Košarka 51

Sreda, 26.08.2009.

23:06

Đekić: "Moj izbor je Partizan"

Branislav Đekić, juniorski reprezentativac Srbije, izjavio je za Večernje novosti da je odlučio da karijeru nastavi u Partizanu.

Ðekiæ: "Moj izbor je Partizan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Miloš

pre 14 godina

A Čović?
Šta je njegov izbor? Slaže li se on i za koju cenu???!
Slučaj Đekić samo pokazuje "vazalski" odnos prema mladim igračima u FMP-u!
Sve informacije iz tog kluba od igrača koji ga napuste govore o zaista "neljudskom" tretmanu mladih ljudi!
Mladi ljudi su potpuno obespravljeni i prema njima se odnose kao prema roblju!

nesa

pre 14 godina

Zaista zrela odluka tako mladog igraca ili je imao dobre savetnike!Mislim da pored Kecmana koji je na pragu povratka u klub,potreban jos jedan dobar suter-verovatno stranac-i to ce biti ekipa za respekt za sve evropske ekipe koje budu igrale sa nama u Euroligi!Uzmi Dule devetu titulu...!!!

Lepa Daca

pre 14 godina

Pa nije Djekic Le bron james daodmah u prvoj godini sa 17 godina predstavlja toliku vrednost i znanje da bude odlucujuci faktor u uzimanju titula. On jeste talenat ali mora jos vode da prodje Savom i Dunavom da bi postao igrac a on to jos nije. To bi bilo isto kada bi ja zavrsila medicinu i odmah sebe proglasila DE Bejkijem.Macvan, Raduljica, Muslija koji su talentovaniji igraci od njega jos nisu postali igraci

pajko

pre 14 godina

(savo, 27. avgust 2009 00:50)


O cemu ti pricas?
Prvo u Partizan ne dolaze ljudi,kojima u u ocima dolari!
Jos "klinac" kao Dasic...Pa Sani Becirovic,covek koji je igrao u najjacim ekipama Evrope,kaze da bi zeleo da igra za Partizan,siguran sam za manju platu,znaci sam se nudi,a oni treba da jure jednog Vladimira Dasica???
Ako nece ne mora,DV je x puta dokazao,da jedan igrac ne cini tim,vec da tim moze napraviti od njega vrhunskog igraca...A za Djekica bravo,bolje nisu mogli da dovedu,stavise mislim da ce deliti minutazu sa Veselim,a Kecman na 2...

milena

pre 14 godina

Bravo Bane, sve čestitke. Znala sam da ćeš biti dobar sportista i biti u vrhu. Mlad si i pred tobom je tek velika karijera, sve čestitke i samo napred. (Valjda nisi zaboravio da sam ti pokazivala matematiku kad si bio u osnovnoj školi.)

Nemanja

pre 14 godina

Pa to je čovek za penziju, samo će uzeti mesto nekom klincu koji bi napredovao, ovo mi se baš ne sviđa postajemo "DRUŠTVO STARACA"!

Tanasije

pre 14 godina

"Placem, sine...jer sam srecan...ti sa 18 godina toliko osecas...toliko prozimas stvari...a ne ko onaj moj konj...":D

Dakle, ovako Dule 009, 010, 0xy...odmah na samom zacetku sezone ubije volju "konkurenciji", ako takva uopste postoji za srpski Makabi:-)

By the way, stvarno nije u redu da selektor DV koristi MNE reprezentaciju da razigrava igrace Partizana (Vranes, Rakocevic...etc, etc)...mislim, stvaaaarno:-))

boki cuprija

pre 14 godina

Srecan sam sto je moj sugradjanin odabrao Partizan a jos vise sto se posle Vere Nikolic,Dragana Zdravkovica, Snezane Pajkic i Aleksandra Petrovica jos neko moze da proslavi mali grad na Moravi!

Милутин

pre 14 godina

Новица се калио крај Милоја, а сад то може и Ђекић. Сад се види да Даниловић, Дуле и Тодорић вуку праве потезе. К'о некад Дивац, Паспаљ и Ђорђевић уз Савовића, Грбовића и Обрадовића. То је рецепт за успех.

guli 66

pre 14 godina

Bravo momak ,u ovoj zemlji da bi postao pravi igrac moras da prodjes skolu partizana tj.DULETA VUJOSEVICA i onda vredis.CESTITAM TI.

Hanibal

pre 14 godina

Jeste bar na trenutak razmislili o tome, da mozda nazovi mala obestecenja od 500.000e i nisu toliko mala. Pa onaj klinac, sto je najveca buduca zvezda spanske kosarke je presao u drugi klub za 3.000.000e. Nisu vam u kosarci transferi kao u fudbalu i nisu cifre kao u NBA ligi. Jeste razmislili i o tome da su momci ostajali u Partizanu i da nisu potrcali za prvom ponudom, a za uzvrat su otisli sa manjim obestecenjem i za veliku platu. Novica je produzio ugovor sa Partizanom na jos godinu dana, samo da bi klub castio za obestecenje jer bi u drugom slucaju otisao kao slobodan igrac. Zato za njega nisu trazene ogromne pare, vec dobar i veliki klub gde ce naravno i on imati veliku platu. Mogli su nasi da traze milione i momci bi odigrali jos po jednu sezonu, pa otisli kao slobodni igraci i na kraju Partizan ne bi dobio nista od njih.

misa tumbas

pre 14 godina

mome drugaru sasi su ovoga leta u poseti bili rodjaci iz svajcarske.

porodica sa klincem i klincezom.

deca su tamo intenzivno gledala seriju otpisani preko satelita. roditelji se ubise da im objasne da su prle i tihi partizani, a klinac im odgovara: NE, PRLE I TIHI SU POKRET OTPORA, A PARTIZANI IGRAJU KOSARKU, SASA ME JE VODIO NA UTAKMICU.



NUSKNVP

čika Velja

pre 14 godina

Dečko je sve rekao. Ja bih samo dodao, da bi gospodi iz FMP-a daleko bolje bilo da imaju poslovno tehničku saradnju sa Partizanom, nego sa ljubiteljima košarke sa košarkaških terena bez koševa, jer kada se na njihov sjajan rad u mlađim kategorijama doda usavršavanje kod prof.dr. Vujoševića, svaki bi igrač bio daleko skuplji , a zarada veća! O karijerama da ne govorim, iz Partizana u NBA,ACB,PAO,a iz drugih klubova...

Baston PG

pre 14 godina

lijepa vijest! Dobar igrač! Volio bih da smo mogli dovesti i Anđušića iz te generacije. Konkurencija na centarskim pozijama je jaka. Vraneš, Rakočević, Milojević, Đekić i ovaj novi Australijanac. Nadam se da ćemo uspjeti da nadoknadimo gubitak Lzmea i Veličkovića što će biti zaista teško. Volio bih da su takva pojačanja biljla i na bekovskim pozicijama. Vjerujem da će Dule izvući maksimum iz ove ekipe. Napred PARTIZAN!

bojan

pre 14 godina

@savo
Djekic je bolji zalog za buducnost u smislu da je potpisao na 4 godine sto znaci da ostaje bar 3, a Dasic bi dosao na pozajmicu na jednu. Inace niko ne spori kvalitet Dasica.

nikola

pre 14 godina

Velickovic je prosle sezone odlucio da produzi ugovor i ostane u Partizanu iako je imao bogatu ponudu Dinama iz Moskve i dalje znate: eksplodirao je, postao najbolji mladi igrac Evrolige za koga se otimala pola Evrope i na kraju dobio milionski ugovor. Isto ce se desiti i sa Djekicem...

savo

pre 14 godina

Iskreno, nisam cuo za Djekica do pre desetak dana kada se pocelo pricati da bi mogao pojacati Partizan (90% vas nije,cast izuzecima) tako da se ne mogu previse odusevljavati sada.No,ako je bar pola onoga sto se prica za ovog decka istina onda sam zadovoljan.Samo se bojim da vi previse ocukujete od njega,odmah.Jeste li svesni cinjenice da su mu najvece utakmice u zivotu bile na nivou juniora,a decko bas i nije balavac,sa 18 godina moras da pokazes kvalitet a ne talenat.Iskreno bih bio zadovoljan kad bi ga Dule "osposobio" za 10-15 minuta u prvoj sezoni.I jos jedan osvrt: bilo je komentara da je Djekic mnogo bolji "potpis" od Dasica,zalog za buducnost i sl. Pa gde vi zivite ? Prvo,Dasic je ovog leta biao najtrazeniji u21 igrac u Evropi,necu o kvalitetima-igrace u Realu valjda je dovoljno,Ali nije to problem.Ako se pokaze da je Djekic veliki igrac(daj Boze) decko ce dve godine u Partizanu i onda pravac gde je zivot laksi i lepsi.Tako da ne mastajte puno o "zalogu za buducnost".

Nex

pre 14 godina

Nije vazno da li navijate za Partizan, Zvezdu ili nekog treceg.

Nije vazno da li zelite sebi da priznate ovo ili ne:

Ali SVI znate da je decko napravio najbolji izbor koji je mogao. Igrace u evroligi, ucice od Vujosevica, i na kraju ce otici za malo obestecenje i veliku platu.

To je istina, i zato ce svaki mladi igrac koji nesto valja, zavrsiti u Partizanu

...tvoj brat Grobar

pre 14 godina

22.iako sam vatreni zvezdas drago mi je da je Djekic u Partizanu. to je interes srpske kosarke. a ne Dasic...!
(KRALJEVO, 27. avgust 2009 00:25)

Srbine, Delijo, ti si nada da ima normalnih među navijačima...

andromeda

pre 14 godina

Ma menadzer se samo cenkao oko obestecenja kada bude napustao klub, nista vise. Treba ocekivati opet istu pricu kao za Novicu i Tepica, max 500K. Po mom misljenju ovi iz Partizana su budale ako pristanu na to, ali mozda osecaju da nemaju izbora ...

Александар Велики

pre 14 godina

You Chose... Wisely!!!
Наше снаге јачају
Сваким новим даном,
Све до смрти заједно
С'нашим ПАРТИЗАНОМ!!!

***
Догодине у Призрену!!!
***

ysk!

pre 14 godina

Hvala Bogu jedan pametan! Neces se pokajati... Imaces dobre uslove da unapredis svoju igru i da se potpuno razvijes kao igrac... Neces se pokajati nikako... ;)

Cuprija

pre 14 godina

Tako je Djekicu care!!!Sad upijaj ono sto Dule prica i bice od tebe najbolji igrac ewrope!Puno srece u najboljem klubu na swetu i widimo se u Cupriji!!!

ailton

pre 14 godina

Kao sto sam rekao u proslom komentaru...vise je bilo izmisljanja nego istine, a koji je bio razlog ne znam, tesko da se sajt prodaje kao novine, glupim i senzacionalistickim naslovima.

Fan of Partizan

pre 14 godina

Svaka cast!Da nam je jos ovako normalnih momaka mi bi bili velesila u svim sportovima.A ne kao Ljajic,Gulan,Sulejmani,Smiljanic,Djordjevic.........

p.s. Kakav ce to tandem da bude sa Jaramazom!

nikola

pre 14 godina

Hvala bogu da u ovoj zemlji ima jos mladih igraca koji ne jure odmah za milionima u inostranstvu da bi tamo grejali klupu, nego odu prvo negde gde mogu da napreduju za manje para.
Ovo mu je potez karijere! Za koju sezonu trazice ga pola Evrope, a onda ce zaraditi i te milione o kojima svi mastaju.

...tvoj brat Grobar

pre 14 godina

22.iako sam vatreni zvezdas drago mi je da je Djekic u Partizanu. to je interes srpske kosarke. a ne Dasic...!
(KRALJEVO, 27. avgust 2009 00:25)

Srbine, Delijo, ti si nada da ima normalnih među navijačima...

Nex

pre 14 godina

Nije vazno da li navijate za Partizan, Zvezdu ili nekog treceg.

Nije vazno da li zelite sebi da priznate ovo ili ne:

Ali SVI znate da je decko napravio najbolji izbor koji je mogao. Igrace u evroligi, ucice od Vujosevica, i na kraju ce otici za malo obestecenje i veliku platu.

To je istina, i zato ce svaki mladi igrac koji nesto valja, zavrsiti u Partizanu

ysk!

pre 14 godina

Hvala Bogu jedan pametan! Neces se pokajati... Imaces dobre uslove da unapredis svoju igru i da se potpuno razvijes kao igrac... Neces se pokajati nikako... ;)

Cuprija

pre 14 godina

Tako je Djekicu care!!!Sad upijaj ono sto Dule prica i bice od tebe najbolji igrac ewrope!Puno srece u najboljem klubu na swetu i widimo se u Cupriji!!!

Александар Велики

pre 14 godina

You Chose... Wisely!!!
Наше снаге јачају
Сваким новим даном,
Све до смрти заједно
С'нашим ПАРТИЗАНОМ!!!

***
Догодине у Призрену!!!
***

ailton

pre 14 godina

Kao sto sam rekao u proslom komentaru...vise je bilo izmisljanja nego istine, a koji je bio razlog ne znam, tesko da se sajt prodaje kao novine, glupim i senzacionalistickim naslovima.

Fan of Partizan

pre 14 godina

Svaka cast!Da nam je jos ovako normalnih momaka mi bi bili velesila u svim sportovima.A ne kao Ljajic,Gulan,Sulejmani,Smiljanic,Djordjevic.........

p.s. Kakav ce to tandem da bude sa Jaramazom!

nikola

pre 14 godina

Hvala bogu da u ovoj zemlji ima jos mladih igraca koji ne jure odmah za milionima u inostranstvu da bi tamo grejali klupu, nego odu prvo negde gde mogu da napreduju za manje para.
Ovo mu je potez karijere! Za koju sezonu trazice ga pola Evrope, a onda ce zaraditi i te milione o kojima svi mastaju.

nikola

pre 14 godina

Velickovic je prosle sezone odlucio da produzi ugovor i ostane u Partizanu iako je imao bogatu ponudu Dinama iz Moskve i dalje znate: eksplodirao je, postao najbolji mladi igrac Evrolige za koga se otimala pola Evrope i na kraju dobio milionski ugovor. Isto ce se desiti i sa Djekicem...

misa tumbas

pre 14 godina

mome drugaru sasi su ovoga leta u poseti bili rodjaci iz svajcarske.

porodica sa klincem i klincezom.

deca su tamo intenzivno gledala seriju otpisani preko satelita. roditelji se ubise da im objasne da su prle i tihi partizani, a klinac im odgovara: NE, PRLE I TIHI SU POKRET OTPORA, A PARTIZANI IGRAJU KOSARKU, SASA ME JE VODIO NA UTAKMICU.



NUSKNVP

bojan

pre 14 godina

@savo
Djekic je bolji zalog za buducnost u smislu da je potpisao na 4 godine sto znaci da ostaje bar 3, a Dasic bi dosao na pozajmicu na jednu. Inace niko ne spori kvalitet Dasica.

čika Velja

pre 14 godina

Dečko je sve rekao. Ja bih samo dodao, da bi gospodi iz FMP-a daleko bolje bilo da imaju poslovno tehničku saradnju sa Partizanom, nego sa ljubiteljima košarke sa košarkaških terena bez koševa, jer kada se na njihov sjajan rad u mlađim kategorijama doda usavršavanje kod prof.dr. Vujoševića, svaki bi igrač bio daleko skuplji , a zarada veća! O karijerama da ne govorim, iz Partizana u NBA,ACB,PAO,a iz drugih klubova...

Hanibal

pre 14 godina

Jeste bar na trenutak razmislili o tome, da mozda nazovi mala obestecenja od 500.000e i nisu toliko mala. Pa onaj klinac, sto je najveca buduca zvezda spanske kosarke je presao u drugi klub za 3.000.000e. Nisu vam u kosarci transferi kao u fudbalu i nisu cifre kao u NBA ligi. Jeste razmislili i o tome da su momci ostajali u Partizanu i da nisu potrcali za prvom ponudom, a za uzvrat su otisli sa manjim obestecenjem i za veliku platu. Novica je produzio ugovor sa Partizanom na jos godinu dana, samo da bi klub castio za obestecenje jer bi u drugom slucaju otisao kao slobodan igrac. Zato za njega nisu trazene ogromne pare, vec dobar i veliki klub gde ce naravno i on imati veliku platu. Mogli su nasi da traze milione i momci bi odigrali jos po jednu sezonu, pa otisli kao slobodni igraci i na kraju Partizan ne bi dobio nista od njih.

Милутин

pre 14 godina

Новица се калио крај Милоја, а сад то може и Ђекић. Сад се види да Даниловић, Дуле и Тодорић вуку праве потезе. К'о некад Дивац, Паспаљ и Ђорђевић уз Савовића, Грбовића и Обрадовића. То је рецепт за успех.

andromeda

pre 14 godina

Ma menadzer se samo cenkao oko obestecenja kada bude napustao klub, nista vise. Treba ocekivati opet istu pricu kao za Novicu i Tepica, max 500K. Po mom misljenju ovi iz Partizana su budale ako pristanu na to, ali mozda osecaju da nemaju izbora ...

guli 66

pre 14 godina

Bravo momak ,u ovoj zemlji da bi postao pravi igrac moras da prodjes skolu partizana tj.DULETA VUJOSEVICA i onda vredis.CESTITAM TI.

Tanasije

pre 14 godina

"Placem, sine...jer sam srecan...ti sa 18 godina toliko osecas...toliko prozimas stvari...a ne ko onaj moj konj...":D

Dakle, ovako Dule 009, 010, 0xy...odmah na samom zacetku sezone ubije volju "konkurenciji", ako takva uopste postoji za srpski Makabi:-)

By the way, stvarno nije u redu da selektor DV koristi MNE reprezentaciju da razigrava igrace Partizana (Vranes, Rakocevic...etc, etc)...mislim, stvaaaarno:-))

savo

pre 14 godina

Iskreno, nisam cuo za Djekica do pre desetak dana kada se pocelo pricati da bi mogao pojacati Partizan (90% vas nije,cast izuzecima) tako da se ne mogu previse odusevljavati sada.No,ako je bar pola onoga sto se prica za ovog decka istina onda sam zadovoljan.Samo se bojim da vi previse ocukujete od njega,odmah.Jeste li svesni cinjenice da su mu najvece utakmice u zivotu bile na nivou juniora,a decko bas i nije balavac,sa 18 godina moras da pokazes kvalitet a ne talenat.Iskreno bih bio zadovoljan kad bi ga Dule "osposobio" za 10-15 minuta u prvoj sezoni.I jos jedan osvrt: bilo je komentara da je Djekic mnogo bolji "potpis" od Dasica,zalog za buducnost i sl. Pa gde vi zivite ? Prvo,Dasic je ovog leta biao najtrazeniji u21 igrac u Evropi,necu o kvalitetima-igrace u Realu valjda je dovoljno,Ali nije to problem.Ako se pokaze da je Djekic veliki igrac(daj Boze) decko ce dve godine u Partizanu i onda pravac gde je zivot laksi i lepsi.Tako da ne mastajte puno o "zalogu za buducnost".

Baston PG

pre 14 godina

lijepa vijest! Dobar igrač! Volio bih da smo mogli dovesti i Anđušića iz te generacije. Konkurencija na centarskim pozijama je jaka. Vraneš, Rakočević, Milojević, Đekić i ovaj novi Australijanac. Nadam se da ćemo uspjeti da nadoknadimo gubitak Lzmea i Veličkovića što će biti zaista teško. Volio bih da su takva pojačanja biljla i na bekovskim pozicijama. Vjerujem da će Dule izvući maksimum iz ove ekipe. Napred PARTIZAN!

boki cuprija

pre 14 godina

Srecan sam sto je moj sugradjanin odabrao Partizan a jos vise sto se posle Vere Nikolic,Dragana Zdravkovica, Snezane Pajkic i Aleksandra Petrovica jos neko moze da proslavi mali grad na Moravi!

milena

pre 14 godina

Bravo Bane, sve čestitke. Znala sam da ćeš biti dobar sportista i biti u vrhu. Mlad si i pred tobom je tek velika karijera, sve čestitke i samo napred. (Valjda nisi zaboravio da sam ti pokazivala matematiku kad si bio u osnovnoj školi.)

pajko

pre 14 godina

(savo, 27. avgust 2009 00:50)


O cemu ti pricas?
Prvo u Partizan ne dolaze ljudi,kojima u u ocima dolari!
Jos "klinac" kao Dasic...Pa Sani Becirovic,covek koji je igrao u najjacim ekipama Evrope,kaze da bi zeleo da igra za Partizan,siguran sam za manju platu,znaci sam se nudi,a oni treba da jure jednog Vladimira Dasica???
Ako nece ne mora,DV je x puta dokazao,da jedan igrac ne cini tim,vec da tim moze napraviti od njega vrhunskog igraca...A za Djekica bravo,bolje nisu mogli da dovedu,stavise mislim da ce deliti minutazu sa Veselim,a Kecman na 2...

nesa

pre 14 godina

Zaista zrela odluka tako mladog igraca ili je imao dobre savetnike!Mislim da pored Kecmana koji je na pragu povratka u klub,potreban jos jedan dobar suter-verovatno stranac-i to ce biti ekipa za respekt za sve evropske ekipe koje budu igrale sa nama u Euroligi!Uzmi Dule devetu titulu...!!!

Miloš

pre 14 godina

A Čović?
Šta je njegov izbor? Slaže li se on i za koju cenu???!
Slučaj Đekić samo pokazuje "vazalski" odnos prema mladim igračima u FMP-u!
Sve informacije iz tog kluba od igrača koji ga napuste govore o zaista "neljudskom" tretmanu mladih ljudi!
Mladi ljudi su potpuno obespravljeni i prema njima se odnose kao prema roblju!

Lepa Daca

pre 14 godina

Pa nije Djekic Le bron james daodmah u prvoj godini sa 17 godina predstavlja toliku vrednost i znanje da bude odlucujuci faktor u uzimanju titula. On jeste talenat ali mora jos vode da prodje Savom i Dunavom da bi postao igrac a on to jos nije. To bi bilo isto kada bi ja zavrsila medicinu i odmah sebe proglasila DE Bejkijem.Macvan, Raduljica, Muslija koji su talentovaniji igraci od njega jos nisu postali igraci

Nemanja

pre 14 godina

Pa to je čovek za penziju, samo će uzeti mesto nekom klincu koji bi napredovao, ovo mi se baš ne sviđa postajemo "DRUŠTVO STARACA"!

savo

pre 14 godina

Iskreno, nisam cuo za Djekica do pre desetak dana kada se pocelo pricati da bi mogao pojacati Partizan (90% vas nije,cast izuzecima) tako da se ne mogu previse odusevljavati sada.No,ako je bar pola onoga sto se prica za ovog decka istina onda sam zadovoljan.Samo se bojim da vi previse ocukujete od njega,odmah.Jeste li svesni cinjenice da su mu najvece utakmice u zivotu bile na nivou juniora,a decko bas i nije balavac,sa 18 godina moras da pokazes kvalitet a ne talenat.Iskreno bih bio zadovoljan kad bi ga Dule "osposobio" za 10-15 minuta u prvoj sezoni.I jos jedan osvrt: bilo je komentara da je Djekic mnogo bolji "potpis" od Dasica,zalog za buducnost i sl. Pa gde vi zivite ? Prvo,Dasic je ovog leta biao najtrazeniji u21 igrac u Evropi,necu o kvalitetima-igrace u Realu valjda je dovoljno,Ali nije to problem.Ako se pokaze da je Djekic veliki igrac(daj Boze) decko ce dve godine u Partizanu i onda pravac gde je zivot laksi i lepsi.Tako da ne mastajte puno o "zalogu za buducnost".

Nemanja

pre 14 godina

Pa to je čovek za penziju, samo će uzeti mesto nekom klincu koji bi napredovao, ovo mi se baš ne sviđa postajemo "DRUŠTVO STARACA"!

Lepa Daca

pre 14 godina

Pa nije Djekic Le bron james daodmah u prvoj godini sa 17 godina predstavlja toliku vrednost i znanje da bude odlucujuci faktor u uzimanju titula. On jeste talenat ali mora jos vode da prodje Savom i Dunavom da bi postao igrac a on to jos nije. To bi bilo isto kada bi ja zavrsila medicinu i odmah sebe proglasila DE Bejkijem.Macvan, Raduljica, Muslija koji su talentovaniji igraci od njega jos nisu postali igraci

...tvoj brat Grobar

pre 14 godina

22.iako sam vatreni zvezdas drago mi je da je Djekic u Partizanu. to je interes srpske kosarke. a ne Dasic...!
(KRALJEVO, 27. avgust 2009 00:25)

Srbine, Delijo, ti si nada da ima normalnih među navijačima...

Cuprija

pre 14 godina

Tako je Djekicu care!!!Sad upijaj ono sto Dule prica i bice od tebe najbolji igrac ewrope!Puno srece u najboljem klubu na swetu i widimo se u Cupriji!!!

ysk!

pre 14 godina

Hvala Bogu jedan pametan! Neces se pokajati... Imaces dobre uslove da unapredis svoju igru i da se potpuno razvijes kao igrac... Neces se pokajati nikako... ;)

Fan of Partizan

pre 14 godina

Svaka cast!Da nam je jos ovako normalnih momaka mi bi bili velesila u svim sportovima.A ne kao Ljajic,Gulan,Sulejmani,Smiljanic,Djordjevic.........

p.s. Kakav ce to tandem da bude sa Jaramazom!

Александар Велики

pre 14 godina

You Chose... Wisely!!!
Наше снаге јачају
Сваким новим даном,
Све до смрти заједно
С'нашим ПАРТИЗАНОМ!!!

***
Догодине у Призрену!!!
***

andromeda

pre 14 godina

Ma menadzer se samo cenkao oko obestecenja kada bude napustao klub, nista vise. Treba ocekivati opet istu pricu kao za Novicu i Tepica, max 500K. Po mom misljenju ovi iz Partizana su budale ako pristanu na to, ali mozda osecaju da nemaju izbora ...

Nex

pre 14 godina

Nije vazno da li navijate za Partizan, Zvezdu ili nekog treceg.

Nije vazno da li zelite sebi da priznate ovo ili ne:

Ali SVI znate da je decko napravio najbolji izbor koji je mogao. Igrace u evroligi, ucice od Vujosevica, i na kraju ce otici za malo obestecenje i veliku platu.

To je istina, i zato ce svaki mladi igrac koji nesto valja, zavrsiti u Partizanu

ailton

pre 14 godina

Kao sto sam rekao u proslom komentaru...vise je bilo izmisljanja nego istine, a koji je bio razlog ne znam, tesko da se sajt prodaje kao novine, glupim i senzacionalistickim naslovima.

nikola

pre 14 godina

Hvala bogu da u ovoj zemlji ima jos mladih igraca koji ne jure odmah za milionima u inostranstvu da bi tamo grejali klupu, nego odu prvo negde gde mogu da napreduju za manje para.
Ovo mu je potez karijere! Za koju sezonu trazice ga pola Evrope, a onda ce zaraditi i te milione o kojima svi mastaju.

guli 66

pre 14 godina

Bravo momak ,u ovoj zemlji da bi postao pravi igrac moras da prodjes skolu partizana tj.DULETA VUJOSEVICA i onda vredis.CESTITAM TI.

pajko

pre 14 godina

(savo, 27. avgust 2009 00:50)


O cemu ti pricas?
Prvo u Partizan ne dolaze ljudi,kojima u u ocima dolari!
Jos "klinac" kao Dasic...Pa Sani Becirovic,covek koji je igrao u najjacim ekipama Evrope,kaze da bi zeleo da igra za Partizan,siguran sam za manju platu,znaci sam se nudi,a oni treba da jure jednog Vladimira Dasica???
Ako nece ne mora,DV je x puta dokazao,da jedan igrac ne cini tim,vec da tim moze napraviti od njega vrhunskog igraca...A za Djekica bravo,bolje nisu mogli da dovedu,stavise mislim da ce deliti minutazu sa Veselim,a Kecman na 2...

nikola

pre 14 godina

Velickovic je prosle sezone odlucio da produzi ugovor i ostane u Partizanu iako je imao bogatu ponudu Dinama iz Moskve i dalje znate: eksplodirao je, postao najbolji mladi igrac Evrolige za koga se otimala pola Evrope i na kraju dobio milionski ugovor. Isto ce se desiti i sa Djekicem...

Baston PG

pre 14 godina

lijepa vijest! Dobar igrač! Volio bih da smo mogli dovesti i Anđušića iz te generacije. Konkurencija na centarskim pozijama je jaka. Vraneš, Rakočević, Milojević, Đekić i ovaj novi Australijanac. Nadam se da ćemo uspjeti da nadoknadimo gubitak Lzmea i Veličkovića što će biti zaista teško. Volio bih da su takva pojačanja biljla i na bekovskim pozicijama. Vjerujem da će Dule izvući maksimum iz ove ekipe. Napred PARTIZAN!

bojan

pre 14 godina

@savo
Djekic je bolji zalog za buducnost u smislu da je potpisao na 4 godine sto znaci da ostaje bar 3, a Dasic bi dosao na pozajmicu na jednu. Inace niko ne spori kvalitet Dasica.

misa tumbas

pre 14 godina

mome drugaru sasi su ovoga leta u poseti bili rodjaci iz svajcarske.

porodica sa klincem i klincezom.

deca su tamo intenzivno gledala seriju otpisani preko satelita. roditelji se ubise da im objasne da su prle i tihi partizani, a klinac im odgovara: NE, PRLE I TIHI SU POKRET OTPORA, A PARTIZANI IGRAJU KOSARKU, SASA ME JE VODIO NA UTAKMICU.



NUSKNVP

čika Velja

pre 14 godina

Dečko je sve rekao. Ja bih samo dodao, da bi gospodi iz FMP-a daleko bolje bilo da imaju poslovno tehničku saradnju sa Partizanom, nego sa ljubiteljima košarke sa košarkaških terena bez koševa, jer kada se na njihov sjajan rad u mlađim kategorijama doda usavršavanje kod prof.dr. Vujoševića, svaki bi igrač bio daleko skuplji , a zarada veća! O karijerama da ne govorim, iz Partizana u NBA,ACB,PAO,a iz drugih klubova...

Hanibal

pre 14 godina

Jeste bar na trenutak razmislili o tome, da mozda nazovi mala obestecenja od 500.000e i nisu toliko mala. Pa onaj klinac, sto je najveca buduca zvezda spanske kosarke je presao u drugi klub za 3.000.000e. Nisu vam u kosarci transferi kao u fudbalu i nisu cifre kao u NBA ligi. Jeste razmislili i o tome da su momci ostajali u Partizanu i da nisu potrcali za prvom ponudom, a za uzvrat su otisli sa manjim obestecenjem i za veliku platu. Novica je produzio ugovor sa Partizanom na jos godinu dana, samo da bi klub castio za obestecenje jer bi u drugom slucaju otisao kao slobodan igrac. Zato za njega nisu trazene ogromne pare, vec dobar i veliki klub gde ce naravno i on imati veliku platu. Mogli su nasi da traze milione i momci bi odigrali jos po jednu sezonu, pa otisli kao slobodni igraci i na kraju Partizan ne bi dobio nista od njih.

Милутин

pre 14 godina

Новица се калио крај Милоја, а сад то може и Ђекић. Сад се види да Даниловић, Дуле и Тодорић вуку праве потезе. К'о некад Дивац, Паспаљ и Ђорђевић уз Савовића, Грбовића и Обрадовића. То је рецепт за успех.

boki cuprija

pre 14 godina

Srecan sam sto je moj sugradjanin odabrao Partizan a jos vise sto se posle Vere Nikolic,Dragana Zdravkovica, Snezane Pajkic i Aleksandra Petrovica jos neko moze da proslavi mali grad na Moravi!

Tanasije

pre 14 godina

"Placem, sine...jer sam srecan...ti sa 18 godina toliko osecas...toliko prozimas stvari...a ne ko onaj moj konj...":D

Dakle, ovako Dule 009, 010, 0xy...odmah na samom zacetku sezone ubije volju "konkurenciji", ako takva uopste postoji za srpski Makabi:-)

By the way, stvarno nije u redu da selektor DV koristi MNE reprezentaciju da razigrava igrace Partizana (Vranes, Rakocevic...etc, etc)...mislim, stvaaaarno:-))

milena

pre 14 godina

Bravo Bane, sve čestitke. Znala sam da ćeš biti dobar sportista i biti u vrhu. Mlad si i pred tobom je tek velika karijera, sve čestitke i samo napred. (Valjda nisi zaboravio da sam ti pokazivala matematiku kad si bio u osnovnoj školi.)

nesa

pre 14 godina

Zaista zrela odluka tako mladog igraca ili je imao dobre savetnike!Mislim da pored Kecmana koji je na pragu povratka u klub,potreban jos jedan dobar suter-verovatno stranac-i to ce biti ekipa za respekt za sve evropske ekipe koje budu igrale sa nama u Euroligi!Uzmi Dule devetu titulu...!!!

Miloš

pre 14 godina

A Čović?
Šta je njegov izbor? Slaže li se on i za koju cenu???!
Slučaj Đekić samo pokazuje "vazalski" odnos prema mladim igračima u FMP-u!
Sve informacije iz tog kluba od igrača koji ga napuste govore o zaista "neljudskom" tretmanu mladih ljudi!
Mladi ljudi su potpuno obespravljeni i prema njima se odnose kao prema roblju!