Košarka 110

Nedelja, 02.08.2009.

20:40

Juniori prvaci Evrope!

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je prvenstvo Evrope u Mecu pobedom nad domaćinom Francuskom u finalu – 78:72.

Juniori prvaci Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 14 godina

Samo da napomenem da je ove igrace vodio pomocni trener Partizana. Ako ne daj Boze Dule jednom ode u drugi klub,Jovanovic je prava zamena za njega.Covek vec godinama pece zanat od Duleta, a i sam Dule je izjavio da je on najbolji pomocni trener sa kojim je saradjivao u zivotu.

jaa

pre 14 godina

Zasto smo najbolji u mladim selekcijama a posle tih igraca nigde nema (sem iskolovanih u partizanu)
zato sto covic i famuzni fmp toliko isforsiraju ekipe (decaci 95, 96 treniraju svaki dan dva puta dnevno) i onda dolazi do zasicenja tih igraca. PSIHOLOGIJA NJIHOVOG RAZVOJA NIJE PLANSKA. oni su ubijeni teretanom. Pazite sta vam govorim, samo ce mali BESOVIC igrati za A jednog dana!!!

Mecklejn

pre 14 godina

Nije ovo jedini zlato mladih kosarkasa.Godinama osvajaju zlata,ali tu ima jedan problem.Sa njima sa ne radi dovoljno dobro,jer kada treba da postanu pravi igraci ,oni se jednostavno izgube.Nema ih nigde.Da li je moguce da mi nemamo strucnjake koji ce da iz cele te jake generacije naprave jednog,samo jednog vrhunskog igraca?ponavljam,godinama u nazad nasi mladici osvajaju zlata,ali im nazalost seniorske karijere nisu reprezentativne.Za to je neko kriv!

goran

pre 14 godina

bravo majstori!!!!! srbi ce ponovo biti bogovi u basketu. nadam se da je ovo samo uvod sta sledi kada ovi momci budu igrali za seniorsku repku... pozdrav svim srbima sirom sveta, a narociti braci u otadjbini iz daleke i srpske australije ;) cccc 3

serbus

pre 14 godina

Uglavnom svaka čast momcima na zlatu.Neosvaja se zlato svaki dan.Realni Hrvoje nisi realan, pričaš gluposti jer je jedan deo igrača igrao na univerzijadi u beogradu gde smo bili zlatni.Drugačije to takmičenje je bilo dosta jače nego to gde je hrvatska bila treća.

Markec

pre 14 godina

@Realni Hrvoje
Vi ste treci, a mi ga pre dve godine osvojili! Pa ne bi bila fora da svaki put osvajamo svetska prvenstva, ali zato je Univerzijada nasha, naravno pored Evropskog prvenstva!!!

Bambusić dodaje

pre 14 godina

I jos samo jedna sitnica vezana za moj prethodni post. Treće mesto stoji na najnizem stepeniku (ako ga uopste ima, u Rimu ga nije bilo već je bio u nivou sa ljudima koji su delili medalje) i obavezno SLUŠAJU himnu onog koji je prvi :)
Još jednom pozdrav i neću vas više opterećivati ovom temom.
I košarkaše na balkon!

Vladimir

pre 14 godina

Agde je doček za naše odbojkašice koje su pre tri nedelje osvojile titulu šampiona evropske lige u Turskoj, i to rezervna ekipa jer je prvi tim bio na Univerzijadi!?

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Kakav vikend,kakav vikend,ljudi kakav vikend....
ovo zlato kosarkasa osvojeno po istom scenariju kao i ono vaterpolista!!! Zato seniori text u ruke pa u Poljskoj repriza spanske serije,znate ono prvo kolo (sa spancima) poraz,pa onda dalje sve redom.... nemoj te da vas ja ucim :-))))

Bambusić

pre 14 godina

Pozdrav Hrvoje! Drago mi je da si realan, ali dokle više ta treća, četvrta i ostala mesta? Vidiš li da nas zanima samo zlato? Bez obzira gde, kada, kako i pod kojim okolnostima mi se mediokritetima ne zadovoljavamo... treće mesto nama ne služi da lečimo sujetu, treća mesta ni ne računamo.
Napred zlatni momci :)

Moler

pre 14 godina

Bravo deco! Pokazali ste se dostojnim srpskog kosarkaskog dresa. Zapamtili smo vasa imena i hocemo jos da cujemo za vas u buducnosti.
Za 5 godina bicete kandidati za srpski A tim, a to cete postici ako to zelite svako jutro kad se probudite i svako vece pre nego sto utonete u san.

Zadovoljan

pre 14 godina

Svaka cast majstori!
Univerzitetska - ZLATO
Juniorska - ZLATO
Jos i Seniorska - ZLATO i dokazujemo po 1000 put da smo DOKTORI KOSARKE!

gugle

pre 14 godina

Шта вреди када сениори испадну још у групи. За то су криви клубови који хоће резултате по сваку цену.
(гугле, 2. avgust 2009 21:09)
Preporučujem (+22)
Ne preporučujem (-120)

Nisam pominjao Partizan, ne znam sto su se osetili prozvanim :).

Neshar

pre 14 godina

Nasi sportisti imaju jedno veliko breme nametnuto od strane nase javnosti i medija da se sa svakog prvenstva moraju vratiti sa medaljom, i to ne bilo kakvom nego zlatnom.
Najbolji rezultati cesto dolaze iz drugog plana, kad se niko tome ne nada (kao recimo sad za nase kosarkase pred EP u Poljskoj).
Pratim B92 komentare dugo godina i mogu sa sigurnoscu da kazem da su zlobni komentari najcesce zasnovani na nerealnom ocekivanju, koje kad se ostvari pretvara se u nekontrolisanu euforiju, a kad se ne ostvari u otvoreno ispoljenu mrznju.
Molio bih sve da bezrezervno podrze nase sportiste bez obzira na rezultate, jer biti vrhunski sportista u ovakvoj Srbiji je cudo nad cudima...
(draganche, 2. avgust 2009 21:41)

BRAVO ZA KOMENTAR!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 14 godina

Cestitke kosarkasima , vaterpolistima i plivacima sa SP u Rimu ! Ako nasi ovako nastave , svo zlato iz Svajcarske ce se preseliti u ....Srbiju ! BOZE , hvala TI ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

Neshar

pre 14 godina

Pravac sutra terasa! P.s jer ima sutra neka zlatna medalja za Srbiju? 3 za 3 dana...
(Srpski dinamit, 2. avgust 2009 21:04)

Mislis 4 za 4 brate?

petak / Nadja
subota / vaterpolisti
nedelja / mladi kosarkasi

Next please...

Vučko

pre 14 godina

Baš oko ponoći sretnem komšiju gos. guv. nar. banke Srbije gos. R. Jelašić žuri komšija, pitam obazrivo,kuda tako žurno čovek ozbiljno reče ,ojačaše mi zlatne rezerve, žurim da pojačam kurs dinara za sutra,ovi momci me zatrpaše sa zlatom ev upravo i košarkaši nose tovar,...Ajde čoveče nek je sa srećom.. Vučko

1981

pre 14 godina

Osvojeno je zlato i sad svi slave, gluposti se zaboravljaju, a prvi put kad dodje do malog pada krenuce opet pljuvanje...zato treba SAD, kad smo visoko, podsetiti na lose stvari koje su generalno srozale nasu kosarku u nadi da su ovi rezultati baza za njeno ozivljavanje. Zato: ova ekipa gotovo da je juniorski gotovo dream-team Evrope. Tu su 6 igraca sa final-four-a od kojih 4 iz ekipe koja se kroz isti prosetala. Zasto tako nije bilo i na EP? Zato sto se igralo potpuno pogresno i u napadu i u odbrani (ko se ozbiljno bavio kosarkom verujem da je mogao to da vidi) i prvaci smo jer su momci borci, jer su drugari i ekipa, jer su duplo talentovaniji od ostalih. Njima kapa dole! Cini mi se cak da nismo videli ni deo onoga sto mogu! A uzeli su zlato! Tu posebno mislim na bekove i na Muslija. Decka su toliko opteretili da mu svaka cast kako je ostao na nogama do kraja turnira. Zasto ekipu nije trenirao covek koji je s njenom glavnicom vec osvojio 3 evropske titule?! Daj Boze da ove toliko talentovane decake mimoidju povrede i da ih ne unakazi kancerogeni KSS, kao sto je vec upropastio i moju generaciju i mnoge kasnije. Mozda ce Duda Ivkovic da vrati stvari na svoje mesto. Dobro je poceo i neka mu je sa srecom!

dragan genije

pre 14 godina

Lep rezultat, drago mi je, ali...
Mene ipak nesto mnogo brine...
Pitam se da nema Muslija gde bi nasa reprezentacija bila?Verovatno u 1/4 finalu maksimalno. Musli je DOMINANTAN igrac po fizickim predispozicijama jer su mu svi skoro do ramena, ali NIJE DOMINANTAN u ostalim segmentima, i to je nazalost veliki problem za njega a i za nas. Sve nase selekcije su selektirane tako, godinama su glavn igraci mladih selekcija centri, a to NIJE DOBRO, jer njihova dominacija prestaje vec u prvim sezonama seniorske kosarke, i tu je najcesce njihov kraj! Kad su mlade selekcije izbacile nekog pleja, sutera, koji daje na ovakvim prvenstvima po 25-30?? to nama treba, kreativnost, osecaj za prodor, igru jedan na jedan, a ne samo guranje lopte pod kos i zakucavanja preko "klinaca"

Realni Hrvoje

pre 14 godina

Nije to ništa! Mi smo pre dve nedelje postali treći na svetu u košarci u kategoriji do 19 godina. To je znate ono takmičenje na koje se vi niste ni kvalifikovali.

to jest

pre 14 godina

@ (Nikola Vucinic): "Bio bi lep i pametan gest organizatora sutrasnjeg doceka vaterpolista i plivaca da i ove momke (mlade kosarkase),a i one klince sto su treci u evropi u fudbalu ili makar njihovog selektora ako oni nisu u mogucnosti, a zasto ne i one mlade fizicare i matematicare sto su osvojili medalje na olimpijadama... sutra pozovu na balkon gradske skupstine jer bi im to sigurno mnogo znacilo i dalo moral da dalje napreduju,postizu uspehe i predstavljaju Srbiju u najlepsem svetlu".

Ovo je najrazumniji komentar koji treba podrzati.

uxyzapenje

pre 14 godina

OMG! pa mi u zadnje vReme sve zivo osvojismo...
prvo Zimonjic Wimbldon i univerzijada u kosarci.. pa srebro u odbojci u svetkoj ligi, pa vaterpolo, pa Cavic zlato i srebro, Nadja zlato, sad ovi momci, + sto smo 3. u Evropi u fudbalu do 19, medju 8 do 21, + 2 pobede seniora u kval. za SP.. moguce da sam i zaboravio nesto, gde bre da se setim u trenutku svih silnih odlicja... nabismo komplexe bre svim okolnim drzavama... uz to ih i dobismo medjusobno... BRAVO fudbaleri, kosarkasi, teniseri, plivaci, vaterpolisti, odbojkasi... BRAVO SRPSKI SPORTISTI!

dragan

pre 14 godina

Sutra uvece trebalo bi ako moze uz plivace,vaterpoliste pred navijace izvesti i nase mlade kosarkase.Zasluzili su to svojom borbenoscu.Mogu zamisliti kakav bi im to bio podstreh za dalji napredak.Bravo momci hvala vam za ova 3 dana radosti koja nam je svima potrebna.

vlada

pre 14 godina

predlozio bi beogradskoj vlasti da prosire terasu jer nece moci svi sampioni da stanu.srbijo salji svoju decu na sportske terene jer ovo sto se desava ovih dana je haos.Imamo divnu decu samo da ih pametno usmerimo i da im damo uslove ,gradimo sportske terene,jer ovo sto se desilo od mediteranskih igara,unervizijade,svetskih i evropskih prvenstva ,svetskih kupova u sportove koje malo ulazemo , treba da stavimo prst na celo i zamislimo dali dobro radimo.Draga deco zivi i zdravi bili loo god a nama matorima izdrzace srce od uzbudjenja .A sad uzdravlje za SRPSKI sport.

MareKKP

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu i nekako imam utisak da se drugo poluvreme jednostavno igralo na silu, bez neke tecnosti...Mislim da su mogli i bolje jer nismo reprezentacija koja ceka otvoren sut za 3 i na tome zasniva ceo napad. Svaka cast ovim momcima, veliki uspeh !
Sad i seniori po medalju jer TNT ne zna drugacije ;)

sajber_kurajber

pre 14 godina

Ljudi,dali se varam ili mi u Poljskoj na Evropskom prvenstvu za seniore u prvom kolu igramo sa Španijom !!!
Ko razume - shvatiće.

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

pre neki dan nas komsoje prozivase oko podmladka nase kosarke.
Ili se ja varam.
A koju medalju su dobili hrvatskireprezentativci.

Jan Rash

pre 14 godina

Stvarno nema smisla , pa kako sad omladina da se opredeli koji sport da trenira , kosarka , tenis , plivanje , vaterpolo , atletika ? :D

Bravo momci !!!

draganche

pre 14 godina

Nasi sportisti imaju jedno veliko breme nametnuto od strane nase javnosti i medija da se sa svakog prvenstva moraju vratiti sa medaljom, i to ne bilo kakvom nego zlatnom.
Najbolji rezultati cesto dolaze iz drugog plana, kad se niko tome ne nada (kao recimo sad za nase kosarkase pred EP u Poljskoj).
Pratim B92 komentare dugo godina i mogu sa sigurnoscu da kazem da su zlobni komentari najcesce zasnovani na nerealnom ocekivanju, koje kad se ostvari pretvara se u nekontrolisanu euforiju, a kad se ne ostvari u otvoreno ispoljenu mrznju.
Molio bih sve da bezrezervno podrze nase sportiste bez obzira na rezultate, jer biti vrhunski sportista u ovakvoj Srbiji je cudo nad cudima...

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Bio bi lep i pametan gest organizatora sutrasnjeg doceka vaterpolista i plivaca da i ove momke,a i one klince sto su treci u evropi u fudbalu ili makar njihovog selektora ako oni nisu u mogucnosti,sutra pozovu na balkon skupstine jer bi im to sigurno mnogo znacilo i dalo moral da dalje napreduju,postizu uspehe i predstavljaju Srbiju u najlepsem svetlu.A zasto ne i one mlade fizicare i matematicare sto su osvojili medalje na olimpijadama iz svojih oblasti.Pozitivne primere treba isticati i od njih graditi uzore za sadasnje mlade generacije a zarad bolje buducnosti Srbije i srpskog naroda!

4444

pre 14 godina

Bravo raja, bravo! Igra nepovezana u napadu, ali 1 na 1 kidate. Vama trebaju 2 lopte, jedna za Ridjeg i jedna za osatlu cetvoricu. :) Dobra odbrana, reket kao bunker!

vanste

pre 14 godina

Svaka cast SRBENDE! i ko je ikada posumnjao u buducnost srpske kosarke? ja svakako nisam. samo pametno sa transferima, ne dozvolite da vam veliki novac smete prave vrednosti sa uma!

Nenad, Skopje

pre 14 godina

Sta sam napisao juce!? :D
"Bravo momci! I pored velikog interesa za plivanje i vaterpolo ja vas svo vreme gledam na teletex-u! Srecno sutra protiv Francuza-i znajte da niste sami! Ima mesta i za vas na balkonu.
(Nenad, Skopje, 2. avgust 2009 00:22)"

Sale

pre 14 godina

Samo ovi klinci znaju koliko je bilo teško doći do 12 najboljih, koji imaju šansu da se bore za medalju. Koliko je krvi znoja i suza proliveno od dana kada su uzeli prvi put basket u ruke pa do bilo koje reprezentacije. I koliko je teško osvojiti zlato. A najteže je tim momcima obezbediti dalji napredak, minutažu jake utakmice jer su tek na početku i ne smeju sada da stanu.

Zoran

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i navijao iz sve snage, međutim namecemi se neko razmišljanje. Već duzi niz godina, mladje selekcije osvajaju medalje, kasnije ne dobijamo neke ekstra igrace. Lično mislim da smo sve te medalje dobili, na dominantim cenreima u tom uzrastu. Počev od Pekovića, Raduljice, Mačvana i td. Bekove uopste ne izbacujemo.
Mozda ču ovde i navesti moje razmisljenje, dete mi je bilo u tim juniorskim vodama.
Ovde jedino prolaz imaju visoki igraci, zato što je njih malo, i sa njima se specijalno radi, bekovi ne mogu da izadju od tatinih sinova, samo se oni forsiraju, konkurencija je velika. Još da dodam neko zapažanje u vezi Raduljice, dečko ima mnogo dobre fizikalije, nije mi jasno da neko sa njim ne moze da poradi na tehnickim detaljima, posebno napadu..pizdrav
ako je i od mene...

APS

pre 14 godina

Steata sot se sad ne igra neko prvenstvo u fudbalu, kako nam je krenulo (odbojka, plivanje, vaterpolo, kosarka,...) i u fudbalu bi dosli do finala.
Svaka cast!!!

woodrow

pre 14 godina

strava...iz nicega, iz pepela, iz sirotinje, izolacije, predrasuda...vaterpolisti, plivaci, sad evo i klinci..
najjaci smo, najbolji smo...
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nemanja

pre 14 godina

ne znam da li sam lepo skontao, al sve ovo je nekako normalno :) :). 7,5miliona stanovnika i sve ovo mozemo da uradimo. gotiva :) :)

Superstar

pre 14 godina

Iz uspeha mladjih selekcija uvidjamo da naša košarka ima potencijal za uspehe i dobre rezultate seniora.
Nadajmo se da će se naša košarka uskoro naći tamo gde joj je i mesto, u samom vrhu Evrope i sveta...
Treba ih samo podržati i verovati da imaju snage da naprave dobar rezultat u budućnosti.

гугле

pre 14 godina

Шта вреди када сениори испадну још у групи. За то су криви клубови који хоће резултате по сваку цену.

vojin

pre 14 godina

Cekajte bre, pa nismo jos kako treba proslavili ni ova zlata iz vjecnog grada-Rima a Vi iz grada svjetlosti-Pariza donosite jos jedno. Imal ovome kraja...

woodrow

pre 14 godina

strava...iz nicega, iz pepela, iz sirotinje, izolacije, predrasuda...vaterpolisti, plivaci, sad evo i klinci..
najjaci smo, najbolji smo...
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

draganche

pre 14 godina

Nasi sportisti imaju jedno veliko breme nametnuto od strane nase javnosti i medija da se sa svakog prvenstva moraju vratiti sa medaljom, i to ne bilo kakvom nego zlatnom.
Najbolji rezultati cesto dolaze iz drugog plana, kad se niko tome ne nada (kao recimo sad za nase kosarkase pred EP u Poljskoj).
Pratim B92 komentare dugo godina i mogu sa sigurnoscu da kazem da su zlobni komentari najcesce zasnovani na nerealnom ocekivanju, koje kad se ostvari pretvara se u nekontrolisanu euforiju, a kad se ne ostvari u otvoreno ispoljenu mrznju.
Molio bih sve da bezrezervno podrze nase sportiste bez obzira na rezultate, jer biti vrhunski sportista u ovakvoj Srbiji je cudo nad cudima...

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Bio bi lep i pametan gest organizatora sutrasnjeg doceka vaterpolista i plivaca da i ove momke,a i one klince sto su treci u evropi u fudbalu ili makar njihovog selektora ako oni nisu u mogucnosti,sutra pozovu na balkon skupstine jer bi im to sigurno mnogo znacilo i dalo moral da dalje napreduju,postizu uspehe i predstavljaju Srbiju u najlepsem svetlu.A zasto ne i one mlade fizicare i matematicare sto su osvojili medalje na olimpijadama iz svojih oblasti.Pozitivne primere treba isticati i od njih graditi uzore za sadasnje mlade generacije a zarad bolje buducnosti Srbije i srpskog naroda!

to jest

pre 14 godina

@ (Nikola Vucinic): "Bio bi lep i pametan gest organizatora sutrasnjeg doceka vaterpolista i plivaca da i ove momke (mlade kosarkase),a i one klince sto su treci u evropi u fudbalu ili makar njihovog selektora ako oni nisu u mogucnosti, a zasto ne i one mlade fizicare i matematicare sto su osvojili medalje na olimpijadama... sutra pozovu na balkon gradske skupstine jer bi im to sigurno mnogo znacilo i dalo moral da dalje napreduju,postizu uspehe i predstavljaju Srbiju u najlepsem svetlu".

Ovo je najrazumniji komentar koji treba podrzati.

Zoran

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i navijao iz sve snage, međutim namecemi se neko razmišljanje. Već duzi niz godina, mladje selekcije osvajaju medalje, kasnije ne dobijamo neke ekstra igrace. Lično mislim da smo sve te medalje dobili, na dominantim cenreima u tom uzrastu. Počev od Pekovića, Raduljice, Mačvana i td. Bekove uopste ne izbacujemo.
Mozda ču ovde i navesti moje razmisljenje, dete mi je bilo u tim juniorskim vodama.
Ovde jedino prolaz imaju visoki igraci, zato što je njih malo, i sa njima se specijalno radi, bekovi ne mogu da izadju od tatinih sinova, samo se oni forsiraju, konkurencija je velika. Još da dodam neko zapažanje u vezi Raduljice, dečko ima mnogo dobre fizikalije, nije mi jasno da neko sa njim ne moze da poradi na tehnickim detaljima, posebno napadu..pizdrav
ako je i od mene...

vanste

pre 14 godina

Svaka cast SRBENDE! i ko je ikada posumnjao u buducnost srpske kosarke? ja svakako nisam. samo pametno sa transferima, ne dozvolite da vam veliki novac smete prave vrednosti sa uma!

Jan Rash

pre 14 godina

Stvarno nema smisla , pa kako sad omladina da se opredeli koji sport da trenira , kosarka , tenis , plivanje , vaterpolo , atletika ? :D

Bravo momci !!!

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

pre neki dan nas komsoje prozivase oko podmladka nase kosarke.
Ili se ja varam.
A koju medalju su dobili hrvatskireprezentativci.

Nenad, Skopje

pre 14 godina

Sta sam napisao juce!? :D
"Bravo momci! I pored velikog interesa za plivanje i vaterpolo ja vas svo vreme gledam na teletex-u! Srecno sutra protiv Francuza-i znajte da niste sami! Ima mesta i za vas na balkonu.
(Nenad, Skopje, 2. avgust 2009 00:22)"

sajber_kurajber

pre 14 godina

Ljudi,dali se varam ili mi u Poljskoj na Evropskom prvenstvu za seniore u prvom kolu igramo sa Španijom !!!
Ko razume - shvatiće.

dragan genije

pre 14 godina

Lep rezultat, drago mi je, ali...
Mene ipak nesto mnogo brine...
Pitam se da nema Muslija gde bi nasa reprezentacija bila?Verovatno u 1/4 finalu maksimalno. Musli je DOMINANTAN igrac po fizickim predispozicijama jer su mu svi skoro do ramena, ali NIJE DOMINANTAN u ostalim segmentima, i to je nazalost veliki problem za njega a i za nas. Sve nase selekcije su selektirane tako, godinama su glavn igraci mladih selekcija centri, a to NIJE DOBRO, jer njihova dominacija prestaje vec u prvim sezonama seniorske kosarke, i tu je najcesce njihov kraj! Kad su mlade selekcije izbacile nekog pleja, sutera, koji daje na ovakvim prvenstvima po 25-30?? to nama treba, kreativnost, osecaj za prodor, igru jedan na jedan, a ne samo guranje lopte pod kos i zakucavanja preko "klinaca"

uxyzapenje

pre 14 godina

OMG! pa mi u zadnje vReme sve zivo osvojismo...
prvo Zimonjic Wimbldon i univerzijada u kosarci.. pa srebro u odbojci u svetkoj ligi, pa vaterpolo, pa Cavic zlato i srebro, Nadja zlato, sad ovi momci, + sto smo 3. u Evropi u fudbalu do 19, medju 8 do 21, + 2 pobede seniora u kval. za SP.. moguce da sam i zaboravio nesto, gde bre da se setim u trenutku svih silnih odlicja... nabismo komplexe bre svim okolnim drzavama... uz to ih i dobismo medjusobno... BRAVO fudbaleri, kosarkasi, teniseri, plivaci, vaterpolisti, odbojkasi... BRAVO SRPSKI SPORTISTI!

nemanja

pre 14 godina

ne znam da li sam lepo skontao, al sve ovo je nekako normalno :) :). 7,5miliona stanovnika i sve ovo mozemo da uradimo. gotiva :) :)

Sale

pre 14 godina

Samo ovi klinci znaju koliko je bilo teško doći do 12 najboljih, koji imaju šansu da se bore za medalju. Koliko je krvi znoja i suza proliveno od dana kada su uzeli prvi put basket u ruke pa do bilo koje reprezentacije. I koliko je teško osvojiti zlato. A najteže je tim momcima obezbediti dalji napredak, minutažu jake utakmice jer su tek na početku i ne smeju sada da stanu.

vojin

pre 14 godina

Cekajte bre, pa nismo jos kako treba proslavili ni ova zlata iz vjecnog grada-Rima a Vi iz grada svjetlosti-Pariza donosite jos jedno. Imal ovome kraja...

1981

pre 14 godina

Osvojeno je zlato i sad svi slave, gluposti se zaboravljaju, a prvi put kad dodje do malog pada krenuce opet pljuvanje...zato treba SAD, kad smo visoko, podsetiti na lose stvari koje su generalno srozale nasu kosarku u nadi da su ovi rezultati baza za njeno ozivljavanje. Zato: ova ekipa gotovo da je juniorski gotovo dream-team Evrope. Tu su 6 igraca sa final-four-a od kojih 4 iz ekipe koja se kroz isti prosetala. Zasto tako nije bilo i na EP? Zato sto se igralo potpuno pogresno i u napadu i u odbrani (ko se ozbiljno bavio kosarkom verujem da je mogao to da vidi) i prvaci smo jer su momci borci, jer su drugari i ekipa, jer su duplo talentovaniji od ostalih. Njima kapa dole! Cini mi se cak da nismo videli ni deo onoga sto mogu! A uzeli su zlato! Tu posebno mislim na bekove i na Muslija. Decka su toliko opteretili da mu svaka cast kako je ostao na nogama do kraja turnira. Zasto ekipu nije trenirao covek koji je s njenom glavnicom vec osvojio 3 evropske titule?! Daj Boze da ove toliko talentovane decake mimoidju povrede i da ih ne unakazi kancerogeni KSS, kao sto je vec upropastio i moju generaciju i mnoge kasnije. Mozda ce Duda Ivkovic da vrati stvari na svoje mesto. Dobro je poceo i neka mu je sa srecom!

4444

pre 14 godina

Bravo raja, bravo! Igra nepovezana u napadu, ali 1 na 1 kidate. Vama trebaju 2 lopte, jedna za Ridjeg i jedna za osatlu cetvoricu. :) Dobra odbrana, reket kao bunker!

dragan

pre 14 godina

Sutra uvece trebalo bi ako moze uz plivace,vaterpoliste pred navijace izvesti i nase mlade kosarkase.Zasluzili su to svojom borbenoscu.Mogu zamisliti kakav bi im to bio podstreh za dalji napredak.Bravo momci hvala vam za ova 3 dana radosti koja nam je svima potrebna.

vlada

pre 14 godina

predlozio bi beogradskoj vlasti da prosire terasu jer nece moci svi sampioni da stanu.srbijo salji svoju decu na sportske terene jer ovo sto se desava ovih dana je haos.Imamo divnu decu samo da ih pametno usmerimo i da im damo uslove ,gradimo sportske terene,jer ovo sto se desilo od mediteranskih igara,unervizijade,svetskih i evropskih prvenstva ,svetskih kupova u sportove koje malo ulazemo , treba da stavimo prst na celo i zamislimo dali dobro radimo.Draga deco zivi i zdravi bili loo god a nama matorima izdrzace srce od uzbudjenja .A sad uzdravlje za SRPSKI sport.

APS

pre 14 godina

Steata sot se sad ne igra neko prvenstvo u fudbalu, kako nam je krenulo (odbojka, plivanje, vaterpolo, kosarka,...) i u fudbalu bi dosli do finala.
Svaka cast!!!

Bambusić

pre 14 godina

Pozdrav Hrvoje! Drago mi je da si realan, ali dokle više ta treća, četvrta i ostala mesta? Vidiš li da nas zanima samo zlato? Bez obzira gde, kada, kako i pod kojim okolnostima mi se mediokritetima ne zadovoljavamo... treće mesto nama ne služi da lečimo sujetu, treća mesta ni ne računamo.
Napred zlatni momci :)

MareKKP

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu i nekako imam utisak da se drugo poluvreme jednostavno igralo na silu, bez neke tecnosti...Mislim da su mogli i bolje jer nismo reprezentacija koja ceka otvoren sut za 3 i na tome zasniva ceo napad. Svaka cast ovim momcima, veliki uspeh !
Sad i seniori po medalju jer TNT ne zna drugacije ;)

Superstar

pre 14 godina

Iz uspeha mladjih selekcija uvidjamo da naša košarka ima potencijal za uspehe i dobre rezultate seniora.
Nadajmo se da će se naša košarka uskoro naći tamo gde joj je i mesto, u samom vrhu Evrope i sveta...
Treba ih samo podržati i verovati da imaju snage da naprave dobar rezultat u budućnosti.

гугле

pre 14 godina

Шта вреди када сениори испадну још у групи. За то су криви клубови који хоће резултате по сваку цену.

Mecklejn

pre 14 godina

Nije ovo jedini zlato mladih kosarkasa.Godinama osvajaju zlata,ali tu ima jedan problem.Sa njima sa ne radi dovoljno dobro,jer kada treba da postanu pravi igraci ,oni se jednostavno izgube.Nema ih nigde.Da li je moguce da mi nemamo strucnjake koji ce da iz cele te jake generacije naprave jednog,samo jednog vrhunskog igraca?ponavljam,godinama u nazad nasi mladici osvajaju zlata,ali im nazalost seniorske karijere nisu reprezentativne.Za to je neko kriv!

Zadovoljan

pre 14 godina

Svaka cast majstori!
Univerzitetska - ZLATO
Juniorska - ZLATO
Jos i Seniorska - ZLATO i dokazujemo po 1000 put da smo DOKTORI KOSARKE!

Markec

pre 14 godina

@Realni Hrvoje
Vi ste treci, a mi ga pre dve godine osvojili! Pa ne bi bila fora da svaki put osvajamo svetska prvenstva, ali zato je Univerzijada nasha, naravno pored Evropskog prvenstva!!!

Neshar

pre 14 godina

Nasi sportisti imaju jedno veliko breme nametnuto od strane nase javnosti i medija da se sa svakog prvenstva moraju vratiti sa medaljom, i to ne bilo kakvom nego zlatnom.
Najbolji rezultati cesto dolaze iz drugog plana, kad se niko tome ne nada (kao recimo sad za nase kosarkase pred EP u Poljskoj).
Pratim B92 komentare dugo godina i mogu sa sigurnoscu da kazem da su zlobni komentari najcesce zasnovani na nerealnom ocekivanju, koje kad se ostvari pretvara se u nekontrolisanu euforiju, a kad se ne ostvari u otvoreno ispoljenu mrznju.
Molio bih sve da bezrezervno podrze nase sportiste bez obzira na rezultate, jer biti vrhunski sportista u ovakvoj Srbiji je cudo nad cudima...
(draganche, 2. avgust 2009 21:41)

BRAVO ZA KOMENTAR!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 14 godina

Cestitke kosarkasima , vaterpolistima i plivacima sa SP u Rimu ! Ako nasi ovako nastave , svo zlato iz Svajcarske ce se preseliti u ....Srbiju ! BOZE , hvala TI ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

Bambusić dodaje

pre 14 godina

I jos samo jedna sitnica vezana za moj prethodni post. Treće mesto stoji na najnizem stepeniku (ako ga uopste ima, u Rimu ga nije bilo već je bio u nivou sa ljudima koji su delili medalje) i obavezno SLUŠAJU himnu onog koji je prvi :)
Još jednom pozdrav i neću vas više opterećivati ovom temom.
I košarkaše na balkon!

Vučko

pre 14 godina

Baš oko ponoći sretnem komšiju gos. guv. nar. banke Srbije gos. R. Jelašić žuri komšija, pitam obazrivo,kuda tako žurno čovek ozbiljno reče ,ojačaše mi zlatne rezerve, žurim da pojačam kurs dinara za sutra,ovi momci me zatrpaše sa zlatom ev upravo i košarkaši nose tovar,...Ajde čoveče nek je sa srećom.. Vučko

Vladimir

pre 14 godina

Agde je doček za naše odbojkašice koje su pre tri nedelje osvojile titulu šampiona evropske lige u Turskoj, i to rezervna ekipa jer je prvi tim bio na Univerzijadi!?

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Kakav vikend,kakav vikend,ljudi kakav vikend....
ovo zlato kosarkasa osvojeno po istom scenariju kao i ono vaterpolista!!! Zato seniori text u ruke pa u Poljskoj repriza spanske serije,znate ono prvo kolo (sa spancima) poraz,pa onda dalje sve redom.... nemoj te da vas ja ucim :-))))

Neshar

pre 14 godina

Pravac sutra terasa! P.s jer ima sutra neka zlatna medalja za Srbiju? 3 za 3 dana...
(Srpski dinamit, 2. avgust 2009 21:04)

Mislis 4 za 4 brate?

petak / Nadja
subota / vaterpolisti
nedelja / mladi kosarkasi

Next please...

Moler

pre 14 godina

Bravo deco! Pokazali ste se dostojnim srpskog kosarkaskog dresa. Zapamtili smo vasa imena i hocemo jos da cujemo za vas u buducnosti.
Za 5 godina bicete kandidati za srpski A tim, a to cete postici ako to zelite svako jutro kad se probudite i svako vece pre nego sto utonete u san.

gugle

pre 14 godina

Шта вреди када сениори испадну још у групи. За то су криви клубови који хоће резултате по сваку цену.
(гугле, 2. avgust 2009 21:09)
Preporučujem (+22)
Ne preporučujem (-120)

Nisam pominjao Partizan, ne znam sto su se osetili prozvanim :).

serbus

pre 14 godina

Uglavnom svaka čast momcima na zlatu.Neosvaja se zlato svaki dan.Realni Hrvoje nisi realan, pričaš gluposti jer je jedan deo igrača igrao na univerzijadi u beogradu gde smo bili zlatni.Drugačije to takmičenje je bilo dosta jače nego to gde je hrvatska bila treća.

goran

pre 14 godina

bravo majstori!!!!! srbi ce ponovo biti bogovi u basketu. nadam se da je ovo samo uvod sta sledi kada ovi momci budu igrali za seniorsku repku... pozdrav svim srbima sirom sveta, a narociti braci u otadjbini iz daleke i srpske australije ;) cccc 3

jaa

pre 14 godina

Zasto smo najbolji u mladim selekcijama a posle tih igraca nigde nema (sem iskolovanih u partizanu)
zato sto covic i famuzni fmp toliko isforsiraju ekipe (decaci 95, 96 treniraju svaki dan dva puta dnevno) i onda dolazi do zasicenja tih igraca. PSIHOLOGIJA NJIHOVOG RAZVOJA NIJE PLANSKA. oni su ubijeni teretanom. Pazite sta vam govorim, samo ce mali BESOVIC igrati za A jednog dana!!!

Realni Hrvoje

pre 14 godina

Nije to ništa! Mi smo pre dve nedelje postali treći na svetu u košarci u kategoriji do 19 godina. To je znate ono takmičenje na koje se vi niste ni kvalifikovali.

nikola

pre 14 godina

Samo da napomenem da je ove igrace vodio pomocni trener Partizana. Ako ne daj Boze Dule jednom ode u drugi klub,Jovanovic je prava zamena za njega.Covek vec godinama pece zanat od Duleta, a i sam Dule je izjavio da je on najbolji pomocni trener sa kojim je saradjivao u zivotu.

Realni Hrvoje

pre 14 godina

Nije to ništa! Mi smo pre dve nedelje postali treći na svetu u košarci u kategoriji do 19 godina. To je znate ono takmičenje na koje se vi niste ni kvalifikovali.

гугле

pre 14 godina

Шта вреди када сениори испадну још у групи. За то су криви клубови који хоће резултате по сваку цену.

woodrow

pre 14 godina

strava...iz nicega, iz pepela, iz sirotinje, izolacije, predrasuda...vaterpolisti, plivaci, sad evo i klinci..
najjaci smo, najbolji smo...
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

4444

pre 14 godina

Bravo raja, bravo! Igra nepovezana u napadu, ali 1 na 1 kidate. Vama trebaju 2 lopte, jedna za Ridjeg i jedna za osatlu cetvoricu. :) Dobra odbrana, reket kao bunker!

draganche

pre 14 godina

Nasi sportisti imaju jedno veliko breme nametnuto od strane nase javnosti i medija da se sa svakog prvenstva moraju vratiti sa medaljom, i to ne bilo kakvom nego zlatnom.
Najbolji rezultati cesto dolaze iz drugog plana, kad se niko tome ne nada (kao recimo sad za nase kosarkase pred EP u Poljskoj).
Pratim B92 komentare dugo godina i mogu sa sigurnoscu da kazem da su zlobni komentari najcesce zasnovani na nerealnom ocekivanju, koje kad se ostvari pretvara se u nekontrolisanu euforiju, a kad se ne ostvari u otvoreno ispoljenu mrznju.
Molio bih sve da bezrezervno podrze nase sportiste bez obzira na rezultate, jer biti vrhunski sportista u ovakvoj Srbiji je cudo nad cudima...

dragan genije

pre 14 godina

Lep rezultat, drago mi je, ali...
Mene ipak nesto mnogo brine...
Pitam se da nema Muslija gde bi nasa reprezentacija bila?Verovatno u 1/4 finalu maksimalno. Musli je DOMINANTAN igrac po fizickim predispozicijama jer su mu svi skoro do ramena, ali NIJE DOMINANTAN u ostalim segmentima, i to je nazalost veliki problem za njega a i za nas. Sve nase selekcije su selektirane tako, godinama su glavn igraci mladih selekcija centri, a to NIJE DOBRO, jer njihova dominacija prestaje vec u prvim sezonama seniorske kosarke, i tu je najcesce njihov kraj! Kad su mlade selekcije izbacile nekog pleja, sutera, koji daje na ovakvim prvenstvima po 25-30?? to nama treba, kreativnost, osecaj za prodor, igru jedan na jedan, a ne samo guranje lopte pod kos i zakucavanja preko "klinaca"

gugle

pre 14 godina

Шта вреди када сениори испадну још у групи. За то су криви клубови који хоће резултате по сваку цену.
(гугле, 2. avgust 2009 21:09)
Preporučujem (+22)
Ne preporučujem (-120)

Nisam pominjao Partizan, ne znam sto su se osetili prozvanim :).

sajber_kurajber

pre 14 godina

Ljudi,dali se varam ili mi u Poljskoj na Evropskom prvenstvu za seniore u prvom kolu igramo sa Španijom !!!
Ko razume - shvatiće.

1981

pre 14 godina

Osvojeno je zlato i sad svi slave, gluposti se zaboravljaju, a prvi put kad dodje do malog pada krenuce opet pljuvanje...zato treba SAD, kad smo visoko, podsetiti na lose stvari koje su generalno srozale nasu kosarku u nadi da su ovi rezultati baza za njeno ozivljavanje. Zato: ova ekipa gotovo da je juniorski gotovo dream-team Evrope. Tu su 6 igraca sa final-four-a od kojih 4 iz ekipe koja se kroz isti prosetala. Zasto tako nije bilo i na EP? Zato sto se igralo potpuno pogresno i u napadu i u odbrani (ko se ozbiljno bavio kosarkom verujem da je mogao to da vidi) i prvaci smo jer su momci borci, jer su drugari i ekipa, jer su duplo talentovaniji od ostalih. Njima kapa dole! Cini mi se cak da nismo videli ni deo onoga sto mogu! A uzeli su zlato! Tu posebno mislim na bekove i na Muslija. Decka su toliko opteretili da mu svaka cast kako je ostao na nogama do kraja turnira. Zasto ekipu nije trenirao covek koji je s njenom glavnicom vec osvojio 3 evropske titule?! Daj Boze da ove toliko talentovane decake mimoidju povrede i da ih ne unakazi kancerogeni KSS, kao sto je vec upropastio i moju generaciju i mnoge kasnije. Mozda ce Duda Ivkovic da vrati stvari na svoje mesto. Dobro je poceo i neka mu je sa srecom!

jaa

pre 14 godina

Zasto smo najbolji u mladim selekcijama a posle tih igraca nigde nema (sem iskolovanih u partizanu)
zato sto covic i famuzni fmp toliko isforsiraju ekipe (decaci 95, 96 treniraju svaki dan dva puta dnevno) i onda dolazi do zasicenja tih igraca. PSIHOLOGIJA NJIHOVOG RAZVOJA NIJE PLANSKA. oni su ubijeni teretanom. Pazite sta vam govorim, samo ce mali BESOVIC igrati za A jednog dana!!!

APS

pre 14 godina

Steata sot se sad ne igra neko prvenstvo u fudbalu, kako nam je krenulo (odbojka, plivanje, vaterpolo, kosarka,...) i u fudbalu bi dosli do finala.
Svaka cast!!!

Nenad, Skopje

pre 14 godina

Sta sam napisao juce!? :D
"Bravo momci! I pored velikog interesa za plivanje i vaterpolo ja vas svo vreme gledam na teletex-u! Srecno sutra protiv Francuza-i znajte da niste sami! Ima mesta i za vas na balkonu.
(Nenad, Skopje, 2. avgust 2009 00:22)"

posmatrac iz daleka

pre 14 godina

pre neki dan nas komsoje prozivase oko podmladka nase kosarke.
Ili se ja varam.
A koju medalju su dobili hrvatskireprezentativci.

Bambusić

pre 14 godina

Pozdrav Hrvoje! Drago mi je da si realan, ali dokle više ta treća, četvrta i ostala mesta? Vidiš li da nas zanima samo zlato? Bez obzira gde, kada, kako i pod kojim okolnostima mi se mediokritetima ne zadovoljavamo... treće mesto nama ne služi da lečimo sujetu, treća mesta ni ne računamo.
Napred zlatni momci :)

Nikola Vucinic

pre 14 godina

Bio bi lep i pametan gest organizatora sutrasnjeg doceka vaterpolista i plivaca da i ove momke,a i one klince sto su treci u evropi u fudbalu ili makar njihovog selektora ako oni nisu u mogucnosti,sutra pozovu na balkon skupstine jer bi im to sigurno mnogo znacilo i dalo moral da dalje napreduju,postizu uspehe i predstavljaju Srbiju u najlepsem svetlu.A zasto ne i one mlade fizicare i matematicare sto su osvojili medalje na olimpijadama iz svojih oblasti.Pozitivne primere treba isticati i od njih graditi uzore za sadasnje mlade generacije a zarad bolje buducnosti Srbije i srpskog naroda!

Zoran

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu, i navijao iz sve snage, međutim namecemi se neko razmišljanje. Već duzi niz godina, mladje selekcije osvajaju medalje, kasnije ne dobijamo neke ekstra igrace. Lično mislim da smo sve te medalje dobili, na dominantim cenreima u tom uzrastu. Počev od Pekovića, Raduljice, Mačvana i td. Bekove uopste ne izbacujemo.
Mozda ču ovde i navesti moje razmisljenje, dete mi je bilo u tim juniorskim vodama.
Ovde jedino prolaz imaju visoki igraci, zato što je njih malo, i sa njima se specijalno radi, bekovi ne mogu da izadju od tatinih sinova, samo se oni forsiraju, konkurencija je velika. Još da dodam neko zapažanje u vezi Raduljice, dečko ima mnogo dobre fizikalije, nije mi jasno da neko sa njim ne moze da poradi na tehnickim detaljima, posebno napadu..pizdrav
ako je i od mene...

MareKKP

pre 14 godina

Gledao sam utakmicu i nekako imam utisak da se drugo poluvreme jednostavno igralo na silu, bez neke tecnosti...Mislim da su mogli i bolje jer nismo reprezentacija koja ceka otvoren sut za 3 i na tome zasniva ceo napad. Svaka cast ovim momcima, veliki uspeh !
Sad i seniori po medalju jer TNT ne zna drugacije ;)

Vladimir

pre 14 godina

Agde je doček za naše odbojkašice koje su pre tri nedelje osvojile titulu šampiona evropske lige u Turskoj, i to rezervna ekipa jer je prvi tim bio na Univerzijadi!?

vanste

pre 14 godina

Svaka cast SRBENDE! i ko je ikada posumnjao u buducnost srpske kosarke? ja svakako nisam. samo pametno sa transferima, ne dozvolite da vam veliki novac smete prave vrednosti sa uma!

Sale

pre 14 godina

Samo ovi klinci znaju koliko je bilo teško doći do 12 najboljih, koji imaju šansu da se bore za medalju. Koliko je krvi znoja i suza proliveno od dana kada su uzeli prvi put basket u ruke pa do bilo koje reprezentacije. I koliko je teško osvojiti zlato. A najteže je tim momcima obezbediti dalji napredak, minutažu jake utakmice jer su tek na početku i ne smeju sada da stanu.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 14 godina

Cestitke kosarkasima , vaterpolistima i plivacima sa SP u Rimu ! Ako nasi ovako nastave , svo zlato iz Svajcarske ce se preseliti u ....Srbiju ! BOZE , hvala TI ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

Jan Rash

pre 14 godina

Stvarno nema smisla , pa kako sad omladina da se opredeli koji sport da trenira , kosarka , tenis , plivanje , vaterpolo , atletika ? :D

Bravo momci !!!

vojin

pre 14 godina

Cekajte bre, pa nismo jos kako treba proslavili ni ova zlata iz vjecnog grada-Rima a Vi iz grada svjetlosti-Pariza donosite jos jedno. Imal ovome kraja...

Zadovoljan

pre 14 godina

Svaka cast majstori!
Univerzitetska - ZLATO
Juniorska - ZLATO
Jos i Seniorska - ZLATO i dokazujemo po 1000 put da smo DOKTORI KOSARKE!

nemanja

pre 14 godina

ne znam da li sam lepo skontao, al sve ovo je nekako normalno :) :). 7,5miliona stanovnika i sve ovo mozemo da uradimo. gotiva :) :)

Superstar

pre 14 godina

Iz uspeha mladjih selekcija uvidjamo da naša košarka ima potencijal za uspehe i dobre rezultate seniora.
Nadajmo se da će se naša košarka uskoro naći tamo gde joj je i mesto, u samom vrhu Evrope i sveta...
Treba ih samo podržati i verovati da imaju snage da naprave dobar rezultat u budućnosti.

dragan

pre 14 godina

Sutra uvece trebalo bi ako moze uz plivace,vaterpoliste pred navijace izvesti i nase mlade kosarkase.Zasluzili su to svojom borbenoscu.Mogu zamisliti kakav bi im to bio podstreh za dalji napredak.Bravo momci hvala vam za ova 3 dana radosti koja nam je svima potrebna.

vlada

pre 14 godina

predlozio bi beogradskoj vlasti da prosire terasu jer nece moci svi sampioni da stanu.srbijo salji svoju decu na sportske terene jer ovo sto se desava ovih dana je haos.Imamo divnu decu samo da ih pametno usmerimo i da im damo uslove ,gradimo sportske terene,jer ovo sto se desilo od mediteranskih igara,unervizijade,svetskih i evropskih prvenstva ,svetskih kupova u sportove koje malo ulazemo , treba da stavimo prst na celo i zamislimo dali dobro radimo.Draga deco zivi i zdravi bili loo god a nama matorima izdrzace srce od uzbudjenja .A sad uzdravlje za SRPSKI sport.

uxyzapenje

pre 14 godina

OMG! pa mi u zadnje vReme sve zivo osvojismo...
prvo Zimonjic Wimbldon i univerzijada u kosarci.. pa srebro u odbojci u svetkoj ligi, pa vaterpolo, pa Cavic zlato i srebro, Nadja zlato, sad ovi momci, + sto smo 3. u Evropi u fudbalu do 19, medju 8 do 21, + 2 pobede seniora u kval. za SP.. moguce da sam i zaboravio nesto, gde bre da se setim u trenutku svih silnih odlicja... nabismo komplexe bre svim okolnim drzavama... uz to ih i dobismo medjusobno... BRAVO fudbaleri, kosarkasi, teniseri, plivaci, vaterpolisti, odbojkasi... BRAVO SRPSKI SPORTISTI!

to jest

pre 14 godina

@ (Nikola Vucinic): "Bio bi lep i pametan gest organizatora sutrasnjeg doceka vaterpolista i plivaca da i ove momke (mlade kosarkase),a i one klince sto su treci u evropi u fudbalu ili makar njihovog selektora ako oni nisu u mogucnosti, a zasto ne i one mlade fizicare i matematicare sto su osvojili medalje na olimpijadama... sutra pozovu na balkon gradske skupstine jer bi im to sigurno mnogo znacilo i dalo moral da dalje napreduju,postizu uspehe i predstavljaju Srbiju u najlepsem svetlu".

Ovo je najrazumniji komentar koji treba podrzati.

Vučko

pre 14 godina

Baš oko ponoći sretnem komšiju gos. guv. nar. banke Srbije gos. R. Jelašić žuri komšija, pitam obazrivo,kuda tako žurno čovek ozbiljno reče ,ojačaše mi zlatne rezerve, žurim da pojačam kurs dinara za sutra,ovi momci me zatrpaše sa zlatom ev upravo i košarkaši nose tovar,...Ajde čoveče nek je sa srećom.. Vučko

Neshar

pre 14 godina

Pravac sutra terasa! P.s jer ima sutra neka zlatna medalja za Srbiju? 3 za 3 dana...
(Srpski dinamit, 2. avgust 2009 21:04)

Mislis 4 za 4 brate?

petak / Nadja
subota / vaterpolisti
nedelja / mladi kosarkasi

Next please...

Neshar

pre 14 godina

Nasi sportisti imaju jedno veliko breme nametnuto od strane nase javnosti i medija da se sa svakog prvenstva moraju vratiti sa medaljom, i to ne bilo kakvom nego zlatnom.
Najbolji rezultati cesto dolaze iz drugog plana, kad se niko tome ne nada (kao recimo sad za nase kosarkase pred EP u Poljskoj).
Pratim B92 komentare dugo godina i mogu sa sigurnoscu da kazem da su zlobni komentari najcesce zasnovani na nerealnom ocekivanju, koje kad se ostvari pretvara se u nekontrolisanu euforiju, a kad se ne ostvari u otvoreno ispoljenu mrznju.
Molio bih sve da bezrezervno podrze nase sportiste bez obzira na rezultate, jer biti vrhunski sportista u ovakvoj Srbiji je cudo nad cudima...
(draganche, 2. avgust 2009 21:41)

BRAVO ZA KOMENTAR!

Moler

pre 14 godina

Bravo deco! Pokazali ste se dostojnim srpskog kosarkaskog dresa. Zapamtili smo vasa imena i hocemo jos da cujemo za vas u buducnosti.
Za 5 godina bicete kandidati za srpski A tim, a to cete postici ako to zelite svako jutro kad se probudite i svako vece pre nego sto utonete u san.

Veran Sin Juga

pre 14 godina

Kakav vikend,kakav vikend,ljudi kakav vikend....
ovo zlato kosarkasa osvojeno po istom scenariju kao i ono vaterpolista!!! Zato seniori text u ruke pa u Poljskoj repriza spanske serije,znate ono prvo kolo (sa spancima) poraz,pa onda dalje sve redom.... nemoj te da vas ja ucim :-))))

Bambusić dodaje

pre 14 godina

I jos samo jedna sitnica vezana za moj prethodni post. Treće mesto stoji na najnizem stepeniku (ako ga uopste ima, u Rimu ga nije bilo već je bio u nivou sa ljudima koji su delili medalje) i obavezno SLUŠAJU himnu onog koji je prvi :)
Još jednom pozdrav i neću vas više opterećivati ovom temom.
I košarkaše na balkon!

Markec

pre 14 godina

@Realni Hrvoje
Vi ste treci, a mi ga pre dve godine osvojili! Pa ne bi bila fora da svaki put osvajamo svetska prvenstva, ali zato je Univerzijada nasha, naravno pored Evropskog prvenstva!!!

serbus

pre 14 godina

Uglavnom svaka čast momcima na zlatu.Neosvaja se zlato svaki dan.Realni Hrvoje nisi realan, pričaš gluposti jer je jedan deo igrača igrao na univerzijadi u beogradu gde smo bili zlatni.Drugačije to takmičenje je bilo dosta jače nego to gde je hrvatska bila treća.

goran

pre 14 godina

bravo majstori!!!!! srbi ce ponovo biti bogovi u basketu. nadam se da je ovo samo uvod sta sledi kada ovi momci budu igrali za seniorsku repku... pozdrav svim srbima sirom sveta, a narociti braci u otadjbini iz daleke i srpske australije ;) cccc 3

Mecklejn

pre 14 godina

Nije ovo jedini zlato mladih kosarkasa.Godinama osvajaju zlata,ali tu ima jedan problem.Sa njima sa ne radi dovoljno dobro,jer kada treba da postanu pravi igraci ,oni se jednostavno izgube.Nema ih nigde.Da li je moguce da mi nemamo strucnjake koji ce da iz cele te jake generacije naprave jednog,samo jednog vrhunskog igraca?ponavljam,godinama u nazad nasi mladici osvajaju zlata,ali im nazalost seniorske karijere nisu reprezentativne.Za to je neko kriv!

nikola

pre 14 godina

Samo da napomenem da je ove igrace vodio pomocni trener Partizana. Ako ne daj Boze Dule jednom ode u drugi klub,Jovanovic je prava zamena za njega.Covek vec godinama pece zanat od Duleta, a i sam Dule je izjavio da je on najbolji pomocni trener sa kojim je saradjivao u zivotu.