Košarka 89

Petak, 26.06.2009.

13:00

Vujošević i zvanično najbolji!

Evroliga je u petak i zvanično proglasila Duška Vujoševića za najboljeg trenera u sezoni 2008-2009.

Vujoševiæ i zvanièno najbolji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

nemanja

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.
(Glas razuma, 26. jun 2009 13:47)

Kada cete vec jednom shvatiti da je PARTIZAN u rangu REALA, BARSELONE, CSKA I PANATINAIKOSA i da Dule Vujosevic vec trenira jedan od OSAM NAJBOLJIH klubova u Evropi!!!
Na zalost nas navijaca Partozana Dule proizvodi igrace za Real, Panatinaikos...primer su Pekovic, Tepic i Velickovic!!!

glas razuma

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.
(Glas razuma, 26. jun 2009 13:47)

Malo maste za izbor imena ne bi ti bilo na odmet. Sto se tice tvog komentara, sta reci...

Dule Majstore, cestiteke i samo napred!!!

Nikola_Pancevo

pre 14 godina

Da je nama Dulence ziv jos 100 godina. Nije sto je nas, al' stvarno je najbolji. Jednoga dana ce najprestiznija nagrada za kosarkaskog trenera biti nagrada "Dusko Vujosevic", a mi koji smo imali prilike da ga upoznamo na delu cemo sijati od ponosa. Ziv bio Dulence....Pozdrav za sve grobare

veze bre vi nemate :)))

pre 14 godina

kad neko kaze 'treba da se vrati u evropu da postane igrac' to mi zvuci kao da kazes za igraca koji igra jadransku ligu 'treba da ode u srpsku prvu B ligu da postane igrac' :)))

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Ne mozete sebi da dodjete i zbog toga ne saljete komentare! Ubi vas mrznja prema Dusku i Partizanu, pa i sam si priznao da ga mrzis!

PAZI, VALJAK GAZI!!!

Nikola grobar

pre 14 godina

Glas razuma............Mnogo je lakse osvojiti sa Barselonom titulu u Euroleague nego uci sa Partizanovim budzetom u 8 najboljih, na korak od f4,a svi znamo kakav je tamo bio kriterijum sudjenja i prosle a i ove sezone.

zoran...........Neka se samo svi prevrcu u grobu a neka mi osvajamo titule i priznanja. Niko komsinici nije kriv sto ne uzima trofeje i priznanja na bilo kom osnovu pa nema ko da vam se prevrce po grobu. jedino moze kod vasih fudbalera da se prevrcu creva jer im je prazan stomak..... Neka ti sluzi na cast...sramoto Srbije

sramota...jesi ti mozda gledao finale f4 kako je reagovao Zeljko Obradovic na sudijske odluke?...O ljudskosti Duska Vujosevica bar ide u prilog odlazak u Kosovsku Mitrovicu, a kada je neko od clanova ili funkcionera KK.Sledeca Sezona otiso na Kosmet ili ucinio bilo koju dobrotvornu akciju...Seti se samo dobrovoljnih davanja krvi kosarkasa i fudbalera, Partizan je zadnji i to pod ucenom istupio iz domace kosarkaske lige...Toliko o Srpstvu i covestvu...mogo bih do sutra o tome..
PS>Koji je Partizanov igrac zadnji put odbio da igra za reprezentaciju,ciji igraci su se provodili na splavovima usred reprezentativnih obaveza...

Ziveo Dule,ziveo Partizan...S` verom u Boga i Duleta do novih pobeda

brx

pre 14 godina

Od 75 komentara,koliko je bilo do momenta kad sam se odlucio napisati svoj,samo 4 su bila sa negatinim i pljuvackim gledistem prema Vujosevicu...mislim,da je kojim slucajem,Kari Pesic dobio ovu nagradu bilo barem 50:50,ustao bi sve i jedan crni grobar ga da popljuje...Duletu svaka cast,ne volim ga,ali opet,svaka cast...a ovim bolesnicima je valjda jasno ko je ovde iskompleksiran.Cast normalnim i postenim navijacima,a ne ovoj dokonoj i napaljenoj decurliji!

vladimir zs

pre 14 godina

Ko cita stripovi o Tex-u zna ko je El Morisco. To isto je je i Dule Vujosevic=VELIKI MAG. Hvala Dule sto sekiras ove druge is sto im nabijas secer

Partizan je to!

pre 14 godina

Dule Grobare,1000 puta ti hvala za sve sto si uradio i sto ces tek uraditi. Evropa, cesto nepravedna ,je sada dosla pameti i rekla svoje: Duletu se klanjaju svi najbolji treneri Evrope i samo neko krajnje iskompleksiran moze da ospori Duletovu trenersku velicinu koja je sada dobila i zvanicnu potvrdu, a koje su Grobari svesni odavno. DOMINIRAJ!!!

Tanasije

pre 14 godina

Novica Velickovic -----------------5,260,000e

spanska drzava (porez 18%) ------1,440,000e !

Misko Raznatovic (10%) ------------800,000e !!!

Partizan ---------------------------------500,000e

UKUPNO: --------------------------- 8,000,000e

Ako je tacno ono sto je Tegeltija u Zoni press obelodanio da je Real od sume ukupnog transfera platio 18 % poreza i da je advokat i menadzer Raznatovic dobio svojih 10% onda smo resili (lako se izracuna) jednacinu sa dve nepoznate tj. gde se “zaturilo” cca 2 miliona od transfera Ubice. Mislim, da Misko nije uopste lose prosao, stavise tezi je od Partizana za citavih 300,000e:-((

B.

pre 14 godina

Ja ovde nista ne razumem. A siguran sam da ni u zvezdi niko nista ne razume. Zato predlazem da se posalje neki dopis ULEB-u da se trazi pojasnjenje kriterijuma za izbor najboljeg trenera, pa da vidimo ko ima pravo da ucestvuje. I da li je ovo samo za jednu godinu ili vazi i naredne tri godine?
Previse nepoznanica. Zakazati sastanak sa g. Bartolomeu da se trazi pojasnjenja pravila.

dule dudule

pre 14 godina

Ma ovo je sve bezveze...
Predlazem da ovakvu nagradu buduce dobijaju lepo vaspitani, uredno potsisani, elegantni, mrsavi ljudi, a NIN-ovu, oktobarsku, Nobelovu bi trebali osvajati veliki kosarkaski treneri koji su osvojili 8 uzastopnih titula i proizveli veliki broj odlicnih kosarkasa...i jedno pitanje za komsinicu
A vi, kako te? Zulja, a?

Dacha

pre 14 godina

Dule Vujošević je primer mladim trenerima i igračima kako će proći ako se otvoreno suprotstave mešetarenjima projekta KK "Propala nam sezona" i stave je na mesto koje zaslužuje. Biće najbolji u Evropi i najomalovaženiji u Srbiji...

Toza

pre 14 godina

Secam se intervjua Danilovica,negde pred kraj igracke karijere. Na pitanje ko su najbolji tereneri koje je imao, otprilike je odgovorio: Bez konkurencije Dule Vujosevic. Tada to nisam razumeo, ali sada mu verujem.

Dejan

pre 14 godina

Koliko je jak slovenacko-hrvatski lobi u NLB ligi govori i to da je Perasovic proglasen za najboljeg trenera NLB lige iako je Dule, evo i zvanicno, najbolji trener Evrope

ko je ovde lud?

pre 14 godina

@ glas razuma
Пartizan je evropski klub (dve godine za redom medju 8 naj.

ако не знас латиницу - Партизан је европски клуб, две године међу 8 најбољих

sramota...

pre 14 godina

Ovo je veliki poraz za kosarku i sport. Covek koji psuje svoje igrace, vredja i bije sudije, omalovazava protivnicke trenere, afirmise agresivno ponasanje navijaca ne sme biti ni kandidat za ovakvu nagradu. Rezultati jesu dobri (ne sjajni i za nagradu) ali je za to zasluzna sjajna generacija igraca. Neprostojno i ruralno ponasanje iz 90-tih sa ovom nagradom je dobilo svoju evropsku promociju, nazalost!

grobar kumanovo

pre 14 godina

sa ovom titulom zatvorio si usta svim dusebriznicima cela evropa pred tobom se klanja a to moze samo pred carevima kao sto si ti bravo care i sledece sezone idemo na f4

http://pharaoh47.mybrute.com/

pre 14 godina

svi mi znamo da je on najbolji odavno ovo je bila samo formalnost, najveca titula u karjeri je "ljubav" grobara koju je zasluzio i koje nikad nije iznevjerio

jedan je Vujosevic Dule

shaft

pre 14 godina

Ko ne shvata da je ovo nagrada za zivotno djelo, a ne za sezonu 2008/09, on je glup... Covjek vec 20 i kusur godina stvara i stvara i gradi i gradi!

Panzer

pre 14 godina

Kako je lepo biti Grobar danas! A sta reci za brdoviti Balkan i Srbiju... U Jadranskoj ligi je "bolji" od njega trener ekipe koju smo oprali u finalu, a koja ima daleko veci budzet od nas. U Srbiji, pa to su Domanovic i Nusic odavno objasnili. Sve se prasta sem uspeha, a uvek ce najbolji biti osporavani, sputavani, terani u emigraciju, ili ce se na njih vrsiti atentati. Zato i jesmo tu gde smo... Ali danas, Evropa se do zemlje klanja najboljem!!! Bravo Dusko Vujosevicu, i zvanicno najbolji treneru Evrope!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ма како може то да буде Дуле,а не неко из великог клуба какав је црвена им звезда !

Зар је могуће да је Дуле,па он је бре некултуран,псује,малтретира судије,гепекује их ! Ма сигурно је ова Томислав Караџић умешао своје прстиће,јао,јао Толе па зашто то радиш комшијама,треба да их поштујеш ипак су они вечити прваци европе и света у свим спортовима !

Е моје моје комшије,опет улазите у фрку,а знате да сте слабији !

НУСКНВП !

navijac

pre 14 godina

Vrlo opravdana nagrada s obzirom koliko je Dule dugo u svom Partizanu. Napokon je neko sa vrha shvatio da je njegov rad vrlo vredan, zapazen i u Partizanu i u kosarkaskom svetu.
CESTITAM I JOS PUNO SRECE ZA IDUCU SEZONU.

Јокић

pre 14 godina

Сад ће Капичић да демантује вјест и да признање додјели тренеру кк следећа сезона, само му мали проблем ствара како да гласи признање да ли као тренер другопласираног тима лиге, или тренер учесник у Улеб купа. Ма смислиће он нешто интелигентан је...
JЕДАН ЈЕ ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ!!!

Cak Noris

pre 14 godina

Deca nose pidzame sa likom supermena... supermen nosi pidzame sa likom Chuck Norrisa... Chuck Norris nosi pidzamu sa likom Duleta V!

Tanasije

pre 14 godina

Dule sa toliko strasti, emocija i uz ogroman utrosak fizicke i mentalne energije radi svoj posao da sam 100% siguran u dve stvari:

Prvo, Dule najvise na svetu ceni sebe, svoj rad i rad svojih momaka natopljen krvlju, znojem i suzama!

Drugo, Dule ne moze da smisli niti ocima da gleda onog ko mu za "zelenim stolom" ponisti i oduzme godinu dana takvog krvavog rada!

Zato, odgovorno tvrdim: pre ce FC Millwall da uzme FA kup nego sto ce kkss da uzme neki trofej pored zivog i zdravog Duleta u KK Institucija. Musavi, buduci nesvesni svoje nesvesti, nemaju predstavu sa kim su krenuli da se kace:-))

Marko PFC

pre 14 godina

Uz duzno poshtovanje svih koji su pronosili slavu sportskog drushtva Partizan, koga volim a ne navijam za njega.

Dusko Vujoshevic je najveca legenda.

Hvala Dule.

Ognjen

pre 14 godina

Nagrada zbog rada sa mladima...
Sve je to lepo, ali u sportu postoje samo trofeji, a mi smo zaboravili kada smo neki u Evropi osvojili.

mozzart

pre 14 godina

mislim da su namestili da dule dobije, i to isti oni ljudi koji su namestili sve partizanove pobede i titule od `45 na ovamo- na celu sa Toletom Karadzicem, naravno...

jelena

pre 14 godina

"50-godišnjem Vujoševiću ovo je bila 13. sezona na čelu Partizana. Karijeru je počeo kao treer mlađih kategorija u Partizanu, a prvi tim ’crno-belih’ preuzeo je sa samo 26 godina 1985. godine."

moze li meni neko ovo da objasni?

ako je sa 26 god. preuzeo 1. tim a sada ima 50 god, kako mu je onda ovo 13 sezona? da li to znaci da je ima pauzu jer je 50-26=24

Stefan NI

pre 14 godina

Samo vi iskompleksirani klikcite 'ne preporucujem', nista ne moze promeniti da je Dule najbolji trener Evrope i da se dominacija nastavlja! Dule polako sebe urezuje u istoriju slavne srpske kosarke, rame uz rame sa Zeravicom, Dudom Ivkovicem, Kicanovicem, Zuckom Koracem...

Shvaba

pre 14 godina

Crno-beli’ su drugu godinu uzastopno došli među osam najboljih ekipa u Evropi,

Nista vise ne trebe dodati!
Cestitam Duletu, igracima, i upravi na sjajnim rezultatima!

A vama musavcima preostaje samo da da nam se divite ili da nas mrzite ali ovo je nasa i vasa realnost!

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Joni

pre 14 godina

Svaka cast, zasluzeno. Posebno mi je drago zbog toga sto nisu dali nagradu osvajacu lige, sto bi bilo najjednostavnije, nego su procenili ko je najvise postigao u datim okolnostima, tako da mislim da je nagrada tim vrednija i realnija.

sheaunet

pre 14 godina

Sada i zvanično čestitke profesoru košarke, misteru Dušku Vujoševiću. Ovo je veliki uspeh srpske košarke i tu činjenicu treba svi da prihvate.

Nebolood

pre 14 godina

Josh jedan dokaz kako radi PARTIZAN, a kako su mali i jadni svi koji ga omalovazhavaju, i mrze..ali treba ih razumeti..PARTIZAN je INSTITUCIJA, i znaju oni da nece moci da ga sustignu, pa verovatno nikada .. ;)))
DULETU chestitke, i samo zhelja da nastavi da stvara vrhunske SRPSKE igrache, kao shto je uvek i radio, branio interese srbije i njene kosharke i ostvaruje uspehe, kao i poslednjih 9 godina..nastavi dule, grobari i srbija su uz tebe!!!
svaka chast majstore !!!

tvoja.mamaa

pre 14 godina

Evo za sve vas koji ste ga pljuvali, covek je dobio nagradu za postignut uspeh i to ne kakvu vec od evrolige, a gani nek sada idu da mole i ljube pesica u noge da im ostane. DULE LEGENDA

partizanovac 067

pre 14 godina

Nama to i nije neka novost,mi to znamo već godinama!
Možda bi nakon zvaničnog proglašenja Opačić,Radović i ostala bulumenta trebali tražiti zvaničan prevod i transkripte odluke da nije reč o grešci i da možda trener KK sledeća sezona nije dobio to priznanje.
Ili, ako nije dobio, da li bi mogao dobiti za koju godinu pod uslovom da njegov tim dobije Partizan jednom godišnje i to barem tri godine uzastopno?!
Naravno da to nije moguće pošto komšinica menja trenere barem jednom godišnje.
Ave Dule!

kkp

pre 14 godina

E ajde dosta sa onim "Dule Vujosevic nekulturan, stalno psuje" i tim stvarima na koje se pozivaju zvezdasi. Ajde da to kaze neko drugi, ali oni kojima je idol Milan Gurovic pogotovu ne smeju da pricaju o psovanju i losem ponasanju (imate na youtubeu Gurovic pljuje sudiju, Gurovic se obracunava sa navijacem, Gurovic bokser, Gurovic ovo Gurovic ono...)

Realno, Vujosevic je gospodin i odlican trener koji psuje dosta na poslu (kao sto vi psujete u skoli) ali je van posla izuzetno kulturan i human.

Glas razuma

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.

Dusko-Nis

pre 14 godina

Sta reci?? Covek je institucija. Bravo majstore,ovo je samo jedno "malo" priznanje za sve sto si uradio u poslednjih nekoliko godina!!! a vi cigani nastavite da pljujete takvog coveka??? jadni i smesni-ganeri

Komšija

pre 14 godina

Sve je tu odavno jasno i poznato, mene sada samo zanimaju komšinicini komentari i način,argumenti i činjenice zbog čega će ovu vest da osporavaju?

kkp

pre 14 godina

E ajde dosta sa onim "Dule Vujosevic nekulturan, stalno psuje" i tim stvarima na koje se pozivaju zvezdasi. Ajde da to kaze neko drugi, ali oni kojima je idol Milan Gurovic pogotovu ne smeju da pricaju o psovanju i losem ponasanju (imate na youtubeu Gurovic pljuje sudiju, Gurovic se obracunava sa navijacem, Gurovic bokser, Gurovic ovo Gurovic ono...)

Realno, Vujosevic je gospodin i odlican trener koji psuje dosta na poslu (kao sto vi psujete u skoli) ali je van posla izuzetno kulturan i human.

Nebolood

pre 14 godina

Josh jedan dokaz kako radi PARTIZAN, a kako su mali i jadni svi koji ga omalovazhavaju, i mrze..ali treba ih razumeti..PARTIZAN je INSTITUCIJA, i znaju oni da nece moci da ga sustignu, pa verovatno nikada .. ;)))
DULETU chestitke, i samo zhelja da nastavi da stvara vrhunske SRPSKE igrache, kao shto je uvek i radio, branio interese srbije i njene kosharke i ostvaruje uspehe, kao i poslednjih 9 godina..nastavi dule, grobari i srbija su uz tebe!!!
svaka chast majstore !!!

Tanasije

pre 14 godina

Dule sa toliko strasti, emocija i uz ogroman utrosak fizicke i mentalne energije radi svoj posao da sam 100% siguran u dve stvari:

Prvo, Dule najvise na svetu ceni sebe, svoj rad i rad svojih momaka natopljen krvlju, znojem i suzama!

Drugo, Dule ne moze da smisli niti ocima da gleda onog ko mu za "zelenim stolom" ponisti i oduzme godinu dana takvog krvavog rada!

Zato, odgovorno tvrdim: pre ce FC Millwall da uzme FA kup nego sto ce kkss da uzme neki trofej pored zivog i zdravog Duleta u KK Institucija. Musavi, buduci nesvesni svoje nesvesti, nemaju predstavu sa kim su krenuli da se kace:-))

Shvaba

pre 14 godina

Crno-beli’ su drugu godinu uzastopno došli među osam najboljih ekipa u Evropi,

Nista vise ne trebe dodati!
Cestitam Duletu, igracima, i upravi na sjajnim rezultatima!

A vama musavcima preostaje samo da da nam se divite ili da nas mrzite ali ovo je nasa i vasa realnost!

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Dusko-Nis

pre 14 godina

Sta reci?? Covek je institucija. Bravo majstore,ovo je samo jedno "malo" priznanje za sve sto si uradio u poslednjih nekoliko godina!!! a vi cigani nastavite da pljujete takvog coveka??? jadni i smesni-ganeri

partizanovac 067

pre 14 godina

Nama to i nije neka novost,mi to znamo već godinama!
Možda bi nakon zvaničnog proglašenja Opačić,Radović i ostala bulumenta trebali tražiti zvaničan prevod i transkripte odluke da nije reč o grešci i da možda trener KK sledeća sezona nije dobio to priznanje.
Ili, ako nije dobio, da li bi mogao dobiti za koju godinu pod uslovom da njegov tim dobije Partizan jednom godišnje i to barem tri godine uzastopno?!
Naravno da to nije moguće pošto komšinica menja trenere barem jednom godišnje.
Ave Dule!

Joni

pre 14 godina

Svaka cast, zasluzeno. Posebno mi je drago zbog toga sto nisu dali nagradu osvajacu lige, sto bi bilo najjednostavnije, nego su procenili ko je najvise postigao u datim okolnostima, tako da mislim da je nagrada tim vrednija i realnija.

Stefan NI

pre 14 godina

Samo vi iskompleksirani klikcite 'ne preporucujem', nista ne moze promeniti da je Dule najbolji trener Evrope i da se dominacija nastavlja! Dule polako sebe urezuje u istoriju slavne srpske kosarke, rame uz rame sa Zeravicom, Dudom Ivkovicem, Kicanovicem, Zuckom Koracem...

Panzer

pre 14 godina

Kako je lepo biti Grobar danas! A sta reci za brdoviti Balkan i Srbiju... U Jadranskoj ligi je "bolji" od njega trener ekipe koju smo oprali u finalu, a koja ima daleko veci budzet od nas. U Srbiji, pa to su Domanovic i Nusic odavno objasnili. Sve se prasta sem uspeha, a uvek ce najbolji biti osporavani, sputavani, terani u emigraciju, ili ce se na njih vrsiti atentati. Zato i jesmo tu gde smo... Ali danas, Evropa se do zemlje klanja najboljem!!! Bravo Dusko Vujosevicu, i zvanicno najbolji treneru Evrope!

mozzart

pre 14 godina

mislim da su namestili da dule dobije, i to isti oni ljudi koji su namestili sve partizanove pobede i titule od `45 na ovamo- na celu sa Toletom Karadzicem, naravno...

Јокић

pre 14 godina

Сад ће Капичић да демантује вјест и да признање додјели тренеру кк следећа сезона, само му мали проблем ствара како да гласи признање да ли као тренер другопласираног тима лиге, или тренер учесник у Улеб купа. Ма смислиће он нешто интелигентан је...
JЕДАН ЈЕ ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ!!!

Toza

pre 14 godina

Secam se intervjua Danilovica,negde pred kraj igracke karijere. Na pitanje ko su najbolji tereneri koje je imao, otprilike je odgovorio: Bez konkurencije Dule Vujosevic. Tada to nisam razumeo, ali sada mu verujem.

Cak Noris

pre 14 godina

Deca nose pidzame sa likom supermena... supermen nosi pidzame sa likom Chuck Norrisa... Chuck Norris nosi pidzamu sa likom Duleta V!

Dejan

pre 14 godina

Koliko je jak slovenacko-hrvatski lobi u NLB ligi govori i to da je Perasovic proglasen za najboljeg trenera NLB lige iako je Dule, evo i zvanicno, najbolji trener Evrope

tvoja.mamaa

pre 14 godina

Evo za sve vas koji ste ga pljuvali, covek je dobio nagradu za postignut uspeh i to ne kakvu vec od evrolige, a gani nek sada idu da mole i ljube pesica u noge da im ostane. DULE LEGENDA

Komšija

pre 14 godina

Sve je tu odavno jasno i poznato, mene sada samo zanimaju komšinicini komentari i način,argumenti i činjenice zbog čega će ovu vest da osporavaju?

sheaunet

pre 14 godina

Sada i zvanično čestitke profesoru košarke, misteru Dušku Vujoševiću. Ovo je veliki uspeh srpske košarke i tu činjenicu treba svi da prihvate.

Marko PFC

pre 14 godina

Uz duzno poshtovanje svih koji su pronosili slavu sportskog drushtva Partizan, koga volim a ne navijam za njega.

Dusko Vujoshevic je najveca legenda.

Hvala Dule.

ko je ovde lud?

pre 14 godina

@ glas razuma
Пartizan je evropski klub (dve godine za redom medju 8 naj.

ако не знас латиницу - Партизан је европски клуб, две године међу 8 најбољих

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ма како може то да буде Дуле,а не неко из великог клуба какав је црвена им звезда !

Зар је могуће да је Дуле,па он је бре некултуран,псује,малтретира судије,гепекује их ! Ма сигурно је ова Томислав Караџић умешао своје прстиће,јао,јао Толе па зашто то радиш комшијама,треба да их поштујеш ипак су они вечити прваци европе и света у свим спортовима !

Е моје моје комшије,опет улазите у фрку,а знате да сте слабији !

НУСКНВП !

shaft

pre 14 godina

Ko ne shvata da je ovo nagrada za zivotno djelo, a ne za sezonu 2008/09, on je glup... Covjek vec 20 i kusur godina stvara i stvara i gradi i gradi!

Dacha

pre 14 godina

Dule Vujošević je primer mladim trenerima i igračima kako će proći ako se otvoreno suprotstave mešetarenjima projekta KK "Propala nam sezona" i stave je na mesto koje zaslužuje. Biće najbolji u Evropi i najomalovaženiji u Srbiji...

dule dudule

pre 14 godina

Ma ovo je sve bezveze...
Predlazem da ovakvu nagradu buduce dobijaju lepo vaspitani, uredno potsisani, elegantni, mrsavi ljudi, a NIN-ovu, oktobarsku, Nobelovu bi trebali osvajati veliki kosarkaski treneri koji su osvojili 8 uzastopnih titula i proizveli veliki broj odlicnih kosarkasa...i jedno pitanje za komsinicu
A vi, kako te? Zulja, a?

Nikola grobar

pre 14 godina

Glas razuma............Mnogo je lakse osvojiti sa Barselonom titulu u Euroleague nego uci sa Partizanovim budzetom u 8 najboljih, na korak od f4,a svi znamo kakav je tamo bio kriterijum sudjenja i prosle a i ove sezone.

zoran...........Neka se samo svi prevrcu u grobu a neka mi osvajamo titule i priznanja. Niko komsinici nije kriv sto ne uzima trofeje i priznanja na bilo kom osnovu pa nema ko da vam se prevrce po grobu. jedino moze kod vasih fudbalera da se prevrcu creva jer im je prazan stomak..... Neka ti sluzi na cast...sramoto Srbije

sramota...jesi ti mozda gledao finale f4 kako je reagovao Zeljko Obradovic na sudijske odluke?...O ljudskosti Duska Vujosevica bar ide u prilog odlazak u Kosovsku Mitrovicu, a kada je neko od clanova ili funkcionera KK.Sledeca Sezona otiso na Kosmet ili ucinio bilo koju dobrotvornu akciju...Seti se samo dobrovoljnih davanja krvi kosarkasa i fudbalera, Partizan je zadnji i to pod ucenom istupio iz domace kosarkaske lige...Toliko o Srpstvu i covestvu...mogo bih do sutra o tome..
PS>Koji je Partizanov igrac zadnji put odbio da igra za reprezentaciju,ciji igraci su se provodili na splavovima usred reprezentativnih obaveza...

Ziveo Dule,ziveo Partizan...S` verom u Boga i Duleta do novih pobeda

grobar kumanovo

pre 14 godina

sa ovom titulom zatvorio si usta svim dusebriznicima cela evropa pred tobom se klanja a to moze samo pred carevima kao sto si ti bravo care i sledece sezone idemo na f4

B.

pre 14 godina

Ja ovde nista ne razumem. A siguran sam da ni u zvezdi niko nista ne razume. Zato predlazem da se posalje neki dopis ULEB-u da se trazi pojasnjenje kriterijuma za izbor najboljeg trenera, pa da vidimo ko ima pravo da ucestvuje. I da li je ovo samo za jednu godinu ili vazi i naredne tri godine?
Previse nepoznanica. Zakazati sastanak sa g. Bartolomeu da se trazi pojasnjenja pravila.

http://pharaoh47.mybrute.com/

pre 14 godina

svi mi znamo da je on najbolji odavno ovo je bila samo formalnost, najveca titula u karjeri je "ljubav" grobara koju je zasluzio i koje nikad nije iznevjerio

jedan je Vujosevic Dule

navijac

pre 14 godina

Vrlo opravdana nagrada s obzirom koliko je Dule dugo u svom Partizanu. Napokon je neko sa vrha shvatio da je njegov rad vrlo vredan, zapazen i u Partizanu i u kosarkaskom svetu.
CESTITAM I JOS PUNO SRECE ZA IDUCU SEZONU.

nemanja

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.
(Glas razuma, 26. jun 2009 13:47)

Kada cete vec jednom shvatiti da je PARTIZAN u rangu REALA, BARSELONE, CSKA I PANATINAIKOSA i da Dule Vujosevic vec trenira jedan od OSAM NAJBOLJIH klubova u Evropi!!!
Na zalost nas navijaca Partozana Dule proizvodi igrace za Real, Panatinaikos...primer su Pekovic, Tepic i Velickovic!!!

Partizan je to!

pre 14 godina

Dule Grobare,1000 puta ti hvala za sve sto si uradio i sto ces tek uraditi. Evropa, cesto nepravedna ,je sada dosla pameti i rekla svoje: Duletu se klanjaju svi najbolji treneri Evrope i samo neko krajnje iskompleksiran moze da ospori Duletovu trenersku velicinu koja je sada dobila i zvanicnu potvrdu, a koje su Grobari svesni odavno. DOMINIRAJ!!!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Ne mozete sebi da dodjete i zbog toga ne saljete komentare! Ubi vas mrznja prema Dusku i Partizanu, pa i sam si priznao da ga mrzis!

PAZI, VALJAK GAZI!!!

Glas razuma

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.

Tanasije

pre 14 godina

Novica Velickovic -----------------5,260,000e

spanska drzava (porez 18%) ------1,440,000e !

Misko Raznatovic (10%) ------------800,000e !!!

Partizan ---------------------------------500,000e

UKUPNO: --------------------------- 8,000,000e

Ako je tacno ono sto je Tegeltija u Zoni press obelodanio da je Real od sume ukupnog transfera platio 18 % poreza i da je advokat i menadzer Raznatovic dobio svojih 10% onda smo resili (lako se izracuna) jednacinu sa dve nepoznate tj. gde se “zaturilo” cca 2 miliona od transfera Ubice. Mislim, da Misko nije uopste lose prosao, stavise tezi je od Partizana za citavih 300,000e:-((

glas razuma

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.
(Glas razuma, 26. jun 2009 13:47)

Malo maste za izbor imena ne bi ti bilo na odmet. Sto se tice tvog komentara, sta reci...

Dule Majstore, cestiteke i samo napred!!!

sramota...

pre 14 godina

Ovo je veliki poraz za kosarku i sport. Covek koji psuje svoje igrace, vredja i bije sudije, omalovazava protivnicke trenere, afirmise agresivno ponasanje navijaca ne sme biti ni kandidat za ovakvu nagradu. Rezultati jesu dobri (ne sjajni i za nagradu) ali je za to zasluzna sjajna generacija igraca. Neprostojno i ruralno ponasanje iz 90-tih sa ovom nagradom je dobilo svoju evropsku promociju, nazalost!

vladimir zs

pre 14 godina

Ko cita stripovi o Tex-u zna ko je El Morisco. To isto je je i Dule Vujosevic=VELIKI MAG. Hvala Dule sto sekiras ove druge is sto im nabijas secer

Nikola_Pancevo

pre 14 godina

Da je nama Dulence ziv jos 100 godina. Nije sto je nas, al' stvarno je najbolji. Jednoga dana ce najprestiznija nagrada za kosarkaskog trenera biti nagrada "Dusko Vujosevic", a mi koji smo imali prilike da ga upoznamo na delu cemo sijati od ponosa. Ziv bio Dulence....Pozdrav za sve grobare

veze bre vi nemate :)))

pre 14 godina

kad neko kaze 'treba da se vrati u evropu da postane igrac' to mi zvuci kao da kazes za igraca koji igra jadransku ligu 'treba da ode u srpsku prvu B ligu da postane igrac' :)))

Ognjen

pre 14 godina

Nagrada zbog rada sa mladima...
Sve je to lepo, ali u sportu postoje samo trofeji, a mi smo zaboravili kada smo neki u Evropi osvojili.

jelena

pre 14 godina

"50-godišnjem Vujoševiću ovo je bila 13. sezona na čelu Partizana. Karijeru je počeo kao treer mlađih kategorija u Partizanu, a prvi tim ’crno-belih’ preuzeo je sa samo 26 godina 1985. godine."

moze li meni neko ovo da objasni?

ako je sa 26 god. preuzeo 1. tim a sada ima 50 god, kako mu je onda ovo 13 sezona? da li to znaci da je ima pauzu jer je 50-26=24

brx

pre 14 godina

Od 75 komentara,koliko je bilo do momenta kad sam se odlucio napisati svoj,samo 4 su bila sa negatinim i pljuvackim gledistem prema Vujosevicu...mislim,da je kojim slucajem,Kari Pesic dobio ovu nagradu bilo barem 50:50,ustao bi sve i jedan crni grobar ga da popljuje...Duletu svaka cast,ne volim ga,ali opet,svaka cast...a ovim bolesnicima je valjda jasno ko je ovde iskompleksiran.Cast normalnim i postenim navijacima,a ne ovoj dokonoj i napaljenoj decurliji!

Glas razuma

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.

sramota...

pre 14 godina

Ovo je veliki poraz za kosarku i sport. Covek koji psuje svoje igrace, vredja i bije sudije, omalovazava protivnicke trenere, afirmise agresivno ponasanje navijaca ne sme biti ni kandidat za ovakvu nagradu. Rezultati jesu dobri (ne sjajni i za nagradu) ali je za to zasluzna sjajna generacija igraca. Neprostojno i ruralno ponasanje iz 90-tih sa ovom nagradom je dobilo svoju evropsku promociju, nazalost!

jelena

pre 14 godina

"50-godišnjem Vujoševiću ovo je bila 13. sezona na čelu Partizana. Karijeru je počeo kao treer mlađih kategorija u Partizanu, a prvi tim ’crno-belih’ preuzeo je sa samo 26 godina 1985. godine."

moze li meni neko ovo da objasni?

ako je sa 26 god. preuzeo 1. tim a sada ima 50 god, kako mu je onda ovo 13 sezona? da li to znaci da je ima pauzu jer je 50-26=24

Ognjen

pre 14 godina

Nagrada zbog rada sa mladima...
Sve je to lepo, ali u sportu postoje samo trofeji, a mi smo zaboravili kada smo neki u Evropi osvojili.

brx

pre 14 godina

Od 75 komentara,koliko je bilo do momenta kad sam se odlucio napisati svoj,samo 4 su bila sa negatinim i pljuvackim gledistem prema Vujosevicu...mislim,da je kojim slucajem,Kari Pesic dobio ovu nagradu bilo barem 50:50,ustao bi sve i jedan crni grobar ga da popljuje...Duletu svaka cast,ne volim ga,ali opet,svaka cast...a ovim bolesnicima je valjda jasno ko je ovde iskompleksiran.Cast normalnim i postenim navijacima,a ne ovoj dokonoj i napaljenoj decurliji!

kkp

pre 14 godina

E ajde dosta sa onim "Dule Vujosevic nekulturan, stalno psuje" i tim stvarima na koje se pozivaju zvezdasi. Ajde da to kaze neko drugi, ali oni kojima je idol Milan Gurovic pogotovu ne smeju da pricaju o psovanju i losem ponasanju (imate na youtubeu Gurovic pljuje sudiju, Gurovic se obracunava sa navijacem, Gurovic bokser, Gurovic ovo Gurovic ono...)

Realno, Vujosevic je gospodin i odlican trener koji psuje dosta na poslu (kao sto vi psujete u skoli) ali je van posla izuzetno kulturan i human.

Nebolood

pre 14 godina

Josh jedan dokaz kako radi PARTIZAN, a kako su mali i jadni svi koji ga omalovazhavaju, i mrze..ali treba ih razumeti..PARTIZAN je INSTITUCIJA, i znaju oni da nece moci da ga sustignu, pa verovatno nikada .. ;)))
DULETU chestitke, i samo zhelja da nastavi da stvara vrhunske SRPSKE igrache, kao shto je uvek i radio, branio interese srbije i njene kosharke i ostvaruje uspehe, kao i poslednjih 9 godina..nastavi dule, grobari i srbija su uz tebe!!!
svaka chast majstore !!!

ko je ovde lud?

pre 14 godina

@ glas razuma
Пartizan je evropski klub (dve godine za redom medju 8 naj.

ако не знас латиницу - Партизан је европски клуб, две године међу 8 најбољих

Dusko-Nis

pre 14 godina

Sta reci?? Covek je institucija. Bravo majstore,ovo je samo jedno "malo" priznanje za sve sto si uradio u poslednjih nekoliko godina!!! a vi cigani nastavite da pljujete takvog coveka??? jadni i smesni-ganeri

http://pharaoh47.mybrute.com/

pre 14 godina

svi mi znamo da je on najbolji odavno ovo je bila samo formalnost, najveca titula u karjeri je "ljubav" grobara koju je zasluzio i koje nikad nije iznevjerio

jedan je Vujosevic Dule

Panzer

pre 14 godina

Kako je lepo biti Grobar danas! A sta reci za brdoviti Balkan i Srbiju... U Jadranskoj ligi je "bolji" od njega trener ekipe koju smo oprali u finalu, a koja ima daleko veci budzet od nas. U Srbiji, pa to su Domanovic i Nusic odavno objasnili. Sve se prasta sem uspeha, a uvek ce najbolji biti osporavani, sputavani, terani u emigraciju, ili ce se na njih vrsiti atentati. Zato i jesmo tu gde smo... Ali danas, Evropa se do zemlje klanja najboljem!!! Bravo Dusko Vujosevicu, i zvanicno najbolji treneru Evrope!

partizanovac 067

pre 14 godina

Nama to i nije neka novost,mi to znamo već godinama!
Možda bi nakon zvaničnog proglašenja Opačić,Radović i ostala bulumenta trebali tražiti zvaničan prevod i transkripte odluke da nije reč o grešci i da možda trener KK sledeća sezona nije dobio to priznanje.
Ili, ako nije dobio, da li bi mogao dobiti za koju godinu pod uslovom da njegov tim dobije Partizan jednom godišnje i to barem tri godine uzastopno?!
Naravno da to nije moguće pošto komšinica menja trenere barem jednom godišnje.
Ave Dule!

Stefan NI

pre 14 godina

Samo vi iskompleksirani klikcite 'ne preporucujem', nista ne moze promeniti da je Dule najbolji trener Evrope i da se dominacija nastavlja! Dule polako sebe urezuje u istoriju slavne srpske kosarke, rame uz rame sa Zeravicom, Dudom Ivkovicem, Kicanovicem, Zuckom Koracem...

Marko PFC

pre 14 godina

Uz duzno poshtovanje svih koji su pronosili slavu sportskog drushtva Partizan, koga volim a ne navijam za njega.

Dusko Vujoshevic je najveca legenda.

Hvala Dule.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 14 godina

Ма како може то да буде Дуле,а не неко из великог клуба какав је црвена им звезда !

Зар је могуће да је Дуле,па он је бре некултуран,псује,малтретира судије,гепекује их ! Ма сигурно је ова Томислав Караџић умешао своје прстиће,јао,јао Толе па зашто то радиш комшијама,треба да их поштујеш ипак су они вечити прваци европе и света у свим спортовима !

Е моје моје комшије,опет улазите у фрку,а знате да сте слабији !

НУСКНВП !

Dacha

pre 14 godina

Dule Vujošević je primer mladim trenerima i igračima kako će proći ako se otvoreno suprotstave mešetarenjima projekta KK "Propala nam sezona" i stave je na mesto koje zaslužuje. Biće najbolji u Evropi i najomalovaženiji u Srbiji...

Komšija

pre 14 godina

Sve je tu odavno jasno i poznato, mene sada samo zanimaju komšinicini komentari i način,argumenti i činjenice zbog čega će ovu vest da osporavaju?

navijac

pre 14 godina

Vrlo opravdana nagrada s obzirom koliko je Dule dugo u svom Partizanu. Napokon je neko sa vrha shvatio da je njegov rad vrlo vredan, zapazen i u Partizanu i u kosarkaskom svetu.
CESTITAM I JOS PUNO SRECE ZA IDUCU SEZONU.

Toza

pre 14 godina

Secam se intervjua Danilovica,negde pred kraj igracke karijere. Na pitanje ko su najbolji tereneri koje je imao, otprilike je odgovorio: Bez konkurencije Dule Vujosevic. Tada to nisam razumeo, ali sada mu verujem.

Shvaba

pre 14 godina

Crno-beli’ su drugu godinu uzastopno došli među osam najboljih ekipa u Evropi,

Nista vise ne trebe dodati!
Cestitam Duletu, igracima, i upravi na sjajnim rezultatima!

A vama musavcima preostaje samo da da nam se divite ili da nas mrzite ali ovo je nasa i vasa realnost!

ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Joni

pre 14 godina

Svaka cast, zasluzeno. Posebno mi je drago zbog toga sto nisu dali nagradu osvajacu lige, sto bi bilo najjednostavnije, nego su procenili ko je najvise postigao u datim okolnostima, tako da mislim da je nagrada tim vrednija i realnija.

tvoja.mamaa

pre 14 godina

Evo za sve vas koji ste ga pljuvali, covek je dobio nagradu za postignut uspeh i to ne kakvu vec od evrolige, a gani nek sada idu da mole i ljube pesica u noge da im ostane. DULE LEGENDA

Јокић

pre 14 godina

Сад ће Капичић да демантује вјест и да признање додјели тренеру кк следећа сезона, само му мали проблем ствара како да гласи признање да ли као тренер другопласираног тима лиге, или тренер учесник у Улеб купа. Ма смислиће он нешто интелигентан је...
JЕДАН ЈЕ ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ!!!

mozzart

pre 14 godina

mislim da su namestili da dule dobije, i to isti oni ljudi koji su namestili sve partizanove pobede i titule od `45 na ovamo- na celu sa Toletom Karadzicem, naravno...

Dejan

pre 14 godina

Koliko je jak slovenacko-hrvatski lobi u NLB ligi govori i to da je Perasovic proglasen za najboljeg trenera NLB lige iako je Dule, evo i zvanicno, najbolji trener Evrope

grobar kumanovo

pre 14 godina

sa ovom titulom zatvorio si usta svim dusebriznicima cela evropa pred tobom se klanja a to moze samo pred carevima kao sto si ti bravo care i sledece sezone idemo na f4

Tanasije

pre 14 godina

Novica Velickovic -----------------5,260,000e

spanska drzava (porez 18%) ------1,440,000e !

Misko Raznatovic (10%) ------------800,000e !!!

Partizan ---------------------------------500,000e

UKUPNO: --------------------------- 8,000,000e

Ako je tacno ono sto je Tegeltija u Zoni press obelodanio da je Real od sume ukupnog transfera platio 18 % poreza i da je advokat i menadzer Raznatovic dobio svojih 10% onda smo resili (lako se izracuna) jednacinu sa dve nepoznate tj. gde se “zaturilo” cca 2 miliona od transfera Ubice. Mislim, da Misko nije uopste lose prosao, stavise tezi je od Partizana za citavih 300,000e:-((

sheaunet

pre 14 godina

Sada i zvanično čestitke profesoru košarke, misteru Dušku Vujoševiću. Ovo je veliki uspeh srpske košarke i tu činjenicu treba svi da prihvate.

Cak Noris

pre 14 godina

Deca nose pidzame sa likom supermena... supermen nosi pidzame sa likom Chuck Norrisa... Chuck Norris nosi pidzamu sa likom Duleta V!

shaft

pre 14 godina

Ko ne shvata da je ovo nagrada za zivotno djelo, a ne za sezonu 2008/09, on je glup... Covjek vec 20 i kusur godina stvara i stvara i gradi i gradi!

veze bre vi nemate :)))

pre 14 godina

kad neko kaze 'treba da se vrati u evropu da postane igrac' to mi zvuci kao da kazes za igraca koji igra jadransku ligu 'treba da ode u srpsku prvu B ligu da postane igrac' :)))

Tanasije

pre 14 godina

Dule sa toliko strasti, emocija i uz ogroman utrosak fizicke i mentalne energije radi svoj posao da sam 100% siguran u dve stvari:

Prvo, Dule najvise na svetu ceni sebe, svoj rad i rad svojih momaka natopljen krvlju, znojem i suzama!

Drugo, Dule ne moze da smisli niti ocima da gleda onog ko mu za "zelenim stolom" ponisti i oduzme godinu dana takvog krvavog rada!

Zato, odgovorno tvrdim: pre ce FC Millwall da uzme FA kup nego sto ce kkss da uzme neki trofej pored zivog i zdravog Duleta u KK Institucija. Musavi, buduci nesvesni svoje nesvesti, nemaju predstavu sa kim su krenuli da se kace:-))

B.

pre 14 godina

Ja ovde nista ne razumem. A siguran sam da ni u zvezdi niko nista ne razume. Zato predlazem da se posalje neki dopis ULEB-u da se trazi pojasnjenje kriterijuma za izbor najboljeg trenera, pa da vidimo ko ima pravo da ucestvuje. I da li je ovo samo za jednu godinu ili vazi i naredne tri godine?
Previse nepoznanica. Zakazati sastanak sa g. Bartolomeu da se trazi pojasnjenja pravila.

dule dudule

pre 14 godina

Ma ovo je sve bezveze...
Predlazem da ovakvu nagradu buduce dobijaju lepo vaspitani, uredno potsisani, elegantni, mrsavi ljudi, a NIN-ovu, oktobarsku, Nobelovu bi trebali osvajati veliki kosarkaski treneri koji su osvojili 8 uzastopnih titula i proizveli veliki broj odlicnih kosarkasa...i jedno pitanje za komsinicu
A vi, kako te? Zulja, a?

Partizan je to!

pre 14 godina

Dule Grobare,1000 puta ti hvala za sve sto si uradio i sto ces tek uraditi. Evropa, cesto nepravedna ,je sada dosla pameti i rekla svoje: Duletu se klanjaju svi najbolji treneri Evrope i samo neko krajnje iskompleksiran moze da ospori Duletovu trenersku velicinu koja je sada dobila i zvanicnu potvrdu, a koje su Grobari svesni odavno. DOMINIRAJ!!!

vladimir zs

pre 14 godina

Ko cita stripovi o Tex-u zna ko je El Morisco. To isto je je i Dule Vujosevic=VELIKI MAG. Hvala Dule sto sekiras ove druge is sto im nabijas secer

Nikola grobar

pre 14 godina

Glas razuma............Mnogo je lakse osvojiti sa Barselonom titulu u Euroleague nego uci sa Partizanovim budzetom u 8 najboljih, na korak od f4,a svi znamo kakav je tamo bio kriterijum sudjenja i prosle a i ove sezone.

zoran...........Neka se samo svi prevrcu u grobu a neka mi osvajamo titule i priznanja. Niko komsinici nije kriv sto ne uzima trofeje i priznanja na bilo kom osnovu pa nema ko da vam se prevrce po grobu. jedino moze kod vasih fudbalera da se prevrcu creva jer im je prazan stomak..... Neka ti sluzi na cast...sramoto Srbije

sramota...jesi ti mozda gledao finale f4 kako je reagovao Zeljko Obradovic na sudijske odluke?...O ljudskosti Duska Vujosevica bar ide u prilog odlazak u Kosovsku Mitrovicu, a kada je neko od clanova ili funkcionera KK.Sledeca Sezona otiso na Kosmet ili ucinio bilo koju dobrotvornu akciju...Seti se samo dobrovoljnih davanja krvi kosarkasa i fudbalera, Partizan je zadnji i to pod ucenom istupio iz domace kosarkaske lige...Toliko o Srpstvu i covestvu...mogo bih do sutra o tome..
PS>Koji je Partizanov igrac zadnji put odbio da igra za reprezentaciju,ciji igraci su se provodili na splavovima usred reprezentativnih obaveza...

Ziveo Dule,ziveo Partizan...S` verom u Boga i Duleta do novih pobeda

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Ne mozete sebi da dodjete i zbog toga ne saljete komentare! Ubi vas mrznja prema Dusku i Partizanu, pa i sam si priznao da ga mrzis!

PAZI, VALJAK GAZI!!!

Nikola_Pancevo

pre 14 godina

Da je nama Dulence ziv jos 100 godina. Nije sto je nas, al' stvarno je najbolji. Jednoga dana ce najprestiznija nagrada za kosarkaskog trenera biti nagrada "Dusko Vujosevic", a mi koji smo imali prilike da ga upoznamo na delu cemo sijati od ponosa. Ziv bio Dulence....Pozdrav za sve grobare

glas razuma

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.
(Glas razuma, 26. jun 2009 13:47)

Malo maste za izbor imena ne bi ti bilo na odmet. Sto se tice tvog komentara, sta reci...

Dule Majstore, cestiteke i samo napred!!!

nemanja

pre 14 godina

Kada odeš u bilo koji evropski klub (REAL, BARCELONA,CSKA, PANATINAIKOS...) i osvojiš bilo šta , a da te za to vreme uprava kluba ne smeni - onda ću da ti skinem kapu. Do tada - nikakav trener (za seniorski tim) ti nisi. Samo za mlađe igrače.
(Glas razuma, 26. jun 2009 13:47)

Kada cete vec jednom shvatiti da je PARTIZAN u rangu REALA, BARSELONE, CSKA I PANATINAIKOSA i da Dule Vujosevic vec trenira jedan od OSAM NAJBOLJIH klubova u Evropi!!!
Na zalost nas navijaca Partozana Dule proizvodi igrace za Real, Panatinaikos...primer su Pekovic, Tepic i Velickovic!!!