Fudbal 132

Petak, 21.08.2009.

00:57

Petrović: "Neiskustvo uzrok poraza"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon samtra da je uzrok ubedljivog poraza od Slavije (3:0) neiskustvo njegovog tima

Petroviæ: "Neiskustvo uzrok poraza" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Zoki

pre 14 godina

Tutorica pod hitno izbaciti iz tima, nije on za Zvezdu!!
Smatram da je on jedini krivac!
Ruku na srce, Slavija je bila bolja! Toliko od mene

vasa

pre 14 godina

Pobednicka taktika za revans, samo za Pizonove oci:

1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Ignjatijevic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Isah
7. Blazic
8. Kadu
9. Lekic
10. Perovic
11. Lazetic

Dakle, dva beka i dva stopera samo, jedan zadnji vezni(Isah), dva ofanzivna veza polu levo i polu desno(Blazic i Kadu), dva krilna napadaca(Perovic i Lazetic al da menjaju strane i igraju slobodnije), i Lekic u spicu. Optimalno.

Preporucene izmene: Jeftic i Bogdanovic u drugom poluvremenu da se osvezi tim.
(andro, 21. avgust 2009 13:10)
A gde je ovde Tutoric?

Slavko

pre 14 godina

Cuj mlad i neiskusan tim?!
Pa zvezda nije imala stariji tim u zadnjih 15 godina, Lazetic 31, Djordjevic 28, Tutoric 26, Ignjatijevic 25, Lekic 24, Ninkov 24, Bogdanovic 23 godine... pa zar su to mladi i neoformljeni igraci?
A kad su Deki i Perica sa 18, a Jankovic, Milovanovic, Basta i kompanija osvajali titule sa nepunih 21 godinom, tad mladost nije bila otezavajuca okolnost?!
Ne radi se ovde o mladosti i neiskustvu, vec o klasicnom fudbalskom NEZNANJU.

DM

pre 14 godina

A evo nam i odgovora zasto je gospodin Dujkovic "digao ruke"! Sada u nasem timu igraju "zvazdasi"! Tuoric, Pavlovic, Bogdanovic... Dokle gospodine Petrovicu? Po kom osnovu gospodine Petrovicu? Koliko kikseva treba jos da naprave? MOLIM TE daj sansu mldim igracima! Imas ih! Cakovic, Lazovic, Vranjes...

Slavoljub Muslin

pre 14 godina

Zvezda ima dobar tim.Ali svaka generacija zvezde ima 3 do 4 rupe.
Rupe:Pavlovic,Tutoric,Bogdanovic.Tutoric me je podsetio na onog Miladinovica.Naravno i trener los kad ne vidi greske koje se ponavljaju.Taktika:Igrati sa 10 igraca posto Lekic ne moze sam da igra,pre Perovic.

ultrans

pre 14 godina

Cak i predsednik Lukic kaze nije zadovoljan taktikom pa ko bi normalan bio, ako se ne desi cudo 27-og propade lepa sansa za Zvezdu da se u ligi evrope fino zaradi i dugovi vrate. Muke se nastavljaju valjda ce nam sunce sunuti vec jednom!!!

nemanja delija

pre 14 godina

Svaka cast vama svima i vasim komentarima,svi vi govorite volimo zvezdu ali ne shvatate da ako je volite ne mozete da pljujete po njoj i kada je najgore,ko od vas velikih navijcaca je bio siguran da ce zvezda proci 2 evropske tekme i jagodinu pobediti na pocetku sezone sa 3 0 ,ja cu vam reci NIKO jer ste vi u nekim secanjima na bolja vremena ali njih nikad u ovoj drzavi njie bilo i ovo se moralo desiti,pa pogledajte vece klubove od zvezde kako grcaju,milan, valensija itd a pogledajte njihov budzet i nase zvezde,strasno nemam reci a za igrace koje zvezda trenutno ima mogu da kazem da sam sa njima vise zadovoljan nego sa piksijevom generacijom barkosa i salasa ili toplicinom edgara i ostalih,ovi momci su mladi i neiskusni jer su igrali u nasoj ligi za neku selendru sa malo boljom infrastrukturom i oni nemaju vremena za uigravanje kada je promenjena cela ekipa u roku mesec dana i svi smo svesni toga da iako nesto urade pola ce se prodati to je nasa realnost i kada nemas para mozes samo da prezivljavas jer je to nas mentalitet,ZVEZDO VOLIM TE I NEKA JE JEDAN BARI ALI MI GA BAR IMAMO

Jovan M.

pre 14 godina

Poraz je bio ocekivan, ali da tutoric nije 3x kiksirao, zvezda bi izgubila 1-0. Taktika u ovom mecu je bila dobra, ma koliko bila staromodna, jer je slavija mnogo dominantnija ekipa od nas. I molim vas, dodjite na stadion a ne ovde da pricate gluposti i prosipate pamet. Kad je prosao Dinamo, Pizon je bio Bog. On je odlican trener za ovaj tim, nijedan drugi ih ne bi uigrao ovako za pocetak sezone. Setimo se Zemana i slicnih...

Ivan

pre 14 godina

Ako svaki put kad lopta krene prema našem golu (makar bila i povratna) ja moram da shvatam za glavu jer ne znam dali će naš "golman" biti dovoljno iskusan da je uhvati, zapitam se, i da imamo daleko jači tim od ovog dal bi bili u stanju da pokrpe ovu rupu?

Odjednom mi Kocić i Šmuci deluju kao sasvim solidna rešenja naspram ovog, mada i bukva zasađena na sred gola deluje kao bolje rešenje od ovog.

andro

pre 14 godina

Pobednicka taktika za revans, samo za Pizonove oci:

1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Ignjatijevic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Isah
7. Blazic
8. Kadu
9. Lekic
10. Perovic
11. Lazetic

Dakle, dva beka i dva stopera samo, jedan zadnji vezni(Isah), dva ofanzivna veza polu levo i polu desno(Blazic i Kadu), dva krilna napadaca(Perovic i Lazetic al da menjaju strane i igraju slobodnije), i Lekic u spicu. Optimalno.

Preporucene izmene: Jeftic i Bogdanovic u drugom poluvremenu da se osvezi tim.

Aleksandar

pre 14 godina

Pocetna postava sa Tutoricem na beku a sa Ninkovim na veznom je mogla da izadje iz glave samo nepismenom treneru.Ninkov se nije video a Tutoric smo svi videli kako je odigrao,uzgred budi receno Tutoric nije bek a Ninkov nikako nije vezni igrac.Sve u svemu greska Petrovica.Nije mi samo jasno da eksperimentise na tako vaznoj utakmici.Ipak idem i vodim sina na Marakanu,cuda su moguca!!!

Stane

pre 14 godina

Dokle ćemo više da gledamo kukavičku zvezdu!?
Dosta nam je više ovih stručnjaka!!!

Samo jedan je...

SLAVOLJUB MUSLIN!!!
SLAVOLJUB MUSLIN!!!
SLAVOLJUB MUSLIN!!!

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Ma to je normalno kad imas mlade igrace,a od kojih 90% njih zajedno igraju fudbal tek mesec dana.Mogao je Gus Hidink da bude na klupi,ne bi postigao bolji rezultat.Prema tome,idemo u revansu da jurimo tih 4:0,5:1 ili koliko je vec potrebno pa sta bude.

nepobedivi

pre 14 godina

kako su slaviju predstavljali mislio sam da je neka ekipa u rangu benfike, viljareala, aston vile a oni su za pravo prosecna, borbena, disciplinovana ekipa sa chernijem koji pravi razliku....dobra stvar su vilotic i savic koji su stvarno potencijal...postavka igre mi se nije svidela ali to su zamisli trenera i on je sigurno skolovaniji od nas da postavlja taktiku od nas, ali da zameni do tad naj igracha zvezde koji je, usput recheno, nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji Isaha jednim bekom u 70.min pri rezultatu 2-0 i zameniti jednog veznjaka drugi u 93.min kada se gubilo 3-0 je nptprna glupost...tim je takav kakav jeste, trener takav kakav jeste, finansije, nazalost, takve kakve jesu...zbog savica, perovica, vilotica, bozovica ne treba da dignemo ruke vec da ih istrpimo ove sezone

pavle

pre 14 godina

Nekada imas srece pa protivnik promasi prazan gol, a nekada sam sebi zabijes dva. To je fudbal. Nije Slavija bila bolja za 3:0, ali je bila bolja, imala je Cernija koji se setao ko avion po terenu. Zvezda nema takvog igraca. Glavni nas vezni igrac (Isah) je zakazao ili bio onemogucen da igra od strane Slavije i Zvezdine igre nije bilo.
Neka, nije to sve lose, neka ovde pobede i 1:0 ako mogu i bice super, a posle po nasim njivama da se iskristalise tim za sledecu godinu, bez Tutorica.
Napred momci, glavu gore!

gangula

pre 14 godina

Tutoric i Pavlovic su za sumske radove, ionako je sezona spremanja ogreva...
Pizon, zar da se branimo protiv tamo neke slavije, pa oni nisu smeli ni da nas napadnu..

mikibg

pre 14 godina

I jos nesto. Pa dobre bre, aj sto nemamo odbranu ali dokle vise Pavlovic???? Samo mogu da kazem da je Stamenkvic i ako nije neki golman za njega KasiljaS!

:)))

pre 14 godina

kakva je ono taktika crni pizone !?
3 stopera,3 zadnja vezna bez krstenog levog beka o.O
Tutoricu mars iz Zvezde,Pavlovicu isto !!!

Zar nas istorija nije bas nista naucila !?

SVI U NAPAD !!

http://jelensuperliga.tk/

perhan

pre 14 godina

Ne krivimo Petrovica, covek je preuzeo klub u najtezim trenutcima.Vodi tim sastavljen od sve samih novajlija u prvom timu (klinaca). Onaj Tutoric je katastrofa, glumi iskusnog momka gradi loptu na 2 metra od gola.bruka! Od Vilotica ce biti nesto!

delija rs

pre 14 godina

Ekipa nam je jako mlada?!
Tutorić 26, Djordjevic 28, Savic 19, Ninkov 24, Ignjatijevic 26, Pavlovic 23, Cvetkovic 29, Savio 25, Bogdanovic 23, Isah 23, Lazetic 31, Lekic 24. E to su igrači koji uglavnom igraju. Sve kilnci 19-20 godina. Sem Savića i donekle Isaha i Bogdanovića ja tu ne vidim jako mladog igrača. Lazovic je mlad al ne igra, Kadu je mlad al ne igra, Nikolic je mlad al ne igra, Vranjes je mlad al ne igra(a i ja svasta pisem, kako ce on pored strasnog Tutorica da igra), Abu je mlad al ne igra.

mikibg

pre 14 godina

Samo cu jedno reci. Takticki najgore odradjena utakmica u istoriji zvezde!!! Nije se znalo ko gde i sta igra. Lepo je znao da nemamo igrace koji mogu da igraju defanzivno i on izvede ti stopera. A da ne pricam kako ga je izmesao ceh sa izmenama u drugom poluvremenu. Iskreno Pizon nikakav trener, a da nije ovih momaka i velokg srca ne bi dosli ni do ovde. Nadam se da ce se dogoditi cudo u revansu ako mr pizon shvati da ne mozemo da igramo defanzivno jer za takvu igu nemamo igrace.

Fica

pre 14 godina

Ljudi ja sam grobar i fucka mi se sto ste vi izgubili ali onaj Tutoric ili kako se vec preziva vam je rupa nad rupama, ne samo ove sezone vec u poslednjih par godina kako igra za zvezdu... :) a igrate komi-tragicno... :)

SOSko

pre 14 godina

Svaka čast na fudbalskoj karijeri ali ovom izjavom potvrđuje da je loš pedagog. Ja bih pre rekao da je uzrok poraza preterano respektovanje protivničke ekipe. Videlo se lepo posle prvog poluvremena da zadnja linija Slavije nije ništa posebno i da se može probiti. Krivim trenera što nije tada odreagovao i na poluvremenu postavio normalnu formaciju. Tutorića je stvarno glupo više komentarisati. Oni kojima je tek sada postalo jasno da taj lik nije za prvi tim (čak i ovako loše) Zvezde, najbolje da više ne gledaju fudbal. Prava enigma za mene ove sezone je golman Pavlović. Od 7 golova primljenih u 3 tekme, direktni krivac za 3 gola (prvi u Tbilisiju, drugi u Beogradu i treći u Pragu) Da nemamo drugog (i trećeg) golmana, pa da mi bude i jasno. Da je među stativama od početka bio neko sigurniji, možda ne bismo gledali onakvu dramu protiv Gruzina i možda bi sada imali neku nadu za prolaz dalje. Ovako nam se totalni golmanski anonimus pokenjao po celoj sezoni. Da ne razvlačim bez kraja i konca, složio bih se sa Pižonom: neiskustvo je krivo za poraz - neiskustvo trenera. Jučerašnja postavka igre je tipična odlika hobi-trenera (poput recimo Đorića i Kosanovića) koji se svakog iole ozbiljnog protivnika plaše kao da je u pitanju Real Madrid (setimo se tekme protiv Arisa pretprošle godine, 5-4-1 formacija sa Koromanom u napadu i identičan rezultat 0:3) Svestan sam da su nam igrači uglavnom krš, ali to je onda pitanje odgovornosti sportskog direktora, umesto da se hvalimo kako nam ekipa vredi milion evra (što neko reče "čega se pametan stidi...") Ne znam, mislim da su i ovi igrači koje imamo, mogli više da ostvare u Pragu. Makar da postignu taj jedan gol. Mogli su, da im je trener dozvolio da pokušaju. Umesto toga, čovek već drugi put svaljuje krivicu za poraz na igrače. "Krivo je neiskustvo"? Tutorić neiskusan u 26oj godini pa pravi onakve gluposti? Ne prijatelju, on je jednostavno spor i loš a ti kao trener trebalo je da to vidiš na treninzima. Da si postavio liniju ko što Bog zapoveda, bok bi pokrivao Ninkov i možda ne bismo primili onaj prvi gol sa desnog krila. I možda bi sve bilo drugačije. Budi čovek i priznaj da je pristup tekmi bio skroz pogrešan. Videlo se da Slavija nije ekipa od koje se treba toliko use*avati u gaće. Svi su videli osim našeg trenera. To se zove neiskustvo. U 50 i nekoj godini ...

Sever 4 ever

pre 14 godina

O cemu ti to pametnjakovicu!??? Sta cemo sa tvojom odgovornoscu a!??? Da li iko u svetu igra sa tom formacijom koju si ti izveo sinoc,pitas li se!? U revansu SVI na gol,i ekonom i cistacica muzeja,a vozac da parkira bus ispred gola!!! Jadno! Ne ide to tako lepi!

nenad RS

pre 14 godina

Pizone pogledaj neiskusne Izraelce koji su igrali u Austriji protiv iskusnog red bula. Pa covjece moze se izgubiti utakmica 3 0 ali nemoze se odigrati utakmica a ne napraviti ni jednu akciju, vrsiti izmjenu u 93 minuti, igrac koji je napravio preokret u Beogradu sjedi na trebinama, Pavlovic i Tuturic da igraju u Kolumbiji davno bi bili pok.... Imali i jedan pravi Zvjezdas na ovom svijetu a da je mocan da da preuzme u svoje ruke ovu nasu Zvezdu inace ova banda ce nas rasturiti. SAMO ZVEZDA DO GROBA.

Zeks 636

pre 14 godina

E ovako! Imam pitanje za REZIJU,a i za vas ljudi!? Dali neko moze da objavi da cuju PETROVIC I KOMPANIJA koliko je nas navijaca puta pomenulo igru naseg golmana i Tutorica. Dali neko moze te ljude da izbaci iz ekipe da nas vise ne brukaju ? Pa dajte javite preko tv-a da neko cuje ljudi nas zajebavaju ocito

Sly

pre 14 godina

Defanzivna taktika u gostima Zvezdi tradicionalno ide od ruke:
Leverkuzen 3:0
PSV 5:0
Dinamo Tblisi 2:0
Slavija 3:0
jednom (ALI SAMO JEDNOM) smo uspeli da odigramo 0:0 i to 91. protiv Olimpika, I TO SA KOJIM TIMOM. Treba igrati fudbal u gostima, nema taktiziranja, za to ti trebaju igrai koji mogu da se transformisu u napadacku formaciju u slucaju da defanziva ne urodi plodom (to moze Mancester, to ne moze ni jedan Celzi, Zvezda sa defanzivnom taktikom nema veze ni u misaonom eksperimentu). Jedino je moguce igrace pripremiti (napaliti ) da se bore jer ocigledno nemaju kvalitet da odgovore zadatku, bilo kakvom. U BG ce naravno biti skroz drugacije, ne sumnjam da ce Zvezda pobediti ali da smo limitirani, limitirani smo. Sta da se radi, trebalo bi se pomiriti da smo losi.

bellagio

pre 14 godina

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić održao je u Čačku predavanje na temu "Aktuelni trendovi u evropskom fudbalu".

Predavanje je bilo namenjeno trenerima, sportskim radnicima i mladim fudbalerima.

Citam ovu vest i mislim se, da li je bilo mozda isplatljivije da je Pizon skoknuo do Cacka, a ona deca u Pragu da pikaju bez njega....hmmm definitivno bi bilo bolje! I neka neko objasni Pizonu da je 2009, a ne 1979 godina i da se fudbal za 30 godina, gle cuda, promenio! Ti bunkeri u gostima, pa kuci vadjenje fleka prolazi jednom u milion....zato golube nas, sledeci put se raspitaj gde GOSPODIN Antic drzi predavanje, notes u ruku i u prvi red da si seo!

baxus

pre 14 godina

uzrok poraza je uzasna odbrana...
nisam tako pasivnu i neangazovanu odbranu video otkad je liverpul odvalio besiktas 8:0...

pa da je kostunica, kloniran u 4 primerka, igrao u odbrani umesto ovih pajsera, ne bi se primetila razlika...

jeste zvezda u finansijskim problemima, jeste ekipa nedavno skupljena, sve to stoji, ali da odbrambeni igrac ne UME da izbaci loptu iz kaznenog to je sramota...
za primljen drugi i treci gol, cela odbrambena linija moze samo da crveni...

Strahinja

pre 14 godina

Kako te nije sramota?!Kome prodajesh priche neiskusna ekipa,blablabla!Drago mi je shto se ovde svi slazemo u jednom,a to je da smo videli ko ne zasluzuje da nosi nash dres,imena te dvojice ne zelim da spomenem!Ali ljudi on kao trener treba da poznaje limite svojih igracha,zar ne?A ne da misli da smo veverice i da nishta ne vidimo,normalno je da ne moze Tutori da promeni glavu,ali zashto ga je pustio?Ko josh igra onakav fudbal sem Pizona?Ljupko Petrovic(Psv-5:0)i Kosanovic(Aris-3:0),sa takvim struchnjacima Vladane Lukicu Zvezda nema shta da trazi ni u nashoj livada ligi!Zapamti Pizone da niko nije uspeo da se brani 90 minuta,ono shto si postavio sinoc na terenu ono je dno fudbalske taktike i vrh neznanja,u Engleskoj gde si jedno vreme proveo kao igrach neko bi te uuhapsio zbog onog sinoc!!Nijednu jedinu izmenu nisi pogodio!To shto je Zvezda 80% ispala jedini krivac si ti!Protiv onakve Slavije ti se branish sa 9 igracha(golman,petorica u zadnjoj liniji,3 zadnja vezna),Pizone osvesti se dok je vreme!Nijedno gostovanje u Evropi nisi odradio kako treba,kako te nije sramota svog neznanja!Pozdrav za sve Delije i svi 27.na nashu Marakanu da uradimo shta je do nas!

realno

pre 14 godina

Pizone 3~5~2,ostavio si nesrecnog Tutoru na livadi ca mu kicmu izlome i da ga ljudi sada pljuju.Nemoj bre mnogo da izmisljas nego to sto imas postavi na svoje mesto,da vidimo Pizona igraca leprsavog sada takvog kao trenera.Da si igrao fudbal kao sto si sinoc postavio taktiku nikad ne bi bio Zvezdina zvezda.Nije gotovo ali moramo da igramo fudbal Pizone.Glave gore Marakana ce da gori.

d.r

pre 14 godina

sramotna postavka igre sa tri stopera i tri zadnja vezna morala nam je doci glave,a o tutoricu ne treba trositi reci,prodali smo ga turcima a ovi kad su videli sta su kupili smenili trenera i platili zvezdi da ga uzme nazad ,naravno covek usao u istoriju kao jedini igrac za koga je placeno da se vrati nazad,ja bi njemu zabranio da gleda fudbal a ne da ga igra,golman bedan a stojkovic nam ide u kavalu da brani eeeeeeeeeeeeeej bre pa da li su ovi normalni,oni nas zajebavaju,kazu talenat,ma teraj ga iz kluba nek brani u svom dvoristu,a pizonu oduzeti licencu ionako je nije zasluzio pa moja baba bi bolju taktiku postavila i posle kaze neiskustvo a najgore je sto ova mucna slavije nista ne zna ,pa njih je serif dobio a mi sami sebi dali 3 komada,izasli kao p.... da se branimo umesto da napadnemo pa i ako izgubis nema veze a ne ovako stvarno sramota

milan bor

pre 14 godina

svaka taktika ima svoje znacenje,i da su je momci ispostovali mozda bi ibilo bojle pizon nije sigurno hteo da primimo tri gola ali...ta taktika iziskuje kontra napade a nije bila ni jedna,tako smo mozsa i mogli da damo i koj gol i da ga lazetic ne komplikuje mnogo kad je u sesnaetercu,ali i realno nemoze se za god.dana stvoriti tim za evropu.ide se redom prvo prvenstvo pa liga uefa pa tek za 2 do 3 go mozda liga sapmpiona.da ne osudjejemo nikog na zimu da se isprave greske(tutoric idjdordjevic out)i lepo da se uzme kup i eventualno prvenstvo.

Nikola Vrsac

pre 14 godina

Nisu ovde krivi igraci, takvi su kakvi su bolje nemamo. Jasno je da nam odbrana nema pojma ali zato ne treba igrati sa 3 štopera + 2 beka + 3 zadnja vezna i menjati formaciju u 3-6-1 pred najvažniju i najtežu utakmicu. Uvodjenje Ignjatijevića u drugom poluvremenu kao i legendarna izmena u 93. minutu samo govore koliko se Pižon pogubio.

Ne znam kada će naši treneri da shvate:mi se osim barija nikada nismo odbranili niti ćemo, zato kreni napadački onako kako i igraš pa kako bude. Dobiješ 3 komada ali probao si hrabro i nije moglo,a ne ovako kukavički i sa 3 komada u mreži. Potez Tutorića nije za komentarisanje, znači narednih 10 utakmica na tribine pa ćeš naučiti šta se radi sa loptom u sopstvenom petercu kada se grčevito braniš.

Pozdrav svim delijama i vidimo se na marakani sledećeg četvrtka!!!! NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED !!!!

Никола

pre 14 godina

Можда је тактика била лоша, али и поред свега морамо бити свесни да смо им ми (Туторић и Павловић) поклонили голове... То је најтрагичније!!!

volim je i dalje

pre 14 godina

Necu da pljujem samo zelim da postavim pitanje ..

Koja je razlika igrati napadacki fudbal juriti gol i mozda dati barem jedan takvom postavkom igre nego se braniti i primiti tri komada ?

Ja sam 100 % siguran da smo igrali napadacki fudbal od samog pocetka da ne bi primili vise od tri gola a mozda bi dali barem jedan a ko zna mozda bi imali i daleko povoljniji rezultat .

Ovako smo ipak pokazali da nismo zreli ne samo igraci nego i trener odnosno da ipak nema dovoljno poverenja u svoje igrace .

No ne treba zameriti ovim momcima , oni nisu krivi vec su tu i daju sve od sebe , mladih ima dosta i tek su se zbrali sto bi reko nas narod za njih ima vremena , znamo svi da krvica lezi na fudbalskoj mafiji koja je u nasem fudbalu vec duze verem zadnjih 20 godina .

Dejan

pre 14 godina

Ja bih molio vrsnog stručnjaka da mi pojasni ko je neiskusan. Jel TUTORIĆ? On je panj a ne čovek. A Vi g. Petroviću? Jeste i Vi neiskusni? Pa evo da Vam nešto poručim. Pustite momke da igraju. Oni to žele. Samo sklonite panjev, Tutorića i Pavlovića. I molim Vas, povedite računa o svojim postupcima i strategijama.

Mladic

pre 14 godina

Ama ljudi igrajte normalan ofanzivan fudbal, pa ko pobedi. I niko vam ence zameriti, bili bolji od vas pa sta. Ali kukavicluk nikad nije bio karakteristika Zvezde. Zna se kako se igra fudbal danas, 4 igraca u odbrani, 4 u sredini sa jednim zadnjim veznim a ne 2-3, i dva napadaca. Sve ostalo je kukavicluk i mora da se zavrsi kao jucerasnja epizoda. Sve u svemu Slavija nije Dinamo i nemamo sta da trazimo posle ovolikog minusa u revansu. Realno!!!

KrivKrivKriv

pre 14 godina

Ti si bre kriv. Sta ti tu kao sada je lako okriviti nekoga. Nije mi samo jasno ko je od koga ucio trenerski poziv. Ti od bata Djore ili bata Djora od tebe. Mislim ne zna se koji je gori.

idi, bre, umij se

pre 14 godina

od kad se to nasa natasa kandic razume u fudbal i potpisuje kao bata djora?? kakve veze sa svim imaju cirilica i Pravoslavlje? to sto pizon nema pojma nema veze sa cirilicom na ledjima onih mucenika. delije su grupa gradjana, ako su uopste registrovani nekako, i imaju valjda pravo kao takvi da promovisu sta hoce. da su u pitanju unicef i ozonske rupe, zvezda bi sinoc zgazila slaviju? a, siva maso? barsa je barsa sta god joj pisalo na dresu

Da li mi sve verujete?

pre 14 godina

Sve cestitke mojoj Zvezdi na kvalitetnoj utakmici i ostvarenom casnom porazu protiv fantasticno nadahnutog i kvalitetnog protivnika.Jedva cekam "veliki derbi",bice to praznik fudbala.Na zalost bas tog dana idem na pecanje...

stefan

pre 14 godina

Brate Tutoric i Pavlovic su dobili drugu sansu u prvom timu al je ne koriste apsolutno ima nas Zvezdasa koji nismo dobili ni jednu pa molim te Petrovicu pozovi nas bicemo bolji od njih dvojice sigurno!!!

slobacar

pre 14 godina

"Ja mogu igračima sve da kažem, ali ne mogu da im promenim glavu."
Jedina pametna stvar koju je rekao.....mada je terbao da doda da ne moze ni sebi....ejjjj u '93 min.izmena,chuva rez. chovek....i malo dete bi videlo da je Pavlovic najveca rupa,ko ga gura uopste? za njim siguran na drugom mestu je Tutoric zvani "drvo".....
I kakvo iskustvo treba golmanu da zna da uhvati loptu kad mu neko sutne(nije stavio lepak?) ili da istrci na nabacenu loptu koja leti u njegovom 5ercu? I kakvo iskustvo treba stoperu da ispuca loptu iz svog 16erca kad je guzva i "gusto"?
Ta 'ajte molim vas!
Pozdrav za Delije!!!

Alex

pre 14 godina

Ne znam samo o cemu prica Pizon! Pa,bila je totalno pogresna taktika na utakmici. Dokle cemo vise igrati taj "alibi" fudbal?!
Zna se da je kod Zvezde odbrana najkriticnija jos od kada je otisao Vidic. Zvezda od tada NEMA ni jednog dobrog fudbalera pozadine. Ako vec nemamo dobre defanzivce,zasto nije postavio ofanzivnu formaciju? Dali bi neki gol i imali bi kakve takve sanse da prodjemo dalje. Bez datog gola u gostima,cak i protiv ovako nejake Slavije(to sto je nas trener dize u nebesa,to je cist alibi!), ne moze se dalje. Zvezda ce sigurno primiti bar jedan gol i u Beogradu,ako ne i vise i to je kraj.
Da li je moguce da mu jedan Kadu nije ni posao u Prag? Da li je moguce da mu Lazovic,koji je doveden iz cacanskog Borca, nije ni u najavama za bilo koju utakmicu?Pa, Lekic,cak i da je Ronaldo,ne bi mogao sam da da gol,u ovoj formaciji.

tri štopera hoću ja, neću jedan, neću dva,...

pre 14 godina

Glupost, uzrok poraza!

E, to bi bio pravi naslov!

U savremenom fudbalu, jedan golman i tri štopera su malo!

Babin_zub

pre 14 godina

1.Tutoric je neiskusan igrac?Ne,treneru,Tutoric je BESKORISTAN igrac koji moze da igra meceve nase druge lige,i nista vise.Zasto ga forsirate?Nije ni mlad,nit od njega Savic,Vilotic i Vranjes imaju sta da nauce.
2.Pavlovic je neiskusan?Ni tu se ne slazem,on je NESKOLOVAN definitivno.Golman koji ne zna da se postavi,da istrci na peterac na cantarsut sa aut-linije,golman koji krene pa se vrati,je golman koji moze samo raditi kao konobar.Ni za shankera nije,jer i tu treba sposobnosti.
3.Postavku igre sa tri stopera sam razumeo,jer su bekovi trebali imati vecu slobodu u napadu zbog prodora po boku,i to je ok,ali mi nije jasno zasto Savio i Bogdanovic startuju?Savio iskreno i ne znam sta igra,sem sto sa njim imamo igraca manje,a Bogdanovic kao zadnji vezni nema sta da trazi iza spiceva.Takodje mi nisu jasne izmene...Zasto si izvadio Isaha,jedinu svetlu tacku u nasem timu?Zasto pri rezultatu 3:0 za protivnika ti vrsis izmenu?Da nisi mislio da mi vodimo pa "krades" vreme?Cenio sam te jaaaako do sinoc,ali od sinoc sam u najmanju ruku malodusan prema tebi.Nemoj mi reci da Pavlovic predstavlja buducnost Zvezde jer meni takva Zvezda ne treba.Nemoj mi reci da su Djordjevic i Tutoric iskusni igraci,jer iskustvo se stice igrajuci fudbal,a oni to nigde nisu radili sem ovde,i koga i cemu oni da nauce?Bolje ove godine gurni u vatru Savica,Vilotica i Vranjesa,istrpi ih,i napravi od njih igrace.Ako im Djordjevic i Tutoric budu uzori odose i njihove karijere na transfer listu Konjaspora.
Sve u svemu veoma sam razocaran,ne zato sto necete proci dalje vec sto ne vidim nikakav napredak.

rs

pre 14 godina

Pavlovic kriv za dva ,Tutoric za jedan...pa normalno da ostali idraci nisu imali volje da trce kada imas glupe igrace u odbrani i na golu. Uzmi klinca od 16g pa da znamo da je mlad i neiskusan, a ovaj ce citav zivot biti neiskusan...nema on u glavi kao ni tutoric i dzaba njima utakmice....

Markoni

pre 14 godina

Lako je kriviti Pizona. Za razliku od Jokana koji sa vec dve godine uigravanim timom nece napraviti nista, u Zvezdi je promenjeno vise od pola tima. Najbolji igraci su otisli a dovedeni mladi. Tutorica necu da komentarisem, ali nije Pizon kriv zato sto retard ne zna da izbije loptu iz sesnaesterca a drugoga nema. Zivi bili pa videli, ali za dve godine sa ovim timom proci cemo sigurno bolje od groblja. Takodje ocekujem ofanzivnu igru u Beogradu i castan oprost od Evrope sa minimalnom pobedom na Marakani.

andrija

pre 14 godina

Mora se ipak reci da je u pitanju krajnje pogresna taktika, 3 stopera, odavno to nisam video u modernom fudbalu.. Daleko od toga da branim Tutorica, ali mislim da covek nikada i nije igrao na onoj poziciji treceg stopera, deluje mi da on nije shvatio sta u stvari igra, da li beka ili stopera, a nije igrao nista sinoc da se razumemo.. To sam jasno video kod auta, gde su on i Ninkov svaki put imali problema ko ce ga izvesti, gde se i videlo da oni u ovoj formaciji nisu bre nikada ni igrali.. A da ne pricam o preuzimanju igraca sa te desne nase strane sa koje smo i primili 3 gola.. Znaci stoperi neuigrani, izbor golmana krajnje diskutabilan, sredina??, sa 3 igraca bez pasa, koja brane prostor od nekih 50ak metara, jer smo odseceni u napadu L-L, a do onih 5 u odbrani ima bar 40-50m, i jedno pet igraca Slavije koji iole znaju da dodaju loptu.. I napad, sta se onda ocekuje.. Losa taktika, tezak poraz, ali ide se dalje.. Samo se nadam da ce se nauciti iz ovih gresaka, pa za 6 gana svi na Marakanu, da se pokaze sta je privrzenost klubu..

Il' si džedaj il' se predaj!

pre 14 godina

Sta treba da se desi pa da Tutoric i Bogdanovic jednom odu iz Zvezde zauvek? Mi tih igraca jednostavno ne mozemo da se resimo, kao lepak su. A sto je vrh vrhova - Uvek imaju zagarantovano mesto u prvoj postavi, pogotovo Bogdanovic! Nesto mislim da i nisu tako neiskusni.
A Vi, gospodine Petrovicu,
Kako Vas nije sramota da sa ovakvom taktikom privirite u 21. vek?
Pa ova taktika bi mogla da prodje u 19. veku i to mozda.
Eeeeej, 5 u odbrani i 3 zadnja vezna??? Golmana stavlja na gol cisto iz inata, da istera neku svoju volju, da valjda pokaze kako je samo on u pravu sto je prepoznao kod Pavlovica "kvalitet"...
Pizone odlazi!

Jackson

pre 14 godina

E moj Dovla, da si igrao u skladu sa nadimkom trudeci se da 'preletis' rivala ti ih zakopao na terenu... kao Nemci dok su cekali iskrcavanje ovih u Normandiji- bunkercina da ne moze gora. katastrofa... umesto da juris jedan gol, ti na nulu. Sa ovakvom igrom, cak i da je bilo 0 0, bolje da istupimo iz Evrope, jer ako cemo igrati na remi i kukavicki do boda ili tako nekako, ja to nemam nameru da gledam... tj. verujem i ostali... znam da je ekipa u stvaranju, ali da je od pocetka tu bio kadu i malo jaca ofanzivna veza, barem bi ucackali jedan gol, ko zna sta bi bilo. Ovako... PS. a ta prica kako nemaju iskustva- a Slavija?! Mislis da su ti momci igrali 5 sezona u LS i dve u kupu?! ajde da te barsa dobije pa to kazes, to skroz razumem, ali ovako nesto...

Prohujalo sa Vihorom

pre 14 godina

Razgovor posle velicanstvene fudbalske predstave:
Lukic:Sta bi ovo Pizon, golman , 3 stopera, 3 zadnja vezna,dva beka, i samo DVA OFANZIVNA IGRACA?
Pizon:Pusti me ,leba ti,jel ti mislis da ja znam sta radim?!

mladen

pre 14 godina

utakmicu je izgubio pizon mnogo mi je zao sto sve nesto glume trenere velike zamisli svemirske varujante zasto jednostavno neigra fudbal napadacki na gol vise pa sta bude ovako ce mi ostati zal da smo mogli sa kaduom,jefticem mozda do boljeg rezultata NAPRED ZVEZDO

Frusciante

pre 14 godina

ma da,sad su igraci krivi...

gde su bili Kadu,Jevtic,Blazic,Obric,Lazovic,i zasto od pocetka nije igrao Perovic?...

3 stopera i 3 zadnja vezna,ovo nema na globusu

Indifferent

pre 14 godina

Da su Zvezdini igraci imali mrvicu srca i iole normalnijeg golmana, ovakav rezultat se sigurno ne bi ostvario, a neiskustvo niko ne bi ni spominjao.
(Bata Djora Sr., 21. avgust 2009 02:47)

Pod hitno da trazis premestaj u drugu sobu.

Pizon se pribojavao kartona i otkrio promaju.
Za desetak dana ocekujem ostavku klupe (4:0, 0:2, 5:2, 3:0, 0:3, -:-) Crvene Zvezde i duplu krunu u nastavku Lige.

Dragan O

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, svi ste otrili rupu na saksiji, staje Pizon mogao da uradi sa kadrom koji poseduje. Jedina zamerka je sto je poceo sa
Tutoricem i to je sve. Zvezda u principu i nije mogla drugacije da igra, to su momci koji jos uvek i ne znaju kako se ko zove na terenu a kamoli da se poznaju po igri. Takodje mislim da je trebao da pocne utakmicu kao u Jagodini, ali se ipak oslonio na kakvo takvo iskustvo Tutorica nazalost. Tri gola smo sami sebi dali, ove momke treba podrzati i u Beogradu, cilj je postgnut i doslo se do zavrsnice kvalifikacija, ali dalje se realno u ovom trenutku ne moze. U svakom slucaju utakmica u Beogradu bice odlicna i jedni i drugi ce igrati rastereceno, Zvezda zaista nema sanse a Slavija ce igrati opusteno pa je moguca goleada na obe strane. Igracima ce ovo biti veoma vazno jer nije tako lose igrati sa Slavijom, to je milionska (eur) ekipa koja se ozbiljno spremala za LE. Sledeca sezona je nasa, ako se odrzi isti igracki kadar, imaju potencijal, Pizon nije los, ali mora puno da se radi. Ja sam zadovoljan hvala im za onu divnu utakmicu protiv Dinama Tbilisi, i svim srcem cu ih bodriti i 27.8.
A vi strucnjaci nastavite sa komentarima,samo se pitam gde ste bili od pobede nad Dinamom do juce. Bas ste pametni
Napred Zvezda

DoktorHaus

pre 14 godina

Lepo je to. Jeste da nije bilo iskustva, ali gde je tu trud, želja za igrom i nadigravanjem, za postizanjem gola, ostavljanje srca na terenu.
U prvih pet minuta videh lepršavu zvezdu, bekovi i krila špartaju po bokovima, a onda kao da im je neko rekao da ne izlaze napred i ne idu u napad. I tada počinje potpuni slom, malodušnost i bezidejnost.
Ali, zaista me čudi da BAŠ NIKO ne obraća pažnju na divljanje nekakvih idiota koje, baš se pitam zašto, nazivamo navijačima, tamo po Češkoj. Zar mislite da Zvezda neće biti drastično kažnjena?? Setite se divljanja "navijača Partizana" po Mostaru?? Čini mi se da će Zvezdu stići još gora kazna od zabrane igranja u evropi od godinu dana.
Mada, kako je sinoć igrao ovaj tim, to će nam i dobro doći...

Srdjan

pre 14 godina

Najvise se radujem izjavama Pizona ili Jokana posle naravno i objektivno ocekvanog poraza od neke tamo drugo ili trecerazredne ekipe iz evrope.Neizkustvo,lose uslove,vrucina,kisa,cir na zadnjici itd,itd!
Kazite ga onako kako jeste,mi nemamo pojma,dzabe trosimo pare za put,navijaci sedite bolje kuci,nego da nas jos i vi brukate po evropu.Mi samo znamo da igramo u domacoj,beogradskoj Super Ligi,da varamo i saramo,da mazemo jedno drugom oci,da krademo i namestamo rezultate po potrebi i da pisemo i pricamo kako smo mnogo jaki!!
SRAMOTA,jad i cemer,bruka i neznam sta bi jos sve reko...
Bezi nam prosecni evropski fudbal za najmanje 10-15 godine.Rupa do rupe i nista vise - sram vas bilo!!

mrle

pre 14 godina

pizon jednostavno receno vredja moju intilgenciju.izjaviti da nemamo iskustvo i da on nista nece reci igracima pa toje stvarno SKANDALOZNO ISADA ce ponovo pred revans da poziva gledaoce nazivajucih dvanajstim igracem da dodju na marakanu u sto vecem broju ami kao narod smo ovce za sisanje a posle revansa izjavice atmosvera na stadionu je bila fantasticna ali nase neiskustvo je preovladalo protivniku sve cestitke BLA BLA BLA...

igne

pre 14 godina

vidim opet hajka na pizona u stilu "odlzi"... a da vas pitam, a ko ce da ga zameni? alex ferguson? znate, ser alex nece doci da radi zato sto voli zvezdu i da radi za dzabaka.. ostavite coveka na miru da radi najbolje sto ume jer bolje ni necemo naci bez novca! drugo, spominjete taktiku sa toliko odbrambenih igraca i zadnjih veznih, pa civej je svestan koliko ima zvezda slabu odbranu, mislite da on to nezna? njegova taktika je bila 5-4-1 i da se ne primi gol u gostima a za revans se uzda u motivaciju igraca kao protiv dinama kada igraci daju i vise od maximuma.. shvatite ljudi, zvezda NEMA PARA za bolje! nece doci kaka ili ronaldo da igraju za ljubav prema svom klubu! na nama je da odemo na stadion i da ponovo navijamo kao protiv dinama i da se ponovo nadamo cudu jer pokazali su nam tada da su u stanju i cudo da naprave. neka odigraju borbeno kao tada i nadam da pobede makar sa 1:0 i necu im nista zameriti. svako ko je i malo realan i voli zvezdu shvatice da se moramo pomiriti trenutno sa ovom cinjenicom da imamo takav igracki kadar koji jednostavno nemoze vise pa neznam kakav trener da dodje! kada je dosao lekic mnogi su govorili kako je on drvo od igraca i kako nema pojma, i? covek dao 5 golova za kratko vreme i sve nas prijatno iznenadio i sad je najbolji i svi ga vole..

Cera

pre 14 godina

Pizon treba da ostane.
Tutoric samo treba da ode.
Pavlovic da nauci da se onakve lopte kod 3. gola hvataju ili izbijaju a ne gurkaju... ali da nauci u nekom drugom klubu.
Matori Lazetic je jedina stalna opasnost za protivnika, sta je sa ostalima?
Ajmo momci da se igra do kraja, dolazim na revans da navijam, ocekujem samo lepo vreme te veceri.

xxx

pre 14 godina

Ma da neiskustvo,ali tvoje...

E,ovo je bruka za nas klub, dosli da se branimo kao da smo neki klub sa Malte i jos primimo 3 komada. Jeste videli vecheras kako igraju neki anonimni klubovi,recimo onaj Aktobe. Jeste da su izgubili 6:3 od Verdera (sto nije sramota) Igrali otvoreno,dosli da pobede pa sta bude,eto posto su ipak slabija ekipa izgubili ali se nisu obrukali kao mi. Eeeeee a bitno da mi igramo bunkericu i neke egzoticne formacije tipa sa 3 stopera i sl. toga nije bilo ni pre 50 godina a kamoli sad kad se igra moderan,brz napadachki fudbal. Ne vredi,mora mnogo toga da se menja, sve je krsh i zastarelo u nasem fudbalu isto kao i u industriji...

Vlade

pre 14 godina

Sta ima da se kaze za "nasu" Zvezdu:
1.Nastavi da forsiras Tutorica, ipak je on suvi "kvalitet", decko je mlad naucice
2.Nastavi da forsiras i Pavlovica, naucice on da hvata loptu...

Nista neznas

pre 14 godina

Neiskustvo ali TVOJE PETROVICU. Pavlovic nijednu loptu nezna da odbije u stranu a Tutoric asistira u velikom stilu kod drugog gola. I NIKADA VI NISTE VOLELI ZVEZDU, OTISLI STE DA ZARADITE TO RAZUMEM, ALI SE NIKADA NISTE VRATILI. MALO VAM JE EVRA.
VIDIC, STANKOVIC, PANTELIC, PETKOVIC I SVI OSTALI.

Milan

pre 14 godina

Tipicno srpski,ni trunke samokriticnosti.Posteno bi bilo reci:Igrali smo zaista jadno,a za to ja kao sef strucnog staba snosim najvecu krivicu.
Naravno golove smo primili posle pocetnickih gresaka,narocito drugi koji ni na malom fudbalu u sali iole ozbiljan tim ne bi primio.
Ali to opet ne opravdava odsustvo igre i totalan nedostatak prave ideje u veznom redu i samim tim napadu.
Neka nam Pizon objasni samo par stvari:
1. Zasto posle prikazanih igara u Zvezdi i dalje nema mesta za Brazilca Kadua i Jeftica u prvih 11? Da stvar bude gora Kadua nema ni na klupi!
2.Kako smo mislili da damo gol sa 4 beka i 3 zadnja vezna igraca i jednim jedinim usamljenim spicom?
3.Zar je bas bio neizbezan sukob sa Burzanovicem pre pocetka sezone pa sada igramo bez ijedne prave polutke tj.ofanzivnog veznog igraca?

sitihunter

pre 14 godina

Pa vala neka ti je,ako su nas razbili.Tvrdoglavost pri upornom forsiranju Pavlovića,iako realno dečko nema mesta ne u Zvezdi već u celoj prvoj ligi ti se obila o glavu.Sve dok je on u timu,mi krećemo od-2.Dečko je direktan krivac za 95% primljenih golova do sada.Nadam se da više neće imati priliku da bude kriv ni za jedan gol u našoj mreži.

dejan

pre 14 godina

Da smo sa četiri Vidića i golmanom Bufonom igrali ovako isto bih smo primili tri komada. Rezultat se brani i čuva ofanzivnom igrom.Držite loptu na sredini terena-prolazi vreme,oni naprave faul-prolazi vreme,bude nekoliko kornera-prolazi vreme,stvorite nekoliko šansi-prolazi vreme,njihova odbrana se povuče više ka svom golu-teže im je da organizuju napad-prolazi vreme,možete postići gol-pola posla završeno,ali ako igrate bunkericu ceo posao ste "završili" još u prvoj utakmici.

Nemanja

pre 14 godina

Ti si jedini krivac.Ti si kriv.Ti si najveca kukavica.
U timu nemas poziciju koju si ti igrao.Stidi se taktike i broja odbrambenih igraca.

menadžer

pre 14 godina

Gospodine Lukiću,
Došli bih smo da kupimo Tutorića.Dajemo prase od 30 kila,10 litara vina i prikolicu stajskog đubriva.Mislimo da je ponuda fer i korektna,čak i veća nego što Vaš igrač vredi.Za gospodina Petrovića nudimo 20tovnih pilića ako može da dođe da nas spremi i postavi nam taktiku za naše seoske sportske igre.

Deki

pre 14 godina

Nije neiskustvo, nego neznanje, i fudbalera i trenera. Kakve veze imaju oni kiksevi Tutorica i Pavlovica sa neiskustvom u medjunarodnim utakmicama?!

Zare

pre 14 godina

Još jednom se pokazalo da znanje (iliti mozak) znatno bolje igra fudbal od srca koje mi ostavljamo na terenu kako trube naši NAVIJAČI (koji kradu po samoposlugama a klub im plaća autobuse). Dakle govorio sam ovde da se treba izboriti za ostanak Parkera jer nema ko da igra na sredini . Igra je čak i ličila na nešto do primljenog gola ali od tada smo izgledali kao da nemamo koncepciju šta dalje. Kruna trenerskog dana Pižona bila je izvodjenje ponajboljeg Isaha (moguće zbog povrede) i uvodjenje novog beka. Po meni apsolutna krivica za jučerašnji fijasko leži na treneru...

Nikola

pre 14 godina

Ti si sa 60 godina neiskusan! Kako te nije sramota da komentarises utakmicu a da se ne izvines navijacima Zvezde? Zbog tebe ja NE IDEM vise na utakmice !!! Menjas igraca u 92.min!
Menjas levog beka DVA puta!
Brani ti golman koji nema karakter!
Igras bunker a ne fudbal!
Jednostavno, za mene je Pizon umro, postoji samo iskompleksirani ,mali trener Petrovic!
p.s. Pozdravi Savica

Nikola

pre 14 godina

S'obzirom na stanje u klubu pre 2 meseca,ja sam prezadovoljan uradjenim u evropi za ovu sezonu...Vi svi sto pljujete Pizona,zapitajte se koji bi to trener u ovom trenutku bio najbolji za zvezdu,predlozite nekog????NIJEDAN TRENER U STANJU U KAKVOM JE CZ NEBI PRIHVATIO KLUPU,A PIZON JE POKAZAO KAKAV JE ZVEZDAS I ZA OVU SEZONU U EVROPI SVAKA CAST,IDEMO NA TITULU,DOGODINE DA SE ZADRZI OVAJ TIM I IDEMO U LS....!!!!

Bojan Jankovic

pre 14 godina

"Jeste Slavija bila bolja, ali mi smo praktično za sve golove sami krivi."

- Ne mi. Ti si ubedljivo najveci krivac.

"Sve je to neiskustvo ovih mladih igrača, koji nisu imali mnogo međunarodnih utakmica."

- Kako ocekujes da steknu to iskustvo igranja u Evropi kad predvodjeni tobom ne mogu da prodju ni kvalifikacije?

"A već sam rekao da je Slavija dobra, iskusna ekipa"

- I sta sad, oprao si ruke od poraza time sto si pred utakmicu konstatovao da je protivnik bolji?

"Ja mogu igračima sve da kažem, ali ne mogu da im promenim glavu."

- Te "bez glave" bi mogao da ostavis na klupi (Tutoric, Pavlovic, itd.)?

"Posle meča im, ipak, ništa nisam rekao, niti ću. Najlakše je sada nekog okriviti, ali svi greše, a svi su oni nama potrebni i za domaće prvenstvo".

- Bas me briga za nase krs domace prvenstvo!

"Vilotić je pokazao da će biti veliko pojačanje"

- Iskreno se nadam da ce biti bolji, ali da li si primetio kako je gadno promasio loptu kod prvog gola Slavije?

"Nije, ipak, sramota pokušati, što ćemo i učiniti na revanšu. Necemo se predati".

- Znaci igramo ponovo sa 10 odbrambenih igraca i Lekicem u napadu. To se za mene zove predaja.

Ostavka! Ko zna mozda cemo jednog dana dobiti trenera koji ima petlju.

delije novi sad

pre 14 godina

pa previse si rizikovao,daj cak jedan napadac,pa ja mislim da si trebao taktiku 10-0-0,onda bi mozda bilo 0-0,a mozda bi i oni sami sebi dali go,ko zna.....MA DAJ COVECE TOG KADUA, OBRICA, LAZOVICA, ABUBAKARA, JEVTICA..... NE PAMETUJ VISE NE IGRAJ SE SA NASIM ZIVCIMA....

Marko_bgd

pre 14 godina

mislim da igraci i nisu mogli bolje sa ovom formacijom koju je Pizon postavio...koja ubija igru,bunkerica klasicna sa jednim napadacem,i pokusaji kontra napada,trojica stopera,3 zadnja vezna,od kojih Tutoric pokriva desnu stranu,a pri tom je spor kao puz,sva tri gola su njegova krivica...Kod prvog i treceg je ispao..drugi necu ni da komentarisem...pa nije Slavija uopste nista posebno..ispali su od onoga Serifa...sa tom taktikom jednostavno se ne moze igrati moderan fudbal...to je pokusao Tbilisi,pa smo im dali 5 komada...da je pustio samo momke da igraju,pa bilo bi bolje...nije ne moguce da i njima zvezda da 3 komada..jeste velika prednost,ali moraju ih napasti,drugacije ne moze,..

Srbo

pre 14 godina

Pogresna taktika!!!!!!!!!!!!Tutoric!!!!!!!!!
Golman!!!!!!!!!!
Pizon=kukavicka taktika. Ko jos danas pobedjuje igranjem bunkera. Jedan napadac totalno izolovan. Da su igrali muski i izgubili nebi bilo ovoliko primedbi...
Ovako rat izgubljen bez opaljenog metka.
Pizon je staromodan trener dobar za prvu ligu al ne i za evropu.
Pa nije slavija arsenal.. samo su mu@a falila za bolji rezultat

Alex

pre 14 godina

Zamolio bih sve koji komentarishu ovo da imaju strpljenja! Tim se ne pravi za 6 utakmica! Mnogo je igracha dovedeno,ova sezona i sluzi da se izvrsi filtracija i da oni koji vrede ostanu. Petrovic je veliki struchnjak i on zna vrlo dobro ko zna a ko ne zna! Pa zar mislite da on ne bi voleo da ima jednog Vidica,Dekija Stankovica i Pantelica(ili Zigica) u timu!? Kasa je prazna zaslugom proshlih uprava i zato mora da postoji strpljenje! Nishta se ne menja preko noci,pa ni Zvezda! Ako hocemo veliku ZVEZDU,onda moramo da budemo strpljivi.
Slazem se da je odigrana losha utakmica,da je Tutoric za otkaz i da je glavni krivac,ali dobro... Sada nishta niko ne moze da promeni.Alo ljudi,pa struchni shtab i uprava kluba su tek neki mesec u poslu,zar mislite da je moguce neshto tako srozano i uprljano, kao Zvezdin ugled, popraviti za koji mesec? Bolje vam je da 27 budete na Marakani,i da svojim bodrenjem pomognete ovoj generaciji! Kakvi su-takvi su-NASHI SU!PODRZIMO IH!

Goran

pre 14 godina

Ne mojte da krivite Pizona on je najmanje kriv!!!!pre nekoliko dana ga hvalite a sada ga plujete,kada je Zvezda pobedila dinamo tada je bio car!!!!!Po meni je najvise kriv Tutoric on je cista rupa !!!!!!ne ne rupetina!!!!!Molim Pizona da ga ne ubaci na Marakani neka ubaci Djordjovica!!!!SVI NA MARAKANU KAD JE NAJPOTREBNIJE!!!!!!BUDIMO UZ ZVEZDU ,MOZDA SE DOGODI CUDO NIKAD SE NE ZNA!!!!!ZVEZDA MI JE SVE!!!!!!!!

vranje

pre 14 godina

da bre, neiskustvo!!! a kriva je ivelika vlaznost vazduha, ravan teren, prenapumpana lopta...plus,sudija je nekako navijao za njih..a i ovi Cesi, sigurno su bili dopingovani, mnogo brate brzo trce, ovi nasi nisu navikli tako...a iskustvo!? pa i tu ima malo istine! mada to 'neiskustvo' u moje selo se kaze 'neznanje'...

volim zvezdu

pre 14 godina

e moj pizone, nije krivo neiskustvo nego tvoje tri stopera i tri zadnja vezna. pa ko tako danas igra leba ti? zasto se uvek branimo, a ne znamo? kad god smo se branili izduvali smo ga, tome nas je bar kosan naucio? izbacuj tutorica i pavlovica ako imas mozga, ostalo je ok koliko moze, i napadajte brate mili, pa makar da ih pobedimo na marakani. i ono sto rekoh onomad, dzaba tebi sto si jeftin kad ne znas, dovedite muslina ako boga znate

Daniel PA

pre 14 godina

ako si delija,prihvatices svaki poraz,ma od koga bio i sa koliko razlike izgubio.trener je jos i najmanje kriv,znalo se da necemo proci sjajno protiv slavije,ja ne znam zasto svi sad kukate.tako je kako je.MADJARI idu u LIGU SAMPIONA a mi idemo na drugi kraj beograda da igramo beton ligu,a to ceka i PARTIZAN.Dok ne izbacimo mafiju iz nasih klubova i ne prodamo se nekim arapima,nama ce LIGA SAMPIONA I LIGA UFEA,biti isto to kao kad bii srbin otiso u ameriku bez vize.Ljudi nema od ovoga leba!!!

Da Kauč

pre 14 godina

"Petrović: "Neiskustvo uzrok poraza""
Netačno. Iskusno upropašćavanje bilo kakve koncepcije od strane trenera nas je upropastilo.

BabyDeveloper

pre 14 godina

Gospodin "strucnjak" Petrovic je pre zreba za ovo kolo prizeljkivao Liteks, a taj isti Liteks je u gostima pobedio BateBorisov!

Tutoric je vrlo "mlad i neiskusan" !

Pavlovica necu ni da komentarisem ...

Lukicu reaguj sad ako stvarno zelis dobro Zvezdi ...

P.S. Jedan je Slavolljub Muslin !!!

dusan kv

pre 14 godina

bilo kako bilo ja kupio kartu za revans jos juce tako da 27og idem na marakanu ako nista drugo a ono da se derem i pevam. jedno je sigurno...tutorica i onog jadnog nam golmana necu ni da gledam...mada kako je tako je para za pojacanja nema moramo da se krpimo kako znamo!! mislim da pizon ipak zna sta radi nije on kriv sto nam je budzet 0 a s`druge strane i nerazumem bas sto forsira onog glupog golmana jer je covek ocigledno glup!! poenta price je....idem bre ko covek na sever sa ortacima i ima da bude VATRA!!!!

Sitna boranija

pre 14 godina

Tja...izjava "nazovi pedagoska", ali nije problem u glavama igraca, jer u njima su informacije dobijene od Vas, Mr. Petrovic..bice da je veci problem u instrukcijama, u katastrofalnoj postavci igre !

Ako se zna da je ekipa sastavljena po sistemu "daj sta das, samo nek je jeftino (sad mi pade napamet da su Adzic i ekipa mogli da pazare i kod kineza..), i od tih (da ne kazem takvih) igraca odaberes takmicarsku ekipu od 14, 15, odigras 8 utakmica (5 zvanicnih) i dobijes kakvu-takvu fizionomiju tima, igrace koji su donekle uigrani (ono sto ne zna Pizon da im kaze i od njih zahteva, ne mogu sami, zar ne? s toga je i sve vreme tih utakmica duvala promaja ...)i, ako nemas dovoljno svog trenerskog iskustva, utakmice u Velenju i Tbilisiju, u poredjenju sa utakmicama na Marakani, su trebale dodatno da ti pokazu da kvaliteti ove ekipe JEDINO dolaze do izrazaja u napadacko orjentisanoj taktici, kada adrenalin u borbenosti doda lucidnost solidnoj tehnicko-taktickoj obucenosti , i protivnik u startu ima respekt (x veliko ime kluba & history) i utakmica je 50% dobijena.

Drugih 50% cine pravilan odabir igraca (49%), kao i vreme, pokosena trava, boja dresova protivnika, mrznja sudije, sportska sreca, gole ribe na tribinama...sve zajedno 1%.

Ali, ne, zasto jednostavno (pa sta bude ..) kada moze bolno i katastrofalno!!!

Igrac koji u ovom timu Zvezde jedini moze da pimpluje loptu vise od 10 puta (Cadu) bleji na tribinama ?? Da im je par puta provukao loptu kroz noge, ne bi se njihovi bekovi "usetavali" u nas kazneni, vec bi ih oblio hladan znoj...!

Abu (ako ima nesto, a mislim da ima svasta, od kvaliteta, to je brzina) bi bio Ptica trkacica za njihovu odbranu (sporiju nisam skoro video, osim mozda u komsiluku, ali da im ne stajem na muku, i zbog njih me dodatno boli zeludac...)!!!

Lazovic Vs Bogdanovic? Vranjes vs Tutoric?
Drvo Vs Turoric?
Semafor Vs Tutoric?
Stamenkovic Vs Pavlovic?
Bajkovic, Randjelovic, Beara, Dika 91 Stojanovic Vs Pavlovic?
Klinac iz parkica Vs Pavlovic?

Ma sta znam ja, tu su strucnjaci, sa klasicnim izjavama "Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu i kupu", "to je za nas prioritet..", a slag "pa cak i revans protiv Slavije?!"..Jel da? Kakav divan poziv da izgubimo 90 minuta naseg slobodnog vremena gledajuci 90 minuta vaseg radnog vremena koje otaljavate kao najgori slepci?

Nisam ni ocekivao, a mislim da se slaze vecina navijaca CZ i PFC, da osvoje CL I EL, nego, brate, da se bore 100 minuta i da igraju fudbal, koliko mogu, i da nas ne briju kiprani, gruzijci, slovaci...! Samo toliko!

Izvinjavam se sto sam bio opsiran, sad mi je lakse ...

Laku noc Srbijo, gde god bila ...Fudbal uveliko spava ...

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Vrlo je tesko pronaci reci kojima bi se mogao pocastiti trener Petrovic a da pri tom komentar bude objavljen. Samo diletant moze tri puta u gostima da izabere istu i potpuno pogresnu taktiku i da za to ne snosi nikakve posledice. Ali izgleda Pizon upravo to i jeste, diletant.
Inovacija sa tri stopera i opet tri zadnja vezna je samo skromni doprinos vrhunskih strucnjaka iz Srbije koji licencu dobijaju od prekaljenog fudbalskog vuka Milovana Djorica. Kada se vidi ko je glavni, onda ni treneri ne mogu da budu bolji. Ipak, treba dodati, ovo je samo realna slika srpskog klupskog fudbala u kojem je odavno postalo najvaznije biti prvi na selu. Ali ne moze bolje ni da bude kada Zvezda brani cirilicu, a Delije sire pravoslavlje. Medjutim, cirilicno ispisana prezimena nisu spasla Zvezdu od tri komada koja su zavrsila u njenoj mrezi, a cisto sumnjam da je kradja dzidza bidza sa benzinske pumpe deo pravoslavno misionarskog puta Delija. Ali kada u jednom fudbalskom klubu ima najmanje fudbala onda i ne cudi da su neke potpuno sulude stvari postavljene kao najvaznije. A kada se pogresno postave prioriteti ni rezultati ne mogu da se ostvare.
Na zalost, ni Slavija nije bog zna sta, pa posto se na zreb ne moze kukati, nadjen je uzrok sramotnog poraza - neisksutvo. Barem nam izgovora nikad nije manjkalo. I poslednjih dvadeset godina je ista prica, od sezone do sezone je sve potpuno preslikano, pocinje se sa velikim mabicijama a zavrsava se totalnim fijaskom i umesto odgovornosti sledi objasnjenje.
Cak ni poraz nije toliko strasan, jer u fudbalu i bolji timovi od Zvezde znaju da prime tri komada pa ne bude smak sveta. Medjutim, izmena koju vrsi Pizon u nadoknadi vremena je za anale. Nisam video da je to uradio neki trener kada mu ekipa gubi sa tri nula. Doduse, videla se prevaga na sredini u tih trideset i kusur sekundi koliko je odigrao Nikolic.
Razocaravajuce je da Zvezdini igraci nisu pokazali zelju da postignu gol tokom utakmice, a videlo se da je Slavija ekipa sa kojom moze da se igra. Pizonov kukavicluk i zihersenje opet su kostali Zvezdu normalne taktike i kakve takve igre.
Dokle god neko ne bude upro prstom u Pizona i okarakterisao ga kao glavnog krivca za svaku lose odigranu evropsku utakmicu u gostima, njegove takticke vratolomije pocece da uzimaju danak i u domacem prvenstvu. Zvezda se izvukla protv Jagodine, ali je pitanje da li ce tako moci stalno da se izvlaci. A onda je promena trenera zakasnela stvar.
Da su Zvezdini igraci imali mrvicu srca i iole normalnijeg golmana, ovakav rezultat se sigurno ne bi ostvario, a neiskustvo niko ne bi ni spominjao.

aca_usa

pre 14 godina

@anon
"postavio taktiku za 0:0"
Videsmo rezultate takve taktike. Ako nemamo bolje onda to trbe i da kaze. "Nsmamo kvalitet za velike domete, ali idemo da se nadigravamo, pa kom opanci a kom obojci".
Sad ce valjda da postavi taktiku sa 3 napadaca i 5 polutki posto moramo da stignemo razliku....

Ilija

pre 14 godina

Nekada "PIZON" sad "KUKAVICA"!

1. Uzmi pod hitno casove predavanja o modernom ofanzivnom fudbalu kod gospodina Antica.
2. Posalji Tutorica kuma sva tri primljena gola za uvek na kaljenje u neki srpski nizerazredni klub.

dusan

pre 14 godina

aman, covece! ovo sto si ti pokusao nije imalo nikakve sanse na uspeh. 5 u odbrani i 3 zadnja vezna od kojih niko ne ume da igra fudbal + golman rupa. Lekic odsecen. Igraci ne znaju gde da stoje. Kako si mislio da postignemo taj gol o kome si pricao? I sto nisi menjao na vreme? I sta ti znaci izmena bogdanovic-nikolic u 92.minutu pri rezultatu 0-3? Da smo krenuli sa kaduom, jevticem, blazicem, perovicem od pocetka, da si uveo u igru lazovica i obrica, pa da smo pukli i niko rec da ti ne kaze. I jos nesto. ovaj tutoric je zali boze, ali ne samo on nego citava odbrana. kad je vec tako, i kad nemate pare za bolje, onda pustite omladince da igraju. ako nisu bolji od ovih, gori sigurno nisu. Mi svaku utakmicu primamo bar gol sa ovom odbranom, znaci moramo da damo dva ili vise. A to znaci igraj napadacki, a ne ziheraski!

Vuki

pre 14 godina

u pravu ste G-dine Petrovicu..mislim to za neiskustvo..a vasa ofanziva?sa trojicom stopera,ustvari dvojicom,Tutorica ne racunam kao fudbalera..sa dva spoljna,i 3(!) zadnja vezna..ko jos danas igra tako legendoooooo???Kadua koji jedini zna sa loptom ostavljas na tribinama!!!blamiras se covece razumi!!!ja sam znao da cemo izgubiti,stavio sam na Slaviju keca,i digao kes..eto kad si kod jednog delije uspeo to da uradis,a nikad to pre nisam radio!a o onom trutoricu ne vredi reci trositi..ja ne znam,jel moguce da smo na to spali da nam takvi imbecili komanduju odbranom???sva sreca pa su oni preko puta nas jos veci imbecili i lozevine,dobro nisu rekli da ce da osvoje LS..a nece uci ni u Ligu Evrope..kao ni mi..e tugo jesenja,nece nas sunce ogrejati jos mnogo mnogo godina..

Sad ce cike u belom...

pre 14 godina

"Jeste Slavija bila bolja, ali mi smo praktično za sve golove sami krivi. Sve je to neiskustvo ovih mladih igrača, koji nisu imali mnogo međunarodnih utakmica. A već sam rekao da je Slavija dobra, iskusna ekipa", rekao je Petrović.....
Ljudi, ko je ovde lud!? Tutoric mlad igrac!?
Gdin. Pizon spominje igrace i neiskustvo!? 3 zadnja vezna(bogdanovic kao budala jurcao levo i desno, Isah igrao desnog beka, u 72 minutu pri 2-0 za protivnika ulazi bek i izmena u 93 minutu...pa mislim stvarno, ko je ovde lud
Mozemo mi da se kunemo i svako od nas da svojata Zvezdu, ali dok se od grupe gradjana ne transformisemo u neki oblik Akcionarskog drustva ili delimicno ne privatizujemo, dugo cemo mi da gledamo koje kakve Pizone i kvazi strucnjake - kao igrac( tog vremena, skidam kapu - ali majstore ako si proglasen za legendu uzivaj u istoriji, ne pokusavaj da budes trener jel si em tup em ne znas
Ovo sinoc je bilo uzasno!

Sad ce cike u belom...

pre 14 godina

"Jeste Slavija bila bolja, ali mi smo praktično za sve golove sami krivi. Sve je to neiskustvo ovih mladih igrača, koji nisu imali mnogo međunarodnih utakmica. A već sam rekao da je Slavija dobra, iskusna ekipa", rekao je Petrović.....
Ljudi, ko je ovde lud!? Tutoric mlad igrac!?
Gdin. Pizon spominje igrace i neiskustvo!? 3 zadnja vezna(bogdanovic kao budala jurcao levo i desno, Isah igrao desnog beka, u 72 minutu pri 2-0 za protivnika ulazi bek i izmena u 93 minutu...pa mislim stvarno, ko je ovde lud
Mozemo mi da se kunemo i svako od nas da svojata Zvezdu, ali dok se od grupe gradjana ne transformisemo u neki oblik Akcionarskog drustva ili delimicno ne privatizujemo, dugo cemo mi da gledamo koje kakve Pizone i kvazi strucnjake - kao igrac( tog vremena, skidam kapu - ali majstore ako si proglasen za legendu uzivaj u istoriji, ne pokusavaj da budes trener jel si em tup em ne znas
Ovo sinoc je bilo uzasno!

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Vrlo je tesko pronaci reci kojima bi se mogao pocastiti trener Petrovic a da pri tom komentar bude objavljen. Samo diletant moze tri puta u gostima da izabere istu i potpuno pogresnu taktiku i da za to ne snosi nikakve posledice. Ali izgleda Pizon upravo to i jeste, diletant.
Inovacija sa tri stopera i opet tri zadnja vezna je samo skromni doprinos vrhunskih strucnjaka iz Srbije koji licencu dobijaju od prekaljenog fudbalskog vuka Milovana Djorica. Kada se vidi ko je glavni, onda ni treneri ne mogu da budu bolji. Ipak, treba dodati, ovo je samo realna slika srpskog klupskog fudbala u kojem je odavno postalo najvaznije biti prvi na selu. Ali ne moze bolje ni da bude kada Zvezda brani cirilicu, a Delije sire pravoslavlje. Medjutim, cirilicno ispisana prezimena nisu spasla Zvezdu od tri komada koja su zavrsila u njenoj mrezi, a cisto sumnjam da je kradja dzidza bidza sa benzinske pumpe deo pravoslavno misionarskog puta Delija. Ali kada u jednom fudbalskom klubu ima najmanje fudbala onda i ne cudi da su neke potpuno sulude stvari postavljene kao najvaznije. A kada se pogresno postave prioriteti ni rezultati ne mogu da se ostvare.
Na zalost, ni Slavija nije bog zna sta, pa posto se na zreb ne moze kukati, nadjen je uzrok sramotnog poraza - neisksutvo. Barem nam izgovora nikad nije manjkalo. I poslednjih dvadeset godina je ista prica, od sezone do sezone je sve potpuno preslikano, pocinje se sa velikim mabicijama a zavrsava se totalnim fijaskom i umesto odgovornosti sledi objasnjenje.
Cak ni poraz nije toliko strasan, jer u fudbalu i bolji timovi od Zvezde znaju da prime tri komada pa ne bude smak sveta. Medjutim, izmena koju vrsi Pizon u nadoknadi vremena je za anale. Nisam video da je to uradio neki trener kada mu ekipa gubi sa tri nula. Doduse, videla se prevaga na sredini u tih trideset i kusur sekundi koliko je odigrao Nikolic.
Razocaravajuce je da Zvezdini igraci nisu pokazali zelju da postignu gol tokom utakmice, a videlo se da je Slavija ekipa sa kojom moze da se igra. Pizonov kukavicluk i zihersenje opet su kostali Zvezdu normalne taktike i kakve takve igre.
Dokle god neko ne bude upro prstom u Pizona i okarakterisao ga kao glavnog krivca za svaku lose odigranu evropsku utakmicu u gostima, njegove takticke vratolomije pocece da uzimaju danak i u domacem prvenstvu. Zvezda se izvukla protv Jagodine, ali je pitanje da li ce tako moci stalno da se izvlaci. A onda je promena trenera zakasnela stvar.
Da su Zvezdini igraci imali mrvicu srca i iole normalnijeg golmana, ovakav rezultat se sigurno ne bi ostvario, a neiskustvo niko ne bi ni spominjao.

Ilija

pre 14 godina

Nekada "PIZON" sad "KUKAVICA"!

1. Uzmi pod hitno casove predavanja o modernom ofanzivnom fudbalu kod gospodina Antica.
2. Posalji Tutorica kuma sva tri primljena gola za uvek na kaljenje u neki srpski nizerazredni klub.

BabyDeveloper

pre 14 godina

Gospodin "strucnjak" Petrovic je pre zreba za ovo kolo prizeljkivao Liteks, a taj isti Liteks je u gostima pobedio BateBorisov!

Tutoric je vrlo "mlad i neiskusan" !

Pavlovica necu ni da komentarisem ...

Lukicu reaguj sad ako stvarno zelis dobro Zvezdi ...

P.S. Jedan je Slavolljub Muslin !!!

Vuki

pre 14 godina

u pravu ste G-dine Petrovicu..mislim to za neiskustvo..a vasa ofanziva?sa trojicom stopera,ustvari dvojicom,Tutorica ne racunam kao fudbalera..sa dva spoljna,i 3(!) zadnja vezna..ko jos danas igra tako legendoooooo???Kadua koji jedini zna sa loptom ostavljas na tribinama!!!blamiras se covece razumi!!!ja sam znao da cemo izgubiti,stavio sam na Slaviju keca,i digao kes..eto kad si kod jednog delije uspeo to da uradis,a nikad to pre nisam radio!a o onom trutoricu ne vredi reci trositi..ja ne znam,jel moguce da smo na to spali da nam takvi imbecili komanduju odbranom???sva sreca pa su oni preko puta nas jos veci imbecili i lozevine,dobro nisu rekli da ce da osvoje LS..a nece uci ni u Ligu Evrope..kao ni mi..e tugo jesenja,nece nas sunce ogrejati jos mnogo mnogo godina..

dusan

pre 14 godina

aman, covece! ovo sto si ti pokusao nije imalo nikakve sanse na uspeh. 5 u odbrani i 3 zadnja vezna od kojih niko ne ume da igra fudbal + golman rupa. Lekic odsecen. Igraci ne znaju gde da stoje. Kako si mislio da postignemo taj gol o kome si pricao? I sto nisi menjao na vreme? I sta ti znaci izmena bogdanovic-nikolic u 92.minutu pri rezultatu 0-3? Da smo krenuli sa kaduom, jevticem, blazicem, perovicem od pocetka, da si uveo u igru lazovica i obrica, pa da smo pukli i niko rec da ti ne kaze. I jos nesto. ovaj tutoric je zali boze, ali ne samo on nego citava odbrana. kad je vec tako, i kad nemate pare za bolje, onda pustite omladince da igraju. ako nisu bolji od ovih, gori sigurno nisu. Mi svaku utakmicu primamo bar gol sa ovom odbranom, znaci moramo da damo dva ili vise. A to znaci igraj napadacki, a ne ziheraski!

vranje

pre 14 godina

da bre, neiskustvo!!! a kriva je ivelika vlaznost vazduha, ravan teren, prenapumpana lopta...plus,sudija je nekako navijao za njih..a i ovi Cesi, sigurno su bili dopingovani, mnogo brate brzo trce, ovi nasi nisu navikli tako...a iskustvo!? pa i tu ima malo istine! mada to 'neiskustvo' u moje selo se kaze 'neznanje'...

Sitna boranija

pre 14 godina

Tja...izjava "nazovi pedagoska", ali nije problem u glavama igraca, jer u njima su informacije dobijene od Vas, Mr. Petrovic..bice da je veci problem u instrukcijama, u katastrofalnoj postavci igre !

Ako se zna da je ekipa sastavljena po sistemu "daj sta das, samo nek je jeftino (sad mi pade napamet da su Adzic i ekipa mogli da pazare i kod kineza..), i od tih (da ne kazem takvih) igraca odaberes takmicarsku ekipu od 14, 15, odigras 8 utakmica (5 zvanicnih) i dobijes kakvu-takvu fizionomiju tima, igrace koji su donekle uigrani (ono sto ne zna Pizon da im kaze i od njih zahteva, ne mogu sami, zar ne? s toga je i sve vreme tih utakmica duvala promaja ...)i, ako nemas dovoljno svog trenerskog iskustva, utakmice u Velenju i Tbilisiju, u poredjenju sa utakmicama na Marakani, su trebale dodatno da ti pokazu da kvaliteti ove ekipe JEDINO dolaze do izrazaja u napadacko orjentisanoj taktici, kada adrenalin u borbenosti doda lucidnost solidnoj tehnicko-taktickoj obucenosti , i protivnik u startu ima respekt (x veliko ime kluba & history) i utakmica je 50% dobijena.

Drugih 50% cine pravilan odabir igraca (49%), kao i vreme, pokosena trava, boja dresova protivnika, mrznja sudije, sportska sreca, gole ribe na tribinama...sve zajedno 1%.

Ali, ne, zasto jednostavno (pa sta bude ..) kada moze bolno i katastrofalno!!!

Igrac koji u ovom timu Zvezde jedini moze da pimpluje loptu vise od 10 puta (Cadu) bleji na tribinama ?? Da im je par puta provukao loptu kroz noge, ne bi se njihovi bekovi "usetavali" u nas kazneni, vec bi ih oblio hladan znoj...!

Abu (ako ima nesto, a mislim da ima svasta, od kvaliteta, to je brzina) bi bio Ptica trkacica za njihovu odbranu (sporiju nisam skoro video, osim mozda u komsiluku, ali da im ne stajem na muku, i zbog njih me dodatno boli zeludac...)!!!

Lazovic Vs Bogdanovic? Vranjes vs Tutoric?
Drvo Vs Turoric?
Semafor Vs Tutoric?
Stamenkovic Vs Pavlovic?
Bajkovic, Randjelovic, Beara, Dika 91 Stojanovic Vs Pavlovic?
Klinac iz parkica Vs Pavlovic?

Ma sta znam ja, tu su strucnjaci, sa klasicnim izjavama "Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu i kupu", "to je za nas prioritet..", a slag "pa cak i revans protiv Slavije?!"..Jel da? Kakav divan poziv da izgubimo 90 minuta naseg slobodnog vremena gledajuci 90 minuta vaseg radnog vremena koje otaljavate kao najgori slepci?

Nisam ni ocekivao, a mislim da se slaze vecina navijaca CZ i PFC, da osvoje CL I EL, nego, brate, da se bore 100 minuta i da igraju fudbal, koliko mogu, i da nas ne briju kiprani, gruzijci, slovaci...! Samo toliko!

Izvinjavam se sto sam bio opsiran, sad mi je lakse ...

Laku noc Srbijo, gde god bila ...Fudbal uveliko spava ...

Da Kauč

pre 14 godina

"Petrović: "Neiskustvo uzrok poraza""
Netačno. Iskusno upropašćavanje bilo kakve koncepcije od strane trenera nas je upropastilo.

Daniel PA

pre 14 godina

ako si delija,prihvatices svaki poraz,ma od koga bio i sa koliko razlike izgubio.trener je jos i najmanje kriv,znalo se da necemo proci sjajno protiv slavije,ja ne znam zasto svi sad kukate.tako je kako je.MADJARI idu u LIGU SAMPIONA a mi idemo na drugi kraj beograda da igramo beton ligu,a to ceka i PARTIZAN.Dok ne izbacimo mafiju iz nasih klubova i ne prodamo se nekim arapima,nama ce LIGA SAMPIONA I LIGA UFEA,biti isto to kao kad bii srbin otiso u ameriku bez vize.Ljudi nema od ovoga leba!!!

volim zvezdu

pre 14 godina

e moj pizone, nije krivo neiskustvo nego tvoje tri stopera i tri zadnja vezna. pa ko tako danas igra leba ti? zasto se uvek branimo, a ne znamo? kad god smo se branili izduvali smo ga, tome nas je bar kosan naucio? izbacuj tutorica i pavlovica ako imas mozga, ostalo je ok koliko moze, i napadajte brate mili, pa makar da ih pobedimo na marakani. i ono sto rekoh onomad, dzaba tebi sto si jeftin kad ne znas, dovedite muslina ako boga znate

dusan kv

pre 14 godina

bilo kako bilo ja kupio kartu za revans jos juce tako da 27og idem na marakanu ako nista drugo a ono da se derem i pevam. jedno je sigurno...tutorica i onog jadnog nam golmana necu ni da gledam...mada kako je tako je para za pojacanja nema moramo da se krpimo kako znamo!! mislim da pizon ipak zna sta radi nije on kriv sto nam je budzet 0 a s`druge strane i nerazumem bas sto forsira onog glupog golmana jer je covek ocigledno glup!! poenta price je....idem bre ko covek na sever sa ortacima i ima da bude VATRA!!!!

menadžer

pre 14 godina

Gospodine Lukiću,
Došli bih smo da kupimo Tutorića.Dajemo prase od 30 kila,10 litara vina i prikolicu stajskog đubriva.Mislimo da je ponuda fer i korektna,čak i veća nego što Vaš igrač vredi.Za gospodina Petrovića nudimo 20tovnih pilića ako može da dođe da nas spremi i postavi nam taktiku za naše seoske sportske igre.

Nikola

pre 14 godina

Ti si sa 60 godina neiskusan! Kako te nije sramota da komentarises utakmicu a da se ne izvines navijacima Zvezde? Zbog tebe ja NE IDEM vise na utakmice !!! Menjas igraca u 92.min!
Menjas levog beka DVA puta!
Brani ti golman koji nema karakter!
Igras bunker a ne fudbal!
Jednostavno, za mene je Pizon umro, postoji samo iskompleksirani ,mali trener Petrovic!
p.s. Pozdravi Savica

Bojan Jankovic

pre 14 godina

"Jeste Slavija bila bolja, ali mi smo praktično za sve golove sami krivi."

- Ne mi. Ti si ubedljivo najveci krivac.

"Sve je to neiskustvo ovih mladih igrača, koji nisu imali mnogo međunarodnih utakmica."

- Kako ocekujes da steknu to iskustvo igranja u Evropi kad predvodjeni tobom ne mogu da prodju ni kvalifikacije?

"A već sam rekao da je Slavija dobra, iskusna ekipa"

- I sta sad, oprao si ruke od poraza time sto si pred utakmicu konstatovao da je protivnik bolji?

"Ja mogu igračima sve da kažem, ali ne mogu da im promenim glavu."

- Te "bez glave" bi mogao da ostavis na klupi (Tutoric, Pavlovic, itd.)?

"Posle meča im, ipak, ništa nisam rekao, niti ću. Najlakše je sada nekog okriviti, ali svi greše, a svi su oni nama potrebni i za domaće prvenstvo".

- Bas me briga za nase krs domace prvenstvo!

"Vilotić je pokazao da će biti veliko pojačanje"

- Iskreno se nadam da ce biti bolji, ali da li si primetio kako je gadno promasio loptu kod prvog gola Slavije?

"Nije, ipak, sramota pokušati, što ćemo i učiniti na revanšu. Necemo se predati".

- Znaci igramo ponovo sa 10 odbrambenih igraca i Lekicem u napadu. To se za mene zove predaja.

Ostavka! Ko zna mozda cemo jednog dana dobiti trenera koji ima petlju.

Prohujalo sa Vihorom

pre 14 godina

Razgovor posle velicanstvene fudbalske predstave:
Lukic:Sta bi ovo Pizon, golman , 3 stopera, 3 zadnja vezna,dva beka, i samo DVA OFANZIVNA IGRACA?
Pizon:Pusti me ,leba ti,jel ti mislis da ja znam sta radim?!

Nemanja

pre 14 godina

Ti si jedini krivac.Ti si kriv.Ti si najveca kukavica.
U timu nemas poziciju koju si ti igrao.Stidi se taktike i broja odbrambenih igraca.

Babin_zub

pre 14 godina

1.Tutoric je neiskusan igrac?Ne,treneru,Tutoric je BESKORISTAN igrac koji moze da igra meceve nase druge lige,i nista vise.Zasto ga forsirate?Nije ni mlad,nit od njega Savic,Vilotic i Vranjes imaju sta da nauce.
2.Pavlovic je neiskusan?Ni tu se ne slazem,on je NESKOLOVAN definitivno.Golman koji ne zna da se postavi,da istrci na peterac na cantarsut sa aut-linije,golman koji krene pa se vrati,je golman koji moze samo raditi kao konobar.Ni za shankera nije,jer i tu treba sposobnosti.
3.Postavku igre sa tri stopera sam razumeo,jer su bekovi trebali imati vecu slobodu u napadu zbog prodora po boku,i to je ok,ali mi nije jasno zasto Savio i Bogdanovic startuju?Savio iskreno i ne znam sta igra,sem sto sa njim imamo igraca manje,a Bogdanovic kao zadnji vezni nema sta da trazi iza spiceva.Takodje mi nisu jasne izmene...Zasto si izvadio Isaha,jedinu svetlu tacku u nasem timu?Zasto pri rezultatu 3:0 za protivnika ti vrsis izmenu?Da nisi mislio da mi vodimo pa "krades" vreme?Cenio sam te jaaaako do sinoc,ali od sinoc sam u najmanju ruku malodusan prema tebi.Nemoj mi reci da Pavlovic predstavlja buducnost Zvezde jer meni takva Zvezda ne treba.Nemoj mi reci da su Djordjevic i Tutoric iskusni igraci,jer iskustvo se stice igrajuci fudbal,a oni to nigde nisu radili sem ovde,i koga i cemu oni da nauce?Bolje ove godine gurni u vatru Savica,Vilotica i Vranjesa,istrpi ih,i napravi od njih igrace.Ako im Djordjevic i Tutoric budu uzori odose i njihove karijere na transfer listu Konjaspora.
Sve u svemu veoma sam razocaran,ne zato sto necete proci dalje vec sto ne vidim nikakav napredak.

Il' si džedaj il' se predaj!

pre 14 godina

Sta treba da se desi pa da Tutoric i Bogdanovic jednom odu iz Zvezde zauvek? Mi tih igraca jednostavno ne mozemo da se resimo, kao lepak su. A sto je vrh vrhova - Uvek imaju zagarantovano mesto u prvoj postavi, pogotovo Bogdanovic! Nesto mislim da i nisu tako neiskusni.
A Vi, gospodine Petrovicu,
Kako Vas nije sramota da sa ovakvom taktikom privirite u 21. vek?
Pa ova taktika bi mogla da prodje u 19. veku i to mozda.
Eeeeej, 5 u odbrani i 3 zadnja vezna??? Golmana stavlja na gol cisto iz inata, da istera neku svoju volju, da valjda pokaze kako je samo on u pravu sto je prepoznao kod Pavlovica "kvalitet"...
Pizone odlazi!

Deki

pre 14 godina

Nije neiskustvo, nego neznanje, i fudbalera i trenera. Kakve veze imaju oni kiksevi Tutorica i Pavlovica sa neiskustvom u medjunarodnim utakmicama?!

dejan

pre 14 godina

Da smo sa četiri Vidića i golmanom Bufonom igrali ovako isto bih smo primili tri komada. Rezultat se brani i čuva ofanzivnom igrom.Držite loptu na sredini terena-prolazi vreme,oni naprave faul-prolazi vreme,bude nekoliko kornera-prolazi vreme,stvorite nekoliko šansi-prolazi vreme,njihova odbrana se povuče više ka svom golu-teže im je da organizuju napad-prolazi vreme,možete postići gol-pola posla završeno,ali ako igrate bunkericu ceo posao ste "završili" još u prvoj utakmici.

SOSko

pre 14 godina

Svaka čast na fudbalskoj karijeri ali ovom izjavom potvrđuje da je loš pedagog. Ja bih pre rekao da je uzrok poraza preterano respektovanje protivničke ekipe. Videlo se lepo posle prvog poluvremena da zadnja linija Slavije nije ništa posebno i da se može probiti. Krivim trenera što nije tada odreagovao i na poluvremenu postavio normalnu formaciju. Tutorića je stvarno glupo više komentarisati. Oni kojima je tek sada postalo jasno da taj lik nije za prvi tim (čak i ovako loše) Zvezde, najbolje da više ne gledaju fudbal. Prava enigma za mene ove sezone je golman Pavlović. Od 7 golova primljenih u 3 tekme, direktni krivac za 3 gola (prvi u Tbilisiju, drugi u Beogradu i treći u Pragu) Da nemamo drugog (i trećeg) golmana, pa da mi bude i jasno. Da je među stativama od početka bio neko sigurniji, možda ne bismo gledali onakvu dramu protiv Gruzina i možda bi sada imali neku nadu za prolaz dalje. Ovako nam se totalni golmanski anonimus pokenjao po celoj sezoni. Da ne razvlačim bez kraja i konca, složio bih se sa Pižonom: neiskustvo je krivo za poraz - neiskustvo trenera. Jučerašnja postavka igre je tipična odlika hobi-trenera (poput recimo Đorića i Kosanovića) koji se svakog iole ozbiljnog protivnika plaše kao da je u pitanju Real Madrid (setimo se tekme protiv Arisa pretprošle godine, 5-4-1 formacija sa Koromanom u napadu i identičan rezultat 0:3) Svestan sam da su nam igrači uglavnom krš, ali to je onda pitanje odgovornosti sportskog direktora, umesto da se hvalimo kako nam ekipa vredi milion evra (što neko reče "čega se pametan stidi...") Ne znam, mislim da su i ovi igrači koje imamo, mogli više da ostvare u Pragu. Makar da postignu taj jedan gol. Mogli su, da im je trener dozvolio da pokušaju. Umesto toga, čovek već drugi put svaljuje krivicu za poraz na igrače. "Krivo je neiskustvo"? Tutorić neiskusan u 26oj godini pa pravi onakve gluposti? Ne prijatelju, on je jednostavno spor i loš a ti kao trener trebalo je da to vidiš na treninzima. Da si postavio liniju ko što Bog zapoveda, bok bi pokrivao Ninkov i možda ne bismo primili onaj prvi gol sa desnog krila. I možda bi sve bilo drugačije. Budi čovek i priznaj da je pristup tekmi bio skroz pogrešan. Videlo se da Slavija nije ekipa od koje se treba toliko use*avati u gaće. Svi su videli osim našeg trenera. To se zove neiskustvo. U 50 i nekoj godini ...

Milan

pre 14 godina

Tipicno srpski,ni trunke samokriticnosti.Posteno bi bilo reci:Igrali smo zaista jadno,a za to ja kao sef strucnog staba snosim najvecu krivicu.
Naravno golove smo primili posle pocetnickih gresaka,narocito drugi koji ni na malom fudbalu u sali iole ozbiljan tim ne bi primio.
Ali to opet ne opravdava odsustvo igre i totalan nedostatak prave ideje u veznom redu i samim tim napadu.
Neka nam Pizon objasni samo par stvari:
1. Zasto posle prikazanih igara u Zvezdi i dalje nema mesta za Brazilca Kadua i Jeftica u prvih 11? Da stvar bude gora Kadua nema ni na klupi!
2.Kako smo mislili da damo gol sa 4 beka i 3 zadnja vezna igraca i jednim jedinim usamljenim spicom?
3.Zar je bas bio neizbezan sukob sa Burzanovicem pre pocetka sezone pa sada igramo bez ijedne prave polutke tj.ofanzivnog veznog igraca?

delije novi sad

pre 14 godina

pa previse si rizikovao,daj cak jedan napadac,pa ja mislim da si trebao taktiku 10-0-0,onda bi mozda bilo 0-0,a mozda bi i oni sami sebi dali go,ko zna.....MA DAJ COVECE TOG KADUA, OBRICA, LAZOVICA, ABUBAKARA, JEVTICA..... NE PAMETUJ VISE NE IGRAJ SE SA NASIM ZIVCIMA....

xxx

pre 14 godina

Ma da neiskustvo,ali tvoje...

E,ovo je bruka za nas klub, dosli da se branimo kao da smo neki klub sa Malte i jos primimo 3 komada. Jeste videli vecheras kako igraju neki anonimni klubovi,recimo onaj Aktobe. Jeste da su izgubili 6:3 od Verdera (sto nije sramota) Igrali otvoreno,dosli da pobede pa sta bude,eto posto su ipak slabija ekipa izgubili ali se nisu obrukali kao mi. Eeeeee a bitno da mi igramo bunkericu i neke egzoticne formacije tipa sa 3 stopera i sl. toga nije bilo ni pre 50 godina a kamoli sad kad se igra moderan,brz napadachki fudbal. Ne vredi,mora mnogo toga da se menja, sve je krsh i zastarelo u nasem fudbalu isto kao i u industriji...

delija rs

pre 14 godina

Ekipa nam je jako mlada?!
Tutorić 26, Djordjevic 28, Savic 19, Ninkov 24, Ignjatijevic 26, Pavlovic 23, Cvetkovic 29, Savio 25, Bogdanovic 23, Isah 23, Lazetic 31, Lekic 24. E to su igrači koji uglavnom igraju. Sve kilnci 19-20 godina. Sem Savića i donekle Isaha i Bogdanovića ja tu ne vidim jako mladog igrača. Lazovic je mlad al ne igra, Kadu je mlad al ne igra, Nikolic je mlad al ne igra, Vranjes je mlad al ne igra(a i ja svasta pisem, kako ce on pored strasnog Tutorica da igra), Abu je mlad al ne igra.

aca_usa

pre 14 godina

@anon
"postavio taktiku za 0:0"
Videsmo rezultate takve taktike. Ako nemamo bolje onda to trbe i da kaze. "Nsmamo kvalitet za velike domete, ali idemo da se nadigravamo, pa kom opanci a kom obojci".
Sad ce valjda da postavi taktiku sa 3 napadaca i 5 polutki posto moramo da stignemo razliku....

mrle

pre 14 godina

pizon jednostavno receno vredja moju intilgenciju.izjaviti da nemamo iskustvo i da on nista nece reci igracima pa toje stvarno SKANDALOZNO ISADA ce ponovo pred revans da poziva gledaoce nazivajucih dvanajstim igracem da dodju na marakanu u sto vecem broju ami kao narod smo ovce za sisanje a posle revansa izjavice atmosvera na stadionu je bila fantasticna ali nase neiskustvo je preovladalo protivniku sve cestitke BLA BLA BLA...

Nista neznas

pre 14 godina

Neiskustvo ali TVOJE PETROVICU. Pavlovic nijednu loptu nezna da odbije u stranu a Tutoric asistira u velikom stilu kod drugog gola. I NIKADA VI NISTE VOLELI ZVEZDU, OTISLI STE DA ZARADITE TO RAZUMEM, ALI SE NIKADA NISTE VRATILI. MALO VAM JE EVRA.
VIDIC, STANKOVIC, PANTELIC, PETKOVIC I SVI OSTALI.

tri štopera hoću ja, neću jedan, neću dva,...

pre 14 godina

Glupost, uzrok poraza!

E, to bi bio pravi naslov!

U savremenom fudbalu, jedan golman i tri štopera su malo!

nenad RS

pre 14 godina

Pizone pogledaj neiskusne Izraelce koji su igrali u Austriji protiv iskusnog red bula. Pa covjece moze se izgubiti utakmica 3 0 ali nemoze se odigrati utakmica a ne napraviti ni jednu akciju, vrsiti izmjenu u 93 minuti, igrac koji je napravio preokret u Beogradu sjedi na trebinama, Pavlovic i Tuturic da igraju u Kolumbiji davno bi bili pok.... Imali i jedan pravi Zvjezdas na ovom svijetu a da je mocan da da preuzme u svoje ruke ovu nasu Zvezdu inace ova banda ce nas rasturiti. SAMO ZVEZDA DO GROBA.

Slavko

pre 14 godina

Cuj mlad i neiskusan tim?!
Pa zvezda nije imala stariji tim u zadnjih 15 godina, Lazetic 31, Djordjevic 28, Tutoric 26, Ignjatijevic 25, Lekic 24, Ninkov 24, Bogdanovic 23 godine... pa zar su to mladi i neoformljeni igraci?
A kad su Deki i Perica sa 18, a Jankovic, Milovanovic, Basta i kompanija osvajali titule sa nepunih 21 godinom, tad mladost nije bila otezavajuca okolnost?!
Ne radi se ovde o mladosti i neiskustvu, vec o klasicnom fudbalskom NEZNANJU.

Srbo

pre 14 godina

Pogresna taktika!!!!!!!!!!!!Tutoric!!!!!!!!!
Golman!!!!!!!!!!
Pizon=kukavicka taktika. Ko jos danas pobedjuje igranjem bunkera. Jedan napadac totalno izolovan. Da su igrali muski i izgubili nebi bilo ovoliko primedbi...
Ovako rat izgubljen bez opaljenog metka.
Pizon je staromodan trener dobar za prvu ligu al ne i za evropu.
Pa nije slavija arsenal.. samo su mu@a falila za bolji rezultat

Alex

pre 14 godina

Zamolio bih sve koji komentarishu ovo da imaju strpljenja! Tim se ne pravi za 6 utakmica! Mnogo je igracha dovedeno,ova sezona i sluzi da se izvrsi filtracija i da oni koji vrede ostanu. Petrovic je veliki struchnjak i on zna vrlo dobro ko zna a ko ne zna! Pa zar mislite da on ne bi voleo da ima jednog Vidica,Dekija Stankovica i Pantelica(ili Zigica) u timu!? Kasa je prazna zaslugom proshlih uprava i zato mora da postoji strpljenje! Nishta se ne menja preko noci,pa ni Zvezda! Ako hocemo veliku ZVEZDU,onda moramo da budemo strpljivi.
Slazem se da je odigrana losha utakmica,da je Tutoric za otkaz i da je glavni krivac,ali dobro... Sada nishta niko ne moze da promeni.Alo ljudi,pa struchni shtab i uprava kluba su tek neki mesec u poslu,zar mislite da je moguce neshto tako srozano i uprljano, kao Zvezdin ugled, popraviti za koji mesec? Bolje vam je da 27 budete na Marakani,i da svojim bodrenjem pomognete ovoj generaciji! Kakvi su-takvi su-NASHI SU!PODRZIMO IH!

Vlade

pre 14 godina

Sta ima da se kaze za "nasu" Zvezdu:
1.Nastavi da forsiras Tutorica, ipak je on suvi "kvalitet", decko je mlad naucice
2.Nastavi da forsiras i Pavlovica, naucice on da hvata loptu...

Frusciante

pre 14 godina

ma da,sad su igraci krivi...

gde su bili Kadu,Jevtic,Blazic,Obric,Lazovic,i zasto od pocetka nije igrao Perovic?...

3 stopera i 3 zadnja vezna,ovo nema na globusu

Nikola

pre 14 godina

S'obzirom na stanje u klubu pre 2 meseca,ja sam prezadovoljan uradjenim u evropi za ovu sezonu...Vi svi sto pljujete Pizona,zapitajte se koji bi to trener u ovom trenutku bio najbolji za zvezdu,predlozite nekog????NIJEDAN TRENER U STANJU U KAKVOM JE CZ NEBI PRIHVATIO KLUPU,A PIZON JE POKAZAO KAKAV JE ZVEZDAS I ZA OVU SEZONU U EVROPI SVAKA CAST,IDEMO NA TITULU,DOGODINE DA SE ZADRZI OVAJ TIM I IDEMO U LS....!!!!

Zeks 636

pre 14 godina

E ovako! Imam pitanje za REZIJU,a i za vas ljudi!? Dali neko moze da objavi da cuju PETROVIC I KOMPANIJA koliko je nas navijaca puta pomenulo igru naseg golmana i Tutorica. Dali neko moze te ljude da izbaci iz ekipe da nas vise ne brukaju ? Pa dajte javite preko tv-a da neko cuje ljudi nas zajebavaju ocito

Dejan

pre 14 godina

Ja bih molio vrsnog stručnjaka da mi pojasni ko je neiskusan. Jel TUTORIĆ? On je panj a ne čovek. A Vi g. Petroviću? Jeste i Vi neiskusni? Pa evo da Vam nešto poručim. Pustite momke da igraju. Oni to žele. Samo sklonite panjev, Tutorića i Pavlovića. I molim Vas, povedite računa o svojim postupcima i strategijama.

Goran

pre 14 godina

Ne mojte da krivite Pizona on je najmanje kriv!!!!pre nekoliko dana ga hvalite a sada ga plujete,kada je Zvezda pobedila dinamo tada je bio car!!!!!Po meni je najvise kriv Tutoric on je cista rupa !!!!!!ne ne rupetina!!!!!Molim Pizona da ga ne ubaci na Marakani neka ubaci Djordjovica!!!!SVI NA MARAKANU KAD JE NAJPOTREBNIJE!!!!!!BUDIMO UZ ZVEZDU ,MOZDA SE DOGODI CUDO NIKAD SE NE ZNA!!!!!ZVEZDA MI JE SVE!!!!!!!!

sitihunter

pre 14 godina

Pa vala neka ti je,ako su nas razbili.Tvrdoglavost pri upornom forsiranju Pavlovića,iako realno dečko nema mesta ne u Zvezdi već u celoj prvoj ligi ti se obila o glavu.Sve dok je on u timu,mi krećemo od-2.Dečko je direktan krivac za 95% primljenih golova do sada.Nadam se da više neće imati priliku da bude kriv ni za jedan gol u našoj mreži.

andrija

pre 14 godina

Mora se ipak reci da je u pitanju krajnje pogresna taktika, 3 stopera, odavno to nisam video u modernom fudbalu.. Daleko od toga da branim Tutorica, ali mislim da covek nikada i nije igrao na onoj poziciji treceg stopera, deluje mi da on nije shvatio sta u stvari igra, da li beka ili stopera, a nije igrao nista sinoc da se razumemo.. To sam jasno video kod auta, gde su on i Ninkov svaki put imali problema ko ce ga izvesti, gde se i videlo da oni u ovoj formaciji nisu bre nikada ni igrali.. A da ne pricam o preuzimanju igraca sa te desne nase strane sa koje smo i primili 3 gola.. Znaci stoperi neuigrani, izbor golmana krajnje diskutabilan, sredina??, sa 3 igraca bez pasa, koja brane prostor od nekih 50ak metara, jer smo odseceni u napadu L-L, a do onih 5 u odbrani ima bar 40-50m, i jedno pet igraca Slavije koji iole znaju da dodaju loptu.. I napad, sta se onda ocekuje.. Losa taktika, tezak poraz, ali ide se dalje.. Samo se nadam da ce se nauciti iz ovih gresaka, pa za 6 gana svi na Marakanu, da se pokaze sta je privrzenost klubu..

stefan

pre 14 godina

Brate Tutoric i Pavlovic su dobili drugu sansu u prvom timu al je ne koriste apsolutno ima nas Zvezdasa koji nismo dobili ni jednu pa molim te Petrovicu pozovi nas bicemo bolji od njih dvojice sigurno!!!

rs

pre 14 godina

Pavlovic kriv za dva ,Tutoric za jedan...pa normalno da ostali idraci nisu imali volje da trce kada imas glupe igrace u odbrani i na golu. Uzmi klinca od 16g pa da znamo da je mlad i neiskusan, a ovaj ce citav zivot biti neiskusan...nema on u glavi kao ni tutoric i dzaba njima utakmice....

baxus

pre 14 godina

uzrok poraza je uzasna odbrana...
nisam tako pasivnu i neangazovanu odbranu video otkad je liverpul odvalio besiktas 8:0...

pa da je kostunica, kloniran u 4 primerka, igrao u odbrani umesto ovih pajsera, ne bi se primetila razlika...

jeste zvezda u finansijskim problemima, jeste ekipa nedavno skupljena, sve to stoji, ali da odbrambeni igrac ne UME da izbaci loptu iz kaznenog to je sramota...
za primljen drugi i treci gol, cela odbrambena linija moze samo da crveni...

bellagio

pre 14 godina

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić održao je u Čačku predavanje na temu "Aktuelni trendovi u evropskom fudbalu".

Predavanje je bilo namenjeno trenerima, sportskim radnicima i mladim fudbalerima.

Citam ovu vest i mislim se, da li je bilo mozda isplatljivije da je Pizon skoknuo do Cacka, a ona deca u Pragu da pikaju bez njega....hmmm definitivno bi bilo bolje! I neka neko objasni Pizonu da je 2009, a ne 1979 godina i da se fudbal za 30 godina, gle cuda, promenio! Ti bunkeri u gostima, pa kuci vadjenje fleka prolazi jednom u milion....zato golube nas, sledeci put se raspitaj gde GOSPODIN Antic drzi predavanje, notes u ruku i u prvi red da si seo!

Strahinja

pre 14 godina

Kako te nije sramota?!Kome prodajesh priche neiskusna ekipa,blablabla!Drago mi je shto se ovde svi slazemo u jednom,a to je da smo videli ko ne zasluzuje da nosi nash dres,imena te dvojice ne zelim da spomenem!Ali ljudi on kao trener treba da poznaje limite svojih igracha,zar ne?A ne da misli da smo veverice i da nishta ne vidimo,normalno je da ne moze Tutori da promeni glavu,ali zashto ga je pustio?Ko josh igra onakav fudbal sem Pizona?Ljupko Petrovic(Psv-5:0)i Kosanovic(Aris-3:0),sa takvim struchnjacima Vladane Lukicu Zvezda nema shta da trazi ni u nashoj livada ligi!Zapamti Pizone da niko nije uspeo da se brani 90 minuta,ono shto si postavio sinoc na terenu ono je dno fudbalske taktike i vrh neznanja,u Engleskoj gde si jedno vreme proveo kao igrach neko bi te uuhapsio zbog onog sinoc!!Nijednu jedinu izmenu nisi pogodio!To shto je Zvezda 80% ispala jedini krivac si ti!Protiv onakve Slavije ti se branish sa 9 igracha(golman,petorica u zadnjoj liniji,3 zadnja vezna),Pizone osvesti se dok je vreme!Nijedno gostovanje u Evropi nisi odradio kako treba,kako te nije sramota svog neznanja!Pozdrav za sve Delije i svi 27.na nashu Marakanu da uradimo shta je do nas!

KrivKrivKriv

pre 14 godina

Ti si bre kriv. Sta ti tu kao sada je lako okriviti nekoga. Nije mi samo jasno ko je od koga ucio trenerski poziv. Ti od bata Djore ili bata Djora od tebe. Mislim ne zna se koji je gori.

Stane

pre 14 godina

Dokle ćemo više da gledamo kukavičku zvezdu!?
Dosta nam je više ovih stručnjaka!!!

Samo jedan je...

SLAVOLJUB MUSLIN!!!
SLAVOLJUB MUSLIN!!!
SLAVOLJUB MUSLIN!!!

Zare

pre 14 godina

Još jednom se pokazalo da znanje (iliti mozak) znatno bolje igra fudbal od srca koje mi ostavljamo na terenu kako trube naši NAVIJAČI (koji kradu po samoposlugama a klub im plaća autobuse). Dakle govorio sam ovde da se treba izboriti za ostanak Parkera jer nema ko da igra na sredini . Igra je čak i ličila na nešto do primljenog gola ali od tada smo izgledali kao da nemamo koncepciju šta dalje. Kruna trenerskog dana Pižona bila je izvodjenje ponajboljeg Isaha (moguće zbog povrede) i uvodjenje novog beka. Po meni apsolutna krivica za jučerašnji fijasko leži na treneru...

Cera

pre 14 godina

Pizon treba da ostane.
Tutoric samo treba da ode.
Pavlovic da nauci da se onakve lopte kod 3. gola hvataju ili izbijaju a ne gurkaju... ali da nauci u nekom drugom klubu.
Matori Lazetic je jedina stalna opasnost za protivnika, sta je sa ostalima?
Ajmo momci da se igra do kraja, dolazim na revans da navijam, ocekujem samo lepo vreme te veceri.

Dragan O

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, svi ste otrili rupu na saksiji, staje Pizon mogao da uradi sa kadrom koji poseduje. Jedina zamerka je sto je poceo sa
Tutoricem i to je sve. Zvezda u principu i nije mogla drugacije da igra, to su momci koji jos uvek i ne znaju kako se ko zove na terenu a kamoli da se poznaju po igri. Takodje mislim da je trebao da pocne utakmicu kao u Jagodini, ali se ipak oslonio na kakvo takvo iskustvo Tutorica nazalost. Tri gola smo sami sebi dali, ove momke treba podrzati i u Beogradu, cilj je postgnut i doslo se do zavrsnice kvalifikacija, ali dalje se realno u ovom trenutku ne moze. U svakom slucaju utakmica u Beogradu bice odlicna i jedni i drugi ce igrati rastereceno, Zvezda zaista nema sanse a Slavija ce igrati opusteno pa je moguca goleada na obe strane. Igracima ce ovo biti veoma vazno jer nije tako lose igrati sa Slavijom, to je milionska (eur) ekipa koja se ozbiljno spremala za LE. Sledeca sezona je nasa, ako se odrzi isti igracki kadar, imaju potencijal, Pizon nije los, ali mora puno da se radi. Ja sam zadovoljan hvala im za onu divnu utakmicu protiv Dinama Tbilisi, i svim srcem cu ih bodriti i 27.8.
A vi strucnjaci nastavite sa komentarima,samo se pitam gde ste bili od pobede nad Dinamom do juce. Bas ste pametni
Napred Zvezda

Jackson

pre 14 godina

E moj Dovla, da si igrao u skladu sa nadimkom trudeci se da 'preletis' rivala ti ih zakopao na terenu... kao Nemci dok su cekali iskrcavanje ovih u Normandiji- bunkercina da ne moze gora. katastrofa... umesto da juris jedan gol, ti na nulu. Sa ovakvom igrom, cak i da je bilo 0 0, bolje da istupimo iz Evrope, jer ako cemo igrati na remi i kukavicki do boda ili tako nekako, ja to nemam nameru da gledam... tj. verujem i ostali... znam da je ekipa u stvaranju, ali da je od pocetka tu bio kadu i malo jaca ofanzivna veza, barem bi ucackali jedan gol, ko zna sta bi bilo. Ovako... PS. a ta prica kako nemaju iskustva- a Slavija?! Mislis da su ti momci igrali 5 sezona u LS i dve u kupu?! ajde da te barsa dobije pa to kazes, to skroz razumem, ali ovako nesto...

slobacar

pre 14 godina

"Ja mogu igračima sve da kažem, ali ne mogu da im promenim glavu."
Jedina pametna stvar koju je rekao.....mada je terbao da doda da ne moze ni sebi....ejjjj u '93 min.izmena,chuva rez. chovek....i malo dete bi videlo da je Pavlovic najveca rupa,ko ga gura uopste? za njim siguran na drugom mestu je Tutoric zvani "drvo".....
I kakvo iskustvo treba golmanu da zna da uhvati loptu kad mu neko sutne(nije stavio lepak?) ili da istrci na nabacenu loptu koja leti u njegovom 5ercu? I kakvo iskustvo treba stoperu da ispuca loptu iz svog 16erca kad je guzva i "gusto"?
Ta 'ajte molim vas!
Pozdrav za Delije!!!

mikibg

pre 14 godina

I jos nesto. Pa dobre bre, aj sto nemamo odbranu ali dokle vise Pavlovic???? Samo mogu da kazem da je Stamenkvic i ako nije neki golman za njega KasiljaS!

mikibg

pre 14 godina

Samo cu jedno reci. Takticki najgore odradjena utakmica u istoriji zvezde!!! Nije se znalo ko gde i sta igra. Lepo je znao da nemamo igrace koji mogu da igraju defanzivno i on izvede ti stopera. A da ne pricam kako ga je izmesao ceh sa izmenama u drugom poluvremenu. Iskreno Pizon nikakav trener, a da nije ovih momaka i velokg srca ne bi dosli ni do ovde. Nadam se da ce se dogoditi cudo u revansu ako mr pizon shvati da ne mozemo da igramo defanzivno jer za takvu igu nemamo igrace.

DoktorHaus

pre 14 godina

Lepo je to. Jeste da nije bilo iskustva, ali gde je tu trud, želja za igrom i nadigravanjem, za postizanjem gola, ostavljanje srca na terenu.
U prvih pet minuta videh lepršavu zvezdu, bekovi i krila špartaju po bokovima, a onda kao da im je neko rekao da ne izlaze napred i ne idu u napad. I tada počinje potpuni slom, malodušnost i bezidejnost.
Ali, zaista me čudi da BAŠ NIKO ne obraća pažnju na divljanje nekakvih idiota koje, baš se pitam zašto, nazivamo navijačima, tamo po Češkoj. Zar mislite da Zvezda neće biti drastično kažnjena?? Setite se divljanja "navijača Partizana" po Mostaru?? Čini mi se da će Zvezdu stići još gora kazna od zabrane igranja u evropi od godinu dana.
Mada, kako je sinoć igrao ovaj tim, to će nam i dobro doći...

Da li mi sve verujete?

pre 14 godina

Sve cestitke mojoj Zvezdi na kvalitetnoj utakmici i ostvarenom casnom porazu protiv fantasticno nadahnutog i kvalitetnog protivnika.Jedva cekam "veliki derbi",bice to praznik fudbala.Na zalost bas tog dana idem na pecanje...

idi, bre, umij se

pre 14 godina

od kad se to nasa natasa kandic razume u fudbal i potpisuje kao bata djora?? kakve veze sa svim imaju cirilica i Pravoslavlje? to sto pizon nema pojma nema veze sa cirilicom na ledjima onih mucenika. delije su grupa gradjana, ako su uopste registrovani nekako, i imaju valjda pravo kao takvi da promovisu sta hoce. da su u pitanju unicef i ozonske rupe, zvezda bi sinoc zgazila slaviju? a, siva maso? barsa je barsa sta god joj pisalo na dresu

andro

pre 14 godina

Pobednicka taktika za revans, samo za Pizonove oci:

1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Ignjatijevic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Isah
7. Blazic
8. Kadu
9. Lekic
10. Perovic
11. Lazetic

Dakle, dva beka i dva stopera samo, jedan zadnji vezni(Isah), dva ofanzivna veza polu levo i polu desno(Blazic i Kadu), dva krilna napadaca(Perovic i Lazetic al da menjaju strane i igraju slobodnije), i Lekic u spicu. Optimalno.

Preporucene izmene: Jeftic i Bogdanovic u drugom poluvremenu da se osvezi tim.

igne

pre 14 godina

vidim opet hajka na pizona u stilu "odlzi"... a da vas pitam, a ko ce da ga zameni? alex ferguson? znate, ser alex nece doci da radi zato sto voli zvezdu i da radi za dzabaka.. ostavite coveka na miru da radi najbolje sto ume jer bolje ni necemo naci bez novca! drugo, spominjete taktiku sa toliko odbrambenih igraca i zadnjih veznih, pa civej je svestan koliko ima zvezda slabu odbranu, mislite da on to nezna? njegova taktika je bila 5-4-1 i da se ne primi gol u gostima a za revans se uzda u motivaciju igraca kao protiv dinama kada igraci daju i vise od maximuma.. shvatite ljudi, zvezda NEMA PARA za bolje! nece doci kaka ili ronaldo da igraju za ljubav prema svom klubu! na nama je da odemo na stadion i da ponovo navijamo kao protiv dinama i da se ponovo nadamo cudu jer pokazali su nam tada da su u stanju i cudo da naprave. neka odigraju borbeno kao tada i nadam da pobede makar sa 1:0 i necu im nista zameriti. svako ko je i malo realan i voli zvezdu shvatice da se moramo pomiriti trenutno sa ovom cinjenicom da imamo takav igracki kadar koji jednostavno nemoze vise pa neznam kakav trener da dodje! kada je dosao lekic mnogi su govorili kako je on drvo od igraca i kako nema pojma, i? covek dao 5 golova za kratko vreme i sve nas prijatno iznenadio i sad je najbolji i svi ga vole..

Fica

pre 14 godina

Ljudi ja sam grobar i fucka mi se sto ste vi izgubili ali onaj Tutoric ili kako se vec preziva vam je rupa nad rupama, ne samo ove sezone vec u poslednjih par godina kako igra za zvezdu... :) a igrate komi-tragicno... :)

mladen

pre 14 godina

utakmicu je izgubio pizon mnogo mi je zao sto sve nesto glume trenere velike zamisli svemirske varujante zasto jednostavno neigra fudbal napadacki na gol vise pa sta bude ovako ce mi ostati zal da smo mogli sa kaduom,jefticem mozda do boljeg rezultata NAPRED ZVEZDO

volim je i dalje

pre 14 godina

Necu da pljujem samo zelim da postavim pitanje ..

Koja je razlika igrati napadacki fudbal juriti gol i mozda dati barem jedan takvom postavkom igre nego se braniti i primiti tri komada ?

Ja sam 100 % siguran da smo igrali napadacki fudbal od samog pocetka da ne bi primili vise od tri gola a mozda bi dali barem jedan a ko zna mozda bi imali i daleko povoljniji rezultat .

Ovako smo ipak pokazali da nismo zreli ne samo igraci nego i trener odnosno da ipak nema dovoljno poverenja u svoje igrace .

No ne treba zameriti ovim momcima , oni nisu krivi vec su tu i daju sve od sebe , mladih ima dosta i tek su se zbrali sto bi reko nas narod za njih ima vremena , znamo svi da krvica lezi na fudbalskoj mafiji koja je u nasem fudbalu vec duze verem zadnjih 20 godina .

Sever 4 ever

pre 14 godina

O cemu ti to pametnjakovicu!??? Sta cemo sa tvojom odgovornoscu a!??? Da li iko u svetu igra sa tom formacijom koju si ti izveo sinoc,pitas li se!? U revansu SVI na gol,i ekonom i cistacica muzeja,a vozac da parkira bus ispred gola!!! Jadno! Ne ide to tako lepi!

Никола

pre 14 godina

Можда је тактика била лоша, али и поред свега морамо бити свесни да смо им ми (Туторић и Павловић) поклонили голове... То је најтрагичније!!!

Srdjan

pre 14 godina

Najvise se radujem izjavama Pizona ili Jokana posle naravno i objektivno ocekvanog poraza od neke tamo drugo ili trecerazredne ekipe iz evrope.Neizkustvo,lose uslove,vrucina,kisa,cir na zadnjici itd,itd!
Kazite ga onako kako jeste,mi nemamo pojma,dzabe trosimo pare za put,navijaci sedite bolje kuci,nego da nas jos i vi brukate po evropu.Mi samo znamo da igramo u domacoj,beogradskoj Super Ligi,da varamo i saramo,da mazemo jedno drugom oci,da krademo i namestamo rezultate po potrebi i da pisemo i pricamo kako smo mnogo jaki!!
SRAMOTA,jad i cemer,bruka i neznam sta bi jos sve reko...
Bezi nam prosecni evropski fudbal za najmanje 10-15 godine.Rupa do rupe i nista vise - sram vas bilo!!

Markoni

pre 14 godina

Lako je kriviti Pizona. Za razliku od Jokana koji sa vec dve godine uigravanim timom nece napraviti nista, u Zvezdi je promenjeno vise od pola tima. Najbolji igraci su otisli a dovedeni mladi. Tutorica necu da komentarisem, ali nije Pizon kriv zato sto retard ne zna da izbije loptu iz sesnaesterca a drugoga nema. Zivi bili pa videli, ali za dve godine sa ovim timom proci cemo sigurno bolje od groblja. Takodje ocekujem ofanzivnu igru u Beogradu i castan oprost od Evrope sa minimalnom pobedom na Marakani.

Alex

pre 14 godina

Ne znam samo o cemu prica Pizon! Pa,bila je totalno pogresna taktika na utakmici. Dokle cemo vise igrati taj "alibi" fudbal?!
Zna se da je kod Zvezde odbrana najkriticnija jos od kada je otisao Vidic. Zvezda od tada NEMA ni jednog dobrog fudbalera pozadine. Ako vec nemamo dobre defanzivce,zasto nije postavio ofanzivnu formaciju? Dali bi neki gol i imali bi kakve takve sanse da prodjemo dalje. Bez datog gola u gostima,cak i protiv ovako nejake Slavije(to sto je nas trener dize u nebesa,to je cist alibi!), ne moze se dalje. Zvezda ce sigurno primiti bar jedan gol i u Beogradu,ako ne i vise i to je kraj.
Da li je moguce da mu jedan Kadu nije ni posao u Prag? Da li je moguce da mu Lazovic,koji je doveden iz cacanskog Borca, nije ni u najavama za bilo koju utakmicu?Pa, Lekic,cak i da je Ronaldo,ne bi mogao sam da da gol,u ovoj formaciji.

gangula

pre 14 godina

Tutoric i Pavlovic su za sumske radove, ionako je sezona spremanja ogreva...
Pizon, zar da se branimo protiv tamo neke slavije, pa oni nisu smeli ni da nas napadnu..

Ivan

pre 14 godina

Ako svaki put kad lopta krene prema našem golu (makar bila i povratna) ja moram da shvatam za glavu jer ne znam dali će naš "golman" biti dovoljno iskusan da je uhvati, zapitam se, i da imamo daleko jači tim od ovog dal bi bili u stanju da pokrpe ovu rupu?

Odjednom mi Kocić i Šmuci deluju kao sasvim solidna rešenja naspram ovog, mada i bukva zasađena na sred gola deluje kao bolje rešenje od ovog.

Marko_bgd

pre 14 godina

mislim da igraci i nisu mogli bolje sa ovom formacijom koju je Pizon postavio...koja ubija igru,bunkerica klasicna sa jednim napadacem,i pokusaji kontra napada,trojica stopera,3 zadnja vezna,od kojih Tutoric pokriva desnu stranu,a pri tom je spor kao puz,sva tri gola su njegova krivica...Kod prvog i treceg je ispao..drugi necu ni da komentarisem...pa nije Slavija uopste nista posebno..ispali su od onoga Serifa...sa tom taktikom jednostavno se ne moze igrati moderan fudbal...to je pokusao Tbilisi,pa smo im dali 5 komada...da je pustio samo momke da igraju,pa bilo bi bolje...nije ne moguce da i njima zvezda da 3 komada..jeste velika prednost,ali moraju ih napasti,drugacije ne moze,..

Sly

pre 14 godina

Defanzivna taktika u gostima Zvezdi tradicionalno ide od ruke:
Leverkuzen 3:0
PSV 5:0
Dinamo Tblisi 2:0
Slavija 3:0
jednom (ALI SAMO JEDNOM) smo uspeli da odigramo 0:0 i to 91. protiv Olimpika, I TO SA KOJIM TIMOM. Treba igrati fudbal u gostima, nema taktiziranja, za to ti trebaju igrai koji mogu da se transformisu u napadacku formaciju u slucaju da defanziva ne urodi plodom (to moze Mancester, to ne moze ni jedan Celzi, Zvezda sa defanzivnom taktikom nema veze ni u misaonom eksperimentu). Jedino je moguce igrace pripremiti (napaliti ) da se bore jer ocigledno nemaju kvalitet da odgovore zadatku, bilo kakvom. U BG ce naravno biti skroz drugacije, ne sumnjam da ce Zvezda pobediti ali da smo limitirani, limitirani smo. Sta da se radi, trebalo bi se pomiriti da smo losi.

pavle

pre 14 godina

Nekada imas srece pa protivnik promasi prazan gol, a nekada sam sebi zabijes dva. To je fudbal. Nije Slavija bila bolja za 3:0, ali je bila bolja, imala je Cernija koji se setao ko avion po terenu. Zvezda nema takvog igraca. Glavni nas vezni igrac (Isah) je zakazao ili bio onemogucen da igra od strane Slavije i Zvezdine igre nije bilo.
Neka, nije to sve lose, neka ovde pobede i 1:0 ako mogu i bice super, a posle po nasim njivama da se iskristalise tim za sledecu godinu, bez Tutorica.
Napred momci, glavu gore!

vasa

pre 14 godina

Pobednicka taktika za revans, samo za Pizonove oci:

1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Ignjatijevic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Isah
7. Blazic
8. Kadu
9. Lekic
10. Perovic
11. Lazetic

Dakle, dva beka i dva stopera samo, jedan zadnji vezni(Isah), dva ofanzivna veza polu levo i polu desno(Blazic i Kadu), dva krilna napadaca(Perovic i Lazetic al da menjaju strane i igraju slobodnije), i Lekic u spicu. Optimalno.

Preporucene izmene: Jeftic i Bogdanovic u drugom poluvremenu da se osvezi tim.
(andro, 21. avgust 2009 13:10)
A gde je ovde Tutoric?

realno

pre 14 godina

Pizone 3~5~2,ostavio si nesrecnog Tutoru na livadi ca mu kicmu izlome i da ga ljudi sada pljuju.Nemoj bre mnogo da izmisljas nego to sto imas postavi na svoje mesto,da vidimo Pizona igraca leprsavog sada takvog kao trenera.Da si igrao fudbal kao sto si sinoc postavio taktiku nikad ne bi bio Zvezdina zvezda.Nije gotovo ali moramo da igramo fudbal Pizone.Glave gore Marakana ce da gori.

Nikola Vrsac

pre 14 godina

Nisu ovde krivi igraci, takvi su kakvi su bolje nemamo. Jasno je da nam odbrana nema pojma ali zato ne treba igrati sa 3 štopera + 2 beka + 3 zadnja vezna i menjati formaciju u 3-6-1 pred najvažniju i najtežu utakmicu. Uvodjenje Ignjatijevića u drugom poluvremenu kao i legendarna izmena u 93. minutu samo govore koliko se Pižon pogubio.

Ne znam kada će naši treneri da shvate:mi se osim barija nikada nismo odbranili niti ćemo, zato kreni napadački onako kako i igraš pa kako bude. Dobiješ 3 komada ali probao si hrabro i nije moglo,a ne ovako kukavički i sa 3 komada u mreži. Potez Tutorića nije za komentarisanje, znači narednih 10 utakmica na tribine pa ćeš naučiti šta se radi sa loptom u sopstvenom petercu kada se grčevito braniš.

Pozdrav svim delijama i vidimo se na marakani sledećeg četvrtka!!!! NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED !!!!

d.r

pre 14 godina

sramotna postavka igre sa tri stopera i tri zadnja vezna morala nam je doci glave,a o tutoricu ne treba trositi reci,prodali smo ga turcima a ovi kad su videli sta su kupili smenili trenera i platili zvezdi da ga uzme nazad ,naravno covek usao u istoriju kao jedini igrac za koga je placeno da se vrati nazad,ja bi njemu zabranio da gleda fudbal a ne da ga igra,golman bedan a stojkovic nam ide u kavalu da brani eeeeeeeeeeeeeej bre pa da li su ovi normalni,oni nas zajebavaju,kazu talenat,ma teraj ga iz kluba nek brani u svom dvoristu,a pizonu oduzeti licencu ionako je nije zasluzio pa moja baba bi bolju taktiku postavila i posle kaze neiskustvo a najgore je sto ova mucna slavije nista ne zna ,pa njih je serif dobio a mi sami sebi dali 3 komada,izasli kao p.... da se branimo umesto da napadnemo pa i ako izgubis nema veze a ne ovako stvarno sramota

Mladic

pre 14 godina

Ama ljudi igrajte normalan ofanzivan fudbal, pa ko pobedi. I niko vam ence zameriti, bili bolji od vas pa sta. Ali kukavicluk nikad nije bio karakteristika Zvezde. Zna se kako se igra fudbal danas, 4 igraca u odbrani, 4 u sredini sa jednim zadnjim veznim a ne 2-3, i dva napadaca. Sve ostalo je kukavicluk i mora da se zavrsi kao jucerasnja epizoda. Sve u svemu Slavija nije Dinamo i nemamo sta da trazimo posle ovolikog minusa u revansu. Realno!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Pocetna postava sa Tutoricem na beku a sa Ninkovim na veznom je mogla da izadje iz glave samo nepismenom treneru.Ninkov se nije video a Tutoric smo svi videli kako je odigrao,uzgred budi receno Tutoric nije bek a Ninkov nikako nije vezni igrac.Sve u svemu greska Petrovica.Nije mi samo jasno da eksperimentise na tako vaznoj utakmici.Ipak idem i vodim sina na Marakanu,cuda su moguca!!!

DM

pre 14 godina

A evo nam i odgovora zasto je gospodin Dujkovic "digao ruke"! Sada u nasem timu igraju "zvazdasi"! Tuoric, Pavlovic, Bogdanovic... Dokle gospodine Petrovicu? Po kom osnovu gospodine Petrovicu? Koliko kikseva treba jos da naprave? MOLIM TE daj sansu mldim igracima! Imas ih! Cakovic, Lazovic, Vranjes...

ultrans

pre 14 godina

Cak i predsednik Lukic kaze nije zadovoljan taktikom pa ko bi normalan bio, ako se ne desi cudo 27-og propade lepa sansa za Zvezdu da se u ligi evrope fino zaradi i dugovi vrate. Muke se nastavljaju valjda ce nam sunce sunuti vec jednom!!!

Slavoljub Muslin

pre 14 godina

Zvezda ima dobar tim.Ali svaka generacija zvezde ima 3 do 4 rupe.
Rupe:Pavlovic,Tutoric,Bogdanovic.Tutoric me je podsetio na onog Miladinovica.Naravno i trener los kad ne vidi greske koje se ponavljaju.Taktika:Igrati sa 10 igraca posto Lekic ne moze sam da igra,pre Perovic.

Indifferent

pre 14 godina

Da su Zvezdini igraci imali mrvicu srca i iole normalnijeg golmana, ovakav rezultat se sigurno ne bi ostvario, a neiskustvo niko ne bi ni spominjao.
(Bata Djora Sr., 21. avgust 2009 02:47)

Pod hitno da trazis premestaj u drugu sobu.

Pizon se pribojavao kartona i otkrio promaju.
Za desetak dana ocekujem ostavku klupe (4:0, 0:2, 5:2, 3:0, 0:3, -:-) Crvene Zvezde i duplu krunu u nastavku Lige.

perhan

pre 14 godina

Ne krivimo Petrovica, covek je preuzeo klub u najtezim trenutcima.Vodi tim sastavljen od sve samih novajlija u prvom timu (klinaca). Onaj Tutoric je katastrofa, glumi iskusnog momka gradi loptu na 2 metra od gola.bruka! Od Vilotica ce biti nesto!

nemanja delija

pre 14 godina

Svaka cast vama svima i vasim komentarima,svi vi govorite volimo zvezdu ali ne shvatate da ako je volite ne mozete da pljujete po njoj i kada je najgore,ko od vas velikih navijcaca je bio siguran da ce zvezda proci 2 evropske tekme i jagodinu pobediti na pocetku sezone sa 3 0 ,ja cu vam reci NIKO jer ste vi u nekim secanjima na bolja vremena ali njih nikad u ovoj drzavi njie bilo i ovo se moralo desiti,pa pogledajte vece klubove od zvezde kako grcaju,milan, valensija itd a pogledajte njihov budzet i nase zvezde,strasno nemam reci a za igrace koje zvezda trenutno ima mogu da kazem da sam sa njima vise zadovoljan nego sa piksijevom generacijom barkosa i salasa ili toplicinom edgara i ostalih,ovi momci su mladi i neiskusni jer su igrali u nasoj ligi za neku selendru sa malo boljom infrastrukturom i oni nemaju vremena za uigravanje kada je promenjena cela ekipa u roku mesec dana i svi smo svesni toga da iako nesto urade pola ce se prodati to je nasa realnost i kada nemas para mozes samo da prezivljavas jer je to nas mentalitet,ZVEZDO VOLIM TE I NEKA JE JEDAN BARI ALI MI GA BAR IMAMO

milan bor

pre 14 godina

svaka taktika ima svoje znacenje,i da su je momci ispostovali mozda bi ibilo bojle pizon nije sigurno hteo da primimo tri gola ali...ta taktika iziskuje kontra napade a nije bila ni jedna,tako smo mozsa i mogli da damo i koj gol i da ga lazetic ne komplikuje mnogo kad je u sesnaetercu,ali i realno nemoze se za god.dana stvoriti tim za evropu.ide se redom prvo prvenstvo pa liga uefa pa tek za 2 do 3 go mozda liga sapmpiona.da ne osudjejemo nikog na zimu da se isprave greske(tutoric idjdordjevic out)i lepo da se uzme kup i eventualno prvenstvo.

:)))

pre 14 godina

kakva je ono taktika crni pizone !?
3 stopera,3 zadnja vezna bez krstenog levog beka o.O
Tutoricu mars iz Zvezde,Pavlovicu isto !!!

Zar nas istorija nije bas nista naucila !?

SVI U NAPAD !!

http://jelensuperliga.tk/

Zoki

pre 14 godina

Tutorica pod hitno izbaciti iz tima, nije on za Zvezdu!!
Smatram da je on jedini krivac!
Ruku na srce, Slavija je bila bolja! Toliko od mene

Jovan M.

pre 14 godina

Poraz je bio ocekivan, ali da tutoric nije 3x kiksirao, zvezda bi izgubila 1-0. Taktika u ovom mecu je bila dobra, ma koliko bila staromodna, jer je slavija mnogo dominantnija ekipa od nas. I molim vas, dodjite na stadion a ne ovde da pricate gluposti i prosipate pamet. Kad je prosao Dinamo, Pizon je bio Bog. On je odlican trener za ovaj tim, nijedan drugi ih ne bi uigrao ovako za pocetak sezone. Setimo se Zemana i slicnih...

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Ma to je normalno kad imas mlade igrace,a od kojih 90% njih zajedno igraju fudbal tek mesec dana.Mogao je Gus Hidink da bude na klupi,ne bi postigao bolji rezultat.Prema tome,idemo u revansu da jurimo tih 4:0,5:1 ili koliko je vec potrebno pa sta bude.

nepobedivi

pre 14 godina

kako su slaviju predstavljali mislio sam da je neka ekipa u rangu benfike, viljareala, aston vile a oni su za pravo prosecna, borbena, disciplinovana ekipa sa chernijem koji pravi razliku....dobra stvar su vilotic i savic koji su stvarno potencijal...postavka igre mi se nije svidela ali to su zamisli trenera i on je sigurno skolovaniji od nas da postavlja taktiku od nas, ali da zameni do tad naj igracha zvezde koji je, usput recheno, nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji Isaha jednim bekom u 70.min pri rezultatu 2-0 i zameniti jednog veznjaka drugi u 93.min kada se gubilo 3-0 je nptprna glupost...tim je takav kakav jeste, trener takav kakav jeste, finansije, nazalost, takve kakve jesu...zbog savica, perovica, vilotica, bozovica ne treba da dignemo ruke vec da ih istrpimo ove sezone

Alex

pre 14 godina

Zamolio bih sve koji komentarishu ovo da imaju strpljenja! Tim se ne pravi za 6 utakmica! Mnogo je igracha dovedeno,ova sezona i sluzi da se izvrsi filtracija i da oni koji vrede ostanu. Petrovic je veliki struchnjak i on zna vrlo dobro ko zna a ko ne zna! Pa zar mislite da on ne bi voleo da ima jednog Vidica,Dekija Stankovica i Pantelica(ili Zigica) u timu!? Kasa je prazna zaslugom proshlih uprava i zato mora da postoji strpljenje! Nishta se ne menja preko noci,pa ni Zvezda! Ako hocemo veliku ZVEZDU,onda moramo da budemo strpljivi.
Slazem se da je odigrana losha utakmica,da je Tutoric za otkaz i da je glavni krivac,ali dobro... Sada nishta niko ne moze da promeni.Alo ljudi,pa struchni shtab i uprava kluba su tek neki mesec u poslu,zar mislite da je moguce neshto tako srozano i uprljano, kao Zvezdin ugled, popraviti za koji mesec? Bolje vam je da 27 budete na Marakani,i da svojim bodrenjem pomognete ovoj generaciji! Kakvi su-takvi su-NASHI SU!PODRZIMO IH!

dusan kv

pre 14 godina

bilo kako bilo ja kupio kartu za revans jos juce tako da 27og idem na marakanu ako nista drugo a ono da se derem i pevam. jedno je sigurno...tutorica i onog jadnog nam golmana necu ni da gledam...mada kako je tako je para za pojacanja nema moramo da se krpimo kako znamo!! mislim da pizon ipak zna sta radi nije on kriv sto nam je budzet 0 a s`druge strane i nerazumem bas sto forsira onog glupog golmana jer je covek ocigledno glup!! poenta price je....idem bre ko covek na sever sa ortacima i ima da bude VATRA!!!!

Nikola

pre 14 godina

S'obzirom na stanje u klubu pre 2 meseca,ja sam prezadovoljan uradjenim u evropi za ovu sezonu...Vi svi sto pljujete Pizona,zapitajte se koji bi to trener u ovom trenutku bio najbolji za zvezdu,predlozite nekog????NIJEDAN TRENER U STANJU U KAKVOM JE CZ NEBI PRIHVATIO KLUPU,A PIZON JE POKAZAO KAKAV JE ZVEZDAS I ZA OVU SEZONU U EVROPI SVAKA CAST,IDEMO NA TITULU,DOGODINE DA SE ZADRZI OVAJ TIM I IDEMO U LS....!!!!

Sad ce cike u belom...

pre 14 godina

"Jeste Slavija bila bolja, ali mi smo praktično za sve golove sami krivi. Sve je to neiskustvo ovih mladih igrača, koji nisu imali mnogo međunarodnih utakmica. A već sam rekao da je Slavija dobra, iskusna ekipa", rekao je Petrović.....
Ljudi, ko je ovde lud!? Tutoric mlad igrac!?
Gdin. Pizon spominje igrace i neiskustvo!? 3 zadnja vezna(bogdanovic kao budala jurcao levo i desno, Isah igrao desnog beka, u 72 minutu pri 2-0 za protivnika ulazi bek i izmena u 93 minutu...pa mislim stvarno, ko je ovde lud
Mozemo mi da se kunemo i svako od nas da svojata Zvezdu, ali dok se od grupe gradjana ne transformisemo u neki oblik Akcionarskog drustva ili delimicno ne privatizujemo, dugo cemo mi da gledamo koje kakve Pizone i kvazi strucnjake - kao igrac( tog vremena, skidam kapu - ali majstore ako si proglasen za legendu uzivaj u istoriji, ne pokusavaj da budes trener jel si em tup em ne znas
Ovo sinoc je bilo uzasno!

igne

pre 14 godina

vidim opet hajka na pizona u stilu "odlzi"... a da vas pitam, a ko ce da ga zameni? alex ferguson? znate, ser alex nece doci da radi zato sto voli zvezdu i da radi za dzabaka.. ostavite coveka na miru da radi najbolje sto ume jer bolje ni necemo naci bez novca! drugo, spominjete taktiku sa toliko odbrambenih igraca i zadnjih veznih, pa civej je svestan koliko ima zvezda slabu odbranu, mislite da on to nezna? njegova taktika je bila 5-4-1 i da se ne primi gol u gostima a za revans se uzda u motivaciju igraca kao protiv dinama kada igraci daju i vise od maximuma.. shvatite ljudi, zvezda NEMA PARA za bolje! nece doci kaka ili ronaldo da igraju za ljubav prema svom klubu! na nama je da odemo na stadion i da ponovo navijamo kao protiv dinama i da se ponovo nadamo cudu jer pokazali su nam tada da su u stanju i cudo da naprave. neka odigraju borbeno kao tada i nadam da pobede makar sa 1:0 i necu im nista zameriti. svako ko je i malo realan i voli zvezdu shvatice da se moramo pomiriti trenutno sa ovom cinjenicom da imamo takav igracki kadar koji jednostavno nemoze vise pa neznam kakav trener da dodje! kada je dosao lekic mnogi su govorili kako je on drvo od igraca i kako nema pojma, i? covek dao 5 golova za kratko vreme i sve nas prijatno iznenadio i sad je najbolji i svi ga vole..

Goran

pre 14 godina

Ne mojte da krivite Pizona on je najmanje kriv!!!!pre nekoliko dana ga hvalite a sada ga plujete,kada je Zvezda pobedila dinamo tada je bio car!!!!!Po meni je najvise kriv Tutoric on je cista rupa !!!!!!ne ne rupetina!!!!!Molim Pizona da ga ne ubaci na Marakani neka ubaci Djordjovica!!!!SVI NA MARAKANU KAD JE NAJPOTREBNIJE!!!!!!BUDIMO UZ ZVEZDU ,MOZDA SE DOGODI CUDO NIKAD SE NE ZNA!!!!!ZVEZDA MI JE SVE!!!!!!!!

Vuki

pre 14 godina

u pravu ste G-dine Petrovicu..mislim to za neiskustvo..a vasa ofanziva?sa trojicom stopera,ustvari dvojicom,Tutorica ne racunam kao fudbalera..sa dva spoljna,i 3(!) zadnja vezna..ko jos danas igra tako legendoooooo???Kadua koji jedini zna sa loptom ostavljas na tribinama!!!blamiras se covece razumi!!!ja sam znao da cemo izgubiti,stavio sam na Slaviju keca,i digao kes..eto kad si kod jednog delije uspeo to da uradis,a nikad to pre nisam radio!a o onom trutoricu ne vredi reci trositi..ja ne znam,jel moguce da smo na to spali da nam takvi imbecili komanduju odbranom???sva sreca pa su oni preko puta nas jos veci imbecili i lozevine,dobro nisu rekli da ce da osvoje LS..a nece uci ni u Ligu Evrope..kao ni mi..e tugo jesenja,nece nas sunce ogrejati jos mnogo mnogo godina..

Dragan O

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, svi ste otrili rupu na saksiji, staje Pizon mogao da uradi sa kadrom koji poseduje. Jedina zamerka je sto je poceo sa
Tutoricem i to je sve. Zvezda u principu i nije mogla drugacije da igra, to su momci koji jos uvek i ne znaju kako se ko zove na terenu a kamoli da se poznaju po igri. Takodje mislim da je trebao da pocne utakmicu kao u Jagodini, ali se ipak oslonio na kakvo takvo iskustvo Tutorica nazalost. Tri gola smo sami sebi dali, ove momke treba podrzati i u Beogradu, cilj je postgnut i doslo se do zavrsnice kvalifikacija, ali dalje se realno u ovom trenutku ne moze. U svakom slucaju utakmica u Beogradu bice odlicna i jedni i drugi ce igrati rastereceno, Zvezda zaista nema sanse a Slavija ce igrati opusteno pa je moguca goleada na obe strane. Igracima ce ovo biti veoma vazno jer nije tako lose igrati sa Slavijom, to je milionska (eur) ekipa koja se ozbiljno spremala za LE. Sledeca sezona je nasa, ako se odrzi isti igracki kadar, imaju potencijal, Pizon nije los, ali mora puno da se radi. Ja sam zadovoljan hvala im za onu divnu utakmicu protiv Dinama Tbilisi, i svim srcem cu ih bodriti i 27.8.
A vi strucnjaci nastavite sa komentarima,samo se pitam gde ste bili od pobede nad Dinamom do juce. Bas ste pametni
Napred Zvezda

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Vrlo je tesko pronaci reci kojima bi se mogao pocastiti trener Petrovic a da pri tom komentar bude objavljen. Samo diletant moze tri puta u gostima da izabere istu i potpuno pogresnu taktiku i da za to ne snosi nikakve posledice. Ali izgleda Pizon upravo to i jeste, diletant.
Inovacija sa tri stopera i opet tri zadnja vezna je samo skromni doprinos vrhunskih strucnjaka iz Srbije koji licencu dobijaju od prekaljenog fudbalskog vuka Milovana Djorica. Kada se vidi ko je glavni, onda ni treneri ne mogu da budu bolji. Ipak, treba dodati, ovo je samo realna slika srpskog klupskog fudbala u kojem je odavno postalo najvaznije biti prvi na selu. Ali ne moze bolje ni da bude kada Zvezda brani cirilicu, a Delije sire pravoslavlje. Medjutim, cirilicno ispisana prezimena nisu spasla Zvezdu od tri komada koja su zavrsila u njenoj mrezi, a cisto sumnjam da je kradja dzidza bidza sa benzinske pumpe deo pravoslavno misionarskog puta Delija. Ali kada u jednom fudbalskom klubu ima najmanje fudbala onda i ne cudi da su neke potpuno sulude stvari postavljene kao najvaznije. A kada se pogresno postave prioriteti ni rezultati ne mogu da se ostvare.
Na zalost, ni Slavija nije bog zna sta, pa posto se na zreb ne moze kukati, nadjen je uzrok sramotnog poraza - neisksutvo. Barem nam izgovora nikad nije manjkalo. I poslednjih dvadeset godina je ista prica, od sezone do sezone je sve potpuno preslikano, pocinje se sa velikim mabicijama a zavrsava se totalnim fijaskom i umesto odgovornosti sledi objasnjenje.
Cak ni poraz nije toliko strasan, jer u fudbalu i bolji timovi od Zvezde znaju da prime tri komada pa ne bude smak sveta. Medjutim, izmena koju vrsi Pizon u nadoknadi vremena je za anale. Nisam video da je to uradio neki trener kada mu ekipa gubi sa tri nula. Doduse, videla se prevaga na sredini u tih trideset i kusur sekundi koliko je odigrao Nikolic.
Razocaravajuce je da Zvezdini igraci nisu pokazali zelju da postignu gol tokom utakmice, a videlo se da je Slavija ekipa sa kojom moze da se igra. Pizonov kukavicluk i zihersenje opet su kostali Zvezdu normalne taktike i kakve takve igre.
Dokle god neko ne bude upro prstom u Pizona i okarakterisao ga kao glavnog krivca za svaku lose odigranu evropsku utakmicu u gostima, njegove takticke vratolomije pocece da uzimaju danak i u domacem prvenstvu. Zvezda se izvukla protv Jagodine, ali je pitanje da li ce tako moci stalno da se izvlaci. A onda je promena trenera zakasnela stvar.
Da su Zvezdini igraci imali mrvicu srca i iole normalnijeg golmana, ovakav rezultat se sigurno ne bi ostvario, a neiskustvo niko ne bi ni spominjao.

perhan

pre 14 godina

Ne krivimo Petrovica, covek je preuzeo klub u najtezim trenutcima.Vodi tim sastavljen od sve samih novajlija u prvom timu (klinaca). Onaj Tutoric je katastrofa, glumi iskusnog momka gradi loptu na 2 metra od gola.bruka! Od Vilotica ce biti nesto!

Markoni

pre 14 godina

Lako je kriviti Pizona. Za razliku od Jokana koji sa vec dve godine uigravanim timom nece napraviti nista, u Zvezdi je promenjeno vise od pola tima. Najbolji igraci su otisli a dovedeni mladi. Tutorica necu da komentarisem, ali nije Pizon kriv zato sto retard ne zna da izbije loptu iz sesnaesterca a drugoga nema. Zivi bili pa videli, ali za dve godine sa ovim timom proci cemo sigurno bolje od groblja. Takodje ocekujem ofanzivnu igru u Beogradu i castan oprost od Evrope sa minimalnom pobedom na Marakani.

Ilija

pre 14 godina

Nekada "PIZON" sad "KUKAVICA"!

1. Uzmi pod hitno casove predavanja o modernom ofanzivnom fudbalu kod gospodina Antica.
2. Posalji Tutorica kuma sva tri primljena gola za uvek na kaljenje u neki srpski nizerazredni klub.

BabyDeveloper

pre 14 godina

Gospodin "strucnjak" Petrovic je pre zreba za ovo kolo prizeljkivao Liteks, a taj isti Liteks je u gostima pobedio BateBorisov!

Tutoric je vrlo "mlad i neiskusan" !

Pavlovica necu ni da komentarisem ...

Lukicu reaguj sad ako stvarno zelis dobro Zvezdi ...

P.S. Jedan je Slavolljub Muslin !!!

Indifferent

pre 14 godina

Da su Zvezdini igraci imali mrvicu srca i iole normalnijeg golmana, ovakav rezultat se sigurno ne bi ostvario, a neiskustvo niko ne bi ni spominjao.
(Bata Djora Sr., 21. avgust 2009 02:47)

Pod hitno da trazis premestaj u drugu sobu.

Pizon se pribojavao kartona i otkrio promaju.
Za desetak dana ocekujem ostavku klupe (4:0, 0:2, 5:2, 3:0, 0:3, -:-) Crvene Zvezde i duplu krunu u nastavku Lige.

Daniel PA

pre 14 godina

ako si delija,prihvatices svaki poraz,ma od koga bio i sa koliko razlike izgubio.trener je jos i najmanje kriv,znalo se da necemo proci sjajno protiv slavije,ja ne znam zasto svi sad kukate.tako je kako je.MADJARI idu u LIGU SAMPIONA a mi idemo na drugi kraj beograda da igramo beton ligu,a to ceka i PARTIZAN.Dok ne izbacimo mafiju iz nasih klubova i ne prodamo se nekim arapima,nama ce LIGA SAMPIONA I LIGA UFEA,biti isto to kao kad bii srbin otiso u ameriku bez vize.Ljudi nema od ovoga leba!!!

idi, bre, umij se

pre 14 godina

od kad se to nasa natasa kandic razume u fudbal i potpisuje kao bata djora?? kakve veze sa svim imaju cirilica i Pravoslavlje? to sto pizon nema pojma nema veze sa cirilicom na ledjima onih mucenika. delije su grupa gradjana, ako su uopste registrovani nekako, i imaju valjda pravo kao takvi da promovisu sta hoce. da su u pitanju unicef i ozonske rupe, zvezda bi sinoc zgazila slaviju? a, siva maso? barsa je barsa sta god joj pisalo na dresu

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Ma to je normalno kad imas mlade igrace,a od kojih 90% njih zajedno igraju fudbal tek mesec dana.Mogao je Gus Hidink da bude na klupi,ne bi postigao bolji rezultat.Prema tome,idemo u revansu da jurimo tih 4:0,5:1 ili koliko je vec potrebno pa sta bude.

Jovan M.

pre 14 godina

Poraz je bio ocekivan, ali da tutoric nije 3x kiksirao, zvezda bi izgubila 1-0. Taktika u ovom mecu je bila dobra, ma koliko bila staromodna, jer je slavija mnogo dominantnija ekipa od nas. I molim vas, dodjite na stadion a ne ovde da pricate gluposti i prosipate pamet. Kad je prosao Dinamo, Pizon je bio Bog. On je odlican trener za ovaj tim, nijedan drugi ih ne bi uigrao ovako za pocetak sezone. Setimo se Zemana i slicnih...

dusan

pre 14 godina

aman, covece! ovo sto si ti pokusao nije imalo nikakve sanse na uspeh. 5 u odbrani i 3 zadnja vezna od kojih niko ne ume da igra fudbal + golman rupa. Lekic odsecen. Igraci ne znaju gde da stoje. Kako si mislio da postignemo taj gol o kome si pricao? I sto nisi menjao na vreme? I sta ti znaci izmena bogdanovic-nikolic u 92.minutu pri rezultatu 0-3? Da smo krenuli sa kaduom, jevticem, blazicem, perovicem od pocetka, da si uveo u igru lazovica i obrica, pa da smo pukli i niko rec da ti ne kaze. I jos nesto. ovaj tutoric je zali boze, ali ne samo on nego citava odbrana. kad je vec tako, i kad nemate pare za bolje, onda pustite omladince da igraju. ako nisu bolji od ovih, gori sigurno nisu. Mi svaku utakmicu primamo bar gol sa ovom odbranom, znaci moramo da damo dva ili vise. A to znaci igraj napadacki, a ne ziheraski!

Cera

pre 14 godina

Pizon treba da ostane.
Tutoric samo treba da ode.
Pavlovic da nauci da se onakve lopte kod 3. gola hvataju ili izbijaju a ne gurkaju... ali da nauci u nekom drugom klubu.
Matori Lazetic je jedina stalna opasnost za protivnika, sta je sa ostalima?
Ajmo momci da se igra do kraja, dolazim na revans da navijam, ocekujem samo lepo vreme te veceri.

andro

pre 14 godina

Pobednicka taktika za revans, samo za Pizonove oci:

1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Ignjatijevic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Isah
7. Blazic
8. Kadu
9. Lekic
10. Perovic
11. Lazetic

Dakle, dva beka i dva stopera samo, jedan zadnji vezni(Isah), dva ofanzivna veza polu levo i polu desno(Blazic i Kadu), dva krilna napadaca(Perovic i Lazetic al da menjaju strane i igraju slobodnije), i Lekic u spicu. Optimalno.

Preporucene izmene: Jeftic i Bogdanovic u drugom poluvremenu da se osvezi tim.

Bojan Jankovic

pre 14 godina

"Jeste Slavija bila bolja, ali mi smo praktično za sve golove sami krivi."

- Ne mi. Ti si ubedljivo najveci krivac.

"Sve je to neiskustvo ovih mladih igrača, koji nisu imali mnogo međunarodnih utakmica."

- Kako ocekujes da steknu to iskustvo igranja u Evropi kad predvodjeni tobom ne mogu da prodju ni kvalifikacije?

"A već sam rekao da je Slavija dobra, iskusna ekipa"

- I sta sad, oprao si ruke od poraza time sto si pred utakmicu konstatovao da je protivnik bolji?

"Ja mogu igračima sve da kažem, ali ne mogu da im promenim glavu."

- Te "bez glave" bi mogao da ostavis na klupi (Tutoric, Pavlovic, itd.)?

"Posle meča im, ipak, ništa nisam rekao, niti ću. Najlakše je sada nekog okriviti, ali svi greše, a svi su oni nama potrebni i za domaće prvenstvo".

- Bas me briga za nase krs domace prvenstvo!

"Vilotić je pokazao da će biti veliko pojačanje"

- Iskreno se nadam da ce biti bolji, ali da li si primetio kako je gadno promasio loptu kod prvog gola Slavije?

"Nije, ipak, sramota pokušati, što ćemo i učiniti na revanšu. Necemo se predati".

- Znaci igramo ponovo sa 10 odbrambenih igraca i Lekicem u napadu. To se za mene zove predaja.

Ostavka! Ko zna mozda cemo jednog dana dobiti trenera koji ima petlju.

Fica

pre 14 godina

Ljudi ja sam grobar i fucka mi se sto ste vi izgubili ali onaj Tutoric ili kako se vec preziva vam je rupa nad rupama, ne samo ove sezone vec u poslednjih par godina kako igra za zvezdu... :) a igrate komi-tragicno... :)

pavle

pre 14 godina

Nekada imas srece pa protivnik promasi prazan gol, a nekada sam sebi zabijes dva. To je fudbal. Nije Slavija bila bolja za 3:0, ali je bila bolja, imala je Cernija koji se setao ko avion po terenu. Zvezda nema takvog igraca. Glavni nas vezni igrac (Isah) je zakazao ili bio onemogucen da igra od strane Slavije i Zvezdine igre nije bilo.
Neka, nije to sve lose, neka ovde pobede i 1:0 ako mogu i bice super, a posle po nasim njivama da se iskristalise tim za sledecu godinu, bez Tutorica.
Napred momci, glavu gore!

Aleksandar

pre 14 godina

Pocetna postava sa Tutoricem na beku a sa Ninkovim na veznom je mogla da izadje iz glave samo nepismenom treneru.Ninkov se nije video a Tutoric smo svi videli kako je odigrao,uzgred budi receno Tutoric nije bek a Ninkov nikako nije vezni igrac.Sve u svemu greska Petrovica.Nije mi samo jasno da eksperimentise na tako vaznoj utakmici.Ipak idem i vodim sina na Marakanu,cuda su moguca!!!

nemanja delija

pre 14 godina

Svaka cast vama svima i vasim komentarima,svi vi govorite volimo zvezdu ali ne shvatate da ako je volite ne mozete da pljujete po njoj i kada je najgore,ko od vas velikih navijcaca je bio siguran da ce zvezda proci 2 evropske tekme i jagodinu pobediti na pocetku sezone sa 3 0 ,ja cu vam reci NIKO jer ste vi u nekim secanjima na bolja vremena ali njih nikad u ovoj drzavi njie bilo i ovo se moralo desiti,pa pogledajte vece klubove od zvezde kako grcaju,milan, valensija itd a pogledajte njihov budzet i nase zvezde,strasno nemam reci a za igrace koje zvezda trenutno ima mogu da kazem da sam sa njima vise zadovoljan nego sa piksijevom generacijom barkosa i salasa ili toplicinom edgara i ostalih,ovi momci su mladi i neiskusni jer su igrali u nasoj ligi za neku selendru sa malo boljom infrastrukturom i oni nemaju vremena za uigravanje kada je promenjena cela ekipa u roku mesec dana i svi smo svesni toga da iako nesto urade pola ce se prodati to je nasa realnost i kada nemas para mozes samo da prezivljavas jer je to nas mentalitet,ZVEZDO VOLIM TE I NEKA JE JEDAN BARI ALI MI GA BAR IMAMO

Da Kauč

pre 14 godina

"Petrović: "Neiskustvo uzrok poraza""
Netačno. Iskusno upropašćavanje bilo kakve koncepcije od strane trenera nas je upropastilo.

Sitna boranija

pre 14 godina

Tja...izjava "nazovi pedagoska", ali nije problem u glavama igraca, jer u njima su informacije dobijene od Vas, Mr. Petrovic..bice da je veci problem u instrukcijama, u katastrofalnoj postavci igre !

Ako se zna da je ekipa sastavljena po sistemu "daj sta das, samo nek je jeftino (sad mi pade napamet da su Adzic i ekipa mogli da pazare i kod kineza..), i od tih (da ne kazem takvih) igraca odaberes takmicarsku ekipu od 14, 15, odigras 8 utakmica (5 zvanicnih) i dobijes kakvu-takvu fizionomiju tima, igrace koji su donekle uigrani (ono sto ne zna Pizon da im kaze i od njih zahteva, ne mogu sami, zar ne? s toga je i sve vreme tih utakmica duvala promaja ...)i, ako nemas dovoljno svog trenerskog iskustva, utakmice u Velenju i Tbilisiju, u poredjenju sa utakmicama na Marakani, su trebale dodatno da ti pokazu da kvaliteti ove ekipe JEDINO dolaze do izrazaja u napadacko orjentisanoj taktici, kada adrenalin u borbenosti doda lucidnost solidnoj tehnicko-taktickoj obucenosti , i protivnik u startu ima respekt (x veliko ime kluba & history) i utakmica je 50% dobijena.

Drugih 50% cine pravilan odabir igraca (49%), kao i vreme, pokosena trava, boja dresova protivnika, mrznja sudije, sportska sreca, gole ribe na tribinama...sve zajedno 1%.

Ali, ne, zasto jednostavno (pa sta bude ..) kada moze bolno i katastrofalno!!!

Igrac koji u ovom timu Zvezde jedini moze da pimpluje loptu vise od 10 puta (Cadu) bleji na tribinama ?? Da im je par puta provukao loptu kroz noge, ne bi se njihovi bekovi "usetavali" u nas kazneni, vec bi ih oblio hladan znoj...!

Abu (ako ima nesto, a mislim da ima svasta, od kvaliteta, to je brzina) bi bio Ptica trkacica za njihovu odbranu (sporiju nisam skoro video, osim mozda u komsiluku, ali da im ne stajem na muku, i zbog njih me dodatno boli zeludac...)!!!

Lazovic Vs Bogdanovic? Vranjes vs Tutoric?
Drvo Vs Turoric?
Semafor Vs Tutoric?
Stamenkovic Vs Pavlovic?
Bajkovic, Randjelovic, Beara, Dika 91 Stojanovic Vs Pavlovic?
Klinac iz parkica Vs Pavlovic?

Ma sta znam ja, tu su strucnjaci, sa klasicnim izjavama "Okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu i kupu", "to je za nas prioritet..", a slag "pa cak i revans protiv Slavije?!"..Jel da? Kakav divan poziv da izgubimo 90 minuta naseg slobodnog vremena gledajuci 90 minuta vaseg radnog vremena koje otaljavate kao najgori slepci?

Nisam ni ocekivao, a mislim da se slaze vecina navijaca CZ i PFC, da osvoje CL I EL, nego, brate, da se bore 100 minuta i da igraju fudbal, koliko mogu, i da nas ne briju kiprani, gruzijci, slovaci...! Samo toliko!

Izvinjavam se sto sam bio opsiran, sad mi je lakse ...

Laku noc Srbijo, gde god bila ...Fudbal uveliko spava ...

DoktorHaus

pre 14 godina

Lepo je to. Jeste da nije bilo iskustva, ali gde je tu trud, želja za igrom i nadigravanjem, za postizanjem gola, ostavljanje srca na terenu.
U prvih pet minuta videh lepršavu zvezdu, bekovi i krila špartaju po bokovima, a onda kao da im je neko rekao da ne izlaze napred i ne idu u napad. I tada počinje potpuni slom, malodušnost i bezidejnost.
Ali, zaista me čudi da BAŠ NIKO ne obraća pažnju na divljanje nekakvih idiota koje, baš se pitam zašto, nazivamo navijačima, tamo po Češkoj. Zar mislite da Zvezda neće biti drastično kažnjena?? Setite se divljanja "navijača Partizana" po Mostaru?? Čini mi se da će Zvezdu stići još gora kazna od zabrane igranja u evropi od godinu dana.
Mada, kako je sinoć igrao ovaj tim, to će nam i dobro doći...

milan bor

pre 14 godina

svaka taktika ima svoje znacenje,i da su je momci ispostovali mozda bi ibilo bojle pizon nije sigurno hteo da primimo tri gola ali...ta taktika iziskuje kontra napade a nije bila ni jedna,tako smo mozsa i mogli da damo i koj gol i da ga lazetic ne komplikuje mnogo kad je u sesnaetercu,ali i realno nemoze se za god.dana stvoriti tim za evropu.ide se redom prvo prvenstvo pa liga uefa pa tek za 2 do 3 go mozda liga sapmpiona.da ne osudjejemo nikog na zimu da se isprave greske(tutoric idjdordjevic out)i lepo da se uzme kup i eventualno prvenstvo.

nepobedivi

pre 14 godina

kako su slaviju predstavljali mislio sam da je neka ekipa u rangu benfike, viljareala, aston vile a oni su za pravo prosecna, borbena, disciplinovana ekipa sa chernijem koji pravi razliku....dobra stvar su vilotic i savic koji su stvarno potencijal...postavka igre mi se nije svidela ali to su zamisli trenera i on je sigurno skolovaniji od nas da postavlja taktiku od nas, ali da zameni do tad naj igracha zvezde koji je, usput recheno, nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji Isaha jednim bekom u 70.min pri rezultatu 2-0 i zameniti jednog veznjaka drugi u 93.min kada se gubilo 3-0 je nptprna glupost...tim je takav kakav jeste, trener takav kakav jeste, finansije, nazalost, takve kakve jesu...zbog savica, perovica, vilotica, bozovica ne treba da dignemo ruke vec da ih istrpimo ove sezone

ultrans

pre 14 godina

Cak i predsednik Lukic kaze nije zadovoljan taktikom pa ko bi normalan bio, ako se ne desi cudo 27-og propade lepa sansa za Zvezdu da se u ligi evrope fino zaradi i dugovi vrate. Muke se nastavljaju valjda ce nam sunce sunuti vec jednom!!!

vranje

pre 14 godina

da bre, neiskustvo!!! a kriva je ivelika vlaznost vazduha, ravan teren, prenapumpana lopta...plus,sudija je nekako navijao za njih..a i ovi Cesi, sigurno su bili dopingovani, mnogo brate brzo trce, ovi nasi nisu navikli tako...a iskustvo!? pa i tu ima malo istine! mada to 'neiskustvo' u moje selo se kaze 'neznanje'...

Milan

pre 14 godina

Tipicno srpski,ni trunke samokriticnosti.Posteno bi bilo reci:Igrali smo zaista jadno,a za to ja kao sef strucnog staba snosim najvecu krivicu.
Naravno golove smo primili posle pocetnickih gresaka,narocito drugi koji ni na malom fudbalu u sali iole ozbiljan tim ne bi primio.
Ali to opet ne opravdava odsustvo igre i totalan nedostatak prave ideje u veznom redu i samim tim napadu.
Neka nam Pizon objasni samo par stvari:
1. Zasto posle prikazanih igara u Zvezdi i dalje nema mesta za Brazilca Kadua i Jeftica u prvih 11? Da stvar bude gora Kadua nema ni na klupi!
2.Kako smo mislili da damo gol sa 4 beka i 3 zadnja vezna igraca i jednim jedinim usamljenim spicom?
3.Zar je bas bio neizbezan sukob sa Burzanovicem pre pocetka sezone pa sada igramo bez ijedne prave polutke tj.ofanzivnog veznog igraca?

Nemanja

pre 14 godina

Ti si jedini krivac.Ti si kriv.Ti si najveca kukavica.
U timu nemas poziciju koju si ti igrao.Stidi se taktike i broja odbrambenih igraca.

dejan

pre 14 godina

Da smo sa četiri Vidića i golmanom Bufonom igrali ovako isto bih smo primili tri komada. Rezultat se brani i čuva ofanzivnom igrom.Držite loptu na sredini terena-prolazi vreme,oni naprave faul-prolazi vreme,bude nekoliko kornera-prolazi vreme,stvorite nekoliko šansi-prolazi vreme,njihova odbrana se povuče više ka svom golu-teže im je da organizuju napad-prolazi vreme,možete postići gol-pola posla završeno,ali ako igrate bunkericu ceo posao ste "završili" još u prvoj utakmici.

Nikola

pre 14 godina

Ti si sa 60 godina neiskusan! Kako te nije sramota da komentarises utakmicu a da se ne izvines navijacima Zvezde? Zbog tebe ja NE IDEM vise na utakmice !!! Menjas igraca u 92.min!
Menjas levog beka DVA puta!
Brani ti golman koji nema karakter!
Igras bunker a ne fudbal!
Jednostavno, za mene je Pizon umro, postoji samo iskompleksirani ,mali trener Petrovic!
p.s. Pozdravi Savica

menadžer

pre 14 godina

Gospodine Lukiću,
Došli bih smo da kupimo Tutorića.Dajemo prase od 30 kila,10 litara vina i prikolicu stajskog đubriva.Mislimo da je ponuda fer i korektna,čak i veća nego što Vaš igrač vredi.Za gospodina Petrovića nudimo 20tovnih pilića ako može da dođe da nas spremi i postavi nam taktiku za naše seoske sportske igre.

mrle

pre 14 godina

pizon jednostavno receno vredja moju intilgenciju.izjaviti da nemamo iskustvo i da on nista nece reci igracima pa toje stvarno SKANDALOZNO ISADA ce ponovo pred revans da poziva gledaoce nazivajucih dvanajstim igracem da dodju na marakanu u sto vecem broju ami kao narod smo ovce za sisanje a posle revansa izjavice atmosvera na stadionu je bila fantasticna ali nase neiskustvo je preovladalo protivniku sve cestitke BLA BLA BLA...

Frusciante

pre 14 godina

ma da,sad su igraci krivi...

gde su bili Kadu,Jevtic,Blazic,Obric,Lazovic,i zasto od pocetka nije igrao Perovic?...

3 stopera i 3 zadnja vezna,ovo nema na globusu

realno

pre 14 godina

Pizone 3~5~2,ostavio si nesrecnog Tutoru na livadi ca mu kicmu izlome i da ga ljudi sada pljuju.Nemoj bre mnogo da izmisljas nego to sto imas postavi na svoje mesto,da vidimo Pizona igraca leprsavog sada takvog kao trenera.Da si igrao fudbal kao sto si sinoc postavio taktiku nikad ne bi bio Zvezdina zvezda.Nije gotovo ali moramo da igramo fudbal Pizone.Glave gore Marakana ce da gori.

:)))

pre 14 godina

kakva je ono taktika crni pizone !?
3 stopera,3 zadnja vezna bez krstenog levog beka o.O
Tutoricu mars iz Zvezde,Pavlovicu isto !!!

Zar nas istorija nije bas nista naucila !?

SVI U NAPAD !!

http://jelensuperliga.tk/

delija rs

pre 14 godina

Ekipa nam je jako mlada?!
Tutorić 26, Djordjevic 28, Savic 19, Ninkov 24, Ignjatijevic 26, Pavlovic 23, Cvetkovic 29, Savio 25, Bogdanovic 23, Isah 23, Lazetic 31, Lekic 24. E to su igrači koji uglavnom igraju. Sve kilnci 19-20 godina. Sem Savića i donekle Isaha i Bogdanovića ja tu ne vidim jako mladog igrača. Lazovic je mlad al ne igra, Kadu je mlad al ne igra, Nikolic je mlad al ne igra, Vranjes je mlad al ne igra(a i ja svasta pisem, kako ce on pored strasnog Tutorica da igra), Abu je mlad al ne igra.

Stane

pre 14 godina

Dokle ćemo više da gledamo kukavičku zvezdu!?
Dosta nam je više ovih stručnjaka!!!

Samo jedan je...

SLAVOLJUB MUSLIN!!!
SLAVOLJUB MUSLIN!!!
SLAVOLJUB MUSLIN!!!

Ivan

pre 14 godina

Ako svaki put kad lopta krene prema našem golu (makar bila i povratna) ja moram da shvatam za glavu jer ne znam dali će naš "golman" biti dovoljno iskusan da je uhvati, zapitam se, i da imamo daleko jači tim od ovog dal bi bili u stanju da pokrpe ovu rupu?

Odjednom mi Kocić i Šmuci deluju kao sasvim solidna rešenja naspram ovog, mada i bukva zasađena na sred gola deluje kao bolje rešenje od ovog.

DM

pre 14 godina

A evo nam i odgovora zasto je gospodin Dujkovic "digao ruke"! Sada u nasem timu igraju "zvazdasi"! Tuoric, Pavlovic, Bogdanovic... Dokle gospodine Petrovicu? Po kom osnovu gospodine Petrovicu? Koliko kikseva treba jos da naprave? MOLIM TE daj sansu mldim igracima! Imas ih! Cakovic, Lazovic, Vranjes...

Slavoljub Muslin

pre 14 godina

Zvezda ima dobar tim.Ali svaka generacija zvezde ima 3 do 4 rupe.
Rupe:Pavlovic,Tutoric,Bogdanovic.Tutoric me je podsetio na onog Miladinovica.Naravno i trener los kad ne vidi greske koje se ponavljaju.Taktika:Igrati sa 10 igraca posto Lekic ne moze sam da igra,pre Perovic.

vasa

pre 14 godina

Pobednicka taktika za revans, samo za Pizonove oci:

1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Ignjatijevic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Isah
7. Blazic
8. Kadu
9. Lekic
10. Perovic
11. Lazetic

Dakle, dva beka i dva stopera samo, jedan zadnji vezni(Isah), dva ofanzivna veza polu levo i polu desno(Blazic i Kadu), dva krilna napadaca(Perovic i Lazetic al da menjaju strane i igraju slobodnije), i Lekic u spicu. Optimalno.

Preporucene izmene: Jeftic i Bogdanovic u drugom poluvremenu da se osvezi tim.
(andro, 21. avgust 2009 13:10)
A gde je ovde Tutoric?

Zoki

pre 14 godina

Tutorica pod hitno izbaciti iz tima, nije on za Zvezdu!!
Smatram da je on jedini krivac!
Ruku na srce, Slavija je bila bolja! Toliko od mene

volim zvezdu

pre 14 godina

e moj pizone, nije krivo neiskustvo nego tvoje tri stopera i tri zadnja vezna. pa ko tako danas igra leba ti? zasto se uvek branimo, a ne znamo? kad god smo se branili izduvali smo ga, tome nas je bar kosan naucio? izbacuj tutorica i pavlovica ako imas mozga, ostalo je ok koliko moze, i napadajte brate mili, pa makar da ih pobedimo na marakani. i ono sto rekoh onomad, dzaba tebi sto si jeftin kad ne znas, dovedite muslina ako boga znate

aca_usa

pre 14 godina

@anon
"postavio taktiku za 0:0"
Videsmo rezultate takve taktike. Ako nemamo bolje onda to trbe i da kaze. "Nsmamo kvalitet za velike domete, ali idemo da se nadigravamo, pa kom opanci a kom obojci".
Sad ce valjda da postavi taktiku sa 3 napadaca i 5 polutki posto moramo da stignemo razliku....

delije novi sad

pre 14 godina

pa previse si rizikovao,daj cak jedan napadac,pa ja mislim da si trebao taktiku 10-0-0,onda bi mozda bilo 0-0,a mozda bi i oni sami sebi dali go,ko zna.....MA DAJ COVECE TOG KADUA, OBRICA, LAZOVICA, ABUBAKARA, JEVTICA..... NE PAMETUJ VISE NE IGRAJ SE SA NASIM ZIVCIMA....

Zare

pre 14 godina

Još jednom se pokazalo da znanje (iliti mozak) znatno bolje igra fudbal od srca koje mi ostavljamo na terenu kako trube naši NAVIJAČI (koji kradu po samoposlugama a klub im plaća autobuse). Dakle govorio sam ovde da se treba izboriti za ostanak Parkera jer nema ko da igra na sredini . Igra je čak i ličila na nešto do primljenog gola ali od tada smo izgledali kao da nemamo koncepciju šta dalje. Kruna trenerskog dana Pižona bila je izvodjenje ponajboljeg Isaha (moguće zbog povrede) i uvodjenje novog beka. Po meni apsolutna krivica za jučerašnji fijasko leži na treneru...

Il' si džedaj il' se predaj!

pre 14 godina

Sta treba da se desi pa da Tutoric i Bogdanovic jednom odu iz Zvezde zauvek? Mi tih igraca jednostavno ne mozemo da se resimo, kao lepak su. A sto je vrh vrhova - Uvek imaju zagarantovano mesto u prvoj postavi, pogotovo Bogdanovic! Nesto mislim da i nisu tako neiskusni.
A Vi, gospodine Petrovicu,
Kako Vas nije sramota da sa ovakvom taktikom privirite u 21. vek?
Pa ova taktika bi mogla da prodje u 19. veku i to mozda.
Eeeeej, 5 u odbrani i 3 zadnja vezna??? Golmana stavlja na gol cisto iz inata, da istera neku svoju volju, da valjda pokaze kako je samo on u pravu sto je prepoznao kod Pavlovica "kvalitet"...
Pizone odlazi!

volim je i dalje

pre 14 godina

Necu da pljujem samo zelim da postavim pitanje ..

Koja je razlika igrati napadacki fudbal juriti gol i mozda dati barem jedan takvom postavkom igre nego se braniti i primiti tri komada ?

Ja sam 100 % siguran da smo igrali napadacki fudbal od samog pocetka da ne bi primili vise od tri gola a mozda bi dali barem jedan a ko zna mozda bi imali i daleko povoljniji rezultat .

Ovako smo ipak pokazali da nismo zreli ne samo igraci nego i trener odnosno da ipak nema dovoljno poverenja u svoje igrace .

No ne treba zameriti ovim momcima , oni nisu krivi vec su tu i daju sve od sebe , mladih ima dosta i tek su se zbrali sto bi reko nas narod za njih ima vremena , znamo svi da krvica lezi na fudbalskoj mafiji koja je u nasem fudbalu vec duze verem zadnjih 20 godina .

Mladic

pre 14 godina

Ama ljudi igrajte normalan ofanzivan fudbal, pa ko pobedi. I niko vam ence zameriti, bili bolji od vas pa sta. Ali kukavicluk nikad nije bio karakteristika Zvezde. Zna se kako se igra fudbal danas, 4 igraca u odbrani, 4 u sredini sa jednim zadnjim veznim a ne 2-3, i dva napadaca. Sve ostalo je kukavicluk i mora da se zavrsi kao jucerasnja epizoda. Sve u svemu Slavija nije Dinamo i nemamo sta da trazimo posle ovolikog minusa u revansu. Realno!!!

Marko_bgd

pre 14 godina

mislim da igraci i nisu mogli bolje sa ovom formacijom koju je Pizon postavio...koja ubija igru,bunkerica klasicna sa jednim napadacem,i pokusaji kontra napada,trojica stopera,3 zadnja vezna,od kojih Tutoric pokriva desnu stranu,a pri tom je spor kao puz,sva tri gola su njegova krivica...Kod prvog i treceg je ispao..drugi necu ni da komentarisem...pa nije Slavija uopste nista posebno..ispali su od onoga Serifa...sa tom taktikom jednostavno se ne moze igrati moderan fudbal...to je pokusao Tbilisi,pa smo im dali 5 komada...da je pustio samo momke da igraju,pa bilo bi bolje...nije ne moguce da i njima zvezda da 3 komada..jeste velika prednost,ali moraju ih napasti,drugacije ne moze,..

Srbo

pre 14 godina

Pogresna taktika!!!!!!!!!!!!Tutoric!!!!!!!!!
Golman!!!!!!!!!!
Pizon=kukavicka taktika. Ko jos danas pobedjuje igranjem bunkera. Jedan napadac totalno izolovan. Da su igrali muski i izgubili nebi bilo ovoliko primedbi...
Ovako rat izgubljen bez opaljenog metka.
Pizon je staromodan trener dobar za prvu ligu al ne i za evropu.
Pa nije slavija arsenal.. samo su mu@a falila za bolji rezultat

Deki

pre 14 godina

Nije neiskustvo, nego neznanje, i fudbalera i trenera. Kakve veze imaju oni kiksevi Tutorica i Pavlovica sa neiskustvom u medjunarodnim utakmicama?!

sitihunter

pre 14 godina

Pa vala neka ti je,ako su nas razbili.Tvrdoglavost pri upornom forsiranju Pavlovića,iako realno dečko nema mesta ne u Zvezdi već u celoj prvoj ligi ti se obila o glavu.Sve dok je on u timu,mi krećemo od-2.Dečko je direktan krivac za 95% primljenih golova do sada.Nadam se da više neće imati priliku da bude kriv ni za jedan gol u našoj mreži.

Nista neznas

pre 14 godina

Neiskustvo ali TVOJE PETROVICU. Pavlovic nijednu loptu nezna da odbije u stranu a Tutoric asistira u velikom stilu kod drugog gola. I NIKADA VI NISTE VOLELI ZVEZDU, OTISLI STE DA ZARADITE TO RAZUMEM, ALI SE NIKADA NISTE VRATILI. MALO VAM JE EVRA.
VIDIC, STANKOVIC, PANTELIC, PETKOVIC I SVI OSTALI.

xxx

pre 14 godina

Ma da neiskustvo,ali tvoje...

E,ovo je bruka za nas klub, dosli da se branimo kao da smo neki klub sa Malte i jos primimo 3 komada. Jeste videli vecheras kako igraju neki anonimni klubovi,recimo onaj Aktobe. Jeste da su izgubili 6:3 od Verdera (sto nije sramota) Igrali otvoreno,dosli da pobede pa sta bude,eto posto su ipak slabija ekipa izgubili ali se nisu obrukali kao mi. Eeeeee a bitno da mi igramo bunkericu i neke egzoticne formacije tipa sa 3 stopera i sl. toga nije bilo ni pre 50 godina a kamoli sad kad se igra moderan,brz napadachki fudbal. Ne vredi,mora mnogo toga da se menja, sve je krsh i zastarelo u nasem fudbalu isto kao i u industriji...

Vlade

pre 14 godina

Sta ima da se kaze za "nasu" Zvezdu:
1.Nastavi da forsiras Tutorica, ipak je on suvi "kvalitet", decko je mlad naucice
2.Nastavi da forsiras i Pavlovica, naucice on da hvata loptu...

Srdjan

pre 14 godina

Najvise se radujem izjavama Pizona ili Jokana posle naravno i objektivno ocekvanog poraza od neke tamo drugo ili trecerazredne ekipe iz evrope.Neizkustvo,lose uslove,vrucina,kisa,cir na zadnjici itd,itd!
Kazite ga onako kako jeste,mi nemamo pojma,dzabe trosimo pare za put,navijaci sedite bolje kuci,nego da nas jos i vi brukate po evropu.Mi samo znamo da igramo u domacoj,beogradskoj Super Ligi,da varamo i saramo,da mazemo jedno drugom oci,da krademo i namestamo rezultate po potrebi i da pisemo i pricamo kako smo mnogo jaki!!
SRAMOTA,jad i cemer,bruka i neznam sta bi jos sve reko...
Bezi nam prosecni evropski fudbal za najmanje 10-15 godine.Rupa do rupe i nista vise - sram vas bilo!!

andrija

pre 14 godina

Mora se ipak reci da je u pitanju krajnje pogresna taktika, 3 stopera, odavno to nisam video u modernom fudbalu.. Daleko od toga da branim Tutorica, ali mislim da covek nikada i nije igrao na onoj poziciji treceg stopera, deluje mi da on nije shvatio sta u stvari igra, da li beka ili stopera, a nije igrao nista sinoc da se razumemo.. To sam jasno video kod auta, gde su on i Ninkov svaki put imali problema ko ce ga izvesti, gde se i videlo da oni u ovoj formaciji nisu bre nikada ni igrali.. A da ne pricam o preuzimanju igraca sa te desne nase strane sa koje smo i primili 3 gola.. Znaci stoperi neuigrani, izbor golmana krajnje diskutabilan, sredina??, sa 3 igraca bez pasa, koja brane prostor od nekih 50ak metara, jer smo odseceni u napadu L-L, a do onih 5 u odbrani ima bar 40-50m, i jedno pet igraca Slavije koji iole znaju da dodaju loptu.. I napad, sta se onda ocekuje.. Losa taktika, tezak poraz, ali ide se dalje.. Samo se nadam da ce se nauciti iz ovih gresaka, pa za 6 gana svi na Marakanu, da se pokaze sta je privrzenost klubu..

Jackson

pre 14 godina

E moj Dovla, da si igrao u skladu sa nadimkom trudeci se da 'preletis' rivala ti ih zakopao na terenu... kao Nemci dok su cekali iskrcavanje ovih u Normandiji- bunkercina da ne moze gora. katastrofa... umesto da juris jedan gol, ti na nulu. Sa ovakvom igrom, cak i da je bilo 0 0, bolje da istupimo iz Evrope, jer ako cemo igrati na remi i kukavicki do boda ili tako nekako, ja to nemam nameru da gledam... tj. verujem i ostali... znam da je ekipa u stvaranju, ali da je od pocetka tu bio kadu i malo jaca ofanzivna veza, barem bi ucackali jedan gol, ko zna sta bi bilo. Ovako... PS. a ta prica kako nemaju iskustva- a Slavija?! Mislis da su ti momci igrali 5 sezona u LS i dve u kupu?! ajde da te barsa dobije pa to kazes, to skroz razumem, ali ovako nesto...

stefan

pre 14 godina

Brate Tutoric i Pavlovic su dobili drugu sansu u prvom timu al je ne koriste apsolutno ima nas Zvezdasa koji nismo dobili ni jednu pa molim te Petrovicu pozovi nas bicemo bolji od njih dvojice sigurno!!!

tri štopera hoću ja, neću jedan, neću dva,...

pre 14 godina

Glupost, uzrok poraza!

E, to bi bio pravi naslov!

U savremenom fudbalu, jedan golman i tri štopera su malo!

slobacar

pre 14 godina

"Ja mogu igračima sve da kažem, ali ne mogu da im promenim glavu."
Jedina pametna stvar koju je rekao.....mada je terbao da doda da ne moze ni sebi....ejjjj u '93 min.izmena,chuva rez. chovek....i malo dete bi videlo da je Pavlovic najveca rupa,ko ga gura uopste? za njim siguran na drugom mestu je Tutoric zvani "drvo".....
I kakvo iskustvo treba golmanu da zna da uhvati loptu kad mu neko sutne(nije stavio lepak?) ili da istrci na nabacenu loptu koja leti u njegovom 5ercu? I kakvo iskustvo treba stoperu da ispuca loptu iz svog 16erca kad je guzva i "gusto"?
Ta 'ajte molim vas!
Pozdrav za Delije!!!

mladen

pre 14 godina

utakmicu je izgubio pizon mnogo mi je zao sto sve nesto glume trenere velike zamisli svemirske varujante zasto jednostavno neigra fudbal napadacki na gol vise pa sta bude ovako ce mi ostati zal da smo mogli sa kaduom,jefticem mozda do boljeg rezultata NAPRED ZVEZDO

Alex

pre 14 godina

Ne znam samo o cemu prica Pizon! Pa,bila je totalno pogresna taktika na utakmici. Dokle cemo vise igrati taj "alibi" fudbal?!
Zna se da je kod Zvezde odbrana najkriticnija jos od kada je otisao Vidic. Zvezda od tada NEMA ni jednog dobrog fudbalera pozadine. Ako vec nemamo dobre defanzivce,zasto nije postavio ofanzivnu formaciju? Dali bi neki gol i imali bi kakve takve sanse da prodjemo dalje. Bez datog gola u gostima,cak i protiv ovako nejake Slavije(to sto je nas trener dize u nebesa,to je cist alibi!), ne moze se dalje. Zvezda ce sigurno primiti bar jedan gol i u Beogradu,ako ne i vise i to je kraj.
Da li je moguce da mu jedan Kadu nije ni posao u Prag? Da li je moguce da mu Lazovic,koji je doveden iz cacanskog Borca, nije ni u najavama za bilo koju utakmicu?Pa, Lekic,cak i da je Ronaldo,ne bi mogao sam da da gol,u ovoj formaciji.

Da li mi sve verujete?

pre 14 godina

Sve cestitke mojoj Zvezdi na kvalitetnoj utakmici i ostvarenom casnom porazu protiv fantasticno nadahnutog i kvalitetnog protivnika.Jedva cekam "veliki derbi",bice to praznik fudbala.Na zalost bas tog dana idem na pecanje...

rs

pre 14 godina

Pavlovic kriv za dva ,Tutoric za jedan...pa normalno da ostali idraci nisu imali volje da trce kada imas glupe igrace u odbrani i na golu. Uzmi klinca od 16g pa da znamo da je mlad i neiskusan, a ovaj ce citav zivot biti neiskusan...nema on u glavi kao ni tutoric i dzaba njima utakmice....

Prohujalo sa Vihorom

pre 14 godina

Razgovor posle velicanstvene fudbalske predstave:
Lukic:Sta bi ovo Pizon, golman , 3 stopera, 3 zadnja vezna,dva beka, i samo DVA OFANZIVNA IGRACA?
Pizon:Pusti me ,leba ti,jel ti mislis da ja znam sta radim?!

Babin_zub

pre 14 godina

1.Tutoric je neiskusan igrac?Ne,treneru,Tutoric je BESKORISTAN igrac koji moze da igra meceve nase druge lige,i nista vise.Zasto ga forsirate?Nije ni mlad,nit od njega Savic,Vilotic i Vranjes imaju sta da nauce.
2.Pavlovic je neiskusan?Ni tu se ne slazem,on je NESKOLOVAN definitivno.Golman koji ne zna da se postavi,da istrci na peterac na cantarsut sa aut-linije,golman koji krene pa se vrati,je golman koji moze samo raditi kao konobar.Ni za shankera nije,jer i tu treba sposobnosti.
3.Postavku igre sa tri stopera sam razumeo,jer su bekovi trebali imati vecu slobodu u napadu zbog prodora po boku,i to je ok,ali mi nije jasno zasto Savio i Bogdanovic startuju?Savio iskreno i ne znam sta igra,sem sto sa njim imamo igraca manje,a Bogdanovic kao zadnji vezni nema sta da trazi iza spiceva.Takodje mi nisu jasne izmene...Zasto si izvadio Isaha,jedinu svetlu tacku u nasem timu?Zasto pri rezultatu 3:0 za protivnika ti vrsis izmenu?Da nisi mislio da mi vodimo pa "krades" vreme?Cenio sam te jaaaako do sinoc,ali od sinoc sam u najmanju ruku malodusan prema tebi.Nemoj mi reci da Pavlovic predstavlja buducnost Zvezde jer meni takva Zvezda ne treba.Nemoj mi reci da su Djordjevic i Tutoric iskusni igraci,jer iskustvo se stice igrajuci fudbal,a oni to nigde nisu radili sem ovde,i koga i cemu oni da nauce?Bolje ove godine gurni u vatru Savica,Vilotica i Vranjesa,istrpi ih,i napravi od njih igrace.Ako im Djordjevic i Tutoric budu uzori odose i njihove karijere na transfer listu Konjaspora.
Sve u svemu veoma sam razocaran,ne zato sto necete proci dalje vec sto ne vidim nikakav napredak.

Zeks 636

pre 14 godina

E ovako! Imam pitanje za REZIJU,a i za vas ljudi!? Dali neko moze da objavi da cuju PETROVIC I KOMPANIJA koliko je nas navijaca puta pomenulo igru naseg golmana i Tutorica. Dali neko moze te ljude da izbaci iz ekipe da nas vise ne brukaju ? Pa dajte javite preko tv-a da neko cuje ljudi nas zajebavaju ocito

Sly

pre 14 godina

Defanzivna taktika u gostima Zvezdi tradicionalno ide od ruke:
Leverkuzen 3:0
PSV 5:0
Dinamo Tblisi 2:0
Slavija 3:0
jednom (ALI SAMO JEDNOM) smo uspeli da odigramo 0:0 i to 91. protiv Olimpika, I TO SA KOJIM TIMOM. Treba igrati fudbal u gostima, nema taktiziranja, za to ti trebaju igrai koji mogu da se transformisu u napadacku formaciju u slucaju da defanziva ne urodi plodom (to moze Mancester, to ne moze ni jedan Celzi, Zvezda sa defanzivnom taktikom nema veze ni u misaonom eksperimentu). Jedino je moguce igrace pripremiti (napaliti ) da se bore jer ocigledno nemaju kvalitet da odgovore zadatku, bilo kakvom. U BG ce naravno biti skroz drugacije, ne sumnjam da ce Zvezda pobediti ali da smo limitirani, limitirani smo. Sta da se radi, trebalo bi se pomiriti da smo losi.

baxus

pre 14 godina

uzrok poraza je uzasna odbrana...
nisam tako pasivnu i neangazovanu odbranu video otkad je liverpul odvalio besiktas 8:0...

pa da je kostunica, kloniran u 4 primerka, igrao u odbrani umesto ovih pajsera, ne bi se primetila razlika...

jeste zvezda u finansijskim problemima, jeste ekipa nedavno skupljena, sve to stoji, ali da odbrambeni igrac ne UME da izbaci loptu iz kaznenog to je sramota...
za primljen drugi i treci gol, cela odbrambena linija moze samo da crveni...

bellagio

pre 14 godina

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić održao je u Čačku predavanje na temu "Aktuelni trendovi u evropskom fudbalu".

Predavanje je bilo namenjeno trenerima, sportskim radnicima i mladim fudbalerima.

Citam ovu vest i mislim se, da li je bilo mozda isplatljivije da je Pizon skoknuo do Cacka, a ona deca u Pragu da pikaju bez njega....hmmm definitivno bi bilo bolje! I neka neko objasni Pizonu da je 2009, a ne 1979 godina i da se fudbal za 30 godina, gle cuda, promenio! Ti bunkeri u gostima, pa kuci vadjenje fleka prolazi jednom u milion....zato golube nas, sledeci put se raspitaj gde GOSPODIN Antic drzi predavanje, notes u ruku i u prvi red da si seo!

Nikola Vrsac

pre 14 godina

Nisu ovde krivi igraci, takvi su kakvi su bolje nemamo. Jasno je da nam odbrana nema pojma ali zato ne treba igrati sa 3 štopera + 2 beka + 3 zadnja vezna i menjati formaciju u 3-6-1 pred najvažniju i najtežu utakmicu. Uvodjenje Ignjatijevića u drugom poluvremenu kao i legendarna izmena u 93. minutu samo govore koliko se Pižon pogubio.

Ne znam kada će naši treneri da shvate:mi se osim barija nikada nismo odbranili niti ćemo, zato kreni napadački onako kako i igraš pa kako bude. Dobiješ 3 komada ali probao si hrabro i nije moglo,a ne ovako kukavički i sa 3 komada u mreži. Potez Tutorića nije za komentarisanje, znači narednih 10 utakmica na tribine pa ćeš naučiti šta se radi sa loptom u sopstvenom petercu kada se grčevito braniš.

Pozdrav svim delijama i vidimo se na marakani sledećeg četvrtka!!!! NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED !!!!

Dejan

pre 14 godina

Ja bih molio vrsnog stručnjaka da mi pojasni ko je neiskusan. Jel TUTORIĆ? On je panj a ne čovek. A Vi g. Petroviću? Jeste i Vi neiskusni? Pa evo da Vam nešto poručim. Pustite momke da igraju. Oni to žele. Samo sklonite panjev, Tutorića i Pavlovića. I molim Vas, povedite računa o svojim postupcima i strategijama.

SOSko

pre 14 godina

Svaka čast na fudbalskoj karijeri ali ovom izjavom potvrđuje da je loš pedagog. Ja bih pre rekao da je uzrok poraza preterano respektovanje protivničke ekipe. Videlo se lepo posle prvog poluvremena da zadnja linija Slavije nije ništa posebno i da se može probiti. Krivim trenera što nije tada odreagovao i na poluvremenu postavio normalnu formaciju. Tutorića je stvarno glupo više komentarisati. Oni kojima je tek sada postalo jasno da taj lik nije za prvi tim (čak i ovako loše) Zvezde, najbolje da više ne gledaju fudbal. Prava enigma za mene ove sezone je golman Pavlović. Od 7 golova primljenih u 3 tekme, direktni krivac za 3 gola (prvi u Tbilisiju, drugi u Beogradu i treći u Pragu) Da nemamo drugog (i trećeg) golmana, pa da mi bude i jasno. Da je među stativama od početka bio neko sigurniji, možda ne bismo gledali onakvu dramu protiv Gruzina i možda bi sada imali neku nadu za prolaz dalje. Ovako nam se totalni golmanski anonimus pokenjao po celoj sezoni. Da ne razvlačim bez kraja i konca, složio bih se sa Pižonom: neiskustvo je krivo za poraz - neiskustvo trenera. Jučerašnja postavka igre je tipična odlika hobi-trenera (poput recimo Đorića i Kosanovića) koji se svakog iole ozbiljnog protivnika plaše kao da je u pitanju Real Madrid (setimo se tekme protiv Arisa pretprošle godine, 5-4-1 formacija sa Koromanom u napadu i identičan rezultat 0:3) Svestan sam da su nam igrači uglavnom krš, ali to je onda pitanje odgovornosti sportskog direktora, umesto da se hvalimo kako nam ekipa vredi milion evra (što neko reče "čega se pametan stidi...") Ne znam, mislim da su i ovi igrači koje imamo, mogli više da ostvare u Pragu. Makar da postignu taj jedan gol. Mogli su, da im je trener dozvolio da pokušaju. Umesto toga, čovek već drugi put svaljuje krivicu za poraz na igrače. "Krivo je neiskustvo"? Tutorić neiskusan u 26oj godini pa pravi onakve gluposti? Ne prijatelju, on je jednostavno spor i loš a ti kao trener trebalo je da to vidiš na treninzima. Da si postavio liniju ko što Bog zapoveda, bok bi pokrivao Ninkov i možda ne bismo primili onaj prvi gol sa desnog krila. I možda bi sve bilo drugačije. Budi čovek i priznaj da je pristup tekmi bio skroz pogrešan. Videlo se da Slavija nije ekipa od koje se treba toliko use*avati u gaće. Svi su videli osim našeg trenera. To se zove neiskustvo. U 50 i nekoj godini ...

Strahinja

pre 14 godina

Kako te nije sramota?!Kome prodajesh priche neiskusna ekipa,blablabla!Drago mi je shto se ovde svi slazemo u jednom,a to je da smo videli ko ne zasluzuje da nosi nash dres,imena te dvojice ne zelim da spomenem!Ali ljudi on kao trener treba da poznaje limite svojih igracha,zar ne?A ne da misli da smo veverice i da nishta ne vidimo,normalno je da ne moze Tutori da promeni glavu,ali zashto ga je pustio?Ko josh igra onakav fudbal sem Pizona?Ljupko Petrovic(Psv-5:0)i Kosanovic(Aris-3:0),sa takvim struchnjacima Vladane Lukicu Zvezda nema shta da trazi ni u nashoj livada ligi!Zapamti Pizone da niko nije uspeo da se brani 90 minuta,ono shto si postavio sinoc na terenu ono je dno fudbalske taktike i vrh neznanja,u Engleskoj gde si jedno vreme proveo kao igrach neko bi te uuhapsio zbog onog sinoc!!Nijednu jedinu izmenu nisi pogodio!To shto je Zvezda 80% ispala jedini krivac si ti!Protiv onakve Slavije ti se branish sa 9 igracha(golman,petorica u zadnjoj liniji,3 zadnja vezna),Pizone osvesti se dok je vreme!Nijedno gostovanje u Evropi nisi odradio kako treba,kako te nije sramota svog neznanja!Pozdrav za sve Delije i svi 27.na nashu Marakanu da uradimo shta je do nas!

nenad RS

pre 14 godina

Pizone pogledaj neiskusne Izraelce koji su igrali u Austriji protiv iskusnog red bula. Pa covjece moze se izgubiti utakmica 3 0 ali nemoze se odigrati utakmica a ne napraviti ni jednu akciju, vrsiti izmjenu u 93 minuti, igrac koji je napravio preokret u Beogradu sjedi na trebinama, Pavlovic i Tuturic da igraju u Kolumbiji davno bi bili pok.... Imali i jedan pravi Zvjezdas na ovom svijetu a da je mocan da da preuzme u svoje ruke ovu nasu Zvezdu inace ova banda ce nas rasturiti. SAMO ZVEZDA DO GROBA.

d.r

pre 14 godina

sramotna postavka igre sa tri stopera i tri zadnja vezna morala nam je doci glave,a o tutoricu ne treba trositi reci,prodali smo ga turcima a ovi kad su videli sta su kupili smenili trenera i platili zvezdi da ga uzme nazad ,naravno covek usao u istoriju kao jedini igrac za koga je placeno da se vrati nazad,ja bi njemu zabranio da gleda fudbal a ne da ga igra,golman bedan a stojkovic nam ide u kavalu da brani eeeeeeeeeeeeeej bre pa da li su ovi normalni,oni nas zajebavaju,kazu talenat,ma teraj ga iz kluba nek brani u svom dvoristu,a pizonu oduzeti licencu ionako je nije zasluzio pa moja baba bi bolju taktiku postavila i posle kaze neiskustvo a najgore je sto ova mucna slavije nista ne zna ,pa njih je serif dobio a mi sami sebi dali 3 komada,izasli kao p.... da se branimo umesto da napadnemo pa i ako izgubis nema veze a ne ovako stvarno sramota

Sever 4 ever

pre 14 godina

O cemu ti to pametnjakovicu!??? Sta cemo sa tvojom odgovornoscu a!??? Da li iko u svetu igra sa tom formacijom koju si ti izveo sinoc,pitas li se!? U revansu SVI na gol,i ekonom i cistacica muzeja,a vozac da parkira bus ispred gola!!! Jadno! Ne ide to tako lepi!

KrivKrivKriv

pre 14 godina

Ti si bre kriv. Sta ti tu kao sada je lako okriviti nekoga. Nije mi samo jasno ko je od koga ucio trenerski poziv. Ti od bata Djore ili bata Djora od tebe. Mislim ne zna se koji je gori.

Никола

pre 14 godina

Можда је тактика била лоша, али и поред свега морамо бити свесни да смо им ми (Туторић и Павловић) поклонили голове... То је најтрагичније!!!

mikibg

pre 14 godina

Samo cu jedno reci. Takticki najgore odradjena utakmica u istoriji zvezde!!! Nije se znalo ko gde i sta igra. Lepo je znao da nemamo igrace koji mogu da igraju defanzivno i on izvede ti stopera. A da ne pricam kako ga je izmesao ceh sa izmenama u drugom poluvremenu. Iskreno Pizon nikakav trener, a da nije ovih momaka i velokg srca ne bi dosli ni do ovde. Nadam se da ce se dogoditi cudo u revansu ako mr pizon shvati da ne mozemo da igramo defanzivno jer za takvu igu nemamo igrace.

mikibg

pre 14 godina

I jos nesto. Pa dobre bre, aj sto nemamo odbranu ali dokle vise Pavlovic???? Samo mogu da kazem da je Stamenkvic i ako nije neki golman za njega KasiljaS!

gangula

pre 14 godina

Tutoric i Pavlovic su za sumske radove, ionako je sezona spremanja ogreva...
Pizon, zar da se branimo protiv tamo neke slavije, pa oni nisu smeli ni da nas napadnu..

Slavko

pre 14 godina

Cuj mlad i neiskusan tim?!
Pa zvezda nije imala stariji tim u zadnjih 15 godina, Lazetic 31, Djordjevic 28, Tutoric 26, Ignjatijevic 25, Lekic 24, Ninkov 24, Bogdanovic 23 godine... pa zar su to mladi i neoformljeni igraci?
A kad su Deki i Perica sa 18, a Jankovic, Milovanovic, Basta i kompanija osvajali titule sa nepunih 21 godinom, tad mladost nije bila otezavajuca okolnost?!
Ne radi se ovde o mladosti i neiskustvu, vec o klasicnom fudbalskom NEZNANJU.