Vaterpolo 161

Četvrtak, 30.07.2009.

19:51

Rudiću krive sudije

Reprezentacija Srbije plasirala se u finale SP <a href="http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=07&amp;dd=30&amp;nav_id=374074" class="text-link" target= "_blank">pobedivši Hrvatsku 12:11</a>, a selektor našeg tima Dejan Udovičić priznao je da su se nadali da mogu stići do kraja.

Rudiæu krive sudije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

pinkerton

pre 14 godina

Febo,
što se tiče suđenja o tome ne mogu ništa reći jer utakmicu nisam ni gledao, ionako me vaterpolo ne zanima.
A tebe cimam zato što se/nas sramotiš izjavama o komadima na tribinama i potapljanju pacova..mislim, na tako glupe izjave zaslužuješ da te se ismijava :)))
I još jedna stvar, vjerojatno misliš da svoje nekakvo hrvatstvo dokazuješ prepucavanjem sa Srbima i da je ulizivanje to što se ja divim Čaviću kad ide 50.01 na stotku..na tom rezultatu mu se divi cijeli svijet, pa i ja..to bi razumio i ti da imaš više od 15 godina, ili da izađeš iz srednjeg vijeka u kom živiš. Smiješno ti je što Srbima trebaju vize?! A mi smo kao sređena država bez korupcije?!:))
Mi, prijatelju, nemamo pravo nikoga ismijavati na takvim stvarima..kod nas ljudi ginu zato što se tračnice premazuju tvarima koje nabavlja firma koja je registrirana za uvoz mačje hrane:)))
Jesi li baš siguran da smo razvijeniji od njih?! :)))

Mecklejn

pre 14 godina

veselite se barem malo..zaslužili ste..ako ništa drugo zbog onih siročića vaših na tribinama..vidi se da nisu bili van svog sela godinama...

Febo,ja cu licno tebi da platim jedan put gde kod hoces,jer ti van kuce i ne izlazis,jer si na ovom sajtu po ceo dan.A kada nisi za kompjuterom,ti gledas tv,kako bi odmah dosao ovde i napisao komentar.Izadji iz kuce,nadji devojku...Ne treba ceo zivot da ti bude Srbija,Srbi i svi njeni uspesi...

(Molim vas pustite ovaj komentar)

FeboZg

pre 14 godina

@@Pinkerton

Moje najave su bile sasvim logične s obzirom da sam Hrvat i navijam za svoje ko što Srbi navijaju za svoje..to je potpuno legitimno..pogotovo kad su u pitanju podbadanja u svezi rivaliteta..koja su duhovita i daju draž našim "druženjima" sa komšijama na ovom sajtu....Prošlo vrijeme smo mi njima vadili mast češće..Pekong,F4 Jug -Partizan,njihov smiješni klupski nogomet prošli tjedan,, pa smiješni porazi od Albanije u košarci,Brazila u rukometu..sad su oni dobili nas i to na guzove i imaju me pravo kuriti koliko žele..jedino kaj ne kužim je to zakaj ti kao tzv Hrvat stalno radiš na tome da se komšijama ulizuješ u g...u i prozivaš mene ničim izazvan sa moje strane???? Ponovno tvrdim..da je bilo fer suđenje već bi na poluvremenu bilo 4 razlike za nas..Vaterpolo je jedini sport gdje suci ne štite napadače..mi igramo na centre i nije moguće da jedan Hinić koji je svjetska klasa ne dobije ni jednu šansu za gol..Dobuda ubijaju cijelo vrijeme,skinu mu kapu 5 x od batina i nikome ništa...u zadnjoj četvrini talijan dosudi 5-erac za nas..Kiseli vrati loptu srbima ..na jedan razlike....ccccc..mi ćemo uvijek imati igrača više od bilo koga jer gajimo stil igre na centre i tu se stvara razlika..Srbija je igrala srčano i na granici faula..realno su trebali dobiti 45 isključenja i sasvim je normalno kaj su ima izbačena čak tri igrača..Što se tiče Rudića..bez obzira na njegove komentare koji su deplasirani..čovjek je najveći trener svih vremena..stvoritelj čitavih jednih generacija..kaj mislita zašto su ameri toliko daleko dogurali????Ne valjda zbog Udovičića i Porobića...ko je Talijane napravio velesilom u vaterpolu..ne valjda Ikodinović i Vujasinović ili Bpškovićć..Rudić komšije moje..Rudića Dači poručujem da se okane alkohola i motora i da se pozabavi svojom dragom Natašom...nije njemu šjor Ratko nikakav problem u životu..Pinkertonu gledaj svojeg posla pliz i nastavi se dodvoravati komšimama..to ti ide najbolje..pozdrav za B92 i poruka komšijama..veselite se barem malo..zaslužili ste..ako ništa drugo zbog onih siročića vaših na tribinama..vidi se da nisu bili van svog sela godinama...

P.S....Ako je neko prvak svijeta u vađenju na suđenje i suce,papu,Nato,Vatikan..onda su to komšije..sjetite se F4 u rijeci i poraza Partizana non stop od Juga i Mladosti...pa valjda se i mi možemo malo vaditi na suce...čujemo se poslje Apoela...xa xa xa

Kizoki

pre 14 godina

Dva dosudjena sumnjiva peterca Hrvatima, jedan priznat gol gde lopta nije presla liniju i izbacivanje najboljeg igraca u 3. cetvrtini plus jos 3jice 4rice. Malo li je? Ali jednom poturica zauvek poturica.

mnemojkovac

pre 14 godina

Vec vidjeno. Ovdje kao da su svi zaboravili, da su prošle godine poslije finala u Malagi i Udovičicu i svim Srbima bili krivi svi. Od sudija,Mila... Tako da nemojte mnogo prigovarat Hrvatima. Što se toga tiče,svi smo na Balkanu isti! ! ! Tipičan balkaniše sindrom... Uvijek nam je za neuspjeh kriv neko drugi.

zp

pre 14 godina

Рудићу је боље да ћути.Победа је чиста ко суза.Каже да га Прлаиновић вређао.Мора да су то биле неке суптилне увреде,које судија Италијан није разумео.И Рудић постаде велики домољуб а годинама је живео и играо у Београду.

laki

pre 14 godina

Posle zadovoljstva što smo mi dobili i idemo u finale ,moram da kažem da smo gledali perfektnu utakmicu.Obe ekipe igrale su strašno pa me čudi da niko to ne komentariše bilo je žestoko kao kad igraju Lejkersi i Bulsi ( pre desetak godina) .Finale pre vremena - dve najbolje ekipe definitivno.
Ratko se ljutio prvo zbog toga što su sudije Filipoviću dozvolile da igra *LIJEVOM NJEGOVOM* rukom a posle se zbio nemio incident kada se Filipović obratio Ratku -Mladiću kako si.Ratko inače mladić - Rudić konačno je otkrio mentalitet.Sto mu brkova serbijanskih Ratko izgleda kao Mladić.
Ipak na kraju čestitke Hrvatima na igri i ponašanju a našima sve najbolje idite deco pa se sigrajte tu smo najjači

Goran

pre 14 godina

Moze li netko skloniti ovog Rudica? Covjek je katastrofa. S najboljom ekipom svijeta je osvojio samo 1 svjetsko zlato. Katastrofa! Jug i Mladost su medu 2 najbolje ekipe u svijetu. Uvijek finale, trofeji i polu finale. A ovaj Rudic stalno nesto mlati. Njegov vaterpolo je tako staromodan. Kako ici na SP bez ljevaka? Znaci nema zamjene za Maru Jokovica?

igor pešić

pre 14 godina

Najkvalitetnija škola vaterpola,tradicija i Srpski inat su donosili,donose i uvek će donositi medalje sa svih takmičenja.Bravo,divim se Srpskom vaterpolu!

slatkovodni sisar

pre 14 godina

Bravo Momci, i smeta mi sto vas zovu delfinima i ajkulama...pa Srbija nema more..ima Moravu, Ibar...a, zna se ko su najbolji plivaci...Vidre, braco..Srpske vidre sa Drine, MOrave Ibra, Save, Dunava, Timoka.....
(Kale, 31. jul 2009 07:20)

pazi,delfina ima i slatkovodnih a mogu da žive i u akvaparkovima :))))) mani se ti vidra,grgeča,bucova pastrmki :)

bravo momci,srećno sa špancima.

pinkerton

pre 14 godina

Ponoviti ću otprilike komentar koji sam napisao prije utakmice..nažalost nisu mi ga objavili, vjerojatno zato što nije bio kontra protivnika, kakve inače ovdje preferiraju:))
Uglavnom, srpski vaterpolisti su jako nezgodan protivnik; imaju izbornika kojeg svi osporavaju, u Pekingu se potuku pa onda Crnogorcima ipak uzmu broncu, ovdje na početku igraju kao rasuti teret a onda maznu Mađare (opet) i na kraju oderu i nas.
Svaka čast Srbi, najbolji ste, uzmite i to zlato.
Iskrene čestitke, pa neka mi moji sunarodnjaci daju minusa koliko god ih volja.
Febo, lakše malo s najavama ubuduće, (opet) si se propisno osramotio:)))
Pozz iz ZG

Hrvoje

pre 14 godina

Rudić donekle ima pravo, ali nije u redu da vrijeđa protivnika koji je pobijedio!
On je kriv što je momčad podcijenila protivnika i što je najbolji meč odigrala puno prerano protiv MNE!
Protiv Rumunja smo igrali mlako, a u sličnom stilu i protiv Srbije, jer su mislili lako čemo.
Srbija je 'više željela pobjedu' i bila puno energičnija i od samog početka bila bolja i potpuno zasluženo pobijedila.
Istina i Bog da je Sukno zabio za 12:12 u produžecima bismo najvjerojatnije mi dobili (pošto bi se psihički digli) a vama je falilo par vrlo bitnih igrača + umor koji bi dolazio sve više do izražaja.
U svakom slučaju neznam dali ste svjesni kolko je ovo velika pobjeda vašeg izbornika Udovičića i kolko je strateški ubio Rudića u ovom meču. To i je razlog Rudićeve nervoze, iako treba priznati da žestok ritam koji je nemetnula Srb repka u fazi obrane i nije mogao završiti drugačije nego s više vaših isključenja. Par puta je sudac ostao nijem na prekršaje nad Hinićem, dok je opet poklonio i nama i vama po jedan peterac. Dali je lopta ušla u gol za 12:11 ja neznam jer se loše vidjelo (što me ne čudi obzirom da RAI radi prijenos) ali neznam niti za početak tekme kad je bila slična situacija, tako da mislim da tu nije nitko ošteće n tj nagrađen (od dva odbijanca od prečke jedan je suđen).
Kao što se zna, obrana je stvar volje, želje i tko bolje odigra obranu u načelu i pobjeđuje (kad su vrhunske momčadi u pitanju - vrijedi za sve momčadske sportove).
Tri momenta su bila ključna za cijeli meč.
1. sam početak meča kad ste se vratili nakon 2:0 i to s istim brojem igrača zbog našeg mlakog ulaska u meč ( Udovičić je prolazio kako je htio kroz obranu koja je bila premlaka)
2. treća četvrtina koju nismo dobili. zašto treća? Treća četvrtina se do sada pokazala kao najjača četvrina tj četvrtina u kojoj ako pobijeđujemo stvaramo prednost .
3. zadnji napad. sam po sebi logičan je slijed utakmice da je promašen, jer usudio bih se reći da nebi bilo fer da smo ga dali. Jednostavno pobjedu ste zaslužili. Da smo ga dali vrlo vjerojatno bismo dobili u produžecima, a ponavljam po vidjenom jučer onaj tko je više želio dobio je željeno...

Iz ovog poraza/pobjede netreba izvlačiti antologijske zaključke, ali nije loše napomenuti da je kod nas zakazao iskusniji (stariji) dio ekipe dok su mlađi (izuzev Sukna par puta) odigrali pristojno. U prvom redu mislim na Baraća koji utakmicu nije odigrao na razini kapetana momčadi aktualnih svj prvaka.

Bit će interesantno gledati iduće mečeve ovih repki (pogotovo kad se Hr vrate ozlijeđeni mladići). Malu prednost bih dao Hr u idućem meču sa SRb i MNE u meču s Hr.
Živi bili pa vidjeli...

Sretno u finalu!

Andrija

pre 14 godina

Razumljiv je Rudicev protest i izjava vezana za sudije. Covek bi da odsedi josh koju sezonu na klupi hrvatske reprezentacije. Nadam se i da hoche - da ponovo uziva u vrhunskim potezima i igrama mlade srpke reprezentacije. A onda ce mu opet biti krive sudije, voda ce biti previse hladna, publia previse glasna, vreme nedovoljno suncano i ko zna sta jos. Samo ti trabunjaj - MI IGRAMO!!! Bravo momci. :)

psihijatar

pre 14 godina

Kao i obicno, komsijski sportski dogadjaji mnogo vise znace MANJIM drzavama (namerno necu da kazem i narodoma). Stoga svi uspesi i neuspesi imaju mnogo vecu tezinu u tim sredinama. U ovom slucaju, jasno je kako je neuspeh uzrokovao ovakvu frustraciju i ocigledno iskrivljenu predstavu realnosti... Neki ljudi ostaju emotivno nezreli i u poznim bioloskim godinama...

Molder

pre 14 godina

E moj Rudiću! Trebalo je da sudije isključe sve srpske igrače pa da ostanete sami sa Sorom i da ga punite! Ko izgubi ima pravo da se ljuti a ti koji si se srpskog hleba najeo i prejeo treba da se pokriješ ušima i ćutiš!

Grom

pre 14 godina

Slazem se da ga je Fica vredjao, onaj bezobrazni gol kada plasira loptu sa xx metara preko dva igraca i izgubljenog golmana koga je poslao po novine...stvarno uvredljivo.

Plikuscht

pre 14 godina

ma smijesan mađar liječio komplekse zato sto ste ih izbacili u četvrt finalu...
(dražen, 30. jul 2009 23:15)

Ha, ha, ha, ha ... cekaj da vidim da li sam dobro shvatio ovu maestralnu uzrocno-posledicnu vratolomiju.

Mi otresemo Madjare u cetvrtfinalu i kasiramo ih od svih medalja, a onda da nam vrati, ili se papreno osveti, madjarski sudija navlaci za nas u sledecoj utakmici?
Uh, uh ... maestralno!

Da mi je tvoj mozak da se odmorim malo ...

Vlado PG

pre 14 godina

Svaka cast momcima! Sve najbolje pa da osvojite prvenstvo. Ni to nije nemoguce, naprotiv!

Imate iskrene pozdrave iz Crne Gore. Srescemo se na nekom narednom prvenstvu, bice to brzo. Ajkule ce opet biti u vrhu!

Vladimir

pre 14 godina

Srbija u četvrtfinalu izbacila olimpijske prvake-Mađare
Srbija u polufinalu izbacila svetske prvake-Hrvate
U prenosu polufinala italijanski reditelj 90%vremena prikazuje srpske navijače-neprocenjivo!!!!!

mIKSON

pre 14 godina

iskljucili su nam 4 igraca zbog 3 iskljucenja, pravili im igraca vise kako su hteli i kad su hteli, priznali im NEPOSTOJECI gol i opet im neko kriv

KO JE OVDE LOOD?!?!?!?!

Max

pre 14 godina

Niko ovde ne vidi nikakvu logiku u tome da sudija Mađar, navija za Srbiju posle poraza Mađarske od te iste Srbije, ali vi niste ni svesni koliki je politički pritisak na svaki aspekt života u Hrvatskoj, pa i na Rudića i Vaterpolo.
Suđenje na ovom prvenstvu je neujednačeno, na trenutke glupavo i vrlo sujetno. Treba tu malo da se uvede red.

Kale

pre 14 godina

Ma ne nasedajte na novinasku vremensku prognozu...Rudic je institucija vaterpola, bez ibzira na cijoj klupi sedeo...Svaka cast Rudicu od 13 SP, ti si ucesnik na 12...
P.S. Setimo se samo posle Atlante kako je RUdic delio saveti i organizovao zajednicke pripreme, reprezentacija Srb i Hrv....znaci covek je ljudina, bio i ostao....sad naravno i sa rodjenim bratom kad igras zelis da pobedis i neprijatno ti je kad gubis...to je psihologija...
Bravo Momci, i smeta mi sto vas zovu delfinima i ajkulama...pa Srbija nema more..ima Moravu, Ibar...a, zna se ko su najbolji plivaci...Vidre, braco..Srpske vidre sa Drine, MOrave Ibra, Save, Dunava, Timoka.....

gm

pre 14 godina

e moj Rudicu nekada si bio silan i jak, a sada si nula od coveka, smetaju ti sudije, uvek kada izgubis....vreme ti je da odes....bolji smo bili i tu je kraj price, priznaj to sebi.....

Da li ga je bar malo sramota

pre 14 godina

Sitna dusa. Razlika izmedju pravih sportista i iskompleksiranih jadnika se vidi upravo u porazu. Sudije su pored priznatog nepostojeceg gola za Hrvate poprilicno sudile na nasu stetu, ali se Rudic lako latio fraze "sudije su krive" umesto da razmisli kako su nasa deca odrzala lekciju njegovoj ekipi.

DragonSU

pre 14 godina

Osvojis svetsko prvenstvo, pa mislis da si najbolji na svetu! NE ide to tako!!! Treba osvajati medalje u kontinuitetu kao sto to DELFINI rade, a vec ih je (medalje) i tesko sve izbrojati! Nas najveci rival je uvek bila, jeste i uvek ce biti Madjarska, i niko drugi!

Uroš NBGD

pre 14 godina

Najbolje je da svi počnemo samo da šutiramo loptu nogom, jer sve ostalo niko ne igra i glupo je...
Fudbal jeste lep sport, ali mafija koja nonstop lobira za taj isti fudbal i preko grane šalje gomilu netalentovanih klinaca (svaka čast izuzecima, kojih hvala Bogu ima) i za to zgrće veeeeliku lovu - UNIŠTAVA Srpski sport!
Tako da danas osim nekoliko (vanserijskih) tenisera i teniserki i plivača, mi praktično pojedinačne sportove nemamo (opet izuzeci i to samo u retkim prilikama)!
Umesto da klince u školama prvo nauče da trče i da u njima razviju ljubav prema svakom obliku sporta kao načinu zdravog života, nastavnici im u školi prvo bace loptu kako bi ih se rešili.
A u Americi ima toliko vaterpolo liga da ih je više nego što mi imamo fudbalskih, u Francuskoj se na plaži ne igra ništa osim ragbija (skoro), Englezi propadoše od kriketa, a Italijani od Djira i Toura.... A koliko znam, na FIFA listi su svi ispred nas (a Antićeva reprezentacija je sada jedina svetla tačka našeg fudbala - Zvezda 0:2, Partizan 0:2, :( a biće ovoga bojim se još).
A ako je jedino bitno to koliko se neki sport gleda, onda svi samo Američki fudbal da igramo, pa nam i ovaj naš neće trebati... Nažalost i jedan i drugi se sve više udaljavaju od sporta i postaju sinonim za sistem za pranje prljavog novca :(

SVAKA ČAST MOMCI! SAMO NAPRED DO ZLATA!!!

Zoran

pre 14 godina

Rudica je davno trebalo penzionisati,vec je malo i senilan. Kako nije primetio da ga njegovi pozdravljaju sa 3 podignuta prsta,podsecaju ga ko je i od kojih je.Ako je on zaboravan srbi nisu mi smo vaspitan narod,a on to naziva vredjanjem.Stvarno neznam stasu trebali da urade da bi ga zadovoljili.Punili su ga ko ner...inju,zadnji gol i on da je sudio priznao ga nebi,mocice da cuje i pozdravi svoju pravu himnu.Mada mislim da su i Hrvati shvatili kakav je on strucnjak.Zalud more, na jeziku strasne barakude opasno je kad ajkule sude.Jer ajkule za milost neznaju sto im na put stane one potapaju.Nemam reci da iskazem rados,kako god bilo u finalu definitivno su ovi decaci najbolji vaterpolisti na svetu.A mnogo ce godina trebati da se nadje neko ko ce moci da im parira.I umalo da zaboravim u nedelju nemojte da zaboravite deda Ratka popnitega na postolje,sajkaca netreba on je ima.Neka se i on malo razveseli jer mi se ucinilo da je par puta kroz zube reko ,,ajmo beli,,jedino ako ne pobegne sto nije iskljuceno,jer znamo kako barakude podnose poraz.Srecno u finale, hrabre i postene i sreca prati.Puno pozdrava svim navijacima Srbije i uz bozju pomoc na krov sveta. FK UMAC-MIROSEVCE

Aca

pre 14 godina

Nego zašto na Sport Index-u nema jos nikakvih vesti o ovom polufinalu?? Bitno je ko prešao u City i šta je bilo u Žilini....možda neće dodatno da ljute Ratka?!

Srpkinja

pre 14 godina

Izvrsni Srbi zaustavili barakude.To je naslov na jednom hrvatskom sajtu.I nimalo nas nisu ocrnili nego su najvise ocrnili njihove igrace.

Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(miki, 31. jul 2009 00:19)
Ma nemoj! Znaci bitni sportovi su samo fudbal i kosarka??? Kako to uopste mozes da kazes kada se zna gde se igra najbolji vaterpolo, na Balkanu i okolo... Za nas je jako bitan sport. Zapravo svi sportovi su nam jako bitni, ali ti to ne vidis... Steta za tebe...
Rekoh ja na nekom od proslih takmicenja da ce ova reprezentacija da hara bazenima. Oni idu ka tome.
Pitanje za ljude koji pazljivo prate vaterpolo, imaju li negde tacni podaci koliko ko od nasih igraca ima godina? Cisto me zanima, ili bar ukupni prosek. A jos bolje da vidim uporedo sa ostalima...
Pozdrav i napred SRBIjA!!!

kurotresina

pre 14 godina

Filipovićev gol je bio iz kontrafaula. Pri tome me je vređao, ali sudije na to nisu reagovale. I pored toga trebalo je da pobedimo", rekao je Rudić


Lepo mu reko Daca Ikodinovic na jednoj konferenciji-Brko,ne jedi...

Uncaca unca

pre 14 godina

Ruuuuudiiiii :*

http://www.youtube.com/watch?v=_GyxftKNqmU&feature=PlayList&p=8646812BAA65CD50&playnext=1&playnext_from=PL&index=29

njet

pre 14 godina

Sudjenje u vaterpolu nema smisla komentarisati...
jednostavno sude kao na divljem zapadu.
Secam se kako su nama (Srbiji)
sudili protiv Crne Gore, mislim da je bilo EP...
U svakoj cetvrtini su nam po 2-3 puta sudili kontrafaul,
taman igraci doplivaju do gola,
pa ajd' nazad. Nacisto su smoreni bili.
Plus svaki napad crnogoraca iskljucenje, ili cak dva.
A ovo danas, pre ce biti da je hrvatski golman navukao maler,
jer sam sebi je zabio 3-4 gola glavom.
I to kao u karan-bolu, lopta u glavu, pa stativu i u gol.
Ili u precku, pa glavu, i u gol... itd.
Maleri na kvadrat. Tu gledajte razloge poraza, a na sudjenje
nema potrebe trositi zivce.

Mata

pre 14 godina

O čemu ovaj Rudić priča? Pa sudije su im priznale 11 gol. iako nije lopte prešla celim obimom zamišqenu liniju. Koliko je bilo naših isključenja, a koliko njihovih? Stvarno je jadan.

miki

pre 14 godina

svaka čast u finalu su, ali ovo je tako nebitan sport kojeg igra par hiljada ljudi na celom svetu, tako da mi je glupo od toga praviti neki super uspeh, pa nismo crnogorci

Miodrag

pre 14 godina

Ljudi ! Sto ste takvi pa covek je morao da nesto kaze. Nece valjda reci bravo moja braco Srbi. Razapeli bi ga na sred trga Jelikica. Ovako i Veliki Ratko likuje al u sebi. Kad kazem veliki mislim na njegovu kilazu

markoni

pre 14 godina

Umesto sto vredjate coveka (pardon, gos'n Ratka), bolje skupite nesto novca pa mu kupite naocare...mozda dvogled? Neeeee, kupite mu PERISKOP jer je POTOPLJEN!!! :)))

vlllllll

pre 14 godina

Izvini Rudicu, ali:
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate(...): KRIVI SMO MI.
Gledaj snimak utakmice i placi, a kad odgledas onda pricaj da li su sudije gresile ili sta vec...NAPRED SRBIJA!!!

Nemanja

pre 14 godina

Hrvatima ni kad je po njihovom ne valja.Protiv njih je uvek neka zavera a uvek su svi uz Srbe.Cini mi se da su Hrvati duboko narcisoidni i zaljubljeni u sebe.Kritikovali su nas vaterpolo kako je pred rasulom ovo je pravi dokaz da nije.Rudicu nije zasmetao poslednji gol Hrvatske koji im je poklonjen.Uostalom ko gubi ima pravo da se ljuti. Veliki je ponos kad pobedimo ove hvalisavce.

dražen

pre 14 godina

Suci smradovi...kolko kontra faulova za srbe...strasno...
pa na hiniću je trebala cijela srbija izac van kolko ste čovjeka davili...
ma smijesan mađar liječio komplekse zato sto ste ih izbacili u četvrt finalu...

Bruka od sudija

pre 14 godina

Stvarno bruka od sudija. Poslednji napad na utakmici, Hrvat sutira KA golu, a sudija ne priznaje pogodak!!! Mislim, otisla je iznad precke, ali metar gore dole, pa necemo valjda da sitnicarimo...

IL

pre 14 godina

Ruuudi, zasto se javljas?
Moj Ruuuudi, zasto nas sanjas?
Dok kazemo ti,
Bejbi, ne budi luuuuuda,
Idi i spavaj, sad cuvamo te mi, tvoji DUPINI! :)))

SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA

pre 14 godina

Sudije su dale maksimum od 110%,kako bi DELFINI pobedili neke punoglavce.
Hrvati svkai napad igrača više,priznat nepostojeći...i tako je proradio SRPSKI INAT
E Rudiću kad je u pitanju inat tu i sudije nepomažu!

Pataren

pre 14 godina

Jesu, krive su sudije. Inače bi bilo 3-4 razlike za Srbiji. Kriv je i mokar teren, naravno.
Ratko, mi smo te u Beogradu proslavili, ili ćuti ili priznaj poraz. Muški.

Morava je moje more...

pre 14 godina

A šta će nam more kada se vaterpolo igra u slatkoj vodi,izgleda da su Hrvati malo više trenirali u morskoj vodi, pa se opustili...

munze

pre 14 godina

Rudić je temperamentan čovek. I on će sutra ustati i shvatiti da lupa gluposti. Čoveka cenim, legenda je Partizana, tu je stekao i slavu i znanje, a nešto "tu ima" kad masa naših igrača nejga uzima na zub - setimo se Dače, sad Filipa. Rudiću bi mnogo bolje bilo da radi, da ne priča. Realno Hrvatska ima najveći igrački potencijal na svetu, a danas je izgubila od podmlađene i autsajderske Srbije. Tokom cele tekme je igra Srbije bila tečnija, tu mu sudije ne mogu biti krive.

Dichko

pre 14 godina

rudicu moze samo da n am pljunes pod prozore...lopovi!!nzm kome su iskljucena 4 igraca i svirano najmanje 16 iskljucenja,nzm kome nisu dali da organizuje makar pola napada tokom celog meca-sve su bili kontra napadi...

ivan kotor

pre 14 godina

sto bi rekli srbi:-sta ulazis u igru kad si slabiji,a ovog puta cu koristiti i vasu hrt foru pa vam reci:STO IDES NA STENU KAD SI PESAK,I TO SITAN "BRALE":-))))XAXAXAXAXAXA

MIlos Ro

pre 14 godina

Previše smo pogrešaka pravili u pressingu, a uz ovakvo suđenje teško je bilo čak i kad smo se stabilizirali loviti rezultat. Čim sam vidio ime suca moram reći da sam bio rezerviran. Gomez nam je sudio i na Mediteranskim igrama u Pescari i ostavio nam gorak okus u ustima. Dosta čudnim kriterijem još je više pridonio našoj nervozi, a u utakmici poput ove u kojoj najmanja sitnica odlučuje Srbi su mu se bolje prilagodili".
To rece Ratko Rudic! Kakav sampion!

milanche

pre 14 godina

БРАВО МОМЦИ (ВАЊА, ФИЋА, НИКОЛА, ЖИВКО, СОРО....ИТД)!!! ТАКО СЕ БРАНИ ЧАСТ СРБИЈЕ!! ВИ СТЕ ЈОШ МЛАДИ А ВЕЋ ИХ СВЕ ДЕРЕТЕ !! А РАТКО ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ, ПА КОЈИ СЕ БРЕ ХРВАТ ЗОВЕ РАТКО??!! :))))

alejandro

pre 14 godina

Šta kaže vrli Ratko, vređao ga Filip i dao je gol iz kontra faula?!Rudiću, Rudiću, odavno si ti jedan rudonja!Odavno, veruj mi!!

Ivan D

pre 14 godina

Dakle taj Filipovic je ubacujuci loptu u gol tukao protivnickog igraca, a uz to i dobacivao uvrede treneru hrvatske... verovatno je i drugom rukom vezivao kapicu, a petom cesao pupak... ma covek je zeznuo i napoleona.

Rudics

pre 14 godina

Ljudi,evo zasto smo izgubili:Temperatura vode na Srpskoj polovini bazena je bila idealna za igru ,a na nasoj strani voda je bila prehladna!!!Isto tako gustina vode na nasoj strani je bila iznad propisane u odnosu na Srpski deo bazena.A i vremenski uslovi su bili katastrofalni-nama je padala kisa a Srbima je grejalo sunce!!!

Ryber Palunko

pre 14 godina

U pravu je Rudić! Ne znam jeste li primjetili da sudijama iz zadnjeg džepa vire šajkače, a da su ih na jedvite jade, neposredno prije meča, delegati natjerali da navuku službene sudijske majice,umjesto onih s natpisom 'dva veka Vuka'!

fer86

pre 14 godina

Ah,mozemo mi pricati sta god hocemo da su suci krivi mada mi je onaj mađar malo sumnjiv al je*iga. danas ste bili bolji i zasluzeno idete u finale,pobogu dobili ste redom talijane,mađare i sad nas. Osobno mislim da imamo kavalitetnije i jače igrače od vas,al vaterpolo je takav sport.Favoriti ne pobjeđuju uvijek jedne godine mi prvaci,pa vi pa crnogorci...Uglavnom balkanci igraju vaterpolo najbolje da zaključimo..Sretno u finalu mada je zlato vaše jer niti ameri a niti špaljolci nemjau kvalitete da vas dobe,al nikad se ne zna...ako cete imati los dan i najslabiji mogu dobit najace....pozzz iz zagreba...BBB Zagreb

Hmmm

pre 14 godina

Hmmm...sudije. One iste koje su iskljucile dva nasa kljucna igraca,koje su sudile nepostojeci gol jer nije presao zamisljenu crtu,koje su u zadnjam napadu nosili hrvatski dres. Neka pogledaju bolja njihovu odbranu koja je igrala dobro citav turnir a sada kiksnula ili golmana kome je to najgora utakmica u reprezentaciji. Ili neka pitaju bolje onog novinara zasto su izgubili. Ovde je odlucila borbenost,hrabrost,mladost. Valjda su sada shvatili da podcenjivanje skupo kosta.

Black Hawk

pre 14 godina

Napred Srbijo!!! I pored smene generacija opet smo najbolji... Da je samo Sefik ostao pa ovi jadni Hrvati ni sa ovim nepriznatim golom ne bi pesli brojku od 4-5 golova. Replika na ovaj komentar da Srbija nema i nikada nece imati mope: Nekad smo za to isto more ginuli mi a ne onaj ko ga trenutno poseduje ali smo ga drugima ostavili na tacni, pa valjda se Srbi opamete jednog dana pa svoje ostave svojoj deci a ne tudjoj...Ne zna se sta donosi sutra...

aleksandar

pre 14 godina

Ratko SRBINE,mi te i dalje volimo zbog svega sto si ucinio za vaterpolo. A tako kada se ljutis, bas izgledas ko pravi SRBIN. Cak i brkove nosis, sto je odraz muzevnosti, al srpske. Stvarno si SRBENDA i skidam ti sajkacu za sve.

Ujka

pre 14 godina

У праву је рудић! Њихов терен био јако влажан, што је много сметало њиховим технички супериорнијим играчима који су навикли на рад у сувом!

pomoc prijateljima

pre 14 godina

Da se braca Hrvati ne bi vise zalili na sudjenje ,predlazem sledece :

1.Svaku utakmicu njihove reprezentacije moze da sudi licno Ratko Rudic.
2.Reprezentativci Hrvatske trebeju imati celu utakmicu ,igraca vise,ali sa tim da mi mozemo da biramo koji ce nam igrac biti iskljucen.
3.Radi ozdravljenja Hrvatskog kompleksa,predlazem da ih pustamo jedno vreme da pobedjuju,kako se ne bi stalno zalili i kukali...

ps.Je l' sudija nije dao gol za Hrvatsku u zadnjem napadu?

Bole-ku

pre 14 godina

Leci se :))))) bre matori,vidi samo odnos isklucenja i onaj nepostojeci gol :))))) Filipovic te rasplakao i vregao.Pa da sa lobom i ja bi plakao da primim takav gol :)))))

lich_kw

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti...ali ocigledno vi ste imali razloga da se ljutite...znam, znam...lopta je bila previse okrugla, ili ste vi mozda navikli da igrate vaterpolo na bazenu dubine 1,5 m...stvarno ne znam.
A i nije mi jasno posle onog ``gola`` ti se Rudicu nasao zaliti na sudije...ccc..tako glupo i neprofesionalno da i ne zasluzujete da igrate vaterpolo i u kadi.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 14 godina

Ma,još malo pa će da bude razlog što ste izgubili to što su gospodina Šoštara primili u tehničku komisiju FINA-e.Šta se ljutite!?Pa pogledajte statistiku,imali ste više isključenja od nas ali nemate ono najvažnije-HERC :-)

shalabajzer

pre 14 godina

sramota i necuveno,trebalo je sve srbe iskljuciti i ako moze zabraniti fiipovicu dozivotno bavljenje vaterpolom i dati hrvatima jos jednu loptu i vecno igraca vise.. to bi bilo fer.. ma daaaaaaaj SRBIJA!!!

Серђо

pre 14 godina

Можда је Рудићу крив и дубок базен, превише хлорисана вода, мањак њихових навијача, лоше временске прилике... Ма очигледно је било да те исте судије навлаче за њих, колико су само пута имали играча више, колико су петераца(непостојећих) имали, признат им је непостојећи гол, итд... хрвати, покријте се ушима и наставите да тренирате. Идемо по злато, браћо Срби!

sloba

pre 14 godina

Pa da sudije su samo 5 naših igrača isključili po 3 puta.da su još nekom sudili tri lične i da su priznali još neki nepostojeći gol možda bi bivša braća izvukla produžetke

сале гробар котор

pre 14 godina

е мој рудићу да су судије судиле како треба избули би сте ви 5 разлике.србија шампион

z.slavonija

pre 14 godina

ratko srbine sta ces moras malo glumit...znamo svi da ti je srce puno....idemoooo srbijooo na zlatoooo xD svaka cast momci...pozdrav iz zapadne slavonije

SRBENDA

pre 14 godina

Ma sta kazes vredjao te Fica..ma ajde...verovatno ti je dobacio RATKO SRBINE...pa ne razumem kako te je uvredio...FICO MAJSTORE....JOJ STO VOLIM STO SAM SRBIN...

uragan

pre 14 godina

Cini mi se da je u poslednjem napadu hrvatske kada je sukno sutirao jedan komarac sleteo na njegovu ruku i ujeo ga,sudija je trebao da svira peterac

Bolton

pre 14 godina

Najsladja pobjeda, nije lose ih ni u sahu pobjediti.

Bravo majstori.

Pozdrav Vladu iz Prdgorice. A ponadao si se, jelde. E moje Cojstvo.

Places li sad kao Rudic?

Remus Lupin

pre 14 godina

Ma, okrugla lopta, dubok bazen, 'ladna voda, visoka temperatura,..... bla bla truc
bar jednom priznajte da ste posteno izgubili....
'Ajd' zdravo

Kokan87

pre 14 godina

Da li je Rudić uopšte gledao utakmicu?! Ja nisam gledao celu pa sam video da su im priznali nepostojeći gol. Pored toga nepravilnosti nisam video.

Zeka

pre 14 godina

klasicno Hrvatski,izgube,budu razbijeni na terenu odnosno bazenu i onda su im sudije krive!U tom slucaju bih Filipovicu cvrsto stegao ruku i cestitao mu na navodnom gestu prema treneru Rudicu.

ви сте један врло занимљив човек комшија

pre 14 godina

Па и мени би биле криве судије да сам пре тога попио литру вињака!

Ccc...

pre 14 godina

Pa sto onda niste? Kako se samo nisi setio da pomenes nepostojeci gol koji vam je priznat...
Ma...opste je poznato-ko gubi ima pravo i da se ljuti. A ko se ljuti,kako se ono bese kaze... :)

Alcale

pre 14 godina

Jeste voda je bila previse tecna a sudije sram ih bilo nisu dosudile 10 penala za vas, mislim stvarno zar se tako sudi
kada je trebalo da pobedite???

VladaŜ

pre 14 godina

Imamo mi izreu za takve:
"Ko gubi ima pravo da se ljuti"
Neka ste nas potcenjivali svi pre prvenstva, izgleda ste zaboravili na SRPSKI INAT.

BRAVO ZLATNI DELFINI

Dekicar

pre 14 godina

Krive sudije??
A onaj gol sto su vam priznali, minut pre kraja??
Lopta NIJE presla liniju!
Tako da su sudije krive sto niste ubedljivije izgubili....
Uostalom, ko gubi, ima pravo da se ljuti....:)

Glava me boli od fudbala

pre 14 godina

Sudjenje je bilo katastrofalno, pogotovo po nas,iskljucheno pet igracha, priznat nepostojeci go +3 peterca +19 iskljucenja..

srb-in

pre 14 godina

Ovome Rudicu,nikad nista nije po volji osim ako ne pobedjuje....setimo se samo od pre i dok je bio selektor stare Juge kakve je sve skandale pravio a i sada nastavlja... dzaba mu sve ,pokazase DELFINI da su i hrabriji a i odlucniji u kriticnim situacijama kada se lomi rezultat... bilo kako bilo meni je bas potaman i bas mi je drago da smo skinuli BARAKUDE sa trona... SRBIJA4EVER !!!

z.slavonija

pre 14 godina

ratko srbine sta ces moras malo glumit...znamo svi da ti je srce puno....idemoooo srbijooo na zlatoooo xD svaka cast momci...pozdrav iz zapadne slavonije

uragan

pre 14 godina

Cini mi se da je u poslednjem napadu hrvatske kada je sukno sutirao jedan komarac sleteo na njegovu ruku i ujeo ga,sudija je trebao da svira peterac

SRBENDA

pre 14 godina

Ma sta kazes vredjao te Fica..ma ajde...verovatno ti je dobacio RATKO SRBINE...pa ne razumem kako te je uvredio...FICO MAJSTORE....JOJ STO VOLIM STO SAM SRBIN...

сале гробар котор

pre 14 godina

е мој рудићу да су судије судиле како треба избули би сте ви 5 разлике.србија шампион

Bolton

pre 14 godina

Najsladja pobjeda, nije lose ih ni u sahu pobjediti.

Bravo majstori.

Pozdrav Vladu iz Prdgorice. A ponadao si se, jelde. E moje Cojstvo.

Places li sad kao Rudic?

fer86

pre 14 godina

Ah,mozemo mi pricati sta god hocemo da su suci krivi mada mi je onaj mađar malo sumnjiv al je*iga. danas ste bili bolji i zasluzeno idete u finale,pobogu dobili ste redom talijane,mađare i sad nas. Osobno mislim da imamo kavalitetnije i jače igrače od vas,al vaterpolo je takav sport.Favoriti ne pobjeđuju uvijek jedne godine mi prvaci,pa vi pa crnogorci...Uglavnom balkanci igraju vaterpolo najbolje da zaključimo..Sretno u finalu mada je zlato vaše jer niti ameri a niti špaljolci nemjau kvalitete da vas dobe,al nikad se ne zna...ako cete imati los dan i najslabiji mogu dobit najace....pozzz iz zagreba...BBB Zagreb

ви сте један врло занимљив човек комшија

pre 14 godina

Па и мени би биле криве судије да сам пре тога попио литру вињака!

Alcale

pre 14 godina

Jeste voda je bila previse tecna a sudije sram ih bilo nisu dosudile 10 penala za vas, mislim stvarno zar se tako sudi
kada je trebalo da pobedite???

Серђо

pre 14 godina

Можда је Рудићу крив и дубок базен, превише хлорисана вода, мањак њихових навијача, лоше временске прилике... Ма очигледно је било да те исте судије навлаче за њих, колико су само пута имали играча више, колико су петераца(непостојећих) имали, признат им је непостојећи гол, итд... хрвати, покријте се ушима и наставите да тренирате. Идемо по злато, браћо Срби!

Dekicar

pre 14 godina

Krive sudije??
A onaj gol sto su vam priznali, minut pre kraja??
Lopta NIJE presla liniju!
Tako da su sudije krive sto niste ubedljivije izgubili....
Uostalom, ko gubi, ima pravo da se ljuti....:)

aleksandar

pre 14 godina

Ratko SRBINE,mi te i dalje volimo zbog svega sto si ucinio za vaterpolo. A tako kada se ljutis, bas izgledas ko pravi SRBIN. Cak i brkove nosis, sto je odraz muzevnosti, al srpske. Stvarno si SRBENDA i skidam ti sajkacu za sve.

Glava me boli od fudbala

pre 14 godina

Sudjenje je bilo katastrofalno, pogotovo po nas,iskljucheno pet igracha, priznat nepostojeci go +3 peterca +19 iskljucenja..

shalabajzer

pre 14 godina

sramota i necuveno,trebalo je sve srbe iskljuciti i ako moze zabraniti fiipovicu dozivotno bavljenje vaterpolom i dati hrvatima jos jednu loptu i vecno igraca vise.. to bi bilo fer.. ma daaaaaaaj SRBIJA!!!

pomoc prijateljima

pre 14 godina

Da se braca Hrvati ne bi vise zalili na sudjenje ,predlazem sledece :

1.Svaku utakmicu njihove reprezentacije moze da sudi licno Ratko Rudic.
2.Reprezentativci Hrvatske trebeju imati celu utakmicu ,igraca vise,ali sa tim da mi mozemo da biramo koji ce nam igrac biti iskljucen.
3.Radi ozdravljenja Hrvatskog kompleksa,predlazem da ih pustamo jedno vreme da pobedjuju,kako se ne bi stalno zalili i kukali...

ps.Je l' sudija nije dao gol za Hrvatsku u zadnjem napadu?

VladaŜ

pre 14 godina

Imamo mi izreu za takve:
"Ko gubi ima pravo da se ljuti"
Neka ste nas potcenjivali svi pre prvenstva, izgleda ste zaboravili na SRPSKI INAT.

BRAVO ZLATNI DELFINI

Black Hawk

pre 14 godina

Napred Srbijo!!! I pored smene generacija opet smo najbolji... Da je samo Sefik ostao pa ovi jadni Hrvati ni sa ovim nepriznatim golom ne bi pesli brojku od 4-5 golova. Replika na ovaj komentar da Srbija nema i nikada nece imati mope: Nekad smo za to isto more ginuli mi a ne onaj ko ga trenutno poseduje ali smo ga drugima ostavili na tacni, pa valjda se Srbi opamete jednog dana pa svoje ostave svojoj deci a ne tudjoj...Ne zna se sta donosi sutra...

Zeka

pre 14 godina

klasicno Hrvatski,izgube,budu razbijeni na terenu odnosno bazenu i onda su im sudije krive!U tom slucaju bih Filipovicu cvrsto stegao ruku i cestitao mu na navodnom gestu prema treneru Rudicu.

Kokan87

pre 14 godina

Da li je Rudić uopšte gledao utakmicu?! Ja nisam gledao celu pa sam video da su im priznali nepostojeći gol. Pored toga nepravilnosti nisam video.

Remus Lupin

pre 14 godina

Ma, okrugla lopta, dubok bazen, 'ladna voda, visoka temperatura,..... bla bla truc
bar jednom priznajte da ste posteno izgubili....
'Ajd' zdravo

Bruka od sudija

pre 14 godina

Stvarno bruka od sudija. Poslednji napad na utakmici, Hrvat sutira KA golu, a sudija ne priznaje pogodak!!! Mislim, otisla je iznad precke, ali metar gore dole, pa necemo valjda da sitnicarimo...

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 14 godina

Ma,još malo pa će da bude razlog što ste izgubili to što su gospodina Šoštara primili u tehničku komisiju FINA-e.Šta se ljutite!?Pa pogledajte statistiku,imali ste više isključenja od nas ali nemate ono najvažnije-HERC :-)

srb-in

pre 14 godina

Ovome Rudicu,nikad nista nije po volji osim ako ne pobedjuje....setimo se samo od pre i dok je bio selektor stare Juge kakve je sve skandale pravio a i sada nastavlja... dzaba mu sve ,pokazase DELFINI da su i hrabriji a i odlucniji u kriticnim situacijama kada se lomi rezultat... bilo kako bilo meni je bas potaman i bas mi je drago da smo skinuli BARAKUDE sa trona... SRBIJA4EVER !!!

Ccc...

pre 14 godina

Pa sto onda niste? Kako se samo nisi setio da pomenes nepostojeci gol koji vam je priznat...
Ma...opste je poznato-ko gubi ima pravo i da se ljuti. A ko se ljuti,kako se ono bese kaze... :)

Ryber Palunko

pre 14 godina

U pravu je Rudić! Ne znam jeste li primjetili da sudijama iz zadnjeg džepa vire šajkače, a da su ih na jedvite jade, neposredno prije meča, delegati natjerali da navuku službene sudijske majice,umjesto onih s natpisom 'dva veka Vuka'!

ivan kotor

pre 14 godina

sto bi rekli srbi:-sta ulazis u igru kad si slabiji,a ovog puta cu koristiti i vasu hrt foru pa vam reci:STO IDES NA STENU KAD SI PESAK,I TO SITAN "BRALE":-))))XAXAXAXAXAXA

sloba

pre 14 godina

Pa da sudije su samo 5 naših igrača isključili po 3 puta.da su još nekom sudili tri lične i da su priznali još neki nepostojeći gol možda bi bivša braća izvukla produžetke

Hmmm

pre 14 godina

Hmmm...sudije. One iste koje su iskljucile dva nasa kljucna igraca,koje su sudile nepostojeci gol jer nije presao zamisljenu crtu,koje su u zadnjam napadu nosili hrvatski dres. Neka pogledaju bolja njihovu odbranu koja je igrala dobro citav turnir a sada kiksnula ili golmana kome je to najgora utakmica u reprezentaciji. Ili neka pitaju bolje onog novinara zasto su izgubili. Ovde je odlucila borbenost,hrabrost,mladost. Valjda su sada shvatili da podcenjivanje skupo kosta.

Ujka

pre 14 godina

У праву је рудић! Њихов терен био јако влажан, што је много сметало њиховим технички супериорнијим играчима који су навикли на рад у сувом!

Ivan D

pre 14 godina

Dakle taj Filipovic je ubacujuci loptu u gol tukao protivnickog igraca, a uz to i dobacivao uvrede treneru hrvatske... verovatno je i drugom rukom vezivao kapicu, a petom cesao pupak... ma covek je zeznuo i napoleona.

Bole-ku

pre 14 godina

Leci se :))))) bre matori,vidi samo odnos isklucenja i onaj nepostojeci gol :))))) Filipovic te rasplakao i vregao.Pa da sa lobom i ja bi plakao da primim takav gol :)))))

markoni

pre 14 godina

Umesto sto vredjate coveka (pardon, gos'n Ratka), bolje skupite nesto novca pa mu kupite naocare...mozda dvogled? Neeeee, kupite mu PERISKOP jer je POTOPLJEN!!! :)))

Miodrag

pre 14 godina

Ljudi ! Sto ste takvi pa covek je morao da nesto kaze. Nece valjda reci bravo moja braco Srbi. Razapeli bi ga na sred trga Jelikica. Ovako i Veliki Ratko likuje al u sebi. Kad kazem veliki mislim na njegovu kilazu

Hrvoje

pre 14 godina

Rudić donekle ima pravo, ali nije u redu da vrijeđa protivnika koji je pobijedio!
On je kriv što je momčad podcijenila protivnika i što je najbolji meč odigrala puno prerano protiv MNE!
Protiv Rumunja smo igrali mlako, a u sličnom stilu i protiv Srbije, jer su mislili lako čemo.
Srbija je 'više željela pobjedu' i bila puno energičnija i od samog početka bila bolja i potpuno zasluženo pobijedila.
Istina i Bog da je Sukno zabio za 12:12 u produžecima bismo najvjerojatnije mi dobili (pošto bi se psihički digli) a vama je falilo par vrlo bitnih igrača + umor koji bi dolazio sve više do izražaja.
U svakom slučaju neznam dali ste svjesni kolko je ovo velika pobjeda vašeg izbornika Udovičića i kolko je strateški ubio Rudića u ovom meču. To i je razlog Rudićeve nervoze, iako treba priznati da žestok ritam koji je nemetnula Srb repka u fazi obrane i nije mogao završiti drugačije nego s više vaših isključenja. Par puta je sudac ostao nijem na prekršaje nad Hinićem, dok je opet poklonio i nama i vama po jedan peterac. Dali je lopta ušla u gol za 12:11 ja neznam jer se loše vidjelo (što me ne čudi obzirom da RAI radi prijenos) ali neznam niti za početak tekme kad je bila slična situacija, tako da mislim da tu nije nitko ošteće n tj nagrađen (od dva odbijanca od prečke jedan je suđen).
Kao što se zna, obrana je stvar volje, želje i tko bolje odigra obranu u načelu i pobjeđuje (kad su vrhunske momčadi u pitanju - vrijedi za sve momčadske sportove).
Tri momenta su bila ključna za cijeli meč.
1. sam početak meča kad ste se vratili nakon 2:0 i to s istim brojem igrača zbog našeg mlakog ulaska u meč ( Udovičić je prolazio kako je htio kroz obranu koja je bila premlaka)
2. treća četvrtina koju nismo dobili. zašto treća? Treća četvrtina se do sada pokazala kao najjača četvrina tj četvrtina u kojoj ako pobijeđujemo stvaramo prednost .
3. zadnji napad. sam po sebi logičan je slijed utakmice da je promašen, jer usudio bih se reći da nebi bilo fer da smo ga dali. Jednostavno pobjedu ste zaslužili. Da smo ga dali vrlo vjerojatno bismo dobili u produžecima, a ponavljam po vidjenom jučer onaj tko je više želio dobio je željeno...

Iz ovog poraza/pobjede netreba izvlačiti antologijske zaključke, ali nije loše napomenuti da je kod nas zakazao iskusniji (stariji) dio ekipe dok su mlađi (izuzev Sukna par puta) odigrali pristojno. U prvom redu mislim na Baraća koji utakmicu nije odigrao na razini kapetana momčadi aktualnih svj prvaka.

Bit će interesantno gledati iduće mečeve ovih repki (pogotovo kad se Hr vrate ozlijeđeni mladići). Malu prednost bih dao Hr u idućem meču sa SRb i MNE u meču s Hr.
Živi bili pa vidjeli...

Sretno u finalu!

Nemanja

pre 14 godina

Hrvatima ni kad je po njihovom ne valja.Protiv njih je uvek neka zavera a uvek su svi uz Srbe.Cini mi se da su Hrvati duboko narcisoidni i zaljubljeni u sebe.Kritikovali su nas vaterpolo kako je pred rasulom ovo je pravi dokaz da nije.Rudicu nije zasmetao poslednji gol Hrvatske koji im je poklonjen.Uostalom ko gubi ima pravo da se ljuti. Veliki je ponos kad pobedimo ove hvalisavce.

IL

pre 14 godina

Ruuudi, zasto se javljas?
Moj Ruuuudi, zasto nas sanjas?
Dok kazemo ti,
Bejbi, ne budi luuuuuda,
Idi i spavaj, sad cuvamo te mi, tvoji DUPINI! :)))

Plikuscht

pre 14 godina

ma smijesan mađar liječio komplekse zato sto ste ih izbacili u četvrt finalu...
(dražen, 30. jul 2009 23:15)

Ha, ha, ha, ha ... cekaj da vidim da li sam dobro shvatio ovu maestralnu uzrocno-posledicnu vratolomiju.

Mi otresemo Madjare u cetvrtfinalu i kasiramo ih od svih medalja, a onda da nam vrati, ili se papreno osveti, madjarski sudija navlaci za nas u sledecoj utakmici?
Uh, uh ... maestralno!

Da mi je tvoj mozak da se odmorim malo ...

munze

pre 14 godina

Rudić je temperamentan čovek. I on će sutra ustati i shvatiti da lupa gluposti. Čoveka cenim, legenda je Partizana, tu je stekao i slavu i znanje, a nešto "tu ima" kad masa naših igrača nejga uzima na zub - setimo se Dače, sad Filipa. Rudiću bi mnogo bolje bilo da radi, da ne priča. Realno Hrvatska ima najveći igrački potencijal na svetu, a danas je izgubila od podmlađene i autsajderske Srbije. Tokom cele tekme je igra Srbije bila tečnija, tu mu sudije ne mogu biti krive.

SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA

pre 14 godina

Sudije su dale maksimum od 110%,kako bi DELFINI pobedili neke punoglavce.
Hrvati svkai napad igrača više,priznat nepostojeći...i tako je proradio SRPSKI INAT
E Rudiću kad je u pitanju inat tu i sudije nepomažu!

Pataren

pre 14 godina

Jesu, krive su sudije. Inače bi bilo 3-4 razlike za Srbiji. Kriv je i mokar teren, naravno.
Ratko, mi smo te u Beogradu proslavili, ili ćuti ili priznaj poraz. Muški.

milanche

pre 14 godina

БРАВО МОМЦИ (ВАЊА, ФИЋА, НИКОЛА, ЖИВКО, СОРО....ИТД)!!! ТАКО СЕ БРАНИ ЧАСТ СРБИЈЕ!! ВИ СТЕ ЈОШ МЛАДИ А ВЕЋ ИХ СВЕ ДЕРЕТЕ !! А РАТКО ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ, ПА КОЈИ СЕ БРЕ ХРВАТ ЗОВЕ РАТКО??!! :))))

pinkerton

pre 14 godina

Ponoviti ću otprilike komentar koji sam napisao prije utakmice..nažalost nisu mi ga objavili, vjerojatno zato što nije bio kontra protivnika, kakve inače ovdje preferiraju:))
Uglavnom, srpski vaterpolisti su jako nezgodan protivnik; imaju izbornika kojeg svi osporavaju, u Pekingu se potuku pa onda Crnogorcima ipak uzmu broncu, ovdje na početku igraju kao rasuti teret a onda maznu Mađare (opet) i na kraju oderu i nas.
Svaka čast Srbi, najbolji ste, uzmite i to zlato.
Iskrene čestitke, pa neka mi moji sunarodnjaci daju minusa koliko god ih volja.
Febo, lakše malo s najavama ubuduće, (opet) si se propisno osramotio:)))
Pozz iz ZG

alejandro

pre 14 godina

Šta kaže vrli Ratko, vređao ga Filip i dao je gol iz kontra faula?!Rudiću, Rudiću, odavno si ti jedan rudonja!Odavno, veruj mi!!

vlllllll

pre 14 godina

Izvini Rudicu, ali:
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate(...): KRIVI SMO MI.
Gledaj snimak utakmice i placi, a kad odgledas onda pricaj da li su sudije gresile ili sta vec...NAPRED SRBIJA!!!

njet

pre 14 godina

Sudjenje u vaterpolu nema smisla komentarisati...
jednostavno sude kao na divljem zapadu.
Secam se kako su nama (Srbiji)
sudili protiv Crne Gore, mislim da je bilo EP...
U svakoj cetvrtini su nam po 2-3 puta sudili kontrafaul,
taman igraci doplivaju do gola,
pa ajd' nazad. Nacisto su smoreni bili.
Plus svaki napad crnogoraca iskljucenje, ili cak dva.
A ovo danas, pre ce biti da je hrvatski golman navukao maler,
jer sam sebi je zabio 3-4 gola glavom.
I to kao u karan-bolu, lopta u glavu, pa stativu i u gol.
Ili u precku, pa glavu, i u gol... itd.
Maleri na kvadrat. Tu gledajte razloge poraza, a na sudjenje
nema potrebe trositi zivce.

Mata

pre 14 godina

O čemu ovaj Rudić priča? Pa sudije su im priznale 11 gol. iako nije lopte prešla celim obimom zamišqenu liniju. Koliko je bilo naših isključenja, a koliko njihovih? Stvarno je jadan.

lich_kw

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti...ali ocigledno vi ste imali razloga da se ljutite...znam, znam...lopta je bila previse okrugla, ili ste vi mozda navikli da igrate vaterpolo na bazenu dubine 1,5 m...stvarno ne znam.
A i nije mi jasno posle onog ``gola`` ti se Rudicu nasao zaliti na sudije...ccc..tako glupo i neprofesionalno da i ne zasluzujete da igrate vaterpolo i u kadi.

DragonSU

pre 14 godina

Osvojis svetsko prvenstvo, pa mislis da si najbolji na svetu! NE ide to tako!!! Treba osvajati medalje u kontinuitetu kao sto to DELFINI rade, a vec ih je (medalje) i tesko sve izbrojati! Nas najveci rival je uvek bila, jeste i uvek ce biti Madjarska, i niko drugi!

Rudics

pre 14 godina

Ljudi,evo zasto smo izgubili:Temperatura vode na Srpskoj polovini bazena je bila idealna za igru ,a na nasoj strani voda je bila prehladna!!!Isto tako gustina vode na nasoj strani je bila iznad propisane u odnosu na Srpski deo bazena.A i vremenski uslovi su bili katastrofalni-nama je padala kisa a Srbima je grejalo sunce!!!

Uroš NBGD

pre 14 godina

Najbolje je da svi počnemo samo da šutiramo loptu nogom, jer sve ostalo niko ne igra i glupo je...
Fudbal jeste lep sport, ali mafija koja nonstop lobira za taj isti fudbal i preko grane šalje gomilu netalentovanih klinaca (svaka čast izuzecima, kojih hvala Bogu ima) i za to zgrće veeeeliku lovu - UNIŠTAVA Srpski sport!
Tako da danas osim nekoliko (vanserijskih) tenisera i teniserki i plivača, mi praktično pojedinačne sportove nemamo (opet izuzeci i to samo u retkim prilikama)!
Umesto da klince u školama prvo nauče da trče i da u njima razviju ljubav prema svakom obliku sporta kao načinu zdravog života, nastavnici im u školi prvo bace loptu kako bi ih se rešili.
A u Americi ima toliko vaterpolo liga da ih je više nego što mi imamo fudbalskih, u Francuskoj se na plaži ne igra ništa osim ragbija (skoro), Englezi propadoše od kriketa, a Italijani od Djira i Toura.... A koliko znam, na FIFA listi su svi ispred nas (a Antićeva reprezentacija je sada jedina svetla tačka našeg fudbala - Zvezda 0:2, Partizan 0:2, :( a biće ovoga bojim se još).
A ako je jedino bitno to koliko se neki sport gleda, onda svi samo Američki fudbal da igramo, pa nam i ovaj naš neće trebati... Nažalost i jedan i drugi se sve više udaljavaju od sporta i postaju sinonim za sistem za pranje prljavog novca :(

SVAKA ČAST MOMCI! SAMO NAPRED DO ZLATA!!!

Grom

pre 14 godina

Slazem se da ga je Fica vredjao, onaj bezobrazni gol kada plasira loptu sa xx metara preko dva igraca i izgubljenog golmana koga je poslao po novine...stvarno uvredljivo.

Morava je moje more...

pre 14 godina

A šta će nam more kada se vaterpolo igra u slatkoj vodi,izgleda da su Hrvati malo više trenirali u morskoj vodi, pa se opustili...

Vladimir

pre 14 godina

Srbija u četvrtfinalu izbacila olimpijske prvake-Mađare
Srbija u polufinalu izbacila svetske prvake-Hrvate
U prenosu polufinala italijanski reditelj 90%vremena prikazuje srpske navijače-neprocenjivo!!!!!

Kale

pre 14 godina

Ma ne nasedajte na novinasku vremensku prognozu...Rudic je institucija vaterpola, bez ibzira na cijoj klupi sedeo...Svaka cast Rudicu od 13 SP, ti si ucesnik na 12...
P.S. Setimo se samo posle Atlante kako je RUdic delio saveti i organizovao zajednicke pripreme, reprezentacija Srb i Hrv....znaci covek je ljudina, bio i ostao....sad naravno i sa rodjenim bratom kad igras zelis da pobedis i neprijatno ti je kad gubis...to je psihologija...
Bravo Momci, i smeta mi sto vas zovu delfinima i ajkulama...pa Srbija nema more..ima Moravu, Ibar...a, zna se ko su najbolji plivaci...Vidre, braco..Srpske vidre sa Drine, MOrave Ibra, Save, Dunava, Timoka.....

kurotresina

pre 14 godina

Filipovićev gol je bio iz kontrafaula. Pri tome me je vređao, ali sudije na to nisu reagovale. I pored toga trebalo je da pobedimo", rekao je Rudić


Lepo mu reko Daca Ikodinovic na jednoj konferenciji-Brko,ne jedi...

Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(miki, 31. jul 2009 00:19)
Ma nemoj! Znaci bitni sportovi su samo fudbal i kosarka??? Kako to uopste mozes da kazes kada se zna gde se igra najbolji vaterpolo, na Balkanu i okolo... Za nas je jako bitan sport. Zapravo svi sportovi su nam jako bitni, ali ti to ne vidis... Steta za tebe...
Rekoh ja na nekom od proslih takmicenja da ce ova reprezentacija da hara bazenima. Oni idu ka tome.
Pitanje za ljude koji pazljivo prate vaterpolo, imaju li negde tacni podaci koliko ko od nasih igraca ima godina? Cisto me zanima, ili bar ukupni prosek. A jos bolje da vidim uporedo sa ostalima...
Pozdrav i napred SRBIjA!!!

Srpkinja

pre 14 godina

Izvrsni Srbi zaustavili barakude.To je naslov na jednom hrvatskom sajtu.I nimalo nas nisu ocrnili nego su najvise ocrnili njihove igrace.

Da li ga je bar malo sramota

pre 14 godina

Sitna dusa. Razlika izmedju pravih sportista i iskompleksiranih jadnika se vidi upravo u porazu. Sudije su pored priznatog nepostojeceg gola za Hrvate poprilicno sudile na nasu stetu, ali se Rudic lako latio fraze "sudije su krive" umesto da razmisli kako su nasa deca odrzala lekciju njegovoj ekipi.

Molder

pre 14 godina

E moj Rudiću! Trebalo je da sudije isključe sve srpske igrače pa da ostanete sami sa Sorom i da ga punite! Ko izgubi ima pravo da se ljuti a ti koji si se srpskog hleba najeo i prejeo treba da se pokriješ ušima i ćutiš!

Zoran

pre 14 godina

Rudica je davno trebalo penzionisati,vec je malo i senilan. Kako nije primetio da ga njegovi pozdravljaju sa 3 podignuta prsta,podsecaju ga ko je i od kojih je.Ako je on zaboravan srbi nisu mi smo vaspitan narod,a on to naziva vredjanjem.Stvarno neznam stasu trebali da urade da bi ga zadovoljili.Punili su ga ko ner...inju,zadnji gol i on da je sudio priznao ga nebi,mocice da cuje i pozdravi svoju pravu himnu.Mada mislim da su i Hrvati shvatili kakav je on strucnjak.Zalud more, na jeziku strasne barakude opasno je kad ajkule sude.Jer ajkule za milost neznaju sto im na put stane one potapaju.Nemam reci da iskazem rados,kako god bilo u finalu definitivno su ovi decaci najbolji vaterpolisti na svetu.A mnogo ce godina trebati da se nadje neko ko ce moci da im parira.I umalo da zaboravim u nedelju nemojte da zaboravite deda Ratka popnitega na postolje,sajkaca netreba on je ima.Neka se i on malo razveseli jer mi se ucinilo da je par puta kroz zube reko ,,ajmo beli,,jedino ako ne pobegne sto nije iskljuceno,jer znamo kako barakude podnose poraz.Srecno u finale, hrabre i postene i sreca prati.Puno pozdrava svim navijacima Srbije i uz bozju pomoc na krov sveta. FK UMAC-MIROSEVCE

mIKSON

pre 14 godina

iskljucili su nam 4 igraca zbog 3 iskljucenja, pravili im igraca vise kako su hteli i kad su hteli, priznali im NEPOSTOJECI gol i opet im neko kriv

KO JE OVDE LOOD?!?!?!?!

miki

pre 14 godina

svaka čast u finalu su, ali ovo je tako nebitan sport kojeg igra par hiljada ljudi na celom svetu, tako da mi je glupo od toga praviti neki super uspeh, pa nismo crnogorci

Andrija

pre 14 godina

Razumljiv je Rudicev protest i izjava vezana za sudije. Covek bi da odsedi josh koju sezonu na klupi hrvatske reprezentacije. Nadam se i da hoche - da ponovo uziva u vrhunskim potezima i igrama mlade srpke reprezentacije. A onda ce mu opet biti krive sudije, voda ce biti previse hladna, publia previse glasna, vreme nedovoljno suncano i ko zna sta jos. Samo ti trabunjaj - MI IGRAMO!!! Bravo momci. :)

MIlos Ro

pre 14 godina

Previše smo pogrešaka pravili u pressingu, a uz ovakvo suđenje teško je bilo čak i kad smo se stabilizirali loviti rezultat. Čim sam vidio ime suca moram reći da sam bio rezerviran. Gomez nam je sudio i na Mediteranskim igrama u Pescari i ostavio nam gorak okus u ustima. Dosta čudnim kriterijem još je više pridonio našoj nervozi, a u utakmici poput ove u kojoj najmanja sitnica odlučuje Srbi su mu se bolje prilagodili".
To rece Ratko Rudic! Kakav sampion!

Aca

pre 14 godina

Nego zašto na Sport Index-u nema jos nikakvih vesti o ovom polufinalu?? Bitno je ko prešao u City i šta je bilo u Žilini....možda neće dodatno da ljute Ratka?!

Max

pre 14 godina

Niko ovde ne vidi nikakvu logiku u tome da sudija Mađar, navija za Srbiju posle poraza Mađarske od te iste Srbije, ali vi niste ni svesni koliki je politički pritisak na svaki aspekt života u Hrvatskoj, pa i na Rudića i Vaterpolo.
Suđenje na ovom prvenstvu je neujednačeno, na trenutke glupavo i vrlo sujetno. Treba tu malo da se uvede red.

zp

pre 14 godina

Рудићу је боље да ћути.Победа је чиста ко суза.Каже да га Прлаиновић вређао.Мора да су то биле неке суптилне увреде,које судија Италијан није разумео.И Рудић постаде велики домољуб а годинама је живео и играо у Београду.

Kizoki

pre 14 godina

Dva dosudjena sumnjiva peterca Hrvatima, jedan priznat gol gde lopta nije presla liniju i izbacivanje najboljeg igraca u 3. cetvrtini plus jos 3jice 4rice. Malo li je? Ali jednom poturica zauvek poturica.

gm

pre 14 godina

e moj Rudicu nekada si bio silan i jak, a sada si nula od coveka, smetaju ti sudije, uvek kada izgubis....vreme ti je da odes....bolji smo bili i tu je kraj price, priznaj to sebi.....

Uncaca unca

pre 14 godina

Ruuuuudiiiii :*

http://www.youtube.com/watch?v=_GyxftKNqmU&feature=PlayList&p=8646812BAA65CD50&playnext=1&playnext_from=PL&index=29

laki

pre 14 godina

Posle zadovoljstva što smo mi dobili i idemo u finale ,moram da kažem da smo gledali perfektnu utakmicu.Obe ekipe igrale su strašno pa me čudi da niko to ne komentariše bilo je žestoko kao kad igraju Lejkersi i Bulsi ( pre desetak godina) .Finale pre vremena - dve najbolje ekipe definitivno.
Ratko se ljutio prvo zbog toga što su sudije Filipoviću dozvolile da igra *LIJEVOM NJEGOVOM* rukom a posle se zbio nemio incident kada se Filipović obratio Ratku -Mladiću kako si.Ratko inače mladić - Rudić konačno je otkrio mentalitet.Sto mu brkova serbijanskih Ratko izgleda kao Mladić.
Ipak na kraju čestitke Hrvatima na igri i ponašanju a našima sve najbolje idite deco pa se sigrajte tu smo najjači

Vlado PG

pre 14 godina

Svaka cast momcima! Sve najbolje pa da osvojite prvenstvo. Ni to nije nemoguce, naprotiv!

Imate iskrene pozdrave iz Crne Gore. Srescemo se na nekom narednom prvenstvu, bice to brzo. Ajkule ce opet biti u vrhu!

Dichko

pre 14 godina

rudicu moze samo da n am pljunes pod prozore...lopovi!!nzm kome su iskljucena 4 igraca i svirano najmanje 16 iskljucenja,nzm kome nisu dali da organizuje makar pola napada tokom celog meca-sve su bili kontra napadi...

igor pešić

pre 14 godina

Najkvalitetnija škola vaterpola,tradicija i Srpski inat su donosili,donose i uvek će donositi medalje sa svih takmičenja.Bravo,divim se Srpskom vaterpolu!

slatkovodni sisar

pre 14 godina

Bravo Momci, i smeta mi sto vas zovu delfinima i ajkulama...pa Srbija nema more..ima Moravu, Ibar...a, zna se ko su najbolji plivaci...Vidre, braco..Srpske vidre sa Drine, MOrave Ibra, Save, Dunava, Timoka.....
(Kale, 31. jul 2009 07:20)

pazi,delfina ima i slatkovodnih a mogu da žive i u akvaparkovima :))))) mani se ti vidra,grgeča,bucova pastrmki :)

bravo momci,srećno sa špancima.

pinkerton

pre 14 godina

Febo,
što se tiče suđenja o tome ne mogu ništa reći jer utakmicu nisam ni gledao, ionako me vaterpolo ne zanima.
A tebe cimam zato što se/nas sramotiš izjavama o komadima na tribinama i potapljanju pacova..mislim, na tako glupe izjave zaslužuješ da te se ismijava :)))
I još jedna stvar, vjerojatno misliš da svoje nekakvo hrvatstvo dokazuješ prepucavanjem sa Srbima i da je ulizivanje to što se ja divim Čaviću kad ide 50.01 na stotku..na tom rezultatu mu se divi cijeli svijet, pa i ja..to bi razumio i ti da imaš više od 15 godina, ili da izađeš iz srednjeg vijeka u kom živiš. Smiješno ti je što Srbima trebaju vize?! A mi smo kao sređena država bez korupcije?!:))
Mi, prijatelju, nemamo pravo nikoga ismijavati na takvim stvarima..kod nas ljudi ginu zato što se tračnice premazuju tvarima koje nabavlja firma koja je registrirana za uvoz mačje hrane:)))
Jesi li baš siguran da smo razvijeniji od njih?! :)))

dražen

pre 14 godina

Suci smradovi...kolko kontra faulova za srbe...strasno...
pa na hiniću je trebala cijela srbija izac van kolko ste čovjeka davili...
ma smijesan mađar liječio komplekse zato sto ste ih izbacili u četvrt finalu...

psihijatar

pre 14 godina

Kao i obicno, komsijski sportski dogadjaji mnogo vise znace MANJIM drzavama (namerno necu da kazem i narodoma). Stoga svi uspesi i neuspesi imaju mnogo vecu tezinu u tim sredinama. U ovom slucaju, jasno je kako je neuspeh uzrokovao ovakvu frustraciju i ocigledno iskrivljenu predstavu realnosti... Neki ljudi ostaju emotivno nezreli i u poznim bioloskim godinama...

mnemojkovac

pre 14 godina

Vec vidjeno. Ovdje kao da su svi zaboravili, da su prošle godine poslije finala u Malagi i Udovičicu i svim Srbima bili krivi svi. Od sudija,Mila... Tako da nemojte mnogo prigovarat Hrvatima. Što se toga tiče,svi smo na Balkanu isti! ! ! Tipičan balkaniše sindrom... Uvijek nam je za neuspjeh kriv neko drugi.

Goran

pre 14 godina

Moze li netko skloniti ovog Rudica? Covjek je katastrofa. S najboljom ekipom svijeta je osvojio samo 1 svjetsko zlato. Katastrofa! Jug i Mladost su medu 2 najbolje ekipe u svijetu. Uvijek finale, trofeji i polu finale. A ovaj Rudic stalno nesto mlati. Njegov vaterpolo je tako staromodan. Kako ici na SP bez ljevaka? Znaci nema zamjene za Maru Jokovica?

Mecklejn

pre 14 godina

veselite se barem malo..zaslužili ste..ako ništa drugo zbog onih siročića vaših na tribinama..vidi se da nisu bili van svog sela godinama...

Febo,ja cu licno tebi da platim jedan put gde kod hoces,jer ti van kuce i ne izlazis,jer si na ovom sajtu po ceo dan.A kada nisi za kompjuterom,ti gledas tv,kako bi odmah dosao ovde i napisao komentar.Izadji iz kuce,nadji devojku...Ne treba ceo zivot da ti bude Srbija,Srbi i svi njeni uspesi...

(Molim vas pustite ovaj komentar)

FeboZg

pre 14 godina

@@Pinkerton

Moje najave su bile sasvim logične s obzirom da sam Hrvat i navijam za svoje ko što Srbi navijaju za svoje..to je potpuno legitimno..pogotovo kad su u pitanju podbadanja u svezi rivaliteta..koja su duhovita i daju draž našim "druženjima" sa komšijama na ovom sajtu....Prošlo vrijeme smo mi njima vadili mast češće..Pekong,F4 Jug -Partizan,njihov smiješni klupski nogomet prošli tjedan,, pa smiješni porazi od Albanije u košarci,Brazila u rukometu..sad su oni dobili nas i to na guzove i imaju me pravo kuriti koliko žele..jedino kaj ne kužim je to zakaj ti kao tzv Hrvat stalno radiš na tome da se komšijama ulizuješ u g...u i prozivaš mene ničim izazvan sa moje strane???? Ponovno tvrdim..da je bilo fer suđenje već bi na poluvremenu bilo 4 razlike za nas..Vaterpolo je jedini sport gdje suci ne štite napadače..mi igramo na centre i nije moguće da jedan Hinić koji je svjetska klasa ne dobije ni jednu šansu za gol..Dobuda ubijaju cijelo vrijeme,skinu mu kapu 5 x od batina i nikome ništa...u zadnjoj četvrini talijan dosudi 5-erac za nas..Kiseli vrati loptu srbima ..na jedan razlike....ccccc..mi ćemo uvijek imati igrača više od bilo koga jer gajimo stil igre na centre i tu se stvara razlika..Srbija je igrala srčano i na granici faula..realno su trebali dobiti 45 isključenja i sasvim je normalno kaj su ima izbačena čak tri igrača..Što se tiče Rudića..bez obzira na njegove komentare koji su deplasirani..čovjek je najveći trener svih vremena..stvoritelj čitavih jednih generacija..kaj mislita zašto su ameri toliko daleko dogurali????Ne valjda zbog Udovičića i Porobića...ko je Talijane napravio velesilom u vaterpolu..ne valjda Ikodinović i Vujasinović ili Bpškovićć..Rudić komšije moje..Rudića Dači poručujem da se okane alkohola i motora i da se pozabavi svojom dragom Natašom...nije njemu šjor Ratko nikakav problem u životu..Pinkertonu gledaj svojeg posla pliz i nastavi se dodvoravati komšimama..to ti ide najbolje..pozdrav za B92 i poruka komšijama..veselite se barem malo..zaslužili ste..ako ništa drugo zbog onih siročića vaših na tribinama..vidi se da nisu bili van svog sela godinama...

P.S....Ako je neko prvak svijeta u vađenju na suđenje i suce,papu,Nato,Vatikan..onda su to komšije..sjetite se F4 u rijeci i poraza Partizana non stop od Juga i Mladosti...pa valjda se i mi možemo malo vaditi na suce...čujemo se poslje Apoela...xa xa xa

dražen

pre 14 godina

Suci smradovi...kolko kontra faulova za srbe...strasno...
pa na hiniću je trebala cijela srbija izac van kolko ste čovjeka davili...
ma smijesan mađar liječio komplekse zato sto ste ih izbacili u četvrt finalu...

miki

pre 14 godina

svaka čast u finalu su, ali ovo je tako nebitan sport kojeg igra par hiljada ljudi na celom svetu, tako da mi je glupo od toga praviti neki super uspeh, pa nismo crnogorci

MIlos Ro

pre 14 godina

Previše smo pogrešaka pravili u pressingu, a uz ovakvo suđenje teško je bilo čak i kad smo se stabilizirali loviti rezultat. Čim sam vidio ime suca moram reći da sam bio rezerviran. Gomez nam je sudio i na Mediteranskim igrama u Pescari i ostavio nam gorak okus u ustima. Dosta čudnim kriterijem još je više pridonio našoj nervozi, a u utakmici poput ove u kojoj najmanja sitnica odlučuje Srbi su mu se bolje prilagodili".
To rece Ratko Rudic! Kakav sampion!

fer86

pre 14 godina

Ah,mozemo mi pricati sta god hocemo da su suci krivi mada mi je onaj mađar malo sumnjiv al je*iga. danas ste bili bolji i zasluzeno idete u finale,pobogu dobili ste redom talijane,mađare i sad nas. Osobno mislim da imamo kavalitetnije i jače igrače od vas,al vaterpolo je takav sport.Favoriti ne pobjeđuju uvijek jedne godine mi prvaci,pa vi pa crnogorci...Uglavnom balkanci igraju vaterpolo najbolje da zaključimo..Sretno u finalu mada je zlato vaše jer niti ameri a niti špaljolci nemjau kvalitete da vas dobe,al nikad se ne zna...ako cete imati los dan i najslabiji mogu dobit najace....pozzz iz zagreba...BBB Zagreb

FeboZg

pre 14 godina

@@Pinkerton

Moje najave su bile sasvim logične s obzirom da sam Hrvat i navijam za svoje ko što Srbi navijaju za svoje..to je potpuno legitimno..pogotovo kad su u pitanju podbadanja u svezi rivaliteta..koja su duhovita i daju draž našim "druženjima" sa komšijama na ovom sajtu....Prošlo vrijeme smo mi njima vadili mast češće..Pekong,F4 Jug -Partizan,njihov smiješni klupski nogomet prošli tjedan,, pa smiješni porazi od Albanije u košarci,Brazila u rukometu..sad su oni dobili nas i to na guzove i imaju me pravo kuriti koliko žele..jedino kaj ne kužim je to zakaj ti kao tzv Hrvat stalno radiš na tome da se komšijama ulizuješ u g...u i prozivaš mene ničim izazvan sa moje strane???? Ponovno tvrdim..da je bilo fer suđenje već bi na poluvremenu bilo 4 razlike za nas..Vaterpolo je jedini sport gdje suci ne štite napadače..mi igramo na centre i nije moguće da jedan Hinić koji je svjetska klasa ne dobije ni jednu šansu za gol..Dobuda ubijaju cijelo vrijeme,skinu mu kapu 5 x od batina i nikome ništa...u zadnjoj četvrini talijan dosudi 5-erac za nas..Kiseli vrati loptu srbima ..na jedan razlike....ccccc..mi ćemo uvijek imati igrača više od bilo koga jer gajimo stil igre na centre i tu se stvara razlika..Srbija je igrala srčano i na granici faula..realno su trebali dobiti 45 isključenja i sasvim je normalno kaj su ima izbačena čak tri igrača..Što se tiče Rudića..bez obzira na njegove komentare koji su deplasirani..čovjek je najveći trener svih vremena..stvoritelj čitavih jednih generacija..kaj mislita zašto su ameri toliko daleko dogurali????Ne valjda zbog Udovičića i Porobića...ko je Talijane napravio velesilom u vaterpolu..ne valjda Ikodinović i Vujasinović ili Bpškovićć..Rudić komšije moje..Rudića Dači poručujem da se okane alkohola i motora i da se pozabavi svojom dragom Natašom...nije njemu šjor Ratko nikakav problem u životu..Pinkertonu gledaj svojeg posla pliz i nastavi se dodvoravati komšimama..to ti ide najbolje..pozdrav za B92 i poruka komšijama..veselite se barem malo..zaslužili ste..ako ništa drugo zbog onih siročića vaših na tribinama..vidi se da nisu bili van svog sela godinama...

P.S....Ako je neko prvak svijeta u vađenju na suđenje i suce,papu,Nato,Vatikan..onda su to komšije..sjetite se F4 u rijeci i poraza Partizana non stop od Juga i Mladosti...pa valjda se i mi možemo malo vaditi na suce...čujemo se poslje Apoela...xa xa xa

munze

pre 14 godina

Rudić je temperamentan čovek. I on će sutra ustati i shvatiti da lupa gluposti. Čoveka cenim, legenda je Partizana, tu je stekao i slavu i znanje, a nešto "tu ima" kad masa naših igrača nejga uzima na zub - setimo se Dače, sad Filipa. Rudiću bi mnogo bolje bilo da radi, da ne priča. Realno Hrvatska ima najveći igrački potencijal na svetu, a danas je izgubila od podmlađene i autsajderske Srbije. Tokom cele tekme je igra Srbije bila tečnija, tu mu sudije ne mogu biti krive.

mnemojkovac

pre 14 godina

Vec vidjeno. Ovdje kao da su svi zaboravili, da su prošle godine poslije finala u Malagi i Udovičicu i svim Srbima bili krivi svi. Od sudija,Mila... Tako da nemojte mnogo prigovarat Hrvatima. Što se toga tiče,svi smo na Balkanu isti! ! ! Tipičan balkaniše sindrom... Uvijek nam je za neuspjeh kriv neko drugi.

Hrvoje

pre 14 godina

Rudić donekle ima pravo, ali nije u redu da vrijeđa protivnika koji je pobijedio!
On je kriv što je momčad podcijenila protivnika i što je najbolji meč odigrala puno prerano protiv MNE!
Protiv Rumunja smo igrali mlako, a u sličnom stilu i protiv Srbije, jer su mislili lako čemo.
Srbija je 'više željela pobjedu' i bila puno energičnija i od samog početka bila bolja i potpuno zasluženo pobijedila.
Istina i Bog da je Sukno zabio za 12:12 u produžecima bismo najvjerojatnije mi dobili (pošto bi se psihički digli) a vama je falilo par vrlo bitnih igrača + umor koji bi dolazio sve više do izražaja.
U svakom slučaju neznam dali ste svjesni kolko je ovo velika pobjeda vašeg izbornika Udovičića i kolko je strateški ubio Rudića u ovom meču. To i je razlog Rudićeve nervoze, iako treba priznati da žestok ritam koji je nemetnula Srb repka u fazi obrane i nije mogao završiti drugačije nego s više vaših isključenja. Par puta je sudac ostao nijem na prekršaje nad Hinićem, dok je opet poklonio i nama i vama po jedan peterac. Dali je lopta ušla u gol za 12:11 ja neznam jer se loše vidjelo (što me ne čudi obzirom da RAI radi prijenos) ali neznam niti za početak tekme kad je bila slična situacija, tako da mislim da tu nije nitko ošteće n tj nagrađen (od dva odbijanca od prečke jedan je suđen).
Kao što se zna, obrana je stvar volje, želje i tko bolje odigra obranu u načelu i pobjeđuje (kad su vrhunske momčadi u pitanju - vrijedi za sve momčadske sportove).
Tri momenta su bila ključna za cijeli meč.
1. sam početak meča kad ste se vratili nakon 2:0 i to s istim brojem igrača zbog našeg mlakog ulaska u meč ( Udovičić je prolazio kako je htio kroz obranu koja je bila premlaka)
2. treća četvrtina koju nismo dobili. zašto treća? Treća četvrtina se do sada pokazala kao najjača četvrina tj četvrtina u kojoj ako pobijeđujemo stvaramo prednost .
3. zadnji napad. sam po sebi logičan je slijed utakmice da je promašen, jer usudio bih se reći da nebi bilo fer da smo ga dali. Jednostavno pobjedu ste zaslužili. Da smo ga dali vrlo vjerojatno bismo dobili u produžecima, a ponavljam po vidjenom jučer onaj tko je više želio dobio je željeno...

Iz ovog poraza/pobjede netreba izvlačiti antologijske zaključke, ali nije loše napomenuti da je kod nas zakazao iskusniji (stariji) dio ekipe dok su mlađi (izuzev Sukna par puta) odigrali pristojno. U prvom redu mislim na Baraća koji utakmicu nije odigrao na razini kapetana momčadi aktualnih svj prvaka.

Bit će interesantno gledati iduće mečeve ovih repki (pogotovo kad se Hr vrate ozlijeđeni mladići). Malu prednost bih dao Hr u idućem meču sa SRb i MNE u meču s Hr.
Živi bili pa vidjeli...

Sretno u finalu!

Vlado PG

pre 14 godina

Svaka cast momcima! Sve najbolje pa da osvojite prvenstvo. Ni to nije nemoguce, naprotiv!

Imate iskrene pozdrave iz Crne Gore. Srescemo se na nekom narednom prvenstvu, bice to brzo. Ajkule ce opet biti u vrhu!

Zeka

pre 14 godina

klasicno Hrvatski,izgube,budu razbijeni na terenu odnosno bazenu i onda su im sudije krive!U tom slucaju bih Filipovicu cvrsto stegao ruku i cestitao mu na navodnom gestu prema treneru Rudicu.

SRBENDA

pre 14 godina

Ma sta kazes vredjao te Fica..ma ajde...verovatno ti je dobacio RATKO SRBINE...pa ne razumem kako te je uvredio...FICO MAJSTORE....JOJ STO VOLIM STO SAM SRBIN...

Black Hawk

pre 14 godina

Napred Srbijo!!! I pored smene generacija opet smo najbolji... Da je samo Sefik ostao pa ovi jadni Hrvati ni sa ovim nepriznatim golom ne bi pesli brojku od 4-5 golova. Replika na ovaj komentar da Srbija nema i nikada nece imati mope: Nekad smo za to isto more ginuli mi a ne onaj ko ga trenutno poseduje ali smo ga drugima ostavili na tacni, pa valjda se Srbi opamete jednog dana pa svoje ostave svojoj deci a ne tudjoj...Ne zna se sta donosi sutra...

z.slavonija

pre 14 godina

ratko srbine sta ces moras malo glumit...znamo svi da ti je srce puno....idemoooo srbijooo na zlatoooo xD svaka cast momci...pozdrav iz zapadne slavonije

njet

pre 14 godina

Sudjenje u vaterpolu nema smisla komentarisati...
jednostavno sude kao na divljem zapadu.
Secam se kako su nama (Srbiji)
sudili protiv Crne Gore, mislim da je bilo EP...
U svakoj cetvrtini su nam po 2-3 puta sudili kontrafaul,
taman igraci doplivaju do gola,
pa ajd' nazad. Nacisto su smoreni bili.
Plus svaki napad crnogoraca iskljucenje, ili cak dva.
A ovo danas, pre ce biti da je hrvatski golman navukao maler,
jer sam sebi je zabio 3-4 gola glavom.
I to kao u karan-bolu, lopta u glavu, pa stativu i u gol.
Ili u precku, pa glavu, i u gol... itd.
Maleri na kvadrat. Tu gledajte razloge poraza, a na sudjenje
nema potrebe trositi zivce.

Hmmm

pre 14 godina

Hmmm...sudije. One iste koje su iskljucile dva nasa kljucna igraca,koje su sudile nepostojeci gol jer nije presao zamisljenu crtu,koje su u zadnjam napadu nosili hrvatski dres. Neka pogledaju bolja njihovu odbranu koja je igrala dobro citav turnir a sada kiksnula ili golmana kome je to najgora utakmica u reprezentaciji. Ili neka pitaju bolje onog novinara zasto su izgubili. Ovde je odlucila borbenost,hrabrost,mladost. Valjda su sada shvatili da podcenjivanje skupo kosta.

сале гробар котор

pre 14 godina

е мој рудићу да су судије судиле како треба избули би сте ви 5 разлике.србија шампион

VladaŜ

pre 14 godina

Imamo mi izreu za takve:
"Ko gubi ima pravo da se ljuti"
Neka ste nas potcenjivali svi pre prvenstva, izgleda ste zaboravili na SRPSKI INAT.

BRAVO ZLATNI DELFINI

Goran

pre 14 godina

Moze li netko skloniti ovog Rudica? Covjek je katastrofa. S najboljom ekipom svijeta je osvojio samo 1 svjetsko zlato. Katastrofa! Jug i Mladost su medu 2 najbolje ekipe u svijetu. Uvijek finale, trofeji i polu finale. A ovaj Rudic stalno nesto mlati. Njegov vaterpolo je tako staromodan. Kako ici na SP bez ljevaka? Znaci nema zamjene za Maru Jokovica?

Bolton

pre 14 godina

Najsladja pobjeda, nije lose ih ni u sahu pobjediti.

Bravo majstori.

Pozdrav Vladu iz Prdgorice. A ponadao si se, jelde. E moje Cojstvo.

Places li sad kao Rudic?

Ryber Palunko

pre 14 godina

U pravu je Rudić! Ne znam jeste li primjetili da sudijama iz zadnjeg džepa vire šajkače, a da su ih na jedvite jade, neposredno prije meča, delegati natjerali da navuku službene sudijske majice,umjesto onih s natpisom 'dva veka Vuka'!

Dekicar

pre 14 godina

Krive sudije??
A onaj gol sto su vam priznali, minut pre kraja??
Lopta NIJE presla liniju!
Tako da su sudije krive sto niste ubedljivije izgubili....
Uostalom, ko gubi, ima pravo da se ljuti....:)

Серђо

pre 14 godina

Можда је Рудићу крив и дубок базен, превише хлорисана вода, мањак њихових навијача, лоше временске прилике... Ма очигледно је било да те исте судије навлаче за њих, колико су само пута имали играча више, колико су петераца(непостојећих) имали, признат им је непостојећи гол, итд... хрвати, покријте се ушима и наставите да тренирате. Идемо по злато, браћо Срби!

Ccc...

pre 14 godina

Pa sto onda niste? Kako se samo nisi setio da pomenes nepostojeci gol koji vam je priznat...
Ma...opste je poznato-ko gubi ima pravo i da se ljuti. A ko se ljuti,kako se ono bese kaze... :)

Kizoki

pre 14 godina

Dva dosudjena sumnjiva peterca Hrvatima, jedan priznat gol gde lopta nije presla liniju i izbacivanje najboljeg igraca u 3. cetvrtini plus jos 3jice 4rice. Malo li je? Ali jednom poturica zauvek poturica.

ви сте један врло занимљив човек комшија

pre 14 godina

Па и мени би биле криве судије да сам пре тога попио литру вињака!

sloba

pre 14 godina

Pa da sudije su samo 5 naših igrača isključili po 3 puta.da su još nekom sudili tri lične i da su priznali još neki nepostojeći gol možda bi bivša braća izvukla produžetke

uragan

pre 14 godina

Cini mi se da je u poslednjem napadu hrvatske kada je sukno sutirao jedan komarac sleteo na njegovu ruku i ujeo ga,sudija je trebao da svira peterac

pinkerton

pre 14 godina

Ponoviti ću otprilike komentar koji sam napisao prije utakmice..nažalost nisu mi ga objavili, vjerojatno zato što nije bio kontra protivnika, kakve inače ovdje preferiraju:))
Uglavnom, srpski vaterpolisti su jako nezgodan protivnik; imaju izbornika kojeg svi osporavaju, u Pekingu se potuku pa onda Crnogorcima ipak uzmu broncu, ovdje na početku igraju kao rasuti teret a onda maznu Mađare (opet) i na kraju oderu i nas.
Svaka čast Srbi, najbolji ste, uzmite i to zlato.
Iskrene čestitke, pa neka mi moji sunarodnjaci daju minusa koliko god ih volja.
Febo, lakše malo s najavama ubuduće, (opet) si se propisno osramotio:)))
Pozz iz ZG

Ujka

pre 14 godina

У праву је рудић! Њихов терен био јако влажан, што је много сметало њиховим технички супериорнијим играчима који су навикли на рад у сувом!

aleksandar

pre 14 godina

Ratko SRBINE,mi te i dalje volimo zbog svega sto si ucinio za vaterpolo. A tako kada se ljutis, bas izgledas ko pravi SRBIN. Cak i brkove nosis, sto je odraz muzevnosti, al srpske. Stvarno si SRBENDA i skidam ti sajkacu za sve.

igor pešić

pre 14 godina

Najkvalitetnija škola vaterpola,tradicija i Srpski inat su donosili,donose i uvek će donositi medalje sa svih takmičenja.Bravo,divim se Srpskom vaterpolu!

Glava me boli od fudbala

pre 14 godina

Sudjenje je bilo katastrofalno, pogotovo po nas,iskljucheno pet igracha, priznat nepostojeci go +3 peterca +19 iskljucenja..

Kokan87

pre 14 godina

Da li je Rudić uopšte gledao utakmicu?! Ja nisam gledao celu pa sam video da su im priznali nepostojeći gol. Pored toga nepravilnosti nisam video.

srb-in

pre 14 godina

Ovome Rudicu,nikad nista nije po volji osim ako ne pobedjuje....setimo se samo od pre i dok je bio selektor stare Juge kakve je sve skandale pravio a i sada nastavlja... dzaba mu sve ,pokazase DELFINI da su i hrabriji a i odlucniji u kriticnim situacijama kada se lomi rezultat... bilo kako bilo meni je bas potaman i bas mi je drago da smo skinuli BARAKUDE sa trona... SRBIJA4EVER !!!

Remus Lupin

pre 14 godina

Ma, okrugla lopta, dubok bazen, 'ladna voda, visoka temperatura,..... bla bla truc
bar jednom priznajte da ste posteno izgubili....
'Ajd' zdravo

pomoc prijateljima

pre 14 godina

Da se braca Hrvati ne bi vise zalili na sudjenje ,predlazem sledece :

1.Svaku utakmicu njihove reprezentacije moze da sudi licno Ratko Rudic.
2.Reprezentativci Hrvatske trebeju imati celu utakmicu ,igraca vise,ali sa tim da mi mozemo da biramo koji ce nam igrac biti iskljucen.
3.Radi ozdravljenja Hrvatskog kompleksa,predlazem da ih pustamo jedno vreme da pobedjuju,kako se ne bi stalno zalili i kukali...

ps.Je l' sudija nije dao gol za Hrvatsku u zadnjem napadu?

SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA

pre 14 godina

Sudije su dale maksimum od 110%,kako bi DELFINI pobedili neke punoglavce.
Hrvati svkai napad igrača više,priznat nepostojeći...i tako je proradio SRPSKI INAT
E Rudiću kad je u pitanju inat tu i sudije nepomažu!

Srpkinja

pre 14 godina

Izvrsni Srbi zaustavili barakude.To je naslov na jednom hrvatskom sajtu.I nimalo nas nisu ocrnili nego su najvise ocrnili njihove igrace.

DragonSU

pre 14 godina

Osvojis svetsko prvenstvo, pa mislis da si najbolji na svetu! NE ide to tako!!! Treba osvajati medalje u kontinuitetu kao sto to DELFINI rade, a vec ih je (medalje) i tesko sve izbrojati! Nas najveci rival je uvek bila, jeste i uvek ce biti Madjarska, i niko drugi!

psihijatar

pre 14 godina

Kao i obicno, komsijski sportski dogadjaji mnogo vise znace MANJIM drzavama (namerno necu da kazem i narodoma). Stoga svi uspesi i neuspesi imaju mnogo vecu tezinu u tim sredinama. U ovom slucaju, jasno je kako je neuspeh uzrokovao ovakvu frustraciju i ocigledno iskrivljenu predstavu realnosti... Neki ljudi ostaju emotivno nezreli i u poznim bioloskim godinama...

slatkovodni sisar

pre 14 godina

Bravo Momci, i smeta mi sto vas zovu delfinima i ajkulama...pa Srbija nema more..ima Moravu, Ibar...a, zna se ko su najbolji plivaci...Vidre, braco..Srpske vidre sa Drine, MOrave Ibra, Save, Dunava, Timoka.....
(Kale, 31. jul 2009 07:20)

pazi,delfina ima i slatkovodnih a mogu da žive i u akvaparkovima :))))) mani se ti vidra,grgeča,bucova pastrmki :)

bravo momci,srećno sa špancima.

Alcale

pre 14 godina

Jeste voda je bila previse tecna a sudije sram ih bilo nisu dosudile 10 penala za vas, mislim stvarno zar se tako sudi
kada je trebalo da pobedite???

lich_kw

pre 14 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti...ali ocigledno vi ste imali razloga da se ljutite...znam, znam...lopta je bila previse okrugla, ili ste vi mozda navikli da igrate vaterpolo na bazenu dubine 1,5 m...stvarno ne znam.
A i nije mi jasno posle onog ``gola`` ti se Rudicu nasao zaliti na sudije...ccc..tako glupo i neprofesionalno da i ne zasluzujete da igrate vaterpolo i u kadi.

Rudics

pre 14 godina

Ljudi,evo zasto smo izgubili:Temperatura vode na Srpskoj polovini bazena je bila idealna za igru ,a na nasoj strani voda je bila prehladna!!!Isto tako gustina vode na nasoj strani je bila iznad propisane u odnosu na Srpski deo bazena.A i vremenski uslovi su bili katastrofalni-nama je padala kisa a Srbima je grejalo sunce!!!

Miodrag

pre 14 godina

Ljudi ! Sto ste takvi pa covek je morao da nesto kaze. Nece valjda reci bravo moja braco Srbi. Razapeli bi ga na sred trga Jelikica. Ovako i Veliki Ratko likuje al u sebi. Kad kazem veliki mislim na njegovu kilazu

gm

pre 14 godina

e moj Rudicu nekada si bio silan i jak, a sada si nula od coveka, smetaju ti sudije, uvek kada izgubis....vreme ti je da odes....bolji smo bili i tu je kraj price, priznaj to sebi.....

Kale

pre 14 godina

Ma ne nasedajte na novinasku vremensku prognozu...Rudic je institucija vaterpola, bez ibzira na cijoj klupi sedeo...Svaka cast Rudicu od 13 SP, ti si ucesnik na 12...
P.S. Setimo se samo posle Atlante kako je RUdic delio saveti i organizovao zajednicke pripreme, reprezentacija Srb i Hrv....znaci covek je ljudina, bio i ostao....sad naravno i sa rodjenim bratom kad igras zelis da pobedis i neprijatno ti je kad gubis...to je psihologija...
Bravo Momci, i smeta mi sto vas zovu delfinima i ajkulama...pa Srbija nema more..ima Moravu, Ibar...a, zna se ko su najbolji plivaci...Vidre, braco..Srpske vidre sa Drine, MOrave Ibra, Save, Dunava, Timoka.....

mIKSON

pre 14 godina

iskljucili su nam 4 igraca zbog 3 iskljucenja, pravili im igraca vise kako su hteli i kad su hteli, priznali im NEPOSTOJECI gol i opet im neko kriv

KO JE OVDE LOOD?!?!?!?!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 14 godina

Ma,još malo pa će da bude razlog što ste izgubili to što su gospodina Šoštara primili u tehničku komisiju FINA-e.Šta se ljutite!?Pa pogledajte statistiku,imali ste više isključenja od nas ali nemate ono najvažnije-HERC :-)

shalabajzer

pre 14 godina

sramota i necuveno,trebalo je sve srbe iskljuciti i ako moze zabraniti fiipovicu dozivotno bavljenje vaterpolom i dati hrvatima jos jednu loptu i vecno igraca vise.. to bi bilo fer.. ma daaaaaaaj SRBIJA!!!

Bole-ku

pre 14 godina

Leci se :))))) bre matori,vidi samo odnos isklucenja i onaj nepostojeci gol :))))) Filipovic te rasplakao i vregao.Pa da sa lobom i ja bi plakao da primim takav gol :)))))

ivan kotor

pre 14 godina

sto bi rekli srbi:-sta ulazis u igru kad si slabiji,a ovog puta cu koristiti i vasu hrt foru pa vam reci:STO IDES NA STENU KAD SI PESAK,I TO SITAN "BRALE":-))))XAXAXAXAXAXA

milanche

pre 14 godina

БРАВО МОМЦИ (ВАЊА, ФИЋА, НИКОЛА, ЖИВКО, СОРО....ИТД)!!! ТАКО СЕ БРАНИ ЧАСТ СРБИЈЕ!! ВИ СТЕ ЈОШ МЛАДИ А ВЕЋ ИХ СВЕ ДЕРЕТЕ !! А РАТКО ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ, ПА КОЈИ СЕ БРЕ ХРВАТ ЗОВЕ РАТКО??!! :))))

alejandro

pre 14 godina

Šta kaže vrli Ratko, vređao ga Filip i dao je gol iz kontra faula?!Rudiću, Rudiću, odavno si ti jedan rudonja!Odavno, veruj mi!!

Ivan D

pre 14 godina

Dakle taj Filipovic je ubacujuci loptu u gol tukao protivnickog igraca, a uz to i dobacivao uvrede treneru hrvatske... verovatno je i drugom rukom vezivao kapicu, a petom cesao pupak... ma covek je zeznuo i napoleona.

Dichko

pre 14 godina

rudicu moze samo da n am pljunes pod prozore...lopovi!!nzm kome su iskljucena 4 igraca i svirano najmanje 16 iskljucenja,nzm kome nisu dali da organizuje makar pola napada tokom celog meca-sve su bili kontra napadi...

Morava je moje more...

pre 14 godina

A šta će nam more kada se vaterpolo igra u slatkoj vodi,izgleda da su Hrvati malo više trenirali u morskoj vodi, pa se opustili...

Nemanja

pre 14 godina

Hrvatima ni kad je po njihovom ne valja.Protiv njih je uvek neka zavera a uvek su svi uz Srbe.Cini mi se da su Hrvati duboko narcisoidni i zaljubljeni u sebe.Kritikovali su nas vaterpolo kako je pred rasulom ovo je pravi dokaz da nije.Rudicu nije zasmetao poslednji gol Hrvatske koji im je poklonjen.Uostalom ko gubi ima pravo da se ljuti. Veliki je ponos kad pobedimo ove hvalisavce.

Pataren

pre 14 godina

Jesu, krive su sudije. Inače bi bilo 3-4 razlike za Srbiji. Kriv je i mokar teren, naravno.
Ratko, mi smo te u Beogradu proslavili, ili ćuti ili priznaj poraz. Muški.

IL

pre 14 godina

Ruuudi, zasto se javljas?
Moj Ruuuudi, zasto nas sanjas?
Dok kazemo ti,
Bejbi, ne budi luuuuuda,
Idi i spavaj, sad cuvamo te mi, tvoji DUPINI! :)))

Bruka od sudija

pre 14 godina

Stvarno bruka od sudija. Poslednji napad na utakmici, Hrvat sutira KA golu, a sudija ne priznaje pogodak!!! Mislim, otisla je iznad precke, ali metar gore dole, pa necemo valjda da sitnicarimo...

vlllllll

pre 14 godina

Izvini Rudicu, ali:
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate(...): KRIVI SMO MI.
Gledaj snimak utakmice i placi, a kad odgledas onda pricaj da li su sudije gresile ili sta vec...NAPRED SRBIJA!!!

markoni

pre 14 godina

Umesto sto vredjate coveka (pardon, gos'n Ratka), bolje skupite nesto novca pa mu kupite naocare...mozda dvogled? Neeeee, kupite mu PERISKOP jer je POTOPLJEN!!! :)))

Uncaca unca

pre 14 godina

Ruuuuudiiiii :*

http://www.youtube.com/watch?v=_GyxftKNqmU&feature=PlayList&p=8646812BAA65CD50&playnext=1&playnext_from=PL&index=29

Mata

pre 14 godina

O čemu ovaj Rudić priča? Pa sudije su im priznale 11 gol. iako nije lopte prešla celim obimom zamišqenu liniju. Koliko je bilo naših isključenja, a koliko njihovih? Stvarno je jadan.

kurotresina

pre 14 godina

Filipovićev gol je bio iz kontrafaula. Pri tome me je vređao, ali sudije na to nisu reagovale. I pored toga trebalo je da pobedimo", rekao je Rudić


Lepo mu reko Daca Ikodinovic na jednoj konferenciji-Brko,ne jedi...

Zoran

pre 14 godina

Rudica je davno trebalo penzionisati,vec je malo i senilan. Kako nije primetio da ga njegovi pozdravljaju sa 3 podignuta prsta,podsecaju ga ko je i od kojih je.Ako je on zaboravan srbi nisu mi smo vaspitan narod,a on to naziva vredjanjem.Stvarno neznam stasu trebali da urade da bi ga zadovoljili.Punili su ga ko ner...inju,zadnji gol i on da je sudio priznao ga nebi,mocice da cuje i pozdravi svoju pravu himnu.Mada mislim da su i Hrvati shvatili kakav je on strucnjak.Zalud more, na jeziku strasne barakude opasno je kad ajkule sude.Jer ajkule za milost neznaju sto im na put stane one potapaju.Nemam reci da iskazem rados,kako god bilo u finalu definitivno su ovi decaci najbolji vaterpolisti na svetu.A mnogo ce godina trebati da se nadje neko ko ce moci da im parira.I umalo da zaboravim u nedelju nemojte da zaboravite deda Ratka popnitega na postolje,sajkaca netreba on je ima.Neka se i on malo razveseli jer mi se ucinilo da je par puta kroz zube reko ,,ajmo beli,,jedino ako ne pobegne sto nije iskljuceno,jer znamo kako barakude podnose poraz.Srecno u finale, hrabre i postene i sreca prati.Puno pozdrava svim navijacima Srbije i uz bozju pomoc na krov sveta. FK UMAC-MIROSEVCE

Pomozite eSrbiji: http://www.erepublik.com/en/referrer/ivicaSR

pre 14 godina

@(miki, 31. jul 2009 00:19)
Ma nemoj! Znaci bitni sportovi su samo fudbal i kosarka??? Kako to uopste mozes da kazes kada se zna gde se igra najbolji vaterpolo, na Balkanu i okolo... Za nas je jako bitan sport. Zapravo svi sportovi su nam jako bitni, ali ti to ne vidis... Steta za tebe...
Rekoh ja na nekom od proslih takmicenja da ce ova reprezentacija da hara bazenima. Oni idu ka tome.
Pitanje za ljude koji pazljivo prate vaterpolo, imaju li negde tacni podaci koliko ko od nasih igraca ima godina? Cisto me zanima, ili bar ukupni prosek. A jos bolje da vidim uporedo sa ostalima...
Pozdrav i napred SRBIjA!!!

Aca

pre 14 godina

Nego zašto na Sport Index-u nema jos nikakvih vesti o ovom polufinalu?? Bitno je ko prešao u City i šta je bilo u Žilini....možda neće dodatno da ljute Ratka?!

Uroš NBGD

pre 14 godina

Najbolje je da svi počnemo samo da šutiramo loptu nogom, jer sve ostalo niko ne igra i glupo je...
Fudbal jeste lep sport, ali mafija koja nonstop lobira za taj isti fudbal i preko grane šalje gomilu netalentovanih klinaca (svaka čast izuzecima, kojih hvala Bogu ima) i za to zgrće veeeeliku lovu - UNIŠTAVA Srpski sport!
Tako da danas osim nekoliko (vanserijskih) tenisera i teniserki i plivača, mi praktično pojedinačne sportove nemamo (opet izuzeci i to samo u retkim prilikama)!
Umesto da klince u školama prvo nauče da trče i da u njima razviju ljubav prema svakom obliku sporta kao načinu zdravog života, nastavnici im u školi prvo bace loptu kako bi ih se rešili.
A u Americi ima toliko vaterpolo liga da ih je više nego što mi imamo fudbalskih, u Francuskoj se na plaži ne igra ništa osim ragbija (skoro), Englezi propadoše od kriketa, a Italijani od Djira i Toura.... A koliko znam, na FIFA listi su svi ispred nas (a Antićeva reprezentacija je sada jedina svetla tačka našeg fudbala - Zvezda 0:2, Partizan 0:2, :( a biće ovoga bojim se još).
A ako je jedino bitno to koliko se neki sport gleda, onda svi samo Američki fudbal da igramo, pa nam i ovaj naš neće trebati... Nažalost i jedan i drugi se sve više udaljavaju od sporta i postaju sinonim za sistem za pranje prljavog novca :(

SVAKA ČAST MOMCI! SAMO NAPRED DO ZLATA!!!

Da li ga je bar malo sramota

pre 14 godina

Sitna dusa. Razlika izmedju pravih sportista i iskompleksiranih jadnika se vidi upravo u porazu. Sudije su pored priznatog nepostojeceg gola za Hrvate poprilicno sudile na nasu stetu, ali se Rudic lako latio fraze "sudije su krive" umesto da razmisli kako su nasa deca odrzala lekciju njegovoj ekipi.

Vladimir

pre 14 godina

Srbija u četvrtfinalu izbacila olimpijske prvake-Mađare
Srbija u polufinalu izbacila svetske prvake-Hrvate
U prenosu polufinala italijanski reditelj 90%vremena prikazuje srpske navijače-neprocenjivo!!!!!

Max

pre 14 godina

Niko ovde ne vidi nikakvu logiku u tome da sudija Mađar, navija za Srbiju posle poraza Mađarske od te iste Srbije, ali vi niste ni svesni koliki je politički pritisak na svaki aspekt života u Hrvatskoj, pa i na Rudića i Vaterpolo.
Suđenje na ovom prvenstvu je neujednačeno, na trenutke glupavo i vrlo sujetno. Treba tu malo da se uvede red.

Molder

pre 14 godina

E moj Rudiću! Trebalo je da sudije isključe sve srpske igrače pa da ostanete sami sa Sorom i da ga punite! Ko izgubi ima pravo da se ljuti a ti koji si se srpskog hleba najeo i prejeo treba da se pokriješ ušima i ćutiš!

Grom

pre 14 godina

Slazem se da ga je Fica vredjao, onaj bezobrazni gol kada plasira loptu sa xx metara preko dva igraca i izgubljenog golmana koga je poslao po novine...stvarno uvredljivo.

Plikuscht

pre 14 godina

ma smijesan mađar liječio komplekse zato sto ste ih izbacili u četvrt finalu...
(dražen, 30. jul 2009 23:15)

Ha, ha, ha, ha ... cekaj da vidim da li sam dobro shvatio ovu maestralnu uzrocno-posledicnu vratolomiju.

Mi otresemo Madjare u cetvrtfinalu i kasiramo ih od svih medalja, a onda da nam vrati, ili se papreno osveti, madjarski sudija navlaci za nas u sledecoj utakmici?
Uh, uh ... maestralno!

Da mi je tvoj mozak da se odmorim malo ...

Andrija

pre 14 godina

Razumljiv je Rudicev protest i izjava vezana za sudije. Covek bi da odsedi josh koju sezonu na klupi hrvatske reprezentacije. Nadam se i da hoche - da ponovo uziva u vrhunskim potezima i igrama mlade srpke reprezentacije. A onda ce mu opet biti krive sudije, voda ce biti previse hladna, publia previse glasna, vreme nedovoljno suncano i ko zna sta jos. Samo ti trabunjaj - MI IGRAMO!!! Bravo momci. :)

zp

pre 14 godina

Рудићу је боље да ћути.Победа је чиста ко суза.Каже да га Прлаиновић вређао.Мора да су то биле неке суптилне увреде,које судија Италијан није разумео.И Рудић постаде велики домољуб а годинама је живео и играо у Београду.

laki

pre 14 godina

Posle zadovoljstva što smo mi dobili i idemo u finale ,moram da kažem da smo gledali perfektnu utakmicu.Obe ekipe igrale su strašno pa me čudi da niko to ne komentariše bilo je žestoko kao kad igraju Lejkersi i Bulsi ( pre desetak godina) .Finale pre vremena - dve najbolje ekipe definitivno.
Ratko se ljutio prvo zbog toga što su sudije Filipoviću dozvolile da igra *LIJEVOM NJEGOVOM* rukom a posle se zbio nemio incident kada se Filipović obratio Ratku -Mladiću kako si.Ratko inače mladić - Rudić konačno je otkrio mentalitet.Sto mu brkova serbijanskih Ratko izgleda kao Mladić.
Ipak na kraju čestitke Hrvatima na igri i ponašanju a našima sve najbolje idite deco pa se sigrajte tu smo najjači

Mecklejn

pre 14 godina

veselite se barem malo..zaslužili ste..ako ništa drugo zbog onih siročića vaših na tribinama..vidi se da nisu bili van svog sela godinama...

Febo,ja cu licno tebi da platim jedan put gde kod hoces,jer ti van kuce i ne izlazis,jer si na ovom sajtu po ceo dan.A kada nisi za kompjuterom,ti gledas tv,kako bi odmah dosao ovde i napisao komentar.Izadji iz kuce,nadji devojku...Ne treba ceo zivot da ti bude Srbija,Srbi i svi njeni uspesi...

(Molim vas pustite ovaj komentar)

pinkerton

pre 14 godina

Febo,
što se tiče suđenja o tome ne mogu ništa reći jer utakmicu nisam ni gledao, ionako me vaterpolo ne zanima.
A tebe cimam zato što se/nas sramotiš izjavama o komadima na tribinama i potapljanju pacova..mislim, na tako glupe izjave zaslužuješ da te se ismijava :)))
I još jedna stvar, vjerojatno misliš da svoje nekakvo hrvatstvo dokazuješ prepucavanjem sa Srbima i da je ulizivanje to što se ja divim Čaviću kad ide 50.01 na stotku..na tom rezultatu mu se divi cijeli svijet, pa i ja..to bi razumio i ti da imaš više od 15 godina, ili da izađeš iz srednjeg vijeka u kom živiš. Smiješno ti je što Srbima trebaju vize?! A mi smo kao sređena država bez korupcije?!:))
Mi, prijatelju, nemamo pravo nikoga ismijavati na takvim stvarima..kod nas ljudi ginu zato što se tračnice premazuju tvarima koje nabavlja firma koja je registrirana za uvoz mačje hrane:)))
Jesi li baš siguran da smo razvijeniji od njih?! :)))