Košarka 73

Petak, 07.08.2009.

16:09

Pešić i zvanično odustao od Zvezde

Dosadašnji trener košarkaškog kluba Crvena zvezda Svetislav Pešić zvanično je, preko menadžera, odbio ponudu da nastavi saradnju sa timom sa Malog Kalemegdana.

Pešiæ i zvanièno odustao od Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Daka

pre 14 godina

Idi Kari, idi. Znaci ipak si dosao zbog para...
(dejan, 7. avgust 2009 16:55)

Ma ne dosao je jer vas voli, jer mu je zvezda u srcu.

dendza

pre 14 godina

Zvezda ima veoma mlad i perspektivan tim. Naravno da se nece boriti za titulu odmah ali ako ostanu par godina zajedno, postace sampioni Srbije sigurno, ali samo ako ostanu na okupu.
Ne znam zasto se grobari ljute kad neko pomene da konkurise za naslov najboljeg, kao da im je titula dedovina i omalovazavaju svaciji trud ... Neka se sete kako su osvojili nekoliko titula uz sve moguce pritiske svog trenera i lobija u KSS-u. To sve iz paradoksalnog razloga sto Partizan nema finansijere kao sto se Zvezdi nadju skoro svake godine nego zivi od svojih rezultata i godina bez evro-lige za Partizan znaci raspad sistema. Zbog toga im zivot zavisi od igranja evro-lige (nazalost) i zbog toga toliki pritisci svaki put kad zagusti da uzmu titulu (pripreti FMP, Hemofarm, Zvezda ... odmah Dule pocne da jauce). Jednostavno zbog siromastva nasih klubova ceo sport ozbiljno pati i ne radi se normalno. Partizan MORA da osvaja titule kako se klub ne bi raspao a Zvezda dobije pare i trosi ih uludo jer NIKADA NE NAPRAVE REALAN PLAN RAZVOJA nego odmah krenu da s.ru kako ce da osvoje titulu i puknu kao prenaduvan balon.
Pametno rece jedan u komentaru, "Dule je tu tvrdjavu dugo gradio..." i jeste, nema nista bez rada na duge staze, na tome svaka cast grobarima i zelim im velik uspeh u Ligi Sampiona ove godine.

Janko

pre 14 godina

Uopšte ne osporavam Pešićev kvalitet. Čak mislim da je prošle godine 40%snage Zvezde bila u Pešiću. Ako on ode mislim da može doći samo neko lošiji. Najbolje bi bilo za Zvezdu da ostane, ali da u klubu budu realni i zacrtaju drugo mesto, a ne da ga smatraju za neuspeh. Ovako mislim da će se klati za četvrtu poziciju sa Lavovima.
Moka je već imao nekoliko šansi, veliki igrač ali nepouzdan kao trener (ne radi u kontinuitetu)nije posvećen i fali mu samokontrola. Tom Kruz mi jedino pada na pamet za "NEMOGUĆU MISIJU", ni jedan trener na svetu!!! Dule već godinama zida tvrdjavu, čiju su temelji ogromni, a sad se očekuje da dodje Koperfild i preko noći napravi čudo. DRUGO MESTO CILJ.
Još jednom Pešić je svetski trener!

lesa

pre 14 godina

Maljkovic?
Aco Petrovic?

Zar vi stvarno mislite da bi se oni za******li sa ovom jadnom Zvezdom.
Samo da vam mi uzmemo Bjelicu pa posle radite sta hocete...

Popravljam kišobrane...

pre 14 godina

Najnovije saznanje: Produkcujska kuća Sledeća Sezona rešila je da nastavi snimanje serijala o Opančosu I Karijani u toplim predelima Gane,prema istraživanjima a i prema merenjima piplmetra ovo je serija rekordne gledanosti.
Ako peoplemetar laže Kari ne laže

Goci

pre 14 godina

Znam! Kapikjonija je žensko!

Peruanka, švalerka Duleta Vujoševića, koja je od njega dobila jednu vrstu gripa.

Zatim se kre*nula sa predsednikom Zvezde, koji je zbog loše finasijske situacije kluba i nemanja para za leba, bio slab i mršav, te je podlego virisu. :(

Tako sad Zvezda nema trenera, a Kapikjonija vešto sve skriva, jer ako Pešić otkrije da se kre*nula sa Duletom ima da nađe drugog menadžera.

Priča se još više zakomplikovala saznanjem da je Pešić zapravo majka Duletove sestre od tetke, ali o tome nešto kasnije - čekaju se razultati DNK analize.

Inače Kapikjonija se poverila svom psihijatru da Pešić samo diže cenu, a da čeka ponudu od 400.000. Psihijatar je sve to istrtljao Perici Onjenoviću kad su se napili na partiji golfa. Onda je od njega saznala Marica, a sve ostalo je istorija. Ili možda budućnost? Saznaćemo za par dan. Napeto...

bord

pre 14 godina

Sta je to pesic uradio bolje od sakote za godinu dana,njega pljujemo a ovog dizemo ga u nebesa?Neka ide,daleko mu lepa kuca,putuj igumane!

dzukac

pre 14 godina

Kako stvari stoje prvi kandidat za naslednika kojeg je preložio sam Pešić je Carlo Recalcati. Iskusan trener osvajao je titule sa tri kluba u Italiji (Varese, Fortitudo i Montepaschi) kao i srebro na olimpijadi 2004 sa Italijom, ali nažalost fale mu rezultati u zadnje vrijeme. Mada s obzirom na naš renome biće uspjeh i ako on dože

Kulca

pre 14 godina

Sve ovo je biznis koji obican svet ne moze da razume. Pesic je dosao u Zvezdu da snimi trziste talentovanih igraca za svog menadzera. Tako bi krajem sledece sezone Zvezda ostala bez Dragicevica, Bjelice, Keselja i Stimca, jer bi ih prodali. Mislim da su Drakulic i Vucicevic to procitali i onda je Pesic morao da ode. Prvo je trazio eneorman budzet, onda da on dovodi igrace uz pomoc svojih menadzera i da sakuplja proviziju. Pored svih ovih tvrdnji , jedino sto je istina je da Pesic poznaje posao i zeli da ga dobro naplati.

Sasa

pre 14 godina

(beli, 7. avgust 2009 17:27)
Taj menadžer dovodi i Pešulu a i igače koje Pešula oće. Boža predlaže Pešulu a Pešula predlaže Božu. To nije privatni klub. Koliko god da je teška situacjia u klubu taj klub zaslužuje poštenije i sposobnije ljude. Pa Opačiću zar ti kao menadžer nisi znao da će Pešula da zapali?

Avol

pre 14 godina

Gospodo nista od vase Evropske Zvezde i sledece sezone. Svi ovi treneri koji se provlace po komentarima zajedno nisu Pesicu do cevanice. Pesic je trener Duletovog ranga, dakle trener velike sirine i dubine, sa dobrim iskustvom i sluhom za mlade kosarkase. On je trener koji vam je neophodan ako zelite da ikako ugrozite neprikosnovenog Partizana. U suprotnom, boricete se za 3 mesto sa FMP-om, jer Hemofarm je realno jaci od vas. Za Jadran necu ni da pricam, jer se zna ko tamo caruje: Partizan, Hemofarm i Cibona.

DV 009

pre 14 godina

Nema veze, vi nastavite da me, zajedno sa kolegama iz ostalih medija, obavestavate kako idu pregovori, prenosite Opaciceve izjave a ja cu d as elozim i da ubedjujem sve oko sebe da Pesic ostaje, Markovic dolazi, Samardziski jedva ceka, da ce Zvezda biti kao crna zemlja...
Niste vi krivi, ja sam...
(magarac, 7. avgust 2009 16:40)
MISLIS NA STIVENA MARKOVICA???

da_ne

pre 14 godina

"Razgovarao sam sa gospodinom Pešićem. On nije bio zainteresovan za nastavak saradnje jer klub nema predsednika ili bord direktora koji bi mu dali potrebne garancije za njegov program. Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.
Jel neko procitao zadnju recenicu?

Hogar

pre 14 godina

Citamovde komentare i nekim ljudima nesto nije jasno. Slobodan Vucicevic nije otisao iz Zvezde. On je i dalje tu kao finansijer samo nije predsednik. I zato Pesicu sretan ti put. Sta tebi znaci da li je Vucicevic predsednik ili nije kada imas obezbedjen budzet koji je unapred planiran

dusan antic

pre 14 godina

Ako ode Pešić u šta sumnjam onda u Zvezdu vratiti pod hitno MOKU SLAVNIĆA kao trenera jer nam ne trebaju treneri filozofi nego praktičari sa srcem u crveno belom do kraja. Pa gledajte sada reprezentaciju Ivkovića videćete da je Moka mnoge od tih momaka uveo u reprezentaciju.

urbanBG-PDX

pre 14 godina

Prethodne komentare kao da su pisala retardirana deca.
Procitajte vest ponovo i vidite sta covek trazi.
I nemojte da pljujete po coveku koji je pobedio Americki tim od NBA igraca i osvojio dve zlatne medalje za Srbiju!
Uzgred, seca li se neko ko je trenirao poslednju junirsku reprezentaciju Juge pre raspada zemlje?

Vucko

pre 14 godina

Ma kakvi dalji nastavak pregovora, pa necemo mi da cekamo Pesica citavu vecnost. Maljkovic ili Aco Petrovic za trenera bi bili idealno resenje za novog trenera.

Nele@Zemunac

pre 14 godina

Hvala mu sto je doprineo uspostavljanju sistema na duze staze, na cemu je inace cele prosle sezone insistirao! Kakav Pirke...

Janko

pre 14 godina

mislim da je glavni problem
"NEMOGUĆA MISIJA" osvajanje titule, pogotovo sa brodom koji tone, protiv broda na kome je KAPETAN DULE.
Džaba i ekstra budžet i "zvezdice" kad vec godinama nisu kompaktni, nemaju snagu snopa , vec su raštrkani štapovi.

Ili jesi ili nisi

pre 14 godina

Kakav ego Pešo. Ti i tvoji planovi. Od svih planova u svetu samo 30% se realizuju bez revidiranja, onako kako su zamišljeni. Malo fleksibilnije nastupaj čoveče ako si već rekao da ti se sviđa priča oko Zvezde... Uostalom, ti i Sloba Vučićević ste alfa i omega i najviše tj. sve odlučujete, tako da je sa tim pričama "zakasnili su, moji planovi nisu takvi..." sam si sebi skočio u usta.

KLUB NAVIJACA

pre 14 godina

I bolje sto nece.Covek koji misli samo na pare i pojacanja ,a ne vidi da ima pored sebe talentovanu decu kojima treba samo omoguciti prostor da igraju,ne zasluzuje da bude na klupi.

Dovedite VLADU DJUROVICA i nikog drugog.Necemo Acu Petrovica,Antonice,Karadzice.
Jedini covek koji ima harizmu je VLADA DJUROVIC.

PEDJA

pre 14 godina

Cuj ovoo.. on trazi GaraNCIJU KO SI BRE TII pa Deces vece garancije od imena CRVENA ZVEZDA>>>>...zA nekog SRamota koliko nas OMalovazava...!!!!!!!

beli

pre 14 godina

Nema jakog tima bez jakog trenera. Pesic jeste jak trener. Aco Petrovic to, uz svo duzno postovanje, kao i Sakota, nije. Pesic je hteo da uzme titulu ove godine i u Jadranskoj i u Srpskoj ligi. To je jasno. Zato je trazio GARANCIJE. Materijalne i organizacione. Nije ih dobio. Sledi povatak u prosek. Marinovic je otisao kada je saznao da Pesic ne ostaje. Da se ne lazemo. Zvezda je bez direktora sa nejasnim finansijerima. To je istina. Pojacanja? Ко? Treba plej, suter, jos jedna petica, pa i cetvorka. Od koje love? I gde su ti igraci na trzistu. Partizan je dobio Milojevica, veoma dobrog centra iz Australije, prica se o Hausu...A sve na racun TRENERA. Shvatite ljudi - sa Pesicem bi dosli igraci koji sada nece doci. Tacka.

Andra

pre 14 godina

Opet je Zvezda dozvolila da prave magarca od nje. Coveku je ugovor istekao 30. juna i od tada on nikakve veze sa Zvezdom nije imao. Lepo je uprava trebala da kaze imas 20 dana fore da odlucis jel hoces da ga produzis i cao. Sad je 7. avgust, Zvezda trenera nema, a o ozbiljnom timu necu ni da pricam. Dok se svi ostali uveliko spremaju za sledecu sezonu Zvezda emituje spansku seriju po dnevnim novinama! Da li ce vec jednom nauciti nesto iz svojih gresaka, hajde jedne godine, hajde druge, ali sto je mnogo, mnogo je, ovo se desava po ko zna koji put!

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Znaci cekate predsednika ili direktora pa u novi krug pregovora!
Bruka i sramota i od strane vaseg rukovodstva i od strane Pesica!
Mada Pesica i razumem. Njega interesuje novac i nista vise i njegovi pregovori se vrte oko toga!
Ali ne razumem ove vase b***le ! Izgleda da i njih interesuje samo novac!
A trofeji BRACO i komsije ce naravno OSTATI NA SIGURNOM!!

Nesa

pre 14 godina

Steta , mada se ovo znalo jos kada je Vucicevic podneo ostavku!!!! Zato je Vucicevic i podneo ostavku da nebi Kari potpisao.Drago mi je sto je bio na klupi i bilo je fenomenalno prosle godine ici na utakmice (propustio sam samo jednu).Naravno da je svako zameljiv pa i Pesic .....Voleo bi da vidim Acu Petrovica treba sto pre reagovati ....I naravno cekam pocetak sezone i kupovine karte :) pa u nova nadanja , sta da se radi..... :) poz

Ujka

pre 14 godina

"Garancije koje je klub dao u vezi sa finansijskim statusom, nisu ubedili mog klijenta da potpiše ugovor"
Srecom sto je Pesic juce rekao da nisu finansije u pitanju.

dragan tasic

pre 14 godina

Ja u ovom odgovoru Pešića vidim svetlo na kraju tunela i to kroz vraćanje Vučićevića na čelo kluba u što kraćem roku i vraćanje samog kluba u normalu. Pešić ima predpostavljam u njega poverenje iz iskustva prošle sezone a mislim da je sada samo pitanje volje Vučićevića da se reaktivira u Zvezdi i ako je voli kao što priča onda neka to i pokaže vraćanjem na čelo kluba i nastavkom saradnje sa Pešićem jer nije samo šteta za Zvezdu da se to ne nastavi nego još veća za srpsku košarku koja bez jake Zvezde i Partizana jednostavno može da stavi katanac. Dakle Vučićević, Pešić i Drakulić zajedno.

Kragujevac

pre 14 godina

prvo, on jeste veliki strucnjak, veliki trener, veliko ime! ali od samog pocetka, tj od njegovog dolaska, nesto sam osecao protiv njega. . .ne mogu to da opisem ali uvek je tako bilo, pa i onda kad su vezali 10ak pobeda! jednostavno, videlo se da radi samo za pare, samo za lovu, i ne krivim ga zbog toga, naprotiv! zvezdi jednostavno ne treba trenutno on. . treba nam covek koji ce da grize, kome je zvezdfa stvarno u srcu, koji nece da bude tu samo zbog para! u upravi su, bar mi se tako cinilo, godinu dana sedeli ozbiljni ljudi, menadzeri, privrednici itditd. . ali ovolika neozbiljnost, zanemarljivost koju smo videli ovog leta je stvarno nerazumljiva. . . . strasno!!! nek nam je bog u pomoci!!!!

doktor

pre 14 godina

Nisu svi zaboravili da si ovako i reprezentaciju Srbije zavlacio pre 3,4 godine.I tada si znao da neces biti selektor,ali si pravio famu oko sebe.

Deni

pre 14 godina

Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija...

Znaci u naslovu stoji da je Pesic i zvanicno odbio Zvezdu...

Da li to KK Sledeca Sezona najavljuje nastavak serijala ,, Kasandra protiv Ljovisne"....

Jedva cekam rasplet....

pharaoh

pre 14 godina

Pazi im terminologije: "bord direktora", "program", "projekat", "garancije"..., kao da je Microsoft u pitanju, a ne sportski kolektiv. Iz ovog jadnog ponašanja se vidi da su njega samo pare mogle zainteresovati, a ne klub i sportski rezultati.

Da ne bude zabune, grobar sam, ali ovo je čak i mene iznerviralo.

Dule se ne buni što mu daju (neobezbeđeni) budžet od 2,8 miliona evra, a ovaj "gospodin" bi minimum četiri miliona. On ne zna svoj posao ako nema evropskih zvezda u timu. I to mi je jak trener.

Katastrofa.

magarac

pre 14 godina

Nema veze, vi nastavite da me, zajedno sa kolegama iz ostalih medija, obavestavate kako idu pregovori, prenosite Opaciceve izjave a ja cu d as elozim i da ubedjujem sve oko sebe da Pesic ostaje, Markovic dolazi, Samardziski jedva ceka, da ce Zvezda biti kao crna zemlja...
Niste vi krivi, ja sam...

Sergio

pre 14 godina

Aman dosta više sa njim! Neće? Ne mora, nije jedini na svetu! Bar ćemo uštedeti na njegovom ugovoru koji je bio sve samo ne volonterski kako je on uvek predstavljao.

Damir So

pre 14 godina

AAAA vise dosta... Ajde vise potpisi za Albu da te ne gledamo i ne slusamo... Lako je biti DZEK sa tudjim parama... Ako nisi kadar napraviti nesto iz nicega, bolje da se nisi ni uhvatio u kostac... I jos vrhunac, njegov menadzer kaze da on nece nastaviti saradnju, ni to ne moze sam da kaze... Zvezda trenutno ima dobru osnovu tima, treba nam samo neko malo ozbiljniji od pesica (namerno malim slovom) da "zapali" ove "klince"... ZVEZDA ZAUVEK

Marko

pre 14 godina

Da li je sapunica gotova? Saznajte nakon reklama. :)

U naslovu pise:
"Pešić i zvanično odustao od Zvezde", a onda na kraju teksta:"Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.", sta reci?

Милош КГ

pre 14 godina

КОНАЧНО!!!
Навијао сам за овакав расплет!
Не треба нама гробар на клупи који само хоће да узме што више пара. Хвала за урађено и далеко ти лепа кућа Пешићу!!!
Сад да се постигне брзо договер са неким искусним тренером, помиње се Ацо Петровић што би по мени и било добро решење...
Звезда живот јеееееееееее

red@white

pre 14 godina

Ajde pirocanac putuj i ne vracaj se vise. Sada mi je zao sto je uopste takav bio u Zvezdi.Ne znam sta je hteo. Ljudi kazu lova nije problem.A on nema ga vise od mesec dana.Luta Evropom i gleda sampionate za mladje kategorije. Pa sta ako je otisao Vucicevic odnosno nije otisao u klubu je ali nije predsednik.Postenije bi bilo da je jos pre mesec ipo dana rekao da vise nen zeli da radiu Zvezdi a ovako prvi put se izjasnio malte ne kada pocinju pripreme. To jei moglo da se ocekuje od jednog grobara

Dudulence

pre 14 godina

Neeee... Znači li to da je kraj serije i da mali Horhe Fernando Dos Santos nikada neće saznati da mu je ćale keva, a da ga je ustvari rodilo kuče!!! O ne, kakav tužan kraj!!! Recite mi da se ovo ne događa !!!

pharaoh

pre 14 godina

Pazi im terminologije: "bord direktora", "program", "projekat", "garancije"..., kao da je Microsoft u pitanju, a ne sportski kolektiv. Iz ovog jadnog ponašanja se vidi da su njega samo pare mogle zainteresovati, a ne klub i sportski rezultati.

Da ne bude zabune, grobar sam, ali ovo je čak i mene iznerviralo.

Dule se ne buni što mu daju (neobezbeđeni) budžet od 2,8 miliona evra, a ovaj "gospodin" bi minimum četiri miliona. On ne zna svoj posao ako nema evropskih zvezda u timu. I to mi je jak trener.

Katastrofa.

Dudulence

pre 14 godina

Neeee... Znači li to da je kraj serije i da mali Horhe Fernando Dos Santos nikada neće saznati da mu je ćale keva, a da ga je ustvari rodilo kuče!!! O ne, kakav tužan kraj!!! Recite mi da se ovo ne događa !!!

magarac

pre 14 godina

Nema veze, vi nastavite da me, zajedno sa kolegama iz ostalih medija, obavestavate kako idu pregovori, prenosite Opaciceve izjave a ja cu d as elozim i da ubedjujem sve oko sebe da Pesic ostaje, Markovic dolazi, Samardziski jedva ceka, da ce Zvezda biti kao crna zemlja...
Niste vi krivi, ja sam...

Deni

pre 14 godina

Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija...

Znaci u naslovu stoji da je Pesic i zvanicno odbio Zvezdu...

Da li to KK Sledeca Sezona najavljuje nastavak serijala ,, Kasandra protiv Ljovisne"....

Jedva cekam rasplet....

doktor

pre 14 godina

Nisu svi zaboravili da si ovako i reprezentaciju Srbije zavlacio pre 3,4 godine.I tada si znao da neces biti selektor,ali si pravio famu oko sebe.

Marko

pre 14 godina

Da li je sapunica gotova? Saznajte nakon reklama. :)

U naslovu pise:
"Pešić i zvanično odustao od Zvezde", a onda na kraju teksta:"Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.", sta reci?

Милош КГ

pre 14 godina

КОНАЧНО!!!
Навијао сам за овакав расплет!
Не треба нама гробар на клупи који само хоће да узме што више пара. Хвала за урађено и далеко ти лепа кућа Пешићу!!!
Сад да се постигне брзо договер са неким искусним тренером, помиње се Ацо Петровић што би по мени и било добро решење...
Звезда живот јеееееееееее

Sergio

pre 14 godina

Aman dosta više sa njim! Neće? Ne mora, nije jedini na svetu! Bar ćemo uštedeti na njegovom ugovoru koji je bio sve samo ne volonterski kako je on uvek predstavljao.

beli

pre 14 godina

Nema jakog tima bez jakog trenera. Pesic jeste jak trener. Aco Petrovic to, uz svo duzno postovanje, kao i Sakota, nije. Pesic je hteo da uzme titulu ove godine i u Jadranskoj i u Srpskoj ligi. To je jasno. Zato je trazio GARANCIJE. Materijalne i organizacione. Nije ih dobio. Sledi povatak u prosek. Marinovic je otisao kada je saznao da Pesic ne ostaje. Da se ne lazemo. Zvezda je bez direktora sa nejasnim finansijerima. To je istina. Pojacanja? Ко? Treba plej, suter, jos jedna petica, pa i cetvorka. Od koje love? I gde su ti igraci na trzistu. Partizan je dobio Milojevica, veoma dobrog centra iz Australije, prica se o Hausu...A sve na racun TRENERA. Shvatite ljudi - sa Pesicem bi dosli igraci koji sada nece doci. Tacka.

Damir So

pre 14 godina

AAAA vise dosta... Ajde vise potpisi za Albu da te ne gledamo i ne slusamo... Lako je biti DZEK sa tudjim parama... Ako nisi kadar napraviti nesto iz nicega, bolje da se nisi ni uhvatio u kostac... I jos vrhunac, njegov menadzer kaze da on nece nastaviti saradnju, ni to ne moze sam da kaze... Zvezda trenutno ima dobru osnovu tima, treba nam samo neko malo ozbiljniji od pesica (namerno malim slovom) da "zapali" ove "klince"... ZVEZDA ZAUVEK

red@white

pre 14 godina

Ajde pirocanac putuj i ne vracaj se vise. Sada mi je zao sto je uopste takav bio u Zvezdi.Ne znam sta je hteo. Ljudi kazu lova nije problem.A on nema ga vise od mesec dana.Luta Evropom i gleda sampionate za mladje kategorije. Pa sta ako je otisao Vucicevic odnosno nije otisao u klubu je ali nije predsednik.Postenije bi bilo da je jos pre mesec ipo dana rekao da vise nen zeli da radiu Zvezdi a ovako prvi put se izjasnio malte ne kada pocinju pripreme. To jei moglo da se ocekuje od jednog grobara

dragan tasic

pre 14 godina

Ja u ovom odgovoru Pešića vidim svetlo na kraju tunela i to kroz vraćanje Vučićevića na čelo kluba u što kraćem roku i vraćanje samog kluba u normalu. Pešić ima predpostavljam u njega poverenje iz iskustva prošle sezone a mislim da je sada samo pitanje volje Vučićevića da se reaktivira u Zvezdi i ako je voli kao što priča onda neka to i pokaže vraćanjem na čelo kluba i nastavkom saradnje sa Pešićem jer nije samo šteta za Zvezdu da se to ne nastavi nego još veća za srpsku košarku koja bez jake Zvezde i Partizana jednostavno može da stavi katanac. Dakle Vučićević, Pešić i Drakulić zajedno.

Avol

pre 14 godina

Gospodo nista od vase Evropske Zvezde i sledece sezone. Svi ovi treneri koji se provlace po komentarima zajedno nisu Pesicu do cevanice. Pesic je trener Duletovog ranga, dakle trener velike sirine i dubine, sa dobrim iskustvom i sluhom za mlade kosarkase. On je trener koji vam je neophodan ako zelite da ikako ugrozite neprikosnovenog Partizana. U suprotnom, boricete se za 3 mesto sa FMP-om, jer Hemofarm je realno jaci od vas. Za Jadran necu ni da pricam, jer se zna ko tamo caruje: Partizan, Hemofarm i Cibona.

da_ne

pre 14 godina

"Razgovarao sam sa gospodinom Pešićem. On nije bio zainteresovan za nastavak saradnje jer klub nema predsednika ili bord direktora koji bi mu dali potrebne garancije za njegov program. Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.
Jel neko procitao zadnju recenicu?

Janko

pre 14 godina

mislim da je glavni problem
"NEMOGUĆA MISIJA" osvajanje titule, pogotovo sa brodom koji tone, protiv broda na kome je KAPETAN DULE.
Džaba i ekstra budžet i "zvezdice" kad vec godinama nisu kompaktni, nemaju snagu snopa , vec su raštrkani štapovi.

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Znaci cekate predsednika ili direktora pa u novi krug pregovora!
Bruka i sramota i od strane vaseg rukovodstva i od strane Pesica!
Mada Pesica i razumem. Njega interesuje novac i nista vise i njegovi pregovori se vrte oko toga!
Ali ne razumem ove vase b***le ! Izgleda da i njih interesuje samo novac!
A trofeji BRACO i komsije ce naravno OSTATI NA SIGURNOM!!

Kulca

pre 14 godina

Sve ovo je biznis koji obican svet ne moze da razume. Pesic je dosao u Zvezdu da snimi trziste talentovanih igraca za svog menadzera. Tako bi krajem sledece sezone Zvezda ostala bez Dragicevica, Bjelice, Keselja i Stimca, jer bi ih prodali. Mislim da su Drakulic i Vucicevic to procitali i onda je Pesic morao da ode. Prvo je trazio eneorman budzet, onda da on dovodi igrace uz pomoc svojih menadzera i da sakuplja proviziju. Pored svih ovih tvrdnji , jedino sto je istina je da Pesic poznaje posao i zeli da ga dobro naplati.

Ujka

pre 14 godina

"Garancije koje je klub dao u vezi sa finansijskim statusom, nisu ubedili mog klijenta da potpiše ugovor"
Srecom sto je Pesic juce rekao da nisu finansije u pitanju.

Popravljam kišobrane...

pre 14 godina

Najnovije saznanje: Produkcujska kuća Sledeća Sezona rešila je da nastavi snimanje serijala o Opančosu I Karijani u toplim predelima Gane,prema istraživanjima a i prema merenjima piplmetra ovo je serija rekordne gledanosti.
Ako peoplemetar laže Kari ne laže

urbanBG-PDX

pre 14 godina

Prethodne komentare kao da su pisala retardirana deca.
Procitajte vest ponovo i vidite sta covek trazi.
I nemojte da pljujete po coveku koji je pobedio Americki tim od NBA igraca i osvojio dve zlatne medalje za Srbiju!
Uzgred, seca li se neko ko je trenirao poslednju junirsku reprezentaciju Juge pre raspada zemlje?

DV 009

pre 14 godina

Nema veze, vi nastavite da me, zajedno sa kolegama iz ostalih medija, obavestavate kako idu pregovori, prenosite Opaciceve izjave a ja cu d as elozim i da ubedjujem sve oko sebe da Pesic ostaje, Markovic dolazi, Samardziski jedva ceka, da ce Zvezda biti kao crna zemlja...
Niste vi krivi, ja sam...
(magarac, 7. avgust 2009 16:40)
MISLIS NA STIVENA MARKOVICA???

Goci

pre 14 godina

Znam! Kapikjonija je žensko!

Peruanka, švalerka Duleta Vujoševića, koja je od njega dobila jednu vrstu gripa.

Zatim se kre*nula sa predsednikom Zvezde, koji je zbog loše finasijske situacije kluba i nemanja para za leba, bio slab i mršav, te je podlego virisu. :(

Tako sad Zvezda nema trenera, a Kapikjonija vešto sve skriva, jer ako Pešić otkrije da se kre*nula sa Duletom ima da nađe drugog menadžera.

Priča se još više zakomplikovala saznanjem da je Pešić zapravo majka Duletove sestre od tetke, ali o tome nešto kasnije - čekaju se razultati DNK analize.

Inače Kapikjonija se poverila svom psihijatru da Pešić samo diže cenu, a da čeka ponudu od 400.000. Psihijatar je sve to istrtljao Perici Onjenoviću kad su se napili na partiji golfa. Onda je od njega saznala Marica, a sve ostalo je istorija. Ili možda budućnost? Saznaćemo za par dan. Napeto...

KLUB NAVIJACA

pre 14 godina

I bolje sto nece.Covek koji misli samo na pare i pojacanja ,a ne vidi da ima pored sebe talentovanu decu kojima treba samo omoguciti prostor da igraju,ne zasluzuje da bude na klupi.

Dovedite VLADU DJUROVICA i nikog drugog.Necemo Acu Petrovica,Antonice,Karadzice.
Jedini covek koji ima harizmu je VLADA DJUROVIC.

dusan antic

pre 14 godina

Ako ode Pešić u šta sumnjam onda u Zvezdu vratiti pod hitno MOKU SLAVNIĆA kao trenera jer nam ne trebaju treneri filozofi nego praktičari sa srcem u crveno belom do kraja. Pa gledajte sada reprezentaciju Ivkovića videćete da je Moka mnoge od tih momaka uveo u reprezentaciju.

PEDJA

pre 14 godina

Cuj ovoo.. on trazi GaraNCIJU KO SI BRE TII pa Deces vece garancije od imena CRVENA ZVEZDA>>>>...zA nekog SRamota koliko nas OMalovazava...!!!!!!!

Sasa

pre 14 godina

(beli, 7. avgust 2009 17:27)
Taj menadžer dovodi i Pešulu a i igače koje Pešula oće. Boža predlaže Pešulu a Pešula predlaže Božu. To nije privatni klub. Koliko god da je teška situacjia u klubu taj klub zaslužuje poštenije i sposobnije ljude. Pa Opačiću zar ti kao menadžer nisi znao da će Pešula da zapali?

Ili jesi ili nisi

pre 14 godina

Kakav ego Pešo. Ti i tvoji planovi. Od svih planova u svetu samo 30% se realizuju bez revidiranja, onako kako su zamišljeni. Malo fleksibilnije nastupaj čoveče ako si već rekao da ti se sviđa priča oko Zvezde... Uostalom, ti i Sloba Vučićević ste alfa i omega i najviše tj. sve odlučujete, tako da je sa tim pričama "zakasnili su, moji planovi nisu takvi..." sam si sebi skočio u usta.

Andra

pre 14 godina

Opet je Zvezda dozvolila da prave magarca od nje. Coveku je ugovor istekao 30. juna i od tada on nikakve veze sa Zvezdom nije imao. Lepo je uprava trebala da kaze imas 20 dana fore da odlucis jel hoces da ga produzis i cao. Sad je 7. avgust, Zvezda trenera nema, a o ozbiljnom timu necu ni da pricam. Dok se svi ostali uveliko spremaju za sledecu sezonu Zvezda emituje spansku seriju po dnevnim novinama! Da li ce vec jednom nauciti nesto iz svojih gresaka, hajde jedne godine, hajde druge, ali sto je mnogo, mnogo je, ovo se desava po ko zna koji put!

Janko

pre 14 godina

Uopšte ne osporavam Pešićev kvalitet. Čak mislim da je prošle godine 40%snage Zvezde bila u Pešiću. Ako on ode mislim da može doći samo neko lošiji. Najbolje bi bilo za Zvezdu da ostane, ali da u klubu budu realni i zacrtaju drugo mesto, a ne da ga smatraju za neuspeh. Ovako mislim da će se klati za četvrtu poziciju sa Lavovima.
Moka je već imao nekoliko šansi, veliki igrač ali nepouzdan kao trener (ne radi u kontinuitetu)nije posvećen i fali mu samokontrola. Tom Kruz mi jedino pada na pamet za "NEMOGUĆU MISIJU", ni jedan trener na svetu!!! Dule već godinama zida tvrdjavu, čiju su temelji ogromni, a sad se očekuje da dodje Koperfild i preko noći napravi čudo. DRUGO MESTO CILJ.
Još jednom Pešić je svetski trener!

dendza

pre 14 godina

Zvezda ima veoma mlad i perspektivan tim. Naravno da se nece boriti za titulu odmah ali ako ostanu par godina zajedno, postace sampioni Srbije sigurno, ali samo ako ostanu na okupu.
Ne znam zasto se grobari ljute kad neko pomene da konkurise za naslov najboljeg, kao da im je titula dedovina i omalovazavaju svaciji trud ... Neka se sete kako su osvojili nekoliko titula uz sve moguce pritiske svog trenera i lobija u KSS-u. To sve iz paradoksalnog razloga sto Partizan nema finansijere kao sto se Zvezdi nadju skoro svake godine nego zivi od svojih rezultata i godina bez evro-lige za Partizan znaci raspad sistema. Zbog toga im zivot zavisi od igranja evro-lige (nazalost) i zbog toga toliki pritisci svaki put kad zagusti da uzmu titulu (pripreti FMP, Hemofarm, Zvezda ... odmah Dule pocne da jauce). Jednostavno zbog siromastva nasih klubova ceo sport ozbiljno pati i ne radi se normalno. Partizan MORA da osvaja titule kako se klub ne bi raspao a Zvezda dobije pare i trosi ih uludo jer NIKADA NE NAPRAVE REALAN PLAN RAZVOJA nego odmah krenu da s.ru kako ce da osvoje titulu i puknu kao prenaduvan balon.
Pametno rece jedan u komentaru, "Dule je tu tvrdjavu dugo gradio..." i jeste, nema nista bez rada na duge staze, na tome svaka cast grobarima i zelim im velik uspeh u Ligi Sampiona ove godine.

Nesa

pre 14 godina

Steta , mada se ovo znalo jos kada je Vucicevic podneo ostavku!!!! Zato je Vucicevic i podneo ostavku da nebi Kari potpisao.Drago mi je sto je bio na klupi i bilo je fenomenalno prosle godine ici na utakmice (propustio sam samo jednu).Naravno da je svako zameljiv pa i Pesic .....Voleo bi da vidim Acu Petrovica treba sto pre reagovati ....I naravno cekam pocetak sezone i kupovine karte :) pa u nova nadanja , sta da se radi..... :) poz

Hogar

pre 14 godina

Citamovde komentare i nekim ljudima nesto nije jasno. Slobodan Vucicevic nije otisao iz Zvezde. On je i dalje tu kao finansijer samo nije predsednik. I zato Pesicu sretan ti put. Sta tebi znaci da li je Vucicevic predsednik ili nije kada imas obezbedjen budzet koji je unapred planiran

bord

pre 14 godina

Sta je to pesic uradio bolje od sakote za godinu dana,njega pljujemo a ovog dizemo ga u nebesa?Neka ide,daleko mu lepa kuca,putuj igumane!

Kragujevac

pre 14 godina

prvo, on jeste veliki strucnjak, veliki trener, veliko ime! ali od samog pocetka, tj od njegovog dolaska, nesto sam osecao protiv njega. . .ne mogu to da opisem ali uvek je tako bilo, pa i onda kad su vezali 10ak pobeda! jednostavno, videlo se da radi samo za pare, samo za lovu, i ne krivim ga zbog toga, naprotiv! zvezdi jednostavno ne treba trenutno on. . treba nam covek koji ce da grize, kome je zvezdfa stvarno u srcu, koji nece da bude tu samo zbog para! u upravi su, bar mi se tako cinilo, godinu dana sedeli ozbiljni ljudi, menadzeri, privrednici itditd. . ali ovolika neozbiljnost, zanemarljivost koju smo videli ovog leta je stvarno nerazumljiva. . . . strasno!!! nek nam je bog u pomoci!!!!

Vucko

pre 14 godina

Ma kakvi dalji nastavak pregovora, pa necemo mi da cekamo Pesica citavu vecnost. Maljkovic ili Aco Petrovic za trenera bi bili idealno resenje za novog trenera.

Daka

pre 14 godina

Idi Kari, idi. Znaci ipak si dosao zbog para...
(dejan, 7. avgust 2009 16:55)

Ma ne dosao je jer vas voli, jer mu je zvezda u srcu.

lesa

pre 14 godina

Maljkovic?
Aco Petrovic?

Zar vi stvarno mislite da bi se oni za******li sa ovom jadnom Zvezdom.
Samo da vam mi uzmemo Bjelicu pa posle radite sta hocete...

Nele@Zemunac

pre 14 godina

Hvala mu sto je doprineo uspostavljanju sistema na duze staze, na cemu je inace cele prosle sezone insistirao! Kakav Pirke...

dzukac

pre 14 godina

Kako stvari stoje prvi kandidat za naslednika kojeg je preložio sam Pešić je Carlo Recalcati. Iskusan trener osvajao je titule sa tri kluba u Italiji (Varese, Fortitudo i Montepaschi) kao i srebro na olimpijadi 2004 sa Italijom, ali nažalost fale mu rezultati u zadnje vrijeme. Mada s obzirom na naš renome biće uspjeh i ako on dože

Милош КГ

pre 14 godina

КОНАЧНО!!!
Навијао сам за овакав расплет!
Не треба нама гробар на клупи који само хоће да узме што више пара. Хвала за урађено и далеко ти лепа кућа Пешићу!!!
Сад да се постигне брзо договер са неким искусним тренером, помиње се Ацо Петровић што би по мени и било добро решење...
Звезда живот јеееееееееее

pharaoh

pre 14 godina

Pazi im terminologije: "bord direktora", "program", "projekat", "garancije"..., kao da je Microsoft u pitanju, a ne sportski kolektiv. Iz ovog jadnog ponašanja se vidi da su njega samo pare mogle zainteresovati, a ne klub i sportski rezultati.

Da ne bude zabune, grobar sam, ali ovo je čak i mene iznerviralo.

Dule se ne buni što mu daju (neobezbeđeni) budžet od 2,8 miliona evra, a ovaj "gospodin" bi minimum četiri miliona. On ne zna svoj posao ako nema evropskih zvezda u timu. I to mi je jak trener.

Katastrofa.

dragan tasic

pre 14 godina

Ja u ovom odgovoru Pešića vidim svetlo na kraju tunela i to kroz vraćanje Vučićevića na čelo kluba u što kraćem roku i vraćanje samog kluba u normalu. Pešić ima predpostavljam u njega poverenje iz iskustva prošle sezone a mislim da je sada samo pitanje volje Vučićevića da se reaktivira u Zvezdi i ako je voli kao što priča onda neka to i pokaže vraćanjem na čelo kluba i nastavkom saradnje sa Pešićem jer nije samo šteta za Zvezdu da se to ne nastavi nego još veća za srpsku košarku koja bez jake Zvezde i Partizana jednostavno može da stavi katanac. Dakle Vučićević, Pešić i Drakulić zajedno.

Dudulence

pre 14 godina

Neeee... Znači li to da je kraj serije i da mali Horhe Fernando Dos Santos nikada neće saznati da mu je ćale keva, a da ga je ustvari rodilo kuče!!! O ne, kakav tužan kraj!!! Recite mi da se ovo ne događa !!!

dusan antic

pre 14 godina

Ako ode Pešić u šta sumnjam onda u Zvezdu vratiti pod hitno MOKU SLAVNIĆA kao trenera jer nam ne trebaju treneri filozofi nego praktičari sa srcem u crveno belom do kraja. Pa gledajte sada reprezentaciju Ivkovića videćete da je Moka mnoge od tih momaka uveo u reprezentaciju.

red@white

pre 14 godina

Ajde pirocanac putuj i ne vracaj se vise. Sada mi je zao sto je uopste takav bio u Zvezdi.Ne znam sta je hteo. Ljudi kazu lova nije problem.A on nema ga vise od mesec dana.Luta Evropom i gleda sampionate za mladje kategorije. Pa sta ako je otisao Vucicevic odnosno nije otisao u klubu je ali nije predsednik.Postenije bi bilo da je jos pre mesec ipo dana rekao da vise nen zeli da radiu Zvezdi a ovako prvi put se izjasnio malte ne kada pocinju pripreme. To jei moglo da se ocekuje od jednog grobara

PEDJA

pre 14 godina

Cuj ovoo.. on trazi GaraNCIJU KO SI BRE TII pa Deces vece garancije od imena CRVENA ZVEZDA>>>>...zA nekog SRamota koliko nas OMalovazava...!!!!!!!

Sergio

pre 14 godina

Aman dosta više sa njim! Neće? Ne mora, nije jedini na svetu! Bar ćemo uštedeti na njegovom ugovoru koji je bio sve samo ne volonterski kako je on uvek predstavljao.

Damir So

pre 14 godina

AAAA vise dosta... Ajde vise potpisi za Albu da te ne gledamo i ne slusamo... Lako je biti DZEK sa tudjim parama... Ako nisi kadar napraviti nesto iz nicega, bolje da se nisi ni uhvatio u kostac... I jos vrhunac, njegov menadzer kaze da on nece nastaviti saradnju, ni to ne moze sam da kaze... Zvezda trenutno ima dobru osnovu tima, treba nam samo neko malo ozbiljniji od pesica (namerno malim slovom) da "zapali" ove "klince"... ZVEZDA ZAUVEK

Deni

pre 14 godina

Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija...

Znaci u naslovu stoji da je Pesic i zvanicno odbio Zvezdu...

Da li to KK Sledeca Sezona najavljuje nastavak serijala ,, Kasandra protiv Ljovisne"....

Jedva cekam rasplet....

KLUB NAVIJACA

pre 14 godina

I bolje sto nece.Covek koji misli samo na pare i pojacanja ,a ne vidi da ima pored sebe talentovanu decu kojima treba samo omoguciti prostor da igraju,ne zasluzuje da bude na klupi.

Dovedite VLADU DJUROVICA i nikog drugog.Necemo Acu Petrovica,Antonice,Karadzice.
Jedini covek koji ima harizmu je VLADA DJUROVIC.

doktor

pre 14 godina

Nisu svi zaboravili da si ovako i reprezentaciju Srbije zavlacio pre 3,4 godine.I tada si znao da neces biti selektor,ali si pravio famu oko sebe.

Marko

pre 14 godina

Da li je sapunica gotova? Saznajte nakon reklama. :)

U naslovu pise:
"Pešić i zvanično odustao od Zvezde", a onda na kraju teksta:"Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.", sta reci?

Avol

pre 14 godina

Gospodo nista od vase Evropske Zvezde i sledece sezone. Svi ovi treneri koji se provlace po komentarima zajedno nisu Pesicu do cevanice. Pesic je trener Duletovog ranga, dakle trener velike sirine i dubine, sa dobrim iskustvom i sluhom za mlade kosarkase. On je trener koji vam je neophodan ako zelite da ikako ugrozite neprikosnovenog Partizana. U suprotnom, boricete se za 3 mesto sa FMP-om, jer Hemofarm je realno jaci od vas. Za Jadran necu ni da pricam, jer se zna ko tamo caruje: Partizan, Hemofarm i Cibona.

magarac

pre 14 godina

Nema veze, vi nastavite da me, zajedno sa kolegama iz ostalih medija, obavestavate kako idu pregovori, prenosite Opaciceve izjave a ja cu d as elozim i da ubedjujem sve oko sebe da Pesic ostaje, Markovic dolazi, Samardziski jedva ceka, da ce Zvezda biti kao crna zemlja...
Niste vi krivi, ja sam...

Vucko

pre 14 godina

Ma kakvi dalji nastavak pregovora, pa necemo mi da cekamo Pesica citavu vecnost. Maljkovic ili Aco Petrovic za trenera bi bili idealno resenje za novog trenera.

urbanBG-PDX

pre 14 godina

Prethodne komentare kao da su pisala retardirana deca.
Procitajte vest ponovo i vidite sta covek trazi.
I nemojte da pljujete po coveku koji je pobedio Americki tim od NBA igraca i osvojio dve zlatne medalje za Srbiju!
Uzgred, seca li se neko ko je trenirao poslednju junirsku reprezentaciju Juge pre raspada zemlje?

lesa

pre 14 godina

Maljkovic?
Aco Petrovic?

Zar vi stvarno mislite da bi se oni za******li sa ovom jadnom Zvezdom.
Samo da vam mi uzmemo Bjelicu pa posle radite sta hocete...

Goci

pre 14 godina

Znam! Kapikjonija je žensko!

Peruanka, švalerka Duleta Vujoševića, koja je od njega dobila jednu vrstu gripa.

Zatim se kre*nula sa predsednikom Zvezde, koji je zbog loše finasijske situacije kluba i nemanja para za leba, bio slab i mršav, te je podlego virisu. :(

Tako sad Zvezda nema trenera, a Kapikjonija vešto sve skriva, jer ako Pešić otkrije da se kre*nula sa Duletom ima da nađe drugog menadžera.

Priča se još više zakomplikovala saznanjem da je Pešić zapravo majka Duletove sestre od tetke, ali o tome nešto kasnije - čekaju se razultati DNK analize.

Inače Kapikjonija se poverila svom psihijatru da Pešić samo diže cenu, a da čeka ponudu od 400.000. Psihijatar je sve to istrtljao Perici Onjenoviću kad su se napili na partiji golfa. Onda je od njega saznala Marica, a sve ostalo je istorija. Ili možda budućnost? Saznaćemo za par dan. Napeto...

dendza

pre 14 godina

Zvezda ima veoma mlad i perspektivan tim. Naravno da se nece boriti za titulu odmah ali ako ostanu par godina zajedno, postace sampioni Srbije sigurno, ali samo ako ostanu na okupu.
Ne znam zasto se grobari ljute kad neko pomene da konkurise za naslov najboljeg, kao da im je titula dedovina i omalovazavaju svaciji trud ... Neka se sete kako su osvojili nekoliko titula uz sve moguce pritiske svog trenera i lobija u KSS-u. To sve iz paradoksalnog razloga sto Partizan nema finansijere kao sto se Zvezdi nadju skoro svake godine nego zivi od svojih rezultata i godina bez evro-lige za Partizan znaci raspad sistema. Zbog toga im zivot zavisi od igranja evro-lige (nazalost) i zbog toga toliki pritisci svaki put kad zagusti da uzmu titulu (pripreti FMP, Hemofarm, Zvezda ... odmah Dule pocne da jauce). Jednostavno zbog siromastva nasih klubova ceo sport ozbiljno pati i ne radi se normalno. Partizan MORA da osvaja titule kako se klub ne bi raspao a Zvezda dobije pare i trosi ih uludo jer NIKADA NE NAPRAVE REALAN PLAN RAZVOJA nego odmah krenu da s.ru kako ce da osvoje titulu i puknu kao prenaduvan balon.
Pametno rece jedan u komentaru, "Dule je tu tvrdjavu dugo gradio..." i jeste, nema nista bez rada na duge staze, na tome svaka cast grobarima i zelim im velik uspeh u Ligi Sampiona ove godine.

Kragujevac

pre 14 godina

prvo, on jeste veliki strucnjak, veliki trener, veliko ime! ali od samog pocetka, tj od njegovog dolaska, nesto sam osecao protiv njega. . .ne mogu to da opisem ali uvek je tako bilo, pa i onda kad su vezali 10ak pobeda! jednostavno, videlo se da radi samo za pare, samo za lovu, i ne krivim ga zbog toga, naprotiv! zvezdi jednostavno ne treba trenutno on. . treba nam covek koji ce da grize, kome je zvezdfa stvarno u srcu, koji nece da bude tu samo zbog para! u upravi su, bar mi se tako cinilo, godinu dana sedeli ozbiljni ljudi, menadzeri, privrednici itditd. . ali ovolika neozbiljnost, zanemarljivost koju smo videli ovog leta je stvarno nerazumljiva. . . . strasno!!! nek nam je bog u pomoci!!!!

Kulca

pre 14 godina

Sve ovo je biznis koji obican svet ne moze da razume. Pesic je dosao u Zvezdu da snimi trziste talentovanih igraca za svog menadzera. Tako bi krajem sledece sezone Zvezda ostala bez Dragicevica, Bjelice, Keselja i Stimca, jer bi ih prodali. Mislim da su Drakulic i Vucicevic to procitali i onda je Pesic morao da ode. Prvo je trazio eneorman budzet, onda da on dovodi igrace uz pomoc svojih menadzera i da sakuplja proviziju. Pored svih ovih tvrdnji , jedino sto je istina je da Pesic poznaje posao i zeli da ga dobro naplati.

bord

pre 14 godina

Sta je to pesic uradio bolje od sakote za godinu dana,njega pljujemo a ovog dizemo ga u nebesa?Neka ide,daleko mu lepa kuca,putuj igumane!

Janko

pre 14 godina

mislim da je glavni problem
"NEMOGUĆA MISIJA" osvajanje titule, pogotovo sa brodom koji tone, protiv broda na kome je KAPETAN DULE.
Džaba i ekstra budžet i "zvezdice" kad vec godinama nisu kompaktni, nemaju snagu snopa , vec su raštrkani štapovi.

Hogar

pre 14 godina

Citamovde komentare i nekim ljudima nesto nije jasno. Slobodan Vucicevic nije otisao iz Zvezde. On je i dalje tu kao finansijer samo nije predsednik. I zato Pesicu sretan ti put. Sta tebi znaci da li je Vucicevic predsednik ili nije kada imas obezbedjen budzet koji je unapred planiran

Janko

pre 14 godina

Uopšte ne osporavam Pešićev kvalitet. Čak mislim da je prošle godine 40%snage Zvezde bila u Pešiću. Ako on ode mislim da može doći samo neko lošiji. Najbolje bi bilo za Zvezdu da ostane, ali da u klubu budu realni i zacrtaju drugo mesto, a ne da ga smatraju za neuspeh. Ovako mislim da će se klati za četvrtu poziciju sa Lavovima.
Moka je već imao nekoliko šansi, veliki igrač ali nepouzdan kao trener (ne radi u kontinuitetu)nije posvećen i fali mu samokontrola. Tom Kruz mi jedino pada na pamet za "NEMOGUĆU MISIJU", ni jedan trener na svetu!!! Dule već godinama zida tvrdjavu, čiju su temelji ogromni, a sad se očekuje da dodje Koperfild i preko noći napravi čudo. DRUGO MESTO CILJ.
Još jednom Pešić je svetski trener!

Ili jesi ili nisi

pre 14 godina

Kakav ego Pešo. Ti i tvoji planovi. Od svih planova u svetu samo 30% se realizuju bez revidiranja, onako kako su zamišljeni. Malo fleksibilnije nastupaj čoveče ako si već rekao da ti se sviđa priča oko Zvezde... Uostalom, ti i Sloba Vučićević ste alfa i omega i najviše tj. sve odlučujete, tako da je sa tim pričama "zakasnili su, moji planovi nisu takvi..." sam si sebi skočio u usta.

Andra

pre 14 godina

Opet je Zvezda dozvolila da prave magarca od nje. Coveku je ugovor istekao 30. juna i od tada on nikakve veze sa Zvezdom nije imao. Lepo je uprava trebala da kaze imas 20 dana fore da odlucis jel hoces da ga produzis i cao. Sad je 7. avgust, Zvezda trenera nema, a o ozbiljnom timu necu ni da pricam. Dok se svi ostali uveliko spremaju za sledecu sezonu Zvezda emituje spansku seriju po dnevnim novinama! Da li ce vec jednom nauciti nesto iz svojih gresaka, hajde jedne godine, hajde druge, ali sto je mnogo, mnogo je, ovo se desava po ko zna koji put!

Nesa

pre 14 godina

Steta , mada se ovo znalo jos kada je Vucicevic podneo ostavku!!!! Zato je Vucicevic i podneo ostavku da nebi Kari potpisao.Drago mi je sto je bio na klupi i bilo je fenomenalno prosle godine ici na utakmice (propustio sam samo jednu).Naravno da je svako zameljiv pa i Pesic .....Voleo bi da vidim Acu Petrovica treba sto pre reagovati ....I naravno cekam pocetak sezone i kupovine karte :) pa u nova nadanja , sta da se radi..... :) poz

Nele@Zemunac

pre 14 godina

Hvala mu sto je doprineo uspostavljanju sistema na duze staze, na cemu je inace cele prosle sezone insistirao! Kakav Pirke...

beli

pre 14 godina

Nema jakog tima bez jakog trenera. Pesic jeste jak trener. Aco Petrovic to, uz svo duzno postovanje, kao i Sakota, nije. Pesic je hteo da uzme titulu ove godine i u Jadranskoj i u Srpskoj ligi. To je jasno. Zato je trazio GARANCIJE. Materijalne i organizacione. Nije ih dobio. Sledi povatak u prosek. Marinovic je otisao kada je saznao da Pesic ne ostaje. Da se ne lazemo. Zvezda je bez direktora sa nejasnim finansijerima. To je istina. Pojacanja? Ко? Treba plej, suter, jos jedna petica, pa i cetvorka. Od koje love? I gde su ti igraci na trzistu. Partizan je dobio Milojevica, veoma dobrog centra iz Australije, prica se o Hausu...A sve na racun TRENERA. Shvatite ljudi - sa Pesicem bi dosli igraci koji sada nece doci. Tacka.

Srecan sto sam Grobar

pre 14 godina

Znaci cekate predsednika ili direktora pa u novi krug pregovora!
Bruka i sramota i od strane vaseg rukovodstva i od strane Pesica!
Mada Pesica i razumem. Njega interesuje novac i nista vise i njegovi pregovori se vrte oko toga!
Ali ne razumem ove vase b***le ! Izgleda da i njih interesuje samo novac!
A trofeji BRACO i komsije ce naravno OSTATI NA SIGURNOM!!

Ujka

pre 14 godina

"Garancije koje je klub dao u vezi sa finansijskim statusom, nisu ubedili mog klijenta da potpiše ugovor"
Srecom sto je Pesic juce rekao da nisu finansije u pitanju.

da_ne

pre 14 godina

"Razgovarao sam sa gospodinom Pešićem. On nije bio zainteresovan za nastavak saradnje jer klub nema predsednika ili bord direktora koji bi mu dali potrebne garancije za njegov program. Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.
Jel neko procitao zadnju recenicu?

DV 009

pre 14 godina

Nema veze, vi nastavite da me, zajedno sa kolegama iz ostalih medija, obavestavate kako idu pregovori, prenosite Opaciceve izjave a ja cu d as elozim i da ubedjujem sve oko sebe da Pesic ostaje, Markovic dolazi, Samardziski jedva ceka, da ce Zvezda biti kao crna zemlja...
Niste vi krivi, ja sam...
(magarac, 7. avgust 2009 16:40)
MISLIS NA STIVENA MARKOVICA???

Sasa

pre 14 godina

(beli, 7. avgust 2009 17:27)
Taj menadžer dovodi i Pešulu a i igače koje Pešula oće. Boža predlaže Pešulu a Pešula predlaže Božu. To nije privatni klub. Koliko god da je teška situacjia u klubu taj klub zaslužuje poštenije i sposobnije ljude. Pa Opačiću zar ti kao menadžer nisi znao da će Pešula da zapali?

dzukac

pre 14 godina

Kako stvari stoje prvi kandidat za naslednika kojeg je preložio sam Pešić je Carlo Recalcati. Iskusan trener osvajao je titule sa tri kluba u Italiji (Varese, Fortitudo i Montepaschi) kao i srebro na olimpijadi 2004 sa Italijom, ali nažalost fale mu rezultati u zadnje vrijeme. Mada s obzirom na naš renome biće uspjeh i ako on dože

Popravljam kišobrane...

pre 14 godina

Najnovije saznanje: Produkcujska kuća Sledeća Sezona rešila je da nastavi snimanje serijala o Opančosu I Karijani u toplim predelima Gane,prema istraživanjima a i prema merenjima piplmetra ovo je serija rekordne gledanosti.
Ako peoplemetar laže Kari ne laže

Daka

pre 14 godina

Idi Kari, idi. Znaci ipak si dosao zbog para...
(dejan, 7. avgust 2009 16:55)

Ma ne dosao je jer vas voli, jer mu je zvezda u srcu.