Odbojka 49

Nedelja, 06.09.2009.

20:47

Kadeti šampioni sveta!

Kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju i titulu šampiona na 11. SP 2009, koje održano u Italiji.

Kadeti šampioni sveta! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Isto poznavalac

pre 14 godina

Samo da se nadovezem,Boba Kovac je legenda u Rumijeu gradu na zapadu Irana,na ramenima su ga nosili tamo.Joca Cvetkovic vec dve generacije zaredom dovodi do finala svetskog prvenstva.Zadnjih par godina kadeti juniori i seniori su u Ivanjici,Kopaoniku,Kosutnjaku na pripremama.Jos par trenera pored gore nabrojanih je radilo i radi u Iranu.Bar desetak nasih igraca je bilo tamo u zadnjih par godina i gle cuda nisu svi bili u prvoj postavi.Igra se odbojka i tamo izgleda.

Poznavalac sportskih prilika

pre 14 godina

Alo ljudi pa odbojku i sport u Iranu su napravili nasi ljudi..treneri,igraci,,,svi redom! Gajic je radio sa seniorima i evo su pobedeli na turniru u Japanu na kvalifikacijama za svetsko i plasirali se na svetsko prvenstvio. Pogledajte samo ko je radio u Iranu..nase trenercine Gajic,Cvetkovic,Kijac..mislim da je i Boba Kovac igrao u Iranu 3 godine.Pa nasi treneri tamo rade i u kosarci i jos nekim sportovima. Iranci su bili u Srbiji u vise navrata i nasa seniorska reprezentacija je bila u Iranu na pripremamam nekim. Ali niko nema zlato koje mi imamo...Batu,Kovacevica i ostale...svaka cast Srbi!!!

Brk

pre 14 godina

Ako se nevaram ovo je tek druga medalja naših mlađi kategorija od. Mislim da je Janićeva generacija imala bronzu sa EP.

Svaka čast momcima na neviđenom uspehu.

@euskadi

nešto si se prebrojao u vezi vaterpola, prvak sveta je trenutno Srbija ;)

Insajder

pre 14 godina

Pobeda jos vise dobija na znacaju ako se zna da su Federacije Brazila i Poljske ulozile zalbu Odbojkaskoj Medjunarodnoj Federaciji zbog toga sto navodno postoji sumnja da su igraci Indije i Irana stariji i do 2 godine od limita prvenstva.Predsednik Brazilske Odb.Federacije kaze da ima dokaze da su pojedini igraci ovih zemalja stariji,a jedan od njih je sto,navodno, u dokumentima nekih igraca stoji da su rodjeni istog datuma.Inace javna je tajna da se takve stvari desavaju u fudbalu,pogotovo sa igracima koji dolaze iz Afrike.Ne bi me cudilo da je ovo istina posto Iran i Indija u seniorskim sampionatima se ni ne cuju dok kod juniora imaju solidne rezultate poslednjih par godina unazad.A i kad pogledate neke slike tih igraca i uporedite sa nasim igracima np.vidi se razlika.

бокац

pre 14 godina

ко је гледао утакмицу преко сателита могао је да примети једно велико срце код наших момака,браво мајстори

Toske

pre 14 godina

Dokle vise ti Hrvati osavojili smo jedno 5 vise medalja u mladjim kategorijama i uopste od njih.Aye.Kosrkasi 5 zalta prosle godine,fudbaleri dva srebra,vatepolisti tri zlata zlata i jos ko ce da nabroji pa i rukometasi ranije omladinci,kadeti i pioniri.Aye vise neporedite nas..

Lepi Dzoni

pre 14 godina

Nijedan uspeh ne moze da prodje bez ovih Hrvata,.Za vas informaciju mi smo tri puta pre toga bili Prvaci sveta u vaterpolu..U fudbalu drugi dva puta.. Sve kosarkaske selekcije mlade prsole godine zlatne a osvajali smo zalata u rukometu protiv vas u finalu u omladincima i kadetima ranije.Odbojkasi stalno donose medaljei molim vas da se ne uporedujete sa nama.Hvala! :DDD Uostalom uzmite zadnja tri takmicenja i saberite broj medalja MI,sp Rim,Univerzijada.Tri puta smo vise medalja osvojili od vas.Ajde vise. xDDD

djape90

pre 14 godina

Ja ne znam da li sam ikad u svojih 20 godina zivota otvorio novine ili B92 sport i da nisam video naslov tipa "Srbija sampion sveta, evrope, balkana..." i sada mi je cudno kako tako mala i siromasna drzava a da je tolikoooo velika i bogata , bogata talentima i voljom, dobrotom i lepotom!!! Prosto , OBOZAVAM sto sam Srbin , i ne bi se menjao ni sa jednim umisljenim Amerom, ili nekim Svajcarcem od 3.000 € penzije, ili nekim dr.... obozavam Srbiju ovakva kakva jeste..mada bi voleo da je jos dosta nprednija...

rade

pre 14 godina

Demonstracija sportske sile!Kakvi sampioni, osecam se privilegenom sto pripadam srpskoj naciji.Ovo ce sigurno motivisati i matore na EP, a bogami i mene u mojim svakodnevnim radnjama :o).
Mislim da na nekoj lokaciji pored skupstine ili tu negde treba sagraditi neku velelepnu modernu zgradu sto ce biti posvecena svim sportskim sampionima Srbije, bilo to zlatni , srebrni ili bronzani,prvacima sveta,osvajacima gren slemova itd .Trebalo bi turistima tri dan da samo to obidu :o).
SRBIJA!!!bre!

mrgaga

pre 14 godina

Svaka čast klice!! obradovali ste me i iz srca vam zeli sve naj u daljim karijerama!

Jedna stvar mi malo smeta kod izvestavanja sto naravno nema veze sa uspehom ekipe.Naime ako se pogleda koliko su ovi momci mladi moze se videti da oni jos nisu potpuno sazreli u svakom pogledu.Uticaj medija u Srbiji je vec velik a oni su još deca.Njima tek treba da predstoji rad i litre i litre znoja na terenu,a da ne pričam učenje,skola,druženje i spocijalizacija.Jednostavno mislim da moze da ima negativan uticaj često izvestavanje i skretanje paženja na njih.To njima u tim godinama ne treba.Na kraju krajeva mnogi od njih ce biti prosečni a samo će pojedinci biti vrh.Pokazalo se ranijih godina da mlađe selekcije u raznim sportovima postižu odlične rezultate a kasnije se izgube u tome.Da li je to delimično krivica i javnosti što od njih prave zvezde pre vremena?
Mogu takođe da primetim da je sve više takvih primera kada se mladi,još nespremni sportski talenti izlažu medijima i mediskoj pompi.Košarkaši,vaterpolisti,plivači,odbojkaši,teniseri,odbojkašice itd...

Još jedanput ne želim da izostavim rezultat, i da smanjim rezultate mladih selekcija.On je izvanredan i svaka čast i njima i njihovim trenerima i žćelim im ouno sreće.Samo kritikujem medijski stav prema tome!

Nenad,Bgd.

pre 14 godina

Atanasijevic je korektor "Partizana" i pravi naslednik Ivana Miljkovica.Decko je sjajan,kao i svi njegovi drugari iz reprezentacije.Svaka cast,momci!

ponosni

pre 14 godina

Bravo kraljevi. Perke sine napokon su shvatili da treba da igras u postavi svih ekipa u kojima nastupas. Valjda ces biti i u Ljigu u postavi. Svaka ti cast. Slike su super.

SRBIJA!!!!

pre 14 godina

SVAKA CAST! Znam ove momke iz Finske, gde sam na EYOF-u bila nasoj delegaciji atase, i tada je ova ekipa u krajnje neizvestnoj utakmici izgubila u finalu, ali sada su dokazali da su najbolji NA SVETU!!!!!Inace su stvarno sjajni decaci! Svaka cast i treneru!

ma ja sam

pre 14 godina

Bas su ovi nasi sportisti bezobrazni, sta sad da pocnemo da treniramo, toliko izbora, neko sad da nas pita koji prvi sport u srbiji sta da mu kazemo kad ni mi neznamo , ma da mu kazemo sve u paketu 1.odbojka 1.kosarka 1.vaterpolo 1.tennis moze bre i fudbal sve razbijamo , el sam mozda izostavio nesto?
P.S. napisao sam vec jednu slicnu poruku nism siguran dal je bila poslata, pa sto da ne napisem opet. pozz

Za bolji zivot za svakog coveka a ne samo za pojedinca

pre 14 godina

"mi nismo sportska nacija" Snezana Samardzic Markovic,strasno evo rezultata ovi momci igraju srcem, ali nazalost hoce da upropaste ovaj narod daj ostavku zeno kad nemas pojma,Srbija je mala kao zemlja ali ima veliko srce,narod koji ima dusu koji ce se boriti do kraja za svaki cilj

Makedonac

pre 14 godina

Samo mogu da kazem blago vama Srbima!Svaka cast vasoj omladini,toliko mala zemlja a toliko sampiona...ponosan sam sto smo susedi,sportski pozdrav iz Makedonije.

bokez

pre 14 godina

Bravo majstori!!!
Neka se samo tako nastavi i nema zime za buducnist nase odbojke a ni naseg sporta uopste.
Naravno da je preduslov tome adekvatna nagrada. Zato Srbijo ne stedi na mladim talentima koji vrhunski predstavljaju ovu zemlju na svim merdijanima.
Pohvala za nagrade urucene Nadji i Miloradu!!!
Pozdrav svima i vidimo se u Juznu Afriku.

dexonn

pre 14 godina

Hvala vam Orlici!!! Znaci da se ne brinemo za buducnost..Jos dugo godina cemo uz Brazil biti najbolji na svijetu!!! Samo naprijed u nove pobjede ZA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU!!

Pavle Arandjelovic

pre 14 godina

Bravo Orlici,
Nadam se sa cete postati pravi Orlovi odbojkaskog neba. Samo se treba ugledati na starije kolege. Mislim da Grbic, Miljkovic i drugari imaju dostojne naslednike.
Viva la Durlan

m

pre 14 godina

Moram da zahvalim predsedniku Odbojkaskog saveza Srbije Aleksandru Boricicu na uspehu.On je tvorac nase moderne odbojke i najzasluzniji za ovu renesansu srpske odbojke u poslednjih 15-20 god.SVAKA CAST.

virus15

pre 14 godina

Boze dragi sta to ima u nama, tako mala zemlja, a tako uspjesna u svim sportovima, nijedan navijac nase Srbije, kazem nase jer sam ja iz RS, ne smije da bude nezadovaljan bez obzira kakav rezultat mi postigli u bilo kom sportu, jer je on sigurno dobar srazmjerno velicini drzave i ekonomskom razvitku, a kada se desi nesto ovakvo treba da budemo ponosni sto imamo takve momke, koji se bore za svoju zastavu. Pozdrav iz Prijedora

po

pre 14 godina

Nedelja vece

upalis PC

Pogledas e-Mail

otvoris B-92 sport

i procitas

SRBIJA PRVAK SVETA


Boze, hvala ti za ovakve
trenutke.

Hvala nasoj omladini odbojkaskoj i svakojakoj.


Mala VELIKA zemlja Srbija.

hepek

pre 14 godina

Cestitke svim igracima i strucnom stabu!!!!
1 Steta sto se nigde nije moglo odgledati finale uzivo. Ako neko ima link za ovaj mec, nek postavi. Hvala

euskadi

pre 14 godina

cestitke iz hrvatske. mi prvaci svjeta u rukometu i vaterpolu, treci u kosarci. vi prvaci u odbojci, prvaci europe u kosarci. ocemo li ista ostavit ostalima. curling mozda? :)) a nogomet digli braca slaveni iz ukrajine

- - - - -

pre 14 godina

Nakon što nas je Iran počistio sa 3:0 u 1. rundi, neko od naših igrača je izjavio - parafraziram:“ Nadam se da ćemo ući u polufinale nakon 2. runde, imamo želju da u polufinalu pobedimo Ruse, a u finalu se revanširamo Irancima “

Upravo tako je i bilo... Bravo, Orlići!

- - - - -

pre 14 godina

Nakon što nas je Iran počistio sa 3:0 u 1. rundi, neko od naših igrača je izjavio - parafraziram:“ Nadam se da ćemo ući u polufinale nakon 2. runde, imamo želju da u polufinalu pobedimo Ruse, a u finalu se revanširamo Irancima “

Upravo tako je i bilo... Bravo, Orlići!

po

pre 14 godina

Nedelja vece

upalis PC

Pogledas e-Mail

otvoris B-92 sport

i procitas

SRBIJA PRVAK SVETA


Boze, hvala ti za ovakve
trenutke.

Hvala nasoj omladini odbojkaskoj i svakojakoj.


Mala VELIKA zemlja Srbija.

euskadi

pre 14 godina

cestitke iz hrvatske. mi prvaci svjeta u rukometu i vaterpolu, treci u kosarci. vi prvaci u odbojci, prvaci europe u kosarci. ocemo li ista ostavit ostalima. curling mozda? :)) a nogomet digli braca slaveni iz ukrajine

Makedonac

pre 14 godina

Samo mogu da kazem blago vama Srbima!Svaka cast vasoj omladini,toliko mala zemlja a toliko sampiona...ponosan sam sto smo susedi,sportski pozdrav iz Makedonije.

virus15

pre 14 godina

Boze dragi sta to ima u nama, tako mala zemlja, a tako uspjesna u svim sportovima, nijedan navijac nase Srbije, kazem nase jer sam ja iz RS, ne smije da bude nezadovaljan bez obzira kakav rezultat mi postigli u bilo kom sportu, jer je on sigurno dobar srazmjerno velicini drzave i ekonomskom razvitku, a kada se desi nesto ovakvo treba da budemo ponosni sto imamo takve momke, koji se bore za svoju zastavu. Pozdrav iz Prijedora

Za bolji zivot za svakog coveka a ne samo za pojedinca

pre 14 godina

"mi nismo sportska nacija" Snezana Samardzic Markovic,strasno evo rezultata ovi momci igraju srcem, ali nazalost hoce da upropaste ovaj narod daj ostavku zeno kad nemas pojma,Srbija je mala kao zemlja ali ima veliko srce,narod koji ima dusu koji ce se boriti do kraja za svaki cilj

dexonn

pre 14 godina

Hvala vam Orlici!!! Znaci da se ne brinemo za buducnost..Jos dugo godina cemo uz Brazil biti najbolji na svijetu!!! Samo naprijed u nove pobjede ZA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU!!

m

pre 14 godina

Moram da zahvalim predsedniku Odbojkaskog saveza Srbije Aleksandru Boricicu na uspehu.On je tvorac nase moderne odbojke i najzasluzniji za ovu renesansu srpske odbojke u poslednjih 15-20 god.SVAKA CAST.

djape90

pre 14 godina

Ja ne znam da li sam ikad u svojih 20 godina zivota otvorio novine ili B92 sport i da nisam video naslov tipa "Srbija sampion sveta, evrope, balkana..." i sada mi je cudno kako tako mala i siromasna drzava a da je tolikoooo velika i bogata , bogata talentima i voljom, dobrotom i lepotom!!! Prosto , OBOZAVAM sto sam Srbin , i ne bi se menjao ni sa jednim umisljenim Amerom, ili nekim Svajcarcem od 3.000 € penzije, ili nekim dr.... obozavam Srbiju ovakva kakva jeste..mada bi voleo da je jos dosta nprednija...

Nenad,Bgd.

pre 14 godina

Atanasijevic je korektor "Partizana" i pravi naslednik Ivana Miljkovica.Decko je sjajan,kao i svi njegovi drugari iz reprezentacije.Svaka cast,momci!

bokez

pre 14 godina

Bravo majstori!!!
Neka se samo tako nastavi i nema zime za buducnist nase odbojke a ni naseg sporta uopste.
Naravno da je preduslov tome adekvatna nagrada. Zato Srbijo ne stedi na mladim talentima koji vrhunski predstavljaju ovu zemlju na svim merdijanima.
Pohvala za nagrade urucene Nadji i Miloradu!!!
Pozdrav svima i vidimo se u Juznu Afriku.

SRBIJA!!!!

pre 14 godina

SVAKA CAST! Znam ove momke iz Finske, gde sam na EYOF-u bila nasoj delegaciji atase, i tada je ova ekipa u krajnje neizvestnoj utakmici izgubila u finalu, ali sada su dokazali da su najbolji NA SVETU!!!!!Inace su stvarno sjajni decaci! Svaka cast i treneru!

Pavle Arandjelovic

pre 14 godina

Bravo Orlici,
Nadam se sa cete postati pravi Orlovi odbojkaskog neba. Samo se treba ugledati na starije kolege. Mislim da Grbic, Miljkovic i drugari imaju dostojne naslednike.
Viva la Durlan

hepek

pre 14 godina

Cestitke svim igracima i strucnom stabu!!!!
1 Steta sto se nigde nije moglo odgledati finale uzivo. Ako neko ima link za ovaj mec, nek postavi. Hvala

Lepi Dzoni

pre 14 godina

Nijedan uspeh ne moze da prodje bez ovih Hrvata,.Za vas informaciju mi smo tri puta pre toga bili Prvaci sveta u vaterpolu..U fudbalu drugi dva puta.. Sve kosarkaske selekcije mlade prsole godine zlatne a osvajali smo zalata u rukometu protiv vas u finalu u omladincima i kadetima ranije.Odbojkasi stalno donose medaljei molim vas da se ne uporedujete sa nama.Hvala! :DDD Uostalom uzmite zadnja tri takmicenja i saberite broj medalja MI,sp Rim,Univerzijada.Tri puta smo vise medalja osvojili od vas.Ajde vise. xDDD

rade

pre 14 godina

Demonstracija sportske sile!Kakvi sampioni, osecam se privilegenom sto pripadam srpskoj naciji.Ovo ce sigurno motivisati i matore na EP, a bogami i mene u mojim svakodnevnim radnjama :o).
Mislim da na nekoj lokaciji pored skupstine ili tu negde treba sagraditi neku velelepnu modernu zgradu sto ce biti posvecena svim sportskim sampionima Srbije, bilo to zlatni , srebrni ili bronzani,prvacima sveta,osvajacima gren slemova itd .Trebalo bi turistima tri dan da samo to obidu :o).
SRBIJA!!!bre!

mrgaga

pre 14 godina

Svaka čast klice!! obradovali ste me i iz srca vam zeli sve naj u daljim karijerama!

Jedna stvar mi malo smeta kod izvestavanja sto naravno nema veze sa uspehom ekipe.Naime ako se pogleda koliko su ovi momci mladi moze se videti da oni jos nisu potpuno sazreli u svakom pogledu.Uticaj medija u Srbiji je vec velik a oni su još deca.Njima tek treba da predstoji rad i litre i litre znoja na terenu,a da ne pričam učenje,skola,druženje i spocijalizacija.Jednostavno mislim da moze da ima negativan uticaj često izvestavanje i skretanje paženja na njih.To njima u tim godinama ne treba.Na kraju krajeva mnogi od njih ce biti prosečni a samo će pojedinci biti vrh.Pokazalo se ranijih godina da mlađe selekcije u raznim sportovima postižu odlične rezultate a kasnije se izgube u tome.Da li je to delimično krivica i javnosti što od njih prave zvezde pre vremena?
Mogu takođe da primetim da je sve više takvih primera kada se mladi,još nespremni sportski talenti izlažu medijima i mediskoj pompi.Košarkaši,vaterpolisti,plivači,odbojkaši,teniseri,odbojkašice itd...

Još jedanput ne želim da izostavim rezultat, i da smanjim rezultate mladih selekcija.On je izvanredan i svaka čast i njima i njihovim trenerima i žćelim im ouno sreće.Samo kritikujem medijski stav prema tome!

ponosni

pre 14 godina

Bravo kraljevi. Perke sine napokon su shvatili da treba da igras u postavi svih ekipa u kojima nastupas. Valjda ces biti i u Ljigu u postavi. Svaka ti cast. Slike su super.

ma ja sam

pre 14 godina

Bas su ovi nasi sportisti bezobrazni, sta sad da pocnemo da treniramo, toliko izbora, neko sad da nas pita koji prvi sport u srbiji sta da mu kazemo kad ni mi neznamo , ma da mu kazemo sve u paketu 1.odbojka 1.kosarka 1.vaterpolo 1.tennis moze bre i fudbal sve razbijamo , el sam mozda izostavio nesto?
P.S. napisao sam vec jednu slicnu poruku nism siguran dal je bila poslata, pa sto da ne napisem opet. pozz

бокац

pre 14 godina

ко је гледао утакмицу преко сателита могао је да примети једно велико срце код наших момака,браво мајстори

Toske

pre 14 godina

Dokle vise ti Hrvati osavojili smo jedno 5 vise medalja u mladjim kategorijama i uopste od njih.Aye.Kosrkasi 5 zalta prosle godine,fudbaleri dva srebra,vatepolisti tri zlata zlata i jos ko ce da nabroji pa i rukometasi ranije omladinci,kadeti i pioniri.Aye vise neporedite nas..

Insajder

pre 14 godina

Pobeda jos vise dobija na znacaju ako se zna da su Federacije Brazila i Poljske ulozile zalbu Odbojkaskoj Medjunarodnoj Federaciji zbog toga sto navodno postoji sumnja da su igraci Indije i Irana stariji i do 2 godine od limita prvenstva.Predsednik Brazilske Odb.Federacije kaze da ima dokaze da su pojedini igraci ovih zemalja stariji,a jedan od njih je sto,navodno, u dokumentima nekih igraca stoji da su rodjeni istog datuma.Inace javna je tajna da se takve stvari desavaju u fudbalu,pogotovo sa igracima koji dolaze iz Afrike.Ne bi me cudilo da je ovo istina posto Iran i Indija u seniorskim sampionatima se ni ne cuju dok kod juniora imaju solidne rezultate poslednjih par godina unazad.A i kad pogledate neke slike tih igraca i uporedite sa nasim igracima np.vidi se razlika.

Brk

pre 14 godina

Ako se nevaram ovo je tek druga medalja naših mlađi kategorija od. Mislim da je Janićeva generacija imala bronzu sa EP.

Svaka čast momcima na neviđenom uspehu.

@euskadi

nešto si se prebrojao u vezi vaterpola, prvak sveta je trenutno Srbija ;)

Poznavalac sportskih prilika

pre 14 godina

Alo ljudi pa odbojku i sport u Iranu su napravili nasi ljudi..treneri,igraci,,,svi redom! Gajic je radio sa seniorima i evo su pobedeli na turniru u Japanu na kvalifikacijama za svetsko i plasirali se na svetsko prvenstvio. Pogledajte samo ko je radio u Iranu..nase trenercine Gajic,Cvetkovic,Kijac..mislim da je i Boba Kovac igrao u Iranu 3 godine.Pa nasi treneri tamo rade i u kosarci i jos nekim sportovima. Iranci su bili u Srbiji u vise navrata i nasa seniorska reprezentacija je bila u Iranu na pripremamam nekim. Ali niko nema zlato koje mi imamo...Batu,Kovacevica i ostale...svaka cast Srbi!!!

Isto poznavalac

pre 14 godina

Samo da se nadovezem,Boba Kovac je legenda u Rumijeu gradu na zapadu Irana,na ramenima su ga nosili tamo.Joca Cvetkovic vec dve generacije zaredom dovodi do finala svetskog prvenstva.Zadnjih par godina kadeti juniori i seniori su u Ivanjici,Kopaoniku,Kosutnjaku na pripremama.Jos par trenera pored gore nabrojanih je radilo i radi u Iranu.Bar desetak nasih igraca je bilo tamo u zadnjih par godina i gle cuda nisu svi bili u prvoj postavi.Igra se odbojka i tamo izgleda.

euskadi

pre 14 godina

cestitke iz hrvatske. mi prvaci svjeta u rukometu i vaterpolu, treci u kosarci. vi prvaci u odbojci, prvaci europe u kosarci. ocemo li ista ostavit ostalima. curling mozda? :)) a nogomet digli braca slaveni iz ukrajine

po

pre 14 godina

Nedelja vece

upalis PC

Pogledas e-Mail

otvoris B-92 sport

i procitas

SRBIJA PRVAK SVETA


Boze, hvala ti za ovakve
trenutke.

Hvala nasoj omladini odbojkaskoj i svakojakoj.


Mala VELIKA zemlja Srbija.

m

pre 14 godina

Moram da zahvalim predsedniku Odbojkaskog saveza Srbije Aleksandru Boricicu na uspehu.On je tvorac nase moderne odbojke i najzasluzniji za ovu renesansu srpske odbojke u poslednjih 15-20 god.SVAKA CAST.

mrgaga

pre 14 godina

Svaka čast klice!! obradovali ste me i iz srca vam zeli sve naj u daljim karijerama!

Jedna stvar mi malo smeta kod izvestavanja sto naravno nema veze sa uspehom ekipe.Naime ako se pogleda koliko su ovi momci mladi moze se videti da oni jos nisu potpuno sazreli u svakom pogledu.Uticaj medija u Srbiji je vec velik a oni su još deca.Njima tek treba da predstoji rad i litre i litre znoja na terenu,a da ne pričam učenje,skola,druženje i spocijalizacija.Jednostavno mislim da moze da ima negativan uticaj često izvestavanje i skretanje paženja na njih.To njima u tim godinama ne treba.Na kraju krajeva mnogi od njih ce biti prosečni a samo će pojedinci biti vrh.Pokazalo se ranijih godina da mlađe selekcije u raznim sportovima postižu odlične rezultate a kasnije se izgube u tome.Da li je to delimično krivica i javnosti što od njih prave zvezde pre vremena?
Mogu takođe da primetim da je sve više takvih primera kada se mladi,još nespremni sportski talenti izlažu medijima i mediskoj pompi.Košarkaši,vaterpolisti,plivači,odbojkaši,teniseri,odbojkašice itd...

Još jedanput ne želim da izostavim rezultat, i da smanjim rezultate mladih selekcija.On je izvanredan i svaka čast i njima i njihovim trenerima i žćelim im ouno sreće.Samo kritikujem medijski stav prema tome!

Lepi Dzoni

pre 14 godina

Nijedan uspeh ne moze da prodje bez ovih Hrvata,.Za vas informaciju mi smo tri puta pre toga bili Prvaci sveta u vaterpolu..U fudbalu drugi dva puta.. Sve kosarkaske selekcije mlade prsole godine zlatne a osvajali smo zalata u rukometu protiv vas u finalu u omladincima i kadetima ranije.Odbojkasi stalno donose medaljei molim vas da se ne uporedujete sa nama.Hvala! :DDD Uostalom uzmite zadnja tri takmicenja i saberite broj medalja MI,sp Rim,Univerzijada.Tri puta smo vise medalja osvojili od vas.Ajde vise. xDDD

virus15

pre 14 godina

Boze dragi sta to ima u nama, tako mala zemlja, a tako uspjesna u svim sportovima, nijedan navijac nase Srbije, kazem nase jer sam ja iz RS, ne smije da bude nezadovaljan bez obzira kakav rezultat mi postigli u bilo kom sportu, jer je on sigurno dobar srazmjerno velicini drzave i ekonomskom razvitku, a kada se desi nesto ovakvo treba da budemo ponosni sto imamo takve momke, koji se bore za svoju zastavu. Pozdrav iz Prijedora

Za bolji zivot za svakog coveka a ne samo za pojedinca

pre 14 godina

"mi nismo sportska nacija" Snezana Samardzic Markovic,strasno evo rezultata ovi momci igraju srcem, ali nazalost hoce da upropaste ovaj narod daj ostavku zeno kad nemas pojma,Srbija je mala kao zemlja ali ima veliko srce,narod koji ima dusu koji ce se boriti do kraja za svaki cilj

Toske

pre 14 godina

Dokle vise ti Hrvati osavojili smo jedno 5 vise medalja u mladjim kategorijama i uopste od njih.Aye.Kosrkasi 5 zalta prosle godine,fudbaleri dva srebra,vatepolisti tri zlata zlata i jos ko ce da nabroji pa i rukometasi ranije omladinci,kadeti i pioniri.Aye vise neporedite nas..

- - - - -

pre 14 godina

Nakon što nas je Iran počistio sa 3:0 u 1. rundi, neko od naših igrača je izjavio - parafraziram:“ Nadam se da ćemo ući u polufinale nakon 2. runde, imamo želju da u polufinalu pobedimo Ruse, a u finalu se revanširamo Irancima “

Upravo tako je i bilo... Bravo, Orlići!

hepek

pre 14 godina

Cestitke svim igracima i strucnom stabu!!!!
1 Steta sto se nigde nije moglo odgledati finale uzivo. Ako neko ima link za ovaj mec, nek postavi. Hvala

dexonn

pre 14 godina

Hvala vam Orlici!!! Znaci da se ne brinemo za buducnost..Jos dugo godina cemo uz Brazil biti najbolji na svijetu!!! Samo naprijed u nove pobjede ZA SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU!!

Pavle Arandjelovic

pre 14 godina

Bravo Orlici,
Nadam se sa cete postati pravi Orlovi odbojkaskog neba. Samo se treba ugledati na starije kolege. Mislim da Grbic, Miljkovic i drugari imaju dostojne naslednike.
Viva la Durlan

SRBIJA!!!!

pre 14 godina

SVAKA CAST! Znam ove momke iz Finske, gde sam na EYOF-u bila nasoj delegaciji atase, i tada je ova ekipa u krajnje neizvestnoj utakmici izgubila u finalu, ali sada su dokazali da su najbolji NA SVETU!!!!!Inace su stvarno sjajni decaci! Svaka cast i treneru!

ponosni

pre 14 godina

Bravo kraljevi. Perke sine napokon su shvatili da treba da igras u postavi svih ekipa u kojima nastupas. Valjda ces biti i u Ljigu u postavi. Svaka ti cast. Slike su super.

bokez

pre 14 godina

Bravo majstori!!!
Neka se samo tako nastavi i nema zime za buducnist nase odbojke a ni naseg sporta uopste.
Naravno da je preduslov tome adekvatna nagrada. Zato Srbijo ne stedi na mladim talentima koji vrhunski predstavljaju ovu zemlju na svim merdijanima.
Pohvala za nagrade urucene Nadji i Miloradu!!!
Pozdrav svima i vidimo se u Juznu Afriku.

Makedonac

pre 14 godina

Samo mogu da kazem blago vama Srbima!Svaka cast vasoj omladini,toliko mala zemlja a toliko sampiona...ponosan sam sto smo susedi,sportski pozdrav iz Makedonije.

ma ja sam

pre 14 godina

Bas su ovi nasi sportisti bezobrazni, sta sad da pocnemo da treniramo, toliko izbora, neko sad da nas pita koji prvi sport u srbiji sta da mu kazemo kad ni mi neznamo , ma da mu kazemo sve u paketu 1.odbojka 1.kosarka 1.vaterpolo 1.tennis moze bre i fudbal sve razbijamo , el sam mozda izostavio nesto?
P.S. napisao sam vec jednu slicnu poruku nism siguran dal je bila poslata, pa sto da ne napisem opet. pozz

Nenad,Bgd.

pre 14 godina

Atanasijevic je korektor "Partizana" i pravi naslednik Ivana Miljkovica.Decko je sjajan,kao i svi njegovi drugari iz reprezentacije.Svaka cast,momci!

rade

pre 14 godina

Demonstracija sportske sile!Kakvi sampioni, osecam se privilegenom sto pripadam srpskoj naciji.Ovo ce sigurno motivisati i matore na EP, a bogami i mene u mojim svakodnevnim radnjama :o).
Mislim da na nekoj lokaciji pored skupstine ili tu negde treba sagraditi neku velelepnu modernu zgradu sto ce biti posvecena svim sportskim sampionima Srbije, bilo to zlatni , srebrni ili bronzani,prvacima sveta,osvajacima gren slemova itd .Trebalo bi turistima tri dan da samo to obidu :o).
SRBIJA!!!bre!

djape90

pre 14 godina

Ja ne znam da li sam ikad u svojih 20 godina zivota otvorio novine ili B92 sport i da nisam video naslov tipa "Srbija sampion sveta, evrope, balkana..." i sada mi je cudno kako tako mala i siromasna drzava a da je tolikoooo velika i bogata , bogata talentima i voljom, dobrotom i lepotom!!! Prosto , OBOZAVAM sto sam Srbin , i ne bi se menjao ni sa jednim umisljenim Amerom, ili nekim Svajcarcem od 3.000 € penzije, ili nekim dr.... obozavam Srbiju ovakva kakva jeste..mada bi voleo da je jos dosta nprednija...

бокац

pre 14 godina

ко је гледао утакмицу преко сателита могао је да примети једно велико срце код наших момака,браво мајстори

Insajder

pre 14 godina

Pobeda jos vise dobija na znacaju ako se zna da su Federacije Brazila i Poljske ulozile zalbu Odbojkaskoj Medjunarodnoj Federaciji zbog toga sto navodno postoji sumnja da su igraci Indije i Irana stariji i do 2 godine od limita prvenstva.Predsednik Brazilske Odb.Federacije kaze da ima dokaze da su pojedini igraci ovih zemalja stariji,a jedan od njih je sto,navodno, u dokumentima nekih igraca stoji da su rodjeni istog datuma.Inace javna je tajna da se takve stvari desavaju u fudbalu,pogotovo sa igracima koji dolaze iz Afrike.Ne bi me cudilo da je ovo istina posto Iran i Indija u seniorskim sampionatima se ni ne cuju dok kod juniora imaju solidne rezultate poslednjih par godina unazad.A i kad pogledate neke slike tih igraca i uporedite sa nasim igracima np.vidi se razlika.

Brk

pre 14 godina

Ako se nevaram ovo je tek druga medalja naših mlađi kategorija od. Mislim da je Janićeva generacija imala bronzu sa EP.

Svaka čast momcima na neviđenom uspehu.

@euskadi

nešto si se prebrojao u vezi vaterpola, prvak sveta je trenutno Srbija ;)

Poznavalac sportskih prilika

pre 14 godina

Alo ljudi pa odbojku i sport u Iranu su napravili nasi ljudi..treneri,igraci,,,svi redom! Gajic je radio sa seniorima i evo su pobedeli na turniru u Japanu na kvalifikacijama za svetsko i plasirali se na svetsko prvenstvio. Pogledajte samo ko je radio u Iranu..nase trenercine Gajic,Cvetkovic,Kijac..mislim da je i Boba Kovac igrao u Iranu 3 godine.Pa nasi treneri tamo rade i u kosarci i jos nekim sportovima. Iranci su bili u Srbiji u vise navrata i nasa seniorska reprezentacija je bila u Iranu na pripremamam nekim. Ali niko nema zlato koje mi imamo...Batu,Kovacevica i ostale...svaka cast Srbi!!!

Isto poznavalac

pre 14 godina

Samo da se nadovezem,Boba Kovac je legenda u Rumijeu gradu na zapadu Irana,na ramenima su ga nosili tamo.Joca Cvetkovic vec dve generacije zaredom dovodi do finala svetskog prvenstva.Zadnjih par godina kadeti juniori i seniori su u Ivanjici,Kopaoniku,Kosutnjaku na pripremama.Jos par trenera pored gore nabrojanih je radilo i radi u Iranu.Bar desetak nasih igraca je bilo tamo u zadnjih par godina i gle cuda nisu svi bili u prvoj postavi.Igra se odbojka i tamo izgleda.