrednostima ugovora strane igrace. Kako god on odluci bice dobro. Medju najbojim stoperima je na svetu, najkreativniji, najstabilniji. Kiksevi? Svima se desavaju, samo sto nisu svi odigrali toliko bitnih utakmica kao Nemanja!!!

Ivan M

pre 14 godina

@ miki

Ne znam da li je decko prvotimac u danskoj repki, ali oni su se plasirali na SP (drugi u grupi je bio Portugal, a Svedska je bila treca), tako da ce svakako moci da igra i da se pokaze. Ali da li valja i da li bi bio adekvatna zamena za Vidica, to je druga prica... Mislim da je ovo, ako je istina, pokazatelj da Man Utd vise nema kinte da plati najbolje igrace i zato im daje da odu i pritom uzima za njih obestecenje. Ronaldo je svakako najbolji primer toga - za njega jednostavno nisu nasli zamenu i zato im sada igraju kojekakvi klinci koji nisu (barem zasada) na nivou. Vidic je tu ipak samo pion i nista vise.

Srki

pre 14 godina

Ne mogu da verujem da vidim komentare tipa "nije ni zasluzio da igra", "propasce itd. Pa Vidic moze da igra u bilo kom klubu na ovom svetu !!! Decko zna da igra fudbal, sjajno prati igru, najbolje na svetu pokriva prostor, ima izvanrednu skok igru, eventualno je slabiji u igri jedan na jedan, ali to nadoknadjuje srcanoscu... U svakom slucaju, Vidic je ako ne najbolji odbrambeni igrac na svetu, jedan od 3 najbolja!!! Verujem da ce otici u Barsu i zajedno sa Messijem, Inijestom, Ibrahimovicem biti okosnica tog tima naredne 3-4 godine, taman da pokupi sve moguce trofeje i da ostane upamcen kao jedan od nasih najboljih i najtrofejnijih igraca, sto je i zasluzio radom, zalaganjem i pozrtvovanjem!

nemanja

pre 14 godina

Neka ide u Real Madrid ili Barcelonu... Nece takva igračina igrati u Milanu sa Favalijem, Ambrosinijem, Jankulovskim i ostalim krampovima kojih je u Milanu velika većina...

Red Veteran

pre 14 godina

Upravo se oglasio Vidic na BBC Sport Latest News...i demantuje sve glasine o navodnom odlasku iz najboljeg kluba na svetu. Mozda Vidin agent nastoji osigurati povoljniji ugovor za nesumnjivo jednog od najboljih odbrambenih igraca sveta. SAF je prizao gresku kod J Stama kada ga je prodao Milanu i sigurno nece dozoliti da Vidic tek tako napusti klub. Uspesi tima se poistovecuju s dolaskom Nemanje iz Spartaka - tri uzastopne titule sampiona Engleske, dva finala CL kupa... sve su to uspesi usko povezani sa sjajnom odbranom Man Utd u kojoj je Vida stekao veliku slavu i postao zvucno ime.
Nenanja Vidic...ponos Srbije. Hajmo SAF, dovedi i Milosa Krasica da Man Utd s pravom mozemo zvati "srpski klub"

Dusan

pre 14 godina

Bravo za Fergusona. Ko zna - zna.
Vidic je daleko od neke klase..daleko...no fino se prodao. Da li ce moci da nastavi sa batinjanjem u Spaniji, ostaje da vidimo.
(zoran, 26. novembar 2009 13:23)


Vidic nije klasa? Na cemu si ti covece? Kome si platio da te tako masno slaze da se ti razumes u fudbal? Bolje idi trazi pare nazad!

Davor

pre 14 godina

neka ide sto brze to bolje,inace ima drugu sezonu da greje konstantno klupu,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,poceo je da pravi velike propuste,slabo igra u polju,tores ga je vec nekoliko puta napravio smesan.nemam nista protiv decka ali ne moze vise da igra u man utd
(dani, 26. novembar 2009 15:42)

Izvini, ali o cemu ti pricas, Ferdinand toliko kikseva ima u poslednje vreme, da ih je smesno porediti... E svasta li ljudi napisu i ostanu zivi... :-)

srbIN

pre 14 godina

Da i sve pare od prodaje Vidare i Ronalda da iskoriste za dovodjenje 'carobnjaka' Lukice :))))....Nemanja je kralj Mancestera i ako ga prodaju osudice sebe na propast !!!!!

djura

pre 14 godina

Ha ha...Vidic nikad nece otici iz MU.On je svestan da igra u najboljem klubu na svetu a i Fergi je zadovoljan sa njim.Kjaer je zamena za Ferdinanda.MUFC

Terry

pre 14 godina

Ok...zasto ga vezu sa sapncima i italijanima,pa nije Man United jedini engleski klub,sta je s Chelsea,Liverpoola...
Ne znam sta da kazem mislim
da je ovo novinarsko laganje...nije Fergi toliko posenilio da daje naj boljeg igraca iz tim,zar ne...
Volio bi da ode u Chelsea,zamislite IVANOVIC,TERRY,VIDIC,ASHLY COLE...ali ako ode Man United ce se muciti za 4 mesto...

Miroslav_NS

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)

Decko, Danska se direktno kvalifikovala iz grupe u kojoj su bili jos Portugal, Svedska, Madjarska... Igrace sigurno na SP, u tandemu sa Aggerom, ako ne bude povreda koje bi to sprecile.

Ti najbolje znas!?

pre 14 godina

Ostani ili u Real Madrid tim kralja i najboljih igraca a ti to svakako jesi,,II opcija Barca ali ona imama mlade ovog pikeja i cigrinskog nema potrebe da se nameces tamo zato pravac MADRID i u tim gde zasluzujes i igrama i imenom koji si stekao,,sve najbolje!!

CB#15

pre 14 godina

steta ako bi otisao, jer smatram da je Vidic igrac koji je stvoren za engleski fudbal...licno bih najvise voleo da ode u Chelsea ali svi znamo da se to nece desiti...

Realno - on se u barsin stil igre gde su i stoperi savrseni tehnicari tesko moze uklopiti, uopste u spanskom fudbalu ne vidim neku buducnost za njega...

U Italiji takodje srcan momak kao sto je Nemke ne bi mogao da se snadje protiv gomile italijanskih glumaca koji se bacakaju po terenu kao po pozorisnoj bini...

Potez SAF-a ne treba osudjivati, on je cisto poslovan covek i ovo je po mom misljenju savrsen poslovan potez mada ce tim neminovno izgubiti na kvalitetu bez svog najboljeg stopera a i jednog od najboljih igraca

Brčko je Srpsko

pre 14 godina

Man utd je najbolji klub na svijetu u ovome trenutku.Nemanja je je jedan od najboljih na toj poziciji.Engleska liga je najjača na svijetu..treba li još nešto više od toga.Ako ode u Barselonu odbacit ce ga kao smece kad odradi 1-2 god.Takvi su oni(kao i real).Njima su bitni trofeji i pare,a ono sto englezi nose u sebi to spanci nikad nece imati(sjetite se Ronaldinha,etoa,kambijasa i snajdera...).

Miki Sr.

pre 14 godina

Kjaer je Danac i Danska igra na WC-a :) Sto se tice njegovog igranja, ono je za Dansku reprezentaciju bilo vezano jedino povredama... Agger i Laursen su kombinacija stopera (uz Kroldrup-a) koja je startna. Kjaer je igrao samo kada su bar dvojica od ove trojice bili povredjeni. Imao je dosta srece - prvo je Agger bio povredjen, pa Kroldrup i Laursen u isto vreme... Konacno, Laursen se penzionisao tako da ce Kjaer mozda i istrcati na teren u Africi par puta... Za sve Vas koje velicate ovog igraca, da li Vi zaista mislite da je rezervni stoper Danske reprezentacije dovoljno dobar da odmah zaigra u ManUtd-u?
DM je poznata ostrvska zuta stampa, ali treba reci da zuta stampa (uglavnom) ne izmislja skandale, nego ih koristi. Bilo kako bilo, prosto ne mogu da verujem da bi SAF doveo ipak drugorazrednog fudbalera i ocekivao da on odmah uskoci u prvih 11. Mada, gledajuci sta je nadovodio zadnjih par godina (braca da Silva, Berbatov, Carrick, Hargreaves...) mozda i nije nemoguce...

Azrael,Split

pre 14 godina

Kornfleksi: ja sam Hrvat i stvarno mi je muka al ne zato sta bi vida mogao da ide u barcu ili real nego zato sta uopste ide iz manchestera za kojeg navijam. Zalim te jer u ovom clanku nista ne podseca na spurse ni sahtjor a bogami ni na hrvate.A ti opet... Pozdrav svim ljudima dobre volje,ma gdje bili...

BrankoUlm

pre 14 godina

@ @ @

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)


Znaci neverujem sta si ti ovde lupio i ostao ziv... eejj "nece igrati Danska" koja je bila prva u grupi i tako se plasirala direktno .... lol

miki

pre 14 godina

MIKI vam bacio kosku a vi paljevine... :-) inace volim humor i pratim fudbal. Izvinjavam se ako sam vas naljutio,inace sam veliki navijac ZVEZDE I MAN UTD.Vidim da grobari pljuju Vidica,e da secam se njegovog debija u vecitom derbiju 0:3(strelac vodeceg gola posle kornera,negde oko 44 min),samo da dokazem da pratim fudbal. :)

djole

pre 14 godina

@dani
a jojjoojojoj Da si malo gledao fudbal shvatio bi da je Ferdinand rupa bez Nemanje, a Nemanj moze da igra i kada Ferdinand nije tu (kao Nesta sto je rupa bez Maldinija).

ps. odgledaj bar 5 utakmica man utd-a pa onda komentarisi. Jer ocigledno da ti imas rupu u glavi

boxa kv

pre 14 godina

vidic je za ferdinanda klasa ako neko prica da je vida spor,pa on je brzi tri puta od ferdinanda,rio je kikser klasican!neko prica ljut SER aleks na nemanju jer je ovaj ostar prema mladim igracima,pa sta treba da radi da ih mazi,nemanja je car u svakom pogledu!

Grafite

pre 14 godina

Pazi ovo molim te ,,video je fergi da vidic nije kvalitet poput ferdinanda,,Da Da ,,Fergi,, je video da Vidic nije kvalitet poput Ferdinanda posle tri godine,tri godine je proucavao Vidica kao igraca,za to vreme usput osvajao trofeje,a sad je konacno otkrio da je pogresio sto ga je uopste doveo,pa nije Ferguson PEKAR nego trener!

Nox

pre 14 godina

Kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)
E moj priki, sto li ostavljas komentare da se svi smeju tebi i tvom neznanju. Danska ide u Juznu Afriku, bili su u grupi ispred Portugala i Svedske!!!

ham

pre 14 godina

prvo, vidara jeste jedan od mozda tri najbolja stopera na svetu. kao svaki igrac, ni on nije savrsen. mislim da ce bez njega mancester vise da se muci u manjim tekmama, i da prima vise golova, i tako na kraju i ostane bez titule. pricajte sta hocete, ali zasluga je najveca vidica (naravno ne samo njegova, ali je on najvise doprineo) sto su uzeli dve vezane. ako je mancester tako jak, onda bi trebalo da i ako primi jedan gol posle eventualnog kiksa vidica onda postigne tri komada. jadan je taj klub koji samo od odbrane zavisi. tako da eto, mislim da je to greska fergusona ali njegova stvar. vidic ce uvek imati posla gde god bude igrao i boli ga uvo. vec je uzeo dve titule engleske lige i ligu sampiona, svetski sampionat, i postigao mnogo. verujem da ce jos titula uzimati gde god bude igrao i srecno mu bilo.

realno

pre 14 godina

Veliki sam navijac crvenih djavola ali zaista ako prodaju Vidica ne znam koliko je taj mali dobar kao zamena,jer Vidic je bez nekog preterivanja medju 3 najbolja odbrambena igraca danasnjice ali se nadam da matori zna sta radi i da nece prodati Vidica!!!!!!

Cini se

pre 14 godina

Stvarno nije zbog Vidica i Tosica ali cini se da Ferguson polako ispusta konce iz ruku, tolike godine rada i nerviranja na svakoj utakmici mora da ostavi traga. Vidic je pogresio na 3-4 utakmice i to u po kojoj situaciji u najjacoj ligi na svetu,to je super rezultat ali ih je razmazio besprekornom igrom ranije a Ferdinand covek igra u katastrofalnoj formi, potpuno nezainteresovan ali kako u Engleskoj da ostane covek normalan pored onakvog vremena. Ode Vidic u toplije krajeve!

kornfleksi

pre 14 godina

joj jest milina sad hrvatima uffff, jes im drago. ali posto ih izjedose kornfleksi, ispadaju maloumni jer ne mogu da shvate da ce vidic otici u klub iste jacine kao mancester ili cak jaci, nesto sto je dosad milion igraca uradilo,tako da ce jadni morat ponovo brojiti njegove greske na prste jedne ruke i onda nama ovdje prosipat te lovacke price. mislim, sigurno nece otic tam u neke totenheme, sahtjore, hofenfajme i ostale tarabe.

svjetsko prvenstvo

pre 14 godina

Odgovor Mikiju: Danska je ona drzava koja je medju prvim prosla na Mundijal. Cak i prije Srbije. Kjaer je Danac. 1 + 1 je 2.

Nebojsa

pre 14 godina

@miki

Ne lupetaj majke ti. Vidi na FIFA-i ko ucestvuje na SP umesto da lupas neke stvari - naravno da ce Kjaer igrati na SP za Dansku.

grobar

pre 14 godina

Iako sam prtizanovac moram da priznam da je covek igracina,i nije jedan od 3 najboljih vec je sigurno najbolji defanzivac na svetu!!!Samo nerealni i glupi ljudi mogu pisati komentare da je vreme da ide i da za njega nema mesta u MU-Vidara je bio kjuc uspeha mancestera u prosle 2 sezone(uz Ronalda).
Prodavsi Ronalda oslabio je ekipu za 50%,a ako proda Vidica Ferguson moze da se oprosti od titula u sledecim sezonama...toliko o njegovom trenerskom umecu,valjda lapi sa godinama:)

Branko

pre 14 godina

B92 je vidi se po komentarima
pogodio temu koja je stvorila toliko oprecnih misljenja,pogotovo sto se fudbalska Engleska zatalasala najavom mnogih njenih tabloida.Za sada na vebsajtu MU nema zvanicnih komentara ali ni demanta.Neznamo zbog cega(ako je istina),se SAF i MU odlucuje na ovakav potez,i prosto je za nepoverovati da ce isti uciniti ponovo gresku(koju je priznao)kad se oslobodio Stama svojevremeno.Ako je tada vec planirao zamenu istog sa Vidicem,sto mu se na kraju isplatilo,u ovoj situaciji kad je Rio povredjen,Evans jos nedovoljno prekaljen,a Braun u istim igrackim godinama i slabijeg kvaliteta od Nemanje,tesko je za poverovati da ce dovodjenjem mladog Danca,biti pravi izbor, bez obzira na kvalitet i predispozije istog.Ali prekaljeni vuk SAF zna vise o ovom poslu nego mi obicni smrtnici zaljubljeni u ovaj sport da bi zbog emocija, sto se radi o nasem Vidicu, burno reagovali.Na stranu to dali Nemanji odgovara igranje u Engleskoj,ipak je on trenutno uz Terija najbolji defanzivac na svetu,smatram da se on moze prilagoditi igranju svakom timu Evrope.Nesto drugo stoji iza ovog transfera a mi svi budimo strpliviji pre nego sto iz usta Fergusona cujemo da ce se to dogoditi.Zakoni trzista su neminovni,to mi je odavno poznato,cena za Vidica i nije toliko velika da se u njoj ne ukljuce svi timovi,ne podcenjujte ni Man.Siti on je bar u komsiluku i ima para!Cini mi se da pred svoje penzionisanje SAF polako okrece novu stranicu u kojoj ce opet poceti ispocetka on ili neki drugi menadjer(tipujem na Robi Kina) bez onih koji su polako na zalasku:G. Nevil,R.Gigs,P.Skols,R.Ferdinand,Van der Sar,pa sto i ne naseg N.Vidica.Zato sacekajmo i vidimo sta ce se iz svega ovog izroditi.Za Nemanju Vidica nema "zime" jos uvek cemo uzivati u njegovim igrama bilo gde bude nastavio karijeru.Meni licno godilo bi ako su ovo samo novinarske"patke" navikao sam se na Vidica u dresu "crvenih djaavola".
B.Smileski,fud.trenr USA

djura

pre 14 godina

kako da skoci cena igracu koji nece igrati na prvenstvu sveta jer je danac. Ako vec prepisujete britanske tabloide barem nesto ispravite.
(miki, 26. novembar 2009 13:17)


obavestenje za mikija ... danci igraju na svetskom prvenstvu tako da ce kjaeru verovatno porasti cena...

Matt Le Tissier

pre 14 godina

@(Branko, 26. novembar 2009 20:42)

Teško da će Robi Kin ikad da nasledi VELIKOG SAF-a, ali Roy Keane jeste jedna od opcija, doduše malo verovatna!
David Moyes, Laurent Blanc, Martin O`Neill(No1) ili neko od bivših igrača (Stive Bruce, Ole Gunnar, Mark Hughes ili čak Eric Cantona) su mnogo "izvesniji".
U nekim kombinacijama spominje se i Darren Ferguson (SAF-ov sin) koji je Peterborough United u dve vezane sezone iz IV doveo do II Engleske lige, ali sam siguran da ga Fergie prvi neće podržati, premda ga je, još kao tinejdžera, kao netalentovanog "škartirao" iz omladinaca.
Pozdrav

Grafite

pre 14 godina

Tehnicari nisu samo u Spanskoj ligi,ima njih i u Engleskoj,bez obzira sto je u toj ligi stil fudbala drugaciji i dosta se polaze na fizickoj spremnosti,visokom tempu igre i preskakanju sredine terena,ali u poslednjih par godina engleska liga se jedino razlikuje od ostalih po visokom tempu igre citavih 90min,stranaca ima mnogo,tehnike nikad dosta,pa Arsenal ima u startnoj postavi 10stranaca,nekada i 11,vrhunskih tehnicara,tako da te price koje govore o tome da se Vidic ne bih snasao u Spanskoj ligi ne piju vodu,Vidic bi se snasao svuda,jer ako tvrdite da je najbolji defanzivac na svetu,onda nema logike da ne moze da igra u Spaniji,a moze u Engleskoj.Svakako moze da igra i u Italiji,ali ne bi trebalo(po meni),Nemacka je za Modrice(iako tamo ne igra),Simunice i ostale klase B igrace(nikog ne vredjam,to je realnost).Tako da po meni Barsa,Real(ako je zbog vremenskih uslova)ili Celsi(ako vreme nije u pitanju).I ko uopste kaze da Vidic ne moze da izadje na kraj sa tehnicarima,prosao ga Tores nekoliko puta,pa sad nastupa ta prica,a koliko ga puta nije prosao,ili nije postigao gol neki od vrhunskih tehnicara,pa ne cuva on odbranbrene igrace,dajte malo vise ozbiljnosti,stvarni fudbal nije menadzerska igra,strucnjaka imamo na gomile,a zanat su ispekli na kompjuteru igrajuci hattrick i FM.Naravno da ni ja nisam strucnjak,samo iskazujem svoje misljenje, ali evidentno je da su u fudbalu odbrana,sredina i napad jedna celina i da napad pocinje od odbrane i obrnuto,tako da te price kako Vidic u poslednje vreme ne igra kako treba(kao pre),kiksne itd su prazne,pa pre svega Mancester ne igra kao pre,drugo oni su gomilu puta pravili promasaje pri kupovini(Veron,Bartez...) i imali jako slabe periode u igri,ali su i dalje jedan od najvecih klubova i kao takvi mogu da opstanu i bez vrhunskog Vidica,pa cak i sa tim malim Dancem,jer ce vec za dve godine imati novu garnituru igraca,koje ce nakon pet godina opet da prodaju i zarade mnogo para.Svaki klub ima svoju politiku poslovanja,sta reci za Arsenal,konstantno forsiranje mladih igraca,pa Inter(dobro oni vise ne znaju sta rade i koga dovode),Celsi(skupili ekipu i ne prodaju nikoga)...Pozdrav i ne brinite za Nemanju,on cita misli napadacima!

ljuki

pre 14 godina

ja sam partizanovac ali mora se priznati da je vidic stub odbrane najjaci odbrambeni igrac i kad igra za reprezentaciju i mancester ostavlja srce na teren neka ide u milan tamo ce se proslaviti kao maldini.

TheTerrible

pre 14 godina

Najinteresantnija stvar je to sto sam u 2 dana procitao dve totalno kontradiktorne informacije...prva, da SAF zeli da se otarasi Vidica i druga gde mu nudi platu od 120k funti nedeljno kako bi ga po svaku cenu zadrzao...

Rosoneriiiiiiiiiiiii :))))))

pre 14 godina

Re: "Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.
(boki zagreb, 27. novembar 2009 10:17) "

Znas ti sine razliku izmedju nogometa i fudbala ?!
U Juznoj Afici se igra samo FUDBAL !!!
ccccccc

Dragan

pre 14 godina

Kjaer je dosta dobar mladi igrac,pratim ga otkada je u Palermu,mislim da je precijenjen kao Ager i Laursen,apsolutno nije Vidiceva klasa,dajte ljudi prestanite vise da osporavate Vidica,cak se i italijanski komentatori slazu da je jedan od najboljih stopera na svijetu.

Bogi

pre 14 godina

Sve je to biznis. Kao mala mu plata, prica za malu decu. Dogovor izmedju njega i Mancestera ja ocigledan tj. vreme je da se proda i dobro zaradi na njemu.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Sad ozbiljno, kako moze jedan klinac od 20 godina (ma koliko talentovan bio) da bude zamena iskusnom 28-godisnjem igracu??? I to u tandemu sa J. Evansom verovatno??? Pa Manchester ima da prolazi gore nego Sporting protiv Bayerna...

Mecklejn

pre 14 godina

Pa realno,Vidic ce postati najskuplji defanzivac u istoriji ove igre!To govori samo za sebe,komentari neznalica vise nisu potrebni!

no1

pre 14 godina

Drugim rječima Vidić ne vrijedi ugovra u Man.u. a to će shavtiti i za ova dva grobara kaj su ih kupili. Nakon što su mu Torres i Gerrard u zadnja 2 derbija slamali kičmu, Fergie je poludio! haha. Samo da ne dođe u moj Milan, nek ide gdjegod hoće.
(boki zagreb, 27. novembar 2009 10:17)

Naravno da si ti iskompleksiran, volim kad procitam vase domovinske komentare za nase majstore fudbala, boze sad tek vidim koliko volim Srbiju

JA!

pre 14 godina

Vidic: I will never quit United
Nemanja Vidic has hit out at claims he wants to quit Manchester United. The big Serbian centre-back even revealed he would like to spend the rest of the best years of his career at Old Trafford. Vidic, who has 18 months of his contract to run, said: “I am happy here. A new contract? It depends on the club. We will see what happens. I don’t want to rush and speak about my future in the media. I will speak to the club. I don’t want to push the club. I don’t want to push anyone. I am here. I am happy. I think I have shown in the games that I want to be part of the team and to play every game 100 per cent.”

Marko

pre 14 godina

Nije mi jasno kako ce prodaja Vidica da bude financijski dobar potez za ManU. Oni su u tolikim dugovima, stotine miliona funti, da ih samo redovno osvajanje titula "drzi iznad vode", a ne prodaja igraca osim ako ne uvale jos nekoga za 100 miliona. Kjaer ili koji god vec talntovani igrac, nece postati svetska klasa za jos 4-5 godina. To znaci da ako Vidic ode, ManU se kompletno oslanja na Evru, Runija i Ferdinanda posto su ostali realno osrednji igraci. Kako ce oni da se nose s Celzijem, Barcelonom i ostalim klubovima kojima su barem pola tima vrhunski igraci!? Super je imati mlade talentovane igrace, ali titule se ne uzimaju s njima. Arsenal je najbolji primer za to s tim sto su njihovi talenti zaista talenti, a ne ko Mancesterovi koje smo videli pre neku vece. Bolje je SAF-u da kupi dobrog golmana i "zakrpi" sredinu nego da prodaje ono malo sto valja u timu. I to prepucavanje oko Modrica mi stvarno nije jasno. Hrvati pricaju kako se Vidic "nogira", a Srbi kako Modric nema pojma. Modric sigurno nije kvalitet Zerarda, ali je dobar igrac. I za ManU bi bio dobro resenje s obzirom da nemaju ni jednog kreativnog igraca u sredini nakon odlaska Ronalda. A Vidicev kvalitet uopste ne treba raspravljati posto je on ZVANICNO najbolji igrac Premijer Lige u prosloj sezoni. Mislim da bi najbolji potez bio da Vidic ostane, a Modric dodje. Jedino sto bi Index onda izvjestavao kao Modric da gol na treningu;-)

Maj nejm is Klajvert... Patrik Klajvert

pre 14 godina

Prvo, Dejli Mejl je tabloid koji zivi od lansiranja svakojakih traceva, te nije mnogo pouzdan za ozbiljno komentarisanje vesti im dramaticnih. Drugo, i MU, kao i svi klubovi, voli da se pominje u medijima - sto rece Dzoni Stulic, j... mi majku, samo mi objavi ime. Trece, to sto vidicu ne lezi Tores ne znaci da je los odbrambeni ( el se seca neko Nestinih muka sa Delvekijom? , skoro da je plakao zbog tog tek-iznad-prosecnog-napadaca) - nekad te neko non stop vrti pa se ti ubi cuvajuci ga, ima tu dosta iracionalnog faktora i psihologije razne, ali nema veze da ne davimo. Cetvrto, sve to ne znaci da bi g-din Vidic se lose proveo u Spaniji, jedino mi se cini da bi mogao malo da smanji ego i dozivljaj, secate se njegovih malne bezobraznih \"lako tjemo\" izjava uoci finala LS sa Barselonkom, te potonjeg ulazenja punom nogom u loptu Etou ili Iniesti, klasicnim cim-igracima, kuku i lele, na momente bilo tuzno gledati. Peto, cini se da bi od Pujola mogao prilicno toga da pokupi, npr. meku remplu, i da bi zajedno bili opak upar, pod uslovom da zadnji vezni, tj. onaj ispred njih, ne bude mnogo velika cekalica - da pomogne, smiruje i da odmah posle pocinje napad - sto je Barselonkina boljka od vajkada - tek su se skoro poceli krpiti sa onim crncem, kako se zvase.... Pujol i Vidic, svaka cast, da vidim taj dupli pas ili solo koji ce da ih prodje. Ej Shefe Koji Ti Je Vrag ?