Tenis 123

Ponedeljak, 15.06.2009.

18:03

Ivanovićeva ispala u prvom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović nije se plasirala u drugo kolo turnira u Istbornu, pošto je u tri seta poražena od Nađe Petrove, po setovima 6:1, 4:6, 6:4.

Ivanoviæeva ispala u prvom kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

Filozof

pre 14 godina

@filosof
Ne filosofiraj - Enan, Enan, Enan. Ona je Žistin Enen. Sa sedam titula, od toga četiri RG, nijedan Vimbldon, ne spada u najbolje svih vremena. Kakva Serena, filosofiraš. Deset titula, na svim "grend slemovima", manje vrede od sedam! Fantastičan zaključak. Bila je odlična, ali ne i najbolja (Korg, Štefi, Navratilova, Evert, Serena, Monika, Venus...). Otišla je iz tenisa sa neprijatnim skorom protiv Venus - 7:2 je za Amerikanku. Poštuj činjenice, manje filisofiraj. Inače, i dr Miloš Đurić, koji je u mladosti insistirao da se kaže filosofija a ne filozofija, na kraju se složio sa jezičarima, jer mi nemamo to grčko "s", zato je pravilno kazati filozofija. Ne kažemo krisa, nego kriza.

Dejan

pre 14 godina

Pa dobro dokle cete da se ponasate kao uvredjene mlade!!! To je NJENA karijera i ona daje u svakom trenutku koliko koliko zna i moze. U ovom trenutku ne moze mnogo, ali i ako sutra prestane da igra tenis to ce biti samo NJENA odluka i niko od nas nema nista sa tim. Radujte se kad pobedjuje ali je nemojte mrzeti kad gubi. Ona isgra samo za sebe a ako nama prijaju njene pobede utoliko bolje. Ako vam njeni porazi ne prijaju vi lepo decu u teniske skole pa eto nama stotine prvaka sveta. To isto naravno vazi i za Jelenu i za Novaka, pustite ih jer su puno uradili za malo godina, a Jeleni Dokic zelim zve najlepse, Jelena samo napred, gledam sve tvoje meceve i navijam za tebe.

filosof

pre 14 godina

Kada sam pre mesec dana prokomentarisao da je realno mesto Ane i Jelene između 15-25 pozicije dobio sam brdo negativnih komentara.Ana je trenutno već 13(brže nego što sam očekivao).
Pa pošto je neko ovde napisao kako smo mi "pljuvači" skorojevići i od juče posmatrači tenisa, sledi moja mala digresija.
Imam 36 godina i tenis pratim još od kako je Boba klopao onaj čuveni sendvič, dok je na drugoj strani svemogući Mekinro urlao na sudiju i lomio reket u naletu besa, jer mu nije sve išlo potaman.
I dalje mislim da je generacija Lendl,Edberg,Vilander,Beker,Noa,Čeng,Lekont,Mečir,Keš itd. bila neviđena i nikad jača.
U krugu od 20-ak najboljih svako je mogao svakoga da dobije.
Sad imate Nadala koji se "iživlajava", Federera koji se "iživlajavao"ali polako odlazi i grupicu od 5-6 tenisera na čelu sa Marejem i Noletom koji su tu negde ali nešto im uvek fali.
Za žene šta da kažem?
ENAN,ENAN,ENAN...!!!
Ma kakva Safina,Serena,Šarapova,Dementijeva...
Šta sam ono hteo da kazem inače?
Ah...da! Teniseri jesu tu radi publike i radi komentarisanja, jer su izuzetno dobro nagrađeni za tu muku(i treba da budu jer niko nama nije kriv što nismo teniseri),ali ne treba ih ni maziti,ni ulagivati im se samo zato što je neko sladak, simpa i lepuškast.Kad je očajna, očajna je i to je činjenica i fakat.
Sve posle prošlogodišnjeg osvajanja Roland Garosa nije vredno pomena!

stefans

pre 14 godina

Ma sto se mene tice neka gubi ako hoce i za ovo sto je sada postigla svaka joj cast. kad samo pogledam vecinu mladic ai devojaka u njenim godinama sta rade, sede po kaficima i hvataju zjale. U principu svaka cast svim iole uspesnim teniserima. Sta oni fudbaleri jednom u nedelju dana odigraju 90 minuta i onda su pojedini bog zna kakve zvezde. Treba i fizicki i psihicki izdrzati da nekoliko meseci u godini svaki treci, cetvrti dan igras po par sati.Ma najlakse uvaliti debelu guzicu u fotelju ispred televizora i komentarisati tudji rad
(miki, 16. jun 2009 09:17)

Samo da znas da udejs u duel sa nekim fudbalerom ti treba veca snaga nego tenis da igras bar 30 minuta. Tako da ne uporedjuj sportove koji nemaju kontakt igru sa fudbalom molim te.
Sto se tice Ane prosle je njeno vreme fenomenalno je to sto je postigla ali nema sigurno kvaliteta da se vrati na prvu poziciju.

gaga

pre 14 godina

Anche glavu gore,znamo koliko vredis i koliko mozes..Tvojim uspesima su se svi radovali,ali na zalost sada kada treba podrske sve same pljuvacine i pametnjakovici.
Ajde Ana!!!!!!

Jovan

pre 14 godina

Evidentno je da dotičnu zadnjih meseci zaokuplja sve osim onoga što joj je pare+popularnost i donelo-tenisa.
Ni ne zameram joj puno-mnogo novca od sponzora, svega u izobilju, shvatila je da postoje i momci na ovoj planeti (bolje ikad nego nikad) i sve u svemu zabatalila tenis. Sve je to ćero u redu-ali ne (p)ostaje se tako u top 10.
Obzirom na formu i igru, ubeđen sam da Srbija na Wimbldonu neće imati predstavnike ni u 1/4 finalu.

boki zg

pre 14 godina

Sprske tenisače i tenisačice izabacujem iz plana klađenja neko vrijeme. Nestor/ zimonjić 2x padam u zadnjih 7 dana, Ivana i Jelena= prestao sam broajti, Nole čim dođe netko ozbiljniji! Ne znam kaj se dešava sa njima..Ana će završiti kao Kournikova, Jelena će se vratiti puno bolje, nego Ana. A Nole, mora riješiti svoju glavu, dok su Rafa iFeđo živi, može gledati dalekozorom prvo mjesto, tako je bilo i Goranu pored Samprasa. Gledam na sve iz jednog realnog kuta, da me ne bi krivo shvatili!

Borg

pre 14 godina

U tenisu se gubi i dobija(nema nerešenog).Gubi se u serijama,dobija u serijama uostalom turniri su po "kup" sistemu.Može se dosta toga primetititi u vezi igrača putem intuicije,zdravog razuma eventualno znanja i uvek je potrebna maksimalna odgovornost koju je teško postići.Zato su nam Ana,Jelena,Nole,Janko,Viktor i ostali darivali još jedan lep "sport" a to je "hrvanje" sa komentarima posetilaca gde se hrvemo sa temom a i međusobno.Tema je zasad najuspešnija.

jelena m

pre 14 godina

Stvarno mi nisu jasni oni koji porede na takav nacin Anu i Jelenau. Dragi moji, kada je Jelena imala 21 godinu, nije ni provirila medju prvih deset na svetu, bila je tu negde oko 20 mesta. Imala je samo jedan osvojen turnir i to u Budimpesti. Dok Ana sa druge strane.... i hvala bogu bice jos sjajnih uspeha. Ukoliko mi ne verujete mozete slobodno proveriti na sajtu www.sonyericssonwtatour.com. Ana ce se ponovo vratiti, to je sigurno, mozda vec na Vimbldonu i osvojice ona jos Grand-slam titula. Zivi bili pa videli....

miki

pre 14 godina

Ma sto se mene tice neka gubi ako hoce i za ovo sto je sada postigla svaka joj cast. kad samo pogledam vecinu mladic ai devojaka u njenim godinama sta rade, sede po kaficima i hvataju zjale. U principu svaka cast svim iole uspesnim teniserima. Sta oni fudbaleri jednom u nedelju dana odigraju 90 minuta i onda su pojedini bog zna kakve zvezde. Treba i fizicki i psihicki izdrzati da nekoliko meseci u godini svaki treci, cetvrti dan igras po par sati.Ma najlakse uvaliti debelu guzicu u fotelju ispred televizora i komentarisati tudji rad

teorija zavere

pre 14 godina

A šta ste Vi gospodo kritičari uradili u Vašem životu da dajete sebi za pravo da pljujete po drugima umesto da joj se sada pruzi podrška kad joj očigledno najviše treba, ovo više nemože da se kaže ni da je primitivizam,ovo je skroz zlobno i nakaradno. Nije ona trebala da da ni 1 cent u ovu zemlju u vidu donacija, jer Srbin zna samo za batine i ko ga više bije to ga Srbin više ceni.... NAPRED ANA BIĆE BOLJE !!!!!

Igysa

pre 14 godina

Napred Ana, ne odustaj !
Ne dozvoli da bilo ko utice na tebe, pogotovo ne zluradost koju mozes da vidis u svojoj zamlji.
Kavlitet postiji i nikad nije bio pitanje, sredi se samo i napred devojko ! vratices se jos, si vrlo mlada

bolevole

pre 14 godina

Ma dovoljno je da neki od " komšija " napiše nešto jadno za naše sportiste, onda ih se nakoti još mali milion, a mi smo pametni, pa nasedamo na provokacije... Šta da se radi kad svaka ovca može da ostavlja komentare ovde...

buki

pre 14 godina

A sta ste drugo i ocekivali...pa zna se cim je porede sa nekim lepoticama ko Sarapova i Kurnjikova onda ne moze da igra jer cuva osmehe za naslovne strane novina a za nas ne mari, mada su te lepotice cvrsto drzale prvo mesto kada su bile tu a ona hehehehe ma ja ne bi vise odzvolio da igra tenis da ne pokvari ruke i osmeh za poziranje....

Radan Dragutin

pre 14 godina

Svaki Anin, Jelenin, Noletov..
kiks me boli. Posebo Anin, jer je volim kao da mi je unuka, kćerka... Na račun Ane imam primjrdbu; Raskošno izjavljuje, skromno se ponaša na terenu. Uvijek sam preporučivao da skromno priča i raskošno igra. Drgo, dizajneri su joj sklepali haljinu kao da je poklon Crvenog krsta. Ana zaslužuje bolje, jer sada su su vizuelni efekti suprotni od ideje dizajnera - pokazati ženstvenost i seksipilnost.
Ana, volim Te i nadam se da će doći bolja vremena. Srećno!

wow

pre 14 godina

Koliko ljubomore i "dobronamernih" saveta nasim teniserima, neverovatno.
Pa da, sutnite nekoga kad je dole, to je podrska, Made in Serbia..
blam od navijaca.

milan

pre 14 godina

kladili se roditelji na ulozenih x novaca dobijaju puta 6,danas je sve biznis,ista prica za djokovica,nikada se oni nece vratiti na vrh

JAS

pre 14 godina

Drz' se Anci! I to ce proci. Posle ovog moze samo da bude bolje.

I nesto se mislim. Preskoci Wimbly.
Nemoj da igras tenis neko vreme.
Mozda to nije nesto sto sada zelis da radis. Kapiram. Ranije dok si pobedjivala svi su te slavili; sada, kad pobedjujes, mrze te. Ali mrze te i ovako.
Pauziraj, razmisli. Ako je sudjeno da budes sampion bices, ako ne, opet dobro.

Puno srece!

JAS

pre 14 godina

Cuj sad svi znaju da joj je psiha na nuli.

Pa videli bismo vas da vas neko ovoliko pljuje kao na ovom sajtu.
Tako i treba srpskom tenisu kad nema ko da zastiti nase tenisere od ovakve, u najmanju ruku, hajke.
Jasno je sta je konstruktivna kritika, a sta je hejtovanje, vredjanje i predvidjanje propasti.
Uredjivacima ovog mesta, ocigledno da nije.

U svakom slucaju, posledice su tu.

SSSS

pre 14 godina

Da sam nekim slucajem Novak Djokovic ili Ana Ivanovic, ili Jelena Jankovic, otisao bih u neku od ambasada Gabona u svetu, zamolio da po ubrzanom postupku dobijem njihovo drzavljanstvo i igram tenis pod njihovom zastavom na svim turnirima i olimpijadama.

Nacija koja o tenisu kao sportu zna izuzetno malo a glavni izvori znanja su uglavnom reporteri sa nacionalne televizije koji prenose meceve samo domacih tenisera, odjednom je postala do te mere razocarana u nekoga ko je bio prvi na svetskoj listi kao sto je Ana Ivanovic.

Nema dana da se ne pojavi po stotine komentara kojekakvih gubitnika u kucnoj varijanti kojima je izgleda glavna strast da popljuju neki rezultat koji je napravila Ana ili Novak.

Ne postoji ulica na ovoj planeti kojom bi Ana Ivanovic mogla da prodje a da joj neko ne trazi autogram i da je stotine ljudi ne prepozna, ali svakodnevno kroz komentare ljudi se moze procitati da im je cudno sto eto snimi poneku reklamu i postane zastitno lice neke kompanije. Zaista kuriozitet, kao da nikada nisu videli Federera u reklami ili Nadala , ili bilo koga toliko poznatog sportistu.

Zaboga devojka je izgubila od igracice koja je ranigirana medju prvih 20, koja je bila cak i broj 2 na svetskoj listi i to ne pre 10 godina nego pre par godina. Ta Petrova je devojka kojoj brze podloge odgovaraju a narocito trava, ima odlican servis i vrlo jake udarce. Rezultat 6:1 u prvom setu je posledica cinjenice da je ana igrala prvi mec na travi, pokusala je igrati agresivno jer jedino tako moze da se dobije Petrova ali zbog privikavanja na podlogu dosta je izbacivala u pokusaju ad napravi winner. Jednostavno vise je gresila od Petrove dok nije usla u udarac i vratila se u mec. A to sto je izgubia treci set a imala dva brejka predosti je nesto sto se u tenisu skoro svakodnevno moze videti i sresti, jer prosto ne zavisi uvek sve samo od igraca nego i od protivnika, i to ne znaci automatski da joj je potreban psiholog, da joj nesto nije u redu u glavi itd.

Da li ovaj narod ume nekoga uopste iskreno da voli, da li ume da nekome pruzi podrsku kada mu ide lose. Da li je moguce da smo u toj meri postali nacija sebicnjaka koji ne znaju i nece da budu uz nekoga kada mu ide lose.
Uzas sta su 90-te ucinile od mentaliteta ovog naroda, pa u ovoj zemlji ljudi su nekada u vecoj meri bili uz Bojana Krizaja kada po 180-ti jubilarni put ne uspe da zmaga u nekom slalomu, nego sto su spremni pruziti podrske Ani, Novaku ili Jeleni.

Strasno !!!

zelena trava

pre 14 godina

Sta se palite, pa vidite da je devojka "srecna" i "uzbudjena" sto ce sad imati vise vremena za pripreme? Ovaj bespotreban mec joj je oduzeo vreme od treninga, morala je da ga izgubi da se vrati pripremama. Ona je valjda jedina teniserka koju treninzi uzbudjuju vise od meceva. Ko li osmislja ovakve besmislene izjave?

fuksa

pre 14 godina

Ovo vise nema smisla!
(MikaSG, 15. jun 2009 18:20)

Uopste mi nije jasno ko je ova osoba, pa da ima pravo da govori da ovo vise nema smisla..
(bfbxdsd, 15. jun 2009 18:55)

A odakle bre tebi pravo da se mesas u prvu osobu. Sta se bre krljate tu, ponasajte se malo!

Darko

pre 14 godina

Koliko je tenisera ili teniserki u recimo zadnjih 20 godina (ja od 1991 pratim tenis za razliku od 99% Srba) osvojilo Grand Slam?Ne verujem da je vise od 15-20 muskaraca i isto toliko zena (mrzi me da trazim tacan broj po netu).Nole i Ana su medju njima i ja im skidam kapu zbog toga.A sto se tice Anine forme,pa,mislim da ce ona imati jos puno uspona i padova u karijeri ali sve je to sport.Cini mi se da Srbi previse ocekuju od svojih sportista,realno.Za nasu malu zemlju bi po jedan Grand Slam na 10 godina bio veliki uspeh.Pa jedne Britanija,Australija,Nemacka,Svedska su zadnjih godina iza nas.MALO LI JE?

rale

pre 14 godina

Ljudi moji cemu nerviranje,pa Ana je sebe odavno financiski obezbedila za citav zivot jedini razlog sto se pojavljuje je to sto mora radi sponzora, jednostavno dodje odigra koje kolo jedno il dva i to je to,posle toga malo zaplace pusti koju suzu i onda ajde dalje ponovo jedno te isto

pop

pre 14 godina

Chinjenica je da vise nije mala. mora da zna sta hoce.izgubiti na ovaj nacin je stvarno sramota za ozbiljnog sportistu.novi treneri su stari,da li ce neko da se seti i poshalje je kod sportskog psihologa ako nije sama u stanju da pojmi svoje stanje.tenis joj je profesija.nadam se da necje zavrsiti kao kurnjikova.ne verujem da je zaboravila da igra,ali je zaboravila da napreduje u profesiji.mozda i preterujem u strogosti,ali je cinjenica da su nasha deca i jeca,nole,janko i viktor lepo vaspitane osobe,samo moraju da sebe i svoj posao ozbiljnije da shvataju. moraju stalno da uce ,pa nece cesto gubiti od 50 og ili nekog drugog igracha.petrova to nije ,ali kad neko kao ana dodje do onakvog rezultata,jednostavno ne sme da ga ispusti.moramo priznati da joj se to sve cesce dogadja.valjda cje i ona i ovi iz adidasa uraditi nesto. pozdrav svim nashim teniserima uz zelju da ih prati dobro zdravlje

Zoe

pre 14 godina

Nisam imala dobar osećaj i potvrdilo se kao tačno. Ja ne sumnjam da Ana može da dobije svakoga ali čini se da ona sumnja, prosto ne veruje u sebe. Koliko je prošle godine pucala od samopouzdanja na RG toliko je sad senka same sebe. Ali daleko smo još od toga da je treba slati u penziju, svako u životu ima one momente kada prosto ne liči na sebe kada prosto stvari idu loše. Za Anu predugo stvari idu loše pa vreme je da se desi nešto dobro. Ja verujem u Anu vreme je da počne da veruje i ona sama, neka samo pogleda neke od svojih fenomenalnih mečeva vreme je za povratak kao što se vratila prošle godine protiv Hantuhove u polufinalu AO vreme je da se vrati u ovu sezonu. Neki će reći da sam preterano optimistična ali ta devojka me je toliko puta učinala srećnom i verujem da će moći ponovo, nadam se samo uskoro. Sve ovo važi i za Jelenu.

todos

pre 14 godina

Dovatilo se lepog zivota, pa se zaboravilo sta se ranije radilo. Znaci NIJE mi zao uopste nje. Jos malo Jelenu pratim, ali ako nastavi ovako sa igrama i sa izjavama i ponasanjem, dobice nogu takodje...

Miki

pre 14 godina

@ Realista i Wtatp

A vas dvojica zanemeli, posle onoliko sjajnih analiza, koje su nam pokazivale kako ce Ana tek od 22. godine krenuti ka vrhu.
Hoce, ali ka vrhu od 999. mesta.

Bice bolje sigurno

pre 14 godina

Ma ljudi devojka i sutra da prekine karijeru ostace upamcena kao osvajac RG-a.Mnoge teniserke koje su igrale po 15 godina to nisu uspele.Kako mozete nekoga ko je osvojio GS da poredite sa Kurnjikovom ili Vaidisovom?

:)

pre 14 godina

ma osecala se lose ljudi. nesvestica, pa je malo i palac zaboleo, pa je mreza bila visa sa njene strane, a mozda je u stvari mreza bila dobra, ali teren nizi... ko zna sta je bilo. uglavnom petrova nije bila bolja

Tenis

pre 14 godina

Ana je bila jedan lep bljesak u tenisu. Morate priznati uzivali smo u tome i bilo je lepo. A sve ima kraj pa i Anin nastup u vrhu tenisa, samo steta sto je trajalo jako kratko. Da je trajalo duze mozda i ne bi bilo tako lepo... ko zna za sta je sve to dobro..

Power

pre 14 godina

Gde je sada anonimus?
covek izlupeta da ce JJ izgubiti a ana prolazi i nestane.Blam!
Ne kazem da JJ prolazi, ali ne razumem zasto sebi dozvoljava predvidjanja poput ovih
Bitna je Anina izvala godine da su teniserke ljubomorne na nju jer je lepa, da je mrze.

igor

pre 14 godina

U jednim današnjim novinama, Ana je izjavila da su teniserke ljubomorne na njenu lepotu!? Mogla bi stvarno malo da se posveti igranju... Uzas od izjave...

vlada

pre 14 godina

Uvek sam govorio da tenis nije sport za nas.Hvala bogu da smo poceli da gubimo i da se bre okrenemo fudbalu,kosarci,rukometu..Dosadi vise ono prebacivanje loptice amo tamo.

Sheriff

pre 14 godina

Nek je ona vratila Svena i Adidasov tim. Sad da nema para da plati trenera, pa ajde. Njena karijera je gotova. Cini mi se da ona jednostavno nema zelju vise. Ako je istina da je od Joneksa dobila 100 miliona Eura za reklamiranje reketa, onda je razumijem. I meni bi nedostajalo motivacije.

Ja

pre 14 godina

Bravo lutko samo nastavi tako i donosi nam lovu na kladionici,svima nama koji smo provalili da od tebe vise nema nista i naravno igramo protiv tebe!

Dokle vise?

pre 14 godina

Ajde bre ne palite se! sigurno je njoj teze nego vama!
Pa ne igra ona za vas, nego za sebe!
Budite srecni sta je sve postigla sa svojih 20 godina i to je to!
Sad malo nek se izivi a posle ce se vratiti u vrh!
PS. Dal ste vi bili psihicki zreli sa svojih 20 god?

_spooky_

pre 14 godina

Sve je u njenoj glavi... Nije sigurno preko noci zaboravila da igra. Kad tamo sredi stvari, moze da ocekuje i bolje rezultate. Inace, sve vise i vise ce da tone...

ivan petrovic

pre 14 godina

Kao sto sam i ranije pisao Ana ima predispozicije za svetske rezultate ali je nezrela i detinjasta licnost za realizaciju toga. Prvi veci uspesi iz prosle godine su je odveli na stranputicu. Te najzgodnija teniserka, te najtrazeniji model za razne vansportske manifestacije, te nedefinisan mladalacki sentimentalni zivot, te kupovina nekretnina po svetskim mondenskim mestima. Sve to ju je odvuklo od sporta i vrha svetske teniske elite gde se priznaje samo uspeh a do njega se dolazi samo radom, radom i radom. Neka ova ,,mala devojcica,, i dalje menja trenere umesto da gine na teningu pa ce na svoju nesrecu i pored svih predispozicija iduce godine ispasti apsolutno iz top deset i nazalost postati samo manekenka. Mada je njeno pravo licnog izbora jer novac i slava ludo opijaju. Svim ljubiteljima tenisa POZDRAV.

neneish

pre 14 godina

@bambi:"Ko veruje da ce se Ana Ivanovic ikada vise vratiti u svetski teniski vrh zasluzuje nobelovu nagradu za optimizam."


Evo, ja se prijavljujem za tu nagradu koju nudis. sta vise, prihvatam svaku opkladu. Uopste ne sumnjam u Anu, a normalno je da ona ponekad sumnja.

Susedna ulica

pre 14 godina

Šteta, velika šteta. Visina, snaga, jaki udarci, servisi, forhendi, sve je na Aninoj strani da bude u prve tri, ali negde nešto ne štima... Evo, prošlo je više od godinu dana da Ana (osim Linca) nije napravila značajniji rezultat. Ipak, nadam se i verujem u to, da ako je Šarapova uspela da se vrati posle 9 meseci neigranja (poredjenje zbog snage i visine), što ne bi mogla i Ana da zaigra onako kako je igrala prošle godine do RG prošle godine. Naravno, pod uslovom da je u Aninoj glavi tenis i dalje na prvom mestu, a odluku o tome bi trebalo da donese samo ona i niko više. Dakle, Ana, čekamo te.

Sone

pre 14 godina

Bice sve teze i teze, sad kad je ispala iz prvih 10. Medjutim, mislim da je problem samo u glavi pa me tim vise i cudi. Ona je srpsko dijete, osvojila je GS, bila br. 1, a usput je i toliko lijepa da ne mora da brine za buducnost sve kad bi sad prestala da igra tenis. Sta ces vise?! Zato bi mogla du igra puno opustenije, a s talentom koji nesumnjivo posjeduje mogla bi da spava u prvih 5 u naredne 3-4 godine.

fun of the world

pre 14 godina

Bila jednom jedna Ana Ivanovic. Njen pad je ocigledan. Pred najznacajniji turnir (Wimbledon) ona otpusta trenera.Gledao sam mec na netu. Prvi set ruskinja je pocistila. U drugom vratila se iz mrtvih i u trecem povede sa 4:1 i onda izgubi 5 gemova za redom. Na najnovijoj WTA listi razlika izmedju Ane koja je trinaesta i 19 je manji od hiljadu bodova. Vrlo brzo sledi pad ispod dvadesetog mesta.Nesto sa njenom glavom nije u redu..Ne znam ili ce da juri belosvetske frajere ili ce da se posveti tenisu. Ni ona sama izgleda ne veruje vise u sebe. Steta

egberto

pre 14 godina

Janko Tipsarević sindrom... Samo je Ana postigla štošta pre nego se bacila na ljubav i provod. A i, istini za volju, veći je talenat od Janka, pa kad se (ako se) jednog dana pribere može da se vrati tamo gde je donedavno bila - na vrhu. Iskuliraj Ana, uz tebe smo!

roman empire

pre 14 godina

Ana vise nije ni nositeljka na turnirima,njen pad je sve izrazeniji.Izjavila je da je svi mrze zato sto je lepa e pa u tenisu je bitna vestina igranja reketom i tu ti nije niko kriv sto si ispala iz forme.Nije moj komentar zlonameran zelim ti sve najbolje ali kola idu nizbrdo i nesto se mora hitno preduzeti.

Ajdeeeee!

pre 14 godina

Deja vu!
Kao u Rimu protiv Radvanske. Kod 4:1 u trećem setu, Ana misli da je sve gotovo i onda sledi neminovno. Ovo odavno nema veze sa trenerom i sličnim stvarima.

Žalosno, ali je pitanje da li će se ikad vratiti. Jako bih voleo da grešim. TRGNI SE ANA!

Vukan ZV

pre 14 godina

Svaka ti cast.Drugi put ti se desava da gubis dva brejka prednosti u trecem setu[protiv Radwanske pre 2 meseca]Vidi se da imas igru ali psiha jedna velika NULA.

ljubo

pre 14 godina

Jako mi je draga ali ovo sta radi je vec previse.Ne mogu da verujem da jos uvek nije nimalo sazrela psihicki.Njoj ne trebaju drugi treneri vec dobri psiholozi...Lutko ne daj se...

Mimakazo

pre 14 godina

Svi se nadamo da ce se Ana konacno oporaviti i da ce ona i JJ makar do cetvrtfinala otvorenog prvenstva Velike Britanije.
Da li ce JJ ponovo igrati u miksu sa Marejom

?

pre 14 godina

Koliko se tvoj bivsi trener hvalio da ces postici dobre rezultate na travi, dobro si i prosla. Izgleda da ce i ovaj 3. GREN SLEM biti koban za neke. Mozda gresim ali cisto sumnjam, jer je ovo jedini turnir pred Wimbledon. Srecno ako ti to ista znaci

bambi

pre 14 godina

Kako radis - tako ti se vraca. To je stara poslovica. Ivanoviceva prvo bukvalno bez borbe daje prvi set, pa dobija drugi, a onda od 4:1 do 4:6!Njena psiha je na nuli. Njeno samopouzdanje ne postoji. A sve to je posledica losih trenera i bavljenja drugim stavrima na koji sa zaradjivao novac. Ko veruje da ce se Ana Ivanovic ikada vis evratiti u svetski teniski vrh zasluzuje nobelovu nagradu za optimizam. Adio Ana.

Djox

pre 14 godina

Gledam ja na teletekstu sta radiAna posto naravno ni jedna televizija ne prenosi,i nerviram se!Kad vidim Ana napravila brejk i dobila 2 set.A u 3 setu cak 4;1 za Anu,ja rek'o privesce mech brzo kraju,i posle kad pogledah izgubila 5 vezanih gemova!Pa ne mogu da verujem!ANA NEMA KONTINUITET!ALI JA NAVIJAM ZA ANU I U DOBRU I U ZLU!

Туга брате

pre 14 godina

Пре годину-две нисам гледао наше у првих пар кола тек негде у четвртфиналу па надаље...а сад изгледа морам од провог јер не могу много даље...

Anafan

pre 14 godina

Srce, ili treniraj tenis, pobeđuj i osvajaj turnire ili se fotografiši i udaj za nekog javnog freeka koji živi od reklama i ne radi ništa.

Neprirodno je da ovako loše igra, zato rad do koske, pa kako god bude, na kraju biće ponosana na sebe.

Zoki

pre 14 godina

jao Anaaaaaaaa.... :(((

Ja se svaki put nadam da ces se trgnuti ali nista... Sve ocekujem staru Anu ali izgleda da ti bas imas problem neki...

Ajde cini nesto, popravljaj stvari nekako... Jer zelim i nadam se da cu docekati da te ponovo gledam kako meljes protivnice...

Uvijek uz tebe...

Sve najbolje....

Optimista

pre 14 godina

Kao što sam još davno rekao - "Ana Kurnjikova sindrom".

Važno je da Ana otvara Zire po Beogradu, i da se lepo smeška, a za tenisku karijeru....pa, lako ćemo.

bfbxdsd

pre 14 godina

Ovo vise nema smisla!
(MikaSG, 15. jun 2009 18:20)

Uopste mi nije jasno ko je ova osoba, pa da ima pravo da govori da ovo vise nema smisla..

fun of the world

pre 14 godina

Bila jednom jedna Ana Ivanovic. Njen pad je ocigledan. Pred najznacajniji turnir (Wimbledon) ona otpusta trenera.Gledao sam mec na netu. Prvi set ruskinja je pocistila. U drugom vratila se iz mrtvih i u trecem povede sa 4:1 i onda izgubi 5 gemova za redom. Na najnovijoj WTA listi razlika izmedju Ane koja je trinaesta i 19 je manji od hiljadu bodova. Vrlo brzo sledi pad ispod dvadesetog mesta.Nesto sa njenom glavom nije u redu..Ne znam ili ce da juri belosvetske frajere ili ce da se posveti tenisu. Ni ona sama izgleda ne veruje vise u sebe. Steta

ljubo

pre 14 godina

Jako mi je draga ali ovo sta radi je vec previse.Ne mogu da verujem da jos uvek nije nimalo sazrela psihicki.Njoj ne trebaju drugi treneri vec dobri psiholozi...Lutko ne daj se...

Туга брате

pre 14 godina

Пре годину-две нисам гледао наше у првих пар кола тек негде у четвртфиналу па надаље...а сад изгледа морам од провог јер не могу много даље...

Djox

pre 14 godina

Gledam ja na teletekstu sta radiAna posto naravno ni jedna televizija ne prenosi,i nerviram se!Kad vidim Ana napravila brejk i dobila 2 set.A u 3 setu cak 4;1 za Anu,ja rek'o privesce mech brzo kraju,i posle kad pogledah izgubila 5 vezanih gemova!Pa ne mogu da verujem!ANA NEMA KONTINUITET!ALI JA NAVIJAM ZA ANU I U DOBRU I U ZLU!

Optimista

pre 14 godina

Kao što sam još davno rekao - "Ana Kurnjikova sindrom".

Važno je da Ana otvara Zire po Beogradu, i da se lepo smeška, a za tenisku karijeru....pa, lako ćemo.

roman empire

pre 14 godina

Ana vise nije ni nositeljka na turnirima,njen pad je sve izrazeniji.Izjavila je da je svi mrze zato sto je lepa e pa u tenisu je bitna vestina igranja reketom i tu ti nije niko kriv sto si ispala iz forme.Nije moj komentar zlonameran zelim ti sve najbolje ali kola idu nizbrdo i nesto se mora hitno preduzeti.

Ja

pre 14 godina

Bravo lutko samo nastavi tako i donosi nam lovu na kladionici,svima nama koji smo provalili da od tebe vise nema nista i naravno igramo protiv tebe!

igor

pre 14 godina

U jednim današnjim novinama, Ana je izjavila da su teniserke ljubomorne na njenu lepotu!? Mogla bi stvarno malo da se posveti igranju... Uzas od izjave...

SSSS

pre 14 godina

Da sam nekim slucajem Novak Djokovic ili Ana Ivanovic, ili Jelena Jankovic, otisao bih u neku od ambasada Gabona u svetu, zamolio da po ubrzanom postupku dobijem njihovo drzavljanstvo i igram tenis pod njihovom zastavom na svim turnirima i olimpijadama.

Nacija koja o tenisu kao sportu zna izuzetno malo a glavni izvori znanja su uglavnom reporteri sa nacionalne televizije koji prenose meceve samo domacih tenisera, odjednom je postala do te mere razocarana u nekoga ko je bio prvi na svetskoj listi kao sto je Ana Ivanovic.

Nema dana da se ne pojavi po stotine komentara kojekakvih gubitnika u kucnoj varijanti kojima je izgleda glavna strast da popljuju neki rezultat koji je napravila Ana ili Novak.

Ne postoji ulica na ovoj planeti kojom bi Ana Ivanovic mogla da prodje a da joj neko ne trazi autogram i da je stotine ljudi ne prepozna, ali svakodnevno kroz komentare ljudi se moze procitati da im je cudno sto eto snimi poneku reklamu i postane zastitno lice neke kompanije. Zaista kuriozitet, kao da nikada nisu videli Federera u reklami ili Nadala , ili bilo koga toliko poznatog sportistu.

Zaboga devojka je izgubila od igracice koja je ranigirana medju prvih 20, koja je bila cak i broj 2 na svetskoj listi i to ne pre 10 godina nego pre par godina. Ta Petrova je devojka kojoj brze podloge odgovaraju a narocito trava, ima odlican servis i vrlo jake udarce. Rezultat 6:1 u prvom setu je posledica cinjenice da je ana igrala prvi mec na travi, pokusala je igrati agresivno jer jedino tako moze da se dobije Petrova ali zbog privikavanja na podlogu dosta je izbacivala u pokusaju ad napravi winner. Jednostavno vise je gresila od Petrove dok nije usla u udarac i vratila se u mec. A to sto je izgubia treci set a imala dva brejka predosti je nesto sto se u tenisu skoro svakodnevno moze videti i sresti, jer prosto ne zavisi uvek sve samo od igraca nego i od protivnika, i to ne znaci automatski da joj je potreban psiholog, da joj nesto nije u redu u glavi itd.

Da li ovaj narod ume nekoga uopste iskreno da voli, da li ume da nekome pruzi podrsku kada mu ide lose. Da li je moguce da smo u toj meri postali nacija sebicnjaka koji ne znaju i nece da budu uz nekoga kada mu ide lose.
Uzas sta su 90-te ucinile od mentaliteta ovog naroda, pa u ovoj zemlji ljudi su nekada u vecoj meri bili uz Bojana Krizaja kada po 180-ti jubilarni put ne uspe da zmaga u nekom slalomu, nego sto su spremni pruziti podrske Ani, Novaku ili Jeleni.

Strasno !!!

ivan petrovic

pre 14 godina

Kao sto sam i ranije pisao Ana ima predispozicije za svetske rezultate ali je nezrela i detinjasta licnost za realizaciju toga. Prvi veci uspesi iz prosle godine su je odveli na stranputicu. Te najzgodnija teniserka, te najtrazeniji model za razne vansportske manifestacije, te nedefinisan mladalacki sentimentalni zivot, te kupovina nekretnina po svetskim mondenskim mestima. Sve to ju je odvuklo od sporta i vrha svetske teniske elite gde se priznaje samo uspeh a do njega se dolazi samo radom, radom i radom. Neka ova ,,mala devojcica,, i dalje menja trenere umesto da gine na teningu pa ce na svoju nesrecu i pored svih predispozicija iduce godine ispasti apsolutno iz top deset i nazalost postati samo manekenka. Mada je njeno pravo licnog izbora jer novac i slava ludo opijaju. Svim ljubiteljima tenisa POZDRAV.

Vukan ZV

pre 14 godina

Svaka ti cast.Drugi put ti se desava da gubis dva brejka prednosti u trecem setu[protiv Radwanske pre 2 meseca]Vidi se da imas igru ali psiha jedna velika NULA.

bambi

pre 14 godina

Kako radis - tako ti se vraca. To je stara poslovica. Ivanoviceva prvo bukvalno bez borbe daje prvi set, pa dobija drugi, a onda od 4:1 do 4:6!Njena psiha je na nuli. Njeno samopouzdanje ne postoji. A sve to je posledica losih trenera i bavljenja drugim stavrima na koji sa zaradjivao novac. Ko veruje da ce se Ana Ivanovic ikada vis evratiti u svetski teniski vrh zasluzuje nobelovu nagradu za optimizam. Adio Ana.

?

pre 14 godina

Koliko se tvoj bivsi trener hvalio da ces postici dobre rezultate na travi, dobro si i prosla. Izgleda da ce i ovaj 3. GREN SLEM biti koban za neke. Mozda gresim ali cisto sumnjam, jer je ovo jedini turnir pred Wimbledon. Srecno ako ti to ista znaci

Anafan

pre 14 godina

Srce, ili treniraj tenis, pobeđuj i osvajaj turnire ili se fotografiši i udaj za nekog javnog freeka koji živi od reklama i ne radi ništa.

Neprirodno je da ovako loše igra, zato rad do koske, pa kako god bude, na kraju biće ponosana na sebe.

Sone

pre 14 godina

Bice sve teze i teze, sad kad je ispala iz prvih 10. Medjutim, mislim da je problem samo u glavi pa me tim vise i cudi. Ona je srpsko dijete, osvojila je GS, bila br. 1, a usput je i toliko lijepa da ne mora da brine za buducnost sve kad bi sad prestala da igra tenis. Sta ces vise?! Zato bi mogla du igra puno opustenije, a s talentom koji nesumnjivo posjeduje mogla bi da spava u prvih 5 u naredne 3-4 godine.

Sheriff

pre 14 godina

Nek je ona vratila Svena i Adidasov tim. Sad da nema para da plati trenera, pa ajde. Njena karijera je gotova. Cini mi se da ona jednostavno nema zelju vise. Ako je istina da je od Joneksa dobila 100 miliona Eura za reklamiranje reketa, onda je razumijem. I meni bi nedostajalo motivacije.

Mimakazo

pre 14 godina

Svi se nadamo da ce se Ana konacno oporaviti i da ce ona i JJ makar do cetvrtfinala otvorenog prvenstva Velike Britanije.
Da li ce JJ ponovo igrati u miksu sa Marejom

Zoki

pre 14 godina

jao Anaaaaaaaa.... :(((

Ja se svaki put nadam da ces se trgnuti ali nista... Sve ocekujem staru Anu ali izgleda da ti bas imas problem neki...

Ajde cini nesto, popravljaj stvari nekako... Jer zelim i nadam se da cu docekati da te ponovo gledam kako meljes protivnice...

Uvijek uz tebe...

Sve najbolje....

neneish

pre 14 godina

@bambi:"Ko veruje da ce se Ana Ivanovic ikada vise vratiti u svetski teniski vrh zasluzuje nobelovu nagradu za optimizam."


Evo, ja se prijavljujem za tu nagradu koju nudis. sta vise, prihvatam svaku opkladu. Uopste ne sumnjam u Anu, a normalno je da ona ponekad sumnja.

Dokle vise?

pre 14 godina

Ajde bre ne palite se! sigurno je njoj teze nego vama!
Pa ne igra ona za vas, nego za sebe!
Budite srecni sta je sve postigla sa svojih 20 godina i to je to!
Sad malo nek se izivi a posle ce se vratiti u vrh!
PS. Dal ste vi bili psihicki zreli sa svojih 20 god?

Ajdeeeee!

pre 14 godina

Deja vu!
Kao u Rimu protiv Radvanske. Kod 4:1 u trećem setu, Ana misli da je sve gotovo i onda sledi neminovno. Ovo odavno nema veze sa trenerom i sličnim stvarima.

Žalosno, ali je pitanje da li će se ikad vratiti. Jako bih voleo da grešim. TRGNI SE ANA!

:)

pre 14 godina

ma osecala se lose ljudi. nesvestica, pa je malo i palac zaboleo, pa je mreza bila visa sa njene strane, a mozda je u stvari mreza bila dobra, ali teren nizi... ko zna sta je bilo. uglavnom petrova nije bila bolja

Bice bolje sigurno

pre 14 godina

Ma ljudi devojka i sutra da prekine karijeru ostace upamcena kao osvajac RG-a.Mnoge teniserke koje su igrale po 15 godina to nisu uspele.Kako mozete nekoga ko je osvojio GS da poredite sa Kurnjikovom ili Vaidisovom?

Susedna ulica

pre 14 godina

Šteta, velika šteta. Visina, snaga, jaki udarci, servisi, forhendi, sve je na Aninoj strani da bude u prve tri, ali negde nešto ne štima... Evo, prošlo je više od godinu dana da Ana (osim Linca) nije napravila značajniji rezultat. Ipak, nadam se i verujem u to, da ako je Šarapova uspela da se vrati posle 9 meseci neigranja (poredjenje zbog snage i visine), što ne bi mogla i Ana da zaigra onako kako je igrala prošle godine do RG prošle godine. Naravno, pod uslovom da je u Aninoj glavi tenis i dalje na prvom mestu, a odluku o tome bi trebalo da donese samo ona i niko više. Dakle, Ana, čekamo te.

Power

pre 14 godina

Gde je sada anonimus?
covek izlupeta da ce JJ izgubiti a ana prolazi i nestane.Blam!
Ne kazem da JJ prolazi, ali ne razumem zasto sebi dozvoljava predvidjanja poput ovih
Bitna je Anina izvala godine da su teniserke ljubomorne na nju jer je lepa, da je mrze.

bfbxdsd

pre 14 godina

Ovo vise nema smisla!
(MikaSG, 15. jun 2009 18:20)

Uopste mi nije jasno ko je ova osoba, pa da ima pravo da govori da ovo vise nema smisla..

Darko

pre 14 godina

Koliko je tenisera ili teniserki u recimo zadnjih 20 godina (ja od 1991 pratim tenis za razliku od 99% Srba) osvojilo Grand Slam?Ne verujem da je vise od 15-20 muskaraca i isto toliko zena (mrzi me da trazim tacan broj po netu).Nole i Ana su medju njima i ja im skidam kapu zbog toga.A sto se tice Anine forme,pa,mislim da ce ona imati jos puno uspona i padova u karijeri ali sve je to sport.Cini mi se da Srbi previse ocekuju od svojih sportista,realno.Za nasu malu zemlju bi po jedan Grand Slam na 10 godina bio veliki uspeh.Pa jedne Britanija,Australija,Nemacka,Svedska su zadnjih godina iza nas.MALO LI JE?

egberto

pre 14 godina

Janko Tipsarević sindrom... Samo je Ana postigla štošta pre nego se bacila na ljubav i provod. A i, istini za volju, veći je talenat od Janka, pa kad se (ako se) jednog dana pribere može da se vrati tamo gde je donedavno bila - na vrhu. Iskuliraj Ana, uz tebe smo!

rale

pre 14 godina

Ljudi moji cemu nerviranje,pa Ana je sebe odavno financiski obezbedila za citav zivot jedini razlog sto se pojavljuje je to sto mora radi sponzora, jednostavno dodje odigra koje kolo jedno il dva i to je to,posle toga malo zaplace pusti koju suzu i onda ajde dalje ponovo jedno te isto

vlada

pre 14 godina

Uvek sam govorio da tenis nije sport za nas.Hvala bogu da smo poceli da gubimo i da se bre okrenemo fudbalu,kosarci,rukometu..Dosadi vise ono prebacivanje loptice amo tamo.

pop

pre 14 godina

Chinjenica je da vise nije mala. mora da zna sta hoce.izgubiti na ovaj nacin je stvarno sramota za ozbiljnog sportistu.novi treneri su stari,da li ce neko da se seti i poshalje je kod sportskog psihologa ako nije sama u stanju da pojmi svoje stanje.tenis joj je profesija.nadam se da necje zavrsiti kao kurnjikova.ne verujem da je zaboravila da igra,ali je zaboravila da napreduje u profesiji.mozda i preterujem u strogosti,ali je cinjenica da su nasha deca i jeca,nole,janko i viktor lepo vaspitane osobe,samo moraju da sebe i svoj posao ozbiljnije da shvataju. moraju stalno da uce ,pa nece cesto gubiti od 50 og ili nekog drugog igracha.petrova to nije ,ali kad neko kao ana dodje do onakvog rezultata,jednostavno ne sme da ga ispusti.moramo priznati da joj se to sve cesce dogadja.valjda cje i ona i ovi iz adidasa uraditi nesto. pozdrav svim nashim teniserima uz zelju da ih prati dobro zdravlje

teorija zavere

pre 14 godina

A šta ste Vi gospodo kritičari uradili u Vašem životu da dajete sebi za pravo da pljujete po drugima umesto da joj se sada pruzi podrška kad joj očigledno najviše treba, ovo više nemože da se kaže ni da je primitivizam,ovo je skroz zlobno i nakaradno. Nije ona trebala da da ni 1 cent u ovu zemlju u vidu donacija, jer Srbin zna samo za batine i ko ga više bije to ga Srbin više ceni.... NAPRED ANA BIĆE BOLJE !!!!!

Tenis

pre 14 godina

Ana je bila jedan lep bljesak u tenisu. Morate priznati uzivali smo u tome i bilo je lepo. A sve ima kraj pa i Anin nastup u vrhu tenisa, samo steta sto je trajalo jako kratko. Da je trajalo duze mozda i ne bi bilo tako lepo... ko zna za sta je sve to dobro..

filosof

pre 14 godina

Kada sam pre mesec dana prokomentarisao da je realno mesto Ane i Jelene između 15-25 pozicije dobio sam brdo negativnih komentara.Ana je trenutno već 13(brže nego što sam očekivao).
Pa pošto je neko ovde napisao kako smo mi "pljuvači" skorojevići i od juče posmatrači tenisa, sledi moja mala digresija.
Imam 36 godina i tenis pratim još od kako je Boba klopao onaj čuveni sendvič, dok je na drugoj strani svemogući Mekinro urlao na sudiju i lomio reket u naletu besa, jer mu nije sve išlo potaman.
I dalje mislim da je generacija Lendl,Edberg,Vilander,Beker,Noa,Čeng,Lekont,Mečir,Keš itd. bila neviđena i nikad jača.
U krugu od 20-ak najboljih svako je mogao svakoga da dobije.
Sad imate Nadala koji se "iživlajava", Federera koji se "iživlajavao"ali polako odlazi i grupicu od 5-6 tenisera na čelu sa Marejem i Noletom koji su tu negde ali nešto im uvek fali.
Za žene šta da kažem?
ENAN,ENAN,ENAN...!!!
Ma kakva Safina,Serena,Šarapova,Dementijeva...
Šta sam ono hteo da kazem inače?
Ah...da! Teniseri jesu tu radi publike i radi komentarisanja, jer su izuzetno dobro nagrađeni za tu muku(i treba da budu jer niko nama nije kriv što nismo teniseri),ali ne treba ih ni maziti,ni ulagivati im se samo zato što je neko sladak, simpa i lepuškast.Kad je očajna, očajna je i to je činjenica i fakat.
Sve posle prošlogodišnjeg osvajanja Roland Garosa nije vredno pomena!

wow

pre 14 godina

Koliko ljubomore i "dobronamernih" saveta nasim teniserima, neverovatno.
Pa da, sutnite nekoga kad je dole, to je podrska, Made in Serbia..
blam od navijaca.

Zoe

pre 14 godina

Nisam imala dobar osećaj i potvrdilo se kao tačno. Ja ne sumnjam da Ana može da dobije svakoga ali čini se da ona sumnja, prosto ne veruje u sebe. Koliko je prošle godine pucala od samopouzdanja na RG toliko je sad senka same sebe. Ali daleko smo još od toga da je treba slati u penziju, svako u životu ima one momente kada prosto ne liči na sebe kada prosto stvari idu loše. Za Anu predugo stvari idu loše pa vreme je da se desi nešto dobro. Ja verujem u Anu vreme je da počne da veruje i ona sama, neka samo pogleda neke od svojih fenomenalnih mečeva vreme je za povratak kao što se vratila prošle godine protiv Hantuhove u polufinalu AO vreme je da se vrati u ovu sezonu. Neki će reći da sam preterano optimistična ali ta devojka me je toliko puta učinala srećnom i verujem da će moći ponovo, nadam se samo uskoro. Sve ovo važi i za Jelenu.

todos

pre 14 godina

Dovatilo se lepog zivota, pa se zaboravilo sta se ranije radilo. Znaci NIJE mi zao uopste nje. Jos malo Jelenu pratim, ali ako nastavi ovako sa igrama i sa izjavama i ponasanjem, dobice nogu takodje...

miki

pre 14 godina

Ma sto se mene tice neka gubi ako hoce i za ovo sto je sada postigla svaka joj cast. kad samo pogledam vecinu mladic ai devojaka u njenim godinama sta rade, sede po kaficima i hvataju zjale. U principu svaka cast svim iole uspesnim teniserima. Sta oni fudbaleri jednom u nedelju dana odigraju 90 minuta i onda su pojedini bog zna kakve zvezde. Treba i fizicki i psihicki izdrzati da nekoliko meseci u godini svaki treci, cetvrti dan igras po par sati.Ma najlakse uvaliti debelu guzicu u fotelju ispred televizora i komentarisati tudji rad

jelena m

pre 14 godina

Stvarno mi nisu jasni oni koji porede na takav nacin Anu i Jelenau. Dragi moji, kada je Jelena imala 21 godinu, nije ni provirila medju prvih deset na svetu, bila je tu negde oko 20 mesta. Imala je samo jedan osvojen turnir i to u Budimpesti. Dok Ana sa druge strane.... i hvala bogu bice jos sjajnih uspeha. Ukoliko mi ne verujete mozete slobodno proveriti na sajtu www.sonyericssonwtatour.com. Ana ce se ponovo vratiti, to je sigurno, mozda vec na Vimbldonu i osvojice ona jos Grand-slam titula. Zivi bili pa videli....

Igysa

pre 14 godina

Napred Ana, ne odustaj !
Ne dozvoli da bilo ko utice na tebe, pogotovo ne zluradost koju mozes da vidis u svojoj zamlji.
Kavlitet postiji i nikad nije bio pitanje, sredi se samo i napred devojko ! vratices se jos, si vrlo mlada

boki zg

pre 14 godina

Sprske tenisače i tenisačice izabacujem iz plana klađenja neko vrijeme. Nestor/ zimonjić 2x padam u zadnjih 7 dana, Ivana i Jelena= prestao sam broajti, Nole čim dođe netko ozbiljniji! Ne znam kaj se dešava sa njima..Ana će završiti kao Kournikova, Jelena će se vratiti puno bolje, nego Ana. A Nole, mora riješiti svoju glavu, dok su Rafa iFeđo živi, može gledati dalekozorom prvo mjesto, tako je bilo i Goranu pored Samprasa. Gledam na sve iz jednog realnog kuta, da me ne bi krivo shvatili!

Miki

pre 14 godina

@ Realista i Wtatp

A vas dvojica zanemeli, posle onoliko sjajnih analiza, koje su nam pokazivale kako ce Ana tek od 22. godine krenuti ka vrhu.
Hoce, ali ka vrhu od 999. mesta.

fuksa

pre 14 godina

Ovo vise nema smisla!
(MikaSG, 15. jun 2009 18:20)

Uopste mi nije jasno ko je ova osoba, pa da ima pravo da govori da ovo vise nema smisla..
(bfbxdsd, 15. jun 2009 18:55)

A odakle bre tebi pravo da se mesas u prvu osobu. Sta se bre krljate tu, ponasajte se malo!

bolevole

pre 14 godina

Ma dovoljno je da neki od " komšija " napiše nešto jadno za naše sportiste, onda ih se nakoti još mali milion, a mi smo pametni, pa nasedamo na provokacije... Šta da se radi kad svaka ovca može da ostavlja komentare ovde...

_spooky_

pre 14 godina

Sve je u njenoj glavi... Nije sigurno preko noci zaboravila da igra. Kad tamo sredi stvari, moze da ocekuje i bolje rezultate. Inace, sve vise i vise ce da tone...

Radan Dragutin

pre 14 godina

Svaki Anin, Jelenin, Noletov..
kiks me boli. Posebo Anin, jer je volim kao da mi je unuka, kćerka... Na račun Ane imam primjrdbu; Raskošno izjavljuje, skromno se ponaša na terenu. Uvijek sam preporučivao da skromno priča i raskošno igra. Drgo, dizajneri su joj sklepali haljinu kao da je poklon Crvenog krsta. Ana zaslužuje bolje, jer sada su su vizuelni efekti suprotni od ideje dizajnera - pokazati ženstvenost i seksipilnost.
Ana, volim Te i nadam se da će doći bolja vremena. Srećno!

buki

pre 14 godina

A sta ste drugo i ocekivali...pa zna se cim je porede sa nekim lepoticama ko Sarapova i Kurnjikova onda ne moze da igra jer cuva osmehe za naslovne strane novina a za nas ne mari, mada su te lepotice cvrsto drzale prvo mesto kada su bile tu a ona hehehehe ma ja ne bi vise odzvolio da igra tenis da ne pokvari ruke i osmeh za poziranje....

zelena trava

pre 14 godina

Sta se palite, pa vidite da je devojka "srecna" i "uzbudjena" sto ce sad imati vise vremena za pripreme? Ovaj bespotreban mec joj je oduzeo vreme od treninga, morala je da ga izgubi da se vrati pripremama. Ona je valjda jedina teniserka koju treninzi uzbudjuju vise od meceva. Ko li osmislja ovakve besmislene izjave?

JAS

pre 14 godina

Drz' se Anci! I to ce proci. Posle ovog moze samo da bude bolje.

I nesto se mislim. Preskoci Wimbly.
Nemoj da igras tenis neko vreme.
Mozda to nije nesto sto sada zelis da radis. Kapiram. Ranije dok si pobedjivala svi su te slavili; sada, kad pobedjujes, mrze te. Ali mrze te i ovako.
Pauziraj, razmisli. Ako je sudjeno da budes sampion bices, ako ne, opet dobro.

Puno srece!

JAS

pre 14 godina

Cuj sad svi znaju da joj je psiha na nuli.

Pa videli bismo vas da vas neko ovoliko pljuje kao na ovom sajtu.
Tako i treba srpskom tenisu kad nema ko da zastiti nase tenisere od ovakve, u najmanju ruku, hajke.
Jasno je sta je konstruktivna kritika, a sta je hejtovanje, vredjanje i predvidjanje propasti.
Uredjivacima ovog mesta, ocigledno da nije.

U svakom slucaju, posledice su tu.

Filozof

pre 14 godina

@filosof
Ne filosofiraj - Enan, Enan, Enan. Ona je Žistin Enen. Sa sedam titula, od toga četiri RG, nijedan Vimbldon, ne spada u najbolje svih vremena. Kakva Serena, filosofiraš. Deset titula, na svim "grend slemovima", manje vrede od sedam! Fantastičan zaključak. Bila je odlična, ali ne i najbolja (Korg, Štefi, Navratilova, Evert, Serena, Monika, Venus...). Otišla je iz tenisa sa neprijatnim skorom protiv Venus - 7:2 je za Amerikanku. Poštuj činjenice, manje filisofiraj. Inače, i dr Miloš Đurić, koji je u mladosti insistirao da se kaže filosofija a ne filozofija, na kraju se složio sa jezičarima, jer mi nemamo to grčko "s", zato je pravilno kazati filozofija. Ne kažemo krisa, nego kriza.

Borg

pre 14 godina

U tenisu se gubi i dobija(nema nerešenog).Gubi se u serijama,dobija u serijama uostalom turniri su po "kup" sistemu.Može se dosta toga primetititi u vezi igrača putem intuicije,zdravog razuma eventualno znanja i uvek je potrebna maksimalna odgovornost koju je teško postići.Zato su nam Ana,Jelena,Nole,Janko,Viktor i ostali darivali još jedan lep "sport" a to je "hrvanje" sa komentarima posetilaca gde se hrvemo sa temom a i međusobno.Tema je zasad najuspešnija.

gaga

pre 14 godina

Anche glavu gore,znamo koliko vredis i koliko mozes..Tvojim uspesima su se svi radovali,ali na zalost sada kada treba podrske sve same pljuvacine i pametnjakovici.
Ajde Ana!!!!!!

Dejan

pre 14 godina

Pa dobro dokle cete da se ponasate kao uvredjene mlade!!! To je NJENA karijera i ona daje u svakom trenutku koliko koliko zna i moze. U ovom trenutku ne moze mnogo, ali i ako sutra prestane da igra tenis to ce biti samo NJENA odluka i niko od nas nema nista sa tim. Radujte se kad pobedjuje ali je nemojte mrzeti kad gubi. Ona isgra samo za sebe a ako nama prijaju njene pobede utoliko bolje. Ako vam njeni porazi ne prijaju vi lepo decu u teniske skole pa eto nama stotine prvaka sveta. To isto naravno vazi i za Jelenu i za Novaka, pustite ih jer su puno uradili za malo godina, a Jeleni Dokic zelim zve najlepse, Jelena samo napred, gledam sve tvoje meceve i navijam za tebe.

milan

pre 14 godina

kladili se roditelji na ulozenih x novaca dobijaju puta 6,danas je sve biznis,ista prica za djokovica,nikada se oni nece vratiti na vrh

stefans

pre 14 godina

Ma sto se mene tice neka gubi ako hoce i za ovo sto je sada postigla svaka joj cast. kad samo pogledam vecinu mladic ai devojaka u njenim godinama sta rade, sede po kaficima i hvataju zjale. U principu svaka cast svim iole uspesnim teniserima. Sta oni fudbaleri jednom u nedelju dana odigraju 90 minuta i onda su pojedini bog zna kakve zvezde. Treba i fizicki i psihicki izdrzati da nekoliko meseci u godini svaki treci, cetvrti dan igras po par sati.Ma najlakse uvaliti debelu guzicu u fotelju ispred televizora i komentarisati tudji rad
(miki, 16. jun 2009 09:17)

Samo da znas da udejs u duel sa nekim fudbalerom ti treba veca snaga nego tenis da igras bar 30 minuta. Tako da ne uporedjuj sportove koji nemaju kontakt igru sa fudbalom molim te.
Sto se tice Ane prosle je njeno vreme fenomenalno je to sto je postigla ali nema sigurno kvaliteta da se vrati na prvu poziciju.

Jovan

pre 14 godina

Evidentno je da dotičnu zadnjih meseci zaokuplja sve osim onoga što joj je pare+popularnost i donelo-tenisa.
Ni ne zameram joj puno-mnogo novca od sponzora, svega u izobilju, shvatila je da postoje i momci na ovoj planeti (bolje ikad nego nikad) i sve u svemu zabatalila tenis. Sve je to ćero u redu-ali ne (p)ostaje se tako u top 10.
Obzirom na formu i igru, ubeđen sam da Srbija na Wimbldonu neće imati predstavnike ni u 1/4 finalu.

Ja

pre 14 godina

Bravo lutko samo nastavi tako i donosi nam lovu na kladionici,svima nama koji smo provalili da od tebe vise nema nista i naravno igramo protiv tebe!

vlada

pre 14 godina

Uvek sam govorio da tenis nije sport za nas.Hvala bogu da smo poceli da gubimo i da se bre okrenemo fudbalu,kosarci,rukometu..Dosadi vise ono prebacivanje loptice amo tamo.

fun of the world

pre 14 godina

Bila jednom jedna Ana Ivanovic. Njen pad je ocigledan. Pred najznacajniji turnir (Wimbledon) ona otpusta trenera.Gledao sam mec na netu. Prvi set ruskinja je pocistila. U drugom vratila se iz mrtvih i u trecem povede sa 4:1 i onda izgubi 5 gemova za redom. Na najnovijoj WTA listi razlika izmedju Ane koja je trinaesta i 19 je manji od hiljadu bodova. Vrlo brzo sledi pad ispod dvadesetog mesta.Nesto sa njenom glavom nije u redu..Ne znam ili ce da juri belosvetske frajere ili ce da se posveti tenisu. Ni ona sama izgleda ne veruje vise u sebe. Steta

Optimista

pre 14 godina

Kao što sam još davno rekao - "Ana Kurnjikova sindrom".

Važno je da Ana otvara Zire po Beogradu, i da se lepo smeška, a za tenisku karijeru....pa, lako ćemo.

bambi

pre 14 godina

Kako radis - tako ti se vraca. To je stara poslovica. Ivanoviceva prvo bukvalno bez borbe daje prvi set, pa dobija drugi, a onda od 4:1 do 4:6!Njena psiha je na nuli. Njeno samopouzdanje ne postoji. A sve to je posledica losih trenera i bavljenja drugim stavrima na koji sa zaradjivao novac. Ko veruje da ce se Ana Ivanovic ikada vis evratiti u svetski teniski vrh zasluzuje nobelovu nagradu za optimizam. Adio Ana.

bfbxdsd

pre 14 godina

Ovo vise nema smisla!
(MikaSG, 15. jun 2009 18:20)

Uopste mi nije jasno ko je ova osoba, pa da ima pravo da govori da ovo vise nema smisla..

Djox

pre 14 godina

Gledam ja na teletekstu sta radiAna posto naravno ni jedna televizija ne prenosi,i nerviram se!Kad vidim Ana napravila brejk i dobila 2 set.A u 3 setu cak 4;1 za Anu,ja rek'o privesce mech brzo kraju,i posle kad pogledah izgubila 5 vezanih gemova!Pa ne mogu da verujem!ANA NEMA KONTINUITET!ALI JA NAVIJAM ZA ANU I U DOBRU I U ZLU!

Sheriff

pre 14 godina

Nek je ona vratila Svena i Adidasov tim. Sad da nema para da plati trenera, pa ajde. Njena karijera je gotova. Cini mi se da ona jednostavno nema zelju vise. Ako je istina da je od Joneksa dobila 100 miliona Eura za reklamiranje reketa, onda je razumijem. I meni bi nedostajalo motivacije.

igor

pre 14 godina

U jednim današnjim novinama, Ana je izjavila da su teniserke ljubomorne na njenu lepotu!? Mogla bi stvarno malo da se posveti igranju... Uzas od izjave...

egberto

pre 14 godina

Janko Tipsarević sindrom... Samo je Ana postigla štošta pre nego se bacila na ljubav i provod. A i, istini za volju, veći je talenat od Janka, pa kad se (ako se) jednog dana pribere može da se vrati tamo gde je donedavno bila - na vrhu. Iskuliraj Ana, uz tebe smo!

neneish

pre 14 godina

@bambi:"Ko veruje da ce se Ana Ivanovic ikada vise vratiti u svetski teniski vrh zasluzuje nobelovu nagradu za optimizam."


Evo, ja se prijavljujem za tu nagradu koju nudis. sta vise, prihvatam svaku opkladu. Uopste ne sumnjam u Anu, a normalno je da ona ponekad sumnja.

SSSS

pre 14 godina

Da sam nekim slucajem Novak Djokovic ili Ana Ivanovic, ili Jelena Jankovic, otisao bih u neku od ambasada Gabona u svetu, zamolio da po ubrzanom postupku dobijem njihovo drzavljanstvo i igram tenis pod njihovom zastavom na svim turnirima i olimpijadama.

Nacija koja o tenisu kao sportu zna izuzetno malo a glavni izvori znanja su uglavnom reporteri sa nacionalne televizije koji prenose meceve samo domacih tenisera, odjednom je postala do te mere razocarana u nekoga ko je bio prvi na svetskoj listi kao sto je Ana Ivanovic.

Nema dana da se ne pojavi po stotine komentara kojekakvih gubitnika u kucnoj varijanti kojima je izgleda glavna strast da popljuju neki rezultat koji je napravila Ana ili Novak.

Ne postoji ulica na ovoj planeti kojom bi Ana Ivanovic mogla da prodje a da joj neko ne trazi autogram i da je stotine ljudi ne prepozna, ali svakodnevno kroz komentare ljudi se moze procitati da im je cudno sto eto snimi poneku reklamu i postane zastitno lice neke kompanije. Zaista kuriozitet, kao da nikada nisu videli Federera u reklami ili Nadala , ili bilo koga toliko poznatog sportistu.

Zaboga devojka je izgubila od igracice koja je ranigirana medju prvih 20, koja je bila cak i broj 2 na svetskoj listi i to ne pre 10 godina nego pre par godina. Ta Petrova je devojka kojoj brze podloge odgovaraju a narocito trava, ima odlican servis i vrlo jake udarce. Rezultat 6:1 u prvom setu je posledica cinjenice da je ana igrala prvi mec na travi, pokusala je igrati agresivno jer jedino tako moze da se dobije Petrova ali zbog privikavanja na podlogu dosta je izbacivala u pokusaju ad napravi winner. Jednostavno vise je gresila od Petrove dok nije usla u udarac i vratila se u mec. A to sto je izgubia treci set a imala dva brejka predosti je nesto sto se u tenisu skoro svakodnevno moze videti i sresti, jer prosto ne zavisi uvek sve samo od igraca nego i od protivnika, i to ne znaci automatski da joj je potreban psiholog, da joj nesto nije u redu u glavi itd.

Da li ovaj narod ume nekoga uopste iskreno da voli, da li ume da nekome pruzi podrsku kada mu ide lose. Da li je moguce da smo u toj meri postali nacija sebicnjaka koji ne znaju i nece da budu uz nekoga kada mu ide lose.
Uzas sta su 90-te ucinile od mentaliteta ovog naroda, pa u ovoj zemlji ljudi su nekada u vecoj meri bili uz Bojana Krizaja kada po 180-ti jubilarni put ne uspe da zmaga u nekom slalomu, nego sto su spremni pruziti podrske Ani, Novaku ili Jeleni.

Strasno !!!

Sone

pre 14 godina

Bice sve teze i teze, sad kad je ispala iz prvih 10. Medjutim, mislim da je problem samo u glavi pa me tim vise i cudi. Ona je srpsko dijete, osvojila je GS, bila br. 1, a usput je i toliko lijepa da ne mora da brine za buducnost sve kad bi sad prestala da igra tenis. Sta ces vise?! Zato bi mogla du igra puno opustenije, a s talentom koji nesumnjivo posjeduje mogla bi da spava u prvih 5 u naredne 3-4 godine.

Bice bolje sigurno

pre 14 godina

Ma ljudi devojka i sutra da prekine karijeru ostace upamcena kao osvajac RG-a.Mnoge teniserke koje su igrale po 15 godina to nisu uspele.Kako mozete nekoga ko je osvojio GS da poredite sa Kurnjikovom ili Vaidisovom?

ljubo

pre 14 godina

Jako mi je draga ali ovo sta radi je vec previse.Ne mogu da verujem da jos uvek nije nimalo sazrela psihicki.Njoj ne trebaju drugi treneri vec dobri psiholozi...Lutko ne daj se...

Dokle vise?

pre 14 godina

Ajde bre ne palite se! sigurno je njoj teze nego vama!
Pa ne igra ona za vas, nego za sebe!
Budite srecni sta je sve postigla sa svojih 20 godina i to je to!
Sad malo nek se izivi a posle ce se vratiti u vrh!
PS. Dal ste vi bili psihicki zreli sa svojih 20 god?

:)

pre 14 godina

ma osecala se lose ljudi. nesvestica, pa je malo i palac zaboleo, pa je mreza bila visa sa njene strane, a mozda je u stvari mreza bila dobra, ali teren nizi... ko zna sta je bilo. uglavnom petrova nije bila bolja

Miki

pre 14 godina

@ Realista i Wtatp

A vas dvojica zanemeli, posle onoliko sjajnih analiza, koje su nam pokazivale kako ce Ana tek od 22. godine krenuti ka vrhu.
Hoce, ali ka vrhu od 999. mesta.

todos

pre 14 godina

Dovatilo se lepog zivota, pa se zaboravilo sta se ranije radilo. Znaci NIJE mi zao uopste nje. Jos malo Jelenu pratim, ali ako nastavi ovako sa igrama i sa izjavama i ponasanjem, dobice nogu takodje...

?

pre 14 godina

Koliko se tvoj bivsi trener hvalio da ces postici dobre rezultate na travi, dobro si i prosla. Izgleda da ce i ovaj 3. GREN SLEM biti koban za neke. Mozda gresim ali cisto sumnjam, jer je ovo jedini turnir pred Wimbledon. Srecno ako ti to ista znaci

Tenis

pre 14 godina

Ana je bila jedan lep bljesak u tenisu. Morate priznati uzivali smo u tome i bilo je lepo. A sve ima kraj pa i Anin nastup u vrhu tenisa, samo steta sto je trajalo jako kratko. Da je trajalo duze mozda i ne bi bilo tako lepo... ko zna za sta je sve to dobro..

jelena m

pre 14 godina

Stvarno mi nisu jasni oni koji porede na takav nacin Anu i Jelenau. Dragi moji, kada je Jelena imala 21 godinu, nije ni provirila medju prvih deset na svetu, bila je tu negde oko 20 mesta. Imala je samo jedan osvojen turnir i to u Budimpesti. Dok Ana sa druge strane.... i hvala bogu bice jos sjajnih uspeha. Ukoliko mi ne verujete mozete slobodno proveriti na sajtu www.sonyericssonwtatour.com. Ana ce se ponovo vratiti, to je sigurno, mozda vec na Vimbldonu i osvojice ona jos Grand-slam titula. Zivi bili pa videli....

Power

pre 14 godina

Gde je sada anonimus?
covek izlupeta da ce JJ izgubiti a ana prolazi i nestane.Blam!
Ne kazem da JJ prolazi, ali ne razumem zasto sebi dozvoljava predvidjanja poput ovih
Bitna je Anina izvala godine da su teniserke ljubomorne na nju jer je lepa, da je mrze.

teorija zavere

pre 14 godina

A šta ste Vi gospodo kritičari uradili u Vašem životu da dajete sebi za pravo da pljujete po drugima umesto da joj se sada pruzi podrška kad joj očigledno najviše treba, ovo više nemože da se kaže ni da je primitivizam,ovo je skroz zlobno i nakaradno. Nije ona trebala da da ni 1 cent u ovu zemlju u vidu donacija, jer Srbin zna samo za batine i ko ga više bije to ga Srbin više ceni.... NAPRED ANA BIĆE BOLJE !!!!!

stefans

pre 14 godina

Ma sto se mene tice neka gubi ako hoce i za ovo sto je sada postigla svaka joj cast. kad samo pogledam vecinu mladic ai devojaka u njenim godinama sta rade, sede po kaficima i hvataju zjale. U principu svaka cast svim iole uspesnim teniserima. Sta oni fudbaleri jednom u nedelju dana odigraju 90 minuta i onda su pojedini bog zna kakve zvezde. Treba i fizicki i psihicki izdrzati da nekoliko meseci u godini svaki treci, cetvrti dan igras po par sati.Ma najlakse uvaliti debelu guzicu u fotelju ispred televizora i komentarisati tudji rad
(miki, 16. jun 2009 09:17)

Samo da znas da udejs u duel sa nekim fudbalerom ti treba veca snaga nego tenis da igras bar 30 minuta. Tako da ne uporedjuj sportove koji nemaju kontakt igru sa fudbalom molim te.
Sto se tice Ane prosle je njeno vreme fenomenalno je to sto je postigla ali nema sigurno kvaliteta da se vrati na prvu poziciju.

Anafan

pre 14 godina

Srce, ili treniraj tenis, pobeđuj i osvajaj turnire ili se fotografiši i udaj za nekog javnog freeka koji živi od reklama i ne radi ništa.

Neprirodno je da ovako loše igra, zato rad do koske, pa kako god bude, na kraju biće ponosana na sebe.

roman empire

pre 14 godina

Ana vise nije ni nositeljka na turnirima,njen pad je sve izrazeniji.Izjavila je da je svi mrze zato sto je lepa e pa u tenisu je bitna vestina igranja reketom i tu ti nije niko kriv sto si ispala iz forme.Nije moj komentar zlonameran zelim ti sve najbolje ali kola idu nizbrdo i nesto se mora hitno preduzeti.

buki

pre 14 godina

A sta ste drugo i ocekivali...pa zna se cim je porede sa nekim lepoticama ko Sarapova i Kurnjikova onda ne moze da igra jer cuva osmehe za naslovne strane novina a za nas ne mari, mada su te lepotice cvrsto drzale prvo mesto kada su bile tu a ona hehehehe ma ja ne bi vise odzvolio da igra tenis da ne pokvari ruke i osmeh za poziranje....

filosof

pre 14 godina

Kada sam pre mesec dana prokomentarisao da je realno mesto Ane i Jelene između 15-25 pozicije dobio sam brdo negativnih komentara.Ana je trenutno već 13(brže nego što sam očekivao).
Pa pošto je neko ovde napisao kako smo mi "pljuvači" skorojevići i od juče posmatrači tenisa, sledi moja mala digresija.
Imam 36 godina i tenis pratim još od kako je Boba klopao onaj čuveni sendvič, dok je na drugoj strani svemogući Mekinro urlao na sudiju i lomio reket u naletu besa, jer mu nije sve išlo potaman.
I dalje mislim da je generacija Lendl,Edberg,Vilander,Beker,Noa,Čeng,Lekont,Mečir,Keš itd. bila neviđena i nikad jača.
U krugu od 20-ak najboljih svako je mogao svakoga da dobije.
Sad imate Nadala koji se "iživlajava", Federera koji se "iživlajavao"ali polako odlazi i grupicu od 5-6 tenisera na čelu sa Marejem i Noletom koji su tu negde ali nešto im uvek fali.
Za žene šta da kažem?
ENAN,ENAN,ENAN...!!!
Ma kakva Safina,Serena,Šarapova,Dementijeva...
Šta sam ono hteo da kazem inače?
Ah...da! Teniseri jesu tu radi publike i radi komentarisanja, jer su izuzetno dobro nagrađeni za tu muku(i treba da budu jer niko nama nije kriv što nismo teniseri),ali ne treba ih ni maziti,ni ulagivati im se samo zato što je neko sladak, simpa i lepuškast.Kad je očajna, očajna je i to je činjenica i fakat.
Sve posle prošlogodišnjeg osvajanja Roland Garosa nije vredno pomena!

Mimakazo

pre 14 godina

Svi se nadamo da ce se Ana konacno oporaviti i da ce ona i JJ makar do cetvrtfinala otvorenog prvenstva Velike Britanije.
Da li ce JJ ponovo igrati u miksu sa Marejom

ivan petrovic

pre 14 godina

Kao sto sam i ranije pisao Ana ima predispozicije za svetske rezultate ali je nezrela i detinjasta licnost za realizaciju toga. Prvi veci uspesi iz prosle godine su je odveli na stranputicu. Te najzgodnija teniserka, te najtrazeniji model za razne vansportske manifestacije, te nedefinisan mladalacki sentimentalni zivot, te kupovina nekretnina po svetskim mondenskim mestima. Sve to ju je odvuklo od sporta i vrha svetske teniske elite gde se priznaje samo uspeh a do njega se dolazi samo radom, radom i radom. Neka ova ,,mala devojcica,, i dalje menja trenere umesto da gine na teningu pa ce na svoju nesrecu i pored svih predispozicija iduce godine ispasti apsolutno iz top deset i nazalost postati samo manekenka. Mada je njeno pravo licnog izbora jer novac i slava ludo opijaju. Svim ljubiteljima tenisa POZDRAV.

milan

pre 14 godina

kladili se roditelji na ulozenih x novaca dobijaju puta 6,danas je sve biznis,ista prica za djokovica,nikada se oni nece vratiti na vrh

Vukan ZV

pre 14 godina

Svaka ti cast.Drugi put ti se desava da gubis dva brejka prednosti u trecem setu[protiv Radwanske pre 2 meseca]Vidi se da imas igru ali psiha jedna velika NULA.

Ajdeeeee!

pre 14 godina

Deja vu!
Kao u Rimu protiv Radvanske. Kod 4:1 u trećem setu, Ana misli da je sve gotovo i onda sledi neminovno. Ovo odavno nema veze sa trenerom i sličnim stvarima.

Žalosno, ali je pitanje da li će se ikad vratiti. Jako bih voleo da grešim. TRGNI SE ANA!

bolevole

pre 14 godina

Ma dovoljno je da neki od " komšija " napiše nešto jadno za naše sportiste, onda ih se nakoti još mali milion, a mi smo pametni, pa nasedamo na provokacije... Šta da se radi kad svaka ovca može da ostavlja komentare ovde...

Туга брате

pre 14 godina

Пре годину-две нисам гледао наше у првих пар кола тек негде у четвртфиналу па надаље...а сад изгледа морам од провог јер не могу много даље...

Zoki

pre 14 godina

jao Anaaaaaaaa.... :(((

Ja se svaki put nadam da ces se trgnuti ali nista... Sve ocekujem staru Anu ali izgleda da ti bas imas problem neki...

Ajde cini nesto, popravljaj stvari nekako... Jer zelim i nadam se da cu docekati da te ponovo gledam kako meljes protivnice...

Uvijek uz tebe...

Sve najbolje....

Darko

pre 14 godina

Koliko je tenisera ili teniserki u recimo zadnjih 20 godina (ja od 1991 pratim tenis za razliku od 99% Srba) osvojilo Grand Slam?Ne verujem da je vise od 15-20 muskaraca i isto toliko zena (mrzi me da trazim tacan broj po netu).Nole i Ana su medju njima i ja im skidam kapu zbog toga.A sto se tice Anine forme,pa,mislim da ce ona imati jos puno uspona i padova u karijeri ali sve je to sport.Cini mi se da Srbi previse ocekuju od svojih sportista,realno.Za nasu malu zemlju bi po jedan Grand Slam na 10 godina bio veliki uspeh.Pa jedne Britanija,Australija,Nemacka,Svedska su zadnjih godina iza nas.MALO LI JE?

fuksa

pre 14 godina

Ovo vise nema smisla!
(MikaSG, 15. jun 2009 18:20)

Uopste mi nije jasno ko je ova osoba, pa da ima pravo da govori da ovo vise nema smisla..
(bfbxdsd, 15. jun 2009 18:55)

A odakle bre tebi pravo da se mesas u prvu osobu. Sta se bre krljate tu, ponasajte se malo!

Radan Dragutin

pre 14 godina

Svaki Anin, Jelenin, Noletov..
kiks me boli. Posebo Anin, jer je volim kao da mi je unuka, kćerka... Na račun Ane imam primjrdbu; Raskošno izjavljuje, skromno se ponaša na terenu. Uvijek sam preporučivao da skromno priča i raskošno igra. Drgo, dizajneri su joj sklepali haljinu kao da je poklon Crvenog krsta. Ana zaslužuje bolje, jer sada su su vizuelni efekti suprotni od ideje dizajnera - pokazati ženstvenost i seksipilnost.
Ana, volim Te i nadam se da će doći bolja vremena. Srećno!

_spooky_

pre 14 godina

Sve je u njenoj glavi... Nije sigurno preko noci zaboravila da igra. Kad tamo sredi stvari, moze da ocekuje i bolje rezultate. Inace, sve vise i vise ce da tone...

Zoe

pre 14 godina

Nisam imala dobar osećaj i potvrdilo se kao tačno. Ja ne sumnjam da Ana može da dobije svakoga ali čini se da ona sumnja, prosto ne veruje u sebe. Koliko je prošle godine pucala od samopouzdanja na RG toliko je sad senka same sebe. Ali daleko smo još od toga da je treba slati u penziju, svako u životu ima one momente kada prosto ne liči na sebe kada prosto stvari idu loše. Za Anu predugo stvari idu loše pa vreme je da se desi nešto dobro. Ja verujem u Anu vreme je da počne da veruje i ona sama, neka samo pogleda neke od svojih fenomenalnih mečeva vreme je za povratak kao što se vratila prošle godine protiv Hantuhove u polufinalu AO vreme je da se vrati u ovu sezonu. Neki će reći da sam preterano optimistična ali ta devojka me je toliko puta učinala srećnom i verujem da će moći ponovo, nadam se samo uskoro. Sve ovo važi i za Jelenu.

zelena trava

pre 14 godina

Sta se palite, pa vidite da je devojka "srecna" i "uzbudjena" sto ce sad imati vise vremena za pripreme? Ovaj bespotreban mec joj je oduzeo vreme od treninga, morala je da ga izgubi da se vrati pripremama. Ona je valjda jedina teniserka koju treninzi uzbudjuju vise od meceva. Ko li osmislja ovakve besmislene izjave?

JAS

pre 14 godina

Cuj sad svi znaju da joj je psiha na nuli.

Pa videli bismo vas da vas neko ovoliko pljuje kao na ovom sajtu.
Tako i treba srpskom tenisu kad nema ko da zastiti nase tenisere od ovakve, u najmanju ruku, hajke.
Jasno je sta je konstruktivna kritika, a sta je hejtovanje, vredjanje i predvidjanje propasti.
Uredjivacima ovog mesta, ocigledno da nije.

U svakom slucaju, posledice su tu.

miki

pre 14 godina

Ma sto se mene tice neka gubi ako hoce i za ovo sto je sada postigla svaka joj cast. kad samo pogledam vecinu mladic ai devojaka u njenim godinama sta rade, sede po kaficima i hvataju zjale. U principu svaka cast svim iole uspesnim teniserima. Sta oni fudbaleri jednom u nedelju dana odigraju 90 minuta i onda su pojedini bog zna kakve zvezde. Treba i fizicki i psihicki izdrzati da nekoliko meseci u godini svaki treci, cetvrti dan igras po par sati.Ma najlakse uvaliti debelu guzicu u fotelju ispred televizora i komentarisati tudji rad

Igysa

pre 14 godina

Napred Ana, ne odustaj !
Ne dozvoli da bilo ko utice na tebe, pogotovo ne zluradost koju mozes da vidis u svojoj zamlji.
Kavlitet postiji i nikad nije bio pitanje, sredi se samo i napred devojko ! vratices se jos, si vrlo mlada

boki zg

pre 14 godina

Sprske tenisače i tenisačice izabacujem iz plana klađenja neko vrijeme. Nestor/ zimonjić 2x padam u zadnjih 7 dana, Ivana i Jelena= prestao sam broajti, Nole čim dođe netko ozbiljniji! Ne znam kaj se dešava sa njima..Ana će završiti kao Kournikova, Jelena će se vratiti puno bolje, nego Ana. A Nole, mora riješiti svoju glavu, dok su Rafa iFeđo živi, može gledati dalekozorom prvo mjesto, tako je bilo i Goranu pored Samprasa. Gledam na sve iz jednog realnog kuta, da me ne bi krivo shvatili!

pop

pre 14 godina

Chinjenica je da vise nije mala. mora da zna sta hoce.izgubiti na ovaj nacin je stvarno sramota za ozbiljnog sportistu.novi treneri su stari,da li ce neko da se seti i poshalje je kod sportskog psihologa ako nije sama u stanju da pojmi svoje stanje.tenis joj je profesija.nadam se da necje zavrsiti kao kurnjikova.ne verujem da je zaboravila da igra,ali je zaboravila da napreduje u profesiji.mozda i preterujem u strogosti,ali je cinjenica da su nasha deca i jeca,nole,janko i viktor lepo vaspitane osobe,samo moraju da sebe i svoj posao ozbiljnije da shvataju. moraju stalno da uce ,pa nece cesto gubiti od 50 og ili nekog drugog igracha.petrova to nije ,ali kad neko kao ana dodje do onakvog rezultata,jednostavno ne sme da ga ispusti.moramo priznati da joj se to sve cesce dogadja.valjda cje i ona i ovi iz adidasa uraditi nesto. pozdrav svim nashim teniserima uz zelju da ih prati dobro zdravlje

JAS

pre 14 godina

Drz' se Anci! I to ce proci. Posle ovog moze samo da bude bolje.

I nesto se mislim. Preskoci Wimbly.
Nemoj da igras tenis neko vreme.
Mozda to nije nesto sto sada zelis da radis. Kapiram. Ranije dok si pobedjivala svi su te slavili; sada, kad pobedjujes, mrze te. Ali mrze te i ovako.
Pauziraj, razmisli. Ako je sudjeno da budes sampion bices, ako ne, opet dobro.

Puno srece!

wow

pre 14 godina

Koliko ljubomore i "dobronamernih" saveta nasim teniserima, neverovatno.
Pa da, sutnite nekoga kad je dole, to je podrska, Made in Serbia..
blam od navijaca.

Susedna ulica

pre 14 godina

Šteta, velika šteta. Visina, snaga, jaki udarci, servisi, forhendi, sve je na Aninoj strani da bude u prve tri, ali negde nešto ne štima... Evo, prošlo je više od godinu dana da Ana (osim Linca) nije napravila značajniji rezultat. Ipak, nadam se i verujem u to, da ako je Šarapova uspela da se vrati posle 9 meseci neigranja (poredjenje zbog snage i visine), što ne bi mogla i Ana da zaigra onako kako je igrala prošle godine do RG prošle godine. Naravno, pod uslovom da je u Aninoj glavi tenis i dalje na prvom mestu, a odluku o tome bi trebalo da donese samo ona i niko više. Dakle, Ana, čekamo te.

rale

pre 14 godina

Ljudi moji cemu nerviranje,pa Ana je sebe odavno financiski obezbedila za citav zivot jedini razlog sto se pojavljuje je to sto mora radi sponzora, jednostavno dodje odigra koje kolo jedno il dva i to je to,posle toga malo zaplace pusti koju suzu i onda ajde dalje ponovo jedno te isto

Jovan

pre 14 godina

Evidentno je da dotičnu zadnjih meseci zaokuplja sve osim onoga što joj je pare+popularnost i donelo-tenisa.
Ni ne zameram joj puno-mnogo novca od sponzora, svega u izobilju, shvatila je da postoje i momci na ovoj planeti (bolje ikad nego nikad) i sve u svemu zabatalila tenis. Sve je to ćero u redu-ali ne (p)ostaje se tako u top 10.
Obzirom na formu i igru, ubeđen sam da Srbija na Wimbldonu neće imati predstavnike ni u 1/4 finalu.

gaga

pre 14 godina

Anche glavu gore,znamo koliko vredis i koliko mozes..Tvojim uspesima su se svi radovali,ali na zalost sada kada treba podrske sve same pljuvacine i pametnjakovici.
Ajde Ana!!!!!!

Filozof

pre 14 godina

@filosof
Ne filosofiraj - Enan, Enan, Enan. Ona je Žistin Enen. Sa sedam titula, od toga četiri RG, nijedan Vimbldon, ne spada u najbolje svih vremena. Kakva Serena, filosofiraš. Deset titula, na svim "grend slemovima", manje vrede od sedam! Fantastičan zaključak. Bila je odlična, ali ne i najbolja (Korg, Štefi, Navratilova, Evert, Serena, Monika, Venus...). Otišla je iz tenisa sa neprijatnim skorom protiv Venus - 7:2 je za Amerikanku. Poštuj činjenice, manje filisofiraj. Inače, i dr Miloš Đurić, koji je u mladosti insistirao da se kaže filosofija a ne filozofija, na kraju se složio sa jezičarima, jer mi nemamo to grčko "s", zato je pravilno kazati filozofija. Ne kažemo krisa, nego kriza.

Borg

pre 14 godina

U tenisu se gubi i dobija(nema nerešenog).Gubi se u serijama,dobija u serijama uostalom turniri su po "kup" sistemu.Može se dosta toga primetititi u vezi igrača putem intuicije,zdravog razuma eventualno znanja i uvek je potrebna maksimalna odgovornost koju je teško postići.Zato su nam Ana,Jelena,Nole,Janko,Viktor i ostali darivali još jedan lep "sport" a to je "hrvanje" sa komentarima posetilaca gde se hrvemo sa temom a i međusobno.Tema je zasad najuspešnija.

Dejan

pre 14 godina

Pa dobro dokle cete da se ponasate kao uvredjene mlade!!! To je NJENA karijera i ona daje u svakom trenutku koliko koliko zna i moze. U ovom trenutku ne moze mnogo, ali i ako sutra prestane da igra tenis to ce biti samo NJENA odluka i niko od nas nema nista sa tim. Radujte se kad pobedjuje ali je nemojte mrzeti kad gubi. Ona isgra samo za sebe a ako nama prijaju njene pobede utoliko bolje. Ako vam njeni porazi ne prijaju vi lepo decu u teniske skole pa eto nama stotine prvaka sveta. To isto naravno vazi i za Jelenu i za Novaka, pustite ih jer su puno uradili za malo godina, a Jeleni Dokic zelim zve najlepse, Jelena samo napred, gledam sve tvoje meceve i navijam za tebe.