Fudbal 67

Sreda, 26.08.2009.

21:06

Češki mediji ponovo huškaju

Mediji i policija u Češkoj i ove nedelje prave atmosferu apokalipse, pred gostovanje tri strana fudbalska kluba u Pragu.

Èeški mediji ponovo huškaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Crna ovca

pre 14 godina

Nepismeni svete! Hajde procitaj jos jednom ovu vest. Nigde ne pise da Cesi treba da daju svoje devojke, nego da u slucaju nasrtljivosti navijaca reaguju pribrano jer su navijaci agresivni.
Ima li nekog normalnog da je shvatio?

ofk

pre 14 godina

Da ste imali priliku da budete u Pragu sve bi vam bilo jasnije u tim vasim ispranim mozgicima....ovako ne znam za bolje lepo mi je bedi ,sto nebi bio besan i siroma...a i tata mi je rekao da sve sto dolazi sa zapada je opsanost za srpstvo

Toma

pre 14 godina

Vidi ovo, sve strucnjak do strucnjaka! Sta vi znate o Cesima? Nista. Znate samo kako zveci staklo na menjacnici u Pragu kad ga razbijete kad vam se ne svidja kurs. Pojma nemate o kulturi, o Pragu a vec ste citav ceski narod oznacili kao psihicke bolesnike. Jadno.

ceska tragedija u Pragu

pre 14 godina

Jao ljudi citam i nemogu da disem od smejanja, pa zar je ovo moguce. Ej komentare i ceo ovaj nikako nesme niko da izbrise, neka ostane kao humor jer zaista nemogu da zaustavim smeh.

Ko je ovaj auuuuuu

pre 14 godina

budu potpuno pasivni, da stanu i ćute, jer "takav čovek za masu nije interesantan". Takođe je češkim mladićima savetovano da ne brane svoje devojke.

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite", posavetovao je Pražane Sinecki
-------------------

Znaci ako sam ja dobro shvatio da budu pasivni i da ne mrdaju HHHAAAAAAHHHAA, pa to obicno savetuju ako sretnes medveda u sumi. A devojke ako im diraju onda je najbolje zapevati sa njima joooooooooooooooooooooooj PA ZAR MOZE TO NEKO HHHAAAAHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHA. Neznam za vas ali je meni ovaj tekst ulepsao dan, citam i smejem se, nemogu da se zaustavim.
Nisam verovao da postoje ovakvi strucnjaci, ali eto svaki dan se moze nesto novo nauciti.

ofk

pre 14 godina

klinci,ljacise,narkosi,budale i neceda dozvole da im se ''sere po gradu...dobili smo 3 laka komada ,batine i sta jos hocete ''navijaci''

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E sreco, ovaj, odoh ja malo tu da zazmurim dok se ti zabavljas sa tim Englezom, znas mozda i otpevam neku pesmicu. Ali potrudi se da ne ostanes dugo, jer nam dolaze i Slovenci kasnije:))))) Neverovatno....
A sto se tice Engleza, pa normalno je da vole da muvaju strankinje, kad kod njih nema sta da muvaju... Secam se dva Irca iz Kneza, totalno su bili pogubljeni koliko lepih devojaka ima. Hvata me jedan za rukav i neprestano govori, jel ovo moguce i ne mogu da verujem:)))) neverovatni su :)))
A Cesi ce ocito brzo da izumru, jer nece biti ceske dece:))))) Sve sami Englezi:)))
A Zvezda neka im napuni mrezu, pa bar 5:0, mogu oni to...

крк

pre 14 godina

Чуди ме да нико није приметио да се чак четири њихова клуба вечерас боре за Лигу Европе. Изгледа да сви само њихове девојке гледају.

montolivo

pre 14 godina

ma da...ceski mediji opet huskaju!! svi mediji huskaju,samo su srpski mediji fenomenalni! kad oni prave lazne krize u Partizanu i Zvezdi i neko iz kluba im to kaze, onda svi novinari stanu i brane profesiju...i onda krecu cuveni tekstovi: ...resio je da se mesa u uredjivanje novina...ostavio je milionski navijacki auditorijum bez izjave..bla,bla,bla... mesaju se u sve u klubu,a onda kad se klub brani i iznosi argumente i zamerke onda se mesa u uredjivacku politiku!!! mi smo tragicna zemlja!!!

Stole

pre 14 godina

Dakle, toliko su truli, jadni ljigavi i groteskni da im para nema.
Nudice svoje zene da bi izbegli nasilje? A jel imaju njihove zene nesto da dodaju na to?
Potpuno je druga stvar taj njihov kompleks od nas srba. To valjda zato jer smo im se nasli kad im je bilo najteze, a kako nismo popularni globalno danas, a oni bi po svaku cenu da se uguraju u pozadinu globalnoj "eliti", hoce svima da pokazu kolko su se udaljili od nas. E bednici jedni...

Boki

pre 14 godina

Kakva paranoja,ne verujem sta citam...:):):)?pa da li je moguce da su tim ljudim toliko isprali mozak pa da zive u takvom strahu,pa ovo je gore nego da su pod Staljinom,kakva represija....pa mi jos imamo i demokratsko drustvo.....zivela slobda:):):)

gogodelija

pre 14 godina

Dobra je ova češka:

ti dodješ dole u zvezdinom dresu popiješ malo vruče je malo zapevaš i opet se malo ohladiš uz pivo pa opet zapevaš a oni ti daju opet razlog da se znojiš(devojku).
šta ti je gostoljubiva zemlja heheheh gdje evropa gdje smo mi pa ljuuuuudiiiii.

Mirko

pre 14 godina

Naravno da ne treba goste napadati jer oni apsolutno nisu krivi za surovost policajaca. U Ceskoj postoji jedna bedacka predrasuda o Srbima i to se videlo po ponasanju cuvara reda. umesto da pomognu navijacima i da ih stite od provokacija, oni su isprovocirali namerno, ocigledno, srpske navijace i onda ih brutalno isprebijali i hapsili kao zadnje fukare i ulicare. To im nikad necemo zaboraviti. mene, medjutim, jako ljuti jadno ponasanje nasih vlasti koje niti jednim javnim protestom nisu dali do znanja ceskim vlastima da je njihova policija prekoracila svaku meru ukusa i pala na ispitu solidarnosti i profesionalnosti. Nadam se da ce CZ znati da prezentira na pravi nacin UEFA-i sta se dogadjalo.
Acesima ovo nikada, nikada necemo zaboraviti. Doci ce pravi momenat za revans, onako sportski!!!

poslao sam devojku na godišnji dok neodu Englezi :-))

pre 14 godina

Čitajuci članak sam se pošteno nasmejao i drago mi je da se posle brace Grim pojavio jedan stvarno veliki talenat i to baš na našim nebeskim prostorima, a sad svi zajedno "mi smo jedna velika hipnotisana gomila"

TinkiVinki

pre 14 godina

Sad da je nasa policija prava kao sto nije i da ova dva autobusa sa Slavijinim navijacima pusti u Srbiju i da ih onda na ulazu na stadion zaustavi i trazi od svakog lekarsku potvrdu da nisu zarazeni hepatitisom c ili trihinelom i kad ovi to ne pokazu jer naravno nemaju potrpati u autobuse i ispratiti do granice i mars van iz Srbije.

svi ste isti

pre 14 godina

"Nedelju dana posle gostovanja Crvene zvezde, kada je medijska kampanja u Češkoj prevazišla sve granice dobrog ukusa..."
A medijska kampanja u Srbiji?Ona je u granicama dobrog ukusa?

Mns

pre 14 godina

Ja mislim da bi ipak bilo najbolje da svaki Ceh ponudi svoju devojku prvom Englezu koji naidje,da pokaze da ne zeli nasilje na ulicama Praga,pa ako onako sarmantni Englez uspe da je ZAVEDE,da za to vreme skace i peva pesme kluba za koji inace ne navija...Ili jos gore,ako naidje na stashnog Slovenca,da ga odvede kuci i ponudi mu da bira...Mamu,sestru,zenu,tetku,ili mozda i tecu znajuci Slovence;)...

piksi

pre 14 godina

Tekst je genijalan , kako su smesni i preplaseni , a znaju da biju u kordonu bez razloga ! (ne mislim one nase "pumpadzije" , nego one nase sa megafonom)

Postovi 8 i 20 thumbs up! :)

djole

pre 14 godina

ma svi nas mrze pa zar nije normalno sprejom sarati po benzinskoj pumpi neplacati racune lomiti i krasti.Nikad oni nece nas shvatiti zato se i plase da dodju.Mi smo nebeski narod

Srpski dinamit

pre 14 godina

E aj da ih iznenadimo,i dočekamo aplauzom tu šačici njihovih navijača kada uđu na stadion! Zamislite koji će to doživljaj njima predstavljati kada vide krcatu Marakanu,pričaće unucima,a oni svojim unucima;)! IDEMO DALJE!

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

Nikako ne pustati dvojicu ceskih policajaca u Srbiju. Ako zelimo da pokazemo da nismo banana drzava! Inace skandalozno ponasanje ceske javnosti ali znam da obican narod nije takav...

SrbijaPartizan

pre 14 godina

E ja mislim da su ovi Cesi stvarno bolesni!Ali bez zezanja.Oni vec znaju da ce protivnicki navijaci da luduju,da im zavode devojke i ostalo.Mislim da su Cesi malo paranoicni!

Paspalj

pre 14 godina

ahahahahahaha
Ali pazi, ovo: neki lik ti muva ribu na tvoje ochi, a ti trebash da ostanesh miran i eventualno da pevash pesme njegovog omiljenog kluba.
ahahahahahahahha

Аналитичар

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"


Шта рећи а не заплакати од смеха. Најбоље би било да им уступите девојке.

shonez

pre 14 godina

Ma ovi stvarno preteruju! Najbolje bi bilo da se evakuise grad ili da svi odu u atomska sklonista.Da ne brane devojke!? Da skakucu i pevaju sa navijacima :))))))))))))) Koja paranoja!

Bafalo Bil

pre 14 godina

Za Engleze i Rumune kapiram ali koji strah moze biti od Zmajceka??Pa oni su mirni kao bubice...kulturna nacija,nema kod njih nasilja,nije njima to u krvi...

Pravite se mrtvi

pre 14 godina

"Policija je savetovala Pražane da ako naiđu na navijače ili se nađu na mestu eventualnih izgreda, budu potpuno pasivni, da stanu i ćute, jer "takav čovek za masu nije interesantan". Takođe je češkim mladićima savetovano da ne brane svoje devojke."

Ahahahahah, ne mogu da se smirim!

sunshine

pre 14 godina

Joj pazite kad budu dolazili navijaci San Marina, kad vam bude repka igrala. Ako ih dodje u velikom broju, omdah pocinju da se raspituju gde je sta u gradu, bruka :P

Jovanchah

pre 14 godina

Sinicki pazio ovaku. Imas zenu od 24-25 godina, mlada, zgodna, privlacna. I jedan od navijaca je zavede, da li ces ti samo mirno staja i posmatrati, tj pevusiti i skandirati sa njima?!? Zapitaj se malo!!!

P.S. Svaka cast cesima, i nadam se da navijaci zvezde nece uraditi nista nepromisljeno i lepo da ce lepo docekati navijace slavije...

Andrej77

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"... dok ne zavrse sa vasom devojkom!
:) Boze, ovo Cesi stvarno...

doom

pre 14 godina

meni žao Čeha, nekada su bili "paradjz turisti" ali nisu daleko otišli mentalno, šteta. još poraznija je činjenica da su se atentatori na Hajnriha u II svetskom ratu krili u kripti naše crkve u Pragu pa nacisti pobiše sve monahe... što mi kažemo: u straha su velike oči.

mILKO

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"
Citam i neverujem, a shta ako traze josh neke stvari od muskaraca?
Bolje da odrade engleze nego da padaju u vartu?
Pa ova nacija je neverovatna.
Zivi bili pa videli da ako englesi sruse ceo prag bice krivi civili koji nisu davali svoje devojke pijanim englezima. A policija ce verovatno da im sluzi rasol cisto da dodju sebi posle rushenja.

Varljivo leto 2009 - to.....

pre 14 godina

Od ove cheske bede, coveku dodje da se zapita, kakav je to svet, u kojim bednim mislima oni zive i nije li to posledica onih trulih krastavaca, sljiva i lubenica koje su upola cene kupovali svojevremeno po Jadranu.......

Verujte, zaista sam uvek (ne znam zasto, valjda sto su mi i pored svega bili nekako simpaticni ) ustajao u njihovu odbranu, kad god su ih prozivali kao najvece stipse i glodare....

Ali posle ovakvih natpisa i ovolikog pravoverja iskazanog sa njihove strane, dodje mi da ih istinski zalim. Bednijeg sveta, preplasenijeg cak i od svoje senke, video nisam.... Jos samo da im izdaju proglas, kako valja imati bele carape i kozne sandale, i to uredne i ciste, sa ispeglanim bermudicama na tregere, da ih slucajno tako fine i pod konac doterane, ne bi napao neki huligan Slovenac.....HAHAHAHA, ne mogu a da se ne zasmejem. Pa oni se i od Slovenaca plase.....

Apelujem na Zvezdine navijace, da ih slucajno sutra ne prozivaju, a kamo li napadnu, jer ovu jad i bedu pogledati popreko je zaista greh nad grehovima.

O onoj sramoti njihove junacke policije ispred metro stanice, cemo nekom sledecom prilikom......

S2par

pre 14 godina

Bash su ludi ti Chesi shto chuvaju svoje gradove.Stvarno ne znam shta im je...Trebali su kao sav normalan svet da se prikljuche huliganima i da pljachkaju pumpe!

Pantagruel

pre 14 godina

Е, овај савет "не браните своје девојке" ми је заиста трагикомичан. Мој отац годинама са гађењем прича о томе како је осамдесетих година радио у једном великом хотелу на Јадрану ("Плави хоризонти код Тивта") и гледао те исте чешке мужеве како за један плаћени шприцер (њихова влада тада није дозвољавала да на петнаестодневно летовање из Чехословачке изнесу више новца по једној особи него што је у том хотелском бару коштало десет пива, дакле нису имали чак ни за једно пиво по дану боравка)остају за шанком и пију, док својој супрузи дају кључ хотелске собе у коју она одлази на секс са физичким радником анхажованим на свакодневном уклањању морске траве са плаже. Каже да су главни швалери били ти физикалци, углавном албанци са Косова, а Чеси чак нису ни капирали о коме се ради. За њих су све то били Југословени.

mILKO

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"
Citam i neverujem, a shta ako traze josh neke stvari od muskaraca?
Bolje da odrade engleze nego da padaju u vartu?
Pa ova nacija je neverovatna.
Zivi bili pa videli da ako englesi sruse ceo prag bice krivi civili koji nisu davali svoje devojke pijanim englezima. A policija ce verovatno da im sluzi rasol cisto da dodju sebi posle rushenja.

sunshine

pre 14 godina

Joj pazite kad budu dolazili navijaci San Marina, kad vam bude repka igrala. Ako ih dodje u velikom broju, omdah pocinju da se raspituju gde je sta u gradu, bruka :P

Pantagruel

pre 14 godina

Е, овај савет "не браните своје девојке" ми је заиста трагикомичан. Мој отац годинама са гађењем прича о томе како је осамдесетих година радио у једном великом хотелу на Јадрану ("Плави хоризонти код Тивта") и гледао те исте чешке мужеве како за један плаћени шприцер (њихова влада тада није дозвољавала да на петнаестодневно летовање из Чехословачке изнесу више новца по једној особи него што је у том хотелском бару коштало десет пива, дакле нису имали чак ни за једно пиво по дану боравка)остају за шанком и пију, док својој супрузи дају кључ хотелске собе у коју она одлази на секс са физичким радником анхажованим на свакодневном уклањању морске траве са плаже. Каже да су главни швалери били ти физикалци, углавном албанци са Косова, а Чеси чак нису ни капирали о коме се ради. За њих су све то били Југословени.

Andrej77

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"... dok ne zavrse sa vasom devojkom!
:) Boze, ovo Cesi stvarno...

Varljivo leto 2009 - to.....

pre 14 godina

Od ove cheske bede, coveku dodje da se zapita, kakav je to svet, u kojim bednim mislima oni zive i nije li to posledica onih trulih krastavaca, sljiva i lubenica koje su upola cene kupovali svojevremeno po Jadranu.......

Verujte, zaista sam uvek (ne znam zasto, valjda sto su mi i pored svega bili nekako simpaticni ) ustajao u njihovu odbranu, kad god su ih prozivali kao najvece stipse i glodare....

Ali posle ovakvih natpisa i ovolikog pravoverja iskazanog sa njihove strane, dodje mi da ih istinski zalim. Bednijeg sveta, preplasenijeg cak i od svoje senke, video nisam.... Jos samo da im izdaju proglas, kako valja imati bele carape i kozne sandale, i to uredne i ciste, sa ispeglanim bermudicama na tregere, da ih slucajno tako fine i pod konac doterane, ne bi napao neki huligan Slovenac.....HAHAHAHA, ne mogu a da se ne zasmejem. Pa oni se i od Slovenaca plase.....

Apelujem na Zvezdine navijace, da ih slucajno sutra ne prozivaju, a kamo li napadnu, jer ovu jad i bedu pogledati popreko je zaista greh nad grehovima.

O onoj sramoti njihove junacke policije ispred metro stanice, cemo nekom sledecom prilikom......

Mns

pre 14 godina

Ja mislim da bi ipak bilo najbolje da svaki Ceh ponudi svoju devojku prvom Englezu koji naidje,da pokaze da ne zeli nasilje na ulicama Praga,pa ako onako sarmantni Englez uspe da je ZAVEDE,da za to vreme skace i peva pesme kluba za koji inace ne navija...Ili jos gore,ako naidje na stashnog Slovenca,da ga odvede kuci i ponudi mu da bira...Mamu,sestru,zenu,tetku,ili mozda i tecu znajuci Slovence;)...

Paspalj

pre 14 godina

ahahahahahaha
Ali pazi, ovo: neki lik ti muva ribu na tvoje ochi, a ti trebash da ostanesh miran i eventualno da pevash pesme njegovog omiljenog kluba.
ahahahahahahahha

Аналитичар

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"


Шта рећи а не заплакати од смеха. Најбоље би било да им уступите девојке.

Bafalo Bil

pre 14 godina

Za Engleze i Rumune kapiram ali koji strah moze biti od Zmajceka??Pa oni su mirni kao bubice...kulturna nacija,nema kod njih nasilja,nije njima to u krvi...

shonez

pre 14 godina

Ma ovi stvarno preteruju! Najbolje bi bilo da se evakuise grad ili da svi odu u atomska sklonista.Da ne brane devojke!? Da skakucu i pevaju sa navijacima :))))))))))))) Koja paranoja!

S2par

pre 14 godina

Bash su ludi ti Chesi shto chuvaju svoje gradove.Stvarno ne znam shta im je...Trebali su kao sav normalan svet da se prikljuche huliganima i da pljachkaju pumpe!

Pravite se mrtvi

pre 14 godina

"Policija je savetovala Pražane da ako naiđu na navijače ili se nađu na mestu eventualnih izgreda, budu potpuno pasivni, da stanu i ćute, jer "takav čovek za masu nije interesantan". Takođe je češkim mladićima savetovano da ne brane svoje devojke."

Ahahahahah, ne mogu da se smirim!

Srpski dinamit

pre 14 godina

E aj da ih iznenadimo,i dočekamo aplauzom tu šačici njihovih navijača kada uđu na stadion! Zamislite koji će to doživljaj njima predstavljati kada vide krcatu Marakanu,pričaće unucima,a oni svojim unucima;)! IDEMO DALJE!

doom

pre 14 godina

meni žao Čeha, nekada su bili "paradjz turisti" ali nisu daleko otišli mentalno, šteta. još poraznija je činjenica da su se atentatori na Hajnriha u II svetskom ratu krili u kripti naše crkve u Pragu pa nacisti pobiše sve monahe... što mi kažemo: u straha su velike oči.

SrbijaPartizan

pre 14 godina

E ja mislim da su ovi Cesi stvarno bolesni!Ali bez zezanja.Oni vec znaju da ce protivnicki navijaci da luduju,da im zavode devojke i ostalo.Mislim da su Cesi malo paranoicni!

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

Nikako ne pustati dvojicu ceskih policajaca u Srbiju. Ako zelimo da pokazemo da nismo banana drzava! Inace skandalozno ponasanje ceske javnosti ali znam da obican narod nije takav...

TinkiVinki

pre 14 godina

Sad da je nasa policija prava kao sto nije i da ova dva autobusa sa Slavijinim navijacima pusti u Srbiju i da ih onda na ulazu na stadion zaustavi i trazi od svakog lekarsku potvrdu da nisu zarazeni hepatitisom c ili trihinelom i kad ovi to ne pokazu jer naravno nemaju potrpati u autobuse i ispratiti do granice i mars van iz Srbije.

Jovanchah

pre 14 godina

Sinicki pazio ovaku. Imas zenu od 24-25 godina, mlada, zgodna, privlacna. I jedan od navijaca je zavede, da li ces ti samo mirno staja i posmatrati, tj pevusiti i skandirati sa njima?!? Zapitaj se malo!!!

P.S. Svaka cast cesima, i nadam se da navijaci zvezde nece uraditi nista nepromisljeno i lepo da ce lepo docekati navijace slavije...

svi ste isti

pre 14 godina

"Nedelju dana posle gostovanja Crvene zvezde, kada je medijska kampanja u Češkoj prevazišla sve granice dobrog ukusa..."
A medijska kampanja u Srbiji?Ona je u granicama dobrog ukusa?

Mirko

pre 14 godina

Naravno da ne treba goste napadati jer oni apsolutno nisu krivi za surovost policajaca. U Ceskoj postoji jedna bedacka predrasuda o Srbima i to se videlo po ponasanju cuvara reda. umesto da pomognu navijacima i da ih stite od provokacija, oni su isprovocirali namerno, ocigledno, srpske navijace i onda ih brutalno isprebijali i hapsili kao zadnje fukare i ulicare. To im nikad necemo zaboraviti. mene, medjutim, jako ljuti jadno ponasanje nasih vlasti koje niti jednim javnim protestom nisu dali do znanja ceskim vlastima da je njihova policija prekoracila svaku meru ukusa i pala na ispitu solidarnosti i profesionalnosti. Nadam se da ce CZ znati da prezentira na pravi nacin UEFA-i sta se dogadjalo.
Acesima ovo nikada, nikada necemo zaboraviti. Doci ce pravi momenat za revans, onako sportski!!!

poslao sam devojku na godišnji dok neodu Englezi :-))

pre 14 godina

Čitajuci članak sam se pošteno nasmejao i drago mi je da se posle brace Grim pojavio jedan stvarno veliki talenat i to baš na našim nebeskim prostorima, a sad svi zajedno "mi smo jedna velika hipnotisana gomila"

piksi

pre 14 godina

Tekst je genijalan , kako su smesni i preplaseni , a znaju da biju u kordonu bez razloga ! (ne mislim one nase "pumpadzije" , nego one nase sa megafonom)

Postovi 8 i 20 thumbs up! :)

djole

pre 14 godina

ma svi nas mrze pa zar nije normalno sprejom sarati po benzinskoj pumpi neplacati racune lomiti i krasti.Nikad oni nece nas shvatiti zato se i plase da dodju.Mi smo nebeski narod

Stole

pre 14 godina

Dakle, toliko su truli, jadni ljigavi i groteskni da im para nema.
Nudice svoje zene da bi izbegli nasilje? A jel imaju njihove zene nesto da dodaju na to?
Potpuno je druga stvar taj njihov kompleks od nas srba. To valjda zato jer smo im se nasli kad im je bilo najteze, a kako nismo popularni globalno danas, a oni bi po svaku cenu da se uguraju u pozadinu globalnoj "eliti", hoce svima da pokazu kolko su se udaljili od nas. E bednici jedni...

gogodelija

pre 14 godina

Dobra je ova češka:

ti dodješ dole u zvezdinom dresu popiješ malo vruče je malo zapevaš i opet se malo ohladiš uz pivo pa opet zapevaš a oni ti daju opet razlog da se znojiš(devojku).
šta ti je gostoljubiva zemlja heheheh gdje evropa gdje smo mi pa ljuuuuudiiiii.

Boki

pre 14 godina

Kakva paranoja,ne verujem sta citam...:):):)?pa da li je moguce da su tim ljudim toliko isprali mozak pa da zive u takvom strahu,pa ovo je gore nego da su pod Staljinom,kakva represija....pa mi jos imamo i demokratsko drustvo.....zivela slobda:):):)

montolivo

pre 14 godina

ma da...ceski mediji opet huskaju!! svi mediji huskaju,samo su srpski mediji fenomenalni! kad oni prave lazne krize u Partizanu i Zvezdi i neko iz kluba im to kaze, onda svi novinari stanu i brane profesiju...i onda krecu cuveni tekstovi: ...resio je da se mesa u uredjivanje novina...ostavio je milionski navijacki auditorijum bez izjave..bla,bla,bla... mesaju se u sve u klubu,a onda kad se klub brani i iznosi argumente i zamerke onda se mesa u uredjivacku politiku!!! mi smo tragicna zemlja!!!

Ko je ovaj auuuuuu

pre 14 godina

budu potpuno pasivni, da stanu i ćute, jer "takav čovek za masu nije interesantan". Takođe je češkim mladićima savetovano da ne brane svoje devojke.

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite", posavetovao je Pražane Sinecki
-------------------

Znaci ako sam ja dobro shvatio da budu pasivni i da ne mrdaju HHHAAAAAAHHHAA, pa to obicno savetuju ako sretnes medveda u sumi. A devojke ako im diraju onda je najbolje zapevati sa njima joooooooooooooooooooooooj PA ZAR MOZE TO NEKO HHHAAAAHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHA. Neznam za vas ali je meni ovaj tekst ulepsao dan, citam i smejem se, nemogu da se zaustavim.
Nisam verovao da postoje ovakvi strucnjaci, ali eto svaki dan se moze nesto novo nauciti.

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E sreco, ovaj, odoh ja malo tu da zazmurim dok se ti zabavljas sa tim Englezom, znas mozda i otpevam neku pesmicu. Ali potrudi se da ne ostanes dugo, jer nam dolaze i Slovenci kasnije:))))) Neverovatno....
A sto se tice Engleza, pa normalno je da vole da muvaju strankinje, kad kod njih nema sta da muvaju... Secam se dva Irca iz Kneza, totalno su bili pogubljeni koliko lepih devojaka ima. Hvata me jedan za rukav i neprestano govori, jel ovo moguce i ne mogu da verujem:)))) neverovatni su :)))
A Cesi ce ocito brzo da izumru, jer nece biti ceske dece:))))) Sve sami Englezi:)))
A Zvezda neka im napuni mrezu, pa bar 5:0, mogu oni to...

крк

pre 14 godina

Чуди ме да нико није приметио да се чак четири њихова клуба вечерас боре за Лигу Европе. Изгледа да сви само њихове девојке гледају.

ofk

pre 14 godina

klinci,ljacise,narkosi,budale i neceda dozvole da im se ''sere po gradu...dobili smo 3 laka komada ,batine i sta jos hocete ''navijaci''

Toma

pre 14 godina

Vidi ovo, sve strucnjak do strucnjaka! Sta vi znate o Cesima? Nista. Znate samo kako zveci staklo na menjacnici u Pragu kad ga razbijete kad vam se ne svidja kurs. Pojma nemate o kulturi, o Pragu a vec ste citav ceski narod oznacili kao psihicke bolesnike. Jadno.

ceska tragedija u Pragu

pre 14 godina

Jao ljudi citam i nemogu da disem od smejanja, pa zar je ovo moguce. Ej komentare i ceo ovaj nikako nesme niko da izbrise, neka ostane kao humor jer zaista nemogu da zaustavim smeh.

Crna ovca

pre 14 godina

Nepismeni svete! Hajde procitaj jos jednom ovu vest. Nigde ne pise da Cesi treba da daju svoje devojke, nego da u slucaju nasrtljivosti navijaca reaguju pribrano jer su navijaci agresivni.
Ima li nekog normalnog da je shvatio?

ofk

pre 14 godina

Da ste imali priliku da budete u Pragu sve bi vam bilo jasnije u tim vasim ispranim mozgicima....ovako ne znam za bolje lepo mi je bedi ,sto nebi bio besan i siroma...a i tata mi je rekao da sve sto dolazi sa zapada je opsanost za srpstvo

S2par

pre 14 godina

Bash su ludi ti Chesi shto chuvaju svoje gradove.Stvarno ne znam shta im je...Trebali su kao sav normalan svet da se prikljuche huliganima i da pljachkaju pumpe!

djole

pre 14 godina

ma svi nas mrze pa zar nije normalno sprejom sarati po benzinskoj pumpi neplacati racune lomiti i krasti.Nikad oni nece nas shvatiti zato se i plase da dodju.Mi smo nebeski narod

svi ste isti

pre 14 godina

"Nedelju dana posle gostovanja Crvene zvezde, kada je medijska kampanja u Češkoj prevazišla sve granice dobrog ukusa..."
A medijska kampanja u Srbiji?Ona je u granicama dobrog ukusa?

Pantagruel

pre 14 godina

Е, овај савет "не браните своје девојке" ми је заиста трагикомичан. Мој отац годинама са гађењем прича о томе како је осамдесетих година радио у једном великом хотелу на Јадрану ("Плави хоризонти код Тивта") и гледао те исте чешке мужеве како за један плаћени шприцер (њихова влада тада није дозвољавала да на петнаестодневно летовање из Чехословачке изнесу више новца по једној особи него што је у том хотелском бару коштало десет пива, дакле нису имали чак ни за једно пиво по дану боравка)остају за шанком и пију, док својој супрузи дају кључ хотелске собе у коју она одлази на секс са физичким радником анхажованим на свакодневном уклањању морске траве са плаже. Каже да су главни швалери били ти физикалци, углавном албанци са Косова, а Чеси чак нису ни капирали о коме се ради. За њих су све то били Југословени.

Toma

pre 14 godina

Vidi ovo, sve strucnjak do strucnjaka! Sta vi znate o Cesima? Nista. Znate samo kako zveci staklo na menjacnici u Pragu kad ga razbijete kad vam se ne svidja kurs. Pojma nemate o kulturi, o Pragu a vec ste citav ceski narod oznacili kao psihicke bolesnike. Jadno.

Stole

pre 14 godina

Dakle, toliko su truli, jadni ljigavi i groteskni da im para nema.
Nudice svoje zene da bi izbegli nasilje? A jel imaju njihove zene nesto da dodaju na to?
Potpuno je druga stvar taj njihov kompleks od nas srba. To valjda zato jer smo im se nasli kad im je bilo najteze, a kako nismo popularni globalno danas, a oni bi po svaku cenu da se uguraju u pozadinu globalnoj "eliti", hoce svima da pokazu kolko su se udaljili od nas. E bednici jedni...

Jovanchah

pre 14 godina

Sinicki pazio ovaku. Imas zenu od 24-25 godina, mlada, zgodna, privlacna. I jedan od navijaca je zavede, da li ces ti samo mirno staja i posmatrati, tj pevusiti i skandirati sa njima?!? Zapitaj se malo!!!

P.S. Svaka cast cesima, i nadam se da navijaci zvezde nece uraditi nista nepromisljeno i lepo da ce lepo docekati navijace slavije...

Varljivo leto 2009 - to.....

pre 14 godina

Od ove cheske bede, coveku dodje da se zapita, kakav je to svet, u kojim bednim mislima oni zive i nije li to posledica onih trulih krastavaca, sljiva i lubenica koje su upola cene kupovali svojevremeno po Jadranu.......

Verujte, zaista sam uvek (ne znam zasto, valjda sto su mi i pored svega bili nekako simpaticni ) ustajao u njihovu odbranu, kad god su ih prozivali kao najvece stipse i glodare....

Ali posle ovakvih natpisa i ovolikog pravoverja iskazanog sa njihove strane, dodje mi da ih istinski zalim. Bednijeg sveta, preplasenijeg cak i od svoje senke, video nisam.... Jos samo da im izdaju proglas, kako valja imati bele carape i kozne sandale, i to uredne i ciste, sa ispeglanim bermudicama na tregere, da ih slucajno tako fine i pod konac doterane, ne bi napao neki huligan Slovenac.....HAHAHAHA, ne mogu a da se ne zasmejem. Pa oni se i od Slovenaca plase.....

Apelujem na Zvezdine navijace, da ih slucajno sutra ne prozivaju, a kamo li napadnu, jer ovu jad i bedu pogledati popreko je zaista greh nad grehovima.

O onoj sramoti njihove junacke policije ispred metro stanice, cemo nekom sledecom prilikom......

doom

pre 14 godina

meni žao Čeha, nekada su bili "paradjz turisti" ali nisu daleko otišli mentalno, šteta. još poraznija je činjenica da su se atentatori na Hajnriha u II svetskom ratu krili u kripti naše crkve u Pragu pa nacisti pobiše sve monahe... što mi kažemo: u straha su velike oči.

Bafalo Bil

pre 14 godina

Za Engleze i Rumune kapiram ali koji strah moze biti od Zmajceka??Pa oni su mirni kao bubice...kulturna nacija,nema kod njih nasilja,nije njima to u krvi...

puf Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

E sreco, ovaj, odoh ja malo tu da zazmurim dok se ti zabavljas sa tim Englezom, znas mozda i otpevam neku pesmicu. Ali potrudi se da ne ostanes dugo, jer nam dolaze i Slovenci kasnije:))))) Neverovatno....
A sto se tice Engleza, pa normalno je da vole da muvaju strankinje, kad kod njih nema sta da muvaju... Secam se dva Irca iz Kneza, totalno su bili pogubljeni koliko lepih devojaka ima. Hvata me jedan za rukav i neprestano govori, jel ovo moguce i ne mogu da verujem:)))) neverovatni su :)))
A Cesi ce ocito brzo da izumru, jer nece biti ceske dece:))))) Sve sami Englezi:)))
A Zvezda neka im napuni mrezu, pa bar 5:0, mogu oni to...

Mns

pre 14 godina

Ja mislim da bi ipak bilo najbolje da svaki Ceh ponudi svoju devojku prvom Englezu koji naidje,da pokaze da ne zeli nasilje na ulicama Praga,pa ako onako sarmantni Englez uspe da je ZAVEDE,da za to vreme skace i peva pesme kluba za koji inace ne navija...Ili jos gore,ako naidje na stashnog Slovenca,da ga odvede kuci i ponudi mu da bira...Mamu,sestru,zenu,tetku,ili mozda i tecu znajuci Slovence;)...

TinkiVinki

pre 14 godina

Sad da je nasa policija prava kao sto nije i da ova dva autobusa sa Slavijinim navijacima pusti u Srbiju i da ih onda na ulazu na stadion zaustavi i trazi od svakog lekarsku potvrdu da nisu zarazeni hepatitisom c ili trihinelom i kad ovi to ne pokazu jer naravno nemaju potrpati u autobuse i ispratiti do granice i mars van iz Srbije.

ofk

pre 14 godina

klinci,ljacise,narkosi,budale i neceda dozvole da im se ''sere po gradu...dobili smo 3 laka komada ,batine i sta jos hocete ''navijaci''

Crna ovca

pre 14 godina

Nepismeni svete! Hajde procitaj jos jednom ovu vest. Nigde ne pise da Cesi treba da daju svoje devojke, nego da u slucaju nasrtljivosti navijaca reaguju pribrano jer su navijaci agresivni.
Ima li nekog normalnog da je shvatio?

piksi

pre 14 godina

Tekst je genijalan , kako su smesni i preplaseni , a znaju da biju u kordonu bez razloga ! (ne mislim one nase "pumpadzije" , nego one nase sa megafonom)

Postovi 8 i 20 thumbs up! :)

Mirko

pre 14 godina

Naravno da ne treba goste napadati jer oni apsolutno nisu krivi za surovost policajaca. U Ceskoj postoji jedna bedacka predrasuda o Srbima i to se videlo po ponasanju cuvara reda. umesto da pomognu navijacima i da ih stite od provokacija, oni su isprovocirali namerno, ocigledno, srpske navijace i onda ih brutalno isprebijali i hapsili kao zadnje fukare i ulicare. To im nikad necemo zaboraviti. mene, medjutim, jako ljuti jadno ponasanje nasih vlasti koje niti jednim javnim protestom nisu dali do znanja ceskim vlastima da je njihova policija prekoracila svaku meru ukusa i pala na ispitu solidarnosti i profesionalnosti. Nadam se da ce CZ znati da prezentira na pravi nacin UEFA-i sta se dogadjalo.
Acesima ovo nikada, nikada necemo zaboraviti. Doci ce pravi momenat za revans, onako sportski!!!

ofk

pre 14 godina

Da ste imali priliku da budete u Pragu sve bi vam bilo jasnije u tim vasim ispranim mozgicima....ovako ne znam za bolje lepo mi je bedi ,sto nebi bio besan i siroma...a i tata mi je rekao da sve sto dolazi sa zapada je opsanost za srpstvo

sunshine

pre 14 godina

Joj pazite kad budu dolazili navijaci San Marina, kad vam bude repka igrala. Ako ih dodje u velikom broju, omdah pocinju da se raspituju gde je sta u gradu, bruka :P

mILKO

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"
Citam i neverujem, a shta ako traze josh neke stvari od muskaraca?
Bolje da odrade engleze nego da padaju u vartu?
Pa ova nacija je neverovatna.
Zivi bili pa videli da ako englesi sruse ceo prag bice krivi civili koji nisu davali svoje devojke pijanim englezima. A policija ce verovatno da im sluzi rasol cisto da dodju sebi posle rushenja.

Paspalj

pre 14 godina

ahahahahahaha
Ali pazi, ovo: neki lik ti muva ribu na tvoje ochi, a ti trebash da ostanesh miran i eventualno da pevash pesme njegovog omiljenog kluba.
ahahahahahahahha

gogodelija

pre 14 godina

Dobra je ova češka:

ti dodješ dole u zvezdinom dresu popiješ malo vruče je malo zapevaš i opet se malo ohladiš uz pivo pa opet zapevaš a oni ti daju opet razlog da se znojiš(devojku).
šta ti je gostoljubiva zemlja heheheh gdje evropa gdje smo mi pa ljuuuuudiiiii.

Boki

pre 14 godina

Kakva paranoja,ne verujem sta citam...:):):)?pa da li je moguce da su tim ljudim toliko isprali mozak pa da zive u takvom strahu,pa ovo je gore nego da su pod Staljinom,kakva represija....pa mi jos imamo i demokratsko drustvo.....zivela slobda:):):)

Ko je ovaj auuuuuu

pre 14 godina

budu potpuno pasivni, da stanu i ćute, jer "takav čovek za masu nije interesantan". Takođe je češkim mladićima savetovano da ne brane svoje devojke.

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite", posavetovao je Pražane Sinecki
-------------------

Znaci ako sam ja dobro shvatio da budu pasivni i da ne mrdaju HHHAAAAAAHHHAA, pa to obicno savetuju ako sretnes medveda u sumi. A devojke ako im diraju onda je najbolje zapevati sa njima joooooooooooooooooooooooj PA ZAR MOZE TO NEKO HHHAAAAHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAAAAAAHA. Neznam za vas ali je meni ovaj tekst ulepsao dan, citam i smejem se, nemogu da se zaustavim.
Nisam verovao da postoje ovakvi strucnjaci, ali eto svaki dan se moze nesto novo nauciti.

ceska tragedija u Pragu

pre 14 godina

Jao ljudi citam i nemogu da disem od smejanja, pa zar je ovo moguce. Ej komentare i ceo ovaj nikako nesme niko da izbrise, neka ostane kao humor jer zaista nemogu da zaustavim smeh.

Аналитичар

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"


Шта рећи а не заплакати од смеха. Најбоље би било да им уступите девојке.

shonez

pre 14 godina

Ma ovi stvarno preteruju! Najbolje bi bilo da se evakuise grad ili da svi odu u atomska sklonista.Da ne brane devojke!? Da skakucu i pevaju sa navijacima :))))))))))))) Koja paranoja!

fudbalskimenadzer.com

pre 14 godina

Nikako ne pustati dvojicu ceskih policajaca u Srbiju. Ako zelimo da pokazemo da nismo banana drzava! Inace skandalozno ponasanje ceske javnosti ali znam da obican narod nije takav...

poslao sam devojku na godišnji dok neodu Englezi :-))

pre 14 godina

Čitajuci članak sam se pošteno nasmejao i drago mi je da se posle brace Grim pojavio jedan stvarno veliki talenat i to baš na našim nebeskim prostorima, a sad svi zajedno "mi smo jedna velika hipnotisana gomila"

montolivo

pre 14 godina

ma da...ceski mediji opet huskaju!! svi mediji huskaju,samo su srpski mediji fenomenalni! kad oni prave lazne krize u Partizanu i Zvezdi i neko iz kluba im to kaze, onda svi novinari stanu i brane profesiju...i onda krecu cuveni tekstovi: ...resio je da se mesa u uredjivanje novina...ostavio je milionski navijacki auditorijum bez izjave..bla,bla,bla... mesaju se u sve u klubu,a onda kad se klub brani i iznosi argumente i zamerke onda se mesa u uredjivacku politiku!!! mi smo tragicna zemlja!!!

Andrej77

pre 14 godina

"Oni rado zavode lepe češke devojke i mladići tih devojaka bi trebalo da ostanu mirni. To je zaista dobronameran savet. Znači 'ne padati u vatru' odmah, radije skandirajte s njima, malo skačite a onda se sklonite"... dok ne zavrse sa vasom devojkom!
:) Boze, ovo Cesi stvarno...

SrbijaPartizan

pre 14 godina

E ja mislim da su ovi Cesi stvarno bolesni!Ali bez zezanja.Oni vec znaju da ce protivnicki navijaci da luduju,da im zavode devojke i ostalo.Mislim da su Cesi malo paranoicni!

Pravite se mrtvi

pre 14 godina

"Policija je savetovala Pražane da ako naiđu na navijače ili se nađu na mestu eventualnih izgreda, budu potpuno pasivni, da stanu i ćute, jer "takav čovek za masu nije interesantan". Takođe je češkim mladićima savetovano da ne brane svoje devojke."

Ahahahahah, ne mogu da se smirim!

Srpski dinamit

pre 14 godina

E aj da ih iznenadimo,i dočekamo aplauzom tu šačici njihovih navijača kada uđu na stadion! Zamislite koji će to doživljaj njima predstavljati kada vide krcatu Marakanu,pričaće unucima,a oni svojim unucima;)! IDEMO DALJE!

крк

pre 14 godina

Чуди ме да нико није приметио да се чак четири њихова клуба вечерас боре за Лигу Европе. Изгледа да сви само њихове девојке гледају.