Košarka 52

Petak, 30.10.2009.

13:55

Teške grupe za Zvezdu i Hemofarm

Košarkaši Crvene zvezde igraće u grupi F Evrokupa sa Benetonom iz Italije, dok će se Hemofarm naći u grupi B sa francuskim Le Manom.

Teške grupe za Zvezdu i Hemofarm IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Banne

pre 14 godina

mislim da je grupa jaka, ali ima Zvezda extra pojedince i po mojem misljenju moze da se bori sa njima, ako budu igrali svaku utakmicu sa 100% snage...naravno, na Aci je da dovede tim do vrhunca kao Kari prosle godine, samo sam skeptican da je to moguce da on uradi....deru nas u NLB-u, nemamo centra, Tadija i Keselj van forme, Bjelica igra promenljivo....ima puno da se radi da bi se sve dovelo u red
zelim nasoj Zvezdi sve najbolje !!!
(milanche, 30. oktobar 2009 14:18)
Bjelica ne igra jer je povredjen... Tadija odigraodve utakmice..a Keselj mislim ni minut ali nisam siguran...

Gaspromnjeftmnjfmj...

pre 14 godina

Sreca, pa ste bili zajedno sa Azovmasom i Nimburkom u drugom sesiru, inace bi opet bilo po usima u sred Pionira...-30, podsetite me, zar ne!!!

Opaca

pre 14 godina

"Najvise smo se obradovali, kada smo videli da smo zajedno sa Azovmasom i Nimburkom u drugom sesiru, sto znaci da ne mozemo biti u istoj grupi...Pa, je li tako...zar ne...Eto, ste me zbunili..."

RASTAMAN-ex magio27

pre 14 godina

U zadnje vreme obrni okreni-fudbal kosarka tenis rukomet... Koji god sport je u pitanje grupe/protivnik/zreb nam je uvek tezak... Vise mi je pun K respektovanja svih... Ajmo bre Srbija! ! ! Najjaci smo narod! Ne bih nas menjao ni za sto amerika ni rusija! Moramo da pocnemo da pricamo o sebi i svom narodu sa ponosom i ljubavi !

MARKOpfc

pre 14 godina

Orlean je najslabija ekipa u Partizanovoj grupi koja je iz kvalifikacija za Evroligu izbacila Beneton,najjacu ekipu u KKSS grupi.Toliko o jacini i tezini grupe

andrija

pre 14 godina

Zvezdina grupa je ubedljivo najjaca,nadam se da mozemo do drugog mesta
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Aca, 30. oktobar 2009 14:15)

Grupa u kojoj je Hemofarm je jos jaca

legolas

pre 14 godina

@(zivim za sever, 30. oktobar 2009 16:35)

Verovatno mnogo manje nego vi nas posto znate i kad je Dule nabacio koji gram !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

Timon

pre 14 godina

Ovi vam teski a hocete da igrate Evroligu?! A najjaci su mi ovi koji prave kalkulacije i kazu da su Dinamo ili Beneton jaci od nasih francuza i litvanaca u grupi. Pa gospodo, taj Beneton je u kvalifikacijama 'ladno izgubio od tih francuza sa kojima mi igramo! Sto se Lietuvos Ritasa tice, tim koji razvali Olimpijakos nikako nije slab klub! Moje misljenje je da ce KK SS biti ubedljivo poslednja sa eventualno jednom pobedom ali jos uvek ne znam nad kojom ekipom, jer su svi ovi u grupi za 3 klase iznad. Pa vi jos ni tim niste kompletirali a vec pravite kalkulacije koga cete da pobedite. Ali nije strasno, vi se ionako ove godine samo pripremate za sledecu sezonu, pa prolaz dalje i ne treba da vam bude neki imperativ.

Red bull

pre 14 godina

@Kardinal

Pa i ova grupa za vas je prejaka. Ne bi je prosli.Spustite se na zemlju.Manje ce da boli. Sta ste bre umislili. da vam je mesto u NBA i da treba tamo da igrate finale. Eh kakve pameti

Laki Bor P.F.C.

pre 14 godina

E sad će od Benetona, Šolea i Dinama da naprave košarkaške velikane a oni su 2. liga evropske košarke!
A zamislite da je pao slavni Azovmaš!

kardinal

pre 14 godina

Drage delije uporedite tu vasu grupicu sa Partizanovom grupom u evroligi pa cik imajte obraza da vredjate kad Partizan izgubi. Mi igramo u grupi sa velikanima kao sto su Efes,Olimpijakos,Unikaha a vi sa posrnulim Benetonom i nekim Salonom,smesno

JA

pre 14 godina

Ljudi sta je bre vama koji jaki timovi,koja jaka grupa pa ovo je smesno! Ej Beneton je odavno ispodprosecna ekipa,pa tuce ih u Italiji ko stigne a kakva im je jadna liga to svi znaju,a tek ovaj Salon ko su oni,nikad cuo a ni vi takodje,jedino Dinamo je za respekt ali ne preveliki jer su oni po snazi 4-5 tim u Rusiji iza Cska,himkija i trijumfa,tako da ne dizite euforiju bez potrebe jer su svi oni medju slabim timovima Evrope,e sad to sto je zvezda jadna nije razlog da ih velicate bez razloga! Pa za zvezdu su prejaki i Nimburk i Azovmas u sta smo se uverili i o cemu vi ovde pricate?!!!!!!!!!!!

jokanos

pre 14 godina

Joj, grobari, jak onaj Efes, a? Za njih bese igra neki Zvezdin igrac ili mozda gresim? Grupa nije laka, ali smatram da u Pioniru moramo sve dobiti i mozda bi i sa skorom 3-3 mogli dalje. Kupio sam propusnicu za ulaz b, pa, delije, vidimo se. P.S. zna li neko raspored? Sutra svi na Radnicki!

legolas

pre 14 godina

Zasto ste bre svi odmah uleteli u bedak,pa zar ja ko Grobar treba da vas resim unapred.Evo vam par razloga zasto je realno da prodjete dalje...
1.Beneton trenutno igra lose i sigurno su psihicki pali sto nisu usli u EL.U timu imaju dobre igrace Wallace,De Nicolao,Hacket ali imaju i tek solidne Kusa,Hukica,Nicevica i vec zaboravljenog Gentilea.Ako nista u Pioniru imate dobre sanse.
2.Chole je klasican francuski tim koji mozes uvek dobiti,pa i sa strane.Imaju 6 stranaca,ali sve anonimusi tako da sa njima isto imate realne sanse.
3.Najvise se cudim zasto se Dinama najvise plasite.Oni nemaju vise ni jednog stranca posto su u finansijskim problemima.U timu imaju Bikova,Moniju,Domanija i Savrasenka.Sve ostalo budi bog s'nama igraci pa onvam je jos i najlaksi protivnik.Ako dovede dobru peticu sanse su vam dobre,a sve je naravno na vama...

Sto se Hemofarma tice oni vec imaju male sanse.O Pamesi(Valensiji) ne treba mnogo pricati.Samo reci Pietrus,Claver,Marshall,De Colo,ali i oni imaju rupa u timu( Kosta i Marinovic) pa ih mozes dobiti u Vrscu.U Le manu imate odlicnog Wrighta koji je odlican skakac i dobar suter i odlicnog Spencera.Jos su soludni Salyers,Batista i Diot.Ostali uglavnom cuvaju klupu da ne padne.Triumf je jedina nepoznanica za mene.Imaju 2 stranca jedan je odlican Brion Rush za drugog nikad cuo i imaju Shabalkuna i Valieva koji su glavni igraci.Za ostale nista ne znam pa necu dalje komentarisati.
Drugim recima imaju realne sanse i jedni i drugi posebno cigosi ako dovedu dobru peticu.Hemofarm pod hitno da se zahvali Karadzicu i da krene u pobede...toliko od mene



p.s. jednom KKSS uvek KKSS

Milan CL

pre 14 godina

Bas teske grupe. Obe nase ekipe mogu po meni plafon do drugog mesta. Nadam se da ce proci dalje uz malo srece, trebace im. Srecno!

nemanja87

pre 14 godina

Realno Dinamo nije vise to sto je bio,nemaju niti jednog Amerikanca,buzdet im je dosta manji i moze da se igra sa njima.Od boljih igraca tu su samo Monija,Bikov,Sovrasenko i Zukanenko dok mi ostali nisu poznati.Beneton nije nista posebno i sa njima ce biti jos lakse nego sa Dinamom.Najbitnije je da se dobiju Francuzi oba puta i idemo dalje.
Sve zavisi od Zvezde i od toga koliko ce se stabilizovati ekipa do bitnih meceva a zreb je takav da Zvezda ako prodje dobija jos laksu sledecu grupu i lakog protivnika u cetvrtini finala i do polu-finala je put prakticno otvoren jer u ovoj polovini zreba najjace su upravo ekipe iz Zvezdine grupe.

**realno**

pre 14 godina

realno ako prozlaze po dve ekipe i jednima i drugima je tesko jer hemofarm treba da igra sa pamesom koja je vrlo jaka i sa trijumfom i le manom koji je prosle godine igrao evroligu....a zvezdi ce biti tesko sa benetonom(igrali kvalifikacije za evroligu) i sa dinamo moskvom ekipom koje je uvek jaka iako im je otisao hensen u real....

milanche

pre 14 godina

mislim da je grupa jaka, ali ima Zvezda extra pojedince i po mojem misljenju moze da se bori sa njima, ako budu igrali svaku utakmicu sa 100% snage...naravno, na Aci je da dovede tim do vrhunca kao Kari prosle godine, samo sam skeptican da je to moguce da on uradi....deru nas u NLB-u, nemamo centra, Tadija i Keselj van forme, Bjelica igra promenljivo....ima puno da se radi da bi se sve dovelo u red
zelim nasoj Zvezdi sve najbolje !!!

stefan h-novi

pre 14 godina

proslogodisnja ekipa sa Pesicem na celu bi preslisala i Beneton i ove francuze,samo bi nas Dinamo dobio,a ne bi mu bili lak zalogaj.Ovako sa Petrovicem,sa povredjenim igracima i bez centra nek nam je Bog u pomoci.Ipak,jedna prava petica,ozdravljenje bitnih igraca i dodatna uigranost koja mora doci kad tad potpuno bi promjenili tok stvari u Zvezdinu korist.Uprava je na potezu!

Boki

pre 14 godina

Hemofarmu puno srece a Crvenoj Zvezdi sve najgore...prizeljkujem bar 2 debakla od -40...a sve to zbog zajedljivog komentarisanja vesti o KK Partizanu.

Tebe volim ja,jer si najbolja...

pre 14 godina

Bas teska grupa...Grobari mozete da se sprdate,al realno Beneton i Dinamo su bolji od nekih ekipa u vasoj grupi(recimo Orelan i Lijetuos) ,a vi ste u Euroligi...Jedina sansa,dobiti ove Francuze dva puta,Beneton kuci i recimo Dinamo,al to tesko,ne leze nam nikako...Od Dinama gubimo tamo laganeze..A valjda ce se uigrati i dovesti nekog iole dobrog centra! Hemofarmu je za nijansu lakse,i uigraniji su,mogu opusteno da prodju..

Bgboy

pre 14 godina

Au brate...Nekad se preteruje sa tim da su nase ekipe dobile tesku grupu...Ali moja prva reakcija je bila upravo ona koju sam napisao.

Dzoni Nidza

pre 14 godina

Grupa F
Zvezda
Beneton-ocekivani Partizanov protivnik iz kvalifikacija
Dinamo iz Moskve-perspektivna ekipa,uvek predstavlja tim koji moze da osvoji Evrokup(Uleb kup),sa vise kvalitetnih kosarkasa...
Šol-mozda neko znao vise o ekipi "Šol" ili kako se vec pise,ali ako su se plasirali u Evrocup znaci znaju da igraju basket!Samo da ne prodje Zvezda sa Sholom kao sa Avovmasom!

Hemofarnova grupa
Le Man-proslogodisnji Evroligas...
Valensija-izvini te,da li je to Pamesa promenila ime kluba???
Trijumf-jos jedna ruska ekipa,kojoj mogucnosti i potencijal ne znamo,to zavisi klupskog budzeta

Milim da ce biti gusto srpskim predstavnicima tamicenje u Evrocupu.Zvezda ima za nijansu tezu grupu.

Ocekujem da Hemofarm i Zvezda u drugu fazu.

Boki

pre 14 godina

Hemofarmu puno srece a Crvenoj Zvezdi sve najgore...prizeljkujem bar 2 debakla od -40...a sve to zbog zajedljivog komentarisanja vesti o KK Partizanu.

stefan h-novi

pre 14 godina

proslogodisnja ekipa sa Pesicem na celu bi preslisala i Beneton i ove francuze,samo bi nas Dinamo dobio,a ne bi mu bili lak zalogaj.Ovako sa Petrovicem,sa povredjenim igracima i bez centra nek nam je Bog u pomoci.Ipak,jedna prava petica,ozdravljenje bitnih igraca i dodatna uigranost koja mora doci kad tad potpuno bi promjenili tok stvari u Zvezdinu korist.Uprava je na potezu!

legolas

pre 14 godina

Zasto ste bre svi odmah uleteli u bedak,pa zar ja ko Grobar treba da vas resim unapred.Evo vam par razloga zasto je realno da prodjete dalje...
1.Beneton trenutno igra lose i sigurno su psihicki pali sto nisu usli u EL.U timu imaju dobre igrace Wallace,De Nicolao,Hacket ali imaju i tek solidne Kusa,Hukica,Nicevica i vec zaboravljenog Gentilea.Ako nista u Pioniru imate dobre sanse.
2.Chole je klasican francuski tim koji mozes uvek dobiti,pa i sa strane.Imaju 6 stranaca,ali sve anonimusi tako da sa njima isto imate realne sanse.
3.Najvise se cudim zasto se Dinama najvise plasite.Oni nemaju vise ni jednog stranca posto su u finansijskim problemima.U timu imaju Bikova,Moniju,Domanija i Savrasenka.Sve ostalo budi bog s'nama igraci pa onvam je jos i najlaksi protivnik.Ako dovede dobru peticu sanse su vam dobre,a sve je naravno na vama...

Sto se Hemofarma tice oni vec imaju male sanse.O Pamesi(Valensiji) ne treba mnogo pricati.Samo reci Pietrus,Claver,Marshall,De Colo,ali i oni imaju rupa u timu( Kosta i Marinovic) pa ih mozes dobiti u Vrscu.U Le manu imate odlicnog Wrighta koji je odlican skakac i dobar suter i odlicnog Spencera.Jos su soludni Salyers,Batista i Diot.Ostali uglavnom cuvaju klupu da ne padne.Triumf je jedina nepoznanica za mene.Imaju 2 stranca jedan je odlican Brion Rush za drugog nikad cuo i imaju Shabalkuna i Valieva koji su glavni igraci.Za ostale nista ne znam pa necu dalje komentarisati.
Drugim recima imaju realne sanse i jedni i drugi posebno cigosi ako dovedu dobru peticu.Hemofarm pod hitno da se zahvali Karadzicu i da krene u pobede...toliko od mene



p.s. jednom KKSS uvek KKSS

JA

pre 14 godina

Ljudi sta je bre vama koji jaki timovi,koja jaka grupa pa ovo je smesno! Ej Beneton je odavno ispodprosecna ekipa,pa tuce ih u Italiji ko stigne a kakva im je jadna liga to svi znaju,a tek ovaj Salon ko su oni,nikad cuo a ni vi takodje,jedino Dinamo je za respekt ali ne preveliki jer su oni po snazi 4-5 tim u Rusiji iza Cska,himkija i trijumfa,tako da ne dizite euforiju bez potrebe jer su svi oni medju slabim timovima Evrope,e sad to sto je zvezda jadna nije razlog da ih velicate bez razloga! Pa za zvezdu su prejaki i Nimburk i Azovmas u sta smo se uverili i o cemu vi ovde pricate?!!!!!!!!!!!

Laki Bor P.F.C.

pre 14 godina

E sad će od Benetona, Šolea i Dinama da naprave košarkaške velikane a oni su 2. liga evropske košarke!
A zamislite da je pao slavni Azovmaš!

Timon

pre 14 godina

Ovi vam teski a hocete da igrate Evroligu?! A najjaci su mi ovi koji prave kalkulacije i kazu da su Dinamo ili Beneton jaci od nasih francuza i litvanaca u grupi. Pa gospodo, taj Beneton je u kvalifikacijama 'ladno izgubio od tih francuza sa kojima mi igramo! Sto se Lietuvos Ritasa tice, tim koji razvali Olimpijakos nikako nije slab klub! Moje misljenje je da ce KK SS biti ubedljivo poslednja sa eventualno jednom pobedom ali jos uvek ne znam nad kojom ekipom, jer su svi ovi u grupi za 3 klase iznad. Pa vi jos ni tim niste kompletirali a vec pravite kalkulacije koga cete da pobedite. Ali nije strasno, vi se ionako ove godine samo pripremate za sledecu sezonu, pa prolaz dalje i ne treba da vam bude neki imperativ.

MARKOpfc

pre 14 godina

Orlean je najslabija ekipa u Partizanovoj grupi koja je iz kvalifikacija za Evroligu izbacila Beneton,najjacu ekipu u KKSS grupi.Toliko o jacini i tezini grupe

milanche

pre 14 godina

mislim da je grupa jaka, ali ima Zvezda extra pojedince i po mojem misljenju moze da se bori sa njima, ako budu igrali svaku utakmicu sa 100% snage...naravno, na Aci je da dovede tim do vrhunca kao Kari prosle godine, samo sam skeptican da je to moguce da on uradi....deru nas u NLB-u, nemamo centra, Tadija i Keselj van forme, Bjelica igra promenljivo....ima puno da se radi da bi se sve dovelo u red
zelim nasoj Zvezdi sve najbolje !!!

Gaspromnjeftmnjfmj...

pre 14 godina

Sreca, pa ste bili zajedno sa Azovmasom i Nimburkom u drugom sesiru, inace bi opet bilo po usima u sred Pionira...-30, podsetite me, zar ne!!!

kardinal

pre 14 godina

Drage delije uporedite tu vasu grupicu sa Partizanovom grupom u evroligi pa cik imajte obraza da vredjate kad Partizan izgubi. Mi igramo u grupi sa velikanima kao sto su Efes,Olimpijakos,Unikaha a vi sa posrnulim Benetonom i nekim Salonom,smesno

**realno**

pre 14 godina

realno ako prozlaze po dve ekipe i jednima i drugima je tesko jer hemofarm treba da igra sa pamesom koja je vrlo jaka i sa trijumfom i le manom koji je prosle godine igrao evroligu....a zvezdi ce biti tesko sa benetonom(igrali kvalifikacije za evroligu) i sa dinamo moskvom ekipom koje je uvek jaka iako im je otisao hensen u real....

andrija

pre 14 godina

Zvezdina grupa je ubedljivo najjaca,nadam se da mozemo do drugog mesta
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Aca, 30. oktobar 2009 14:15)

Grupa u kojoj je Hemofarm je jos jaca

legolas

pre 14 godina

@(zivim za sever, 30. oktobar 2009 16:35)

Verovatno mnogo manje nego vi nas posto znate i kad je Dule nabacio koji gram !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

RASTAMAN-ex magio27

pre 14 godina

U zadnje vreme obrni okreni-fudbal kosarka tenis rukomet... Koji god sport je u pitanje grupe/protivnik/zreb nam je uvek tezak... Vise mi je pun K respektovanja svih... Ajmo bre Srbija! ! ! Najjaci smo narod! Ne bih nas menjao ni za sto amerika ni rusija! Moramo da pocnemo da pricamo o sebi i svom narodu sa ponosom i ljubavi !

Bgboy

pre 14 godina

Au brate...Nekad se preteruje sa tim da su nase ekipe dobile tesku grupu...Ali moja prva reakcija je bila upravo ona koju sam napisao.

Dzoni Nidza

pre 14 godina

Grupa F
Zvezda
Beneton-ocekivani Partizanov protivnik iz kvalifikacija
Dinamo iz Moskve-perspektivna ekipa,uvek predstavlja tim koji moze da osvoji Evrokup(Uleb kup),sa vise kvalitetnih kosarkasa...
Šol-mozda neko znao vise o ekipi "Šol" ili kako se vec pise,ali ako su se plasirali u Evrocup znaci znaju da igraju basket!Samo da ne prodje Zvezda sa Sholom kao sa Avovmasom!

Hemofarnova grupa
Le Man-proslogodisnji Evroligas...
Valensija-izvini te,da li je to Pamesa promenila ime kluba???
Trijumf-jos jedna ruska ekipa,kojoj mogucnosti i potencijal ne znamo,to zavisi klupskog budzeta

Milim da ce biti gusto srpskim predstavnicima tamicenje u Evrocupu.Zvezda ima za nijansu tezu grupu.

Ocekujem da Hemofarm i Zvezda u drugu fazu.

jokanos

pre 14 godina

Joj, grobari, jak onaj Efes, a? Za njih bese igra neki Zvezdin igrac ili mozda gresim? Grupa nije laka, ali smatram da u Pioniru moramo sve dobiti i mozda bi i sa skorom 3-3 mogli dalje. Kupio sam propusnicu za ulaz b, pa, delije, vidimo se. P.S. zna li neko raspored? Sutra svi na Radnicki!

nemanja87

pre 14 godina

Realno Dinamo nije vise to sto je bio,nemaju niti jednog Amerikanca,buzdet im je dosta manji i moze da se igra sa njima.Od boljih igraca tu su samo Monija,Bikov,Sovrasenko i Zukanenko dok mi ostali nisu poznati.Beneton nije nista posebno i sa njima ce biti jos lakse nego sa Dinamom.Najbitnije je da se dobiju Francuzi oba puta i idemo dalje.
Sve zavisi od Zvezde i od toga koliko ce se stabilizovati ekipa do bitnih meceva a zreb je takav da Zvezda ako prodje dobija jos laksu sledecu grupu i lakog protivnika u cetvrtini finala i do polu-finala je put prakticno otvoren jer u ovoj polovini zreba najjace su upravo ekipe iz Zvezdine grupe.

Milan CL

pre 14 godina

Bas teske grupe. Obe nase ekipe mogu po meni plafon do drugog mesta. Nadam se da ce proci dalje uz malo srece, trebace im. Srecno!

Opaca

pre 14 godina

"Najvise smo se obradovali, kada smo videli da smo zajedno sa Azovmasom i Nimburkom u drugom sesiru, sto znaci da ne mozemo biti u istoj grupi...Pa, je li tako...zar ne...Eto, ste me zbunili..."

Tebe volim ja,jer si najbolja...

pre 14 godina

Bas teska grupa...Grobari mozete da se sprdate,al realno Beneton i Dinamo su bolji od nekih ekipa u vasoj grupi(recimo Orelan i Lijetuos) ,a vi ste u Euroligi...Jedina sansa,dobiti ove Francuze dva puta,Beneton kuci i recimo Dinamo,al to tesko,ne leze nam nikako...Od Dinama gubimo tamo laganeze..A valjda ce se uigrati i dovesti nekog iole dobrog centra! Hemofarmu je za nijansu lakse,i uigraniji su,mogu opusteno da prodju..

Red bull

pre 14 godina

@Kardinal

Pa i ova grupa za vas je prejaka. Ne bi je prosli.Spustite se na zemlju.Manje ce da boli. Sta ste bre umislili. da vam je mesto u NBA i da treba tamo da igrate finale. Eh kakve pameti

Banne

pre 14 godina

mislim da je grupa jaka, ali ima Zvezda extra pojedince i po mojem misljenju moze da se bori sa njima, ako budu igrali svaku utakmicu sa 100% snage...naravno, na Aci je da dovede tim do vrhunca kao Kari prosle godine, samo sam skeptican da je to moguce da on uradi....deru nas u NLB-u, nemamo centra, Tadija i Keselj van forme, Bjelica igra promenljivo....ima puno da se radi da bi se sve dovelo u red
zelim nasoj Zvezdi sve najbolje !!!
(milanche, 30. oktobar 2009 14:18)
Bjelica ne igra jer je povredjen... Tadija odigraodve utakmice..a Keselj mislim ni minut ali nisam siguran...

Boki

pre 14 godina

Hemofarmu puno srece a Crvenoj Zvezdi sve najgore...prizeljkujem bar 2 debakla od -40...a sve to zbog zajedljivog komentarisanja vesti o KK Partizanu.

jokanos

pre 14 godina

Joj, grobari, jak onaj Efes, a? Za njih bese igra neki Zvezdin igrac ili mozda gresim? Grupa nije laka, ali smatram da u Pioniru moramo sve dobiti i mozda bi i sa skorom 3-3 mogli dalje. Kupio sam propusnicu za ulaz b, pa, delije, vidimo se. P.S. zna li neko raspored? Sutra svi na Radnicki!

Tebe volim ja,jer si najbolja...

pre 14 godina

Bas teska grupa...Grobari mozete da se sprdate,al realno Beneton i Dinamo su bolji od nekih ekipa u vasoj grupi(recimo Orelan i Lijetuos) ,a vi ste u Euroligi...Jedina sansa,dobiti ove Francuze dva puta,Beneton kuci i recimo Dinamo,al to tesko,ne leze nam nikako...Od Dinama gubimo tamo laganeze..A valjda ce se uigrati i dovesti nekog iole dobrog centra! Hemofarmu je za nijansu lakse,i uigraniji su,mogu opusteno da prodju..

stefan h-novi

pre 14 godina

proslogodisnja ekipa sa Pesicem na celu bi preslisala i Beneton i ove francuze,samo bi nas Dinamo dobio,a ne bi mu bili lak zalogaj.Ovako sa Petrovicem,sa povredjenim igracima i bez centra nek nam je Bog u pomoci.Ipak,jedna prava petica,ozdravljenje bitnih igraca i dodatna uigranost koja mora doci kad tad potpuno bi promjenili tok stvari u Zvezdinu korist.Uprava je na potezu!

Red bull

pre 14 godina

@Kardinal

Pa i ova grupa za vas je prejaka. Ne bi je prosli.Spustite se na zemlju.Manje ce da boli. Sta ste bre umislili. da vam je mesto u NBA i da treba tamo da igrate finale. Eh kakve pameti

milanche

pre 14 godina

mislim da je grupa jaka, ali ima Zvezda extra pojedince i po mojem misljenju moze da se bori sa njima, ako budu igrali svaku utakmicu sa 100% snage...naravno, na Aci je da dovede tim do vrhunca kao Kari prosle godine, samo sam skeptican da je to moguce da on uradi....deru nas u NLB-u, nemamo centra, Tadija i Keselj van forme, Bjelica igra promenljivo....ima puno da se radi da bi se sve dovelo u red
zelim nasoj Zvezdi sve najbolje !!!

Laki Bor P.F.C.

pre 14 godina

E sad će od Benetona, Šolea i Dinama da naprave košarkaške velikane a oni su 2. liga evropske košarke!
A zamislite da je pao slavni Azovmaš!

kardinal

pre 14 godina

Drage delije uporedite tu vasu grupicu sa Partizanovom grupom u evroligi pa cik imajte obraza da vredjate kad Partizan izgubi. Mi igramo u grupi sa velikanima kao sto su Efes,Olimpijakos,Unikaha a vi sa posrnulim Benetonom i nekim Salonom,smesno

legolas

pre 14 godina

Zasto ste bre svi odmah uleteli u bedak,pa zar ja ko Grobar treba da vas resim unapred.Evo vam par razloga zasto je realno da prodjete dalje...
1.Beneton trenutno igra lose i sigurno su psihicki pali sto nisu usli u EL.U timu imaju dobre igrace Wallace,De Nicolao,Hacket ali imaju i tek solidne Kusa,Hukica,Nicevica i vec zaboravljenog Gentilea.Ako nista u Pioniru imate dobre sanse.
2.Chole je klasican francuski tim koji mozes uvek dobiti,pa i sa strane.Imaju 6 stranaca,ali sve anonimusi tako da sa njima isto imate realne sanse.
3.Najvise se cudim zasto se Dinama najvise plasite.Oni nemaju vise ni jednog stranca posto su u finansijskim problemima.U timu imaju Bikova,Moniju,Domanija i Savrasenka.Sve ostalo budi bog s'nama igraci pa onvam je jos i najlaksi protivnik.Ako dovede dobru peticu sanse su vam dobre,a sve je naravno na vama...

Sto se Hemofarma tice oni vec imaju male sanse.O Pamesi(Valensiji) ne treba mnogo pricati.Samo reci Pietrus,Claver,Marshall,De Colo,ali i oni imaju rupa u timu( Kosta i Marinovic) pa ih mozes dobiti u Vrscu.U Le manu imate odlicnog Wrighta koji je odlican skakac i dobar suter i odlicnog Spencera.Jos su soludni Salyers,Batista i Diot.Ostali uglavnom cuvaju klupu da ne padne.Triumf je jedina nepoznanica za mene.Imaju 2 stranca jedan je odlican Brion Rush za drugog nikad cuo i imaju Shabalkuna i Valieva koji su glavni igraci.Za ostale nista ne znam pa necu dalje komentarisati.
Drugim recima imaju realne sanse i jedni i drugi posebno cigosi ako dovedu dobru peticu.Hemofarm pod hitno da se zahvali Karadzicu i da krene u pobede...toliko od mene



p.s. jednom KKSS uvek KKSS

Timon

pre 14 godina

Ovi vam teski a hocete da igrate Evroligu?! A najjaci su mi ovi koji prave kalkulacije i kazu da su Dinamo ili Beneton jaci od nasih francuza i litvanaca u grupi. Pa gospodo, taj Beneton je u kvalifikacijama 'ladno izgubio od tih francuza sa kojima mi igramo! Sto se Lietuvos Ritasa tice, tim koji razvali Olimpijakos nikako nije slab klub! Moje misljenje je da ce KK SS biti ubedljivo poslednja sa eventualno jednom pobedom ali jos uvek ne znam nad kojom ekipom, jer su svi ovi u grupi za 3 klase iznad. Pa vi jos ni tim niste kompletirali a vec pravite kalkulacije koga cete da pobedite. Ali nije strasno, vi se ionako ove godine samo pripremate za sledecu sezonu, pa prolaz dalje i ne treba da vam bude neki imperativ.

JA

pre 14 godina

Ljudi sta je bre vama koji jaki timovi,koja jaka grupa pa ovo je smesno! Ej Beneton je odavno ispodprosecna ekipa,pa tuce ih u Italiji ko stigne a kakva im je jadna liga to svi znaju,a tek ovaj Salon ko su oni,nikad cuo a ni vi takodje,jedino Dinamo je za respekt ali ne preveliki jer su oni po snazi 4-5 tim u Rusiji iza Cska,himkija i trijumfa,tako da ne dizite euforiju bez potrebe jer su svi oni medju slabim timovima Evrope,e sad to sto je zvezda jadna nije razlog da ih velicate bez razloga! Pa za zvezdu su prejaki i Nimburk i Azovmas u sta smo se uverili i o cemu vi ovde pricate?!!!!!!!!!!!

legolas

pre 14 godina

@(zivim za sever, 30. oktobar 2009 16:35)

Verovatno mnogo manje nego vi nas posto znate i kad je Dule nabacio koji gram !!!


p.s. jednom KKSS uvek KKSS

nemanja87

pre 14 godina

Realno Dinamo nije vise to sto je bio,nemaju niti jednog Amerikanca,buzdet im je dosta manji i moze da se igra sa njima.Od boljih igraca tu su samo Monija,Bikov,Sovrasenko i Zukanenko dok mi ostali nisu poznati.Beneton nije nista posebno i sa njima ce biti jos lakse nego sa Dinamom.Najbitnije je da se dobiju Francuzi oba puta i idemo dalje.
Sve zavisi od Zvezde i od toga koliko ce se stabilizovati ekipa do bitnih meceva a zreb je takav da Zvezda ako prodje dobija jos laksu sledecu grupu i lakog protivnika u cetvrtini finala i do polu-finala je put prakticno otvoren jer u ovoj polovini zreba najjace su upravo ekipe iz Zvezdine grupe.

MARKOpfc

pre 14 godina

Orlean je najslabija ekipa u Partizanovoj grupi koja je iz kvalifikacija za Evroligu izbacila Beneton,najjacu ekipu u KKSS grupi.Toliko o jacini i tezini grupe

Bgboy

pre 14 godina

Au brate...Nekad se preteruje sa tim da su nase ekipe dobile tesku grupu...Ali moja prva reakcija je bila upravo ona koju sam napisao.

Dzoni Nidza

pre 14 godina

Grupa F
Zvezda
Beneton-ocekivani Partizanov protivnik iz kvalifikacija
Dinamo iz Moskve-perspektivna ekipa,uvek predstavlja tim koji moze da osvoji Evrokup(Uleb kup),sa vise kvalitetnih kosarkasa...
Šol-mozda neko znao vise o ekipi "Šol" ili kako se vec pise,ali ako su se plasirali u Evrocup znaci znaju da igraju basket!Samo da ne prodje Zvezda sa Sholom kao sa Avovmasom!

Hemofarnova grupa
Le Man-proslogodisnji Evroligas...
Valensija-izvini te,da li je to Pamesa promenila ime kluba???
Trijumf-jos jedna ruska ekipa,kojoj mogucnosti i potencijal ne znamo,to zavisi klupskog budzeta

Milim da ce biti gusto srpskim predstavnicima tamicenje u Evrocupu.Zvezda ima za nijansu tezu grupu.

Ocekujem da Hemofarm i Zvezda u drugu fazu.

Gaspromnjeftmnjfmj...

pre 14 godina

Sreca, pa ste bili zajedno sa Azovmasom i Nimburkom u drugom sesiru, inace bi opet bilo po usima u sred Pionira...-30, podsetite me, zar ne!!!

Milan CL

pre 14 godina

Bas teske grupe. Obe nase ekipe mogu po meni plafon do drugog mesta. Nadam se da ce proci dalje uz malo srece, trebace im. Srecno!

andrija

pre 14 godina

Zvezdina grupa je ubedljivo najjaca,nadam se da mozemo do drugog mesta
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Aca, 30. oktobar 2009 14:15)

Grupa u kojoj je Hemofarm je jos jaca

**realno**

pre 14 godina

realno ako prozlaze po dve ekipe i jednima i drugima je tesko jer hemofarm treba da igra sa pamesom koja je vrlo jaka i sa trijumfom i le manom koji je prosle godine igrao evroligu....a zvezdi ce biti tesko sa benetonom(igrali kvalifikacije za evroligu) i sa dinamo moskvom ekipom koje je uvek jaka iako im je otisao hensen u real....

RASTAMAN-ex magio27

pre 14 godina

U zadnje vreme obrni okreni-fudbal kosarka tenis rukomet... Koji god sport je u pitanje grupe/protivnik/zreb nam je uvek tezak... Vise mi je pun K respektovanja svih... Ajmo bre Srbija! ! ! Najjaci smo narod! Ne bih nas menjao ni za sto amerika ni rusija! Moramo da pocnemo da pricamo o sebi i svom narodu sa ponosom i ljubavi !

Banne

pre 14 godina

mislim da je grupa jaka, ali ima Zvezda extra pojedince i po mojem misljenju moze da se bori sa njima, ako budu igrali svaku utakmicu sa 100% snage...naravno, na Aci je da dovede tim do vrhunca kao Kari prosle godine, samo sam skeptican da je to moguce da on uradi....deru nas u NLB-u, nemamo centra, Tadija i Keselj van forme, Bjelica igra promenljivo....ima puno da se radi da bi se sve dovelo u red
zelim nasoj Zvezdi sve najbolje !!!
(milanche, 30. oktobar 2009 14:18)
Bjelica ne igra jer je povredjen... Tadija odigraodve utakmice..a Keselj mislim ni minut ali nisam siguran...

Opaca

pre 14 godina

"Najvise smo se obradovali, kada smo videli da smo zajedno sa Azovmasom i Nimburkom u drugom sesiru, sto znaci da ne mozemo biti u istoj grupi...Pa, je li tako...zar ne...Eto, ste me zbunili..."