Fudbal 130

Subota, 15.08.2009.

21:59

'Petarda' Partizana na startu

Fudbaleri Partizana uspešno su počeli odbranu titule, savladavši u prvom kolu Jelen Superlige Borac iz Čačka rezultatom 5:0.

'Petarda' Partizana na startu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

sonja

pre 14 godina

za titulu pricekajte malo ako ispanete iz uefa vi ste neprikosnoveni za ril borac itd al se lozite grobari brzo zaboravili ste ligu sampiona

Sandra is frustrated

pre 14 godina

@
Kleo,
to ti je poslednji gol u partizanu.
Proklet da si!
(Sandra Srnic, 16. avgust 2009 16:11)
------------

Meni se čini da si ti lično frustrirana kad je Kleo u pitanju. Šta bi? Nabacivala si mu se a on te "oladio", a? Čovek jednostavno izgleda voli, ume i može mu se da bira - ne samo jedan klub (sadašnji) bolji od drugog (bivši), nego i kad su žene u pitanju!

ivan

pre 14 godina

Posto je nas Jagodina "pustila" a vas je Borac namucio i naravno nije vas pustio nego ste prelepom igrom do 70 minuta vodili sa veeeeelikih 2-0, ja vam cestitam jer imate mnooogo jak tim ! Sa ovakvim namestanjem pfffffff strasno ! 2 gola u 218 minutu i 243 !

Neki dr.mo. crne mamabe ..... strasno-kolko se pale ljudi ! Kao razbili Borac... kao strasno kolko jaki a u Evropi... manji od makovog zrna !

Kolko se vi palite to je strasno, srecan sam sto navijam za Crvenu Zvezdu, makar i ispala u 2. ligu, ma u 18.ligu , a ne za kompleks JUVENTUS !

Liga sampiona nananan, nanana ...

ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Alo bre, ste se lozite sad vam valjaju Jokanovic i Dijara a do juce ste pljuvali po njima.. Tipa posle poraza od Apoela.. Onda je bila "odlazi jokane", "idi kali se u trecoj ligi" , a za Dijaru je bilo "bolje da smo ga prodali za ona 3 miliona sad ne vredi ni jedan", "Oteraj Dijaru ne zna ni da trci" tako nesto.. Kako vas bre nije sramota.. Sad su vam dobri je li? Vi ste 0 od navijaca..MALI grobarcici!

vla fr

pre 14 godina

@Nikola komentar pod rednim br.58
Za Partizan neznam dali su nesto dali Borcu , ali za vas znam da ste dali Jagodini travu sa vaseg stadiona kada ste vi postavili vestacku travu samo da vam ustupe bodove u prvensvu , eto toliko ako nisi znao sada treba da ti bude sve jasno kako ste pobedili Jagodinu !!!

Predrag

pre 14 godina

Чуо сам да је била добра бакљада...
Остало од славља против Апоела, па што да се баци.
Нарочито, што долази "опасна а неатрактивна" Жилина, па ко зна када би се потрошиле.
А рокови иду...

ja sam iznenadJen,,,

pre 14 godina

Malo sam iznenadjen reakcijom grobara.Pa vi ste zaista jedna vsela ekipica.Pobedili ste ril i onda ste se radovali kao deca(svi znamo sta se kasnije desilo).Sada pobedili borac i odmah opste narodno veselja...Ma ipak je Slave Jokanovic veliki trener ,a?

Zoki

pre 14 godina

kao po obicaju isprasi vas Apoel Jokane odlazi dobili ste one amatere Jokan najbolji sad isto pobediste veliki Borac i niko nema bolji do Ziline a onda opet bojkot pluvanje haos licno bih voleo da prodjete ali bice mnogo tesko jel ste previse umisljeni pozdrav Zoki Austrija

Brus Willis

pre 14 godina

A sad ce komentari Jokane ostani, partizan gazi itd...a onda kad za dva kola odigramo x onda ce Jokane odlazi, uprava napolje, pa onda kad pobedimo Jokane ostani...bla,bla,bla...vidite kuda ovo ide...

Jaaaao Boze kakvi ljudi...

Tom

pre 14 godina

Kako mi je drago kada vidim kako se grobari raduju pobedi nad borcem.Uvek sam govorio da ste mala ekipa!!!Protiv ziline ce opet biti pljuvanja,pa posle cukarickog opet velicanje svog tima,a posle zvezde ce biti MUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

A kako ne dadoste Apoelu pet komada ili sada Zlini. Junacite se ovde po ovoj nasoj livada ligi. A uostalom to vam je jedino i ostalo da se tako radujete.Svi izvestaci jutros pisu losa igra a za vas je i to dovoljno

nikola

pre 14 godina

Zasto opet Petrovic? Ne kazem da je los, ali zbog njegove igre protiv Apoela i odlicnih Fejsinih igara za mladu rep., pa malo protiv Apoela na Kipru i protiv Radnickog (O) treba obavezno Fejsu pustiti protiv Ziline! A desni bek nam je posebna prica. Bojim se samo da nas ta pozicija ne kosta Evrope ove sezone, zato sto ovi iz uprove nisu hteli da dovedu nekog.

vlada

pre 14 godina

Pa sta,cak nam i titula nece spasiti sezonu.Sve je propalo,ne mogu da verujem da Jokan,i dalje vodi tim,i koga vise zanima domaca liga,sta nam vredi jos jedna titula,ako jokan ostane,za godinu dana,ce se isto ponoviti,apoel cak ,nije ni osrednji tim,vec margina evroposkog fudbala.Cemu da se nadamo...jedino sto je dobro,sto imamo cistu situaciju,sezona je propala,jokana najuriti hitno,i probati sa novim trenerom,dao bih sansu vargi,pre nego stevanovicu ili krcmarevicu,zasto da ne ,ionako se vise nema sta izgubiti

Nikola

pre 14 godina

A da ipak FK CRVENA ZVEZDA ovlasti OPACICA da ide da razgovara sa Platinijem da se uvede pravilo da ekipa koja pobedi 3:0 bude na prvom mestu i ako moze da se nekako zamoli U INETRESU SRPSKOG FUDBALA da to ostane tako za vek i vekova,ili bar da se odmah prekine prvenstvo i dodeli tom timu titula.
MISLIM JA SAMO ZBOG TOGA DA BUDE U INTERESU SRPSKOG FUDBALA,nista vise...Kao sto je bilo i u interesu srpske kosarke.

Timon

pre 14 godina

Treba da vas je sramota da se tako izivljavate nad amaterima kao sto su ril i borac a svoje pravo lice ste pokazali sa ispodprosecnim apoelom. Toliko od vas i onog Jokana!!!
(Micko, 15. avgust 2009 22:42)

Za razliku od fantasticnih i prejakih klubova iz Velenja, Tbilisija i Jagodine! Hahahahaha....

Miodrag Jesic

pre 14 godina

Uuuf, zasto je Jokan poceo prvenstvo sa tako ubedljivom pobedom? Kako sada da se nadam da cu opet biti trener Partizana? Uzgred, ja jos uvek ne priznajem onaj poraz od OFK Beograda od pre tri godine!

Coa

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i dve stvari su dobre, rezultat i JUG. Igra nije bila dobra, Kleo ubedljivo najgori, Diara dosta gresi u dodavanjima, a obojici je zalaganje ispod svakog nivoa. Borac je bio preslab, nisam gledao toliko slabu ekipu, pa cak i kao takav je trebalo da postigne 1 gol iz jedne 100% sanse. Nadam se da nece da se pomame posle ove pobede, Borac nije merilo kao sto nije ni Ril bio. Kretanje je jos uvek slabo i Partizan ce tesko da izadje na kraj sa fizicki jacim ekipama.

Ipak osvajamo prvenstvo i Ligu Evrope :))

jaaa

pre 14 godina

E to su rivali po vasoj meri:Carapani,konobari i pekari!!!! Kiprani i ostale velesile su ipak preveliki zalogaj za jedan klub vaseg renomea!!!!
(Bas po meri!!, 15. avgust 2009 22:33 i za sve ostale ovog tipa komentara...

Da ne bude zabune... to je isti onaj Borac sto je i Vas dok ste bili jaci, dobijao na Marakani... koji je i Vas i nas saplitao nekoliko puta... Crkavali za Kleom, skakali zbog njegovih golova, molili upravu da nadju novca za transfer i ostao bi da je bio koji dinar u kasi... a sad kao- Kleo se kleo, Diara smesan, Lekic bolji od svih... manite se tih smesnih prica(to vazi i za neke nase)...

Nikola grobar

pre 14 godina

Hajde sad da razjasnimo neke stvari.
Prvo vidim da mnogo Zvezdasa pljuje ovu nasu ligu kako je jadna jer Partizan pobedjuje sa 5:0.Pa gospodo Zvezdasi i vi u toj ligi igrate i u takvoj jadnoj ste bili 3 u prosloj sezoni.Kada budete pobedjivali svoje rivale sa 5.6.7...10 : 0 a mi budemo pobedjivali manje ili igrali nereseno,gubili onda pricajte da je jadna.Jer ovako samo vredjate svoj klub koji igra u toj jadnoj ligi i pritom bobedjuje manje od Partizana,vis igra nereseno ili gubi.Onda znaci da je vas klub JADAN ako u takvoj ligi ne dominirate.
Druga stvar.Vidim sitite se sto je Partizan ispao od Apoela.
Evo pitanje za vas...Od koga ste vi ispali prosle godine?Niste izgubili od njih ALI IH NISTE NI POBEDILI.

Vidim vredjajuci Partizan, neki govore o tome da je ZVEZDA ZIVOT A OSTALO SU SITNICE.Gospodo Zvezdasi meni je zivot moja porodica,zena i dete...to mi je iznad svakog kluba i svakog sporta.
JA PARTIZAN VOLIM a ZA OSTALE NAVIJAM.KAO STO KAZE NASA PAROLA ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI.Izmedju ostalog navijacu i za Zvezdu protiv Slavije jer sam pre svcega SRBIN a posle PARTIZANOVAC.I bice mi drago da prodju oba nasa kluba,da nas fudbal zazivi,da redjamo uspehe.Jer bez jakih klubova u ligi nema ni jakog PARTIZANA.

keny

pre 14 godina

Kakav smo smi narod do juce je bilo tesko cemo protiv ziline a evo vec sada i njima cemo dati 5 komada. Tako je isto bilo i posle rila...

Lanejovanovic (grobar)

pre 14 godina

Sta se palite, bre, jos jedna namestena utakmica da bi se popravio ugled s. staba, Jokana i igraca kod grobara. Evropa je bre jedino merilo... a ova nasa liga je komendija...

Офанзива

pre 14 godina

Уз две редукције у саставу екипе, ово је тим који ће делити лекције на домаћој сцени а вероватно и у Лиги Европе! Гробари с тобом све до победе!

black uhuru

pre 14 godina

sto je bila bakljada, i to bas kada je Ljajic dao gol.....svaka cast Partizanu i naravno navijacima.
Idemo u cetvrtak da jos jace podrzimo nas voljeni klub!!!

Milodan

pre 14 godina

Dobro je počelo, uspela uvertira pred važnu utakmicu sa Slovacima. Bitno će uticati na psihičku stabilnost igrača uoči važne utakmice koja će, uz revanš meč, izdignuti Partizan iz pepela nakon utakmica sa Apoelom.

yu-gi-oh

pre 14 godina

Opet pogresno. Apoelu a ne Rilu. Zilini a ne Borcu... Dve godine partizan svoju velicinu gradi ovakvim pobedama sa (realno) losim Srpskim klubovima i u-velikim-problemima-Crvenom-zvezdom. Kad je bitno il nedaj boze veliki klub - jadac. Dzaba ovo....

Vuk

pre 14 godina

Partizan je zauzeo prvo mesto...bravoooo b92 inace poznato je da se tabela racuna od prvog kola...muceni borac je primio pet od ove boranije!! strasno...

vracarac

pre 14 godina

jeste da je nasa liga tuzna, ali mislim da posle svega treba pruziti ogromnu podrsku kako ovim momcima, tako i jokanu!!!!! mislim da pojedini "intelektualci" koji sami sebe nazivaju koje kakvim vodjama ne smeju da budu dzelat nasem partizanu!!!!

pozdrav za sve prave grobare!!!!

kit-kat

pre 14 godina

Pa kako ne dadose Apoelu gol,nego Rilu i Borcu,titula se vraca na Marakanu,Zvezda je Zvezda
(AcA, 15. avgust 2009 22:06)


A vi ste kao JACI or Rila i Borca pa tako pretis?!?

E smesni ste k'o crtani... :p

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Dominacija se nastavlja.Puno sreće u četvrtak protiv Žiline i neka bude isti rezultat kao protiv Borca.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

vlado_pfc

pre 14 godina

Ajmo bre... Imamo najjaci tim u poslednih 10 godina...Samo jos trener da je malo bolji...Daleko bi dogurali u Evropi...Grobari s tobom sve do pobede...

pedja nije kod kuce

pre 14 godina

Bravo, Jokane! Samo ti pobedjuj po ovim nasim njivama i, a mi smo veverice pa cemo biti sretni. Koga zanima LS dok mi nizemo uspehe protiv raznih Boraca, Smedereva i ostalih evropskih velikana.

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Ништа ново. Ово вам је гани била навлакуша да видите како је лепо бити лидер и првак.
А сада је све доведено у стање НОРМАЛЕ.
Пустићемо вас и кроз годину дана да будете лидери на 2-3 сата.
Толико о томе. Добро сте стартовали у борбу за вас високо друго место.

cccccc

pre 14 godina

Da li treba jos nesto reci kada u Jagodinu bude 8000 DELIJA,a na JNA dodje jedva 5000 grobara? Mislim da li treba jos neki komentar? TREBA,MNOGO STE MALI,ALI MNOGOOOOO!!!!! Zali Bog tu jadnu bakljadu koju ste potrosili za sakicu navijaca!!!

Dragan

pre 14 godina

Ijao... kako smo lepo namestili ovu utakmicu! :)
Isti recept kao i Zvezda proslih godina... puknes u Evropi i odma' sledece kolo kao "lete" na terenu dok protivnik kao da ne postoji!

Predrag

pre 14 godina

mogu da daju jagodini i borcu po sto komada, sta im vredi kad su sabani za evropu!!! liga nam je smesna kao i ceo nas fudbal...a tek ovi orlovi...proci ce ko u nemackoj. u kvalifikacijama nema italije, holanduje, brazila, argentine, nemacke i ostalih koje ce da nas oderu kao mlade majmune

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

A ko se to nama lozio sa 3 protiv onih sto su se tukli ko ce da vam pusti gol,ko je video golove, zna sta pricam?!
Diara-3
Ljajic-1
Kleoooooooooooooooo-1
Kome se sad tresu gace,hehe?!





PAZI,VALJAK GAZI!!!

Nikola grobar

pre 14 godina

Ovo iskreno nisam ocekivao.
Jos uvek sam pod utiskom poraza od Apoela(igraci izgleda nisu) i necu zbog toga previse da hvalim igrace,mada ih ni posle ispadanja iz kvalifikacija nisam kritikovao.
Slusao sam utakmicu na radiu BG1 i ako onaj komentator dobro prenosi nismo odigrali lose,propustili smo nekoliko 100% prilika.
sve u svemu NAPRED MOMCI,videcemo dalje sta ce biti.
Meni bar ova pobeda jos uvek ne moze zaleciti rane ispadanja od Apoela.
Mada uspeh protiv Ziline,bi sve to bacio u zaborav.

ZEX

pre 14 godina

Bravo Partizane, od starta shampionata DOMINACIJA. Mi kada se popnemo na prvu poziciju tu i ostajemo do kraja nema skidanja. NOVI STARI SHAMPIONI

Micko

pre 14 godina

Treba da vas je sramota da se tako izivljavate nad amaterima kao sto su ril i borac a svoje pravo lice ste pokazali sa ispodprosecnim apoelom. Toliko od vas i onog Jokana!!!

vracarac

pre 14 godina

jeste da je nasa liga tuzna, ali mislim da posle svega treba pruziti ogromnu podrsku kako ovim momcima, tako i jokanu!!!!! mislim da pojedini "intelektualci" koji sami sebe nazivaju koje kakvim vodjama ne smeju da budu dzelat nasem partizanu!!!!

pozdrav za sve prave grobare!!!!

Gaja

pre 14 godina

Zasto imam osecaj da ce biti prepucavanja oko pojedinacnih igraca. Zvezda ima da forsira Lekica, a dosta nas Diarru ili Clea, ali svi dobro znamo da u nasoj ligi nece dugo biti igraca ravnog DR. MO-u

Dante Cullpepper

pre 14 godina

Đuroviću, ostani u Beogradu, nemoj se vraćati u Čačak! Posle katastrofalnih rezultata u pripremnim utakmicama, sad još i petarda. Grof Božović je i sa slabijom ekipom znao da donese bod sa JNA. Dokad će više da ti igra najgori špic igrač u istoriji Borca, Gaga Milovanović, koji od 100 duela sa odbrambenim igračima bilo koje ekipe izgubi svih 100. Umeš li ti uopšte da postaviš odbranu. Kome je još Partizan dao više od 2 gola?!

champs

pre 14 godina

He he he...za prvo mesto na tabeli pobrinuo se zvezdin bivsi "Cleo se kleo..."! A za za prvo mesto strelaca pobrinuo se Diara za kojeg ce vam trebati pravi "lekic" jer ce vam zadavati glavobolje i ove sezone!

TVOJI GROBARI

pre 14 godina

"Partizan je ubedljivom pobedom već na startu zauzeo prvu poziciju u šampionatu Srbije"

VERUJTE, TU ĆE DO KRAJA ŠAMPIONATA I OSTATI...

ko-ometator

pre 14 godina

posle utakmica koje je partizan igrao u evropi, i ako se setimo kako se nosio sa ekipama u domacoj ligi prosle sezone, te kada se uzme u obzir vecerasnji rezultat, mogu se postaviti 3 pitanja za koje sa moraju traziti odgovori od uprave kluba iz Humske;

1. Da li je moguce da ekipa poput Partizana psiholoski toliko jaka posle utakmica u evropi, ili toliko jaca od jednog standardnog superligasa koji im je uvek bio nezgodan protivnik?

2. S'obzirom na to, kakve garancije oni nude da su utakmice iz domacih takmicenja regularne ?!

3. Ako su odgovori na ova pitanja pozitivna, onda neka nam kazu koje pare dobijaju da bi brukali srpski fudbal na evropskoj sceni jer drugi put u 4 godine propusta se neverovatna sansa da nas klub udje u grupno takmicenje lige sampiona, prvo protiv Artmedija pa onda protiv APOELA?

Odgovori na ova pitanja nemogu biti takva da se uprava tog kluba ogradi i od sebe odbaci odgovornost i sumnje da oni taj fudbalski klub vode potpuno regularno, jer je nije moguce da oni u svojim redovima nemaji krivce za ovo sto se tom klubu desava, ako se ne uzme u obzir da im ekipu vodi trener koji nema sta da trazi u ozbiljnom klubu prvo zbog neiskustva pa onda i zbog toga sto se kod njega ne primecuje dovoljan trenerski talenat!

Davida

pre 14 godina

Dobar je jokan, samo nije imao srece protiv APOELA. Partizan vec dve godine igra najlepsi fudbal u zemlji. Ovih pet golova pokazuju da ce i ove sezone uz brz fudbal da osvoje duplu krunu a nadam se i da prodje grupu u Evropskoj ligi.
Partizan sampion

Bas po meri!!

pre 14 godina

E to su rivali po vasoj meri:Carapani,konobari i pekari!!!! Kiprani i ostale velesile su ipak preveliki zalogaj za jedan klub vaseg renomea!!!!

djomla

pre 14 godina

lepo.... ma za nasu ligu nije problem, dokazali su da mogu, ali evropa nam je i dalje daaaleko, dedodirljiva.. jbggg.. poz grobari.

Grobar-S

pre 14 godina

Ajde sad lepo cigani priznajte da ste se ponadali.E tako se osvaja titula.Zasednes na prvo mesto u prvom kolu i ne silazis do kraja prvenstva.

Mille GROBAR

pre 14 godina

Na tribinama baklje a na terenu petarde!A mogli su Zvezdi bar jedno kolo da prisuste ugodjaj lidera na tabeli...posle dve godine.Pozz za de li je!

Никола

pre 14 godina

Партизан је показао да је стварно много јак. Ако се по јутру дан познаје, онда Партизан иде на трипл дабл односно трећу ДУПЛУ КРУНУ. Само храбро и покажите ко је газда на овим просторима!

Lima Oscar Victor Echo

pre 14 godina

Klasika, ne ulazeći u glupi i preglupi rivalitet olinjalog Partizana i ofucane Zvezde mogu samo da primetim da se nastavlja trend iskaljivanja besa na nižerazrednim i u pojam ubijenim doskorašnjim srpskim zonašima kad god nam neki prosečan ili čak ispodprosečan evropski klub po već ustaljenoj šemi održi lekciju. Pa onda čak i Dijara postiže hattrickove i kandiduje se za strelca sezone...I tako ukrug.

Grobarčina

pre 14 godina

osvajamo ligu 1oo% jokan obavezno da ostane...pa le bar do polufinala i onda sledec sezone kad se ekipa konacno totalno afirmise nadje stil igre u pohod ka ls

cici

pre 14 godina

Napio bih nesto sto me mnogo nervira, kad je Partizan izgubio od Apoela svi su pljuvali Jokana i terali ga da ide, a kad su se Grobari zvanicno oglasili onda je vecina promenila misljenje, kao da Jokan ostane! Licno, ja nisam protiv Jokana, samo kazem ovo jer me nerviraju ovi navijaci sto pisu ovde, a vecina nikad u zivotu na utakmicu nije bila, a znaju da pljuju te vodje navijaca, ne znajuci uopste nista o njima!! Bravno za pobedu danas, fenomenalna bakljada Grobara!!

Gaja

pre 14 godina

Zasto imam osecaj da ce biti prepucavanja oko pojedinacnih igraca. Zvezda ima da forsira Lekica, a dosta nas Diarru ili Clea, ali svi dobro znamo da u nasoj ligi nece dugo biti igraca ravnog DR. MO-u

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

A ko se to nama lozio sa 3 protiv onih sto su se tukli ko ce da vam pusti gol,ko je video golove, zna sta pricam?!
Diara-3
Ljajic-1
Kleoooooooooooooooo-1
Kome se sad tresu gace,hehe?!





PAZI,VALJAK GAZI!!!

vracarac

pre 14 godina

jeste da je nasa liga tuzna, ali mislim da posle svega treba pruziti ogromnu podrsku kako ovim momcima, tako i jokanu!!!!! mislim da pojedini "intelektualci" koji sami sebe nazivaju koje kakvim vodjama ne smeju da budu dzelat nasem partizanu!!!!

pozdrav za sve prave grobare!!!!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Ништа ново. Ово вам је гани била навлакуша да видите како је лепо бити лидер и првак.
А сада је све доведено у стање НОРМАЛЕ.
Пустићемо вас и кроз годину дана да будете лидери на 2-3 сата.
Толико о томе. Добро сте стартовали у борбу за вас високо друго место.

champs

pre 14 godina

He he he...za prvo mesto na tabeli pobrinuo se zvezdin bivsi "Cleo se kleo..."! A za za prvo mesto strelaca pobrinuo se Diara za kojeg ce vam trebati pravi "lekic" jer ce vam zadavati glavobolje i ove sezone!

cici

pre 14 godina

Napio bih nesto sto me mnogo nervira, kad je Partizan izgubio od Apoela svi su pljuvali Jokana i terali ga da ide, a kad su se Grobari zvanicno oglasili onda je vecina promenila misljenje, kao da Jokan ostane! Licno, ja nisam protiv Jokana, samo kazem ovo jer me nerviraju ovi navijaci sto pisu ovde, a vecina nikad u zivotu na utakmicu nije bila, a znaju da pljuju te vodje navijaca, ne znajuci uopste nista o njima!! Bravno za pobedu danas, fenomenalna bakljada Grobara!!

Никола

pre 14 godina

Партизан је показао да је стварно много јак. Ако се по јутру дан познаје, онда Партизан иде на трипл дабл односно трећу ДУПЛУ КРУНУ. Само храбро и покажите ко је газда на овим просторима!

Nikola grobar

pre 14 godina

Hajde sad da razjasnimo neke stvari.
Prvo vidim da mnogo Zvezdasa pljuje ovu nasu ligu kako je jadna jer Partizan pobedjuje sa 5:0.Pa gospodo Zvezdasi i vi u toj ligi igrate i u takvoj jadnoj ste bili 3 u prosloj sezoni.Kada budete pobedjivali svoje rivale sa 5.6.7...10 : 0 a mi budemo pobedjivali manje ili igrali nereseno,gubili onda pricajte da je jadna.Jer ovako samo vredjate svoj klub koji igra u toj jadnoj ligi i pritom bobedjuje manje od Partizana,vis igra nereseno ili gubi.Onda znaci da je vas klub JADAN ako u takvoj ligi ne dominirate.
Druga stvar.Vidim sitite se sto je Partizan ispao od Apoela.
Evo pitanje za vas...Od koga ste vi ispali prosle godine?Niste izgubili od njih ALI IH NISTE NI POBEDILI.

Vidim vredjajuci Partizan, neki govore o tome da je ZVEZDA ZIVOT A OSTALO SU SITNICE.Gospodo Zvezdasi meni je zivot moja porodica,zena i dete...to mi je iznad svakog kluba i svakog sporta.
JA PARTIZAN VOLIM a ZA OSTALE NAVIJAM.KAO STO KAZE NASA PAROLA ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI.Izmedju ostalog navijacu i za Zvezdu protiv Slavije jer sam pre svcega SRBIN a posle PARTIZANOVAC.I bice mi drago da prodju oba nasa kluba,da nas fudbal zazivi,da redjamo uspehe.Jer bez jakih klubova u ligi nema ni jakog PARTIZANA.

Davida

pre 14 godina

Dobar je jokan, samo nije imao srece protiv APOELA. Partizan vec dve godine igra najlepsi fudbal u zemlji. Ovih pet golova pokazuju da ce i ove sezone uz brz fudbal da osvoje duplu krunu a nadam se i da prodje grupu u Evropskoj ligi.
Partizan sampion

Dante Cullpepper

pre 14 godina

Đuroviću, ostani u Beogradu, nemoj se vraćati u Čačak! Posle katastrofalnih rezultata u pripremnim utakmicama, sad još i petarda. Grof Božović je i sa slabijom ekipom znao da donese bod sa JNA. Dokad će više da ti igra najgori špic igrač u istoriji Borca, Gaga Milovanović, koji od 100 duela sa odbrambenim igračima bilo koje ekipe izgubi svih 100. Umeš li ti uopšte da postaviš odbranu. Kome je još Partizan dao više od 2 gola?!

kit-kat

pre 14 godina

Pa kako ne dadose Apoelu gol,nego Rilu i Borcu,titula se vraca na Marakanu,Zvezda je Zvezda
(AcA, 15. avgust 2009 22:06)


A vi ste kao JACI or Rila i Borca pa tako pretis?!?

E smesni ste k'o crtani... :p

Bas po meri!!

pre 14 godina

E to su rivali po vasoj meri:Carapani,konobari i pekari!!!! Kiprani i ostale velesile su ipak preveliki zalogaj za jedan klub vaseg renomea!!!!

Lima Oscar Victor Echo

pre 14 godina

Klasika, ne ulazeći u glupi i preglupi rivalitet olinjalog Partizana i ofucane Zvezde mogu samo da primetim da se nastavlja trend iskaljivanja besa na nižerazrednim i u pojam ubijenim doskorašnjim srpskim zonašima kad god nam neki prosečan ili čak ispodprosečan evropski klub po već ustaljenoj šemi održi lekciju. Pa onda čak i Dijara postiže hattrickove i kandiduje se za strelca sezone...I tako ukrug.

Predrag

pre 14 godina

mogu da daju jagodini i borcu po sto komada, sta im vredi kad su sabani za evropu!!! liga nam je smesna kao i ceo nas fudbal...a tek ovi orlovi...proci ce ko u nemackoj. u kvalifikacijama nema italije, holanduje, brazila, argentine, nemacke i ostalih koje ce da nas oderu kao mlade majmune

Timon

pre 14 godina

Treba da vas je sramota da se tako izivljavate nad amaterima kao sto su ril i borac a svoje pravo lice ste pokazali sa ispodprosecnim apoelom. Toliko od vas i onog Jokana!!!
(Micko, 15. avgust 2009 22:42)

Za razliku od fantasticnih i prejakih klubova iz Velenja, Tbilisija i Jagodine! Hahahahaha....

ZEX

pre 14 godina

Bravo Partizane, od starta shampionata DOMINACIJA. Mi kada se popnemo na prvu poziciju tu i ostajemo do kraja nema skidanja. NOVI STARI SHAMPIONI

Mille GROBAR

pre 14 godina

Na tribinama baklje a na terenu petarde!A mogli su Zvezdi bar jedno kolo da prisuste ugodjaj lidera na tabeli...posle dve godine.Pozz za de li je!

jaaa

pre 14 godina

E to su rivali po vasoj meri:Carapani,konobari i pekari!!!! Kiprani i ostale velesile su ipak preveliki zalogaj za jedan klub vaseg renomea!!!!
(Bas po meri!!, 15. avgust 2009 22:33 i za sve ostale ovog tipa komentara...

Da ne bude zabune... to je isti onaj Borac sto je i Vas dok ste bili jaci, dobijao na Marakani... koji je i Vas i nas saplitao nekoliko puta... Crkavali za Kleom, skakali zbog njegovih golova, molili upravu da nadju novca za transfer i ostao bi da je bio koji dinar u kasi... a sad kao- Kleo se kleo, Diara smesan, Lekic bolji od svih... manite se tih smesnih prica(to vazi i za neke nase)...

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Dominacija se nastavlja.Puno sreće u četvrtak protiv Žiline i neka bude isti rezultat kao protiv Borca.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

djomla

pre 14 godina

lepo.... ma za nasu ligu nije problem, dokazali su da mogu, ali evropa nam je i dalje daaaleko, dedodirljiva.. jbggg.. poz grobari.

Nikola grobar

pre 14 godina

Ovo iskreno nisam ocekivao.
Jos uvek sam pod utiskom poraza od Apoela(igraci izgleda nisu) i necu zbog toga previse da hvalim igrace,mada ih ni posle ispadanja iz kvalifikacija nisam kritikovao.
Slusao sam utakmicu na radiu BG1 i ako onaj komentator dobro prenosi nismo odigrali lose,propustili smo nekoliko 100% prilika.
sve u svemu NAPRED MOMCI,videcemo dalje sta ce biti.
Meni bar ova pobeda jos uvek ne moze zaleciti rane ispadanja od Apoela.
Mada uspeh protiv Ziline,bi sve to bacio u zaborav.

Nikola

pre 14 godina

A da ipak FK CRVENA ZVEZDA ovlasti OPACICA da ide da razgovara sa Platinijem da se uvede pravilo da ekipa koja pobedi 3:0 bude na prvom mestu i ako moze da se nekako zamoli U INETRESU SRPSKOG FUDBALA da to ostane tako za vek i vekova,ili bar da se odmah prekine prvenstvo i dodeli tom timu titula.
MISLIM JA SAMO ZBOG TOGA DA BUDE U INTERESU SRPSKOG FUDBALA,nista vise...Kao sto je bilo i u interesu srpske kosarke.

TVOJI GROBARI

pre 14 godina

"Partizan je ubedljivom pobedom već na startu zauzeo prvu poziciju u šampionatu Srbije"

VERUJTE, TU ĆE DO KRAJA ŠAMPIONATA I OSTATI...

pedja nije kod kuce

pre 14 godina

Bravo, Jokane! Samo ti pobedjuj po ovim nasim njivama i, a mi smo veverice pa cemo biti sretni. Koga zanima LS dok mi nizemo uspehe protiv raznih Boraca, Smedereva i ostalih evropskih velikana.

vlado_pfc

pre 14 godina

Ajmo bre... Imamo najjaci tim u poslednih 10 godina...Samo jos trener da je malo bolji...Daleko bi dogurali u Evropi...Grobari s tobom sve do pobede...

ko-ometator

pre 14 godina

posle utakmica koje je partizan igrao u evropi, i ako se setimo kako se nosio sa ekipama u domacoj ligi prosle sezone, te kada se uzme u obzir vecerasnji rezultat, mogu se postaviti 3 pitanja za koje sa moraju traziti odgovori od uprave kluba iz Humske;

1. Da li je moguce da ekipa poput Partizana psiholoski toliko jaka posle utakmica u evropi, ili toliko jaca od jednog standardnog superligasa koji im je uvek bio nezgodan protivnik?

2. S'obzirom na to, kakve garancije oni nude da su utakmice iz domacih takmicenja regularne ?!

3. Ako su odgovori na ova pitanja pozitivna, onda neka nam kazu koje pare dobijaju da bi brukali srpski fudbal na evropskoj sceni jer drugi put u 4 godine propusta se neverovatna sansa da nas klub udje u grupno takmicenje lige sampiona, prvo protiv Artmedija pa onda protiv APOELA?

Odgovori na ova pitanja nemogu biti takva da se uprava tog kluba ogradi i od sebe odbaci odgovornost i sumnje da oni taj fudbalski klub vode potpuno regularno, jer je nije moguce da oni u svojim redovima nemaji krivce za ovo sto se tom klubu desava, ako se ne uzme u obzir da im ekipu vodi trener koji nema sta da trazi u ozbiljnom klubu prvo zbog neiskustva pa onda i zbog toga sto se kod njega ne primecuje dovoljan trenerski talenat!

cccccc

pre 14 godina

Da li treba jos nesto reci kada u Jagodinu bude 8000 DELIJA,a na JNA dodje jedva 5000 grobara? Mislim da li treba jos neki komentar? TREBA,MNOGO STE MALI,ALI MNOGOOOOO!!!!! Zali Bog tu jadnu bakljadu koju ste potrosili za sakicu navijaca!!!

Micko

pre 14 godina

Treba da vas je sramota da se tako izivljavate nad amaterima kao sto su ril i borac a svoje pravo lice ste pokazali sa ispodprosecnim apoelom. Toliko od vas i onog Jokana!!!

Dragan

pre 14 godina

Ijao... kako smo lepo namestili ovu utakmicu! :)
Isti recept kao i Zvezda proslih godina... puknes u Evropi i odma' sledece kolo kao "lete" na terenu dok protivnik kao da ne postoji!

Grobar-S

pre 14 godina

Ajde sad lepo cigani priznajte da ste se ponadali.E tako se osvaja titula.Zasednes na prvo mesto u prvom kolu i ne silazis do kraja prvenstva.

black uhuru

pre 14 godina

sto je bila bakljada, i to bas kada je Ljajic dao gol.....svaka cast Partizanu i naravno navijacima.
Idemo u cetvrtak da jos jace podrzimo nas voljeni klub!!!

vracarac

pre 14 godina

jeste da je nasa liga tuzna, ali mislim da posle svega treba pruziti ogromnu podrsku kako ovim momcima, tako i jokanu!!!!! mislim da pojedini "intelektualci" koji sami sebe nazivaju koje kakvim vodjama ne smeju da budu dzelat nasem partizanu!!!!

pozdrav za sve prave grobare!!!!

yu-gi-oh

pre 14 godina

Opet pogresno. Apoelu a ne Rilu. Zilini a ne Borcu... Dve godine partizan svoju velicinu gradi ovakvim pobedama sa (realno) losim Srpskim klubovima i u-velikim-problemima-Crvenom-zvezdom. Kad je bitno il nedaj boze veliki klub - jadac. Dzaba ovo....

Офанзива

pre 14 godina

Уз две редукције у саставу екипе, ово је тим који ће делити лекције на домаћој сцени а вероватно и у Лиги Европе! Гробари с тобом све до победе!

Sandra is frustrated

pre 14 godina

@
Kleo,
to ti je poslednji gol u partizanu.
Proklet da si!
(Sandra Srnic, 16. avgust 2009 16:11)
------------

Meni se čini da si ti lično frustrirana kad je Kleo u pitanju. Šta bi? Nabacivala si mu se a on te "oladio", a? Čovek jednostavno izgleda voli, ume i može mu se da bira - ne samo jedan klub (sadašnji) bolji od drugog (bivši), nego i kad su žene u pitanju!

keny

pre 14 godina

Kakav smo smi narod do juce je bilo tesko cemo protiv ziline a evo vec sada i njima cemo dati 5 komada. Tako je isto bilo i posle rila...

Coa

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i dve stvari su dobre, rezultat i JUG. Igra nije bila dobra, Kleo ubedljivo najgori, Diara dosta gresi u dodavanjima, a obojici je zalaganje ispod svakog nivoa. Borac je bio preslab, nisam gledao toliko slabu ekipu, pa cak i kao takav je trebalo da postigne 1 gol iz jedne 100% sanse. Nadam se da nece da se pomame posle ove pobede, Borac nije merilo kao sto nije ni Ril bio. Kretanje je jos uvek slabo i Partizan ce tesko da izadje na kraj sa fizicki jacim ekipama.

Ipak osvajamo prvenstvo i Ligu Evrope :))

vla fr

pre 14 godina

@Nikola komentar pod rednim br.58
Za Partizan neznam dali su nesto dali Borcu , ali za vas znam da ste dali Jagodini travu sa vaseg stadiona kada ste vi postavili vestacku travu samo da vam ustupe bodove u prvensvu , eto toliko ako nisi znao sada treba da ti bude sve jasno kako ste pobedili Jagodinu !!!

Milodan

pre 14 godina

Dobro je počelo, uspela uvertira pred važnu utakmicu sa Slovacima. Bitno će uticati na psihičku stabilnost igrača uoči važne utakmice koja će, uz revanš meč, izdignuti Partizan iz pepela nakon utakmica sa Apoelom.

Grobarčina

pre 14 godina

osvajamo ligu 1oo% jokan obavezno da ostane...pa le bar do polufinala i onda sledec sezone kad se ekipa konacno totalno afirmise nadje stil igre u pohod ka ls

Brus Willis

pre 14 godina

A sad ce komentari Jokane ostani, partizan gazi itd...a onda kad za dva kola odigramo x onda ce Jokane odlazi, uprava napolje, pa onda kad pobedimo Jokane ostani...bla,bla,bla...vidite kuda ovo ide...

Jaaaao Boze kakvi ljudi...

Predrag

pre 14 godina

Чуо сам да је била добра бакљада...
Остало од славља против Апоела, па што да се баци.
Нарочито, што долази "опасна а неатрактивна" Жилина, па ко зна када би се потрошиле.
А рокови иду...

ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Alo bre, ste se lozite sad vam valjaju Jokanovic i Dijara a do juce ste pljuvali po njima.. Tipa posle poraza od Apoela.. Onda je bila "odlazi jokane", "idi kali se u trecoj ligi" , a za Dijaru je bilo "bolje da smo ga prodali za ona 3 miliona sad ne vredi ni jedan", "Oteraj Dijaru ne zna ni da trci" tako nesto.. Kako vas bre nije sramota.. Sad su vam dobri je li? Vi ste 0 od navijaca..MALI grobarcici!

ja sam iznenadJen,,,

pre 14 godina

Malo sam iznenadjen reakcijom grobara.Pa vi ste zaista jedna vsela ekipica.Pobedili ste ril i onda ste se radovali kao deca(svi znamo sta se kasnije desilo).Sada pobedili borac i odmah opste narodno veselja...Ma ipak je Slave Jokanovic veliki trener ,a?

Zoki

pre 14 godina

kao po obicaju isprasi vas Apoel Jokane odlazi dobili ste one amatere Jokan najbolji sad isto pobediste veliki Borac i niko nema bolji do Ziline a onda opet bojkot pluvanje haos licno bih voleo da prodjete ali bice mnogo tesko jel ste previse umisljeni pozdrav Zoki Austrija

Tom

pre 14 godina

Kako mi je drago kada vidim kako se grobari raduju pobedi nad borcem.Uvek sam govorio da ste mala ekipa!!!Protiv ziline ce opet biti pljuvanja,pa posle cukarickog opet velicanje svog tima,a posle zvezde ce biti MUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!

Vuk

pre 14 godina

Partizan je zauzeo prvo mesto...bravoooo b92 inace poznato je da se tabela racuna od prvog kola...muceni borac je primio pet od ove boranije!! strasno...

Lanejovanovic (grobar)

pre 14 godina

Sta se palite, bre, jos jedna namestena utakmica da bi se popravio ugled s. staba, Jokana i igraca kod grobara. Evropa je bre jedino merilo... a ova nasa liga je komendija...

Sve u crveno belom

pre 14 godina

A kako ne dadoste Apoelu pet komada ili sada Zlini. Junacite se ovde po ovoj nasoj livada ligi. A uostalom to vam je jedino i ostalo da se tako radujete.Svi izvestaci jutros pisu losa igra a za vas je i to dovoljno

vlada

pre 14 godina

Pa sta,cak nam i titula nece spasiti sezonu.Sve je propalo,ne mogu da verujem da Jokan,i dalje vodi tim,i koga vise zanima domaca liga,sta nam vredi jos jedna titula,ako jokan ostane,za godinu dana,ce se isto ponoviti,apoel cak ,nije ni osrednji tim,vec margina evroposkog fudbala.Cemu da se nadamo...jedino sto je dobro,sto imamo cistu situaciju,sezona je propala,jokana najuriti hitno,i probati sa novim trenerom,dao bih sansu vargi,pre nego stevanovicu ili krcmarevicu,zasto da ne ,ionako se vise nema sta izgubiti

nikola

pre 14 godina

Zasto opet Petrovic? Ne kazem da je los, ali zbog njegove igre protiv Apoela i odlicnih Fejsinih igara za mladu rep., pa malo protiv Apoela na Kipru i protiv Radnickog (O) treba obavezno Fejsu pustiti protiv Ziline! A desni bek nam je posebna prica. Bojim se samo da nas ta pozicija ne kosta Evrope ove sezone, zato sto ovi iz uprove nisu hteli da dovedu nekog.

ivan

pre 14 godina

Posto je nas Jagodina "pustila" a vas je Borac namucio i naravno nije vas pustio nego ste prelepom igrom do 70 minuta vodili sa veeeeelikih 2-0, ja vam cestitam jer imate mnooogo jak tim ! Sa ovakvim namestanjem pfffffff strasno ! 2 gola u 218 minutu i 243 !

Neki dr.mo. crne mamabe ..... strasno-kolko se pale ljudi ! Kao razbili Borac... kao strasno kolko jaki a u Evropi... manji od makovog zrna !

Kolko se vi palite to je strasno, srecan sam sto navijam za Crvenu Zvezdu, makar i ispala u 2. ligu, ma u 18.ligu , a ne za kompleks JUVENTUS !

Liga sampiona nananan, nanana ...

sonja

pre 14 godina

za titulu pricekajte malo ako ispanete iz uefa vi ste neprikosnoveni za ril borac itd al se lozite grobari brzo zaboravili ste ligu sampiona

Miodrag Jesic

pre 14 godina

Uuuf, zasto je Jokan poceo prvenstvo sa tako ubedljivom pobedom? Kako sada da se nadam da cu opet biti trener Partizana? Uzgred, ja jos uvek ne priznajem onaj poraz od OFK Beograda od pre tri godine!

Predrag

pre 14 godina

mogu da daju jagodini i borcu po sto komada, sta im vredi kad su sabani za evropu!!! liga nam je smesna kao i ceo nas fudbal...a tek ovi orlovi...proci ce ko u nemackoj. u kvalifikacijama nema italije, holanduje, brazila, argentine, nemacke i ostalih koje ce da nas oderu kao mlade majmune

Bas po meri!!

pre 14 godina

E to su rivali po vasoj meri:Carapani,konobari i pekari!!!! Kiprani i ostale velesile su ipak preveliki zalogaj za jedan klub vaseg renomea!!!!

cccccc

pre 14 godina

Da li treba jos nesto reci kada u Jagodinu bude 8000 DELIJA,a na JNA dodje jedva 5000 grobara? Mislim da li treba jos neki komentar? TREBA,MNOGO STE MALI,ALI MNOGOOOOO!!!!! Zali Bog tu jadnu bakljadu koju ste potrosili za sakicu navijaca!!!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

A ko se to nama lozio sa 3 protiv onih sto su se tukli ko ce da vam pusti gol,ko je video golove, zna sta pricam?!
Diara-3
Ljajic-1
Kleoooooooooooooooo-1
Kome se sad tresu gace,hehe?!





PAZI,VALJAK GAZI!!!

Dante Cullpepper

pre 14 godina

Đuroviću, ostani u Beogradu, nemoj se vraćati u Čačak! Posle katastrofalnih rezultata u pripremnim utakmicama, sad još i petarda. Grof Božović je i sa slabijom ekipom znao da donese bod sa JNA. Dokad će više da ti igra najgori špic igrač u istoriji Borca, Gaga Milovanović, koji od 100 duela sa odbrambenim igračima bilo koje ekipe izgubi svih 100. Umeš li ti uopšte da postaviš odbranu. Kome je još Partizan dao više od 2 gola?!

Micko

pre 14 godina

Treba da vas je sramota da se tako izivljavate nad amaterima kao sto su ril i borac a svoje pravo lice ste pokazali sa ispodprosecnim apoelom. Toliko od vas i onog Jokana!!!

Vuk

pre 14 godina

Partizan je zauzeo prvo mesto...bravoooo b92 inace poznato je da se tabela racuna od prvog kola...muceni borac je primio pet od ove boranije!! strasno...

Gaja

pre 14 godina

Zasto imam osecaj da ce biti prepucavanja oko pojedinacnih igraca. Zvezda ima da forsira Lekica, a dosta nas Diarru ili Clea, ali svi dobro znamo da u nasoj ligi nece dugo biti igraca ravnog DR. MO-u

Tom

pre 14 godina

Kako mi je drago kada vidim kako se grobari raduju pobedi nad borcem.Uvek sam govorio da ste mala ekipa!!!Protiv ziline ce opet biti pljuvanja,pa posle cukarickog opet velicanje svog tima,a posle zvezde ce biti MUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!

Никола

pre 14 godina

Партизан је показао да је стварно много јак. Ако се по јутру дан познаје, онда Партизан иде на трипл дабл односно трећу ДУПЛУ КРУНУ. Само храбро и покажите ко је газда на овим просторима!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Ништа ново. Ово вам је гани била навлакуша да видите како је лепо бити лидер и првак.
А сада је све доведено у стање НОРМАЛЕ.
Пустићемо вас и кроз годину дана да будете лидери на 2-3 сата.
Толико о томе. Добро сте стартовали у борбу за вас високо друго место.

champs

pre 14 godina

He he he...za prvo mesto na tabeli pobrinuo se zvezdin bivsi "Cleo se kleo..."! A za za prvo mesto strelaca pobrinuo se Diara za kojeg ce vam trebati pravi "lekic" jer ce vam zadavati glavobolje i ove sezone!

Nikola grobar

pre 14 godina

Hajde sad da razjasnimo neke stvari.
Prvo vidim da mnogo Zvezdasa pljuje ovu nasu ligu kako je jadna jer Partizan pobedjuje sa 5:0.Pa gospodo Zvezdasi i vi u toj ligi igrate i u takvoj jadnoj ste bili 3 u prosloj sezoni.Kada budete pobedjivali svoje rivale sa 5.6.7...10 : 0 a mi budemo pobedjivali manje ili igrali nereseno,gubili onda pricajte da je jadna.Jer ovako samo vredjate svoj klub koji igra u toj jadnoj ligi i pritom bobedjuje manje od Partizana,vis igra nereseno ili gubi.Onda znaci da je vas klub JADAN ako u takvoj ligi ne dominirate.
Druga stvar.Vidim sitite se sto je Partizan ispao od Apoela.
Evo pitanje za vas...Od koga ste vi ispali prosle godine?Niste izgubili od njih ALI IH NISTE NI POBEDILI.

Vidim vredjajuci Partizan, neki govore o tome da je ZVEZDA ZIVOT A OSTALO SU SITNICE.Gospodo Zvezdasi meni je zivot moja porodica,zena i dete...to mi je iznad svakog kluba i svakog sporta.
JA PARTIZAN VOLIM a ZA OSTALE NAVIJAM.KAO STO KAZE NASA PAROLA ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI.Izmedju ostalog navijacu i za Zvezdu protiv Slavije jer sam pre svcega SRBIN a posle PARTIZANOVAC.I bice mi drago da prodju oba nasa kluba,da nas fudbal zazivi,da redjamo uspehe.Jer bez jakih klubova u ligi nema ni jakog PARTIZANA.

vracarac

pre 14 godina

jeste da je nasa liga tuzna, ali mislim da posle svega treba pruziti ogromnu podrsku kako ovim momcima, tako i jokanu!!!!! mislim da pojedini "intelektualci" koji sami sebe nazivaju koje kakvim vodjama ne smeju da budu dzelat nasem partizanu!!!!

pozdrav za sve prave grobare!!!!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

A kako ne dadoste Apoelu pet komada ili sada Zlini. Junacite se ovde po ovoj nasoj livada ligi. A uostalom to vam je jedino i ostalo da se tako radujete.Svi izvestaci jutros pisu losa igra a za vas je i to dovoljno

Davida

pre 14 godina

Dobar je jokan, samo nije imao srece protiv APOELA. Partizan vec dve godine igra najlepsi fudbal u zemlji. Ovih pet golova pokazuju da ce i ove sezone uz brz fudbal da osvoje duplu krunu a nadam se i da prodje grupu u Evropskoj ligi.
Partizan sampion

cici

pre 14 godina

Napio bih nesto sto me mnogo nervira, kad je Partizan izgubio od Apoela svi su pljuvali Jokana i terali ga da ide, a kad su se Grobari zvanicno oglasili onda je vecina promenila misljenje, kao da Jokan ostane! Licno, ja nisam protiv Jokana, samo kazem ovo jer me nerviraju ovi navijaci sto pisu ovde, a vecina nikad u zivotu na utakmicu nije bila, a znaju da pljuju te vodje navijaca, ne znajuci uopste nista o njima!! Bravno za pobedu danas, fenomenalna bakljada Grobara!!

ko-ometator

pre 14 godina

posle utakmica koje je partizan igrao u evropi, i ako se setimo kako se nosio sa ekipama u domacoj ligi prosle sezone, te kada se uzme u obzir vecerasnji rezultat, mogu se postaviti 3 pitanja za koje sa moraju traziti odgovori od uprave kluba iz Humske;

1. Da li je moguce da ekipa poput Partizana psiholoski toliko jaka posle utakmica u evropi, ili toliko jaca od jednog standardnog superligasa koji im je uvek bio nezgodan protivnik?

2. S'obzirom na to, kakve garancije oni nude da su utakmice iz domacih takmicenja regularne ?!

3. Ako su odgovori na ova pitanja pozitivna, onda neka nam kazu koje pare dobijaju da bi brukali srpski fudbal na evropskoj sceni jer drugi put u 4 godine propusta se neverovatna sansa da nas klub udje u grupno takmicenje lige sampiona, prvo protiv Artmedija pa onda protiv APOELA?

Odgovori na ova pitanja nemogu biti takva da se uprava tog kluba ogradi i od sebe odbaci odgovornost i sumnje da oni taj fudbalski klub vode potpuno regularno, jer je nije moguce da oni u svojim redovima nemaji krivce za ovo sto se tom klubu desava, ako se ne uzme u obzir da im ekipu vodi trener koji nema sta da trazi u ozbiljnom klubu prvo zbog neiskustva pa onda i zbog toga sto se kod njega ne primecuje dovoljan trenerski talenat!

Lanejovanovic (grobar)

pre 14 godina

Sta se palite, bre, jos jedna namestena utakmica da bi se popravio ugled s. staba, Jokana i igraca kod grobara. Evropa je bre jedino merilo... a ova nasa liga je komendija...

vlada

pre 14 godina

Pa sta,cak nam i titula nece spasiti sezonu.Sve je propalo,ne mogu da verujem da Jokan,i dalje vodi tim,i koga vise zanima domaca liga,sta nam vredi jos jedna titula,ako jokan ostane,za godinu dana,ce se isto ponoviti,apoel cak ,nije ni osrednji tim,vec margina evroposkog fudbala.Cemu da se nadamo...jedino sto je dobro,sto imamo cistu situaciju,sezona je propala,jokana najuriti hitno,i probati sa novim trenerom,dao bih sansu vargi,pre nego stevanovicu ili krcmarevicu,zasto da ne ,ionako se vise nema sta izgubiti

Dragan

pre 14 godina

Ijao... kako smo lepo namestili ovu utakmicu! :)
Isti recept kao i Zvezda proslih godina... puknes u Evropi i odma' sledece kolo kao "lete" na terenu dok protivnik kao da ne postoji!

pedja nije kod kuce

pre 14 godina

Bravo, Jokane! Samo ti pobedjuj po ovim nasim njivama i, a mi smo veverice pa cemo biti sretni. Koga zanima LS dok mi nizemo uspehe protiv raznih Boraca, Smedereva i ostalih evropskih velikana.

yu-gi-oh

pre 14 godina

Opet pogresno. Apoelu a ne Rilu. Zilini a ne Borcu... Dve godine partizan svoju velicinu gradi ovakvim pobedama sa (realno) losim Srpskim klubovima i u-velikim-problemima-Crvenom-zvezdom. Kad je bitno il nedaj boze veliki klub - jadac. Dzaba ovo....

Lima Oscar Victor Echo

pre 14 godina

Klasika, ne ulazeći u glupi i preglupi rivalitet olinjalog Partizana i ofucane Zvezde mogu samo da primetim da se nastavlja trend iskaljivanja besa na nižerazrednim i u pojam ubijenim doskorašnjim srpskim zonašima kad god nam neki prosečan ili čak ispodprosečan evropski klub po već ustaljenoj šemi održi lekciju. Pa onda čak i Dijara postiže hattrickove i kandiduje se za strelca sezone...I tako ukrug.

ivan

pre 14 godina

Posto je nas Jagodina "pustila" a vas je Borac namucio i naravno nije vas pustio nego ste prelepom igrom do 70 minuta vodili sa veeeeelikih 2-0, ja vam cestitam jer imate mnooogo jak tim ! Sa ovakvim namestanjem pfffffff strasno ! 2 gola u 218 minutu i 243 !

Neki dr.mo. crne mamabe ..... strasno-kolko se pale ljudi ! Kao razbili Borac... kao strasno kolko jaki a u Evropi... manji od makovog zrna !

Kolko se vi palite to je strasno, srecan sam sto navijam za Crvenu Zvezdu, makar i ispala u 2. ligu, ma u 18.ligu , a ne za kompleks JUVENTUS !

Liga sampiona nananan, nanana ...

Miodrag Jesic

pre 14 godina

Uuuf, zasto je Jokan poceo prvenstvo sa tako ubedljivom pobedom? Kako sada da se nadam da cu opet biti trener Partizana? Uzgred, ja jos uvek ne priznajem onaj poraz od OFK Beograda od pre tri godine!

kit-kat

pre 14 godina

Pa kako ne dadose Apoelu gol,nego Rilu i Borcu,titula se vraca na Marakanu,Zvezda je Zvezda
(AcA, 15. avgust 2009 22:06)


A vi ste kao JACI or Rila i Borca pa tako pretis?!?

E smesni ste k'o crtani... :p

ZEX

pre 14 godina

Bravo Partizane, od starta shampionata DOMINACIJA. Mi kada se popnemo na prvu poziciju tu i ostajemo do kraja nema skidanja. NOVI STARI SHAMPIONI

ja sam iznenadJen,,,

pre 14 godina

Malo sam iznenadjen reakcijom grobara.Pa vi ste zaista jedna vsela ekipica.Pobedili ste ril i onda ste se radovali kao deca(svi znamo sta se kasnije desilo).Sada pobedili borac i odmah opste narodno veselja...Ma ipak je Slave Jokanovic veliki trener ,a?

Grobarčina

pre 14 godina

osvajamo ligu 1oo% jokan obavezno da ostane...pa le bar do polufinala i onda sledec sezone kad se ekipa konacno totalno afirmise nadje stil igre u pohod ka ls

Brus Willis

pre 14 godina

A sad ce komentari Jokane ostani, partizan gazi itd...a onda kad za dva kola odigramo x onda ce Jokane odlazi, uprava napolje, pa onda kad pobedimo Jokane ostani...bla,bla,bla...vidite kuda ovo ide...

Jaaaao Boze kakvi ljudi...

Mille GROBAR

pre 14 godina

Na tribinama baklje a na terenu petarde!A mogli su Zvezdi bar jedno kolo da prisuste ugodjaj lidera na tabeli...posle dve godine.Pozz za de li je!

nikola

pre 14 godina

Zasto opet Petrovic? Ne kazem da je los, ali zbog njegove igre protiv Apoela i odlicnih Fejsinih igara za mladu rep., pa malo protiv Apoela na Kipru i protiv Radnickog (O) treba obavezno Fejsu pustiti protiv Ziline! A desni bek nam je posebna prica. Bojim se samo da nas ta pozicija ne kosta Evrope ove sezone, zato sto ovi iz uprove nisu hteli da dovedu nekog.

Predrag

pre 14 godina

Чуо сам да је била добра бакљада...
Остало од славља против Апоела, па што да се баци.
Нарочито, што долази "опасна а неатрактивна" Жилина, па ко зна када би се потрошиле.
А рокови иду...

Zoki

pre 14 godina

kao po obicaju isprasi vas Apoel Jokane odlazi dobili ste one amatere Jokan najbolji sad isto pobediste veliki Borac i niko nema bolji do Ziline a onda opet bojkot pluvanje haos licno bih voleo da prodjete ali bice mnogo tesko jel ste previse umisljeni pozdrav Zoki Austrija

vlado_pfc

pre 14 godina

Ajmo bre... Imamo najjaci tim u poslednih 10 godina...Samo jos trener da je malo bolji...Daleko bi dogurali u Evropi...Grobari s tobom sve do pobede...

Офанзива

pre 14 godina

Уз две редукције у саставу екипе, ово је тим који ће делити лекције на домаћој сцени а вероватно и у Лиги Европе! Гробари с тобом све до победе!

keny

pre 14 godina

Kakav smo smi narod do juce je bilo tesko cemo protiv ziline a evo vec sada i njima cemo dati 5 komada. Tako je isto bilo i posle rila...

jaaa

pre 14 godina

E to su rivali po vasoj meri:Carapani,konobari i pekari!!!! Kiprani i ostale velesile su ipak preveliki zalogaj za jedan klub vaseg renomea!!!!
(Bas po meri!!, 15. avgust 2009 22:33 i za sve ostale ovog tipa komentara...

Da ne bude zabune... to je isti onaj Borac sto je i Vas dok ste bili jaci, dobijao na Marakani... koji je i Vas i nas saplitao nekoliko puta... Crkavali za Kleom, skakali zbog njegovih golova, molili upravu da nadju novca za transfer i ostao bi da je bio koji dinar u kasi... a sad kao- Kleo se kleo, Diara smesan, Lekic bolji od svih... manite se tih smesnih prica(to vazi i za neke nase)...

Timon

pre 14 godina

Treba da vas je sramota da se tako izivljavate nad amaterima kao sto su ril i borac a svoje pravo lice ste pokazali sa ispodprosecnim apoelom. Toliko od vas i onog Jokana!!!
(Micko, 15. avgust 2009 22:42)

Za razliku od fantasticnih i prejakih klubova iz Velenja, Tbilisija i Jagodine! Hahahahaha....

TVOJI GROBARI

pre 14 godina

"Partizan je ubedljivom pobedom već na startu zauzeo prvu poziciju u šampionatu Srbije"

VERUJTE, TU ĆE DO KRAJA ŠAMPIONATA I OSTATI...

Nikola

pre 14 godina

A da ipak FK CRVENA ZVEZDA ovlasti OPACICA da ide da razgovara sa Platinijem da se uvede pravilo da ekipa koja pobedi 3:0 bude na prvom mestu i ako moze da se nekako zamoli U INETRESU SRPSKOG FUDBALA da to ostane tako za vek i vekova,ili bar da se odmah prekine prvenstvo i dodeli tom timu titula.
MISLIM JA SAMO ZBOG TOGA DA BUDE U INTERESU SRPSKOG FUDBALA,nista vise...Kao sto je bilo i u interesu srpske kosarke.

Milodan

pre 14 godina

Dobro je počelo, uspela uvertira pred važnu utakmicu sa Slovacima. Bitno će uticati na psihičku stabilnost igrača uoči važne utakmice koja će, uz revanš meč, izdignuti Partizan iz pepela nakon utakmica sa Apoelom.

Coa

pre 14 godina

Bio sam na utakmici i dve stvari su dobre, rezultat i JUG. Igra nije bila dobra, Kleo ubedljivo najgori, Diara dosta gresi u dodavanjima, a obojici je zalaganje ispod svakog nivoa. Borac je bio preslab, nisam gledao toliko slabu ekipu, pa cak i kao takav je trebalo da postigne 1 gol iz jedne 100% sanse. Nadam se da nece da se pomame posle ove pobede, Borac nije merilo kao sto nije ni Ril bio. Kretanje je jos uvek slabo i Partizan ce tesko da izadje na kraj sa fizicki jacim ekipama.

Ipak osvajamo prvenstvo i Ligu Evrope :))

ljubitelj fudbala

pre 14 godina

Alo bre, ste se lozite sad vam valjaju Jokanovic i Dijara a do juce ste pljuvali po njima.. Tipa posle poraza od Apoela.. Onda je bila "odlazi jokane", "idi kali se u trecoj ligi" , a za Dijaru je bilo "bolje da smo ga prodali za ona 3 miliona sad ne vredi ni jedan", "Oteraj Dijaru ne zna ni da trci" tako nesto.. Kako vas bre nije sramota.. Sad su vam dobri je li? Vi ste 0 od navijaca..MALI grobarcici!

Grobar-S

pre 14 godina

Ajde sad lepo cigani priznajte da ste se ponadali.E tako se osvaja titula.Zasednes na prvo mesto u prvom kolu i ne silazis do kraja prvenstva.

vla fr

pre 14 godina

@Nikola komentar pod rednim br.58
Za Partizan neznam dali su nesto dali Borcu , ali za vas znam da ste dali Jagodini travu sa vaseg stadiona kada ste vi postavili vestacku travu samo da vam ustupe bodove u prvensvu , eto toliko ako nisi znao sada treba da ti bude sve jasno kako ste pobedili Jagodinu !!!

sonja

pre 14 godina

za titulu pricekajte malo ako ispanete iz uefa vi ste neprikosnoveni za ril borac itd al se lozite grobari brzo zaboravili ste ligu sampiona

djomla

pre 14 godina

lepo.... ma za nasu ligu nije problem, dokazali su da mogu, ali evropa nam je i dalje daaaleko, dedodirljiva.. jbggg.. poz grobari.

black uhuru

pre 14 godina

sto je bila bakljada, i to bas kada je Ljajic dao gol.....svaka cast Partizanu i naravno navijacima.
Idemo u cetvrtak da jos jace podrzimo nas voljeni klub!!!

Nikola grobar

pre 14 godina

Ovo iskreno nisam ocekivao.
Jos uvek sam pod utiskom poraza od Apoela(igraci izgleda nisu) i necu zbog toga previse da hvalim igrace,mada ih ni posle ispadanja iz kvalifikacija nisam kritikovao.
Slusao sam utakmicu na radiu BG1 i ako onaj komentator dobro prenosi nismo odigrali lose,propustili smo nekoliko 100% prilika.
sve u svemu NAPRED MOMCI,videcemo dalje sta ce biti.
Meni bar ova pobeda jos uvek ne moze zaleciti rane ispadanja od Apoela.
Mada uspeh protiv Ziline,bi sve to bacio u zaborav.

vracarac

pre 14 godina

jeste da je nasa liga tuzna, ali mislim da posle svega treba pruziti ogromnu podrsku kako ovim momcima, tako i jokanu!!!!! mislim da pojedini "intelektualci" koji sami sebe nazivaju koje kakvim vodjama ne smeju da budu dzelat nasem partizanu!!!!

pozdrav za sve prave grobare!!!!

Preko vode do slobode

pre 14 godina

Dominacija se nastavlja.Puno sreće u četvrtak protiv Žiline i neka bude isti rezultat kao protiv Borca.Pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili od grupe navijača PARTIZANA iz Zagreba. PARTIZAN FOREVER.

Sandra is frustrated

pre 14 godina

@
Kleo,
to ti je poslednji gol u partizanu.
Proklet da si!
(Sandra Srnic, 16. avgust 2009 16:11)
------------

Meni se čini da si ti lično frustrirana kad je Kleo u pitanju. Šta bi? Nabacivala si mu se a on te "oladio", a? Čovek jednostavno izgleda voli, ume i može mu se da bira - ne samo jedan klub (sadašnji) bolji od drugog (bivši), nego i kad su žene u pitanju!