Fudbal 172

Utorak, 13.10.2009.

19:18

EP-U21: Srbija poražena u Varaždinu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je meč 4. kola kvalifikacija za EP2011 od Hrvatske u Varaždinu rezultatom 3:1 (1:0).

EP-U21: Srbija poražena u Varaždinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

172 Komentari

Sortiraj po:

Don

pre 14 godina

komentar srb pa sta ako nismo a vi jeste ali protiv koga neke slabe rumune, farske otoke, male austrije? a sto ste vi napravili neke velike pobjede protiv koga ?Niste ni mogli protiv male fransuze? hah da da. Onda vi imate pravo da cutite jel niste nas ikada u zivotu pobjedili u nogometu i neces nikada jel smo bolji od vas kao uvijek u ovom sportu pa smo igrali davno prije vas.

Da da u beogradu bi jos gore prosli na stadijonu i na utakmicu. 10-0 u bgd za nas.

A trece govoris o nase dnevnike i novine? pa koliko vas ima na indexu? na HRT? samo zamisli malo.

aca_usa

pre 14 godina

ova reprezentacija vise igra unazad nego unapred. treba uciti od Krasica i Jovanovica kako se igra moderan fudbal (puno trcanja, brzine i htenja da se prodje kroz zgusnutu odbranu). Dokle ce treneri da forsiraju ili tolerisu beskonacno dodavanje zadnje linije u sirinu koje se zavrsava "bunarenjem".
Selektirajte brze igrace.

boki

pre 14 godina

Ispravite me ako gresim ali zar za mladu reprezentaciju nemaju pravo da igraju i:
KACAR, OBRADOVIC, SUBOTIC, KUZMANOVIC ( SAMO PO GODISTU INACE VEC IGRAO ZA SVAJCARSKU ), TOSIC, PETROVIC. pa onda je jasno kakav kvalitet imamo u tom uzrastu...Nekad je vaznije dobiti igrace nego rezultat.

Srbija

pre 14 godina

Hrvati idite gledajte svoje vesti i novine a nemojte ovde da smarate,vi se niste plasirali na SP a mi jesmo tako da cutite!
Sto nismo igrali u beogradu da vidim koliko bi vas doslo?

damir

pre 14 godina

Šteta što je par budala napravilo štetu na račun Hrvatske, žalim zbog toga i moja isprika! Inače, ovo je bila jedna od najboljih utakmica što sam gledao a nagledao sam ih se u svojih 50 godina! Odlični i jedni i drugi!

Roki

pre 14 godina

Tamo gde gro tima ,stavise vise od polovine cine Zvezdini igraci ide kao po loju ,deremo redom jer momci nisu rasli pod kompleksom a tamo gde igraci partizana cine vecinu i samo jedan iz Zvezde pucamo od seljackih ekipa .Nije Antic lud zna on da se kompleksi prenose sa generaciju na generaciju .Grobari kad vide na stadionu sahovnicu odmah misle da igraju prijateljski mec sa svojom bracom , zato se onako i trude .

Goran

pre 14 godina

Srbi? sta trudenje? pa vi i ne mozete bolje! Tako ce vam i strana reprezentacija doci, icu u daleku Afriku, i nesto napraviti? Kao prvo, damo vam je predaleko(ne mozete vi na onakom zraku nesto napraviti) kao 2 nemate kvalitetu a kao 3 nadajte se da necete dobiti najmanje 5 komada(kao i uvijek kad ste na nekom natjecanju bili)

Delije sever - talas koji preti da sravni sve. Cisto radi zonfa

pre 14 godina

Imajuci u vidu broj igraca iz partizana, prosli smo odlicno. Dujkovicu prepisi od Antica!

de-jo

pre 14 godina

Ovo je sramota za SRPSKI fudbal. Momci na terenu skoro da nisu ni pokazali želju za igrom i nisu se borili za svoj narod, grb, drzavu i to posebno protiv Hrvatske. Treba malo da se ugledaju na svoje starije kolege koji "ginu" na terenu. I još nešta, jeste da nije uredu kada igra reprezentacija porediti Zvezdu i Partizan, ali kada igra vecina Zvezdaša kao u A reprezentaciji i bez ijednog Partizanovca videjeli smo rezultat i borbu momaka, u mladoj reprezentaciji je potpuno obrnuto.Zato treba pod hitno mjenjati Dujkovica (jeste da je igrao u Zvezdi), ali čovjek nema veze sa ovim poslom, a treba dovesti nekoga ko ce ove "manekene" stavit na normalan put i ucniti od njih prave fudbalere koji se bore za svoj tim.

Robi

pre 14 godina

Kod ovakvog "navijanja" treba prekinuti utakmicu. Nije normalno da se vandali 90 min verbalno izivljavaju na nacionalnoj osnovi a da niko na stadionu ne reagira. To nema veze da li ti se neko svidja ili ne. To je stvar obraza.

ne volim Niš

pre 14 godina

Gledao sam jučer utakmicu i moram priznati da su hrvati zasluženo pobjedili.Fino je vidjeti Adema Ljajića i Miralema Sulejmanija kako se bore za grb države koja je njihova i u kojoj su rodjeni bez obzira što su muslimani.Na njih bi se trebali ugledati i ovi iz RS jer nemožeš mrziti vlastitu državu i voljeti neku drugu u kojoj 70%ih nije nikad ni bilo, ni otišli tamo.Zato, pozdrav dobrim ljudima srbima iz prekrasnog grada na Uni u bosanskoj krajini, Bihaća...

Nenad Petrović,Novi Sad

pre 14 godina

Stvarno je teška sramota kako nam je igrala juče mlada reprezentacija.Dosta više Milovana Đorića,teškog fudbalskog neznalice i njegove fudbalske demagogije.Kakve UEFA
trenerske licence i slične gluposti.Čovek jednostavno nema pojma.Treba da ode iz našeg fudbala jednom zauvek.To je sve jedna velika prevara.Ovo je sve njegovo(ne)delo.Igra ekipe je ogledalo trenera.Pa naši ne mogu da sastave dva pasa,igraju bez duela,daleko od igrača,bez ideje u igri a o ostalim stvarima da i ne govorimo.Teška katastrofa. Hrvatska nam je juče očitala lekciju iz modernog fudbala.Pozdrav.

boki zg

pre 14 godina

Hrvatska je u potpunosti nadigrala Srbiju i ostvarila čistu pobjedu. Navijanja, kao i svako drugo kada se naše repke sretnu, ne viim čemu sušenje. Je to nekulturno i puno mrćnje, ali komšije, ratovali smo prije 15 god.Isto tako je bilo i na finalu Partizan -Cibona i Partizan-Jug,tako da nemojte samo nas blatiti.Pogledajte malo i u svoje dvorište, a ne samo sve na nas svaljivati. Pozdrav

acid_man

pre 14 godina

Ova ekipa sigurno ima kvalitet sto su vec pokazivale utakmice, nazalost, u mladjim kategorijama svih igraca, pre svih Gulana, Sulejmanija, Perovica, Matica i nekih drugih igraca koji sad u inostranim klubovima ne mogu da igraju ni svaku trecu tekmu. Ja mislim da je u tome problem, kao i u toj igri sa mnogo kvalitetnih tehnicara i samo jednim spicem. Pokusavamo da igramo kao SSSR. I, po meni, najveci problem, ne samo srpskog fudbala nego sporta uopste - fizicka sprema. Treninzi su katastrofalni

Rodney

pre 14 godina

Mislim da jedino grobari bi trebali da se stide zbog poraza.
(hrvatska - partizan 3-1, 13. oktobar 2009 19:33)

Trebalo bi da se stide navijaci zvezde jer je trener najodgovorniji, a mi grobari se ponosimo nasim GROBAROM Radomirom Anticem, koji je od onih raspalih fudbalera napravio respektabilnu reprezentaciju.

Mladen Vracar

pre 14 godina

@Grobar-NK

Srbija-Rumunija 5:0
Stojkovic, Vidic, Lukovic, Stankovic, Milijas, Pantelic i Zigic.
Dakle, SEDAM (7) igraca koji su nekada ili donedavno nosili crveno-beli dres.
Na istoj toj utakmici nijedan (0) igraca, ukljucujuci i one koji su usli sa klupe, nisu nekada ili donedavno nosili crno-beli dres.
Jel treba mozda da izvodim neki zakljucak iz toga?!
A sto se mladih tice: Stevanovic, Fejsa, Tomic, Sulejmani, Ljajic, Gulan... Osim Perovica niko iz Crvene zvezde!!!
Na stranu rezultat, borbenost na utakmici je bila sramna, bez ijednog klizeceg starta, dok su nas ovi prebili i na utakmici (i pre utakmice), i jos dali tri komada.
Ovoga puta cu ipak da izvedem zakljucak: gledaj prijatelju malo neku Zvezdinu utakmicu pa ce ti biti malo jasnije kako se ta deca bore za svoj klub. Razmisli samo malo kako bi bilo da je Dujkovic pozvao jos nekog osim Perovica iz Crvene zvezde, ako ista drugo momci bi "izginuli" na terenu.

petar

pre 14 godina

Jer ste vidili kako Tomic puca s svoji mitraljezom kad je zabio 2-1? Stvarno normalno, zar ne za jednog sportasa"

Zaista te može biti sram na ovom komentaru. kakav mitraljez ? jesi čuo šta se pjevalo svim srpskim igračima 90 minuta ? nije ni čudo da je ovaj tomič sasvim bezazleno i spontano odreagirao i "pucao", to sada preuveličavati ???? pa svi srpski igrači su trebali otiči sa terena !!

Pravo je čudo da su mladi srpski nogometaši ostali na terenu. Ja bi otišao.

Svaka čast Tomiću i svim mladim momcima koji su jučer igrali i ostali do kraja tekme na teerenu.

Vladan R

pre 14 godina

Neverovatno koliko su nasi igraci bili nezaintresovani i indolentni . Jednostavno utisak je bi da ih je neko naterao da igraju i da samo zele da se sve sto pre zavrsi. I kod drugog i kod treceg gola su delovalo apsolutno nezaintresovano bili totalno staticni. Zaista treba da ih bude sramota bas sramota.

PRAVDA

pre 14 godina

Prvo ko dovede ovog,,trnera"?Koje uspehe i čim je zaslužio da bude selektor?Zato što je bio u klubu državne ljubimice?Dali to jošvaži po ključu?I dali će FIFA,UEFA reagovati na premlaćivanje Đorića i utaške povike tokom utakmice ili pretnj važe samo za Sbiju?

FC R.S.

pre 14 godina

Okosnica A tima su Stojkovic,Vidić,Ivanović,Luković,Stanković,Milijaš,Kačar,Krasić,Lane,Pantelić,Žigić...Gde su tu igrači iz Humske.Drugo,Antić je provereno dobar trener i VELIKI autoritet ali nama ljudi u savezu sede prevaranti,špekulatori istrošene muštikle i da nekažem nešto grdje i gore.Pre neki dan Tole je izjavio kako i savez ima velike zasluge za odlazak u JA a svi znamo da je njihova zasluga samo u tome sto su doveli Antaru a on im je rekao da će da bude selektor samo ako mu se garantuje da mu se niko neće mešati u posao

bolton

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana, ali ovi sto igraju u reprezentaciji pojma nemaju.Fejsa se trudio,ali nista posebno nije mogao da uradi pored ostalih ocajnih saigraca, Tomic dao gol, ali sve ostalo je za zaborav, tezak individualac, kao i svi iz Partizana, udavili su onu loptu...Stevanovic los, Sulejmani takodje...golman smesan...sve u svemu tesko cemo mi da se kvalifikujemo za dalje takmicenje, videcete...vidi se odmah da nemamo kvalitet...

wolf

pre 14 godina

@jeca

Ma bravo,vidiš kako si ti pametna,izgleda da si tek sada naučila kako se ostavljaju komentari...nemoj generalizirat.


@roman empire

Ti si meni car! :)

Bg_Zg

pre 14 godina

Ponosim se igrom i zalaganjem, drago mi je vidjeti da su igrači međusobno bili korektni, a sramim se navijanja i navijačkih povika. Izaći će i to iz mode. Premda je u HR odavno prisutno navijanje "Ubi Tovara", "Ubi purgera", "ubi zagorca", to ne znači to što znači, koliko god se to činilo sada da branim imbecile na tribinama, ne radim to! Ne zaslužujemo Europu nikako!
Pozdrav svima.

Неша србин

pre 14 godina

Скандалозно лоша игра наше репрезентације. Ајде што и немају баш талента као раније генерације, што немају реално квалитетну звезду тима али онаква бескрвност индолентност и незалагање за разлику од А репрезентације нпр. и то у једној јако битној утакмици за нас (не само због квалификација), ту по мени неко треба дебело да одговара! Прво Дујковић који је селектовао прву 11-ицу по врло чудном критеријуму. Љајић, Тадић и Алексић на клупи!? Ту нешто дебело "смрди"

tezga

pre 14 godina

ko je juce citao vidjece da sam u pravu sve sto sam rekao da ce biti tesko u vz jer ce se hrvati napaliti kao uvek protiv nas a za sve je kriv dujkovic to se videlo od pocetka kvalifikacija isti igraci a igra nula znaci trener dujkovicu dosta vise

Miroslav Djukic

pre 14 godina

Ono sto sam danas gledao, ono je sramota. Potpuna nepovezanost. Pa gospodine Dujkovicu zar je uredu da Srbija, kaoja ima ubedljivo najbolje fudbalere u grupi igra defanzivno i na kontra napade. Pa bilo je uocljivo da nasi momci ne umeju da povezu napad. Gospodine Dujkovicu, mozda je vasa defanzivna taktika prolazila u Africi gde se igra po taktici svi u napad ali Srbija treba da gaji napadacki fudbal. I necete me ubediti da je ova reprezentacija slabija od prethodnih koje su igrale redovno u polufinalu evropskog prvenstva za mlade.
Gulan (Fiorentina)
Stevanovic (Sosho)
Fejsa (Partizan)
Bosančić (Slovan Liberec)
Adem Ljajić (Manchester United)
Danijel Aleksić (Manchester City)
Matić (Chelsea)
Sulejmani (ajax)

Verujem da bi gospodin Antic sa ovim timom pobedio i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Nemojte molim vas da prozivate bilo kog igraca da nije dao maksimum jer je selektor taj koji treba da izvuce maksimum iz svakog igraca.
Sve utakmice kvalifikacija Srbija je odigrala blago receno jadno, uplaseno, nepovezano. Vracali smo se, vijali rezultat ali mislim da je toga dosta.
Gospodine Dujkovicu, uz duzno postovanje, uradite moralan cin- podnesite ostavku i prihvatite poraz. Siguran sam da postoje klubovi u Africi koji bi vas rado videli na klupi a i verovatno ima po neki klub i na Filipinima. Ovi mladi igraci su zasluzili vise. Bez i jedne uigrane akcije iz odbrane i bez uigranih akcija iz prekida sve je dosta slabo izgledalo. Cak niste ni bunker strategiju dobro postavili kad su komsije uspele da nam ubace tri bombe. Pakujte kofere... Sledeci?
(wdm, 14. oktobar 2009 00:39)

Covek je upravu,,ali iovi nasi umisljeni umisljeni igraci vec zvezde novinari ih samo pumpaju a imladi odlaze iz srbije i misle da znaju sto sta o fudbalu,,eee a vi ste samo deca

Drogba

pre 14 godina

Navijac sam Hrvatske ali mi je drago da je Srbija na SP...i volio bih da normalni ljudi ne obracaju paznju na razne polupismene idiote sa obje strane koji propagiraju mrznju i koji samo traze povod za provokaciju, pljuvanje po drugom i ispucavanje vlastitih frustracija. Pozz svim normalnim ljudima, a znam da ih svugdje ima dovoljno!!

Krlja

pre 14 godina

ja se ljutim na nase rukovodstvo na utakmici. kada se vice "ubi, ubi Srbina" oni koje vode reprezentaciju treba da objasne sudiji sta se vice i da nece da igraju dok se to skandira. Ako mi to tolerisemo, tolerisace i UEFA. Moramo da kazemo jednom dosta, a ne da se ovako trpi.

Cro_at

pre 14 godina

Hrvatska je odigrala odlicnu utakmicu. S obzirom na imena igrača srbijanske repke,ocekivao sam mnogo vise od njih u ovoj utakmici. Rekao bih,sve 5 osim navijanja; povicima "ubij Srbina,za dom spremni, cetničke p***e,Srbe na vrbe" nema mjesta u 21. vijeku,a kamoli na tribinama! Varate se ako mislite da se "Hrvati ponose tim povicima",kako tu pojedinci sugeriraju. Taj dio navijackog folklora treba sto prije iskorijeniti. No,ocekujem da ce slicno biti i na uzvratu,dakle da vasi navijaci nece ostati duzni za ovo. Sretno vam jos jednom bilo na SP-u. Pozz!

Goran

pre 14 godina

boki? Mi komplekse od vas? Pa vise vi komplekse imate od nas, kad ste nas stalno morali gledati na vasim ekranima na velikim
natjecanjima.


Uf ovo je dobro ko oni 2-6 u sred Beograda, ili 5-0 Dinama protiv Partizana u Zagrebu;)

Goran

pre 14 godina

Sta je Srbi? Stalno ste mlatili da ce te vi nas satrati, da su vasi igraci VELEBIT nogometa. Da su Ljajic, Matic i Aleksic u buducnosti najbolji nogometasi nogometa haha? Gdje ste? Pa mali Jozinovic je jurio po lijevoj strani ko oluja, od Milana Badelja nisu znali kud ce, Ivan Perisic je djelio pasove ko Zidane, a Mirko Oremus torpedirao kao Zvonimir Boban u najboljim danima. Znaci: ''Prvo sacekati utakmicu i onda se blatiti ''

Milan Badelj? ma tko je on igra u Dinamu, Mirko Oremus? ma jadni Hajduk, Andrej Kramaric? ma nasi su bolji koji nose vode kod Manchestara i Chelsea:P

from_HR

pre 14 godina

Ovako: prije svega, isprike sto ste morali slusat napaljenost grupe nasih tzv. navijaca i njihove neprimjerene poruke. U svakom zitu ima kukolja, a eto nas se kukolj sabrao na utakmici s vama da izlijeci komplekse. Ipak, primjetno je da s godinama tog kukolja ima sve manje, sto daje neku nadu za buducnost.

A sad utakmica: moram priznat da me igra vase momcadi razocarala, jer ste jaki po imenima, tj. klubovima, pa sam vise ocekivao i mislio da ste favoriti. Ipak, napisao sam jucer da nasi igraci, iako nisu u velikim klubovima, ne znaci da nisu kvalitetni, vec da ih, ili Dinamo ili Hajduk jos ne zele prodat, ili jednostavno nisu vidjeni od skauta nekog stranog kluba. Ipak se radi o mladim igracima koji se tek trebaju dokazat. Nasi su igrali dobro i pokazali veci stupanj zalaganja na terenu. Vasi igraci su mi izgledali totalno neuigrani. Jel to posljedica rada izbornika, ili nesto drugo, vi bolje znate. Jos jedanput, isprike za "navijanje". Poz

НС

pre 14 godina

Честитк хрватима на заслужној победи,играли су срцем...Овај наш голман и Сулејмани стварно нису криви што нe знају,али без Тадића Љајића и Алексића у првој постави????Хмммммм

singer

pre 14 godina

U reprezentaciji igraju babe smesni su,jedino Marko Jovanovic ovo drugo nula,ma bre za Srbiju treba da se gine,sto klizecih ako treba i neka svi imaju zute kartone,ali neka pokazu sta je igra,da je neka bolja reprezentacija dobili bi 10 komada,golman sta reci smesan je sve tatini sinovi...svaka cast tomicu za streljanje to bi svaki nas igrac uradio,ali mogli su hrvatice na terenu da streljaju startovima pa da osete kako se igra fudbal,a ne sve neki tehnicari,a ni t od tehnike nisu pokazali. Dujkovicu ja da sam na tvom mestu otisao bih...

markozgb

pre 14 godina

Vaša repka je sinoć igrala loše i nije se baš moglo vidjet da je to momčad sastavljena od internacionalni zvjezdica...U većini postova,pljujete po Nemanji Tomiću,no, jučer je jedini pokazao da nešto zna.Nije loš ni onaj Tadić što je ušao u igru u drugom dijelu,a vidi se i da mali Adem zna...Puno više sam očekivao od Sulejmanija,a što se tiče igre N.Matića,tu se nema šta dodat..Malo ste ga precijenili..A i repku ste malo precijenili..Nemate veznjaka kao što je naš Badelj(opet kažem,ko zna koliko bi Ljajić pokazao da je bio od početka),ni napadača kao što je Kramarić(18 godina)..Što se tiče navijanja,moram priznati da je i meni u određenim trenucima bilo neugodno,a Tomićeva proslava pogotka je također neumjesna..No,nemojmo moralizirati previše,isto stvari će se događati na uzvratu u N.Sadu,stoga bi bilo neumjesno da se bilo koja strana tuži na šovinizam.To je za osudu,al tako je kako je..Uglavnom, ne loša utakmica,ima tu potencijala,kojeg treba brusiti,a ukoliko se dečki nastave razvijati pravim putem,nema zime za balkanski nogomet..
pozdrav...

pop

pre 14 godina

(Hogar, 13. oktobar 2009 20:58)
a jel si zabortavio da su ti isti orlovi gubili od kazahstana i azerbejdzana dok nije dosao GROBAR antic???
kratko ti je pamcenje...a dujkovic je krivac za ovu bruku a ne igraci partizana

Kalle Mne

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,Crnogorci su super prošli nije bilo nijedne uvrede od strane navijača i čak smo odigrali 1:1 to pokazuje da smo igrali super i da nas poštuju toliko!

tegetlija

pre 14 godina

Toliko grešaka u zadnjem redu,dodavanja lopte direktno u noge protivničkim napadačima,a Dujković kao miš u rupi se zavukao i ne progovara,a Ladić(ništa bolji trener od njega) makar podera grlo,pa kad neko kiksa ovaj očita lekciju i to se ne ponavlja.

Mali Zeko

pre 14 godina

A ne znam čemu dramatiziranje bilo oko skandiranja publike bilo oko "mitraljeza"?!

Mislim, nije lijepo ni jedno ni drugo ali ljudi, nismo li baš SVE oko sebe doživljavati preozbiljno?

To je nogometna utakmica i takav kretenluk je dio folklora (bilo "Ubi Srbina" ili "Gaz ustaše") i dok nema nabacivanja predmetima i fizičkih obračuna, rekao bih da je navijanje "korektno". Bolje da frustracije ispušu galameći gluposti 90 minuta na stadionu nego razbijanjem i tučom van stadiona.

Ovdje to ima međunacionalne konotacije ali na svakoj utakmici Dinamo-Hajduk imate skandiranje "Gazi, gazi, gazi purgere" i "Ubi, ubi, ubi tovara". Vjerujem da i u Srbiji imate slične situacije.

Kreteni su među nama, mnogi "normalni" se na stadionu povedu za kretenima i onda imate takve situacije.

Važno da se ne događaju fizički sukobi u kojima se razbija grad ili hubi glava (npr. Široki Brijeg)...

Dejan

pre 14 godina

Smesni su mi ove komsije. Raduju se pobedi ko da su dobili sedmicu na loto-u.U revansu bice bar 4:0 za nas ako ih ne potcenimo kao ovog puta jer su oni odigrali sa 110% svojih mogucnosti a mi ni sa 30%.

_Daniel_91_

pre 14 godina

@ Mislim da jedino grobari bi trebali da se stide zbog poraza.
(hrvatska - partizan 3-1, 13. oktobar 2009 19:33)


@ Pa kako da pobedimo, kada ima 9 GROBARA!!!?? Dokle vise da nas brukate!??
(Sveti Nikola Zigic, 13. oktobar 2009 20:07)

A sto se vas dva pametnjakovica ne javite istim ovakvim komentarom posle svetskog prvestva u vaterpolu i evropskog u kosarcu?Jeli? Jesu vam i onda Grobari skrivili?NE,ONI VAM DONESU TE MEDALJE!!Ne budite takvi ljudi....

mito i korupcija

pre 14 godina

Neko je spomenuo da imamo " imena " u ovoj reprezentaciji?! A ko je od ovih naših igrač koji može da bude " ime "? Baš me zanima... A i Đora se nešto sav unervozio. Verovatno je hteo da se pohvali kako je dobio batine od Hrvata, pa da izdejstvuje nešto ko UEFE... Ali se izgleda opametio, verovatno mu došlo iz d... u glavu, pa je hteo da se izvuče iz čorbe koju je sam zakuvao. Još nešto... Koliko se sećam, on je isti onaj Đora što kod rezultata 1:0 za Ruse na Marakani izvodi jedinog špica iz igre i uvodi igrača sredine terena. Taman sam tad pomislio da je vreme da čovek " okači kopačke o klin ", ali on izgleda rešio da zakopa i mladu reprezentaciju. Pitam se koji su uslovi da se igra za tu mladu reprezentaciju, pa da se organizuje dobrotvorna akcija prikupljanja sredstava da Đoru pošaljemo u penziju...

Grobar-NK

pre 14 godina

@Hogar
Navedi zvezdine igrace (sadasnje ili bivse) koji bi mogli da igraju u ovoj reprezentaciji? Ustvari sastavi je sam od zvezdinih igraca i odigraj protiv iste ove Hrvatske. Strasno... Pa da postoji neko bitan i iole kvalitetan u toj zvezdi taj bi bio tu vjerovatno.

Don

pre 14 godina

Ma vi nemate o pojma o nogometa nisam znao i das te to igrali, pa mi smo vas sredili bez 3 najboljeg igraca. JOs je smijesnije da vi mislite da imate bolju reprezentaciju od nas haha pa hrvati su ti najbolji nogometasi u ovoj regijonu vec u vrijeme jugoslavije. Bez nas nista bi vi osvojili tako i u vaterpolu

.

pre 14 godina

Pretpostavljam da ce sada Mesic da reaguje na ovaj "mitraljez" Tomica, a da nece pomenuti ono "ubij srbina" svih 90 minuta. Secam se kad je posle onog finala u Sloveniji na EP u vaterpolu reagovao zbg polupane ambasade u Srbiji, a nije ni pomenuo divljnje navijaca na utakmici, gde su nasi malobrojni navijaci i novinari umalo izbegli linc na kraju utakmice, sto je posle i prouzrokovalo ono sa ambasadom.

goran

pre 14 godina

meni ovo nije iznenadjenje. i kipranima smo dali dv slucajna gola. kad sam pre petnestak dana rekao da ovaj tim nema kvalitet svi em napljuvase, a sad vam niko ne valja. kako to?

vidra1977

pre 14 godina

Dujkovicu i ovim momcima Antic treba da odrzi nekoliko casova iz fudbala,da im zada domace zadatke i da ih posalje negde na pripreme da utvrde gradivo...sramota treba da ih bude,vazno da imaju nafurane frizure...svaka cast hrvatima...

nikola

pre 14 godina

Pa kako da pobedimo, kada ima 9 GROBARA!!!?? Dokle vise da nas brukate!??
(Sveti Nikola Zigic, 13. oktobar 2009 20:07)

A smetalo vam je i u proslim kvalifikacijama sto su sve grobari u timu, sve dok se nismo plasirali na EP!!! Setite se koliko vam je smetalo sto je na SP u vaterpolu cela reprezentacija bila iz Partizana. Pricali ste "grobari su grobari srpskog vaterpola"!! Na kraju se setite kosarke na ovom EP gde vam je isto smetalo sto je 80% igraca igralo u Partizanu! Bilo je "necu da gledam grobarsku reprezentaciju", "kako da ocekujem uspeh kad nam je repr. Partizan u malom" (a kad pa nije bila sto se kosarke tice"... !!! Svi ste se na kraju radovali i niko nije vise ni pomenuo "grobare srpskog vaterpola" i "Partizan u malom"!! Zato odmorite malo i razmislite dobro sta pisete jer uporno ponavljate iste greske!
A ko bi pa trebao da igra? Jel ima boljih igraca? Nije stvar u Partizanu, nego u ostalim klubovima sto niko sem Partizana vec godinama ne izbacuje talente!

Mare

pre 14 godina

Peović je očajan,on nikada neće dati gol za reprezentaciju.Lako mu je u Zvezdi sa par metara protiv slabih ekipa.Nije ništa bolji od ovih Partizanovih igrača,a to će se tek videti kad i Zvezda uđe u krizu.Pokazalo se da jedino vrede Aleksić i Tadić,kao i u odbrani Milanović,plus Matić kada bude dovoljno spreman.Sulejmani je sve gori.
Ponašanje hrvatskih navijača,užasno,vikali su čak i ono što svi normalno Hrvati smatraju kao uvredom za sebe.

pera

pre 14 godina

zaslužena pobjeda hrvatske, a autoru teksta čestitam što je pisao o neprimjerenom slavlju kod gola srbije. isto čestitam komentatoru na htv-u koji je kritizirao navijače zbog nekoliko povika 'ubij srbina'...
(hrvat iz mostara, 13. oktobar 2009 21:32)

Nekoliko povka "ubij srbina"??? Covece, 90 minuta bez prestanka je bilo "ubij srbina" i "srbe na vrbe"!!!

Flynn

pre 14 godina

Jedna stvar je jasna. Dok su Zvezdasi bili vecina u mladjim kategorijama kidali smo. Sada, par godina kasnije, sa tim istim momcima kida i A reprezentacia. U mladjoj kategoriji nije toliki problem skola Partizana koliko taj gubitnicki mentalitet koji njegovi igraci poseduju. Tu leze razlozi ne samo za poraz koji je sastavni deo igre, nego i za lose partije uopste.

DINAMO ZG

pre 14 godina

Prvo da pozdravim sve normalne, a onda ukratko da počnem sa pričom u nadi da će ovakvo nešto biti objavljeno!!! Dokle više glupih komentara sa vaše strane-čitajući imam dojam da je Srbija jača od Brazila!! rezultati od osamostaljenja govore tko je bolji, i onda vi nama o Kompleksima???? Pročitajte dobro-pišem što vi kažete-izgubili od prosječne reprezentacije??? Svašta, vama kad izgubite od Hrvata se diže kosa na glavi-no zaboravili ste ko se puhao prije utakmice, komentari sa Hrvatske strane su bili realni, sa vAŠE???? NISU TO JE ISTINA!!! NIKADA HRVATE NE PODCJENJUJTE U NOGOMETU I NE NASLAĐIVAJTE SE ŠTO NAS NEĆE BITI U JAR-U VRATIT ĆEMO SE MI OPET NA SLIJEDEĆEM VELIKOM TAKMIČENJU BEZ BRIGE!!!

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Bas losa igra otkad je reprezentaciju preuzeo Dujkovic mada mora se priznati da smo i sa Krcmarevicem igrali lose. Iznenadio me Dujkovic da je ovako los trener i da forsira ovako "mrtav" i dosadan fudbal a ima bas dobre igrace na koje moze da racuna!!!

Afro Samurai

pre 14 godina

Ma kakv je on prst pokazao navijacima Partizana,sto pisete takve laze i samo stvarate losu atmosferu.Ako niste bili ni utakmici,nemojte ni da pisete o tome uopste.Nije pokazao prst nego je aplaudirao onima koji mu zvizde...
(novinari, 13. oktobar 2009 20:34)

Sta pricas ti?! Ja sam bio na utakmici i pokazao je prst, kasnije se javno izvinjavao zbog tog 'gesta'. 'Ajde sto je on nevaspitan, ali ono sto je mene sokiralo je to sto su mu nesto kasnije dodelili kapitensku traku uz obrazlozenje kako ce ona uticati na pravilno formiranje njegove licnosti?!? Alo, BRE!?
I eto, pokazao je i veceras, formirao se.

Lukan

pre 14 godina

Samo da kažem da sam se zgrozio od ovih budala, da budem pristojan, koji su vrijeđali na istoku. Takve mulce treba dobro natamburati. Ono skandiranje je toliko ružno i jadno da nemam kaj za reći. Jednostavno sam zgrožen kaj je s tim klincima danas. Jesu li oni normalni? Sramota me, isto tako zbog onog gospodina koji je napadnut. :(

Kad je Dinamo igrao protiv Partizana nije se tako ogavno skandiralo, isto tako i kad je Hrvatska igrala protiv SiCG prije 10 godina. Onda nije bio nijedan incident, ako ne računamo Dejin obračun s purgerom. :D

Strašno je kako ljudi odgajaju svoju djecu. Pa mene bi stara kresnula čekićem po glavi da pjevam ustaške pjesme ili da vičem ubi Srbina. Ili da mrzim nekoga. Ne znam kaj da velim.
Pozdrav

DINAMO - ZAGREB

pre 14 godina

Pratim sve sto se pise na ovom forumu ali nikada ne ostavljam komentar ali posle ovoga srecna sam sto sam srpkinja. Ovi Hrvati su toliko jadni i iskompleksirani da je to strasno. Onim navijanjem "Ubij Srbina, Srbe na vrbe" dovoljno pokazuje o kakvim se huliganima i prostacima radi. Sramota !!!!!! Naravno i u Srbiji postoje takvi huligani ali ce oni odsluziti svoje, odali smo pocast francuzu, proglasili dan zalosti, a Hrvati se takvim huliganskim ponasanjem ponose...
(Jeca, 13. oktobar 2009 21:27)

E pa draga Jeco nisu Hrvati iskompleksirani a niti ponosni na huligane.... Nažalost ovakvim svojim komentarima samo podgrijavaš tenzije. I ja sam ponosan što sam Hrvat a ti što si Srpkinja i ajmo jedno drugome međusobno česititati na činjenicu za koju smo najmanje zaslužni... Vi ste odali počast Tatonu i to je uredu ali nisam još vidio kod Vas ali niti u jednoj državi u regiji zatvore pune huligana i sličnih probisvjeta... Dakle ne trči pred rudu sa izjavama tj. ocijenama. Da je državama stalo iskreno do te borbe sa tim ljudskim talogom odavno bi se ona time bavila, a ovako stalno pričamo o posljedicama a ne uzrocima. I ja sam prije par mjeseci gledao vaterpolo Partizan-Jug i što se je skandiralo "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata" i nisam vidio Vas moraliste da to spominjete. Dakle edukacijom od malih nogu i strogim zakonima se trebamo svi boriti protiv tih nasilnika jer to nisu navijači.. a ne ovako samo na verbalnoj razini.... Pozdrav i sretno na svjetskome...

ljubapfc

pre 14 godina

gani, aj samo pogledajmo ko je selektor A reprezentacije, tj ciji je, a ciji je selektor mlade...
popeli ste mi se na vrh....... o prici koliko ima vasih u A, a koliko nasih u mladoj reprezentaciji, kao da je to mnogo bitno... Antara da je kompleksas kao vi, ne bi zvao nijednog vaseg igraca, a setimo se kako smo prolazili dok ste vi vodili savez i tim... od Miljanica, Bulatovica, Pixija, Deje, Petkovica........ oladite se malo, i navijajate za svoju zemlju, ako ne, idite i lecite se...
p.s. postovanje svim normalnim navijacima CZ...

capello

pre 14 godina

Znam da nemamo dobrih trenera ali ovo je zaista strasno.Imam utisak da ko god malo prati fudbal ne bi nista bio gori da je na Dujkovicevom mestu.Ako ne drugo,bar bi nekad ustao sa klupe,viknuo,podsetio momke sta treba da rade...Ovaj nista,sedi na klupi kao da je u pozoristu.A sta bi on mogao i da im kaze ? Natrpao je tim veznim igracima,misleci valjda da ce tako da uzme bodic...pri tome tih veznih nema nigde gde bi trebalo da ih bude a igru vode paradoksalno,bas oni koji to najmanje znaju:Bosancic i Fejsa.Gledali smo i pre Dujkovica mnogo puta bezidejnost,drvljenje lopte i kukavicluk u reziji nasih "strucnjaka"ali covek se uvek nekako ponada,pa dobro valjda su shvatili da tako ne ide...U svetlu ovog,Antic je nazalost samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Dokle vise

pre 14 godina

Pa dokle vise da gledam onog Gulana,decko od kad je otisao iz Partizana nista nije napredovao vec 3-4 godine igra isto(katastrofa)

wdm

pre 14 godina

Ono sto sam danas gledao, ono je sramota. Potpuna nepovezanost. Pa gospodine Dujkovicu zar je uredu da Srbija, kaoja ima ubedljivo najbolje fudbalere u grupi igra defanzivno i na kontra napade. Pa bilo je uocljivo da nasi momci ne umeju da povezu napad. Gospodine Dujkovicu, mozda je vasa defanzivna taktika prolazila u Africi gde se igra po taktici svi u napad ali Srbija treba da gaji napadacki fudbal. I necete me ubediti da je ova reprezentacija slabija od prethodnih koje su igrale redovno u polufinalu evropskog prvenstva za mlade.
Gulan (Fiorentina)
Stevanovic (Sosho)
Fejsa (Partizan)
Bosančić (Slovan Liberec)
Adem Ljajić (Manchester United)
Danijel Aleksić (Manchester City)
Matić (Chelsea)
Sulejmani (ajax)

Verujem da bi gospodin Antic sa ovim timom pobedio i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Nemojte molim vas da prozivate bilo kog igraca da nije dao maksimum jer je selektor taj koji treba da izvuce maksimum iz svakog igraca.
Sve utakmice kvalifikacija Srbija je odigrala blago receno jadno, uplaseno, nepovezano. Vracali smo se, vijali rezultat ali mislim da je toga dosta.
Gospodine Dujkovicu, uz duzno postovanje, uradite moralan cin- podnesite ostavku i prihvatite poraz. Siguran sam da postoje klubovi u Africi koji bi vas rado videli na klupi a i verovatno ima po neki klub i na Filipinima. Ovi mladi igraci su zasluzili vise. Bez i jedne uigrane akcije iz odbrane i bez uigranih akcija iz prekida sve je dosta slabo izgledalo. Cak niste ni bunker strategiju dobro postavili kad su komsije uspele da nam ubace tri bombe. Pakujte kofere... Sledeci?

Zarad istine!

pre 14 godina

Za sve sa pamćenjem laboratorijskog miša i za one koji namerno imaju selektivno pamćenje, neka odu na košarkašku utakmicu Partizan - Cibona, pa neka se uvere kako se "sportski" dočekuju gosti iz Hrvatske ...

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osude a napadnuto je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima treba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa nize vrednosti od Srba.Uefa obavezno da reaguje.

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osude a napadnuto je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima treba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa nize vrednosti od Srba.Uefa obavezno da reaguje.

represijom protiv piva

pre 14 godina

Trebace nam nesto ravno cudu,pa da se plasiramo na zavrsnicu EP.
Ima vise razloga zasto je tako-ko je gledao utakmicu sa Kiprom mogao je ovo da nsluti.Tada sam bio na stadionu,i iznervirao se kao nikad u zivotu.Takva postavka igre+umisljeni pojedinci+igraci progurani od menadzera=katastrofa.
Gulan cini mi se nikad nije igrao levog beka u zivotu,sem u ovoj selekciji-rezultat toga je da je najveca rupa u ekipi,em Sulejmani mora da trci i za njega.Taj je u Ns-u presao prvi put centar u 70min,a Kiprani su sve sanse stvorili preko njega.Na momente je Ljajic igrao po levom krilu,Sulejmani po desnom???Da li neko moze da objasni Tomicu da je svrha krila da probije i ubaci upotrebljivu loptu sa strane[u partizanu ionako nema centarsuteva,to ne postoji u crno belom svatanju fudbala odavno],ali da li ima neko u drzavnom timu ko mu to moze sugerisati.
Nakon 4 uzastopna plasmana na EP,2 finala i polufinale docekasmo da strepimo i za baraz.Selektor mi zaista nije jasan,ako ne moze da im objasni neke stvari,onda neka ih kazni.Mislim na pedagoske metode naravno,jer su ovima evrici udarili u glavu,i to dobro.

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osede a napadnute je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima trba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa.

hrvat

pre 14 godina

ovo je bio idealan pokazatelj one "sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" vaše zvijezde i igračine nula bodova, a naši navijači za umobolnicu

Djoksa

pre 14 godina

Eto,ko da nije dosta sto je Bata Djora(retko antipatican lik,ali sto nije u redu,nije u redu)dobio po tamburi,nego se to desilo i ovim nasim umisljenim zvezdicama.Nema autoriteta na klupi a ni vodje na terenu.Menadzeri i dalje upravljaju nasim fudbalom,i sta vise reci...

Aleksandar

pre 14 godina

Igra nase mlade reprezentacije je gora nego ikad.Svako ko je gledao bar jedan od 4 meca koliko smo odigrali moze to da vidi.Ne bih se slozio sa izvestajem da je bilo nekolko desetina koji su remetili pozorisnu tezinu.Ja bih rekao da ih je bilo ipak malo vise...!!!Nasi reprezentativci u takvoj atmosferi su ocigledno podlegli pritisku.Kad ti neko 90min skandira dobro poznate parole potez Tomica ili bilo kog igraca moze biti ocekivan.

Svarce Neger

pre 14 godina

Sta sam sad propustio? Jaoooj, 'bem ti sljaku!
Sudeci prema vasim komentarima nisam ni morao da gledam. Znaci, toliko smo bili ocajni? Sto rece neko, ok je izgubiti u gostima ali mnogo je brate izgubiti sa 3:1 od reprezentacije koja je egal po kvalitetu a za "motiv" pri tome ne treba trositi reci.
Ko je kriv? Ovim redom, selektor (ne ume da ukomponuje tim i "svira" po notama), igraci "zvezdetine" (pola tima) koje guraju menadzeri, blejanje po kazinu i ko zna gde pred vaznu utakmicu (opet selektorova krivica sto ih ne kontrolise).
Nije kasno jos uvek, al' su sanse za plasman sada drasticno umanjene.

sportista

pre 14 godina

Dujkoviću se zahvaliti na saradnji, a UEFI ne dozvoliti da zažmuri na atmosferu, koja je na žalost redovna pojava kada sportisti iz Srbije nastupaju u "najljepšoj njihovoj"

Destruktor

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,a nasi su ocajno odigrali,ne pamtim kada sam ovako losu igru nasih gledao.Ostaje revans kod nas valjda ce se popraviti situacija u ekipi i da se revansiramo.Imamo igrace,nemamo tim jos uvek.

euskadi

pre 14 godina

prvi komentar mi nije prosao valda zato jer sam nahvalio hrvatske igrace, te se tako time ogrjesio o kodeks ponasanja, te takodjer nacionalno, vjerski rasno uvrijedio ekipu na forumu.no dobro nije bitno, decki su sve pokazali,nema se sta tu dodat.sto se tice takozvanih navijaca,nema se sta pricat,sramota.moram priznat,kolko su me igraci ucinili ponosnim, tolko me je sram skandiranja.pa zar mislite da ste time pomogli nasim nogometasima.ako je iko citao komentare na indeksu mogao je primjetiti da se vecina forumasa stidi takvih skandiranja.tako da mogu slobodno da kazem da to nije misljenje vecine.al ni onaj strijelac se nije proslavio.nego zasto nisu dosli igraci celsija ajaksa I ostale zvijezde.jedino sto vam valja je mali aleksic

Destruktor

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,a nasi su ocajno odigrali,ne pamtim kada sam ovako losu igru nasih gledao.Ostaje revans kod nas valjda ce se popraviti situacija u ekipi i da se revansiramo.Imamo igrace,nemamo tim jos uvek.

hmm

pre 14 godina

Pa posto vidim da svi bas gotive tu Partizanovu skolu fudbala, ja sam za to da ih pustimo neka sami igraju u reprezentaciji, ipak su to sve legende do legende. Ako mislite da partizanove babe trebaju da igraju neka igraju. Svaka cast Nemanji na potezu!

Аскоџа

pre 14 godina

Дујковић је нула од тренера. Играју му играчи који седе на клупи у нашим смешним клубовима.

sasa

pre 14 godina

pazite ovako,dokle god budu igrali igraci od menadzera ovako ce da prolazimo!hoce neko da mi kaze gde igraj gulan nikola zadnje 2,3 god ima najvise nastupa u reprezentaviji u klubu nije odigrao 2 utakmice...marko jovanovic to je posebna prica on je igrac kao partizana za koji nema 4 nastupa zadnje 3 god,zato je u reprezentaciji standardan..sulejmani jako,jako los!!!stevanovic uzas!!!moraju da igraju momci koji su standardni u svojim klubovima ne da igraju igraci od kojih drugi imaju interes..ali najveci primer za to su jovanovic i gulan!

roman empire

pre 14 godina

Cestitke komsije na zasluzenoj pobedi.Politika i sport zajedno ne idu,ja susrete sportskih klubova i selekcija nasih dveju drzava gledam iz iskljucivo sportskog aspekta.Niti sam euforican kada pobedimo,niti pljujem kad izgubimo,covek uvek treba biti realan i objektivan.

Pfc rules

pre 14 godina

Ma trebao je Lekic da zaigra u spicu,i da zove Perovica,uh da- on je igrao valjda.Mada to treba proveriti,i trebao je da zadnjeg igra Bogdanovic,a Isahu dati srpsko drzavljanstvo!
E oooonda bi ih svi zvezdini igraci razvalili,jer ipak oni imaju najbolju omladinsku skolu u evropi,to je jedina skola koja nije uzela nijednu jedinu titulu u svim kategorijama zadnjih 10 godina!!Nema im ravnih!

Kolubara

pre 14 godina

Sto se tice fudbala,zaista losa igra nase Srpske reprezantacije,a sto se tice navijaca Hrvatske i njihovih poruka Srbima sve mi je jasno,samo se nadam da ce i drugi ljudi razumeti te poruke!

Dejan

pre 14 godina

@ Sim

Zar vrijedi da se ista komentira ? Budala je bilo i biti ce ih. Sto im se manje paznje posvecuje prije ce odustati od degutantnih navijanja i huliganizma (na obje strane), jer im je to hrana i od toga zive.

Slavoljub iz Resnika

pre 14 godina

@ veerghoen

"Prijatelju", da li si Ti ozbiljan kada navodiš ime Marka Milinkovića u spisku igrača koji nedostaju? Pa taj, kao i Radoslav Petrović (i ostala kompanija njima slična) plaćaju da igraju u reprezentaciji... Tj. ne plaćaju oni, već njihovi "menadžeri", koji im zahvaljujući nastupima za reprezentaciju podižu cenu na tržištu i prodaju u inostrane klubove. Takav sistem već odavno funkcioniše u Srbiji, počev od kadetske reprezentacije, pa sve do A tima. Šta će pomenuti Petrović i Milinković na spisku istog, a da nema mesta za Ninkova i Stamenkovića?! To vređa zdrav razum, bez obzira da li sam crno- ili crveno-belo "obojen"!

mirq

pre 14 godina

Ova ekipa nije toliko losa samo je postavka igre pogresna. Sa ovim igracima najbolje bi funkcionisala formacija4-3-3 gde bi sulejmani i tadic igrali krilne napadace, mali aleksic spic a u veznom redu matic,ljajic i fejsa. Odbrana stevanovic jovanovic savic i gulan.

Боки

pre 14 godina

Сулејмани је стално падао. Изгледа да Пантелић има велики утицај на њега од како су у истом клубу.

sir

pre 14 godina

Šačica huligana provocirala je cijelu utakmicu, što je za svaku osudu. Međutim, nitko od vas ne spominje "mitraljez" proslavu pogotka vašeg Tomića. pozdrav iz Zadra.

FeboBG

pre 14 godina

U porazu se ne ponizi... Trebalo je prvo da se nauče ferpleju i čestitaju Hrvatima na zasluženoj pobedi a ne da onako pobegnu u svlačionicu.

Jeca

pre 14 godina

Pratim sve sto se pise na ovom forumu ali nikada ne ostavljam komentar ali posle ovoga srecna sam sto sam srpkinja. Ovi Hrvati su toliko jadni i iskompleksirani da je to strasno. Onim navijanjem "Ubij Srbina, Srbe na vrbe" dovoljno pokazuje o kakvim se huliganima i prostacima radi. Sramota !!!!!! Naravno i u Srbiji postoje takvi huligani ali ce oni odsluziti svoje, odali smo pocast francuzu, proglasili dan zalosti, a Hrvati se takvim huliganskim ponasanjem ponose...

Bron

pre 14 godina

Hrvati su poskazli kako se igra za drzavu i sta misle o Srbima.I da se nejavljaju sad kao Hrvati su kinjeni zlostavljani,Pescanik itd.A razmnazene zvezdice kakav Celzi,Ajaks Metalac je vrh za vas.I Dujkovic koji ima tim skuplji za 30 miliona evra i igra sa 3 zadnja vezna.I sa igracem vise nisu napaddali nece da trce igra svako za sebe.A ponasanje odma po Uefi direktno 5 godina supenzije iz svih takmicenja 90 minuta rasne,verske i nacionalne mrznje.

varazdinec

pre 14 godina

vasi puleni su pristojno ispraznili dzepove noc prije u kasinu hotela turist u kojem su odsjeli......dosao sam sinoc u kasino u 20.25 i vidio desetak "orlića" na cash pokeru i na ruletu.....i mogu reci da su u onih par sati koliko su tamo bili potrosili poprilicno kuna.....

nisu radili nikakav nered i mislim da su bili tamo do 23 sata.....

eto samo da vas informiram

gile bl

pre 14 godina

Alo kriticari a jel zna neko od vas da nisu igrali Obradovic,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Rajkovic,Brkic,Milinkovic...Dakle vise od pola ekipe.Imamo jos 4 utakmica,u igri su 12 bodova,drugo mesto nas vodi u barazu i to je to..Samo,treba malo razmisliti o buducoj saradnji sa Dujkovicem.4 utakmice a ocajna igra.Aleksic,Ljajic i Tadic su opaki igraci.pozdrav svima
(veerghoen, 13. oktobar 2009 20:48)


E ovo ne moze da nam bude izvlakusa jer njima ipak nisu igrali glavni igraci kao npr. Kalinic,Jelavic,Rakitic,Lovren...

Славко

pre 14 godina

Резултат и не чуди, ако узмемо у обзир чињеницу да у нашој репрезентацији играју играчи попут Марка Јовановића, којима репрезентација служи за стицање искуства (поменути играч у свом клубу ни не игра)... А није једини! Све док се буде плаћало играње у репрезентацији, резултати ће бити овакви какви јесу... Нажалост!

sasa

pre 14 godina

ljudi pa ovo je strasno!!marko jovanovic gde taj decko igra fudbal zadnje 3 god,sramno da vam takvi igraci igraju...sulejmani je stvarno jako slab i ima visak kilograma..sve u svemu jako lose momci,jako lose..

mare

pre 14 godina

el croat,

Sta ti pricas??

Ovo su najgore ekipe koje su moje oci videle. Neko mora da odgovara za ovo. Za nas igraju igraci koji ne znaju da igraju fudbal. To zaista mislim. Ja sam bolji od polovine njih a igram sasvim prosecno mali fudbal. Nije moguce da u Srbiji nema boljih od ovih NEZNALICA. Kako je moguce da igraju Bosancic, Tomic, Perovic, Stevanovic, Fejsa i naravno Gulan (bravurozna intervencija kod drugog gola - bolje da se sklonio mozda bi onda i promasili). A golman i bekovski par izgledaju ko da su juce prvi put videli loptu. Ovo je skandal i sprdnja sa navijacima. Sto se tice Hrvata situacija nije nista bolja. Vecina njih cak nije ni prosek. Sve u svemu ako se ijedna ekipa plasira na EP tamo ce da sluzi za popravljanje gol razlike.

Pozdrav,

zagreb_boy

pre 14 godina

aj jednom u zivotu da dozivim da naši nisu napuhani i da igraju. a to samo zato jer su im orlici uzeli medijsku zabavu inace bi izgubili sigurno!slavno naše, lako cemo!

BOJAN RS

pre 14 godina

Čestitke za Hrvatsku..zasluženo su nas pobjedili..nadam se da ćemo mi biti bolji u revanšu..Ima još dosta da se igra,da bi se donosili zaključci o konačnom plasmanu u ovoj grupi...

zeljko1980

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem da se igra bez sredine terena... 80% vremena smo igrali kao San Marino... samo ispucavali loptu napred... na koga idu one silne visoke lopte? Na Sulejmanija? koliko je on ono visok.. 1,50m ili 1,60m? Pod hitno zabraniti prenose engleske lige, ovi nasi pokusavaju igrati kao englezi.. na visoke lopte... a i onaj mali Ljajic je dobar.. samo sebičan... to se videlo protiv kipra.. a i danas... Videli smo A reprezentaciju protiv rumunije, igra bez visokih lopti... i odmah 5 komada... i jos mi nesto nije jasno... zasto ne igraju Tadic i Aleksic u prvoj postavi kad se vidi drastična razlika u igri kad oni igraju??? Puno pozdrava u nadi da ce doci bolje sutra za ove mlade razmažene zvezdice....

sim

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobeda Hrvatske. Ali mi je zanimljivo da niko osim Krešimira iz Zagreba ne komentariše ponašanje hrvatskih navijača.

Dobro smo prošli

pre 14 godina

Prepotentnost, umišljenost, lenjost, sebičnost.

Dujković - katastrofalan.
Ni na jednoj utakmici nema igre.
Mada, kada se prisetim, i Krčmarević je imao iste probleme, zar ne?

keš

pre 14 godina

komšije podjednake smo kvalitete,vjerujte i Badelj i Jajalo i Lovren itd. će da zaigraju u velikim klubovima kada Mamić odluči da ih proda,više smo željeli pobijedu,isprika zbog ružnog navijanja ipak samo grupice huligana.

Mihailo

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskom timu na zasluzenoj pobedi,nasi imaju previse driblera i umisljenih likova u timu koji ne kapiraju da je fudbal timska igra a morali bi,takodje,biti svesni svojih mogucnosti i da shvate da Hrvatski fudbaleri "nisu sisali vesla" i te kako znaju da barataju sa loptom,i neka su nas nokautirali,to nam je i trebalo da ukapiramo sta i koliko vredimo!Drugo polumvreme sam gledao na HRT2 i moram da se zahvalim hrvatskom komentatoru na vise nego korektnom i casnom izvestavanju,ovi nasi bi mogli malo da uce od coveka kako se radi posao!!!

Marko

pre 14 godina

Ne mogu da verujem sta vi pricate,krivi su kao Partizanovi igraci!?Navijam za Zvezdu ali Stankovic,Vidic,Zigic,Lukovic su davno otisli iz naseg kluba,a pustili smo takve talente kao sto su Milanovic,Djuricic,Cosic a sta je pa i ova nova uprava uradila po tom pitanju!?Krivo mi je sto neigraju oni sto znaju,pa ocigledno je da se Jovanovic,Gulan,Bosancic,Stevanovic guraju iako 2. i 3. imaju talenta...Matic nista nije pokazao,Tomic je bio odlican,Fejsa dobar u defanzivi,Ljajic i Aleksic su morali da igraju od pocetka,u Milanovicu smo dobili jos jednog dobrog defanzivca...golmana nazalost opet nemamo..

Иван-Ниш

pre 14 godina

Нисам хтео да коментаришем меч пре него што је одигран да не буде да баксузирам али оно што сам видео у преносима против Словачке и Кипра само је била најава овако нечег. Један води и дрибла док већина истог гледа. Одбрана је смешна до бола а врхунац је извођење аута. Траје по пола минута јер се извођачу нико не отвара. Надам се због играча какви су Љаљић, Алексић, Тадић, Матић и Сулејмани да ће Дујковић коначно да их укомпонује јер ово не личи на озбиљан тим.

Boki

pre 14 godina

Ova generacije je po imenima odlicna, ali po igri najgora od kad je ona generacija uspela da se kvalifikuje i napravi cudo na prvenstvu. Ako ovako nastave nece uspeti ni da se kvalifikuju, a kamo li da ponove uspehe pprethodnih generacijaa. Nemaju igru, zelju, a sto je najvaznije - nemaju SRCE!
A sto se tice napada na Djorica, sta reci, Hrvati su oduvek imali kompleks sto se ice nas, tako da ce ovu pobedu sigurno slaviti kao da su seniorski prvaci sveta, jedino sto njih nece biti u Juznoj Africi :)

hrvat iz mostara

pre 14 godina

zaslužena pobjeda hrvatske, a autoru teksta čestitam što je pisao o neprimjerenom slavlju kod gola srbije. isto čestitam komentatoru na htv-u koji je kritizirao navijače zbog nekoliko povika 'ubij srbina'...

veerghoen

pre 14 godina

Alo kriticari a jel zna neko od vas da nisu igrali Obradovic,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Rajkovic,Brkic,Milinkovic...Dakle vise od pola ekipe.Imamo jos 4 utakmica,u igri su 12 bodova,drugo mesto nas vodi u barazu i to je to..Samo,treba malo razmisliti o buducoj saradnji sa Dujkovicem.4 utakmice a ocajna igra.Aleksic,Ljajic i Tadic su opaki igraci.pozdrav svima

hijena1

pre 14 godina

Ja sam rekao i juce, ovo je najgora ekipa u zadnjih 10 god. Da sam na Dujkovicevom mestu vise nikad ne bih pozivao ove momke, osim mozda 2-3 igraca. Nema nista gore kad neko ko nema pojma misli da je odlican igrac. Ovde izgleda je za mladog igraca najbitnije da nekako dodje do partizana ili zvezde i mesto u mladoj reprezentaciji mu je zagarantovano. Pa sta su u dosadasnjem delu sezone pokazali Tomic,Ljajic,Fejsa,Jovanovic,Brezancic,Stevanovic,Aleksic,Matic,Gulan,Sulejmani i da ne nabrajam ostale. Ma nije ni bitno vazno da oni igraju u Partizanu,Mancesteru,Chelsiju samo nek se pojave na terenu a da igraju i trce cemo vec nac nekoga, mozda moju babu u boljoj je kondiciji.
Neverovatno...

bane

pre 14 godina

najbolje je da sa fejsom i stevanovicem se plasiramo ne ep.pa ljudi,mi koji redovno pratimo partizan znamo da ta dva momka su dva najgora igraca u istoriji partizana

srbin iz RS

pre 14 godina

Moram da priznam da su me bas razocarali,igra je bila katastrofalna.Dva dodavanja nisu mogli povazati.Ulaskom ljajica Alekica i Tadica malo se nesto projenilo
Al njaveci krivac je trener.Sa ovako mi igrom se ne moze dobiti druga postava san marina.....
bas sam razocaran....pOZzZz srbijo

sasa

pre 14 godina

Treba cestitati Hrvatskoj na pobedi i na tome sto su bili bolja ekipa... A za selektora Srbije, nema vise opravdanja, otkaz odmah...
Ne zato sto smo izgubili, nego zato sto je jasno da forsira neke igrace koji nista ne rade, i jasno je da ga je neko platio za to... On igra za neke menegzere a ne za reprezentaciju... I jasno se vidi... Napolje sa njim...

Ika 2

pre 14 godina

dujkovic je izgubio utakmicu, on nije ni svestan gde je njegova ekipa slaba. totalno ponizenje,hrvati su ruku na srce prosecna repka, a mi smo ih potcenili. i, zasluzeno su pobedili. mora da se dosta menja igraca, dok jos ima vremena.

Vlada Sabac

pre 14 godina

Nema ovde puno pametovanja,nego Tomic i Bosancic da isprate igrace koji se ubacuju iz drugog plana,a Perovicu odmah dodati partnera u napadu kad Sulejmani verovatno ni sam ne zna sta igra.

ogorcen

pre 14 godina

Ajde sad pljuvanje po igracima kako su kljakavi,kako nemaju pojma...sve ono isto sto ste govorili za A selekciju dok nije dosao Antic.
Jedini krivac je doticni selektor Dujkovic koji kao da je sa marsa.Kakva je to prevara.Mislim Fejsa i Bosancic da nam kreiraju igru dok Tadic sedi na klupi.Pa on da ima oci vec posle Kipra bi skontao da to tako ne ide.Sulejmani i Perovic na spicu?! Ma bravo selektore, resio si utakmicu,ali u njihovu korist.

nemanja

pre 14 godina

slabo ce ovaj tim da se proda pored ovakvih rezultata,a svi znamo da je to cilj..nikad veci tim nabedjenika nisam video..mrzi me da ih nabrajam,jedino je matic "kukolj" medju menadzerskim pulenima.uzas

torrente

pre 14 godina

mislim da sa ovim trenerom i ovakvom postavkom igre necemo daleko dogurati ,posle cetiri odograne utakmice vec je jasno da nesto debelo ne valja,ovo danas je bilo ocajno...cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na borbenosti

novinari

pre 14 godina

Ma kakv je on prst pokazao navijacima Partizana,sto pisete takve laze i samo stvarate losu atmosferu.Ako niste bili ni utakmici,nemojte ni da pisete o tome uopste.Nije pokazao prst nego je aplaudirao onima koji mu zvizde...

Anonymus

pre 14 godina

90% mladih reprezentacija su obicno tatini sinovi i/ili razmazeni manekeni. Malo je onih koji ovaj grb zasluzuju.

Gledajmo pozitivno, i nadajmo se da cemo nesto iz ovog poraza nauciti!

flego SRB

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Hrvatske, u svim segmentima igre smo Vas nadigrali.
Ušli ste napuhano u meč,kao da ste Brazil i to Vam se obilo u glavu. Vidimo se u Novom sadu.
(boki zg, 13. oktobar 2009 19:32)
E svaka ti cast za komentar.Potpuno si u pravu.Iz aviona se vidi koliko su nasi igraci umisljeni,a da pri tom veze sa fudbalom nemaju. Onaj mali Tomic odigra jednu dobru utakmicu protiv nekih levaka u nasoj (jadnoj) ligi i misli da je Mesi (koji usput ni 1% ne glumi zvezdu u odnosu na ovog naseg nesrecnika)... Nazalost i ostali su slicni pomenutom,tako da od plasmana 100% NEMA NISTA!!!! Zivi bili pa videli... pozzzz

dan

pre 14 godina

cestitke Hrvatima i hvala im..mislim da je bas ovo trebalo nasim klincima da se malo spuste na zemlju..malo su se natripovali da su neki igraci,a suv prosek..mozda ce ovo malo da ih drmne,a Hrvati ni ne znaju da su nam mozda ucinili i uslugu :)..

Wabbit

pre 14 godina

Nije strasno sto smo izgubili, ali je igra zabrinjavajuca... Nismo pokazali nista ni protiv Izraela, ni protiv Slovacke, ni protiv Kipra, ni danas protiv Hrvatske (protiv Norveske nisam gledao)

al

pre 14 godina

Sta porazena, odvaljena! Primiti tri gola od tima koji je direktan konkurent za dalje kvalifikacije je mnogo. Usli su u utakmicu kukavicki a to pokazuje i odnos nacinjenih prekrsaja tj broj pokazanih kartona. Mi samo jedan zuti a Hrvati 4 plus jedan crveni. Sramota i ovako se ne brane boje zemlje koju volite. Dujkovic je takodje po meni veliki promasaj i istrosen trener. Cisto sumnjam u njegova trenerska dela, treba dati sansu mladjim, perspektivnijim trenerima.

Hogar

pre 14 godina

@Ofk u napad

Kada ces ti da posaljes za bilo kog sportistu ili ekipu pozitivan komentar. Imas li problem sasamim sobom??????

Kada je bio Pizon selektor i kada su igrali Stojkovic, Lukovic, Basta, Bisevac. Kovacevic, Jankovic reprezentacija je bila druga u Evropi.danas kada igraju Fejsa, Bosancic, Gulan, Sulejmani. Ljajic, Tomic,Stevanovic pitomvi "najbolje skole fudbala" u Evropi od EP nema nista. Sreca i za A reprezentaciju sto igraju igraci iz najveceg kluba sa ovih prostora inace da je suprotne gledali bi JAfriku samo na Discovery chane4l.Da nas jedna ispod proseka reprezxentacija razvali to je sramota

el croat

pre 14 godina

prejaki Badelj i Jajalo su prevaga,susjedi imate opet nekoliko odličnih igrača,isprika zbog ružnog navijanja ipak grupice navijača,jaki opako smo jaki i mi i vi.

zzzzz

pre 14 godina

Sramotan gest Tomica. Za ovo treba lepo da bude dobrano kaznjen, da mu ne pada vise na pamet da bruka zemlju za koju igra.
Inace, da nije valjalo - nije, ali, po stoti put - u mladjim kategorijama rezultat ne bi smeo da bude bitan. Sta imaju Madjari od polufinala na SP do 20 godina, ako niko od tih mladih ne postane igrac, kao sto je bivalo sa nekim nasim generacijama u mnogim sportovima? Zato, ne treba se opterecivati rezultatom ili plasmanom na velika takmicenja - sve je to lepo, ali je kljucna stvar da ti momci mogu nesto da nauce. A cini mi se da trenutno nemaju sta...

strucnjak bez posla

pre 14 godina

Pa kad ce nasi treneri prestati da igraju defanzivni fudbal.Srbi ne znaju da se brane,samo ih je trebalo motivisati (sto nije tesko protiv Hrvatske),staviti na prave pozicije i to je to.Ali ne,moramo mi neku toplu vodu da izmislimo.Sto se tice igraca,lose im je ono mnogo,mozda 2 il 3 na nivou al mnogo su nafurani....

milos

pre 14 godina

Ovo je pravi samar i veliko razocarenje za srpsku reprezentaciju.Igrali smo ocajno i zasluzeno izgubili.Sto je najcrnje i na prethodnr tri utakmice smo igrali ovako!!!!
Sva srece pa moze jios uvek nesto da se izvuce!!!
Ne znam da li je kriv Dujkovic ili ove nase razmazene zvezdice?!Ali moje skromno misljenje da od pocetka treba da igraju Tadic,Ljajic i Aleksic(U paru sa Perovicem) a Sulejmanija na bok,nesto slicno sto igra A reprezentacija>

St. Dejan

pre 14 godina

Gulan, Stevanović, Jovanović, Fejsa, Tomić, Bosančić, Sulejmani, Ljajić...Fali samo još Raća Petrović da utisak bude kompletan, i sve govori.

A tu je negde i Danijela Aleksić.

Da ne bi Duleta Tadića ovi "kreativci" ne bi dali gol ni da su tri dana igrali.

Svećenik_Špira

pre 14 godina

Dobro,to je realno mada i onih 6:2 usred Beograda je isto bilo realno.Nije niti cudno da se velica nerjesen rezultat Saviceviceve generacije.To je stvarno cudo.

Srbija RBB

pre 14 godina

Realno,od ovoga vece sramote ne moze da bude...Da sam selektor odmah bi podneo ostavku..Sa ovakvim timom da izgubimo od nekih tamo levata koji treniraju i igraju fudbal po obliznjim sumarcima i deponijama....Sramota

ofk u napad

pre 14 godina

To je nasha buducnost Dujkovic,Djora,FSS,Tole..samo se vi zavaravajte Antic je nizom srecnih okolnosti i vishe na iskustvo izgurao sve ovo....vidimo se u Africi

krešimir

pre 14 godina

šteta kaj nisu na kratko prekinuli utakmicu u prvom poluvremenu i šmrkom zbrisali one fašističke huligane sa stadiona, pa da normalan narod nastavi gledat tekmu. ja sam gledal na televiziji i bilo mi je muka. imam 23 godine i purger sam. pol tih huligana je mlađe neg ja i imaju još itekak za učit u životu a ostali su s fronte minhen-frankfurt. ne bi imal ništ protiv da nam uefa opali kaznu, pa da se zna kaj slijedi nakon neprimjerenih uzvika. izgleda da jedino takve mjere mogu potaknut impotentne političare da nekaj poduzmu. no, jedini problem je taj kaj su ti koraci minijaturni.
pozdrav iz zagreba!

mua

pre 14 godina

Pa Dujkovicu koja je ono postavka u prvom poluvremenu. Kakav uzas... Sta li je on hteo. Ceo tim u odbrani, Sulejmani u napadu, a sredine neemaaaa. Po njemu smo izgleda trebali da igramo sa 11 golmana.

bf

pre 14 godina

Jednom recju...luzeri!
Nisam ni hteo da gledam drugo poluvreme koliko su jadni bili i koliko su me razocarali!
Polovina kvalifikacija je odigrano a oni sa utakmicom vise vec zaostaju.......cao EP!

boki zg

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Hrvatske, u svim segmentima igre smo Vas nadigrali.
Ušli ste napuhano u meč,kao da ste Brazil i to Vam se obilo u glavu. Vidimo se u Novom sadu.

krešimir

pre 14 godina

šteta kaj nisu na kratko prekinuli utakmicu u prvom poluvremenu i šmrkom zbrisali one fašističke huligane sa stadiona, pa da normalan narod nastavi gledat tekmu. ja sam gledal na televiziji i bilo mi je muka. imam 23 godine i purger sam. pol tih huligana je mlađe neg ja i imaju još itekak za učit u životu a ostali su s fronte minhen-frankfurt. ne bi imal ništ protiv da nam uefa opali kaznu, pa da se zna kaj slijedi nakon neprimjerenih uzvika. izgleda da jedino takve mjere mogu potaknut impotentne političare da nekaj poduzmu. no, jedini problem je taj kaj su ti koraci minijaturni.
pozdrav iz zagreba!

boki zg

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Hrvatske, u svim segmentima igre smo Vas nadigrali.
Ušli ste napuhano u meč,kao da ste Brazil i to Vam se obilo u glavu. Vidimo se u Novom sadu.

St. Dejan

pre 14 godina

Gulan, Stevanović, Jovanović, Fejsa, Tomić, Bosančić, Sulejmani, Ljajić...Fali samo još Raća Petrović da utisak bude kompletan, i sve govori.

A tu je negde i Danijela Aleksić.

Da ne bi Duleta Tadića ovi "kreativci" ne bi dali gol ni da su tri dana igrali.

bf

pre 14 godina

Jednom recju...luzeri!
Nisam ni hteo da gledam drugo poluvreme koliko su jadni bili i koliko su me razocarali!
Polovina kvalifikacija je odigrano a oni sa utakmicom vise vec zaostaju.......cao EP!

dan

pre 14 godina

cestitke Hrvatima i hvala im..mislim da je bas ovo trebalo nasim klincima da se malo spuste na zemlju..malo su se natripovali da su neki igraci,a suv prosek..mozda ce ovo malo da ih drmne,a Hrvati ni ne znaju da su nam mozda ucinili i uslugu :)..

Wabbit

pre 14 godina

Nije strasno sto smo izgubili, ali je igra zabrinjavajuca... Nismo pokazali nista ni protiv Izraela, ni protiv Slovacke, ni protiv Kipra, ni danas protiv Hrvatske (protiv Norveske nisam gledao)

milos

pre 14 godina

Ovo je pravi samar i veliko razocarenje za srpsku reprezentaciju.Igrali smo ocajno i zasluzeno izgubili.Sto je najcrnje i na prethodnr tri utakmice smo igrali ovako!!!!
Sva srece pa moze jios uvek nesto da se izvuce!!!
Ne znam da li je kriv Dujkovic ili ove nase razmazene zvezdice?!Ali moje skromno misljenje da od pocetka treba da igraju Tadic,Ljajic i Aleksic(U paru sa Perovicem) a Sulejmanija na bok,nesto slicno sto igra A reprezentacija>

flego SRB

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Hrvatske, u svim segmentima igre smo Vas nadigrali.
Ušli ste napuhano u meč,kao da ste Brazil i to Vam se obilo u glavu. Vidimo se u Novom sadu.
(boki zg, 13. oktobar 2009 19:32)
E svaka ti cast za komentar.Potpuno si u pravu.Iz aviona se vidi koliko su nasi igraci umisljeni,a da pri tom veze sa fudbalom nemaju. Onaj mali Tomic odigra jednu dobru utakmicu protiv nekih levaka u nasoj (jadnoj) ligi i misli da je Mesi (koji usput ni 1% ne glumi zvezdu u odnosu na ovog naseg nesrecnika)... Nazalost i ostali su slicni pomenutom,tako da od plasmana 100% NEMA NISTA!!!! Zivi bili pa videli... pozzzz

varazdinec

pre 14 godina

vasi puleni su pristojno ispraznili dzepove noc prije u kasinu hotela turist u kojem su odsjeli......dosao sam sinoc u kasino u 20.25 i vidio desetak "orlića" na cash pokeru i na ruletu.....i mogu reci da su u onih par sati koliko su tamo bili potrosili poprilicno kuna.....

nisu radili nikakav nered i mislim da su bili tamo do 23 sata.....

eto samo da vas informiram

zzzzz

pre 14 godina

Sramotan gest Tomica. Za ovo treba lepo da bude dobrano kaznjen, da mu ne pada vise na pamet da bruka zemlju za koju igra.
Inace, da nije valjalo - nije, ali, po stoti put - u mladjim kategorijama rezultat ne bi smeo da bude bitan. Sta imaju Madjari od polufinala na SP do 20 godina, ako niko od tih mladih ne postane igrac, kao sto je bivalo sa nekim nasim generacijama u mnogim sportovima? Zato, ne treba se opterecivati rezultatom ili plasmanom na velika takmicenja - sve je to lepo, ali je kljucna stvar da ti momci mogu nesto da nauce. A cini mi se da trenutno nemaju sta...

mua

pre 14 godina

Pa Dujkovicu koja je ono postavka u prvom poluvremenu. Kakav uzas... Sta li je on hteo. Ceo tim u odbrani, Sulejmani u napadu, a sredine neemaaaa. Po njemu smo izgleda trebali da igramo sa 11 golmana.

Srbija RBB

pre 14 godina

Realno,od ovoga vece sramote ne moze da bude...Da sam selektor odmah bi podneo ostavku..Sa ovakvim timom da izgubimo od nekih tamo levata koji treniraju i igraju fudbal po obliznjim sumarcima i deponijama....Sramota

hrvat iz mostara

pre 14 godina

zaslužena pobjeda hrvatske, a autoru teksta čestitam što je pisao o neprimjerenom slavlju kod gola srbije. isto čestitam komentatoru na htv-u koji je kritizirao navijače zbog nekoliko povika 'ubij srbina'...

Hogar

pre 14 godina

@Ofk u napad

Kada ces ti da posaljes za bilo kog sportistu ili ekipu pozitivan komentar. Imas li problem sasamim sobom??????

Kada je bio Pizon selektor i kada su igrali Stojkovic, Lukovic, Basta, Bisevac. Kovacevic, Jankovic reprezentacija je bila druga u Evropi.danas kada igraju Fejsa, Bosancic, Gulan, Sulejmani. Ljajic, Tomic,Stevanovic pitomvi "najbolje skole fudbala" u Evropi od EP nema nista. Sreca i za A reprezentaciju sto igraju igraci iz najveceg kluba sa ovih prostora inace da je suprotne gledali bi JAfriku samo na Discovery chane4l.Da nas jedna ispod proseka reprezxentacija razvali to je sramota

Anonymus

pre 14 godina

90% mladih reprezentacija su obicno tatini sinovi i/ili razmazeni manekeni. Malo je onih koji ovaj grb zasluzuju.

Gledajmo pozitivno, i nadajmo se da cemo nesto iz ovog poraza nauciti!

sasa

pre 14 godina

Treba cestitati Hrvatskoj na pobedi i na tome sto su bili bolja ekipa... A za selektora Srbije, nema vise opravdanja, otkaz odmah...
Ne zato sto smo izgubili, nego zato sto je jasno da forsira neke igrace koji nista ne rade, i jasno je da ga je neko platio za to... On igra za neke menegzere a ne za reprezentaciju... I jasno se vidi... Napolje sa njim...

Mihailo

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskom timu na zasluzenoj pobedi,nasi imaju previse driblera i umisljenih likova u timu koji ne kapiraju da je fudbal timska igra a morali bi,takodje,biti svesni svojih mogucnosti i da shvate da Hrvatski fudbaleri "nisu sisali vesla" i te kako znaju da barataju sa loptom,i neka su nas nokautirali,to nam je i trebalo da ukapiramo sta i koliko vredimo!Drugo polumvreme sam gledao na HRT2 i moram da se zahvalim hrvatskom komentatoru na vise nego korektnom i casnom izvestavanju,ovi nasi bi mogli malo da uce od coveka kako se radi posao!!!

Cro_at

pre 14 godina

Hrvatska je odigrala odlicnu utakmicu. S obzirom na imena igrača srbijanske repke,ocekivao sam mnogo vise od njih u ovoj utakmici. Rekao bih,sve 5 osim navijanja; povicima "ubij Srbina,za dom spremni, cetničke p***e,Srbe na vrbe" nema mjesta u 21. vijeku,a kamoli na tribinama! Varate se ako mislite da se "Hrvati ponose tim povicima",kako tu pojedinci sugeriraju. Taj dio navijackog folklora treba sto prije iskorijeniti. No,ocekujem da ce slicno biti i na uzvratu,dakle da vasi navijaci nece ostati duzni za ovo. Sretno vam jos jednom bilo na SP-u. Pozz!

sportista

pre 14 godina

Dujkoviću se zahvaliti na saradnji, a UEFI ne dozvoliti da zažmuri na atmosferu, koja je na žalost redovna pojava kada sportisti iz Srbije nastupaju u "najljepšoj njihovoj"

hijena1

pre 14 godina

Ja sam rekao i juce, ovo je najgora ekipa u zadnjih 10 god. Da sam na Dujkovicevom mestu vise nikad ne bih pozivao ove momke, osim mozda 2-3 igraca. Nema nista gore kad neko ko nema pojma misli da je odlican igrac. Ovde izgleda je za mladog igraca najbitnije da nekako dodje do partizana ili zvezde i mesto u mladoj reprezentaciji mu je zagarantovano. Pa sta su u dosadasnjem delu sezone pokazali Tomic,Ljajic,Fejsa,Jovanovic,Brezancic,Stevanovic,Aleksic,Matic,Gulan,Sulejmani i da ne nabrajam ostale. Ma nije ni bitno vazno da oni igraju u Partizanu,Mancesteru,Chelsiju samo nek se pojave na terenu a da igraju i trce cemo vec nac nekoga, mozda moju babu u boljoj je kondiciji.
Neverovatno...

roman empire

pre 14 godina

Cestitke komsije na zasluzenoj pobedi.Politika i sport zajedno ne idu,ja susrete sportskih klubova i selekcija nasih dveju drzava gledam iz iskljucivo sportskog aspekta.Niti sam euforican kada pobedimo,niti pljujem kad izgubimo,covek uvek treba biti realan i objektivan.

Ika 2

pre 14 godina

dujkovic je izgubio utakmicu, on nije ni svestan gde je njegova ekipa slaba. totalno ponizenje,hrvati su ruku na srce prosecna repka, a mi smo ih potcenili. i, zasluzeno su pobedili. mora da se dosta menja igraca, dok jos ima vremena.

srbin iz RS

pre 14 godina

Moram da priznam da su me bas razocarali,igra je bila katastrofalna.Dva dodavanja nisu mogli povazati.Ulaskom ljajica Alekica i Tadica malo se nesto projenilo
Al njaveci krivac je trener.Sa ovako mi igrom se ne moze dobiti druga postava san marina.....
bas sam razocaran....pOZzZz srbijo

al

pre 14 godina

Sta porazena, odvaljena! Primiti tri gola od tima koji je direktan konkurent za dalje kvalifikacije je mnogo. Usli su u utakmicu kukavicki a to pokazuje i odnos nacinjenih prekrsaja tj broj pokazanih kartona. Mi samo jedan zuti a Hrvati 4 plus jedan crveni. Sramota i ovako se ne brane boje zemlje koju volite. Dujkovic je takodje po meni veliki promasaj i istrosen trener. Cisto sumnjam u njegova trenerska dela, treba dati sansu mladjim, perspektivnijim trenerima.

ogorcen

pre 14 godina

Ajde sad pljuvanje po igracima kako su kljakavi,kako nemaju pojma...sve ono isto sto ste govorili za A selekciju dok nije dosao Antic.
Jedini krivac je doticni selektor Dujkovic koji kao da je sa marsa.Kakva je to prevara.Mislim Fejsa i Bosancic da nam kreiraju igru dok Tadic sedi na klupi.Pa on da ima oci vec posle Kipra bi skontao da to tako ne ide.Sulejmani i Perovic na spicu?! Ma bravo selektore, resio si utakmicu,ali u njihovu korist.

el croat

pre 14 godina

prejaki Badelj i Jajalo su prevaga,susjedi imate opet nekoliko odličnih igrača,isprika zbog ružnog navijanja ipak grupice navijača,jaki opako smo jaki i mi i vi.

sir

pre 14 godina

Šačica huligana provocirala je cijelu utakmicu, što je za svaku osudu. Međutim, nitko od vas ne spominje "mitraljez" proslavu pogotka vašeg Tomića. pozdrav iz Zadra.

Jeca

pre 14 godina

Pratim sve sto se pise na ovom forumu ali nikada ne ostavljam komentar ali posle ovoga srecna sam sto sam srpkinja. Ovi Hrvati su toliko jadni i iskompleksirani da je to strasno. Onim navijanjem "Ubij Srbina, Srbe na vrbe" dovoljno pokazuje o kakvim se huliganima i prostacima radi. Sramota !!!!!! Naravno i u Srbiji postoje takvi huligani ali ce oni odsluziti svoje, odali smo pocast francuzu, proglasili dan zalosti, a Hrvati se takvim huliganskim ponasanjem ponose...

FeboBG

pre 14 godina

U porazu se ne ponizi... Trebalo je prvo da se nauče ferpleju i čestitaju Hrvatima na zasluženoj pobedi a ne da onako pobegnu u svlačionicu.

ofk u napad

pre 14 godina

To je nasha buducnost Dujkovic,Djora,FSS,Tole..samo se vi zavaravajte Antic je nizom srecnih okolnosti i vishe na iskustvo izgurao sve ovo....vidimo se u Africi

nemanja

pre 14 godina

slabo ce ovaj tim da se proda pored ovakvih rezultata,a svi znamo da je to cilj..nikad veci tim nabedjenika nisam video..mrzi me da ih nabrajam,jedino je matic "kukolj" medju menadzerskim pulenima.uzas

Drogba

pre 14 godina

Navijac sam Hrvatske ali mi je drago da je Srbija na SP...i volio bih da normalni ljudi ne obracaju paznju na razne polupismene idiote sa obje strane koji propagiraju mrznju i koji samo traze povod za provokaciju, pljuvanje po drugom i ispucavanje vlastitih frustracija. Pozz svim normalnim ljudima, a znam da ih svugdje ima dovoljno!!

from_HR

pre 14 godina

Ovako: prije svega, isprike sto ste morali slusat napaljenost grupe nasih tzv. navijaca i njihove neprimjerene poruke. U svakom zitu ima kukolja, a eto nas se kukolj sabrao na utakmici s vama da izlijeci komplekse. Ipak, primjetno je da s godinama tog kukolja ima sve manje, sto daje neku nadu za buducnost.

A sad utakmica: moram priznat da me igra vase momcadi razocarala, jer ste jaki po imenima, tj. klubovima, pa sam vise ocekivao i mislio da ste favoriti. Ipak, napisao sam jucer da nasi igraci, iako nisu u velikim klubovima, ne znaci da nisu kvalitetni, vec da ih, ili Dinamo ili Hajduk jos ne zele prodat, ili jednostavno nisu vidjeni od skauta nekog stranog kluba. Ipak se radi o mladim igracima koji se tek trebaju dokazat. Nasi su igrali dobro i pokazali veci stupanj zalaganja na terenu. Vasi igraci su mi izgledali totalno neuigrani. Jel to posljedica rada izbornika, ili nesto drugo, vi bolje znate. Jos jedanput, isprike za "navijanje". Poz

Bron

pre 14 godina

Hrvati su poskazli kako se igra za drzavu i sta misle o Srbima.I da se nejavljaju sad kao Hrvati su kinjeni zlostavljani,Pescanik itd.A razmnazene zvezdice kakav Celzi,Ajaks Metalac je vrh za vas.I Dujkovic koji ima tim skuplji za 30 miliona evra i igra sa 3 zadnja vezna.I sa igracem vise nisu napaddali nece da trce igra svako za sebe.A ponasanje odma po Uefi direktno 5 godina supenzije iz svih takmicenja 90 minuta rasne,verske i nacionalne mrznje.

keš

pre 14 godina

komšije podjednake smo kvalitete,vjerujte i Badelj i Jajalo i Lovren itd. će da zaigraju u velikim klubovima kada Mamić odluči da ih proda,više smo željeli pobijedu,isprika zbog ružnog navijanja ipak samo grupice huligana.

mare

pre 14 godina

el croat,

Sta ti pricas??

Ovo su najgore ekipe koje su moje oci videle. Neko mora da odgovara za ovo. Za nas igraju igraci koji ne znaju da igraju fudbal. To zaista mislim. Ja sam bolji od polovine njih a igram sasvim prosecno mali fudbal. Nije moguce da u Srbiji nema boljih od ovih NEZNALICA. Kako je moguce da igraju Bosancic, Tomic, Perovic, Stevanovic, Fejsa i naravno Gulan (bravurozna intervencija kod drugog gola - bolje da se sklonio mozda bi onda i promasili). A golman i bekovski par izgledaju ko da su juce prvi put videli loptu. Ovo je skandal i sprdnja sa navijacima. Sto se tice Hrvata situacija nije nista bolja. Vecina njih cak nije ni prosek. Sve u svemu ako se ijedna ekipa plasira na EP tamo ce da sluzi za popravljanje gol razlike.

Pozdrav,

torrente

pre 14 godina

mislim da sa ovim trenerom i ovakvom postavkom igre necemo daleko dogurati ,posle cetiri odograne utakmice vec je jasno da nesto debelo ne valja,ovo danas je bilo ocajno...cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na borbenosti

gile bl

pre 14 godina

Alo kriticari a jel zna neko od vas da nisu igrali Obradovic,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Rajkovic,Brkic,Milinkovic...Dakle vise od pola ekipe.Imamo jos 4 utakmica,u igri su 12 bodova,drugo mesto nas vodi u barazu i to je to..Samo,treba malo razmisliti o buducoj saradnji sa Dujkovicem.4 utakmice a ocajna igra.Aleksic,Ljajic i Tadic su opaki igraci.pozdrav svima
(veerghoen, 13. oktobar 2009 20:48)


E ovo ne moze da nam bude izvlakusa jer njima ipak nisu igrali glavni igraci kao npr. Kalinic,Jelavic,Rakitic,Lovren...

DINAMO - ZAGREB

pre 14 godina

Pratim sve sto se pise na ovom forumu ali nikada ne ostavljam komentar ali posle ovoga srecna sam sto sam srpkinja. Ovi Hrvati su toliko jadni i iskompleksirani da je to strasno. Onim navijanjem "Ubij Srbina, Srbe na vrbe" dovoljno pokazuje o kakvim se huliganima i prostacima radi. Sramota !!!!!! Naravno i u Srbiji postoje takvi huligani ali ce oni odsluziti svoje, odali smo pocast francuzu, proglasili dan zalosti, a Hrvati se takvim huliganskim ponasanjem ponose...
(Jeca, 13. oktobar 2009 21:27)

E pa draga Jeco nisu Hrvati iskompleksirani a niti ponosni na huligane.... Nažalost ovakvim svojim komentarima samo podgrijavaš tenzije. I ja sam ponosan što sam Hrvat a ti što si Srpkinja i ajmo jedno drugome međusobno česititati na činjenicu za koju smo najmanje zaslužni... Vi ste odali počast Tatonu i to je uredu ali nisam još vidio kod Vas ali niti u jednoj državi u regiji zatvore pune huligana i sličnih probisvjeta... Dakle ne trči pred rudu sa izjavama tj. ocijenama. Da je državama stalo iskreno do te borbe sa tim ljudskim talogom odavno bi se ona time bavila, a ovako stalno pričamo o posljedicama a ne uzrocima. I ja sam prije par mjeseci gledao vaterpolo Partizan-Jug i što se je skandiralo "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata" i nisam vidio Vas moraliste da to spominjete. Dakle edukacijom od malih nogu i strogim zakonima se trebamo svi boriti protiv tih nasilnika jer to nisu navijači.. a ne ovako samo na verbalnoj razini.... Pozdrav i sretno na svjetskome...

Kolubara

pre 14 godina

Sto se tice fudbala,zaista losa igra nase Srpske reprezantacije,a sto se tice navijaca Hrvatske i njihovih poruka Srbima sve mi je jasno,samo se nadam da ce i drugi ljudi razumeti te poruke!

markozgb

pre 14 godina

Vaša repka je sinoć igrala loše i nije se baš moglo vidjet da je to momčad sastavljena od internacionalni zvjezdica...U većini postova,pljujete po Nemanji Tomiću,no, jučer je jedini pokazao da nešto zna.Nije loš ni onaj Tadić što je ušao u igru u drugom dijelu,a vidi se i da mali Adem zna...Puno više sam očekivao od Sulejmanija,a što se tiče igre N.Matića,tu se nema šta dodat..Malo ste ga precijenili..A i repku ste malo precijenili..Nemate veznjaka kao što je naš Badelj(opet kažem,ko zna koliko bi Ljajić pokazao da je bio od početka),ni napadača kao što je Kramarić(18 godina)..Što se tiče navijanja,moram priznati da je i meni u određenim trenucima bilo neugodno,a Tomićeva proslava pogotka je također neumjesna..No,nemojmo moralizirati previše,isto stvari će se događati na uzvratu u N.Sadu,stoga bi bilo neumjesno da se bilo koja strana tuži na šovinizam.To je za osudu,al tako je kako je..Uglavnom, ne loša utakmica,ima tu potencijala,kojeg treba brusiti,a ukoliko se dečki nastave razvijati pravim putem,nema zime za balkanski nogomet..
pozdrav...

euskadi

pre 14 godina

prvi komentar mi nije prosao valda zato jer sam nahvalio hrvatske igrace, te se tako time ogrjesio o kodeks ponasanja, te takodjer nacionalno, vjerski rasno uvrijedio ekipu na forumu.no dobro nije bitno, decki su sve pokazali,nema se sta tu dodat.sto se tice takozvanih navijaca,nema se sta pricat,sramota.moram priznat,kolko su me igraci ucinili ponosnim, tolko me je sram skandiranja.pa zar mislite da ste time pomogli nasim nogometasima.ako je iko citao komentare na indeksu mogao je primjetiti da se vecina forumasa stidi takvih skandiranja.tako da mogu slobodno da kazem da to nije misljenje vecine.al ni onaj strijelac se nije proslavio.nego zasto nisu dosli igraci celsija ajaksa I ostale zvijezde.jedino sto vam valja je mali aleksic

Vlada Sabac

pre 14 godina

Nema ovde puno pametovanja,nego Tomic i Bosancic da isprate igrace koji se ubacuju iz drugog plana,a Perovicu odmah dodati partnera u napadu kad Sulejmani verovatno ni sam ne zna sta igra.

novinari

pre 14 godina

Ma kakv je on prst pokazao navijacima Partizana,sto pisete takve laze i samo stvarate losu atmosferu.Ako niste bili ni utakmici,nemojte ni da pisete o tome uopste.Nije pokazao prst nego je aplaudirao onima koji mu zvizde...

Иван-Ниш

pre 14 godina

Нисам хтео да коментаришем меч пре него што је одигран да не буде да баксузирам али оно што сам видео у преносима против Словачке и Кипра само је била најава овако нечег. Један води и дрибла док већина истог гледа. Одбрана је смешна до бола а врхунац је извођење аута. Траје по пола минута јер се извођачу нико не отвара. Надам се због играча какви су Љаљић, Алексић, Тадић, Матић и Сулејмани да ће Дујковић коначно да их укомпонује јер ово не личи на озбиљан тим.

Destruktor

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,a nasi su ocajno odigrali,ne pamtim kada sam ovako losu igru nasih gledao.Ostaje revans kod nas valjda ce se popraviti situacija u ekipi i da se revansiramo.Imamo igrace,nemamo tim jos uvek.

zagreb_boy

pre 14 godina

aj jednom u zivotu da dozivim da naši nisu napuhani i da igraju. a to samo zato jer su im orlici uzeli medijsku zabavu inace bi izgubili sigurno!slavno naše, lako cemo!

Боки

pre 14 godina

Сулејмани је стално падао. Изгледа да Пантелић има велики утицај на њега од како су у истом клубу.

Dobro smo prošli

pre 14 godina

Prepotentnost, umišljenost, lenjost, sebičnost.

Dujković - katastrofalan.
Ni na jednoj utakmici nema igre.
Mada, kada se prisetim, i Krčmarević je imao iste probleme, zar ne?

Pfc rules

pre 14 godina

Ma trebao je Lekic da zaigra u spicu,i da zove Perovica,uh da- on je igrao valjda.Mada to treba proveriti,i trebao je da zadnjeg igra Bogdanovic,a Isahu dati srpsko drzavljanstvo!
E oooonda bi ih svi zvezdini igraci razvalili,jer ipak oni imaju najbolju omladinsku skolu u evropi,to je jedina skola koja nije uzela nijednu jedinu titulu u svim kategorijama zadnjih 10 godina!!Nema im ravnih!

Неша србин

pre 14 godina

Скандалозно лоша игра наше репрезентације. Ајде што и немају баш талента као раније генерације, што немају реално квалитетну звезду тима али онаква бескрвност индолентност и незалагање за разлику од А репрезентације нпр. и то у једној јако битној утакмици за нас (не само због квалификација), ту по мени неко треба дебело да одговара! Прво Дујковић који је селектовао прву 11-ицу по врло чудном критеријуму. Љајић, Тадић и Алексић на клупи!? Ту нешто дебело "смрди"

bane

pre 14 godina

najbolje je da sa fejsom i stevanovicem se plasiramo ne ep.pa ljudi,mi koji redovno pratimo partizan znamo da ta dva momka su dva najgora igraca u istoriji partizana

sasa

pre 14 godina

pazite ovako,dokle god budu igrali igraci od menadzera ovako ce da prolazimo!hoce neko da mi kaze gde igraj gulan nikola zadnje 2,3 god ima najvise nastupa u reprezentaviji u klubu nije odigrao 2 utakmice...marko jovanovic to je posebna prica on je igrac kao partizana za koji nema 4 nastupa zadnje 3 god,zato je u reprezentaciji standardan..sulejmani jako,jako los!!!stevanovic uzas!!!moraju da igraju momci koji su standardni u svojim klubovima ne da igraju igraci od kojih drugi imaju interes..ali najveci primer za to su jovanovic i gulan!

sim

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobeda Hrvatske. Ali mi je zanimljivo da niko osim Krešimira iz Zagreba ne komentariše ponašanje hrvatskih navijača.

zeljko1980

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem da se igra bez sredine terena... 80% vremena smo igrali kao San Marino... samo ispucavali loptu napred... na koga idu one silne visoke lopte? Na Sulejmanija? koliko je on ono visok.. 1,50m ili 1,60m? Pod hitno zabraniti prenose engleske lige, ovi nasi pokusavaju igrati kao englezi.. na visoke lopte... a i onaj mali Ljajic je dobar.. samo sebičan... to se videlo protiv kipra.. a i danas... Videli smo A reprezentaciju protiv rumunije, igra bez visokih lopti... i odmah 5 komada... i jos mi nesto nije jasno... zasto ne igraju Tadic i Aleksic u prvoj postavi kad se vidi drastična razlika u igri kad oni igraju??? Puno pozdrava u nadi da ce doci bolje sutra za ove mlade razmažene zvezdice....

Аскоџа

pre 14 godina

Дујковић је нула од тренера. Играју му играчи који седе на клупи у нашим смешним клубовима.

BOJAN RS

pre 14 godina

Čestitke za Hrvatsku..zasluženo su nas pobjedili..nadam se da ćemo mi biti bolji u revanšu..Ima još dosta da se igra,da bi se donosili zaključci o konačnom plasmanu u ovoj grupi...

Dejan

pre 14 godina

@ Sim

Zar vrijedi da se ista komentira ? Budala je bilo i biti ce ih. Sto im se manje paznje posvecuje prije ce odustati od degutantnih navijanja i huliganizma (na obje strane), jer im je to hrana i od toga zive.

strucnjak bez posla

pre 14 godina

Pa kad ce nasi treneri prestati da igraju defanzivni fudbal.Srbi ne znaju da se brane,samo ih je trebalo motivisati (sto nije tesko protiv Hrvatske),staviti na prave pozicije i to je to.Ali ne,moramo mi neku toplu vodu da izmislimo.Sto se tice igraca,lose im je ono mnogo,mozda 2 il 3 na nivou al mnogo su nafurani....

Bg_Zg

pre 14 godina

Ponosim se igrom i zalaganjem, drago mi je vidjeti da su igrači međusobno bili korektni, a sramim se navijanja i navijačkih povika. Izaći će i to iz mode. Premda je u HR odavno prisutno navijanje "Ubi Tovara", "Ubi purgera", "ubi zagorca", to ne znači to što znači, koliko god se to činilo sada da branim imbecile na tribinama, ne radim to! Ne zaslužujemo Europu nikako!
Pozdrav svima.

Lukan

pre 14 godina

Samo da kažem da sam se zgrozio od ovih budala, da budem pristojan, koji su vrijeđali na istoku. Takve mulce treba dobro natamburati. Ono skandiranje je toliko ružno i jadno da nemam kaj za reći. Jednostavno sam zgrožen kaj je s tim klincima danas. Jesu li oni normalni? Sramota me, isto tako zbog onog gospodina koji je napadnut. :(

Kad je Dinamo igrao protiv Partizana nije se tako ogavno skandiralo, isto tako i kad je Hrvatska igrala protiv SiCG prije 10 godina. Onda nije bio nijedan incident, ako ne računamo Dejin obračun s purgerom. :D

Strašno je kako ljudi odgajaju svoju djecu. Pa mene bi stara kresnula čekićem po glavi da pjevam ustaške pjesme ili da vičem ubi Srbina. Ili da mrzim nekoga. Ne znam kaj da velim.
Pozdrav

veerghoen

pre 14 godina

Alo kriticari a jel zna neko od vas da nisu igrali Obradovic,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Rajkovic,Brkic,Milinkovic...Dakle vise od pola ekipe.Imamo jos 4 utakmica,u igri su 12 bodova,drugo mesto nas vodi u barazu i to je to..Samo,treba malo razmisliti o buducoj saradnji sa Dujkovicem.4 utakmice a ocajna igra.Aleksic,Ljajic i Tadic su opaki igraci.pozdrav svima

Славко

pre 14 godina

Резултат и не чуди, ако узмемо у обзир чињеницу да у нашој репрезентацији играју играчи попут Марка Јовановића, којима репрезентација служи за стицање искуства (поменути играч у свом клубу ни не игра)... А није једини! Све док се буде плаћало играње у репрезентацији, резултати ће бити овакви какви јесу... Нажалост!

sasa

pre 14 godina

ljudi pa ovo je strasno!!marko jovanovic gde taj decko igra fudbal zadnje 3 god,sramno da vam takvi igraci igraju...sulejmani je stvarno jako slab i ima visak kilograma..sve u svemu jako lose momci,jako lose..

hmm

pre 14 godina

Pa posto vidim da svi bas gotive tu Partizanovu skolu fudbala, ja sam za to da ih pustimo neka sami igraju u reprezentaciji, ipak su to sve legende do legende. Ako mislite da partizanove babe trebaju da igraju neka igraju. Svaka cast Nemanji na potezu!

hrvat

pre 14 godina

ovo je bio idealan pokazatelj one "sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" vaše zvijezde i igračine nula bodova, a naši navijači za umobolnicu

Krlja

pre 14 godina

ja se ljutim na nase rukovodstvo na utakmici. kada se vice "ubi, ubi Srbina" oni koje vode reprezentaciju treba da objasne sudiji sta se vice i da nece da igraju dok se to skandira. Ako mi to tolerisemo, tolerisace i UEFA. Moramo da kazemo jednom dosta, a ne da se ovako trpi.

Mali Zeko

pre 14 godina

A ne znam čemu dramatiziranje bilo oko skandiranja publike bilo oko "mitraljeza"?!

Mislim, nije lijepo ni jedno ni drugo ali ljudi, nismo li baš SVE oko sebe doživljavati preozbiljno?

To je nogometna utakmica i takav kretenluk je dio folklora (bilo "Ubi Srbina" ili "Gaz ustaše") i dok nema nabacivanja predmetima i fizičkih obračuna, rekao bih da je navijanje "korektno". Bolje da frustracije ispušu galameći gluposti 90 minuta na stadionu nego razbijanjem i tučom van stadiona.

Ovdje to ima međunacionalne konotacije ali na svakoj utakmici Dinamo-Hajduk imate skandiranje "Gazi, gazi, gazi purgere" i "Ubi, ubi, ubi tovara". Vjerujem da i u Srbiji imate slične situacije.

Kreteni su među nama, mnogi "normalni" se na stadionu povedu za kretenima i onda imate takve situacije.

Važno da se ne događaju fizički sukobi u kojima se razbija grad ili hubi glava (npr. Široki Brijeg)...

Slavoljub iz Resnika

pre 14 godina

@ veerghoen

"Prijatelju", da li si Ti ozbiljan kada navodiš ime Marka Milinkovića u spisku igrača koji nedostaju? Pa taj, kao i Radoslav Petrović (i ostala kompanija njima slična) plaćaju da igraju u reprezentaciji... Tj. ne plaćaju oni, već njihovi "menadžeri", koji im zahvaljujući nastupima za reprezentaciju podižu cenu na tržištu i prodaju u inostrane klubove. Takav sistem već odavno funkcioniše u Srbiji, počev od kadetske reprezentacije, pa sve do A tima. Šta će pomenuti Petrović i Milinković na spisku istog, a da nema mesta za Ninkova i Stamenkovića?! To vređa zdrav razum, bez obzira da li sam crno- ili crveno-belo "obojen"!

_Daniel_91_

pre 14 godina

@ Mislim da jedino grobari bi trebali da se stide zbog poraza.
(hrvatska - partizan 3-1, 13. oktobar 2009 19:33)


@ Pa kako da pobedimo, kada ima 9 GROBARA!!!?? Dokle vise da nas brukate!??
(Sveti Nikola Zigic, 13. oktobar 2009 20:07)

A sto se vas dva pametnjakovica ne javite istim ovakvim komentarom posle svetskog prvestva u vaterpolu i evropskog u kosarcu?Jeli? Jesu vam i onda Grobari skrivili?NE,ONI VAM DONESU TE MEDALJE!!Ne budite takvi ljudi....

Mladen Vracar

pre 14 godina

@Grobar-NK

Srbija-Rumunija 5:0
Stojkovic, Vidic, Lukovic, Stankovic, Milijas, Pantelic i Zigic.
Dakle, SEDAM (7) igraca koji su nekada ili donedavno nosili crveno-beli dres.
Na istoj toj utakmici nijedan (0) igraca, ukljucujuci i one koji su usli sa klupe, nisu nekada ili donedavno nosili crno-beli dres.
Jel treba mozda da izvodim neki zakljucak iz toga?!
A sto se mladih tice: Stevanovic, Fejsa, Tomic, Sulejmani, Ljajic, Gulan... Osim Perovica niko iz Crvene zvezde!!!
Na stranu rezultat, borbenost na utakmici je bila sramna, bez ijednog klizeceg starta, dok su nas ovi prebili i na utakmici (i pre utakmice), i jos dali tri komada.
Ovoga puta cu ipak da izvedem zakljucak: gledaj prijatelju malo neku Zvezdinu utakmicu pa ce ti biti malo jasnije kako se ta deca bore za svoj klub. Razmisli samo malo kako bi bilo da je Dujkovic pozvao jos nekog osim Perovica iz Crvene zvezde, ako ista drugo momci bi "izginuli" na terenu.

Boki

pre 14 godina

Ova generacije je po imenima odlicna, ali po igri najgora od kad je ona generacija uspela da se kvalifikuje i napravi cudo na prvenstvu. Ako ovako nastave nece uspeti ni da se kvalifikuju, a kamo li da ponove uspehe pprethodnih generacijaa. Nemaju igru, zelju, a sto je najvaznije - nemaju SRCE!
A sto se tice napada na Djorica, sta reci, Hrvati su oduvek imali kompleks sto se ice nas, tako da ce ovu pobedu sigurno slaviti kao da su seniorski prvaci sveta, jedino sto njih nece biti u Juznoj Africi :)

mirq

pre 14 godina

Ova ekipa nije toliko losa samo je postavka igre pogresna. Sa ovim igracima najbolje bi funkcionisala formacija4-3-3 gde bi sulejmani i tadic igrali krilne napadace, mali aleksic spic a u veznom redu matic,ljajic i fejsa. Odbrana stevanovic jovanovic savic i gulan.

Marko

pre 14 godina

Ne mogu da verujem sta vi pricate,krivi su kao Partizanovi igraci!?Navijam za Zvezdu ali Stankovic,Vidic,Zigic,Lukovic su davno otisli iz naseg kluba,a pustili smo takve talente kao sto su Milanovic,Djuricic,Cosic a sta je pa i ova nova uprava uradila po tom pitanju!?Krivo mi je sto neigraju oni sto znaju,pa ocigledno je da se Jovanovic,Gulan,Bosancic,Stevanovic guraju iako 2. i 3. imaju talenta...Matic nista nije pokazao,Tomic je bio odlican,Fejsa dobar u defanzivi,Ljajic i Aleksic su morali da igraju od pocetka,u Milanovicu smo dobili jos jednog dobrog defanzivca...golmana nazalost opet nemamo..

Destruktor

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,a nasi su ocajno odigrali,ne pamtim kada sam ovako losu igru nasih gledao.Ostaje revans kod nas valjda ce se popraviti situacija u ekipi i da se revansiramo.Imamo igrace,nemamo tim jos uvek.

Vladan R

pre 14 godina

Neverovatno koliko su nasi igraci bili nezaintresovani i indolentni . Jednostavno utisak je bi da ih je neko naterao da igraju i da samo zele da se sve sto pre zavrsi. I kod drugog i kod treceg gola su delovalo apsolutno nezaintresovano bili totalno staticni. Zaista treba da ih bude sramota bas sramota.

Svećenik_Špira

pre 14 godina

Dobro,to je realno mada i onih 6:2 usred Beograda je isto bilo realno.Nije niti cudno da se velica nerjesen rezultat Saviceviceve generacije.To je stvarno cudo.

DINAMO ZG

pre 14 godina

Prvo da pozdravim sve normalne, a onda ukratko da počnem sa pričom u nadi da će ovakvo nešto biti objavljeno!!! Dokle više glupih komentara sa vaše strane-čitajući imam dojam da je Srbija jača od Brazila!! rezultati od osamostaljenja govore tko je bolji, i onda vi nama o Kompleksima???? Pročitajte dobro-pišem što vi kažete-izgubili od prosječne reprezentacije??? Svašta, vama kad izgubite od Hrvata se diže kosa na glavi-no zaboravili ste ko se puhao prije utakmice, komentari sa Hrvatske strane su bili realni, sa vAŠE???? NISU TO JE ISTINA!!! NIKADA HRVATE NE PODCJENJUJTE U NOGOMETU I NE NASLAĐIVAJTE SE ŠTO NAS NEĆE BITI U JAR-U VRATIT ĆEMO SE MI OPET NA SLIJEDEĆEM VELIKOM TAKMIČENJU BEZ BRIGE!!!

bolton

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana, ali ovi sto igraju u reprezentaciji pojma nemaju.Fejsa se trudio,ali nista posebno nije mogao da uradi pored ostalih ocajnih saigraca, Tomic dao gol, ali sve ostalo je za zaborav, tezak individualac, kao i svi iz Partizana, udavili su onu loptu...Stevanovic los, Sulejmani takodje...golman smesan...sve u svemu tesko cemo mi da se kvalifikujemo za dalje takmicenje, videcete...vidi se odmah da nemamo kvalitet...

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Bas losa igra otkad je reprezentaciju preuzeo Dujkovic mada mora se priznati da smo i sa Krcmarevicem igrali lose. Iznenadio me Dujkovic da je ovako los trener i da forsira ovako "mrtav" i dosadan fudbal a ima bas dobre igrace na koje moze da racuna!!!

НС

pre 14 godina

Честитк хрватима на заслужној победи,играли су срцем...Овај наш голман и Сулејмани стварно нису криви што нe знају,али без Тадића Љајића и Алексића у првој постави????Хмммммм

Goran

pre 14 godina

Sta je Srbi? Stalno ste mlatili da ce te vi nas satrati, da su vasi igraci VELEBIT nogometa. Da su Ljajic, Matic i Aleksic u buducnosti najbolji nogometasi nogometa haha? Gdje ste? Pa mali Jozinovic je jurio po lijevoj strani ko oluja, od Milana Badelja nisu znali kud ce, Ivan Perisic je djelio pasove ko Zidane, a Mirko Oremus torpedirao kao Zvonimir Boban u najboljim danima. Znaci: ''Prvo sacekati utakmicu i onda se blatiti ''

Milan Badelj? ma tko je on igra u Dinamu, Mirko Oremus? ma jadni Hajduk, Andrej Kramaric? ma nasi su bolji koji nose vode kod Manchestara i Chelsea:P

Rodney

pre 14 godina

Mislim da jedino grobari bi trebali da se stide zbog poraza.
(hrvatska - partizan 3-1, 13. oktobar 2009 19:33)

Trebalo bi da se stide navijaci zvezde jer je trener najodgovorniji, a mi grobari se ponosimo nasim GROBAROM Radomirom Anticem, koji je od onih raspalih fudbalera napravio respektabilnu reprezentaciju.

FC R.S.

pre 14 godina

Okosnica A tima su Stojkovic,Vidić,Ivanović,Luković,Stanković,Milijaš,Kačar,Krasić,Lane,Pantelić,Žigić...Gde su tu igrači iz Humske.Drugo,Antić je provereno dobar trener i VELIKI autoritet ali nama ljudi u savezu sede prevaranti,špekulatori istrošene muštikle i da nekažem nešto grdje i gore.Pre neki dan Tole je izjavio kako i savez ima velike zasluge za odlazak u JA a svi znamo da je njihova zasluga samo u tome sto su doveli Antaru a on im je rekao da će da bude selektor samo ako mu se garantuje da mu se niko neće mešati u posao

Nenad Petrović,Novi Sad

pre 14 godina

Stvarno je teška sramota kako nam je igrala juče mlada reprezentacija.Dosta više Milovana Đorića,teškog fudbalskog neznalice i njegove fudbalske demagogije.Kakve UEFA
trenerske licence i slične gluposti.Čovek jednostavno nema pojma.Treba da ode iz našeg fudbala jednom zauvek.To je sve jedna velika prevara.Ovo je sve njegovo(ne)delo.Igra ekipe je ogledalo trenera.Pa naši ne mogu da sastave dva pasa,igraju bez duela,daleko od igrača,bez ideje u igri a o ostalim stvarima da i ne govorimo.Teška katastrofa. Hrvatska nam je juče očitala lekciju iz modernog fudbala.Pozdrav.

Zarad istine!

pre 14 godina

Za sve sa pamćenjem laboratorijskog miša i za one koji namerno imaju selektivno pamćenje, neka odu na košarkašku utakmicu Partizan - Cibona, pa neka se uvere kako se "sportski" dočekuju gosti iz Hrvatske ...

Miroslav Djukic

pre 14 godina

Ono sto sam danas gledao, ono je sramota. Potpuna nepovezanost. Pa gospodine Dujkovicu zar je uredu da Srbija, kaoja ima ubedljivo najbolje fudbalere u grupi igra defanzivno i na kontra napade. Pa bilo je uocljivo da nasi momci ne umeju da povezu napad. Gospodine Dujkovicu, mozda je vasa defanzivna taktika prolazila u Africi gde se igra po taktici svi u napad ali Srbija treba da gaji napadacki fudbal. I necete me ubediti da je ova reprezentacija slabija od prethodnih koje su igrale redovno u polufinalu evropskog prvenstva za mlade.
Gulan (Fiorentina)
Stevanovic (Sosho)
Fejsa (Partizan)
Bosančić (Slovan Liberec)
Adem Ljajić (Manchester United)
Danijel Aleksić (Manchester City)
Matić (Chelsea)
Sulejmani (ajax)

Verujem da bi gospodin Antic sa ovim timom pobedio i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Nemojte molim vas da prozivate bilo kog igraca da nije dao maksimum jer je selektor taj koji treba da izvuce maksimum iz svakog igraca.
Sve utakmice kvalifikacija Srbija je odigrala blago receno jadno, uplaseno, nepovezano. Vracali smo se, vijali rezultat ali mislim da je toga dosta.
Gospodine Dujkovicu, uz duzno postovanje, uradite moralan cin- podnesite ostavku i prihvatite poraz. Siguran sam da postoje klubovi u Africi koji bi vas rado videli na klupi a i verovatno ima po neki klub i na Filipinima. Ovi mladi igraci su zasluzili vise. Bez i jedne uigrane akcije iz odbrane i bez uigranih akcija iz prekida sve je dosta slabo izgledalo. Cak niste ni bunker strategiju dobro postavili kad su komsije uspele da nam ubace tri bombe. Pakujte kofere... Sledeci?
(wdm, 14. oktobar 2009 00:39)

Covek je upravu,,ali iovi nasi umisljeni umisljeni igraci vec zvezde novinari ih samo pumpaju a imladi odlaze iz srbije i misle da znaju sto sta o fudbalu,,eee a vi ste samo deca

Robi

pre 14 godina

Kod ovakvog "navijanja" treba prekinuti utakmicu. Nije normalno da se vandali 90 min verbalno izivljavaju na nacionalnoj osnovi a da niko na stadionu ne reagira. To nema veze da li ti se neko svidja ili ne. To je stvar obraza.

tegetlija

pre 14 godina

Toliko grešaka u zadnjem redu,dodavanja lopte direktno u noge protivničkim napadačima,a Dujković kao miš u rupi se zavukao i ne progovara,a Ladić(ništa bolji trener od njega) makar podera grlo,pa kad neko kiksa ovaj očita lekciju i to se ne ponavlja.

petar

pre 14 godina

Jer ste vidili kako Tomic puca s svoji mitraljezom kad je zabio 2-1? Stvarno normalno, zar ne za jednog sportasa"

Zaista te može biti sram na ovom komentaru. kakav mitraljez ? jesi čuo šta se pjevalo svim srpskim igračima 90 minuta ? nije ni čudo da je ovaj tomič sasvim bezazleno i spontano odreagirao i "pucao", to sada preuveličavati ???? pa svi srpski igrači su trebali otiči sa terena !!

Pravo je čudo da su mladi srpski nogometaši ostali na terenu. Ja bi otišao.

Svaka čast Tomiću i svim mladim momcima koji su jučer igrali i ostali do kraja tekme na teerenu.

pop

pre 14 godina

(Hogar, 13. oktobar 2009 20:58)
a jel si zabortavio da su ti isti orlovi gubili od kazahstana i azerbejdzana dok nije dosao GROBAR antic???
kratko ti je pamcenje...a dujkovic je krivac za ovu bruku a ne igraci partizana

Don

pre 14 godina

Ma vi nemate o pojma o nogometa nisam znao i das te to igrali, pa mi smo vas sredili bez 3 najboljeg igraca. JOs je smijesnije da vi mislite da imate bolju reprezentaciju od nas haha pa hrvati su ti najbolji nogometasi u ovoj regijonu vec u vrijeme jugoslavije. Bez nas nista bi vi osvojili tako i u vaterpolu

tezga

pre 14 godina

ko je juce citao vidjece da sam u pravu sve sto sam rekao da ce biti tesko u vz jer ce se hrvati napaliti kao uvek protiv nas a za sve je kriv dujkovic to se videlo od pocetka kvalifikacija isti igraci a igra nula znaci trener dujkovicu dosta vise

boki zg

pre 14 godina

Hrvatska je u potpunosti nadigrala Srbiju i ostvarila čistu pobjedu. Navijanja, kao i svako drugo kada se naše repke sretnu, ne viim čemu sušenje. Je to nekulturno i puno mrćnje, ali komšije, ratovali smo prije 15 god.Isto tako je bilo i na finalu Partizan -Cibona i Partizan-Jug,tako da nemojte samo nas blatiti.Pogledajte malo i u svoje dvorište, a ne samo sve na nas svaljivati. Pozdrav

Dokle vise

pre 14 godina

Pa dokle vise da gledam onog Gulana,decko od kad je otisao iz Partizana nista nije napredovao vec 3-4 godine igra isto(katastrofa)

pera

pre 14 godina

zaslužena pobjeda hrvatske, a autoru teksta čestitam što je pisao o neprimjerenom slavlju kod gola srbije. isto čestitam komentatoru na htv-u koji je kritizirao navijače zbog nekoliko povika 'ubij srbina'...
(hrvat iz mostara, 13. oktobar 2009 21:32)

Nekoliko povka "ubij srbina"??? Covece, 90 minuta bez prestanka je bilo "ubij srbina" i "srbe na vrbe"!!!

Goran

pre 14 godina

boki? Mi komplekse od vas? Pa vise vi komplekse imate od nas, kad ste nas stalno morali gledati na vasim ekranima na velikim
natjecanjima.


Uf ovo je dobro ko oni 2-6 u sred Beograda, ili 5-0 Dinama protiv Partizana u Zagrebu;)

PRAVDA

pre 14 godina

Prvo ko dovede ovog,,trnera"?Koje uspehe i čim je zaslužio da bude selektor?Zato što je bio u klubu državne ljubimice?Dali to jošvaži po ključu?I dali će FIFA,UEFA reagovati na premlaćivanje Đorića i utaške povike tokom utakmice ili pretnj važe samo za Sbiju?

de-jo

pre 14 godina

Ovo je sramota za SRPSKI fudbal. Momci na terenu skoro da nisu ni pokazali želju za igrom i nisu se borili za svoj narod, grb, drzavu i to posebno protiv Hrvatske. Treba malo da se ugledaju na svoje starije kolege koji "ginu" na terenu. I još nešta, jeste da nije uredu kada igra reprezentacija porediti Zvezdu i Partizan, ali kada igra vecina Zvezdaša kao u A reprezentaciji i bez ijednog Partizanovca videjeli smo rezultat i borbu momaka, u mladoj reprezentaciji je potpuno obrnuto.Zato treba pod hitno mjenjati Dujkovica (jeste da je igrao u Zvezdi), ali čovjek nema veze sa ovim poslom, a treba dovesti nekoga ko ce ove "manekene" stavit na normalan put i ucniti od njih prave fudbalere koji se bore za svoj tim.

Aleksandar

pre 14 godina

Igra nase mlade reprezentacije je gora nego ikad.Svako ko je gledao bar jedan od 4 meca koliko smo odigrali moze to da vidi.Ne bih se slozio sa izvestajem da je bilo nekolko desetina koji su remetili pozorisnu tezinu.Ja bih rekao da ih je bilo ipak malo vise...!!!Nasi reprezentativci u takvoj atmosferi su ocigledno podlegli pritisku.Kad ti neko 90min skandira dobro poznate parole potez Tomica ili bilo kog igraca moze biti ocekivan.

ne volim Niš

pre 14 godina

Gledao sam jučer utakmicu i moram priznati da su hrvati zasluženo pobjedili.Fino je vidjeti Adema Ljajića i Miralema Sulejmanija kako se bore za grb države koja je njihova i u kojoj su rodjeni bez obzira što su muslimani.Na njih bi se trebali ugledati i ovi iz RS jer nemožeš mrziti vlastitu državu i voljeti neku drugu u kojoj 70%ih nije nikad ni bilo, ni otišli tamo.Zato, pozdrav dobrim ljudima srbima iz prekrasnog grada na Uni u bosanskoj krajini, Bihaća...

Kalle Mne

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,Crnogorci su super prošli nije bilo nijedne uvrede od strane navijača i čak smo odigrali 1:1 to pokazuje da smo igrali super i da nas poštuju toliko!

Delije sever - talas koji preti da sravni sve. Cisto radi zonfa

pre 14 godina

Imajuci u vidu broj igraca iz partizana, prosli smo odlicno. Dujkovicu prepisi od Antica!

represijom protiv piva

pre 14 godina

Trebace nam nesto ravno cudu,pa da se plasiramo na zavrsnicu EP.
Ima vise razloga zasto je tako-ko je gledao utakmicu sa Kiprom mogao je ovo da nsluti.Tada sam bio na stadionu,i iznervirao se kao nikad u zivotu.Takva postavka igre+umisljeni pojedinci+igraci progurani od menadzera=katastrofa.
Gulan cini mi se nikad nije igrao levog beka u zivotu,sem u ovoj selekciji-rezultat toga je da je najveca rupa u ekipi,em Sulejmani mora da trci i za njega.Taj je u Ns-u presao prvi put centar u 70min,a Kiprani su sve sanse stvorili preko njega.Na momente je Ljajic igrao po levom krilu,Sulejmani po desnom???Da li neko moze da objasni Tomicu da je svrha krila da probije i ubaci upotrebljivu loptu sa strane[u partizanu ionako nema centarsuteva,to ne postoji u crno belom svatanju fudbala odavno],ali da li ima neko u drzavnom timu ko mu to moze sugerisati.
Nakon 4 uzastopna plasmana na EP,2 finala i polufinale docekasmo da strepimo i za baraz.Selektor mi zaista nije jasan,ako ne moze da im objasni neke stvari,onda neka ih kazni.Mislim na pedagoske metode naravno,jer su ovima evrici udarili u glavu,i to dobro.

wdm

pre 14 godina

Ono sto sam danas gledao, ono je sramota. Potpuna nepovezanost. Pa gospodine Dujkovicu zar je uredu da Srbija, kaoja ima ubedljivo najbolje fudbalere u grupi igra defanzivno i na kontra napade. Pa bilo je uocljivo da nasi momci ne umeju da povezu napad. Gospodine Dujkovicu, mozda je vasa defanzivna taktika prolazila u Africi gde se igra po taktici svi u napad ali Srbija treba da gaji napadacki fudbal. I necete me ubediti da je ova reprezentacija slabija od prethodnih koje su igrale redovno u polufinalu evropskog prvenstva za mlade.
Gulan (Fiorentina)
Stevanovic (Sosho)
Fejsa (Partizan)
Bosančić (Slovan Liberec)
Adem Ljajić (Manchester United)
Danijel Aleksić (Manchester City)
Matić (Chelsea)
Sulejmani (ajax)

Verujem da bi gospodin Antic sa ovim timom pobedio i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Nemojte molim vas da prozivate bilo kog igraca da nije dao maksimum jer je selektor taj koji treba da izvuce maksimum iz svakog igraca.
Sve utakmice kvalifikacija Srbija je odigrala blago receno jadno, uplaseno, nepovezano. Vracali smo se, vijali rezultat ali mislim da je toga dosta.
Gospodine Dujkovicu, uz duzno postovanje, uradite moralan cin- podnesite ostavku i prihvatite poraz. Siguran sam da postoje klubovi u Africi koji bi vas rado videli na klupi a i verovatno ima po neki klub i na Filipinima. Ovi mladi igraci su zasluzili vise. Bez i jedne uigrane akcije iz odbrane i bez uigranih akcija iz prekida sve je dosta slabo izgledalo. Cak niste ni bunker strategiju dobro postavili kad su komsije uspele da nam ubace tri bombe. Pakujte kofere... Sledeci?

wolf

pre 14 godina

@jeca

Ma bravo,vidiš kako si ti pametna,izgleda da si tek sada naučila kako se ostavljaju komentari...nemoj generalizirat.


@roman empire

Ti si meni car! :)

ljubapfc

pre 14 godina

gani, aj samo pogledajmo ko je selektor A reprezentacije, tj ciji je, a ciji je selektor mlade...
popeli ste mi se na vrh....... o prici koliko ima vasih u A, a koliko nasih u mladoj reprezentaciji, kao da je to mnogo bitno... Antara da je kompleksas kao vi, ne bi zvao nijednog vaseg igraca, a setimo se kako smo prolazili dok ste vi vodili savez i tim... od Miljanica, Bulatovica, Pixija, Deje, Petkovica........ oladite se malo, i navijajate za svoju zemlju, ako ne, idite i lecite se...
p.s. postovanje svim normalnim navijacima CZ...

Djoksa

pre 14 godina

Eto,ko da nije dosta sto je Bata Djora(retko antipatican lik,ali sto nije u redu,nije u redu)dobio po tamburi,nego se to desilo i ovim nasim umisljenim zvezdicama.Nema autoriteta na klupi a ni vodje na terenu.Menadzeri i dalje upravljaju nasim fudbalom,i sta vise reci...

mito i korupcija

pre 14 godina

Neko je spomenuo da imamo " imena " u ovoj reprezentaciji?! A ko je od ovih naših igrač koji može da bude " ime "? Baš me zanima... A i Đora se nešto sav unervozio. Verovatno je hteo da se pohvali kako je dobio batine od Hrvata, pa da izdejstvuje nešto ko UEFE... Ali se izgleda opametio, verovatno mu došlo iz d... u glavu, pa je hteo da se izvuče iz čorbe koju je sam zakuvao. Još nešto... Koliko se sećam, on je isti onaj Đora što kod rezultata 1:0 za Ruse na Marakani izvodi jedinog špica iz igre i uvodi igrača sredine terena. Taman sam tad pomislio da je vreme da čovek " okači kopačke o klin ", ali on izgleda rešio da zakopa i mladu reprezentaciju. Pitam se koji su uslovi da se igra za tu mladu reprezentaciju, pa da se organizuje dobrotvorna akcija prikupljanja sredstava da Đoru pošaljemo u penziju...

nikola

pre 14 godina

Pa kako da pobedimo, kada ima 9 GROBARA!!!?? Dokle vise da nas brukate!??
(Sveti Nikola Zigic, 13. oktobar 2009 20:07)

A smetalo vam je i u proslim kvalifikacijama sto su sve grobari u timu, sve dok se nismo plasirali na EP!!! Setite se koliko vam je smetalo sto je na SP u vaterpolu cela reprezentacija bila iz Partizana. Pricali ste "grobari su grobari srpskog vaterpola"!! Na kraju se setite kosarke na ovom EP gde vam je isto smetalo sto je 80% igraca igralo u Partizanu! Bilo je "necu da gledam grobarsku reprezentaciju", "kako da ocekujem uspeh kad nam je repr. Partizan u malom" (a kad pa nije bila sto se kosarke tice"... !!! Svi ste se na kraju radovali i niko nije vise ni pomenuo "grobare srpskog vaterpola" i "Partizan u malom"!! Zato odmorite malo i razmislite dobro sta pisete jer uporno ponavljate iste greske!
A ko bi pa trebao da igra? Jel ima boljih igraca? Nije stvar u Partizanu, nego u ostalim klubovima sto niko sem Partizana vec godinama ne izbacuje talente!

Srbija

pre 14 godina

Hrvati idite gledajte svoje vesti i novine a nemojte ovde da smarate,vi se niste plasirali na SP a mi jesmo tako da cutite!
Sto nismo igrali u beogradu da vidim koliko bi vas doslo?

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osude a napadnuto je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima treba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa nize vrednosti od Srba.Uefa obavezno da reaguje.

Afro Samurai

pre 14 godina

Ma kakv je on prst pokazao navijacima Partizana,sto pisete takve laze i samo stvarate losu atmosferu.Ako niste bili ni utakmici,nemojte ni da pisete o tome uopste.Nije pokazao prst nego je aplaudirao onima koji mu zvizde...
(novinari, 13. oktobar 2009 20:34)

Sta pricas ti?! Ja sam bio na utakmici i pokazao je prst, kasnije se javno izvinjavao zbog tog 'gesta'. 'Ajde sto je on nevaspitan, ali ono sto je mene sokiralo je to sto su mu nesto kasnije dodelili kapitensku traku uz obrazlozenje kako ce ona uticati na pravilno formiranje njegove licnosti?!? Alo, BRE!?
I eto, pokazao je i veceras, formirao se.

Grobar-NK

pre 14 godina

@Hogar
Navedi zvezdine igrace (sadasnje ili bivse) koji bi mogli da igraju u ovoj reprezentaciji? Ustvari sastavi je sam od zvezdinih igraca i odigraj protiv iste ove Hrvatske. Strasno... Pa da postoji neko bitan i iole kvalitetan u toj zvezdi taj bi bio tu vjerovatno.

Svarce Neger

pre 14 godina

Sta sam sad propustio? Jaoooj, 'bem ti sljaku!
Sudeci prema vasim komentarima nisam ni morao da gledam. Znaci, toliko smo bili ocajni? Sto rece neko, ok je izgubiti u gostima ali mnogo je brate izgubiti sa 3:1 od reprezentacije koja je egal po kvalitetu a za "motiv" pri tome ne treba trositi reci.
Ko je kriv? Ovim redom, selektor (ne ume da ukomponuje tim i "svira" po notama), igraci "zvezdetine" (pola tima) koje guraju menadzeri, blejanje po kazinu i ko zna gde pred vaznu utakmicu (opet selektorova krivica sto ih ne kontrolise).
Nije kasno jos uvek, al' su sanse za plasman sada drasticno umanjene.

capello

pre 14 godina

Znam da nemamo dobrih trenera ali ovo je zaista strasno.Imam utisak da ko god malo prati fudbal ne bi nista bio gori da je na Dujkovicevom mestu.Ako ne drugo,bar bi nekad ustao sa klupe,viknuo,podsetio momke sta treba da rade...Ovaj nista,sedi na klupi kao da je u pozoristu.A sta bi on mogao i da im kaze ? Natrpao je tim veznim igracima,misleci valjda da ce tako da uzme bodic...pri tome tih veznih nema nigde gde bi trebalo da ih bude a igru vode paradoksalno,bas oni koji to najmanje znaju:Bosancic i Fejsa.Gledali smo i pre Dujkovica mnogo puta bezidejnost,drvljenje lopte i kukavicluk u reziji nasih "strucnjaka"ali covek se uvek nekako ponada,pa dobro valjda su shvatili da tako ne ide...U svetlu ovog,Antic je nazalost samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osede a napadnute je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima trba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa.

vidra1977

pre 14 godina

Dujkovicu i ovim momcima Antic treba da odrzi nekoliko casova iz fudbala,da im zada domace zadatke i da ih posalje negde na pripreme da utvrde gradivo...sramota treba da ih bude,vazno da imaju nafurane frizure...svaka cast hrvatima...

Flynn

pre 14 godina

Jedna stvar je jasna. Dok su Zvezdasi bili vecina u mladjim kategorijama kidali smo. Sada, par godina kasnije, sa tim istim momcima kida i A reprezentacia. U mladjoj kategoriji nije toliki problem skola Partizana koliko taj gubitnicki mentalitet koji njegovi igraci poseduju. Tu leze razlozi ne samo za poraz koji je sastavni deo igre, nego i za lose partije uopste.

damir

pre 14 godina

Šteta što je par budala napravilo štetu na račun Hrvatske, žalim zbog toga i moja isprika! Inače, ovo je bila jedna od najboljih utakmica što sam gledao a nagledao sam ih se u svojih 50 godina! Odlični i jedni i drugi!

.

pre 14 godina

Pretpostavljam da ce sada Mesic da reaguje na ovaj "mitraljez" Tomica, a da nece pomenuti ono "ubij srbina" svih 90 minuta. Secam se kad je posle onog finala u Sloveniji na EP u vaterpolu reagovao zbg polupane ambasade u Srbiji, a nije ni pomenuo divljnje navijaca na utakmici, gde su nasi malobrojni navijaci i novinari umalo izbegli linc na kraju utakmice, sto je posle i prouzrokovalo ono sa ambasadom.

Dejan

pre 14 godina

Smesni su mi ove komsije. Raduju se pobedi ko da su dobili sedmicu na loto-u.U revansu bice bar 4:0 za nas ako ih ne potcenimo kao ovog puta jer su oni odigrali sa 110% svojih mogucnosti a mi ni sa 30%.

Goran

pre 14 godina

Srbi? sta trudenje? pa vi i ne mozete bolje! Tako ce vam i strana reprezentacija doci, icu u daleku Afriku, i nesto napraviti? Kao prvo, damo vam je predaleko(ne mozete vi na onakom zraku nesto napraviti) kao 2 nemate kvalitetu a kao 3 nadajte se da necete dobiti najmanje 5 komada(kao i uvijek kad ste na nekom natjecanju bili)

goran

pre 14 godina

meni ovo nije iznenadjenje. i kipranima smo dali dv slucajna gola. kad sam pre petnestak dana rekao da ovaj tim nema kvalitet svi em napljuvase, a sad vam niko ne valja. kako to?

Mare

pre 14 godina

Peović je očajan,on nikada neće dati gol za reprezentaciju.Lako mu je u Zvezdi sa par metara protiv slabih ekipa.Nije ništa bolji od ovih Partizanovih igrača,a to će se tek videti kad i Zvezda uđe u krizu.Pokazalo se da jedino vrede Aleksić i Tadić,kao i u odbrani Milanović,plus Matić kada bude dovoljno spreman.Sulejmani je sve gori.
Ponašanje hrvatskih navijača,užasno,vikali su čak i ono što svi normalno Hrvati smatraju kao uvredom za sebe.

singer

pre 14 godina

U reprezentaciji igraju babe smesni su,jedino Marko Jovanovic ovo drugo nula,ma bre za Srbiju treba da se gine,sto klizecih ako treba i neka svi imaju zute kartone,ali neka pokazu sta je igra,da je neka bolja reprezentacija dobili bi 10 komada,golman sta reci smesan je sve tatini sinovi...svaka cast tomicu za streljanje to bi svaki nas igrac uradio,ali mogli su hrvatice na terenu da streljaju startovima pa da osete kako se igra fudbal,a ne sve neki tehnicari,a ni t od tehnike nisu pokazali. Dujkovicu ja da sam na tvom mestu otisao bih...

Roki

pre 14 godina

Tamo gde gro tima ,stavise vise od polovine cine Zvezdini igraci ide kao po loju ,deremo redom jer momci nisu rasli pod kompleksom a tamo gde igraci partizana cine vecinu i samo jedan iz Zvezde pucamo od seljackih ekipa .Nije Antic lud zna on da se kompleksi prenose sa generaciju na generaciju .Grobari kad vide na stadionu sahovnicu odmah misle da igraju prijateljski mec sa svojom bracom , zato se onako i trude .

boki

pre 14 godina

Ispravite me ako gresim ali zar za mladu reprezentaciju nemaju pravo da igraju i:
KACAR, OBRADOVIC, SUBOTIC, KUZMANOVIC ( SAMO PO GODISTU INACE VEC IGRAO ZA SVAJCARSKU ), TOSIC, PETROVIC. pa onda je jasno kakav kvalitet imamo u tom uzrastu...Nekad je vaznije dobiti igrace nego rezultat.

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osude a napadnuto je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima treba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa nize vrednosti od Srba.Uefa obavezno da reaguje.

acid_man

pre 14 godina

Ova ekipa sigurno ima kvalitet sto su vec pokazivale utakmice, nazalost, u mladjim kategorijama svih igraca, pre svih Gulana, Sulejmanija, Perovica, Matica i nekih drugih igraca koji sad u inostranim klubovima ne mogu da igraju ni svaku trecu tekmu. Ja mislim da je u tome problem, kao i u toj igri sa mnogo kvalitetnih tehnicara i samo jednim spicem. Pokusavamo da igramo kao SSSR. I, po meni, najveci problem, ne samo srpskog fudbala nego sporta uopste - fizicka sprema. Treninzi su katastrofalni

Don

pre 14 godina

komentar srb pa sta ako nismo a vi jeste ali protiv koga neke slabe rumune, farske otoke, male austrije? a sto ste vi napravili neke velike pobjede protiv koga ?Niste ni mogli protiv male fransuze? hah da da. Onda vi imate pravo da cutite jel niste nas ikada u zivotu pobjedili u nogometu i neces nikada jel smo bolji od vas kao uvijek u ovom sportu pa smo igrali davno prije vas.

Da da u beogradu bi jos gore prosli na stadijonu i na utakmicu. 10-0 u bgd za nas.

A trece govoris o nase dnevnike i novine? pa koliko vas ima na indexu? na HRT? samo zamisli malo.

aca_usa

pre 14 godina

ova reprezentacija vise igra unazad nego unapred. treba uciti od Krasica i Jovanovica kako se igra moderan fudbal (puno trcanja, brzine i htenja da se prodje kroz zgusnutu odbranu). Dokle ce treneri da forsiraju ili tolerisu beskonacno dodavanje zadnje linije u sirinu koje se zavrsava "bunarenjem".
Selektirajte brze igrace.

Svećenik_Špira

pre 14 godina

Dobro,to je realno mada i onih 6:2 usred Beograda je isto bilo realno.Nije niti cudno da se velica nerjesen rezultat Saviceviceve generacije.To je stvarno cudo.

Srbija RBB

pre 14 godina

Realno,od ovoga vece sramote ne moze da bude...Da sam selektor odmah bi podneo ostavku..Sa ovakvim timom da izgubimo od nekih tamo levata koji treniraju i igraju fudbal po obliznjim sumarcima i deponijama....Sramota

Jeca

pre 14 godina

Pratim sve sto se pise na ovom forumu ali nikada ne ostavljam komentar ali posle ovoga srecna sam sto sam srpkinja. Ovi Hrvati su toliko jadni i iskompleksirani da je to strasno. Onim navijanjem "Ubij Srbina, Srbe na vrbe" dovoljno pokazuje o kakvim se huliganima i prostacima radi. Sramota !!!!!! Naravno i u Srbiji postoje takvi huligani ali ce oni odsluziti svoje, odali smo pocast francuzu, proglasili dan zalosti, a Hrvati se takvim huliganskim ponasanjem ponose...

ofk u napad

pre 14 godina

To je nasha buducnost Dujkovic,Djora,FSS,Tole..samo se vi zavaravajte Antic je nizom srecnih okolnosti i vishe na iskustvo izgurao sve ovo....vidimo se u Africi

Hogar

pre 14 godina

@Ofk u napad

Kada ces ti da posaljes za bilo kog sportistu ili ekipu pozitivan komentar. Imas li problem sasamim sobom??????

Kada je bio Pizon selektor i kada su igrali Stojkovic, Lukovic, Basta, Bisevac. Kovacevic, Jankovic reprezentacija je bila druga u Evropi.danas kada igraju Fejsa, Bosancic, Gulan, Sulejmani. Ljajic, Tomic,Stevanovic pitomvi "najbolje skole fudbala" u Evropi od EP nema nista. Sreca i za A reprezentaciju sto igraju igraci iz najveceg kluba sa ovih prostora inace da je suprotne gledali bi JAfriku samo na Discovery chane4l.Da nas jedna ispod proseka reprezxentacija razvali to je sramota

St. Dejan

pre 14 godina

Gulan, Stevanović, Jovanović, Fejsa, Tomić, Bosančić, Sulejmani, Ljajić...Fali samo još Raća Petrović da utisak bude kompletan, i sve govori.

A tu je negde i Danijela Aleksić.

Da ne bi Duleta Tadića ovi "kreativci" ne bi dali gol ni da su tri dana igrali.

boki zg

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Hrvatske, u svim segmentima igre smo Vas nadigrali.
Ušli ste napuhano u meč,kao da ste Brazil i to Vam se obilo u glavu. Vidimo se u Novom sadu.

zzzzz

pre 14 godina

Sramotan gest Tomica. Za ovo treba lepo da bude dobrano kaznjen, da mu ne pada vise na pamet da bruka zemlju za koju igra.
Inace, da nije valjalo - nije, ali, po stoti put - u mladjim kategorijama rezultat ne bi smeo da bude bitan. Sta imaju Madjari od polufinala na SP do 20 godina, ako niko od tih mladih ne postane igrac, kao sto je bivalo sa nekim nasim generacijama u mnogim sportovima? Zato, ne treba se opterecivati rezultatom ili plasmanom na velika takmicenja - sve je to lepo, ali je kljucna stvar da ti momci mogu nesto da nauce. A cini mi se da trenutno nemaju sta...

Pfc rules

pre 14 godina

Ma trebao je Lekic da zaigra u spicu,i da zove Perovica,uh da- on je igrao valjda.Mada to treba proveriti,i trebao je da zadnjeg igra Bogdanovic,a Isahu dati srpsko drzavljanstvo!
E oooonda bi ih svi zvezdini igraci razvalili,jer ipak oni imaju najbolju omladinsku skolu u evropi,to je jedina skola koja nije uzela nijednu jedinu titulu u svim kategorijama zadnjih 10 godina!!Nema im ravnih!

Dejan

pre 14 godina

Smesni su mi ove komsije. Raduju se pobedi ko da su dobili sedmicu na loto-u.U revansu bice bar 4:0 za nas ako ih ne potcenimo kao ovog puta jer su oni odigrali sa 110% svojih mogucnosti a mi ni sa 30%.

Goran

pre 14 godina

Sta je Srbi? Stalno ste mlatili da ce te vi nas satrati, da su vasi igraci VELEBIT nogometa. Da su Ljajic, Matic i Aleksic u buducnosti najbolji nogometasi nogometa haha? Gdje ste? Pa mali Jozinovic je jurio po lijevoj strani ko oluja, od Milana Badelja nisu znali kud ce, Ivan Perisic je djelio pasove ko Zidane, a Mirko Oremus torpedirao kao Zvonimir Boban u najboljim danima. Znaci: ''Prvo sacekati utakmicu i onda se blatiti ''

Milan Badelj? ma tko je on igra u Dinamu, Mirko Oremus? ma jadni Hajduk, Andrej Kramaric? ma nasi su bolji koji nose vode kod Manchestara i Chelsea:P

Boki

pre 14 godina

Ova generacije je po imenima odlicna, ali po igri najgora od kad je ona generacija uspela da se kvalifikuje i napravi cudo na prvenstvu. Ako ovako nastave nece uspeti ni da se kvalifikuju, a kamo li da ponove uspehe pprethodnih generacijaa. Nemaju igru, zelju, a sto je najvaznije - nemaju SRCE!
A sto se tice napada na Djorica, sta reci, Hrvati su oduvek imali kompleks sto se ice nas, tako da ce ovu pobedu sigurno slaviti kao da su seniorski prvaci sveta, jedino sto njih nece biti u Juznoj Africi :)

krešimir

pre 14 godina

šteta kaj nisu na kratko prekinuli utakmicu u prvom poluvremenu i šmrkom zbrisali one fašističke huligane sa stadiona, pa da normalan narod nastavi gledat tekmu. ja sam gledal na televiziji i bilo mi je muka. imam 23 godine i purger sam. pol tih huligana je mlađe neg ja i imaju još itekak za učit u životu a ostali su s fronte minhen-frankfurt. ne bi imal ništ protiv da nam uefa opali kaznu, pa da se zna kaj slijedi nakon neprimjerenih uzvika. izgleda da jedino takve mjere mogu potaknut impotentne političare da nekaj poduzmu. no, jedini problem je taj kaj su ti koraci minijaturni.
pozdrav iz zagreba!

novinari

pre 14 godina

Ma kakv je on prst pokazao navijacima Partizana,sto pisete takve laze i samo stvarate losu atmosferu.Ako niste bili ni utakmici,nemojte ni da pisete o tome uopste.Nije pokazao prst nego je aplaudirao onima koji mu zvizde...

veerghoen

pre 14 godina

Alo kriticari a jel zna neko od vas da nisu igrali Obradovic,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Rajkovic,Brkic,Milinkovic...Dakle vise od pola ekipe.Imamo jos 4 utakmica,u igri su 12 bodova,drugo mesto nas vodi u barazu i to je to..Samo,treba malo razmisliti o buducoj saradnji sa Dujkovicem.4 utakmice a ocajna igra.Aleksic,Ljajic i Tadic su opaki igraci.pozdrav svima

FeboBG

pre 14 godina

U porazu se ne ponizi... Trebalo je prvo da se nauče ferpleju i čestitaju Hrvatima na zasluženoj pobedi a ne da onako pobegnu u svlačionicu.

sir

pre 14 godina

Šačica huligana provocirala je cijelu utakmicu, što je za svaku osudu. Međutim, nitko od vas ne spominje "mitraljez" proslavu pogotka vašeg Tomića. pozdrav iz Zadra.

el croat

pre 14 godina

prejaki Badelj i Jajalo su prevaga,susjedi imate opet nekoliko odličnih igrača,isprika zbog ružnog navijanja ipak grupice navijača,jaki opako smo jaki i mi i vi.

ne volim Niš

pre 14 godina

Gledao sam jučer utakmicu i moram priznati da su hrvati zasluženo pobjedili.Fino je vidjeti Adema Ljajića i Miralema Sulejmanija kako se bore za grb države koja je njihova i u kojoj su rodjeni bez obzira što su muslimani.Na njih bi se trebali ugledati i ovi iz RS jer nemožeš mrziti vlastitu državu i voljeti neku drugu u kojoj 70%ih nije nikad ni bilo, ni otišli tamo.Zato, pozdrav dobrim ljudima srbima iz prekrasnog grada na Uni u bosanskoj krajini, Bihaća...

Miroslav Djukic

pre 14 godina

Ono sto sam danas gledao, ono je sramota. Potpuna nepovezanost. Pa gospodine Dujkovicu zar je uredu da Srbija, kaoja ima ubedljivo najbolje fudbalere u grupi igra defanzivno i na kontra napade. Pa bilo je uocljivo da nasi momci ne umeju da povezu napad. Gospodine Dujkovicu, mozda je vasa defanzivna taktika prolazila u Africi gde se igra po taktici svi u napad ali Srbija treba da gaji napadacki fudbal. I necete me ubediti da je ova reprezentacija slabija od prethodnih koje su igrale redovno u polufinalu evropskog prvenstva za mlade.
Gulan (Fiorentina)
Stevanovic (Sosho)
Fejsa (Partizan)
Bosančić (Slovan Liberec)
Adem Ljajić (Manchester United)
Danijel Aleksić (Manchester City)
Matić (Chelsea)
Sulejmani (ajax)

Verujem da bi gospodin Antic sa ovim timom pobedio i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Nemojte molim vas da prozivate bilo kog igraca da nije dao maksimum jer je selektor taj koji treba da izvuce maksimum iz svakog igraca.
Sve utakmice kvalifikacija Srbija je odigrala blago receno jadno, uplaseno, nepovezano. Vracali smo se, vijali rezultat ali mislim da je toga dosta.
Gospodine Dujkovicu, uz duzno postovanje, uradite moralan cin- podnesite ostavku i prihvatite poraz. Siguran sam da postoje klubovi u Africi koji bi vas rado videli na klupi a i verovatno ima po neki klub i na Filipinima. Ovi mladi igraci su zasluzili vise. Bez i jedne uigrane akcije iz odbrane i bez uigranih akcija iz prekida sve je dosta slabo izgledalo. Cak niste ni bunker strategiju dobro postavili kad su komsije uspele da nam ubace tri bombe. Pakujte kofere... Sledeci?
(wdm, 14. oktobar 2009 00:39)

Covek je upravu,,ali iovi nasi umisljeni umisljeni igraci vec zvezde novinari ih samo pumpaju a imladi odlaze iz srbije i misle da znaju sto sta o fudbalu,,eee a vi ste samo deca

hmm

pre 14 godina

Pa posto vidim da svi bas gotive tu Partizanovu skolu fudbala, ja sam za to da ih pustimo neka sami igraju u reprezentaciji, ipak su to sve legende do legende. Ako mislite da partizanove babe trebaju da igraju neka igraju. Svaka cast Nemanji na potezu!

bane

pre 14 godina

najbolje je da sa fejsom i stevanovicem se plasiramo ne ep.pa ljudi,mi koji redovno pratimo partizan znamo da ta dva momka su dva najgora igraca u istoriji partizana

flego SRB

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobjeda Hrvatske, u svim segmentima igre smo Vas nadigrali.
Ušli ste napuhano u meč,kao da ste Brazil i to Vam se obilo u glavu. Vidimo se u Novom sadu.
(boki zg, 13. oktobar 2009 19:32)
E svaka ti cast za komentar.Potpuno si u pravu.Iz aviona se vidi koliko su nasi igraci umisljeni,a da pri tom veze sa fudbalom nemaju. Onaj mali Tomic odigra jednu dobru utakmicu protiv nekih levaka u nasoj (jadnoj) ligi i misli da je Mesi (koji usput ni 1% ne glumi zvezdu u odnosu na ovog naseg nesrecnika)... Nazalost i ostali su slicni pomenutom,tako da od plasmana 100% NEMA NISTA!!!! Zivi bili pa videli... pozzzz

sportista

pre 14 godina

Dujkoviću se zahvaliti na saradnji, a UEFI ne dozvoliti da zažmuri na atmosferu, koja je na žalost redovna pojava kada sportisti iz Srbije nastupaju u "najljepšoj njihovoj"

Don

pre 14 godina

Ma vi nemate o pojma o nogometa nisam znao i das te to igrali, pa mi smo vas sredili bez 3 najboljeg igraca. JOs je smijesnije da vi mislite da imate bolju reprezentaciju od nas haha pa hrvati su ti najbolji nogometasi u ovoj regijonu vec u vrijeme jugoslavije. Bez nas nista bi vi osvojili tako i u vaterpolu

Goran

pre 14 godina

boki? Mi komplekse od vas? Pa vise vi komplekse imate od nas, kad ste nas stalno morali gledati na vasim ekranima na velikim
natjecanjima.


Uf ovo je dobro ko oni 2-6 u sred Beograda, ili 5-0 Dinama protiv Partizana u Zagrebu;)

DINAMO ZG

pre 14 godina

Prvo da pozdravim sve normalne, a onda ukratko da počnem sa pričom u nadi da će ovakvo nešto biti objavljeno!!! Dokle više glupih komentara sa vaše strane-čitajući imam dojam da je Srbija jača od Brazila!! rezultati od osamostaljenja govore tko je bolji, i onda vi nama o Kompleksima???? Pročitajte dobro-pišem što vi kažete-izgubili od prosječne reprezentacije??? Svašta, vama kad izgubite od Hrvata se diže kosa na glavi-no zaboravili ste ko se puhao prije utakmice, komentari sa Hrvatske strane su bili realni, sa vAŠE???? NISU TO JE ISTINA!!! NIKADA HRVATE NE PODCJENJUJTE U NOGOMETU I NE NASLAĐIVAJTE SE ŠTO NAS NEĆE BITI U JAR-U VRATIT ĆEMO SE MI OPET NA SLIJEDEĆEM VELIKOM TAKMIČENJU BEZ BRIGE!!!

Rodney

pre 14 godina

Mislim da jedino grobari bi trebali da se stide zbog poraza.
(hrvatska - partizan 3-1, 13. oktobar 2009 19:33)

Trebalo bi da se stide navijaci zvezde jer je trener najodgovorniji, a mi grobari se ponosimo nasim GROBAROM Radomirom Anticem, koji je od onih raspalih fudbalera napravio respektabilnu reprezentaciju.

Slavoljub iz Resnika

pre 14 godina

@ veerghoen

"Prijatelju", da li si Ti ozbiljan kada navodiš ime Marka Milinkovića u spisku igrača koji nedostaju? Pa taj, kao i Radoslav Petrović (i ostala kompanija njima slična) plaćaju da igraju u reprezentaciji... Tj. ne plaćaju oni, već njihovi "menadžeri", koji im zahvaljujući nastupima za reprezentaciju podižu cenu na tržištu i prodaju u inostrane klubove. Takav sistem već odavno funkcioniše u Srbiji, počev od kadetske reprezentacije, pa sve do A tima. Šta će pomenuti Petrović i Milinković na spisku istog, a da nema mesta za Ninkova i Stamenkovića?! To vređa zdrav razum, bez obzira da li sam crno- ili crveno-belo "obojen"!

petar

pre 14 godina

Jer ste vidili kako Tomic puca s svoji mitraljezom kad je zabio 2-1? Stvarno normalno, zar ne za jednog sportasa"

Zaista te može biti sram na ovom komentaru. kakav mitraljez ? jesi čuo šta se pjevalo svim srpskim igračima 90 minuta ? nije ni čudo da je ovaj tomič sasvim bezazleno i spontano odreagirao i "pucao", to sada preuveličavati ???? pa svi srpski igrači su trebali otiči sa terena !!

Pravo je čudo da su mladi srpski nogometaši ostali na terenu. Ja bi otišao.

Svaka čast Tomiću i svim mladim momcima koji su jučer igrali i ostali do kraja tekme na teerenu.

hrvat iz mostara

pre 14 godina

zaslužena pobjeda hrvatske, a autoru teksta čestitam što je pisao o neprimjerenom slavlju kod gola srbije. isto čestitam komentatoru na htv-u koji je kritizirao navijače zbog nekoliko povika 'ubij srbina'...

wdm

pre 14 godina

Ono sto sam danas gledao, ono je sramota. Potpuna nepovezanost. Pa gospodine Dujkovicu zar je uredu da Srbija, kaoja ima ubedljivo najbolje fudbalere u grupi igra defanzivno i na kontra napade. Pa bilo je uocljivo da nasi momci ne umeju da povezu napad. Gospodine Dujkovicu, mozda je vasa defanzivna taktika prolazila u Africi gde se igra po taktici svi u napad ali Srbija treba da gaji napadacki fudbal. I necete me ubediti da je ova reprezentacija slabija od prethodnih koje su igrale redovno u polufinalu evropskog prvenstva za mlade.
Gulan (Fiorentina)
Stevanovic (Sosho)
Fejsa (Partizan)
Bosančić (Slovan Liberec)
Adem Ljajić (Manchester United)
Danijel Aleksić (Manchester City)
Matić (Chelsea)
Sulejmani (ajax)

Verujem da bi gospodin Antic sa ovim timom pobedio i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Nemojte molim vas da prozivate bilo kog igraca da nije dao maksimum jer je selektor taj koji treba da izvuce maksimum iz svakog igraca.
Sve utakmice kvalifikacija Srbija je odigrala blago receno jadno, uplaseno, nepovezano. Vracali smo se, vijali rezultat ali mislim da je toga dosta.
Gospodine Dujkovicu, uz duzno postovanje, uradite moralan cin- podnesite ostavku i prihvatite poraz. Siguran sam da postoje klubovi u Africi koji bi vas rado videli na klupi a i verovatno ima po neki klub i na Filipinima. Ovi mladi igraci su zasluzili vise. Bez i jedne uigrane akcije iz odbrane i bez uigranih akcija iz prekida sve je dosta slabo izgledalo. Cak niste ni bunker strategiju dobro postavili kad su komsije uspele da nam ubace tri bombe. Pakujte kofere... Sledeci?

euskadi

pre 14 godina

prvi komentar mi nije prosao valda zato jer sam nahvalio hrvatske igrace, te se tako time ogrjesio o kodeks ponasanja, te takodjer nacionalno, vjerski rasno uvrijedio ekipu na forumu.no dobro nije bitno, decki su sve pokazali,nema se sta tu dodat.sto se tice takozvanih navijaca,nema se sta pricat,sramota.moram priznat,kolko su me igraci ucinili ponosnim, tolko me je sram skandiranja.pa zar mislite da ste time pomogli nasim nogometasima.ako je iko citao komentare na indeksu mogao je primjetiti da se vecina forumasa stidi takvih skandiranja.tako da mogu slobodno da kazem da to nije misljenje vecine.al ni onaj strijelac se nije proslavio.nego zasto nisu dosli igraci celsija ajaksa I ostale zvijezde.jedino sto vam valja je mali aleksic

singer

pre 14 godina

U reprezentaciji igraju babe smesni su,jedino Marko Jovanovic ovo drugo nula,ma bre za Srbiju treba da se gine,sto klizecih ako treba i neka svi imaju zute kartone,ali neka pokazu sta je igra,da je neka bolja reprezentacija dobili bi 10 komada,golman sta reci smesan je sve tatini sinovi...svaka cast tomicu za streljanje to bi svaki nas igrac uradio,ali mogli su hrvatice na terenu da streljaju startovima pa da osete kako se igra fudbal,a ne sve neki tehnicari,a ni t od tehnike nisu pokazali. Dujkovicu ja da sam na tvom mestu otisao bih...

dan

pre 14 godina

cestitke Hrvatima i hvala im..mislim da je bas ovo trebalo nasim klincima da se malo spuste na zemlju..malo su se natripovali da su neki igraci,a suv prosek..mozda ce ovo malo da ih drmne,a Hrvati ni ne znaju da su nam mozda ucinili i uslugu :)..

mare

pre 14 godina

el croat,

Sta ti pricas??

Ovo su najgore ekipe koje su moje oci videle. Neko mora da odgovara za ovo. Za nas igraju igraci koji ne znaju da igraju fudbal. To zaista mislim. Ja sam bolji od polovine njih a igram sasvim prosecno mali fudbal. Nije moguce da u Srbiji nema boljih od ovih NEZNALICA. Kako je moguce da igraju Bosancic, Tomic, Perovic, Stevanovic, Fejsa i naravno Gulan (bravurozna intervencija kod drugog gola - bolje da se sklonio mozda bi onda i promasili). A golman i bekovski par izgledaju ko da su juce prvi put videli loptu. Ovo je skandal i sprdnja sa navijacima. Sto se tice Hrvata situacija nije nista bolja. Vecina njih cak nije ni prosek. Sve u svemu ako se ijedna ekipa plasira na EP tamo ce da sluzi za popravljanje gol razlike.

Pozdrav,

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osude a napadnuto je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima treba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa nize vrednosti od Srba.Uefa obavezno da reaguje.

Mladen Vracar

pre 14 godina

@Grobar-NK

Srbija-Rumunija 5:0
Stojkovic, Vidic, Lukovic, Stankovic, Milijas, Pantelic i Zigic.
Dakle, SEDAM (7) igraca koji su nekada ili donedavno nosili crveno-beli dres.
Na istoj toj utakmici nijedan (0) igraca, ukljucujuci i one koji su usli sa klupe, nisu nekada ili donedavno nosili crno-beli dres.
Jel treba mozda da izvodim neki zakljucak iz toga?!
A sto se mladih tice: Stevanovic, Fejsa, Tomic, Sulejmani, Ljajic, Gulan... Osim Perovica niko iz Crvene zvezde!!!
Na stranu rezultat, borbenost na utakmici je bila sramna, bez ijednog klizeceg starta, dok su nas ovi prebili i na utakmici (i pre utakmice), i jos dali tri komada.
Ovoga puta cu ipak da izvedem zakljucak: gledaj prijatelju malo neku Zvezdinu utakmicu pa ce ti biti malo jasnije kako se ta deca bore za svoj klub. Razmisli samo malo kako bi bilo da je Dujkovic pozvao jos nekog osim Perovica iz Crvene zvezde, ako ista drugo momci bi "izginuli" na terenu.

Flynn

pre 14 godina

Jedna stvar je jasna. Dok su Zvezdasi bili vecina u mladjim kategorijama kidali smo. Sada, par godina kasnije, sa tim istim momcima kida i A reprezentacia. U mladjoj kategoriji nije toliki problem skola Partizana koliko taj gubitnicki mentalitet koji njegovi igraci poseduju. Tu leze razlozi ne samo za poraz koji je sastavni deo igre, nego i za lose partije uopste.

.

pre 14 godina

Pretpostavljam da ce sada Mesic da reaguje na ovaj "mitraljez" Tomica, a da nece pomenuti ono "ubij srbina" svih 90 minuta. Secam se kad je posle onog finala u Sloveniji na EP u vaterpolu reagovao zbg polupane ambasade u Srbiji, a nije ni pomenuo divljnje navijaca na utakmici, gde su nasi malobrojni navijaci i novinari umalo izbegli linc na kraju utakmice, sto je posle i prouzrokovalo ono sa ambasadom.

Goran

pre 14 godina

Srbi? sta trudenje? pa vi i ne mozete bolje! Tako ce vam i strana reprezentacija doci, icu u daleku Afriku, i nesto napraviti? Kao prvo, damo vam je predaleko(ne mozete vi na onakom zraku nesto napraviti) kao 2 nemate kvalitetu a kao 3 nadajte se da necete dobiti najmanje 5 komada(kao i uvijek kad ste na nekom natjecanju bili)

keš

pre 14 godina

komšije podjednake smo kvalitete,vjerujte i Badelj i Jajalo i Lovren itd. će da zaigraju u velikim klubovima kada Mamić odluči da ih proda,više smo željeli pobijedu,isprika zbog ružnog navijanja ipak samo grupice huligana.

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osede a napadnute je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima trba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa.

bf

pre 14 godina

Jednom recju...luzeri!
Nisam ni hteo da gledam drugo poluvreme koliko su jadni bili i koliko su me razocarali!
Polovina kvalifikacija je odigrano a oni sa utakmicom vise vec zaostaju.......cao EP!

Delije sever - talas koji preti da sravni sve. Cisto radi zonfa

pre 14 godina

Imajuci u vidu broj igraca iz partizana, prosli smo odlicno. Dujkovicu prepisi od Antica!

roman empire

pre 14 godina

Cestitke komsije na zasluzenoj pobedi.Politika i sport zajedno ne idu,ja susrete sportskih klubova i selekcija nasih dveju drzava gledam iz iskljucivo sportskog aspekta.Niti sam euforican kada pobedimo,niti pljujem kad izgubimo,covek uvek treba biti realan i objektivan.

FC R.S.

pre 14 godina

Okosnica A tima su Stojkovic,Vidić,Ivanović,Luković,Stanković,Milijaš,Kačar,Krasić,Lane,Pantelić,Žigić...Gde su tu igrači iz Humske.Drugo,Antić je provereno dobar trener i VELIKI autoritet ali nama ljudi u savezu sede prevaranti,špekulatori istrošene muštikle i da nekažem nešto grdje i gore.Pre neki dan Tole je izjavio kako i savez ima velike zasluge za odlazak u JA a svi znamo da je njihova zasluga samo u tome sto su doveli Antaru a on im je rekao da će da bude selektor samo ako mu se garantuje da mu se niko neće mešati u posao

de-jo

pre 14 godina

Ovo je sramota za SRPSKI fudbal. Momci na terenu skoro da nisu ni pokazali želju za igrom i nisu se borili za svoj narod, grb, drzavu i to posebno protiv Hrvatske. Treba malo da se ugledaju na svoje starije kolege koji "ginu" na terenu. I još nešta, jeste da nije uredu kada igra reprezentacija porediti Zvezdu i Partizan, ali kada igra vecina Zvezdaša kao u A reprezentaciji i bez ijednog Partizanovca videjeli smo rezultat i borbu momaka, u mladoj reprezentaciji je potpuno obrnuto.Zato treba pod hitno mjenjati Dujkovica (jeste da je igrao u Zvezdi), ali čovjek nema veze sa ovim poslom, a treba dovesti nekoga ko ce ove "manekene" stavit na normalan put i ucniti od njih prave fudbalere koji se bore za svoj tim.

ogorcen

pre 14 godina

Ajde sad pljuvanje po igracima kako su kljakavi,kako nemaju pojma...sve ono isto sto ste govorili za A selekciju dok nije dosao Antic.
Jedini krivac je doticni selektor Dujkovic koji kao da je sa marsa.Kakva je to prevara.Mislim Fejsa i Bosancic da nam kreiraju igru dok Tadic sedi na klupi.Pa on da ima oci vec posle Kipra bi skontao da to tako ne ide.Sulejmani i Perovic na spicu?! Ma bravo selektore, resio si utakmicu,ali u njihovu korist.

Боки

pre 14 godina

Сулејмани је стално падао. Изгледа да Пантелић има велики утицај на њега од како су у истом клубу.

Krlja

pre 14 godina

ja se ljutim na nase rukovodstvo na utakmici. kada se vice "ubi, ubi Srbina" oni koje vode reprezentaciju treba da objasne sudiji sta se vice i da nece da igraju dok se to skandira. Ako mi to tolerisemo, tolerisace i UEFA. Moramo da kazemo jednom dosta, a ne da se ovako trpi.

hijena1

pre 14 godina

Ja sam rekao i juce, ovo je najgora ekipa u zadnjih 10 god. Da sam na Dujkovicevom mestu vise nikad ne bih pozivao ove momke, osim mozda 2-3 igraca. Nema nista gore kad neko ko nema pojma misli da je odlican igrac. Ovde izgleda je za mladog igraca najbitnije da nekako dodje do partizana ili zvezde i mesto u mladoj reprezentaciji mu je zagarantovano. Pa sta su u dosadasnjem delu sezone pokazali Tomic,Ljajic,Fejsa,Jovanovic,Brezancic,Stevanovic,Aleksic,Matic,Gulan,Sulejmani i da ne nabrajam ostale. Ma nije ni bitno vazno da oni igraju u Partizanu,Mancesteru,Chelsiju samo nek se pojave na terenu a da igraju i trce cemo vec nac nekoga, mozda moju babu u boljoj je kondiciji.
Neverovatno...

Ika 2

pre 14 godina

dujkovic je izgubio utakmicu, on nije ni svestan gde je njegova ekipa slaba. totalno ponizenje,hrvati su ruku na srce prosecna repka, a mi smo ih potcenili. i, zasluzeno su pobedili. mora da se dosta menja igraca, dok jos ima vremena.

Mihailo

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskom timu na zasluzenoj pobedi,nasi imaju previse driblera i umisljenih likova u timu koji ne kapiraju da je fudbal timska igra a morali bi,takodje,biti svesni svojih mogucnosti i da shvate da Hrvatski fudbaleri "nisu sisali vesla" i te kako znaju da barataju sa loptom,i neka su nas nokautirali,to nam je i trebalo da ukapiramo sta i koliko vredimo!Drugo polumvreme sam gledao na HRT2 i moram da se zahvalim hrvatskom komentatoru na vise nego korektnom i casnom izvestavanju,ovi nasi bi mogli malo da uce od coveka kako se radi posao!!!

Kolubara

pre 14 godina

Sto se tice fudbala,zaista losa igra nase Srpske reprezantacije,a sto se tice navijaca Hrvatske i njihovih poruka Srbima sve mi je jasno,samo se nadam da ce i drugi ljudi razumeti te poruke!

Marko

pre 14 godina

Ne mogu da verujem sta vi pricate,krivi su kao Partizanovi igraci!?Navijam za Zvezdu ali Stankovic,Vidic,Zigic,Lukovic su davno otisli iz naseg kluba,a pustili smo takve talente kao sto su Milanovic,Djuricic,Cosic a sta je pa i ova nova uprava uradila po tom pitanju!?Krivo mi je sto neigraju oni sto znaju,pa ocigledno je da se Jovanovic,Gulan,Bosancic,Stevanovic guraju iako 2. i 3. imaju talenta...Matic nista nije pokazao,Tomic je bio odlican,Fejsa dobar u defanzivi,Ljajic i Aleksic su morali da igraju od pocetka,u Milanovicu smo dobili jos jednog dobrog defanzivca...golmana nazalost opet nemamo..

Markus

pre 14 godina

@ Febo i ostali

Vi ste imali mnogo prilika to da vezbate pa vas nesto nisam video.I kao sad Hrvati treba ce da osude a napadnuto je preko 20 sportista iz Srbije zadnjih 10 godina.Dokle tako.I ovo je sasvim nebitno kako Hrvatima treba da se "uznesu" prozivanje Ubi Srbina sa tribine na tribinu.Nije dobro.Hrvati imaju patolosku psihozu kompleksa nize vrednosti od Srba.Uefa obavezno da reaguje.

gile bl

pre 14 godina

Alo kriticari a jel zna neko od vas da nisu igrali Obradovic,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Rajkovic,Brkic,Milinkovic...Dakle vise od pola ekipe.Imamo jos 4 utakmica,u igri su 12 bodova,drugo mesto nas vodi u barazu i to je to..Samo,treba malo razmisliti o buducoj saradnji sa Dujkovicem.4 utakmice a ocajna igra.Aleksic,Ljajic i Tadic su opaki igraci.pozdrav svima
(veerghoen, 13. oktobar 2009 20:48)


E ovo ne moze da nam bude izvlakusa jer njima ipak nisu igrali glavni igraci kao npr. Kalinic,Jelavic,Rakitic,Lovren...

mirq

pre 14 godina

Ova ekipa nije toliko losa samo je postavka igre pogresna. Sa ovim igracima najbolje bi funkcionisala formacija4-3-3 gde bi sulejmani i tadic igrali krilne napadace, mali aleksic spic a u veznom redu matic,ljajic i fejsa. Odbrana stevanovic jovanovic savic i gulan.

Srbija

pre 14 godina

Hrvati idite gledajte svoje vesti i novine a nemojte ovde da smarate,vi se niste plasirali na SP a mi jesmo tako da cutite!
Sto nismo igrali u beogradu da vidim koliko bi vas doslo?

sim

pre 14 godina

Potpuno zaslužena pobeda Hrvatske. Ali mi je zanimljivo da niko osim Krešimira iz Zagreba ne komentariše ponašanje hrvatskih navijača.

pera

pre 14 godina

zaslužena pobjeda hrvatske, a autoru teksta čestitam što je pisao o neprimjerenom slavlju kod gola srbije. isto čestitam komentatoru na htv-u koji je kritizirao navijače zbog nekoliko povika 'ubij srbina'...
(hrvat iz mostara, 13. oktobar 2009 21:32)

Nekoliko povka "ubij srbina"??? Covece, 90 minuta bez prestanka je bilo "ubij srbina" i "srbe na vrbe"!!!

PRAVDA

pre 14 godina

Prvo ko dovede ovog,,trnera"?Koje uspehe i čim je zaslužio da bude selektor?Zato što je bio u klubu državne ljubimice?Dali to jošvaži po ključu?I dali će FIFA,UEFA reagovati na premlaćivanje Đorića i utaške povike tokom utakmice ili pretnj važe samo za Sbiju?

boki zg

pre 14 godina

Hrvatska je u potpunosti nadigrala Srbiju i ostvarila čistu pobjedu. Navijanja, kao i svako drugo kada se naše repke sretnu, ne viim čemu sušenje. Je to nekulturno i puno mrćnje, ali komšije, ratovali smo prije 15 god.Isto tako je bilo i na finalu Partizan -Cibona i Partizan-Jug,tako da nemojte samo nas blatiti.Pogledajte malo i u svoje dvorište, a ne samo sve na nas svaljivati. Pozdrav

Roki

pre 14 godina

Tamo gde gro tima ,stavise vise od polovine cine Zvezdini igraci ide kao po loju ,deremo redom jer momci nisu rasli pod kompleksom a tamo gde igraci partizana cine vecinu i samo jedan iz Zvezde pucamo od seljackih ekipa .Nije Antic lud zna on da se kompleksi prenose sa generaciju na generaciju .Grobari kad vide na stadionu sahovnicu odmah misle da igraju prijateljski mec sa svojom bracom , zato se onako i trude .

Bron

pre 14 godina

Hrvati su poskazli kako se igra za drzavu i sta misle o Srbima.I da se nejavljaju sad kao Hrvati su kinjeni zlostavljani,Pescanik itd.A razmnazene zvezdice kakav Celzi,Ajaks Metalac je vrh za vas.I Dujkovic koji ima tim skuplji za 30 miliona evra i igra sa 3 zadnja vezna.I sa igracem vise nisu napaddali nece da trce igra svako za sebe.A ponasanje odma po Uefi direktno 5 godina supenzije iz svih takmicenja 90 minuta rasne,verske i nacionalne mrznje.

srbin iz RS

pre 14 godina

Moram da priznam da su me bas razocarali,igra je bila katastrofalna.Dva dodavanja nisu mogli povazati.Ulaskom ljajica Alekica i Tadica malo se nesto projenilo
Al njaveci krivac je trener.Sa ovako mi igrom se ne moze dobiti druga postava san marina.....
bas sam razocaran....pOZzZz srbijo

damir

pre 14 godina

Šteta što je par budala napravilo štetu na račun Hrvatske, žalim zbog toga i moja isprika! Inače, ovo je bila jedna od najboljih utakmica što sam gledao a nagledao sam ih se u svojih 50 godina! Odlični i jedni i drugi!

Destruktor

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,a nasi su ocajno odigrali,ne pamtim kada sam ovako losu igru nasih gledao.Ostaje revans kod nas valjda ce se popraviti situacija u ekipi i da se revansiramo.Imamo igrace,nemamo tim jos uvek.

Cro_at

pre 14 godina

Hrvatska je odigrala odlicnu utakmicu. S obzirom na imena igrača srbijanske repke,ocekivao sam mnogo vise od njih u ovoj utakmici. Rekao bih,sve 5 osim navijanja; povicima "ubij Srbina,za dom spremni, cetničke p***e,Srbe na vrbe" nema mjesta u 21. vijeku,a kamoli na tribinama! Varate se ako mislite da se "Hrvati ponose tim povicima",kako tu pojedinci sugeriraju. Taj dio navijackog folklora treba sto prije iskorijeniti. No,ocekujem da ce slicno biti i na uzvratu,dakle da vasi navijaci nece ostati duzni za ovo. Sretno vam jos jednom bilo na SP-u. Pozz!

Robi

pre 14 godina

Kod ovakvog "navijanja" treba prekinuti utakmicu. Nije normalno da se vandali 90 min verbalno izivljavaju na nacionalnoj osnovi a da niko na stadionu ne reagira. To nema veze da li ti se neko svidja ili ne. To je stvar obraza.

Vlada Sabac

pre 14 godina

Nema ovde puno pametovanja,nego Tomic i Bosancic da isprate igrace koji se ubacuju iz drugog plana,a Perovicu odmah dodati partnera u napadu kad Sulejmani verovatno ni sam ne zna sta igra.

strucnjak bez posla

pre 14 godina

Pa kad ce nasi treneri prestati da igraju defanzivni fudbal.Srbi ne znaju da se brane,samo ih je trebalo motivisati (sto nije tesko protiv Hrvatske),staviti na prave pozicije i to je to.Ali ne,moramo mi neku toplu vodu da izmislimo.Sto se tice igraca,lose im je ono mnogo,mozda 2 il 3 na nivou al mnogo su nafurani....

varazdinec

pre 14 godina

vasi puleni su pristojno ispraznili dzepove noc prije u kasinu hotela turist u kojem su odsjeli......dosao sam sinoc u kasino u 20.25 i vidio desetak "orlića" na cash pokeru i na ruletu.....i mogu reci da su u onih par sati koliko su tamo bili potrosili poprilicno kuna.....

nisu radili nikakav nered i mislim da su bili tamo do 23 sata.....

eto samo da vas informiram

Dejan

pre 14 godina

@ Sim

Zar vrijedi da se ista komentira ? Budala je bilo i biti ce ih. Sto im se manje paznje posvecuje prije ce odustati od degutantnih navijanja i huliganizma (na obje strane), jer im je to hrana i od toga zive.

sasa

pre 14 godina

pazite ovako,dokle god budu igrali igraci od menadzera ovako ce da prolazimo!hoce neko da mi kaze gde igraj gulan nikola zadnje 2,3 god ima najvise nastupa u reprezentaviji u klubu nije odigrao 2 utakmice...marko jovanovic to je posebna prica on je igrac kao partizana za koji nema 4 nastupa zadnje 3 god,zato je u reprezentaciji standardan..sulejmani jako,jako los!!!stevanovic uzas!!!moraju da igraju momci koji su standardni u svojim klubovima ne da igraju igraci od kojih drugi imaju interes..ali najveci primer za to su jovanovic i gulan!

DINAMO - ZAGREB

pre 14 godina

Pratim sve sto se pise na ovom forumu ali nikada ne ostavljam komentar ali posle ovoga srecna sam sto sam srpkinja. Ovi Hrvati su toliko jadni i iskompleksirani da je to strasno. Onim navijanjem "Ubij Srbina, Srbe na vrbe" dovoljno pokazuje o kakvim se huliganima i prostacima radi. Sramota !!!!!! Naravno i u Srbiji postoje takvi huligani ali ce oni odsluziti svoje, odali smo pocast francuzu, proglasili dan zalosti, a Hrvati se takvim huliganskim ponasanjem ponose...
(Jeca, 13. oktobar 2009 21:27)

E pa draga Jeco nisu Hrvati iskompleksirani a niti ponosni na huligane.... Nažalost ovakvim svojim komentarima samo podgrijavaš tenzije. I ja sam ponosan što sam Hrvat a ti što si Srpkinja i ajmo jedno drugome međusobno česititati na činjenicu za koju smo najmanje zaslužni... Vi ste odali počast Tatonu i to je uredu ali nisam još vidio kod Vas ali niti u jednoj državi u regiji zatvore pune huligana i sličnih probisvjeta... Dakle ne trči pred rudu sa izjavama tj. ocijenama. Da je državama stalo iskreno do te borbe sa tim ljudskim talogom odavno bi se ona time bavila, a ovako stalno pričamo o posljedicama a ne uzrocima. I ja sam prije par mjeseci gledao vaterpolo Partizan-Jug i što se je skandiralo "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata" i nisam vidio Vas moraliste da to spominjete. Dakle edukacijom od malih nogu i strogim zakonima se trebamo svi boriti protiv tih nasilnika jer to nisu navijači.. a ne ovako samo na verbalnoj razini.... Pozdrav i sretno na svjetskome...

Kalle Mne

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,Crnogorci su super prošli nije bilo nijedne uvrede od strane navijača i čak smo odigrali 1:1 to pokazuje da smo igrali super i da nas poštuju toliko!

Don

pre 14 godina

komentar srb pa sta ako nismo a vi jeste ali protiv koga neke slabe rumune, farske otoke, male austrije? a sto ste vi napravili neke velike pobjede protiv koga ?Niste ni mogli protiv male fransuze? hah da da. Onda vi imate pravo da cutite jel niste nas ikada u zivotu pobjedili u nogometu i neces nikada jel smo bolji od vas kao uvijek u ovom sportu pa smo igrali davno prije vas.

Da da u beogradu bi jos gore prosli na stadijonu i na utakmicu. 10-0 u bgd za nas.

A trece govoris o nase dnevnike i novine? pa koliko vas ima na indexu? na HRT? samo zamisli malo.

sasa

pre 14 godina

Treba cestitati Hrvatskoj na pobedi i na tome sto su bili bolja ekipa... A za selektora Srbije, nema vise opravdanja, otkaz odmah...
Ne zato sto smo izgubili, nego zato sto je jasno da forsira neke igrace koji nista ne rade, i jasno je da ga je neko platio za to... On igra za neke menegzere a ne za reprezentaciju... I jasno se vidi... Napolje sa njim...

sasa

pre 14 godina

ljudi pa ovo je strasno!!marko jovanovic gde taj decko igra fudbal zadnje 3 god,sramno da vam takvi igraci igraju...sulejmani je stvarno jako slab i ima visak kilograma..sve u svemu jako lose momci,jako lose..

Lukan

pre 14 godina

Samo da kažem da sam se zgrozio od ovih budala, da budem pristojan, koji su vrijeđali na istoku. Takve mulce treba dobro natamburati. Ono skandiranje je toliko ružno i jadno da nemam kaj za reći. Jednostavno sam zgrožen kaj je s tim klincima danas. Jesu li oni normalni? Sramota me, isto tako zbog onog gospodina koji je napadnut. :(

Kad je Dinamo igrao protiv Partizana nije se tako ogavno skandiralo, isto tako i kad je Hrvatska igrala protiv SiCG prije 10 godina. Onda nije bio nijedan incident, ako ne računamo Dejin obračun s purgerom. :D

Strašno je kako ljudi odgajaju svoju djecu. Pa mene bi stara kresnula čekićem po glavi da pjevam ustaške pjesme ili da vičem ubi Srbina. Ili da mrzim nekoga. Ne znam kaj da velim.
Pozdrav

Drogba

pre 14 godina

Navijac sam Hrvatske ali mi je drago da je Srbija na SP...i volio bih da normalni ljudi ne obracaju paznju na razne polupismene idiote sa obje strane koji propagiraju mrznju i koji samo traze povod za provokaciju, pljuvanje po drugom i ispucavanje vlastitih frustracija. Pozz svim normalnim ljudima, a znam da ih svugdje ima dovoljno!!

Bg_Zg

pre 14 godina

Ponosim se igrom i zalaganjem, drago mi je vidjeti da su igrači međusobno bili korektni, a sramim se navijanja i navijačkih povika. Izaći će i to iz mode. Premda je u HR odavno prisutno navijanje "Ubi Tovara", "Ubi purgera", "ubi zagorca", to ne znači to što znači, koliko god se to činilo sada da branim imbecile na tribinama, ne radim to! Ne zaslužujemo Europu nikako!
Pozdrav svima.

milos

pre 14 godina

Ovo je pravi samar i veliko razocarenje za srpsku reprezentaciju.Igrali smo ocajno i zasluzeno izgubili.Sto je najcrnje i na prethodnr tri utakmice smo igrali ovako!!!!
Sva srece pa moze jios uvek nesto da se izvuce!!!
Ne znam da li je kriv Dujkovic ili ove nase razmazene zvezdice?!Ali moje skromno misljenje da od pocetka treba da igraju Tadic,Ljajic i Aleksic(U paru sa Perovicem) a Sulejmanija na bok,nesto slicno sto igra A reprezentacija>

Destruktor

pre 14 godina

Cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na pobedi,zasluzeno nema sta,a nasi su ocajno odigrali,ne pamtim kada sam ovako losu igru nasih gledao.Ostaje revans kod nas valjda ce se popraviti situacija u ekipi i da se revansiramo.Imamo igrace,nemamo tim jos uvek.

ljubapfc

pre 14 godina

gani, aj samo pogledajmo ko je selektor A reprezentacije, tj ciji je, a ciji je selektor mlade...
popeli ste mi se na vrh....... o prici koliko ima vasih u A, a koliko nasih u mladoj reprezentaciji, kao da je to mnogo bitno... Antara da je kompleksas kao vi, ne bi zvao nijednog vaseg igraca, a setimo se kako smo prolazili dok ste vi vodili savez i tim... od Miljanica, Bulatovica, Pixija, Deje, Petkovica........ oladite se malo, i navijajate za svoju zemlju, ako ne, idite i lecite se...
p.s. postovanje svim normalnim navijacima CZ...

Zarad istine!

pre 14 godina

Za sve sa pamćenjem laboratorijskog miša i za one koji namerno imaju selektivno pamćenje, neka odu na košarkašku utakmicu Partizan - Cibona, pa neka se uvere kako se "sportski" dočekuju gosti iz Hrvatske ...

capello

pre 14 godina

Znam da nemamo dobrih trenera ali ovo je zaista strasno.Imam utisak da ko god malo prati fudbal ne bi nista bio gori da je na Dujkovicevom mestu.Ako ne drugo,bar bi nekad ustao sa klupe,viknuo,podsetio momke sta treba da rade...Ovaj nista,sedi na klupi kao da je u pozoristu.A sta bi on mogao i da im kaze ? Natrpao je tim veznim igracima,misleci valjda da ce tako da uzme bodic...pri tome tih veznih nema nigde gde bi trebalo da ih bude a igru vode paradoksalno,bas oni koji to najmanje znaju:Bosancic i Fejsa.Gledali smo i pre Dujkovica mnogo puta bezidejnost,drvljenje lopte i kukavicluk u reziji nasih "strucnjaka"ali covek se uvek nekako ponada,pa dobro valjda su shvatili da tako ne ide...U svetlu ovog,Antic je nazalost samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

Afro Samurai

pre 14 godina

Ma kakv je on prst pokazao navijacima Partizana,sto pisete takve laze i samo stvarate losu atmosferu.Ako niste bili ni utakmici,nemojte ni da pisete o tome uopste.Nije pokazao prst nego je aplaudirao onima koji mu zvizde...
(novinari, 13. oktobar 2009 20:34)

Sta pricas ti?! Ja sam bio na utakmici i pokazao je prst, kasnije se javno izvinjavao zbog tog 'gesta'. 'Ajde sto je on nevaspitan, ali ono sto je mene sokiralo je to sto su mu nesto kasnije dodelili kapitensku traku uz obrazlozenje kako ce ona uticati na pravilno formiranje njegove licnosti?!? Alo, BRE!?
I eto, pokazao je i veceras, formirao se.

Неша србин

pre 14 godina

Скандалозно лоша игра наше репрезентације. Ајде што и немају баш талента као раније генерације, што немају реално квалитетну звезду тима али онаква бескрвност индолентност и незалагање за разлику од А репрезентације нпр. и то у једној јако битној утакмици за нас (не само због квалификација), ту по мени неко треба дебело да одговара! Прво Дујковић који је селектовао прву 11-ицу по врло чудном критеријуму. Љајић, Тадић и Алексић на клупи!? Ту нешто дебело "смрди"

BOJAN RS

pre 14 godina

Čestitke za Hrvatsku..zasluženo su nas pobjedili..nadam se da ćemo mi biti bolji u revanšu..Ima još dosta da se igra,da bi se donosili zaključci o konačnom plasmanu u ovoj grupi...

zagreb_boy

pre 14 godina

aj jednom u zivotu da dozivim da naši nisu napuhani i da igraju. a to samo zato jer su im orlici uzeli medijsku zabavu inace bi izgubili sigurno!slavno naše, lako cemo!

nikola

pre 14 godina

Pa kako da pobedimo, kada ima 9 GROBARA!!!?? Dokle vise da nas brukate!??
(Sveti Nikola Zigic, 13. oktobar 2009 20:07)

A smetalo vam je i u proslim kvalifikacijama sto su sve grobari u timu, sve dok se nismo plasirali na EP!!! Setite se koliko vam je smetalo sto je na SP u vaterpolu cela reprezentacija bila iz Partizana. Pricali ste "grobari su grobari srpskog vaterpola"!! Na kraju se setite kosarke na ovom EP gde vam je isto smetalo sto je 80% igraca igralo u Partizanu! Bilo je "necu da gledam grobarsku reprezentaciju", "kako da ocekujem uspeh kad nam je repr. Partizan u malom" (a kad pa nije bila sto se kosarke tice"... !!! Svi ste se na kraju radovali i niko nije vise ni pomenuo "grobare srpskog vaterpola" i "Partizan u malom"!! Zato odmorite malo i razmislite dobro sta pisete jer uporno ponavljate iste greske!
A ko bi pa trebao da igra? Jel ima boljih igraca? Nije stvar u Partizanu, nego u ostalim klubovima sto niko sem Partizana vec godinama ne izbacuje talente!

_Daniel_91_

pre 14 godina

@ Mislim da jedino grobari bi trebali da se stide zbog poraza.
(hrvatska - partizan 3-1, 13. oktobar 2009 19:33)


@ Pa kako da pobedimo, kada ima 9 GROBARA!!!?? Dokle vise da nas brukate!??
(Sveti Nikola Zigic, 13. oktobar 2009 20:07)

A sto se vas dva pametnjakovica ne javite istim ovakvim komentarom posle svetskog prvestva u vaterpolu i evropskog u kosarcu?Jeli? Jesu vam i onda Grobari skrivili?NE,ONI VAM DONESU TE MEDALJE!!Ne budite takvi ljudi....

Mali Zeko

pre 14 godina

A ne znam čemu dramatiziranje bilo oko skandiranja publike bilo oko "mitraljeza"?!

Mislim, nije lijepo ni jedno ni drugo ali ljudi, nismo li baš SVE oko sebe doživljavati preozbiljno?

To je nogometna utakmica i takav kretenluk je dio folklora (bilo "Ubi Srbina" ili "Gaz ustaše") i dok nema nabacivanja predmetima i fizičkih obračuna, rekao bih da je navijanje "korektno". Bolje da frustracije ispušu galameći gluposti 90 minuta na stadionu nego razbijanjem i tučom van stadiona.

Ovdje to ima međunacionalne konotacije ali na svakoj utakmici Dinamo-Hajduk imate skandiranje "Gazi, gazi, gazi purgere" i "Ubi, ubi, ubi tovara". Vjerujem da i u Srbiji imate slične situacije.

Kreteni su među nama, mnogi "normalni" se na stadionu povedu za kretenima i onda imate takve situacije.

Važno da se ne događaju fizički sukobi u kojima se razbija grad ili hubi glava (npr. Široki Brijeg)...

markozgb

pre 14 godina

Vaša repka je sinoć igrala loše i nije se baš moglo vidjet da je to momčad sastavljena od internacionalni zvjezdica...U većini postova,pljujete po Nemanji Tomiću,no, jučer je jedini pokazao da nešto zna.Nije loš ni onaj Tadić što je ušao u igru u drugom dijelu,a vidi se i da mali Adem zna...Puno više sam očekivao od Sulejmanija,a što se tiče igre N.Matića,tu se nema šta dodat..Malo ste ga precijenili..A i repku ste malo precijenili..Nemate veznjaka kao što je naš Badelj(opet kažem,ko zna koliko bi Ljajić pokazao da je bio od početka),ni napadača kao što je Kramarić(18 godina)..Što se tiče navijanja,moram priznati da je i meni u određenim trenucima bilo neugodno,a Tomićeva proslava pogotka je također neumjesna..No,nemojmo moralizirati previše,isto stvari će se događati na uzvratu u N.Sadu,stoga bi bilo neumjesno da se bilo koja strana tuži na šovinizam.To je za osudu,al tako je kako je..Uglavnom, ne loša utakmica,ima tu potencijala,kojeg treba brusiti,a ukoliko se dečki nastave razvijati pravim putem,nema zime za balkanski nogomet..
pozdrav...

from_HR

pre 14 godina

Ovako: prije svega, isprike sto ste morali slusat napaljenost grupe nasih tzv. navijaca i njihove neprimjerene poruke. U svakom zitu ima kukolja, a eto nas se kukolj sabrao na utakmici s vama da izlijeci komplekse. Ipak, primjetno je da s godinama tog kukolja ima sve manje, sto daje neku nadu za buducnost.

A sad utakmica: moram priznat da me igra vase momcadi razocarala, jer ste jaki po imenima, tj. klubovima, pa sam vise ocekivao i mislio da ste favoriti. Ipak, napisao sam jucer da nasi igraci, iako nisu u velikim klubovima, ne znaci da nisu kvalitetni, vec da ih, ili Dinamo ili Hajduk jos ne zele prodat, ili jednostavno nisu vidjeni od skauta nekog stranog kluba. Ipak se radi o mladim igracima koji se tek trebaju dokazat. Nasi su igrali dobro i pokazali veci stupanj zalaganja na terenu. Vasi igraci su mi izgledali totalno neuigrani. Jel to posljedica rada izbornika, ili nesto drugo, vi bolje znate. Jos jedanput, isprike za "navijanje". Poz

nemanja

pre 14 godina

slabo ce ovaj tim da se proda pored ovakvih rezultata,a svi znamo da je to cilj..nikad veci tim nabedjenika nisam video..mrzi me da ih nabrajam,jedino je matic "kukolj" medju menadzerskim pulenima.uzas

Славко

pre 14 godina

Резултат и не чуди, ако узмемо у обзир чињеницу да у нашој репрезентацији играју играчи попут Марка Јовановића, којима репрезентација служи за стицање искуства (поменути играч у свом клубу ни не игра)... А није једини! Све док се буде плаћало играње у репрезентацији, резултати ће бити овакви какви јесу... Нажалост!

Aleksandar

pre 14 godina

Igra nase mlade reprezentacije je gora nego ikad.Svako ko je gledao bar jedan od 4 meca koliko smo odigrali moze to da vidi.Ne bih se slozio sa izvestajem da je bilo nekolko desetina koji su remetili pozorisnu tezinu.Ja bih rekao da ih je bilo ipak malo vise...!!!Nasi reprezentativci u takvoj atmosferi su ocigledno podlegli pritisku.Kad ti neko 90min skandira dobro poznate parole potez Tomica ili bilo kog igraca moze biti ocekivan.

Grobar-NK

pre 14 godina

@Hogar
Navedi zvezdine igrace (sadasnje ili bivse) koji bi mogli da igraju u ovoj reprezentaciji? Ustvari sastavi je sam od zvezdinih igraca i odigraj protiv iste ove Hrvatske. Strasno... Pa da postoji neko bitan i iole kvalitetan u toj zvezdi taj bi bio tu vjerovatno.

bolton

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana, ali ovi sto igraju u reprezentaciji pojma nemaju.Fejsa se trudio,ali nista posebno nije mogao da uradi pored ostalih ocajnih saigraca, Tomic dao gol, ali sve ostalo je za zaborav, tezak individualac, kao i svi iz Partizana, udavili su onu loptu...Stevanovic los, Sulejmani takodje...golman smesan...sve u svemu tesko cemo mi da se kvalifikujemo za dalje takmicenje, videcete...vidi se odmah da nemamo kvalitet...

acid_man

pre 14 godina

Ova ekipa sigurno ima kvalitet sto su vec pokazivale utakmice, nazalost, u mladjim kategorijama svih igraca, pre svih Gulana, Sulejmanija, Perovica, Matica i nekih drugih igraca koji sad u inostranim klubovima ne mogu da igraju ni svaku trecu tekmu. Ja mislim da je u tome problem, kao i u toj igri sa mnogo kvalitetnih tehnicara i samo jednim spicem. Pokusavamo da igramo kao SSSR. I, po meni, najveci problem, ne samo srpskog fudbala nego sporta uopste - fizicka sprema. Treninzi su katastrofalni

boki

pre 14 godina

Ispravite me ako gresim ali zar za mladu reprezentaciju nemaju pravo da igraju i:
KACAR, OBRADOVIC, SUBOTIC, KUZMANOVIC ( SAMO PO GODISTU INACE VEC IGRAO ZA SVAJCARSKU ), TOSIC, PETROVIC. pa onda je jasno kakav kvalitet imamo u tom uzrastu...Nekad je vaznije dobiti igrace nego rezultat.

Wabbit

pre 14 godina

Nije strasno sto smo izgubili, ali je igra zabrinjavajuca... Nismo pokazali nista ni protiv Izraela, ni protiv Slovacke, ni protiv Kipra, ni danas protiv Hrvatske (protiv Norveske nisam gledao)

Anonymus

pre 14 godina

90% mladih reprezentacija su obicno tatini sinovi i/ili razmazeni manekeni. Malo je onih koji ovaj grb zasluzuju.

Gledajmo pozitivno, i nadajmo se da cemo nesto iz ovog poraza nauciti!

torrente

pre 14 godina

mislim da sa ovim trenerom i ovakvom postavkom igre necemo daleko dogurati ,posle cetiri odograne utakmice vec je jasno da nesto debelo ne valja,ovo danas je bilo ocajno...cestitke Hrvatskoj reprezentaciji na borbenosti

zeljko1980

pre 14 godina

Pa ne mogu da verujem da se igra bez sredine terena... 80% vremena smo igrali kao San Marino... samo ispucavali loptu napred... na koga idu one silne visoke lopte? Na Sulejmanija? koliko je on ono visok.. 1,50m ili 1,60m? Pod hitno zabraniti prenose engleske lige, ovi nasi pokusavaju igrati kao englezi.. na visoke lopte... a i onaj mali Ljajic je dobar.. samo sebičan... to se videlo protiv kipra.. a i danas... Videli smo A reprezentaciju protiv rumunije, igra bez visokih lopti... i odmah 5 komada... i jos mi nesto nije jasno... zasto ne igraju Tadic i Aleksic u prvoj postavi kad se vidi drastična razlika u igri kad oni igraju??? Puno pozdrava u nadi da ce doci bolje sutra za ove mlade razmažene zvezdice....

Иван-Ниш

pre 14 godina

Нисам хтео да коментаришем меч пре него што је одигран да не буде да баксузирам али оно што сам видео у преносима против Словачке и Кипра само је била најава овако нечег. Један води и дрибла док већина истог гледа. Одбрана је смешна до бола а врхунац је извођење аута. Траје по пола минута јер се извођачу нико не отвара. Надам се због играча какви су Љаљић, Алексић, Тадић, Матић и Сулејмани да ће Дујковић коначно да их укомпонује јер ово не личи на озбиљан тим.

Аскоџа

pre 14 godina

Дујковић је нула од тренера. Играју му играчи који седе на клупи у нашим смешним клубовима.

Svarce Neger

pre 14 godina

Sta sam sad propustio? Jaoooj, 'bem ti sljaku!
Sudeci prema vasim komentarima nisam ni morao da gledam. Znaci, toliko smo bili ocajni? Sto rece neko, ok je izgubiti u gostima ali mnogo je brate izgubiti sa 3:1 od reprezentacije koja je egal po kvalitetu a za "motiv" pri tome ne treba trositi reci.
Ko je kriv? Ovim redom, selektor (ne ume da ukomponuje tim i "svira" po notama), igraci "zvezdetine" (pola tima) koje guraju menadzeri, blejanje po kazinu i ko zna gde pred vaznu utakmicu (opet selektorova krivica sto ih ne kontrolise).
Nije kasno jos uvek, al' su sanse za plasman sada drasticno umanjene.

Mare

pre 14 godina

Peović je očajan,on nikada neće dati gol za reprezentaciju.Lako mu je u Zvezdi sa par metara protiv slabih ekipa.Nije ništa bolji od ovih Partizanovih igrača,a to će se tek videti kad i Zvezda uđe u krizu.Pokazalo se da jedino vrede Aleksić i Tadić,kao i u odbrani Milanović,plus Matić kada bude dovoljno spreman.Sulejmani je sve gori.
Ponašanje hrvatskih navijača,užasno,vikali su čak i ono što svi normalno Hrvati smatraju kao uvredom za sebe.

pop

pre 14 godina

(Hogar, 13. oktobar 2009 20:58)
a jel si zabortavio da su ti isti orlovi gubili od kazahstana i azerbejdzana dok nije dosao GROBAR antic???
kratko ti je pamcenje...a dujkovic je krivac za ovu bruku a ne igraci partizana

mua

pre 14 godina

Pa Dujkovicu koja je ono postavka u prvom poluvremenu. Kakav uzas... Sta li je on hteo. Ceo tim u odbrani, Sulejmani u napadu, a sredine neemaaaa. Po njemu smo izgleda trebali da igramo sa 11 golmana.

al

pre 14 godina

Sta porazena, odvaljena! Primiti tri gola od tima koji je direktan konkurent za dalje kvalifikacije je mnogo. Usli su u utakmicu kukavicki a to pokazuje i odnos nacinjenih prekrsaja tj broj pokazanih kartona. Mi samo jedan zuti a Hrvati 4 plus jedan crveni. Sramota i ovako se ne brane boje zemlje koju volite. Dujkovic je takodje po meni veliki promasaj i istrosen trener. Cisto sumnjam u njegova trenerska dela, treba dati sansu mladjim, perspektivnijim trenerima.

Dobro smo prošli

pre 14 godina

Prepotentnost, umišljenost, lenjost, sebičnost.

Dujković - katastrofalan.
Ni na jednoj utakmici nema igre.
Mada, kada se prisetim, i Krčmarević je imao iste probleme, zar ne?

mito i korupcija

pre 14 godina

Neko je spomenuo da imamo " imena " u ovoj reprezentaciji?! A ko je od ovih naših igrač koji može da bude " ime "? Baš me zanima... A i Đora se nešto sav unervozio. Verovatno je hteo da se pohvali kako je dobio batine od Hrvata, pa da izdejstvuje nešto ko UEFE... Ali se izgleda opametio, verovatno mu došlo iz d... u glavu, pa je hteo da se izvuče iz čorbe koju je sam zakuvao. Još nešto... Koliko se sećam, on je isti onaj Đora što kod rezultata 1:0 za Ruse na Marakani izvodi jedinog špica iz igre i uvodi igrača sredine terena. Taman sam tad pomislio da je vreme da čovek " okači kopačke o klin ", ali on izgleda rešio da zakopa i mladu reprezentaciju. Pitam se koji su uslovi da se igra za tu mladu reprezentaciju, pa da se organizuje dobrotvorna akcija prikupljanja sredstava da Đoru pošaljemo u penziju...

tegetlija

pre 14 godina

Toliko grešaka u zadnjem redu,dodavanja lopte direktno u noge protivničkim napadačima,a Dujković kao miš u rupi se zavukao i ne progovara,a Ladić(ništa bolji trener od njega) makar podera grlo,pa kad neko kiksa ovaj očita lekciju i to se ne ponavlja.

tezga

pre 14 godina

ko je juce citao vidjece da sam u pravu sve sto sam rekao da ce biti tesko u vz jer ce se hrvati napaliti kao uvek protiv nas a za sve je kriv dujkovic to se videlo od pocetka kvalifikacija isti igraci a igra nula znaci trener dujkovicu dosta vise

hrvat

pre 14 godina

ovo je bio idealan pokazatelj one "sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" vaše zvijezde i igračine nula bodova, a naši navijači za umobolnicu

Dokle vise

pre 14 godina

Pa dokle vise da gledam onog Gulana,decko od kad je otisao iz Partizana nista nije napredovao vec 3-4 godine igra isto(katastrofa)

represijom protiv piva

pre 14 godina

Trebace nam nesto ravno cudu,pa da se plasiramo na zavrsnicu EP.
Ima vise razloga zasto je tako-ko je gledao utakmicu sa Kiprom mogao je ovo da nsluti.Tada sam bio na stadionu,i iznervirao se kao nikad u zivotu.Takva postavka igre+umisljeni pojedinci+igraci progurani od menadzera=katastrofa.
Gulan cini mi se nikad nije igrao levog beka u zivotu,sem u ovoj selekciji-rezultat toga je da je najveca rupa u ekipi,em Sulejmani mora da trci i za njega.Taj je u Ns-u presao prvi put centar u 70min,a Kiprani su sve sanse stvorili preko njega.Na momente je Ljajic igrao po levom krilu,Sulejmani po desnom???Da li neko moze da objasni Tomicu da je svrha krila da probije i ubaci upotrebljivu loptu sa strane[u partizanu ionako nema centarsuteva,to ne postoji u crno belom svatanju fudbala odavno],ali da li ima neko u drzavnom timu ko mu to moze sugerisati.
Nakon 4 uzastopna plasmana na EP,2 finala i polufinale docekasmo da strepimo i za baraz.Selektor mi zaista nije jasan,ako ne moze da im objasni neke stvari,onda neka ih kazni.Mislim na pedagoske metode naravno,jer su ovima evrici udarili u glavu,i to dobro.

Djoksa

pre 14 godina

Eto,ko da nije dosta sto je Bata Djora(retko antipatican lik,ali sto nije u redu,nije u redu)dobio po tamburi,nego se to desilo i ovim nasim umisljenim zvezdicama.Nema autoriteta na klupi a ni vodje na terenu.Menadzeri i dalje upravljaju nasim fudbalom,i sta vise reci...

Sasa-Sabac

pre 14 godina

Bas losa igra otkad je reprezentaciju preuzeo Dujkovic mada mora se priznati da smo i sa Krcmarevicem igrali lose. Iznenadio me Dujkovic da je ovako los trener i da forsira ovako "mrtav" i dosadan fudbal a ima bas dobre igrace na koje moze da racuna!!!

vidra1977

pre 14 godina

Dujkovicu i ovim momcima Antic treba da odrzi nekoliko casova iz fudbala,da im zada domace zadatke i da ih posalje negde na pripreme da utvrde gradivo...sramota treba da ih bude,vazno da imaju nafurane frizure...svaka cast hrvatima...

goran

pre 14 godina

meni ovo nije iznenadjenje. i kipranima smo dali dv slucajna gola. kad sam pre petnestak dana rekao da ovaj tim nema kvalitet svi em napljuvase, a sad vam niko ne valja. kako to?

НС

pre 14 godina

Честитк хрватима на заслужној победи,играли су срцем...Овај наш голман и Сулејмани стварно нису криви што нe знају,али без Тадића Љајића и Алексића у првој постави????Хмммммм

wolf

pre 14 godina

@jeca

Ma bravo,vidiš kako si ti pametna,izgleda da si tek sada naučila kako se ostavljaju komentari...nemoj generalizirat.


@roman empire

Ti si meni car! :)

Vladan R

pre 14 godina

Neverovatno koliko su nasi igraci bili nezaintresovani i indolentni . Jednostavno utisak je bi da ih je neko naterao da igraju i da samo zele da se sve sto pre zavrsi. I kod drugog i kod treceg gola su delovalo apsolutno nezaintresovano bili totalno staticni. Zaista treba da ih bude sramota bas sramota.

Nenad Petrović,Novi Sad

pre 14 godina

Stvarno je teška sramota kako nam je igrala juče mlada reprezentacija.Dosta više Milovana Đorića,teškog fudbalskog neznalice i njegove fudbalske demagogije.Kakve UEFA
trenerske licence i slične gluposti.Čovek jednostavno nema pojma.Treba da ode iz našeg fudbala jednom zauvek.To je sve jedna velika prevara.Ovo je sve njegovo(ne)delo.Igra ekipe je ogledalo trenera.Pa naši ne mogu da sastave dva pasa,igraju bez duela,daleko od igrača,bez ideje u igri a o ostalim stvarima da i ne govorimo.Teška katastrofa. Hrvatska nam je juče očitala lekciju iz modernog fudbala.Pozdrav.

aca_usa

pre 14 godina

ova reprezentacija vise igra unazad nego unapred. treba uciti od Krasica i Jovanovica kako se igra moderan fudbal (puno trcanja, brzine i htenja da se prodje kroz zgusnutu odbranu). Dokle ce treneri da forsiraju ili tolerisu beskonacno dodavanje zadnje linije u sirinu koje se zavrsava "bunarenjem".
Selektirajte brze igrace.