Tenis 101

Četvrtak, 10.09.2009.

00:42

Đoković opet u polufinalu US Opena

Novak Đoković plasirao se u treće uzastopno polufinale na US Openu pobedom nad Fernandom Verdaskom u četiri seta 7:6, 1:6, 7:5, 6:2.

Ðokoviæ opet u polufinalu US Opena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

Vladan R

pre 14 godina

@ baghadatis


O cemu ti pricas
vineri
Verdasko 46 Djokovic 32
Federer 64 Soderling 36

Uocavas li razliku ko je igrao ofanzivnije Federer ili Djokovic.

Baghdatis

pre 14 godina

Ljudi o cemu vi pričate. Pa je'l neko gledao Federerov meč. I on je samo ubacivao loptu, a onaj Soderling batinao forhend do besvesti i kad je ulazilo uzeo je set, skoro i dva, ali vec tri nebi išlo. Elem, tako i Nole, odnosno Verdasco. Može i Nole da napada kad hoće. Stepaneka je iznapadao kao i Ljubicica. To je sve deo taktike. Protiv Federera ce biti šah, obojica se respektuju, ali ja nekako imam dobar osećaj. Napred momče, zaboravi sve loše iz ove sezone, ovo je tvoj trenutak!!

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

Bravo Nole, kraljino!!!!
Ovaj jedan napisao da Cilic skuplja Noletu loptice na treningu...
Hahahahaha...xD Svaka cast... To je bilo nisko..;p
Jedva cekam SF Nole - Federer..:):) To mora obavezno da se gleda...:)

Miša

pre 14 godina

Federera može da pobedi jedino ako ga natera da pobedi sam sebe, kao u Majamiju i Rimu ove godine. Znači, samo pameću. Mislim da se Fed malo pribojava toga, sveže je u sećanju. Doduše, sad igra mnogo bolje nego tada. Ako izađe (kao u Sinsinatiju, ili prošle godine u SF US Opena)na teren zadovoljan što je uopšte tu i sa ambicijom da prebacuje lopticu pa šta bude, sledi repriza 1. i 2. seta Feda i Soderlinga.

Nikoola

pre 14 godina

znao sam da ce novak odigrati losije, i znao sam da ce proci dalje. moje spider culo kaze da ce sledeci mec federer razvaliti u prva dva seta, medjutim nema sanse da ponovi igru iz sinsinatija. novak ce odigrati mnooogo bolje nego juce i iskoristice rodzerove padove. cetiri/pet veoma tesna seta i pobeda za novaka.

remember this words...

zoran

pre 14 godina

Jedino da Rodja totalno omane Novak, sa ovakvom igrom,moze da se nada pobedi. U suprotnom Novak mu nece uzeti 3 gema po setu, Rodja ce ga razmazati kao Milicu na vruc hleb.

Nole popravi igru pa da se radujemo svi zajedno. Verdasko je stajao na liniji dok si ti bio jedno 4 metra iza iste...nesto kao nesretni Endi M. Sa takvom defanzivom ode Rodja kuci pevajuci.

DUCE

pre 14 godina

Jedino bitno sutra je da Nole odigra onako kako ume i to ce biti dovoljno, bez obzira na ishod meca. Zelim mu top formu i nista vise. Srecno, junacino! P.S. Sto volim tvoje basanje u grudi, pa to ti je....

Predo

pre 14 godina

Bio je ovo za mene najtezi dan u mojoj karijeri posmatraca sportskih dogadjaja. 7 sportskih dogadjaja, koje sam htio da vidim, gotovo istovremeno. Za mene je, naravno, tenis bio centralni dogadjaj. Cestitke svim nasim sportistima. I svi su nekako prosli na inteligenciju, a ne na snagu.
Sto se tenisa tice, Verdasko je zrtva sopstvenog tempa. Grand Slam mecevi se igraju na tri dobijena seta, sto znaci da jedan ili dva mozete i izgubiti, ali vazno je da dobijete tri. Slazem se da je Verdasko izgledao bolje u prvoj polovini meca. Tempo, kojim su igrali u prvom setu, iscrpio je obojicu. Djokovic je uzeo predah u drugom i kada se izvukao na pocetku treceg, znao sam da mu sanse rastu. To je tenis. A kada bi Verdasko imao te mentalne kvalitete Djokovica, Federera i Nadala, bio bi neprikosnoveni vladalac teniskog svijeta. Slicno se moze reci i za Congu. Udaranje lopte iz sve snage trosi tako puno energije i cesto dovodi do povreda ramena, ledjnih i stomacnih misica, kako smo vidjeli. Znaci, zasluzena pobjeda.
Gledao sam malo Federera jutros. Izgleda nepobjedivo. Ali svaki mec je prica za sebe. NOvak sada moze uci rastereceno u mec. Igra protiv prvog favorita, najboljeg igraca svijeta, koga je vec cetiri puta pobjedio. Nole je zavrsio mec 6 sati prije Federera, sto ima svojih prednosti, bez obzira na dan (ili dva) pauze. Ko zna kako ce izgledati jedan i drugi u tom polufinalu. I Federer se boji Djokovica, to je sigurno. Sta da kazem: Puno srece. A i danasnji mecevi bi trebali biti interesantni. A treba se i naspavati...

čika Velja

pre 14 godina

Strašno težak meč, sjajan protivnik, ali kad je Nole na terenu uživanje je zagarantovano! U polufinalu protiv TATE, nastavi u istom stilu i učini mu uslugu pa ga pošalji kući, ćerkice ga čekaju!

blue rider

pre 14 godina

Brate koliko ovde ima pacenika, kapiram da sede uz TV i ke...ju non stop jer zivot nemaju. Sve oni znaju. Covek je medju prva 3 (sustinski, evo sad ce opet) vec tri godine. A 1 i 2 su dva ludaka, koji kad udju u sistem, stvarno nema sta. I posle se nadje neki pametan srpke dok krka kobaju ispred TVa da pametuje...

gogo

pre 14 godina

Ma koliko ja kao i veliki deo posetilaca ovog sajta ne zelelimo da priznamo, g."jao sto sam dobar jao sto sam lep" je veliki favorit u mecu koji se da se igra prekosutra. Ipak, mislim da Djole ima neku sansu. Za njega je mozda kljucan prvi set. Onaj je tu po pravilu neumoljiv jer servira kao masina a obicno "brejkne" protivnika. Ako bi se Novak tu ugurao nekako svasta bi moglo da bude.(juce su pokazali da nole ima skor 50 i nesto-4 na GS kad dobije prvi set) Ako ne uzme prvi set ne znam, mislim da ce biti mnogo teze.

Jova

pre 14 godina

Nole cestitam na pobedi.

malo brine stoi Novak nikako ne moze da odigra konstantno na neko turniru,uvek sa dosta oscilacija.

Brine sto Federer igra stvarno nenormalno dobro,ne volim ga bas ali mora se priznati.

Nole mora dosta dosta,ali dosta da radi da bi usao u finale.

MM

pre 14 godina

Nadam se da Nole cuva najbolje za kraj i da ce pametnom i agresivnom igrom uspeti da dobije Fedexa. Ali stvarno plasi u kakvoj formi igra Federer.

Twas about time!;)

pre 14 godina

Najzad ponovo pricaju o Novaku kao o potencijalnom pobedniku Opena.
Kaze Mekinro "You've got Djokovic sitting pretty"... LOL!

mrcha

pre 14 godina

Budi posten Nole i reci ko lobira za tvoje prenose na RTS-u,i jos je toliko drzak da sece prenos kosarke?!?!Zar ti nije dovoljan eurosport?Uskoro necu moci da kupim ni toalet papir a da tvoja faca nije na njemu...Nemam nista protiv tenisa i Noleta ali kap je prelila casu..

Linux

pre 14 godina

Steta sto se Verdasko povredio. Novaku cestitam od srca, i zelim mu naravno finale USOa, mada je i ovo ogroman uspeh. Nema mnogo tenisera, koji mogu da se pohvale takvom konstantnoscu na ovom GSu.

realista

pre 14 godina

mislim da ni sam Novak nije ocekivao prolaz sa ovakvom igrom...bude li igrao ovako protiv Rodzera,moze odmah da pocne sa pakovanjem kofera...ali nadajmo se boljem izdanju...

nslavic

pre 14 godina

Novak sada zna kako i rutinski dobiti meč, a to je dokaz zrelosti. Snagu je čuvao za polufinale u kojem će sigurno dati sve od sebe. Bravo Nole, još jednom si nas obradovao u ovom danu velikih uspeha naših sportista!

Tanc

pre 14 godina

Kako je ovaj meč sličan onom koji je juče odigrao Nadal. Milina je gledati inteligentne igrače ( naravno tu spada i Federer)kako rešavaju probleme sa ovim ''pucačima.''

Djoksa

pre 14 godina

Pobedi se u zube ne gleda.Taktika Verdaska ili Pukovnik ili pokojnik umalo da dodje glave Noletu.Sad maksimalna koncentracija na polufinale.S obzirom da je dosad igrao toplo-hladno,u polufinalu ocekujem najbolju partiju na turniru.I Nole.. sve,sve mogu da oprostim ali prvi servis..Vise puta povedes 30:00,i onda upadnes u probleme,Fed to nece prastati.

Pajdo

pre 14 godina

Kosarkasi dobili,odbojkasi dobili,fudbaleri uzeli bod(sto je opet dobro) Djokovic pobjedio ,hrvati primili petardu.
Mislim sta reci savrsen dan za Srpsku naciju je bio !

gonzo

pre 14 godina

cinjenice-1.novak moze da dobije mec i kad ne igra narocito dobro.2.najveci broj pobeda na turu u ovoj godini.3.dobio federera dva puta,jednom izgubio u 2009.zasto ne jos jednom?idemoooooooooooooo.nadam se da ga fedex nece svesti na satro dzetlmenski fazon,bez emocija u toku meca jer to nije novak.hrabro decko uz puno emocija do kraja-podigni pehar majstore

fizicka terapija

pre 14 godina

Sto ono kazu: Survival of the fittest. I Nole je gubio kada nije bio spreman da odigra citav turnir. Sada se malo vodenica okrece na njegovu stranu.

Djuro V.

pre 14 godina

Bravo majstore !!!!!
Kakav izuzetan dan !!!!!
Hvala Srpskim sportistima za ovaj fenomenalan dan, hvala sto ste nas ucinili ponosnima !!!!!

Pozdrav iz Chicaga

Zoki

pre 14 godina

To, Nole, macko... :))))

Vjerovao sam u tebe... Idemo dalje...

A zadnji poen je extra bio... Kao neko ponizenje, jedva te je i u oci pogledao kad ti je ruku pruzao... Savrseno...

nada

pre 14 godina

PROSAO je i taj dan 09.09.2009, kada su 3 reprezentacije Srbije i Novak Djokovic POBEDILI, a jedna reprezentacija remizirala.
Rezultat ovog dana je 4,5 ZA NAS!
Prema tome: ODLICNO I NEKA I DALJE IDE TIM RITMOM!

DDx

pre 14 godina

Realno je za ochekivati Federera u polufinalu.
Faktor koji ce odluchiti pobedu jesu krila Federeru posle osvajanja "raland garosa" nadajmo se da ce odigrati na nivou ljudskog bica.
Napred NOLE.

Ratko Jevtovic

pre 14 godina

Kao sto rekosmo, Bravo Djole! Samo hrabro i samo napred! Imao si Rodzera pre dve godine ali je malo zafalilo. Sada je tvoj je red!!!!! Ne zaboravi, samo hrabro!!!!
Verni navijaci iz Australije

sasa jokic

pre 14 godina

Dobro je kada sa prilicno slabom igrom dobijes Verdaska. Nadam se da ces protiv Federera biti skoncentrisaniji. Jedino Ti sada mozes da ga dobijes na betonu!!!

saleNS

pre 14 godina

Bravo Nole majstore! Odlicna pobeda uprkos malo slabijoj igri, tako to rade sampioni! Aj sad oderi ovog Federera u polufinalu molim te!

NS

pre 14 godina

Bravo Nole!Aj sad tako jos samo 2 puta :-),pa da najnovijoj atp listi ispred tvog imena stoji br 2(valjda,ne zamerite ako gresim :-) )!Uz tebe sam,mada garant ni ne citas ovo,ali dobro sad :-)...

_Daniel_91_

pre 14 godina

Bravo Nole!! iskreno,kad je Verdasko poceo da pogadja u drugom setu i pocetak treceg mislio sam da je gotovo..ali..Nole svaka cast! Sve najbolje,samo hrabro kao danas :) malo bolja igra i idemo u finale:)

Sanja

pre 14 godina

Verdasko je napravio neograniceno mnogo gresaka , a Nole nije mnogo poklonu u zube gledao, pa se ipak dovukao do polufinala , iako je igrao vrlo prosecno,cak na nivou top 20. Sa Rodjom nema nikakve sanse, ako ponovi ovu igru.Ali nikada se ne treba predavati,mozda Rodja ima los dan(malo verovatno) pa Nole udje u finale!

sofia

pre 14 godina

Nole,sada sta ti Bog da!!!Zelim ti da osvojis NJUJORK!! Zapamti ,ti to mozes-sigurno. Pusti mastu i igraj,samo igraj!!! Sve naj.Sofia

Ana

pre 14 godina

To Nole, srce moooooje!!!! Ovo veceras je moglo da bude i mnogo bolje, ali dobro je da je i ovako bilo jer si svima dokazao koliko si mentalno jak i kakav pritisak mozes da izdrzis!!! Srecno dalje, osvoji US OPEN jer si zasluzio!

AcA

pre 14 godina

Federer-Nadal finale.
Znam da se mnogi nece sloziti ali njih dvojica su bolji od ostalih za klasu,igra se grenslem tesko da ih neko moze pobediti u tri seta,bar ja tako mislim

blue rider

pre 14 godina

Brate koliko ovde ima pacenika, kapiram da sede uz TV i ke...ju non stop jer zivot nemaju. Sve oni znaju. Covek je medju prva 3 (sustinski, evo sad ce opet) vec tri godine. A 1 i 2 su dva ludaka, koji kad udju u sistem, stvarno nema sta. I posle se nadje neki pametan srpke dok krka kobaju ispred TVa da pametuje...

AcA

pre 14 godina

Federer-Nadal finale.
Znam da se mnogi nece sloziti ali njih dvojica su bolji od ostalih za klasu,igra se grenslem tesko da ih neko moze pobediti u tri seta,bar ja tako mislim

gonzo

pre 14 godina

cinjenice-1.novak moze da dobije mec i kad ne igra narocito dobro.2.najveci broj pobeda na turu u ovoj godini.3.dobio federera dva puta,jednom izgubio u 2009.zasto ne jos jednom?idemoooooooooooooo.nadam se da ga fedex nece svesti na satro dzetlmenski fazon,bez emocija u toku meca jer to nije novak.hrabro decko uz puno emocija do kraja-podigni pehar majstore

Pajdo

pre 14 godina

Kosarkasi dobili,odbojkasi dobili,fudbaleri uzeli bod(sto je opet dobro) Djokovic pobjedio ,hrvati primili petardu.
Mislim sta reci savrsen dan za Srpsku naciju je bio !

Predo

pre 14 godina

Bio je ovo za mene najtezi dan u mojoj karijeri posmatraca sportskih dogadjaja. 7 sportskih dogadjaja, koje sam htio da vidim, gotovo istovremeno. Za mene je, naravno, tenis bio centralni dogadjaj. Cestitke svim nasim sportistima. I svi su nekako prosli na inteligenciju, a ne na snagu.
Sto se tenisa tice, Verdasko je zrtva sopstvenog tempa. Grand Slam mecevi se igraju na tri dobijena seta, sto znaci da jedan ili dva mozete i izgubiti, ali vazno je da dobijete tri. Slazem se da je Verdasko izgledao bolje u prvoj polovini meca. Tempo, kojim su igrali u prvom setu, iscrpio je obojicu. Djokovic je uzeo predah u drugom i kada se izvukao na pocetku treceg, znao sam da mu sanse rastu. To je tenis. A kada bi Verdasko imao te mentalne kvalitete Djokovica, Federera i Nadala, bio bi neprikosnoveni vladalac teniskog svijeta. Slicno se moze reci i za Congu. Udaranje lopte iz sve snage trosi tako puno energije i cesto dovodi do povreda ramena, ledjnih i stomacnih misica, kako smo vidjeli. Znaci, zasluzena pobjeda.
Gledao sam malo Federera jutros. Izgleda nepobjedivo. Ali svaki mec je prica za sebe. NOvak sada moze uci rastereceno u mec. Igra protiv prvog favorita, najboljeg igraca svijeta, koga je vec cetiri puta pobjedio. Nole je zavrsio mec 6 sati prije Federera, sto ima svojih prednosti, bez obzira na dan (ili dva) pauze. Ko zna kako ce izgledati jedan i drugi u tom polufinalu. I Federer se boji Djokovica, to je sigurno. Sta da kazem: Puno srece. A i danasnji mecevi bi trebali biti interesantni. A treba se i naspavati...

nslavic

pre 14 godina

Novak sada zna kako i rutinski dobiti meč, a to je dokaz zrelosti. Snagu je čuvao za polufinale u kojem će sigurno dati sve od sebe. Bravo Nole, još jednom si nas obradovao u ovom danu velikih uspeha naših sportista!

Ana

pre 14 godina

To Nole, srce moooooje!!!! Ovo veceras je moglo da bude i mnogo bolje, ali dobro je da je i ovako bilo jer si svima dokazao koliko si mentalno jak i kakav pritisak mozes da izdrzis!!! Srecno dalje, osvoji US OPEN jer si zasluzio!

sasa jokic

pre 14 godina

Dobro je kada sa prilicno slabom igrom dobijes Verdaska. Nadam se da ces protiv Federera biti skoncentrisaniji. Jedino Ti sada mozes da ga dobijes na betonu!!!

čika Velja

pre 14 godina

Strašno težak meč, sjajan protivnik, ali kad je Nole na terenu uživanje je zagarantovano! U polufinalu protiv TATE, nastavi u istom stilu i učini mu uslugu pa ga pošalji kući, ćerkice ga čekaju!

Tanc

pre 14 godina

Kako je ovaj meč sličan onom koji je juče odigrao Nadal. Milina je gledati inteligentne igrače ( naravno tu spada i Federer)kako rešavaju probleme sa ovim ''pucačima.''

Linux

pre 14 godina

Steta sto se Verdasko povredio. Novaku cestitam od srca, i zelim mu naravno finale USOa, mada je i ovo ogroman uspeh. Nema mnogo tenisera, koji mogu da se pohvale takvom konstantnoscu na ovom GSu.

mrcha

pre 14 godina

Budi posten Nole i reci ko lobira za tvoje prenose na RTS-u,i jos je toliko drzak da sece prenos kosarke?!?!Zar ti nije dovoljan eurosport?Uskoro necu moci da kupim ni toalet papir a da tvoja faca nije na njemu...Nemam nista protiv tenisa i Noleta ali kap je prelila casu..

realista

pre 14 godina

mislim da ni sam Novak nije ocekivao prolaz sa ovakvom igrom...bude li igrao ovako protiv Rodzera,moze odmah da pocne sa pakovanjem kofera...ali nadajmo se boljem izdanju...

Twas about time!;)

pre 14 godina

Najzad ponovo pricaju o Novaku kao o potencijalnom pobedniku Opena.
Kaze Mekinro "You've got Djokovic sitting pretty"... LOL!

nada

pre 14 godina

PROSAO je i taj dan 09.09.2009, kada su 3 reprezentacije Srbije i Novak Djokovic POBEDILI, a jedna reprezentacija remizirala.
Rezultat ovog dana je 4,5 ZA NAS!
Prema tome: ODLICNO I NEKA I DALJE IDE TIM RITMOM!

_Daniel_91_

pre 14 godina

Bravo Nole!! iskreno,kad je Verdasko poceo da pogadja u drugom setu i pocetak treceg mislio sam da je gotovo..ali..Nole svaka cast! Sve najbolje,samo hrabro kao danas :) malo bolja igra i idemo u finale:)

sofia

pre 14 godina

Nole,sada sta ti Bog da!!!Zelim ti da osvojis NJUJORK!! Zapamti ,ti to mozes-sigurno. Pusti mastu i igraj,samo igraj!!! Sve naj.Sofia

Zoki

pre 14 godina

To, Nole, macko... :))))

Vjerovao sam u tebe... Idemo dalje...

A zadnji poen je extra bio... Kao neko ponizenje, jedva te je i u oci pogledao kad ti je ruku pruzao... Savrseno...

gogo

pre 14 godina

Ma koliko ja kao i veliki deo posetilaca ovog sajta ne zelelimo da priznamo, g."jao sto sam dobar jao sto sam lep" je veliki favorit u mecu koji se da se igra prekosutra. Ipak, mislim da Djole ima neku sansu. Za njega je mozda kljucan prvi set. Onaj je tu po pravilu neumoljiv jer servira kao masina a obicno "brejkne" protivnika. Ako bi se Novak tu ugurao nekako svasta bi moglo da bude.(juce su pokazali da nole ima skor 50 i nesto-4 na GS kad dobije prvi set) Ako ne uzme prvi set ne znam, mislim da ce biti mnogo teze.

Djuro V.

pre 14 godina

Bravo majstore !!!!!
Kakav izuzetan dan !!!!!
Hvala Srpskim sportistima za ovaj fenomenalan dan, hvala sto ste nas ucinili ponosnima !!!!!

Pozdrav iz Chicaga

Ratko Jevtovic

pre 14 godina

Kao sto rekosmo, Bravo Djole! Samo hrabro i samo napred! Imao si Rodzera pre dve godine ali je malo zafalilo. Sada je tvoj je red!!!!! Ne zaboravi, samo hrabro!!!!
Verni navijaci iz Australije

Djoksa

pre 14 godina

Pobedi se u zube ne gleda.Taktika Verdaska ili Pukovnik ili pokojnik umalo da dodje glave Noletu.Sad maksimalna koncentracija na polufinale.S obzirom da je dosad igrao toplo-hladno,u polufinalu ocekujem najbolju partiju na turniru.I Nole.. sve,sve mogu da oprostim ali prvi servis..Vise puta povedes 30:00,i onda upadnes u probleme,Fed to nece prastati.

Jova

pre 14 godina

Nole cestitam na pobedi.

malo brine stoi Novak nikako ne moze da odigra konstantno na neko turniru,uvek sa dosta oscilacija.

Brine sto Federer igra stvarno nenormalno dobro,ne volim ga bas ali mora se priznati.

Nole mora dosta dosta,ali dosta da radi da bi usao u finale.

saleNS

pre 14 godina

Bravo Nole majstore! Odlicna pobeda uprkos malo slabijoj igri, tako to rade sampioni! Aj sad oderi ovog Federera u polufinalu molim te!

Nikoola

pre 14 godina

znao sam da ce novak odigrati losije, i znao sam da ce proci dalje. moje spider culo kaze da ce sledeci mec federer razvaliti u prva dva seta, medjutim nema sanse da ponovi igru iz sinsinatija. novak ce odigrati mnooogo bolje nego juce i iskoristice rodzerove padove. cetiri/pet veoma tesna seta i pobeda za novaka.

remember this words...

MM

pre 14 godina

Nadam se da Nole cuva najbolje za kraj i da ce pametnom i agresivnom igrom uspeti da dobije Fedexa. Ali stvarno plasi u kakvoj formi igra Federer.

Baghdatis

pre 14 godina

Ljudi o cemu vi pričate. Pa je'l neko gledao Federerov meč. I on je samo ubacivao loptu, a onaj Soderling batinao forhend do besvesti i kad je ulazilo uzeo je set, skoro i dva, ali vec tri nebi išlo. Elem, tako i Nole, odnosno Verdasco. Može i Nole da napada kad hoće. Stepaneka je iznapadao kao i Ljubicica. To je sve deo taktike. Protiv Federera ce biti šah, obojica se respektuju, ali ja nekako imam dobar osećaj. Napred momče, zaboravi sve loše iz ove sezone, ovo je tvoj trenutak!!

zoran

pre 14 godina

Jedino da Rodja totalno omane Novak, sa ovakvom igrom,moze da se nada pobedi. U suprotnom Novak mu nece uzeti 3 gema po setu, Rodja ce ga razmazati kao Milicu na vruc hleb.

Nole popravi igru pa da se radujemo svi zajedno. Verdasko je stajao na liniji dok si ti bio jedno 4 metra iza iste...nesto kao nesretni Endi M. Sa takvom defanzivom ode Rodja kuci pevajuci.

NS

pre 14 godina

Bravo Nole!Aj sad tako jos samo 2 puta :-),pa da najnovijoj atp listi ispred tvog imena stoji br 2(valjda,ne zamerite ako gresim :-) )!Uz tebe sam,mada garant ni ne citas ovo,ali dobro sad :-)...

fizicka terapija

pre 14 godina

Sto ono kazu: Survival of the fittest. I Nole je gubio kada nije bio spreman da odigra citav turnir. Sada se malo vodenica okrece na njegovu stranu.

Sanja

pre 14 godina

Verdasko je napravio neograniceno mnogo gresaka , a Nole nije mnogo poklonu u zube gledao, pa se ipak dovukao do polufinala , iako je igrao vrlo prosecno,cak na nivou top 20. Sa Rodjom nema nikakve sanse, ako ponovi ovu igru.Ali nikada se ne treba predavati,mozda Rodja ima los dan(malo verovatno) pa Nole udje u finale!

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

Bravo Nole, kraljino!!!!
Ovaj jedan napisao da Cilic skuplja Noletu loptice na treningu...
Hahahahaha...xD Svaka cast... To je bilo nisko..;p
Jedva cekam SF Nole - Federer..:):) To mora obavezno da se gleda...:)

DDx

pre 14 godina

Realno je za ochekivati Federera u polufinalu.
Faktor koji ce odluchiti pobedu jesu krila Federeru posle osvajanja "raland garosa" nadajmo se da ce odigrati na nivou ljudskog bica.
Napred NOLE.

DUCE

pre 14 godina

Jedino bitno sutra je da Nole odigra onako kako ume i to ce biti dovoljno, bez obzira na ishod meca. Zelim mu top formu i nista vise. Srecno, junacino! P.S. Sto volim tvoje basanje u grudi, pa to ti je....

Vladan R

pre 14 godina

@ baghadatis


O cemu ti pricas
vineri
Verdasko 46 Djokovic 32
Federer 64 Soderling 36

Uocavas li razliku ko je igrao ofanzivnije Federer ili Djokovic.

Miša

pre 14 godina

Federera može da pobedi jedino ako ga natera da pobedi sam sebe, kao u Majamiju i Rimu ove godine. Znači, samo pameću. Mislim da se Fed malo pribojava toga, sveže je u sećanju. Doduše, sad igra mnogo bolje nego tada. Ako izađe (kao u Sinsinatiju, ili prošle godine u SF US Opena)na teren zadovoljan što je uopšte tu i sa ambicijom da prebacuje lopticu pa šta bude, sledi repriza 1. i 2. seta Feda i Soderlinga.

AcA

pre 14 godina

Federer-Nadal finale.
Znam da se mnogi nece sloziti ali njih dvojica su bolji od ostalih za klasu,igra se grenslem tesko da ih neko moze pobediti u tri seta,bar ja tako mislim

mrcha

pre 14 godina

Budi posten Nole i reci ko lobira za tvoje prenose na RTS-u,i jos je toliko drzak da sece prenos kosarke?!?!Zar ti nije dovoljan eurosport?Uskoro necu moci da kupim ni toalet papir a da tvoja faca nije na njemu...Nemam nista protiv tenisa i Noleta ali kap je prelila casu..

Sanja

pre 14 godina

Verdasko je napravio neograniceno mnogo gresaka , a Nole nije mnogo poklonu u zube gledao, pa se ipak dovukao do polufinala , iako je igrao vrlo prosecno,cak na nivou top 20. Sa Rodjom nema nikakve sanse, ako ponovi ovu igru.Ali nikada se ne treba predavati,mozda Rodja ima los dan(malo verovatno) pa Nole udje u finale!

Pajdo

pre 14 godina

Kosarkasi dobili,odbojkasi dobili,fudbaleri uzeli bod(sto je opet dobro) Djokovic pobjedio ,hrvati primili petardu.
Mislim sta reci savrsen dan za Srpsku naciju je bio !

realista

pre 14 godina

mislim da ni sam Novak nije ocekivao prolaz sa ovakvom igrom...bude li igrao ovako protiv Rodzera,moze odmah da pocne sa pakovanjem kofera...ali nadajmo se boljem izdanju...

Zoki

pre 14 godina

To, Nole, macko... :))))

Vjerovao sam u tebe... Idemo dalje...

A zadnji poen je extra bio... Kao neko ponizenje, jedva te je i u oci pogledao kad ti je ruku pruzao... Savrseno...

Vladan R

pre 14 godina

@ baghadatis


O cemu ti pricas
vineri
Verdasko 46 Djokovic 32
Federer 64 Soderling 36

Uocavas li razliku ko je igrao ofanzivnije Federer ili Djokovic.

gonzo

pre 14 godina

cinjenice-1.novak moze da dobije mec i kad ne igra narocito dobro.2.najveci broj pobeda na turu u ovoj godini.3.dobio federera dva puta,jednom izgubio u 2009.zasto ne jos jednom?idemoooooooooooooo.nadam se da ga fedex nece svesti na satro dzetlmenski fazon,bez emocija u toku meca jer to nije novak.hrabro decko uz puno emocija do kraja-podigni pehar majstore

blue rider

pre 14 godina

Brate koliko ovde ima pacenika, kapiram da sede uz TV i ke...ju non stop jer zivot nemaju. Sve oni znaju. Covek je medju prva 3 (sustinski, evo sad ce opet) vec tri godine. A 1 i 2 su dva ludaka, koji kad udju u sistem, stvarno nema sta. I posle se nadje neki pametan srpke dok krka kobaju ispred TVa da pametuje...

Djuro V.

pre 14 godina

Bravo majstore !!!!!
Kakav izuzetan dan !!!!!
Hvala Srpskim sportistima za ovaj fenomenalan dan, hvala sto ste nas ucinili ponosnima !!!!!

Pozdrav iz Chicaga

nada

pre 14 godina

PROSAO je i taj dan 09.09.2009, kada su 3 reprezentacije Srbije i Novak Djokovic POBEDILI, a jedna reprezentacija remizirala.
Rezultat ovog dana je 4,5 ZA NAS!
Prema tome: ODLICNO I NEKA I DALJE IDE TIM RITMOM!

Ana

pre 14 godina

To Nole, srce moooooje!!!! Ovo veceras je moglo da bude i mnogo bolje, ali dobro je da je i ovako bilo jer si svima dokazao koliko si mentalno jak i kakav pritisak mozes da izdrzis!!! Srecno dalje, osvoji US OPEN jer si zasluzio!

nslavic

pre 14 godina

Novak sada zna kako i rutinski dobiti meč, a to je dokaz zrelosti. Snagu je čuvao za polufinale u kojem će sigurno dati sve od sebe. Bravo Nole, još jednom si nas obradovao u ovom danu velikih uspeha naših sportista!

_Daniel_91_

pre 14 godina

Bravo Nole!! iskreno,kad je Verdasko poceo da pogadja u drugom setu i pocetak treceg mislio sam da je gotovo..ali..Nole svaka cast! Sve najbolje,samo hrabro kao danas :) malo bolja igra i idemo u finale:)

zoran

pre 14 godina

Jedino da Rodja totalno omane Novak, sa ovakvom igrom,moze da se nada pobedi. U suprotnom Novak mu nece uzeti 3 gema po setu, Rodja ce ga razmazati kao Milicu na vruc hleb.

Nole popravi igru pa da se radujemo svi zajedno. Verdasko je stajao na liniji dok si ti bio jedno 4 metra iza iste...nesto kao nesretni Endi M. Sa takvom defanzivom ode Rodja kuci pevajuci.

čika Velja

pre 14 godina

Strašno težak meč, sjajan protivnik, ali kad je Nole na terenu uživanje je zagarantovano! U polufinalu protiv TATE, nastavi u istom stilu i učini mu uslugu pa ga pošalji kući, ćerkice ga čekaju!

saleNS

pre 14 godina

Bravo Nole majstore! Odlicna pobeda uprkos malo slabijoj igri, tako to rade sampioni! Aj sad oderi ovog Federera u polufinalu molim te!

DDx

pre 14 godina

Realno je za ochekivati Federera u polufinalu.
Faktor koji ce odluchiti pobedu jesu krila Federeru posle osvajanja "raland garosa" nadajmo se da ce odigrati na nivou ljudskog bica.
Napred NOLE.

Linux

pre 14 godina

Steta sto se Verdasko povredio. Novaku cestitam od srca, i zelim mu naravno finale USOa, mada je i ovo ogroman uspeh. Nema mnogo tenisera, koji mogu da se pohvale takvom konstantnoscu na ovom GSu.

Predo

pre 14 godina

Bio je ovo za mene najtezi dan u mojoj karijeri posmatraca sportskih dogadjaja. 7 sportskih dogadjaja, koje sam htio da vidim, gotovo istovremeno. Za mene je, naravno, tenis bio centralni dogadjaj. Cestitke svim nasim sportistima. I svi su nekako prosli na inteligenciju, a ne na snagu.
Sto se tenisa tice, Verdasko je zrtva sopstvenog tempa. Grand Slam mecevi se igraju na tri dobijena seta, sto znaci da jedan ili dva mozete i izgubiti, ali vazno je da dobijete tri. Slazem se da je Verdasko izgledao bolje u prvoj polovini meca. Tempo, kojim su igrali u prvom setu, iscrpio je obojicu. Djokovic je uzeo predah u drugom i kada se izvukao na pocetku treceg, znao sam da mu sanse rastu. To je tenis. A kada bi Verdasko imao te mentalne kvalitete Djokovica, Federera i Nadala, bio bi neprikosnoveni vladalac teniskog svijeta. Slicno se moze reci i za Congu. Udaranje lopte iz sve snage trosi tako puno energije i cesto dovodi do povreda ramena, ledjnih i stomacnih misica, kako smo vidjeli. Znaci, zasluzena pobjeda.
Gledao sam malo Federera jutros. Izgleda nepobjedivo. Ali svaki mec je prica za sebe. NOvak sada moze uci rastereceno u mec. Igra protiv prvog favorita, najboljeg igraca svijeta, koga je vec cetiri puta pobjedio. Nole je zavrsio mec 6 sati prije Federera, sto ima svojih prednosti, bez obzira na dan (ili dva) pauze. Ko zna kako ce izgledati jedan i drugi u tom polufinalu. I Federer se boji Djokovica, to je sigurno. Sta da kazem: Puno srece. A i danasnji mecevi bi trebali biti interesantni. A treba se i naspavati...

NS

pre 14 godina

Bravo Nole!Aj sad tako jos samo 2 puta :-),pa da najnovijoj atp listi ispred tvog imena stoji br 2(valjda,ne zamerite ako gresim :-) )!Uz tebe sam,mada garant ni ne citas ovo,ali dobro sad :-)...

Tanc

pre 14 godina

Kako je ovaj meč sličan onom koji je juče odigrao Nadal. Milina je gledati inteligentne igrače ( naravno tu spada i Federer)kako rešavaju probleme sa ovim ''pucačima.''

sofia

pre 14 godina

Nole,sada sta ti Bog da!!!Zelim ti da osvojis NJUJORK!! Zapamti ,ti to mozes-sigurno. Pusti mastu i igraj,samo igraj!!! Sve naj.Sofia

fizicka terapija

pre 14 godina

Sto ono kazu: Survival of the fittest. I Nole je gubio kada nije bio spreman da odigra citav turnir. Sada se malo vodenica okrece na njegovu stranu.

Ratko Jevtovic

pre 14 godina

Kao sto rekosmo, Bravo Djole! Samo hrabro i samo napred! Imao si Rodzera pre dve godine ali je malo zafalilo. Sada je tvoj je red!!!!! Ne zaboravi, samo hrabro!!!!
Verni navijaci iz Australije

sasa jokic

pre 14 godina

Dobro je kada sa prilicno slabom igrom dobijes Verdaska. Nadam se da ces protiv Federera biti skoncentrisaniji. Jedino Ti sada mozes da ga dobijes na betonu!!!

MM

pre 14 godina

Nadam se da Nole cuva najbolje za kraj i da ce pametnom i agresivnom igrom uspeti da dobije Fedexa. Ali stvarno plasi u kakvoj formi igra Federer.

Djoksa

pre 14 godina

Pobedi se u zube ne gleda.Taktika Verdaska ili Pukovnik ili pokojnik umalo da dodje glave Noletu.Sad maksimalna koncentracija na polufinale.S obzirom da je dosad igrao toplo-hladno,u polufinalu ocekujem najbolju partiju na turniru.I Nole.. sve,sve mogu da oprostim ali prvi servis..Vise puta povedes 30:00,i onda upadnes u probleme,Fed to nece prastati.

Twas about time!;)

pre 14 godina

Najzad ponovo pricaju o Novaku kao o potencijalnom pobedniku Opena.
Kaze Mekinro "You've got Djokovic sitting pretty"... LOL!

gogo

pre 14 godina

Ma koliko ja kao i veliki deo posetilaca ovog sajta ne zelelimo da priznamo, g."jao sto sam dobar jao sto sam lep" je veliki favorit u mecu koji se da se igra prekosutra. Ipak, mislim da Djole ima neku sansu. Za njega je mozda kljucan prvi set. Onaj je tu po pravilu neumoljiv jer servira kao masina a obicno "brejkne" protivnika. Ako bi se Novak tu ugurao nekako svasta bi moglo da bude.(juce su pokazali da nole ima skor 50 i nesto-4 na GS kad dobije prvi set) Ako ne uzme prvi set ne znam, mislim da ce biti mnogo teze.

Jova

pre 14 godina

Nole cestitam na pobedi.

malo brine stoi Novak nikako ne moze da odigra konstantno na neko turniru,uvek sa dosta oscilacija.

Brine sto Federer igra stvarno nenormalno dobro,ne volim ga bas ali mora se priznati.

Nole mora dosta dosta,ali dosta da radi da bi usao u finale.

To nisam ja, to je moja shauma

pre 14 godina

Bravo Nole, kraljino!!!!
Ovaj jedan napisao da Cilic skuplja Noletu loptice na treningu...
Hahahahaha...xD Svaka cast... To je bilo nisko..;p
Jedva cekam SF Nole - Federer..:):) To mora obavezno da se gleda...:)

Baghdatis

pre 14 godina

Ljudi o cemu vi pričate. Pa je'l neko gledao Federerov meč. I on je samo ubacivao loptu, a onaj Soderling batinao forhend do besvesti i kad je ulazilo uzeo je set, skoro i dva, ali vec tri nebi išlo. Elem, tako i Nole, odnosno Verdasco. Može i Nole da napada kad hoće. Stepaneka je iznapadao kao i Ljubicica. To je sve deo taktike. Protiv Federera ce biti šah, obojica se respektuju, ali ja nekako imam dobar osećaj. Napred momče, zaboravi sve loše iz ove sezone, ovo je tvoj trenutak!!

DUCE

pre 14 godina

Jedino bitno sutra je da Nole odigra onako kako ume i to ce biti dovoljno, bez obzira na ishod meca. Zelim mu top formu i nista vise. Srecno, junacino! P.S. Sto volim tvoje basanje u grudi, pa to ti je....

Nikoola

pre 14 godina

znao sam da ce novak odigrati losije, i znao sam da ce proci dalje. moje spider culo kaze da ce sledeci mec federer razvaliti u prva dva seta, medjutim nema sanse da ponovi igru iz sinsinatija. novak ce odigrati mnooogo bolje nego juce i iskoristice rodzerove padove. cetiri/pet veoma tesna seta i pobeda za novaka.

remember this words...

Miša

pre 14 godina

Federera može da pobedi jedino ako ga natera da pobedi sam sebe, kao u Majamiju i Rimu ove godine. Znači, samo pameću. Mislim da se Fed malo pribojava toga, sveže je u sećanju. Doduše, sad igra mnogo bolje nego tada. Ako izađe (kao u Sinsinatiju, ili prošle godine u SF US Opena)na teren zadovoljan što je uopšte tu i sa ambicijom da prebacuje lopticu pa šta bude, sledi repriza 1. i 2. seta Feda i Soderlinga.