Fudbal 91

Utorak, 04.08.2009.

22:24

"Modri" opet bez Lige šampiona

Fudbaleri zagrebačkog Dinama ni ove godine neće igrati u Ligi šampiona.

"Modri" opet bez Lige šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

delia glingon

pre 14 godina

Kako da idu dalje u LS kad nemogu da odigraju primerno uefa kup/evroligu ili do tog takmicenja broj dva nemogu da dodju ili ako dodju--dosli su zbog lakseg zreba--sudiskih propustaja ili lude srece, i kad dodju u kup dva su kanta za nabijanje goal razlike?
Taj isti tim sto se muci sa kupom broj dva rasproda prosecne igrace i kupi polusirovine/dede iz vani ili domace polusirovine i poneki tatinovac junjior i stim oslabljenim timom jurisaju na LS! Bez jacih i duzih ugovora nema rezultata i bez jake druge lige nema jake prve lige! Jedan slazburg ce biti slab u LS ako udju u nju i taj klub nemoze niko iz ex jugoslavie savladati---sve je receno. A malo da se vratimo na transvere---prodate igrace uzme se lova a onda se placa stitine hiljada evrona godisnje kojekakvim 300-tinjak funkcionera u klubu zbo kojekakvih zasluga, a ti funkcineri su zaradili ali i prokockali na pokeru ili popili--kako pare dosle i jos lakse otisle. Prema tome nema nista bez privatizacie klubova i da privatnik odlucuje o svemu koliko i kolko ce plata biti i ko ce nositi dres!
Privatnik bi uzeo od transvera ali sad uzimaju svi, ali privatnika je lakse kontrolisati nego tu celu bagru sto svalju jedan na drugoga u krug. Toliko!!!

Vlado PG

pre 14 godina

Nemojte se mnogo nadati u prolaz dalje, mislim da nam je svima iz bivse Jugoslavije jedna stvar zajednicka - jos ce mnogo vode da protekne dok budemo mogli da primirisemo Ligi sampiona, a kamoli da ucestvujemo u njoj. Kako god se zvali i odakle god da dolaze nasi klubovi ...

Pozdrav iz Podgorice

Anti-rom

pre 14 godina

Cekace ,, braca ,, jos par deset-leca da se plasiraju u LS. Drago mi je zbog njih. Kakvi su ni ne zasluzuju bolje!
A cudo bi bilo da im za njihov ne uspeh ne budemo mi krivi!

krcun+udba+delije(turski konjanici)=crvena zvezda

pre 14 godina

Uuuuuu, pa gde ste bojsi????
Dobili ste krila....:D
Jos amo da vasa braca grobari prodju isto kao vi i mozete posle zajedno da placete i kukate...
JEDNA JE ZVEZDA!!!
(Kad si bio dete malo.., 5. avgust 2009 01:31)

sad ce udbasi i krcun da nam ocitaju lekciju svima,kao sto su i gruzijcima...

Undertaker

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu dinamo - Salzburg ocajni su i jedni i drugi. Voleo bih da dobijemo Austrijance ako prodjemo Apoel.

U svakom slucaju hvala igracima dinama sto su mi svojim ispadanjem iz evrope ulepsali jedno dosadno vece. Navijao sam protiv njih svim srcem.

marko_rs

pre 14 godina

ne pominjete transparent??? a nasi klubovi kad stave nesto iole nacionalno ili recimo kosovo je srbija sto ne moze ni da se poredi sa ovim sto su hrvati uradili odma se prica o kaznama!

FeboZg

pre 14 godina

Daaaj, bre Febo reci nesto!
Mojne si takav!

Znas, onako kao vi ste najnaj, mi nemamo pojma,
Srbi nemaju srca, Hrvati ginu za svoju domovinu.
A moze i ono kako Srbi nikada nista nece uraditi u "nogometu" a Hrvatska je ipak svetska klasa.
Objasni nam opet neke stvari!

Nego, jel su ti nasi "sportasi" odgovorili na pitanje sta to Srbi osvajaju?
(Shvaba, 5. avgust 2009 08:22)

Xa xa xa Schvabo komšijo..a zakaj ti mene prizivaš..pa vi cijeli svoj život navijate protiv nas i kad ne igramo sa vama...dinamo je bio loša li i takav je 3000x jači od vaših klubova zajedno....to je činjenica..btw vaših uspjeha..jadna je država koja se diči uspjesima juniora do 15 godina..pa mi takve ni ne spominjemo(3 u svijetu u košarci(pa me zanima koji su to vaši 1 u EU????) prvaci smo svijeta u rukometu-juniori) imamo ravno 46 medalja u plivanju sa EP,SP,OI jedino ove godine nismo osvojili ni jednu u Rimu i ti sad mene kao ismijavaš i prozivaš...nemoj biti smiješan Švabo molim te...naši rukometaši osvoje srebro na SP pa ih dočeka 80 000 ljudi a vaše zlatne jedva 20 000 na seoskoj zabavi xaxa xa xau vaterpolu ste nas jedino pobjedili....i sa onim krumpirom saleta u zadnjoj sekundi...igrali sta sa najjačim igračima i jedva izvukli pobjedu protiv naše 4b repke...Partizan vam šoramo 4 godine u vaterpolu,rukometaši ....atletika....davis cup, gimnastika,skijanje,boks,navedi ijedan sport osim vaterpola(repke) gdje nas šorate i kada??? U LP u košarci smo bolji od partizana u međusobnim susretima...NLB je na vašoj strani....kaj tebi nije jasno....gubite od Albanije,-cipra,Malte,Brazila u rukometu...6 kom vam je prosjek primljenih golova u nogometu na EP i SP..i ti se meni smiješ xa xa xa....Čujemo se danas nakon debakla proiv Ciprana

Молер

pre 14 godina

Еби га, да су хрвати имали којег бразилца на терену и да је уефа дошла да заштити противника ,тако што ће му одузети и закључати опрему, можда би и побиједили!

mixer**

pre 14 godina

Nisam od onih kad komsiji crkne krava ali zbog ovoga:
[link]
Da bog da nikad ne videli Ligu sampiona ni na TV-u a kamoli pa da udju u nju.
(Ivan, 4. avgust 2009 23:50)

bravo majstore...i ja se slazem sa tobom, dabogda nikad nevideli ni ligu evrope!!! ja mislim da je uefa sad na potezu, jedno godinu dana bez publike bi bilo po meri!!!

Davis

pre 14 godina

Smrdi mi ova "pobeda" Panatanaikosa... Bas kao i ona protiv Zvezde... Mozda za 20 godina cujemo sudiju da kaze i da prizna da je bio prinudjen da namesti utakmicu... Bas kao sto je sudija utakmice kada je Pao protiv zvezde napravio 3:0 posle 4:1 u Beogradu, pa je priznao! ;)

Fudbal je postao jedna velika berza!!!
(djole, 4. avgust 2009 23:15)

Da si gledao utakmicu ne bi lupio ovakvu glupost!

Shvaba

pre 14 godina

Daaaj, bre Febo reci nesto!
Mojne si takav!

Znas, onako kao vi ste najnaj, mi nemamo pojma,
Srbi nemaju srca, Hrvati ginu za svoju domovinu.
A moze i ono kako Srbi nikada nista nece uraditi u "nogometu" a Hrvatska je ipak svetska klasa.
Objasni nam opet neke stvari!

Nego, jel su ti nasi "sportasi" odgovorili na pitanje sta to Srbi osvajaju?

ha ha ha ha

pre 14 godina

Bravo Salcburg!Ovaj dinamo umislio da je neki klub.U staroj jugi imao manje titula i od Zvezda i od partizana i od hajduka.A da,da ne zaboravim,osvojili su neki kup saborskih gradova pre sto godina a tvrde da su uzeli kup Uefa iako ih na Uefa web sajtu nema medju pobednicima ni jednog Uefa takmicenja.Cestitke Dudicu i Ilicu!

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu makabi aktobe. zbog nje sam ostao bez para. ubija ih aktobe, pokazuje da je bolji tim, povede 3:0, kvota na njihovu pobjedu u tom trenutku 1.3. Svu lovu na to. A onda par izmjena Makabija i krenu poigravanje sa aktobeom. ni da su iz san marina. 20 minuta fantasticni. 70 minuta amateri. Ne znam...

MilanForza

pre 14 godina

Ja bas pomenuh prosli put da ce PAO glatko da izbaci Cehe.
Za Dinamo sam ocekivao da ispadne kada su izvukli Salcburg,ali kada su tamo odigrali nereseno,mislio sam da ce proci...medjutim...taj cuveni tim koji je skuplji od cele Srpske i BiH lige ipak ne ume i ne moze dalje od avgusta.
Nije mi to neka uteha,ali ako postoji gori kluski fudbal od naseg...onda je to SIGURNO hrvatski.

Dorcolac

pre 14 godina

Ovi bbb se i dalje loze na rat, kakav kretenski transparent!!! Nije ni cudo sto ispadaju kad ne bodre ekipu nego se prisecaju ratnih dana! ;)

iole_normalan

pre 14 godina

Pazljivo citam komentare i mozda bitnije od samih komenara su ocene komentara...e tu se vidi koliko smo jadni i mi i hrvati...
Zalosno je da i dalje postoji toliko negativne energije a da velika vecina nije ni osetila taj samoubilacki rat i sa njihove a posebno sa nase strane...pa ko je kriv? Pa mediji naravno, nikada nista ne propustaju, vec jos jace podsecaju narod na svoju verziju price i to je toliko glupo i apsurdno jer smo s druge strane poslovno povezani kao "creva"! I dzaba onih komentara "nisam od onih da komsiji crkne krava" kad opet cinicni komentari tipa "hehehehe" poberu najveci broj glasova...
A urednici index.hr su pacijenti svoje vrste, stvarno nije ok da stavljaju onu sliku i text o oluji?! E to je ono sto ne da da dodje do nacionalnog pomirenja, ne kazem da treba da bude kao sto je nekada bilo ali da bar budemo u korektnim odnosima jer smo isuvise slicni narodi...
Sto se tice fudbala, nazalost mislim da nece nista biti od EX-YU lige upravo zbog navijaca sa slicnim transparentima o oluji i velikoj srbiji, a preko nam je potrebna takva liga sa regulisanim pravima o ucescu u evropi(da srb, hrv, bih, slo itd. imaju svoje predstavnike u ligi sampiona i ligi uefa). Navijam za zvezdu ali cu sutra navijati svim srcem za srpski fudbal, za nas koeficijent, da jednog dana imamo povlascenog predstavnika u poslednjem kolu kvalifikacija a sto da ne i direktnog ucesnika...

Zoran V. Simic

pre 14 godina

Komsijama je crkla krava a nase ovcice danas i sutra izlaze na poljanu, pa cemo videti dal su za razanj il cemo da pletemo vunene dzempere zbog_radi evropske zime . . .

sasa

pre 14 godina

Sampioni u paranoji, pogledajte snimak Makabijeve utakmice na youtube pa cete videti da su od 7 golova bar 4-5 bili evrogolovi koje ni 2 golmana ne bi mogla da odbrane i pored freneticnih bacanja golmana i defanzivaca.

Izgleda da je nabolje da je svaka utakmica 1:0 inace kad god je 7+ ili iz 2 u 1 to je namestena.

lvzifer

pre 14 godina

Ali Twente je "najjaci" u 95om minutu prima autogol na udarac glavom Sportingovog golmana ... hahaha neverujem

http://www.youtube.com/watch?v=gasTk-MC1_Q

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Uuuuuu, pa gde ste bojsi????
Dobili ste krila....:D
Jos amo da vasa braca grobari prodju isto kao vi i mozete posle zajedno da placete i kukate...
JEDNA JE ZVEZDA!!!

DZG

pre 14 godina

ovo je katastrofa..još mi nije jasno kako smo od ovih balvana iz salzburga uspjeli izgubit..svakom je jasno da smo duplo jači,al..ne znam,tako mi je odkad znam za sebe,velike riječi,velika nadanja a na kraju ..rac..dok mi tugujemo ovi kreteni šmrču i k***ju kurve,a to je uz dinamovo neigranje u europi još jedna konstanta...a što se tiče partizana,ako prođete apoel,nadajte se da ćete izvuć ovaj jadni rbs,jer samo mi možemo ispast od takvog jada..pozdrav

zeljko-bn

pre 14 godina

Transparent navijača Dinama je sve rekao.Drago mi je sto su ispali.
(Dacha grobar, 4. avgust 2009 22:51)

sta je pisalo na transparentu???

DIARRA

pre 14 godina

Bas mi je drago sto je Dinamo ispao!Vise od toga i ne zasluzujete!!!BIO BI RED DA UEFA MALO PROANALIZIRA PONASANJE I TRANSPARENTE DINAMOVIH NAVIJACA!!!Braco Grobari,sutra svi u Hram!!!

sensei

pre 14 godina

ne vezano za ovu temu...

Citam sad sta se desilo Moreiri tj njegovoj majci....neka pociva u miru...

Posle jedne takve tragicne situacije odluciti da odigras jednu "obicnu" utakmicu.... nema sta LEGENDA!!! Zasluzuje svaku pocast.


Nema reci kojim se moze opisati taj VELIKI COVJEK , pa tek posle toga VELIKI IGRAC


Minut cutnje pre pocetka meca... to je najmanje sto mozemo da uradimo za njega!

IZDRZI MOREIRA i bas ti postigni odlucujuci gol.

Svaka cast

pauk ue

pre 14 godina

Ови резултати иду на руку нашој Звезди, јер ако успе да у четвртак избаци Динамо постоје велике шансе да буде у групи носилаца за плеј офф. Наиме Звезда је на 129 месту УЕФА-ине листе клубова, и да би била носилац потребно је да Партизан прође у плеј офф и да се нада проласку Цириха. Ако не буде ништа од овога, преостаје нам да се надамо да ће неки од боље пласираних тимова (ПСВ, Брага, Клуб Бриж, Аустрија Беч, атлетик Билбао, ЦСКА Софија... ) заврсити такмичење.
ПС Напред Партизан и Војводина, играте за Звезду!

kiki

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/FOOTBALL-GOALS
Golovi iz kvalifikacija

Dinamo opet kiksao, Makabi od 0:3 dosao do 4:3, Sportinga spaio golman u 95-oj

u inat Ciji --> go Yugoslavia!

pre 14 godina

Pa uglavnom su svi favoriti prošli, e jedino mi oko ovog para (din-salz) nije bilo jasno šta će da bude, al eto skuplji tim ipak prošao (bar se nadam da je skuplji).A da li je sigurno da se sutra igra 1X na Paca? Nešto nisam siguran, čak ni za zvezdu..

Marko_Zg

pre 14 godina

Dinamo je opet doveo slabe igrace, ovakve ima vec u mlađim uzrastima, pa je bolje forsirati mlađe. Sport ne poznaje starost, ili znaš ili ne znaš.
Na primjer ovaj Papadopulos, ide štopati loptu i dvaput mu bježi.
Butina je popio prvi gol.
Carlos je kriv za drugi gol, jer je trebao pratiti napadača i onda bi se lopta od stative odbila njemu, a on reagira tek kad je napadač dobio loptu, odnosno prekasno. To je stvar talenta, ili imaš ili nemaš.
Ovaj mali Glavina, kojeg su doveli iz Ukrajine: onaj Tchoi ga je provozao ove dvije utakmice, da će mu se mantati još dva dana. Pored toga je slabašan, pa ga ovaj otpuše kod kontakta.

Dinamo nema kvalitet da može utakmicu odigrati lagano. To nije ta klasa, oni uvijek moraju igrati napadački, jer to jedino znaju.

Svejedno, Salzburg je zasluženo prošao dalje, jer je iskoristio prilike.

Дуле

pre 14 godina

Макаби Хаифа-Актобе после само 15 минута 0:3, на полувремену 2:3 и на крају 4:3. Ко је овде луд?! Ови им за само 15 минута утрпају 3 комада а онда они постигну 4 гола (баш колико им треба за пролаз даље)! И то баш 2-1 и 7+, а зна се да су на кладионици убедљиво највеће квоте за ова два типа, чак око 30! Ма не, ништа сумњиво, а кад Звезда изгуби 4:0 од Зенита то је намештено, а ово је била једна сасвим нормална, поштена утакмица. Да су Срби направили овако нешто, одмах сутрадан би из Уефе стигла забрана играња у Европи на најмање 5 година, а читава фудбалска јавност би данима брујала о таквом скандалу... Неко се овде фино опарио, али биће по оној старој народној - појео вук магарца.

Igor

pre 14 godina

Ma ljudi moji,ovaj Dinamo je smesan! Sad ce opet da laju kako ih je sudija unakazio,i kako im je falio Mandzukic,koji kao da je u najmanju ruku Mesi...:))
O Jurcicu kao treneru ne treba trositi reci,osim filozofije nisam primetio nikakvu strucnost..:))

5-0

pre 14 godina

Milan Dudic i Sasa Ilic su im pojasnili neke stvari
(Vladan, 4. avgust 2009 23:31)

Hahahaha, Dudić krivac za gol a Ilić se nije vidio..al ajde, drago je čovjeku, sad će se napokon s radošću moći sjećati svog posljednjeg nastupa u Maksimiru.

fudbal je u krizi

pre 14 godina

Gledao sam Dinamo, igra katastrofa, za koje igrace su oni dali pare letos, sacuvaj Boze. Makabi namesten, PAO u formi sigurno ulazi u LS. Valjda i Partizan!

bek

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Dinamo-Zagreb

VIDEO: Dinamo - Salzburg
Austrijanci su dvaput izbombardirali Dinamovu mrezu, plavi se ispromasivali...

Ivan

pre 14 godina

Nisam od onih kad komsiji crkne krava ali zbog ovoga:
http://www.index.hr/sport/clanak/bbb-tisucu-oluja-al-samo-jedna-pobjede-vrijedna/444721.aspx
Da bog da nikad ne videli Ligu sampiona ni na TV-u a kamoli pa da udju u nju.

torca

pre 14 godina

''Vrlo čudna utakmica odigrana je u Izraelu. Makabi Haifa je pobedila Aktobe sa 4:3 i tako prošla u plej-of.''

Makabi je gubija 3:0 nakon 15 minuta, zato je čudna.

Aca

pre 14 godina

Ma nema sanse da me neko ubedi da utakmica u Izraelu nije namestena :)).Sad bi trebali oba tima da kazne na par godina a da neko drugi umesto makabija igra LS

Ivanche

pre 14 godina

Prikladniji naslov bi bio "Modri opet bez Lige prvaka", dok u Izraelu ništa novo - prelaz iz 2 u 1 i golovi 7+. Uefina istraga ovog rezultata u najavi...

Banja Luka

pre 14 godina

Neozbiljan klub sa ozbiljnim budžetom. Da je Zvezda imala te pare koje su oni imali svih ovih godina, igrala bi nekoliko puta Ligu šampiona.

djole

pre 14 godina

Smrdi mi ova "pobeda" Panatanaikosa... Bas kao i ona protiv Zvezde... Mozda za 20 godina cujemo sudiju da kaze i da prizna da je bio prinudjen da namesti utakmicu... Bas kao sto je sudija utakmice kada je Pao protiv zvezde napravio 3:0 posle 4:1 u Beogradu, pa je priznao! ;)

Fudbal je postao jedna velika berza!!!

mate mišo

pre 14 godina

Dinamo užas u prvom dijelu, u drugom se digao ali na kraju su presudila dva pacerski primljena gola, na što sam već odavno navikao kad su naši klubovi u pitanju. Dinamo je (ovo je zaista objektivan komentar) u punom sastavu bolja ekipa od Salzburga. Danas je ipak prevelik hendikep bilo neigranje Mandžukića, Etta i Kovača (doduše i gostima je falio Janko) ali šta to vrijedi sad, gosti su zasluženo prošli dalje. Iako je zbog toga većini vas drago ja vašim klubovima to (ispadanje) ne želim. Partizan po meni, prođe li Ciprane, ima FANTASTIČNU šansu za Ligu Prvaka jer će u svakom eventualnom (Haifa, Salzburg, Bate/Ventspils, Debrecen, Maribor/eventualno Zurich, eventualno Baku ili Sheriff) dvoboju biti (veliki) favorit.

Ako ima neka dobra stvar (bar za mene koji volim Dinamo :)) u svemu ovome, to je činjenica da bi eventualnim prolaskom u Ligu Prvaka Dinamo ozbiljno riskirao PETARDE u vlastitoj mreži a navijači tu ne bi ni najmanje bili krivi! :)

stevan

pre 14 godina

Pljuvase Hrvati po nasim klubovima a eto njihov omiljeni klub sa budzetom 15-17 miliona evra ne moze da se plasira u cetvrto kolo kvalifikacija za ligu sampiona..

Hm

pre 14 godina

Kakva srce Austrijanaca, u dvije utakmice su morali primiti najmanje 7 komada. Nema veze, sada je lige UEFA prioritet, bar je komsijama Srbima lakse kad znaju da se uz njih niti komsije Hrvati nisu plasirali u ligu prvaka.

slucajni prolaznik

pre 14 godina

gledao sam veceras utakmicu PAO-Sparta 3:0 i kada sam vidio kako igraju igraci PAO-a shvatio sam da je to ono sto treba Partizanu da prodje protiv Apoela... neverovatno koliko ljudi ginu...

schomy90

pre 14 godina

Koliko sam ja uspeo da ispratim utakmicu, mogu reci da ne bih imao nista protiv toga da Partizan dobije Salzburg u 4. kolu ukoliko prethodno prodje APOEL. Dali su dva srecna gola a jos vise su srece imali da ne prima barem jedan.

Slay

pre 14 godina

Ajd' sad, da vidimo da li ce utakmica Makabija biti pod istragom UEFA? 'Cudna' utakmica, malo sutra...
Sto bi se u kladionicarskom zargonu reklo 2-1 i 7+...
Kad se samo pogledaju rezultati izraelskih ekipa u proteklih par godina u UEFA-inim takmicenjima, previse je tu slucajnosti...
Ali, nazalost, zna se ko vlada svetom...

stevan

pre 14 godina

Pljuvase Hrvati po nasim klubovima a eto njihov omiljeni klub sa budzetom 15-17 miliona evra ne moze da se plasira u cetvrto kolo kvalifikacija za ligu sampiona..

Slay

pre 14 godina

Ajd' sad, da vidimo da li ce utakmica Makabija biti pod istragom UEFA? 'Cudna' utakmica, malo sutra...
Sto bi se u kladionicarskom zargonu reklo 2-1 i 7+...
Kad se samo pogledaju rezultati izraelskih ekipa u proteklih par godina u UEFA-inim takmicenjima, previse je tu slucajnosti...
Ali, nazalost, zna se ko vlada svetom...

Ivan

pre 14 godina

Nisam od onih kad komsiji crkne krava ali zbog ovoga:
http://www.index.hr/sport/clanak/bbb-tisucu-oluja-al-samo-jedna-pobjede-vrijedna/444721.aspx
Da bog da nikad ne videli Ligu sampiona ni na TV-u a kamoli pa da udju u nju.

slucajni prolaznik

pre 14 godina

gledao sam veceras utakmicu PAO-Sparta 3:0 i kada sam vidio kako igraju igraci PAO-a shvatio sam da je to ono sto treba Partizanu da prodje protiv Apoela... neverovatno koliko ljudi ginu...

mate mišo

pre 14 godina

Dinamo užas u prvom dijelu, u drugom se digao ali na kraju su presudila dva pacerski primljena gola, na što sam već odavno navikao kad su naši klubovi u pitanju. Dinamo je (ovo je zaista objektivan komentar) u punom sastavu bolja ekipa od Salzburga. Danas je ipak prevelik hendikep bilo neigranje Mandžukića, Etta i Kovača (doduše i gostima je falio Janko) ali šta to vrijedi sad, gosti su zasluženo prošli dalje. Iako je zbog toga većini vas drago ja vašim klubovima to (ispadanje) ne želim. Partizan po meni, prođe li Ciprane, ima FANTASTIČNU šansu za Ligu Prvaka jer će u svakom eventualnom (Haifa, Salzburg, Bate/Ventspils, Debrecen, Maribor/eventualno Zurich, eventualno Baku ili Sheriff) dvoboju biti (veliki) favorit.

Ako ima neka dobra stvar (bar za mene koji volim Dinamo :)) u svemu ovome, to je činjenica da bi eventualnim prolaskom u Ligu Prvaka Dinamo ozbiljno riskirao PETARDE u vlastitoj mreži a navijači tu ne bi ni najmanje bili krivi! :)

Ivanche

pre 14 godina

Prikladniji naslov bi bio "Modri opet bez Lige prvaka", dok u Izraelu ništa novo - prelaz iz 2 u 1 i golovi 7+. Uefina istraga ovog rezultata u najavi...

schomy90

pre 14 godina

Koliko sam ja uspeo da ispratim utakmicu, mogu reci da ne bih imao nista protiv toga da Partizan dobije Salzburg u 4. kolu ukoliko prethodno prodje APOEL. Dali su dva srecna gola a jos vise su srece imali da ne prima barem jedan.

Banja Luka

pre 14 godina

Neozbiljan klub sa ozbiljnim budžetom. Da je Zvezda imala te pare koje su oni imali svih ovih godina, igrala bi nekoliko puta Ligu šampiona.

fudbal je u krizi

pre 14 godina

Gledao sam Dinamo, igra katastrofa, za koje igrace su oni dali pare letos, sacuvaj Boze. Makabi namesten, PAO u formi sigurno ulazi u LS. Valjda i Partizan!

Aca

pre 14 godina

Ma nema sanse da me neko ubedi da utakmica u Izraelu nije namestena :)).Sad bi trebali oba tima da kazne na par godina a da neko drugi umesto makabija igra LS

djole

pre 14 godina

Smrdi mi ova "pobeda" Panatanaikosa... Bas kao i ona protiv Zvezde... Mozda za 20 godina cujemo sudiju da kaze i da prizna da je bio prinudjen da namesti utakmicu... Bas kao sto je sudija utakmice kada je Pao protiv zvezde napravio 3:0 posle 4:1 u Beogradu, pa je priznao! ;)

Fudbal je postao jedna velika berza!!!

torca

pre 14 godina

''Vrlo čudna utakmica odigrana je u Izraelu. Makabi Haifa je pobedila Aktobe sa 4:3 i tako prošla u plej-of.''

Makabi je gubija 3:0 nakon 15 minuta, zato je čudna.

Hm

pre 14 godina

Kakva srce Austrijanaca, u dvije utakmice su morali primiti najmanje 7 komada. Nema veze, sada je lige UEFA prioritet, bar je komsijama Srbima lakse kad znaju da se uz njih niti komsije Hrvati nisu plasirali u ligu prvaka.

sensei

pre 14 godina

ne vezano za ovu temu...

Citam sad sta se desilo Moreiri tj njegovoj majci....neka pociva u miru...

Posle jedne takve tragicne situacije odluciti da odigras jednu "obicnu" utakmicu.... nema sta LEGENDA!!! Zasluzuje svaku pocast.


Nema reci kojim se moze opisati taj VELIKI COVJEK , pa tek posle toga VELIKI IGRAC


Minut cutnje pre pocetka meca... to je najmanje sto mozemo da uradimo za njega!

IZDRZI MOREIRA i bas ti postigni odlucujuci gol.

Svaka cast

mixer**

pre 14 godina

Nisam od onih kad komsiji crkne krava ali zbog ovoga:
[link]
Da bog da nikad ne videli Ligu sampiona ni na TV-u a kamoli pa da udju u nju.
(Ivan, 4. avgust 2009 23:50)

bravo majstore...i ja se slazem sa tobom, dabogda nikad nevideli ni ligu evrope!!! ja mislim da je uefa sad na potezu, jedno godinu dana bez publike bi bilo po meri!!!

Dorcolac

pre 14 godina

Ovi bbb se i dalje loze na rat, kakav kretenski transparent!!! Nije ni cudo sto ispadaju kad ne bodre ekipu nego se prisecaju ratnih dana! ;)

iole_normalan

pre 14 godina

Pazljivo citam komentare i mozda bitnije od samih komenara su ocene komentara...e tu se vidi koliko smo jadni i mi i hrvati...
Zalosno je da i dalje postoji toliko negativne energije a da velika vecina nije ni osetila taj samoubilacki rat i sa njihove a posebno sa nase strane...pa ko je kriv? Pa mediji naravno, nikada nista ne propustaju, vec jos jace podsecaju narod na svoju verziju price i to je toliko glupo i apsurdno jer smo s druge strane poslovno povezani kao "creva"! I dzaba onih komentara "nisam od onih da komsiji crkne krava" kad opet cinicni komentari tipa "hehehehe" poberu najveci broj glasova...
A urednici index.hr su pacijenti svoje vrste, stvarno nije ok da stavljaju onu sliku i text o oluji?! E to je ono sto ne da da dodje do nacionalnog pomirenja, ne kazem da treba da bude kao sto je nekada bilo ali da bar budemo u korektnim odnosima jer smo isuvise slicni narodi...
Sto se tice fudbala, nazalost mislim da nece nista biti od EX-YU lige upravo zbog navijaca sa slicnim transparentima o oluji i velikoj srbiji, a preko nam je potrebna takva liga sa regulisanim pravima o ucescu u evropi(da srb, hrv, bih, slo itd. imaju svoje predstavnike u ligi sampiona i ligi uefa). Navijam za zvezdu ali cu sutra navijati svim srcem za srpski fudbal, za nas koeficijent, da jednog dana imamo povlascenog predstavnika u poslednjem kolu kvalifikacija a sto da ne i direktnog ucesnika...

DIARRA

pre 14 godina

Bas mi je drago sto je Dinamo ispao!Vise od toga i ne zasluzujete!!!BIO BI RED DA UEFA MALO PROANALIZIRA PONASANJE I TRANSPARENTE DINAMOVIH NAVIJACA!!!Braco Grobari,sutra svi u Hram!!!

ha ha ha ha

pre 14 godina

Bravo Salcburg!Ovaj dinamo umislio da je neki klub.U staroj jugi imao manje titula i od Zvezda i od partizana i od hajduka.A da,da ne zaboravim,osvojili su neki kup saborskih gradova pre sto godina a tvrde da su uzeli kup Uefa iako ih na Uefa web sajtu nema medju pobednicima ni jednog Uefa takmicenja.Cestitke Dudicu i Ilicu!

bek

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Dinamo-Zagreb

VIDEO: Dinamo - Salzburg
Austrijanci su dvaput izbombardirali Dinamovu mrezu, plavi se ispromasivali...

Shvaba

pre 14 godina

Daaaj, bre Febo reci nesto!
Mojne si takav!

Znas, onako kao vi ste najnaj, mi nemamo pojma,
Srbi nemaju srca, Hrvati ginu za svoju domovinu.
A moze i ono kako Srbi nikada nista nece uraditi u "nogometu" a Hrvatska je ipak svetska klasa.
Objasni nam opet neke stvari!

Nego, jel su ti nasi "sportasi" odgovorili na pitanje sta to Srbi osvajaju?

Дуле

pre 14 godina

Макаби Хаифа-Актобе после само 15 минута 0:3, на полувремену 2:3 и на крају 4:3. Ко је овде луд?! Ови им за само 15 минута утрпају 3 комада а онда они постигну 4 гола (баш колико им треба за пролаз даље)! И то баш 2-1 и 7+, а зна се да су на кладионици убедљиво највеће квоте за ова два типа, чак око 30! Ма не, ништа сумњиво, а кад Звезда изгуби 4:0 од Зенита то је намештено, а ово је била једна сасвим нормална, поштена утакмица. Да су Срби направили овако нешто, одмах сутрадан би из Уефе стигла забрана играња у Европи на најмање 5 година, а читава фудбалска јавност би данима брујала о таквом скандалу... Неко се овде фино опарио, али биће по оној старој народној - појео вук магарца.

MilanForza

pre 14 godina

Ja bas pomenuh prosli put da ce PAO glatko da izbaci Cehe.
Za Dinamo sam ocekivao da ispadne kada su izvukli Salcburg,ali kada su tamo odigrali nereseno,mislio sam da ce proci...medjutim...taj cuveni tim koji je skuplji od cele Srpske i BiH lige ipak ne ume i ne moze dalje od avgusta.
Nije mi to neka uteha,ali ako postoji gori kluski fudbal od naseg...onda je to SIGURNO hrvatski.

Marko_Zg

pre 14 godina

Dinamo je opet doveo slabe igrace, ovakve ima vec u mlađim uzrastima, pa je bolje forsirati mlađe. Sport ne poznaje starost, ili znaš ili ne znaš.
Na primjer ovaj Papadopulos, ide štopati loptu i dvaput mu bježi.
Butina je popio prvi gol.
Carlos je kriv za drugi gol, jer je trebao pratiti napadača i onda bi se lopta od stative odbila njemu, a on reagira tek kad je napadač dobio loptu, odnosno prekasno. To je stvar talenta, ili imaš ili nemaš.
Ovaj mali Glavina, kojeg su doveli iz Ukrajine: onaj Tchoi ga je provozao ove dvije utakmice, da će mu se mantati još dva dana. Pored toga je slabašan, pa ga ovaj otpuše kod kontakta.

Dinamo nema kvalitet da može utakmicu odigrati lagano. To nije ta klasa, oni uvijek moraju igrati napadački, jer to jedino znaju.

Svejedno, Salzburg je zasluženo prošao dalje, jer je iskoristio prilike.

DZG

pre 14 godina

ovo je katastrofa..još mi nije jasno kako smo od ovih balvana iz salzburga uspjeli izgubit..svakom je jasno da smo duplo jači,al..ne znam,tako mi je odkad znam za sebe,velike riječi,velika nadanja a na kraju ..rac..dok mi tugujemo ovi kreteni šmrču i k***ju kurve,a to je uz dinamovo neigranje u europi još jedna konstanta...a što se tiče partizana,ako prođete apoel,nadajte se da ćete izvuć ovaj jadni rbs,jer samo mi možemo ispast od takvog jada..pozdrav

marko_rs

pre 14 godina

ne pominjete transparent??? a nasi klubovi kad stave nesto iole nacionalno ili recimo kosovo je srbija sto ne moze ni da se poredi sa ovim sto su hrvati uradili odma se prica o kaznama!

sasa

pre 14 godina

Sampioni u paranoji, pogledajte snimak Makabijeve utakmice na youtube pa cete videti da su od 7 golova bar 4-5 bili evrogolovi koje ni 2 golmana ne bi mogla da odbrane i pored freneticnih bacanja golmana i defanzivaca.

Izgleda da je nabolje da je svaka utakmica 1:0 inace kad god je 7+ ili iz 2 u 1 to je namestena.

Zoran V. Simic

pre 14 godina

Komsijama je crkla krava a nase ovcice danas i sutra izlaze na poljanu, pa cemo videti dal su za razanj il cemo da pletemo vunene dzempere zbog_radi evropske zime . . .

pauk ue

pre 14 godina

Ови резултати иду на руку нашој Звезди, јер ако успе да у четвртак избаци Динамо постоје велике шансе да буде у групи носилаца за плеј офф. Наиме Звезда је на 129 месту УЕФА-ине листе клубова, и да би била носилац потребно је да Партизан прође у плеј офф и да се нада проласку Цириха. Ако не буде ништа од овога, преостаје нам да се надамо да ће неки од боље пласираних тимова (ПСВ, Брага, Клуб Бриж, Аустрија Беч, атлетик Билбао, ЦСКА Софија... ) заврсити такмичење.
ПС Напред Партизан и Војводина, играте за Звезду!

Igor

pre 14 godina

Ma ljudi moji,ovaj Dinamo je smesan! Sad ce opet da laju kako ih je sudija unakazio,i kako im je falio Mandzukic,koji kao da je u najmanju ruku Mesi...:))
O Jurcicu kao treneru ne treba trositi reci,osim filozofije nisam primetio nikakvu strucnost..:))

Undertaker

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu dinamo - Salzburg ocajni su i jedni i drugi. Voleo bih da dobijemo Austrijance ako prodjemo Apoel.

U svakom slucaju hvala igracima dinama sto su mi svojim ispadanjem iz evrope ulepsali jedno dosadno vece. Navijao sam protiv njih svim srcem.

lvzifer

pre 14 godina

Ali Twente je "najjaci" u 95om minutu prima autogol na udarac glavom Sportingovog golmana ... hahaha neverujem

http://www.youtube.com/watch?v=gasTk-MC1_Q

Davis

pre 14 godina

Smrdi mi ova "pobeda" Panatanaikosa... Bas kao i ona protiv Zvezde... Mozda za 20 godina cujemo sudiju da kaze i da prizna da je bio prinudjen da namesti utakmicu... Bas kao sto je sudija utakmice kada je Pao protiv zvezde napravio 3:0 posle 4:1 u Beogradu, pa je priznao! ;)

Fudbal je postao jedna velika berza!!!
(djole, 4. avgust 2009 23:15)

Da si gledao utakmicu ne bi lupio ovakvu glupost!

5-0

pre 14 godina

Milan Dudic i Sasa Ilic su im pojasnili neke stvari
(Vladan, 4. avgust 2009 23:31)

Hahahaha, Dudić krivac za gol a Ilić se nije vidio..al ajde, drago je čovjeku, sad će se napokon s radošću moći sjećati svog posljednjeg nastupa u Maksimiru.

Молер

pre 14 godina

Еби га, да су хрвати имали којег бразилца на терену и да је уефа дошла да заштити противника ,тако што ће му одузети и закључати опрему, можда би и побиједили!

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Uuuuuu, pa gde ste bojsi????
Dobili ste krila....:D
Jos amo da vasa braca grobari prodju isto kao vi i mozete posle zajedno da placete i kukate...
JEDNA JE ZVEZDA!!!

zeljko-bn

pre 14 godina

Transparent navijača Dinama je sve rekao.Drago mi je sto su ispali.
(Dacha grobar, 4. avgust 2009 22:51)

sta je pisalo na transparentu???

FeboZg

pre 14 godina

Daaaj, bre Febo reci nesto!
Mojne si takav!

Znas, onako kao vi ste najnaj, mi nemamo pojma,
Srbi nemaju srca, Hrvati ginu za svoju domovinu.
A moze i ono kako Srbi nikada nista nece uraditi u "nogometu" a Hrvatska je ipak svetska klasa.
Objasni nam opet neke stvari!

Nego, jel su ti nasi "sportasi" odgovorili na pitanje sta to Srbi osvajaju?
(Shvaba, 5. avgust 2009 08:22)

Xa xa xa Schvabo komšijo..a zakaj ti mene prizivaš..pa vi cijeli svoj život navijate protiv nas i kad ne igramo sa vama...dinamo je bio loša li i takav je 3000x jači od vaših klubova zajedno....to je činjenica..btw vaših uspjeha..jadna je država koja se diči uspjesima juniora do 15 godina..pa mi takve ni ne spominjemo(3 u svijetu u košarci(pa me zanima koji su to vaši 1 u EU????) prvaci smo svijeta u rukometu-juniori) imamo ravno 46 medalja u plivanju sa EP,SP,OI jedino ove godine nismo osvojili ni jednu u Rimu i ti sad mene kao ismijavaš i prozivaš...nemoj biti smiješan Švabo molim te...naši rukometaši osvoje srebro na SP pa ih dočeka 80 000 ljudi a vaše zlatne jedva 20 000 na seoskoj zabavi xaxa xa xau vaterpolu ste nas jedino pobjedili....i sa onim krumpirom saleta u zadnjoj sekundi...igrali sta sa najjačim igračima i jedva izvukli pobjedu protiv naše 4b repke...Partizan vam šoramo 4 godine u vaterpolu,rukometaši ....atletika....davis cup, gimnastika,skijanje,boks,navedi ijedan sport osim vaterpola(repke) gdje nas šorate i kada??? U LP u košarci smo bolji od partizana u međusobnim susretima...NLB je na vašoj strani....kaj tebi nije jasno....gubite od Albanije,-cipra,Malte,Brazila u rukometu...6 kom vam je prosjek primljenih golova u nogometu na EP i SP..i ti se meni smiješ xa xa xa....Čujemo se danas nakon debakla proiv Ciprana

Vlado PG

pre 14 godina

Nemojte se mnogo nadati u prolaz dalje, mislim da nam je svima iz bivse Jugoslavije jedna stvar zajednicka - jos ce mnogo vode da protekne dok budemo mogli da primirisemo Ligi sampiona, a kamoli da ucestvujemo u njoj. Kako god se zvali i odakle god da dolaze nasi klubovi ...

Pozdrav iz Podgorice

krcun+udba+delije(turski konjanici)=crvena zvezda

pre 14 godina

Uuuuuu, pa gde ste bojsi????
Dobili ste krila....:D
Jos amo da vasa braca grobari prodju isto kao vi i mozete posle zajedno da placete i kukate...
JEDNA JE ZVEZDA!!!
(Kad si bio dete malo.., 5. avgust 2009 01:31)

sad ce udbasi i krcun da nam ocitaju lekciju svima,kao sto su i gruzijcima...

Anti-rom

pre 14 godina

Cekace ,, braca ,, jos par deset-leca da se plasiraju u LS. Drago mi je zbog njih. Kakvi su ni ne zasluzuju bolje!
A cudo bi bilo da im za njihov ne uspeh ne budemo mi krivi!

kiki

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/FOOTBALL-GOALS
Golovi iz kvalifikacija

Dinamo opet kiksao, Makabi od 0:3 dosao do 4:3, Sportinga spaio golman u 95-oj

u inat Ciji --> go Yugoslavia!

pre 14 godina

Pa uglavnom su svi favoriti prošli, e jedino mi oko ovog para (din-salz) nije bilo jasno šta će da bude, al eto skuplji tim ipak prošao (bar se nadam da je skuplji).A da li je sigurno da se sutra igra 1X na Paca? Nešto nisam siguran, čak ni za zvezdu..

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu makabi aktobe. zbog nje sam ostao bez para. ubija ih aktobe, pokazuje da je bolji tim, povede 3:0, kvota na njihovu pobjedu u tom trenutku 1.3. Svu lovu na to. A onda par izmjena Makabija i krenu poigravanje sa aktobeom. ni da su iz san marina. 20 minuta fantasticni. 70 minuta amateri. Ne znam...

delia glingon

pre 14 godina

Kako da idu dalje u LS kad nemogu da odigraju primerno uefa kup/evroligu ili do tog takmicenja broj dva nemogu da dodju ili ako dodju--dosli su zbog lakseg zreba--sudiskih propustaja ili lude srece, i kad dodju u kup dva su kanta za nabijanje goal razlike?
Taj isti tim sto se muci sa kupom broj dva rasproda prosecne igrace i kupi polusirovine/dede iz vani ili domace polusirovine i poneki tatinovac junjior i stim oslabljenim timom jurisaju na LS! Bez jacih i duzih ugovora nema rezultata i bez jake druge lige nema jake prve lige! Jedan slazburg ce biti slab u LS ako udju u nju i taj klub nemoze niko iz ex jugoslavie savladati---sve je receno. A malo da se vratimo na transvere---prodate igrace uzme se lova a onda se placa stitine hiljada evrona godisnje kojekakvim 300-tinjak funkcionera u klubu zbo kojekakvih zasluga, a ti funkcineri su zaradili ali i prokockali na pokeru ili popili--kako pare dosle i jos lakse otisle. Prema tome nema nista bez privatizacie klubova i da privatnik odlucuje o svemu koliko i kolko ce plata biti i ko ce nositi dres!
Privatnik bi uzeo od transvera ali sad uzimaju svi, ali privatnika je lakse kontrolisati nego tu celu bagru sto svalju jedan na drugoga u krug. Toliko!!!

Hm

pre 14 godina

Kakva srce Austrijanaca, u dvije utakmice su morali primiti najmanje 7 komada. Nema veze, sada je lige UEFA prioritet, bar je komsijama Srbima lakse kad znaju da se uz njih niti komsije Hrvati nisu plasirali u ligu prvaka.

Banja Luka

pre 14 godina

Neozbiljan klub sa ozbiljnim budžetom. Da je Zvezda imala te pare koje su oni imali svih ovih godina, igrala bi nekoliko puta Ligu šampiona.

FeboZg

pre 14 godina

Daaaj, bre Febo reci nesto!
Mojne si takav!

Znas, onako kao vi ste najnaj, mi nemamo pojma,
Srbi nemaju srca, Hrvati ginu za svoju domovinu.
A moze i ono kako Srbi nikada nista nece uraditi u "nogometu" a Hrvatska je ipak svetska klasa.
Objasni nam opet neke stvari!

Nego, jel su ti nasi "sportasi" odgovorili na pitanje sta to Srbi osvajaju?
(Shvaba, 5. avgust 2009 08:22)

Xa xa xa Schvabo komšijo..a zakaj ti mene prizivaš..pa vi cijeli svoj život navijate protiv nas i kad ne igramo sa vama...dinamo je bio loša li i takav je 3000x jači od vaših klubova zajedno....to je činjenica..btw vaših uspjeha..jadna je država koja se diči uspjesima juniora do 15 godina..pa mi takve ni ne spominjemo(3 u svijetu u košarci(pa me zanima koji su to vaši 1 u EU????) prvaci smo svijeta u rukometu-juniori) imamo ravno 46 medalja u plivanju sa EP,SP,OI jedino ove godine nismo osvojili ni jednu u Rimu i ti sad mene kao ismijavaš i prozivaš...nemoj biti smiješan Švabo molim te...naši rukometaši osvoje srebro na SP pa ih dočeka 80 000 ljudi a vaše zlatne jedva 20 000 na seoskoj zabavi xaxa xa xau vaterpolu ste nas jedino pobjedili....i sa onim krumpirom saleta u zadnjoj sekundi...igrali sta sa najjačim igračima i jedva izvukli pobjedu protiv naše 4b repke...Partizan vam šoramo 4 godine u vaterpolu,rukometaši ....atletika....davis cup, gimnastika,skijanje,boks,navedi ijedan sport osim vaterpola(repke) gdje nas šorate i kada??? U LP u košarci smo bolji od partizana u međusobnim susretima...NLB je na vašoj strani....kaj tebi nije jasno....gubite od Albanije,-cipra,Malte,Brazila u rukometu...6 kom vam je prosjek primljenih golova u nogometu na EP i SP..i ti se meni smiješ xa xa xa....Čujemo se danas nakon debakla proiv Ciprana

Kad si bio dete malo..

pre 14 godina

Uuuuuu, pa gde ste bojsi????
Dobili ste krila....:D
Jos amo da vasa braca grobari prodju isto kao vi i mozete posle zajedno da placete i kukate...
JEDNA JE ZVEZDA!!!

djole

pre 14 godina

Smrdi mi ova "pobeda" Panatanaikosa... Bas kao i ona protiv Zvezde... Mozda za 20 godina cujemo sudiju da kaze i da prizna da je bio prinudjen da namesti utakmicu... Bas kao sto je sudija utakmice kada je Pao protiv zvezde napravio 3:0 posle 4:1 u Beogradu, pa je priznao! ;)

Fudbal je postao jedna velika berza!!!

Ivan

pre 14 godina

Nisam od onih kad komsiji crkne krava ali zbog ovoga:
http://www.index.hr/sport/clanak/bbb-tisucu-oluja-al-samo-jedna-pobjede-vrijedna/444721.aspx
Da bog da nikad ne videli Ligu sampiona ni na TV-u a kamoli pa da udju u nju.

5-0

pre 14 godina

Milan Dudic i Sasa Ilic su im pojasnili neke stvari
(Vladan, 4. avgust 2009 23:31)

Hahahaha, Dudić krivac za gol a Ilić se nije vidio..al ajde, drago je čovjeku, sad će se napokon s radošću moći sjećati svog posljednjeg nastupa u Maksimiru.

mate mišo

pre 14 godina

Dinamo užas u prvom dijelu, u drugom se digao ali na kraju su presudila dva pacerski primljena gola, na što sam već odavno navikao kad su naši klubovi u pitanju. Dinamo je (ovo je zaista objektivan komentar) u punom sastavu bolja ekipa od Salzburga. Danas je ipak prevelik hendikep bilo neigranje Mandžukića, Etta i Kovača (doduše i gostima je falio Janko) ali šta to vrijedi sad, gosti su zasluženo prošli dalje. Iako je zbog toga većini vas drago ja vašim klubovima to (ispadanje) ne želim. Partizan po meni, prođe li Ciprane, ima FANTASTIČNU šansu za Ligu Prvaka jer će u svakom eventualnom (Haifa, Salzburg, Bate/Ventspils, Debrecen, Maribor/eventualno Zurich, eventualno Baku ili Sheriff) dvoboju biti (veliki) favorit.

Ako ima neka dobra stvar (bar za mene koji volim Dinamo :)) u svemu ovome, to je činjenica da bi eventualnim prolaskom u Ligu Prvaka Dinamo ozbiljno riskirao PETARDE u vlastitoj mreži a navijači tu ne bi ni najmanje bili krivi! :)

Slay

pre 14 godina

Ajd' sad, da vidimo da li ce utakmica Makabija biti pod istragom UEFA? 'Cudna' utakmica, malo sutra...
Sto bi se u kladionicarskom zargonu reklo 2-1 i 7+...
Kad se samo pogledaju rezultati izraelskih ekipa u proteklih par godina u UEFA-inim takmicenjima, previse je tu slucajnosti...
Ali, nazalost, zna se ko vlada svetom...

schomy90

pre 14 godina

Koliko sam ja uspeo da ispratim utakmicu, mogu reci da ne bih imao nista protiv toga da Partizan dobije Salzburg u 4. kolu ukoliko prethodno prodje APOEL. Dali su dva srecna gola a jos vise su srece imali da ne prima barem jedan.

iole_normalan

pre 14 godina

Pazljivo citam komentare i mozda bitnije od samih komenara su ocene komentara...e tu se vidi koliko smo jadni i mi i hrvati...
Zalosno je da i dalje postoji toliko negativne energije a da velika vecina nije ni osetila taj samoubilacki rat i sa njihove a posebno sa nase strane...pa ko je kriv? Pa mediji naravno, nikada nista ne propustaju, vec jos jace podsecaju narod na svoju verziju price i to je toliko glupo i apsurdno jer smo s druge strane poslovno povezani kao "creva"! I dzaba onih komentara "nisam od onih da komsiji crkne krava" kad opet cinicni komentari tipa "hehehehe" poberu najveci broj glasova...
A urednici index.hr su pacijenti svoje vrste, stvarno nije ok da stavljaju onu sliku i text o oluji?! E to je ono sto ne da da dodje do nacionalnog pomirenja, ne kazem da treba da bude kao sto je nekada bilo ali da bar budemo u korektnim odnosima jer smo isuvise slicni narodi...
Sto se tice fudbala, nazalost mislim da nece nista biti od EX-YU lige upravo zbog navijaca sa slicnim transparentima o oluji i velikoj srbiji, a preko nam je potrebna takva liga sa regulisanim pravima o ucescu u evropi(da srb, hrv, bih, slo itd. imaju svoje predstavnike u ligi sampiona i ligi uefa). Navijam za zvezdu ali cu sutra navijati svim srcem za srpski fudbal, za nas koeficijent, da jednog dana imamo povlascenog predstavnika u poslednjem kolu kvalifikacija a sto da ne i direktnog ucesnika...

Ivanche

pre 14 godina

Prikladniji naslov bi bio "Modri opet bez Lige prvaka", dok u Izraelu ništa novo - prelaz iz 2 u 1 i golovi 7+. Uefina istraga ovog rezultata u najavi...

DIARRA

pre 14 godina

Bas mi je drago sto je Dinamo ispao!Vise od toga i ne zasluzujete!!!BIO BI RED DA UEFA MALO PROANALIZIRA PONASANJE I TRANSPARENTE DINAMOVIH NAVIJACA!!!Braco Grobari,sutra svi u Hram!!!

MilanForza

pre 14 godina

Ja bas pomenuh prosli put da ce PAO glatko da izbaci Cehe.
Za Dinamo sam ocekivao da ispadne kada su izvukli Salcburg,ali kada su tamo odigrali nereseno,mislio sam da ce proci...medjutim...taj cuveni tim koji je skuplji od cele Srpske i BiH lige ipak ne ume i ne moze dalje od avgusta.
Nije mi to neka uteha,ali ako postoji gori kluski fudbal od naseg...onda je to SIGURNO hrvatski.

DZG

pre 14 godina

ovo je katastrofa..još mi nije jasno kako smo od ovih balvana iz salzburga uspjeli izgubit..svakom je jasno da smo duplo jači,al..ne znam,tako mi je odkad znam za sebe,velike riječi,velika nadanja a na kraju ..rac..dok mi tugujemo ovi kreteni šmrču i k***ju kurve,a to je uz dinamovo neigranje u europi još jedna konstanta...a što se tiče partizana,ako prođete apoel,nadajte se da ćete izvuć ovaj jadni rbs,jer samo mi možemo ispast od takvog jada..pozdrav

Undertaker

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu dinamo - Salzburg ocajni su i jedni i drugi. Voleo bih da dobijemo Austrijance ako prodjemo Apoel.

U svakom slucaju hvala igracima dinama sto su mi svojim ispadanjem iz evrope ulepsali jedno dosadno vece. Navijao sam protiv njih svim srcem.

marko_rs

pre 14 godina

ne pominjete transparent??? a nasi klubovi kad stave nesto iole nacionalno ili recimo kosovo je srbija sto ne moze ni da se poredi sa ovim sto su hrvati uradili odma se prica o kaznama!

Vlado PG

pre 14 godina

Nemojte se mnogo nadati u prolaz dalje, mislim da nam je svima iz bivse Jugoslavije jedna stvar zajednicka - jos ce mnogo vode da protekne dok budemo mogli da primirisemo Ligi sampiona, a kamoli da ucestvujemo u njoj. Kako god se zvali i odakle god da dolaze nasi klubovi ...

Pozdrav iz Podgorice

Anti-rom

pre 14 godina

Cekace ,, braca ,, jos par deset-leca da se plasiraju u LS. Drago mi je zbog njih. Kakvi su ni ne zasluzuju bolje!
A cudo bi bilo da im za njihov ne uspeh ne budemo mi krivi!

ha ha ha ha

pre 14 godina

Bravo Salcburg!Ovaj dinamo umislio da je neki klub.U staroj jugi imao manje titula i od Zvezda i od partizana i od hajduka.A da,da ne zaboravim,osvojili su neki kup saborskih gradova pre sto godina a tvrde da su uzeli kup Uefa iako ih na Uefa web sajtu nema medju pobednicima ni jednog Uefa takmicenja.Cestitke Dudicu i Ilicu!

bek

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/Dinamo-Zagreb

VIDEO: Dinamo - Salzburg
Austrijanci su dvaput izbombardirali Dinamovu mrezu, plavi se ispromasivali...

u inat Ciji --> go Yugoslavia!

pre 14 godina

Pa uglavnom su svi favoriti prošli, e jedino mi oko ovog para (din-salz) nije bilo jasno šta će da bude, al eto skuplji tim ipak prošao (bar se nadam da je skuplji).A da li je sigurno da se sutra igra 1X na Paca? Nešto nisam siguran, čak ni za zvezdu..

fudbal je u krizi

pre 14 godina

Gledao sam Dinamo, igra katastrofa, za koje igrace su oni dali pare letos, sacuvaj Boze. Makabi namesten, PAO u formi sigurno ulazi u LS. Valjda i Partizan!

mixer**

pre 14 godina

Nisam od onih kad komsiji crkne krava ali zbog ovoga:
[link]
Da bog da nikad ne videli Ligu sampiona ni na TV-u a kamoli pa da udju u nju.
(Ivan, 4. avgust 2009 23:50)

bravo majstore...i ja se slazem sa tobom, dabogda nikad nevideli ni ligu evrope!!! ja mislim da je uefa sad na potezu, jedno godinu dana bez publike bi bilo po meri!!!

krcun+udba+delije(turski konjanici)=crvena zvezda

pre 14 godina

Uuuuuu, pa gde ste bojsi????
Dobili ste krila....:D
Jos amo da vasa braca grobari prodju isto kao vi i mozete posle zajedno da placete i kukate...
JEDNA JE ZVEZDA!!!
(Kad si bio dete malo.., 5. avgust 2009 01:31)

sad ce udbasi i krcun da nam ocitaju lekciju svima,kao sto su i gruzijcima...

slucajni prolaznik

pre 14 godina

gledao sam veceras utakmicu PAO-Sparta 3:0 i kada sam vidio kako igraju igraci PAO-a shvatio sam da je to ono sto treba Partizanu da prodje protiv Apoela... neverovatno koliko ljudi ginu...

zeljko-bn

pre 14 godina

Transparent navijača Dinama je sve rekao.Drago mi je sto su ispali.
(Dacha grobar, 4. avgust 2009 22:51)

sta je pisalo na transparentu???

stevan

pre 14 godina

Pljuvase Hrvati po nasim klubovima a eto njihov omiljeni klub sa budzetom 15-17 miliona evra ne moze da se plasira u cetvrto kolo kvalifikacija za ligu sampiona..

torca

pre 14 godina

''Vrlo čudna utakmica odigrana je u Izraelu. Makabi Haifa je pobedila Aktobe sa 4:3 i tako prošla u plej-of.''

Makabi je gubija 3:0 nakon 15 minuta, zato je čudna.

pauk ue

pre 14 godina

Ови резултати иду на руку нашој Звезди, јер ако успе да у четвртак избаци Динамо постоје велике шансе да буде у групи носилаца за плеј офф. Наиме Звезда је на 129 месту УЕФА-ине листе клубова, и да би била носилац потребно је да Партизан прође у плеј офф и да се нада проласку Цириха. Ако не буде ништа од овога, преостаје нам да се надамо да ће неки од боље пласираних тимова (ПСВ, Брага, Клуб Бриж, Аустрија Беч, атлетик Билбао, ЦСКА Софија... ) заврсити такмичење.
ПС Напред Партизан и Војводина, играте за Звезду!

Dorcolac

pre 14 godina

Ovi bbb se i dalje loze na rat, kakav kretenski transparent!!! Nije ni cudo sto ispadaju kad ne bodre ekipu nego se prisecaju ratnih dana! ;)

Shvaba

pre 14 godina

Daaaj, bre Febo reci nesto!
Mojne si takav!

Znas, onako kao vi ste najnaj, mi nemamo pojma,
Srbi nemaju srca, Hrvati ginu za svoju domovinu.
A moze i ono kako Srbi nikada nista nece uraditi u "nogometu" a Hrvatska je ipak svetska klasa.
Objasni nam opet neke stvari!

Nego, jel su ti nasi "sportasi" odgovorili na pitanje sta to Srbi osvajaju?

Igor

pre 14 godina

Ma ljudi moji,ovaj Dinamo je smesan! Sad ce opet da laju kako ih je sudija unakazio,i kako im je falio Mandzukic,koji kao da je u najmanju ruku Mesi...:))
O Jurcicu kao treneru ne treba trositi reci,osim filozofije nisam primetio nikakvu strucnost..:))

sasa

pre 14 godina

Sampioni u paranoji, pogledajte snimak Makabijeve utakmice na youtube pa cete videti da su od 7 golova bar 4-5 bili evrogolovi koje ni 2 golmana ne bi mogla da odbrane i pored freneticnih bacanja golmana i defanzivaca.

Izgleda da je nabolje da je svaka utakmica 1:0 inace kad god je 7+ ili iz 2 u 1 to je namestena.

Aca

pre 14 godina

Ma nema sanse da me neko ubedi da utakmica u Izraelu nije namestena :)).Sad bi trebali oba tima da kazne na par godina a da neko drugi umesto makabija igra LS

Дуле

pre 14 godina

Макаби Хаифа-Актобе после само 15 минута 0:3, на полувремену 2:3 и на крају 4:3. Ко је овде луд?! Ови им за само 15 минута утрпају 3 комада а онда они постигну 4 гола (баш колико им треба за пролаз даље)! И то баш 2-1 и 7+, а зна се да су на кладионици убедљиво највеће квоте за ова два типа, чак око 30! Ма не, ништа сумњиво, а кад Звезда изгуби 4:0 од Зенита то је намештено, а ово је била једна сасвим нормална, поштена утакмица. Да су Срби направили овако нешто, одмах сутрадан би из Уефе стигла забрана играња у Европи на најмање 5 година, а читава фудбалска јавност би данима брујала о таквом скандалу... Неко се овде фино опарио, али биће по оној старој народној - појео вук магарца.

Mr_Gospodin_Signore

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu makabi aktobe. zbog nje sam ostao bez para. ubija ih aktobe, pokazuje da je bolji tim, povede 3:0, kvota na njihovu pobjedu u tom trenutku 1.3. Svu lovu na to. A onda par izmjena Makabija i krenu poigravanje sa aktobeom. ni da su iz san marina. 20 minuta fantasticni. 70 minuta amateri. Ne znam...

Marko_Zg

pre 14 godina

Dinamo je opet doveo slabe igrace, ovakve ima vec u mlađim uzrastima, pa je bolje forsirati mlađe. Sport ne poznaje starost, ili znaš ili ne znaš.
Na primjer ovaj Papadopulos, ide štopati loptu i dvaput mu bježi.
Butina je popio prvi gol.
Carlos je kriv za drugi gol, jer je trebao pratiti napadača i onda bi se lopta od stative odbila njemu, a on reagira tek kad je napadač dobio loptu, odnosno prekasno. To je stvar talenta, ili imaš ili nemaš.
Ovaj mali Glavina, kojeg su doveli iz Ukrajine: onaj Tchoi ga je provozao ove dvije utakmice, da će mu se mantati još dva dana. Pored toga je slabašan, pa ga ovaj otpuše kod kontakta.

Dinamo nema kvalitet da može utakmicu odigrati lagano. To nije ta klasa, oni uvijek moraju igrati napadački, jer to jedino znaju.

Svejedno, Salzburg je zasluženo prošao dalje, jer je iskoristio prilike.

sensei

pre 14 godina

ne vezano za ovu temu...

Citam sad sta se desilo Moreiri tj njegovoj majci....neka pociva u miru...

Posle jedne takve tragicne situacije odluciti da odigras jednu "obicnu" utakmicu.... nema sta LEGENDA!!! Zasluzuje svaku pocast.


Nema reci kojim se moze opisati taj VELIKI COVJEK , pa tek posle toga VELIKI IGRAC


Minut cutnje pre pocetka meca... to je najmanje sto mozemo da uradimo za njega!

IZDRZI MOREIRA i bas ti postigni odlucujuci gol.

Svaka cast

delia glingon

pre 14 godina

Kako da idu dalje u LS kad nemogu da odigraju primerno uefa kup/evroligu ili do tog takmicenja broj dva nemogu da dodju ili ako dodju--dosli su zbog lakseg zreba--sudiskih propustaja ili lude srece, i kad dodju u kup dva su kanta za nabijanje goal razlike?
Taj isti tim sto se muci sa kupom broj dva rasproda prosecne igrace i kupi polusirovine/dede iz vani ili domace polusirovine i poneki tatinovac junjior i stim oslabljenim timom jurisaju na LS! Bez jacih i duzih ugovora nema rezultata i bez jake druge lige nema jake prve lige! Jedan slazburg ce biti slab u LS ako udju u nju i taj klub nemoze niko iz ex jugoslavie savladati---sve je receno. A malo da se vratimo na transvere---prodate igrace uzme se lova a onda se placa stitine hiljada evrona godisnje kojekakvim 300-tinjak funkcionera u klubu zbo kojekakvih zasluga, a ti funkcineri su zaradili ali i prokockali na pokeru ili popili--kako pare dosle i jos lakse otisle. Prema tome nema nista bez privatizacie klubova i da privatnik odlucuje o svemu koliko i kolko ce plata biti i ko ce nositi dres!
Privatnik bi uzeo od transvera ali sad uzimaju svi, ali privatnika je lakse kontrolisati nego tu celu bagru sto svalju jedan na drugoga u krug. Toliko!!!

kiki

pre 14 godina

http://vinovo.magnify.net/playlist/FOOTBALL-GOALS
Golovi iz kvalifikacija

Dinamo opet kiksao, Makabi od 0:3 dosao do 4:3, Sportinga spaio golman u 95-oj

Молер

pre 14 godina

Еби га, да су хрвати имали којег бразилца на терену и да је уефа дошла да заштити противника ,тако што ће му одузети и закључати опрему, можда би и побиједили!

Davis

pre 14 godina

Smrdi mi ova "pobeda" Panatanaikosa... Bas kao i ona protiv Zvezde... Mozda za 20 godina cujemo sudiju da kaze i da prizna da je bio prinudjen da namesti utakmicu... Bas kao sto je sudija utakmice kada je Pao protiv zvezde napravio 3:0 posle 4:1 u Beogradu, pa je priznao! ;)

Fudbal je postao jedna velika berza!!!
(djole, 4. avgust 2009 23:15)

Da si gledao utakmicu ne bi lupio ovakvu glupost!

Zoran V. Simic

pre 14 godina

Komsijama je crkla krava a nase ovcice danas i sutra izlaze na poljanu, pa cemo videti dal su za razanj il cemo da pletemo vunene dzempere zbog_radi evropske zime . . .

lvzifer

pre 14 godina

Ali Twente je "najjaci" u 95om minutu prima autogol na udarac glavom Sportingovog golmana ... hahaha neverujem

http://www.youtube.com/watch?v=gasTk-MC1_Q