Košarka 254

Sreda, 16.09.2009.

16:04

EP: Pobeda i četvrtfinale sa Rusima

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Litvanije rezultatom 89:79 u poslednjem kolu druge faze Evropskog prvenstva u Poljskoj.

EP: Pobeda i èetvrtfinale sa Rusima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

254 Komentari

Sortiraj po:

Crnogorci ne postoje

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Slusaj SRBINE, jel znas ti kolko godina imaju Scepanovic, Drobnjak i Kuk. Dasic je samo talentovan, on svoj kvalitet jos nije dokazao. Jedino valja Pekovic a on je kao igrac stasao u Srbiji, Partizan mu jke sve dao. Da sam na njegovom mestu, ja bi igrao zaSrbiju upravo iz tog razloga...

VladBG

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

I mi vas čekamo, Srbi.

ofk

pre 14 godina

Da osvoje EP, SP i OI i dobiju Amerikance sa jedno 30 razlike, opet bi se našao neko nezadovoljan.
(S2S, 16. septembar 2009 17:52)

ja bih bio nezadovoljan

nislija

pre 14 godina

Dakle, dobili smo pravog vodju tima a to je Milos Teodosic. Takodje moram da kazem da je Bjelica odigrao fenomenalno odbranu i da je Duda imao pravo sto ga je poveo na Euro. Ne zaboravite da ima samo 19 godina i da ce biti paklen igrac. Odlican je bio i Novica Velickovic i zajedno sa Tepicem i Teodosicem cine ubitacnu trojku tima.
(Rale, 16. septembar 2009 17:37)

Bjelica je '88 godiste, 21 godina.

Cantona

pre 14 godina

Inace ne komentarisem, ali ovo ne mogu da preskocim, a usmereno je na komentare tipa, "zasto je uveo tog i tog" ili "zasto taj nije igrao vise kada je dobar?"

Da li je tako tesko shvatiti da vec sutra igramo cetvrtfinale i da je odmaranje cak i za vreme utakmice jako bitna stavka...zasto bi Teodosic (ili bilo ko drugi) odigrao mnogo vise, ako je jasno da imamo igru za pobedu...svaki minut Raduljice, Macvana, Markovica je vise energije za najbitniji mec na prvenstvu!

Pametnom dovoljno.

Tander

pre 14 godina

@leo

Cisto da se zna Pavlovic je Srbin Crnogorac i rekao je da moze samo da igra za Srbiju.Kao i Pekovic,Jeretin,Drobnjak i Borisov.Tako da to je to.

mnogo ste mi sumnjivi

pre 14 godina

@Nikola Vilotic
Nisam pogledao,ali ovde ima i dva spanca,a pravilo je samo jedan igrac iz reprezentacije. Tesko je reci da im je porasla cena tokom prvenstva,jer su i pre pocetka vredeli mnogo. Nego bolje da ne pricam dok ne vidim. Namestaljka ili ne? Videcemo...

nikola

pre 14 godina

Napisao sam i juce komentar(koji nije objavljen) pre utakmice sa Litvanijom, da ne treba da pravimo euforiju zato sto su nam se uprkos porazu slozile kockice da izbegnemo neke teze protivnke u cetvrtfinalu, pa da onda ako izgubimo od Litvanije bude pljuvanje po svima i proglasen poraz za katastrofu. I Litvanija je bio tezak protivnik, i da smo kojim slucajem izgubili opet bi trebali da ih podrzimo jer je nas cilj u svakom slucaju do 6. ili 7. meta.
Sada isto vazi za Rusiju sutra. Jesmo ih razbili pred prvenstvo, jesu oni mozda najprihvatljiviji protivnik od svih ostalih ,ali daleko od toga da su slabi i da treba da bude neuspeh i pljuvacina ako izgubimo! Ipak su oni Rusi, kakav god sastav imali, ipak su oni nasi veliki rivali, i ipak su oni pobedili i Grcku i Hrvatsku. Sutra sta bude i maksimalna podrska sta god da se desi!

Sto se utakmice tice: eto ga Tripkovic koga ste prozivali, dobro je sutirao iz igre i nije silovao sut, ali za njega tek ocekujem da nekom ubaci 10 trojke na nekoj utakmici jer mislim da to mora da se desi; eto ga i Tepic kog ste isto prozivi zbog lose igre juce iako nam je do sada bio najbolji igrac; Velickovic gresio na pocetku ali posle postade kljucni covek preokreta i jedan od najboljih; TEODOSIC me sve vise odusevljava, kakve asistencije deli ono je stvarno nevidjenjo, sut perfektan, cak i dalje sutne nekad kad ne treba ali sad bas te suteve pogadja; Krstic na nivou; Raduljica dobar ali bez iskustva, pravi glupe faulove, nemamo pravu zamenu za Krstica; Bjelica odigrao dobro, ne samo zbog onih skokova ,nego u odbrani igra dobro, niko preko njega ne moze kos da da, ne zalice se i ne ipada iz igre kad cuva igraca.

Nadam se da ce sad one pripreme Ivkovica,koje su bile teske i koje smo prvi poceli, doci do izrazaja u narednim utakmicama.

Zao mi je sto smo jedni od retkih ,ako ne i jedini koji nemamo, svoje navijace u Poljskoj. Koliko bi samo to znacilo, jer imamo igrace poput Novice, Macvana ili mozda Paunica, ali i ostalih, koje bi ta publika jos vise digla i kidali bi jos vise.

I za one koji stalno posle svakog poraza pricaju- da nam je tu Milicic, Jaric, Rakocevic bilo bi ovo ili ono ,samo da kazem da smo na proslom EP igrali upravo tako. Bili su tu Milicic, Jaric i Gurovic i sta se desilo- niko nije smeo od ovih mladjih da sutne ili krene na kos nego su sve lopte isle kod ove trojice pa sta oni urade. Tako bi isto bilo i sada da je neko od njih tu.

Divac

pre 14 godina

Moram jos nesto da dodam, a tice se dezurnih pljuvaca na ovom sajtu.
1. Cinjenica je da Markovic ima los sut, da je sutirao trojke 11/0 do sada. Ali mlad je, i treba ga istrpeti.
2. Cinjenica je da je Kosta izgubljen u vremenu i prostoru, i da ga svi trpe dugi niz godina (pocev od igara u Partizanu), ali ipak radi solidan (samo solidan) posao za ekipu dok Krstic odmara.
3. Cinjenica za pljuvace Bjelice je da je decko 12. skakac na prvenstvu, tj nas prvi skakac sa 6,5 skokova, a 9. u defanzivnim skokovima. Njegov zadatak nije da daje poene, vec da igra odbranu, slicno sto bi i Kecman radio da je dosao na prvenstvo.
4. Cinjenica je da je Teodosic prvi asistent prvenstva sa 6,2 asistencije, 1,7 asistencija vise od drugoplasiranog, i to za samo 24 minuta po utakmici.
5. Cinjenica je da smo u prvih pet u skokovima, asistencijama, ukradenim loptama, i sto je najbitnije 11. u izgubljenim loptama, a bili smo pre 2 utakmice pretposlednji.
Sta hocu da kazem, nemamo nekog izrazitog pojedinca, ali imamo timsku igru, koja nije toliko leprsava, ali je, sto kaze Sarenac, rovovska :)

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Satnica je užas! Ko je ovo ovako zamislio. Normalno da će Rusi biti odmorniji jer su imali dan odmora više dok Srbija odmah igra u četvrtak i to u 18:15. Valjda će uspjeti dobiti Ruje i pored toga!

Nebojsa

pre 14 godina

Nasim momcima od sveg srca zelim da osvoje medalju, ali i ako to ne urade necu shvatiti kao tragediju, jer su me kupili odnosom prema dresu koji nose i time sto daju 100% sebe u svakom trenutku. Ne bih nikog izdvajao, narocito ne u negativnom smislu, jer je sustina kod ove ekipe upravo u tome sto je TIM, a ne skup pojedinaca i draze mi je da ih gledam kako se muce, bore i ginu, nego da gledam nabedjene zvezde, kako mi se smekerisu po parketu, a sve u cilju vlastite promocije....

Nikola PG

pre 14 godina

Mislim da ođe nije mjesto komentarima o CG reprezentaciji, tako da je Ivan mogao zadržat komentar za druge forume. Reprezentacija nam je ostala neporažena u B diviziji, i svakako će biti lijepo gledati Crnu Goru na narednom EP. Srbiji čestitam na odličnoj igri, s obzirom na iskustvo tih momaka. Srećno u narednim mečevima!

Dava

pre 14 godina

Nije da sada pišem ovaj komentar zato što je dobro odigrao ali... Inače nisam nešto mnogo pratio u zadnje vreme košarku, ali ovaj Teodosić je igračina prava! Prvi put ga gledam na ovom prvenstvu i dečko razbija kako igra! Super probija, asistira, lepo se diže na šut, strašno! Za čas napravi višak samo što naši centri ne umeju to da iskoriste na pravi način. Njegove lopte imaju oči. samo napred dečače, pred tobom je extra karijera.

Иван-Ниш

pre 14 godina

Не могу да верујем да се игра од 18.15 кад је већ било предвиђено да се игра у 21.00. Тиме највише губи Србија којој испада да је данас било боље да је изгубила. Радим до 21.00 и нећу моћи да гледам утакмицу, а наши имају мање времена за одмор. Интересантно је да се прво игра меч број 44 а онда меч број 43. Лудим због овога!!!

batarile

pre 14 godina

Svaka čast orliči.Verujemo u vas.Voli vas Srbija i rasejanje.Pozdrav za ofk.Kovin koliko ja znam ima Veliku Ludnicu.Pa ljudi sad vam je valjda sve jasno....

DFS

pre 14 godina

Zaista su zamjene za Teodosica na poziciji pleja kriminalno lose. Zasto nije zvao Marinovica, koji je imao sjajnu sezonu u Zvezdi, a ima i iskustva?
Perovica ne treba ni komentarisati

DoktorHaus

pre 14 godina

Prosto ne mogu da verujem svojim očima! Pre dva dana i čudnog poraza od Turske od 250 komentara bar 200 je bilo pljuvanje po reprezentaciji i Dudi Ivkoviću. A trenutno vidim 186 komentara i 180 pohvala pobede nad očajnom Litvanijom. Gde su ovih 180 bili pre dva dana?? Gde je onih 200 pljuvača?? Svi su tu, verujem da je onaj koji danas piše da osvajamo zlato pre dva dana pisao da naši treba da se vrate kući! Žalosno je koliko smo iskompleksiran i jadan narod pa pljujemo i havalimo UVEK KAD NE TREBA ono što je najbolje među nama!
Ja, kao i neki koje znam, uglavnom veoma retki, navijamo za reprezentaciju i kad gube i kad pobeđuju, a i za timove kad igraju u inostranstvu. Zvezdaš sam, ali sutra idem na stadion Partizana da bodrim srpski klub, jer sa mojim ortacima grobarima dajem mali doprinos NAŠEM KLUBU PROTIV INOSTRANOG i jer me nije sramota da budem Srbin, a ne sitni klubaš i iskompleksiran čovečuljak kome je draže da komšiji crkne krava, nego da svoju hranim. Mislite o tome...

Nash

pre 14 godina

Bravo momci,samo napred.Ovo je vec ogroman uspijeh ali mogu oni i do medalje!
A za ovog @ofk nemam rijeci.Svaku mogucu vijest on komentarise i uvijek u negativnom kontextu.Jel mozete da zamislite kako je zivjeti sa njim ili u blizini njega?

leo

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.
Samo da vam u medjuvremenu neki kosarkasi ne umru od starosti. Izgleda da je ovaj spisak svih igraca koje ima Crna Gora.

Molder

pre 14 godina

Bravo momci! I u pobedi i u porazu smo uz vas! Izrastate u generaciju koja će gaziti sve pred sobom! Gosn. Ivkoviću nastavite sa vašom vizijom... a mi možemo da navijamo za ovu mladost svim srcem i da ostavljamo komentare podrške!
Još jednom BRAVO MOMCI!!!

Srbin iz Bara

pre 14 godina

65.Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora
Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ma kakva bre tvoja Crna Gora? Koga vi cekate? Nemoj bre da si smesan! Cuti,ima vas toliko da ne mozete ni Beogradsku arenu da napunite!
(filip, 16. septembar 2009 17:57)
..Daj, nemoj tako.. ''Nas i Rusa 300 miliona...a bez Rusa-pola kamiona... hehehe... NAPRED MOMCI! Hrabro na Ruse, pa šta Bog da..

Djoksa

pre 14 godina

Momci,sad vas samo jedna pobeda deli od cilja.Direktnog plasmana na SP,a usput i od borbe za medalju :).Pobednici se poznaju po tome sto koriste svoje sanse,sansa je tu a ova utakmica bi umnogome mogla da odredi sudbinu ove generacije.Napred Srbijo sutra do pobede,a posle sta ce biti bice...

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

@ bicuri,
"haha...pa mora i nas da krene sut vise.."

Nisam hteo da pisem komentar jer ih ima dovoljno. Pretezno pozitivnih. Ali ! osecam potrebu da skrenm paznju da se ne kaze " mora i nas da krene sut vise" sto zvuci kao deo recenice, prevedene bukvalno, iz nekog stranog jezika. Mi Srbi bi rekli: "mora i nas da krene sut VEC JEDANPUT. ili tako slicno. To je nasa ("komentatorska") obaveza prena otadzbini, jeziku pa i igracima koji se bore u tom dresu (koji uzgred budi receno) perfektno vladaju svojim maternjim jeziko. Idemo i mi da im se pridruzimo, tako sto cemo dati svoj doprinos ukupnom dozivljaju.
Napred nasi MLADI kosarkasi !!!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

"Vaterpolo reprezentacija Srbije - Kosarkaska reprezentacija Srbije... Ima li razlike? Mislim da nema, a za neke dve nedelje ce nas ovi klinci i uveriti u to...

Sto se tice utakmice, zahtevam da je FIBA proglasi nevazecom i zatim ponovi, jer kako je moguce da je ova grupa gradjana, limitiranih igraca i sastav bez zvezda dobila Spaniju? Pa nas voljeni drug i veliki strucnjak OFK je prognozirao drugacije... Lepo je imati sukob misljenja, to je cak i korisno, ali ako za beli zid tvrdis da je crn samo da bi se razlikovao, to te ne cini pametnim vec... Ma znas i sam...

(Marko Vozdovac, 2. septembar 2009 23:52)".

E sad, sto se ove utakmice protiv Litvanije tice, moram da konstatujem da se Teova genijalnost granici sa ludilom! Kada taj momak uspe da zauzda zelju za ishitrenim sutem i skoncentrise se na svoj posao, a to je razigravanje ekipe, postaje jednostavno nezaustavljiv! Teo je veceras objasnio kako jedan plej treba da razigrava ekipu i na ovoj partiji bi mu i Dzejson Kid ili Dzon Stokton iz najboljih dana pozavideli!
Sto se ostatka tima tice, Novica svojim igrama, pozrtvovanjem i mu*ima definitivno zasluzuje kapitensku traku! Naravno, ne kazem da je Krle ne zasluzuje, samo mislim da Novica pokazuje vise energije koja je potrebna za vodju.
Dalje, neki su konstatovali da je Bjelica “krs”, “raspad”, da ne znaju cime je zasluzio poziv. Mene zanima da li se ti ljudi makar malo razumeju u kosarku…
Ljudi dok igra reprezentacija prestanite da igrace delite po tome ko je iz kog kluba dosao! Ko prati komentare, zna za koga navijam, ali mi nijedne sekunde ne pada na pamet da pljujem nekoga samo zato sto dolazi iz Partizana, FMP-a, Hemofarma ili neke cetvrte ekipe. Dok su momci u plavim dresovima, navijajmo za njih iz sve snage, a kada se prvenstvo zavrsi, onda opet mozemo da se mrzimo. Do tad, napred momci i bravo za Stefana Markovica, Milosa Teodosica, Milenka Tepica, Nemanju Bjelicu, Ivana Paunica, Bojana Popovica, Urosa Tripkovica, Milana Macvana, Novicu Velickovica, Kostu Perovica, Nenada Krstica, Miroslava Raduljicu… Srbijo zgazi ih sve!!!

Nikola Vilotic

pre 14 godina

Kako je moguce da onaj sto je na prvom mestu na Virtuelnom selektoru (Ivan Jankovic) moze da angazuje igrace koji ukupno vrede 470 poena, kada je limit 350 poena? U pitanju su Navaro, Toni Parker, Monya, Velickovic i Pau Gasol

Teo fan

pre 14 godina

Gde su sad oni koji kazu da FMP proizvidi samo polu igrace?Svima im je krivo sto takvi talenti ne igraju u zvezdi i partizanu,ali zato kad nam donose pobedu za reprezentaciju onda su super.Nek neko kaze da Covic ne zna sta radi,kao da on ne bi da ima dosta para,zadrzavao sve te igrace i trudio se da napravi sto bolji rezultat!!!Sve cestitke Teu,najbolji je!!!

vanijak

pre 14 godina

Ljudi,prestanite vise napadati nase igrace pogotovo Perovica i Markovica.To su jos mladi igraci i siguran sam da daju svoj maksimum.Nisu oni sami sebe birali vec ih je neko izabrao.Priznajem da sam i ja poludeo kada Markovic nije pogodio niti jednu trojku protiv Turske ali njemu je to najteze palo.Isto vazi i za Kostu.Momak pruza i bori se najvise sto moze.Verujem da i ne spavaju kada procitaju komentare koje im saljemo.Opustite se malo i setite kada je i stara Jugoslavija sa Drazenom i Divcem izgubila Protiv SSSR-a iako su u zadnjem minutu imali prednost od devet poena.Izgubili su jer su u to vreme isto bili mladi igraci ali su samo posle godinu-dve rasturali sve zivo.Strpite se jos par godina i videcete sta ce biti.Ne mozete ocekivati od igraca od dvadeset godina na prvom svom velikom takmicenju pruzati najbolje partije.Verujte u njih jer njihovo vreme tek dolazi.Pozdrav.

ofk

pre 14 godina

Ruka se skracuje kad je vazno.Kvalitetni igraci dolaze do izrazaja kad je gusto i kad se lomi a ne kada se igraju mecevi koji nista ne odlucuju.Protiv parkera,gasola ,hida,smodisha,diaoa kad je gusto.Gledao sam monogo velih timova i reprezentacija sto stranih sto nasih i necu da dozvolim sebi i ne mogu sebe na silu da ubedim da je ova nasa selekcija za visoke domete.Ovo je moj zadnji tekst do kraja prvenstva.garantujem da ce Srbija biti u borbi za 4 5 6 mesto sto je po meni neuspeh za Srpsku kosarku sobzirom kakvog je trenera izabrarla i kakvu istoriju ima ovaj nas trofejni sport.Mi uvek idemo na medalje i ne mozemo da prihvatimo Dud's Ivkovic eksperiment koja pravi ekipe za buducnost.Za to nam on nije bio potreban on njegovi menadzeri i poslusnici......

Владимир

pre 14 godina

Ако Турска добије Словенију ми смо четврти а не трећи, и идемо на французе, проверите табелу.

Nemanja 91

pre 14 godina

Bio sam u skoli,nisam gledao utakmicu...Cujem da je Teo odigrao odlicno,sto je jako bitno...Njegove poslednje 2 partije su mnogo bolje nego one na startu prvenstva i to raduje...Raduje i dobar suterski dan ekipe(cujem da smo dali 7 trojki uzastopno)...
Nema opustanja,od Rusa smo bolji ali to moramo i da dokazemo...Ako zaustavimo pick&roll igru na Mozgova i sut McCarty-a mislim da problema nece biti...
Ajmo Srbi!

Pirke

pre 14 godina

Hvala momci, sa vama nikad nije dosadno.Ne pamtim kada sam u jednoj cetvrtini video 7 trojki i 2 poena iz slobodnog bacanja.Protiv toga nema rešenja.Ko zna šta Duda i ova deca još kriju.Samo napred.Srbija

Ivana

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Prvo skoci pa reci HOP

rakic

pre 14 godina

nije mi jasno kako rusija...kad emo biti 4 osim ako turska ne bubne sloveniju 40 razlike pa mi smo vec sad 3 i kad slovenci izgube ili pobijede snekom sicom mi cemo biti 4 zar nije tako rusija igra sa trecom ekipom iz nase grupe a mi jesmo sad treci al samo u slucaju 40 razlike da slovenija izgubi i ostacemo 3 a posto to je nerealno mi idemo na 4 mjesto i idemo na francuze..zar nije tako il nisam dobro skonto

Djorgo

pre 14 godina

Ko nema sta da radi, moze da pogleda par linkova i komentara o Teodosicu, FMP itd (od pre recimo 2 godine na:
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=236359
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=237469
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=235352
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=255407
Mozemo do medalje.

čiča Gorio

pre 14 godina

138.Bravo za Bjelicu za 21 min u igri postigao citavih 3 poena!!!Svaka cast za prve poene na EP!!!
(Vojvoda, 16. septembar 2009 18:04)

A da ti pređeš pa gledaš i stručno komnetariše boćanje????? Pa ti druže stvarno ne kapiraš ovu igru

Iskusan

pre 14 godina

Teodosicu kralju.Da nije njega mi bi ispali.A da je erceg igrao 100 puta bolji od ovog koste perovica covek ne moze da pomeri kosti koliki je.ali dobro,sta je tu je.

Makaveli

pre 14 godina

59.NOVICA UBICA!
Dakle, Teodosic, Tripkovic, Tepic, Velickovic, Krstic. To je to. Kada je kriticno, samo ove igrace na teren.
Neka jelica i ostali "specijalci" greju klupu, Ivkovicu kumim te!

Moram sebe da citiram. Osim ovih pet ostali su postigli 10 poena svi zajedno. Najkrvaviji su ovi koji medju najzasluznije za pobedu ubrajaju bjelicu. Hahahahaha... Citava 3 poena, jedna trica oju je uvo. Gore nego turkoglu prekjuce. Bruka. Neka on greje klupu ovom petorici, a kad udje neka se ne bruka da ne bude kao danas. Citiram komentatora: "Sad treba cuvati Kleizu, da da, zato ce u igru uci Bjelica...loptu prima Kleiza, Bjelica skace, trojka za Litvaniju". Haha...
Razumem ja navijace komsinice, koji zadnjih 10 godina (minimum) pate i nemaju cemu da se raduju. Ali ipak treba ostati ozbiljan i realan. Ne budite smesni sa tim Bjelicom.

Mandrak

pre 14 godina

Dragi Kosarkasi, citaoci, verne i neverne tome, drago mi je da sam Srbin, ponosan sam na ove momke koji na terenu ostavljaju svoje srce, dobijali ili gubili oni pre svega zele da na pravi nacin predstavljaju nasu zemlju, sto je slozicete se NAJ BITNIJE. Momci najbitnije je da se opustite koliko god je to moguce jer cete onda uspeti da
postignete naj vise. Posedujete kvalite, posedujete srce, verujte u sebe i u tim i sve ce biti OK. Imate babarogu od trenera koji bi da se ja pitam bio i Predsednik mile nam Drzave. Samo napred i ma sta da se dalje dogodi Vi ste vec opravdali poverenje.

Nesa

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto smo mi ispod Spanaca na trecem mestu !!!!Na zvanicnom sajtu evropskog prvenstva mi smo ispod Spanaca posle njihove pobede nad Poljskom .....A utakmica izmedju Slovenije i Turske se nije ni odigrala jos .... evo link-a :http://www.eurobasket2009.org/en/default.asp

ja

pre 14 godina

Ovaj sto se potpisuje sa ofk je strasan!Na sve vesti on daje kontru i pravi se pametan,a u stvari je neznalica koja jedva ceka neku vest da pljune!Idi bre decko malo napolje,vezbaj,treniraj nesto batali komentare nije to za tebe.

zrenjaninac

pre 14 godina

Duze vreme nisam pratio kosarku tako da puno ovih klinaca prvi put vidim ali jedno je sigurno Teodosic i Bjelica su odlicni.
Trenirao sam i ja kosarku skoro pet godina i zato sam siguran u ovo sto sam napisao.
Uspeh ove reprezentacije za mene je vec kada osvoje plasman za Tursku mada igrom mogu i daleko vise a kasnije...nece biti tima koji ce nam praviti vece probleme.
Momci svaka cast i zelim vam bar neku od medalja!!!

vesna

pre 14 godina

kako vas nije sramota da pljujete vise ove momke.bravo,bravo,bravo.jel ih neko od vas ispratio u poljsku.mrzim ponekad sto sam srpkinja.

Javlja mi se

pre 14 godina

Sutra cemo Ruse tako lako dobiti , 81:68 , zivi bili pa videli , polufinale sa Slovenijom bice infarkt mec u kome Bjelica tri sekunde pre kraja donosi pobedu za konacnih 69:67 a onda u finalu nazalost od Spanije gubimo 84:80 , srebro pa i nije tako lose zar ne braco Srbi.
PS:Vazna napomena , ukoliko se desi da se u foajeu hotela sutra ujutru oklizne i povredi Velickovic mi gubimo mec od Rusa i idemo kuci a za sve ce ispasti kriva hotelska cistacica Maruska Hidlova koja nije dobro odradila svoj posao , ostaje nam braco Srbi da se nadamo da ce ova visprena majka troje dece odraditi svoj deo posla i omoguciti da se radujemo srebru.

St00

pre 14 godina

"Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević"


ti si decko smesan

Srbija

pre 14 godina

Hey, svaka čast svim momcima...Kolektivna igra nam je stvarno dobra ali nam fali jedan igrač koji može sam da završi akciju u odlučujućim trenucima...
Definitivno smo imali sreće što smo dobili Ruse...Oni naravno nisu za potcjenjivanje ali su trenutno slabiji od ostalih.
Nadam se da će se Krstić vratiti, jer je malo zakazao danas...
TEO KRALJ....SREĆNO MOMCI...

Wsip79

pre 14 godina

Ako sve bude kako treba(tj.KAD dobijemo Ruse)trebalo bi da se sastanemo sa Turcima(razbice Sloveniju sigurno) i onda Dudina imperija uzvraca udarac :)

Kauboj

pre 14 godina

Neki su ovde pricali kako Makedonija igra kaubojski (sutira trojke).

Statistika govori da na 6 odigranih utakmica Makedonija je imala 149 pokusaja za tri poena ili 30,9% realizacije. Dok Srbija je imala 142 pokusaja i 33,1 % realizacije.

Tako da ne stoi to da Makedonija igra kaubojski.

Finale Srbija - Francuska

Sampion : SRBIJA

Coa

pre 14 godina

pljuvaci, u toku je drugi upisni rok na Visoj trenerskoj...
igracima svaka cast...samo srce na teren i nema brige...

bice strasno polufinale protiv Hrvata...

-Nemanja-

pre 14 godina

(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ako ni po čemu drugom onda smo braća po mentalitetu.Isto tako i mi u fudbalu umislimo da smo neka sila kad zgazimo par amatera...ali tu se uvek nađu prave sile da nas spuste na zemlju...

adnan

pre 14 godina

svi komentarišu dobru igru Novice, Teodosića, ovog ili onog, a ubiše se u isto vrijeme od kritike prema nekim drugim momcima (Marković, Popović etc.), pa nadjoh za shodno da i ja nešto prokomentarišem.

Popović: Pogledajte Akropolis Cup i njegove igre onda, pa partijama na tom turniru je zaslužio da bude prvi plej, vrhunski odbrambeni igrač, ali jednostavno, izgleda da smo mi jedna razmažena zemlja navikla samo na kvazi-uspehe nekakve, a svi ste brzo zaboravili poniženja od Nigerijaca, Kineza i ostalih košarkaških sila, i odjednom drvlje i kamenje na ove momke.Ja se opet nerviram i radujem (posle dugo vremena) i ta dva osećaja su mi sasvim dovoljna da znam da je ovo dobar put.Uzmi ti šefe patike pa igraj ako misliš da bolje može, a padovi u igri su normalna stvar, isto kao i rotacija igrača, već se sutra igra sa Rusima, moraš da rasporediš minutažu ravnomerno kako bih rek'o, radi odmaranja nekih igrača.Tačno je da danas nije baš išlo, ali kakve to veze ima? Šta sad, treba da pljuješ nekog, pa ko si ti, odakle tebi legitimitet da ti nekom nešto govoriš kad nikad ni šutnuo na koš možda nisi.
Dalje, što se tiče Markovića, mogu ljudi da pričaju šta hoće, boljeg odbrambenog igrača u ovom timu nema do on.
Čovek promaši dvije trojke protiv Turske i odmah, "Joj on najgori, on drvo, vani iz reprezentacije..." ovo ono, ja stvarno ne razumem otkuda izvire ta nepresušna energija negativna, samo naprijed, zadovoljite svoju sujetu, a onda ako uzmu bar bronzu, opet se i vi radujte, govorite hvalospeve na račun Markovića, na račun presečenih lopti Popovića u krucijalnim trenucima, što će se verovatno (Bog zna) desiti.

Napred Kosta Perović.

TEOOO by kecma

pre 14 godina

TEOOOOOO=BOG

ljudi da li je ovo moguce...i nas je krenuo sut pa postajemo kaznena ekspedicija,,,sto se ne igra sad odmah cetvrtfinale ,dok su ruke vruce,da razbijemo ruse 40 razlike..ovako cemo morati manje....hah...vazno je samo napomenuti da se sada gazde olimpijakosa pitaju zasto umjesto kleize,parga,cajldresa ne dovedu jednostavno jednog covjeka mnoogo jeftinijeg od svih njih...dusana ivkovica...koji bi pustio jednog jedinog tea da igra i bili bi prvaci grcke...pa ona i evrolige..a ovako mogu zauvijek gledati u ledja panaati....14 trojki.....o tome smo sanjali....nadam se samo da ce nasi nastaviti tako i sutra,,,ali...jos nekoliko nasih su zasluzili za danas bar fakultetske 9-ke(da budem skroman).trip koji je poceo da pogadja...oporavljeni tepa...na kraju hladni novica...iii,,,,NEMANJA BJELICA.....ajd sto je dao i tu famoznu trojku..vec....najbolji je skakac ove ekipe(ponovo 8 sk)..pa jos one dve rabracinske blokade na javtokasu i petravicijusu..ak se ne varam...ma jednostavno - BRAVO.....i da..sta je sad sa vama koji ste kritikovali dudu..pa tata je jednostavno odabrao ruse...hehe....msm-nije on rekao nasima da izgube od turaka..ali je znao da ta utakmica uopste nije toliko bitna koliko smo svi mi obicni smrtnici smatrali....eto....sada..opusteno na ruse..pa je onda sve moguce,....SRBIJA

DeDa

pre 14 godina

Moram da odgovorim bratu Crnogorcu.
Braticu vi ste tek dosli iz druge lige gde ste igrali sa teskim neznalicama. Ne kazem ja da ste losi, ali imate jako matoru ekipu iz koje ce nekoliko igraca ubrzo otici, a zamena adekvatnih nemate. Pekovic je 1 centar evrope u to nema sumnje i na njmu bazirate igru( ili daje kos ili vrati nazad za trojku) ,ali tesko da bi neko mogao da ga prati na jacim utakmicama.
Da ste igrali ovo prvenstvo, a imate kvalitet za to izborili bi 1 mozda 2 pobede.
Ovo n8je sujetan komentar vec realnost. Ko zna kosarku mislim dfa ce se sloziti sa ovim

player

pre 14 godina

Bravo momci, svaka cast! Duda car... I strucnjaci nemojte sugerisati Dudi ko da igra a ko da ne igra, valjda on zna bolje od svakoga...

Dragan

pre 14 godina

Molim sve ove sto kritikuju, nek ne gledaju utakmicu, vec da izadju i prosetaju, popiju kaficu i uzivaju u zivotu...
Danas,u ovoj reprezentaciji, nakon dugo vremena imamo ekipu zbog koje se vredi i nervirati i radovati...Ekipu i momke kojima svaki promasaj sigurno pada teze 3 x nego nama...I koje vole ovaj grb i ovaj dres...Pa sta vise hocete, " selektori"...Da osvajaju titule do kraja karijere, da budu Mvp - ovi evropskih i svjetskih prvenstava svaki put...Toga nema!!!Budite sretni zbog ovog blaga sto imamo, zaloga za buducnost...Najmladja ekipa i najbolji selektor, koje respektuje svaka zemlja u evropi i svetu od ovog eurobasketa...I opet vam ne valja...Svaka vam cast!!!
I da izgubimo sve do kraja, do sada prikazanim, uradili su veliku stvar:
Vratili su nam veru u kosarku!!!
Napred Srbija!!!

DeDa

pre 14 godina

Nekada sam obozavao mladog pleja FMP-a za koga su govorili da je veliki talenat.Bilo je milina gledati kako mlada ekipa FMP-a igra, predvodjena decakom koji je igrao kao da ima 15 godina iskustva u najacim evropskim ligama.Posle toga on ode u veliki klub gde nije dobijao pravu priliku da pokaze sta zna. Kada sam ga gledao prosle godine u reprezentaciji dovodio me je do ludila koliko nije imao pojma. Mislio sam da je propao veliki talenat srpske kosarke, ali konacno se vratio. Iz utakmice u utakmicu igra sve bilje, lucidni potezi koji odusevljavaju prave ljubitelje kosarke ponovo su u njegovom repertoaru, sutira bolje nego ikad, bacanja skoro da ne promasuje pa bez problema resava neizvesne zavrsnice. Jedino jos odbranu da popravi, ali nije neophodno jer je jurcanje u odbrani ko muva bez glave da bi se presekla jedna ili dve lopte za netalentovane radnike u ekipi, a majstori udaraju glazuru.
Kosarkaska reprezentacija Srbije dobila je novog vodju.
Mislim da je svima jasno kako se zove
M I L O S T E O D O S I C

Predo

pre 14 godina

KOme se god to svidjalo ili ne, Duda gura svoj projekat "London 2012". A talenta svakako ima napretek, naravno i naivnosti 19-godisnjaka, a i onih malo starijih i zato ima toliko oscilacija u igri. Zavrsnica za 10. Ako Srbija dodje u polufinale preko ne tako dobrih, ali iskusnijih Rusa, Teodosic i Velickovic kandidiraju za prvu petorku sampionata, a imam osjecaj da ce jos neko da bljesne.

vladimir bgd

pre 14 godina

hvala vam momci na pobedi, vec sam se uplasio da vam ja baksuziram jer sam gledao samo utakmice koje ste izgubili, a bio zauzet kada dobijate.
da ste i ovo izgubili, u cetvrtfinalu bih setao po kraju na malerisem.
napred momci, imate znanje, srce i dudu! nista vam vise i ne treba!!!

pula

pre 14 godina

mi smo koljevka košarke,i to dokazujemo sa drugom ekipom na ovom euru.srećno im bilo sutra!!!bez super tripkovića biće teško!jugović

Džoniboy

pre 14 godina

Molio bi likove koji pojma nemaju o košarci da batale tastaturu jer se sramote.

Kakvi Grci pa igramo sa Rusima..

Neki ljudi stvarno trebaju pre upotrebe promućkati vugla ko jogurt!

Nemaš pravo da pljuješ ako ti IQ nije veći od kišne gliste.

Bravo momci..ispunili ste cilj samo hrabro i opušteno živela Srbija!

jovan

pre 14 godina

NE mogu da verujem da ljudi kritikuju ove igrace. ako neko moze bolje, lepo patike pod misku i pravac u partizan. ako se neko bori i trudi, onda jedino sto mozemo da kazemo je, svaka cast. oni ljudi ovo igraju za dzabe, odvojeni su od porodica i riyikuju da povrede koje mogu da im okoncaju karijeru. ako pobede, super. ako izgube, sta cemo. k'o da nisu hteli da pobede. svaka cast za sve uradjeno do sada i samo napred.

m

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)


Ovo na kraju je bila cista sreca da u jednoj utakmici gde je protivnik grogiran i otpisan jos pre meca nasi bez nekog pritiska na loptu pogadjaju ko na treningu.Tako se nesto sigurno nece desavati protiv GRCKE
(ofk, 16. septembar 2009 17:29)

Pa covece bas se olako razbacujes recima kao sto su sigurno i sigurica.

Milos

pre 14 godina

Sve se poklopilo da Srbija postigne vise nego sto se iko nadao. U grupi smo sa Rusijom, Hrvatskom i Slovenijom ili Turskom, i sa jednom pobedom iz naredna dva meca Srbija bi obezbedila bar 6. mesto i plasman na svtsko prvenstvo. Bar na papiru, prvi protivnik, Rusija, je najslabiji od svih (siguran sam da Rusi misle isto o Srbiji) i svaki sledeci ce nam biti tezi i tezi. A ako izgubimo sledece dve utakmice ceka nas najvece iskusenje u borbi za sedmo mesto sa mnogo jacim timovima kao sto su Spanija, Francuska, Grcka ili Slovenija i sa nadom da to ne bude Turska jer u tom slucaju taj mec gubi svaki znacaj.

Stevan-Srbin

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

aha, bas se vas plasimo ... Probajte igrati bez Srba i Amera, pa da vidimo na sta lici "Crna Gora" ...

keny

pre 14 godina

za sve vas koji ste pljuvali velickovica i tea. jedan podatak- velickovic za 3- 4/6,za 2- 3/2,teodosic za 3- 4/6+ 12 asistencija... molim vas nemojte vise da izlazite na forum,zaista nemate pojma o kosarci.pozdrav

goaway

pre 14 godina

Ovo je neka vrsta elegije o Milosu Teodosicu.
Milose sta bi bilo da si igrao prethodne dve godine?
Ono sto si igrao nisi stvarno igrao...
Nije za tebe prozaican tim kao sto je Olimpijakos,jer je tvoja igra poezija.
Da li treba da igra jedan Lyn Greer pre tebe?
Ili ces da cekas da Papalukas prestane da igra?
Ne treba ti vise ni Papalukas jer proslo je vreme kada si mogao da naucis nesto od njega.
Prestalo je vreme ucenja doslo je vreme igranja.
Menjaj ekipu Milose pod hitno,bilo gde idi gde ces da igras....
I za manje pare jer ono sto mozes da pruzis je daleko iznad onoga sto evropski plejmejkeri pruzaju.

~_~

pre 14 godina

samo da znate da je novica velickovic dalekoooooooooooooo bolji igrac od teodosica, taj teo nije NISHTA POSEBAN po igarom od iznenadjenje, sasvim je standard i to je dobro, ali ne zabarikadirajte pre vishe oko njega MOLIM VAS!

Velickovic tripkovic krstic i tepic najvazniji su!

Marko

pre 14 godina

Odrzali smo lekciju skok suta...
Ono sto nam je falilo sve ove utakmice smo prikazali u ovoj...
Samo ovako nastavite i idemo dalje..
Svi kriticari TNT-a pssssst !

Ajmo... Ajde...

pre 14 godina

Posle toliko malera koji su godinama pratili nasu kosarku, sreca nas je konacno pogledala i imamo najveci moguci zicer za polufinale. Rusi su slabiji od svih ekipa u nasoj grupi (ukljucujuci i Poljake) i od 7-morice igraca sa najvecom minutazom na prethodnom EP kada su uzeli titulu ne igra im bukvalno niko (ni Kirilenko, ni Holden, ni Krjapa, Savresenko, Samolenko, Pasutin, Ponkrasov), tako da im je jedina prava "zvezda" u timu ustvari njihov trener! Zavrsili su na drugom mestu bizarnim spletom okolnosti, ali i zahvaljujuci grckom manevru da se posto-poto izbegne Spanija u cetvrtini finala. A kada se jednom udje u polufinale, sve je moguce! Istim onim Rusima koje sam pominjao sa prvenstva u Spaniji 2007 davane su najmanje sanse u polufinalu, a oni iznenadise i Francuze i Spance.

Danasnja pobeda utoliko raduje sto je dosla posle najbolje partije "na papiru" odlicne Litvanije, i nesto losijeg izdanja nase glavne zvezde Krstica. Velickovic i pre svega Teodosic jos jednom su potvrdili (narocito u finisu) da su buduce zvezde evropske kosarke, a kada je o odbrani rec, koja se danas nije bas proslavila - mora se istaci sjajno izdanje mladog Bjelice koji je postigao samo tri poena, a nabio indeks korisnosti preko 15!

Divac

pre 14 godina

Sjajni Teodosic, i konacno proradio sut za tri. Ima jos uvek velikih oscilacija u igri, sto je i normalno za mladu ekipu. Sanse za pobedu protiv Rusije su velike, samo da se odigra dobra odbrana i da se Rusi spuste na 60 poena.

Nixon

pre 14 godina

Treba sve da vas bude sramota koji plujete Dudu i ove momke... Oni se bore i igraju srcem... Duda cesto menja da bi zadrzao nivo odbrane, jer zna da u napadu nemamo toliko kvaliteta kao u defanzivi... A za ovog crnogorca sto kaze da nas jedva ceka, pa nasa prva petorka je mnogo jaca, a o klupi i da ne pricam. Drugo do naseg susreta ce proci bar jos 2 godina. Do tad ce Kuk, Scepanovic i Drobnjak imati preko 33 godine, dok ce Teo, Tepic, Novica i Tripko imati dve gofine iskustva igranja u najjacim evropskim ligama... Na ovu ekipu treba dodati i Milicica, koji je sigurno medju top 5 evropskih centara, ako ne i medju 3, kao i Dejana Muslije, najboljeg igraca evrope do 18 godina...

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12)
Ti da poznajes iole kosarku nebi tako olako lipao ''sigurice'' i da cemo da izgubimo 20 razlike,.. s tobom je milina poci u kladionicu i odigrati sve suprotno od tebe :)))

Magic

pre 14 godina

Pratim kosarku vec 25-6 godina(35 mi je),veliki sam obozavalac iste, i definitivno mogu da kazem:"NAJDUBLJI NAKLON MILOSU TEODOSICU!!!"Na ovakvoj lucidnosti moze da mu pozavidi i jedan Magic Johnson!
P.S.Danilovic,Djordjevic,...,Velickovic,Teodosic,Bjelica,...,ko razume-shvatice!

Stevan-Srbin

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

aha, bas se vas plasimo ... Probajte igrati bez Srba i Amera, pa da vidimo na sta lici "Crna Gora" ...

vanja

pre 14 godina

Svaka cast nasim momcima,kako je lepo bilo gledati poslednja 3 minuta i 6 uzastupnih trojki!Jednostavno,moralo je tako da bude posle svih onih promasenih suteva!Istakao bih 2 igraca: 1.TEODOSIC-decko je zaista pokazao da je trenutno nosilac igre nase reprezentacije uz Velickovica i Krstica,zaista lucidna dodavanja,fenomenalno!Uz to i sjajan sut za 3 poena,taman kad nam lose ide on udje i da trojku sa 7-8 metara!Sta reci- 20 poena i 10 asistencija!Slazem se da nemamo pravu zamenu za njega,Markovic i Popovic nisu taj kalibar,uostalom i razliciti su im stilovi igre.
2.BJELICA-eto sada onim dezurnim kriticarima dokaza da je ovaj decko veliki talenat,nije dao mnogo poena ali je dao KLJUCNU trojku,a sto je jos vaznije imao je 8 skokova tako da je neutralisao njihov ofanzivni skok.Ne treba zaboraviti ni da je sjajno cuvao njihovog najboljeg igraca Kleizu.Dezurni kriticari ZDERITE SE SAD!

Sada na Ruse,mislim da su nam oni bas onako protivnici po meri,imamo VELIKE sanse za polufinale,a onda ko zna...

PS. NE MOGU DA VERUJEM DA SMO TAKO NESKROMAN NAROD DA CIM JEDNOM IZGUBIMO ONDA PLJUVANJE PO SVIMA REDOM,A KAD POBEDIMO ONDA SU "SRBENDE" "LEGENDE",GOVORE "IDEMO PO ZLATO" ITD.Jednom recju- S T R A S N O!

Teo novi Sale

pre 14 godina

Bravo majstori.Sutra samo bez straha i agresivno na baćuške i eto nam borbe za medalju šta smo i potajno očekivali.Ovi klinci su naša budućnost u narednih 10god.i biće sve bolji i bolji zato im treba dati maksimalnu podršku.Dajte sve od sebe i za mene ste prvaci.Napred Srbijo.Volim te najviše na svetu!!!

Creative

pre 14 godina

Ljudi, citam komentare svakoga dana, ponekada nesto i napisem... Ali ne mogu da se otmem utisku da o treneru i reprezentativcima Srbije dajete ocene, prema dnevnim desavanjima. Ako neko danas da tri trojke taj je Bog, ako promasi on je najgori kosarkas svih vremena...

Smirite se malo, izadjite napolje, izduvajte se, razmisljajte o sebi, a ne da lecite svoje frustracije na mladim reprezentativcima i iskusnom treneru...

Pozdrav!

Gazda

pre 14 godina

Alo bre ljudi, zasto ovakvi komentari. Momci daju sve od sebe, propadio je i sut u poslednjoj cetvrtini. Protiv Rusa moze da se igra. Pa nije ovo reprezentacija u kojoj igraju Djordjevic, Danilovic, Paspalj i Divac. Ovo su neki novi momci, koji se svojski trude da odigraju najbolje sto mogu. Ofkovac, smaras brate mnogo.

red@white

pre 14 godina

@Ofk

Evo zavrsila se utakmica. Imao si 4-5 komentara koji pucaju od negativnosti, malicioznosti koji nervira vecinu barem ogromnu vecinu posetilaca sajta. Ne moramo svi isto da mislimo ali citajuci tvoje komentare u raznim vestima tebi smetaju Zvezda, partizan, teniseri, kosrakasi, Dda Ivkovic ko zna ko sve. Samo ti ne smeta Ofk. Nije TVb92 klinika za lecenje frustracije. Sud o tvojim komentarima daje na stotine posetilaca sportskog sajta B92.Lepo je vreme izadji malo na vazduh

marezemun

pre 14 godina

Ola la... Kakva zavrsnica... Preksinoc sam sa klincem iz kraja pikao NBA live, sutirali smo samo trojke citav mec i nismo uspeli da nanizemo takvu seriju, cak ni u igrici... Nije ni cudo sto je Litvance zabolela glava... (o;
Svaka cast za igru u poslednjoj cetvrtini! Izgleda da polako i sut za tri dolazi na svoje mesto... (o:

marko 1985

pre 14 godina

Jednostavno bez Teodosica, mi nemamo igru i kreativnost na parketu!!! Mislim da bi morao da izdrzi opterecenje i igra nekih 30-32 minuta, ukoliko zelimo da napravimo nesto...
...Na pobedu protiv Rusije, i plasman na SP!!!

Zox

pre 14 godina

Zasto imam osecaj da polovina sportskih 'fanova' iz dna duse zeli da gubimo u svim sportovima samo da bi zadovoljili tu svoju neverovatnu potrebu da pljuju po svemu i tako, verovatno, nadoknade gubitak koji pratinjihove male zivote!

Takvi zasluzuju da navijaju za sportske 'velesile' poput Albanije, Sri Lanke ili Lihtenstajna...

Izvinjavam se ako sam uvredio gradjane tih zemalja

Voja NS

pre 14 godina

Ufff, moram prvo nesto da kazem...kad god igra neka nasa reprezentacija, nebitan je sport, prvo potrazim komentare momka koji se porpisuje kao "ofk"....ja ne znam sta je sa deckom, zaista...
ali, dobro, niko nije savrsen, sto se tice, komentara momaka iz CG, Ivana, zaboga, prvo se plasirajte negde pa preti sa tim Vasim timom ili "timom", pobogu, Jeretin je covek sa 30 godina, znaci jos maximalno 2 god u cao! Scepanovic, jooos matoriji!! Pavlovic, verujem da on nece igrati ni za jednu od nase dve zemlje, jer je, nazalost kao Stojakovic i Jaric-NBA star kojem su preci lumperaji i pare...
Elem, ne znam ni sam sto sam se raspisao i sto repliciram nekome cija reprezentacija tek treba da se pokaze i zaigra na nekom takmicenju i tavori u B zoni ...
Dobra tekma, malo stegnuto od nas, nije mi jasno sta radi ovaj Popovic u reprezentaciji, cim ga udvoje on se pogubi i baca loptu bilo kome, dodavanja centru u noge, to se mora iskoreniti...
Sve u svemu, ako se odigra kao protiv Turaka (ne racunajuci produzetak) mozemo dobiti "bacuske"... napred, momci, bar to 6.mesto za plasman na Svetsko prvenstvo!!!

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

veceras da svi zaboravite pobedu nad turcima,.. a videcete i zasto nesto kasnije,vrlo verovatno u polufinalu a moguce i finalu,..
ps.cetvrtfinale prolazimo ali sigurno,..
(ne sam SafeteV84, 14. septembar 2009 15:18) VIDIMO SE U POLUFINALU(NAJMANJE) , BRAVO DUDO SVAKA CAST
(ne sam SafeteV84, 15. septembar 2009 01:23)

Srbin iz Montane

pre 14 godina

Ljudi bre nemojte biti takvi hejteri. Tim je MLAD. Trude se, trce, igraju odlicnu odbranu, i ono sto je najvaznije, igraju nesebicno i timski. Previse smo se razmazili sa dobrim rezultatima, ipak jos nemamo nijednu medalju kao Srbija, pre je tu bilo igraca iz Crne Gore, a i bivse YU.
Stavise, evropski basket je izuzetno napredovao. Spanija, Turska i Francuska pre dvadeset godina su blede senke danasnjih ekipa.

Napred Srbija!

Alan Prost

pre 14 godina

E sad mozda svasta napravimo.Bitno je da je neki cilj delimicno ispunjen i sad mogu rastereceni da odigraju vrhunski.Naravno,i Rusi su pod pritiskom.Napred nasi

Lepi Mića

pre 14 godina

e da i jos napomenem,koliko niusmo imali srece protiv turaka,imacemo u narednim utakmicama.Perovic rupa,standardno,markovic me brine,ne može dečko da ubode trojku.Ostali svaka cast

Misko

pre 14 godina

Bravo momci!Nadam se da ce te vi a i Duda svatiti da je poenta napad a ne odbrana.Samo tako napadacki i niko vas do kraja nece pobediti siguran sam.

ofk

pre 14 godina

Ne igrati protiv Srbije ZONU....alo treneri....Duda je vesto izmanipulisao na raznim seminarima i konferencijama za stampu da nema lidere,sutere...u stvari samo to i ime mekanu ruku Teodosica i Velickovica.Cim ih bude neko stegao;;; KRAJ

nestor23

pre 14 godina

Pljujte jos malo ako mozete...Sve sami eksperti, sta bi tek bilo da smo izgubili...Dabogda osvojili zlato, samo zbog ovakvih "navijaca."

drug valjevac

pre 14 godina

Mišo, dodji čoveče kod Duleta u Partizan, pa da igraš 40 minuta u Evroligi, pa za godinu-dve negde za par miliona odeš.... Bolje nego na klupi sedeti kod Grka! Zaslužujuš mnogo više. Srećno!

predrag terzic

pre 14 godina

Bila je teska utakmica ali su nasi prosli U svakom lsucaju, bolje na Ruse i Grke posle nego na Francuze.
Svi daju predloge za igrace u reprezentaciji, da li valjaju ili ne valjaju.Duda radi svoj posao kako treba i nema tu mnogo sta da se kaze.

Moje pitanje je, kako da uticemo na komentatora prenosa da radi svoj posao.
Duda radi kako treba i sta treba.

posmatrac

pre 14 godina

ako neko pomisli da ce biti lako sa rujama, nece, bolje u svakom slucaju nego francuzi, ali bice jako cupavo, iako su oslabljeni, igraju timski i nepredvidivi su, uostalom, kao i mi..i sta trazi popovic, a nema mesta za kecmana, samo nam je povecao prosek godina :)

pedja

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.


..........................

prosek godine 50 :))))


...........................

bravo momci, svaka vam čast do sada, nije bitno da li će te pobediti Ruse svaka vam čast, vratili ste veru u košarku!!!!

evilmind

pre 14 godina

Neverovatno kako se Litvanci bas protiv nas probude,pogotovo Kleiza i Lavrinovici.Teodosic igra bruka dobro i po meni je mnogo bolji od Rubia i da Rubio nece biti bolji od Tea u njegovim godinama.Koja simultanka trojki,neverovatno!! Bravo momci!

Nidza

pre 14 godina

Zdravo ljudi, iako nisam nikakav profi niti ulicni igrac voleo bih da prokomentarisem stalne prozivke na racun rotacija trenera Ivkovica. Mislim da on namerno rotira igrace sada jer mora i pokusava da razigra sve ali i da OSETI njihove trenutne mogucnosti u PRAVOJ AKCIJI (ne pripremne utakmice vec ove od kojih sve zavisi). Zato molim vas da imate strpljenja jer Duda pokusava da ceo tim digne na visi nivo iako je to veoma tesko. Ajd sad! Srecno SRBIJI!

prije svega SRBIN

pre 14 godina

imam osjecaj da ovaj Duda ne želi da prelomi ni jednu utakmicu. Čim povedemo ubaci malo slabiju petorku. Kad se približe opet ubacimo višu brzinu i tako stalno. Kao da hoće da kaže :"svejedno mi je na koga idemo. Najjači smo!"

Ajmo momci, srećno!

pile

pre 14 godina

tako je Bjelice!!! Trebas nam takav. ko sto rekoh... ucice kad bude trebala! Novica i Teo prelomili. Teo samo malo da se iskontrolise i to je to!
SRBIJA!!!

Zoran

pre 14 godina

Kako je teklo dobro je i zavrseno.
Kakva utakmica Milosa Teodosica 20 poena, za dva 2/2, za tri 4/6, bacanja 4/4, 12 asistencija! Svaka cast majstore!!!!!!

Krstic 16 poena ali su za dva 6/13, samo 4 skoka.
Najvise skokova na utakmici je imao Nemanja Bijelica 8!

Velickovic za tri 4/6, samo dva skoka!

Sledeci na redu su Rusi!

vidoq

pre 14 godina

auuuu... Kosta Perovic i Bojan Popovic kao zajedno sa marsa da su pali... Prvi mi kida zivce vec godinama ali ja i dalje ne mogu da prihvatim da neko sa 2.18 pod obrucem moze da fintira 5 puta protivnike umesto da pojede kos!!!

Sa druge strane, u generalno slaboj igri, dobro je sto je sut za tri proradio, pogotovu Tripkovicu i Teodosicu. Sada ce imati vise prostora i za centrA.

Bjelica... kapa dole, najbolji igrac na utakmici uz Teodosica.

Sve u svemu videlo se da ozbiljno moze da se racuna samo na nekih 6-7 igraca na ovom prvenstvu

prof.

pre 14 godina

Molim totalne amatere koji posmatraju kosarku na nivou desetogodisnjaka da ne salju svoje "strucne" opservacije vezano za bilo sta u toku utakmice..............

filip

pre 14 godina

Odlicno odigrano poslednjih 5 minuta. Treba samo tako da nastave! I da veruju u sebe. I bolje je sto smo dobili ruse nego francuze u cetvrtfinalu! Ova generacija ima veliku sansu! Vrhunski bi bilo da udjemo u borbu za medalju! Samo hrabro!

zoran 77

pre 14 godina

... ko je igrao, igrao je, da li je trebao ovaj ili onaj, to nije moj posao, ono sto je meni bitno je da smo dobili tekmu............

ofk

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu

Saki

pre 14 godina

Neverovatni komentari. Momci su do sada izubili 2 utakmice od 6 i ovde nastaje opsta drama. Imali smo Djordjevica koji je Litvancima zabio 40 poena u finalu. A koliko im je dao koseva kad je imao 21-22 godine? Ovi momci se bore i usli su u cetvrt finale. Pa dajte da ih podrzimo. Ovo nam je najveci uspeh u zadnjih 5-6 godina, razmislite o tome!

jajiji

pre 14 godina

Odlicna igra nasih igraca zadnju cetvrtinu,u 3 malo nesigurnosti, ali samo napred protiv Rusije i da nas hoce one trojke Tea i Velickovica

doom

pre 14 godina

Слажем се да је Перовић сметало, али, руку на срце, смета и противнику. Сви остали - одлични :)

@ofk
"get a life", али озбиљно.

zli zo sremska mitrovica

pre 14 godina

Joj Kosta Perovica-strasnooo
a sto se Bjelice tice pogledajte skokove,potrosnju lopti i par banana vec u prvom poluvremenu
(zli zo sremska mitrovica, 16. septembar 2009 16:25)
samo da se nadovezem Teodosic Milos je kosarkaski Zidan,da ga ovi nasi centri jos ispostuju na njegova dodavanja imao bi vec 15 asistencija

ђенерал

pre 14 godina

Браво момци! Само, штета за овакав систем такмичења, јер би добро дошао један дан одмора. Коначно кренуо и вањски шут, баш смо се распуцали. Надам се да ће бити довољно "муниције" и за Русе.

Ocoolaja

pre 14 godina

Muka mi je od ovih komentara, prestajem da ih citam. Prvo "uzas, katastrofa, Duda kreten", pa onda "Teodosica u Lejkerse" i sl. Pretpostavljam da ste ili klinci ili hejteri uglavnom.

aman_ljudi

pre 14 godina

Aman ljudi,sto kritikujete repku???? Ovo je najbolje sto imamo, i ipak smatram da je Duda bolje selektor od vas "tv" selektora. Nemamo... Te ovaj me nervira,te ovaj sto igra... Umesto toga vicite glasno i ponosno SRBIJA!!!!

Rale

pre 14 godina

Dakle, dobili smo pravog vodju tima a to je Milos Teodosic. Takodje moram da kazem da je Bjelica odigrao fenomenalno odbranu i da je Duda imao pravo sto ga je poveo na Euro. Ne zaboravite da ima samo 19 godina i da ce biti paklen igrac. Odlican je bio i Novica Velickovic i zajedno sa Tepicem i Teodosicem cine ubitacnu trojku tima.

Saki

pre 14 godina

Neverovatni komentari. Momci su do sada izubili 2 utakmice od 6 i ovde nastaje opsta drama. Imali smo Djordjevica koji je Litvancima zabio 40 poena u finalu. A koliko im je dao koseva kad je imao 21-22 godine? Ovi momci se bore i usli su u cetvrt finale. Pa dajte da ih podrzimo. Ovo nam je najveci uspeh u zadnjih 5-6 godina, razmislite o tome!

Dalibor

pre 14 godina

Ovo mora da kazem makar me svi pljuvali.
Mi nemamo igru, dodjemo do 5-6 razlike i imamo napad da se odlepimo i oseti se odma da cim niko ne vrsi pritisak na nas mi nemamo motiv niti idemo da damo taj kos. igramo usporeno, da nema Krstica nasa igra bi bila totalna nula. U ovo trenutku gubimo 3 razlike, moze se desiti i da pobedimo ali nemamo sta da trazimo u nekom polu finalu. Sva sreca pa su u cetvrt finalu ekipe kao sto je Rusija, Hrvastka... U suprotnom bi izgubili lagano 20 razlike. Svi kazu mladi smo, neiskusni, pa nisi neiskusan ako ti je mentalitet naopak. Zao mi je.

filip

pre 14 godina

Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora
Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ma kakva bre tvoja Crna Gora? Koga vi cekate? Nemoj bre da si smesan! Cuti,ima vas toliko da ne mozete ni Beogradsku arenu da napunite!

Makaveli

pre 14 godina

NOVICA UBICA!
Dakle, Teodosic, Tripkovic, Tepic, Velickovic, Krstic. To je to. Kada je kriticno, samo ove igrace na teren.
Neka jelica i ostali "specijalci" greju klupu, Ivkovicu kumim te!

Rade

pre 14 godina

Bravo momci!!!

Ova serija trojki je bila sjajna!!!

Teodosic je NBA kalibar plejmejkera u napadu, samo da malo poradi na odbrani i sazri, bice ubica igrac. Mislim trajno resenje na pleju za nas.

Novica je pokazao da ima srce opet, Krstic je bio dobar, Tripko je odlicno krenuo, Tepic ok, Bjelica neverovatan znacaj u skoku i odbrani...

Ubedjen sam da je ova ekipa bolja od Rusije, nadam se da cemo to i iskoristiti i otici u polufinale, a tad je sve moguce :) (mozda i zlato)

Odlicno je sto sa Spanijom i Francuskom necemo igrati pre finala. Bice zanimljivo ako Slovenci dobiju Turke, onda ce u ovom delu kostura biti Srbija, Slovenija i Hrvatska, pored Rusije... mislim da smo tu imali dosta srece, u poredjenju sa Francuskom, Spanijom, Grckom...ko god da bude Turska ili Slovenija, ubedjen sam da cemo ih dobiti u polufinalu!!!

Zika

pre 14 godina

Ovakvom igrom ni Ruse ne mozemo da pobedimo mora to mnogo mnogo bolje da ne pricam ako mislimo nesto u polufinalu da napravimo,u odbrani rupe kolko oces valjda ce Duda da ih spremi malo bolje za Ruse a u polufinalu sve je moguce mada je i to veliki uspeh.

Kosti po 10 samara za svaku loptu koja mu ispadne i za svako promaseno zakucavanje

Hogar

pre 14 godina

Bravo momci. Sve vise i vise rastete.Sutra je D-day gde mozemo da dobijemo slabe ruse i polufinale i to je dovoljno.Za najmladju ekipu na sampionatu i uz velemajstora Dudu puna kapa. Ali ova deca nisu rekla poslednju rec na Ep

TeoFan

pre 14 godina

Ja vec godinama govorim da ce Teodosic biti kljucna figura nase reprezentacije u narednim godinama...Svaka cas Dudi koliko izvlaci od ovih momaka...Ali, nije mi jasna petorka sredinom druge cetvrtine. Taman smo poceli da lomimo Litvance, kad eto ih Popovic, Macvan i Kosta na terenu?!

srecko

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12)

jel' u redu da ako prodjemo 1/4 finale vise ne komentarises kosarku?

Berkamp

pre 14 godina

Svaka cast na pobedi, ali opet igra u napadu skripi. Dobili smo uz malu(ili malo vecu?) dozu srece. Samo jos napad skroz da proradi i to je to. Idemo na Ruse koje bi trebalo da dobijemo(mora se dati maximum-tu nema price, nisu naivni kakvim ih nasi mediji predstavljaju), a onda u eventualnom polufinalu opusteno pa sta bude.
Srecno momci!

ChichazZ

pre 14 godina

Treba bodriti ovaj tim a ne da se trazi 'dlaka u jajetu' ovo je i bolje nego sto se vecina nadala...sledece prvenstvo sa ovakvim timom je zagarantovana medalja a Ivkovic je tata svih trenera neverovatan strateg ko god se malo vise razume u igru zna zasto sam to rekao...sve najbolje!!!!!!!!

bozidar

pre 14 godina

Kao u stara dobra vremena,jako interesantna utakmica protiv Litvanije.Odbrana korektna samo mi nije jasno da aut sa strane svaki put prodje(LItvanije).Napad poslednjih 15 min. dosta dobar sa puno resenja.Teodosic kao Djordjevic nekada.SRECNO PLAVI!!!!!

Prosvetitelj

pre 14 godina

Samo obratite paznju kakva je razlika u igri sa Teom i bez njega...
I bas sam ga pratio u odbrani,covek uopste ne igra toliko lose odbranu koliko svi pricaju.O napadu da i ne govorim

dex

pre 14 godina

Reci ti meni Ivane, koliko godina vam imaju najbolji igraci? Koliko ce jos igrati? Ostali koje si nabrojao, izuzev Kuka i Pekovica, tesko mogu igrati i u NLB ligi. Cak i da vam igraju i Drobnjak i Scepanovic, da li zaista mislis da ti igraci koji su blizu cetrdesetih godina, mogu da pariraju znatno mladjim igracima? Duvate se puno, a u sledecim kvalifikacijama, ako dobijete iole ozbiljniju reprezentaciju u grupi, provescete se kao bosi po trnju.

elio

pre 14 godina

to, idemo po medalju!
sa ovakvim tepičom, tripkom,novicom, rusi padaju sigurno!

a o teodosiču neču da trošim reči!jednostavno genialno

A svi vi negativci, setite se naših galaktitka i poraza od nigerije itd..,

Era

pre 14 godina

Nažalost, osrednja smo ekipa u najgorem prvenstvu Evrope do sada. Kud se dede najlepša igra na svetu, upropastiše je - odbrana , odbrana i samo odbrana. Ja više ne uživam u ovoj igri.

Prosvetitelj

pre 14 godina

Samo obratite paznju kakva je razlika u igri sa Teom i bez njega...
I bas sam ga pratio u odbrani,covek uopste ne igra toliko lose odbranu koliko svi pricaju.O napadu da i ne govorim

zlaja

pre 14 godina

Dobismo ih nekako!Ovaj Marković je tuga!Kakvu li on vezu ima, pa igra za reprezentaciju?Kakva crna odbrana, kakav crni prodor, kakva crna asistencija???O šutu da ne govorim!Taj trojku ne bi pogodio da mu život od toga zavisi!Očaj!Teo jedini na nivou.Im'o bi i više asistencija kad bi imao kome da dodaje!Nije mi jasan rezon da Krstić 5 i po minuta pred kraj ide na klupu (nije bio u problemu sa faulovima!), a ulazi Raduljica...

branko

pre 14 godina

Људи, како и кад добисмо ову утакмицу? То нико ко има очи не може порећи : ОНДА КАД ЈЕ ПРОРАДИО НАПАД !!!! Хајде, кажите, свако самом себи, да ли смо ову утакмицу добили игром НА КОШ ВИШЕ или игром на КОШ МАЊЕ! Целу прву четвртину као и крај утакмице наши момци су играли оно што се зове КОШАРКА! Лепо је сазнање да ОВИ МОМЦИ знају да играју и тако. Да ли је то од њих тражио Ивковић или су они сами то схватили мање је битно али ова утакмица може бити пресудна не само за пласман на овом првенству већ и за вишегодишњу будућност наше кошарке. Дакле, у одбрани играти чврсто и дисциплиновано што они и раде, али то није довољно за побеђивање. За победе је потребно играти напад са м...ма! Знања, очигледно има.

A.S.

pre 14 godina

Jednostavno
6/6 trojki na kraju meča. Pa kako se toga nisu setili protiv Slovenaca i Turaka?
Nema veze. Nije kasno ni sada. Setite se toga i protiv Rusa. Za ostale može i neki drugi recept. SRBIJA!!!

DarkoM.

pre 14 godina

Polako ljudi ne treba zaboraviti da vec sutra igramo cetvrtfinale znaci bez dana odmora kao sto imaju Rusi(losa organizacija je to dozvolila)...
Znaci ako danas pregore sutra idu kuci. Ivkovic tacno zna sta radi! On je mozda i jedan od najboljih trenera evrope svih vremena a NE VI ili TV KOMENTATORI!!
Malo postovanja molim :)

milos

pre 14 godina

Kad sam pricao da Teodosic mora da ima minutazu 30-ak minuta bilo je 80-90 nepreporucenih!!!
Gde su sad ti,ako su casni i moralni nek opet stisnu ne preporucujem...

joksim

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Sportski-komentatori

Gafovi sportskih komentatora sa Evrobasketa

Srbije je apsolutni favorit protiv Rusije u 1/4 finalu, a u polufinalu ce da igra protiv Slovenije/Hrvatske, finale je jako blizu

Nidza

pre 14 godina

Braco, uspeli smo nekako, ako nista drugo uvezbali smo trice! Ajmo sada na Ruse ali mora to agresivnije i visprenije u odbrani a u napadu nam fali kreativnosti... Ipak, nadam se najboljem ishodu u odnosu na Ruse!!!! AJMO SRBIJAAAAA SVIIIIIII!!!!!!

Novica_Ubica

pre 14 godina

svaka cast momci....a vi sto ih kritikujete i govorite da nemamo igru,vreme ce pokazati da gresite.A kada dodju u Beograd sa nekom od medalja svi vi cete ici na docek i govoriti da ste svo vrijeme vjerovali u njih i da ste znali da ce se okititi medaljom...Mislim stvarno SRAMOTA!!!

Novica

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)

Nadam se da ne igras cesto kladionicu...a koliko se secam prognozirao si i 20 za litvance!!!

ofk

pre 14 godina

Ovo na kraju je bila cista sreca da u jednoj utakmici gde je protivnik grogiran i otpisan jos pre meca nasi bez nekog pritiska na loptu pogadjaju ko na treningu.Tako se nesto sigurno nece desavati protiv GRCKE

DrazeN

pre 14 godina

Bravo momci! Bitno je bilo pobediti Litvance jer ovako sad idemo na Ruse koji su slabija ekipa nego Francuzi. Puno raduje da je konacno proradio i sut za 3 poena. Samo hrabro i sutra protiv Rusa pa sta bude, Srbija je uz vas!

Aleksandar

pre 14 godina

Iskljucivi krivac za ovakvu skandaloznu igru je Dusan Ivkovic,koji katastrofalno vodi ovu utakmicu.Kazu igraju se deca.Igraju se,ali sa nasim zivcima.Umesto da dobijemo ovu raspalu Litvaniju i da idemo na ruse,mi gubimo takvu sjajnu priliku jer je neko izgubio kompas.Strasno.

Makaveli

pre 14 godina

6.Ja moram da kažem da je Krstić u poslednje vreme skandalozno loš.
(totalno, 16. septembar 2009 16:15)

A ja moram reci da je skandalozno ko sve misli da je strucan da daje komentar o kosarci.
Bez Krstica, Tripkovica i Teodosica, gubili bi vec 15 razlike.
1. cetvrtina: Tripko trpa, ekipa postavljena kako treba, imali smo i plus 7 cak.
2. cetvrtina: ulazimo sa plus 4, ali u igru ulaze Bjelica, Popovic, Macvan, Raduljica, Litvanci ubrzo peuzimaju vodstvo. Nakon tajm-auta, vracaju se Krle, Tepic i Teodosic. Teodosic daje tricu i asistira Krletu, opet vodimo plus 4.
3. cetvrtina: zasto Markovic, zato Perovic??? Litvanija odlazi na plus 7. Vraca se Krle, vraca se Teodosic, trojka Novice, trojka Tripkovica, opet vodimo.
Dalje ne treba da pisem. Mislim da bi i budala ukapirala koji igraci nas vode ka pobedi a koji u propast. Nadam se da ce Ivkovic biti pametan i dobiti ovu utakmicu sa pravim igracima.
Iako, samo ovo pacenje protiv jedne Litvanije, koja do sad na citavom turniru ima samo jednu pobedu (i to protiv Bugara), vec dovoljno pokazuje kakav mec igramo. Jos da izgubimo i mozemo Francuzima predati bez borbe. Realno.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Ovi nasi su skroz luda ekipa. Igraju od sjaja do ocaja, i tako u krug 35 minuta, a onda rese mec oruzjem protivnika. Teo je bio fantastican, ali da ne bi one dve trojke Novice Ubice kad smo usli u seriju koseva pri zaostatku od 5,6 koseva, ne znam kako bi ovo zavrsilo. Bjelica danas pogodi vrlo vznu trojku, iako mu je sut prava katastrofa, sve ostalo je za desetku, ali na sutu mora u buducnosti mnogo da radi, moze postati veliki igrac.
Jos jedna pobeda i cilj je ipunjen!!! Haj'mo orlovi!!!

Nindza

pre 14 godina

Jao vidi ptice zloslutnice komentarisu na 3 cetvrtini, a na kraju RAZBIJANJE i 10 razlike za Srbiju!
:0)
Valjda ce i Krstic malo da se "povrati" u cetvrt finalu. Ipak mislim da danas nasi namerno nisu igrali 100% jer se odmaraju za sledeci mec, otud toliko forsiranje slabijih igraca.

LoshMi

pre 14 godina

Bas vas volim, strucnjaci... Jel cuo k'o za rotaciju? Jel zna k'o da se igra jos 3 utakmice u narednih par dana? Potrosnja lopti? Pa jel uletelo 5 vezanih trojki? A ofk - ja cu da te vodim na utakmice, da vidis malo kako izgleda kosarka...

tajt

pre 14 godina

Ispravite me ako gresim ali u poslednjoj 1/4 nasi su, sve do oko 2:10 do kraja, svaki napad sutirali trojku!
Zar niko ne sme u prodor, neka akcija, nesto vec...!?

DidierDrogba

pre 14 godina

Bravo momci!
Kakva paklena serija trojki.
Novica objasnio.
Teo sjajan, samo malo da se kontrolise ponekad.

Mozamo protiv Rusa samo mora to jace u 1/4 finala. Da grizete od pocetka do kraja sa vise srca nego do sada. Verujem u polufinale a onda je sve moguce.

Dane

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12) Hah sta je bilo susedu iz hrvatske razocarao si se sto ti Litvanci nisu dobili?Prvo pises sigurna Litvanija a onda kad je gotovo kazes "nije bitno ko pobedjuje"

Nije ni cudo sto moras da ides na forume da iskaljujes bes uvek kad Srbija pobedi.

Mi Rusiju sigurno prolazimo,samo se pitam sta ces da uradis posle te utakmice?Pojesce te zloba i mrznja i izgubices se jos vise :)

khnum@sbb.co.yu

pre 14 godina

Koliko me samo iritira mizeran procenat suta koji nasi spoljni igraci imaju tokom celog prvenstva. Govorim o potpuno otvorenim sutevima, dakle ne isforsiran preko ruku i iz nemogucih pozicija, nego potpuno ciste situacije - igrac se sam namesta sekund, dva i sutira na kos i naravno promasuje.
Ja to stvarno ne mogu da razumem. Ok da se stegnu ruke u nekim odlucujucim momentima zbog neiskustva i slicno, al da neko celo prvenstvo nema ni 10-20% ubacenih otvorenih suteva a deklarise se pri tome za spoljnog (i profesionalnog) igraca, meni to stvarno nije jasno.

Ivan

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!

Ataman

pre 14 godina

Iako me je ovaj Teodosic iznervirao protiv Janeza,protiv Turaka i sad u prvom poluvremenu me stvarno iznenadjuje,ali ne kontam zasto Duda to ne ispostuje i da mu vecu minutazu?Verujem da cemo pobediti i danas a i Ruse u cetvrtfinalu,a to bi bio ogroman uspeh!U svakom slucaju lep je osecaj ponovo pratiti reprezentaciju koja se bori za sveti dres!

Stevan-Srbin

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

aha, bas se vas plasimo ... Probajte igrati bez Srba i Amera, pa da vidimo na sta lici "Crna Gora" ...

Ataman

pre 14 godina

Iako me je ovaj Teodosic iznervirao protiv Janeza,protiv Turaka i sad u prvom poluvremenu me stvarno iznenadjuje,ali ne kontam zasto Duda to ne ispostuje i da mu vecu minutazu?Verujem da cemo pobediti i danas a i Ruse u cetvrtfinalu,a to bi bio ogroman uspeh!U svakom slucaju lep je osecaj ponovo pratiti reprezentaciju koja se bori za sveti dres!

zli zo sremska mitrovica

pre 14 godina

Joj Kosta Perovica-strasnooo
a sto se Bjelice tice pogledajte skokove,potrosnju lopti i par banana vec u prvom poluvremenu
(zli zo sremska mitrovica, 16. septembar 2009 16:25)
samo da se nadovezem Teodosic Milos je kosarkaski Zidan,da ga ovi nasi centri jos ispostuju na njegova dodavanja imao bi vec 15 asistencija

prije svega SRBIN

pre 14 godina

imam osjecaj da ovaj Duda ne želi da prelomi ni jednu utakmicu. Čim povedemo ubaci malo slabiju petorku. Kad se približe opet ubacimo višu brzinu i tako stalno. Kao da hoće da kaže :"svejedno mi je na koga idemo. Najjači smo!"

Ajmo momci, srećno!

Stevan-Srbin

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

aha, bas se vas plasimo ... Probajte igrati bez Srba i Amera, pa da vidimo na sta lici "Crna Gora" ...

DeDa

pre 14 godina

Nekada sam obozavao mladog pleja FMP-a za koga su govorili da je veliki talenat.Bilo je milina gledati kako mlada ekipa FMP-a igra, predvodjena decakom koji je igrao kao da ima 15 godina iskustva u najacim evropskim ligama.Posle toga on ode u veliki klub gde nije dobijao pravu priliku da pokaze sta zna. Kada sam ga gledao prosle godine u reprezentaciji dovodio me je do ludila koliko nije imao pojma. Mislio sam da je propao veliki talenat srpske kosarke, ali konacno se vratio. Iz utakmice u utakmicu igra sve bilje, lucidni potezi koji odusevljavaju prave ljubitelje kosarke ponovo su u njegovom repertoaru, sutira bolje nego ikad, bacanja skoro da ne promasuje pa bez problema resava neizvesne zavrsnice. Jedino jos odbranu da popravi, ali nije neophodno jer je jurcanje u odbrani ko muva bez glave da bi se presekla jedna ili dve lopte za netalentovane radnike u ekipi, a majstori udaraju glazuru.
Kosarkaska reprezentacija Srbije dobila je novog vodju.
Mislim da je svima jasno kako se zove
M I L O S T E O D O S I C

Dragan

pre 14 godina

Molim sve ove sto kritikuju, nek ne gledaju utakmicu, vec da izadju i prosetaju, popiju kaficu i uzivaju u zivotu...
Danas,u ovoj reprezentaciji, nakon dugo vremena imamo ekipu zbog koje se vredi i nervirati i radovati...Ekipu i momke kojima svaki promasaj sigurno pada teze 3 x nego nama...I koje vole ovaj grb i ovaj dres...Pa sta vise hocete, " selektori"...Da osvajaju titule do kraja karijere, da budu Mvp - ovi evropskih i svjetskih prvenstava svaki put...Toga nema!!!Budite sretni zbog ovog blaga sto imamo, zaloga za buducnost...Najmladja ekipa i najbolji selektor, koje respektuje svaka zemlja u evropi i svetu od ovog eurobasketa...I opet vam ne valja...Svaka vam cast!!!
I da izgubimo sve do kraja, do sada prikazanim, uradili su veliku stvar:
Vratili su nam veru u kosarku!!!
Napred Srbija!!!

Creative

pre 14 godina

Ljudi, citam komentare svakoga dana, ponekada nesto i napisem... Ali ne mogu da se otmem utisku da o treneru i reprezentativcima Srbije dajete ocene, prema dnevnim desavanjima. Ako neko danas da tri trojke taj je Bog, ako promasi on je najgori kosarkas svih vremena...

Smirite se malo, izadjite napolje, izduvajte se, razmisljajte o sebi, a ne da lecite svoje frustracije na mladim reprezentativcima i iskusnom treneru...

Pozdrav!

goaway

pre 14 godina

Ovo je neka vrsta elegije o Milosu Teodosicu.
Milose sta bi bilo da si igrao prethodne dve godine?
Ono sto si igrao nisi stvarno igrao...
Nije za tebe prozaican tim kao sto je Olimpijakos,jer je tvoja igra poezija.
Da li treba da igra jedan Lyn Greer pre tebe?
Ili ces da cekas da Papalukas prestane da igra?
Ne treba ti vise ni Papalukas jer proslo je vreme kada si mogao da naucis nesto od njega.
Prestalo je vreme ucenja doslo je vreme igranja.
Menjaj ekipu Milose pod hitno,bilo gde idi gde ces da igras....
I za manje pare jer ono sto mozes da pruzis je daleko iznad onoga sto evropski plejmejkeri pruzaju.

Magic

pre 14 godina

Pratim kosarku vec 25-6 godina(35 mi je),veliki sam obozavalac iste, i definitivno mogu da kazem:"NAJDUBLJI NAKLON MILOSU TEODOSICU!!!"Na ovakvoj lucidnosti moze da mu pozavidi i jedan Magic Johnson!
P.S.Danilovic,Djordjevic,...,Velickovic,Teodosic,Bjelica,...,ko razume-shvatice!

evilmind

pre 14 godina

Neverovatno kako se Litvanci bas protiv nas probude,pogotovo Kleiza i Lavrinovici.Teodosic igra bruka dobro i po meni je mnogo bolji od Rubia i da Rubio nece biti bolji od Tea u njegovim godinama.Koja simultanka trojki,neverovatno!! Bravo momci!

Hogar

pre 14 godina

Bravo momci. Sve vise i vise rastete.Sutra je D-day gde mozemo da dobijemo slabe ruse i polufinale i to je dovoljno.Za najmladju ekipu na sampionatu i uz velemajstora Dudu puna kapa. Ali ova deca nisu rekla poslednju rec na Ep

Nixon

pre 14 godina

Treba sve da vas bude sramota koji plujete Dudu i ove momke... Oni se bore i igraju srcem... Duda cesto menja da bi zadrzao nivo odbrane, jer zna da u napadu nemamo toliko kvaliteta kao u defanzivi... A za ovog crnogorca sto kaze da nas jedva ceka, pa nasa prva petorka je mnogo jaca, a o klupi i da ne pricam. Drugo do naseg susreta ce proci bar jos 2 godina. Do tad ce Kuk, Scepanovic i Drobnjak imati preko 33 godine, dok ce Teo, Tepic, Novica i Tripko imati dve gofine iskustva igranja u najjacim evropskim ligama... Na ovu ekipu treba dodati i Milicica, koji je sigurno medju top 5 evropskih centara, ako ne i medju 3, kao i Dejana Muslije, najboljeg igraca evrope do 18 godina...

Makaveli

pre 14 godina

6.Ja moram da kažem da je Krstić u poslednje vreme skandalozno loš.
(totalno, 16. septembar 2009 16:15)

A ja moram reci da je skandalozno ko sve misli da je strucan da daje komentar o kosarci.
Bez Krstica, Tripkovica i Teodosica, gubili bi vec 15 razlike.
1. cetvrtina: Tripko trpa, ekipa postavljena kako treba, imali smo i plus 7 cak.
2. cetvrtina: ulazimo sa plus 4, ali u igru ulaze Bjelica, Popovic, Macvan, Raduljica, Litvanci ubrzo peuzimaju vodstvo. Nakon tajm-auta, vracaju se Krle, Tepic i Teodosic. Teodosic daje tricu i asistira Krletu, opet vodimo plus 4.
3. cetvrtina: zasto Markovic, zato Perovic??? Litvanija odlazi na plus 7. Vraca se Krle, vraca se Teodosic, trojka Novice, trojka Tripkovica, opet vodimo.
Dalje ne treba da pisem. Mislim da bi i budala ukapirala koji igraci nas vode ka pobedi a koji u propast. Nadam se da ce Ivkovic biti pametan i dobiti ovu utakmicu sa pravim igracima.
Iako, samo ovo pacenje protiv jedne Litvanije, koja do sad na citavom turniru ima samo jednu pobedu (i to protiv Bugara), vec dovoljno pokazuje kakav mec igramo. Jos da izgubimo i mozemo Francuzima predati bez borbe. Realno.

pile

pre 14 godina

tako je Bjelice!!! Trebas nam takav. ko sto rekoh... ucice kad bude trebala! Novica i Teo prelomili. Teo samo malo da se iskontrolise i to je to!
SRBIJA!!!

ChichazZ

pre 14 godina

Treba bodriti ovaj tim a ne da se trazi 'dlaka u jajetu' ovo je i bolje nego sto se vecina nadala...sledece prvenstvo sa ovakvim timom je zagarantovana medalja a Ivkovic je tata svih trenera neverovatan strateg ko god se malo vise razume u igru zna zasto sam to rekao...sve najbolje!!!!!!!!

Ajmo... Ajde...

pre 14 godina

Posle toliko malera koji su godinama pratili nasu kosarku, sreca nas je konacno pogledala i imamo najveci moguci zicer za polufinale. Rusi su slabiji od svih ekipa u nasoj grupi (ukljucujuci i Poljake) i od 7-morice igraca sa najvecom minutazom na prethodnom EP kada su uzeli titulu ne igra im bukvalno niko (ni Kirilenko, ni Holden, ni Krjapa, Savresenko, Samolenko, Pasutin, Ponkrasov), tako da im je jedina prava "zvezda" u timu ustvari njihov trener! Zavrsili su na drugom mestu bizarnim spletom okolnosti, ali i zahvaljujuci grckom manevru da se posto-poto izbegne Spanija u cetvrtini finala. A kada se jednom udje u polufinale, sve je moguce! Istim onim Rusima koje sam pominjao sa prvenstva u Spaniji 2007 davane su najmanje sanse u polufinalu, a oni iznenadise i Francuze i Spance.

Danasnja pobeda utoliko raduje sto je dosla posle najbolje partije "na papiru" odlicne Litvanije, i nesto losijeg izdanja nase glavne zvezde Krstica. Velickovic i pre svega Teodosic jos jednom su potvrdili (narocito u finisu) da su buduce zvezde evropske kosarke, a kada je o odbrani rec, koja se danas nije bas proslavila - mora se istaci sjajno izdanje mladog Bjelice koji je postigao samo tri poena, a nabio indeks korisnosti preko 15!

Zox

pre 14 godina

Zasto imam osecaj da polovina sportskih 'fanova' iz dna duse zeli da gubimo u svim sportovima samo da bi zadovoljili tu svoju neverovatnu potrebu da pljuju po svemu i tako, verovatno, nadoknade gubitak koji pratinjihove male zivote!

Takvi zasluzuju da navijaju za sportske 'velesile' poput Albanije, Sri Lanke ili Lihtenstajna...

Izvinjavam se ako sam uvredio gradjane tih zemalja

Saki

pre 14 godina

Neverovatni komentari. Momci su do sada izubili 2 utakmice od 6 i ovde nastaje opsta drama. Imali smo Djordjevica koji je Litvancima zabio 40 poena u finalu. A koliko im je dao koseva kad je imao 21-22 godine? Ovi momci se bore i usli su u cetvrt finale. Pa dajte da ih podrzimo. Ovo nam je najveci uspeh u zadnjih 5-6 godina, razmislite o tome!

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Ovi nasi su skroz luda ekipa. Igraju od sjaja do ocaja, i tako u krug 35 minuta, a onda rese mec oruzjem protivnika. Teo je bio fantastican, ali da ne bi one dve trojke Novice Ubice kad smo usli u seriju koseva pri zaostatku od 5,6 koseva, ne znam kako bi ovo zavrsilo. Bjelica danas pogodi vrlo vznu trojku, iako mu je sut prava katastrofa, sve ostalo je za desetku, ali na sutu mora u buducnosti mnogo da radi, moze postati veliki igrac.
Jos jedna pobeda i cilj je ipunjen!!! Haj'mo orlovi!!!

Gazda

pre 14 godina

Alo bre ljudi, zasto ovakvi komentari. Momci daju sve od sebe, propadio je i sut u poslednjoj cetvrtini. Protiv Rusa moze da se igra. Pa nije ovo reprezentacija u kojoj igraju Djordjevic, Danilovic, Paspalj i Divac. Ovo su neki novi momci, koji se svojski trude da odigraju najbolje sto mogu. Ofkovac, smaras brate mnogo.

vanja

pre 14 godina

Svaka cast nasim momcima,kako je lepo bilo gledati poslednja 3 minuta i 6 uzastupnih trojki!Jednostavno,moralo je tako da bude posle svih onih promasenih suteva!Istakao bih 2 igraca: 1.TEODOSIC-decko je zaista pokazao da je trenutno nosilac igre nase reprezentacije uz Velickovica i Krstica,zaista lucidna dodavanja,fenomenalno!Uz to i sjajan sut za 3 poena,taman kad nam lose ide on udje i da trojku sa 7-8 metara!Sta reci- 20 poena i 10 asistencija!Slazem se da nemamo pravu zamenu za njega,Markovic i Popovic nisu taj kalibar,uostalom i razliciti su im stilovi igre.
2.BJELICA-eto sada onim dezurnim kriticarima dokaza da je ovaj decko veliki talenat,nije dao mnogo poena ali je dao KLJUCNU trojku,a sto je jos vaznije imao je 8 skokova tako da je neutralisao njihov ofanzivni skok.Ne treba zaboraviti ni da je sjajno cuvao njihovog najboljeg igraca Kleizu.Dezurni kriticari ZDERITE SE SAD!

Sada na Ruse,mislim da su nam oni bas onako protivnici po meri,imamo VELIKE sanse za polufinale,a onda ko zna...

PS. NE MOGU DA VERUJEM DA SMO TAKO NESKROMAN NAROD DA CIM JEDNOM IZGUBIMO ONDA PLJUVANJE PO SVIMA REDOM,A KAD POBEDIMO ONDA SU "SRBENDE" "LEGENDE",GOVORE "IDEMO PO ZLATO" ITD.Jednom recju- S T R A S N O!

Srbin iz Montane

pre 14 godina

Ljudi bre nemojte biti takvi hejteri. Tim je MLAD. Trude se, trce, igraju odlicnu odbranu, i ono sto je najvaznije, igraju nesebicno i timski. Previse smo se razmazili sa dobrim rezultatima, ipak jos nemamo nijednu medalju kao Srbija, pre je tu bilo igraca iz Crne Gore, a i bivse YU.
Stavise, evropski basket je izuzetno napredovao. Spanija, Turska i Francuska pre dvadeset godina su blede senke danasnjih ekipa.

Napred Srbija!

Zika

pre 14 godina

Ovakvom igrom ni Ruse ne mozemo da pobedimo mora to mnogo mnogo bolje da ne pricam ako mislimo nesto u polufinalu da napravimo,u odbrani rupe kolko oces valjda ce Duda da ih spremi malo bolje za Ruse a u polufinalu sve je moguce mada je i to veliki uspeh.

Kosti po 10 samara za svaku loptu koja mu ispadne i za svako promaseno zakucavanje

Voja NS

pre 14 godina

Ufff, moram prvo nesto da kazem...kad god igra neka nasa reprezentacija, nebitan je sport, prvo potrazim komentare momka koji se porpisuje kao "ofk"....ja ne znam sta je sa deckom, zaista...
ali, dobro, niko nije savrsen, sto se tice, komentara momaka iz CG, Ivana, zaboga, prvo se plasirajte negde pa preti sa tim Vasim timom ili "timom", pobogu, Jeretin je covek sa 30 godina, znaci jos maximalno 2 god u cao! Scepanovic, jooos matoriji!! Pavlovic, verujem da on nece igrati ni za jednu od nase dve zemlje, jer je, nazalost kao Stojakovic i Jaric-NBA star kojem su preci lumperaji i pare...
Elem, ne znam ni sam sto sam se raspisao i sto repliciram nekome cija reprezentacija tek treba da se pokaze i zaigra na nekom takmicenju i tavori u B zoni ...
Dobra tekma, malo stegnuto od nas, nije mi jasno sta radi ovaj Popovic u reprezentaciji, cim ga udvoje on se pogubi i baca loptu bilo kome, dodavanja centru u noge, to se mora iskoreniti...
Sve u svemu, ako se odigra kao protiv Turaka (ne racunajuci produzetak) mozemo dobiti "bacuske"... napred, momci, bar to 6.mesto za plasman na Svetsko prvenstvo!!!

Predo

pre 14 godina

KOme se god to svidjalo ili ne, Duda gura svoj projekat "London 2012". A talenta svakako ima napretek, naravno i naivnosti 19-godisnjaka, a i onih malo starijih i zato ima toliko oscilacija u igri. Zavrsnica za 10. Ako Srbija dodje u polufinale preko ne tako dobrih, ali iskusnijih Rusa, Teodosic i Velickovic kandidiraju za prvu petorku sampionata, a imam osjecaj da ce jos neko da bljesne.

doom

pre 14 godina

Слажем се да је Перовић сметало, али, руку на срце, смета и противнику. Сви остали - одлични :)

@ofk
"get a life", али озбиљно.

filip

pre 14 godina

Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora
Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ma kakva bre tvoja Crna Gora? Koga vi cekate? Nemoj bre da si smesan! Cuti,ima vas toliko da ne mozete ni Beogradsku arenu da napunite!

Nidza

pre 14 godina

Zdravo ljudi, iako nisam nikakav profi niti ulicni igrac voleo bih da prokomentarisem stalne prozivke na racun rotacija trenera Ivkovica. Mislim da on namerno rotira igrace sada jer mora i pokusava da razigra sve ali i da OSETI njihove trenutne mogucnosti u PRAVOJ AKCIJI (ne pripremne utakmice vec ove od kojih sve zavisi). Zato molim vas da imate strpljenja jer Duda pokusava da ceo tim digne na visi nivo iako je to veoma tesko. Ajd sad! Srecno SRBIJI!

drug valjevac

pre 14 godina

Mišo, dodji čoveče kod Duleta u Partizan, pa da igraš 40 minuta u Evroligi, pa za godinu-dve negde za par miliona odeš.... Bolje nego na klupi sedeti kod Grka! Zaslužujuš mnogo više. Srećno!

marko 1985

pre 14 godina

Jednostavno bez Teodosica, mi nemamo igru i kreativnost na parketu!!! Mislim da bi morao da izdrzi opterecenje i igra nekih 30-32 minuta, ukoliko zelimo da napravimo nesto...
...Na pobedu protiv Rusije, i plasman na SP!!!

jovan

pre 14 godina

NE mogu da verujem da ljudi kritikuju ove igrace. ako neko moze bolje, lepo patike pod misku i pravac u partizan. ako se neko bori i trudi, onda jedino sto mozemo da kazemo je, svaka cast. oni ljudi ovo igraju za dzabe, odvojeni su od porodica i riyikuju da povrede koje mogu da im okoncaju karijeru. ako pobede, super. ako izgube, sta cemo. k'o da nisu hteli da pobede. svaka cast za sve uradjeno do sada i samo napred.

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12)
Ti da poznajes iole kosarku nebi tako olako lipao ''sigurice'' i da cemo da izgubimo 20 razlike,.. s tobom je milina poci u kladionicu i odigrati sve suprotno od tebe :)))

pedja

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.


..........................

prosek godine 50 :))))


...........................

bravo momci, svaka vam čast do sada, nije bitno da li će te pobediti Ruse svaka vam čast, vratili ste veru u košarku!!!!

joksim

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Sportski-komentatori

Gafovi sportskih komentatora sa Evrobasketa

Srbije je apsolutni favorit protiv Rusije u 1/4 finalu, a u polufinalu ce da igra protiv Slovenije/Hrvatske, finale je jako blizu

prof.

pre 14 godina

Molim totalne amatere koji posmatraju kosarku na nivou desetogodisnjaka da ne salju svoje "strucne" opservacije vezano za bilo sta u toku utakmice..............

Nidza

pre 14 godina

Braco, uspeli smo nekako, ako nista drugo uvezbali smo trice! Ajmo sada na Ruse ali mora to agresivnije i visprenije u odbrani a u napadu nam fali kreativnosti... Ipak, nadam se najboljem ishodu u odnosu na Ruse!!!! AJMO SRBIJAAAAA SVIIIIIII!!!!!!

Dane

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12) Hah sta je bilo susedu iz hrvatske razocarao si se sto ti Litvanci nisu dobili?Prvo pises sigurna Litvanija a onda kad je gotovo kazes "nije bitno ko pobedjuje"

Nije ni cudo sto moras da ides na forume da iskaljujes bes uvek kad Srbija pobedi.

Mi Rusiju sigurno prolazimo,samo se pitam sta ces da uradis posle te utakmice?Pojesce te zloba i mrznja i izgubices se jos vise :)

Makaveli

pre 14 godina

NOVICA UBICA!
Dakle, Teodosic, Tripkovic, Tepic, Velickovic, Krstic. To je to. Kada je kriticno, samo ove igrace na teren.
Neka jelica i ostali "specijalci" greju klupu, Ivkovicu kumim te!

Novica

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)

Nadam se da ne igras cesto kladionicu...a koliko se secam prognozirao si i 20 za litvance!!!

nestor23

pre 14 godina

Pljujte jos malo ako mozete...Sve sami eksperti, sta bi tek bilo da smo izgubili...Dabogda osvojili zlato, samo zbog ovakvih "navijaca."

khnum@sbb.co.yu

pre 14 godina

Koliko me samo iritira mizeran procenat suta koji nasi spoljni igraci imaju tokom celog prvenstva. Govorim o potpuno otvorenim sutevima, dakle ne isforsiran preko ruku i iz nemogucih pozicija, nego potpuno ciste situacije - igrac se sam namesta sekund, dva i sutira na kos i naravno promasuje.
Ja to stvarno ne mogu da razumem. Ok da se stegnu ruke u nekim odlucujucim momentima zbog neiskustva i slicno, al da neko celo prvenstvo nema ni 10-20% ubacenih otvorenih suteva a deklarise se pri tome za spoljnog (i profesionalnog) igraca, meni to stvarno nije jasno.

Saki

pre 14 godina

Neverovatni komentari. Momci su do sada izubili 2 utakmice od 6 i ovde nastaje opsta drama. Imali smo Djordjevica koji je Litvancima zabio 40 poena u finalu. A koliko im je dao koseva kad je imao 21-22 godine? Ovi momci se bore i usli su u cetvrt finale. Pa dajte da ih podrzimo. Ovo nam je najveci uspeh u zadnjih 5-6 godina, razmislite o tome!

ђенерал

pre 14 godina

Браво момци! Само, штета за овакав систем такмичења, јер би добро дошао један дан одмора. Коначно кренуо и вањски шут, баш смо се распуцали. Надам се да ће бити довољно "муниције" и за Русе.

red@white

pre 14 godina

@Ofk

Evo zavrsila se utakmica. Imao si 4-5 komentara koji pucaju od negativnosti, malicioznosti koji nervira vecinu barem ogromnu vecinu posetilaca sajta. Ne moramo svi isto da mislimo ali citajuci tvoje komentare u raznim vestima tebi smetaju Zvezda, partizan, teniseri, kosrakasi, Dda Ivkovic ko zna ko sve. Samo ti ne smeta Ofk. Nije TVb92 klinika za lecenje frustracije. Sud o tvojim komentarima daje na stotine posetilaca sportskog sajta B92.Lepo je vreme izadji malo na vazduh

Džoniboy

pre 14 godina

Molio bi likove koji pojma nemaju o košarci da batale tastaturu jer se sramote.

Kakvi Grci pa igramo sa Rusima..

Neki ljudi stvarno trebaju pre upotrebe promućkati vugla ko jogurt!

Nemaš pravo da pljuješ ako ti IQ nije veći od kišne gliste.

Bravo momci..ispunili ste cilj samo hrabro i opušteno živela Srbija!

aman_ljudi

pre 14 godina

Aman ljudi,sto kritikujete repku???? Ovo je najbolje sto imamo, i ipak smatram da je Duda bolje selektor od vas "tv" selektora. Nemamo... Te ovaj me nervira,te ovaj sto igra... Umesto toga vicite glasno i ponosno SRBIJA!!!!

srecko

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12)

jel' u redu da ako prodjemo 1/4 finale vise ne komentarises kosarku?

Zoran

pre 14 godina

Kako je teklo dobro je i zavrseno.
Kakva utakmica Milosa Teodosica 20 poena, za dva 2/2, za tri 4/6, bacanja 4/4, 12 asistencija! Svaka cast majstore!!!!!!

Krstic 16 poena ali su za dva 6/13, samo 4 skoka.
Najvise skokova na utakmici je imao Nemanja Bijelica 8!

Velickovic za tri 4/6, samo dva skoka!

Sledeci na redu su Rusi!

keny

pre 14 godina

za sve vas koji ste pljuvali velickovica i tea. jedan podatak- velickovic za 3- 4/6,za 2- 3/2,teodosic za 3- 4/6+ 12 asistencija... molim vas nemojte vise da izlazite na forum,zaista nemate pojma o kosarci.pozdrav

Divac

pre 14 godina

Sjajni Teodosic, i konacno proradio sut za tri. Ima jos uvek velikih oscilacija u igri, sto je i normalno za mladu ekipu. Sanse za pobedu protiv Rusije su velike, samo da se odigra dobra odbrana i da se Rusi spuste na 60 poena.

DoktorHaus

pre 14 godina

Prosto ne mogu da verujem svojim očima! Pre dva dana i čudnog poraza od Turske od 250 komentara bar 200 je bilo pljuvanje po reprezentaciji i Dudi Ivkoviću. A trenutno vidim 186 komentara i 180 pohvala pobede nad očajnom Litvanijom. Gde su ovih 180 bili pre dva dana?? Gde je onih 200 pljuvača?? Svi su tu, verujem da je onaj koji danas piše da osvajamo zlato pre dva dana pisao da naši treba da se vrate kući! Žalosno je koliko smo iskompleksiran i jadan narod pa pljujemo i havalimo UVEK KAD NE TREBA ono što je najbolje među nama!
Ja, kao i neki koje znam, uglavnom veoma retki, navijamo za reprezentaciju i kad gube i kad pobeđuju, a i za timove kad igraju u inostranstvu. Zvezdaš sam, ali sutra idem na stadion Partizana da bodrim srpski klub, jer sa mojim ortacima grobarima dajem mali doprinos NAŠEM KLUBU PROTIV INOSTRANOG i jer me nije sramota da budem Srbin, a ne sitni klubaš i iskompleksiran čovečuljak kome je draže da komšiji crkne krava, nego da svoju hranim. Mislite o tome...

m

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)


Ovo na kraju je bila cista sreca da u jednoj utakmici gde je protivnik grogiran i otpisan jos pre meca nasi bez nekog pritiska na loptu pogadjaju ko na treningu.Tako se nesto sigurno nece desavati protiv GRCKE
(ofk, 16. septembar 2009 17:29)

Pa covece bas se olako razbacujes recima kao sto su sigurno i sigurica.

vidoq

pre 14 godina

auuuu... Kosta Perovic i Bojan Popovic kao zajedno sa marsa da su pali... Prvi mi kida zivce vec godinama ali ja i dalje ne mogu da prihvatim da neko sa 2.18 pod obrucem moze da fintira 5 puta protivnike umesto da pojede kos!!!

Sa druge strane, u generalno slaboj igri, dobro je sto je sut za tri proradio, pogotovu Tripkovicu i Teodosicu. Sada ce imati vise prostora i za centrA.

Bjelica... kapa dole, najbolji igrac na utakmici uz Teodosica.

Sve u svemu videlo se da ozbiljno moze da se racuna samo na nekih 6-7 igraca na ovom prvenstvu

Marko

pre 14 godina

Odrzali smo lekciju skok suta...
Ono sto nam je falilo sve ove utakmice smo prikazali u ovoj...
Samo ovako nastavite i idemo dalje..
Svi kriticari TNT-a pssssst !

milos

pre 14 godina

Kad sam pricao da Teodosic mora da ima minutazu 30-ak minuta bilo je 80-90 nepreporucenih!!!
Gde su sad ti,ako su casni i moralni nek opet stisnu ne preporucujem...

Ocoolaja

pre 14 godina

Muka mi je od ovih komentara, prestajem da ih citam. Prvo "uzas, katastrofa, Duda kreten", pa onda "Teodosica u Lejkerse" i sl. Pretpostavljam da ste ili klinci ili hejteri uglavnom.

Rale

pre 14 godina

Dakle, dobili smo pravog vodju tima a to je Milos Teodosic. Takodje moram da kazem da je Bjelica odigrao fenomenalno odbranu i da je Duda imao pravo sto ga je poveo na Euro. Ne zaboravite da ima samo 19 godina i da ce biti paklen igrac. Odlican je bio i Novica Velickovic i zajedno sa Tepicem i Teodosicem cine ubitacnu trojku tima.

Dalibor

pre 14 godina

Ovo mora da kazem makar me svi pljuvali.
Mi nemamo igru, dodjemo do 5-6 razlike i imamo napad da se odlepimo i oseti se odma da cim niko ne vrsi pritisak na nas mi nemamo motiv niti idemo da damo taj kos. igramo usporeno, da nema Krstica nasa igra bi bila totalna nula. U ovo trenutku gubimo 3 razlike, moze se desiti i da pobedimo ali nemamo sta da trazimo u nekom polu finalu. Sva sreca pa su u cetvrt finalu ekipe kao sto je Rusija, Hrvastka... U suprotnom bi izgubili lagano 20 razlike. Svi kazu mladi smo, neiskusni, pa nisi neiskusan ako ti je mentalitet naopak. Zao mi je.

Prosvetitelj

pre 14 godina

Samo obratite paznju kakva je razlika u igri sa Teom i bez njega...
I bas sam ga pratio u odbrani,covek uopste ne igra toliko lose odbranu koliko svi pricaju.O napadu da i ne govorim

dex

pre 14 godina

Reci ti meni Ivane, koliko godina vam imaju najbolji igraci? Koliko ce jos igrati? Ostali koje si nabrojao, izuzev Kuka i Pekovica, tesko mogu igrati i u NLB ligi. Cak i da vam igraju i Drobnjak i Scepanovic, da li zaista mislis da ti igraci koji su blizu cetrdesetih godina, mogu da pariraju znatno mladjim igracima? Duvate se puno, a u sledecim kvalifikacijama, ako dobijete iole ozbiljniju reprezentaciju u grupi, provescete se kao bosi po trnju.

Marko Vozdovac

pre 14 godina

"Vaterpolo reprezentacija Srbije - Kosarkaska reprezentacija Srbije... Ima li razlike? Mislim da nema, a za neke dve nedelje ce nas ovi klinci i uveriti u to...

Sto se tice utakmice, zahtevam da je FIBA proglasi nevazecom i zatim ponovi, jer kako je moguce da je ova grupa gradjana, limitiranih igraca i sastav bez zvezda dobila Spaniju? Pa nas voljeni drug i veliki strucnjak OFK je prognozirao drugacije... Lepo je imati sukob misljenja, to je cak i korisno, ali ako za beli zid tvrdis da je crn samo da bi se razlikovao, to te ne cini pametnim vec... Ma znas i sam...

(Marko Vozdovac, 2. septembar 2009 23:52)".

E sad, sto se ove utakmice protiv Litvanije tice, moram da konstatujem da se Teova genijalnost granici sa ludilom! Kada taj momak uspe da zauzda zelju za ishitrenim sutem i skoncentrise se na svoj posao, a to je razigravanje ekipe, postaje jednostavno nezaustavljiv! Teo je veceras objasnio kako jedan plej treba da razigrava ekipu i na ovoj partiji bi mu i Dzejson Kid ili Dzon Stokton iz najboljih dana pozavideli!
Sto se ostatka tima tice, Novica svojim igrama, pozrtvovanjem i mu*ima definitivno zasluzuje kapitensku traku! Naravno, ne kazem da je Krle ne zasluzuje, samo mislim da Novica pokazuje vise energije koja je potrebna za vodju.
Dalje, neki su konstatovali da je Bjelica “krs”, “raspad”, da ne znaju cime je zasluzio poziv. Mene zanima da li se ti ljudi makar malo razumeju u kosarku…
Ljudi dok igra reprezentacija prestanite da igrace delite po tome ko je iz kog kluba dosao! Ko prati komentare, zna za koga navijam, ali mi nijedne sekunde ne pada na pamet da pljujem nekoga samo zato sto dolazi iz Partizana, FMP-a, Hemofarma ili neke cetvrte ekipe. Dok su momci u plavim dresovima, navijajmo za njih iz sve snage, a kada se prvenstvo zavrsi, onda opet mozemo da se mrzimo. Do tad, napred momci i bravo za Stefana Markovica, Milosa Teodosica, Milenka Tepica, Nemanju Bjelicu, Ivana Paunica, Bojana Popovica, Urosa Tripkovica, Milana Macvana, Novicu Velickovica, Kostu Perovica, Nenada Krstica, Miroslava Raduljicu… Srbijo zgazi ih sve!!!

Rade

pre 14 godina

Bravo momci!!!

Ova serija trojki je bila sjajna!!!

Teodosic je NBA kalibar plejmejkera u napadu, samo da malo poradi na odbrani i sazri, bice ubica igrac. Mislim trajno resenje na pleju za nas.

Novica je pokazao da ima srce opet, Krstic je bio dobar, Tripko je odlicno krenuo, Tepic ok, Bjelica neverovatan znacaj u skoku i odbrani...

Ubedjen sam da je ova ekipa bolja od Rusije, nadam se da cemo to i iskoristiti i otici u polufinale, a tad je sve moguce :) (mozda i zlato)

Odlicno je sto sa Spanijom i Francuskom necemo igrati pre finala. Bice zanimljivo ako Slovenci dobiju Turke, onda ce u ovom delu kostura biti Srbija, Slovenija i Hrvatska, pored Rusije... mislim da smo tu imali dosta srece, u poredjenju sa Francuskom, Spanijom, Grckom...ko god da bude Turska ili Slovenija, ubedjen sam da cemo ih dobiti u polufinalu!!!

branko

pre 14 godina

Људи, како и кад добисмо ову утакмицу? То нико ко има очи не може порећи : ОНДА КАД ЈЕ ПРОРАДИО НАПАД !!!! Хајде, кажите, свако самом себи, да ли смо ову утакмицу добили игром НА КОШ ВИШЕ или игром на КОШ МАЊЕ! Целу прву четвртину као и крај утакмице наши момци су играли оно што се зове КОШАРКА! Лепо је сазнање да ОВИ МОМЦИ знају да играју и тако. Да ли је то од њих тражио Ивковић или су они сами то схватили мање је битно али ова утакмица може бити пресудна не само за пласман на овом првенству већ и за вишегодишњу будућност наше кошарке. Дакле, у одбрани играти чврсто и дисциплиновано што они и раде, али то није довољно за побеђивање. За победе је потребно играти напад са м...ма! Знања, очигледно има.

DarkoM.

pre 14 godina

Polako ljudi ne treba zaboraviti da vec sutra igramo cetvrtfinale znaci bez dana odmora kao sto imaju Rusi(losa organizacija je to dozvolila)...
Znaci ako danas pregore sutra idu kuci. Ivkovic tacno zna sta radi! On je mozda i jedan od najboljih trenera evrope svih vremena a NE VI ili TV KOMENTATORI!!
Malo postovanja molim :)

LoshMi

pre 14 godina

Bas vas volim, strucnjaci... Jel cuo k'o za rotaciju? Jel zna k'o da se igra jos 3 utakmice u narednih par dana? Potrosnja lopti? Pa jel uletelo 5 vezanih trojki? A ofk - ja cu da te vodim na utakmice, da vidis malo kako izgleda kosarka...

Nindza

pre 14 godina

Jao vidi ptice zloslutnice komentarisu na 3 cetvrtini, a na kraju RAZBIJANJE i 10 razlike za Srbiju!
:0)
Valjda ce i Krstic malo da se "povrati" u cetvrt finalu. Ipak mislim da danas nasi namerno nisu igrali 100% jer se odmaraju za sledeci mec, otud toliko forsiranje slabijih igraca.

Ivan

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!

Lepi Mića

pre 14 godina

e da i jos napomenem,koliko niusmo imali srece protiv turaka,imacemo u narednim utakmicama.Perovic rupa,standardno,markovic me brine,ne može dečko da ubode trojku.Ostali svaka cast

tajt

pre 14 godina

Ispravite me ako gresim ali u poslednjoj 1/4 nasi su, sve do oko 2:10 do kraja, svaki napad sutirali trojku!
Zar niko ne sme u prodor, neka akcija, nesto vec...!?

marezemun

pre 14 godina

Ola la... Kakva zavrsnica... Preksinoc sam sa klincem iz kraja pikao NBA live, sutirali smo samo trojke citav mec i nismo uspeli da nanizemo takvu seriju, cak ni u igrici... Nije ni cudo sto je Litvance zabolela glava... (o;
Svaka cast za igru u poslednjoj cetvrtini! Izgleda da polako i sut za tri dolazi na svoje mesto... (o:

Srbin iz Bara

pre 14 godina

65.Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora
Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ma kakva bre tvoja Crna Gora? Koga vi cekate? Nemoj bre da si smesan! Cuti,ima vas toliko da ne mozete ni Beogradsku arenu da napunite!
(filip, 16. septembar 2009 17:57)
..Daj, nemoj tako.. ''Nas i Rusa 300 miliona...a bez Rusa-pola kamiona... hehehe... NAPRED MOMCI! Hrabro na Ruse, pa šta Bog da..

ofk

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu

bozidar

pre 14 godina

Kao u stara dobra vremena,jako interesantna utakmica protiv Litvanije.Odbrana korektna samo mi nije jasno da aut sa strane svaki put prodje(LItvanije).Napad poslednjih 15 min. dosta dobar sa puno resenja.Teodosic kao Djordjevic nekada.SRECNO PLAVI!!!!!

Prosvetitelj

pre 14 godina

Samo obratite paznju kakva je razlika u igri sa Teom i bez njega...
I bas sam ga pratio u odbrani,covek uopste ne igra toliko lose odbranu koliko svi pricaju.O napadu da i ne govorim

Alan Prost

pre 14 godina

E sad mozda svasta napravimo.Bitno je da je neki cilj delimicno ispunjen i sad mogu rastereceni da odigraju vrhunski.Naravno,i Rusi su pod pritiskom.Napred nasi

Misko

pre 14 godina

Bravo momci!Nadam se da ce te vi a i Duda svatiti da je poenta napad a ne odbrana.Samo tako napadacki i niko vas do kraja nece pobediti siguran sam.

Era

pre 14 godina

Nažalost, osrednja smo ekipa u najgorem prvenstvu Evrope do sada. Kud se dede najlepša igra na svetu, upropastiše je - odbrana , odbrana i samo odbrana. Ja više ne uživam u ovoj igri.

Teo novi Sale

pre 14 godina

Bravo majstori.Sutra samo bez straha i agresivno na baćuške i eto nam borbe za medalju šta smo i potajno očekivali.Ovi klinci su naša budućnost u narednih 10god.i biće sve bolji i bolji zato im treba dati maksimalnu podršku.Dajte sve od sebe i za mene ste prvaci.Napred Srbijo.Volim te najviše na svetu!!!

čiča Gorio

pre 14 godina

138.Bravo za Bjelicu za 21 min u igri postigao citavih 3 poena!!!Svaka cast za prve poene na EP!!!
(Vojvoda, 16. septembar 2009 18:04)

A da ti pređeš pa gledaš i stručno komnetariše boćanje????? Pa ti druže stvarno ne kapiraš ovu igru

elio

pre 14 godina

to, idemo po medalju!
sa ovakvim tepičom, tripkom,novicom, rusi padaju sigurno!

a o teodosiču neču da trošim reči!jednostavno genialno

A svi vi negativci, setite se naših galaktitka i poraza od nigerije itd..,

vladimir bgd

pre 14 godina

hvala vam momci na pobedi, vec sam se uplasio da vam ja baksuziram jer sam gledao samo utakmice koje ste izgubili, a bio zauzet kada dobijate.
da ste i ovo izgubili, u cetvrtfinalu bih setao po kraju na malerisem.
napred momci, imate znanje, srce i dudu! nista vam vise i ne treba!!!

pula

pre 14 godina

mi smo koljevka košarke,i to dokazujemo sa drugom ekipom na ovom euru.srećno im bilo sutra!!!bez super tripkovića biće teško!jugović

Dava

pre 14 godina

Nije da sada pišem ovaj komentar zato što je dobro odigrao ali... Inače nisam nešto mnogo pratio u zadnje vreme košarku, ali ovaj Teodosić je igračina prava! Prvi put ga gledam na ovom prvenstvu i dečko razbija kako igra! Super probija, asistira, lepo se diže na šut, strašno! Za čas napravi višak samo što naši centri ne umeju to da iskoriste na pravi način. Njegove lopte imaju oči. samo napred dečače, pred tobom je extra karijera.

posmatrac

pre 14 godina

ako neko pomisli da ce biti lako sa rujama, nece, bolje u svakom slucaju nego francuzi, ali bice jako cupavo, iako su oslabljeni, igraju timski i nepredvidivi su, uostalom, kao i mi..i sta trazi popovic, a nema mesta za kecmana, samo nam je povecao prosek godina :)

TeoFan

pre 14 godina

Ja vec godinama govorim da ce Teodosic biti kljucna figura nase reprezentacije u narednim godinama...Svaka cas Dudi koliko izvlaci od ovih momaka...Ali, nije mi jasna petorka sredinom druge cetvrtine. Taman smo poceli da lomimo Litvance, kad eto ih Popovic, Macvan i Kosta na terenu?!

Milos

pre 14 godina

Sve se poklopilo da Srbija postigne vise nego sto se iko nadao. U grupi smo sa Rusijom, Hrvatskom i Slovenijom ili Turskom, i sa jednom pobedom iz naredna dva meca Srbija bi obezbedila bar 6. mesto i plasman na svtsko prvenstvo. Bar na papiru, prvi protivnik, Rusija, je najslabiji od svih (siguran sam da Rusi misle isto o Srbiji) i svaki sledeci ce nam biti tezi i tezi. A ako izgubimo sledece dve utakmice ceka nas najvece iskusenje u borbi za sedmo mesto sa mnogo jacim timovima kao sto su Spanija, Francuska, Grcka ili Slovenija i sa nadom da to ne bude Turska jer u tom slucaju taj mec gubi svaki znacaj.

Javlja mi se

pre 14 godina

Sutra cemo Ruse tako lako dobiti , 81:68 , zivi bili pa videli , polufinale sa Slovenijom bice infarkt mec u kome Bjelica tri sekunde pre kraja donosi pobedu za konacnih 69:67 a onda u finalu nazalost od Spanije gubimo 84:80 , srebro pa i nije tako lose zar ne braco Srbi.
PS:Vazna napomena , ukoliko se desi da se u foajeu hotela sutra ujutru oklizne i povredi Velickovic mi gubimo mec od Rusa i idemo kuci a za sve ce ispasti kriva hotelska cistacica Maruska Hidlova koja nije dobro odradila svoj posao , ostaje nam braco Srbi da se nadamo da ce ova visprena majka troje dece odraditi svoj deo posla i omoguciti da se radujemo srebru.

player

pre 14 godina

Bravo momci, svaka cast! Duda car... I strucnjaci nemojte sugerisati Dudi ko da igra a ko da ne igra, valjda on zna bolje od svakoga...

A.S.

pre 14 godina

Jednostavno
6/6 trojki na kraju meča. Pa kako se toga nisu setili protiv Slovenaca i Turaka?
Nema veze. Nije kasno ni sada. Setite se toga i protiv Rusa. Za ostale može i neki drugi recept. SRBIJA!!!

St00

pre 14 godina

"Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević"


ti si decko smesan

Иван-Ниш

pre 14 godina

Не могу да верујем да се игра од 18.15 кад је већ било предвиђено да се игра у 21.00. Тиме највише губи Србија којој испада да је данас било боље да је изгубила. Радим до 21.00 и нећу моћи да гледам утакмицу, а наши имају мање времена за одмор. Интересантно је да се прво игра меч број 44 а онда меч број 43. Лудим због овога!!!

adnan

pre 14 godina

svi komentarišu dobru igru Novice, Teodosića, ovog ili onog, a ubiše se u isto vrijeme od kritike prema nekim drugim momcima (Marković, Popović etc.), pa nadjoh za shodno da i ja nešto prokomentarišem.

Popović: Pogledajte Akropolis Cup i njegove igre onda, pa partijama na tom turniru je zaslužio da bude prvi plej, vrhunski odbrambeni igrač, ali jednostavno, izgleda da smo mi jedna razmažena zemlja navikla samo na kvazi-uspehe nekakve, a svi ste brzo zaboravili poniženja od Nigerijaca, Kineza i ostalih košarkaških sila, i odjednom drvlje i kamenje na ove momke.Ja se opet nerviram i radujem (posle dugo vremena) i ta dva osećaja su mi sasvim dovoljna da znam da je ovo dobar put.Uzmi ti šefe patike pa igraj ako misliš da bolje može, a padovi u igri su normalna stvar, isto kao i rotacija igrača, već se sutra igra sa Rusima, moraš da rasporediš minutažu ravnomerno kako bih rek'o, radi odmaranja nekih igrača.Tačno je da danas nije baš išlo, ali kakve to veze ima? Šta sad, treba da pljuješ nekog, pa ko si ti, odakle tebi legitimitet da ti nekom nešto govoriš kad nikad ni šutnuo na koš možda nisi.
Dalje, što se tiče Markovića, mogu ljudi da pričaju šta hoće, boljeg odbrambenog igrača u ovom timu nema do on.
Čovek promaši dvije trojke protiv Turske i odmah, "Joj on najgori, on drvo, vani iz reprezentacije..." ovo ono, ja stvarno ne razumem otkuda izvire ta nepresušna energija negativna, samo naprijed, zadovoljite svoju sujetu, a onda ako uzmu bar bronzu, opet se i vi radujte, govorite hvalospeve na račun Markovića, na račun presečenih lopti Popovića u krucijalnim trenucima, što će se verovatno (Bog zna) desiti.

Napred Kosta Perović.

DrazeN

pre 14 godina

Bravo momci! Bitno je bilo pobediti Litvance jer ovako sad idemo na Ruse koji su slabija ekipa nego Francuzi. Puno raduje da je konacno proradio i sut za 3 poena. Samo hrabro i sutra protiv Rusa pa sta bude, Srbija je uz vas!

VladBG

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

I mi vas čekamo, Srbi.

~_~

pre 14 godina

samo da znate da je novica velickovic dalekoooooooooooooo bolji igrac od teodosica, taj teo nije NISHTA POSEBAN po igarom od iznenadjenje, sasvim je standard i to je dobro, ali ne zabarikadirajte pre vishe oko njega MOLIM VAS!

Velickovic tripkovic krstic i tepic najvazniji su!

Ivana

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Prvo skoci pa reci HOP

Nikola Vilotic

pre 14 godina

Kako je moguce da onaj sto je na prvom mestu na Virtuelnom selektoru (Ivan Jankovic) moze da angazuje igrace koji ukupno vrede 470 poena, kada je limit 350 poena? U pitanju su Navaro, Toni Parker, Monya, Velickovic i Pau Gasol

zoran 77

pre 14 godina

... ko je igrao, igrao je, da li je trebao ovaj ili onaj, to nije moj posao, ono sto je meni bitno je da smo dobili tekmu............

Novica_Ubica

pre 14 godina

svaka cast momci....a vi sto ih kritikujete i govorite da nemamo igru,vreme ce pokazati da gresite.A kada dodju u Beograd sa nekom od medalja svi vi cete ici na docek i govoriti da ste svo vrijeme vjerovali u njih i da ste znali da ce se okititi medaljom...Mislim stvarno SRAMOTA!!!

Divac

pre 14 godina

Moram jos nesto da dodam, a tice se dezurnih pljuvaca na ovom sajtu.
1. Cinjenica je da Markovic ima los sut, da je sutirao trojke 11/0 do sada. Ali mlad je, i treba ga istrpeti.
2. Cinjenica je da je Kosta izgubljen u vremenu i prostoru, i da ga svi trpe dugi niz godina (pocev od igara u Partizanu), ali ipak radi solidan (samo solidan) posao za ekipu dok Krstic odmara.
3. Cinjenica za pljuvace Bjelice je da je decko 12. skakac na prvenstvu, tj nas prvi skakac sa 6,5 skokova, a 9. u defanzivnim skokovima. Njegov zadatak nije da daje poene, vec da igra odbranu, slicno sto bi i Kecman radio da je dosao na prvenstvo.
4. Cinjenica je da je Teodosic prvi asistent prvenstva sa 6,2 asistencije, 1,7 asistencija vise od drugoplasiranog, i to za samo 24 minuta po utakmici.
5. Cinjenica je da smo u prvih pet u skokovima, asistencijama, ukradenim loptama, i sto je najbitnije 11. u izgubljenim loptama, a bili smo pre 2 utakmice pretposlednji.
Sta hocu da kazem, nemamo nekog izrazitog pojedinca, ali imamo timsku igru, koja nije toliko leprsava, ali je, sto kaze Sarenac, rovovska :)

jajiji

pre 14 godina

Odlicna igra nasih igraca zadnju cetvrtinu,u 3 malo nesigurnosti, ali samo napred protiv Rusije i da nas hoce one trojke Tea i Velickovica

vanijak

pre 14 godina

Ljudi,prestanite vise napadati nase igrace pogotovo Perovica i Markovica.To su jos mladi igraci i siguran sam da daju svoj maksimum.Nisu oni sami sebe birali vec ih je neko izabrao.Priznajem da sam i ja poludeo kada Markovic nije pogodio niti jednu trojku protiv Turske ali njemu je to najteze palo.Isto vazi i za Kostu.Momak pruza i bori se najvise sto moze.Verujem da i ne spavaju kada procitaju komentare koje im saljemo.Opustite se malo i setite kada je i stara Jugoslavija sa Drazenom i Divcem izgubila Protiv SSSR-a iako su u zadnjem minutu imali prednost od devet poena.Izgubili su jer su u to vreme isto bili mladi igraci ali su samo posle godinu-dve rasturali sve zivo.Strpite se jos par godina i videcete sta ce biti.Ne mozete ocekivati od igraca od dvadeset godina na prvom svom velikom takmicenju pruzati najbolje partije.Verujte u njih jer njihovo vreme tek dolazi.Pozdrav.

Teo fan

pre 14 godina

Gde su sad oni koji kazu da FMP proizvidi samo polu igrace?Svima im je krivo sto takvi talenti ne igraju u zvezdi i partizanu,ali zato kad nam donose pobedu za reprezentaciju onda su super.Nek neko kaze da Covic ne zna sta radi,kao da on ne bi da ima dosta para,zadrzavao sve te igrace i trudio se da napravi sto bolji rezultat!!!Sve cestitke Teu,najbolji je!!!

leo

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.
Samo da vam u medjuvremenu neki kosarkasi ne umru od starosti. Izgleda da je ovaj spisak svih igraca koje ima Crna Gora.

TEOOO by kecma

pre 14 godina

TEOOOOOO=BOG

ljudi da li je ovo moguce...i nas je krenuo sut pa postajemo kaznena ekspedicija,,,sto se ne igra sad odmah cetvrtfinale ,dok su ruke vruce,da razbijemo ruse 40 razlike..ovako cemo morati manje....hah...vazno je samo napomenuti da se sada gazde olimpijakosa pitaju zasto umjesto kleize,parga,cajldresa ne dovedu jednostavno jednog covjeka mnoogo jeftinijeg od svih njih...dusana ivkovica...koji bi pustio jednog jedinog tea da igra i bili bi prvaci grcke...pa ona i evrolige..a ovako mogu zauvijek gledati u ledja panaati....14 trojki.....o tome smo sanjali....nadam se samo da ce nasi nastaviti tako i sutra,,,ali...jos nekoliko nasih su zasluzili za danas bar fakultetske 9-ke(da budem skroman).trip koji je poceo da pogadja...oporavljeni tepa...na kraju hladni novica...iii,,,,NEMANJA BJELICA.....ajd sto je dao i tu famoznu trojku..vec....najbolji je skakac ove ekipe(ponovo 8 sk)..pa jos one dve rabracinske blokade na javtokasu i petravicijusu..ak se ne varam...ma jednostavno - BRAVO.....i da..sta je sad sa vama koji ste kritikovali dudu..pa tata je jednostavno odabrao ruse...hehe....msm-nije on rekao nasima da izgube od turaka..ali je znao da ta utakmica uopste nije toliko bitna koliko smo svi mi obicni smrtnici smatrali....eto....sada..opusteno na ruse..pa je onda sve moguce,....SRBIJA

Nash

pre 14 godina

Bravo momci,samo napred.Ovo je vec ogroman uspijeh ali mogu oni i do medalje!
A za ovog @ofk nemam rijeci.Svaku mogucu vijest on komentarise i uvijek u negativnom kontextu.Jel mozete da zamislite kako je zivjeti sa njim ili u blizini njega?

ofk

pre 14 godina

Ovo na kraju je bila cista sreca da u jednoj utakmici gde je protivnik grogiran i otpisan jos pre meca nasi bez nekog pritiska na loptu pogadjaju ko na treningu.Tako se nesto sigurno nece desavati protiv GRCKE

Cantona

pre 14 godina

Inace ne komentarisem, ali ovo ne mogu da preskocim, a usmereno je na komentare tipa, "zasto je uveo tog i tog" ili "zasto taj nije igrao vise kada je dobar?"

Da li je tako tesko shvatiti da vec sutra igramo cetvrtfinale i da je odmaranje cak i za vreme utakmice jako bitna stavka...zasto bi Teodosic (ili bilo ko drugi) odigrao mnogo vise, ako je jasno da imamo igru za pobedu...svaki minut Raduljice, Macvana, Markovica je vise energije za najbitniji mec na prvenstvu!

Pametnom dovoljno.

Aleksandar

pre 14 godina

Iskljucivi krivac za ovakvu skandaloznu igru je Dusan Ivkovic,koji katastrofalno vodi ovu utakmicu.Kazu igraju se deca.Igraju se,ali sa nasim zivcima.Umesto da dobijemo ovu raspalu Litvaniju i da idemo na ruse,mi gubimo takvu sjajnu priliku jer je neko izgubio kompas.Strasno.

filip

pre 14 godina

Odlicno odigrano poslednjih 5 minuta. Treba samo tako da nastave! I da veruju u sebe. I bolje je sto smo dobili ruse nego francuze u cetvrtfinalu! Ova generacija ima veliku sansu! Vrhunski bi bilo da udjemo u borbu za medalju! Samo hrabro!

DeDa

pre 14 godina

Moram da odgovorim bratu Crnogorcu.
Braticu vi ste tek dosli iz druge lige gde ste igrali sa teskim neznalicama. Ne kazem ja da ste losi, ali imate jako matoru ekipu iz koje ce nekoliko igraca ubrzo otici, a zamena adekvatnih nemate. Pekovic je 1 centar evrope u to nema sumnje i na njmu bazirate igru( ili daje kos ili vrati nazad za trojku) ,ali tesko da bi neko mogao da ga prati na jacim utakmicama.
Da ste igrali ovo prvenstvo, a imate kvalitet za to izborili bi 1 mozda 2 pobede.
Ovo n8je sujetan komentar vec realnost. Ko zna kosarku mislim dfa ce se sloziti sa ovim

DidierDrogba

pre 14 godina

Bravo momci!
Kakva paklena serija trojki.
Novica objasnio.
Teo sjajan, samo malo da se kontrolise ponekad.

Mozamo protiv Rusa samo mora to jace u 1/4 finala. Da grizete od pocetka do kraja sa vise srca nego do sada. Verujem u polufinale a onda je sve moguce.

Crnogorci ne postoje

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Slusaj SRBINE, jel znas ti kolko godina imaju Scepanovic, Drobnjak i Kuk. Dasic je samo talentovan, on svoj kvalitet jos nije dokazao. Jedino valja Pekovic a on je kao igrac stasao u Srbiji, Partizan mu jke sve dao. Da sam na njegovom mestu, ja bi igrao zaSrbiju upravo iz tog razloga...

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

veceras da svi zaboravite pobedu nad turcima,.. a videcete i zasto nesto kasnije,vrlo verovatno u polufinalu a moguce i finalu,..
ps.cetvrtfinale prolazimo ali sigurno,..
(ne sam SafeteV84, 14. septembar 2009 15:18) VIDIMO SE U POLUFINALU(NAJMANJE) , BRAVO DUDO SVAKA CAST
(ne sam SafeteV84, 15. septembar 2009 01:23)

ofk

pre 14 godina

Da osvoje EP, SP i OI i dobiju Amerikance sa jedno 30 razlike, opet bi se našao neko nezadovoljan.
(S2S, 16. septembar 2009 17:52)

ja bih bio nezadovoljan

Kauboj

pre 14 godina

Neki su ovde pricali kako Makedonija igra kaubojski (sutira trojke).

Statistika govori da na 6 odigranih utakmica Makedonija je imala 149 pokusaja za tri poena ili 30,9% realizacije. Dok Srbija je imala 142 pokusaja i 33,1 % realizacije.

Tako da ne stoi to da Makedonija igra kaubojski.

Finale Srbija - Francuska

Sampion : SRBIJA

zrenjaninac

pre 14 godina

Duze vreme nisam pratio kosarku tako da puno ovih klinaca prvi put vidim ali jedno je sigurno Teodosic i Bjelica su odlicni.
Trenirao sam i ja kosarku skoro pet godina i zato sam siguran u ovo sto sam napisao.
Uspeh ove reprezentacije za mene je vec kada osvoje plasman za Tursku mada igrom mogu i daleko vise a kasnije...nece biti tima koji ce nam praviti vece probleme.
Momci svaka cast i zelim vam bar neku od medalja!!!

Nemanja 91

pre 14 godina

Bio sam u skoli,nisam gledao utakmicu...Cujem da je Teo odigrao odlicno,sto je jako bitno...Njegove poslednje 2 partije su mnogo bolje nego one na startu prvenstva i to raduje...Raduje i dobar suterski dan ekipe(cujem da smo dali 7 trojki uzastopno)...
Nema opustanja,od Rusa smo bolji ali to moramo i da dokazemo...Ako zaustavimo pick&roll igru na Mozgova i sut McCarty-a mislim da problema nece biti...
Ajmo Srbi!

nikola

pre 14 godina

Napisao sam i juce komentar(koji nije objavljen) pre utakmice sa Litvanijom, da ne treba da pravimo euforiju zato sto su nam se uprkos porazu slozile kockice da izbegnemo neke teze protivnke u cetvrtfinalu, pa da onda ako izgubimo od Litvanije bude pljuvanje po svima i proglasen poraz za katastrofu. I Litvanija je bio tezak protivnik, i da smo kojim slucajem izgubili opet bi trebali da ih podrzimo jer je nas cilj u svakom slucaju do 6. ili 7. meta.
Sada isto vazi za Rusiju sutra. Jesmo ih razbili pred prvenstvo, jesu oni mozda najprihvatljiviji protivnik od svih ostalih ,ali daleko od toga da su slabi i da treba da bude neuspeh i pljuvacina ako izgubimo! Ipak su oni Rusi, kakav god sastav imali, ipak su oni nasi veliki rivali, i ipak su oni pobedili i Grcku i Hrvatsku. Sutra sta bude i maksimalna podrska sta god da se desi!

Sto se utakmice tice: eto ga Tripkovic koga ste prozivali, dobro je sutirao iz igre i nije silovao sut, ali za njega tek ocekujem da nekom ubaci 10 trojke na nekoj utakmici jer mislim da to mora da se desi; eto ga i Tepic kog ste isto prozivi zbog lose igre juce iako nam je do sada bio najbolji igrac; Velickovic gresio na pocetku ali posle postade kljucni covek preokreta i jedan od najboljih; TEODOSIC me sve vise odusevljava, kakve asistencije deli ono je stvarno nevidjenjo, sut perfektan, cak i dalje sutne nekad kad ne treba ali sad bas te suteve pogadja; Krstic na nivou; Raduljica dobar ali bez iskustva, pravi glupe faulove, nemamo pravu zamenu za Krstica; Bjelica odigrao dobro, ne samo zbog onih skokova ,nego u odbrani igra dobro, niko preko njega ne moze kos da da, ne zalice se i ne ipada iz igre kad cuva igraca.

Nadam se da ce sad one pripreme Ivkovica,koje su bile teske i koje smo prvi poceli, doci do izrazaja u narednim utakmicama.

Zao mi je sto smo jedni od retkih ,ako ne i jedini koji nemamo, svoje navijace u Poljskoj. Koliko bi samo to znacilo, jer imamo igrace poput Novice, Macvana ili mozda Paunica, ali i ostalih, koje bi ta publika jos vise digla i kidali bi jos vise.

I za one koji stalno posle svakog poraza pricaju- da nam je tu Milicic, Jaric, Rakocevic bilo bi ovo ili ono ,samo da kazem da smo na proslom EP igrali upravo tako. Bili su tu Milicic, Jaric i Gurovic i sta se desilo- niko nije smeo od ovih mladjih da sutne ili krene na kos nego su sve lopte isle kod ove trojice pa sta oni urade. Tako bi isto bilo i sada da je neko od njih tu.

Coa

pre 14 godina

pljuvaci, u toku je drugi upisni rok na Visoj trenerskoj...
igracima svaka cast...samo srce na teren i nema brige...

bice strasno polufinale protiv Hrvata...

Djoksa

pre 14 godina

Momci,sad vas samo jedna pobeda deli od cilja.Direktnog plasmana na SP,a usput i od borbe za medalju :).Pobednici se poznaju po tome sto koriste svoje sanse,sansa je tu a ova utakmica bi umnogome mogla da odredi sudbinu ove generacije.Napred Srbijo sutra do pobede,a posle sta ce biti bice...

batarile

pre 14 godina

Svaka čast orliči.Verujemo u vas.Voli vas Srbija i rasejanje.Pozdrav za ofk.Kovin koliko ja znam ima Veliku Ludnicu.Pa ljudi sad vam je valjda sve jasno....

predrag terzic

pre 14 godina

Bila je teska utakmica ali su nasi prosli U svakom lsucaju, bolje na Ruse i Grke posle nego na Francuze.
Svi daju predloge za igrace u reprezentaciji, da li valjaju ili ne valjaju.Duda radi svoj posao kako treba i nema tu mnogo sta da se kaze.

Moje pitanje je, kako da uticemo na komentatora prenosa da radi svoj posao.
Duda radi kako treba i sta treba.

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Satnica je užas! Ko je ovo ovako zamislio. Normalno da će Rusi biti odmorniji jer su imali dan odmora više dok Srbija odmah igra u četvrtak i to u 18:15. Valjda će uspjeti dobiti Ruje i pored toga!

Nikola PG

pre 14 godina

Mislim da ođe nije mjesto komentarima o CG reprezentaciji, tako da je Ivan mogao zadržat komentar za druge forume. Reprezentacija nam je ostala neporažena u B diviziji, i svakako će biti lijepo gledati Crnu Goru na narednom EP. Srbiji čestitam na odličnoj igri, s obzirom na iskustvo tih momaka. Srećno u narednim mečevima!

ja

pre 14 godina

Ovaj sto se potpisuje sa ofk je strasan!Na sve vesti on daje kontru i pravi se pametan,a u stvari je neznalica koja jedva ceka neku vest da pljune!Idi bre decko malo napolje,vezbaj,treniraj nesto batali komentare nije to za tebe.

Pirke

pre 14 godina

Hvala momci, sa vama nikad nije dosadno.Ne pamtim kada sam u jednoj cetvrtini video 7 trojki i 2 poena iz slobodnog bacanja.Protiv toga nema rešenja.Ko zna šta Duda i ova deca još kriju.Samo napred.Srbija

Tander

pre 14 godina

@leo

Cisto da se zna Pavlovic je Srbin Crnogorac i rekao je da moze samo da igra za Srbiju.Kao i Pekovic,Jeretin,Drobnjak i Borisov.Tako da to je to.

Berkamp

pre 14 godina

Svaka cast na pobedi, ali opet igra u napadu skripi. Dobili smo uz malu(ili malo vecu?) dozu srece. Samo jos napad skroz da proradi i to je to. Idemo na Ruse koje bi trebalo da dobijemo(mora se dati maximum-tu nema price, nisu naivni kakvim ih nasi mediji predstavljaju), a onda u eventualnom polufinalu opusteno pa sta bude.
Srecno momci!

vesna

pre 14 godina

kako vas nije sramota da pljujete vise ove momke.bravo,bravo,bravo.jel ih neko od vas ispratio u poljsku.mrzim ponekad sto sam srpkinja.

zlaja

pre 14 godina

Dobismo ih nekako!Ovaj Marković je tuga!Kakvu li on vezu ima, pa igra za reprezentaciju?Kakva crna odbrana, kakav crni prodor, kakva crna asistencija???O šutu da ne govorim!Taj trojku ne bi pogodio da mu život od toga zavisi!Očaj!Teo jedini na nivou.Im'o bi i više asistencija kad bi imao kome da dodaje!Nije mi jasan rezon da Krstić 5 i po minuta pred kraj ide na klupu (nije bio u problemu sa faulovima!), a ulazi Raduljica...

-Nemanja-

pre 14 godina

(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ako ni po čemu drugom onda smo braća po mentalitetu.Isto tako i mi u fudbalu umislimo da smo neka sila kad zgazimo par amatera...ali tu se uvek nađu prave sile da nas spuste na zemlju...

ofk

pre 14 godina

Ne igrati protiv Srbije ZONU....alo treneri....Duda je vesto izmanipulisao na raznim seminarima i konferencijama za stampu da nema lidere,sutere...u stvari samo to i ime mekanu ruku Teodosica i Velickovica.Cim ih bude neko stegao;;; KRAJ

Iskusan

pre 14 godina

Teodosicu kralju.Da nije njega mi bi ispali.A da je erceg igrao 100 puta bolji od ovog koste perovica covek ne moze da pomeri kosti koliki je.ali dobro,sta je tu je.

Mandrak

pre 14 godina

Dragi Kosarkasi, citaoci, verne i neverne tome, drago mi je da sam Srbin, ponosan sam na ove momke koji na terenu ostavljaju svoje srce, dobijali ili gubili oni pre svega zele da na pravi nacin predstavljaju nasu zemlju, sto je slozicete se NAJ BITNIJE. Momci najbitnije je da se opustite koliko god je to moguce jer cete onda uspeti da
postignete naj vise. Posedujete kvalite, posedujete srce, verujte u sebe i u tim i sve ce biti OK. Imate babarogu od trenera koji bi da se ja pitam bio i Predsednik mile nam Drzave. Samo napred i ma sta da se dalje dogodi Vi ste vec opravdali poverenje.

Makaveli

pre 14 godina

59.NOVICA UBICA!
Dakle, Teodosic, Tripkovic, Tepic, Velickovic, Krstic. To je to. Kada je kriticno, samo ove igrace na teren.
Neka jelica i ostali "specijalci" greju klupu, Ivkovicu kumim te!

Moram sebe da citiram. Osim ovih pet ostali su postigli 10 poena svi zajedno. Najkrvaviji su ovi koji medju najzasluznije za pobedu ubrajaju bjelicu. Hahahahaha... Citava 3 poena, jedna trica oju je uvo. Gore nego turkoglu prekjuce. Bruka. Neka on greje klupu ovom petorici, a kad udje neka se ne bruka da ne bude kao danas. Citiram komentatora: "Sad treba cuvati Kleizu, da da, zato ce u igru uci Bjelica...loptu prima Kleiza, Bjelica skace, trojka za Litvaniju". Haha...
Razumem ja navijace komsinice, koji zadnjih 10 godina (minimum) pate i nemaju cemu da se raduju. Ali ipak treba ostati ozbiljan i realan. Ne budite smesni sa tim Bjelicom.

Molder

pre 14 godina

Bravo momci! I u pobedi i u porazu smo uz vas! Izrastate u generaciju koja će gaziti sve pred sobom! Gosn. Ivkoviću nastavite sa vašom vizijom... a mi možemo da navijamo za ovu mladost svim srcem i da ostavljamo komentare podrške!
Još jednom BRAVO MOMCI!!!

nislija

pre 14 godina

Dakle, dobili smo pravog vodju tima a to je Milos Teodosic. Takodje moram da kazem da je Bjelica odigrao fenomenalno odbranu i da je Duda imao pravo sto ga je poveo na Euro. Ne zaboravite da ima samo 19 godina i da ce biti paklen igrac. Odlican je bio i Novica Velickovic i zajedno sa Tepicem i Teodosicem cine ubitacnu trojku tima.
(Rale, 16. septembar 2009 17:37)

Bjelica je '88 godiste, 21 godina.

DFS

pre 14 godina

Zaista su zamjene za Teodosica na poziciji pleja kriminalno lose. Zasto nije zvao Marinovica, koji je imao sjajnu sezonu u Zvezdi, a ima i iskustva?
Perovica ne treba ni komentarisati

Srbija

pre 14 godina

Hey, svaka čast svim momcima...Kolektivna igra nam je stvarno dobra ali nam fali jedan igrač koji može sam da završi akciju u odlučujućim trenucima...
Definitivno smo imali sreće što smo dobili Ruse...Oni naravno nisu za potcjenjivanje ali su trenutno slabiji od ostalih.
Nadam se da će se Krstić vratiti, jer je malo zakazao danas...
TEO KRALJ....SREĆNO MOMCI...

ofk

pre 14 godina

Ruka se skracuje kad je vazno.Kvalitetni igraci dolaze do izrazaja kad je gusto i kad se lomi a ne kada se igraju mecevi koji nista ne odlucuju.Protiv parkera,gasola ,hida,smodisha,diaoa kad je gusto.Gledao sam monogo velih timova i reprezentacija sto stranih sto nasih i necu da dozvolim sebi i ne mogu sebe na silu da ubedim da je ova nasa selekcija za visoke domete.Ovo je moj zadnji tekst do kraja prvenstva.garantujem da ce Srbija biti u borbi za 4 5 6 mesto sto je po meni neuspeh za Srpsku kosarku sobzirom kakvog je trenera izabrarla i kakvu istoriju ima ovaj nas trofejni sport.Mi uvek idemo na medalje i ne mozemo da prihvatimo Dud's Ivkovic eksperiment koja pravi ekipe za buducnost.Za to nam on nije bio potreban on njegovi menadzeri i poslusnici......

Nebojsa

pre 14 godina

Nasim momcima od sveg srca zelim da osvoje medalju, ali i ako to ne urade necu shvatiti kao tragediju, jer su me kupili odnosom prema dresu koji nose i time sto daju 100% sebe u svakom trenutku. Ne bih nikog izdvajao, narocito ne u negativnom smislu, jer je sustina kod ove ekipe upravo u tome sto je TIM, a ne skup pojedinaca i draze mi je da ih gledam kako se muce, bore i ginu, nego da gledam nabedjene zvezde, kako mi se smekerisu po parketu, a sve u cilju vlastite promocije....

Djorgo

pre 14 godina

Ko nema sta da radi, moze da pogleda par linkova i komentara o Teodosicu, FMP itd (od pre recimo 2 godine na:
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=236359
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=237469
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=235352
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=255407
Mozemo do medalje.

Wsip79

pre 14 godina

Ako sve bude kako treba(tj.KAD dobijemo Ruse)trebalo bi da se sastanemo sa Turcima(razbice Sloveniju sigurno) i onda Dudina imperija uzvraca udarac :)

rakic

pre 14 godina

nije mi jasno kako rusija...kad emo biti 4 osim ako turska ne bubne sloveniju 40 razlike pa mi smo vec sad 3 i kad slovenci izgube ili pobijede snekom sicom mi cemo biti 4 zar nije tako rusija igra sa trecom ekipom iz nase grupe a mi jesmo sad treci al samo u slucaju 40 razlike da slovenija izgubi i ostacemo 3 a posto to je nerealno mi idemo na 4 mjesto i idemo na francuze..zar nije tako il nisam dobro skonto

Владимир

pre 14 godina

Ако Турска добије Словенију ми смо четврти а не трећи, и идемо на французе, проверите табелу.

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

@ bicuri,
"haha...pa mora i nas da krene sut vise.."

Nisam hteo da pisem komentar jer ih ima dovoljno. Pretezno pozitivnih. Ali ! osecam potrebu da skrenm paznju da se ne kaze " mora i nas da krene sut vise" sto zvuci kao deo recenice, prevedene bukvalno, iz nekog stranog jezika. Mi Srbi bi rekli: "mora i nas da krene sut VEC JEDANPUT. ili tako slicno. To je nasa ("komentatorska") obaveza prena otadzbini, jeziku pa i igracima koji se bore u tom dresu (koji uzgred budi receno) perfektno vladaju svojim maternjim jeziko. Idemo i mi da im se pridruzimo, tako sto cemo dati svoj doprinos ukupnom dozivljaju.
Napred nasi MLADI kosarkasi !!!

Nesa

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto smo mi ispod Spanaca na trecem mestu !!!!Na zvanicnom sajtu evropskog prvenstva mi smo ispod Spanaca posle njihove pobede nad Poljskom .....A utakmica izmedju Slovenije i Turske se nije ni odigrala jos .... evo link-a :http://www.eurobasket2009.org/en/default.asp

mnogo ste mi sumnjivi

pre 14 godina

@Nikola Vilotic
Nisam pogledao,ali ovde ima i dva spanca,a pravilo je samo jedan igrac iz reprezentacije. Tesko je reci da im je porasla cena tokom prvenstva,jer su i pre pocetka vredeli mnogo. Nego bolje da ne pricam dok ne vidim. Namestaljka ili ne? Videcemo...

Ivan

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!

ofk

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu

Dalibor

pre 14 godina

Ovo mora da kazem makar me svi pljuvali.
Mi nemamo igru, dodjemo do 5-6 razlike i imamo napad da se odlepimo i oseti se odma da cim niko ne vrsi pritisak na nas mi nemamo motiv niti idemo da damo taj kos. igramo usporeno, da nema Krstica nasa igra bi bila totalna nula. U ovo trenutku gubimo 3 razlike, moze se desiti i da pobedimo ali nemamo sta da trazimo u nekom polu finalu. Sva sreca pa su u cetvrt finalu ekipe kao sto je Rusija, Hrvastka... U suprotnom bi izgubili lagano 20 razlike. Svi kazu mladi smo, neiskusni, pa nisi neiskusan ako ti je mentalitet naopak. Zao mi je.

ofk

pre 14 godina

Ovo na kraju je bila cista sreca da u jednoj utakmici gde je protivnik grogiran i otpisan jos pre meca nasi bez nekog pritiska na loptu pogadjaju ko na treningu.Tako se nesto sigurno nece desavati protiv GRCKE

Aleksandar

pre 14 godina

Iskljucivi krivac za ovakvu skandaloznu igru je Dusan Ivkovic,koji katastrofalno vodi ovu utakmicu.Kazu igraju se deca.Igraju se,ali sa nasim zivcima.Umesto da dobijemo ovu raspalu Litvaniju i da idemo na ruse,mi gubimo takvu sjajnu priliku jer je neko izgubio kompas.Strasno.

Makaveli

pre 14 godina

6.Ja moram da kažem da je Krstić u poslednje vreme skandalozno loš.
(totalno, 16. septembar 2009 16:15)

A ja moram reci da je skandalozno ko sve misli da je strucan da daje komentar o kosarci.
Bez Krstica, Tripkovica i Teodosica, gubili bi vec 15 razlike.
1. cetvrtina: Tripko trpa, ekipa postavljena kako treba, imali smo i plus 7 cak.
2. cetvrtina: ulazimo sa plus 4, ali u igru ulaze Bjelica, Popovic, Macvan, Raduljica, Litvanci ubrzo peuzimaju vodstvo. Nakon tajm-auta, vracaju se Krle, Tepic i Teodosic. Teodosic daje tricu i asistira Krletu, opet vodimo plus 4.
3. cetvrtina: zasto Markovic, zato Perovic??? Litvanija odlazi na plus 7. Vraca se Krle, vraca se Teodosic, trojka Novice, trojka Tripkovica, opet vodimo.
Dalje ne treba da pisem. Mislim da bi i budala ukapirala koji igraci nas vode ka pobedi a koji u propast. Nadam se da ce Ivkovic biti pametan i dobiti ovu utakmicu sa pravim igracima.
Iako, samo ovo pacenje protiv jedne Litvanije, koja do sad na citavom turniru ima samo jednu pobedu (i to protiv Bugara), vec dovoljno pokazuje kakav mec igramo. Jos da izgubimo i mozemo Francuzima predati bez borbe. Realno.

~_~

pre 14 godina

samo da znate da je novica velickovic dalekoooooooooooooo bolji igrac od teodosica, taj teo nije NISHTA POSEBAN po igarom od iznenadjenje, sasvim je standard i to je dobro, ali ne zabarikadirajte pre vishe oko njega MOLIM VAS!

Velickovic tripkovic krstic i tepic najvazniji su!

Era

pre 14 godina

Nažalost, osrednja smo ekipa u najgorem prvenstvu Evrope do sada. Kud se dede najlepša igra na svetu, upropastiše je - odbrana , odbrana i samo odbrana. Ja više ne uživam u ovoj igri.

Makaveli

pre 14 godina

NOVICA UBICA!
Dakle, Teodosic, Tripkovic, Tepic, Velickovic, Krstic. To je to. Kada je kriticno, samo ove igrace na teren.
Neka jelica i ostali "specijalci" greju klupu, Ivkovicu kumim te!

khnum@sbb.co.yu

pre 14 godina

Koliko me samo iritira mizeran procenat suta koji nasi spoljni igraci imaju tokom celog prvenstva. Govorim o potpuno otvorenim sutevima, dakle ne isforsiran preko ruku i iz nemogucih pozicija, nego potpuno ciste situacije - igrac se sam namesta sekund, dva i sutira na kos i naravno promasuje.
Ja to stvarno ne mogu da razumem. Ok da se stegnu ruke u nekim odlucujucim momentima zbog neiskustva i slicno, al da neko celo prvenstvo nema ni 10-20% ubacenih otvorenih suteva a deklarise se pri tome za spoljnog (i profesionalnog) igraca, meni to stvarno nije jasno.

ofk

pre 14 godina

Ne igrati protiv Srbije ZONU....alo treneri....Duda je vesto izmanipulisao na raznim seminarima i konferencijama za stampu da nema lidere,sutere...u stvari samo to i ime mekanu ruku Teodosica i Velickovica.Cim ih bude neko stegao;;; KRAJ

tajt

pre 14 godina

Ispravite me ako gresim ali u poslednjoj 1/4 nasi su, sve do oko 2:10 do kraja, svaki napad sutirali trojku!
Zar niko ne sme u prodor, neka akcija, nesto vec...!?

Makaveli

pre 14 godina

59.NOVICA UBICA!
Dakle, Teodosic, Tripkovic, Tepic, Velickovic, Krstic. To je to. Kada je kriticno, samo ove igrace na teren.
Neka jelica i ostali "specijalci" greju klupu, Ivkovicu kumim te!

Moram sebe da citiram. Osim ovih pet ostali su postigli 10 poena svi zajedno. Najkrvaviji su ovi koji medju najzasluznije za pobedu ubrajaju bjelicu. Hahahahaha... Citava 3 poena, jedna trica oju je uvo. Gore nego turkoglu prekjuce. Bruka. Neka on greje klupu ovom petorici, a kad udje neka se ne bruka da ne bude kao danas. Citiram komentatora: "Sad treba cuvati Kleizu, da da, zato ce u igru uci Bjelica...loptu prima Kleiza, Bjelica skace, trojka za Litvaniju". Haha...
Razumem ja navijace komsinice, koji zadnjih 10 godina (minimum) pate i nemaju cemu da se raduju. Ali ipak treba ostati ozbiljan i realan. Ne budite smesni sa tim Bjelicom.

milos

pre 14 godina

Kad sam pricao da Teodosic mora da ima minutazu 30-ak minuta bilo je 80-90 nepreporucenih!!!
Gde su sad ti,ako su casni i moralni nek opet stisnu ne preporucujem...

ofk

pre 14 godina

Ruka se skracuje kad je vazno.Kvalitetni igraci dolaze do izrazaja kad je gusto i kad se lomi a ne kada se igraju mecevi koji nista ne odlucuju.Protiv parkera,gasola ,hida,smodisha,diaoa kad je gusto.Gledao sam monogo velih timova i reprezentacija sto stranih sto nasih i necu da dozvolim sebi i ne mogu sebe na silu da ubedim da je ova nasa selekcija za visoke domete.Ovo je moj zadnji tekst do kraja prvenstva.garantujem da ce Srbija biti u borbi za 4 5 6 mesto sto je po meni neuspeh za Srpsku kosarku sobzirom kakvog je trenera izabrarla i kakvu istoriju ima ovaj nas trofejni sport.Mi uvek idemo na medalje i ne mozemo da prihvatimo Dud's Ivkovic eksperiment koja pravi ekipe za buducnost.Za to nam on nije bio potreban on njegovi menadzeri i poslusnici......

Zika

pre 14 godina

Ovakvom igrom ni Ruse ne mozemo da pobedimo mora to mnogo mnogo bolje da ne pricam ako mislimo nesto u polufinalu da napravimo,u odbrani rupe kolko oces valjda ce Duda da ih spremi malo bolje za Ruse a u polufinalu sve je moguce mada je i to veliki uspeh.

Kosti po 10 samara za svaku loptu koja mu ispadne i za svako promaseno zakucavanje

Владимир

pre 14 godina

Ако Турска добије Словенију ми смо четврти а не трећи, и идемо на французе, проверите табелу.

drug valjevac

pre 14 godina

Mišo, dodji čoveče kod Duleta u Partizan, pa da igraš 40 minuta u Evroligi, pa za godinu-dve negde za par miliona odeš.... Bolje nego na klupi sedeti kod Grka! Zaslužujuš mnogo više. Srećno!

leo

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.
Samo da vam u medjuvremenu neki kosarkasi ne umru od starosti. Izgleda da je ovaj spisak svih igraca koje ima Crna Gora.

zlaja

pre 14 godina

Dobismo ih nekako!Ovaj Marković je tuga!Kakvu li on vezu ima, pa igra za reprezentaciju?Kakva crna odbrana, kakav crni prodor, kakva crna asistencija???O šutu da ne govorim!Taj trojku ne bi pogodio da mu život od toga zavisi!Očaj!Teo jedini na nivou.Im'o bi i više asistencija kad bi imao kome da dodaje!Nije mi jasan rezon da Krstić 5 i po minuta pred kraj ide na klupu (nije bio u problemu sa faulovima!), a ulazi Raduljica...

DFS

pre 14 godina

Zaista su zamjene za Teodosica na poziciji pleja kriminalno lose. Zasto nije zvao Marinovica, koji je imao sjajnu sezonu u Zvezdi, a ima i iskustva?
Perovica ne treba ni komentarisati

ofk

pre 14 godina

Da osvoje EP, SP i OI i dobiju Amerikance sa jedno 30 razlike, opet bi se našao neko nezadovoljan.
(S2S, 16. septembar 2009 17:52)

ja bih bio nezadovoljan

Stevan-Srbin

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

aha, bas se vas plasimo ... Probajte igrati bez Srba i Amera, pa da vidimo na sta lici "Crna Gora" ...

vidoq

pre 14 godina

auuuu... Kosta Perovic i Bojan Popovic kao zajedno sa marsa da su pali... Prvi mi kida zivce vec godinama ali ja i dalje ne mogu da prihvatim da neko sa 2.18 pod obrucem moze da fintira 5 puta protivnike umesto da pojede kos!!!

Sa druge strane, u generalno slaboj igri, dobro je sto je sut za tri proradio, pogotovu Tripkovicu i Teodosicu. Sada ce imati vise prostora i za centrA.

Bjelica... kapa dole, najbolji igrac na utakmici uz Teodosica.

Sve u svemu videlo se da ozbiljno moze da se racuna samo na nekih 6-7 igraca na ovom prvenstvu

joksim

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Sportski-komentatori

Gafovi sportskih komentatora sa Evrobasketa

Srbije je apsolutni favorit protiv Rusije u 1/4 finalu, a u polufinalu ce da igra protiv Slovenije/Hrvatske, finale je jako blizu

DeDa

pre 14 godina

Nekada sam obozavao mladog pleja FMP-a za koga su govorili da je veliki talenat.Bilo je milina gledati kako mlada ekipa FMP-a igra, predvodjena decakom koji je igrao kao da ima 15 godina iskustva u najacim evropskim ligama.Posle toga on ode u veliki klub gde nije dobijao pravu priliku da pokaze sta zna. Kada sam ga gledao prosle godine u reprezentaciji dovodio me je do ludila koliko nije imao pojma. Mislio sam da je propao veliki talenat srpske kosarke, ali konacno se vratio. Iz utakmice u utakmicu igra sve bilje, lucidni potezi koji odusevljavaju prave ljubitelje kosarke ponovo su u njegovom repertoaru, sutira bolje nego ikad, bacanja skoro da ne promasuje pa bez problema resava neizvesne zavrsnice. Jedino jos odbranu da popravi, ali nije neophodno jer je jurcanje u odbrani ko muva bez glave da bi se presekla jedna ili dve lopte za netalentovane radnike u ekipi, a majstori udaraju glazuru.
Kosarkaska reprezentacija Srbije dobila je novog vodju.
Mislim da je svima jasno kako se zove
M I L O S T E O D O S I C

zli zo sremska mitrovica

pre 14 godina

Joj Kosta Perovica-strasnooo
a sto se Bjelice tice pogledajte skokove,potrosnju lopti i par banana vec u prvom poluvremenu
(zli zo sremska mitrovica, 16. septembar 2009 16:25)
samo da se nadovezem Teodosic Milos je kosarkaski Zidan,da ga ovi nasi centri jos ispostuju na njegova dodavanja imao bi vec 15 asistencija

Stevan-Srbin

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

aha, bas se vas plasimo ... Probajte igrati bez Srba i Amera, pa da vidimo na sta lici "Crna Gora" ...

Ataman

pre 14 godina

Iako me je ovaj Teodosic iznervirao protiv Janeza,protiv Turaka i sad u prvom poluvremenu me stvarno iznenadjuje,ali ne kontam zasto Duda to ne ispostuje i da mu vecu minutazu?Verujem da cemo pobediti i danas a i Ruse u cetvrtfinalu,a to bi bio ogroman uspeh!U svakom slucaju lep je osecaj ponovo pratiti reprezentaciju koja se bori za sveti dres!

Milos

pre 14 godina

Sve se poklopilo da Srbija postigne vise nego sto se iko nadao. U grupi smo sa Rusijom, Hrvatskom i Slovenijom ili Turskom, i sa jednom pobedom iz naredna dva meca Srbija bi obezbedila bar 6. mesto i plasman na svtsko prvenstvo. Bar na papiru, prvi protivnik, Rusija, je najslabiji od svih (siguran sam da Rusi misle isto o Srbiji) i svaki sledeci ce nam biti tezi i tezi. A ako izgubimo sledece dve utakmice ceka nas najvece iskusenje u borbi za sedmo mesto sa mnogo jacim timovima kao sto su Spanija, Francuska, Grcka ili Slovenija i sa nadom da to ne bude Turska jer u tom slucaju taj mec gubi svaki znacaj.

predrag terzic

pre 14 godina

Bila je teska utakmica ali su nasi prosli U svakom lsucaju, bolje na Ruse i Grke posle nego na Francuze.
Svi daju predloge za igrace u reprezentaciji, da li valjaju ili ne valjaju.Duda radi svoj posao kako treba i nema tu mnogo sta da se kaze.

Moje pitanje je, kako da uticemo na komentatora prenosa da radi svoj posao.
Duda radi kako treba i sta treba.

Magic

pre 14 godina

Pratim kosarku vec 25-6 godina(35 mi je),veliki sam obozavalac iste, i definitivno mogu da kazem:"NAJDUBLJI NAKLON MILOSU TEODOSICU!!!"Na ovakvoj lucidnosti moze da mu pozavidi i jedan Magic Johnson!
P.S.Danilovic,Djordjevic,...,Velickovic,Teodosic,Bjelica,...,ko razume-shvatice!

Teo fan

pre 14 godina

Gde su sad oni koji kazu da FMP proizvidi samo polu igrace?Svima im je krivo sto takvi talenti ne igraju u zvezdi i partizanu,ali zato kad nam donose pobedu za reprezentaciju onda su super.Nek neko kaze da Covic ne zna sta radi,kao da on ne bi da ima dosta para,zadrzavao sve te igrace i trudio se da napravi sto bolji rezultat!!!Sve cestitke Teu,najbolji je!!!

Misko

pre 14 godina

Bravo momci!Nadam se da ce te vi a i Duda svatiti da je poenta napad a ne odbrana.Samo tako napadacki i niko vas do kraja nece pobediti siguran sam.

Ivana

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Prvo skoci pa reci HOP

pile

pre 14 godina

tako je Bjelice!!! Trebas nam takav. ko sto rekoh... ucice kad bude trebala! Novica i Teo prelomili. Teo samo malo da se iskontrolise i to je to!
SRBIJA!!!

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Ovi nasi su skroz luda ekipa. Igraju od sjaja do ocaja, i tako u krug 35 minuta, a onda rese mec oruzjem protivnika. Teo je bio fantastican, ali da ne bi one dve trojke Novice Ubice kad smo usli u seriju koseva pri zaostatku od 5,6 koseva, ne znam kako bi ovo zavrsilo. Bjelica danas pogodi vrlo vznu trojku, iako mu je sut prava katastrofa, sve ostalo je za desetku, ali na sutu mora u buducnosti mnogo da radi, moze postati veliki igrac.
Jos jedna pobeda i cilj je ipunjen!!! Haj'mo orlovi!!!

Voja NS

pre 14 godina

Ufff, moram prvo nesto da kazem...kad god igra neka nasa reprezentacija, nebitan je sport, prvo potrazim komentare momka koji se porpisuje kao "ofk"....ja ne znam sta je sa deckom, zaista...
ali, dobro, niko nije savrsen, sto se tice, komentara momaka iz CG, Ivana, zaboga, prvo se plasirajte negde pa preti sa tim Vasim timom ili "timom", pobogu, Jeretin je covek sa 30 godina, znaci jos maximalno 2 god u cao! Scepanovic, jooos matoriji!! Pavlovic, verujem da on nece igrati ni za jednu od nase dve zemlje, jer je, nazalost kao Stojakovic i Jaric-NBA star kojem su preci lumperaji i pare...
Elem, ne znam ni sam sto sam se raspisao i sto repliciram nekome cija reprezentacija tek treba da se pokaze i zaigra na nekom takmicenju i tavori u B zoni ...
Dobra tekma, malo stegnuto od nas, nije mi jasno sta radi ovaj Popovic u reprezentaciji, cim ga udvoje on se pogubi i baca loptu bilo kome, dodavanja centru u noge, to se mora iskoreniti...
Sve u svemu, ako se odigra kao protiv Turaka (ne racunajuci produzetak) mozemo dobiti "bacuske"... napred, momci, bar to 6.mesto za plasman na Svetsko prvenstvo!!!

Nidza

pre 14 godina

Braco, uspeli smo nekako, ako nista drugo uvezbali smo trice! Ajmo sada na Ruse ali mora to agresivnije i visprenije u odbrani a u napadu nam fali kreativnosti... Ipak, nadam se najboljem ishodu u odnosu na Ruse!!!! AJMO SRBIJAAAAA SVIIIIIII!!!!!!

Dane

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12) Hah sta je bilo susedu iz hrvatske razocarao si se sto ti Litvanci nisu dobili?Prvo pises sigurna Litvanija a onda kad je gotovo kazes "nije bitno ko pobedjuje"

Nije ni cudo sto moras da ides na forume da iskaljujes bes uvek kad Srbija pobedi.

Mi Rusiju sigurno prolazimo,samo se pitam sta ces da uradis posle te utakmice?Pojesce te zloba i mrznja i izgubices se jos vise :)

prije svega SRBIN

pre 14 godina

imam osjecaj da ovaj Duda ne želi da prelomi ni jednu utakmicu. Čim povedemo ubaci malo slabiju petorku. Kad se približe opet ubacimo višu brzinu i tako stalno. Kao da hoće da kaže :"svejedno mi je na koga idemo. Najjači smo!"

Ajmo momci, srećno!

Rale

pre 14 godina

Dakle, dobili smo pravog vodju tima a to je Milos Teodosic. Takodje moram da kazem da je Bjelica odigrao fenomenalno odbranu i da je Duda imao pravo sto ga je poveo na Euro. Ne zaboravite da ima samo 19 godina i da ce biti paklen igrac. Odlican je bio i Novica Velickovic i zajedno sa Tepicem i Teodosicem cine ubitacnu trojku tima.

branko

pre 14 godina

Људи, како и кад добисмо ову утакмицу? То нико ко има очи не може порећи : ОНДА КАД ЈЕ ПРОРАДИО НАПАД !!!! Хајде, кажите, свако самом себи, да ли смо ову утакмицу добили игром НА КОШ ВИШЕ или игром на КОШ МАЊЕ! Целу прву четвртину као и крај утакмице наши момци су играли оно што се зове КОШАРКА! Лепо је сазнање да ОВИ МОМЦИ знају да играју и тако. Да ли је то од њих тражио Ивковић или су они сами то схватили мање је битно али ова утакмица може бити пресудна не само за пласман на овом првенству већ и за вишегодишњу будућност наше кошарке. Дакле, у одбрани играти чврсто и дисциплиновано што они и раде, али то није довољно за побеђивање. За победе је потребно играти напад са м...ма! Знања, очигледно има.

vanja

pre 14 godina

Svaka cast nasim momcima,kako je lepo bilo gledati poslednja 3 minuta i 6 uzastupnih trojki!Jednostavno,moralo je tako da bude posle svih onih promasenih suteva!Istakao bih 2 igraca: 1.TEODOSIC-decko je zaista pokazao da je trenutno nosilac igre nase reprezentacije uz Velickovica i Krstica,zaista lucidna dodavanja,fenomenalno!Uz to i sjajan sut za 3 poena,taman kad nam lose ide on udje i da trojku sa 7-8 metara!Sta reci- 20 poena i 10 asistencija!Slazem se da nemamo pravu zamenu za njega,Markovic i Popovic nisu taj kalibar,uostalom i razliciti su im stilovi igre.
2.BJELICA-eto sada onim dezurnim kriticarima dokaza da je ovaj decko veliki talenat,nije dao mnogo poena ali je dao KLJUCNU trojku,a sto je jos vaznije imao je 8 skokova tako da je neutralisao njihov ofanzivni skok.Ne treba zaboraviti ni da je sjajno cuvao njihovog najboljeg igraca Kleizu.Dezurni kriticari ZDERITE SE SAD!

Sada na Ruse,mislim da su nam oni bas onako protivnici po meri,imamo VELIKE sanse za polufinale,a onda ko zna...

PS. NE MOGU DA VERUJEM DA SMO TAKO NESKROMAN NAROD DA CIM JEDNOM IZGUBIMO ONDA PLJUVANJE PO SVIMA REDOM,A KAD POBEDIMO ONDA SU "SRBENDE" "LEGENDE",GOVORE "IDEMO PO ZLATO" ITD.Jednom recju- S T R A S N O!

Lepi Mića

pre 14 godina

e da i jos napomenem,koliko niusmo imali srece protiv turaka,imacemo u narednim utakmicama.Perovic rupa,standardno,markovic me brine,ne može dečko da ubode trojku.Ostali svaka cast

Hogar

pre 14 godina

Bravo momci. Sve vise i vise rastete.Sutra je D-day gde mozemo da dobijemo slabe ruse i polufinale i to je dovoljno.Za najmladju ekipu na sampionatu i uz velemajstora Dudu puna kapa. Ali ova deca nisu rekla poslednju rec na Ep

filip

pre 14 godina

Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora
Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ma kakva bre tvoja Crna Gora? Koga vi cekate? Nemoj bre da si smesan! Cuti,ima vas toliko da ne mozete ni Beogradsku arenu da napunite!

ђенерал

pre 14 godina

Браво момци! Само, штета за овакав систем такмичења, јер би добро дошао један дан одмора. Коначно кренуо и вањски шут, баш смо се распуцали. Надам се да ће бити довољно "муниције" и за Русе.

TeoFan

pre 14 godina

Ja vec godinama govorim da ce Teodosic biti kljucna figura nase reprezentacije u narednim godinama...Svaka cas Dudi koliko izvlaci od ovih momaka...Ali, nije mi jasna petorka sredinom druge cetvrtine. Taman smo poceli da lomimo Litvance, kad eto ih Popovic, Macvan i Kosta na terenu?!

rakic

pre 14 godina

nije mi jasno kako rusija...kad emo biti 4 osim ako turska ne bubne sloveniju 40 razlike pa mi smo vec sad 3 i kad slovenci izgube ili pobijede snekom sicom mi cemo biti 4 zar nije tako rusija igra sa trecom ekipom iz nase grupe a mi jesmo sad treci al samo u slucaju 40 razlike da slovenija izgubi i ostacemo 3 a posto to je nerealno mi idemo na 4 mjesto i idemo na francuze..zar nije tako il nisam dobro skonto

nislija

pre 14 godina

Dakle, dobili smo pravog vodju tima a to je Milos Teodosic. Takodje moram da kazem da je Bjelica odigrao fenomenalno odbranu i da je Duda imao pravo sto ga je poveo na Euro. Ne zaboravite da ima samo 19 godina i da ce biti paklen igrac. Odlican je bio i Novica Velickovic i zajedno sa Tepicem i Teodosicem cine ubitacnu trojku tima.
(Rale, 16. septembar 2009 17:37)

Bjelica je '88 godiste, 21 godina.

Rade

pre 14 godina

Bravo momci!!!

Ova serija trojki je bila sjajna!!!

Teodosic je NBA kalibar plejmejkera u napadu, samo da malo poradi na odbrani i sazri, bice ubica igrac. Mislim trajno resenje na pleju za nas.

Novica je pokazao da ima srce opet, Krstic je bio dobar, Tripko je odlicno krenuo, Tepic ok, Bjelica neverovatan znacaj u skoku i odbrani...

Ubedjen sam da je ova ekipa bolja od Rusije, nadam se da cemo to i iskoristiti i otici u polufinale, a tad je sve moguce :) (mozda i zlato)

Odlicno je sto sa Spanijom i Francuskom necemo igrati pre finala. Bice zanimljivo ako Slovenci dobiju Turke, onda ce u ovom delu kostura biti Srbija, Slovenija i Hrvatska, pored Rusije... mislim da smo tu imali dosta srece, u poredjenju sa Francuskom, Spanijom, Grckom...ko god da bude Turska ili Slovenija, ubedjen sam da cemo ih dobiti u polufinalu!!!

Wsip79

pre 14 godina

Ako sve bude kako treba(tj.KAD dobijemo Ruse)trebalo bi da se sastanemo sa Turcima(razbice Sloveniju sigurno) i onda Dudina imperija uzvraca udarac :)

Gazda

pre 14 godina

Alo bre ljudi, zasto ovakvi komentari. Momci daju sve od sebe, propadio je i sut u poslednjoj cetvrtini. Protiv Rusa moze da se igra. Pa nije ovo reprezentacija u kojoj igraju Djordjevic, Danilovic, Paspalj i Divac. Ovo su neki novi momci, koji se svojski trude da odigraju najbolje sto mogu. Ofkovac, smaras brate mnogo.

Srbin iz Montane

pre 14 godina

Ljudi bre nemojte biti takvi hejteri. Tim je MLAD. Trude se, trce, igraju odlicnu odbranu, i ono sto je najvaznije, igraju nesebicno i timski. Previse smo se razmazili sa dobrim rezultatima, ipak jos nemamo nijednu medalju kao Srbija, pre je tu bilo igraca iz Crne Gore, a i bivse YU.
Stavise, evropski basket je izuzetno napredovao. Spanija, Turska i Francuska pre dvadeset godina su blede senke danasnjih ekipa.

Napred Srbija!

Marko

pre 14 godina

Odrzali smo lekciju skok suta...
Ono sto nam je falilo sve ove utakmice smo prikazali u ovoj...
Samo ovako nastavite i idemo dalje..
Svi kriticari TNT-a pssssst !

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

veceras da svi zaboravite pobedu nad turcima,.. a videcete i zasto nesto kasnije,vrlo verovatno u polufinalu a moguce i finalu,..
ps.cetvrtfinale prolazimo ali sigurno,..
(ne sam SafeteV84, 14. septembar 2009 15:18) VIDIMO SE U POLUFINALU(NAJMANJE) , BRAVO DUDO SVAKA CAST
(ne sam SafeteV84, 15. septembar 2009 01:23)

Saki

pre 14 godina

Neverovatni komentari. Momci su do sada izubili 2 utakmice od 6 i ovde nastaje opsta drama. Imali smo Djordjevica koji je Litvancima zabio 40 poena u finalu. A koliko im je dao koseva kad je imao 21-22 godine? Ovi momci se bore i usli su u cetvrt finale. Pa dajte da ih podrzimo. Ovo nam je najveci uspeh u zadnjih 5-6 godina, razmislite o tome!

aman_ljudi

pre 14 godina

Aman ljudi,sto kritikujete repku???? Ovo je najbolje sto imamo, i ipak smatram da je Duda bolje selektor od vas "tv" selektora. Nemamo... Te ovaj me nervira,te ovaj sto igra... Umesto toga vicite glasno i ponosno SRBIJA!!!!

goaway

pre 14 godina

Ovo je neka vrsta elegije o Milosu Teodosicu.
Milose sta bi bilo da si igrao prethodne dve godine?
Ono sto si igrao nisi stvarno igrao...
Nije za tebe prozaican tim kao sto je Olimpijakos,jer je tvoja igra poezija.
Da li treba da igra jedan Lyn Greer pre tebe?
Ili ces da cekas da Papalukas prestane da igra?
Ne treba ti vise ni Papalukas jer proslo je vreme kada si mogao da naucis nesto od njega.
Prestalo je vreme ucenja doslo je vreme igranja.
Menjaj ekipu Milose pod hitno,bilo gde idi gde ces da igras....
I za manje pare jer ono sto mozes da pruzis je daleko iznad onoga sto evropski plejmejkeri pruzaju.

Iskusan

pre 14 godina

Teodosicu kralju.Da nije njega mi bi ispali.A da je erceg igrao 100 puta bolji od ovog koste perovica covek ne moze da pomeri kosti koliki je.ali dobro,sta je tu je.

vesna

pre 14 godina

kako vas nije sramota da pljujete vise ove momke.bravo,bravo,bravo.jel ih neko od vas ispratio u poljsku.mrzim ponekad sto sam srpkinja.

Predo

pre 14 godina

KOme se god to svidjalo ili ne, Duda gura svoj projekat "London 2012". A talenta svakako ima napretek, naravno i naivnosti 19-godisnjaka, a i onih malo starijih i zato ima toliko oscilacija u igri. Zavrsnica za 10. Ako Srbija dodje u polufinale preko ne tako dobrih, ali iskusnijih Rusa, Teodosic i Velickovic kandidiraju za prvu petorku sampionata, a imam osjecaj da ce jos neko da bljesne.

Dava

pre 14 godina

Nije da sada pišem ovaj komentar zato što je dobro odigrao ali... Inače nisam nešto mnogo pratio u zadnje vreme košarku, ali ovaj Teodosić je igračina prava! Prvi put ga gledam na ovom prvenstvu i dečko razbija kako igra! Super probija, asistira, lepo se diže na šut, strašno! Za čas napravi višak samo što naši centri ne umeju to da iskoriste na pravi način. Njegove lopte imaju oči. samo napred dečače, pred tobom je extra karijera.

Zoran

pre 14 godina

Kako je teklo dobro je i zavrseno.
Kakva utakmica Milosa Teodosica 20 poena, za dva 2/2, za tri 4/6, bacanja 4/4, 12 asistencija! Svaka cast majstore!!!!!!

Krstic 16 poena ali su za dva 6/13, samo 4 skoka.
Najvise skokova na utakmici je imao Nemanja Bijelica 8!

Velickovic za tri 4/6, samo dva skoka!

Sledeci na redu su Rusi!

Prosvetitelj

pre 14 godina

Samo obratite paznju kakva je razlika u igri sa Teom i bez njega...
I bas sam ga pratio u odbrani,covek uopste ne igra toliko lose odbranu koliko svi pricaju.O napadu da i ne govorim

prof.

pre 14 godina

Molim totalne amatere koji posmatraju kosarku na nivou desetogodisnjaka da ne salju svoje "strucne" opservacije vezano za bilo sta u toku utakmice..............

posmatrac

pre 14 godina

ako neko pomisli da ce biti lako sa rujama, nece, bolje u svakom slucaju nego francuzi, ali bice jako cupavo, iako su oslabljeni, igraju timski i nepredvidivi su, uostalom, kao i mi..i sta trazi popovic, a nema mesta za kecmana, samo nam je povecao prosek godina :)

dex

pre 14 godina

Reci ti meni Ivane, koliko godina vam imaju najbolji igraci? Koliko ce jos igrati? Ostali koje si nabrojao, izuzev Kuka i Pekovica, tesko mogu igrati i u NLB ligi. Cak i da vam igraju i Drobnjak i Scepanovic, da li zaista mislis da ti igraci koji su blizu cetrdesetih godina, mogu da pariraju znatno mladjim igracima? Duvate se puno, a u sledecim kvalifikacijama, ako dobijete iole ozbiljniju reprezentaciju u grupi, provescete se kao bosi po trnju.

pedja

pre 14 godina

Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.


..........................

prosek godine 50 :))))


...........................

bravo momci, svaka vam čast do sada, nije bitno da li će te pobediti Ruse svaka vam čast, vratili ste veru u košarku!!!!

Creative

pre 14 godina

Ljudi, citam komentare svakoga dana, ponekada nesto i napisem... Ali ne mogu da se otmem utisku da o treneru i reprezentativcima Srbije dajete ocene, prema dnevnim desavanjima. Ako neko danas da tri trojke taj je Bog, ako promasi on je najgori kosarkas svih vremena...

Smirite se malo, izadjite napolje, izduvajte se, razmisljajte o sebi, a ne da lecite svoje frustracije na mladim reprezentativcima i iskusnom treneru...

Pozdrav!

Zox

pre 14 godina

Zasto imam osecaj da polovina sportskih 'fanova' iz dna duse zeli da gubimo u svim sportovima samo da bi zadovoljili tu svoju neverovatnu potrebu da pljuju po svemu i tako, verovatno, nadoknade gubitak koji pratinjihove male zivote!

Takvi zasluzuju da navijaju za sportske 'velesile' poput Albanije, Sri Lanke ili Lihtenstajna...

Izvinjavam se ako sam uvredio gradjane tih zemalja

Nixon

pre 14 godina

Treba sve da vas bude sramota koji plujete Dudu i ove momke... Oni se bore i igraju srcem... Duda cesto menja da bi zadrzao nivo odbrane, jer zna da u napadu nemamo toliko kvaliteta kao u defanzivi... A za ovog crnogorca sto kaze da nas jedva ceka, pa nasa prva petorka je mnogo jaca, a o klupi i da ne pricam. Drugo do naseg susreta ce proci bar jos 2 godina. Do tad ce Kuk, Scepanovic i Drobnjak imati preko 33 godine, dok ce Teo, Tepic, Novica i Tripko imati dve gofine iskustva igranja u najjacim evropskim ligama... Na ovu ekipu treba dodati i Milicica, koji je sigurno medju top 5 evropskih centara, ako ne i medju 3, kao i Dejana Muslije, najboljeg igraca evrope do 18 godina...

m

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)


Ovo na kraju je bila cista sreca da u jednoj utakmici gde je protivnik grogiran i otpisan jos pre meca nasi bez nekog pritiska na loptu pogadjaju ko na treningu.Tako se nesto sigurno nece desavati protiv GRCKE
(ofk, 16. septembar 2009 17:29)

Pa covece bas se olako razbacujes recima kao sto su sigurno i sigurica.

Javlja mi se

pre 14 godina

Sutra cemo Ruse tako lako dobiti , 81:68 , zivi bili pa videli , polufinale sa Slovenijom bice infarkt mec u kome Bjelica tri sekunde pre kraja donosi pobedu za konacnih 69:67 a onda u finalu nazalost od Spanije gubimo 84:80 , srebro pa i nije tako lose zar ne braco Srbi.
PS:Vazna napomena , ukoliko se desi da se u foajeu hotela sutra ujutru oklizne i povredi Velickovic mi gubimo mec od Rusa i idemo kuci a za sve ce ispasti kriva hotelska cistacica Maruska Hidlova koja nije dobro odradila svoj posao , ostaje nam braco Srbi da se nadamo da ce ova visprena majka troje dece odraditi svoj deo posla i omoguciti da se radujemo srebru.

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

@ bicuri,
"haha...pa mora i nas da krene sut vise.."

Nisam hteo da pisem komentar jer ih ima dovoljno. Pretezno pozitivnih. Ali ! osecam potrebu da skrenm paznju da se ne kaze " mora i nas da krene sut vise" sto zvuci kao deo recenice, prevedene bukvalno, iz nekog stranog jezika. Mi Srbi bi rekli: "mora i nas da krene sut VEC JEDANPUT. ili tako slicno. To je nasa ("komentatorska") obaveza prena otadzbini, jeziku pa i igracima koji se bore u tom dresu (koji uzgred budi receno) perfektno vladaju svojim maternjim jeziko. Idemo i mi da im se pridruzimo, tako sto cemo dati svoj doprinos ukupnom dozivljaju.
Napred nasi MLADI kosarkasi !!!

DoktorHaus

pre 14 godina

Prosto ne mogu da verujem svojim očima! Pre dva dana i čudnog poraza od Turske od 250 komentara bar 200 je bilo pljuvanje po reprezentaciji i Dudi Ivkoviću. A trenutno vidim 186 komentara i 180 pohvala pobede nad očajnom Litvanijom. Gde su ovih 180 bili pre dva dana?? Gde je onih 200 pljuvača?? Svi su tu, verujem da je onaj koji danas piše da osvajamo zlato pre dva dana pisao da naši treba da se vrate kući! Žalosno je koliko smo iskompleksiran i jadan narod pa pljujemo i havalimo UVEK KAD NE TREBA ono što je najbolje među nama!
Ja, kao i neki koje znam, uglavnom veoma retki, navijamo za reprezentaciju i kad gube i kad pobeđuju, a i za timove kad igraju u inostranstvu. Zvezdaš sam, ali sutra idem na stadion Partizana da bodrim srpski klub, jer sa mojim ortacima grobarima dajem mali doprinos NAŠEM KLUBU PROTIV INOSTRANOG i jer me nije sramota da budem Srbin, a ne sitni klubaš i iskompleksiran čovečuljak kome je draže da komšiji crkne krava, nego da svoju hranim. Mislite o tome...

Иван-Ниш

pre 14 godina

Не могу да верујем да се игра од 18.15 кад је већ било предвиђено да се игра у 21.00. Тиме највише губи Србија којој испада да је данас било боље да је изгубила. Радим до 21.00 и нећу моћи да гледам утакмицу, а наши имају мање времена за одмор. Интересантно је да се прво игра меч број 44 а онда меч број 43. Лудим због овога!!!

ChichazZ

pre 14 godina

Treba bodriti ovaj tim a ne da se trazi 'dlaka u jajetu' ovo je i bolje nego sto se vecina nadala...sledece prvenstvo sa ovakvim timom je zagarantovana medalja a Ivkovic je tata svih trenera neverovatan strateg ko god se malo vise razume u igru zna zasto sam to rekao...sve najbolje!!!!!!!!

jovan

pre 14 godina

NE mogu da verujem da ljudi kritikuju ove igrace. ako neko moze bolje, lepo patike pod misku i pravac u partizan. ako se neko bori i trudi, onda jedino sto mozemo da kazemo je, svaka cast. oni ljudi ovo igraju za dzabe, odvojeni su od porodica i riyikuju da povrede koje mogu da im okoncaju karijeru. ako pobede, super. ako izgube, sta cemo. k'o da nisu hteli da pobede. svaka cast za sve uradjeno do sada i samo napred.

marko 1985

pre 14 godina

Jednostavno bez Teodosica, mi nemamo igru i kreativnost na parketu!!! Mislim da bi morao da izdrzi opterecenje i igra nekih 30-32 minuta, ukoliko zelimo da napravimo nesto...
...Na pobedu protiv Rusije, i plasman na SP!!!

Nikola Vilotic

pre 14 godina

Kako je moguce da onaj sto je na prvom mestu na Virtuelnom selektoru (Ivan Jankovic) moze da angazuje igrace koji ukupno vrede 470 poena, kada je limit 350 poena? U pitanju su Navaro, Toni Parker, Monya, Velickovic i Pau Gasol

Nidza

pre 14 godina

Zdravo ljudi, iako nisam nikakav profi niti ulicni igrac voleo bih da prokomentarisem stalne prozivke na racun rotacija trenera Ivkovica. Mislim da on namerno rotira igrace sada jer mora i pokusava da razigra sve ali i da OSETI njihove trenutne mogucnosti u PRAVOJ AKCIJI (ne pripremne utakmice vec ove od kojih sve zavisi). Zato molim vas da imate strpljenja jer Duda pokusava da ceo tim digne na visi nivo iako je to veoma tesko. Ajd sad! Srecno SRBIJI!

Saki

pre 14 godina

Neverovatni komentari. Momci su do sada izubili 2 utakmice od 6 i ovde nastaje opsta drama. Imali smo Djordjevica koji je Litvancima zabio 40 poena u finalu. A koliko im je dao koseva kad je imao 21-22 godine? Ovi momci se bore i usli su u cetvrt finale. Pa dajte da ih podrzimo. Ovo nam je najveci uspeh u zadnjih 5-6 godina, razmislite o tome!

Dragan

pre 14 godina

Molim sve ove sto kritikuju, nek ne gledaju utakmicu, vec da izadju i prosetaju, popiju kaficu i uzivaju u zivotu...
Danas,u ovoj reprezentaciji, nakon dugo vremena imamo ekipu zbog koje se vredi i nervirati i radovati...Ekipu i momke kojima svaki promasaj sigurno pada teze 3 x nego nama...I koje vole ovaj grb i ovaj dres...Pa sta vise hocete, " selektori"...Da osvajaju titule do kraja karijere, da budu Mvp - ovi evropskih i svjetskih prvenstava svaki put...Toga nema!!!Budite sretni zbog ovog blaga sto imamo, zaloga za buducnost...Najmladja ekipa i najbolji selektor, koje respektuje svaka zemlja u evropi i svetu od ovog eurobasketa...I opet vam ne valja...Svaka vam cast!!!
I da izgubimo sve do kraja, do sada prikazanim, uradili su veliku stvar:
Vratili su nam veru u kosarku!!!
Napred Srbija!!!

Marko Vozdovac

pre 14 godina

"Vaterpolo reprezentacija Srbije - Kosarkaska reprezentacija Srbije... Ima li razlike? Mislim da nema, a za neke dve nedelje ce nas ovi klinci i uveriti u to...

Sto se tice utakmice, zahtevam da je FIBA proglasi nevazecom i zatim ponovi, jer kako je moguce da je ova grupa gradjana, limitiranih igraca i sastav bez zvezda dobila Spaniju? Pa nas voljeni drug i veliki strucnjak OFK je prognozirao drugacije... Lepo je imati sukob misljenja, to je cak i korisno, ali ako za beli zid tvrdis da je crn samo da bi se razlikovao, to te ne cini pametnim vec... Ma znas i sam...

(Marko Vozdovac, 2. septembar 2009 23:52)".

E sad, sto se ove utakmice protiv Litvanije tice, moram da konstatujem da se Teova genijalnost granici sa ludilom! Kada taj momak uspe da zauzda zelju za ishitrenim sutem i skoncentrise se na svoj posao, a to je razigravanje ekipe, postaje jednostavno nezaustavljiv! Teo je veceras objasnio kako jedan plej treba da razigrava ekipu i na ovoj partiji bi mu i Dzejson Kid ili Dzon Stokton iz najboljih dana pozavideli!
Sto se ostatka tima tice, Novica svojim igrama, pozrtvovanjem i mu*ima definitivno zasluzuje kapitensku traku! Naravno, ne kazem da je Krle ne zasluzuje, samo mislim da Novica pokazuje vise energije koja je potrebna za vodju.
Dalje, neki su konstatovali da je Bjelica “krs”, “raspad”, da ne znaju cime je zasluzio poziv. Mene zanima da li se ti ljudi makar malo razumeju u kosarku…
Ljudi dok igra reprezentacija prestanite da igrace delite po tome ko je iz kog kluba dosao! Ko prati komentare, zna za koga navijam, ali mi nijedne sekunde ne pada na pamet da pljujem nekoga samo zato sto dolazi iz Partizana, FMP-a, Hemofarma ili neke cetvrte ekipe. Dok su momci u plavim dresovima, navijajmo za njih iz sve snage, a kada se prvenstvo zavrsi, onda opet mozemo da se mrzimo. Do tad, napred momci i bravo za Stefana Markovica, Milosa Teodosica, Milenka Tepica, Nemanju Bjelicu, Ivana Paunica, Bojana Popovica, Urosa Tripkovica, Milana Macvana, Novicu Velickovica, Kostu Perovica, Nenada Krstica, Miroslava Raduljicu… Srbijo zgazi ih sve!!!

Ocoolaja

pre 14 godina

Muka mi je od ovih komentara, prestajem da ih citam. Prvo "uzas, katastrofa, Duda kreten", pa onda "Teodosica u Lejkerse" i sl. Pretpostavljam da ste ili klinci ili hejteri uglavnom.

jajiji

pre 14 godina

Odlicna igra nasih igraca zadnju cetvrtinu,u 3 malo nesigurnosti, ali samo napred protiv Rusije i da nas hoce one trojke Tea i Velickovica

Nesa

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto smo mi ispod Spanaca na trecem mestu !!!!Na zvanicnom sajtu evropskog prvenstva mi smo ispod Spanaca posle njihove pobede nad Poljskom .....A utakmica izmedju Slovenije i Turske se nije ni odigrala jos .... evo link-a :http://www.eurobasket2009.org/en/default.asp

čiča Gorio

pre 14 godina

138.Bravo za Bjelicu za 21 min u igri postigao citavih 3 poena!!!Svaka cast za prve poene na EP!!!
(Vojvoda, 16. septembar 2009 18:04)

A da ti pređeš pa gledaš i stručno komnetariše boćanje????? Pa ti druže stvarno ne kapiraš ovu igru

zrenjaninac

pre 14 godina

Duze vreme nisam pratio kosarku tako da puno ovih klinaca prvi put vidim ali jedno je sigurno Teodosic i Bjelica su odlicni.
Trenirao sam i ja kosarku skoro pet godina i zato sam siguran u ovo sto sam napisao.
Uspeh ove reprezentacije za mene je vec kada osvoje plasman za Tursku mada igrom mogu i daleko vise a kasnije...nece biti tima koji ce nam praviti vece probleme.
Momci svaka cast i zelim vam bar neku od medalja!!!

nikola

pre 14 godina

Napisao sam i juce komentar(koji nije objavljen) pre utakmice sa Litvanijom, da ne treba da pravimo euforiju zato sto su nam se uprkos porazu slozile kockice da izbegnemo neke teze protivnke u cetvrtfinalu, pa da onda ako izgubimo od Litvanije bude pljuvanje po svima i proglasen poraz za katastrofu. I Litvanija je bio tezak protivnik, i da smo kojim slucajem izgubili opet bi trebali da ih podrzimo jer je nas cilj u svakom slucaju do 6. ili 7. meta.
Sada isto vazi za Rusiju sutra. Jesmo ih razbili pred prvenstvo, jesu oni mozda najprihvatljiviji protivnik od svih ostalih ,ali daleko od toga da su slabi i da treba da bude neuspeh i pljuvacina ako izgubimo! Ipak su oni Rusi, kakav god sastav imali, ipak su oni nasi veliki rivali, i ipak su oni pobedili i Grcku i Hrvatsku. Sutra sta bude i maksimalna podrska sta god da se desi!

Sto se utakmice tice: eto ga Tripkovic koga ste prozivali, dobro je sutirao iz igre i nije silovao sut, ali za njega tek ocekujem da nekom ubaci 10 trojke na nekoj utakmici jer mislim da to mora da se desi; eto ga i Tepic kog ste isto prozivi zbog lose igre juce iako nam je do sada bio najbolji igrac; Velickovic gresio na pocetku ali posle postade kljucni covek preokreta i jedan od najboljih; TEODOSIC me sve vise odusevljava, kakve asistencije deli ono je stvarno nevidjenjo, sut perfektan, cak i dalje sutne nekad kad ne treba ali sad bas te suteve pogadja; Krstic na nivou; Raduljica dobar ali bez iskustva, pravi glupe faulove, nemamo pravu zamenu za Krstica; Bjelica odigrao dobro, ne samo zbog onih skokova ,nego u odbrani igra dobro, niko preko njega ne moze kos da da, ne zalice se i ne ipada iz igre kad cuva igraca.

Nadam se da ce sad one pripreme Ivkovica,koje su bile teske i koje smo prvi poceli, doci do izrazaja u narednim utakmicama.

Zao mi je sto smo jedni od retkih ,ako ne i jedini koji nemamo, svoje navijace u Poljskoj. Koliko bi samo to znacilo, jer imamo igrace poput Novice, Macvana ili mozda Paunica, ali i ostalih, koje bi ta publika jos vise digla i kidali bi jos vise.

I za one koji stalno posle svakog poraza pricaju- da nam je tu Milicic, Jaric, Rakocevic bilo bi ovo ili ono ,samo da kazem da smo na proslom EP igrali upravo tako. Bili su tu Milicic, Jaric i Gurovic i sta se desilo- niko nije smeo od ovih mladjih da sutne ili krene na kos nego su sve lopte isle kod ove trojice pa sta oni urade. Tako bi isto bilo i sada da je neko od njih tu.

evilmind

pre 14 godina

Neverovatno kako se Litvanci bas protiv nas probude,pogotovo Kleiza i Lavrinovici.Teodosic igra bruka dobro i po meni je mnogo bolji od Rubia i da Rubio nece biti bolji od Tea u njegovim godinama.Koja simultanka trojki,neverovatno!! Bravo momci!

bozidar

pre 14 godina

Kao u stara dobra vremena,jako interesantna utakmica protiv Litvanije.Odbrana korektna samo mi nije jasno da aut sa strane svaki put prodje(LItvanije).Napad poslednjih 15 min. dosta dobar sa puno resenja.Teodosic kao Djordjevic nekada.SRECNO PLAVI!!!!!

DidierDrogba

pre 14 godina

Bravo momci!
Kakva paklena serija trojki.
Novica objasnio.
Teo sjajan, samo malo da se kontrolise ponekad.

Mozamo protiv Rusa samo mora to jace u 1/4 finala. Da grizete od pocetka do kraja sa vise srca nego do sada. Verujem u polufinale a onda je sve moguce.

Ajmo... Ajde...

pre 14 godina

Posle toliko malera koji su godinama pratili nasu kosarku, sreca nas je konacno pogledala i imamo najveci moguci zicer za polufinale. Rusi su slabiji od svih ekipa u nasoj grupi (ukljucujuci i Poljake) i od 7-morice igraca sa najvecom minutazom na prethodnom EP kada su uzeli titulu ne igra im bukvalno niko (ni Kirilenko, ni Holden, ni Krjapa, Savresenko, Samolenko, Pasutin, Ponkrasov), tako da im je jedina prava "zvezda" u timu ustvari njihov trener! Zavrsili su na drugom mestu bizarnim spletom okolnosti, ali i zahvaljujuci grckom manevru da se posto-poto izbegne Spanija u cetvrtini finala. A kada se jednom udje u polufinale, sve je moguce! Istim onim Rusima koje sam pominjao sa prvenstva u Spaniji 2007 davane su najmanje sanse u polufinalu, a oni iznenadise i Francuze i Spance.

Danasnja pobeda utoliko raduje sto je dosla posle najbolje partije "na papiru" odlicne Litvanije, i nesto losijeg izdanja nase glavne zvezde Krstica. Velickovic i pre svega Teodosic jos jednom su potvrdili (narocito u finisu) da su buduce zvezde evropske kosarke, a kada je o odbrani rec, koja se danas nije bas proslavila - mora se istaci sjajno izdanje mladog Bjelice koji je postigao samo tri poena, a nabio indeks korisnosti preko 15!

red@white

pre 14 godina

@Ofk

Evo zavrsila se utakmica. Imao si 4-5 komentara koji pucaju od negativnosti, malicioznosti koji nervira vecinu barem ogromnu vecinu posetilaca sajta. Ne moramo svi isto da mislimo ali citajuci tvoje komentare u raznim vestima tebi smetaju Zvezda, partizan, teniseri, kosrakasi, Dda Ivkovic ko zna ko sve. Samo ti ne smeta Ofk. Nije TVb92 klinika za lecenje frustracije. Sud o tvojim komentarima daje na stotine posetilaca sportskog sajta B92.Lepo je vreme izadji malo na vazduh

TEOOO by kecma

pre 14 godina

TEOOOOOO=BOG

ljudi da li je ovo moguce...i nas je krenuo sut pa postajemo kaznena ekspedicija,,,sto se ne igra sad odmah cetvrtfinale ,dok su ruke vruce,da razbijemo ruse 40 razlike..ovako cemo morati manje....hah...vazno je samo napomenuti da se sada gazde olimpijakosa pitaju zasto umjesto kleize,parga,cajldresa ne dovedu jednostavno jednog covjeka mnoogo jeftinijeg od svih njih...dusana ivkovica...koji bi pustio jednog jedinog tea da igra i bili bi prvaci grcke...pa ona i evrolige..a ovako mogu zauvijek gledati u ledja panaati....14 trojki.....o tome smo sanjali....nadam se samo da ce nasi nastaviti tako i sutra,,,ali...jos nekoliko nasih su zasluzili za danas bar fakultetske 9-ke(da budem skroman).trip koji je poceo da pogadja...oporavljeni tepa...na kraju hladni novica...iii,,,,NEMANJA BJELICA.....ajd sto je dao i tu famoznu trojku..vec....najbolji je skakac ove ekipe(ponovo 8 sk)..pa jos one dve rabracinske blokade na javtokasu i petravicijusu..ak se ne varam...ma jednostavno - BRAVO.....i da..sta je sad sa vama koji ste kritikovali dudu..pa tata je jednostavno odabrao ruse...hehe....msm-nije on rekao nasima da izgube od turaka..ali je znao da ta utakmica uopste nije toliko bitna koliko smo svi mi obicni smrtnici smatrali....eto....sada..opusteno na ruse..pa je onda sve moguce,....SRBIJA

Crnogorci ne postoje

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Slusaj SRBINE, jel znas ti kolko godina imaju Scepanovic, Drobnjak i Kuk. Dasic je samo talentovan, on svoj kvalitet jos nije dokazao. Jedino valja Pekovic a on je kao igrac stasao u Srbiji, Partizan mu jke sve dao. Da sam na njegovom mestu, ja bi igrao zaSrbiju upravo iz tog razloga...

Novica_Ubica

pre 14 godina

svaka cast momci....a vi sto ih kritikujete i govorite da nemamo igru,vreme ce pokazati da gresite.A kada dodju u Beograd sa nekom od medalja svi vi cete ici na docek i govoriti da ste svo vrijeme vjerovali u njih i da ste znali da ce se okititi medaljom...Mislim stvarno SRAMOTA!!!

Džoniboy

pre 14 godina

Molio bi likove koji pojma nemaju o košarci da batale tastaturu jer se sramote.

Kakvi Grci pa igramo sa Rusima..

Neki ljudi stvarno trebaju pre upotrebe promućkati vugla ko jogurt!

Nemaš pravo da pljuješ ako ti IQ nije veći od kišne gliste.

Bravo momci..ispunili ste cilj samo hrabro i opušteno živela Srbija!

Coa

pre 14 godina

pljuvaci, u toku je drugi upisni rok na Visoj trenerskoj...
igracima svaka cast...samo srce na teren i nema brige...

bice strasno polufinale protiv Hrvata...

-Nemanja-

pre 14 godina

(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ako ni po čemu drugom onda smo braća po mentalitetu.Isto tako i mi u fudbalu umislimo da smo neka sila kad zgazimo par amatera...ali tu se uvek nađu prave sile da nas spuste na zemlju...

VladBG

pre 14 godina

1.Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević.

Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

I mi vas čekamo, Srbi.

keny

pre 14 godina

za sve vas koji ste pljuvali velickovica i tea. jedan podatak- velickovic za 3- 4/6,za 2- 3/2,teodosic za 3- 4/6+ 12 asistencija... molim vas nemojte vise da izlazite na forum,zaista nemate pojma o kosarci.pozdrav

Divac

pre 14 godina

Sjajni Teodosic, i konacno proradio sut za tri. Ima jos uvek velikih oscilacija u igri, sto je i normalno za mladu ekipu. Sanse za pobedu protiv Rusije su velike, samo da se odigra dobra odbrana i da se Rusi spuste na 60 poena.

adnan

pre 14 godina

svi komentarišu dobru igru Novice, Teodosića, ovog ili onog, a ubiše se u isto vrijeme od kritike prema nekim drugim momcima (Marković, Popović etc.), pa nadjoh za shodno da i ja nešto prokomentarišem.

Popović: Pogledajte Akropolis Cup i njegove igre onda, pa partijama na tom turniru je zaslužio da bude prvi plej, vrhunski odbrambeni igrač, ali jednostavno, izgleda da smo mi jedna razmažena zemlja navikla samo na kvazi-uspehe nekakve, a svi ste brzo zaboravili poniženja od Nigerijaca, Kineza i ostalih košarkaških sila, i odjednom drvlje i kamenje na ove momke.Ja se opet nerviram i radujem (posle dugo vremena) i ta dva osećaja su mi sasvim dovoljna da znam da je ovo dobar put.Uzmi ti šefe patike pa igraj ako misliš da bolje može, a padovi u igri su normalna stvar, isto kao i rotacija igrača, već se sutra igra sa Rusima, moraš da rasporediš minutažu ravnomerno kako bih rek'o, radi odmaranja nekih igrača.Tačno je da danas nije baš išlo, ali kakve to veze ima? Šta sad, treba da pljuješ nekog, pa ko si ti, odakle tebi legitimitet da ti nekom nešto govoriš kad nikad ni šutnuo na koš možda nisi.
Dalje, što se tiče Markovića, mogu ljudi da pričaju šta hoće, boljeg odbrambenog igrača u ovom timu nema do on.
Čovek promaši dvije trojke protiv Turske i odmah, "Joj on najgori, on drvo, vani iz reprezentacije..." ovo ono, ja stvarno ne razumem otkuda izvire ta nepresušna energija negativna, samo naprijed, zadovoljite svoju sujetu, a onda ako uzmu bar bronzu, opet se i vi radujte, govorite hvalospeve na račun Markovića, na račun presečenih lopti Popovića u krucijalnim trenucima, što će se verovatno (Bog zna) desiti.

Napred Kosta Perović.

Tander

pre 14 godina

@leo

Cisto da se zna Pavlovic je Srbin Crnogorac i rekao je da moze samo da igra za Srbiju.Kao i Pekovic,Jeretin,Drobnjak i Borisov.Tako da to je to.

ne sam SafeteV84

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12)
Ti da poznajes iole kosarku nebi tako olako lipao ''sigurice'' i da cemo da izgubimo 20 razlike,.. s tobom je milina poci u kladionicu i odigrati sve suprotno od tebe :)))

Nikola PG

pre 14 godina

Mislim da ođe nije mjesto komentarima o CG reprezentaciji, tako da je Ivan mogao zadržat komentar za druge forume. Reprezentacija nam je ostala neporažena u B diviziji, i svakako će biti lijepo gledati Crnu Goru na narednom EP. Srbiji čestitam na odličnoj igri, s obzirom na iskustvo tih momaka. Srećno u narednim mečevima!

Nindza

pre 14 godina

Jao vidi ptice zloslutnice komentarisu na 3 cetvrtini, a na kraju RAZBIJANJE i 10 razlike za Srbiju!
:0)
Valjda ce i Krstic malo da se "povrati" u cetvrt finalu. Ipak mislim da danas nasi namerno nisu igrali 100% jer se odmaraju za sledeci mec, otud toliko forsiranje slabijih igraca.

DrazeN

pre 14 godina

Bravo momci! Bitno je bilo pobediti Litvance jer ovako sad idemo na Ruse koji su slabija ekipa nego Francuzi. Puno raduje da je konacno proradio i sut za 3 poena. Samo hrabro i sutra protiv Rusa pa sta bude, Srbija je uz vas!

Novica

pre 14 godina

Uplatite tiket na Litvniju...sigurica!
(ofk, 16. septembar 2009 16:58)

Nadam se da ne igras cesto kladionicu...a koliko se secam prognozirao si i 20 za litvance!!!

Prosvetitelj

pre 14 godina

Samo obratite paznju kakva je razlika u igri sa Teom i bez njega...
I bas sam ga pratio u odbrani,covek uopste ne igra toliko lose odbranu koliko svi pricaju.O napadu da i ne govorim

nestor23

pre 14 godina

Pljujte jos malo ako mozete...Sve sami eksperti, sta bi tek bilo da smo izgubili...Dabogda osvojili zlato, samo zbog ovakvih "navijaca."

A.S.

pre 14 godina

Jednostavno
6/6 trojki na kraju meča. Pa kako se toga nisu setili protiv Slovenaca i Turaka?
Nema veze. Nije kasno ni sada. Setite se toga i protiv Rusa. Za ostale može i neki drugi recept. SRBIJA!!!

filip

pre 14 godina

Odlicno odigrano poslednjih 5 minuta. Treba samo tako da nastave! I da veruju u sebe. I bolje je sto smo dobili ruse nego francuze u cetvrtfinalu! Ova generacija ima veliku sansu! Vrhunski bi bilo da udjemo u borbu za medalju! Samo hrabro!

elio

pre 14 godina

to, idemo po medalju!
sa ovakvim tepičom, tripkom,novicom, rusi padaju sigurno!

a o teodosiču neču da trošim reči!jednostavno genialno

A svi vi negativci, setite se naših galaktitka i poraza od nigerije itd..,

DarkoM.

pre 14 godina

Polako ljudi ne treba zaboraviti da vec sutra igramo cetvrtfinale znaci bez dana odmora kao sto imaju Rusi(losa organizacija je to dozvolila)...
Znaci ako danas pregore sutra idu kuci. Ivkovic tacno zna sta radi! On je mozda i jedan od najboljih trenera evrope svih vremena a NE VI ili TV KOMENTATORI!!
Malo postovanja molim :)

Berkamp

pre 14 godina

Svaka cast na pobedi, ali opet igra u napadu skripi. Dobili smo uz malu(ili malo vecu?) dozu srece. Samo jos napad skroz da proradi i to je to. Idemo na Ruse koje bi trebalo da dobijemo(mora se dati maximum-tu nema price, nisu naivni kakvim ih nasi mediji predstavljaju), a onda u eventualnom polufinalu opusteno pa sta bude.
Srecno momci!

zoran 77

pre 14 godina

... ko je igrao, igrao je, da li je trebao ovaj ili onaj, to nije moj posao, ono sto je meni bitno je da smo dobili tekmu............

LoshMi

pre 14 godina

Bas vas volim, strucnjaci... Jel cuo k'o za rotaciju? Jel zna k'o da se igra jos 3 utakmice u narednih par dana? Potrosnja lopti? Pa jel uletelo 5 vezanih trojki? A ofk - ja cu da te vodim na utakmice, da vidis malo kako izgleda kosarka...

srecko

pre 14 godina

Uopste nije bitno ko dobija...ko poznaje kosarku vidi da ce Srbija ispasti u utakmici cetvrtfinala...nerezonski sutevi,los procenat,sve slabija forma Krstica.....i jos mnogo drugih stvari koji nemaju veze sa mladoscu
(ofk, 16. septembar 2009 17:12)

jel' u redu da ako prodjemo 1/4 finale vise ne komentarises kosarku?

doom

pre 14 godina

Слажем се да је Перовић сметало, али, руку на срце, смета и противнику. Сви остали - одлични :)

@ofk
"get a life", али озбиљно.

pula

pre 14 godina

mi smo koljevka košarke,i to dokazujemo sa drugom ekipom na ovom euru.srećno im bilo sutra!!!bez super tripkovića biće teško!jugović

Alan Prost

pre 14 godina

E sad mozda svasta napravimo.Bitno je da je neki cilj delimicno ispunjen i sad mogu rastereceni da odigraju vrhunski.Naravno,i Rusi su pod pritiskom.Napred nasi

Teo novi Sale

pre 14 godina

Bravo majstori.Sutra samo bez straha i agresivno na baćuške i eto nam borbe za medalju šta smo i potajno očekivali.Ovi klinci su naša budućnost u narednih 10god.i biće sve bolji i bolji zato im treba dati maksimalnu podršku.Dajte sve od sebe i za mene ste prvaci.Napred Srbijo.Volim te najviše na svetu!!!

vladimir bgd

pre 14 godina

hvala vam momci na pobedi, vec sam se uplasio da vam ja baksuziram jer sam gledao samo utakmice koje ste izgubili, a bio zauzet kada dobijate.
da ste i ovo izgubili, u cetvrtfinalu bih setao po kraju na malerisem.
napred momci, imate znanje, srce i dudu! nista vam vise i ne treba!!!

player

pre 14 godina

Bravo momci, svaka cast! Duda car... I strucnjaci nemojte sugerisati Dudi ko da igra a ko da ne igra, valjda on zna bolje od svakoga...

marezemun

pre 14 godina

Ola la... Kakva zavrsnica... Preksinoc sam sa klincem iz kraja pikao NBA live, sutirali smo samo trojke citav mec i nismo uspeli da nanizemo takvu seriju, cak ni u igrici... Nije ni cudo sto je Litvance zabolela glava... (o;
Svaka cast za igru u poslednjoj cetvrtini! Izgleda da polako i sut za tri dolazi na svoje mesto... (o:

DeDa

pre 14 godina

Moram da odgovorim bratu Crnogorcu.
Braticu vi ste tek dosli iz druge lige gde ste igrali sa teskim neznalicama. Ne kazem ja da ste losi, ali imate jako matoru ekipu iz koje ce nekoliko igraca ubrzo otici, a zamena adekvatnih nemate. Pekovic je 1 centar evrope u to nema sumnje i na njmu bazirate igru( ili daje kos ili vrati nazad za trojku) ,ali tesko da bi neko mogao da ga prati na jacim utakmicama.
Da ste igrali ovo prvenstvo, a imate kvalitet za to izborili bi 1 mozda 2 pobede.
Ovo n8je sujetan komentar vec realnost. Ko zna kosarku mislim dfa ce se sloziti sa ovim

St00

pre 14 godina

"Gledam vašu reprezentaciju protiv Litvanije i ne mogu da vjerujem da je ovo najbolje što Srbija ima u košarci!
Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora koja je izborila ulazak u A diviziju. Prva petorka: Omar Kuk, Šćepanović, Dašić, Drobnjak i Peković. Druga petorka: Koljević, Jeretin, Borisov, Rakočević i Vraneš.
Tu su i Maraš, Goran Nikolić, možda i Pavlović koga nekorektno prisvajate.
Selektor: Dule Vujošević"


ti si decko smesan

Srbija

pre 14 godina

Hey, svaka čast svim momcima...Kolektivna igra nam je stvarno dobra ali nam fali jedan igrač koji može sam da završi akciju u odlučujućim trenucima...
Definitivno smo imali sreće što smo dobili Ruse...Oni naravno nisu za potcjenjivanje ali su trenutno slabiji od ostalih.
Nadam se da će se Krstić vratiti, jer je malo zakazao danas...
TEO KRALJ....SREĆNO MOMCI...

Kauboj

pre 14 godina

Neki su ovde pricali kako Makedonija igra kaubojski (sutira trojke).

Statistika govori da na 6 odigranih utakmica Makedonija je imala 149 pokusaja za tri poena ili 30,9% realizacije. Dok Srbija je imala 142 pokusaja i 33,1 % realizacije.

Tako da ne stoi to da Makedonija igra kaubojski.

Finale Srbija - Francuska

Sampion : SRBIJA

ja

pre 14 godina

Ovaj sto se potpisuje sa ofk je strasan!Na sve vesti on daje kontru i pravi se pametan,a u stvari je neznalica koja jedva ceka neku vest da pljune!Idi bre decko malo napolje,vezbaj,treniraj nesto batali komentare nije to za tebe.

Djorgo

pre 14 godina

Ko nema sta da radi, moze da pogleda par linkova i komentara o Teodosicu, FMP itd (od pre recimo 2 godine na:
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=236359
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=237469
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=235352
www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=255407
Mozemo do medalje.

Mandrak

pre 14 godina

Dragi Kosarkasi, citaoci, verne i neverne tome, drago mi je da sam Srbin, ponosan sam na ove momke koji na terenu ostavljaju svoje srce, dobijali ili gubili oni pre svega zele da na pravi nacin predstavljaju nasu zemlju, sto je slozicete se NAJ BITNIJE. Momci najbitnije je da se opustite koliko god je to moguce jer cete onda uspeti da
postignete naj vise. Posedujete kvalite, posedujete srce, verujte u sebe i u tim i sve ce biti OK. Imate babarogu od trenera koji bi da se ja pitam bio i Predsednik mile nam Drzave. Samo napred i ma sta da se dalje dogodi Vi ste vec opravdali poverenje.

vanijak

pre 14 godina

Ljudi,prestanite vise napadati nase igrace pogotovo Perovica i Markovica.To su jos mladi igraci i siguran sam da daju svoj maksimum.Nisu oni sami sebe birali vec ih je neko izabrao.Priznajem da sam i ja poludeo kada Markovic nije pogodio niti jednu trojku protiv Turske ali njemu je to najteze palo.Isto vazi i za Kostu.Momak pruza i bori se najvise sto moze.Verujem da i ne spavaju kada procitaju komentare koje im saljemo.Opustite se malo i setite kada je i stara Jugoslavija sa Drazenom i Divcem izgubila Protiv SSSR-a iako su u zadnjem minutu imali prednost od devet poena.Izgubili su jer su u to vreme isto bili mladi igraci ali su samo posle godinu-dve rasturali sve zivo.Strpite se jos par godina i videcete sta ce biti.Ne mozete ocekivati od igraca od dvadeset godina na prvom svom velikom takmicenju pruzati najbolje partije.Verujte u njih jer njihovo vreme tek dolazi.Pozdrav.

Pirke

pre 14 godina

Hvala momci, sa vama nikad nije dosadno.Ne pamtim kada sam u jednoj cetvrtini video 7 trojki i 2 poena iz slobodnog bacanja.Protiv toga nema rešenja.Ko zna šta Duda i ova deca još kriju.Samo napred.Srbija

Nemanja 91

pre 14 godina

Bio sam u skoli,nisam gledao utakmicu...Cujem da je Teo odigrao odlicno,sto je jako bitno...Njegove poslednje 2 partije su mnogo bolje nego one na startu prvenstva i to raduje...Raduje i dobar suterski dan ekipe(cujem da smo dali 7 trojki uzastopno)...
Nema opustanja,od Rusa smo bolji ali to moramo i da dokazemo...Ako zaustavimo pick&roll igru na Mozgova i sut McCarty-a mislim da problema nece biti...
Ajmo Srbi!

Djoksa

pre 14 godina

Momci,sad vas samo jedna pobeda deli od cilja.Direktnog plasmana na SP,a usput i od borbe za medalju :).Pobednici se poznaju po tome sto koriste svoje sanse,sansa je tu a ova utakmica bi umnogome mogla da odredi sudbinu ove generacije.Napred Srbijo sutra do pobede,a posle sta ce biti bice...

Srbin iz Bara

pre 14 godina

65.Vidjećete kada na scenu stupi Crna Gora
Čekamo vas, Srbi!
(Ivan, 16. septembar 2009 16:57)

Ma kakva bre tvoja Crna Gora? Koga vi cekate? Nemoj bre da si smesan! Cuti,ima vas toliko da ne mozete ni Beogradsku arenu da napunite!
(filip, 16. septembar 2009 17:57)
..Daj, nemoj tako.. ''Nas i Rusa 300 miliona...a bez Rusa-pola kamiona... hehehe... NAPRED MOMCI! Hrabro na Ruse, pa šta Bog da..

Molder

pre 14 godina

Bravo momci! I u pobedi i u porazu smo uz vas! Izrastate u generaciju koja će gaziti sve pred sobom! Gosn. Ivkoviću nastavite sa vašom vizijom... a mi možemo da navijamo za ovu mladost svim srcem i da ostavljamo komentare podrške!
Još jednom BRAVO MOMCI!!!

batarile

pre 14 godina

Svaka čast orliči.Verujemo u vas.Voli vas Srbija i rasejanje.Pozdrav za ofk.Kovin koliko ja znam ima Veliku Ludnicu.Pa ljudi sad vam je valjda sve jasno....

Nash

pre 14 godina

Bravo momci,samo napred.Ovo je vec ogroman uspijeh ali mogu oni i do medalje!
A za ovog @ofk nemam rijeci.Svaku mogucu vijest on komentarise i uvijek u negativnom kontextu.Jel mozete da zamislite kako je zivjeti sa njim ili u blizini njega?

Nebojsa

pre 14 godina

Nasim momcima od sveg srca zelim da osvoje medalju, ali i ako to ne urade necu shvatiti kao tragediju, jer su me kupili odnosom prema dresu koji nose i time sto daju 100% sebe u svakom trenutku. Ne bih nikog izdvajao, narocito ne u negativnom smislu, jer je sustina kod ove ekipe upravo u tome sto je TIM, a ne skup pojedinaca i draze mi je da ih gledam kako se muce, bore i ginu, nego da gledam nabedjene zvezde, kako mi se smekerisu po parketu, a sve u cilju vlastite promocije....

Bez_Cenzure

pre 14 godina

Satnica je užas! Ko je ovo ovako zamislio. Normalno da će Rusi biti odmorniji jer su imali dan odmora više dok Srbija odmah igra u četvrtak i to u 18:15. Valjda će uspjeti dobiti Ruje i pored toga!

Cantona

pre 14 godina

Inace ne komentarisem, ali ovo ne mogu da preskocim, a usmereno je na komentare tipa, "zasto je uveo tog i tog" ili "zasto taj nije igrao vise kada je dobar?"

Da li je tako tesko shvatiti da vec sutra igramo cetvrtfinale i da je odmaranje cak i za vreme utakmice jako bitna stavka...zasto bi Teodosic (ili bilo ko drugi) odigrao mnogo vise, ako je jasno da imamo igru za pobedu...svaki minut Raduljice, Macvana, Markovica je vise energije za najbitniji mec na prvenstvu!

Pametnom dovoljno.

Divac

pre 14 godina

Moram jos nesto da dodam, a tice se dezurnih pljuvaca na ovom sajtu.
1. Cinjenica je da Markovic ima los sut, da je sutirao trojke 11/0 do sada. Ali mlad je, i treba ga istrpeti.
2. Cinjenica je da je Kosta izgubljen u vremenu i prostoru, i da ga svi trpe dugi niz godina (pocev od igara u Partizanu), ali ipak radi solidan (samo solidan) posao za ekipu dok Krstic odmara.
3. Cinjenica za pljuvace Bjelice je da je decko 12. skakac na prvenstvu, tj nas prvi skakac sa 6,5 skokova, a 9. u defanzivnim skokovima. Njegov zadatak nije da daje poene, vec da igra odbranu, slicno sto bi i Kecman radio da je dosao na prvenstvo.
4. Cinjenica je da je Teodosic prvi asistent prvenstva sa 6,2 asistencije, 1,7 asistencija vise od drugoplasiranog, i to za samo 24 minuta po utakmici.
5. Cinjenica je da smo u prvih pet u skokovima, asistencijama, ukradenim loptama, i sto je najbitnije 11. u izgubljenim loptama, a bili smo pre 2 utakmice pretposlednji.
Sta hocu da kazem, nemamo nekog izrazitog pojedinca, ali imamo timsku igru, koja nije toliko leprsava, ali je, sto kaze Sarenac, rovovska :)

mnogo ste mi sumnjivi

pre 14 godina

@Nikola Vilotic
Nisam pogledao,ali ovde ima i dva spanca,a pravilo je samo jedan igrac iz reprezentacije. Tesko je reci da im je porasla cena tokom prvenstva,jer su i pre pocetka vredeli mnogo. Nego bolje da ne pricam dok ne vidim. Namestaljka ili ne? Videcemo...