Tenis 185

Nedelja, 31.05.2009.

17:14

RG: Ana Ivanović eliminisana

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je sa Rolan Garosa, porazom u osmini finala od Viktorije Azarenke sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3.

RG: Ana Ivanoviæ eliminisana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

Igysa

pre 14 godina

Pljuvaci ne lupajte ! Ana je odigrala tek nesto slabije nego sto sad realno moze, sad posle dugotrajne krize.. ja verujem da ova devojka moze mnogo ove godine da uradi.. Onakvu Azarenku niko ziv ne bi pobedio.. neverovanto koliko ju je ke..alo !
Devojka jeste vrsna igracica ali je imala samo 7 neiznudjenih gresak u mecu u kome obe udaraju tako jako ?! neverovatno... ali publika je pokazala koga voli a koga ne ! Azarenka je pravi cinik od devojke i smucila mi se juce ! Napred Ana !

Dana iz dućana

pre 14 godina

@Sale – kom. 160

Kad bi malo razmislio, a manje verovao u sve što kaže Vilander, došao bi do zaključka da i nije baš slučajno Ana osvojila RG prošle godine. Devojka je igrala odlično, prvo je igrala finale AO, trijumfovala u Indijan Velsu, a potom osvojila i RG (a i 2007. g. je igrala finale RG), a iznenadenje je pad u formi posle RG prošle godine. Prema tome, ne mora se slepo verovati u sve što beli svet kaže, nego se malo mućne glavom i provere činjenice…

Zoe

pre 14 godina

Nisam mogla da čitam sve komentare, prosto mi je kopanje po rani. Ali moram da kažem nešto i da na ovaj poraz stavimo tačku. Ana je prosto previše promašivala, 20 neiznuđenih ona a Azarenka 7. Istina je da je imala više vinera ali prosto pored onolikih promašaja nije bilo šanse, servis nije bio dobar i to je bilo to... Ana ne zna drugačije, ona kada pogađa nema te teniserke koja može da je dobije. I to zaista mislim, ona kada igra ona gazi. Na početku meča u 2-3 gemu kada je onaj smeč poslala u mrežu, ti joj je unelo u glavu neku buvu i ona je posle toga na mreži bila i više nego oprezna i prosto se bojala udarca. I to joj je svakako odnelo deo taktike, jer ako je nešto dobro radila na turniru bila je igra na mreži. Prosto sve dok Ana u svojoj glavi ne raščisti sa tim da ona može i zna da igra vrhunski tenis i da može da dobije svakoga, neće biti bolje. Ali ono što raduje što polako počinje da diže formu, ma šta pričali u odnosu na Brizbejn i AO ovo je napredak, a i ove sezone nema šta više da izgubi, na svim turnirima koji slede prošle godine je ispadala u drugom, trećem kolu tako da samo može da profitira. Šta god da se desi Anu volim, nikad neću zaboraviti 7. jun 2008. I zato Ana zbog sebe pre svega molim te vrati se! :) Držim palčeve Jeci, ovaj turnir je i više nego pun iznenađenja. Da danas pobedi, pa u nove pobede. :)

realista

pre 14 godina

Kao i svi ostali mechevi i ovaj je zavisio iskljucivo od Ane. Da je Ana pokazala samo 20% onoga sto zna i ume Azarenka ne bi imala nikakve sanse u tom mechu. Medjutim Ana je odigrala jedan od najlosijih mecherva. Sigurno su na to uticali i zdravstveni problemi.
Ne treba velicati Azarenku, jer ta devojka ne zna da igra.
Uostalom videcete kada bude sledeci put igrala protiv Ane. Sa onom njenom igrom nece uzeti ni jedan gem. I ne ocekujte da Ana igra defanzivno, ona jednostavno nije taj tip igracice. Moze Ana odlicno da se brani, to je uostalom i juce pokazala, najveci deo poena je osvojila upravo u poenima u kojima se branila. Medjutim Ana se brani samo kad mora, ali njena igra se zasniva pre svega na napadima. Juce je taj napad jednostavno nije sluzio. Sigurno da je imala te zdravstvene probleme. Pa videli ste da je vec u drugom gemu u sred gema krenula ka stolici. Mislio sam da ide da zameni reket, a ona je prisla da pije vodu. Ako znate pravila, onda znate da je tim postupkom rizikovala opomenu i gubitak poena. Ocigledno je stvarno imala probleme cim je tako nesto uradila. A kada se igracica ne oseca dobro, onda ne moze dobro ni da igra.
U svakom slucaju Ana je 5 klasa bolja igracica od ove Azarenko. U to cete se vrlo brzo uveriti, kad je bude cistila sa terena u narednim susretima. Mogu da razumem da Anu poredite sa Sharapovom, Safinom, Dementijevom...
Ali porediti ovu Azarenko sa Anom je u najmanju ruku neukusno i krajnje smesno.

satko

pre 14 godina

Za razliku od ovih 150-ak komentara onih koji su predvidjali Ani titulu i dizali je kao kraljicu u nebesa ja sam rekao da ce izgubiti, samo nazalost pristrasni cenzori takve komentare retko objavljuju.Ovaj turnir je prosle godine osvojila sticajem okolnosti jer su favoriti "popadali" pre vremena, i to joj je donelo nagli skok u vrh. Treba biti realan a ne kao do juce, gotovo mi se smucilo od "onakvih" komentara. Prica je zavrsena.

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

@ Jao kako mi je krivo...
bas je nije htelo,a sa druge strane onu nalozenu je SVE htelo..
Ana nema veze, uz tebe smo!!!
(Roland Garros, 31. maj 2009 17:35)

Ana nema "blage" veze! ;))))))

viktor

pre 14 godina

Imam za Anu i Noleta jedan predlog:Mislim da bi bili super par i da treba da se smuvaju.vrlo brzo bi bili broj jedan on u muskoj, ona u zenskoj konkurenciji.

jegood

pre 14 godina

Dobro, Anči zbog objektivnih razloga i nije došla na RG u najboljoj formi, pa zato i poraz od Azarenke i nije neko ogromno iznenađenje. Samo joj želim da sanira povredu i da spoji više od 3 turnira...a da se ne pojavi neka nova povreda. Sve najbolje Anči!

Kristian

pre 14 godina

Samo napred Ana, pokusaj da se vratis na tron, ali i ako se to ne desi, ti si vec zlatnim slovima upisana u ovom sportu.Lepo je biti iz zemlje iz koje si i ti.

Zox

pre 14 godina

O, tugo proljetnja!

Tadic im stvarno MALER!

I Ani i Noletu i Nadalu ubacili nesto u /soci/.

Ostaje nam Jelena da se necemu nadamo!

ljujke

pre 14 godina

Ljudi, moramo biti realni. I ona je devojka od krvi i mesa, a pocela je da se zbavlja sa momcima sto joj oduzima previse energije za vrhunski tenis.

Zox

pre 14 godina

Ana ne zasluzuje podrsku publike????????????

Azaraneka prijatna devojka???????????????

Nikad nista lose ni o jednoj teniserki nisam rekao, ali osoba koja je izjavila ova dva gore komentara nikada nije gledala Azarenku kako igra i kako se ona ponasa. Definitivno najomrazenija teniserka upravo zbog svog stava i detinjastog i razmazenog ponasanja.

Ja sam ubedjen da ce Ana osvajati grand slamove. Cuvam sve komentare koji po njoj pljuju da nabijam na nos kada ponovo bude najbolja!

Top

pre 14 godina

Briga me bre za nju, lako ce nju bivsi predsednik jedne zemlje utesiti!
Vazno je da se vratila Sharapova, jedina prava kraljica belog sporta u svim kategorijama.

tablica deljenja

pre 14 godina

Sva podrska Ani...

Ipak, smanjite senzaciju: nije "aktuelna sampionka izgubila od 9. teniserke sveta, vec je 8. teniserka sveta izgubila od 9."

Dakle, nista senzacionalno.

Obrenovic

pre 14 godina

Svaka cast Azarenki na zasluzenoj pobedi, ona ce vrlo brzo biti #1 na svetu. Frustriranim i bolesnim nacionalistickim komentarima o eurosportu, kosovu i slicno nije mesto na ovom sajtu. Ali to je (bolesno) nase javno mnjenje kome je uvek za poraz neko cetvrti kriv...

sale

pre 14 godina

Dobro kaze Mats Vilander da Anin poraz nije iznenadjenje,nego proslogodisnja Anina pobeda u finalu je bilo iznenadjenje.Shvatate sta je hteo da kaze i nazalost u pravu je.

benjani mwaruwari

pre 14 godina

krivo mi sto je izgubila od ove Azarenke,nervirala me Beloruskinja ceo mec.Nervira se i siri ruke kad Ana lose baci lopticu za servis(mada i Ana stvarno preterala s tim,potpuna dekoncentracija),pa se krsti kad Ana pogodi liniju a ona je bar isti broj linija pogodila,smeje se ceo mec onako podrugljivo i nije ni cudo da su joj zvizdali Francuzi.Voleo bih da je razbije Safina sledece kolo

nesa

pre 14 godina

zalosno ali istinito vise necemo imati igracicu na poziciji 1. los odabir trenera i savetnika .ana probudi se ili ti to diktira sponzor

bobcha

pre 14 godina

To je definitivno problem u glavi koga se ona nece resiti jos dugo a mozda i nikada. Dzabe sve ostale predispozicije kad nema metalnu snagu, i to joj se stalno desava. Vazno je da se ona svake nedelje slika za neki casopis

ilija

pre 14 godina

Ljudi, da li ste vi ikada probali nešto da igrate kada se ne osećate dobro? Pustite Noleta i Anu na miru. Nisu oni roboti. Za trenutnu igru možda ne zaslužuju pohvale, ali ovakve komentare od pojedinaca nikako nisu zaslužili!

tomas

pre 14 godina

Slusaj Anci coveka koji ti zeli sve najlepse u zivotu!
PRVO: vaspitaj sebe da ne shvatas ozbijno nikakve negativne komentare na svoj racun. To bi slabije licnosti samo moglo da odvede u depresiju.
DRUGO: Nemoj suvise dramaticno da shvatis ovaj poraz - desava se i TO u sportu, zar ne? Danas je ONA imala srece i za santimetar-dva pogadjala linije i uglove, a TI nisi imala srece jer si za isto toliko promasivala. A i to se desava. Prosto receno - DANAS je ONA bila bolja. Sutra ces opet TI. Ali za to treba predano raditi. Ali prethodno na to (da predano radis) treba cvrsto da se odlucis.
TRECE: Jos si suvise mlada da bi karijeru zavrsila zabavljajuci se u "visokom drustvu". Za to imas jos mnogo vremena. Mislim da bi ti (kao uostalom i Novaku i Jeleni) bilo najumesnije da jos koju godinu svog zivota maksimalno posvetis tenisu i postignes sve sto jos mozes. A verovatno mozes jos mnogo (kao uostalom i Novak i Jelena). Velika bi bila steta da jednog dana sebi kazes: "Steta, mozda sam mogla vise!". Sada je trenutak da "uzmes sve sto ti pripada" i da pritom paralelno zivis normalnim zivotom, koliko je to moguce. Mislim na poslovne obaveze, ali i na emotivnu stranu zivota. Samo da primarno bude maksimalan svakodnevni trening. Bez pozrtvovanog rada nema ni vrhunskih rezultata ni u skoli, ni u nauci, pa ni u sportu!
SVE U SVEMU: sada si u prilici da odlucujes o svojoj karijeri!
DAKLE: sta? STA nameravas, da li si odlucila?

Anci najbolja

pre 14 godina

Samo vi vrijedjajte,imate kad.Kad je Anci bila u formi vi ste za nju navijali i govorili ova Ana je nasa,a sad kad je Anci povvrijedjena i pokusava da pronadje staru formu e onda je pjujete,Dokle ce vise da bude tako.Ajd budite pravi navijaci pa je volite i postujte i kad gubi i kad osvaja turnire,zar je toliko tesko shvatiti da neko ne moze pronadje formu.A i danas je Anci imala zdravstvenih problema,vidjeli ste da je vjerovatno imala mucninu.Vidjelo se na njoj da joj nije dobro da ima nekih problema,cim nije vikala AJDE,kad god osvoji poen.I Francuzi su je podrzavali,citav stadion je skandirao Anino ime,a sad vi ne mozete da je podrzite,zar to nije sramota?

ANA JE NAJBOLJA I OSVOJICE ONA JOS MNOOOOGO GREN SLEMOVA

kate

pre 14 godina

Neko od nasih izjavi nedavno:"Problem je u glavi?" Napokon da neko prizna i to, svaka cast i fantastican zakljucak. Steta sto je nazalos ovo tacno za par nasih koji mogu da pobede sve tenisera/teniserki!

p

pre 14 godina

Odvratniju teniserku od ove Azarenke jos nisam vido!Jos oni urlici kao neko ... Navijam za Safinu u sledecem kolu i bicemi drago da je izuje iz patika! I normalno svim srcem za JJ!

JASAR

pre 14 godina

ma kakav tenis niko i ne prati... boli me ...... za jelenu anu i novaka kad je njih briga i mene je:D

nema veze idemo 2010 na sp u fudbalu to je sport:D

ANTIC BOG

roman empire

pre 14 godina

There was something
in the air that night,
the star so bright
FERNANDO!!!
they were shaining there
for you and me for liberty
FERNANDO!!!!
Ana i ABBA samo za Nanda.

deklica

pre 14 godina

Realno, naletela je na bolju verziju sebe...
Mislim da Ana treba da bude zadovoljna trecim kolom, sto je uz ovakav zreb realan domet, ipak je ona igracica od 10-20 mesta sa povremenim bljeskovima (mislim da ce posle RG-a da bude 13-ta).
Azarenka vrlo dobra i kandidat za titulu...
Plasim se da ista sudbina ceka i JJ cim naidje na nekog jaceg protivnika...

Cvetko

pre 14 godina

Napred Ana! Dajemo ti podršku kao i svim našim teniserima!Tenis naših igrača više ne gledam ali mogu samo da zamislim kako je igrala. Ipak, biće bolje!
Cvetko i cvetkovi

bilo_ko?

pre 14 godina

ana rekla: Mogu da pobedim BILO KOGA!
-a ja kazem:e pa steta pa nije igrala sa Bilo Kojom, nikad ne potcenjuj protivnika! to tako nije cool uopste! :/

Mirko

pre 14 godina

E svasta se desava juce i danas na RG. Evo i Nadal izgubio!

Uostalom sta se mi svi ovde nerviramo? Svi oni (Novak, Ana,...) igraju u prvom redu za sebe i svoj bankovni konto. Ako im odgovara da gube u prvoj nedelji turnira onda OK. Samo interesantno je da su i Novak i Ana u prvim kolima "rasturili" protivnike a onda glatko ispali. Valjda nece i JJ njihovim stopama!?

Peruci

pre 14 godina

Da li je moguce da su nasi teniseri i teniserke (Djokovic,Tipsarevic,Jelena Jankovic,Ana Ivanovic)toliko malerozni.Pa njima uvek nesto hvali (povrede,los teren,promena klime,jako sunce,vetar,glasna publika,promena reketa i sta li jos...Zasto se bar malo ne ugledaju na naseg najstarijeg tenisera Nenada Zimonjica koji je sa slomnjenor rukom odigrao finale vimblodona?Nase razmazene zvezde uvek imaju opravdanja za poraze,uvek je neko ili nesto kriv za ocajne igre nasih igraca i igracica.
Uvidjam da je Rodik u pravu kada je govorio o razlozima za lose igre Djokovica.

Ekonomista

pre 14 godina

Ana i Rafa, branioci prošlogodišnjih titula na Rolan Garosu, u cilju mera štednje zbog svetske krize, zajedničkim avionom otputovali su na Majorku.
Do Vimbldona, u miru i tišini treniraće na travi… golf.

of

pre 14 godina

Zasto mislim da se Spanci danas osecaju isto kao mi juce...Pa tako im i treba kad su pobedili Mancester u finalu LS e sad nek kukaju za Nadalom......a mi cemo za Anom tj.posle onog Noletovog iznenadjenja juce ovo danas sa Anom nam dodje ko macji kasalj!!!

boombar

pre 14 godina

Pa ne može se ceo život nekontrolisano raspaljivati po loptici, pa ako uđe, uđe. Naverovatno je da Ana nema plan B za svoju igru. A da ne govorimo o psihološkoj nestabilnosti. Na 30:0 u presudnom gemu promašila je onaj smeč, i automatski je pala u najgoru depresiju.
Nije ovo pljuvanje, nego me boli duša što Ana i Novak nisu prošli tamo gde im je mesto. Jučer sam bio toliko razočaran Novakovom igeom da nisam imao snage da bilo šta komentarišem.
Tuga.
Idemo dalje.

034

pre 14 godina

Ana volimo te i kada izgubis, ne samo tebe vec i Novaka i Jelenu i Troickog i sve nase predstavnike. Zivi bili bice bolje. Tacno je da nam se malo igrate sa zivcima ali ... i to je tenis.

Danica Radovic

pre 14 godina

Nisam tu da komentarisem meč, nisam ga gledala; javljam se jer mi je pun qrac vas koji pominjete Verdaska. Da je bila sa srbinom ne biste mu ni ime znali, j%^$# vas sto se se smuvala sa strancem. Pišite komentare u Kuriru ili Svetu, tamo je vaš palanački mentalitet dobrodošao

Dragan Pavlovic

pre 14 godina

Morala je da izgubi jer su je u prethodnom kolu gledali predsednik Tadic sa ministrima Jeremicem i Djelicem. A cega se ova trojica dohvate tu nema uspeha. Jos je predsednikTadic rekao Ani posle meca: "Vidimo se Anci"

kyuss

pre 14 godina

Nista strasno.Konkurencija u zenskom tenisu je veca nego ikada
razlika je samo u nijansama.U prvih 15 svako svakoga moze da dobije
Ne postoji ni jedna trenutno teniserka koja se izdvaja po kvalitetnoj
igri u kontinuitetu.Ana se trudi ali to nije dovoljno.Pojavila su se
nova mlada imena u tenisu u protekle 2god. i konkurencija je najveca do
sada kao sto rekoh.Enan je bila poslednja dominantna teniserka i niko
jos dugo vremena nece moci da joj se priblizi,cak ni Serena.
Tenis je misaona igra nadmudrivanja.Nije sve u tehnici i snazi.Pogledajte
kako je Soderling razmontirao Nadala.
Ana ne razmislja dovoljno na terenu,veliki je tremaros,emotivac i pritom
je izuzetno razmazena,mamina devojchica a to su
stvari koje sputavaju i te kako i uvek igrate pod pritiskom i ne rastereceni.
Ona je protraceni talenat i tesko da ce ostati dugo u vrhu svetskog tenisa.
To nije do igrackih mogucnosti i sposobnosti vec do karaktera

branko

pre 14 godina

1. Брже, јаче, прецизније, сигурније, модерније–једном речју боље. Нажалост, Азаренка
2. Пре нешто више од месец дана поставио сам питање да ли се у женском тенису одиграва велика револуција и да ли армија коју предводе Wozniacki, Azarenka , Lisicki, Kleibanova, Pavliuscenko брише све пред собом и `преузима власт`? Можда је још рано за јасан одговор али се он назире.
3. Не, није ово ни случајно крај успеха српског тениса. Биће их још сасвим сигурно, али сви морамо схватити да је `српски тениски тајфун 2007-2008` протутњао као што протутњи и сваки природни тајфун, ма колико био снажан. Новаче, Јанко, Викторе, Ненаде, Јелена, Ана а ускоро можда и неки нови клинци – само напред.

nikol dž. femija

pre 14 godina

ANA JE VELIKA IGRAČICA koja je danas izgubila.Mislila sam da 100% pobeđuje.Azarenka je dobra igračica.Još nije velika.Danas je pobedila.VIDEĆEMO kako će turnir dalje da se razvija.

Ani sve najbolje i MISLIM DA JE RED DA osvoji Wimbledon.

HVALA BOGU što nas ovako malih i siromašnih BAR U TENISU IMA MNOGO A I BOGATI SMO.Od sutra nas ,bez obzira na sve poraze,opet ima NA TERENIMA u Bulonjskoj šumi.Red je da JJ osvoji Garos jer samo ona od naših nema slem u singlu i bilo bi lepo da nas sada OBRADUJE.

Eto kakvi su ovi nazovi komentatori niko da nam saopšti koliko se to puta u istoriji Garosa ili slemova uopšte dogodilO da muški i ženski poslednji osvajači titula izgube u istom danu.

Slušala sam i ove na RTS-u i na Eurosportu, ali ništa.

NA Eurosportu su tek fantastični.Danas su toliko navijali za Mađaricu da nisam NIKADA PRIMETILA DA SE TOLIKO NAVIJA ZA SRBE već se tu uvek kaže kako se mora biti objektivan.ČOVEK JE BIO OČAJAN I OTVORENO DA OTVORENIJE NE MOŽE BITI NAVIJAO.Slovakinja tu nije postojala.

DA LI ZATO ŠTO JE SLOVAČKA PODRŽALA SRBIJU u borbi za Kosovo,ILI O ČEMU SE RADI? Tu razumnog sportskog profesionalnog razloga nema SEM POLITIČKOG.

Kako je nama Srbima teško i šta sve moramo da se naslušamo čak i u prenosima sporta kao igre,to je za neverovati,ALI BAŠ TO DAJE NEVEROVATNU ŽELJU ZA PREŽIVLJAVANJEM Srba kao Srba i SAMO RAZVIJA TALENAT ZA ISTO TO preživljanje JOŠ VIŠE.

BAŠ MI je drago što je ona vrlo seksi Cibulkova pobedila i što se borila kao lavica ili kao ženski Nadal.Pobedila je UBEDLJIVO 2:O.Bravo za nju.
A OVI SA Eurosporta neka se zaviju u crno.Jadni su baš.I to u nekoj kao godini jubileja.

Ana,Novak,NAdal(NOVI TRIO

pre 14 godina

To je bre zbog one krpe u koju se zavila.Kako devojka izgleda,a umotala se u onu krpu,ne znas sta je prednji,sta je zadnji deo...Anci,promeni haljince.A da,poraz...Nema veze,i Nadal ispade pa nista....

etc

pre 14 godina

Ispada iz top 10. pozitivna stvar je ta da u narednom delu sezone nema mnogo da brani (izuzev Bazela čini mi se) ali sa druge strane od 15 - 20 mesta su dobre teniserke Flavia Pennetta, Zheng Jie, Amelie Mauresmo, Patty Schnyder, Kanepi, Cibulkova...tako da može ispasti i iz top 20 uskoro jer je sad razlika u bodovima mnogo manja između teniserki.

Ana

pre 14 godina

Tačno godinu dana ovakve igre. Već sam jednom napisala, Ana nije baš najbistrija, i lako je manipulisati njome. Komentatori stalno ponavlaju - ona ne ume da se brani, samo da napada, tako, bravo... Ona to isto ponavlja uporno - saaamo agresivno, agresivno, jako, napadački, nije defanzivna igra za mene. E pa sestro, nisi ti Isus Hrist, pa da uvek bude po tvojoj volji. Otkud joj ta nebulozna ideja da baš u svakom meču ona može da diktira tempo, a ako ne - izgubićemo i tačka. Mora da vežba i odbranu, to što je Terminator jaka ne znači da treba da siluje lopticu.
Azarenka igra fantastično i prelepo. Jako je simpatična i prijatna devojka preko svega, i nije bilo u redu to ludačko navijanje publike za Anu. Ima maksimalnu podršku svuda, iako to ne zaslužuje.

PSILOG AMATER

pre 14 godina

Ma za sve je kriv onaj Verdasko.Ana nema vise koncetraciju a i psiholoski je jos slabija nego pre.Trba joj pomoc vrhunskih strucnjaka inace klinke dolaze mnogo brze ngo sto se ocekivalo.

ja

pre 14 godina

Auu bre Ana pa kako mozes da izgubis od one pacerke. 5 klasa si bolja od nje. Prestani da poklanjas pobede ovim amaterkama. Prvo Zvonareva, sad i ova Azarenka. Pa one ti nisu ni do kolena. Uozbilji se malo dete drago.

?????????

pre 14 godina

citiram:"nas tenis se polako vraca gde mu je i mesto na marginama" napisao neki Srbin pre bih rekla neko ko nema m.z.k,i sto kukate na Hrvate za razliku od Srba hvale i cuvaju svoje..zato smo tu gde jesmo.Mozemo samo da se ponosimo nasim igracima bolje nismo imali,i u dobru i zlu!!!!

Draganche

pre 14 godina

Boze kako se raspadamo!
Od pocetka ove godine sve je krenulo nizbrdo.Naravno sezona je tek stigla do pola ali ovo je...
I sta je postignuto?!Nole prepustio trecu poziciju nakon dve godine umesto da je napredovao,Ana sada zbogom prvih deset,Tipsa i Troicki po starom,a Jelena...???
A Safina uzima turnir u to vise ne sumnjam,samo pet gemova izgubila u ova cetri kola,ako neko drugi pobedi to ce stvarno biti iznenadjenje.
Ostaje mi samo da pozelim srecu Jeleni i da joj porucim samo hrabro ali bolje da ni ne izlazi na teren ukoliko nije spremna.
Ali Nadal je pao!U cetri seta pa kako je ovo bilo dobro...
Pa bravo Soderling...
AU!Ma ovo je senzacija.....Pa ne da Murray sada skace od srece nego se ne zna,a tek Federer pa....joooooj!

Sladjana

pre 14 godina

Više se nije ni očekivalo od Ane.....na poslednja 4 Grend slema NIJE PRESLA 4 KOLO.....

Ali se zato nadam da ce vam Jeca (vama pljuvacima) dokazati da moze da uzme GS koji vec odavno zasluzuje svojom igrom,pozrtvovanoscu,borbenoscu i predivnim osmehom kojim pleni.....

NAPRED KRALJICE!!!!

Djox

pre 14 godina

Ana nema weze!Nemoj da se nerwirash!Ti si mlada i twoje wreme tek dolazi!Ne obaziri se na prestojece komentare koji ce goworiti odwratno o tebi i wredjati te!!!Oni ocekuju da neko konstantno pobedjuje!Evo tipican primer Djokovic 3 finala i titula,i ispao juce u 3 kolu i sada Djokowic nikom ne walja!On je sramota!To pisu samo jadni ljudi,kojih u Srbiji nazalost ima puno!Ana zelim ti da pronadjesh onu twoju prawu igru,i da oswajash nowe titule!A owaj poraz zaborawi!

bane

pre 14 godina

Ana je sigurno zaboravila da stavi vosak u usi. Uz vesticije krike nemoguce je dobroj teniserki kakva je Ana da igra.
Jao, kakvo srozavanje kvaliteta RG ove godine! Samo jos da trofej uzme Marej i ova Azarenka pa da vise ne gledamo French Open!

castles

pre 14 godina

Šteta za Anu... no, ostale su još JJ i Maša.... za njih navijam.... mada, ne bi mi bilo žao ni da Dinara pobedi, jer trenutno je najbolja i bilo bi pravedno... Go Janković i Šarapova!!!

Herbie

pre 14 godina

Idemo dalje Ana,
ako je posteno reci imala si mnogo malo turnira zbog raznih povreda. Neki put je potrebna i sreca... Evo danas je izgubio i Nadal. Pre desetak dana je bio na ivici da izgubi od Novaka u polufinalu pa ga je Federer pocstio u finalu. I sada Federer ima srecu jer je Nadal ispao.
Glavu gore, pogledaj sestre Vilijams - dva metuzalema u odnosu na tebe. Vreme tece za tebe a i imas sve vise iskustva.

Ljubitelj Sporta

pre 14 godina

Na zalost nisam imao priliku da gledam (mozda je i bolje, manje nerviranja...) ali sta da se kaze... Fizicki Ana je jako talentovana, ali mentalno/psihicki nije bas najbolja.

Komentator broj 5 je u pravu, na zalost....

TANJA

pre 14 godina

i šta ja rekoh juče ??? pa sam bila ne preporučena po 100 puta , ali bila sam u prvu ... jj nas uvek bar i nasmeje i obraduje koliko i naljuti a ana je ionako uzela 28000000 dolara pa nema mesta za parama na računu :))) e, ana, ana ... svaka čast viktoriji igrala je perfektno i sa osmehom ... bravo ... a ti ana ne brukaj se ... i da, sada će svi kao da se oslone na jelenu sada kada je draga ispala ... licemeriiiii ... muka mi je kad ana igra jj nema pojma ... pa bar jelena ne kuka i ne žali se i igra do kraja i nema ljutnje nikada nije ni opsovala a vi anini dragi moji otvorite malo oči ... GO JJ :*****

Baca

pre 14 godina

Nije somo ona eliminisana nego i Nadal, na sljaci nikad nema nekih velikih favorita,pobedjuje trenutna forma i jaka psiha.Sledi eliminacija i JJ. Hai Carstea.

Boca

pre 14 godina

Azarenka mi je toliko antipaticna i fizicki svojim kikbokserskim izgledom, a i onim stalnim vriskavim usklicima - da mi je to dodatno pokvarilo raspolozenje, kao i svim navijacima srpske teniserke.

dzordz

pre 14 godina

Ja sam mislio da Ana više ne igra, da se posvetila manekenstvu, kad gle..eto nje do osmine finala, opa!
Nema veze, imaće lepe uspomene, samo ipak, mogla je da ih ima i više, još je mlada i sposobna. Ipak, najveći problem svih naših tenisera je motivacija, to je očigledno.Vieš jednostavno ne grizu, ne osećaju strast u igri, već se sve pretvorilo u mehaničku igru i jurnjavu za novcem, ali novca sada imaju tako da je i taj motiv sada slab.

sdedic

pre 14 godina

Gledajuci danasnje meceve vidim koliko je zenski tenis spao, za razliku od muskog, na najnize grane. Sve su priblizno istog kvaliteta, a samo se desi da poneko bljesne. Pre neki dan su pustali za vreme pauze mec Stefi-Hingis od pre deset godina. Danasnje igracice ne bi mogle ni set da uzmu Grafovoj koja je tada imala oko 30 god. Sa povlacenjem Enanove nestalo je pravih sampionki a ostao je samo prosek. Anino prvo mesto je bio samo splet okolnosti, a da se Enan nije povukla i Sarapova nije povredile, nijedna od nasih ne bi ni nedelju provela na prvom mestu. Do pojave pravih teniserki uzivajmo u muskom tenisu.

nina '96 ANA's fan

pre 14 godina

vec 102 komentara...uzas!!!kada je prekjuce pobedila imalo je mozda 50-ak komentara...sta ako je izgubila...izgubila je i venus,dementijeva,nole,pa i nadal...ANA je fenomenalno odigrala prosli mec...videlo se danas da ne izgleda dobro,i da ima neki problem...a sto se tice azarenke,dobro je igrala,ali je ANA 100% imala najtezi zreb od svih teniserki...ne razumem kao neko moze da prica takve gluposti...stvarno mi je zao,ana ce ispasti iz prvih 10,ali mislim da ne treba mnogo da brine,jer posle RG maltene ne brani nista...svaki malo bolji rezultat ce joj doniditi dodatne poene...videcemo sta ce jelena uraditi na kraju godine,kada bude branila ogroman broj poena,sta ce venus uraditi na wimbledonu i serena na US open-u...ANA ce tada imati priliku da se vrati tamo i gde zasluzuje jer znam da joj je mesto u top 5...ANA,volim te i uvek cu navijati za tebe...wimbledon uskoro pocinje,imas vremena da se spremis i da pokazes svima ko je ANA IVANOVIC...

strucnjak

pre 14 godina

Sasvim ocekivano i realno. Azarenka je jaka kao armiran beton.Mnogo jaca i psihicki i fizicki,brza,i retko gresi.Kad sve to saberes,na kraju dobijes i realan rezultat!

Majstor

pre 14 godina

Ja sam verovo da ce nakako uspeti da osvoji opet Roland Garros.

Svi su rekli da nema sanse i evo istina. Pukosam $100.

Ali ako nastavi jos malo da igra ovako lose, ovo nije vise pitanje forme nego sto drugo...

Razocaransam, i sad i ja verujem da nije bas neso.

woodrow

pre 14 godina

ani treba psiholog a ne trener...
@olja...azarenka ni za koga nije elita, ona bre jos lozi smederevac...kad ta elita osvoji GS onda se javi sa svojim malim iskompleksiranim stavom...
cuj elita azarenka...svako stavlja komentare...

Whitesnake

pre 14 godina

Steta za ovaj poraz. Nadam se da ce barem iskoristiti sad ovaj period sto je ispala ranije da se pripremi za travnatu podlogu. Sto se tice meca, Ana je igrala onako , mozda oko 50% svojih mogucnosti, a Azarenka je igrala najbolji tenis od kada je pratim, i opet se mucila u svakom gemu. Ana sa proslog Roland Garrosa bi pojela ovu Azarenku. Jeste bila danas bolja, i zasluzeno je pobjedila, medjutim jedan detalj me je prilicno izivcirao. Jos nisam vidio u zenskom tenisu teniserku koja je toliko nekulturna kao Azarenka. Toliko se krevelji na svaku dobru loptu Ivanovicke, toliko provjera ocigledne lopte i jos ubjedjuje sudiju da je u pravu, toliko se buni kad Ana ima srece ( desilo se samo jednom u mecu da je presla lopta na stranu Azarenke, a barem 3 puta je presla na stranu Ane). Ne znam sta da kazem sem da takvo ponasanje je previse jadno za nekog ko je vrhunska teniserka.
U svakom slucaju sve nade su nam uperene ka Jeleni Jankovic.

Vuksha

pre 14 godina

Svaka cast Ani sto je izdrzala da je ne gadja u glavu...ja ne bih...koje vristanje...ko da je neko cereci...
A sto se tice Anine igre, steta, jednostavno se jos nije vratila u svoju formu koju je imala pre godinu dana, ali ja i dalje verujem u nju da ce se vratiti! Nadam se da Jelena nece izgubiti ovako rano...

MM

pre 14 godina

Nema sta bilo ko da bude razocaran. Ocekivano. Da nije sad izgubila, Safina bi je jos vise razbucala.
Stata samo tolikog talenta. Kako je prosle godine igrala na RG -stvarno neverovatan tenis. A sad cini mi se pada na 12tu poziciju.

Viccente

pre 14 godina

Ne smarajte sa kritikama, pogotovo ljudi koji su juce poceli da prate tenis...

Ana, bez obzira na kom mestu bila na WTA tabeli , Srbija ce biti zauvek ponosna sto te ima !
Uvereni smo da ces se brzo vratiti u svetski vrh , jer ti to zasluzujes !

alejandro

pre 14 godina

Da!Ana je imala godinu dana da dokaže da pobeda na prošlogodišnjem RG nije bio splet okolnosti već dobre forme i igre!Drugar joj Nole imao je dve godine!Ništa!!Uopšte me ne iznenađuje ovakav Anin rezultat, bilo je pitanje samo koliko će kola proći?Kad neke vanteniske stvari magnetski privlače "šampione" onda završavanje takmičenja na RG u 3. tj. 4. kolu dođe kao najlogičnija posledica!Ispadanje iz prvih deset joj je zagarantovano posle RG.Potpuno zsluženo!To čeka i Novaka no neće biti takvom brzinom.Jelena, ne daj se!!

petar-pan

pre 14 godina

Ne znam zasto, al sve mi ovo izgleda kao moralna pobeda Viskovica, u fazonu ako ne mogu ja da prenosim nece ni ovi \"paceri\" sa RTS-a :)

ofk

pre 14 godina

Usla je u lovu!!nema vise onu glad.nije vise devojcica koja pobedjuje i kja napreduje.postala je neka poznata marka.a 14 .15 godisnje ruskinje samo dolaze

www

pre 14 godina

Igrala je mnogo nestrpljivo.Mora nekad i da se "spusti lopta na zemlju"...Nije lako uzeti Grand Slam,Ana je to vec uspela i ne vidim zasto ne bi opet.

Danilos

pre 14 godina

Nedelja, dakle, ima potencijal da bude veoma zanimljiv dan u Parizu.


Izmalerisali ste ga bre redakcijo, puuuu nek prodje sto pre ovaj vikend...

ira

pre 14 godina

Jos Jelena da nas sutra ovako nasmeje i Tijanic moze da odahne jer nema vise prenosa a mi ostali mozemo na miru da spremamo ispite i sedmog da proslavimo titulu Zimonjica i Nestora!!!

Dina

pre 14 godina

Nema veze ANA ti si najbolja.Ovo saMO ZNACI DA NISI SE JOS VRATILA U FORMU ALI DA SE VRACAS.REVANSIRACES JOJ SE TOJ MALOJ UZDIGNUTOJ.pUNO TE VOLIM I ZELIM TI PUNO SRECE ESTBURNU.KISS

brate sve je postalo maxi

pre 14 godina

Eh, šta kazati a ne nalupetati iznad proseka... nije u najboljoj formi, naprosto nedostaje mnogo toga u igri Aninoj (u prvom redu raznovrsnost i improvizacija - kreativnost, jelte)i, eto, prva nezgodnija protivnica se pokazala nepremostivom preprekom.

Zaokruž(t)i kliše frazu po izboru:

1. Nije smak sveta

2. Ma, važno je da je živa & zdrava

3. Važno je učestvovati

4. Kolo sreće se okreće (ako zaokružite odma' + "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane" potpuno BESPLATNO!)

5. Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor (!?!?)

Jeco, vadi nas iz novonastale čabrovito razočaravajuće situacije, ako boga znaš...

Bice bolje na Vimbldonu

pre 14 godina

Steta sto Azarenka i Safina igraju u sledecem kolu.Obe zasluzuju finale.Zenski tenis je toliko napredovao u odnosu na ranije da je to neverovatno.Tesko da ce se jos kada desiti da neko dominiram godinama kao Stefi i ekipa.Stalno dolaze neke nove klinke,razbijacice.Ana,glavu gore,porazi su deo sporta.Siguran sam da je pred tobom jos dosta uspeha na GS-ovima.

opa

pre 14 godina

Muski i zenski branitelji naslova ispali u istom danu, u prvom tjednu. Je li se to ikada prije dogodilo?

Nadal cijelu sezonu igra ocajno, konacno je to doslo na naplatu. Kraj jedne ere...sto je slijedece?

Marina

pre 14 godina

Ne volim da komentarisem igru, ali stvarno je ana danas igrala ocajno. Kretala se vrlo lose i zigledala je kao da nije nocas spavala. Vise srece drugi put Ana i nastavi da treniras. Ostali su nam jos Jelena i zimonjic. Zimonjic i Nestor su favoriti da osvoje turnir. Jelena ima otvoren put do polufinala, ako natsavi da igra kao do sada. Ipak sve je u glavi.

Danijela

pre 14 godina

srasno....Realno nije se moglo ocekivati nesto,...Ipak Azarenka igra mnogo dobro u poslednje vreme...Svaka joj cast!!!Krivo mo je zbog Ane....izgubice veliki broj poena.....:(

pharaoh

pre 14 godina

Tenis nije igra dobrih (loših) tenisera, već jakih (slabih) karaktera. E, to njima fali. Oni sasvim zadovoljavajuće igraju, ali sve je u glavi. To je ono što odvaja najbolje od proseka, ne teniske veštine. Ali, to se ne uči. Karakter imaš ili nemaš.

Teniser

pre 14 godina

Bila jednom jedna igracica koja se zvala Ana Ivanovic.Od kako se uhvatila sa onim nesretnikom Verdascom njen pad i u igri i na listi je ocigledan. Danas kao pocetnica.Kao da je 50 i neka na listi a Azarenka medju prvih pet. A ustvari to ce se vrlo brzo i desiti. Od srpske euforije od pre dve godine sada do srpske tuge. Ocigledno je da su nas svi procitali i da svi bolje rade

Anony

pre 14 godina

Bori se Ana,Bori se nole al niko se ne izbori.

***fali vam "senzacija" u naslovu,ipak se ovde radi o braniocu trofeja,kad moze nole moze i ana,zasluzila je.

BERINA

pre 14 godina

ANA zar i ti???A ja mislila ti ces osvojit ponovo RG...ali jedan je zivot....vise srece drugi put....
P.S....jos nam jeca ostala...:(((

andrin

pre 14 godina

Izuzetan mec i turnir za Viktoriju Azarenku.
Usla je u mec krajnje opusteno i koncentrisano na svaku loptu.Sa sigurnim i visokim procentom prvog servisa,dubokim lopticama na i oko linije, forsirala je svoju agresivnu igru tokom celog meca i onemogucila Anu da igra.
Sigurna igra se ogledala i u dobro iskoriscenim brejk loptama od 60% i samo 7 gresaka u oba seta.
Po ovoj igri je pokazala da je glavni kandidat za finale i osvajanje titule.
Ana je odigrala previse nervozno,skracivala poene bez strpljenja da odigra duzi poen pre svega na svoj servis i mozda iznudi od Azarenke gresku.Mada pored ovakve igre Azarenke,ne znam sta bi pomoglo.
Ipak ovo nije bio Anin dan,i nadam se da ce uspeti da se vrati posle ovog poraza i bolje odigra na Vimbldonu.

србин

pre 14 godina

Са онаквом игром на свом сервису елиминација је логична последица ствари. Наш тенис се полако али сигурно враћа где му је и место на маргинама

Zoki

pre 14 godina

Kada Ana Ivanovic izgubi i ja se osjecam otalno bzvz... Ne znam sta je ovo... Ali danas je svoju igru nalazila samo u momentima, nista konstantno...

Bas mi je zao i plus ce izgubiti dosta poena...

Zelim joj sve najbolje u nastavku sezone...

A sada se nadam da ce bar Jelena doci do zavrsnice... Samo nam je ona ostala u singlu.... Ajde Jeco molim te...

Jos jednom :(((((( zbog Ane...

Zika

pre 14 godina

Talenat u tracenju. Samo batina (figurativno) moze da pomogne. Mislim stvarno, da ne uzme ni jedan svoj servis u drugom setu. Aktuelnoj sampionki loptica ispada na servisu. Toliko je ocigledno bolja od Azarenko da prethodno navedeno jos vise boli.

olja

pre 14 godina

Boze nisam verovala da neko moze da bude tako nesposoban dok nisam danas videla Anu!!!Pa da postoji takmicenje u nesposobnosti ona bi zauzela drugo mesto jer bi bila i suvise nesposobna da osvoji prvo!!!!Nebi mi bilo krivo da je izgubila a da se prethodno trudila,igrala pametno,jer Azarenka je za nju elita,ali ovako....CISTA BLAMAZA!!!!

niks

pre 14 godina

E, brate, jeste da je nasa i da navijamo za nju, ali da nije bistra (inteligentna) nije. Onakvo silovanje lopte i manijacki udarci u mrezu ili aut. I vidi se da gresi, da igra ne prolazi, ali ona stalno isto. Ni da pokusa da promeni bilo sta. Strasno! Bas sam se iznervirao!

emir

pre 14 godina

de bar onda za sljedeci put kada budes igrala neki jaci turnir reci moze me svako pobjediti a ne mogu svakoga da pobjedim kao sto si izjvaila kada si pobjedila onu trecerazrednu teniserku a cim dode neka bolja rangirana kao sto je azarenka ti odma ode da pases travu mislim dogle te tvoje glupe izjave postedi nas bogati

PARTY'ZANat

pre 14 godina

Nisam od onih koji pljuju na prvi izgubljen mech ali...
Mislim da ovi nashi teniseri (mozda ne svi ali skoro) treba da naprave pauzu u karijeri od pola godine-godinu, da odu na neko krstarenje ili neko mirno mesto da se odmore, saberu misli i prioritete i onda kad se vrate da znaju shta hoce. A ne ovako prezasiceni da gube od dosta loshijih igracha od sebe samo zbog slabe psihe i nedostatka zelje. Josh su mladi i pred njima je 10godina(ili skoro10)igranja na visokom nivou pa se i padovi ochekuju, zato mislim da je bolje praviti pauzu, odmoriti mlado i preoptereceno telo umesto da se gube bodovi, vreme i zdravlje u ovim mladim godinama.
Zaista ih ne krivim i ne osudjujem ali mislim da im treba treznjenje i preispitivanje!
Treba reci i da ovaj sistem bodovanja i ritam nikako nisu dobri i da je normalno da u toku karijere i vrhunski igrachi (kakvi nashi i jesu) ispadaju iz prvih 10-20 jer nije normalno drzati organizam 10-15 godina u vrhunskoj formi.
Pozdrav za sve nashe tenisere, vrhunske ambasadore Srbije!

@leksandar

pre 14 godina

Volim da igram u Parizu,
Mogu svakoga da pobedim ,
Jedva cekam Safinu ,
Idi bre kuci i batali se reketa, uzmi kutlacu i spremi nesto pametno !!!!
Sad me plujte pluvaci koliko zelite !!!!
Napred JJ !!!

ivana

pre 14 godina

ovo je na zalost veoma bleda slika ane koja je chistila sa terena sve svoje protivnice na proslom RG-u.i da je ovo kolo proshla,veliko je pitanje shta bi uradila sa safinom.bice bolje valjda na vimbldonu.

vlajko

pre 14 godina

uzasna je i mucno je gledati je,dali bi neko mogao da je nauci da nemora loptica uvek da se udari najace,tones polako ali sigurno a verdasko sve bolji

John

pre 14 godina

Mislio sam da ana, kao i svi veliki sampioni, ima svoj turnir na kome je nemoguc pobediti je.mislio sam i kako je azarenka samo dobar test pred veliki mec sa safinom u cetrvtfinalu. Ali ana je danas igrala jednostavno previse lose da bi prosla dalje. Prvi set je mogao da ode drugim tokom i tu je azarenka imala malo i sportske srece, ali pocetag drugog (4:0) mi je potpuno neshvatljiv, ne znam sta je uopste ana tad radila na terenu i kako je to dozvilila. Morala je kasnije da iskoristi svaku sansu ali izgleda dajoj njeno bogato tenisko iskustvo u tim momentima nije puno pomogo. Posto dosta pratim tenis prosto mi je zao sto cu u buducnosti cesce gledati azarenku cije su mi gestikulacije i ponasanje na terenu odvratni.nadam se da ce je dinara smlatiti u narednoj rundi.

Nena

pre 14 godina

Ana je dobro igrala protiv slabije rangiranih teniserki,a cim je dobila ozbiljniju iskusenje,evo sta se desilo!Mora da shvati da ne moze uvek da se napada i da se postizu vineri,vec da nauci i da se odbrani.

dak

pre 14 godina

Otkada se skontala sa onim Vwerdaskom nezna ni loptice sa udari. A on je bio totalno marginalizovani teniser, počeo da igra i da bude nešto u tenisu. Kao da joj je uzeo srecu!

kobe bryant

pre 14 godina

Novače i Ana, volim vas najvise na svetu. Moji ste, Srbi ste, ponosim se vama, i patriota sam, ali.....OVO STVARNO VISE NEMA SMISLA. Ne zivi se od stare slave. Ana, ti ces se tesko vratiti na vrh, a daj Boze i da ostanes u prvih 10. A ti Nole, mozes ali neces. Ne znam u čemu je tvoj problem. Igras tri finala sa Nadalom i propisno ga namucis, a onda dodje neki Kolsrajber 31. na svetu i oduva te. Pa na sta to lici? Kad bi se takav kiks desio Nadalu ili Fedexu? Svejedno i dalje vas volim i navijam za vas. Ali dajte malo vise elana i bez potcenjivanja protivnika. Čini mi se da je Ana danas usla u mec na krilima proslih pobeda. A sto se tice Azarenke, ona je za mene buduci br. 1 jer je razbijacica.

pera

pre 14 godina

E ispao i Nadal. Gde su oni sto ispljuvase Djokovica juce i koji govorise da Nadal ne moze da ima los dan??? Ajde sad! Videcete kako ce i Fedex da ima uskoro veoma los dan!Del potro uzima RG!

mare5

pre 14 godina

mogla je se vratiti u mec!!!
ostala je jelena,ona ima otvoren put do finala....i nadam se da ce doci do finala..a ako udje morace sto bolje,malo vise agresnivnije da odigra....uz tebe sam jeco...i kada vodis i kad gubis...AJMOOOOOOOOOOOOOO!!!

Djaps

pre 14 godina

Generalno, nemam mnogo toga da zamerim Aninoj igri. Azarenka je bila izvanredna, motivisana i precizna. Steta sto ce Ana ovim porazom izgubiti mnogo bodova sa WTA liste, ali sta da se radi. Duga je sezona, videcemo...

petar-pan

pre 14 godina

Ne znam zasto, al sve mi ovo izgleda kao moralna pobeda Viskovica, u fazonu ako ne mogu ja da prenosim nece ni ovi \"paceri\" sa RTS-a :)

niks

pre 14 godina

E, brate, jeste da je nasa i da navijamo za nju, ali da nije bistra (inteligentna) nije. Onakvo silovanje lopte i manijacki udarci u mrezu ili aut. I vidi se da gresi, da igra ne prolazi, ali ona stalno isto. Ni da pokusa da promeni bilo sta. Strasno! Bas sam se iznervirao!

Danijela

pre 14 godina

srasno....Realno nije se moglo ocekivati nesto,...Ipak Azarenka igra mnogo dobro u poslednje vreme...Svaka joj cast!!!Krivo mo je zbog Ane....izgubice veliki broj poena.....:(

olja

pre 14 godina

Boze nisam verovala da neko moze da bude tako nesposoban dok nisam danas videla Anu!!!Pa da postoji takmicenje u nesposobnosti ona bi zauzela drugo mesto jer bi bila i suvise nesposobna da osvoji prvo!!!!Nebi mi bilo krivo da je izgubila a da se prethodno trudila,igrala pametno,jer Azarenka je za nju elita,ali ovako....CISTA BLAMAZA!!!!

Zika

pre 14 godina

Talenat u tracenju. Samo batina (figurativno) moze da pomogne. Mislim stvarno, da ne uzme ni jedan svoj servis u drugom setu. Aktuelnoj sampionki loptica ispada na servisu. Toliko je ocigledno bolja od Azarenko da prethodno navedeno jos vise boli.

@leksandar

pre 14 godina

Volim da igram u Parizu,
Mogu svakoga da pobedim ,
Jedva cekam Safinu ,
Idi bre kuci i batali se reketa, uzmi kutlacu i spremi nesto pametno !!!!
Sad me plujte pluvaci koliko zelite !!!!
Napred JJ !!!

Ekonomista

pre 14 godina

Ana i Rafa, branioci prošlogodišnjih titula na Rolan Garosu, u cilju mera štednje zbog svetske krize, zajedničkim avionom otputovali su na Majorku.
Do Vimbldona, u miru i tišini treniraće na travi… golf.

Zoki

pre 14 godina

Kada Ana Ivanovic izgubi i ja se osjecam otalno bzvz... Ne znam sta je ovo... Ali danas je svoju igru nalazila samo u momentima, nista konstantno...

Bas mi je zao i plus ce izgubiti dosta poena...

Zelim joj sve najbolje u nastavku sezone...

A sada se nadam da ce bar Jelena doci do zavrsnice... Samo nam je ona ostala u singlu.... Ajde Jeco molim te...

Jos jednom :(((((( zbog Ane...

Teniser

pre 14 godina

Bila jednom jedna igracica koja se zvala Ana Ivanovic.Od kako se uhvatila sa onim nesretnikom Verdascom njen pad i u igri i na listi je ocigledan. Danas kao pocetnica.Kao da je 50 i neka na listi a Azarenka medju prvih pet. A ustvari to ce se vrlo brzo i desiti. Od srpske euforije od pre dve godine sada do srpske tuge. Ocigledno je da su nas svi procitali i da svi bolje rade

Dina

pre 14 godina

Nema veze ANA ti si najbolja.Ovo saMO ZNACI DA NISI SE JOS VRATILA U FORMU ALI DA SE VRACAS.REVANSIRACES JOJ SE TOJ MALOJ UZDIGNUTOJ.pUNO TE VOLIM I ZELIM TI PUNO SRECE ESTBURNU.KISS

Marina

pre 14 godina

Ne volim da komentarisem igru, ali stvarno je ana danas igrala ocajno. Kretala se vrlo lose i zigledala je kao da nije nocas spavala. Vise srece drugi put Ana i nastavi da treniras. Ostali su nam jos Jelena i zimonjic. Zimonjic i Nestor su favoriti da osvoje turnir. Jelena ima otvoren put do polufinala, ako natsavi da igra kao do sada. Ipak sve je u glavi.

brate sve je postalo maxi

pre 14 godina

Eh, šta kazati a ne nalupetati iznad proseka... nije u najboljoj formi, naprosto nedostaje mnogo toga u igri Aninoj (u prvom redu raznovrsnost i improvizacija - kreativnost, jelte)i, eto, prva nezgodnija protivnica se pokazala nepremostivom preprekom.

Zaokruž(t)i kliše frazu po izboru:

1. Nije smak sveta

2. Ma, važno je da je živa & zdrava

3. Važno je učestvovati

4. Kolo sreće se okreće (ako zaokružite odma' + "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane" potpuno BESPLATNO!)

5. Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor (!?!?)

Jeco, vadi nas iz novonastale čabrovito razočaravajuće situacije, ako boga znaš...

Dragan Pavlovic

pre 14 godina

Morala je da izgubi jer su je u prethodnom kolu gledali predsednik Tadic sa ministrima Jeremicem i Djelicem. A cega se ova trojica dohvate tu nema uspeha. Jos je predsednikTadic rekao Ani posle meca: "Vidimo se Anci"

Bice bolje na Vimbldonu

pre 14 godina

Steta sto Azarenka i Safina igraju u sledecem kolu.Obe zasluzuju finale.Zenski tenis je toliko napredovao u odnosu na ranije da je to neverovatno.Tesko da ce se jos kada desiti da neko dominiram godinama kao Stefi i ekipa.Stalno dolaze neke nove klinke,razbijacice.Ana,glavu gore,porazi su deo sporta.Siguran sam da je pred tobom jos dosta uspeha na GS-ovima.

Sladjana

pre 14 godina

Više se nije ni očekivalo od Ane.....na poslednja 4 Grend slema NIJE PRESLA 4 KOLO.....

Ali se zato nadam da ce vam Jeca (vama pljuvacima) dokazati da moze da uzme GS koji vec odavno zasluzuje svojom igrom,pozrtvovanoscu,borbenoscu i predivnim osmehom kojim pleni.....

NAPRED KRALJICE!!!!

Danilos

pre 14 godina

Nedelja, dakle, ima potencijal da bude veoma zanimljiv dan u Parizu.


Izmalerisali ste ga bre redakcijo, puuuu nek prodje sto pre ovaj vikend...

tomas

pre 14 godina

Slusaj Anci coveka koji ti zeli sve najlepse u zivotu!
PRVO: vaspitaj sebe da ne shvatas ozbijno nikakve negativne komentare na svoj racun. To bi slabije licnosti samo moglo da odvede u depresiju.
DRUGO: Nemoj suvise dramaticno da shvatis ovaj poraz - desava se i TO u sportu, zar ne? Danas je ONA imala srece i za santimetar-dva pogadjala linije i uglove, a TI nisi imala srece jer si za isto toliko promasivala. A i to se desava. Prosto receno - DANAS je ONA bila bolja. Sutra ces opet TI. Ali za to treba predano raditi. Ali prethodno na to (da predano radis) treba cvrsto da se odlucis.
TRECE: Jos si suvise mlada da bi karijeru zavrsila zabavljajuci se u "visokom drustvu". Za to imas jos mnogo vremena. Mislim da bi ti (kao uostalom i Novaku i Jeleni) bilo najumesnije da jos koju godinu svog zivota maksimalno posvetis tenisu i postignes sve sto jos mozes. A verovatno mozes jos mnogo (kao uostalom i Novak i Jelena). Velika bi bila steta da jednog dana sebi kazes: "Steta, mozda sam mogla vise!". Sada je trenutak da "uzmes sve sto ti pripada" i da pritom paralelno zivis normalnim zivotom, koliko je to moguce. Mislim na poslovne obaveze, ali i na emotivnu stranu zivota. Samo da primarno bude maksimalan svakodnevni trening. Bez pozrtvovanog rada nema ni vrhunskih rezultata ni u skoli, ni u nauci, pa ni u sportu!
SVE U SVEMU: sada si u prilici da odlucujes o svojoj karijeri!
DAKLE: sta? STA nameravas, da li si odlucila?

pera

pre 14 godina

E ispao i Nadal. Gde su oni sto ispljuvase Djokovica juce i koji govorise da Nadal ne moze da ima los dan??? Ajde sad! Videcete kako ce i Fedex da ima uskoro veoma los dan!Del potro uzima RG!

boombar

pre 14 godina

Pa ne može se ceo život nekontrolisano raspaljivati po loptici, pa ako uđe, uđe. Naverovatno je da Ana nema plan B za svoju igru. A da ne govorimo o psihološkoj nestabilnosti. Na 30:0 u presudnom gemu promašila je onaj smeč, i automatski je pala u najgoru depresiju.
Nije ovo pljuvanje, nego me boli duša što Ana i Novak nisu prošli tamo gde im je mesto. Jučer sam bio toliko razočaran Novakovom igeom da nisam imao snage da bilo šta komentarišem.
Tuga.
Idemo dalje.

ivana

pre 14 godina

ovo je na zalost veoma bleda slika ane koja je chistila sa terena sve svoje protivnice na proslom RG-u.i da je ovo kolo proshla,veliko je pitanje shta bi uradila sa safinom.bice bolje valjda na vimbldonu.

mare5

pre 14 godina

mogla je se vratiti u mec!!!
ostala je jelena,ona ima otvoren put do finala....i nadam se da ce doci do finala..a ako udje morace sto bolje,malo vise agresnivnije da odigra....uz tebe sam jeco...i kada vodis i kad gubis...AJMOOOOOOOOOOOOOO!!!

ofk

pre 14 godina

Usla je u lovu!!nema vise onu glad.nije vise devojcica koja pobedjuje i kja napreduje.postala je neka poznata marka.a 14 .15 godisnje ruskinje samo dolaze

Nena

pre 14 godina

Ana je dobro igrala protiv slabije rangiranih teniserki,a cim je dobila ozbiljniju iskusenje,evo sta se desilo!Mora da shvati da ne moze uvek da se napada i da se postizu vineri,vec da nauci i da se odbrani.

Djaps

pre 14 godina

Generalno, nemam mnogo toga da zamerim Aninoj igri. Azarenka je bila izvanredna, motivisana i precizna. Steta sto ce Ana ovim porazom izgubiti mnogo bodova sa WTA liste, ali sta da se radi. Duga je sezona, videcemo...

Vuksha

pre 14 godina

Svaka cast Ani sto je izdrzala da je ne gadja u glavu...ja ne bih...koje vristanje...ko da je neko cereci...
A sto se tice Anine igre, steta, jednostavno se jos nije vratila u svoju formu koju je imala pre godinu dana, ali ja i dalje verujem u nju da ce se vratiti! Nadam se da Jelena nece izgubiti ovako rano...

pharaoh

pre 14 godina

Tenis nije igra dobrih (loših) tenisera, već jakih (slabih) karaktera. E, to njima fali. Oni sasvim zadovoljavajuće igraju, ali sve je u glavi. To je ono što odvaja najbolje od proseka, ne teniske veštine. Ali, to se ne uči. Karakter imaš ili nemaš.

bane

pre 14 godina

Ana je sigurno zaboravila da stavi vosak u usi. Uz vesticije krike nemoguce je dobroj teniserki kakva je Ana da igra.
Jao, kakvo srozavanje kvaliteta RG ove godine! Samo jos da trofej uzme Marej i ova Azarenka pa da vise ne gledamo French Open!

034

pre 14 godina

Ana volimo te i kada izgubis, ne samo tebe vec i Novaka i Jelenu i Troickog i sve nase predstavnike. Zivi bili bice bolje. Tacno je da nam se malo igrate sa zivcima ali ... i to je tenis.

woodrow

pre 14 godina

ani treba psiholog a ne trener...
@olja...azarenka ni za koga nije elita, ona bre jos lozi smederevac...kad ta elita osvoji GS onda se javi sa svojim malim iskompleksiranim stavom...
cuj elita azarenka...svako stavlja komentare...

србин

pre 14 godina

Са онаквом игром на свом сервису елиминација је логична последица ствари. Наш тенис се полако али сигурно враћа где му је и место на маргинама

vlajko

pre 14 godina

uzasna je i mucno je gledati je,dali bi neko mogao da je nauci da nemora loptica uvek da se udari najace,tones polako ali sigurno a verdasko sve bolji

Peruci

pre 14 godina

Da li je moguce da su nasi teniseri i teniserke (Djokovic,Tipsarevic,Jelena Jankovic,Ana Ivanovic)toliko malerozni.Pa njima uvek nesto hvali (povrede,los teren,promena klime,jako sunce,vetar,glasna publika,promena reketa i sta li jos...Zasto se bar malo ne ugledaju na naseg najstarijeg tenisera Nenada Zimonjica koji je sa slomnjenor rukom odigrao finale vimblodona?Nase razmazene zvezde uvek imaju opravdanja za poraze,uvek je neko ili nesto kriv za ocajne igre nasih igraca i igracica.
Uvidjam da je Rodik u pravu kada je govorio o razlozima za lose igre Djokovica.

benjani mwaruwari

pre 14 godina

krivo mi sto je izgubila od ove Azarenke,nervirala me Beloruskinja ceo mec.Nervira se i siri ruke kad Ana lose baci lopticu za servis(mada i Ana stvarno preterala s tim,potpuna dekoncentracija),pa se krsti kad Ana pogodi liniju a ona je bar isti broj linija pogodila,smeje se ceo mec onako podrugljivo i nije ni cudo da su joj zvizdali Francuzi.Voleo bih da je razbije Safina sledece kolo

kobe bryant

pre 14 godina

Novače i Ana, volim vas najvise na svetu. Moji ste, Srbi ste, ponosim se vama, i patriota sam, ali.....OVO STVARNO VISE NEMA SMISLA. Ne zivi se od stare slave. Ana, ti ces se tesko vratiti na vrh, a daj Boze i da ostanes u prvih 10. A ti Nole, mozes ali neces. Ne znam u čemu je tvoj problem. Igras tri finala sa Nadalom i propisno ga namucis, a onda dodje neki Kolsrajber 31. na svetu i oduva te. Pa na sta to lici? Kad bi se takav kiks desio Nadalu ili Fedexu? Svejedno i dalje vas volim i navijam za vas. Ali dajte malo vise elana i bez potcenjivanja protivnika. Čini mi se da je Ana danas usla u mec na krilima proslih pobeda. A sto se tice Azarenke, ona je za mene buduci br. 1 jer je razbijacica.

bilo_ko?

pre 14 godina

ana rekla: Mogu da pobedim BILO KOGA!
-a ja kazem:e pa steta pa nije igrala sa Bilo Kojom, nikad ne potcenjuj protivnika! to tako nije cool uopste! :/

ira

pre 14 godina

Jos Jelena da nas sutra ovako nasmeje i Tijanic moze da odahne jer nema vise prenosa a mi ostali mozemo na miru da spremamo ispite i sedmog da proslavimo titulu Zimonjica i Nestora!!!

dak

pre 14 godina

Otkada se skontala sa onim Vwerdaskom nezna ni loptice sa udari. A on je bio totalno marginalizovani teniser, počeo da igra i da bude nešto u tenisu. Kao da joj je uzeo srecu!

opa

pre 14 godina

Muski i zenski branitelji naslova ispali u istom danu, u prvom tjednu. Je li se to ikada prije dogodilo?

Nadal cijelu sezonu igra ocajno, konacno je to doslo na naplatu. Kraj jedne ere...sto je slijedece?

alejandro

pre 14 godina

Da!Ana je imala godinu dana da dokaže da pobeda na prošlogodišnjem RG nije bio splet okolnosti već dobre forme i igre!Drugar joj Nole imao je dve godine!Ništa!!Uopšte me ne iznenađuje ovakav Anin rezultat, bilo je pitanje samo koliko će kola proći?Kad neke vanteniske stvari magnetski privlače "šampione" onda završavanje takmičenja na RG u 3. tj. 4. kolu dođe kao najlogičnija posledica!Ispadanje iz prvih deset joj je zagarantovano posle RG.Potpuno zsluženo!To čeka i Novaka no neće biti takvom brzinom.Jelena, ne daj se!!

emir

pre 14 godina

de bar onda za sljedeci put kada budes igrala neki jaci turnir reci moze me svako pobjediti a ne mogu svakoga da pobjedim kao sto si izjvaila kada si pobjedila onu trecerazrednu teniserku a cim dode neka bolja rangirana kao sto je azarenka ti odma ode da pases travu mislim dogle te tvoje glupe izjave postedi nas bogati

BERINA

pre 14 godina

ANA zar i ti???A ja mislila ti ces osvojit ponovo RG...ali jedan je zivot....vise srece drugi put....
P.S....jos nam jeca ostala...:(((

Draganche

pre 14 godina

Boze kako se raspadamo!
Od pocetka ove godine sve je krenulo nizbrdo.Naravno sezona je tek stigla do pola ali ovo je...
I sta je postignuto?!Nole prepustio trecu poziciju nakon dve godine umesto da je napredovao,Ana sada zbogom prvih deset,Tipsa i Troicki po starom,a Jelena...???
A Safina uzima turnir u to vise ne sumnjam,samo pet gemova izgubila u ova cetri kola,ako neko drugi pobedi to ce stvarno biti iznenadjenje.
Ostaje mi samo da pozelim srecu Jeleni i da joj porucim samo hrabro ali bolje da ni ne izlazi na teren ukoliko nije spremna.
Ali Nadal je pao!U cetri seta pa kako je ovo bilo dobro...
Pa bravo Soderling...
AU!Ma ovo je senzacija.....Pa ne da Murray sada skace od srece nego se ne zna,a tek Federer pa....joooooj!

strucnjak

pre 14 godina

Sasvim ocekivano i realno. Azarenka je jaka kao armiran beton.Mnogo jaca i psihicki i fizicki,brza,i retko gresi.Kad sve to saberes,na kraju dobijes i realan rezultat!

Whitesnake

pre 14 godina

Steta za ovaj poraz. Nadam se da ce barem iskoristiti sad ovaj period sto je ispala ranije da se pripremi za travnatu podlogu. Sto se tice meca, Ana je igrala onako , mozda oko 50% svojih mogucnosti, a Azarenka je igrala najbolji tenis od kada je pratim, i opet se mucila u svakom gemu. Ana sa proslog Roland Garrosa bi pojela ovu Azarenku. Jeste bila danas bolja, i zasluzeno je pobjedila, medjutim jedan detalj me je prilicno izivcirao. Jos nisam vidio u zenskom tenisu teniserku koja je toliko nekulturna kao Azarenka. Toliko se krevelji na svaku dobru loptu Ivanovicke, toliko provjera ocigledne lopte i jos ubjedjuje sudiju da je u pravu, toliko se buni kad Ana ima srece ( desilo se samo jednom u mecu da je presla lopta na stranu Azarenke, a barem 3 puta je presla na stranu Ane). Ne znam sta da kazem sem da takvo ponasanje je previse jadno za nekog ko je vrhunska teniserka.
U svakom slucaju sve nade su nam uperene ka Jeleni Jankovic.

www

pre 14 godina

Igrala je mnogo nestrpljivo.Mora nekad i da se "spusti lopta na zemlju"...Nije lako uzeti Grand Slam,Ana je to vec uspela i ne vidim zasto ne bi opet.

Djox

pre 14 godina

Ana nema weze!Nemoj da se nerwirash!Ti si mlada i twoje wreme tek dolazi!Ne obaziri se na prestojece komentare koji ce goworiti odwratno o tebi i wredjati te!!!Oni ocekuju da neko konstantno pobedjuje!Evo tipican primer Djokovic 3 finala i titula,i ispao juce u 3 kolu i sada Djokowic nikom ne walja!On je sramota!To pisu samo jadni ljudi,kojih u Srbiji nazalost ima puno!Ana zelim ti da pronadjesh onu twoju prawu igru,i da oswajash nowe titule!A owaj poraz zaborawi!

Ana

pre 14 godina

Tačno godinu dana ovakve igre. Već sam jednom napisala, Ana nije baš najbistrija, i lako je manipulisati njome. Komentatori stalno ponavlaju - ona ne ume da se brani, samo da napada, tako, bravo... Ona to isto ponavlja uporno - saaamo agresivno, agresivno, jako, napadački, nije defanzivna igra za mene. E pa sestro, nisi ti Isus Hrist, pa da uvek bude po tvojoj volji. Otkud joj ta nebulozna ideja da baš u svakom meču ona može da diktira tempo, a ako ne - izgubićemo i tačka. Mora da vežba i odbranu, to što je Terminator jaka ne znači da treba da siluje lopticu.
Azarenka igra fantastično i prelepo. Jako je simpatična i prijatna devojka preko svega, i nije bilo u redu to ludačko navijanje publike za Anu. Ima maksimalnu podršku svuda, iako to ne zaslužuje.

Danica Radovic

pre 14 godina

Nisam tu da komentarisem meč, nisam ga gledala; javljam se jer mi je pun qrac vas koji pominjete Verdaska. Da je bila sa srbinom ne biste mu ni ime znali, j%^$# vas sto se se smuvala sa strancem. Pišite komentare u Kuriru ili Svetu, tamo je vaš palanački mentalitet dobrodošao

p

pre 14 godina

Odvratniju teniserku od ove Azarenke jos nisam vido!Jos oni urlici kao neko ... Navijam za Safinu u sledecem kolu i bicemi drago da je izuje iz patika! I normalno svim srcem za JJ!

Herbie

pre 14 godina

Idemo dalje Ana,
ako je posteno reci imala si mnogo malo turnira zbog raznih povreda. Neki put je potrebna i sreca... Evo danas je izgubio i Nadal. Pre desetak dana je bio na ivici da izgubi od Novaka u polufinalu pa ga je Federer pocstio u finalu. I sada Federer ima srecu jer je Nadal ispao.
Glavu gore, pogledaj sestre Vilijams - dva metuzalema u odnosu na tebe. Vreme tece za tebe a i imas sve vise iskustva.

sdedic

pre 14 godina

Gledajuci danasnje meceve vidim koliko je zenski tenis spao, za razliku od muskog, na najnize grane. Sve su priblizno istog kvaliteta, a samo se desi da poneko bljesne. Pre neki dan su pustali za vreme pauze mec Stefi-Hingis od pre deset godina. Danasnje igracice ne bi mogle ni set da uzmu Grafovoj koja je tada imala oko 30 god. Sa povlacenjem Enanove nestalo je pravih sampionki a ostao je samo prosek. Anino prvo mesto je bio samo splet okolnosti, a da se Enan nije povukla i Sarapova nije povredile, nijedna od nasih ne bi ni nedelju provela na prvom mestu. Do pojave pravih teniserki uzivajmo u muskom tenisu.

John

pre 14 godina

Mislio sam da ana, kao i svi veliki sampioni, ima svoj turnir na kome je nemoguc pobediti je.mislio sam i kako je azarenka samo dobar test pred veliki mec sa safinom u cetrvtfinalu. Ali ana je danas igrala jednostavno previse lose da bi prosla dalje. Prvi set je mogao da ode drugim tokom i tu je azarenka imala malo i sportske srece, ali pocetag drugog (4:0) mi je potpuno neshvatljiv, ne znam sta je uopste ana tad radila na terenu i kako je to dozvilila. Morala je kasnije da iskoristi svaku sansu ali izgleda dajoj njeno bogato tenisko iskustvo u tim momentima nije puno pomogo. Posto dosta pratim tenis prosto mi je zao sto cu u buducnosti cesce gledati azarenku cije su mi gestikulacije i ponasanje na terenu odvratni.nadam se da ce je dinara smlatiti u narednoj rundi.

PARTY'ZANat

pre 14 godina

Nisam od onih koji pljuju na prvi izgubljen mech ali...
Mislim da ovi nashi teniseri (mozda ne svi ali skoro) treba da naprave pauzu u karijeri od pola godine-godinu, da odu na neko krstarenje ili neko mirno mesto da se odmore, saberu misli i prioritete i onda kad se vrate da znaju shta hoce. A ne ovako prezasiceni da gube od dosta loshijih igracha od sebe samo zbog slabe psihe i nedostatka zelje. Josh su mladi i pred njima je 10godina(ili skoro10)igranja na visokom nivou pa se i padovi ochekuju, zato mislim da je bolje praviti pauzu, odmoriti mlado i preoptereceno telo umesto da se gube bodovi, vreme i zdravlje u ovim mladim godinama.
Zaista ih ne krivim i ne osudjujem ali mislim da im treba treznjenje i preispitivanje!
Treba reci i da ovaj sistem bodovanja i ritam nikako nisu dobri i da je normalno da u toku karijere i vrhunski igrachi (kakvi nashi i jesu) ispadaju iz prvih 10-20 jer nije normalno drzati organizam 10-15 godina u vrhunskoj formi.
Pozdrav za sve nashe tenisere, vrhunske ambasadore Srbije!

andrin

pre 14 godina

Izuzetan mec i turnir za Viktoriju Azarenku.
Usla je u mec krajnje opusteno i koncentrisano na svaku loptu.Sa sigurnim i visokim procentom prvog servisa,dubokim lopticama na i oko linije, forsirala je svoju agresivnu igru tokom celog meca i onemogucila Anu da igra.
Sigurna igra se ogledala i u dobro iskoriscenim brejk loptama od 60% i samo 7 gresaka u oba seta.
Po ovoj igri je pokazala da je glavni kandidat za finale i osvajanje titule.
Ana je odigrala previse nervozno,skracivala poene bez strpljenja da odigra duzi poen pre svega na svoj servis i mozda iznudi od Azarenke gresku.Mada pored ovakve igre Azarenke,ne znam sta bi pomoglo.
Ipak ovo nije bio Anin dan,i nadam se da ce uspeti da se vrati posle ovog poraza i bolje odigra na Vimbldonu.

etc

pre 14 godina

Ispada iz top 10. pozitivna stvar je ta da u narednom delu sezone nema mnogo da brani (izuzev Bazela čini mi se) ali sa druge strane od 15 - 20 mesta su dobre teniserke Flavia Pennetta, Zheng Jie, Amelie Mauresmo, Patty Schnyder, Kanepi, Cibulkova...tako da može ispasti i iz top 20 uskoro jer je sad razlika u bodovima mnogo manja između teniserki.

TANJA

pre 14 godina

i šta ja rekoh juče ??? pa sam bila ne preporučena po 100 puta , ali bila sam u prvu ... jj nas uvek bar i nasmeje i obraduje koliko i naljuti a ana je ionako uzela 28000000 dolara pa nema mesta za parama na računu :))) e, ana, ana ... svaka čast viktoriji igrala je perfektno i sa osmehom ... bravo ... a ti ana ne brukaj se ... i da, sada će svi kao da se oslone na jelenu sada kada je draga ispala ... licemeriiiii ... muka mi je kad ana igra jj nema pojma ... pa bar jelena ne kuka i ne žali se i igra do kraja i nema ljutnje nikada nije ni opsovala a vi anini dragi moji otvorite malo oči ... GO JJ :*****

castles

pre 14 godina

Šteta za Anu... no, ostale su još JJ i Maša.... za njih navijam.... mada, ne bi mi bilo žao ni da Dinara pobedi, jer trenutno je najbolja i bilo bi pravedno... Go Janković i Šarapova!!!

Zox

pre 14 godina

Ana ne zasluzuje podrsku publike????????????

Azaraneka prijatna devojka???????????????

Nikad nista lose ni o jednoj teniserki nisam rekao, ali osoba koja je izjavila ova dva gore komentara nikada nije gledala Azarenku kako igra i kako se ona ponasa. Definitivno najomrazenija teniserka upravo zbog svog stava i detinjastog i razmazenog ponasanja.

Ja sam ubedjen da ce Ana osvajati grand slamove. Cuvam sve komentare koji po njoj pljuju da nabijam na nos kada ponovo bude najbolja!

Mirko

pre 14 godina

E svasta se desava juce i danas na RG. Evo i Nadal izgubio!

Uostalom sta se mi svi ovde nerviramo? Svi oni (Novak, Ana,...) igraju u prvom redu za sebe i svoj bankovni konto. Ako im odgovara da gube u prvoj nedelji turnira onda OK. Samo interesantno je da su i Novak i Ana u prvim kolima "rasturili" protivnike a onda glatko ispali. Valjda nece i JJ njihovim stopama!?

nikol dž. femija

pre 14 godina

ANA JE VELIKA IGRAČICA koja je danas izgubila.Mislila sam da 100% pobeđuje.Azarenka je dobra igračica.Još nije velika.Danas je pobedila.VIDEĆEMO kako će turnir dalje da se razvija.

Ani sve najbolje i MISLIM DA JE RED DA osvoji Wimbledon.

HVALA BOGU što nas ovako malih i siromašnih BAR U TENISU IMA MNOGO A I BOGATI SMO.Od sutra nas ,bez obzira na sve poraze,opet ima NA TERENIMA u Bulonjskoj šumi.Red je da JJ osvoji Garos jer samo ona od naših nema slem u singlu i bilo bi lepo da nas sada OBRADUJE.

Eto kakvi su ovi nazovi komentatori niko da nam saopšti koliko se to puta u istoriji Garosa ili slemova uopšte dogodilO da muški i ženski poslednji osvajači titula izgube u istom danu.

Slušala sam i ove na RTS-u i na Eurosportu, ali ništa.

NA Eurosportu su tek fantastični.Danas su toliko navijali za Mađaricu da nisam NIKADA PRIMETILA DA SE TOLIKO NAVIJA ZA SRBE već se tu uvek kaže kako se mora biti objektivan.ČOVEK JE BIO OČAJAN I OTVORENO DA OTVORENIJE NE MOŽE BITI NAVIJAO.Slovakinja tu nije postojala.

DA LI ZATO ŠTO JE SLOVAČKA PODRŽALA SRBIJU u borbi za Kosovo,ILI O ČEMU SE RADI? Tu razumnog sportskog profesionalnog razloga nema SEM POLITIČKOG.

Kako je nama Srbima teško i šta sve moramo da se naslušamo čak i u prenosima sporta kao igre,to je za neverovati,ALI BAŠ TO DAJE NEVEROVATNU ŽELJU ZA PREŽIVLJAVANJEM Srba kao Srba i SAMO RAZVIJA TALENAT ZA ISTO TO preživljanje JOŠ VIŠE.

BAŠ MI je drago što je ona vrlo seksi Cibulkova pobedila i što se borila kao lavica ili kao ženski Nadal.Pobedila je UBEDLJIVO 2:O.Bravo za nju.
A OVI SA Eurosporta neka se zaviju u crno.Jadni su baš.I to u nekoj kao godini jubileja.

Anci najbolja

pre 14 godina

Samo vi vrijedjajte,imate kad.Kad je Anci bila u formi vi ste za nju navijali i govorili ova Ana je nasa,a sad kad je Anci povvrijedjena i pokusava da pronadje staru formu e onda je pjujete,Dokle ce vise da bude tako.Ajd budite pravi navijaci pa je volite i postujte i kad gubi i kad osvaja turnire,zar je toliko tesko shvatiti da neko ne moze pronadje formu.A i danas je Anci imala zdravstvenih problema,vidjeli ste da je vjerovatno imala mucninu.Vidjelo se na njoj da joj nije dobro da ima nekih problema,cim nije vikala AJDE,kad god osvoji poen.I Francuzi su je podrzavali,citav stadion je skandirao Anino ime,a sad vi ne mozete da je podrzite,zar to nije sramota?

ANA JE NAJBOLJA I OSVOJICE ONA JOS MNOOOOGO GREN SLEMOVA

ilija

pre 14 godina

Ljudi, da li ste vi ikada probali nešto da igrate kada se ne osećate dobro? Pustite Noleta i Anu na miru. Nisu oni roboti. Za trenutnu igru možda ne zaslužuju pohvale, ali ovakve komentare od pojedinaca nikako nisu zaslužili!

Anony

pre 14 godina

Bori se Ana,Bori se nole al niko se ne izbori.

***fali vam "senzacija" u naslovu,ipak se ovde radi o braniocu trofeja,kad moze nole moze i ana,zasluzila je.

Ljubitelj Sporta

pre 14 godina

Na zalost nisam imao priliku da gledam (mozda je i bolje, manje nerviranja...) ali sta da se kaze... Fizicki Ana je jako talentovana, ali mentalno/psihicki nije bas najbolja.

Komentator broj 5 je u pravu, na zalost....

Boca

pre 14 godina

Azarenka mi je toliko antipaticna i fizicki svojim kikbokserskim izgledom, a i onim stalnim vriskavim usklicima - da mi je to dodatno pokvarilo raspolozenje, kao i svim navijacima srpske teniserke.

kyuss

pre 14 godina

Nista strasno.Konkurencija u zenskom tenisu je veca nego ikada
razlika je samo u nijansama.U prvih 15 svako svakoga moze da dobije
Ne postoji ni jedna trenutno teniserka koja se izdvaja po kvalitetnoj
igri u kontinuitetu.Ana se trudi ali to nije dovoljno.Pojavila su se
nova mlada imena u tenisu u protekle 2god. i konkurencija je najveca do
sada kao sto rekoh.Enan je bila poslednja dominantna teniserka i niko
jos dugo vremena nece moci da joj se priblizi,cak ni Serena.
Tenis je misaona igra nadmudrivanja.Nije sve u tehnici i snazi.Pogledajte
kako je Soderling razmontirao Nadala.
Ana ne razmislja dovoljno na terenu,veliki je tremaros,emotivac i pritom
je izuzetno razmazena,mamina devojchica a to su
stvari koje sputavaju i te kako i uvek igrate pod pritiskom i ne rastereceni.
Ona je protraceni talenat i tesko da ce ostati dugo u vrhu svetskog tenisa.
To nije do igrackih mogucnosti i sposobnosti vec do karaktera

?????????

pre 14 godina

citiram:"nas tenis se polako vraca gde mu je i mesto na marginama" napisao neki Srbin pre bih rekla neko ko nema m.z.k,i sto kukate na Hrvate za razliku od Srba hvale i cuvaju svoje..zato smo tu gde jesmo.Mozemo samo da se ponosimo nasim igracima bolje nismo imali,i u dobru i zlu!!!!

roman empire

pre 14 godina

There was something
in the air that night,
the star so bright
FERNANDO!!!
they were shaining there
for you and me for liberty
FERNANDO!!!!
Ana i ABBA samo za Nanda.

tablica deljenja

pre 14 godina

Sva podrska Ani...

Ipak, smanjite senzaciju: nije "aktuelna sampionka izgubila od 9. teniserke sveta, vec je 8. teniserka sveta izgubila od 9."

Dakle, nista senzacionalno.

Majstor

pre 14 godina

Ja sam verovo da ce nakako uspeti da osvoji opet Roland Garros.

Svi su rekli da nema sanse i evo istina. Pukosam $100.

Ali ako nastavi jos malo da igra ovako lose, ovo nije vise pitanje forme nego sto drugo...

Razocaransam, i sad i ja verujem da nije bas neso.

Ana,Novak,NAdal(NOVI TRIO

pre 14 godina

To je bre zbog one krpe u koju se zavila.Kako devojka izgleda,a umotala se u onu krpu,ne znas sta je prednji,sta je zadnji deo...Anci,promeni haljince.A da,poraz...Nema veze,i Nadal ispade pa nista....

sale

pre 14 godina

Dobro kaze Mats Vilander da Anin poraz nije iznenadjenje,nego proslogodisnja Anina pobeda u finalu je bilo iznenadjenje.Shvatate sta je hteo da kaze i nazalost u pravu je.

Viccente

pre 14 godina

Ne smarajte sa kritikama, pogotovo ljudi koji su juce poceli da prate tenis...

Ana, bez obzira na kom mestu bila na WTA tabeli , Srbija ce biti zauvek ponosna sto te ima !
Uvereni smo da ces se brzo vratiti u svetski vrh , jer ti to zasluzujes !

ja

pre 14 godina

Auu bre Ana pa kako mozes da izgubis od one pacerke. 5 klasa si bolja od nje. Prestani da poklanjas pobede ovim amaterkama. Prvo Zvonareva, sad i ova Azarenka. Pa one ti nisu ni do kolena. Uozbilji se malo dete drago.

dzordz

pre 14 godina

Ja sam mislio da Ana više ne igra, da se posvetila manekenstvu, kad gle..eto nje do osmine finala, opa!
Nema veze, imaće lepe uspomene, samo ipak, mogla je da ih ima i više, još je mlada i sposobna. Ipak, najveći problem svih naših tenisera je motivacija, to je očigledno.Vieš jednostavno ne grizu, ne osećaju strast u igri, već se sve pretvorilo u mehaničku igru i jurnjavu za novcem, ali novca sada imaju tako da je i taj motiv sada slab.

bobcha

pre 14 godina

To je definitivno problem u glavi koga se ona nece resiti jos dugo a mozda i nikada. Dzabe sve ostale predispozicije kad nema metalnu snagu, i to joj se stalno desava. Vazno je da se ona svake nedelje slika za neki casopis

Obrenovic

pre 14 godina

Svaka cast Azarenki na zasluzenoj pobedi, ona ce vrlo brzo biti #1 na svetu. Frustriranim i bolesnim nacionalistickim komentarima o eurosportu, kosovu i slicno nije mesto na ovom sajtu. Ali to je (bolesno) nase javno mnjenje kome je uvek za poraz neko cetvrti kriv...

branko

pre 14 godina

1. Брже, јаче, прецизније, сигурније, модерније–једном речју боље. Нажалост, Азаренка
2. Пре нешто више од месец дана поставио сам питање да ли се у женском тенису одиграва велика револуција и да ли армија коју предводе Wozniacki, Azarenka , Lisicki, Kleibanova, Pavliuscenko брише све пред собом и `преузима власт`? Можда је још рано за јасан одговор али се он назире.
3. Не, није ово ни случајно крај успеха српског тениса. Биће их још сасвим сигурно, али сви морамо схватити да је `српски тениски тајфун 2007-2008` протутњао као што протутњи и сваки природни тајфун, ма колико био снажан. Новаче, Јанко, Викторе, Ненаде, Јелена, Ана а ускоро можда и неки нови клинци – само напред.

jegood

pre 14 godina

Dobro, Anči zbog objektivnih razloga i nije došla na RG u najboljoj formi, pa zato i poraz od Azarenke i nije neko ogromno iznenađenje. Samo joj želim da sanira povredu i da spoji više od 3 turnira...a da se ne pojavi neka nova povreda. Sve najbolje Anči!

Baca

pre 14 godina

Nije somo ona eliminisana nego i Nadal, na sljaci nikad nema nekih velikih favorita,pobedjuje trenutna forma i jaka psiha.Sledi eliminacija i JJ. Hai Carstea.

PSILOG AMATER

pre 14 godina

Ma za sve je kriv onaj Verdasko.Ana nema vise koncetraciju a i psiholoski je jos slabija nego pre.Trba joj pomoc vrhunskih strucnjaka inace klinke dolaze mnogo brze ngo sto se ocekivalo.

deklica

pre 14 godina

Realno, naletela je na bolju verziju sebe...
Mislim da Ana treba da bude zadovoljna trecim kolom, sto je uz ovakav zreb realan domet, ipak je ona igracica od 10-20 mesta sa povremenim bljeskovima (mislim da ce posle RG-a da bude 13-ta).
Azarenka vrlo dobra i kandidat za titulu...
Plasim se da ista sudbina ceka i JJ cim naidje na nekog jaceg protivnika...

realista

pre 14 godina

Kao i svi ostali mechevi i ovaj je zavisio iskljucivo od Ane. Da je Ana pokazala samo 20% onoga sto zna i ume Azarenka ne bi imala nikakve sanse u tom mechu. Medjutim Ana je odigrala jedan od najlosijih mecherva. Sigurno su na to uticali i zdravstveni problemi.
Ne treba velicati Azarenku, jer ta devojka ne zna da igra.
Uostalom videcete kada bude sledeci put igrala protiv Ane. Sa onom njenom igrom nece uzeti ni jedan gem. I ne ocekujte da Ana igra defanzivno, ona jednostavno nije taj tip igracice. Moze Ana odlicno da se brani, to je uostalom i juce pokazala, najveci deo poena je osvojila upravo u poenima u kojima se branila. Medjutim Ana se brani samo kad mora, ali njena igra se zasniva pre svega na napadima. Juce je taj napad jednostavno nije sluzio. Sigurno da je imala te zdravstvene probleme. Pa videli ste da je vec u drugom gemu u sred gema krenula ka stolici. Mislio sam da ide da zameni reket, a ona je prisla da pije vodu. Ako znate pravila, onda znate da je tim postupkom rizikovala opomenu i gubitak poena. Ocigledno je stvarno imala probleme cim je tako nesto uradila. A kada se igracica ne oseca dobro, onda ne moze dobro ni da igra.
U svakom slucaju Ana je 5 klasa bolja igracica od ove Azarenko. U to cete se vrlo brzo uveriti, kad je bude cistila sa terena u narednim susretima. Mogu da razumem da Anu poredite sa Sharapovom, Safinom, Dementijevom...
Ali porediti ovu Azarenko sa Anom je u najmanju ruku neukusno i krajnje smesno.

kate

pre 14 godina

Neko od nasih izjavi nedavno:"Problem je u glavi?" Napokon da neko prizna i to, svaka cast i fantastican zakljucak. Steta sto je nazalos ovo tacno za par nasih koji mogu da pobede sve tenisera/teniserki!

Kristian

pre 14 godina

Samo napred Ana, pokusaj da se vratis na tron, ali i ako se to ne desi, ti si vec zlatnim slovima upisana u ovom sportu.Lepo je biti iz zemlje iz koje si i ti.

viktor

pre 14 godina

Imam za Anu i Noleta jedan predlog:Mislim da bi bili super par i da treba da se smuvaju.vrlo brzo bi bili broj jedan on u muskoj, ona u zenskoj konkurenciji.

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

@ Jao kako mi je krivo...
bas je nije htelo,a sa druge strane onu nalozenu je SVE htelo..
Ana nema veze, uz tebe smo!!!
(Roland Garros, 31. maj 2009 17:35)

Ana nema "blage" veze! ;))))))

Zoe

pre 14 godina

Nisam mogla da čitam sve komentare, prosto mi je kopanje po rani. Ali moram da kažem nešto i da na ovaj poraz stavimo tačku. Ana je prosto previše promašivala, 20 neiznuđenih ona a Azarenka 7. Istina je da je imala više vinera ali prosto pored onolikih promašaja nije bilo šanse, servis nije bio dobar i to je bilo to... Ana ne zna drugačije, ona kada pogađa nema te teniserke koja može da je dobije. I to zaista mislim, ona kada igra ona gazi. Na početku meča u 2-3 gemu kada je onaj smeč poslala u mrežu, ti joj je unelo u glavu neku buvu i ona je posle toga na mreži bila i više nego oprezna i prosto se bojala udarca. I to joj je svakako odnelo deo taktike, jer ako je nešto dobro radila na turniru bila je igra na mreži. Prosto sve dok Ana u svojoj glavi ne raščisti sa tim da ona može i zna da igra vrhunski tenis i da može da dobije svakoga, neće biti bolje. Ali ono što raduje što polako počinje da diže formu, ma šta pričali u odnosu na Brizbejn i AO ovo je napredak, a i ove sezone nema šta više da izgubi, na svim turnirima koji slede prošle godine je ispadala u drugom, trećem kolu tako da samo može da profitira. Šta god da se desi Anu volim, nikad neću zaboraviti 7. jun 2008. I zato Ana zbog sebe pre svega molim te vrati se! :) Držim palčeve Jeci, ovaj turnir je i više nego pun iznenađenja. Da danas pobedi, pa u nove pobede. :)

Igysa

pre 14 godina

Pljuvaci ne lupajte ! Ana je odigrala tek nesto slabije nego sto sad realno moze, sad posle dugotrajne krize.. ja verujem da ova devojka moze mnogo ove godine da uradi.. Onakvu Azarenku niko ziv ne bi pobedio.. neverovanto koliko ju je ke..alo !
Devojka jeste vrsna igracica ali je imala samo 7 neiznudjenih gresak u mecu u kome obe udaraju tako jako ?! neverovatno... ali publika je pokazala koga voli a koga ne ! Azarenka je pravi cinik od devojke i smucila mi se juce ! Napred Ana !

MM

pre 14 godina

Nema sta bilo ko da bude razocaran. Ocekivano. Da nije sad izgubila, Safina bi je jos vise razbucala.
Stata samo tolikog talenta. Kako je prosle godine igrala na RG -stvarno neverovatan tenis. A sad cini mi se pada na 12tu poziciju.

satko

pre 14 godina

Za razliku od ovih 150-ak komentara onih koji su predvidjali Ani titulu i dizali je kao kraljicu u nebesa ja sam rekao da ce izgubiti, samo nazalost pristrasni cenzori takve komentare retko objavljuju.Ovaj turnir je prosle godine osvojila sticajem okolnosti jer su favoriti "popadali" pre vremena, i to joj je donelo nagli skok u vrh. Treba biti realan a ne kao do juce, gotovo mi se smucilo od "onakvih" komentara. Prica je zavrsena.

of

pre 14 godina

Zasto mislim da se Spanci danas osecaju isto kao mi juce...Pa tako im i treba kad su pobedili Mancester u finalu LS e sad nek kukaju za Nadalom......a mi cemo za Anom tj.posle onog Noletovog iznenadjenja juce ovo danas sa Anom nam dodje ko macji kasalj!!!

nina '96 ANA's fan

pre 14 godina

vec 102 komentara...uzas!!!kada je prekjuce pobedila imalo je mozda 50-ak komentara...sta ako je izgubila...izgubila je i venus,dementijeva,nole,pa i nadal...ANA je fenomenalno odigrala prosli mec...videlo se danas da ne izgleda dobro,i da ima neki problem...a sto se tice azarenke,dobro je igrala,ali je ANA 100% imala najtezi zreb od svih teniserki...ne razumem kao neko moze da prica takve gluposti...stvarno mi je zao,ana ce ispasti iz prvih 10,ali mislim da ne treba mnogo da brine,jer posle RG maltene ne brani nista...svaki malo bolji rezultat ce joj doniditi dodatne poene...videcemo sta ce jelena uraditi na kraju godine,kada bude branila ogroman broj poena,sta ce venus uraditi na wimbledonu i serena na US open-u...ANA ce tada imati priliku da se vrati tamo i gde zasluzuje jer znam da joj je mesto u top 5...ANA,volim te i uvek cu navijati za tebe...wimbledon uskoro pocinje,imas vremena da se spremis i da pokazes svima ko je ANA IVANOVIC...

JASAR

pre 14 godina

ma kakav tenis niko i ne prati... boli me ...... za jelenu anu i novaka kad je njih briga i mene je:D

nema veze idemo 2010 na sp u fudbalu to je sport:D

ANTIC BOG

Zox

pre 14 godina

O, tugo proljetnja!

Tadic im stvarno MALER!

I Ani i Noletu i Nadalu ubacili nesto u /soci/.

Ostaje nam Jelena da se necemu nadamo!

Dana iz dućana

pre 14 godina

@Sale – kom. 160

Kad bi malo razmislio, a manje verovao u sve što kaže Vilander, došao bi do zaključka da i nije baš slučajno Ana osvojila RG prošle godine. Devojka je igrala odlično, prvo je igrala finale AO, trijumfovala u Indijan Velsu, a potom osvojila i RG (a i 2007. g. je igrala finale RG), a iznenadenje je pad u formi posle RG prošle godine. Prema tome, ne mora se slepo verovati u sve što beli svet kaže, nego se malo mućne glavom i provere činjenice…

Cvetko

pre 14 godina

Napred Ana! Dajemo ti podršku kao i svim našim teniserima!Tenis naših igrača više ne gledam ali mogu samo da zamislim kako je igrala. Ipak, biće bolje!
Cvetko i cvetkovi

Top

pre 14 godina

Briga me bre za nju, lako ce nju bivsi predsednik jedne zemlje utesiti!
Vazno je da se vratila Sharapova, jedina prava kraljica belog sporta u svim kategorijama.

ljujke

pre 14 godina

Ljudi, moramo biti realni. I ona je devojka od krvi i mesa, a pocela je da se zbavlja sa momcima sto joj oduzima previse energije za vrhunski tenis.

nesa

pre 14 godina

zalosno ali istinito vise necemo imati igracicu na poziciji 1. los odabir trenera i savetnika .ana probudi se ili ti to diktira sponzor

olja

pre 14 godina

Boze nisam verovala da neko moze da bude tako nesposoban dok nisam danas videla Anu!!!Pa da postoji takmicenje u nesposobnosti ona bi zauzela drugo mesto jer bi bila i suvise nesposobna da osvoji prvo!!!!Nebi mi bilo krivo da je izgubila a da se prethodno trudila,igrala pametno,jer Azarenka je za nju elita,ali ovako....CISTA BLAMAZA!!!!

Dina

pre 14 godina

Nema veze ANA ti si najbolja.Ovo saMO ZNACI DA NISI SE JOS VRATILA U FORMU ALI DA SE VRACAS.REVANSIRACES JOJ SE TOJ MALOJ UZDIGNUTOJ.pUNO TE VOLIM I ZELIM TI PUNO SRECE ESTBURNU.KISS

србин

pre 14 godina

Са онаквом игром на свом сервису елиминација је логична последица ствари. Наш тенис се полако али сигурно враћа где му је и место на маргинама

niks

pre 14 godina

E, brate, jeste da je nasa i da navijamo za nju, ali da nije bistra (inteligentna) nije. Onakvo silovanje lopte i manijacki udarci u mrezu ili aut. I vidi se da gresi, da igra ne prolazi, ali ona stalno isto. Ni da pokusa da promeni bilo sta. Strasno! Bas sam se iznervirao!

Teniser

pre 14 godina

Bila jednom jedna igracica koja se zvala Ana Ivanovic.Od kako se uhvatila sa onim nesretnikom Verdascom njen pad i u igri i na listi je ocigledan. Danas kao pocetnica.Kao da je 50 i neka na listi a Azarenka medju prvih pet. A ustvari to ce se vrlo brzo i desiti. Od srpske euforije od pre dve godine sada do srpske tuge. Ocigledno je da su nas svi procitali i da svi bolje rade

@leksandar

pre 14 godina

Volim da igram u Parizu,
Mogu svakoga da pobedim ,
Jedva cekam Safinu ,
Idi bre kuci i batali se reketa, uzmi kutlacu i spremi nesto pametno !!!!
Sad me plujte pluvaci koliko zelite !!!!
Napred JJ !!!

kobe bryant

pre 14 godina

Novače i Ana, volim vas najvise na svetu. Moji ste, Srbi ste, ponosim se vama, i patriota sam, ali.....OVO STVARNO VISE NEMA SMISLA. Ne zivi se od stare slave. Ana, ti ces se tesko vratiti na vrh, a daj Boze i da ostanes u prvih 10. A ti Nole, mozes ali neces. Ne znam u čemu je tvoj problem. Igras tri finala sa Nadalom i propisno ga namucis, a onda dodje neki Kolsrajber 31. na svetu i oduva te. Pa na sta to lici? Kad bi se takav kiks desio Nadalu ili Fedexu? Svejedno i dalje vas volim i navijam za vas. Ali dajte malo vise elana i bez potcenjivanja protivnika. Čini mi se da je Ana danas usla u mec na krilima proslih pobeda. A sto se tice Azarenke, ona je za mene buduci br. 1 jer je razbijacica.

Baca

pre 14 godina

Nije somo ona eliminisana nego i Nadal, na sljaci nikad nema nekih velikih favorita,pobedjuje trenutna forma i jaka psiha.Sledi eliminacija i JJ. Hai Carstea.

Bice bolje na Vimbldonu

pre 14 godina

Steta sto Azarenka i Safina igraju u sledecem kolu.Obe zasluzuju finale.Zenski tenis je toliko napredovao u odnosu na ranije da je to neverovatno.Tesko da ce se jos kada desiti da neko dominiram godinama kao Stefi i ekipa.Stalno dolaze neke nove klinke,razbijacice.Ana,glavu gore,porazi su deo sporta.Siguran sam da je pred tobom jos dosta uspeha na GS-ovima.

Peruci

pre 14 godina

Da li je moguce da su nasi teniseri i teniserke (Djokovic,Tipsarevic,Jelena Jankovic,Ana Ivanovic)toliko malerozni.Pa njima uvek nesto hvali (povrede,los teren,promena klime,jako sunce,vetar,glasna publika,promena reketa i sta li jos...Zasto se bar malo ne ugledaju na naseg najstarijeg tenisera Nenada Zimonjica koji je sa slomnjenor rukom odigrao finale vimblodona?Nase razmazene zvezde uvek imaju opravdanja za poraze,uvek je neko ili nesto kriv za ocajne igre nasih igraca i igracica.
Uvidjam da je Rodik u pravu kada je govorio o razlozima za lose igre Djokovica.

ja

pre 14 godina

Auu bre Ana pa kako mozes da izgubis od one pacerke. 5 klasa si bolja od nje. Prestani da poklanjas pobede ovim amaterkama. Prvo Zvonareva, sad i ova Azarenka. Pa one ti nisu ni do kolena. Uozbilji se malo dete drago.

JASAR

pre 14 godina

ma kakav tenis niko i ne prati... boli me ...... za jelenu anu i novaka kad je njih briga i mene je:D

nema veze idemo 2010 na sp u fudbalu to je sport:D

ANTIC BOG

Sladjana

pre 14 godina

Više se nije ni očekivalo od Ane.....na poslednja 4 Grend slema NIJE PRESLA 4 KOLO.....

Ali se zato nadam da ce vam Jeca (vama pljuvacima) dokazati da moze da uzme GS koji vec odavno zasluzuje svojom igrom,pozrtvovanoscu,borbenoscu i predivnim osmehom kojim pleni.....

NAPRED KRALJICE!!!!

Zika

pre 14 godina

Talenat u tracenju. Samo batina (figurativno) moze da pomogne. Mislim stvarno, da ne uzme ni jedan svoj servis u drugom setu. Aktuelnoj sampionki loptica ispada na servisu. Toliko je ocigledno bolja od Azarenko da prethodno navedeno jos vise boli.

ira

pre 14 godina

Jos Jelena da nas sutra ovako nasmeje i Tijanic moze da odahne jer nema vise prenosa a mi ostali mozemo na miru da spremamo ispite i sedmog da proslavimo titulu Zimonjica i Nestora!!!

woodrow

pre 14 godina

ani treba psiholog a ne trener...
@olja...azarenka ni za koga nije elita, ona bre jos lozi smederevac...kad ta elita osvoji GS onda se javi sa svojim malim iskompleksiranim stavom...
cuj elita azarenka...svako stavlja komentare...

Danijela

pre 14 godina

srasno....Realno nije se moglo ocekivati nesto,...Ipak Azarenka igra mnogo dobro u poslednje vreme...Svaka joj cast!!!Krivo mo je zbog Ane....izgubice veliki broj poena.....:(

bane

pre 14 godina

Ana je sigurno zaboravila da stavi vosak u usi. Uz vesticije krike nemoguce je dobroj teniserki kakva je Ana da igra.
Jao, kakvo srozavanje kvaliteta RG ove godine! Samo jos da trofej uzme Marej i ova Azarenka pa da vise ne gledamo French Open!

petar-pan

pre 14 godina

Ne znam zasto, al sve mi ovo izgleda kao moralna pobeda Viskovica, u fazonu ako ne mogu ja da prenosim nece ni ovi \"paceri\" sa RTS-a :)

nikol dž. femija

pre 14 godina

ANA JE VELIKA IGRAČICA koja je danas izgubila.Mislila sam da 100% pobeđuje.Azarenka je dobra igračica.Još nije velika.Danas je pobedila.VIDEĆEMO kako će turnir dalje da se razvija.

Ani sve najbolje i MISLIM DA JE RED DA osvoji Wimbledon.

HVALA BOGU što nas ovako malih i siromašnih BAR U TENISU IMA MNOGO A I BOGATI SMO.Od sutra nas ,bez obzira na sve poraze,opet ima NA TERENIMA u Bulonjskoj šumi.Red je da JJ osvoji Garos jer samo ona od naših nema slem u singlu i bilo bi lepo da nas sada OBRADUJE.

Eto kakvi su ovi nazovi komentatori niko da nam saopšti koliko se to puta u istoriji Garosa ili slemova uopšte dogodilO da muški i ženski poslednji osvajači titula izgube u istom danu.

Slušala sam i ove na RTS-u i na Eurosportu, ali ništa.

NA Eurosportu su tek fantastični.Danas su toliko navijali za Mađaricu da nisam NIKADA PRIMETILA DA SE TOLIKO NAVIJA ZA SRBE već se tu uvek kaže kako se mora biti objektivan.ČOVEK JE BIO OČAJAN I OTVORENO DA OTVORENIJE NE MOŽE BITI NAVIJAO.Slovakinja tu nije postojala.

DA LI ZATO ŠTO JE SLOVAČKA PODRŽALA SRBIJU u borbi za Kosovo,ILI O ČEMU SE RADI? Tu razumnog sportskog profesionalnog razloga nema SEM POLITIČKOG.

Kako je nama Srbima teško i šta sve moramo da se naslušamo čak i u prenosima sporta kao igre,to je za neverovati,ALI BAŠ TO DAJE NEVEROVATNU ŽELJU ZA PREŽIVLJAVANJEM Srba kao Srba i SAMO RAZVIJA TALENAT ZA ISTO TO preživljanje JOŠ VIŠE.

BAŠ MI je drago što je ona vrlo seksi Cibulkova pobedila i što se borila kao lavica ili kao ženski Nadal.Pobedila je UBEDLJIVO 2:O.Bravo za nju.
A OVI SA Eurosporta neka se zaviju u crno.Jadni su baš.I to u nekoj kao godini jubileja.

nina '96 ANA's fan

pre 14 godina

vec 102 komentara...uzas!!!kada je prekjuce pobedila imalo je mozda 50-ak komentara...sta ako je izgubila...izgubila je i venus,dementijeva,nole,pa i nadal...ANA je fenomenalno odigrala prosli mec...videlo se danas da ne izgleda dobro,i da ima neki problem...a sto se tice azarenke,dobro je igrala,ali je ANA 100% imala najtezi zreb od svih teniserki...ne razumem kao neko moze da prica takve gluposti...stvarno mi je zao,ana ce ispasti iz prvih 10,ali mislim da ne treba mnogo da brine,jer posle RG maltene ne brani nista...svaki malo bolji rezultat ce joj doniditi dodatne poene...videcemo sta ce jelena uraditi na kraju godine,kada bude branila ogroman broj poena,sta ce venus uraditi na wimbledonu i serena na US open-u...ANA ce tada imati priliku da se vrati tamo i gde zasluzuje jer znam da joj je mesto u top 5...ANA,volim te i uvek cu navijati za tebe...wimbledon uskoro pocinje,imas vremena da se spremis i da pokazes svima ko je ANA IVANOVIC...

Ana

pre 14 godina

Tačno godinu dana ovakve igre. Već sam jednom napisala, Ana nije baš najbistrija, i lako je manipulisati njome. Komentatori stalno ponavlaju - ona ne ume da se brani, samo da napada, tako, bravo... Ona to isto ponavlja uporno - saaamo agresivno, agresivno, jako, napadački, nije defanzivna igra za mene. E pa sestro, nisi ti Isus Hrist, pa da uvek bude po tvojoj volji. Otkud joj ta nebulozna ideja da baš u svakom meču ona može da diktira tempo, a ako ne - izgubićemo i tačka. Mora da vežba i odbranu, to što je Terminator jaka ne znači da treba da siluje lopticu.
Azarenka igra fantastično i prelepo. Jako je simpatična i prijatna devojka preko svega, i nije bilo u redu to ludačko navijanje publike za Anu. Ima maksimalnu podršku svuda, iako to ne zaslužuje.

sale

pre 14 godina

Dobro kaze Mats Vilander da Anin poraz nije iznenadjenje,nego proslogodisnja Anina pobeda u finalu je bilo iznenadjenje.Shvatate sta je hteo da kaze i nazalost u pravu je.

emir

pre 14 godina

de bar onda za sljedeci put kada budes igrala neki jaci turnir reci moze me svako pobjediti a ne mogu svakoga da pobjedim kao sto si izjvaila kada si pobjedila onu trecerazrednu teniserku a cim dode neka bolja rangirana kao sto je azarenka ti odma ode da pases travu mislim dogle te tvoje glupe izjave postedi nas bogati

Boca

pre 14 godina

Azarenka mi je toliko antipaticna i fizicki svojim kikbokserskim izgledom, a i onim stalnim vriskavim usklicima - da mi je to dodatno pokvarilo raspolozenje, kao i svim navijacima srpske teniserke.

TANJA

pre 14 godina

i šta ja rekoh juče ??? pa sam bila ne preporučena po 100 puta , ali bila sam u prvu ... jj nas uvek bar i nasmeje i obraduje koliko i naljuti a ana je ionako uzela 28000000 dolara pa nema mesta za parama na računu :))) e, ana, ana ... svaka čast viktoriji igrala je perfektno i sa osmehom ... bravo ... a ti ana ne brukaj se ... i da, sada će svi kao da se oslone na jelenu sada kada je draga ispala ... licemeriiiii ... muka mi je kad ana igra jj nema pojma ... pa bar jelena ne kuka i ne žali se i igra do kraja i nema ljutnje nikada nije ni opsovala a vi anini dragi moji otvorite malo oči ... GO JJ :*****

Anci najbolja

pre 14 godina

Samo vi vrijedjajte,imate kad.Kad je Anci bila u formi vi ste za nju navijali i govorili ova Ana je nasa,a sad kad je Anci povvrijedjena i pokusava da pronadje staru formu e onda je pjujete,Dokle ce vise da bude tako.Ajd budite pravi navijaci pa je volite i postujte i kad gubi i kad osvaja turnire,zar je toliko tesko shvatiti da neko ne moze pronadje formu.A i danas je Anci imala zdravstvenih problema,vidjeli ste da je vjerovatno imala mucninu.Vidjelo se na njoj da joj nije dobro da ima nekih problema,cim nije vikala AJDE,kad god osvoji poen.I Francuzi su je podrzavali,citav stadion je skandirao Anino ime,a sad vi ne mozete da je podrzite,zar to nije sramota?

ANA JE NAJBOLJA I OSVOJICE ONA JOS MNOOOOGO GREN SLEMOVA

Danica Radovic

pre 14 godina

Nisam tu da komentarisem meč, nisam ga gledala; javljam se jer mi je pun qrac vas koji pominjete Verdaska. Da je bila sa srbinom ne biste mu ni ime znali, j%^$# vas sto se se smuvala sa strancem. Pišite komentare u Kuriru ili Svetu, tamo je vaš palanački mentalitet dobrodošao

sdedic

pre 14 godina

Gledajuci danasnje meceve vidim koliko je zenski tenis spao, za razliku od muskog, na najnize grane. Sve su priblizno istog kvaliteta, a samo se desi da poneko bljesne. Pre neki dan su pustali za vreme pauze mec Stefi-Hingis od pre deset godina. Danasnje igracice ne bi mogle ni set da uzmu Grafovoj koja je tada imala oko 30 god. Sa povlacenjem Enanove nestalo je pravih sampionki a ostao je samo prosek. Anino prvo mesto je bio samo splet okolnosti, a da se Enan nije povukla i Sarapova nije povredile, nijedna od nasih ne bi ni nedelju provela na prvom mestu. Do pojave pravih teniserki uzivajmo u muskom tenisu.

Top

pre 14 godina

Briga me bre za nju, lako ce nju bivsi predsednik jedne zemlje utesiti!
Vazno je da se vratila Sharapova, jedina prava kraljica belog sporta u svim kategorijama.

alejandro

pre 14 godina

Da!Ana je imala godinu dana da dokaže da pobeda na prošlogodišnjem RG nije bio splet okolnosti već dobre forme i igre!Drugar joj Nole imao je dve godine!Ništa!!Uopšte me ne iznenađuje ovakav Anin rezultat, bilo je pitanje samo koliko će kola proći?Kad neke vanteniske stvari magnetski privlače "šampione" onda završavanje takmičenja na RG u 3. tj. 4. kolu dođe kao najlogičnija posledica!Ispadanje iz prvih deset joj je zagarantovano posle RG.Potpuno zsluženo!To čeka i Novaka no neće biti takvom brzinom.Jelena, ne daj se!!

Herbie

pre 14 godina

Idemo dalje Ana,
ako je posteno reci imala si mnogo malo turnira zbog raznih povreda. Neki put je potrebna i sreca... Evo danas je izgubio i Nadal. Pre desetak dana je bio na ivici da izgubi od Novaka u polufinalu pa ga je Federer pocstio u finalu. I sada Federer ima srecu jer je Nadal ispao.
Glavu gore, pogledaj sestre Vilijams - dva metuzalema u odnosu na tebe. Vreme tece za tebe a i imas sve vise iskustva.

Dragan Pavlovic

pre 14 godina

Morala je da izgubi jer su je u prethodnom kolu gledali predsednik Tadic sa ministrima Jeremicem i Djelicem. A cega se ova trojica dohvate tu nema uspeha. Jos je predsednikTadic rekao Ani posle meca: "Vidimo se Anci"

opa

pre 14 godina

Muski i zenski branitelji naslova ispali u istom danu, u prvom tjednu. Je li se to ikada prije dogodilo?

Nadal cijelu sezonu igra ocajno, konacno je to doslo na naplatu. Kraj jedne ere...sto je slijedece?

pera

pre 14 godina

E ispao i Nadal. Gde su oni sto ispljuvase Djokovica juce i koji govorise da Nadal ne moze da ima los dan??? Ajde sad! Videcete kako ce i Fedex da ima uskoro veoma los dan!Del potro uzima RG!

vlajko

pre 14 godina

uzasna je i mucno je gledati je,dali bi neko mogao da je nauci da nemora loptica uvek da se udari najace,tones polako ali sigurno a verdasko sve bolji

John

pre 14 godina

Mislio sam da ana, kao i svi veliki sampioni, ima svoj turnir na kome je nemoguc pobediti je.mislio sam i kako je azarenka samo dobar test pred veliki mec sa safinom u cetrvtfinalu. Ali ana je danas igrala jednostavno previse lose da bi prosla dalje. Prvi set je mogao da ode drugim tokom i tu je azarenka imala malo i sportske srece, ali pocetag drugog (4:0) mi je potpuno neshvatljiv, ne znam sta je uopste ana tad radila na terenu i kako je to dozvilila. Morala je kasnije da iskoristi svaku sansu ali izgleda dajoj njeno bogato tenisko iskustvo u tim momentima nije puno pomogo. Posto dosta pratim tenis prosto mi je zao sto cu u buducnosti cesce gledati azarenku cije su mi gestikulacije i ponasanje na terenu odvratni.nadam se da ce je dinara smlatiti u narednoj rundi.

www

pre 14 godina

Igrala je mnogo nestrpljivo.Mora nekad i da se "spusti lopta na zemlju"...Nije lako uzeti Grand Slam,Ana je to vec uspela i ne vidim zasto ne bi opet.

kyuss

pre 14 godina

Nista strasno.Konkurencija u zenskom tenisu je veca nego ikada
razlika je samo u nijansama.U prvih 15 svako svakoga moze da dobije
Ne postoji ni jedna trenutno teniserka koja se izdvaja po kvalitetnoj
igri u kontinuitetu.Ana se trudi ali to nije dovoljno.Pojavila su se
nova mlada imena u tenisu u protekle 2god. i konkurencija je najveca do
sada kao sto rekoh.Enan je bila poslednja dominantna teniserka i niko
jos dugo vremena nece moci da joj se priblizi,cak ni Serena.
Tenis je misaona igra nadmudrivanja.Nije sve u tehnici i snazi.Pogledajte
kako je Soderling razmontirao Nadala.
Ana ne razmislja dovoljno na terenu,veliki je tremaros,emotivac i pritom
je izuzetno razmazena,mamina devojchica a to su
stvari koje sputavaju i te kako i uvek igrate pod pritiskom i ne rastereceni.
Ona je protraceni talenat i tesko da ce ostati dugo u vrhu svetskog tenisa.
To nije do igrackih mogucnosti i sposobnosti vec do karaktera

p

pre 14 godina

Odvratniju teniserku od ove Azarenke jos nisam vido!Jos oni urlici kao neko ... Navijam za Safinu u sledecem kolu i bicemi drago da je izuje iz patika! I normalno svim srcem za JJ!

dak

pre 14 godina

Otkada se skontala sa onim Vwerdaskom nezna ni loptice sa udari. A on je bio totalno marginalizovani teniser, počeo da igra i da bude nešto u tenisu. Kao da joj je uzeo srecu!

brate sve je postalo maxi

pre 14 godina

Eh, šta kazati a ne nalupetati iznad proseka... nije u najboljoj formi, naprosto nedostaje mnogo toga u igri Aninoj (u prvom redu raznovrsnost i improvizacija - kreativnost, jelte)i, eto, prva nezgodnija protivnica se pokazala nepremostivom preprekom.

Zaokruž(t)i kliše frazu po izboru:

1. Nije smak sveta

2. Ma, važno je da je živa & zdrava

3. Važno je učestvovati

4. Kolo sreće se okreće (ako zaokružite odma' + "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane" potpuno BESPLATNO!)

5. Vita jela, zelen bor, molim brzi odgovor (!?!?)

Jeco, vadi nas iz novonastale čabrovito razočaravajuće situacije, ako boga znaš...

Djox

pre 14 godina

Ana nema weze!Nemoj da se nerwirash!Ti si mlada i twoje wreme tek dolazi!Ne obaziri se na prestojece komentare koji ce goworiti odwratno o tebi i wredjati te!!!Oni ocekuju da neko konstantno pobedjuje!Evo tipican primer Djokovic 3 finala i titula,i ispao juce u 3 kolu i sada Djokowic nikom ne walja!On je sramota!To pisu samo jadni ljudi,kojih u Srbiji nazalost ima puno!Ana zelim ti da pronadjesh onu twoju prawu igru,i da oswajash nowe titule!A owaj poraz zaborawi!

bilo_ko?

pre 14 godina

ana rekla: Mogu da pobedim BILO KOGA!
-a ja kazem:e pa steta pa nije igrala sa Bilo Kojom, nikad ne potcenjuj protivnika! to tako nije cool uopste! :/

deklica

pre 14 godina

Realno, naletela je na bolju verziju sebe...
Mislim da Ana treba da bude zadovoljna trecim kolom, sto je uz ovakav zreb realan domet, ipak je ona igracica od 10-20 mesta sa povremenim bljeskovima (mislim da ce posle RG-a da bude 13-ta).
Azarenka vrlo dobra i kandidat za titulu...
Plasim se da ista sudbina ceka i JJ cim naidje na nekog jaceg protivnika...

Anony

pre 14 godina

Bori se Ana,Bori se nole al niko se ne izbori.

***fali vam "senzacija" u naslovu,ipak se ovde radi o braniocu trofeja,kad moze nole moze i ana,zasluzila je.

alooooooooooooooooooo!!!!!!

pre 14 godina

@ Jao kako mi je krivo...
bas je nije htelo,a sa druge strane onu nalozenu je SVE htelo..
Ana nema veze, uz tebe smo!!!
(Roland Garros, 31. maj 2009 17:35)

Ana nema "blage" veze! ;))))))

ofk

pre 14 godina

Usla je u lovu!!nema vise onu glad.nije vise devojcica koja pobedjuje i kja napreduje.postala je neka poznata marka.a 14 .15 godisnje ruskinje samo dolaze

Viccente

pre 14 godina

Ne smarajte sa kritikama, pogotovo ljudi koji su juce poceli da prate tenis...

Ana, bez obzira na kom mestu bila na WTA tabeli , Srbija ce biti zauvek ponosna sto te ima !
Uvereni smo da ces se brzo vratiti u svetski vrh , jer ti to zasluzujes !

tomas

pre 14 godina

Slusaj Anci coveka koji ti zeli sve najlepse u zivotu!
PRVO: vaspitaj sebe da ne shvatas ozbijno nikakve negativne komentare na svoj racun. To bi slabije licnosti samo moglo da odvede u depresiju.
DRUGO: Nemoj suvise dramaticno da shvatis ovaj poraz - desava se i TO u sportu, zar ne? Danas je ONA imala srece i za santimetar-dva pogadjala linije i uglove, a TI nisi imala srece jer si za isto toliko promasivala. A i to se desava. Prosto receno - DANAS je ONA bila bolja. Sutra ces opet TI. Ali za to treba predano raditi. Ali prethodno na to (da predano radis) treba cvrsto da se odlucis.
TRECE: Jos si suvise mlada da bi karijeru zavrsila zabavljajuci se u "visokom drustvu". Za to imas jos mnogo vremena. Mislim da bi ti (kao uostalom i Novaku i Jeleni) bilo najumesnije da jos koju godinu svog zivota maksimalno posvetis tenisu i postignes sve sto jos mozes. A verovatno mozes jos mnogo (kao uostalom i Novak i Jelena). Velika bi bila steta da jednog dana sebi kazes: "Steta, mozda sam mogla vise!". Sada je trenutak da "uzmes sve sto ti pripada" i da pritom paralelno zivis normalnim zivotom, koliko je to moguce. Mislim na poslovne obaveze, ali i na emotivnu stranu zivota. Samo da primarno bude maksimalan svakodnevni trening. Bez pozrtvovanog rada nema ni vrhunskih rezultata ni u skoli, ni u nauci, pa ni u sportu!
SVE U SVEMU: sada si u prilici da odlucujes o svojoj karijeri!
DAKLE: sta? STA nameravas, da li si odlucila?

Zox

pre 14 godina

Ana ne zasluzuje podrsku publike????????????

Azaraneka prijatna devojka???????????????

Nikad nista lose ni o jednoj teniserki nisam rekao, ali osoba koja je izjavila ova dva gore komentara nikada nije gledala Azarenku kako igra i kako se ona ponasa. Definitivno najomrazenija teniserka upravo zbog svog stava i detinjastog i razmazenog ponasanja.

Ja sam ubedjen da ce Ana osvajati grand slamove. Cuvam sve komentare koji po njoj pljuju da nabijam na nos kada ponovo bude najbolja!

satko

pre 14 godina

Za razliku od ovih 150-ak komentara onih koji su predvidjali Ani titulu i dizali je kao kraljicu u nebesa ja sam rekao da ce izgubiti, samo nazalost pristrasni cenzori takve komentare retko objavljuju.Ovaj turnir je prosle godine osvojila sticajem okolnosti jer su favoriti "popadali" pre vremena, i to joj je donelo nagli skok u vrh. Treba biti realan a ne kao do juce, gotovo mi se smucilo od "onakvih" komentara. Prica je zavrsena.

Djaps

pre 14 godina

Generalno, nemam mnogo toga da zamerim Aninoj igri. Azarenka je bila izvanredna, motivisana i precizna. Steta sto ce Ana ovim porazom izgubiti mnogo bodova sa WTA liste, ali sta da se radi. Duga je sezona, videcemo...

PARTY'ZANat

pre 14 godina

Nisam od onih koji pljuju na prvi izgubljen mech ali...
Mislim da ovi nashi teniseri (mozda ne svi ali skoro) treba da naprave pauzu u karijeri od pola godine-godinu, da odu na neko krstarenje ili neko mirno mesto da se odmore, saberu misli i prioritete i onda kad se vrate da znaju shta hoce. A ne ovako prezasiceni da gube od dosta loshijih igracha od sebe samo zbog slabe psihe i nedostatka zelje. Josh su mladi i pred njima je 10godina(ili skoro10)igranja na visokom nivou pa se i padovi ochekuju, zato mislim da je bolje praviti pauzu, odmoriti mlado i preoptereceno telo umesto da se gube bodovi, vreme i zdravlje u ovim mladim godinama.
Zaista ih ne krivim i ne osudjujem ali mislim da im treba treznjenje i preispitivanje!
Treba reci i da ovaj sistem bodovanja i ritam nikako nisu dobri i da je normalno da u toku karijere i vrhunski igrachi (kakvi nashi i jesu) ispadaju iz prvih 10-20 jer nije normalno drzati organizam 10-15 godina u vrhunskoj formi.
Pozdrav za sve nashe tenisere, vrhunske ambasadore Srbije!

strucnjak

pre 14 godina

Sasvim ocekivano i realno. Azarenka je jaka kao armiran beton.Mnogo jaca i psihicki i fizicki,brza,i retko gresi.Kad sve to saberes,na kraju dobijes i realan rezultat!

etc

pre 14 godina

Ispada iz top 10. pozitivna stvar je ta da u narednom delu sezone nema mnogo da brani (izuzev Bazela čini mi se) ali sa druge strane od 15 - 20 mesta su dobre teniserke Flavia Pennetta, Zheng Jie, Amelie Mauresmo, Patty Schnyder, Kanepi, Cibulkova...tako da može ispasti i iz top 20 uskoro jer je sad razlika u bodovima mnogo manja između teniserki.

Vuksha

pre 14 godina

Svaka cast Ani sto je izdrzala da je ne gadja u glavu...ja ne bih...koje vristanje...ko da je neko cereci...
A sto se tice Anine igre, steta, jednostavno se jos nije vratila u svoju formu koju je imala pre godinu dana, ali ja i dalje verujem u nju da ce se vratiti! Nadam se da Jelena nece izgubiti ovako rano...

Nena

pre 14 godina

Ana je dobro igrala protiv slabije rangiranih teniserki,a cim je dobila ozbiljniju iskusenje,evo sta se desilo!Mora da shvati da ne moze uvek da se napada i da se postizu vineri,vec da nauci i da se odbrani.

Draganche

pre 14 godina

Boze kako se raspadamo!
Od pocetka ove godine sve je krenulo nizbrdo.Naravno sezona je tek stigla do pola ali ovo je...
I sta je postignuto?!Nole prepustio trecu poziciju nakon dve godine umesto da je napredovao,Ana sada zbogom prvih deset,Tipsa i Troicki po starom,a Jelena...???
A Safina uzima turnir u to vise ne sumnjam,samo pet gemova izgubila u ova cetri kola,ako neko drugi pobedi to ce stvarno biti iznenadjenje.
Ostaje mi samo da pozelim srecu Jeleni i da joj porucim samo hrabro ali bolje da ni ne izlazi na teren ukoliko nije spremna.
Ali Nadal je pao!U cetri seta pa kako je ovo bilo dobro...
Pa bravo Soderling...
AU!Ma ovo je senzacija.....Pa ne da Murray sada skace od srece nego se ne zna,a tek Federer pa....joooooj!

Obrenovic

pre 14 godina

Svaka cast Azarenki na zasluzenoj pobedi, ona ce vrlo brzo biti #1 na svetu. Frustriranim i bolesnim nacionalistickim komentarima o eurosportu, kosovu i slicno nije mesto na ovom sajtu. Ali to je (bolesno) nase javno mnjenje kome je uvek za poraz neko cetvrti kriv...

benjani mwaruwari

pre 14 godina

krivo mi sto je izgubila od ove Azarenke,nervirala me Beloruskinja ceo mec.Nervira se i siri ruke kad Ana lose baci lopticu za servis(mada i Ana stvarno preterala s tim,potpuna dekoncentracija),pa se krsti kad Ana pogodi liniju a ona je bar isti broj linija pogodila,smeje se ceo mec onako podrugljivo i nije ni cudo da su joj zvizdali Francuzi.Voleo bih da je razbije Safina sledece kolo

Zoki

pre 14 godina

Kada Ana Ivanovic izgubi i ja se osjecam otalno bzvz... Ne znam sta je ovo... Ali danas je svoju igru nalazila samo u momentima, nista konstantno...

Bas mi je zao i plus ce izgubiti dosta poena...

Zelim joj sve najbolje u nastavku sezone...

A sada se nadam da ce bar Jelena doci do zavrsnice... Samo nam je ona ostala u singlu.... Ajde Jeco molim te...

Jos jednom :(((((( zbog Ane...

Mirko

pre 14 godina

E svasta se desava juce i danas na RG. Evo i Nadal izgubio!

Uostalom sta se mi svi ovde nerviramo? Svi oni (Novak, Ana,...) igraju u prvom redu za sebe i svoj bankovni konto. Ako im odgovara da gube u prvoj nedelji turnira onda OK. Samo interesantno je da su i Novak i Ana u prvim kolima "rasturili" protivnike a onda glatko ispali. Valjda nece i JJ njihovim stopama!?

Danilos

pre 14 godina

Nedelja, dakle, ima potencijal da bude veoma zanimljiv dan u Parizu.


Izmalerisali ste ga bre redakcijo, puuuu nek prodje sto pre ovaj vikend...

pharaoh

pre 14 godina

Tenis nije igra dobrih (loših) tenisera, već jakih (slabih) karaktera. E, to njima fali. Oni sasvim zadovoljavajuće igraju, ali sve je u glavi. To je ono što odvaja najbolje od proseka, ne teniske veštine. Ali, to se ne uči. Karakter imaš ili nemaš.

Ljubitelj Sporta

pre 14 godina

Na zalost nisam imao priliku da gledam (mozda je i bolje, manje nerviranja...) ali sta da se kaze... Fizicki Ana je jako talentovana, ali mentalno/psihicki nije bas najbolja.

Komentator broj 5 je u pravu, na zalost....

ilija

pre 14 godina

Ljudi, da li ste vi ikada probali nešto da igrate kada se ne osećate dobro? Pustite Noleta i Anu na miru. Nisu oni roboti. Za trenutnu igru možda ne zaslužuju pohvale, ali ovakve komentare od pojedinaca nikako nisu zaslužili!

bobcha

pre 14 godina

To je definitivno problem u glavi koga se ona nece resiti jos dugo a mozda i nikada. Dzabe sve ostale predispozicije kad nema metalnu snagu, i to joj se stalno desava. Vazno je da se ona svake nedelje slika za neki casopis

nesa

pre 14 godina

zalosno ali istinito vise necemo imati igracicu na poziciji 1. los odabir trenera i savetnika .ana probudi se ili ti to diktira sponzor

Kristian

pre 14 godina

Samo napred Ana, pokusaj da se vratis na tron, ali i ako se to ne desi, ti si vec zlatnim slovima upisana u ovom sportu.Lepo je biti iz zemlje iz koje si i ti.

viktor

pre 14 godina

Imam za Anu i Noleta jedan predlog:Mislim da bi bili super par i da treba da se smuvaju.vrlo brzo bi bili broj jedan on u muskoj, ona u zenskoj konkurenciji.

andrin

pre 14 godina

Izuzetan mec i turnir za Viktoriju Azarenku.
Usla je u mec krajnje opusteno i koncentrisano na svaku loptu.Sa sigurnim i visokim procentom prvog servisa,dubokim lopticama na i oko linije, forsirala je svoju agresivnu igru tokom celog meca i onemogucila Anu da igra.
Sigurna igra se ogledala i u dobro iskoriscenim brejk loptama od 60% i samo 7 gresaka u oba seta.
Po ovoj igri je pokazala da je glavni kandidat za finale i osvajanje titule.
Ana je odigrala previse nervozno,skracivala poene bez strpljenja da odigra duzi poen pre svega na svoj servis i mozda iznudi od Azarenke gresku.Mada pored ovakve igre Azarenke,ne znam sta bi pomoglo.
Ipak ovo nije bio Anin dan,i nadam se da ce uspeti da se vrati posle ovog poraza i bolje odigra na Vimbldonu.

Whitesnake

pre 14 godina

Steta za ovaj poraz. Nadam se da ce barem iskoristiti sad ovaj period sto je ispala ranije da se pripremi za travnatu podlogu. Sto se tice meca, Ana je igrala onako , mozda oko 50% svojih mogucnosti, a Azarenka je igrala najbolji tenis od kada je pratim, i opet se mucila u svakom gemu. Ana sa proslog Roland Garrosa bi pojela ovu Azarenku. Jeste bila danas bolja, i zasluzeno je pobjedila, medjutim jedan detalj me je prilicno izivcirao. Jos nisam vidio u zenskom tenisu teniserku koja je toliko nekulturna kao Azarenka. Toliko se krevelji na svaku dobru loptu Ivanovicke, toliko provjera ocigledne lopte i jos ubjedjuje sudiju da je u pravu, toliko se buni kad Ana ima srece ( desilo se samo jednom u mecu da je presla lopta na stranu Azarenke, a barem 3 puta je presla na stranu Ane). Ne znam sta da kazem sem da takvo ponasanje je previse jadno za nekog ko je vrhunska teniserka.
U svakom slucaju sve nade su nam uperene ka Jeleni Jankovic.

034

pre 14 godina

Ana volimo te i kada izgubis, ne samo tebe vec i Novaka i Jelenu i Troickog i sve nase predstavnike. Zivi bili bice bolje. Tacno je da nam se malo igrate sa zivcima ali ... i to je tenis.

branko

pre 14 godina

1. Брже, јаче, прецизније, сигурније, модерније–једном речју боље. Нажалост, Азаренка
2. Пре нешто више од месец дана поставио сам питање да ли се у женском тенису одиграва велика револуција и да ли армија коју предводе Wozniacki, Azarenka , Lisicki, Kleibanova, Pavliuscenko брише све пред собом и `преузима власт`? Можда је још рано за јасан одговор али се он назире.
3. Не, није ово ни случајно крај успеха српског тениса. Биће их још сасвим сигурно, али сви морамо схватити да је `српски тениски тајфун 2007-2008` протутњао као што протутњи и сваки природни тајфун, ма колико био снажан. Новаче, Јанко, Викторе, Ненаде, Јелена, Ана а ускоро можда и неки нови клинци – само напред.

Cvetko

pre 14 godina

Napred Ana! Dajemo ti podršku kao i svim našim teniserima!Tenis naših igrača više ne gledam ali mogu samo da zamislim kako je igrala. Ipak, biće bolje!
Cvetko i cvetkovi

roman empire

pre 14 godina

There was something
in the air that night,
the star so bright
FERNANDO!!!
they were shaining there
for you and me for liberty
FERNANDO!!!!
Ana i ABBA samo za Nanda.

ljujke

pre 14 godina

Ljudi, moramo biti realni. I ona je devojka od krvi i mesa, a pocela je da se zbavlja sa momcima sto joj oduzima previse energije za vrhunski tenis.

Zox

pre 14 godina

O, tugo proljetnja!

Tadic im stvarno MALER!

I Ani i Noletu i Nadalu ubacili nesto u /soci/.

Ostaje nam Jelena da se necemu nadamo!

jegood

pre 14 godina

Dobro, Anči zbog objektivnih razloga i nije došla na RG u najboljoj formi, pa zato i poraz od Azarenke i nije neko ogromno iznenađenje. Samo joj želim da sanira povredu i da spoji više od 3 turnira...a da se ne pojavi neka nova povreda. Sve najbolje Anči!

Igysa

pre 14 godina

Pljuvaci ne lupajte ! Ana je odigrala tek nesto slabije nego sto sad realno moze, sad posle dugotrajne krize.. ja verujem da ova devojka moze mnogo ove godine da uradi.. Onakvu Azarenku niko ziv ne bi pobedio.. neverovanto koliko ju je ke..alo !
Devojka jeste vrsna igracica ali je imala samo 7 neiznudjenih gresak u mecu u kome obe udaraju tako jako ?! neverovatno... ali publika je pokazala koga voli a koga ne ! Azarenka je pravi cinik od devojke i smucila mi se juce ! Napred Ana !

Marina

pre 14 godina

Ne volim da komentarisem igru, ali stvarno je ana danas igrala ocajno. Kretala se vrlo lose i zigledala je kao da nije nocas spavala. Vise srece drugi put Ana i nastavi da treniras. Ostali su nam jos Jelena i zimonjic. Zimonjic i Nestor su favoriti da osvoje turnir. Jelena ima otvoren put do polufinala, ako natsavi da igra kao do sada. Ipak sve je u glavi.

PSILOG AMATER

pre 14 godina

Ma za sve je kriv onaj Verdasko.Ana nema vise koncetraciju a i psiholoski je jos slabija nego pre.Trba joj pomoc vrhunskih strucnjaka inace klinke dolaze mnogo brze ngo sto se ocekivalo.

Majstor

pre 14 godina

Ja sam verovo da ce nakako uspeti da osvoji opet Roland Garros.

Svi su rekli da nema sanse i evo istina. Pukosam $100.

Ali ako nastavi jos malo da igra ovako lose, ovo nije vise pitanje forme nego sto drugo...

Razocaransam, i sad i ja verujem da nije bas neso.

MM

pre 14 godina

Nema sta bilo ko da bude razocaran. Ocekivano. Da nije sad izgubila, Safina bi je jos vise razbucala.
Stata samo tolikog talenta. Kako je prosle godine igrala na RG -stvarno neverovatan tenis. A sad cini mi se pada na 12tu poziciju.

Ana,Novak,NAdal(NOVI TRIO

pre 14 godina

To je bre zbog one krpe u koju se zavila.Kako devojka izgleda,a umotala se u onu krpu,ne znas sta je prednji,sta je zadnji deo...Anci,promeni haljince.A da,poraz...Nema veze,i Nadal ispade pa nista....

dzordz

pre 14 godina

Ja sam mislio da Ana više ne igra, da se posvetila manekenstvu, kad gle..eto nje do osmine finala, opa!
Nema veze, imaće lepe uspomene, samo ipak, mogla je da ih ima i više, još je mlada i sposobna. Ipak, najveći problem svih naših tenisera je motivacija, to je očigledno.Vieš jednostavno ne grizu, ne osećaju strast u igri, već se sve pretvorilo u mehaničku igru i jurnjavu za novcem, ali novca sada imaju tako da je i taj motiv sada slab.

kate

pre 14 godina

Neko od nasih izjavi nedavno:"Problem je u glavi?" Napokon da neko prizna i to, svaka cast i fantastican zakljucak. Steta sto je nazalos ovo tacno za par nasih koji mogu da pobede sve tenisera/teniserki!

boombar

pre 14 godina

Pa ne može se ceo život nekontrolisano raspaljivati po loptici, pa ako uđe, uđe. Naverovatno je da Ana nema plan B za svoju igru. A da ne govorimo o psihološkoj nestabilnosti. Na 30:0 u presudnom gemu promašila je onaj smeč, i automatski je pala u najgoru depresiju.
Nije ovo pljuvanje, nego me boli duša što Ana i Novak nisu prošli tamo gde im je mesto. Jučer sam bio toliko razočaran Novakovom igeom da nisam imao snage da bilo šta komentarišem.
Tuga.
Idemo dalje.

?????????

pre 14 godina

citiram:"nas tenis se polako vraca gde mu je i mesto na marginama" napisao neki Srbin pre bih rekla neko ko nema m.z.k,i sto kukate na Hrvate za razliku od Srba hvale i cuvaju svoje..zato smo tu gde jesmo.Mozemo samo da se ponosimo nasim igracima bolje nismo imali,i u dobru i zlu!!!!

tablica deljenja

pre 14 godina

Sva podrska Ani...

Ipak, smanjite senzaciju: nije "aktuelna sampionka izgubila od 9. teniserke sveta, vec je 8. teniserka sveta izgubila od 9."

Dakle, nista senzacionalno.

Dana iz dućana

pre 14 godina

@Sale – kom. 160

Kad bi malo razmislio, a manje verovao u sve što kaže Vilander, došao bi do zaključka da i nije baš slučajno Ana osvojila RG prošle godine. Devojka je igrala odlično, prvo je igrala finale AO, trijumfovala u Indijan Velsu, a potom osvojila i RG (a i 2007. g. je igrala finale RG), a iznenadenje je pad u formi posle RG prošle godine. Prema tome, ne mora se slepo verovati u sve što beli svet kaže, nego se malo mućne glavom i provere činjenice…

Zoe

pre 14 godina

Nisam mogla da čitam sve komentare, prosto mi je kopanje po rani. Ali moram da kažem nešto i da na ovaj poraz stavimo tačku. Ana je prosto previše promašivala, 20 neiznuđenih ona a Azarenka 7. Istina je da je imala više vinera ali prosto pored onolikih promašaja nije bilo šanse, servis nije bio dobar i to je bilo to... Ana ne zna drugačije, ona kada pogađa nema te teniserke koja može da je dobije. I to zaista mislim, ona kada igra ona gazi. Na početku meča u 2-3 gemu kada je onaj smeč poslala u mrežu, ti joj je unelo u glavu neku buvu i ona je posle toga na mreži bila i više nego oprezna i prosto se bojala udarca. I to joj je svakako odnelo deo taktike, jer ako je nešto dobro radila na turniru bila je igra na mreži. Prosto sve dok Ana u svojoj glavi ne raščisti sa tim da ona može i zna da igra vrhunski tenis i da može da dobije svakoga, neće biti bolje. Ali ono što raduje što polako počinje da diže formu, ma šta pričali u odnosu na Brizbejn i AO ovo je napredak, a i ove sezone nema šta više da izgubi, na svim turnirima koji slede prošle godine je ispadala u drugom, trećem kolu tako da samo može da profitira. Šta god da se desi Anu volim, nikad neću zaboraviti 7. jun 2008. I zato Ana zbog sebe pre svega molim te vrati se! :) Držim palčeve Jeci, ovaj turnir je i više nego pun iznenađenja. Da danas pobedi, pa u nove pobede. :)

realista

pre 14 godina

Kao i svi ostali mechevi i ovaj je zavisio iskljucivo od Ane. Da je Ana pokazala samo 20% onoga sto zna i ume Azarenka ne bi imala nikakve sanse u tom mechu. Medjutim Ana je odigrala jedan od najlosijih mecherva. Sigurno su na to uticali i zdravstveni problemi.
Ne treba velicati Azarenku, jer ta devojka ne zna da igra.
Uostalom videcete kada bude sledeci put igrala protiv Ane. Sa onom njenom igrom nece uzeti ni jedan gem. I ne ocekujte da Ana igra defanzivno, ona jednostavno nije taj tip igracice. Moze Ana odlicno da se brani, to je uostalom i juce pokazala, najveci deo poena je osvojila upravo u poenima u kojima se branila. Medjutim Ana se brani samo kad mora, ali njena igra se zasniva pre svega na napadima. Juce je taj napad jednostavno nije sluzio. Sigurno da je imala te zdravstvene probleme. Pa videli ste da je vec u drugom gemu u sred gema krenula ka stolici. Mislio sam da ide da zameni reket, a ona je prisla da pije vodu. Ako znate pravila, onda znate da je tim postupkom rizikovala opomenu i gubitak poena. Ocigledno je stvarno imala probleme cim je tako nesto uradila. A kada se igracica ne oseca dobro, onda ne moze dobro ni da igra.
U svakom slucaju Ana je 5 klasa bolja igracica od ove Azarenko. U to cete se vrlo brzo uveriti, kad je bude cistila sa terena u narednim susretima. Mogu da razumem da Anu poredite sa Sharapovom, Safinom, Dementijevom...
Ali porediti ovu Azarenko sa Anom je u najmanju ruku neukusno i krajnje smesno.

mare5

pre 14 godina

mogla je se vratiti u mec!!!
ostala je jelena,ona ima otvoren put do finala....i nadam se da ce doci do finala..a ako udje morace sto bolje,malo vise agresnivnije da odigra....uz tebe sam jeco...i kada vodis i kad gubis...AJMOOOOOOOOOOOOOO!!!

BERINA

pre 14 godina

ANA zar i ti???A ja mislila ti ces osvojit ponovo RG...ali jedan je zivot....vise srece drugi put....
P.S....jos nam jeca ostala...:(((

of

pre 14 godina

Zasto mislim da se Spanci danas osecaju isto kao mi juce...Pa tako im i treba kad su pobedili Mancester u finalu LS e sad nek kukaju za Nadalom......a mi cemo za Anom tj.posle onog Noletovog iznenadjenja juce ovo danas sa Anom nam dodje ko macji kasalj!!!

castles

pre 14 godina

Šteta za Anu... no, ostale su još JJ i Maša.... za njih navijam.... mada, ne bi mi bilo žao ni da Dinara pobedi, jer trenutno je najbolja i bilo bi pravedno... Go Janković i Šarapova!!!

ivana

pre 14 godina

ovo je na zalost veoma bleda slika ane koja je chistila sa terena sve svoje protivnice na proslom RG-u.i da je ovo kolo proshla,veliko je pitanje shta bi uradila sa safinom.bice bolje valjda na vimbldonu.

Ekonomista

pre 14 godina

Ana i Rafa, branioci prošlogodišnjih titula na Rolan Garosu, u cilju mera štednje zbog svetske krize, zajedničkim avionom otputovali su na Majorku.
Do Vimbldona, u miru i tišini treniraće na travi… golf.