Odbojka 32

Četvrtak, 01.10.2009.

16:24

Odbojkašice porazom završile EP

Odbojkašice Srbije izgubile su od Italije sa 3:0 (25:19, 25:18, 25:22), u poslednjem kolu druge faze na šampionatu Evrope u Poljskoj.

Odbojkašice porazom završile EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Realinjo

pre 14 godina

Svi veliki uspesi naše ženske odbojke vezani su za Terzića. I svi napadi na njega izraz su frustracija prosečnog navijača zbog izneverenih nerealnih očekivanja. Terzić je lepo rekao da je ovo naš maksimum. A to što mi mislimo da ćemo posle debakla na OI u Pekingu da se prošetamo do medalje nije ništa drugo nego naša tradicionalna prepotentnost. Utoliko pre što su od nas objektivno jače selekcije Turske, Rusije, Holandije, Italije, Nemačke i Poljske.

Naše odbojkašice su imale sreću što su u predtakmičenju dobile ubedljivo najlakšu grupu na prvenstvu, sa jednom Češkom i Azerbejdžanom, reprezentacijama koje su u drugoj fazi takmičenja u šest mečeva zajedno uspele da osvoje jedan jedini set (Azerbejdžanke protiv Turkinja!)

I, naravno, za podgrevanje nerealnog optimizma veoma su zaslužni i mediji koji su trijumf naših odbojkašica na jednom drugorazrednom takmičenju koje se zove Evropska liga proglasili za potvrdu teze da ćemo se superiorno prošetati Evropskim šampionatom.

Koliko je Evropska liga "jako" takmičenje ilustrovaću sledećim činjenicama: u konkurenciji je bilo samo osam selekcija, od kojih tri nisu uspele ni da se kvalifikuju na EP: Grčka, Rumunija i Velika Britanija. Četvrtoplasirana ekipa sa ovog takmičenja, reprezentacija Francuske, nije ni prošla grupu u Poljskoj, dok Bugarke, osvajačice bronze u Evropskoj ligi, nisu ušle u polufinale Evropskog šampionata. U Evropskoj ligi nije učestvovao nijedan polufinalista EP u Poljskoj (Italija, Nemačka, Poljska i Holandija), a nije se takmičila ni jaka selekcije Rusije.

Pametnom dosta!

SAVO

pre 14 godina

I do sada sam mislio da su igrcice koje su oterane iz reprezentacije najbolje.Sada to odgovorno i tvrdim.Nije njima potrebno da ih Terzić vuce u svoj klub da bi nasle gde da igraju.Drago mi je i sto ne pljujete po njima sada tu su one za pljuvanje koje su ih i oterale fali im samo Citakovicka.Pozdrav ANJI, TOMASEVICKI, SKALI, SLADJI ITD......

yz

pre 14 godina

Da li neko moze da mi kaze sta Jelena Nikolic ima zavrseno od skole.Njena izjava bez samokriticnosti kao da je dalo dete iz predskolskog.Pozovi Jelena Citakovicku da te pouci kako se rusi repka u tome je ona dobra.Moralno bi bilo da se ti i tvoj Terzic pokupite i odete u ime Srbije.

nikol dž. femija

pre 14 godina

TERZIĆA KADA pogledate, on ostavlja utisak negativan, depresivan, pesimističan...odmah vam se smuči.

DANAS sam saznala, ako je istina, da on nije oženjen. Naravno,to ništa ne mora značiti, ali ipak i može, bar kada su u pitanju ona njegova okretanja od devojaka za vreme pauza, kada se on nešto kao ljuti,duri, pa ih ostavlja da same nalaze rešenja....ČOVEK IMA neke frke nerazrešene po pitanju muško-ženskih odnosa,ima nečeg sadistikog,neiživljenog, JER NEMA NI JEDNOG objašnjenja ni razloga za onakvo ponašanje SELEKTORA,TRENERA...ali on izgleda, u tim trenucima, ima nečeg ambivalentnog, jer tada proradi taj neiživljeni deo i kao DA ZABORAVI DA ON TU NIJE ni muškarac,ni dečko,ni muž, ni tata, VEĆ TRENER, SELEKTOR od kojeg se očekuje savet,taktika, za to je plaćen, zato je tu, PREDSTAVLJA ZEMLJU, REPEREZENTACIJU !!!!

VIDEĆEMO da li će preuzeti odgovornost za rezulatate i ko će odgovarati za neuspeh i hoće li biti neke kazne,u vidu otkaza.

vidoq

pre 14 godina

svaka čast Čaviću, ali ja još nisam video da nekome dečko ili devojka sedi uz klupu dok igra za reprezentaciju... pa majku mu staru Krstić je mogao da provede medeni mesec solo sa saigračima, a ovo dvoje ne mogu da se odvoje ni tokom utakmice... cirkus!!!

saint

pre 14 godina

@branko

Da vidi sve sto si nabrojao, jos koliko se secam od kadetskih dana. Ako ne vidi onda ne bi trebao/la da igra na tako visokom nivou (reprezentativnom)... eventualno bi mogao/la da odigra par setova na Adi.

Naravno ako si dobar sa Selektorom pa jos odes kod njega u klub ili ga podrzavas iako nista ne funkcionise onada mozes:
- da odlucujes ko igra ko ne igra
- po novinama mozes da sastavljas tim po svojoj volji
- mozes da prebacujes krivicu na sve one koji ti se ne svidjaju/ili su ti konkurencija
-mozes deliti repku na podobne i nepodobne na one koji su patriote i oni koji to nisu
-mozes da ne vidis nista, ni loptu, ni mrezu, ni polje, ni sudiju ali ces ipak igrati i obezbedjivati sebi nove ugovore... jer zaboga, sve se i vrti oko toga.

... i na kraju mozes da izjavis posle ovakvog debakla da si siguran da ce sledeci put biti mnogo bolje i da ce tvoj doprinos biti veci!

P.S.
I da.... puno su vas sve pozdravile Spasojevic, Eric, Vujovic, Tomasevic, Starovic.....

TERZICU NAPOLJE IZ REPREZENTACIJE

pre 14 godina

Voleo bih da sad svi pogledaju moje komentare sta sam pisao posle pobede nad Slovackom koja je usput nizerazredna reprezentacija,kako sada kada je sve gotovo ima vise preporucenih komentara od nepreporucenih!!!!Takodje terzic mora momentalno da leti napolje iz reprezentacije,a Anja ekspresno da se vrati pa cete da vidite kakvi uspesi imaju da nam slede na celu sa Zakocom!!!!

Sremac

pre 14 godina

Iluzorno je bilo za ocekivati,da danas pobedimo Italiju!Verujem da niko od nas nije vise to zeleo od samih igracica!Videlo se da su igrale u grcu,posle svakog poena gledaju u pravcu trenera i njegovu reakciju!I dalje mislim da su one najbolje,najlepse ali da u ekipi nije bilo one pozitivne hemije koja je itekako potrebna na ovakvim turnirima!O treneru i njegovom vodjenju ekipe,o tome da li je falila Anja i jos neka igracica neka drugi koji su strucniji o tome pisu i raspravljaju!Ja sam samo jedan od onih navijaca,koji se raduje svakom uspehu nasih ekipa!Normalno je i to da svaki neuspeh boli,no zivot tece dalje i ako iz tog neuspeha izvucemo odredjene pozitivne pouke,na pola smo puta da ponovo dodjemo do uspeha!Siguran sam da ce se ova ekipa uz pojedine promene sledece godine na svetskom,boriti za medalju!PS.Pitam se samo u cemu je draz pojedinaca da spominju CAVICA i TEODOSICA u negativnom kontekstu!

sasa

pre 14 godina

Zar Terzic nije pre Turske rekao ,sjajna igra,prezadovoljan,dok je igrao sa ekipa 15,16 u Evropi.Sreca sto smo imali laku grupu inace da smo bili sa Poljakinjama, Turkinjama nebi prossli ni prvi krug. Sramota da Terzic kaze nisu pripremljene! Pa nisam ih ja spremao valjda vec onaj sto se pita.Pa komentar mladi smo,a turkinja sto nas ubila servisom 19 god.A utakmicu vodi kao stub za mrezu, covek se nije ni pomerio, mogao je da vodi ekipu i iz hotela.Sve u svemu mislim da je Boricicu i ekipi odzvonilo.Dosta si se Boro nakupio para srozali ste reprezentaciju na kvalifikacije a klubovi u Srbiji neznaju za rec Evropska takmicenja. Da nije bilo brace Grbic, Vujevica... pa kod zena Spasojevic,Citakovic... odavno bi Bora leteo.

vladimir

pre 14 godina

Rekao sam ja jos pre EP da bez Anje Spasojevic mi nismo ista ekipa.Bio sam u pravu.Kada selektor ili trener odluce da idu na neko takmicenje bez svog najboljeg igraca i ako dozive uspeh onda nema problema.Ali ako se u takvim prilikama dozivi neuspeh onda selektor mora da ode.Zato Terzicu odlazi i podnesi ostavku ako imas morala.Mnogi pricaju o Jeleni Nikolic.Ona mi je bila jedna od omiljenih igracica ali na ovom EP je odigrala katastrofalno.Blaga rec je reci katastrofalno.Nista bolje nisu igrale ni ostale iskusne Ognjenovic i Djerisilo.Mislim da je Ivana imala manje od 30% prolaza na ove tri utakmice.Zaista ocajno.Kada ih nije islo trebale su igrati mladje igracice.Jer uvek trebaju da igraju najbolje a ne igracice po zasluzi.Falile su nam zdrava Suzana Cebic i nas najbolji primac Anja Spasojevic koja je odlicnim prijemom donosila sigurnost nasoj ekipi.Bez ova dva vazna srafa nas tim ne moze da pruza kvalitetne partije protiv ozbiljnog protivnika.Tako je nazalost.

pera

pre 14 godina

Ljudi toliki nam je domet. I ja ne cenim Terzića (Kolakovića još manje), ali nije samo on razlog.
Pa pogledajte, kakvi su to napadi. Iz fotelje se vidi kome će podignuti loptu. Pa prijem. Jedina svetska igračica je Ćebić. One bolje su mlade i neiskusne. Kakve igračice ima Italija, Holandija, Rusija... Budimo realni. Neko napisa da su najlepše. E tu se slažem. I ne može Srbija da bude najbolja u svim sportovima.

branko

pre 14 godina

MODERATORU:
Ovo sam poslao već, jako davno

О данашњој утакмици само једна реченица: Не постоји ништа квалитетније у женској светској одбојци од `кореје` коју изводе Lo Bianco и Gioli.
Уместо било каквог коментара поставићу једно питање и био бих јако захвалан ако би ми на њега одговорио неки одбојкаш, одбојкашица или тренер:
Да ли играч кад скочи да би смечовао лопту која је претходно летела неко време према њему ВИДИ противничко поље и руке противничких блокера?
Зашто ово питам ? Зато што јако често имам утисак да играч (а нарочито играчица !) кад скочи ЗАЖМУРИ, удари по лопти из све снаге, па шта буде.
Боже, како је то маестрално радио Квиско Вујевић !?

Ivan Petrovic

pre 14 godina

Posle ovakve bruke nas nazovi kapiten Jelena Nikolic nakon poraza od Italije daje zvanicnu izjavu za RTS....ponosna sam na nasu ekipu i nasa cetiri zajednicki provedena meseca. Neverovatna nadmenost, ni trunke samokritike za svoju ocajnu igru. Ali nije ni cudo kada su ona, onaj jadni namrgodjeni neznalica Terzic i veliki sef Boricic potpuno privatizovali reprezentaciju. Taj nesrecni i nesposobni trener je takodje nakon ove utakmice izjavio.....idemo dalje, nismo uspeli, dogovoricemo se u Beogradu kako da nastavimo dalje. Ni okom nije trepnuo o svom ocajnom vodjenju reprezentacije, vec po njemu idemo dalje, pred nama su novi izazovi. Trio Terzic, J.Nikolic, sef Boricic neka i dalje vuku celu srpsku odbojkasku javnost za nos. Umesto da im slozno pokazemo metlom pravac bez povratka. Zbog buducnosti ovog sporta i zbog onog bozanstvenog eha i Tokija 2006 - te godine....SRBIJA, SRBIJA. Hocemo promene, i to odmah. Da ne moramo mi da menjamo. Zbog ovih divnih mladih odbojkasica koje su sputane tudjom voljom.

Pera

pre 14 godina

Izjava Jelene Nikolic:

Jelena Nikolić je ocenila da ovaj tim Srbije ima potencijal za nove medalje, iako je priznala da je rezultat u Poljskoj realan domet ekipe.

"I ove godine je bilo novih igračica, koje su prvi put bačene u vatru na Evropskom prvenstvu, a mi iskusnije nismo uspele da im pomognemo. Ali to je sport, takve stvari se dešavaju, treba da budemo spremne da idemo dalje, svako prvenstvo je nova pouka i nadam se da će u budućnosti biti bolje", navela je Nikolićeva.


Da li ona stvarno misli ovo, ne mogu da verujem, na kraju ce da okrivi Aleksandru Petrovic i Jovanu Vesovic koje nisu ni igrale skoro na EP.

Svi mi mozemo da napravimo gluposti, ali ne mozes i ne smes da nevidis da pravis gluposti. Sram da te bude Jelena Nikolic!!!

Brakoc

pre 14 godina

Ognjenovicka je u formi bila a Vesovic se nije proslavila Cebic je dobro igrala a nije se sa Nikolic sigrala a Rasicka mala Gasicka je dobra u svemu bila pa je Molnarku krila a Brakocevic je sok pila Djerisilo je za to vreme proslavila...

Kamera ne laze

pre 14 godina

E zene zene, gde vam je mladost, agilnost, zelja za pobedom? Lopta pada, vi je gledate k'o tele u sarena vrata. Pa ne moze Suzana Cebic sve da stigne! Jeste ona najbolji libero, ali teren je preveliki za jednu osobu kojoj se danas igralo i koja nije bila prestravljena i fascinirana Italijankama.

brkus07

pre 14 godina

U redu, pa moze i da se izgubi od Italije. Ali oni porazi od Turske i Nemacke treba da nateraju nase igracice dobro da razmisle za sta igraju i kako igraju. Takvi padovi koncentracije i nemogucnost drzanja tempa u igri je potpuno porazavajuc...

keni

pre 14 godina

Opet briljantni prijemi nikoliceve i opet je odigrala ceo mec a menjana je molnar iako ni jedan servis nije isao na nju... BRAVO SELEKTORE I ODBOJKASKI MAGU TERZICU

dr.no

pre 14 godina

Ponovila se ista prica kao iz Pekinga.Mozemo da pobedimo neke drugorazredne ekipe ali cim se sretnemo sa nekim ko ima kvalitet vidi se nas prava vrednost.Mislim da sledeceg leta nase odbojkasice nece igrati nikakava takmicenja buduci da se nisu plasirale za Gran Pri(ekvivalent Svetskoj ligi kod odbojkasa).Znaci naredno takmicenje je Svetsko prvenstvo u Japanu u novembru 2010.Ako ovako nastavimo idemo u susret jos jednoj katastrofi.

Zole

pre 14 godina

E sad lepo Mrgude, adios marigos! Ako iole pameti imaš, povući ćeš se sa selektorske pozicije! Odavno se ova ekipa muči i propušta pobedničko postolje, a kvaliteta koliko ti volja. Ovde su cure najmanje krive, jednostavno nisu imale autoritativnog i normalnog trenera. Najbolji primeri koliko strateg može da doprinese podizanju morala, stvaranju pozitivnog duha, jedinstvu tima i pre svega pobedama - g-din Duda i g-din Antić! Znači, nije smak sveta promeniti trenera, samo je kod nas problem stara boljka: najveći slepac je onaj koji ne želi da vidi.
Ovaj šampionat je izgubljen samo greškama Terzića, jer nije reagovao blagovremeno... ali čini mi se da smo kojim slučajem trebali igrati još neku utakmicu, on bi isto postupao! Koje pametno opravdanje ima za neigranje Vesović!? Koje opravdanje ima uporno držanje Nikolić u igri iako je bilo i onima na Marsu očigledno da je devojka zalutala na ovom takmičenju?! Da ti možda život nije zavisio od toga da je ne izvedeš nego pustiš da njena loša igra utiče na sve ostale devojke?! Popović u odnosu na Ćebić da dobije prednost iako je puštala lopte za as kao da se ne igra na poene?! Ćebić i posle dugog oporavka može u mali džep da je stavi svojom igrom! Gde je Petrović selektore?! Mislim, kad već vodiš turistički, pa reci onda da napravimo spisak, svako bi voleo da tako "igra"! Devojka je zaslužila da igra! Veliko bravo i svaka čast mlađanim curama, Stefani i Mileni, prave svetle tačke našeg tima!

marko-nbg

pre 14 godina

Ponovicu nesto sto sam rekao u mom prethodnom komentaru, ne zameram Terzicu na strucnosti, mislim da ima znanje, zameram mu sto nema hrabrosti!!! Po mom misljenju u utakmici sa Italijom trebao je da pruzi sansu igracicama koje su manje igrale na ovom prvenstvu! Bilo je iluzorno ocekivati da pobedimo Italiju sa 3:0, tako da je ovo bila utakmica bez nekog narocitog znacaja, a opet prava prilika da se razigraju neke druge devojke!!! Takodje povratak Suzane Cebic je doneo stabilnost na prijemu i ne vidim razlog zasto nije mogao Terzic juce da je uvrsti u sastav!!?? Neko ce reci da je bila povredjena, ali 24 sata, koliko je proslo od utakmice sa Nemackom nije dovoljno da se sanira neka ozbiljna povreda, znaci da je Suzana i juce bila spremna, ali kao sto sam rekao mislim da Terzic nije imao hrabrosti da je ubaci u tim!
Jos jednom da kazem, devojkama ne treba nista zameriti!! Ja i dalje mislim da su i najlepse i najbolje!!! Bice bolje na nekom narednom takmicenju, nadam se sa novim trenerom!!!

Plikuscht

pre 14 godina

Sto neko ovde vec rece - zbog jedne slucajne medalje smo osudjeni na nesrecnog Terzica vec godinama. Igramo sa nekom 2. ili 3. postavom jer barem 10 uzasno kvalitetnih igracica koje su pobegle glavom bez obzira u inostranstvo nema nameru da se vraca u reprezentaciju dok je Terzis selektor.
I svi to vide, svi to znaju, ali nikome na pamet ne pada da reaguje. Dokle vise? Doks e ne srozamo do dna?

Cvetko

pre 14 godina

Gospodine Boričiću pozdravite se sa Terzićem i poželite mu srećan samostalan put. On sa ovom ekipom nema nikakve veze, kontakte, dodire...Iscrpeo je sve svoje mogućnosti. To se videlo još prošle godine ali ostao je ... ne znam zašto. Ova ekipa ima potencijala i mogućnosti ali su im propale 2 godine. Napred Srbija!
Cvetko

Keky

pre 14 godina

Sta je tu je,glavu gore devojke.Mnogo sam tuzan jer smo razbijali u prve tri utakmice. Ne znam sta se desilo ali ne trebamo biti ljuti. Pozdrav devojkama!!!

Promene

pre 14 godina

Vreme je za promene,ovo je definitivno najneuspesnija sezona u poslednjih 10 godina.@ mesto na Univerzijadi sa A reprezntacijom,i ovaj plasman uz plasman na SP nedovoljno da zadovolji apetite nas navijaca.Mrzovoljne face ,dovoljno su dale,treba nam neko pozitivan.

Pera

pre 14 godina

Izjava Jelene Nikolic:

Jelena Nikolić je ocenila da ovaj tim Srbije ima potencijal za nove medalje, iako je priznala da je rezultat u Poljskoj realan domet ekipe.

"I ove godine je bilo novih igračica, koje su prvi put bačene u vatru na Evropskom prvenstvu, a mi iskusnije nismo uspele da im pomognemo. Ali to je sport, takve stvari se dešavaju, treba da budemo spremne da idemo dalje, svako prvenstvo je nova pouka i nadam se da će u budućnosti biti bolje", navela je Nikolićeva.


Da li ona stvarno misli ovo, ne mogu da verujem, na kraju ce da okrivi Aleksandru Petrovic i Jovanu Vesovic koje nisu ni igrale skoro na EP.

Svi mi mozemo da napravimo gluposti, ali ne mozes i ne smes da nevidis da pravis gluposti. Sram da te bude Jelena Nikolic!!!

Zole

pre 14 godina

E sad lepo Mrgude, adios marigos! Ako iole pameti imaš, povući ćeš se sa selektorske pozicije! Odavno se ova ekipa muči i propušta pobedničko postolje, a kvaliteta koliko ti volja. Ovde su cure najmanje krive, jednostavno nisu imale autoritativnog i normalnog trenera. Najbolji primeri koliko strateg može da doprinese podizanju morala, stvaranju pozitivnog duha, jedinstvu tima i pre svega pobedama - g-din Duda i g-din Antić! Znači, nije smak sveta promeniti trenera, samo je kod nas problem stara boljka: najveći slepac je onaj koji ne želi da vidi.
Ovaj šampionat je izgubljen samo greškama Terzića, jer nije reagovao blagovremeno... ali čini mi se da smo kojim slučajem trebali igrati još neku utakmicu, on bi isto postupao! Koje pametno opravdanje ima za neigranje Vesović!? Koje opravdanje ima uporno držanje Nikolić u igri iako je bilo i onima na Marsu očigledno da je devojka zalutala na ovom takmičenju?! Da ti možda život nije zavisio od toga da je ne izvedeš nego pustiš da njena loša igra utiče na sve ostale devojke?! Popović u odnosu na Ćebić da dobije prednost iako je puštala lopte za as kao da se ne igra na poene?! Ćebić i posle dugog oporavka može u mali džep da je stavi svojom igrom! Gde je Petrović selektore?! Mislim, kad već vodiš turistički, pa reci onda da napravimo spisak, svako bi voleo da tako "igra"! Devojka je zaslužila da igra! Veliko bravo i svaka čast mlađanim curama, Stefani i Mileni, prave svetle tačke našeg tima!

Plikuscht

pre 14 godina

Sto neko ovde vec rece - zbog jedne slucajne medalje smo osudjeni na nesrecnog Terzica vec godinama. Igramo sa nekom 2. ili 3. postavom jer barem 10 uzasno kvalitetnih igracica koje su pobegle glavom bez obzira u inostranstvo nema nameru da se vraca u reprezentaciju dok je Terzis selektor.
I svi to vide, svi to znaju, ali nikome na pamet ne pada da reaguje. Dokle vise? Doks e ne srozamo do dna?

Ivan Petrovic

pre 14 godina

Posle ovakve bruke nas nazovi kapiten Jelena Nikolic nakon poraza od Italije daje zvanicnu izjavu za RTS....ponosna sam na nasu ekipu i nasa cetiri zajednicki provedena meseca. Neverovatna nadmenost, ni trunke samokritike za svoju ocajnu igru. Ali nije ni cudo kada su ona, onaj jadni namrgodjeni neznalica Terzic i veliki sef Boricic potpuno privatizovali reprezentaciju. Taj nesrecni i nesposobni trener je takodje nakon ove utakmice izjavio.....idemo dalje, nismo uspeli, dogovoricemo se u Beogradu kako da nastavimo dalje. Ni okom nije trepnuo o svom ocajnom vodjenju reprezentacije, vec po njemu idemo dalje, pred nama su novi izazovi. Trio Terzic, J.Nikolic, sef Boricic neka i dalje vuku celu srpsku odbojkasku javnost za nos. Umesto da im slozno pokazemo metlom pravac bez povratka. Zbog buducnosti ovog sporta i zbog onog bozanstvenog eha i Tokija 2006 - te godine....SRBIJA, SRBIJA. Hocemo promene, i to odmah. Da ne moramo mi da menjamo. Zbog ovih divnih mladih odbojkasica koje su sputane tudjom voljom.

keni

pre 14 godina

Opet briljantni prijemi nikoliceve i opet je odigrala ceo mec a menjana je molnar iako ni jedan servis nije isao na nju... BRAVO SELEKTORE I ODBOJKASKI MAGU TERZICU

TERZICU NAPOLJE IZ REPREZENTACIJE

pre 14 godina

Voleo bih da sad svi pogledaju moje komentare sta sam pisao posle pobede nad Slovackom koja je usput nizerazredna reprezentacija,kako sada kada je sve gotovo ima vise preporucenih komentara od nepreporucenih!!!!Takodje terzic mora momentalno da leti napolje iz reprezentacije,a Anja ekspresno da se vrati pa cete da vidite kakvi uspesi imaju da nam slede na celu sa Zakocom!!!!

Kamera ne laze

pre 14 godina

E zene zene, gde vam je mladost, agilnost, zelja za pobedom? Lopta pada, vi je gledate k'o tele u sarena vrata. Pa ne moze Suzana Cebic sve da stigne! Jeste ona najbolji libero, ali teren je preveliki za jednu osobu kojoj se danas igralo i koja nije bila prestravljena i fascinirana Italijankama.

Cvetko

pre 14 godina

Gospodine Boričiću pozdravite se sa Terzićem i poželite mu srećan samostalan put. On sa ovom ekipom nema nikakve veze, kontakte, dodire...Iscrpeo je sve svoje mogućnosti. To se videlo još prošle godine ali ostao je ... ne znam zašto. Ova ekipa ima potencijala i mogućnosti ali su im propale 2 godine. Napred Srbija!
Cvetko

vladimir

pre 14 godina

Rekao sam ja jos pre EP da bez Anje Spasojevic mi nismo ista ekipa.Bio sam u pravu.Kada selektor ili trener odluce da idu na neko takmicenje bez svog najboljeg igraca i ako dozive uspeh onda nema problema.Ali ako se u takvim prilikama dozivi neuspeh onda selektor mora da ode.Zato Terzicu odlazi i podnesi ostavku ako imas morala.Mnogi pricaju o Jeleni Nikolic.Ona mi je bila jedna od omiljenih igracica ali na ovom EP je odigrala katastrofalno.Blaga rec je reci katastrofalno.Nista bolje nisu igrale ni ostale iskusne Ognjenovic i Djerisilo.Mislim da je Ivana imala manje od 30% prolaza na ove tri utakmice.Zaista ocajno.Kada ih nije islo trebale su igrati mladje igracice.Jer uvek trebaju da igraju najbolje a ne igracice po zasluzi.Falile su nam zdrava Suzana Cebic i nas najbolji primac Anja Spasojevic koja je odlicnim prijemom donosila sigurnost nasoj ekipi.Bez ova dva vazna srafa nas tim ne moze da pruza kvalitetne partije protiv ozbiljnog protivnika.Tako je nazalost.

marko-nbg

pre 14 godina

Ponovicu nesto sto sam rekao u mom prethodnom komentaru, ne zameram Terzicu na strucnosti, mislim da ima znanje, zameram mu sto nema hrabrosti!!! Po mom misljenju u utakmici sa Italijom trebao je da pruzi sansu igracicama koje su manje igrale na ovom prvenstvu! Bilo je iluzorno ocekivati da pobedimo Italiju sa 3:0, tako da je ovo bila utakmica bez nekog narocitog znacaja, a opet prava prilika da se razigraju neke druge devojke!!! Takodje povratak Suzane Cebic je doneo stabilnost na prijemu i ne vidim razlog zasto nije mogao Terzic juce da je uvrsti u sastav!!?? Neko ce reci da je bila povredjena, ali 24 sata, koliko je proslo od utakmice sa Nemackom nije dovoljno da se sanira neka ozbiljna povreda, znaci da je Suzana i juce bila spremna, ali kao sto sam rekao mislim da Terzic nije imao hrabrosti da je ubaci u tim!
Jos jednom da kazem, devojkama ne treba nista zameriti!! Ja i dalje mislim da su i najlepse i najbolje!!! Bice bolje na nekom narednom takmicenju, nadam se sa novim trenerom!!!

saint

pre 14 godina

@branko

Da vidi sve sto si nabrojao, jos koliko se secam od kadetskih dana. Ako ne vidi onda ne bi trebao/la da igra na tako visokom nivou (reprezentativnom)... eventualno bi mogao/la da odigra par setova na Adi.

Naravno ako si dobar sa Selektorom pa jos odes kod njega u klub ili ga podrzavas iako nista ne funkcionise onada mozes:
- da odlucujes ko igra ko ne igra
- po novinama mozes da sastavljas tim po svojoj volji
- mozes da prebacujes krivicu na sve one koji ti se ne svidjaju/ili su ti konkurencija
-mozes deliti repku na podobne i nepodobne na one koji su patriote i oni koji to nisu
-mozes da ne vidis nista, ni loptu, ni mrezu, ni polje, ni sudiju ali ces ipak igrati i obezbedjivati sebi nove ugovore... jer zaboga, sve se i vrti oko toga.

... i na kraju mozes da izjavis posle ovakvog debakla da si siguran da ce sledeci put biti mnogo bolje i da ce tvoj doprinos biti veci!

P.S.
I da.... puno su vas sve pozdravile Spasojevic, Eric, Vujovic, Tomasevic, Starovic.....

Promene

pre 14 godina

Vreme je za promene,ovo je definitivno najneuspesnija sezona u poslednjih 10 godina.@ mesto na Univerzijadi sa A reprezntacijom,i ovaj plasman uz plasman na SP nedovoljno da zadovolji apetite nas navijaca.Mrzovoljne face ,dovoljno su dale,treba nam neko pozitivan.

dr.no

pre 14 godina

Ponovila se ista prica kao iz Pekinga.Mozemo da pobedimo neke drugorazredne ekipe ali cim se sretnemo sa nekim ko ima kvalitet vidi se nas prava vrednost.Mislim da sledeceg leta nase odbojkasice nece igrati nikakava takmicenja buduci da se nisu plasirale za Gran Pri(ekvivalent Svetskoj ligi kod odbojkasa).Znaci naredno takmicenje je Svetsko prvenstvo u Japanu u novembru 2010.Ako ovako nastavimo idemo u susret jos jednoj katastrofi.

nikol dž. femija

pre 14 godina

TERZIĆA KADA pogledate, on ostavlja utisak negativan, depresivan, pesimističan...odmah vam se smuči.

DANAS sam saznala, ako je istina, da on nije oženjen. Naravno,to ništa ne mora značiti, ali ipak i može, bar kada su u pitanju ona njegova okretanja od devojaka za vreme pauza, kada se on nešto kao ljuti,duri, pa ih ostavlja da same nalaze rešenja....ČOVEK IMA neke frke nerazrešene po pitanju muško-ženskih odnosa,ima nečeg sadistikog,neiživljenog, JER NEMA NI JEDNOG objašnjenja ni razloga za onakvo ponašanje SELEKTORA,TRENERA...ali on izgleda, u tim trenucima, ima nečeg ambivalentnog, jer tada proradi taj neiživljeni deo i kao DA ZABORAVI DA ON TU NIJE ni muškarac,ni dečko,ni muž, ni tata, VEĆ TRENER, SELEKTOR od kojeg se očekuje savet,taktika, za to je plaćen, zato je tu, PREDSTAVLJA ZEMLJU, REPEREZENTACIJU !!!!

VIDEĆEMO da li će preuzeti odgovornost za rezulatate i ko će odgovarati za neuspeh i hoće li biti neke kazne,u vidu otkaza.

vidoq

pre 14 godina

svaka čast Čaviću, ali ja još nisam video da nekome dečko ili devojka sedi uz klupu dok igra za reprezentaciju... pa majku mu staru Krstić je mogao da provede medeni mesec solo sa saigračima, a ovo dvoje ne mogu da se odvoje ni tokom utakmice... cirkus!!!

SAVO

pre 14 godina

I do sada sam mislio da su igrcice koje su oterane iz reprezentacije najbolje.Sada to odgovorno i tvrdim.Nije njima potrebno da ih Terzić vuce u svoj klub da bi nasle gde da igraju.Drago mi je i sto ne pljujete po njima sada tu su one za pljuvanje koje su ih i oterale fali im samo Citakovicka.Pozdrav ANJI, TOMASEVICKI, SKALI, SLADJI ITD......

Sremac

pre 14 godina

Iluzorno je bilo za ocekivati,da danas pobedimo Italiju!Verujem da niko od nas nije vise to zeleo od samih igracica!Videlo se da su igrale u grcu,posle svakog poena gledaju u pravcu trenera i njegovu reakciju!I dalje mislim da su one najbolje,najlepse ali da u ekipi nije bilo one pozitivne hemije koja je itekako potrebna na ovakvim turnirima!O treneru i njegovom vodjenju ekipe,o tome da li je falila Anja i jos neka igracica neka drugi koji su strucniji o tome pisu i raspravljaju!Ja sam samo jedan od onih navijaca,koji se raduje svakom uspehu nasih ekipa!Normalno je i to da svaki neuspeh boli,no zivot tece dalje i ako iz tog neuspeha izvucemo odredjene pozitivne pouke,na pola smo puta da ponovo dodjemo do uspeha!Siguran sam da ce se ova ekipa uz pojedine promene sledece godine na svetskom,boriti za medalju!PS.Pitam se samo u cemu je draz pojedinaca da spominju CAVICA i TEODOSICA u negativnom kontekstu!

brkus07

pre 14 godina

U redu, pa moze i da se izgubi od Italije. Ali oni porazi od Turske i Nemacke treba da nateraju nase igracice dobro da razmisle za sta igraju i kako igraju. Takvi padovi koncentracije i nemogucnost drzanja tempa u igri je potpuno porazavajuc...

yz

pre 14 godina

Da li neko moze da mi kaze sta Jelena Nikolic ima zavrseno od skole.Njena izjava bez samokriticnosti kao da je dalo dete iz predskolskog.Pozovi Jelena Citakovicku da te pouci kako se rusi repka u tome je ona dobra.Moralno bi bilo da se ti i tvoj Terzic pokupite i odete u ime Srbije.

branko

pre 14 godina

MODERATORU:
Ovo sam poslao već, jako davno

О данашњој утакмици само једна реченица: Не постоји ништа квалитетније у женској светској одбојци од `кореје` коју изводе Lo Bianco и Gioli.
Уместо било каквог коментара поставићу једно питање и био бих јако захвалан ако би ми на њега одговорио неки одбојкаш, одбојкашица или тренер:
Да ли играч кад скочи да би смечовао лопту која је претходно летела неко време према њему ВИДИ противничко поље и руке противничких блокера?
Зашто ово питам ? Зато што јако често имам утисак да играч (а нарочито играчица !) кад скочи ЗАЖМУРИ, удари по лопти из све снаге, па шта буде.
Боже, како је то маестрално радио Квиско Вујевић !?

Brakoc

pre 14 godina

Ognjenovicka je u formi bila a Vesovic se nije proslavila Cebic je dobro igrala a nije se sa Nikolic sigrala a Rasicka mala Gasicka je dobra u svemu bila pa je Molnarku krila a Brakocevic je sok pila Djerisilo je za to vreme proslavila...

pera

pre 14 godina

Ljudi toliki nam je domet. I ja ne cenim Terzića (Kolakovića još manje), ali nije samo on razlog.
Pa pogledajte, kakvi su to napadi. Iz fotelje se vidi kome će podignuti loptu. Pa prijem. Jedina svetska igračica je Ćebić. One bolje su mlade i neiskusne. Kakve igračice ima Italija, Holandija, Rusija... Budimo realni. Neko napisa da su najlepše. E tu se slažem. I ne može Srbija da bude najbolja u svim sportovima.

Keky

pre 14 godina

Sta je tu je,glavu gore devojke.Mnogo sam tuzan jer smo razbijali u prve tri utakmice. Ne znam sta se desilo ali ne trebamo biti ljuti. Pozdrav devojkama!!!

Realinjo

pre 14 godina

Svi veliki uspesi naše ženske odbojke vezani su za Terzića. I svi napadi na njega izraz su frustracija prosečnog navijača zbog izneverenih nerealnih očekivanja. Terzić je lepo rekao da je ovo naš maksimum. A to što mi mislimo da ćemo posle debakla na OI u Pekingu da se prošetamo do medalje nije ništa drugo nego naša tradicionalna prepotentnost. Utoliko pre što su od nas objektivno jače selekcije Turske, Rusije, Holandije, Italije, Nemačke i Poljske.

Naše odbojkašice su imale sreću što su u predtakmičenju dobile ubedljivo najlakšu grupu na prvenstvu, sa jednom Češkom i Azerbejdžanom, reprezentacijama koje su u drugoj fazi takmičenja u šest mečeva zajedno uspele da osvoje jedan jedini set (Azerbejdžanke protiv Turkinja!)

I, naravno, za podgrevanje nerealnog optimizma veoma su zaslužni i mediji koji su trijumf naših odbojkašica na jednom drugorazrednom takmičenju koje se zove Evropska liga proglasili za potvrdu teze da ćemo se superiorno prošetati Evropskim šampionatom.

Koliko je Evropska liga "jako" takmičenje ilustrovaću sledećim činjenicama: u konkurenciji je bilo samo osam selekcija, od kojih tri nisu uspele ni da se kvalifikuju na EP: Grčka, Rumunija i Velika Britanija. Četvrtoplasirana ekipa sa ovog takmičenja, reprezentacija Francuske, nije ni prošla grupu u Poljskoj, dok Bugarke, osvajačice bronze u Evropskoj ligi, nisu ušle u polufinale Evropskog šampionata. U Evropskoj ligi nije učestvovao nijedan polufinalista EP u Poljskoj (Italija, Nemačka, Poljska i Holandija), a nije se takmičila ni jaka selekcije Rusije.

Pametnom dosta!

sasa

pre 14 godina

Zar Terzic nije pre Turske rekao ,sjajna igra,prezadovoljan,dok je igrao sa ekipa 15,16 u Evropi.Sreca sto smo imali laku grupu inace da smo bili sa Poljakinjama, Turkinjama nebi prossli ni prvi krug. Sramota da Terzic kaze nisu pripremljene! Pa nisam ih ja spremao valjda vec onaj sto se pita.Pa komentar mladi smo,a turkinja sto nas ubila servisom 19 god.A utakmicu vodi kao stub za mrezu, covek se nije ni pomerio, mogao je da vodi ekipu i iz hotela.Sve u svemu mislim da je Boricicu i ekipi odzvonilo.Dosta si se Boro nakupio para srozali ste reprezentaciju na kvalifikacije a klubovi u Srbiji neznaju za rec Evropska takmicenja. Da nije bilo brace Grbic, Vujevica... pa kod zena Spasojevic,Citakovic... odavno bi Bora leteo.

Realinjo

pre 14 godina

Svi veliki uspesi naše ženske odbojke vezani su za Terzića. I svi napadi na njega izraz su frustracija prosečnog navijača zbog izneverenih nerealnih očekivanja. Terzić je lepo rekao da je ovo naš maksimum. A to što mi mislimo da ćemo posle debakla na OI u Pekingu da se prošetamo do medalje nije ništa drugo nego naša tradicionalna prepotentnost. Utoliko pre što su od nas objektivno jače selekcije Turske, Rusije, Holandije, Italije, Nemačke i Poljske.

Naše odbojkašice su imale sreću što su u predtakmičenju dobile ubedljivo najlakšu grupu na prvenstvu, sa jednom Češkom i Azerbejdžanom, reprezentacijama koje su u drugoj fazi takmičenja u šest mečeva zajedno uspele da osvoje jedan jedini set (Azerbejdžanke protiv Turkinja!)

I, naravno, za podgrevanje nerealnog optimizma veoma su zaslužni i mediji koji su trijumf naših odbojkašica na jednom drugorazrednom takmičenju koje se zove Evropska liga proglasili za potvrdu teze da ćemo se superiorno prošetati Evropskim šampionatom.

Koliko je Evropska liga "jako" takmičenje ilustrovaću sledećim činjenicama: u konkurenciji je bilo samo osam selekcija, od kojih tri nisu uspele ni da se kvalifikuju na EP: Grčka, Rumunija i Velika Britanija. Četvrtoplasirana ekipa sa ovog takmičenja, reprezentacija Francuske, nije ni prošla grupu u Poljskoj, dok Bugarke, osvajačice bronze u Evropskoj ligi, nisu ušle u polufinale Evropskog šampionata. U Evropskoj ligi nije učestvovao nijedan polufinalista EP u Poljskoj (Italija, Nemačka, Poljska i Holandija), a nije se takmičila ni jaka selekcije Rusije.

Pametnom dosta!

Keky

pre 14 godina

Sta je tu je,glavu gore devojke.Mnogo sam tuzan jer smo razbijali u prve tri utakmice. Ne znam sta se desilo ali ne trebamo biti ljuti. Pozdrav devojkama!!!

Brakoc

pre 14 godina

Ognjenovicka je u formi bila a Vesovic se nije proslavila Cebic je dobro igrala a nije se sa Nikolic sigrala a Rasicka mala Gasicka je dobra u svemu bila pa je Molnarku krila a Brakocevic je sok pila Djerisilo je za to vreme proslavila...

vidoq

pre 14 godina

svaka čast Čaviću, ali ja još nisam video da nekome dečko ili devojka sedi uz klupu dok igra za reprezentaciju... pa majku mu staru Krstić je mogao da provede medeni mesec solo sa saigračima, a ovo dvoje ne mogu da se odvoje ni tokom utakmice... cirkus!!!

pera

pre 14 godina

Ljudi toliki nam je domet. I ja ne cenim Terzića (Kolakovića još manje), ali nije samo on razlog.
Pa pogledajte, kakvi su to napadi. Iz fotelje se vidi kome će podignuti loptu. Pa prijem. Jedina svetska igračica je Ćebić. One bolje su mlade i neiskusne. Kakve igračice ima Italija, Holandija, Rusija... Budimo realni. Neko napisa da su najlepše. E tu se slažem. I ne može Srbija da bude najbolja u svim sportovima.

branko

pre 14 godina

MODERATORU:
Ovo sam poslao već, jako davno

О данашњој утакмици само једна реченица: Не постоји ништа квалитетније у женској светској одбојци од `кореје` коју изводе Lo Bianco и Gioli.
Уместо било каквог коментара поставићу једно питање и био бих јако захвалан ако би ми на њега одговорио неки одбојкаш, одбојкашица или тренер:
Да ли играч кад скочи да би смечовао лопту која је претходно летела неко време према њему ВИДИ противничко поље и руке противничких блокера?
Зашто ово питам ? Зато што јако често имам утисак да играч (а нарочито играчица !) кад скочи ЗАЖМУРИ, удари по лопти из све снаге, па шта буде.
Боже, како је то маестрално радио Квиско Вујевић !?

TERZICU NAPOLJE IZ REPREZENTACIJE

pre 14 godina

Voleo bih da sad svi pogledaju moje komentare sta sam pisao posle pobede nad Slovackom koja je usput nizerazredna reprezentacija,kako sada kada je sve gotovo ima vise preporucenih komentara od nepreporucenih!!!!Takodje terzic mora momentalno da leti napolje iz reprezentacije,a Anja ekspresno da se vrati pa cete da vidite kakvi uspesi imaju da nam slede na celu sa Zakocom!!!!

Ivan Petrovic

pre 14 godina

Posle ovakve bruke nas nazovi kapiten Jelena Nikolic nakon poraza od Italije daje zvanicnu izjavu za RTS....ponosna sam na nasu ekipu i nasa cetiri zajednicki provedena meseca. Neverovatna nadmenost, ni trunke samokritike za svoju ocajnu igru. Ali nije ni cudo kada su ona, onaj jadni namrgodjeni neznalica Terzic i veliki sef Boricic potpuno privatizovali reprezentaciju. Taj nesrecni i nesposobni trener je takodje nakon ove utakmice izjavio.....idemo dalje, nismo uspeli, dogovoricemo se u Beogradu kako da nastavimo dalje. Ni okom nije trepnuo o svom ocajnom vodjenju reprezentacije, vec po njemu idemo dalje, pred nama su novi izazovi. Trio Terzic, J.Nikolic, sef Boricic neka i dalje vuku celu srpsku odbojkasku javnost za nos. Umesto da im slozno pokazemo metlom pravac bez povratka. Zbog buducnosti ovog sporta i zbog onog bozanstvenog eha i Tokija 2006 - te godine....SRBIJA, SRBIJA. Hocemo promene, i to odmah. Da ne moramo mi da menjamo. Zbog ovih divnih mladih odbojkasica koje su sputane tudjom voljom.

vladimir

pre 14 godina

Rekao sam ja jos pre EP da bez Anje Spasojevic mi nismo ista ekipa.Bio sam u pravu.Kada selektor ili trener odluce da idu na neko takmicenje bez svog najboljeg igraca i ako dozive uspeh onda nema problema.Ali ako se u takvim prilikama dozivi neuspeh onda selektor mora da ode.Zato Terzicu odlazi i podnesi ostavku ako imas morala.Mnogi pricaju o Jeleni Nikolic.Ona mi je bila jedna od omiljenih igracica ali na ovom EP je odigrala katastrofalno.Blaga rec je reci katastrofalno.Nista bolje nisu igrale ni ostale iskusne Ognjenovic i Djerisilo.Mislim da je Ivana imala manje od 30% prolaza na ove tri utakmice.Zaista ocajno.Kada ih nije islo trebale su igrati mladje igracice.Jer uvek trebaju da igraju najbolje a ne igracice po zasluzi.Falile su nam zdrava Suzana Cebic i nas najbolji primac Anja Spasojevic koja je odlicnim prijemom donosila sigurnost nasoj ekipi.Bez ova dva vazna srafa nas tim ne moze da pruza kvalitetne partije protiv ozbiljnog protivnika.Tako je nazalost.

Kamera ne laze

pre 14 godina

E zene zene, gde vam je mladost, agilnost, zelja za pobedom? Lopta pada, vi je gledate k'o tele u sarena vrata. Pa ne moze Suzana Cebic sve da stigne! Jeste ona najbolji libero, ali teren je preveliki za jednu osobu kojoj se danas igralo i koja nije bila prestravljena i fascinirana Italijankama.

marko-nbg

pre 14 godina

Ponovicu nesto sto sam rekao u mom prethodnom komentaru, ne zameram Terzicu na strucnosti, mislim da ima znanje, zameram mu sto nema hrabrosti!!! Po mom misljenju u utakmici sa Italijom trebao je da pruzi sansu igracicama koje su manje igrale na ovom prvenstvu! Bilo je iluzorno ocekivati da pobedimo Italiju sa 3:0, tako da je ovo bila utakmica bez nekog narocitog znacaja, a opet prava prilika da se razigraju neke druge devojke!!! Takodje povratak Suzane Cebic je doneo stabilnost na prijemu i ne vidim razlog zasto nije mogao Terzic juce da je uvrsti u sastav!!?? Neko ce reci da je bila povredjena, ali 24 sata, koliko je proslo od utakmice sa Nemackom nije dovoljno da se sanira neka ozbiljna povreda, znaci da je Suzana i juce bila spremna, ali kao sto sam rekao mislim da Terzic nije imao hrabrosti da je ubaci u tim!
Jos jednom da kazem, devojkama ne treba nista zameriti!! Ja i dalje mislim da su i najlepse i najbolje!!! Bice bolje na nekom narednom takmicenju, nadam se sa novim trenerom!!!

Sremac

pre 14 godina

Iluzorno je bilo za ocekivati,da danas pobedimo Italiju!Verujem da niko od nas nije vise to zeleo od samih igracica!Videlo se da su igrale u grcu,posle svakog poena gledaju u pravcu trenera i njegovu reakciju!I dalje mislim da su one najbolje,najlepse ali da u ekipi nije bilo one pozitivne hemije koja je itekako potrebna na ovakvim turnirima!O treneru i njegovom vodjenju ekipe,o tome da li je falila Anja i jos neka igracica neka drugi koji su strucniji o tome pisu i raspravljaju!Ja sam samo jedan od onih navijaca,koji se raduje svakom uspehu nasih ekipa!Normalno je i to da svaki neuspeh boli,no zivot tece dalje i ako iz tog neuspeha izvucemo odredjene pozitivne pouke,na pola smo puta da ponovo dodjemo do uspeha!Siguran sam da ce se ova ekipa uz pojedine promene sledece godine na svetskom,boriti za medalju!PS.Pitam se samo u cemu je draz pojedinaca da spominju CAVICA i TEODOSICA u negativnom kontekstu!

keni

pre 14 godina

Opet briljantni prijemi nikoliceve i opet je odigrala ceo mec a menjana je molnar iako ni jedan servis nije isao na nju... BRAVO SELEKTORE I ODBOJKASKI MAGU TERZICU

Zole

pre 14 godina

E sad lepo Mrgude, adios marigos! Ako iole pameti imaš, povući ćeš se sa selektorske pozicije! Odavno se ova ekipa muči i propušta pobedničko postolje, a kvaliteta koliko ti volja. Ovde su cure najmanje krive, jednostavno nisu imale autoritativnog i normalnog trenera. Najbolji primeri koliko strateg može da doprinese podizanju morala, stvaranju pozitivnog duha, jedinstvu tima i pre svega pobedama - g-din Duda i g-din Antić! Znači, nije smak sveta promeniti trenera, samo je kod nas problem stara boljka: najveći slepac je onaj koji ne želi da vidi.
Ovaj šampionat je izgubljen samo greškama Terzića, jer nije reagovao blagovremeno... ali čini mi se da smo kojim slučajem trebali igrati još neku utakmicu, on bi isto postupao! Koje pametno opravdanje ima za neigranje Vesović!? Koje opravdanje ima uporno držanje Nikolić u igri iako je bilo i onima na Marsu očigledno da je devojka zalutala na ovom takmičenju?! Da ti možda život nije zavisio od toga da je ne izvedeš nego pustiš da njena loša igra utiče na sve ostale devojke?! Popović u odnosu na Ćebić da dobije prednost iako je puštala lopte za as kao da se ne igra na poene?! Ćebić i posle dugog oporavka može u mali džep da je stavi svojom igrom! Gde je Petrović selektore?! Mislim, kad već vodiš turistički, pa reci onda da napravimo spisak, svako bi voleo da tako "igra"! Devojka je zaslužila da igra! Veliko bravo i svaka čast mlađanim curama, Stefani i Mileni, prave svetle tačke našeg tima!

Pera

pre 14 godina

Izjava Jelene Nikolic:

Jelena Nikolić je ocenila da ovaj tim Srbije ima potencijal za nove medalje, iako je priznala da je rezultat u Poljskoj realan domet ekipe.

"I ove godine je bilo novih igračica, koje su prvi put bačene u vatru na Evropskom prvenstvu, a mi iskusnije nismo uspele da im pomognemo. Ali to je sport, takve stvari se dešavaju, treba da budemo spremne da idemo dalje, svako prvenstvo je nova pouka i nadam se da će u budućnosti biti bolje", navela je Nikolićeva.


Da li ona stvarno misli ovo, ne mogu da verujem, na kraju ce da okrivi Aleksandru Petrovic i Jovanu Vesovic koje nisu ni igrale skoro na EP.

Svi mi mozemo da napravimo gluposti, ali ne mozes i ne smes da nevidis da pravis gluposti. Sram da te bude Jelena Nikolic!!!

nikol dž. femija

pre 14 godina

TERZIĆA KADA pogledate, on ostavlja utisak negativan, depresivan, pesimističan...odmah vam se smuči.

DANAS sam saznala, ako je istina, da on nije oženjen. Naravno,to ništa ne mora značiti, ali ipak i može, bar kada su u pitanju ona njegova okretanja od devojaka za vreme pauza, kada se on nešto kao ljuti,duri, pa ih ostavlja da same nalaze rešenja....ČOVEK IMA neke frke nerazrešene po pitanju muško-ženskih odnosa,ima nečeg sadistikog,neiživljenog, JER NEMA NI JEDNOG objašnjenja ni razloga za onakvo ponašanje SELEKTORA,TRENERA...ali on izgleda, u tim trenucima, ima nečeg ambivalentnog, jer tada proradi taj neiživljeni deo i kao DA ZABORAVI DA ON TU NIJE ni muškarac,ni dečko,ni muž, ni tata, VEĆ TRENER, SELEKTOR od kojeg se očekuje savet,taktika, za to je plaćen, zato je tu, PREDSTAVLJA ZEMLJU, REPEREZENTACIJU !!!!

VIDEĆEMO da li će preuzeti odgovornost za rezulatate i ko će odgovarati za neuspeh i hoće li biti neke kazne,u vidu otkaza.

yz

pre 14 godina

Da li neko moze da mi kaze sta Jelena Nikolic ima zavrseno od skole.Njena izjava bez samokriticnosti kao da je dalo dete iz predskolskog.Pozovi Jelena Citakovicku da te pouci kako se rusi repka u tome je ona dobra.Moralno bi bilo da se ti i tvoj Terzic pokupite i odete u ime Srbije.

SAVO

pre 14 godina

I do sada sam mislio da su igrcice koje su oterane iz reprezentacije najbolje.Sada to odgovorno i tvrdim.Nije njima potrebno da ih Terzić vuce u svoj klub da bi nasle gde da igraju.Drago mi je i sto ne pljujete po njima sada tu su one za pljuvanje koje su ih i oterale fali im samo Citakovicka.Pozdrav ANJI, TOMASEVICKI, SKALI, SLADJI ITD......

brkus07

pre 14 godina

U redu, pa moze i da se izgubi od Italije. Ali oni porazi od Turske i Nemacke treba da nateraju nase igracice dobro da razmisle za sta igraju i kako igraju. Takvi padovi koncentracije i nemogucnost drzanja tempa u igri je potpuno porazavajuc...

Cvetko

pre 14 godina

Gospodine Boričiću pozdravite se sa Terzićem i poželite mu srećan samostalan put. On sa ovom ekipom nema nikakve veze, kontakte, dodire...Iscrpeo je sve svoje mogućnosti. To se videlo još prošle godine ali ostao je ... ne znam zašto. Ova ekipa ima potencijala i mogućnosti ali su im propale 2 godine. Napred Srbija!
Cvetko

Plikuscht

pre 14 godina

Sto neko ovde vec rece - zbog jedne slucajne medalje smo osudjeni na nesrecnog Terzica vec godinama. Igramo sa nekom 2. ili 3. postavom jer barem 10 uzasno kvalitetnih igracica koje su pobegle glavom bez obzira u inostranstvo nema nameru da se vraca u reprezentaciju dok je Terzis selektor.
I svi to vide, svi to znaju, ali nikome na pamet ne pada da reaguje. Dokle vise? Doks e ne srozamo do dna?

saint

pre 14 godina

@branko

Da vidi sve sto si nabrojao, jos koliko se secam od kadetskih dana. Ako ne vidi onda ne bi trebao/la da igra na tako visokom nivou (reprezentativnom)... eventualno bi mogao/la da odigra par setova na Adi.

Naravno ako si dobar sa Selektorom pa jos odes kod njega u klub ili ga podrzavas iako nista ne funkcionise onada mozes:
- da odlucujes ko igra ko ne igra
- po novinama mozes da sastavljas tim po svojoj volji
- mozes da prebacujes krivicu na sve one koji ti se ne svidjaju/ili su ti konkurencija
-mozes deliti repku na podobne i nepodobne na one koji su patriote i oni koji to nisu
-mozes da ne vidis nista, ni loptu, ni mrezu, ni polje, ni sudiju ali ces ipak igrati i obezbedjivati sebi nove ugovore... jer zaboga, sve se i vrti oko toga.

... i na kraju mozes da izjavis posle ovakvog debakla da si siguran da ce sledeci put biti mnogo bolje i da ce tvoj doprinos biti veci!

P.S.
I da.... puno su vas sve pozdravile Spasojevic, Eric, Vujovic, Tomasevic, Starovic.....

Promene

pre 14 godina

Vreme je za promene,ovo je definitivno najneuspesnija sezona u poslednjih 10 godina.@ mesto na Univerzijadi sa A reprezntacijom,i ovaj plasman uz plasman na SP nedovoljno da zadovolji apetite nas navijaca.Mrzovoljne face ,dovoljno su dale,treba nam neko pozitivan.

dr.no

pre 14 godina

Ponovila se ista prica kao iz Pekinga.Mozemo da pobedimo neke drugorazredne ekipe ali cim se sretnemo sa nekim ko ima kvalitet vidi se nas prava vrednost.Mislim da sledeceg leta nase odbojkasice nece igrati nikakava takmicenja buduci da se nisu plasirale za Gran Pri(ekvivalent Svetskoj ligi kod odbojkasa).Znaci naredno takmicenje je Svetsko prvenstvo u Japanu u novembru 2010.Ako ovako nastavimo idemo u susret jos jednoj katastrofi.

sasa

pre 14 godina

Zar Terzic nije pre Turske rekao ,sjajna igra,prezadovoljan,dok je igrao sa ekipa 15,16 u Evropi.Sreca sto smo imali laku grupu inace da smo bili sa Poljakinjama, Turkinjama nebi prossli ni prvi krug. Sramota da Terzic kaze nisu pripremljene! Pa nisam ih ja spremao valjda vec onaj sto se pita.Pa komentar mladi smo,a turkinja sto nas ubila servisom 19 god.A utakmicu vodi kao stub za mrezu, covek se nije ni pomerio, mogao je da vodi ekipu i iz hotela.Sve u svemu mislim da je Boricicu i ekipi odzvonilo.Dosta si se Boro nakupio para srozali ste reprezentaciju na kvalifikacije a klubovi u Srbiji neznaju za rec Evropska takmicenja. Da nije bilo brace Grbic, Vujevica... pa kod zena Spasojevic,Citakovic... odavno bi Bora leteo.