Košarka 155

Sreda, 08.07.2009.

11:43

Evroliga: Partizan u jakoj grupi

Košarkaši Partizana takmičiće se u grupi ’B’ Evrolige sa ekipama Olimpijakosa, Unikahe, Efes Pilsena, Lijetuvos Ritasa i pobednikom kvalifikacija.

Evroliga: Partizan u jakoj grupi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

partizan forever

pre 14 godina

trebate svi biti optimisti i ako su otisli dobri igraci partizan ce nas iznenaditi kao sto iuvek radi volim partizan i ako ne prodje nema veze on je postigao nesto cemu samo mogu da mastaju cibona, zvezda, hemofarm i drugi

Leo Krstin

pre 14 godina

Sta pricate ljudi, pa ovo je daleko najslabija grupa!Partizan sigurno ide dalje, iako nikad nisam, niti hocu navijati za Partizan...To vazi kako za domace prvenstvo tako i za medjunarodna takmicenja.Ko ih
sisa, isto kao i Zvezdu!

fenomen

pre 14 godina

Stop... Za sada Tripkovic jos uvek nije otisao a i Lazme nije stavio potpis kod Izraelaca mada hoce.
Mislim da su sve prognoze preuranjene. Sacekajmo da vidimo ko dolazi. Ovim sto sad imamo je dovoljno za nekih 4-5 pobeda a sa jos dva kvalitetna igraca imacemo verovatno 6 pobeda sto je vise nego dovoljno za top 16.
Poz...

nije mu jasno

pre 14 godina

Pa dobro bre,nije mi jasno shta se primate na ove provokacije komshinice?

jel tata Dule ostao u Partizanu? jeste? i?

JA NE BRINEM. :)

Zlatiborac

pre 14 godina

Sava Lesic je potpisao ugovor na 4 godine, sutra ce to biti zvanicno potvrdjeno na sajtu, trebalo bi da se verifikuje u KSS. B92, pa sto ne objavite? Uz Milojevica koji se ocekuje da odluci i beka (mozda Haus), Partizan ce imati extra ekipu za sledecu, ali i sledece sezone...
(Chotravelaj, 8. jul 2009 21:01)

Kaze se za narednu sezonu. Izraz "sledeca sezona" je vec rezervisan :)

N.U.S.K.N.V.P.

pre 14 godina

@red&white
Batice, mi smo jedno 347612 puta bolji navijaci od njih kao sto smo i od vas...Na kojim je to njihovim utakmicama EL bilo na ivici incidenta?Ne pricaj nesto sto ne znas...

miki. pa

pre 14 godina

Pozdrav svim Grobarima sirom Planete!!!!!!!!!

Apelujem na sve gore pomenute,da ostanu pribrani i bez pesimisticke tenzie,LJudi verujmo i ovaj put upravi i DR.DV.

Pa od ovih mladih igraca(Sinovec,Lesic,Torlak,Lucic,
Besovic itd.) daj boze da
dvoica budu u 12. Svi ostali ce normalno trenirati sa prvim Timom i biti na oku DV.
Mozda odigraju neki min. sa Heliosom ili Lajonsima a ostale min. ce igrati ili u Partizan 2. ili u Vizuri.Verovatno ce neki i na pozajmice posle 2-3 meseca.

Sto se tice prvih 12. Otisla su nam petorica Igraca, a za sada stigao samo Maric,sigurno dobar i kvalitetan irac.Kako Todoric rece docice sigurno jos 2-3 bivsa Igraca(Vujke,Miloje,Haus,Vule,
Kecman)i na kraju po potrebi jedan stranac. Sto se tice stranaca,iz Himkija su otpusteni: Palasio,Wilijams,Raniko, gotovo sam siguran da jedan stize u Humsku,

Kada ovako postavimo stvari(sto je i realnost)vidi se iz Aviona da cemo opet imati extra Ekipu, mozda ne kao prosle god. ali sigurno prolazimo top. 16.

A da, zaboravi da kazem da ce Aleksic isto negde na pozajmicu.

Zato pozivam na strpljenje jos malo, POZDRAV SVIM GROBARIMA!!!!!!!!!!!!!!

red&white

pre 14 godina

Nikola

Ti decko ne znas sta pises i ne citaa novine. da li ti znas da se OLY pojacao sa tri vrhunska igraca jedan iz NBA i da je uvek tu kada je u pitanju PAO. Igraju pred fanaticnom publikom 17=18 hiljada. Vi ste mala deca za njih.Utakmica puna naboja i na ivici incidenta. Kazez unikaha dva puta. Ali unikaha se poajacala a vi dobili exstra zvezde svetske kosarke. I ostale nebuloze.To je samo znakda se strahom branite i da sami sebe ubedjujete u nesto sto je neralno

dragan genije

pre 14 godina

(Expert, 8. jul 2009 16:19)

gledas suvise usko i prosto na stvari, a one nisu takve

1. Najvece postignuce jednog trenera jeste da izbaci kvalitetnog mladog igraca. Partizan je do pre 3god bio skoro uvek fenjeras, 2-3 pobede i to je to, nekad blizu top16, nekad daleko, tako da to ne bi bilo iznenadjenje uopste da tako i bude ove godine. Ne znam ko bi se iznenadio nesto preterano. Mi svi navijamo za Partizan i nadamo se da svaka sezona moze da bude kao i prethodne dve, ali to je nerealno, naravno.
2. FMP je klasicna fabrika igraca, poluproizvoda, partizan to svakako nije. Partizan izbacuje gotove igrace, koji sutra mogu da igraju u najjacim klubovima evrope.
3. Jeste zalosno je da mi nemamo para da zadrzimo te igrace, ali to je UVEK tako i bilo, tako da tu nema mnogo price. Srbija nikada nece imati para da plati vise nego bogati klubovi evrope, jer smo mi mala zemlja, malo trziste, nema para, samo talenat i to je to. Partizan dovede stranca za male pare, potpise ga na godnu dana i posle toga on ode. Odigra dobru sezonu i potpise dobar ugovcor sledece za neki bogatiji klub. Klasican zakon trzista, ko da vise. Zamisli da potpisemo nekog amatera na 3 godine, i sta onda da radimo??isuvise veliki rizik, jer su to neprovereni igraci.
4. Svaki igrac zeli da igra jacu ligu, Spansku, Grcku Nba! Zasto bi igrao i stagnirao u nasoj kada je to jednostavno prevazisao.
5. Sta bi bilo da su Djordjevic Divac Paspalj Danilovic vecno igrali u nasoj ligi, jel bi oni postali igraci kakvi su bili??
Tako je i sa Krsticem, Vujanicem, Pekovicem, Perovicem, Novicom, Tepicem, Tripkom, sa svima u koje je partizan ulagao i koji su se oduzili partizanu svojim igrama.
6. Najbitnija stvar!
Ni jedan igrac nije prodat pre vremena kao u fudbalu sto se radi, nego kad i partizan uzme nesto od njega i povrati ulozen trud, pre svega kroz rezultate, a ne kroz tih 500 000!


Da li neko misli da Novicino bacanje po parketu vredi tamo nekih 4-5 miliona obestecenja?
Za mene to bacanje i razbijeni zubi nemaju cenu i vrede vise od bilo kojih para!
Tako da, 500 000 ili 5miliona, meni je isto, jer i jedno i drugo je malo...

Stefan NS

pre 14 godina

Sta sad ne valja, ko treba da bude u grupi, pa da budete zadovoljni. Ovo su najbolji moguci protivnici. Iz prva dva sesira najslabije, a svi ostali protivnici naravno da mogu da se pobede, pa i u gostima.
(Milos, 8. jul 2009 19:39)

Partizan je iz drugog šešira. Iz trećeg šešira Unikaha je jača od Armanija i Cibone. A što se tiče četvrtog i petog šešira Partizan je dobio najteže moguće protivnike. Efes i Ritas. U šestom šeširu kao kvalifikant će najverovatnoje doći Beneton, tako da je i to najgori žreb.

Da je Partizan upao mesto Reala u "D" grupu, onda bi imao "najbolje" moguće protivnike: Panatenaikos, Armani, Prokom, Himki i Oldenburg, plasman u top16 bi bio realnost. Ovako vrlo teško.

nislija

pre 14 godina

Unistili su srpsku kosarku! Ovi njihovi uspesi su samo mazanje ociju! Gde god je Partizan postao "dominantan" u srpskim okvirima taj sport je propadao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Zelim vam sve najgore u narednoj sezoni u svim sportovima!
(Aleksandar, 8. jul 2009 15:42)

Evo u fudbalu smo dominantni, pa vidis kako ide repreyentaciji, ai sti slucaj je i sa vaterpolom...

Chotravelaj

pre 14 godina

Sava Lesic je potpisao ugovor na 4 godine, sutra ce to biti zvanicno potvrdjeno na sajtu, trebalo bi da se verifikuje u KSS. B92, pa sto ne objavite? Uz Milojevica koji se ocekuje da odluci i beka (mozda Haus), Partizan ce imati extra ekipu za sledecu, ali i sledece sezone...

Milos

pre 14 godina

Sta sad ne valja, ko treba da bude u grupi, pa da budete zadovoljni. Ovo su najbolji moguci protivnici. Iz prva dva sesira najslabije, a svi ostali protivnici naravno da mogu da se pobede, pa i u gostima.

ronny

pre 14 godina

@expert
potpuno se slazem sa tobom.mi smo postali fabrika.gori smo od fmp.bas nas briga za razigravanje mladih igraca...sta smo mi?tim.....ili skola kosarke?neozbiljno radi uprva partizana..prodaje bukvalno sve...i kuka....i tako
s vake godine...sledece godine ce da ode veseli..reci ce ne mozemo mi da se takmicimo sa evropskim klubovima...itd.mozemo opet uci u top 8..nekim cudom zvanim dusko vujosevic...ali dokle ova rasprodaja kad ce se tome stati na put.mislim da su u upravi partizana propustili jos jednu sansu da budu prvaci evrope ..sa pekovicem...tepicem.lazmeom novicom...i dva pojacanja, ali izgleda da su pare vaznije.

RichiPFC

pre 14 godina

(Expert, 8. jul 2009 16:19)

Svaka cast na komentaru!!!!!
da nebude zabune u srcu sam grobar, ali kada vidim kakvi igraci dolaze a koji su otisli pitam se dali bilo sta mi mozemo da odbranimo. Svaka cast Duletu ali ovi pridosli igraci nisu kalibar za Partizan. Ako ne angazuju barem tri ozbiljnija igraca mi nemamo sta da trazimo u ovoj grupi a ne da se nadamo prolasku u top 16!!!!! U ovom trenutku tako izgleda nadam se da nece biti tako!!!!! Grobar do groba!!!!!!

Queen++

pre 14 godina

TOP 16 nam se osmehnuje. Nego imam jedno pitanje. Da li ovaj igrač podseća po izgledu na Nikolu Pekovića ili se ja to varam?
Evo linka:
http://superfund-basketplus.com/team/players_detail.php?categories_id=26&players_id=66&seasons_id=4&lang=1

Vukovi Vucje

pre 14 godina

Kakvi ste igraci prodali, a kakvi doveli, tesko da ce date na svaku utakmicu vise od 35 kosa, a da ne pricamo kolko ce primie...

Expert

pre 14 godina

Ovaj komentar pisem samo da bi vam ga pokazao kada Partizan bude zadnji ili predzadnji u grupi i ne plasira se u Top16.

Tada ce mnogi koji sada prosipaju neki aposlutno nerealni optimizam bez pokrica imati "naknadnu pamet" pa nam objasniti kako se eto nije moglo prodati 3 reprezentativca i Lazme i igrati Evroliga.

E pa ja vam sada kazem:
Ovo je neozbiljno ! Iz kluba odu trojica reprezentativaca i Lazme a dovode se Sinovec i kompanije. Oni ce igrati Euroligu ? Ma odlicno. Znam, znam... ideja je da oni treniraju pod nazorom Duleta Vujosevica, igraju jake utakmice u Euroligi i tako ce za par sezona postati dobri igraci. I sta onda ? Kad budu postali dobri igraci, otici ce brze bolje u neki bogati klub gde mogu da unovce svoj kvalitet. I sta onda ? Gde je Partizan u celoj toj prici ? Ma znam, Partizan je tu da proizvodi vrhunske igrace za druge klubove i prodaje ih za fenomenalnih 500000 Eura po "komadu". To je grandiozan poduhvat.

A da, a tek kad nam se vrati prekaljeni as Miloje... Partizan u njegovim najboljim danima nije mogao da prodje provi krug i nakantavali su nas po 30 razlike a sada ce kao da bude neko "pojacanje".

Ma samo veselo i optimisticno, udri brigu na veselje.

rakija

pre 14 godina

neke ljude nikada necu razumeti....ali tako je to kada nemas u svojoj zemlji za koga da navijas pa trazis po evropi...ali jos malo i po svetu kada naravno budemo igrali NBA!!!!!

nikola

pre 14 godina

Komsija odmori malo. Imate ubedljivo najlaksu grupu, a to vam se vec godinama unazad desava.Prvak Francuske?? Jel to onaj strasni Asvel.
Mi smo Unikahu vec isprobali prosle godine 2 puta i pitaj ih kako su prosli, a znam da su i oni vas iste te prosle godine isprobali, isto 2 puta.
PAO je daleko ispred Olimp., a opet ih stalno deremo, pa mislim da bi makar iz inata trebali i

aman vise

pre 14 godina

A ja mislim da si ti zaboravio da iste ili slicne ovakve komentare(tipa 2-3,3-4 pobede) ostavljate svake godine, a znate sta se desava posle.Nesto slicno kao sto svake godine najavljujete titulu i pobede u derbijima...

Aleksandar

pre 14 godina

Unistili su srpsku kosarku! Ovi njihovi uspesi su samo mazanje ociju! Gde god je Partizan postao "dominantan" u srpskim okvirima taj sport je propadao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Zelim vam sve najgore u narednoj sezoni u svim sportovima!

Mr Fister

pre 14 godina

ujednačene grupe, kad se igra evro liga nema slabih... šanse za prolazak 70%, zavisi i od sastava tima... ovo je vidjenje jednog cigana !!!

Brk

pre 14 godina

Unikaha je već degustirana prošle godine kada smo ih tukli 2x u top16. A grupa u kojoj su ekpipe poput Cibone (koja ima 7 poraza u poslednjih 8 mečeva sa Partizanom), Fenerbahče, Žalgirisa koji je pred bankrotom i Asvel nije ni za EroCup, ne Euroligu...

Kizony

pre 14 godina

Po imenima klubova trebalo bi da se, uz izvesnu dozu sreće i dobro ukomponovanu ekipu, plasiramo u Top 16.

A što se tiče Cibone, mogu samo da kažem da ko se rodi srećan, ni u WC-u nije gladan

nikola

pre 14 godina

(boki zg, 8. jul 2009 12:49)

Da ne pricam o ostalim stvarima,ali stalno naglasavate kako ste vi jedini koji ste uvek igrali Evroligu. Pa koju konkurenciju imate u vasem prvenstvu??? I plus na sve to potpisujete trogodisnje ugovore. Kod nas ima mnogo vise jakih ekipa, a da ne pominjemo Buducnost ,dok smo jos bili Jugoslavija, koja je pokupovala pola nase reprezentacije.Imate ubedljivo najlaksu grupu kao i svake godine i zato cutite...

Sto se nas tice- ne mogu da verujem da nas bar nekad ne pogleda sreca pri zrebu! Da li je moguce, a navodno smo vec dve godine u drugom sesiru. Ali opet cenim da je daleko od toga da ne mozemo da prodjemo ovu grupu. I sa Ritasom i Unikahom i eventualno Benetonom(koji nije vise onaj Beneton iz proslosti nego jedan prosecan italijanski tim, cak kolko sam citao oni su razmisljali od odustajanja od EL zbog finansija) mozemo da se nosimo i kod kuce i na stranu. Sa druge strane ,ako smo pobedjivali PAO,CSKA, Real... ne znam zasto nebi mogli i Olimp. (koji ulaze svake godine najvise ali nista posebno ne urade) ili Efes koji je i prosle godine pokupovao odlicne igrace i napravio strasan tim, a nije prosao ni prvu fazu , malo je falilo i u Turskoj da ih dobijemo.Bice tesko ali mozemo da prodjemo.

A sto se igrackog kadra tice- pa leto je tek pocelo.Da li mislite da necemo dovesti ni jednog vise igraca.Imamo jos 2 meseca da sastavljamo tim.Pa u ovoj fazi su nam svake godine odlazili igraci i nikad nismo imali formiran tim,pa smo ga tek kasnije krpili.Vratice se neki igraci, bar dvojica i jos jedan crnac i bicemo opet kao zemlja jaki.Kecman,Palasio,Step,Haus su slobodni igraci, a tu je i Miloje ili eventualno ako je moguce Vule i Vujanic.Ako je tacno ono sto je neko napisao da je izjavio Todoric, onda je to to o cemu pricam. Ne verujem da ce neko tek tako zrtvovati sezonu.

UCCZ

pre 14 godina

Ne navijaju neki za Olympiakos vec vise od 50% Srbije ce navijati za njih protiv partizana. Meni samo nije jasno kako neki ljudi mogu da navijaju za partizan?! Idemo Delije svi u Arenu da bodrimo Olimpiakos kad bude igrao u Bg

Soweto

pre 14 godina

Razumem ja pesimiste, ali ljudi, setite se samo priča pred prošlu sezonu. Prognozirali su nam dve pobede u grupi. Kažu, podmlađen tim. Tačno, a prošle sezone je baš bio mator. Kad bi se zezali. Igrači koje Dule dovede zameniće ove koji odu. I to na adekvatan način. U Duleta i njegove odluke uopšte ne sumnjam. Živi bili, pa videli. Ali, gotovo sam siguran da ulazimo u 16. Za mesto koje vodi dalje najveći rivali biće nam Efes i Unikaha. Neće biti lako ali da ne verujem u ove momke i stručni štab, ne bih navijao - pardon, voleo Partizan.

Nikola

pre 14 godina

Prva tri protivnika (Grcki cigani,Efes i Unikaha) su teski protivnici,ali sledeca dva Lijetuvos i kvalifikant i nisu,i njih mozemo dobiti po dva puta,i to nam je dovoljno za prolaz,a nije ne moguce da u pioniru dobijemo i nekog od ova tri protivnika,setimo se samo da su jedan: Panateneikos,CSKA i Real pali pred Partizanom.

surovi_surovi

pre 14 godina

birno je da tekma igra u pioniru. mnogo je veci pritisak na teren, 7000 ljudi reaguje u sekundi, a u areni od 20000 ljudi , do 10 hiljada poznaje kosarku, ostali su dosli da budu vidjeni i da bleje. pri tom arena je mnogo veci prostor i navijanje se razvodnji

Banovo hill

pre 14 godina

Joj ljudi kakav nerealan optimizam. Ima takvih da ne kazem sta koji predvidjaju da Partizan bude prvi ili drugi u grupi. Stavite prst ancelo i zapitajte se sa kojim timom. Sa ovim anonimusima koje ste doveli.Pricate o Areni i ne znam sta sve. Pa vi mislite da Oly igra u dvorani Sumice.da li je neko od vas ikada bio u dvorani Marusi gde OLY gleda po 17-20 hiljada ljudi iu kakvoj atmosferi.Ovo me podseca kada su izvuceni parovo prosle godine zaligu UEFA. kakav tada optimizam i pisanije kao sada. Laganica idemo dalje a ono nula bodova. Pa ni Dule vas koga velicate sada duboko razmislja kako i sa kim

zzzzzzzz

pre 14 godina

Pitam se da li je normalno da bas ni jedne jedine godine nemamo bar truncicu srece sa zrebom?! Bar da smo jednog laganog protivnika dobili,a ne grupu-smrti!
Iz prvog sesira sam i prizeljkivao Pirejce,jer su i najslabiji od ostale trojke. Ali zasto Unikahu iz treceg(mogla je cibona)? Zasto bas turci iz cetvrtog(pored Rome ili neverovatno dobro kotiranog Prokoma)? Iz petog bi nam lepo legli slovenci,ali eto...
I zasto bas nama kvalifikant koji ce najverovatnije biti Beneton,sigurno mnogo jaci od svih ostalih iz sestog sesira...
Zasto bar jednom nemamo srece,zasto?

grobarka

pre 14 godina

da ja biram sa KK PARTIZAN-om stavila bih olimpijakos,cibonu,prokom,himki i jos jednu iz kvalifikacija...nazalost nemam tu mogucnost...al Jan Vesely i jos par njih ce dovesti KK PARTIZAN makar u top 8...

Pera

pre 14 godina

maksimum nam je 8-10 pobeda
(efess, 8. jul 2009 11:54)

Ja mislim da si se ti preracunao. Ako se ne pojacate, max je 3-4 pobede. Zapamti ovaj komentar!!!

STEVAN

pre 14 godina

Ma kakva arena breee, sto da nas dodje 7000 hiljada kao u pioniru,a ostali samo na 2 jake tekme i to da ih neko vidi i da jedu cips,i piju sokice za vreme tekme,e bre pionir i nista vise,tamo grmi tamo se plase i igraca i nas.........prosle godine arena je bila propast,usred tekme pola vas koje je bilo je islo po sokic i cipsic,sedi kuci i gledaj na tv-u ili lepo kupi pretplatnu,ima oko 7000 hiljada pretplatnih dosta za sve koji hoce da navijaju i podrze i ovu generaciju nasih igraca

мунгос

pre 14 godina

thryle ton gypedon
olympiake
lamprostefanomene, megale kai trane
exeis dynamh sou
olympiake
ton pyrino sou kosmo
pou den liga pote
olympi olympi olympiake
omada omadara mou
megali mou agapi
olympiakara mou
doxa sta paidia sou
olympiake
xiliotragoudismene, ston kosmo xakouste
tremoune sto akousma sou
olympiako
kai akoma se thymounte h santos tou pele
(G, 8. jul 2009 12:05)

Јел ово на турском?

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Je l' ce meni,kao zvezdasu, neko da objasni zasto ovde neki navijaju za Olimpijakos?Da nisu to neki Grci koji su iz Atine dosli u Srbiju da rade? Partizanu zelim sve najbolje i ove godine i znam da i ako lose prodju,ova sezona u evroligi nece biti uzaludna.

nz

pre 14 godina

Bice veoma tesko uci u TOP 16. Za prolaz bi trebalo dobiti sve kod kuce i kvalifikanta ako bude neki slabiji i u gostima. Ostaje nam da verujemo Duletu generalu i kapetanima i nadamo se u prolaz.

Mika NS

pre 14 godina

I 2 prethodne sezone je bilo tako.
Ove godine nemamo jaku petorku, pa bi, iako bi to svi mi zeleli, plasman u Top 16 bio veliki uspeh

Ja

pre 14 godina

gledao sam uzivo zreb, nismo bas neke srece, mada je dobro sto nam nije upao jos i himki. gospodin vujosevic primio nagradu za najboljeg trenera prosle sezone. sve u svemu, unikaha i efes sigurno dolaze naostreni i zeljni osvete, videcemo da li ce doci na tekmu i olimpijakosova braca...
(ivaan, 8. jul 2009 11:59)

Tesko da ce doci jer ih gradonacelnik raseljava iz grada. :)

tika

pre 14 godina

@Bellissima Mia

bash me briga za kog ces da navijas al kako mozes da pricas takve nebuloze a da se pre toga ne osvrnes na uspehe PARTIZANA minulih sezona. Na kraju krajeva da izgubimo od kvalifikanta (sto je teoretski nemoguce :)) i tu treba da cutis zato sto mi bar nismo gubili od velesile evropske kosarke AVZOMASA.

1.efes pobednik grupe
2.partizan
3.oly
4.unikaha(dobicemo ih obe)
5.asvel

kad nam ide lose...dajte nam cibonu da popravimo kos razliku

pre 14 godina

(boki zg, 8. jul 2009 12:49)

Hahahaha odavno se nisam ovako slatko nasmejao. Ajde da imate ne znam koliko evropskih titula ali vi imate samo jednu (i brojem 1) titulu evropskog prvaka vise od Partizana. Partizan ima 1 a vi dve i tu je kraj. Niti ste vi institucija (za instituciju su potrebni navijachi kojih vi nemate) vi ste samo jedan prosecni klub koji je imao uspeha u proslosti. Pitajte bilo kog igracha dal bi pre igrao za Partizan ili Cibonu i zna se odgovor. Uostalom Partizan u medjusobnim duelima sa Cibonom ima vise pobeda (kao i nad Dinamom i Hajdukom)

Vi ste manji od Partizana utuvite to u glavu vise!!!

Petrowich

pre 14 godina

@ dragan genije

A jeste se napuhali majko mila..

Znate kako će te proći ove sezone?

Možda tri pobjede, ali "uvr glave!"

Cibonina je skupina bar za klasu teža ali će za razliku od Partizana i njegove smješne skupine proći dalje..

Pozdrav realnima

Zdrale

pre 14 godina

BEOGRADSKA ARENA ce docekati i ispratiti sve goste u pet utakmica, kako i dolikuje punih tribina, ponosnih navijaca i borbenih sampionskih igraca. Ko god igrao, ostavice srce na terenu, kao i navijaci na tribinama. GRUPA JE IZJEDNACENA. smao napred u nove poebede, nemate sta da izgubite, mozete samo da dobijete:):):) hajmo crno beli;):):)

Edibledi

pre 14 godina

Joj majko kako sam PRESRECAN

Olimpijakos toooooooooo

Al ce biti ludnica u Pioniru JEDVA CEKAM!!!
(MRZIM crveno, 8. jul 2009 11:54)
Misliš u Areni?!?
I ja jedva čekam, al me zabole protiv koga igramo, samo da kupim sezosku kartu, pa i protiv Širokog, cedevite... Uh, kad krene, Veseli, Milošević - al-jupovi.

Cvetko

pre 14 godina

Ponovo na početku i to je jedino što se zna na startu nove sezone! Ostali su pojačani, naša grupa posebno! I pored svih zala, neopisive mržnje i pakosti, najbolja košarka u Srbiji će se igrati SAMO kada igra Partizan i to već 34 godine!
Cvetko

GrobarcinA

pre 14 godina

Ima i tezih i slabijih grupa,a ko je taj pobednik kvalifikacija(mislim ko je sve u mogucnosti da igra sa nama)?
I jedna poruika rakocevicu i olympiakosu-WELCOME TO HELL!!!!!!!!!!!

crnobeli delija

pre 14 godina

koliko zatrovan treba da bude neciji um pa da u sportu navija za stranu ekipu a protiv domace? i da posle toga sebe naziva srbinom? i sto se osecam posramljeno kad god procitam takve poruke :(

p.s. grupa teska/laka kao i sve ostale. moze svako svakog da pobedi. bice tesko, al nema veze, bar cemo gledati dobar basket. sa jednim NASIM timom.

raka_le

pre 14 godina

partizan je i ranijih godina imao ozbiljne rivale ali je imao i mnogo ozbiljniju ekipu,tako da za svakog ko ozbiljnije prati kosarku i ko je trenirao njegovi rezultati i nisu neko iznenadjenje, ja sam licno u mladjim kategorijama igrao protiv velickovica tripkovica i tepica,pravo pitanje je da li partizan u ovom trenutku ima igrace koji bi mogli da zamene pomenutu trojicu i odmah pruze partije na visokom nivou, ova sezona moze da im posluzi za razigravanje mladih igraca i pravljenja ekipe za naredni period, tesko da ce nesto napraviti ove godine u svakom slucaju srecno im bilo a zvezdi zelim da osvoji titulu.

Bela loza

pre 14 godina

Ma i ove godine prolazimo 100%!!!
Ja sam vec spremio pare za godisnju kartu. A svi vi koji budete ostavljali komentare, ne gubite vreme prozivajuci se sa Ciganima zbog Olimpijakosa, vec stekujte pare da ne bi kukali posle....nema karata...blah blah..
ps Jedino me plasi onaj Lietuvos (iskreno). Sve ostale gazimo!

shomi

pre 14 godina

Ne "jaka" nego NAJJACA. Ulazak u top 16 ove godine bice ravan ulazku u Top 8 prosle. Ostaje nam da se uzdamo u Duleta da ce opet da napravi cudo, ali realno nije propast ispasti iz evrolige u prvom krugu ove godine, mozda je sada idealno vreme da podmladimo tim i trazimo uspehe u evropi sledece sezone.U svakom slucaju ne sumnjam da ce igraci dati 200% u evroligi, pa sta bude ...

boki zg

pre 14 godina

Prvo i osnovno, kaj se vi imate sprdati sa Cibonom. Cibona je trofejniji klub od Vas i veća institucija u svijetu košarke od Vas. Provjerite i pitajte koga god hoćete. Nazovite Euroligu npa pitajte koji je klub svake godine u euroligi, to što vi imate zadnje 2-3 godine malo uspješnije, ništa ne znači. Imali ste dobru generaciju i trenera. ALi komšije zna se šta je Cibona u svijetu. Kao drugo nije naša ništa lakša od Vaše. Barcelona i siena su jače ekipe od unicaje i olympiakosa. Jedino ostali nasi protivnici su malo lakši od vaših. Mi prolazimo kao 3 sigurno..a vi ćete se boriti za 4 poziciju, jer niste više tako jaki! Usput pazite da Vam Zvezda ne pomrsi račune..pozz od cibonaša iz Zg-a!

ko je rekao kompleks

pre 14 godina

I posle neko priča o kompleksima:

"... Ha Ha Ha .I kvalifikant moze za vas da bude nocna mora. I hvala bogu da nema vise Panatenaikosa vec Olimpijakos koji je ove godine doveo tri vrhunska igraca.I naravno navijacemo za nasu bracu iz Pireja
(Bellissima Mia, 8. jul 2009 11:54)"

1) Obzirom da je "pitanje da li Zvezda postoji" kako reče trener u koga ste se kleli sasvim je normalno da morate da nađete neki drugi klub za koji treba navijati. Pošto je PAO previše "grobarski" (i po treneru, igračima a takođe i po "ružnom" običaju da glavmog rivala redovno tuče i ponižava iz godine u godinu)

2) Sasvim je za očekivati da će Partizan teško proći grupu ove godine, obzirom na maksimalno podmlađivanje tima ali KK Partizan barem ima neki plan i viziju, što se za KKSS teško, ali zaista teško može reći

3) Za razliku od tebe i sličnih ja Zvezdi zaista želim da "nađe svoj put" i da postane ozbiljan klub i rival. Potrebna su najmanje dva jaka kluba u ligi (Grčka) a Španija je najjača zato što ima čak četiri, tako da dajte nešto ujedinitie sa sa FMP-om, raspišite zajam, pozajmite od MMF-a, samo se za ime Boga već jednom sredite da ne čitamo ove svakodnevne žalopojke gore negu u najljigavijim meksičkim sapunicama (ko je uvređen a ko povređen ,ko koga voli a ko je zla maćeha)

boske

pre 14 godina

Po meni nije mogla teza grupa,samo sam se plasio Efesa... Olympiacos ima najveci budzet u Evropi i protiv njih ce biti veoma tesko (ali verujem da ce u Pioniru biti ludnica), Efes pravi dream tim doveo Rakocevica, Morisa i imao solidan tim prosle godine,Ritas prosle godine osvojio EK, Unikaha ima sjajne pojedince...Valjda ce nam doci slabiji klub iz kvalifikacija da imamo bar tu srece npr. Sarloa... Znam da cu nam svi predvidjati 2-3 pobede,ali kako nas DULE radi posao ima nade da prodjemo u TOP 16!!!GROBARI s tobom sve do pobede!!!

Top-alo-vic

pre 14 godina

Bicemo prvi u grupi! To su sve stare nmusterije, ciganjakos, Aito i Kuk iz unicahe, Efes je samo dobro pivo i nista vise, one litvance je trenirao onaj sa Kalisa tako da ih ne uzimam ozbiljno...
Cekamo vas u Partizanovoj Areni!!

lacko

pre 14 godina

Ne sumnjam ja u crno'bele vitezove! Najdraze od svega mi predstavlja cinjenica da cemo opet da deremo boraniju u crveno belom dresu ovog puta iz grcke!

grobari sombor

pre 14 godina

Grupa teska,ali kad je najteze mi smo uvek najjaci! Sad kad je Dule video koga smo dobili dovesce jos neko pojacanje pa ludilo moze da pocne. Moramo da dobijamo kuci sve sto mozemo i prolazimo dalje. Svima nam se zelja ispunila da dobijemo Olimpijakos, jaki su i puni para ali mi takve najvise volimo.

Србија Србима

pre 14 godina

Као да смо ми некад имали среће у иѕвлачењу.Једва чекам да раѕбијемо олимпијакос у арени, неће им помоћи ни 3 паркера

stoka17

pre 14 godina

mogao je umjesto olympiacosa dobiti nekoga jačeg, a i umjesto Unikaje i Efesa nekoga slabijeg.. tako da je grupa tak-tak, ako dovedu prave zamjene za zveri koje su otišle ne bi smjelo biti problema s prolaskom u drugu fazu...

vlado_bl

pre 14 godina

Prošlgodišnja ekipa Partizana bi se vrlo lako plasirala u novi krug. Ovi sada.....vidjećemo!!!
Partizan je čini mi se slabiji u odnosu na prošlu godinu, a ni ostalli srpski klubovi se nisu nekako pojačali. Nešto smrdi....

boki

pre 14 godina

uff
nezgodna grupa, ako ne i najteža, opet!!
može se desiti da nema slabe ekipe u grupi
ali daleko od toga da je nemoguće ići dalje...
samo mi da napravimo dobar tim

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i kosarku

pre 14 godina

Bice opet "preko trnja do zvezda"... Drugacije nismo ni ocekivali, hoce nas ovaj zreb ;)

G

pre 14 godina

thryle ton gypedon
olympiake
lamprostefanomene, megale kai trane
exeis dynamh sou
olympiake
ton pyrino sou kosmo
pou den liga pote
olympi olympi olympiake
omada omadara mou
megali mou agapi
olympiakara mou
doxa sta paidia sou
olympiake
xiliotragoudismene, ston kosmo xakouste
tremoune sto akousma sou
olympiako
kai akoma se thymounte h santos tou pele

Dusko-Nis

pre 14 godina

mozda i najjaca grupa??? Nikada nismo imali srece pri zrebu ali nas to nije sprecavalo da pokazemo evropi koliko smo jaki... Verujmo Duletu i pustimo majstora da sklopi tim za "bersi"!!! Srecno crno bela ljubavi

bocca

pre 14 godina

Mnogo jaka grupa,iz kvalifikacija ce nam,osecam,zapasti Beneton posto su najjaci u tim kvalifikacijama...steta ako se utakmice ne budu igrale u Areni,nema dovoljno mesta u Pioniru.

EL je nasa

pre 14 godina

Vredelo je...zbog pirejskih gana
Prolazimo sigurno u TOP 16
Nadam se da ce uprava da nas ispostuje i da odrede cenu od recimo 50 e sezonska i da se igra u Areni ( jer ce interesovanje biti ogromno )
Za sve se navija, Partizan se voli !

8

pre 14 godina

@dragan genije

ostavi ti 'komšije' na miru... za tvoju info cibona igra protiv prvaka italije, španjolske i francuske...
toliko o snazi...
kad smo mi imali olymp lani i tukli ih rekli ste da je to daleko od pao, pa evo vam ih sad... isprobajte usput i unikaju...

Boris DO

pre 14 godina

Partizan dobio jake protivnike, ali ne i nepobjedive. Najslabija grupa je grupa ''A''. Od sastava zavisi hocemo li proci dalje, sa proslogodisnjim sastavom bi oduvali sve protivnike u grupnoj fazi, ali sa sadasnjim...? Dule, vjerujem u tebe i upravu!

Phoenix

pre 14 godina

Na ovakve grupe smo već navikli. Igrač se ostaje protiv jakih ekipa, a ne protiv anonimusa. Kakav god rezultat momci naprave treba ih podržati.
P.S. Pretpostavljam da se navijači Komšinice već raduju što će njihov voljeni igrač igrati protiv Partizana. Moj im je savet da ne trče pred rudu. Ima Dule još po nekog keca u rukavu.

vidimo se u Bersiju

pre 14 godina

Najjaci s najjacim... tako to sudbinski ide, veliki klubovi su uvijek u teskoj situaciji, ali se uvijek izvlace,jer su najbolji kada je najpotrebnije... tako je i s Partizanom i s RMD-om, CSKA itd. Ne brine me grupa, top 16 realnost, sve ostalo uspjeh. A ovi ciji klub ne postoji logicno je da moraju naci alternativu, ovoga puta vidimo kako Pirej vise svojataju, nego srpstvo i Kosovo.

juki;)

pre 14 godina

nema veze, procicemo opet:)) i da ne prodjemo (mala je sansa da se to desi) je cu i dalje voleti KKPartizan!

btv Noca i Milenko ce igrati jedan protiv drugog :'((

BOND

pre 14 godina

Auuuuuu gadna grupa ali sta da se radi.Olipiakosa nisam voleo zbog tenzija,takodje ni Efes koji pravi jaku ekipu,Unikaha opasna,i Litvas takodje iz kvalifikacija neznam kakve ekipe dolaze.Sve u svemu treba nam dva iskusna igraca Miloje,Vujanic,i neki amer.Todoric je rekao da dolaze dva povratnika Miloje i jos neki? Takodje je rekao da ce doci jos jedan talentovan kosarkas i ima prostora za jos jednog stranca Amera verovatno ako Dule proceni da mu treba.Nadam se da idemo u top16 fazu napred Partizan.

grobar kumanovo

pre 14 godina

gledano ipak smo dobili najacu grupu ali ja ipak verujem u duleta i ovim momcima i sa 2 dobra pojacanja na pleju i dobrog sutera mozemo da doguramo dosta daleko

Bellissima Mia

pre 14 godina

Ajde sada svi u glas prolazimo laganica. Ha Ha Ha .I kvalifikant moze za vas da bude nocna mora. I hvala bogu da nema vise Panatenaikosa vec Olimpijakos koji je ove godine doveo tri vrhunska igraca.I naravno navijacemo za nasu bracu iz Pireja

dragan genije

pre 14 godina

Eto, i posle neko prica najlaksi sesiri do sada, otvoren put ka top16, lagano idemo dalje i te fore…

Pogledajte ljudi, najizjednacenija grupa koju smo ikad dobili! Svako svakog moze da dobije lagano, nepredvidljivo maksimalno! Domaci teren mora da se cuva kao oci u glavi, svaka pobeda ima da bude zlata vredna, jer ce na gostovanjima biti ne tesko, nego pretesko. Kakav god tim imali, bar kod kuce mozemo sa svakim da igramo, i to treba da nam bude glavni cilj...
Konacna prognoza, nezahvalna...

Da se osvrnem i na ostale grupe...
Naravno zna se ko uvek ima vise srece nego pameti i kvaliteta, komsije ce po ko zna koji put da dobiju najlaksu grupu gde sa 4 pobede protiv jadnika kod kuce, idu dalje i onda ce se javljati neki strucnjak da kaze, pogledajte cibose...
Jel se seca neko kad je Cibona imala tesku grupu? Ja mislim isto kad i Zvezda...:)

Konacna prognoza, nezahvalna...

ivaan

pre 14 godina

gledao sam uzivo zreb, nismo bas neke srece, mada je dobro sto nam nije upao jos i himki. gospodin vujosevic primio nagradu za najboljeg trenera prosle sezone. sve u svemu, unikaha i efes sigurno dolaze naostreni i zeljni osvete, videcemo da li ce doci na tekmu i olimpijakosova braca...

lud & zbunjen

pre 14 godina

Uvek je jaka grupa jer Partizan svake godine krece iz pocetka?
Theo, Childres, Teo, Erceg, Rakocevic, Borovnjak, mozda i Trip ce imati tu cast da igraju pred najboljom kosarkaskom publikom Evrope. A tek sudar Novice sa jedne i Pekovica i Tepica sa druge strane??? Ako je Zvezda - Srbija, Partizan je SVET, EVROPA, Civilizacija - Mislite o tome???!!!
Evo prilike da i ...gani navijaju uzivo u Evroligi ( za one svoje luzere iz Pireja naravno)

lud & zbunjen

pre 14 godina

Uvek je jaka grupa jer Partizan svake godine krece iz pocetka?
Theo, Childres, Teo, Erceg, Rakocevic, Borovnjak, mozda i Trip ce imati tu cast da igraju pred najboljom kosarkaskom publikom Evrope. A tek sudar Novice sa jedne i Pekovica i Tepica sa druge strane??? Ako je Zvezda - Srbija, Partizan je SVET, EVROPA, Civilizacija - Mislite o tome???!!!
Evo prilike da i ...gani navijaju uzivo u Evroligi ( za one svoje luzere iz Pireja naravno)

dragan genije

pre 14 godina

Eto, i posle neko prica najlaksi sesiri do sada, otvoren put ka top16, lagano idemo dalje i te fore…

Pogledajte ljudi, najizjednacenija grupa koju smo ikad dobili! Svako svakog moze da dobije lagano, nepredvidljivo maksimalno! Domaci teren mora da se cuva kao oci u glavi, svaka pobeda ima da bude zlata vredna, jer ce na gostovanjima biti ne tesko, nego pretesko. Kakav god tim imali, bar kod kuce mozemo sa svakim da igramo, i to treba da nam bude glavni cilj...
Konacna prognoza, nezahvalna...

Da se osvrnem i na ostale grupe...
Naravno zna se ko uvek ima vise srece nego pameti i kvaliteta, komsije ce po ko zna koji put da dobiju najlaksu grupu gde sa 4 pobede protiv jadnika kod kuce, idu dalje i onda ce se javljati neki strucnjak da kaze, pogledajte cibose...
Jel se seca neko kad je Cibona imala tesku grupu? Ja mislim isto kad i Zvezda...:)

Konacna prognoza, nezahvalna...

ivaan

pre 14 godina

gledao sam uzivo zreb, nismo bas neke srece, mada je dobro sto nam nije upao jos i himki. gospodin vujosevic primio nagradu za najboljeg trenera prosle sezone. sve u svemu, unikaha i efes sigurno dolaze naostreni i zeljni osvete, videcemo da li ce doci na tekmu i olimpijakosova braca...

kad nam ide lose...dajte nam cibonu da popravimo kos razliku

pre 14 godina

(boki zg, 8. jul 2009 12:49)

Hahahaha odavno se nisam ovako slatko nasmejao. Ajde da imate ne znam koliko evropskih titula ali vi imate samo jednu (i brojem 1) titulu evropskog prvaka vise od Partizana. Partizan ima 1 a vi dve i tu je kraj. Niti ste vi institucija (za instituciju su potrebni navijachi kojih vi nemate) vi ste samo jedan prosecni klub koji je imao uspeha u proslosti. Pitajte bilo kog igracha dal bi pre igrao za Partizan ili Cibonu i zna se odgovor. Uostalom Partizan u medjusobnim duelima sa Cibonom ima vise pobeda (kao i nad Dinamom i Hajdukom)

Vi ste manji od Partizana utuvite to u glavu vise!!!

Ja

pre 14 godina

gledao sam uzivo zreb, nismo bas neke srece, mada je dobro sto nam nije upao jos i himki. gospodin vujosevic primio nagradu za najboljeg trenera prosle sezone. sve u svemu, unikaha i efes sigurno dolaze naostreni i zeljni osvete, videcemo da li ce doci na tekmu i olimpijakosova braca...
(ivaan, 8. jul 2009 11:59)

Tesko da ce doci jer ih gradonacelnik raseljava iz grada. :)

мунгос

pre 14 godina

thryle ton gypedon
olympiake
lamprostefanomene, megale kai trane
exeis dynamh sou
olympiake
ton pyrino sou kosmo
pou den liga pote
olympi olympi olympiake
omada omadara mou
megali mou agapi
olympiakara mou
doxa sta paidia sou
olympiake
xiliotragoudismene, ston kosmo xakouste
tremoune sto akousma sou
olympiako
kai akoma se thymounte h santos tou pele
(G, 8. jul 2009 12:05)

Јел ово на турском?

Bela loza

pre 14 godina

Ma i ove godine prolazimo 100%!!!
Ja sam vec spremio pare za godisnju kartu. A svi vi koji budete ostavljali komentare, ne gubite vreme prozivajuci se sa Ciganima zbog Olimpijakosa, vec stekujte pare da ne bi kukali posle....nema karata...blah blah..
ps Jedino me plasi onaj Lietuvos (iskreno). Sve ostale gazimo!

Bellissima Mia

pre 14 godina

Ajde sada svi u glas prolazimo laganica. Ha Ha Ha .I kvalifikant moze za vas da bude nocna mora. I hvala bogu da nema vise Panatenaikosa vec Olimpijakos koji je ove godine doveo tri vrhunska igraca.I naravno navijacemo za nasu bracu iz Pireja

ko je rekao kompleks

pre 14 godina

I posle neko priča o kompleksima:

"... Ha Ha Ha .I kvalifikant moze za vas da bude nocna mora. I hvala bogu da nema vise Panatenaikosa vec Olimpijakos koji je ove godine doveo tri vrhunska igraca.I naravno navijacemo za nasu bracu iz Pireja
(Bellissima Mia, 8. jul 2009 11:54)"

1) Obzirom da je "pitanje da li Zvezda postoji" kako reče trener u koga ste se kleli sasvim je normalno da morate da nađete neki drugi klub za koji treba navijati. Pošto je PAO previše "grobarski" (i po treneru, igračima a takođe i po "ružnom" običaju da glavmog rivala redovno tuče i ponižava iz godine u godinu)

2) Sasvim je za očekivati da će Partizan teško proći grupu ove godine, obzirom na maksimalno podmlađivanje tima ali KK Partizan barem ima neki plan i viziju, što se za KKSS teško, ali zaista teško može reći

3) Za razliku od tebe i sličnih ja Zvezdi zaista želim da "nađe svoj put" i da postane ozbiljan klub i rival. Potrebna su najmanje dva jaka kluba u ligi (Grčka) a Španija je najjača zato što ima čak četiri, tako da dajte nešto ujedinitie sa sa FMP-om, raspišite zajam, pozajmite od MMF-a, samo se za ime Boga već jednom sredite da ne čitamo ove svakodnevne žalopojke gore negu u najljigavijim meksičkim sapunicama (ko je uvređen a ko povređen ,ko koga voli a ko je zla maćeha)

Top-alo-vic

pre 14 godina

Bicemo prvi u grupi! To su sve stare nmusterije, ciganjakos, Aito i Kuk iz unicahe, Efes je samo dobro pivo i nista vise, one litvance je trenirao onaj sa Kalisa tako da ih ne uzimam ozbiljno...
Cekamo vas u Partizanovoj Areni!!

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Je l' ce meni,kao zvezdasu, neko da objasni zasto ovde neki navijaju za Olimpijakos?Da nisu to neki Grci koji su iz Atine dosli u Srbiju da rade? Partizanu zelim sve najbolje i ove godine i znam da i ako lose prodju,ova sezona u evroligi nece biti uzaludna.

boki

pre 14 godina

uff
nezgodna grupa, ako ne i najteža, opet!!
može se desiti da nema slabe ekipe u grupi
ali daleko od toga da je nemoguće ići dalje...
samo mi da napravimo dobar tim

G

pre 14 godina

thryle ton gypedon
olympiake
lamprostefanomene, megale kai trane
exeis dynamh sou
olympiake
ton pyrino sou kosmo
pou den liga pote
olympi olympi olympiake
omada omadara mou
megali mou agapi
olympiakara mou
doxa sta paidia sou
olympiake
xiliotragoudismene, ston kosmo xakouste
tremoune sto akousma sou
olympiako
kai akoma se thymounte h santos tou pele

Boris DO

pre 14 godina

Partizan dobio jake protivnike, ali ne i nepobjedive. Najslabija grupa je grupa ''A''. Od sastava zavisi hocemo li proci dalje, sa proslogodisnjim sastavom bi oduvali sve protivnike u grupnoj fazi, ali sa sadasnjim...? Dule, vjerujem u tebe i upravu!

shomi

pre 14 godina

Ne "jaka" nego NAJJACA. Ulazak u top 16 ove godine bice ravan ulazku u Top 8 prosle. Ostaje nam da se uzdamo u Duleta da ce opet da napravi cudo, ali realno nije propast ispasti iz evrolige u prvom krugu ove godine, mozda je sada idealno vreme da podmladimo tim i trazimo uspehe u evropi sledece sezone.U svakom slucaju ne sumnjam da ce igraci dati 200% u evroligi, pa sta bude ...

Србија Србима

pre 14 godina

Као да смо ми некад имали среће у иѕвлачењу.Једва чекам да раѕбијемо олимпијакос у арени, неће им помоћи ни 3 паркера

EL je nasa

pre 14 godina

Vredelo je...zbog pirejskih gana
Prolazimo sigurno u TOP 16
Nadam se da ce uprava da nas ispostuje i da odrede cenu od recimo 50 e sezonska i da se igra u Areni ( jer ce interesovanje biti ogromno )
Za sve se navija, Partizan se voli !

lacko

pre 14 godina

Ne sumnjam ja u crno'bele vitezove! Najdraze od svega mi predstavlja cinjenica da cemo opet da deremo boraniju u crveno belom dresu ovog puta iz grcke!

Edibledi

pre 14 godina

Joj majko kako sam PRESRECAN

Olimpijakos toooooooooo

Al ce biti ludnica u Pioniru JEDVA CEKAM!!!
(MRZIM crveno, 8. jul 2009 11:54)
Misliš u Areni?!?
I ja jedva čekam, al me zabole protiv koga igramo, samo da kupim sezosku kartu, pa i protiv Širokog, cedevite... Uh, kad krene, Veseli, Milošević - al-jupovi.

grobari sombor

pre 14 godina

Grupa teska,ali kad je najteze mi smo uvek najjaci! Sad kad je Dule video koga smo dobili dovesce jos neko pojacanje pa ludilo moze da pocne. Moramo da dobijamo kuci sve sto mozemo i prolazimo dalje. Svima nam se zelja ispunila da dobijemo Olimpijakos, jaki su i puni para ali mi takve najvise volimo.

Phoenix

pre 14 godina

Na ovakve grupe smo već navikli. Igrač se ostaje protiv jakih ekipa, a ne protiv anonimusa. Kakav god rezultat momci naprave treba ih podržati.
P.S. Pretpostavljam da se navijači Komšinice već raduju što će njihov voljeni igrač igrati protiv Partizana. Moj im je savet da ne trče pred rudu. Ima Dule još po nekog keca u rukavu.

Cvetko

pre 14 godina

Ponovo na početku i to je jedino što se zna na startu nove sezone! Ostali su pojačani, naša grupa posebno! I pored svih zala, neopisive mržnje i pakosti, najbolja košarka u Srbiji će se igrati SAMO kada igra Partizan i to već 34 godine!
Cvetko

juki;)

pre 14 godina

nema veze, procicemo opet:)) i da ne prodjemo (mala je sansa da se to desi) je cu i dalje voleti KKPartizan!

btv Noca i Milenko ce igrati jedan protiv drugog :'((

vidimo se u Bersiju

pre 14 godina

Najjaci s najjacim... tako to sudbinski ide, veliki klubovi su uvijek u teskoj situaciji, ali se uvijek izvlace,jer su najbolji kada je najpotrebnije... tako je i s Partizanom i s RMD-om, CSKA itd. Ne brine me grupa, top 16 realnost, sve ostalo uspjeh. A ovi ciji klub ne postoji logicno je da moraju naci alternativu, ovoga puta vidimo kako Pirej vise svojataju, nego srpstvo i Kosovo.

tika

pre 14 godina

@Bellissima Mia

bash me briga za kog ces da navijas al kako mozes da pricas takve nebuloze a da se pre toga ne osvrnes na uspehe PARTIZANA minulih sezona. Na kraju krajeva da izgubimo od kvalifikanta (sto je teoretski nemoguce :)) i tu treba da cutis zato sto mi bar nismo gubili od velesile evropske kosarke AVZOMASA.

1.efes pobednik grupe
2.partizan
3.oly
4.unikaha(dobicemo ih obe)
5.asvel

nikola

pre 14 godina

Komsija odmori malo. Imate ubedljivo najlaksu grupu, a to vam se vec godinama unazad desava.Prvak Francuske?? Jel to onaj strasni Asvel.
Mi smo Unikahu vec isprobali prosle godine 2 puta i pitaj ih kako su prosli, a znam da su i oni vas iste te prosle godine isprobali, isto 2 puta.
PAO je daleko ispred Olimp., a opet ih stalno deremo, pa mislim da bi makar iz inata trebali i

boske

pre 14 godina

Po meni nije mogla teza grupa,samo sam se plasio Efesa... Olympiacos ima najveci budzet u Evropi i protiv njih ce biti veoma tesko (ali verujem da ce u Pioniru biti ludnica), Efes pravi dream tim doveo Rakocevica, Morisa i imao solidan tim prosle godine,Ritas prosle godine osvojio EK, Unikaha ima sjajne pojedince...Valjda ce nam doci slabiji klub iz kvalifikacija da imamo bar tu srece npr. Sarloa... Znam da cu nam svi predvidjati 2-3 pobede,ali kako nas DULE radi posao ima nade da prodjemo u TOP 16!!!GROBARI s tobom sve do pobede!!!

bocca

pre 14 godina

Mnogo jaka grupa,iz kvalifikacija ce nam,osecam,zapasti Beneton posto su najjaci u tim kvalifikacijama...steta ako se utakmice ne budu igrale u Areni,nema dovoljno mesta u Pioniru.

Zlatiborac

pre 14 godina

Sava Lesic je potpisao ugovor na 4 godine, sutra ce to biti zvanicno potvrdjeno na sajtu, trebalo bi da se verifikuje u KSS. B92, pa sto ne objavite? Uz Milojevica koji se ocekuje da odluci i beka (mozda Haus), Partizan ce imati extra ekipu za sledecu, ali i sledece sezone...
(Chotravelaj, 8. jul 2009 21:01)

Kaze se za narednu sezonu. Izraz "sledeca sezona" je vec rezervisan :)

stoka17

pre 14 godina

mogao je umjesto olympiacosa dobiti nekoga jačeg, a i umjesto Unikaje i Efesa nekoga slabijeg.. tako da je grupa tak-tak, ako dovedu prave zamjene za zveri koje su otišle ne bi smjelo biti problema s prolaskom u drugu fazu...

Brk

pre 14 godina

Unikaha je već degustirana prošle godine kada smo ih tukli 2x u top16. A grupa u kojoj su ekpipe poput Cibone (koja ima 7 poraza u poslednjih 8 mečeva sa Partizanom), Fenerbahče, Žalgirisa koji je pred bankrotom i Asvel nije ni za EroCup, ne Euroligu...

STEVAN

pre 14 godina

Ma kakva arena breee, sto da nas dodje 7000 hiljada kao u pioniru,a ostali samo na 2 jake tekme i to da ih neko vidi i da jedu cips,i piju sokice za vreme tekme,e bre pionir i nista vise,tamo grmi tamo se plase i igraca i nas.........prosle godine arena je bila propast,usred tekme pola vas koje je bilo je islo po sokic i cipsic,sedi kuci i gledaj na tv-u ili lepo kupi pretplatnu,ima oko 7000 hiljada pretplatnih dosta za sve koji hoce da navijaju i podrze i ovu generaciju nasih igraca

Kizony

pre 14 godina

Po imenima klubova trebalo bi da se, uz izvesnu dozu sreće i dobro ukomponovanu ekipu, plasiramo u Top 16.

A što se tiče Cibone, mogu samo da kažem da ko se rodi srećan, ni u WC-u nije gladan

dragan genije

pre 14 godina

(Expert, 8. jul 2009 16:19)

gledas suvise usko i prosto na stvari, a one nisu takve

1. Najvece postignuce jednog trenera jeste da izbaci kvalitetnog mladog igraca. Partizan je do pre 3god bio skoro uvek fenjeras, 2-3 pobede i to je to, nekad blizu top16, nekad daleko, tako da to ne bi bilo iznenadjenje uopste da tako i bude ove godine. Ne znam ko bi se iznenadio nesto preterano. Mi svi navijamo za Partizan i nadamo se da svaka sezona moze da bude kao i prethodne dve, ali to je nerealno, naravno.
2. FMP je klasicna fabrika igraca, poluproizvoda, partizan to svakako nije. Partizan izbacuje gotove igrace, koji sutra mogu da igraju u najjacim klubovima evrope.
3. Jeste zalosno je da mi nemamo para da zadrzimo te igrace, ali to je UVEK tako i bilo, tako da tu nema mnogo price. Srbija nikada nece imati para da plati vise nego bogati klubovi evrope, jer smo mi mala zemlja, malo trziste, nema para, samo talenat i to je to. Partizan dovede stranca za male pare, potpise ga na godnu dana i posle toga on ode. Odigra dobru sezonu i potpise dobar ugovcor sledece za neki bogatiji klub. Klasican zakon trzista, ko da vise. Zamisli da potpisemo nekog amatera na 3 godine, i sta onda da radimo??isuvise veliki rizik, jer su to neprovereni igraci.
4. Svaki igrac zeli da igra jacu ligu, Spansku, Grcku Nba! Zasto bi igrao i stagnirao u nasoj kada je to jednostavno prevazisao.
5. Sta bi bilo da su Djordjevic Divac Paspalj Danilovic vecno igrali u nasoj ligi, jel bi oni postali igraci kakvi su bili??
Tako je i sa Krsticem, Vujanicem, Pekovicem, Perovicem, Novicom, Tepicem, Tripkom, sa svima u koje je partizan ulagao i koji su se oduzili partizanu svojim igrama.
6. Najbitnija stvar!
Ni jedan igrac nije prodat pre vremena kao u fudbalu sto se radi, nego kad i partizan uzme nesto od njega i povrati ulozen trud, pre svega kroz rezultate, a ne kroz tih 500 000!


Da li neko misli da Novicino bacanje po parketu vredi tamo nekih 4-5 miliona obestecenja?
Za mene to bacanje i razbijeni zubi nemaju cenu i vrede vise od bilo kojih para!
Tako da, 500 000 ili 5miliona, meni je isto, jer i jedno i drugo je malo...

nz

pre 14 godina

Bice veoma tesko uci u TOP 16. Za prolaz bi trebalo dobiti sve kod kuce i kvalifikanta ako bude neki slabiji i u gostima. Ostaje nam da verujemo Duletu generalu i kapetanima i nadamo se u prolaz.

Soweto

pre 14 godina

Razumem ja pesimiste, ali ljudi, setite se samo priča pred prošlu sezonu. Prognozirali su nam dve pobede u grupi. Kažu, podmlađen tim. Tačno, a prošle sezone je baš bio mator. Kad bi se zezali. Igrači koje Dule dovede zameniće ove koji odu. I to na adekvatan način. U Duleta i njegove odluke uopšte ne sumnjam. Živi bili, pa videli. Ali, gotovo sam siguran da ulazimo u 16. Za mesto koje vodi dalje najveći rivali biće nam Efes i Unikaha. Neće biti lako ali da ne verujem u ove momke i stručni štab, ne bih navijao - pardon, voleo Partizan.

BOND

pre 14 godina

Auuuuuu gadna grupa ali sta da se radi.Olipiakosa nisam voleo zbog tenzija,takodje ni Efes koji pravi jaku ekipu,Unikaha opasna,i Litvas takodje iz kvalifikacija neznam kakve ekipe dolaze.Sve u svemu treba nam dva iskusna igraca Miloje,Vujanic,i neki amer.Todoric je rekao da dolaze dva povratnika Miloje i jos neki? Takodje je rekao da ce doci jos jedan talentovan kosarkas i ima prostora za jos jednog stranca Amera verovatno ako Dule proceni da mu treba.Nadam se da idemo u top16 fazu napred Partizan.

vlado_bl

pre 14 godina

Prošlgodišnja ekipa Partizana bi se vrlo lako plasirala u novi krug. Ovi sada.....vidjećemo!!!
Partizan je čini mi se slabiji u odnosu na prošlu godinu, a ni ostalli srpski klubovi se nisu nekako pojačali. Nešto smrdi....

Zdrale

pre 14 godina

BEOGRADSKA ARENA ce docekati i ispratiti sve goste u pet utakmica, kako i dolikuje punih tribina, ponosnih navijaca i borbenih sampionskih igraca. Ko god igrao, ostavice srce na terenu, kao i navijaci na tribinama. GRUPA JE IZJEDNACENA. smao napred u nove poebede, nemate sta da izgubite, mozete samo da dobijete:):):) hajmo crno beli;):):)

crnobeli delija

pre 14 godina

koliko zatrovan treba da bude neciji um pa da u sportu navija za stranu ekipu a protiv domace? i da posle toga sebe naziva srbinom? i sto se osecam posramljeno kad god procitam takve poruke :(

p.s. grupa teska/laka kao i sve ostale. moze svako svakog da pobedi. bice tesko, al nema veze, bar cemo gledati dobar basket. sa jednim NASIM timom.

nikola

pre 14 godina

(boki zg, 8. jul 2009 12:49)

Da ne pricam o ostalim stvarima,ali stalno naglasavate kako ste vi jedini koji ste uvek igrali Evroligu. Pa koju konkurenciju imate u vasem prvenstvu??? I plus na sve to potpisujete trogodisnje ugovore. Kod nas ima mnogo vise jakih ekipa, a da ne pominjemo Buducnost ,dok smo jos bili Jugoslavija, koja je pokupovala pola nase reprezentacije.Imate ubedljivo najlaksu grupu kao i svake godine i zato cutite...

Sto se nas tice- ne mogu da verujem da nas bar nekad ne pogleda sreca pri zrebu! Da li je moguce, a navodno smo vec dve godine u drugom sesiru. Ali opet cenim da je daleko od toga da ne mozemo da prodjemo ovu grupu. I sa Ritasom i Unikahom i eventualno Benetonom(koji nije vise onaj Beneton iz proslosti nego jedan prosecan italijanski tim, cak kolko sam citao oni su razmisljali od odustajanja od EL zbog finansija) mozemo da se nosimo i kod kuce i na stranu. Sa druge strane ,ako smo pobedjivali PAO,CSKA, Real... ne znam zasto nebi mogli i Olimp. (koji ulaze svake godine najvise ali nista posebno ne urade) ili Efes koji je i prosle godine pokupovao odlicne igrace i napravio strasan tim, a nije prosao ni prvu fazu , malo je falilo i u Turskoj da ih dobijemo.Bice tesko ali mozemo da prodjemo.

A sto se igrackog kadra tice- pa leto je tek pocelo.Da li mislite da necemo dovesti ni jednog vise igraca.Imamo jos 2 meseca da sastavljamo tim.Pa u ovoj fazi su nam svake godine odlazili igraci i nikad nismo imali formiran tim,pa smo ga tek kasnije krpili.Vratice se neki igraci, bar dvojica i jos jedan crnac i bicemo opet kao zemlja jaki.Kecman,Palasio,Step,Haus su slobodni igraci, a tu je i Miloje ili eventualno ako je moguce Vule i Vujanic.Ako je tacno ono sto je neko napisao da je izjavio Todoric, onda je to to o cemu pricam. Ne verujem da ce neko tek tako zrtvovati sezonu.

nije mu jasno

pre 14 godina

Pa dobro bre,nije mi jasno shta se primate na ove provokacije komshinice?

jel tata Dule ostao u Partizanu? jeste? i?

JA NE BRINEM. :)

aman vise

pre 14 godina

A ja mislim da si ti zaboravio da iste ili slicne ovakve komentare(tipa 2-3,3-4 pobede) ostavljate svake godine, a znate sta se desava posle.Nesto slicno kao sto svake godine najavljujete titulu i pobede u derbijima...

GrobarcinA

pre 14 godina

Ima i tezih i slabijih grupa,a ko je taj pobednik kvalifikacija(mislim ko je sve u mogucnosti da igra sa nama)?
I jedna poruika rakocevicu i olympiakosu-WELCOME TO HELL!!!!!!!!!!!

Dusko-Nis

pre 14 godina

mozda i najjaca grupa??? Nikada nismo imali srece pri zrebu ali nas to nije sprecavalo da pokazemo evropi koliko smo jaki... Verujmo Duletu i pustimo majstora da sklopi tim za "bersi"!!! Srecno crno bela ljubavi

raka_le

pre 14 godina

partizan je i ranijih godina imao ozbiljne rivale ali je imao i mnogo ozbiljniju ekipu,tako da za svakog ko ozbiljnije prati kosarku i ko je trenirao njegovi rezultati i nisu neko iznenadjenje, ja sam licno u mladjim kategorijama igrao protiv velickovica tripkovica i tepica,pravo pitanje je da li partizan u ovom trenutku ima igrace koji bi mogli da zamene pomenutu trojicu i odmah pruze partije na visokom nivou, ova sezona moze da im posluzi za razigravanje mladih igraca i pravljenja ekipe za naredni period, tesko da ce nesto napraviti ove godine u svakom slucaju srecno im bilo a zvezdi zelim da osvoji titulu.

grobarka

pre 14 godina

da ja biram sa KK PARTIZAN-om stavila bih olimpijakos,cibonu,prokom,himki i jos jednu iz kvalifikacija...nazalost nemam tu mogucnost...al Jan Vesely i jos par njih ce dovesti KK PARTIZAN makar u top 8...

grobar kumanovo

pre 14 godina

gledano ipak smo dobili najacu grupu ali ja ipak verujem u duleta i ovim momcima i sa 2 dobra pojacanja na pleju i dobrog sutera mozemo da doguramo dosta daleko

N.U.S.K.N.V.P.

pre 14 godina

@red&white
Batice, mi smo jedno 347612 puta bolji navijaci od njih kao sto smo i od vas...Na kojim je to njihovim utakmicama EL bilo na ivici incidenta?Ne pricaj nesto sto ne znas...

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i kosarku

pre 14 godina

Bice opet "preko trnja do zvezda"... Drugacije nismo ni ocekivali, hoce nas ovaj zreb ;)

Nikola

pre 14 godina

Prva tri protivnika (Grcki cigani,Efes i Unikaha) su teski protivnici,ali sledeca dva Lijetuvos i kvalifikant i nisu,i njih mozemo dobiti po dva puta,i to nam je dovoljno za prolaz,a nije ne moguce da u pioniru dobijemo i nekog od ova tri protivnika,setimo se samo da su jedan: Panateneikos,CSKA i Real pali pred Partizanom.

boki zg

pre 14 godina

Prvo i osnovno, kaj se vi imate sprdati sa Cibonom. Cibona je trofejniji klub od Vas i veća institucija u svijetu košarke od Vas. Provjerite i pitajte koga god hoćete. Nazovite Euroligu npa pitajte koji je klub svake godine u euroligi, to što vi imate zadnje 2-3 godine malo uspješnije, ništa ne znači. Imali ste dobru generaciju i trenera. ALi komšije zna se šta je Cibona u svijetu. Kao drugo nije naša ništa lakša od Vaše. Barcelona i siena su jače ekipe od unicaje i olympiakosa. Jedino ostali nasi protivnici su malo lakši od vaših. Mi prolazimo kao 3 sigurno..a vi ćete se boriti za 4 poziciju, jer niste više tako jaki! Usput pazite da Vam Zvezda ne pomrsi račune..pozz od cibonaša iz Zg-a!

Mika NS

pre 14 godina

I 2 prethodne sezone je bilo tako.
Ove godine nemamo jaku petorku, pa bi, iako bi to svi mi zeleli, plasman u Top 16 bio veliki uspeh

surovi_surovi

pre 14 godina

birno je da tekma igra u pioniru. mnogo je veci pritisak na teren, 7000 ljudi reaguje u sekundi, a u areni od 20000 ljudi , do 10 hiljada poznaje kosarku, ostali su dosli da budu vidjeni i da bleje. pri tom arena je mnogo veci prostor i navijanje se razvodnji

Expert

pre 14 godina

Ovaj komentar pisem samo da bi vam ga pokazao kada Partizan bude zadnji ili predzadnji u grupi i ne plasira se u Top16.

Tada ce mnogi koji sada prosipaju neki aposlutno nerealni optimizam bez pokrica imati "naknadnu pamet" pa nam objasniti kako se eto nije moglo prodati 3 reprezentativca i Lazme i igrati Evroliga.

E pa ja vam sada kazem:
Ovo je neozbiljno ! Iz kluba odu trojica reprezentativaca i Lazme a dovode se Sinovec i kompanije. Oni ce igrati Euroligu ? Ma odlicno. Znam, znam... ideja je da oni treniraju pod nazorom Duleta Vujosevica, igraju jake utakmice u Euroligi i tako ce za par sezona postati dobri igraci. I sta onda ? Kad budu postali dobri igraci, otici ce brze bolje u neki bogati klub gde mogu da unovce svoj kvalitet. I sta onda ? Gde je Partizan u celoj toj prici ? Ma znam, Partizan je tu da proizvodi vrhunske igrace za druge klubove i prodaje ih za fenomenalnih 500000 Eura po "komadu". To je grandiozan poduhvat.

A da, a tek kad nam se vrati prekaljeni as Miloje... Partizan u njegovim najboljim danima nije mogao da prodje provi krug i nakantavali su nas po 30 razlike a sada ce kao da bude neko "pojacanje".

Ma samo veselo i optimisticno, udri brigu na veselje.

zzzzzzzz

pre 14 godina

Pitam se da li je normalno da bas ni jedne jedine godine nemamo bar truncicu srece sa zrebom?! Bar da smo jednog laganog protivnika dobili,a ne grupu-smrti!
Iz prvog sesira sam i prizeljkivao Pirejce,jer su i najslabiji od ostale trojke. Ali zasto Unikahu iz treceg(mogla je cibona)? Zasto bas turci iz cetvrtog(pored Rome ili neverovatno dobro kotiranog Prokoma)? Iz petog bi nam lepo legli slovenci,ali eto...
I zasto bas nama kvalifikant koji ce najverovatnije biti Beneton,sigurno mnogo jaci od svih ostalih iz sestog sesira...
Zasto bar jednom nemamo srece,zasto?

Mr Fister

pre 14 godina

ujednačene grupe, kad se igra evro liga nema slabih... šanse za prolazak 70%, zavisi i od sastava tima... ovo je vidjenje jednog cigana !!!

Chotravelaj

pre 14 godina

Sava Lesic je potpisao ugovor na 4 godine, sutra ce to biti zvanicno potvrdjeno na sajtu, trebalo bi da se verifikuje u KSS. B92, pa sto ne objavite? Uz Milojevica koji se ocekuje da odluci i beka (mozda Haus), Partizan ce imati extra ekipu za sledecu, ali i sledece sezone...

nislija

pre 14 godina

Unistili su srpsku kosarku! Ovi njihovi uspesi su samo mazanje ociju! Gde god je Partizan postao "dominantan" u srpskim okvirima taj sport je propadao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Zelim vam sve najgore u narednoj sezoni u svim sportovima!
(Aleksandar, 8. jul 2009 15:42)

Evo u fudbalu smo dominantni, pa vidis kako ide repreyentaciji, ai sti slucaj je i sa vaterpolom...

rakija

pre 14 godina

neke ljude nikada necu razumeti....ali tako je to kada nemas u svojoj zemlji za koga da navijas pa trazis po evropi...ali jos malo i po svetu kada naravno budemo igrali NBA!!!!!

miki. pa

pre 14 godina

Pozdrav svim Grobarima sirom Planete!!!!!!!!!

Apelujem na sve gore pomenute,da ostanu pribrani i bez pesimisticke tenzie,LJudi verujmo i ovaj put upravi i DR.DV.

Pa od ovih mladih igraca(Sinovec,Lesic,Torlak,Lucic,
Besovic itd.) daj boze da
dvoica budu u 12. Svi ostali ce normalno trenirati sa prvim Timom i biti na oku DV.
Mozda odigraju neki min. sa Heliosom ili Lajonsima a ostale min. ce igrati ili u Partizan 2. ili u Vizuri.Verovatno ce neki i na pozajmice posle 2-3 meseca.

Sto se tice prvih 12. Otisla su nam petorica Igraca, a za sada stigao samo Maric,sigurno dobar i kvalitetan irac.Kako Todoric rece docice sigurno jos 2-3 bivsa Igraca(Vujke,Miloje,Haus,Vule,
Kecman)i na kraju po potrebi jedan stranac. Sto se tice stranaca,iz Himkija su otpusteni: Palasio,Wilijams,Raniko, gotovo sam siguran da jedan stize u Humsku,

Kada ovako postavimo stvari(sto je i realnost)vidi se iz Aviona da cemo opet imati extra Ekipu, mozda ne kao prosle god. ali sigurno prolazimo top. 16.

A da, zaboravi da kazem da ce Aleksic isto negde na pozajmicu.

Zato pozivam na strpljenje jos malo, POZDRAV SVIM GROBARIMA!!!!!!!!!!!!!!

UCCZ

pre 14 godina

Ne navijaju neki za Olympiakos vec vise od 50% Srbije ce navijati za njih protiv partizana. Meni samo nije jasno kako neki ljudi mogu da navijaju za partizan?! Idemo Delije svi u Arenu da bodrimo Olimpiakos kad bude igrao u Bg

Aleksandar

pre 14 godina

Unistili su srpsku kosarku! Ovi njihovi uspesi su samo mazanje ociju! Gde god je Partizan postao "dominantan" u srpskim okvirima taj sport je propadao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Zelim vam sve najgore u narednoj sezoni u svim sportovima!

8

pre 14 godina

@dragan genije

ostavi ti 'komšije' na miru... za tvoju info cibona igra protiv prvaka italije, španjolske i francuske...
toliko o snazi...
kad smo mi imali olymp lani i tukli ih rekli ste da je to daleko od pao, pa evo vam ih sad... isprobajte usput i unikaju...

Queen++

pre 14 godina

TOP 16 nam se osmehnuje. Nego imam jedno pitanje. Da li ovaj igrač podseća po izgledu na Nikolu Pekovića ili se ja to varam?
Evo linka:
http://superfund-basketplus.com/team/players_detail.php?categories_id=26&players_id=66&seasons_id=4&lang=1

Stefan NS

pre 14 godina

Sta sad ne valja, ko treba da bude u grupi, pa da budete zadovoljni. Ovo su najbolji moguci protivnici. Iz prva dva sesira najslabije, a svi ostali protivnici naravno da mogu da se pobede, pa i u gostima.
(Milos, 8. jul 2009 19:39)

Partizan je iz drugog šešira. Iz trećeg šešira Unikaha je jača od Armanija i Cibone. A što se tiče četvrtog i petog šešira Partizan je dobio najteže moguće protivnike. Efes i Ritas. U šestom šeširu kao kvalifikant će najverovatnoje doći Beneton, tako da je i to najgori žreb.

Da je Partizan upao mesto Reala u "D" grupu, onda bi imao "najbolje" moguće protivnike: Panatenaikos, Armani, Prokom, Himki i Oldenburg, plasman u top16 bi bio realnost. Ovako vrlo teško.

fenomen

pre 14 godina

Stop... Za sada Tripkovic jos uvek nije otisao a i Lazme nije stavio potpis kod Izraelaca mada hoce.
Mislim da su sve prognoze preuranjene. Sacekajmo da vidimo ko dolazi. Ovim sto sad imamo je dovoljno za nekih 4-5 pobeda a sa jos dva kvalitetna igraca imacemo verovatno 6 pobeda sto je vise nego dovoljno za top 16.
Poz...

Petrowich

pre 14 godina

@ dragan genije

A jeste se napuhali majko mila..

Znate kako će te proći ove sezone?

Možda tri pobjede, ali "uvr glave!"

Cibonina je skupina bar za klasu teža ali će za razliku od Partizana i njegove smješne skupine proći dalje..

Pozdrav realnima

Banovo hill

pre 14 godina

Joj ljudi kakav nerealan optimizam. Ima takvih da ne kazem sta koji predvidjaju da Partizan bude prvi ili drugi u grupi. Stavite prst ancelo i zapitajte se sa kojim timom. Sa ovim anonimusima koje ste doveli.Pricate o Areni i ne znam sta sve. Pa vi mislite da Oly igra u dvorani Sumice.da li je neko od vas ikada bio u dvorani Marusi gde OLY gleda po 17-20 hiljada ljudi iu kakvoj atmosferi.Ovo me podseca kada su izvuceni parovo prosle godine zaligu UEFA. kakav tada optimizam i pisanije kao sada. Laganica idemo dalje a ono nula bodova. Pa ni Dule vas koga velicate sada duboko razmislja kako i sa kim

ronny

pre 14 godina

@expert
potpuno se slazem sa tobom.mi smo postali fabrika.gori smo od fmp.bas nas briga za razigravanje mladih igraca...sta smo mi?tim.....ili skola kosarke?neozbiljno radi uprva partizana..prodaje bukvalno sve...i kuka....i tako
s vake godine...sledece godine ce da ode veseli..reci ce ne mozemo mi da se takmicimo sa evropskim klubovima...itd.mozemo opet uci u top 8..nekim cudom zvanim dusko vujosevic...ali dokle ova rasprodaja kad ce se tome stati na put.mislim da su u upravi partizana propustili jos jednu sansu da budu prvaci evrope ..sa pekovicem...tepicem.lazmeom novicom...i dva pojacanja, ali izgleda da su pare vaznije.

Pera

pre 14 godina

maksimum nam je 8-10 pobeda
(efess, 8. jul 2009 11:54)

Ja mislim da si se ti preracunao. Ako se ne pojacate, max je 3-4 pobede. Zapamti ovaj komentar!!!

RichiPFC

pre 14 godina

(Expert, 8. jul 2009 16:19)

Svaka cast na komentaru!!!!!
da nebude zabune u srcu sam grobar, ali kada vidim kakvi igraci dolaze a koji su otisli pitam se dali bilo sta mi mozemo da odbranimo. Svaka cast Duletu ali ovi pridosli igraci nisu kalibar za Partizan. Ako ne angazuju barem tri ozbiljnija igraca mi nemamo sta da trazimo u ovoj grupi a ne da se nadamo prolasku u top 16!!!!! U ovom trenutku tako izgleda nadam se da nece biti tako!!!!! Grobar do groba!!!!!!

Milos

pre 14 godina

Sta sad ne valja, ko treba da bude u grupi, pa da budete zadovoljni. Ovo su najbolji moguci protivnici. Iz prva dva sesira najslabije, a svi ostali protivnici naravno da mogu da se pobede, pa i u gostima.

Leo Krstin

pre 14 godina

Sta pricate ljudi, pa ovo je daleko najslabija grupa!Partizan sigurno ide dalje, iako nikad nisam, niti hocu navijati za Partizan...To vazi kako za domace prvenstvo tako i za medjunarodna takmicenja.Ko ih
sisa, isto kao i Zvezdu!

red&white

pre 14 godina

Nikola

Ti decko ne znas sta pises i ne citaa novine. da li ti znas da se OLY pojacao sa tri vrhunska igraca jedan iz NBA i da je uvek tu kada je u pitanju PAO. Igraju pred fanaticnom publikom 17=18 hiljada. Vi ste mala deca za njih.Utakmica puna naboja i na ivici incidenta. Kazez unikaha dva puta. Ali unikaha se poajacala a vi dobili exstra zvezde svetske kosarke. I ostale nebuloze.To je samo znakda se strahom branite i da sami sebe ubedjujete u nesto sto je neralno

Vukovi Vucje

pre 14 godina

Kakvi ste igraci prodali, a kakvi doveli, tesko da ce date na svaku utakmicu vise od 35 kosa, a da ne pricamo kolko ce primie...

partizan forever

pre 14 godina

trebate svi biti optimisti i ako su otisli dobri igraci partizan ce nas iznenaditi kao sto iuvek radi volim partizan i ako ne prodje nema veze on je postigao nesto cemu samo mogu da mastaju cibona, zvezda, hemofarm i drugi

Bellissima Mia

pre 14 godina

Ajde sada svi u glas prolazimo laganica. Ha Ha Ha .I kvalifikant moze za vas da bude nocna mora. I hvala bogu da nema vise Panatenaikosa vec Olimpijakos koji je ove godine doveo tri vrhunska igraca.I naravno navijacemo za nasu bracu iz Pireja

G

pre 14 godina

thryle ton gypedon
olympiake
lamprostefanomene, megale kai trane
exeis dynamh sou
olympiake
ton pyrino sou kosmo
pou den liga pote
olympi olympi olympiake
omada omadara mou
megali mou agapi
olympiakara mou
doxa sta paidia sou
olympiake
xiliotragoudismene, ston kosmo xakouste
tremoune sto akousma sou
olympiako
kai akoma se thymounte h santos tou pele

boki zg

pre 14 godina

Prvo i osnovno, kaj se vi imate sprdati sa Cibonom. Cibona je trofejniji klub od Vas i veća institucija u svijetu košarke od Vas. Provjerite i pitajte koga god hoćete. Nazovite Euroligu npa pitajte koji je klub svake godine u euroligi, to što vi imate zadnje 2-3 godine malo uspješnije, ništa ne znači. Imali ste dobru generaciju i trenera. ALi komšije zna se šta je Cibona u svijetu. Kao drugo nije naša ništa lakša od Vaše. Barcelona i siena su jače ekipe od unicaje i olympiakosa. Jedino ostali nasi protivnici su malo lakši od vaših. Mi prolazimo kao 3 sigurno..a vi ćete se boriti za 4 poziciju, jer niste više tako jaki! Usput pazite da Vam Zvezda ne pomrsi račune..pozz od cibonaša iz Zg-a!

lud & zbunjen

pre 14 godina

Uvek je jaka grupa jer Partizan svake godine krece iz pocetka?
Theo, Childres, Teo, Erceg, Rakocevic, Borovnjak, mozda i Trip ce imati tu cast da igraju pred najboljom kosarkaskom publikom Evrope. A tek sudar Novice sa jedne i Pekovica i Tepica sa druge strane??? Ako je Zvezda - Srbija, Partizan je SVET, EVROPA, Civilizacija - Mislite o tome???!!!
Evo prilike da i ...gani navijaju uzivo u Evroligi ( za one svoje luzere iz Pireja naravno)

Petrowich

pre 14 godina

@ dragan genije

A jeste se napuhali majko mila..

Znate kako će te proći ove sezone?

Možda tri pobjede, ali "uvr glave!"

Cibonina je skupina bar za klasu teža ali će za razliku od Partizana i njegove smješne skupine proći dalje..

Pozdrav realnima

8

pre 14 godina

@dragan genije

ostavi ti 'komšije' na miru... za tvoju info cibona igra protiv prvaka italije, španjolske i francuske...
toliko o snazi...
kad smo mi imali olymp lani i tukli ih rekli ste da je to daleko od pao, pa evo vam ih sad... isprobajte usput i unikaju...

UCCZ

pre 14 godina

Ne navijaju neki za Olympiakos vec vise od 50% Srbije ce navijati za njih protiv partizana. Meni samo nije jasno kako neki ljudi mogu da navijaju za partizan?! Idemo Delije svi u Arenu da bodrimo Olimpiakos kad bude igrao u Bg

raka_le

pre 14 godina

partizan je i ranijih godina imao ozbiljne rivale ali je imao i mnogo ozbiljniju ekipu,tako da za svakog ko ozbiljnije prati kosarku i ko je trenirao njegovi rezultati i nisu neko iznenadjenje, ja sam licno u mladjim kategorijama igrao protiv velickovica tripkovica i tepica,pravo pitanje je da li partizan u ovom trenutku ima igrace koji bi mogli da zamene pomenutu trojicu i odmah pruze partije na visokom nivou, ova sezona moze da im posluzi za razigravanje mladih igraca i pravljenja ekipe za naredni period, tesko da ce nesto napraviti ove godine u svakom slucaju srecno im bilo a zvezdi zelim da osvoji titulu.

Aleksandar

pre 14 godina

Unistili su srpsku kosarku! Ovi njihovi uspesi su samo mazanje ociju! Gde god je Partizan postao "dominantan" u srpskim okvirima taj sport je propadao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Zelim vam sve najgore u narednoj sezoni u svim sportovima!

Pera

pre 14 godina

maksimum nam je 8-10 pobeda
(efess, 8. jul 2009 11:54)

Ja mislim da si se ti preracunao. Ako se ne pojacate, max je 3-4 pobede. Zapamti ovaj komentar!!!

Banovo hill

pre 14 godina

Joj ljudi kakav nerealan optimizam. Ima takvih da ne kazem sta koji predvidjaju da Partizan bude prvi ili drugi u grupi. Stavite prst ancelo i zapitajte se sa kojim timom. Sa ovim anonimusima koje ste doveli.Pricate o Areni i ne znam sta sve. Pa vi mislite da Oly igra u dvorani Sumice.da li je neko od vas ikada bio u dvorani Marusi gde OLY gleda po 17-20 hiljada ljudi iu kakvoj atmosferi.Ovo me podseca kada su izvuceni parovo prosle godine zaligu UEFA. kakav tada optimizam i pisanije kao sada. Laganica idemo dalje a ono nula bodova. Pa ni Dule vas koga velicate sada duboko razmislja kako i sa kim

Expert

pre 14 godina

Ovaj komentar pisem samo da bi vam ga pokazao kada Partizan bude zadnji ili predzadnji u grupi i ne plasira se u Top16.

Tada ce mnogi koji sada prosipaju neki aposlutno nerealni optimizam bez pokrica imati "naknadnu pamet" pa nam objasniti kako se eto nije moglo prodati 3 reprezentativca i Lazme i igrati Evroliga.

E pa ja vam sada kazem:
Ovo je neozbiljno ! Iz kluba odu trojica reprezentativaca i Lazme a dovode se Sinovec i kompanije. Oni ce igrati Euroligu ? Ma odlicno. Znam, znam... ideja je da oni treniraju pod nazorom Duleta Vujosevica, igraju jake utakmice u Euroligi i tako ce za par sezona postati dobri igraci. I sta onda ? Kad budu postali dobri igraci, otici ce brze bolje u neki bogati klub gde mogu da unovce svoj kvalitet. I sta onda ? Gde je Partizan u celoj toj prici ? Ma znam, Partizan je tu da proizvodi vrhunske igrace za druge klubove i prodaje ih za fenomenalnih 500000 Eura po "komadu". To je grandiozan poduhvat.

A da, a tek kad nam se vrati prekaljeni as Miloje... Partizan u njegovim najboljim danima nije mogao da prodje provi krug i nakantavali su nas po 30 razlike a sada ce kao da bude neko "pojacanje".

Ma samo veselo i optimisticno, udri brigu na veselje.

Vukovi Vucje

pre 14 godina

Kakvi ste igraci prodali, a kakvi doveli, tesko da ce date na svaku utakmicu vise od 35 kosa, a da ne pricamo kolko ce primie...

RichiPFC

pre 14 godina

(Expert, 8. jul 2009 16:19)

Svaka cast na komentaru!!!!!
da nebude zabune u srcu sam grobar, ali kada vidim kakvi igraci dolaze a koji su otisli pitam se dali bilo sta mi mozemo da odbranimo. Svaka cast Duletu ali ovi pridosli igraci nisu kalibar za Partizan. Ako ne angazuju barem tri ozbiljnija igraca mi nemamo sta da trazimo u ovoj grupi a ne da se nadamo prolasku u top 16!!!!! U ovom trenutku tako izgleda nadam se da nece biti tako!!!!! Grobar do groba!!!!!!

red&white

pre 14 godina

Nikola

Ti decko ne znas sta pises i ne citaa novine. da li ti znas da se OLY pojacao sa tri vrhunska igraca jedan iz NBA i da je uvek tu kada je u pitanju PAO. Igraju pred fanaticnom publikom 17=18 hiljada. Vi ste mala deca za njih.Utakmica puna naboja i na ivici incidenta. Kazez unikaha dva puta. Ali unikaha se poajacala a vi dobili exstra zvezde svetske kosarke. I ostale nebuloze.To je samo znakda se strahom branite i da sami sebe ubedjujete u nesto sto je neralno

dragan genije

pre 14 godina

Eto, i posle neko prica najlaksi sesiri do sada, otvoren put ka top16, lagano idemo dalje i te fore…

Pogledajte ljudi, najizjednacenija grupa koju smo ikad dobili! Svako svakog moze da dobije lagano, nepredvidljivo maksimalno! Domaci teren mora da se cuva kao oci u glavi, svaka pobeda ima da bude zlata vredna, jer ce na gostovanjima biti ne tesko, nego pretesko. Kakav god tim imali, bar kod kuce mozemo sa svakim da igramo, i to treba da nam bude glavni cilj...
Konacna prognoza, nezahvalna...

Da se osvrnem i na ostale grupe...
Naravno zna se ko uvek ima vise srece nego pameti i kvaliteta, komsije ce po ko zna koji put da dobiju najlaksu grupu gde sa 4 pobede protiv jadnika kod kuce, idu dalje i onda ce se javljati neki strucnjak da kaze, pogledajte cibose...
Jel se seca neko kad je Cibona imala tesku grupu? Ja mislim isto kad i Zvezda...:)

Konacna prognoza, nezahvalna...

мунгос

pre 14 godina

thryle ton gypedon
olympiake
lamprostefanomene, megale kai trane
exeis dynamh sou
olympiake
ton pyrino sou kosmo
pou den liga pote
olympi olympi olympiake
omada omadara mou
megali mou agapi
olympiakara mou
doxa sta paidia sou
olympiake
xiliotragoudismene, ston kosmo xakouste
tremoune sto akousma sou
olympiako
kai akoma se thymounte h santos tou pele
(G, 8. jul 2009 12:05)

Јел ово на турском?

Top-alo-vic

pre 14 godina

Bicemo prvi u grupi! To su sve stare nmusterije, ciganjakos, Aito i Kuk iz unicahe, Efes je samo dobro pivo i nista vise, one litvance je trenirao onaj sa Kalisa tako da ih ne uzimam ozbiljno...
Cekamo vas u Partizanovoj Areni!!

ronny

pre 14 godina

@expert
potpuno se slazem sa tobom.mi smo postali fabrika.gori smo od fmp.bas nas briga za razigravanje mladih igraca...sta smo mi?tim.....ili skola kosarke?neozbiljno radi uprva partizana..prodaje bukvalno sve...i kuka....i tako
s vake godine...sledece godine ce da ode veseli..reci ce ne mozemo mi da se takmicimo sa evropskim klubovima...itd.mozemo opet uci u top 8..nekim cudom zvanim dusko vujosevic...ali dokle ova rasprodaja kad ce se tome stati na put.mislim da su u upravi partizana propustili jos jednu sansu da budu prvaci evrope ..sa pekovicem...tepicem.lazmeom novicom...i dva pojacanja, ali izgleda da su pare vaznije.

Leo Krstin

pre 14 godina

Sta pricate ljudi, pa ovo je daleko najslabija grupa!Partizan sigurno ide dalje, iako nikad nisam, niti hocu navijati za Partizan...To vazi kako za domace prvenstvo tako i za medjunarodna takmicenja.Ko ih
sisa, isto kao i Zvezdu!

Boris DO

pre 14 godina

Partizan dobio jake protivnike, ali ne i nepobjedive. Najslabija grupa je grupa ''A''. Od sastava zavisi hocemo li proci dalje, sa proslogodisnjim sastavom bi oduvali sve protivnike u grupnoj fazi, ali sa sadasnjim...? Dule, vjerujem u tebe i upravu!

shomi

pre 14 godina

Ne "jaka" nego NAJJACA. Ulazak u top 16 ove godine bice ravan ulazku u Top 8 prosle. Ostaje nam da se uzdamo u Duleta da ce opet da napravi cudo, ali realno nije propast ispasti iz evrolige u prvom krugu ove godine, mozda je sada idealno vreme da podmladimo tim i trazimo uspehe u evropi sledece sezone.U svakom slucaju ne sumnjam da ce igraci dati 200% u evroligi, pa sta bude ...

Bela loza

pre 14 godina

Ma i ove godine prolazimo 100%!!!
Ja sam vec spremio pare za godisnju kartu. A svi vi koji budete ostavljali komentare, ne gubite vreme prozivajuci se sa Ciganima zbog Olimpijakosa, vec stekujte pare da ne bi kukali posle....nema karata...blah blah..
ps Jedino me plasi onaj Lietuvos (iskreno). Sve ostale gazimo!

kad nam ide lose...dajte nam cibonu da popravimo kos razliku

pre 14 godina

(boki zg, 8. jul 2009 12:49)

Hahahaha odavno se nisam ovako slatko nasmejao. Ajde da imate ne znam koliko evropskih titula ali vi imate samo jednu (i brojem 1) titulu evropskog prvaka vise od Partizana. Partizan ima 1 a vi dve i tu je kraj. Niti ste vi institucija (za instituciju su potrebni navijachi kojih vi nemate) vi ste samo jedan prosecni klub koji je imao uspeha u proslosti. Pitajte bilo kog igracha dal bi pre igrao za Partizan ili Cibonu i zna se odgovor. Uostalom Partizan u medjusobnim duelima sa Cibonom ima vise pobeda (kao i nad Dinamom i Hajdukom)

Vi ste manji od Partizana utuvite to u glavu vise!!!

tika

pre 14 godina

@Bellissima Mia

bash me briga za kog ces da navijas al kako mozes da pricas takve nebuloze a da se pre toga ne osvrnes na uspehe PARTIZANA minulih sezona. Na kraju krajeva da izgubimo od kvalifikanta (sto je teoretski nemoguce :)) i tu treba da cutis zato sto mi bar nismo gubili od velesile evropske kosarke AVZOMASA.

1.efes pobednik grupe
2.partizan
3.oly
4.unikaha(dobicemo ih obe)
5.asvel

ko je rekao kompleks

pre 14 godina

I posle neko priča o kompleksima:

"... Ha Ha Ha .I kvalifikant moze za vas da bude nocna mora. I hvala bogu da nema vise Panatenaikosa vec Olimpijakos koji je ove godine doveo tri vrhunska igraca.I naravno navijacemo za nasu bracu iz Pireja
(Bellissima Mia, 8. jul 2009 11:54)"

1) Obzirom da je "pitanje da li Zvezda postoji" kako reče trener u koga ste se kleli sasvim je normalno da morate da nađete neki drugi klub za koji treba navijati. Pošto je PAO previše "grobarski" (i po treneru, igračima a takođe i po "ružnom" običaju da glavmog rivala redovno tuče i ponižava iz godine u godinu)

2) Sasvim je za očekivati da će Partizan teško proći grupu ove godine, obzirom na maksimalno podmlađivanje tima ali KK Partizan barem ima neki plan i viziju, što se za KKSS teško, ali zaista teško može reći

3) Za razliku od tebe i sličnih ja Zvezdi zaista želim da "nađe svoj put" i da postane ozbiljan klub i rival. Potrebna su najmanje dva jaka kluba u ligi (Grčka) a Španija je najjača zato što ima čak četiri, tako da dajte nešto ujedinitie sa sa FMP-om, raspišite zajam, pozajmite od MMF-a, samo se za ime Boga već jednom sredite da ne čitamo ove svakodnevne žalopojke gore negu u najljigavijim meksičkim sapunicama (ko je uvređen a ko povređen ,ko koga voli a ko je zla maćeha)

crnobeli delija

pre 14 godina

koliko zatrovan treba da bude neciji um pa da u sportu navija za stranu ekipu a protiv domace? i da posle toga sebe naziva srbinom? i sto se osecam posramljeno kad god procitam takve poruke :(

p.s. grupa teska/laka kao i sve ostale. moze svako svakog da pobedi. bice tesko, al nema veze, bar cemo gledati dobar basket. sa jednim NASIM timom.

ivaan

pre 14 godina

gledao sam uzivo zreb, nismo bas neke srece, mada je dobro sto nam nije upao jos i himki. gospodin vujosevic primio nagradu za najboljeg trenera prosle sezone. sve u svemu, unikaha i efes sigurno dolaze naostreni i zeljni osvete, videcemo da li ce doci na tekmu i olimpijakosova braca...

boki

pre 14 godina

uff
nezgodna grupa, ako ne i najteža, opet!!
može se desiti da nema slabe ekipe u grupi
ali daleko od toga da je nemoguće ići dalje...
samo mi da napravimo dobar tim

lacko

pre 14 godina

Ne sumnjam ja u crno'bele vitezove! Najdraze od svega mi predstavlja cinjenica da cemo opet da deremo boraniju u crveno belom dresu ovog puta iz grcke!

rakija

pre 14 godina

neke ljude nikada necu razumeti....ali tako je to kada nemas u svojoj zemlji za koga da navijas pa trazis po evropi...ali jos malo i po svetu kada naravno budemo igrali NBA!!!!!

Dusko-Nis

pre 14 godina

mozda i najjaca grupa??? Nikada nismo imali srece pri zrebu ali nas to nije sprecavalo da pokazemo evropi koliko smo jaki... Verujmo Duletu i pustimo majstora da sklopi tim za "bersi"!!! Srecno crno bela ljubavi

vlado_bl

pre 14 godina

Prošlgodišnja ekipa Partizana bi se vrlo lako plasirala u novi krug. Ovi sada.....vidjećemo!!!
Partizan je čini mi se slabiji u odnosu na prošlu godinu, a ni ostalli srpski klubovi se nisu nekako pojačali. Nešto smrdi....

Србија Србима

pre 14 godina

Као да смо ми некад имали среће у иѕвлачењу.Једва чекам да раѕбијемо олимпијакос у арени, неће им помоћи ни 3 паркера

Zdrale

pre 14 godina

BEOGRADSKA ARENA ce docekati i ispratiti sve goste u pet utakmica, kako i dolikuje punih tribina, ponosnih navijaca i borbenih sampionskih igraca. Ko god igrao, ostavice srce na terenu, kao i navijaci na tribinama. GRUPA JE IZJEDNACENA. smao napred u nove poebede, nemate sta da izgubite, mozete samo da dobijete:):):) hajmo crno beli;):):)

Edibledi

pre 14 godina

Joj majko kako sam PRESRECAN

Olimpijakos toooooooooo

Al ce biti ludnica u Pioniru JEDVA CEKAM!!!
(MRZIM crveno, 8. jul 2009 11:54)
Misliš u Areni?!?
I ja jedva čekam, al me zabole protiv koga igramo, samo da kupim sezosku kartu, pa i protiv Širokog, cedevite... Uh, kad krene, Veseli, Milošević - al-jupovi.

Nikola

pre 14 godina

Prva tri protivnika (Grcki cigani,Efes i Unikaha) su teski protivnici,ali sledeca dva Lijetuvos i kvalifikant i nisu,i njih mozemo dobiti po dva puta,i to nam je dovoljno za prolaz,a nije ne moguce da u pioniru dobijemo i nekog od ova tri protivnika,setimo se samo da su jedan: Panateneikos,CSKA i Real pali pred Partizanom.

grobar kumanovo

pre 14 godina

gledano ipak smo dobili najacu grupu ali ja ipak verujem u duleta i ovim momcima i sa 2 dobra pojacanja na pleju i dobrog sutera mozemo da doguramo dosta daleko

juki;)

pre 14 godina

nema veze, procicemo opet:)) i da ne prodjemo (mala je sansa da se to desi) je cu i dalje voleti KKPartizan!

btv Noca i Milenko ce igrati jedan protiv drugog :'((

Milos

pre 14 godina

Sta sad ne valja, ko treba da bude u grupi, pa da budete zadovoljni. Ovo su najbolji moguci protivnici. Iz prva dva sesira najslabije, a svi ostali protivnici naravno da mogu da se pobede, pa i u gostima.

GrobarcinA

pre 14 godina

Ima i tezih i slabijih grupa,a ko je taj pobednik kvalifikacija(mislim ko je sve u mogucnosti da igra sa nama)?
I jedna poruika rakocevicu i olympiakosu-WELCOME TO HELL!!!!!!!!!!!

bocca

pre 14 godina

Mnogo jaka grupa,iz kvalifikacija ce nam,osecam,zapasti Beneton posto su najjaci u tim kvalifikacijama...steta ako se utakmice ne budu igrale u Areni,nema dovoljno mesta u Pioniru.

boske

pre 14 godina

Po meni nije mogla teza grupa,samo sam se plasio Efesa... Olympiacos ima najveci budzet u Evropi i protiv njih ce biti veoma tesko (ali verujem da ce u Pioniru biti ludnica), Efes pravi dream tim doveo Rakocevica, Morisa i imao solidan tim prosle godine,Ritas prosle godine osvojio EK, Unikaha ima sjajne pojedince...Valjda ce nam doci slabiji klub iz kvalifikacija da imamo bar tu srece npr. Sarloa... Znam da cu nam svi predvidjati 2-3 pobede,ali kako nas DULE radi posao ima nade da prodjemo u TOP 16!!!GROBARI s tobom sve do pobede!!!

EL je nasa

pre 14 godina

Vredelo je...zbog pirejskih gana
Prolazimo sigurno u TOP 16
Nadam se da ce uprava da nas ispostuje i da odrede cenu od recimo 50 e sezonska i da se igra u Areni ( jer ce interesovanje biti ogromno )
Za sve se navija, Partizan se voli !

Brk

pre 14 godina

Unikaha je već degustirana prošle godine kada smo ih tukli 2x u top16. A grupa u kojoj su ekpipe poput Cibone (koja ima 7 poraza u poslednjih 8 mečeva sa Partizanom), Fenerbahče, Žalgirisa koji je pred bankrotom i Asvel nije ni za EroCup, ne Euroligu...

stoka17

pre 14 godina

mogao je umjesto olympiacosa dobiti nekoga jačeg, a i umjesto Unikaje i Efesa nekoga slabijeg.. tako da je grupa tak-tak, ako dovedu prave zamjene za zveri koje su otišle ne bi smjelo biti problema s prolaskom u drugu fazu...

STEVAN

pre 14 godina

Ma kakva arena breee, sto da nas dodje 7000 hiljada kao u pioniru,a ostali samo na 2 jake tekme i to da ih neko vidi i da jedu cips,i piju sokice za vreme tekme,e bre pionir i nista vise,tamo grmi tamo se plase i igraca i nas.........prosle godine arena je bila propast,usred tekme pola vas koje je bilo je islo po sokic i cipsic,sedi kuci i gledaj na tv-u ili lepo kupi pretplatnu,ima oko 7000 hiljada pretplatnih dosta za sve koji hoce da navijaju i podrze i ovu generaciju nasih igraca

Veljko Mihajlovic

pre 14 godina

Je l' ce meni,kao zvezdasu, neko da objasni zasto ovde neki navijaju za Olimpijakos?Da nisu to neki Grci koji su iz Atine dosli u Srbiju da rade? Partizanu zelim sve najbolje i ove godine i znam da i ako lose prodju,ova sezona u evroligi nece biti uzaludna.

surovi_surovi

pre 14 godina

birno je da tekma igra u pioniru. mnogo je veci pritisak na teren, 7000 ljudi reaguje u sekundi, a u areni od 20000 ljudi , do 10 hiljada poznaje kosarku, ostali su dosli da budu vidjeni i da bleje. pri tom arena je mnogo veci prostor i navijanje se razvodnji

zzzzzzzz

pre 14 godina

Pitam se da li je normalno da bas ni jedne jedine godine nemamo bar truncicu srece sa zrebom?! Bar da smo jednog laganog protivnika dobili,a ne grupu-smrti!
Iz prvog sesira sam i prizeljkivao Pirejce,jer su i najslabiji od ostale trojke. Ali zasto Unikahu iz treceg(mogla je cibona)? Zasto bas turci iz cetvrtog(pored Rome ili neverovatno dobro kotiranog Prokoma)? Iz petog bi nam lepo legli slovenci,ali eto...
I zasto bas nama kvalifikant koji ce najverovatnije biti Beneton,sigurno mnogo jaci od svih ostalih iz sestog sesira...
Zasto bar jednom nemamo srece,zasto?

Soweto

pre 14 godina

Razumem ja pesimiste, ali ljudi, setite se samo priča pred prošlu sezonu. Prognozirali su nam dve pobede u grupi. Kažu, podmlađen tim. Tačno, a prošle sezone je baš bio mator. Kad bi se zezali. Igrači koje Dule dovede zameniće ove koji odu. I to na adekvatan način. U Duleta i njegove odluke uopšte ne sumnjam. Živi bili, pa videli. Ali, gotovo sam siguran da ulazimo u 16. Za mesto koje vodi dalje najveći rivali biće nam Efes i Unikaha. Neće biti lako ali da ne verujem u ove momke i stručni štab, ne bih navijao - pardon, voleo Partizan.

nislija

pre 14 godina

Unistili su srpsku kosarku! Ovi njihovi uspesi su samo mazanje ociju! Gde god je Partizan postao "dominantan" u srpskim okvirima taj sport je propadao kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Zelim vam sve najgore u narednoj sezoni u svim sportovima!
(Aleksandar, 8. jul 2009 15:42)

Evo u fudbalu smo dominantni, pa vidis kako ide repreyentaciji, ai sti slucaj je i sa vaterpolom...

Stefan NS

pre 14 godina

Sta sad ne valja, ko treba da bude u grupi, pa da budete zadovoljni. Ovo su najbolji moguci protivnici. Iz prva dva sesira najslabije, a svi ostali protivnici naravno da mogu da se pobede, pa i u gostima.
(Milos, 8. jul 2009 19:39)

Partizan je iz drugog šešira. Iz trećeg šešira Unikaha je jača od Armanija i Cibone. A što se tiče četvrtog i petog šešira Partizan je dobio najteže moguće protivnike. Efes i Ritas. U šestom šeširu kao kvalifikant će najverovatnoje doći Beneton, tako da je i to najgori žreb.

Da je Partizan upao mesto Reala u "D" grupu, onda bi imao "najbolje" moguće protivnike: Panatenaikos, Armani, Prokom, Himki i Oldenburg, plasman u top16 bi bio realnost. Ovako vrlo teško.

dragan genije

pre 14 godina

(Expert, 8. jul 2009 16:19)

gledas suvise usko i prosto na stvari, a one nisu takve

1. Najvece postignuce jednog trenera jeste da izbaci kvalitetnog mladog igraca. Partizan je do pre 3god bio skoro uvek fenjeras, 2-3 pobede i to je to, nekad blizu top16, nekad daleko, tako da to ne bi bilo iznenadjenje uopste da tako i bude ove godine. Ne znam ko bi se iznenadio nesto preterano. Mi svi navijamo za Partizan i nadamo se da svaka sezona moze da bude kao i prethodne dve, ali to je nerealno, naravno.
2. FMP je klasicna fabrika igraca, poluproizvoda, partizan to svakako nije. Partizan izbacuje gotove igrace, koji sutra mogu da igraju u najjacim klubovima evrope.
3. Jeste zalosno je da mi nemamo para da zadrzimo te igrace, ali to je UVEK tako i bilo, tako da tu nema mnogo price. Srbija nikada nece imati para da plati vise nego bogati klubovi evrope, jer smo mi mala zemlja, malo trziste, nema para, samo talenat i to je to. Partizan dovede stranca za male pare, potpise ga na godnu dana i posle toga on ode. Odigra dobru sezonu i potpise dobar ugovcor sledece za neki bogatiji klub. Klasican zakon trzista, ko da vise. Zamisli da potpisemo nekog amatera na 3 godine, i sta onda da radimo??isuvise veliki rizik, jer su to neprovereni igraci.
4. Svaki igrac zeli da igra jacu ligu, Spansku, Grcku Nba! Zasto bi igrao i stagnirao u nasoj kada je to jednostavno prevazisao.
5. Sta bi bilo da su Djordjevic Divac Paspalj Danilovic vecno igrali u nasoj ligi, jel bi oni postali igraci kakvi su bili??
Tako je i sa Krsticem, Vujanicem, Pekovicem, Perovicem, Novicom, Tepicem, Tripkom, sa svima u koje je partizan ulagao i koji su se oduzili partizanu svojim igrama.
6. Najbitnija stvar!
Ni jedan igrac nije prodat pre vremena kao u fudbalu sto se radi, nego kad i partizan uzme nesto od njega i povrati ulozen trud, pre svega kroz rezultate, a ne kroz tih 500 000!


Da li neko misli da Novicino bacanje po parketu vredi tamo nekih 4-5 miliona obestecenja?
Za mene to bacanje i razbijeni zubi nemaju cenu i vrede vise od bilo kojih para!
Tako da, 500 000 ili 5miliona, meni je isto, jer i jedno i drugo je malo...

grobari sombor

pre 14 godina

Grupa teska,ali kad je najteze mi smo uvek najjaci! Sad kad je Dule video koga smo dobili dovesce jos neko pojacanje pa ludilo moze da pocne. Moramo da dobijamo kuci sve sto mozemo i prolazimo dalje. Svima nam se zelja ispunila da dobijemo Olimpijakos, jaki su i puni para ali mi takve najvise volimo.

aman vise

pre 14 godina

A ja mislim da si ti zaboravio da iste ili slicne ovakve komentare(tipa 2-3,3-4 pobede) ostavljate svake godine, a znate sta se desava posle.Nesto slicno kao sto svake godine najavljujete titulu i pobede u derbijima...

BOND

pre 14 godina

Auuuuuu gadna grupa ali sta da se radi.Olipiakosa nisam voleo zbog tenzija,takodje ni Efes koji pravi jaku ekipu,Unikaha opasna,i Litvas takodje iz kvalifikacija neznam kakve ekipe dolaze.Sve u svemu treba nam dva iskusna igraca Miloje,Vujanic,i neki amer.Todoric je rekao da dolaze dva povratnika Miloje i jos neki? Takodje je rekao da ce doci jos jedan talentovan kosarkas i ima prostora za jos jednog stranca Amera verovatno ako Dule proceni da mu treba.Nadam se da idemo u top16 fazu napred Partizan.

Ja

pre 14 godina

gledao sam uzivo zreb, nismo bas neke srece, mada je dobro sto nam nije upao jos i himki. gospodin vujosevic primio nagradu za najboljeg trenera prosle sezone. sve u svemu, unikaha i efes sigurno dolaze naostreni i zeljni osvete, videcemo da li ce doci na tekmu i olimpijakosova braca...
(ivaan, 8. jul 2009 11:59)

Tesko da ce doci jer ih gradonacelnik raseljava iz grada. :)

Cvetko

pre 14 godina

Ponovo na početku i to je jedino što se zna na startu nove sezone! Ostali su pojačani, naša grupa posebno! I pored svih zala, neopisive mržnje i pakosti, najbolja košarka u Srbiji će se igrati SAMO kada igra Partizan i to već 34 godine!
Cvetko

grobarka

pre 14 godina

da ja biram sa KK PARTIZAN-om stavila bih olimpijakos,cibonu,prokom,himki i jos jednu iz kvalifikacija...nazalost nemam tu mogucnost...al Jan Vesely i jos par njih ce dovesti KK PARTIZAN makar u top 8...

nikola

pre 14 godina

Komsija odmori malo. Imate ubedljivo najlaksu grupu, a to vam se vec godinama unazad desava.Prvak Francuske?? Jel to onaj strasni Asvel.
Mi smo Unikahu vec isprobali prosle godine 2 puta i pitaj ih kako su prosli, a znam da su i oni vas iste te prosle godine isprobali, isto 2 puta.
PAO je daleko ispred Olimp., a opet ih stalno deremo, pa mislim da bi makar iz inata trebali i

Phoenix

pre 14 godina

Na ovakve grupe smo već navikli. Igrač se ostaje protiv jakih ekipa, a ne protiv anonimusa. Kakav god rezultat momci naprave treba ih podržati.
P.S. Pretpostavljam da se navijači Komšinice već raduju što će njihov voljeni igrač igrati protiv Partizana. Moj im je savet da ne trče pred rudu. Ima Dule još po nekog keca u rukavu.

vidimo se u Bersiju

pre 14 godina

Najjaci s najjacim... tako to sudbinski ide, veliki klubovi su uvijek u teskoj situaciji, ali se uvijek izvlace,jer su najbolji kada je najpotrebnije... tako je i s Partizanom i s RMD-om, CSKA itd. Ne brine me grupa, top 16 realnost, sve ostalo uspjeh. A ovi ciji klub ne postoji logicno je da moraju naci alternativu, ovoga puta vidimo kako Pirej vise svojataju, nego srpstvo i Kosovo.

Mika NS

pre 14 godina

I 2 prethodne sezone je bilo tako.
Ove godine nemamo jaku petorku, pa bi, iako bi to svi mi zeleli, plasman u Top 16 bio veliki uspeh

nz

pre 14 godina

Bice veoma tesko uci u TOP 16. Za prolaz bi trebalo dobiti sve kod kuce i kvalifikanta ako bude neki slabiji i u gostima. Ostaje nam da verujemo Duletu generalu i kapetanima i nadamo se u prolaz.

nikola

pre 14 godina

(boki zg, 8. jul 2009 12:49)

Da ne pricam o ostalim stvarima,ali stalno naglasavate kako ste vi jedini koji ste uvek igrali Evroligu. Pa koju konkurenciju imate u vasem prvenstvu??? I plus na sve to potpisujete trogodisnje ugovore. Kod nas ima mnogo vise jakih ekipa, a da ne pominjemo Buducnost ,dok smo jos bili Jugoslavija, koja je pokupovala pola nase reprezentacije.Imate ubedljivo najlaksu grupu kao i svake godine i zato cutite...

Sto se nas tice- ne mogu da verujem da nas bar nekad ne pogleda sreca pri zrebu! Da li je moguce, a navodno smo vec dve godine u drugom sesiru. Ali opet cenim da je daleko od toga da ne mozemo da prodjemo ovu grupu. I sa Ritasom i Unikahom i eventualno Benetonom(koji nije vise onaj Beneton iz proslosti nego jedan prosecan italijanski tim, cak kolko sam citao oni su razmisljali od odustajanja od EL zbog finansija) mozemo da se nosimo i kod kuce i na stranu. Sa druge strane ,ako smo pobedjivali PAO,CSKA, Real... ne znam zasto nebi mogli i Olimp. (koji ulaze svake godine najvise ali nista posebno ne urade) ili Efes koji je i prosle godine pokupovao odlicne igrace i napravio strasan tim, a nije prosao ni prvu fazu , malo je falilo i u Turskoj da ih dobijemo.Bice tesko ali mozemo da prodjemo.

A sto se igrackog kadra tice- pa leto je tek pocelo.Da li mislite da necemo dovesti ni jednog vise igraca.Imamo jos 2 meseca da sastavljamo tim.Pa u ovoj fazi su nam svake godine odlazili igraci i nikad nismo imali formiran tim,pa smo ga tek kasnije krpili.Vratice se neki igraci, bar dvojica i jos jedan crnac i bicemo opet kao zemlja jaki.Kecman,Palasio,Step,Haus su slobodni igraci, a tu je i Miloje ili eventualno ako je moguce Vule i Vujanic.Ako je tacno ono sto je neko napisao da je izjavio Todoric, onda je to to o cemu pricam. Ne verujem da ce neko tek tako zrtvovati sezonu.

Queen++

pre 14 godina

TOP 16 nam se osmehnuje. Nego imam jedno pitanje. Da li ovaj igrač podseća po izgledu na Nikolu Pekovića ili se ja to varam?
Evo linka:
http://superfund-basketplus.com/team/players_detail.php?categories_id=26&players_id=66&seasons_id=4&lang=1

miki. pa

pre 14 godina

Pozdrav svim Grobarima sirom Planete!!!!!!!!!

Apelujem na sve gore pomenute,da ostanu pribrani i bez pesimisticke tenzie,LJudi verujmo i ovaj put upravi i DR.DV.

Pa od ovih mladih igraca(Sinovec,Lesic,Torlak,Lucic,
Besovic itd.) daj boze da
dvoica budu u 12. Svi ostali ce normalno trenirati sa prvim Timom i biti na oku DV.
Mozda odigraju neki min. sa Heliosom ili Lajonsima a ostale min. ce igrati ili u Partizan 2. ili u Vizuri.Verovatno ce neki i na pozajmice posle 2-3 meseca.

Sto se tice prvih 12. Otisla su nam petorica Igraca, a za sada stigao samo Maric,sigurno dobar i kvalitetan irac.Kako Todoric rece docice sigurno jos 2-3 bivsa Igraca(Vujke,Miloje,Haus,Vule,
Kecman)i na kraju po potrebi jedan stranac. Sto se tice stranaca,iz Himkija su otpusteni: Palasio,Wilijams,Raniko, gotovo sam siguran da jedan stize u Humsku,

Kada ovako postavimo stvari(sto je i realnost)vidi se iz Aviona da cemo opet imati extra Ekipu, mozda ne kao prosle god. ali sigurno prolazimo top. 16.

A da, zaboravi da kazem da ce Aleksic isto negde na pozajmicu.

Zato pozivam na strpljenje jos malo, POZDRAV SVIM GROBARIMA!!!!!!!!!!!!!!

N.U.S.K.N.V.P.

pre 14 godina

@red&white
Batice, mi smo jedno 347612 puta bolji navijaci od njih kao sto smo i od vas...Na kojim je to njihovim utakmicama EL bilo na ivici incidenta?Ne pricaj nesto sto ne znas...

nije mu jasno

pre 14 godina

Pa dobro bre,nije mi jasno shta se primate na ove provokacije komshinice?

jel tata Dule ostao u Partizanu? jeste? i?

JA NE BRINEM. :)

fenomen

pre 14 godina

Stop... Za sada Tripkovic jos uvek nije otisao a i Lazme nije stavio potpis kod Izraelaca mada hoce.
Mislim da su sve prognoze preuranjene. Sacekajmo da vidimo ko dolazi. Ovim sto sad imamo je dovoljno za nekih 4-5 pobeda a sa jos dva kvalitetna igraca imacemo verovatno 6 pobeda sto je vise nego dovoljno za top 16.
Poz...

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i kosarku

pre 14 godina

Bice opet "preko trnja do zvezda"... Drugacije nismo ni ocekivali, hoce nas ovaj zreb ;)

Kizony

pre 14 godina

Po imenima klubova trebalo bi da se, uz izvesnu dozu sreće i dobro ukomponovanu ekipu, plasiramo u Top 16.

A što se tiče Cibone, mogu samo da kažem da ko se rodi srećan, ni u WC-u nije gladan

Mr Fister

pre 14 godina

ujednačene grupe, kad se igra evro liga nema slabih... šanse za prolazak 70%, zavisi i od sastava tima... ovo je vidjenje jednog cigana !!!

Chotravelaj

pre 14 godina

Sava Lesic je potpisao ugovor na 4 godine, sutra ce to biti zvanicno potvrdjeno na sajtu, trebalo bi da se verifikuje u KSS. B92, pa sto ne objavite? Uz Milojevica koji se ocekuje da odluci i beka (mozda Haus), Partizan ce imati extra ekipu za sledecu, ali i sledece sezone...

Zlatiborac

pre 14 godina

Sava Lesic je potpisao ugovor na 4 godine, sutra ce to biti zvanicno potvrdjeno na sajtu, trebalo bi da se verifikuje u KSS. B92, pa sto ne objavite? Uz Milojevica koji se ocekuje da odluci i beka (mozda Haus), Partizan ce imati extra ekipu za sledecu, ali i sledece sezone...
(Chotravelaj, 8. jul 2009 21:01)

Kaze se za narednu sezonu. Izraz "sledeca sezona" je vec rezervisan :)

partizan forever

pre 14 godina

trebate svi biti optimisti i ako su otisli dobri igraci partizan ce nas iznenaditi kao sto iuvek radi volim partizan i ako ne prodje nema veze on je postigao nesto cemu samo mogu da mastaju cibona, zvezda, hemofarm i drugi