Fudbal 290

Sreda, 12.08.2009.

19:39

Srbija ubedljiva u Pretoriji

Srbija je u prijateljskoj utakmici u Pretoriji savladala Južnu Afriku sa 3:1 golovima Zorana Tošića (2) i Danka Lazovića.

Srbija ubedljiva u Pretoriji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

290 Komentari

Sortiraj po:

HalemNjJosi

pre 14 godina

Ne razumem zašto Antić daje šansu Petroviću i ostalima iz Jelen Superlige Srbije, a uopšte nedaje šansu, na primer, Kežmanu (iako nije u životnoj formi), Duljaju, Stepanovu ili kapitenu Valensijena i članu idealnih jedanaest u francuskoj ligi, Milanu Biševcu!

orthodox_boy

pre 14 godina

@(Milos, 13. avgust 2009 19:51)
volim zvezdu, poštujem partizan ali ŽIVIM ZA SRBIJU i sve naše sportiste izuzetno cenim gde god da igraju! tako da ti dam odgovor na pitanje...šta mora igrač partizana učiniti da ga zvezdaš zavoli...u mom primeru ništa naročito nemora da čini, osim toga da daje srce kad igra za našu zemlju =)pozzz

vule_kw

pre 14 godina

Jesam zvezdas ali moram da kazem da je Bambi odigrao sjajno. I mislim da mozemo da deklasiramo Francuze u Beogradu. Francuzi imaju dobre pojedince (Henry, Anelka, Ribery itd) ali imaju slabu, staru i sporu odbranu. Kolko znam jos uvek Galas i Thuram igraju u tandemu, i oni su neverovatno mnogo spori, cudi me da nisu zavrili karijeru. Zato, posto je Tosic pokazao da zna da igra veoma lep fudbal, da on igra na poziciji Jovanovica, a da Jovanovic posto je brz da igra u vrhu napada sa Zigicem i automatski zapreti sporoj odbrani...

LuganoSrb

pre 14 godina

Ama dosta vise o rasizmu, evo sta mi je odgovorio kolega iz africkog ofisa:

Dear Vladan
His surname is Booth, so when he gets the ball they are actually shouting BOOOOOOTHHH

Good luck with the France game.

Milos

pre 14 godina

Drago mi je da je puno ljudi ipak pohvalilo Petrovica za debitantski nastup, a oni koji ga pljuju nije mi jasno zasto sa tolikim stepenom mrznje?! To je decko od 2o godina!!!
Plus igra na poziciji zadnjeg veznog koja je jako odgovorna, a koja ne trpi neku atraktivnost…i sta vi ocekujete od njega-da predribla 10 igraca i da gol?!
Pa preispitujete Antica…pa zna covek zasto ga je zvao - prosle godine protiv Fenerbahcea(na najbitnijoj tekmi godine) bio je najbolji pojedinac meca. Jesenas je bio najbolji igrac derbija…a to sto mozda sad nije na svom nivou, to pitajte Jokana koji ga je izbacio iz forme jer mu nije davao dovoljnu minutazu prethodnih meseci.A to sto je par lopti vratio nazad, i to pitajte Jokana koji mu deli savete, iako je decko zapravo izrazito ofanzivan zadnji vezni…i nije njegova odlika da ih vraca.
A da je decko OGROMAN potencijal – jeste!Ovo je bila prilika da ga Antic proba, a za par meseci (ako bude srece da Partizan promeni trenera) i kad se decko vrati u formu,videce se opet Raca u pravom svetlu…a za godinu-dve cete tek videti o kakvom je igracu rec.
I nemojte mi samo sad-a sto ga je Antic zvao ako nije u formi..pa zvao je i Zigu kad nije igrao godinu dana, pa Stojkovica itd. i dizao ih iz mrtvih…pa sto ne bi isprobao i Petrovica za koga svi strucnjaci kazu da je extra potencijal.
Nejasno mi je da je decko stavljen pod toliki pritisak,i pre nego sto je zaigrao…prvo od navijaca Zvezde koji mrze svakog igraca Partizana koji je zaigrao za mladu i A reprezentaciju od kad se na ovim prostorima igra fudbal, u meri u kojoj mi Grobari sigurno ne mrzimo njihove…(sad kao hvale Tosica, ali ovo sto je Tosic uradio je najbolja i najefikasnija igra jednog igraca srpske reprezentacije koji je usao sa klupe u zadnjih 10 godina, pa su morali da ga hvale.Mnogi ce misliti da preterujem ali neka mi kazu koji nas igrac repke je sa klupe-dao 2 gola, i nedosudjen penal nad njim u zadnjih 10 godina?!Nije to ni bitno, nego je moja poenta sta jedan igrac Partizana treba da uradi u repki da bi ga navijac Zvezde pohvalio)
I da nastavim-onda je Petrovic stavljen i pod pritisak navijaca Partizana koji mu prebacuju losu igru protiv Apoela, zaboravljajuci da su svi nasi igraci podbacili na tim tekmama, pa i oni po 10 god.stariji od njega…i zaboravljajuci njegove dobre igre na derbijima i protiv Fenera, i u svim drugim prilikama.
Mnogo je ruzno da toliko pljujete momka koji cak nije napravio nista strasno?!A ja vise verujem Anticu i nekim trenerima sa kojima sam pricao o Petrovicu, nego misljenju klasicnih pljuvaca.

petrovic, velika sramota

pre 14 godina

Za komentar br.62..
Kratko, Kacar i Kuzmannovic su oba bili daleko bolji od najgoredg igraca terena petrovica (namerno malim slovom).
petrovic neznam da hoda a kamoli da trci i da igra fudbal.
Kuzmanovic je asistirao i prvi i treci pogodak.. Kacar je najvise trcao i imao je priliku glavom..
petrovic neznam nikako da se postavi na terenu, on je igra defanzivnog veznaog a NIJEDNU loptu nije oduzeo.. Sramota da on igra ispred Kuzmanovica, SRAMOTA!!!

Savo

pre 14 godina

Nenad pise: Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.
(Nenad, 12. avgust 2009 20:06)

-------
Covjek se zove Matthew Booth i navijaci ga ne provociraju vec skandiraju "boooooth."

To je sve pocelo sa skandiranjem "beast" kad god igrac ciji je nadimak "beast" dobije loptu. Saznaj sve detalje prije nego sto pocnes napadati.

Savo
Port Elizabeth, South Africa

dario

pre 14 godina

(Marko PFC, 13. avgust 2009 11:06)
a ti si pismen ??? covece nemas poljma o zivotu,kao vecina njih ovde imam pravo da kazem sta mislim a ti idi lepo u deciji vrtic tamo ti je mesto (Marko PFC, 13. avgust 2009 11:06)
anticu samo napred formiraj 22
dobrih igraca i to je sve sta srbiji treba...............

A

pre 14 godina

@(wlado, 13. avgust 2009 14:36)
hm, zanimljivo... Kosom kosim kosu... Sta je sta u recenici?
Kako se onda kaze kosa, ovaj hocu reci kosa, ovaj, hmmmm, ma kako da ti kazem... Elem, da se ne raspravljamo izvini ako sam te uvredio ili nesto slicno, mozda i ja gresim... hm, porazmislicu o ovoj temi, mada su mene ucili da se kaze sa hv... sad si me zbunio, fala ti na tome:)))) idem da radim nesto pametno

Slavenko Vasiljevic Francuska

pre 14 godina

To jeste pozitivan rezultat, trener je imao priliku da proba igrace, Tosic i Lazovic su lepo igrali, bila je to prija utakmica.
Ali na kraj smo ipak primili gol, koji nam dokazuje da smo laki u odbrani to se pokazalo i protiv Farana i Austrije kada su imali dosta prilike pred nasom golom ali na nasu srecu to se dobro zavrsilo.
Te iste prilike Francuzi ce to iskoristiti. U napadu nismo losi dajemo dosta golove, na sredini terena mislim da smo malo jaci ili ubedljiviji, ali crna tacka je odbrana ako igramo protiv Francuza kao sto smo igrali protiv Austrije u Beograd-u. Primamo 3-4 gola. Mislim i tvrdim da odbrana mora dosta bolje od ovoga sto smo videli.

NAPRED SRBIJO I VERA U TIM !!!

benjani mwaruwari

pre 14 godina

@
Cim su GROBARI u prvom planu,reprezentacija gazi!
PAZI,VALJAK GAZI!!!
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 13. avgust 2009 10:54)

Decko da ti objasnim nesto posto vidim da ne pratis fudbal,reprezentacija Srbije je PRVA u svojoj kvalifikacionoj grupi sa 6 pobeda i 1 porazom a Francuska je druga sa 5 bodova manje,znaci mi nismo poceli da "gazimo" kada smo igrali sa Juznoafrickom Republikom prijateljsku utakmicu,gazili smo mi i pre toga

Milan

pre 14 godina

Odlicna igra, s obzirom na nedostak vaznih igraca, posebno Vidica. Ne razumem cemu napadi na Zigica? Momak je dao toliko vaznih golova za Srbiju, u Rasingu daje golove, jedna utakmica lose odigrana i odmah napadi i da ide iz reprezentacije. @Srbin dijaspora kakav si ti to patriota, kada ne zivis u Srbiji? Materijalisti i ne treba da gledaju nasu ekipu. Odjavili televizore u Srbiji, da ne placaju pretplatu, a hoce da gledaju, e pa ne moze.

dusan

pre 14 godina

Stojković nam je loš :-( 'Ajmo sad na stranu to da li ga volite ili ne, al' nije dovoljno dobar, ili u dovoljno dobroj formi, za velike tekme :-(
(Igor S, 13. avgust 2009 09:03)

sta pricas bre,sta njemu fali.svi ga bre pljujete
pa pogldaj mu odbrane,pa pricaj onda nesto http://www.youtube.com/watch?v=8kJiffZQjcE

wlado

pre 14 godina

@lepa analiza, dosta toga na mestu, samo, druze... ne kaze se HVALI vec FALI.
(Crni, 13. avgust 2009 09:57)

Sta je to, jednacenje suglasnika po mestu nepismenosti??? To neka nova gasovna promena za koju mi ne znamo?
hmmmm
(A?, 13. avgust 2009 13:36)

@A - ti druze moj bolje da nisi pisao post, od kada je pravilno pisati ti ces meni HVALITI ???

hvali je sasvim druga rec koja se tako i pise,

majko mila, ajmo jednom za stalno pise se FALI !!!!

Душан

pre 14 godina

Није ми изненађење што је Тошић играо овако - одличан је то играч, али зачудио сам се и посебно ме је обрадовало што није пао у шеснаест код првог гола, што би 90% фудбалера урадило - свака част!!

A?

pre 14 godina

@lepa analiza, dosta toga na mestu, samo, druze... ne kaze se HVALI vec FALI.
(Crni, 13. avgust 2009 09:57)

Sta je to, jednacenje suglasnika po mestu nepismenosti??? To neka nova gasovna promena za koju mi ne znamo?
hmmmm

alo bre!

pre 14 godina

POENTA OVE UTAKMICE:

1.Kada igra reprezentacija, nema mesta podelama na Partizan i Zvezdu!
2.Pantelic na klupu, Lazovic u prvi tim!
3.Zigic ima pravo na slab dan, nadamo se da ga je istrosio sada...
4.Petrovic i Tomovic ne zasluzuju poziv!
5.Kuzmanovic, Tosic, Ninkovic i Kacar zasluzuju da budu stalno na spisku!
6.Jovanovic i Krasic su klasa!
6.Subotic iznenadjujuce nesiguran u svakoj utakmici za reprezentaciju!
7.Iako se ne slazem sa izborom nekih igraca, u Antica imam veliko poverenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mixer**

pre 14 godina

E meni ce doktor da zabrani da posecujem ove komentare na b92!!!:) ne mogu da verujem kakvih pacijenata ima i velikih poznavaoca fudbala...muka mi je kad procitam neke stvari

black uhuru

pre 14 godina

Petrovic je mlad i perpektivan igrac ali je daleko od svake reprezentacije. Zasto je maskerano jedan od najboljih zadnjih vezni? Zato sto ima 2-3 kontakta sa loptom a ovaj Petrovic davi loptu ko da je pred protivnickim golom a ne pred svojim. Savet: brze se oslobadjaj lopte, jer ako izgubis loptu to je pola gola za protivnika, greske u tom delu terena su nedopustive.
U svakom slucaju od Petrovica moze da ispadne dobar igrac.

Marko PFC

pre 14 godina

smetami licno ponasanje nekih grobara koji nikad nesto znacajno u zivotu nisu osvojili !!!!
tosic jednu utakmicu odigro dobro a sta bi na prvenstvu sa svedzanima ???gde je bio bambi ni video ga nisam, tako i sa kacarem oni ce da budu nesto za jedno 2 godine ne sumljam u tome ali za sad je rano pricati o njima, krivo mi kad cujem komentare luzera
pantelic i nemora da daje golove on je iskusan fudbaler njemu je dovoljno da padne u sesnestercu i eto frke a za zigica mogu reci da je najbolji spic na balkanu pa cak i u evropi problem lezi u tome sto budale nemogu da svate jedanput da se coveku mora na glavu nabacivati dosta je neiskoristen u visini videlo se protiv furija kada su igrali najbolji fudbal svog zivota i zamalo da su ga popusli od tadasnje scg sa zigicem na celu!!!
u redu je da se daje sansa koji toliko neigraju to antic dobro odradzuje sto ce meni top 11 igraca i jedan se povredi i nemam pravu zamenu za njega sto se i videlo na sp2006 !!! nama je potrebno da imamo 22 dobra igraca a nazalost ih nemamo a vreme se blizi ka sp2010!!!!
sto sam ucvrstio vec dugo vremena nama treba klasicna 10 koja moze sasobom povuce tri do cetri protivnika nazalost mi takvih nemamo u zadnjih 10 godina dok sve drugo imamo Anticu ako si i zere pametan povedi malo racuna na El Maestra mislim da mu je vreme za repku 2010 ako nije vreme sp 2010 za jednog 17 godisnjaka neznam kada ce da bude ???jer svi vrhunske repke puste da se kale mladzi igraci da bi skupljali iskustva licno zamene to je pametno jer jedan fubaler sa 21 godinu vise nije talenat nego iskusni fudbaler kod vrhunski ekipi je tako !!!nadam se da i mi tim vrhunskim ekipama pripadamo ako ne ??? ondak i nemamo sta da trazimo u africi 2010 to je realnost..........
(dario, 13. avgust 2009 00:18)

Dechkonja, ajd nazad u osnovnu shkolu. Mnogo si brate nepismen.

kosovo celo crveno belo

pre 14 godina

ko bre šiša ove prijateljske tekme... svaka čast tošiću, ali pogledajte obradovića i petrovića, lomovi...
a grobarčiće bih pitao ko je kostur reprezentacije???
vidić, stanković, žigić, milijaš, pantelić, stojković...
zdravo dovidjenja... ;)

alo bre!

pre 14 godina

"Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)"

Ne bih zeleo da vredjam, ali ti si mentol!!! Samo jedan primer - strelac u Slovackoj, strelac u Pragu, EP2000 najbolji strelac!

ZORAN

pre 14 godina

Ekipa za SP 2010 je sledeca:
odbrana:Ivanovic,Vidic,Lukovic,Obradovic(Kolarov);
sredina:Kuzmanovic,Kacar(Stankivic),Tosic,Krasic;
napad:Zigic,Jovanovic(Lazovic).
Sa ovom ekipom barem do polufinala.
napred srbijo!!!

Laq noc Marko

pre 14 godina

Лаѕовић - Пантелић
ДАНКО ЛАЗОВИЋ
датум рођења: 17. мај 1983.
позиција: напад
тренутни клуб: ПСВ Ајндховен (Холандија)
први наступ: 27. март 2003.
Крушевац: Србија и Црна Гора – Бугарска 1:2
претходни клубови: Партизан, Фејнорд (Холандија), Бајер Леверкузен (Немачка) и Партизан
висина: 184
тежина: 76
број утакмица: 29
број голова: 8

MАРКО ПАНТЕЛИЋ
датум рођења: 15. септембар 1978.
позиција: напад
тренутни клуб: Херта (Немачка)
први наступ: 15. новембар 2003.
Плок: Пољска – Србија и Црна Гора 4:3
претходни клубови: Црвена звезда, Ираклис (Грчка), Пари сен Жермен (Француска), Штурм (Аустрија), Селта (Шпанија), Лозана (Швајцарска), Обилић, Смедерево и Црвена звезда
висина: 183
тежина: 80
број утакмица: 26
број голова: 3
А о томе какав је Пантелић нападач говори следећи податак:
БРАНИСЛАВ ИВАНОВИЋ
датум рођења: 22. фебруар 1984.
позиција: одбрана
тренутни клуб: Челзи (Енглеска)
први наступ: 6. јун 2006.
Торонто, Италија – Србија и Црна Гoра 1:1
претходни клубови: ОФК Београд и Локомотива Москва (Русија)
висина: 188
тежина: 84
број утакмица: 23
број голова: 4
Интересантно, зар не?

czv

pre 14 godina

@Sve u crvenom belom-Parker im je jedan od glavnih igraca,ali ne igra zatosto je zaradio neku sitnu povredu u Tventeu, i decko je najmanje kriv zbog toga sto mu se desilo.Puno srece Benny u nastavku karijere.

Idemo

pre 14 godina

Dobra igra nase B ekipe tj. Partizana!
Naravno da su se grobari sad nalozili ali sta ces takvi su. Kad Zvezdini igraci daju golove onda idu komentari tipa pa svi smo Srbi, sto se delimo itd.
I sta vi hocete od Zigica da pravi salto kad damo gol u prijateljskoj utakmici?! On se ne raduje preterano ni kad ga on da zato kulirajte malo bicete srecni sto imamo tog Zigica za par dana verujte mi.
NAPRED SRBIJA!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

A gde je velika zvezda Parker.Nema ga ni u rezervama a nece ga ni biti. To je kada se kaci sa svropskom ekipom Zvezdom. Dosao bos u Evropu i misli da je poglavica. E pa neka sedi na raznim kupama a nece ni videti SP. A posle necega nema kajanja

Neb0jša

pre 14 godina

@Sta mislite?
Probaj sa Isidorom. Uvek će se naći neka Marija, ali Isidore su retkost.
Čekaj malo, da li je u pitanju Isidora ili Isidor?
;)

baston pg

pre 14 godina

Antiću, svaka čast. Od reprezentacije si za kratko vrijeme napravio dobar tim i oformio selekciju od 20-tak igrača, koj mogu nravnopravno da konkurišu za prvi tim. Nadam se samo da će Lazović dobijati veću minutažu od Pantelića, jer se to na terenu i vidi i po učinku (asistencija) i po broju golova.

raky-tenja

pre 14 godina

Samo da ne igra srpski Inzagi(Pantelić) protiv francuza i mi smo već u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čovek se samo valja i prigovara sudijama.
(Igor, 12. avgust 2009 21:42)
brate,a sta reci nato...tako su ga ucili u klubu iz kojeg potice! tamo svi tako igraju i ja se stvarno ne secam utakmice kad su oni stiskali,napadali...vijali....nego samo valjanje od 1. minute.
kao umorni su,tj cuvaju snagu za kraj :)

zapravo,ova zadnja evropska utakmica im je dokaza da svako pravilo ima izuzetak

Mario

pre 14 godina

Dokle vise forsiranja Zigica koji ne ume sa loptom da se sastavi, pokazalo se da konacno treba da se zahvalimo Pantelicu, Dragutinovicu i jos nekolicini istrosenih fudbalera koji objektivno nemaju vise mesta u ovoj reprezentaciji, na kraju, bravo Anticu !

samonapred

pre 14 godina

rezultat je sjajan, ne samo zbog motivacije.
ali ne razumem one koje hvale igru do nebesa! podsetimo se, prvo poluvreme (za mene) nije za nikakvu pohvalu. taktika 4-5-1 u modernom fudbalum, u kom ne postoje vise slave reprezentacije, nisu na mestu. prvih 10 minuta nismo mogli da odigramo 2 lopte, branili se, nas gol je bio 2-3 puta ugrozen.
a u drugom poluvremenu se sve promenilo. kuzmanovic je jedan put vise dokazao da ima kvaliteta. trazi lopte, drzi je, igra sigurna dodavanja. bambi fenomenalan. ne zbog 2 gola. ima brzinu, zna sa loptom i ima "mozak" za fudbal. lazovic je igrao na pogresnoj poziciji. ali ga vidim svakako kao napadaca broj 1! ima brzinu, zna da igra fudbal i pogotovo trazi zavrsnicu. napad nam je glavni problem. trebaju nam 2 klasnicna spica! jedan je lazovic...a drugi?
napred sRBIJA

Igor S

pre 14 godina

Stojković nam je loš :-( 'Ajmo sad na stranu to da li ga volite ili ne, al' nije dovoljno dobar, ili u dovoljno dobroj formi, za velike tekme :-(

da ti pomognem MILOŠEVIĆ

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)

ako si tako pametan kaži NAMA ko je bio NAJBOLJI STRELAC EP 2000(u Holandiji i Belgiji)

Milos Kosovac

pre 14 godina

A ja prezalio Tosica u Mancesteru. Pitao sam se da ce morati da se vrati Partizanu, no kako da se nadju potrosene velike da im se vrate. A ono Maestro Antic kaze njemu:"Ajde momak udji i pokazi im kako se igra fudabal i kako se lako daju golovi." Pa jos nam se vratio i Dujkoivic da vodi mladu reprezentaciju koja je i do sada bila medju najboljima u Evropi. Lepo bogami.

irr_srb

pre 14 godina

Bravo BAMBI!!!

ne svidja mi se ovaj tosic,nikad mi se nije ni svidjao,moze da da i 5 komada al je samo ispaljeni maneken koji glumi ludilo!! decko se opasno zaj.... ako misli da je uradio nesto sto je u mancesteru!! zoran tosic=perica ognjenovic=jagodina=...2 liga=..kraj
(dusan kv, 12. avgust 2009 21:31) - Evo ja ti nudim priliku da upoznas doticnog licno. Mnogo se varas decko, MNOOOGO.

dusan srbija

pre 14 godina

ne mogu da erujem koliko ste vi navijaci partizana iskompleksirani...vama tosic sada bolji od igraca koji su razorili evropu a 11 igraca je iz zvezde naspram 4 iz partizana i to vasi sem obradovica svi rezervisti...kad budete imali vidu,dekij,zigu,boska,pantu...javite se ovako patite za vukicem,kezmanom i s ilicem:) a da i zapamtite da srbij nije partizan!!!!

Sima Strahota

pre 14 godina

Za sve one koji hvale Petrovica;
Nemam nista protiv coveka R.Petrovica ali imam protiv igraca R.Petrovica koga menadzeri guraju u reprezentaciju. Jeste li vi uopste gledali mec? Svaka lopta koju je dobio je isla do susednog igraca pet metara u stranu, do prvog igraca pozadi ili ka golmanu.Halo momci, je li to neka nova vrsta fudbala,unazad?Ne gajim nkakvu sumnju da bi i i svako od nas rekreativaca mogao tako da odigra.Je li imao on kakvu upotrebljivu loptu napred, kakav prodor,centarsut? Stidite se sve vi koji ga hvalite,bruka.

Bojan Jankovic

pre 14 godina

GK Vladimir Stojković (26) 900.000 € / GK Vladimir Dišljenković (28) 1.900.000 €

LB Ivan Obradović (21) 4.500.000 € / LB Aleksandar Luković (26) 3.800.000 € / LB Aleksandar Kolarov (23) 5.000.000 €

CB Nemanja Vidić (27) 35.000.000 €

CB Neven Subotić (20) 7.500.000 € / CB Slobodan Rajković (20) 2.250.000 €

RB Branislav Ivanović (25) 8.500.000 € / RB Antonio Rukavina (25) 1.500.000 €

DM Gojko Kačar (22) 7.000.000 € / CM Zdravko Kuzmanović (21) 9.500.000 € / CM Nenad Milijaš (26) 4.500.000 €

LM Zoran Tošić (22) 5.500.000 € / LM Miloš Ninković (24) 4.500.000 € / LM Marko Milinković (21) 1.000.000 €

RM Miloš Krasić (24) 12.500.000 € / RM Adem Ljajić (17) 4.000.000 €

AM Dejan Stanković (30) 14.000.000 € / AM Boško Janković (25) 4.000.000 € / PM Nemanja Matić (21) 1.500.000 €

FW Milan Jovanović (28) 8.500.000 € / FW Miralem Sulejmani (20) 8.500.000 € / FW Danijel Aleksić (18) 1.800.000 €

ST Nikola Žigić (28) 10.000.000 € / ST Danko Lazović (26) 5.000.000 €

Treba nam jedino bolji golman da bi bili jedna od prve tri reprezentaicije sveta.

Izuzetno mlad i kvalitetan tim. Najstariji igraci (ujedno i kapiten) nam ima 30 godina.

Namerno sam izostavio Kežmana i Pantelića jer mislim da njihovo prisustvo u reprezentaciji nazalost moze da nanese vise stete nego koristi.

Iako sam navijac Crvene Zvezde smatram da bi Saša Ilić sa svojim iskustvom bio jako koristan ovoj mladoj reprezentaciji. Prava je steta sto je toliko retko dobijao priliku da zagra u reprezentaciji.

AleksandarNS

pre 14 godina

Citam komentare i zaista mi nisu jasni ovi koji konstantno pljuju Petrovica. Alo ljuuudi, pa on igra defanzivnog veznjaka. Ima vrlo jednostavne zadatke na terenu, uglavnom su igraci na toj poziciji neprimetni, i decko je bio dobar. Nije u redu da ocekujete nekakav Patrik Vijera performans, on je samo potencijal i nista vise. I treba da debituje posto to sjajno utice na motivaciju. Dakle decko ima potencijal, to treba negovati i tacka. Gospodinu Anticu hvala, nista vise. Jedina zamerka je nepozivanje Kolarova. Moja zelja za Francuze, ali potpuno neostvarivo, no...

Stojkovic

B.Ivanovic Vidic Subotic Drago

Krasic Kuzmanovic Kacar Tosic

Lane
Ziga

Naravno da Stankovic mora igrati, i hoce umesto Kuzme. Naravno da ce Lane po levom Krilu i naravno da ce Lazovic pored Zige. Al sta sad, zelje su jedno....

Purke

pre 14 godina

Svaka cast momci!!!Imamo jako dugacku klupu i to je sjajno...Radomir moze da racuna na sve igrace.Hvala ti Anticu na dosadasnjim sjajnim rezultatima, samo tako nastavi!Srecno u zavrsnici kvalifikacija za Juznu Afriku!!!

Vaistinu Srbija

pre 14 godina

Svaka cast SVIM nasim igracima,jer nije mala stvar u danasnje vreme pobediti bilo koju reprezentaciju u gostima.
I umesto da budete srecni sto pobedjujemo i sa podmladjenom ekipom,vi odmah drvlje i kamenje po Petrovicu,a decko '89 god. Zvezdasi ga pljuju jer je iz Partizana,a partizanovci jer nije dao 2 gola i namestio 3 protiv Apoela. Maskerano je dao 1 gol u zadnje 4 godine,pa je kapiten reprezentacije,a mi nase odmah da "ubijemo" psihicki. Pa i Spira Grujic je imao vecu podrsku u reprezentaciji. I sta bi tek bilo da veliki GOSPODIN Antic nema rezultate? Kao da vecina jedva ceka prvi poraz pa da bude "JESAM LEPO REKAO". Ali dobicemo mi i Francuze makar i Pantelic morao da se napokon upise,jer tim koji dobija........

Si'T'jwa

pre 14 godina

Ha, ha, ha, ha ... dobio je 10,000 ZAR (randa) ... sto mu dodje negde oko citavih 873,39 EUR.
Ako odma' oroci, da se nadje da otvori kafanicu kada zavrsi karijeru :)))

Salu na stranu, kad ne padoh s kreveta ... kod prvog gola je em lepo utrcao, em izbegao ofsajd, em ustopovao dugu loptu, em se zagradio, em smisleno sutnuo pod remplovanjem van balansa, em lepo pogodio tik uz stativu ... sta mu bi?
:)
(Plikuscht, 12. avgust 2009 22:18)

Ja ipak mislim da je on jos uvek pod utiskom da je presao u Man Utd...inace je dobar igrac...a i ne bi ga Ferguson badava uzimao...a da Fergi zna sta radi, najbolje se vidi u slucaju Michael Owen...

ps A REPKA...MNOOOGO JAKA!!!

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Evo, ja sam Tosicev pljuvac, pa makar dao i 10 golova na jednoj utakmici, to se nece promeniti. Kazete bolja je ovako igra reprezentacije, nego kad su svi igraci na okupu. Pa dali je iko od vas ikada igrao fudbal, ili ste za fudbal saznali kad vam je tata kupio prvog menadzera?
1.Ovo danas su igrali B-timovi Srbije i Juzne Afrike.
2.Ovakvu Juznu Afriku bi nas A tim pregazio 5:0
3.Ovaj mec je sluzio za upoznavanje sa mogucnostima pojedinih igraca KOJI NISU U PRVOM PLANU.
4.Juzna Afrika kao i vecina africkih reprezentacija nema dobru odbranu i igraju napadacki fudbal, tako da je u takvoj situaciji mnogo lakse da se naigraju napadacki orijentisani igraci nego da se odbrambeni dobro pokazu.

A sad da se vratim na Tosica, on je decko potpuno limitiran igrac osrednjeg kvaliteta, koji je pritom ubedjen da je Zvezda reprezentacije, samim tim sto igra u Mancesteru. Ponasa se kao da je sam na terenu. Pokusava da imitira C.Ronalda, a izgleda smesno. U odbrani ne odradjuje nikakav posao. Dao je 2 gola veoma slaboj reprezentaciji i sta sad?! A pre toga je odigrao mnogo vrlo bledih partija. Sad zbog ovih 2 gola treba spomenik da mu dignemo. U svom timu ne sedi ni na klupi. Driblinzi su mu providni, i nedovoljno konkretni. Nebi se naigrao ni protiv prosecne evropske reprezentacije u takmicarskoj utakmici. Zapitajte se dali mozete da zamislite Tosica kako driblingom izbacuje neke ozbiljne evropske igrace. Zasto toliko volite da sudite o igracu nakon jedne utakmice?
Jesam navijac Zvezde, ali nije mi jasno sta u reprezentaciji trazi Lukovic, i kako neko njega moze uopste da poredi sa Suboticem. Jeste da ovaj drugi ume i da kiksne ponekad, ali igra na mnogo visem nivou od Lukovica. Subotic je fizicki superiorniji sa boljom skok igrom, bolje se postavlja, hrabriji u duelima. A Lukovic samo pokusava da se slepa celu utakmicu i ne napravi neku gresku. Ne sme da izadje na igraca jedan na jedan, prosek po utakmici mu je jedna do dve intervencije. Jednom recju decko se krije po terenu i trazi sebi opravdanje. Sad zamislite njega kako cuva Anrija, Benzemu, Trezegea ili koga li vec.
Takodje nije mi jasno zasto pljujete Petrovica, decko nije blistao, ali nije ni razocarao, mlad je i zasto i da ne dobije sansu na ovako ne bitnoj utakmici.
Sto se tice same utakmice, nije nije igru promenilo ulazak pojedinaca, nego promena taktike i ubacivanje drugog napadaca. Antic je poceo sa 4-5-1, pretpostavljam da bi video dali mozemo to da odigramo zbog narednog kvalifikacionog meca, a onda ubacivanjem drugog napadaca, znatno ubrzao igru. Nadam se da ce protiv francuza poceti sa dva napadaca i nece upasti u zamku u koju cesto nasi treneri upadaju. Tako smo igrali cele kvalifikacije i tako treba i da nastavimo, nezavisno od imena protivnika.

bushido

pre 14 godina

@sensei (a i Peppino PFC)

(Kao sto rece Pepino) Nije zvizdanje Butu zato sto je jedini belac! Ali nije bas ni obicna podrska kao sto rece peppino jer zasto bi navijaci posebno podrzavali samo jednog igraca bez razloga?!
Booth je ozenjen bivsom misicom JAR-a i poznatom manekenkom zbog cega ima posebne simpatije kod domacih navijaca! Na njegovu zalost prezime mu je takvo da kad god mu navijaci skandiraju zvuci kao da vicu "Buuuuu" (a u stvari skandiraju Booth)!
Kapish?! :)

Umete vi pametno,kad vam je stalo

pre 14 godina

E,ovo se zove igra i edikasnost,pre svega jer nema prepotentnih pozera (krstitelja,hvataca za glavu i sl) Pantelica ( i dalje niti jedan jedini pogadak za reprezentaciju Srbije na oficijalnom mecu) i kumashina mu Stankovica (ponasa se kapitenski,ali nikako da doboro odigra za reprezentaciju).
necu ni da potcenjujem Juznu Afriku (isgubili smo mi i od Obale Slonovace na Svetskom Prvenstvu),ali ne mogu da ne izrazim zadovoljstvo zbgo pobede.
Cestitke fudbalerima,ali pre svega Radomiru Anticu.

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Okosnica svakog kvalitetnog tima treba da bude dobra odbrana, a mi je sa ovim trenutnim igracima najzad imamo.

LD Ivan Obradović (21)
CB Nemanja Vidić (27)
CB Neven Subotić (20)
RD Branislav Ivanović (25)

Nikola grobar

pre 14 godina

Znaci ne mogu da verujem kakvih sve komentara ima ovde.
Prvo svaka cast nasim momcima,odigrali su drugo poluvreme bas muski i za udzbenike.
TOSIC SJAJAN.Pohvalio bih i nastup Danka Lazovica,Kuzmanovica i Lukovica.Okoreli sam Partizanovac ipak morao bih da zamolim sve one a pogotovo grobare koji kritikuju Zigica, da malo ohlade.Jeste decko odigrao lose ali mi trenutno osim Zigica i Lazovica nemamo kvalitetnijeg napadaca.Mislim da je Marku Pantelicu mesto u reprezentaciji pod znakom pitanja,mada se vidi da decko stvarno nema srece.

E sad da se malo okrenem i nekim drugim stvarima.
Opet kazem okoreli sam grobar,ali upravo zbog toga necu da hvalim previse igrace koji su postigli golove,svi su odigrali dobro,neko manje,neko vise ali je dobro i SRBIJA JE POBEDILA a ne Partizan ili Zvezda.

Voleo bih i da mi neko kaze kad se vec toliko aludira na to koji je to odlucujuci gol koji je Zigic postigao za reprezentaciju?Gde nas je taj gol odveo,na koje takmicenje?
Ja cu samo da kazem da nas je Kezmanov gol protiv Spanije odveo na SP,i da su njegovi golovi bili najznacajniji za nasu reprezentaciju u tim kvalifikacijama.(ovo verovatno nikada ne bih napisao jer kada igra reprezentacija ne volim podele na Zvezdu,Partizan,Ofk...ali ima previse nepromisljenih komentara po mom misljenju u vezi ovih stvari)
Takodje ne razumem one koji kazu Anticu stavi ovog,stavi onog,napolje ovaj ili onaj.Ljudi,covek je preporodio nas fudbal a vi ste za shodno nasli da pljujete jer je pozvao Petrovica,nasli ste da komentarisete da Z|igic ne valja...pa sto neko od vas ne vodi reprezentaciju ako je toliki znalac?

ZIVEO ANTICU,ZIVELI IGRACI,ZIVELA SRBIJA.

Vlaycor

pre 14 godina

Svi vi ,nesretnici, sto pljujete po Petrovicu, setite se kako su vasi igrali na toj poziciji (npr. kovacevic). pojma o fudbalu nemate!

Shonne

pre 14 godina

Ne moze vise nijednom da se desi da procitam komentare, a da se ne iznerviram.... vi grobari ste zaista ograniceni ljudi...zar i na vesti o reprezentaciji vi treb da spominjete kako je PARTIZAN dobio J. Afriku... kako su Pantelic, Zigic, Stankovic i ostali "zvezdini" igraci losi, i kako nisu za reprezentaciju.. sram vas bilo...navijajte za Srbiju i Partizan a ne protiv Zvezde....

Stojkovic
Vidic
Lukovic
Stankovic
Milijas
Jankovic
Pantelic
Zigic
.........

iskren

pre 14 godina

1)
Srbiji fale dva vrsna napadaca da bude u top 5 favorita za mundial.
2)
Partizanu i Zvezdi fali 11 igraca da igraju zapazenu ulogu u Evropi

Sta mislite?

pre 14 godina

Sta mislite,da li da se smuwam sa Marijom ili Isidorom ???
ko je za ovu prvu neka preporuci, a ko je za ovu drugu neka ne preporuci...
ako mi uopste puste komentar, nadam se da hoce..da se malo zezamo

deki

pre 14 godina

kada je Antic pozvao Matica u reprezentaciju,drvlje i kamenje na njega, sada svi uzdizete Matica, osporavali ste Tosica, sad da vas cujem, osporavate Petrovica, ima vremena da se dokaze.
Zato pustite Antica nek radi svoj posao, ocigledno je da zna sta radi, vase je da navijate a ne da sastavljate reprezentaciju......

ZR

pre 14 godina

Ej ljudi pa to sto se Zigic ne raduje kad neko drugi da gol, pa on se ne raduje ni kada on postigne gol...
Samo obratite paznju i videcete i sami, on jednostavno ne iskazuje emocije na terenu kao neki drugi igraci...
raduje se i on verujte mi, vise nego mi...

Darko

pre 14 godina

Gledao sam taj mec i prvo polu vreme bio los ali posle kada Antic ubacio Tosic, Kuzmanovic i Lazovic bambambam tri gola bilo je ludo Tosic najboljih i dobar mec Petrovica

johny grobar

pre 14 godina

Volim i postujem Zigica ali neka objasni zasto se nije radovao kod nijednog naseg gola. Pa ja kada igram na poljancetu na malice radujem se 5 puta vise.

Mns

pre 14 godina

(Rekreativo? Pa nije to, to!, 12. avgust 2009 22:56)

I ti si gledao celu utakmicu,a nisi skontao da Petrovic nije stoper?!Strucnjace...Ali dobro,u pravu si da Partizan dugo nije imao takvog stopera;)))

pojoRoštilja

pre 14 godina

Kakva nadmoćnost na terenu. Izgleda da smo izgradili rutinu u igri. Pobede su sad već nešto očekivano i normalno. Igrači nam igraju u velikim klubovima (osim ovih iz naše lige) širom evrope, dobri tehničari, hladnokrvni sa loptim, iskusni. Najveća slabost ovog tima je što nema RASNOG sveckog špica kao što su bili Mijatović ili Sava.

@165 nisam grobar ali ti moram ovo reći: Jeste Vidić, Žigić, Stojković su delije isto kao što su i Mihajlović i Piksi bili delije pa su ipak oproštajne mečeve napravili sa FK Vojvodina i Radnički Niš. .. zveeeeezda.

rrr

pre 14 godina

mislim da ne treba napadati subotica ipak on ima tek 20g a bio je u idealnih 11 bundes lige,, i znam da ce antic napraviti pravi tim u to ne treba sumnjati uopste ali ovo je samo moje misljenje kako bi trebala da izgleda postava stojkvic-ivanovic,vidic, subotic, obradovic-stankovic, kacar, krasic, jovanovic(tosic)-lazovic, zigic(jovanovic)

ofk

pre 14 godina

(Sve u crveno belom, 12. avgust 2009 21:47)
Nastavi da citas moje komentare.To je pozitivno da se sa nekim ne slazes a upijas njegove postove.Nema nikakvih problema...ja samo gadjam u metu...tu gde boli...a ti imucniji njih bas briga za Srbiju.. ovi se ostali grebu na razne nacine...savez,drzava,udba...partizan,zvezda...stvarno mislite da je nekog briga....samo se na sebe misli sve ostalo je reklama gde ste vi navijaci i patriote DEKOR....

SRBIJA

pre 14 godina

Ovo je fantazija kako igraju.Francuzi moraju da padnu ako se ovako bude igralo 9.septembra i da se malo spuste na zemlju ti goropadni petlovi.Svaka cast za bambijevu vecerasnju partiju.SAMO HRABOR SRBIJO GAZI!!!!

Vlada

pre 14 godina

Bravo za orlove. Gledao sam mec na RTS-u, zatim na francuskom kanalu, cisto da cujem komentare na nasu igru.
Oni su bili ohrabreni nasim prvim poluvremenom jer su primetili dosta rupa u odbrani. To poluvreme nisam uspeo da odgledam, nazalost gledao sam samo drugo, ali koliko sam primetio, Subotic jeste malo nesiguran i za mene je nasa najbolja postava kada su u centralnoj odbrani Vidic i Ivanovic, tu nema price. Mislim ipak da Suboticu samo treba malo vremena da se uigra sa ostalima, ja mislim da mu je ovo bio treci mec u reprezentaciji.
Citajuci neke komentare, imam utisak da mnogi misle da se odbrana igra sa samo 4 igraca, a da ostala 6 moraju svi da budu ofanzivni! Pa nije taj Petrovic tako los, niti je odigrao katastrofalno, jednostavno decko igra na poziciji ispred odbrane i uloga mu je da regulise izmedju odbrane i sredine, a to nije nista spektakularno.
Tosicu svaka cast, zaista me je odusevio.
Jedina stvar koja nam fali je jedan dobar spic, jer nam je svaka pozicija u ekipi duplirana...
I da, publika je vikala BOOOOTH, sto je ime igraca, to nije rasizam. Ranije je igrao Fish, i svi su vikali FIIIIIISH svaki put kada je bio u kontaktu s loptom.
Pozdrav Svima

dario

pre 14 godina

smetami licno ponasanje nekih grobara koji nikad nesto znacajno u zivotu nisu osvojili !!!!
tosic jednu utakmicu odigro dobro a sta bi na prvenstvu sa svedzanima ???gde je bio bambi ni video ga nisam, tako i sa kacarem oni ce da budu nesto za jedno 2 godine ne sumljam u tome ali za sad je rano pricati o njima, krivo mi kad cujem komentare luzera
pantelic i nemora da daje golove on je iskusan fudbaler njemu je dovoljno da padne u sesnestercu i eto frke a za zigica mogu reci da je najbolji spic na balkanu pa cak i u evropi problem lezi u tome sto budale nemogu da svate jedanput da se coveku mora na glavu nabacivati dosta je neiskoristen u visini videlo se protiv furija kada su igrali najbolji fudbal svog zivota i zamalo da su ga popusli od tadasnje scg sa zigicem na celu!!!
u redu je da se daje sansa koji toliko neigraju to antic dobro odradzuje sto ce meni top 11 igraca i jedan se povredi i nemam pravu zamenu za njega sto se i videlo na sp2006 !!! nama je potrebno da imamo 22 dobra igraca a nazalost ih nemamo a vreme se blizi ka sp2010!!!!
sto sam ucvrstio vec dugo vremena nama treba klasicna 10 koja moze sasobom povuce tri do cetri protivnika nazalost mi takvih nemamo u zadnjih 10 godina dok sve drugo imamo Anticu ako si i zere pametan povedi malo racuna na El Maestra mislim da mu je vreme za repku 2010 ako nije vreme sp 2010 za jednog 17 godisnjaka neznam kada ce da bude ???jer svi vrhunske repke puste da se kale mladzi igraci da bi skupljali iskustva licno zamene to je pametno jer jedan fubaler sa 21 godinu vise nije talenat nego iskusni fudbaler kod vrhunski ekipi je tako !!!nadam se da i mi tim vrhunskim ekipama pripadamo ako ne ??? ondak i nemamo sta da trazimo u africi 2010 to je realnost..........

Peppino PFC

pre 14 godina

@ sensei

Ti decko ili si ironican ili se brukas ovde kao i svi vi koji ste preporucili... Nije rec ni o kakvom rasizmu vec o podrsci koju domaci navijaci pruzaju Butu kod svakog kontakta loptom, kao sto su to svojevremeno radili navijaci Man Junajteda sa Rudom. (Ruuuuuuuud!!!!!)

SRBIJA

pre 14 godina

Sta ste napali na zigica jednu utakmicu nije odigrao kako treba.Pa on je jedan od najkorisnijih igraca,koliko samo lopti spusti glavom i koliko je dao odlucujucih golova(npr.gol bosni)

boom92

pre 14 godina

Е па момци, свака вам част!
Игра одлична, брза, течна,
момци борбени, дају све од себе..
П.С. А јесте ли приметили како само позитивно утиче
неиграње Милијаша и Пантелића,
који су мајстори да умртве игру.. Надам се да смо их се
отарасили! Још само да се врати Видић и то је то!

ellobo

pre 14 godina

@shone
Mali Tošić je i u repki u drugom timu. Nisi primetio? Čak je i u ovom timu ušao sa klupe. Ali, neka uporno trenira. Kako ovaj reče: -isplati se...

grobar sU

pre 14 godina

Tomicu reaguj!!!!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/18917/mphela-katlego-abel/profil.html

kakav Diarra i Cleo ovo je razarac!!!

vesko

pre 14 godina

Vidi ovi grobarcici sto su se uzdigli dizu u nebesa svoje bivse a ajde sto pljuju Zigica jer im je zagorcavao zivot u derbijima itekako al svog Petrovica i protiv Apoela pa evo sada. Pa mi smo stvarno nacija pljuvaca da i kada pobedimo pljujemo nase igrace.Sram neka nas bude nije dzabe za srbe slogan da nas samo sloga spasava. Ja sam okoreli zvezdas al brate Srbija je Srbija taman da svi iz sadasnjeg tima Partizana igraju za nju. Treba kritikovati kad nesto nije dobro ali ne zaboravljati i kad se dobro ucini. Mi smo danas dobro ucinili ali ne vazno je da Zigic nije dao gol vec Tosic i Lazovic jer je to vama vaznije. Strasno volim kad me demantuje neki nas igrac i promenim misljenje o njemu. Cetiri igraca za koje sam smatrao da nisu neki potencijal a demantovali su me su, Bogdanovic, Lekic (Zvezda), Fejsa (Partizan) i Bambi Tosic. Bogdanovic mi je isti kao Milovanovic, Lekic kalibar Zigica ali sa vecom brzinom i boljom tehnikom, Fejsa pravi fajter, borac, jako malo gresi u pasovima za razliku od pre i poseduje i dobar sut sto je i pokazao. Najvise ipak je Bambi ostavio utisak vidljiv napredak i tehnicki i u duel igri pogotovo se vidi kod prvog gola gde bi u ranijim slucajevima bio izguran ili pao on je izdrzao i postigao gol. Samo napred SRBIJA

tolke

pre 14 godina

Dragi Grobari i Cigani,ako niste znali veceras je igrala SRBIJA i to veoma dobro.Kakvi su to komentari ? Prvo napadate Petrovica a zatim hvalite Antaru.Zaboravljate da je on odlucio da decko igra i verovatno odigra onako kako je i Antic zamislio.Šta je falilo Zigicu,po meni je odigro kapitenski,borbeno,a to sto nije dao gol,pa dao je neko drugi iz njegove ekipe.Jednostavno receno SRBIJA je bila odlicna,a svi trebamo da znamo da ti momci igraju za svoju zemlj i daju maksimum u tom trenutku od fenomenalnog Bambija do solidnog Stojkovica...NAPRED SRBIJO !!!

Pretorija

pre 14 godina

Evo utisaka sa utakmice i par informacija:

1. Beli odbranbeni igrac Bafane se zove Metju But (Mathew Booth) i pri svakom kontaktu sa loptom navijaci ga pozdravljaju sa dugackim Buuuuuuuuut (Booooooooooooooooth). Na slican naci navijaci pozdravljaju i ragbistu koji igra za nacionalnu selekciju i koji je poznat kao "Zver" (Beast). Sve u svemu, o rasizmu ovde nema ni reci, pa bih zamolio sve koji komentarisu da porvere cinjenice pre nego sto pocnu da sire neistine i negativnu energiju.

2. Utakmica se igrala u Atridzvilu, koji je predgradje Pretorije i u kome je masovno nastanjeno africko stanovnistvo. Naseg sveta je bilo oko 500 i sve je proslo u najboljem mogucem redu koliko sam ja mogao da vidim. Medju nama je bilo i navijaca Juzne Afrike i svi smo tako mesano stajali/sedeli i navijali, "provocirali" se i zbijali sale.

3. Inace, reprezentacija je stigla u Pretoriju tokom jucerasnjeg prepodneva i uvece su odradili jedini trening posle dugackog i napornog puta. Sve to i nije cudno kada se uzme da je ovo ipak samo prijateljska utakmica. No, ono na sta treba da obratimo paznju je sledece: Vecina nasih igraca igra na vrlo niskim nadmorskim visinama, dok je Pretorija na oko 1300-1400 metara nadmorske visine. Literatura kaze da je optimalno vreme za aklimatizaciju vrhunskih sportista 10-14 dana, a da se najmanje problema oseca tokom prvih 24h i nakon 10ak dana po dolasku u mesto koje je znacajnije iznad nadmorske visine na kojoj sportista zivi i redovno trenira.

4. Pravi test ove ekipe ce biti u Beogradu protiv Francuza, te tokom preostale dve utakmice protiv Rumuna i Litvanaca, dok ce danasnja utakmica protiv Bafane brzo biti zaboravljena.

xxx

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)

Podseticu te na odlucujuci gol Save Milosevica u Pragu protiv Ceske kojim je tadasnja Jugoslavija otisla na Svetsko prvenstvo (ili evropsko) nemojte mi zameriti, ne mogu da se sada setim. Tim golom u poslednjim minutama meca pobedili smo 2:1!!!
Nije bas tacno to sto pricas a nije lepo govoriti neistinu!

Dzoao Kobacao

pre 14 godina

Ma i Fejsa bi mnogo bolje odigrao od Petrovica. I ja bi kad bi me Antic tu postavio ni kriv ni duzan... Da je Petrovic igrao ili neko drugi, ne bi bilo razlike, srecom tu je Kuzmanovic da sve popravi, videlo se u drugom delu...Ostali cestitke. Jak kolektiv se stvara kada prestaju eksperimentisanja. Tako Anticu, samo proverene hocemo u reprezentaciji.

Vozi MISKO

pre 14 godina

Zigicu je nedostajao Pantelic, zato je samo 3:1 !
Inace, kapiten je veceras bio najbolji u "zivom zidu" i zato se nadam pobedi protiv francuza !?

hrco

pre 14 godina

(Srpska Atina, 12. avgust 2009 21:33

nogometašu evo ti link pa pročitaj zašto mu govore booth to nije rasizam nego ga toliko vole i poštuju da svaki put kad primi loptu viču boooth

http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Booth_(soccer)

Anti-rom

pre 14 godina

Ajde romi, naucite vi ovog neznalicu Antica ko treba da mu igra. Posto on ocigledno nezna sta radi.
Okomili ste se na mladog Petrovica. Tako ste pljuvali po Tosicu pa sad ticu a?
I okanimo se vise glupih komentara ko, gde i kad je trebao da igra kada je reprezentacija u pitanju..
Jes svaki igrac sa spiska je igrac REPREZENTACIJE SRBIJE!
Vi virtual-strucnjaci batalite te gluposti i prosetajte malo do stadiona, hale, bazena i ostalih sportskih borilista! Mozda cete i nauciti nesto!
Tosicu svaka cast, vidi se da radi i samim tim i napreduje.
Samo radom se moze stici do cilja!!
A mislim da ova reprezentacija lepo radi i lepo napreduje!
Pozdrav SVIM navijacima i IGRACIMA REPREZENTACIJE SRBIJE.

gnjilanac

pre 14 godina

Aman ljudi! dokle cemo se prepucavati ko je "ciji" igrac??? Pa valjda svi oni igraju,a svi mi bismo trebali da navijamo za jednu zemlju! Za Srbiju!Nebitno koji je igrac iz kog kluba dosao,vazno je samo da nastave ovako da se bore! a mi ih podrzimo!Napred gospodine Anticu,samo nastavite ovako!

dzi

pre 14 godina

sad se svi grobari digli zato sto su golove dali partizanovci, kao da ima veze ko je dao gol. Verovatno se niko od vas nije radovao kad je Milijas dao gol u kvalifikacijama...

vlade-ch

pre 14 godina

dobro je pobedili smo i tu uliva veliku nadu za dalje.
iskreno receno igra nije bila bas najbolja moze tu dosta da se popravi.za malog tosica nemam reci i dok je bio u partizanu bio je igracina nebi tek tako otisao u manchester(ZVEZDAS SAM).najvise su razocarali kapiten zigic koji je morao da da vise od ostalih,da motivise ekipu,hrabri,bodri,usmerava,kritikuje jer to je posao jednog kapitena ali ziga je veceras bio los..desava se,i naravno debitant petrovic,jednostavno se izgubio nije imao lopti ili nisu hteli da mu je daju ali iskreno veoma los debi,sto neznaci da nece kasnije biti bolje mada je sad jos rano za njega treba da se kuva jos da bi igrao za A tim.ostali su bili solidni ili standardno dobri,krasic,lazovic,lukovic,jovanovic,pa i golman stojkovic deluje dosta sigurnije s`obzirom da trenutno nema klub i nebrani odavno nigde.subotic mora i moze vise jer u dortmundu je odlican.jos jednom bravo za tosica samo neka nastavi dalje tako potreban nam je jedan takav igrac.JEDVA CEKAM SEPTEMBAR I FRANCUZE.
veoma los utisak domacih navijaca cist rasizam.nadam se da ce fifa reagovati....

Psgfan

pre 14 godina

1.Radoslav Petrovic je veliki potencijal srpskog fudbala.....ali za sada nije zasluzio poziv u repku(ovo danas je bilo dobro sto je odigrao)....JA SAM DELIJA ali decka treba pustiti da igra...


2.Ne znam ko se samo usudjuje kritikovati Zigica???????Verovatno oni Grobari........Covek je dosad dao toliko i toliko u repki ali nekima smeta!!!!!!!Oce ljudi Mateju.....Iako navijam za PSG(volio bi da bude starter) mislim da on ove sezone nece biti ni starter na 15 tekmi....


3.Zoran Tosic nova nada Evropskog fudbala......decko me je iznenadio.....fizicka snaga je u porastu......dribling....tehnika....nemam reci osim hvala TI BOZE STO IMAMO OVAKVU PERSPEKTIVU......

Sibirac

pre 14 godina

Klasika,kao i uvek o igracima sudite nakon jedne utakmice,jednom neko lose odigra i odmah u vodu pada sve ono dobor sto je uradio u nekim drugim utakmicama,po meni je valjda normalno da nekada neko vise zablista a neko da ima losiji dan, u sustini to treba samo da nas raduje jer potrdjuje da imamo mnogo dobru ekipu,gde u svakoj sledecoj utakmici bilo ko iz ove ekipe moze da resi mec u nasu korist,da donese tu prevagu na terenu.
Anticu kapu dole i vidi se da covek zna sta radi.

Dr Mo

pre 14 godina

Juce Fejsa,danas Lazovic i 2 puta Bambi Tosic...sta reci?Imamo najjaci kadar iz pravog su kluba!Koliko bolje igra reprezentacija(kao i Inter) bez Stankovica!Sta li ce nam onaj Pantelic?Ni klub ne moze da nadje!Na 26 utakmica dao je 3 gola!

pixi

pre 14 godina

za neupucene, nisu afrikanci rasisti sto zvizde bijelcu, vec vjeruju da kad je samo jedan bijelac u ekipi, u bilo kom sportu, to donosi nesrecu, pa zvizdanjem tjeraju zle duhove! naucite neso o kulturi drugih prije nego sto kritikujete!

sir_Nikola1989

pre 14 godina

Čestitke našim reprezentativcima, odlično drugo poluvreme i baš sam se obradovao zbog igrača koji su postigli golove. Dokle će više da se pljuje Petrović? Šta je to on loše uradio da zasluži tolike kritike? Još više me iznenađuju oni komentari da Nenada Kovačevića treba vratiti u reprezentaciju. Šta je taj igrač pokazao u reprezentaciji? Forsiran je dosta(skoro kao i Pantelić), a ništa nije uradio. Smešni su mi i oni komentari "da je bio tu Stanković, Pantelić,...". Kad se vrati Vidić kompletni smo i nadam se da su svi videli razliku između tima sa Pantelićem u špicu i ove reprezentacije sa Lazovićem na toj poziciji. Još da Vukić nastavi ovako u Moskvi,da se vrati u reprezentaciju, pa da imamo kompletan tim. I dalje mislim da je on trenutno najbolji kreator igre(iz Srbije) koji ima mesta u reprezentaciji. Imamo extra tim+dobru klupu i najvažnije odličnog trenera. Samo napred, pa da vas dočekamo kao vaterpoliste sledeće godine ;-)

Rekreativo? Pa nije to, to!

pre 14 godina

Navijač sam Srbije naravno, a i CZ, i baš zato, neću da dopustim da pljujete Petrovića iz Partizana!

Gledao sam utakmicu, ali evo, nešto kasnije čitajući, bukvalno ne stigoh do 10. komentara, tačnije do 7. a Vi?
Udri po Petroviću, i to tri puta u sedam komentara!

Dečko ima potencijal!
TVRDIM da Partizan dugo nije imao takvog štopera!

Cepaj majstore, očigledno ovde ima mnogo ljudi koji komentarišu, a nikada nisu igrali pod psihološkim opterećenjem!
(Ili nikada uopšte nisu igrali fudbal, osim možda školskog, na odmoru, kad se svi bekelje i cerekaju!)

Delija

pre 14 godina

Ne penjavite grobari..jer vi ste jedini koji trenutno unistavaju timski duh vasim komentarima...

Reprezentacija je nezamisliva sto su i ljudi pokazali svojim dosadasnjim igrama bez Vidica, Stojkovica, Zigica , Lukovica, Jankovica koji su iz Zvezde pa makar i ne bili u 1 timu Srbije...Kao i bez Ivanovica, Krasica koji su se afirmisali u OFK...bez Kacara, Jovanovica iz Vojvodine ..i da ne nabrajam vise ...

Neverovatno mi se svidjaju Obradovic, Lazovic, Tosic pa i Petrovic ... ali u fudbalu nije vazno samo ko postize golove, a najmanje pak kad je u pitanju samo jedna utakmica...zato ponavljam ...ne kvarite duh i postignuca Srbije zbog vasih problema u klubu

Jos jednom svaka cast na danasnjoj pobedi a posebno Tosicu, Lazovicu i Kuzmanovicu

P.S.Fudbal je timska igra ako niste znali

juju

pre 14 godina

Zvezdas sam al VELIKO HVALA TOSICU!!!
(vladimir, 12. avgust 2009 20:40)

Kakve to veze ima sto si zvezdas,ne igra zvezda nego patizan,a imam osecaj da si grobar...

Plikuscht

pre 14 godina

koliko dobi ovo novca Tosic za naj igraca utakm..?
(Niksicko pivo, 12. avgust 2009 20:56)

Ha, ha, ha, ha ... dobio je 10,000 ZAR (randa) ... sto mu dodje negde oko citavih 873,39 EUR.
Ako odma' oroci, da se nadje da otvori kafanicu kada zavrsi karijeru :)))

Salu na stranu, kad ne padoh s kreveta ... kod prvog gola je em lepo utrcao, em izbegao ofsajd, em ustopovao dugu loptu, em se zagradio, em smisleno sutnuo pod remplovanjem van balansa, em lepo pogodio tik uz stativu ... sta mu bi?
:)

Миле

pre 14 godina

Људи,

Није Петровић уопште одиграо лоше, одиграо је сасвим добро. Стојковић осим оне почетне незагрејаности, као и обично одличан, баш ми није јасно како је он без ангажмана.
Луковић добар, чврст, прави паметне прекршаје далеко од шеснаестерца. Суботић? Хм, он ми је енигма, није ме у ових пет мечева уверио да је класа као што се прича, а требао би бити, није ваљда тек тако проглашен за најбољег штопера немачке лиге. Оно што би дефинитивно требао поправити је предаја лопте, никако му не иде оно "бекенбаурисање". Красић данас неуверљив. Опет није било плејмејкера, јасно је да је Милијаш у том сегменту игре неприкосновен.
Обрадовић се помало враћа у форму. Жигић бледуњаво, али опет отвара простор осталим нападачима, с тим да ЈЕ могао и морао показати мало више ентузијазма и радости код постигнутих голова. Тошић је био одличан и мислим да свакако треба почети против Француза, прије него ли Красић рецимо. Други го Тошића јесте био атрактиван, али је први задивљујући, спој снаге и технике, мало који наш играч, а вероватно ни Бамби пре одласка у Енглеску, НЕ би у сличној ситуацији покушали да исценирају једанестерац, а Бамби је показао како треба. Браво.
Спреман сам да се кладим да су за меч са французима своју позицију зацементирали:
Стојковић, Обрадовић, Видић (ако оздрави), Ивановић (могао је боље интервенисати код примљеног гола), Станковић, Милијаш и Жигић. За остале позиције ће се борити повећи број добрих фудбалера и то радује.

Mile

pre 14 godina

Realno i po ovoj tekmi se vidi da PANTELIC definitivno nema sta da radi u nasem timu, Lazovic je za njega doktor.
Tosic veceras odlican, svaka cast!!

Doktor Haus

pre 14 godina

Fina predstava, solidna igra, Bambi odličan, Raća petrović fantastično vraćao lopte nazad odbrambenim igračima, Žigić konstantno loš. Dobro je uigravati ekipu bez glavnih igrača...
Mnogo je veći problem u nama, navijačima. Pobedili smo prosečnu reprezentaciju (70 i neka u svetu) u kojoj nije igralo par najboljih igrača (Parker je jedan od njih), a u drugom poluvremenu su izašli i oni što nešto i vrede u toj "desetkovanoj" reprezentaciji. I odmah kreću priče da ćemo "razbiti Francuze", pa čak i to da ćemo ući među četiri najbolje reprezentacije na mundijalu! Ne dao Bog da od 27. avgusta do 10. septembra doživimo fudbalski kolaps (ispadanje Zvezde i Partizana, teški poraz od Francuza)i garantujem da će svi oni koji ovde "hvale, bodre i uzdižu u nebesa" repku i timove biti najžešći pljuvači u stilu "A šta sam vam ja rekao..."

Lakše malo, narode. Bitno je da se, što se reprezentacije tiče, vidi trud, želja, nekakav sistem i ideja u igri, prosto se oseća da imamo "nešto" čega dugo nije bilo u nacionalnom timu. Samo malo uigravanja i rezultati će sami doći, ali ne treba preterivati. Da nam je neko pre godinu ipo pnudio ovakvo stanje na tabeli, prihvatali bi ga oberučke, sve se štipajući za obraze, a sad već omalovažavamo i jednu Francusku, iako smo izgubili od njih.

Ali nema veze, bitno je samo da svakako treba podržati Antića, ali ako u 18 igrača protiv Francuske bude Petrovića, ja odustajem od svakog navijanja za reprezentaciju...

m

pre 14 godina

Kuzmanovic odlican. Ninkovic mi se jako svideo isto. O Banbiju ne treba trositi reci - sjajno izdanje iznad svih ocekivanja. Stamena odbrana - malo je Subotic nesiguran i iako ga volim upario bih Lukovica sa Vidicem protiv Francuza. U svakom slucaju slatke muke selektora Antica. Ocigledno spremamo 4-5-1 protiv Francuza sa ofanzivnim krilima. Pa nek ti je srecno Srbijo! I jos nesto - dok se ne plasiramo zamolio bih lozane da ne smaraju. Ispred nas tri jako teske utakmice (fra i rum kuci i litvanija u gostima) a nama (ako igramo nereseno protiv Francuza) treba DVE pobede ako Francuze ne kiksaju - nema mesta euforiji (jos).

delija ali pre svega SRBIN!

pre 14 godina

da li je to 0-2???? da, da, da.. :-))) grobari dadose oba!!! hehehehehehe sreca sreca radost!!!!!! :) zivela Srbija, ziveo Partizan..
(Nemanja N., 12. avgust 2009 20:28)



šta samo GROBARI daju GOLOVE
TOŠIĆ
FEJSA(U-21)
(XAXA, 12. avgust 2009 20:31)



Juzna A-Partizan 1:3 :DD
(sekyyy, 12. avgust 2009 20:54)



Grobari bolje cutite jer nosioci igre u reprezentaciji vidic,stankovic, i zigic su delije kao i golman stojkovic tj. na svakoj poziciji glavni igrac nam je delija.

Si'T'jwa

pre 14 godina

Kako nije sramotan one sto pljuju po ovoj reprezentaciji cak i posle ovako ubedljive pobede nad domacinom SP? Pa ta Juzna Afrika je pre samo mesec-dva dobila evropskog prvaka Spaniju, a mi ih izgazismo...MA MNOGO SMO JAKI,,,bas me briga ko igra...vazno je da pobedjujemo...pa sami smo sebi losi bre ljudi...pogledajte Hrvate, imju 3x losiju repku, ali je naduvaju i posle 1:1 sa smesnom Ukrajinom...a mi igramo fantasticno, i opet nesto se***o...krivo mi je kad to vidim...

Ubica ugostiteljskog radnika

pre 14 godina

Braco Srbi evo upravo gledam tekmi Crna Gora-Vels!Gledam ovog Jovetica i ne mogu cudom da se nacudim!Kakva igracina braco moj draga!Eh da je izabrao Srbiju za reprezentaciju znate li vi sta bi nam bio na sredini:BOG BRE!!!!
Ujedno da se pohvalim da sam roknuo pristojne pare na C.Gora 1, BiH 1 i Srbija 2, a Boga mi i pozamasan je dobitak!
Odigro sam i singl na Beloruse, ali nedaju se kockasti
Kad ce da se lepo sastanemo da im ocitamo lekciju iz fudbala, joooj!
Pozdrav za sve SRBE ma gde god da ste braco moja!

Boki

pre 14 godina

Kako objasnjavate da pod Anticem gazimo, a kukate sto je zvao dobrog igraca i momka Petrovica, kukali ste i oko Subotica, pa ga sad juri pola Evrope, a ne mnogu opisati kako mi je drago sto je Tosic utisao neverne Tome, ne volim mestai klubove i reprezentaciju, jer je reprezentacija na prvom mestu, ali moram reci da se vidi ko je jedan Bami Tosic, a kakav Zigic. Sa ovim sam se uverio da smo vec na mundijalu, Francuska sa ovakvim pacenjem nema sta da trazi, skraticemo im muke, ako im pre ne otkinu koji bod Rumunija i Austrija, a sigurno da hoce. Volim te Srbijo.

benjani mwaruwari

pre 14 godina

Kako me brate nervirate sa tim vasim komentarima.
Mi pobedimo vrlo ubedljivo,igra u prvom poluvremenu neubedljiva ali u drugom super i vi dodjete na b92 sajt i kritikujete Zigica!
Ej bre ljudi!Ajde barem neku pohvalu pored toga da ostavite kao recimo"E super smo igrali,samo onaj Zigic slabo nesto tu..." nego brate jedan jedini komentar ove utakmice"Zigic napolje","Zigic nema pojma"
A protiv Austrije kada nije igrao bilo je "Zigo vrati se molim te"
Cudan smo narod

dusan kv

pre 14 godina

ne svidja mi se ovaj tosic,nikad mi se nije ni svidjao,moze da da i 5 komada al je samo ispaljeni maneken koji glumi ludilo!! decko se opasno zaj.... ako misli da je uradio nesto sto je u mancesteru!! zoran tosic=perica ognjenovic=jagodina=...2 liga=..kraj

simanbg

pre 14 godina

Bitno da ste svi napljuvali Racu Petrovica (za koga se slazem da nije materijal za reprezentaciju), a niko nije jednu rec rekao za kriminalno losu igru onog Zigica..to je takva rupetina od igraca, da ja nemam reci..

GUNDRA_BCN

pre 14 godina

@ Nenad
I meni se pre cinilo da je publika zvizdala svaki put kad Booth dobije loptu, to ustvari nije tako, on je najpopularniji igrac i JA i publika skandira njegovo ime cim dobije loptu...BOOOOOOTH....a ne BUUUUU :)
Cisto da ne bude neke zabune :)

Bravo jos jednom!

pre 14 godina

Svaka cast momci.Imamo reprezentaciju za sledecih deset godina minimum!!! Srbija,nepresusni izvor talenata ne samo u fudbalu nego u svim sportovima!! Ne bih izdvojio nikog posebno,mozda malo Tosica,veceras je stvarno bio dobar,ali mi se ne svidja sto je preterano sebican,takav je bio i u partizanu,veceras posebno.jeste da se na kraju sve dobro zavrsilo,ali brate davi igru kao da je jedini na terenu,cak mi se ponekada cini da bi humanije bilo da dodele njemu jednu posebnu loptu pa da se on igra sam i dribla sam sebe nego sto izvodi dok svi ostali vec lude.Igrac koji ce namestiti ektra potez,ali ce pored toga zaj... bar tri stopostotne sanse zbog sebicnosti onoga ja i samo ja.Sve u svemu lepo vece,lepa tekma.Jeste da su francuzi za dve klase ispred Afrikanaca,ali i mi smo jos bolji kada smo kompletni,JA MISLIM DA MOMENTALNO RETKO KOJA REPKA MOZE DA NAM PARIRA,IGRAJU MOMCI SVETSKI!!

i nezaboravno

pre 14 godina

Nema sta,Bambi je gladan fudbala,zasluzio je coek barem klupu u junajtedu.Nazalost i dalje nemamo centralnog veznog,ninkovic nije odusevio,ali mislim da on moze mnogo bolje.Petrovic je dokazao da nije zasluzio poziv, ili ga barem nece ubuduce dobiti.Sve u svemu solidna partija nasih momaka i sjajna uvertira za spektakl protiv trikolora koji cini mi se nisu na visokom nivou.
BICE LUDO!!!!!

Milorad Krushica

pre 14 godina

Opaaa...bilo je golova,i to lijepih,bilo ja akcija...
Ako smijem da primetim,kao neutralni posmatrac,vidi se da nijesu igrali kumovi Pantelic i Stankovic,Milijas takodje.

Srpska Atina

pre 14 godina

A kad je trebao da proba Petrovica?Protiv Francuske?
Drugo,svi koji pitaju sta igra Petrovic,neka objasne sta igra kapiten Zigic?Ni na jednu loptu nije skocio(a zbog toga je u timu),sve duele je pogubio(i u vazduhu i na zemlji),zalaganje nula,loptu na metar ne moze da doda...

A sto se licemera iz FIFE tice bas bih voleo da vidim da li ce veciti dusbriznici i lazni multikulturalisti kazniti domacine(koji su domacinstvo dobili iz cisto politickih razloga)zbog rasistickih ispada prema belom igracu svoje reprezentacije.Ili je rasizam samo kada se vredjaju tamnoputi igraci?

Sokobanjac

pre 14 godina

Pričate samo o onima koji daju gol a zaboravili ste na još jednog iz odbrane koji je pored previše nesigurnog Subotića držao našu odbranu !Naravno govorim o Lukoviću!!!
Napred Srbijo do 10-og mesta na listi FIFA!!!!!!

Srbija

pre 14 godina

Eto sta je veliki klub,znaci Mancester je od Tosica vec sad napravio duplo boljeg igraca...Znaci tehnika mnogo bolja,jedino da popravi fizicku spremu,jer je bas los u duelima,izbacio je onog afrikanca po burek,i pao..Mora to bolje! Ako to uspe,cao Nani na klupu!

posmatrac

pre 14 godina

Prosto neverovatno koliko ljudi zeli da drzi lekciju velikom majstoru RADOMIRU ANTICU. Sta bi tek bilo da smo izgubili.
Neka mi ne bude zamereno, ali danas sam video dostojnog naslednika jednom od najvecih fudbalera sa ovih prostora: nezaboravnoga Bernarda Vukasa. Bambi je prava njegova kopija, u svakom pogledu. Jednom recju -velemajstor. A mislim da je i Antic danas nasao zamenu za Milinka Pantica, za neki od svojih buducih planova. Nadam se da ce to biti sa reprezentacijom.

banat

pre 14 godina

Nadam se da ce ova nova lagana pobeda nase reprezentacije zapusiti usta svim kriticarima Radomira Antica jer je covek po ko zna koji put dokazao da zna sta radi.

1) Sto se tice Zorana Tosica on me je jako prijatno iznenadio i pokazao da na njega moramo ozbiljno racunati. Velika je steta sto on igra na poziciji naseg trenutno verovatno najboljeg igraca Jovanovica tako da nece moci da igra u prvoj postavi ali je pokazao da na njega kao dzokera mozemo veoma ozbiljno racunati u buducnosti...

2) Danko Lazovic BUKVALNO u svakoj utakmici u kojoj dobije sansu postigne gol, i iako ja nisam protiv Pantelica u reprezentaciji mislim da je pravo vreme da ga Danko zameni u prvoj postavi...

3) Sto se tice Radosava Petrovica on igra na najnezahvalnijoj poziciji na terenu a to je defanzivni vezni tako da on ni ne moze da pokaze Bog zna sta. Svoj posao je odradio odlicno (kao sto su to na njegovoj poziciji DMF radili i Stankovic i Nenad Kovacevic koji su takodje uvek bili kritikovani). Ljudi moraju da shvate da je to takva pozicija na kojoj oni nemaju mnogo toga lepog da pokazu na terenu ali su zato jako korisni...

Toliko od mene, pokazali smo da smo zreli za SP 2010.
Napred Srbija!!!

mian

pre 14 godina

nije loše,luković -tošić odlični,lazović takodje----ovi sa trubama nisu normalni,ja sa pratio na feeds bez komentatora samo publika se čula....to nije normaloako se deru plus oni trubaduri.....

Srbija

pre 14 godina

Ekipa koja ce da odere Francuze : Stojkovic, Ivanovic, Vidic, Lukovic, Obradovic, Krasic (Tosic), Stankovic (Kuzmanovic), Kacar, Jovanovic(Lazovic), Pantelic, Zigic.

TN

pre 14 godina

bravo mi :)
inace strasno je lose odigrao Zigic.. totalno nemotivisan.. cak mi deluje i da mu je bilo krivo kada mi damo gol a on nije strelac... isto slazem se da Subotic je bio dosta ne siguran i svake pohvale za Stojkovica i Tosica!

Nepismen

pre 14 godina

Mogo bi sad da napisem Grobari 3 : 1 Südafrika ali necu jer mi nemamo komplekse kao neki zvezdasi.

SRBIJAAAA

PS: Mi imao naseg Manchestara ;)

uxyzapenje

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk, 12. avgust 2009 21:00)

90% njih zivi tamo a 10% su oni imucniji navijaci Srbije kojima je vise stalo do svoje zemlje nego do tih 1000 evra... sta ti tu nije jasno??

P.S. Bravo Srbijo!!!!

Boki

pre 14 godina

Ajmo sad pljuvaci reprezentacije, sta imate sad za reci jel vam krivo sto smo pobedili, sto su partizanovi igraci dali golove, priznajte da ste ocekivali poraz. Ne znam sta vise treba uraditi ova reprezentacija i gospodin Antic da bi se utisale neverne Tome, covek kroz rezultate pokazuje kako i sta radi, omlovazavanje Subotica, Petrovica je sramotno, Subotic je na meti najvecih klubova, trazile su ga mnoge kao prava Srbenda odabrao Srbiju, Petrovic pokazuje izvandredan potencijal, za vas Tome ne znam, ali ja znam da je moje mesto 9 septembra na Marakani, da navijam za momke u crvenom, koji mene i vecinu ovog naroda cine ponosnim. Napred Anticu, napred Srbijo.

J.K.

pre 14 godina

Svaka čast braćo na pobjedi.Šteta pa ovi RTS ne prenosi na digitalnoj pa mi van Srbije ne moremo pratit utakmnicu.ewo 'moji' igraju s bjelorusijom,utaknica stoljueća ako ne pobjede ode SP ali bi se volio da se plasiraju.Pozdrav braćo iz jednog malog mista kraj Drniša.

Anony

pre 14 godina

ne brinem ja za rezultat kad igra zigic.Pored njega i nikakav igrac da gol,daj nek daju golove kad zigic ne igra.Ubacis punisu mihajovica da prebacuje sredinu pustis zigica i jos nekog napadaca u 16sterac i lom prave,ovog mora da cuvaju 2-3 igraca dok ovi kolo vode,al sve pada u vodu kad ziga dobije crveni ili se povredi.

Gladijator

pre 14 godina

Bravo BAMBIIIIIIIIII!!!!! Tako se igra i koristi ukazana prilika a ne ONAJ DUGOKOSI MANEKEN PANTELIĆ što ne može ni iz PENALA da postigne gol! Jeste li primetili kako se Žigić NE RADUJE kad SRBIJA POSTIGNE GOL A ON NIJE STRELAC??!! SRAMOTA BRE!!!

BRAVO ORLUSINE

pre 14 godina

Postava koja je igrala drugo poluvreme je odigrala fantasticno. I ako utakmica nije imala tolku vaznost igraci su pokazali veliko pozrtvovanje. Nebi ja tu nista dirao :) sta vise pojedici su pokazali da im je mesto u prvoj postavi ali nije moje da odlucujem ko ce da igra! Bitno je da nasi peglaju sve redom :)

pop1

pre 14 godina

Ne mogu da vam opisem koliko mi je draga ova pobeda
Za one koji ne znaju...oni su nas gledali kao mala deca?Tim koji ne zna da igra i rekli su da ce da nas razvale?????
hahahahah

ijaooo sto mi ja draga ova pobeda

pa jos u drugom poluvremnu kad smo pcoeli da se igramo sa njima
hahahaha
pravo orlovi

Daka

pre 14 godina

Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.
(Nenad, 12. avgust 2009 20:06)


Ne zvizde mu jer je bijelac i zato sto su rasisti vec radi uroka, vjeruju da tako tjeraju uroke.

lvzifer

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk)

E ovaj covek me odusevljava iz dana u dan .. pratim njegove komentare i prosto ne mogu da verujem .. Btw. Dobro II poluvreme .. tako treba brzo i jednostavno . Bravo za Bambija odigrao najbolju tekmu do sada . Dane Lazovic odlican vreme je da Panta izadje iz repke .

nikola

pre 14 godina

ahhahahha.... komentar gojka andrijasevica: "ocigledno se isplati,samo i trenirati u mancesteru". koj kralj,ne verujem!
p.s. nemojte da blatite petrovica,super je odigrao. oni malo bolji poznavaoci fudbala znaju koliko znaci imati takvog igraca na toj poziciji...

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Znaći ovako:

Slo2 - prenosi utakmicu svojih
Hrt2 - prenosi utakmicu svojih
RTCG - prenosi utakmicu svojih
Rai(Ita) - prenosi utakmicu svojih
RTS SAT - tugaaaa!!!! Neki koncert..

Pozdrav iz Slovenije...od jako tužnog.

realan

pre 14 godina

Bravo momci,bravo Anticu..NE ZOVI vishe PANTELICA,mnogo smo bolji bez njega...jeste da sam grobar ali mislim da je i PETROVIC vishak...kod Toshketa se vidi napredak u igri...bice josh bolji,sad ce imati priliku da se dokazhe..pozz..SRBIJA DO JUZHNE AFRIKE

Milan

pre 14 godina

Nismo ni mi ni oni bili kompletni ali se u drugom poluvremenu u njihovoj ekipi osetio nedostatak iole kvalitetnijih pojedinaca.Evo moje neke analize:
STOJKOVIC-Vidi se da mu hvale utakmice u klubu, siguran kod visokih lopti,sutevi po zemlji su mu problem
IVANOVIC-Verovatno najbolji odbrambeni igrac veceras, igrao na tri pozicije,vrlo siguran do pred sam kraj,nezamenljiv
SUBOTIC-Dobar u skoku, ali igra pod pritiskom katastrofa
LUKOVIC-Vrlo dobar ali nista spektakularno
OBRADOVIC-Nesto slabiji u ofanzivi nego nazad, mozda je bolje resenje od njega Kolarov
PETROVIC-Bolje nego u Partizanu ali nista posebno, ne verujem da ce u skorije vreme biti standardan, mora jos mnogo da radi
NINKOVIC-Ima dosta potencijala, nekoliko dobrih pasova i prodora,dokazao da moze na njega ozbiljno da se racuna
KACAR-Moze i bolje, nista posebno veceras, utopio se u opste sivilo u prvom poluvremenu
KRASIC-Jedini koji je uz Laneta nesto korisno uradio u naadu u prvom poluvremenu
JOVANOVIC-Strasan igrac, uvek me odusevi brzinom koju niko nema od nasih napadaca
ZIGIC-Korisniji u odbrani nego u napadu, sve u svemu nisam zadovoljan iako ga cenim i volim
TOSIC-Tri bambija veceras, 2 gola , prodori, verovatno penal,polako se vidi uticaj SAFa, prestao da se glupira s loptom, mnogo vise nego sto sam ocevao-IGRAC UTAKMICE
KUZMANOVIC-Vrlo solidan i koristan na sredini, ima ideju, napredovace jos
lAZOVIC-Dao gol, dosta se trudio, vracao , trcao kontre, vise i ne moze covek da ocekuje
RUKAVINA-Vidi se da mu hvale kvalitetne utakmice, manje ofanzivan nego sto je bio
MILINKOVIC-Trebalo bi da je talentovan, nije imao mnogo vremena ni lopti da se nesto iskaze
ANTIC-Sta reci osim SAMO NAPRED I SVAKA CAST

mecencani

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk, 12. avgust 2009 21:00)
Ne zive svi srbi na Dorcolu, ima nas i umnogo juznije.
Bravo Srbija who is next? France I hope....

vreme je!

pre 14 godina

Drugari sta vam je?Toliko kritika?Pa ljudi mi bijemo sve zivo i sa takozvanim rupama kako ih nazivate!paz zar to nije dovoljno.Svaka repka ima rupe to je normalno,ali ne tuku kao mi!SRBIJA!!!!!!!!!!!

Mrale

pre 14 godina

Sad će kraj a vodimo 3:1. Mi smo postali super repka. Taremo gdje god stignemo. Konačno smo posloženi kako treba i to isključivo zahvaljujući istinskom znalcu i vizionaru Radomiru Antiću. Od jedne skupine solidnih nogometaša uspio je napraviti organizirani kolektiv koji posjeduje sve elemente za vrhunski nogomet i najbolje rezultate (odbrana, vezni red i napad).
Sve ovo do sada sa Antićem potiče na opravdani optimizam pred svjetsko prvenstvo i potajnu nadu u konačni uspjeh (među prva četiri na tom šampionatu).

ChargerNS

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.

Misa Pavlovic

pre 14 godina

Svaka cast momcima, odrali su ih. Jesam GROBAR, ali ovaj Petrovic ne bi trebao da igra za Cekrcice a kamoli za Partizan ili reprezentaciju.

Lanejovanovic

pre 14 godina

Odlicna igra, pobeda i jasnije slike nekih pojedinaca kod selektora. U prvom poluvremenu smatram da smo bili bolji (iako je i Bafana imala sanse). Nismo iskoristili svoje prilike iako ih je bilo. Mada, realno su oni u tom delu meca igrali sa svim igracima na svojoj polovini, mnogo defanzivnije nego u drugom plvrmn... stoga Lane i Krasic nisu imali slobodnog prostora koliko Bambi, cijom sam igrom vise nego zadovoljan. U drugom poluvremenu gorepomenuti igrao odlicno, fine lopte slao Zdravko, a Lazovic pokazao da vise nije samo gol-igrac, vec da ume i da uposli i zauzme poziciju. Izuzetno sam zadovoljan igrom Ninkovica, koji je pokazao veliku smirenost i tacnost u dodavanjima. Ipak je Dinamo veliki klub, a ukrajinska liga jedna od 7-8 najboljih u Evropi. Petrovic nije nista posebno razocarao... Subotic i dalje malkice nesiguran, cinjenica da ce nam trebati Drago protiv FRA. *Mislim da i Rajkovic (koji sjajno igra) moze nastupati tada.

Grobar-S

pre 14 godina

Kunem se svojim zivotom da ako protiv Francuskebude icrao M.Pantelic,a ne Lane i Ziga u spicu,a Bambi polulevo,da nikad vise ja imoja porodica necemo navijati za Srbiju.Gospodine Anticu mi vas izuzetno cenimo ali nemojte bas toliko vredjati nas zdrav razum i intelegenciju.Vec je pocelo da se prica da pojedini igraci placaju svoje igranje za reprezentaciju.Nemojte to sebi dozvoliti jer ste vi najsvetlija figura srpskog fudbala.

sale_bcn

pre 14 godina

Kako bi bilo dobro kad bi mogli da angazujemo Ser Alexa Fergunsona kao pomocnog trenera, jer ko god ode i prodje njegovu skolu postaje igrac Extra klase,Prvo Vidic pa sad Tosic sledeci je Ljajic da se ne bi zajebavali daj da mu damo jos njih 9 da ih covek dotera u red....

Banovo hill

pre 14 godina

Ja ne mogu da razumem ove ovde koji ostavljaju komentare i koji reprezentaciju gledaju kroz klupsku pripadnost. To su oni isti koji zvizde tudjoj himni. Alo , kultivisite se jednom. Zamislite kada bi u Spaniji neko gledao ko je iz Barse (Katalonci) ili iz Reala. Radomir Antic je oslobodio neke igrace obaveza ali ce oni sigurno biti u sastavu protiv francuza. Ovo je samo proba za rezerve i da vidi kako da popuni sastav do broja 22 koji ce ici na SP. Sada bi vi odmah u prvih 11 i Tosica i Lazovica i Petrovica samo zato sto su iz Partizana. Opametite se nije ovo vas klub ovo je nasa reprezentacija koja ze zove SRBIJA

Milan

pre 14 godina

@ mitar (kom. br. 9)

Kvalifikacije za prethodno SP su izgurli Vidic, Krstajic, Dragutinovic, Jevric i Gavrancic. Od igraca koje si ti pomenuo, moze se istaci Duljaj koji je u par utkmica odigrao na desnom beku. Tda nas je na SP odvela ODBRANA koja je primila samo 1 gol u kvalifikacijama. Vezni red i napad nisu bili nesto impresivni.

Zlaja

pre 14 godina

Grobari sa svojim malicioznim komentarima jos jednom pokazuju koliko su mali. Svaka cast reprezentaciji i pohvale Tosicu na atraktivnoj i efikasnoj igri. Definitivno imamo alternativu za Krasica. Petrovic izgubljen u vremenu i prostoru. Njega vise ne pozivati! Lazovic treba zapoceti protiv Francuza posto Pantelic nema klub. Lukovic odlican u defanzivi.

marko 1985

pre 14 godina

Ma kakvi Tošići i ostali... Luković je otac-brat!!! Hladnokrvan, tehnički odličan... Odbrambeni igrač!
U startnih 11 protiv Francuza,na mestu beka umesto Obradovića!!!

Fox Molder

pre 14 godina

Dobro je za sada, bas dobro ... Malo me uplasio selektor sa onim kako je Kleo nasao pravi klub i kako se vidi da je sada valjda eksplozivniji, spremniji, sta li vec ... A malo me i Patlidzani prepali, kao ne vodi njih Jokanovic (za predsednika, odmah !), vec sav taj silan trening i extra igru sprovodi Goran Plavi uz instrukcije Antica ... Al dobro je, bas dobro ...

hmm

pre 14 godina

sacekajte malo,nije za dzabe antic zvao malog petrovica,decko mnogo dobro igra i podseca na vieru u svojim najboljim danima,dajte mu jos malo vremena,mlad je decko.. a sto se tice pobede,stvarno ne razumem zasto posle 3:0 ne krenemo dalje na gol,da damo jos po koji nego se "poigravamo" sa protvinikom,nekim petama i fintama,i na kraju naravno primimo jos gol.. zar nije lepse pobediti 6:0 nego 3:1 al zato sa ponekom petom i probacivanjem kroz noge?

Sinisa

pre 14 godina

Evo gledam JAR-Srbija i odusevljen sam igrom Srbije.
Ne pamtim kad smo bolje igrali u zadnjih 10-tak godina i pritom ne mislim samo na ovu utakmicu nego od kad nas je preuzeo R.Antic.
Z.Tosic me je odusevio ali i odbrana je beton i to bez Vidica.
Kad se on vrati na mesto stopera i kad zaigra zajedno sa Suboticem + desno je Ivanovic,stvarno odbrana deluje zastrasujuce dobro.
Ali ipak pristup igri i disciplina na terenu nikad nije bila bolja i to sve zahvaljujuci velikom RADOMIRU ANTICU!!!
Stvarno ne znam sta treba da se desi pa da se ne plasiramo na SP.

bbb24

pre 14 godina

Zbog Radoslava (lopta unazad) Petrovica, Kuzmanovic sedi na klupi?!?!? jos ga ponovo komentatori hvale kako se nametnuo selektoru...pa cime se to nametnuo?!?

Da ne bude da bacam samo hejt :) pohvala za Bambija, dosta lepih driblinga, vidi se da je uzivao na terenu...
Subotic tanak
Ivanovic van forme

Rocco

pre 14 godina

@Nenad

Ne radi se o rasizmu. U pitanju je sujevjerje domaćih navijača. Naime, oni smatraju da jedan bijelac među deset tamnoputih fudbalera donosi nesreću. Na taj način, zviždanjem i kojekakvim zvukovima, kako kažu, tjeraju zle duhove!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Ofk

Da li si ti ikada u zivotu cuo da u J. Africi radi preko 15.000 srba. Drugo ti mislis da su svi sirotinja i da nemaju 1000 Evra da plate kartu do J.Afrike ako im je to zadovoljstvo.Ne smaraj nas vise sa glupostima. Svaki komentar ti je negativan. Izgleda da postoji problem

Igor

pre 14 godina

Samo da ne igra srpski Inzagi(Pantelić) protiv francuza i mi smo već u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čovek se samo valja i prigovara sudijama.

grk

pre 14 godina

Jos jedan dokz da se iz reprezentacije najbolje prodaje igrac.Najbolji primer Obradovica svi su napadali Jokaba za nespremnost igraca i slabog trcanja.Pa dobro odakle tolika snaga i volja za samo pet sest dana od onog brukanja.I u popunosti puna podrska reprezentaciji i takodje Jokanovicu jer malo vise obraaza ne bi smetalo pojedinim igracima u Partizanu.

lukas radebe

pre 14 godina

ee necu da posaljem komentar i onda procitam neki biser i moram!!! pa dokle vise da kritikujete...zigic je pretrcao najvise od svih nasih!!! koliko on znaci kod prekida, nabacenih lopti...2-3 igraca odmah idu na njega i otvara se prostor za ostale!!! neki sad i pljuju krasica...kao kako moze on da igra, a tosic sedi na klupi?!?! ne zelim da izgubimo, ali kad se bude to prvi put desilo...nece biti gorih fudbalera od nasih i svi ce ih kritikovati, kad mi i u pobedi moramo da se osvrnemo na neke gluposti

Booo

pre 14 godina

Bambi je odigrao stvarno neverovatan meč. Ko nije gledao utakmicu, a ima unapred smišljene kritike, nek sedne, pogleda neki snimak i uživa. Da se nije trudio da asistira i drugima, dao bi još po neki gol. Bravo za Fergusona.

madmax

pre 14 godina

Ovaj Gojko Andrijasevic uporno pominje da smo oslabljeni. Ja smtram da smo pojacani neigranjem Pantelica, Milijasa, Stankovica i ostalih. Cak nisam ni znao da igra Zigic dok nije izgubio par lopti.

Ognjen

pre 14 godina

Nadam se da Antic zna sta radi, ali meni iskreno nije jasno zasto neki igraci igraju u reprezentaciji.

Radoslav Petrovic jeste solidan igrac i mozda je veliki potencijal,ali on je jos daleko od potrebnog nivoa da bi igrao za reprezentaciju, dok mi je Subotic vec par utakmica poprilicno nesiguran.

Super je to podmladjivanje reprezentacije i podrzavam potpuno, ali mislim u trenutku kada treba da se uigrava reprezentacija jer za nepunih mesec dana igramo najvazniju utakmicu kvalifikacija (protiv Francuske) treba da igraju igraci na koje moze da se racuna tada (Kuzmanovic konktretno), a ne neko ko ce zablistati (ili ne) tek za 2-3 godine.

zvezdas

pre 14 godina

Sto sad neko ne pljuje po Raci Petrovicu i po menadzerima i po glavnom i odgovornom sir Radomiru. Svaka cast momci. Pogotovo Tosicu, skoro nije odigrao ovako dobro.

sensei

pre 14 godina

Najjaci utisak mi je rasizam domacih navijaca.
Zvizdanje celog stadiona kada god jedini beli igrac u njihovoj reprezentaciji intervenise,odnosno ima loptu u posedu.
Bas bezveze...

wanderer

pre 14 godina

Ovi afrikaneri moraju da nameste kukove ili da nose kosmodisk posle tosicevih minijatura...sta znaci samo i trenirati u mancesteru videli smo iz prilozenog....

Nenad

pre 14 godina

Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.

Nidžara

pre 14 godina

Kakva igra Bambija Tošića! Driblinzi,prodori,upotrebljive lopte,dva gola,nedosudjen penal i to sve za jedno poluvreme!! Efektno i efikasno. Svaka čast! Bravo Srbija!

IVORY

pre 14 godina

Ajde sad da vidim da li ce nekome da smeta intervju Tosica. Odigrao je sjajno i cak da nije dao ona 2 gola zasluzio je da bude igrac utakmice.
Prvo poluvreme smo odigrali malo smuseno, ali nista opasno, desava se, dok se igraci malo uigraju. U drugom smo odigrali skoro bez greske (osim primljenog gola u zadnjim minutima). Zadovoljan sam, odigrali smo utakmicu bez nekoliko prvotimaca i pokazali dobru igru i mislim da imamo odlican tim za prvenstvo

zasto!

pre 14 godina

posmatram zigica i kod svakog naseg gola pokazao je emocije kao jedan prosecni hrvatski navijac kada bi srbija dala go,coveku prosto krivo kada da neko drugi goo!

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Za svu bracu iz inostranstva, kad budu neke kasnije utakmice pokusajte na ovom sajtu da ih gledate...
http://www.live-sport.org/en/football/?wso=1&tzo=-120&OAID=604a29191df60234a4ee3e2b737362d8&sessionCookie=EOLEQRR0BXSXWEPULLYF64ED68HPTSZJ&wooTracker=JN2V8NPJYOF40XPD9O4C8C93ANBUWVH2&sport=1&league=&l

Marko

pre 14 godina

Nista narocito!Moze to i bolje, samo nisu imali imali pravog napadaca! Napadaca koji ima frizuricu, torbicu, cipelice... napadaca koji je KUM KAPITENU! Sta ce nama napadaci,kao ovaj Lazovic,koji dobijaju sansu na kasicicu,a postizu redovno golove za reprezentaciju!Jaka stvar!Ajde,neka neko proba da igra za reprezentaciju godinama i da za to vreme ne da go'!To je umetnost!

Pajdo

pre 14 godina

Francuska jedva protiv farana a vi ste pljuvali nas kad smo igrali samo protiv njih.Ljudi svatite nema laganih ekipa, NEPOSTOJE.
A za sve pljuvace pozdravio vas Tosic,malo ofo ono golovi driblinzi!
Igrale se Srbende na sred zemlje Afrike!

To be

pre 14 godina

''Vidite kako se i samo treniranje u Mancesteru isplati'' :))) Napreduju nasi komentatori nema sta :)) hehehe Do SP ovim tempom i bice interesantno.

De

pre 14 godina

A da li su Kačar i Kuzmanović odigrali bolje od Petrovića. Ja baš nisam primetio. Bili su neprimetni sva trojica, ali Raća bar nije pravio greške. Samo se to trudio, jer je znao da se samo čeka kiks. Mora da vam je sad žao. A da, Žigić je bio ekstra primetan.

South America

pre 14 godina

Nemojte mi zameriti, ali svaki put kad ekipa nastupa bez Dejana Stankovica, igra je ako ne bolja a ono u najmanju ruku drugacija. Svaka cast njemu, ali ni Sevcenko koji je bio velemajstor u Milanu, u Celziju nista nije pokazao. Da li je problem u njemu ili saigracima, ne znam, ali samo mogu da primetim da sve to drugacije izgleda bez njega. PS komentar nije navijacki obojen, sto se mene tice u reprezentaciji mogu da igraju i drugoligaski igraci ako imaju kvaliteta.

?

pre 14 godina

po cemu je zigic zasluzio da zavrsi utakmicu?? skandal....
nije uradio nista....napolje!!!!! hocemo napadace poput lazovica! brz, zna sa loptom, trazi zavrsnicu!

red devil 011

pre 14 godina

Valjda ce sad malo da iskuliraju tosicevi pljuvaci, vidi se koliko je napredovao fizicki od kako je otisao u englesku. Bice da je Fergi ipak malo veci strucnjak od Bg blejacha. Licno bih voleo da do SP bude dovoljno jak da zameni Laneta na levom krilu, a ovaj da igra u spicu sa Zigom umesto pantelije antitalenta

mare so

pre 14 godina

Ponekad mi i bude drago kada pogresim! Posle prvog poluvremena bio sam poprilicno razocaran igrom nase reprezentacije, ali i zalaganjem i odnosom prema igri pojedinih igraca. Sve je bilo daleko od nivoa i renomea zvanicno 14. reprezentacije sveta. A onda drugo poluvreme i potpuni demant mojih razmisljanja. Zasto? Vrlo jednostavno, pocelo je brze da se igra, nasi igraci su se brze oslobadjali lopte, izvedeno je vise dobrih i smisljenih akcija, individualni kvaliteti su dosli do izrazaja i rezultat je odmah tu, konkretan. Francuzi uskoro stizu na marakanu i zelim reprezentaciji uspeh u tom mecu, a znamo vrlo dobro da ce biti djavolski tesko. Samo hrabro i motivisano, do pobede!

xxx

pre 14 godina

E ljudi, mnogo ste bre dosadni sa Petrovicem!!!
Dobio je decko sansu da igra i sta??!! Vi znate ko treba a ko ne treba da igra!
Ako vam smeta ne gledajte fudbal nego prebacite kanal!
Nedelju dana samo pljujete po decku koji nije skrivio nista, samo je dobio poziv da igra u PRIJATELJSKOM mecu!

Danko, ali ne Lazovic :D

pre 14 godina

Neverovatno koliko je Tosic napredovao u svakom pogledu trenirajuci u MU. Ako ovako nastavi bice od njega igracina!
Svaka cast momcima na pobedi ovoj i nek nastave ovako i u kvalifikacijama! NAPRED SRBIJA!

igne

pre 14 godina

sve je ovo ok ali je subotic i dalje rupa! vidi se da nemamo osim vidica i ivanovica adekvatne stopere da ih zamene.. bane je sada na desnom spoljnjem sbog subotica ali mislim da treba da se vrati na desnog stopera umesto subtica jer ovaj duva ko promaja..

mitar

pre 14 godina

neka mi neko kokaze,ako moze, da je radosav petrovic bolji igrac od igora duljaja!!! lako smo zaboravili njega, kezmana i zvonimira vukica, a oni su izgurali kvalifikacije za proslo svetsko...

red@white

pre 14 godina

Veoma lagano ( pisem na 3:0) protiv ovih indijanaca. I sebicnost u ovom trenutku D.Lazovica za 4:0 imao je slobodnog Zigica.Ali treba uzeti da su ovi u drugom poluvremenu promenili gotovo celu ekipu i da nisu ni prineti ovima iz prvog poluvremena. Za ove smo prejaki u bilo kom sastavu da smo dosli

Marko

pre 14 godina

Nista narocito!Moze to i bolje, samo nisu imali imali pravog napadaca! Napadaca koji ima frizuricu, torbicu, cipelice... napadaca koji je KUM KAPITENU! Sta ce nama napadaci,kao ovaj Lazovic,koji dobijaju sansu na kasicicu,a postizu redovno golove za reprezentaciju!Jaka stvar!Ajde,neka neko proba da igra za reprezentaciju godinama i da za to vreme ne da go'!To je umetnost!

madmax

pre 14 godina

Ovaj Gojko Andrijasevic uporno pominje da smo oslabljeni. Ja smtram da smo pojacani neigranjem Pantelica, Milijasa, Stankovica i ostalih. Cak nisam ni znao da igra Zigic dok nije izgubio par lopti.

zasto!

pre 14 godina

posmatram zigica i kod svakog naseg gola pokazao je emocije kao jedan prosecni hrvatski navijac kada bi srbija dala go,coveku prosto krivo kada da neko drugi goo!

red devil 011

pre 14 godina

Valjda ce sad malo da iskuliraju tosicevi pljuvaci, vidi se koliko je napredovao fizicki od kako je otisao u englesku. Bice da je Fergi ipak malo veci strucnjak od Bg blejacha. Licno bih voleo da do SP bude dovoljno jak da zameni Laneta na levom krilu, a ovaj da igra u spicu sa Zigom umesto pantelije antitalenta

Nidžara

pre 14 godina

Kakva igra Bambija Tošića! Driblinzi,prodori,upotrebljive lopte,dva gola,nedosudjen penal i to sve za jedno poluvreme!! Efektno i efikasno. Svaka čast! Bravo Srbija!

xxx

pre 14 godina

E ljudi, mnogo ste bre dosadni sa Petrovicem!!!
Dobio je decko sansu da igra i sta??!! Vi znate ko treba a ko ne treba da igra!
Ako vam smeta ne gledajte fudbal nego prebacite kanal!
Nedelju dana samo pljujete po decku koji nije skrivio nista, samo je dobio poziv da igra u PRIJATELJSKOM mecu!

wanderer

pre 14 godina

Ovi afrikaneri moraju da nameste kukove ili da nose kosmodisk posle tosicevih minijatura...sta znaci samo i trenirati u mancesteru videli smo iz prilozenog....

Nenad

pre 14 godina

Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.

TN

pre 14 godina

bravo mi :)
inace strasno je lose odigrao Zigic.. totalno nemotivisan.. cak mi deluje i da mu je bilo krivo kada mi damo gol a on nije strelac... isto slazem se da Subotic je bio dosta ne siguran i svake pohvale za Stojkovica i Tosica!

banat

pre 14 godina

Nadam se da ce ova nova lagana pobeda nase reprezentacije zapusiti usta svim kriticarima Radomira Antica jer je covek po ko zna koji put dokazao da zna sta radi.

1) Sto se tice Zorana Tosica on me je jako prijatno iznenadio i pokazao da na njega moramo ozbiljno racunati. Velika je steta sto on igra na poziciji naseg trenutno verovatno najboljeg igraca Jovanovica tako da nece moci da igra u prvoj postavi ali je pokazao da na njega kao dzokera mozemo veoma ozbiljno racunati u buducnosti...

2) Danko Lazovic BUKVALNO u svakoj utakmici u kojoj dobije sansu postigne gol, i iako ja nisam protiv Pantelica u reprezentaciji mislim da je pravo vreme da ga Danko zameni u prvoj postavi...

3) Sto se tice Radosava Petrovica on igra na najnezahvalnijoj poziciji na terenu a to je defanzivni vezni tako da on ni ne moze da pokaze Bog zna sta. Svoj posao je odradio odlicno (kao sto su to na njegovoj poziciji DMF radili i Stankovic i Nenad Kovacevic koji su takodje uvek bili kritikovani). Ljudi moraju da shvate da je to takva pozicija na kojoj oni nemaju mnogo toga lepog da pokazu na terenu ali su zato jako korisni...

Toliko od mene, pokazali smo da smo zreli za SP 2010.
Napred Srbija!!!

sensei

pre 14 godina

Najjaci utisak mi je rasizam domacih navijaca.
Zvizdanje celog stadiona kada god jedini beli igrac u njihovoj reprezentaciji intervenise,odnosno ima loptu u posedu.
Bas bezveze...

South America

pre 14 godina

Nemojte mi zameriti, ali svaki put kad ekipa nastupa bez Dejana Stankovica, igra je ako ne bolja a ono u najmanju ruku drugacija. Svaka cast njemu, ali ni Sevcenko koji je bio velemajstor u Milanu, u Celziju nista nije pokazao. Da li je problem u njemu ili saigracima, ne znam, ali samo mogu da primetim da sve to drugacije izgleda bez njega. PS komentar nije navijacki obojen, sto se mene tice u reprezentaciji mogu da igraju i drugoligaski igraci ako imaju kvaliteta.

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Znaći ovako:

Slo2 - prenosi utakmicu svojih
Hrt2 - prenosi utakmicu svojih
RTCG - prenosi utakmicu svojih
Rai(Ita) - prenosi utakmicu svojih
RTS SAT - tugaaaa!!!! Neki koncert..

Pozdrav iz Slovenije...od jako tužnog.

Pajdo

pre 14 godina

Francuska jedva protiv farana a vi ste pljuvali nas kad smo igrali samo protiv njih.Ljudi svatite nema laganih ekipa, NEPOSTOJE.
A za sve pljuvace pozdravio vas Tosic,malo ofo ono golovi driblinzi!
Igrale se Srbende na sred zemlje Afrike!

Booo

pre 14 godina

Bambi je odigrao stvarno neverovatan meč. Ko nije gledao utakmicu, a ima unapred smišljene kritike, nek sedne, pogleda neki snimak i uživa. Da se nije trudio da asistira i drugima, dao bi još po neki gol. Bravo za Fergusona.

mitar

pre 14 godina

neka mi neko kokaze,ako moze, da je radosav petrovic bolji igrac od igora duljaja!!! lako smo zaboravili njega, kezmana i zvonimira vukica, a oni su izgurali kvalifikacije za proslo svetsko...

Sinisa

pre 14 godina

Evo gledam JAR-Srbija i odusevljen sam igrom Srbije.
Ne pamtim kad smo bolje igrali u zadnjih 10-tak godina i pritom ne mislim samo na ovu utakmicu nego od kad nas je preuzeo R.Antic.
Z.Tosic me je odusevio ali i odbrana je beton i to bez Vidica.
Kad se on vrati na mesto stopera i kad zaigra zajedno sa Suboticem + desno je Ivanovic,stvarno odbrana deluje zastrasujuce dobro.
Ali ipak pristup igri i disciplina na terenu nikad nije bila bolja i to sve zahvaljujuci velikom RADOMIRU ANTICU!!!
Stvarno ne znam sta treba da se desi pa da se ne plasiramo na SP.

To be

pre 14 godina

''Vidite kako se i samo treniranje u Mancesteru isplati'' :))) Napreduju nasi komentatori nema sta :)) hehehe Do SP ovim tempom i bice interesantno.

?

pre 14 godina

po cemu je zigic zasluzio da zavrsi utakmicu?? skandal....
nije uradio nista....napolje!!!!! hocemo napadace poput lazovica! brz, zna sa loptom, trazi zavrsnicu!

De

pre 14 godina

A da li su Kačar i Kuzmanović odigrali bolje od Petrovića. Ja baš nisam primetio. Bili su neprimetni sva trojica, ali Raća bar nije pravio greške. Samo se to trudio, jer je znao da se samo čeka kiks. Mora da vam je sad žao. A da, Žigić je bio ekstra primetan.

sale_bcn

pre 14 godina

Kako bi bilo dobro kad bi mogli da angazujemo Ser Alexa Fergunsona kao pomocnog trenera, jer ko god ode i prodje njegovu skolu postaje igrac Extra klase,Prvo Vidic pa sad Tosic sledeci je Ljajic da se ne bi zajebavali daj da mu damo jos njih 9 da ih covek dotera u red....

Danko, ali ne Lazovic :D

pre 14 godina

Neverovatno koliko je Tosic napredovao u svakom pogledu trenirajuci u MU. Ako ovako nastavi bice od njega igracina!
Svaka cast momcima na pobedi ovoj i nek nastave ovako i u kvalifikacijama! NAPRED SRBIJA!

zvezdas

pre 14 godina

Sto sad neko ne pljuje po Raci Petrovicu i po menadzerima i po glavnom i odgovornom sir Radomiru. Svaka cast momci. Pogotovo Tosicu, skoro nije odigrao ovako dobro.

Ognjen

pre 14 godina

Nadam se da Antic zna sta radi, ali meni iskreno nije jasno zasto neki igraci igraju u reprezentaciji.

Radoslav Petrovic jeste solidan igrac i mozda je veliki potencijal,ali on je jos daleko od potrebnog nivoa da bi igrao za reprezentaciju, dok mi je Subotic vec par utakmica poprilicno nesiguran.

Super je to podmladjivanje reprezentacije i podrzavam potpuno, ali mislim u trenutku kada treba da se uigrava reprezentacija jer za nepunih mesec dana igramo najvazniju utakmicu kvalifikacija (protiv Francuske) treba da igraju igraci na koje moze da se racuna tada (Kuzmanovic konktretno), a ne neko ko ce zablistati (ili ne) tek za 2-3 godine.

Milorad Krushica

pre 14 godina

Opaaa...bilo je golova,i to lijepih,bilo ja akcija...
Ako smijem da primetim,kao neutralni posmatrac,vidi se da nijesu igrali kumovi Pantelic i Stankovic,Milijas takodje.

Gladijator

pre 14 godina

Bravo BAMBIIIIIIIIII!!!!! Tako se igra i koristi ukazana prilika a ne ONAJ DUGOKOSI MANEKEN PANTELIĆ što ne može ni iz PENALA da postigne gol! Jeste li primetili kako se Žigić NE RADUJE kad SRBIJA POSTIGNE GOL A ON NIJE STRELAC??!! SRAMOTA BRE!!!

GUNDRA_BCN

pre 14 godina

@ Nenad
I meni se pre cinilo da je publika zvizdala svaki put kad Booth dobije loptu, to ustvari nije tako, on je najpopularniji igrac i JA i publika skandira njegovo ime cim dobije loptu...BOOOOOOTH....a ne BUUUUU :)
Cisto da ne bude neke zabune :)

igne

pre 14 godina

sve je ovo ok ali je subotic i dalje rupa! vidi se da nemamo osim vidica i ivanovica adekvatne stopere da ih zamene.. bane je sada na desnom spoljnjem sbog subotica ali mislim da treba da se vrati na desnog stopera umesto subtica jer ovaj duva ko promaja..

Mrale

pre 14 godina

Sad će kraj a vodimo 3:1. Mi smo postali super repka. Taremo gdje god stignemo. Konačno smo posloženi kako treba i to isključivo zahvaljujući istinskom znalcu i vizionaru Radomiru Antiću. Od jedne skupine solidnih nogometaša uspio je napraviti organizirani kolektiv koji posjeduje sve elemente za vrhunski nogomet i najbolje rezultate (odbrana, vezni red i napad).
Sve ovo do sada sa Antićem potiče na opravdani optimizam pred svjetsko prvenstvo i potajnu nadu u konačni uspjeh (među prva četiri na tom šampionatu).

Srbija

pre 14 godina

Ekipa koja ce da odere Francuze : Stojkovic, Ivanovic, Vidic, Lukovic, Obradovic, Krasic (Tosic), Stankovic (Kuzmanovic), Kacar, Jovanovic(Lazovic), Pantelic, Zigic.

Banovo hill

pre 14 godina

Ja ne mogu da razumem ove ovde koji ostavljaju komentare i koji reprezentaciju gledaju kroz klupsku pripadnost. To su oni isti koji zvizde tudjoj himni. Alo , kultivisite se jednom. Zamislite kada bi u Spaniji neko gledao ko je iz Barse (Katalonci) ili iz Reala. Radomir Antic je oslobodio neke igrace obaveza ali ce oni sigurno biti u sastavu protiv francuza. Ovo je samo proba za rezerve i da vidi kako da popuni sastav do broja 22 koji ce ici na SP. Sada bi vi odmah u prvih 11 i Tosica i Lazovica i Petrovica samo zato sto su iz Partizana. Opametite se nije ovo vas klub ovo je nasa reprezentacija koja ze zove SRBIJA

simanbg

pre 14 godina

Bitno da ste svi napljuvali Racu Petrovica (za koga se slazem da nije materijal za reprezentaciju), a niko nije jednu rec rekao za kriminalno losu igru onog Zigica..to je takva rupetina od igraca, da ja nemam reci..

uxyzapenje

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk, 12. avgust 2009 21:00)

90% njih zivi tamo a 10% su oni imucniji navijaci Srbije kojima je vise stalo do svoje zemlje nego do tih 1000 evra... sta ti tu nije jasno??

P.S. Bravo Srbijo!!!!

Boki

pre 14 godina

Ajmo sad pljuvaci reprezentacije, sta imate sad za reci jel vam krivo sto smo pobedili, sto su partizanovi igraci dali golove, priznajte da ste ocekivali poraz. Ne znam sta vise treba uraditi ova reprezentacija i gospodin Antic da bi se utisale neverne Tome, covek kroz rezultate pokazuje kako i sta radi, omlovazavanje Subotica, Petrovica je sramotno, Subotic je na meti najvecih klubova, trazile su ga mnoge kao prava Srbenda odabrao Srbiju, Petrovic pokazuje izvandredan potencijal, za vas Tome ne znam, ali ja znam da je moje mesto 9 septembra na Marakani, da navijam za momke u crvenom, koji mene i vecinu ovog naroda cine ponosnim. Napred Anticu, napred Srbijo.

mare so

pre 14 godina

Ponekad mi i bude drago kada pogresim! Posle prvog poluvremena bio sam poprilicno razocaran igrom nase reprezentacije, ali i zalaganjem i odnosom prema igri pojedinih igraca. Sve je bilo daleko od nivoa i renomea zvanicno 14. reprezentacije sveta. A onda drugo poluvreme i potpuni demant mojih razmisljanja. Zasto? Vrlo jednostavno, pocelo je brze da se igra, nasi igraci su se brze oslobadjali lopte, izvedeno je vise dobrih i smisljenih akcija, individualni kvaliteti su dosli do izrazaja i rezultat je odmah tu, konkretan. Francuzi uskoro stizu na marakanu i zelim reprezentaciji uspeh u tom mecu, a znamo vrlo dobro da ce biti djavolski tesko. Samo hrabro i motivisano, do pobede!

IVORY

pre 14 godina

Ajde sad da vidim da li ce nekome da smeta intervju Tosica. Odigrao je sjajno i cak da nije dao ona 2 gola zasluzio je da bude igrac utakmice.
Prvo poluvreme smo odigrali malo smuseno, ali nista opasno, desava se, dok se igraci malo uigraju. U drugom smo odigrali skoro bez greske (osim primljenog gola u zadnjim minutima). Zadovoljan sam, odigrali smo utakmicu bez nekoliko prvotimaca i pokazali dobru igru i mislim da imamo odlican tim za prvenstvo

mecencani

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk, 12. avgust 2009 21:00)
Ne zive svi srbi na Dorcolu, ima nas i umnogo juznije.
Bravo Srbija who is next? France I hope....

Milan

pre 14 godina

Nismo ni mi ni oni bili kompletni ali se u drugom poluvremenu u njihovoj ekipi osetio nedostatak iole kvalitetnijih pojedinaca.Evo moje neke analize:
STOJKOVIC-Vidi se da mu hvale utakmice u klubu, siguran kod visokih lopti,sutevi po zemlji su mu problem
IVANOVIC-Verovatno najbolji odbrambeni igrac veceras, igrao na tri pozicije,vrlo siguran do pred sam kraj,nezamenljiv
SUBOTIC-Dobar u skoku, ali igra pod pritiskom katastrofa
LUKOVIC-Vrlo dobar ali nista spektakularno
OBRADOVIC-Nesto slabiji u ofanzivi nego nazad, mozda je bolje resenje od njega Kolarov
PETROVIC-Bolje nego u Partizanu ali nista posebno, ne verujem da ce u skorije vreme biti standardan, mora jos mnogo da radi
NINKOVIC-Ima dosta potencijala, nekoliko dobrih pasova i prodora,dokazao da moze na njega ozbiljno da se racuna
KACAR-Moze i bolje, nista posebno veceras, utopio se u opste sivilo u prvom poluvremenu
KRASIC-Jedini koji je uz Laneta nesto korisno uradio u naadu u prvom poluvremenu
JOVANOVIC-Strasan igrac, uvek me odusevi brzinom koju niko nema od nasih napadaca
ZIGIC-Korisniji u odbrani nego u napadu, sve u svemu nisam zadovoljan iako ga cenim i volim
TOSIC-Tri bambija veceras, 2 gola , prodori, verovatno penal,polako se vidi uticaj SAFa, prestao da se glupira s loptom, mnogo vise nego sto sam ocevao-IGRAC UTAKMICE
KUZMANOVIC-Vrlo solidan i koristan na sredini, ima ideju, napredovace jos
lAZOVIC-Dao gol, dosta se trudio, vracao , trcao kontre, vise i ne moze covek da ocekuje
RUKAVINA-Vidi se da mu hvale kvalitetne utakmice, manje ofanzivan nego sto je bio
MILINKOVIC-Trebalo bi da je talentovan, nije imao mnogo vremena ni lopti da se nesto iskaze
ANTIC-Sta reci osim SAMO NAPRED I SVAKA CAST

nikola

pre 14 godina

ahhahahha.... komentar gojka andrijasevica: "ocigledno se isplati,samo i trenirati u mancesteru". koj kralj,ne verujem!
p.s. nemojte da blatite petrovica,super je odigrao. oni malo bolji poznavaoci fudbala znaju koliko znaci imati takvog igraca na toj poziciji...

Pretorija

pre 14 godina

Evo utisaka sa utakmice i par informacija:

1. Beli odbranbeni igrac Bafane se zove Metju But (Mathew Booth) i pri svakom kontaktu sa loptom navijaci ga pozdravljaju sa dugackim Buuuuuuuuut (Booooooooooooooooth). Na slican naci navijaci pozdravljaju i ragbistu koji igra za nacionalnu selekciju i koji je poznat kao "Zver" (Beast). Sve u svemu, o rasizmu ovde nema ni reci, pa bih zamolio sve koji komentarisu da porvere cinjenice pre nego sto pocnu da sire neistine i negativnu energiju.

2. Utakmica se igrala u Atridzvilu, koji je predgradje Pretorije i u kome je masovno nastanjeno africko stanovnistvo. Naseg sveta je bilo oko 500 i sve je proslo u najboljem mogucem redu koliko sam ja mogao da vidim. Medju nama je bilo i navijaca Juzne Afrike i svi smo tako mesano stajali/sedeli i navijali, "provocirali" se i zbijali sale.

3. Inace, reprezentacija je stigla u Pretoriju tokom jucerasnjeg prepodneva i uvece su odradili jedini trening posle dugackog i napornog puta. Sve to i nije cudno kada se uzme da je ovo ipak samo prijateljska utakmica. No, ono na sta treba da obratimo paznju je sledece: Vecina nasih igraca igra na vrlo niskim nadmorskim visinama, dok je Pretorija na oko 1300-1400 metara nadmorske visine. Literatura kaze da je optimalno vreme za aklimatizaciju vrhunskih sportista 10-14 dana, a da se najmanje problema oseca tokom prvih 24h i nakon 10ak dana po dolasku u mesto koje je znacajnije iznad nadmorske visine na kojoj sportista zivi i redovno trenira.

4. Pravi test ove ekipe ce biti u Beogradu protiv Francuza, te tokom preostale dve utakmice protiv Rumuna i Litvanaca, dok ce danasnja utakmica protiv Bafane brzo biti zaboravljena.

pop1

pre 14 godina

Ne mogu da vam opisem koliko mi je draga ova pobeda
Za one koji ne znaju...oni su nas gledali kao mala deca?Tim koji ne zna da igra i rekli su da ce da nas razvale?????
hahahahah

ijaooo sto mi ja draga ova pobeda

pa jos u drugom poluvremnu kad smo pcoeli da se igramo sa njima
hahahaha
pravo orlovi

mian

pre 14 godina

nije loše,luković -tošić odlični,lazović takodje----ovi sa trubama nisu normalni,ja sa pratio na feeds bez komentatora samo publika se čula....to nije normaloako se deru plus oni trubaduri.....

Srpska Atina

pre 14 godina

A kad je trebao da proba Petrovica?Protiv Francuske?
Drugo,svi koji pitaju sta igra Petrovic,neka objasne sta igra kapiten Zigic?Ni na jednu loptu nije skocio(a zbog toga je u timu),sve duele je pogubio(i u vazduhu i na zemlji),zalaganje nula,loptu na metar ne moze da doda...

A sto se licemera iz FIFE tice bas bih voleo da vidim da li ce veciti dusbriznici i lazni multikulturalisti kazniti domacine(koji su domacinstvo dobili iz cisto politickih razloga)zbog rasistickih ispada prema belom igracu svoje reprezentacije.Ili je rasizam samo kada se vredjaju tamnoputi igraci?

red@white

pre 14 godina

Veoma lagano ( pisem na 3:0) protiv ovih indijanaca. I sebicnost u ovom trenutku D.Lazovica za 4:0 imao je slobodnog Zigica.Ali treba uzeti da su ovi u drugom poluvremenu promenili gotovo celu ekipu i da nisu ni prineti ovima iz prvog poluvremena. Za ove smo prejaki u bilo kom sastavu da smo dosli

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Ofk

Da li si ti ikada u zivotu cuo da u J. Africi radi preko 15.000 srba. Drugo ti mislis da su svi sirotinja i da nemaju 1000 Evra da plate kartu do J.Afrike ako im je to zadovoljstvo.Ne smaraj nas vise sa glupostima. Svaki komentar ti je negativan. Izgleda da postoji problem

BRAVO ORLUSINE

pre 14 godina

Postava koja je igrala drugo poluvreme je odigrala fantasticno. I ako utakmica nije imala tolku vaznost igraci su pokazali veliko pozrtvovanje. Nebi ja tu nista dirao :) sta vise pojedici su pokazali da im je mesto u prvoj postavi ali nije moje da odlucujem ko ce da igra! Bitno je da nasi peglaju sve redom :)

bbb24

pre 14 godina

Zbog Radoslava (lopta unazad) Petrovica, Kuzmanovic sedi na klupi?!?!? jos ga ponovo komentatori hvale kako se nametnuo selektoru...pa cime se to nametnuo?!?

Da ne bude da bacam samo hejt :) pohvala za Bambija, dosta lepih driblinga, vidi se da je uzivao na terenu...
Subotic tanak
Ivanovic van forme

Anony

pre 14 godina

ne brinem ja za rezultat kad igra zigic.Pored njega i nikakav igrac da gol,daj nek daju golove kad zigic ne igra.Ubacis punisu mihajovica da prebacuje sredinu pustis zigica i jos nekog napadaca u 16sterac i lom prave,ovog mora da cuvaju 2-3 igraca dok ovi kolo vode,al sve pada u vodu kad ziga dobije crveni ili se povredi.

J.K.

pre 14 godina

Svaka čast braćo na pobjedi.Šteta pa ovi RTS ne prenosi na digitalnoj pa mi van Srbije ne moremo pratit utakmnicu.ewo 'moji' igraju s bjelorusijom,utaknica stoljueća ako ne pobjede ode SP ali bi se volio da se plasiraju.Pozdrav braćo iz jednog malog mista kraj Drniša.

Misa Pavlovic

pre 14 godina

Svaka cast momcima, odrali su ih. Jesam GROBAR, ali ovaj Petrovic ne bi trebao da igra za Cekrcice a kamoli za Partizan ili reprezentaciju.

Nepismen

pre 14 godina

Mogo bi sad da napisem Grobari 3 : 1 Südafrika ali necu jer mi nemamo komplekse kao neki zvezdasi.

SRBIJAAAA

PS: Mi imao naseg Manchestara ;)

Plikuscht

pre 14 godina

koliko dobi ovo novca Tosic za naj igraca utakm..?
(Niksicko pivo, 12. avgust 2009 20:56)

Ha, ha, ha, ha ... dobio je 10,000 ZAR (randa) ... sto mu dodje negde oko citavih 873,39 EUR.
Ako odma' oroci, da se nadje da otvori kafanicu kada zavrsi karijeru :)))

Salu na stranu, kad ne padoh s kreveta ... kod prvog gola je em lepo utrcao, em izbegao ofsajd, em ustopovao dugu loptu, em se zagradio, em smisleno sutnuo pod remplovanjem van balansa, em lepo pogodio tik uz stativu ... sta mu bi?
:)

benjani mwaruwari

pre 14 godina

Kako me brate nervirate sa tim vasim komentarima.
Mi pobedimo vrlo ubedljivo,igra u prvom poluvremenu neubedljiva ali u drugom super i vi dodjete na b92 sajt i kritikujete Zigica!
Ej bre ljudi!Ajde barem neku pohvalu pored toga da ostavite kao recimo"E super smo igrali,samo onaj Zigic slabo nesto tu..." nego brate jedan jedini komentar ove utakmice"Zigic napolje","Zigic nema pojma"
A protiv Austrije kada nije igrao bilo je "Zigo vrati se molim te"
Cudan smo narod

lvzifer

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk)

E ovaj covek me odusevljava iz dana u dan .. pratim njegove komentare i prosto ne mogu da verujem .. Btw. Dobro II poluvreme .. tako treba brzo i jednostavno . Bravo za Bambija odigrao najbolju tekmu do sada . Dane Lazovic odlican vreme je da Panta izadje iz repke .

Delija

pre 14 godina

Ne penjavite grobari..jer vi ste jedini koji trenutno unistavaju timski duh vasim komentarima...

Reprezentacija je nezamisliva sto su i ljudi pokazali svojim dosadasnjim igrama bez Vidica, Stojkovica, Zigica , Lukovica, Jankovica koji su iz Zvezde pa makar i ne bili u 1 timu Srbije...Kao i bez Ivanovica, Krasica koji su se afirmisali u OFK...bez Kacara, Jovanovica iz Vojvodine ..i da ne nabrajam vise ...

Neverovatno mi se svidjaju Obradovic, Lazovic, Tosic pa i Petrovic ... ali u fudbalu nije vazno samo ko postize golove, a najmanje pak kad je u pitanju samo jedna utakmica...zato ponavljam ...ne kvarite duh i postignuca Srbije zbog vasih problema u klubu

Jos jednom svaka cast na danasnjoj pobedi a posebno Tosicu, Lazovicu i Kuzmanovicu

P.S.Fudbal je timska igra ako niste znali

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Za svu bracu iz inostranstva, kad budu neke kasnije utakmice pokusajte na ovom sajtu da ih gledate...
http://www.live-sport.org/en/football/?wso=1&tzo=-120&OAID=604a29191df60234a4ee3e2b737362d8&sessionCookie=EOLEQRR0BXSXWEPULLYF64ED68HPTSZJ&wooTracker=JN2V8NPJYOF40XPD9O4C8C93ANBUWVH2&sport=1&league=&l

realan

pre 14 godina

Bravo momci,bravo Anticu..NE ZOVI vishe PANTELICA,mnogo smo bolji bez njega...jeste da sam grobar ali mislim da je i PETROVIC vishak...kod Toshketa se vidi napredak u igri...bice josh bolji,sad ce imati priliku da se dokazhe..pozz..SRBIJA DO JUZHNE AFRIKE

Milan

pre 14 godina

@ mitar (kom. br. 9)

Kvalifikacije za prethodno SP su izgurli Vidic, Krstajic, Dragutinovic, Jevric i Gavrancic. Od igraca koje si ti pomenuo, moze se istaci Duljaj koji je u par utkmica odigrao na desnom beku. Tda nas je na SP odvela ODBRANA koja je primila samo 1 gol u kvalifikacijama. Vezni red i napad nisu bili nesto impresivni.

Igor

pre 14 godina

Samo da ne igra srpski Inzagi(Pantelić) protiv francuza i mi smo već u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čovek se samo valja i prigovara sudijama.

sir_Nikola1989

pre 14 godina

Čestitke našim reprezentativcima, odlično drugo poluvreme i baš sam se obradovao zbog igrača koji su postigli golove. Dokle će više da se pljuje Petrović? Šta je to on loše uradio da zasluži tolike kritike? Još više me iznenađuju oni komentari da Nenada Kovačevića treba vratiti u reprezentaciju. Šta je taj igrač pokazao u reprezentaciji? Forsiran je dosta(skoro kao i Pantelić), a ništa nije uradio. Smešni su mi i oni komentari "da je bio tu Stanković, Pantelić,...". Kad se vrati Vidić kompletni smo i nadam se da su svi videli razliku između tima sa Pantelićem u špicu i ove reprezentacije sa Lazovićem na toj poziciji. Još da Vukić nastavi ovako u Moskvi,da se vrati u reprezentaciju, pa da imamo kompletan tim. I dalje mislim da je on trenutno najbolji kreator igre(iz Srbije) koji ima mesta u reprezentaciji. Imamo extra tim+dobru klupu i najvažnije odličnog trenera. Samo napred, pa da vas dočekamo kao vaterpoliste sledeće godine ;-)

Mile

pre 14 godina

Realno i po ovoj tekmi se vidi da PANTELIC definitivno nema sta da radi u nasem timu, Lazovic je za njega doktor.
Tosic veceras odlican, svaka cast!!

Psgfan

pre 14 godina

1.Radoslav Petrovic je veliki potencijal srpskog fudbala.....ali za sada nije zasluzio poziv u repku(ovo danas je bilo dobro sto je odigrao)....JA SAM DELIJA ali decka treba pustiti da igra...


2.Ne znam ko se samo usudjuje kritikovati Zigica???????Verovatno oni Grobari........Covek je dosad dao toliko i toliko u repki ali nekima smeta!!!!!!!Oce ljudi Mateju.....Iako navijam za PSG(volio bi da bude starter) mislim da on ove sezone nece biti ni starter na 15 tekmi....


3.Zoran Tosic nova nada Evropskog fudbala......decko me je iznenadio.....fizicka snaga je u porastu......dribling....tehnika....nemam reci osim hvala TI BOZE STO IMAMO OVAKVU PERSPEKTIVU......

Si'T'jwa

pre 14 godina

Kako nije sramotan one sto pljuju po ovoj reprezentaciji cak i posle ovako ubedljive pobede nad domacinom SP? Pa ta Juzna Afrika je pre samo mesec-dva dobila evropskog prvaka Spaniju, a mi ih izgazismo...MA MNOGO SMO JAKI,,,bas me briga ko igra...vazno je da pobedjujemo...pa sami smo sebi losi bre ljudi...pogledajte Hrvate, imju 3x losiju repku, ali je naduvaju i posle 1:1 sa smesnom Ukrajinom...a mi igramo fantasticno, i opet nesto se***o...krivo mi je kad to vidim...

xxx

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)

Podseticu te na odlucujuci gol Save Milosevica u Pragu protiv Ceske kojim je tadasnja Jugoslavija otisla na Svetsko prvenstvo (ili evropsko) nemojte mi zameriti, ne mogu da se sada setim. Tim golom u poslednjim minutama meca pobedili smo 2:1!!!
Nije bas tacno to sto pricas a nije lepo govoriti neistinu!

alo bre!

pre 14 godina

POENTA OVE UTAKMICE:

1.Kada igra reprezentacija, nema mesta podelama na Partizan i Zvezdu!
2.Pantelic na klupu, Lazovic u prvi tim!
3.Zigic ima pravo na slab dan, nadamo se da ga je istrosio sada...
4.Petrovic i Tomovic ne zasluzuju poziv!
5.Kuzmanovic, Tosic, Ninkovic i Kacar zasluzuju da budu stalno na spisku!
6.Jovanovic i Krasic su klasa!
6.Subotic iznenadjujuce nesiguran u svakoj utakmici za reprezentaciju!
7.Iako se ne slazem sa izborom nekih igraca, u Antica imam veliko poverenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Odlicna igra, pobeda i jasnije slike nekih pojedinaca kod selektora. U prvom poluvremenu smatram da smo bili bolji (iako je i Bafana imala sanse). Nismo iskoristili svoje prilike iako ih je bilo. Mada, realno su oni u tom delu meca igrali sa svim igracima na svojoj polovini, mnogo defanzivnije nego u drugom plvrmn... stoga Lane i Krasic nisu imali slobodnog prostora koliko Bambi, cijom sam igrom vise nego zadovoljan. U drugom poluvremenu gorepomenuti igrao odlicno, fine lopte slao Zdravko, a Lazovic pokazao da vise nije samo gol-igrac, vec da ume i da uposli i zauzme poziciju. Izuzetno sam zadovoljan igrom Ninkovica, koji je pokazao veliku smirenost i tacnost u dodavanjima. Ipak je Dinamo veliki klub, a ukrajinska liga jedna od 7-8 najboljih u Evropi. Petrovic nije nista posebno razocarao... Subotic i dalje malkice nesiguran, cinjenica da ce nam trebati Drago protiv FRA. *Mislim da i Rajkovic (koji sjajno igra) moze nastupati tada.

Bravo jos jednom!

pre 14 godina

Svaka cast momci.Imamo reprezentaciju za sledecih deset godina minimum!!! Srbija,nepresusni izvor talenata ne samo u fudbalu nego u svim sportovima!! Ne bih izdvojio nikog posebno,mozda malo Tosica,veceras je stvarno bio dobar,ali mi se ne svidja sto je preterano sebican,takav je bio i u partizanu,veceras posebno.jeste da se na kraju sve dobro zavrsilo,ali brate davi igru kao da je jedini na terenu,cak mi se ponekada cini da bi humanije bilo da dodele njemu jednu posebnu loptu pa da se on igra sam i dribla sam sebe nego sto izvodi dok svi ostali vec lude.Igrac koji ce namestiti ektra potez,ali ce pored toga zaj... bar tri stopostotne sanse zbog sebicnosti onoga ja i samo ja.Sve u svemu lepo vece,lepa tekma.Jeste da su francuzi za dve klase ispred Afrikanaca,ali i mi smo jos bolji kada smo kompletni,JA MISLIM DA MOMENTALNO RETKO KOJA REPKA MOZE DA NAM PARIRA,IGRAJU MOMCI SVETSKI!!

dusan kv

pre 14 godina

ne svidja mi se ovaj tosic,nikad mi se nije ni svidjao,moze da da i 5 komada al je samo ispaljeni maneken koji glumi ludilo!! decko se opasno zaj.... ako misli da je uradio nesto sto je u mancesteru!! zoran tosic=perica ognjenovic=jagodina=...2 liga=..kraj

Srbija

pre 14 godina

Eto sta je veliki klub,znaci Mancester je od Tosica vec sad napravio duplo boljeg igraca...Znaci tehnika mnogo bolja,jedino da popravi fizicku spremu,jer je bas los u duelima,izbacio je onog afrikanca po burek,i pao..Mora to bolje! Ako to uspe,cao Nani na klupu!

Sokobanjac

pre 14 godina

Pričate samo o onima koji daju gol a zaboravili ste na još jednog iz odbrane koji je pored previše nesigurnog Subotića držao našu odbranu !Naravno govorim o Lukoviću!!!
Napred Srbijo do 10-og mesta na listi FIFA!!!!!!

hmm

pre 14 godina

sacekajte malo,nije za dzabe antic zvao malog petrovica,decko mnogo dobro igra i podseca na vieru u svojim najboljim danima,dajte mu jos malo vremena,mlad je decko.. a sto se tice pobede,stvarno ne razumem zasto posle 3:0 ne krenemo dalje na gol,da damo jos po koji nego se "poigravamo" sa protvinikom,nekim petama i fintama,i na kraju naravno primimo jos gol.. zar nije lepse pobediti 6:0 nego 3:1 al zato sa ponekom petom i probacivanjem kroz noge?

iskren

pre 14 godina

1)
Srbiji fale dva vrsna napadaca da bude u top 5 favorita za mundial.
2)
Partizanu i Zvezdi fali 11 igraca da igraju zapazenu ulogu u Evropi

Bojan Jankovic

pre 14 godina

GK Vladimir Stojković (26) 900.000 € / GK Vladimir Dišljenković (28) 1.900.000 €

LB Ivan Obradović (21) 4.500.000 € / LB Aleksandar Luković (26) 3.800.000 € / LB Aleksandar Kolarov (23) 5.000.000 €

CB Nemanja Vidić (27) 35.000.000 €

CB Neven Subotić (20) 7.500.000 € / CB Slobodan Rajković (20) 2.250.000 €

RB Branislav Ivanović (25) 8.500.000 € / RB Antonio Rukavina (25) 1.500.000 €

DM Gojko Kačar (22) 7.000.000 € / CM Zdravko Kuzmanović (21) 9.500.000 € / CM Nenad Milijaš (26) 4.500.000 €

LM Zoran Tošić (22) 5.500.000 € / LM Miloš Ninković (24) 4.500.000 € / LM Marko Milinković (21) 1.000.000 €

RM Miloš Krasić (24) 12.500.000 € / RM Adem Ljajić (17) 4.000.000 €

AM Dejan Stanković (30) 14.000.000 € / AM Boško Janković (25) 4.000.000 € / PM Nemanja Matić (21) 1.500.000 €

FW Milan Jovanović (28) 8.500.000 € / FW Miralem Sulejmani (20) 8.500.000 € / FW Danijel Aleksić (18) 1.800.000 €

ST Nikola Žigić (28) 10.000.000 € / ST Danko Lazović (26) 5.000.000 €

Treba nam jedino bolji golman da bi bili jedna od prve tri reprezentaicije sveta.

Izuzetno mlad i kvalitetan tim. Najstariji igraci (ujedno i kapiten) nam ima 30 godina.

Namerno sam izostavio Kežmana i Pantelića jer mislim da njihovo prisustvo u reprezentaciji nazalost moze da nanese vise stete nego koristi.

Iako sam navijac Crvene Zvezde smatram da bi Saša Ilić sa svojim iskustvom bio jako koristan ovoj mladoj reprezentaciji. Prava je steta sto je toliko retko dobijao priliku da zagra u reprezentaciji.

Laq noc Marko

pre 14 godina

Лаѕовић - Пантелић
ДАНКО ЛАЗОВИЋ
датум рођења: 17. мај 1983.
позиција: напад
тренутни клуб: ПСВ Ајндховен (Холандија)
први наступ: 27. март 2003.
Крушевац: Србија и Црна Гора – Бугарска 1:2
претходни клубови: Партизан, Фејнорд (Холандија), Бајер Леверкузен (Немачка) и Партизан
висина: 184
тежина: 76
број утакмица: 29
број голова: 8

MАРКО ПАНТЕЛИЋ
датум рођења: 15. септембар 1978.
позиција: напад
тренутни клуб: Херта (Немачка)
први наступ: 15. новембар 2003.
Плок: Пољска – Србија и Црна Гора 4:3
претходни клубови: Црвена звезда, Ираклис (Грчка), Пари сен Жермен (Француска), Штурм (Аустрија), Селта (Шпанија), Лозана (Швајцарска), Обилић, Смедерево и Црвена звезда
висина: 183
тежина: 80
број утакмица: 26
број голова: 3
А о томе какав је Пантелић нападач говори следећи податак:
БРАНИСЛАВ ИВАНОВИЋ
датум рођења: 22. фебруар 1984.
позиција: одбрана
тренутни клуб: Челзи (Енглеска)
први наступ: 6. јун 2006.
Торонто, Италија – Србија и Црна Гoра 1:1
претходни клубови: ОФК Београд и Локомотива Москва (Русија)
висина: 188
тежина: 84
број утакмица: 23
број голова: 4
Интересантно, зар не?

Nikola grobar

pre 14 godina

Znaci ne mogu da verujem kakvih sve komentara ima ovde.
Prvo svaka cast nasim momcima,odigrali su drugo poluvreme bas muski i za udzbenike.
TOSIC SJAJAN.Pohvalio bih i nastup Danka Lazovica,Kuzmanovica i Lukovica.Okoreli sam Partizanovac ipak morao bih da zamolim sve one a pogotovo grobare koji kritikuju Zigica, da malo ohlade.Jeste decko odigrao lose ali mi trenutno osim Zigica i Lazovica nemamo kvalitetnijeg napadaca.Mislim da je Marku Pantelicu mesto u reprezentaciji pod znakom pitanja,mada se vidi da decko stvarno nema srece.

E sad da se malo okrenem i nekim drugim stvarima.
Opet kazem okoreli sam grobar,ali upravo zbog toga necu da hvalim previse igrace koji su postigli golove,svi su odigrali dobro,neko manje,neko vise ali je dobro i SRBIJA JE POBEDILA a ne Partizan ili Zvezda.

Voleo bih i da mi neko kaze kad se vec toliko aludira na to koji je to odlucujuci gol koji je Zigic postigao za reprezentaciju?Gde nas je taj gol odveo,na koje takmicenje?
Ja cu samo da kazem da nas je Kezmanov gol protiv Spanije odveo na SP,i da su njegovi golovi bili najznacajniji za nasu reprezentaciju u tim kvalifikacijama.(ovo verovatno nikada ne bih napisao jer kada igra reprezentacija ne volim podele na Zvezdu,Partizan,Ofk...ali ima previse nepromisljenih komentara po mom misljenju u vezi ovih stvari)
Takodje ne razumem one koji kazu Anticu stavi ovog,stavi onog,napolje ovaj ili onaj.Ljudi,covek je preporodio nas fudbal a vi ste za shodno nasli da pljujete jer je pozvao Petrovica,nasli ste da komentarisete da Z|igic ne valja...pa sto neko od vas ne vodi reprezentaciju ako je toliki znalac?

ZIVEO ANTICU,ZIVELI IGRACI,ZIVELA SRBIJA.

Sta mislite?

pre 14 godina

Sta mislite,da li da se smuwam sa Marijom ili Isidorom ???
ko je za ovu prvu neka preporuci, a ko je za ovu drugu neka ne preporuci...
ako mi uopste puste komentar, nadam se da hoce..da se malo zezamo

Zlaja

pre 14 godina

Grobari sa svojim malicioznim komentarima jos jednom pokazuju koliko su mali. Svaka cast reprezentaciji i pohvale Tosicu na atraktivnoj i efikasnoj igri. Definitivno imamo alternativu za Krasica. Petrovic izgubljen u vremenu i prostoru. Njega vise ne pozivati! Lazovic treba zapoceti protiv Francuza posto Pantelic nema klub. Lukovic odlican u defanzivi.

Daka

pre 14 godina

Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.
(Nenad, 12. avgust 2009 20:06)


Ne zvizde mu jer je bijelac i zato sto su rasisti vec radi uroka, vjeruju da tako tjeraju uroke.

lukas radebe

pre 14 godina

ee necu da posaljem komentar i onda procitam neki biser i moram!!! pa dokle vise da kritikujete...zigic je pretrcao najvise od svih nasih!!! koliko on znaci kod prekida, nabacenih lopti...2-3 igraca odmah idu na njega i otvara se prostor za ostale!!! neki sad i pljuju krasica...kao kako moze on da igra, a tosic sedi na klupi?!?! ne zelim da izgubimo, ali kad se bude to prvi put desilo...nece biti gorih fudbalera od nasih i svi ce ih kritikovati, kad mi i u pobedi moramo da se osvrnemo na neke gluposti

vesko

pre 14 godina

Vidi ovi grobarcici sto su se uzdigli dizu u nebesa svoje bivse a ajde sto pljuju Zigica jer im je zagorcavao zivot u derbijima itekako al svog Petrovica i protiv Apoela pa evo sada. Pa mi smo stvarno nacija pljuvaca da i kada pobedimo pljujemo nase igrace.Sram neka nas bude nije dzabe za srbe slogan da nas samo sloga spasava. Ja sam okoreli zvezdas al brate Srbija je Srbija taman da svi iz sadasnjeg tima Partizana igraju za nju. Treba kritikovati kad nesto nije dobro ali ne zaboravljati i kad se dobro ucini. Mi smo danas dobro ucinili ali ne vazno je da Zigic nije dao gol vec Tosic i Lazovic jer je to vama vaznije. Strasno volim kad me demantuje neki nas igrac i promenim misljenje o njemu. Cetiri igraca za koje sam smatrao da nisu neki potencijal a demantovali su me su, Bogdanovic, Lekic (Zvezda), Fejsa (Partizan) i Bambi Tosic. Bogdanovic mi je isti kao Milovanovic, Lekic kalibar Zigica ali sa vecom brzinom i boljom tehnikom, Fejsa pravi fajter, borac, jako malo gresi u pasovima za razliku od pre i poseduje i dobar sut sto je i pokazao. Najvise ipak je Bambi ostavio utisak vidljiv napredak i tehnicki i u duel igri pogotovo se vidi kod prvog gola gde bi u ranijim slucajevima bio izguran ili pao on je izdrzao i postigao gol. Samo napred SRBIJA

delija ali pre svega SRBIN!

pre 14 godina

da li je to 0-2???? da, da, da.. :-))) grobari dadose oba!!! hehehehehehe sreca sreca radost!!!!!! :) zivela Srbija, ziveo Partizan..
(Nemanja N., 12. avgust 2009 20:28)



šta samo GROBARI daju GOLOVE
TOŠIĆ
FEJSA(U-21)
(XAXA, 12. avgust 2009 20:31)



Juzna A-Partizan 1:3 :DD
(sekyyy, 12. avgust 2009 20:54)



Grobari bolje cutite jer nosioci igre u reprezentaciji vidic,stankovic, i zigic su delije kao i golman stojkovic tj. na svakoj poziciji glavni igrac nam je delija.

marko 1985

pre 14 godina

Ma kakvi Tošići i ostali... Luković je otac-brat!!! Hladnokrvan, tehnički odličan... Odbrambeni igrač!
U startnih 11 protiv Francuza,na mestu beka umesto Obradovića!!!

Rekreativo? Pa nije to, to!

pre 14 godina

Navijač sam Srbije naravno, a i CZ, i baš zato, neću da dopustim da pljujete Petrovića iz Partizana!

Gledao sam utakmicu, ali evo, nešto kasnije čitajući, bukvalno ne stigoh do 10. komentara, tačnije do 7. a Vi?
Udri po Petroviću, i to tri puta u sedam komentara!

Dečko ima potencijal!
TVRDIM da Partizan dugo nije imao takvog štopera!

Cepaj majstore, očigledno ovde ima mnogo ljudi koji komentarišu, a nikada nisu igrali pod psihološkim opterećenjem!
(Ili nikada uopšte nisu igrali fudbal, osim možda školskog, na odmoru, kad se svi bekelje i cerekaju!)

tolke

pre 14 godina

Dragi Grobari i Cigani,ako niste znali veceras je igrala SRBIJA i to veoma dobro.Kakvi su to komentari ? Prvo napadate Petrovica a zatim hvalite Antaru.Zaboravljate da je on odlucio da decko igra i verovatno odigra onako kako je i Antic zamislio.Šta je falilo Zigicu,po meni je odigro kapitenski,borbeno,a to sto nije dao gol,pa dao je neko drugi iz njegove ekipe.Jednostavno receno SRBIJA je bila odlicna,a svi trebamo da znamo da ti momci igraju za svoju zemlj i daju maksimum u tom trenutku od fenomenalnog Bambija do solidnog Stojkovica...NAPRED SRBIJO !!!

Grobar-S

pre 14 godina

Kunem se svojim zivotom da ako protiv Francuskebude icrao M.Pantelic,a ne Lane i Ziga u spicu,a Bambi polulevo,da nikad vise ja imoja porodica necemo navijati za Srbiju.Gospodine Anticu mi vas izuzetno cenimo ali nemojte bas toliko vredjati nas zdrav razum i intelegenciju.Vec je pocelo da se prica da pojedini igraci placaju svoje igranje za reprezentaciju.Nemojte to sebi dozvoliti jer ste vi najsvetlija figura srpskog fudbala.

alo bre!

pre 14 godina

"Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)"

Ne bih zeleo da vredjam, ali ti si mentol!!! Samo jedan primer - strelac u Slovackoj, strelac u Pragu, EP2000 najbolji strelac!

ChargerNS

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.

Rocco

pre 14 godina

@Nenad

Ne radi se o rasizmu. U pitanju je sujevjerje domaćih navijača. Naime, oni smatraju da jedan bijelac među deset tamnoputih fudbalera donosi nesreću. Na taj način, zviždanjem i kojekakvim zvukovima, kako kažu, tjeraju zle duhove!

Anti-rom

pre 14 godina

Ajde romi, naucite vi ovog neznalicu Antica ko treba da mu igra. Posto on ocigledno nezna sta radi.
Okomili ste se na mladog Petrovica. Tako ste pljuvali po Tosicu pa sad ticu a?
I okanimo se vise glupih komentara ko, gde i kad je trebao da igra kada je reprezentacija u pitanju..
Jes svaki igrac sa spiska je igrac REPREZENTACIJE SRBIJE!
Vi virtual-strucnjaci batalite te gluposti i prosetajte malo do stadiona, hale, bazena i ostalih sportskih borilista! Mozda cete i nauciti nesto!
Tosicu svaka cast, vidi se da radi i samim tim i napreduje.
Samo radom se moze stici do cilja!!
A mislim da ova reprezentacija lepo radi i lepo napreduje!
Pozdrav SVIM navijacima i IGRACIMA REPREZENTACIJE SRBIJE.

juju

pre 14 godina

Zvezdas sam al VELIKO HVALA TOSICU!!!
(vladimir, 12. avgust 2009 20:40)

Kakve to veze ima sto si zvezdas,ne igra zvezda nego patizan,a imam osecaj da si grobar...

vreme je!

pre 14 godina

Drugari sta vam je?Toliko kritika?Pa ljudi mi bijemo sve zivo i sa takozvanim rupama kako ih nazivate!paz zar to nije dovoljno.Svaka repka ima rupe to je normalno,ali ne tuku kao mi!SRBIJA!!!!!!!!!!!

m

pre 14 godina

Kuzmanovic odlican. Ninkovic mi se jako svideo isto. O Banbiju ne treba trositi reci - sjajno izdanje iznad svih ocekivanja. Stamena odbrana - malo je Subotic nesiguran i iako ga volim upario bih Lukovica sa Vidicem protiv Francuza. U svakom slucaju slatke muke selektora Antica. Ocigledno spremamo 4-5-1 protiv Francuza sa ofanzivnim krilima. Pa nek ti je srecno Srbijo! I jos nesto - dok se ne plasiramo zamolio bih lozane da ne smaraju. Ispred nas tri jako teske utakmice (fra i rum kuci i litvanija u gostima) a nama (ako igramo nereseno protiv Francuza) treba DVE pobede ako Francuze ne kiksaju - nema mesta euforiji (jos).

grk

pre 14 godina

Jos jedan dokz da se iz reprezentacije najbolje prodaje igrac.Najbolji primer Obradovica svi su napadali Jokaba za nespremnost igraca i slabog trcanja.Pa dobro odakle tolika snaga i volja za samo pet sest dana od onog brukanja.I u popunosti puna podrska reprezentaciji i takodje Jokanovicu jer malo vise obraaza ne bi smetalo pojedinim igracima u Partizanu.

SRBIJA

pre 14 godina

Ovo je fantazija kako igraju.Francuzi moraju da padnu ako se ovako bude igralo 9.septembra i da se malo spuste na zemlju ti goropadni petlovi.Svaka cast za bambijevu vecerasnju partiju.SAMO HRABOR SRBIJO GAZI!!!!

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Okosnica svakog kvalitetnog tima treba da bude dobra odbrana, a mi je sa ovim trenutnim igracima najzad imamo.

LD Ivan Obradović (21)
CB Nemanja Vidić (27)
CB Neven Subotić (20)
RD Branislav Ivanović (25)

posmatrac

pre 14 godina

Prosto neverovatno koliko ljudi zeli da drzi lekciju velikom majstoru RADOMIRU ANTICU. Sta bi tek bilo da smo izgubili.
Neka mi ne bude zamereno, ali danas sam video dostojnog naslednika jednom od najvecih fudbalera sa ovih prostora: nezaboravnoga Bernarda Vukasa. Bambi je prava njegova kopija, u svakom pogledu. Jednom recju -velemajstor. A mislim da je i Antic danas nasao zamenu za Milinka Pantica, za neki od svojih buducih planova. Nadam se da ce to biti sa reprezentacijom.

Ubica ugostiteljskog radnika

pre 14 godina

Braco Srbi evo upravo gledam tekmi Crna Gora-Vels!Gledam ovog Jovetica i ne mogu cudom da se nacudim!Kakva igracina braco moj draga!Eh da je izabrao Srbiju za reprezentaciju znate li vi sta bi nam bio na sredini:BOG BRE!!!!
Ujedno da se pohvalim da sam roknuo pristojne pare na C.Gora 1, BiH 1 i Srbija 2, a Boga mi i pozamasan je dobitak!
Odigro sam i singl na Beloruse, ali nedaju se kockasti
Kad ce da se lepo sastanemo da im ocitamo lekciju iz fudbala, joooj!
Pozdrav za sve SRBE ma gde god da ste braco moja!

Dr Mo

pre 14 godina

Juce Fejsa,danas Lazovic i 2 puta Bambi Tosic...sta reci?Imamo najjaci kadar iz pravog su kluba!Koliko bolje igra reprezentacija(kao i Inter) bez Stankovica!Sta li ce nam onaj Pantelic?Ni klub ne moze da nadje!Na 26 utakmica dao je 3 gola!

Boki

pre 14 godina

Kako objasnjavate da pod Anticem gazimo, a kukate sto je zvao dobrog igraca i momka Petrovica, kukali ste i oko Subotica, pa ga sad juri pola Evrope, a ne mnogu opisati kako mi je drago sto je Tosic utisao neverne Tome, ne volim mestai klubove i reprezentaciju, jer je reprezentacija na prvom mestu, ali moram reci da se vidi ko je jedan Bami Tosic, a kakav Zigic. Sa ovim sam se uverio da smo vec na mundijalu, Francuska sa ovakvim pacenjem nema sta da trazi, skraticemo im muke, ako im pre ne otkinu koji bod Rumunija i Austrija, a sigurno da hoce. Volim te Srbijo.

gnjilanac

pre 14 godina

Aman ljudi! dokle cemo se prepucavati ko je "ciji" igrac??? Pa valjda svi oni igraju,a svi mi bismo trebali da navijamo za jednu zemlju! Za Srbiju!Nebitno koji je igrac iz kog kluba dosao,vazno je samo da nastave ovako da se bore! a mi ih podrzimo!Napred gospodine Anticu,samo nastavite ovako!

da ti pomognem MILOŠEVIĆ

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)

ako si tako pametan kaži NAMA ko je bio NAJBOLJI STRELAC EP 2000(u Holandiji i Belgiji)

i nezaboravno

pre 14 godina

Nema sta,Bambi je gladan fudbala,zasluzio je coek barem klupu u junajtedu.Nazalost i dalje nemamo centralnog veznog,ninkovic nije odusevio,ali mislim da on moze mnogo bolje.Petrovic je dokazao da nije zasluzio poziv, ili ga barem nece ubuduce dobiti.Sve u svemu solidna partija nasih momaka i sjajna uvertira za spektakl protiv trikolora koji cini mi se nisu na visokom nivou.
BICE LUDO!!!!!

boom92

pre 14 godina

Е па момци, свака вам част!
Игра одлична, брза, течна,
момци борбени, дају све од себе..
П.С. А јесте ли приметили како само позитивно утиче
неиграње Милијаша и Пантелића,
који су мајстори да умртве игру.. Надам се да смо их се
отарасили! Још само да се врати Видић и то је то!

SRBIJA

pre 14 godina

Sta ste napali na zigica jednu utakmicu nije odigrao kako treba.Pa on je jedan od najkorisnijih igraca,koliko samo lopti spusti glavom i koliko je dao odlucujucih golova(npr.gol bosni)

pixi

pre 14 godina

za neupucene, nisu afrikanci rasisti sto zvizde bijelcu, vec vjeruju da kad je samo jedan bijelac u ekipi, u bilo kom sportu, to donosi nesrecu, pa zvizdanjem tjeraju zle duhove! naucite neso o kulturi drugih prije nego sto kritikujete!

Vozi MISKO

pre 14 godina

Zigicu je nedostajao Pantelic, zato je samo 3:1 !
Inace, kapiten je veceras bio najbolji u "zivom zidu" i zato se nadam pobedi protiv francuza !?

dzi

pre 14 godina

sad se svi grobari digli zato sto su golove dali partizanovci, kao da ima veze ko je dao gol. Verovatno se niko od vas nije radovao kad je Milijas dao gol u kvalifikacijama...

Marko PFC

pre 14 godina

smetami licno ponasanje nekih grobara koji nikad nesto znacajno u zivotu nisu osvojili !!!!
tosic jednu utakmicu odigro dobro a sta bi na prvenstvu sa svedzanima ???gde je bio bambi ni video ga nisam, tako i sa kacarem oni ce da budu nesto za jedno 2 godine ne sumljam u tome ali za sad je rano pricati o njima, krivo mi kad cujem komentare luzera
pantelic i nemora da daje golove on je iskusan fudbaler njemu je dovoljno da padne u sesnestercu i eto frke a za zigica mogu reci da je najbolji spic na balkanu pa cak i u evropi problem lezi u tome sto budale nemogu da svate jedanput da se coveku mora na glavu nabacivati dosta je neiskoristen u visini videlo se protiv furija kada su igrali najbolji fudbal svog zivota i zamalo da su ga popusli od tadasnje scg sa zigicem na celu!!!
u redu je da se daje sansa koji toliko neigraju to antic dobro odradzuje sto ce meni top 11 igraca i jedan se povredi i nemam pravu zamenu za njega sto se i videlo na sp2006 !!! nama je potrebno da imamo 22 dobra igraca a nazalost ih nemamo a vreme se blizi ka sp2010!!!!
sto sam ucvrstio vec dugo vremena nama treba klasicna 10 koja moze sasobom povuce tri do cetri protivnika nazalost mi takvih nemamo u zadnjih 10 godina dok sve drugo imamo Anticu ako si i zere pametan povedi malo racuna na El Maestra mislim da mu je vreme za repku 2010 ako nije vreme sp 2010 za jednog 17 godisnjaka neznam kada ce da bude ???jer svi vrhunske repke puste da se kale mladzi igraci da bi skupljali iskustva licno zamene to je pametno jer jedan fubaler sa 21 godinu vise nije talenat nego iskusni fudbaler kod vrhunski ekipi je tako !!!nadam se da i mi tim vrhunskim ekipama pripadamo ako ne ??? ondak i nemamo sta da trazimo u africi 2010 to je realnost..........
(dario, 13. avgust 2009 00:18)

Dechkonja, ajd nazad u osnovnu shkolu. Mnogo si brate nepismen.

mixer**

pre 14 godina

E meni ce doktor da zabrani da posecujem ove komentare na b92!!!:) ne mogu da verujem kakvih pacijenata ima i velikih poznavaoca fudbala...muka mi je kad procitam neke stvari

Doktor Haus

pre 14 godina

Fina predstava, solidna igra, Bambi odličan, Raća petrović fantastično vraćao lopte nazad odbrambenim igračima, Žigić konstantno loš. Dobro je uigravati ekipu bez glavnih igrača...
Mnogo je veći problem u nama, navijačima. Pobedili smo prosečnu reprezentaciju (70 i neka u svetu) u kojoj nije igralo par najboljih igrača (Parker je jedan od njih), a u drugom poluvremenu su izašli i oni što nešto i vrede u toj "desetkovanoj" reprezentaciji. I odmah kreću priče da ćemo "razbiti Francuze", pa čak i to da ćemo ući među četiri najbolje reprezentacije na mundijalu! Ne dao Bog da od 27. avgusta do 10. septembra doživimo fudbalski kolaps (ispadanje Zvezde i Partizana, teški poraz od Francuza)i garantujem da će svi oni koji ovde "hvale, bodre i uzdižu u nebesa" repku i timove biti najžešći pljuvači u stilu "A šta sam vam ja rekao..."

Lakše malo, narode. Bitno je da se, što se reprezentacije tiče, vidi trud, želja, nekakav sistem i ideja u igri, prosto se oseća da imamo "nešto" čega dugo nije bilo u nacionalnom timu. Samo malo uigravanja i rezultati će sami doći, ali ne treba preterivati. Da nam je neko pre godinu ipo pnudio ovakvo stanje na tabeli, prihvatali bi ga oberučke, sve se štipajući za obraze, a sad već omalovažavamo i jednu Francusku, iako smo izgubili od njih.

Ali nema veze, bitno je samo da svakako treba podržati Antića, ali ako u 18 igrača protiv Francuske bude Petrovića, ja odustajem od svakog navijanja za reprezentaciju...

johny grobar

pre 14 godina

Volim i postujem Zigica ali neka objasni zasto se nije radovao kod nijednog naseg gola. Pa ja kada igram na poljancetu na malice radujem se 5 puta vise.

Milos Kosovac

pre 14 godina

A ja prezalio Tosica u Mancesteru. Pitao sam se da ce morati da se vrati Partizanu, no kako da se nadju potrosene velike da im se vrate. A ono Maestro Antic kaze njemu:"Ajde momak udji i pokazi im kako se igra fudabal i kako se lako daju golovi." Pa jos nam se vratio i Dujkoivic da vodi mladu reprezentaciju koja je i do sada bila medju najboljima u Evropi. Lepo bogami.

deki

pre 14 godina

kada je Antic pozvao Matica u reprezentaciju,drvlje i kamenje na njega, sada svi uzdizete Matica, osporavali ste Tosica, sad da vas cujem, osporavate Petrovica, ima vremena da se dokaze.
Zato pustite Antica nek radi svoj posao, ocigledno je da zna sta radi, vase je da navijate a ne da sastavljate reprezentaciju......

AleksandarNS

pre 14 godina

Citam komentare i zaista mi nisu jasni ovi koji konstantno pljuju Petrovica. Alo ljuuudi, pa on igra defanzivnog veznjaka. Ima vrlo jednostavne zadatke na terenu, uglavnom su igraci na toj poziciji neprimetni, i decko je bio dobar. Nije u redu da ocekujete nekakav Patrik Vijera performans, on je samo potencijal i nista vise. I treba da debituje posto to sjajno utice na motivaciju. Dakle decko ima potencijal, to treba negovati i tacka. Gospodinu Anticu hvala, nista vise. Jedina zamerka je nepozivanje Kolarova. Moja zelja za Francuze, ali potpuno neostvarivo, no...

Stojkovic

B.Ivanovic Vidic Subotic Drago

Krasic Kuzmanovic Kacar Tosic

Lane
Ziga

Naravno da Stankovic mora igrati, i hoce umesto Kuzme. Naravno da ce Lane po levom Krilu i naravno da ce Lazovic pored Zige. Al sta sad, zelje su jedno....

irr_srb

pre 14 godina

Bravo BAMBI!!!

ne svidja mi se ovaj tosic,nikad mi se nije ni svidjao,moze da da i 5 komada al je samo ispaljeni maneken koji glumi ludilo!! decko se opasno zaj.... ako misli da je uradio nesto sto je u mancesteru!! zoran tosic=perica ognjenovic=jagodina=...2 liga=..kraj
(dusan kv, 12. avgust 2009 21:31) - Evo ja ti nudim priliku da upoznas doticnog licno. Mnogo se varas decko, MNOOOGO.

grobar sU

pre 14 godina

Tomicu reaguj!!!!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/18917/mphela-katlego-abel/profil.html

kakav Diarra i Cleo ovo je razarac!!!

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Evo, ja sam Tosicev pljuvac, pa makar dao i 10 golova na jednoj utakmici, to se nece promeniti. Kazete bolja je ovako igra reprezentacije, nego kad su svi igraci na okupu. Pa dali je iko od vas ikada igrao fudbal, ili ste za fudbal saznali kad vam je tata kupio prvog menadzera?
1.Ovo danas su igrali B-timovi Srbije i Juzne Afrike.
2.Ovakvu Juznu Afriku bi nas A tim pregazio 5:0
3.Ovaj mec je sluzio za upoznavanje sa mogucnostima pojedinih igraca KOJI NISU U PRVOM PLANU.
4.Juzna Afrika kao i vecina africkih reprezentacija nema dobru odbranu i igraju napadacki fudbal, tako da je u takvoj situaciji mnogo lakse da se naigraju napadacki orijentisani igraci nego da se odbrambeni dobro pokazu.

A sad da se vratim na Tosica, on je decko potpuno limitiran igrac osrednjeg kvaliteta, koji je pritom ubedjen da je Zvezda reprezentacije, samim tim sto igra u Mancesteru. Ponasa se kao da je sam na terenu. Pokusava da imitira C.Ronalda, a izgleda smesno. U odbrani ne odradjuje nikakav posao. Dao je 2 gola veoma slaboj reprezentaciji i sta sad?! A pre toga je odigrao mnogo vrlo bledih partija. Sad zbog ovih 2 gola treba spomenik da mu dignemo. U svom timu ne sedi ni na klupi. Driblinzi su mu providni, i nedovoljno konkretni. Nebi se naigrao ni protiv prosecne evropske reprezentacije u takmicarskoj utakmici. Zapitajte se dali mozete da zamislite Tosica kako driblingom izbacuje neke ozbiljne evropske igrace. Zasto toliko volite da sudite o igracu nakon jedne utakmice?
Jesam navijac Zvezde, ali nije mi jasno sta u reprezentaciji trazi Lukovic, i kako neko njega moze uopste da poredi sa Suboticem. Jeste da ovaj drugi ume i da kiksne ponekad, ali igra na mnogo visem nivou od Lukovica. Subotic je fizicki superiorniji sa boljom skok igrom, bolje se postavlja, hrabriji u duelima. A Lukovic samo pokusava da se slepa celu utakmicu i ne napravi neku gresku. Ne sme da izadje na igraca jedan na jedan, prosek po utakmici mu je jedna do dve intervencije. Jednom recju decko se krije po terenu i trazi sebi opravdanje. Sad zamislite njega kako cuva Anrija, Benzemu, Trezegea ili koga li vec.
Takodje nije mi jasno zasto pljujete Petrovica, decko nije blistao, ali nije ni razocarao, mlad je i zasto i da ne dobije sansu na ovako ne bitnoj utakmici.
Sto se tice same utakmice, nije nije igru promenilo ulazak pojedinaca, nego promena taktike i ubacivanje drugog napadaca. Antic je poceo sa 4-5-1, pretpostavljam da bi video dali mozemo to da odigramo zbog narednog kvalifikacionog meca, a onda ubacivanjem drugog napadaca, znatno ubrzao igru. Nadam se da ce protiv francuza poceti sa dva napadaca i nece upasti u zamku u koju cesto nasi treneri upadaju. Tako smo igrali cele kvalifikacije i tako treba i da nastavimo, nezavisno od imena protivnika.

Миле

pre 14 godina

Људи,

Није Петровић уопште одиграо лоше, одиграо је сасвим добро. Стојковић осим оне почетне незагрејаности, као и обично одличан, баш ми није јасно како је он без ангажмана.
Луковић добар, чврст, прави паметне прекршаје далеко од шеснаестерца. Суботић? Хм, он ми је енигма, није ме у ових пет мечева уверио да је класа као што се прича, а требао би бити, није ваљда тек тако проглашен за најбољег штопера немачке лиге. Оно што би дефинитивно требао поправити је предаја лопте, никако му не иде оно "бекенбаурисање". Красић данас неуверљив. Опет није било плејмејкера, јасно је да је Милијаш у том сегменту игре неприкосновен.
Обрадовић се помало враћа у форму. Жигић бледуњаво, али опет отвара простор осталим нападачима, с тим да ЈЕ могао и морао показати мало више ентузијазма и радости код постигнутих голова. Тошић је био одличан и мислим да свакако треба почети против Француза, прије него ли Красић рецимо. Други го Тошића јесте био атрактиван, али је први задивљујући, спој снаге и технике, мало који наш играч, а вероватно ни Бамби пре одласка у Енглеску, НЕ би у сличној ситуацији покушали да исценирају једанестерац, а Бамби је показао како треба. Браво.
Спреман сам да се кладим да су за меч са французима своју позицију зацементирали:
Стојковић, Обрадовић, Видић (ако оздрави), Ивановић (могао је боље интервенисати код примљеног гола), Станковић, Милијаш и Жигић. За остале позиције ће се борити повећи број добрих фудбалера и то радује.

Vlada

pre 14 godina

Bravo za orlove. Gledao sam mec na RTS-u, zatim na francuskom kanalu, cisto da cujem komentare na nasu igru.
Oni su bili ohrabreni nasim prvim poluvremenom jer su primetili dosta rupa u odbrani. To poluvreme nisam uspeo da odgledam, nazalost gledao sam samo drugo, ali koliko sam primetio, Subotic jeste malo nesiguran i za mene je nasa najbolja postava kada su u centralnoj odbrani Vidic i Ivanovic, tu nema price. Mislim ipak da Suboticu samo treba malo vremena da se uigra sa ostalima, ja mislim da mu je ovo bio treci mec u reprezentaciji.
Citajuci neke komentare, imam utisak da mnogi misle da se odbrana igra sa samo 4 igraca, a da ostala 6 moraju svi da budu ofanzivni! Pa nije taj Petrovic tako los, niti je odigrao katastrofalno, jednostavno decko igra na poziciji ispred odbrane i uloga mu je da regulise izmedju odbrane i sredine, a to nije nista spektakularno.
Tosicu svaka cast, zaista me je odusevio.
Jedina stvar koja nam fali je jedan dobar spic, jer nam je svaka pozicija u ekipi duplirana...
I da, publika je vikala BOOOOTH, sto je ime igraca, to nije rasizam. Ranije je igrao Fish, i svi su vikali FIIIIIISH svaki put kada je bio u kontaktu s loptom.
Pozdrav Svima

Shonne

pre 14 godina

Ne moze vise nijednom da se desi da procitam komentare, a da se ne iznerviram.... vi grobari ste zaista ograniceni ljudi...zar i na vesti o reprezentaciji vi treb da spominjete kako je PARTIZAN dobio J. Afriku... kako su Pantelic, Zigic, Stankovic i ostali "zvezdini" igraci losi, i kako nisu za reprezentaciju.. sram vas bilo...navijajte za Srbiju i Partizan a ne protiv Zvezde....

Stojkovic
Vidic
Lukovic
Stankovic
Milijas
Jankovic
Pantelic
Zigic
.........

Душан

pre 14 godina

Није ми изненађење што је Тошић играо овако - одличан је то играч, али зачудио сам се и посебно ме је обрадовало што није пао у шеснаест код првог гола, што би 90% фудбалера урадило - свака част!!

Mario

pre 14 godina

Dokle vise forsiranja Zigica koji ne ume sa loptom da se sastavi, pokazalo se da konacno treba da se zahvalimo Pantelicu, Dragutinovicu i jos nekolicini istrosenih fudbalera koji objektivno nemaju vise mesta u ovoj reprezentaciji, na kraju, bravo Anticu !

Peppino PFC

pre 14 godina

@ sensei

Ti decko ili si ironican ili se brukas ovde kao i svi vi koji ste preporucili... Nije rec ni o kakvom rasizmu vec o podrsci koju domaci navijaci pruzaju Butu kod svakog kontakta loptom, kao sto su to svojevremeno radili navijaci Man Junajteda sa Rudom. (Ruuuuuuuud!!!!!)

Vaistinu Srbija

pre 14 godina

Svaka cast SVIM nasim igracima,jer nije mala stvar u danasnje vreme pobediti bilo koju reprezentaciju u gostima.
I umesto da budete srecni sto pobedjujemo i sa podmladjenom ekipom,vi odmah drvlje i kamenje po Petrovicu,a decko '89 god. Zvezdasi ga pljuju jer je iz Partizana,a partizanovci jer nije dao 2 gola i namestio 3 protiv Apoela. Maskerano je dao 1 gol u zadnje 4 godine,pa je kapiten reprezentacije,a mi nase odmah da "ubijemo" psihicki. Pa i Spira Grujic je imao vecu podrsku u reprezentaciji. I sta bi tek bilo da veliki GOSPODIN Antic nema rezultate? Kao da vecina jedva ceka prvi poraz pa da bude "JESAM LEPO REKAO". Ali dobicemo mi i Francuze makar i Pantelic morao da se napokon upise,jer tim koji dobija........

baston pg

pre 14 godina

Antiću, svaka čast. Od reprezentacije si za kratko vrijeme napravio dobar tim i oformio selekciju od 20-tak igrača, koj mogu nravnopravno da konkurišu za prvi tim. Nadam se samo da će Lazović dobijati veću minutažu od Pantelića, jer se to na terenu i vidi i po učinku (asistencija) i po broju golova.

Si'T'jwa

pre 14 godina

Ha, ha, ha, ha ... dobio je 10,000 ZAR (randa) ... sto mu dodje negde oko citavih 873,39 EUR.
Ako odma' oroci, da se nadje da otvori kafanicu kada zavrsi karijeru :)))

Salu na stranu, kad ne padoh s kreveta ... kod prvog gola je em lepo utrcao, em izbegao ofsajd, em ustopovao dugu loptu, em se zagradio, em smisleno sutnuo pod remplovanjem van balansa, em lepo pogodio tik uz stativu ... sta mu bi?
:)
(Plikuscht, 12. avgust 2009 22:18)

Ja ipak mislim da je on jos uvek pod utiskom da je presao u Man Utd...inace je dobar igrac...a i ne bi ga Ferguson badava uzimao...a da Fergi zna sta radi, najbolje se vidi u slucaju Michael Owen...

ps A REPKA...MNOOOGO JAKA!!!

Sibirac

pre 14 godina

Klasika,kao i uvek o igracima sudite nakon jedne utakmice,jednom neko lose odigra i odmah u vodu pada sve ono dobor sto je uradio u nekim drugim utakmicama,po meni je valjda normalno da nekada neko vise zablista a neko da ima losiji dan, u sustini to treba samo da nas raduje jer potrdjuje da imamo mnogo dobru ekipu,gde u svakoj sledecoj utakmici bilo ko iz ove ekipe moze da resi mec u nasu korist,da donese tu prevagu na terenu.
Anticu kapu dole i vidi se da covek zna sta radi.

Vlaycor

pre 14 godina

Svi vi ,nesretnici, sto pljujete po Petrovicu, setite se kako su vasi igrali na toj poziciji (npr. kovacevic). pojma o fudbalu nemate!

hrco

pre 14 godina

(Srpska Atina, 12. avgust 2009 21:33

nogometašu evo ti link pa pročitaj zašto mu govore booth to nije rasizam nego ga toliko vole i poštuju da svaki put kad primi loptu viču boooth

http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Booth_(soccer)

Umete vi pametno,kad vam je stalo

pre 14 godina

E,ovo se zove igra i edikasnost,pre svega jer nema prepotentnih pozera (krstitelja,hvataca za glavu i sl) Pantelica ( i dalje niti jedan jedini pogadak za reprezentaciju Srbije na oficijalnom mecu) i kumashina mu Stankovica (ponasa se kapitenski,ali nikako da doboro odigra za reprezentaciju).
necu ni da potcenjujem Juznu Afriku (isgubili smo mi i od Obale Slonovace na Svetskom Prvenstvu),ali ne mogu da ne izrazim zadovoljstvo zbgo pobede.
Cestitke fudbalerima,ali pre svega Radomiru Anticu.

rrr

pre 14 godina

mislim da ne treba napadati subotica ipak on ima tek 20g a bio je u idealnih 11 bundes lige,, i znam da ce antic napraviti pravi tim u to ne treba sumnjati uopste ali ovo je samo moje misljenje kako bi trebala da izgleda postava stojkvic-ivanovic,vidic, subotic, obradovic-stankovic, kacar, krasic, jovanovic(tosic)-lazovic, zigic(jovanovic)

Mns

pre 14 godina

(Rekreativo? Pa nije to, to!, 12. avgust 2009 22:56)

I ti si gledao celu utakmicu,a nisi skontao da Petrovic nije stoper?!Strucnjace...Ali dobro,u pravu si da Partizan dugo nije imao takvog stopera;)))

ellobo

pre 14 godina

@shone
Mali Tošić je i u repki u drugom timu. Nisi primetio? Čak je i u ovom timu ušao sa klupe. Ali, neka uporno trenira. Kako ovaj reče: -isplati se...

raky-tenja

pre 14 godina

Samo da ne igra srpski Inzagi(Pantelić) protiv francuza i mi smo već u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čovek se samo valja i prigovara sudijama.
(Igor, 12. avgust 2009 21:42)
brate,a sta reci nato...tako su ga ucili u klubu iz kojeg potice! tamo svi tako igraju i ja se stvarno ne secam utakmice kad su oni stiskali,napadali...vijali....nego samo valjanje od 1. minute.
kao umorni su,tj cuvaju snagu za kraj :)

zapravo,ova zadnja evropska utakmica im je dokaza da svako pravilo ima izuzetak

Idemo

pre 14 godina

Dobra igra nase B ekipe tj. Partizana!
Naravno da su se grobari sad nalozili ali sta ces takvi su. Kad Zvezdini igraci daju golove onda idu komentari tipa pa svi smo Srbi, sto se delimo itd.
I sta vi hocete od Zigica da pravi salto kad damo gol u prijateljskoj utakmici?! On se ne raduje preterano ni kad ga on da zato kulirajte malo bicete srecni sto imamo tog Zigica za par dana verujte mi.
NAPRED SRBIJA!

Neb0jša

pre 14 godina

@Sta mislite?
Probaj sa Isidorom. Uvek će se naći neka Marija, ali Isidore su retkost.
Čekaj malo, da li je u pitanju Isidora ili Isidor?
;)

wlado

pre 14 godina

@lepa analiza, dosta toga na mestu, samo, druze... ne kaze se HVALI vec FALI.
(Crni, 13. avgust 2009 09:57)

Sta je to, jednacenje suglasnika po mestu nepismenosti??? To neka nova gasovna promena za koju mi ne znamo?
hmmmm
(A?, 13. avgust 2009 13:36)

@A - ti druze moj bolje da nisi pisao post, od kada je pravilno pisati ti ces meni HVALITI ???

hvali je sasvim druga rec koja se tako i pise,

majko mila, ajmo jednom za stalno pise se FALI !!!!

vlade-ch

pre 14 godina

dobro je pobedili smo i tu uliva veliku nadu za dalje.
iskreno receno igra nije bila bas najbolja moze tu dosta da se popravi.za malog tosica nemam reci i dok je bio u partizanu bio je igracina nebi tek tako otisao u manchester(ZVEZDAS SAM).najvise su razocarali kapiten zigic koji je morao da da vise od ostalih,da motivise ekipu,hrabri,bodri,usmerava,kritikuje jer to je posao jednog kapitena ali ziga je veceras bio los..desava se,i naravno debitant petrovic,jednostavno se izgubio nije imao lopti ili nisu hteli da mu je daju ali iskreno veoma los debi,sto neznaci da nece kasnije biti bolje mada je sad jos rano za njega treba da se kuva jos da bi igrao za A tim.ostali su bili solidni ili standardno dobri,krasic,lazovic,lukovic,jovanovic,pa i golman stojkovic deluje dosta sigurnije s`obzirom da trenutno nema klub i nebrani odavno nigde.subotic mora i moze vise jer u dortmundu je odlican.jos jednom bravo za tosica samo neka nastavi dalje tako potreban nam je jedan takav igrac.JEDVA CEKAM SEPTEMBAR I FRANCUZE.
veoma los utisak domacih navijaca cist rasizam.nadam se da ce fifa reagovati....

Sve u crveno belom

pre 14 godina

A gde je velika zvezda Parker.Nema ga ni u rezervama a nece ga ni biti. To je kada se kaci sa svropskom ekipom Zvezdom. Dosao bos u Evropu i misli da je poglavica. E pa neka sedi na raznim kupama a nece ni videti SP. A posle necega nema kajanja

Sima Strahota

pre 14 godina

Za sve one koji hvale Petrovica;
Nemam nista protiv coveka R.Petrovica ali imam protiv igraca R.Petrovica koga menadzeri guraju u reprezentaciju. Jeste li vi uopste gledali mec? Svaka lopta koju je dobio je isla do susednog igraca pet metara u stranu, do prvog igraca pozadi ili ka golmanu.Halo momci, je li to neka nova vrsta fudbala,unazad?Ne gajim nkakvu sumnju da bi i i svako od nas rekreativaca mogao tako da odigra.Je li imao on kakvu upotrebljivu loptu napred, kakav prodor,centarsut? Stidite se sve vi koji ga hvalite,bruka.

benjani mwaruwari

pre 14 godina

@
Cim su GROBARI u prvom planu,reprezentacija gazi!
PAZI,VALJAK GAZI!!!
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 13. avgust 2009 10:54)

Decko da ti objasnim nesto posto vidim da ne pratis fudbal,reprezentacija Srbije je PRVA u svojoj kvalifikacionoj grupi sa 6 pobeda i 1 porazom a Francuska je druga sa 5 bodova manje,znaci mi nismo poceli da "gazimo" kada smo igrali sa Juznoafrickom Republikom prijateljsku utakmicu,gazili smo mi i pre toga

black uhuru

pre 14 godina

Petrovic je mlad i perpektivan igrac ali je daleko od svake reprezentacije. Zasto je maskerano jedan od najboljih zadnjih vezni? Zato sto ima 2-3 kontakta sa loptom a ovaj Petrovic davi loptu ko da je pred protivnickim golom a ne pred svojim. Savet: brze se oslobadjaj lopte, jer ako izgubis loptu to je pola gola za protivnika, greske u tom delu terena su nedopustive.
U svakom slucaju od Petrovica moze da ispadne dobar igrac.

bushido

pre 14 godina

@sensei (a i Peppino PFC)

(Kao sto rece Pepino) Nije zvizdanje Butu zato sto je jedini belac! Ali nije bas ni obicna podrska kao sto rece peppino jer zasto bi navijaci posebno podrzavali samo jednog igraca bez razloga?!
Booth je ozenjen bivsom misicom JAR-a i poznatom manekenkom zbog cega ima posebne simpatije kod domacih navijaca! Na njegovu zalost prezime mu je takvo da kad god mu navijaci skandiraju zvuci kao da vicu "Buuuuu" (a u stvari skandiraju Booth)!
Kapish?! :)

Darko

pre 14 godina

Gledao sam taj mec i prvo polu vreme bio los ali posle kada Antic ubacio Tosic, Kuzmanovic i Lazovic bambambam tri gola bilo je ludo Tosic najboljih i dobar mec Petrovica

ZR

pre 14 godina

Ej ljudi pa to sto se Zigic ne raduje kad neko drugi da gol, pa on se ne raduje ni kada on postigne gol...
Samo obratite paznju i videcete i sami, on jednostavno ne iskazuje emocije na terenu kao neki drugi igraci...
raduje se i on verujte mi, vise nego mi...

Purke

pre 14 godina

Svaka cast momci!!!Imamo jako dugacku klupu i to je sjajno...Radomir moze da racuna na sve igrace.Hvala ti Anticu na dosadasnjim sjajnim rezultatima, samo tako nastavi!Srecno u zavrsnici kvalifikacija za Juznu Afriku!!!

pojoRoštilja

pre 14 godina

Kakva nadmoćnost na terenu. Izgleda da smo izgradili rutinu u igri. Pobede su sad već nešto očekivano i normalno. Igrači nam igraju u velikim klubovima (osim ovih iz naše lige) širom evrope, dobri tehničari, hladnokrvni sa loptim, iskusni. Najveća slabost ovog tima je što nema RASNOG sveckog špica kao što su bili Mijatović ili Sava.

@165 nisam grobar ali ti moram ovo reći: Jeste Vidić, Žigić, Stojković su delije isto kao što su i Mihajlović i Piksi bili delije pa su ipak oproštajne mečeve napravili sa FK Vojvodina i Radnički Niš. .. zveeeeezda.

ZORAN

pre 14 godina

Ekipa za SP 2010 je sledeca:
odbrana:Ivanovic,Vidic,Lukovic,Obradovic(Kolarov);
sredina:Kuzmanovic,Kacar(Stankivic),Tosic,Krasic;
napad:Zigic,Jovanovic(Lazovic).
Sa ovom ekipom barem do polufinala.
napred srbijo!!!

Igor S

pre 14 godina

Stojković nam je loš :-( 'Ajmo sad na stranu to da li ga volite ili ne, al' nije dovoljno dobar, ili u dovoljno dobroj formi, za velike tekme :-(

samonapred

pre 14 godina

rezultat je sjajan, ne samo zbog motivacije.
ali ne razumem one koje hvale igru do nebesa! podsetimo se, prvo poluvreme (za mene) nije za nikakvu pohvalu. taktika 4-5-1 u modernom fudbalum, u kom ne postoje vise slave reprezentacije, nisu na mestu. prvih 10 minuta nismo mogli da odigramo 2 lopte, branili se, nas gol je bio 2-3 puta ugrozen.
a u drugom poluvremenu se sve promenilo. kuzmanovic je jedan put vise dokazao da ima kvaliteta. trazi lopte, drzi je, igra sigurna dodavanja. bambi fenomenalan. ne zbog 2 gola. ima brzinu, zna sa loptom i ima "mozak" za fudbal. lazovic je igrao na pogresnoj poziciji. ali ga vidim svakako kao napadaca broj 1! ima brzinu, zna da igra fudbal i pogotovo trazi zavrsnicu. napad nam je glavni problem. trebaju nam 2 klasnicna spica! jedan je lazovic...a drugi?
napred sRBIJA

Fox Molder

pre 14 godina

Dobro je za sada, bas dobro ... Malo me uplasio selektor sa onim kako je Kleo nasao pravi klub i kako se vidi da je sada valjda eksplozivniji, spremniji, sta li vec ... A malo me i Patlidzani prepali, kao ne vodi njih Jokanovic (za predsednika, odmah !), vec sav taj silan trening i extra igru sprovodi Goran Plavi uz instrukcije Antica ... Al dobro je, bas dobro ...

dusan srbija

pre 14 godina

ne mogu da erujem koliko ste vi navijaci partizana iskompleksirani...vama tosic sada bolji od igraca koji su razorili evropu a 11 igraca je iz zvezde naspram 4 iz partizana i to vasi sem obradovica svi rezervisti...kad budete imali vidu,dekij,zigu,boska,pantu...javite se ovako patite za vukicem,kezmanom i s ilicem:) a da i zapamtite da srbij nije partizan!!!!

Dzoao Kobacao

pre 14 godina

Ma i Fejsa bi mnogo bolje odigrao od Petrovica. I ja bi kad bi me Antic tu postavio ni kriv ni duzan... Da je Petrovic igrao ili neko drugi, ne bi bilo razlike, srecom tu je Kuzmanovic da sve popravi, videlo se u drugom delu...Ostali cestitke. Jak kolektiv se stvara kada prestaju eksperimentisanja. Tako Anticu, samo proverene hocemo u reprezentaciji.

dario

pre 14 godina

smetami licno ponasanje nekih grobara koji nikad nesto znacajno u zivotu nisu osvojili !!!!
tosic jednu utakmicu odigro dobro a sta bi na prvenstvu sa svedzanima ???gde je bio bambi ni video ga nisam, tako i sa kacarem oni ce da budu nesto za jedno 2 godine ne sumljam u tome ali za sad je rano pricati o njima, krivo mi kad cujem komentare luzera
pantelic i nemora da daje golove on je iskusan fudbaler njemu je dovoljno da padne u sesnestercu i eto frke a za zigica mogu reci da je najbolji spic na balkanu pa cak i u evropi problem lezi u tome sto budale nemogu da svate jedanput da se coveku mora na glavu nabacivati dosta je neiskoristen u visini videlo se protiv furija kada su igrali najbolji fudbal svog zivota i zamalo da su ga popusli od tadasnje scg sa zigicem na celu!!!
u redu je da se daje sansa koji toliko neigraju to antic dobro odradzuje sto ce meni top 11 igraca i jedan se povredi i nemam pravu zamenu za njega sto se i videlo na sp2006 !!! nama je potrebno da imamo 22 dobra igraca a nazalost ih nemamo a vreme se blizi ka sp2010!!!!
sto sam ucvrstio vec dugo vremena nama treba klasicna 10 koja moze sasobom povuce tri do cetri protivnika nazalost mi takvih nemamo u zadnjih 10 godina dok sve drugo imamo Anticu ako si i zere pametan povedi malo racuna na El Maestra mislim da mu je vreme za repku 2010 ako nije vreme sp 2010 za jednog 17 godisnjaka neznam kada ce da bude ???jer svi vrhunske repke puste da se kale mladzi igraci da bi skupljali iskustva licno zamene to je pametno jer jedan fubaler sa 21 godinu vise nije talenat nego iskusni fudbaler kod vrhunski ekipi je tako !!!nadam se da i mi tim vrhunskim ekipama pripadamo ako ne ??? ondak i nemamo sta da trazimo u africi 2010 to je realnost..........

LuganoSrb

pre 14 godina

Ama dosta vise o rasizmu, evo sta mi je odgovorio kolega iz africkog ofisa:

Dear Vladan
His surname is Booth, so when he gets the ball they are actually shouting BOOOOOOTHHH

Good luck with the France game.

dusan

pre 14 godina

Stojković nam je loš :-( 'Ajmo sad na stranu to da li ga volite ili ne, al' nije dovoljno dobar, ili u dovoljno dobroj formi, za velike tekme :-(
(Igor S, 13. avgust 2009 09:03)

sta pricas bre,sta njemu fali.svi ga bre pljujete
pa pogldaj mu odbrane,pa pricaj onda nesto http://www.youtube.com/watch?v=8kJiffZQjcE

Milos

pre 14 godina

Drago mi je da je puno ljudi ipak pohvalilo Petrovica za debitantski nastup, a oni koji ga pljuju nije mi jasno zasto sa tolikim stepenom mrznje?! To je decko od 2o godina!!!
Plus igra na poziciji zadnjeg veznog koja je jako odgovorna, a koja ne trpi neku atraktivnost…i sta vi ocekujete od njega-da predribla 10 igraca i da gol?!
Pa preispitujete Antica…pa zna covek zasto ga je zvao - prosle godine protiv Fenerbahcea(na najbitnijoj tekmi godine) bio je najbolji pojedinac meca. Jesenas je bio najbolji igrac derbija…a to sto mozda sad nije na svom nivou, to pitajte Jokana koji ga je izbacio iz forme jer mu nije davao dovoljnu minutazu prethodnih meseci.A to sto je par lopti vratio nazad, i to pitajte Jokana koji mu deli savete, iako je decko zapravo izrazito ofanzivan zadnji vezni…i nije njegova odlika da ih vraca.
A da je decko OGROMAN potencijal – jeste!Ovo je bila prilika da ga Antic proba, a za par meseci (ako bude srece da Partizan promeni trenera) i kad se decko vrati u formu,videce se opet Raca u pravom svetlu…a za godinu-dve cete tek videti o kakvom je igracu rec.
I nemojte mi samo sad-a sto ga je Antic zvao ako nije u formi..pa zvao je i Zigu kad nije igrao godinu dana, pa Stojkovica itd. i dizao ih iz mrtvih…pa sto ne bi isprobao i Petrovica za koga svi strucnjaci kazu da je extra potencijal.
Nejasno mi je da je decko stavljen pod toliki pritisak,i pre nego sto je zaigrao…prvo od navijaca Zvezde koji mrze svakog igraca Partizana koji je zaigrao za mladu i A reprezentaciju od kad se na ovim prostorima igra fudbal, u meri u kojoj mi Grobari sigurno ne mrzimo njihove…(sad kao hvale Tosica, ali ovo sto je Tosic uradio je najbolja i najefikasnija igra jednog igraca srpske reprezentacije koji je usao sa klupe u zadnjih 10 godina, pa su morali da ga hvale.Mnogi ce misliti da preterujem ali neka mi kazu koji nas igrac repke je sa klupe-dao 2 gola, i nedosudjen penal nad njim u zadnjih 10 godina?!Nije to ni bitno, nego je moja poenta sta jedan igrac Partizana treba da uradi u repki da bi ga navijac Zvezde pohvalio)
I da nastavim-onda je Petrovic stavljen i pod pritisak navijaca Partizana koji mu prebacuju losu igru protiv Apoela, zaboravljajuci da su svi nasi igraci podbacili na tim tekmama, pa i oni po 10 god.stariji od njega…i zaboravljajuci njegove dobre igre na derbijima i protiv Fenera, i u svim drugim prilikama.
Mnogo je ruzno da toliko pljujete momka koji cak nije napravio nista strasno?!A ja vise verujem Anticu i nekim trenerima sa kojima sam pricao o Petrovicu, nego misljenju klasicnih pljuvaca.

kosovo celo crveno belo

pre 14 godina

ko bre šiša ove prijateljske tekme... svaka čast tošiću, ali pogledajte obradovića i petrovića, lomovi...
a grobarčiće bih pitao ko je kostur reprezentacije???
vidić, stanković, žigić, milijaš, pantelić, stojković...
zdravo dovidjenja... ;)

Savo

pre 14 godina

Nenad pise: Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.
(Nenad, 12. avgust 2009 20:06)

-------
Covjek se zove Matthew Booth i navijaci ga ne provociraju vec skandiraju "boooooth."

To je sve pocelo sa skandiranjem "beast" kad god igrac ciji je nadimak "beast" dobije loptu. Saznaj sve detalje prije nego sto pocnes napadati.

Savo
Port Elizabeth, South Africa

petrovic, velika sramota

pre 14 godina

Za komentar br.62..
Kratko, Kacar i Kuzmannovic su oba bili daleko bolji od najgoredg igraca terena petrovica (namerno malim slovom).
petrovic neznam da hoda a kamoli da trci i da igra fudbal.
Kuzmanovic je asistirao i prvi i treci pogodak.. Kacar je najvise trcao i imao je priliku glavom..
petrovic neznam nikako da se postavi na terenu, on je igra defanzivnog veznaog a NIJEDNU loptu nije oduzeo.. Sramota da on igra ispred Kuzmanovica, SRAMOTA!!!

Milan

pre 14 godina

Odlicna igra, s obzirom na nedostak vaznih igraca, posebno Vidica. Ne razumem cemu napadi na Zigica? Momak je dao toliko vaznih golova za Srbiju, u Rasingu daje golove, jedna utakmica lose odigrana i odmah napadi i da ide iz reprezentacije. @Srbin dijaspora kakav si ti to patriota, kada ne zivis u Srbiji? Materijalisti i ne treba da gledaju nasu ekipu. Odjavili televizore u Srbiji, da ne placaju pretplatu, a hoce da gledaju, e pa ne moze.

Slavenko Vasiljevic Francuska

pre 14 godina

To jeste pozitivan rezultat, trener je imao priliku da proba igrace, Tosic i Lazovic su lepo igrali, bila je to prija utakmica.
Ali na kraj smo ipak primili gol, koji nam dokazuje da smo laki u odbrani to se pokazalo i protiv Farana i Austrije kada su imali dosta prilike pred nasom golom ali na nasu srecu to se dobro zavrsilo.
Te iste prilike Francuzi ce to iskoristiti. U napadu nismo losi dajemo dosta golove, na sredini terena mislim da smo malo jaci ili ubedljiviji, ali crna tacka je odbrana ako igramo protiv Francuza kao sto smo igrali protiv Austrije u Beograd-u. Primamo 3-4 gola. Mislim i tvrdim da odbrana mora dosta bolje od ovoga sto smo videli.

NAPRED SRBIJO I VERA U TIM !!!

orthodox_boy

pre 14 godina

@(Milos, 13. avgust 2009 19:51)
volim zvezdu, poštujem partizan ali ŽIVIM ZA SRBIJU i sve naše sportiste izuzetno cenim gde god da igraju! tako da ti dam odgovor na pitanje...šta mora igrač partizana učiniti da ga zvezdaš zavoli...u mom primeru ništa naročito nemora da čini, osim toga da daje srce kad igra za našu zemlju =)pozzz

ofk

pre 14 godina

(Sve u crveno belom, 12. avgust 2009 21:47)
Nastavi da citas moje komentare.To je pozitivno da se sa nekim ne slazes a upijas njegove postove.Nema nikakvih problema...ja samo gadjam u metu...tu gde boli...a ti imucniji njih bas briga za Srbiju.. ovi se ostali grebu na razne nacine...savez,drzava,udba...partizan,zvezda...stvarno mislite da je nekog briga....samo se na sebe misli sve ostalo je reklama gde ste vi navijaci i patriote DEKOR....

czv

pre 14 godina

@Sve u crvenom belom-Parker im je jedan od glavnih igraca,ali ne igra zatosto je zaradio neku sitnu povredu u Tventeu, i decko je najmanje kriv zbog toga sto mu se desilo.Puno srece Benny u nastavku karijere.

A?

pre 14 godina

@lepa analiza, dosta toga na mestu, samo, druze... ne kaze se HVALI vec FALI.
(Crni, 13. avgust 2009 09:57)

Sta je to, jednacenje suglasnika po mestu nepismenosti??? To neka nova gasovna promena za koju mi ne znamo?
hmmmm

vule_kw

pre 14 godina

Jesam zvezdas ali moram da kazem da je Bambi odigrao sjajno. I mislim da mozemo da deklasiramo Francuze u Beogradu. Francuzi imaju dobre pojedince (Henry, Anelka, Ribery itd) ali imaju slabu, staru i sporu odbranu. Kolko znam jos uvek Galas i Thuram igraju u tandemu, i oni su neverovatno mnogo spori, cudi me da nisu zavrili karijeru. Zato, posto je Tosic pokazao da zna da igra veoma lep fudbal, da on igra na poziciji Jovanovica, a da Jovanovic posto je brz da igra u vrhu napada sa Zigicem i automatski zapreti sporoj odbrani...

A

pre 14 godina

@(wlado, 13. avgust 2009 14:36)
hm, zanimljivo... Kosom kosim kosu... Sta je sta u recenici?
Kako se onda kaze kosa, ovaj hocu reci kosa, ovaj, hmmmm, ma kako da ti kazem... Elem, da se ne raspravljamo izvini ako sam te uvredio ili nesto slicno, mozda i ja gresim... hm, porazmislicu o ovoj temi, mada su mene ucili da se kaze sa hv... sad si me zbunio, fala ti na tome:)))) idem da radim nesto pametno

dario

pre 14 godina

(Marko PFC, 13. avgust 2009 11:06)
a ti si pismen ??? covece nemas poljma o zivotu,kao vecina njih ovde imam pravo da kazem sta mislim a ti idi lepo u deciji vrtic tamo ti je mesto (Marko PFC, 13. avgust 2009 11:06)
anticu samo napred formiraj 22
dobrih igraca i to je sve sta srbiji treba...............

HalemNjJosi

pre 14 godina

Ne razumem zašto Antić daje šansu Petroviću i ostalima iz Jelen Superlige Srbije, a uopšte nedaje šansu, na primer, Kežmanu (iako nije u životnoj formi), Duljaju, Stepanovu ili kapitenu Valensijena i članu idealnih jedanaest u francuskoj ligi, Milanu Biševcu!

dusan kv

pre 14 godina

ne svidja mi se ovaj tosic,nikad mi se nije ni svidjao,moze da da i 5 komada al je samo ispaljeni maneken koji glumi ludilo!! decko se opasno zaj.... ako misli da je uradio nesto sto je u mancesteru!! zoran tosic=perica ognjenovic=jagodina=...2 liga=..kraj

Srbija

pre 14 godina

Ekipa koja ce da odere Francuze : Stojkovic, Ivanovic, Vidic, Lukovic, Obradovic, Krasic (Tosic), Stankovic (Kuzmanovic), Kacar, Jovanovic(Lazovic), Pantelic, Zigic.

zasto!

pre 14 godina

posmatram zigica i kod svakog naseg gola pokazao je emocije kao jedan prosecni hrvatski navijac kada bi srbija dala go,coveku prosto krivo kada da neko drugi goo!

madmax

pre 14 godina

Ovaj Gojko Andrijasevic uporno pominje da smo oslabljeni. Ja smtram da smo pojacani neigranjem Pantelica, Milijasa, Stankovica i ostalih. Cak nisam ni znao da igra Zigic dok nije izgubio par lopti.

?

pre 14 godina

po cemu je zigic zasluzio da zavrsi utakmicu?? skandal....
nije uradio nista....napolje!!!!! hocemo napadace poput lazovica! brz, zna sa loptom, trazi zavrsnicu!

mitar

pre 14 godina

neka mi neko kokaze,ako moze, da je radosav petrovic bolji igrac od igora duljaja!!! lako smo zaboravili njega, kezmana i zvonimira vukica, a oni su izgurali kvalifikacije za proslo svetsko...

Grobar-S

pre 14 godina

Kunem se svojim zivotom da ako protiv Francuskebude icrao M.Pantelic,a ne Lane i Ziga u spicu,a Bambi polulevo,da nikad vise ja imoja porodica necemo navijati za Srbiju.Gospodine Anticu mi vas izuzetno cenimo ali nemojte bas toliko vredjati nas zdrav razum i intelegenciju.Vec je pocelo da se prica da pojedini igraci placaju svoje igranje za reprezentaciju.Nemojte to sebi dozvoliti jer ste vi najsvetlija figura srpskog fudbala.

Anony

pre 14 godina

ne brinem ja za rezultat kad igra zigic.Pored njega i nikakav igrac da gol,daj nek daju golove kad zigic ne igra.Ubacis punisu mihajovica da prebacuje sredinu pustis zigica i jos nekog napadaca u 16sterac i lom prave,ovog mora da cuvaju 2-3 igraca dok ovi kolo vode,al sve pada u vodu kad ziga dobije crveni ili se povredi.

Marko

pre 14 godina

Nista narocito!Moze to i bolje, samo nisu imali imali pravog napadaca! Napadaca koji ima frizuricu, torbicu, cipelice... napadaca koji je KUM KAPITENU! Sta ce nama napadaci,kao ovaj Lazovic,koji dobijaju sansu na kasicicu,a postizu redovno golove za reprezentaciju!Jaka stvar!Ajde,neka neko proba da igra za reprezentaciju godinama i da za to vreme ne da go'!To je umetnost!

Nepismen

pre 14 godina

Mogo bi sad da napisem Grobari 3 : 1 Südafrika ali necu jer mi nemamo komplekse kao neki zvezdasi.

SRBIJAAAA

PS: Mi imao naseg Manchestara ;)

delija ali pre svega SRBIN!

pre 14 godina

da li je to 0-2???? da, da, da.. :-))) grobari dadose oba!!! hehehehehehe sreca sreca radost!!!!!! :) zivela Srbija, ziveo Partizan..
(Nemanja N., 12. avgust 2009 20:28)



šta samo GROBARI daju GOLOVE
TOŠIĆ
FEJSA(U-21)
(XAXA, 12. avgust 2009 20:31)



Juzna A-Partizan 1:3 :DD
(sekyyy, 12. avgust 2009 20:54)



Grobari bolje cutite jer nosioci igre u reprezentaciji vidic,stankovic, i zigic su delije kao i golman stojkovic tj. na svakoj poziciji glavni igrac nam je delija.

xxx

pre 14 godina

E ljudi, mnogo ste bre dosadni sa Petrovicem!!!
Dobio je decko sansu da igra i sta??!! Vi znate ko treba a ko ne treba da igra!
Ako vam smeta ne gledajte fudbal nego prebacite kanal!
Nedelju dana samo pljujete po decku koji nije skrivio nista, samo je dobio poziv da igra u PRIJATELJSKOM mecu!

Nenad

pre 14 godina

Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.

Dr Mo

pre 14 godina

Juce Fejsa,danas Lazovic i 2 puta Bambi Tosic...sta reci?Imamo najjaci kadar iz pravog su kluba!Koliko bolje igra reprezentacija(kao i Inter) bez Stankovica!Sta li ce nam onaj Pantelic?Ni klub ne moze da nadje!Na 26 utakmica dao je 3 gola!

De

pre 14 godina

A da li su Kačar i Kuzmanović odigrali bolje od Petrovića. Ja baš nisam primetio. Bili su neprimetni sva trojica, ali Raća bar nije pravio greške. Samo se to trudio, jer je znao da se samo čeka kiks. Mora da vam je sad žao. A da, Žigić je bio ekstra primetan.

Bravo jos jednom!

pre 14 godina

Svaka cast momci.Imamo reprezentaciju za sledecih deset godina minimum!!! Srbija,nepresusni izvor talenata ne samo u fudbalu nego u svim sportovima!! Ne bih izdvojio nikog posebno,mozda malo Tosica,veceras je stvarno bio dobar,ali mi se ne svidja sto je preterano sebican,takav je bio i u partizanu,veceras posebno.jeste da se na kraju sve dobro zavrsilo,ali brate davi igru kao da je jedini na terenu,cak mi se ponekada cini da bi humanije bilo da dodele njemu jednu posebnu loptu pa da se on igra sam i dribla sam sebe nego sto izvodi dok svi ostali vec lude.Igrac koji ce namestiti ektra potez,ali ce pored toga zaj... bar tri stopostotne sanse zbog sebicnosti onoga ja i samo ja.Sve u svemu lepo vece,lepa tekma.Jeste da su francuzi za dve klase ispred Afrikanaca,ali i mi smo jos bolji kada smo kompletni,JA MISLIM DA MOMENTALNO RETKO KOJA REPKA MOZE DA NAM PARIRA,IGRAJU MOMCI SVETSKI!!

Ognjen

pre 14 godina

Nadam se da Antic zna sta radi, ali meni iskreno nije jasno zasto neki igraci igraju u reprezentaciji.

Radoslav Petrovic jeste solidan igrac i mozda je veliki potencijal,ali on je jos daleko od potrebnog nivoa da bi igrao za reprezentaciju, dok mi je Subotic vec par utakmica poprilicno nesiguran.

Super je to podmladjivanje reprezentacije i podrzavam potpuno, ali mislim u trenutku kada treba da se uigrava reprezentacija jer za nepunih mesec dana igramo najvazniju utakmicu kvalifikacija (protiv Francuske) treba da igraju igraci na koje moze da se racuna tada (Kuzmanovic konktretno), a ne neko ko ce zablistati (ili ne) tek za 2-3 godine.

Misa Pavlovic

pre 14 godina

Svaka cast momcima, odrali su ih. Jesam GROBAR, ali ovaj Petrovic ne bi trebao da igra za Cekrcice a kamoli za Partizan ili reprezentaciju.

marko 1985

pre 14 godina

Ma kakvi Tošići i ostali... Luković je otac-brat!!! Hladnokrvan, tehnički odličan... Odbrambeni igrač!
U startnih 11 protiv Francuza,na mestu beka umesto Obradovića!!!

Milan

pre 14 godina

Nismo ni mi ni oni bili kompletni ali se u drugom poluvremenu u njihovoj ekipi osetio nedostatak iole kvalitetnijih pojedinaca.Evo moje neke analize:
STOJKOVIC-Vidi se da mu hvale utakmice u klubu, siguran kod visokih lopti,sutevi po zemlji su mu problem
IVANOVIC-Verovatno najbolji odbrambeni igrac veceras, igrao na tri pozicije,vrlo siguran do pred sam kraj,nezamenljiv
SUBOTIC-Dobar u skoku, ali igra pod pritiskom katastrofa
LUKOVIC-Vrlo dobar ali nista spektakularno
OBRADOVIC-Nesto slabiji u ofanzivi nego nazad, mozda je bolje resenje od njega Kolarov
PETROVIC-Bolje nego u Partizanu ali nista posebno, ne verujem da ce u skorije vreme biti standardan, mora jos mnogo da radi
NINKOVIC-Ima dosta potencijala, nekoliko dobrih pasova i prodora,dokazao da moze na njega ozbiljno da se racuna
KACAR-Moze i bolje, nista posebno veceras, utopio se u opste sivilo u prvom poluvremenu
KRASIC-Jedini koji je uz Laneta nesto korisno uradio u naadu u prvom poluvremenu
JOVANOVIC-Strasan igrac, uvek me odusevi brzinom koju niko nema od nasih napadaca
ZIGIC-Korisniji u odbrani nego u napadu, sve u svemu nisam zadovoljan iako ga cenim i volim
TOSIC-Tri bambija veceras, 2 gola , prodori, verovatno penal,polako se vidi uticaj SAFa, prestao da se glupira s loptom, mnogo vise nego sto sam ocevao-IGRAC UTAKMICE
KUZMANOVIC-Vrlo solidan i koristan na sredini, ima ideju, napredovace jos
lAZOVIC-Dao gol, dosta se trudio, vracao , trcao kontre, vise i ne moze covek da ocekuje
RUKAVINA-Vidi se da mu hvale kvalitetne utakmice, manje ofanzivan nego sto je bio
MILINKOVIC-Trebalo bi da je talentovan, nije imao mnogo vremena ni lopti da se nesto iskaze
ANTIC-Sta reci osim SAMO NAPRED I SVAKA CAST

Banovo hill

pre 14 godina

Ja ne mogu da razumem ove ovde koji ostavljaju komentare i koji reprezentaciju gledaju kroz klupsku pripadnost. To su oni isti koji zvizde tudjoj himni. Alo , kultivisite se jednom. Zamislite kada bi u Spaniji neko gledao ko je iz Barse (Katalonci) ili iz Reala. Radomir Antic je oslobodio neke igrace obaveza ali ce oni sigurno biti u sastavu protiv francuza. Ovo je samo proba za rezerve i da vidi kako da popuni sastav do broja 22 koji ce ici na SP. Sada bi vi odmah u prvih 11 i Tosica i Lazovica i Petrovica samo zato sto su iz Partizana. Opametite se nije ovo vas klub ovo je nasa reprezentacija koja ze zove SRBIJA

ChargerNS

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.

Ja sam pravi Ja, a ne onaj ja

pre 14 godina

Evo, ja sam Tosicev pljuvac, pa makar dao i 10 golova na jednoj utakmici, to se nece promeniti. Kazete bolja je ovako igra reprezentacije, nego kad su svi igraci na okupu. Pa dali je iko od vas ikada igrao fudbal, ili ste za fudbal saznali kad vam je tata kupio prvog menadzera?
1.Ovo danas su igrali B-timovi Srbije i Juzne Afrike.
2.Ovakvu Juznu Afriku bi nas A tim pregazio 5:0
3.Ovaj mec je sluzio za upoznavanje sa mogucnostima pojedinih igraca KOJI NISU U PRVOM PLANU.
4.Juzna Afrika kao i vecina africkih reprezentacija nema dobru odbranu i igraju napadacki fudbal, tako da je u takvoj situaciji mnogo lakse da se naigraju napadacki orijentisani igraci nego da se odbrambeni dobro pokazu.

A sad da se vratim na Tosica, on je decko potpuno limitiran igrac osrednjeg kvaliteta, koji je pritom ubedjen da je Zvezda reprezentacije, samim tim sto igra u Mancesteru. Ponasa se kao da je sam na terenu. Pokusava da imitira C.Ronalda, a izgleda smesno. U odbrani ne odradjuje nikakav posao. Dao je 2 gola veoma slaboj reprezentaciji i sta sad?! A pre toga je odigrao mnogo vrlo bledih partija. Sad zbog ovih 2 gola treba spomenik da mu dignemo. U svom timu ne sedi ni na klupi. Driblinzi su mu providni, i nedovoljno konkretni. Nebi se naigrao ni protiv prosecne evropske reprezentacije u takmicarskoj utakmici. Zapitajte se dali mozete da zamislite Tosica kako driblingom izbacuje neke ozbiljne evropske igrace. Zasto toliko volite da sudite o igracu nakon jedne utakmice?
Jesam navijac Zvezde, ali nije mi jasno sta u reprezentaciji trazi Lukovic, i kako neko njega moze uopste da poredi sa Suboticem. Jeste da ovaj drugi ume i da kiksne ponekad, ali igra na mnogo visem nivou od Lukovica. Subotic je fizicki superiorniji sa boljom skok igrom, bolje se postavlja, hrabriji u duelima. A Lukovic samo pokusava da se slepa celu utakmicu i ne napravi neku gresku. Ne sme da izadje na igraca jedan na jedan, prosek po utakmici mu je jedna do dve intervencije. Jednom recju decko se krije po terenu i trazi sebi opravdanje. Sad zamislite njega kako cuva Anrija, Benzemu, Trezegea ili koga li vec.
Takodje nije mi jasno zasto pljujete Petrovica, decko nije blistao, ali nije ni razocarao, mlad je i zasto i da ne dobije sansu na ovako ne bitnoj utakmici.
Sto se tice same utakmice, nije nije igru promenilo ulazak pojedinaca, nego promena taktike i ubacivanje drugog napadaca. Antic je poceo sa 4-5-1, pretpostavljam da bi video dali mozemo to da odigramo zbog narednog kvalifikacionog meca, a onda ubacivanjem drugog napadaca, znatno ubrzao igru. Nadam se da ce protiv francuza poceti sa dva napadaca i nece upasti u zamku u koju cesto nasi treneri upadaju. Tako smo igrali cele kvalifikacije i tako treba i da nastavimo, nezavisno od imena protivnika.

simanbg

pre 14 godina

Bitno da ste svi napljuvali Racu Petrovica (za koga se slazem da nije materijal za reprezentaciju), a niko nije jednu rec rekao za kriminalno losu igru onog Zigica..to je takva rupetina od igraca, da ja nemam reci..

Srpska Atina

pre 14 godina

A kad je trebao da proba Petrovica?Protiv Francuske?
Drugo,svi koji pitaju sta igra Petrovic,neka objasne sta igra kapiten Zigic?Ni na jednu loptu nije skocio(a zbog toga je u timu),sve duele je pogubio(i u vazduhu i na zemlji),zalaganje nula,loptu na metar ne moze da doda...

A sto se licemera iz FIFE tice bas bih voleo da vidim da li ce veciti dusbriznici i lazni multikulturalisti kazniti domacine(koji su domacinstvo dobili iz cisto politickih razloga)zbog rasistickih ispada prema belom igracu svoje reprezentacije.Ili je rasizam samo kada se vredjaju tamnoputi igraci?

kosovo celo crveno belo

pre 14 godina

ko bre šiša ove prijateljske tekme... svaka čast tošiću, ali pogledajte obradovića i petrovića, lomovi...
a grobarčiće bih pitao ko je kostur reprezentacije???
vidić, stanković, žigić, milijaš, pantelić, stojković...
zdravo dovidjenja... ;)

South America

pre 14 godina

Nemojte mi zameriti, ali svaki put kad ekipa nastupa bez Dejana Stankovica, igra je ako ne bolja a ono u najmanju ruku drugacija. Svaka cast njemu, ali ni Sevcenko koji je bio velemajstor u Milanu, u Celziju nista nije pokazao. Da li je problem u njemu ili saigracima, ne znam, ali samo mogu da primetim da sve to drugacije izgleda bez njega. PS komentar nije navijacki obojen, sto se mene tice u reprezentaciji mogu da igraju i drugoligaski igraci ako imaju kvaliteta.

bbb24

pre 14 godina

Zbog Radoslava (lopta unazad) Petrovica, Kuzmanovic sedi na klupi?!?!? jos ga ponovo komentatori hvale kako se nametnuo selektoru...pa cime se to nametnuo?!?

Da ne bude da bacam samo hejt :) pohvala za Bambija, dosta lepih driblinga, vidi se da je uzivao na terenu...
Subotic tanak
Ivanovic van forme

Sta mislite?

pre 14 godina

Sta mislite,da li da se smuwam sa Marijom ili Isidorom ???
ko je za ovu prvu neka preporuci, a ko je za ovu drugu neka ne preporuci...
ako mi uopste puste komentar, nadam se da hoce..da se malo zezamo

igne

pre 14 godina

sve je ovo ok ali je subotic i dalje rupa! vidi se da nemamo osim vidica i ivanovica adekvatne stopere da ih zamene.. bane je sada na desnom spoljnjem sbog subotica ali mislim da treba da se vrati na desnog stopera umesto subtica jer ovaj duva ko promaja..

zvezdas

pre 14 godina

Sto sad neko ne pljuje po Raci Petrovicu i po menadzerima i po glavnom i odgovornom sir Radomiru. Svaka cast momci. Pogotovo Tosicu, skoro nije odigrao ovako dobro.

Gladijator

pre 14 godina

Bravo BAMBIIIIIIIIII!!!!! Tako se igra i koristi ukazana prilika a ne ONAJ DUGOKOSI MANEKEN PANTELIĆ što ne može ni iz PENALA da postigne gol! Jeste li primetili kako se Žigić NE RADUJE kad SRBIJA POSTIGNE GOL A ON NIJE STRELAC??!! SRAMOTA BRE!!!

dario

pre 14 godina

smetami licno ponasanje nekih grobara koji nikad nesto znacajno u zivotu nisu osvojili !!!!
tosic jednu utakmicu odigro dobro a sta bi na prvenstvu sa svedzanima ???gde je bio bambi ni video ga nisam, tako i sa kacarem oni ce da budu nesto za jedno 2 godine ne sumljam u tome ali za sad je rano pricati o njima, krivo mi kad cujem komentare luzera
pantelic i nemora da daje golove on je iskusan fudbaler njemu je dovoljno da padne u sesnestercu i eto frke a za zigica mogu reci da je najbolji spic na balkanu pa cak i u evropi problem lezi u tome sto budale nemogu da svate jedanput da se coveku mora na glavu nabacivati dosta je neiskoristen u visini videlo se protiv furija kada su igrali najbolji fudbal svog zivota i zamalo da su ga popusli od tadasnje scg sa zigicem na celu!!!
u redu je da se daje sansa koji toliko neigraju to antic dobro odradzuje sto ce meni top 11 igraca i jedan se povredi i nemam pravu zamenu za njega sto se i videlo na sp2006 !!! nama je potrebno da imamo 22 dobra igraca a nazalost ih nemamo a vreme se blizi ka sp2010!!!!
sto sam ucvrstio vec dugo vremena nama treba klasicna 10 koja moze sasobom povuce tri do cetri protivnika nazalost mi takvih nemamo u zadnjih 10 godina dok sve drugo imamo Anticu ako si i zere pametan povedi malo racuna na El Maestra mislim da mu je vreme za repku 2010 ako nije vreme sp 2010 za jednog 17 godisnjaka neznam kada ce da bude ???jer svi vrhunske repke puste da se kale mladzi igraci da bi skupljali iskustva licno zamene to je pametno jer jedan fubaler sa 21 godinu vise nije talenat nego iskusni fudbaler kod vrhunski ekipi je tako !!!nadam se da i mi tim vrhunskim ekipama pripadamo ako ne ??? ondak i nemamo sta da trazimo u africi 2010 to je realnost..........

Doktor Haus

pre 14 godina

Fina predstava, solidna igra, Bambi odličan, Raća petrović fantastično vraćao lopte nazad odbrambenim igračima, Žigić konstantno loš. Dobro je uigravati ekipu bez glavnih igrača...
Mnogo je veći problem u nama, navijačima. Pobedili smo prosečnu reprezentaciju (70 i neka u svetu) u kojoj nije igralo par najboljih igrača (Parker je jedan od njih), a u drugom poluvremenu su izašli i oni što nešto i vrede u toj "desetkovanoj" reprezentaciji. I odmah kreću priče da ćemo "razbiti Francuze", pa čak i to da ćemo ući među četiri najbolje reprezentacije na mundijalu! Ne dao Bog da od 27. avgusta do 10. septembra doživimo fudbalski kolaps (ispadanje Zvezde i Partizana, teški poraz od Francuza)i garantujem da će svi oni koji ovde "hvale, bodre i uzdižu u nebesa" repku i timove biti najžešći pljuvači u stilu "A šta sam vam ja rekao..."

Lakše malo, narode. Bitno je da se, što se reprezentacije tiče, vidi trud, želja, nekakav sistem i ideja u igri, prosto se oseća da imamo "nešto" čega dugo nije bilo u nacionalnom timu. Samo malo uigravanja i rezultati će sami doći, ali ne treba preterivati. Da nam je neko pre godinu ipo pnudio ovakvo stanje na tabeli, prihvatali bi ga oberučke, sve se štipajući za obraze, a sad već omalovažavamo i jednu Francusku, iako smo izgubili od njih.

Ali nema veze, bitno je samo da svakako treba podržati Antića, ali ako u 18 igrača protiv Francuske bude Petrovića, ja odustajem od svakog navijanja za reprezentaciju...

sensei

pre 14 godina

Najjaci utisak mi je rasizam domacih navijaca.
Zvizdanje celog stadiona kada god jedini beli igrac u njihovoj reprezentaciji intervenise,odnosno ima loptu u posedu.
Bas bezveze...

Zlaja

pre 14 godina

Grobari sa svojim malicioznim komentarima jos jednom pokazuju koliko su mali. Svaka cast reprezentaciji i pohvale Tosicu na atraktivnoj i efikasnoj igri. Definitivno imamo alternativu za Krasica. Petrovic izgubljen u vremenu i prostoru. Njega vise ne pozivati! Lazovic treba zapoceti protiv Francuza posto Pantelic nema klub. Lukovic odlican u defanzivi.

juju

pre 14 godina

Zvezdas sam al VELIKO HVALA TOSICU!!!
(vladimir, 12. avgust 2009 20:40)

Kakve to veze ima sto si zvezdas,ne igra zvezda nego patizan,a imam osecaj da si grobar...

dusan srbija

pre 14 godina

ne mogu da erujem koliko ste vi navijaci partizana iskompleksirani...vama tosic sada bolji od igraca koji su razorili evropu a 11 igraca je iz zvezde naspram 4 iz partizana i to vasi sem obradovica svi rezervisti...kad budete imali vidu,dekij,zigu,boska,pantu...javite se ovako patite za vukicem,kezmanom i s ilicem:) a da i zapamtite da srbij nije partizan!!!!

i nezaboravno

pre 14 godina

Nema sta,Bambi je gladan fudbala,zasluzio je coek barem klupu u junajtedu.Nazalost i dalje nemamo centralnog veznog,ninkovic nije odusevio,ali mislim da on moze mnogo bolje.Petrovic je dokazao da nije zasluzio poziv, ili ga barem nece ubuduce dobiti.Sve u svemu solidna partija nasih momaka i sjajna uvertira za spektakl protiv trikolora koji cini mi se nisu na visokom nivou.
BICE LUDO!!!!!

TN

pre 14 godina

bravo mi :)
inace strasno je lose odigrao Zigic.. totalno nemotivisan.. cak mi deluje i da mu je bilo krivo kada mi damo gol a on nije strelac... isto slazem se da Subotic je bio dosta ne siguran i svake pohvale za Stojkovica i Tosica!

Rekreativo? Pa nije to, to!

pre 14 godina

Navijač sam Srbije naravno, a i CZ, i baš zato, neću da dopustim da pljujete Petrovića iz Partizana!

Gledao sam utakmicu, ali evo, nešto kasnije čitajući, bukvalno ne stigoh do 10. komentara, tačnije do 7. a Vi?
Udri po Petroviću, i to tri puta u sedam komentara!

Dečko ima potencijal!
TVRDIM da Partizan dugo nije imao takvog štopera!

Cepaj majstore, očigledno ovde ima mnogo ljudi koji komentarišu, a nikada nisu igrali pod psihološkim opterećenjem!
(Ili nikada uopšte nisu igrali fudbal, osim možda školskog, na odmoru, kad se svi bekelje i cerekaju!)

hmm

pre 14 godina

sacekajte malo,nije za dzabe antic zvao malog petrovica,decko mnogo dobro igra i podseca na vieru u svojim najboljim danima,dajte mu jos malo vremena,mlad je decko.. a sto se tice pobede,stvarno ne razumem zasto posle 3:0 ne krenemo dalje na gol,da damo jos po koji nego se "poigravamo" sa protvinikom,nekim petama i fintama,i na kraju naravno primimo jos gol.. zar nije lepse pobediti 6:0 nego 3:1 al zato sa ponekom petom i probacivanjem kroz noge?

Milorad Krushica

pre 14 godina

Opaaa...bilo je golova,i to lijepih,bilo ja akcija...
Ako smijem da primetim,kao neutralni posmatrac,vidi se da nijesu igrali kumovi Pantelic i Stankovic,Milijas takodje.

Shonne

pre 14 godina

Ne moze vise nijednom da se desi da procitam komentare, a da se ne iznerviram.... vi grobari ste zaista ograniceni ljudi...zar i na vesti o reprezentaciji vi treb da spominjete kako je PARTIZAN dobio J. Afriku... kako su Pantelic, Zigic, Stankovic i ostali "zvezdini" igraci losi, i kako nisu za reprezentaciju.. sram vas bilo...navijajte za Srbiju i Partizan a ne protiv Zvezde....

Stojkovic
Vidic
Lukovic
Stankovic
Milijas
Jankovic
Pantelic
Zigic
.........

Fox Molder

pre 14 godina

Dobro je za sada, bas dobro ... Malo me uplasio selektor sa onim kako je Kleo nasao pravi klub i kako se vidi da je sada valjda eksplozivniji, spremniji, sta li vec ... A malo me i Patlidzani prepali, kao ne vodi njih Jokanovic (za predsednika, odmah !), vec sav taj silan trening i extra igru sprovodi Goran Plavi uz instrukcije Antica ... Al dobro je, bas dobro ...

Dzoao Kobacao

pre 14 godina

Ma i Fejsa bi mnogo bolje odigrao od Petrovica. I ja bi kad bi me Antic tu postavio ni kriv ni duzan... Da je Petrovic igrao ili neko drugi, ne bi bilo razlike, srecom tu je Kuzmanovic da sve popravi, videlo se u drugom delu...Ostali cestitke. Jak kolektiv se stvara kada prestaju eksperimentisanja. Tako Anticu, samo proverene hocemo u reprezentaciji.

Sima Strahota

pre 14 godina

Za sve one koji hvale Petrovica;
Nemam nista protiv coveka R.Petrovica ali imam protiv igraca R.Petrovica koga menadzeri guraju u reprezentaciju. Jeste li vi uopste gledali mec? Svaka lopta koju je dobio je isla do susednog igraca pet metara u stranu, do prvog igraca pozadi ili ka golmanu.Halo momci, je li to neka nova vrsta fudbala,unazad?Ne gajim nkakvu sumnju da bi i i svako od nas rekreativaca mogao tako da odigra.Je li imao on kakvu upotrebljivu loptu napred, kakav prodor,centarsut? Stidite se sve vi koji ga hvalite,bruka.

red@white

pre 14 godina

Veoma lagano ( pisem na 3:0) protiv ovih indijanaca. I sebicnost u ovom trenutku D.Lazovica za 4:0 imao je slobodnog Zigica.Ali treba uzeti da su ovi u drugom poluvremenu promenili gotovo celu ekipu i da nisu ni prineti ovima iz prvog poluvremena. Za ove smo prejaki u bilo kom sastavu da smo dosli

lukas radebe

pre 14 godina

ee necu da posaljem komentar i onda procitam neki biser i moram!!! pa dokle vise da kritikujete...zigic je pretrcao najvise od svih nasih!!! koliko on znaci kod prekida, nabacenih lopti...2-3 igraca odmah idu na njega i otvara se prostor za ostale!!! neki sad i pljuju krasica...kao kako moze on da igra, a tosic sedi na klupi?!?! ne zelim da izgubimo, ali kad se bude to prvi put desilo...nece biti gorih fudbalera od nasih i svi ce ih kritikovati, kad mi i u pobedi moramo da se osvrnemo na neke gluposti

boom92

pre 14 godina

Е па момци, свака вам част!
Игра одлична, брза, течна,
момци борбени, дају све од себе..
П.С. А јесте ли приметили како само позитивно утиче
неиграње Милијаша и Пантелића,
који су мајстори да умртве игру.. Надам се да смо их се
отарасили! Још само да се врати Видић и то је то!

Sve u crveno belom

pre 14 godina

A gde je velika zvezda Parker.Nema ga ni u rezervama a nece ga ni biti. To je kada se kaci sa svropskom ekipom Zvezdom. Dosao bos u Evropu i misli da je poglavica. E pa neka sedi na raznim kupama a nece ni videti SP. A posle necega nema kajanja

Ubica ugostiteljskog radnika

pre 14 godina

Braco Srbi evo upravo gledam tekmi Crna Gora-Vels!Gledam ovog Jovetica i ne mogu cudom da se nacudim!Kakva igracina braco moj draga!Eh da je izabrao Srbiju za reprezentaciju znate li vi sta bi nam bio na sredini:BOG BRE!!!!
Ujedno da se pohvalim da sam roknuo pristojne pare na C.Gora 1, BiH 1 i Srbija 2, a Boga mi i pozamasan je dobitak!
Odigro sam i singl na Beloruse, ali nedaju se kockasti
Kad ce da se lepo sastanemo da im ocitamo lekciju iz fudbala, joooj!
Pozdrav za sve SRBE ma gde god da ste braco moja!

Pajdo

pre 14 godina

Francuska jedva protiv farana a vi ste pljuvali nas kad smo igrali samo protiv njih.Ljudi svatite nema laganih ekipa, NEPOSTOJE.
A za sve pljuvace pozdravio vas Tosic,malo ofo ono golovi driblinzi!
Igrale se Srbende na sred zemlje Afrike!

A?

pre 14 godina

@lepa analiza, dosta toga na mestu, samo, druze... ne kaze se HVALI vec FALI.
(Crni, 13. avgust 2009 09:57)

Sta je to, jednacenje suglasnika po mestu nepismenosti??? To neka nova gasovna promena za koju mi ne znamo?
hmmmm

Delija

pre 14 godina

Ne penjavite grobari..jer vi ste jedini koji trenutno unistavaju timski duh vasim komentarima...

Reprezentacija je nezamisliva sto su i ljudi pokazali svojim dosadasnjim igrama bez Vidica, Stojkovica, Zigica , Lukovica, Jankovica koji su iz Zvezde pa makar i ne bili u 1 timu Srbije...Kao i bez Ivanovica, Krasica koji su se afirmisali u OFK...bez Kacara, Jovanovica iz Vojvodine ..i da ne nabrajam vise ...

Neverovatno mi se svidjaju Obradovic, Lazovic, Tosic pa i Petrovic ... ali u fudbalu nije vazno samo ko postize golove, a najmanje pak kad je u pitanju samo jedna utakmica...zato ponavljam ...ne kvarite duh i postignuca Srbije zbog vasih problema u klubu

Jos jednom svaka cast na danasnjoj pobedi a posebno Tosicu, Lazovicu i Kuzmanovicu

P.S.Fudbal je timska igra ako niste znali

SRBIJA

pre 14 godina

Sta ste napali na zigica jednu utakmicu nije odigrao kako treba.Pa on je jedan od najkorisnijih igraca,koliko samo lopti spusti glavom i koliko je dao odlucujucih golova(npr.gol bosni)

xxx

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)

Podseticu te na odlucujuci gol Save Milosevica u Pragu protiv Ceske kojim je tadasnja Jugoslavija otisla na Svetsko prvenstvo (ili evropsko) nemojte mi zameriti, ne mogu da se sada setim. Tim golom u poslednjim minutama meca pobedili smo 2:1!!!
Nije bas tacno to sto pricas a nije lepo govoriti neistinu!

ZORAN

pre 14 godina

Ekipa za SP 2010 je sledeca:
odbrana:Ivanovic,Vidic,Lukovic,Obradovic(Kolarov);
sredina:Kuzmanovic,Kacar(Stankivic),Tosic,Krasic;
napad:Zigic,Jovanovic(Lazovic).
Sa ovom ekipom barem do polufinala.
napred srbijo!!!

Milan

pre 14 godina

@ mitar (kom. br. 9)

Kvalifikacije za prethodno SP su izgurli Vidic, Krstajic, Dragutinovic, Jevric i Gavrancic. Od igraca koje si ti pomenuo, moze se istaci Duljaj koji je u par utkmica odigrao na desnom beku. Tda nas je na SP odvela ODBRANA koja je primila samo 1 gol u kvalifikacijama. Vezni red i napad nisu bili nesto impresivni.

Rocco

pre 14 godina

@Nenad

Ne radi se o rasizmu. U pitanju je sujevjerje domaćih navijača. Naime, oni smatraju da jedan bijelac među deset tamnoputih fudbalera donosi nesreću. Na taj način, zviždanjem i kojekakvim zvukovima, kako kažu, tjeraju zle duhove!

Миле

pre 14 godina

Људи,

Није Петровић уопште одиграо лоше, одиграо је сасвим добро. Стојковић осим оне почетне незагрејаности, као и обично одличан, баш ми није јасно како је он без ангажмана.
Луковић добар, чврст, прави паметне прекршаје далеко од шеснаестерца. Суботић? Хм, он ми је енигма, није ме у ових пет мечева уверио да је класа као што се прича, а требао би бити, није ваљда тек тако проглашен за најбољег штопера немачке лиге. Оно што би дефинитивно требао поправити је предаја лопте, никако му не иде оно "бекенбаурисање". Красић данас неуверљив. Опет није било плејмејкера, јасно је да је Милијаш у том сегменту игре неприкосновен.
Обрадовић се помало враћа у форму. Жигић бледуњаво, али опет отвара простор осталим нападачима, с тим да ЈЕ могао и морао показати мало више ентузијазма и радости код постигнутих голова. Тошић је био одличан и мислим да свакако треба почети против Француза, прије него ли Красић рецимо. Други го Тошића јесте био атрактиван, али је први задивљујући, спој снаге и технике, мало који наш играч, а вероватно ни Бамби пре одласка у Енглеску, НЕ би у сличној ситуацији покушали да исценирају једанестерац, а Бамби је показао како треба. Браво.
Спреман сам да се кладим да су за меч са французима своју позицију зацементирали:
Стојковић, Обрадовић, Видић (ако оздрави), Ивановић (могао је боље интервенисати код примљеног гола), Станковић, Милијаш и Жигић. За остале позиције ће се борити повећи број добрих фудбалера и то радује.

Mario

pre 14 godina

Dokle vise forsiranja Zigica koji ne ume sa loptom da se sastavi, pokazalo se da konacno treba da se zahvalimo Pantelicu, Dragutinovicu i jos nekolicini istrosenih fudbalera koji objektivno nemaju vise mesta u ovoj reprezentaciji, na kraju, bravo Anticu !

red devil 011

pre 14 godina

Valjda ce sad malo da iskuliraju tosicevi pljuvaci, vidi se koliko je napredovao fizicki od kako je otisao u englesku. Bice da je Fergi ipak malo veci strucnjak od Bg blejacha. Licno bih voleo da do SP bude dovoljno jak da zameni Laneta na levom krilu, a ovaj da igra u spicu sa Zigom umesto pantelije antitalenta

pixi

pre 14 godina

za neupucene, nisu afrikanci rasisti sto zvizde bijelcu, vec vjeruju da kad je samo jedan bijelac u ekipi, u bilo kom sportu, to donosi nesrecu, pa zvizdanjem tjeraju zle duhove! naucite neso o kulturi drugih prije nego sto kritikujete!

dzi

pre 14 godina

sad se svi grobari digli zato sto su golove dali partizanovci, kao da ima veze ko je dao gol. Verovatno se niko od vas nije radovao kad je Milijas dao gol u kvalifikacijama...

Datum i vreme rodjenja

pre 14 godina

Znaći ovako:

Slo2 - prenosi utakmicu svojih
Hrt2 - prenosi utakmicu svojih
RTCG - prenosi utakmicu svojih
Rai(Ita) - prenosi utakmicu svojih
RTS SAT - tugaaaa!!!! Neki koncert..

Pozdrav iz Slovenije...od jako tužnog.

Sve u crveno belom

pre 14 godina

@Ofk

Da li si ti ikada u zivotu cuo da u J. Africi radi preko 15.000 srba. Drugo ti mislis da su svi sirotinja i da nemaju 1000 Evra da plate kartu do J.Afrike ako im je to zadovoljstvo.Ne smaraj nas vise sa glupostima. Svaki komentar ti je negativan. Izgleda da postoji problem

ellobo

pre 14 godina

@shone
Mali Tošić je i u repki u drugom timu. Nisi primetio? Čak je i u ovom timu ušao sa klupe. Ali, neka uporno trenira. Kako ovaj reče: -isplati se...

grk

pre 14 godina

Jos jedan dokz da se iz reprezentacije najbolje prodaje igrac.Najbolji primer Obradovica svi su napadali Jokaba za nespremnost igraca i slabog trcanja.Pa dobro odakle tolika snaga i volja za samo pet sest dana od onog brukanja.I u popunosti puna podrska reprezentaciji i takodje Jokanovicu jer malo vise obraaza ne bi smetalo pojedinim igracima u Partizanu.

Boki

pre 14 godina

Ajmo sad pljuvaci reprezentacije, sta imate sad za reci jel vam krivo sto smo pobedili, sto su partizanovi igraci dali golove, priznajte da ste ocekivali poraz. Ne znam sta vise treba uraditi ova reprezentacija i gospodin Antic da bi se utisale neverne Tome, covek kroz rezultate pokazuje kako i sta radi, omlovazavanje Subotica, Petrovica je sramotno, Subotic je na meti najvecih klubova, trazile su ga mnoge kao prava Srbenda odabrao Srbiju, Petrovic pokazuje izvandredan potencijal, za vas Tome ne znam, ali ja znam da je moje mesto 9 septembra na Marakani, da navijam za momke u crvenom, koji mene i vecinu ovog naroda cine ponosnim. Napred Anticu, napred Srbijo.

nikola

pre 14 godina

ahhahahha.... komentar gojka andrijasevica: "ocigledno se isplati,samo i trenirati u mancesteru". koj kralj,ne verujem!
p.s. nemojte da blatite petrovica,super je odigrao. oni malo bolji poznavaoci fudbala znaju koliko znaci imati takvog igraca na toj poziciji...

vesko

pre 14 godina

Vidi ovi grobarcici sto su se uzdigli dizu u nebesa svoje bivse a ajde sto pljuju Zigica jer im je zagorcavao zivot u derbijima itekako al svog Petrovica i protiv Apoela pa evo sada. Pa mi smo stvarno nacija pljuvaca da i kada pobedimo pljujemo nase igrace.Sram neka nas bude nije dzabe za srbe slogan da nas samo sloga spasava. Ja sam okoreli zvezdas al brate Srbija je Srbija taman da svi iz sadasnjeg tima Partizana igraju za nju. Treba kritikovati kad nesto nije dobro ali ne zaboravljati i kad se dobro ucini. Mi smo danas dobro ucinili ali ne vazno je da Zigic nije dao gol vec Tosic i Lazovic jer je to vama vaznije. Strasno volim kad me demantuje neki nas igrac i promenim misljenje o njemu. Cetiri igraca za koje sam smatrao da nisu neki potencijal a demantovali su me su, Bogdanovic, Lekic (Zvezda), Fejsa (Partizan) i Bambi Tosic. Bogdanovic mi je isti kao Milovanovic, Lekic kalibar Zigica ali sa vecom brzinom i boljom tehnikom, Fejsa pravi fajter, borac, jako malo gresi u pasovima za razliku od pre i poseduje i dobar sut sto je i pokazao. Najvise ipak je Bambi ostavio utisak vidljiv napredak i tehnicki i u duel igri pogotovo se vidi kod prvog gola gde bi u ranijim slucajevima bio izguran ili pao on je izdrzao i postigao gol. Samo napred SRBIJA

ofk

pre 14 godina

(Sve u crveno belom, 12. avgust 2009 21:47)
Nastavi da citas moje komentare.To je pozitivno da se sa nekim ne slazes a upijas njegove postove.Nema nikakvih problema...ja samo gadjam u metu...tu gde boli...a ti imucniji njih bas briga za Srbiju.. ovi se ostali grebu na razne nacine...savez,drzava,udba...partizan,zvezda...stvarno mislite da je nekog briga....samo se na sebe misli sve ostalo je reklama gde ste vi navijaci i patriote DEKOR....

Mile

pre 14 godina

Realno i po ovoj tekmi se vidi da PANTELIC definitivno nema sta da radi u nasem timu, Lazovic je za njega doktor.
Tosic veceras odlican, svaka cast!!

benjani mwaruwari

pre 14 godina

Kako me brate nervirate sa tim vasim komentarima.
Mi pobedimo vrlo ubedljivo,igra u prvom poluvremenu neubedljiva ali u drugom super i vi dodjete na b92 sajt i kritikujete Zigica!
Ej bre ljudi!Ajde barem neku pohvalu pored toga da ostavite kao recimo"E super smo igrali,samo onaj Zigic slabo nesto tu..." nego brate jedan jedini komentar ove utakmice"Zigic napolje","Zigic nema pojma"
A protiv Austrije kada nije igrao bilo je "Zigo vrati se molim te"
Cudan smo narod

Idemo

pre 14 godina

Dobra igra nase B ekipe tj. Partizana!
Naravno da su se grobari sad nalozili ali sta ces takvi su. Kad Zvezdini igraci daju golove onda idu komentari tipa pa svi smo Srbi, sto se delimo itd.
I sta vi hocete od Zigica da pravi salto kad damo gol u prijateljskoj utakmici?! On se ne raduje preterano ni kad ga on da zato kulirajte malo bicete srecni sto imamo tog Zigica za par dana verujte mi.
NAPRED SRBIJA!

petrovic, velika sramota

pre 14 godina

Za komentar br.62..
Kratko, Kacar i Kuzmannovic su oba bili daleko bolji od najgoredg igraca terena petrovica (namerno malim slovom).
petrovic neznam da hoda a kamoli da trci i da igra fudbal.
Kuzmanovic je asistirao i prvi i treci pogodak.. Kacar je najvise trcao i imao je priliku glavom..
petrovic neznam nikako da se postavi na terenu, on je igra defanzivnog veznaog a NIJEDNU loptu nije oduzeo.. Sramota da on igra ispred Kuzmanovica, SRAMOTA!!!

Mrale

pre 14 godina

Sad će kraj a vodimo 3:1. Mi smo postali super repka. Taremo gdje god stignemo. Konačno smo posloženi kako treba i to isključivo zahvaljujući istinskom znalcu i vizionaru Radomiru Antiću. Od jedne skupine solidnih nogometaša uspio je napraviti organizirani kolektiv koji posjeduje sve elemente za vrhunski nogomet i najbolje rezultate (odbrana, vezni red i napad).
Sve ovo do sada sa Antićem potiče na opravdani optimizam pred svjetsko prvenstvo i potajnu nadu u konačni uspjeh (među prva četiri na tom šampionatu).

realan

pre 14 godina

Bravo momci,bravo Anticu..NE ZOVI vishe PANTELICA,mnogo smo bolji bez njega...jeste da sam grobar ali mislim da je i PETROVIC vishak...kod Toshketa se vidi napredak u igri...bice josh bolji,sad ce imati priliku da se dokazhe..pozz..SRBIJA DO JUZHNE AFRIKE

grobar sU

pre 14 godina

Tomicu reaguj!!!!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/18917/mphela-katlego-abel/profil.html

kakav Diarra i Cleo ovo je razarac!!!

Anti-rom

pre 14 godina

Ajde romi, naucite vi ovog neznalicu Antica ko treba da mu igra. Posto on ocigledno nezna sta radi.
Okomili ste se na mladog Petrovica. Tako ste pljuvali po Tosicu pa sad ticu a?
I okanimo se vise glupih komentara ko, gde i kad je trebao da igra kada je reprezentacija u pitanju..
Jes svaki igrac sa spiska je igrac REPREZENTACIJE SRBIJE!
Vi virtual-strucnjaci batalite te gluposti i prosetajte malo do stadiona, hale, bazena i ostalih sportskih borilista! Mozda cete i nauciti nesto!
Tosicu svaka cast, vidi se da radi i samim tim i napreduje.
Samo radom se moze stici do cilja!!
A mislim da ova reprezentacija lepo radi i lepo napreduje!
Pozdrav SVIM navijacima i IGRACIMA REPREZENTACIJE SRBIJE.

czv

pre 14 godina

@Sve u crvenom belom-Parker im je jedan od glavnih igraca,ali ne igra zatosto je zaradio neku sitnu povredu u Tventeu, i decko je najmanje kriv zbog toga sto mu se desilo.Puno srece Benny u nastavku karijere.

wanderer

pre 14 godina

Ovi afrikaneri moraju da nameste kukove ili da nose kosmodisk posle tosicevih minijatura...sta znaci samo i trenirati u mancesteru videli smo iz prilozenog....

Nidžara

pre 14 godina

Kakva igra Bambija Tošića! Driblinzi,prodori,upotrebljive lopte,dva gola,nedosudjen penal i to sve za jedno poluvreme!! Efektno i efikasno. Svaka čast! Bravo Srbija!

sir_Nikola1989

pre 14 godina

Čestitke našim reprezentativcima, odlično drugo poluvreme i baš sam se obradovao zbog igrača koji su postigli golove. Dokle će više da se pljuje Petrović? Šta je to on loše uradio da zasluži tolike kritike? Još više me iznenađuju oni komentari da Nenada Kovačevića treba vratiti u reprezentaciju. Šta je taj igrač pokazao u reprezentaciji? Forsiran je dosta(skoro kao i Pantelić), a ništa nije uradio. Smešni su mi i oni komentari "da je bio tu Stanković, Pantelić,...". Kad se vrati Vidić kompletni smo i nadam se da su svi videli razliku između tima sa Pantelićem u špicu i ove reprezentacije sa Lazovićem na toj poziciji. Još da Vukić nastavi ovako u Moskvi,da se vrati u reprezentaciju, pa da imamo kompletan tim. I dalje mislim da je on trenutno najbolji kreator igre(iz Srbije) koji ima mesta u reprezentaciji. Imamo extra tim+dobru klupu i najvažnije odličnog trenera. Samo napred, pa da vas dočekamo kao vaterpoliste sledeće godine ;-)

Sokobanjac

pre 14 godina

Pričate samo o onima koji daju gol a zaboravili ste na još jednog iz odbrane koji je pored previše nesigurnog Subotića držao našu odbranu !Naravno govorim o Lukoviću!!!
Napred Srbijo do 10-og mesta na listi FIFA!!!!!!

To be

pre 14 godina

''Vidite kako se i samo treniranje u Mancesteru isplati'' :))) Napreduju nasi komentatori nema sta :)) hehehe Do SP ovim tempom i bice interesantno.

Sinisa

pre 14 godina

Evo gledam JAR-Srbija i odusevljen sam igrom Srbije.
Ne pamtim kad smo bolje igrali u zadnjih 10-tak godina i pritom ne mislim samo na ovu utakmicu nego od kad nas je preuzeo R.Antic.
Z.Tosic me je odusevio ali i odbrana je beton i to bez Vidica.
Kad se on vrati na mesto stopera i kad zaigra zajedno sa Suboticem + desno je Ivanovic,stvarno odbrana deluje zastrasujuce dobro.
Ali ipak pristup igri i disciplina na terenu nikad nije bila bolja i to sve zahvaljujuci velikom RADOMIRU ANTICU!!!
Stvarno ne znam sta treba da se desi pa da se ne plasiramo na SP.

Daka

pre 14 godina

Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.
(Nenad, 12. avgust 2009 20:06)


Ne zvizde mu jer je bijelac i zato sto su rasisti vec radi uroka, vjeruju da tako tjeraju uroke.

Igor

pre 14 godina

Samo da ne igra srpski Inzagi(Pantelić) protiv francuza i mi smo već u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čovek se samo valja i prigovara sudijama.

uxyzapenje

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk, 12. avgust 2009 21:00)

90% njih zivi tamo a 10% su oni imucniji navijaci Srbije kojima je vise stalo do svoje zemlje nego do tih 1000 evra... sta ti tu nije jasno??

P.S. Bravo Srbijo!!!!

Vozi MISKO

pre 14 godina

Zigicu je nedostajao Pantelic, zato je samo 3:1 !
Inace, kapiten je veceras bio najbolji u "zivom zidu" i zato se nadam pobedi protiv francuza !?

banat

pre 14 godina

Nadam se da ce ova nova lagana pobeda nase reprezentacije zapusiti usta svim kriticarima Radomira Antica jer je covek po ko zna koji put dokazao da zna sta radi.

1) Sto se tice Zorana Tosica on me je jako prijatno iznenadio i pokazao da na njega moramo ozbiljno racunati. Velika je steta sto on igra na poziciji naseg trenutno verovatno najboljeg igraca Jovanovica tako da nece moci da igra u prvoj postavi ali je pokazao da na njega kao dzokera mozemo veoma ozbiljno racunati u buducnosti...

2) Danko Lazovic BUKVALNO u svakoj utakmici u kojoj dobije sansu postigne gol, i iako ja nisam protiv Pantelica u reprezentaciji mislim da je pravo vreme da ga Danko zameni u prvoj postavi...

3) Sto se tice Radosava Petrovica on igra na najnezahvalnijoj poziciji na terenu a to je defanzivni vezni tako da on ni ne moze da pokaze Bog zna sta. Svoj posao je odradio odlicno (kao sto su to na njegovoj poziciji DMF radili i Stankovic i Nenad Kovacevic koji su takodje uvek bili kritikovani). Ljudi moraju da shvate da je to takva pozicija na kojoj oni nemaju mnogo toga lepog da pokazu na terenu ali su zato jako korisni...

Toliko od mene, pokazali smo da smo zreli za SP 2010.
Napred Srbija!!!

raky-tenja

pre 14 godina

Samo da ne igra srpski Inzagi(Pantelić) protiv francuza i mi smo već u četvrtfinalu svetskog prvenstva. Čovek se samo valja i prigovara sudijama.
(Igor, 12. avgust 2009 21:42)
brate,a sta reci nato...tako su ga ucili u klubu iz kojeg potice! tamo svi tako igraju i ja se stvarno ne secam utakmice kad su oni stiskali,napadali...vijali....nego samo valjanje od 1. minute.
kao umorni su,tj cuvaju snagu za kraj :)

zapravo,ova zadnja evropska utakmica im je dokaza da svako pravilo ima izuzetak

vlade-ch

pre 14 godina

dobro je pobedili smo i tu uliva veliku nadu za dalje.
iskreno receno igra nije bila bas najbolja moze tu dosta da se popravi.za malog tosica nemam reci i dok je bio u partizanu bio je igracina nebi tek tako otisao u manchester(ZVEZDAS SAM).najvise su razocarali kapiten zigic koji je morao da da vise od ostalih,da motivise ekipu,hrabri,bodri,usmerava,kritikuje jer to je posao jednog kapitena ali ziga je veceras bio los..desava se,i naravno debitant petrovic,jednostavno se izgubio nije imao lopti ili nisu hteli da mu je daju ali iskreno veoma los debi,sto neznaci da nece kasnije biti bolje mada je sad jos rano za njega treba da se kuva jos da bi igrao za A tim.ostali su bili solidni ili standardno dobri,krasic,lazovic,lukovic,jovanovic,pa i golman stojkovic deluje dosta sigurnije s`obzirom da trenutno nema klub i nebrani odavno nigde.subotic mora i moze vise jer u dortmundu je odlican.jos jednom bravo za tosica samo neka nastavi dalje tako potreban nam je jedan takav igrac.JEDVA CEKAM SEPTEMBAR I FRANCUZE.
veoma los utisak domacih navijaca cist rasizam.nadam se da ce fifa reagovati....

Bojan Jankovic

pre 14 godina

GK Vladimir Stojković (26) 900.000 € / GK Vladimir Dišljenković (28) 1.900.000 €

LB Ivan Obradović (21) 4.500.000 € / LB Aleksandar Luković (26) 3.800.000 € / LB Aleksandar Kolarov (23) 5.000.000 €

CB Nemanja Vidić (27) 35.000.000 €

CB Neven Subotić (20) 7.500.000 € / CB Slobodan Rajković (20) 2.250.000 €

RB Branislav Ivanović (25) 8.500.000 € / RB Antonio Rukavina (25) 1.500.000 €

DM Gojko Kačar (22) 7.000.000 € / CM Zdravko Kuzmanović (21) 9.500.000 € / CM Nenad Milijaš (26) 4.500.000 €

LM Zoran Tošić (22) 5.500.000 € / LM Miloš Ninković (24) 4.500.000 € / LM Marko Milinković (21) 1.000.000 €

RM Miloš Krasić (24) 12.500.000 € / RM Adem Ljajić (17) 4.000.000 €

AM Dejan Stanković (30) 14.000.000 € / AM Boško Janković (25) 4.000.000 € / PM Nemanja Matić (21) 1.500.000 €

FW Milan Jovanović (28) 8.500.000 € / FW Miralem Sulejmani (20) 8.500.000 € / FW Danijel Aleksić (18) 1.800.000 €

ST Nikola Žigić (28) 10.000.000 € / ST Danko Lazović (26) 5.000.000 €

Treba nam jedino bolji golman da bi bili jedna od prve tri reprezentaicije sveta.

Izuzetno mlad i kvalitetan tim. Najstariji igraci (ujedno i kapiten) nam ima 30 godina.

Namerno sam izostavio Kežmana i Pantelića jer mislim da njihovo prisustvo u reprezentaciji nazalost moze da nanese vise stete nego koristi.

Iako sam navijac Crvene Zvezde smatram da bi Saša Ilić sa svojim iskustvom bio jako koristan ovoj mladoj reprezentaciji. Prava je steta sto je toliko retko dobijao priliku da zagra u reprezentaciji.

Igor S

pre 14 godina

Stojković nam je loš :-( 'Ajmo sad na stranu to da li ga volite ili ne, al' nije dovoljno dobar, ili u dovoljno dobroj formi, za velike tekme :-(

Booo

pre 14 godina

Bambi je odigrao stvarno neverovatan meč. Ko nije gledao utakmicu, a ima unapred smišljene kritike, nek sedne, pogleda neki snimak i uživa. Da se nije trudio da asistira i drugima, dao bi još po neki gol. Bravo za Fergusona.

Vlaycor

pre 14 godina

Svi vi ,nesretnici, sto pljujete po Petrovicu, setite se kako su vasi igrali na toj poziciji (npr. kovacevic). pojma o fudbalu nemate!

IVORY

pre 14 godina

Ajde sad da vidim da li ce nekome da smeta intervju Tosica. Odigrao je sjajno i cak da nije dao ona 2 gola zasluzio je da bude igrac utakmice.
Prvo poluvreme smo odigrali malo smuseno, ali nista opasno, desava se, dok se igraci malo uigraju. U drugom smo odigrali skoro bez greske (osim primljenog gola u zadnjim minutima). Zadovoljan sam, odigrali smo utakmicu bez nekoliko prvotimaca i pokazali dobru igru i mislim da imamo odlican tim za prvenstvo

AleksandarNS

pre 14 godina

Citam komentare i zaista mi nisu jasni ovi koji konstantno pljuju Petrovica. Alo ljuuudi, pa on igra defanzivnog veznjaka. Ima vrlo jednostavne zadatke na terenu, uglavnom su igraci na toj poziciji neprimetni, i decko je bio dobar. Nije u redu da ocekujete nekakav Patrik Vijera performans, on je samo potencijal i nista vise. I treba da debituje posto to sjajno utice na motivaciju. Dakle decko ima potencijal, to treba negovati i tacka. Gospodinu Anticu hvala, nista vise. Jedina zamerka je nepozivanje Kolarova. Moja zelja za Francuze, ali potpuno neostvarivo, no...

Stojkovic

B.Ivanovic Vidic Subotic Drago

Krasic Kuzmanovic Kacar Tosic

Lane
Ziga

Naravno da Stankovic mora igrati, i hoce umesto Kuzme. Naravno da ce Lane po levom Krilu i naravno da ce Lazovic pored Zige. Al sta sad, zelje su jedno....

Slavenko Vasiljevic Francuska

pre 14 godina

To jeste pozitivan rezultat, trener je imao priliku da proba igrace, Tosic i Lazovic su lepo igrali, bila je to prija utakmica.
Ali na kraj smo ipak primili gol, koji nam dokazuje da smo laki u odbrani to se pokazalo i protiv Farana i Austrije kada su imali dosta prilike pred nasom golom ali na nasu srecu to se dobro zavrsilo.
Te iste prilike Francuzi ce to iskoristiti. U napadu nismo losi dajemo dosta golove, na sredini terena mislim da smo malo jaci ili ubedljiviji, ali crna tacka je odbrana ako igramo protiv Francuza kao sto smo igrali protiv Austrije u Beograd-u. Primamo 3-4 gola. Mislim i tvrdim da odbrana mora dosta bolje od ovoga sto smo videli.

NAPRED SRBIJO I VERA U TIM !!!

Na kolena pred Srbe!

pre 14 godina

Za svu bracu iz inostranstva, kad budu neke kasnije utakmice pokusajte na ovom sajtu da ih gledate...
http://www.live-sport.org/en/football/?wso=1&tzo=-120&OAID=604a29191df60234a4ee3e2b737362d8&sessionCookie=EOLEQRR0BXSXWEPULLYF64ED68HPTSZJ&wooTracker=JN2V8NPJYOF40XPD9O4C8C93ANBUWVH2&sport=1&league=&l

johny grobar

pre 14 godina

Volim i postujem Zigica ali neka objasni zasto se nije radovao kod nijednog naseg gola. Pa ja kada igram na poljancetu na malice radujem se 5 puta vise.

Umete vi pametno,kad vam je stalo

pre 14 godina

E,ovo se zove igra i edikasnost,pre svega jer nema prepotentnih pozera (krstitelja,hvataca za glavu i sl) Pantelica ( i dalje niti jedan jedini pogadak za reprezentaciju Srbije na oficijalnom mecu) i kumashina mu Stankovica (ponasa se kapitenski,ali nikako da doboro odigra za reprezentaciju).
necu ni da potcenjujem Juznu Afriku (isgubili smo mi i od Obale Slonovace na Svetskom Prvenstvu),ali ne mogu da ne izrazim zadovoljstvo zbgo pobede.
Cestitke fudbalerima,ali pre svega Radomiru Anticu.

Danko, ali ne Lazovic :D

pre 14 godina

Neverovatno koliko je Tosic napredovao u svakom pogledu trenirajuci u MU. Ako ovako nastavi bice od njega igracina!
Svaka cast momcima na pobedi ovoj i nek nastave ovako i u kvalifikacijama! NAPRED SRBIJA!

Milan

pre 14 godina

Odlicna igra, s obzirom na nedostak vaznih igraca, posebno Vidica. Ne razumem cemu napadi na Zigica? Momak je dao toliko vaznih golova za Srbiju, u Rasingu daje golove, jedna utakmica lose odigrana i odmah napadi i da ide iz reprezentacije. @Srbin dijaspora kakav si ti to patriota, kada ne zivis u Srbiji? Materijalisti i ne treba da gledaju nasu ekipu. Odjavili televizore u Srbiji, da ne placaju pretplatu, a hoce da gledaju, e pa ne moze.

Si'T'jwa

pre 14 godina

Kako nije sramotan one sto pljuju po ovoj reprezentaciji cak i posle ovako ubedljive pobede nad domacinom SP? Pa ta Juzna Afrika je pre samo mesec-dva dobila evropskog prvaka Spaniju, a mi ih izgazismo...MA MNOGO SMO JAKI,,,bas me briga ko igra...vazno je da pobedjujemo...pa sami smo sebi losi bre ljudi...pogledajte Hrvate, imju 3x losiju repku, ali je naduvaju i posle 1:1 sa smesnom Ukrajinom...a mi igramo fantasticno, i opet nesto se***o...krivo mi je kad to vidim...

pojoRoštilja

pre 14 godina

Kakva nadmoćnost na terenu. Izgleda da smo izgradili rutinu u igri. Pobede su sad već nešto očekivano i normalno. Igrači nam igraju u velikim klubovima (osim ovih iz naše lige) širom evrope, dobri tehničari, hladnokrvni sa loptim, iskusni. Najveća slabost ovog tima je što nema RASNOG sveckog špica kao što su bili Mijatović ili Sava.

@165 nisam grobar ali ti moram ovo reći: Jeste Vidić, Žigić, Stojković su delije isto kao što su i Mihajlović i Piksi bili delije pa su ipak oproštajne mečeve napravili sa FK Vojvodina i Radnički Niš. .. zveeeeezda.

tolke

pre 14 godina

Dragi Grobari i Cigani,ako niste znali veceras je igrala SRBIJA i to veoma dobro.Kakvi su to komentari ? Prvo napadate Petrovica a zatim hvalite Antaru.Zaboravljate da je on odlucio da decko igra i verovatno odigra onako kako je i Antic zamislio.Šta je falilo Zigicu,po meni je odigro kapitenski,borbeno,a to sto nije dao gol,pa dao je neko drugi iz njegove ekipe.Jednostavno receno SRBIJA je bila odlicna,a svi trebamo da znamo da ti momci igraju za svoju zemlj i daju maksimum u tom trenutku od fenomenalnog Bambija do solidnog Stojkovica...NAPRED SRBIJO !!!

irr_srb

pre 14 godina

Bravo BAMBI!!!

ne svidja mi se ovaj tosic,nikad mi se nije ni svidjao,moze da da i 5 komada al je samo ispaljeni maneken koji glumi ludilo!! decko se opasno zaj.... ako misli da je uradio nesto sto je u mancesteru!! zoran tosic=perica ognjenovic=jagodina=...2 liga=..kraj
(dusan kv, 12. avgust 2009 21:31) - Evo ja ti nudim priliku da upoznas doticnog licno. Mnogo se varas decko, MNOOOGO.

Marko PFC

pre 14 godina

smetami licno ponasanje nekih grobara koji nikad nesto znacajno u zivotu nisu osvojili !!!!
tosic jednu utakmicu odigro dobro a sta bi na prvenstvu sa svedzanima ???gde je bio bambi ni video ga nisam, tako i sa kacarem oni ce da budu nesto za jedno 2 godine ne sumljam u tome ali za sad je rano pricati o njima, krivo mi kad cujem komentare luzera
pantelic i nemora da daje golove on je iskusan fudbaler njemu je dovoljno da padne u sesnestercu i eto frke a za zigica mogu reci da je najbolji spic na balkanu pa cak i u evropi problem lezi u tome sto budale nemogu da svate jedanput da se coveku mora na glavu nabacivati dosta je neiskoristen u visini videlo se protiv furija kada su igrali najbolji fudbal svog zivota i zamalo da su ga popusli od tadasnje scg sa zigicem na celu!!!
u redu je da se daje sansa koji toliko neigraju to antic dobro odradzuje sto ce meni top 11 igraca i jedan se povredi i nemam pravu zamenu za njega sto se i videlo na sp2006 !!! nama je potrebno da imamo 22 dobra igraca a nazalost ih nemamo a vreme se blizi ka sp2010!!!!
sto sam ucvrstio vec dugo vremena nama treba klasicna 10 koja moze sasobom povuce tri do cetri protivnika nazalost mi takvih nemamo u zadnjih 10 godina dok sve drugo imamo Anticu ako si i zere pametan povedi malo racuna na El Maestra mislim da mu je vreme za repku 2010 ako nije vreme sp 2010 za jednog 17 godisnjaka neznam kada ce da bude ???jer svi vrhunske repke puste da se kale mladzi igraci da bi skupljali iskustva licno zamene to je pametno jer jedan fubaler sa 21 godinu vise nije talenat nego iskusni fudbaler kod vrhunski ekipi je tako !!!nadam se da i mi tim vrhunskim ekipama pripadamo ako ne ??? ondak i nemamo sta da trazimo u africi 2010 to je realnost..........
(dario, 13. avgust 2009 00:18)

Dechkonja, ajd nazad u osnovnu shkolu. Mnogo si brate nepismen.

A

pre 14 godina

@(wlado, 13. avgust 2009 14:36)
hm, zanimljivo... Kosom kosim kosu... Sta je sta u recenici?
Kako se onda kaze kosa, ovaj hocu reci kosa, ovaj, hmmmm, ma kako da ti kazem... Elem, da se ne raspravljamo izvini ako sam te uvredio ili nesto slicno, mozda i ja gresim... hm, porazmislicu o ovoj temi, mada su mene ucili da se kaze sa hv... sad si me zbunio, fala ti na tome:)))) idem da radim nesto pametno

Srbija

pre 14 godina

Eto sta je veliki klub,znaci Mancester je od Tosica vec sad napravio duplo boljeg igraca...Znaci tehnika mnogo bolja,jedino da popravi fizicku spremu,jer je bas los u duelima,izbacio je onog afrikanca po burek,i pao..Mora to bolje! Ako to uspe,cao Nani na klupu!

Boki

pre 14 godina

Kako objasnjavate da pod Anticem gazimo, a kukate sto je zvao dobrog igraca i momka Petrovica, kukali ste i oko Subotica, pa ga sad juri pola Evrope, a ne mnogu opisati kako mi je drago sto je Tosic utisao neverne Tome, ne volim mestai klubove i reprezentaciju, jer je reprezentacija na prvom mestu, ali moram reci da se vidi ko je jedan Bami Tosic, a kakav Zigic. Sa ovim sam se uverio da smo vec na mundijalu, Francuska sa ovakvim pacenjem nema sta da trazi, skraticemo im muke, ako im pre ne otkinu koji bod Rumunija i Austrija, a sigurno da hoce. Volim te Srbijo.

Psgfan

pre 14 godina

1.Radoslav Petrovic je veliki potencijal srpskog fudbala.....ali za sada nije zasluzio poziv u repku(ovo danas je bilo dobro sto je odigrao)....JA SAM DELIJA ali decka treba pustiti da igra...


2.Ne znam ko se samo usudjuje kritikovati Zigica???????Verovatno oni Grobari........Covek je dosad dao toliko i toliko u repki ali nekima smeta!!!!!!!Oce ljudi Mateju.....Iako navijam za PSG(volio bi da bude starter) mislim da on ove sezone nece biti ni starter na 15 tekmi....


3.Zoran Tosic nova nada Evropskog fudbala......decko me je iznenadio.....fizicka snaga je u porastu......dribling....tehnika....nemam reci osim hvala TI BOZE STO IMAMO OVAKVU PERSPEKTIVU......

Mns

pre 14 godina

(Rekreativo? Pa nije to, to!, 12. avgust 2009 22:56)

I ti si gledao celu utakmicu,a nisi skontao da Petrovic nije stoper?!Strucnjace...Ali dobro,u pravu si da Partizan dugo nije imao takvog stopera;)))

ZR

pre 14 godina

Ej ljudi pa to sto se Zigic ne raduje kad neko drugi da gol, pa on se ne raduje ni kada on postigne gol...
Samo obratite paznju i videcete i sami, on jednostavno ne iskazuje emocije na terenu kao neki drugi igraci...
raduje se i on verujte mi, vise nego mi...

bushido

pre 14 godina

@sensei (a i Peppino PFC)

(Kao sto rece Pepino) Nije zvizdanje Butu zato sto je jedini belac! Ali nije bas ni obicna podrska kao sto rece peppino jer zasto bi navijaci posebno podrzavali samo jednog igraca bez razloga?!
Booth je ozenjen bivsom misicom JAR-a i poznatom manekenkom zbog cega ima posebne simpatije kod domacih navijaca! Na njegovu zalost prezime mu je takvo da kad god mu navijaci skandiraju zvuci kao da vicu "Buuuuu" (a u stvari skandiraju Booth)!
Kapish?! :)

Vaistinu Srbija

pre 14 godina

Svaka cast SVIM nasim igracima,jer nije mala stvar u danasnje vreme pobediti bilo koju reprezentaciju u gostima.
I umesto da budete srecni sto pobedjujemo i sa podmladjenom ekipom,vi odmah drvlje i kamenje po Petrovicu,a decko '89 god. Zvezdasi ga pljuju jer je iz Partizana,a partizanovci jer nije dao 2 gola i namestio 3 protiv Apoela. Maskerano je dao 1 gol u zadnje 4 godine,pa je kapiten reprezentacije,a mi nase odmah da "ubijemo" psihicki. Pa i Spira Grujic je imao vecu podrsku u reprezentaciji. I sta bi tek bilo da veliki GOSPODIN Antic nema rezultate? Kao da vecina jedva ceka prvi poraz pa da bude "JESAM LEPO REKAO". Ali dobicemo mi i Francuze makar i Pantelic morao da se napokon upise,jer tim koji dobija........

GUNDRA_BCN

pre 14 godina

@ Nenad
I meni se pre cinilo da je publika zvizdala svaki put kad Booth dobije loptu, to ustvari nije tako, on je najpopularniji igrac i JA i publika skandira njegovo ime cim dobije loptu...BOOOOOOTH....a ne BUUUUU :)
Cisto da ne bude neke zabune :)

J.K.

pre 14 godina

Svaka čast braćo na pobjedi.Šteta pa ovi RTS ne prenosi na digitalnoj pa mi van Srbije ne moremo pratit utakmnicu.ewo 'moji' igraju s bjelorusijom,utaknica stoljueća ako ne pobjede ode SP ali bi se volio da se plasiraju.Pozdrav braćo iz jednog malog mista kraj Drniša.

Peppino PFC

pre 14 godina

@ sensei

Ti decko ili si ironican ili se brukas ovde kao i svi vi koji ste preporucili... Nije rec ni o kakvom rasizmu vec o podrsci koju domaci navijaci pruzaju Butu kod svakog kontakta loptom, kao sto su to svojevremeno radili navijaci Man Junajteda sa Rudom. (Ruuuuuuuud!!!!!)

iskren

pre 14 godina

1)
Srbiji fale dva vrsna napadaca da bude u top 5 favorita za mundial.
2)
Partizanu i Zvezdi fali 11 igraca da igraju zapazenu ulogu u Evropi

dusan

pre 14 godina

Stojković nam je loš :-( 'Ajmo sad na stranu to da li ga volite ili ne, al' nije dovoljno dobar, ili u dovoljno dobroj formi, za velike tekme :-(
(Igor S, 13. avgust 2009 09:03)

sta pricas bre,sta njemu fali.svi ga bre pljujete
pa pogldaj mu odbrane,pa pricaj onda nesto http://www.youtube.com/watch?v=8kJiffZQjcE

benjani mwaruwari

pre 14 godina

@
Cim su GROBARI u prvom planu,reprezentacija gazi!
PAZI,VALJAK GAZI!!!
(gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica, 13. avgust 2009 10:54)

Decko da ti objasnim nesto posto vidim da ne pratis fudbal,reprezentacija Srbije je PRVA u svojoj kvalifikacionoj grupi sa 6 pobeda i 1 porazom a Francuska je druga sa 5 bodova manje,znaci mi nismo poceli da "gazimo" kada smo igrali sa Juznoafrickom Republikom prijateljsku utakmicu,gazili smo mi i pre toga

dario

pre 14 godina

(Marko PFC, 13. avgust 2009 11:06)
a ti si pismen ??? covece nemas poljma o zivotu,kao vecina njih ovde imam pravo da kazem sta mislim a ti idi lepo u deciji vrtic tamo ti je mesto (Marko PFC, 13. avgust 2009 11:06)
anticu samo napred formiraj 22
dobrih igraca i to je sve sta srbiji treba...............

vule_kw

pre 14 godina

Jesam zvezdas ali moram da kazem da je Bambi odigrao sjajno. I mislim da mozemo da deklasiramo Francuze u Beogradu. Francuzi imaju dobre pojedince (Henry, Anelka, Ribery itd) ali imaju slabu, staru i sporu odbranu. Kolko znam jos uvek Galas i Thuram igraju u tandemu, i oni su neverovatno mnogo spori, cudi me da nisu zavrili karijeru. Zato, posto je Tosic pokazao da zna da igra veoma lep fudbal, da on igra na poziciji Jovanovica, a da Jovanovic posto je brz da igra u vrhu napada sa Zigicem i automatski zapreti sporoj odbrani...

mare so

pre 14 godina

Ponekad mi i bude drago kada pogresim! Posle prvog poluvremena bio sam poprilicno razocaran igrom nase reprezentacije, ali i zalaganjem i odnosom prema igri pojedinih igraca. Sve je bilo daleko od nivoa i renomea zvanicno 14. reprezentacije sveta. A onda drugo poluvreme i potpuni demant mojih razmisljanja. Zasto? Vrlo jednostavno, pocelo je brze da se igra, nasi igraci su se brze oslobadjali lopte, izvedeno je vise dobrih i smisljenih akcija, individualni kvaliteti su dosli do izrazaja i rezultat je odmah tu, konkretan. Francuzi uskoro stizu na marakanu i zelim reprezentaciji uspeh u tom mecu, a znamo vrlo dobro da ce biti djavolski tesko. Samo hrabro i motivisano, do pobede!

Lanejovanovic

pre 14 godina

Odlicna igra, pobeda i jasnije slike nekih pojedinaca kod selektora. U prvom poluvremenu smatram da smo bili bolji (iako je i Bafana imala sanse). Nismo iskoristili svoje prilike iako ih je bilo. Mada, realno su oni u tom delu meca igrali sa svim igracima na svojoj polovini, mnogo defanzivnije nego u drugom plvrmn... stoga Lane i Krasic nisu imali slobodnog prostora koliko Bambi, cijom sam igrom vise nego zadovoljan. U drugom poluvremenu gorepomenuti igrao odlicno, fine lopte slao Zdravko, a Lazovic pokazao da vise nije samo gol-igrac, vec da ume i da uposli i zauzme poziciju. Izuzetno sam zadovoljan igrom Ninkovica, koji je pokazao veliku smirenost i tacnost u dodavanjima. Ipak je Dinamo veliki klub, a ukrajinska liga jedna od 7-8 najboljih u Evropi. Petrovic nije nista posebno razocarao... Subotic i dalje malkice nesiguran, cinjenica da ce nam trebati Drago protiv FRA. *Mislim da i Rajkovic (koji sjajno igra) moze nastupati tada.

vreme je!

pre 14 godina

Drugari sta vam je?Toliko kritika?Pa ljudi mi bijemo sve zivo i sa takozvanim rupama kako ih nazivate!paz zar to nije dovoljno.Svaka repka ima rupe to je normalno,ali ne tuku kao mi!SRBIJA!!!!!!!!!!!

lvzifer

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk)

E ovaj covek me odusevljava iz dana u dan .. pratim njegove komentare i prosto ne mogu da verujem .. Btw. Dobro II poluvreme .. tako treba brzo i jednostavno . Bravo za Bambija odigrao najbolju tekmu do sada . Dane Lazovic odlican vreme je da Panta izadje iz repke .

gnjilanac

pre 14 godina

Aman ljudi! dokle cemo se prepucavati ko je "ciji" igrac??? Pa valjda svi oni igraju,a svi mi bismo trebali da navijamo za jednu zemlju! Za Srbiju!Nebitno koji je igrac iz kog kluba dosao,vazno je samo da nastave ovako da se bore! a mi ih podrzimo!Napred gospodine Anticu,samo nastavite ovako!

da ti pomognem MILOŠEVIĆ

pre 14 godina

Lako je davati golove nekima tamo. Kad bude odlucivao jedan gol e onda svi cekaju kad ce Zigic da ubode, a to cete videti vec protiv Francuza. Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on. Ima bas dosta VIRTUELNIH NAVIJACA ovde koji stadion nisu videli u zivotu. Pozdrav za SVE PRAVE STADIONSKE NAVIJACE nebitno za koga navijaju.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)

ako si tako pametan kaži NAMA ko je bio NAJBOLJI STRELAC EP 2000(u Holandiji i Belgiji)

Laq noc Marko

pre 14 godina

Лаѕовић - Пантелић
ДАНКО ЛАЗОВИЋ
датум рођења: 17. мај 1983.
позиција: напад
тренутни клуб: ПСВ Ајндховен (Холандија)
први наступ: 27. март 2003.
Крушевац: Србија и Црна Гора – Бугарска 1:2
претходни клубови: Партизан, Фејнорд (Холандија), Бајер Леверкузен (Немачка) и Партизан
висина: 184
тежина: 76
број утакмица: 29
број голова: 8

MАРКО ПАНТЕЛИЋ
датум рођења: 15. септембар 1978.
позиција: напад
тренутни клуб: Херта (Немачка)
први наступ: 15. новембар 2003.
Плок: Пољска – Србија и Црна Гора 4:3
претходни клубови: Црвена звезда, Ираклис (Грчка), Пари сен Жермен (Француска), Штурм (Аустрија), Селта (Шпанија), Лозана (Швајцарска), Обилић, Смедерево и Црвена звезда
висина: 183
тежина: 80
број утакмица: 26
број голова: 3
А о томе какав је Пантелић нападач говори следећи податак:
БРАНИСЛАВ ИВАНОВИЋ
датум рођења: 22. фебруар 1984.
позиција: одбрана
тренутни клуб: Челзи (Енглеска)
први наступ: 6. јун 2006.
Торонто, Италија – Србија и Црна Гoра 1:1
претходни клубови: ОФК Београд и Локомотива Москва (Русија)
висина: 188
тежина: 84
број утакмица: 23
број голова: 4
Интересантно, зар не?

black uhuru

pre 14 godina

Petrovic je mlad i perpektivan igrac ali je daleko od svake reprezentacije. Zasto je maskerano jedan od najboljih zadnjih vezni? Zato sto ima 2-3 kontakta sa loptom a ovaj Petrovic davi loptu ko da je pred protivnickim golom a ne pred svojim. Savet: brze se oslobadjaj lopte, jer ako izgubis loptu to je pola gola za protivnika, greske u tom delu terena su nedopustive.
U svakom slucaju od Petrovica moze da ispadne dobar igrac.

alo bre!

pre 14 godina

"Savo Milosevic se nadavao golova protiv Farskih Ostrva i San Marina a kad je trebalo u jakim utakmicama resavati, po obicaju to nije bio on.
(ChargerNS, 12. avgust 2009 21:48)"

Ne bih zeleo da vredjam, ali ti si mentol!!! Samo jedan primer - strelac u Slovackoj, strelac u Pragu, EP2000 najbolji strelac!

mixer**

pre 14 godina

E meni ce doktor da zabrani da posecujem ove komentare na b92!!!:) ne mogu da verujem kakvih pacijenata ima i velikih poznavaoca fudbala...muka mi je kad procitam neke stvari

HalemNjJosi

pre 14 godina

Ne razumem zašto Antić daje šansu Petroviću i ostalima iz Jelen Superlige Srbije, a uopšte nedaje šansu, na primer, Kežmanu (iako nije u životnoj formi), Duljaju, Stepanovu ili kapitenu Valensijena i članu idealnih jedanaest u francuskoj ligi, Milanu Biševcu!

Si'T'jwa

pre 14 godina

Ha, ha, ha, ha ... dobio je 10,000 ZAR (randa) ... sto mu dodje negde oko citavih 873,39 EUR.
Ako odma' oroci, da se nadje da otvori kafanicu kada zavrsi karijeru :)))

Salu na stranu, kad ne padoh s kreveta ... kod prvog gola je em lepo utrcao, em izbegao ofsajd, em ustopovao dugu loptu, em se zagradio, em smisleno sutnuo pod remplovanjem van balansa, em lepo pogodio tik uz stativu ... sta mu bi?
:)
(Plikuscht, 12. avgust 2009 22:18)

Ja ipak mislim da je on jos uvek pod utiskom da je presao u Man Utd...inace je dobar igrac...a i ne bi ga Ferguson badava uzimao...a da Fergi zna sta radi, najbolje se vidi u slucaju Michael Owen...

ps A REPKA...MNOOOGO JAKA!!!

samonapred

pre 14 godina

rezultat je sjajan, ne samo zbog motivacije.
ali ne razumem one koje hvale igru do nebesa! podsetimo se, prvo poluvreme (za mene) nije za nikakvu pohvalu. taktika 4-5-1 u modernom fudbalum, u kom ne postoje vise slave reprezentacije, nisu na mestu. prvih 10 minuta nismo mogli da odigramo 2 lopte, branili se, nas gol je bio 2-3 puta ugrozen.
a u drugom poluvremenu se sve promenilo. kuzmanovic je jedan put vise dokazao da ima kvaliteta. trazi lopte, drzi je, igra sigurna dodavanja. bambi fenomenalan. ne zbog 2 gola. ima brzinu, zna sa loptom i ima "mozak" za fudbal. lazovic je igrao na pogresnoj poziciji. ali ga vidim svakako kao napadaca broj 1! ima brzinu, zna da igra fudbal i pogotovo trazi zavrsnicu. napad nam je glavni problem. trebaju nam 2 klasnicna spica! jedan je lazovic...a drugi?
napred sRBIJA

Savo

pre 14 godina

Nenad pise: Po meni najveci utisak je ostavilo posle prvog poluvremena, ni nasa losa igra, ni one odvartne za slusanje trube vec rasisticko skandiranje jedinom belom igracu u reprezentaciji Juzne Afrike! :)

Retko se desavaju takve stvari ali i to je rasizam. Bas me zanima kako ce Fifa reagovati na ovaj dogadjaj.
(Nenad, 12. avgust 2009 20:06)

-------
Covjek se zove Matthew Booth i navijaci ga ne provociraju vec skandiraju "boooooth."

To je sve pocelo sa skandiranjem "beast" kad god igrac ciji je nadimak "beast" dobije loptu. Saznaj sve detalje prije nego sto pocnes napadati.

Savo
Port Elizabeth, South Africa

LuganoSrb

pre 14 godina

Ama dosta vise o rasizmu, evo sta mi je odgovorio kolega iz africkog ofisa:

Dear Vladan
His surname is Booth, so when he gets the ball they are actually shouting BOOOOOOTHHH

Good luck with the France game.

Milos

pre 14 godina

Drago mi je da je puno ljudi ipak pohvalilo Petrovica za debitantski nastup, a oni koji ga pljuju nije mi jasno zasto sa tolikim stepenom mrznje?! To je decko od 2o godina!!!
Plus igra na poziciji zadnjeg veznog koja je jako odgovorna, a koja ne trpi neku atraktivnost…i sta vi ocekujete od njega-da predribla 10 igraca i da gol?!
Pa preispitujete Antica…pa zna covek zasto ga je zvao - prosle godine protiv Fenerbahcea(na najbitnijoj tekmi godine) bio je najbolji pojedinac meca. Jesenas je bio najbolji igrac derbija…a to sto mozda sad nije na svom nivou, to pitajte Jokana koji ga je izbacio iz forme jer mu nije davao dovoljnu minutazu prethodnih meseci.A to sto je par lopti vratio nazad, i to pitajte Jokana koji mu deli savete, iako je decko zapravo izrazito ofanzivan zadnji vezni…i nije njegova odlika da ih vraca.
A da je decko OGROMAN potencijal – jeste!Ovo je bila prilika da ga Antic proba, a za par meseci (ako bude srece da Partizan promeni trenera) i kad se decko vrati u formu,videce se opet Raca u pravom svetlu…a za godinu-dve cete tek videti o kakvom je igracu rec.
I nemojte mi samo sad-a sto ga je Antic zvao ako nije u formi..pa zvao je i Zigu kad nije igrao godinu dana, pa Stojkovica itd. i dizao ih iz mrtvih…pa sto ne bi isprobao i Petrovica za koga svi strucnjaci kazu da je extra potencijal.
Nejasno mi je da je decko stavljen pod toliki pritisak,i pre nego sto je zaigrao…prvo od navijaca Zvezde koji mrze svakog igraca Partizana koji je zaigrao za mladu i A reprezentaciju od kad se na ovim prostorima igra fudbal, u meri u kojoj mi Grobari sigurno ne mrzimo njihove…(sad kao hvale Tosica, ali ovo sto je Tosic uradio je najbolja i najefikasnija igra jednog igraca srpske reprezentacije koji je usao sa klupe u zadnjih 10 godina, pa su morali da ga hvale.Mnogi ce misliti da preterujem ali neka mi kazu koji nas igrac repke je sa klupe-dao 2 gola, i nedosudjen penal nad njim u zadnjih 10 godina?!Nije to ni bitno, nego je moja poenta sta jedan igrac Partizana treba da uradi u repki da bi ga navijac Zvezde pohvalio)
I da nastavim-onda je Petrovic stavljen i pod pritisak navijaca Partizana koji mu prebacuju losu igru protiv Apoela, zaboravljajuci da su svi nasi igraci podbacili na tim tekmama, pa i oni po 10 god.stariji od njega…i zaboravljajuci njegove dobre igre na derbijima i protiv Fenera, i u svim drugim prilikama.
Mnogo je ruzno da toliko pljujete momka koji cak nije napravio nista strasno?!A ja vise verujem Anticu i nekim trenerima sa kojima sam pricao o Petrovicu, nego misljenju klasicnih pljuvaca.

sale_bcn

pre 14 godina

Kako bi bilo dobro kad bi mogli da angazujemo Ser Alexa Fergunsona kao pomocnog trenera, jer ko god ode i prodje njegovu skolu postaje igrac Extra klase,Prvo Vidic pa sad Tosic sledeci je Ljajic da se ne bi zajebavali daj da mu damo jos njih 9 da ih covek dotera u red....

mecencani

pre 14 godina

nije mi jasno ko su navijaci srbije kad je povratna karta do Pretorije 1000evra....
(ofk, 12. avgust 2009 21:00)
Ne zive svi srbi na Dorcolu, ima nas i umnogo juznije.
Bravo Srbija who is next? France I hope....

posmatrac

pre 14 godina

Prosto neverovatno koliko ljudi zeli da drzi lekciju velikom majstoru RADOMIRU ANTICU. Sta bi tek bilo da smo izgubili.
Neka mi ne bude zamereno, ali danas sam video dostojnog naslednika jednom od najvecih fudbalera sa ovih prostora: nezaboravnoga Bernarda Vukasa. Bambi je prava njegova kopija, u svakom pogledu. Jednom recju -velemajstor. A mislim da je i Antic danas nasao zamenu za Milinka Pantica, za neki od svojih buducih planova. Nadam se da ce to biti sa reprezentacijom.

Plikuscht

pre 14 godina

koliko dobi ovo novca Tosic za naj igraca utakm..?
(Niksicko pivo, 12. avgust 2009 20:56)

Ha, ha, ha, ha ... dobio je 10,000 ZAR (randa) ... sto mu dodje negde oko citavih 873,39 EUR.
Ako odma' oroci, da se nadje da otvori kafanicu kada zavrsi karijeru :)))

Salu na stranu, kad ne padoh s kreveta ... kod prvog gola je em lepo utrcao, em izbegao ofsajd, em ustopovao dugu loptu, em se zagradio, em smisleno sutnuo pod remplovanjem van balansa, em lepo pogodio tik uz stativu ... sta mu bi?
:)

rrr

pre 14 godina

mislim da ne treba napadati subotica ipak on ima tek 20g a bio je u idealnih 11 bundes lige,, i znam da ce antic napraviti pravi tim u to ne treba sumnjati uopste ali ovo je samo moje misljenje kako bi trebala da izgleda postava stojkvic-ivanovic,vidic, subotic, obradovic-stankovic, kacar, krasic, jovanovic(tosic)-lazovic, zigic(jovanovic)

Nikola grobar

pre 14 godina

Znaci ne mogu da verujem kakvih sve komentara ima ovde.
Prvo svaka cast nasim momcima,odigrali su drugo poluvreme bas muski i za udzbenike.
TOSIC SJAJAN.Pohvalio bih i nastup Danka Lazovica,Kuzmanovica i Lukovica.Okoreli sam Partizanovac ipak morao bih da zamolim sve one a pogotovo grobare koji kritikuju Zigica, da malo ohlade.Jeste decko odigrao lose ali mi trenutno osim Zigica i Lazovica nemamo kvalitetnijeg napadaca.Mislim da je Marku Pantelicu mesto u reprezentaciji pod znakom pitanja,mada se vidi da decko stvarno nema srece.

E sad da se malo okrenem i nekim drugim stvarima.
Opet kazem okoreli sam grobar,ali upravo zbog toga necu da hvalim previse igrace koji su postigli golove,svi su odigrali dobro,neko manje,neko vise ali je dobro i SRBIJA JE POBEDILA a ne Partizan ili Zvezda.

Voleo bih i da mi neko kaze kad se vec toliko aludira na to koji je to odlucujuci gol koji je Zigic postigao za reprezentaciju?Gde nas je taj gol odveo,na koje takmicenje?
Ja cu samo da kazem da nas je Kezmanov gol protiv Spanije odveo na SP,i da su njegovi golovi bili najznacajniji za nasu reprezentaciju u tim kvalifikacijama.(ovo verovatno nikada ne bih napisao jer kada igra reprezentacija ne volim podele na Zvezdu,Partizan,Ofk...ali ima previse nepromisljenih komentara po mom misljenju u vezi ovih stvari)
Takodje ne razumem one koji kazu Anticu stavi ovog,stavi onog,napolje ovaj ili onaj.Ljudi,covek je preporodio nas fudbal a vi ste za shodno nasli da pljujete jer je pozvao Petrovica,nasli ste da komentarisete da Z|igic ne valja...pa sto neko od vas ne vodi reprezentaciju ako je toliki znalac?

ZIVEO ANTICU,ZIVELI IGRACI,ZIVELA SRBIJA.

Pretorija

pre 14 godina

Evo utisaka sa utakmice i par informacija:

1. Beli odbranbeni igrac Bafane se zove Metju But (Mathew Booth) i pri svakom kontaktu sa loptom navijaci ga pozdravljaju sa dugackim Buuuuuuuuut (Booooooooooooooooth). Na slican naci navijaci pozdravljaju i ragbistu koji igra za nacionalnu selekciju i koji je poznat kao "Zver" (Beast). Sve u svemu, o rasizmu ovde nema ni reci, pa bih zamolio sve koji komentarisu da porvere cinjenice pre nego sto pocnu da sire neistine i negativnu energiju.

2. Utakmica se igrala u Atridzvilu, koji je predgradje Pretorije i u kome je masovno nastanjeno africko stanovnistvo. Naseg sveta je bilo oko 500 i sve je proslo u najboljem mogucem redu koliko sam ja mogao da vidim. Medju nama je bilo i navijaca Juzne Afrike i svi smo tako mesano stajali/sedeli i navijali, "provocirali" se i zbijali sale.

3. Inace, reprezentacija je stigla u Pretoriju tokom jucerasnjeg prepodneva i uvece su odradili jedini trening posle dugackog i napornog puta. Sve to i nije cudno kada se uzme da je ovo ipak samo prijateljska utakmica. No, ono na sta treba da obratimo paznju je sledece: Vecina nasih igraca igra na vrlo niskim nadmorskim visinama, dok je Pretorija na oko 1300-1400 metara nadmorske visine. Literatura kaze da je optimalno vreme za aklimatizaciju vrhunskih sportista 10-14 dana, a da se najmanje problema oseca tokom prvih 24h i nakon 10ak dana po dolasku u mesto koje je znacajnije iznad nadmorske visine na kojoj sportista zivi i redovno trenira.

4. Pravi test ove ekipe ce biti u Beogradu protiv Francuza, te tokom preostale dve utakmice protiv Rumuna i Litvanaca, dok ce danasnja utakmica protiv Bafane brzo biti zaboravljena.

hrco

pre 14 godina

(Srpska Atina, 12. avgust 2009 21:33

nogometašu evo ti link pa pročitaj zašto mu govore booth to nije rasizam nego ga toliko vole i poštuju da svaki put kad primi loptu viču boooth

http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Booth_(soccer)

Darko

pre 14 godina

Gledao sam taj mec i prvo polu vreme bio los ali posle kada Antic ubacio Tosic, Kuzmanovic i Lazovic bambambam tri gola bilo je ludo Tosic najboljih i dobar mec Petrovica

Vlada

pre 14 godina

Bravo za orlove. Gledao sam mec na RTS-u, zatim na francuskom kanalu, cisto da cujem komentare na nasu igru.
Oni su bili ohrabreni nasim prvim poluvremenom jer su primetili dosta rupa u odbrani. To poluvreme nisam uspeo da odgledam, nazalost gledao sam samo drugo, ali koliko sam primetio, Subotic jeste malo nesiguran i za mene je nasa najbolja postava kada su u centralnoj odbrani Vidic i Ivanovic, tu nema price. Mislim ipak da Suboticu samo treba malo vremena da se uigra sa ostalima, ja mislim da mu je ovo bio treci mec u reprezentaciji.
Citajuci neke komentare, imam utisak da mnogi misle da se odbrana igra sa samo 4 igraca, a da ostala 6 moraju svi da budu ofanzivni! Pa nije taj Petrovic tako los, niti je odigrao katastrofalno, jednostavno decko igra na poziciji ispred odbrane i uloga mu je da regulise izmedju odbrane i sredine, a to nije nista spektakularno.
Tosicu svaka cast, zaista me je odusevio.
Jedina stvar koja nam fali je jedan dobar spic, jer nam je svaka pozicija u ekipi duplirana...
I da, publika je vikala BOOOOTH, sto je ime igraca, to nije rasizam. Ranije je igrao Fish, i svi su vikali FIIIIIISH svaki put kada je bio u kontaktu s loptom.
Pozdrav Svima

Milos Kosovac

pre 14 godina

A ja prezalio Tosica u Mancesteru. Pitao sam se da ce morati da se vrati Partizanu, no kako da se nadju potrosene velike da im se vrate. A ono Maestro Antic kaze njemu:"Ajde momak udji i pokazi im kako se igra fudabal i kako se lako daju golovi." Pa jos nam se vratio i Dujkoivic da vodi mladu reprezentaciju koja je i do sada bila medju najboljima u Evropi. Lepo bogami.

wlado

pre 14 godina

@lepa analiza, dosta toga na mestu, samo, druze... ne kaze se HVALI vec FALI.
(Crni, 13. avgust 2009 09:57)

Sta je to, jednacenje suglasnika po mestu nepismenosti??? To neka nova gasovna promena za koju mi ne znamo?
hmmmm
(A?, 13. avgust 2009 13:36)

@A - ti druze moj bolje da nisi pisao post, od kada je pravilno pisati ti ces meni HVALITI ???

hvali je sasvim druga rec koja se tako i pise,

majko mila, ajmo jednom za stalno pise se FALI !!!!

mian

pre 14 godina

nije loše,luković -tošić odlični,lazović takodje----ovi sa trubama nisu normalni,ja sa pratio na feeds bez komentatora samo publika se čula....to nije normaloako se deru plus oni trubaduri.....

BRAVO ORLUSINE

pre 14 godina

Postava koja je igrala drugo poluvreme je odigrala fantasticno. I ako utakmica nije imala tolku vaznost igraci su pokazali veliko pozrtvovanje. Nebi ja tu nista dirao :) sta vise pojedici su pokazali da im je mesto u prvoj postavi ali nije moje da odlucujem ko ce da igra! Bitno je da nasi peglaju sve redom :)

pop1

pre 14 godina

Ne mogu da vam opisem koliko mi je draga ova pobeda
Za one koji ne znaju...oni su nas gledali kao mala deca?Tim koji ne zna da igra i rekli su da ce da nas razvale?????
hahahahah

ijaooo sto mi ja draga ova pobeda

pa jos u drugom poluvremnu kad smo pcoeli da se igramo sa njima
hahahaha
pravo orlovi

m

pre 14 godina

Kuzmanovic odlican. Ninkovic mi se jako svideo isto. O Banbiju ne treba trositi reci - sjajno izdanje iznad svih ocekivanja. Stamena odbrana - malo je Subotic nesiguran i iako ga volim upario bih Lukovica sa Vidicem protiv Francuza. U svakom slucaju slatke muke selektora Antica. Ocigledno spremamo 4-5-1 protiv Francuza sa ofanzivnim krilima. Pa nek ti je srecno Srbijo! I jos nesto - dok se ne plasiramo zamolio bih lozane da ne smaraju. Ispred nas tri jako teske utakmice (fra i rum kuci i litvanija u gostima) a nama (ako igramo nereseno protiv Francuza) treba DVE pobede ako Francuze ne kiksaju - nema mesta euforiji (jos).

Sibirac

pre 14 godina

Klasika,kao i uvek o igracima sudite nakon jedne utakmice,jednom neko lose odigra i odmah u vodu pada sve ono dobor sto je uradio u nekim drugim utakmicama,po meni je valjda normalno da nekada neko vise zablista a neko da ima losiji dan, u sustini to treba samo da nas raduje jer potrdjuje da imamo mnogo dobru ekipu,gde u svakoj sledecoj utakmici bilo ko iz ove ekipe moze da resi mec u nasu korist,da donese tu prevagu na terenu.
Anticu kapu dole i vidi se da covek zna sta radi.

SRBIJA

pre 14 godina

Ovo je fantazija kako igraju.Francuzi moraju da padnu ako se ovako bude igralo 9.septembra i da se malo spuste na zemlju ti goropadni petlovi.Svaka cast za bambijevu vecerasnju partiju.SAMO HRABOR SRBIJO GAZI!!!!

deki

pre 14 godina

kada je Antic pozvao Matica u reprezentaciju,drvlje i kamenje na njega, sada svi uzdizete Matica, osporavali ste Tosica, sad da vas cujem, osporavate Petrovica, ima vremena da se dokaze.
Zato pustite Antica nek radi svoj posao, ocigledno je da zna sta radi, vase je da navijate a ne da sastavljate reprezentaciju......

Bojan Jankovic

pre 14 godina

Okosnica svakog kvalitetnog tima treba da bude dobra odbrana, a mi je sa ovim trenutnim igracima najzad imamo.

LD Ivan Obradović (21)
CB Nemanja Vidić (27)
CB Neven Subotić (20)
RD Branislav Ivanović (25)

Purke

pre 14 godina

Svaka cast momci!!!Imamo jako dugacku klupu i to je sjajno...Radomir moze da racuna na sve igrace.Hvala ti Anticu na dosadasnjim sjajnim rezultatima, samo tako nastavi!Srecno u zavrsnici kvalifikacija za Juznu Afriku!!!

Neb0jša

pre 14 godina

@Sta mislite?
Probaj sa Isidorom. Uvek će se naći neka Marija, ali Isidore su retkost.
Čekaj malo, da li je u pitanju Isidora ili Isidor?
;)

baston pg

pre 14 godina

Antiću, svaka čast. Od reprezentacije si za kratko vrijeme napravio dobar tim i oformio selekciju od 20-tak igrača, koj mogu nravnopravno da konkurišu za prvi tim. Nadam se samo da će Lazović dobijati veću minutažu od Pantelića, jer se to na terenu i vidi i po učinku (asistencija) i po broju golova.

alo bre!

pre 14 godina

POENTA OVE UTAKMICE:

1.Kada igra reprezentacija, nema mesta podelama na Partizan i Zvezdu!
2.Pantelic na klupu, Lazovic u prvi tim!
3.Zigic ima pravo na slab dan, nadamo se da ga je istrosio sada...
4.Petrovic i Tomovic ne zasluzuju poziv!
5.Kuzmanovic, Tosic, Ninkovic i Kacar zasluzuju da budu stalno na spisku!
6.Jovanovic i Krasic su klasa!
6.Subotic iznenadjujuce nesiguran u svakoj utakmici za reprezentaciju!
7.Iako se ne slazem sa izborom nekih igraca, u Antica imam veliko poverenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Душан

pre 14 godina

Није ми изненађење што је Тошић играо овако - одличан је то играч, али зачудио сам се и посебно ме је обрадовало што није пао у шеснаест код првог гола, што би 90% фудбалера урадило - свака част!!

orthodox_boy

pre 14 godina

@(Milos, 13. avgust 2009 19:51)
volim zvezdu, poštujem partizan ali ŽIVIM ZA SRBIJU i sve naše sportiste izuzetno cenim gde god da igraju! tako da ti dam odgovor na pitanje...šta mora igrač partizana učiniti da ga zvezdaš zavoli...u mom primeru ništa naročito nemora da čini, osim toga da daje srce kad igra za našu zemlju =)pozzz